FEISS lampor

Murray Feiss startade 1955 sitt lampföretag som heter Feiss Collection eller Feiss Lighting. Hög standard på både material och hantverk är pelare i framgången för lampmärket. Stilen andas lyx både hos lamporna med tydlig antik karaktär men även för mer modern belysning.

Från Feiss kan du köpa lampor i elegant tudorstil, romantisk Arabesque eller shabby chic-design.

 • Bellini - lampkrona med antikt utseende

  Bellini - lampkrona med antikt utseende
  Lampkrona Bellini med kvartskristaller Lampkronor är verkligen inkarnationen av lyxig och högkvalitativ belysning, och de påminner idag ofta om längesedan svunna tider. Den antika effekten har även Bellini, framför allt genom kvartskristallkedjor och -hängen och en metallfinish med färgbeteckningen Oxidised Bronze och British Bronze. En gnistrande prydnad, som ger behag och grace över ett matbord.
 • Antik utomhusvägglampa Regent Court, höjd 44,5 cm

  Antik utomhusvägglampa Regent Court, höjd 44,5 cm
  Snygg utomhusbelysning med Regent Court vägglampa utomhus Utsidan av Regent Court vägglampa för utomhusbruk påminner om en gatulampa från gamla tider. Det robusta gjutna aluminiumet glänser i en valnötsbrun nyans och lampskärmens klara glas har en vatten- eller vågliknande struktur. Regent Court vägglampa för utomhusbruk är en kvalitetsprodukt som ger säker och estetisk utomhusbelysning.
 • Avståndstaklampa Kelham Hall

  Avståndstaklampa Kelham Hall
  Fantasifullt dekorerad avståndstaklampa Kelham Hall Avståndstaklampan har en skärm i stil av det tidiga 1900-talet som består av högkvalitativt Scavo-glas i en varm krämfärg. Denna gör ljuset som avges speciellt trevligt, så att Kelham Hall fungerar speciellt bra som belysning i rum, där man lägger extra stor vikt på trevnad, som t.ex. vardagsrummet. Kelham Halls metallupphäng som lackerades i brons och guld pryds av ett dekorativt mönster och utgör en vacker kontrast till glasskärmen. En bedårande lampa som sörjer för en lantlig-antik känsla i rummet.
 • Plafondlykta REGENT COURT i rustik stil

  Plafondlykta REGENT COURT i rustik stil
  Stilfull plafondlykta REGENT COURT för utomhusbruk Planfondlyktan REGENT COURT påminner i stilen om gatlyktorna från en sedan länge svunnen tid. Det robusta aluminiumgodset framstår i valnötsbrun färgton som kontrasteras med det klara glaset i lampskärmen som har en vågformad karaktär. Planfondlyktan REGENT COURT är en kvalitetsprodukt som bidrar till en estetiskt tilltalande belysning utomhus.
 • Rustik vägglampa DRAWING ROOM

  Rustik vägglampa DRAWING ROOM
  Vägglampa DRAWING ROOM för sällskapsrum med lantlig känsla Vägglampan DRAWING ROOM kan man som namnet antyder tänka sig passa bäst in rum eller större lokaler där människor umgås. Den valnötsbruna kroppen och den krämfärgade skärmen frammanar en rustik lanthuskänsla men inte så överväldigande att man inte kan placera lampan i rum men en annan typ av inredning. En vägglampa som kan tillfredsställa de högsta kraven.
 • Praktisk taklampa DRAWING ROOM

  Praktisk taklampa DRAWING ROOM
  Vägglampa DRAWING ROOM för sällskapsrum med lantlig känsla Vägglampan DRAWING ROOM kan man som namnet antyder tänka sig passa bäst in rum eller större lokaler där människor umgås. Den valnötsbruna kroppen och den krämfärgade skärmen frammanar en rustik lanthuskänsla men inte så överväldigande att man inte kan placera lampan i rum men en annan typ av inredning. En vägglampa som kan tillfredsställa de högsta kraven.
 • Avståndstaklampa Drawing Room 43,8cm

  Avståndstaklampa Drawing Room 43,8cm
  Drawing Room – en avståndstaklampa i edvardiansk stil En valnötsfärgat lackerad stomme samt en krämfärgad glasskål som bär tydliga tecken på den edvardianska tiden utmärker avståndstaklampan Drawing Room. Denna period, från Edvard VII:s kröning till starten av första världskriget (1901–1914), präglades av en ny lätthet som även hade ett inflytande på formgivningen av vardagsföremål som t.ex. lampor. En taklampa som inte bara övertygar med stämningsfull belysning, utan även fungerar som stilren element när den är släckt.
 • Vacker taklampa Bellini

  Vacker taklampa Bellini
  Kulformad taklampa Bellini med kvartskristaller Denna taklampa är mycket detaljrikt utformad och kan fascinera med glamoröst glitter. Den antika effekten har även Bellini, framför allt genom kvartskristallkedjor och -hängen och en metallfinish med färgbeteckningen Oxidised Bronze och British Bronze. En gnistrande prydnad, som ger behag och grace överallt.
 • Utomhus pendellampa Baton Rouge

  Utomhus pendellampa Baton Rouge
  Stilfull pendellykta BATON ROUGE för utomhusbruk Pendellyktan BATON ROUGE påminner i stilen om gatlyktorna från en sedan länge svunnen tid. Det robusta aluminiumgodset framstår i valnötsbrun färgton som kontrasteras med det lätt förgyllda glaset i lampskärmen. Pendellyktan BATON ROUGE är en kvalitetsprodukt som bidrar till en estetiskt tilltalande belysning utomhus. Lyktan är försedd med såväl kedja som takfäste så att man kan montera den som pendellykta eller plafondlykta, allt efter behov.
 • Utomhusvägglykta REGENT COURT i rustik stil

  Utomhusvägglykta REGENT COURT i rustik stil
  Stilfull vägglykta REGENT COURT för utomhusbruk Vägglyktan REGENT COURT påminner i stilen om gatlyktorna från en sedan länge svunnen tid. Det robusta aluminiumgodset framstår i valnötsbrun färgton som kontrasteras med det klara glaset i lampskärmen som har en vågformad karaktär. Vägglyktan REGENT COURT är en kvalitetsprodukt som bidrar till en estetiskt tilltalande belysning utomhus.
 • Rund taklampa Kelham Hall

  Rund taklampa Kelham Hall
  Taklampa Kelham Hall med exklusivt Scavo-glas Denna taklampa påminner stilmässigt om inredningen som man ofta hittade i europeiska hus i starten av förra århundradet. Det runda, dekorerade takfästets färg i brons och guld harmoniserar speciellt bra med skärmens krämfärgade Scavo-glas. Ljuset avges tack vare den fina färgen mycket behagligt och sörjer för en trevlig atmosfär i rummet.
 • Taklampa Stirling Castle i antik design

  Taklampa Stirling Castle i antik design
  Avståndstaklampa Stirling Castle med bronsfärgad stomme Avståndstaklampan Stirling Castle är överdådig och har ett utseende som liknar lampor från medeltiden. Den massiva takkåpan består av metall och har en yta, vars färg kallas ”British Bronze”. Dess bågar och rikliga dekorationer ger lampan en antik charm. Glasets färg får ljuset att glänsa mysigt och skapar en mycket behaglig atmosfär i rummet. Dessutom har glaset ett mönster som förstärker taklampans antika karaktär som präglar alla antikt inredda rum på ett stilfullt sätt.
 • Elegant taklampa Argento

  Elegant taklampa Argento
  Klotformad taklampa Argento in utförande med 3 ljuskällor Det speciella med Argento är finishen på metallelementen, med namnet Oxidised Silver Leaf. Den ser ut som en blandning av guld- och silvertoner och ger Argento som taklampa en mycket charmig utstrålning. Inte bara metallytorna, utan också glaset med de små luftblåsorna ser tilltalande antikt ut. I glaskulan får tre ljuslampor rummet att stråla. En fantastisk ljuskälla, som passar lika bra i vardagsrummet som i hallen.
 • Avståndstaklampa Abbey

