Ebb & Flow lampor

Susanne Nielsen är grundaren bakom det danska varumärket EBB & FLOW med lampor. Efter att ha arbetat många år i London återvände hon till sitt hemland Danmark i 2009. Där startade hon upp sitt företag och varumärke inom interiördesign.

Belysning i blandning av brittisk och nordisk stil

Ebb & Flow skapar dekorativ belysning genom en fusion mellan brittisk och nordisk stil. Lamporna består oftast av en blandning mellan glas, kristall, metall och textil. Munblåst glas och handskuren kristall från europeiska hantverkare i Polen importeras till Danmark där montering sker.

 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Golden smoke
 • Rowan small Takpendel

  Rowan small Takpendel
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 36 cm
  Handgjort i Europa – pendellampa Horizon Glasets speciella form är det mest iögonfallande kännetecknet med designpendellampan Horizon: glasskärmens breda och tunna form påminner om horisonten, som också gav denna imponerande lampserie sitt namn. Ljuset avges här fritt i rummet och sörjer på så sätt för en behaglig ljuseffekt. Samtidigt sörjer klarglaset för att ljuskällan som sätts i lampan är synlig. På så sätt utgör användningen av en dekorativ filament- eller retrofitlampa ytterligare ett blickfång. EBB & FLOW är ett ungt, danskt märke som står för dekorativ belysning i nordisk och brittisk stil. Alla formgivningar skapas av företagets grundare Susanne Nielsen med en stor passion för belysning, estetik och hantverkstraditioner som man tydligt kan märka. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 21 cm
  Handgjort i Europa – pendellampa Horizon Glasets speciella form är det mest iögonfallande kännetecknet med designpendellampan Horizon: glasskärmens breda och tunna form påminner om horisonten, som också gav denna imponerande lampserie sitt namn. Ljuset avges här fritt i rummet och sörjer på så sätt för en behaglig ljuseffekt. Samtidigt sörjer klarglaset för att ljuskällan som sätts i lampan är synlig. På så sätt utgör användningen av en dekorativ filament- eller retrofitlampa ytterligare ett blickfång. EBB & FLOW är ett ungt, danskt märke som står för dekorativ belysning i nordisk och brittisk stil. Alla formgivningar skapas av företagets grundare Susanne Nielsen med en stor passion för belysning, estetik och hantverkstraditioner som man tydligt kan märka. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm klar-guld

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm klar-guld
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm chestnut brown

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm chestnut brown
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm smokey grey

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 21 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Rowan taklampa 15,5 cm reservglas klar

  EBB & FLOW Rowan taklampa 15,5 cm reservglas klar
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm Toast
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm forest green

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm forest green
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm smokey grey

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 21 cm
  Elegant lätthet – pendellampa Horizon med glasskärm Den moderna pendellampan Horizon övertygar med sin eleganta samt estetiska formgivning. Den munblåsta glasskärmen som har en snarare oval och platt form ger intrycket av att sväva i taket. Genom det färgade, men ändå genomskinliga glaset är ljuskällan synlig och ljuset avges åt alla sidor i rummet. För att komplettera det moderna utseendet rekommenderas filament- eller retrofit-lampor som kan beställas som tillbehör. EBB & FLOW står för dekorativ formgivning från Danmark. Det unga märket grundades 2009 av Susanne Nielsen som har många års erfarenhet inom inredningsaccessoarer och interiör. Det är hon som formger de dekorativa lamporna som alltid består av en kombination av glas, metall och textil. Modellerna är alltid snarare enkla och simpla, men i eleganta färger. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm chestnut brown

