Escale lampor

 • Escale Fluid - dimbar LED-hänglampa i aluminium

  Escale Fluid - dimbar LED-hänglampa i aluminium
  LED-pendellampa med dubbelsidigt ljusutsläpp, som kan slås på/av separat Den tidlösa pendellampan från Fluid-serien gör varje matbord till en lyxig festplats. Den smala kroppen med sina vågformade kurvor i slipad aluminium ger lampan en särskild elegans. Såväl på ovan- som undersidan sitter mycket kraftiga LED-lampor på vardera 390 Lumen. De både belyser ytan under och avger indirekt ljus mot taket. Lampans ovan och undersida kan tändas och släckas var för sig. Om en passande dimmer används har lampan en dimmer och varmljus-funktion som kan användas för att dämpa ljusfärgen från 3 000 till 2 000 K. Fluid är en elegant accent i varje rum. Uplight: 3 x 4,5 W LED Downlight: 4 x 4,5 W LED Totalt 2 730 lumen Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland!
 • Exklusiv plafondlampa Spin, oval, krom

  Exklusiv plafondlampa Spin, oval, krom
  Extravagant plafondlampa Spin - en dekorativ ljusspridare Med plafondlampan Spin får man inte bare en underbar belysning utan också ett särdeles elegant och strålande dekorationsobjekt. Från det runda takfästet sträcker sig en mångfald av fint arbetade trådarmar som var och en bär upp ett ljusglas med en halogenlampa. Det stora antalet ljuskällor och deras skapar en mycket effektiv belysning. Elektronisk transformator och ljusmedel ingår. Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland.
 • Taklampa Medusa, sexdelad

  Taklampa Medusa, sexdelad
  taklampa Medusa med bladförgyllda skärmar, LED Taklampan Medusa har en stilren och smal aluminiumstång. På denna sitter ljusskärmar som ger ett glamoröst intryck. De är bladförgyllda och bidrar till att ge LED-ljuset ett överdådigt skimmer Medusa lyser upp det festligt dukade bordet med varmvitt ljus (2700 K) och är försedd med en praktisk dimmer. Ljusmedel ingår. Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland.
 • Escale Silk - LED-designer-golvlampa

  Escale Silk - LED-designer-golvlampa
  Silk - en LED-golvlampa för modern heminredning Den exklusiva golvlampa Silk kan användas på många olika sätt och ger konstnärlig känsla till varje vardagsrum. Tätt sammanflätade, tre strängar gjorda av aluminium gro från den runda basen med paraplyfria LED-lampor i slutet. En golvlampa från Escale, varumärket för modern lampkultur i högsta kvalitet, tillverkas i Tyskland. Den mest noggranna bearbetningen av värdefulla material garanterar en lampprodukt för särskilt höga krav, både visuellt och funktionellt. Ljuskvalitet tack vare en golvlampa med enkel användning Med denna lyxiga golvlampa skapar tre ljusa LED-lampor en trevlig och mysig belysning av levnadsmiljön. Med hjälp av den lättillgängliga pekdämparen kan ljusstyrkan på de energibesparande LED-lamporna regleras efter behov.
 • Escale Zen - Bladguld-LED-hänglampa

  Escale Zen - Bladguld-LED-hänglampa
  LED-hänglampa Zen med applikation av bladguld I mitten av hänglampan Zen finns en enkelt formad enhet som utmärker sig genom den estetiska bladguldapplikationen. Takfästet står med sin storlek på 60 cm × 60 cm i centrum. Härifrån utgår en pendel som sträcker sig 37 cm neråt. Även denna har en kvadratisk form, med ett mått på 32 cm × 32 cm. Där finns totalt åtta LED-lampor som tillsammans ger 4 560 lumen effekt. Med hjälp av en passande extern dimmer kan lampans ljusfärg dimmas från 3 000 K till 2 000 K. Den här funktionen kallas Dim to varm. På grund av ytans karaktär sprids ljusstrålen längs takkåpan. Detta ger en skör och inte alltför glänsande eller stark omgivningsbelysning. En särskild egenskap är den höga färgåtergivningen på 85 Ra. Dessutom är lysdioderna dimbara och därmed anpassade till rummets egenskaper. Samtidigt uppfyller hänglampan kraven för IP20-skydd och skyddsklass II. Enligt mottot estetik i ljus och rum är denna skapelse en del av en ny kollektion av konstnären Mosru Mohiuddin.
 • Vägglampa Pages med bladförgyllning, 14 cm

  Vägglampa Pages med bladförgyllning, 14 cm
  Skimrande vägglampa Pages med vackert bladguld Vägglampan Pages är ett bra val när man vill ge rummet en hemtrevlig belysning med effektfull ljusverkan. Denna exklusiva kreation framstår som lager på lager av pappersark, därav namnet Pages. Lagren består av tunna aluminiumplattor som på utsidan är täckta med bladguld. Ljuset från halogenlamporna tillsammans med den konstfulla skärmen ger en vacker indirekt ljusverkan Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland.
 • Escale Slimline LED-golvlampa

  Escale Slimline LED-golvlampa
  LED-golvlampa i fin aluminium och med gestkontroll Den eleganta golvlampa skapades av designern Mathias Schifferdecker, som designade denna extraordinära serie lampor för tillverkaren Escale . golvlampa imponerar med sitt avantgardistiska utseende och dess genomtänkta funktionalitet. Lampans bas har ett magnetiskt kulsystem med vilket golvlampa kan roteras nästan helt runt sin egen axel. Ljuset kan således riktas mycket specifikt. Den smala lysande kroppen är fäst med ett rött klämma, som kan fästas på valfri punkt på ljuspinnen, vilket gör det möjligt att anpassa den. Den övertygande designen avrundas av den intelligenta gestkontrollen, med hjälp av vilken golvlampa kan dämpas när det gäller ljusstyrka.
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, rosé, Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, rosé, Ø 79 cm
  I en fruktig, ljus roséton - Blade Open LED-vägglampa med indirekt ljus Ytan på LED-vägglampan Blade Open i matt anodiserad ros fyller modern interiör med en touch av friskhet. Dessutom imponerar armaturen från tillverkaren Escale med bländningsfritt indirekt ljus. Det senare uppnås genom strukturen; de varma vita lysdioderna är integrerade på baksidan och belyser väggen. Härifrån reflekteras ljuset in i rummet över två områden. Å ena sidan finns det en diffus gloria runt vägglampan; å andra sidan avslöjar en något decentraliserad, cirkulär utskärning i den platta, runda aluminiumskivan den starkt upplysta väggen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 34 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 24 cm
  I matt ros - Blad LED vägglampa med indirekt ljus Blade-vägglampan från tillverkaren Escale berikar moderna interiörområden som en trevlig ljuskälla. Detta uppnås genom att lysdioderna placeras på baksidan, vilket resulterar i en indirekt ljusemission. Hela fronten är täckt av en cirkulär skiva av aluminium med en anodiserad yta i matt ros. Det varma vita ljuset tränger bara ut utanför ett litet avstånd till väggen och skapar en diffus korona i väggdelen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Fold - mattvit LED-vägglampa

  Escale Fold - mattvit LED-vägglampa
  Matt vitlackerad vägglampa Vik Denna exceptionellt utformade vägglampa, som redan bär designen av sin optik i sitt namn (fold: dt. Fold) sprider inte bara mycket atmosfärisk extrabelysning, utan understryker också en modern levande stil med sin design. Ljuset från 33 W-lampan med G9-uttaget som ingår i leveransen avges indirekt och skapar en mysig atmosfär. Färgen vit är mycket neutral och passar bra med många interiörfärger.
 • Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, aluminium

  Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, aluminium
  Stora LED-taklampa Space från designerhand - diameter 80 cm LED-taklampan som Mosru Mohiuddin har designat och färggivit på ett mycket modernt sätt passar utmärkt i moderna rum. Den förnöjer med en extraordinär böjd form och ger tillräckligt med grundbelysning i vardagsrummet, eller hallen. LED-lamporna, som sitter i band på lamparmarna ger stämningsfullt ljus med ett varmvitt skimmer. Lyktan kan dimmas.
 • Escale Zen - bladguldtaklampa med LED

  Escale Zen - bladguldtaklampa med LED
  LED-taklampan Zen som konstverk Med denna extravaganta taklampa i bladguld blir varje rum ett konstverk. LED-lampans rätlinjiga och sladdlösa utformning, vars namn är ”Zen”, understryks ytterligare av den kompletta bladguldsbeläggningen. Taklampan är tidslös och modern. En unik designlampa Den lyxiga taklampan blir en höjdpunkt i varje rum och, så som namnet antyder, ger ett meditativt inslag och harmoni. De indirekt uppåtriktade LED-lamporna ger ett särskilt stämningsfullt ljus som reflekteras försiktigt av bladguldet. Om en passande dimmer används kan lampans ”dim to warm”-funktion användas. Ljustemperaturen kan då dimmas till en varmare temperatur från 3 000 till 2 000 kelvin. Estetiskt mästerverk från Mosru Mohiuddin Elegantare och exklusivare går inte. Företaget Escale har arbetat med designern Mohiuddin. En konstnär som kan mer än bara sitt eget hantverk. Hans lampskapelser av bladguld är tidslöst vackra och garanterat made in Germany.
 • Escale Spot It - modern LED-taklampa, 2 lampor

  Escale Spot It - modern LED-taklampa, 2 lampor
  Trendig taklampa Spot It med varmvit färg Mosru Mohiuddin, designern bakom taklampan Spot It, har riktat i sig på en hög funktionalitet vid utformningen av denna modul. Taklampan har 2 lampor och kan därmed även belysa större utrymmen. I det rektangulära grundstativet sitter två integrerade lampor på samma avstånd från varandra. Dessa LED-lampor på 8 watt var är dimbara och kan anpassas till utrymmet. Dessa projektionsytor är kopplade till en led som antingen gör det möjligt att fastsätta dem helt i takfästet eller dra ut dem och vrida runt 360 grader. Medan en LED-lampa täcker området under armaturen kan den andra till exempel belysa väggen på ett fint sätt. Tack vare materialvalet - slipat aluminium - ser lampan tidslös ut och går att integrera nästan överallt. Tack vare modern LED-teknik är den här taklampan ytterst energieffektiv. Dessutom övertygar designobjektet med att den är tillverkad i Tyskland.
 • Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, bladguld

  Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, bladguld
  Guldblad LED-taklampa Utrymme - diameter 55 cm Den här vackra ljuskällan blir en absolut blickfång i alla rum - vardagsrum, sovrum eller hall. Detta beror inte bara på de mycket svepande linjerna i designen av Space LED-taklampa designad av Mosru Mohiuddin, utan också på guldpläteringen av de enskilda ljusarmarna, som verkar lysa i konkurrens med lysdiodernas utsända ljus . Resultatet är bekväm allmänbelysning med en lysande skimmer, vars estetik kommer att glädja alla. - dimbar
 • Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, vit

  Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, vit
  Space LED-taklampa imponerar med sin fascinerande ljusbild Space- taklampa är gjord i vanligt vitt. Det är just den uppenbara enkelheten som gör denna lampa ännu mer tilltalande. Böjda lamparmar lindar runt varandra från det centralt monterade takfästet. De är båda utrustade med en LED-remsa vars lysdioder avger varmt vitt, bekvämt ljus för en atmosfärisk atmosfär. taklampa Space passar i otaliga inredningsstilar och färgscheman tack vare sin neutrala färg.
 • Escale Silk - LED-hänglampa med bladguld 120 cm

  Escale Silk - LED-hänglampa med bladguld 120 cm
  Guldblad LED-pendellampa Silk - 120 cm längd Med denna vackra LED-pendellampa pendelarmatur blir atmosfärisk bordsbelysning barns lek: Skuggan, som består av individuella, böjda stavar, imponerar med sitt moderna utseende och skapar tack vare det ädla guldbladet en varm, skimrande glöd från det emitterade ljuset. Ljuset avges direkt nedåt och indirekt uppåt och kan tack vare separat omkopplingsbarhet alltid justeras efter behov. LED-remsor som lyser uppåt och nedåt kan slås på och av separat från varandra eller tillsammans med en stativ direkt på ramen . Via husinstallationen kan ljusstyrkan t.ex. B. kan också dämpas med en väggdimmer. dimmer ingår inte i leveransen.
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 79 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 79 cm
  Modern design och behagligt ljus - betonggrå LED-väggarmatur Blade Open Med sin finish i oregelbundet strukturerad betonglook tar tillverkaren Escale upp en aktuell trend med Blade Open LED-vägglampan. Blade Open är det perfekta komplementet till en modern inredning, tack vare den behagliga, bländfria ljuseffekten. Den synliga delen består av en platt, rund skiva som har en något excentriskt placerad, cirkulär fördjupning. Genom detta och runt omkring armaturen reflekteras ljuset från lysdioderna på armaturens baksida över väggen och skapar ett diffust, indirekt ljus. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø59 cm
  I trendig modern betonglook - smart styrbar LED-vägglampa Blade Open RGB, vitt och färgglatt indirekt ljus. Med LED-väggarmaturen Blade Open RGB erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla som är modern i alla avseenden. Armaturen är visuellt utformad som en enkel, rund skiva av aluminium i grå, strukturerad betonglook, som har en cirkulär fördjupning något utanför mitten. Här ger RGB-lysdioder en färgstark touch. Utanför rutan skapar varmvita lysdioder en mild halo av ljus. Det uteslutande indirekta ljuset är behagligt bländfritt. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB styras via appen, både när det gäller ljuset och ljusfärgen i det inre området. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 24 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Gap - LED-vägglampa, slipad aluminium

  Escale Gap - LED-vägglampa, slipad aluminium
  Imponerande Gap LED-vägglampa i polerad aluminium Gap-vägglampan pryder modernt inredda rum på grund av sin subtila men sofistikerade design: det övre högra hörnet böjs framåt i rummet av väggfästet. Resultatet är utseendet på boksidor som ska vändas om. En varmvit HV-LED lyser mellan väggfästet och skärmen, vilket ger ljus, mysig extrabelysning med en total effekt på 8,7 watt. - designad av Mosru Mohiuddin
 • Escale Spot It - LED-golvlampa med touchdimmer

  Escale Spot It - LED-golvlampa med touchdimmer
  Enkel flammad LED-golvlampa spot It - utrustad med en touchdimmer Den 125 cm höga golvlampa spot Den har en fascinerande modern design, dvs den lyser med ett helt enkelt utseende, vilket kanske väcker speciell uppmärksamhet på grund av sitt puristiska utseende. Det runda lamphuvud kan lutas och svängas och är utrustat med en 8-watt LED som avger mjukt, varmt vitt ljus för en stämningsfull extrabelysning. En touchdimmer är integrerad för att reglera ljusintensiteten efter behov. stativ kan också svängas. - Gjord i Tyskland
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø59 cm
  I vanligt vitt - Blade Open RGB LED-väggarmatur med färgat och vitt indirekt ljus som kan styras via en app. Så enkelt och neutralt som väggarmaturen Blade Open RGB från Escale ser ut i sin mattvita klädsel, är dess funktioner sofistikerade och moderna. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB enkelt styras med lämplig app på en smartphone eller surfplatta. De dimbara lysdioderna är placerade bakom den platta, runda fronten i aluminium. Utanför runt armaturen skapas en varmvit, diffus halo av ljus på väggen. I området för en cirkulär, något ojämnt placerad fördjupning ger RGB-ljusdioder en färgstark accent i den valda färgen. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 44 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Gap - mattvit LED-vägglampa

  Escale Gap - mattvit LED-vägglampa
  Gap LED-vägglampa målad i matt vit - högerorientering Gap LED-vägglampa, som är utrustad med en kraftfull högspännings-LED och vars färg kontrasterar påfallande med sin form, skapar en fantastisk ljusatmosfär: den rektangulära nyansen sträcker sig in i rummet längst upp till höger så att den ser ut som om den var boksidor öppnade på framsidan. Som ett resultat utsänds ljuset indirekt till omgivningen. Vägglampan Gap förskönar de mest olika rummen på ett mycket speciellt sätt. - högkvalitativ designprodukt från Tyskland
 • Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, aluminium

  Escale Space - LED-taklampa, 55 cm, aluminium
  LED-taklampa Space förkroppsligar lätthet och gunga Vid utformningen av denna iögonfallande taklampa placerades fokus på en svepande form, som på grund av dess tydlighet ger en känsla av ljushet i rummet. De enskilda lamparmarna är täckta på insidan med en LED-remsa som ger den atmosfäriska belysningen med varmt vitt ljus. Med sin moderna, polerade aluminiumfinish passar designlampan Space, som skapades av Mosru Mohiuddin, med många inredningsstilar. Lampan är dimbar.
 • Escale Zen - LED-taklampa i aluminium

  Escale Zen - LED-taklampa i aluminium
  Snyggt ljus med LED-taklampa Zen LED Den minimalistiska designade Zen- taklampa i skuren aluminium och vitt glas ger perfekt ljusintensitet uppifrån. Hängande från den rektangulära glaskåpan slutar fyra stödelement med lysdioder i en fyrkantig lättmetallfinish. Tillbehöret för modern heminredning Matt glänsande aluminium och extravagant design gör detta genialslag från Escale till ett blickfång i alla miljöer. Den tyska marknadsledaren garanterar perfekt bearbetning av värdefulla material i en framtidsorienterad design för sina tidlöst exklusiva belysningsprodukter. Den senaste LED-tekniken säkerställer att denna extraordinära taklampa och kostnadseffektivt. Fyra LED-element kastar sina strålar på den ljusa glasplattan, som reflekterar ljuset jämnt. Med hjälp av en lämplig dimmer kan lampans dimma till varma funktion användas. Då kan lampans ljusfärg dämpas från 3000 till 2000 Kelvin-varmare.
 • Escale Zen - LED-taklampa, 60 cm, aluminium

  Escale Zen - LED-taklampa, 60 cm, aluminium
  LED-taklampa Zen erbjuder atmosfärisk grundbelysning I skärmen av slipat aluminium har åtta LED-lampor inkorporerats i LED-taklampan Zen, som indirekt strålar sitt varmvita ljus mot takplattan av glas. På så sätt uppstår en mycket speciell atmosfärisk grundbelysning med en unik ljusstämning. Med hjälp av en lämplig dimmer kan ljustemperaturen ändras från 3 000 till 2 000 Kelvin. LED-taklampan Zen passar till många boningsstilar och förskönar de mest olika lokaler. Ett högkvalitativt designobjekt tillverkat i Tyskland!
 • Escale Fold - vägglampa belagd med bladguld

  Escale Fold - vägglampa belagd med bladguld
  Bladförgylld vägglampa Folkd med fascinerande optik Vägglampan Fold fascinerar med ett utseende som kopplar samman en avancerad design med modern belysningsteknik och därmed uppfyller alla krav på en modern ljuskälla. ”Fold” betyder vika” på svenska, och det gäller även för hur denna lampa bearbetas: Den består av ett metallband med elegant bladförgyllning som samtidigt utgör väggfäste och skärm. En halogenlampa (1 x 33 W G9) ger en blänkande illuminering. Ljuskällan ingår i leveransen.
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 59 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGB+W rosé Ø59cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGB+W rosé Ø59cm
  Blade Open RGB LED-vägglampa - en modern, funktionell höjdpunkt i fruktig rosfärg Redan är avstängd, LED Wall Blade Öppna RGB med den exceptionella utseende av den platta, runda aluminiumplåt i matt steg anodisering, som har en lokalt bildat län-ringning, ett blickfång. I drift RGB ger tillbaka bakom cutout för en färgstark accent på väggen, som ger ett atmosfäriskt tillskott till huvudljuset i form av ett diffust, varmt vitt atrium runt lampan. Färgerna på RGB lysdioderna och ljusstyrkan på hela armaturen kan styras fritt eller individuellt via appen, eftersom väggarmaturen är utrustad med en Casambi Bluetooth-modul. - med integrerad Casambi modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi appen för Android och iOS - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Silk - LED-hänglampa 120 cm

  Escale Silk - LED-hänglampa 120 cm
  Det lilla extra: LED-hänglampan Silk Denna hänglampa kombinerar spännande design med högt användarvärde. Med sin aluminiumdesign behåller lampan ett särskilt naturligt element tack vare sin vågform samtidigt som den imponerar med en modern karaktär. Hänglampan i modern design Hänglampan kommer från Escale och står därför för en perfektionistisk design - made in Germany. Lampan är diskret, men den kan knappast förbises på grund av sin lekfulla design och blir säkerligen ett blickfång i varje lägenhet. Energieffektiv tack vare LED Eftersom lampan är utrustad med LED-lampor är den särskilt energieffektiv. Det varmvita ljuset kan omkopplas individuellt via tryckströmbrytaren som sitter på den mittskenan. Silk är dimvar via en extern dimmer.
 • Escale Silk - LED-hänglampa 157 cm

  Escale Silk - LED-hänglampa 157 cm
  Attraktiv LED-hänglampa Silk med integrerad tryckbrytare (provvara) Designern Mosru Mohiuddin har med denna pendellampa skapat ett underbart prydnadsobjekt till lägenheten. Lampan som är tillverkad av aluminium har därmed en färg som gör den diskret och samtidigt omöjlig att förbise. Vid fästet är den skärm som består av tre aluminiumsträngar sammanfogade på ett harmoniskt sätt. Hänglampan Silk är utrustad med en energieffektiva LED-lampor som delvis strålar uppåt och delvis nedåt. Up- och downlight kan tändas, släckas och dimmas en och en eller tillsammans via tryckbrytaren på lampans mittskena. Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland!
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 34 cm
  I matt ros - Blad LED vägglampa med indirekt ljus Blade-vägglampan från tillverkaren Escale berikar moderna interiörområden som en trevlig ljuskälla. Detta uppnås genom att lysdioderna placeras på baksidan, vilket resulterar i en indirekt ljusemission. Hela fronten är täckt av en cirkulär skiva av aluminium med en anodiserad yta i matt ros. Det varma vita ljuset tränger bara ut utanför ett litet avstånd till väggen och skapar en diffus korona i väggdelen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 59 cm
  I matt ros - Blad LED vägglampa med indirekt ljus Blade-vägglampan från tillverkaren Escale berikar moderna interiörområden som en trevlig ljuskälla. Detta uppnås genom att lysdioderna placeras på baksidan, vilket resulterar i en indirekt ljusemission. Hela fronten är täckt av en cirkulär skiva av aluminium med en anodiserad yta i matt ros. Det varma vita ljuset tränger bara ut utanför ett litet avstånd till väggen och skapar en diffus korona i väggdelen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 59 cm
  LED-vägglampa Blade Open - modern design, indirekt ljus och dyrbart bladguld Med LED-vägglampan Blade Open erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla för moderna interiörer som är ljusstark, behaglig och elegant på samma gång. Blade Open består av en platt, cirkulär aluminiumplatta i bedagande bladguld, som har en något excentriskt placerad cirkulär öppning. Genom detta och runt omkring armaturen kan man se den starkt upplysta väggen som reflekterar det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna på baksidan i rummet. - externt triac-dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 95 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges till baksidan eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 18 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 59 cm
  Trevlig ljuskälla med modern karaktär - Blade LED-vägglampa i taupe Väggarmaturen Blade i aluminium från Excale är anodiserad i en tonad taupefärgad nyans. Färgen verkar lugn och går hand i hand med armaturens behagligt bländfria ljuseffekt. De varmvita lysdioderna är placerade på baksidan, så att de skapar en diffus halo av ljus på väggen och ger en indirekt rumsbelysning. Själva armaturen är begränsad till en platt, rund skiva. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 79 cm
  Trevlig ljuskälla med modern karaktär - Blade LED-vägglampa i taupe Väggarmaturen Blade i aluminium från Excale är anodiserad i en tonad taupefärgad nyans. Färgen verkar lugn och går hand i hand med armaturens behagligt bländfria ljuseffekt. De varmvita lysdioderna är placerade på baksidan, så att de skapar en diffus halo av ljus på väggen och ger en indirekt rumsbelysning. Själva armaturen är begränsad till en platt, rund skiva. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 34 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 59 cm
  Modern design och behagligt ljus - betonggrå LED-väggarmatur Blade Open Med sin finish i oregelbundet strukturerad betonglook tar tillverkaren Escale upp en aktuell trend med Blade Open LED-vägglampan. Blade Open är det perfekta komplementet till en modern inredning, tack vare den behagliga, bländfria ljuseffekten. Den synliga delen består av en platt, rund skiva som har en något excentriskt placerad, cirkulär fördjupning. Genom detta och runt omkring armaturen reflekteras ljuset från lysdioderna på armaturens baksida över väggen och skapar ett diffust, indirekt ljus. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø95cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 44 cm
  Trevlig ljuskälla med modern karaktär - Blade LED-vägglampa i taupe Väggarmaturen Blade i aluminium från Excale är anodiserad i en tonad taupefärgad färg. Färgen verkar lugn och går hand i hand med armaturens behagligt bländfria ljuseffekt. De varmvita lysdioderna är placerade på baksidan, så att de skapar en diffus halo av ljus på väggen och ger en indirekt rumsbelysning. Själva armaturen är begränsad till en platt, rund skiva. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 95 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Optiken är begränsad till en platt, cirkulär skiva i aluminium som har en matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 34 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika slående i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 44 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 59 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 95 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 79 cm
  I matt ros - Blad LED vägglampa med indirekt ljus Blade-vägglampan från tillverkaren Escale berikar moderna interiörområden som en trevlig ljuskälla. Detta uppnås genom att lysdioderna placeras på baksidan, vilket resulterar i en indirekt ljusemission. Hela fronten är täckt av en cirkulär skiva av aluminium med en anodiserad yta i matt ros. Det varma vita ljuset tränger bara ut utanför ett litet avstånd till väggen och skapar en diffus korona i väggdelen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 59 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø59cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø59cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en briljant touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 95 cm
  Trevlig ljuskälla med modern karaktär - Blade LED-vägglampa i taupe Väggarmaturen Blade i aluminium från Excale är anodiserad i en tonad taupefärgad nyans. Färgen verkar lugn och går hand i hand med armaturens behagligt bländfria ljuseffekt. De varmvita lysdioderna är placerade på baksidan, så att de skapar en diffus halo av ljus på väggen och ger en indirekt rumsbelysning. Själva armaturen är begränsad till en platt, rund skiva. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø95cm
  Toppmodern, smart, ädel och trevlig - LED-vägglampa Blade Open RGB i bladguld Vägglampan Blade Open RGB från Escale blir en höjdpunkt i varje modern inredning - både visuellt och funktionellt. Tack vare den inbyggda Casambi Bluetooth-modulen kan den styras via den matchande appen för smarttelefoner och surfplattor, både när det gäller ljusflöde och färg i området med RGB-ljusdioder. Armaturen övertygar med ett bländfritt, indirekt ljus med hjälp av integrerade lysdioder på baksidan. Varmvita lysdioder skapar främst en diffus halo av ljus på väggen runt armaturen. Den platta, runda aluminiumskivan i högkvalitativt, texturerat bladguld är något ojämnt placerad med en cirkulär öppning, där RGB-ljusdioderna ger en stämningsfull, färgglad accent. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via stickkabel möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø95cm
  I trendig modern betonglook - smart styrbar LED-vägglampa Blade Open RGB, vitt och färgglatt indirekt ljus. Med LED-väggarmaturen Blade Open RGB erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla som är modern i alla avseenden. Armaturen är visuellt utformad som en enkel, rund skiva av aluminium i grå, strukturerad betonglook, som har en cirkulär fördjupning något utanför mitten. Här ger RGB-lysdioder en färgstark touch. Utanför rutan skapar varmvita lysdioder en mild halo av ljus. Det uteslutande indirekta ljuset är behagligt bländfritt. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB styras via appen, både när det gäller ljuset och ljusfärgen i det inre området. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø95cm
  I vanligt vitt - Blade Open RGB LED-väggarmatur med färgat och vitt indirekt ljus som kan styras via en app. Så enkel och neutral som väggarmaturen Blade Open RGB från Escale ser ut i sin mattvita klädsel, lika sofistikerad och modern är dess funktioner. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB enkelt styras med lämplig app på en smartphone eller surfplatta. De dimbara lysdioderna är placerade bakom den platta, runda fronten i aluminium. Utanför runt armaturen skapas en varmvit, diffus halo av ljus på väggen. I området för en cirkulär, något ojämnt placerad fördjupning ger RGB-ljusdioder en färgstark accent i den valda färgen. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø95cm
  App-styrbar Blade Open RGB LED-vägglampa i matt anodiserat silver med vitt och färgat indirekt ljus Blade Open LED-vägglampan från Escale är både funktionellt och visuellt helt uppdaterad. Den är utformad som en platt, rund skiva av aluminium i matt silveranodisering, som har en något förskjuten, cirkulär fördjupning. I det senare fallet är väggen färgglatt upplyst av RGB-ljusdioder på baksidan, medan vita lysdioder skapar en varmvit halo av ljus runt armaturens utsida. Ljusfärg och ljusstyrka kan väljas bekvämt via surfplatta eller smartphone. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø95cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-ljusdioder som ger en färgrik accent bakom den cirkulära utskärningen i den dekorativa plattan och därmed erbjuder ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø79cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en briljant touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø59cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø59cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø95cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø79cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en briljant touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø59cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW grå Ø59cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW brons Ø79cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW svart Ø95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW svart Ø95cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-lysdioder som ger en färgrik accent bakom det cirkulära uttaget i dekorationsplattan och därmed ger ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW svart Ø59cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW svart Ø59cm
  Dimbar LED-vägglampa Blade Open RGB med indirekt ljus och RGB-färgväxlingsfunktion LED-vägglampan Blade Open RGB från Escale är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul, som har installerats bakom den runda dekorativa plattan av aluminium och badar varje rum i en mysig atmosfär i form av en diffus ljusglans med ett indirekt och varmvitt ljus. Dessutom är armaturen utrustad med RGB-ljusdioder som ger en färgrik accent bakom den cirkulära utskärningen i den dekorativa plattan och därmed erbjuder ett stämningsfullt komplement till det varmvita huvudljuset. RGB-lysdiodernas färger och hela armaturens ljusstyrka kan regleras och anpassas till varje situation med hjälp av styrenheten Casambi. Vid behov kan Blade Open RGB styras och kopplas på en surfplatta, smartphone eller till och med en smartwatch med hjälp av appen, som är gratis för iOS och Android. Enskilt eller i kombination med andra armaturer i serien kan den här ljuskällan användas för att effektivt utforma och belysa särskilt moderna boende- och inredningsstilar. Användningsmöjligheterna är mångsidiga. LED-armaturen kan användas både i privata bostadsområden och i offentliga miljöer som hotell, restauranger, gallerier och museer och är inte bara en ljuskälla utan också ett designobjekt som förstärker den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Blade Open RGB kan dessutom användas som en takarmatur för att skapa en individuell ljusatmosfär och sprida en lyxig känsla. - Indirekt belysningseffekt - Integrerad RGB-färgbytesfunktion i den inre ringen. - yttre, samt inre ring dimbar - kan användas som tak- och vägglampa - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS
 • Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 95cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable), med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 95 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Detta designobjekt kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 59 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa antracit Ø 79cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa grå Ø 79 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 95 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Detta designobjekt kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 95 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Detta designobjekt kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 79 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Detta designobjekt kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa brons Ø 59 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable), med vilken ljusstyrkan kan regleras externt och varieras via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Detta designobjekt kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 95 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 95 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 95 cm
  Visuellt modernt och med en behaglig ljuseffekt - Blade Open LED-väggarmatur i matt silveranodiserad finish. Med sitt indirekta ljus och sin moderna design berikar väggarmaturen Blade Open LED från Escale moderna interiörer. Blade Open är en platt, rund skiva som är något ojämnt placerad med ett cirkulärt uttag. På baksidan av skivan, som är anodiserad i aluminium i matt silver, är de varmvita lysdioderna integrerade. Dessa belyser väggen, varifrån ljuset reflekteras genom uttaget och runt armaturen som diffus, indirekt belysning i rummet. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, betong, Ø 95 cm
  Modern design och behagligt ljus - betonggrå LED-väggarmatur Blade Open Med sin finish i oregelbundet strukturerad betonglook tar tillverkaren Escale upp en aktuell trend med Blade Open LED-vägglampan. Blade Open är det perfekta komplementet till en modern inredning, tack vare den behagliga, bländfria ljuseffekten. Den synliga delen består av en platt, rund skiva som har en något excentriskt placerad, cirkulär fördjupning. Genom detta och runt omkring armaturen reflekteras ljuset från lysdioderna på armaturens baksida över väggen och skapar ett diffust, indirekt ljus. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 95cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 95cm
  LED-vägglampa Blade Open - modern design, indirekt ljus och dyrbart bladguld Med LED-vägglampan Blade Open erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla för moderna interiörer som är ljusstark, behaglig och elegant på samma gång. Blade Open består av en platt, cirkulär aluminiumplatta i bedagande bladguld, som har en något excentriskt placerad cirkulär öppning. Genom detta och runt omkring armaturen kan man se den starkt upplysta väggen som reflekterar det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna på baksidan i rummet. - externt triac-dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, vit, Ø 95 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, vit, Ø 95 cm
  Vit LED-vägglampa Blade Open - modern ljusdispenser för indirekt belysning Den synliga delen av väggarmaturen Blade Open LED från Escale består av en slät skiva i matt vit aluminium med en rund öppning som är något ojämnt placerad i mitten. Varmvita lysdioder är integrerade på baksidan. Den vägg som belyses av dessa är synlig genom rutans utskjutning, och dessutom syns området runt armaturen som en diffus halo av ljus. Den indirekta belysningen har en behaglig bländfri effekt och i kombination med designen gör Blade Open till det perfekta valet för moderna vardagsrum och lounger. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 59 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna ger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable) med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa svart Ø 79 cm
  Modern Blade LED-väggarmatur för ett slående belysningskoncept Blade LED-väggarmatur är utrustad med en cirkulärt böjd LED-modul som är installerad bakom en rund dekorativ platta av aluminium. Den decentralt placerade, runda öppningen på dekorationsplattan ger designen en lekfullhet som luckrar upp den exakt runda designen och samtidigt ger en direkt vy av LED-modulen. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär i alla rum. Det indirekta ljuset kastas på väggen och ger intryck av att armaturen svävar framför väggen. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-drivrutin (Triac dimmable), med vilken ljusstyrkan kan regleras och varieras externt via en fasdimmer. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - Blade väggarmaturen kan användas i vardagsrummet hemma eller i affärslokaler, hotell och restauranger samt i museer och gallerier för effektiv tilläggsbelysning. Dessutom kan LED-armaturen inte bara användas som väggarmatur utan även som takarmatur. Det här designobjektet kan användas för att dekorativt komplettera rum med moderna möbler och för att skapa ett slående belysningskoncept. - extern Triac dimbar - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 95 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, taupe, Ø 24 cm
  Trevlig ljuskälla med modern karaktär - Blade LED-vägglampa i taupe Väggarmaturen Blade i aluminium från Excale är anodiserad i en tonad taupefärgad nyans. Färgen verkar lugn och går hand i hand med armaturens behagligt bländfria ljuseffekt. De varmvita lysdioderna är placerade på baksidan, så att de skapar en diffus halo av ljus på väggen och ger en indirekt rumsbelysning. Själva armaturen är begränsad till en platt, rund skiva. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 79 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika slående i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 59 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 18 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, antracit, Ø 44 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 95 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 95 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa Blade LED-vägglampan från Escale kombinerar en elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 79 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika slående i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 24 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, brons, Ø 18 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 79 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkelsdimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 59 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 44 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 24 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 34 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt svart, Ø 18 cm
  Rund LED-vägglampa Blade med indirekt ljus - kan även användas som taklampa LED-vägglampan Blade från Escale kombinerar en elegant design med effektiv LED-teknik. LED-armaturen kan användas både som vägg- och takarmatur. Den dekorativa plattans yta består av aluminium och bakom den har en cirkulärt böjd LED-modul monterats, som sprider ett behagligt och varmvitt ljus utan att blända. Tack vare det indirekta ljuset ger armaturen intryck av att sväva framför väggen och skapar på så sätt en harmonisk atmosfär som är lika attraktiv i ett privat vardagsrum som på ett hotell eller en restaurang. Blade erbjuder enorma designmöjligheter och kan kombineras med en modern inredning lika väl som med tidlöst inredda rum. Dessutom kan ljusstyrkan dämpas med hjälp av en triac-fasvinkeldimmer via husinstallationen för att anpassa ljusstyrkan till varje situation. - Externt dimbar via triac - indirekt ljus - kan användas som tak- och väggarmatur
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø79 cm
  App-styrbar Blade Open RGB LED-vägglampa i matt anodiserat silver med vitt och färgat indirekt ljus Blade Open LED-vägglampan från Escale är både funktionellt och visuellt helt uppdaterad. Den är utformad som en platt, rund skiva av aluminium i matt silveranodisering, som har en något förskjuten, cirkulär fördjupning. I det senare fallet är väggen färgglatt upplyst av RGB-ljusdioder på baksidan, medan vita lysdioder skapar en varmvit halo av ljus runt armaturens utsida. Ljusfärg och ljusstyrka kan väljas bekvämt via surfplatta eller smartphone. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø79 cm
  Toppmodern, smart, ädel och trevlig - LED-vägglampa Blade Open RGB i bladguld Vägglampan Blade Open RGB från Escale blir en höjdpunkt i varje modern inredning - både visuellt och funktionellt. Tack vare den inbyggda Casambi Bluetooth-modulen kan den styras via den matchande appen för smarttelefoner och surfplattor, både när det gäller ljusflöde och färg i området med RGB-ljusdioder. Armaturen övertygar med ett bländfritt, indirekt ljus med hjälp av integrerade lysdioder på baksidan. Varmvita lysdioder skapar främst en diffus halo av ljus på väggen runt armaturen. Den platta, runda aluminiumskivan i högkvalitativt, texturerat bladguld är något ojämnt placerad med en cirkulär öppning, där RGB-ljusdioderna ger en stämningsfull, färgglad accent. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via stickkabel möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW guld Ø59 cm
  Toppmodern, smart, ädel och trevlig - LED-vägglampa Blade Open RGB i bladguld Vägglampan Blade Open RGB från Escale blir en höjdpunkt i varje modern inredning - både visuellt och funktionellt. Tack vare den inbyggda Casambi Bluetooth-modulen kan den styras via den matchande appen för smarttelefoner och surfplattor, både när det gäller ljusflöde och färg i området med RGB-ljusdioder. Armaturen övertygar med ett bländfritt, indirekt ljus med hjälp av integrerade lysdioder på baksidan. Varmvita lysdioder skapar främst en diffus halo av ljus på väggen runt armaturen. Den platta, runda aluminiumskivan i högkvalitativt, texturerat bladguld är något ojämnt placerad med en cirkulär öppning, där RGB-ljusdioderna ger en stämningsfull, färgglad accent. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via stickkabel möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGB+W rosé Ø79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGB+W rosé Ø79cm
  Blade Open RGB LED-vägglampa - en modern, funktionell höjdpunkt i fruktig rosfärg Redan är avstängd, LED Wall Blade Öppna RGB med den exceptionella utseende av den platta, runda aluminiumplåt i matt steg anodisering, som har en lokalt bildat län-ringning, ett blickfång. I drift RGB ger tillbaka bakom cutout för en färgstark accent på väggen, som ger ett atmosfäriskt tillskott till huvudljuset i form av ett diffust, varmt vitt atrium runt lampan. Färgerna på RGB lysdioderna och ljusstyrkan på hela armaturen kan styras fritt eller individuellt via appen, eftersom väggarmaturen är utrustad med en Casambi Bluetooth-modul. - med integrerad Casambi modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi appen för Android och iOS - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW betong Ø79 cm
  I trendig modern betonglook - smart styrbar LED-vägglampa Blade Open RGB, vitt och färgglatt indirekt ljus. Med LED-väggarmaturen Blade Open RGB erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla som är modern i alla avseenden. Armaturen är visuellt utformad som en enkel, rund skiva av aluminium i grå, strukturerad betonglook, som har en cirkulär fördjupning något utanför mitten. Här ger RGB-lysdioder en färgstark touch. Utanför rutan skapar varmvita lysdioder en mild halo av ljus. Det uteslutande indirekta ljuset är behagligt bländfritt. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB styras via appen, både när det gäller ljuset och ljusfärgen i det inre området. - med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW vit Ø79 cm
  I vanligt vitt - Blade Open RGB LED-väggarmatur med färgat och vitt indirekt ljus som kan styras via en app. Så enkel och neutral som väggarmaturen Blade Open RGB från Escale ser ut i sin mattvita klädsel, lika sofistikerad och modern är dess funktioner. Tack vare den integrerade Casambi Bluetooth-modulen kan Blade Open RGB enkelt styras med lämplig app på en smartphone eller surfplatta. De dimbara lysdioderna är placerade bakom den platta, runda fronten i aluminium. Utanför runt armaturen skapas en varmvit, diffus halo av ljus på väggen. I området för en cirkulär, något ojämnt placerad fördjupning ger RGB-ljusdioder en färgstark accent i den valda färgen. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa RGBW silver Ø59 cm
  App-styrbar Blade Open RGB LED-vägglampa i matt anodiserat silver med vitt och färgat indirekt ljus Blade Open LED-vägglampan från Escale är både funktionellt och visuellt helt uppdaterad. Den är utformad som en platt, rund skiva av aluminium i matt silveranodisering, som har en något förskjuten, cirkulär fördjupning. I det senare fallet är väggen färgglatt upplyst av RGB-ljusdioder på baksidan, medan vita lysdioder skapar en varmvit halo av ljus runt armaturens utsida. Ljusfärg och ljusstyrka kan väljas bekvämt via surfplatta eller smartphone. - Med integrerad Casambi-modul - styrbar via den kostnadsfria Casambi-appen för Android och iOS. - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 79 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 79cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa bladguld Ø 79cm
  LED-vägglampa Blade Open - modern design, indirekt ljus och dyrbart bladguld Med LED-vägglampan Blade Open erbjuder tillverkaren Escale en ljuskälla för moderna interiörer som är ljusstark, behaglig och elegant på samma gång. Blade Open består av en platt, cirkulär aluminiumplatta i bedagande bladguld, som har en något excentriskt placerad cirkulär öppning. Genom detta och runt omkring armaturen kan man se den starkt upplysta väggen som reflekterar det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna på baksidan i rummet. - externt triac-dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 79 cm
  Visuellt modernt och med en behaglig ljuseffekt - Blade Open LED-väggarmatur i matt silveranodiserad finish. Med sitt indirekta ljus och sin moderna design berikar väggarmaturen Blade Open LED från Escale moderna interiörer. Blade Open är en platt, rund skiva som är något ojämnt placerad med ett cirkulärt uttag. På baksidan av skivan, som är anodiserad i aluminium i matt silver, är de varmvita lysdioderna integrerade. Dessa belyser väggen, varifrån ljuset reflekteras genom uttaget och runt armaturen som diffus, indirekt belysning i rummet. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, vit, Ø 79 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, vit, Ø 79 cm
  Vit LED-vägglampa Blade Open - modern ljusdispenser för indirekt belysning Den synliga delen av väggarmaturen Blade Open LED från Escale består av en slät skiva i matt vit aluminium med en rund öppning som är något ojämnt placerad i mitten. Varmvita lysdioder är integrerade på baksidan. Den vägg som belyses av dessa är synlig genom rutans utskjutning, och dessutom syns området runt armaturen som en diffus halo av ljus. Den indirekta belysningen har en behaglig bländfri effekt och i kombination med designen gör Blade Open till det perfekta valet för moderna vardagsrum och lounger. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, silver, Ø 59 cm
  Visuellt modernt och med en behaglig ljuseffekt - Blade Open LED-väggarmatur i matt silveranodiserad finish. Med sitt indirekta ljus och sin moderna design berikar väggarmaturen Blade Open LED från Escale moderna interiörer. Blade Open är en platt, rund skiva som är något ojämnt placerad med ett cirkulärt uttag. På baksidan av skivan, som är anodiserad i aluminium i matt silver, är de varmvita lysdioderna integrerade. Dessa belyser väggen, varifrån ljuset reflekteras genom uttaget och runt armaturen som diffus, indirekt belysning i rummet. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 24 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att det varmvita ljuset endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 34 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt rosé, Ø 18 cm
  I matt ros - Blad LED vägglampa med indirekt ljus Blade-vägglampan från tillverkaren Escale berikar moderna interiörområden som en trevlig ljuskälla. Detta uppnås genom att lysdioderna placeras på baksidan, vilket resulterar i en indirekt ljusemission. Hela fronten är täckt av en cirkulär skiva av aluminium med en anodiserad yta i matt ros. Det varma vita ljuset tränger bara ut utanför ett litet avstånd till väggen och skapar en diffus korona i väggdelen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 59 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 44 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 59 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, betongoptik, Ø 18 cm
  Trendig betonglook - Blade LED-vägglampa med indirekt ljus LED-väggarmaturen Blade från tillverkaren Escale presenterar sig visuellt på tidens höjd och med en behagligt bländfri ljuseffekt. Den synliga delen utgörs av en platt, cirkulär täckmantel av aluminium i oregelbundet strukturerad betonggrått. Lysdioderna är monterade bakom den så att deras varmvita ljus kommer ut genom den smala fördjupningen mellan kåpan och väggen och reflekteras på baksidan. På så sätt skapas en diffust belyst innergård på väggen runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 44 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 24 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt vit, Ø 18 cm
  Blade - modern design för indirekt väggbelysning i matt vit finish Med Blade LED-vägglampan erbjuder tillverkaren Escale en behaglig ljuskälla för modern inredning. Ljuset är uteslutande indirekt. De varmvita lysdioderna är helt avskärmade på rumssidan; deras ljus avges bakåt eller reflekteras där, så att en diffus ljuskorona skapas på väggen. Vägglampans utseende bestäms av kåpan, som är utformad som en platt, cirkulär skiva i matt vit aluminium och som tar upp hela vägglampans framsida. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (ingår inte) - Kan även användas som en taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 79 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Utseendet är begränsat till en platt, rund skiva i aluminium med matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 59 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 59 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Optiken är begränsad till en platt, cirkulär skiva i aluminium som har en matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 44 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 44 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Utseendet är begränsat till en platt, rund skiva i aluminium med matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 34 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 34 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Utseendet är begränsat till en platt, rund skiva i aluminium med matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 24 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 24 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Optiken är begränsad till en platt, cirkulär skiva i aluminium som har en matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 18 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, matt silver, Ø 18 cm
  Indirekt lysande LED-vägglampa Blade i silver matt anodiserad LED-vägglampan Blade från Escale är en behaglig ljuskälla i modern design. Utseendet är begränsat till en platt, rund skiva i aluminium med matt anodiserad silverfinish. Den placeras på ett litet avstånd framför väggen och skyddar helt och hållet lysdioderna bakom den. Deras varmvita ljus reflekteras från skivans baksida och sänds ut på väggen. Resultatet är en mjuk ljuskorona som lyser upp området runt Blade-vägglampan. - Extern Triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Akio LED-pendellampa, svart lackerad

  Escale Akio LED-pendellampa, svart lackerad
  Akio LED-pendellampa pendelarmatur med gestkontroll Den eleganta Akio LED-pendellampa pendelarmaturen från Escale är en riktig blickfång för kök och matsal. Den lådformade designen av högkvalitativt aluminium har ett övre och ett undre ljus. På ovansidan är ljuset fäst vid de smala stagarna och skapar därmed behaglig, indirekt belysning. Det direkta ljuset på undersidan säkerställer tillräcklig grundbelysning belysning och ljusstyrka, exempelvis över ett stort bord. Båda typerna av belysning kan dämpas och bytas separat med ett modernt geststyrningssystem, så att ett individuellt ljusscenario kan skapas bekvämt när som helst och med en blinkning. Naturligtvis tillverkas Akio LED-pendellampa pendelarmatur, liksom alla Escale armaturer, i Tyskland med material av högsta kvalitet.
 • Escale Sunny - guldglänsande LED-vägglampa

  Escale Sunny - guldglänsande LED-vägglampa
  LED-vägglampan Sunny strålar uppåt och nedåt - bladguld LED-vägglampa Sunny med bladförgylld aluminiumoxid blir en enkel och fin dekoration på väggen. När den är tänd strålar den både indirekt uppåt och direkt nedåt med ett stämningsfullt extraljus, vilket genom den ädla förgyllningen ger en extra varm glans. Vägglampan Sunny passar till de mest skilda inredningsstilar och fungerar lika inbjudande på vardagsrumsväggen som i korridoren.
 • Escale Fold - indirekt strålande LED-vägglampa

  Escale Fold - indirekt strålande LED-vägglampa
  Extravagant designad vägglampa Vik av aluminium Namnet säger allt för denna ovanliga vägglampa, för Fold betyder att vika på tyska. Lampan består av en bred remsa av polerat aluminium, vars längre del bildar väggfästet och smälter sedan in i skuggan när den fälls in. En 33 watt halogenlampa, som ingår i leveransen, avger ett mysigt, glänsande, indirekt ljus. En modern lampa som, förutom belysningsändamålet, också är ett mycket dekorativt stilelement. - Kvalitetsprodukt från Tyskland
 • Escale Spot It - LED-golvlampa dimmer, 2 lampor

  Escale Spot It - LED-golvlampa dimmer, 2 lampor
  Integrerad touchdimmer: LED-golvlampa spot It - 2 lampor lampor spot It LED-golvlampa är gjord av polerad aluminium, varav en del har förkromats med en högblank yta. Med en total höjd på 140 cm sträcker sig två ramar i olika höjder uppåt, var och en stöder ett fläckelement. De enskilda elementen är vardera utrustade med en 8 W LED, som avger varmt vitt ljus för ytterligare atmosfärisk belysning, t.ex. B. i området för vardagsrummet i vardagsrummet ger. Ljusstyrkan kan justeras individuellt med den integrerade pekdämparen. - Svängbar bom
 • Escale Gap - LED-vägglampa med bladkoppar

  Escale Gap - LED-vägglampa med bladkoppar
  LED vägglampa Gap - kopparpläterade blad ger en varm glöd Vägglampan Gap har ett fascinerande övergripande koncept: En högspännings-LED med totalt 8,7 watt ger den ljusa iscensättningen av denna attraktiva extra lampa som ger mjuk, indirekt belysning med varmt vitt ljus. Den placeras mellan skärmen som är böjd framåt från väggfoten längst upp till höger. Accentbelysning som orsakar en känsla i varje rum. Designern Mosru Mohiuddin har lyckats skapa en design som är lika puristisk som den är sofistikerad. - gjord i Tyskland
 • Escale Silk - LED-golvlampa med bladguld, dimmer

  Escale Silk - LED-golvlampa med bladguld, dimmer
  LED-golvlampa Silk med glamorös guldplätering Endast formen och dimensionerna på denna golvlampa , eftersom LED-golvlampa Silk med den enkla skärmen som består av tvinnade metallstänger passar också in i mindre vardagsrum tack vare sin lilla bredd och skapar en mysig atmosfär med sitt vackra, strålande ljus. Hela lampan, skapad av Mosru Mohiuddin, är täckt med guldblad, vilket innebär att den - förutom dess funktion som ljuskälla - också prioriteras som ett dekorativt element i rummet. Ljusintensiteten kan justeras efter behov med den integrerade pekdämparen. Tillverkaren av denna design golvlampa står för kvalitetsprodukter från Tyskland, som kännetecknas av modern design.
 • Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, bladguld

  Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, bladguld
  LED-taklampa Space med guldblad - 80 cm i diameter - ger strålande ljus LED-taklampa Space - skapat av designern Mosru Mohiuddin - kombinerar en harmonisk design, glamorös guldplätering, modern design och bekvämt ljus för att skapa en ljuskomposition som kan harmoniseras med många interiörstilar och förtrollar varje rum med dess gyllene stil. . LED-remsor säkerställer en homogen ljusutbyte med ett totalt ljusflöde på 4 387 lumen. Utrymmet kan nedtonas. - ljus färg varmvit (2700 Kelvin)
 • Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, vit

  Escale Space - LED-taklampa, 80 cm, vit
  Fascinerande Space- taklampa med LED-remsor - polerad aluminium Med sin diameter på 80 centimeter garanterar Space LED-taklampa omfattande rumsbelysning med mysigt ljus. Den välkända designern Mosru Moihiuddin designade taklampa i polerat aluminium. Det uttrycker livlig lätthet: de smala armarna, som lindar från den runda takbotten in i rummet, är täckta med LED-remsor, vars individuella dioder ger ett strålande vackert ljus. En kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland! - dimbar - harmoniserar med många moderna levnadsstilar
 • Escale Zen - rostfärgad LED-taklampa

  Escale Zen - rostfärgad LED-taklampa
  Design med en framtid: Zen LED-taklampa Det lugnande ljuset i den exceptionellt designade LED-taklampa är inte bara lämplig för meditation och avkoppling. Även när man äter eller arbetar, ger denna ädla designlampa lampa en modern känsla i varje vardagsrum. Lätt komfort tack vare LED-lampor Installerad i det nedre hängande elementet avger fyra LED-lampor sin 6,7 W ljusstråle i markens riktning, vilket reflekterar den jämnt. Den hängande fyrkantens centrala öppning skapar en extra ljuseffekt med hjälp av genial buntning av ljus. Om en lämplig dimmer används kan armaturen dämpas från 3000 till 2000 Kelvin med funktionen dim till varm. Den här geniala Escale lampan i varm rostfärgad aluminium är visuellt imponerande. Bokstavligen sammansatt i en rak linje väntar två rektangulära element här, som är vertikalt förbundna med varandra via fyra filigranstänger med LED-ljuskroppar. Gjord i Tyskland!
 • Dimbar taklampa Avanti, LED

  Dimbar taklampa Avanti, LED
  Stilfull taklampa Avanti av aluminium och satinglas Avanti förenar modernitet och elegans till en exklusiv taklampa som med sitt tidlösa och moderna utseende kan berika varje inredningsstil. Fint arbetade metallvajrar bär upp en satinerad glastallrik som rymmer 4 LED (sammanlagt 2055 Lumen). Dessa avger ett behagligt varmvitt ljus och skapar en jämt fördelade ljuseffekter uppåt och nedåt. Avanti kommet till sin fulla rätt över ett mindre bord, t.ex. ett matbord. För att erhålla önskad stämningsskapande atmosfär är alla LED-ljusen dimbara. Firman Escale har med sina tidlösa och sinnliga objekt skapat en egen estetik för ljus och rum - belysningsobjekt för individualister som strävar efter att förena form och funktion i sina hem. På så vis har man skapat exklusiva lampor som i kraft av sin stilfulhet kan trotsa det rådande modet. Tillverkad i Tyskland.
 • Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 79 cm

  Escale Blade LED-vägglampa, bladguld, Ø 79 cm
  Modern LED-vägglampa Blade i dyrbart bladguld Den indirekt lysande vägglampan Blade kännetecknas av en behaglig ljuseffekt och ett modernt och värdefullt utseende. Armaturen från tillverkaren Escale drar omedelbart till sig uppmärksamhet med sin oregelbundet strukturerade bladguldsfinish. Den cirkulära skivan i aluminium täcker lysdioderna på baksidan så att deras varmvita ljus endast avges i riktning mot väggen, där det skapar en diffus halo av ljus runt armaturen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via en plug-in-kabel är möjlig (se tillbehör) - kan även användas som taklampa
 • Escale Blade Open LED-vägglampa, rosé, Ø 59 cm

  Escale Blade Open LED-vägglampa, rosé, Ø 59 cm
  I en fruktig, ljus roséton - Blade Open LED-vägglampa med indirekt ljus Ytan på LED-vägglampan Blade Open i matt anodiserad ros fyller modern interiör med en touch av friskhet. Dessutom imponerar armaturen från tillverkaren Escale med bländningsfritt indirekt ljus. Det senare uppnås genom strukturen; de varma vita lysdioderna är integrerade på baksidan och belyser väggen. Härifrån reflekteras ljuset in i rummet över två områden. Å ena sidan finns det en diffus gloria runt vägglampan; å andra sidan avslöjar en något decentraliserad, cirkulär utskärning i den platta, runda aluminiumskivan den starkt upplysta väggen. - Extern triac dimbar - alternativ anslutning via pluggkabel möjlig (se tillbehör) - taklampa användas som taklampa
 • Escale Fold LED-vägglampa antracit

  Escale Fold LED-vägglampa antracit
  Aluminium vägglampa Fold - Kvalitetsprodukt från Tyskland Namnet på vägglampan Fold avslöjar något om dess design. På tyska betyder begreppet ungefär som vikning. Aluminiumkonstruktionen ser ut som ett vikt, elegant böjt band. Ljuskällan är placerad så att ljuset avges indirekt i rummet. Fold erbjuder mysigt ljus och förtrollar samtidigt med sin speciella design.