Eco-Light lampor

 • Solcellslyktstolpe London med retrofit LED-lampor

  Solcellslyktstolpe London med retrofit LED-lampor
  Soldriven lyktstolpe London med retrofit LED-lampor Helt oberoende av en elektrisk anslutning kan lyktstolpen London monteras på tomten och ge dekorativ belysning, utan strömkostnader, när det skymmer. En solpanel som är integrerad i skärmen med klara glasrutor försörjer det integrerade 1200 mAh 7,4 v litiumjonbatteriet under dagtid. En integrerad sensor aktiverar LED-lamporna när mörkret faller som sedan lyser i upp till 10 timmar beroende på batteriets laddningstillstånd. Som riktvärden för belysningstiden kan man anta att belysningen varar i ungefär 3,5 timmar på vintern, cirka 8 timmar på våren och cirka 10 timmar på sommaren. Dessa värden kan dock variera kraftigt beroende på var lyktan står placerad samt på vädret. En markfäste till gånglampan kan beställas separat från tillbehör.
 • Rund utomhusvägglampa NANDIN

  Rund utomhusvägglampa NANDIN
  Effektfull utomhusvägglampa Nandin i kontrastfärgerna svart och vitt En behagligt klar utomhusbelysning garanteras med den kontrastrika lampan Nandin. Den opalvita insatsen av polykarbonat är fordrad med nätliknande, runt aluminiumgods. Damm- och stänkvattenskyddad med skyddsklass IP54. Avsedd för LED-lampor eller energisparlampor.
 • Modern utomhusvägglampa BONN

  Modern utomhusvägglampa BONN
  Modern och högkvalitativ utomhusvägglampa BONN Denna högkvalitativa utomhusvägglampa är tillverkad av antracitfärgat, väderbeständigt gjutgods av aluminium. Den opalvita insatsen av polykarbonat skapar behagligt ljus. Den smala ljusspalten ger dessutom en dekorativ effekt.
 • Dodd – utomhusvägglampa i rostfritt stål med LED

  Dodd – utomhusvägglampa i rostfritt stål med LED
  Halvrund LED-utomhusvägglampa Dodd i rostfritt stål – IP44 Rostfritt stål är ett tidlöst, alltid modernt och framför allt robust material, egenskaper som gör att den ofta används för tillverkningen av utomhusvägglampor. Därför består även LED-utomhusvägglampan Dodd av rostfritt stål, vilket gör den till en fantastisk lampa. Ljuset avges jämnt uppåt och nedåt längs väggen. På så sätt sörjer den inte bara för en snygg effekt, utan också för tillräcklig belysning i privata och offentliga områden.
 • Halvrund LED-utomhusvägglampa Dodd i aluminium

  Halvrund LED-utomhusvägglampa Dodd i aluminium
  IP44 – utomhusvägglampa Dodd i aluminium med LED-ljus Utomhusvägglampan Dodd belyser fasader på privata och offentliga byggnader med varmvitt LED-ljus på ett stilfullt och diskret sätt. Dess kompakta konstruktion och enkla formgivning gör att man nästan inte lägger märke till den på dagen, men drar blickarna till ljuseffekten i mörkret. En strukturerad fasad framhävs vackert med Dodd som dessutom sörjer för mer säkerhet genom att ge kraftfull belysning i omgivningen.
 • Vägglampa Enoire i svart och vitt, 1 lampa

  Vägglampa Enoire i svart och vitt, 1 lampa
  Enlampa vägglampa Enoire - ett framgångsrikt kontrastspel Som bekant lockar motsatser varandra - och med Enoire-vägglampan skapar de till och med en harmonisk helhetsbild. Den sfäriska nyansen av opalglas genererar ljus som avges jämnt i alla riktningar. Den är fäst på ett väggfäste av aluminium som är utformat som en svart, rektangulär stång. Enoire gör ett utmärkt intryck i privata vardagsrum i modern inredningsstil, men kan också placeras som en extra lampa, till exempel i en foajé i ett offentligt område.
 • Groove – spindelaktig hänglampa i vintage-design

  Groove – spindelaktig hänglampa i vintage-design
  Vintage-hänglampa Groove med sex vajrar Även om en spindel inte har sex, utan åtta ben, påminner hänglampan Groove med sina 6 lampor om krypet. Upphängen av vridna vajrar kan med hjälp av takkrokarna som ingår monteras i valfria avstånd till lampans mittpunkt i taket – antingen tätt på varandra för att skapa koncentrerat, kraftfullt ljus eller med stora mellanrum för att belysa en så stor yta som möjligt. Oavsett vilken form man väljer blir Groove med sin charmerande formgivning garanterat rummets blickfång.
 • Utomhus LED-spot Sunshine med rörelsesensor

  Utomhus LED-spot Sunshine med rörelsesensor
  Antracitfärgad LED-utomhusstrålkastare Sunshine med PIR-rörelsedetektor Funktionell och individuellt justerbar presenterar sig för den yttre LED-sändaren Sunshine, lamphuvud kan vara för optimal ljusstyrning via två axlar (horisontellt och vertikalt till 40 ° till 180 °) inriktning. En integrerad PIR-rörelsesensor detekterar rörelser på ett avstånd från 6 till maximalt 18 meter och ett detekteringsområde på 180 °, så att ljuset alltid lyser när det behövs. Sensorns räckvidd och detekteringsområde kan justeras till lokala förhållanden. Belysningstiden kan ställas in i fyra steg (testläge, 1 minut, 3 minuter, 10 minuter). LED-spotlight i antracitfärgad plast med ett vitt lock var försedd med universella vita lysdioder. kapslingsklass IP44. - Utrustad med strömbrytare
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Lord Sunshine panel

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Lord Sunshine panel
  Ger ljus när man har behov för det – soldriven utomhus spotlampa Lord Sunshine med rörelsesensor Lord Sunshine är en LED-utomhusspotlight med extern solpanel och integrerad rörelsesensor. Inom ett registreringsområde på min. 8 till max. 15 m avkänner lampan alla rörelser och tänds automatiskt. Rörelsesensorn kan efter behov riktas åt önskat håll. Strålvinkeln är 116°, så att man får bred belysning. Eftersom lampan har en extern solpanel behöver man inte ta hänsyn till varifrån solen kommer, när man monterar lampan. Bara solpanelen har behov för en plats i solen, för att kunna ladda optimalt på dagen och avger energin till lampan. Sladden är 5 m lång. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 10 och 90 sekunder. Även vinkeln på ljuset kan varieras, eftersom lampskärmen är vipp- och vridbar. Den maximala lystiden uppgår till 1,5 timmar.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Stripes

  Modern LED-utomhusvägglampa Stripes
  LED-utomhusvägglampan Stripes lyser uppåt och nedåt Stripes är en attraktiv utomhusvägglampa som drivs med modernaste LED-teknik. Den behöver bara litet ström i jämförelse med vanliga glödlampor och är därför särskilt energieffektiv. Stripes består av snyggt rostfritt stål och är skyddad mot väderpåverkan med IP44. Tack vare ljuset som lyser uppåt och nedåt skapas en dekorativ ljusatmosfär. Genom extra ljusutsläpp i kåpan får designen en särskilt ädel och stämningsfull ton.
 • Rak LED-utomhusvägglampa Qubo

  Rak LED-utomhusvägglampa Qubo
  Qubo – rak, modernt gestaltad LED-utomhusvägglampa LED-vägglampan Qubos integrerade lysdioder avger jämnt, varmvitt ljus åt sidorna, framåt, uppåt och nedåt genom den vita diffusorn. Lampans metallkropp består av aluminiumgjutgods och omfamnar diffusorn skyddade med sina byglar.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 8,8 cm

  LED-utomhusvägglampa Gemini 8,8 cm
  Diskret och enkel LED-utomhusvägglampan Gemini LED-utomhuslampan Geminis nästan blockformade, kubistiska hölje är tillverkat i robust aluminiumgjutgods och antracitfärgad. Höljet och de två mattvita diffusorerna skyddar LED-lampan i vägglampan. De två öppningarna låter ljus stråla ut uppåt och nedåt, mot väggen och mot taket. Den ljuskägla som skapas på detta vis uppmärksammar husväggen och belyser samtidigt indirekt allt som är närliggande.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Nomra IP54

  Modern LED-utomhusvägglampa Nomra IP54
  Kantig LED-utomhusvägglampa Nomra för moderna entréer Både uppåt och nedåt avger LED-utomhusvägglampan Nomra av gjuten aluminium sitt ljus. En inbyggd 7,5 W LED-ljuskälla ger en ljusström på 480 lumen. Utrustad med skyddsklass IP54, så Nomra är skyddad mot väderpåverkan. Inte minst tack vare den rektangulära formen är denna antracitfärgade LED-utomhusvägglampa perfekt avsedd för belysning av området utomhus.
 • Gemini – tvåsidigt lysande LED-utomhusvägglampa

  Gemini – tvåsidigt lysande LED-utomhusvägglampa
  Upp- och nedåtlysande LED-utomhusvägglampa Gemini Den rektangulära utomhusvägglampan Gemini av antracitfärgat pressgjutet aluminium är utrustad med lysdioder med en effekt på 20 W som avger sitt universalvita ljus både uppåt och nedåt. På så sätt garanteras inte bara säker belysning utomhus, utan även ett intressant och iögonfallande ljus längs fasaden.
 • Antikt gestaltad utomhusvägglampa Bird

  Antikt gestaltad utomhusvägglampa Bird
  Bird – utomhusvägglampa i antikt brun-gyllene färg Utseendet samt ytan ger utomhusvägglampan Bird en antik känsla. Väggfästet består av aluminium som har en brun-gyllene färg. Det genomskinliga lampglaset omges av en burliknande skärm som inte bara skyddar lampglaset, utan ger lampan även sitt unika utseende. Det genomskinliga lampglaset garanterar dessutom att ljuset avges fritt i omgivningen. Vi rekommenderar att välja en dekorativ LED-filamentlampa som pricken över i:et.
 • Hänglampa Amarcord, 4 lampor

  Hänglampa Amarcord, 4 lampor
  Amarcord – individuell hänglampa i rördesign Med hänglampan Amarcord skapade formgivarna verkligen ett unikt utseende. Ett rustikt kedjeupphäng håller ett avlångt rör – ett faktiskt rör! Lampans stomme liknar nämligen ett vattenrör på pricken. Detta utseende kompletteras av lampans yta som gör intrycket av att vara gammal och har en rostfärg som harmoniserar perfekt med Amarcords formgivning. Passande globlampor kompletterar hänglampans roliga design och påminner till och med lite om vattendroppar.
 • Shrimp LED-utomhusspotlight med rörelsesensor 12 W

  Shrimp LED-utomhusspotlight med rörelsesensor 12 W
  LED-spot utomhus med två lampor Shrimp med rörelsesensor Shrimp LED-utomhusstrålkastaren är kostnadseffektiv eftersom den är utrustad med energisnåla och mycket hållbara lysdioder och lyser upp många utomhusområden på ett mycket brett och framför allt flexibelt sätt. De två punkterna kan justeras så att ljuset lyser specifikt i önskad riktning. Spotten är utrustad med en PIR-rörelsesensor som känner av rörelser inom ett område på 120° och på ett avstånd på upp till 15 meter. Hur länge ljuset ska vara på kan också ställas in på rörelsesensorn (1, 3 eller 10 minuter). De inbyggda lysdioderna lyser i den ljusa ljusfärgen universalvitt (5 000 K).
 • LED-vägglampa Ilumi för utomhusbruk

  LED-vägglampa Ilumi för utomhusbruk
  Elegant LED-vägglampa Ilumi i rostfritt stål för utomhusbruk Liten men mäktig - det är LED-vägglampan Ilumi för utomhusbruk. Den berikar balkonger, terrasser, entréer eller trappor med ett elegant ljus som sprider sig nedåt på husväggen. Vid utformningen av den här lampan lades stor vikt vid robusthet och väderbeständighet, vilket framgår av lampkroppen i rostfritt stål och skyddsklass IP54.
 • LED-utomhusvägglampa Explorer

  LED-utomhusvägglampa Explorer
  Tilt- och lutbar LED-utomhusvägglampa Explorer Lampskärmen på utomhus LED-vägglampan är monterad på sockeln så att den kan roteras, vridas och lutas. Tack vare att den kan ställas in på tre axlar kan spotlighten användas mycket flexibelt även vid ogynnsamma förhållanden och belyser alltid önskad yta på ett mycket målinriktat sätt. Det antracitfärgade höljet har en klassisk spotlightform och passar därför in i många konstruktionsstilar. Det ger också ett utmärkt skydd för lampan eftersom aluminiumgjutgodset är ett mycket robust material för utomhusbruk.
 • LED-husnummerlampa Alice utan sensor

  LED-husnummerlampa Alice utan sensor
  Alice - snygg LED-husnummerlampa i platt form Den plana, fyrkantiga LED-husnummerlampa Alice i aluminiumgjutgods är försedd med en silverplatta på vilken husnumret kan limmas. Bokstäver från A till Ö och siffror från 0 till 9 med svarta bokstäver att klistra fast med ingår i lampan.
 • LED-utomhusvägglampa Cruz, kubformad

  LED-utomhusvägglampa Cruz, kubformad
  Toppmodern LED-vägglampa Cruz för utomhusbruk Det kubformade stativet hos LED-vägglampan Cruz består av ett antracitsvart aluminiumstativ. Den inre diffusorn av opalt polykarbonat, som också är en kubformad diffusor, innesluts i sidled av ett metallband. Diffusorn avger ljuset uppåt och nedåt och även i sidled. Detta ger en balanserad och trevligt bländfri omgivningsbelysning. - skyddstyp IP54
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor
  Utomhusvägglampa Cyra – modern belysning med flexibelt ljus Perfekt ljus för utomhus: Vägglampan Cyra är perfekt för belysning vid entrén, på fasaderna av husen eller på terrassen. Den runda, smala formen är särskilt elegant och diskret. De två ljust strålande LED-lamporna, som förvaras i två separata lamphuvuden, ger den säkerhet som behövs. Dessa kan enkelt roteras åt sidan i 350° och ger därmed individuell ljusorientering.
 • LED-vägglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K

  LED-vägglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K
  LED-utomhusvägglampa Pano - effektiv belysning och reglerbar färgtemperatur Den framåtriktade, lätt nedåtlutande diffusorn hos den moderna LED-utomhusvägglampan Pano är särskilt plan och avger LED-lampornas ljus på en bred yta i omgivningen. För att välja den optimala ljusstämningen ska en rotationsomkopplare monteras på väggfästets framsida så att färgtemperaturen gradvis kan varieras från 3 000 K (varmvitt) till 5 000 K (universalvitt).
 • Antracitfärgad LED-vägglampa Dodd

  Antracitfärgad LED-vägglampa Dodd
  Dodd – enkel LED-utomhusvägglampa i aluminium Belysning som riktas både uppåt och nedåt gör ett stilrent intryck på nästan alla fasader. En tråkig husvägg kan framhävas på ett snyggt sätt med rätt belysning. LED-utomhusvägglampan Dodd är inte bara lämplig för att göra området runt huset snyggare, utan fungerar också som lampa för att ljussätta ojämna stigar och trappor, så att det är säkrare att gå på tomten i mörkret. Tack vare kapslingsklass IP44 trotsar den alla sorters väder.
 • Taklampa Lover 1 lampa, svart

  Taklampa Lover 1 lampa, svart
  Formbar taklampa Lover Taklampan Lover är en sann multitalang, eftersom den garanterat sörjer för lite dynamik i lägenheten. Hela lampan består av en silikonbeklädd svanhals – och denna är full av överraskningar! Tack vare lamparmens nästan obegränsade flexibilitet kan Lovers utseende förnyas konstant, eftersom den kan vridas, knytas och böjas precis som man vill. Därmed är också taklampans bruksområden många. I tonårsrum, vardagsrum, ovanför matbord eller i sovrum – Lover passar bara överallt. Placeras flera lampor i grupp kommer detta garanterat att dra blickarna till sig.
 • LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm

  LED-hänglampa Helix, svart guld, 125 cm
  LED-hänglampa Helix – spiralformat lampelement i svart och guld LED-hänglampan Helix svart och guldfärgade lampskärm är precis vad namnet antyder. Den perfekta spiralen av multipla varv är svart på utsidan och guld på insidan. På de två centrala varven är den fäst vid takkåpan med en tunn svart kabel. Vid den övre vändpunkten i varje varv monteras en LED-lampa som lyser upp den guldfärgade insidan. Den här egenskapen förstärker spiraleffekten och ger en fascinerande belysning. Lampan är dimbar via en vanlig ljusströmbrytare eftersom den reagerar på antalet tryck och därför varierar i tre steg.
 • Solcellsutomhusvägglampa Sunshine, separat panel

  Solcellsutomhusvägglampa Sunshine, separat panel
  Solstrålkastare utomhus Solsken med oberoende panel Ljus belysning överallt där det inte finns någon strömanslutning - detta kan uppnås med Sunshine LED-solstrålkastare. Strålkastaren är utrustad med en solpanel som kan monteras oberoende av strålkastaren. 5 meter kabel mellan värmaren och panelen möjliggör flexibel inriktning för att utnyttja solenergi perfekt. Solpanelen förser det integrerade batteriet (2200 mAh 3,7 V Li-Ion) med energi. En integrerad PIR-sensor med en räckvidd på upp till 18 meter och en registreringsvinkel på 120 ° låter de universella vita lysdioderna lysa när rörelse detekteras. Sensorn kan ställas in i termer av ljusets längd och avstånd. Strålkastaren kan justeras horisontellt och vertikalt för optimal belysning.
 • LED-utomhusvägglampa Qubo med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Qubo med rörelsesensor
  Modern design och praktisk sensor – LED-utomhusvägglampan Qubo För mer säkerhet utomhus: den moderna LED-utomhusvägglampan Qubo garanterar god belysning, helt automatiskt. Vid husentréer eller till exempel vid garaget tänder Qubo lyset när den registrerar rörelse. Automatisk, bekväm och pålitlig. - registreringsvinkel 180° - räckvidd 0-18 m - dagsljussensor - omkopplingstiden är inställbar från 10 sekunden upp till 8 minuter
 • LED-vägglampa Flare Small, guld

  LED-vägglampa Flare Small, guld
  Strålformad LED-vägglampa Flare med indirekt ljus LED-vägglampan Flare ger en riktigt hänförande ljusbild när lampan tänds. Lampans halvcirkelformade skärm är bruten så att den ser ut som solstrålar. I skärmens mitt placeras lampan på ett avstånd så att endast lampskärmen belyses. Detta reflekterar sedan ett skimrande, indirekt ljus. Väggen belyses genom utrymmet mellan skärmarna och en strålformad ljusbild skapas. Armaturen kan monteras i taket eller på vägg.
 • LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K svart

  LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K svart
  LED-hänglampa Shanghai - en spännande struktur bestående av åtta ljusremsor Denna ovanliga konstruktion av Shanghai LED-hängande ljus är en absolut höjdpunkt för varje elegant och modern lägenhet. Denna lampa består av totalt åtta svarta ljusremsor av aluminium och trollar fram en spännande bild i taket. Remsorna är konstruerade på ett sådant sätt att de är utrustade med lysdioder som pekar nedåt ungefär halvvägs i det nedre området och med lysdioder som pekar uppåt på den andra halvan. Detta skapar direkt och indirekt belysning. Tack vare den kontinuerliga opala diffusorn avges bländningsfri ljus . En svart konsol är monterad i mitten där alla remsor korsas. Detta är fäst vid det runda taket med ett fint rep och är så fasthållet att Shanghai verkar flyta.
 • LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag

  LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag
  LED Path Light Cuba med integrerat utomhusstift för utomhusbruk LED-pollarlampan Cuba är tillverkad av antracitfärgad gjuten aluminium och har ett praktiskt uttag med gångjärnslock. Det speciella med Cuba är det vridbara kubhuvudet, eftersom armaturelementet kan vridas upp till 350°. I gårdsentréer, men även i trädgården och på terrassen, ger Cuba tillförlitlig LED-belysning i ljusfärgen varmvitt och kan försörja ytterligare utomhuslampor och elektriska apparater med ström. - Vridbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°. - maximal effekt 3 500 watt
 • Hänglampa Colt, 3 lampor, patina

  Hänglampa Colt, 3 lampor, patina
  pendellampa Colt med tre nyanser i ett åldrat utseende Taklampan Colt med tre glödlampor ger både direkt, nedåt och indirekt belysning via taket. Skärmarna, som är fästa vid en central stång i olika höjder och riktningar, kan justeras individuellt efter önskemål, till exempel för att anpassa ljuset till bordets storlek. Med sin åldrade finish kommer Colt till sin rätt i både moderna och industriella anläggningar.
 • Vägglampa Shine up & downlight i vitt

  Vägglampa Shine up & downlight i vitt
  Vägglampa Glans av gips att måla över Vägglampans Shine-hölje är av gips. Den cylindriska lampan monteras direkt på väggen och kan sedan målas över med vilken väggfärg som helst. Det innebär att det inte finns någon kontrast på väggen och lampan kan bytas ut vid varje förändring i väggfärgen. Armaturen är därför helt oberoende av färgpreferenser eller trender och kan anpassas till alla förändringar.
 • Golvlampa Grid med korgformad skärm

  Golvlampa Grid med korgformad skärm
  Rutnät golvlampa med korgformad skärm Lampskärmen på den trebenta golvlampa Grid påminner om en gammal järnkorg med sin rundade form och galler. Mitt i korgen sitter ett E27- uttag som är idealiskt utrustat med en glödlampa. Så här blir effekten av en vintage lampa till sin rätt. Lampskärmen i burutseendet skapar ett intressant skuggmönster på väggen när lampan tänds, vilket gör denna lampa till ett unikt dekorativt element.
 • LED-vägglampa Flare Large, silver

  LED-vägglampa Flare Large, silver
  Silverfärgad LED-vägglampa Flare med en strålande skuggeffekt Den halvcirkelformade färgen på LED-vägglampan Flare avbryts i strålar så att när ljuset tänds skapas en stor stråleffekt på väggen. I mitten av skuggan är ljuskällan fäst vid väggen och lyser bara upp lampskärmen och genom luckorna på väggen. Detta skapar indirekt ljus genom reflektion av lampskärmen och väggen, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Armaturens design är ganska neutral och passar så många anläggningar. Lampan kan också fästas i taket, om så önskas.
 • Solcellsvägglampa Ghost LED med rörelsesensor

  Solcellsvägglampa Ghost LED med rörelsesensor
  Formskön solcellsvägglampa Ghost med rörelsesensor Enkelt designad, men desto mer effektivt när det gäller energieffektivitet - så presenterar sig solcellsvägglampan Ghost. Under dagen laddas batteriet i solcellsmodulen på översidan och energin används sedan under kvälls- och nattimmarna. Rörelsesensorn ser till att ingen som anländer till tomten förblir oupptäckt. Lamphuvudet är utrustat med 6 LED-lampor som avger ljus nedåt. Utrustad med kapslingsklass IP44. Strömbrytare (in/ut/auto) integrerad. 3 x AA 1 800 mAh 1,2 V Ni-Mh-batteri ingår i leveransen. Tekniska specifikationer: - registreringsvinkel 110° - 5-8 m räckvidd - 6 x 0,2 W LED - Ljusfärg: dagsljus (5 000 K) - 200 lumen - 1,2 V polykristallinisk panel - ljustid vid fullladdade batterier: 2 timmar permanent
 • LED-utomhusvägglampa Trumpet, vippbar, 4 000 K

  LED-utomhusvägglampa Trumpet, vippbar, 4 000 K
  90° vinklingsbar LED-vägglampa för utomhusbruk Trumpet LED-väggarmaturen Trumpet är enkel och diskret, men har ändå många fördelar. Ljuset kan riktas inte bara framåt utan även 90° nedåt eftersom armaturens huvud kan lutas individuellt. Lysdioderna med universell vit ljusfärg ger tillräcklig belysning av omgivningen. Trumpet är ett lämpligt val för energieffektiv belysning, inte bara i privata utan även i kommersiella utrymmen, tack vare en strålningsvinkel på 108° och kan installeras nära t.ex. en trappa eller en entré.
 • LED-utomhusvägglampa Bullo, antracit

  LED-utomhusvägglampa Bullo, antracit
  LED-utomhusvägglampan Bullo - den klassiska ventilen med en twist Bullo ser ut som en samtida version av den klassiska ventildesignen. Denna vackra vägglampa är tillverkad av robust aluminium som är väderbeständig och utrustad med starka, mjuka och varmvita LED-lampor. Dessa ger ett homogena ljus och belyser omgivningen på ett säkert sätt. Utomhusvägglampan övertygar genom att kunna användas på flera sätt. Bullo kan monteras, inte bara på väggen, utan även i taket.
 • LED-solcellslampa Curtis med rörelsesensor

  LED-solcellslampa Curtis med rörelsesensor
  Solcellsdriven LED-utomhusvägglampa Curtis med flexibel styrning Denna moderna utomhusvägglampa behöver ingen nätanslutning Curtis är utrustad med en polykristallin solcellsmodul som under dagtid absorberar solenergin, lagrar i det integrerade batteriet och avger den vid behov. Tack vare den dolda rörelsesensorn tänds belysningen endast när en person närmar sig byggnaden. Alternativt kan lampan tändas manuellt i 2 timmar för konstant ljus eller ständas av permanent. - sensorns registreringsområde: 0 till 12 m - registreringsvinkel: 120° - rekommenderad monteringshöjd: 2,5 m - med 1 200 mAh 3,7 V litiumjon batteri - ljustid efter fullständig laddning: 5,5 timmar
 • LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 40 cm

  LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 40 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Chic i borstat guldfinish - glas med lättnadskonstruktion Den eleganta LED-vägglampan kommer på ett elegant och modernt sätt med det borstad guldskyddet i aluminium, som sticker ut med en böjd kant framför diffusorn av satinerat glas bakom den. Den senare har en reliefstruktur som skapar en oregelbunden sekvens av ljusare och mörkare detaljer under drift. LED-lampornas universella vita ljus belyser omgivningen diffust.
 • Taklampa Lover 1 lampa, vit

  Taklampa Lover 1 lampa, vit
  Formbar taklampa Lover Taklampan Lover är en sann multitalang, eftersom den garanterat sörjer för lite dynamik i lägenheten. Hela lampan består av en silikonbeklädd svanhals – och denna är full av överraskningar! Tack vare lamparmens nästan obegränsade flexibilitet kan Lovers utseende förnyas konstant, eftersom den kan vridas, knytas och böjas precis som man vill. Därmed är också taklampans bruksområden många. I tonårsrum, vardagsrum, ovanför matbord eller i sovrum – Lover passar bara överallt. Placeras flera lampor i grupp kommer detta garanterat att dra blickarna till sig.
 • LED-vägglampa Eklips, 2 lampor

  LED-vägglampa Eklips, 2 lampor
  LED-utomhusvägglampa Eklips med variabelt ljusutlopp LED-vägglampan Eklips är dekorativ och mycket användbar utomhus. Med tanke på den dekorativa runda designen kan den integreras elegant på fasaden. De två halvrunda diffusorerna kan ställas in. På så sätt avges ljuset i grundinställningen direkt framåt, medan efter lämplig rotation delvis eller fullständigt bakåt och uppåt eller nedåt som väggbelysning.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor, sensor

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor, sensor
  Flexibelt ljus och praktiskt sensor – LED-utomhusvägglampan Cyra Vrid och justera ljuset efter behov: LED-utomhusvägglampan Cyra kan ställas in individuellt med de två lamphuvudena som kan vridas 350°. Vare sig direkt eller indirekt strålning – båda varianterna är möjliga på en gång. Den praktiska rörelsesensorn avrundar helhetskonceptet för denna utomhusvägglampa. Dessa rörelser registreras på ett tillförlitligt sätt inom ett område på upp till 17 m med en vinkel på 180°. Omkopplingstiden kan ställas in från 5 sekunder till upp till 10 minuter. Idealisk för husentréer eller garageväggar. - inklusive dagsljussensor
 • LED-utomhusvägglampa Maya i rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Maya i rostfritt stål
  Modern Up- & Down-ljus: LED-utomhusvägglampa Maya Perfekt ljus för utomhus: Utomhusvägglampan Maya, som strålar uppåt och nedåt, är utrustad med moderna LED-lampor som lyser med ett mjukt varmvitt ljus. Höljet är tillverkat av rostfritt stål och är tål både väder och vind alldeles utmärkt. Den moderna utformningen passar perfekt in på alla husfasader och är även ett vackert blickfång under dagen.
 • LED-hänglampa Ikon i krom

  LED-hänglampa Ikon i krom
  Elegant, diskret LED-pendellampa Ikon Den kromfärgade LED-hänglampan Ikon har, som namnet antyder, vad som krävs för att bli en riktig stilikon. Den runda, spetsiga takkåpan håller lampskärmen med en svart kabel. LED-lampans skärm har formen av ett plant, utåtstående gyroskop som ostört håller balansen. Den platta, opalvita diffusorn tar upp hela lampans undersida och sprider ljuset från de inre LED-lamporna. Den diskreta designen är tidlös och samtidigt elegant. Den blanka kromytan passar in i många inredningsstilar och är diskret.
 • Enkel LED-vägglampa Dodd för utomhusbruk – IP44

  Enkel LED-vägglampa Dodd för utomhusbruk – IP44
  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Dodd i halvrund form LED-utomhusvägglampan Dodd har en så pass diskret design i aluminium, att man nästan inte lägger märke till den på fasaden, när lampan är släckt. Vid mörkrets inbrott är dess stilfulla ljus dock mycket iögonfallande och framhäver fasaden. Ljuset sprids jämnt uppåt på fasaden och sörjer för fantastisk belysning överallt, där det finns risk för att snubbla i mörkret.
 • LED-utomhusvägglampa Meridian med runt huvud

  LED-utomhusvägglampa Meridian med runt huvud
  Antracitsvart LED-utomhusvägglampa Meridian i modern ringdesign Meridian utomhusvägglampa med det ringformade lamphuvud ser elegant och futuristisk ut. Detta lutar nedåt och är försett med ett opalt skydd i det främre inåtvända området, bakom vilket de varma vita strålande lysdioderna är placerade. Detta skapar omfattande belysning - perfekt för stigar och områden intill och framför fasaden.
 • Vägglampa Texas av antikträ, 1 lampa

  Vägglampa Texas av antikträ, 1 lampa
  Vägglampa Texas med kropp tillverkad av antikt trä Vägglampan Texas vet hur man kan övertyga som en elegant extra ljusdispenser med antik charm. Den består av en kuboid gjord av gammalt mörkt trä. Väggfästena, som spänner över kroppen framifrån, och det cylindriska uttag, som är placerad på ena sidan av träblocket, är gjord av mörkbrun metall. Vintage glödlampor i glödoptik är det perfekta komplementet.
 • Arrow - solcellsvägglampa med LED och sensor

  Arrow - solcellsvägglampa med LED och sensor
  Kompakt solcells LED-vägglampa Arrow med PIR-sensor Den mycket kompakta solcellsvägglampan Arrow är - som namnet antyder - pilformad. Solpanelen har placerats i en vinkel på armaturen för att utnyttja solens energi på bästa sätt. Ljuselementet sitter diagonalt nedåt på armaturen och är utrustat med universella vita lysdioder. I mitten av ramen finns en PIR-rörelsesensor som tänder ljuset när den upptäcker rörelse på ett avstånd på upp till 12 meter och i en vinkel på 120°. När batteriet är fulladdat räcker lampan i 2 timmar. - polykristallin solpanel, 1200 mAh 3,7V litiumjonbatteri
 • LED-golvlampa Helix, höjd 152 cm, vit silver

  LED-golvlampa Helix, höjd 152 cm, vit silver
  Böjd Helix LED-golvlampa i vitt och silver Helix LED-golvlampan blir med sin karaktäristiska form och sina kraftfulla lysdioder ett individuellt inslag i inredningen som med sin vita grundfärg på utsidan och foten harmonierar särskilt bra med en ljus, modern inredning. Den spiralformade kroppen är silverfärgad på insidan; det är också här som lysdioderna är integrerade och sätter scenen för ytan.
 • Hänglampa Fluke svart

  Hänglampa Fluke svart
  Smal, enkel, oslagbar - Fluke taklampa Fluke-upphängningslampan består av två delar: ett metallrör med ett GU10- uttag längst ner och den andra delen, nämligen kabeln, överst. Kabeln slutar sedan i ett litet tak av samma färg. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Cyra: inställbar ljusriktning Tack vare den enkla, eleganta utformningen kan vägglampan Cyra användas för alla moderna tomtkoncept. En opal diffusor som frigör ljuset från de dolda LED-lamporna i den cylinderformade, antracitfärgade vägglampan ut i omgivningen utan blända. Hela lamphuvudet kan vridas 350° så att antingen en uppåtriktad accentljus eller ett nedåtriktat ljus erhålls vid sidan av det framåtstrålade ljuset.
 • Utomhusvägglampa Gemini kantig antracit 16 cm

  Utomhusvägglampa Gemini kantig antracit 16 cm
  Varmvit LED utomhusvägglampa Gemini som en rektangel i antracit Denna LED-vägglampa är perfekt för accentbelysning och orienteringsbelysning i moderna utomhusområden. Aluminiumkroppens rektangulära form och antracitsvarta färg är modern och enkel. Breda ljusöppningar på toppen och botten avger det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna, vilket skapar en upp-och-ned-accent på fasaden och behaglig belysning av området nedan.
 • Vägglampa Axon

  Vägglampa Axon
  Minimalistisk vägglampa Axon i svart och guld Vägglampan Axon är ett måste för den som koncentrerar sig på det viktiga när det kommer till inredning av boningsrummet. Lampan består endast av ett väggfäste och en svart kabel och ett guldfärgat uttag. Kabeln leds i en låten båge från väggen till botten av uttaget och förser den med ström. E27-uttaget kan utrustas med alla lämpliga belysningsanordningar, men det rekommenderas att använda en filament- eller globlampa för att ge lampan perfekt ljus.
 • LED-hänglampa Helix, svart guld, 80 cm

  LED-hänglampa Helix, svart guld, 80 cm
  LED-hänglampa Helix – spiralformat lampelement i svart och guld LED-hänglampan Helix svart och guldfärgade lampskärm är precis vad namnet antyder. Den perfekta spiralen av multipla varv är svart på utsidan och guld på insidan. På de två centrala varven är den fäst vid takkåpan med en tunn svart kabel. Vid den övre vändpunkten i varje varv monteras en LED-lampa som lyser upp den guldfärgade insidan. Den här egenskapen förstärker spiraleffekten och ger en fascinerande belysning. Lampan är dimbar via en vanlig ljusströmbrytare eftersom den reagerar på antalet tryck och därför varierar i tre steg.
 • LED-taklampa Helix i svart guld

  LED-taklampa Helix i svart guld
  Svart LED-taklampa Helix med guldblänkande insida Den svarta, avlånga takkåpan i LED-taklampan Helix bär det spiralformade ljuselementet på de två centrala lindningarna. Spiralen består av en platt, lång metallremsa, böjd i fyra lidningar. Lampans utsida är svart, medan insidan är blänkande guld. Vid spiralens övre vändpunkt sitter en LED-lampa som belyser spiralens insida. Detta ger en fascinerande ljuseffekt när ljuset tänds. Lampan är dimbar med en konventionell ljusbrytare eftersom den svarar på antalet aktiveringar och därför varierar i tre steg.
 • LED-utomhusvägglampa Doblo, höjd 15 cm

  LED-utomhusvägglampa Doblo, höjd 15 cm
  Platsbesparande LED-vägglampa Doblo En diffusor i form av en kub hålls av ett diskret väggfäste av gjuten aluminium. Doblo väggarmatur för utomhusbruk lyser upp i alla riktningar och bidrar till säkerheten i hemmet. Genom att montera flera armaturer bakom varandra kan en gångväg markeras på ett elegant sätt. Den moderna LED-vägglampan är särskilt snygg på ljusa eller trägolvade ytterväggar.
 • Taklampa Texas av antikt trä, 3 lampor

  Taklampa Texas av antikt trä, 3 lampor
  Tre låga Texas taklampa i en antik rustik design En distinkt antik träkuboid bildar kroppen av Texas taklampa . Det rektangulära takfästet, vars fästanordningar är monterade på träelementet, liksom de tre socklarna nedåt, är gjorda av mörkbrun metall. Utseendet på dekorativa glödlampor kommer till sin rätt eftersom uttagen inte är täckta av paraplyer.
 • Hänglampa Habitat decentrerad, 3 lampor, svart

  Hänglampa Habitat decentrerad, 3 lampor, svart
  För decentraliserad kabeldragning - pendellampa armatur med tre lampor Habitat Tack vare sin konstruktion erbjuder denna upphängningslampa alternativ för kreativ anpassning. Det runda taket kan monteras inte bara på taket utan också på väggen. De tre långa kablarna kan dras variabelt via sina egna fästpunkter och gör det också möjligt att välja upphängningshöjd beroende på rummets höjd. De tre lamputtagen har inga nyanser så att dekorativa ljuskällor är det perfekta komplementet. Den reducerade, helt svarta designen motsvarar modern minimalism.
 • LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, vit silver

  LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, vit silver
  LED-bordslampa Helix - blickfång i böjd spiralform Den höga LED-bordslampan Helix är en dekorativ accent och ger en stämningsfull tilläggsbelysning på vardagsrumsbordet, intill väggen eller i en sittgrupp. Den är idealisk som pallenlampa eller som dekoration på en byrå. Den cylindriska basen bär det bandformade ljuselementet som sträcker sig uppåt som en vertikal spiral. De integrerade lysdioderna på insidan framhäver den silverfärgade ytan. Utsidan är däremot i ett enkelt, modernt vitt.
 • LED-vägglampa Bloom 2 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 2 lampor guld
  Indirekt belysning och ett fantastiskt blommönster - Bloom LED-vägglampa Lampskärmarna på Bloom LED-vägglampan är formade som blomningen av en fantastisk sommarblomma. I mitten finns lysdioderna som lyser upp kronbladen och får dem att lysa. De två blommformade lamporna kan vridas och svängas på en böjd tvärstång som är ansluten till baldakinen och därmed till väggen. Ljuset som lyser igenom mellan kronbladen skapar ett fantastiskt mönster på väggen och skapar en intressant ljusatmosfär.
 • LED-utomhusvägglampa Qubo, 14 cm x 14 cm

  LED-utomhusvägglampa Qubo, 14 cm x 14 cm
  Qubo LED utomhusvägglampa med hörn och kanter Den robusta aluminiumramen i antracit, i kombination med den matta diffusorn, passar in i en modern arkitektonisk stil och ger ljus i mörkret. Oavsett om du vill belysa ett hus eller en garagevägg eller för att översvämma ett dyster hörn av fastigheten, är Qubo LED utomhusvägglampa lämplig för otaliga krav. De kraftfulla lysdioderna genererar ett starkt ljus som sprids mycket tack vare den matta diffusorn och inte bländar.
 • LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 80 cm

  LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 80 cm
  Modern LED-pendellampa Helix som vit-silver spiral Effektiv rumsbelysning och elegant, modern design går hand i hand med Helix pendelarmatur. Lysdioderna är integrerade i de övre delarna av armaturkroppens silverfärgade insida. Ljuset avges direkt nedåt, men reflekteras samtidigt uppåt av spiralen och framhäver på ett skickligt sätt silverfinishen. På utsidan är Helix vit - det perfekta komplementet till en ljus, modern inredning.
 • LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • LED-utomhusvägglampa Slim

  LED-utomhusvägglampa Slim
  Modern LED utomhusvägglampa Slim med en uppdelad diffusor En platt, konvex böjd kropp med en rektangulär grundform och rostfri yta utgör Basis för Slim LED-vägglampan utomhus. I kombination med den satinerade diffusorn, som är uppdelad i fem rektangulära remsor anordnade ovanför varandra och jämnt fördelar det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna, blir resultatet en helt modern helhetsbild.
 • LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 125 cm

  LED-hänglampa Helix, vit silver, längd 125 cm
  Modern LED-pendellampa Helix som vit-silver spiral Effektiv rumsbelysning och elegant, modern design går hand i hand med Helix pendelarmatur. Lysdioderna är integrerade i de övre delarna av armaturkroppens silverfärgade insida. Ljuset avges direkt nedåt, men reflekteras samtidigt uppåt av spiralen och framhäver på ett skickligt sätt silverfinishen. På utsidan är Helix vit - det perfekta komplementet till en ljus, modern inredning.
 • LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, silver

  LED-vägglampa Moon Ø 50 cm, silver
  Puristisk LED-vägglampa Moon med ECODim Den platta, runda formen på Moon LED-vägglampa i kombination med den borstada silverytan och den ringformade diffusorn ger en teknisk design som imponerar med sin höga ljusstyrka och den smarta dimningsfunktionen. Visuellt passar lampan in i en modern inredningsstil med tydliga former och linjer. Vägglampans dimningsfunktion gör att ljuset kan dämpas med vilken konventionell väggbrytare som helst. Armaturens ljusstyrka är bara nedtonad i tre steg med det antal gånger man trycker på strömbrytaren, vilket ger önskad belysning.
 • LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Split

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Split
  Split - LED-utomhusvägglampa med en speciell ljus LED-utomhusvägglampan Split kännetecknas av ett extraordinärt utseende. Den cylindriska diffusorn med fyra ljusuttag sprider ljus från de sex LED-lamporna i en vinkel på 28 ° både uppåt och nedåt. Detta reflekteras av en fyrkantig aluminiumram som accentuerar det universella vita ljuset perfekt. Separat eller ordnat sida vid sida skapar Split ett fantastiskt ljusmönster på varje husvägg.
 • Vägglampa Amarcord, 2 lampor

  Vägglampa Amarcord, 2 lampor
  Amarcord - en individuell vägglampa i rördesign Med vägglampan Amarcord har formgivarna verkligen skapat något ovanligt. De har inspirerats av en vanlig vattenrörsledning som finns i varje hus, men inte i det mysiga vardagsrummet utan snarare i den kalla källaren. Vattenledningarna har emellertid också konstruktionskvalitet, vilket Amarcord på ett imponerande sätt visar. Väggfästet är utformad som ett rostigt rör, ljuskällorna - helst ska rustiklampor användas för att behålla den industriella stilen - pendlar härifrån och antar rollen som vattendroppar. Det är ett riktigt blickfång!
 • LED-taklampa Rola för utomhusbruk, rund

  LED-taklampa Rola för utomhusbruk, rund
  Elegant utformad LED-taklampa Rola för utomhusbruk LED-taklampan Rola är inte bara en lämplig ljuskälla för en god utomhusbelysning, utan även som ett elegant utrustningselement. Med sin dekorativa och rundade utformning kan den exempelvis användas som en lampa under ett tak eller i en övertäckt övergång mellan huset och garaget. Rola avger ljuset direkt nedåt genom en mattad diffusor. Dessutom skapas en diskret takbelysning tack vare ett ljusutlopp på sidan. - kan även monteras på väggen
 • Utomhusvägglampa Urban

  Utomhusvägglampa Urban
  Vägglampa Urban: dekorativ ljuskälla med ljus som strålar nedåt Utomhusvägglampan Urban passar med sin estetiska logotyp särskilt bra ihop med moderna fasader och tomter. I den främre cylindriska delen finns ett GU10-uttag inbyggt. Den sitter bakom en matt diffusor som sänder ljuset nedåt. Urban är, ensam eller tillsammans med andra placerad till vänster och höger om dörren, som gjord för entrébelysning.
 • LED-utomhusvägglampa Bullo, rostbrun

  LED-utomhusvägglampa Bullo, rostbrun
  LED-utomhusvägglampan Bullo - den klassiska ventilen med en twist Bullo ser ut som en samtida version av den klassiska ventildesignen. Denna vackra vägglampa är tillverkad av robust aluminium som är väderbeständig och utrustad med starka, mjuka och varmvita LED-lampor. Dessa ger ett homogena ljus och belyser omgivningen på ett säkert sätt. Utomhusvägglampan övertygar genom att kunna användas på flera sätt. Bullo kan monteras, inte bara på väggen, utan även i taket.
 • Vägglampa Enoire i svart och vitt, 2 lampor

  Vägglampa Enoire i svart och vitt, 2 lampor
  Vägglampa Enoire med två opal sfäriska nyanser och svart väggfäste Med en tilltalande lek av motsatser med ett tydligt formspråk, erbjuder den tvåflammiga vägglampan Enoire rätt inredningselement för modern inredning - antingen i privata vardagsrum eller till exempel i ett offentligt galleri. Deras nyanser är utformade som symmetriska, ljusa sfärer gjorda av opalglas, vilket orsakar en jämn ljusemission runt omkring. Väggfästet i aluminium är å andra sidan format som en lång svart rektangel; paraplyerna fördelas asymmetriskt på den så att ett område av hållaren förblir helt fritt.
 • Vägglampa Banjie 24 cm

  Vägglampa Banjie 24 cm
  Separat, cylindrisk gipsvägglampa Banjie De två GU10-uttagen på Banjie-gipsvägglampan är placerade längst upp och längst ner i lampans ände. Den cylindriska lampskärmen är fäst på ett kuboidväggfäste som sätter lampan något bort från väggen. Hela lampan kan målas över. Det betyder, oavsett vilken färg väggen är eller ska få, lampan kan också målas och kan därför alltid utformas så att den passar väggen. De två uttagen kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor.
 • Hänglampa Amarcord, 1 lampa

  Hänglampa Amarcord, 1 lampa
  Industriell pendellampa Amarcord Fans av industriell design kommer omedelbart att gilla Amarcord- pendellampa . Det speciella med denna lampa är dess uttag, som är modellerat på ett rostigt rör och ser mycket ut som en. Den absoluta höjdpunkten är den röda avstängningsventilen som gör lampans rördesign perfekt. Speciella rustika lampor, som finns som tillbehör, ser särskilt bra ut som vattendroppar!
 • LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, silver

  LED-vägglampa Moon Ø 30 cm, silver
  Puristisk LED-vägglampa Moon med ECODim Den platta, runda formen på Moon LED-vägglampa i kombination med den borstada silverytan och den ringformade diffusorn ger en teknisk design som imponerar med sin höga ljusstyrka och den smarta dimningsfunktionen. Visuellt passar lampan in i en modern inredningsstil med tydliga former och linjer. Vägglampans dimningsfunktion gör att ljuset kan dämpas med vilken konventionell väggbrytare som helst. Armaturens ljusstyrka är bara nedtonad i tre steg med det antal gånger man trycker på strömbrytaren, vilket ger önskad belysning.
 • LED-utomhusvägglampa Farell, rostfritt stål sensor

  LED-utomhusvägglampa Farell, rostfritt stål sensor
  LED-utomhusvägglampa Farell med praktisk rörelsesensor Den moderna utomhusvägglampan Farell med sina varmvita LED-lampor ger ett mysigt och samtidigt ljusstarkt ljus för utomhusområden. Den är idealisk för husentréer eller till garaget, eftersom ljuset tänds automatiskt när en rörelse registreras. Den integrerade sensorn ger tillförlitlig belysning, fullständigt automatisk och praktisk. - registreringsområde: 0-18 m vid 180° - justerbar dagsljussensor - omkopplingstid 10 sekunder till 8 minuter
 • LED-vägglampa Boing vit

  LED-vägglampa Boing vit
  LED-vägglampa Boing med hylla och USB-laddning Boing är den perfekta vägglampan för sovrummet bredvid sängen. Den universella vita LED-lampan är svängbar och kan tändas eller släckas med hjälp av en växelströmbrytare ovanför armaturens ram. Diffusorskivan ger en jämn och bländfri belysning. Hyllan kan användas för mobiltelefonen och kan även laddas med hjälp av en USB-kabel (ingår inte), eftersom det finns en motsvarande USB-plats (2A-anslutning) under lampan.
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, 2 lampor, roterbara

  LED-utomhusvägglampa Cuba, 2 lampor, roterbara
  Roterbar 350° – LED-utomhusvägglampan Cuba Två fyrkantiga lamphuvuden bildar tillsammans den moderna utomhusvägglampan Cuba som är ideal för husfasader, entréer och på terrassen eller verandan. De två lamphuvudena är utrustade med moderna, varmvita LED-lampor som båda kan roteras upp till 350°. På så vis kan belysningen av utomhusområdet, beroende på omständigheterna, anpassas när som helst. Denna vinnare av reddot Design Awards 2019 kan monteras vågrätt eller lodrätt och garanterar stämningsfulla ljuseffekter uppåt, nedåt eller åt sidorna.
 • Hänglampa Taboo, krom

  Hänglampa Taboo, krom
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • LED-vägglampan Helix, svart guld, 26 cm

  LED-vägglampan Helix, svart guld, 26 cm
  Elegant böjd LED-vägglampa Helix i svart och guld LED-vägglampan Helix, liksom alla företrädare av Helix-serien, består av ett ljuselement som är spiralformat och vars gyllene insida lyser med hjälp av LED-lampor. Den svarta utsidan av lyktan ger ett elegant utseende och en utmärkt kontrast till guldtonen. LED-lamporna är placerade på den bortre sidan av spiralen och skapar därför ett mysigt, indirekt ljus.
 • LED-vägglampan Helix, svart guld, 17 cm

  LED-vägglampan Helix, svart guld, 17 cm
  Elegant böjd LED-vägglampa Helix i svart och guld LED-vägglampan Helix, liksom alla företrädare av Helix-serien, består av ett ljuselement som är spiralformat och vars gyllene insida lyser med hjälp av LED-lampor. Den svarta utsidan av lyktan ger ett elegant utseende och en utmärkt kontrast till guldtonen. LED-lamporna är placerade på den bortre sidan av spiralen och skapar därför ett mysigt, indirekt ljus.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Lotus

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Lotus
  Lotus - ett LED-utomhusvägglampa med en vacker ljuseffekt up and down LED-lamporna i vägglampan Lotus strålar sitt ljus uppåt i en smalare stråle och nedåt i en bredare stråle, vilket skapar en vacker effekt på fasaden. Lampkroppen i antracitfärgad aluminiumgjutgods imponerar med sin speciella form som är bred nedtill och den räfflade ytan nedåt bryter LED-lampornas ljus vilket ger ett väldigt dekorativt och elegant intryck.
 • LED-vägglampa Window, 39 x 39 cm, guld

  LED-vägglampa Window, 39 x 39 cm, guld
  Indirekt lysande LED-vägglampa Window Den fyrkantiga LED-vägglampan Window har flera lager som genererar indirekt ljus tack vare interna LED-lampor. Den kvadratiska reflektorn har något böjda kanter in i rummet och en ojämn struktur som ger ett fascinerande mönster när ljuset tänds. På litet avstånd finns ytterligare en kvadrat i mitten, på baksidan av vilken de LED-lampor som tänder reflektorn finns. Denna bländare består av en ram som har en öppning i mitten med en bakre reflektor. Detta skapar alltså två ljuskällor som båda dränker rummet med indirekt ljus. Tack vare ECODim-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas i tre steg via antalet aktiveringar på omkopplaren.
 • LED-vägglampa Flare Large, guld

  LED-vägglampa Flare Large, guld
  Strålformad LED-vägglampa Flare med indirekt ljus LED-vägglampan Flare ger en riktigt hänförande ljusbild när lampan tänds. Lampans halvcirkelformade skärm är bruten så att den ser ut som solstrålar. I skärmens mitt placeras lampan på ett avstånd så att endast lampskärmen belyses. Detta reflekterar sedan ett skimrande, indirekt ljus. Väggen belyses genom utrymmet mellan skärmarna och en strålformad ljusbild skapas. Lampan kan monteras på både väggen och i taket och dränker rummet med en stråle.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini mattsvart 22 cm bred

  LED-utomhusvägglampa Gemini mattsvart 22 cm bred
  Minimalistisk design - LED-väggarmatur Gemini för utomhusbruk Gemini LED-utomhusarmatur är tillverkad av en fyrkantig kub av gjuten aluminium och är öppen upptill och nedtill. De varmvita lysdioderna på insidan skapar vackra ljuskäglor på ytterväggen. Gemini är särskilt lämplig för höga och långa väggar. Tack vare sitt diskreta utseende gör LED-väggarmaturen särskilt bra ifrån sig på ljusa eller träfärgade bakgrunder.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini Beams, mattsvart

  LED-utomhusvägglampa Gemini Beams, mattsvart
  Kompakt LED-vägglampa Gemini Beams med justerbar ljusstråle Den moderna LED-väggarmaturen Gemini är utrustad med energisparande LED-teknik. Ljuset från de varmvita lysdioderna faller indirekt uppåt och nedåt. Strålvinkeln kan justeras individuellt uppåt och nedåt för att skapa en vacker ljusmiljö. Den ganska enkla designen passar särskilt bra på träfasader samt på ljusa eller strukturerade husväggar.
 • Taklampa Abraxas 4 lampor

  Taklampa Abraxas 4 lampor
  Abraxas taklampa med fyra opala kulor Fyra mattvita sfärer står på en fyrkantig, svart takplatta. De är omgivna av en guldfärgad metallram som skapar en vacker kontrast till opalkulorna och den mörka plattan. Ljuset faller särskilt mjukt och homogent nedåt i rummet och ger en bra allmänbelysning.
 • Hänglampa Abraxas 1 lampa

  Hänglampa Abraxas 1 lampa
  Enljus hängande lampa Abraxas Ett modernt, geometriskt metallgaller omger ljuskällan, som i sin tur är fäst vid en gyllene stav. Ljuskällan är placerad i den sfäriska opala diffusorn som reflekterar ljuset jämnt och utan att blända. Konstruktionen är fäst vid en rund takduk med två fina rep.
 • Bordslampa Colt, 1 lampa, frostgrå

  Bordslampa Colt, 1 lampa, frostgrå
  bordslampa Colt åldrad finish Denna bordslampa verkar som om den bordslampa hämtas från en gammal, lång ledig byggnad. Colt är utrustad med ett vertikalt öppet trunkerat konparaply, som är fäst vid en horisontell arm i en justerbar orientering. Detta är fäst vid stativets övre del, som stöds av en rund fot. Med strömbrytaren på kabeln.
 • Vägglampa Enoire i svart och vitt, 3 lampor

  Vägglampa Enoire i svart och vitt, 3 lampor
  Svart och vit vägglampa Enoire med tre sfäriska glasskärmar Vägglampan Enoire med tre flammor kännetecknas av de kontrasterande formerna och färgerna på väggfästet och skärmen. Den förstnämnda är gjord av aluminium och är formad som en lång, rektangulär stång i svart. Han bär paraplyerna i en asymmetrisk position; två är fästa som ett par mot ena änden, medan ett paraply står separat. Deras sfäriska sfärer är gjorda av opalt glas så att en jämn och diffus ljusstrålning uppnås i alla riktningar. Beroende på vad du föredrar kan Enoire installeras i vertikal, horisontell eller lutande orientering. Vägglampan kan kombineras på många sätt med modern inredning, både i privata och offentliga utrymmen.
 • LED-vägglampa Shanghai, 9 lampor 3 000 K svart

  LED-vägglampa Shanghai, 9 lampor 3 000 K svart
  Fläktformad LED-vägglampa Shanghai med nio ljusstavar De nio ljusstavarnas form påminner om en öppnad fläkt, eftersom stavarna är monterade uppåt runt väggarmaturen. För att undvika bländning finns det en diffusor ovanför var och en av de varmvita lysdioderna. Det slående utseendet är en fröjd för ögonen i alla fall och kan även monteras som en takarmatur. Väggarmaturen Shanghai ger en ljus belysning i vardagsrummet och i korridorer, i ditt eget hem eller i hotellkedjor och offentliga utrymmen.
 • Hänglampa Taboo, vit

  Hänglampa Taboo, vit
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini XF, mattsvart

  LED-utomhusvägglampa Gemini XF, mattsvart
  Flat LED utomhus vägglampa Gemini XF Den svarta LED-utomhusarmaturen Gemini XF är en riktig platsbesparare. Ljuset från lysdioderna med varmvit ljusfärg strömmar direkt nedåt och är därför perfekt som orienteringslampa vid huset eller terrassen. Gemini XF har en enkel design och passar särskilt bra ihop med strukturerade husväggar, t.ex. klinker.
 • Golvlampa Colt, 3 lampor, frostgrå

  Golvlampa Colt, 3 lampor, frostgrå
  På gammal trimmad Colt golvlampa med tre justerbara nyanser Oavsett om det är extra belysning i ett hörn av rummet eller som en läslampa bredvid soffan, är Colt golvlampa det perfekta valet när en lampa med en åldrad, lätt industriell färg krävs. golvlampa är utsmyckad med tre stympade konskärmar och ger, tack vare den vertikalt öppna formen, både direkt ljus nedåt och grundbelysning belysning ovanför taket. De fästs på ett justerbart sätt för att möjliggöra individuell ljusinriktning. stativ är minimalistisk med rund bas, vertikalt stativ och horisontell arm. Med fotomkopplare på anslutningskabeln.
 • Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 25 x 25 cm

  Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 25 x 25 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Chic i borstat silverfinish med satinerat glas Den plana, kantiga vägglampan Chic fyller moderna vardagsrum med vitt, diffust ljus. Detta bryts av det satinerade glasöverdraget, som tar upp en stor del av fronten och släpps jämnt ut i rummet. Ett område täcks av ett aluminiumelement med borstat silverutseende, som skiljs från diffusorn bakom med en böjd kant.
 • Golvlampa Colt, 3 lampor, patina

  Golvlampa Colt, 3 lampor, patina
  På gammal trimmad Colt golvlampa med tre justerbara nyanser Oavsett om det är extra belysning i ett hörn av rummet eller som en läslampa bredvid soffan, är Colt golvlampa det perfekta valet när en lampa med en åldrad, lätt industriell färg krävs. golvlampa är utsmyckad med tre stympade konskärmar och ger, tack vare den vertikalt öppna formen, både direkt ljus nedåt och grundbelysning belysning ovanför taket. De fästs på ett justerbart sätt för att möjliggöra individuell ljusinriktning. stativ är minimalistisk med rund bas, vertikalt stativ och horisontell arm. Med fotomkopplare på anslutningskabeln.
 • Bordslampa Enoire i svart och vitt, 1 lampa

  Bordslampa Enoire i svart och vitt, 1 lampa
  bordslampa Enoire - vit sfärisk skugga på en svart bas Enoire- bordslampa erbjuder ett attraktivt motsatsspel, vilket är ett utmärkt komplement till en fönsterbräda, skänk eller nattduksbord i modern inredning. Skuggan är utformad som en sfärisk sfär gjord av opalglas som strålar jämnt runt. Detta bärs av en svart aluminiumfot som har formen av en platt fyrkant.
 • Hänglampa Amarcord, rostbrun, 6 lampor

  Hänglampa Amarcord, rostbrun, 6 lampor
  Rostbrun Amarcord- pendellampa med sex lågar i industriell rördesign Som en dekorativ lampa i industriell stil är Amarcord-pendellampan imponerande längs linjen - eller längs hela rörets längd. Eftersom strukturen består av gamla vattenrör med ett rostigt utseende som korsar i mitten; Ovanför är ett dekorativt roterande hjul. Totalt sex kablar kommer ut från ändarna på rörledningarna, som alla har en öppen uttag . Den fästs på baldakinen med en kedjesuspension.
 • Hänglampa Colt, 3 lampor, frostgrå

  Hänglampa Colt, 3 lampor, frostgrå
  pendellampa Colt med tre nyanser i ett åldrat utseende Taklampan Colt med tre glödlampor ger både direkt, nedåt och indirekt belysning via taket. Skärmarna, som är fästa vid en central stång i olika höjder och riktningar, kan justeras individuellt efter önskemål, till exempel för att anpassa ljuset till bordets storlek. Med sin åldrade finish kommer Colt till sin rätt i både moderna och industriella anläggningar.
 • Golvlampa Colt, 1 lampa, patina

  Golvlampa Colt, 1 lampa, patina
  golvlampa Colt i en flamma i gammal design Oavsett om det är ett kontrasterande element i ett modernt vardagsrum eller en extra ljusdispenser på ett industriellt loft - Colt golvlampa med sin åldrade finish är det perfekta komplementet. Skuggan, formad som en trunkerad kon, avger ljus genom de vertikala öppningarna; Tack vare den justerbara fästet kan den justeras efter behov - perfekt som läslampa bredvid soffan. En rund bas, ett vertikalt stativ och en horisontell arm fäst på toppen bildar stativ. Utrustad med sladdbrytare.
 • LED-golvlampa Book, svart

  LED-golvlampa Book, svart
  Stativ med justerbar lampa - Book LED-golvlampa Book LED-golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller som en bekväm fåtölj. Lampans höga stativ ger gott om utrymme för det justerbara LED-elementet. Denna är ansluten till en kabel som hänger ner längs stativet. Ljusmodulen kan enkelt flyttas upp och ner längs stativet så att den perfekta ljusvinkeln alltid kan uppnås. Lampan kan också vridas 300 °. Oavsett om du vill ha direktbelysning för läsning eller snarare indirekt ljus för avkoppling, ger Book LED-golvlampa alltid rätt belysning.
 • LED-taklampa Book, vit

  LED-taklampa Book, vit
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Bloom 3 lampor silver

  LED-vägglampa Bloom 3 lampor silver
  LED-vägglampa med tre glödlampor Bloom med blommformade lampskärmar De blommformade lampskärmarna på LED-vägglampan Bloom med tre lampor påminner om en blomning. De enskilda kronbladen omger LED-ljuskällan i mitten och lyser upp av lysdioderna. Det indirekta ljuset från lampskärmen kompletteras av strålmönstret på väggen som lyser genom öppningarna mellan kronbladen.
 • LED-hänglampa Wave nickel

  LED-hänglampa Wave nickel
  Elegant LED-hänglampa Wave med 3-stegs dimmer Den vågformade profilen på LED-hänglampan Wave gör denna hängande lampa till en unik representant i sitt slag. De två metallplattorna som ligger längs LED-remsan är försedda med öppningar som också fördelar ljuset åt sidan. Således är rummet upplyst runt. För att kunna ställa in önskad ljusstyrka är armaturen utrustad med ECODim, vilket gör att ljusstyrkan kan dämpas i tre steg. Ingen extern dimmer behövs för detta, ljuset styrs bara av antalet gånger strömbrytaren används.
 • LED-golvlampa Wave nickel

  LED-golvlampa Wave nickel
  Elegant Wave LED-golvlampa med vågiga former Wave LED-golvlampa imponerar med sina eleganta vågor. De två sidodelarna på den tunna golvlampa är vågformade böjda metallplattor som hänger ihop. LED-lampan lyser igenom mellan de två sidopanelerna och kan dämpas kontinuerligt med fotomkopplaren. Den eleganta och smala konstruktionen skär en uttrycksfull figur tack vare sin höjd och passar mycket bra in i ett modernt hem.
 • LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, guld

  LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, guld
  Dimbar LED-vägglampa Moon med dekorativt element Den mycket platta LED-vägglampan Moon har initialt ett ganska påfallande utseende. Tack vare det dekorativa elementet mitt i lampan är det dock ett utmärkt tillskott till interiören. Lysdioderna skapar en spektakulär ring som lyser upp rummet med stor ljusstyrka. Vägglampans höjdpunkt är dimmningsfunktionen. Den kan styras via väggbrytaren utan att behöva dimmer i strömbrytaren. Ljusets ljusstyrka kan bara styras av antalet gånger som strömbrytaren trycks in och önskad belysning kan genereras.
 • LED-golvlampa Book, vit

  LED-golvlampa Book, vit
  Stativ med justerbar lampa - Book LED-golvlampa Book LED-golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller som en bekväm fåtölj. Lampans höga stativ ger gott om utrymme för det justerbara LED-elementet. Denna är ansluten till en kabel som hänger ner längs stativet. Ljusmodulen kan enkelt flyttas upp och ner längs stativet så att den perfekta ljusvinkeln alltid kan uppnås. Lampan kan också vridas 300 °. Oavsett om du vill ha direktbelysning för läsning eller snarare indirekt ljus för avkoppling, ger Book LED-golvlampa alltid rätt belysning.
 • LED-vägglampa Bloom 3 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 3 lampor guld
  LED-vägglampa med tre glödlampor Bloom i blommönster De blommiga lampskärmarna på LED-vägglampan Bloom med tre lampor påminner om en fantastisk sommarblomma. De enskilda kronbladen verkar bokstavligen omsluta LED-ljuskällan i mitten av blomman och får därför att lysa av lysdioderna. Det indirekta ljuset som reflekteras av lampskärmen, i kombination med det ljus som lyser igenom mellan kronbladen, skapar en fascinerande ljusbild och en mysig atmosfär.
 • Hänglampa Fluke krom

  Hänglampa Fluke krom
  Elegant, kromfärgad upphängningslampa Fluke Fluke-upphängningslampan består av ett metallrör som är upphängt i en tunn kabel och har ett GU10- uttag i nedre änden. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar. Materialets högkvalitativa utförande och det subtila utseendet ger pendelljuset en högkvalitativ och tidlös effekt.
 • LED-vägglampa Twilight

  LED-vägglampa Twilight
  Vridbar LED-vägglampa Twilight för att byta ljus Twilight LED-vägglampa är en halvklotformad vägglampa som avbryts så att en glödande ring skapas när lampan tänds. Lampans borttagna spets, bakom vilken LED-modulen sitter, är monterad så att den kan svängas, så att ljus från LED-lamporna kan vändas åt sidorna som en stigande måne och skapar ett spännande ljusspel. Lampan är särskilt effektiv som kontrast på mörka eller färgade väggar och tack vare den vita, släta ytan passar den in i alla typer av interiörer.
 • Vägglampa Montblanc kan målas

  Vägglampa Montblanc kan målas
  Kommande vägglampa Montblanc för indirekt ljus Vägglampan Montblanc skruvas direkt på väggen. Lampans övre del böjer sig sedan in i rummet och frigör därmed ljuskällan. uttag är därför dolt på armaturens ovansida och skapar en ljuskon mot taket när du använder en lämplig G9-lampa. Ljuset reflekteras sedan från väggen och taket och skapar behaglig, indirekt belysning. Vägglampans Montblancs specialitet är materialegenskaperna. Lampan är gjord av gips och kan målas med vilken väggfärg som helst. Armaturen blir en med väggen och kan anpassas till den nya färgen under renovering.
 • LED-vägglampa Flare Small, silver

  LED-vägglampa Flare Small, silver
  Silverfärgad LED-vägglampa Flare med en strålande skuggeffekt Den halvcirkelformade färgen på LED-vägglampan Flare avbryts i strålar så att när ljuset tänds skapas en stor stråleffekt på väggen. I mitten av skuggan är ljuskällan fäst vid väggen och lyser bara upp lampskärmen och genom luckorna på väggen. Detta skapar indirekt ljus genom reflektion av lampskärmen och väggen, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Armaturens design är ganska neutral och passar så många anläggningar. Lampan kan också fästas i taket, om så önskas.
 • LED-taklampa Wave nickel

  LED-taklampa Wave nickel
  Vågformad LED-taklampa Wave med dimmerfunktion De två vågformade metallelementen som döljer LED-elementens direkta vy inuti har flera öppningar genom vilka ljuset inte bara lyser upp och ner utan också till sidorna. Tack vare dessa öppningar är rummet jämnt upplyst och lampans vågmönster förbättras. Ljuselementet fästs på taket med två metallrör. Lampan kan dämpas med valfri väggströmbrytare, eftersom den reagerar på hur många gånger strömbrytaren används. Detta innebär att bekvämligheten med dimbar huvudbelysning också är möjlig utan eftermontering.
 • LED-taklampa Wave vit

  LED-taklampa Wave vit
  Vågformad LED-taklampa Wave med dimmerfunktion De två vågformade metallelementen som döljer LED-elementens direkta vy inuti har flera öppningar genom vilka ljuset inte bara lyser upp och ner utan också till sidorna. Tack vare dessa öppningar är rummet jämnt upplyst och lampans vågmönster förbättras. Ljuselementet fästs på taket med två metallrör. Lampan kan dämpas med valfri väggströmbrytare, eftersom den reagerar på hur många gånger strömbrytaren används. Detta innebär att bekvämligheten med dimbar huvudbelysning också är möjlig utan eftermontering.
 • Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 38 x 38 cm

  Vägglampa Chic, kantig silver/satinerad 38 x 38 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Chic i borstat silverfinish med satinerat glas Den plana, kantiga vägglampan Chic fyller moderna vardagsrum med vitt, diffust ljus. Detta bryts av det satinerade glasöverdraget, som tar upp en stor del av fronten och släpps jämnt ut i rummet. Ett område täcks av ett aluminiumelement med borstat silverutseende, som skiljs från diffusorn bakom med en böjd kant.
 • Golvlampa Colt, 1 lampa frostgrå

  Golvlampa Colt, 1 lampa frostgrå
  golvlampa Colt i en flamma i gammal design Oavsett om det är ett kontrasterande element i ett modernt vardagsrum eller en extra ljusdispenser på ett industriellt loft - Colt golvlampa med sin åldrade finish är det perfekta komplementet. Skuggan, formad som en trunkerad kon, avger ljus genom de vertikala öppningarna; Tack vare den justerbara fästet kan den justeras efter behov - perfekt som läslampa bredvid soffan. En rund bas, ett vertikalt stativ och en horisontell arm fäst på toppen bildar stativ. Utrustad med sladdbrytare.
 • LED-taklampa Book, svart

  LED-taklampa Book, svart
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • LED-golvlampa Book, grå

  LED-golvlampa Book, grå
  Stativ med justerbar lampa - Book LED-golvlampa Book LED-golvlampa är perfekt som läslampa bredvid soffan eller som en bekväm fåtölj. Lampans höga stativ ger gott om utrymme för det justerbara LED-elementet. Denna är ansluten till en kabel som hänger ner längs stativet. Ljusmodulen kan enkelt flyttas upp och ner längs stativet så att den perfekta ljusvinkeln alltid kan uppnås. Lampan kan också vridas 300 °. Oavsett om du vill ha direktbelysning för läsning eller snarare indirekt ljus för avkoppling, ger Book LED-golvlampa alltid rätt belysning.
 • LED-golvlampa Helix i svartguld

  LED-golvlampa Helix i svartguld
  Hoppande, spiralformad LED-golvlampa Helix LED-golvlampa rullar upp från basen i en spiralform. Nästan som en orm som försvinner från den cylindriska basen genom sitt uppenbara lock och skruvar sig nyfiket uppåt. På utsidan är spiralen målad i subtilt svart medan insidan har en gyllene glans. Otaliga lysdioder är fästa på insidan, som lyser upp insidan och vars glöd reflekteras som ett gyllene skimmer. Denna golvlampa kan kombineras perfekt med andra lampor i serien och ger rummet en modern och elegant atmosfär.
 • LED-vägglampa Bloom 2 lampor silver

  LED-vägglampa Bloom 2 lampor silver
  Två-flamma LED-vägglampa Bloom med blommformade lampskärmar Lampskärmarna på LED-vägglampan Bloom är blommformade, varigenom ljuset kan skina igenom mellan blombladet och därmed skapa ett strålmönster på väggen. I mitten är lysdioderna fästa på väggen och de två blommformade lamporna kan vridas och svängas på en böjd tvärstång.
 • LED-vägglampa Wave vit

  LED-vägglampa Wave vit
  Böjd LED-vägglampa Wave med fantastisk ljuseffekt Wave LED-vägglampan lever upp till sitt namn. Framsidan består av ett vågformat böjt metallelement som har två långsträckta öppningar genom vilka ljuset strömmar in i rummet. Det är också öppet uppe och nere, vilket skapar en indirekt ljuseffekt. Den snygga, vågformade designen passar perfekt med en modern inredning och kompletterar huvudbelysningen med indirekt ljus.
 • Dekorativ utomhusvägglampa Kelsey av aluminium

  Dekorativ utomhusvägglampa Kelsey av aluminium
  Kelsey - delikat yttre vägglampa i aluminiumgjutgods En delikat lykta hängande från ett fäste på väggramen - det är Kelsey vägglampa utomhus. lykta och väggfästet är aluminiumgjutgods och svartmålad. Lampan ser å ena sidan enkel och dekorativ ut på grund av sin vackra och ändå diskreta form, å andra sidan på grund av plastlyktglasen, som har bearbetats med en droppdekoration.
 • Taklampa Lover 3 lampor, vit

  Taklampa Lover 3 lampor, vit
  Lover - en mycket speciell taklampa Lover- taklampa kan inte beskrivas som vanlig eller obetydlig. Med sina tre helt flexibla lamparmar lockar den alldeles för mycket uppmärksamhet för det. Beroende på om du vill låta din kreativitet gå fritt eller om du föredrar att begränsa dig till konventionella former, presenterar Lover- taklampa sig i allt annat utseende. De tre silikonbelagda lamparmarna är så flexibla att det nästan inte finns några gränser för deras inriktning. De kan sammanflätas eller knytas ihop eller roteras i helt motsatta riktningar - beroende på hur armaturen ska se ut och vart den ska rikta sitt ljus. Lover är den ultimata blickfångaren i ungdomsinredda rum!
 • Taklampa Lover 3 lampor, svart

  Taklampa Lover 3 lampor, svart
  Lover - en mycket speciell taklampa Lover- taklampa kan inte beskrivas som vanlig eller obetydlig. Med sina tre helt flexibla lamparmar lockar den alldeles för mycket uppmärksamhet för det. Beroende på om du vill låta din kreativitet gå fritt eller om du föredrar att begränsa dig till konventionella former, presenterar Lover- taklampa sig i allt annat utseende. De tre silikonbelagda lamparmarna är så flexibla att det nästan inte finns några gränser för deras inriktning. De kan sammanflätas eller knytas ihop eller roteras i helt motsatta riktningar - beroende på hur armaturen ska se ut och vart den ska rikta sitt ljus. Lover är den ultimata blickfångaren i ungdomsinredda rum!
 • Bordslampa Amarcord, 1 lampa

  Bordslampa Amarcord, 1 lampa
  Industriell bordslampa Amarcord i rostlook Amarcord bordslampa ger ett helt nytt bruk av ett konventionellt vattenrör, som vanligtvis bara finns i källarrum. Rostiga vattenrör bildar stativ för denna lampa - och ingen detalj lämnades till slumpen. En speciell blickfång är den lilla kran som placerades i mitten av ramen i rätt stil och inbjuder dig att sätta på den! Tyvärr donerar inte Amarcord vatten, men ljuset är desto vackrare om en snygg ljuskälla används.
 • LED-taklampa Helix i vit-silver

  LED-taklampa Helix i vit-silver
  LED taklampa Helix som spiral - vit utsida, silver insida LED-belysningen Helix är med sitt speciella utseende en lämplig ljuskälla och samtidigt ett lämpligt inredningsobjekt för det moderna vardagsrummet. Under takhållaren finns ett ljuselement som är utformat som en horisontell spiral - som namnet antyder. Utsidan är vit, medan insidan är silverfärgad och framhävs av lysdioderna.
 • LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 25 cm

  LED-vägglampa Chic, rund, guld/relief, Ø 25 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Chic i borstat guldfinish - glas med lättnadskonstruktion Den eleganta LED-vägglampan kommer på ett elegant och modernt sätt med det borstad guldskyddet i aluminium, som sticker ut med en böjd kant framför diffusorn av satinerat glas bakom den. Den senare har en reliefstruktur som skapar en oregelbunden sekvens av ljusare och mörkare detaljer under drift. LED-lampornas universella vita ljus belyser omgivningen diffust.
 • LED-taklampa Book, grå

  LED-taklampa Book, grå
  Multi-justerbar LED-taklampa Bok med två fläckar Denna funktionella konstruktion är ett verkligt flexibilitetsgeni. LED-taklampa Book består av en rektangulär kapell där två roterande och svängbara armar är fästa. De två armarna har ett LED-element som också kan vridas och svängas och är inneslutet i ett rektangulärt aluminiumhus. Belysningen kan ändras på olika sätt tack vare de flexibla armarna och alltid anpassas till önskade förhållanden. De subtila elementen märks knappast och passar bra med ett brett utbud av inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Bloom silver

  LED-vägglampa Bloom silver
  Blommig lampskärm och strålande ljus - LED-vägglampa Bloom Bloom LED-vägglampa består av en blommformad lampskärm som belyses direkt av lysdioderna riktade mot väggen. Lampskärmen kan vridas och svängas på det cylindriska taket. Skärmen reflekterar ljuset in i rummet och luckorna skapar ljusstrålar på väggen. Lampan kan monteras både på väggen och i taket.
 • Vägglampa Moses med två ljusutsläpp

  Vägglampa Moses med två ljusutsläpp
  Sfärisk gipsvägglampa Moses En gipsboll som kan målas med vilken väggfärg som helst och som också donerar ljus, låter inte bara intressant utan är lika genial. Vägglampan Moses kombinerar alla dessa egenskaper och övertygar med sin anpassningsförmåga och en fantastisk form. G9- uttag inuti gipskulan, utrustad med lämplig ljuskälla, skapar två ljuskottar genom de två öppningarna som sprids upp och ner och genererar ett behagligt, indirekt ljus. Den målbara ytan är anpassningsbar och alltid lämplig även efter renovering.
 • Vägglampa Candida av gips, vit

  Vägglampa Candida av gips, vit
  Rak men med hörn och kanter - vägglampa Candida Den kuboida lampan är gjord av gips, ett mycket mångsidigt material. Det finns en långsträckt öppning på toppen och botten genom vilken ljuset tränger igenom. Lampan har två E14-uttag som kan utrustas med valfri ljuskälla. Dessutom kan lampans hölje, som är gjord av gips, målas med vilken som helst kommersiell väggfärg. Armaturen kan därför enkelt anpassas till rummets färg och när interiören eller färgschemat ändras kan armaturen alltid anpassas och går därmed aldrig ur stil.
 • Hänglampa Fluke vit

  Hänglampa Fluke vit
  Smal, enkel, oslagbar - Fluke taklampa Fluke-upphängningslampan består av två delar: ett metallrör med ett GU10- uttag längst ner och den andra delen, nämligen kabeln, överst. Kabeln slutar sedan i ett litet tak av samma färg. uttag på undersidan kan utrustas med alla lämpliga GU10-lampor. Hänglampans smala utseende kommer till sin rätt i en ensemble med flera lampor ovanför ett matbord eller ett soffbord och passar bra i många inredningsstilar.
 • LED-golvlampa Wave vit

  LED-golvlampa Wave vit
  Elegant Wave LED-golvlampa med vågiga former Wave LED-golvlampa imponerar med sina eleganta vågor. De två sidodelarna på den tunna golvlampa är vågformade böjda metallplattor som hänger ihop. LED-lampan lyser igenom mellan de två sidopanelerna och kan dämpas kontinuerligt med fotomkopplaren. Den eleganta och smala konstruktionen skär en uttrycksfull figur tack vare sin höjd och passar mycket bra in i ett modernt hem.
 • LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, silver

  LED-vägglampa Moon Ø 40 cm, silver
  Puristisk LED-vägglampa Moon med ECODim Den platta, runda formen på Moon LED-vägglampa i kombination med den borstada silverytan och den ringformade diffusorn ger en teknisk design som imponerar med sin höga ljusstyrka och den smarta dimningsfunktionen. Visuellt passar lampan in i en modern inredningsstil med tydliga former och linjer. Vägglampans dimningsfunktion gör att ljuset kan dämpas med vilken konventionell väggbrytare som helst. Armaturens ljusstyrka är bara nedtonad i tre steg med det antal gånger man trycker på strömbrytaren, vilket ger önskad belysning.
 • Hänglampa Texas av antikt trä, 6 lampor

  Hänglampa Texas av antikt trä, 6 lampor
  Med rustika antika träbjälkar - sex-flammande taklampa från Texas Strålen pendellampa Texas med sin distinkta antika trä kub, på undersidan av vilken sex lampa uttag är uppradade, ser rustik och trimmas för att se gamla. Den sistnämnda liksom baldakinen, den tvådelade kedjeupphängningen och fästelementen på balken är gjorda av brun metall. Eftersom Texas klarar sig inte med paraplyer, erbjuder hänglampan den perfekta Basis för användning av dekorativa glödlampor.
 • LED-vägglampa Helix, vitsilver, höjd 26 cm

  LED-vägglampa Helix, vitsilver, höjd 26 cm
  Vit-silver LED-vägglampa Helix i elegant böjd form Med sin spiralform blir Helix omedelbart ett blickfång i varje modern inredning. Medan utsidan och vägghållaren är vita, är insidan av spiralen silverfärgad. Den senare är också utrustad med lysdioder som lyser i väggens riktning och skapar på så sätt en behaglig, indirekt belysning.
 • Vägglampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor

  Vägglampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor
  Industriell vägglampa tre lampor Amarcord i rostig rördesign Med sin ovanliga design väcker denna vägglampa omedelbart uppmärksamhet. Amarcord är designat som ett gammalt vattenrörssystem i rostig yta med grenar och böjningar. Socklarna är vardera placerade på ventilutloppen, som är fästa i olika riktningar; Eftersom det inte finns några skärmar är optiskt tilltalande glödlampor idealiska. Ett annat dekorativt element är en tryckmätare på den centrala matningslinjen nära väggfästet.
 • LED-vägglampa Bloom 4 lampor guld

  LED-vägglampa Bloom 4 lampor guld
  Blomkraft för hemtaket - Bloom LED-vägglampa Med fyra blommformade lampskärmar ger LED-vägglampan Bloom med fyra lågor en fräsch sommarbris i ditt hem. Lampskärmarna är som blommor från en solros, medan mitten är något förskjuten och lyser upp kronbladen med de permanent installerade lysdioderna. De reflekterar ljuset och skapar indirekt belysning. Ljusstrålarna som lyser igenom mellan kronbladen skapar ett fascinerande mönster på väggen. Lampskärmarna kan vridas och svängas på hållaren.
 • Hänglampa Axon 8 lampor

  Hänglampa Axon 8 lampor
  Svart och guld upphängningslampa Axon med åtta belysningspunkter De cirkulärt anordnade E27-uttagen på Axon-pendellampan kan utrustas med rätt ljuskällor för att ljuset ska fungera optimalt. Ramarna själva är integrerade i en metallcylinder som lyser i guld. Cylindrarna stöds av svartfärgade metallstavar som sticker ut från mittfästet i stjärnform. Från baldakinen på vilken stativ är upphängd går en svart kabel ner, som delas upp och sedan leder i en liten båge underifrån till var och en av de åtta uttagen. Detta skapar en böjd silhuett som påminner om en ljuskrona .
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 14 cm, vit

  LED-utomhusvägglampa Gemini 14 cm, vit
  Rektangulär utomhusvägglampa Gemini med upp- och downlight Tack vare den minimalistiska designen av Gemini LED-utomhusvägglampa märks den knappast under dagen. När ljuset tänds finns det emellertid två breda ljuskottar som översvämmar huset eller garageväggen med ljus och därmed skickligt sätter scenen. Det indirekta ljuset som reflekteras från väggen belyser hela utomhusområdet runt armaturen. Det robusta aluminiumhöljet och polykarbonatdiffusorn skyddar LED-modulen.
 • LED-utomhusvägglampa Adalyn

  LED-utomhusvägglampa Adalyn
  Ger tillräckligt med ljus i mörkret: Adalyn LED-utomhusvägglampa Den moderna utomhusvägglampan Adalyn imponerar inte bara med sin moderna design utan också med de energieffektiva och varmvita lysdioderna. Adalyn är fäst runt huset, till exempel vid entrén, på terrassen, i garaget eller i trädgårdsstigen, och säkerställer pålitligt säkerhet och goda ljusförhållanden. Deras speciella form gör att ljuset kan avges jämnt runt området.
 • Golvlampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor

  Golvlampa Amarcord, rostbrun, 3 lampor
  Tillverkad av rostbruna rör - industriell golvlampa Amarcord med tre uttag Denna golvlampa är en absolut blickfångare inom industriell design. Förgrenade, böjda vattenledningar med ett rostigt utseende utgör alla delar av Amarcord. Vid ändarna av sidogrenarna och den övre änden av ramen är de tre uppåtvända lamputtagen fästa, som, med tanke på den öppna designen utan skugga, idealiskt kan utrustas med dekorativa glödlampor. En manometer är placerad längst ner på stativ som en autentisk dekoration. Med en strömbrytare på anslutningskabeln.
 • Sensorutomhusvägglampan Farell, underdelad ram

  Sensorutomhusvägglampan Farell, underdelad ram
  I rostfritt stål – LED-utomhusvägglampa Farell Vare sig det gäller entrén till huset eller garaget, ger den bekväma LED-utomhusvägglampan Farell automatiskt ljus hela tiden tack vare sin praktiska sensor. De energieffektiva LED-lamporna lyser med en underdelad ram med varmvit färg och ger tillräcklig säkerhet och bekvämlighet med sin ljusstyrka. - registreringsområde: 0-18 m vid 180° - justerbar dagsljussensor - omkopplingstid 10 sekunder till 8 minuter
 • Vägglampa Rubik av gips

  Vägglampa Rubik av gips
  Målningsbar vägglampa Rubik av gips Om man ändrar färgen i rummet eller en del av inredningen kan det hända att lampa inte passar in längre. Som lösning på problemet finns det en vägglampa som helt enkelt ändras med väggfärgen. Det gips som vägglampan är tillverkad av kan lätt målas med önskad väggfärg och passar därför alltid lätt in i rummet. Inuti finns ett G9-uttag, som lyser uppåt och nedåt när rätt lampa används.
 • LED-vägglampa Window, 32 x 32 cm, guld

  LED-vägglampa Window, 32 x 32 cm, guld
  Indirekt lysande LED-vägglampa Window Den fyrkantiga LED-vägglampan Window har flera lager som genererar indirekt ljus tack vare interna LED-lampor. Den kvadratiska reflektorn har något böjda kanter in i rummet och en ojämn struktur som ger ett fascinerande mönster när ljuset tänds. På litet avstånd finns ytterligare en kvadrat i mitten, på baksidan av vilken de LED-lampor som tänder reflektorn finns. Denna bländare består av en ram som har en öppning i mitten med en bakre reflektor. Detta skapar alltså två ljuskällor som båda dränker rummet med indirekt ljus. Tack vare ECODim-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas i tre steg via antalet aktiveringar på omkopplaren.
 • LED-vägglampa Book, grå

  LED-vägglampa Book, grå
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • LED-vägglampa Book, vit

  LED-vägglampa Book, vit
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • LED-vägglampa Book, svart

  LED-vägglampa Book, svart
  LED-vägglampa Book med 300° roterbar LED-panel Väggfästet i LED-vägglampan Book är helt enkelt en kvadratisk ruta med en U-formad arm fäst vid sidan som ett fäste för LED-modulen. LED-modulen är monterad i ett rektangulärt aluminiumhölje och kan på den horisontella axeln roteras i 300°. Detta gör det möjligt att rikta ljuset uppåt eller nedåt, mot väggen, taket, golvet eller ut i rummet. Vägglampan är därför lämpligt till många uppgifter t.ex. belysning av trappor eller tavlor. Den kan även användas som läslampa, som belysning bakom en soffa eller en fåtölj eller helt enkelt som indirekt, kompletterande belysning till huvudbelysningen.
 • LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K vit

  LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 4 000 K vit
  Modern korsning av LED-remsor - LED-hängande lampa Shanghai Konstruktionen av Shanghai LED-hängande ljus ser ut som en hög med Mikado-pinnar. Lampskärmen, som består av åtta LED-remsor, bildar en cirkel, där remsorna korsar varandra runt en tredjedel. I det nedre området riktas remsans diffusor nedåt så att lampan lyser direkt nedåt. I det övre området är diffusorn motsatt, nämligen fäst på toppen. Detta innebär att armaturen producerar både direkt, nedåtriktat ljus och indirekt, uppåt riktat ljus som reflekteras från taket. Hållaren som LED-remsorna är fästa på hängs upp från den runda baldakinen med en tunn kabel.
 • Hänglampa Spider decentrerad 1 lampa, antracit

  Hänglampa Spider decentrerad 1 lampa, antracit
  Single-headed pendellampa Spindel i antracit med en satined glaskupa Spider-upphängningslampan med sin reducerade struktur har en minimalistisk och modern effekt. Den runda baldakinen, den långa kabeln och uttag är antracit. Ett satinerat glas, som bildar en cylinder med uttag , fungerar som en diffusor. Eftersom kapellet alternativt kan placeras på väggen och kabeln måste ledas decentralt med fästpunkter, kan utseendet och upphängningshöjden på Spider-pendellampan bestämmas individuellt.
 • Hänglampa Greenwich, vitt glas

  Hänglampa Greenwich, vitt glas
  Hänglampa Greenwich med opalfärgad glasskärm Greenwich hängande lampa kännetecknas av koncentriska linjer på munblåst glas. Det vita glaset har formen av en sfär som är långsträckt, och ljuset kommer bländfritt och varmt ut ur glasskärmen. Det är just denna bländfria egenskap som gör Greenwich lämplig för lugna miljöer, till exempel sovrummet. Observera: Med munblåst glas kan det förekomma luftinklusioner. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • Hänglampa Greenwich, grått glas

  Hänglampa Greenwich, grått glas
  Glas som kännetecknas av enhetliga linjer - Greenwich hängande lampa Både formen och det koncentriska mönstret gör Greenwich-lampan till ett intressant ljusobjekt. Det avsmalnande glaset från munblåst tillverkning har fina, jämna linjer som avbryts på ljuskroppens bredaste punkt. En kromfärgad finish med tvinnad kabel utgör den kontrasterande upphängningen. Observera: Med munblåst glas kan luftinklusioner förekomma. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • Hänglampa Abraxas 4 lampor

  Hänglampa Abraxas 4 lampor
  Abraxas fyrljus hängande lampa med gyllene bur Fyra opala sfärer är fästa på en gyllene stav som samtidigt rymmer fyra E27-uttag. Kvartetten av lampor ramas in av en geometrisk trådstång, som också är designad i guld. Den moderna hängande lampan passar perfekt för att belysa bord i vardagsrum och lounger. Abraxas är fäst vid en svart takhimmel med två fina rep.
 • Bordslampa Abraxas 1 lampa

  Bordslampa Abraxas 1 lampa
  Geometrisk metallram - Abraxas bordslampa Den svarta metallplattan omges av ett gyllene metallgaller med geometriska drag. I mitten av lampfoten finns en vit kula i vilken en E27-pärla sätts in (exklusivt). Den lyckade färgkombinationen Abraxas ser elegant ut och gör en bra figur som extra ljus i en modern miljö.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampor matt

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampor matt
  Cylindrisk LED vägglampa utomhus Cyra Cyra LED-utomhusarmatur i gjuten aluminium har formen av en cylinder. Skärmen kan vridas åt båda hållen för att justera ljusstrålen individuellt. De varmvita lysdioderna är installerade bakom en diffusor som ger en bländfri belysning. - Kan vridas till höger upp till 260°, till vänster upp till 90°.
 • LED-gånglampa Cuba mattsvart 3 000 K svängbar

  LED-gånglampa Cuba mattsvart 3 000 K svängbar
  Elegant LED-belysning Cuba med roterbar ljuskub Med en radie på upp till 350° kan man rotera pollararmaturens kub för att ändra ljusriktningen. I uppfarter, trädgårdar och parker ger Cuba den nödvändiga belysningen på stigar och trappor. Den kubiska, moderna designen är tillverkad av gjuten aluminium och ser särskilt elegant ut. - Roterar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor matt

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor matt
  LED-vägglampa Cyra med två lampor och två roterbara ljuskällor Cyra utomhusvägglampan är tillverkad av cylindrisk svart gjuten aluminium och har två ljuskällor. Båda är oberoende av varandra roterbara och kan ge både indirekt och direkt belysning i huset. De varmvita lysdioderna är dolda bakom diffusorer och ger en jämn ljusatmosfär. Horisontell montering är också möjlig här. - Roterbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°.
 • Hänglampa Greenwich, glas krom

  Hänglampa Greenwich, glas krom
  Kromfärgat rökt glas - hängande lampa Greenwich Koncentriska linjer, kromat rökt glas och en iögonfallande montering utgör Greenwichs pendellampa. Det mest slående är den runda, munblåsta glasskärmen med jämna, fina linjer. Ljuskällan är ett E27-fäste, som kan utrustas med en glödlampa efter eget val. Ett urval av en lämplig glödlampa finns tillgängligt via tillbehören. Observera: Med munblåst glas kan det förekomma luftinklusioner. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • Hänglampa Nereide, glas brons

  Hänglampa Nereide, glas brons
  Pendel lampa Nereide med bronsfärgad glasskärm En vridet repupphängning och en mässingsfärgad baldakin och avslutningsdel håller det bronsfärgade glaset i form av en ellips. Linjerna i det handblåsta glaset ger en suddig bild av lampan och gör den intressant. Även uttaget är i brons. Nereide ger alltså en harmonisk bild på alla sätt och vis. Som valbar ljuskälla rekommenderas en LED-lampa i koltrådsoptik, vilket gör hängande lampan Nereide till ett ännu större blickfång. Observera: Med munblåst glas kan det förekomma luftinklusioner. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • Hänglampa Nereide, glas grå-blå

  Hänglampa Nereide, glas grå-blå
  Med vågigt glas - hängande lampa Nereide En rundad cylinder i form och rökt glas med ett blåaktigt skimmer utgör pendellampan Nereide. Fokus ligger helt klart på den munblåsta skärmen, som ger en diffus bild av ljuset genom ett vågmönster. Tack vare den direkta synen på ljuskällan rekommenderas användning av en glödlampa, vilket ytterligare ökar lampans effektiva effekt. Observera: Handblåst glas kan innehålla luftfickor. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje armatur unik.
 • Taklampa Nereide, glas klart

  Taklampa Nereide, glas klart
  Sfärisk taklampa Nereide Taklampan Nereide har en glödlampa i metall som sitter i en sfärisk, munblåst glasskärm som är sammanvävd med linjer. Detta gör att ljuskällan inte syns så tydligt och gör taklampan särskilt intressant. Takarmaturen och uttaget är tillverkade av metall. Observera: Med munblåst glas kan det förekomma luftinklusioner. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • Taklampa Nereide, glas brons

  Taklampa Nereide, glas brons
  Sfärisk taklampa Nereide Taklampan Nereide har en glödlampa i metall som sitter i en sfärisk, munblåst glasskärm som är sammanvävd med linjer. Detta gör att ljuskällan inte syns så tydligt och gör taklampan särskilt intressant. Takarmaturen och uttaget är tillverkade av metall. Observera: Med munblåst glas kan det förekomma luftinklusioner. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • LED-gånglampa Cyra, mattsvart, vridbar

  LED-gånglampa Cyra, mattsvart, vridbar
  LED-belysning Cyra med vridbar lampskärm Cyra är en av de moderna ljusspridarna för utomhusbruk, både när det gäller optik och teknik. Det varmvita ljuset från de energisparande lysdioderna kommer från den runda öppningen i armaturens huvud, som är försedd med en opal diffusor. Uppfarter och stigar i entréområdet samt i trädgårdar och parker belyses på så sätt optimalt. Armaturhuvudet kan vridas åt båda hållen. - Roterbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°.
 • Gånglampa Kelsey

  Gånglampa Kelsey
  Kelsey väglampa i aluminiumgjutgods med päronformade dekorskivor lykta på Kelsey-väglampan sitter på den enkla stativ och kommer därmed till sin rätt. Den designades mycket enkelt och enkelt och utrustad med genomskinliga plastrutor runt omkring, som inspirerar med en mycket vacker droppdekor. På grund av det klara materialet lyser ljuset starkt i alla riktningar, så att ett stort område runt banljuset är upplyst. Det vackra utseendet kompletteras med en filamentliknande ljuskälla. Dessa LED-lampor ser inte bara bra ut, de är många gånger mer hållbara än konventionella glödlampor och kräver lite energi.
 • LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, vridbart huvud

  LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, vridbart huvud
  LED-gånglampa Cuba: individuellt justerbar med roterande lamphuvud Med sin raka utformning kan LED-gånglampan Cuba även dagstid övertyga på de mest olika tomtkoncepten. Gånglampans särskilda element med stativ bearbetat i aluminium är lamphuvudet. Den är utformad som en kub som avger ljus över två ytor. Dessa kan ställas in efter behov tack vare den vridbara fastsättningen.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor
  Brick – LED-utomhusvägglampan med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan kan installeras var som helst där ljuset behövs, oberoende av strömförsörjning, eftersom den är utrustad med en 1,5 W polykrystalin solcellsmodul. Den laddar det inbyggda batteriet när solen skiner så att lampan kan tändas om den registrerar rörelser i sin omgivning efter att solen har gått ned. Brick har en enkel och modern design. Kroppen av rostfritt stål får den att se elegant och tidslös ut. Rörelsesensorn är inbyggd i bländaren av rostfritt stål på framsidan av lampan. Rörelsesensorns tekniska specifikationer: - tillämpningsområde: 0-8 meter (med en monteringshöjd på 2 meter) - registreringsvinkel: 120 grader
 • Hänglampa Vintage med vajerupphäng

  Hänglampa Vintage med vajerupphäng
  Antikt gestaltad hänglampa Vintage Hänglampor i reducerad stil ligger helt rätt i tiden. Hänglampan Vintage har till exempel ingen klassisk lampskärm, utan består helt och hållet av en sladd och ett uttag. En passande ljuskälla – helst i globform och med klarglas – kompletterar lampans vintage-design. Den vrida vajern sörjer i kombination med det rustika uttaget för att Vintage är allt annat än vardaglig. Ett stiläkta belysningsobjekt – inte bara för fans av retro-stilen!
 • Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form

  Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form
  LED-gånglampa Qubo i modern design En modern utformning med raka linjer kännetecknar LED-gånglampan Qubo som kan monteras för att belysa vägar, terrasser eller trappsteg på tomten. Den kantiga diffusorn av vit plast omges av de två metallbågarna vilket ger lampan en robust optik. Lampan är utrustad med varmvita LED-lampor och skyddas mot väder och vind med IP54.
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, 1 lampa, rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Cuba, 1 lampa, rörelsesensor
  Vridbar till båda sidor - LED-vägglampa Kuba Cuba vägglampa för utomhusbruk med rörelsesensor ger den nödvändiga säkerheten runt huset. En speciell egenskap är den svängbara förmågan, eftersom den rektangulära skärmen av gjuten aluminium med två motsatta ljusytor kan vridas 90° på båda sidor. Cuba kombinerar indirekt och direkt belysning i en och samma utomhusarmatur. - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till ett avstånd på 17 meter. - Skymningssensorn kan ställas in manuellt. - Tändningstiden kan ställas in manuellt från 5 sekunder till 10 minuter. - Detektionsvinkel 180 °
 • Bubble - solcellsutomhusvägglampa med sensor

  Bubble - solcellsutomhusvägglampa med sensor
  Halvsfärisk LED-solvägglampa Bubble med integrerad sensor Utomhusbelysning utan någon elektrisk anslutning kan implementeras med LED-solvägglampan Bubble, eftersom ljuset i en halvcirkelformad design är utrustad med en polykristallin solpanel på toppen, som laddar batteriet under dagen och låter lysdioderna lysa i mörkret . En PIR-rörelsesensor integrerad i rostfritt stål slår automatiskt på ljuset. Sensorn känner av rörelser från ett avstånd på upp till 12 meter och en registreringsvinkel på 120 °. - Justerbart kontinuerligt ljus (ljuslängd med fulladdat batteri ca 3 timmar) - polykristallin solpanel, 2200 mAh 3,7V litiumjonbatteri - Helt nätberoende drift - inga driftskostnader - inga ledningar, därför enkla att installera - väderbeständigt hus IP44 - Slagfast polykarbonatdiffusor
 • LED-utomhusvägglampa Cuba 1 lampor svart 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Cuba 1 lampor svart 3 000 K
  Svängbar LED-vägglampa Cuba i kubform Den moderna designen och den lyckade färgkombinationen matt svart och vit gör att väggarmaturen Cuba för utomhusbruk ger en bra belysning runt huset. En särskild attraktion är kubens svängbarhet. De två ljusytorna som är placerade ovanför varandra kan roteras och på så sätt ändra sin ljusradie. De fast installerade lysdioderna har en varmvit ljusfärg. - Roterbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°.
 • Hänglampa Spider decentrerad 3 lampor, antracit

  Hänglampa Spider decentrerad 3 lampor, antracit
  Pendel med tre flammor Spider - kreativ och modern En struktur baserad på ett modernt, minimalistiskt mönster går hand i hand med en kreativ touch med Spider- pendellampa . För detta ändamål kan kablarna dras genom externa fästpunkter, medan kapellet också kan fungera som ett väggfäste. Utseende och pendelhöjd kan bestämmas helt efter önskemål. Lampans uttag, som hålls i antracit som kablarna och kapellet, kompletterar varandra med de satinerade glasögonen för att bilda cylindrar.
 • Utomhusvägglampa Karo, svart, skymningssensor

  Utomhusvägglampa Karo, svart, skymningssensor
  Utomhus vägglampa Karo med Twilight Switch Den svarta kuben är tillverkad av gjuten aluminium och bildar den lyktformade ramen. En arm under skärmen förbinder den med ytterväggen. De fyra fönstren är utrustade med klart glas och visar exakt ljuskällan. För den fritt valbara E27-lampan rekommenderas en glödlampa, som tar Karo-vägglampan till en annan dekorativ nivå. Den integrerade skymningssensorn kan aktiveras via en strömbrytare på utomhusbelysningen. Vid lämplig ljusstyrka tänds lampan automatiskt och släcks också automatiskt igen. - Skymningsomkopplare På: = 40 lux; Av: = 100 lux; integrerad omkopplare - Armaturen kan aktiveras som vanligt via väggbrytaren när den är avstängd i skymningsläge.
 • Gånglampa Karo med skymningssensor

  Gånglampa Karo med skymningssensor
  Modern stigbelysning Karo i lyktform Den moderna Karo pollararmaturen är idealisk för uppfarter och stigar i trädgården. En särskild attraktion är skymningssensorn som kan aktiveras med en inbyggd strömbrytare. Den tänder automatiskt ljuset när det är lämpligt i skymningen. Designen är kantig och utan onödiga ornament, vilket gör Karo till en särskilt tidlös ljuskälla. - Skymningsomkopplare På: = 40 lux; Av: = 100 lux; integrerad omkopplare - Armaturen kan aktiveras på vanligt sätt via väggströmbrytaren när den är avstängd i skymningsläge.
 • LED-utomhusvägglampa Fancy, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Fancy, rostfritt stål
  Med rostfritt stål finish - LED vägglampa Fancy Varmt vitt ljus strålar uppåt och nedåt, med en fin ljusremsa som också strålar åt sidorna. Den moderna Fancy vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av gjuten aluminium med en finish av rostfritt stål och de permanent installerade lysdioderna är placerade bakom ett opalt plastskydd. Det rostfria stålet passar perfekt till ljusa utomhusväggar och ger dem ett elegant utseende.
 • LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor

  LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor
  Med rörelsedetektor - LED-ljus Qubo Pollarlampan Qubo är tillverkad av gjuten aluminium och består av en antracitfärgad pelare som verkar rama in en vit diffusor. Den integrerade sensorn slår på Qubo endast när en rörelse registreras och stöder därmed aktivt energibesparing. Den okomplicerade designen passar perfekt in i moderna trädgårdar och parker. - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och en räckvidd på 10 meter. - Skymningssensorn kan ställas in manuellt. - Tändningstiden kan ställas in manuellt från 10 sekunder till 8 minuter. - Detektionsvinkel 120 °
 • LED-utomhusvägglampa Cuba 2 lampor svart 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Cuba 2 lampor svart 3 000 K
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Cuba i dubbel kubdesign Reddot Award 2019 tilldelades den kubformade väggarmaturen för utomhusbruk. Den moderna LED-armaturen har många fördelar, eftersom de två kuberna kan roteras oberoende av varandra. Denna funktion ger modellen en stor föränderlighet och gör det möjligt för Kuba att ständigt glänsa i ett nytt utseende. Utomhusarmaturen möjliggör direkt och indirekt belysning samt belysning i upp till fyra riktningar. Horisontell montering är också möjlig med Cuba. I juryns uttalande för produktpriset Reddot lovordades nyansernas stora flexibilitet och de geometriska linjerna som har en arkitektonisk kvalitet. - Varje kub är utrustad med två ljusytor vardera. - roterbart upp till 260° till vänster, upp till 90° till höger
 • LED-vägglampa Shanghai 1 lampa 3 000 K svart

  LED-vägglampa Shanghai 1 lampa 3 000 K svart
  Puristisk LED vägglampa Shanghai En smal stång monterad på ett runt väggfäste, det är Shanghai vägglampa. De varmvita lysdioderna är placerade mot väggen så att de endast indirekt belyser rummet. Shanghai är tillverkad helt i svart aluminium och ger väggen en avsevärd längd och passar bra till moderna och minimalistiska inredningar. Tack vare det tydliga, opretentiösa formspråket är den energieffektiva LED-väggarmaturen mycket populär i privata bostads- och sovutrymmen samt i offentliga byggnader och hotellanläggningar.
 • LED-hänglampa Shanghai, 1 lampor 3 000 K svart

  LED-hänglampa Shanghai, 1 lampor 3 000 K svart
  Modern LED hängande ljus Shanghai Den långa balken på Shanghai hängande lampa består helt och hållet av svart aluminium. Den är kopplad till taket med två tunna trådlinor och ger ett nästan svävande intryck. Den här hängande lampan är väl lämpad för att belysa matbord och köksbänkar. Tack vare den enkla och diskreta formen kan den integreras i nästan alla miljöer. De varmvita lysdioderna lyser direkt nedåt och ger goda ljusförhållanden.
 • LED-vägglampa Shanghai, 3 lampor 3 000 K svart

  LED-vägglampa Shanghai, 3 lampor 3 000 K svart
  LED-vägglampa med tre lampor Shanghai Shanghai vägglampa består av tre raka ljusstavar som är placerade runt ett svart, runt väggfäste. De tre stängerna är tillverkade av svärtat aluminium och varje stång är täckt av en klar diffusor. Detta minskar bländningen från det direkta ljuset från de varmvita lysdioderna. Shanghai är lämplig för väggmontering i vardagsrummet och hallen, men även för montering i taket. Det spelar ingen roll om den används i privata eller offentliga och professionella miljöer, eftersom dess enkla och samtidigt intressanta design gör den till ett speciellt smycke.
 • Hänglampa Taboo, svart

  Hänglampa Taboo, svart
  Modern hängande lampa Taboo Taboo hängande lampa med en enda låga kombinerar glas och metall på ett elegant sätt. Det runda taket, upphängningen och skärmen är utformade i en färg. Glaset och metallskärmen i cylindrisk form är vridna över varandra och utformade som en trendig dubbelskärm. Den återhållsamma, raka lampdesignen gör det lätt att hitta en lämplig plats för Taboo. Den hängande lampan kan belysa ett litet bord eller, i en rad av flera, ett receptionsområde eller en bardisk.
 • Hänglampa Nereide, glas klart

  Hänglampa Nereide, glas klart
  Hängande lampa i munblåst glas Nereide Den munblåsta glasskärmen är det viktigaste kännetecknet för pendellampan Nereide, eftersom det sfäriska glaset är sammanvävt med vågiga linjer som gör att glödlampan på insidan blir lite suddig. Den ädla upphängningen består av en kromfärgad kapell och en glasfinal och är upphängd i en snoddad sladd. Nereide är ett utmärkt val för moderna bostadsområden eller offentliga utrymmen. Observera: Handblåst glas kan ha luftfickor. Detta är ett tecken på hantverk och gör varje lampa unik.
 • LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor
  LED-solvägglampa Try med rörelsesensor Try vägglampa för utomhusbruk har flera användbara funktioner: LED-vägglampan är utrustad med solceller på toppen. Det integrerade uppladdningsbara batteriet laddas med hjälp av solstrålning och skapar på så sätt belysning utan elektricitet. Dessutom möjliggör rörelsedetektorn automatisk ljusstyrning när rörelse upptäcks. En omkopplare gör det också möjligt att välja mellan fyra lägen. I DIM-läget t.ex. är ljuset starkt dämpat och starkt ljus när rörelse upptäcks. Tekniska data / funktioner: - integrerad monokristallin solpanel och integrerat Li-ion-batteri 1 x 1 500 mAh, 3.7 volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: ljuset är starkt dämpat, starkt lysande vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: ljuset är helt avstängt) - rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till en räckvidd på 10 meter - detektionsvinkel 120 °
 • LED-utomhusvägglampa Helena, strålande nedåt

  LED-utomhusvägglampa Helena, strålande nedåt
  Orienteringsljus med LED-vägglampan Helena Den långsträckta ramen på väggarmaturen för utomhusbruk är utformad så att de installerade lysdioderna lyser nedåt genom en fördjupning. När Helena monteras på den nedre delen av väggen kan LED-väggarmaturen dra uppmärksamheten till farliga platser i huset. Den enkla designen kommer att förbli modern och elegant i många år framöver.
 • LED-utomhusvägglampa Helena, ytstrålande

  LED-utomhusvägglampa Helena, ytstrålande
  Platt LED-vägglampa Helena Den rektangulära ramen på Helena vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av gjuten aluminium och har en vit diffusor. Dess platsbesparande design gör den användbar för många tillämpningar. Väggarmaturen kan t.ex. användas för att belysa farliga ställen som trappor och trappor och på så sätt öka säkerheten i hela fastigheten för unga och gamla.
 • Utomhusvägglampa Focus, rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Focus, rostfritt stål
  Chic vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Focus Vägglampan Focus består av en kub i rostfritt stål som är öppen på toppen och botten, och smala ljusspår har också införlivats på sidorna. Väggen blir på så sätt fint belyst uppåt och nedåt, och sidoslitsarna skapar också ett bra orienteringsljus. Den eleganta formen och designen står perfekt mot strukturerade ytterväggar.
 • Utomhusvägglampa Focus, antracit

  Utomhusvägglampa Focus, antracit
  Noble utomhus vägglampa Focus Kuben är avbruten i toppen och botten av två ljusspalter och har också en klar diffusor i toppen och botten. Detta gör att väggen kan belysas vackert uppåt och nedåt, och sidoutskotten skapar också ett bra orienteringsljus. Den ädla formen och designen passar utmärkt mot ljusa eller strukturerade ytterväggar.
 • LED-gånglampa Fele antracit, vridbar

  LED-gånglampa Fele antracit, vridbar
  Roterbar LED-skiva - Bollard light Fele Det halvcirkelformade huvudet, den kubiska basen och bottenstycket på Fele Path-armaturen är tillverkade av gjuten aluminium. Som belysning används en rund skiva som på ena sidan är försedd med ett vitt skydd som skyddar den varmvita LED-belysningen och ger ett homogent ljus. Skivan kan svängas upp till 320° och kan därmed ge individuell belysning.
 • LED-utomhusvägglampa Fele med fällbar skärm

  LED-utomhusvägglampa Fele med fällbar skärm
  Modern LED-vägglampa Fele med svängbar lins En antracitgrå väggmonteringsring håller LED-linsen i mitten. På insidan, gömd bakom en vit diffusor, är varmvita lysdioder monterade, som ger en jämn belysning tack vare täckningen. Med Fele kan användaren från tid till annan bestämma om belysningen ska vara mer indirekt eller direkt, eftersom ljusskivan kan vridas upp till 320°.
 • LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 3 000 K svart

  LED-hänglampa Shanghai, 8 lampor 3 000 K svart
  Extraordinärt LED hängande ljus Shanghai Åtta tunna aluminiumstänger är fästade på en rund cirkel och placerade som en fläkt. Varje stav har två ljuskällor, varav den ena lyser indirekt uppåt och den andra direkt nedåt. Tack vare den breda utformningen belyser pendelarmaturen ett stort område och kan därför fungera utmärkt som allmänbelysning eller för att belysa bord. Lysdioderna är monterade bakom tydliga diffusorer, vilket ger ett bländfritt ljus. Shanghai passar bra in i moderna och puristiska inredningsstilar, men kan också vara ett lyckat blickfång i hotellreceptioner eller mötesrum.
 • LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, svart-guld

  LED-bordslampa Helix, höjd 66 cm, svart-guld
  LED-bordslampa Helix - trendigt tillbehör i svart och guld LED-bordslampa Helix är mycket modern i både färg och form. Strukturen består av en svart, cylindrisk bas som fungerar som bas för armaturens namngivna element. Detta är ett metallband som reser sig vertikalt som en spiral. Även den är svart på utsidan, men insidan har en strukturerad guldfinish, som dessutom framhävs av varmvita lysdioder inuti Helix. Den är idealisk som en palllampa eller som accentbelysning på en byrå eller ett sidobord.
 • Bordslampa Texas av antikt trä, 1 lampa

  Bordslampa Texas av antikt trä, 1 lampa
  Antik Texas bordslampa med en kropp tillverkad av mörkt trä Texas är det perfekta tillbehöret för en rustik, antik accent i sittgruppen, på fönsterbrädan eller på sidobordet. bordslampa kombinerar en kuboid av antikt trä med två perifera band och ett uttag av mörkbrun metall. Den senare är fäst vid kuben utanför mitten. Eftersom det inte finns någon nyans kan en dekorativ lampa användas.
 • LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor

  LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor
  Modern LED-vägbelysning Bati som en antracit svart cylinder Den cylindriska väglampan Bati är optiskt enkel och modern. Den är gjord av aluminium med en antracit svart yta. Kroppen skärs ut på ena sidan i det övre området; opalplastdiffusorn finns här. Inuti finns universella vita lysdioder vars ljus belyser området framför och bredvid armaturen.
 • LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp

  LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp
  Rund LED-gånglampa Cyra i elegant design - vridbar lampkropp LED-gånglampan Cyra är en smal cylinder av antracitfärgat aluminium med en opalvit diffusor. Lamphuvudets fastsättning möjliggör dess rotation i 350° så att ljusriktningen kan ändras vid behov. Cyra avger de integrerade LED-lampornas ljus utan bländning och ger en homogen omgivningsbelysning som också bidrar till ökad säkerhet på området.
 • LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K

  LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K
  Modern LED-gånglampa Pano: inställbar färgtemperatur Med denna attraktiva ljuskälla kan alla utvändiga vägar belysas på bästa sätt. Pano är utrustad med en platt diffusor, som lutar framåt något, som ger en effektiv belysning av en stor yta. I stativet är en rotationskopplare monterad längst fram på framsidan, vilket gör det möjligt att justera färgtemperaturen inom ett intervall på varma 3 000 K till svala 5 000 K.
 • Bordslampa Axon

  Bordslampa Axon
  Svart och guld bordslampa Axon med en tydlig bild av ljuskällan Axon- bordslampa stativ består endast av en svartmetallcylinder som bas och en guldfärgad metallcylinder som ett uttag för lampan. De två elementen är förbundna med ett tunt, svart rör genom vilket kabeln går. En klotlampa eller en glödlampa passar bäst som en lampa, eftersom det är så lampan kommer till sin rätt. Så oavsett om det är på nattduksbordet, en skänk eller fönsterbrädan, är Axon bordslampa ett fantastiskt dekorativt element och ett riktigt uttalande.
 • LED-vägglampa Bloom 4 lampor silver

  LED-vägglampa Bloom 4 lampor silver
  Fyrvägs LED-vägglampa Bloom med blomkraft De fyra blommformade lampskärmarna på Bloom LED-vägglampan ger ett fascinerande spel av ljus och skugga in i ditt hem. Lampskärmarna är formade som blommor, medan mitten är något förskjuten och lyser upp kronbladen med de inbyggda lysdioderna. De reflekterar ljuset och skapar indirekt belysning. Ljusstrålarna som lyser igenom mellan kronbladen kompletterar mönstret och skapar tillsammans en mysig, indirekt belysning.
 • LED-vägglampa Bloom guld

  LED-vägglampa Bloom guld
  Blommig lampskärm och strålande ljus - LED-vägglampa Bloom Bloom LED-vägglampa består av en lampskärm vars form påminner om blomningen av en vacker blomma. Lampskärmen kan vridas och svängas på taket och belyses av lysdioderna som är fästa i mitten av skuggan på ett litet avstånd. Kronbladen reflekterar ljuset in i rummet och ljuset som strömmar genom luckorna skapar ett radiellt mönster på väggen.