Fermob lampor

Det franska inredningsföretaget Fermob har varit ledande på färgglada utemöbler i stål. Bland deras utbud av lampor hittar vi flera lösningar för utebelysning. Den portabla Balad Lamp är ett exempel på en flexibel typ av utomhuslampa.

Belysning från Fermob online

Här hittar du en översikt med Fermob lampor som finns att beställa på nätet. Bilder och priser är direkt hämtade från återförsäljare.

 • Fermob Balad Lamp H38 Honey - Utomhusbelysning Polyeten Gul - 362173

  Fermob Balad Lamp H38 Honey - Utomhusbelysning Polyeten Gul - 362173
  Balad lampa från Fermob ger ännu mer funktionalitet för att vistas utomhus. Nu med Balad lampan som är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Handtaget är rundat och skönt att hålla i. Lampan är uttrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljes en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Gul Utomhusbelysning i Polyeten från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Anthracite - Utomhusbelysning Stål Antracit - 363147

  Fermob Balad Upright Stativ Anthracite - Utomhusbelysning Stål Antracit - 363147
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Antracitgrå - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Antracit - 346047

  Fermob Aplô Väggfäste Antracitgrå - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Antracit - 346047
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Anthracite - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 360247

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Anthracite - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 360247
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Antracitgrå - Utomhusbelysning Polyester Antracit - 347047

  Fermob Aplô Upphängningsrem Antracitgrå - Utomhusbelysning Polyester Antracit - 347047
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Cactus - Utomhusbelysning Polyester Cactus - 347082

  Fermob Aplô Upphängningsrem Cactus - Utomhusbelysning Polyester Cactus - 347082
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Honey - Utomhusbelysning Polyester Honey - 347073

  Fermob Aplô Upphängningsrem Honey - Utomhusbelysning Polyester Honey - 347073
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Upphängningsrem Nutmeg - Utomhusbelysning Polyester Muskot - 347014

  Fermob Aplô Upphängningsrem Nutmeg - Utomhusbelysning Polyester Muskot - 347014
  Aplô upphängningsrem från Fermob med en smart, justerbar funktion med en enkel design perfekt för varma sommarkvällar. En vacker detalj som tillför glädje till din trädgård. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô upphängningsrem - Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Lampan säljes separat.- Kombinera upphängningsremmen med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Lätt att använda.- Bredd: 30 mm.- Längd: 1020 mm.- Förpackningsantal: 1. Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Polyester från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Cactus - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Cactus - 346082

  Fermob Aplô Väggfäste Cactus - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Cactus - 346082
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Honey - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Honey - 346073

  Fermob Aplô Väggfäste Honey - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Honey - 346073
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Väggfäste Nutmeg - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Muskot - 346014

  Fermob Aplô Väggfäste Nutmeg - Utomhusbelysning Pulverlackerad Aluminium Muskot - 346014
  Aplô väggfäste från Fermob med en smart, dekorativ funktion för att ge ett behagligt ljus med en enkel design. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô väggfäste - Lampa säljs separat.- Praktiskt, dekorativt tillbehör.- Kombinera väggfästet med en bärbar Aplô lampa från Fermob.- Enkel att montera.- Förpackningsantal: 1.- Skruvar ingår inte. Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Pulverlackerad aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Lampa Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 341014

  Fermob Aplô Lampa Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 341014
  Aplô lampa från Fermob med en modern, bärbar design för alla rum, ute och inne. Den har en LED-lampa med två ljusstyrkor och två färgtemperaturer för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en vädertålig, UV-resistent, uppladdningsbar egenskap med en generös batteritid perfekt för varma sommarkvällar. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô lampa - Laddas med USB-kabel.- Fulladdat batteri efter 3 timmar.- Batteri: 7-15h- Lumen: 70 lm- IP-klassificering: IP54.- Kombinera lampan med ett Aplô upphäng från Fermob.- Kan även användas som en vägglampa.- Kan även användas som en hängande lampa. Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H25 Anthracite - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 361247

  Fermob Balad Lamp H25 Anthracite - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 361247
  Balad lampa från Fermob gör det mysigare att vistas utomhus. Balad lampan är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Lampan är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljer en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H38 Anthracite - Utomhusbelysning Polyeten Antracit - 362247

  Fermob Balad Lamp H38 Anthracite - Utomhusbelysning Polyeten Antracit - 362247
  Balad lampa från Fermob ger ännu mer funktionalitet för att vistas utomhus. Nu med Balad lampan som är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Handtaget är rundat och skönt att hålla i. Lampan är uttrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljes en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Polyeten från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Bamboo - Utomhusbelysning Aluminium Bambu - 365100

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Bamboo - Utomhusbelysning Aluminium Bambu - 365100
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Bambu Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H25 Bamboo - Utomhusbelysning Aluminium Bambu - 365200

  Fermob Balad Lampa H25 Bamboo - Utomhusbelysning Aluminium Bambu - 365200
  Balad lampa från Fermob gör det mysigare att vistas utomhus. Balad lampan är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Lampan är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljer en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Bambu Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H38 Bamboo - Utomhusbelysning Polyeten Bambu - 365300

  Fermob Balad Lampa H38 Bamboo - Utomhusbelysning Polyeten Bambu - 365300
  Balad lampa från Fermob ger ännu mer funktionalitet för att vistas utomhus. Nu med Balad lampan som är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Handtaget är rundat och skönt att hålla i. Lampan är uttrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljes en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Bambu Utomhusbelysning i Polyeten från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Lampa Bleu Acapulco - Utomhusbelysning Aluminium Bleu Acapulco - 341021

  Fermob Aplô Lampa Bleu Acapulco - Utomhusbelysning Aluminium Bleu Acapulco - 341021
  Aplô lampa från Fermob med en modern, bärbar design för alla rum, ute och inne. Den har en LED-lampa med två ljusstyrkor och två färgtemperaturer för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en vädertålig, UV-resistent, uppladdningsbar egenskap med en generös batteritid perfekt för varma sommarkvällar. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô lampa - Laddas med USB-kabel.- Fulladdat batteri efter 3 timmar.- Batteri: 7-15h- Lumen: 70 lm- IP-klassificering: IP54.- Kombinera lampan med ett Aplô upphäng från Fermob.- Kan även användas som en vägglampa.- Kan även användas som en hängande lampa. Vi har valt ut Bleu Acapulco Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H38 Verbena - Utomhusbelysning Polyeten Lime - 362129

  Fermob Balad Lamp H38 Verbena - Utomhusbelysning Polyeten Lime - 362129
  Balad lampa från Fermob ger ännu mer funktionalitet för att vistas utomhus. Nu med Balad lampan som är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Handtaget är rundat och skönt att hålla i. Lampan är uttrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljes en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Lime Utomhusbelysning i Polyeten från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Lampa Honey - Utomhusbelysning Aluminium Honey - 341073

  Fermob Aplô Lampa Honey - Utomhusbelysning Aluminium Honey - 341073
  Aplô lampa från Fermob med en modern, bärbar design för alla rum, ute och inne. Den har en LED-lampa med två ljusstyrkor och två färgtemperaturer för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en vädertålig, UV-resistent, uppladdningsbar egenskap med en generös batteritid perfekt för varma sommarkvällar. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô lampa - Laddas med USB-kabel.- Fulladdat batteri efter 3 timmar.- Batteri: 7-15h- Lumen: 70 lm- IP-klassificering: IP54.- Kombinera lampan med ett Aplô upphäng från Fermob.- Kan även användas som en vägglampa.- Kan även användas som en hängande lampa. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Lampa Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 341082

  Fermob Aplô Lampa Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 341082
  Aplô lampa från Fermob med en modern, bärbar design för alla rum, ute och inne. Den har en LED-lampa med två ljusstyrkor och två färgtemperaturer för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en vädertålig, UV-resistent, uppladdningsbar egenskap med en generös batteritid perfekt för varma sommarkvällar. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô lampa - Laddas med USB-kabel.- Fulladdat batteri efter 3 timmar.- Batteri: 7-15h- Lumen: 70 lm- IP-klassificering: IP54.- Kombinera lampan med ett Aplô upphäng från Fermob.- Kan även användas som en vägglampa.- Kan även användas som en hängande lampa. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Aplô Lampa Antracitgrå - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 341047

  Fermob Aplô Lampa Antracitgrå - Utomhusbelysning Aluminium Antracit - 341047
  Aplô lampa från Fermob med en modern, bärbar design för alla rum, ute och inne. Den har en LED-lampa med två ljusstyrkor och två färgtemperaturer för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en vädertålig, UV-resistent, uppladdningsbar egenskap med en generös batteritid perfekt för varma sommarkvällar. Formgiven av Tristan Lohner. Bra att veta om Aplô lampa - Laddas med USB-kabel.- Fulladdat batteri efter 3 timmar.- Batteri: 7-15h- Lumen: 70 lm- IP-klassificering: IP54.- Kombinera lampan med ett Aplô upphäng från Fermob.- Kan även användas som en vägglampa.- Kan även användas som en hängande lampa. Vi har valt ut Antracit Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Honey - Utomhusbelysning Stål Honey - 363173

  Fermob Balad Upright Stativ Honey - Utomhusbelysning Stål Honey - 363173
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Cactus - Utomhusbelysning Stål Cactus - 363182

  Fermob Balad Upright Stativ Cactus - Utomhusbelysning Stål Cactus - 363182
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Offset Stativ Cactus - Utomhusbelysning Stål Cactus - 363082

  Fermob Balad Offset Stativ Cactus - Utomhusbelysning Stål Cactus - 363082
  Balad offset lampstativ från Fermob. Nu kan du hänga upp din Balad lampa i detta finurliga stativ för att få upp ljusnivån ett snäpp. Offset är 190 cm högt med vid-vinkel för att lättare få fram ljuset över en större yta och sprida det mer praktiskt, utmärkt att skjuta fram över ett middagsbord så att alla gäster kan se bättre. Till stativet rekommenderas H38 versionen men H25 fungerar också att hänga upp. Levereras omonterad, lampa säljs separat. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H38 Cactus - Utomhusbelysning Polyeten Cactus - 362282

  Fermob Balad Lamp H38 Cactus - Utomhusbelysning Polyeten Cactus - 362282
  Balad lampa från Fermob ger ännu mer funktionalitet för att vistas utomhus. Nu med Balad lampan som är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Handtaget är rundat och skönt att hålla i. Lampan är uttrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljes en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Polyeten från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H25 Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 361282

  Fermob Balad Lamp H25 Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 361282
  Balad lampa från Fermob gör det mysigare att vistas utomhus. Balad lampan är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Lampan är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljer en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 360282

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Cactus - Utomhusbelysning Aluminium Cactus - 360282
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Cactus Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Mooon! Lampa H41 Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 530214

  Fermob Mooon! Lampa H41 Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 530214
  Lampan Mooon! från Fermob är en modern bordslampa, som kan användas både inom- och utomhus. Den har två olika ljuslägen, där det varma ljuset kan användas för att skapa mysbelysning och det vita kalla ljuset för att exempelvis skapa bra läsljus vid sängen. Inspirationen till designen kommer från gatulampor i det nittonde distriktet i Paris. Egenskaper: Tillverkad av aluminium och polyeten Laddas enkelt upp med USB Batteritid upp till 16 timmar Styrs med hjälp av knappen på lampan Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Honey - Utomhusbelysning Aluminium Honey - 360273

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Honey - Utomhusbelysning Aluminium Honey - 360273
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Honey Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lampa H12 3-pack Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 360214

  Fermob Balad Lampa H12 3-pack Nutmeg - Utomhusbelysning Aluminium Muskot - 360214
  Balad lampa S 3-pack från Fermob. Den här mindre varianten ger ännu mer flexibilitet och funktionalitet för att vistas utomhus. Storleken gör de idealiska för alla sorters ytor, på bordet, i ett hörn, fönsterbrädan eller på en stubbe i trädgården. Balad är modern, färgglad och lätt. Den har ett praktisk handtag och är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Balad S använder samma teknologi som sina föregångare och har ett nytt läge som ska efterlikna ett flimrande ljus. Den erbjuder 3 olika färgtemperaturer; neutral vit, kall vit och ett skimrande ljus-läge. Efter 3,5 timmars uppladdning får du mellan 10–14 timmars batteritid. USB-C laddningskabel på 2 meter medföljer. Vi har valt ut Muskot Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Lamp H25 Honey - Utomhusbelysning Aluminium Gul - 361173

  Fermob Balad Lamp H25 Honey - Utomhusbelysning Aluminium Gul - 361173
  Balad lampa från Fermob gör det mysigare att vistas utomhus. Balad lampan är en lätt och färgglad produkt. Modern och dekorativ med en rundad form. Lampan är utrustad med en laddningsbar LED teknologi. Medföljer en 2-meters USB sladd. Kan dimmas mellan 50% och 100% och därav får man olika batteritider. >12h50(på 50%) >7h35(på 100%). Därefter laddas lampan via USB. Vi har valt ut Gul Utomhusbelysning i Aluminium från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Offset Stativ Nutmeg - Utomhusbelysning Stål Beige - 363014

  Fermob Balad Offset Stativ Nutmeg - Utomhusbelysning Stål Beige - 363014
  Balad offset lampstativ från Fermob. Nu kan du hänga upp din Balad lampa i detta finurliga stativ för att få upp ljusnivån ett snäpp. Offset är 190 cm högt med vid-vinkel för att lättare få fram ljuset över en större yta och sprida det mer praktiskt, utmärkt att skjuta fram över ett middagsbord så att alla gäster kan se bättre. Till stativet rekommenderas H38 versionen men H25 fungerar också att hänga upp. Levereras omonterad, lampa säljs separat. Vi har valt ut Beige Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.
 • Fermob Balad Upright Stativ Nutmeg - Utomhusbelysning Stål Beige - 363114

  Fermob Balad Upright Stativ Nutmeg - Utomhusbelysning Stål Beige - 363114
  Nu kan du hänga upp din Balad lampa från Fermob i detta smarta stativ för att få upp ljuspunkten ett snäpp. Perfekt att placera exempelvis i trädgården eller balkongen, för att sprida ett mysigt sken. Till stativet rekommenderas modellen H25, men även H38 fungerar att hänga upp. Lampa säljs separat, så att du kan välja om du vill matcha lampan med stativet eller om du vill blanda olika härliga färger. Vi har valt ut Beige Utomhusbelysning i Stål från Fermob med stor omsorg.