Evotec lampor

 • Evotec Skateboard-LED-taklampa Easy Cruiser Graffiti

  Evotec Skateboard-LED-taklampa Easy Cruiser Graffiti
  Dimbara LED-taklampan Easy Cruiser Graffiti med skateboard-look, inklusive fjärrkontroll En blå skateboard med graffitidesign är redan ett blickfång, men när den hänger i taket och kan belysas på flera olika sätt så är den en absolut höjdpunkt i barnrummet. Skateboarden är utrustad med sju olika ljuskällor som kan tändas och släckas med fjärrkontrollen som medföljer i leveransen. Ljusstyrkan hos de tre LED-spottarna, som är inbyggda på undersidan med graffititryck, kan även dimmas. Färgaccenterna kommer från RGB-LED-flexbanden som är monterade på hjulen, som kan sättas på separat. Den här taklampan, Easy Cruiser Graffiti, inspirerar stora som små skateboardfans med sin moderna utformning och de olika LED-lamporna.
 • Evotec Dimbar LED-golvlampa Poly med fjärrkontroll

  Evotec Dimbar LED-golvlampa Poly med fjärrkontroll
  Med fjärrkontroll: LED-golvlampan Poly är dimbar och ljusfärgen kan förändras Tekniskt erbjuder LED-golvlampan Poly allt man kan önska sig. LED-lamporna kan ställas in steglöst från varmvitt (2 700 K) - dagsljus (6 500 K) och de kan även dimmas. Detta görs med Color-Control-fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Även till utseendet övertygar den med sin moderna design. LED-elementen är utformade som bikakor och utstrålar ljuset huvudsakligen åt en sida. På baksidan sitter dock små slitsar i aluminiumkroppen, så att accentljus kan tränga ut bakåt eller åt andra sidan. Lampserien Poly, liksom alla andra produkter från denna producent, tillverkas i Tyskland.
 • Evotec Toppmodern LED-golvlampa Movil med Color Control

  Evotec Toppmodern LED-golvlampa Movil med Color Control
  Mångsidig LED-golvlampa Movil kan anpassas individuellt LED-golvlampan Movil är en verklig förvandlingskonstnär. De enskilda skärmelementen hos denna moderna lampa kan justeras individuellt och oberoende av varandra, så att man varje gång får en ny ljusatmosfär. Samtidigt kan man på så sätt alltid förändra lampans utseende. Men det är långt ifrån allt. Lampan ändrar inte bara utseende, utan även ljusfärgen kan förändras när man vill. Denna speciella funktion kan lätt och bekvämt styras med fjärrkontrollen, från 2 700 K - 5 700 K. Movil består av aluminium och opalglas. Denna beprövade blandning ger golvlampan ett fräscht och modernt utseende.
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, metallic

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, metallic
  Fyra LED-lampor i en kvadrat: LED-taklampan Pano I den kvadratiska plattan av rostfritt stål med akryltäckskiva sitter fyra varmvita LED-spots inbyggda. LED-lamporna hos taklampan Pano ger mycket bländfri, homogen och därmed yttäckande belysning. Användningsområdet för den moderna lampan är, tack vare den diskreta designen och tidlösa färgsättningen mycket mångsidigt. I alla rum i bostaden ger Pano nödvändig allmänbelysning - och det på energieffektivt sätt. Lamporna i serien Pano tillverkas - liksom alla lampor från denna producent - på plats i Tyskland. Märket ”Made in Germany” garanterar bästa kvalitet och därigenom särskilt lång livslängd.
 • Evotec Svart LED-golvlampa Orix med fjärrkontroll 180 cm

  Evotec Svart LED-golvlampa Orix med fjärrkontroll 180 cm
  Garanterar rätt stämning i bostaden, när som helst – LED-golvlampa med justerbar färgtemperatur. LED-golvlampan Orix imponerar med sin toppmoderna och raka design. Den levereras med en praktisk 6-kanals fjärrkontroll för egen inställning av ljustemperatur och ljusstyrka. Till exempel så kan LED-flexbandet som är inbyggt i lampstativet blixtsnabbt ändras till en svalare eller varmare färgtemperatur, så att stämningen alltid kan ändras. Den moderna, smala designen och den svarta ytan i bostad nickel gör Orix till ett underbart tillskott i den moderna hemmiljön, där den visar sig vara riktigt iögonfallande.
 • Evotec Pano - LED-taklampa i vitt med tre ljuskällor

  Evotec Pano - LED-taklampa i vitt med tre ljuskällor
  Tillverkad i Tyskland: LED-taklampan Pano med tre LED-lampor I den avlånga plattan hos taklampan Pano sitter tre inbyggda LED-element. De skapar bländfri och yttäckande belysning i varmvitt (2 700 K). Kroppen är dessutom försedd med en akrylkropp på undersidan. Den moderna designen och den energieffektiva tekniken som är inbyggda i taklampan Pano gör den till ett trendigt och mångsidigt belysningselement. Den kan användas i nästan alla rum. I vardagsrummet, köket, korridoren eller barnrummet - överallt ger taklampan Pano allmänbelysning. Tillverkad i Tyskland
 • Evotec Med Color Control - LED-taklampa Movil

  Evotec Med Color Control - LED-taklampa Movil
  Ändringsbar LED-taklampa Movil ändrar färgtemperaturen LED-taklampan Movil drar genast blickarna till sig, genom sin innovativa design. Man väljer den naturligtvis inte bara för att den ger en individuell look, utan även för att den har extra funktioner att erbjuda. De enskilda skärmelementen kan röras upp till 170° och möjliggör individuella ljusstämningar. Dessutom går det att variera ljusfärgen på lampan från 2 700 - 5 700 Kelvin med hjälp av fjärrkontrollen. Movil är också den perfekta lampan för alla som inte nöjer sig med en standardlösning, utan sätter värde på variation och omväxling.
 • Evotec LED-taklampa Movil, fyra ljuskällor

  Evotec LED-taklampa Movil, fyra ljuskällor
  Exceptionell LED-taklampa Movil anpassar sig till situationen Vid första anblicken kan man nästan tro att Movil är en vanlig taklampa, som fascinerar med sin tidsenliga design och en kombination av borstat aluminium och opalglas. Om man ser noggrannare på den blir det klart att det döljer sig mer i lampan. De fyra skärmelementen kan nämligen justeras upp till 170° oberoende av varandra och anpassas till varje situation och miljö. Denna egenskap gör att taklampan Movil alltid kan bli som ny. Dessutom går det att anpassa ljusfärgen individuellt till olika situationer, från 2 700 K - 5 700 K. Denna funktion styrs med en fjärrkontroll som ingår i leveransen.
 • Evotec Pano - LED-taklampa i metallic med tre ljuskällor

  Evotec Pano - LED-taklampa i metallic med tre ljuskällor
  Tillverkad i Tyskland: LED-taklampan Pano med tre LED-lampor I den avlånga plattan hos taklampan Pano sitter tre inbyggda LED-element. De skapar bländfri och yttäckande belysning i varmvitt (2 700 K). Kroppen är dessutom försedd med en akrylkropp på undersidan. Den moderna designen och den energieffektiva tekniken som är inbyggda i taklampan Pano gör den till ett trendigt och mångsidigt belysningselement. Den kan användas i nästan alla rum. I vardagsrummet, köket, korridoren eller barnrummet - överallt ger taklampan Pano allmänbelysning. Tillverkad i Tyskland
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit
  Fyra LED-spots: LED-taklampa Pano med touchdimmer LED-taklampan Pano är utrustad med fyra LED-lampor som är inbyggda i en platta av rostfritt stål, klädd med akryl. Plattan är kvadratisk, i mitten sitter en liten blå punkt som ger det lilla extra åt taklampan: en IR-strömbrytare som kan användas för att tända och släcka lampan och för att dimma den. De varmvita LED-lamporna gör taklampan lämpad för att användas i vardagsrummet eller matrummet, där den skapar hemtrevlig stämning vid bordet eller soffan. Taklampan Pano, liksom alla andra produkter från denna producent, tillverkas i Tyskland. Kvalitetsmärkningen ”made in Germany” gör den särskilt långlivad och garanterar mycket glädje vid köp av denna produkt.
 • Evotec Funktionell LED-taklampa Poly med fjärrkontroll

  Evotec Funktionell LED-taklampa Poly med fjärrkontroll
  Dimbar LED-taklampa Poly med fjärrkontroll Fyra element i bikakeform är sammanfogade till en avlång ljuskropp hos LED-taklampan. Liksom den övriga kroppen består bikakorna av aluminium i borstad nickel-look. Som diffusor används ett opalvitt enskive-säkerhetsglas, som ger homogen ljusfördelning. LED-lamporna hos taklampan kan ställas in steglöst mellan 2 700 K (varmvitt) - 6 500 K (dagsljus) med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Dessutom kan lamporna dimmas på samma sätt. Alla lampor från denna tillverkare produceras i Tyskland och garanterar högkvalitativ bearbetning och högkvalitativa material.
 • Evotec Movil - LED-taklampa med 4 ljussegment

  Evotec Movil - LED-taklampa med 4 ljussegment
  Movil - en konvertibel LED-taklampa med fyra ljussegment De fyra ljussegmenten i den högkvalitativa och exklusiva LED-taklampan Movil i form av en kvartscirkel är växelvis fastsatta på sidan av det tandade metallfästet och kan vridas i 60°, så att man inte bara får ett annat utseende utan också kan ändra ljusriktningen. Ljusfärgen hos de kraftfulla lysdioderna kan ändras från mycket varmvitt ljus (2700 Kelvin) till dagsljusets ljusfärg (6500 Kelvin) med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Allt detta gör den moderna LED-takarmaturen Movil till en ljuskälla som inte lämnar något att önska när det gäller flexibilitet. Lampans skärm, fäste och ramar är tillverkade av aluminium och har en matt nickelfinish. Lysdioderna i de enskilda elementen är täckta av ett opalt säkerhetsglas med en enda glasskiva. Den högkvalitativt bearbetade LED-takarmaturen Movil kombinerar design och atmosfär på ett perfekt sätt och erbjuder flexibel belysning. Tillverkad i Tyskland
 • Evotec Modern LED-taklampa Poly med Color Control

  Evotec Modern LED-taklampa Poly med Color Control
  LED-taklampa Poly med sex LED-element Sex vaxkakeliknande LED-element med ljus som fördelas av en diffusor av opalvitt enskive-säkerhetsglas, så att det inte bländar utan sprids homogent i rummet, sitter i en rad hos LED-taklampan Poly och skapar tillsammans en avlång taklampa. Den passar särskilt bra för belysning av ett avlångt bord, exempelvis i vardagsrummet eller matrummet. Det betyder dock inte att man bara får ljus för att äta vid bordet - exempelvis varmvitt ljus - nej, med hjälp av Color-Control-fjärrkontrollen (som ingår) kan man även ställa in ett blåare ljus som passar för att arbeta. Totalt kan LED-lamporna med hjälp av fjärrkontrollen ställas in från 2 700 K - 6 500 K. Dessutom har fjärrkontrollen en dimmerfunktion.
 • Evotec Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer

  Evotec Rund LED-taklampa Sunia med touchdimmer
  Vacker taklampa Sunia med dimmer Denna runda, mycket platta LED-taklampa är förstklassig för att ge vardagsrummet en modern touche. Lampan är tillverkad av rostfritt stål och vitt ESG-glas. Med de fem LED-lamporna skapar den varmvit, bred belysning. Ljuset kan ställas in på önskad intensitet med hjälp av touchdimmer. Tillverkad i Tyskland.
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, vit
  Fyra LED-lampor i en kvadrat: LED-taklampan Pano I den kvadratiska plattan av rostfritt stål med akryltäckskiva sitter fyra varmvita LED-spots inbyggda. LED-lamporna hos taklampan Pano ger mycket bländfri, homogen och därmed yttäckande belysning. Användningsområdet för den moderna lampan är, tack vare den diskreta designen och tidlösa färgsättningen mycket mångsidigt. I alla rum i bostaden ger Pano nödvändig allmänbelysning - och det på energieffektivt sätt. Lamporna i serien Pano tillverkas - liksom alla lampor från denna producent - på plats i Tyskland. Märket ”Made in Germany” garanterar bästa kvalitet och därigenom särskilt lång livslängd.
 • Evotec Avlång LED-taklampa Pano, metallic

