Envostar lampor

 • Envostar Clay pendellampa, björkplywood, 4 fl

  Envostar Clay pendellampa, björkplywood, 4 fl
  Clay-pendellampa med fyra lampor, sfäriska träskärmar och rektangulär baldakin Clay-pendellampan med fyra lampor består av en långsträckt baldakin där lampskärmarna är fästa med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmen. Tack vare sitt speciella utseende är armaturen ett attraktivt blickfång och ger en naturlig men ändå modern touch till vardagsrummet. Clay kan med fördel användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. De fyra skärmarna har en sfärisk design och består av enskilda träelement. Dessa är placerade på avstånd från varandra och ger lamporna ett öppet utseende. Sikten mot ljuskällan är fri, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-armaturen är en produkt från varumärket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär korta transportvägar och låga CO2-utsläpp. Återvinningsbara material användes för förpackningen.
 • Envostar Clay hängande lampa björk plywood 3fl rund

  Envostar Clay hängande lampa björk plywood 3fl rund
  Clay-pendellampa med tre lampor, rund skärm och skärmar av björkplywood Clay-pendellampan består av tre sfäriska skärmar av björkplywood som hänger på olika höjd från en rund skärm. Förutom sin funktion som ljuskälla är lampan också lämplig som dekorativt element. Hänglampans färger och material kontrasterar vackert mot varandra och ger både en modern och naturlig touch till vardagsrummet. Skärmarna består av enskilda träelement som är arrangerade i ett förskjutet mönster. De mellanrum som uppstår ger en tydlig bild av ljuskällan inuti skärmarna. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga för belysning (ingår ej). Ljuset avges mot golvet och sidorna och skärmarnas utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter. Clay-armaturen är en produkt från varumärket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär att transportsträckorna är korta och CO2-utsläppen låga. Återvinningsbara material användes för förpackningen.
 • Envostar Mors pendellampa, björkplywood, 1 fl

  Envostar Mors pendellampa, björkplywood, 1 fl
  Mors pendellampa med rund skärm av björkplywood Mors pendellampa består av en rund skärm av björkplywood som är ansluten till den lilla baldakinen via en textilkabel. Skärmen är tillverkad av två runda och flera små träelement. Dessa är placerade på avstånd från varandra så att man kan se ljuskällan inuti (ingår ej). Pendellampan ger en naturlig touch till bostaden och är lämplig för användning i t.ex. hall, vardagsrum eller sovrum, och kan även användas för att belysa vardagsrums- eller matsalsbordet. Mors avger ljus mot golvet och åt sidorna. Skärmens design skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostars lampor tillverkas i Europa, vilket garanterar kortast möjliga transportvägar och låga CO2-utsläpp. Björkplywood som används för Mors kommer från hållbart förvaltade regioner och är FSC-certifierad. Engångsmaterial som plast eller polystyren används inte i förpackningarna.
 • Envostar Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm

  Envostar Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm
  Hållbar Veneer-taklampa med cylindrisk skärm tillverkad av kärnfaner av ask Veneer är en taklampa med en skärm i en tidlös cylindrisk form, som får sitt karakteristiska utseende och ljuseffekt genom användning av ett tunt faner tillverkat av kärnfaner av ask. Varje exemplar har en individuell ådring, som framhävs på ett underbart sätt när lampan tänds. Den vertikalt öppna formen möjliggör också direkt belysning av området nedanför. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och CO2-utsläppen. Envostar använder endast återvinningsbara material för förpackningen.
 • Envostar Terra hängande lampa mörk furu 3fl rund