  Avståndstaklampa Abbey
  Taklampa Abbey med rund textilskärm Med denna vackra taklampa kan rum med olika inredningar utrustas med en lika dekorativ som adekvat lampa. Skärmen är försluten nedtill och avger ljuset bländfritt i rummet. Den är speciellt iögonfallande på grund av de fina vecken som sörjer för en alldeles speciell ljusstämning. Ett blickfång är dessutom det komplext arbetade takfästet i metall som förädlades med en handborstad silvrig-sand-yta.
 • Vägglampa Gianna med 3 lampor

  Vägglampa Gianna med 3 lampor
  Vägglampa Gianna i extravagant design – 3 lampor Den fascinerande vägglampan påminner om lampor som användes i 1900-talets palazzi som ägdes av den italienska adeln och borgarklassen. Väggfästet i metall rymmer en platta av spegelglas i vilken ljuset reflekteras för en stämningsfull effekt. Även de olika stora kristallerna ser mycket vackra ut och glänser i ljuset. Gianna – en vägglampa för underbart dekorativa ljuseffekter i en elegant interiör.
 • Taklampa Arabesque med dubbel skärm

  Taklampa Arabesque med dubbel skärm
  Romantisk taklampa Arabesque med konstfullt mönster och linneskärm Ett smakfullt spiral- och rankmönster dekorerar skärmen hos taklampan Arabesque, som gör den utomordentligt romantisk och lätt och lekfull. Finishen hos metallstommen är av patinerat bladsilver och i kombination med den ljusa linneskärmen uppstår ett förstklassigt utseende, som övertygar rakt igenom och som gör sig mycket bra, både i klassiskt inredda våningar och i moderna rum. Skärmen avslutas nedåt av en diffusor, som bidrar till en särdeles jämn ljusfördelning, som ser hemtrevlig och inbjudande ut.
 • Med kedjeupphäng – hänglampa Harrow

  Med kedjeupphäng – hänglampa Harrow
  Hänglampa Harrow med strukturerat glas Lampor i industriell stil passar inte bara till interiörer i samma stil, utan sörjer för glansfulla accenter i hela det moderna hemmet. Hänglampan Harrow är ett bra exempel på detta: med sitt kedjeupphäng och glasskärmen som inramas av metall passar den till många interiörer och ger, på grund av den lätta strukturen i glaset, mjukt ljus med en mycket behaglig ljuseffekt. Ljuskällor i retro-design gör denna vackra hänglampa ännu snyggare och kan köpas som tillbehör.
 • LED-spegellampa Payne, 2 lampor

  LED-spegellampa Payne, 2 lampor
  Vägglampa Payne – lampa med 2 ljuskällor till badrum Vägglampan Payne förkroppsligar den klassiska tudorstilen på ett modernt och avskalat sätt, vilket ser mycket elegant och lätt ut. De två lampkropparna består av etsat opalglas, det kantiga väggfästet och stommen består av metall med en polerad kromyta. Placerad ovanför spegeln i badrummet sörjer vägglampan Payne med sina 2 lampor för adekvat belysning och en mycket stämningsfull känsla. Med kapslingsklass IP44 är den dessutom skyddad mot vattenstänk från alla håll.
 • Utomhusvägglampa Baton Rouge utan arm

  Utomhusvägglampa Baton Rouge utan arm
  Stilfull vägglykta BATON ROUGE för utomhusbruk Vägglyktan BATON ROUGE påminner i stilen om gatlyktorna från en sedan länge svunnen tid. Det robusta aluminiumgodset framstår i valnötsbrun färgton som kontrasteras med det lätt förgyllda glaset i lampskärmen. Vägglyktan BATON ROUGE är en kvalitetsprodukt som bidrar till en estetiskt tilltalande belysning utomhus.
 • Concord – badrums- och spegellampa, 2 lampor

  Concord – badrums- och spegellampa, 2 lampor
  Badrums- och spegellampa Concord i attraktiv design – 2 lampor Det som man först lägger märke till är de två kantiga, vita glasskärmar med avrundade kanter som monterades på badrums- och spegellampan Concord i en design som inspirerades av kolonialtiden. Dessa sörjer dessutom för en fascinerande ljuseffekt. Även den så kallade gooseneck (sv. svanhals) mellan stommen och väggfästet ser speciellt dekorativ ut. Concord – spegellampa i klassisk-antik stil.
 • Kantig taklampa Cotswold Lane för utomhusbruk

  Kantig taklampa Cotswold Lane för utomhusbruk
  Cotswold Lane taklampa med arkitektoniskt utseende för utomhus Cotswold Lane taklampa, som tack vare sin IP44-skyddsklass kan användas i täckta utomhusområden, t.ex. under ett verandatak eller en pergola, har ett mycket klassiskt utseende som inspirerats av tidigare tiders gaslanterner. Den robusta ramen är tillverkad av gjuten aluminium och bakom de genomskinliga rutorna kan du se de ljuskällor som används. Ljuset strålar i alla riktningar och lyser upp omgivningen på ett säkert sätt
 • Hartsville – en ljuskrona i bondgårdsstil

  Hartsville – en ljuskrona i bondgårdsstil
  Ljuskrona Hartsvill med 3 lampor i bondgårdsstil Ljuskronan Hartsville påminner med sina 3 lampor i form av kronljus om gamla tider. Lampan visar shabby chic-stilen, när den är som bäst. Det kalkvita utseendet harmoniserar perfekt med de bruna trädetaljerna. På så sätt sörjer lampan Hartsville för en mysig stämning i rummet. Men man får även en viss romantik med ljuskronan. Detta tack vare den dynamiska designen med krusiduller. Oavsett om ljuskronan placeras vid soffan i vardagsrummet eller i sovrummet – denna lampa får dig att drömma. Även ovanför en prinsessäng kommer ljuskronan Hartsville till sin rätt. Lampan passar till allt från en maritim känsla till en skandinavisk inredningsstil.
 • Ljuskrona Sonoma Valley

  Ljuskrona Sonoma Valley
  Detaljerat utarbetad ljuskrona Sonoma Valley - 6 lampor Med denna vackra ljuskrona vet man inte vad man först ska titta på: metallstativet som är prytt med vackra dekorationer eller på de formsköna glasskärmarna i elegant cremeton? Oavsett vad man tittar på först så kommer den antika looken som den här ljuskronan med 6 lampor har att fascinera alla som tittar på den. En belysningskomposition, som stilenligt härstammar från 1900-talet och än idag kommer att hitta nya fans, eftersom den ger en antik ambiens med en unik ljusstämning.
 • Taklampa Justine i antik-look

  Taklampa Justine i antik-look
  Taklampa Justine i antik-look, med bronsfärgad stomme och glasskärm i varm ton Taklampan i serien Justine med sin glasskärm passar framför allt i sovrummet, hallen eller vardagsrummet och ger utomordentligt behagligt ljus, som skapar hemtrevnad och inbjuder en att dröja sig kvar. Med de många vindlingarna är Justines stomme särskilt konstfullt bearbetad och får en romantisk ton. Det bärnstensfärgade glaset harmonierar framför allt med stommens färg, som har namnet Astral Bronze. Passar bäst för rum som ska ges en antik touch.
 • Taklampa Malibu till badrum

  Taklampa Malibu till badrum
  Taklampa Malibu – elegant lampa till badrum Med taklampan Malibu, som med kapslingsklass IP44 skyddas mot vattenstänk, kan badrum och andra rum som ofta är fuktiga ljussättas med stilfull grundbelysning. Skärmen består av etsat opalglas och inramas av ett blankt polerat, förkromat takfäste. Malibu, en taklampa som kombinerar stil och funktion på bästa sättet.
 • LED-badrumsvägglampa Huguenot Lake, 2 lampor

  LED-badrumsvägglampa Huguenot Lake, 2 lampor
  LED-spegelarmatur med två lampor Huguenot Lake Den nedåtriktade, tvålampiga vägglampan Huguenot Lake med sin förkromade och polerade stomme och de vita glasskärmarna harmonierar visuellt med många inredningsvarianter och kan till exempel monteras ovanför badrumsspegeln, där den med sitt mjuka ljus ger en strålande vacker omgivningsbelysning. Den är utrustad med stänkskydd (IP44) och levereras med två G9 LED-lampor som avger varmvitt ljus.
 • Badrumsvägglampa Huguenot Lake, 3 lampor

  Badrumsvägglampa Huguenot Lake, 3 lampor
  Huguenot Lake vägglampa - för optimal belysning i badrummet Extra belysning i badrummet blir allt viktigare, eftersom detta rum nu ofta fungerar som en liten, privat wellness-oas. För accentbelysning med stil kan den trelampiga vägglampan Huguenot Lake t.ex. användas som spegelbelysning. Den eleganta och tidlösa designen kan kombineras med många inredningsstilar i privata hem och på hotell.
 • Taklampa Drawing Room, 33cm

  Taklampa Drawing Room, 33cm
  Vackert dekorerad taklampa Drawing Room – rund Taklampan Drawing Room är redan släckt en dyrbar juvel: lampans utseende integrerar element från en epok som i Tyskland kallas jugendstil och i Storbritannien edvardiansk tid (1901–1914), perioden då Edvard VII blev kung. Taklampan Drawing Rooms takkåpa och glasskärm har ett lätt mönster och det krämfärgade glaset pryds av en metalldekoration i mitten som har samma valnötsbruna färg som takfästet. Med sitt mjuka ljus avger taklampan Drawing Room mjuk allmänbelysning för vardagsrum, sovrum och hallar.
 • Badrumsvägglampa Malibu

  Badrumsvägglampa Malibu
  Badrumsvägglampa Malibu – en elegant lampa till våtrum Vägglampan Malibu är tack vare kapslingsklass IP44 lämplig för badrum och alla sorters våtrum, där den belyser – enkelt eller i par – t.ex. spegeln ovanför handfatet för att göra morgonrutinen till ett ljust nöje. Samtidigt är utseendet minst lika imponerande som funktionen: väggfästet och lamparmen övertygar med en elegant form samt blankt förkromad yta, medan det opalvita lampglaset sörjer för stämningsfull belysning.
 • Utomhusvägglampa English Bridle IP44 Ø21,6cm svart

  Utomhusvägglampa English Bridle IP44 Ø21,6cm svart
  English Bridle Outdoor Wall Lantern - fastighetsbelysning med lantlig charm English Bridle Outdoor Wall Lantern, som är utformad i en rustik lyktform, kan integreras idealiskt i lantlig rustik fastighetsdesign, både när det gäller färg tack vare den svarta ytlackeringen och det genomskinliga glaset och stilen. Det lätt mönstrade glaset ger en fri sikt till de tre integrerade ljuslyktorna, ljuset som avges av de använda lamporna kan obehindrat spridas runt omkring och lyser upp omgivningen med ett mjukt sken. Ljuskällor kan beställas via tillbehör.
 • Spegelblank vägglampa Gianna

  Spegelblank vägglampa Gianna
  Vägglampa Gianna med spegelglasinlägg – 1 lampa Vägglampan Giannas formgivning inspirerades av de eleganta, italienska lamporna från 1900-talet: Lampan består av en metallstomme och en yta i färgen ”förgyllt silver” samt en inarbetad spegelglasplatta i vilken ljusstaken reflekteras och fungerar som tilläggsbelysning. Kristallhängen i olika storlekar och former kompletterar vägglampan Giannas eleganta utseende.
 • Utomhusvägglampa Cotswold Lane svart halvlykta

  Utomhusvägglampa Cotswold Lane svart halvlykta
  Svartlackerad vägglampa för utomhusbruk Cotswold Lane Med sin klassiska design i stil med antika gaslyktor är Cotswold Lane vägglampa för utomhusbruk i gjuten aluminium och klart glas en prydnad för varje husfasad och ger samtidigt en lämplig utomhusbelysning, t.ex. i entrén, vilket också ökar säkerheten runt huset. De två ljusljusen syns genom det klara glaset: Ljuset strålar obehindrat till vänster och höger samt framåt, vilket ger en mycket atmosfärisk effekt.
 • Hänglampa Adams Ø 37 cm nickel

  Hänglampa Adams Ø 37 cm nickel
  Pendellampa Adams med tre ljuskällor - förnicklad antik Den sfäriska pendellampan Adams väcker uppmärksamhet redan när den är släckt, eftersom den verkar komma från en gammal epok och därför är särskilt trendig. Det som är anmärkningsvärt är inte bara formen på skärmen av klarglas, utan även metallramen som har samma mönster som kedjeupphängningen. Även globformen återkommer: I glasgloben finns en liten metallkula som fungerar som en ljusbädd för de tre stearinljuslamporna. Detta är en pendellampa som kommer att beundras av många.
 • Hänglampa Adams Ø 37 cm brons

  Hänglampa Adams Ø 37 cm brons
  Adams upphängningslampa i viktoriansk stil Designen på Adams-hänglampan är inspirerad av den viktorianska eran, som kan ses vid första anblicken från utseendet på den bronsfärgade metallupphängningen och den samma färgade metallkanten på den klara glaskulan. Inuti glaskroppen kan du se en hållare med 3 ljusljus, som ger atmosfärisk omgivande belysning med mjukt ljus. Adams hänglampa är en mycket speciell blickfång i en antik levande miljö.
 • Bad-vägglampa Payne Ornate, 1 lampa

  Bad-vägglampa Payne Ornate, 1 lampa
  Badrumsvägglampa Payne Ornate – ädel lampa till våtrum Det är svårt att missa att vägglampan Payne Ornates design är baserad på den eleganta tudorstilen: dess blankt förkromade väggfäste samt stommen pryds av dekorativa ornament och även det vita lampglaset har en detalj i blankt polerad krom. Skärmen i opalglas avger kraftfullt, behagligt ljus åt alla håll och sörjer för jämn områdesbelysning. Payne Ornate fungerar perfekt som spegelbelysning – enkelt eller i par.
 • Kristallglasljuskrona Malia

  Kristallglasljuskrona Malia
  Ljuskrona Malia med rikliga hängen i kristallglas Denna fascinerande ljuskrona passar på grund av sin diskreta elegans både till modernt och traditionellt präglade inredningsstilar. Den pryder både privata vardagsrum och exempelvis hotellfoajéer eller konferenslokaler. Den klassiska formen utgörs av otaliga rökfärgade, droppformade hängen i kristallglas. Stommen samt upphänget glänser i polerad nickelfärg – en harmonisk enhet som utstrålar lugn och harmoni och skapar en fantastisk glans i alla rum.
 • Kristall-vägglampa Leila

  Kristall-vägglampa Leila
  Vägglampa Leila dekorerad med Bauhinia-kristaller Denna magiska vägglampa erbjuder inte bara gnistrande extra belysning utan fungerar också som ett dekorativt tillbehör i rummet när den är avstängd. Ramens solrosform upprepas i de sex Bauhinia-kristallerna som lampan pryds med. Det emitterade ljuset bryts ned i kristallerna på ett speciellt sätt och får dem att glittra. Väggfästet var handmålat i polerad silverton och kompletterar den vackra ljuskällan. Vägglampan Leila ser väldigt attraktiv ut i samband med de olika inredningsstilarna.
 • Taklampa Fusion höjd 12,4 cm

