ELC Lighting lampor

Holländska företaget ELC Lighting har moderna och stilrena lösningar för belysning av hem och offentlig miljö. Vi har plockat fram ett urval av lamporna för tak och vägg inomhus eller fasad utomhus. Se bilder och priser hos ELC Lightings återförsäljare online med leverans i Sverige.

 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 8,1 cm
  Kantig, mörkgrå LED-utomhusvägglampa Fijona med ljusstrålning nedåt Fijona är utrustat med en GU10-lampa som avger ljus nedåt. Den drivs med LED-teknik och som har bra effektivitet. Den kantiga lampkroppen är tillverkad av aluminiumgjutgods och har en mörkgrå finish som är mycket tidlös och som passar nästan överallt. LED-utomhusvägglampan är därför lämplig för många ändamål runt huset, innergården och trädgården, och är en lampa som alltid ger god orientering, så att man hittar fram och inte snubblar efter att solen har gått ned.
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 15 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 15 cm
  Fijona, mörkgrå LED-utomhusvägglampa, med ljusutstrålning från ovansidan och undersidan Fijona drivs med GU10-lampor som lyser med hjälp av LED-teknik och som förbrukar mycket lite ström. En lampa strålar nedåt och den andra uppåt så att en vacker effekt uppnås på den husfasar där LED-utomhusvägglampan Fijona sitter. Grundformen av aluminiumgjutgodshöljet är halvrunt och finishen är bearbetat i en tidlös mörkgrå färg, så att man får en lampa som passar bra i många miljöer.
 • ELC Maylou downlight, rund, svart guld, GU10

  ELC Maylou downlight, rund, svart guld, GU10
  Downlight Maylou i svart och guld med GU10-uttag Maylou poängterar framför allt med sin färg i svart och guld Downlighten kan därför ge varma ljusreflektioner eftersom reflektorn i matt guld som finns inuti lampan reflekterar ljusstrålen. Det finns mycket handlingsutrymme när det gäller att välja rätt GU10-ljuskälla. Speciellt rekommenderas effektiva LED-lampor med olika ljustemperaturer och olika strålvinklar. Med den runda formen och aluminiumhöljets i sig ganska enkla form kan man inte bara använda downlighten privat, utan också i en kommersiell miljö för att belysa denna på ett vackert sätt.
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 15 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, kantig, 15 cm
  Fijona med en LED-utomhusvägglampa med mörkgrå yta och dubbelt ljusutstrålning Fijona är en mycket modern lampa med ett enkelt uttryck, som på ett tillförlitligt sätt tillhandahåller belysning runt huset. Ljuset är inte bara riktad nedåt, utan även uppåt, eftersom två GU10-uttag har införts i höljet med de LED-lampor som finns i förpackningen. Den har också den fördelen att trots god ljusstyrka förbrukas mycket lite elektricitet. Den mörkgrå ytfinishen passar, precis som den kantiga formen, in i många moderna stilar och kan användas på många sätt.
 • ELC Leyana gånglampa med rörelsevakt

  ELC Leyana gånglampa med rörelsevakt
  Leyana smal gångljus med rörelsesensor Leyana kombinerar en minimalistisk design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken en lämplig ljuskälla kan placeras. På så sätt är valet av ljusfärg och ljusintensitet ett fritt beslut och belysningen kan anpassas till personliga behov. Dessutom har Leyana-ljuset en rörelsesensor som styr ljuset. - Detekteringsvinkel 120 - Detektionsområde 1-8m
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, antracit
  Antracitfärgad LED utomhusvägglampa Vanda imponerar med en varmvit ljus LED-utomhusvägglampan Vanda imponerar med sina tydliga linjer och rak design i antracit. Det aluminiumgjutgods har en rektangulär form, vilket är särskilt effektivt i en modern miljö. Det varma vita ljus lyser på väggen så att betraktaren inte bländas. Belysningen är i allmänhet varm och inbjudande. De ljusa accenterna ger entrén eller terrassen ett stilfullt intryck.
 • ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Clitia LED-utomhusvägglampa av rostfritt stål
  LED vägglampa Clitia i rostfritt stål i diskret design Om du letar efter en kompakt och diskret LED-väggarmatur för utomhusbruk kommer Clitia inte att göra dig besviken. Armaturkroppen är tillverkad av rostfritt stål och har en enkel form. Den är utrustad med en plastdiffusor som ger en bländfri belysning och bakom vilken permanent installerade lysdioder är placerade. Dessa lysdioder ger ett varmvitt ljus och en harmonisk atmosfär i utomhusområdet. Clitia kan kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck.
 • ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 1 lampa antracit

  ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 1 lampa antracit
  Mörk yttervägglampa Taloma som en elegant downlight Denna strukturerade utomhusvägglampa presenteras i en mörk antracit som passar bra till olika utformningar av utomhusområdet. Vare sig vid ingången eller på terrassen - utomhusvägglampan Taloma gör ett gott intryck överallt. LED-modulen är permanent installerad och ekonomisk när det gäller strömförbrukning. Det varma vita ljuset är inbjudande och skonsamt. Eftersom den strålar direkt nedåt kan betraktaren inte bländas.
 • ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm

  ELC Fijona LED-utomhusvägglampa, rund, 8,1 cm
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Fijona i halvrund form, GU10, IP44 Fijona är en enkel utomhusvägglampa med tidlös utstrålning som har en halvrund lampkropp av aluminiumgjutgods som är försedd med en mörkgrå finish som passar mycket bra i många miljöer. GU10-LED-lampas ljus i varmvit ljustemperatur strålas nedåt och ser mycket trevligt ut. På så sätt kan man skapa en smart ljuspunkt på husfasaden som gör det möjligt att säkert ta sig fram runt huset, även när det är mörkt.
 • ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 26 cm

  ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 26 cm
  Tahyla, LED-taklampa med delvis satinerade glasplattor och fyra GU10-lampor Denna taklampa har ett glänsande förkromat takstativ i kvadratisk form som täcks av en delvis satinerad glasplatta. Överallt där lamporna sitter finns det cirkulära utsläpp där LED-lamporna obehindrat kan ta sig ut i rummet. Tack vare LED-tekniken tillhör LED-taklampan Tahyla en av de energisnåla lamporna.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, antracit
  Avlång LED-utomhusvägglampa Emirana i mörk design Denna ljuskälla ger bra belysning för entrén, men kan lika gärna användas på en terrass. Antracitdesignen ser modern ut och kan enkelt integreras i olika miljöer. LED-utomhusvägglampan Emirana avger ett varmt vitt ljus som är behagligt för ögat och skapar en inbjudande atmosfär. Strålningen är indirekt uppåt och nedåt så att betraktaren inte kan bländas.
 • ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, vit

  ELC Aleena downlight, justerbar, kantig, vit
  En kvadratisk downlight Aleena med mattvit yta och justerbar ljuskällainsats Aleena har en enkel design, eftersom lampkroppen är kantig och detaljreducerad och har en tidlös vit yta. På så sätt kan man använda downlighten för privat bruk och för kommersiella och offentliga sektorer. Insättningen passande en GU10-lampa är vridbar och det är därför som lättare kan anpassa ljuset efter situationen genom att rikta ljuset dit man behöver det. Taklampan i serien Aleena är också mycket bra i rad med flera av samma lampa vilket gör det möjligt att säkerställa en mer omfattande belysning av utrymmet i fråga.
 • ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 32 cm

  ELC Tahyla LED-taklampa, GU10, glas, 32 cm
  LED-taklampa Tahyla med 6 lampor i kvadratisk form Tahyla har ett helt förkromat takstativ och har därför en blänkande yta. Takplattan kompletteras med ett annat kvadratiskt glaselement, som till stor del är satinerat och som endast har några få genomskinliga ställen. Ett utsläpp i cirkulär form finns placerat där GU10-LED-lamporna som levereras är placerade. På grund av denna konstruktion går ingen av lampans ljusstyrka förlorad, och taklampan lämpar sig därför väl som huvudbelysning i ett medelstort boningsrum. Lampdesignens utseende framstår som återhållsam och modern.
 • ELC Agostina LED-taklampa, nickel

  ELC Agostina LED-taklampa, nickel
  LED-taklampa Agostina med 4 ljusstavar och en yta i nickel Agostina passar mycket bra in i moderna interiörer och är dessutom en lampa som ger en god ljusstyrka. LED-taklampan kan därför användas mycket väl för grundbelysningen i bostäder. Varje ljusstav är vågformig och de fyra komponenterna korsar delvis varandra. Det varmvita ljuset är mysigt och avges på ett tämligen jämnt sätt till rummet tack vare det satinerade plastskyddet. Utseendemässigt poängterar LED-taklampan Agostina med en elegant nickelfinish som täcker nästan hela ytan.
 • ELC Esani LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Esani LED-utomhusvägglampa, antracit
  Geometriskt formad LED-väggarmatur Esani för utomhusbruk i mörkt utseende - justerbar ljusutstrålning Den här vackra armaturen är utrustad med IP54-skydd och är optimalt skyddad mot väder och vind och passar därför bra för entrén eller uteplatsen. De permanent installerade lysdioderna avger ett varmvitt ljus som är mjukt och inbjudande och skapar vackra ljusaccenter på väggen. Dessutom kan ljusets spridningsvinkel justeras individuellt på toppen och botten. LED-väggarmaturen Esani har en kubisk design och är tillverkad av gjuten aluminium. Dess yta i antracit ser trendig och slående ut och är särskilt effektiv i en modern miljö.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, antracit
  Vinkel LED-utomhusvägglampa Lanso i mörk design Tack vare IP54- kapslingsklass är detta vackra ljusobjekt lämpligt för utomhusbruk, eftersom armaturen tål vind och väder bra. Höljet på utomhusvägglampan Lanso är tillverkad av robust aluminiumgjutgods och har en antracit yta. Lampans fyrkantiga, raka form gör den kompatibel med modern design. Det varma vita ljus flyr uppåt och nedåt och skapar vackra ljus accenter på ytterväggen.
 • ELC Bertano LED-utomhusvägglampa

  ELC Bertano LED-utomhusvägglampa
  Designorienterad LED utomhusvägglampa Bertano med en behaglig ljuseffekt LED-utomhusvägglampan Bertano är reducerad till det väsentliga och imponerar med denna enkla men mycket vackra design. Huset är aluminiumgjutgods och har en antracit yta. Den är oval i form, med fokuspunkten bara täckt framifrån av den böjda lampskärmen. Ljuset kan fly fritt både uppåt och nedåt och trollar fram snygga accenter på ytterväggen. Armaturen har en skyddsgrad IP54, som skyddar den från många väderförhållanden och därmed gör den till ett idealiskt ljusobjekt för terrassen, trädgården och entrén.
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 25 cm x 25 cm
  Kvadratisk Soleila vägglampa för utomhusbruk med mörk stomme i gjuten aluminium och satinerat glas Soleila gör en fin figur på husväggar med olika utformning och bygger på en harmonisk kontrast mellan en filigran metallram och en vinkelformad glasskärm som sitter inuti och som är lätt satinerad för en mjukare ljusfördelning. Vägglampan för utomhusbruk är utrustad med två fritt valbara E27-lampor och har en hög skyddsklass, vilket innebär att den alltid är väl skyddad utomhus.
 • ELC Namila LED-utomhusvägglampa

  ELC Namila LED-utomhusvägglampa
  Namila LED utomhusvägglampa i reducerad design LED-utomhusvägglampan Namila har en trendig antracit yta och en tydligt definierad, enkel design. stativ har en oval form och gjord av aluminiumgjutgods . kapslingsklass IP54 ger armaturen tillräckligt motstånd mot regn och fukt. Det varma vita ljuset avges uppåt och nedåt, vilket skapar en mycket fin ljusspel på väggen. Belysningen är inbjudande och varm, särskilt i entré- och uteplatsområden.
 • ELC Aleena downlight, justerbar, rund, aluminium

  ELC Aleena downlight, justerbar, rund, aluminium
  Cylindrisk downlight Aleena av aluminium, vridbar insats Aleena är en lampa för ett stort antal bostäder och affärslokaler. Downlighten har ett rustikt utseende och kan monteras på många sätt. Aluminiumkroppen är obearbetad och behåller därför sin silvriga finish, som utstrålar en sval elegans och därför passar mycket bra in i moderna inredningar. I innerdelen av taklampan sitter en insats med ett GU10-uttag som kan vridas efter behag för att optimalt anpassa ljusförhållandena efter rummet.
 • ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, vit

  ELC Mitella takspotlight, 2 lampor, vit
  Takspotlight Mitella av aluminium med 2 lampor, inställbara spotlights Mitella övertygar med en teknisk design och är en lampa som är monterad på taket med en viss flexibilitet, eftersom man kan bestämma ljusriktningen över leden mellan takplatta och lamphuvud. Reflektorerna, liksom takfästet, består av aluminium, vars yta är i vitt. När man väljer G9-lampor är man relativt fri och kan gärna välja LED-lampor som både är effektiva och hållbara.
 • ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, silver

  ELC Mitella takspotlight, 1 lampa, silver
 • ELC Pelagia LED-taklampa, 4 lampor

  ELC Pelagia LED-taklampa, 4 lampor
  LED-taklampa Pelagia med 4 lampor och 3 GU10-spotlights och en G9-lampa Pelagia är en praktisk lampa med ett modernt utseende som kan integreras i många privata lokaler. Metallytan på stativet och spotlighten är i blänkande krom och i mitten finns ett satinerat akrylelement med liten, rund öppning. Där sitter också en annan lampa, en G9-LED-lampa. De tre spottarna med GU10-lamporna kan justeras efter egen smak så att ljusbilden kan anpassas flexibelt.
 • ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Lanso LED-utomhusvägglampa, vit
  Ljus LED utomhusvägglampa Lanso med kapslingsklass IP54 Lanso LED utomhusvägglampa erbjuder dubbel belysning eftersom den avger ljus både uppåt och nedåt. ljus hålls i en varmvit färgtemperatur, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Tack vare sin goda kapslingsklass tål Lanso vind och väder och är därför särskilt lämplig för användning i entré- eller uteplatsområden.
 • ELC Imka LED-utomhusvägglampa

  ELC Imka LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Imka som en praktisk upplysning och downlight Denna vackra lampa kan avge ljus både uppåt och nedåt. Det varma vita ljuset sänds ut längs väggen och skapar vackra accenter som definitivt är värda att se. Glaslinser säkerställer att ljus är tydligt konturerat på väggen. Den enkla designen av LED-utomhusvägglampan Imka kan enkelt integreras i olika utformade utomhusområden och ser väldigt diskret ut. Tack vare IP54 kapslingsklass, är det underbart lämpad för utomhusbruk.
 • ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Emirana LED-utomhusvägglampa, vit
  LED utomhusvägglampa Emirana i ett subtilt färgschema LED-utomhusvägglampan Emirana imponerar med sin enkla design, vilket är särskilt tydligt genom den mattvita yta. Kåpan är gjuten i aluminiumgjutgods och är långsträckt men rundad vilket skapar ett harmoniskt intryck. Den inbyggda LED-modulen avger ett varmt vitt ljus som sänds uppåt och nedåt så att det inte finns bländning. På grund av sitt diskreta utseende passar Emirana i många miljöer och kan användas både i entréområdet och i terrassområdet.
 • ELC golvlampa Navisa med läslampa, nickel matt

  ELC golvlampa Navisa med läslampa, nickel matt
  Praktisk golvlampa Navisa med integrerad läslampa Golvlampan Navisa är en riktig allroundlampa och kan användas i sovrummet såväl som i vardagsrummet. Den neutrala färgsättningen i en matt nickelfärg gör att den kan kombineras med olika färgkoncept utan att överskugga resten av möblerna. Den har inte bara en strålkastare i taket som ger tillräcklig grundbelysning i rummet, utan också en liten läslampa som kan vara ganska praktisk i vardagen. De två ljuskällorna kan styras oberoende av varandra med hjälp av två brytare på ramen.
 • ELC Manasa hänglampa, gråbrun/vit/grå

  ELC Manasa hänglampa, gråbrun/vit/grå
  Flerfärgad Manasa hängande lampa med textilskärm i rund design Med Manasa hängande lampa kan du sätta smakfulla ljusaccenter och ge din inredning en speciell touch. Lampan kan dämpas med en extern dimmer enligt dina egna önskemål. Den är av Elc-märkeskvalitet och inspirerar med en fantastisk boendeupplevelse och vacker design. Lampan i modern design är perfekt för varje matsal, vardagsrum och sovrum. Manasa-modellen är dessutom utrustad med en E27-sockel. Lampan i färgerna gråbrunt, grått och vitt är inte bara en utmärkt ljuskälla, utan gör också en bra figur som dekorativt inredningselement.
 • ELC Doskali pendellampa, svart-guld, 4 lampor

  ELC Doskali pendellampa, svart-guld, 4 lampor
  Fyrljus hängande lampa Doskali med svart-guld lampskärmar Pendellampan Doskali är tillverkad helt av järn och finns i en fyrljusversion som ger bra belysning. Den passar perfekt som belysning ovanför matbordet eller köksbänken och ger en direkt nedåtriktad strålning utan att blända. Det speciella med den här armaturen är de svarta skärmarna med svart ytfinish som påminner om den industriella looken och som är guldfolierade på insidan. Detta gör att ljuset blir särskilt varmt och mysigt och bidrar på så sätt till en behaglig atmosfär.
 • ELC Ceddie utomhusvägglampa med band

  ELC Ceddie utomhusvägglampa med band
  Modern vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Ceddie Ceddie är en enkel och elegant vägglampa för utomhusbruk som passar bra in i en modern arkitektonisk stil. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken lämpliga lampor kan sättas in. Här är valet av ljusfärg och ljusintensitet fritt, så att belysningen kan anpassas till personliga behov. Ceddie kan vid behov kombineras med andra armaturer i serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck. Särskilt i en uppfart eller på en terrass ger den tillräckligt med ljus och skapar en lämplig atmosfär.
 • ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band

  ELC Ceddie utomhusvägglampa utan band
  Ceddie utomhus vägglampa i minimalistisk design i rostfritt stål Ceddie är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en terrass eller en uppfart. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor som omsluter ljuskällan som ska användas. Här kan du välja den ljusfärg eller ljusintensitet som passar dina personliga behov. För att skapa ett harmoniskt helhetsintryck kan Ceddie väggarmatur för utomhusbruk kombineras med andra armaturer i serien. Den minimalistiska designen passar väl in i husets arkitektoniska stil eller i atmosfären på terrassen.
 • ELC Opivia utomhusvägglampa med kulskärm

  ELC Opivia utomhusvägglampa med kulskärm
  Modern vägglampa för utomhusbruk Opivia med vit sfärisk skärm Opivia vägglampan för utomhusbruk imponerar med sitt enkla utseende, som passar mycket bra till moderna entréer eller terrasser. Armaturens väggfäste är tillverkat av rostfritt stål och harmonierar mycket väl med den frodiga sfäriska skärmen i vitt. Detta fungerar som en diffusor och låter ljuset stråla försiktigt utåt utan att blända. Den här armaturen ser också mycket bra ut i kombination med flera andra armaturer.
 • ELC Zirrani utomhusvägglampa av stål, sensor

  ELC Zirrani utomhusvägglampa av stål, sensor
  Zirrani vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål med integrerad rörelsesensor Zirrani vägglampan för utomhusbruk imponerar med sitt distinkta utseende, som bygger på det ovanliga höljet av rostfritt stål. Tack vare skyddsklassen är armaturen väl skyddad mot väder och vind och kan fungera länge i entrén eller som terrassbelysning. Den genomskinliga skärmen ger en nästan fri sikt till ljuskällan. Zirrani har en rörelsedetektor med justerbar skymningssensor. Den känner av rörelser på ett avstånd av 6-8 meter och i en vinkel av 90°. Belysningstiden kan ställas in manuellt mellan 10 sekunder och 4 minuter. Den här armaturen visar sig vara särskilt praktisk och ger rätt belysning precis när den behövs.
 • ELC Javari LED-balkhänglampa, höjdjusterbar

  ELC Javari LED-balkhänglampa, höjdjusterbar
  Höjningsjusterbar Javari LED-pendelarmatur med fyra lampskärmar i alabaster Javari LED-pendlaren är en riktig berikning för vardagsrummet eftersom den ger en jämn belysning och dessutom kan justeras i höjdled från 100 cm till 240 cm med bara några få steg. Därför passar den utmärkt som belysningsobjekt ovanför matbordet eller även ovanför köksbänken. Det nickelfärgade höljet och de ljusa lampskärmarna av alabasterglas kan enkelt integreras i olika färgkoncept. De fyra E14-fästena är redan utrustade med energisparande LED-lampor, så att lampan är redo att användas direkt vid leverans.
 • ELC Haviana golvlampa med läslampa, mässing

  ELC Haviana golvlampa med läslampa, mässing
  Haviana golvlampa med läslampa i ädel mässingslook Haviana-golvlampan är tillverkad av järn och har en mässingsfärgad ytfinish. Den har en rund, tung bas som ger den tillräcklig stabilitet och totalt två ljuskällor. Eftersom den är utrustad med både en uplighter och en läslampa uppfyller den alla behov
 • ELC Tarimbo golvlampa 3 lampor svart/guld

  ELC Tarimbo golvlampa 3 lampor svart/guld
  Designorienterad Tarimbo golvlampa med halvklotformade skärmar Golvlampan Tarimbo är en modern belysningslösning för många tillfällen. Den fängslar med sin ovanliga ram av järn och de relativt öppna lampskärmarna i halvklotform. De E27-lampor som ska användas är dock täckta så att risken för bländning minimeras. Utvändigt är den här armaturen utformad i klassisk svart, medan insidan av skärmarna överraskar med en varm guldton och ger varma ljusaccenter. Den vackra lampan kan bekvämt manövreras med en fotbrytare och passar därför bra i vardagsrummet eller sovrummet.
 • ELC Darona böjd golvlampa i svart och guld

  ELC Darona böjd golvlampa i svart och guld
  Den svarta och guldfärgade båglampan Darona ger varma ljusaccenter i rummet Båglampan Darona övertygar med sitt moderna koncept och den lyckade färgkombinationen som omedelbart fångar ögat. Både ramen och den halvklotformade lampskärmen är tillverkade av järn och har en klassisk svart ytfinish. Skärmens insida lyser dock i ett ädelt guld som ger varma ljuseffekter. Kombinationen av svart och guld ser ädel och harmonisk ut och passar bra in i ett modernt möblerat vardagsrum. För att använda lampan på ett bekvämt sätt kan man använda fotomkopplaren som är integrerad i matarledningen.
 • ELC Nicuria LED-solcellslampor, stål, 10-pack

  ELC Nicuria LED-solcellslampor, stål, 10-pack
  Dekorativa Nicuria LED-solcellslampor i rostfritt stål med ljuskaraktär i ett set med 10 stycken Här får du 10 stycken av dessa extremt dekorativa solcellslampor för utomhusbruk, som drivs med bärnstensfärgade, flimrande lysdioder och på så sätt efterliknar ljuskaraktär på ett särskilt vackert och stämningsfullt sätt. I den nedre delen är varje LED-solcellslampa tillverkad av rostfritt stål och i den övre delen finns ett genomskinligt element av plast, genom vilket du kan titta direkt på lågan med ljuskaraktär. Formen på de små lamporna med kompakt design är lätt bullig och ser väldigt snygg ut som helhet. De börjar lysa när mörkret faller. Solcellslamporna ger på så sätt ett stämningsfullt ljus på terrassen, balkongen eller i trädgården och förskönar varje varm sommarkväll på ett dekorativt sätt. Vid behov kan de också fästas på en stolpe eller ett räcke med kabelband. När batteriet är fulladdat lyser de i upp till 8 timmar
 • ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor svart

  ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor svart
  Höjdjusterbar Bealia hängande lampa med fem lampskärmar Bealia hängande lampa övertygar med sin speciella stil som kan integreras i både rustikt inspirerade och mer moderna miljöer. På en lång metallbalk sitter sammanlagt fem glaslampskärmar som med sin vita form utgör en behaglig kontrast till ramens mörka järn. Fördelen med den här hängande lampan är att den enkelt kan justeras i höjdled enligt egna behov tack vare den integrerade pendeln. De fem ljuskällorna ger mycket bra belysning även i större rum. Därför kommer den här armaturen till sin rätt särskilt ovanför ett stort matbord eller en disk.
 • ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor nickel

  ELC Bealia pendellampa, justerbar, 5 lampor nickel
  Nickelfärgad hängande lampa Bealia för stora matbord, höjdjusterbar Denna speciella armatur övertygar med sin intressanta karaktär och praktiska funktion. Den är tillverkad av nickelfärgat järn och vitt glas och kan tack vare den neutrala färgsättningen integreras i olika färgkoncept. Tack vare de fem ljuskällorna kan Bealia pendelarmaturen även belysa större matbord på ett utmärkt sätt. Alternativt kan den också användas ovanför en längre köksbänk. Med ett integrerat hängande system kan den enkelt justeras i höjdled så att den uppfyller alla behov.
 • ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, mässing

  ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, mässing
  Hängande lampa Saikana i ädel look, höjdjusterbar Saikana hängande lampa presenterar sig i ett speciellt utseende som omedelbart förhöjer varje vardagsrum. Ramen av järn var täckt med en mässingsfärgad ytbehandling. En vacker färgkontrast skapas av de fyra lampskärmarna i vitt glas, som är öppna i botten och låter ljuset stråla utan att blända. Denna armatur har en integrerad pendel, med vars hjälp den enkelt kan justeras i höjdled vid en upphängningshöjd på 100 cm till 180 cm. På så sätt kan belysningen ovanför matbordet utformas individuellt.
 • ELC Zirrani utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Zirrani utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Utomhus vägglampa Zirrani med en klar lampskärm Zirrani vägglampa för utomhusbruk har ett modernt utseende som lätt kan integreras i olika miljöer. Armaturen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en cylindrisk skärm av klar plast. Detta gör att man kan se E27-lampan tydligt, och den bör därför väljas med omsorg. Dekorativa lampor och helst med ekonomisk LED-teknik är idealiska för detta. Zirrani ser mycket attraktivt ut när den placeras i entrén eller nära altandörren.
 • ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor

  ELC Kikimora gånglampa av rostfritt stål, sensor
  Modern gångbelysning i rostfritt stål Kikimora med rörelsesensor Kikimora kombinerar modern design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av rostfritt stål, som har en typisk grå färg, och dess smala fot bär en lampskärm i lyktoptik. Den här skärmen kan utrustas med lämpliga lampor och gör det möjligt att fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Kikimora Path-armaturen är idealisk för att belysa en stig och kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den inbyggda sensorn känner av rörelser och styr ljuset på ett okomplicerat sätt. - Avkänningsvinkel 120 - Detektionsavstånd 1-8m
 • ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, svart

  ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, svart
  Saikana hängande lampa i mörk design utrustad med en hängande Saikana är en modern pendelarmatur som sticker ut med sin integrerade pendel. Med hjälp av den kan man enkelt justera höjden på den långa stöttan som de fyra lampskärmarna av glas är fästade på, från 100 cm till 180 cm. På så sätt kan ljusförhållandena ovanför matbordet eller över köksbänken anpassas helt och hållet efter de egna behoven. Ytbehandlingen är borstad svartguld och ger en elegant färgkontrast till de vita lampskärmarna. Denna vackra accessoar för hemmet harmonierar utmärkt med moderna inredningsstilar.
 • ELC Torido utomhusvägglampa i rostfritt stål

  ELC Torido utomhusvägglampa i rostfritt stål
  Torido utomhus vägglampa i rostfritt stål med modernt utseende Torido vägglampa för utomhusbruk består nästan helt av rostfritt stål och har en cylindrisk skärm av transparent plast. Detta ger en fri sikt till fokuspunkten, och därför bör den matchande ljuskällan helst vara dekorativ för att framhäva armaturens design. Huset i rostfritt stål ser modernt ut och passar bra i entrén eller på terrassen. Dessutom klarar den här armaturen av väder och vind på lång sikt tack vare sin goda skyddsklass.
 • ELC Tariola golvlampa med glasskärm, nickel

  ELC Tariola golvlampa med glasskärm, nickel
  Smal golvlampa Tariola med bländfri ljusavgivning Golvlampan Tariola är en praktisk takstrålkastare i en nickande design. Den smala ramen tar inte mycket plats i rummet och kan tack vare den neutrala färgsättningen kombineras med olika färgkoncept. Lampskärmen, som är öppen upptill, är tillverkad av opalvitt glas och gör att ljuset strålar in i rummet helt bländfritt. Den här praktiska armaturen kan enkelt manövreras med en praktisk strömbrytare på ramen och skapar en mysig stämning i rummet.
 • ELC Tazimo LED-golvlampa, RGB + vit

  ELC Tazimo LED-golvlampa, RGB + vit
  Slim Tazimo LED-golvlampa med dimfunktion och RGB Tazimo LED-golvlampa är praktisk och har en diskret design i krom. Den här raka armaturen kan integreras i många miljöer utan att dra till sig direkt uppmärksamhet. Men om du slår på den kan den bli ett riktigt blickfång. Med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen kan både ljusstyrka och ljusfärg styras i rött, grönt, blått eller varmvitt, så att denna armatur kan möta varje enskild sinnesstämning.
 • ELC Bisario utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Bisario utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Enkel vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Bisario med sfärisk skärm Bisario vägglampa för utomhusbruk har en diskret design som passar perfekt i moderna miljöer. Den cylindriska ramen och väggfästet är tillverkade av rostfritt stål och den har också en sfärisk lampskärm av opalvit polykarbonat, som också fungerar som en diffusor och låter ljuset stråla mjukt och jämnt utåt. Armaturens skyddsklass gör den lämplig för långvarig utomhusanvändning, även när den utsätts för ogynnsamma väderförhållanden.
 • ELC Galzara utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Galzara utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Attraktiv vägglampa Galzara för entrén eller terrassen Galzara vägglampa för utomhusbruk presenterar sig i en tilltalande design i rostfritt stål och imponerar med sitt attraktiva randiga utseende. Bakom det rostfria stålhöljet finns en vit plastkåpa som inte bara skyddar E27-lampan, utan också garanterar en jämn och framför allt bländfri ljusfördelning. Den här moderna armaturen ser mycket bra ut när den används i entrén eller bredvid altandörren. Den kan också användas på husväggen i en rad med flera armaturer.
 • ELC Torido utomhusvägglampa i mörkgrått

  ELC Torido utomhusvägglampa i mörkgrått
  Mörkgrå Torido vägglampa för utomhusbruk med genomskinlig skärm Torido vägglampa för utomhusbruk är ett vackert blickfång för utomhusområdet. Den är huvudsakligen tillverkad av rostfritt stål och har även en cylindrisk skärm av klar plast. Den mörkgrå designen kan stå i kontrast till ljusa husväggar och ger modern charm till entrén eller terrassen. Den goda skyddsklassificeringen säkerställer att armaturen permanent kan klara av olika väderförhållanden.
 • ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 25 cm

  ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 25 cm
  Smal LED-väggarmatur Kerralin i rektangulär design för utomhusbruk Kerralin väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin geometriska form och den långsträckta skärmen av vit plast. Det ser inte bara snyggt ut, utan fyller också ett användbart syfte genom att fungera som en diffusor och låta det varmvita ljuset stråla mjukt och bländfritt ut mot utsidan. LED-modulen är fast installerad och har tillräcklig ljusstyrka för att belysa entrén väl. Höljet i rostfritt stål passar mycket bra in i moderna miljöer.
 • ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 15 cm

  ELC Kerralin LED-utomhusvägglampa, stål, 15 cm
  Rektangulär LED-vägglampa Kerralin för utomhusbruk i modernt utseende Kerralin vägglampan för utomhusbruk har ett robust hölje av rostfritt stål och en vacker ljusskärm av vit plast. Detta fungerar inte bara som en visuell funktion, utan också som en diffusor som bryter ljuset något och låter det stråla ut jämnt och mjukt i omgivningen. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och avger ett varmvitt ljus som är behagligt för ögat och mycket inbjudande, särskilt i entrén - perfekt för entrén till huset eller som terrassbelysning.
 • ELC Haviana golvlampa med läslampa, nickel

  ELC Haviana golvlampa med läslampa, nickel
  Haviana golvlampa med två lampor, strålkastare och läslampa Haviana-golvlampan imponerar med sitt eleganta utseende som passar perfekt in i moderna och ungdomliga stilar. Det nickelfärgade stativet står på en rund, stabil bas och avslutas med en polykarbonatlampskärm som öppnas uppåt. Ljuset fördelas jämnt i rummet med denna takspegel. Dessutom har den här armaturen en extra läslampa, som visar sig vara särskilt praktisk
 • ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm

  ELC utomhusvägglampa Soleila, 12,5 cm x 25 cm
  Vinkelformad vägglampa Soleila i glas och vinkelformad stomme av gjuten aluminium. Soleila gör en fin figur på en husvägg eller annan murverk och bygger på en harmonisk kontrast mellan en metallram av mörkgrå gjuten aluminium och en glasinsats med satinering. Detta skapar ett mjukt ljus som lämpar sig väl för orientering i utomhusmiljöer. Med skyddsklass IP54 säkerställs en god tätning så att vind och väder knappast kan skada armaturen. Lampan är fritt valbar och kan därför väljas enligt personliga önskemål.
 • ELC Lucica gånglampa av rostfritt stål

  ELC Lucica gånglampa av rostfritt stål
  Modern gångljus Lucica av rostfritt stål med lampskärm av glas Lucica är ett diskret och modernt tillägg till utomhusområdet. Den består av en smal bas av rostfritt stål som bär upp en rund lampskärm av vitt glas. Denna skärm kan förses med lämpliga ljuskällor och gör det möjligt att anpassa belysningen till personliga behov. Den harmoniska färgkontrasten mellan grått och vitt rundar av armaturens design och det ganska enkla utseendet gör att den enkelt kan integreras i miljön i trädgården eller på en uppfart. För ett harmoniskt helhetsintryck kan Lucica Path-armaturen kombineras med andra lampor från serien och ger möjlighet att perfekt framhäva utomhusområdet även på natten.
 • ELC Leyana utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Leyana utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Slående vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Leyana Leyana är den perfekta lösningen när det gäller tillförlitlig belysning av en uppfart. Väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av rostfritt stål och har en vit diffusor av plast som omsluter en glödlampa som ska sättas in. När man väljer ljuskälla kan ljusfärg och ljusintensitet väljas fritt så att ljuset kan anpassas till personliga behov. Den moderna designen på Leyana vägglampan för utomhusbruk integreras väl i husets arkitektoniska stil och kan kombineras med andra armaturer från serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa utan band
  Elegant vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan vägglampan för utomhusbruk lyckas sätta huset eller terrassen perfekt i scenen även i mörker. Den är tillverkad av rostfritt stål och har en vit plastdiffusor som garanterar en bländfri belysning. Kiaan kan utrustas med lämpliga lampor och låter valet av ljusintensitet och ljusfärg bero på personliga behov. Färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger Kiaan väggarmatur för utomhusbruk ett elegant utseende som enkelt integreras i moderna hemstilar.
 • ELC Kiaan utomhusvägglampa med band

  ELC Kiaan utomhusvägglampa med band
  Kompakt vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Kiaan Kiaan är den perfekta lösningen när det gäller utomhusbelysning. Armaturens kropp är tillverkad av robust rostfritt stål, vilket ger den en elegant karaktär, och av en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan sitter. Kiaan väggarmatur för utomhusbruk kan utrustas med lämpliga ljuskällor och gör det möjligt att välja ljusfärg och ljusintensitet för att anpassa den till personliga behov. Med sin eleganta och kompakta design integreras den väl i husets arkitektoniska stil och lyckas sätta scenen perfekt även på natten.
 • ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål

  ELC Leyana gånglampa av rostfritt stål
  Väglampa Leyana av rostfritt stål i modern design Leyana är den perfekta följeslagaren när det gäller att belysa en väg på natten. Den smala ljuskällan är tillverkad av rostfritt stål och har en plastdiffusor bakom vilken ljuskällan som ska införas är placerad. Den enkla grå färgen, som är vanlig för rostfritt stål, ger armaturen en ganska diskret karaktär och en elegant touch. Leyana-gångarmaturen kan utrustas med lämpliga ljuskällor så att valet av ljusintensitet och ljusfärg kan anpassas till personliga behov.
 • ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål

  ELC Latisha utomhusvägglampa av rostfritt stål
  Vinkelformad vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Latisha Latisha är en kompakt väggarmatur för utomhusbruk med en diskret design som enkelt integreras i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Den består av ett vinkelelement i rostfritt stål och en vit plastdiffusor bakom vilken en lampa kan sättas in. Med Latisha vägglampa för utomhusbruk kan du fritt välja ljusfärg och ljusintensitet. Det rostfria stålet ger armaturen en elegant och robust karaktär som passar perfekt i utomhusområdet. Vid behov kan Latisha kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • ELC Timbra vägglampa med saxarm, svart

  ELC Timbra vägglampa med saxarm, svart
  Utdragbar vägglampa Timbra i mörk design Vägglampan Timbra är tillverkad helt av järn och har en svart finish. Den fångar därför genast ögat med sitt speciella utseende. Lampskärmens insida har utformats i vitt och bidrar därmed till en bättre ljusfördelning. Den här armaturen är utrustad med en saxarm så att du kan låta den projicera långt ut i rummet och svänga den till höger eller vänster. På så sätt kan du uppnå den optimala strålningsvinkeln, vilket visar sig vara mycket praktiskt, särskilt när du läser. Den här utdragbara vägglampan kan användas mycket bra inom räckhåll för en säng i sovrummet eller en soffa i vardagsrummet. Den långa kabeln med stickpropp gör att lampan kan monteras exakt där den behövs mest.
 • ELC Mariola golvlampa i glödlampsform

  ELC Mariola golvlampa i glödlampsform
  Rolig golvlampa Mariola med vit glasskärm i form av en glödlampa Den här golvlampan presenterar sig med en överdimensionerad glödlampa som skärm och sätter på så sätt något gammaldags i ett nytt sammanhang, vilket gör lampan till ett blickfång som ger en viss wow-effekt. Glasskärmen i form av en glödlampa sitter på en metallram med en satin nickelfinish, och med sin matta, opalvita yta kan den låta ljuset lysa mjukt och jämnt i rummet, så att golvlampan kan användas mycket bra som accentbelysning med en mysig effekt. Lampan drivs via fotomkopplaren i den 1,80 m långa matningskabeln.
 • ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa

  ELC Gillian uplight-golvlampa med läslampa
  Nickelfärgad takstrålkastare Gillian med glasskål och läslampa - idealisk extra ljusdispenser i vardagsrummet Gillian är en klassisk takstrålkastare som är en mycket användbar extra ljuskälla i vardagsrummet, som kombinerar diffust strålkastarljus med målinriktat läsljus. De två glasen har en alabasterfärgad yta med den typiska dimmiga dimman i glas och skapar en mjuk ljusfördelning. Läsarmen kan flyttas upp och ner för att uppnå den optimala ljusriktningen när du läser, vilket ger tillräcklig avlastning för ögonen när du läser den senaste tidningen eller bläddrar i din favoritbok. Med två brytare i mitten av ramen kan du styra de två ljuskällorna separat från varandra.
 • ELC Unavio LED-vägglampa i kubform

  ELC Unavio LED-vägglampa i kubform
  LED-vägglampa Unavio med dubbelt ljusflöde för utomhusbruk Unavio LED-väggarmatur för utomhusbruk utmärker sig med sin fyrkantiga design som ger den ett modernt utseende. Den är tillverkad av gjuten aluminium och har skärmskydd av härdat glas. Denna armatur som lyser uppåt och nedåt ser särskilt elegant ut när den monteras i flera exemplar på en husfasad. Det varmvita ljuset är särskilt elegant och inbjudande och passar bra i både privata och kommersiella miljöer.
 • ELC Unavio LED-vägglampa i rätblocksform

  ELC Unavio LED-vägglampa i rätblocksform
  Geometriskt formad Unavio LED väggarmatur för utomhusbruk med upp- och nedåtgående ljuseffekt Unavio LED väggarmatur för utomhusbruk presenterar sig i ett grafitgrått utseende och med ett kubiskt hölje av robust gjuten aluminium. Den imponerar med sitt dubbla ljusflöde uppåt och nedåt, så att det varmvita ljuset avges längs väggen. Den är som bäst när den monteras på husets fasad i flera olika plan - idealisk för ditt eget hem eller för kommersiellt bruk.
 • ELC Pajona golvlampa med textilskärm, svart

  ELC Pajona golvlampa med textilskärm, svart
  Böjd Pajona-golvlampa med hängande lampskärm av svart textil Pajona-golvlampans design harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Den böjda ramen och den platta men stabila lampfoten i rund form är tillverkade av svart järn och ger den nödvändiga stabiliteten. Den cylindriskt formade lampskärmen av textil har också en mörk design och låter ljuset huvudsakligen strömma uppåt och nedåt utan att blända betraktaren. Skärmen hänger ner från den böjda lamparmen, vilket ger designen en viss lätthet. Den här armaturen är en modern accessoar för hemmet och kan bekvämt manövreras med en fotbrytare.
 • ELC Bealia pendellampa, justerbar, 4 lampor svart

  ELC Bealia pendellampa, justerbar, 4 lampor svart
  Höjdjusterbar hängande lampa Bealia med fyra lampskärmar av glas Pendellampan Bealia har en mycket speciell karaktär och briljerar med sin funktionalitet. Det är en hängande lampa med strålar, vars hölje är tillverkat av mörkt järn och vars fyra lampskärmar är av vitt glas. Denna eleganta kontrast kan ses i både rustika och moderna stilar. Det speciella med den här lampan är dock den integrerade pendeln, med vars hjälp den enkelt kan justeras i höjdled. På så sätt kan den ge tillräcklig belysning och ljusförhållandena kan alltid anpassas till situationen - en fantastisk funktion för användning ovanför ett bord eller en disk.
 • ELC Bealia pendellampa, justerbar, 3 lampor svart

  ELC Bealia pendellampa, justerbar, 3 lampor svart
  Strålformad pendelarmatur Bealia i svart-guld ytfinish, höjdjusterbar Bealia har en lite rustik karaktär med sin speciella karaktär, men passar in i olika inredningsstilar. Tre lampskärmar av vit alabasterglas är fästa på en metallbalk. Lampans ram är tillverkad av järn och har en guldborstad finish i svart. Detta skapar en elegant kontrast mellan den mörka metallen och det ljusa glaset. Lampan är också utrustad med en pendel, så att den kan justeras i höjdled med några enkla steg om det behövs. Därför är den särskilt lämplig för användning ovanför ett matbord eller en köksbänk.
 • ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor

  ELC Marlaris pendellampa, glas, vit 3 lampor
  Dekorativ hängande glaslampa Marlaris med tre lampor - vacker för matbordet Marlaris övergripande design är iögonfallande och tilltalande, och de vita sfärerna som fungerar som nyanser är gjorda av glas och ger en mjuk och hemtrevlig ljusfördelning. De hänger i smala upphängningar från taket och kompletteras av detaljer i matt nickel. Med sin långsträckta form med tre lampor är pendellampan mycket lämplig för montering över ett bord i matsalen eller över en disk. Marlaris är en vinnare med sitt vackra och inbjudande ljusmönster och de matta, mycket dekorativa glaskulorna.
 • ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa

  ELC Sarabi LED-utomhusvägglampa
  Sarabi LED utomhusvägglampa med LED-ljuskällor med låg förbrukning LED-utomhusvägglampan Sarabi sticker ut med sitt slående utseende, som å ena sidan definieras av den tydligt strukturerade geometriska formen och å andra sidan av den slående antracitfinishen. Denna design ser modern ut såväl som slående och rak och är därför effektivare i samtida miljö. De inbyggda lysdioderna är ekonomiska när det gäller energiförbrukning och ger varmt vitt ljus som fördelas uppåt och nedåt och därmed bländningsfritt. Ljuseffekter med tydliga konturer är väl värda att se.
 • ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, nickel

  ELC Saikana pendellampa, höjdjusterbar, nickel
  Höjdjusterbar pendelarmatur Saikana beam med lampskärmar av glas Oavsett om det är ovanför ett matbord eller en disk - Saikana pendelarmaturen med sina fyra ljuskällor ger optimal belysning för matplatsen. Skärmarna, som öppnas nedåt, är tillverkade av vitt glas och låter ljuset stråla nedåt utan att blända när de är utrustade med matchande E14-lampor. Det speciella med den här armaturen är den integrerade pendeln, som kan användas med några få enkla steg. Armaturens upphängning kan således justeras individuellt mellan 100 cm och 180 cm. Detta gör Saikana pendellampan till en riktig berikning för vardagsrummet och matplatsen.
 • ELC Diela LED-solcellslampa, kula, vit, 3-pack

  ELC Diela LED-solcellslampa, kula, vit, 3-pack
  Tre vita solkula Diela i ett set - vacker dekoration för trädgård och terrass Dessa tre solcellsdrivna klot är ett vackert och tidlöst dekorativt föremål för trädgården eller uteplatsen. De är i olika storlekar och lyser i ett kallt vitt som sätter vackra accenter i utomhusområdet. Tack vare soltekniken kan LED-lamporna placeras var som helst där det finns tillräckligt med solsken under dagen, och efter mörkrets inbrott börjar de lysa av sig själva och fungerar som ett milt orienteringsljus, varvid LED-solbelysningarnas sfäriska form verkar rent av universell. - inkl. justerbara markspikar för en fast förankring i marken
 • ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit

  ELC Vanda LED-utomhusvägglampa, vit
  Geometrisk LED utomhusvägglampa Vanda med ett enkelt utseende Vanda LED utomhusvägglampa har en minimalistisk design som kan ses var som helst. Den geometriskt formade stativ är rak och tydligt strukturerad. Den gjordes av aluminiumgjutgods och avslutades med en subtil, matt vit yta. Tack vare detta neutrala färgschema kan lampan enkelt kombineras med olika stilar. Mest av allt kommer det till sin rätt i en modern miljö. Den kapslingsklass IP54 gör dem väl motståndskraftig mot regn och fukt.
 • ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit

  ELC Taloma LED-utomhusvägglampa, 2 lampa antracit
  LED utomhusvägglampa Taloma med två olika strålningsriktningar LED-utomhusvägglampan Taloma har i sin tvåflammiga version bra belysning både nedåt och uppåt. De ljusa lysdioderna avger ett mjukt, varmt vitt ljus som sätter vackra accenter längs väggen och ger indirekt belysning. Den linjära designen passar bra in i en modern miljö, som till exempel kan vara en ingång eller terrass. Ytfinishen i antracit kan enkelt kombineras med liknande eller kontrasterande färger.
 • ELC Kailao tripodgolvlampa, vit, nickel

  ELC Kailao tripodgolvlampa, vit, nickel
  Enkel stativgolvlampa Kailao med cylindrisk lampskärm Kailao är en elegant golvlampa som passar väl in i både moderna och skandinaviska inredningsstilar. Tack vare den neutrala färgen i nickel och vitt kan den enkelt integreras i olika miljöer och skapar en mysig atmosfär i vardagsrummet eller i sovrummet. Den cylindriska lampskärmen gör att ljuset huvudsakligen strålar uppåt och nedåt, så att betraktaren inte bländas.
 • ELC Manasa hänglampa, svart/brun/grå

  ELC Manasa hänglampa, svart/brun/grå
 • ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm

  ELC Emmelina pendellampa, vit glasskärm
  Klassisk LED-pendellampa Emmelina med vit glasskärm Emmelina passar bra över ett mat- eller soffbord och är utformad i en ganska klassisk form med den konformade lampskärmen av vitt glas. Glaset ser till att ljuset fördelas runtomkring och att det kommer ut mjukt, jämnt och behagligt på sidorna, medan endast botten ger fritt ljus, så att en bordsyta kan belysas starkt och centralt. Metallelementet ovanför skärmen är i satin nickel och skapar en subtil men effektiv kontrast.
 • ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm

  ELC Beeka pendellampa, vit glasskärm
  Rund, halvklotformig hängande lampa Beeka av vitt glas - vacker för soffa och matbord Beeka har en rund, tidlös form och är en ljuskälla för klassiska vardagsrum. Den runda kupolformade pendellampan i glas kan monteras ovanför bordet i köket eller matsalen, men passar också som en vacker ljuskälla ovanför soffbordet. I alla fall tränger ljuset mjukt och jämnt in till sidorna och har en hemtrevlig karaktär, medan ljusutstrålningen i botten är obehindrad och bordsytan därför kan belysas väl och centreras, så att du får ett starkt ljussken på bordet, men annars verkar det ganska mysigt i rummet. En metalldetalj i satin nickel avrundar utseendet på ett effektivt sätt.
 • ELC Ioana LED-golvlampa med läskarm, dimbar

  ELC Ioana LED-golvlampa med läskarm, dimbar
  Ioana LED-golvlampa med praktisk dimfunktion och läsarm När det gäller att läsa böcker i soffan på kvällen är Ioana LED-golvlampan det perfekta valet för vardagsrummet. Den är tillverkad av metall och har en lampskärm av glas i snygg vit färg. Skärmen är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning. Dessutom har golvlampan ett praktiskt läsljus och kan dämpas med hjälp av en inbyggd strömbrytare så att den alltid ger rätt ljus. Den ansluts till kretsen via ett vanligt uttag och kan placeras flexibelt i rummet.
 • ELC Kailao tripodgolvlampa, svart, guld

  ELC Kailao tripodgolvlampa, svart, guld
  Modern trebensstativ golvlampa Kailao i en mörk look Golvlampan Kailao har en mörk design och drar genast blickarna till sig när du kommer in i rummet. Den klassiska färgsättningen passar perfekt till moderna interiörer och ser mycket elegant ut. Den cylindriska lampskärmen överraskar med en gyllene färg på insidan, vilket gör att ljuset får en mjuk och varm ton. Ljuset avges huvudsakligen uppåt och nedåt, vilket minskar risken för bländning.
 • ELC Tariola golvlampa med glasskärm, mässing

  ELC Tariola golvlampa med glasskärm, mässing
  Golvlampa Tariola i ädel mässingslook Golvlampan Tariola övertygar med en smal design som är platsbesparande och dekorerar rummet på ett elegant sätt. Lampan har en rund fot av järn som ger den nödvändig stabilitet. Med hjälp av en strömbrytare som är fäst vid ramen kan Tariola användas på ett bekvämt sätt. Den mässingsfärgade ramen harmonierar mycket väl med den opalvita lampskärmen av glas, som ger ett elegant intryck. Denna vackra armatur ger en bländfri, indirekt ljusstrålning uppåt och skapar på så sätt en behaglig atmosfär i rummet.
 • ELC Tarmalin vägglampa med glaslampskärm

  ELC Tarmalin vägglampa med glaslampskärm
  Tarmalin vägglampa för utomhusbruk i gjuten aluminium och glas Tarmalin vägglampa för utomhusbruk har en kantig design. Höljet är tillverkat av gjuten aluminium och har en grafitgrå ytfinish. Lampskärmen är däremot gjord av genomskinligt glas så att ljuskällan kan ses från alla håll. Ljuset avges alltså jämnt i alla riktningar. Denna moderna armatur har en IP54-skyddsklass och kan därför användas utomhus under lång tid.
 • ELC Craig LED-golvlampa, RGB-lampa, fjärrkontroll

  ELC Craig LED-golvlampa, RGB-lampa, fjärrkontroll
  Vit, rörformig LED RGB-golvlampa Craig med konstnärliga utskärningar för en dekorativ ljusbild i vardagsrummet Golvlampan Craig drivs med en RGB LED-lampa, så att den kan lysa i starka färger och blir ett vackert blickfång i vardagsrummet. Lampan styrs av en medföljande fjärrkontroll och kan inte bara ändra sin färg i färgglada toner, utan kan också ställas om till olika driftlägen. Ljuset är definitivt effektivt och kan vara mysigt eller svalt, beroende på vilken färg och vilket landskap du väljer. Färgerna gult, rött och orange har en varm och inbjudande och energigivande effekt, medan blått och grönt är ganska kallt och har en lugnande effekt. Du kan välja mellan 16 färger och det finns fyra olika lägen.
 • ELC LED-sensor-utomhustaklampa Ranya mörkgrå

  ELC LED-sensor-utomhustaklampa Ranya mörkgrå
  Modern LED-plafondlampa Ranya för utomhusbruk med rundade hörn och mörkgrå kant, inkl. sensor Ranya är lämplig utomhus för allt som har ett tak och ger starkt ljus på ett energisnålt sätt vid husets entré, på terrassen eller ovanför balkongen. Det bör särskilt nämnas att taklampan har en integrerad sensor som ser till att lampan tänds automatiskt när en person befinner sig inom räckhåll. Det är inte bara bekvämt utan avskräcker också oönskade besökare. Uppgifter om rörelsedetektorn: - Detektionsvinkel 360° (montering i taket)/150° (montering på väggen) - Räckvidd 12 m x 6 m - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder till 30 minuter). - Ljusstyrkan kan justeras (2-50 lux) - Max. monteringshöjd 6 m
 • ELC Kelio taklampa, 40 cm, grå

  ELC Kelio taklampa, 40 cm, grå
  Rund taklampa Kelio med grå textilskärm Med den här formsköna taklampan får du utmärkta ljusförhållanden och mysighet i ditt hem. Dimningsfunktionen gör det möjligt att individuellt justera ljusstyrkan med hjälp av en extern dimmer. Kelio-modellen i Elc-märkeskvalitet imponerar med sin fantastiska design och utmärkta känsla. Den har en E27-fäste. Armaturen i modern design övertygar även i färgerna grått och nickel. Kelio-modellen är perfekt för sovrummet, matsalen eller vardagsrummet och kan även fungera som ett dekorativt element när den är avstängd.
 • ELC Dayula taklampa med kromplatta

  ELC Dayula taklampa med kromplatta
  Kromfärgad taklampa Dayula med glittrande akrylhäng Taklampan Dayula är en riktig accessoar för hemmet, eftersom den har en viss glamour tack vare de hängande akrylelementen, som omedelbart förhöjer varje bostadsområde. Den vackert glittrande akrylen reflekterar ljuset på ett speciellt sätt, så att rummet fylls av ett individuellt ljusspel. Dessutom reflekterar den runda takarmaturen med sin kromade yta ljuset och låter det spridas i hela rummet.
 • ELC Manasa taklampa, gråbrun/vit/grå

  ELC Manasa taklampa, gråbrun/vit/grå
 • ELC Manasa taklampa svart/brun/grå

  ELC Manasa taklampa svart/brun/grå
 • ELC Kamiro LED-taklampa, Switch-Dim-funktion

  ELC Kamiro LED-taklampa, Switch-Dim-funktion
  Gradvis dimbar LED-taklampa Kamiro i modern design Kamiro LED-taklampan presenterar sig snyggt i en solid kromfinish och imponerar med sin praktiska dimfunktion. Armaturens fyra ljuskällor är utformade som stöttor och sänder ut ett varmvitt ljus i rummet. Kamiro är sparsam i energiförbrukning tack vare den integrerade LED-tekniken och samtidigt mycket ljusstark. Om du vill ha en mysigare stämning kan den här LED-armaturen dämpas stegvis på nolltid. 3-stegs-dim + off: Med hjälp av en väggbrytare är det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger.