Envostar lampor

 • Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor

  Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Clay med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Clay-pendellampan med fyra lampor består av ett långsträckt tak som lampskärmarna är fästade vid med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmtakstolen. Tack vare sitt speciella utseende blir lampan ett attraktivt blickfång och ger en naturlig och samtidigt modern touch i vardagsrummet. Lera kan användas för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De fyra nyanserna är sfäriskt utformade och består av enskilda träelement. De är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen look åt nyanserna. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Mors med rund skärm av björkplywood, en ljuskaraktär Pendellampan Mors består av en rund skärm av björkplywood, som är ansluten till den lilla lampans skärm via en textilkabel. Skuggan består av två runda och flera små träelement. Dessa placeras på ett avstånd från varandra och avslöjar därmed ljuskällan inuti (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Pendellampan ger en naturlig touch i boendemiljön och passar bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och den kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors sänder ut ljuset mot golvet och åt sidorna. Skärmens utformning skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostar-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envolight Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Tre-ljus hängande lampa Stort med metallskärmar på naturträ - hållbar Naturligt trä och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendelbelysning och resulterar i en armatur som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna har lackerats vita på insidan, så att ett optimalt ljusutbyte garanteras. Pendellampan Stort belyser ett långbord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportsträckor, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund

  Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund
  Tre-ljus hängande lampa Terra av mörk furu i rund form Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De var tillverkade av furu i valnötsoptik och fästes i olika höjder. Designen och kombinationen av färger och material gör att armaturen, förutom sin funktion som ljuskälla, också är ett vackert dekorativt element som kan användas till exempel i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga att använda. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor
  Taklampa Rowan med tre lampor i rektangulär form, tillverkad av FSC-certifierad ek. Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre socklar av svart metall, i vilka du kan sätta in glödlampor av ditt val med motsvarande sockel. Eftersom lamporna är fria att se är dekorativa glödlampor mycket lämpliga för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusets färg och funktion väljas enligt personliga önskemål. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning lämpar sig taklampan för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan till exempel lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som en lampa i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträdet ger också en naturlig känsla. På grund av den öppna formen avges ljuset i alla riktningar. Träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden. Envostar-märkets armaturer tillverkas i Europa, vilket gör att man slipper långa transportvägar och minskar koldioxidutsläppen. Dessutom läggs stor vikt vid klimatneutralitet i förpackningarna - engångsmaterial som plast och polystyren undviks.
 • Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa av lera med svart metallstomme och skärm av björkplywood Golvlampan Clay består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar attraktivt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skuggan består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de öppningar som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Skärmens öppna design ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset strålar ut i taket och på sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter på grund av skuggans mönster. Golvlampan lämpar sig till exempel för användning i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa Furn i svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnar sig ytterligare mot toppen. Även om materialen och färgerna står i kontrast till varandra är lampans helhetsintryck mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger vardagsrummet både en modern och naturlig touch. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Belysningsförhållandena kan därmed anpassas optimalt till personliga idéer och platsbehov. Ljuset strålar mot taket och åt sidan. De förskjutna träelementen skapar också attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan lämpar sig till exempel för vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar-märket tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk

  Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk
  Beam bordslampa - balk av mörk furu med två sidofästen Bordslampan Beam är en elegant extra ljuskälla för vardagsrum och lounger. Dess karaktär bestäms av den cylindriska kroppen, som består av en skalad och mörkt betsad furubalk. Den har två uttag på ena sidan, som idealiskt kan utrustas med glödlampor för att ytterligare öka bordslampans dekorativa värde. Den runda basen är tillverkad av svartlackerad metall. Lampor av märket Envostar övertygar med sitt låga CO2-avtryck tack vare att produktionen sker i Europa. Dessutom används förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas som en sänglampa i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Denna armatur från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa, så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer taklampa valnöt Ø 40 cm

  Envolight Veneer taklampa valnöt Ø 40 cm
  Tillverkad av mörk valnötsfaner - Taklampa i faner Valnötsfanéret ger taklampan Veneer ett elegant utseende som kan kombineras perfekt med andra inredningsdetaljer i mörkt trä. En tidlös design som passar bra i till exempel vardagsrummet och ger direkt belysning av området. Med armaturer från Envostar är hållbarhetsaspekten särskilt viktig - från valet av förnybara råvaror till tillverkning i Europa för att minimera transportvägarna och återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Lola bordslampa cappuccino

  Envolight Lola bordslampa cappuccino
  Lola kägelformad bordslampa i textil och metall Den cappuccinofärgade bomullsskärmen skapar ett behagligt ljus och gör bordslampan Lola till en trendig ljuskälla som passar bra som mysig tilläggs- och accentbelysning i nästan alla inredningskoncept. Textilskärmen är löst fäst med ett beigefärgat rep och har ett mycket naturligt utseende. Envostar identifierar sig som ett miljömedvetet varumärke. Naturliga, förnybara och återvinningsbara råvaror, korta transportvägar tack vare europeisk produktion och återvinningsbara förpackningar resulterar i armaturer som uppfyller höga hållbarhetskrav.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer golvlampa rökek

  Envolight Veneer golvlampa rökek
  Mörk golvlampa i faner, skärm i rökt ek Den tidlösa designen med rund fot, smal fot och cylindrisk skärm får en mycket individuell karaktär i golvlampan Veneer tack vare det speciella skärmmaterialet. Faneret på rökt ek är svart, men trädet syns fortfarande. Golvlampan är särskilt elegant tack vare den svarta ramen. Förutom sitt utseende imponerar den här Envostar-armaturen med sina höga hållbarhetsstandarder. Den tillverkas i Europa, så att transportvägarna förblir hanterbara. Förpackningen är plastfri och återvinningsbar.
 • Envolight Waltz golvlampa cappuccino

  Envolight Waltz golvlampa cappuccino
  Trendig naturlig golvlampa Waltz, tillverkad i Europa Färgerna cappuccino och svart kompletterar varandra i golvlampan Waltz från Envostar för att skapa en modern ljuskälla som med sin hemtrevliga karaktär också perfekt stöder en behaglig atmosfär i vardagsrummet eller sovrummet. Det karakteristiska är bomullsskuggan som är löst viftat över den inre cylinderstrukturen. Förutom användningen av den förnybara råvaran bomull är hållbarhetsaspekten också i fokus i produktionen och förpackningen. Tillverkningen i Europa minimerar transportavstånden och transporten sker i en återvinningsbar förpackning.
 • Envolight Lola golvlampa, svart

  Envolight Lola golvlampa, svart
  Lola - Golvlampa med svart bomullsskärm Lola är en golvlampa med en skärm av bomull och en ram av metall. Den är en idealisk extra ljuskälla för vardagsrummet eller sovrummet och ger en hemtrevlig, avslappnad känsla. Bomullstextilen är knuten runt den konformade strukturen med ett beigefärgat rep. Golvlampan av märket Envostar tillverkas i Europa och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Lola bordslampa écru

  Envolight Lola bordslampa écru
  Lola bordslampa - naturlig design för behaglig tilläggsbelysning Sängbord, fönsterbänkar, sidobord, byråer - bordslampan Lola är alltid på sin plats. Den naturliga karaktären kommer från den koniska skärmen av bomullstyg i ecru, som fästs med ett beigefärgat rep över den inre metallstrukturen. Även bortom armaturens utformning spelar kopplingen till naturen en viktig roll för Envostar-märket. Detta visar sig i produktionen i Europa, vilket bidrar till att minska transportvägarna, och i att transporten sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa 2 lampor svart

  Envolight Waltz hänglampa 2 lampor svart
  Två-ljus hängande lampa Waltz med svarta bomullsskärmar Pendellampan Waltz i svart är perfekt för att belysa ett bord tack vare de cylindriska skärmarna som är öppna i botten. Den enkla, monokroma designen kan kombineras på många olika sätt och ser hemtrevlig och avslappnad ut med det vågiga bomullstyget. Skärmarna är fästa vid det långa metallskärmtaket med hjälp av textilkablar. Varumärket Envostar står för hållbarhet. Detta återspeglas i användningen av förnybara råvaror, minskade transportavstånd tack vare europeisk produktion och leverans av återvinningsbart förpackningsmaterial.
 • Envolight Waltz bordslampa écru

  Envolight Waltz bordslampa écru
  Natural Waltz bordslampa med bomullsskärm i Ecru Bordslampan Waltz har en cylindrisk skärm av vågig textil i naturlig ecru. Den svarta ramen av metall ger lampan en modern touch. Waltz är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och ger en behaglig tilläggsbelysning. De korta transportvägarna från produktionsanläggningarna i Europa bidrar till att minska Envostar-armaturens koldioxidavtryck. Dessutom används återvinningsbara material i förpackningarna.
 • Envolight Veneer golvlampa valnöt

  Envolight Veneer golvlampa valnöt
  Hållbar golvlampa Fanér med snygg skärm av valnötsträ Valnötsträ förknippas med kvalitet och stil inom inredningsbranschen. I lampan Veneer används det för att forma den cylindriska lampskärm som avger ljus uppåt och nedåt. Ram och fot är tillverkade av metall och är svart. En chic kombination som passar både till klassisk och modern inredning. Envostar står för hållbar belysning. Produkterna tillverkas i Europa för att hålla transportsträckorna så korta som möjligt. Förpackningen är återvinningsbar och plastfri.
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostar-armaturerna tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. Endast plastfria material används i förpackningarna.
 • Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 4 lampor

  Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 4 lampor
  Fyrljusig taklampa Merlo i öppen design - ljus ek och svart metall Taklampan Merlo har fyra öppna uttag där dekorativa glödlampor kan användas med full effekt. Fästena och den horisontella armen, som håller de runtgående justerbara lamphuvudena, är tillverkade av svartlackerad metall. Huvudet och den runda baldakinen är däremot tillverkade av ljus, oljad ek som berikar rummet med sin varma och naturliga effekt. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas som en sänglampa i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Denna armatur från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa, så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz bordslampa cappuccino

  Envolight Waltz bordslampa cappuccino
  Waltz bordslampa - hemtrevlig ljusdispenser i trendig cappuccino Waltz bordslampa är ett stilfullt tillägg till varje vardagsrum. Det vågiga överdraget av bomull i färgen cappuccino ger Waltz en elegant och trendig touch. Den inre strukturen och den svarta metallramen ger den nödvändiga stabiliteten. Denna produkt av märket Envostar tillverkas i Europa så att transporternavstånden kan minskas. Den levereras i en hållbar förpackning.
 • Envolight Waltz golvlampa écru

  Envolight Waltz golvlampa écru
  Metall och naturlig bomull i en hemtrevlig kombination - golvlampa Waltz Den cylindriska skärmen på Waltz golvlampa är öppen både nedåt och uppåt. På grund av bomullstygets struktur i den naturliga nyansen ecru tränger ljuset försiktigt in på sidorna och framhäver textilens avslappnade plisserade utseende. Den här armaturen från Envostar har en metallstruktur i stället för den vanliga plastförstärkningen. Dessutom används återvinningsbart förpackningsmaterial och tillverkningen i Europa bidrar till att minimera transportavstånden.
 • Envolight Lantern taklampa vit

  Envolight Lantern taklampa vit
  Hållbar inredning med taklampan Lantern Den här taklampan från märket Envostar övertygar förutom sin avslappnade design med användning av hållbara material. Den cylindriska skärmen består av vitt bomullstyg som i den nedre änden är sammanbundet med ett beigefärgat rep och på så sätt hålls fast på metallramen. Den naturliga, avslappnade designen passar till många färgställningar och ger rummet ett hemtrevligt ljus. Envostars produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen så låga som möjligt. Återvinningsbara material används för att förpacka armaturerna.
 • Envolight Lantern hänglampa vit

  Envolight Lantern hänglampa vit
  Lantern hängande lampa i hållbart bomullstyg Lampan Lanterns hängande lampa består av en enfärgad bomullstextil som läggs i en cylinderform runt en metallstruktur och knyts ihop undertill med ett beigefärgat rep. Upphängningen består av en textilkabel och ett svart, runt tak av metall. Den avslappnade Lantern-pendellampan ger ett varmt, inbjudande ljus för en avslappnad atmosfär i vardagsrummet eller köket och passar perfekt till en modern lantlig stil. Förutom att Lantern använder naturliga råvaror levereras den också i en återvinningsbar förpackning. Produktionen i Europa minskar koldioxidavtrycket.
 • Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell

  Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell
  Dorvi hängande lampa som treflammig rundel - svarta burar och ljusa ekfat Dorvi hängande lampa är ett perfekt inredningselement med atmosfäriskt ljus och en naturlig touch, särskilt ovanför ett runt bord centralt i ett modernt möblerat vardagsrum. Det sistnämnda uppnås med det ljusa, oljade ekträet som används på det runda taket och de cylindriska hängarna. De svarta kablarna och de kägelformade burskuggorna ger en trendig kontrast. Passar perfekt för dekorativa glödlampor. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund

  Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund
  Pendellampa med tre lampor Plain med rund skärm Pendellampan Plain består av en rund kapell från vilken de tre lampskärmarna hänger ner via en textilkabel. Skärmarna är monterade på olika höjder och har cylindrisk form. Materialens samspel skapar en vacker kontrast och gör armaturen till ett attraktivt blickfång. Plain sänder ut ljuset selektivt nedåt och lämpar sig för användning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Tack vare sin diskreta design kan den också användas i gastronomiska utrymmen. Ekträdetaljerna ger en naturlig touch till omgivningen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Plain hänglampa, 4 lampor

  Envolight Plain hänglampa, 4 lampor
  Fyrljusig hängande lampa Plain i metall och oljad ek Den fyrljusiga hängande lampan Plain kombinerar materialen metall och ek och ger en vacker optisk kontrast. Färgkompositionen av svart och ljust trä bidrar också till denna kontrast och gör hängslampan till ett särskilt blickfång. Ekträdet ger en naturlig touch till omgivningen. Skärmarna är fästade på taket med en tygkabel. Skärmarna har en cylindrisk design och sänder ut ljuset selektivt mot golvet. Plain är därför idealisk för att belysa stora bord eller diskar. Pendellampan kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men passar lika bra i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor

  Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor
  Pendellampa Wooden Square Cones - modern hängande rundel med en naturlig touch Ljus trä används som material för de tre nyanserna i pendellampan Wooden Square Cones. Den kantiga och raka designen i form av smala, fyrkantiga pyramidstubbar har en modern effekt, medan träet ger pendellampan en naturlig, varm karaktär. Den runda, svarta metallhuven fästs med tre textilkablar. Wooden Square Cones är särskilt lämplig för direkt belysning av ett runt bord. Förutom den tilltalande designen övertygar den här hängande lampan från märket Envostar med sin hållbarhet. Användningen av den naturliga råvaran trä, produktionen i Europa och förpackningarna i återvinningsbara material bidrar till detta.
 • Envolight Lola golvlampa cappuccino

  Envolight Lola golvlampa cappuccino
  Golvlampa Lola med bomullsskärm i trendig cappuccino-skugga Envostars varumärke fokuserar på hållbarhetsaspekten. Från designen, som är uppdaterad i varje interiör, till produktionen, som sker i Europa och minimerar transportvägarna, till transporten i återvinningsbart förpackningsmaterial. Den naturliga råvaran bomull är också grunden för skärmen, som här är färgad i cappuccino och löst knuten runt en konisk metallstruktur med ett beigefärgat rep.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envolight Aria taklampa, oljad ek, 4 lampor

  Envolight Aria taklampa, oljad ek, 4 lampor
  Fyrljusig taklampa Aria med takfot i ek och runda burkskärmar Karaktären hos Aria taklampa formas av den speciella kontrast som uppstår genom utformningen av de fyra skärmarna och lampans kapell. Det senare är ett rektangulärt element i ljus, oljad ek som ger en varm och naturlig känsla. De fyra skärmarna, som kan riktas åt alla håll, är placerade i en rad nedanför, och burarna av svarta metallstänger kan kompletteras med dekorativa ljuskällor. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various pendel 5 lampor tall natur

  Envolight Various pendel 5 lampor tall natur
  Pendellampa Various med fem individuellt utformade skärmar och balkar av ljust furuträ Naturligt brunbetsat furuträ och svartlackerad metall bildar en intressant symbios i pendellampan Various. Various har fem svarta, öppna burskuggor, var och en med en individuell design. Här kan man lägga till olika formade, dekorativa glödlampor för att slutföra konceptet på ett enhetligt sätt. Kablarna är böjda över den rustika träbalken så att varje skärms upphängningshöjd kan justeras individuellt. Balken är fäst vid den svarta, rektangulära kapellet med två smala trådkablar. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Detta kommer till exempel till uttryck i produktionen på europeiska platser, vilket minimerar transportsträckor och koldioxidutsläpp, och i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Vento taklampa svart/ek 3 lampor

  Envolight Vento taklampa svart/ek 3 lampor
  Vento taklampa med tre lampor, vinklat stöd av ek och justerbara burformade lampskärmar Naturligt trä och svartlackerad metall bildar en tilltalande symbios i Vento taklampan. Det rektangulära taket är tillverkat av oljad ek och rymmer tre skärmar placerade på rad, som är utformade som burar av svarta stöttor. Fästena är försedda med skarvar som gör det möjligt att rikta in solskyddet på alla sidor. Särskilt dekorativa ljuskällor kan kombineras perfekt med Vento. Tack vare att Envostar-armaturerna tillverkas i Europa minimeras transportavstånden och koldioxidutsläppen. Förpackningen är tillverkad uteslutande av återvinningsbara material.
 • Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa

  Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa
  Modern och naturlig vägglampa Ylva - ek och öppen burskärm En trendig design och ett naturligt utseende går hand i hand med Ylva vägglampa med en lampa. Väggfästet och huvudet är tillverkade av lätt, oljad ek i cylinderform. Dessutom finns det en arm och en skärm i svartlackerad metall. Den vertikala, böjda armen håller huvudet i den övre änden, vars skugga är utformad som en öppen bur. Ljuskällan kan alltså ses från alla sidor, vilket gör en dekorativ glödlampa till ett idealiskt val. - Lamp av märket Envostar - tillverkade i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart

  Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart
  Sapphire hängande lampa i form av en stråle med tre burar, hållbara Tre öppna, burformade lampskärmar av stark metalltråd hänger i textilklädda kablar från det långa höljet och har ett E27-fäste inuti. Pendellampan är perfekt som bordsbelysning eller för att belysa sittgruppens område i vardagsrummet och låter ljuset från glödlamporna som används flyga i alla riktningar, vilket skapar vackra ljus- och skuggeffekter genom skärmarnas stöttor. Pendellampan är särskilt vacker när den är utrustad med dekorativa ljuskällor i glödtrådsdesign och eventuellt med tonade glaslampor. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Pendellampan levereras i en hållbar förpackning utan plast.
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostars armaturer tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. För förpackningarna används endast plastfria material.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 25 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall mörk

  Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall mörk
  Beam sex-ljus hängande lampa med mörk furu träbalk Beam lever mer än väl upp till sin beteckning som en pendelarmatur: dess sex nedåtriktade uttag ligger på undersidan av en lång balk av skalad och mörkt fläckad furu. Designen är ett naturligt tillägg i moderna och rustikt inredda vardagsrum och lounger, som utvecklar sin fulla potential med dekorativa glödlampor. Envostar-lampor övertygar inte bara med sin naturliga utstrålning utan uppfyller också höga krav på hållbarhet. Produktionen i Europa möjliggör korta transportvägar och endast återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall ljus

  Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall ljus
  Beam bordslampa - bar av ljus furu med två sidouttag Beam övertygar som en elegant extra ljuskälla för vardagsrum och lounger med sin naturliga karaktär och enkla moderna design. I mitten står den cylindriska balken av skalat och lätt betsat furuträ, som är monterad på en platt, rund bas av svartlackerad metall. Två uttag på ena sidan av balken lämpar sig för dekorativa glödlampor, som framhävs perfekt tack vare bordslampans öppna design. Tack vare tillverkningen i Europa och de låga transportavstånden har lampor av märket Envostar ett gynnsamt koldioxidavtryck. Användningen av förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningar förstärker det höga hållbarhetsanspråket.
 • Envolight Plain hänglampa, 3 lampor linjär

  Envolight Plain hänglampa, 3 lampor linjär
  Tre-ljus hängande lampa Plain i metall och ek med långsträckt skärm Pendellampan Plain fästs i taket med en rektangulär, smal metallskärm. Tre lampskärmar hänger ner från den via en tygkabel. De har ett attraktivt ekelement och är utformade i en cylindrisk form. Kombinationen av material och färger ger miljön en modern men ändå naturlig touch. På grund av lampskärmens form avges ljuset punktvis nedåt. Detta gör den idealisk för belysning av bord eller diskar. Pendelarmaturen kan användas i privata bostadsområden och i gastronomiska miljöer. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Plain hänglampa, 1 lampa

  Envolight Plain hänglampa, 1 lampa
  Pendellampa Plain av svart metall och ljus ek Pendellampan Plain är tillverkad av svart metall och oljad ek. Lampans design är mycket diskret, skärmen är cylindriskt formad. Kombinationen av material och färger kontrasterar vackert mot varandra. Ekträdet ger också vardagsrummet en naturlig touch. Skärmen är fäst vid kapellet med en tygkabel. Plain avger ljuset selektivt mot golvet och är därför idealisk för att belysa bord eller diskar. Pendelarmaturen kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men lämpar sig lika väl för användning i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, linjär

  Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, linjär
  Dorvi - tre-lampors pendel lampa Dorvi - svarta burar i linjärt arrangemang och ljust ekfattigt trä Dorvi pendelarmatur är en elegant ljuskälla med dekorativt värde, särskilt över ett bord i vardagsrummet eller matsalen. De tre kägelformade burformade skärmarna av svarta metallstöttor som hänger bredvid varandra ger insyn i de lampor som ska användas, så dekorativa ljuskällor är det perfekta valet. De cylindriska pendlarnas mantlar och den rektangulära takkupan i lättoljad ek ger Dorvi en naturlig touch. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Tavola vägglampa, ekträ, 35 x 16 cm

  Envolight Tavola vägglampa, ekträ, 35 x 16 cm
 • Envolight Beam taklampa 1 lampa tall mörk

  Envolight Beam taklampa 1 lampa tall mörk
  Taklampa med en enda lampa - mörk furuträdsbalk En enkel, modern design i form av en cylinder utan skärm kombineras med träets naturliga charm i taklampan Beam. Konstruktionen är begränsad till en balk av skalad och mörkt betsad furu, som i botten rymmer ett lampfäste. Envostars lampor tillverkas i Europa, vilket innebär minskade transportavstånd. När det är möjligt används förnybara råvaror. Förpackningen består helt och hållet av återvinningsbara material.
 • Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 2 lampor

  Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 2 lampor
  Tvålampig taklampa Merlo i öppen design - ljus ek och svart metall Modern design och naturlig utstrålning behöver inte vara en motsättning - beviset är Merlo. Taklampans skärm och två huvuden är tillverkade av lätt, oljad ek. Dessutom är uttagens mantlar och en horisontell arm gjorda av metall, vilket skapar en trendig kontrast till den svarta ytan. Lamphuvudena kan ställas in runt om och kan till exempel utrustas med dekorativa glödlampor. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Vento vägglampa svart/ek 1 lampa

  Envolight Vento vägglampa svart/ek 1 lampa
  Vento vägglampa med en enda lampa, runt ekstöd och justerbar burskärm Vento vägglampan har en modern design med naturliga detaljer. Framför ett runt väggfäste av oljad ek är en burformad skärm av svarta metallstöttor monterad. Monteringen gör det möjligt att orientera skärmen på alla sidor. Den öppna konstruktionen gör det möjligt att se ljuskällan, så att dekorativa lampor kommer till sin fulla rätt. Genom att tillverkningen sker i Europa minskar Envostar-märket transportsträckorna och koldioxidutsläppen. Konceptet för hållbara armaturer beaktas också genom att förnybara råvaror används och genom att endast återvinningsbara förpackningsmaterial används.
 • Envolight Merlo hänglampa, oljad ek, 4 lampor

  Envolight Merlo hänglampa, oljad ek, 4 lampor
  Merlo fyrljusig hängande lampa i ek - två pendlar och två huvuden på lampans skärm Merlo är en intressant blandning av pendellampa och taklampa. Förutom två pendlar är den också utrustad med två lamphuvuden som är monterade under kapellet och som kan ställas in runt om tack vare ledarna på armaturerna. Det finns inga skärmar, så att de dekorativa ljuskällorna kommer till sin fulla rätt. De svarta uttagen och kablarna utgör en modern kontrast till det ljusoljade ekträet. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 17,5 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envolight Kubiko vägglampa, tall grå

  Envolight Kubiko vägglampa, tall grå
  Kubiko kubisk vägglampa av gråbetsad furu med indirekt ljus Med sin naturliga och diskreta design kan Kubiko vägglampa integreras i nästan alla inredningskoncept. Den är formad som en enkel kub med öppen undersida. Två ljuskällor (se tillbehör) kan sättas in inuti. Deras ljus tränger indirekt in genom öppningen in i rummet, vilket ger en behaglig tilläggsbelysning. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Dorvi hänglampa, oljad ek, 1 lampa

  Envolight Dorvi hänglampa, oljad ek, 1 lampa
  Dorvi pendellampa med en lampa - svart burskärm och ljust ekfattigt trä Dorvi erbjuder en modern och samtidigt naturlig kombination. Pendellampan är utrustad med en kägelformad burskärm gjord av svarta metallstänger, som är den perfekta basen för en dekorativ glödlampa. Den hängande lampan som är ansluten ovan och kapellet är utformade som en cylinder i lätt oljad ek och anslutna med en svart kabel. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various vägglampa tall natur

  Envolight Various vägglampa tall natur
  Olika vägglampor med ljusa furubalkar och hängande burskärm Med en intressant blandning av modern och rustik design blir Various-vägglampan omedelbart ett blickfång. En balk av lättbetsad furu fungerar som väggfäste och horisontell arm. Kabeln är böjd över denna så att man enkelt kan justera skuggans position. Skärmen är utformad som en bur av svarta metallstänger, vars öppna sektioner ger fri sikt till ljuskällan - en idealisk grund för dekorativa glödlampor. Envostars produkter är förpackade i hållbara, återvinningsbara material. Armaturerna tillverkas i Europa, vilket innebär korta transportvägar och låga koldioxidutsläpp.
 • Envolight Vento taklampa svart/ek 4 lampor

  Envolight Vento taklampa svart/ek 4 lampor
  Fyrljus Vento taklampa med vinklat stöd av ek och justerbara korgskärmar Taklampan Vento erbjuder modern design och en naturlig touch på samma gång. De fyra skärmarna på rad är utformade som burar av svartlackerade metallstänger - den perfekta basen för dekorativa ljuskällor. Fästen med skarvar gör det möjligt att anpassa varje skärm till alla sidor. Takfästet i oljad ek ger en varm och naturlig känsla. Det är inte bara införandet av förnybara råvaror som gör det tydligt att hållbarheten är i fokus för Envostar-märket. Produktionen i Europa möjliggör hanterbara transportvägar och alla förpackningsmaterial är återvinningsbara.
 • Envolight Marian hänglampa svart Ø 50 cm

  Envolight Marian hänglampa svart Ø 50 cm
  Svart hängande lampa Marian med asymmetrisk tygskärm och ljusa trädetaljer Konceptet med den klassiska textilpendellampan får en trendig uppdatering med Marian. Skärmen av svart tyg dras nedåt på sidorna i ett ojämnt mönster. Dessutom finns det ett lock ovanför skärmen och en rund kapell av lätt, oljad ek som ger pendellampan en naturlig touch. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various vägglampa tall mörk

  Envolight Various vägglampa tall mörk
  Vägglampa Olika med mörk furuträbalk och hängande burskärm Various är en dekorativ ljuskälla som på ett skickligt sätt kombinerar moderna och rustika element. Den burformade lampskärmen av svarta metallsträngar utgör den perfekta basen för en dekorativ glödlampa. En horisontell stång av mörkbetsad furu fungerar som väggfäste och arm. Kabeln är böjd över denna så att du kan justera skärmens läge på nolltid. Den här Envostar-vägglampan tillverkas i Europa, så att transportvägar och koldioxidutsläpp minimeras. Förpackningen är hållbar tack vare användningen av återvinningsbara material.
 • Envolight Marian hänglampa svart/blommig Ø50 cm

  Envolight Marian hänglampa svart/blommig Ø50 cm
  Textil hängande lampa Marian - svart skärm med blommig dekorerad undersida, detaljer i ljust trä Den vänliga och naturliga, men samtidigt trendiga designen gör den enljusiga hängande lampan Marian till den perfekta ljuskällan över bordet i ett modernt möblerat vardagsrum eller matsal. Den svarta tygskuggan är oregelbundet neddragen på sidorna och har ett blommönster i botten. Den cylinderformade skärmen och det runda kapellet är tillverkade av ljus ek. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Kubiko vägglampa, tall natur

  Envolight Kubiko vägglampa, tall natur
  Kubisk vägglampa Kubiko av naturligt brunbetsat furuträ med indirekt ljus Den tydligt synliga naturliga fibern, den varma färgtonen och det indirekta ljuset gör Kubiko till en särskilt behaglig vägglampa. Den består av en kub av naturligt brunfärgat furuträ med en öppen nedre del. På så sätt kan lampornas ljus användas för att komma in i rummet och belysa det som en mjuk tilläggsbelysning. - Armatur av märket Envostar - tillverkade i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Aria taklampa, oljad ek, 3 lampor

  Envolight Aria taklampa, oljad ek, 3 lampor
  Taklampa Aria med tre lampor, skärm i ek och runda burar Taklampan Aria har tre öppna burformade lampskärmar av svarta metallstänger som kan förses med dekorativa glödlampor. De kan vridas runt med hjälp av led och är placerade i en rad under en rektangulär baldakin av ljus, oljad ek. Med den här trendiga kombinationen är Aria det perfekta blickfånget för moderna vardagsrum. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various pendel 4 lampor tall natur

  Envolight Various pendel 4 lampor tall natur
  Pendellampa Various med fyra individuellt utformade skärmar och balkar av ljust furuträ Balken hängande lampa Various får sin speciella charm av kombinationen av moderna och rustika inslag. De fyra nyanserna är formade som burar av svarta metallstänger, och designen i detalj är annorlunda för varje nyans. Detta koncept kan kompletteras på bästa sätt med dekorativa ljuskällor i olika former. Lampornas kablar är böjda över en lång balk av lättbetsad furu. Med produktionen i Europa uppnås att armaturer av märket Envostar har ett gynnsamt CO2-avtryck. Dessutom sker transporten i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Marian hänglampa svart Ø 40 cm

  Envolight Marian hänglampa svart Ø 40 cm
  Svart hängande lampa Marian med asymmetrisk tygskärm och ljusa trädetaljer Konceptet med den klassiska textilpendellampan får en trendig uppdatering med Marian. Skärmen av svart tyg dras nedåt på sidorna i ett ojämnt mönster. Dessutom finns det ett lock ovanför skärmen och en rund kapell av lätt, oljad ek som ger pendellampan en naturlig touch. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Aria taklampa, oljad ek, 2 lampor

  Envolight Aria taklampa, oljad ek, 2 lampor
  Tvålampig taklampa Aria med takfot i ek och rundade burkskärmar Taklampan Aria är modern och naturlig på samma gång. Den är utrustad med två runda, justerbara skärmar som är utformade i en trendig burdesign av svarta metallstänger. Det är möjligt att se de ljuskällor som ska användas från alla sidor, så att dekorativa glödlampor kommer till sin fulla rätt. Ett rektangulärt element av lätt, oljad ek utgör kapellet. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Vento bordslampa svart/ek 1 lampa

  Envolight Vento bordslampa svart/ek 1 lampa
  Vento bordslampa med cylindrisk fot i ek och svart burskärm Vento presenterar sig som en stämningsfull extra ljuskälla för fönsterbräda, byrå eller nattduksbord. Den öppna burskåpan av svarta metallstänger gör det möjligt att se ljuskällan, så att man kan välja en dekorativ glödlampa. Basen är en cylinder av lätt, oljad ek. Varumärket Envostar står för hållbara lampor. Produktionen sker i Europa, vilket gör att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Endast återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 3 lampor

  Envolight Merlo taklampa, oljad ek, 3 lampor
  Merlo taklampa med tre lampor i öppen design - ljus ek och svart metall Taklampan Merlo ligger helt i linje med den aktuella trenden med sin öppna design utan skärmar - den perfekta grunden för dekorativa ljuskällor. Lampans skärmtak och de tre runtgående, justerbara lamphuvudena är tillverkade av ljust, oljat ekträ och berikar moderna vardagsrum med en naturlig accent. Uttagen och den horisontella armen i svartlackerad metall ger en tilltalande kontrast. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Aria vägglampa, oljad ek, 1 lampa

  Envolight Aria vägglampa, oljad ek, 1 lampa
  Vägglampa Aria med hållare i ek och rund burskärm Aria är en modern vägglampa som ger en naturlig accent i rummet. Dessutom är burskåpan av svarta metallstänger en perfekt bas för en dekorativ ljuskälla som är direkt synlig genom skärmens öppna framsida och de fria utrymmena på sidorna. Ett rektangulärt element i ljus, oljad ek fungerar som väggfäste. Tack vare en led vid skärmens fäste kan den justeras runt om. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various pendel 5 lampor tall mörk

  Envolight Various pendel 5 lampor tall mörk
  Pendellampa Various med fem individuellt utformade skärmar och balkar av mörkt furuträ Med sin intressanta blandning av modern och rustik design blir Various pendellampan en höjdpunkt över bordet i vardagsrummet eller matsalen. Fem öppna burformade skärmar av svarta metallstänger kan utrustas med valfri dekorativ belysning. Skärmarna hänger i svarta kablar som är böjda över en solid balk av mörkbetsad furu. Detta gör det möjligt att individuellt justera upphängningshöjden för varje skugga. Den rektangulära kapellet, till vilket balken är fäst med två smala trådkablar, är tillverkat av svartlackerad metall. Med produktion i Europa säkerställer Envostar-märket att dess armaturer har ett gynnsamt koldioxidavtryck. Dessutom används endast återvinningsbara material i förpackningarna.
 • Envolight Beam golvlampa 4 lampor tall ljus

  Envolight Beam golvlampa 4 lampor tall ljus
  Golvlampa Beam - balk av ljust furuträ med fyra laterala uttag Golvlampan Beam övertygar med sin kombination av enkel modern design och naturlig utstrålning. Kroppen är en hög, cylindrisk balk av skalat och lätt betsat furuträ, som är monterad på en platt, rund bas av svartlackerad metall. Fyra lampfästen är integrerade på ena sidan av balken och kan lämpligen användas för dekorativa glödlampor. Armaturer av märket Envostar uppfyller höga krav på hållbarhet. Tack vare produktionen i Europa har de ett gynnsamt koldioxidavtryck, tillverkas med förnybara råvaror och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Beam taklampa 1 lampa tall ljus

  Envolight Beam taklampa 1 lampa tall ljus
  Taklampa med en lampa Beam - balk av ljus furu Taklampan Beam är ett absolut blickfång i vardagsrum och lounger med sin unika träådring. Konstruktionen är begränsad till en cylindrisk balk av skalat och lätt betsat furuträ, vars undersida är försedd med ett lampfäste. Hållbarhet har hög prioritet för Envostars armaturer. Produktionen i Europa minskar transportsträckorna och koldioxidutsläppen. I förpackningarna undviks plastanvändning.
 • Envolight Kubiko vägglampa, tall mörk

  Envolight Kubiko vägglampa, tall mörk
  Kubisk vägglampa Kubiko i mörkt betsat furuträ med indirekt ljus Kubiko vägglampa har ett mörkt betsat furuträ med tydliga korn och utstrålar en naturlig och lite rustik ton som med sin speciella charm förhöjer nästan alla miljöer. Två lampor är avskärmade från framsidan och placerade inuti kuben. Undersidan är öppen så att ljuset avges indirekt och fungerar som en mjuk tilläggsbelysning. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Various pendel 4 lampor tall mörk

  Envolight Various pendel 4 lampor tall mörk
  Pendellampa Various med fyra individuellt utformade skärmar och balkar av mörkt furuträ Various är en hängande lampa som fängslar med en intressant stilblandning av moderna och rustika inslag. Under en svart, rektangulär baldakin av metall hänger en balk av mörkbetsad furu, över vilken kablarna till de fyra nyanserna är böjda. De sistnämnda är formade som burar av svarta metallstänger, där varje skugga har en individuell design. Dekorativa ljuskällor - till exempel i alternerande former som motsvarar nyanserna - är det perfekta komplementet. Envostars armaturer tillverkas i Europa och har ett gynnsamt koldioxidavtryck tack vare de hanterbara transportvägarna. Dessutom används endast återvinningsbara material i förpackningarna.
 • Envolight Vento taklampa svart/ek 2 lampor

  Envolight Vento taklampa svart/ek 2 lampor
  Vento taklampa med två lampor, vinkelformad armatur i ek och justerbara burformade lampskärmar Taklampan Vento kombinerar oljad ek och svartlackerad metall för att skapa en modern men ändå naturlig ljuskälla. Under den rektangulära trähimlen är två burskydd monterade så att de kan riktas in på alla sidor. Tack vare den öppna utformningen kan man se lamporna - den perfekta grunden för dekorativa ljuskällor. Envostar står för hållbara armaturer. Tillverkningen i Europa gör att transportavstånden och koldioxidutsläppen hålls på en rimlig nivå. Dessutom används endast återvinningsbara material i förpackningarna.
 • Envolight Beam golvlampa 4 lampor tall mörk

  Envolight Beam golvlampa 4 lampor tall mörk
  Golvlampa Beam - balk av mörk furu med fyra laterala uttag En enkel-modern design i form av en hög cylinder går hand i hand med den rustika-naturliga karaktären av skalat och mörkt betsat furuträ i golvlampan Beam. Detta bildar golvlampans kropp, med de fyra uttagen på ena sidan. Särskilt dekorativa lampor kommer till sin rätt i Beam med tanke på den öppna designen. Den runda basen består av svartlackerad metall. Liksom alla Envostar-produkter tillverkas Beam-golvlampan i Europa för att minimera transportsträckor och koldioxidutsläpp. För armaturerna används förnybara råvaror och förpackningarna består av återvinningsbara material.
 • Envolight Ylva taklampa ek/svart 3 lampor

  Envolight Ylva taklampa ek/svart 3 lampor
  Taklampa Ylva med tre lampor, ek och svarta burkskärmar Med sitt trendiga och samtidigt naturliga utseende, som är resultatet av kombinationen av svartlackad metall och ljust, oljat ekfat, är Ylva taklampa en behaglig ljuskälla för moderna möblerade vardagsrum. Under det runda taket finns en central konsol som håller tre horisontella, böjda armar. De är alla utrustade med ett armaturhuvud som består av en träkropp och en svart cylindrisk skärm. Dekorativa ljuskällor kommer till sin rätt här. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Merlo vägglampa, oljad ek, 1 lampa

  Envolight Merlo vägglampa, oljad ek, 1 lampa
  Öppen designad vägglampa Merlo i ek med svarta detaljer Merlo-vägglampan med en lampa följer den aktuella trenden att inte ha någon skärm och därmed ge ljuset utrymme att utvecklas. Väggfästet och kroppen är tillverkade av ljus, oljad ek; endast uttagets svarta hölje och en kort arm av metall ger färgkontrasterande detaljer. Tack vare en led kan kroppen tillsammans med foten riktas åt alla håll. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Waltz hänglampa 5 lampor cappuccino

  Envolight Waltz hänglampa 5 lampor cappuccino
  Hållbar förpackning och produktion i Europa - trendig hängande lampa Waltz De cappuccinofärgade bomullsskärmarna ger Waltz-pendellampan en modern touch och belysningen en varm karaktär. De fem hängande lamporna med E27-fäste hänger med textilkablar från en lång, svart kapell som är gjord av metall, precis som den inre strukturen i lamporna. Det är inte bara valet av den förnybara råvaran bomull som talar för vikten av hållbarhetsaspekten i denna Envostar-armatur; tillverkningen i Europa minskar transportavstånden och återvinningsbara material används för förpackningen.
 • Envolight Wooden Round Cones hänglampa 4 lampor

  Envolight Wooden Round Cones hänglampa 4 lampor
  Modernt och naturligt - hängande lampa med fyra lampor Wooden Round Cones Pendellampan Wooden Round Cones kombinerar modern design och naturlig utstrålning. Under en lång, svart baldakin av metall hänger fyra ljusa träskuggor i textilkablar som är utformade som smala kottar. De sänder ut direkt ljus nedåt, vilket gör Wooden Round Cones perfekta för att belysa ett långt bord i matsalen eller vardagsrummet. Armaturen av märket Envostar tillverkas i Europa, vilket bidrar till att minska transportsträckorna. Återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Saphir pendellampa, 1 lampa, svart

  Envolight Saphir pendellampa, 1 lampa, svart
  Sapphire hängande lampa med burskärm - hållbar Den burformade skärmen på pendellampan Saphir, som är utformad som en diamant, gör att ljuset från glödlampan i mitten av E27-fästet kan stråla i alla riktningar och skapar vackra effekter i omgivningen tack vare metallstöden. Pendellampan är utrustad med en textilklädd kabel och ser särskilt dekorativ ut när en glödlampa, eventuellt med tonat glas, väljs som ljuskälla. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportsträckor, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Armaturen levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Stort hänglampa, 2 lampor, naturligt trä

  Envolight Stort hänglampa, 2 lampor, naturligt trä
  Stort pendellampa med två lampor i naturligt trä med metallskärmar - hållbar Stort är en pendellampa med två lampor som inspirerar med sitt vackra utseende och är perfekt som ljuskälla över ett långt matbord eller en disk. De två metallskärmarna är svarta på utsidan och vita på insidan, så att ljuset från de använda glödlamporna strålar nedåt uteslutande i en bred vinkel och reflekteras särskilt väl av den vita insidan. Skärmarna är fästa på den långa balken av naturträ och kan svängas i sidled och fixeras i önskat läge med hjälp av låsskruvarna. Armaturerna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor rund svart

  Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor rund svart
  Hållbar hängande lampa Saphir i rund form med tre burformade lampskärmar Från den runda taket på pendellampan Saphir hänger tre öppet utformade skärmar av metallstänger ner i olika upphängningar på textilklädda kablar. Var och en av skärmarna är utrustad med ett E27-uttag som pekar nedåt. Designen är särskilt vacker när dekorativa ljuskällor med glödlampsutseende används, helst med tonade glaslampor. Tack vare den öppna konstruktionen kan ljuset strömma ut i alla riktningar, och metallstängerna ger vackra effekter i omgivningen, oavsett om det är ovanför ett bord eller i vardagsrummets sittgrupp. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Pendellampan levereras i en hållbar förpackning utan plast.
 • Envolight Green vägglampa, tall betsad

  Envolight Green vägglampa, tall betsad
  Lådformad vägglampa Grön av ljus furu Den gröna vägglampan har en lådformad design och fästs på väggen med en smal metallplatta. Tack vare det ljusa träet bidrar det till en naturlig och mysig atmosfär i vardagsrummet. På grund av träets individuella korn är varje vägglampa ett unikt exemplar. Förutom sin funktion som ljuskälla är Green ett vackert dekorativt föremål när den är avstängd. Ljuskällan är monterad inuti lampan och är därför inte synlig. Vägglampan ger ljus nedåt, vilket gör att den lämpar sig för stämningsfull bakgrundsbelysning eller för att sätta vissa föremål i scenen. Ljuskällan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattantal. Belysningsförhållandena kan därmed anpassas till personliga preferenser. Green är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportsträckorna är korta och koldioxidutsläppen låga. Tallträet kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierat. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Green vägglampa, nötträd betsad

  Envolight Green vägglampa, nötträd betsad
  Vägglampa Green av furu i valnötslook Den gröna vägglampan har en lådformad design och är tillverkad av FSC-certifierad furu. Den individuella träfloran gör lampan till ett särskilt blickfång och tillsammans med valnötslooken ger den vardagsrummet en rustik och naturlig touch. Lampan kan placeras både i hallen, vardagsrummet och sovrummet och är ett vackert dekorativt element när den är avstängd. Lampkroppen strålar ljuset mot golvet och lämpar sig till exempel för atmosfärisk bakgrundsbelysning eller för att belysa speciella föremål. Ljuskällan ingår inte och kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena till personliga preferenser. Green är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportsträckorna är korta och koldioxidutsläppen låga. Tallträet kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierat. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Green vägglampa, gråbetsad

  Envolight Green vägglampa, gråbetsad
  Vägglampa Green av furu i grå optik Vägglampan Green övertygar med sin tydliga, lådformade design och är ett vackert dekorativt element i vardagsrummet även när den är avstängd. Lampkroppen är tillverkad av betsad furu och är ett riktigt unikt exemplar med sin individuella ådring. Grönt ger ett vackert naturligt utseende i hallen, vardagsrummet eller till och med i sovrummet. Lampan ingår inte och är dold inuti vägglampan. Ljuset avges nedåt och lämpar sig för atmosfärisk bakgrundsbelysning eller för att belysa speciella föremål. Det fria valet av ljuskälla gör det också möjligt att anpassa ljusförhållandena till personliga preferenser. Green är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportsträckorna är korta och koldioxidutsläppen låga. Tallträet kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierat. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 4 lampor

  Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 4 lampor
  Fyrljusig taklampa Gretter av ek och svart metallstomme Den fyrljusiga taklampan Gretter har en kvadratisk design och blir en vacker optisk höjdpunkt i respektive bostadsområde tack vare kombinationen av material och färger. Armaturen har en platta av ek som monteras i taket. På den är också den öppna och filigrana metallramen fäst, som omsluter lampfästena i mitten. Den öppna metallramen ger fri sikt till de fyra ljuskällorna. Ljuskällorna ingår inte och kan därför väljas fritt. Belysningsförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till armaturens användningsområde. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Taklampan kan användas till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Gretter är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägen är så kort som möjligt och att koldioxidutsläppen är låga. Den ek som används kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierad. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 2 lampor

  Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 2 lampor
  Två-ljus taklampa Gretter tillverkad av ek och svart metallstomme Den tvålampiga taklampan Gretter kombinerar materialen metall och ek och ger därmed en visuell kontrast som gör lampan till ett vackert blickfång. Plattan av ek är monterad i taket, och på den fästs även lampfästena och den svarta metallramen. Metallramen består av filigranformade stöttor och har en öppen design. Eftersom ljuskällorna inte är synliga är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa Gretter. Ljuskällorna ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till respektive plats. Taklampan kan integreras i olika bostadsområden. Gretter är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägen är så kort som möjligt och att koldioxidutsläppen är låga. Den ek som används kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierad. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 3 lampor

  Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 3 lampor
  Tre-lampig taklampa Gretter tillverkad av ek och svart metallstomme Den tre-lampiga taklampan Gretter består av en ljus ekplatta på vilken en rektangulär, svart metallram sitter. De tre lampfästena är också monterade på träplattan. De omsluts av en filigran metallram med öppen design. Kombinationen av färger och material ger vardagsrummet en naturlig och samtidigt modern prägel. Tack vare den öppna metallramen är sikten på ljuskällorna på insidan fri, varför dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga att använda (ingår inte). Taklampan kan enkelt integreras i olika bostadsområden och användas till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuset sänds in i rummet från alla sidor. Gretter är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägen är så kort som möjligt och att koldioxidutsläppen är låga. Den ek som används kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierad. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 1 lampa

  Envolight Gretter taklampa, metall/ek, 1 lampa
  Enljus taklampa Gretter tillverkad av ek och svart metallstomme Den enljusiga taklampan Gretter består av en platta av ek som är försedd med en filigran metallram. I mitten av träplattan sitter den svarta glödlampshållaren. Metallramen är rektangulär och omsluter ljuskällan inuti. Genom kombinationen av material och färger ger Gretter både en modern och naturlig touch till respektive bostadsområde. Tack vare den öppna designen kan taklampan integreras i olika bostadsområden och gör sig bra i hallar, vardagsrum och sovrum. Ljuskällan ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Ljuset strålar in i rummet från alla sidor. Gretter är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägen är så kort som möjligt och att koldioxidutsläppen är låga. Den ek som används kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierad. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Clay hänglampa björkplywood Ø 40 cm

  Envolight Clay hänglampa björkplywood Ø 40 cm
  Pendellampa Clay med skärm tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Pendellampan Clay har en skärm av björkplywood, som är ansluten till metallskåpet via en svart textilkabel. Skärmen består av enskilda träelement och är formad som en boll. Träelementen är förskjutna, vilket skapar luckor som i sin tur ger insyn i ljuskällan inuti skuggan. Dekorativa ljuskällor är därför särskilt lämpliga för belysning. Kombinationen av material och färger ger en vacker kontrast och ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig touch. Clay kan fungera som en ljuskälla i olika rum och är särskilt lämplig för att belysa vardagsrummet eller matbordet. Ljuset strålar nedåt och åt sidorna. Skärmens design skapar vackra ljus- och skuggeffekter. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Clay hänglampa björkplywood 3 lampor

  Envolight Clay hänglampa björkplywood 3 lampor
  Tre-lampor Clay hängande lampa med rund skärm och skärmar av björkplywood Pendellampan Clay består av tre sfäriska skärmar av björkplywood som hänger ner i olika höjder från en rund kapell. Förutom sin funktion som ljuskälla är lampan också lämplig som dekorativt element. Färgerna och materialen i pendellampan kontrasterar vackert mot varandra och ger vardagsrummet en både modern och naturlig touch. Skuggorna består av enskilda träelement som är förskjutna. De öppningar som uppstår gör att ljuskällan på insidan av solskydden syns tydligt. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga för belysning (ingår inte). Ljuset sprids på golvet och på sidorna och skapar vackra ljus- och skuggeffekter tack vare skärmens utformning. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Clay pendellampa björkplywood 3 lampor

  Envolight Clay pendellampa björkplywood 3 lampor
  Tre-lampor Clay hängande lampa med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Pendellampan Clay består av ett svart tak från vilket de tre lampskärmarna av björkplywood hänger, var och en med en textilkabel. Den mörka färgen på metallskåpet kontrasterar fint mot de ljusa träskuggorna. Med den här funktionen ger lampan en modern och samtidigt naturlig touch i vardagsrummet. Clay passar utmärkt för att belysa vardagsrums- och matbord. Skärmarna har en sfärisk design och består av enskilda träelement. Dessa är placerade i förskjutning till varandra och ger på så sätt ett tilltalande öppet intryck. Dessutom är sikten på ljuskällorna fri, så att dekorativa ljuskällor kan användas. Ljuset sprids till golvet och även till sidorna, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Clay hänglampa björkplywood Ø 23 cm

  Envolight Clay hänglampa björkplywood Ø 23 cm
  Pendellampa Clay med sfärisk skärm av björkplywood Pendellampan Clay är fäst vid ett metalltak via en svart textilkabel. Lampans skärm ser ut som en sfär och består av enskilda delar av björkträ. De är placerade på avstånd från varandra och ger lampan ett öppet utseende. Sikten på ljuskällan inuti är obehindrad. Dekorativa ljuskällor är därför särskilt lämpliga för belysning. Färgerna och materialen i pendellampan kontrasterar vackert mot varandra och ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig touch. Clay kan integreras i olika bostadsutrymmen och är särskilt lämplig för att belysa vardagsrums- eller matbordet. Ljuset strålar ut på golvet och på sidorna. Den skapar också vackra ljus- och skuggeffekter. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Faje golvlampa av björkplywood

  Envolight Faje golvlampa av björkplywood
  Faje golvlampa i metall och skärm av björkplywood Golvlampan Faje har en trebent ram av svart metall, som är en attraktiv kontrast till den ljusa lampskärmen av björkplywood. Det här utseendet gör Faje till ett vackert blickfång och kan användas till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Skärmen är böjd och öppnas uppåt. Skuggan består av element av björkträ som är fast monterade på avstånd från varandra. Ljuskällan har fri sikt, så dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Tack vare skärmens utformning strålar ljuset mot taket och sidorna, vilket skapar vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Envostar-märket låter sina armaturer tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Den björkplywood som används i Faje kommer från områden med hållbar förvaltning och är FSC-certifierad. Engångsmaterial som plast och polystyren undviks i förpackningarna.
 • Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 2 lampor

  Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 2 lampor
  Tvålampig hängande lampa Faje med skärmar av björkplywood i böjd form Faje hängande lampa har en metallskärm som lampskärmarna är kopplade till via en textilkabel. Både tak och textilkabel är svart och kontrasterar på ett fint sätt mot lampskärmarna som är gjorda av ljust björkträ. Skärmarna består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Detta ger en tydlig bild av ljuskällorna inuti. Faje ger en vacker naturlig touch till vardagsrummet och är idealisk för att ge ljusstyrka till vardagsrums- eller matbordet. Ljuset strålar både mot golvet och åt sidorna. Skuggornas utformning skapar speciella ljuseffekter i rummet. Dekorativa lampor (ingår inte) är därför väl lämpade för belysning. Envostar-märket låter sina armaturer tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Den björkplywood som används i Faje kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Enljus hängande lampa Faje med skärm av björkplywood i böjd form Faje hängande lampa består av en lampskärm av björkträdetaljer. Den är ansluten till det runda metallhuvudet via en svart textilkabel. Träelementen är böjda, så att skuggan blir mer expansiv mot mitten, innan öppningen mot botten blir mindre igen. Materialen och färgerna kontrasterar attraktivt mot varandra och gör lampan till ett vackert blickfång. Träelementen i skuggan är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen design. Detta ger också en vy av insidan av skärmen, där ljuskällan är placerad (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är därför särskilt lämpliga för belysning. Ljuset strålar mot golvet och sidorna. Skuggans design skapar vackra ljus- och skuggeffekter. Envostar-märket låter sina armaturer tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Den björkplywood som används i Faje kommer från områden med hållbar förvaltning och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 2 lampor

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 2 lampor
  Tvålampig hängande lampa Mors med runda skärmar av björkplywood Pendellampan Mors fästs i taket med en rektangulär kapell. Två skärmar av björkplywood hänger ner från taket, var och en med en textilkabel. Skärmarna är runda och består av enskilda träelement som är förskjutna. Detta ger en tydlig bild av ljuskällorna, som kan väljas enligt personliga önskemål. Särskilt dekorativa ljuskällor lämpar sig för belysning. Mors kan användas i olika vardagsrum och passar särskilt bra för att sätta scenen för vardagsrumsbordet eller matbordet. Tack vare det ljusa björkträdet ger armaturen omgivningen en vacker naturlig touch. Ljuset strålar nedåt och åt sidorna. Lampskärmens träelement skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostar-märket låter sina armaturer tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Floj hänglampa, björkplywood Ø 45 cm

  Envolight Floj hänglampa, björkplywood Ø 45 cm
  Pendellampa Floj tillverkad av FSC-certifierad björkplywood. Pendellampan Floj består av en skärm av ljus björkplywood som är ansluten till metallskärm med hjälp av en svart textilkabel. Materialen och färgerna kontrasterar vackert mot varandra och gör pendellampan till en visuell höjdpunkt. Träet ger också en naturlig känsla i vardagsrummet. Skuggan består av enskilda träelement som är formade som en bumerang. Detta gör att skärmen blir bredare i mitten och öppningen mot golvet något mindre. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till platsen och de personliga preferenserna. De utspridda träelementen skapar också speciella ljus- och skuggeffekter i rummet. Pendellampan är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet. Envostar-märket fokuserar på hållbarhetsaspekten av sina lampor - produkterna tillverkas i Europa, vilket leder till korta transportvägar som i sin tur bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Det björkträ som används är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Floj levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Floj hänglampa, björkplywood Ø 30 cm

  Envolight Floj hänglampa, björkplywood Ø 30 cm
  Pendellampa Floj av björkplywood med en enda lampa Floj-pendellampans skärm är ansluten till den runda lampans skärmtak med en svart textilkabel. Lampskåpet är tillverkat av metall, medan lampskärmen är tillverkad av ljus björkplywood. Kontrasten mellan material och färger gör hänglampan till ett attraktivt blickfång i vardagsrummet. Skuggan består av enskilda, tunna träelement som placerats på avstånd från varandra. Deras form påminner om en bumerang. Därför är lampans diameter mycket liten i toppen, blir mer expansiv i mitten och blir sedan mindre igen i botten. Ljuskällan ingår inte och kan väljas fritt. Det enda som måste beaktas är rätt lamphållare och effekt. Ljusförhållandena kan därmed anpassas optimalt till de egna preferenserna och kraven på platsen. Den förskjutna placeringen av träelementen skapar också intressanta ljuseffekter i rummet. Floj är idealisk för att t.ex. belysa vardagsrummet eller matbordet. Envostar-märket fokuserar på hållbarhetsaspekten av sina armaturer - produkterna tillverkas i Europa, vilket leder till korta transportvägar som i sin tur bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Det björkträ som används är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Floj levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Floj hänglampa, björkplywood, 3 lampor

