Fermob lampor

Det franska inredningsföretaget Fermob har varit ledande på färgglada utemöbler i stål. Bland deras utbud av lampor hittar vi flera lösningar för utebelysning. Den portabla Balad Lamp är ett exempel på en flexibel typ av utomhuslampa.

Belysning från Fermob online

Här hittar du en översikt med Fermob lampor som finns att beställa på nätet. Bilder och priser är direkt hämtade från återförsäljare.

 • Fermob Balad Upright Stativ Anthracite - Golvlampor utomhus Stål Antracit - 363147

  Fermob Balad Upright Stativ Anthracite - Golvlampor utomhus Stål Antracit - 363147
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Antracit Golvlampor utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H25 Anthracite - Bordslampor utomhus Aluminium Antracit - 361247

  Fermob Balad Lamp H25 Anthracite - Bordslampor utomhus Aluminium Antracit - 361247
  Balad lampa från Fermob gör det mysigare att vistas utomhus. Balad lampan är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Lampan är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljer en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Antracit Bordslampor utomhus i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Nutmeg - Golvlampor utomhus Stål Beige - 363114

  Fermob Balad Upright Stativ Nutmeg - Golvlampor utomhus Stål Beige - 363114
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Beige Golvlampor utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Bamboo - Bordslampor Aluminium Bambu - 365100

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Bamboo - Bordslampor Aluminium Bambu - 365100
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Bambu Bordslampor i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Antracitgrå - Taklampor utomhus Polyester Antracit - 347047

  Fermob Aplô Upphängningsrem Antracitgrå - Taklampor utomhus Polyester Antracit - 347047
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Antracit Taklampor utomhus i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Cactus - Taklampor utomhus Polyester Cactus - 347082

  Fermob Aplô Upphängningsrem Cactus - Taklampor utomhus Polyester Cactus - 347082
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Cactus Taklampor utomhus i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Honey - Taklampor utomhus Polyester Honey - 347073

  Fermob Aplô Upphängningsrem Honey - Taklampor utomhus Polyester Honey - 347073
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Honey Taklampor utomhus i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Nutmeg - Taklampor utomhus Polyester Muskot - 347014

  Fermob Aplô Upphängningsrem Nutmeg - Taklampor utomhus Polyester Muskot - 347014
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Muskot Taklampor utomhus i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Cactus - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Cactus - 346082

  Fermob Aplô Väggfäste Cactus - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Cactus - 346082
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Honey - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Honey - 346073

  Fermob Aplô Väggfäste Honey - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Honey - 346073
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Nutmeg - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Muskot - 346014

  Fermob Aplô Väggfäste Nutmeg - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Muskot - 346014
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Black Cherry - Taklampor Glas Black Cherry - 0233D1

  Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Black Cherry - Taklampor Glas Black Cherry - 0233D1
  Mooon! är en pendel från Fermob med en tidlös design och modern mångsidighet, perfekt för både inomhus- och utomhusmiljö. Denna taklampa är perfekt för moderna sovrum, hallar eller vardagsrum och förkroppsligar modern elegans. Med inbyggd LED får du gott om ljusstyrka som dessutom är dimbar för stämningsfull belysning. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om Mooon! pendel - Reglerbar färgtemperatur.- Reglerbar ljusintensitetsnivå.- Ingår i serien MOOON!.- Erbjuds i flera färger.- Design av Tristan Lohner.- Med Bluetooth kan pendellampan navigeras via Fermob Lighting-appen eller smartströmbrytaren Ludo.- Väderbeständig (IP42). Vi har valt ut Black Cherry Taklampor i Glas från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Antracit - Taklampor Glas Antracit - 0235D1

  Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Antracit - Taklampor Glas Antracit - 0235D1
  Mooon! är en pendel från Fermob med en tidlös design och modern mångsidighet, perfekt för både inomhus- och utomhusmiljö. Denna taklampa är perfekt för moderna sovrum, hallar eller vardagsrum och förkroppsligar modern elegans. Med inbyggd LED får du gott om ljusstyrka som dessutom är dimbar för stämningsfull belysning. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om Mooon! pendel - Reglerbar färgtemperatur.- Reglerbar ljusintensitetsnivå.- Ingår i serien MOOON!.- Erbjuds i flera färger.- Design av Tristan Lohner.- Med Bluetooth kan pendellampan navigeras via Fermob Lighting-appen eller smartströmbrytaren Ludo.- Väderbeständig (IP42). Vi har valt ut Antracit Taklampor i Glas från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Cactus - Taklampor Glas Cactus - 0235D3

  Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Cactus - Taklampor Glas Cactus - 0235D3
  Mooon! är en pendel från Fermob med en tidlös design och modern mångsidighet, perfekt för både inomhus- och utomhusmiljö. Denna taklampa är perfekt för moderna sovrum, hallar eller vardagsrum och förkroppsligar modern elegans. Med inbyggd LED får du gott om ljusstyrka som dessutom är dimbar för stämningsfull belysning. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om Mooon! pendel - Reglerbar färgtemperatur.- Reglerbar ljusintensitetsnivå.- Ingår i serien MOOON!.- Erbjuds i flera färger.- Design av Tristan Lohner.- Med Bluetooth kan pendellampan navigeras via Fermob Lighting-appen eller smartströmbrytaren Ludo.- Väderbeständig (IP42). Vi har valt ut Cactus Taklampor i Glas från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Acapulco Blue - Taklampor Glas Acapulcoblå - 0235D2

  Fermob Mooon! Pendel Ø25 Cm Acapulco Blue - Taklampor Glas Acapulcoblå - 0235D2
  Mooon! är en pendel från Fermob med en tidlös design och modern mångsidighet, perfekt för både inomhus- och utomhusmiljö. Denna taklampa är perfekt för moderna sovrum, hallar eller vardagsrum och förkroppsligar modern elegans. Med inbyggd LED får du gott om ljusstyrka som dessutom är dimbar för stämningsfull belysning. Design av Tristan Lohner. Bra att veta om Mooon! pendel - Reglerbar färgtemperatur.- Reglerbar ljusintensitetsnivå.- Ingår i serien MOOON!.- Erbjuds i flera färger.- Design av Tristan Lohner.- Med Bluetooth kan pendellampan navigeras via Fermob Lighting-appen eller smartströmbrytaren Ludo.- Väderbeständig (IP42). Vi har valt ut Acapulcoblå Taklampor i Glas från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Anthracite - Bordslampor Aluminium Antracit - 360247

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Anthracite - Bordslampor Aluminium Antracit - 360247
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Antracit Bordslampor i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Honey - Golvlampor utomhus Stål Honey - 363173

  Fermob Balad Upright Stativ Honey - Golvlampor utomhus Stål Honey - 363173
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Honey Golvlampor utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Cactus - Golvlampor utomhus Stål Cactus - 363182

  Fermob Balad Upright Stativ Cactus - Golvlampor utomhus Stål Cactus - 363182
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Cactus Golvlampor utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Offset Stativ Cactus - Golvlampor utomhus Stål Cactus - 363082

  Fermob Balad Offset Stativ Cactus - Golvlampor utomhus Stål Cactus - 363082
  Balad offset lampstativ från Fermob. Nu kan du hänga upp din Balad lampa i detta finurliga stativ för att få upp ljusnivån ett snäpp. Offset är 190 cm högt med vid-vinkel för att lättare få fram ljuset över en större yta och sprida det mer praktiskt, utmärkt att skjuta fram över ett middagsbord så att alla gäster kan se bättre. Till stativet rekommenderas H38 versionen men H25 fungerar också att hänga upp. Levereras omonterad, lampa säljs separat. Vi har valt ut Cactus Golvlampor utomhus i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Cactus - Bordslampor Aluminium Cactus - 360282

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Cactus - Bordslampor Aluminium Cactus - 360282
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Cactus Bordslampor i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Honey - Bordslampor Aluminium Honey - 360273

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Honey - Bordslampor Aluminium Honey - 360273
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Honey Bordslampor i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Nutmeg - Bordslampor Aluminium Muskot - 360214

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Nutmeg - Bordslampor Aluminium Muskot - 360214
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Muskot Bordslampor i Aluminium från Fermob med stor omsorg.