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm chestnut brown
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Forest green
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm Toast
 • EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm Toast m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm Toast m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 21 cm
  Pendellampa Horizon med munblåst glas i elegant grön Oval och platt är den estetiska lampskärmen som gör varje lampa till ett unikat eftersom den är munblåst Med sin utformning och naturlighet avspeglar den naturliga aspekter på ett särskilt sätt och påminner om horisontens fascinerande vidder. Det genomskinliga, vackert diskreta gröna glaset gör att man kan se rakt in i lampans inre vilket ger en drömliknande och samtidigt jämn ljuseffekt i rummet. Det unga märket EBB & FLOW står för dekorativ belysning och grundades 2009 av Susanne Nielsen. Alla designer är skapade av henne i dansk/skandinavisk eller brittisk stil. Med traditionell hantverkskonst tillverkas lamporna för hand i Europa och övertygar med en tilltalande design och ett högkvalitativt utarbetande. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/rosa Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/rosa Ø 21 cm
  Vägglampa i glas Horisont med lamparm av gyllene ljus Vägglampan Horizon är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska områden, med, å ena sidan, atmosfärisk extra belysning kan skapas och å andra sidan tillfogas ett mycket dekorativt element. I slutet av en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas är fäst. Den omsluter lampans uttag, som också är guldfärgat. Eftersom det färgade glaset är transparent kan lampan som används också ses. Därför är det bäst att använda en glödtråd eller en rustik ljuskälla (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Skandinavisk-inspirerad armaturdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 15,5 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 15,5 cm
  Hänglampa Rowan med kristallglas och guldkontrast Den handblåsta glaskroppen av kristallglas är speciell i utformningen av hänglampan Rowan. Detta gör att ljuset kan lysa upp rummet på alla sidor. uttag och den högkvalitativa textilkabeln, som är försedda med en blank guldton och avrundar designen på ett ädelt sätt, utgör en fin kontrast. Med sitt klassiska utseende och enkla design är Rowan pendellampa idealisk för att komplettera många olika levande stilar. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, antingen i hörn eller ovanför bordet, erbjuder Rowan-lampan alltid en dekorativ blickfång. Den unga danska märket EBB & FLOW står för dekorativa lampor av hög kvalitet. Rowan-serien är ett exempel på framgångsrik symbios av handblåst glas, högkvalitativa textil- och metallelement som kännetecknar varje lampa från företagets grundare Susanne Nielsen. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 36 cm
  Elegant lätthet – pendellampa Horizon med glasskärm Den moderna pendellampan Horizon övertygar med sin eleganta samt estetiska formgivning. Den munblåsta glasskärmen som har en snarare oval och platt form ger intrycket av att sväva i taket. Genom det färgade, men ändå genomskinliga glaset är ljuskällan synlig och ljuset avges åt alla sidor i rummet. För att komplettera det moderna utseendet rekommenderas filament- eller retrofit-lampor som kan beställas som tillbehör. EBB & FLOW står för dekorativ formgivning från Danmark. Det unga märket grundades 2009 av Susanne Nielsen som har många års erfarenhet inom inredningsaccessoarer och interiör. Det är hon som formger de dekorativa lamporna som alltid består av en kombination av glas, metall och textil. Modellerna är alltid snarare enkla och simpla, men i eleganta färger. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Golden smoke
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm obsidian

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm obsidian
 • EBB & FLOW Lute S pendellampa guld murgröna

  EBB & FLOW Lute S pendellampa guld murgröna
  Attraktivt utformad hängande lampa Lute S Pendellampan Lute S med sin skärm av munblåst glas, det svarta bakelitfästet och det guldfärgade upphängningselementet ser mycket dekorativ ut redan när den inte är tänd. Den här moderna ljuskällan för vardagsrummet visar dock sin fulla charm först när belysningen är påslagen och tack vare glasets genomskinlighet avges ljuset inte bara nedåt utan strålar också homogent ut i rummet runt omkring. Den estetiska effekten kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ glödlampa, som kan köpas som tillbehör. - Utrustad med rund, guldfärgad textilkabel.
 • EBB & FLOW Uva M hänglampa, boll guld, klar

  EBB & FLOW Uva M hänglampa, boll guld, klar
  Fascinerande hängande glaslampa Uva med kulornamentik i guld Det finns en plats för den här attraktivt utformade hängande lampan i varje hem, oavsett om den hängs som solitär eller i en grupp. Namnet Uva kommer från det italienska ordet för druva, eftersom denna frukt var inspirationen till designen av pendellampan. Uva sticker ut: Dess glasskärm är munblåst, vilket gör att varje lampa är unik. Små luftinblandningar beror på tillverkningsprocessen. En guldfärgad kula sitter ovanför glaset och ger ljuset som lyser i alla riktningar genom glasets transparens en mjuk glans. Upphängningskabeln är tillverkad av genomskinlig plast och är knappt märkbar. En modernt utformad ljuskälla som är idealisk för att t.ex. mysigt belysa ett bord i ett vardagsrum eller matsal. - en högkvalitativ designprodukt från EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Golden smoke
 • Ebb & Flow Smykke Vägglampa Obsidian / Crystal Check Ball / Shiny Silver - Vägglampor Metall Shiny Silver - LA101143W

  Ebb & Flow Smykke Vägglampa Obsidian / Crystal Check Ball / Shiny Silver - Vägglampor Metall Shiny Silver - LA101143W
  Smykke vägglampa från EBB & FLOW med en underbar design i glas med klassiska detaljer och en droppformad lampskärm med en rund boll ovanpå och detaljer i metall. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Danmark. Design av Susanne Nielsen. Bra att veta om Smykke vägglampa - Uppskattas för den unika formen.- Även omtyckt för det handgjorda materialet.- Tillverkad i Danmark.- Ljuskälla säljs separat.- Vägglampan finns i olika färgval.- Gjord av munblåst glas och kristallglas. Vägglampans tekniska egenskaper:- Diameter: 120 mm.- Höjd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: E14- 25.0 Watt Vi har valt ut Shiny Silver Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Klar m. silversladd
 • Ebb & Flow Smykke Vägglampa Golden Smoke / Crystal Check Ball / Shiny Gold - Vägglampor Metall Shiny Gold - LA101141W

  Ebb & Flow Smykke Vägglampa Golden Smoke / Crystal Check Ball / Shiny Gold - Vägglampor Metall Shiny Gold - LA101141W
  Smykke vägglampa från EBB & FLOW med en underbar design i glas med klassiska detaljer och en droppformad lampskärm med en rund boll ovanpå och detaljer i metall. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Danmark. Design av Susanne Nielsen. Bra att veta om Smykke vägglampa - Uppskattas för den unika formen.- Även omtyckt för det handgjorda materialet.- Tillverkad i Danmark.- Ljuskälla säljs separat.- Vägglampan finns i olika färgval.- Gjord av munblåst glas och kristallglas. Vägglampans tekniska egenskaper:- Diameter: 120 mm.- Höjd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: E14- 25.0 Watt Vi har valt ut Shiny Gold Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 22 cm
  Helt enkelt elegant - Hänglampan Rowan i delikat rosé En skärm av högkvalitativt munblåst glas är kärnan i denna förtjusande och utsmyckade hänglampa. Utformad för att med en särskild enkelhet och lätthet göra varje rum dekorativt. Glaset övertygar med en delikat rosé-ton och ger fri insyn in till lampan. Moderna filament- eller retrofitlampor kan på ett fantastiskt sätt användas som ett konstruktivt element. Lämpliga lampor finns bland Tillbehör. Guldfärgade accenter som lampinfattningen och mantlad textilkabel avrundar skickligt designen. Rowan är en designerlampa som tillverkas av belysningsföretaget EBB & FLOW. Detta unga danska märke är känt för sina dekorativa bostadslampor. De leker alltid med glas, metall och textil och inspireras av nordisk och brittisk stil. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Pillar bordslampa Salinas azelea/lagun

  EBB & FLOW Pillar bordslampa Salinas azelea/lagun
  bordslampa Pelare med textilskärm och flamingodekor bordslampa Pillar kommer från EBB & FLOW, en dansk designetikett som designar och producerar inte bara funktionella utan också dekorativa föremål med sin belysning. Lampfoten, som är gjord av handblåst glas och har små skåror, sitter på den silverfärgade basen. Dessutom skimrar glaset något grått, vilket ger en viss elegans. Lampskärmen är utformad för att matcha basens färg och är tryckt med en förtrollande flamingodekor. Armaturen hittar en perfekt plats som extra dekorativ belysning på fönsterbrädan, en byrå eller ett sidobord. Självklart är den också mycket väl lämpad som en nattduksbordslampa i sovrummet, eftersom ljus dämpas försiktigt av textilskärmen och därmed ger behagligt ljus för hela rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 28 cm
  Hänglampa Rowan med kristallglas och guldkontrast Den handblåsta glaskroppen av kristallglas är speciell i utformningen av hänglampan Rowan. Detta gör att ljuset kan lysa upp rummet på alla sidor. uttag och den högkvalitativa textilkabeln, som är försedda med en blank guldton och avrundar designen på ett ädelt sätt, utgör en fin kontrast. Med sitt klassiska utseende och enkla design är Rowan pendellampa idealisk för att komplettera många olika levande stilar. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, antingen i hörn eller ovanför bordet, erbjuder Rowan-lampan alltid en dekorativ blickfång. Den unga danska märket EBB & FLOW står för dekorativa lampor av hög kvalitet. Rowan-serien är ett exempel på framgångsrik symbios av handblåst glas, högkvalitativa textil- och metallelement som kännetecknar varje lampa från företagets grundare Susanne Nielsen. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas grå

  EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas grå
  Speciell form med handblåst glas - Lute- pendellampa En absolut uttalande lampa: formen på Lute pendellampa baseras på musikinstrument med samma namn. Metallocket fungerar som en optisk avsmalning uppåt och som ett elegant designelement. Samtidigt blir hänvisningen till det plockade instrumentet tydligt. Ljuset kan skina genom glasskärmen på vardera sidan av rummet och därmed säkerställa perfekt belysning. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, lockar Lute- pendellampa alltid allas uppmärksamhet. Detta gör den till en perfekt blickfång för alla moderna bostadsutrymmen. Designen kommer från den danska märket EBB & FLOW, som står för dekorativa lampor i nordisk stil. Grundaren Susanne Nielsen lägger alltid stor vikt vid kombinationen av material glas, textil och metall. Detta skapar unika kompositioner som är både ett dekorativt inredningselement och ett ljusobjekt samtidigt. Lute tilldelades German Design Award Special 2019. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Futura bordslampa, skärm Marl vit

