Envostar lampor

 • Envostar Clay taklampa, björkplywood, 4 fl

  Envostar Clay taklampa, björkplywood, 4 fl
  Fyrlampig Clay-pendellampa med sfäriska träskärmar och rektangulär baldakin Den fyrlampiga Clay-pendellampan består av en långsträckt baldakin där lampskärmarna är fästa med en textilkabel. Lampskärmarna i björkplywood kontrasterar vackert mot det svarta metalltaket. Tack vare sitt speciella utseende är armaturen ett attraktivt blickfång och ger en naturlig men ändå modern touch till vardagsrummet. Clay kan med fördel användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. De fyra skärmarna har en sfärisk design och består av enskilda träelement. Dessa är placerade på avstånd från varandra och ger lampskärmarna ett öppet utseende. Ljuskällan är fri från insyn, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges både nedåt och i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-armaturen är en produkt av varumärket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär korta transportvägar och låga CO2-utsläpp. Återvinningsbara material har använts till förpackningen.
 • Envostar Clay hängande lampa björkplywood 3fl rund

  Envostar Clay hängande lampa björkplywood 3fl rund
  Pendellampa Clay med tre ljuskällor, rund baldakin och skärmar av björkplywood Pendellampan Clay består av tre sfäriska skärmar av björkplywood som hänger på olika höjder från en rund baldakin. Utöver sin funktion som ljuskälla är lampan också lämplig som dekorativt element. Pendellampans färger och material kontrasterar vackert mot varandra och ger både en modern och naturlig touch till vardagsrummet. Skärmarna består av enskilda träelement som är placerade i ett förskjutet mönster. De luckor som uppstår ger en tydlig bild av ljuskällan inuti lampskärmarna. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga för belysning (ingår ej). Ljuset avges mot golvet och sidorna och skärmarnas design skapar också vackra ljus- och skuggeffekter. Clay-armaturen är en produkt under varumärket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär korta transportsträckor och låga CO2-utsläpp. Återvinningsbara material har använts till förpackningen.
 • Envostar Mors taklampa, björkplywood, 1fl

  Envostar Mors taklampa, björkplywood, 1fl
  Mors taklampa med rund skärm i björkplywood Taklampan Mors består av en rund skärm i björkplywood som är ansluten till den lilla baldakinen via en textilkabel. Skärmen är tillverkad av två runda och flera små träelement. Dessa är placerade på avstånd från varandra, vilket gör att man kan se ljuskällan inuti (ingår ej). Pendellampan ger en naturlig touch till boendemiljön och är lämplig för användning i t.ex. hallen, vardagsrummet eller sovrummet och kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors avger ljus mot golvet och åt sidorna. Skärmens design skapar vackra ljuseffekter i rummet. Varumärket Envostar låter tillverka sina lampor i Europa, vilket garanterar kortast möjliga transportvägar och låga CO2-utsläpp. Den björkplywood som används för Mors kommer från hållbart förvaltade regioner och är FSC-certifierad. Engångsmaterial som plast eller polystyren används inte i förpackningarna.
 • Envostar Faner taklampa kärnved ask Ø55cm

  Envostar Faner taklampa kärnved ask Ø55cm
  Hållbar Veneer-taklampa med cylindrisk skärm tillverkad av kärnfaner av ask Veneer är en taklampa med en skärm i en tidlös cylindrisk form, som får sitt karakteristiska utseende och ljuseffekt genom användning av ett tunt faner tillverkat av kärnfaner av ask. Varje exemplar har en individuell ådring, som framhävs på ett underbart sätt när lampan tänds. Den vertikalt öppna formen möjliggör också direkt belysning av området nedanför. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och CO2-utsläppen. Envostar använder endast återvinningsbara material för förpackningen.
 • Envostar Malou hänglampa, 5 lampor, svart

  Envostar Malou hänglampa, 5 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Terra hängande lampa mörk furu 3fl rund

  Envostar Terra hängande lampa mörk furu 3fl rund
  Terra pendellampa med tre lampor i mörkt furuträ i rund form Pendellampan Terra består av en svart, rund baldakin från vilken tre glödlampshållare hänger i varsin textilkabel. Dessa är tillverkade av furu med valnötsutseende och är monterade på olika höjder. Tack vare designen och kombinationen av färger och material är lampan inte bara en ljuskälla utan också ett vackert dekorativt element som kan användas i t.ex. hallen eller vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas efter personliga preferenser. Ljusförhållandena kan också justeras för att passa den enskilda platsen. Sikten mot de tre ljuskällorna är fri, vilket gör dekorativa lampor särskilt lämpliga att använda. Ljuset avges i alla riktningar och varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänliga regioner och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på CO2-utsläppen. Terra levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Stort pendellampa med tre lampor och metallskärmar på naturträ - hållbar Naturträ och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendellampa för att skapa en lampa som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna strålar ljuset direkt nedåt, så att Stort pendellampan lyser upp ett långt bord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envostar Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envostar Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Clay golvlampa med svart metallram och skärm av björkplywood Clay golvlampa består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar på ett attraktivt sätt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skärmen består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de mellanrum som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Den öppna utformningen av skärmen ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset avges mot taket och åt sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter tack vare skärmens mönster. Golvlampan är lämplig för användning i till exempel hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt från varumärket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och CO2-utsläppen låga. För förpackningen användes återvinningsbara material.
 • Envostar - Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black Envostar

  Envostar - Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black Envostar
  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black från Envostar är, som namnet antyder, en träkula. Det enkla uttrycket låter materialen tala för sig själva - och materialen i just den här lampan är mycket speciella. Envostar är ett mycket miljömedvetet varumärke, och därför är träet som används i Wooden Ball-modellerna naturligtvis FSC-certifierat. Själva designen är enkel och minimalistisk, vilket innebär att Wooden Ball-lamporna kan passa in i nästan alla rum och inredningsstilar. Det vackra uttrycket är imponerande men inte distraherande, och Envostar har skapat en underbart mångsidig lampa. Wooden Ball-sortimentet omfattar en enkel taklampa, men även klusterhängare med tre, fyra och sex taklampor. Se hela serien här!
 • Envostar Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envostar Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Furn golvlampa tillverkad av svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnas uppåt. Även om materialen och färgerna kontrasterar mot varandra är armaturens övergripande utseende mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger både en modern och en naturlig touch till vardagsrummet. Ljuskällan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattal. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till personliga preferenser och krav på placering. Ljuset avges mot taket och åt sidorna. De förskjutna träelementen skapar dessutom attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan är lämplig för t.ex. vardagsrum eller matplats, hall eller sovrum. Björkträet som används för lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Varumärket Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash Envostar

  Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash Envostar
  Veneer Ceiling Lamp Ø55 Ash från Envostar är en rolig och spännande lampa som kan ge ditt hems belysning en naturlig look - och ge dig en bra känsla i magen att du har gjort ett miljövänligt val. Det råder ingen tvekan om att grönt är det nya svarta - och varför inte göra din belysning till ett inslag i din arsenal av klimatskyddsåtgärder. Den här smarta lampan använder träfaner i ett enormt tunt lager för att skapa sin lampskärm - och beroende på vilken färg och vilken typ av trä du väljer kommer antingen mer eller mindre ljus att flyta ut ur träskuggan mellan åren. Veneer-sortimentet omfattar bords-, golv-, tak- och taklampor - och lamporna finns i en mängd olika träslag. Se de många olika Veneer-lamporna här!
 • Envostar - Furn 3 Taklampa Black/Wood Envostar

  Envostar - Furn 3 Taklampa Black/Wood Envostar
  I ett möte mellan miljömedvetenhet, luftig, naturlig design och bra ljus har hållbarhetsexperterna på Envostar skapat denna vackra lampa som garanterat sprider välbefinnande, design och en god miljö magkänsla. Lampan består av en underbar lampskärm gjord av tunna bitar björkträ. Det ljusa träet innebär luftighet samt ett naturligt utseende, och den organiska och ekologiska medvetenhet som kännetecknar Envostar ger hela rummet en fantastisk atmosfär. Som alltid är hela träkonstruktionen FSC-certifierad, så du kan vara säker på att de skogar som har levererat träet till den här vackra lampan har behandlats korrekt och hållbart under hela produktionen. Se hela Furn-sortimentet här!
 • Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Lineo LED-golvlampa tall ljus

  Envostar Lineo LED-golvlampa tall ljus
  Smal LED-golvlampa Lineo av ljusbetsat furuträ LED-golvlampan Lineo har en puristisk, modern design som en smal, hög kuboid. Den är tillverkad av ljusbetsat furuträ, som med sina karakteristiska ådringar skapar en naturlig accent i rummet. De varmvita lysdioderna är integrerade längs en remsa på ena sidan och ger direkt eller indirekt belysning beroende på riktning. Hållbarhet är ett viktigt fokus för varumärket Envostar. Detta återspeglas i produktionen i Europa, vilket möjliggör en minskning av koldioxidutsläppen, och användningen av förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial - utrustad med touchdimmer
 • Envostar Esan taklampa bokträ 5 lampor

  Envostar Esan taklampa bokträ 5 lampor
  Esan taklampa med 5 lampor i bokträ med svarta uttag En lång, rektangulär kåpa och 5 lampor som vetter nedåt - det är den enkla och moderna designen hos Esan taklampa. Särskilt dekorativa lampor, som kan väljas individuellt för att påverka helhetsintrycket efter personliga önskemål, kan användas perfekt här. Samtidigt är taklampan också en imponerande naturlig accent i rummet. Detta säkerställs av kåpan, som är tillverkad av ljust bokträ - Tillverkad i Europa; hanterbara transportvägar och minskade CO2-utsläpp - FSC®-certifierat trä - plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Mirror LED-spegellampa ek, 40 cm

  Envostar Mirror LED-spegellampa ek, 40 cm
  Mirror LED-spegellampa av FSC-certifierat ekträ, med kapslingsklass IP44, även lämplig för badrummet Mirror LED-spegellampan är perfekt för belysning av speglar, t.ex. i hallen eller badrummet. Den avger sitt varmvita ljus direkt nedåt och dess naturliga utseende gör den till ett riktigt blickfång i alla rum. Den enkla designen och det diskreta färgschemat gör att ljuset kan lysa i alla rum. Mirror har skyddsklass IP44 och är därför idealisk för användning i badrummet. Den avger ljus mot golvet och skapar en behaglig atmosfär med sin varma ljusfärg. Varumärket Envostar står för särskilt hållbara armaturer. Produkterna tillverkas för hand och i Europa, vilket minskar transportsträckorna och CO2-utsläppen. Ekträet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt skötta områden, medan LED-ljuskällan som används är energieffektiv och har lång livslängd. Engångsmaterial undviks också i förpackningen.
 • Envostar Tribe LED-hänglampa, bok oljad

  Envostar Tribe LED-hänglampa, bok oljad
  Modern LED-pendellampa Tribe av ljust bokträ LED-pendellampan Tribe har ett naturligt, varmt och ljust utseende med sin stomme av oljat bokträ. På undersidan finns en list med integrerade LED-lampor som ger en direkt, varmvit belysning av området nedanför. Fyra smala kablar fäster den vid det svarta metalltaket. Baldakinen har liksom stommen en rektangulär design så att Tribe kan integreras perfekt i moderna inredningskoncept - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbar förpackning tillverkad av återvinningsbara material
 • Envostar Beam hänglampa 6 lampor tall ljus

  Envostar Beam hänglampa 6 lampor tall ljus
  Beam-pendel med sex lampor och balk av ljusbetsad furu Den tidlösa formen hos Beam-pendeln får en speciell charm genom valet av en skalad och ljusbetsad balk av furu. Sex socklar är integrerade på undersidan och kan utrustas med glödlampor för att frigöra pendellampans fulla dekorativa potential. Upphängningen består av två kablar och en svart metallskärm. Envostar-armaturerna tillverkas i Europa för att minimera transportvägar och CO2-utsläpp. Förnybara råvaror används och endast återvinningsbara material används för förpackningen.
 • Kris PlafondØ37 Oak - Envostar

  Kris PlafondØ37 Oak - Envostar
  Kris PlafondØ37 Oak - Envostar, Trä, Glas
 • Envostar Beam taklampa 4 lampa tall mörk

  Envostar Beam taklampa 4 lampa tall mörk
  Beam taklampa med fyra ljuskällor och balk av mörkt furuträ Med sin balk av skalat och mörkbetsat furuträ, där varje träslag har en unik ådring, är taklampan Beam ett dekorativt val för vardagsrum och lounger. Beam-taklampans attraktiva utseende kan förstärkas ytterligare med glödlampor, som kan sättas in i de fyra socklarna som är integrerade i balkens undersida. Takfästet är tillverkat av svartlackerad metall och tack vare att de tillverkas i Europa har Envostar-armaturerna ett särskilt gynnsamt CO2-fotavtryck. Dessutom används förnybara råvaror och helt plastfria, återvinningsbara förpackningar.
 • Mors Taklampa Black/Wood - Envostar

  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar
  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar, Trä, Trä
 • Envostar Faje taklampa, björkplywood, 2 fl

