ELC Lighting lampor

Holländska företaget ELC Lighting har moderna och stilrena lösningar för belysning av hem och offentlig miljö. Vi har plockat fram ett urval av lamporna för tak och vägg inomhus eller fasad utomhus. Se bilder och priser hos ELC Lightings återförsäljare online med leverans i Sverige.

 • ELC Fijona utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm

  ELC Fijona utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm
  Vinkelformad, mörkgrå utomhusvägglampa Fijona med nedåtriktat ljus Fijona är utrustad med en GU10-lampa som sprider sitt ljus nedåt. Den kantiga lampkroppen är tillverkad av pressgjuten aluminium och har en mörkgrå finish som är mycket tidlös och passar nästan överallt. Utomhusvägglampan är därför lämplig för många ändamål runt huset, gården och trädgården och är en ljuskälla som alltid skapar en trevlig orienteringspunkt, så att du även efter mörkrets inbrott enkelt kan känna igen eventuella snubbelrisker och känna dig trygg.
 • ELC Fijona utomhusvägglampa, rund, 15 cm

  ELC Fijona utomhusvägglampa, rund, 15 cm
  Mörkgrå utomhusvägglampa Fijona med ljusutsläpp upptill och nedtill Fijona kan utrustas med GU10-lampor. En ljuskälla lyser nedåt, den andra uppåt, vilket skapar en vacker effekt på husfasaden med Fijona utomhusvägglampa. Grundformen på det pressgjutna aluminiumhuset är halvcirkelformad och finishen är en tidlös mörkgrå, vilket resulterar i en ljuskälla som passar bra i många miljöer.
 • ELC Fijona utomhusvägglampa, kantig, 15 cm

  ELC Fijona utomhusvägglampa, kantig, 15 cm
  Rak utomhusväggarmatur Fijona med mörkgrå yta och dubbelt ljusflöde Fijona är en mycket modern ljusspridare med ett enkelt uttryck som på ett tillförlitligt sätt ger belysning runt huset. Ljuset riktas inte bara nedåt, utan även uppåt, eftersom två GU10-socklar är infällda i huset, som kan utrustas med lämpliga glödlampor. Den mörkgrå ytfinishen matchar många moderna stilar och har, precis som den kantiga formen, många användningsområden.
 • ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor

  ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor
  Dekorativ hängande glaslampa Marlaris med tre lampor - vacker för matbordet Marlaris övergripande design är iögonfallande och tilltalande, och de vita sfärerna som fungerar som nyanser är gjorda av glas och ger en mjuk och hemtrevlig ljusfördelning. De hänger i smala upphängningar från taket och kompletteras av detaljer i matt nickel. Med sin långsträckta form med tre lampor är pendellampan mycket lämplig för montering över ett bord i matsalen eller över en disk. Marlaris är en vinnare med sitt vackra och inbjudande ljusmönster och de matta, mycket dekorativa glaskulorna.
 • ELC Latika LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Latika LED-utomhusvägglampa, antracit
  LED utomhusvägglampa Latika som en trendig upplysning och downlight för utsidan LED-utomhusvägglampan Latika presenteras i en slående antracit, vilket är särskilt imponerande i en modern miljö. Huset är cylindriskt och aluminiumgjutgods . Lampans yta var mörk designad så att den kan kombineras med liknande men också med färger med hög kontrast. De permanent installerade lysdioderna avger ett varmt vitt ljus uppåt och nedåt, vilket skapar vackra accenter på ytterväggen.
 • ELC Tahyla taklampa, GU10, glas, 26 cm

  ELC Tahyla taklampa, GU10, glas, 26 cm
  Vinklad taklampa Tahyla med delvis satinerad glasskiva Denna taklampa har en blankförkromad takram i kvadratisk form, som täcks av en delvis satinerad glasskiva. Där ljuskällorna är placerade finns cirkulära urtag så att ljuset från ljuskällorna obehindrat kan tränga in i rummet. Tahyla kan utrustas med GU10-lampor.
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit
  Antracitfärgad LED utomhusvägglampa Vanda imponerar med en varmvit ljus LED-utomhusvägglampan Vanda imponerar med sina tydliga linjer och rak design i antracit. Det aluminiumgjutgods har en rektangulär form, vilket är särskilt effektivt i en modern miljö. Det varma vita ljus lyser på väggen så att betraktaren inte bländas. Belysningen är i allmänhet varm och inbjudande. De ljusa accenterna ger entrén eller terrassen ett stilfullt intryck.
 • ELC Torido utomhusvägglampa i rostfritt stål

  ELC Torido utomhusvägglampa i rostfritt stål
  Torido utomhus vägglampa i rostfritt stål med modernt utseende Torido vägglampa för utomhusbruk består nästan helt av rostfritt stål och har en cylindrisk skärm av transparent plast. Detta ger en fri sikt till fokuspunkten, och därför bör den matchande ljuskällan helst vara dekorativ för att framhäva armaturens design. Huset i rostfritt stål ser modernt ut och passar bra i entrén eller på terrassen. Dessutom klarar den här armaturen av väder och vind på lång sikt tack vare sin goda skyddsklass.
 • ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål
  LED vägglampa Clitia i rostfritt stål i diskret design Om du letar efter en kompakt och diskret LED-väggarmatur för utomhusbruk kommer Clitia inte att göra dig besviken. Armaturkroppen är tillverkad av rostfritt stål och har en enkel form. Den är utrustad med en plastdiffusor som ger en bländfri belysning och bakom vilken permanent installerade lysdioder är placerade. Dessa lysdioder ger ett varmvitt ljus och en harmonisk atmosfär i utomhusområdet. Clitia kan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck.
 • ELC Nogita LED utomhus väggspotlight för GU10

  ELC Nogita LED utomhus väggspotlight för GU10
  Svängbar väggspotlight Nogita för utomhusbruk med mörkgrå ytfinish Nogita övertygar många betraktare med sitt raka, funktionella utseende och passar särskilt bra in i modern arkitektur. Aluminiumkroppen har en helt kantig design, från väggfästet till skärmen, och ytan presenterar sig i en tidlös, enfärgad mörkgrå färg. Det kuboidformade armaturhuset med GU10-sockel kan dessutom vridas 90 grader, så att ljuskäglan kan anpassas efter situationen på plats.
 • ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa

  ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa
  Nickelfärgad takstrålkastare Gillian med glasskål och läslampa - idealisk extra ljusdispenser i vardagsrummet Gillian är en klassisk takstrålkastare som är en mycket användbar extra ljuskälla i vardagsrummet, som kombinerar diffust strålkastarljus med målinriktat läsljus. De två glasen har en alabasterfärgad yta med den typiska dimmiga dimman i glas och skapar en mjuk ljusfördelning. Läsarmen kan flyttas upp och ner för att uppnå den optimala ljusriktningen när du läser, vilket ger tillräcklig avlastning för ögonen när du läser den senaste tidningen eller bläddrar i din favoritbok. Med två brytare i mitten av ramen kan du styra de två ljuskällorna separat från varandra.
 • ELC Illdaria utomhusvägglampa, mörkgrå

  ELC Illdaria utomhusvägglampa, mörkgrå
  Vinklad utomhusvägglampa Ildaria med justerbart ljusflöde och mörkgrå finish Denna kubliknande utomhusvägglampa gör en bra figur på många moderna fasader och ser behagligt diskret ut när den är släckt. När armaturen är tänd ger den dock mycket attraktiva ljusförhållanden med ett ljusflöde både uppåt och nedåt. Det är viktigt att nämna att ljusflödet kan justeras tack vare rörliga flikar ovanför ljuskällan. På så sätt kan ljusvinkeln göras både smal och bred på båda sidor, vilket ger olika möjligheter till ljusutsläpp. Detta är särskilt effektivt när flera armaturer i denna serie monteras i rad eller på ett visst avstånd från varandra på ytterväggen.
 • ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm

  ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm
  Rund, halvklotformig hängande lampa Beeka av vitt glas - vacker för soffa och matbord Beeka har en rund, tidlös form och är en ljuskälla för klassiska vardagsrum. Den runda kupolformade pendellampan i glas kan monteras ovanför bordet i köket eller matsalen, men passar också som en vacker ljuskälla ovanför soffbordet. I alla fall tränger ljuset mjukt och jämnt in till sidorna och har en hemtrevlig karaktär, medan ljusutstrålningen i botten är obehindrad och bordsytan därför kan belysas väl och centreras, så att du får ett starkt ljussken på bordet, men annars verkar det ganska mysigt i rummet. En metalldetalj i satin nickel avrundar utseendet på ett effektivt sätt.
 • ELC Fijona utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm

  ELC Fijona utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm
  Mörkgrå utomhusvägglampa Fijona i halvcirkelform, för GU10, IP44 Fijona är en enkel utomhusvägglampa med ett tidlöst utseende som har en halvcirkelformad armaturkropp av gjuten aluminium, som har försetts med en mörkgrå finish som passar in riktigt bra i väldigt många miljöer. Du kan skapa en smart ljuspunkt för orientering på husfasaden, som gör det möjligt att röra sig säkert runt huset och gården, även när mörkret redan har lagt sig över dagen.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit
  Avlång LED-utomhusvägglampa Emirana i mörk design Denna ljuskälla ger bra belysning för entrén, men kan lika gärna användas på en terrass. Antracitdesignen ser modern ut och kan enkelt integreras i olika miljöer. LED-utomhusvägglampan Emirana avger ett varmt vitt ljus som är behagligt för ögat och skapar en inbjudande atmosfär. Strålningen är indirekt uppåt och nedåt så att betraktaren inte kan bländas.
 • ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 1 lampa antracit

  ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 1 lampa antracit
  Mörk yttervägglampa Taloma som en elegant downlight Denna strukturerade utomhusvägglampa presenteras i en mörk antracit som passar bra till olika utformningar av utomhusområdet. Vare sig vid ingången eller på terrassen - utomhusvägglampan Taloma gör ett gott intryck överallt. LED-modulen är permanent installerad och ekonomisk när det gäller strömförbrukning. Det varma vita ljuset är inbjudande och skonsamt. Eftersom den strålar direkt nedåt kan betraktaren inte bländas.
 • ELC Loremia utomhusvägglampa av järn

  ELC Loremia utomhusvägglampa av järn
  Loremia utomhus vägglampa i svart järn med lampskärm Loremia vägglampa för utomhusbruk är ett dekorativt tillägg till utomhusområdet och ger det nödvändiga ljuset för att perfekt framhäva ett hus även på natten. Den är tillverkad av järn och den svarta ytan avrundar dess slående karaktär på ett välvilligt sätt. Lampskärmens form påminner om en lykta och kan förses med lämpliga glödlampor. På grund av den fria sikten på ljuskällan rekommenderas glödlampor, som med sitt speciella utseende ger armaturen en speciell finish. För ett harmoniskt helhetsintryck kan Loremia vägglampa för utomhusbruk kombineras med andra lampor i serien.
 • ELC golvlampa Navisa med läslampa, matt nickel

  ELC golvlampa Navisa med läslampa, matt nickel
  Praktisk Navisa golvlampa med integrerad läslampaNavisa golvlampa är en riktig allroundlampa och kan användas både i sovrummet och i vardagsrummet. Dess neutrala färgskala i matt nickel gör att den kan kombineras med olika färgkoncept utan att överskugga resten av möblerna. Den har inte bara en takstrålkastare som ger tillräcklig grundbelysning i rummet, utan också en liten läslampa som kan vara ganska praktisk i vardagen. De två ljuskällorna kan manövreras oberoende av varandra med hjälp av två strömbrytare på ramen.
 • ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor nickel

  ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor nickel
  Nickelfärgad hängande lampa Bealia för stora matbord, höjdjusterbar Denna speciella armatur övertygar med sin intressanta karaktär och praktiska funktion. Den är tillverkad av nickelfärgat järn och vitt glas och kan tack vare den neutrala färgsättningen integreras i olika färgkoncept. Tack vare de fem ljuskällorna kan Bealia pendelarmaturen även belysa större matbord på ett utmärkt sätt. Alternativt kan den också användas ovanför en längre köksbänk. Med ett integrerat hängande system kan den enkelt justeras i höjdled så att den uppfyller alla behov.
 • ELC Timbra vägglampa med saxarm, svart

  ELC Timbra vägglampa med saxarm, svart
  Utdragbar vägglampa Timbra i mörk design Vägglampan Timbra är tillverkad helt av järn och har en svart finish. Den fångar därför genast ögat med sitt speciella utseende. Lampskärmens insida har utformats i vitt och bidrar därmed till en bättre ljusfördelning. Den här armaturen är utrustad med en saxarm så att du kan låta den projicera långt ut i rummet och svänga den till höger eller vänster. På så sätt kan du uppnå den optimala strålningsvinkeln, vilket visar sig vara mycket praktiskt, särskilt när du läser. Den här utdragbara vägglampan kan användas mycket bra inom räckhåll för en säng i sovrummet eller en soffa i vardagsrummet. Den långa kabeln med stickpropp gör att lampan kan monteras exakt där den behövs mest.
 • ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, mässing

  ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, mässing
  Hängande lampa Saikana i ädel look, höjdjusterbar Saikana hängande lampa presenterar sig i ett speciellt utseende som omedelbart förhöjer varje vardagsrum. Ramen av järn var täckt med en mässingsfärgad ytbehandling. En vacker färgkontrast skapas av de fyra lampskärmarna i vitt glas, som är öppna i botten och låter ljuset stråla utan att blända. Denna armatur har en integrerad pendel, med vars hjälp den enkelt kan justeras i höjdled vid en upphängningshöjd på 100 cm till 180 cm. På så sätt kan belysningen ovanför matbordet utformas individuellt.
 • ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 25 cm

  ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 25 cm
  Smal LED-väggarmatur Kerralin i rektangulär design för utomhusbruk Kerralin väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin geometriska form och den långsträckta skärmen av vit plast. Det ser inte bara snyggt ut, utan fyller också ett användbart syfte genom att fungera som en diffusor och låta det varmvita ljuset stråla mjukt och bländfritt ut mot utsidan. LED-modulen är fast installerad och har tillräcklig ljusstyrka för att belysa entrén väl. Höljet i rostfritt stål passar mycket bra in i moderna miljöer.
 • ELC Esani LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Esani LED-utomhusvägglampa, vit
  LED-väggarmatur Esani i minimalistisk stil - justerbar ljusutgivningsvinkel Esani LED väggarmatur för utomhusbruk är slående med sin geometriska form och enkla design i matt vitt. Den kubiska armaturen avger en varmvit ljusstråle som strålar längs väggen och förhindrar att betraktaren bländas. Ljusets vinkel kan justeras individuellt i toppen och botten. Skyddsklass IP54 ger god motståndskraft mot regn och fukt och gör armaturen till ett lämpligt belysningsobjekt för utomhusbruk.
 • ELC Opivia utomhusvägglampa med kulskärm

  ELC Opivia utomhusvägglampa med kulskärm
  Modern vägglampa för utomhusbruk Opivia med vit sfärisk skärm Opivia vägglampan för utomhusbruk imponerar med sitt enkla utseende, som passar mycket bra till moderna entréer eller terrasser. Armaturens väggfäste är tillverkat av rostfritt stål och harmonierar mycket väl med den frodiga sfäriska skärmen i vitt. Detta fungerar som en diffusor och låter ljuset stråla försiktigt utåt utan att blända. Den här armaturen ser också mycket bra ut i kombination med flera andra armaturer.
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm
  Kvadratisk Soleila vägglampa för utomhusbruk med mörk stomme i gjuten aluminium och satinerat glas Soleila gör en fin figur på husväggar med olika utformning och bygger på en harmonisk kontrast mellan en filigran metallram och en vinkelformad glasskärm som sitter inuti och som är lätt satinerad för en mjukare ljusfördelning. Vägglampan för utomhusbruk är utrustad med två fritt valbara E27-lampor och har en hög skyddsklass, vilket innebär att den alltid är väl skyddad utomhus.
 • ELC Unavio LED-vägglampa i kubform

  ELC Unavio LED-vägglampa i kubform
  LED-vägglampa Unavio med dubbelt ljusflöde för utomhusbruk Unavio LED-väggarmatur för utomhusbruk utmärker sig med sin fyrkantiga design som ger den ett modernt utseende. Den är tillverkad av gjuten aluminium och har skärmskydd av härdat glas. Denna armatur som lyser uppåt och nedåt ser särskilt elegant ut när den monteras i flera exemplar på en husfasad. Det varmvita ljuset är särskilt elegant och inbjudande och passar bra i både privata och kommersiella miljöer.
 • ELC Tahyla taklampa, GU10, glas, 32 cm

  ELC Tahyla taklampa, GU10, glas, 32 cm
  Taklampa Tahyla med sex ljuskällor i kvadratisk form Takramen på Tahyla är helt förkromad och har därför en glänsande yta. Takplattan kompletteras av ett likaledes fyrkantigt glaselement, som till största delen är satinerat och bara har några få klara fläckar. Tack vare denna design går inget av glödlampornas ljusstyrka förlorad och taklampan är därför väl lämpad som huvudbelysning i ett medelstort vardagsrum. Armaturens design är återhållsam och modern.
 • ELC Esani LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Esani LED-utomhusvägglampa, antracit
  Geometriskt formad LED-väggarmatur Esani för utomhusbruk i mörkt utseende - justerbar ljusutstrålning Den här vackra armaturen är utrustad med IP54-skydd och är optimalt skyddad mot väder och vind och passar därför bra för entrén eller uteplatsen. De permanent installerade lysdioderna avger ett varmvitt ljus som är mjukt och inbjudande och skapar vackra ljusaccenter på väggen. Dessutom kan ljusets spridningsvinkel justeras individuellt på toppen och botten. LED-väggarmaturen Esani har en kubisk design och är tillverkad av gjuten aluminium. Dess yta i antracit ser trendig och slående ut och är särskilt effektiv i en modern miljö.
 • ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit

  ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit
  LED utomhusvägglampa Taloma med två olika strålningsriktningar LED-utomhusvägglampan Taloma har i sin tvåflammiga version bra belysning både nedåt och uppåt. De ljusa lysdioderna avger ett mjukt, varmt vitt ljus som sätter vackra accenter längs väggen och ger indirekt belysning. Den linjära designen passar bra in i en modern miljö, som till exempel kan vara en ingång eller terrass. Ytfinishen i antracit kan enkelt kombineras med liknande eller kontrasterande färger.
 • ELC Agostina LED-taklampa, nickel

  ELC Agostina LED-taklampa, nickel
  LED-taklampa Agostina med 4 ljusstavar och en yta i nickel Agostina passar mycket bra in i moderna interiörer och är dessutom en lampa som ger en god ljusstyrka. LED-taklampan kan därför användas mycket väl för grundbelysningen i bostäder. Varje ljusstav är vågformig och de fyra komponenterna korsar delvis varandra. Det varmvita ljuset är mysigt och avges på ett tämligen jämnt sätt till rummet tack vare det satinerade plastskyddet. Utseendemässigt poängterar LED-taklampan Agostina med en elegant nickelfinish som täcker nästan hela ytan.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit
  Vinkel LED-utomhusvägglampa Lanso i mörk design Tack vare IP54- kapslingsklass är detta vackra ljusobjekt lämpligt för utomhusbruk, eftersom armaturen tål vind och väder bra. Höljet på utomhusvägglampan Lanso är tillverkad av robust aluminiumgjutgods och har en antracit yta. Lampans fyrkantiga, raka form gör den kompatibel med modern design. Det varma vita ljus flyr uppåt och nedåt och skapar vackra ljus accenter på ytterväggen.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit
  Ljus LED utomhusvägglampa Lanso med kapslingsklass IP54 Lanso LED utomhusvägglampa erbjuder dubbel belysning eftersom den avger ljus både uppåt och nedåt. ljus hålls i en varmvit färgtemperatur, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Tack vare sin goda kapslingsklass tål Lanso vind och väder och är därför särskilt lämplig för användning i entré- eller uteplatsområden.
 • ELC Imka LED-utomhusvägglampa

  ELC Imka LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Imka som en praktisk upplysning och downlight Denna vackra lampa kan avge ljus både uppåt och nedåt. Det varma vita ljuset sänds ut längs väggen och skapar vackra accenter som definitivt är värda att se. Glaslinser säkerställer att ljus är tydligt konturerat på väggen. Den enkla designen av LED-utomhusvägglampan Imka kan enkelt integreras i olika utformade utomhusområden och ser väldigt diskret ut. Tack vare IP54 kapslingsklass, är det underbart lämpad för utomhusbruk.
 • ELC Meranus LED-utomhusvägglampa

  ELC Meranus LED-utomhusvägglampa
  Välformad LED utomhusvägglampa Meranus i en trendig antracit LED utomhusvägglampan Meranus imponerar med sin moderna design och energibesparande LED-teknik. Det välformade huset är tillverkat av aluminiumgjutgods och har en mörkgrå ytfinish. Detta ser både distinkt och klassiskt ut och kan därför enkelt integreras i en modern miljö. LED-lamporna avger ett mjukt, varmt vitt ljus som skapar vackra accenter på ytterväggen och är mycket inbjudande. Den kapslingsklass IP54 ger armaturen tillräckligt skydd mot väder och vind, vilket är varför det är idealisk för utomhusbruk.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit
  LED utomhusvägglampa Emirana i ett subtilt färgschema LED-utomhusvägglampan Emirana imponerar med sin enkla design, vilket är särskilt tydligt genom den mattvita yta. Kåpan är gjuten i aluminiumgjutgods och är långsträckt men rundad vilket skapar ett harmoniskt intryck. Den inbyggda LED-modulen avger ett varmt vitt ljus som sänds uppåt och nedåt så att det inte finns bländning. På grund av sitt diskreta utseende passar Emirana i många miljöer och kan användas både i entréområdet och i terrassområdet.
 • ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm

  ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm
  Klassisk LED-pendellampa Emmelina med vit glasskärm Emmelina passar bra över ett mat- eller soffbord och är utformad i en ganska klassisk form med den konformade lampskärmen av vitt glas. Glaset ser till att ljuset fördelas runtomkring och att det kommer ut mjukt, jämnt och behagligt på sidorna, medan endast botten ger fritt ljus, så att en bordsyta kan belysas starkt och centralt. Metallelementet ovanför skärmen är i satin nickel och skapar en subtil men effektiv kontrast.
 • ELC LED-vägginbyggnadslampan Adalina, mörkgrå

  ELC LED-vägginbyggnadslampan Adalina, mörkgrå
  Vinkelformad infälld väggarmatur Adalina med lysdioder i mörkgrå gjuten aluminium Adalina övertygar med ett modernt, linjärt utseende och är en LED-väggarmatur för utomhusbruk som är väl skyddad med den högre skyddsklassen och klarar olika väderförhållanden. Armaturhuset är tillverkat av gjuten aluminium och målat i mörkgrått. I mitten finns ett ljusuttag som är utformat så att ljuset släpps ut nedåt och därmed kommer ut helt bländfritt till utsidan. Detta gör LED-vägglampan lämplig som ett mjukt orienteringsljus som visar vägen och kan även användas bra i trappor. Tack vare LED-tekniken är den infällda väggarmaturen särskilt effektiv.
 • ELC Torido utomhusvägglampa i mörkgrått

  ELC Torido utomhusvägglampa i mörkgrått
  Mörkgrå Torido vägglampa för utomhusbruk med genomskinlig skärm Torido vägglampa för utomhusbruk är ett vackert blickfång för utomhusområdet. Den är huvudsakligen tillverkad av rostfritt stål och har även en cylindrisk skärm av klar plast. Den mörkgrå designen kan stå i kontrast till ljusa husväggar och ger modern charm till entrén eller terrassen. Den goda skyddsklassificeringen säkerställer att armaturen permanent kan klara av olika väderförhållanden.
 • ELC Torido utomhusvägglampa i stål, sensor

  ELC Torido utomhusvägglampa i stål, sensor
  Torido smal vägglampa för utomhusbruk med rörelsesensor Torido är en enkel väggarmatur för utomhusbruk som tack vare sin smala ram av rostfritt stål passar utmärkt in i modernt utformade miljöer. Den cylindriska lampskärmen är tillverkad av klar plast och gör att ljuskällan kan ses tydligt, vilket gör att ljuset kan avges fritt och obehindrat. Den inbyggda rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 90° och registrerar rörelser på ett maximalt avstånd av 8 meter. Det är inte bara skymningssensorn som kan justeras manuellt. Ljusets varaktighet kan också justeras individuellt från 10 sekunder till 4 minuter.
 • ELC Bisario utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Bisario utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Enkel vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Bisario med sfärisk skärm Bisario vägglampa för utomhusbruk har en diskret design som passar perfekt i moderna miljöer. Den cylindriska ramen och väggfästet är tillverkade av rostfritt stål och den har också en sfärisk lampskärm av opalvit polykarbonat, som också fungerar som en diffusor och låter ljuset stråla mjukt och jämnt utåt. Armaturens skyddsklass gör den lämplig för långvarig utomhusanvändning, även när den utsätts för ogynnsamma väderförhållanden.
 • ELC Galzara utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Galzara utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Attraktiv vägglampa Galzara för entrén eller terrassen Galzara vägglampa för utomhusbruk presenterar sig i en tilltalande design i rostfritt stål och imponerar med sitt attraktiva randiga utseende. Bakom det rostfria stålhöljet finns en vit plastkåpa som inte bara skyddar E27-lampan, utan också garanterar en jämn och framför allt bländfri ljusfördelning. Den här moderna armaturen ser mycket bra ut när den används i entrén eller bredvid altandörren. Den kan också användas på husväggen i en rad med flera armaturer.
 • ELC Craig golvlampa med fjärrkontroll

  ELC Craig golvlampa med fjärrkontroll
  Vit, rörformad golvlampa Craig med konstnärliga utskärningar för en dekorativ ljusbild i vardagsrummet Den rörformade golvlampan Craig övertygar med sin smala design. Den är tillverkad av plast och metall och har en vit, enkel färgskala. Lampskärmen är iögonfallande, eftersom den har flera hål som tillsammans bildar ett slags nät. Skärmen är därför inte helt stängd och ger en spännande ljusbild. Den medföljande glödlampan kan lysa i många olika färger och ger möjlighet till ljusinställning i flera lägen. Craig golvlampa styrs enkelt via fotpedalen på strömkabeln eller via en fjärrkontroll. Den hittar sin perfekta plats i vardagsrummet, till exempel bredvid soffan.
 • ELC Darona böjd golvlampa i svart och guld

  ELC Darona böjd golvlampa i svart och guld
  Den svarta och guldfärgade båglampan Darona ger varma ljusaccenter i rummet Båglampan Darona övertygar med sitt moderna koncept och den lyckade färgkombinationen som omedelbart fångar ögat. Både ramen och den halvklotformade lampskärmen är tillverkade av järn och har en klassisk svart ytfinish. Skärmens insida lyser dock i ett ädelt guld som ger varma ljuseffekter. Kombinationen av svart och guld ser ädel och harmonisk ut och passar bra in i ett modernt möblerat vardagsrum. För att använda lampan på ett bekvämt sätt kan man använda fotomkopplaren som är integrerad i matarledningen.
 • ELC Marbodira LED-utomhusvägglampa, mörkgrå

  ELC Marbodira LED-utomhusvägglampa, mörkgrå
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Marbodira med uppåt och nedåt lysande LED-väggarmatur Marbodira med kantig armaturkroppMarbodira är en modern ljuskälla för utomhusbruk som presenterar sig i mörkgrått och är enkel och kantig i sin form. Detta resulterar i ett utseende som är både modernt och tidlöst, vilket passar bra på en mängd olika platser utomhus. Eftersom ljuset avges uppåt och nedåt är det praktiskt taget bländfritt och har en behaglig effekt på betraktaren. På så sätt genererar LED-vägglampan för utomhusbruk ett bra orienteringsljus runt huset, varvid armaturens vackra ljuseffekt kommer särskilt väl till sin rätt när flera armaturer av den här serien används i nära anslutning till varandra.
 • ELC Ildaria utomhusvägglampa, vit

  ELC Ildaria utomhusvägglampa, vit
  Vit utomhusvägglampa Ildaria i kantig form med variabelt ljusflöde uppåt och nedåt Utomhusvägglampan Ildaria är hållen i en harmonisk och tidlös vit färg och ser behagligt diskret ut med sin kubliknande form på utomhusväggen. Ljusinsläppet är variabelt eftersom det finns flikar ovanför och under lampan som kan justeras flexibelt. På så sätt kan ljusflödet variera från smalt till brett. Detta kan vara mycket effektivt även på avstånd, särskilt när flera armaturer i denna serie installeras i omedelbar närhet av varandra.
 • ELC Birkara golvlampa i grå cylinderform

  ELC Birkara golvlampa i grå cylinderform
  Cylindrisk golvlampa av tyg Birkara med dekorativa öppningar på skärmenDenna golvlampa är en vacker sidolampa för vardagsrummet eller sovrummet, som övertygar med mysigt ljus och en speciell effekt. Särskilt sevärda är de prickformade utelämningarna på skärmen, som alltid bildar en cirkel, så att flera av dem syns i lampans tygskärm. Detta ger inte bara ett bättre utseende och en speciell känsla, utan har också en anmärkningsvärd effekt på ljusmönstret, eftersom ljuset lyser mer direkt ut genom öppningarna och skapar ett vackert ljus- och skuggspel i rummet.
 • ELC Elsika trebentgolvlampa, tygskärm, vit

  ELC Elsika trebentgolvlampa, tygskärm, vit
  Elegant golvlampa Elsika i tyg med vit skärm och liten hyllaElsika är en vacker ljuskälla för vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är gjord av vitt tyg, har en rund form och breddas något mot botten. Ljuset tränger mjukt, jämnt och behagligt in i rummet, så att du kan känna dig helt bekväm och avslappnad när du låter kvällen gå i glöd av Elsika när den är tänd som accentbelysning. Dessutom har golvlampan en filigran trebensstativram som är svart och tillverkad av metall. I den övre delen finns en liten men iögonfallande hylla i triangelform, som är lämplig för förvaring av mindre saker som t.ex. en mobiltelefon. Lampan drivs via en fotomkopplare i matarledningen.
 • ELC Elsika trebentgolvlampa, tygskärm, brun

  ELC Elsika trebentgolvlampa, tygskärm, brun
  Elegant Elsika golvlampa i tyg med textilskärm i en tilltalande brun nyans och liten hyllaElsika är en ljuskälla för vardagsrummet och sovrummet som kan användas i moderna inredningar och andra stilar när som helst och som övertygar med en särskilt mysig ljuseffekt. Lampskärmen av textilväv har en ljus och harmonisk brun färg och blir lite bredare mot botten, annars är den rund. Den blockerar försiktigt glödlampans ljus och ger mysiga ljusförhållanden i hela vardagsrummet, så att man kan njuta av den här golvlampans accentbelysning på kvällen runtomkring. En liten triangulär hylla i den övre delen av den svarta trebenta ramen är en användbar funktion och kan användas när du till exempel vill lägga ner din smartphone för en stund. Strömbrytaren är placerad i matarledningen och kan användas med foten utan problem.
 • ELC Jördis vägglampa, G9, rund, vit

  ELC Jördis vägglampa, G9, rund, vit
  Mattvit vägglampa Jördis med halvrund form, justerbar ljusvinkel Jördis är en lampa för väggmonteringen med en modern stil och som bearbetat med en tidlös vit färg som lätt kan integreras i många inredningar. Ljuset avviker både uppåt och nedåt och kan anpassas individuellt genom att man justerar den ljusavgivande vinkeln. På så sätt kan ljuset antingen ställas in uppåt eller nedåt, i medelstor bredd eller så kan det tändas i en ljusstråle som komprimeras åt ena sidan, medan den andra sidan avger ett bredare ljus. Denna åtgärd för att ändra ljusbilden är särskilt effektiv om flera vägglamporna placeras på ett visst avstånd från varandra och avgivningsvinkeln sedan justeras efter eget behag.
 • ELC Wotani LED-utomhusvägglampa

  ELC Wotani LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Wotani i modern design LED-vägglampan utomhus Wotani imponerar med sitt välformade, rundade hus av aluminiumgjutgods . Det moderna utseendet avrundas av en ytfinish i trendig antracit, som enkelt kan integreras i olika omgivningar. Armaturen har IP54- kapslingsklass , vilket innebär att den är väl skyddad mot miljöpåverkan som regn och fukt och är därför idealisk för terrassen eller entrén.
 • ELC Nerona LED-solkulor, 3-pack, 6 000 K

  ELC Nerona LED-solkulor, 3-pack, 6 000 K
  Tre vita LED-solkula Nerona i en uppsättning av 3Dessa tre solcellslampor i form av kulor drivs av LED, levereras i en uppsättning av tre stycken i olika storlekar och kan placeras på många olika sätt i trädgården eller i förträdgården, där de inte bara är vackra dekorativa föremål, utan också ger ett mjukt ljussken i en svalare dagsljusskugga. På så sätt ger de tre globerna ett mjukt orienteringsljus när det redan har blivit mörkt. De är tillräckligt skyddade mot smuts och fukt och kan förankras i marken med en jordspik. När batteriet är fulladdat lyser globerna i 6-8 timmar.
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit
  Geometrisk LED utomhusvägglampa Vanda med ett enkelt utseende Vanda LED utomhusvägglampa har en minimalistisk design som kan ses var som helst. Den geometriskt formade stativ är rak och tydligt strukturerad. Den gjordes av aluminiumgjutgods och avslutades med en subtil, matt vit yta. Tack vare detta neutrala färgschema kan lampan enkelt kombineras med olika stilar. Mest av allt kommer det till sin rätt i en modern miljö. Den kapslingsklass IP54 gör dem väl motståndskraftig mot regn och fukt.
 • ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Vinkelformad vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Latisha Latisha är en kompakt väggarmatur för utomhusbruk med en diskret design som enkelt integreras i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Den består av ett vinkelelement i rostfritt stål och en vit plastdiffusor bakom vilken en lampa kan sättas in. Med Latisha vägglampa för utomhusbruk kan du fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Det rostfria stålet ger armaturen en elegant och robust karaktär som passar perfekt i utomhusområdet. Vid behov kan Latisha kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band

  ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band
  Ceddie utomhus vägglampa i minimalistisk design i rostfritt stål Ceddie är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en terrass eller en uppfart. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor som omsluter ljuskällan som ska användas. Här kan du välja den ljusfärg eller ljusintensitet som passar dina personliga behov. För att skapa ett harmoniskt helhetsintryck kan Ceddie väggarmatur för utomhusbruk kombineras med andra armaturer i serien. Den minimalistiska designen passar väl in i husets arkitektoniska stil eller i atmosfären på terrassen.
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm
  Vinkelformad vägglampa Soleila i glas och vinkelformad stomme av gjuten aluminium. Soleila gör en fin figur på en husvägg eller annan murverk och bygger på en harmonisk kontrast mellan en metallram av mörkgrå gjuten aluminium och en glasinsats med satinering. Detta skapar ett mjukt ljus som lämpar sig väl för orientering i utomhusmiljöer. Med skyddsklass IP54 säkerställs en god tätning så att vind och väder knappast kan skada armaturen. Lampan är fritt valbar och kan därför väljas enligt personliga önskemål.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa med band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa med band
  Kompakt vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan är den perfekta lösningen när det gäller utomhusbelysning. Armaturens kropp är tillverkad av robust rostfritt stål, vilket ger den en elegant karaktär, och av en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan sitter. Kiaan väggarmatur för utomhusbruk kan utrustas med lämpliga ljuskällor och gör det möjligt att välja ljusfärg och ljusintensitet för att anpassa den till personliga behov. Med sin eleganta och kompakta design integreras den väl i husets arkitektoniska stil och lyckas sätta scenen perfekt även på natten.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band
  Elegant vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan vägglampan för utomhusbruk lyckas sätta huset eller terrassen perfekt i scenen även i mörker. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en vit plastdiffusor som garanterar en bländfri belysning. Kiaan kan utrustas med lämpliga lampor och låter valet av ljusintensitet och ljusfärg bero på personliga behov. Färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger Kiaan väggarmatur för utomhusbruk ett elegant utseende som enkelt integreras i moderna hemstilar.
 • ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa

  ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa
  Sarabi LED utomhusvägglampa med LED-ljuskällor med låg förbrukning LED-utomhusvägglampan Sarabi sticker ut med sitt slående utseende, som å ena sidan definieras av den tydligt strukturerade geometriska formen och å andra sidan av den slående antracitfinishen. Denna design ser modern ut såväl som slående och rak och är därför effektivare i samtida miljö. De inbyggda lysdioderna är ekonomiska när det gäller energiförbrukning och ger varmt vitt ljus som fördelas uppåt och nedåt och därmed bländningsfritt. Ljuseffekter med tydliga konturer är väl värda att se.
 • ELC Doskali pendellampa, svart-guld, 4 lampor

  ELC Doskali pendellampa, svart-guld, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Doskali med svart-guld lampskärmar Pendellampan Doskali är tillverkad helt av järn och finns i en fyrljusversion som ger bra belysning. Den passar perfekt som belysning ovanför matbordet eller köksbänken och ger en direkt nedåtriktad strålning utan att blända. Det speciella med den här armaturen är de svarta skärmarna med svart ytfinish som påminner om den industriella looken och som är guldfolierade på insidan. Detta gör att ljuset blir särskilt varmt och mysigt och bidrar på så sätt till en behaglig atmosfär.
 • ELC Pajona golvlampa med textilskärm, svart

  ELC Pajona golvlampa med textilskärm, svart
  Svängd golvlampa Pajona med hängande lampskärm av svart textil Golvlampan Pajonas design harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Den svängda ramen och den platta men stabila lampfoten i rund form är tillverkade av svart järn och ger den nödvändiga stabiliteten. Den cylindriskt formade lampskärmen av textil har också en mörk design och låter ljuset spridas huvudsakligen uppåt och nedåt utan att blända betraktaren. Skärmen hänger ner från den böjda lamparmen, vilket ger designen en viss lätthet. Denna armatur är en modern accessoar för hemmet och kan bekvämt manövreras med en fotbrytare.
 • ELC Joliano LED-gånglampa av aluminiumgjutning

  ELC Joliano LED-gånglampa av aluminiumgjutning
  Smal LED-gångarmatur Joliano i modern design LED-gångarmaturen Joliano imponerar med sitt moderna utseende. Den har tillverkats i en komplex gjuten aluminiumprocess och sticker ut med sin smala, kantiga ram. Den grafitgrå ytbehandlingen ger armaturen en speciell karaktär. De fast installerade lysdioderna är ekonomiska i förbrukning och ger ett varmvitt ljus som har en inbjudande effekt. Tack vare IP54 klarar Joliano även vind och väder på lång sikt och är därför perfekt lämpad för utomhusbruk.
 • ELC Tariola golvlampa med glasskärm, nickel

  ELC Tariola golvlampa med glasskärm, nickel
  Smal Tariola golvlampa med bländfritt ljus Tariola golvlampa är en praktisk takstrålkastare i nickelfärgad design. Den smala ramen tar inte upp mycket utrymme i rummet och kan kombineras med olika färgkoncept tack vare den neutrala färgskalan. Lampskärmen, som är öppen upptill, är tillverkad av opalvitt glas och låter ljuset stråla ut i rummet helt bländfritt. Denna praktiska armatur kan bekvämt manövreras med en praktisk strömbrytare på ramen och skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • ELC Tazimo LED-golvlampa, RGB + vit

  ELC Tazimo LED-golvlampa, RGB + vit
  Slim Tazimo LED-golvlampa med dimfunktion och RGB Tazimo LED-golvlampa är praktisk och har en diskret design i krom. Den här raka armaturen kan integreras i många miljöer utan att dra till sig direkt uppmärksamhet. Men om du slår på den kan den bli ett riktigt blickfång. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan både ljusstyrka och ljusfärg styras i rött, grönt, blått eller varmvitt, så att denna armatur kan möta varje enskild sinnesstämning.
 • ELC Ioana LED-golvlampa med läskarm, dimbar

  ELC Ioana LED-golvlampa med läskarm, dimbar
  Ioana LED-golvlampa med praktisk dimfunktion och läsarm När det gäller att läsa böcker i soffan på kvällen är Ioana LED-golvlampan det perfekta valet för vardagsrummet. Den är tillverkad av metall och har en lampskärm av glas i snygg vit färg. Skärmen är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning. Dessutom har golvlampan ett praktiskt läsljus och kan dämpas med hjälp av en inbyggd strömbrytare så att den alltid ger rätt ljus. Den ansluts till kretsen via ett vanligt uttag och kan placeras flexibelt i rummet.
 • ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, nickel

  ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, nickel
  Höjdjusterbar pendelarmatur Saikana beam med lampskärmar av glas Oavsett om det är ovanför ett matbord eller en disk - Saikana pendelarmaturen med sina fyra ljuskällor ger optimal belysning för matplatsen. Skärmarna, som öppnas nedåt, är tillverkade av vitt glas och låter ljuset stråla nedåt utan att blända när de är utrustade med matchande E14-lampor. Det speciella med den här armaturen är den integrerade pendeln, som kan användas med några få enkla steg. Armaturens upphängning kan således justeras individuellt mellan 100 cm och 180 cm. Detta gör Saikana pendellampan till en riktig berikning för vardagsrummet och matplatsen.
 • ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 15 cm

  ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 15 cm
  Rektangulär LED-vägglampa Kerralin för utomhusbruk i modernt utseende Kerralin vägglampan för utomhusbruk har ett robust hölje av rostfritt stål och en vacker ljusskärm av vit plast. Detta fungerar inte bara som en visuell funktion, utan också som en diffusor som bryter ljuset något och låter det stråla ut jämnt och mjukt i omgivningen. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och avger ett varmvitt ljus som är behagligt för ögat och mycket inbjudande, särskilt i entrén - perfekt för entrén till huset eller som terrassbelysning.
 • ELC Zirrani utomhusvägglampa av stål, sensor

  ELC Zirrani utomhusvägglampa av stål, sensor
  Zirrani vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål med integrerad rörelsesensor Zirrani vägglampan för utomhusbruk imponerar med sitt distinkta utseende, som bygger på det ovanliga höljet av rostfritt stål. Tack vare skyddsklassen är armaturen väl skyddad mot väder och vind och kan fungera länge i entrén eller som terrassbelysning. Den genomskinliga skärmen ger en nästan fri sikt till ljuskällan. Zirrani har en rörelsedetektor med justerbar skymningssensor. Den känner av rörelser på ett avstånd av 6-8 meter och i en vinkel av 90°. Belysningstiden kan ställas in manuellt mellan 10 sekunder och 4 minuter. Den här armaturen visar sig vara särskilt praktisk och ger rätt belysning precis när den behövs.
 • ELC Manasa taklampa, gråbrun/vit/grå

  ELC Manasa taklampa, gråbrun/vit/grå
  Rund taklampa Manasa i mångfärgad design med textilskärmDen här välformade taklampan lyser upp dina egna fyra väggar på ett idealiskt sätt. Modellen Manasa kan dimmas med hjälp av en extern dimmer och har en E27-sockel. Taklampan i modern design övertygar med Elcs varumärkeskvalitet och står därmed för smakfull design och en övertygande boendekänsla. Den är perfekt för matsalen, vardagsrummet eller sovrummet. Lampan i färgerna gråbrun, grå och vit är utmärkt för att förbättra alla hem.
 • ELC Kamiro LED-taklampa, Switch-Dim-funktion

  ELC Kamiro LED-taklampa, Switch-Dim-funktion
  Gradvis dimbar LED-taklampa Kamiro i modern design Kamiro LED-taklampan presenterar sig snyggt i en solid kromfinish och imponerar med sin praktiska dimfunktion. Armaturens fyra ljuskällor är utformade som stöttor och sänder ut ett varmvitt ljus i rummet. Kamiro är sparsam i energiförbrukning tack vare den integrerade LED-tekniken och samtidigt mycket ljusstark. Om du vill ha en mysigare stämning kan den här LED-armaturen dämpas stegvis på nolltid. 3-stegs-dim + off: Med hjälp av en väggbrytare är det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger.