Envostar lampor

 • Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor

  Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Clay med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Clay-pendellampan med fyra lampor består av ett långsträckt tak som lampskärmarna är fästade vid med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmtakstolen. Tack vare sitt speciella utseende blir lampan ett attraktivt blickfång och ger en naturlig och samtidigt modern touch i vardagsrummet. Lera kan användas för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De fyra nyanserna är sfäriskt utformade och består av enskilda träelement. De är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen look åt nyanserna. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Mors med rund skärm av björkplywood, en ljuskaraktär Pendellampan Mors består av en rund skärm av björkplywood, som är ansluten till den lilla lampans skärm via en textilkabel. Skuggan består av två runda och flera små träelement. Dessa placeras på ett avstånd från varandra och avslöjar därmed ljuskällan inuti (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Pendellampan ger en naturlig touch i boendemiljön och passar bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och den kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors sänder ut ljuset mot golvet och åt sidorna. Skärmens utformning skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostar-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Lineo Taklampa L135 Grey Pine Wood - Envostar

  Lineo Taklampa L135 Grey Pine Wood - Envostar
 • Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
 • Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Stort pendellampa med tre lampor och metallskärmar på naturträ - hållbar Naturträ och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendellampa för att skapa en lampa som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna strålar ljuset direkt nedåt, så att Stort pendellampan lyser upp ett långt bord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund

  Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund
  Tre-ljus hängande lampa Terra av mörk furu i rund form Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De var tillverkade av furu i valnötsoptik och fästes i olika höjder. Designen och kombinationen av färger och material gör att armaturen, förutom sin funktion som ljuskälla, också är ett vackert dekorativt element som kan användas till exempel i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga att använda. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor
  Taklampa Rowan med tre lampor i rektangulär form, tillverkad av FSC-certifierad ek. Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre socklar av svart metall, i vilka du kan sätta in glödlampor av ditt val med motsvarande sockel. Eftersom lamporna är fria att se är dekorativa glödlampor mycket lämpliga för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusets färg och funktion väljas enligt personliga önskemål. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning lämpar sig taklampan för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan till exempel lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som en lampa i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträdet ger också en naturlig känsla. På grund av den öppna formen avges ljuset i alla riktningar. Träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden. Envostar-märkets armaturer tillverkas i Europa, vilket gör att man slipper långa transportvägar och minskar koldioxidutsläppen. Dessutom läggs stor vikt vid klimatneutralitet i förpackningarna - engångsmaterial som plast och polystyren undviks.
 • Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa av lera med svart metallstomme och skärm av björkplywood Golvlampan Clay består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar attraktivt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skuggan består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de öppningar som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Skärmens öppna design ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset strålar ut i taket och på sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter på grund av skuggans mönster. Golvlampan lämpar sig till exempel för användning i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envostar

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envostar
 • Envolight Plain hänglampa, 1 lampa

  Envolight Plain hänglampa, 1 lampa
  Pendellampa Plain av svart metall och ljus ek Pendellampan Plain är tillverkad av svart metall och oljad ek. Lampans design är mycket diskret, skärmen är cylindriskt formad. Kombinationen av material och färger kontrasterar vackert mot varandra. Ekträdet ger också vardagsrummet en naturlig touch. Skärmen är fäst vid kapellet med en tygkabel. Plain avger ljuset selektivt mot golvet och är därför idealisk för att belysa bord eller diskar. Pendelarmaturen kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men lämpar sig lika väl för användning i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa Furn i svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnar sig ytterligare mot toppen. Även om materialen och färgerna står i kontrast till varandra är lampans helhetsintryck mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger vardagsrummet både en modern och naturlig touch. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Belysningsförhållandena kan därmed anpassas optimalt till personliga idéer och platsbehov. Ljuset strålar mot taket och åt sidan. De förskjutna träelementen skapar också attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan lämpar sig till exempel för vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar-märket tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor

  Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor
  Pendellampa med tre lampor Furn tillverkad av lätt björkplywood Den tre-lampiga hängande lampan Furn monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästade på taket med en textilkabel. Skuggorna består av enskilda, smala björkträdetaljer som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att de öppnas nedåt. Ljuskällorna för pendellampan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Ljuset sänds nedåt och åt sidan. Skärmens utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa
  Pendellampa Talia med en enda lampa med vit glasskärm och ekelement Talia hängande lampa består av en svart kapell av metall. Från denna hänger den vita glasskärmen ner i en textilkabel. Förbindelsen mellan kabeln och skärmen består av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Trädetaljerna ger också en naturlig känsla. Belysningen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt med hjälp av den passande sockeln och wattförbrukningen. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de enskilda idéerna. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och lämpar sig till exempel för att belysa bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Terra bordslampa, mörk tall

  Envolight Terra bordslampa, mörk tall
  Bordslampa Terra med stativ av FSC-certifierad furu i valnötslook Terra bordslampans design övertygar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörk furu och är också bordslampans glödlampshållare. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i respektive boendemiljö. Terra är idealisk som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som dekorativ sänglampa. Eftersom belysningsmedlet inte ingår i leveransen kan det väljas enligt individuella önskemål. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och lämplig effekt. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket gör att ljuskällan inte hindras. Därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Wooden Square Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Veneer BordslampaØ20,5 Alder - Envostar

  Veneer BordslampaØ20,5 Alder - Envostar
  Veneer BordslampaØ20,5 Alder - Envostar
 • Beam 4 Golvlampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Golvlampa Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 4 Golvlampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Kubiko Vägglampa Oiled Oak - Envostar

  Kubiko Vägglampa Oiled Oak - Envostar
  Kubiko Vägglampa Oiled Oak - Envostar
 • Beam 5 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 5 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 5 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk

  Envolight Beam bordslampa 2 lampor tall mörk
  Beam bordslampa - balk av mörk furu med två sidofästen Bordslampan Beam är en elegant extra ljuskälla för vardagsrum och lounger. Dess karaktär bestäms av den cylindriska kroppen, som består av en skalad och mörkt betsad furubalk. Den har två uttag på ena sidan, som idealiskt kan utrustas med glödlampor för att ytterligare öka bordslampans dekorativa värde. Den runda basen är tillverkad av svartlackerad metall. Lampor av märket Envostar övertygar med sitt låga CO2-avtryck tack vare att produktionen sker i Europa. Dessutom används förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial.
 • Veneer Taklampa White Ash - Envostar

  Veneer Taklampa White Ash - Envostar
 • Vento 4 Plafond Black/Oak - Envostar

  Vento 4 Plafond Black/Oak - Envostar
 • Plain 4 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 4 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Lola 5 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola 5 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Wooden Round Cones 3 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Round Cones 3 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Wooden Round Cone Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Round Cone Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Veneer Taklampa Walnut - Envostar

  Veneer Taklampa Walnut - Envostar
 • Plain Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Neptuna 2 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna 2 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna 2 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Waltz PlafondØ40 Ecru - Envostar

  Waltz PlafondØ40 Ecru - Envostar
  Waltz PlafondØ40 Ecru - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Merlo 4 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Merlo 4 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Glenn Taklampa Wood/Black - Envostar

  Glenn Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envostar

  Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envostar
 • Ilva Taklampa Black/Wood - Envostar

  Ilva Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envostar

  Stort 2 Taklampa Black/Brown - Envostar
 • Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar

  Stort 3 Taklampa Black/Brown - Envostar
 • Veneer Taklampa Smoked Oak - Envostar

  Veneer Taklampa Smoked Oak - Envostar
 • Beam 2 Bordslampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 2 Bordslampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Dorvi 3 Taklampa - Envostar

  Dorvi 3 Taklampa - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas som en sänglampa i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Denna armatur från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa, så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Fence 2 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar

  Fence 2 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
  Fence 2 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
 • Finan Taklampa Ø31 - Envostar

  Finan Taklampa Ø31 - Envostar
 • Gretter 4 Plafond Wood/Black - Envostar

  Gretter 4 Plafond Wood/Black - Envostar
  Gretter 4 Plafond Wood/Black - Envostar
 • Vento Bordslampa Black/Oak - Envostar

  Vento Bordslampa Black/Oak - Envostar
  Vento Bordslampa Black/Oak - Envostar
 • Veneer PlafondØ55 Alder - Envostar

  Veneer PlafondØ55 Alder - Envostar
  Veneer PlafondØ55 Alder - Envostar
 • Felan Taklampa Black/Wood - Envostar

  Felan Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Veneer BordslampaØ17,5 White Ash - Envostar

  Veneer BordslampaØ17,5 White Ash - Envostar
  Veneer BordslampaØ17,5 White Ash - Envostar
 • Plain 3 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 3 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Talia Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Various Plafond Pine Wood - Envostar

  Various Plafond Pine Wood - Envostar
 • Terra Vägglampa Dark Wood - Envostar

  Terra Vägglampa Dark Wood - Envostar
  Terra Vägglampa Dark Wood - Envostar
 • Merlo Taklampa w/Plug - Envostar

  Merlo Taklampa w/Plug - Envostar
 • Various Vägglampa Dark Pine Wood - Envostar

  Various Vägglampa Dark Pine Wood - Envostar
  Various Vägglampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Envostar Stort golvlampa med trästänger

  Envostar Stort golvlampa med trästänger
  Stort golvlampa med stomme i naturträ och metallskärm - hållbar Den vackra Stort golvlampan inspirerar med flera inställningsmöjligheter och ett dekorativt, lite tekniskt men ändå mycket naturligt utseende. Träramen är utrustad med leder och låsskruvar ovanför basen och i den övre tredjedelen, så att lampans lutning kan justeras individuellt och även skärmen kan justeras och fixeras i sin lutning. Denna flexibilitet gör golvlampan till en perfekt läslampa i vardagsrummet. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De kortare transportvägarna som blir följden har som effekt att de tillhörande koldioxidutsläppen minskar betydligt. Hållbarhet beaktas även i förpackningen - armaturen levereras i en 100 % plastfri förpackning.
 • Veneer PlafondØ40 Smoked Oak - Envostar

  Veneer PlafondØ40 Smoked Oak - Envostar
  Veneer PlafondØ40 Smoked Oak - Envostar
 • Talia 4 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 4 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Envolight Lola bordslampa cappuccino

  Envolight Lola bordslampa cappuccino
  Lola kägelformad bordslampa i textil och metall Den cappuccinofärgade bomullsskärmen skapar ett behagligt ljus och gör bordslampan Lola till en trendig ljuskälla som passar bra som mysig tilläggs- och accentbelysning i nästan alla inredningskoncept. Textilskärmen är löst fäst med ett beigefärgat rep och har ett mycket naturligt utseende. Envostar identifierar sig som ett miljömedvetet varumärke. Naturliga, förnybara och återvinningsbara råvaror, korta transportvägar tack vare europeisk produktion och återvinningsbara förpackningar resulterar i armaturer som uppfyller höga hållbarhetskrav.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Neptuna Bordslampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna Bordslampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna Bordslampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Wooden Round Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Round Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Merlo 3 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Merlo 3 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Waltz PlafondØ40 Black - Envostar

  Waltz PlafondØ40 Black - Envostar
  Waltz PlafondØ40 Black - Envostar
 • Open Taklampa Black/Wood - Envostar

  Open Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Lola Golvlampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola Golvlampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola Golvlampa White/Beige/Black - Envostar
 • Beam 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Waltz PlafondØ55 White - Envostar

  Waltz PlafondØ55 White - Envostar
  Waltz PlafondØ55 White - Envostar
 • Envolight Veneer golvlampa rökek

  Envolight Veneer golvlampa rökek
  Mörk golvlampa i faner, skärm i rökt ek Den tidlösa designen med rund fot, smal fot och cylindrisk skärm får en mycket individuell karaktär i golvlampan Veneer tack vare det speciella skärmmaterialet. Faneret på rökt ek är svart, men trädet syns fortfarande. Golvlampan är särskilt elegant tack vare den svarta ramen. Förutom sitt utseende imponerar den här Envostar-armaturen med sina höga hållbarhetsstandarder. Den tillverkas i Europa, så att transportvägarna förblir hanterbara. Förpackningen är plastfri och återvinningsbar.
 • Lola Bordslampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola Bordslampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
  Lola Bordslampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Various 5 Taklampa Pine Wood - Envostar

  Various 5 Taklampa Pine Wood - Envostar
 • Envolight Waltz golvlampa cappuccino

  Envolight Waltz golvlampa cappuccino
  Trendig naturlig golvlampa Waltz, tillverkad i Europa Färgerna cappuccino och svart kompletterar varandra i golvlampan Waltz från Envostar för att skapa en modern ljuskälla som med sin hemtrevliga karaktär också perfekt stöder en behaglig atmosfär i vardagsrummet eller sovrummet. Det karakteristiska är bomullsskuggan som är löst viftat över den inre cylinderstrukturen. Förutom användningen av den förnybara råvaran bomull är hållbarhetsaspekten också i fokus i produktionen och förpackningen. Tillverkningen i Europa minimerar transportavstånden och transporten sker i en återvinningsbar förpackning.
 • Lineo Taklampa L135 Dark Pine Wood - Envostar

  Lineo Taklampa L135 Dark Pine Wood - Envostar
 • Luna Wood Vägglampa Wood - Envostar

  Luna Wood Vägglampa Wood - Envostar
  Luna Wood Vägglampa Wood - Envostar
 • Waltz Golvlampa Ecru/Black - Envostar

  Waltz Golvlampa Ecru/Black - Envostar
  Waltz Golvlampa Ecru/Black - Envostar
 • Rowan 4 Plafond Wood - Envostar

  Rowan 4 Plafond Wood - Envostar
  Rowan 4 Plafond Wood - Envostar
 • Envolight Lola golvlampa, svart

  Envolight Lola golvlampa, svart
  Lola - Golvlampa med svart bomullsskärm Lola är en golvlampa med en skärm av bomull och en ram av metall. Den är en idealisk extra ljuskälla för vardagsrummet eller sovrummet och ger en hemtrevlig, avslappnad känsla. Bomullstextilen är knuten runt den konformade strukturen med ett beigefärgat rep. Golvlampan av märket Envostar tillverkas i Europa och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Lola bordslampa écru

  Envolight Lola bordslampa écru
  Lola bordslampa - naturlig design för behaglig tilläggsbelysning Sängbord, fönsterbänkar, sidobord, byråer - bordslampan Lola är alltid på sin plats. Den naturliga karaktären kommer från den koniska skärmen av bomullstyg i ecru, som fästs med ett beigefärgat rep över den inre metallstrukturen. Även bortom armaturens utformning spelar kopplingen till naturen en viktig roll för Envostar-märket. Detta visar sig i produktionen i Europa, vilket bidrar till att minska transportvägarna, och i att transporten sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa 2 lampor svart

  Envolight Waltz hänglampa 2 lampor svart
  Två-ljus hängande lampa Waltz med svarta bomullsskärmar Pendellampan Waltz i svart är perfekt för att belysa ett bord tack vare de cylindriska skärmarna som är öppna i botten. Den enkla, monokroma designen kan kombineras på många olika sätt och ser hemtrevlig och avslappnad ut med det vågiga bomullstyget. Skärmarna är fästa vid det långa metallskärmtaket med hjälp av textilkablar. Varumärket Envostar står för hållbarhet. Detta återspeglas i användningen av förnybara råvaror, minskade transportavstånd tack vare europeisk produktion och leverans av återvinningsbart förpackningsmaterial.
 • Envolight Waltz bordslampa écru

  Envolight Waltz bordslampa écru
  Natural Waltz bordslampa med bomullsskärm i Ecru Bordslampan Waltz har en cylindrisk skärm av vågig textil i naturlig ecru. Den svarta ramen av metall ger lampan en modern touch. Waltz är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och ger en behaglig tilläggsbelysning. De korta transportvägarna från produktionsanläggningarna i Europa bidrar till att minska Envostar-armaturens koldioxidavtryck. Dessutom används återvinningsbara material i förpackningarna.
 • Aria 3 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Aria 3 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Lola Golvlampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola Golvlampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
  Lola Golvlampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostar-armaturerna tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. Endast plastfria material används i förpackningarna.
 • Lola Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Beam 2 Bordslampa Light Pine Wood - Envostar

  Beam 2 Bordslampa Light Pine Wood - Envostar
 • Various 5 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar

  Various 5 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Veneer BordslampaØ25 Smoked Oak - Envostar

  Veneer BordslampaØ25 Smoked Oak - Envostar
  Veneer BordslampaØ25 Smoked Oak - Envostar
 • Marian Taklampa Ø50 Black/Gold - Envostar

  Marian Taklampa Ø50 Black/Gold - Envostar
 • Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
 • Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola 3 Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Lola 3 Taklampa Black/Beige/White - Envostar

  Lola 3 Taklampa Black/Beige/White - Envostar
 • Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envostar

  Lola 5 Taklampa Black/Beige - Envostar
 • Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola 5 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
 • Lola Taklampa Ecru/Beige/Black - Envostar

  Lola Taklampa Ecru/Beige/Black - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas som en sänglampa i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Denna armatur från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa, så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envostar

  Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envostar
 • Waltz Taklampa Black - Envostar

  Waltz Taklampa Black - Envostar
 • Waltz Taklampa White/Black - Envostar

  Waltz Taklampa White/Black - Envostar
 • Envolight Waltz bordslampa cappuccino

  Envolight Waltz bordslampa cappuccino
  Waltz bordslampa - hemtrevlig ljusdispenser i trendig cappuccino Waltz bordslampa är ett stilfullt tillägg till varje vardagsrum. Det vågiga överdraget av bomull i färgen cappuccino ger Waltz en elegant och trendig touch. Den inre strukturen och den svarta metallramen ger den nödvändiga stabiliteten. Denna produkt av märket Envostar tillverkas i Europa så att transporternavstånden kan minskas. Den levereras i en hållbar förpackning.
 • Various 3 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Various 3 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Various 3 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Waltz PlafondØ55 Cappucino - Envostar

  Waltz PlafondØ55 Cappucino - Envostar
  Waltz PlafondØ55 Cappucino - Envostar
 • Veneer PlafondØ40 Walnut - Envostar

  Veneer PlafondØ40 Walnut - Envostar
  Veneer PlafondØ40 Walnut - Envostar
 • Marian Taklampa Ø40 Black/Gold - Envostar

  Marian Taklampa Ø40 Black/Gold - Envostar
 • Rowan 3 Plafond Wood - Envostar

  Rowan 3 Plafond Wood - Envostar
  Rowan 3 Plafond Wood - Envostar
 • Lola Golvlampa Ecru/Beige/Black - Envostar

  Lola Golvlampa Ecru/Beige/Black - Envostar
  Lola Golvlampa Ecru/Beige/Black - Envostar
 • Finan Taklampa w/Plug - Envostar

  Finan Taklampa w/Plug - Envostar
 • Fence 3 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar

  Fence 3 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
  Fence 3 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
 • Vento 2 Plafond Black/Oak - Envostar

  Vento 2 Plafond Black/Oak - Envostar
 • Ylva 5 Plafond Oak/Black - Envostar

  Ylva 5 Plafond Oak/Black - Envostar
 • Ylva 3 Plafond Oak/Black - Envostar

  Ylva 3 Plafond Oak/Black - Envostar
 • Neptuna 2 Long Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna 2 Long Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna 2 Long Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Waltz Bordslampa Cappuccino/Black - Envostar

  Waltz Bordslampa Cappuccino/Black - Envostar
  Waltz Bordslampa Cappuccino/Black - Envostar
 • Veneer Taklampa Ash - Envostar

  Veneer Taklampa Ash - Envostar
 • Envolight Waltz golvlampa écru

  Envolight Waltz golvlampa écru
  Metall och naturlig bomull i en hemtrevlig kombination - golvlampa Waltz Den cylindriska skärmen på Waltz golvlampa är öppen både nedåt och uppåt. På grund av bomullstygets struktur i den naturliga nyansen ecru tränger ljuset försiktigt in på sidorna och framhäver textilens avslappnade plisserade utseende. Den här armaturen från Envostar har en metallstruktur i stället för den vanliga plastförstärkningen. Dessutom används återvinningsbart förpackningsmaterial och tillverkningen i Europa bidrar till att minimera transportavstånden.
 • Envolight Lantern hänglampa vit

  Envolight Lantern hänglampa vit
  Lantern hängande lampa i hållbart bomullstyg Lampan Lanterns hängande lampa består av en enfärgad bomullstextil som läggs i en cylinderform runt en metallstruktur och knyts ihop undertill med ett beigefärgat rep. Upphängningen består av en textilkabel och ett svart, runt tak av metall. Den avslappnade Lantern-pendellampan ger ett varmt, inbjudande ljus för en avslappnad atmosfär i vardagsrummet eller köket och passar perfekt till en modern lantlig stil. Förutom att Lantern använder naturliga råvaror levereras den också i en återvinningsbar förpackning. Produktionen i Europa minskar koldioxidavtrycket.
 • Various 3 Plafond Pine Wood - Envostar

  Various 3 Plafond Pine Wood - Envostar
 • Waltz Taklampa Ecru/Black - Envostar

  Waltz Taklampa Ecru/Black - Envostar
 • Beam 4 Plafond Light Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Plafond Light Pine Wood - Envostar
  Beam 4 Plafond Light Pine Wood - Envostar
 • Finan Taklampa Ø41 - Envostar

  Finan Taklampa Ø41 - Envostar
 • Lola Bordslampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola Bordslampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola Bordslampa White/Beige/Black - Envostar
 • Various Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Various Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell

  Envolight Dorvi hänglampa, 3 lampor, rondell
  Dorvi hängande lampa som treflammig rundel - svarta burar och ljusa ekfat Dorvi hängande lampa är ett perfekt inredningselement med atmosfäriskt ljus och en naturlig touch, särskilt ovanför ett runt bord centralt i ett modernt möblerat vardagsrum. Det sistnämnda uppnås med det ljusa, oljade ekträet som används på det runda taket och de cylindriska hängarna. De svarta kablarna och de kägelformade burskuggorna ger en trendig kontrast. Passar perfekt för dekorativa glödlampor. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Vento 4 Plafond Black/Oak - Envostar

  Vento 4 Plafond Black/Oak - Envostar
  Vento 4 Plafond Black/Oak - Envostar
 • Kubiko Vägglampa Grey Pine Wood - Envostar

  Kubiko Vägglampa Grey Pine Wood - Envostar
  Kubiko Vägglampa Grey Pine Wood - Envostar
 • Beam Plafond Light Pine Wood - Envostar

  Beam Plafond Light Pine Wood - Envostar
  Beam Plafond Light Pine Wood - Envostar
 • Beam 4 Golvlampa Light Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Golvlampa Light Pine Wood - Envostar
  Beam 4 Golvlampa Light Pine Wood - Envostar
 • Waltz PlafondØ40 White - Envostar

  Waltz PlafondØ40 White - Envostar
  Waltz PlafondØ40 White - Envostar
 • Beam Plafond Light Pine Wood - Envostar

  Beam Plafond Light Pine Wood - Envostar
 • Beam Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Beam Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Beam Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Furn Golvlampa Black/Wood - Envostar

  Furn Golvlampa Black/Wood - Envostar
  Furn Golvlampa Black/Wood - Envostar
 • Kubiko Vägglampa Pine Wood - Envostar

  Kubiko Vägglampa Pine Wood - Envostar
  Kubiko Vägglampa Pine Wood - Envostar
 • Neptuna 3 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna 3 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna 3 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Ylva Vägglampa Oak/Black - Envostar

  Ylva Vägglampa Oak/Black - Envostar
  Ylva Vägglampa Oak/Black - Envostar
 • Ylva 5 Plafond Oak/Black - Envostar

  Ylva 5 Plafond Oak/Black - Envostar
  Ylva 5 Plafond Oak/Black - Envostar
 • Various Vägglampa Pine Wood - Envostar

  Various Vägglampa Pine Wood - Envostar
  Various Vägglampa Pine Wood - Envostar
 • Merlo Vägglampa Oiled Oak - Envostar

  Merlo Vägglampa Oiled Oak - Envostar
  Merlo Vägglampa Oiled Oak - Envostar
 • Merlo 4 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Merlo 4 Plafond Oiled Oak - Envostar
  Merlo 4 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Aria 3 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Aria 3 Plafond Oiled Oak - Envostar
  Aria 3 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Various Plafond Pine Wood - Envostar

  Various Plafond Pine Wood - Envostar
  Various Plafond Pine Wood - Envostar
 • Beam 2 Bordslampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 2 Bordslampa Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 2 Bordslampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Various 3 Plafond Pine Wood - Envostar

  Various 3 Plafond Pine Wood - Envostar
  Various 3 Plafond Pine Wood - Envostar
 • Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar

  Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Vento 2 Plafond Black/Oak - Envostar

  Vento 2 Plafond Black/Oak - Envostar
  Vento 2 Plafond Black/Oak - Envostar
 • Clay Bordslampa H47 Black/Wood - Envostar

  Clay Bordslampa H47 Black/Wood - Envostar
  Clay Bordslampa H47 Black/Wood - Envostar
 • Various Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Various Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Various Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Various 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Various 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
  Various 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Beam 5 Plafond Light Pine Wood - Envostar

  Beam 5 Plafond Light Pine Wood - Envostar
  Beam 5 Plafond Light Pine Wood - Envostar
 • Waltz Bordslampa Black - Envostar

  Waltz Bordslampa Black - Envostar
  Waltz Bordslampa Black - Envostar
 • Marian Taklampa Ø40 - Envostar

  Marian Taklampa Ø40 - Envostar
 • Marian Taklampa Ø50 - Envostar

  Marian Taklampa Ø50 - Envostar
 • Lola 5 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envostar

  Lola 5 Taklampa Ecru/Beige/Black - Envostar
 • Veneer Bordslampa Ø25 Ash - Envostar

  Veneer Bordslampa Ø25 Ash - Envostar
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 White Ash - Envostar

  Veneer Bordslampa Ø17,5 White Ash - Envostar
 • Veneer Bordslampa Ø20,5 White Ash - Envostar

  Veneer Bordslampa Ø20,5 White Ash - Envostar
 • Ylva 3 Plafond Oak/Black - Envostar

  Ylva 3 Plafond Oak/Black - Envostar
  Ylva 3 Plafond Oak/Black - Envostar
 • Waltz Golvlampa White/Black - Envostar

  Waltz Golvlampa White/Black - Envostar
  Waltz Golvlampa White/Black - Envostar
 • Beam 4 Golvlampa Light Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Golvlampa Light Pine Wood - Envostar
 • Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund

  Envolight Plain hänglampa, 3 lampor rund
  Pendellampa med tre lampor Plain med rund skärm Pendellampan Plain består av en rund kapell från vilken de tre lampskärmarna hänger ner via en textilkabel. Skärmarna är monterade på olika höjder och har cylindrisk form. Materialens samspel skapar en vacker kontrast och gör armaturen till ett attraktivt blickfång. Plain sänder ut ljuset selektivt nedåt och lämpar sig för användning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Tack vare sin diskreta design kan den också användas i gastronomiska utrymmen. Ekträdetaljerna ger en naturlig touch till omgivningen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Plain hänglampa, 4 lampor

  Envolight Plain hänglampa, 4 lampor
  Fyrljusig hängande lampa Plain i metall och oljad ek Den fyrljusiga hängande lampan Plain kombinerar materialen metall och ek och ger en vacker optisk kontrast. Färgkompositionen av svart och ljust trä bidrar också till denna kontrast och gör hängslampan till ett särskilt blickfång. Ekträdet ger en naturlig touch till omgivningen. Skärmarna är fästade på taket med en tygkabel. Skärmarna har en cylindrisk design och sänder ut ljuset selektivt mot golvet. Plain är därför idealisk för att belysa stora bord eller diskar. Pendellampan kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men passar lika bra i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Yahel Vägglampa Ø35 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø35 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø35 Black/Wood - Envostar
 • Various 4 Plafond Pine Wood - Envostar

  Various 4 Plafond Pine Wood - Envostar
 • Veneer BordslampaØ25 Ash - Envostar

  Veneer BordslampaØ25 Ash - Envostar
  Veneer BordslampaØ25 Ash - Envostar
 • Terra 3 Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra 3 Taklampa Light Wood - Envostar
 • Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor

  Envolight Wooden Square Cones pendellampa 3 lampor
  Pendellampa Wooden Square Cones - modern hängande rundel med en naturlig touch Ljus trä används som material för de tre nyanserna i pendellampan Wooden Square Cones. Den kantiga och raka designen i form av smala, fyrkantiga pyramidstubbar har en modern effekt, medan träet ger pendellampan en naturlig, varm karaktär. Den runda, svarta metallhuven fästs med tre textilkablar. Wooden Square Cones är särskilt lämplig för direkt belysning av ett runt bord. Förutom den tilltalande designen övertygar den här hängande lampan från märket Envostar med sin hållbarhet. Användningen av den naturliga råvaran trä, produktionen i Europa och förpackningarna i återvinningsbara material bidrar till detta.
 • Veneer PlafondØ55 Smoked Oak - Envostar

  Veneer PlafondØ55 Smoked Oak - Envostar
  Veneer PlafondØ55 Smoked Oak - Envostar
 • Fence 4 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar

  Fence 4 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
  Fence 4 Plafond Black/Chrome/Wood - Envostar
 • Veneer BordslampaØ25 Walnut - Envostar

  Veneer BordslampaØ25 Walnut - Envostar
  Veneer BordslampaØ25 Walnut - Envostar
 • Dorvi Taklampa Oiled Oak - Envostar

  Dorvi Taklampa Oiled Oak - Envostar
 • Envolight Lola golvlampa cappuccino

  Envolight Lola golvlampa cappuccino
  Golvlampa Lola med bomullsskärm i trendig cappuccino-skugga Envostars varumärke fokuserar på hållbarhetsaspekten. Från designen, som är uppdaterad i varje interiör, till produktionen, som sker i Europa och minimerar transportvägarna, till transporten i återvinningsbart förpackningsmaterial. Den naturliga råvaran bomull är också grunden för skärmen, som här är färgad i cappuccino och löst knuten runt en konisk metallstruktur med ett beigefärgat rep.
 • Merlo 5 Taklampa - Envostar

  Merlo 5 Taklampa - Envostar
 • Neptuna 4 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna 4 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna 4 Square Plafond Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Terra Bordslampa Light Wood - Envostar

  Terra Bordslampa Light Wood - Envostar
  Terra Bordslampa Light Wood - Envostar
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Veneer Golvlampa Alder - Envostar

  Veneer Golvlampa Alder - Envostar
  Veneer Golvlampa Alder - Envostar
 • Veneer Taklampa Alder - Envostar

  Veneer Taklampa Alder - Envostar
 • Clay Bordslampa H47 Black/Wood - Envostar

  Clay Bordslampa H47 Black/Wood - Envostar
 • Aria 4 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Aria 4 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Beam Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Beam Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Merlo 2 Plafond Oiled Oak - Envostar

  Merlo 2 Plafond Oiled Oak - Envostar
 • Veneer PlafondØ55 White Ash - Envostar

  Veneer PlafondØ55 White Ash - Envostar
  Veneer PlafondØ55 White Ash - Envostar
 • Lantern Plafond White/Beige/Black - Envostar

  Lantern Plafond White/Beige/Black - Envostar
  Lantern Plafond White/Beige/Black - Envostar
 • Envolight Various pendel 5 lampor tall natur

  Envolight Various pendel 5 lampor tall natur
  Pendellampa Various med fem individuellt utformade skärmar och balkar av ljust furuträ Naturligt brunbetsat furuträ och svartlackerad metall bildar en intressant symbios i pendellampan Various. Various har fem svarta, öppna burskuggor, var och en med en individuell design. Här kan man lägga till olika formade, dekorativa glödlampor för att slutföra konceptet på ett enhetligt sätt. Kablarna är böjda över den rustika träbalken så att varje skärms upphängningshöjd kan justeras individuellt. Balken är fäst vid den svarta, rektangulära kapellet med två smala trådkablar. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Detta kommer till exempel till uttryck i produktionen på europeiska platser, vilket minimerar transportsträckor och koldioxidutsläpp, och i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Beam 4 Golvlampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Golvlampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Vento Bordslampa Black/Oak - Envostar

  Vento Bordslampa Black/Oak - Envostar
 • Various 3 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Various 3 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa

  Envolight Ylva vägglampa ek/svart 1 lampa
  Modern och naturlig vägglampa Ylva - ek och öppen burskärm En trendig design och ett naturligt utseende går hand i hand med Ylva vägglampa med en lampa. Väggfästet och huvudet är tillverkade av lätt, oljad ek i cylinderform. Dessutom finns det en arm och en skärm i svartlackerad metall. Den vertikala, böjda armen håller huvudet i den övre änden, vars skugga är utformad som en öppen bur. Ljuskällan kan alltså ses från alla sidor, vilket gör en dekorativ glödlampa till ett idealiskt val. - Lamp av märket Envostar - tillverkade i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Beam 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 4 Plafond Dark Pine Wood - Envostar
 • Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Urba Vägglampa Black/Wood - Envostar

  Urba Vägglampa Black/Wood - Envostar
  Urba Vägglampa Black/Wood - Envostar
 • Bridge 3 Round Plafond Black/Wood - Envostar

  Bridge 3 Round Plafond Black/Wood - Envostar
  Bridge 3 Round Plafond Black/Wood - Envostar
 • Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart

  Envolight Saphir hänglampa, 3 lampor linjär, svart
  Sapphire hängande lampa i form av en stråle med tre burar, hållbara Tre öppna, burformade lampskärmar av stark metalltråd hänger i textilklädda kablar från det långa höljet och har ett E27-fäste inuti. Pendellampan är perfekt som bordsbelysning eller för att belysa sittgruppens område i vardagsrummet och låter ljuset från glödlamporna som används flyga i alla riktningar, vilket skapar vackra ljus- och skuggeffekter genom skärmarnas stöttor. Pendellampan är särskilt vacker när den är utrustad med dekorativa ljuskällor i glödtrådsdesign och eventuellt med tonade glaslampor. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Pendellampan levereras i en hållbar förpackning utan plast.
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostars armaturer tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. För förpackningarna används endast plastfria material.
 • Wooden Square Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cones 4 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Lola Plafond Black/Beige - Envostar

  Lola Plafond Black/Beige - Envostar
  Lola Plafond Black/Beige - Envostar
 • Envolight Veneer hänglampa kärnved ask

  Envolight Veneer hänglampa kärnved ask
  Pendel lampa Faner tillverkad av ask kärnvedfaner, tillverkad i Europa Med sitt naturliga utseende och sin stämningsfulla ljuseffekt bidrar pendelarmaturen Veneer till en behaglig atmosfär i rummet. Här används en tunn faner av kärnved av ask, vars färg skiljer sig tydligt från den yttre, ljusare splintveden. Den karakteristiska mönstret, som är individuellt för varje pendelarmatur, framträder särskilt tydligt när lampan är påslagen, medan det vertikalt fria ljuset ger en direkt belysning av bordet. Den här hängande lampan från Envostar har ett gynnsamt koldioxidavtryck tack vare tillverkning i Europa och de minskade transportvägarna som följer av detta, och levereras i återvinningsbara förpackningar.