  Envostar Faje taklampa, björkplywood, 2 fl
  Faje pendellampa med två lampor och böjda skärmar av björkplywood Pendellampan Faje har en metallskärm som lampskärmarna är kopplade till med varsin textilkabel. Taket och textilkabeln är svarta och skapar en vacker kontrast till lampskärmarna, som är tillverkade av ljust björkträ. Skärmarna är tillverkade av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Faje ger en vacker naturlig touch till vardagsrummet och är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Ljuset avges både mot golvet och åt sidorna. Skärmarnas design skapar speciella ljuseffekter i rummet. Lamporna från varumärket Envostar tillverkas i Europa, vilket garanterar kortast möjliga transportvägar och låga CO2-utsläpp. Den björkplywood som används för Faje kommer från hållbart förvaltade regioner och är FSC-certifierad. Engångsmaterial som plast eller polystyren används inte i förpackningarna.
 • Finan TaklampaØ21 - Envostar

  Finan TaklampaØ21 - Envostar
  Finan TaklampaØ21 - Envostar, Trä, Metall
 • Envostar Tribe LED-taklampa, bok oljad

  Envostar Tribe LED-taklampa, bok oljad
  Modern LED-taklampa Tribe av ljust bokträ Taklampan Tribe ger inte bara direkt bords- och platsbelysning i moderna vardagsrum, utan skapar också en varm, naturlig accent. Den platta, rektangulära kroppen är tillverkad av ljust oljat bokträ. På undersidan sitter en remsa med varmvita LED-lampor. Det finns också en rektangulär baldakin av svartlackerad metall - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbar förpackning tillverkad av återvinningsbara material
 • Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar

  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar
  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar, Trä, Metall
 • Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar, Trä, Tyg
 • Furn Taklampa Black/Wood - Envostar

  Furn Taklampa Black/Wood - Envostar
  Furn Taklampa Black/Wood - Envostar, Trä, Trä
 • Faje Taklampa Black/Wood - Envostar

  Faje Taklampa Black/Wood - Envostar
  Faje Taklampa Black/Wood - Envostar, Trä, Metall
 • Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur
  - endast lampor med en diameter < 6 cm kan användas. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Rowan taklampa i ek, 3fl

  Envostar Rowan taklampa i ek, 3fl
  Rowan taklampa med tre ljuskällor av FSC-certifierad ek, rektangulär form Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre svarta metallsocklar, i vilka du kan sätta in valfria glödlampor med lämplig sockel. Eftersom glödlamporna är synliga är dekorativa ljuskällor idealiska för att belysa taklampan. Dessutom kan lampans färg och funktion väljas efter personliga önskemål. Tack vare den tydliga formen och det återhållsamma färgschemat passar taklampan i olika bostadsutrymmen. Den kan t.ex. lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som vardagsrums- eller sovrumslampa. Ek-träet ger också en naturlig touch. Den öppna formen avger ljus i alla riktningar och träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt skötta skogsregioner. Lamporna från varumärket Envostar tillverkas i Europa, vilket innebär att man undviker långa transportvägar och minskar CO2-utsläppen. Dessutom betonar förpackningen klimatneutralitet - engångsmaterial som plast eller polystyren undviks.
 • Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige

  Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Neptuna taklampa, enstaka lampa

  Envostar Neptuna taklampa, enstaka lampa
  Enflammig pendellampa Neptuna av furu och metall Pendellampan Neptuna består av en baldakin och en skärmhållare av grått furuträ, där den svarta lamphållaren är fäst. Allt detta ramas in av en diskret metallform, som också är grå. Kombinationen av material är harmonisk och ser naturlig och modern ut på samma gång. Pendellampan är idealisk för att lysa upp vardagsrummet eller matsalsbordet. Den öppna metallskärmen ger en tydlig bild av ljuskällan, vilket gör den särskilt lämplig för dekorativa ljuskällor. Ljuskällan är riktad nedåt, men avger ljus i alla riktningar. Det fria valet av ljuskälla innebär att ljusförhållandena kan anpassas till respektive bostadsyta och personliga preferenser. Det furuträ som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Armaturerna av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna möjliggör en betydande minskning av CO2-utsläppen. Neptuna levereras också i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envostar Neptuna taklampa med tre lampor rondel

  Envostar Neptuna taklampa med tre lampor rondel
  Rund pendellampa Neptuna med tre lampor i furu och metall Pendellampan Neptuna består av en rund baldakin i furu från vilken tre lampskärmar hänger på olika höjder. Var och en av dem har en skärmhållare i trä där den svarta glödlampshållaren är fäst. Tack vare den runda designen och det harmoniska färgschemat fungerar armaturen som ett dekorativt element utöver sin funktion som ljuskälla. Lampskärmarna består var och en av ett delikat och diskret metallelement, vars form påminner om en lykta. Ljuskällan är fri från insyn, vilket gör de dekorativa ljuskällorna särskilt lämpliga för belysning. Det fria valet av lampor innebär att ljusförhållandena kan anpassas till platsen och personliga preferenser. Tallträet som används för Neptuna är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna möjliggör en betydande minskning av CO2-utsläppen. Neptuna levereras också i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar, Svart, Metall
 • Envostar Terra bordslampa, mörk tall

  Envostar Terra bordslampa, mörk tall
  Terra bordslampa med sockel av FSC-certifierat furuträ i valnötslook Designen på Terra bordslampa imponerar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörkt furuträ och är också lamphållaren för bordslampan. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i alla boendemiljöer. Terra är perfekt som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som en dekorativ sänglampa. Eftersom ljuskällan inte ingår kan den väljas efter individuella preferenser. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och wattal. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket innebär att ljuskällan är synlig. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Furuträet som används kommer från miljövänliga regioner och är FSC-certifierat. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på CO2-utsläppen. Terra levereras i förpackningar som är tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Various 4 Taklampa Dark Pine Wood Envostar

  Envostar - Various 4 Taklampa Dark Pine Wood Envostar
  Various 4 Taklampa Dark Pine Wood är en intressant stilblandning av moderna och rustika element som tillsammans bildar en harmonisk helhet och gör lampan lätt att passa in i en mängd olika inredningar. Kombinationen av mörk metall och betsat trä har sin egen speciella charm som är tydlig i designen. Armaturen är hållbart producerad i Europa för den nyetablerade och klimatmedvetna belysningstillverkaren Envostar, och förpackningen är tillverkad av återvunnet material. Lampskärmen är en genialisk konstruktion av metallstöttor som tillsammans bildar ett vackert mönster runt ljuskällan. Eftersom detta är fullt synligt får du ett klart och direkt ljus. Lampans E27-fäste passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Som alltid ingår LED-lampor, som är energieffektiva och långvariga, utan kostnad. Diverse är en hel serie lampor från Envostar, alla med samma fina design som enkelt kan kombineras för ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se dem alla här
 • Envostar Talia taklampa, ek/vit, 1fl

  Envostar Talia taklampa, ek/vit, 1fl
  Pendellampa Talia med vit glasskärm och element i ek Trä Pendellampan Talia består av en svart baldakin av metall. Den vita glasskärmen hänger ner från denna på en textilkabel. Förbindningselementet mellan kabeln och skärmen är tillverkat av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Ljuskällan ingår inte i leveransomfånget och kan därför väljas fritt efter lämpligt uttag och wattal. Detta innebär att ljusförhållandena kan anpassas perfekt till individuella krav. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och lämpar sig t.ex. för belysning av bord eller diskar. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten för sina lampor. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar som också minimerar CO2-utsläppen. Träelementet som används är tillverkat av FSC-certifierat ekträ och kommer från miljövänliga odlingsregioner. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envostar Furn taklampa, björkplywood, 3 fl

  Envostar Furn taklampa, björkplywood, 3 fl
  Furn pendellampa med tre lampor av ljus björkplywood Pendellampan Furn med tre lampor monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästa vid denna, var och en med en textilkabel. Skärmarna består av enskilda, smala björkträelement som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att lampskärmarna öppnas nedåt. Ljuskällorna till pendellampan kan väljas fritt efter lämpligt uttag och wattal. Ljusförhållandena kan därför optimeras för att passa individuella krav och platsförhållanden. Ljuset avges nedåt och åt sidorna. Skärmens utformning skapar dessutom vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn är idealisk för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet. Björkträet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Varumärket Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar CO2-utsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood Envostar

  Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood Envostar
  Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay Ø40 pendel lampa svart/trä. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljusfärgat träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar - Gretter Bordslampa Wood/Black Envostar

  Envostar - Gretter Bordslampa Wood/Black Envostar
  På Envostar är de stolta över att alltid ha miljön i åtanke när de skapar vackra lampor för interiörer runt om i världen - och Gretter Table Lamp Wood/Black är inget undantag! Den är en del av den vackra Gretter-serien, som delar samma vackra uttryck men i olika uppsättningar. Alla Gretter-lampor har dock några saker gemensamt - bland annat det stora massiva ekblocket som utgör basen från vilken ljuskällorna kommer fram. Som alltid från Envostar kan du vara säker på att träet är FSC-certifierat - och även att lampan monteras i Europa för att minimera transporterna och därmed koldioxidavtrycket. Förutom det charmiga ekblocket använder Gretter en metalltråd som skyddar den exponerade ljuskällan, samt ger Gretter sin rektangulära form! Se hela Gretter-familjen här!
 • Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black Envostar

  Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black Envostar
  Naturligt, hållbart och vackert. Så enkelt är det att beskriva den vackra Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black, som ingår i Envostars spännande serier Wooden Square och Wooden Round. Lampan är skapad med den djupaste respekt för naturen, miljön och klimatet - och som alltid kan du förstås förvänta dig trä som har FSC-certifiering och de finaste utmärkelserna för hållbart skogsbruk. De vackra träformerna som Envostar har skapat ger ett vackert ljus - samt ett organiskt uttryck tack vare deras naturliga material. De vackra lamporna finns tillgängliga som enstaka taklampor samt som set med tre, fyra och sex stycken. Se serien Wooden Round här och Wooden Square här!
 • Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black Envostar

  Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black Envostar
  Likt en bur som håller ljuskällan fångad men låter ljuset komma ut hänger den enormt vackra Saphir-lampan och sprider sitt behagliga ljus och uttryck i hela rummet. Lampan kommer från det begåvade Envostar, som specialiserat sig på att skapa belysning med stora uttryck och små koldioxidavtryck. Saphir är inget undantag. Det vackra diamantformade metallgallret, sockeln och tygsladden är alla tillverkade av naturmaterial - och lampan tillverkas i Europa för att minimera miljötransportkostnaderna. När du får lampan kommer du också att upptäcka att förpackningen är hållbar och 100 % plastfri. Saphir-serien innehåller tre uppsättningar - Du kan köpa Saphir som en enda taklampa, men också i två uppsättningar om tre! Se hela Saphir-serien här!
 • Envostar Plain taklampa, fyra lampor

  Envostar Plain taklampa, fyra lampor
  Pendellampa Plain med fyra lampor i metall och oljad ek Pendellampan Plain med fyra lampor kombinerar materialen metall och ek för att skapa en vacker visuell kontrast. Färgkombinationen svart och ljust trä bidrar också till denna kontrast och gör pendellampan till ett särskilt blickfång. Ekträet ger en naturlig touch till omgivningen. Skärmarna är fästa vid baldakinen med en tygkabel. Skärmarna är cylindriska till formen och avger ljus mot golvet. Plain är därför idealisk för att belysa stora bord eller diskar. Pendellampan kan t.ex. användas i vardagsrummet eller matsalen, men är lika lämplig för användning inom cateringsektorn. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Ekvirket som används till Plain kommer från miljövänliga områden och är FSC-certifierat. Eftersom lamporna tillverkas i Europa blir transportsträckorna korta och CO2-utsläppen låga. Plain levereras i förpackningar som är tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Clay 3 Taklampa Black/Wood Envostar

  Envostar - Clay 3 Taklampa Black/Wood Envostar
  Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay 3 pendel lampa svart/trä. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljust träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 3 lampor

  Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 3 lampor
  Taklampa Peach Puff i trä med tre polygonala element Taklampan Peach Puff med tre ljuskällor från europeisk produktion kan användas på många olika sätt tack vare sina kompakta mått och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Den kännetecknas av formen på de tre direkt intilliggande elementen med olika vinklade ytor, som bildar regelbundna polyedrar. Utskärningarna på undersidan är dimensionerade för att passa lampor med en diameter på 5 cm / längd på 5,6 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa rätblock höjd 10 cm

  Envostar Peach Puff taklampa rätblock höjd 10 cm
  Enflammig taklampa Peach Puff av ljust trä i kubform Den i Europa tillverkade taklampan Peach Puff är en flexibelt kombinerbar downlight med naturligt utseende för torra inomhusutrymmen. Den kubformade träkroppen har en rund öppning på undersidan, som är dimensionerad för en ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 5,6 cm.
 • Envostar Risco vägglampa 2-ljus tygskärm vit

  Envostar Risco vägglampa 2-ljus tygskärm vit
  Risco vägglampa med två nedåtriktade tygskärmar i vitt Designen på den tvåljusiga Risco vägglampan med rektangulärt väggfäste och konformade skärmar är helt tidlös. Skärmarnas vita tyg och väggplattans ekträ, som är förbundna med två korta fästen av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Tisan pendellampa trä/glas tre ljuskällor

  Envostar Tisan pendellampa trä/glas tre ljuskällor
  Tisan pendellampa med tre strukturerade glasskärmar och ljus träbalk Tisan är en pendellampa som kombinerar moderna egenskaper med en naturlig look. Det finns plats för en lampa i var och en av de tre skärmarna, som är öppna nedtill och bryter ljuset åt sidorna med regelbundet strukturerat glas. Skärmarna är monterade under en cylindrisk balk av ljust bokträ. Det finns också fästen, kablar och en rektangulär baldakin i svart - Tillverkad i Europa; hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp - FSC®-certifierat trä - plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa med ljus träbur

  Envostar Harmony saltlampa med ljus träbur
  Harmony bordslampa med rustika, naturliga saltkristaller i en bur av ljust trä Två naturliga material med sin helt egna karaktär används i Harmony bordslampa. Ljuskällan kan placeras inuti mellan flera saltstenar, vars rödaktiga färg och rustika, unika struktur skapar en stämningsfull och omisskännlig effekt. Dessutom bearbetas ljust trä till en cylindrisk bur med vertikala stag för att hålla saltbitarna på plats - Tillverkad i Europa; hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp - FSC®-certifierat trä - plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony salt bordslampa kula träbas

  Envostar Harmony salt bordslampa kula träbas
  Bordslampa Harmony av rustik, naturlig saltkristall i sfärisk form med ljus träbas Bordslampan Harmony kännetecknas av en naturlig, varm utstrålning. En saltsten är placerad på en rund bas av ljust trä, som tillsammans med ljuskällan som ska användas inomhus skapar en mycket speciell ljusatmosfär. Saltet är skuret i en sfärisk form och varje bit har en unik marmorering - Tillverkad i Europa; hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp - FSC®-certifierat trä - plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 14-16cm

  Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 14-16cm
  Harmony bordslampa i rustik naturlig saltkristall med ljus träfot Den typiska, behagligt varma ljuskänslan hos en saltlampa förstärks ytterligare i Harmony av den runda basen i ljust trä. Den rödaktiga saltkristallen låter ljuset från glödlampan, som kan sättas in inuti, lysa igenom försiktigt. Saltkristallen bryts ut ur ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, vilket gör att varje exemplar har individuella nyanser av färg och form och att storleken kan variera något. - Produktion i Europa, hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. - FSC®-certifierat trä - Plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 16-19cm

  Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 16-19cm
  Harmony bordslampa i rustik naturlig saltkristall med ljus träfot Den typiska, behagligt varma ljuskänslan hos en saltlampa förstärks ytterligare i Harmony av den runda basen i ljust trä. Den rödaktiga saltkristallen låter ljuset från glödlampan, som kan sättas in inuti, lysa igenom försiktigt. Saltkristallen bryts ut ur ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, vilket gör att varje exemplar har individuella nyanser av färg och form och att storleken kan variera något. - Produktion i Europa, hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. - FSC®-certifierat trä - Plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 19-23cm

  Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 19-23cm
  Harmony bordslampa i rustik naturlig saltkristall med ljus träfot Den typiska, behagligt varma ljuskänslan hos en saltlampa förstärks ytterligare i Harmony av den runda basen i ljust trä. Den rödaktiga saltkristallen låter ljuset från glödlampan, som kan sättas in inuti, lysa igenom försiktigt. Saltkristallen bryts ut ur ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, vilket gör att varje exemplar har individuella nyanser av färg och form och att storleken kan variera något. - Produktion i Europa, hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. - FSC®-certifierat trä - Plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 23-26cm

  Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 23-26cm
  Harmony bordslampa i rustik naturlig saltkristall med ljus träfot Den typiska, behagligt varma ljuskänslan hos en saltlampa förstärks ytterligare i Harmony av den runda basen i ljust trä. Den rödaktiga saltkristallen låter ljuset från glödlampan, som kan sättas in inuti, lysa igenom försiktigt. Saltkristallen bryts ut ur ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, vilket gör att varje exemplar har individuella nyanser av färg och form och att storleken kan variera något. - Produktion i Europa, hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. - FSC®-certifierat trä - Plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 26-30cm

  Envostar Harmony saltlampa naturlig bas 26-30cm
  Harmony bordslampa i rustik naturlig saltkristall med ljus träfot Den typiska, behagligt varma ljuskänslan hos en saltlampa förstärks ytterligare i Harmony av den runda basen i ljust trä. Den rödaktiga saltkristallen låter ljuset från glödlampan, som kan sättas in inuti, lysa igenom försiktigt. Saltkristallen bryts ut ur ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, vilket gör att varje exemplar har individuella nyanser av färg och form och att storleken kan variera något. - Produktion i Europa, hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. - FSC®-certifierat trä - Plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Harmony saltlampa naturlig med träbas

  Envostar Harmony saltlampa naturlig med träbas
  Bordslampa Harmony av rustik, naturlig saltkristall med ljus träsockel Den typiska, behagligt varma ljusatmosfären hos en saltlampa förstärks ytterligare av den runda sockeln av ljust trä. Den rödaktiga saltstenen låter ljuset från glödlampan, som kan användas inomhus, skina igenom försiktigt. Saltkristallen bryts från ett större block och lämnas i sitt naturliga tillstånd, så att varje exemplar har individuella färg- och formnyanser och storleken kan variera något - Tillverkad i Europa; hanterbara transportvägar och minskade koldioxidutsläpp - FSC®-certifierat trä - plastfri förpackning med återvunnet material
 • Envostar Persian Indigo hänglampa 3 lampor betong

  Envostar Persian Indigo hänglampa 3 lampor betong
  Persisk Indigo-pendellampa med tre lampor tillverkad av betong och trä Den persiska Indigo-pendellampan som tillverkas i Europa är utrustad med tre cylindriska pendlar, vars övre del är tillverkad av ljust trä och vars nedre del är tillverkad av grå betong. Det finns också en rektangulär baldakin i trä - maximala mått på ljuskällan som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,6 cm
 • Envostar Peach Puff bordslampa, cylinder av trä

  Envostar Peach Puff bordslampa, cylinder av trä
  Peach Puff bordslampa i trä med enkel cylindrisk form Peach Puff bordslampa kan användas på många olika sätt tack vare sin lilla och diskreta design och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Med det individuella valet av ljuskälla kan karaktären hos denna extra ljuskälla som tillverkas i Europa anpassas efter önskemål.
 • Envostar Peach Puff taklampa, cylinder av trä

  Envostar Peach Puff taklampa, cylinder av trä
  Taklampa i trä Peach Puff med enkel cylindrisk form Den enkelflammiga taklampan Peach Puff kan användas på många olika sätt tack vare sin lilla och återhållsamma design och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Karaktären hos lampan, som tillverkas i Europa, kan anpassas genom att välja ljuskälla.
 • Envostar Peach Puff vägglampa med glas, vit

  Envostar Peach Puff vägglampa med glas, vit
  Rektangulär Peach Puff-vägglampa med vit trästomme och glasdiffusor Den moderna Peach Puff-vägglampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den platta skivan av frostat glas och det indirekta ljusutsläppet via väggen. Den vita stommen är tillverkad av trä. Bakom glaselementet finns plats för en ljuskälla med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 1 lampor

  Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 1 lampor
  Taklampa i trä Peach Puff - utformad som en polygon Den enflammiga taklampan Peach Puff från europeisk produktion kan användas på många olika sätt tack vare sina kompakta mått och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Den kännetecknas av sin form med olika vinklade ytor som bildar en regelbunden polyeder. Utskärningen på undersidan är dimensionerad för ljuskällor med en diameter på 5 cm / längd på 5,6 cm.
 • Envostar Persian Indigo hänglampa 2 lampor trä

  Envostar Persian Indigo hänglampa 2 lampor trä
  Persisk Indigo-pendellampa med två ljuskällor tillverkad av betong och trä Den persiska Indigo-pendellampan som tillverkas i Europa är utrustad med två cylindriska pendlar, vars övre del är tillverkad av ljust trä och vars nedre del är tillverkad av grå betong. Det finns också en rektangulär baldakin i trä - maximala mått på ljuskällan som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,6 cm
 • Envostar Peach Puff taklampa med glas, vit

  Envostar Peach Puff taklampa med glas, vit
  Rektangulär Peach Puff-taklampa med vit trästomme och glasdiffusor Den moderna Peach Puff-taklampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den platta skivan av satiniserat glas och det indirekta ljusutsläppet via taket. Den vita stommen är tillverkad av trä. Bakom glaselementet finns plats för två ljuskällor med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff hänglampa polyeder trä 1 lampa

  Envostar Peach Puff hänglampa polyeder trä 1 lampa
  Hänglampa Peach Puff i trä - formad som en polygon Den enflammiga hänglampan Peach Puff från europeisk produktion är perfekt för direkt belysning av bord och diskar och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Den kännetecknas av sin form med olika vinklade ytor som bildar en regelbunden polyeder. Utskärningen på undersidan är dimensionerad för ljuskällor med en diameter på 5 cm / längd på 5,6 cm.
 • Envostar Peach Puff vägglampa, cylinder av trä

  Envostar Peach Puff vägglampa, cylinder av trä
  Vägglampa Peach Puff i trä med enkel cylindrisk form Den enkla vägglampan Peach Puff kan användas på många olika sätt tack vare sin lilla och återhållsamma design och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusfärgade träet. Karaktären hos lampan, som tillverkas i Europa, kan anpassas genom att välja ljuskälla.
 • Envostar Peach Puff vägglampa polyeder trä 1 lampa

  Envostar Peach Puff vägglampa polyeder trä 1 lampa
  Peach Puff vägglampa i trä - utformad som en polygon, lyser uppifrån och ner Vägglampan Peach Puff från europeisk produktion kan användas på många olika sätt tack vare sina kompakta mått och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Den kännetecknas av sin form med olika vinklade ytor som bildar en regelbunden polyeder. Ljuset släpps ut genom två öppningar upptill och nedtill - maximala mått på ljuskällan som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,6 cm
 • Envostar Peach Puff häng cylinder 3 lampor svart

  Envostar Peach Puff häng cylinder 3 lampor svart
  Peach Puff-pendellampa med tre lampor i svart cylindrisk form med trädetaljer Peach Puff-pendellampan som tillverkas i Europa är utrustad med tre cylindriska pendlar som är placerade som en rondel under den runda baldakinen. Den svarta pendellampan är tillverkad av stål med naturliga accenter av ljust trä i den övre delen av pendlarna - maximala mått på ljuskällan som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,6 cm
 • Envostar Peach Puff taklampa oktagon höjd 10 cm

  Envostar Peach Puff taklampa oktagon höjd 10 cm
  Enflammig taklampa Peach Puff i ljust trä med åttkantig form Taklampan Peach Puff, som tillverkas i Europa, är en flexibelt kombinerbar downlight med naturligt utseende för torra inomhusutrymmen. Den avlånga träkroppen med åttkantig bas har en rund öppning på undersidan, som är lämplig för en ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 5,6 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa rätblock höjd 30cm

  Envostar Peach Puff taklampa rätblock höjd 30cm
  Taklampa Peach Puff av ljust trä i kubform med en lampa Taklampan Peach Puff, som tillverkas i Europa, är en flexibelt kombinerbar downlight med naturligt utseende för torra inomhusmiljöer. Träkroppen i form av en lång kub har en rund öppning på undersidan, som är dimensionerad för en ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 5,6 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa med glas, trä

  Envostar Peach Puff taklampa med glas, trä
  Rektangulär Peach Puff-taklampa med naturlig trähållare och glasdiffusor Den moderna Peach Puff-taklampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den plana skivan av frostat glas och det indirekta ljusutsläppet via taket. Stommen är tillverkad av ljust trä. Bakom glaselementet finns plats för två ljuskällor med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff vägglampa med glas, trä

  Envostar Peach Puff vägglampa med glas, trä
  Rektangulär Peach Puff vägglampa med naturlig trähållare och glasdiffusor Den moderna Peach Puff vägglampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den plana skivan av satinerat glas och det indirekta ljusutsläppet via väggen. Stommen är tillverkad av ljust trä. Bakom glaselementet finns plats för en ljuskälla med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa med glas, svart

  Envostar Peach Puff taklampa med glas, svart
  Rektangulär Peach Puff-taklampa med svart trästomme och glasdiffusor Den moderna Peach Puff-taklampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den plana skivan av satiniserat glas och det indirekta ljusutsläppet via taket. Den svarta stommen är tillverkad av trä. Bakom glaselementet finns plats för två ljuskällor med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff taklampa oktagon höjd 30 cm

  Envostar Peach Puff taklampa oktagon höjd 30 cm
  Enflammig taklampa Peach Puff i ljust trä med åttkantig form Taklampan Peach Puff, som tillverkas i Europa, är en flexibelt kombinerbar downlight med naturligt utseende för torra inomhusutrymmen. Den långa träkroppen med åttkantig bas har en rund öppning på undersidan, som är dimensionerad för en ljuskälla med 5 cm diameter och 5,6 cm längd.
 • Envostar Peach Puff vägglampa med glas, svart

  Envostar Peach Puff vägglampa med glas, svart
  Rektangulär Peach Puff-vägglampa med svart trästomme och glasdiffusor Den moderna Peach Puff-vägglampan från europeisk produktion imponerar med sin mjuka ljuseffekt, som uppnås tack vare den plana skivan av satiniserat glas och det indirekta ljusutsläppet via väggen. Den svarta stommen är tillverkad av trä. Bakom glaselementet finns plats för en ljuskälla med en maximal diameter på 4,5 cm / längd på 8,9 cm.
 • Envostar Peach Puff hänglampa trälameller 1 lampa

  Envostar Peach Puff hänglampa trälameller 1 lampa
  Enlampig pendellampa Peach Puff med skärm av träribbor Den europeiska pendellampan Peach Puff imponerar med sin karakteristiska design, som kombinerar naturlig karaktär med en stämningsfull ljuseffekt. Skärmen består av många vertikala lameller av ljust trä, som bildar en cylinder som avslutas med en spiral nedtill. Ljuset släpps ut obehindrat längst ner, på sidorna sprids det genom springorna och skapar attraktiva ljus- och skuggmönster.
 • Envostar Lee hänglampa trä/svart 3 lampor

  Envostar Lee hänglampa trä/svart 3 lampor
  Hänglampa Lee av bokträ och svartlackerat stål - rektangulär skärm med tre uttag Hänglampan Lee, som tillverkas i Europa, imponerar med sin kombination av rustika, moderna och naturliga designdetaljer. Den rektangulära skärmen rymmer tre uttag som är vända nedåt; svartlackerade stålelement kompletteras av stag av ljust bokträ. Det finns också ett svart upphängningssystem.
 • Envostar Glenn ljuskrona trä/svart 4 lampor

  Envostar Glenn ljuskrona trä/svart 4 lampor
  Glenn ljuskrona med 4 lampor i bokträ och svartlackerat stål Ljuskronan Glenn, som tillverkas i Europa, passar perfekt till en rustik lantlig inredning. Strukturen med en rund kåpa, kedjeupphängning och fyra uppåtriktade E27-uttag är tillverkad av svartlackerat stål. På stommens ovansida och undersida finns dessutom fyrkantiga ramar av naturligt, ljust bokträ.
 • Envostar Lee hänglampa trä/svart 1 lampa

  Envostar Lee hänglampa trä/svart 1 lampa
  Hänglampan Lee av bokträ och svartlackerat stål - kubformad skärm med uttag Hänglampan Lee, som tillverkas i Europa, imponerar med sin kombination av rustika, moderna och naturliga designdetaljer. Den kubformade skärmen rymmer ett uttag som vetter nedåt; svartlackerade stålelement kompletteras av stag av ljust bokträ. Det finns också ett svart upphängningssystem.
 • Envostar Lee taklampa trä/svart 1 lampa

  Envostar Lee taklampa trä/svart 1 lampa
  Taklampa Lee av bokträ och svartlackerat stål - kubformad skärm med uttag Taklampan Lee, som tillverkas i Europa, imponerar med sin kombination av rustika, moderna och naturliga designdetaljer. Den kubformade skärmen har ett nedåtriktat uttag och de svartlackerade stålelementen kompletteras av stag av ljust bokträ. Det finns även en svart takarmatur.
 • Envostar Lee taklampa trä/svart 2 lampor

  Envostar Lee taklampa trä/svart 2 lampor
  Taklampa Lee av bokträ och svartlackerat stål - kubformad skärm med två uttag Taklampan Lee, som tillverkas i Europa, imponerar med sin kombination av rustika, moderna och naturliga designdetaljer. Den kubformade skärmen rymmer två nedåtriktade uttag; svartlackerade stålelement kompletteras av stag av ljust bokträ. Det finns också en svart takarmatur.
 • Envostar Phelan taklampa 4 lampor trä/vit

  Envostar Phelan taklampa 4 lampor trä/vit
  4 lampor Phelan taklampa av bokträ och vitlackerat stål Den europeiska Phelan taklampan är det perfekta valet för att ge en naturlig accent till moderna inredningskoncept. Den kvadratiska takplattan och de fyra nedåtriktade uttagen är tillverkade av vitlackerat stål. Stagen i bokträ som är fästa nedanför bildar en öppen kubform som ger en vy över de lampor som ska användas.
 • Envostar Phelan taklampa 4 lampor trä/svart

  Envostar Phelan taklampa 4 lampor trä/svart
  4 lampor Phelan taklampa av bokträ och svartlackerat stål Den europeiska Phelan taklampan är det perfekta valet för att ge en naturlig accent till moderna inredningskoncept. Den kvadratiska takplattan och de fyra nedåtriktade uttagen är tillverkade av svartlackerat stål. Stagen i bokträ som är fästa undertill bildar en öppen kubform som ger en vy över de lampor som ska användas.
 • Envostar Risco vägglampa 1-ljus tygskärm vit

  Envostar Risco vägglampa 1-ljus tygskärm vit
  Risco vägglampa med nedåtriktad tygskärm i vitt Designen hos den enlampiga vägglampan Risco med kvadratiskt väggfäste och konformad skärm är absolut tidlös. Skärmens vita tyg och väggplattans ekträ, som är förbundna med ett kort fäste av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Risco taklampa 3-ljus tygskärm grå

  Envostar Risco taklampa 3-ljus tygskärm grå
  Taklampa Risco med tre nedåtriktade tygskärmar i grått Designen på den tredelade taklampan Risco med rektangulär baldakin och konformade skärmar är helt tidlös. Skärmarnas grå tyg och baldakinens ekträ, som är sammanfogade med fästen av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Joiy tak 3-ljus fördelat svart/trä

  Envostar Joiy tak 3-ljus fördelat svart/trä
  Svart Joiy taklampa med tre spridda uttag i ett trähus - tillverkad i Europa Den tredelade Joiy taklampan har ett modernt och lekfullt utseende med sina vridna armar av svartlackerat stål. De är riktade åt olika håll och har varsitt lamputtag med ett hölje av ljus ek, vilket ger Joiy-taklampan en naturlig touch. Designen utan skärm kan kompletteras med dekorativa glödlampor.
 • Envostar Risco taklampa 3-ljus tygskärm vit

  Envostar Risco taklampa 3-ljus tygskärm vit
  Taklampa Risco med tre nedåtriktade tygskärmar i vitt Designen på den tredelade taklampan Risco med rektangulär baldakin och konformade skärmar är helt tidlös. Skärmarnas vita tyg och baldakinens ekträ, som är sammanfogade med fästen av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Risco vägglampa 1-ljus tygskärm grå

  Envostar Risco vägglampa 1-ljus tygskärm grå
  Risco vägglampa med nedåtriktad tygskärm i grått Designen hos den enlampiga vägglampan Risco med kvadratiskt väggfäste och konformad skärm är absolut tidlös. Skärmens gråa tyg och väggplattans ekträ, som är förbundna med en kort konsol av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Arvid bordslampa träbas skärm vit

  Envostar Arvid bordslampa träbas skärm vit
  Arvid bordslampa med vit sfärisk skärm Arvid bordslampa, tillverkad i Europa, är en modern extra ljuskälla med en naturlig touch för skänkar och nattduksbord. Lampskärmen är placerad direkt på en liten, rund bas av ekträ. Denna består av en vitlackerad sfärisk sfär av stål, som är utrustad med ett snett uppåtriktat ljusutsläpp och rymmer ett lamputtag.
 • Envostar Arvid bordslampa träbas skärm grå

  Envostar Arvid bordslampa träbas skärm grå
  Arvid bordslampa med grå sfärisk skärm Arvid bordslampa, tillverkad i Europa, är en modern extra ljuskälla med en naturlig touch för skänkar och nattduksbord. Lampskärmen är placerad direkt på en liten, rund bas av ekträ. Denna består av en grå lackerad sfärisk sfär av stål, som är utrustad med ett snett uppåtriktat ljusutsläpp och rymmer ett lamputtag.
 • Envostar Joiy taklampa 5-ljus fördelat vit/trä

  Envostar Joiy taklampa 5-ljus fördelat vit/trä
  Vit Joiy taklampa med fem spridda uttag i ett trähus - tillverkad i Europa Den femlampiga Joiy taklampan har ett modernt och lekfullt utseende med sina vridna armar av vitlackerat stål. De är riktade åt olika håll och har varsitt lamputtag med ett hölje av ljus ek, vilket ger Joiy-taklampan en naturlig touch. Designen utan skärm kan kompletteras med dekorativa glödlampor.
 • Envostar Risco vägglampa 2-ljus tygskärm grå

  Envostar Risco vägglampa 2-ljus tygskärm grå
  Risco vägglampa med två nedåtriktade tygskärmar i grått Designen på den tvåljusiga Risco vägglampan med rektangulärt väggfäste och konformade skärmar är absolut tidlös. Skärmarnas gråa tyg och väggplattans ekträ, som är förbundna med två korta fästen av svartlackerat stål, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Arvid bordslampa träbas skärm svart

  Envostar Arvid bordslampa träbas skärm svart
  Arvid bordslampa med svart sfärisk skärm Arvid bordslampa, tillverkad i Europa, är en modern extra ljuskälla med en naturlig touch för skänkar och nattduksbord. Lampskärmen är placerad direkt på en liten, rund bas av ekträ. Denna består av en svartlackerad sfärisk sfär av stål, som är utrustad med ett snett uppåtriktat ljusutsläpp och rymmer ett lamputtag.
 • Envostar Joiy tak med 5 paneler fördelat på svart/trä

  Envostar Joiy tak med 5 paneler fördelat på svart/trä
  Svart Joiy-taklampa med fem spridda uttag i ett trähus - tillverkad i Europa Den femlampiga Joiy-taklampan har ett modernt och lekfullt utseende med sina vridna armar av svartlackerat stål. De är riktade åt olika håll och har varsitt lamputtag med ett hölje av ljus ek, vilket ger Joiy-taklampan en naturlig touch. Designen utan skärm kan kompletteras med dekorativa glödlampor.
 • Envostar Risco taklampa 1-ljus tygskärm vit

  Envostar Risco taklampa 1-ljus tygskärm vit
  Taklampa Risco med nedåtriktad tygskärm i vitt Designen på den enljusa taklampan Risco med kvadratisk baldakin och konformad skärm är helt tidlös. Skärmens vita tyg och baldakinens ekträ, som är förbundna med en svartlackerad stålhållare, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Joiy taklampa 3-ljus fördelat vit/trä

  Envostar Joiy taklampa 3-ljus fördelat vit/trä
  Vit Joiy-taklampa med tre fördelade uttag i ett trähus - tillverkad i Europa Den tredelade Joiy-taklampan har en modern och lekfull look med sina vridna armar av vitlackerat stål. De är riktade åt olika håll och har varsitt lamputtag med ett hölje av ljus ek, vilket ger Joiy-taklampan en naturlig touch. Designen utan skärm kan kompletteras med dekorativa glödlampor.
 • Envostar Risco taklampa 1-ljus tygskärm grå

  Envostar Risco taklampa 1-ljus tygskärm grå
  Taklampa Risco med nedåtriktad tygskärm i grått Designen på den enljusa taklampan Risco med kvadratisk baldakin och konformad skärm är helt tidlös. Skärmens gråa tyg och baldakinens ekträ, som är förbundna med en svartlackerad stålhållare, skapar en mångsidig ljuskälla med en mysig och naturlig karaktär.
 • Envostar Asolita taklampa tygskärm vit

  Envostar Asolita taklampa tygskärm vit
  Cylindrisk Asolita-taklampa med armatur i ek och vit textilskärm Som en mysig extra ljuskälla kan Asolita-taklampan också användas i grupper med flera enheter för att ge en naturlig touch till sovrum, vardagsrum eller matsalar. Den utanpåliggande lampan är tillverkad i Europa och har en cylindrisk textilskärm i vitt som omger lamphållaren. Det finns också en något mindre takarmatur, som är tillverkad av ljus ek.
 • Envostar Asolita bordslampa träbas skärm vit

  Envostar Asolita bordslampa träbas skärm vit
  Cylindrisk Asolita bordslampa med träbas och vit tygskärm Som en mysig extra ljuskälla berikar Asolita bordslampa sovrum, vardagsrum eller matsalar med sin naturliga touch. Bordslampan är tillverkad i Europa och har en cylindrisk tygskärm i vitt som omger lamputtaget. Det finns också en något mindre bas tillverkad av ljusfärgat ekträ.
 • Envostar Asolita bordslampa träbas skärm beige

  Envostar Asolita bordslampa träbas skärm beige
  Cylindrisk Asolita bordslampa med träbas och beige tygskärm Som en mysig extra ljuskälla berikar Asolita bordslampa sovrum, vardagsrum eller matsalar med sin naturliga touch. Bordslampan är tillverkad i Europa och har en cylindrisk tygskärm i beige som omger lamputtaget. Det finns också en något mindre bas tillverkad av ljust ek.
 • Envostar Asolita taklampa tygskärm beige

  Envostar Asolita taklampa tygskärm beige
  Cylindrisk Asolita-taklampa med ekfäste och beige tygskärm Som en mysig extra ljuskälla kan Asolita-taklampan också användas i grupper med flera lampor för att ge en naturlig touch till sovrum, vardagsrum eller matsalar. Den ytmonterade lampan är tillverkad i Europa och har en cylindrisk textilskärm i beige som omger lamphållaren. Det finns också en något mindre takarmatur tillverkad av ljus ek.