Egger Licht lampor

 • Vit LED-taklampa Ringo med IP54

  Vit LED-taklampa Ringo med IP54
  Även för utomhusbruk – den vita LED-taklampan Ringo LED-taklampan Ringo är tillverkad i massivt aluminium med akrylhölje som kan användas både inom- och utomhus eftersom den är försedd med kapslingsklass IP54 och är därför skyddad mot damm och vattenstänk. Den lilla, runda LED-taklampan Ringo lyser upp privata eller kommersiella utomhusytor med varmvitt ljus som även kan dimmas med hjälp av en fasvinkel- eller bakåtstyrd dimmer. En LED-drivare är installerad i lampan.
 • Tubo LED-utomhusvägglampa med dubbelljus

  Tubo LED-utomhusvägglampa med dubbelljus
  LED-utomhusvägglampa med belysning uppåt och nedåt LED-utomhusvägglampan Tubo sätter accenter och avger direkt och indirekt ljus på utomhus- och inomhusväggar, som till exempel i korridorer. Lampan som är tillverkad i robust aluminium och har en rörform har LED-lampor högst upp och längst ned, vilket avger ett varmvitt ljus och uppmärksammar fasaden med sin ljusstråle.
 • Indirekt lysande LED-taklampa Sunny

  Indirekt lysande LED-taklampa Sunny
  Rund LED-taklampa Sunny för indirekt belysning Oavsett om Sunny installeras som en tak- eller vägglampa blir varje rum indirekt belyst på ett effektivt sätt utan att bländas. Detta på grund av att LED-lamporna installerades på det lilla, runda elementet på ett sätt så att de bara avger ljus uppåt och bakåt. Där reflekteras det av den vita takkåpan, taket eller väggen och strålar indirekt tillbaka in i rummet. Lampan tillverkad i vitt aluminiumgjutgods är utrustad med en LED-drivare så att den kan anslutas direkt.
 • Inom- och utomhusbruk - LED-takspotlight Newton 35

  Inom- och utomhusbruk - LED-takspotlight Newton 35
  Mångsidigt användbar LED-takspotlight Newton 35 Den runda LED-takspotlight Newton 35 är utrustad med en högkvalitativ aluminiumreflektor och en AC-LED-lampa (8 W) som av sitt varmvita ljus med en färgtemperatur på 3 000 kelvin bakom det särskilda glashöljet. Det finns många användningsområden för Newton 35. Om den används separat eller i grupp ger den omgivningsbelysning eller ljusfyllda accenter, till exempel på undersidan av ett hängskåp i köket eller i taket i bonings- eller sovrummet. Med kapslingsklass IP54 är Newton 35 även skyddad mot stark väderpåverkan. Därför är den även idealisk för utomhusanvändning. Till exempel som ljuskälla för en övertäckt terrass. Strålvinkeln är 30 grader. Leverans inklusive externa anslutningsklämmor.
 • Egger Vigo LED-vägglampa med IP54, svart

  Egger Vigo LED-vägglampa med IP54, svart
  LED-väggarmatur Vigo för inomhus- och utomhusbruk - perfekt för trapphusbelysning Vigo LED-väggarmatur är rund, tillverkad av solid aluminium och med ett ljusutsläpp som är vinklat nedåt.Den är perfekt för att belysa trappor eller golvytor, och tack vare skyddsklassificeringen IP54 är den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Trappor i hallen eller vid ingången till huset belyses säkert och energieffektivt tack vare de integrerade, varmvita lysande lysdioderna. Höljet är halvt stängt på framsidan så att ljuset bländfritt strålar uteslutande i riktning mot golvet.
 • Egger Cleo LED-hänglampa, svart

  Egger Cleo LED-hänglampa, svart
  LED-pendelarmatur Cleo med linsoptik Cleo LED-pendelarmaturens hölje är tillverkat av solid aluminium, vilket gör att den väger mindre och är mycket lättare att montera, samtidigt som den fortfarande ser mycket elegant ut. Den kan även dimmas med en extern fas- eller fasdimmer, som inte ingår. Armaturens tygkabel kan förkortas före installationen, vilket gör det möjligt att installera den på många olika ställen, t.ex. ovanför en disk i entrén eller ovanför ett matbord.
 • Kubisk LED-vägglampa Gino, 6 W

  Kubisk LED-vägglampa Gino, 6 W
  LED-vägglampan Gino - den övertygande kraften av geometri och energimedvetenhet Vägglampan Gino belyses med en stark LED-lampa. Ljuset strålar uppåt och nedåt tack vare lampans unika konstruktion. På så sätt skapas en modern och attraktiv vägglampa som är utmärkt som kompletterande belysning i olika rum. Men Gino sticker inte bara ut med sin ljusstyrka utan även med sin form. Vägglampan är en vit kub som förmedlar en särskilt hög nivå av renlighet och rätlinjighet. Därför är Gino särskilt lämpad för rum som är moderna och rätlinjigt inredda. Lampan kommer väl till pass i en sådan miljö.
 • LED-spotlight Zooom XL med påbyggnadshölje, vit

  LED-spotlight Zooom XL med påbyggnadshölje, vit
  Zooom XL LED-spotlight med justerbar strålvinkel Fördelarna med denna trendiga LED-strålkastare inkluderar inte bara det faktum att den är utrustad med en högkvalitativ glaslins utan också att strålvinkeln kan ställas in från 15 ° till 60 ° och att den kan underbart integreras i många levande stilar tack vare sitt visuella utseende löv. En 4,1 W LED är inbyggd i Zooom XL, som avger bekvämt ljus med en färgtemperatur på 3000 Kelvin och därmed också har en positiv effekt på en mysig atmosfär. LED-spotlight kan också svängas 120 ° och roteras 360 °. LED-drivare är redan inbyggd.
 • Egger Tosca LED-batteribordslampa, vit

  Egger Tosca LED-batteribordslampa, vit
  Tosca batteridriven LED-bordlampa i aluminium Denna Tosca LED-bordsarmatur lämpar sig för användning i områden där en kabel är störande eller där det inte finns något eluttag i närheten, till exempel på bord i restaurangbranschen. Armaturen är tillverkad av pulverlackerad aluminium och erbjuder stor flexibilitet när det gäller ljuset, eftersom den både kan justeras i ljusfärg till varmvitt 2 700 K eller 3 000 K och är utrustad med en dimmer. Bordslampan levereras med USB-kabel och laddningsstation. Vid användning av flera armaturer (t.ex. inom gastronomi) rekommenderas en laddningsstation som kan beställas som tillbehör. Den möjliggör samtidig laddning av 6 armaturer.
 • LED-taklampa Piper, 11 cm

  LED-taklampa Piper, 11 cm
  LED-taklampa Piper - modern LED-punktbelysning för rumslig modellering Denna enkla, men ändå integrerande och tidlösa taklampa använder modern LED-belysning för att uppnå betydande energibesparingar och en lång livslängd. Den inbyggda drivare garanterar perfekt kompatibilitet med elnätet; det solida aluminiumhöljet med akrylglasöverdrag ser ut - och är - tilltalande och professionellt hela tiden. En förstahandsprodukt för rumsmodellering och belysning av alla typer av rum!
 • LED-taklampa Piper, 15 cm

  LED-taklampa Piper, 15 cm
  LED-taklampa Piper - modern LED-punktbelysning för rumslig modellering Denna enkla, men ändå integrerande och tidlösa taklampa använder modern LED-belysning för att uppnå betydande energibesparingar och en lång livslängd. Den inbyggda drivare garanterar perfekt kompatibilitet med elnätet; det solida aluminiumhöljet med akrylglasöverdrag ser ut - och är - tilltalande och professionellt hela tiden. En förstahandsprodukt för rumsmodellering och belysning av alla typer av rum!
 • Modern takspot CL 15, vit

  Modern takspot CL 15, vit
  takspotlight CL 15 för en modern atmosfär takspotlight CL 15 i aluminium imponerar med sin tydliga silhuett. På grund av kapslingsklass IP44 är denna strålkastare också lämplig för utomhusbruk utan tvekan. Den finns i grå och vit.
 • LED-vägglampa Feeling, svart guld

  LED-vägglampa Feeling, svart guld
  Tvåfärgat LED-vägglampa Feeling skapar accentuerad omgivande belysning LED-vägglampan Feeling imponerar med färgkontrasten mellan den svarta nyansytan och den guldfärgade innerytan, vilket ger det emitterade ljuset en varm skimmer. Ljuset avges både direkt nedåt och indirekt uppåt. LED-vägglampan Feeling passar bra med många inredningsstilar. En LED-drivare är integrerad.
 • För inom- och utomhus - LED-vägglampa Flatbox

  För inom- och utomhus - LED-vägglampa Flatbox
  Flatbox LED-vägglampa - kan användas både inne och ute Denna linjärt designade vägglampa är utrustad med kapslingsklass IP54 och kan därför användas både inomhus, t.ex. B. i fuktiga rum, liksom i hela utomhusområdet som modern omgivande belysning. Det avger mjukt, varmt vitt ljus nedåt. En LED-drivare är integrerad.
 • LED-vägglampa Henry, 8,1 W inklusive drivare

  LED-vägglampa Henry, 8,1 W inklusive drivare
  Trevlig vägglampa Henry som extra belysning Den smala vägglampan Henry kan fungera som subtil extra belysning eller som en ljuskälla för mysiga kvällar. Huset i högkvalitativt aluminium ser elegant och tidlöst ut. På grund av det stora utgångsområdet fördelas ljuset jämnt i omgivningen. Denna enkla, tidlösa design passar perfekt i alla inredningsstilar och garanterar energibesparande belysning genom användning av lysdioder. Den integrerade drivare garanterar perfekt kompatibilitet med elnätet. Lämplig även för kommersiella ändamål, till exempel hotell eller kontor. Ljusmedel ingår.
 • Egger Capri LED-bordslampa med spot, vit

  Egger Capri LED-bordslampa med spot, vit
  LED-bordlampa Capri i liten form med justerbar spotlight Den lilla Capri LED-bordlampan, som är en spotlight i aluminium, kan användas för att belysa många olika föremål. Bordsarmaturen är utrustad med en vippströmbrytare, strålkastarhuvudet kan svängas 90° och ljuset från LED:n som är installerad i aluminiumreflektorn med glaskåpa lyser i en mycket behaglig varmvit ljusfärg och kännetecknas också av den mycket goda färgåtergivningen med ett färgåtergivningsindex på Ra>90.
 • Egger Capri LED-bordslampa med spot, svart

  Egger Capri LED-bordslampa med spot, svart
  LED-bordlampa Capri i liten form med justerbar spotlight Den lilla Capri LED-bordlampan, som är en spotlight i aluminium, kan användas för att belysa många olika föremål. Bordsarmaturen är utrustad med en vippströmbrytare, strålkastarhuvudet kan svängas 90° och ljuset från LED:n som är installerad i aluminiumreflektorn med glaskåpa lyser i en mycket behaglig varmvit ljusfärg och kännetecknas också av den mycket goda färgåtergivningen med ett färgåtergivningsindex på Ra>90.
 • Egger Tosca LED-bordslampa med batteri, svart

  Egger Tosca LED-bordslampa med batteri, svart
  Tosca batteridriven LED-bordlampa i aluminium Denna Tosca LED-bordsarmatur lämpar sig för användning i områden där en kabel är störande eller där det inte finns något eluttag i närheten, till exempel på bord i restaurangbranschen. Armaturen är tillverkad av pulverlackerad aluminium och erbjuder stor flexibilitet när det gäller ljuset, eftersom den både kan justeras i ljusfärg till varmvitt 2 700 K eller 3 000 K och är utrustad med en dimmer. Bordslampan levereras med USB-kabel och laddningsstation. Vid användning av flera armaturer (t.ex. inom gastronomi) rekommenderas en laddningsstation som kan beställas som tillbehör. Den möjliggör samtidig laddning av 6 armaturer.
 • Egger Soho bordslampa, mässing

  Egger Soho bordslampa, mässing
  Egger Licht egger soho bordslampa, mässing Soho, för vardagsrum / matsal, aluminium, E27, 40 W, H: 10.5 cm
 • Egger Vigo LED-vägglampa med IP54, vit

  Egger Vigo LED-vägglampa med IP54, vit
  LED-väggarmatur Vigo för inomhus- och utomhusbruk - perfekt för trapphusbelysning Vigo LED-väggarmatur är rund, tillverkad av solid aluminium och med ett ljusutsläpp som är vinklat nedåt.Den är perfekt för att belysa trappor eller golvytor, och tack vare skyddsklassificeringen IP54 är den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Trappor i hallen eller vid ingången till huset belyses säkert och energieffektivt tack vare de integrerade, varmvita lysande lysdioderna. Höljet är halvt stängt på framsidan så att ljuset bländfritt strålar uteslutande i riktning mot golvet.
 • Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål 100 cm

  Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål 100 cm
  Egger Licht egger supreme led-vägglampa, rostfritt stål 100 cm Supreme LED-vägglampa,, för badrum, stålplåt, aluminium, polykarbonat, 14 W, L: 100 cm, H: 4.2 cm
 • Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål 130 cm

  Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål 130 cm
  Egger Licht egger supreme led-vägglampa, rostfritt stål 130 cm Supreme LED-vägglampa,, för badrum, stålplåt, aluminium, polykarbonat, 18 W, L: 130 cm, H: 4.2 cm
 • Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål, 60 cm

  Egger Supreme LED-vägglampa, rostfritt stål, 60 cm
  Egger Licht egger supreme led-vägglampa, rostfritt stål, 60 cm Supreme LED-vägglampa,, för badrum, stålplåt, aluminium, polykarbonat, 10 W, L: 60 cm, H: 4.2 cm
 • Egger Soho hänglampa, svart

  Egger Soho hänglampa, svart
  Pendellampan Soho är en pendellampa med en enda låga och synlig ljuskälla, som är tillverkad av aluminium. Lampans kabel kan förkortas före montering. En glödlampa ingår inte.
 • Egger Soho hänglampa, mässing

  Egger Soho hänglampa, mässing
  Pendellampan Soho är en pendellampa med en enda låga och synlig ljuskälla, som är tillverkad av aluminium. Lampans kabel kan förkortas före montering. En glödlampa ingår inte.
 • Egger Cleo LED-hänglampa, mässing

  Egger Cleo LED-hänglampa, mässing
  LED-pendelarmatur Cleo med linsoptik Cleo LED-pendelarmaturens hölje är tillverkat av solid aluminium, vilket gör att den väger mindre och är mycket lättare att montera, samtidigt som den fortfarande ser mycket elegant ut. Den kan även dimmas med en extern fas- eller fasdimmer, som inte ingår. Armaturens tygkabel kan förkortas före installationen, vilket gör det möjligt att installera den på många olika ställen, t.ex. ovanför en disk i entrén eller ovanför ett matbord.
 • Egger Zooom LED-golvlampa med flexarm platin

  Egger Zooom LED-golvlampa med flexarm platin
  Zooom LED-golvlampa med justerbar strålningsvinkel Den moderna och filigran designade Zooom LED-stativarmaturen passar in i alla miljöer och erbjuder flexibilitet i inriktningen och även i ljuskäglan, eftersom armaturhuvudet kan föras till önskat läge med hjälp av det flexibla sortimentet och även ljuskäglans vinkel kan justeras individuellt i intervallet från smal 15° till bred 60° genom att vrida på armaturhuvudet. Varmvita lysdioder med ett särskilt bra färgåtergivningsindex Ra>90 ger ett mycket behagligt ljus. Armaturens bas är tillverkad av aluminium och armaturens huvud av mässing.
 • Egger Geo LED-taklampa med LED-spotlight, vit

  Egger Geo LED-taklampa med LED-spotlight, vit
  LED taklampa Geo i platt design Den runda LED-takarmaturen Geo i extra platt design är utrustad med en roterbar spot som kan vridas 90° åt två håll och passar för många områden. Armaturens ytmonterade hölje, där LED-drivrutinen är installerad, är tillverkat av aluminium. I korridorer eller vardagsrum, på hotell eller i kommersiella områden är Geo LED-takarmaturen idealisk för fokuserad belysning.
 • Egger Geo LED-taklampa med LED-spotlight, svart

  Egger Geo LED-taklampa med LED-spotlight, svart
  LED taklampa Geo i platt design Den runda LED-takarmaturen Geo i extra platt design är utrustad med en roterbar spot som kan vridas 90° åt två håll och passar för många områden. Armaturens ytmonterade hölje, där LED-drivrutinen är installerad, är tillverkat av aluminium. I korridorer eller vardagsrum, på hotell eller i kommersiella områden är Geo LED-takarmaturen idealisk för fokuserad belysning.
 • Egger Zooom T Flex LED-vägglampa 2 700 K, svart

  Egger Zooom T Flex LED-vägglampa 2 700 K, svart
  LED-vägglampa Zooom T Flex med flexarm och varierbar strålningsvinkel Zooom T Flex LED-vägglampan är otroligt flexibel tack vare sin långa, flexibla arm, som gör att armaturhuvudet kan flyttas till önskad position, och den justerbara strålvinkeln. Den kan ändras från smala 15° till breda 60° genom att vrida armaturhuvudets främre del. En strömbrytare på det runda väggelementet gör armaturen till en idealisk ljuskälla ovanför sängen. LED-drivrutinen är integrerad i väggelementet.
 • Egger Zooom T Flex LED-vägglampa 2 700 K, krom

  Egger Zooom T Flex LED-vägglampa 2 700 K, krom
  LED-vägglampa Zooom T Flex med flexarm och varierbar strålningsvinkel Zooom T Flex LED-vägglampan är otroligt flexibel tack vare sin långa, flexibla arm, som gör att armaturhuvudet kan flyttas till önskad position, och den justerbara strålvinkeln. Den kan ändras från smala 15° till breda 60° genom att vrida armaturhuvudets främre del. En strömbrytare på det runda väggelementet gör armaturen till en idealisk ljuskälla ovanför sängen. LED-drivrutinen är integrerad i väggelementet.
 • Egger Zooom LED-golvlampa med flexarm, svart

  Egger Zooom LED-golvlampa med flexarm, svart
  Zooom LED-golvlampa med justerbar strålningsvinkel Den moderna och filigran designade Zooom LED-stativarmaturen passar in i alla miljöer och erbjuder flexibilitet i inriktningen och även i ljuskäglan, eftersom armaturhuvudet kan föras till önskat läge med hjälp av det flexibla sortimentet och även ljuskäglans vinkel kan justeras individuellt i intervallet från smal 15° till bred 60° genom att vrida på armaturhuvudet. Varmvita lysdioder med ett särskilt bra färgåtergivningsindex Ra>90 ger ett mycket behagligt ljus. Armaturens bas är tillverkad av aluminium och armaturens huvud av mässing.
 • Egger Zooom LED-bordslampa med flexarm, platin

  Egger Zooom LED-bordslampa med flexarm, platin
  LED-bordlampa Zooom tillverkad av solid aluminium LED-bordsarmaturen Zooom erbjuder flexibilitet i inriktningen och även i strålningen, eftersom det långa flexområdet möjliggör variabel justering och strålvinkeln kan justeras på armaturhuvudet genom att vrida det i intervallet 15° till 60°. LED-bordsarmaturen Zooom ger varmvitt ljus som kännetecknas av särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra>90. Den är en energieffektiv och långvarig ljuskälla både på skrivbordet och i vardagsrummet som läslampa.
 • Egger Zooom LED-bordslampa med flexarm, svart

  Egger Zooom LED-bordslampa med flexarm, svart
  LED-bordlampa Zooom tillverkad av solid aluminium LED-bordsarmaturen Zooom erbjuder flexibilitet i inriktningen och även i strålningen, eftersom det långa flexområdet möjliggör variabel justering och strålvinkeln kan justeras på armaturhuvudet genom att vrida det i intervallet 15° till 60°. LED-bordsarmaturen Zooom ger varmvitt ljus som kännetecknas av särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra>90. Den är en energieffektiv och långvarig ljuskälla både på skrivbordet och i vardagsrummet som läslampa.
 • Egger Saxo on LED-vägglampa för inom- och utomhus

  Egger Saxo on LED-vägglampa för inom- och utomhus
  Rund LED-vägglampa Saxo on med skyddsklass IP54 Den lilla Saxo on LED-väggarmaturen kan installeras både inomhus och utomhus eftersom den har IP54-skydd mot damm och stänkvatten. Den runda kroppen av solid aluminium innehåller en varmvit lysdiod i ett asymmetriskt arrangemang, vars ljus kommer ut ur kroppen i en liten vinkel. Saxo LED-väggarmatur ser särskilt dekorativ ut när den monteras i flera enheter på en fasad.
 • Egger Rona LED-vägglampa med USB-port och hylla

  Egger Rona LED-vägglampa med USB-port och hylla
  LED-vägglampa Rona med justerbar spot, USB-anslutning och hylla Rona LED-vägglampan visar sig vara en praktisk sänglampa tack vare det justerbara LED-ljuset i den vridbara och svängbara spotten och utrustningen med USB-anslutning vid lampans övre kant och det praktiska förvaringsutrymmet för smarttelefonen under laddning. Armaturen i solid aluminium är utrustad med en praktisk växelströmbrytare på toppen av väggfästet. Den smala, cylindriska spotten kan vridas 330° på hållaren och svängas 90° och är utrustad med en varmvit LED.
 • Egger Harmony Flex vägglampa med LED-flexarm

  Egger Harmony Flex vägglampa med LED-flexarm
  Vägglampa Harmony Flex i krom med kvadratisk tygskärm och LED-flexarm Harmony Flex-vägglampan är tidlös, modern och praktisk. Tack vare den flexibla armen med en liten LED-spot, den gräddfärgade tygskärmen och de två brytarna, med vilka båda ljuskällorna kan kopplas separat, är den perfekt att montera vid sängkanten. Vare sig det är på ett hotell eller i ett privat sovrum - Harmony Flex-vägglampan ger riktad belysning för läsning tack vare den flexibla armen med integrerad linsoptik, genom vilken ljuset från den varmvita LED-lampan sänds ut i en vinkel på 40°, och behaglig omgivande belysning tack vare glödlampan som ska sättas in i skärmen (E27 max. 60W - ingår inte).
 • Egger York LED-gånglampa grå, 65 cm

  Egger York LED-gånglampa grå, 65 cm
  Egger Licht egger york led-gånglampa grå, 65 cm York LED-gånglampa, aluminium, 6 W, L: 10.8 cm, B: 10.8 cm, H: 65 cm
 • Egger Webster LED-gånglampa, 90 cm

  Egger Webster LED-gånglampa, 90 cm
  Egger Licht egger webster led-gånglampa, 90 cm Webster LED-gånglampa,, aluminium, 5.4 W, L: 10 cm, B: 10 cm, H: 90 cm
 • Integrerad LED-vägglampa Ginger, 7 W

  Integrerad LED-vägglampa Ginger, 7 W
  LED-vägglampan Ginger - tilltalande och allmänt användbar väggbelysning med energimedvetenhet Den här enkla, men just därför integrerade och tidlösa vägglampan använder sig av en modern, dubbelsidig LED-belysning för att uppnå en hygglig energibesparing och en hög livslängd. Den redan installerade drivrutinen möjliggör en oklanderlig kompatibilitet med elnätet, och det solida aluminiumhöljet är dessutom visuellt tilltalande och professionellt i alla lägen. Därför är Ginger LED-väggarmaturen också ovillkorligen lämplig för användning i korridorer och korridorer i t.ex. hotellanläggningar. För rumsmodellering och belysning, en produkt som är förstahandsvalet!