  Taklampa Fusion höjd 12,4 cm
  Taklampan Fusion fängslar med tidlös elegans. Kombinationen av bronsfärgad metallram med längsgående och tvärgående stöttor och räfflad, bärnstensfärgad glasskärm påminner om Arts
 • Utomhusvägglampa Baton Rouge, arm 57,8 cm

  Utomhusvägglampa Baton Rouge, arm 57,8 cm
  Stilfull vägglykta BATON ROUGE för utomhusbruk Vägglyktan BATON ROUGE påminner i stilen om gatlyktorna från en sedan länge svunnen tid. Det robusta aluminiumgodset framstår i valnötsbrun färgton som kontrasteras med det lätt förgyllda glaset i lampskärmen. Vägglyktan BATON ROUGE är en kvalitetsprodukt som bidrar till en estetiskt tilltalande belysning utomhus.
 • Golvlampa Lincolndale med textilskärm

  Golvlampa Lincolndale med textilskärm
  Antik designad Lincolnndale golvlampa med textilskärm Med denna vackra golvlampa du z. B. utforma sittgruppen i ett antikt vardagsrum och skapa också en mysig omgivande belysning. stativ och foten från Lincolnale imponerar med sin detaljerade utförande och glans i en mörk bronston. Den naturfärgade linsskärmen är lite strukturerad och avger inte bara ljus uppåt och nedåt utan låter den också skina försiktigt genom linnet.
 • Modern vägglampa REMY

  Modern vägglampa REMY
  Remy har en Kubdesign med moderna material Taklampa REMY förenar kubdesign med material som organza, brons och guldfinish. Insidan av lampskärmen täcks av organzatyg i en lätt brons- och krämfärgad ton. Den yttre delen av taklampan bryter upp den annars mycket kubiska designen med cirklar och kurviga linjer.
 • Prydande vägglampa Arabesque

  Prydande vägglampa Arabesque
  Romantisk vägglampa Arabesque med konstfullt mönster och linneskärm Ett smakfullt spiral- och rankmönster dekorerar skärmen hos vägglampan Arabesque, som gör den utomordentligt romantisk och lätt och lekfull. Finishen hos metallstommen är av patinerat bladsilver och i kombination med den ljusa linneskärmen uppstår ett förstklassigt utseende, som övertygar rakt igenom och som gör sig mycket bra, både i klassiskt inredda våningar och i moderna rum.
 • Förtrollande vägglampa Arabesque

  Förtrollande vägglampa Arabesque
  Romantisk vägglampa Arabesque med konstfullt mönster och linneskärm Ett smakfullt spiral- och rankmönster dekorerar skärmen hos vägglampan Arabesque, som gör den utomordentligt romantisk och lätt och lekfull. Finishen hos metallstommen är av patinerat bladsilver och i kombination med den ljusa linneskärmen uppstår ett förstklassigt utseende, som övertygar rakt igenom och som gör sig mycket bra, både i klassiskt inredda våningar och i moderna rum.
 • Vägglampa Drawing Room, 2 lampor, bred

  Vägglampa Drawing Room, 2 lampor, bred
  Vägglampa Drawing Room med 2 lampor – imponerande tilläggsbelysning Vägglampan Drawing Room inspirerades av den edvardianska tiden, en period i Storbritanniens historia som sträcker sig från 1901, året då kung Edvard VII:s blev kung, till 1914. Under perioden introducerades en ny lätthet till formgivningen av kläder och vardagsföremål. Den valnötsfärgade stommen fascinerar med konstnärliga dekorationer, medan de två lampglasen övertygar med en elegant form som kompletterar denna ensemble på ett underbart sätt. Drawing Room kan monteras som både up- och downlight, ger stämningsfull accentbelysning i vardagsrum, sovrum och hallar och dekorerar samt belyser dessa.
 • Yppigt dekorerad ljuskrona Gianna

  Yppigt dekorerad ljuskrona Gianna
  Gianna ljuskrona med 4 lampor med yppig kristalldekoration Denna fantastiska ljuskrona kan lika gärna hänga i ett italienskt palats. Dess eleganta utformning inspireras av de italienska lamporna från de tidiga åren av det förra århundradet. Med en guldfinish har stativet en ovanlig form med raka och böjda element och dekoreras på två nivåer med kristallkedjor och kristallhängare av olika storlek och former. Fyra ljusstakar ger en atmosfärisk belysning.
 • Ljuskrona Prospect Park 5 lampor

  Ljuskrona Prospect Park 5 lampor
  Prospect Park- ljuskrona i ett elegant färgschema Designen på Prospect Park-ljuskronan med fem lampor har traditionella inslag med moderna aspekter, vilket ger sitt övergripande utseende mycket uttryck och gör den till ett snyggt tillbehör för en elegant vardagsstil. Den tydligt strukturerade stativ har bearbetats med en satin nickelfinish, förkromade element betonar den eleganta silhuetten och var och en av de cylindriska nyanser av etsat opalglas är kantad med ett accentuerande metallband både ovan och under, vilket har en mycket glamorös effekt .
 • Pendellampa Lighthouse för utomhusstål

  Pendellampa Lighthouse för utomhusstål
  Effektiv hängande lampa Lighthouse - inspirerad av havet, mångsidig Designen på hängande lampan Lighthouse är en effektiv hyllning till nautiska världar. Kraftiga vågor, skummande spray och ljuset från den avlägsna fyren som en säker följeslagare på vägen till hamnen - hängande lampan Lighthouse utstrålar sjöfartsromantik. Samtidigt är pendellampan robust konstruerad och tack vare skyddsfaktorn IP44 kan den lätt användas utomhus året runt. Den satinerade stålramen och den matta skärmen gör att pendelarmaturen Lighthouse ser enkel och effektiv ut på samma gång. De eleganta kurvorna har en harmonisk effekt och gör lampan mångsidig. Inte bara romantiskt-nostalgiska, utan även minimalistiska och till och med urbana koncept drar nytta av detta eleganta belysningstillbehör. Lighthouse är i första hand avsedd för att belysa entréer och terrasser, men är inte heller olämplig i en hall
 • Taklampa Sonoma Valley

  Taklampa Sonoma Valley
  Detaljerad taklampa Sonoma Valley Sonoma Valley- taklampa, designad i stil med början av 1900-talet, passar perfekt i en inredningsstil med en antik design. Den krämfärgade, något vågiga glasskärmen hålls av en mönstrad baldakin, metallfinishen i antik sköldpaddsskal bildar en slående kontrast till den ljusa nyansen. Skärmens vågstruktur skapar en mycket tilltalande ljusemission. En taklampa som är grundbelysning i en antik atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Lighthouse, höjd 29,2 cm, stål

  Utomhusvägglampa Lighthouse, höjd 29,2 cm, stål
  Vägglampa Lighthouse - maritima ögonblick i ditt eget hem Vägglampan Lighthouse - på tyska Leuchtturm - är inspirerad av vattenvärldar. Tydliga linjer och robust konstruktion kännetecknar den här attraktiva vägglampan. Den här armaturen är lämplig för utomhusbruk tack vare sin IP44-skyddsklass, men den kompletterar också ett inomhusbelysningskoncept perfekt. Med den här mångsidiga ljuskällan kan man effektivt och ändamålsenligt belysa entréerna i familjehemmet, en korridor eller t.ex. en trappa. Väggarmaturen Lighthouse för utomhusbruk är en originell kontrast mellan mjuka kurvor och karaktärsfulla rektanglar. Den borstade stålomfattningen imponerar med sin subtila glans. Det diffusa men ändå starka ljuset gör armaturen lämplig för enskilt bruk, men konceptet fungerar också utmärkt i serie. Den nautiskt inspirerade lampan passar smidigt in i både tidlösa och romantiskt-nostalgiska rum och inredningskoncept.
 • Klassisk taklampa för vardagsrummet

  Klassisk taklampa för vardagsrummet
  Rustik taklampa Drawing Room med scavoglas Rustik och gedigen verkar denna högkvalitativa taklampa med en stomme vars yta har valnötsfinish. Stommen kompletteras perfekt av det cremefärgade scavo-glaset och ljuset är varmt och inbjudande.
 • Kristall-ljuskrona Leila, 6 lampor

  Kristall-ljuskrona Leila, 6 lampor
  Glamorös ljuskrona Leila - rikt dekorerad med Bauhinia-kristaller På grund av sin ovanliga form - Leila är formad som en oval boll - inspirerar denna fantastiska ljuskrona, som passar bra med många olika levande stilar, liksom med sina frodiga kristallsmycken. Den handgjorda i polerad stativ med de böjda ljuslamporna pryds med många Bauhinia-kristaller i form av en solros. Genom att reflektera ljuset skapar de en fantastisk gnista vars fascination ingen kan fly.
 • Utomhusvägglampa English Bridle IP44 Ø16,5cm svart

  Utomhusvägglampa English Bridle IP44 Ø16,5cm svart
  English Bridle vägglykta för utomhusbruk English Bridle vägglyktan är den rätta ljuskällan för att framhäva charmen i rustika fastigheter. Med sin svarta lackfinish passar den till många fasadfärger, det genomskinliga glaset är tilltalande med en mjuk struktur som ger det avgivna ljuset en mycket mysig ljusatmosfär. English Bridle väggarmatur för utomhusbruk belyser tydligt entréer, övergångar mellan byggnader och hushörn.
 • Vägglampa Urban Renewal i antikmässing

  Vägglampa Urban Renewal i antikmässing
  Antik mässingsfärgad vägglampa Urban Renewal Med vägglampan Urban Renewal, tillverkad i industriell stil på 1900-talet, är betraktarens fokus på den burformade skuggan, som skyddar den använda ljuskällan och ändå låter den ses. Å ena sidan kan ljuset fly i alla riktningar och å andra sidan är det lämpligt att välja en dekorativ ljuskälla, som finns under tillbehör och kan beställas separat. Den mörka, antika mässingsytan bidrar också till den vackra utseendet på denna vägglampa, som ger atmosfärisk omgivande belysning i vardagsrum och i entréområdet.
 • Ljuskrona Hartsville 5 lampor i kalkvitt

  Ljuskrona Hartsville 5 lampor i kalkvitt
  Lime vit ljuskrona Hartsville 5 lampor i bondgård design Den krita vita ljuskrona Hartsville är lika imponerande som den är romantiskt lekfull. Ljuskronans fem lågor påminner om ljus och ger därmed en mycket speciell ljuseffekt. Bondgårdens design, som bygger på svunnen tid, har genomförts konsekvent. Ljuskronan utstrålar en behaglig värme, särskilt tack vare de bruna trä accenterna. Full av rustik mysighet kompletterar denna ljuskrona de mest olika inredningskoncepten. När allt kommer omkring passar Hartsville- ljuskrona lika bra med en maritim levnadsstil som med ett mer skandinaviskt inspirerat inredningskoncept. Om du vill implementera shabby chic och vintage levande inspiration i dina egna fyra väggar, kommer du definitivt att göra ett mycket bra val med denna rustika och härliga ljuskrona .
 • Pendellampa Harrow med stel upphängning

  Pendellampa Harrow med stel upphängning
  Shiny Harrow pendellampa i industriell design Harrow- pendellampa , försedd med en stel upphängning, utvecklar sin effekt inte bara i samband med en industriellt inspirerad hemdesign utan också i samband med många moderna inredningsstilar. Den tekniskt inspirerade designen är huvudsakligen orsakad av skuggans metallramade glas. Dessutom finns den polerade nickelfinishen. Det klara glaset är något strukturerat och ger det utsända ljuset ett särskilt varmt sken. The Harrow pendellampa är mest dekorativa när en lampa med en retro look används, exempelvis en lampa. B. en glödlampa i kolfiberoptik (kan beställas via tillbehör).
 • Avståndstaklampa Evington, nickel

  Avståndstaklampa Evington, nickel
  Evington: utsökt taklampa i glas med mellanrum Avstånd taklampa Evington är idealisk för inredning av klassiskt inredda stilar. Det blåsta, etsade armaturglaset utstrålar ljuset från lamporna som används allmänt runt. En klar glaskula sitter under takfästet, där ljuset bryts imponerande och ger härliga reflektioner. stativ och ändskruven är avslutade med en satin nickel finish. En kraftfull taklampa för allmän belysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. - Kvalitetslampa från Feiss
 • Vacker takkrona KELHAM HALL

  Vacker takkrona KELHAM HALL
  Takkrona Kelham Hall är en stilfull ljusprodukt för en rustik miljö Denna ljusprodukt är utformad för att framhäva en hemtrevlig, rustik, miljö Ytan av Firenzeguld och British Bronze liksom de små lampskärmarna av Scavo-glas gör denna taklampa mycket charmig och den har sirligt utformade komponenter i kvalitetsmaterial i eleganta kurvor och med en lantlig känsla.
 • Drawing Room - taklampa med scavo-glas

  Drawing Room - taklampa med scavo-glas
  Rustik taklampa Drawing Room med scavoglas Rustik och gedigen verkar denna högkvalitativa taklampa med en stomme vars yta har valnötsfinish. Stommen kompletteras perfekt av det cremefärgade scavo-glaset och ljuset är varmt och inbjudande.
 • Ljuskrona Valentina, 6 lampor, brons/kristall

  Ljuskrona Valentina, 6 lampor, brons/kristall
  Ljuskronans sex E14-fästen, utformade som ljushållare, stöds av en stålkonstruktion i oxiderad bronsfinish. Skärda, klara glaskristaller ger gnistrande ljuseffekter.
 • Ljuskrona Drawing Room, 18 lampor

  Ljuskrona Drawing Room, 18 lampor
  Drawing Room-ljuskronan är utrustad med 18 uppåtriktade E27-fästen, vart och ett omgivet av opalglas. Den böjda stålkonstruktionen är färdigställd i valnötsbrunt.
 • Klassiskt gestaltad badrumsvägglampa Perry

  Klassiskt gestaltad badrumsvägglampa Perry
  Badrumsvägglampa Perry i klassisk design Du hittar garanterat den perfekta platsen för denna vägglampa med en lampa som lyser uppåt. Perry kan utan problem användas i badrum, t.ex. för att belysa spegeln, eftersom den har kapslingsklass IP44 och är därmed skyddad mot vattenstänk. Lampans klassiska formgivning med den vita skärmen med mjuka linjer och det klassiskt utformade väggfästet harmoniserar med otaliga badrum både hemma och i hotell.
 • Spegellampa till badrum vägglampa Concord 3 lampor

  Spegellampa till badrum vägglampa Concord 3 lampor
  Spegellampa Concord till badrum med 3 lampor Spegellampan Concord till badrum med 3 lampor har en kolonialistiskt inspirerad design som man direkt lägger märke till. Den avger atmosfäriskt ljus som skapar en speciell effekt, tack vare skärmarnas lätt avrundade glaskanter. Iögonfallande är dessutom lamparmen i form av en svanhals som förbinder ljuskällorna och väggfästet. Med den blankt polerade kromytan och de vita glasen kan Concord kombineras med många olika inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Payne för badrum

  LED-vägglampa Payne för badrum
  Till badrummet: vägglampa Payne med 1 lampa Badrumsvägglampan Payne inspirerades tydligt av tudorstilen, dock med en avskalad, modern prägel. Den rörformade skärmen av etsat opalglas avger ljuset åt alla håll, vilket gör Payne perfekt som vägglampa till höger och vänster om spegeln. Den vackra vägglampan kompletterar badrum i många olika stilar på ett stilfullt sätt.
 • Vägglampa Hartsville i bondgårdsstil

  Vägglampa Hartsville i bondgårdsstil
  Vit vägglampa Hartsville i shabby chic-design Med sitt kalkvita utseende utstrålar vägglampan Hartsville något mysigt. Vägglampan är tack vare shabby chic-stilen speciellt attraktiv. Den som vill inreda sitt hem i stil av en bondgård kan enkelt förverkliga drömmen med lampan Hartsville Lampan har en lampa och påminner om ett levande ljus som visar vägen för den nya ägaren, exempelvis i hallen eller trapphuset. Även i skandinaviska eller maritima interiörer passar den kompakta lampan perfekt. Tack vare de bruna träaccenterna utstrålar lampan dessutom en behaglig och inbjudande värme och sörjer för en komfortabel atmosfär att trivas i. Även i vardags- och sovrum kommer den romantiska och drömska vägglampan till sin rätt.
 • LED-vägglampa Concord för badrummet, 4 lampor

  LED-vägglampa Concord för badrummet, 4 lampor
  Klassiskt designad vägglampa Concord för badrummet, 4 lampor Badrumsvägglampa Concord 4 lampor, i klassisk design, är bestyckad med fyrkantiga, etsade glas som är lätt avfasade vid kanterna och ett blänkande kromskiktat väggfäste med en svanhalsformad arm. Den här estetiska vägglampan är utrustad med kapslingsklass IP44, vilket betyder att den är damm- och stänkvattenbeständig och passar perfekt som spegelbelysning i badrum och andra wellnessutrymmen. Concord är utrustad med fyra G9-uttag, fyra LED-lampor med motsvarande sockel medföljer leveransen.
 • Med USB-port - textil-bordslampa Lex, mässing

  Med USB-port - textil-bordslampa Lex, mässing
  Multifunktionell bordslampa Lex med textilskärm och USB-port Bordslampan Lex med mässingram och vit bomullsskärm visar sig vara en multifunktionell ljuskälla som inte bara ger en stämningsfull accentbelysning i alla moderna ambitioner, utan som också kan användas för anslutning av modern mobilteknik, såsom smarttelefon, surfplatta osv. Detta möjliggör USB-porten som är integrerad på baksidan - en idealisk skrivbords- eller sänglampa!
 • Corinne - glänsande hänglampa med nickelfinish

  Corinne - glänsande hänglampa med nickelfinish
  6-lampa Corinne hängande lampa sfärisk med polerad nickelfinish Den imponerande Corinne-hänglampan ger en speciell ljuseffekt tack vare de sex ljusformade lågorna. Den som letar efter ett modernt alternativ till en klassiskt utsmyckad ljuskrona kommer att älska den effektiva Corinne- pendellampa . pendellampa vet hur man imponerar med sin polerade, ganska coola nickelfinish samt med sin öppna, sfäriska design. Lampans raka kedjeupphängning bidrar också till att den här moderna lampan klarar avbalansen mellan framgångsrik understatement och en god del sofistikering på ett lekfullt sätt. Inte bara i vardagsrummet och matsalen, utan också i sovrummet och i ett drömmande tjej- eller ungdomsrum, lockar den extravaganta lampan många extatiska utseende.
 • Taklampa Lighthouse för utomhusbruk, stål

  Taklampa Lighthouse för utomhusbruk, stål
  Taklampa Lighthouse - tidlöst elegant för utomhusbruk Taklampan Lighthouse ser ut som en stiliserad fyr. Särskilt över en entrédörr, på en täckt balkong eller terrass kan armaturen göra intryck. Taklampan Lighthouse har de nödvändiga egenskaperna för utomhusbruk i form av skyddsklass IP44. Den stänkskyddade utomhuslampan drar till sig uppmärksamhet med sin tilltalande design i borstat stål. Detta skapar ett tidlöst elegant utseende som passar utmärkt till de mest varierande husfasaderna. Om du vill lysa upp vägen för dina gäster kan du göra det på ett mycket sofistikerat sätt med taklampan Lighthouse.
 • Medium - utomhusvägglampa Roscoe

  Medium - utomhusvägglampa Roscoe
  Klassiskt designad vägglampa Roscoe - väderbeständig Den svartlackerade vägglyktan Roscoe är utformad på ett mycket enkelt sätt med vilket husets utsida kan belysas bekvämt och mycket dekorativt. Det viktigaste är dock att vägglampan är vattentät, eftersom den höga väderbeständigheten gör att den också kan användas i hus nära havet. Det vita opalglaset säkerställer en hög ljuseffekt så att z. B. Området bredvid ytterdörren är bekvämt och säkert upplyst.
 • Taklampa Alston lantlig stil

  Taklampa Alston lantlig stil
  Lantliga Alston taklampa som kan omvandlas till en taklampa En särskilt tilltalande ljuskälla är den rustika, rustika taklampa Alston, som levereras med en 152,2 cm lång kedja med vilken Alston kan förvandlas till en pendellampa. Alston- stativ är gjord av svart järn med en smidesjärnring i mitten och en träkula som dekorativ detalj. Tre ljusbelysning tar över ensemblets atmosfäriska belysning. Vindljuslampor har en särskilt autentisk effekt som ljuskällor. De ingår inte i leveransomfånget (kan beställas via tillbehör).
 • Hänglampa Urban Renewal i antikmässing

  Hänglampa Urban Renewal i antikmässing
  Smal taklampa Urban Renewal i antikt utseende För denna hängande lampa, som är mycket utrymmesbesparande när det gäller dimensioner, finns det en lämplig plats där den effektivt kan presentera sina fördelar - attraktiv design i stil med 1900-talet och atmosfäriskt, allround strålningsljus. Urban Renewal utrustad med en liten burskärm är lämplig för både allmän- och områdebelysning i samband med en antik levnadsstil. Om en dekorativ ljuskälla skruvas fast i uttag kan det dekorativa värdet på taklampan Urban Renewal förbättras ytterligare. Lämpliga lampor kan beställas under tillbehör.
 • Utomhusvägglampa Cotswold Lane svart höjd 29,2 cm

  Utomhusvägglampa Cotswold Lane svart höjd 29,2 cm
  Vägglampa Cotswold Lane i svart Den robusta vägglampan Cotswold Lane är gjuten i hållbar aluminium och utrustad med ett klart lampglas. Ljuskällans klara glas, som är klassiskt utformat i stil med gasljus från förr, ger en mycket omfattande omgivande belysning. En fasadbelysning som passar stilfullt till många fastighetsvarianter och funktionellt ger inte bara tillräckliga ljusförhållanden utan även ett säkerhetsplus i utomhusområdet.
 • Imponerande hänglampa Corinne i nickel polerad

  Imponerande hänglampa Corinne i nickel polerad
  3-lampa Corinne hänglampa i sfärisk form med nickelfinish 3- lampa Corinne pendellampa ljus står för en lekfull elegans och, tack vare de svala metallelement tillverkade av polerad nickel, passar underbart in i en bred variation av inredningskoncept. De ljusformade, romantiskt utseende ljuselementen i hänglampan gör att Corinne gnistrar lovande. Som jämförelse skapar den rustika kedjedämpningen en framgångsrik kontrast som kan bidra till den speciella fascinationen för den sfäriska Corinne- pendellampa . Oavsett om det är ett alternativ till en klassisk ljuskrona i ett modernt tjejerum eller ovanför matbordet - den här lampan vet hur man inspirerar tack vare sin ovanliga kombination av coola, tidlösa och romantiskt lekfulla stilelement.
 • Kastanjebrun utomhusvägglampa Londontowne

  Kastanjebrun utomhusvägglampa Londontowne
  Kastanjebrunt lackerad vägglampa LondontowneDenna vägglampa har ett mycket traditionellt utseende i hela sin design och passar perfekt till antika eller rustika fastigheter. Som en särskild egenskap bör man inte bara notera att ljusskenet är mycket mysigt tack vare att skärmen består av glasrutor i olika storlekar, utan även Londontownes robusta utförande bör betonas. Kroppen består av en UV-stabil och korrosionsbeständig latexkomposit av marmorpulver (EPMM), vilket gör att lampan klarar även svåra väderförhållanden som stor värme eller kyla. Dessutom är Londontowne vägglampan för utomhusbruk också havsvattenbeständig, vilket innebär att den även kan monteras på byggnader som ligger nära havet.
 • I brons - utomhusvägglampa Wellfleet

  I brons - utomhusvägglampa Wellfleet
  Snyggt dekorerad utomhusvägglampa Wellfleet Wellfleet ser inte bara särskilt vacker ut, den är också extremt slitstark. Den yttre vägglampan, utrustad med en cylindrisk lykta , tål extrema väderförhållanden och är sjövattentät, dvs den kan också monteras på en husfasad nära havet. Banddekorationerna i glasskärmen är en extremt dekorativ detalj som i kombination med sin bärnstensfärgade skapar en mycket atmosfärisk ljusstämning.
 • Mjukt lysande bordslampa Augustine

  Mjukt lysande bordslampa Augustine
  Augustine bordslampa som avger mjukt ljus - 90 cm hög Med sin mörkbruna stativ i en antik design och den krämfärgade linneskärmen, som avger ljus både uppåt och nedåt och också gör att den kan fly genom strukturen, presenterar den iögonfallande bordslampa Augustine sig som ett lämpligt element i en antik inredningsstil som inte bara ger mjukt ljus för en atmosfärisk atmosfär utan också utstrålar värdig elegans.
 • Pendellampa Harper, rökglasskärmar 7 lampor

  Pendellampa Harper, rökglasskärmar 7 lampor
  Den sju-lampiga Harper-pendellampan förkroppsligar en modern industriell stil och fungerar inte bara som en ljuskälla, till exempel över ett bord, utan också som ett elegant inredningstillbehör. Fyra upphängningsstänger ingår. Skärmarna i form av rökglaskulor utstrålar mysigt ljus i alla riktningar.
 • Avståndstaklampa Prospect Park

  Avståndstaklampa Prospect Park
  Taklampan Prospect Park spacer imponerar med tidlös elegans. Från den satinerade, nickelfärgade takstången lyser en cylindrisk skärm av opalt, etsat glas upp rummet med bländfritt ljus. Skärmen är färdigställd på toppen och botten med kromfärgade, lackerade metallband.
 • Hänglampa Prospect Park, 3 lampor

  Hänglampa Prospect Park, 3 lampor
  Den tre-lampiga hängande lampan Prospect Park fängslar med tidlös elegans. Från den satinerade, nickelfärgade upphängningen lyser tre cylindriska nyanser av opalt, etsat glas på rad upp t.ex. ett bord med bländfritt ljus. Skärmarna avslutas upptill och nedtill med kromfärgade, lackerade metallband.
 • Taklampa Collier med mässingsfinish 34,6 cm

  Taklampa Collier med mässingsfinish 34,6 cm
  Elegant taklampa Collier med städad design Taklampan Collier:s stativ är tillverkat av robust stål och raffinerad med en mässingsfinish. I kombination med den halvcirkelformade diffusorn av frostat glas är konstruktionen enkel och tidlös, vilket passar nästan alla typer av inredningar. Den är särskilt väl lämpad för inredningar i retrostil eftersom designen är en omarbetning från 1950-talet. Bakom diffusorglaset finns två uttag för E27-lampor som kan bestyckas vid behov. Den matta diffusorn fördelar ljuset jämnt ut i rummet samtidigt som den förhindrar att betraktarna bländas.
 • Ljuskrona Nori, 6 lampor

  Ljuskrona Nori, 6 lampor
  Nori ljuskrona med sex lampor och pärlor av drivved Denna ljuskrona blir ett absolut blickfång på alla platser. Ramen med den mörkt väderbitna zinkfinishen samt den frodiga utsmyckningen av drivvedspärlor skapar ett absolut blickfång. Alla glödlampor med E14-sockel passar i de sex socklarna (ingår ej). Den mest dekorativa effekten har glödlampor, som kan beställas separat via tillbehören. Ett annat blickfång är drivvedskulan som hänger i den nedre änden
 • Badrumsvägglampa Concord i klassisk design

  Badrumsvägglampa Concord i klassisk design
  Klassik-antik badrumsvägglampa Concord med etsat glas Badrumsvägglampan Concord har en formgivning som inspirerades av kolonialtiden, vilket gör att vägglampan med en ljuskälla harmoniserar perfekt med klassisk-antika inredningsstilar. På det kantiga väggfästet monterades en lamparm i form av en svanhals som krönas av en kantig skärm i etsat glas. Glasets lätt avrundade kanter har en positiv inverkan på Concords ljuseffekt. En underbar vägglampa som exempelvis kan användas som spegellampa.
 • Taklampa Kenney i dubbelutseende

  Taklampa Kenney i dubbelutseende
  Taklampa Kenney - En lampa med en särskilt dekorativ effekt Taklampan Kenney:s design härstammar från samma stil som de ljuskällor som var populära under mitten av förra århundradet. Den här klassiska designen har uppdaterats och moderniserats med Kenney. Blickfånget hos denna, även innan den är tänd, mycket effektiva taklampa är det utskurna metallmotiv som kommer till liv tack vare det ljus som strålar ut. Skärmen består av en stålram som är överdragen med vitt linne. Kenney utstrålar inte sitt behagliga ljus nedåt utan åt alla håll. Tillräcklig grundbelysning erhålls med en mycket dekorativ karaktär.
 • Urban Renewal vägglampa med spegelglas, brons

  Urban Renewal vägglampa med spegelglas, brons
  Vägglampa Urban Renewal är utformad i retrodesign Retrolooken är tillbaka och används för alla typer av produkter. Detta gäller även för ljuskällor som Urban Renewal-vägglampan, vars vägghållare är försedd med antik-designat spegelglas, vilket skapar en attraktiv ljusstämning och har en positiv inverkan på den rumsliga sfären. En extra ljuskälla som harmonierar med sin bronsfärgade metallfinish med många inredningsfärger och som bäst utnyttjar sin skönhet när en ljuskälla i retrodesign används. Passande ljuskälla kan beställas under Tillbehör.
 • Hänglampa Sonoma Valley 3 lampor

  Hänglampa Sonoma Valley 3 lampor
  Tre-flammig upphängningslampa Sonoma Valley Denna hänglampa med tre flammor är ett perfekt val för Till exempel för snygg belysning av ett matbord i en antik miljö: Sonoma Valley påminner om stilen i början av 1900-talet, då överdådiga dekorationer som den antika sköldpaddsupphängningen var mycket populära i Europa. I samband med de tre krämfärgade nyanserna, som har en mild vågform och ger det utsända ljuset en underbart mysig skimmer, är resultatet en lampa som sticker ut på ett behagligt sätt i alla antika miljöer.
 • Textil-bordslampa Spencer

  Textil-bordslampa Spencer
  Varierad designad bordslampa Spencer Med sitt underbara utseende passar Spencer bordslampa bra med en mängd olika inredningsstilar och fungerar inte bara som en källa till mysig accentbelysning i varje rum utan också som ett dekorativt element. Basen är designad i en mörk valnötton, stativ är ett sfäriskt element och lyser med en Firenze-guldfinish. En krämfärgad linskugga avrundar ensemblet harmoniskt.
 • Utomhustaklampa Merrill i brons

  Utomhustaklampa Merrill i brons
  Mångsidig taklampa Merrill för utomhusbruk Med sin tydliga geometriska form rekommenderas Merrill- taklampa utomhus för både moderna och traditionellt designade egenskaper. Färgskalan med Heritage Bronze stativ finish och den etsade ljus glas i mjuk kräm kan också kombineras med många olika stilar. Med kapslingsklass IP44 är Merrill idealiskt utrustad för utomhusbruk.
 • Taklampa Remy med bronsfinish

  Taklampa Remy med bronsfinish
  Riktigt dekorerad Remy taklampa Remy- taklampa har en ram av massivt järn som omger lampskärmen som ett räcke med fantastiska dekorationer. Järnramen är också försedd med en bronsfinish som understryker lampans ädla, rustika utseende och design. Organzaskärmen dämpar ljuset från de två E27-lamporna inuti, som inte ingår i leveransen och kan därför väljas efter individuella önskemål. De runda dekorationerna i lampans ytterram är förfinade med en guldfärgad yta. Hela designen hyllar den franska konst- och hantverksscenen och är kärleksfullt handgjord.
 • Hänglampa Payne för badrum

  Hänglampa Payne för badrum
  LED-hängande ljus Payne: med IP44 lämplig för badrum och andra fuktiga rum LED-hänglampan Payne med den etsade opalglasskärmen är utrustad med skydd mot stänkande vatten från alla sidor och kan därför också användas i rum där det blir fuktigt. Stilistiskt bygger den på en nytolkning av den eleganta Tudor-stilen med de vända metallelementen med en polerad kromfinish. Ljuskällan ingår i leveransen: 1 x 3,5 W LED med G9-uttag.
 • Hänglampa Merrill för utomhusbruk, i brons

  Hänglampa Merrill för utomhusbruk, i brons
  Merrill hänglampa utomhus som ger atmosfäriskt ljus Ett framgångsrikt belysningskoncept inkluderar inte bara vardagsrumsbelysningen utan också den atmosfäriska belysningen av utomhusområdet. Merrill taklampa rekommenderas för att belysa ett täckt och skyddat utomhusområde, eftersom det har en helt tidlös design och kan kombineras med många fastighetsstilar. - kapslingsklass IP23
 • Utomhusvägglampa Merrill i brons

  Utomhusvägglampa Merrill i brons
  Estetisk utomhusvägglampa Merrill - en tidlös fasadprydnad En vägglampa för utomhusbruk måste uppfylla ett antal kriterier: Den ska vara funktionell, det vill säga den ska erbjuda bekvämt ljus för optimal omgivande belysning, men den måste också matcha husets stil och fastighetens utformning. Merrill utomhusvägglampa uppfyller alla dessa punkter. Tack vare sin tydliga form och tidlösa färgschema passar det bra med många stilvarianter och det vackra, krämfärgade glaset ger en behaglig ljuseffekt.
 • Rak vägglampa Kenney

  Rak vägglampa Kenney
  Elegant dekorerad vägglampa Kenney För den fyrkantiga vägglampan Kenney togs designen av den eleganta stilen på 1950- / 1960-talet som modell och en lampa skapades som uppfyller de högsta kraven vad gäller utseende och funktion. Metallramen liksom det dekorativa elementet kompletterades med en yta som bär namnet Sunrise Silver, så ljus och ljus är dess effekt. Ljuskällan är placerad bakom linsskärmen - här används en E27-lampa - och säkerställer inte bara skonsam omgivande belysning, utan gör också effektivt det mönster som skärs ur metallen.
 • Modern vägglykta Roscoe för utomhusbruk

  Modern vägglykta Roscoe för utomhusbruk
  Liten utomhusvägglampa Roscoe i svart Med sin vackra, mycket klassiska lyktform passar Roscoe utomhusvägglampa bra med många fastighetsdesigner och fasadstilar. Tack vare det vita opalglaset erbjuder det ljus, mycket tilltalande omgivande belysning och ger inte bara en nattlig översikt över webbplatsen utan också mer säkerhet. Men det här är inte alla fördelar med detta speciella lyktljus: Roscoe är också extremt hållbart och väderbeständigt - även havsvattentätt.
 • Taklampa Payne, rund

  Taklampa Payne, rund
  Modern taklampa Payne med en klassisk touch Designen av Payne- taklampa , som är lämplig för badrum och andra fuktiga rum tack vare IP44- kapslingsklass, upprepar Tudor-stilen, men i en modern komposition. Takfästet och skärmänden är gjorda av metall med polerad kromfinish, den runda, vita skärmen är gjord av etsat opalglas. Payne passar bra med många inredningsvarianter och ger allround lysande allmänbelysning.
 • Hänglampa Beso brons mörk Ø 17,9 cm

  Hänglampa Beso brons mörk Ø 17,9 cm
  pendellampa Beso - tidlöst vacker lampa i retrostil Designad i stil med 1970-talet, utformningen av Beso pendellampa utstrålar en tidlös estetik som är oöverträffad. Tack vare sin mörka bronsfinish passar den bra med många interiörfärger och i alla rum. Skärmens insida är vitmålad för optimal ljusreflektion. Beso levereras med en lång matningskabel så att höjdjusteringen (endast vid montering) kan anpassas till de individuella förhållandena. Den perfekta ljuskällan för lägenheter, restauranger och barer, kort sagt för alla rum där tidlös skönhet är viktig.
 • Argento - vägglampa för vackert ljus

  Argento - vägglampa för vackert ljus
  Vägglampa Argento med elfenbensfärgad linneskärm Det speciella med Argento är finishen på metallelementen, med namnet Oxidised Silver Leaf. Den ser ut som en blandning av guld- och silvertoner och ger Argento som vägglampa en mycket charmig utstrålning. Inte bara metallytorna, utan också glaset med de små luftblåsorna ser tilltalande antikt ut. Den klassiskt formade skärmen består av linne och skapar, när lampan är tänd, en hemtrevlig och inbjudande atmosfär. En fantastisk ljuskälla, som passar lika bra i vardagsrummet som i hallen.
 • Pendellampa Allier i trä med 4 lampor, 52,1 cm

  Pendellampa Allier i trä med 4 lampor, 52,1 cm
  Imponerande pendellampa Allier i trä – 4 lampor Hos denna harmoniska lampskapelse står symbiosen mellan det traditionella materialet trä och moderna kulformen i fokus. Detta gör Allier till en mångsidig lampa som gör ett individuellt intryck i alla interiörer. I Frankrike finns en skog med samma namn som förr i tiden levererade ekarna som användes till vinfat. Även pendellampan Allier består av ekträ som torkades skonsamt i ugnen för att inte spricka senare. Fyra ljusstakar i skärmens inre skapar mysig belysning.
 • Badrumsvägglampa Huguenot Lake, 1 lampa

  Badrumsvägglampa Huguenot Lake, 1 lampa
  Badrumsvägglampa Huguenot Lake med 1 lampa Vägglampan Huguenot Lake garanterar stämningsfull tilläggsbelysning i alla badrum. Med kapslingsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk från alla håll och därmed perfekt lämplig som t.ex. spegellampa. Dess formgivning med strålande vitt glas och ett förkromat och polerat väggfäste gör ett mycket tidlöst och elegant intryck som kan integreras i många olika inredningsstilar.
 • Taklampa Shepherd för utomhusbruk

  Taklampa Shepherd för utomhusbruk
  Traditionellt utformad Shepherd taklampa för utomhusbruk Den här fantastiska taklampan ger en stämningsfull belysning för täckta utomhusområden, till exempel en pergola. Shepherds hölje är tillverkat av en speciell plast som kännetecknas av sin väderbeständighet, vilket inkluderar motståndskraft mot havsvatten. Materialet gör att taklampan även kan användas utomhus vid havet. Ljuset är särskilt dekorativt tack vare det lilla mönstret i glaset.
 • Pendellampa Harper med rökglasskärm, 1 lampa

  Pendellampa Harper med rökglasskärm, 1 lampa
  Pendellampan Harper förkroppsligar en modern industriell stil och fungerar inte bara som en ljuskälla, till exempel ovanför ett bord, utan också som ett elegant inredningstillbehör. Fyra upphängningsstänger ingår. Skärmen i form av en kula av rökt glas utstrålar mysigt ljus i alla riktningar.