Eco-Light lampor

 • Rund utomhusvägglampa NANDIN

  Rund utomhusvägglampa NANDIN
  Effektfull utomhusvägglampa Nandin i kontrastfärgerna svart och vitt En behagligt klar utomhusbelysning garanteras med den kontrastrika lampan Nandin. Den opalvita insatsen av polykarbonat är fordrad med nätliknande, runt aluminiumgods. Damm- och stänkvattenskyddad med skyddsklass IP54. Avsedd för LED-lampor eller energisparlampor.
 • Modern utomhusvägglampa BONN

  Modern utomhusvägglampa BONN
  Modern och högkvalitativ utomhusvägglampa BONN Denna högkvalitativa utomhusvägglampa är tillverkad av antracitfärgat, väderbeständigt gjutgods av aluminium. Den opalvita insatsen av polykarbonat skapar behagligt ljus. Den smala ljusspalten ger dessutom en dekorativ effekt.
 • LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund rostfritt stål
  Halvrund LED-vägglampa Dodd i rostfritt stål - IP44Ett rostfritt stål är ett tidlöst, alltid modernt och framför allt robust material, vilket är anledningen till att det ofta används i tillverkningen av vägglampor för utomhusbruk. Dodd LED utomhusvägglampa är också tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den till en ädel ljuskälla. Den utstrålar sitt ljus jämnt uppåt och nedåt på väggen. Därmed ger den inte bara en fantastisk visuell effekt utan också tillräcklig ljusstyrka i privata och offentliga utomhusområden.
 • LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund, antracit

  LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund, antracit
  IP44 - Dodd utomhusvägglampa i aluminium med LED-ljusMed varmvitt LED-ljus lyser Dodd utomhusvägglampan upp de yttre fasaderna på privata eller offentliga byggnader på ett elegant och diskret sätt. Dess kompakta konstruktion och enkla design gör att den verkar mycket diskret i dagsljus och drar uppmärksamhet till ljuseffekten i mörker. Konstruktioner av ytterväggar iscensätts perfekt med Dodd - och för övrigt ger den den nödvändiga säkerheten genom att garantera en ljus belysning av omgivningen.
 • Groove – spindelaktig hänglampa i vintage-design

  Groove – spindelaktig hänglampa i vintage-design
  Vintage-hänglampa Groove med sex vajrar Även om en spindel inte har sex, utan åtta ben, påminner hänglampan Groove med sina 6 lampor om krypet. Upphängen av vridna vajrar kan med hjälp av takkrokarna som ingår monteras i valfria avstånd till lampans mittpunkt i taket – antingen tätt på varandra för att skapa koncentrerat, kraftfullt ljus eller med stora mellanrum för att belysa en så stor yta som möjligt. Oavsett vilken form man väljer blir Groove med sin charmerande formgivning garanterat rummets blickfång.
 • Vägglampa Pluto i svart och vitt, 1 lampa

  Vägglampa Pluto i svart och vitt, 1 lampa
  Pluto-vägglampa med en lampa - lyckat kontrastspel Motsatser attraherar som bekant - och i fallet med Pluto-vägglampan resulterar de till och med i en harmonisk helhetsbild. Den sfäriska skärmen av opalglas avger ljuset jämnt i alla riktningar. Den monteras framför ett väggfäste i aluminium, som är utformat som en svart, rektangulär stång. Pluto gör ett utmärkt intryck i privata vardagsrum med modern inredningsstil, men kan också placeras som en extra ljuskälla i till exempel en foajé i offentliga utrymmen.
 • Hänglampa Amarcord, 4 lampor

  Hänglampa Amarcord, 4 lampor
  Amarcord – individuell hänglampa i rördesign Med hänglampan Amarcord skapade formgivarna verkligen ett unikt utseende. Ett rustikt kedjeupphäng håller ett avlångt rör – ett faktiskt rör! Lampans stomme liknar nämligen ett vattenrör på pricken. Detta utseende kompletteras av lampans yta som gör intrycket av att vara gammal och har en rostfärg som harmoniserar perfekt med Amarcords formgivning. Passande globlampor kompletterar hänglampans roliga design och påminner till och med lite om vattendroppar.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Stripes

  Modern LED-utomhusvägglampa Stripes
  LED-utomhusvägglampan Stripes lyser uppåt och nedåt Stripes är en attraktiv utomhusvägglampa som drivs med modernaste LED-teknik. Den behöver bara litet ström i jämförelse med vanliga glödlampor och är därför särskilt energieffektiv. Stripes består av snyggt rostfritt stål och är skyddad mot väderpåverkan med IP44. Tack vare ljuset som lyser uppåt och nedåt skapas en dekorativ ljusatmosfär. Genom extra ljusutsläpp i kåpan får designen en särskilt ädel och stämningsfull ton.
 • Antikt gestaltad utomhusvägglampa Bird

  Antikt gestaltad utomhusvägglampa Bird
  Bird – utomhusvägglampa i antikt brun-gyllene färg Utseendet samt ytan ger utomhusvägglampan Bird en antik känsla. Väggfästet består av aluminium som har en brun-gyllene färg. Det genomskinliga lampglaset omges av en burliknande skärm som inte bara skyddar lampglaset, utan ger lampan även sitt unika utseende. Det genomskinliga lampglaset garanterar dessutom att ljuset avges fritt i omgivningen. Vi rekommenderar att välja en dekorativ LED-filamentlampa som pricken över i:et.
 • LED-vägglampa Ilumi för utomhusbruk

  LED-vägglampa Ilumi för utomhusbruk
  Elegant LED-vägglampa Ilumi i rostfritt stål för utomhusbruk Liten men mäktig - det är LED-vägglampan Ilumi för utomhusbruk. Den berikar balkonger, terrasser, entréer eller trappor med ett elegant ljus som sprider sig nedåt på husväggen. Vid utformningen av den här lampan lades stor vikt vid robusthet och väderbeständighet, vilket framgår av lampkroppen i rostfritt stål och skyddsklass IP54.
 • LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm

  LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm
  LED-hänglampa Helix – spiralformat lampelement i svart och guld LED-hänglampan Helix svart och guldfärgade lampskärm är precis vad namnet antyder. Den perfekta spiralen av multipla varv är svart på utsidan och guld på insidan. På de två centrala varven är den fäst vid takkåpan med en tunn svart kabel. Vid den övre vändpunkten i varje varv monteras en LED-lampa som lyser upp den guldfärgade insidan. Den här egenskapen förstärker spiraleffekten och ger en fascinerande belysning. Lampan är dimbar via en vanlig ljusströmbrytare eftersom den reagerar på antalet tryck och därför varierar i tre steg.
 • LED-utomhusvägglampa Dodd, kantig, antracit

  LED-utomhusvägglampa Dodd, kantig, antracit
  Dodd - enkel LED väggarmatur för utomhusbruk i aluminiumDen nedåtgående och uppåtgående belysningen ser snygg ut på nästan alla utomhusfasader. En tråkig husvägg kan iscensättas skickligt med rätt belysning. Dodd LED-utomhusväggsarmatur för utomhusbruk lämpar sig inte bara för att visuellt förstärka utomhusområdet, utan fungerar också som en ljuskälla för att belysa ojämna stigar och trappor så att du kan gå säkert i mörkret. Tack vare skyddsklass IP44 påverkas den inte av vädret.
 • Taklampa Lover 1 lampa, svart

  Taklampa Lover 1 lampa, svart
  Formbar taklampa Lover Taklampan Lover är en sann multitalang, eftersom den garanterat sörjer för lite dynamik i lägenheten. Hela lampan består av en silikonbeklädd svanhals – och denna är full av överraskningar! Tack vare lamparmens nästan obegränsade flexibilitet kan Lovers utseende förnyas konstant, eftersom den kan vridas, knytas och böjas precis som man vill. Därmed är också taklampans bruksområden många. I tonårsrum, vardagsrum, ovanför matbord eller i sovrum – Lover passar bara överallt. Placeras flera lampor i grupp kommer detta garanterat att dra blickarna till sig.
 • Golvlampa Grid med korgformad skärm

  Golvlampa Grid med korgformad skärm
  Rutnät golvlampa med korgformad skärm Lampskärmen på den trebenta golvlampa Grid påminner om en gammal järnkorg med sin rundade form och galler. Mitt i korgen sitter ett E27- uttag som är idealiskt utrustat med en glödlampa. Så här blir effekten av en vintage lampa till sin rätt. Lampskärmen i burutseendet skapar ett intressant skuggmönster på väggen när lampan tänds, vilket gör denna lampa till ett unikt dekorativt element.
 • Vägglampa Shine up & downlight i vitt

  Vägglampa Shine up & downlight i vitt
  Vägglampa Glans av gips att måla över Vägglampans Shine-hölje är av gips. Den cylindriska lampan monteras direkt på väggen och kan sedan målas över med vilken väggfärg som helst. Det innebär att det inte finns någon kontrast på väggen och lampan kan bytas ut vid varje förändring i väggfärgen. Armaturen är därför helt oberoende av färgpreferenser eller trender och kan anpassas till alla förändringar.
 • Bordslampa Amarcord, 1 lampa

  Bordslampa Amarcord, 1 lampa
  Industriell bordslampa Amarcord i rostlook Amarcord bordslampa ger ett helt nytt bruk av ett konventionellt vattenrör, som vanligtvis bara finns i källarrum. Rostiga vattenrör bildar stativ för denna lampa - och ingen detalj lämnades till slumpen. En speciell blickfång är den lilla kran som placerades i mitten av ramen i rätt stil och inbjuder dig att sätta på den! Tyvärr donerar inte Amarcord vatten, men ljuset är desto vackrare om en snygg ljuskälla används.
 • LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 40 cm

  LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 40 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Chic i borstat guldfinish - glas med lättnadskonstruktion Den eleganta LED-vägglampan kommer på ett elegant och modernt sätt med det borstad guldskyddet i aluminium, som sticker ut med en böjd kant framför diffusorn av satinerat glas bakom den. Den senare har en reliefstruktur som skapar en oregelbunden sekvens av ljusare och mörkare detaljer under drift. LED-lampornas universella vita ljus belyser omgivningen diffust.
 • LED-vägglampa Flare Small, guld

  LED-vägglampa Flare Small, guld
  Strålformad LED-vägglampa Flare med indirekt ljus LED-vägglampan Flare ger en riktigt hänförande ljusbild när lampan tänds. Lampans halvcirkelformade skärm är bruten så att den ser ut som solstrålar. I skärmens mitt placeras lampan på ett avstånd så att endast lampskärmen belyses. Detta reflekterar sedan ett skimrande, indirekt ljus. Väggen belyses genom utrymmet mellan skärmarna och en strålformad ljusbild skapas. Armaturen kan monteras i taket eller på vägg.
 • LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K svart

  LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K svart
  LED-hänglampa Shanghai - en spännande struktur bestående av åtta ljusremsor Denna ovanliga konstruktion av Shanghai LED-hängande ljus är en absolut höjdpunkt för varje elegant och modern lägenhet. Denna lampa består av totalt åtta svarta ljusremsor av aluminium och trollar fram en spännande bild i taket. Remsorna är konstruerade på ett sådant sätt att de är utrustade med lysdioder som pekar nedåt ungefär halvvägs i det nedre området och med lysdioder som pekar uppåt på den andra halvan. Detta skapar direkt och indirekt belysning. Tack vare den kontinuerliga opala diffusorn avges bländningsfri ljus . En svart konsol är monterad i mitten där alla remsor korsas. Detta är fäst vid det runda taket med ett fint rep och är så fasthållet att Shanghai verkar flyta.
 • Hänglampa Colt, 3 lampor, patina

  Hänglampa Colt, 3 lampor, patina
  pendellampa Colt med tre nyanser i ett åldrat utseende Taklampan Colt med tre glödlampor ger både direkt, nedåt och indirekt belysning via taket. Skärmarna, som är fästa vid en central stång i olika höjder och riktningar, kan justeras individuellt efter önskemål, till exempel för att anpassa ljuset till bordets storlek. Med sin åldrade finish kommer Colt till sin rätt i både moderna och industriella anläggningar.
 • Hänglampa Spider decentrerad 3 lampor, antracit

  Hänglampa Spider decentrerad 3 lampor, antracit
  Pendel med tre flammor Spider - kreativ och modern En struktur baserad på ett modernt, minimalistiskt mönster går hand i hand med en kreativ touch med Spider- pendellampa . För detta ändamål kan kablarna dras genom externa fästpunkter, medan kapellet också kan fungera som ett väggfäste. Utseende och pendelhöjd kan bestämmas helt efter önskemål. Lampans uttag, som hålls i antracit som kablarna och kapellet, kompletterar varandra med de satinerade glasögonen för att bilda cylindrar.
 • LED-vägglampa Flare Large, silver

  LED-vägglampa Flare Large, silver
  Silverfärgad LED-vägglampa Flare med en strålande skuggeffekt Den halvcirkelformade färgen på LED-vägglampan Flare avbryts i strålar så att när ljuset tänds skapas en stor stråleffekt på väggen. I mitten av skuggan är ljuskällan fäst vid väggen och lyser bara upp lampskärmen och genom luckorna på väggen. Detta skapar indirekt ljus genom reflektion av lampskärmen och väggen, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Armaturens design är ganska neutral och passar så många anläggningar. Lampan kan också fästas i taket, om så önskas.
 • Hänglampa Fluke svart

  Hänglampa Fluke svart
  Smal, enkel, oslagbar - Fluke taklampa Fluke-upphängningslampan består av två delar: ett metallrör med ett GU10- uttag längst ner och den andra delen, nämligen kabeln, överst. Kabeln slutar sedan i ett litet tak av samma färg. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar.
 • LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, vit silver

  LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, vit silver
  LED-bordslampa Helix - blickfång i böjd spiralform Den höga LED-bordslampan Helix är en dekorativ accent och ger en stämningsfull tilläggsbelysning på vardagsrumsbordet, intill väggen eller i en sittgrupp. Den är idealisk som pallenlampa eller som dekoration på en byrå. Den cylindriska basen bär det bandformade ljuselementet som sträcker sig uppåt som en vertikal spiral. De integrerade lysdioderna på insidan framhäver den silverfärgade ytan. Utsidan är däremot i ett enkelt, modernt vitt.
 • Hänglampa Habitat decentrerad, 3 lampor, svart

  Hänglampa Habitat decentrerad, 3 lampor, svart
  För decentraliserad kabeldragning - pendellampa armatur med tre lampor Habitat Tack vare sin konstruktion erbjuder denna upphängningslampa alternativ för kreativ anpassning. Det runda taket kan monteras inte bara på taket utan också på väggen. De tre långa kablarna kan dras variabelt via sina egna fästpunkter och gör det också möjligt att välja upphängningshöjd beroende på rummets höjd. De tre lamputtagen har inga nyanser så att dekorativa ljuskällor är det perfekta komplementet. Den reducerade, helt svarta designen motsvarar modern minimalism.
 • Taklampa Lover 1 lampa, vit

  Taklampa Lover 1 lampa, vit
  Formbar taklampa Lover Taklampan Lover är en sann multitalang, eftersom den garanterat sörjer för lite dynamik i lägenheten. Hela lampan består av en silikonbeklädd svanhals – och denna är full av överraskningar! Tack vare lamparmens nästan obegränsade flexibilitet kan Lovers utseende förnyas konstant, eftersom den kan vridas, knytas och böjas precis som man vill. Därmed är också taklampans bruksområden många. I tonårsrum, vardagsrum, ovanför matbord eller i sovrum – Lover passar bara överallt. Placeras flera lampor i grupp kommer detta garanterat att dra blickarna till sig.
 • LED-hänglampa Ikon i krom

  LED-hänglampa Ikon i krom
  Elegant, diskret LED-pendellampa Ikon Den kromfärgade LED-hänglampan Ikon har, som namnet antyder, vad som krävs för att bli en riktig stilikon. Den runda, spetsiga takkåpan håller lampskärmen med en svart kabel. LED-lampans skärm har formen av ett plant, utåtstående gyroskop som ostört håller balansen. Den platta, opalvita diffusorn tar upp hela lampans undersida och sprider ljuset från de inre LED-lamporna. Den diskreta designen är tidlös och samtidigt elegant. Den blanka kromytan passar in i många inredningsstilar och är diskret.
 • LED-hänglampa Shanghai, 1 lampor 3 000 K svart

  LED-hänglampa Shanghai, 1 lampor 3 000 K svart
  Modern LED hängande ljus Shanghai Den långa balken på Shanghai hängande lampa består helt och hållet av svart aluminium. Den är kopplad till taket med två tunna trådlinor och ger ett nästan svävande intryck. Den här hängande lampan är väl lämpad för att belysa matbord och köksbänkar. Tack vare den enkla och diskreta formen kan den integreras i nästan alla miljöer. De varmvita lysdioderna lyser direkt nedåt och ger goda ljusförhållanden.
 • LED-hänglampa Helix, svart guld, 80 cm

  LED-hänglampa Helix, svart guld, 80 cm
  LED-pendellampa Helix - Spiralformat ljuselement i svart och guldDen svarta och guldfärgade lampskärmen på LED-pendellampan Helix är precis vad namnet redan antyder. Den perfekta spiralen med flera varv är svartfärgad på utsidan och guldfärgad på insidan. Vid de två mittersta varven är den fäst vid baldakinen med en tunn svart kabel och vid den övre varvpunkten i varje varv är en LED installerad som får den guldfärgade insidan att lysa. Detta förstärker spiraleffekten och skapar en fascinerande belysning. Armaturen kan dimras med en vanlig ljusströmbrytare, eftersom den reagerar på antalet aktiveringar och därmed kan varieras i 3 steg.
 • LED-utomhusvägglampa Dodd, rund, antracit

  LED-utomhusvägglampa Dodd, rund, antracit
  Antracitfärgad LED-vägglampa Dodd i halvcirkelformDodd LED-vägglampa i aluminium syns knappt på fasaden när den är avstängd, så enkel är dess design. Men senast vid mörkrets inbrott fångar dess stilfulla ljus ögonen och sätter varje husvägg i scenen. Den sprider sig jämnt uppåt och nedåt på fasaden och ger en avsevärd ljusstyrka där snubbelrisker kan ligga på lur.
 • Hänglampa Amarcord, 1 lampa

  Hänglampa Amarcord, 1 lampa
  Industriell pendellampa Amarcord Fans av industriell design kommer omedelbart att gilla Amarcord- pendellampa . Det speciella med denna lampa är dess uttag, som är modellerat på ett rostigt rör och ser mycket ut som en. Den absoluta höjdpunkten är den röda avstängningsventilen som gör lampans rördesign perfekt. Speciella rustika lampor, som finns som tillbehör, ser särskilt bra ut som vattendroppar!
 • Vägglampa Texas av antikträ, 1 lampa

  Vägglampa Texas av antikträ, 1 lampa
  Vägglampa Texas med kropp tillverkad av antikt trä Vägglampan Texas vet hur man kan övertyga som en elegant extra ljusdispenser med antik charm. Den består av en kuboid gjord av gammalt mörkt trä. Väggfästena, som spänner över kroppen framifrån, och det cylindriska uttag, som är placerad på ena sidan av träblocket, är gjord av mörkbrun metall. Vintage glödlampor i glödoptik är det perfekta komplementet.
 • LED-golvlampa Helix, höjd 152 cm, vit silver

  LED-golvlampa Helix, höjd 152 cm, vit silver
  Böjd Helix LED-golvlampa i vitt och silver Helix LED-golvlampan blir med sin karaktäristiska form och sina kraftfulla lysdioder ett individuellt inslag i inredningen som med sin vita grundfärg på utsidan och foten harmonierar särskilt bra med en ljus, modern inredning. Den spiralformade kroppen är silverfärgad på insidan; det är också här som lysdioderna är integrerade och sätter scenen för ytan.
 • Vägglampa Axon

  Vägglampa Axon
  Minimalistisk vägglampa Axon i svart och guld Vägglampan Axon är ett måste för den som koncentrerar sig på det viktiga när det kommer till inredning av boningsrummet. Lampan består endast av ett väggfäste och en svart kabel och ett guldfärgat uttag. Kabeln leds i en låten båge från väggen till botten av uttaget och förser den med ström. E27-uttaget kan utrustas med alla lämpliga belysningsanordningar, men det rekommenderas att använda en filament- eller globlampa för att ge lampan perfekt ljus.
 • LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 80 cm

  LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 80 cm
  Modern LED-pendellampa Helix som vit-silver spiral Effektiv rumsbelysning och elegant, modern design går hand i hand med Helix pendelarmatur. Lysdioderna är integrerade i de övre delarna av armaturkroppens silverfärgade insida. Ljuset avges direkt nedåt, men reflekteras samtidigt uppåt av spiralen och framhäver på ett skickligt sätt silverfinishen. På utsidan är Helix vit - det perfekta komplementet till en ljus, modern inredning.
 • LED-vägglampan Helix, svart guld, 26 cm

  LED-vägglampan Helix, svart guld, 26 cm
  Elegant böjd LED-vägglampa Helix i svart och guld LED-vägglampan Helix, liksom alla företrädare av Helix-serien, består av ett ljuselement som är spiralformat och vars gyllene insida lyser med hjälp av LED-lampor. Den svarta utsidan av lyktan ger ett elegant utseende och en utmärkt kontrast till guldtonen. LED-lamporna är placerade på den bortre sidan av spiralen och skapar därför ett mysigt, indirekt ljus.
 • LED-taklampa Helix i svart guld

  LED-taklampa Helix i svart guld
  Svart LED-taklampa Helix med guldblänkande insida Den svarta, avlånga takkåpan i LED-taklampan Helix bär det spiralformade ljuselementet på de två centrala lindningarna. Spiralen består av en platt, lång metallremsa, böjd i fyra lidningar. Lampans utsida är svart, medan insidan är blänkande guld. Vid spiralens övre vändpunkt sitter en LED-lampa som belyser spiralens insida. Detta ger en fascinerande ljuseffekt när ljuset tänds. Lampan är dimbar med en konventionell ljusbrytare eftersom den svarar på antalet aktiveringar och därför varierar i tre steg.
 • LED-hänglampa Solaris 3-step dim trä 120 cm

  LED-hänglampa Solaris 3-step dim trä 120 cm
  Solaris LED-pendellampan står för dekorativt, atmosfäriskt ljus och ett naturligt och speciellt utseende. Den långa skärmen är tillverkad av trä med perforeringar runtom och en satindiffusor som är riktad nedåt, så att ljuset lyser upp området under armaturen och skapar en fantastisk effekt runtomkring. Lampans ljusstyrka kan ställas in i tre steg via vägglampbrytaren.
 • Hänglampa Taboo, svart

  Hänglampa Taboo, svart
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • LED-vägglampa Flare Medium, silver

  LED-vägglampa Flare Medium, silver
  Silverfärgad LED-vägglampa Flare med en strålande skuggeffekt Den halvcirkelformade färgen på LED-vägglampan Flare avbryts i strålar så att när ljuset tänds skapas en stor stråleffekt på väggen. I mitten av skuggan är ljuskällan fäst vid väggen och lyser bara upp lampskärmen och genom luckorna på väggen. Detta skapar indirekt ljus genom reflektion av lampskärmen och väggen, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Armaturens design är ganska neutral och passar så många anläggningar. Lampan kan också fästas i taket, om så önskas.
 • Vägglampa Amarcord, 2 lampor

  Vägglampa Amarcord, 2 lampor
  Amarcord - en individuell vägglampa i rördesign Med vägglampan Amarcord har formgivarna verkligen skapat något ovanligt. De har inspirerats av en vanlig vattenrörsledning som finns i varje hus, men inte i det mysiga vardagsrummet utan snarare i den kalla källaren. Vattenledningarna har emellertid också konstruktionskvalitet, vilket Amarcord på ett imponerande sätt visar. Väggfästet är utformad som ett rostigt rör, ljuskällorna - helst ska rustiklampor användas för att behålla den industriella stilen - pendlar härifrån och antar rollen som vattendroppar. Det är ett riktigt blickfång!
 • LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, silver

  LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, silver
  Puristisk LED-vägglampa Moon med ECODim Den platta, runda formen på Moon LED-vägglampa i kombination med den borstada silverytan och den ringformade diffusorn ger en teknisk design som imponerar med sin höga ljusstyrka och den smarta dimningsfunktionen. Visuellt passar lampan in i en modern inredningsstil med tydliga former och linjer. Vägglampans dimningsfunktion gör att ljuset kan dämpas med vilken konventionell väggbrytare som helst. Armaturens ljusstyrka är bara nedtonad i tre steg med det antal gånger man trycker på strömbrytaren, vilket ger önskad belysning.
 • Gånglampa Karo med skymningssensor

  Gånglampa Karo med skymningssensor
  Modern stigbelysning Karo i lyktform Den moderna Karo pollararmaturen är idealisk för uppfarter och stigar i trädgården. En särskild attraktion är skymningssensorn som kan aktiveras med en inbyggd strömbrytare. Den tänder automatiskt ljuset när det är lämpligt i skymningen. Designen är kantig och utan onödiga ornament, vilket gör Karo till en särskilt tidlös ljuskälla. - Skymningsomkopplare På: ≤ 40 lux; Av: ≥ 100 lux; integrerad omkopplare - Armaturen kan aktiveras på vanligt sätt via väggströmbrytaren när den är avstängd i skymningsläge.
 • LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund, svart

  LED-utomhusvägglampa Dodd, halvrund, svart
  Dodd LED-vägglampan för utomhusbruk av gjuten aluminium är målad i matt svart. Det varmvita ljuset avges uppåt och nedåt. Den guldfärgade insidan ger en särskilt varm ljuseffekt. Skyddad mot stänkvatten.
 • Hänglampa Taboo, vit

  Hänglampa Taboo, vit
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • LED-vägglampa Shanghai, 9 lampor 3 000 K svart

  LED-vägglampa Shanghai, 9 lampor 3 000 K svart
  Fläktformad LED-vägglampa Shanghai med nio ljusstavar De nio ljusstavarnas form påminner om en öppnad fläkt, eftersom stavarna är monterade uppåt runt väggarmaturen. För att undvika bländning finns det en diffusor ovanför var och en av de varmvita lysdioderna. Det slående utseendet är en fröjd för ögonen i alla fall och kan även monteras som en takarmatur. Väggarmaturen Shanghai ger en ljus belysning i vardagsrummet och i korridorer, i ditt eget hem eller i hotellkedjor och offentliga utrymmen.
 • LED-vägglampa Bloom 2 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 2 lampor guld
  Indirekt belysning och ett fantastiskt blommönster - Bloom LED-vägglampa Lampskärmarna på Bloom LED-vägglampan är formade som blomningen av en fantastisk sommarblomma. I mitten finns lysdioderna som lyser upp kronbladen och får dem att lysa. De två blommformade lamporna kan vridas och svängas på en böjd tvärstång som är ansluten till baldakinen och därmed till väggen. Ljuset som lyser igenom mellan kronbladen skapar ett fantastiskt mönster på väggen och skapar en intressant ljusatmosfär.
 • LED-utomhusvägglampa Slim med rörelsevakt IP44

  LED-utomhusvägglampa Slim med rörelsevakt IP44
  LED-vägglampa Slim med rörelse- och skymningssensor, IP44Den LED-vägglampa Slim i rostfritt stål är utrustad med varmvita lysdioder. Dessutom är en rörelse- och skymningssensor integrerad. Det går att ställa in om den även ska vara aktiv under dagsljus eller endast på natten. Belysningslängden kan också ställas in enligt önskemål. Slim är skyddad mot stänkvatten och kan därför monteras utomhus, t.ex. på fasaden eller bredvid ytterdörren.Tekniska egenskaper- Sensorns detektionsvinkel: 90 °- Sensorns räckvidd: 4 till 7 meter (monteringshöjd 2 meter)- Kontinuerlig drift eller skymningsläge (endast aktiv på natten) kan ställas in- Belysningstid kan ställas in vid detektion: 10 sekunder till 4 minuter- Skyddad mot stänkvatten (IP44)
 • Hänglampa Abraxas 1 lampa

  Hänglampa Abraxas 1 lampa
  Enljus hängande lampa Abraxas Ett modernt, geometriskt metallgaller omger ljuskällan, som i sin tur är fäst vid en gyllene stav. Ljuskällan är placerad i den sfäriska opala diffusorn som reflekterar ljuset jämnt och utan att blända. Konstruktionen är fäst vid en rund takduk med två fina rep.
 • Taklampa Abraxas 4 lampor

  Taklampa Abraxas 4 lampor
  Abraxas taklampa med fyra opala kulor Fyra mattvita sfärer står på en fyrkantig, svart takplatta. De är omgivna av en guldfärgad metallram som skapar en vacker kontrast till opalkulorna och den mörka plattan. Ljuset faller särskilt mjukt och homogent nedåt i rummet och ger en bra allmänbelysning.
 • Bordslampa Colt, 1 lampa, frostgrå

  Bordslampa Colt, 1 lampa, frostgrå
  bordslampa Colt åldrad finish Denna bordslampa verkar som om den bordslampa hämtas från en gammal, lång ledig byggnad. Colt är utrustad med ett vertikalt öppet trunkerat konparaply, som är fäst vid en horisontell arm i en justerbar orientering. Detta är fäst vid stativets övre del, som stöds av en rund fot. Med strömbrytaren på kabeln.
 • LED-vägglampa Flare Large, guld

  LED-vägglampa Flare Large, guld
  Strålformad LED-vägglampa Flare med indirekt ljus LED-vägglampan Flare ger en riktigt hänförande ljusbild när lampan tänds. Lampans halvcirkelformade skärm är bruten så att den ser ut som solstrålar. I skärmens mitt placeras lampan på ett avstånd så att endast lampskärmen belyses. Detta reflekterar sedan ett skimrande, indirekt ljus. Väggen belyses genom utrymmet mellan skärmarna och en strålformad ljusbild skapas. Lampan kan monteras på både väggen och i taket och dränker rummet med en stråle.
 • Vägglampa Banjie 24 cm

  Vägglampa Banjie 24 cm
  Separat, cylindrisk gipsvägglampa Banjie De två GU10-uttagen på Banjie-gipsvägglampan är placerade längst upp och längst ner i lampans ände. Den cylindriska lampskärmen är fäst på ett kuboidväggfäste som sätter lampan något bort från väggen. Hela lampan kan målas över. Det betyder, oavsett vilken färg väggen är eller ska få, lampan kan också målas och kan därför alltid utformas så att den passar väggen. De två uttagen kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor.
 • Vägglampa Enoire i svart och vitt, 3 lampor

  Vägglampa Enoire i svart och vitt, 3 lampor
  Svart och vit Enoire vägglampa med tre glaskulor Enoire-vägglampan med tre lampor kännetecknas av de kontrasterande formerna och färgerna på vägghållaren och lamporna. Den förstnämnda är tillverkad av aluminium och är formad som en lång rektangulär remsa i svart. Den stöder skärmarna i ett asymmetriskt läge; två skärmar är fästa som ett par i ena änden, medan en skärma står separat. Deras sfäriska sfärer är tillverkade av opalglas, så att en jämn och diffus ljusavgivning uppnås i alla riktningar. Beroende på önskemål kan Enoire monteras vertikalt, horisontellt eller snett. Vägglampan kan kombineras på många sätt med modern inredning, både i privata och offentliga utrymmen.
 • LED-vägglampa Boing vit

  LED-vägglampa Boing vit
  LED-vägglampa Boing med hylla och USB-laddning Boing är den perfekta vägglampan för sovrummet bredvid sängen. Den universella vita LED-lampan är svängbar och kan tändas eller släckas med hjälp av en växelströmbrytare ovanför armaturens ram. Diffusorskivan ger en jämn och bländfri belysning. Hyllan kan användas för mobiltelefonen och kan även laddas med hjälp av en USB-kabel (ingår inte), eftersom det finns en motsvarande USB-plats (2A-anslutning) under lampan.
 • Hänglampa Taboo, krom

  Hänglampa Taboo, krom
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • LED-vägglampa Window, 39 x 39 cm, guld

  LED-vägglampa Window, 39 x 39 cm, guld
  Indirekt lysande LED-vägglampa Window Den fyrkantiga LED-vägglampan Window har flera lager som genererar indirekt ljus tack vare interna LED-lampor. Den kvadratiska reflektorn har något böjda kanter in i rummet och en ojämn struktur som ger ett fascinerande mönster när ljuset tänds. På litet avstånd finns ytterligare en kvadrat i mitten, på baksidan av vilken de LED-lampor som tänder reflektorn finns. Denna bländare består av en ram som har en öppning i mitten med en bakre reflektor. Detta skapar alltså två ljuskällor som båda dränker rummet med indirekt ljus. Tack vare ECODim-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas i tre steg via antalet aktiveringar på omkopplaren.
 • Vägglampa Pluto i svart och vitt, 2 lampor

  Vägglampa Pluto i svart och vitt, 2 lampor
  Pluto vägglampa med två opala sfäriska skärmar och svart väggfäste Med ett charmigt kontrastspel och ett tydligt formspråk är den tvålampiga Pluto-vägglampan det perfekta inredningselementet för moderna interiörer - oavsett om det är i privata vardagsrum eller i ett offentligt galleri, till exempel. Lampans skärmar är utformade som symmetriska, ljusa sfäriska sfärer av opalglas som ger ett jämnt ljusflöde runtomkring. Vägghållaren i aluminium är däremot formad som en lång svart rektangel, där nyanserna är asymmetriskt fördelade så att en del av hållaren förblir helt fri.
 • Taklampa Texas av antikt trä, 3 lampor

  Taklampa Texas av antikt trä, 3 lampor
  Tre låga Texas taklampa i en antik rustik design En distinkt antik träkuboid bildar kroppen av Texas taklampa . Det rektangulära takfästet, vars fästanordningar är monterade på träelementet, liksom de tre socklarna nedåt, är gjorda av mörkbrun metall. Utseendet på dekorativa glödlampor kommer till sin rätt eftersom uttagen inte är täckta av paraplyer.
 • LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, silver

  LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, silver
  Puristisk LED-vägglampa Moon med ECODim Den platta, runda formen på Moon LED-vägglampa i kombination med den borstada silverytan och den ringformade diffusorn ger en teknisk design som imponerar med sin höga ljusstyrka och den smarta dimningsfunktionen. Visuellt passar lampan in i en modern inredningsstil med tydliga former och linjer. Vägglampans dimningsfunktion gör att ljuset kan dämpas med vilken konventionell väggbrytare som helst. Armaturens ljusstyrka är bara nedtonad i tre steg med det antal gånger man trycker på strömbrytaren, vilket ger önskad belysning.
 • Bordslampa Pluto i svart och vitt, 1 lampa

  Bordslampa Pluto i svart och vitt, 1 lampa
  Pluto bordslampa - vit sfärisk skärm på svart fot Pluto bordslampa är ett attraktivt spel av kontraster som är ett utmärkt komplement till en fönsterbräda, en sideboard eller ett nattduksbord i en modern inredning. Lampans skärm är utformad som en sfärisk sfär av opalglas som strålar jämnt runt omkring. Den stöds av en svart aluminiumfot som har formen av en platt fyrkant.
 • Hänglampa Fluke vit

  Hänglampa Fluke vit
  Smal, enkel, oslagbar - Fluke taklampa Fluke-upphängningslampan består av två delar: ett metallrör med ett GU10- uttag längst ner och den andra delen, nämligen kabeln, överst. Kabeln slutar sedan i ett litet tak av samma färg. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 25 cm

  LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 25 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Chic i borstat guldfinish - glas med lättnadskonstruktion Den eleganta LED-vägglampan kommer på ett elegant och modernt sätt med det borstad guldskyddet i aluminium, som sticker ut med en böjd kant framför diffusorn av satinerat glas bakom den. Den senare har en reliefstruktur som skapar en oregelbunden sekvens av ljusare och mörkare detaljer under drift. LED-lampornas universella vita ljus belyser omgivningen diffust.
 • LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 125 cm

  LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 125 cm
  Modern LED-pendellampa Helix som vit-silver spiral Effektiv rumsbelysning och elegant, modern design går hand i hand med Helix pendelarmatur. Lysdioderna är integrerade i de övre delarna av armaturkroppens silverfärgade insida. Ljuset avges direkt nedåt, men reflekteras samtidigt uppåt av spiralen och framhäver på ett skickligt sätt silverfinishen. På utsidan är Helix vit - det perfekta komplementet till en ljus, modern inredning.
 • LED-utomhusvägglampa Slim

  LED-utomhusvägglampa Slim
  Modern LED utomhusvägglampa Slim med en uppdelad diffusor En platt, konvex böjd kropp med en rektangulär grundform och rostfri yta utgör Basis för Slim LED-vägglampan utomhus. I kombination med den satinerade diffusorn, som är uppdelad i fem rektangulära remsor anordnade ovanför varandra och jämnt fördelar det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna, blir resultatet en helt modern helhetsbild.
 • LED-vägglampan Helix, svart guld, 17 cm

  LED-vägglampan Helix, svart guld, 17 cm
  Elegant böjd LED-vägglampa Helix i svart och guld LED-vägglampan Helix, liksom alla företrädare av Helix-serien, består av ett ljuselement som är spiralformat och vars gyllene insida lyser med hjälp av LED-lampor. Den svarta utsidan av lyktan ger ett elegant utseende och en utmärkt kontrast till guldtonen. LED-lamporna är placerade på den bortre sidan av spiralen och skapar därför ett mysigt, indirekt ljus.
 • LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • LED-vägglampa Book, svart

  LED-vägglampa Book, svart
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • Hänglampa Amarcord, rostbrun, 6 lampor

  Hänglampa Amarcord, rostbrun, 6 lampor
  Rostbrun Amarcord- pendellampa med sex lågar i industriell rördesign Som en dekorativ lampa i industriell stil är Amarcord-pendellampan imponerande längs linjen - eller längs hela rörets längd. Eftersom strukturen består av gamla vattenrör med ett rostigt utseende som korsar i mitten; Ovanför är ett dekorativt roterande hjul. Totalt sex kablar kommer ut från ändarna på rörledningarna, som alla har en öppen uttag . Den fästs på baldakinen med en kedjesuspension.
 • Hänglampa Colt, 3 lampor, frostgrå

  Hänglampa Colt, 3 lampor, frostgrå
  pendellampa Colt med tre nyanser i ett åldrat utseende Taklampan Colt med tre glödlampor ger både direkt, nedåt och indirekt belysning via taket. Skärmarna, som är fästa vid en central stång i olika höjder och riktningar, kan justeras individuellt efter önskemål, till exempel för att anpassa ljuset till bordets storlek. Med sin åldrade finish kommer Colt till sin rätt i både moderna och industriella anläggningar.
 • Golvlampa Colt, 1 lampa, patina

  Golvlampa Colt, 1 lampa, patina
  golvlampa Colt i en flamma i gammal design Oavsett om det är ett kontrasterande element i ett modernt vardagsrum eller en extra ljusdispenser på ett industriellt loft - Colt golvlampa med sin åldrade finish är det perfekta komplementet. Skuggan, formad som en trunkerad kon, avger ljus genom de vertikala öppningarna; Tack vare den justerbara fästet kan den justeras efter behov - perfekt som läslampa bredvid soffan. En rund bas, ett vertikalt stativ och en horisontell arm fäst på toppen bildar stativ. Utrustad med sladdbrytare.
 • LED-golvlampa Book, svart

  LED-golvlampa Book, svart
  Stativ med justerbar lampa - Book LED-golvlampa Book LED-golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller som en bekväm fåtölj. Lampans höga stativ ger gott om utrymme för det justerbara LED-elementet. Denna är ansluten till en kabel som hänger ner längs stativet. Ljusmodulen kan enkelt flyttas upp och ner längs stativet så att den perfekta ljusvinkeln alltid kan uppnås. Lampan kan också vridas 300 °. Oavsett om du vill ha direktbelysning för läsning eller snarare indirekt ljus för avkoppling, ger Book LED-golvlampa alltid rätt belysning.
 • LED-taklampa Book, vit

  LED-taklampa Book, vit
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Bloom 3 lampor silver

  LED-vägglampa Bloom 3 lampor silver
  LED-vägglampa med tre glödlampor Bloom med blommformade lampskärmar De blommformade lampskärmarna på LED-vägglampan Bloom med tre lampor påminner om en blomning. De enskilda kronbladen omger LED-ljuskällan i mitten och lyser upp av lysdioderna. Det indirekta ljuset från lampskärmen kompletteras av strålmönstret på väggen som lyser genom öppningarna mellan kronbladen.
 • LED-hänglampa Wave nickel

  LED-hänglampa Wave nickel
  Elegant LED-hänglampa Wave med 3-stegs dimmer Den vågformade profilen på LED-hänglampan Wave gör denna hängande lampa till en unik representant i sitt slag. De två metallplattorna som ligger längs LED-remsan är försedda med öppningar som också fördelar ljuset åt sidan. Således är rummet upplyst runt. För att kunna ställa in önskad ljusstyrka är armaturen utrustad med ECODim, vilket gör att ljusstyrkan kan dämpas i tre steg. Ingen extern dimmer behövs för detta, ljuset styrs bara av antalet gånger strömbrytaren används.
 • LED-golvlampa Wave nickel

  LED-golvlampa Wave nickel
  Elegant Wave LED-golvlampa med vågiga former Wave LED-golvlampa imponerar med sina eleganta vågor. De två sidodelarna på den tunna golvlampa är vågformade böjda metallplattor som hänger ihop. LED-lampan lyser igenom mellan de två sidopanelerna och kan dämpas kontinuerligt med fotomkopplaren. Den eleganta och smala konstruktionen skär en uttrycksfull figur tack vare sin höjd och passar mycket bra in i ett modernt hem.
 • LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 38 x 38 cm

  Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 38 x 38 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Chic i borstat silverfinish med satinerat glas Den plana, kantiga vägglampan Chic fyller moderna vardagsrum med vitt, diffust ljus. Detta bryts av det satinerade glasöverdraget, som tar upp en stor del av fronten och släpps jämnt ut i rummet. Ett område täcks av ett aluminiumelement med borstat silverutseende, som skiljs från diffusorn bakom med en böjd kant.
 • Golvlampa Colt, 1 lampa frostgrå

  Golvlampa Colt, 1 lampa frostgrå
  golvlampa Colt i en flamma i gammal design Oavsett om det är ett kontrasterande element i ett modernt vardagsrum eller en extra ljusdispenser på ett industriellt loft - Colt golvlampa med sin åldrade finish är det perfekta komplementet. Skuggan, formad som en trunkerad kon, avger ljus genom de vertikala öppningarna; Tack vare den justerbara fästet kan den justeras efter behov - perfekt som läslampa bredvid soffan. En rund bas, ett vertikalt stativ och en horisontell arm fäst på toppen bildar stativ. Utrustad med sladdbrytare.
 • LED-taklampa Book, svart

  LED-taklampa Book, svart
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K vit

  LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K vit
  Modern korsning av LED-remsor - LED-hängande lampa Shanghai Konstruktionen av Shanghai LED-hängande ljus ser ut som en hög med Mikado-pinnar. Lampskärmen, som består av åtta LED-remsor, bildar en cirkel, där remsorna korsar varandra runt en tredjedel. I det nedre området riktas remsans diffusor nedåt så att lampan lyser direkt nedåt. I det övre området är diffusorn motsatt, nämligen fäst på toppen. Detta innebär att armaturen producerar både direkt, nedåtriktat ljus och indirekt, uppåt riktat ljus som reflekteras från taket. Hållaren som LED-remsorna är fästa på hängs upp från den runda baldakinen med en tunn kabel.
 • LED-taklampa Wave vit

  LED-taklampa Wave vit
  Vågformad LED-taklampa Wave med dimmerfunktion De två vågformade metallelementen som döljer LED-elementens direkta vy inuti har flera öppningar genom vilka ljuset inte bara lyser upp och ner utan också till sidorna. Tack vare dessa öppningar är rummet jämnt upplyst och lampans vågmönster förbättras. Ljuselementet fästs på taket med två metallrör. Lampan kan dämpas med valfri väggströmbrytare, eftersom den reagerar på hur många gånger strömbrytaren används. Detta innebär att bekvämligheten med dimbar huvudbelysning också är möjlig utan eftermontering.
 • LED-taklampa Wave nickel

  LED-taklampa Wave nickel
  Vågformad LED-taklampa Wave med dimmerfunktion De två vågformade metallelementen som döljer LED-elementens direkta vy inuti har flera öppningar genom vilka ljuset inte bara lyser upp och ner utan också till sidorna. Tack vare dessa öppningar är rummet jämnt upplyst och lampans vågmönster förbättras. Ljuselementet fästs på taket med två metallrör. Lampan kan dämpas med valfri väggströmbrytare, eftersom den reagerar på hur många gånger strömbrytaren används. Detta innebär att bekvämligheten med dimbar huvudbelysning också är möjlig utan eftermontering.
 • LED-vägglampa Book, grå

  LED-vägglampa Book, grå
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • Hänglampa Fluke krom

  Hänglampa Fluke krom
  Elegant, kromfärgad upphängningslampa Fluke Fluke-upphängningslampan består av ett metallrör som är upphängt i en tunn kabel och har ett GU10- uttag i nedre änden. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar. Materialets högkvalitativa utförande och det subtila utseendet ger pendelljuset en högkvalitativ och tidlös effekt.
 • LED-vägglampa Book, vit

  LED-vägglampa Book, vit
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • LED-vägglampa Twilight

  LED-vägglampa Twilight
  Vridbar LED-vägglampa Twilight för att byta ljus Twilight LED-vägglampa är en halvklotformad vägglampa som avbryts så att en glödande ring skapas när lampan tänds. Lampans borttagna spets, bakom vilken LED-modulen sitter, är monterad så att den kan svängas, så att ljus från LED-lamporna kan vändas åt sidorna som en stigande måne och skapar ett spännande ljusspel. Lampan är särskilt effektiv som kontrast på mörka eller färgade väggar och tack vare den vita, släta ytan passar den in i alla typer av interiörer.
 • Vägglampa Montblanc kan målas

  Vägglampa Montblanc kan målas
  Kommande vägglampa Montblanc för indirekt ljus Vägglampan Montblanc skruvas direkt på väggen. Lampans övre del böjer sig sedan in i rummet och frigör därmed ljuskällan. uttag är därför dolt på armaturens ovansida och skapar en ljuskon mot taket när du använder en lämplig G9-lampa. Ljuset reflekteras sedan från väggen och taket och skapar behaglig, indirekt belysning. Vägglampans Montblancs specialitet är materialegenskaperna. Lampan är gjord av gips och kan målas med vilken väggfärg som helst. Armaturen blir en med väggen och kan anpassas till den nya färgen under renovering.
 • LED-vägglampa Flare Small, silver

  LED-vägglampa Flare Small, silver
  Silverfärgad LED-vägglampa Flare med en strålande skuggeffekt Den halvcirkelformade färgen på LED-vägglampan Flare avbryts i strålar så att när ljuset tänds skapas en stor stråleffekt på väggen. I mitten av skuggan är ljuskällan fäst vid väggen och lyser bara upp lampskärmen och genom luckorna på väggen. Detta skapar indirekt ljus genom reflektion av lampskärmen och väggen, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Armaturens design är ganska neutral och passar så många anläggningar. Lampan kan också fästas i taket, om så önskas.
 • LED-vägglampa Bloom 3 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 3 lampor guld
  LED-vägglampa med tre glödlampor Bloom i blommönster De blommiga lampskärmarna på LED-vägglampan Bloom med tre lampor påminner om en fantastisk sommarblomma. De enskilda kronbladen verkar bokstavligen omsluta LED-ljuskällan i mitten av blomman och får därför att lysa av lysdioderna. Det indirekta ljuset som reflekteras av lampskärmen, i kombination med det ljus som lyser igenom mellan kronbladen, skapar en fascinerande ljusbild och en mysig atmosfär.
 • LED-golvlampa Book, vit

  LED-golvlampa Book, vit
  Stativ med justerbar lampa - Book LED-golvlampa Book LED-golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller som en bekväm fåtölj. Lampans höga stativ ger gott om utrymme för det justerbara LED-elementet. Denna är ansluten till en kabel som hänger ner längs stativet. Ljusmodulen kan enkelt flyttas upp och ner längs stativet så att den perfekta ljusvinkeln alltid kan uppnås. Lampan kan också vridas 300 °. Oavsett om du vill ha direktbelysning för läsning eller snarare indirekt ljus för avkoppling, ger Book LED-golvlampa alltid rätt belysning.
 • Golvlampa Colt, 3 lampor, frostgrå

  Golvlampa Colt, 3 lampor, frostgrå
  På gammal trimmad Colt golvlampa med tre justerbara nyanser Oavsett om det är extra belysning i ett hörn av rummet eller som en läslampa bredvid soffan, är Colt golvlampa det perfekta valet när en lampa med en åldrad, lätt industriell färg krävs. golvlampa är utsmyckad med tre stympade konskärmar och ger, tack vare den vertikalt öppna formen, både direkt ljus nedåt och grundbelysning belysning ovanför taket. De fästs på ett justerbart sätt för att möjliggöra individuell ljusinriktning. stativ är minimalistisk med rund bas, vertikalt stativ och horisontell arm. Med fotomkopplare på anslutningskabeln.
 • Golvlampa Colt, 3 lampor, patina

  Golvlampa Colt, 3 lampor, patina
  På gammal trimmad Colt golvlampa med tre justerbara nyanser Oavsett om det är extra belysning i ett hörn av rummet eller som en läslampa bredvid soffan, är Colt golvlampa det perfekta valet när en lampa med en åldrad, lätt industriell färg krävs. golvlampa är utsmyckad med tre stympade konskärmar och ger, tack vare den vertikalt öppna formen, både direkt ljus nedåt och grundbelysning belysning ovanför taket. De fästs på ett justerbart sätt för att möjliggöra individuell ljusinriktning. stativ är minimalistisk med rund bas, vertikalt stativ och horisontell arm. Med fotomkopplare på anslutningskabeln.
 • Golvlampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor

  Golvlampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor
  Tillverkad av rostbruna rör - industriell golvlampa Amarcord med tre uttag Denna golvlampa är en absolut blickfångare inom industriell design. Förgrenade, böjda vattenledningar med ett rostigt utseende utgör alla delar av Amarcord. Vid ändarna av sidogrenarna och den övre änden av ramen är de tre uppåtvända lamputtagen fästa, som, med tanke på den öppna designen utan skugga, idealiskt kan utrustas med dekorativa glödlampor. En manometer är placerad längst ner på stativ som en autentisk dekoration. Med en strömbrytare på anslutningskabeln.
 • Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 25 x 25 cm

  Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 25 x 25 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Chic i borstat silverfinish med satinerat glas Den plana, kantiga vägglampan Chic fyller moderna vardagsrum med vitt, diffust ljus. Detta bryts av det satinerade glasöverdraget, som tar upp en stor del av fronten och släpps jämnt ut i rummet. Ett område täcks av ett aluminiumelement med borstat silverutseende, som skiljs från diffusorn bakom med en böjd kant.
 • LED-vägglampa Bloom 4 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 4 lampor guld
  Blomkraft för hemtaket - Bloom LED-vägglampa Med fyra blommformade lampskärmar ger LED-vägglampan Bloom med fyra lågor en fräsch sommarbris i ditt hem. Lampskärmarna är som blommor från en solros, medan mitten är något förskjuten och lyser upp kronbladen med de permanent installerade lysdioderna. De reflekterar ljuset och skapar indirekt belysning. Ljusstrålarna som lyser igenom mellan kronbladen skapar ett fascinerande mönster på väggen. Lampskärmarna kan vridas och svängas på hållaren.
 • Hänglampa Axon 8 lampor

  Hänglampa Axon 8 lampor
  Svart och guld upphängningslampa Axon med åtta belysningspunkter De cirkulärt anordnade E27-uttagen på Axon-pendellampan kan utrustas med rätt ljuskällor för att ljuset ska fungera optimalt. Ramarna själva är integrerade i en metallcylinder som lyser i guld. Cylindrarna stöds av svartfärgade metallstavar som sticker ut från mittfästet i stjärnform. Från baldakinen på vilken stativ är upphängd går en svart kabel ner, som delas upp och sedan leder i en liten båge underifrån till var och en av de åtta uttagen. Detta skapar en böjd silhuett som påminner om en ljuskrona .
 • LED-taklampa Book, grå

  LED-taklampa Book, grå
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • Taklampa Lover 3 lampor, vit

  Taklampa Lover 3 lampor, vit
  Lover - en mycket speciell taklampa Lover- taklampa kan inte beskrivas som vanlig eller obetydlig. Med sina tre helt flexibla lamparmar lockar den alldeles för mycket uppmärksamhet för det. Beroende på om du vill låta din kreativitet gå fritt eller om du föredrar att begränsa dig till konventionella former, presenterar Lover- taklampa sig i allt annat utseende. De tre silikonbelagda lamparmarna är så flexibla att det nästan inte finns några gränser för deras inriktning. De kan sammanflätas eller knytas ihop eller roteras i helt motsatta riktningar - beroende på hur armaturen ska se ut och vart den ska rikta sitt ljus. Lover är den ultimata blickfångaren i ungdomsinredda rum!