Elobra lampor

 • Elobra Takspotlight Falter för barnrummet, 4 lampor

  Elobra Takspotlight Falter för barnrummet, 4 lampor
  Helt enkelt drömsk: små hjärtan kan klappa för taklampan Falter med små fjärrilar Perfekt för din dotters rum – taklampan Falter sörjer för tillräcklig belysning, oavsett i vilket hörn. De fyra svängbara spotlighterna kan nämligen justeras utan problem. Speciellt med denna lampa: Alla delar är helt och hållet tillverkade av trä och lackerades med en vattenbaserad färg som är fri från lösningsmedel. Taklampans formgivning utgör en harmonisk enhet. Utöver små blomstermotiv är de fyra spotlighterna också utformade som fjärrilar. Dessa fina fjärrilar fladdrar högt i taket och gör alla små prinsessor glada.
 • Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor mörkblå-vit

  Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor mörkblå-vit
  En väl avrundad affär - taklampa för fotboll Fotbolls taklampa är lämplig som dekorativ belysning för varje barns och ungdomars rum. En fotboll visas i mitten av den runda lampan, omgiven av fyra E14-uttag och 20 varma vita lysdioder. Både lamporna och lysdioderna kan bytas separat eller i kombination. Seriekopplingen görs med väggbrytaren. Om bara lysdioderna lyser fungerar de som en nattlampa som ger säkerhet i mörkret. Lampan är gjord av trä för hand.
 • Elobra Taklampa Fotbollsarena, grön-blå

  Elobra Taklampa Fotbollsarena, grön-blå
  Floodlight-stämning i barnrummet - Rondell fotbollsarena Rondell Football Arena visar imponerande ett utdrag från en stadion och tar en fotboll in i det centrala synfältet, som känns flyga mot betraktaren. Bollen är inramad av tre fläckar som tack vare en dubbel skarv optimerar alla rumssituationer. Belysningen utförs med tre E14-lampor, som inte ingår i leveransen, men kan beställas via tillbehören. Ljuskällorna kan sedan justeras individuellt så att ljuset faller där det behövs. Lampan är gjord av trä för hand.
 • Elobra Taklampa Soccer, 3 lampor, grön-vit

  Elobra Taklampa Soccer, 3 lampor, grön-vit
  Tre lampa taklampa fotboll för fotbollsfans Den fotboll taklampa är idealisk belysning för barn och tonåringar och kommer att glädja varje fotboll fan. Tre ljuskällor kan justeras flexibelt och lyser ljuset där det behövs. Den runda lampan är gjord av trä och handgjord. Motivet visar en fotbollsspelare i aktion och fotboll i luften. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Bodo taklampa i kranform

  Elobra Bodo taklampa i kranform
  Bodo taklampa av trä i lekfull kranform Den barnvänliga taklampan Bodo i form av en kran är den perfekta ljuskällan för små byggare. Dess lekfulla utseende och färgglada design gör den till ett speciellt blickfång i alla barnrum. De två ljuskällorna, som är upphängda i form av E27-lampor på kranens fram- och baksida, har också fått en särskild uppmärksamhet. På så sätt ger armaturen inte bara tillräckligt med ljus, utan skapar också ett särskilt originellt utseende.
 • Elobra Taklampa Luftschiff med Joe, blå/röd/vit

  Elobra Taklampa Luftschiff med Joe, blå/röd/vit
  Luftfartstekniskt konstverk för barnrummet - taklampa Luftschiff med ”Joe” Taklampan Luftschiff med ”Joe” är ett litet konstverk och en höjdpunkt i varje barnrum som möjliggör tre olika ljusscenarier. Lampan består av takelementet i form av ett luftskepp utrustat med fyra E14-lampor, som också innehåller LED-lampor. Från denna konstruktionen hänger ytterligare ett litet luftskepp med figuren "Joe" från sex rep. Taklampan är således ett tredimensionellt konstverk där seriebrytning via strömstötsbrytare är möjligt. Den kan varieras från grundbelysning från E14-lamporna, som LED-lamporna kan anslutas till, och den enskilda aktiveringen av de varmvita LED-lamporna som nattlampa.
 • Elobra Barntaklampa Schloss med enhörning

  Elobra Barntaklampa Schloss med enhörning
  Sagolik taklampa Schloss med enhörning och nattljusfunktion En flickas sanna dröm! Den imponerande taklampan är bearbetad i molnform. Motivet i mitten visar ett drömslott i molnen och 40 små LED-lampor går längs kanten. Dessa varmvita LED-lamporna kan tändas en och en som nattlampa. De fem ljuskällorna som inte ingår i leveransomfånget ger en fullständig belysning av barnkammaren. Att byta mellan de två belysningsalternativen och att aktivera alla ljuskällor är lätt att göra med väggbrytaren. Som ett lekfullt element finns det en enhörning på taklampan Schloss. Den är helt tillverkad av trä, barnvänlig och får varje liten flicka att börja fantisera.
 • Elobra Golvlampa Capt'n Sharky för barnrummet

  Elobra Golvlampa Capt'n Sharky för barnrummet
  Den perfekta dekorationen och belysningen för små pirater: golvlampa med det ursprungliga Captain Sharky-motivet Baserat på den populära barnbokserien Käpt'n Sharky, har denna 1 m höga golvlampa för barnrummet ett originalt motiv från boken - perfekt för alla Sharky-fans. För bättre stabilitet har Capt'n Sharky golvlampa små träfötter och högkvalitativa träramar på båda sidor som är målade för att matcha färgen. Att slå på och av är bekvämt möjligt med en stegomkopplare som redan ingår i leveransen.
 • Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor mörkgrön-vit

  Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor mörkgrön-vit
  En väl avrundad affär - taklampa för fotboll Fotbolls taklampa är lämplig som dekorativ belysning för varje barns och ungdomars rum. En fotboll visas i mitten av den runda lampan, omgiven av fyra E14-uttag och 20 varma vita lysdioder. Både lamporna och lysdioderna kan bytas separat eller i kombination. Seriekopplingen görs med väggbrytaren. Om bara lysdioderna lyser fungerar de som en nattlampa som ger säkerhet i mörkret. Lampan är gjord av trä för hand.
 • Elobra Little Astronauts raket pendellampa

  Elobra Little Astronauts raket pendellampa
  Fantasifull Little Astronauts raketlampa för barnrummet Den detaljerade Little Astronauts raketlampan från serien Little Astronauts är den perfekta lampan för små rymdresenärer och rymdhjältar. Den är omsorgsfullt tillverkad av trä och är en äkta Made in Germany-produkt. Designen är barnvänlig och lekfull, men ändå mycket modern. Den ljuskälla som ska användas, och som inte ingår i leveransen, lyser jämnt in i rummet från båda sidor och skapar ett behagligt ljus.
 • Elobra LED-pendellampa Colombia XL, ek natur

  Elobra LED-pendellampa Colombia XL, ek natur
  Höjdjusterbar LED-pendellampa pendelarmatur Colombia XL med touchdimmer och kontroll av vitt ljus Den moderna LED-pendellampa Colombia XL imponerar inte bara med sin eleganta, naturliga design utan också med sin övertygande funktionalitet. Som perfekt bordsbelysning kan Colombia XL justeras till en höjd av 80-160 cm med en enkel mekanism. De integrerade lysdioderna, som är riktade nedåt här, kan nedtonas och färgtemperaturen ändras med två pekskärmspaneler på lampskärmen. Det vita ljuset kan justeras från en varm ton till ett kallt ljus när som helst. Själva lampan består av en snyggt designad lampskärm av gjutet trä som passar perfekt in i moderna inredningskoncept och elegant avrundar alla interiörer.
 • Elobra Little Astronauts Panda pendellampa

  Elobra Little Astronauts Panda pendellampa
  En panda i rymden - Little Astronauts pendellampa för barnrummet Den ger inte bara belysning, utan stimulerar också de små barnens fantasi - den moderna Little Astronauts Panda pendellampan. Trälampan är tillverkad i Tyskland med stor omsorg om detaljerna. Det barnvänliga motivet visar en pandaastronaut och ett litet rymdskepp med en vänlig varelse vid rodret. Det innebär att pendellampan inte bara imponerar med sitt mjuka, klara ljus på kvällen, utan även under dagen med sitt fantastiska motiv.
 • Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor, silver-vit

  Elobra Taklampa Fotboll, 4 lampor, silver-vit
  En väl avrundad affär - taklampa för fotboll Fotbolls taklampa är lämplig som dekorativ belysning för varje barns och ungdomars rum. En fotboll visas i mitten av den runda lampan, omgiven av fyra E14-uttag och 20 varma vita lysdioder. Både lamporna och lysdioderna kan bytas separat eller i kombination. Seriekopplingen görs med väggbrytaren. Om bara lysdioderna lyser fungerar de som en nattlampa som ger säkerhet i mörkret. Lampan är gjord av trä för hand.
 • Elobra Pendellampa Traktor för barnrummet

  Elobra Pendellampa Traktor för barnrummet
  Gårdsfans får sina pengar med traktorns pendellampa Vem tycker inte om att spela på gården? Med alla djur, traktorer och den friska luften? Alla små lantgårdsfläktar kan ta med en mark till sitt eget rum med traktorns pendellampa . Hänglampan har formen av en traktor och är helt och hållet av trä. Lamporna är placerade på fram- och baksidan av hjulen så att barnrummet är väl upplyst utan problem. E27-lamporna ingår dock inte i leveransen och måste beställas separat.
 • Elobra Rondell Space Mission taklampa, blå

  Elobra Rondell Space Mission taklampa, blå
  Taklampa Space Mission med tre rörliga spotlights Den barnvänliga taklampan Space Mission är den perfekta belysningen för barnrum och passar perfekt för blivande rymdresenärer. Härliga illustrationer pryder takpanelen som är tillverkad av trä. Tre strålkastare med dubbel skarv ser dessutom till att varje hörn i rummet blir optimalt belyst. Och inte bara i taket, Space Mission-lampan kan som tillval även monteras på väggen.
 • Elobra Taklampa bild moln Space Mission, blå

  Elobra Taklampa bild moln Space Mission, blå
  Fantastisk barnrumslampa Space Mission med LED-nattehimmel Taklampan Space Mission består av en takpanel i trä som har formen av ett stort moln. Den visar ett kärleksfullt illustrerat barnmotiv där en panda och en räv är ute på ett stort rymduppdrag. Detta är inte bara dekorativt, utan stimulerar också fantasin hos de små på ett lekfullt sätt. Vem vill inte uppleva stora äventyr i rymden? Taklampan Space Mission ger inte bara tillräcklig rumsbelysning tack vare de fem ljuskällorna som kan användas, utan också en liten LED-nattehimmel, som är inbyggd i molnet som små LED-punkter. Dessa kan bekvämt tändas med en väggbrytare eller belysas separat med fyrnivåbrytaren. Allt är bekvämt integrerat i lampan och kan styras med en vanlig strömbrytare på väggen.
 • Elobra LED-pendellampa Colombia S, ek natur

  Elobra LED-pendellampa Colombia S, ek natur
  Modern LED-pendellampa pendelarmatur Colombia S av äkta trä med touchdimmer Den moderna och tunna LED-pendellampa Colombia S är tillverkad i Tyskland. Den består av en elegant design som kombinerar trä med modern LED-teknik. Taket och lampskärmen är gjorda av naturligt format trä. De nedåtriktade lysdioderna kan ändras i färgtemperatur över tre nivåer från en varm till kall nyans och kan också dämpas. Detta görs mycket enkelt med två separata beröringsbrytare som sitter direkt på lampskärmen. Colombia S är perfekt för belysning ovanför bord och kan enkelt justeras i höjd. En enkel mekanism gör att lampan kan justeras från 80 till 160 cm medan lampan är i drift.
 • Elobra Taklampa bild moln Lillifee stjärna magi

  Elobra Taklampa bild moln Lillifee stjärna magi
  Med omkopplingsbara LED - taklampa bild moln Princess Lillifee Good Night Star Magic Den stora taklampan från serien Princess Lillifee har formen av ett moln. Den är tillverkad av målat trä och har ett lekfullt motiv från den populära barnserien. Förutom de fem E14-uttagen, som är färgkoordinerade i rosé, har lampan 40 integrerade LED-punkter som imiterar en liten stjärnhimmel och som kan tändas efter behov. LED-lamporna kan även användas fristående via den vanliga väggbrytaren, vilket innebär att taklampan Princess Lillifee Good Night Star Magic för barnrum även kan användas som en perfekt nattlampa. Sternenzauber kan också monteras både i taket och på väggen.
 • Elobra LED-vägglampa Colombia, ek svart

  Elobra LED-vägglampa Colombia, ek svart
  Modernt och naturligt - Colombia LED-vägglampa av gjutet trä Lampskärmen på den eleganta Colombia LED-vägglampan är gjord av trä och imponerar med sitt minimalistiska, naturliga och ganska enkla utseende. Ljus dyker upp på båda sidor uppåt och nedåt, vilket trollar fram vackra ljuskottar. Som vägglampa går Colombia vidare till ett elegant dekorativt och belysningsobjekt, som kan användas i nästan alla levnadsstil. Två GU10-lampor används som ljuskälla som ingår i leveransen och skapar en mysig atmosfär med en behaglig varmvit.
 • Elobra Barn-vägglampa Wildnis med LED-ljuseffekter

  Elobra Barn-vägglampa Wildnis med LED-ljuseffekter
  Barnrum taklampa vildmark med nattljusfunktion Här kommer djungeln och dess djurgäng mitt i barnrummet - vildmarkens taklampa med ett kärleksfullt illustrerat motiv och gjord i form av ett blad tillåter inte tristess att uppstå. Denna högkvalitativa barnrumslampa är helt och hållet gjord av trä och målad med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Tekniskt övertygar taklampa Wildnis med en genomtänkt krets: dold i bladet finns 20 små lysdioder som kan bytas individuellt för att fungera som en nattlampa eller en stjärnhimmel. De tre E14-lamporna, som inte ingår i leveransen, säkerställer tillräcklig ljusstyrka i barnrummet. De olika ljusnivåerna kan ställas in genom att trycka på väggbrytaren.
 • Elobra Rocket Rondell vägglampa

  Elobra Rocket Rondell vägglampa
  Raket-vägglampa för barnrum för små astronauter och rymdhjältar Den högkvalitativa Raket-vägglampan för barnrum, tillverkad i Tyskland, är utrustad med tre rörliga spotlights som är monterade på en träpanel. Denna är omsorgsfullt designad och målad och visar en liten rymdraket på väg mot stjärnorna. Lampan ger inte bara tillräckligt med ljus i barnrummet, utan stimulerar också fantasin hos de små.
 • Elobra Hänglampa Fred brandbil

  Elobra Hänglampa Fred brandbil
  "Tatü-Tata" - hängande lampa brandbil Fred är nästan där För alla små brandmän och brandkvinnor som är på väg att bli brandmän och brandkvinnor är den här barnkammarlampan precis vad de behöver. Pendellampan Fred i form av en brandbil är rikt detaljerad. En liten brandman sitter längst fram och vinkar ner från ovan. Skivstegen finns naturligtvis med och blinkande lampor får du inte heller missa. Lampan är helt tillverkad av trä och målad med lösningsmedelsfri vattenbaserad färg. Brandbilens hjul består av två E27 glödlampor, som inte ingår.
 • Elobra Taklampa Blomma, rosa, rund, 3 lampor

  Elobra Taklampa Blomma, rosa, rund, 3 lampor
  Tre-lampa takrondell rondel blommar i rosa taklampa blomning är designad som en rund trälampa i färgen rosa och med en rosa blom i mitten. De tre blommformade lamphållarna, som kan justeras flexibelt för att belysa rummet optimalt, är särskilt vackra. Denna runda kan dekorativt belysa tjejerummet och är handgjord. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Bodo pendellampa i grävmaskinsform

  Elobra Bodo pendellampa i grävmaskinsform
  Bodo - barnrumspendel i form av en grävmaskin Den barnsligt designade Bodo-pendeln är formad som en grävmaskin, så att lampan inte bara är en enkel ljuskälla, utan snarare ett inredningsobjekt som ger barnrummet en särskilt lekfull och kärleksfull touch. De två ljuskällorna i form av E27-lampor (ingår ej) är diskret inbyggda i lampans ram, som är tillverkad av naturmaterialet trä och målad i de två typiska grävmaskinsfärgerna gult och svart. Särskilt små byggare kommer att älska grävskopelampan!
 • Elobra Hänglampa Uggla med tryckt ugglemotiv

  Elobra Hänglampa Uggla med tryckt ugglemotiv
  En riktig blickfång i barnrummet - limegrön uggla hängande lampa En magisk uggelfamilj bevakar vad som händer i barnrummet. Den kärleksfulla illustrationen på den uggla hängande lampan är inramad på båda sidor av en högkvalitativ träram som har målats i en matchande färg med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Dessutom malades månar och stjärnor ur träet, vilket är ett ytterligare plus i designen.
 • Elobra Prinsessan Lillifee magisk stjärna taklampa

  Elobra Prinsessan Lillifee magisk stjärna taklampa
  Princess Lillifee Good Night Star Magic - Taklampa för barnrum med tre rörliga spotlights Den högkvalitativa taklampan Princess Lillifee Good Night Star Magic, tillverkad i Tyskland, är perfekt för alla barnrum och ger tillräckligt med ljus och ljusstyrka. Tack vare de rörliga spotlightsen, som har en passande blomform och en rosa färg, är varje hörn av rummet väl upplyst. Takpanelen är också illustrerad på ett barnvänligt sätt och har ett vackert motiv från barnserien Princess Lillifee. Sternenzauber kan monteras både i taket och på väggen, vilket gör den idealisk för små prinsessor och de som vill bli prinsessor.
 • Elobra Takljus bild moln Escape, orange

  Elobra Takljus bild moln Escape, orange
  Med omkopplingsbar LED-natthimmel - Escape taklampa för barnrum Taklampan Escape består av en träpanel i form av ett stort moln med en fantastisk, barnvänlig illustration. Förutom de totalt fem lamporna, som ger tillräcklig rumsbelysning, installeras här små lysdioder som kan tändas som en natthimmel med den vanliga väggbrytaren och den integrerade fyrstegsbrytaren eller kan tändas separat. Allt är bekvämt integrerat i ljuset och kan styras via en konventionell strömbrytare genom att klicka på den flera gånger på väggen.
 • Elobra Taklampa Traktor med bondgårdsmotiv

  Elobra Taklampa Traktor med bondgårdsmotiv
  Traktorns taklampa med ett glatt gårdsmotiv passar in i alla barnrum Det händer alltid något på gården. Till och med den lilla nallebjörnen, den glada kon och den hårt arbetande traktorn har mycket att berätta. Det barnvänliga motivet gör traktorns taklampa tillsammans med de svängbara strålkastarna till perfekt belysning för barnrummet. Barnrumets lätta traktor är huvudsakligen gjord av trä och målad med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. De tre lamporna ingår inte i leveransen och måste därför beställas separat.
 • Elobra LED-pendellampa Colombia S, valnöt

  Elobra LED-pendellampa Colombia S, valnöt
  Modern LED-pendellampa pendelarmatur Colombia S av äkta trä med touchdimmer Den moderna och tunna LED-pendellampa Colombia S är tillverkad i Tyskland. Den består av en elegant design som kombinerar trä med modern LED-teknik. Taket och lampskärmen är gjorda av naturligt format trä. De nedåtriktade lysdioderna kan ändras i färgtemperatur över tre nivåer från en varm till kall nyans och kan också dämpas. Detta görs mycket enkelt med två separata beröringsbrytare som sitter direkt på lampskärmen. Colombia S är perfekt för belysning ovanför bord och kan enkelt justeras i höjd. En enkel mekanism gör att lampan kan justeras från 80 till 160 cm medan lampan är i drift.
 • Elobra Barnrums-hänglampa Löwe (lejon)

  Elobra Barnrums-hänglampa Löwe (lejon)
  Ovanlig ljuskälla: Leo Leo hänglampan är helt och hållet av trä Denna barnrumslampa är gjord i form av ett lejon. Kärleksfullt gjord av björkträ och innovativ design: lejonens mage är också ljuskällan i form av en E27-lampa, som inte ingår i leveransen. Lejonets ansikte är detsamma på båda sidor, så det gör ingen skillnad från vilken sida lampan ses. För alla små äventyrare som vill känna sig starka och modiga som ett lejon är Leo Leo hänglampan rätt belysning för barnrummet.
 • Elobra LED-pendellampa Colombia XL, ek natur

  Elobra LED-pendellampa Colombia XL, ek natur
  Höjdjusterbar LED-pendellampa pendelarmatur Colombia XL med touchdimmer och kontroll av vitt ljus Den moderna LED-pendellampa Colombia XL imponerar inte bara med sin eleganta, naturliga design utan också med sin övertygande funktionalitet. Som perfekt bordsbelysning kan Colombia XL justeras till en höjd av 80-160 cm med en enkel mekanism. De integrerade lysdioderna, som är riktade nedåt här, kan nedtonas och färgtemperaturen ändras med två pekskärmspaneler på lampskärmen. Det vita ljuset kan justeras från en varm ton till ett kallt ljus när som helst. Själva lampan består av en snyggt designad lampskärm av gjutet trä som passar perfekt in i moderna inredningskoncept och elegant avrundar alla interiörer.
 • Elobra Taklampa Princess Lillifee night sky 3fl.

  Elobra Taklampa Princess Lillifee night sky 3fl.
  Taklampa för barnrum Princess Lillifee good night sky - tillverkad i Tyskland Den högkvalitativa barnrumslampan Princess Lillifee good night sky är en taklampa med tre rörliga spotlights som ger tillräckligt med ljus i alla hörn av rummet. Det fantasifulla motivet visar den populära barnfiguren Princess Lillifee som sitter på månen och ger goda drömmar. Takplattan är tillverkad av trä, medan spotlightsen är utformade som gula blommor och tillverkade av robust plast.
 • Elobra Golvlampa Wildnis i barnrummet

  Elobra Golvlampa Wildnis i barnrummet
  En höjdpunkt i alla barnrum: vildmarkens golvlampa är dekorativ och lysande samtidigt. golvlampa med ett fantastiskt djungelmotiv skapar ett varmt, indirekt ljus och stimulerar samtidigt barnens fantasi. Det är kul att upptäcka alla djur som gömmer sig bland bladen och i träden. Den högkvalitativa träramen på båda sidor är målad i en matchande färg med vattenbaserade färger och smälter in underbart med helhetsbilden. Små månar och stjärnor fräsas också ut på den övre gränsen. Wildnis golvlampa är utrustad med en stegbrytare för enkel användning. Särskilt den mjuka och bländfria ljuseffekten skapar en känsla av god atmosfär som är välkommen i alla barnrum.
 • Elobra Starlight raket LED-taklampa

