Edgeform lampor

 • Edgeform Canspot 55 Triple Round Spotlight Vit - Taklampor Aluminium Vit - OC1-04-W

  Edgeform Canspot 55 Triple Round Spotlight Vit - Taklampor Aluminium Vit - OC1-04-W
  Lys upp din värld med Canspot 55 Triple Round Spotlight från Edgeform! Denna precisionsdesignade belysningslösning ger en sömlös blandning av stil och funktion i ditt hem eller på din arbetsplats. De tre justerbara lampskärmarna ger oöverträffad flexibilitet, så att du kan rikta ljuset precis där du behöver det. Oavsett om din stil är modern, traditionell eller någonstans däremellan, kommer denna spotlight att tillföra elegans och atmosfär i lika hög grad. Bra att veta om Canspot 55 Triple Round spotlight - Canspot 55 Triple Round uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Triple Round är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Fix 84 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-04-WB

  Edgeform Edgespot Fix 84 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-04-WB
  Vi presenterar Edgespot Fix 84, en spotlight som omdefinierar elegans. Denna kvalitetsspotlight från den sofistikerade kollektionen Edgeform ger en touch av förfining till alla tak. Den är perfekt för rum av alla storlekar och avger ett direkt nedåtriktat ljus som subtilt framhäver ditt utrymme. Välj mellan elegant vitt eller svart, kompletterat med en elegant mässingskant för en touch av lyx. Bra att veta om Edgespot Fix 84 spotlight - Edgespot Fix 84 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Fix 84 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Single 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-02-WB

  Edgeform Edgespot Single 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-02-WB
  Vi presenterar Edgespot Single 65 - en elegant och mångsidig spotlight från Edgeform som är perfekt för att ge ditt utrymme den eleganta touch som krävs. Med sin smala kant av polerad mässing och en sofistikerad aluminiumkropp är denna lampa expertutformad för att ge en touch av klass till alla miljöer. Det handlar inte bara om estetik - Edgespot Single 65 är mycket funktionell med en rund bas som är idealisk för både vägg- och takupphängning och ger justerbar, fokuserad belysning överallt där det behövs. Bra att veta om Edgespot Single 65 spotlight - Edgespot Single 65 uppskattas för det riktbara ljuset.- Edgespot Single 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Double Spotlight Vit - Taklampor Aluminium Vit - OC1-02-W

  Edgeform Canspot 55 Double Spotlight Vit - Taklampor Aluminium Vit - OC1-02-W
  Fördjupa dig i den eleganta men ändå praktiska världen av Canspot 57 dubbel spotlight från Edgeform. En dröm för alla inredningsentusiaster som söker precision och stil, och denna innovativa produkt lovar inte bara att lysa upp ditt utrymme, utan också att höja dess estetiska nivå. Vad gör Canspot 55 Double så distinkt? De justerbara huvudena ger dig möjlighet att kanalisera ljuset exakt dit du behöver det och skapa en stämning som passar ditt humör eller din uppgift. Bra att veta om Canspot 55 Double spotlight - Canspot 55 Double uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Double är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Plafon 30 Taklampa Vit/ Mässing

  Edgeform Plafon 30 Taklampa Vit/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Edgespot Fix 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-01-BB

  Edgeform Edgespot Fix 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-01-BB
  Förbättra din belysning med den sofistikerade Edgespot Fix 65 från Edgeform. Denna förstklassiga spotlightlösning i aluminium passar både små och stora rum och ger ett direkt, nedåtriktat ljus som omedelbart förhöjer ditt utrymme, oavsett om det är ditt mysiga kök eller expansiva vardagsrum. Edgespot Fix 65 är också beundrad för sin minimalistiska design, kompletterad med en elegant tunn mässingskant, vilket ger den en touch av lyx. Bra att veta om Edgespot Fix 65 spotlight - Edgespot Fix 65 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Fix 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Urc 26 Vägglampa Amber - Vägglampor Munblåst Glas Amber - EU4-02-AB

  Edgeform Urc 26 Vägglampa Amber - Vägglampor Munblåst Glas Amber - EU4-02-AB
  Lys upp ditt hem med den förtrollande utstrålningen från Urc vägglampa från Edgeform. Varje del är omsorgsfullt handgjord och förkroppsligar den sömlösa sammanslagningen av traditionellt hantverk med modern design. De omsorgsfullt arrangerade metallringarna är inte bara visuellt fängslande; de förstärker det munblåsta glasets reflekterande egenskaper och bildar fascinerande mönster över dina väggar. Välj Urc vägglampa antingen som mittpunkt eller i ett kollektivt arrangemang för att skapa en förtrollande atmosfär. Vägglampan Urc från Edgeform är perfekt för dem som uppskattar den fina blandningen av estetik och funktionalitet och förvandlar vanliga utrymmen till riken av fängslande charm och elegans. Dess hållbara konstruktion av munblåst glas och stål säkerställer att den förblir ett tidlöst inslag i ditt hem. Bra att veta om Urc vägglampa - Magiskt ljusspel på väggarna.- Erbjuds i flera varianter.- Gjord av munblåst glas.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Amber Vägglampor i Munblåst glas från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Single Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-01-B

  Edgeform Canspot 55 Single Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-01-B
  Möt Canspot 55 Single spotlight från Edgeform. Denna pärla, med en utsökt minimalistisk design, ger dig oöverträffad anpassningsförmåga. Det justerbara huvudet ger dig precisionen att rikta ljuset exakt där du behöver det. Kan det bli bättre? Ja, det kan det. Canspot 55 Single passar inte bara utmärkt i hemmet, den smälter också sömlöst in på kontor och i butiker. Så oavsett om du längtar efter en mysig kväll med läsning, jobbar hela natten på kontoret eller vill lyfta fram butikens mest sålda varor är Canspot 55 Single din perfekta spotlight. Bra att veta om Canspot 55 Single spotlight - Canspot 55 Single uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Single är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Triple Bar Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - OC1-03-B

  Edgeform Canspot 55 Triple Bar Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - OC1-03-B
  Denna sofistikerade lampa har oöverträffad flexibilitet med tre justerbara lampskärmar, så att du kan styra ljuset precis dit du behöver det. Oavsett om du vill belysa en hemarbetsplats eller lyfta fram produkter i en butik, så har Canspot 55 allt du behöver. Den minimalistiska designen är arkitektoniskt utformad och passar alla inredningar - från moderna loft till traditionella kontor. Bra att veta om Canspot 55 Triple Bar spotlight - Canspot 55 Triple Bar uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Triple Bar är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Triple Bar Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - OC1-03-W

  Edgeform Canspot 55 Triple Bar Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - OC1-03-W
  Denna sofistikerade lampa har oöverträffad flexibilitet med tre justerbara lampskärmar, så att du kan styra ljuset precis dit du behöver det. Oavsett om du vill belysa en hemarbetsplats eller lyfta fram produkter i en butik, så har Canspot 55 allt du behöver. Den minimalistiska designen är arkitektoniskt utformad och passar alla inredningar - från moderna loft till traditionella kontor. Bra att veta om Canspot 55 Triple Bar spotlight - Canspot 55 Triple Bar uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Triple Bar är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Single 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-02-BB

  Edgeform Edgespot Single 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-02-BB
  Vi presenterar Edgespot Single 65 - en elegant och mångsidig spotlight från Edgeform som är perfekt för att ge ditt utrymme den eleganta touch som krävs. Med sin smala kant av polerad mässing och en sofistikerad aluminiumkropp är denna lampa expertutformad för att ge en touch av klass till alla miljöer. Det handlar inte bara om estetik - Edgespot Single 65 är mycket funktionell med en rund bas som är idealisk för både vägg- och takupphängning och ger justerbar, fokuserad belysning överallt där det behövs. Bra att veta om Edgespot Single 65 spotlight - Edgespot Single 65 uppskattas för det riktbara ljuset.- Edgespot Single 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Double 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-03-BB

  Edgeform Edgespot Double 65 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-03-BB
  Möt Edgespot Double 65 spotlight från Edgeform. Denna eleganta men ändå praktiska spotlight är tillverkad av robust aluminium och utsmyckad med smala kanter i mässing, vilket ger ditt hem en överdådig känsla. Med sin mångsidiga design kan den enkelt monteras på väggen eller i taket och erbjuder den perfekta blandningen av funktionalitet och estetik. I linje med Edgeforms minimalistiska design skapar den en balans mellan enkelhet och elegans. Bra att veta om Edgespot Double 65 spotlight - Edgespot Double 65 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Double 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Fix 84 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-04-BB

  Edgeform Edgespot Fix 84 Spotlight Svart / Mässing - Taklampor Aluminium Svart - ED1-04-BB
  Vi presenterar Edgespot Fix 84, en spotlight som omdefinierar elegans. Denna kvalitetsspotlight från den sofistikerade kollektionen Edgeform ger en touch av förfining till alla tak. Den är perfekt för rum av alla storlekar och avger ett direkt nedåtriktat ljus som subtilt framhäver ditt utrymme. Välj mellan elegant vitt eller svart, kompletterat med en elegant mässingskant för en touch av lyx. Bra att veta om Edgespot Fix 84 spotlight - Edgespot Fix 84 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Fix 84 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Double Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-02-B

  Edgeform Canspot 55 Double Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-02-B
  Fördjupa dig i den eleganta men ändå praktiska världen av Canspot 57 dubbel spotlight från Edgeform. En dröm för alla inredningsentusiaster som söker precision och stil, och denna innovativa produkt lovar inte bara att lysa upp ditt utrymme, utan också att höja dess estetiska nivå. Vad gör Canspot 55 Double så distinkt? De justerbara huvudena ger dig möjlighet att kanalisera ljuset exakt dit du behöver det och skapa en stämning som passar ditt humör eller din uppgift. Bra att veta om Canspot 55 Double spotlight - Canspot 55 Double uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Double är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Urc Vägglampa 19 Smoke

  Edgeform Urc Vägglampa 19 Smoke
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampa. Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en slimmad, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Urc Vägglampa 26 Smoke

  Edgeform Urc Vägglampa 26 Smoke
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampan . Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en slimmad, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Urc Vägglampa 26 Amber

  Edgeform Urc Vägglampa 26 Amber
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampa. Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en smal, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Urc Vägglampa 36 Amber

  Edgeform Urc Vägglampa 36 Amber
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampa. Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en smal, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Plafon 20 Taklampa Vit/ Mässing

  Edgeform Plafon 20 Taklampa Vit/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Urc Vägglampa 36 Smoke

  Edgeform Urc Vägglampa 36 Smoke
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampa. Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en slimmad, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Urc 19 Vägglampa Amber - Vägglampor Munblåst Glas Amber - EU4-01-AB

  Edgeform Urc 19 Vägglampa Amber - Vägglampor Munblåst Glas Amber - EU4-01-AB
  Lys upp ditt hem med den förtrollande utstrålningen från Urc vägglampa från Edgeform. Varje del är omsorgsfullt handgjord och förkroppsligar den sömlösa sammanslagningen av traditionellt hantverk med modern design. De omsorgsfullt arrangerade metallringarna är inte bara visuellt fängslande; de förstärker det munblåsta glasets reflekterande egenskaper och bildar fascinerande mönster över dina väggar. Välj Urc vägglampa antingen som mittpunkt eller i ett kollektivt arrangemang för att skapa en förtrollande atmosfär. Vägglampan Urc från Edgeform är perfekt för dem som uppskattar den fina blandningen av estetik och funktionalitet och förvandlar vanliga utrymmen till riken av fängslande charm och elegans. Dess hållbara konstruktion av munblåst glas och stål säkerställer att den förblir ett tidlöst inslag i ditt hem. Bra att veta om Urc vägglampa - Magiskt ljusspel på väggarna.- Erbjuds i flera varianter.- Gjord av munblåst glas.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Amber Vägglampor i Munblåst glas från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Urc 26 Vägglampa Rök - Vägglampor Munblåst Glas Smoke - EU4-02-SS

  Edgeform Urc 26 Vägglampa Rök - Vägglampor Munblåst Glas Smoke - EU4-02-SS
  Lys upp ditt hem med den förtrollande utstrålningen från Urc vägglampa från Edgeform. Varje del är omsorgsfullt handgjord och förkroppsligar den sömlösa sammanslagningen av traditionellt hantverk med modern design. De omsorgsfullt arrangerade metallringarna är inte bara visuellt fängslande; de förstärker det munblåsta glasets reflekterande egenskaper och bildar fascinerande mönster över dina väggar. Välj Urc vägglampa antingen som mittpunkt eller i ett kollektivt arrangemang för att skapa en förtrollande atmosfär. Vägglampan Urc från Edgeform är perfekt för dem som uppskattar den fina blandningen av estetik och funktionalitet och förvandlar vanliga utrymmen till riken av fängslande charm och elegans. Dess hållbara konstruktion av munblåst glas och stål säkerställer att den förblir ett tidlöst inslag i ditt hem. Bra att veta om Urc vägglampa - Magiskt ljusspel på väggarna.- Erbjuds i flera varianter.- Gjord av munblåst glas.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Smoke Vägglampor i Munblåst glas från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Urc 19 Vägglampa Rök - Vägglampor Munblåst Glas Smoke - EU4-01-SS

  Edgeform Urc 19 Vägglampa Rök - Vägglampor Munblåst Glas Smoke - EU4-01-SS
  Lys upp ditt hem med den förtrollande utstrålningen från Urc vägglampa från Edgeform. Varje del är omsorgsfullt handgjord och förkroppsligar den sömlösa sammanslagningen av traditionellt hantverk med modern design. De omsorgsfullt arrangerade metallringarna är inte bara visuellt fängslande; de förstärker det munblåsta glasets reflekterande egenskaper och bildar fascinerande mönster över dina väggar. Välj Urc vägglampa antingen som mittpunkt eller i ett kollektivt arrangemang för att skapa en förtrollande atmosfär. Vägglampan Urc från Edgeform är perfekt för dem som uppskattar den fina blandningen av estetik och funktionalitet och förvandlar vanliga utrymmen till riken av fängslande charm och elegans. Dess hållbara konstruktion av munblåst glas och stål säkerställer att den förblir ett tidlöst inslag i ditt hem. Bra att veta om Urc vägglampa - Magiskt ljusspel på väggarna.- Erbjuds i flera varianter.- Gjord av munblåst glas.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Smoke Vägglampor i Munblåst glas från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Urc Vägglampa 19 Amber

  Edgeform Urc Vägglampa 19 Amber
  Designad av Rune Krøjgaard för Edgeform Upplev en harmonisk blandning av elegans och innovativ ljusdesign med Urc Vägglampa. Inspirerad av sjöborrens känsliga form presenterar denna vägglampa en hisnande "ryggradseffekt" som strålar ut från en central sfär. Det munblåsta glaset är perfekt utfört och skapar ett förtrollande spel av ljus och skugga genom sina dynamiska mönster. Denna lampa är mer än bara ett blickfång – det är ett funktionellt mästerverk. Lampans varma och behagliga ljus skapar en avkopplande atmosfär i vardagsrum, sovrum eller hallar. Den detaljerade glasdesignen i kombination med en smal, minimalistisk metallram skapar en sömlös och elegant helhet. Låt Urc Vägglampan lägga till en unik touch av konstnärlig belysning till ditt hem, där estetik möter funktion.
 • Edgeform Flipspot 100 Spotlight Vit - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Vit - OF1-01-W

  Edgeform Flipspot 100 Spotlight Vit - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Vit - OF1-01-W
  Lys upp ditt utrymme med stil med Flipspot 100 från Edgeform! Denna eleganta, moderna spotlight är tillverkad av slitstark pulverlackerad aluminium och ger en touch av elegans till alla utrymmen - oavsett om det är hemmakontoret, köket eller hallen. Flipspot 100 är perfekt för arbetsbelysning och gör att du kan framhäva konstverk, lysa upp din arbetsyta eller skapa en härlig atmosfär vid din matlagningsplats. Den mångsidiga designen kompletterar en rad olika inredningsstilar från modernt till minimalistiskt. För dem som uppskattar detaljer är Flipspot 100 ett bevis på utsökt hantverk. Edgeforms engagemang för kvalitet innebär att du investerar i en belysningslösning som inte bara ser fantastisk ut utan också är byggd för att hålla länge. Bra att veta om Flipspot 100 spotlight - Flipspot 100 uppskattas för det riktbara ljuset.- Flipspot 100 är också omtyckt för den justerbara färgtemperaturen.- Ingår i serien Flipspoth.- Ljuskälla ingår.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Vit Taklampor i Pulverlackerad aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Flipspot 100 Spotlight Svart - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Svart - OF1-01-B

  Edgeform Flipspot 100 Spotlight Svart - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Svart - OF1-01-B
  Lys upp ditt utrymme med stil med Flipspot 100 från Edgeform! Denna eleganta, moderna spotlight är tillverkad av slitstark pulverlackerad aluminium och ger en touch av elegans till alla utrymmen - oavsett om det är hemmakontoret, köket eller hallen. Flipspot 100 är perfekt för arbetsbelysning och gör att du kan framhäva konstverk, lysa upp din arbetsyta eller skapa en härlig atmosfär vid din matlagningsplats. Den mångsidiga designen kompletterar en rad olika inredningsstilar från modernt till minimalistiskt. För dem som uppskattar detaljer är Flipspot 100 ett bevis på utsökt hantverk. Edgeforms engagemang för kvalitet innebär att du investerar i en belysningslösning som inte bara ser fantastisk ut utan också är byggd för att hålla länge. Bra att veta om Flipspot 100 spotlight - Flipspot 100 uppskattas för det riktbara ljuset.- Flipspot 100 är också omtyckt för den justerbara färgtemperaturen.- Ingår i serien Flipspoth.- Ljuskälla ingår.- Erbjuds i flera varianter. Vi har valt ut Svart Taklampor i Pulverlackerad aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Plafon 45 Taklampa Vit/ Mässing

  Edgeform Plafon 45 Taklampa Vit/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Plafon 45 Taklampa Svart/ Mässing

  Edgeform Plafon 45 Taklampa Svart/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Plafon 30 Taklampa Svart/ Mässing

  Edgeform Plafon 30 Taklampa Svart/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Plafon 20 Taklampa Svart/ Mässing

  Edgeform Plafon 20 Taklampa Svart/ Mässing
  Plafon-kollektionen från Edgeform kombinerar teknisk expertis med minimalistisk design på ett imponerande sätt. På grund av de eleganta mässingsdetaljerna är Plafon en kombination av stil och funktionalitet. Designen bakom Plafon fokuserar på en smal nordisk look, och lampan är en av de tunnaste taklampor på marknaden. Genom att kombinera den tunna designen med en upphöjd baldakin uppnår du en imponerande flyteffekt när lampan är installerad. Detta ger en fin kontrast av skuggor mot själva belysningen. Plafon är en minimalistisk lampa som kan placeras på de flesta ställen i hemmet. Lampan är elegant, tar inte mycket plats och är därför idealisk att placera i områden som entrén, entrén eller som vägglampa i ett rum. Med Plafon får du en lampa av högsta kvalitet, och varje enskild del är noggrant utvecklad för att uppnå högsta standard. Detta fokus på utveckling bidrar också till att säkerställa dess eleganta slimmade utseende. Dessutom är Plafon utrustad med en matt lampskärm, vilket ger ett fint och jämnt ljus.
 • Edgeform Edgespot Fix 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-01-WB

  Edgeform Edgespot Fix 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-01-WB
  Förbättra din belysning med den sofistikerade Edgespot Fix 65 från Edgeform. Denna förstklassiga spotlightlösning i aluminium passar både små och stora rum och ger ett direkt, nedåtriktat ljus som omedelbart förhöjer ditt utrymme, oavsett om det är ditt mysiga kök eller expansiva vardagsrum. Edgespot Fix 65 är också beundrad för sin minimalistiska design, kompletterad med en elegant tunn mässingskant, vilket ger den en touch av lyx. Bra att veta om Edgespot Fix 65 spotlight - Edgespot Fix 65 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Fix 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Edgespot Double 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-03-WB

  Edgeform Edgespot Double 65 Spotlight Vit / Mässing - Taklampor Aluminium Vit - ED1-03-WB
  Möt Edgespot Double 65 spotlight från Edgeform. Denna eleganta men ändå praktiska spotlight är tillverkad av robust aluminium och utsmyckad med smala kanter i mässing, vilket ger ditt hem en överdådig känsla. Med sin mångsidiga design kan den enkelt monteras på väggen eller i taket och erbjuder den perfekta blandningen av funktionalitet och estetik. I linje med Edgeforms minimalistiska design skapar den en balans mellan enkelhet och elegans. Bra att veta om Edgespot Double 65 spotlight - Edgespot Double 65 uppskattas för det nedåtriktade ljuset.- Edgespot Double 65 är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium och mässing.- Ingår i serien Edgespot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.
 • Edgeform Canspot 55 Triple Round Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-04-B

  Edgeform Canspot 55 Triple Round Spotlight Svart - Taklampor Aluminium Svart - OC1-04-B
  Lys upp din värld med Canspot 55 Triple Round Spotlight från Edgeform! Denna precisionsdesignade belysningslösning ger en sömlös blandning av stil och funktion i ditt hem eller på din arbetsplats. De tre justerbara lampskärmarna ger oöverträffad flexibilitet, så att du kan rikta ljuset precis där du behöver det. Oavsett om din stil är modern, traditionell eller någonstans däremellan, kommer denna spotlight att tillföra elegans och atmosfär i lika hög grad. Bra att veta om Canspot 55 Triple Round spotlight - Canspot 55 Triple Round uppskattas för det riktbara ljuset.- Canspot 55 Triple Round är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Spotlight i aluminium.- Ingår i serien Canspot.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Edgeform med stor omsorg.