ELC Lighting lampor

Holländska företaget ELC Lighting har moderna och stilrena lösningar för belysning av hem och offentlig miljö. Vi har plockat fram ett urval av lamporna för tak och vägg inomhus eller fasad utomhus. Se bilder och priser hos ELC Lightings återförsäljare online med leverans i Sverige.

 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm
  Kantig, mörkgrå LED-utomhusvägglampa Fijona med ljusstrålning nedåt Fijona är utrustat med en GU10-lampa som avger ljus nedåt. Den drivs med LED-teknik och som har bra effektivitet. Den kantiga lampkroppen är tillverkad av aluminiumgjutgods och har en mörkgrå finish som är mycket tidlös och som passar nästan överallt. LED-utomhusvägglampan är därför lämplig för många ändamål runt huset, innergården och trädgården, och är en lampa som alltid ger god orientering, så att man hittar fram och inte snubblar efter att solen har gått ned.
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 15 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 15 cm
  Fijona med en LED-utomhusvägglampa med mörkgrå yta och dubbelt ljusutstrålning Fijona är en mycket modern lampa med ett enkelt uttryck, som på ett tillförlitligt sätt tillhandahåller belysning runt huset. Ljuset är inte bara riktad nedåt, utan även uppåt, eftersom två GU10-uttag har införts i höljet med de LED-lampor som finns i förpackningen. Den har också den fördelen att trots god ljusstyrka förbrukas mycket lite elektricitet. Den mörkgrå ytfinishen passar, precis som den kantiga formen, in i många moderna stilar och kan användas på många sätt.
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 15 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 15 cm
  Fijona, mörkgrå LED-utomhusvägglampa, med ljusutstrålning från ovansidan och undersidan Fijona drivs med GU10-lampor som lyser med hjälp av LED-teknik och som förbrukar mycket lite ström. En lampa strålar nedåt och den andra uppåt så att en vacker effekt uppnås på den husfasar där LED-utomhusvägglampan Fijona sitter. Grundformen av aluminiumgjutgodshöljet är halvrunt och finishen är bearbetat i en tidlös mörkgrå färg, så att man får en lampa som passar bra i många miljöer.
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit
  Antracitfärgad LED utomhusvägglampa Vanda imponerar med en varmvit ljus LED-utomhusvägglampan Vanda imponerar med sina tydliga linjer och rak design i antracit. Det aluminiumgjutgods har en rektangulär form, vilket är särskilt effektivt i en modern miljö. Det varma vita ljus lyser på väggen så att betraktaren inte bländas. Belysningen är i allmänhet varm och inbjudande. De ljusa accenterna ger entrén eller terrassen ett stilfullt intryck.
 • ELC Latika LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Latika LED-utomhusvägglampa, antracit
  LED utomhusvägglampa Latika som en trendig upplysning och downlight för utsidan LED-utomhusvägglampan Latika presenteras i en slående antracit, vilket är särskilt imponerande i en modern miljö. Huset är cylindriskt och aluminiumgjutgods . Lampans yta var mörk designad så att den kan kombineras med liknande men också med färger med hög kontrast. De permanent installerade lysdioderna avger ett varmt vitt ljus uppåt och nedåt, vilket skapar vackra accenter på ytterväggen.
 • ELC LED-lampa GU10 5W 10-pack 2 700K 120° dimmer

  ELC LED-lampa GU10 5W 10-pack 2 700K 120° dimmer
  Dimbar i tre steg via ljusbrytare - LED- reflektor GU10 5W i ett paket om 10 Utan att ytterligare en dimmer ska installeras kan ljusstyrkan på denna GU10 LED-lampa ställas in i tre steg med valfri befintlig ljusströmbrytare, nämligen i ljusstyrkan 100%, 50% och 7%. - Strålvinkel 120 ° Energiklass: A+
 • ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, aluminium

  ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, aluminium
  Aluminiumtaklampa Aleena med vridbar GU10-insats, kantig form Aleena har utformats för mångsidig användning, eftersom downlighten framstår ganska enkel med den kantiga formen och aluminiumyta. På så sätt kan man använda taklampan i kök och korridorer i den privata sektorn, liksom i representativa genomgångsutrymmen i den offentliga sektorn. För optimal anpassning av ljuset till den rådande situationen har Aleena en justerbar insats där GU10-uttagen sitter. På så sätt får man möjlighet att justera ljusbilden. I många fall är det också tillrådligt att använda flera lyktor i rad för att säkerställa en jämn belysning.
 • ELC Nogita utomhus LED-spot, GU10

  ELC Nogita utomhus LED-spot, GU10
  Svängbar LED-väggstrålkastare Nogita för utomhusbruk med mörkgrå ytfinish Nogita övertygar många observatörer med sitt raka och funktionella utseende och passar särskilt bra in i modern arkitektur. Aluminiumkroppen har en helt kantig design, från väggfästet till skärmen, och ytan har en tidlös, slät mörkgrå färg. Den kubformade armaturkroppen med GU10-uttag kan också svängas 90 grader, vilket gör att ljuskäglan kan anpassas till situationen på plats. LED-lampan med behagligt varmvitt ljus och låg energiförbrukning ingår i leveransen.
 • ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 26 cm

  ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 26 cm
  Tahyla, LED-taklampa med delvis satinerade glasplattor och fyra GU10-lampor Denna taklampa har ett glänsande förkromat takstativ i kvadratisk form som täcks av en delvis satinerad glasplatta. Överallt där lamporna sitter finns det cirkulära utsläpp där LED-lamporna obehindrat kan ta sig ut i rummet. Tack vare LED-tekniken tillhör LED-taklampan Tahyla en av de energisnåla lamporna.
 • ELC Efey taklampa, GU10, kantig, vit

  ELC Efey taklampa, GU10, kantig, vit
  Vit downlight Efey i kantig form Efey kan användas både kommersiellt och privat. Downlighten har en kvadratisk grundform och en matt vit yta som ger ett mycket diskret och mångsidigt användbart utseende. För verksamheter används den kompakta taklampan med GU10-lampor, som finns i olika varianter, särskilt om LED-varianter väljs, till exempel med avseende på strålvinkel och ljustemperatur. En vacker allrounder som på ett tillförlitligt sätt ger ljus och som gärna kan användas tillsammans med flera!
 • ELC Efey taklampa, GU10, kantig, silver

  ELC Efey taklampa, GU10, kantig, silver
  Påbyggnads-downlight Efey i silver med kantig form Efey är en taklampa med kompakt aluminiumhölje som kan monteras på många olika sätt och som är lämplig för både privata och kommersiella ändamål. Ytan är silverfärgad med en matt finish. På så vis kommer downlighten väl till pass, särskilt i moderna miljöer, men framstår även som diskret och återhållsam. Man kan använda lampan med en GU10-lampa efter egen smak. LED-driftstekniken anses vara särskilt energisnål och hållbar och bör därför ligga högt på listan. Det finns också olika strålningsvinklar och olika ljustemperaturer så att belysningen kan utformas på ett högst personligt vis.
 • ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, vit

  ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, vit
  En kvadratisk downlight Aleena med mattvit yta och justerbar ljuskällainsats Aleena har en enkel design, eftersom lampkroppen är kantig och detaljreducerad och har en tidlös vit yta. På så sätt kan man använda downlighten för privat bruk och för kommersiella och offentliga sektorer. Insättningen passande en GU10-lampa är vridbar och det är därför som lättare kan anpassa ljuset efter situationen genom att rikta ljuset dit man behöver det. Taklampan i serien Aleena är också mycket bra i rad med flera av samma lampa vilket gör det möjligt att säkerställa en mer omfattande belysning av utrymmet i fråga.
 • ELC Loriett vägglampa, G9, kantig, svart

  ELC Loriett vägglampa, G9, kantig, svart
  Svart vägglampa Loriett med ljusutlopp uppåt och nedåt Loriett är en modern vägglampa som effektivt kan avge ljuset från sin G9-lampa uppåt och nedåt, vilket bildar en kon på väggen. Lamphöljet som består av aluminium är på utsidan täckt i mattsvart medan insidan är vit vilket ger en fin kontrast. Med dessa egenskaper är vägglampan en elegant lampa i korridorer, vardagsrum och sovrum.
 • ELC Aleena downlight, justerbar, rund, vit

  ELC Aleena downlight, justerbar, rund, vit
  Vit downlight Aleena med justerbar ljuskällainsats Aleena är en enkel, rund downlight med en mattvit yta som kan användas på många olika sätt och som varken är begränsad till ett visst utrymme eller till enskilda stilar. Lampskärmens cylindriska form förefaller vara mycket universal och passar till alla typer av interiörer. Det är också värt att betona att man efter behag kan vrida den inre insatsen för GU10-ljuskällan för att uppnå optimal ljusriktning.
 • ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 32 cm

  ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 32 cm
  LED-taklampa Tahyla med 6 lampor i kvadratisk form Tahyla har ett helt förkromat takstativ och har därför en blänkande yta. Takplattan kompletteras med ett annat kvadratiskt glaselement, som till stor del är satinerat och som endast har några få genomskinliga ställen. Ett utsläpp i cirkulär form finns placerat där GU10-LED-lamporna som levereras är placerade. På grund av denna konstruktion går ingen av lampans ljusstyrka förlorad, och taklampan lämpar sig därför väl som huvudbelysning i ett medelstort boningsrum. Lampdesignens utseende framstår som återhållsam och modern.
 • ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 4 000 K 36°

  ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 4 000 K 36°
  LED- reflektor GU10 5W med universell vit ljusfärg, 10-pack Denna GU10 LED- reflektor levereras i en förpackning om 10. Den avger fokuserat ljus i en strålningsvinkel på 36 °. - Ljusfärg universalvit 4000 K - inte dimbar Energiklass: A+
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Fijona i halvrund form, GU10, IP44 Fijona är en enkel utomhusvägglampa med tidlös utstrålning som har en halvrund lampkropp av aluminiumgjutgods som är försedd med en mörkgrå finish som passar mycket bra i många miljöer. GU10-LED-lampas ljus i varmvit ljustemperatur strålas nedåt och ser mycket trevligt ut. På så sätt kan man skapa en smart ljuspunkt på husfasaden som gör det möjligt att säkert ta sig fram runt huset, även när det är mörkt.
 • ELC Agostina LED-taklampa, nickel

  ELC Agostina LED-taklampa, nickel
  LED-taklampa Agostina med 4 ljusstavar och en yta i nickel Agostina passar mycket bra in i moderna interiörer och är dessutom en lampa som ger en god ljusstyrka. LED-taklampan kan därför användas mycket väl för grundbelysningen i bostäder. Varje ljusstav är vågformig och de fyra komponenterna korsar delvis varandra. Det varmvita ljuset är mysigt och avges på ett tämligen jämnt sätt till rummet tack vare det satinerade plastskyddet. Utseendemässigt poängterar LED-taklampan Agostina med en elegant nickelfinish som täcker nästan hela ytan.
 • ELC Wotani LED-utomhusvägglampa

  ELC Wotani LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Wotani i modern design LED-vägglampan utomhus Wotani imponerar med sitt välformade, rundade hus av aluminiumgjutgods . Det moderna utseendet avrundas av en ytfinish i trendig antracit, som enkelt kan integreras i olika omgivningar. Armaturen har IP54- kapslingsklass , vilket innebär att den är väl skyddad mot miljöpåverkan som regn och fukt och är därför idealisk för terrassen eller entrén.
 • ELC Mircalio LED-utomhusvägglampa

  ELC Mircalio LED-utomhusvägglampa
  Mircalio LED utomhusvägglampa får bra skydd mot regn och fukt LED-utomhusvägglampan Mircalio sticker ut med sitt fyrkantiga nyanser i antracit. Huset är tillverkat av aluminiumgjutgods som har fått denna mörka yta. kapslingsklass IP54 säkerställer tillräckligt motstånd mot påverkan från omgivningen och gör Mircalio en långvarig belysning objektet. De energibesparande lysdioderna avger varmt vitt ljus, som är behagligt för ögat, direkt nedåt. Detta innebär att tittaren inte kan bländas medan omgivningen är väl upplyst.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit
  Vinkel LED-utomhusvägglampa Lanso i mörk design Tack vare IP54- kapslingsklass är detta vackra ljusobjekt lämpligt för utomhusbruk, eftersom armaturen tål vind och väder bra. Höljet på utomhusvägglampan Lanso är tillverkad av robust aluminiumgjutgods och har en antracit yta. Lampans fyrkantiga, raka form gör den kompatibel med modern design. Det varma vita ljus flyr uppåt och nedåt och skapar vackra ljus accenter på ytterväggen.
 • ELC Bertano LED-utomhusvägglampa

  ELC Bertano LED-utomhusvägglampa
  Designorienterad LED utomhusvägglampa Bertano med en behaglig ljuseffekt LED-utomhusvägglampan Bertano är reducerad till det väsentliga och imponerar med denna enkla men mycket vackra design. Huset är aluminiumgjutgods och har en antracit yta. Den är oval i form, med fokuspunkten bara täckt framifrån av den böjda lampskärmen. Ljuset kan fly fritt både uppåt och nedåt och trollar fram snygga accenter på ytterväggen. Armaturen har en skyddsgrad IP54, som skyddar den från många väderförhållanden och därmed gör den till ett idealiskt ljusobjekt för terrassen, trädgården och entrén.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit
  Avlång LED-utomhusvägglampa Emirana i mörk design Denna ljuskälla ger bra belysning för entrén, men kan lika gärna användas på en terrass. Antracitdesignen ser modern ut och kan enkelt integreras i olika miljöer. LED-utomhusvägglampan Emirana avger ett varmt vitt ljus som är behagligt för ögat och skapar en inbjudande atmosfär. Strålningen är indirekt uppåt och nedåt så att betraktaren inte kan bländas.
 • ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 2 700 K 120°

  ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 2 700 K 120°
  I en förpackning med 10 - LED- reflektor GU10 5W med satinerat lock och varmvitt ljusfärg Denna GU10 LED- reflektor med en strömförbrukning på 5 W levereras i ett fördelaktigt och billigt paket om 10. När det gäller ljusfärg och ljusstyrka kan LED- reflektor jämföras med en halogenlampa med cirka 40 W. - inte dimbar
 • ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, vit

  ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, vit
  Takspotlight med tekniskt utseende, Mitella, med justerbart lamphuvud Mitella passar bra ihop med olika inredningar som har en modern och teknisk inriktad interiör. Spotlighten har ett fäste och ett lamphuvud som båda består av aluminium. De har behållit sin naturliga silvriga look, vilket ytterligare understryker den tekniska nyansen. Dessutom kan det lamphuvud som är utrustat med en G9-lampa, som gärna kan användas med LED-teknik, lutas och vridas för att ge bästa belysningsresultat för rummet.
 • ELC Namila LED-utomhusvägglampa

  ELC Namila LED-utomhusvägglampa
  Namila LED utomhusvägglampa i reducerad design LED-utomhusvägglampan Namila har en trendig antracit yta och en tydligt definierad, enkel design. stativ har en oval form och gjord av aluminiumgjutgods . kapslingsklass IP54 ger armaturen tillräckligt motstånd mot regn och fukt. Det varma vita ljuset avges uppåt och nedåt, vilket skapar en mycket fin ljusspel på väggen. Belysningen är inbjudande och varm, särskilt i entré- och uteplatsområden.
 • ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, aluminium

  ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, aluminium
  Taklampa Mitella med 2 lampor och individuellt inriktningsbara spotlights Takspotlighten Mitella:s design är tämligen teknisk och passar därför väl in i moderna stilar som är utformade på matchade sätt. De två runda lamphuvudena är kopplade till takplattan via rörliga byglar och kan därför vridas och lutas om så behövs för att belysningen ska anpassas till utrymmet. Den är tillverkad av aluminium och fungerar bra i en modern inredning.
 • ELC Efey taklampa, GU10, kantig, svart

  ELC Efey taklampa, GU10, kantig, svart
  Svart, kantig downlight Efey med kompakta dimensioner Efey är en downlight som är mångsidigt användningsbar. Siddimensionerna är relativt kompakta och den nästan kubformade utformningen kännetecknas naturligtvis av en särskild lätthet. Ytfinishen i svart ger en sval touch och understryker en modern stämning. GU10-lampor används vilka kan väljas efter egen smak. Alla lampor som drivs med LED-teknik och som därför knappt förbrukar elektricitet är naturligtvis att rekommendera.
 • ELC Aleena downlight, justerbar, rund, aluminium

  ELC Aleena downlight, justerbar, rund, aluminium
  Cylindrisk downlight Aleena av aluminium, vridbar insats Aleena är en lampa för ett stort antal bostäder och affärslokaler. Downlighten har ett rustikt utseende och kan monteras på många sätt. Aluminiumkroppen är obearbetad och behåller därför sin silvriga finish, som utstrålar en sval elegans och därför passar mycket bra in i moderna inredningar. I innerdelen av taklampan sitter en insats med ett GU10-uttag som kan vridas efter behag för att optimalt anpassa ljusförhållandena efter rummet.
 • ELC Jördis vägglampa, G9, kantig, svart

  ELC Jördis vägglampa, G9, kantig, svart
  Svart vägglampa Jördis med justerbar ljusutstrålning Jördis är inte bara en kontrasterande färgdesign (svart på utsidan och koppar på insidan), utan även en justerbar ljusemission. För detta ändamål finns det två luckor inuti den kubformade armaturkroppen som kan justeras efter behov. Antingen går ljuset uppåt och nedåt i en medelbred stråle, eller så är ljuset smalare och fokuserat på ena sidan, medan det är brett och utspritt på andra sidan. Redan med bara en armatur ser ljusmönstret effektivt ut, men effekten kan mångdubblas om flera väggarmaturer i serien monteras tillsammans på väggen och sedan slås på.
 • ELC Jördis vägglampa, G9, kantig, vit

  ELC Jördis vägglampa, G9, kantig, vit
  Kubformad aluminiumvägglampa Jördis i vitt, justerbar strålvinkel Jördis avger ljus både uppåt och nedåt och är en detaljreducerad lampa för framför allt moderna inredningar. Lampkroppen liknar en kub och består av aluminium som är försedd med en mattvit finish vilket gör det möjligt att integrera armaturen i många färgkoncept. Det finns två klaffar inuti vägglampan som är avsedda att justera ljusutloppet. På så sätt kan ljuset hos den isatta G9-lampan som ska användas antingen ta sig ut rakt upp och ner eller i olika vinklar, brett åt ena sidan och smalt och komprimerat åt den andra. Det är klart att detta ger upphov till särskilda ljuseffekter som säkerligen utgör en del av denna lampas attraktion. En lampa i sig är effektiv med dessa egenskaper, men effekten förstärks markant om man använder två, tre eller flera lampor på en vägg.
 • ELC Jördis vägglampa, G9, rund, svart

  ELC Jördis vägglampa, G9, rund, svart
  Vägglampa Jördis i svart och guld och halvrund form, justerbart ljus Jördis passar utmärkt ihop med moderna boningsstilar och är en vägglampa som inte bara poängterar med sin färg i svart och guld, utan även har möjligheten att anpassa ljusbilden genom att ställa in två klaffar inuti lampan och därmed anpassa ljusvinkeln. Antingen avges ljuset i samma bredd uppåt och nedåt, eller så är ljusavgivningen smal och koncentrerad åt den ena sidan och brett åt den andra. Detta ger en effektiv ljusbild som redan kan beundras med ett visst avstånd från väggen och som framför allt kommer att fungera på rätt sätt om man monterar flera av vägglamporna bredvid varandra.
 • ELC Jördis vägglampa, G9, rund, aluminium

  ELC Jördis vägglampa, G9, rund, aluminium
  Aluminiumvägglampa Jördis med inställbart ljusflöde och rund form Jördis har en rund lampkropp av aluminium med en matt, silveryta med en naturlig look. Därför ser vägglampan ganska modern ut och kan användas väl i tilltalande inredningsstilar. Den utmärkande höjdpunkten ligger inte bara i den dubbelsidiga ljusspridningen uppåt och nedåt, utan framför allt i att man individuellt kan ställa in ljuset vinkel. Detta avbildas redan på långt avstånd på väggen och man kan till exempel låta ljuset läcka mellanbrett på båda sidor eller ställa in ett brett ljusavgivande från ena sidan medan ljuset från den andra sidan komprimeras till en smal stråle som kontrast. Många varianter är möjliga, och just när man sätter flera olika lampor från samma serie på väggen blir effekten ett riktigt blickfång. Jördis blir därför mycket mer än en bara en vanlig ljuskälla när den är tänd, den blir ett dekorationsobjekt.
 • ELC Meranus LED-utomhusvägglampa

  ELC Meranus LED-utomhusvägglampa
  Välformad LED utomhusvägglampa Meranus i en trendig antracit LED utomhusvägglampan Meranus imponerar med sin moderna design och energibesparande LED-teknik. Det välformade huset är tillverkat av aluminiumgjutgods och har en mörkgrå ytfinish. Detta ser både distinkt och klassiskt ut och kan därför enkelt integreras i en modern miljö. LED-lamporna avger ett mjukt, varmt vitt ljus som skapar vackra accenter på ytterväggen och är mycket inbjudande. Den kapslingsklass IP54 ger armaturen tillräckligt skydd mot väder och vind, vilket är varför det är idealisk för utomhusbruk.
 • ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, vit

  ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, vit
  Takspotlight Mitella av aluminium med 2 lampor, inställbara spotlights Mitella övertygar med en teknisk design och är en lampa som är monterad på taket med en viss flexibilitet, eftersom man kan bestämma ljusriktningen över leden mellan takplatta och lamphuvud. Reflektorerna, liksom takfästet, består av aluminium, vars yta är i vitt. När man väljer G9-lampor är man relativt fri och kan gärna välja LED-lampor som både är effektiva och hållbara.
 • ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, silver

  ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, silver
 • ELC Pelagia LED-taklampa, 4 lampor

  ELC Pelagia LED-taklampa, 4 lampor
  LED-taklampa Pelagia med 4 lampor och 3 GU10-spotlights och en G9-lampa Pelagia är en praktisk lampa med ett modernt utseende som kan integreras i många privata lokaler. Metallytan på stativet och spotlighten är i blänkande krom och i mitten finns ett satinerat akrylelement med liten, rund öppning. Där sitter också en annan lampa, en G9-LED-lampa. De tre spottarna med GU10-lamporna kan justeras efter egen smak så att ljusbilden kan anpassas flexibelt.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit
  Ljus LED utomhusvägglampa Lanso med kapslingsklass IP54 Lanso LED utomhusvägglampa erbjuder dubbel belysning eftersom den avger ljus både uppåt och nedåt. ljus hålls i en varmvit färgtemperatur, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Tack vare sin goda kapslingsklass tål Lanso vind och väder och är därför särskilt lämplig för användning i entré- eller uteplatsområden.
 • ELC Imka LED-utomhusvägglampa

  ELC Imka LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Imka som en praktisk upplysning och downlight Denna vackra lampa kan avge ljus både uppåt och nedåt. Det varma vita ljuset sänds ut längs väggen och skapar vackra accenter som definitivt är värda att se. Glaslinser säkerställer att ljus är tydligt konturerat på väggen. Den enkla designen av LED-utomhusvägglampan Imka kan enkelt integreras i olika utformade utomhusområden och ser väldigt diskret ut. Tack vare IP54 kapslingsklass, är det underbart lämpad för utomhusbruk.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit
  LED utomhusvägglampa Emirana i ett subtilt färgschema LED-utomhusvägglampan Emirana imponerar med sin enkla design, vilket är särskilt tydligt genom den mattvita yta. Kåpan är gjuten i aluminiumgjutgods och är långsträckt men rundad vilket skapar ett harmoniskt intryck. Den inbyggda LED-modulen avger ett varmt vitt ljus som sänds uppåt och nedåt så att det inte finns bländning. På grund av sitt diskreta utseende passar Emirana i många miljöer och kan användas både i entréområdet och i terrassområdet.
 • ELC Ceddie utomhusvägglampa med band

  ELC Ceddie utomhusvägglampa med band
  Modern vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Ceddie Ceddie är en enkel och elegant vägglampa för utomhusbruk som passar bra in i en modern arkitektonisk stil. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken lämpliga lampor kan sättas in. Här är valet av ljusfärg och ljusintensitet fritt, så att belysningen kan anpassas till personliga behov. Ceddie kan vid behov kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck. Särskilt i en uppfart eller på en terrass ger den tillräckligt med ljus och skapar en lämplig atmosfär.
 • ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band

  ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band
  Ceddie utomhus vägglampa i minimalistisk design i rostfritt stål Ceddie är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en terrass eller en uppfart. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor som omsluter ljuskällan som ska användas. Här kan du välja den ljusfärg eller ljusintensitet som passar dina personliga behov. För att skapa ett harmoniskt helhetsintryck kan Ceddie väggarmatur för utomhusbruk kombineras med andra armaturer i serien. Den minimalistiska designen passar väl in i husets arkitektoniska stil eller i atmosfären på terrassen.
 • ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål
  LED vägglampa Clitia i rostfritt stål i diskret design Om du letar efter en kompakt och diskret LED-väggarmatur för utomhusbruk kommer Clitia inte att göra dig besviken. Armaturkroppen är tillverkad av rostfritt stål och har en enkel form. Den är utrustad med en plastdiffusor som ger en bländfri belysning och bakom vilken permanent installerade lysdioder är placerade. Dessa lysdioder ger ett varmvitt ljus och en harmonisk atmosfär i utomhusområdet. Clitia kan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck.
 • ELC Jolena gånglampa av rostfritt stål

  ELC Jolena gånglampa av rostfritt stål
  Smal ljuskälla Jolena i rostfritt stål med plastdiffusor Jolena är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en stig eller uppfart. Armaturens kropp är tillverkad av rostfritt stål och har ett plastelement i spetsen som fungerar som en diffusor och omsluter ljuskällan som ska användas. Stigen kan utrustas med lämpliga ljuskällor vars ljusfärg och ljusstyrka kan anpassas till personliga behov. Materialen och den typiska grå färgen avrundar den smala designen och kan enkelt integreras i utomhusmiljön. Vid behov kan Jolena-lampan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck.
 • ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor

  ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor
  Modern gångbelysning i rostfritt stål Kikimora med rörelsesensor Kikimora kombinerar modern design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av rostfritt stål, som har en typisk grå färg, och dess smala fot bär en lampskärm i lyktoptik. Den här skärmen kan utrustas med lämpliga lampor och gör det möjligt att fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Kikimora Path-armaturen är idealisk för att belysa en stig och kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den inbyggda sensorn känner av rörelser och styr ljuset på ett okomplicerat sätt. - Avkänningsvinkel 120 - Detektionsavstånd 1-8m
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm
  Vinkelformad vägglampa Soleila i glas och vinkelformad stomme av gjuten aluminium. Soleila gör en fin figur på en husvägg eller annan murverk och bygger på en harmonisk kontrast mellan en metallram av mörkgrå gjuten aluminium och en glasinsats med satinering. Detta skapar ett mjukt ljus som lämpar sig väl för orientering i utomhusmiljöer. Med skyddsklass IP54 säkerställs en god tätning så att vind och väder knappast kan skada armaturen. Lampan är fritt valbar och kan därför väljas enligt personliga önskemål.
 • ELC Lucica gånglampa av rostfritt stål

  ELC Lucica gånglampa av rostfritt stål
  Modern gångljus Lucica av rostfritt stål med lampskärm av glas Lucica är ett diskret och modernt tillägg till utomhusområdet. Den består av en smal bas av rostfritt stål som bär upp en rund lampskärm av vitt glas. Denna skärm kan förses med lämpliga ljuskällor och gör det möjligt att anpassa belysningen till personliga behov. Den harmoniska färgkontrasten mellan grått och vitt rundar av armaturens design och det ganska enkla utseendet gör att den enkelt kan integreras i miljön i trädgården eller på en uppfart. För ett harmoniskt helhetsintryck kan Lucica Path-armaturen kombineras med andra lampor från serien och ger möjlighet att perfekt framhäva utomhusområdet även på natten.
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm
  Kvadratisk Soleila vägglampa för utomhusbruk med mörk stomme i gjuten aluminium och satinerat glas Soleila gör en fin figur på husväggar med olika utformning och bygger på en harmonisk kontrast mellan en filigran metallram och en vinkelformad glasskärm som sitter inuti och som är lätt satinerad för en mjukare ljusfördelning. Vägglampan för utomhusbruk är utrustad med två fritt valbara E27-lampor och har en hög skyddsklass, vilket innebär att den alltid är väl skyddad utomhus.
 • ELC Leyana gånglampa med rörelsevakt

  ELC Leyana gånglampa med rörelsevakt
  Leyana smal gångljus med rörelsesensor Leyana kombinerar en minimalistisk design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken en lämplig ljuskälla kan placeras. På så sätt är valet av ljusfärg och ljusintensitet ett fritt beslut och belysningen kan anpassas till personliga behov. Dessutom har Leyana-ljuset en rörelsesensor som styr ljuset. - Detekteringsvinkel 120 - Detektionsområde 1-8m
 • ELC Leyana utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Leyana utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Slående vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Leyana Leyana är den perfekta lösningen när det gäller tillförlitlig belysning av en uppfart. Väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av rostfritt stål och har en vit diffusor av plast som omsluter en glödlampa som ska sättas in. När man väljer ljuskälla kan ljusfärg och ljusintensitet väljas fritt så att ljuset kan anpassas till personliga behov. Den moderna designen på Leyana vägglampan för utomhusbruk integreras väl i husets arkitektoniska stil och kan kombineras med andra armaturer från serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck.
 • ELC Loremia utomhusvägglampa av järn

  ELC Loremia utomhusvägglampa av järn
  Loremia utomhus vägglampa i svart järn med lampskärm Loremia vägglampa för utomhusbruk är ett dekorativt tillägg till utomhusområdet och ger det nödvändiga ljuset för att perfekt framhäva ett hus även på natten. Den är tillverkad av järn och den svarta ytan avrundar dess slående karaktär på ett välvilligt sätt. Lampskärmens form påminner om en lykta och kan förses med lämpliga glödlampor. På grund av den fria sikten på ljuskällan rekommenderas glödlampor, som med sitt speciella utseende ger armaturen en speciell finish. För ett harmoniskt helhetsintryck kan Loremia vägglampa för utomhusbruk kombineras med andra lampor i serien.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band
  Elegant vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan vägglampan för utomhusbruk lyckas sätta huset eller terrassen perfekt i scenen även i mörker. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en vit plastdiffusor som garanterar en bländfri belysning. Kiaan kan utrustas med lämpliga lampor och låter valet av ljusintensitet och ljusfärg bero på personliga behov. Färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger Kiaan väggarmatur för utomhusbruk ett elegant utseende som enkelt integreras i moderna hemstilar.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa med band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa med band
  Kompakt vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan är den perfekta lösningen när det gäller utomhusbelysning. Armaturens kropp är tillverkad av robust rostfritt stål, vilket ger den en elegant karaktär, och av en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan sitter. Kiaan väggarmatur för utomhusbruk kan utrustas med lämpliga ljuskällor och gör det möjligt att välja ljusfärg och ljusintensitet för att anpassa den till personliga behov. Med sin eleganta och kompakta design integreras den väl i husets arkitektoniska stil och lyckas sätta scenen perfekt även på natten.
 • ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål

  ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål
  Väglampa Leyana av rostfritt stål i modern design Leyana är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en väg på natten. Den smala ljuskällan är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan som ska införas är placerad. Den enkla grå färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger armaturen en ganska diskret karaktär och en elegant touch. Leyana-gångarmaturen kan utrustas med lämpliga ljuskällor så att valet av ljusintensitet och ljusfärg kan anpassas till personliga behov.
 • ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Vinkelformad vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Latisha Latisha är en kompakt väggarmatur för utomhusbruk med en diskret design som enkelt integreras i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Den består av ett vinkelelement i rostfritt stål och en vit plastdiffusor bakom vilken en lampa kan sättas in. Med Latisha vägglampa för utomhusbruk kan du fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Det rostfria stålet ger armaturen en elegant och robust karaktär som passar perfekt i utomhusområdet. Vid behov kan Latisha kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • ELC Kelio taklampa, 40 cm, grå

  ELC Kelio taklampa, 40 cm, grå
 • ELC Mariola golvlampa i glödlampsform

  ELC Mariola golvlampa i glödlampsform
  Rolig golvlampa Mariola med vit glasskärm i form av en glödlampa Den här golvlampan presenterar sig med en överdimensionerad glödlampa som skärm och sätter på så sätt något gammaldags i ett nytt sammanhang, vilket gör lampan till ett blickfång som ger en viss wow-effekt. Glasskärmen i form av en glödlampa sitter på en metallram med en satin nickelfinish, och med sin matta, opalvita yta kan den låta ljuset lysa mjukt och jämnt i rummet, så att golvlampan kan användas mycket bra som accentbelysning med en mysig effekt. Lampan drivs via fotomkopplaren i den 1,80 m långa matningskabeln.
 • ELC LED-vägginbyggnadslampan Adalina, mörkgrå

  ELC LED-vägginbyggnadslampan Adalina, mörkgrå
  Vinkelformad infälld väggarmatur Adalina med lysdioder i mörkgrå gjuten aluminium Adalina övertygar med ett modernt, linjärt utseende och är en LED-väggarmatur för utomhusbruk som är väl skyddad med den högre skyddsklassen och klarar olika väderförhållanden. Armaturhuset är tillverkat av gjuten aluminium och målat i mörkgrått. I mitten finns ett ljusuttag som är utformat så att ljuset släpps ut nedåt och därmed kommer ut helt bländfritt till utsidan. Detta gör LED-vägglampan lämplig som ett mjukt orienteringsljus som visar vägen och kan även användas bra i trappor. Tack vare LED-tekniken är den infällda väggarmaturen särskilt effektiv.
 • ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa

  ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa
  Nickelfärgad takstrålkastare Gillian med glasskål och läslampa - idealisk extra ljusdispenser i vardagsrummet Gillian är en klassisk takstrålkastare som är en mycket användbar extra ljuskälla i vardagsrummet, som kombinerar diffust strålkastarljus med målinriktat läsljus. De två glasen har en alabasterfärgad yta med den typiska dimmiga dimman i glas och skapar en mjuk ljusfördelning. Läsarmen kan flyttas upp och ner för att uppnå den optimala ljusriktningen när du läser, vilket ger tillräcklig avlastning för ögonen när du läser den senaste tidningen eller bläddrar i din favoritbok. Med två brytare i mitten av ramen kan du styra de två ljuskällorna separat från varandra.
 • ELC LED-sensor-utomhustaklampa Ranya mörkgrå

  ELC LED-sensor-utomhustaklampa Ranya mörkgrå
  Modern LED-plafondlampa Ranya för utomhusbruk med rundade hörn och mörkgrå kant, inkl. sensor Ranya är lämplig utomhus för allt som har ett tak och ger starkt ljus på ett energisnålt sätt vid husets entré, på terrassen eller ovanför balkongen. Det bör särskilt nämnas att taklampan har en integrerad sensor som ser till att lampan tänds automatiskt när en person befinner sig inom räckhåll. Det är inte bara bekvämt utan avskräcker också oönskade besökare. Uppgifter om rörelsedetektorn: - Detektionsvinkel 360° (montering i taket)/150° (montering på väggen) - Räckvidd 12 m x 6 m - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder till 30 minuter). - Ljusstyrkan kan justeras (2-50 lux) - Max. monteringshöjd 6 m
 • ELC Tarmalin vägglampa med glaslampskärm

  ELC Tarmalin vägglampa med glaslampskärm
  Tarmalin vägglampa för utomhusbruk i gjuten aluminium och glas Tarmalin vägglampa för utomhusbruk har en kantig design. Höljet är tillverkat av gjuten aluminium och har en grafitgrå ytfinish. Lampskärmen är däremot gjord av genomskinligt glas så att ljuskällan kan ses från alla håll. Ljuset avges alltså jämnt i alla riktningar. Denna moderna armatur har en IP54-skyddsklass och kan därför användas utomhus under lång tid.
 • ELC Unavio LED-vägglampa i kubform

  ELC Unavio LED-vägglampa i kubform
  LED-vägglampa Unavio med dubbelt ljusflöde för utomhusbruk Unavio LED-väggarmatur för utomhusbruk utmärker sig med sin fyrkantiga design som ger den ett modernt utseende. Den är tillverkad av gjuten aluminium och har skärmskydd av härdat glas. Denna armatur som lyser uppåt och nedåt ser särskilt elegant ut när den monteras i flera exemplar på en husfasad. Det varmvita ljuset är särskilt elegant och inbjudande och passar bra i både privata och kommersiella miljöer.
 • ELC Unavio LED-vägglampa i rätblocksform

  ELC Unavio LED-vägglampa i rätblocksform
  Geometriskt formad Unavio LED väggarmatur för utomhusbruk med upp- och nedåtgående ljuseffekt Unavio LED väggarmatur för utomhusbruk presenterar sig i ett grafitgrått utseende och med ett kubiskt hölje av robust gjuten aluminium. Den imponerar med sitt dubbla ljusflöde uppåt och nedåt, så att det varmvita ljuset avges längs väggen. Den är som bäst när den monteras på husets fasad i flera olika plan - idealisk för ditt eget hem eller för kommersiellt bruk.
 • ELC Joliano LED-gånglampa av aluminiumgjutning

  ELC Joliano LED-gånglampa av aluminiumgjutning
  Smal LED-gångarmatur Joliano i modern design Joliano LED-gångsarmatur imponerar med sitt moderna utseende. Den har tillverkats i en komplex gjutningsprocess av aluminium och sticker ut med sin smala, kantiga ram. Den grafitgrå ytbehandlingen ger armaturen en speciell karaktär. De fast installerade lysdioderna är ekonomiska i förbrukning och ger ett varmvitt ljus som har en inbjudande effekt. Tack vare IP54 klarar Joliano även vind och väder på lång sikt och är därför perfekt lämpad för utomhusbruk.
 • ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor

  ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor
  Dekorativ hängande glaslampa Marlaris med tre lampor - vacker för matbordet Marlaris övergripande design är iögonfallande och tilltalande, och de vita sfärerna som fungerar som nyanser är gjorda av glas och ger en mjuk och hemtrevlig ljusfördelning. De hänger i smala upphängningar från taket och kompletteras av detaljer i matt nickel. Med sin långsträckta form med tre lampor är pendellampan mycket lämplig för montering över ett bord i matsalen eller över en disk. Marlaris är en vinnare med sitt vackra och inbjudande ljusmönster och de matta, mycket dekorativa glaskulorna.
 • ELC Esani LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Esani LED-utomhusvägglampa, vit
  LED-väggarmatur Esani i minimalistisk stil - justerbar ljusutgivningsvinkel Esani LED väggarmatur för utomhusbruk är slående med sin geometriska form och enkla design i matt vitt. Den kubiska armaturen avger en varmvit ljusstråle som strålar längs väggen och förhindrar att betraktaren bländas. Ljusets vinkel kan justeras individuellt i toppen och botten. Skyddsklass IP54 ger god motståndskraft mot regn och fukt och gör armaturen till ett lämpligt belysningsobjekt för utomhusbruk.
 • ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa

  ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa
  Sarabi LED utomhusvägglampa med LED-ljuskällor med låg förbrukning LED-utomhusvägglampan Sarabi sticker ut med sitt slående utseende, som å ena sidan definieras av den tydligt strukturerade geometriska formen och å andra sidan av den slående antracitfinishen. Denna design ser modern ut såväl som slående och rak och är därför effektivare i samtida miljö. De inbyggda lysdioderna är ekonomiska när det gäller energiförbrukning och ger varmt vitt ljus som fördelas uppåt och nedåt och därmed bländningsfritt. Ljuseffekter med tydliga konturer är väl värda att se.
 • ELC Halemi LED-utomhusvägglampa

  ELC Halemi LED-utomhusvägglampa
  Cylindrisk LED utomhusvägglampa Halemi skapar en varm atmosfär i utomhusområdet Denna vackra ljuskälla avger sitt ljus uppåt och nedåt längs väggen och ger på detta sätt individuella ljus accenter. De permanent installerade lysdioderna ger ett varmt vitt ljus som är välkomnande och särskilt ger ett vackert uttryck i entré- och terrassområdet. Tack vare IP54- kapslingsklass är Halemi LED-utomhusvägglampa väl skyddad mot fukt och särskilt regn och är därför idealisk för utomhusbruk.
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit
  Geometrisk LED utomhusvägglampa Vanda med ett enkelt utseende Vanda LED utomhusvägglampa har en minimalistisk design som kan ses var som helst. Den geometriskt formade stativ är rak och tydligt strukturerad. Den gjordes av aluminiumgjutgods och avslutades med en subtil, matt vit yta. Tack vare detta neutrala färgschema kan lampan enkelt kombineras med olika stilar. Mest av allt kommer det till sin rätt i en modern miljö. Den kapslingsklass IP54 gör dem väl motståndskraftig mot regn och fukt.
 • ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit

  ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit
  LED utomhusvägglampa Taloma med två olika strålningsriktningar LED-utomhusvägglampan Taloma har i sin tvåflammiga version bra belysning både nedåt och uppåt. De ljusa lysdioderna avger ett mjukt, varmt vitt ljus som sätter vackra accenter längs väggen och ger indirekt belysning. Den linjära designen passar bra in i en modern miljö, som till exempel kan vara en ingång eller terrass. Ytfinishen i antracit kan enkelt kombineras med liknande eller kontrasterande färger.
 • ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 2 700 K 36°

  ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 2 700 K 36°
  LED- reflektor GU10 5W, klar, ljus färg varmvit Denna GU10 LED- reflektor levereras i en förpackning om 10. - fokuserat ljus med en strålningsvinkel på 36 ° - Ljus färg varmvit 2700 K - inte dimbar Energiklass: A+
 • ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 4 000 K 120°

  ELC LED-reflektor GU10 5W 10-pack 4 000 K 120°
  LED- reflektor GU10 5W, universell vit ljusfärg, satinerat lock Denna LED- reflektor avger kallt, universellt vitt ljus med en ljusfärg på 4000 K, i en bred strålningsvinkel på 120 °. LED- reflektor levereras i ett fördelaktigt paket om 10 och passar alla områden där många konventionella halogenspot ska bytas ut mot energieffektiva LED-versioner och ett kallare ljus önskas. LED- reflektor kan inte nedtonas.
 • ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm

  ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm
  Klassisk LED-pendellampa Emmelina med vit glasskärm Emmelina passar bra över ett mat- eller soffbord och är utformad i en ganska klassisk form med den konformade lampskärmen av vitt glas. Glaset ser till att ljuset fördelas runtomkring och att det kommer ut mjukt, jämnt och behagligt på sidorna, medan endast botten ger fritt ljus, så att en bordsyta kan belysas starkt och centralt. Metallelementet ovanför skärmen är i satin nickel och skapar en subtil men effektiv kontrast.
 • ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm

  ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm
  Rund, halvklotformig hängande lampa Beeka av vitt glas - vacker för soffa och matbord Beeka har en rund, tidlös form och är en ljuskälla för klassiska vardagsrum. Den runda kupolformade pendellampan i glas kan monteras ovanför bordet i köket eller matsalen, men passar också som en vacker ljuskälla ovanför soffbordet. I alla fall tränger ljuset mjukt och jämnt in till sidorna och har en hemtrevlig karaktär, medan ljusutstrålningen i botten är obehindrad och bordsytan därför kan belysas väl och centreras, så att du får ett starkt ljussken på bordet, men annars verkar det ganska mysigt i rummet. En metalldetalj i satin nickel avrundar utseendet på ett effektivt sätt.