  Elobra Starlight raket LED-taklampa
  Rocket Starlight - modern taklampa för barnrum med LED och justerbar ljusfärg Oavsett om det är varmvitt eller kallvitt, de integrerade LED-lamporna i den moderna taklampan för barnrum Rocket Starlight kan göra både och. Det vita ljuset kan varieras i tre steg med den vanliga väggströmbrytaren. Plastdiffusorn har dessutom en stjärneffekt som gör att ljuset glittrar på ett imponerande sätt när lampan är tänd. Det gör att man känner sig riktigt nära stjärnhimlen. Raketen är den perfekta lampan för små rymdforskare och stjärnskådare och kan monteras i taket eller på väggen i barnrummet.
 • Elobra Taklampa prinsessan Lillifee Rondell 3 lampor

  Elobra Taklampa prinsessan Lillifee Rondell 3 lampor
  Ger ett gott humör i barnrummet: taklampa Princess Lillifee taklampa Princess Lillifee kommer från barnbokserien med samma namn och är därför ett måste för alla små Lillifee-fans. Prinsessan flyger glatt med sina färgglada ballonger i taket och lägger ett leende på små flickors ansikten. De tre svängbara strålkastarna säkerställer att det finns tillräckligt med ljus att leka med. Dessa kan justeras så att varje hörn i barnrummet är ljust.
 • Elobra Taklampa Capt'n Sharky för barnrummet

  Elobra Taklampa Capt'n Sharky för barnrummet
  Ahoi Capt'n Sharky - kraftfull pirat taklampa för barnens rum Capt'n Sharky taklampa visar originalmotiven från den populära barnbokserien. På den detaljerade bilden ser vi naturligtvis Sharky, Michi, råttan och Coco, papegojan. Vilka äventyr kommer laget att ha den här gången? Precis saken för små Capt'n Sharky-fans. taklampa är utrustad med tre svängbara strålkastare och ger därmed tillräckligt med ljus i hela barnrummet. Glödlamporna ingår dock inte i leveransen och måste beställas separat.
 • Elobra Taklampa prinsessan Lillifee med LED-lampor rund

  Elobra Taklampa prinsessan Lillifee med LED-lampor rund
  Magisk taklampa Princess Lillifee med nattlampa Detta är vad små flickor drömmer om: taklampa med det ursprungliga Princess Lillifee-motivet är precis rätt belysning för ett riktigt prinsessrum. Tack vare de 20 små lysdioderna som är fästa runt motivet kan taklampa också användas som nattlampa . Allt du behöver göra är att trycka på väggbrytaren och växla mellan fullbelysning och sömnbelysning. Prinsessan Lillifee hjälper också till att somna och ger material för drömmar om magiska äventyr i radband. taklampa är helt av trä och målad med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger.
 • Elobra Pendellampa i djurform

  Elobra Pendellampa i djurform
  Högkvalitativt barnrumslampa i trä: pendellampa Fårhänglampan är formad som ett får och är helt gjord av trä. Magen fungerar som en plats för ljuskällan, som kommer i form av en standard E27-lampa. Detta ingår dock inte i leveransomfånget och måste beställas separat. pendellampa är gjord densamma från båda sidor. Denna kärlekslampa är kärleksfullt designad och är perfekt för alla små herdar, fårälskare och gårdsfans.
 • Elobra Taklampa Uggla för barnrummet, grön-gul

  Elobra Taklampa Uggla för barnrummet, grön-gul
  Kärleksfullt utformad uggla taklampa Detta barnrums taklampa är ett särskilt snyggt utformat belysningsexempel, för på grund av det söta uggelmotivet som pryder det runda takfästet är det en fantastisk blickfångare men lampan uppfyller också sin huvuduppgift, som är belysningen av en rummet är extremt pålitligt, eftersom de tre ljusfläckarna som kan justeras efter behov gör att ljusriktningen kan bestämmas individuellt. Sammantaget erbjuder den inte bara en perfekt ljusbild utan också ett särskilt dekorativt utseende samtidigt, vilket är särskilt populärt bland barn.
 • Elobra Taklampa Uggla för barnrummet, rosa

  Elobra Taklampa Uggla för barnrummet, rosa
  Kärleksfullt utformad uggla taklampa Detta barnrums taklampa är ett särskilt snyggt utformat belysningsexempel, för på grund av det söta uggelmotivet som pryder det runda takfästet är det en fantastisk blickfångare men lampan uppfyller också sin huvuduppgift, som är belysningen av en rummet är extremt pålitligt, eftersom de tre ljusfläckarna som kan justeras efter behov gör att ljusriktningen kan bestämmas individuellt. Sammantaget erbjuder den inte bara en perfekt ljusbild utan också ett särskilt dekorativt utseende samtidigt, vilket är särskilt populärt bland barn.
 • Elobra Taklampa Fjäril för barnrummet, 3 lampor

  Elobra Taklampa Fjäril för barnrummet, 3 lampor
  En glädje för flickors hjärtan: Falter taklampa Falter- taklampa framkallar alltid ett glatt leende i ansikten på små prinsessor som njuter av den söta Falter- taklampa och dess fjärilsmotiv med svängande strålkastare. Alternativt kan Falter taklampa också monteras på väggen som en blickfång i barnrummet.
 • Elobra Jungle rondel taklampa

  Elobra Jungle rondel taklampa
  Iväg till djungeln - taklampa Jungle för barnrum med tre rörliga spotlights Taklampan Jungle, tillverkad i Tyskland, ger tillräcklig belysning i barnrummet. Den består av en takpanel i trä med ett fantastiskt och fantasifullt motiv som visar alla möjliga djur från djungeln. Oavsett om det är lejon, elefanter eller apor - här är alla vänner förenade och tittar uppkäftigt ner från taket. De tre rörliga strålkastarna är färgkoordinerade och kan enkelt justeras så att varje hörn i rummet blir optimalt belyst.
 • Elobra LED-bordslampa Brandman Fred, röd-vit

  Elobra LED-bordslampa Brandman Fred, röd-vit
  Röd bordslampa Fireman Fred i blommig design Fireman Fred sitter på den röda bordslampans runda fot och tittar vänligt på sin betraktare. Lampstången och lamphuvudet är utformade som en blomma, i vars blomma en GU5.3-pärla sitter. Lampans ljus kan riktas flexibelt tack vare den inbyggda dubbla ledningen och är därför en idealisk lampa på nattduksbordet eller skrivbordet i barnrummet. Den barnvänliga designen är tilltalande och skapad med omsorg om detaljerna.
 • Elobra Taklampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, rosa

  Elobra Taklampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, rosa
  Indisk känsla för barnrummet - Little Indianers taklampa med tvättbjörn Oskar Little Indianers taklampa är en rund trälampa med tre rörliga ljuskällor. Det barnvänliga motivet visar tvättbjörnen Oskar i indisk stil, som är utsmyckad med fjädrar och visas med en pil i handen. Var och en av de tre ljuspunkterna är utrustad med en dubbel fog och kan justeras flexibelt för att optimera varje rum. Använd E14-lampor som inte ingår i leveransen. Den runda lampan Little Indians är gjord av trä och kan också monteras på en vägg. Det vackra, barnvänliga motivet gör lampan till en dekorativ blickfång i barnrummet. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Hänglampa Little Indians, björn Bjørn, brun

  Elobra Hänglampa Little Indians, björn Bjørn, brun
  Animal Indian fun - Little Indianer pendellampa Med små neger pendellampa, bar Bjørn presenterar sig själv som en liten indisk med en indisk huvudbonad och pil ficka på ryggen. Armaturen består av två träelement som är fästa på avstånd från varandra så att en E27-lampa kan sättas in mellan dem. Bear Bjørn är designad i färgen brun, med de målade indiska smyckena som en färgad accent. Ljuskällan är placerad på ett sådant sätt att den bildar björnens mage och kan ses direkt. En ljuskälla med en matt yta är därför lämplig för att minska bländningseffekten. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Molnformad taklampa Capt'n Sharky med LED-lampor

  Elobra Molnformad taklampa Capt'n Sharky med LED-lampor
  För pirater, pälssälar och fräcka landlubbers: taklampa med Capt'n Sharky-motiv och slummerljus Vilket äventyr väntar där ute på havet? Ahoy och full fart framåt! Med det ursprungliga motivet från barnbokserien Capt'n Sharky kan små pirater drömma om sitt nästa stora äventyr på öppet hav. Den stora taklampa i form av ett moln hjälper. 40 små lysdioder ger en avslappnad snooze och nattlampa, som enkelt kan aktiveras via väggbrytaren. Fem E14-lampor ger tillräckligt med ljus i piratrummet, men de ingår inte i leveransen och måste beställas separat. Den kompletta Capt'n Sharky taklampa är gjord av trä och målade med lösningsmedelsfria, vattenbaserad färg.
 • Elobra Vägglampa Brandbil, röd-gul, 3 lampor

  Elobra Vägglampa Brandbil, röd-gul, 3 lampor
  Rondell brandbil i rött och gult för barnrummet Brandbilens vägglampa är en rund väggfäste med tre rörliga fläckar som belyser rummet optimalt. Lampans centrala element är bilden av en brandbil på gul bakgrund. Bilden är en blickfång för varje liten brandkårsfläkt och omges av de tre fläckarna, som är utrustade med en dubbel skarv. Rondellen kan fästas på väggen och i taket. Lampan är gjord av trä och designad med vattenbaserade lacker. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Hänglampa Papegoja

  Elobra Hänglampa Papegoja
  Iväg till djungeln - papegojpendellampa för barnrummet Den högkvalitativa papegojpendellampan är, som namnet antyder, designad i form av fågeln med samma namn. Kroppen är tillverkad av trä och omsorgsfullt bearbetad för hand. Designen påminner om en rolig kille från djungeln som har stora äventyr med sina vänner, apan, elefanten eller flodhästen. Ljuskällan som ska användas här ingår inte utan kan väljas fritt. Den sitter på undersidan och ger en stabil grundbelysning i barnrummet.
 • Elobra LED-taklampa Wilderness Starlight

  Elobra LED-taklampa Wilderness Starlight
  LED-taklampa Wilderness Starlight med anpassningsbart vitt ljus Den moderna LED-taklampan Wilderness Starlight är perfekt utformad för barnrum. Den består av en invändig plastkupa som rymmer LED-tekniken och är utrustad med en glittrande stjärneffekt. Detta skapar en gnistrande effekt när lampan tänds. LED-lamporna kan dessutom ställas in på tre olika färgtemperaturer. Varm, mjuk vit för kvällen, neutral eller kall vit för dagen, du kan växla mellan de tre nivåerna med din egen väggbrytare. På utsidan finns en tryckt lampskärm som är tryckt både inifrån och ut, vilket ger en fantastisk effekt när lampan är tänd - Ljusfärgen kan ändras i 3 steg: - 3.000 K - 4.000 K - 5.000 K
 • Elobra Taklampa Soccer, 3 lampor, blå-vit

  Elobra Taklampa Soccer, 3 lampor, blå-vit
  Tre lampa taklampa fotboll för fotbollsfans Den fotboll taklampa är idealisk belysning för barn och tonåringar och kommer att glädja varje fotboll fan. Tre ljuskällor kan justeras flexibelt och lyser ljuset där det behövs. Den runda lampan är gjord av trä och handgjord. Motivet visar en fotbollsspelare i aktion och fotboll i luften. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Taklampa prinsessan Lillifee med LED-lampor moln

  Elobra Taklampa prinsessan Lillifee med LED-lampor moln
  Förtrollande taklampa Princess Lillifee i molnform Den högkvalitativa taklampa med ett originalt motiv från barnbokserien Princess Lillifee är gjord i en drömlik molnform. Små tjejers ögon kan upptäcka mycket högt uppe i rummet och i molnen: Prinsessan Lillifee dansar med en hel massa ballonger och Cindy och Henri Hase rusar runt i taket med henne. Utrustad med 40 små, varma vita lysdioder kan taklampa enkelt omvandlas till nattlampa med väggbrytaren. Lillifee hjälper försiktigt andra små prinsessor att somna. Den kompletta barnlampan är gjord av högkvalitativt trä och målat med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger.
 • Elobra Taklampa Little Indians, räv Filip, turkos

  Elobra Taklampa Little Indians, räv Filip, turkos
  Tre taklampa Little Indians med Fox Filip Little Indianers taklampa är en rund trälampa med tre rörliga ljuskällor. Det barnvänliga motivet visar räven Filip i indisk stil, som är prydd med ett fjäderhuvudbonad. Lampan är gjord av trä och avslutad med vattenbaserad lack. Motivet är barnvänligt och designat i indisk stil. De tre lamputtagen är försedda med dubbla fogar för att rikta varje ljus dit det behövs. Små indianer är därför idealiskt som grundbelysning i barnkammaren och lägger ett leende på varje barns ansikte när de tittar på räven Filip. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Taklampa Blad Fjäril i rosa, 4 lampor

  Elobra Taklampa Blad Fjäril i rosa, 4 lampor
  Som en saga - taklampa Blatt Falter Denna taklampa Blatt Falter är en rosa dröm för varje barns rum, eftersom den övertygar med många detaljer och en kärleksfull design. Fjärilar och blommor tänds på olika sätt och är snyggt inredda. Fjärilarna sitter på bladets ytterkant och är tredimensionella eftersom de är rörliga fläckar. De är utrustade med dubbla fogar och kan rikta ljuset dit det behövs. Mitt på bladet finns tre dekorativa blommor. En E14-lampa sätts in i mitten av två av blommorna och 20 små LED-lampor för varmt vitt ljus installeras på den tredje största blomman. E14-lampor och LED-belysning kan aktiveras separat eller samtidigt via väggbrytaren i seriekoppling. Taklampan möjliggör en taklampa genom att bara tända lysdioderna.
 • Elobra Little Astronauts Escape pendellampa, orange

  Elobra Little Astronauts Escape pendellampa, orange
  Escape-pendellampa med fint motiv för barnrummet Den moderna Escape-pendellampan har en rund lampskärm med ett fint illustrerat motiv från rymden. Vem vill inte vara stark som lejonet eller flyga till stjärnorna i en raket tillsammans med giraffen och pingvinen? Själva skärmen är också tryckt på insidan, vilket ger en fantastisk effekt när lampan tänds. Förutom det fantasifulla motivet ger pendellampan också en bra grundbelysning och ett mjukt ljus.
 • Elobra Little Astronauts lejon taklampa för barnrum

  Elobra Little Astronauts lejon taklampa för barnrum
  För små rymdhjältar - Little Astronauts Lion pendellampa Ett litet lejon, en upptäcktsresande och astronaut, tronar här på en planet som badar varje barnrum i ett mjukt ljus. Den moderna Little Astronauts Lion-pendellampan är ett riktigt blickfång i rummet och ger de små glädje och skoj både på dagen och kvällen när den är tänd. Den högkvalitativa lampan är tillverkad av trä.
 • Elobra Prinsessan Lillifee pendellampa, starry magic

  Elobra Prinsessan Lillifee pendellampa, starry magic
  Sköna drömmar och bra belysning i barnrummet - Princess Lillifee Good Night Star Magic pendellampa Den omsorgsfullt designade Princess Lillifee Star Magic pendellampan ger inte bara tillräckligt med ljus i barnrummet, utan också en populär seriefigur för små flickor. Prinsessan Lillifee framkallar sköna drömmar och sprider sömngivande stjärnstoft från taket i barnrummet. Den högkvalitativa lampan är tillverkad i Tyskland.
 • Elobra Vägglampa Capt'n Sharky med LED-ljuseffekter

  Elobra Vägglampa Capt'n Sharky med LED-ljuseffekter
  Högkvalitativ Capt'n Sharky vägglampa med nattljusfunktion Ahoy, ni snickare! Låt oss gå, vi ska segla med Capt'n Sharky och hans besättning. Vägglampan Capt'n Sharky visar ett originalt motiv från den populära barnbokserien. Ett absolut måste för små pirater och Sharky fans. Barnrumslampan är också utrustad med en nattbelysningsfunktion. 20 små lysdioder är inbyggda i kanten och kan bytas individuellt till natt- eller snooze-ljus. Detta fungerar bekvämt via väggbrytaren. De fyra E14-lamporna säkerställer också tillräcklig ljusstyrka i barnrummet. Dessa ingår dock inte i leveransomfånget och måste beställas separat. Den högkvalitativa vägglampan Capt'n Sharky är helt och hållet av trä och målad med lösningsmedelsfri vattenbaserad färg.
 • Elobra Hänglampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, grå

  Elobra Hänglampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, grå
  Indisk känsla för barnrummet - Hänglampa Little pendellampa Med pendellampa Little Indianar visar tvättbjörnen Oskar sig utsmyckad med fjädrar och en pil i handen som en liten indier. Lampan är helt gjord av trä och har en grå färg. Färgade accenter sätts på tvättbjörnens tillbehör. När ljuskällan är påslagen lyser tvättbjörnen Oskars mage med direkt syn på ljuskällan. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Taklampa Little Indians bildmoln, mint

  Elobra Taklampa Little Indians bildmoln, mint
  Små indianer taklampa i form av ett moln av bilder Little Indians taklampa är en molnformad trälampa som är utrustad med varma vita lysdioder förutom fem E14-lampor. Motivet är barnvänligt med djur i indisk stil. Bildmolnet är av trä och dekorerat med vattenbaserade lacker. Motivet visar olika skogsdjur som är dekorerade som indianer. Med pilar, fjädrar och huvudbonader presenterar de sig barnvänliga på en mintgrön bakgrund. E14-lampor, som inte ingår i leveransen, måste användas i fem uttag. Dessutom installeras varmvita lysdioder som påminner om en stjärnhimmel. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Rondell Escape taklampa, orange, tre glödlampor

  Elobra Rondell Escape taklampa, orange, tre glödlampor
  Taklampa för barnrum Escape med tre rörliga spotlights Den fantasifullt designade taklampan Escape har en takpanel i trä med ett fantastiskt barnvänligt motiv. Giraffen och pingvinen sitter i raketen och det modiga lejonet går på en planet i sin rymddräkt. Vem skulle inte vilja följa med på resan och uppleva stora äventyr? Taklampan i sig är utrustad med tre rörliga spotlights som lyser upp varje hörn av rummet och därmed ger tillräcklig grundbelysning i barnrummet.
 • Elobra Taklampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, blå

  Elobra Taklampa Little Indians, tvättbjörn Oskar, blå
  Indisk känsla för barnrummet - Little Indianers taklampa med tvättbjörn Oskar Little Indianers taklampa är en rund trälampa med tre rörliga ljuskällor. Det barnvänliga motivet visar tvättbjörnen Oskar i indisk stil, som är utsmyckad med fjädrar och visas med en pil i handen. Var och en av de tre ljuspunkterna är utrustad med en dubbel fog och kan justeras flexibelt för att optimera varje rum. Använd E14-lampor som inte ingår i leveransen. Den runda lampan Little Indians är gjord av trä och kan också monteras på en vägg. Det vackra, barnvänliga motivet gör lampan till en dekorativ blickfång i barnrummet. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Hänglampa prinsessan Lillifee

  Elobra Hänglampa prinsessan Lillifee
  Magisk taklampa med det ursprungliga Princess Lillifee-motivet Prinsessor behöver också ljus i sitt kungarike - hänglampan Princess Lillifee ger inte bara tillräckligt med ljus att leka med, det tar också en bit av den magiska världen av Rosaria in i barnrummet. Den tryckta lampskärmen är inramad av högkvalitativa träramar som målas i en matchande färg med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Små malade månar och stjärnor finns på båda sidor av träet och avrundar den magiska designen.
 • Elobra Taklampa bild moln Lillifee natthimmel

  Elobra Taklampa bild moln Lillifee natthimmel
  Princess Lillifee good night sky - taklampa för barnrum med omkopplingsbara LED Den högkvalitativa, tysktillverkade taklampan Princess Lillifee good night sky är designad i form av ett stort moln. Materialet är trä, som har målats och illustrerats med ett motiv av den populära karaktären Princess Lillifee. Fem socklar för E14-lampor och 40 små LED-punkter är fästa på lampan. Båda ljuskällorna, E14-lampor och LED, kan styras antingen separat eller tillsammans med den konventionella väggbrytaren. Det innebär att taklampan inte bara kan användas som rumsbelysning utan även som nattlampa. Installation som vägglampa är också möjlig.
 • Elobra Barnrums-hänglampa Capt'n Sharky

  Elobra Barnrums-hänglampa Capt'n Sharky
  Ett måste för små Capt'n Sharky-fans: hänglampan för barnrummet Om du älskar berättelserna om Capt'n Sharky och hans besättning är Capt'n Sharky-pendellampan precis saken för dig. Lampskärmen är tryckt med ett originalmotiv från barnbokserien och omslutet med högkvalitativa träramar på båda sidor. Träet är målat med en matchande, lösningsmedelsfri, vattenbaserad färg. En speciell detalj i träramen är de små månarna och stjärnorna som fräsas ut ur träet. Capt'n Sharky hängande lampa ger tillräckligt med ljus in i barnrummet och bör inte saknas i något riktigt piratrum.
 • Elobra Hänglampa Little Indians, räv Filip, orange

  Elobra Hänglampa Little Indians, räv Filip, orange
  En räv som en indisk pendellampa Little Indian Med Little Indians- pendellampa presenterar Fuchs Filip sig som en liten indier med fjädrar och indiskt huvudbonad samt en målad svans. Lampan i trä består av två barnvänliga element som fästs på avstånd från varandra så att en E27-lampa kan sättas in mellan dem. Rävens mage skärs ut så att ljuskällan syns tydligt och ljuset distribueras i rummet. När den är påslagen tänds magen på Fuchs Filip. En ljuskälla med matt yta rekommenderas för att begränsa bländningen. pendellampa Little Indians är designad i den orange nyansen och står i kontrast till de typiska indiska smyckena. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Taklampa Stjärnmoln av bokträ natur, 75 cm

  Elobra Taklampa Stjärnmoln av bokträ natur, 75 cm
  En taklampa för magiska stunder - stjärnmoln taklampa Stjärnmoln är en förtrollande taklampa av trä som är designad i naturlig bok. Formen är baserad på ett moln och detaljerna är målade som stjärnor runt lampans uttag. För att vara ännu mer lik en stjärnhimmel, utöver huvudbelysningen, är 40 lysdioder fördelade över hela molnet, vilket skapar en magisk atmosfär för att drömma med sitt varma vita ljus. Stjärnmoln är perfekt att hänga i taket eller på väggen i barnkammaren. Den är handgjord och tillverkad i Tyskland.
 • Elobra Taklampa Blomma, rosa, panel, 2 lampor

  Elobra Taklampa Blomma, rosa, panel, 2 lampor
  Rosa blomma magic - två-flamma taklampa blossom En takpanel med två socklar som är utformade som blommor och kan justeras i valfri position, så presenterar sig taklampa i rosa i rosa, vilket särskilt kommer till sin rätt i flickorummet. Det finns också andra starka rosa blommor på själva panelen. Denna blommiga lampa är lämplig för takanslutning och är gjord av trä. Den produceras för hand. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Pendellampa Fred helikopter för barnrummet

  Elobra Pendellampa Fred helikopter för barnrummet
  Var försiktig - Fred-hänglampan flyger genom barnrummet Barnrumslampan i form av en helikopter är inte bara lämplig för spirande brandmän och helikopterpiloter - Fred-hänglampan passar helt enkelt in i varje pojkes rum. Den lilla brandmannen vinkar från stugan och flyger sedan vidare till nästa uppdrag. Denna barnrumslampa skapades med stor uppmärksamhet på detaljer. Den är helt och hållet av trä och målad med lösningsmedelsfri vattenbaserad färg. Ljuskällorna är fästa till vänster och höger under rotorbladen och säkerställer därmed optimal belysning av barnrummet. De två E27-lamporna ingår inte i leveransen och måste beställas separat.
 • Elobra LED-taklampa Panama XL, ek natur

  Elobra LED-taklampa Panama XL, ek natur
  Panama XL LED-taklampa med Simply Dim-teknik - dimbar via väggbrytaren En enkel väggbrytare räcker för att ändra ljusfärgen på den moderna Panama XL LED-taklampa . Genom att trycka på strömbrytaren flera gånger lyser lampan kontinuerligt från 3000 K till 5000 K fram och tillbaka. Vid önskad färgtemperatur stänger du helt enkelt av strömmen och slår på den igen och ljuset ställs in i enlighet med detta. Oavsett om det är subtilt ljus för kvällsavkoppling eller kallt ljus för arbete eller koncentrerad läsning, alla scenarier är möjliga med LED-taklampa Panama XL. Själva armaturen är en riktig blickfång i varje rum med sin linjära och minimalistiska design. Det domineras av den integrerade massiva träplattan, som kompletteras av två rektangulära metallramar.
 • Elobra LED-vägglampa Colombia valnöt

  Elobra LED-vägglampa Colombia valnöt
  Modernt och naturligt - Colombia LED-vägglampa av gjutet trä Lampskärmen på den eleganta Colombia LED-vägglampan är gjord av trä och imponerar med sitt minimalistiska, naturliga och ganska enkla utseende. Ljus dyker upp på båda sidor uppåt och nedåt, vilket trollar fram vackra ljuskottar. Som vägglampa går Colombia vidare till ett elegant dekorativt och belysningsobjekt, som kan användas i nästan alla levnadsstil. Två GU10-lampor används som ljuskälla som ingår i leveransen och skapar en mysig atmosfär med en behaglig varmvit.
 • Elobra LED-vägglampa Colombia, ek natur

  Elobra LED-vägglampa Colombia, ek natur
  Modernt och naturligt - Colombia LED-vägglampa av gjutet trä Lampskärmen på den eleganta Colombia LED-vägglampan är gjord av trä och imponerar med sitt minimalistiska, naturliga och ganska enkla utseende. Ljus dyker upp på båda sidor uppåt och nedåt, vilket trollar fram vackra ljuskottar. Som vägglampa går Colombia vidare till ett elegant dekorativt och belysningsobjekt, som kan användas i nästan alla levnadsstil. Två GU10-lampor används som ljuskälla som ingår i leveransen och skapar en mysig atmosfär med en behaglig varmvit.
 • Elobra LED-vägglampa Colombia, ek natur

  Elobra LED-vägglampa Colombia, ek natur
  Modernt och naturligt - Colombia LED-vägglampa av gjutet trä Lampskärmen på den eleganta Colombia LED-vägglampan är gjord av trä och imponerar med sitt minimalistiska, naturliga och ganska enkla utseende. Ljus dyker upp på båda sidor uppåt och nedåt, vilket trollar fram vackra ljuskottar. Som vägglampa går Colombia vidare till ett elegant dekorativt och belysningsobjekt, som kan användas i nästan alla levnadsstil. Två GU10-lampor används som ljuskälla som ingår i leveransen och skapar en mysig atmosfär med en behaglig varmvit.
 • Elobra LED-vägglampa Sun Starlight Smile, rosa

  Elobra LED-vägglampa Sun Starlight Smile, rosa
  Modernt barnrum vägglampa Sun Starlight Smile, vitt ljus kan bytas i tre steg Barnrumsvägglampan Sun Starlight Smile består av en rund lampa med en plastdiffusor, som är utrustad med en stjärnljuseffekt på utsidan och moderna lysdioder på insidan. När ljuset tänds skapar detta en gnistrande effekt. Lysdioderna själva kan ändras i färgtemperatur från varm till neutral till kallvit. De tre nivåerna kan enkelt justeras med den vanliga väggbrytaren. Lampan får utseendet på en blomma av träväggpanelen, som ramar in diffusorn i form av en blomning. Oavsett om det är en vägg- eller taklampa, erbjuder Sun Starlight Smile alltid det perfekta ljuset för barnrummet. - Ljus färg kan ändras i tre steg: 3000 K, 4000 K, 5000 K.
 • Elobra LED-vägglampa bildmoln Starlight Smile, rosa

  Elobra LED-vägglampa bildmoln Starlight Smile, rosa
  Glittrande effekter med justerbar färgtemperatur - barnrums vägglampa Starlight Smile Den lekfulla barnrumslampan Starlight Smile består av en stor träplatta i form av ett moln, som har två mindre moln på båda sidor och en rund lampa i mitten med ett litet ansikte på. LED-lamporna som installeras här kan lysa i tre olika färgtemperaturer, från varmt till kallt, så att ljuset kan anpassas till stämningen när som helst. En ljusförändring kan enkelt åstadkommas genom att klicka på den konventionella väggomkopplaren flera gånger. Dessutom har lampan en glittrande stjärneffekt som dyker upp när ljuset tänds. Starlight Smile är bara saken för att drömma och somna försiktigt. Armaturen kan också monteras på väggen eller valfritt i taket. - Ljus färg kan ändras i 3 steg: - 3000 K - 4000 K - 5000 K.
 • Elobra LED-vägglampa Sun Starlight Smile, gul

  Elobra LED-vägglampa Sun Starlight Smile, gul
  Modernt barnrum vägglampa Sun Starlight Smile, vitt ljus kan bytas i tre steg Barnrumsvägglampan Sun Starlight Smile består av en rund lampa med en plastdiffusor, som är utrustad med en stjärnljuseffekt på utsidan och moderna lysdioder på insidan. När ljuset tänds skapar detta en gnistrande effekt. Lysdioderna själva kan ändras i färgtemperatur från varm till neutral till kallvit. De tre nivåerna kan enkelt justeras med den vanliga väggbrytaren. Lampan får utseendet på en blomma av träväggpanelen, som ramar in diffusorn i form av en blomning. Oavsett om det är en vägg- eller taklampa, erbjuder Sun Starlight Smile alltid det perfekta ljuset för barnrummet. - Ljus färg kan ändras i tre steg: 3000 K, 4000 K, 5000 K.
 • Elobra LED-taklampa Flower Starlight, rosa

  Elobra LED-taklampa Flower Starlight, rosa
  Modern taklampa för barnrum Blume Starlight, vitt ljus kan ändras i tre steg Taklampan för barnrum Blume Starlight består av en rund lampa med en plastkupa, som har en stjärnljuseffekt på utsidan och moderna LED-lampor på insidan. Detta skapar en gnistrande effekt när lampan tänds. Färgtemperaturen på själva lysdioderna kan ändras från varmvitt till en neutral eller sval nyans. De tre nivåerna kan bekvämt justeras med hjälp av väggbrytaren. Takplattan i trä, som ramar in diffusorn i form av en blomma, ger armaturen utseendet av en blomma. Som vägg- eller taklampa ger Blume Starlight alltid det perfekta ljuset i alla barnrum - Ljusfärgen kan ändras i 3 steg: - 3 000 K - 4 000 K - 5 000 K
 • Elobra Prinsessan Lillifee golvlampa, starry magic

  Elobra Prinsessan Lillifee golvlampa, starry magic
  Lekfull golvlampa för barnrum Princess Lillifee Good Night Star Magic - tillverkad i Tyskland Den kärleksfullt illustrerade och designade golvlampan Princess Lillifee Good Night Star Magic är inte bara ett måste för fans av den populära barnserien. Den lilla prinsessan sitter högt uppe i natthimlen på molnen och strör skickligt stjärnstoft för att göra det lite lättare att somna. Golvlampan ger ett mjukt ljus, som också kan användas som till exempel nattlampa.
 • Elobra Vägglampa rondell Enhörning Babsy 3 lampor

  Elobra Vägglampa rondell Enhörning Babsy 3 lampor
  LED vägglampa Unicorn Babsy Ett absolut måste, särskilt för tjejer - vägglampan med den trendiga enhörningsdesignen. Du kan se enhörningen Babsy på den runda träplattformen, som går lyckligt genom världen med små stjärnor och regnbågsfärger. De tre rörliga strålkastarna, som hålls i rosa för att matcha, kan belysa varje hörn av rummet. Vägglampan Einhorn Basy är inte bara ett dekorativt föremål utan också extremt praktisk rumsbelysning.
 • Elobra Rondell vägglampa med vilda djur

  Elobra Rondell vägglampa med vilda djur
  Wild fellows - Wilderness vägglampa med djungelmotiv Den moderna vägglampan Wilderness är en högkvalitativ barnrumslampa som tillverkats i Tyskland. Den består av en träpanel med ett fantasifullt och mycket detaljerat djungelmotiv. Här hittar du en papegoja, giraff, apa och co. som har stora äventyr tillsammans. Rumsbelysningen kommer från de tre rörliga strålkastarna, som kan riktas in individuellt så att de lyser upp varje hörn i rummet.
 • Elobra Väggspot Blomma, rosa, 1 lampa

  Elobra Väggspot Blomma, rosa, 1 lampa
  Blomning för dekorativ väggfläck i rosa Blommans vägglampa är definitivt en blickfång i barnkammaren, eftersom färgerna rosa och rosa främst finns i en flickas plantskola. Fläckens design, som är gjord i form av en blomma och kan justeras flexibelt tack vare den integrerade dubbla fogen, är särskilt attraktiv. Denna blomma kommer till sin rätt både individuellt och i ett arrangemang med andra blomljus. Lampan är gjord av trä och handgjord. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Vägglampa Little Indians, björn Bjørn, gulgrön

  Elobra Vägglampa Little Indians, björn Bjørn, gulgrön
  Vägglampa med tre lampor Little Indian visar björnen Bjørn i det indiska utseendet Little Indianers vägglampa är en rundel med ett vackert djurmotiv som måste utrustas med tre ljuskällor. Motivet visar björnen Bjørn i det indiska utseendet och förtrollar varje tak eller vägg i barnrummet. Lampan, som kan användas både som tak- och vägglampa, består av en rund träplatta som är designad i gult och grönt. Det barnvänliga motivet säkerställer gott humör i barnrummet både när det är påslaget och när det inte lyser. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Golvlampa Little Indians 95/15, mint, djurmotiv

  Elobra Golvlampa Little Indians 95/15, mint, djurmotiv
  golvlampa Little Indians 95/15: designade med djur indianer golvlampa små neger 95/15 har en cylinderform och en söt motiv som visar djur förställas som indianer. Det indiska temat illustreras av välkända indiska målningar, huvudbonader och pilar, med vilka björn, räv, tvättbjörn och andra djur är utrustade. Little Indians är en magisk barnrumslampa som fungerar som en dekorativ höjdpunkt när den är avstängd och belyser motivet när den är upplyst. Lampan är gjord av en plastskärm som hålls av två träringar på toppen och botten. Ljuskällan kan slås på och av med en stegbrytare på anslutningskabeln. Lampan är tillgänglig från tillbehören. Gjord i Tyskland.
 • Elobra Golvlampa prinsessan Lillifee

  Elobra Golvlampa prinsessan Lillifee
  Förtrollar barnrummet - Princess Lillifee golvlampa Lampskärmen på denna golvlampa är tryckt med ett originalt motiv från barnbokserien Princess Lillifee. Med matchande färgade träramar och små träfötter har golvlampa tillräckligt med säkerhet och stabilitet. Till- och frånkoppling görs bekvämt med en stegomkopplare, som finns på matningslinjen. golvlampa Princess Lillifee är både dekor och mjukt ljus för varje flickas rum.
 • Elobra Vägglampa Falter för barnrum, 1 lampa

  Elobra Vägglampa Falter för barnrum, 1 lampa
  Falter vägglampa lyser upp varje flickas rum Det påminner om en promenad genom en blomsteräng och bjuder in små flickor att drömma. Vägglampan Falter med sin rosa och vita koordinerade design är perfekt för varje flickas rum. En liten fjäril sitter på blomman och lyser förresten lekfullt upp rummet. Strålkastaren - här i form av en fjäril - kan svängas så att den kan justeras utan problem. Oavsett om Falter vägglampa nattlampa eller som extra dekorativ belysning, kommer den säkert att hitta sin plats snabbt. Leveransomfattningen inkluderar också en 2 m lång anslutningskabel, som är utrustad med en sladdbrytare. Endast ljuskällan ingår inte och måste beställas separat.
 • Elobra Vägglampa Groda i form av ett segelfartyg

  Elobra Vägglampa Groda i form av ett segelfartyg
  Barnvänlig groda för vägglampa i form av ett segelfartyg Ahoy och iväg till nya världar - grodvägglampan för barnrummet tar små äventyrare över haven till okända länder. Barnrumslampan är kärleksfullt designad och rik på detaljer och övertygar med sin kvalitet - helt i trä och målad med lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Den lilla ljuskällan i form av en E14-lampa är gömd bakom seglet och skapar ett mysigt, indirekt ljus. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Vägglampan levereras med en 2 m lång anslutningssladd som är utrustad med en strömbrytare.
 • Elobra Vägglampa Lejon för barnrummet

  Elobra Vägglampa Lejon för barnrummet
  Tillverkad helt i trä: lejonvägglampan för barnrummet Denna högkvalitativa vägglampa med ett centralt lejonmotiv och djungelfärgerna gul och grön är den perfekta belysningen för barnrummet. De tre strålkastarna kan justeras efter behov så att varje hörn i rummet kan belysas. Förutom den attraktiva designen imponerar lejonvägglampan med sin övervägande träbearbetning och användningen av lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Endast stativ på strålkastarna är gjorda av plast. En högkvalitativ produkt med ett barnvänligt motiv.