  Evotec Avlång LED-taklampa Pano, metallic
  Yttäckande belysning med LED-taklampan Pano - made in Germany Den avlånga takplattan av rostfritt stål är försedd med en täckskiva av akryl hos taklampan Pano. I denna täckskiva sitter fem runda LED-moduler som ger yttäckande, homogent ljus genom sin opalvita diffusor. Med ett färgåtergivningsindex på Ra 85 har LED-lamporna ett särskilt bra värde för belysning i hemmet. I vardagsrummet, liksom i hallen och i barnrummet ger LED-taklampan varmvit allmänbelysning på energieffektivt sätt. Lamporna från denna tyska tillverkare är alla ”Made in Germany”. Det garanterar lång livslängd och högsta kvalitet.
 • Evotec Avlång LED-taklampa Pano, vit

  Evotec Avlång LED-taklampa Pano, vit
  Yttäckande belysning med LED-taklampan Pano - made in Germany Den avlånga takplattan av rostfritt stål är försedd med en täckskiva av akryl hos taklampan Pano. I denna täckskiva sitter fem runda LED-moduler som ger yttäckande, homogent ljus genom sin opalvita diffusor. Med ett färgåtergivningsindex på Ra 85 har LED-lamporna ett särskilt bra värde för belysning i hemmet. I vardagsrummet, liksom i hallen och i barnrummet ger LED-taklampan varmvit allmänbelysning på energieffektivt sätt. Lamporna från denna tyska tillverkare är alla ”Made in Germany”. Det garanterar lång livslängd och högsta kvalitet.
 • Evotec Dimbar LED-taklampa Zen - 108 cm lång

  Evotec Dimbar LED-taklampa Zen - 108 cm lång
  Zen - en modern, dimbar LED-taklampa Taklampan anpassar sig perfekt till varje rum, tack vare det eleganta och ändå enkla utseendet. Men särskilt till moderna möbler med rena linjer kommer den högkvalitativa lampan optimalt till sin rätt. Alltid perfekt belysning med lampan Zen Färgtemperaturen hos de dimbara LED-lamporna kan varieras enligt önskemål, från 2 700 K - 5 700 K. I linje med det genomtänkta designkonceptet är en radiomottagare inbyggd i baldakinen. En taklampa av ädla material Borstat aluminium och svart ESG-glas understryker moderniteten hos denna taklampa som är tillverkad i Tyskland och som passar särskilt bra till en tidsenlig inredningsstil. På så sätt skapas en exklusiv och samtidigt behaglig atmosfär.
 • Evotec Flexibelt inställbara LED-taklampa Movil

  Evotec Flexibelt inställbara LED-taklampa Movil
  Praktisk taklampa Movil med inställbara lampelement Den innovativa LED-taklampan Movil - modern design möter tidsenliga innovationer. Lampan består av aluminium och opalglas. Den platta ljuscirkeln är indelad i tre lika stora element, som vart och ett kan monteras i ett bestämt läge, för de är vridbara upp till 170°. Med linupphängningen kan upphängningen anpassas upp till 170 cm. Med hjälp av en fjärrkontroll kan färgtemperaturen regleras mellan 2 700 - 5 700 Kelvin (Color-Control-System). Detta färgkontrollsystem är inbyggt i baldakinen. Trådlös fjärrkontroll och ljuskällor ingår i leveransen. En modern ljuskälla som samtidigt är mycket energisnål.
 • Evotec LED-taklampa Pano med två ljuskällor, vit

  Evotec LED-taklampa Pano med två ljuskällor, vit
  Nedåtstrålande LED-vägglampa Pano De båda LED-elementen som är inbyggda i kroppen av rostfritt stål utstrålar varmvitt ljus nedåt mot golvet. På så sätt kan till exempel en lång korridor belysas, så att man inte faller i trappor eller på trappsteg. Men även i vardagsrummet kan LED-vägglampan Pano ger extra ljus på väggen och skapa mer hemtrevnad. LED-lamporna ger särskilt bländfritt ytljus, man ser inga enskilda ljuspunkter. Med ett färgåtergivningsindex på Ra 85 passar den bra i vardagsrummet. Lamporna i serien Pano, liksom alla andra produkter från denna tillverkare, produceras i Tyskland.
 • Evotec Dimbar LED-taklampa Sunia

  Evotec Dimbar LED-taklampa Sunia
  LED-taklampa Sunia med dimmerfunktion - stark ljuskälla för det moderna vardagsrummet Den dimbara taklampan Sunia skapar en diskret färgaccent och är samtidigt modern och högkvalitativ. Den runda taklampan smälter perfekt in i moderna inredningar. Det varmvita ljuset skapar en behaglig belysning. Lampan är särskilt högvärdig och högkvalitativ och är tillverkad i Tyskland.
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Zen - Color Control

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Zen - Color Control
  Klassisk LED-taklampa Zen med justerbar färgtemperatur mellan 2 700 K - 6 500 K Elegant, tidlös, stilfull - dessa och fler begrepp beskriver funktioner och utseende hos LED-taklampan Zen bäst. Den är en diskret taklampa som framför allt tilltalar med sina mörka applikationer. Den moderna belysningens sanna styrka är ändå att Zens ljustemperatur kan förändras. Det betyder att ljuset - beroende på tillfälle och situation - kan anpassas och korrigeras. På så sätt skapas otaliga möjligheter till olika inställningar, som varje gång skapar en ny stämning.
 • Evotec LED-taklampa Pano med två ljuskällor, metallic

  Evotec LED-taklampa Pano med två ljuskällor, metallic
  Nedåtstrålande LED-vägglampa Pano De båda LED-elementen som är inbyggda i kroppen av rostfritt stål utstrålar varmvitt ljus nedåt mot golvet. På så sätt kan till exempel en lång korridor belysas, så att man inte faller i trappor eller på trappsteg. Men även i vardagsrummet kan LED-vägglampan Pano ger extra ljus på väggen och skapa mer hemtrevnad. LED-lamporna ger särskilt bländfritt ytljus, man ser inga enskilda ljuspunkter. Med ett färgåtergivningsindex på Ra 85 passar den bra i vardagsrummet. Lamporna i serien Pano, liksom alla andra produkter från denna tillverkare, produceras i Tyskland.
 • Evotec LED-taklampa Zen - 138 cm

  Evotec LED-taklampa Zen - 138 cm
  Modern ljuskälla med Color Control System: avlång LED-taklampa Zen - 138 cm lång En modern inredningsstil berikas med taklampan Zen av nickeleloxerad, borstad aluminium och svart ESG-glas med effektstark, miljövänlig LED-belysning. Ljustemperaturen kan varieras mellan 2 700 - 5 700 Kelvin direkt på lampan med Color Control System. Det finns tre programmerade steg: 2 700 K, 3 700 K och 5 700 K. Om man vill välja en färgtemperatur mellan dessa trycker man längre på knappen. Med hjälp av Color Control System kan man inte bara välja färgtemperatur, utan även ljusstyrka. Lampan har dessutom en minnesfunktion som garanterar att LED-lamporna lyser med samma färgtemperatur och ljusstyrka när man tänder dem igen, efter att de varit släckta. En ljuskälla som inte lämnar några önskemål ouppfyllda, när det gäller det moderna utseendet och energieffektiviteten. - Made in Germany
 • Evotec Funktionell LED-golvlampa Orix i vitt, 180 cm

  Evotec Funktionell LED-golvlampa Orix i vitt, 180 cm
  Tillverkad i Tyskland – vit LED-golvlampa Orix med funktionell LED-Flex-list Denna toppmoderna och högkvalitativa LED-golvlampa som tillverkas i Tyskland visar sig vara ett riktigt funktionellt mirakel, eftersom Orix, till skillnad från konventionella golvlampor, som vanligtvis styrs med en fotströmbrytare på strömsladden, kommer med en 6-kanals fjärrkontroll som inte bara gör praktisk ljusstyrning från soffan möjlig, utan även möjliggör individuell anpassning av färgtemperatur och ljusstyrka. LED-Flex-list, som är inbyggd i den snygga lampstången, kan ställas in till en tunn, varmvit ton eller en uppfriskande, svalare ton. Detta kan ställas in kontinuerligt med fjärrkontrollen i intervallet 2 700 K till 6 500 Kelvin, så att dina behov och önskemål inte behöver begränsas.
 • Evotec LED-golvlampa Light Wave med touchdimmer

  Evotec LED-golvlampa Light Wave med touchdimmer
  Tidlös och modern - LED-golvlampa Light Wave med touch-dimmer LED-golvlampa Light Wave smälter in i omgivningen enkelt och påfallande. Light Wave passar både som modern extrabelysning i vardagsrum och som extra arbetsbelysning på hemmakontoret. Med sin borstad nickelfinish och rak form har den fått ett modernt utseende. De två permanent installerade LED-fläckarna lutar nedåt och ger varmt vitt ljus in i rummet. Tack vare den integrerade pekdämparen kan ljusstyrkan varieras och därmed anpassas till respektive behov.
 • Evotec LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 140 cm

  Evotec LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 140 cm
  LED-pendellampa pendellampa Light Wave med integrerad touchdimmer Oavsett som belysning i vardagsrum eller i studien - LED-pendellampa Light Wave är perfekt för båda platserna. Tack vare den integrerade pekdämparen kan ljusstyrkan på de permanent installerade LED-platserna ändras efter behov. De är jämnt inbyggda i platt skärm och avger varmt vitt ljus nedåt. Panelen hålls av fyra pendlar på den rektangulära baldakinen. LED-pendellampa Light Wave är tillverkad av aluminium och har en borstad nickelfinish som ger ljuset en modern och tidlös design.
 • Evotec LED-hänglampa Orix, vit, 150 cm lång

  Evotec LED-hänglampa Orix, vit, 150 cm lång
  Kan anpassas till alla situationer - LED-hänglampan Orix med anpassningsbar färgtemperatur För att anpassa ljuset till situationen eller omständigheterna kan LED-hänglampan Orix, som har en vit puristisk design, justeras individuellt från 2 700 K (varmvitt) till 6 500 K (dagsljus) med hjälp av den fjärrkontroll med 6 kanaler som ingår i leveransen. Du kan till exempel ställa in ett mysigt varmvitt ljus för middagar eller stämningsfulla kvällar tillsammans, eller en något svalare, mer koncentrationsfrämjande ljustemperatur för att läsa läxor eller en bok.
 • Evotec LED-taklampa Light Wave, dimbar, 140 cm

  Evotec LED-taklampa Light Wave, dimbar, 140 cm
  Modern LED-taklampa Light Wave med nickelfinish Light Wave är en enkelt utformad taklampa som består av en taktak och en direkt monterad panel av aluminium. Flera fläckar med LED-lampor är permanent installerade i panelen, som lyser sitt varma vita ljus direkt nedåt för en trevlig vistelse eller arbetsatmosfär. Lampans yta har en borstad nickelfinish som gör det möjligt för Light Wave att ha en tidlös men modern design.
 • Evotec LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 110 cm

  Evotec LED-pendellampa Light Wave med touchdimmer 110 cm
  LED-pendellampa pendellampa Light Wave med integrerad touchdimmer Oavsett som belysning i vardagsrum eller i studien - LED-pendellampa Light Wave är perfekt för båda platserna. Tack vare den integrerade pekdämparen kan ljusstyrkan på de permanent installerade LED-platserna ändras efter behov. De är jämnt inbyggda i platt skärm och avger varmt vitt ljus nedåt. Panelen hålls av fyra pendlar på den rektangulära baldakinen. LED-pendellampa Light Wave är tillverkad av aluminium och har en borstad nickelfinish som ger ljuset en modern och tidlös design.
 • Evotec LED-hänglampa Orix, vit, 120 cm lång

  Evotec LED-hänglampa Orix, vit, 120 cm lång
  Kan anpassas till alla situationer - LED-hänglampan Orix med anpassningsbar ljustemperatur För att anpassa ljuset till situationen eller omständigheterna kan LED-hänglampan Orix, som har en vit puristisk design, justeras individuellt från 2 700 K (varmvitt) till 6 500 K (dagsljus) med hjälp av den fjärrkontroll med 6 kanaler som ingår i leveransen. Du kan till exempel ställa in ett mysigt varmvitt ljus för middagar eller stämningsfulla kvällar tillsammans, eller en något svalare, mer koncentrationsfrämjande ljustemperatur för att läsa läxor eller en bok.
 • Evotec LED-bordslampa Light Wave med touchdimmer

  Evotec LED-bordslampa Light Wave med touchdimmer
  LED-bordslampa Light Wave med touch dimmer Light Wave är en LED-bordslampa med en modern och tidlös design i aluminium. Lampan består av en upprätt panel som hålls av en platt lampbas. Den borstata nickelfinishen ger lampan sitt moderna utseende. Ljuskällan är en LED-spotlight som avger varmt vitt ljus nedåt i en vinkel. Ljusstyrkan kan varieras med en integrerad touchdimmer. Light Wave är perfekt som extra belysning på sidobordet eller på skrivbordet i studiet.
 • Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, metallic

  Evotec Kvadratisk LED-taklampa Pano, metallic
  Fyra LED-spots: LED-taklampa Pano med touchdimmer LED-taklampan Pano är utrustad med fyra LED-lampor som är inbyggda i en platta av rostfritt stål, klädd med akryl. Plattan är kvadratisk, i mitten sitter en liten blå punkt som ger det lilla extra åt taklampan: en IR-strömbrytare som kan användas för att tända och släcka lampan och för att dimma den. De varmvita LED-lamporna gör taklampan lämpad för att användas i vardagsrummet eller matrummet, där den skapar hemtrevlig stämning vid bordet eller soffan. Taklampan Pano, liksom alla andra produkter från denna producent, tillverkas i Tyskland. Kvalitetsmärkningen ”made in Germany” gör den särskilt långlivad och garanterar mycket glädje vid köp av denna produkt.
 • Evotec LED-taklampa Wheel, RGB, kamouflage

  Evotec LED-taklampa Wheel, RGB, kamouflage
  LED-takbelysning Wheel med RGB-färgbyte och dimfunktion Wheel LED-plafondlampan drar direkt till sig ögonen med sin iögonfallande design i form av ett däck. Utöver sin funktion som belysningselement är armaturen en speciell visuell höjdpunkt när den är avstängd och berikar det motsvarande bostadsområdet. Användningsmöjligheterna är många: Wheel kan till exempel användas i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Taklampan är tillverkad av aluminium och stål. LED-ljuskällorna är placerade i mitten och på insidan av däcket. Hjulet kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Med den kan RGB-färgväxlingsfunktionen användas, som badar omgivningen i olika färger. Det är också möjligt att justera ljusets ljusstyrka. Den varmvita ljusfärgen skapar en behaglig och mysig atmosfär.
 • Evotec LED-taklampa Wheel, RGB, svart

  Evotec LED-taklampa Wheel, RGB, svart
  LED-takbelysning Wheel med RGB-färgbyte och dimfunktion Wheel LED-plafondlampan drar direkt till sig ögonen med sin iögonfallande design i form av ett däck. Utöver sin funktion som belysningselement är armaturen en speciell visuell höjdpunkt när den är avstängd och berikar det motsvarande bostadsområdet. Användningsmöjligheterna är många: Wheel kan till exempel användas i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Taklampan är tillverkad av aluminium och stål. LED-ljuskällorna är placerade i mitten och på insidan av däcket. Hjulet kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Med den kan RGB-färgväxlingsfunktionen användas, som badar omgivningen i olika färger. Det är också möjligt att justera ljusets ljusstyrka. Den varmvita ljusfärgen skapar en behaglig och mysig atmosfär.
 • Evotec LED-spegellampa Palma S

  Evotec LED-spegellampa Palma S
  LED-spegellampa Palma S med energieffektiv LED-flexremsa LED-spegellampa Palma S är blank krom och har en fyrkantig form, som inte bara har mycket att erbjuda visuellt utan också när det gäller ljusteknik, eftersom den är utrustad med en ultra-platt och kraftfull LED-flexremsa som avger universal vitt ljus. På grund av den genomskinliga glasrutan, som stänger flexremsan längst ner, i kombination med den glänsande kromfinishen ser lampan extremt elegant och tidlös ut.
 • Evotec LED-inbyggnadsspot Cubic 68 2 700 K dimbar, 4,2 W

  Evotec LED-inbyggnadsspot Cubic 68 2 700 K dimbar, 4,2 W
  LED-inbyggnadsspot Cubic 68 med LED-lampor och en effekt på 4,2 W - 2.700 Kelvin Denna LED-inbyggnadsspot övertygar med den grundsolida formen och effektintensiva LED-teknologin, som kombinerar en hög energibesparing och lång livslängd med en bra belysning. Denna belysning kan användas för rumsgestaltande ändamål och lämpar sig även till vitrinbelysning genom det låga inbyggnadsdjupet på 1,2 cm och den låga värmeutvecklingen. Det varmvita ljuset (2.700 K) uppnår ett ljusflöde på 60 lm per Watt. En reflektor är redan integrerad. Transformatorn ingår inte i leveransomfånget (se tillbehör).
 • Evotec 3dels-set Cubic 68 varmvit LED-inbyggnadsspot

  Evotec 3dels-set Cubic 68 varmvit LED-inbyggnadsspot
  LED-inbyggnadsspot Cubic 68 i 3dels-set - 2.700 Kelvin Tre mångsidiga och ytterst energibesparande LED-takinbyggnadsspotar Cubic med smala, synliga metallramar i matt nickelutseende. De medföljande LED-lamporna strålar ut varmvitt ljus med en ljusfärg på 2.700 K. Nätdelen ingår i leveransomfånget.
 • Evotec Pano LED-pendellampa med tre lampor, vit

  Evotec Pano LED-pendellampa med tre lampor, vit
  Pano LED-pendellampa med touchdimmer i armaturen Man kan inte se det på den, men tekniken i Pano-pendellampan har mycket att erbjuda. De tre inbyggda varmvita LED-lamporna ger inte bara ett mycket platt och bländfritt ljus, de kan också dimras och tändas och släckas med en touchdimmer. Denna infraröda strömbrytare i form av en liten blå punkt är placerad på själva lampkroppen. Det innebär att du kan tända och släcka pendellampan direkt när du sitter vid bordet, till exempel, utan att behöva resa dig upp och gå till strömbrytaren. Eller så kan du dimma den om du vill ha lite mindre eller mer mysigt ljus. Pano tillverkas i Tyskland - precis som alla andra produkter från denna belysningstillverkare.
 • Evotec Pano LED-pendellampa med tre ljuskällor, metallic

  Evotec Pano LED-pendellampa med tre ljuskällor, metallic
  Pano LED-pendellampa med touchdimmer i armaturen Man kan inte se det på den, men tekniken i Pano-pendellampan har mycket att erbjuda. De tre inbyggda varmvita LED-lamporna ger inte bara ett mycket platt och bländfritt ljus, de kan också dimras och tändas och släckas med en touchdimmer. Denna infraröda strömbrytare i form av en liten blå punkt är placerad på själva lampkroppen. Det innebär att du kan tända och släcka pendellampan direkt när du sitter vid bordet, till exempel, utan att behöva resa dig upp och gå till strömbrytaren. Eller så kan du dimma den om du vill ha lite mindre eller mer mysigt ljus. Pano tillverkas i Tyskland - precis som alla andra produkter från denna belysningstillverkare.