Estiluz lampor

 • Estiluz Volta T-3536-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035362680B_26S

  Estiluz Volta T-3536-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035362680B_26S
  Volta T-3536-W pendel från Estiluz med två rundade stänger i metall med tre cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta T-3536-W pendel - Rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Tre cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Höjd: 543 mm.- Lumen: 565 lm- Bredd: 867 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Cyls P-3908 Golvlampa Beige - Golvlampor Metall Beige - 039085500_55

  Estiluz Cyls P-3908 Golvlampa Beige - Golvlampor Metall Beige - 039085500_55
  Cyls P-3908 golvlampa från Estiluz med en stilren design i metall med en cylindrisk lampskärm, en justerbar arm och en strömbrytare på sladden perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Design av Mermelada Estudio. Bra att veta om Cyls P-3908 golvlampa - Stilren design.- Gjord av metall.- Cylindrisk lampskärm.- Justerbar arm.- Strömbrytare på sladden.- Design av Mermelada Estudio.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Beige Golvlampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Revolta Pendel Liten Svart & Guld

  Estiluz Revolta Pendel Liten Svart & Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Pendel for Estiluz Kan med sin geometriska och tidlösa design ge en extra kick av stil och mode för ditt vardagsrum, kök eller hall. Denna pendel är utformad med en rund stålram och en aluminiumdetalj och skapar en vision av en öppen cirkel som flyter i luften. Lampan finns i två olika storlekar och ramen finns i 3 varianter. Köp av panel för pendeln kan väljas under själva lampan. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Balloon Vägglampa Vit

  Estiluz Balloon Vägglampa Vit
  Design: Francesc Crous & Alessandro Calogero för Estiluz Koncept: Balloon har på den ena sidan en enormt enkel och stilren stil och på den andra sidan har den en lekfull referns till de flestas barndom med fascinationen av ballonger. Lampan avger ett lätt och behagligt diffust ljus som sipprar ut från ballongen. Lampan har också vunnit många prestigefyllda priser världen över
 • Estiluz Balloon LED Vägglampa Vit

  Estiluz Balloon LED Vägglampa Vit
  Design: Francesc Crous & Alessandro Calogero för Estiluz Koncept: Balloon har på den ena sidan en enormt enkel och stilren stil och på den andra sidan har den en lekfull referns till de flestas barndom med fascinationen av ballonger. Lampan avger ett lätt och behagligt diffust ljus som sipprar ut från ballongen. Lampan har också vunnit många prestigefyllda priser världen över
 • Estiluz Button Takpendel Svart

  Estiluz Button Takpendel Svart
  Design: Estiluz Koncept:
 • Estiluz Flow T-3735s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037352679_26S

  Estiluz Flow T-3735s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037352679_26S
  Flow T-3735S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3735S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 410 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta P-3538-w Golvlampa Svart / Satin Gold - Golvlampor Aluminium Svart - 035382680S

  Estiluz Volta P-3538-w Golvlampa Svart / Satin Gold - Golvlampor Aluminium Svart - 035382680S
  Volta P-3538-W golvlampa från Estiluz med en stilren design med en cylindrisk lampskärm i aluminium med en integrerad LED och en tryckknapp för justering av ljusstyrka perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta P-3538-W golvlampa - Stilren design.- Cylindrisk lampskärm.- Tillverkad av aluminium och metall.- Tryckknapp på lamphuvudet.- Dimmer.- Built-In Led- Golvlampan passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 209 mm.- Höjd: 1252 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Golvlampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Circ Golvlampa Svart

  Estiluz Circ Golvlampa Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Golvlampa för Estiluz Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Spegel Liten Brons

  Estiluz Circ Vägglampa m. Spegel Liten Brons
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. spegel för Estiluzr Estiluz ä r en ikonisk lampa för Nahtrang Studio. I lampserien Circ finns det oändliga möjligheter när du ska inreda ditt hem. Circ vägglampan är multifunktionel då den både fungerar som spegel och som belysning. Perfekt till badrum eller entré. Vägglamporna m. spegel från Estiluz kan fås i tre olika storlekar. Liten och mellan storlek kan väljas med brons - eller  gråfärgad spegel. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Golvlampa Svart

  Estiluz Circ Golvlampa Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Golvlampa för Estiluz Är den största lampan i Estiluz Circ serien. Golvlampan har fortfarande en minimalistisk design, trots storleken. De långe aluminiumrören ger lampan en snygg bas och oberoende av färg dekorerar den med enkelhet. Lamporna kan väljas i antingen svart eller guld till inomhusbrik eller svarrt och rost til utomhusbruk Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Golvlampa Guld

  Estiluz Circ Golvlampa Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Golvlampa för Estiluz  Är den största lampan i Estiluz Circ serien. Golvlampan har fortfarande en minimalistisk design, trots storleken. De långe aluminiumrören ger lampan en snygg bas och oberoende av färg dekorerar den med enkelhet. Lamporna kan väljas i antingen svart eller guld till inomhusbrik eller svart och rost til utomhusbruk. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Vägglampa Utomhus/inomhus Rost

  Estiluz Circ Vägglampa Utomhus/inomhus Rost
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. platta Utomhus för Estiluz Lampan har sitt eget uttryck och skiljer sig från de andra lamporna i serien, tillsammans med bordslamporna Circ liten och stor. Lamporna klarar både utomhus och inomhusbruk. Orsaken till detta är att "glaset" på lampan inte är gjort av glas. Estiluz-vägglampan kan vara perfekt för utomhusbelysning på terrassen, i badrummet eller i sovrummet. Vägglamporna finns i svart, guld och rost (guldet tål inte att vara utomhus). Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Volta Bordslampa Svart

  Estiluz Volta Bordslampa Svart
  Design:Estiluz Koncept: Estiluz Volta Golvlampa i Svart
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Spegel Liten Grå

  Estiluz Circ Vägglampa m. Spegel Liten Grå
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. spegel för Estiluz ä r en ikonisk lampa för Nahtrang Studio. I lampserien Circ finns det oändliga möjligheter när du ska inreda ditt hem. Circ vägglampan är multifunktionel då den både fungerar som spegel och som belysning. Perfekt till badrum eller entré. Vägglamporna m. spegel från Estiluz kan fås i tre olika storlekar. Liten och mellan storlek kan väljas med brons - eller  gråfärgad spegel. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Bordslampa Svart

  Estiluz Circ Bordslampa Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Bordslampa för Estiluz. Alla Circ-lamporna har ett enkelt uttryck på grund av dess lysande sfär placerad på ett tunt aluminiumstycke. Den lilla känslan av ljus och design ger lamporna något mycket speciellt. Circ Bordslampan ger ett väl dimmat ljus om du behöver en nattlampa eller ett mer direkt ljus om du behöver ljus på en hylla eller för utomhusbruk. Lampan finns både i inomhus- och utomhuslampa. Rost och svart för utomhusbruk och guld och svart för inomhusbruk. Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Volta Taklampa Svart 2 Ljuskällor

  Estiluz Volta Taklampa Svart 2 Ljuskällor
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket snygg och helt enkel taklampa som med sina två ljuskällor är idealisk för att lysa upp ett litet eller medelstort matbord.
 • Estiluz Balloon Taklampa Vit

  Estiluz Balloon Taklampa Vit
  Design: Francesc Crous & Alessandro Calogero för Estiluz Koncept: Balloon taklampa har på den ena sidan en enormt enkel och stilren stil och på den andra sidan har den en lekfull referns till de flestas barndom med fascinationen av ballonger. Lampan avger ett lätt och behagligt diffust ljus som sipprar ut från ballongen. Lampan har också vunnit många prestigefyllda priser världen över
 • Estiluz Revolta Pendel Stor Svart & Guld

  Estiluz Revolta Pendel Stor Svart & Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Pendel for Estiluz Kan med sin geometriska och tidlösa design ge en extra kick av stil och mode för ditt vardagsrum, kök eller hall. Denna pendel är utformad med en rund stålram och en aluminiumdetalj och skapar en vision av en öppen cirkel som flyter i luften. Lampan finns i två olika storlekar och ramen finns i 3 varianter. Köp av panel för pendeln kan väljas under själva lampan. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Revolta Vägglampa Sort

  Estiluz Revolta Vägglampa Sort
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Vägglampa for Estiluz har ett ljust och elegant utseende. Själva ramen är gjord av ett tunt aluminiumrör som ger lampan ett luftigt utseende. Detta betyder att lampan inte fyller i rummet trots att vägglampan är relativt stor. Estiluz-vägglampan är perfekt för belysning av korridoren, matsalen i sovrummet och många andra platser där inspiration hittar sin väg. Estiluz Revolta Vägglampan finns i de tre färgerna svart och guld, vitt eller svart. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Luck Takpendel Nickel

  Estiluz Luck Takpendel Nickel
  Design: Ximo Roca för Estiluz Koncept: Luck takpendeln är en mycket allsidig lampa där själva glödlampan är helt tydlig vilket ger ljuset möjlighet att flyta ut i hela rummet. Denna lampa finns i matt vit, koppar och nickel
 • Estiluz Volta Taklampa Svart/ Guld 3 Ljuskällor

  Estiluz Volta Taklampa Svart/ Guld 3 Ljuskällor
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket snygg och helt enkel taklampa, som med sina tre ljuskällor är idealisk för att lysa upp matbord på ett komplett och avslappnat sätt. Du kan med fördel kombinera två av dessa lampor för att skapa ett unikt, symmetriskt uttryck i din inredning
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Utomhus/inomhus Svart

  Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Utomhus/inomhus Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. platta Utomhus för Estiluz Lampan har sitt eget uttryck och skiljer sig från de andra lamporna i serien, tillsammans med bordslamporna Circ liten och stor. Lamporna klarar både utomhus och inomhusbruk. Orsaken till detta är att "glaset" på lampan inte är gjort av glas. Estiluz-vägglampan kan vara perfekt för utomhusbelysning på terrassen, i badrummet eller i sovrummet. Vägglamporna finns i svart, guld och rost (guldet tål inte att vara utomhus). ahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Utomhus/inomhus Guld

  Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Utomhus/inomhus Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. platta Utomhus för Estiluz Lampan har sitt eget uttryck och skiljer sig från de andra lamporna i serien, tillsammans med bordslamporna Circ liten och stor. Lamporna klarar både utomhus och inomhusbruk. Orsaken till detta är att "glaset" på lampan inte är gjort av glas. Estiluz-vägglampan kan vara perfekt för utomhusbelysning på terrassen, i badrummet eller i sovrummet. Vägglamporna finns i svart, guld och rost (guldet tål inte att vara utomhus). Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Volta Single Takpendel Svart & Svart

  Estiluz Volta Single Takpendel Svart & Svart
  Design:Estiluz Koncept: Estiluz Volta Single Takpendel
 • Estiluz Revolta Pendel Liten Svart

  Estiluz Revolta Pendel Liten Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Pendel for Estiluz Kan med sin geometriska och tidlösa design ge en extra kick av stil och mode för ditt vardagsrum, kök eller hall. Denna pendel är utformad med en rund stålram och en aluminiumdetalj och skapar en vision av en öppen cirkel som flyter i luften. Lampan finns i två olika storlekar och ramen finns i 3 varianter. Köp av panel för pendeln kan väljas under själva lampan. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Revolta Vägglampa Guld & Svart

  Estiluz Revolta Vägglampa Guld & Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Vägglampa for Estiluz har ett ljust och elegant utseende. Själva ramen är gjord av ett tunt aluminiumrör som ger lampan ett luftigt utseende. Detta betyder att lampan inte fyller i rummet trots att vägglampan är relativt stor. Estiluz-vägglampan är perfekt för belysning av korridoren, matsalen i sovrummet och många andra platser där inspiration hittar sin väg. Estiluz Revolta Vägglampan finns i de tre färgerna svart och guld, vitt eller svart. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Bordslampa Guld

  Estiluz Circ Bordslampa Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Bordslampa för Estiluz. Alla Circ-lamporna har ett enkelt uttryck på grund av dess lysande sfär placerad på ett tunt aluminiumstycke. Den lilla känslan av ljus och design ger lamporna något mycket speciellt. Circ Bordslampan ger ett väl dimmat ljus om du behöver en nattlampa eller ett mer direkt ljus om du behöver ljus på en hylla eller för utomhusbruk. Lampan finns både i inomhus- och utomhuslampa. Rost och svart för utomhusbruk och guld och svart för inomhusbruk. Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.    ​​​​​​​
 • Estiluz Volta Taklampa Svart/ Guld 2 Ljuskällor

  Estiluz Volta Taklampa Svart/ Guld 2 Ljuskällor
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket snygg och helt enkel taklampa, som med sina två ljuskällor är idealisk för att lysa upp ett litet eller medelstort matbord.
 • Estiluz Revolta Bordslampa Guld & Svart

  Estiluz Revolta Bordslampa Guld & Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Bordlampe for Estiluz Revolta Bordslampa för Estiluz är en mycket raffinerad design som inte bara är ljuvlig att se på utan också ger ett varmt, mjukt ljus. I all sin rogivande, moderna design är denna unika bordslampa tillverkad av finaste aluminium. Revolta Estiluz bordslampa är det perfekta valet om du vill visa din stil samtidigt som du dekorerar ditt sovrum eller vardagsrum med ett riktigt konstverk. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Svart

  Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Væglampe m. platta för Estiluz har en minimalistisk design och ett elegant uttryck. De rena linjerna är en del av Circ Lampseriens bästa attribut och perfekt när du ska inreda ditt hem i en enkel stil. Vägglampan Circ m. platta kan fås både i utomhus- och inomhusversion. Utomhuslampan fås enbart med metallplatta i rostfärg och inomhusmodellerna kan väljas i svart och guld.  ahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Revolta Pendel Stor Svart

  Estiluz Revolta Pendel Stor Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Revolta Pendel for Estiluz Kan med sin geometriska och tidlösa design ge en extra kick av stil och mode för ditt vardagsrum, kök eller hall. Denna pendel är utformad med en rund stålram och en aluminiumdetalj och skapar en vision av en öppen cirkel som flyter i luften. Lampan finns i två olika storlekar och ramen finns i 3 varianter. Köp av panel för pendeln kan väljas under själva lampan. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Circ Bordslampa Utomhus Rost

  Estiluz Circ Bordslampa Utomhus Rost
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Bordlampe Udendørs for Estiluz Alla Circ-lamporna har ett enkelt uttryck på grund av dess lysande sfär placerad på ett tunt aluminiumstycke. Den lätta känslan av ljus och design ger lamporna något mycket speciellt. Circ Bordslampan ger ett väl dimmat ljus om du behöver en nattlampa eller ett mer direkt ljus om du behöver ljus på en hylla eller för utomhusbruk. Lampan finns både i inomhus- och utomhuslampa. Rost och svart för utomhusbruk och guld och svart för inomhusbruk. Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Siso Takpendel Koppar

  Estiluz Siso Takpendel Koppar
  Design: Estudi Ribaudi för Estiluz Koncept: Siso är en elegant och lätt takpendel från Estiluz med en tidlös design. Tre kopparfärgade ringar inkapslar opalglaset
 • Estiluz Volta Vägglampa Svart Stor

  Estiluz Volta Vägglampa Svart Stor
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket vacker och enkel vägglampa som passar perfekt till att belysa ett bord i ett hörn eller till att ge lite mysig stämning till lässtunden i vardagsrummet. Lampan avger ett klart och behagligt nedåtgående ljus och lampan finns i två storlekar
 • Estiluz Circ Vägglampa M Spegel Mellan Grå

  Estiluz Circ Vägglampa M Spegel Mellan Grå
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Vägglampa m. spegel för Estiluz ä r en ikonisk lampa för Nahtrang Studio. I lampserien Circ finns det oändliga möjligheter när du ska inreda ditt hem. Circ vägglampan är multifunktionel då den både fungerar som spegel och som belysning. Perfekt till badrum eller entré. Vägglamporna m. spegel från Estiluz kan fås i tre olika storlekar. Liten och mellan storlek kan väljas med brons - eller  grå-färgad spegel. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Volta Vägglampa Svart Liten

  Estiluz Volta Vägglampa Svart Liten
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket vacker och enkel vägglampa som passar perfekt till att belysa ett bord i ett hörn eller till att ge lite mysig stämning till lässtunden i vardagsrummet. Lampan avger ett klart och behagligt nedåtgående ljus och lampan finns i två storlekar
 • Estiluz Obs Vägglampa Matt Vit

  Estiluz Obs Vägglampa Matt Vit
  Design: Estudi Ribaudi för Estiluz Koncept: OBS är formad som en perfekt cirkel med en visare som pekar runt i rummet. Det smarta med lampan är att man kan rotera lampan vilket ger olika twists med designen och utseendet beroende vilken väg visaren pekar. Lampan finns också i koppar
 • Estiluz Circ Golvlampa Utomhus Svart

  Estiluz Circ Golvlampa Utomhus Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Golvlampa för Estiluz Är den största lampan i Estiluz Circ serien. Golvlampan har fortfarande en minimalistisk design, trots storleken. De långe aluminiumrören ger lampan en snygg bas och oberoende av färg dekorerar den med enkelhet. Lamporna kan väljas i antingen svart eller guld till inomhusbrik eller svart och rost til utomhusbruk. Nahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Volta Golvlampa Svart & Guld

  Estiluz Volta Golvlampa Svart & Guld
  Design:Estiluz Koncept: Estiluz Volta Golvlampa i Svart & Guld
 • Estiluz Circ Bordslampa Utomhus Svart

  Estiluz Circ Bordslampa Utomhus Svart
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Bordlampe Udendørs for Estiluz Alla Circ-lamporna har ett enkelt uttryck på grund av dess lysande sfär placerad på ett tunt aluminiumstycke. Den lätta känslan av ljus och design ger lamporna något mycket speciellt. Circ Bordslampan ger ett väl dimmat ljus om du behöver en nattlampa eller ett mer direkt ljus om du behöver ljus på en hylla eller för utomhusbruk. Lampan finns både i inomhus- och utomhuslampa. Rost och svart för utomhusbruk och guld och svart för inomhusbruk. Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Siso Takpendel Krom

  Estiluz Siso Takpendel Krom
  Design: Estudi Ribaudi för Estiluz Koncept: Siso är en elegant och lätt takpendel från Estiluz med en tidlös design. De tre kromade aluminiumsringarna inkapslar opalglaset
 • Estiluz Volta Taklampa Svart 3 Ljuskällor

  Estiluz Volta Taklampa Svart 3 Ljuskällor
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en mycket snygg och helt enkel taklampa, som med sina tre ljuskällor är idealisk för att lysa upp matbord på ett komplett och avslappnat sätt. Du kan med fördel kombinera två av dessa lampor för att skapa ett unikt, symmetriskt uttryck i din inredning
 • Estiluz Pila Takpendel Vit

  Estiluz Pila Takpendel Vit
  Design: Crous Calogero för Estiluz Koncept: Pila Takpendel är en mycket vacker och speciell takpendel som ger den klassiska och moderna matbordslampan en twist med tillägget av toppen på lampkroppen. Det leder tankarna till vinflaskor då man mycket otraditionellt använder sig av kork som ett dekorativt element till denna lampa. Det är LED-ljus i denna lampa, som kombinerat med valet av material i aluminium och kork, ger en hållbar lampa om man jämför med andra internationellt erkända lampor
 • Estiluz Cyls P-3908m Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 039082600M

  Estiluz Cyls P-3908m Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 039082600M
  Cyls P-3908M golvlampa från Estiluz med en stilren design i metall med en cylindrisk lampskärm, en justerbar arm, en vacker lampfot i marmor och en strömbrytare på sladden. CE-märkt. Formgiven av Mermelada Estudio. Bra att veta om Cyls P-3908M golvlampa - Stilren design.- Tillverkad av metall och marmor.- Cylindrisk lampskärm.- Justerbar arm.- Strömbrytare på sladden.- E27- Golvlampan passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Bredd: 620 mm.- Höjd: 1302 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Flow T-3734s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037346179_26S

  Estiluz Flow T-3734s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037346179_26S
  Flow T-3734S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3734S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 320 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Circ T-3716 Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Glas Svart - 037166170_26S

  Estiluz Circ T-3716 Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Glas Svart - 037166170_26S
  Circ T-3716 pendel från Estiluz med en stilren design med en stång i metall i olika nivåer och tre halvklotformade lampskärmar i glas ovanpå. Den har en justerbar höjd med en roterbar arm i 90 grader och en integrerad LED. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Circ T-3716 pendel - Stilren design.- Tillverkad av metall och glas.- Två nivåer.- Tre halvklotformade lampskärmar.- Justerbar höjd.- Roterbar arm.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 800-1172 mm.- Höjd: 256 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Glas från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Flow T-3736s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037362679_26S

  Estiluz Flow T-3736s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037362679_26S
  Flow T-3736S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3736S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 510 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Flow T-3734s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037342679_26S

  Estiluz Flow T-3734s Pendel Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037342679_26S
  Flow T-3734S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3734S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 320 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Revolta Blå Panel

  Estiluz Revolta Blå Panel
  Estiluz Revolta-serien är en samling belysningsarmaturer designade av Nahtrang Studio. Serien kännetecknas av öppna cirklar som tycks vara konturerade i luften, eller ramar för tygpaneler som dämpar ljudet. De hängande cylindrarna har aluminiumhuvuden och akryldiffusorer. Serien erbjuder en unik och dekorativ lösning för att minska rumsljud med tygklädda akustikpaneler av ljudabsorberande skum. Den kan också användas för att dela upp stora rum i separata områden. Dessa lampor är ett bevis på Estiluz engagemang för innovativ design och funktionalitet.
 • Estiluz Volta L78s.1d1t-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L78.1D1T_26S.26.26

  Estiluz Volta L78s.1d1t-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L78.1D1T_26S.26.26
  Volta L78S.1D1T-W pendel från Estiluz med tre rundade stänger i metall med fem cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta L78S.1D1T-W pendel - Tre rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Fem cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 1225 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Guld

  Estiluz Circ Vägglampa m. Platta Guld
  Design: Nahtrang Studio for Estiluz Koncept: Circ Væglampe m. platta för Estiluz har en minimalistisk design och ett elegant uttryck. De rena linjerna är en del av Circ Lampseriens bästa attribut och perfekt när du ska inreda ditt hem i en enkel stil. Vägglampan Circ m. platta kan fås både i utomhus- och inomhusversion. Utomhuslampan fås enbart med metallplatta i rostfärg och inomhusmodellerna kan väljas i svart och guld.  ahtrang Nahtrang Studio består av de två spanska formgivarna Daniel Vila och Ester Pujol, som båda tog examen från Massana art school i Barcelona. Nahtrang Design skapades 2003 och sedan dess har de samarbetat, bland annat som gästlärare på School of Design Eina. Senare undervisade de på flera designskolor och därifrån fann de sitt kall. De båda undervisar idag som fastanställda lärare på Eina i Barcelona samtidigt som de skapar designs för internationella företag. 2012 vann de en Silver Delta'12-pris för Pile-lampan.
 • Estiluz Revolta Blå Panel

  Estiluz Revolta Blå Panel
  Estiluz Revolta-serien är en samling belysningsarmaturer designade av Nahtrang Studio. Serien kännetecknas av öppna cirklar som tycks vara konturerade i luften, eller ramar för tygpaneler som dämpar ljudet. De hängande cylindrarna har aluminiumhuvuden och akryldiffusorer. Serien erbjuder en unik och dekorativ lösning för att minska rumsljud med tygklädda akustikpaneler av ljudabsorberande skum. Den kan också användas för att dela upp stora rum i separata områden. Dessa lampor är ett bevis på Estiluz engagemang för innovativ design och funktionalitet.
 • Estiluz Revolta Laxfärgad Panel

  Estiluz Revolta Laxfärgad Panel
  Estiluz Revolta-serien är en samling belysningsarmaturer designade av Nahtrang Studio. Serien kännetecknas av öppna cirklar som tycks vara konturerade i luften, eller ramar för tygpaneler som dämpar ljudet. De hängande cylindrarna har aluminiumhuvuden och akryldiffusorer. Serien erbjuder en unik och dekorativ lösning för att minska rumsljud med tygklädda akustikpaneler av ljudabsorberande skum. Den kan också användas för att dela upp stora rum i separata områden. Dessa lampor är ett bevis på Estiluz engagemang för innovativ design och funktionalitet.
 • Estiluz Volta Vägglampa Svart & Gold Liten

  Estiluz Volta Vägglampa Svart & Gold Liten
  Design: Daniel Vila & Ester Pujol för Estiluz Koncept: Volta är en väldigt snygg och enkel vägglampa som passar perfekt för att lysa upp ett bord i ett hörn, eller för att lysa upp mys- och läshörnan i rummet eller i vardagsrummet. Lampan ger ett tydligt och behagligt nedåtriktat ljus och finns i två storlekar
 • Estiluz Revolta Laxfärgad Panel

  Estiluz Revolta Laxfärgad Panel
  Estiluz Revolta-serien är en samling belysningsarmaturer designade av Nahtrang Studio. Serien kännetecknas av öppna cirklar som tycks vara konturerade i luften, eller ramar för tygpaneler som dämpar ljudet. De hängande cylindrarna har aluminiumhuvuden och akryldiffusorer. Serien erbjuder en unik och dekorativ lösning för att minska rumsljud med tygklädda akustikpaneler av ljudabsorberande skum. Den kan också användas för att dela upp stora rum i separata områden. Dessa lampor är ett bevis på Estiluz engagemang för innovativ design och funktionalitet.
 • Estiluz Flow T-3735s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037356179_26S

  Estiluz Flow T-3735s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037356179_26S
  Flow T-3735S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3735S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 410 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta T-3535-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035352680S_26S

  Estiluz Volta T-3535-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035352680S_26S
  Volta T-3535-W pendel från Estiluz med en rundad stång i metall med två cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta T-3535-W pendel - Rundad stång.- Tillverkad av metall och aluminium.- Två cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Höjd: 420 mm.- Bredd: 630 mm.- Lumen: 565 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Flow T-3736s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037366179_26S

  Estiluz Flow T-3736s Pendel Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 037366179_26S
  Flow T-3736S pendel från Estiluz med en stilren design med en tubformad lampskärm i metall med en krossad mitt och en lins i akryl med en integrerad LED. Den har en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Estudi Ribaudí. Bra att veta om Flow T-3736S pendel - Stilren design.- Tubformad lampskärm.- Tillverkad av metall.- Krossad mitt.- Integrerad LED.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 665 lm- Bredd: 35 mm.- Höjd: 510 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Cyls M-3906p Bordslampa Beige - Bordslampor Metall Beige - 039065500P

  Estiluz Cyls M-3906p Bordslampa Beige - Bordslampor Metall Beige - 039065500P
  Cyls M-3906P bordslampa från Estiluz med en stilren design med en cylindrisk lampfot i metall, en stor, genomskinlig lampskärm och en strömbrytare på sladden perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. CE-märkt. Formgiven av Mermelada Estudio. Bra att veta om Cyls M-3906P bordslampa - Stilren design.- Cylindrisk lampfot.- Stor lampskärm.- Strömbrytare på sladden.- E27- Bordslampan passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Bredd: 320 mm.- Höjd: 330 mm.- IP-klassificering: IP20.- 20.0 Watt- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Beige Bordslampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta L92s.2t-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L92.2T_26S.26.26

  Estiluz Volta L92s.2t-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L92.2T_26S.26.26
  Volta L92S.2T-W pendel från Estiluz med fyra rundade stänger i metall med sex cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta L92S.2T-W pendel - Fyra rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 1490 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta L73s.2d-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L73.2D_26S.26.26

  Estiluz Volta L73s.2d-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L73.2D_26S.26.26
  Volta L73S.2D-W pendel från Estiluz med två rundade stänger i metall med fyra cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta L73S.2D-W pendel - Rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Fyra cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 1055 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta T-3535-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035352680B_26S

  Estiluz Volta T-3535-w Pendel Svart / Svart / Svart - Taklampor Aluminium Svart - 035352680B_26S
  Volta T-3535-W pendel från Estiluz med en rundad stång i metall med två cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta T-3535-W pendel - Rundad stång.- Tillverkad av metall och aluminium.- Två cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Höjd: 420 mm.- Bredd: 630 mm.- Lumen: 565 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Cyls P-3908 Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 039082600_26

  Estiluz Cyls P-3908 Golvlampa Svart - Golvlampor Metall Svart - 039082600_26
  Cyls P-3908 golvlampa från Estiluz med en stilren design i metall med en cylindrisk lampskärm, en justerbar arm och en strömbrytare på sladden perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. Design av Mermelada Estudio. Bra att veta om Cyls P-3908 golvlampa - Stilren design.- Gjord av metall.- Cylindrisk lampskärm.- Justerbar arm.- Strömbrytare på sladden.- Design av Mermelada Estudio.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Circ T-3716 Pendel Svart / Svart - Taklampor Glas Svart - 037162670_26S

  Estiluz Circ T-3716 Pendel Svart / Svart - Taklampor Glas Svart - 037162670_26S
  Circ T-3716 pendel från Estiluz med en stilren design med en stång i metall i olika nivåer och tre halvklotformade lampskärmar i glas ovanpå. Den har en justerbar höjd med en roterbar arm i 90 grader och en integrerad LED. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Circ T-3716 pendel - Stilren design.- Tillverkad av metall och glas.- Två nivåer.- Tre halvklotformade lampskärmar.- Justerbar höjd.- Roterbar arm.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 100-240 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 800-1172 mm.- Höjd: 256 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Glas från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta L73s.2d-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L73.2D_26S.26.61

  Estiluz Volta L73s.2d-w Pendel Svart / Satin Gold / Svart - Taklampor Aluminium Svart - L73.2D_26S.26.61
  Volta L73S.2D-W pendel från Estiluz med två rundade stänger i metall med fyra cylindriska lampskärmar i aluminium med integrerade, dimbara LEDer och en justerbar höjd perfekt för att hängas på rad eller på olika nivåer beroende på vilket uttryck du önskar. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta L73S.2D-W pendel - Rundade stänger.- Tillverkad av metall och aluminium.- Fyra cylindriska lampskärmar.- Justerbar höjd.- Built-In Led- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 1055 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Circ A-3722 Vägglampa Svart - Vägglampor Metall Svart - 037222670

  Estiluz Circ A-3722 Vägglampa Svart - Vägglampor Metall Svart - 037222670
  Circ A-3722 vägglampa från Estiluz med en stilren design med en rund, beige lampskärm i polyeten och en dekorativ ring i metall runt om. Lampan har en integrerad LED. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Circ A-3722 vägglampa - Stilren design.- Rund lampskärm.- Tillverkad av polyeten och metall.- Dekorativ ring.- Built-In Led- Vägglampan passar bra i hallen.- Vägglampan passar bra i badrummet.- 230 V.- Lumen: 730 lm- Bredd: 224 mm.- Höjd: 224 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 10.0 Watt Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Volta P-3538-w Golvlampa Svart / Svart - Golvlampor Aluminium Svart - 035382680B

  Estiluz Volta P-3538-w Golvlampa Svart / Svart - Golvlampor Aluminium Svart - 035382680B
  Volta P-3538-W golvlampa från Estiluz med en stilren design med en cylindrisk lampskärm i aluminium med en integrerad LED och en tryckknapp för justering av ljusstyrka perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta. CE-märkt. Formgiven av Nahtrang Studio. Bra att veta om Volta P-3538-W golvlampa - Stilren design.- Cylindrisk lampskärm.- Tillverkad av aluminium och metall.- Tryckknapp på lamphuvudet.- Dimmer.- Built-In Led- Golvlampan passar bra i vardagsrummet.- 230 V.- Lumen: 565 lm- Bredd: 209 mm.- Höjd: 1252 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 6.1 Watt Vi har valt ut Svart Golvlampor i Aluminium från Estiluz med stor omsorg.
 • Estiluz Alfi P-3748 Golvlampa Matte Gold - Golvlampor Metall Mattguld - 037482070

  Estiluz Alfi P-3748 Golvlampa Matte Gold - Golvlampor Metall Mattguld - 037482070
  Alfi P-3748 golvlampa från Estiluz med en vacker design med en stabil, rund lampfot och tre justerbara stänger med runda lampskärmar och ett diffust ljus perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. CE-märkt. Formgiven av Estudi{H}ac. Bra att veta om Alfi P-3748 golvlampa - Vacker design.- Stabil lampfot.- Tre justerbara stänger.- Tre runda lampskärmar.- Built-In Led- Golvlampan passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Lumen: 300 lm- Bredd: 235 mm.- Höjd: 1195 mm.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- 3.0 Watt Vi har valt ut Mattguld Golvlampor i Metall från Estiluz med stor omsorg.