  Envostar Terra hängande lampa mörk furu 3fl rund
  Terra-pendellampa med tre lampor av mörkt furuträ i rund form Terra-pendellampan består av en svart, rund baldakin från vilken tre glödlampshållare hänger i varsin textilkabel. Dessa är tillverkade av furu med valnötsutseende och monterade på olika höjder. Tack vare designen och kombinationen av färger och material är lampan inte bara en ljuskälla utan också ett vackert dekorativt element och kan användas i till exempel hallen eller vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas efter personliga preferenser. Ljusförhållandena kan också justeras för att passa den enskilda platsen. Sikten mot de tre ljuskällorna är fri, vilket gör dekorativa lampor särskilt lämpliga för användning. Ljuset sprids i alla riktningar och varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Furuträet som används kommer från miljövänliga regioner och är FSC-certifierat. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på CO2-utsläppen. Terra levereras i förpackningar som är tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Stort pendellampa med tre lampor och metallskärmar på naturträ - hållbar Naturträ och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendellampa för att skapa en lampa som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna strålar ljuset direkt nedåt, så att Stort pendellampan lyser upp ett långt bord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envostar Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envostar Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Clay golvlampa med svart metallram och skärm av björkplywood Clay golvlampa består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar på ett attraktivt sätt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skärmen består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de mellanrum som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Den öppna utformningen av skärmen ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset avges mot taket och åt sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter tack vare skärmens mönster. Golvlampan är lämplig för användning i till exempel hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt från varumärket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter tillverka sina produkter i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och CO2-utsläppen låga. För förpackningen användes återvinningsbara material.
 • Envostar - Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black

  Envostar - Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black
  Design Envostar Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black från Envostar är, som namnet antyder, en träkula. Det enkla uttrycket låter materialen tala för sig själva - och materialen i just den här lampan är mycket speciella. Envostar är ett mycket miljömedvetet varumärke, och därför är träet som används i Wooden Ball-modellerna naturligtvis FSC-certifierat. Själva designen är enkel och minimalistisk, vilket innebär att Wooden Ball-lamporna kan passa in i nästan alla rum och inredningsstilar. Det vackra uttrycket är imponerande men inte distraherande, och Envostar har skapat en underbart mångsidig lampa. Wooden Ball-sortimentet omfattar en enkel taklampa, men även klusterhängare med tre, fyra och sex taklampor. Se hela serien här!
 • Envostar Malou hänglampa, 5 lampor, svart

  Envostar Malou hänglampa, 5 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envostar Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Furn golvlampa tillverkad av svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnas uppåt. Även om materialen och färgerna kontrasterar mot varandra är armaturens övergripande utseende mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger både en modern och en naturlig touch till vardagsrummet. Ljuskällan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattal. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till personliga preferenser och krav på placering. Ljuset avges mot taket och åt sidorna. De förskjutna träelementen skapar dessutom attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan är lämplig för t.ex. vardagsrum eller matplats, hall eller sovrum. Björkträet som används för lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Varumärket Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur
  - endast lampor med en diameter < 6 cm kan användas. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Rowan taklampa i ek, 3fl

  Envostar Rowan taklampa i ek, 3fl
  Taklampa Rowan med tre lampor tillverkad av FSC-certifierat ekträ, rektangulär form Taklampan Rowan består av en rektangulär ram tillverkad av oljat ekträ. I ramen sitter tre svarta metallsocklar i vilka du kan sätta in valfria glödlampor med lämplig sockel. Eftersom glödlamporna är synliga är dekorativa ljuskällor idealiska för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusfärg och funktion väljas efter personliga preferenser. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning är taklampan lämplig för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan t.ex. lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som belysning i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträet ger dessutom en naturlig touch. Den öppna formen sprider ljus i alla riktningar och träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsregioner. Lamporna från varumärket Envostar tillverkas i Europa, vilket gör att man undviker långa transportvägar och minskar CO2-utsläppen. Dessutom betonar förpackningen klimatneutralitet - engångsmaterial som plast eller polystyren undviks.
 • Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige

  Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Envostar Neptuna pendellampa, enkel lampa

  Envostar Neptuna pendellampa, enkel lampa
  Enflammig pendellampa Neptuna av furuträ och metall Pendellampan Neptuna består av en skärm och en skärmhållare av grått furuträ, på vilken den svarta glödlampshållaren är fäst. Detta ramas in av en diskret metallform, som också är grå. Materialkombinationen är harmonisk och ger ett naturligt och modernt intryck på samma gång. Pendellampan är idealisk för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet. Den öppna metallskärmen ger fri sikt över ljuskällan, vilket gör den särskilt lämplig för dekorativa ljuskällor. Ljuskällan är riktad nedåt, men avger ljus i alla riktningar. Det fria valet av ljuskälla innebär att ljusförhållandena kan anpassas till respektive bostadsutrymme och personliga preferenser. Furuträet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna möjliggör en betydande minskning av CO2-utsläppen. Neptuna levereras också i förpackningar tillverkade av återanvändbara material.
 • Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black

  Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black
  Design Envostar Naturligt, hållbart och vackert. Så enkelt är det att beskriva den vackra Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black, som ingår i Envostars spännande serier Wooden Square och Wooden Round. Lampan är skapad med den djupaste respekt för naturen, miljön och klimatet - och som alltid kan du förstås förvänta dig trä som har FSC-certifiering och de finaste utmärkelserna för hållbart skogsbruk. De vackra träformerna som Envostar har skapat ger ett vackert ljus - samt ett organiskt uttryck tack vare deras naturliga material. De vackra lamporna finns tillgängliga som enstaka taklampor samt som set med tre, fyra och sex stycken. Se serien Wooden Round här och Wooden Square här!
 • Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black

  Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black
  Design Envostar Likt en bur som håller ljuskällan fångad men låter ljuset komma ut hänger den enormt vackra Saphir-lampan och sprider sitt behagliga ljus och uttryck i hela rummet. Lampan kommer från det begåvade Envostar, som specialiserat sig på att skapa belysning med stora uttryck och små koldioxidavtryck. Saphir är inget undantag. Det vackra diamantformade metallgallret, sockeln och tygsladden är alla tillverkade av naturmaterial - och lampan tillverkas i Europa för att minimera miljötransportkostnaderna. När du får lampan kommer du också att upptäcka att förpackningen är hållbar och 100 % plastfri. Saphir-serien innehåller tre uppsättningar - Du kan köpa Saphir som en enda taklampa, men också i två uppsättningar om tre! Se hela Saphir-serien här!
 • Envostar Veneer golvlampa al

  Envostar Veneer golvlampa al
  Golvlampa i trä med mysig karaktär För miljöns skull tillverkas golvlampan Veneer i Europa för att minimera transportvägarna och levereras i återvinningsbara förpackningar. Varumärket Envostar tar också upp frågan om hållbarhet genom att välja förnybara råvaror - skärmen på Veneer-golvlampan är tillverkad av tunn alfanér. Cylindern sprider ljuset uppåt och nedåt utan hinder, medan det skiner igenom försiktigt på sidorna. Den smala ramen och den runda basen är tillverkade av svart metall.
 • Envostar - Clay 3 Taklampa Black/Wood

  Envostar - Clay 3 Taklampa Black/Wood
  Design Envostar Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay 3 pendel lampa svart/trä. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljust träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar - Clay Taklampa Ø23 Black/Wood

  Envostar - Clay Taklampa Ø23 Black/Wood
  Design Envostar Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay taklampa Ø23 Black/Wood. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljust träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar Terra bordslampa, mörk tall

  Envostar Terra bordslampa, mörk tall
  Terra bordslampa med sockel av FSC-certifierat furuträ i valnötslook Designen på Terra bordslampa imponerar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörkt furuträ och är också lamphållaren för bordslampan. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i alla boendemiljöer. Terra är perfekt som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som en dekorativ sänglampa. Eftersom ljuskällan inte ingår kan den väljas efter individuella preferenser. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och wattal. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket innebär att ljuskällan är synlig. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Furuträet som används kommer från miljövänliga regioner och är FSC-certifierat. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på CO2-utsläppen. Terra levereras i förpackningar som är tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash

  Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash
  Design Envostar Veneer Ceiling Lamp Ø55 Ash från Envostar är en rolig och spännande lampa som kan ge ditt hems belysning en naturlig look - och ge dig en bra känsla i magen att du har gjort ett miljövänligt val. Det råder ingen tvekan om att grönt är det nya svarta - och varför inte göra din belysning till ett inslag i din arsenal av klimatskyddsåtgärder. Den här smarta lampan använder träfaner i ett enormt tunt lager för att skapa sin lampskärm - och beroende på vilken färg och vilken typ av trä du väljer kommer antingen mer eller mindre ljus att flyta ut ur träskuggan mellan åren. Veneer-sortimentet omfattar bords-, golv-, tak- och taklampor - och lamporna finns i en mängd olika träslag. Se de många olika Veneer-lamporna här!
 • Envostar Talia pendellampa, ek/vit, 1 fl

  Envostar Talia pendellampa, ek/vit, 1 fl
  Talia enljus pendellampa med vit glasskärm och element i ekträ Pendellampan Talia består av en svart skärm av metall. Den vita glasskärmen hänger ner från denna på en textilkabel. Anslutningselementet mellan kabeln och skärmen är tillverkat av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig rumsatmosfär. Ljuskällan ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt efter lämpligt uttag och wattal. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt efter individuella behov. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och är lämpligt för belysning av t.ex. bord eller diskar. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina lampor. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar som också minimerar CO2-utsläppen. Träelementet som används är tillverkat av FSC-certifierat ekträ och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar tillverkade av återanvändbara material.
 • Envostar Furn pendellampa, björkplywood, 3 fl

  Envostar Furn pendellampa, björkplywood, 3 fl
  Furn pendellampa med tre lampor tillverkad av ljus björkplywood Furn pendellampa med tre lampor monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästa vid denna, var och en med en textilkabel. Skärmarna består av enskilda, smala björkträelement som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att skärmarna öppnas nedåt. Ljuskällorna för pendellampan kan väljas fritt efter lämpligt uttag och wattal. På så sätt kan ljusförhållandena optimeras efter individuella behov och platsförhållanden. Ljuset avges nedåt och åt sidorna. Skärmens design skapar dessutom vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn är idealisk för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet. Björkträet som används för lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Varumärket Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och avsevärt minskar koldioxidutsläppen. Furn levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar - Gretter Bordslampa Wood/Black

  Envostar - Gretter Bordslampa Wood/Black
  Design Envostar På Envostar är de stolta över att alltid ha miljön i åtanke när de skapar vackra lampor för interiörer runt om i världen - och Gretter Table Lamp Wood/Black är inget undantag! Den är en del av den vackra Gretter-serien, som delar samma vackra uttryck men i olika uppsättningar. Alla Gretter-lampor har dock några saker gemensamt - bland annat det stora massiva ekblocket som utgör basen från vilken ljuskällorna kommer fram. Som alltid från Envostar kan du vara säker på att träet är FSC-certifierat - och även att lampan monteras i Europa för att minimera transporterna och därmed koldioxidavtrycket. Förutom det charmiga ekblocket använder Gretter en metalltråd som skyddar den exponerade ljuskällan, samt ger Gretter sin rektangulära form! Se hela Gretter-familjen här!
 • Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood

  Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood
  Design Envostar Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay Ø40 pendel lampa svart/trä. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljusfärgat träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar - Rowan 4 Plafond Wood

  Envostar - Rowan 4 Plafond Wood
  Design Envostar Rowan 4 Ceiling Light Wood från skickliga och alltid miljömedvetna Envostar är en vacker och rolig taklampa som låter sitt naturliga uttryck och material tala för sig själv. Lampan är tillverkad av ek och metall och har ett öppet uttryck. De fyra glödlamporna inuti är synliga och därför passar deco-lampor utmärkt till den vackra Rowan. Materialvalet skapar en kontrast - men är samtidigt inte förvirrande. Den vackra träkonstruktionen skyddar glödlamporna och metallramen, och den här vackra lampan kommer garanterat att se bra ut i de flesta hem såväl som i de flesta vardagsrum. På grund av de naturmaterial som används får du räkna med att varje Rowan-lampa kan variera något i utseende från det du ser på bilderna. Se de olika lamporna i Rowan-sortimentet här!
 • Envostar Plain hänglampa, 1 lampa

  Envostar Plain hänglampa, 1 lampa
  Plain-pendellampa med en flamma tillverkad av svart metall och ljus ek Plain-pendellampan är tillverkad av svart metall och oljad ek. Lampans design är mycket diskret och skärmen har en cylindrisk form. Kombinationen av material och färger kontrasterar vackert mot varandra. Ekträelementet ger också vardagsrummet en naturlig touch. Skärmen är fäst vid baldakinen med en tygkabel och Plain avger ljus mot golvet, vilket gör den idealisk för att belysa bord eller diskar. Pendellampan kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men är lika lämplig för användning inom cateringsektorn. Varumärket Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Ekträet som används för Plain kommer från miljövänliga områden och är FSC-certifierat. Eftersom lamporna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och CO2-utsläppen låga. Plain levereras i förpackningar tillverkade av återvinningsbara material.
 • Envostar Tribe LED-hänglampa, bok oljad

  Envostar Tribe LED-hänglampa, bok oljad
  Modern LED-pendellampa Tribe av ljust bokträ LED-pendellampan Tribe har ett naturligt, varmt och ljust utseende med sin stomme av oljat bokträ. På undersidan finns en list med integrerade LED-lampor som ger en direkt, varmvit belysning av området nedanför. Fyra smala kablar fäster den vid det svarta metalltaket. Baldakinen har liksom stommen en rektangulär design så att Tribe kan integreras perfekt i moderna inredningskoncept - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbar förpackning tillverkad av återvinningsbara material
 • Kris PlafondØ37 Oak - Envostar

  Kris PlafondØ37 Oak - Envostar
  Kris PlafondØ37 Oak - Envostar, Trä, Trä&Glas
 • Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 3 lampor

  Envostar Peach Puff taklampa polyeder trä 3 lampor
  Taklampa Peach Puff i trä med tre polygonala element Taklampan Peach Puff med tre ljuskällor från europeisk produktion kan användas på många olika sätt tack vare sina kompakta mått och imponerar med den naturliga utstrålningen från det ljusa träet. Den kännetecknas av formen på de tre direkt intilliggande elementen med olika vinklade ytor, som bildar regelbundna polyedrar. Utskärningarna på undersidan är dimensionerade för att passa lampor med en diameter på 5 cm / längd på 5,6 cm.
 • Envostar Tribe LED-taklampa, bok oljad

  Envostar Tribe LED-taklampa, bok oljad
  Modern LED-taklampa Tribe av ljust bokträ Taklampan Tribe ger inte bara direkt bords- och platsbelysning i moderna vardagsrum, utan skapar också en varm, naturlig accent. Den platta, rektangulära kroppen är tillverkad av ljust oljat bokträ. På undersidan sitter en remsa med varmvita LED-lampor. Det finns också en rektangulär baldakin av svartlackerad metall - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbar förpackning tillverkad av återvinningsbara material
 • Envostar Floj hänglampa björkplywood 3 lampor

  Envostar Floj hänglampa björkplywood 3 lampor
  Floj hängande lampa med tre lampor tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Floj hängande lampa består av tre lampskärmar tillverkade av lätt björkplywood. De enskilda träelementen är placerade på avstånd från varandra och utformade i form av en bumerang. De gör att nyanserna blir mer expansiva i mitten, medan öppningen mot golvet är något mindre. Var och en av skärmarna är via en textilkabel kopplad till den rektangulära baldakinen, som är tillverkad av svart metall. Materialen och färgerna kontrasterar på ett attraktivt sätt och gör pendellampan till en visuell höjdpunkt. Belysningsmedlen kan väljas med hjälp av watt och uttag enligt personliga önskemål. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till platsens krav och individuella idéer. På grund av skärmens utformning avges ljuset nedåt och även åt sidorna. Detta skapar speciella ljus- och skuggeffekter i rummet. Floj passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Envostar-märket fokuserar på hållbarhetsaspekten av sina lampor - produkterna tillverkas i Europa, vilket leder till korta transportvägar som i sin tur bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Det björkträ som används är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Floj levereras i förpackningar av återvinningsbart material. - Paraplyets träelement är inte färdigmonterade. Instruktioner och monteringsmaterial ingår. ???????
 • Envostar Lineo LED-golvlampa tall ljus

  Envostar Lineo LED-golvlampa tall ljus
  Smal LED-golvlampa Lineo av ljusbetsat furuträ LED-golvlampan Lineo har en puristisk, modern design som en smal, hög kuboid. Den är tillverkad av ljusbetsat furuträ, som med sina karakteristiska ådringar skapar en naturlig accent i rummet. De varmvita lysdioderna är integrerade längs en remsa på ena sidan och ger direkt eller indirekt belysning beroende på riktning. Hållbarhet är ett viktigt fokus för varumärket Envostar. Detta återspeglas i produktionen i Europa, vilket möjliggör en minskning av koldioxidutsläppen, och användningen av förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial - utrustad med touchdimmer
 • Furn Taklampa Black/Wood - Envostar

  Furn Taklampa Black/Wood - Envostar
  Furn Taklampa Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Envostar - Beam 5 Plafond Light Pine Wood

  Envostar - Beam 5 Plafond Light Pine Wood
  Design Envostar Beam Pine Wood 5 har en naturlig karaktär och en enkel, öppen, modern design som berikar rummet med ett kreativt belysningskoncept. Lampan är en riktig inredningskameleont som passar till både moderna, skandinaviska och rustika stilar, så alla kan njuta av lampans vackra design och praktiska belysning. Ljuskällan är fullt synlig, vilket gör den till en viktig del av lampans visuella uttryck, och därför är det en klar fördel att lampans E27-fästen passar för många olika typer av glödlampor. Som alltid ingår LED-lampor utan kostnad och är populära på grund av sin höga energieffektivitet och långa livslängd. Som med alla Envostars skapelser har hållbarhet tagits i beaktande vid utformningen av den här lampan. Armaturen är tillverkad i Europa, medan förpackningen är tillverkad helt av återvunnet material. Beam finns i flera olika varianter med en eller flera ljuskällor. Se dem alla här
 • Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Balls 6 Taklampa Wood/Black - Envostar, Trä
 • Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar

  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar
  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar, Svart&Mörk Brun, Trä&Metall
 • Envostar - Veneer Plafond Ø40 Ash

  Envostar - Veneer Plafond Ø40 Ash
  Veneer Plafond Ø40 Ash - Envostar, Trä & Svart, Trä
 • Envostar Beam hänglampa 6 lampor tall ljus

  Envostar Beam hänglampa 6 lampor tall ljus
  Beam-pendel med sex lampor och balk av ljusbetsad furu Den tidlösa formen hos Beam-pendeln får en speciell charm genom valet av en skalad och ljusbetsad balk av furu. Sex socklar är integrerade på undersidan och kan utrustas med glödlampor för att frigöra pendellampans fulla dekorativa potential. Upphängningen består av två kablar och en svart metallskärm. Envostar-armaturerna tillverkas i Europa för att minimera transportvägar och CO2-utsläpp. Förnybara råvaror används och endast återvinningsbara material används för förpackningen.
 • Envostar Beam taklampa 4 lampa tall mörk

  Envostar Beam taklampa 4 lampa tall mörk
  Beam taklampa med fyra ljuskällor och balk av mörkt furuträ Med sin balk av skalat och mörkbetsat furuträ, där varje träslag har en unik ådring, är taklampan Beam ett dekorativt val för vardagsrum och lounger. Beam-taklampans attraktiva utseende kan förstärkas ytterligare med glödlampor, som kan sättas in i de fyra socklarna som är integrerade i balkens undersida. Takfästet är tillverkat av svartlackerad metall och tack vare att de tillverkas i Europa har Envostar-armaturerna ett särskilt gynnsamt CO2-fotavtryck. Dessutom används förnybara råvaror och helt plastfria, återvinningsbara förpackningar.
 • Envostar Zeus taklampa av trä, tall, Ø 37cm

  Envostar Zeus taklampa av trä, tall, Ø 37cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Various 5 Taklampa Pine Wood - Envostar

  Various 5 Taklampa Pine Wood - Envostar
  Various 5 Taklampa Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Metall
 • Clay 4 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Clay 4 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Clay 4 Taklampa Black/Wood - Envostar, Trä, Trä
 • Dorvi 3 Cluster Taklampa - Envostar

  Dorvi 3 Cluster Taklampa - Envostar
  Dorvi 3 Cluster Taklampa - Envostar, Trä&Metall
 • Finan Taklampa w/Plug - Envostar

  Finan Taklampa w/Plug - Envostar
  Finan Taklampa w/Plug - Envostar, Svart, Metall
 • Plain Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain Taklampa Black/Wood - Envostar
  Plain Taklampa Black/Wood - Envostar, Svart, Trä&Metall
 • Saphir Cluster Taklampa Black - Envostar

  Saphir Cluster Taklampa Black - Envostar
  Saphir Cluster Taklampa Black - Envostar, Svart, Metall
 • Plain 3 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 3 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Plain 3 Taklampa Black/Wood - Envostar, Svart, Trä&Metall
 • Jasper 3 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar

  Jasper 3 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar
  Jasper 3 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar, Grå&Mässing, Betong
 • Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envostar, Metall&Tyg
 • Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
  Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar, Metall&Tyg
 • Glenn Taklampa Wood/Black - Envostar

  Glenn Taklampa Wood/Black - Envostar
  Glenn Taklampa Wood/Black - Envostar, Svart, Trä&Metall
 • Terra 3 Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra 3 Taklampa Light Wood - Envostar
  Terra 3 Taklampa Light Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Finan 3 Cluster Taklampa - Envostar

  Finan 3 Cluster Taklampa - Envostar
  Finan 3 Cluster Taklampa - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Lola Taklampa Black/Beige - Envostar

  Lola Taklampa Black/Beige - Envostar
  Lola Taklampa Black/Beige - Envostar, Beige&Svart, Metall&Tyg
 • Various 5 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar

  Various 5 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
  Various 5 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Metall
 • Terra Cluster Taklampa Dark Wood - Envostar

  Terra Cluster Taklampa Dark Wood - Envostar
  Terra Cluster Taklampa Dark Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Jasper 4 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar

  Jasper 4 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar
  Jasper 4 Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar, Grå&Mässing, Betong
 • Marian TaklampaØ40 Black/Gold - Envostar

  Marian TaklampaØ40 Black/Gold - Envostar
  Marian TaklampaØ40 Black/Gold - Envostar, Svart&Guld, Trä&Tyg
 • Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envostar

  Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envostar
  Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envostar, Trä&Metall
 • Merlo 7 Taklampa - Envostar

  Merlo 7 Taklampa - Envostar
  Merlo 7 Taklampa - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Waltz 5 Taklampa Cappucino/Black - Envostar

  Waltz 5 Taklampa Cappucino/Black - Envostar
  Waltz 5 Taklampa Cappucino/Black - Envostar, Svart&Mörk Brun, Metall&Tyg
 • Marian TaklampaØ50 - Envostar

  Marian TaklampaØ50 - Envostar
  Marian TaklampaØ50 - Envostar, Svart, Trä&Tyg
 • Floj TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar

  Floj TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar
  Floj TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Faje 2 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Faje 2 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Faje 2 Taklampa Black/Wood - Envostar, Svart&Trä, Trä&Metall
 • Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envostar

  Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envostar
  Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envostar, Beige&Svart, Metall&Tyg
 • Talia Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia Taklampa Black/Wood/White - Envostar, Trä&Glas
 • Dorvi 3 Taklampa - Envostar

  Dorvi 3 Taklampa - Envostar
  Dorvi 3 Taklampa - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Merlo Taklampa w/Plug - Envostar

  Merlo Taklampa w/Plug - Envostar
  Merlo Taklampa w/Plug - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Marian TaklampaØ50 Black/Gold - Envostar

  Marian TaklampaØ50 Black/Gold - Envostar
  Marian TaklampaØ50 Black/Gold - Envostar, Svart&Guld, Trä&Tyg
 • Various 4 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar

  Various 4 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
  Various 4 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Tyg
 • Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar

  Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar
  Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar

  Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar
  Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar, Metall&Tyg
 • Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar

  Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar
  Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar
  Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Metall
 • Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar

  Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar
  Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Tyg
 • Finan TaklampaØ21 - Envostar

  Finan TaklampaØ21 - Envostar
  Finan TaklampaØ21 - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar, Metall&Tyg
 • Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar

  Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar
  Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar, Trä, Trä&Metall
 • Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar

  Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar
  Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar, Grå&Mässing, Betong
 • Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar, Metall&Tyg
 • Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar

  Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar
  Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar, Trä&Glas
 • Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar, Trä&Glas
 • Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
  Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar, Svart, Trä&Metall
 • Terra Taklampa Dark Wood - Envostar

  Terra Taklampa Dark Wood - Envostar
  Terra Taklampa Dark Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Mors Taklampa Black/Wood - Envostar

  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar
  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä
 • Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar

  Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar
  Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar, Björk/Svart, Trä&Metall
 • ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar

  ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar
  ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar, Trä, Trä
 • Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar, Trä&Glas
 • Marian TaklampaØ40 - Envostar

  Marian TaklampaØ40 - Envostar
  Marian TaklampaØ40 - Envostar, Svart, Trä&Tyg