Envostar lampor

 • Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor

  Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Clay med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Clay-pendellampan med fyra lampor består av ett långsträckt tak som lampskärmarna är fästade vid med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmtakstolen. Tack vare sitt speciella utseende blir lampan ett attraktivt blickfång och ger en naturlig och samtidigt modern touch i vardagsrummet. Lera kan användas för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De fyra nyanserna är sfäriskt utformade och består av enskilda träelement. De är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen look åt nyanserna. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Mors med rund skärm av björkplywood, en ljuskaraktär Pendellampan Mors består av en rund skärm av björkplywood, som är ansluten till den lilla lampans skärm via en textilkabel. Skuggan består av två runda och flera små träelement. Dessa placeras på ett avstånd från varandra och avslöjar därmed ljuskällan inuti (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Pendellampan ger en naturlig touch i boendemiljön och passar bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och den kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors sänder ut ljuset mot golvet och åt sidorna. Skärmens utformning skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostar-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Stort pendellampa med tre lampor och metallskärmar på naturträ - hållbar Naturträ och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendellampa för att skapa en lampa som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna strålar ljuset direkt nedåt, så att Stort pendellampan lyser upp ett långt bord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor
  Taklampa Rowan med tre lampor i rektangulär form, tillverkad av FSC-certifierad ek. Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre socklar av svart metall, i vilka du kan sätta in glödlampor av ditt val med motsvarande sockel. Eftersom lamporna är fria att se är dekorativa glödlampor mycket lämpliga för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusets färg och funktion väljas enligt personliga önskemål. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning lämpar sig taklampan för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan till exempel lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som en lampa i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträdet ger också en naturlig känsla. På grund av den öppna formen avges ljuset i alla riktningar. Träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden. Envostar-märkets armaturer tillverkas i Europa, vilket gör att man slipper långa transportvägar och minskar koldioxidutsläppen. Dessutom läggs stor vikt vid klimatneutralitet i förpackningarna - engångsmaterial som plast och polystyren undviks.
 • Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa av lera med svart metallstomme och skärm av björkplywood Golvlampan Clay består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar attraktivt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skuggan består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de öppningar som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Skärmens öppna design ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset strålar ut i taket och på sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter på grund av skuggans mönster. Golvlampan lämpar sig till exempel för användning i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund

  Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund
  Tre-ljus hängande lampa Terra av mörk furu i rund form Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De var tillverkade av furu i valnötsoptik och fästes i olika höjder. Designen och kombinationen av färger och material gör att armaturen, förutom sin funktion som ljuskälla, också är ett vackert dekorativt element som kan användas till exempel i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga att använda. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envostar

  Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder - Envostar
 • Envolight Terra bordslampa, mörk tall

  Envolight Terra bordslampa, mörk tall
  Bordslampa Terra med stativ av FSC-certifierad furu i valnötslook Terra bordslampans design övertygar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörk furu och är också bordslampans glödlampshållare. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i respektive boendemiljö. Terra är idealisk som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som dekorativ sänglampa. Eftersom belysningsmedlet inte ingår i leveransen kan det väljas enligt individuella önskemål. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och lämplig effekt. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket gör att ljuskällan inte hindras. Därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa
  Pendellampa Talia med en enda lampa med vit glasskärm och ekelement Talia hängande lampa består av en svart kapell av metall. Från denna hänger den vita glasskärmen ner i en textilkabel. Förbindelsen mellan kabeln och skärmen består av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Trädetaljerna ger också en naturlig känsla. Belysningen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt med hjälp av den passande sockeln och wattförbrukningen. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de enskilda idéerna. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och lämpar sig till exempel för att belysa bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor

  Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor
  Pendellampa med tre lampor Furn tillverkad av lätt björkplywood Den tre-lampiga hängande lampan Furn monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästade på taket med en textilkabel. Skuggorna består av enskilda, smala björkträdetaljer som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att de öppnas nedåt. Ljuskällorna för pendellampan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Ljuset sänds nedåt och åt sidan. Skärmens utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa Furn i svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnar sig ytterligare mot toppen. Även om materialen och färgerna står i kontrast till varandra är lampans helhetsintryck mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger vardagsrummet både en modern och naturlig touch. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Belysningsförhållandena kan därmed anpassas optimalt till personliga idéer och platsbehov. Ljuset strålar mot taket och åt sidan. De förskjutna träelementen skapar också attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan lämpar sig till exempel för vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar-märket tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Veneer Plafond Ø55 Ash - Envostar

  Veneer Plafond Ø55 Ash - Envostar
 • Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
 • Envolight Plain hänglampa, 1 lampa

  Envolight Plain hänglampa, 1 lampa
  Pendellampa Plain av svart metall och ljus ek Pendellampan Plain är tillverkad av svart metall och oljad ek. Lampans design är mycket diskret, skärmen är cylindriskt formad. Kombinationen av material och färger kontrasterar vackert mot varandra. Ekträdet ger också vardagsrummet en naturlig touch. Skärmen är fäst vid kapellet med en tygkabel. Plain avger ljuset selektivt mot golvet och är därför idealisk för att belysa bord eller diskar. Pendelarmaturen kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men lämpar sig lika väl för användning i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm

  Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm
  Hållbar taklampa i faner med cylinderformad skärm i askhjälmfaner av kärnved. Veneer är en taklampa med en skärm i tidlös cylindrisk form som får sitt karaktäristiska utseende och sin ljuseffekt genom att använda en tunn faner av kärnved av ask. Varje exemplar har ett individuellt korn som framhävs på ett fantastiskt sätt, särskilt när ljuset tänds. Den vertikalt öppna formen gör det också möjligt att belysa området nedanför direkt. Envostars armaturer tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och koldioxidutsläppen. Envostar använder endast återvinningsbara material för sina förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa 2 lampor vit

  Envolight Waltz hänglampa 2 lampor vit
  Två-ljus hängande lampa Waltz - bomullstextil i vitt Waltz har två lampskärmar med inre metallstrukturer över vilka vitt bomullstyg vajar. Dessa är anslutna till den långa, svarta kapellet med textilklädda kablar. Formen lämpar sig särskilt väl för direktbelysning över matbord. Dessutom tränger ljuset mjukt in genom tyget på sidorna, vilket ger Waltz en hemtrevlig atmosfär. Istället för en konventionell plastbas används metall i Waltz-serien. Färgerna är tillverkade av bomull, en förnybar resurs, och förpackningen är tillverkad av återvinningsbara material. Dessutom tillverkas Envostar-armaturen i Europa, vilket innebär att transportsträckorna är överkomliga.
 • Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Square Cones Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Furn 3 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar

  Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar
  Merlo 4 Taklampa Oiled Oak - Envostar
 • Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar

  Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar
  Yahel TaklampaØ45 Black/Wood - Envostar
 • Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Light Wood - Envostar
 • Waltz Taklampa Black - Envostar

  Waltz Taklampa Black - Envostar
  Waltz Taklampa Black - Envostar
 • Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola Taklampa White/Beige/Black - Envostar
 • Wooden Balls Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Balls Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Balls Cluster Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar

  Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar
  Open Round Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar

  Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar
  Terra Cluster Taklampa Light Wood - Envostar
 • Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar

  Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
  Beam 6 Taklampa Dark Pine Wood - Envostar
 • Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar

  Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar
  Various 4 Taklampa Pine Wood - Envostar
 • Finan TaklampaØ21 - Envostar

  Finan TaklampaØ21 - Envostar
  Finan TaklampaØ21 - Envostar
 • Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lantern Taklampa White/Beige/Black - Envostar
 • Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar

  Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar
  Beam 6 Taklampa Light Pine Wood - Envostar
 • Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Mors 2 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar

  Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar
  Jasper Taklampa Wood/Black/Grey - Envostar
 • Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Light Wood/Wood - Envostar
 • Wooden Balls 4 Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Balls 4 Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Balls 4 Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar

  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
  Lola 3 Taklampa White/Beige/Black - Envostar
 • Saphir 3 Taklampa Black - Envostar

  Saphir 3 Taklampa Black - Envostar
  Saphir 3 Taklampa Black - Envostar
 • Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Square Cone Taklampa Wood/Black - Envostar
 • Finan TaklampaØ31 - Envostar

  Finan TaklampaØ31 - Envostar
  Finan TaklampaØ31 - Envostar
 • Fawn 5 Taklampa Black/Wood - Envostar

  Fawn 5 Taklampa Black/Wood - Envostar
  Fawn 5 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envostar

  Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envostar
  Willow Taklampa Wood/White/Grey - Envostar
 • Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar

  Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar
  Terra 3 Taklampa Dark Wood - Envostar
 • Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia 3 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envostar

  Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envostar
  Waltz Taklampa Cappucino/Black - Envostar
 • Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia 5 Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar

  Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
  Plain 3 Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Terra Taklampa Dark Wood - Envostar

  Terra Taklampa Dark Wood - Envostar
  Terra Taklampa Dark Wood - Envostar
 • Neptuna 3 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar

  Neptuna 3 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar
  Neptuna 3 Taklampa Grey Wood/Black/Grey - Envostar
 • Mors Taklampa Black/Wood - Envostar

  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar
  Mors Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar

  Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar
  Terra 5 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar
 • Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar

  Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar
  Yahel TaklampaØ65 Black/Wood - Envostar
 • Wooden Ball Taklampa Wood/Black - Envostar

  Wooden Ball Taklampa Wood/Black - Envostar
  Wooden Ball Taklampa Wood/Black - Envostar
 • ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar

  ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar
  ClayØ40 Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar

  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar
  Talia Cluster Taklampa Black/Wood/White - Envostar
 • Marian TaklampaØ40 - Envostar

  Marian TaklampaØ40 - Envostar
  Marian TaklampaØ40 - Envostar
 • Finan 3 Taklampa - Envostar

  Finan 3 Taklampa - Envostar
  Finan 3 Taklampa - Envostar
 • Terra 3 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar

  Terra 3 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar
  Terra 3 Taklampa Dark Wood/Wood - Envostar
 • Waltz 2 Taklampa Cappucino/Black - Envostar

  Waltz 2 Taklampa Cappucino/Black - Envostar
  Waltz 2 Taklampa Cappucino/Black - Envostar
 • Waltz 5 Taklampa Black - Envostar

  Waltz 5 Taklampa Black - Envostar
  Waltz 5 Taklampa Black - Envostar
 • Dorvi Taklampa Oiled Oak - Envostar

  Dorvi Taklampa Oiled Oak - Envostar
  Dorvi Taklampa Oiled Oak - Envostar
 • Lola Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar

  Lola Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
  Lola Taklampa Cappucino/Beige/Black - Envostar
 • Clay Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar

  Clay Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
  Clay Cluster Taklampa Black/Wood - Envostar
 • Clay TaklampaØ23 Black/Wood - Envostar

  Clay TaklampaØ23 Black/Wood - Envostar
  Clay TaklampaØ23 Black/Wood - Envostar
 • Envolight Lola hänglampa vit

  Envolight Lola hänglampa vit
  Lola hängande lampa med kägelformad skärm av bomull Pendellampan Lola är utformad i en enkel grundform, men utvecklar en speciell charm genom valet av material och dess karakteristiska användning. Den konformade skärmen är tillverkad av vitt bomullstyg som är knutet ihop med ett beigefärgat rep över en svart metallram. Konceptet kompletteras estetiskt av textilkabeln med vilken skuggan fästs på taket. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten. Armaturerna tillverkas i Europa för att minska transportsträckorna och koldioxidutsläppen till ett minimum. Lola levereras också i förpackningar av återanvändbart material.
 • Envolight Lola taklampa vitt

  Envolight Lola taklampa vitt
  Hållbar taklampa Lola med bomullsskärm Lola är en avslappnad taklampa som förhöjer hemmets fyra väggar med en extra hemtrevlig känsla. Det gör den tygskärm som är tillverkad av vit bomullstextil, som är löst fäst med ett beigefärgat rep över en cylindrisk metallstruktur. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet. Detta visar sig i den tidlösa, mångsidiga designen, användningen av naturmaterial och hållbara förpackningar samt tillverkningen i Europa för att minimera koldioxidavtrycket.
 • Envolight Lola taklampa, svart

  Envolight Lola taklampa, svart
  Lola taklampa med svart bomullstextilskärm Lola är utrustad med en konformad lampskärm. Den består av svart bomullstyg som fästs med ett beigefärgat rep över den inre metallstrukturen. Taklampans avslappnade design och naturmaterial ger en hemtrevlig känsla i många inredningar. Leveransen sker i en återvinningsbar förpackning. De korta transportvägarna tack vare produktionsanläggningarna i Europa bidrar också till konceptet med en miljömedveten och hållbar produkt.
 • Envolight Lola hänglampa svart

  Envolight Lola hänglampa svart
  Lola hängande lampa, cylindrisk bomullsskärm i svart Bomullstyget som omsluter det konformade hängande föremålet i hänglappen Lola är färgat svart. Den är löst knuten med ett beigefärgat rep runt metallramen på insidan. En textilkabel håller fast skuggan i det runda taket. Färgskalan kan kombineras på många olika sätt, utseendet är avslappnat och hemtrevligt. Envostar-märket tar hänsyn till fokus på hållbarhet genom att tillverka i Europa, så att transportvägar och koldioxidutsläpp minimeras. Lola levereras också i hållbara förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa écru

  Envolight Waltz hänglampa écru
  Pendel lampa Waltz - naturlig design tillverkad i Europa Skärmen på Waltz-pendellampan är tillverkad av obehandlat bomullstyg. Textilien viftas löst som en cylinder över den inre metallstrukturen. Skärmen hålls av en textilkabel och en svart, rund metallkrona. Waltz är en avslappnad och mångsidig hängande lampa. Förutom användningen av den förnybara råvaran bomull spelar hållbarhet också en viktig roll i andra avseenden. Envostar-märkets armaturer har ett gynnsamt CO2-avtryck tack vare att de tillverkas i Europa och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa vit

  Envolight Waltz hänglampa vit
  Vit bomull hängande ljus Waltz Pendellampan Waltz har en skärm av enfärgat bomullstyg. Tyget läggs löst över en cylindrisk metallram, vilket gör att det plisserade utseendet blir avslappnat och hemtrevligt. Upphängningen består av en textilkabel och en svart, rund kapell av metall. Waltz övertygar som en avslappnad och diskret ljuskälla som även tar hänsyn till hållbarhetsaspekten. Envostar-märkets pendelarmatur har ett gynnsamt CO2-avtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i hållbara förpackningar.
 • Envolight Waltz hänglampa cappuccino

  Envolight Waltz hänglampa cappuccino
  Pendel lampa Waltz i trendfärgen cappuccino Waltz är en hängande lampa av märket Envostar, vars produkter har ett särskilt gynnsamt CO2-avtryck tack vare att tillverkningen sker i Europa. Dessutom används förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial. Waltz-serien kännetecknas av den cylindriska skärmen, vars yttersta lager av bomullstyg är lagt i en räfflad form över en metallram. Det plisserade utseendet och cappuccinofärgen gör den här versionen till en ljuskälla med en modern design.
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 25 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer taklampa al Ø 55 cm

  Envolight Veneer taklampa al Ø 55 cm
  Taklampa med skärm i ljus aleträfanér i faner Takfästet i svart metall och den vertikalt öppna cylindriska skärmen ger en taklampa med tidlös form. Karaktären formas av den ljusa alfenaffären som används för skärmen. Den låter ljuset komma ut försiktigt på sidorna och framhäver träets fibrer på ett stämningsfullt sätt. Varumärket Envostar står för hållbar belysning. Detta återspeglas i användningen av förnybar råvara trä, produktion i Europa för att minska transportavstånden och leverans i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer taklampa rökek Ø 40 cm

  Envolight Veneer taklampa rökek Ø 40 cm
  Med rökt ekfaner som skärm - Taklampa i faner Ekfanéret i nyansen får sin nästan svarta färg genom rökning. Den naturliga fibern är intakt. Detta ger taklampan Veneer ett särskilt elegant utseende. Tack vare den vertikalt öppna cylindriska formen ger den direkt belysning av området nedanför. Envostars armaturer tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och de tillhörande koldioxidutsläppen. Dessutom används inte plast, polystyren etc. i förpackningarna.
 • Envolight Lola taklampa écru

  Envolight Lola taklampa écru
  Lola taklampa i naturligt bomullstyg - avslappnad och hemtrevlig ljuskälla Lola taklampans skärm är utformad i den vita skuggan ecru, som dessutom understryker bomullstextilens naturliga utstrålning. Skärmen är löst knuten med ett beigefärgat rep runt den konformade metallstrukturen inuti. Nyckelordet natur spelar en viktig roll inte bara när det gäller Envostar-lampornas utformning; Lola lämnar ett gynnsamt ekologiskt fotavtryck tack vare den europeiska produktionen och levereras dessutom i en återvinningsbar förpackning.
 • Envolight Terra hänglampa, mörk tall, 5 lampor

  Envolight Terra hänglampa, mörk tall, 5 lampor
  Pendellampa Terra med fem lampor, tillverkad av betsad furu i valnötslook Pendellampan Terra består av fem ljusuttag i mörkt furuträ, som alla är anslutna till metallskåpet via en textilkabel. Kombinationen av material och färger har en modern effekt och ger samtidigt vardagsrummet en mysig, naturlig ton. Pendellampan är särskilt lämplig för att belysa mat- eller vardagsrumsbord. Ljuskällorna kan ses utan hinder, vilket gör att dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt väl för användning. Lamporna kan väljas individuellt med hjälp av det passande uttaget. Detta gör det möjligt att optimalt anpassa ljusförhållandena till personliga preferenser och till respektive platsförhållanden. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 25 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostar-armaturerna tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. Endast plastfria material används i förpackningarna.
 • Envolight Eldder LED-golvlampa av ekfaner

  Envolight Eldder LED-golvlampa av ekfaner
  Eldder LED-golvlampa i ljus ekfanér med dimmer Eldder LED-golvlampans fot är tillverkad av svart metall och har en fyrkantig form. I dess centrum sitter lampkroppen som är tillverkad av ljus ekfaner. På lampans framsida finns en smal remsa som släpper in ljuset utåt. Den ljusa färgen är behagligt varm och skapar en mysig atmosfär i rummet. Kombinationen av material och färger har en modern effekt och ger samtidigt ett naturligt intryck i vardagsrummet. Eldder kan användas i olika rum, till exempel i vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Lampan ansluts till elnätet med en PVC-kabel och manövreras med en fotbrytare. Det är också möjligt att variera ljusstyrkan med hjälp av den integrerade touchdimmern. Eldder-armaturen är en produkt av märket Envostar, som lägger stor vikt vid hållbarhet. Armaturerna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportsträckor. Detta har också en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Träet som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och i förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Eldder LED-bordslampa av ekfaner

  Envolight Eldder LED-bordslampa av ekfaner
  Eldder LED bordslampa i ljus ekfanér med dimmer LED-bordlampan Eldder består av en fyrkantig metallfot i vars mitt lampkroppen sitter fast. Kroppen är tillverkad av ljus ekfaner och avslutas med en smal platta, som också är tillverkad av svart metall. Även om materialen och färgerna står i kontrast till varandra är lampans övergripande design mycket harmonisk och verkar modern och naturlig på samma gång. Eldder kan användas i olika rum och passar som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. På bordslampans framsida finns en smal remsa genom vilken ljuset når ut. Den ljusa färgen är behagligt varm och bidrar tillsammans med den rustika ekfanéren till en mysig atmosfär i rummet. Lampan är utrustad med en PVC-kabel som ansluts till elnätet. Den har en strömbrytare. Dessutom kan ljusstyrkan justeras med den integrerade touchdimmern. Eldder-armaturen är en produkt av märket Envostar, som lägger stor vikt vid hållbarhet. Armaturerna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportsträckor. Detta har också en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Träet som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och i förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Eldder LED-bordslampa av valnötsfaner

  Envolight Eldder LED-bordslampa av valnötsfaner
  Eldder LED-bordlampa i mörk valnötsfaner med dimmer LED-bordlampan Eldder består av en smal lampkropp i valnötsfaner, som sitter på en fyrkantig fot. På toppen av lampan finns en tunn platta som är gjord av svart metall, precis som lampans fot. Även om materialen står i kontrast till varandra, verkar bordslampans design mycket harmonisk och rustik på grund av den mörka färgen. Eldder lämpar sig som ljuskälla i olika bostadsområden och kan till exempel användas i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. På bordslampans framsida finns en smal remsa genom vilken ljuset avges till omgivningen. Den ljusa färgen är varm och skapar tillsammans med den rustika ekfanéren en mysig atmosfär i rummet. Eldder har en PVC-kabel som ansluts till elnätet. Ljuset styrs med den medföljande strömbrytaren, och ljusstyrkan kan också varieras med den integrerade touchdimmern. Eldder-armaturen är en produkt av märket Envostar, som lägger stor vikt vid hållbarhet. Armaturerna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportsträckor. Detta har också en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Träet som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och i förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Eldder LED-golvlampa av valnötsfaner

  Envolight Eldder LED-golvlampa av valnötsfaner
  Eldder LED-golvlampa i valnötsfaner med dimmer Eldder LED-golvlampan består av ett svart stativ av metall, som är fyrkantigt. Lampkroppen är tillverkad av mörk valnötsfaner och är placerad i mitten av stativet. På armaturens framsida finns en smal remsa genom vilken ljuset avges till omgivningen. Den ljusa färgen är behagligt varm och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Kombinationen av materialen metall och trä samt de mörka färgerna skapar ett modernt och samtidigt naturligt-rustiskt utseende i vardagsrummet. Tack vare den harmoniska designen kan Eldder enkelt integreras i olika rum, till exempel i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Lampan styrs med en strömbrytare och ljusstyrkan kan också regleras med en touchdimmer. Eldder-armaturen är en produkt av märket Envostar, som lägger stor vikt vid hållbarhet. Armaturerna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportsträckor. Detta har också en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Träet som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och i förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envostar Veneer taklampa rökek Ø 55cm

  Envostar Veneer taklampa rökek Ø 55cm
  Med rökt ekfaner som skärm - Taklampa i faner Skärmens ekfaner får sin nästan svarta färg genom rökning. Den naturliga fibern är intakt. Detta ger taklampan Veneer ett särskilt elegant utseende. Tack vare den vertikalt öppna cylindriska formen ger den direkt belysning av området nedanför. Envostars armaturer tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och de tillhörande koldioxidutsläppen. Dessutom används inte plast, polystyren etc. i förpackningarna.
 • Envolight Finan hänglampa 1 lampa, Ø 31 cm

  Envolight Finan hänglampa 1 lampa, Ø 31 cm
  Finan pendelarmatur med en enda lampa, stor, svart burskärm och detaljer i ljust trä Den rymliga burskåpan av svarta metallstänger ger gott om utrymme för ljuskällan som ska användas och ger direkt insyn, vilket gör en dekorativ glödlampa till det perfekta valet. På så sätt blir Finan-pendellampan ett riktigt blickfång, som dessutom inspirerar med en naturlig detalj tack vare pendeln som är tillverkad av lätt, oljad ek. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Marian hänglampa svart/blommig Ø40 cm

  Envolight Marian hänglampa svart/blommig Ø40 cm
  Textil hängande lampa Marian - svart skärm med blommig dekorerad undersida, detaljer i ljust trä Den vänliga och naturliga, men samtidigt trendiga designen gör den enljusiga hängande lampan Marian till den perfekta ljuskällan över bordet i ett modernt möblerat vardagsrum eller matsal. Den svarta tygskuggan är oregelbundet dragen nedåt på sidorna och har ett blommönster i botten. Den cylinderformade skärmen och det runda kapellet är tillverkade av ljus ek. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Veneer taklampa valnöt Ø 40 cm

  Envolight Veneer taklampa valnöt Ø 40 cm
  Tillverkad av mörk valnötsfaner - Taklampa i faner Valnötsfanéret ger taklampan Veneer ett elegant utseende som kan kombineras perfekt med andra inredningsdetaljer i mörkt trä. En tidlös design som passar bra i till exempel vardagsrummet och ger direkt belysning av området. Med armaturer från Envostar är hållbarhetsaspekten särskilt viktig - från valet av förnybara råvaror till tillverkning i Europa för att minimera transportvägarna och återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer taklampa al Ø 40 cm

  Envolight Veneer taklampa al Ø 40 cm
  Taklampa med skärm i ljus aleträfanér i faner Takfästet i svart metall och den vertikalt öppna cylindriska skärmen ger en taklampa med tidlös form. Karaktären formas av den ljusa alfenaffären som används för skärmen. Den låter ljuset komma ut försiktigt på sidorna och framhäver träets fibrer på ett stämningsfullt sätt. Varumärket Envostar står för hållbar belysning. Detta återspeglas i användningen av förnybar råvara trä, produktionen i Europa för att minska transportavstånden och leveransen i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Finan hänglampa 1 lampa, Ø 41 cm

  Envolight Finan hänglampa 1 lampa, Ø 41 cm
  Finan pendelarmatur med en enda lampa, stor, svart burskärm och detaljer i ljust trä Den rymliga burskåpan av svarta metallstänger ger gott om utrymme för ljuskällan som ska användas och ger direkt insyn, vilket gör en dekorativ glödlampa till det perfekta valet. På så sätt blir Finan-pendellampan ett riktigt blickfång, som dessutom inspirerar med en naturlig detalj tack vare pendeln som är tillverkad av lätt, oljad ek. - Lamp av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Waltz taklampa, Ø 40 cm, svart

  Envolight Waltz taklampa, Ø 40 cm, svart
  Svart taklampa Waltz - tillverkad i Europa, av naturligt bomullstyg Waltz utstrålar en speciell mysighet med sin textilskärm som har en avslappnad plisserad look. Det löst vridna bomullstyg som fästs över den inre metallstrukturen har en naturlig effekt, och färgdesignen helt i svart gör att den kan kombineras med nästan vilken inredning som helst. Förutom användningen av den förnybara råvaran bomull tar Envostar-märket också hänsyn till hållbarhetstanken genom produktion i Europa och förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Waltz taklampa Ø 55 cm cappuccino

  Envolight Waltz taklampa Ø 55 cm cappuccino
  Trendig taklampa Waltz i cylinderform Färgen cappuccino är en brun nyans som passar perfekt till Waltz taklampans löst vridna bomullstyg för att skapa en mysig, naturlig och modern ljuskälla. Tygskuggan får sin cylindriska form från en inre metallstruktur och fästs i taket med en svart, rund kapell. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet. Förutom användningen av förnybara råvaror minskas koldioxidutsläppen genom tillverkning i Europa och förpackningsmaterialet är återvinningsbart.
 • Envolight Waltz taklampa Ø 55 cm vit

  Envolight Waltz taklampa Ø 55 cm vit
  Hållbar bomullsbelysning Waltz i cylinderform Det löst vridna, vita bomullstyget formar karaktären på Waltz taklampan. Textilen läggs över en inre struktur av metall. Denna konstruktion är ett lämpligt alternativ till plast. Den klassiska formen i en avslappnad stil gör Waltz till en otroligt mysig ljuskälla. Waltz är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Detta innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Armaturens förpackning består också av återvinningsbara material.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 25 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 17,5 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø17,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa rökek Ø 20,5 cm
  Bordslampa i mörkt trä Faner - tillverkad i Europa Bordslampan Veneer är en elegant extra ljuskälla som förhöjer många inredningskoncept, t.ex. när den placeras på ett nattduksbord eller en byrå. Det karakteristiska utseendet uppnås med hjälp av faner av rökt ek. Den cylindriska lampskärmen ser svart ut, men den naturliga träfloran är fortfarande synlig. Detta kompletteras av en svart ram av metall. Konceptet för Envostar-lamporna omfattar en hög hållbarhetsstandard. Detta tar sig uttryck i användningen av plastfria förpackningar och produktion i Europa för att minska koldioxidutsläppen med korta transportvägar.
 • Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa vitask Ø 20,5 cm
  Bordslampa i faner - hållbar ljuskälla med genomskinlig träskärm Med sin cylindriska lampskärm i ljusvit askfaner blir bordslampan Veneer en tilltalande accessoar med en naturlig touch för natt- och sidobord. Ljuset sprids inte bara uppåt och nedåt, utan tränger också diskret in genom den tunna faneret och framhäver på ett underbart sätt träets fibrer. Den här bordslampan från Envostar är inte bara tillverkad av den förnybara råvaran trä; den lämnar också ett lågt koldioxidavtryck tack vare att den tillverkas i Europa och levereras i en förpackning av återvinningsbart material.
 • Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa kärnved ask Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner för mysig tilläggsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet Den faner som den cylindriska skärmen på bordslampan Veneer är tillverkad av ger den här tidlösa ljuskällan en omisskännligt naturlig touch. Den unika mönstret i askens kärnved framträder också särskilt imponerande när ljuskällan är påslagen. Tack vare kombinationen med den svarta metallramen kan Veneer också integreras i moderna interiörer. Det faktum att Envostar-armaturerna tillverkas i Europa minskar transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen. Endast plastfria material används i förpackningarna.
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 17,5 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas som en sänglampa i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Denna armatur från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa, så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 20,5 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envolight Merlo hänglampa decentraliserad 5 lampor

  Envolight Merlo hänglampa decentraliserad 5 lampor
  Merlo pendellampa med fem lampor med ocentrisk upphängning och ekdetaljer Den moderna pendellampan Merlo övertygar med sin anpassningsbara design och sin naturliga känsla. De runda hängena är tillverkade av lätt oljad ek. De övriga områdena - från kapell till kablar och uttag - är svarta. Pendlarnas läge kan justeras före idrifttagning genom att de decentraliserade kabelhållarna fästs individuellt i taket. På så sätt kan man skapa ett symmetriskt eller kreativt oregelbundet helhetsintryck enligt önskemål. - Armatur av märket Envostar - Tillverkad i Europa - Hållbara förpackningar av återvinningsbara material.
 • Envolight Wooden Balls hänglampa 4 lampor

  Envolight Wooden Balls hänglampa 4 lampor
  Wooden Balls hängande lampa med fyra sfäriska skärmar av ljust trä Utseendet på pendellampan Wooden Balls är en underbar kontrast. Den svarta färgen på den långa baldakinen av metall och textilkabeln lyfter fram de fyra nyanserna av ljust trä på ett perfekt sätt. De sfäriska skärmarna döljer nästan helt och hållet den glödlampa som ska sättas in (ingår inte). En fördjupning runt sfärens ekvator släpper ut ljuset och skapar på så sätt en intressant effekt. Den här hängande lampan från Envostar tillverkas i Europa, vilket gör att transportsträckorna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material används i förpackningarna.