Envostar lampor

 • Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor

  Envolight Clay hänglampa, björkplywood, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Clay med sfäriska träskärmar och rektangulärt tak Clay-pendellampan med fyra lampor består av ett långsträckt tak som lampskärmarna är fästade vid med en textilkabel. Skärmarna av björkplywood kontrasterar vackert mot den svarta metallskärmtakstolen. Tack vare sitt speciella utseende blir lampan ett attraktivt blickfång och ger en naturlig och samtidigt modern touch i vardagsrummet. Lera kan användas för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De fyra nyanserna är sfäriskt utformade och består av enskilda träelement. De är placerade på avstånd från varandra och ger en öppen look åt nyanserna. Ljuskällan har fri sikt, vilket gör det möjligt att använda dekorativa ljuskällor. Ljuset avges nedåt och även i sidled, vilket skapar vackra ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Clay hänglampa björkplywood 3 lampor

  Envolight Clay hänglampa björkplywood 3 lampor
  Tre-lampor Clay hängande lampa med rund skärm och skärmar av björkplywood Pendellampan Clay består av tre sfäriska skärmar av björkplywood som hänger ner i olika höjder från en rund kapell. Förutom sin funktion som ljuskälla är lampan också lämplig som dekorativt element. Färgerna och materialen i pendellampan kontrasterar vackert mot varandra och ger vardagsrummet en både modern och naturlig touch. Skuggorna består av enskilda träelement som är förskjutna. De öppningar som uppstår gör att ljuskällan på insidan av solskydden syns tydligt. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga för belysning (ingår inte). Ljuset sprids på golvet och på sidorna och skapar vackra ljus- och skuggeffekter tack vare skärmens utformning. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa

  Envolight Mors hänglampa, björkplywood, 1 lampa
  Pendellampa Mors med rund skärm av björkplywood, en ljuskaraktär Pendellampan Mors består av en rund skärm av björkplywood, som är ansluten till den lilla lampans skärm via en textilkabel. Skuggan består av två runda och flera små träelement. Dessa placeras på ett avstånd från varandra och avslöjar därmed ljuskällan inuti (ingår inte). Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Pendellampan ger en naturlig touch i boendemiljön och passar bra i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och den kan också användas för att belysa vardagsrummet eller matsalsbordet. Mors sänder ut ljuset mot golvet och åt sidorna. Skärmens utformning skapar vackra ljuseffekter i rummet. Envostar-märket låter sina lampor tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Björkplywood som används i Mors kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm

  Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 55 cm
  Hållbar taklampa i faner med cylinderformad skärm i askhjälmfaner av kärnved. Veneer är en taklampa med en skärm i tidlös cylindrisk form som får sitt karaktäristiska utseende och sin ljuseffekt genom att använda en tunn faner av kärnved av ask. Varje exemplar har ett individuellt korn som framhävs på ett fantastiskt sätt, särskilt när ljuset tänds. Den vertikalt öppna formen gör det också möjligt att belysa området nedanför direkt. Envostars armaturer tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och koldioxidutsläppen. Envostar använder endast återvinningsbara material för sina förpackningar.
 • Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund

  Envolight Terra hänglampa tall mörk 3 lampor rund
  Tre-ljus hängande lampa Terra av mörk furu i rund form Pendellampan Terra består av en svart, rund kapell från vilken tre glödlampsfästen hänger på en textilkabel. De var tillverkade av furu i valnötsoptik och fästes i olika höjder. Designen och kombinationen av färger och material gör att armaturen, förutom sin funktion som ljuskälla, också är ett vackert dekorativt element som kan användas till exempel i hallen eller i vardagsrummet. Eftersom hänglampan levereras utan ljuskällor kan ljuskällorna väljas enligt personliga önskemål. Belysningsförhållandena kan därmed också anpassas till de enskilda platsförhållandena. De tre ljuskällorna har fri sikt, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga att använda. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ

  Envostar Stort pendellampa 3 lampor, naturträ
  Stort pendellampa med tre lampor och metallskärmar på naturträ - hållbar Naturträ och svartlackerad metall har kombinerats i Stort pendellampa för att skapa en lampa som kan integreras i många inredningar, från lantlig stil till industriell och skandinavisk stil. De svarta metallskärmarna strålar ljuset direkt nedåt, så att Stort pendellampan lyser upp ett långt bord perfekt. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket leder till en betydande minskning av de tillhörande koldioxidutsläppen. Stort hängande lampa levereras i en hållbar, 100 % plastfri förpackning.
 • Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Clay golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa av lera med svart metallstomme och skärm av björkplywood Golvlampan Clay består av en trebent metallram och en sfärisk skärm av ljus björkplywood. Kombinationen av färger och material ser modern och naturlig ut på samma gång och kontrasterar attraktivt, vilket gör golvlampan till ett vackert blickfång. Skuggan består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Ljuskällan kan ses genom de öppningar som uppstår. Ljuskällan ingår inte och kan därför väljas fritt. Skärmens öppna design ger en dekorativ ljuskälla för användning. Ljuset strålar ut i taket och på sidorna och ger speciella ljus- och skuggeffekter på grund av skuggans mönster. Golvlampan lämpar sig till exempel för användning i hallen, sovrummet och vardagsrummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, Ø 47 cm, tall natur
  - endast lampor med en diameter < 6 cm kan användas
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor

  Envolight Rowan taklampa av ek, 3 lampor
  Taklampa Rowan med tre lampor i rektangulär form, tillverkad av FSC-certifierad ek. Taklampan Rowan består av en rektangulär ram av oljad ek. I denna ram finns tre socklar av svart metall, i vilka du kan sätta in glödlampor av ditt val med motsvarande sockel. Eftersom lamporna är fria att se är dekorativa glödlampor mycket lämpliga för att belysa taklampan. Dessutom kan ljusets färg och funktion väljas enligt personliga önskemål. Tack vare sin tydliga form och återhållsamma färgsättning lämpar sig taklampan för användning i olika bostadsutrymmen. Den kan till exempel lysa upp hallen eller bidra till en mysig atmosfär som en lampa i vardagsrummet eller sovrummet. Ekträdet ger också en naturlig känsla. På grund av den öppna formen avges ljuset i alla riktningar. Träet som används är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade skogsområden. Envostar-märkets armaturer tillverkas i Europa, vilket gör att man slipper långa transportvägar och minskar koldioxidutsläppen. Dessutom läggs stor vikt vid klimatneutralitet i förpackningarna - engångsmaterial som plast och polystyren undviks.
 • Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige

  Envostar Gill bordslampa, trä natur/skärm beige
  Gill bordslampa har en beige tygskärm i en klassisk cylinderform som tronar på en sfärisk bas av ljust trä. Gill avger ljuset från den insatta lampan uppåt och nedåt. Resultatet är stämningsfull extrabelysning för vardagsrum och sovrum.varje trälampa är unik. Skillnader i färg och struktur är naturliga egenskaper hos träet, produktfotot kan därför skilja sig åt.
 • Envostar - Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder

  Envostar - Veneer Bordslampa Ø17,5 Alder
  Design Envostar Veneer Table Lamp Ø17,5 Alder från Envostar är en rolig och spännande lampa som kan ge hemmets belysning ett naturligt utseende - och ge dig en bra känsla i magen att du har gjort ett miljövänligt val. Det råder ingen tvekan om att grönt är det nya svarta - och varför inte göra din belysning till ett inslag i din arsenal av klimatskyddsåtgärder. Den här smarta lampan använder träfaner i ett enormt tunt lager för att skapa sin lampskärm - och beroende på vilken färg och vilken typ av trä du väljer kommer antingen mer eller mindre ljus att flyta ut ur träskuggan mellan åren. Veneer-sortimentet omfattar bords-, golv-, tak- och taklampor - och lamporna finns i en mängd olika träslag. Se de många olika Veneer-lamporna här!
 • Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash

  Envostar - Veneer Plafond Ø55 Ash
  Design Envostar Veneer Ceiling Lamp Ø55 Ash från Envostar är en rolig och spännande lampa som kan ge ditt hems belysning en naturlig look - och ge dig en bra känsla i magen att du har gjort ett miljövänligt val. Det råder ingen tvekan om att grönt är det nya svarta - och varför inte göra din belysning till ett inslag i din arsenal av klimatskyddsåtgärder. Den här smarta lampan använder träfaner i ett enormt tunt lager för att skapa sin lampskärm - och beroende på vilken färg och vilken typ av trä du väljer kommer antingen mer eller mindre ljus att flyta ut ur träskuggan mellan åren. Veneer-sortimentet omfattar bords-, golv-, tak- och taklampor - och lamporna finns i en mängd olika träslag. Se de många olika Veneer-lamporna här!
 • Envolight Terra bordslampa, mörk tall

  Envolight Terra bordslampa, mörk tall
  Bordslampa Terra med stativ av FSC-certifierad furu i valnötslook Terra bordslampans design övertygar med sin enkelhet. Basen är tillverkad av mörk furu och är också bordslampans glödlampshållare. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i respektive boendemiljö. Terra är idealisk som ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som dekorativ sänglampa. Eftersom belysningsmedlet inte ingår i leveransen kan det väljas enligt individuella önskemål. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och lämplig effekt. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket gör att ljuskällan inte hindras. Därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa

  Envolight Talia hänglampa, ek/vit 1 lampa
  Pendellampa Talia med en enda lampa med vit glasskärm och ekelement Talia hängande lampa består av en svart kapell av metall. Från denna hänger den vita glasskärmen ner i en textilkabel. Förbindelsen mellan kabeln och skärmen består av oljad ek. Färgkombinationen är mycket harmonisk och bidrar till en mysig atmosfär i rummet. Trädetaljerna ger också en naturlig känsla. Belysningen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt med hjälp av den passande sockeln och wattförbrukningen. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till de enskilda idéerna. Ljuset fokuseras av lampskärmens form och lämpar sig till exempel för att belysa bord eller diskar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhetsaspekten hos sina armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket ger korta transportvägar och minimerar koldioxidutsläppen. Trädetaljerna är tillverkade av FSC-certifierad ek och kommer från miljövänliga odlingsområden. Talia levereras i förpackningar som är tillverkade av återanvändbara material.
 • Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor

  Envolight Furn hänglampa, björkplywood, 3 lampor
  Pendellampa med tre lampor Furn tillverkad av lätt björkplywood Den tre-lampiga hängande lampan Furn monteras i taket med en rektangulär metallskärm. Tre lampskärmar av björkplywood är fästade på taket med en textilkabel. Skuggorna består av enskilda, smala björkträdetaljer som är placerade på avstånd från varandra. De är formade så att de öppnas nedåt. Ljuskällorna för pendellampan kan väljas fritt enligt lämpligt uttag och wattförbrukning. Ljusförhållandena kan på så sätt anpassas optimalt till individuella behov och platsförhållanden. Ljuset sänds nedåt och åt sidan. Skärmens utformning skapar också vackra ljus- och skuggeffekter i rummet. Furn passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood

  Envolight Furn golvlampa, metall/björkplywood
  Golvlampa Furn i svart metall och ljus björkplywood Golvlampan Furn består av en svart metallram och en skärm av björkplywood. Skärmen är tillverkad av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra och formade på ett sådant sätt att skärmen öppnar sig ytterligare mot toppen. Även om materialen och färgerna står i kontrast till varandra är lampans helhetsintryck mycket harmoniskt. Furn är ett vackert blickfång och ger vardagsrummet både en modern och naturlig touch. Ljuskällan kan väljas fritt enligt det passande uttaget och wattförbrukningen. Belysningsförhållandena kan därmed anpassas optimalt till personliga idéer och platsbehov. Ljuset strålar mot taket och åt sidan. De förskjutna träelementen skapar också attraktiva ljus- och skuggmönster i rummet. Golvlampan lämpar sig till exempel för vardagsrummet, matsalen, hallen eller sovrummet. Björkträdet som används till lampan är FSC-certifierat och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostar-märket tillverkar också sina lampor i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Furn levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar

  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
  Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood - Envostar
 • Envolight Plain hänglampa, 1 lampa

  Envolight Plain hänglampa, 1 lampa
  Pendellampa Plain av svart metall och ljus ek Pendellampan Plain är tillverkad av svart metall och oljad ek. Lampans design är mycket diskret, skärmen är cylindriskt formad. Kombinationen av material och färger kontrasterar vackert mot varandra. Ekträdet ger också vardagsrummet en naturlig touch. Skärmen är fäst vid kapellet med en tygkabel. Plain avger ljuset selektivt mot golvet och är därför idealisk för att belysa bord eller diskar. Pendelarmaturen kan till exempel användas i vardagsrummet eller matsalen, men lämpar sig lika väl för användning i gastronomiska utrymmen. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i sina produkter. Den ek som används till Plain kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Eftersom armaturerna tillverkas i Europa är transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Plain levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood

  Envostar - Clay Ø40 Taklampa Black/Wood
  Design Envostar Om du letar efter en golvlampa, bordslampa, taklampa eller ett hängande set - Clay-serien från Envostar är en bra plats att börja! Vi har här att göra med Clay Ø40 pendel lampa svart/trä. Liksom resten av familjen är den tillverkad med en lampskärm i vacker björkfaner - ett ljusfärgat träslag som ger lampan en underbart luftig, varm och behaglig känsla. Som alltid är det trä som används av Envostar FSC-certifierat. Som alltid fokuserar Envostar på det miljövänliga och hållbara. Det innebär att till och med förpackningen är återvinningsbar - och att lampan tillverkas i Europa för att minimera frakten och därmed koldioxidavtrycket. Se alla lampor i Clay-familjen här!
 • Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur

  Envostar Kerio taklampa, 35x35, tall natur
  Med sin ram av naturfärgat furuträ passar den fyrkantiga Kerio-taklampan perfekt till många moderna inredningsstilar. Det satinerade glaset ger en bländfri ljusfördelning över en stor yta. Varje trälampa är unik. Skillnader i färg och struktur är naturliga egenskaper hos träet, produktfotot kan därför skilja sig åt.
 • Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black

  Envostar - Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black
  Design Envostar Naturligt, hållbart och vackert. Så enkelt är det att beskriva den vackra Wooden Round Cones 6 Taklampa Wood/Black, som ingår i Envostars spännande serier Wooden Square och Wooden Round. Lampan är skapad med den djupaste respekt för naturen, miljön och klimatet - och som alltid kan du förstås förvänta dig trä som har FSC-certifiering och de finaste utmärkelserna för hållbart skogsbruk. De vackra träformerna som Envostar har skapat ger ett vackert ljus - samt ett organiskt uttryck tack vare deras naturliga material. De vackra lamporna finns tillgängliga som enstaka taklampor samt som set med tre, fyra och sex stycken. Se serien Wooden Round här och Wooden Square här!
 • Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black

  Envostar - Saphir Cluster Taklampa Black
  Design Envostar Likt en bur som håller ljuskällan fångad men låter ljuset komma ut hänger den enormt vackra Saphir-lampan och sprider sitt behagliga ljus och uttryck i hela rummet. Lampan kommer från det begåvade Envostar, som specialiserat sig på att skapa belysning med stora uttryck och små koldioxidavtryck. Saphir är inget undantag. Det vackra diamantformade metallgallret, sockeln och tygsladden är alla tillverkade av naturmaterial - och lampan tillverkas i Europa för att minimera miljötransportkostnaderna. När du får lampan kommer du också att upptäcka att förpackningen är hållbar och 100 % plastfri. Saphir-serien innehåller tre uppsättningar - Du kan köpa Saphir som en enda taklampa, men också i två uppsättningar om tre! Se hela Saphir-serien här!
 • Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall ljus

  Envolight Beam hänglampa 6 lampor tall ljus
  Sex-ljus hängande lampa Beam med balk av ljus furu Den tidlösa formen av en pendelarmatur med strålkastare får en speciell charm i Beam genom valet av en skalad och lätt betsad strålkastare av furu. Sex uttag är integrerade i botten och kan utrustas med glödlampor för att utveckla pendelarmaturens fulla dekorativa potential. Upphängningen består av två kablar och en svart metallskärm. Envostar-lampor tillverkas i Europa för att minimera transportavstånd och koldioxidutsläpp. Förnybara råvaror används och endast återvinningsbara material används i förpackningarna.
 • Envostar - Hagen Plafond White Pine Wood Envostar

  Envostar - Hagen Plafond White Pine Wood Envostar
  Hagen Plafond White Pine Wood - Envostar, White Pine Wood
 • Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 40 cm

  Envolight Veneer taklampa kärnved ask Ø 40 cm
  Hållbar taklampa i faner med cylinderformad skärm i askhjälmfaner av kärnved. Veneer är en taklampa med en skärm i tidlös cylindrisk form som får sitt karaktäristiska utseende och sin ljuseffekt genom att använda en tunn faner av kärnved av ask. Varje exemplar har ett individuellt korn som framhävs på ett fantastiskt sätt, särskilt när ljuset tänds. Den vertikalt öppna formen möjliggör också direkt belysning av området nedanför. Envostar-märkets armaturer tillverkas i Europa, vilket minskar transportsträckorna och koldioxidutsläppen. Envostar använder endast återvinningsbara material för sina förpackningar.
 • Envolight Veneer bordslampa al Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa al Ø 25 cm
  Bordslampa i faner - extra ljusdispenser med naturlig karaktär Bordslampan Veneer har en tidlös design och är ett mångsidigt tillägg till belysningskonceptet i hemmet. Den kan användas både som sängbordslampa i sovrummet och på ett sidobord i vardagsrummet. Den ger alltid en naturlig och behaglig accent, eftersom den cylindriska skärmen är tillverkad av tunn aleträfaner som låter ljuset lysa igenom diskret. Den här armaturen från Envostar är ett steg mot hållbar inredning. Faner tillverkas i Europa så att transportvägarna är hanterbara, och leveransen sker i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer golvlampa valnöt

  Envolight Veneer golvlampa valnöt
  Hållbar golvlampa Fanér med snygg skärm av valnötsträ Valnötsträ förknippas med kvalitet och stil inom inredningsbranschen. I lampan Veneer används det för att forma den cylindriska lampskärm som avger ljus uppåt och nedåt. Ram och fot är tillverkade av metall och är svart. En chic kombination som passar både till klassisk och modern inredning. Envostar står för hållbar belysning. Produkterna tillverkas i Europa för att hålla transportsträckorna så korta som möjligt. Förpackningen är återvinningsbar och plastfri.
 • Envostar Waltz taklampa Ø 40 cm vit

  Envostar Waltz taklampa Ø 40 cm vit
  Taklampa i hållbar bomull Waltz i cylinderformDen löst korrugerade, vita bomullstyget formar karaktären på Waltz-taklampan. Textilien är lagd över en inre struktur av metall. Denna konstruktion är ett lämpligt alternativ till plast. Den klassiska formen i en avslappnad stil gör Waltz till en enastående hemtrevlig ljuskälla.Waltz är en produkt av märket Envostar och tillverkas i Europa. Det innebär att transportvägarna är korta och koldioxidutsläppen låga. Lampans förpackning består också av återvinningsbara material.
 • Envostar - Veneer Plafond Ø40 Ash

  Envostar - Veneer Plafond Ø40 Ash
  Veneer Plafond Ø40 Ash - Envostar, Ash/Black, Wood/Metal/Textile
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 60 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 60 cm
  Flexibel LED-vägglampa Spegel av oljad ek LED-vägglampan Mirror är tillverkad av oljad ek och ett väggfäste av svart metall. Färg- och materialkombinationen är diskret och harmonisk. Dessutom ger träet en mysig känsla på den plats där det används. Tack vare skyddsklass IP44 kan Mirror installeras i badrummet. Den gör sig bra i till exempel hallen, men passar också utmärkt som ljuskälla för att belysa spegeln i badrummet. Vägglampan sänder ut varmt ljus mot golvet och ger en mysig belysning. Vägglampan är en produkt av märket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad ek. Lamporna tillverkas för hand i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och minskar koldioxidutsläppen med 90 procent. Armaturens förpackning är också hållbar - engångsmaterial som plast, polystyren och plastfilm undviks. Den inbyggda LED-modulen är energieffektiv och hållbar.
 • Envolight Mirror LED-spegellampa till badrum 40 cm

  Envolight Mirror LED-spegellampa till badrum 40 cm
  LED-lampa för badrum och spegel Spegel i ek trä LED-vägglampan Mirror är perfekt lämpad för att användas till exempel som spegellampa. Tack vare skyddsklassen IP44 är det inget problem att använda den i badrummet. Spegeln består av oljad ek och en svart metallinfästning. Kombinationen av material och färger ser mycket harmonisk och tidlös ut och ger dessutom en naturlig känsla på den plats där produkten används. Vägglampan passar bra in i många bostadsområden och inredningsstilar. Varumärket Envostar står för attraktiva, hållbara lampor. Den ek som används är FSC-certifierad och produkterna tillverkas i Europa. Detta möjliggör korta transportvägar och en minskning av koldioxidutsläppen med cirka 90 %. Dessutom är den inbyggda LED-modulen långvarig och särskilt energieffektiv. Vägglampan Mirror levereras i en hållbar förpackning. Material som engångsplast, styrofoam eller plastfolie undviks.
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 40 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 40 cm
  p>LED vägglampa Spegel i oljad ek LED-vägglampan Mirror är tillverkad av oljad ek, väggfästet är tillverkat av metall och är svart. Lampans design är mycket diskret och färgkombinationen i ljust trä och svart ser mycket harmonisk ut, dessutom ger träet en naturlig touch till vardagsrummet. Tack vare skyddsklassen IP44 kan armaturen användas i badrummet, men den är också väldigt snygg i hallen. Spegeln avger sitt varma ljus mot golvet och ger en behaglig belysning. Vägglampan är en artikel från märket Envostar och är tillverkad av FSC-certifierad ek. Lamporna tillverkas för hand och i Europa, vilket garanterar kortare transportvägar och minskar koldioxidutsläppen med 90 procent. Produktförpackningen är också hållbar - material som engångsplast, polystyren och plastfilm undviks. Den inbyggda LED-modulen är också energieffektiv och hållbar.
 • Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 40 cm

  Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 40 cm
  LED-spegelarmatur Spegel av FSC-certifierad ek, med skyddsklass IP44 även lämplig för badrummet LED-spegelarmaturen Mirror är idealisk för belysning av speglar, till exempel i hallen eller i badrummet. Den utstrålar sitt varmvita ljus direkt nedåt och är med sitt naturliga utseende ett verkligt blickfång i varje rum. Den linjära designen och den diskreta färgsättningen gör att armaturen lyser upp i alla rum. Spegeln har en IP44-skyddsklass och är därför idealisk för användning i badrummet. Ljuset riktas mot golvet och den varma ljusfärgen skapar en behaglig atmosfär. Varumärket Envostar står för särskilt hållbara armaturer. Produkterna är handgjorda och tillverkade i Europa, vilket innebär kortare transportsträckor och minskade koldioxidutsläpp. Det använda ekträdet är FSC-certifierat och kommer från hållbart och miljövänligt förvaltade områden, och den installerade LED-ljuskällan är energieffektiv och hållbar. Dessutom undviks engångsmaterial i förpackningarna.
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 79 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 79 cm
  LED-vägglampa Mirror tillverkad av FSC-certifierad ek med skyddsklass IP44 LED-vägglampan Mirror har skyddsklass IP44 och är därför idealisk för användning i till exempel badrummet. Spegeln är tillverkad av oljad ek och passar lätt in i olika inredningsstilar tack vare den smala, långsträckta designen och den subtila färgsättningen. Armaturen kan monteras vertikalt eller horisontellt på väggen och möjliggör därmed många design- och användningsalternativ. Envostars armaturer står för hållbarhet och tillverkas för hand i Europa. På grund av de korta transportvägarna minskar koldioxidutsläppen med cirka 90 %. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänligt förvaltade skogsområden. Dessutom är LED-lampan långvarig och energieffektiv och förpackningen använder inga engångsmaterial.
 • Envolight Lineo LED-vägglampa med fjärrkontroll

  Envolight Lineo LED-vägglampa med fjärrkontroll
  LED-vägglampa Lineo med rektangulär ram i ek och fjärrkontroll LED-vägglampan Lineo består av två rektangulära former av oljad ek. De är av olika storlek och är förbundna med varandra via ett träelement. LED-ljuskällan är inbäddad i mitten av stöttorna och avger ett varmt ljus till omgivningen. Vägglampan ger en behaglig atmosfär i det motsvarande bostadsområdet. Tack vare sin diskreta design passar Lineo bra i till exempel vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Armaturen kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Varumärket Envostar står för hållbara produkter och tillverkar armaturerna i Europa. Transportvägarna blir därmed så korta som möjligt och koldioxidutsläppen minskar avsevärt. Den ek som används för Lineo är FSC-certifierad. Dessutom levereras armaturen i en förpackning som består av återanvändbara material.
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 59 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 59 cm
  Långsträckt LED-vägglampa Spegel av ek och plast LED-vägglampan Mirror består av oljad ek och ett plastelement i vilket LED-ljuskällan är placerad. Tack vare den diskreta designen och den diskreta färgen kan armaturen lätt integreras i olika miljöer. Mirror kan dessutom monteras horisontellt eller vertikalt, vilket möjliggör en mängd olika design- och användningsalternativ. Vägglampan har en IP44-skyddsklass och är därför särskilt lämplig för användning i badrum. Mirror är en produkt av märket Envostar, som står för hållbara armaturer. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Genom att produkterna tillverkas i Europa undviks långa transportsträckor och koldioxidutsläppen minskas avsevärt. Återanvändbara material används också för förpackningarna.
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 39 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, kantig, 39 cm
  Smal LED-vägglampa Spegel tillverkad av FSC-certifierad ek LED-vägglampan Mirror övertygar med sin långsträckta, smala design som gör att den passar bra in i många miljöer. Armaturen är tillverkad av oljad ek och ger en naturlig touch till vardagsrummet. Den kan monteras horisontellt eller vertikalt, vilket möjliggör olika design- och användningsalternativ. Spegeln har skyddsklass IP44 och är därför lämplig även för användning i badrummet. Den kan till exempel användas för att belysa spegelns sidor. Det varma ljuset skapar en behaglig atmosfär. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänligt förvaltade skogsområden. Lamporna från Envostar-märket tillverkas i Europa, vilket gör att långa transportvägar och leveranstider undviks och minskar koldioxidutsläppen avsevärt. Förpackningen är också klimatneutral och inga engångsmaterial, polystyren eller plastfilm används.
 • Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 80 cm

  Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 80 cm
  LED-spegellampa Spegel av FSC-certifierad ek Oavsett om det är över badrumsspegeln eller spegeln i hallen, är Mirror en speciell LED-spegelarmatur som ger en naturlig touch. Ljusautomaten är helt tillverkad av naturligt ekfat och har ett speciellt utseende som tillsammans med de varmvita lysdioderna ger en särskilt behaglig atmosfär. Tack vare sin diskreta, linjära design och ljusfärgningen kan armaturen enkelt integreras i olika miljöer och förstärka dem. Spegeln sänder det varma ljuset nedåt och skapar en behaglig atmosfär. Varumärket Envostar står för särskilt hållbara armaturer. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från miljövänliga och hållbart förvaltade områden. Tack vare tillverkningen i Europa kan korta transportvägar och en minskning av CO2-utsläppen uppnås. LED-lampan har lång livslängd och är energieffektiv, och återanvändbara material används i förpackningen.
 • Envolight Mirror LED-spegellampa till badrum 60 cm

  Envolight Mirror LED-spegellampa till badrum 60 cm
  Hållbar belysning - LED-armatur för badrum och spegel Mirror LED-armaturen Mirror är idealisk för montering ovanför speglar eller på möbler. Den är idealisk för att belysa till exempel hyllor eller vitrinskåp, eller för stora speglar. Tack vare skyddsklassen IP44 kan den även användas i badrummet och ger på så sätt varje badrum en modern och unik touch. Spegeln är tillverkad av oljad ek och har en svart metallinfästning. Kombinationen av färger och material ser tidlös och harmonisk ut samtidigt och ger ett naturligt utseende på den plats där produkten används. Tack vare sin diskreta design passar vägglampan bra in i många bostadsområden och inredningsstilar. Varumärket Envostar står för attraktiva, hållbara armaturer. Produkterna tillverkas i Europa, vilket möjliggör korta transportvägar och en minskning av koldioxidutsläppen med cirka 90 %. Den inbyggda LED-modulen är särskilt energieffektiv och hållbar. Dessutom levereras vägglampan i en hållbar förpackning som undviker engångsmaterial som plast, polystyren och plastfilm.
 • Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 60 cm

  Envolight Mirror LED-spegellampa ek, 60 cm
  LED-spegellampa Spegel av FSC-certifierad ek LED-spegelarmaturen Mirror ger varmvitt ljus över spegelytor och kan även användas i badrummet tack vare skyddsklass IP44. Det naturliga materialet tillsammans med det mjuka ljuset från de installerade lysdioderna ger en mysig atmosfär och ett speciellt utseende. Själva lampan och väggfästet är tillverkade av oljad ek och ger en naturlig touch till alla bostadsområden. Tack vare sin återhållsamma och tydligt formade design kan Mirror enkelt passa in i och förstärka olika miljöer. Varumärket Envostar står för särskilt hållbara armaturer. De produceras i Europa och tillverkas för hand. De korta transportvägarna som blir följden minskar också koldioxidutsläppen. FSC-certifierad ek kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. LED-ljuskällan är energieffektiv och långvarig, och återanvändbara material används för förpackningen.
 • Envolight Lineo LED-vägglampa av ek

  Envolight Lineo LED-vägglampa av ek
  LED-vägglampa Lineo av oljad ek i rektangulär form LED-vägglampan Lineo övertygar med sin smala och diskreta design. Den rektangulära ramen är tillverkad av oljad ek. LED-ljuskällan är innesluten i armaturens enskilda stöttor. Det varma ljuset sprids utåt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Tack vare sin diskreta design passar Lineo in i olika bostadsområden och kan till exempel ge vardagsrummet, sovrummet eller hallen ljusstyrka. Varumärket Envostar står för hållbara produkter och tillverkar armaturerna i Europa. Transportvägarna blir därmed så korta som möjligt och koldioxidutsläppen minskar avsevärt. Den ek som används för Lineo är FSC-certifierad. Dessutom levereras armaturen i en förpackning som består av återanvändbara material.
 • Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 80 cm

  Envolight Mirror LED-vägglampa, bredd 80 cm
  LED-vägglampa Mirror av oljad ek och svart väggfäste LED-vägglampan Mirror ser modern och naturlig ut på samma gång tack vare det ljusa ekträdet och det svarta väggfästet. Armaturens design är mycket diskret och övertygar med sina tydliga linjer och den harmoniska färgkombinationen. Tack vare detta passar armaturen väl in i olika boendemiljöer. Tack vare skyddsklass IP44 kan Mirror även användas i badrummet. Väggarmaturen är idealisk till exempel som ljuskälla i hallen som en indirekt ljuskälla eller för användning ovanför speglar eller större bilder. Armaturen sänder det varma ljuset nedåt och skapar en behaglig atmosfär. Mirror är en armatur av märket Envostar och består huvudsakligen av FSC-certifierad ek. Produktionen i Europa möjliggör korta transportvägar, vilket har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Produkternas förpackningar är också hållbara - material som engångsplast, polystyren och plastfilm undviks. Den inbyggda LED-modulen är också energieffektiv och hållbar.
 • Faje Golvlampa Black/Wood - Envostar

  Faje Golvlampa Black/Wood - Envostar
  Faje Golvlampa Black/Wood - Envostar
 • Envostar - Vento Vägglampa Black/Oak

  Envostar - Vento Vägglampa Black/Oak
  Design Envostar Vento Black/Oak Wall Lamp är en underbar förening av moderna och rustika element som tillsammans bildar en harmonisk helhet och gör att lampan lätt passar in i en mängd olika inredningar, från den lantliga villan till den stilmedvetna stadslägenheten. Kombinationen av mörk metall med massivt ekfat har sin egen speciella charm, vilket syns tydligt i designen. Lampskärmen kommer i en trendig burdesign som ramar in ljuskällan, som därför är synlig och står i centrum för lampans visuella utformning. Du får därför ett klart och direkt ljus och har möjlighet att personifiera lampans utseende. Som alltid ingår LED-lampor, som är energieffektiva och långvariga, utan kostnad. Vento är en hel serie lampor från Envostar, alla med samma vackra design som enkelt kan kombineras för ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se dem alla här
 • Envostar - Various Vägglampa Dark Pine Wood

  Envostar - Various Vägglampa Dark Pine Wood
  Design Envostar Various Wall Lamp Dark Pine Wood är en intressant stilblandning av moderna och rustika element som tillsammans bildar en harmonisk helhet och gör att lampan är lätt att passa in i en mängd olika inredningar. Kombinationen av mörk metall och betsat trä har sin egen speciella charm som är tydlig i designen. Armaturen är hållbart producerad i Europa för den nyetablerade och klimatmedvetna belysningstillverkaren Envostar, och förpackningen är tillverkad av återvunnet material. Lampskärmen är en genialisk konstruktion av metallstöttor som tillsammans bildar ett vackert mönster runt ljuskällan. Eftersom detta är fullt synligt får du ett klart och direkt ljus. Lampans E27-fäste passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Som alltid ingår LED-lampor, som är energieffektiva och långvariga, utan kostnad. Diverse är en hel serie lampor från Envostar, alla med samma fina design som enkelt kan kombineras för ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se dem alla här
 • Envostar - Various Vägglampa Pine Wood

  Envostar - Various Vägglampa Pine Wood
  Design Envostar Vägglampan Various Pine Wood är en intressant stilblandning av moderna och rustika element som tillsammans bildar en harmonisk helhet och gör att lampan lätt passar in i en mängd olika inredningar. Kombinationen av mörk metall och betsat trä har sin egen speciella charm som är tydlig i designen. Armaturen är hållbart producerad i Europa för den nyetablerade och klimatmedvetna belysningstillverkaren Envostar, och förpackningen är tillverkad av återvunnet material. Lampskärmen är en genialisk konstruktion av metallstöttor som tillsammans bildar ett vackert mönster runt ljuskällan. Eftersom detta är fullt synligt får du ett klart och direkt ljus. Lampans E27-fäste passar ett stort antal olika glödlampsmodeller. Som alltid ingår LED-lampor, som är energieffektiva och långvariga, utan kostnad. Diverse är en hel serie lampor från Envostar, alla med samma fina design som enkelt kan kombineras för ett sammanhängande ljuskoncept i rummet. Se dem alla här
 • Envostar - Aria Vägglampa Oiled Oak

  Envostar - Aria Vägglampa Oiled Oak
  Design Envostar Aria Oiled Oak kombinerar det naturliga, avslappnade utseendet med det eleganta och raffinerade. Som med alla Envostars skapelser har hållbarhet beaktats vid utformningen av den här lampan. Armaturen är tillverkad i Europa, medan förpackningen är tillverkad helt av återvunnet material för att tillgodose de många konsumenter för vilka klimatmedvetenhet och minimering av föroreningar har högsta prioritet. Fästet är tillverkat av oljad ek, medan lampskärmarna är en genialisk konstruktion av svarta metallstänger i en trendig burdesign. Du har fri sikt till ljuskällan inuti, så du får ett praktiskt, direkt sken som lyser upp rummet väl. Ljuskällan är en viktig del av lampans visuella uttryck, så det är en klar fördel att lampans E14-fästen passar för många olika typer av glödlampor. Som alltid kan du få gratis LED-lampor med i leveransen, som är mycket energieffektiva och därför bidrar till en hållbar produkt. Se Aria i fler versioner här.
 • Envostar - Merlo Vägglampa Oiled Oak

  Envostar - Merlo Vägglampa Oiled Oak
  Design Envostar Vägglampan Merlo Oiled Oak är ett bevis på att modern, elegant design och naturlig karisma inte behöver vara motsatser. Med sin rena, enkla design och ljusa trämaterial passar Merlo till ett brett utbud av inredningar, från moderna, minimalistiska och skandinaviska stilkoncept till kreativa, konstnärliga och till och med rustika hem. Hållbarhet och klimatmedvetenhet är nyckelord för den nyetablerade tyska belysningstillverkaren Envostar. Därför tillverkas alla Envostar-lampor i Europa och alla levereras i återvinningsbara förpackningar. Merlo är inget undantag, och dessutom använder lampan LED-lampor som inte bara utnyttjar energin effektivt för att skapa optimala ljusförhållanden med minimal strömförbrukning: de är också extremt hållbara, så att du kan ha glädje av dem i många år. Merlo är en hel serie lampor som alla har samma öppna, naturliga design och därför är lätta att kombinera för ett sammanhängande belysningskoncept. Se hela sortimentet här.
 • Envostar - Ylva Vägglampa Oak/Black

  Envostar - Ylva Vägglampa Oak/Black
  Design Envostar Vägglampan Ylva Oak/Black kombinerar stilmedveten elegans med naturlig charm i en vacker skapelse som passar perfekt i det moderna vardagsrummet. Lampan kombinerar på ett briljant sätt svartlackerad metall och ljusoljat ekträ, där varje färg och element kompletterar och förstärker resten. I utformningen av den här modellen har den konventionella tygskärmen ersatts med en fascinerande burliknande konstruktion som ger fri sikt till ljuskällan inuti, så att inget av ljuskvaliteten går förlorad utan istället lyser fritt ut till alla sidor i ett klart, direkt ljus. Eftersom ljuskällan är en central del av lampans visuella design kan du anpassa lampans utseende genom valet av glödlampa. Som alltid ingår LED-lampor, som är energieffektiva och långvariga, utan kostnad. Ylva är en hel serie lampor från Envostar. Se dem alla här
 • Envostar - Kubiko Vägglampa Oiled Oak

  Envostar - Kubiko Vägglampa Oiled Oak
  Design Envolight Kubiko Wall Lamp Oiled Oak har sin egen speciella charm som utstrålar naturliga och rustika toner. Armaturen är tillverkad av betsat trä och tillverkad under hållbara förhållanden i Europa. Av samma anledning är ingen Kubiko-lampa den andra lik, eftersom varje lampa har ett individuellt ytmönster. Användningen av äkta trä i kombination med den enkla lådformen gör lampan idealisk för skandinaviskt inspirerade inredningar, men den passar också bra ihop med andra stilkoncept, från minimalistiskt till rustikt och hemtrevligt. Ljuset strömmar ut från en bred öppning på armaturens undersida och kastas ner på väggen i ett vackert, indirekt sken som inte bländar. Kubiko Wall Light är därför den idealiska accentbelysningen i en mängd olika rum. Lampan har två socklar som passar för G9 LED-lampor. Som alltid kan du få gratis glödlampor som ingår i leveransen. Se Kubiko i flera vackra färger just här.
 • Envostar - Kubiko Vägglampa Grey Pine Wood

  Envostar - Kubiko Vägglampa Grey Pine Wood
  Design Envostar Kubiko Wall Light Grey Pine Wood har sin egen speciella charm som utstrålar naturliga och rustika toner. Armaturen är tillverkad av betsat trä och tillverkad under hållbara förhållanden i Europa. Av samma anledning är ingen Kubiko-lampa den andra lik, eftersom varje lampa har ett individuellt ytmönster. Användningen av äkta trä i kombination med den enkla lådformen gör lampan idealisk för skandinaviskt inspirerade inredningar, men den passar också bra ihop med andra stilkoncept, från minimalistiskt till rustikt och hemtrevligt. Ljuset strömmar ut från en bred öppning på armaturens undersida och kastas ner på väggen i ett vackert, indirekt sken som inte bländar. Kubiko Wall Light är därför den idealiska accentbelysningen i en mängd olika rum. Lampan har två socklar som passar för G9 LED-lampor. Som alltid kan du få gratis glödlampor som ingår i leveransen. Se Kubiko i flera vackra färger just här.
 • Envostar - Kubiko Vägglampa Pine Wood

  Envostar - Kubiko Vägglampa Pine Wood
  Design Envostar Kubiko Pine Wood vägglampa har sin egen speciella charm som utstrålar naturliga och rustika toner. Armaturen är tillverkad av betsat trä och tillverkad under hållbara förhållanden i Europa. Av samma anledning är ingen Kubiko-lampa den andra lik, eftersom varje lampa har ett individuellt ytmönster. Användningen av äkta trä i kombination med den enkla lådformen gör lampan idealisk för skandinaviskt inspirerade inredningar, men den passar också bra ihop med andra stilkoncept, från minimalistiskt till rustikt och hemtrevligt. Ljuset strömmar ut från en bred öppning på armaturens undersida och kastas ner på väggen i ett vackert, indirekt sken som inte bländar. Kubiko Wall Light är därför den idealiska accentbelysningen i en mängd olika rum. Lampan har två socklar som passar för G9 LED-lampor. Som alltid kan du få gratis glödlampor som ingår i leveransen. Se Kubiko i flera vackra färger just här.
 • Envostar - Kubiko Vägglampa Dark Pine Wood

  Envostar - Kubiko Vägglampa Dark Pine Wood
  Design Envostar Kubiko Wall Light Dark Pine Wood har sin egen speciella charm som utstrålar naturliga och rustika toner. Armaturen är tillverkad av betsat trä och tillverkad under hållbara förhållanden i Europa. Av samma anledning är ingen Kubiko-lampa den andra lik, eftersom varje lampa har ett individuellt ytmönster. Användningen av äkta trä i kombination med den enkla lådformen gör lampan idealisk för skandinaviskt inspirerade inredningar, men den passar också bra ihop med andra stilkoncept, från minimalistiskt till rustikt och hemtrevligt. Ljuset strömmar ut från en bred öppning på armaturens undersida och kastas ner på väggen i ett vackert, indirekt sken som inte bländar. Kubiko Wall Light är därför den idealiska accentbelysningen i en mängd olika rum. Lampan har två socklar som passar för G9 LED-lampor. Som alltid kan du få gratis glödlampor som ingår i leveransen. Se Kubiko i flera vackra färger just här.
 • Envostar - Rowan Vägglampa Wood

  Envostar - Rowan Vägglampa Wood
  Design Envostar Rowan Wall Light Wood från skickliga och alltid miljömedvetna Envostar är en vacker och rolig taklampa som låter sitt naturliga uttryck och material tala för sig själv. Lampan är tillverkad av ek och metall och har ett öppet uttryck. De fyra glödlamporna inuti är synliga och därför passar deco-lampor utmärkt till den vackra Rowan. Materialvalet skapar en kontrast - men är samtidigt inte förvirrande. Den vackra träkonstruktionen skyddar glödlamporna och metallramen, och den här vackra lampan kommer garanterat att se bra ut i de flesta hem såväl som i de flesta vardagsrum. På grund av de naturmaterial som används får du räkna med att varje Rowan-lampa kan variera något i utseende från det du ser på bilderna. Se de olika lamporna i Rowan-sortimentet här!
 • Envostar - Fence Vägglampa Black/Chrome/Wood

  Envostar - Fence Vägglampa Black/Chrome/Wood
  Design Envostar Fence Wall Light Black/Chrome/Wood är en smart lampa från det gröna belysningsföretaget Envostar. Lampan heter fence, vilket betyder staket på danska - och när man låter blicken vandra över den spännande taklampan förstår man varför den heter så. De två ljuskällorna skyddas av ett metallgaller och på så sätt blir de nästan inhägnade. Lampan använder sig av naturmaterial, precis som vi känner det från Envostar - och i ett vackert möte mellan ekträ, som naturligtvis är FSC-certifierat, och metall skapar Envostar den här vackra lampan. Kombinera den med en smart dekorativ glödlampa och se hur den tar över rummet. Se hela Fence-familjen från Envolight här!
 • Envostar - Yahel Vägglampa Ø35 Black/Wood

  Envostar - Yahel Vägglampa Ø35 Black/Wood
  Design Envostar Yahel Wall Lamp Ø35 Black/Wood från Envostar är en annan miljövänlig och vacker lampa som är redo att bjuda in till ditt hem. Lampan är tillverkad av metall och använder ett metallnät för att skapa sitt huvudsakliga blickfång. De tunna metallsträngarna bryter ljuset och skapar spännande skuggspel på väggarna och rummet runt omkring. Formen är rund, men rigorös och direkt, vilket ger ett uttryck som nästan rör vid industriell design. Som alltid från Envostar är miljön i fokus - och lampan är skapad av återvinningsbara material och tillverkad i Europa för att minimera frakt och koldioxidavtryck. Yahel-lampan finns i några olika varianter - två taklampor, en vägglampa och en golvlampa. Se hela Yahel-familjen här!
 • Envostar - Urba Vägglampa Black/Wood

  Envostar - Urba Vägglampa Black/Wood
  Design Envostar Urba Wall Lamp Black/Wood är en rolig och vacker lampa som är perfekt att hänga på väggen där du behöver ljus! Lampan är tillverkad av ek och har därför ett naturligt och behagligt uttryck som sprider sig i hela rummet och ger hela inredningen en organisk energi. Fyrkanten döljer ljuskällan och skyddar dig från bländning. Ljuset släpper ut uppifrån och ner, så vackra pelare av ljus löper upp och ner längs väggen och leder dina ögon mot den eleganta lilla fyrkanten. Som alltid från Envostar kan du förvänta dig en fantastisk produkt som är bra för miljön och uppfyller alla moderna förväntningar på koldioxidavtryck. Lampan tillverkas naturligtvis i Europa för att minimera transporterna och alla Envostar-lampor skickas med återvinningsbara förpackningar. Se fler Envostar vägglampor här!
 • Envostar - Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood

  Envostar - Yahel Vägglampa Ø45 Black/Wood
  Design Envostar Yahel Wall Lamp Ø45 Black/Wood från Envostar är en annan miljövänlig och vacker lampa som är redo att bjuda in till ditt hem. Lampan är tillverkad av metall och använder ett metallnät för att skapa sitt huvudsakliga blickfång. De tunna metallsträngarna bryter ljuset och skapar spännande skuggspel på väggarna och rummet runt omkring. Formen är rund, men rigorös och direkt, vilket ger ett uttryck som nästan rör vid industriell design. Som alltid från Envostar är miljön i fokus - och lampan är skapad av återvinningsbara material och tillverkad i Europa för att minimera frakt och koldioxidavtryck. Yahel-lampan finns i några olika varianter - två taklampor, en vägglampa och en golvlampa. Se hela Yahel-familjen här!
 • Envostar - Terra Vägglampa Light Wood

  Envostar - Terra Vägglampa Light Wood
  Design Envostar Terra Wall Lamp Light Wood är en vacker lampa som du tryggt och med lugn och ro kan låta flytta in i din inredning. Som alltid från Envostar är miljön i fokus, och med en Envostar lampa får du en design med en fantastisk naturlig touch och ett lågt koldioxidavtryck. Den vackra Terra är inget undantag - och du kan känna hur naturligheten sipprar ut ur det råa, naturliga och kala träet som Terra aktivt använder i sin vackra design. Träet är, som det alltid är hos Envostar, FSC-certifierat - en garanti för att de skogar som träet kommer från har behandlats på rätt sätt. Terra-sortimentet är en mångsidig kollektion av lampor som innehåller allt från små bordslampor, till vägglampor och stora klusterhängare! Se hela Terra-sortimentet här!
 • Envostar - Terra Vägglampa Dark Wood

  Envostar - Terra Vägglampa Dark Wood
  Design Envostar Terra Wall Lamp Dark Wood är en vacker lampa som du tryggt och med lugn och ro kan låta flytta in i din inredning. Som alltid från Envostar är miljön i fokus, och med en Envostar lampa får du en design med en fantastisk naturlig touch och ett lågt koldioxidavtryck. Den vackra Terra är inget undantag - och du kan känna hur naturligheten sipprar ut ur det råa, naturliga och nakna träet som Terra aktivt använder i sin vackra design. Träet är, som det alltid är hos Envostar, FSC-certifierat - en garanti för att de skogar som träet kommer från har behandlats på rätt sätt. Terra-sortimentet är en mångsidig kollektion av lampor som innehåller allt från små bordslampor, till vägglampor och stora klusterhängare! Se hela Terra-sortimentet här!
 • Envostar - Neptuna Vägglampa Grey Wood/Black/Grey

  Envostar - Neptuna Vägglampa Grey Wood/Black/Grey
  Design Envostar Neptuna Wall Light Grey Wood/Black/Grey från Envostar är en spännande och innovativ liten form som kan ge en spännande fläkt av design och bra ljus till vilket rum som helst. Lampan är, som man känner det från Envostar, designad med miljön i åtanke. Den använder naturliga material som är både lätta att använda och miljövänliga att producera. Träet som utgör plattan bakom ljuskällorna är FSC-certifierat - så du kan tryggt använda lampan i din inredning. Bakom metallramen finns ljuskällan - och ljuskällan är naken. Därför rekommenderar vi att du kombinerar din Neptuna-lampa med en smart och dekorativ glödlampa. Se alla olika Neptuna-lampor här!
 • Envostar - Green Vägglampa Wood/Black

  Envostar - Green Vägglampa Wood/Black
  Design Envostar Den gröna lampan är en smart och liten ljuskälla som i bästa Envostaranda hyllar både miljömedvetenhet och skönheten hos naturmaterial. När det gäller designen har Envostar hållit fast vid de skandinaviska dygderna. I en enormt elegant liten minimalistisk form skapar de en enkel silhuett som låter materialvalet tala för sig självt - och som alltid från Envostar är dessa material naturligtvis helt FSC-certifierade, vilket innebär att de skogar som har levererat träet till de små Gröna lamporna inte har lidit onödig skada. Green finns i flera nyanser och vi är säkra på att du kommer att hitta en som passar perfekt i ditt hem! Se alla Gröna lampor här!
 • Envostar - Green Vägglampa Wood/Black

  Envostar - Green Vägglampa Wood/Black
  Design Envostar Den gröna lampan är en smart och liten ljuskälla som, i bästa Envostar-anda, hyllar både miljömedvetenhet och skönheten hos naturmaterial. När det gäller design har Envostar hållit fast vid de skandinaviska dygderna. I en enormt elegant liten minimalistisk form skapar de en enkel silhuett som låter materialvalet tala för sig självt - och som alltid från Envostar är dessa material naturligtvis helt FSC-certifierade, vilket innebär att de skogar som har levererat träet till de små Gröna lamporna inte har lidit onödig skada. Green finns i flera nyanser och vi är säkra på att du kommer att hitta en som passar perfekt i ditt hem! Se alla Gröna lampor här!
 • Envostar - Green Vägglampa Walnut/Black

  Envostar - Green Vägglampa Walnut/Black
  Design Envostar Den gröna lampan är en smart och liten ljuskälla som i bästa Envostaranda hyllar både miljömedvetenhet och skönheten hos naturmaterial. När det gäller designen har Envostar hållit fast vid de skandinaviska dygderna. I en enormt elegant liten minimalistisk form skapar de en enkel silhuett som låter materialvalet tala för sig självt - och som alltid från Envostar är dessa material naturligtvis helt FSC-certifierade, vilket innebär att de skogar som har levererat träet till de små Gröna lamporna inte har lidit onödig skada. Green finns i flera nyanser och vi är säkra på att du kommer att hitta en som passar perfekt i ditt hem! Se alla Gröna lampor här!
 • Envostar - Neptuna Down Vägglampa Grey Wood/Black/Grey

  Envostar - Neptuna Down Vägglampa Grey Wood/Black/Grey
  Design Envostar Neptuna Down Wall Light Grey Wood/Black/Grey från Envostar är en spännande och innovativ liten form som kan ge en spännande fläkt av design och bra ljus till vilket rum som helst. Lampan är, som man känner det från Envostar, designad med miljön i åtanke. Den använder naturliga material som är både lätta att använda och miljövänliga att producera. Träet som utgör plattan bakom ljuskällorna är FSC-certifierat - så du kan tryggt använda lampan i din inredning. Bakom metallramen finns ljuskällan - och ljuskällan är naken. Därför rekommenderar vi att du kombinerar din Neptuna-lampa med en smart och dekorativ glödlampa. Se alla olika Neptuna-lampor här!
 • Envostar - Tavola Vägglampa 34x16 Oak

  Envostar - Tavola Vägglampa 34x16 Oak
  Design Envostar Tavola vägglampa 34x16 Ek presenterar sig i en naturlig design med en enkel form som ger lampan ett stilfullt och mysigt uttryck. Med sin breda träpanel och sitt harmoniska indirekta ljus är Tavola vägglampa den idealiska accentbelysningen för många olika rum och inredningar. Armaturen är hållbart producerad i Europa för den nyetablerade och klimatmedvetna belysningstillverkaren Envostar, och förpackningen är tillverkad av återvunnet material. Eftersom lampskärmen är tillverkad av massivt ekträ finns det individuella variationer i ytan, vilket gör varje Tavola-lampa unik. De två socklarna är placerade bakom träplattan, så ljuset lyser ut på alla sidor i ett mjukt sken. Som alltid ingår gratis LED-lampor i leveransen, som utnyttjar energin effektivt för att skapa optimala ljusförhållanden med minimal strömförbrukning och har lång livslängd, vilket garanterar en mild och hållbar belysning. Se fler vackra vägglampor från Envostar här.
 • Envostar - Luna Wood Vägglampa Wood

  Envostar - Luna Wood Vägglampa Wood
  Design Envostar I enkelhetens anda och med den typiska kärleken till klimatet och miljön har Envostar skapat denna fantastiska vägglampa - som hyllar naturlighet och minimalism. Vägglampan Luna Wood är en cirkel - verkligen - och det är det som ger den sitt fantastiska utseende. Tack vare de enormt minimalistiska geometriska formerna får lampans material tala för sig själv - och det vackra träet kommer garanterat att bli ett dekorativt element på vilken vägg som helst; oavsett om Luna hänger på en vit, svart, tegel- eller trävägg. Den vackra lampan är lämplig för vardagsrum, kök och sovrum - men inte för utomhusbruk. Se fler vägglampor från Envostar här!
 • Envolight Lineo LED-golvlampa tall ljus

  Envolight Lineo LED-golvlampa tall ljus
  Slim LED-golvlampa Lineo tillverkad av lätt betsad furu Designen på LED-golvlampan Lineo ser puristisk-modern ut som en smal, hög kub. Den är tillverkad av lätt betsad furu som med sin karaktäristiska ådring ger en naturlig accent i rummet. De varmvita lysdioderna är integrerade i en remsa på ena sidan så att direkt eller indirekt belysning uppnås beroende på orientering. Hållbarhet är fokus för varumärket Envostar. Detta kommer till uttryck i produktionen i Europa, vilket gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen, och i användningen av förnybara råvaror och återvinningsbara förpackningsmaterial. - Utrustad med touch dimmer
 • Envolight Lineo LED-golvlampa tall grå

  Envolight Lineo LED-golvlampa tall grå
  Slim LED-golvlampa Lineo i gråbetsad furu Golvlampan Lineo är det perfekta valet för att ge en naturlig touch till moderna bostadsområden. Den består av en svart metallbas och en kropp i en smal, hög kubisk form. Den sistnämnda är tillverkad av furu och gråfärgad, vilket gör att varje exemplars individuella träådring är tydligt synlig. Förutom användningen av förnybara råvaror levereras Envostars armaturer i förpackningar av återvinningsbara material. Tack vare att produktionen sker i Europa är transportvägarna och koldioxidutsläppen fortfarande hanterbara. - Utrustad med touch dimmer
 • Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 2 lampor

  Envolight Faje hänglampa, björkplywood, 2 lampor
  Tvålampig hängande lampa Faje med skärmar av björkplywood i böjd form Faje hängande lampa har en metallskärm som lampskärmarna är kopplade till via en textilkabel. Både tak och textilkabel är svart och kontrasterar på ett fint sätt mot lampskärmarna som är gjorda av ljust björkträ. Skärmarna består av enskilda träelement som är placerade på avstånd från varandra. Detta ger en tydlig bild av ljuskällorna inuti. Faje ger en vacker naturlig touch till vardagsrummet och är idealisk för att ge ljusstyrka till vardagsrums- eller matbordet. Ljuset strålar både mot golvet och åt sidorna. Skuggornas utformning skapar speciella ljuseffekter i rummet. Dekorativa lampor (ingår inte) är därför väl lämpade för belysning. Envostar-märket låter sina armaturer tillverkas i Europa och garanterar därmed kortast möjliga transportvägar och låga koldioxidutsläpp. Den björkplywood som används i Faje kommer från hållbart förvaltade områden och är FSC-certifierad. När det gäller förpackningar undviks engångsmaterial som plast och polystyren.
 • Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 47 cm

  Envolight Clay bordslampa, björkplywood, 47 cm
  Bordslampa i lera med metallstomme och rund skärm av björkplywood. Clay bordslampa består av en svart metallram och en sfärisk skärm av björkplywood. Färgerna och materialen ger en vacker visuell kontrast och ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig touch. Clay kan integreras i olika rum och lämpar sig till exempel för användning i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Träskuggans enskilda element är placerade i förskjutning till varandra och ger en öppen design. Dekorativa ljuskällor (ingår inte) är därför särskilt lämpliga för belysning. Ljuset sprids både uppåt och åt sidorna, vilket skapar speciella ljuseffekter i rummet. Clay-lampan är en produkt av märket Envostar och består av FSC-certifierad björkplywood som kommer från hållbart förvaltade områden. Envostar låter sina produkter tillverkas i Europa, vilket gör transportsträckorna korta och koldioxidutsläppen låga. Återvinningsbara material har använts i förpackningen.
 • Envostar Floj hänglampa björkplywood 3 lampor

  Envostar Floj hänglampa björkplywood 3 lampor
  Floj hängande lampa med tre lampor tillverkad av FSC-certifierad björkplywood Floj hängande lampa består av tre lampskärmar tillverkade av lätt björkplywood. De enskilda träelementen är placerade på avstånd från varandra och utformade i form av en bumerang. De gör att nyanserna blir mer expansiva i mitten, medan öppningen mot golvet är något mindre. Var och en av skärmarna är via en textilkabel kopplad till den rektangulära baldakinen, som är tillverkad av svart metall. Materialen och färgerna kontrasterar på ett attraktivt sätt och gör pendellampan till en visuell höjdpunkt. Belysningsmedlen kan väljas med hjälp av watt och uttag enligt personliga önskemål. Detta gör det möjligt att anpassa ljusförhållandena optimalt till platsens krav och individuella idéer. På grund av skärmens utformning avges ljuset nedåt och även åt sidorna. Detta skapar speciella ljus- och skuggeffekter i rummet. Floj passar utmärkt för belysning av vardagsrummet eller matbordet. Envostar-märket fokuserar på hållbarhetsaspekten av sina lampor - produkterna tillverkas i Europa, vilket leder till korta transportvägar som i sin tur bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Det björkträ som används är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade områden. Floj levereras i förpackningar av återvinningsbart material. - Paraplyets träelement är inte färdigmonterade. Instruktioner och monteringsmaterial ingår. ???????
 • Envolight Lineo LED-golvlampa tall mörk

  Envolight Lineo LED-golvlampa tall mörk
  Slim LED-golvlampa Lineo tillverkad av mörkbetsad furu Lineo LED-golvlampans struktur begränsas till en svart metallfot och en hög, kubisk kropp av mörkbetsad furu. Denna kombination ser å ena sidan modern ut och å andra sidan ger en naturlig accent i rummet. Beroende på golvlampans riktning ger de integrerade lysdioderna på ena sidan direkt eller indirekt ljus. Envostars armaturer tillverkas i största möjliga mån av förnybara råvaror och levereras i förpackningar av återvinningsbara material. Tillverkningen sker i Europa, vilket minskar transportsträckorna och koldioxidutsläppen. - Utrustad med touch dimmer
 • Envolight Neptuna pendellampa 3 lampor linjär

  Envolight Neptuna pendellampa 3 lampor linjär
  Tre-lampors hängande lampa Neptuna tillverkad av furu och metall i rektangulär form Pendellampan Neptuna har tre hängande lampskärmar som alla har en hållare av grått furuträ. På dessa sitter också glödlampshållaren, som är omgiven av ett rundformat, diskret metallnät. Skärmens form påminner om en lykta. Pendellampan passar utmärkt för att belysa vardagsrummet eller matbordet. De öppet utformade skärmarna ger insyn i ljuskällan. Detta kan väljas fritt enligt det matchande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till bostadsområdet och de individuella idéerna. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för hängande lampor. Lamporna är monterade nedåt, men strålar ut ljuset i alla riktningar. Den tall som används är FSC-certifierad och kommer från hållbara odlingsområden. Lamporna av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envostar - Eldder Golvlampa Oak Envostar

  Envostar - Eldder Golvlampa Oak Envostar
  Eldder Golvlampa Oak - Envostar
 • Envostar - Eldder Bordslampa Oak Envostar

  Envostar - Eldder Bordslampa Oak Envostar
  Eldder Bordslampa Oak - Envostar
 • Envostar - Eldder Golvlampa Walnut Envostar

  Envostar - Eldder Golvlampa Walnut Envostar
  Eldder Golvlampa Walnut - Envostar
 • Envostar - Eldder Bordslampa Walnut Envostar

  Envostar - Eldder Bordslampa Walnut Envostar
  Eldder Bordslampa Walnut - Envostar
 • Envostar Zeus taklampa av trä, tall, Ø 47cm

  Envostar Zeus taklampa av trä, tall, Ø 47cm
  Ramen på Zeus taklampa är tillverkad av trä i furu, den stora glasdiffusorn sprider ljuset homogent och bländfritt. En optimal ljuskälla för stämningsfull grund- och områdesbelysning.
 • Envostar taklampa Hagen, ek

  Envostar taklampa Hagen, ek
  Taklampan Hagen är ett speciellt blickfång med sin sexkantiga form och tillverkningen av naturligt ekfattigt trä. Ljuset bländas försiktigt genom den satinerade glasrutan och strålar jämnt ut i rummet.
 • Envostar taklampa Hagen, pinjenöt rustik

  Envostar taklampa Hagen, pinjenöt rustik
  Taklampan Hagen är ett speciellt blickfång med sin sexkantiga form och tillverkningen av naturligt furuträ, som är ett särskilt blickfång. Ljuset bländas försiktigt genom den satinerade glasrutan och strålar jämnt ut i rummet.
 • Envostar taklampa Hagen, pinjenöt vit

  Envostar taklampa Hagen, pinjenöt vit
  Taklampan Hagen är ett speciellt blickfång med sin sexkantiga form och tillverkningen av naturligt furuträ, som är ett särskilt blickfång. Ljuset bländas försiktigt genom den satinerade glasrutan och strålar jämnt ut i rummet.
 • Envolight Veneer hänglampa kärnved ask

  Envolight Veneer hänglampa kärnved ask
  Pendel lampa Faner tillverkad av ask kärnvedfaner, tillverkad i Europa Med sitt naturliga utseende och sin stämningsfulla ljuseffekt bidrar pendelarmaturen Veneer till en behaglig atmosfär i rummet. Här används en tunn faner av kärnved av ask, vars färg skiljer sig tydligt från den yttre, ljusare splintveden. Den karakteristiska mönstret, som är individuellt för varje pendelarmatur, framträder särskilt tydligt när lampan är påslagen, medan det vertikalt fria ljuset ger en direkt belysning av bordet. Den här hängande lampan från Envostar har ett gynnsamt koldioxidavtryck tack vare tillverkning i Europa och de minskade transportvägarna som följer av detta, och levereras i återvinningsbara förpackningar.
 • Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 25 cm

  Envolight Veneer bordslampa valnöt Ø 25 cm
  Bordslampa i hållbart trä med valnötsfaner som skärm Bordslampan Veneer har en cylindrisk skärm i träfaner på en svart metallram med en rund fot. Tack vare den vertikalt öppna formen avges ljuset utan bländning, och skuggan är ogenomskinlig på sidorna. Som en elegant extra ljuskälla ger Veneer en naturlig accent i vardagsrummet eller sovrummet. Varumärket Envostar står för hållbara armaturer. Plastfria förpackningar och användning av förnybara råvaror är en del av det miljömedvetna konceptet. Korta transportvägar minskar dessutom koldioxidutsläppen tack vare produktionen i Europa.
 • Envostar Kerio taklampa, Ø 57,5 cm, wenge

  Envostar Kerio taklampa, Ø 57,5 cm, wenge
  Med sin träram och vita glasavskärmning passar den runda takarmaturen Kerio perfekt till många moderna inredningsstilar. Det satinerade glaset ger en bländfri ljusfördelning över en stor yta.
 • Envostar Kris taklampa, Ø 37,5 cm, vit

  Envostar Kris taklampa, Ø 37,5 cm, vit
  Taklampan Kris har en vit träram med naturliga ådringar. Kupan är tillverkad av glas, är också vit och svagt böjd. Det enkla utseendet och armaturens runda form som är lätt att installera gör den till ett perfekt belysningsobjekt för allmänbelysning i vardagsrummet.
 • Envostar Kerio taklampa Ø 57,5 cm vit

  Envostar Kerio taklampa Ø 57,5 cm vit
  Med sin träram och vita glasavskärmning passar den runda takarmaturen Kerio perfekt till många moderna inredningsstilar. Det satinerade glaset ger en bländfri ljusfördelning över en stor yta.
 • Envostar Kris taklampa, Ø 27,5 cm, vit

  Envostar Kris taklampa, Ø 27,5 cm, vit
  Taklampan Kris har en vit träram med naturliga ådringar. Kupan är tillverkad av glas, är också vit och svagt böjd. Det enkla utseendet och armaturens runda form som är lätt att installera gör den till ett perfekt belysningsobjekt för allmänbelysning i vardagsrummet.
 • Envostar Kris taklampa, Ø 47,5 cm, vit

  Envostar Kris taklampa, Ø 47,5 cm, vit
  Taklampan Kris har en vit träram med naturliga ådringar. Kupan är tillverkad av glas, är också vit och svagt böjd. Det enkla utseendet och armaturens runda form som är lätt att installera gör den till ett perfekt belysningsobjekt för allmänbelysning i vardagsrummet.
 • Envolight Bridge taklampa, metallskärm, 3 lampor

  Envolight Bridge taklampa, metallskärm, 3 lampor
  Bridge taklampa med tre lampor och skärm i ek och metall Den tre-lampiga taklampan Bridge övertygar med materialen ek och metall samt skärmens filigran design. Träskjulet ser mycket robust ut i kontrast till den öppna skuggan. Denna kontrast gör lampan till ett vackert blickfång, och taklampans runda form gör att hela designen ser mycket harmonisk ut. De tre lampfästena, som är fästade på taket, har fri sikt, så att särskilt dekorativa lampor kan användas. Ljuskällan kan väljas individuellt enligt det passande uttaget. På så sätt kan ljusförhållandena också anpassas till personliga preferenser. Bridge passar utmärkt för belysning av hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Taklampan är en produkt av märket Envostar och har tillverkats i Europa. Transportvägarna är korta och har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Den ek som används är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. I förpackningarna används inga engångsmaterial som plast eller polystyren.
 • Envolight Terra bordslampa, tall ljus

  Envolight Terra bordslampa, tall ljus
  Terra bordslampa med fot av lätt, FSC-certifierat furuträ Terra bordslampa har en mycket enkel och diskret design. Lampfästet är tillverkat av ljus furu och är också lampans bas. Med sitt naturliga utseende bidrar den till en mysig atmosfär i respektive boendemiljö. Terra kan enkelt integreras som en ljuskälla i hallen eller vardagsrummet och passar även som dekorativ sänglampa. Eftersom ljuskällan inte ingår i leveransen kan den väljas enligt individuella önskemål. Det enda du behöver tänka på är rätt uttag och lämplig effekt. Bordslampan har ingen lampskärm, vilket innebär att ljuskällan kan ses fritt. Därför är dekorativa lampor särskilt lämpliga för att belysa Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Rowan taklampa av ek, 1 lampa

  Envolight Rowan taklampa av ek, 1 lampa
  Taklampa Rowan i FSC-certifierad ek i fyrkantig form, en enda lampa. Taklampan Rowan övertygar med sin öppna design och återhållsamma färgsättning. Formen påminner om en fyrkantig låda med utelämnade sidor genom vilka ljuskällan (som inte ingår) inte hindras från att synas. Rowan är tillverkad av oljad ek, uttaget är av svart metall. Taklampan ger en naturlig, tidlös look till alla bostadsområden och kan integreras väl i olika bostadsområden. Den är till exempel idealisk som belysningselement i hallen samt i vardagsrummet eller sovrummet. För belysning är det lämpligt att använda en dekorativ ljuskälla. På så sätt blir armaturen ett verkligt blickfång och kan förhöja vilken miljö som helst. Rowan är tillverkad av FSC-certifierad ek, som kommer från ett hållbart skötselområde och har tillverkats i Europa. Detta innebär kortare transportvägar, vilket i sin tur har en positiv effekt på koldioxidutsläppen. Engångsmaterial som plast och polystyren undviks också i förpackningarna. För att komplettera hållbarhets- och miljöaspekten kan energieffektiva LED-lampor naturligtvis också användas för Rowans belysning.
 • Envolight Terra vägglampa tall ljus, 1 lampa

  Envolight Terra vägglampa tall ljus, 1 lampa
  Vägglampa Terra tillverkad av lätt, FSC-certifierat furuträ Vägglampan Terra övertygar framför allt med sitt naturliga utseende, som ger en mysig atmosfär i boendemiljön. Väggfästet är utformat som en trästomme som verkar sticka ut från väggen. Glödlampshållaren ansluts till bagageutrymmet genom att slinga den svarta textilkabeln runt hållaren. Upphängningen kan justeras i längd och anpassas till personliga preferenser. Väggfästet och lamphållaren är tillverkade av ljus furu. Ljuskällan syns inte, vilket gör att dekorativa lampor är särskilt lämpliga för användning. Ljuskällan kan väljas enligt personliga preferenser, det är bara nödvändigt att vara uppmärksam på lämplig effekt och uttagets storlek. Ljusförhållandena kan därför anpassas till individuella önskemål. Vägglampan passar utmärkt i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Urba vägglampa av ek

  Envolight Urba vägglampa av ek
  Dekorativ vägglampa Urba tillverkad av oljad ek Urba-vägglampan fungerar som en lådformad ljuskälla i mörkret och gör en fin figur som ett dekorativt väggelement på dagen. Tack vare den återhållsamma färgsättningen och den tydliga formen kan Urba användas i olika vardagsrum och integreras utan problem. Vägglampan kan användas på många olika sätt i hallen, köket, vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Ljuskällan som ska användas försvinner inuti och sänder ut ljuset nedåt genom armaturens öppna bas, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Ljusfärgen kan anpassas till individuella behov och platsförhållanden genom att välja ljuskälla enligt önskemål (i enlighet med den önskade uttaget). Urba är tillverkad av FSC-certifierad ek som kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Dessutom tillverkades armaturen, liksom alla produkter av märket Envostar, i Europa. De korta transportvägarna har en positiv effekt på CO2-utsläppen, och hållbarhet är också en prioritet i förpackningarna genom att återvinningsbara material används.
 • Envolight Terra hänglampa, mörk tall, 1 lampa

  Envolight Terra hänglampa, mörk tall, 1 lampa
  Pendellampa Terra av färgat furuträ i valnötsutseende, med en enda lampa Pendellampan Terra består av en svart metallskärm från vilken en textilkabel leder till en lamphållare av mörk furu. Lampan är mycket enkel och ger en vacker naturlig ton till respektive vardagsrum genom furuträdet. Den är idealisk som ljuskälla över vardagsrums- eller matbordet, men kan också användas i hallen och fungera som ett dekorativt element. Armaturen har ingen lampskärm i egentlig mening, så att sikten på ljuskällan är fri. Därför är dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för att belysa en hängande lampa. Dessutom kan ljuskällan väljas fritt. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas individuellt till platsens idéer och förutsättningar. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet vid tillverkningen av sina lampor. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Produktionen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Terra hänglampa ljus tall 3 lampor

  Envolight Terra hänglampa ljus tall 3 lampor
  Tre-ljus hängande lampa Terra tillverkad av betsad furu i en långsträckt form. Terra hängande lampa fästs i taket med en rektangulär kapell av svart metall. De tre lampfästena är alla anslutna till taket med en textilkabel. Uttagen är tillverkade av färgat furuträ och ger en vacker naturlig touch i vardagsrummet. Terra passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matbordet. Eftersom hängande lampor inte har några lampskärmar i egentlig mening är sikten på ljuskällorna fri. Dessa ingår inte i leveransen och kan väljas individuellt. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas till personliga behov. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning av Terra. Envostar lägger stor vikt vid hållbarhet i tillverkningen av sina armaturer. Den furu som används kommer från miljövänligt förvaltade områden och är FSC-certifierad. Tillverkningen i Europa ger korta transportvägar, vilket i sin tur har en positiv inverkan på koldioxidutsläppen. Terra levereras i förpackningar av återvinningsbart material.
 • Envolight Jasper bordslampa, betong/ek

  Envolight Jasper bordslampa, betong/ek
  Jasper bordslampa i betong och fot i ljus ek Bordslampan Jasper är till stor del tillverkad av grå betong, vilket gör den mycket robust och ett verkligt blickfång i vardagsrummet. Den smala basen är tillverkad av FSC-certifierad ek, kabeln är tillverkad av tyg. Tack vare sitt lilla, runda format kan bordslampan integreras i olika bostadsområden och fungerar till exempel som en ljuskälla i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällan ingår inte och kan väljas fritt beroende på vilket uttag som passar. Detta gör det möjligt att på bästa sätt anpassa ljusförhållandena till de individuella idéerna och platsförhållandena. Dekorativa ljuskällor är särskilt lämpliga för belysning. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Eken som används till lampan är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade skogsområden. Envostars lampor tillverkas i Europa och garanterar därför korta transportsträckor, samtidigt som koldioxidutsläppen är låga. Jasper levereras i förpackningar som består av återvinningsbara material.
 • Envolight Open hänglampa med metallskärm, rund

  Envolight Open hänglampa med metallskärm, rund
  Öppen hängande lampa med generös rund skärm i svart metall Pendellampan Open fångar ögat med sin expansiva skärm som består av en nästan rund metallform. Skärmens enskilda anslutningselement är mycket filigrana och gör att pendellampan ser mycket lätt och, som namnet redan säger, öppen ut. Lamphållaren är tillverkad av FSC-certifierad ek och ger en naturlig touch till den moderna lampan. Open kan installeras över vardagsrumsbordet eller matbordet. På grund av lampskärmens öppna utformning är ljuskällan fritt synlig. Detta gör det möjligt att använda en dekorativ ljuskälla, som också kan ha större dimensioner för att stödja armaturens visuella effekt. Tack vare det fria valet av ljuskälla kan ljusförhållandena anpassas till personliga idéer och platsförhållanden. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Open levereras också i förpackningar av återanvändbart material.
 • Envolight Neptuna bordslampa med metallskärm

  Envolight Neptuna bordslampa med metallskärm
  Neptuna bordslampa i grått furuträ och öppen metallskärm Neptuna bordslampa består av en fot av furu. I mitten finns den svarta glödlampshållaren, som är omgiven av ett rundat, diskret metallnät. Ljuskällan ingår inte och kan väljas enligt personliga önskemål. På så sätt är en individuell anpassning av ljusförhållandena också möjlig. Skärmens öppna utformning gör dekorativa ljuskällor särskilt lämpliga för belysning. Förutom sin funktion som ljuskälla är Neptuna bordslampa också ett vackert dekorativt element som ger vardagsrummet det där lilla extra. Tack vare den öppna designen och den harmoniska material- och färgkombinationen kan lampan passa in i olika rum och gör en bra figur både i hallen, vardagsrummet och sovrummet. Den tall som används i Neptuna är FSC-certifierad och kommer från hållbart förvaltade odlingsområden. Armaturer av märket Envostar tillverkas i Europa. De korta transportvägarna gör det möjligt att minska koldioxidutsläppen avsevärt. Neptuna levereras också i förpackningar som består av återanvändbara material.
 • Envolight Neptuna taklampa, kvadrat, 4 lampor

  Envolight Neptuna taklampa, kvadrat, 4 lampor
  Fyrkantig taklampa Neptuna tillverkad av FSC-certifierad furu, fyra flammor Taklampan Neptuna har en fyrkantig tallplatta på vilken fyra svarta glödlampsfattningar är monterade. Dessa är omgivna av en fin, halvcirkelformad metallram. Tack vare den harmoniska och diskreta designen passar taklampan väl in i olika miljöer och förhöjer till exempel hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Belysningen ingår inte i leveransen och kan därför väljas fritt enligt det passande uttaget. Detta ger ett brett utbud av designalternativ, eftersom bland annat ljusförhållandena kan anpassas till personliga preferenser. Dekorativa lampor är särskilt lämpliga eftersom de är synliga genom den öppna skärmen. Neptuna är en produkt av märket Envostar, vars armaturer tillverkas i Europa. Transportvägarna är därför korta och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Tallträet är FSC-certifierat och kommer från miljövänligt förvaltade skogsområden. Armaturen levereras i en förpackning av hållbara material.