  Envolight Floj hänglampa, björkplywood, 3 lampor
  Pendel lampa Floj med tre lampor tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Floj hängande lampa består av tre lampskärmar tillverkade av lätt björkplywood. De enskilda träelementen är placerade på avstånd från varandra och utformade i form av en bumerang. De gör att nyanserna blir mer expansiva i mitten, medan öppningen mot golvet är något mindre. Var och en av skärmarna är via en textilkabel kopplad till den rektangulära baldakinen, som är tillverkad av svart metall. Materialen och färgerna kontrasterar attraktivt mot varandra och gör pendellampan till en visuell höjdpunkt. Belysningsmedlen kan väljas med hjälp av watt och uttag enligt personliga önskemål. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till platsens krav och individuella idéer. På grund av skärmens utformning avges ljuset nedåt och även åt sidorna. Detta skapar speciella ljus- och skuggeffekter i rummet. Floj passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Envostar-märket fokuserar på hållbarhetsaspekten hos sina armaturer - produkterna tillverkas i Europa, vilket leder till korta transportvägar som i sin tur bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Det björkträ som används är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Floj levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Furn av lätt björkplywood med en enda lampa Pendellampan Furn är fäst i taket med en liten kapell. Den består av svart metall och är rund i formen. Lampskärmen är ansluten till lampskärmen med en textilkabel. Skärmen består av många smala element av björkträ som öppnar skärmen nedåt och ligger på avstånd från varandra. Detta skapar en vacker öppen form som ger en intressant ljus- och skuggeffekt. Ljuskällan för pendellampan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Belysningsförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till individuella preferenser och platsförhållanden. Ljuset sprids genom lampskärmen mot golvet, men också åt sidan. Furn passar utmärkt för att sätta scenen för vardagsrummet eller matbordet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogar. Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor

  Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor
  Pendellampa med tre lampor Furn tillverkad av lätt björkplywood Den tre-lampiga hängande lampan Furn monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästade på taket med en textilkabel. Skuggorna består av enskilda, smala björkträdetaljer som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att de öppnas nedåt. Ljuskällorna för pendellampan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Ljuset sänds nedåt och åt sidan. Skärmens utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 5 lampor

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 5 lampor
  Fem-lampig hängande lampa Talia med vita glasskärmar och element i ek trä Pendellampan Talia har fem lampskärmar, som är försedda med ett attraktivt element av ek. De är anslutna till den svarta kåpan med en textilkabel. Den ljusa färgen på skärmarna och den diskreta designen gör att pendellampan lätt kan integreras i olika boendemiljöer. Kombinationen av material och färger ger rummet en naturlig och mysig atmosfär. Belysningsmedlen ingår inte i leveransen och kan därför väljas enligt personliga önskemål. Allt du behöver göra är att välja rätt uttag och wattantal. Detta gör det möjligt att optimalt anpassa ljusförhållandena till platsens krav och individuella idéer. Tack vare de cylindriskt formade lampskärmarna avges ljuset selektivt och lämpar sig för att belysa bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 4 lampor

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 4 lampor
  Fyra-ljus hängande lampa Talia med vita glasskärmar och element av ek Pendellampan Talia är monterad i taket med en svart kapell från vilken fyra lampskärmar hänger. Dessa är fästade på kapellet med en textilkabel. Lamporna är tillverkade av vitt glas, cylindriskt formade och har ett dekorativt element av ek. Färg- och materialkombinationen har en mycket diskret effekt och bidrar samtidigt till en behaglig atmosfär i rummet. Ljuskällorna ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de individuella idéerna. Ljuset avges selektivt genom de cylindriska lampskärmarna och lämpar sig till exempel för belysning av bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Talia hänglampa ek/vit, 3 lampor rund

  Envolight Talia hänglampa ek/vit, 3 lampor rund
  Tre-lampiga hängande lampa Talia i rund form med vita glasskärmar Pendellampan Talia består av ett runt tak från vilket tre lampskärmar hänger ner i olika höjder. Solskydden är anslutna till taket med hjälp av textilkablar. Skärmarna är gjorda av vitt glas och har ett litet element av ek. Lampans övergripande design är mycket harmonisk och återhållsam, vilket gör att den kan integreras väl i olika boendemiljöer. Glödlamporna ingår inte och kan väljas fritt enligt lämplig sockel och wattstyrka. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas till individuella preferenser och platsförhållanden. De cylindriska lampskärmarna riktar ljuset mot golvet. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Talia pendellampa ek/vit 3 lampor linjär

  Envolight Talia pendellampa ek/vit 3 lampor linjär
  Tre-lampiga hängande lampa Talia med vita glasskärmar och element i ek trä Pendellampan Talia monteras i taket med en långsträckt skärm. Från den hänger tre lampskärmar, var och en med en svart textilkabel. Lampskärmarna består av vitt glas och är försedda med ett element av ljus ek. Tack vare den enkla och återhållsamma designen kan lampan integreras i olika boendemiljöer. Kombinationen av färger och material skapar en naturlig och mysig atmosfär. Ljuskällorna kan väljas individuellt med hjälp av lämpligt uttag och wattförbrukning. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till platsens förutsättningar och personliga idéer. På grund av lampskärmens form fokuseras ljuset mot golvet och lämpar sig till exempel för att belysa bord och diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa
  Pendellampa Talia med en enda lampa med vit glasskärm och ekelement Talia hängande lampa består av en svart kapell av metall. Från denna hänger den vita glasskärmen ner i en textilkabel. Förbindelsen mellan kabeln och skärmen består av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Trädetaljerna ger också en naturlig känsla. Belysningen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt med hjälp av den passande sockeln och wattförbrukningen. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de enskilda idéerna. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och lämpar sig till exempel för att belysa bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Terra vägglampa tall mörk, 1 lampa

  Envolight Terra vägglampa tall mörk, 1 lampa
  Vägglampa Terra tillverkad av FSC-certifierad furu i valnötslook Vägglampan Terra övertygar framför allt med sitt rustika och naturliga utseende, som ger en mysig atmosfär i boendemiljön. Väggfästet är utformat som en trästomme som verkar sticka ut från väggen. Glödlampshållaren ansluts till bagageutrymmet genom att den svarta textilkabeln lindas runt hållaren. Upphängningen kan justeras i längd. Väggfästet och lamphållaren är tillverkade av mörk furu. Ljuskällan syns inte, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga för användning. Ljuskällan kan väljas enligt personliga preferenser, det är bara nödvändigt att vara uppmärksam på lämplig effekt och uttagets storlek. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till de enskilda idéerna. Vägglampan passar utmärkt i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa, träbalk mörk, 5 lampor

  Envolight Terra hänglampa, träbalk mörk, 5 lampor
  Fem-ljus hängande lampa Terra med rustik träbalk av mörk furu Det slående draget i Terra-pendellampan är den dekorativa träbalken som fem glödlampsfästen är fästade på med svart textil. Kablarna är lindade runt balken och kan justeras i längden. Balken och uttagen är tillverkade av betsad furu i valnötslook och ger ett naturligt och mysigt intryck i boendemiljön. Pendellampan passar mycket bra över vardagsrums- eller matbord. Ljuskällorna kan väljas fritt enligt personliga preferenser. Tillsammans med de textilkablar som kan justeras i längd kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning, eftersom sikten på dem är fri. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa, träbalk mörk, 3 lampor

  Envolight Terra hänglampa, träbalk mörk, 3 lampor
  Tre-ljus hängande lampa Terra med dekorativ träbalk av mörk furu Terra-pendellampan kännetecknas av den rustika träbalken från vilken de tre lampfästena hänger i textilkablar. Uttagen och balken är tillverkade av mörk furu i valnötslook och bidrar till en mysig och naturlig atmosfär i vardagsrummet. Uttagen är böjda runt balken med anslutningskablarna och kan när som helst ändras i höjdled. Pendellampan är särskilt lämplig för montering ovanför vardagsrums- eller matbordet. Belysningsmedlen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt. Tillsammans med de justerbara uttagen i upphängningen kan ljusförhållandena anpassas perfekt till personliga behov och platsförhållanden. Eftersom lamporna inte är synliga är särskilt dekorativa ljuskällor idealiska för att belysa hänglampan. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa, träbalk ljus, 5 lampor

  Envolight Terra hänglampa, träbalk ljus, 5 lampor
  Fem-ljus hängande lampa Terra med rustik träbalk av ljust furuträ Det slående draget i Terra-pendellampan är den dekorativa träbalken från vilken fem glödlampsfästen hänger i svarta textilkablar. Kablarna är lindade runt träbalken och kan justeras i längden på upphängningen. Balken och uttagen är gjorda av betsad furu och ger ett naturligt och mysigt intryck i vardagsrummet. Pendellampan passar mycket bra över vardagsrums- eller matbord. Belysningen kan väljas fritt enligt personliga önskemål. Tillsammans med textilkablarna, som kan justeras i längd, kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning, eftersom sikten på dem är fri. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa, träbalk ljus, 3 lampor

  Envolight Terra hänglampa, träbalk ljus, 3 lampor
  Tre-ljus hängande lampa Terra med dekorativ träbalk av ljus furuträ Terra-pendellampan kännetecknas av den vackra träbalken från vilken de tre lampfästena hänger i textilkablar. Balken och uttagen är tillverkade av ljus furu och bildar en harmonisk helhetsbild. Uttagen är böjda runt balken med sina kablar och kan justeras i höjdled när som helst. Pendellampan lämpar sig särskilt bra för att belysa vardagsrummet eller matbordet. Glödlamporna ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt. Tillsammans med de höj- och sänkbara uttagen kan ljusförhållandena anpassas optimalt till personliga behov och platsförhållanden. Eftersom lamporna inte är synliga, lämpar sig dekorativa ljuskällor väl för att belysa hänglampan. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra bordslampa, mörk tall

  Envolight Terra bordslampa, mörk tall
  Bordslampa Terra med stativ av FSC-certifierad furu i valnötslook Terra bordslampans design övertygar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörk furu och är också bordslampans glödlampshållare. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i respektive boendemiljö. Terra är idealisk som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som dekorativ sänglampa. Eftersom belysningsmedlet inte ingår i leveransen kan det väljas enligt individuella önskemål. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och lämplig effekt. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket gör att ljuskällan inte hindras. Därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk kantig

  Envolight Terra hänglampa tall mörk kantig
  Tre-ljus hängande lampa Terra tillverkad av mörkt furuträ i en långsträckt form. Pendellampan Terra monteras i taket med en rektangulär kapell i svart metall. Tre lampfästen hänger ner från taket, var och en med en textilkabel. Uttagen är tillverkade av färgat furuträ i valnötslook och ger en vacker naturlig touch i vardagsrummet. Terra passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet. Eftersom hängande lampor inte har lampskärmar i egentlig mening är sikten på ljuskällorna fri. Dessa ingår inte i leveransen och kan därför väljas individuellt. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas till personliga behov. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för Terra-belysning. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i produktionen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa, ljus tall, 5 lampor

  Envolight Terra hänglampa, ljus tall, 5 lampor
  Fem-ljus hängande lampa Terra av färgat furuträ Pendellampan Terra består av fem glödlampsfästen i ljus furuträ, som alla är anslutna till metallskåpet via en textilkabel. Kombinationen av material och färger har en modern effekt och ger samtidigt en naturlig ton i vardagsrummet. Pendellampan är särskilt lämplig för att belysa mat- eller vardagsrumsbord. Ljuskällorna kan ses utan hinder, vilket gör att dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för användning. Lamporna kan väljas individuellt med hjälp av det passande uttaget. Detta gör det möjligt att på bästa sätt anpassa ljusförhållandena till personliga preferenser och till respektive platsförhållanden. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa ljus tall rondell

  Envolight Terra hänglampa ljus tall rondell
  Tre-ljus hängande lampa Terra i rund form av betsat furuträ Terra Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De är gjorda av ljus furu och är placerade i olika höjder. Tack vare designen och materialkombinationen fungerar lampan inte bara som en ljuskälla utan också som ett vackert dekorativt element och passar bra i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt och därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa terra. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa ljus tall 3 lampor

  Envolight Terra hänglampa ljus tall 3 lampor
  Tre-ljus hängande lampa Terra tillverkad av betsad furu i en långsträckt form. Terra hängande lampa fästs i taket med en rektangulär kapell av svart metall. De tre lampfästena är alla anslutna till taket med en textilkabel. Uttagen är tillverkade av färgat furuträ och ger en vacker naturlig touch i vardagsrummet. Terra passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet. Eftersom hängande lampor inte har några lampskärmar i egentlig mening är sikten på ljuskällorna fri. Dessa ingår inte i leveransen och kan väljas individuellt. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas till personliga behov. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning av Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Bridge taklampa, metallskärm, 1 lampa

  Envolight Bridge taklampa, metallskärm, 1 lampa
  Taklampa Bridge med metallskärm i form av en lanternin Taklampan Bridge består av en rund metallform som består av flera ringar som blir mindre och mindre. I mitten sitter en liten ekplatta på den svarta lamphållaren. Den är omgiven av två filigran metallbågar, vilket gör att taklampan ser ut som en lykta. Ljuskällan kan inte ses, vilket gör att en dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning av Bridge. Lampan kan väljas fritt med hjälp av det passande uttaget, så att ljusförhållandena kan anpassas till personliga önskemål. Bridge kan integreras i olika rum och passar till exempel i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Terra hänglampa, ljus tall, 1 lampa

  Envolight Terra hänglampa, ljus tall, 1 lampa
  Pendellampa Terra av färgat furuträ Pendellampan Terra består av en svart metallskärm från vilken en textilkabel leder till lamphållaren som är gjord av furu. Lampan är mycket enkel och ger en vacker naturlig ton till respektive boendemiljö genom furuträdet. Den passar till exempel utmärkt som ljuskälla ovanför vardagsrummet eller matbordet, men kan också användas i hallen och fungera som ett dekorativt element. Armaturen har ingen lampskärm i egentlig mening, så att sikten på ljuskällan är fri. Därför är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa en hängande lampa. Dessutom kan ljuskällan väljas fritt. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas individuellt till idéerna och platsförhållandena. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Bridge taklampa, 2 lampor, rektangulär

  Envolight Bridge taklampa, 2 lampor, rektangulär
  Tvålampig taklampa Bridge med rektangulärt metallnät och element av ek Taklampan Bridge består av ett svart metallnät med filigrana, diskreta stöttor. I mitten har en robust ekplatta satts in på vilken de två lampfästena är fästa. Materialen och designen kontrasterar attraktivt mot varandra, vilket gör lampan till ett vackert blickfång. Taklampan lämpar sig till exempel för belysning av vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Eftersom sikten på de två ljuskällorna är fri, är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för belysning. Dessa kan väljas fritt beroende på vilken lamphållare som passar. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till platsen och individuella idéer. Lampfästena är riktade nedåt, men ljuset sänds ut i alla riktningar. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Bridge taklampa, 3 lampor, rund

  Envolight Bridge taklampa, 3 lampor, rund
  Tre-ljus taklampa Bridge med runda element i metall och ek Den tre-lampiga taklampan Bridge består av ett runt, filigrant metallnät i svart. I mitten finns en rund platta av ek som ser robust ut i kontrast till metallelementet och på vilken de tre lampfästena är fästa. Den kontrasterande designen och de olika materialen gör taklampan till ett vackert blickfång i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa ljuskällor är idealiska att använda. Eftersom lamporna inte ingår i leveransen kan de väljas fritt. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till personliga idéer och platsförhållanden. Lamporna är riktade mot golvet men ger ljus i alla riktningar. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Bridge taklampa, 3 lampor, rektangulär

  Envolight Bridge taklampa, 3 lampor, rektangulär
  Taklampa med tre lampor Bridge med svart metallgaller och rektangulär platta i ek Bridge taklampa med tre lampor övertygar med kombinationen av materialen metall och ek, vilket gör den till ett attraktivt blickfång. Det rektangulära metallnätet har en mycket filigran design, medan den något mindre träplattan i mitten ser mycket robust ut. Tre svarta lampfästen är monterade på träelementet och pekar mot golvet. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för att belysa taklampan, eftersom sikten på dessa är fri. Detta gör det möjligt att utforma ljusförhållandena enligt individuella önskemål och platsförhållanden. Ljuset avges från alla sidor. Taklampan Bridge passar utmärkt som ljuskälla i hallen, vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, kvadratisk

  Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, kvadratisk
  Fyrljus taklampa Bridge i metall och ek, fyrkantig Taklampan Bridge består av ett svart metallgaller i vars mitt en fyrkantig platta av ek är fastsatt. Där har fyra glödlampsfästen monterats, som också är svartfärgade. Metallstöden är mycket filigrana och kontrasterar mot det stabila träelementet i mitten. Den visuella kontrasten och de olika materialen gör taklampan till ett attraktivt blickfång och gör en bra figur i till exempel hallen, vardagsrummet, matplatsen eller sovrummet. De fyra ljuskällorna ingår inte och kan väljas individuellt med hjälp av det passande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till platsen och de personliga idéerna. Eftersom ljuskällorna inte är synliga är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa taklampan. De stöder också dess dekorativa karaktär. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, grupperad

  Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, grupperad
  Fyrljusig taklampa Bridge av metallgaller med bundna träelement Taklampan Bridge består av ett svart, rektangulärt metallgaller som består av 15 små rutor. I mitten av metallstrukturen finns fem träelement, varav fyra har en svart glödlampshållare. Tack vare den ovanliga designen och materialkombinationen är taklampan ett vackert blickfång och lämpar sig till exempel för belysning av hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällorna i lampans mitt är inte synliga, vilket gör att dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga. Dessa kan väljas fritt med hjälp av den matchande lamphållaren, så att ljusförhållandena kan anpassas perfekt till individuella idéer och behov. Ljuskällorna är riktade nedåt, men strålar ut ljuset i alla riktningar. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Jasper pendellampa, 3 lampor, linjär

  Envolight Jasper pendellampa, 3 lampor, linjär
  Pendellampa med tre lampor Jasper i ek och betong med rak skärm Den tre-lampiga hängande lampan Jasper är tillverkad av ek och betong. Tre cylindrar med integrerade lamputtag hänger ner från det raka taket i en rad svarta textilkablar. Materialkombinationen är ovanlig, ser naturlig och modern ut samtidigt och bidrar till en dekorativ effekt. Jasper passar utmärkt för att belysa vardagsrummet eller matbordet. Belysningsmedlen ingår inte och kan därför väljas enligt egna önskemål och det passande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de önskade idéerna och kraven på platsen. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga för belysning. Ljuskällorna är riktade nedåt och strålar ljuset i alla riktningar. Ekträdet som används till armaturen är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostars armaturer tillverkas i Europa och garanterar därför korta transportsträckor, samtidigt som koldioxidutsläppen är låga. Jasper levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Jasper hänglampa, 3 lampor, rondell

  Envolight Jasper hänglampa, 3 lampor, rondell
  Suspensionslampa Jasper i ek och betong med rund skärm och tre cylindriska uttag. Den tre-lampiga hängande lampan Jasper är tillverkad av ljus ek och betong. Tre cylindriska lamphållare i olika höjder hänger ner från den runda taklampan. De är alla anslutna till kapellet med en svart textilkabel. Kombinationen av material är ovanlig och ser modern och naturlig ut på samma gång. Ljuskällorna kan väljas fritt. På så sätt kan ljusförhållandena i rummet anpassas till individuella önskemål. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga, eftersom de nedåtriktade uttagen är utrustade utan skärm. Ekträdet som används till armaturen är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostars armaturer tillverkas i Europa och garanterar därför korta transportsträckor, samtidigt som koldioxidutsläppen är låga. Jasper levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Neptuna hänglampa, 4 lampor linjär

  Envolight Neptuna hänglampa, 4 lampor linjär
  Fyra-ljus hängande lampa Neptuna tillverkad av furu och metall Pendellampan Neptuna består av en långsträckt baldakin från vilken fyra lampskärmar hänger ner. Liksom kapellet är lampskärmshållarna tillverkade av furu och lamphållaren är placerad i mitten av kapellet. Ljuskällorna ingår inte och kan väljas fritt enligt det passande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena i respektive bostadsområde utformas helt enligt personliga önskemål. Dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning, eftersom skuggan är öppen. Den grå färgdesignen och materialens samspel har en mycket harmonisk effekt, vilket gör att armaturen lätt kan integreras i olika bostadsområden. Neptuna är till exempel en fin figur över mat- eller vardagsrumsbordet. Förutom sin funktion som ljuskälla är lampan också ett vackert dekorativt element och vet hur man övertygar med sina lyktformade skärmar. Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från odlingsområden som förvaltas på ett hållbart sätt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Neptuna hänglampa 3 lampor rondell

  Envolight Neptuna hänglampa 3 lampor rondell
  Tre-ljus hängande lampa Neptuna tillverkad av furu och metall i rund form Pendellampan Neptuna består av ett runt tak av furu från vilket tre lampskärmar hänger ner i olika höjder. Var och en av dem har en skärmhållare i trä som den svarta glödlampshållaren är fäst vid. Tack vare den runda designen och den harmoniska färgsättningen fungerar lampan inte bara som ljuskälla utan även som ett dekorativt element. Den lämpar sig till exempel för användning i hallen eller i vardagsrummet. Lampskärmarna består av ett delikat och diskret metallelement vars form påminner om en lykta. Ljuskällan är inte synlig, vilket gör att dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning. Tack vare det fria valet av lampor kan ljusförhållandena anpassas till platsen och de personliga preferenserna. Den tall som används i Neptuna är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Envostar-lamporna tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Neptuna hänglampa, 1 lampa

  Envolight Neptuna hänglampa, 1 lampa
  Enljus hängande lampa Neptuna tillverkad av furu och metall Neptuna hängande lampa består av en skärm och en skärmhållare av grått furuträ, där den svarta glödlampshållaren är fäst. Den ramas in av en diskret metallform, som också är utformad i grått. Kombinationen av material är harmonisk och ser naturlig och modern ut på samma gång. Pendellampan är idealisk för att belysa vardagsrummet eller matbordet. Tack vare den öppna metallskärmen är ljuskällan fri att se, vilket gör den särskilt lämplig för dekorativa ljuskällor. Ljuskällan är riktad nedåt, men strålar ut ljuset i alla riktningar. Tack vare det fria valet av ljuskälla kan ljusförhållandena anpassas till respektive bostadsutrymme och personliga idéer. Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från odlingsområden som förvaltas på ett hållbart sätt. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Neptuna taklampa, kantig 2 lampor

  Envolight Neptuna taklampa, kantig 2 lampor
  Rektangulär taklampa Neptuna av FSC-certifierad furu, tvåflammig Taklampan Neptuna består av en rektangulär tallplatta på vilken två glödlampsfästen har fästs, som pekar åt motsatt håll. De omges av ett diskret metallnät i grått. Tack vare den återhållsamma färgdesignen kan taklampan integreras i olika boendemiljöer och förhöja dem. Ljuskällan ingår inte i leveransen och kan väljas fritt. På så sätt är det möjligt att anpassa ljusförhållandena till personliga preferenser och platsförhållanden. Eftersom ljuskällorna inte är synliga är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa taklampan. Taklampan Neptuna är en produkt av märket Envostar, som lägger stor vikt vid hållbarhet: Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänligt förvaltade skogsområden. Produktionen i Europa innebär korta transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. Armaturen levereras också i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Neptuna vägglampa, tall/metall, 1 lampa

  Envolight Neptuna vägglampa, tall/metall, 1 lampa
  Vägglampa Neptuna med väggfäste av furu och skärm av metallnät. Vägglampan Neptuna består av ett väggfäste av furu som är hållet i ljusgrått. Lampans sockel för glödlampan och lampans skärm är tillverkade av metall. Skärmen har en öppen design, är placerad i en halvcirkelform på väggfästet och består av fina, grå metallstänger. Tack vare den diskreta och harmoniska färgsättningen kan armaturen lätt integreras i olika bostadsområden. Neptuna passar till exempel utmärkt som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare den öppna skärmen kan en dekorativ glödlampa användas för att belysa vägglampan. Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från odlingsområden som förvaltas på ett hållbart sätt. Lamporna av märket Envostar tillverkas också i Europa, vilket garanterar korta transportvägar och en betydande minskning av koldioxidutsläppen. Neptuna levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Yahel golvlampa av metall, svart

  Envolight Yahel golvlampa av metall, svart
  Yahel golvlampa med tre ben, öppen metallskärm och fotbrytare Golvlampan Yahel är tillverkad av svart metall och ser därför ädel och modern ut. Tack vare den diskreta färgen kan den integreras i olika vardagsrum och inredningsstilar. Den kan till exempel användas utmärkt som lampa i vardagsrummet eller matsalen, i hallen eller i sovrummet. En fotbrytare är ansluten till matarledningen och kan användas för att slå på och av Yahel. Golvlampans skärm består av ett öppet metallnät genom vilket ljuskällan är synlig. Därför är det möjligt att använda en dekorativ ljuskälla. Genom det fria valet av ljuskälla kan ljusförhållandena i rummet anpassas till personliga preferenser. Envostars armaturer tillverkas för hand i Europa, vilket garanterar korta transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. Återvinningsbara material används i förpackningarna, plastfolie och polystyren används inte.
 • Envolight Yahel hänglampa, ek/svart, Ø 45 cm

  Envolight Yahel hänglampa, ek/svart, Ø 45 cm
  Pendellampa Yahel med rund skärm av metallstänger, svart Pendellampan Yahel är tillverkad av metall och har en öppen skärm som är rund och kännetecknas av smala metallsträngar. En valfri ljuskälla sätts in i dess mitt. Den är riktad nedåt och sänder ut ljuset på alla sidor. Dekorativa ljuskällor, t.ex. glödlampor, är särskilt lämpliga för att belysa Yahel. Å ena sidan är ljuskällan fritt synlig och å andra sidan betonas hänglampans iögonfallande utseende ytterligare. Yahel är vacker över köks-, mat- eller vardagsrumsbordet. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Tack vare produktionen i Europa är transportvägarna korta och koldioxidutsläppen låga. Det lilla träelementet ovanför lampskärmen är tillverkat av oljad ek som är FSC-certifierad och kommer från hållbara odlingsområden. Lampan levereras också i en förpackning som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Yahel hänglampa, ek/svart, Ø 65 cm

  Envolight Yahel hänglampa, ek/svart, Ø 65 cm
  Pendellampa Yahel med en lampa och skärm av platt metallnät Yahel-pendellampan kännetecknas av den svarta, runda skärmen som är tillverkad av fina metallsträngar, vilket gör att lampan ser mycket filigran ut. Tack vare sin slående design är lampan ett verkligt blickfång och förhöjer varje bostadsområde. Den fritt valbara ljuskällan är placerad i mitten av metallelementet. Den är riktad nedåt och sänder ut ljus till alla sidor. Eftersom ljuskällan i mitten av armaturen är lätt synlig är dekorativa lampor särskilt lämpliga för belysning. Dessutom betonas armaturens extraordinära utseende ännu en gång. Armaturerna av märket Envostar tillverkas i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv effekt på CO2-utsläppen och minskar dem. Träelementet ovanför skärmen är tillverkat av FSC-certifierad ek och kommer också från hållbara odlingsområden. Förpackningen är tillverkad av återvinningsbara material. För att komplettera hållbarhetsaspekten rekommenderas användning av en LED-ljuskälla.
 • Envolight Yahel vägglampa, ek/svart, Ø 35 cm

  Envolight Yahel vägglampa, ek/svart, Ø 35 cm
  Ovanlig vägglampa Yahel med runda metallnät av fina stöttor Yahel-vägglampans form påminner om en blomma och den ovanliga designen gör den till en visuell höjdpunkt i varje vardagsrum. Matningskabeln med växelbrytare och det runda metallelementet är fäst på väggfästet av ek. Glödlampan sätts i mitten av elementet (ingår inte). En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för att stödja armaturens iögonfallande utseende. Tack vare den fritt valbara ljuskällan kan ljusförhållandena i rummet anpassas till personliga preferenser och platsförhållanden. Ljuset sprids på alla sidor, och metallnätets utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter på väggen. Yahel är en produkt av märket Envostar, som tillverkar sina armaturer i Europa. Transportvägarna är därför korta och minskar koldioxidutsläppen. Ekträdet som används för väggfästet kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierat. Återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Yahel vägglampa, ek/svart, Ø 45 cm

  Envolight Yahel vägglampa, ek/svart, Ø 45 cm
  Ovanlig vägglampa Yahel med runda metallnät av fina stöttor Yahel-vägglampans form påminner om en blomma och den ovanliga designen gör den till en visuell höjdpunkt i varje vardagsrum. Matningskabeln med växelbrytare och det runda metallelementet är fäst på väggfästet av ek. Glödlampan sätts i mitten av elementet (ingår inte). En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för att stödja armaturens iögonfallande utseende. Tack vare den fritt valbara ljuskällan kan ljusförhållandena i rummet anpassas till personliga preferenser och platsförhållanden. Ljuset sprids på alla sidor, och metallnätets utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter på väggen. Yahel är en produkt av märket Envostar, som tillverkar sina armaturer i Europa. Transportvägarna är därför korta och minskar koldioxidutsläppen. Ekträdet som används för väggfästet kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierat. Återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Fence taklampa, metall/trä, 4 lampor

  Envolight Fence taklampa, metall/trä, 4 lampor
  Taklampa med fyra lampor Fence i metall med justerbara lamphuvuden Taklampan Fence övertygar med sin kombination av metall och ek. På så sätt får vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig touch. Med sin harmoniska och diskreta färgdesign kan armaturen enkelt integreras i olika möbler och ger den nödvändiga ljusstyrkan i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Ljuskällorna kan väljas fritt enligt önskat uttag. På så sätt kan ljusförhållandena harmoniseras med individuella idéer. Med rätt ljuskälla och flexibelt justerbara armaturhuvuden kan den önskade platsen belysas optimalt. Taklampan Fence är en produkt av märket Envostar, som tillverkar sina armaturer i Europa. Transportvägarna är korta och minskar avsevärt koldioxidutsläppen. Lampans ekdelar är FSC-certifierade och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Sist men inte minst är förpackningen klimatneutral och består av återvinningsbara material.
 • Envolight Fence taklampa, metall/trä, 2 lampor

  Envolight Fence taklampa, metall/trä, 2 lampor
  Taklampa med två lampor Fence i metall och ek Taklampan Fence består av två runda skärmar som har utformats öppet. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör att dekorativa ljuskällor, t.ex. glödlampor, rekommenderas. Tack vare det fria valet av ljuskällor kan ljusförhållandena i respektive bostadsutrymme anpassas optimalt till individuella preferenser och platsförhållanden. Fence kombinerar materialen metall och ek och förenar dem till en lampa som ger både modernitet och naturlighet i inredningen. Vägglampan passar utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet, men kan också användas för att belysa hallen. De matchande glödlamporna ger varje rum det där lilla extra. Envostar står för hållbara lampor och tillverkar dem i Europa. Detta möjliggör korta transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. Den ek som används i Fence är FSC-certifierad och kommer från miljövänliga odlingsområden. Sist men inte minst är förpackningarna klimatneutrala och återanvändbara material används.
 • Envolight Fence taklampa, metall/trä, 3 lampor

  Envolight Fence taklampa, metall/trä, 3 lampor
  Taklampa Fence i svart metall och oljad ek, tre flammor Taklampan Fence är tillverkad av metall och ek och har tre skärmar som är flexibelt justerbara. Tack vare den enkla och harmoniska färgsättningen passar Fence i olika bostadsområden. Vare sig det är en ljuskälla i hallen, sovrummet eller vardagsrummet - taklampan gör en bra figur överallt och ger omgivningen det där lilla extra. De öppet utformade lampskärmarna hindrar inte ljuskällorna från att synas, vilket gör att dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för användning. Tillsammans med de justerbara lamphuvudena kan ljusförhållandena anpassas till personliga behov och lysa upp rummet på bästa sätt. Envostar tillverkar sina armaturer i Europa och garanterar därmed korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Träelementen på armaturhuvudena är FSC-certifierade och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. När det gäller förpackningar satsar man på återanvändbara material och avstår från plastfilm och polystyren.
 • Envolight Fence vägglampa med öppen metallskärm

  Envolight Fence vägglampa med öppen metallskärm
  Vägglampa med en lampa Fence med öppen metallskärm Fence vägglampa består av ett väggfäste och en lampskärm i svart metall. Förbindningselementet är kromfärgat, ljuskällans uttag är tillverkat av ljus ek. Kombinationen av material och färger ser mycket harmonisk ut och ger vardagsrummet ett modernt och samtidigt naturligt utseende. Vägglampan kan användas på många olika sätt - den passar utmärkt som ljuskälla i hallen, men kan också användas i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare det fria valet av ljuskälla kan ljusförhållandena anpassas till de personliga önskemålen. Eftersom ljuskällan inte är synlig är dekorativa ljuskällor mycket lämpliga för att belysa vägglampan. Tack vare den öppna skärmen sprids ljuset till alla sidor. Fence är en produkt av märket Envostar, som tillverkar sina lampor i Europa. Detta innebär att transportvägarna är korta och att koldioxidutsläppen minskar betydligt. Den ek som används är också FSC-certifierad och kommer från områden som förvaltas på ett hållbart sätt. Även när det gäller förpackningarna läggs stor vikt vid klimatneutralitet genom att undvika engångsmaterial som polystyren och plastfilm.
 • Envolight Rowan taklampa, ek, kantig, 4 lampor

  Envolight Rowan taklampa, ek, kantig, 4 lampor
  Rektangulär taklampa Rowan tillverkad av FSC-certifierad ek, fyrflammig Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av ek och fyra glödlampshållare i metall. Det ljusa träet och de svarta uttagen bildar en attraktiv kontrast och ger en naturlig touch i det motsvarande vardagsrummet. Tack vare sin öppna, tidlösa design kan Rowan enkelt integreras i olika rum. Den är till exempel särskilt lämplig för användning i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. Ljuskällorna ingår inte i leveransen och kan väljas fritt enligt önskat uttag. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till personliga preferenser. Eftersom ljuskällorna inte är synliga är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa Rowan. Ljuset sprids till omgivningen på alla sidor. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer och tillverkar sina produkter i Europa. Detta förkortar transportavstånden och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Dessutom används inte engångsmaterial som plast eller polystyren i förpackningarna. Den ek som används till Rowan-lampan är FSC-certifierad och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden.
 • Envolight Rowan taklampa, ek, kvadrat, 4 lampor

  Envolight Rowan taklampa, ek, kvadrat, 4 lampor
  Fyrkantig taklampa Rowan med ram av FSC-certifierad ek Den fyrljusiga taklampan Rowan övertygar med sina klara linjer och sin öppna design. Med sitt diskreta, ljusa ekträ passar den väl in i många olika boendemiljöer och ger en behaglig naturlig känsla. Lampfästena är tillverkade av svart metall och ger en vacker visuell kontrast till träramen. Eftersom sikten på de fyra ljuskällorna är fri, är dekorativa ljuskällor idealiska för belysningen. Dessa kan väljas fritt så att ljusförhållandena kan anpassas till personliga preferenser. Rowan kan användas flexibelt i olika rum och lämpar sig utmärkt för belysning av till exempel hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Taklampan är tillverkad av FSC-certifierat trä som kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Produkterna från Envostar-märket tillverkas för hand i Europa. Detta garanterar korta transportvägar och gör att koldioxidutsläppen minskar betydligt. När det gäller förpackningar är det viktigt att återanvändbara material används.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 2 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 2 lampor
  Rektangulär taklampa Rowan av FSC-certifierad ek, två lampor Taklampan Rowan är tillverkad av oljad ek, lampans centrumfästen är gjorda av metall och är svart. De klara linjerna och den diskreta färgdesignen gör att taklampan lätt kan integreras i många bostadsområden. Den fungerar till exempel utmärkt som ljuskälla i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. På grund av lampans öppna utformning är det möjligt att använda dekorativa ljuskällor (ingår inte). Rowan kan på så sätt bli ett verkligt blickfång och ge boendemiljön det där lilla extra. Tack vare det fria valet av glödlampa kan miljön belysas enligt personliga önskemål. Envostar tillverkar sina armaturer i Europa. De kortare transportvägarna minskar koldioxidutsläppen med cirka 90 procent. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade områden. Även när det gäller förpackningar läggs stor vikt vid att undvika engångsmaterial som plast och polystyren. För att komplettera dessa hållbarhetsaspekter används energieffektiva LED-lampor för belysning.
 • Envolight Kubiko vägglampa, ek oljad

  Envolight Kubiko vägglampa, ek oljad
  Kubisk vägglampa Kubiko i oljad ek med indirekt ljus Kubiko vägglampa består av en enkel kubik i lätt, oljad ek. Ljuset från de glödlampor som ska användas reflekteras inuti och avges indirekt genom den öppna undersidan. Detta skapar en mjuk tilläggsbelysning, vilket tillsammans med det naturliga utseendet gör Kubiko vägglampa till ett mycket trevligt inredningselement för vardagsrummet. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Lantern hänglampa cappuccino

  Envolight Lantern hänglampa cappuccino
  Lantern Pendel i Cappuccino Den cylindriska bomullsskärmen på pendellampan Lantern är färgad i den trendiga färgen cappuccino. Ett beigefärgat rep håller den ovanför metallramen, och en textilklädd kabel släpper ner pendeln från taket. Hållbarhet har hög prioritet för Envostar. De viktigaste materialen som används är baserade på naturliga råvaror, förpackningarna är återvinningsbara och tack vare produktionen i Europa hålls transportavstånden inom gränser.
 • Envolight Lola bordslampa vit

  Envolight Lola bordslampa vit
  Hållbar bordslampa Lola med vit bomullstygsskärm Bordslampan Lola är tillverkad av bomull och metall och har en enkel och samtidigt ovanlig, oberoende design som övertygar med en avslappnad och hemtrevlig karaktär. Den vita, avsmalnande skärmen är fäst med ett beigefärgat rep över den inre metallstrukturen. Förutom användningen av naturliga råvaror ligger fokus även på hållbarhet i andra avseenden. Envostar bordslampa tillverkas i Europa för att minska transportsträckorna och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Lantern taklampa cappuccino

  Envolight Lantern taklampa cappuccino
  Lantern Taklampa i bomullstextil Skärmen av bomullstyg, som är löst placerad över en cylindrisk metallram och som är knuten ihop i botten med ett beigefärgat rep, har en ljus cappuccinobrun färg. Med den här trendiga skärmen kan taklampan Lantern kombineras med naturliga nyanser. Envostar-märkets lampor tillverkas i Europa, vilket gör att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen minimeras. Återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envolight Neptuna vägglampa i lyktform

  Envolight Neptuna vägglampa i lyktform
  Vägglampa Neptuna av furu och metall i lyktform Vägglampan Neptuna har en hållare av furu från vilken en rätvinkligt böjd förbindningsdel leder till lampans skärm. Den centralt monterade glödlampshållaren är riktad nedåt och omges av ett rundat metallnät. Med den här formen påminner lampan om en lykta och fungerar inte bara som en ljuskälla, utan är också lämplig som ett dekorativt element i vardagsrummet. Användningsområdena för vägglampan är många. Neptuna är lämplig för att belysa hallen eller vardagsrummet, men kan också användas i sovrummet. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena i rummet anpassas till individuella behov. Eftersom skärmen har en mycket öppen utformning är en dekorativ ljuskälla särskilt lämplig. Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från odlingsområden som förvaltas på ett hållbart sätt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Lola bordslampa svart

  Envolight Lola bordslampa svart
  Lola svart bordslampa med konisk skärm av bomullstyg Bordslampan Lola med sitt avslappnade, hemtrevliga utseende är ett välkommet tillskott i nästan alla inredningar. Den helt svarta designen ser chic ut, men samtidigt naturlig tack vare bomullstyget och den beigefärgade sladden. Användningsområden är t.ex. nattduksbordet vid sängen eller ett sidobord i vardagsrummet. Lola levereras i en återvinningsbar förpackning. Detta är en av de aspekter som gör armaturer av märket Envostar till ett miljömedvetet val. Dessutom bidrar de korta transportvägarna från produktionsanläggningarna inom Europa till en gynnsam miljöbalans.
 • Envolight Lola golvlampa écru

  Envolight Lola golvlampa écru
  Lola - naturlig golvlampa tillverkad i Europa Golvlampan Lola står på en smal metallram i svart och har en lampskärm av bomullstyg. Tyget har den naturliga färgen ecru, som på ett underbart sätt understryker skuggan. Dessutom finns det ett beigefärgat rep för att fästa den inre koniska metallstrukturen. Förutom valet av material fokuserar Envostar-märkets armatur även på andra aspekter på naturen. Produktionen sker till exempel i Europa för att minimera transportvägarna och transporten sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz golvlampa vit

  Envolight Waltz golvlampa vit
  Golvlampa Waltz - vågig bomullsskärm i vitt Golvlampan Waltz består av en cylindrisk lampskärm av vitt bomullstyg och en svart metallram. För att läsa i favoritfåtöljen eller som avslappnad extra belysning - Waltz golvlampa stöder perfekt en hemtrevlig atmosfär. Hållbarhet är en viktig aspekt för Envostars armaturer. Produktionen sker i Europa, vilket minskar transportvägarna och koldioxidutsläppen. Återvinningsbara material används i förpackningarna. För själva armaturerna används förnybara råvaror och hållbara material.
 • Envolight Rowan vägglampa av ek, 1 lampa

  Envolight Rowan vägglampa av ek, 1 lampa
  Lådformad vägglampa Rowan av FSC-certifierad ek, enkel flamma Rowan vägglampan är tillverkad av oljad ek och har en svart glödlampshållare i metall. De två materialen och färgerna bildar en attraktiv kontrast. Tack vare sin tydliga form och raka linjer kan vägglampan enkelt integreras i olika bostadsområden och kan till exempel förhöja hallen, vardagsrummet eller sovrummet med sitt naturliga utseende. På grund av den öppna konstruktionen och den fria sikten in i armaturens inre är en dekorativ glödlampa eller LED-lampa lämplig för att belysa Rowan. Tack vare det fria valet av ljuskälla kan ljusförhållandena anpassas till de personliga önskemålen på ett idealiskt sätt. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Rowan vägglampan är en produkt av märket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad ek som kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Lamporna tillverkas i Europa, vilket innebär att korta transportvägar är möjliga och att CO2-utsläppen minskar betydligt. Envostar lägger också vikt vid återanvändbara material för förpackningar, plast och polystyren undviks.
 • Envolight Rowan golvlampa av ek

  Envolight Rowan golvlampa av ek
  Öppen golvlampa Rowan med ram av FSC-certifierad ek Golvlampan Rowan består av oljad ek och tre svarta metallstänger på insidan som glödlamporna sitter fast på. Materialen och färgerna bildar en vacker kontrast, vilket gör att lampan ger en naturlig ton till respektive bostadsutrymme och samtidigt ser modern ut. Golvlampan passar utmärkt som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Eftersom Rowan har en öppen design är dekorativa glödlampor som är monterade på olika höjder på metallstängerna särskilt lämpliga för belysning. Tack vare det fria valet av glödlampor kan ljusförhållandena anpassas till individuella idéer. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostars produkter tillverkas i Europa och garanterar därför korta transportvägar och minskade koldioxidutsläpp. Den ek som används till Rowan kommer från hållbart förvaltade skogsområden och är FSC-certifierad. Sist men inte minst är förpackningen av artiklarna också klimatneutral och gör det möjligt att avstå från engångsprodukter som Styrofoam eller plastfolie.
 • Envolight Neptuna bordslampa med metallskärm

  Envolight Neptuna bordslampa med metallskärm
  Neptuna bordslampa i grått furuträ och öppen metallskärm Neptuna bordslampa består av en fot av furu. I mitten finns den svarta glödlampshållaren, som är omgiven av ett rundat, diskret metallnät. Ljuskällan ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. På så sätt är en individuell anpassning av ljusförhållandena också möjlig. Skärmens öppna utformning gör dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för belysning. Förutom sin funktion som ljuskälla är Neptuna bordslampa också ett vackert dekorativt element som ger vardagsrummet det där lilla extra. Tack vare den öppna designen och den harmoniska material- och färgkombinationen kan lampan passa in i olika rum och gör en bra figur både i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Den tall som används i Neptuna är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Open hänglampa med metallskärm, kantig

  Envolight Open hänglampa med metallskärm, kantig
  Pendel lampa Open med utskjutande, vinkelformad skärm av svart metall Kännetecknande för pendellampan Open är dess stora metallskärm, som påminner om formen av en triangel eller triangel. Skärmens enskilda metallstöttor är mycket diskreta och gör att armaturen, som namnet redan antyder, verkar öppen och diskret. Glödlampshållaren är tillverkad av FSC-certifierad ek och ger ett attraktivt, naturligt inslag till den modernt utformade armaturen. Open passar perfekt ovanför vardagsrums- eller matbordet. Skärmen har en mycket öppen utformning som gör det möjligt att se dess insida och ljuskällan. Därför rekommenderas användning av en dekorativ ljuskälla, som också kan ha större dimensioner. Detta stöder armaturens optiska effekt. Ljuskällan ingår inte och kan väljas fritt beroende på vilket uttag som passar. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas till personliga behov. Open är en produkt av märket Envostar, vars armaturer tillverkas i Europa. De korta transportvägarna bidrar i hög grad till att minska koldioxidutsläppen. Open levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Jasper hänglampa, ek/betong 1 lampa

  Envolight Jasper hänglampa, ek/betong 1 lampa
  Pendellampa Jasper av ek och betong med en enda lampa Den enljusiga hängande lampan Jasper består av ek och betong och har även en svart textilkabel. Kombinationen är ovanlig, rustik och harmonisk och ger en naturlig touch i vardagsrummet genom den ljusa eken. Ljuskällan är riktad nedåt och är idealisk för att belysa till exempel vardagsrummet eller matbordet. Ljuskällan ingår inte och kan väljas fritt beroende på vilket uttag som passar. På så sätt kan ljusförhållandena i respektive vardagsrum anpassas till personliga preferenser. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Eftersom ljuskällan inte hindras från att synas är det särskilt lämpligt att använda en dekorativ ljuskälla. Eken som används till lampan är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostars lampor tillverkas i Europa och garanterar därför korta transportsträckor, samtidigt som koldioxidutsläppen är låga. Jasper levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, förskjuten

  Envolight Bridge taklampa, 4 lampor, förskjuten
  Fyrljusig taklampa Bridge av metallgaller med trädetaljer Taklampan Bridge består av ett svart, rektangulärt metallgaller som består av 15 små rutor. Sex av dem är försedda med en tunn platta av ljus ek. Totalt har taklampan utrustats med fyra svarta uttag i vilka glödlamporna sätts in. Träkvadraternas placering verkar godtycklig och uttagen är också förskjutna, vilket gör att lampan blir ett vackert blickfång. Ljuskällorna ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. Eftersom ljuskällorna inte är synliga är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga. Uttagen är riktade nedåt, men ljuset sänds ut i alla riktningar. Taklampan Bridge lämpar sig till exempel för belysning av vardagsrummet eller matsalen, hallen eller sovrummet. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Iden taklampa av björkplywood

  Envolight Iden taklampa av björkplywood
  Halvrund taklampa Iden tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Taklampan Iden är tillverkad av björkplywood och har en mycket öppen design. De enskilda träelementen är smala och halvcirkelformade och har fästs på avstånd från varandra. Detta ger skuggan dess öppna form. Tack vare den ljusa och naturliga färgen kan taklampan integreras i olika bostadsområden och kan användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning, eftersom sikten på dem är fri. Ljuskällorna kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattantal. Belysningsförhållandena kan därför anpassas till personliga preferenser. Ljuset strålar mot golvet och även åt sidorna. Träelementen skapar speciella ljuseffekter i rummet. Den björkplywood som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänligt förvaltade skogar. Envostar lägger också stor vikt vid hållbarhet och tillverkar sina armaturer i Europa. Detta leder till korta transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Förpackningen är tillverkad av återanvändbara material.
 • Envolight Faje bordslampa av björkplywood

  Envolight Faje bordslampa av björkplywood
  Böjd bordslampa Faje tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Faje bordslampa består av en metallfot som försörjningskabeln är fäst vid. Skärmen är tillverkad av björkplywood och har böjda, tunna träelement. Dessa är placerade med ett visst avstånd från varandra och säkerställer att ljuskällan kan ses på insidan. Ljuskällan ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. Bordslampan ger en behaglig naturlig känsla i vardagsrummet och kan integreras i olika rum. Den är till exempel lämplig som ljuskälla i hallen samt i vardagsrummet eller sovrummet. Dekorativa ljuskällor är lämpliga för belysning. Ljuset strålar uppåt och åt sidorna. Skärmens design skapar vackra ljus- och skuggeffekter. Envostar-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Den björkplywood som används i Faje kommer från områden med hållbar förvaltning och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 47 cm

  Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 47 cm
  Bordslampa i lera med metallstomme och rund skärm av björkplywood. Clay bordslampa består av en svart metallram och en sfärisk skärm av björkplywood. Färgerna och materialen ger en vacker visuell kontrast och ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig touch. Clay kan integreras i olika rum och lämpar sig till exempel för användning i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Träskuggans enskilda element är placerade i förskjutning till varandra och ger en öppen design. Dekorativa ljuskällor (ingår inte) är därför särskilt lämpliga för belysning. Ljuset sprids både uppåt och åt sidorna, vilket skapar speciella ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 22 cm

  Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 22 cm
  Bordslampa i lera med svart metallfot och skärm i björkplywood Bordslampan Clay har en fot i svart metall som kontrasterar vackert mot den ljusa lampskärmen i björkplywood. Skärmen har en sfärisk design och består av enskilda träelement som är förskjutna. De öppningar som uppstår gör att ljuskällan syns tydligt. Dekorativa ljuskällor är därför särskilt lämpliga för belysning. Bordslampan passar in i olika bostadsområden och passar utmärkt som ljuskälla i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. Ljuset strålar uppåt och åt sidorna. Skärmens utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Gretter bordslampa, metall/ek

  Envolight Gretter bordslampa, metall/ek
  Gretter bordslampa med svart metallstomme och fot i ek Gretter bordslampa består av en fot av ljus ek som har en rektangulär metallram. I mitten av basen finns glödlampshållaren, som är omsluten av metallen. Ramen är diskret utformad och har filigran metallstöttor. Samspelet av färger och material ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig prägel. Ljuskällan på insidan är fri från insyn, vilket gör att dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för belysning (ingår inte). Armaturen kan integreras i olika bostadsområden och användas till exempel som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuset avges från alla sidor. Gretter är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägen är så kort som möjligt och att koldioxidutsläppen är låga. Den ek som används kommer från hållbart förvaltade odlingsområden och är FSC-certifierad. Armaturens förpackning består av återvinningsbara material.
 • Envolight Luna Wood vägglampa, ek, Ø 30 cm

  Envolight Luna Wood vägglampa, ek, Ø 30 cm
 • Envolight Waltz bordslampa svart

  Envolight Waltz bordslampa svart
  Waltz bordslampa i svart med vågig bomullsskärm Waltz bordslampa består av en metallfot och en bomullsskärm, båda är genomgående svarta. Skärmen har en särskilt avslappnad effekt tack vare den vågiga fästningen ovanför den inre metallstrukturen. Waltz presenterar sig som en perfekt extra ljusdispenser i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Det är inte bara användningen av den förnybara råvaran bomull som fokuserar på hållbarhetsaspekten. Dessutom tillverkas Envostar-armaturen i Europa, vilket minskar transportsträckorna, och förpackningen består av återvinningsbart material.
 • Envolight Waltz hänglampa svart

  Envolight Waltz hänglampa svart
  Waltz hängande lampa i bomullstextil i svart Pendellampan Waltz övertygar med sitt avslappnade, naturliga utseende. Den cylindriska skärmen består av ett yttre lager av vågigt bomullstyg som är löst fäst över en inre metallstruktur. Skärmen hänger i en textilkabel från den svarta, runda kapellet i metall. Envostars produkter fokuserar på hållbarhetsaspekten, från användningen av naturliga, förnybara råvaror till minimering av transportvägar och leverans i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 25 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envolight Veneer golvlampa vitask

  Envolight Veneer golvlampa vitask
  Hållbar golvlampa Veneer - tidlös design och naturlig utstrålning Golvlampan Veneer övertygar med en klassisk, tidlös design som även kan integreras i moderna rum tack vare det smala, svarta stativet. Den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn träfaner. Den vita asken som används här är lätt och tack vare sin tunnhet något genomskinlig, så att kornet framträder vackert när ljuset tänds. Envostar armaturer är hållbara alternativ till inredning. De tillverkas i Europa med hjälp av förnybara råvaror för att hålla transportavstånden överkomliga. Förpackningen är tillverkad av återvinningsbara material.
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 25 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas både som sängbordslampa i sovrummet och på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Den här armaturen från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz golvlampa, svart

  Envolight Waltz golvlampa, svart
  Waltz svart golvlampa med cylindrisk skärm av bomullstyg Den cylindriska skärmen på Waltz-golvlampan är täckt av ett yttre lager bomullstextil, som är löst korrugerat över en inre struktur av metall. Den enkla metallramen är lackerad i en matchande färg. Waltz är perfekt som en hemtrevlig, avslappnad extra ljuskälla i vardagsrummet eller sovrummet. Hållbarhet är ett centralt inslag i Envostars armaturer. Detta återspeglas i användningen av förnybara råvaror, korta transportvägar tack vare tillverkning i Europa och förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Waltz bordslampa vit

  Envolight Waltz bordslampa vit
  Waltz cylindrisk bordslampa i metall och bomull Hållbarhet är en aspekt som Envostar alltid fokuserar på - från användningen av förnybara råvaror till produktion i Europa för att minimera transportsträckorna och till förpackningar av återvinningsbart material. I stället för den vanliga plastförstärkningen har Waltz bordslampa en inre metallstruktur. Skuggan av bomullstextil är placerad runt denna struktur. Den löst vridna designen är avslappnad och hemtrevlig. Waltz bordslampa kompletteras av en svart metallram.
 • Envolight Lola golvlampa vit

  Envolight Lola golvlampa vit
  Lola natural light dispenser - golvlampa med bomullsskärm Golvlampan Lola är den perfekta tilläggsbelysningen i vardagsrummet eller sovrummet. Den vita bomullsskuggan ger en känsla av välbefinnande som kan förstärkas ytterligare genom ett lämpligt val av ljuskälla. Textilen är löst knuten med ett beigefärgat rep över den inre metallstrukturen. Armaturerna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta gör att transportsträckorna blir korta, vilket minskar koldioxidutsläppen. Miljömedvetenhet är också i fokus när det gäller förpackningarna; här används återanvändbara material.
 • Envolight Veneer golvlampa kärnved ask

  Envolight Veneer golvlampa kärnved ask
  Golvlampa Faner med stämningsfullt kornig träskärm Hållbarhet är en avgörande aspekt för produkter av märket Envostar. Det börjar med samanvändning av förnybara råvaror, valet av produktionsanläggningar i Europa för att minska transportavstånden och förpackningar i uteslutande återvinningsbara material. Veneer är en golvlampa som får sin egen karaktär genom den slående individuella fibern i kärnveden av ask. Träet bearbetas som en tunn faner och formas till en cylinder som släpper ut ljuset vertikalt utan hinder och låter det lysa igenom försiktigt på sidorna, vilket ytterligare framhäver trästrukturen.
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 25 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer golvlampa al

  Envolight Veneer golvlampa al
  Golvlampa i fanerträ med mysig karaktär För miljöns skull tillverkas golvlampan Veneer i Europa för att minimera transportsträckorna och levereras i återvinningsbara förpackningar. Envostar tar också upp frågan om hållbarhet genom att välja förnybara råvaror - skärmen på golvlampan Veneer är tillverkad av tunn alfaner. Cylindern avger ljuset obehindrat uppåt och nedåt, medan det lyser försiktigt igenom på sidorna. Den smala ramen och den runda basen är tillverkade av svart metall.