  EBB & FLOW Futura bordslampa, skärm Marl vit
  Elegant bordslampa Futura Det speciella med denna dekorativa bordslampa är utan tvekan glasbotten. En guldfärgad metallbas håller det handblåsta glaset, som är format i tre kurvor med olika former och färger under uttag . Denna elegans, som det rosabruna och lätt genomskinliga glaset medför, är den mest framstående egenskapen hos Futura-lampan. Den vanliga vita textilskuggan distraherar inte från detta utan smälter snarare påfallande in i den harmoniska helhetsbilden. bordslampa Futura skär en lika bra figur som dekorativ extra- eller omgivande belysning i fönstret, på byråer eller på sidobord, liksom för mjuk belysning som en nattduksbordslampa i sovrummet. Den danska designen kommer från den unga etiketten EBB & FLOW, som står för högkvalitativ och dekorativ bostadsbelysning. Foten består delvis av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon arm vägglampa guld/klar Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon arm vägglampa guld/klar Ø 21 cm
  Horizon vägglampa i glas med guldfärgad ljusarm Horizon vägglampa är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska utrymmen, som kan användas för att skapa stämningsfull extra belysning och samtidigt ge inredningen ett mycket dekorativt inslag. Från det runda väggfästet böjer sig en guldfärgad metallarm nedåt, i vars ände det sitter en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas. Den omsluter lamphållaren, som också är guldfärgad. Eftersom det färgade glaset är transparent kan man även se den använda lampan. Det är därför bäst att använda en glödlampa eller en rustik glödlampa (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är tillverkad av handblåst glas. Varje lampa är unik; på grund av tillverkningsprocessen kan det finnas små variationer såsom små luftinneslutningar etc. - Skandinavisk-inspirerad lampdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Barre XL silver/Chennai cobalt

  EBB & FLOW Barre XL silver/Chennai cobalt
  Klassisk design tolkad på ett modernt sätt: Barre XL golvlampa i silver med Chennai Cobalt tygskärmDen klassiskt inspirerade Barre XL-golvlampan utgör grunden för den modernt utformade Chennai Cobalt-skärmen. Ramen i metall är målad i ett glänsande silver och kännetecknas av en kula under lampans uttag. En strömbrytare för att tända och släcka lampan är integrerad i strömkabeln.Den cylindriska skärmen är tillverkad av silke och bomull. Den blå grundfärgen är överlagrad med olika färgade ränder för att skapa ett varierat rutmönster. I kombination skapar ramen och skärmen en symbios av elegant estetik och modern design.De enskilda komponenterna är designade av Susanne Nielsen. Designern och grundaren av EBB
 • EBB & FLOW Smykke L silver obsidian crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L silver obsidian crystal swirl
  Glaspendellampa Smykke med dekorativ kristallkula Den här pendellampan från Susanna Nielsens Smykke-belysningsserie, som består av pendellampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor och som produceras av det danska designmärket EBB & FLOW, ger inte bara vardagsrum ett särskilt stämningsfullt ljus, utan har också ett högt dekorativt värde. Den formstarka skärmen är tillverkad av munblåst glas och lampans uttag sitter i en lång metallstång som går djupt in i glaset, så att den använda lampan också är synlig från utsidan genom glasets transparens. Ljuset kan därför stråla obehindrat i alla riktningar. Tre dekorativa sfärer är fästa vid glasskärmen: två sfärer av silverfärgad lackerad metall och en kristallkula med ett virvelmönster emellan, vilket ger utseendet en modern elegans som gör att Smykke kan integreras överallt i moderna inredda hem. Hängkabeln är tillverkad av textil och designad i matchande silver.
 • Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chameleon/silver - Taklampor Munblåst Glas Silver - LA101837

  Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chameleon/silver - Taklampor Munblåst Glas Silver - LA101837
  Med sin ovala form skapar hon ett stilrent intryck. Horizon är försedd med fina detaljer så som en vriden textilsladd med matchande takkopp. Egenskaper Munblåst glas Finns i fler varianter Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Silver Taklampor i Munblåst glas från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Horizon Pendel 29 Cm Toast - Taklampor Metall Toast - LA101794

  Ebb & Flow Horizon Pendel 29 Cm Toast - Taklampor Metall Toast - LA101794
  Med sin ovala form skapar hon ett stilrent intryck. Horizon är försedd med fina detaljer så som en vriden textilsladd med matchande takkopp. Egenskaper Munblåst glas Finns i fler varianter Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Toast Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, guldrök

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, guldrök
  Glittrande ljusaccenter hängande lampa Uva med guldfärgad dekoration Den här hängande lampan är en del av Uva-serien av Susanne Nielsen, som tillverkas av den danska tillverkaren av moderna designlampor EBB & FLOW. Uvas skapare inspirerades till sin fascinerande design av naturliga frukter, druvor, och gav därför sin serie namnet Uva (italienska för druva). Uva är utrustad med en skärm av munblåst glas, vars transparens garanterar en allsidig ljusfördelning i omgivningen. Som en dekorativ detalj, som också reflekterar det utsända ljuset, är en metallkula i en varm guldton monterad på skärmens ovansida. Uva erbjuder till exempel en optimal möjlighet att belysa ett bord på ett stämningsfullt sätt, men kan också användas för många belysningsuppgifter i vardagsrummet.
 • Ebb & Flow Horizon Pendel Ø36 Cm - Taklampor Metall Smokey Grey

  Ebb & Flow Horizon Pendel Ø36 Cm - Taklampor Metall Smokey Grey
  Taklampan Horizon från EBB & FLOW är en modern pendel som är tillverkad av transparent munblåst glas, som finns i fyra olika färger att välja bland. Pendellampan hängs upp med den medföljande takkåpan och den 2 meter långa, tvinnade textilsladden. Upphängningen finns i silvrigt eller guldigt utförande, beroende på vilken färg på glasskärmen man väljer.Egenskaper Munblåst glas Snedvriden textilsladd ingår - guld eller silver Takkåpa ingår - guld eller silver Finns i fyra olika färger Finns i tre olika storlekar - 21 cm, 36 cm eller 45 cm Ljuskälla ingår ej Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 22 cm
  Rowan hängande lampa med klar blåst glasskärm Pendellampan Rowan är en juvel i varje rum, även när det inte är upplyst. Skärmen är tillverkad av munblåst glas med ett dekorativt virvelmönster som ger ljuset en speciell känsla. Metallfästet och upphängningen i en varm guldton och den guldfärgade textilkabeln ger Rowan pendellampan en festlig touch och ljuset avger ett mysigt skimmer. Den här dekorativa hängande lampan kan utmärkt användas som en ljuskälla över ett bord i matsalen eller som grund- och områdesbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Rowan är handgjord av designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna produkter.
 • Ebb & Flow Rowan Pendel Ø28 Cm Klar/mässing - Taklampor Metall Klar - LA101635

  Ebb & Flow Rowan Pendel Ø28 Cm Klar/mässing - Taklampor Metall Klar - LA101635
  Rowan pendel från Ebb & Flow. En vacker pendel av munblåst glas. Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd i mässing gör denna lampa till en oslagbar inredningsdetalj i ditt hem. En bra grej med lampan är att den passar utmärkt i sin enkelhet men blir extra mäktig om man hänger upp flera tillsammans. Superlyxigt om du frågar oss! Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Barre S bord guld Glyptic chartreuse

  EBB & FLOW Barre S bord guld Glyptic chartreuse
  Bordslampa Barre S: fot guldfärgad, skärmversion Glyptic Chartreuse Den enkelt utformade och guldfärgade lackerade metallbasen Barre S kan kombineras med många nyansvarianter av produktportföljen från tillverkningsföretaget EBB & FLOW - det ser alltid annorlunda och alltid vackert ut. Här har ramen försetts med Chartreuse-varianten av Glyptic-serien, en skugga av bomull och polyester med ett grafiskt mönster av femhörningar. Resultatet är ett mycket elegant helhetsintryck. Det utstrålande ljuset sätter guldfärgen på fotplattan särskilt i fokus och skapar inte bara en dekorativ accentbelysning, utan också en mysig atmosfär i Barre S-bordlampans omgivning. - en kvalitetsprodukt från Danmark - Design: Susanne Nielsen
 • EBB & FLOW Lute S bord guld/klar Persia blå

  EBB & FLOW Lute S bord guld/klar Persia blå
  Extravagant designad bordslampa Lute S - kombinerad med Persia-skärm i blått Den här bordslampan är garanterat ett absolut blickfång i alla rum och på alla platser: Lute S är en elegant kombination av lampfoten i guldfärgad lackerad metall och munblåst glas och den imponerande mönstrade Persia-skärmen i blåtonad polyestervelour. Ljuset från lampan sätter inte bara ljusa accenter i omgivningen, utan framhäver också metallens guldton på ett effektivt sätt. Lute S är mycket inbjudande som solitär, t.ex. på ett litet bord i vardagsrummet eller på en byrå i hallen, eller i par på nattduksborden i sovrummet för att skapa en mysig atmosfär. - Design: Susanne Nielsen- - producerad av det danska designmärket EBB & FLOW
 • Ebb & Flow Smykke Vägglampa Obsidian / Shiny Silver - Vägglampor Metall Shiny Silver - LA101133W

  Ebb & Flow Smykke Vägglampa Obsidian / Shiny Silver - Vägglampor Metall Shiny Silver - LA101133W
  Smykke vägglampa från EBB & FLOW med en underbar design i glas med klassiska detaljer och en droppformad lampskärm med en rund boll ovanpå och detaljer i metall. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Danmark. Design av Susanne Nielsen. Bra att veta om Smykke vägglampa - Uppskattas för den unika formen.- Även omtyckt för det handgjorda materialet.- Tillverkad i Danmark.- Ljuskälla säljs separat.- Vägglampan finns i olika färgval.- Gjord av munblåst glas och kristallglas. Vägglampans tekniska egenskaper:- Diameter: 120 mm.- Höjd: 400 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: E14- 25.0 Watt Vi har valt ut Shiny Silver Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Horizon Vägglampa Ø21cm Toast - Vägglampor Metall Toast - LA101780W

  Ebb & Flow Horizon Vägglampa Ø21cm Toast - Vägglampor Metall Toast - LA101780W
  Vägglampan finns att välja mellan guld eller silverarmatur och ytterligare ett antal färger på kupan. Matcha gärna Horizon med en lampa ifrån samma serie för ett enhetligt och stilrent uttryck. Egenskaper Munblåst glas Finns i tre olika varianter Ljuskälla och kabel köpes separat Vi har valt ut Toast Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Horizon Vägglampa Ø21cm Chameleon W Silver - Vägglampor Metall Silver - LA101828W

  Ebb & Flow Horizon Vägglampa Ø21cm Chameleon W Silver - Vägglampor Metall Silver - LA101828W
  Vägglampan finns att välja mellan guld eller silverarmatur och ytterligare ett antal färger på kupan. Matcha gärna Horizon med en lampa ifrån samma serie för ett enhetligt och stilrent uttryck. Egenskaper Munblåst glas Finns i tre olika varianter Ljuskälla och kabel köpes separat Vi har valt ut Silver Vägglampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 28 cm
  Rowan hängande lampa med klar blåst glasskärm Pendellampan Rowan är en juvel i varje rum, även när det inte är upplyst. Skärmen är tillverkad av munblåst glas med ett dekorativt virvelmönster som ger ljuset en speciell känsla. Metallfästet och upphängningen i en varm guldton och den guldfärgade textilkabeln ger Rowan pendellampan en festlig touch och ljuset avger ett mysigt skimmer. Den här dekorativa hängande lampan kan utmärkt användas som en ljuskälla över ett bord i matsalen eller som grund- och områdesbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Rowan är handgjord av designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna produkter.
 • Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø28 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101530

  Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø28 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101530
  Rowan Crystal Pendel Ø28 cm, Medium Check från EBB & FLOW. Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø22 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101528

  Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø22 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101528
  Rowan Crystal Pendel Ø22 cm, Medium Check från EBB & FLOW. Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 28 cm
  pendellampa Rowan i glas med polerat mönster Klassisk, elegant och ädel: pendellampa Rowan imponerar med sin högkvalitativa, handblåsta glasskärm, som har ett tidlöst rutigt mönster. Den är idealisk för elegant bords- eller diskbelysning eller för att dekorativt belysa hörn. Glaspendeln är i goda händer överallt: vare sig modern inredning eller klassisk stil. Den danska märket EBB & FLOW står för högkvalitativ, dekorativ bostadsbelysning i nordisk brittisk stil. Handblåsta glasögon används alltid, vilket blir en perfekt symbios med metall- och textilelement. Företagets grundare och designer Susanne Nielsen skapar mångfacetterade modeller som påverkas lite av trender, utan snarare av färger och former och hur de interagerar med glas och ljus. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Smykke pendellampa silver, brun-rosé

  EBB & FLOW Smykke pendellampa silver, brun-rosé
  En riktig pärla - Smykke-hänglampan Formen påminner något om glittrande örhängen och det är ingen slump: Smykke är ett dansk ord och betyder smycken på tyska. Eftersom Smykke-armaturen pryder varje vardagsrum som en delikat smycke: enkel, elegant och med en fascinerande lätthet. Så det är inte förvånande att designen av det danska märket redan har tilldelats den berömda German Design Award Special 2019. Det handblåsta glaset med den rosabruna färgen kompletteras perfekt med glänsande guldelement och en högkvalitativ, även guldfärgad textilkabel. Oavsett om den är installerad som enda blickfång och dekorativt element i hörn eller över byråer eller som en grupp - kommer Smykke-hänglampan att hitta sin plats i varje vardagsrum. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 22 cm
  Taklampan Rowan i glas ger strålande, vacker rumsbelysning Färgen och samtidig genomskinlighet av den handblåsta glasskärmen gör Rowan-pendellampan till något mycket speciellt. Hänglampan med den runda skärmen som öppnas nedåt kan kombineras med många inredningsalternativ och berikar varje atmosfär med optisk estetik och atmosfärisk ljuseffekt. När du väljer ljuskälla - som kan ses från alla sidor genom skuggan - är det värt att titta på tillbehören: Dekorativa glödlampor förvaras här, som kan köpas separat. Rowan-upphängningslampan är bara ett exempel på dekorationsprodukterna från det danska ljusföretaget EBB & FLOW. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 22 cm
  Pastellblå möter coolt silver - Rowan-taklampan Designen på Rowan-lampan är enkel men ändå elegant: En enda, handblåst glasskärm utgör hjärtat i denna dekorativa hänglampa. Glasets mjuka pastellfärgade blått ser särskilt elegant ut. Skärmen kompletteras av en högkvalitativ silverfärgad lampa och en matchande textilkabel. Denna blå-silverfärgade komposition smälter perfekt in i moderna vardagsrum och kommer garanterat att fånga ögat. Med valet av den ljuskälla som ska användas kan en individuell anteckning läggas till när som helst: Eftersom den genomskinliga skärmen håller en tydlig bild av inredningen är moderna eftermonterings- eller glödlampor lämpliga som lämpliga ljuskällor (se tillbehör). Den unga danska märket EBB & FLOW producerar högkvalitativ dekorativ bostadsbelysning. Alla glasögon är handblåsta och bildar en perfekt symbios med metall- och textilelement. Den klassiska brittiska och nordiska stilen är tydlig i varje designlampa och skapar ljusobjekt som är lika tidlösa som de är moderna. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Obsidian

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Obsidian
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Forest green
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm rosé-brun

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm rosé-brun
  Den svepande Rowan vägglampan ger attraktivt extra ljus Rowan vägglampa från EBB & FLOW (Danmark) är en lampa som ger extra EBB & FLOW på ett mycket förtrollande sätt. Väggfästet såväl som den nedåtriktade lamparm är gjord av metall med guldfärgad färg och bildar en dekorativ kontrast till rundan för att öppna den nedre glasskärmen. Ljuset som skiner på alla sidor genom den genomskinliga glasskärmen sätter också guldtonen i rampljuset. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Kan kombineras med många inredningsstilar
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Forest green
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Lute glaspendellampa rosé med koppar

  EBB & FLOW Lute glaspendellampa rosé med koppar
  Lysande accessoar - hänglampa Lute Den dekorativa hänglampan från det danska designermärket EBB & FLOW avspeglar sin speciella form och sitt högkvalitativa material. Namnet säger allt: ”Lute”, det engelska namnet för en luta gav lampan sin form och namn. Precis som stränginstrumentet är hänglampan försedd med en lökformad kropp och en smal, fäst hals. Här används munblåst glas, metallelement och en högkvalitativt mantlad textilkabel. De tre komponenterna bildar hänglampan Lute som med sin moderna kopparfärgade utformning kan integreras i många olika bostadskoncept. Lute fick ett särskilt utmärkelsepris, German Design Award 2019. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Futura bordslampa, Fern Leaves grön

  EBB & FLOW Futura bordslampa, Fern Leaves grön
  Modern grön - bordslampa Futura med textilskärm Skogens grönska återspeglas på ett modernt sätt i utformningen av EBB & FLOW:s dekorativa bordslampa Futura. Den mest framträdande delen av lampan är dess fot som har ett högkvalitativt glas runt ett guldfärgat metallstativ. Det munblåsta glaset är utformat längs tre kurvor i olika färger och former längs stativet, vilket gör den till ett vackert blickfång. Den matchande textilskärmen visar ormbunksblad i olika gröna toner på en elegant, cremefärgad bakgrund vilket på ett skickligt sätt avrundar den lyckade designen. Bordslampan Futura är alltså inte bara en dekorativ höjdpunkt i boningsrummet eller matsalen utan kan även användas som nattduksbordslampa. En del av foten består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 22 cm
  Hänglampa Rowan med kristallglas och guldkontrast Den handblåsta glaskroppen av kristallglas är speciell i utformningen av hänglampan Rowan. Detta gör att ljuset kan lysa upp rummet på alla sidor. uttag och den högkvalitativa textilkabeln, som är försedda med en blank guldton och avrundar designen på ett ädelt sätt, utgör en fin kontrast. Med sitt klassiska utseende och enkla design är Rowan pendellampa idealisk för att komplettera många olika levande stilar. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, antingen i hörn eller ovanför bordet, erbjuder Rowan-lampan alltid en dekorativ blickfång. Den unga danska märket EBB & FLOW står för dekorativa lampor av hög kvalitet. Rowan-serien är ett exempel på framgångsrik symbios av handblåst glas, högkvalitativa textil- och metallelement som kännetecknar varje lampa från företagets grundare Susanne Nielsen. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Fern Leaves gul 30 cm kabel rund/guld

  EBB & FLOW Fern Leaves gul 30 cm kabel rund/guld
  En riktig blickfång i rummet - Fern Leaves Wild pendellampa Som namnet antyder är textilskärmen på Fern Leaves Wild pendellampa dekorerad med ett fantastiskt ormbunkebladmönster. Skärmen är cylindrisk och öppen längst ner. Skuggans material dämpar försiktigt ljuset och säkerställer därmed en trevlig ljus av vardagsrummet. Skärmens gula är inte för ljus, men skapar en riktig wow-faktor när du går in i rummet. Lampan har en gyllene upphängning som avrundar designen och kompletterar de gyllene detaljerna från skuggan harmoniskt. Designen kommer från huset till EBB & FLOW, som är känt för sin dekorativa vardagsrumsbelysning i nordisk stil. Det unga designmärket tilldelades tre titlar vid German Design Award 2019
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 15,5 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 15,5 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm golden smoke

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm golden smoke
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm bright coral

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm bright coral
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 28cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 28cm
  Helt enkelt elegant - Hänglampan Rowan i delikat rosé En skärm av högkvalitativt munblåst glas är kärnan i denna förtjusande och utsmyckade hänglampa. Utformad för att med en särskild enkelhet och lätthet göra varje rum dekorativt. Glaset övertygar med en delikat rosé-ton och ger fri insyn in till lampan. Moderna filament- eller retrofitlampor kan på ett fantastiskt sätt användas som ett konstruktivt element. Lämpliga lampor finns bland Tillbehör. Guldfärgade accenter som lampinfattningen och mantlad textilkabel avrundar skickligt designen. Rowan är en designerlampa som tillverkas av belysningsföretaget EBB & FLOW. Detta unga danska märke är känt för sina dekorativa bostadslampor. De leker alltid med glas, metall och textil och inspireras av nordisk och brittisk stil. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm Toast
 • EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/grön Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/grön Ø 21 cm
  Vägglampa i glas Horisont med lamparm av gyllene ljus Vägglampan Horizon är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska områden, med, å ena sidan, atmosfärisk extra belysning kan skapas och å andra sidan tillfogas ett mycket dekorativt element. I slutet av en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas är fäst. Den omsluter lampans uttag, som också är guldfärgat. Eftersom det färgade glaset är transparent kan lampan som används också ses. Därför är det bäst att använda en glödtråd eller en rustik ljuskälla (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Skandinavisk-inspirerad armaturdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas Ø 22 cm
  Rowan - pendellampa i högkvalitativt, klart glas Tidlös, elegant och ändå ultramodern: den eleganta pendellampa i glas Rowan imponerar med sin dekorativa enkelhet. Skärmen är gjord av högkvalitativt glas - handblåst - och ger en tydlig bild av ljuset som finns inuti. Perfekt för att smart sätta upp dekorativa lampor som glödtråd eller eftermontering. Ljuset lyser vackert in i rummet på alla sidor och fördjupar omgivningen i en mysig atmosfär. Designen, som kommer från EBB & FLOW, Susanne Nielsen, är avrundad med glänsande guld accenter. Den högkvalitativa textilkabeln är också mantlad i guld. EBB & FLOW är ett ungt dansk företag som är känt för sina högkvalitativa och dekorativa lampor. Glas, metall och textil - dessa tre komponenter är smart sammanvävda i varje lampa, så att i slutändan snygga lampor i nordisk, brittisk stil skapas. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 22 cm
  pendellampa Rowan i glas med polerat mönster Klassisk, elegant och ädel: pendellampa Rowan imponerar med sin högkvalitativa, handblåsta glasskärm, som har ett tidlöst rutigt mönster. Den är idealisk för elegant bords- eller diskbelysning eller för att dekorativt belysa hörn. Glaspendeln är i goda händer överallt: vare sig modern inredning eller klassisk stil. Den danska märket EBB & FLOW står för högkvalitativ, dekorativ bostadsbelysning i nordisk brittisk stil. Handblåsta glasögon används alltid, vilket blir en perfekt symbios med metall- och textilelement. Företagets grundare och designer Susanne Nielsen skapar mångfacetterade modeller som påverkas lite av trender, utan snarare av färger och former och hur de interagerar med glas och ljus. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 36 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld