EBB & FLOW lampor

Susanne Nielsen är grundaren bakom det danska varumärket EBB & FLOW med lampor. Efter att ha arbetat många år i London återvände hon till sitt hemland Danmark i 2009. Där startade hon upp sitt företag och varumärke inom interiördesign.

Belysning i blandning av brittisk och nordisk stil

Ebb & Flow skapar dekorativ belysning genom en fusion mellan brittisk och nordisk stil. Lamporna består oftast av en blandning mellan glas, kristall, metall och textil. Munblåst glas och handskuren kristall från europeiska hantverkare i Polen importeras till Danmark där montering sker.

 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Golden smoke
 • Rowan small Takpendel

  Rowan small Takpendel
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 21 cm
  Handgjort i Europa – pendellampa Horizon Glasets speciella form är det mest iögonfallande kännetecknet med designpendellampan Horizon: glasskärmens breda och tunna form påminner om horisonten, som också gav denna imponerande lampserie sitt namn. Ljuset avges här fritt i rummet och sörjer på så sätt för en behaglig ljuseffekt. Samtidigt sörjer klarglaset för att ljuskällan som sätts i lampan är synlig. På så sätt utgör användningen av en dekorativ filament- eller retrofitlampa ytterligare ett blickfång. EBB & FLOW är ett ungt, danskt märke som står för dekorativ belysning i nordisk och brittisk stil. Alla formgivningar skapas av företagets grundare Susanne Nielsen med en stor passion för belysning, estetik och hantverkstraditioner som man tydligt kan märka. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa klar Ø 36 cm
  Handgjort i Europa – pendellampa Horizon Glasets speciella form är det mest iögonfallande kännetecknet med designpendellampan Horizon: glasskärmens breda och tunna form påminner om horisonten, som också gav denna imponerande lampserie sitt namn. Ljuset avges här fritt i rummet och sörjer på så sätt för en behaglig ljuseffekt. Samtidigt sörjer klarglaset för att ljuskällan som sätts i lampan är synlig. På så sätt utgör användningen av en dekorativ filament- eller retrofitlampa ytterligare ett blickfång. EBB & FLOW är ett ungt, danskt märke som står för dekorativ belysning i nordisk och brittisk stil. Alla formgivningar skapas av företagets grundare Susanne Nielsen med en stor passion för belysning, estetik och hantverkstraditioner som man tydligt kan märka. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm klar-guld

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm klar-guld
 • Futura pendel rök 37cm (Smoke)

  Futura pendel rök 37cm (Smoke)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i rökfärgat glas kombinerat med behagligt färgade detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Färginfo:Beige/brun - Chestnut Brown.Mässing/guld - Golden Smoke.Rökfärgad - Smokey GreySvart - Obsidian
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm chestnut brown

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm chestnut brown
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm smokey grey

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm forest green

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm forest green
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa 15,5 cm reservglas klar

  EBB & FLOW Rowan taklampa 15,5 cm reservglas klar
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm smokey grey

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm smokey grey
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm Toast
 • Futura pendel rök 24cm (Brun)

  Futura pendel rök 24cm (Brun)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i rökfärgat glas kombinerat med behagligt färgade detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 21 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 21 cm
  Elegant lätthet – pendellampa Horizon med glasskärm Den moderna pendellampan Horizon övertygar med sin eleganta samt estetiska formgivning. Den munblåsta glasskärmen som har en snarare oval och platt form ger intrycket av att sväva i taket. Genom det färgade, men ändå genomskinliga glaset är ljuskällan synlig och ljuset avges åt alla sidor i rummet. För att komplettera det moderna utseendet rekommenderas filament- eller retrofit-lampor som kan beställas som tillbehör. EBB & FLOW står för dekorativ formgivning från Danmark. Det unga märket grundades 2009 av Susanne Nielsen som har många års erfarenhet inom inredningsaccessoarer och interiör. Det är hon som formger de dekorativa lamporna som alltid består av en kombination av glas, metall och textil. Modellerna är alltid snarare enkla och simpla, men i eleganta färger. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm chestnut brown

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm chestnut brown
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Forest green
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-silver

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Chameleon-silver
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm Toast
 • EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm Toast m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm Toast m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 21 cm
  Pendellampa Horizon med munblåst glas i elegant grön Oval och platt är den estetiska lampskärmen som gör varje lampa till ett unikat eftersom den är munblåst Med sin utformning och naturlighet avspeglar den naturliga aspekter på ett särskilt sätt och påminner om horisontens fascinerande vidder. Det genomskinliga, vackert diskreta gröna glaset gör att man kan se rakt in i lampans inre vilket ger en drömliknande och samtidigt jämn ljuseffekt i rummet. Det unga märket EBB & FLOW står för dekorativ belysning och grundades 2009 av Susanne Nielsen. Alla designer är skapade av henne i dansk/skandinavisk eller brittisk stil. Med traditionell hantverkskonst tillverkas lamporna för hand i Europa och övertygar med en tilltalande design och ett högkvalitativt utarbetande. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • Lute pendel (Grå)

  Lute pendel (Grå)
  Lute pendel är en snygg, stilren och härlig pendel. Denna modell har ett lite dovt färgat glas med upphäng i antingen guld eller platina. En otroligt stilig pendel med synlig ljuskälla som sprider en lyxig och välkomnande känsla i ditt hem. Passar även bra i offentlig miljö, hängande ensam eller fler tillsammans i en klunga. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • EBB & FLOW Lute bordslampa med skärm Botanical

  EBB & FLOW Lute bordslampa med skärm Botanical
  Elegant bordslampa Lute med botanisk dekor Lute - det är en lökformig stativ gjord av handblåst glas, ädelmetall accenter i glänsande guld och en krämfärgad textilskugga, som är dekorerad med en modern, botanisk inredning som visar ritade gräs, växter och blommor. Klassiskt elegant, nordisk och brittisk inspirerad, är Lute bordslampa det perfekta bordet och omgivande belysning. Det ger inte bara ett behagligt ljus utan visar sig också i ljuset som ett extremt tilltalande och dekorativt inredningsobjekt. bordslampa Lute kommer från EBB & FLOW. Den danska designermärket står för dekorativt vardagsrumsbelysning och skapar högkvalitativa lampor som alltid bildar en perfekt enhet mellan materialen glas, textil och metall. Foten består delvis av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas grå

  EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas grå
  Speciell form med handblåst glas - Lute- pendellampa En absolut uttalande lampa: formen på Lute pendellampa baseras på musikinstrument med samma namn. Metallocket fungerar som en optisk avsmalning uppåt och som ett elegant designelement. Samtidigt blir hänvisningen till det plockade instrumentet tydligt. Ljuset kan skina genom glasskärmen på vardera sidan av rummet och därmed säkerställa perfekt belysning. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, lockar Lute- pendellampa alltid allas uppmärksamhet. Detta gör den till en perfekt blickfång för alla moderna bostadsutrymmen. Designen kommer från den danska märket EBB & FLOW, som står för dekorativa lampor i nordisk stil. Grundaren Susanne Nielsen lägger alltid stor vikt vid kombinationen av material glas, textil och metall. Detta skapar unika kompositioner som är både ett dekorativt inredningselement och ett ljusobjekt samtidigt. Lute tilldelades German Design Award Special 2019. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • Futura pendel rök 37cm (Brun)

  Futura pendel rök 37cm (Brun)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i rökfärgat glas kombinerat med behagligt färgade detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Färginfo:Beige/brun - Chestnut Brown.Mässing/guld - Golden Smoke.Rökfärgad - Smokey GreySvart - Obsidian
 • EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon pendellampa rosé-brun Ø 36 cm
  Elegant lätthet – pendellampa Horizon med glasskärm Den moderna pendellampan Horizon övertygar med sin eleganta samt estetiska formgivning. Den munblåsta glasskärmen som har en snarare oval och platt form ger intrycket av att sväva i taket. Genom det färgade, men ändå genomskinliga glaset är ljuskällan synlig och ljuset avges åt alla sidor i rummet. För att komplettera det moderna utseendet rekommenderas filament- eller retrofit-lampor som kan beställas som tillbehör. EBB & FLOW står för dekorativ formgivning från Danmark. Det unga märket grundades 2009 av Susanne Nielsen som har många års erfarenhet inom inredningsaccessoarer och interiör. Det är hon som formger de dekorativa lamporna som alltid består av en kombination av glas, metall och textil. Modellerna är alltid snarare enkla och simpla, men i eleganta färger. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Golden smoke
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Golden smoke

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Golden smoke
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 36 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 28 cm
  Hänglampa Rowan med kristallglas och guldkontrast Den handblåsta glaskroppen av kristallglas är speciell i utformningen av hänglampan Rowan. Detta gör att ljuset kan lysa upp rummet på alla sidor. uttag och den högkvalitativa textilkabeln, som är försedda med en blank guldton och avrundar designen på ett ädelt sätt, utgör en fin kontrast. Med sitt klassiska utseende och enkla design är Rowan pendellampa idealisk för att komplettera många olika levande stilar. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, antingen i hörn eller ovanför bordet, erbjuder Rowan-lampan alltid en dekorativ blickfång. Den unga danska märket EBB & FLOW står för dekorativa lampor av hög kvalitet. Rowan-serien är ett exempel på framgångsrik symbios av handblåst glas, högkvalitativa textil- och metallelement som kännetecknar varje lampa från företagets grundare Susanne Nielsen. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 28 cm
  pendellampa Rowan i glas med polerat mönster Klassisk, elegant och ädel: pendellampa Rowan imponerar med sin högkvalitativa, handblåsta glasskärm, som har ett tidlöst rutigt mönster. Den är idealisk för elegant bords- eller diskbelysning eller för att dekorativt belysa hörn. Glaspendeln är i goda händer överallt: vare sig modern inredning eller klassisk stil. Den danska märket EBB & FLOW står för högkvalitativ, dekorativ bostadsbelysning i nordisk brittisk stil. Handblåsta glasögon används alltid, vilket blir en perfekt symbios med metall- och textilelement. Företagets grundare och designer Susanne Nielsen skapar mångfacetterade modeller som påverkas lite av trender, utan snarare av färger och former och hur de interagerar med glas och ljus. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Smykke pendellampa silver, brun-rosé

  EBB & FLOW Smykke pendellampa silver, brun-rosé
  En riktig pärla - Smykke-hänglampan Formen påminner något om glittrande örhängen och det är ingen slump: Smykke är ett dansk ord och betyder smycken på tyska. Eftersom Smykke-armaturen pryder varje vardagsrum som en delikat smycke: enkel, elegant och med en fascinerande lätthet. Så det är inte förvånande att designen av det danska märket redan har tilldelats den berömda German Design Award Special 2019. Det handblåsta glaset med den rosabruna färgen kompletteras perfekt med glänsande guldelement och en högkvalitativ, även guldfärgad textilkabel. Oavsett om den är installerad som enda blickfång och dekorativt element i hörn eller över byråer eller som en grupp - kommer Smykke-hänglampan att hitta sin plats i varje vardagsrum. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 22 cm
  Taklampan Rowan i glas ger strålande, vacker rumsbelysning Färgen och samtidig genomskinlighet av den handblåsta glasskärmen gör Rowan-pendellampan till något mycket speciellt. Hänglampan med den runda skärmen som öppnas nedåt kan kombineras med många inredningsalternativ och berikar varje atmosfär med optisk estetik och atmosfärisk ljuseffekt. När du väljer ljuskälla - som kan ses från alla sidor genom skuggan - är det värt att titta på tillbehören: Dekorativa glödlampor förvaras här, som kan köpas separat. Rowan-upphängningslampan är bara ett exempel på dekorationsprodukterna från det danska ljusföretaget EBB & FLOW. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa rosé-guld Ø 21 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 22 cm
  Pastellblå möter coolt silver - Rowan-taklampan Designen på Rowan-lampan är enkel men ändå elegant: En enda, handblåst glasskärm utgör hjärtat i denna dekorativa hänglampa. Glasets mjuka pastellfärgade blått ser särskilt elegant ut. Skärmen kompletteras av en högkvalitativ silverfärgad lampa och en matchande textilkabel. Denna blå-silverfärgade komposition smälter perfekt in i moderna vardagsrum och kommer garanterat att fånga ögat. Med valet av den ljuskälla som ska användas kan en individuell anteckning läggas till när som helst: Eftersom den genomskinliga skärmen håller en tydlig bild av inredningen är moderna eftermonterings- eller glödlampor lämpliga som lämpliga ljuskällor (se tillbehör). Den unga danska märket EBB & FLOW producerar högkvalitativ dekorativ bostadsbelysning. Alla glasögon är handblåsta och bildar en perfekt symbios med metall- och textilelement. Den klassiska brittiska och nordiska stilen är tydlig i varje designlampa och skapar ljusobjekt som är lika tidlösa som de är moderna. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld Ø 22 cm
  Hänglampa Rowan med kristallglas och guldkontrast Den handblåsta glaskroppen av kristallglas är speciell i utformningen av hänglampan Rowan. Detta gör att ljuset kan lysa upp rummet på alla sidor. uttag och den högkvalitativa textilkabeln, som är försedda med en blank guldton och avrundar designen på ett ädelt sätt, utgör en fin kontrast. Med sitt klassiska utseende och enkla design är Rowan pendellampa idealisk för att komplettera många olika levande stilar. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, antingen i hörn eller ovanför bordet, erbjuder Rowan-lampan alltid en dekorativ blickfång. Den unga danska märket EBB & FLOW står för dekorativa lampor av hög kvalitet. Rowan-serien är ett exempel på framgångsrik symbios av handblåst glas, högkvalitativa textil- och metallelement som kännetecknar varje lampa från företagets grundare Susanne Nielsen. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa, Ø 39 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Obsidian

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Obsidian
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm obsidian

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm obsidian
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Forest green
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Forest green

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Forest green
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-gold

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 21 cm Chameleon-gold
 • EBB & FLOW Lute glaspendellampa rosé med koppar

  EBB & FLOW Lute glaspendellampa rosé med koppar
  Lysande accessoar - hänglampa Lute Den dekorativa hänglampan från det danska designermärket EBB & FLOW avspeglar sin speciella form och sitt högkvalitativa material. Namnet säger allt: ”Lute”, det engelska namnet för en luta gav lampan sin form och namn. Precis som stränginstrumentet är hänglampan försedd med en lökformad kropp och en smal, fäst hals. Här används munblåst glas, metallelement och en högkvalitativt mantlad textilkabel. De tre komponenterna bildar hänglampan Lute som med sin moderna kopparfärgade utformning kan integreras i många olika bostadskoncept. Lute fick ett särskilt utmärkelsepris, German Design Award 2019. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 22 cm
  Helt enkelt elegant - Hänglampan Rowan i delikat rosé En skärm av högkvalitativt munblåst glas är kärnan i denna förtjusande och utsmyckade hänglampa. Utformad för att med en särskild enkelhet och lätthet göra varje rum dekorativt. Glaset övertygar med en delikat rosé-ton och ger fri insyn in till lampan. Moderna filament- eller retrofitlampor kan på ett fantastiskt sätt användas som ett konstruktivt element. Lämpliga lampor finns bland Tillbehör. Guldfärgade accenter som lampinfattningen och mantlad textilkabel avrundar skickligt designen. Rowan är en designerlampa som tillverkas av belysningsföretaget EBB & FLOW. Detta unga danska märke är känt för sina dekorativa bostadslampor. De leker alltid med glas, metall och textil och inspireras av nordisk och brittisk stil. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • EBB & FLOW Futura bordslampa, Fern Leaves grön

  EBB & FLOW Futura bordslampa, Fern Leaves grön
  Modern grön - bordslampa Futura med textilskärm Skogens grönska återspeglas på ett modernt sätt i utformningen av EBB & FLOW:s dekorativa bordslampa Futura. Den mest framträdande delen av lampan är dess fot som har ett högkvalitativt glas runt ett guldfärgat metallstativ. Det munblåsta glaset är utformat längs tre kurvor i olika färger och former längs stativet, vilket gör den till ett vackert blickfång. Den matchande textilskärmen visar ormbunksblad i olika gröna toner på en elegant, cremefärgad bakgrund vilket på ett skickligt sätt avrundar den lyckade designen. Bordslampan Futura är alltså inte bara en dekorativ höjdpunkt i boningsrummet eller matsalen utan kan även användas som nattduksbordslampa. En del av foten består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • Rowan glaspendel 39cm (Mässing/guld)

  Rowan glaspendel 39cm (Mässing/guld)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i guldfärgat glas kombinerat med mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Gulddetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 22cm (Mässing/guld)

  Rowan glaspendel 22cm (Mässing/guld)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i guldfärgat glas kombinerat med mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Gulddetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 15cm (Mässing/guld)

  Rowan glaspendel 15cm (Mässing/guld)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i guldfärgat glas kombinerat med mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Gulddetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 39cm (Transparent)

  Rowan glaspendel 39cm (Transparent)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med silverfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 15cm (Transparent)

  Rowan glaspendel 15cm (Transparent)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med silverfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Futura pendel klar 37cm (Mässing/guld)

  Futura pendel klar 37cm (Mässing/guld)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Den klara varianten finns i färgerna klar/guld, samt klar/platina. 
 • Futura pendel klar 24cm (Brun)

  Futura pendel klar 24cm (Brun)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Den klara varianten finns i färgerna klar/guld, samt klar/platina.
 • Futura pendel rök 24cm (Mässing/guld)

  Futura pendel rök 24cm (Mässing/guld)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i rökfärgat glas kombinerat med behagligt färgade detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Lute pendel (Mässing/guld)

  Lute pendel (Mässing/guld)
  Lute pendel är en snygg, stilren och härlig pendel. Denna modell har ett lite dovt färgat glas med upphäng i antingen guld eller platina. En otroligt stilig pendel med synlig ljuskälla som sprider en lyxig och välkomnande känsla i ditt hem. Passar även bra i offentlig miljö, hängande ensam eller fler tillsammans i en klunga. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 28 cm
  Rowan hängande lampa med klar blåst glasskärm Pendellampan Rowan är en juvel i varje rum, även när det inte är upplyst. Skärmen är tillverkad av munblåst glas med ett dekorativt virvelmönster som ger ljuset en speciell känsla. Metallfästet och upphängningen i en varm guldton och den guldfärgade textilkabeln ger Rowan pendellampan en festlig touch och ljuset avger ett mysigt skimmer. Den här dekorativa hängande lampan kan utmärkt användas som en ljuskälla över ett bord i matsalen eller som grund- och områdesbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Rowan är handgjord av designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna produkter.
 • EBB & FLOW Pillar bordslampa Salinas azelea/lagun

  EBB & FLOW Pillar bordslampa Salinas azelea/lagun
  bordslampa Pelare med textilskärm och flamingodekor bordslampa Pillar kommer från EBB & FLOW, en dansk designetikett som designar och producerar inte bara funktionella utan också dekorativa föremål med sin belysning. Lampfoten, som är gjord av handblåst glas och har små skåror, sitter på den silverfärgade basen. Dessutom skimrar glaset något grått, vilket ger en viss elegans. Lampskärmen är utformad för att matcha basens färg och är tryckt med en förtrollande flamingodekor. Armaturen hittar en perfekt plats som extra dekorativ belysning på fönsterbrädan, en byrå eller ett sidobord. Självklart är den också mycket väl lämpad som en nattduksbordslampa i sovrummet, eftersom ljus dämpas försiktigt av textilskärmen och därmed ger behagligt ljus för hela rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Barre S bord guld Glyptic chartreuse

  EBB & FLOW Barre S bord guld Glyptic chartreuse
  Bordslampa Barre S: fot guldfärgad, skärmversion Glyptic Chartreuse Den enkelt utformade och guldfärgade lackerade metallbasen Barre S kan kombineras med många nyansvarianter av produktportföljen från tillverkningsföretaget EBB & FLOW - det ser alltid annorlunda och alltid vackert ut. Här har ramen försetts med Chartreuse-varianten av Glyptic-serien, en skugga av bomull och polyester med ett grafiskt mönster av femhörningar. Resultatet är ett mycket elegant helhetsintryck. Det utstrålande ljuset sätter guldfärgen på fotplattan särskilt i fokus och skapar inte bara en dekorativ accentbelysning, utan också en mysig atmosfär i Barre S-bordlampans omgivning. - en kvalitetsprodukt från Danmark - Design: Susanne Nielsen
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, obsidian

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, obsidian
  Glittrande ljusaccenter hängande lampa Uva med guldfärgad dekoration Den här hängande lampan är en del av Uva-serien av Susanne Nielsen, som tillverkas av den danska tillverkaren av moderna designlampor EBB & FLOW. Uvas skapare inspirerades till sin fascinerande design av naturliga frukter, druvor, och gav därför sin serie namnet Uva (italienska för druva). Uva är utrustad med en skärm av munblåst glas, vars transparens garanterar en allsidig ljusfördelning i omgivningen. Som en dekorativ detalj, som också reflekterar det utsända ljuset, är en metallkula i en varm guldton monterad på skärmens ovansida. Uva erbjuder till exempel en optimal möjlighet att belysa ett bord på ett stämningsfullt sätt, men kan också användas för många belysningsuppgifter i vardagsrummet.
 • Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø22 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101528

  Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø22 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101528
  Rowan Crystal Pendel Ø22 cm, Medium Check från EBB & FLOW. Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø28 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101530

  Ebb & Flow Rowan Crystal Pendel Ø28 Cm Medium Check - Taklampor Metall Klar - LA101530
  Rowan Crystal Pendel Ø28 cm, Medium Check från EBB & FLOW. Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa, silver Ø 22 cm
  pendellampa Rowan i glas med polerat mönster Klassisk, elegant och ädel: pendellampa Rowan imponerar med sin högkvalitativa, handblåsta glasskärm, som har ett tidlöst rutigt mönster. Den är idealisk för elegant bords- eller diskbelysning eller för att dekorativt belysa hörn. Glaspendeln är i goda händer överallt: vare sig modern inredning eller klassisk stil. Den danska märket EBB & FLOW står för högkvalitativ, dekorativ bostadsbelysning i nordisk brittisk stil. Handblåsta glasögon används alltid, vilket blir en perfekt symbios med metall- och textilelement. Företagets grundare och designer Susanne Nielsen skapar mångfacetterade modeller som påverkas lite av trender, utan snarare av färger och former och hur de interagerar med glas och ljus. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon hänglampa guld rökgrå Ø 36 cm
  Dekorativ hänglampa Horizon med handblåst glasskärm Horizon-hänglampan visar sig vara en estetisk blickfång och lampa för särskilt atmosfärisk rumsbelysning överallt i lägenheten, vare sig det är i vardagsrummet ovanför soffbordet eller ovanför ett matbord. Glaset är genomskinligt så att lampan som används kan ses från alla sidor och dess ljus sänds också ut runt om i rummet. Det är därför användningen av en dekorativ filamentlampa rekommenderas särskilt. Detta ökar det visuella utseendet på Horizon-pendellampan. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark) - med vävd, tvinnad textilsladd i guld
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 21 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-guld Ø 21 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/-rökgrå Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/-rökgrå Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/olivgrön Ø 28 cm
  Taklampan Rowan i glas ger strålande, vacker rumsbelysning Färgen och samtidig genomskinlighet av den handblåsta glasskärmen gör Rowan-pendellampan till något mycket speciellt. Hänglampan med den runda skärmen som öppnas nedåt kan kombineras med många inredningsalternativ och berikar varje atmosfär med optisk estetik och atmosfärisk ljuseffekt. När du väljer ljuskälla - som kan ses från alla sidor genom skuggan - är det värt att titta på tillbehören: Dekorativa glödlampor förvaras här, som kan köpas separat. Rowan-upphängningslampan är bara ett exempel på dekorationsprodukterna från det danska ljusföretaget EBB & FLOW. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm klar

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm klar
  Den svepande Rowan vägglampan ger attraktivt extra ljus Rowan vägglampa från EBB & FLOW (Danmark) är en lampa som ger extra EBB & FLOW på ett mycket förtrollande sätt. Väggfästet såväl som den nedåtriktade lamparm är gjord av metall med guldfärgad färg och bildar en dekorativ kontrast till rundan för att öppna den nedre glasskärmen. Ljuset som skiner på alla sidor genom den genomskinliga glasskärmen sätter också guldtonen i rampljuset. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Kan kombineras med många inredningsstilar
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm rosé-brun

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm rosé-brun
  Den svepande Rowan vägglampan ger attraktivt extra ljus Rowan vägglampa från EBB & FLOW (Danmark) är en lampa som ger extra EBB & FLOW på ett mycket förtrollande sätt. Väggfästet såväl som den nedåtriktade lamparm är gjord av metall med guldfärgad färg och bildar en dekorativ kontrast till rundan för att öppna den nedre glasskärmen. Ljuset som skiner på alla sidor genom den genomskinliga glasskärmen sätter också guldtonen i rampljuset. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Kan kombineras med många inredningsstilar
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm olivgrön

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm olivgrön
  Den svepande Rowan vägglampan ger attraktivt extra ljus Rowan vägglampa från EBB & FLOW (Danmark) är en lampa som ger extra EBB & FLOW på ett mycket förtrollande sätt. Väggfästet såväl som den nedåtriktade lamparm är gjord av metall med guldfärgad färg och bildar en dekorativ kontrast till rundan för att öppna den nedre glasskärmen. Ljuset som skiner på alla sidor genom den genomskinliga glasskärmen sätter också guldtonen i rampljuset. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Kan kombineras med många inredningsstilar
 • EBB & FLOW Lute glas-pendellampa guld-rökgrå/guld

  EBB & FLOW Lute glas-pendellampa guld-rökgrå/guld
  Lute enkelhuvad pendellampa med en elegant glasskärm När man tittar på skuggan av taklampan Lute-glas väcks associering med musikinstrumentet med samma namn. Dess form påminner om en luta. Lute förlängs optiskt och smalnar ner mot toppen av en metallspets med guldfärgad yta. Ljuset strålar i alla riktningar. pendellampa Lute, som kommer från den danska märket EBB & FLOW , passar t.ex. B. mycket bra som ljuskälla ovanför matbordet, men det är inte bara effektivt på alla platser och rum utan också dekorativt. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas guld Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas guld Ø 28 cm
  Rowan - pendellampa i högkvalitativt, klart glas Tidlös, elegant och ändå ultramodern: den eleganta pendellampa i glas Rowan imponerar med sin dekorativa enkelhet. Skärmen är gjord av högkvalitativt glas - handblåst - och ger en tydlig bild av ljuset som finns inuti. Perfekt för att smart sätta upp dekorativa lampor som glödtråd eller eftermontering. Ljuset lyser vackert in i rummet på alla sidor och fördjupar omgivningen i en mysig atmosfär. Designen, som kommer från EBB & FLOW, Susanne Nielsen, är avrundad med glänsande guld accenter. Den högkvalitativa textilkabeln är också mantlad i guld. EBB & FLOW är ett ungt dansk företag som är känt för sina högkvalitativa och dekorativa lampor. Glas, metall och textil - dessa tre komponenter är smart sammanvävda i varje lampa, så att i slutändan snygga lampor i nordisk, brittisk stil skapas. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa silver skärm topasblå

  EBB & FLOW Rowan vägglampa silver skärm topasblå
  Vägglampa Rowan i glas med stativ Produkterna från den danska belysningstillverkaren EBB & FLOW är kända för sin kvalitet och sin estetiska design. Detta gäller även vägglampan Rowan, där en attraktiv gjuten form är monterad för att öppna vid den nedre blåsta glasdiffusorn enligt den böjda bottenarmaturen . Särskilt tilltalande fungerar det när en fin glödlampa används med motsvarande uttag i uttag E14. Detta ger ljusemissionen och det övergripande utseendet på Rowan-vägglampan som säkerställer något. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld-rökgrå Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld-rökgrå Ø 28 cm
  Taklampan Rowan i glas ger strålande, vacker rumsbelysning Färgen och samtidig genomskinlighet av den handblåsta glasskärmen gör Rowan-pendellampan till något mycket speciellt. Hänglampan med den runda skärmen som öppnas nedåt kan kombineras med många inredningsalternativ och berikar varje atmosfär med optisk estetik och atmosfärisk ljuseffekt. När du väljer ljuskälla - som kan ses från alla sidor genom skuggan - är det värt att titta på tillbehören: Dekorativa glödlampor förvaras här, som kan köpas separat. Rowan-upphängningslampan är bara ett exempel på dekorationsprodukterna från det danska ljusföretaget EBB & FLOW. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/grön Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/grön Ø 21 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/klart Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/klart Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Lute bordslampa med skärm Marl

  EBB & FLOW Lute bordslampa med skärm Marl
  Snygg elegans - bordslampa Lute Den moderna och samtidigt tidlöst designade bordslampa Lute imponerar med sin glödande glaskropp och högkvalitativa textilskärm. Det handblåsta glaset har en mjuk rosbrun färg och kombineras smart med platinafärgade metalldelar. Den eleganta, men ändå enkla textilskärmen matchar detta i färg och har en linnestruktur. Oavsett om det är dekorativ belysning på fönster, på byråer och sidobord eller som en nattduksbordslampa i sovrummet - bordslampa Lute från EBB & FLOW hittar sin perfekta plats i varje vardagsrum Foten består delvis av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Futura bordslampa, skärm Marl vit

  EBB & FLOW Futura bordslampa, skärm Marl vit
  Elegant bordslampa Futura Det speciella med denna dekorativa bordslampa är utan tvekan glasbotten. En guldfärgad metallbas håller det handblåsta glaset, som är format i tre kurvor med olika former och färger under uttag . Denna elegans, som det rosabruna och lätt genomskinliga glaset medför, är den mest framstående egenskapen hos Futura-lampan. Den vanliga vita textilskuggan distraherar inte från detta utan smälter snarare påfallande in i den harmoniska helhetsbilden. bordslampa Futura skär en lika bra figur som dekorativ extra- eller omgivande belysning i fönstret, på byråer eller på sidobord, liksom för mjuk belysning som en nattduksbordslampa i sovrummet. Den danska designen kommer från den unga etiketten EBB & FLOW, som står för högkvalitativ och dekorativ bostadsbelysning. Foten består delvis av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 28 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa blå-silver Ø 28 cm
  Pastellblå möter coolt silver - Rowan-taklampan Designen på Rowan-lampan är enkel men ändå elegant: En enda, handblåst glasskärm utgör hjärtat i denna dekorativa hänglampa. Glasets mjuka pastellfärgade blått ser särskilt elegant ut. Skärmen kompletteras av en högkvalitativ silverfärgad lampa och en matchande textilkabel. Denna blå-silverfärgade komposition smälter perfekt in i moderna vardagsrum och kommer garanterat att fånga ögat. Med valet av den ljuskälla som ska användas kan en individuell anteckning läggas till när som helst: Eftersom den genomskinliga skärmen håller en tydlig bild av inredningen är moderna eftermonterings- eller glödlampor lämpliga som lämpliga ljuskällor (se tillbehör). Den unga danska märket EBB & FLOW producerar högkvalitativ dekorativ bostadsbelysning. Alla glasögon är handblåsta och bildar en perfekt symbios med metall- och textilelement. Den klassiska brittiska och nordiska stilen är tydlig i varje designlampa och skapar ljusobjekt som är lika tidlösa som de är moderna. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/grön Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/grön Ø 21 cm
  Vägglampa i glas Horisont med lamparm av gyllene ljus Vägglampan Horizon är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska områden, med, å ena sidan, atmosfärisk extra belysning kan skapas och å andra sidan tillfogas ett mycket dekorativt element. I slutet av en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas är fäst. Den omsluter lampans uttag, som också är guldfärgat. Eftersom det färgade glaset är transparent kan lampan som används också ses. Därför är det bäst att använda en glödtråd eller en rustik ljuskälla (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Skandinavisk-inspirerad armaturdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld-rökgrå Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld-rökgrå Ø 22 cm
  Taklampan Rowan i glas ger strålande, vacker rumsbelysning Färgen och samtidig genomskinlighet av den handblåsta glasskärmen gör Rowan-pendellampan till något mycket speciellt. Hänglampan med den runda skärmen som öppnas nedåt kan kombineras med många inredningsalternativ och berikar varje atmosfär med optisk estetik och atmosfärisk ljuseffekt. När du väljer ljuskälla - som kan ses från alla sidor genom skuggan - är det värt att titta på tillbehören: Dekorativa glödlampor förvaras här, som kan köpas separat. Rowan-upphängningslampan är bara ett exempel på dekorationsprodukterna från det danska ljusföretaget EBB & FLOW. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/rosa Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/rosa Ø 21 cm
  Vägglampa i glas Horisont med lamparm av gyllene ljus Vägglampan Horizon är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska områden, med, å ena sidan, atmosfärisk extra belysning kan skapas och å andra sidan tillfogas ett mycket dekorativt element. I slutet av en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas är fäst. Den omsluter lampans uttag, som också är guldfärgat. Eftersom det färgade glaset är transparent kan lampan som används också ses. Därför är det bäst att använda en glödtråd eller en rustik ljuskälla (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Skandinavisk-inspirerad armaturdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/grön Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/grön Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/klart Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/klart Ø 21 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon uttag guld/-rökgrå Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag guld/-rökgrå Ø 21 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon glaspendellampa grön Ø 36 cm
  pendellampa Horizon med handblåst glas i elegant grönt Oval och platt, så är den estetiska lampskärmen tillverkad, som som en handblåst del är unik i varje lampa. Med sin design och sin naturlighet speglar den naturens sidor på ett speciellt sätt och påminner om den fascinerande horisonten. Det genomskinliga glaset, som hålls i en underbart subtilt grönt, håller en klar sikt över interiören och säkerställer en magisk ljuseffekt som är jämnt fördelad i rummet. Den unga etiketten EBB & FLOW står för dekorativ belysning och grundades 2009 av Susanne Nielsen. Alla mönster, som alltid kommer med en dansk-skandinavisk eller brittisk stil, kommer från hennes penna. De handblåsta lamporna tillverkas i Europa med traditionellt hantverk och förutom sin attraktiva design imponerar de alltid med sitt högkvalitativa utförande. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm guld-rökgrå

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld skärm guld-rökgrå
  Den svepande Rowan vägglampan ger attraktivt extra ljus Rowan vägglampa från EBB & FLOW (Danmark) är en lampa som ger extra EBB & FLOW på ett mycket förtrollande sätt. Väggfästet såväl som den nedåtriktade lamparm är gjord av metall med guldfärgad färg och bildar en dekorativ kontrast till rundan för att öppna den nedre glasskärmen. Ljuset som skiner på alla sidor genom den genomskinliga glasskärmen sätter också guldtonen i rampljuset. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Kan kombineras med många inredningsstilar
 • EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/guld Ø 21 cm

  EBB & FLOW Horizon vägglampa arm guld/guld Ø 21 cm
  Vägglampa i glas Horisont med lamparm av gyllene ljus Vägglampan Horizon är en extra ljuskälla för privata och gastronomiska områden, med, å ena sidan, atmosfärisk extra belysning kan skapas och å andra sidan tillfogas ett mycket dekorativt element. I slutet av en estetiskt formad glasskärm av handblåst glas är fäst. Den omsluter lampans uttag, som också är guldfärgat. Eftersom det färgade glaset är transparent kan lampan som används också ses. Därför är det bäst att använda en glödtråd eller en rustik ljuskälla (se tillbehör, ingår ej). Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Skandinavisk-inspirerad armaturdesign från EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 36 cm

  EBB & FLOW Horizon uttag i guld/rosé-brunt Ø 36 cm
  Allround strålande vägglampa Horizon med glasskärm - av EBB & FLOW Med utgångspunkt från en rund, guldfärgad metallväggfäste, bukar det vackra, handblåsta glaset in i rummet, som Horizon vägglampan fokuserar optiskt på. Genom att välja en dekorativ ljuskälla, som den som finns tillgänglig från tillbehören, kan den ovanliga extra ljuskällans dekorativa utmaning ökas. Ljuset sänds på alla sidor och skapar en mysig atmosfär i rummet. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc. - Mångsidig användning i privata rum såväl som inom hotellbranschen
 • EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas blå

  EBB & FLOW Lute pendellampa Platin, glas blå
  Speciell form med handblåst glas - Lute- pendellampa En absolut uttalande lampa: formen på Lute pendellampa baseras på musikinstrument med samma namn. Metallocket fungerar som en optisk avsmalning uppåt och som ett elegant designelement. Samtidigt blir hänvisningen till det plockade instrumentet tydligt. Ljuset kan skina genom glasskärmen på vardera sidan av rummet och därmed säkerställa perfekt belysning. Oavsett om det installeras individuellt eller i grupper, lockar Lute- pendellampa alltid allas uppmärksamhet. Detta gör den till en perfekt blickfång för alla moderna bostadsutrymmen. Designen kommer från den danska märket EBB & FLOW, som står för dekorativa lampor i nordisk stil. Grundaren Susanne Nielsen lägger alltid stor vikt vid kombinationen av material glas, textil och metall. Detta skapar unika kompositioner som är både ett dekorativt inredningselement och ett ljusobjekt samtidigt. Lute tilldelades German Design Award Special 2019. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Smykke pendellampa guld, kristall

  EBB & FLOW Smykke pendellampa guld, kristall
  Prisbelönt design - Smykke taklampa i kristallglas Det danska ordet Smykke betyder smycken och beskriver underbart karaktären hos denna hänglampa. Smykke-armaturen pryder varje vardagsrum nästan som ett smycke och imponerar med sin eleganta design och glittrande kristallglas. Guldfärgade element kompletterar kompositionen. Smykke har redan tilldelats German Design Award Special 2019. Den enastående designen gör den lilla hänglampan till en speciell blickfång i varje rum. Oavsett om det arrangeras individuellt eller i grupper skapar de handblåsta glasögonen en särskilt trevlig atmosfär hela tiden. Det danska företaget EBB & FLOW står för högkvalitativ och dekorativ bostadsbelysning. Alla lampor är alltid en symbios av glas, metall och textil och kännetecknas av nordiska och brittiska influenser. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm Toast

  EBB & FLOW Rowan taklampa S, Ø 15,5 cm Toast
 • EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan pendellampa klarglas Ø 22 cm
  Rowan - pendellampa i högkvalitativt, klart glas Tidlös, elegant och ändå ultramodern: den eleganta pendellampa i glas Rowan imponerar med sin dekorativa enkelhet. Skärmen är gjord av högkvalitativt glas - handblåst - och ger en tydlig bild av ljuset som finns inuti. Perfekt för att smart sätta upp dekorativa lampor som glödtråd eller eftermontering. Ljuset lyser vackert in i rummet på alla sidor och fördjupar omgivningen i en mysig atmosfär. Designen, som kommer från EBB & FLOW, Susanne Nielsen, är avrundad med glänsande guld accenter. Den högkvalitativa textilkabeln är också mantlad i guld. EBB & FLOW är ett ungt dansk företag som är känt för sina högkvalitativa och dekorativa lampor. Glas, metall och textil - dessa tre komponenter är smart sammanvävda i varje lampa, så att i slutändan snygga lampor i nordisk, brittisk stil skapas. Skärmen är gjord av handblåst glas. Varje lampa är unik; På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser som små luftfickor etc.
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm golden smoke

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm golden smoke
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. silversladd

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 36 cm Klar m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 15,5 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 15,5 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa L, Ø 28 cm klar m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. guldsladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Medium check m. guldsladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Chrystal Ø 28 cm Medium check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. silversladd

  EBB & FLOW Rowan taklampa Crystal Ø 22 cm Small check m. silversladd
 • EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm bright coral

  EBB & FLOW Rowan taklampa M, Ø 22 cm bright coral
 • EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Smokey grey

  EBB & FLOW Horizon taklampa Ø 29 cm Smokey grey
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 28cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa rosé-guld Ø 28cm
  Helt enkelt elegant - Hänglampan Rowan i delikat rosé En skärm av högkvalitativt munblåst glas är kärnan i denna förtjusande och utsmyckade hänglampa. Utformad för att med en särskild enkelhet och lätthet göra varje rum dekorativt. Glaset övertygar med en delikat rosé-ton och ger fri insyn in till lampan. Moderna filament- eller retrofitlampor kan på ett fantastiskt sätt användas som ett konstruktivt element. Lämpliga lampor finns bland Tillbehör. Guldfärgade accenter som lampinfattningen och mantlad textilkabel avrundar skickligt designen. Rowan är en designerlampa som tillverkas av belysningsföretaget EBB & FLOW. Detta unga danska märke är känt för sina dekorativa bostadslampor. De leker alltid med glas, metall och textil och inspireras av nordisk och brittisk stil. Skärmen består av munblåst glas. Varje lampa är unik. Tillverkningsrelaterade variationer kan förekomma, till exempel små luftinneslutningar och så vidare.
 • Rowan glaspendel 39cm (Smoke)

  Rowan glaspendel 39cm (Smoke)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i rökfärgat glas kombinerat med silvriga detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 28cm (Smoke)

  Rowan glaspendel 28cm (Smoke)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i rökfärgat glas kombinerat med silvriga detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 22cm (Smoke)

  Rowan glaspendel 22cm (Smoke)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i rökfärgat glas kombinerat med silvriga detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 15cm (Smoke)

  Rowan glaspendel 15cm (Smoke)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i rökfärgat glas kombinerat med silvriga detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan klar/silver 28cm (Transparent)

  Rowan klar/silver 28cm (Transparent)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med silvriga detaljer. På mitten av glaskupan går en metallisk silverrand som är en mycket snygg detalj på lampan. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Rowan glaspendel 28cm (Mässing/guld)

  Rowan glaspendel 28cm (Mässing/guld)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i guldfärgat glas kombinerat med mässingfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Gulddetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej. 
 • Rowan glaspendel 28cm (Transparent)

  Rowan glaspendel 28cm (Transparent)
  Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med silverfärgade detaljer. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan. Silverdetaljer + tvinnad tygsladd.Ljuskälla ingår ej.
 • Futura pendel klar 37cm (Brun)

  Futura pendel klar 37cm (Brun)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Den klara varianten finns i färgerna klar/guld, samt klar/platina. 
 • Futura pendel klar 24cm (Mässing/guld)

  Futura pendel klar 24cm (Mässing/guld)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Den klara varianten finns i färgerna klar/guld, samt klar/platina.
 • EBB & FLOW Smykke M pendellampa guld guld-rök

  EBB & FLOW Smykke M pendellampa guld guld-rök
  Smykke hängande lampa med estetiskt formad glasskärm Den här hängande lampan har många fördelar: Å ena sidan är det den dekorativa designen, å andra sidan är skärmens transparens av munblåst glas. Å andra sidan är lampan dekorerad med guldfärgade detaljer som verkligen kommer till sin rätt när ljuset avges. Eftersom den guldfärgade metallstången som sträcker sig långt in i skärmen är synlig med sockeln och glödlampan som används (ingår inte), rekommenderas användning av dekorativa glödlampor som kan köpas separat via tillbehören. Detta gör att Smykke hängande lampa ser ännu vackrare ut. Guldtonen finns också i textilkabeln. Detta skapar ett harmoniskt utseende som effektivt understryker den homogena ljusstyrkan hos den här designlampan från EBB & FLOW. En hängande lampa som kan användas på många olika sätt i hela vardagsrummet och som också kan kombineras med många moderna stilar.
 • Ebb & Flow Smykke Pendel Ø12,5 Cm Crystal/gold - Taklampor Munblåst Glas Guld - LA101135

  Ebb & Flow Smykke Pendel Ø12,5 Cm Crystal/gold - Taklampor Munblåst Glas Guld - LA101135
  Smykke Pendel Ø12,5 cm, Crystal/Gold från EBB & FLOW. Vi har valt ut Guld Taklampor i Munblåst glas från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • EBB & FLOW Smykke L silver obsidian crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L silver obsidian crystal swirl
  Glaspendellampa Smykke med dekorativ kristallkula Den här pendellampan från Susanna Nielsens Smykke-belysningsserie, som består av pendellampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor och som produceras av det danska designmärket EBB & FLOW, ger inte bara vardagsrum ett särskilt stämningsfullt ljus, utan har också ett högt dekorativt värde. Den formstarka skärmen är tillverkad av munblåst glas och lampans uttag sitter i en lång metallstång som går djupt in i glaset, så att den använda lampan också är synlig från utsidan genom glasets transparens. Ljuset kan därför stråla obehindrat i alla riktningar. Tre dekorativa sfärer är fästa vid glasskärmen: två sfärer av silverfärgad lackerad metall och en kristallkula med ett virvelmönster emellan, vilket ger utseendet en modern elegans som gör att Smykke kan integreras överallt i moderna inredda hem. Hängkabeln är tillverkad av textil och designad i matchande silver.
 • Ebb & Flow Rowan Pendellampa Ø22 Cm Chameleon/silver - Taklampor Metall Silver - LA101608

  Ebb & Flow Rowan Pendellampa Ø22 Cm Chameleon/silver - Taklampor Metall Silver - LA101608
  Glaset på Rowan är munblåst och ger ett gediget och fint sken genom kupan. Den tidlösa designen gör att den är lättmatchad och passar in i de flesta miljöer. Med sin tvinnade textilsladd och metallbeslag sätts de små detaljerna som förhöjer helheten på denna klassiska pendellampa. Egenskaper Munblåst glas Snedvriden textilsladd ingår - guld eller silver Takkåpa ingår - guld eller silver Finns i tre olika färger Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Silver Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Rowan Pendel Ø28 Cm Klar/silver - Taklampor Metall Klar - LA101636

  Ebb & Flow Rowan Pendel Ø28 Cm Klar/silver - Taklampor Metall Klar - LA101636
  Rowan pendel från Ebb & Flow. En vacker pendel av munblåst glas. Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd i mässing gör denna lampa till en oslagbar inredningsdetalj i ditt hem. En bra grej med lampan är att den passar utmärkt i sin enkelhet men blir extra mäktig om man hänger upp flera tillsammans. Superlyxigt om du frågar oss! Vi har valt ut Klar Taklampor i Metall från EBB & FLOW med stor omsorg.
 • Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chestnut Brown - Taklampor Munblåst Glas Kastanj

  Ebb & Flow Horizon Pendel 45 Cm Chestnut Brown - Taklampor Munblåst Glas Kastanj
  Taklampan Horizon från EBB & FLOW är en modern pendel som är tillverkad av transparent munblåst glas, som finns i fyra olika färger att välja bland. Pendellampan hängs upp med den medföljande takkåpan och den 2 meter långa, tvinnade textilsladden. Upphängningen finns i silvrigt eller guldigt utförande, beroende på vilken färg på glasskärmen man väljer.Egenskaper Munblåst glas Snedvriden textilsladd ingår - guld eller silver Takkåpa ingår - guld eller silver Finns i fyra olika färger Finns i tre olika storlekar - 21 cm, 36 cm eller 45 cm Ljuskälla ingår ej Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • EBB & FLOW Uva L boll silver klar small check

  EBB & FLOW Uva L boll silver klar small check
  Crystal hängande lampa Uva i gnistrande design: skärm mönster liten ruta, kula silver Uva betyder druva och det är just denna frukt som inspirerade Susanne Nielsen att skapa Uva-pendellampans utseende. Pendellampans design är mycket ädel och modern på samma gång: Uva är utrustad med en sfärisk skärm av kristallglas, som är öppen i botten och som avger en del av ljuset direkt nedåt. Men den klara kristallen avger också ljus i omgivningen runt omkring. Skärmens yta är täckt av ett litet rutmönster som skapar många reflektioner, så att en effektiv ljusatmosfär skapas. Som en prydnad, där ljuset också reflekteras, har en silverfärgad lackerad metallkula fästs på skärmens överdel. Designermärket EBB & FLOW från Danmark har specialiserat sig på ung, modern design som företaget förverkligar med högkvalitativt hantverk.
 • EBB & FLOW Lute S pendellampa guld guldrök

  EBB & FLOW Lute S pendellampa guld guldrök
  Attraktivt utformad hängande lampa Lute S Pendellampan Lute S med sin skärm av munblåst glas, det svarta bakelitfästet och det guldfärgade upphängningselementet ser mycket dekorativ ut redan när den inte är tänd. Den här moderna ljuskällan för vardagsrummet visar dock sin fulla charm först när belysningen är påslagen och tack vare glasets genomskinlighet avges ljuset inte bara nedåt utan strålar också homogent ut i rummet runt omkring. Den estetiska effekten kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ glödlampa, som kan köpas som tillbehör. - Utrustad med rund, guldfärgad textilkabel.
 • EBB & FLOW Palms indigo 30 cm, kabel vriden/silver

  EBB & FLOW Palms indigo 30 cm, kabel vriden/silver
  pendellampa Palms med tropiskt palmmönster Som namnet av de Palms pendellampa ljus antyder, är lampskärm tryckt med en attraktiv palm mönster. Lampskärmen är fäst vid upphängningen, som består av en tvinnad sladd i silverfärg. När det gäller färg kompletterar suspensionens silver och den mörkblå nyansen i skuggan perfekt. Ljuset dämpas något av textilskärmen och säkerställer därmed ett behagligt rumsklimat. På grund av sin cylindriska form är Palms väl lämpad för att belysa ett bord och lägger till något i varje rum tack vare sitt speciella utseende. Lampan tillverkades för hand i Europa. Lampans design kommer från det unga, danska designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna lampor i nordisk stil.
 • EBB & FLOW Smykke M guld crystal check boll guld

  EBB & FLOW Smykke M guld crystal check boll guld
  Smykke hängande lampa med extravagant utseende - Design: Susanne Nielsen Den här hängande lampan kommer att bli ett absolut blickfång i alla rum och på alla platser: Smykke är prydd med en lätt bulbformad skärm av munblåst glas, ovanför vilken sitter en sfär av högkvalitativt kristallglas. En guldfärgad metallstång leder långt in i glasskärmen från upphängningen, i vars nedre ände bakelitljushållaren är monterad. Själva glasskärmen är transparent färgad, så att metallstången med glödlampan (ingår inte) är synlig. Ljuset som sänds ut har alltså en allsidig effekt. En mycket estetisk ljuskälla som ger en mild belysning i alla riktningar. - Med rund, guldfärgad textilkabel - Tillverkare: EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Uva M häng boll silver klar mini check

  EBB & FLOW Uva M häng boll silver klar mini check
  Modern hängande lampa Uva med mönstrad kristallskärm - små rutor Den här pendellampan är en höjdpunkt i alla rum: oavsett om den är placerad över vardagsrumsbordet som stämningsbelysning eller som en ljuskälla över matbordet - Uva skapar ett förtrollande ljus med imponerande reflektioner tack vare kristallskärmen som är mönstrad med små rutor. Det strålande ljuset från den insatta lampan reflekteras också i den lilla silverfärgade metallkulan som sitter på skärmens överdel. En dekorativ hängande lampa för det moderna vardagsrummet. Uva är utrustad med en genomskinlig plastkabel som upphängning, som knappt märks, så att kristallskärmen nästan verkar sväva i rummet. Den dekorativa designen av Uva kommer från Susanne Nielsen, som inspirerades av druvorna för att skapa detta vackra verk. Det är så lampan fick sitt namn, eftersom Uva kommer från italienska och betyder druva. - Kvalitetsprodukt från det danska designermärket Ebb & Flow
 • EBB & FLOW Smykke M silver rökgrå crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M silver rökgrå crystal swirl
  Glaspendellampa Smykke med dekorativ kristallkula Den här pendellampan från Susanna Nielsens Smykke-belysningsserie, som består av pendellampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor och som produceras av det danska designmärket EBB & FLOW, ger inte bara vardagsrum ett särskilt stämningsfullt ljus, utan har också ett högt dekorativt värde. Den formstarka skärmen är tillverkad av munblåst glas och lampans uttag sitter i en lång metallstång som går djupt in i glaset, så att den använda lampan också är synlig från utsidan genom glasets transparens. Ljuset kan därför stråla obehindrat i alla riktningar. Tre dekorativa sfärer är fästa vid glasskärmen: två sfärer av silverfärgad lackerad metall och en kristallkula med ett virvelmönster emellan, vilket ger utseendet en modern elegans som gör att Smykke kan integreras överallt i moderna inredda hem. Hängkabeln är tillverkad av textil och designad i matchande silver.
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll silver rökgrå

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll silver rökgrå
  Uva Ball hängande lampa med munblåst glasskärm och dekorativ kula i silver Pendellampan Uva från EBB & FLOW är det perfekta valet för alla som vill integrera ett modernt elegant armaturtillbehör i sin inredning som lämpar sig för många olika belysningsuppgifter. En sfärisk skärm av munblåst glas hänger ner från en mycket diskret, genomskinlig upphängningskabel av plast, vars ovansida fortfarande är dekorerad med en silverfärgad metallkula. Designern Susanne Nielsen står bakom den estetiska utformningen av Uva. Hon inspirerades av formen på en druva och gav lampserien detta namn, eftersom Uva är det italienska ordet för druva. Med all sin elegans ger Uva en naturlig känsla i boendemiljön. Uva pendelarmatur är lämplig som solitär för att t.ex. belysa ett bord, men hänger i en rad och belyser en disk eller en bar på ett lämpligt sätt.
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 22 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 22 cm
  Rowan hängande lampa med klar blåst glasskärm Pendellampan Rowan är en juvel i varje rum, även när det inte är upplyst. Skärmen är tillverkad av munblåst glas med ett dekorativt virvelmönster som ger ljuset en speciell känsla. Metallfästet och upphängningen i en varm guldton och den guldfärgade textilkabeln ger Rowan pendellampan en festlig touch och ljuset avger ett mysigt skimmer. Den här dekorativa hängande lampan kan utmärkt användas som en ljuskälla över ett bord i matsalen eller som grund- och områdesbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Rowan är handgjord av designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna produkter.
 • Futura pendel rök 37cm (Svart)

  Futura pendel rök 37cm (Svart)
  Snygga taklampan Futura, skapad i fantastiska former i rökfärgat glas kombinerat med behagligt färgade detaljer. Väldigt läcker taklampa som finns i flera färger. Passar lika bra i offentliga som privata miljöer. Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.Färginfo:Beige/brun - Chestnut Brown.Mässing/guld - Golden Smoke.Rökfärgad - Smokey GreySvart - Obsidian
 • EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl murgröna

  EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl murgröna
  Elegant kombinerad: Smykke hängande lampa med dekorativ kula i munblåst glas Den lätt bulliga skärmen på pendellampan Smykke är tillverkad av kristallglas med ett virvelmönster. Glaset gör att inte bara metallstången, som sticker djupt in i glaset, syns genom den genomskinliga ytan, utan även glödlampan som sitter i sockeln (ingår inte). Det övergripande utseendet förstärks ytterligare av valet av en attraktiv glödlampa, som kan fås separat via tillbehören. Ytterligare dekorativa element är de två små metallsfärerna och den något större dekorativa sfären av munblåst glas. - Utrustad med rund textilkabel - Design: Susanne Nielsen - en högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl obsidian

  EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl obsidian
  Kristallpendel Smykke med sfäriskt dekorativt element av munblåst glas Pendellampan Smykke har ett fascinerande ljusmönster som passar särskilt bra som stämningsfull bordbelysning i vardagsrum och matsalar. Det stavliknande upphängningselementet i silverfärgad metall, där lampans sockel (ingår ej) är integrerad i den nedre änden, sträcker sig långt in i skärmen. Lampans ljus sätter kristallglasskärmen vackert i scenen och ger unika reflektioner. Ovanför skärmen av kristallglas sitter en liten silverfärgad metallkula, ovanför den en större kula av munblåst glas och längst upp återigen en liten metallkula i silver. Ljuset lyser runtomkring genom glaset och framhäver även det virvlande mönstret i glaset på ett imponerande sätt. En modern elegant hängande lampa av designern Susanne Nielsen, tillverkad i högsta kvalitet av det danska designermärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Smykke L guld crystal check grön boll

  EBB & FLOW Smykke L guld crystal check grön boll
  Charmigt designad Smykke hängande lampa i kristall med murgröna glaskulor Smykke pendellampa har en fantastisk design och en utsökt kombination av material: skärmen är helt gjord av kristallglas med rutmönster, och klotet som sitter på upphängningen är tillverkat av munblåst glas. Färgkombinationen transparent och murgröna är också slående. Upphängningen är dekorerad med guldfärgade detaljer och försedd med en metallstång med glödlampshållare, som också är målad i guld, som når djupt in i kristallglasskärmen och förblir synlig runtom på grund av glasets klarhet. För att komplettera estetiken rekommenderar vi dekorativa ljuskällor, t.ex. glödlampor, som kan beställas via tillbehören. - Design: Susanne Nielsen - Kvalitetsprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Uva L häng boll guld klar swirl

  EBB & FLOW Uva L häng boll guld klar swirl
  Uva hängande lampa med kristallkulor i glas och dekorativt virvelmönster Pendellampan Uva är ett riktigt blickfång i ett modernt vardagsrum. Lampans skärm är en sfär av dyrbart kristallglas som är dekorerad runt om med ett virvelliknande mönster. Växlingen mellan klart och satinerat glas skapar en fantastisk ljusbild. Tack vare den sfäriska formen strålar lampans ljus ut i rummet och lyser upp omgivningen på ett förtrollande sätt. Den dekorativa, guldfärgade metallkulan på toppen av skärmen är också mycket dekorativ. I kombination med ljuset skapar den ett varmt sken som understryker exklusiviteten hos den här imponerande pendellampan. Lampserien Uva skapades av designern Susanne Nielsen för det danska designmärket EBB&Flow.
 • EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld murgröna

  EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld murgröna
  Fascinerande hängande glaslampa Uva med kulornamentik i guld Det finns en plats för den här attraktivt utformade hängande lampan i varje hem, oavsett om den hängs som solitär eller i en grupp. Namnet Uva kommer från det italienska ordet för druva, eftersom denna frukt var inspirationen till designen av pendellampan. Uva sticker ut: Dess glasskärm är munblåst, vilket gör att varje lampa är unik. Små luftinblandningar beror på tillverkningsprocessen. En guldfärgad kula sitter ovanför glaset och ger ljuset som lyser i alla riktningar genom glasets transparens en mjuk glans. Upphängningskabeln är tillverkad av genomskinlig plast och är knappt märkbar. En modernt utformad ljuskälla som är idealisk för att t.ex. mysigt belysa ett bord i ett vardagsrum eller matsal. - en högkvalitativ designprodukt från EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl guldrök

  EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl guldrök
  Elegant kombinerad: Smykke hängande lampa med dekorativ kula i munblåst glas Den lätt bulliga skärmen på pendellampan Smykke är tillverkad av kristallglas med ett virvelmönster. Glaset gör att inte bara metallstången, som sticker djupt in i glaset, syns genom den genomskinliga ytan, utan även glödlampan som sitter i sockeln (ingår inte). Det övergripande utseendet förstärks ytterligare av valet av en attraktiv glödlampa, som kan fås separat via tillbehören. Ytterligare dekorativa element är de två små metallsfärerna och den något större dekorativa sfären av munblåst glas. - Utrustad med rund textilkabel - Design: Susanne Nielsen - en högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Barre S Bords guld skärm Persia terra

  EBB & FLOW Barre S Bords guld skärm Persia terra
  Barre S bordslampa med guldram och Persia-skärm i terrakotta Kombinationen av en enkel metallram med guldfärgad lack och en skärm med ett orientaliskt mönster gör Barre S-bordslampa så estetisk. Skärmen är tillverkad av ett sammetsliknande polyestertyg och tillhör Persia-serien, som innehåller skärmar i olika storlekar och färger med samma mönster. Barre S presenterar sig som en liten, mångsidig ljuskälla som å ena sidan kan användas för att skapa en mysig accentbelysning och å andra sidan som en dekorativ accessoar som ger ett rum en speciell touch. Den danska tillverkaren EBB & FLOWs produktportfölj omfattar moderna armaturer med fräsch design.
 • EBB & FLOW Lute M guld guldrök med Leaves Maize

  EBB & FLOW Lute M guld guldrök med Leaves Maize
  Lute M bordslampa med Leaves Maize-skärm - en elegant kombination Bordslampan Lute M har fått sitt namn från lampfoten som är tillverkad av glänsande guldfärgad metall och guldrökfärgat, munblåst glas, som är modellerad efter formen av musikinstrumentet luta. Lute M kombineras med Leaves Maize-skärmen, en skärm av sammetslen polyester med bladmotiv. Resultatet är en ljuskälla som ger ett elegant intryck i alla rum när den är avstängd. Ljuset strålar uppåt och nedåt och sätter även den dekorativa lampfoten skickligt i scen. Den guldfärgade metallen reflekterar ljuset på ett charmigt sätt. En estetiskt utformad extra ljuskälla för vardagsrum och sovrum. Bordslampan Lute M tillverkas i högsta kvalitet av det danska designermärket EBB & FLOW, som är känt för sin unga, fräscha design.
 • EBB & FLOW Smykke L guld crystal check ball grön

  EBB & FLOW Smykke L guld crystal check ball grön
  Smykke hängande lampa med extravagant utseende - Design: Susanne Nielsen Den här hängande lampan kommer att bli ett absolut blickfång i alla rum och på alla platser: Smykke är prydd med en lätt bulbformad skärm av munblåst glas, ovanför vilken sitter en sfär av högkvalitativt kristallglas. En guldfärgad metallstång leder långt in i glasskärmen från upphängningen, i vars nedre ände bakelitljushållaren är monterad. Själva glasskärmen är transparent färgad, så att metallstången med glödlampan (ingår inte) är synlig. Ljuset som sänds ut har alltså en allsidig effekt. En mycket estetisk ljuskälla som ger en mild belysning i alla riktningar. - Med rund, guldfärgad textilkabel - Tillverkare: EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Smykke M guld murgröna crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M guld murgröna crystal swirl
  Smykke design hängande lampa: en genomskinlig skönhet med en fantastisk ljuseffekt Färgat, genomskinligt, munblåst glas bildar skärmen på Smykke hängande lampa, som ger en vacker belysning och därmed också en stämningsfull atmosfär. Den fascinerande ljuseffekten beror till stor del på ramstången som är synlig genom glaset och når djupt in i glasskärmen. Glödlampshållaren är placerad i slutet av staven, så att glödlampan också är direkt synlig. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Dekorationen med två små metallsfärer och den större kristallsfären som är placerad mellan dem, i vilken ett vackert virvelmönster är införlivat, är också mycket dekorativ. - Design av Susanne Nielsen Den här hängande lampan är en del av den omfattande Smykke-belysningsserien, som omfattar vägg-, golv-, bord- och hängande lampor i alla designvarianter och distribueras av det danska designmärket EBB & FLOW, som fokuserar på modern design i sin produktportfölj.
 • EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar swirl

  EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar swirl
  Uva hängande lampa med kristallkulor i glas och dekorativt virvelmönster Pendellampan Uva är ett riktigt blickfång i ett modernt vardagsrum. Lampans skärm är en sfär av dyrbart kristallglas som är dekorerad runt om med ett virvelliknande mönster. Växlingen mellan klart och satinerat glas skapar en fantastisk ljusbild. Tack vare den sfäriska formen strålar lampans ljus ut i rummet och lyser upp omgivningen på ett förtrollande sätt. Den dekorativa, guldfärgade metallkulan på toppen av skärmen är också mycket dekorativ. I kombination med ljuset skapar den ett varmt sken som understryker exklusiviteten hos den här imponerande pendellampan. Lampserien Uva skapades av designern Susanne Nielsen för det danska designmärket EBB&Flow.
 • EBB & FLOW Uva L häng boll guld klar mini check

  EBB & FLOW Uva L häng boll guld klar mini check
  Hängande lampa Uva i kristallglas med guldfärgad dekoration Hängslampan Uva med en enda låga är utsökt i design och utförande. Uva betyder druva på tyska och designen är också inspirerad av utseendet på en druva. Glasskärmen består av kristallglas som har små rutor på hela ytan. Mönstret bryter ljuset från glödlampan ännu bättre och belyser omgivningen på ett fascinerande sätt. Högst upp i skuggan kan man se en liten guldfärgad sfär. Också den iscensätts effektivt av det strålande ljuset. En imponerande hängande lampa som är idealisk för bordsbelysning eller allmänbelysning. Utrustad med en genomskinlig, knappt synlig upphängningskabel av plast. - En högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Lute S pendellampa guld murgröna

  EBB & FLOW Lute S pendellampa guld murgröna
  Attraktivt utformad hängande lampa Lute S Pendellampan Lute S med sin skärm av munblåst glas, det svarta bakelitfästet och det guldfärgade upphängningselementet ser mycket dekorativ ut redan när den inte är tänd. Den här moderna ljuskällan för vardagsrummet visar dock sin fulla charm först när belysningen är påslagen och tack vare glasets genomskinlighet avges ljuset inte bara nedåt utan strålar också homogent ut i rummet runt omkring. Den estetiska effekten kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ glödlampa, som kan köpas som tillbehör. - Utrustad med rund, guldfärgad textilkabel.
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, murgröna

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, murgröna
  Glittrande ljusaccenter hängande lampa Uva med guldfärgad dekoration Den här hängande lampan är en del av Uva-serien av Susanne Nielsen, som tillverkas av den danska tillverkaren av moderna designlampor EBB & FLOW. Uvas skapare inspirerades till sin fascinerande design av naturliga frukter, druvor, och gav därför sin serie namnet Uva (italienska för druva). Uva är utrustad med en skärm av munblåst glas, vars transparens garanterar en allsidig ljusfördelning i omgivningen. Som en dekorativ detalj, som också reflekterar det utsända ljuset, är en metallkula i en varm guldton monterad på skärmens ovansida. Uva erbjuder till exempel en optimal möjlighet att belysa ett bord på ett stämningsfullt sätt, men kan också användas för många belysningsuppgifter i vardagsrummet.
 • EBB & FLOW Smykke M guld guldrök crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M guld guldrök crystal swirl
  Smykke design hängande lampa: en genomskinlig skönhet med en fantastisk ljuseffekt Färgat, genomskinligt, munblåst glas bildar skärmen på Smykke hängande lampa, som ger en vacker belysning och därmed också en stämningsfull atmosfär. Den fascinerande ljuseffekten beror till stor del på ramstången som är synlig genom glaset och når djupt in i glasskärmen. Glödlampshållaren är placerad i slutet av staven, så att glödlampan också är direkt synlig. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Dekorationen med två små metallsfärer och den större kristallsfären som är placerad mellan dem, i vilken ett vackert virvelmönster är införlivat, är också mycket dekorativ. - Design av Susanne Nielsen Den här hängande lampan är en del av den omfattande Smykke-belysningsserien, som omfattar vägg-, golv-, bord- och hängande lampor i alla designvarianter och distribueras av det danska designmärket EBB & FLOW, som fokuserar på modern design i sin produktportfölj.
 • EBB & FLOW Lute S bord guld/rubinröd Persia blå

  EBB & FLOW Lute S bord guld/rubinröd Persia blå
  Extravagant designad bordslampa Lute S - kombinerad med Persia-skärm i blått Den här bordslampan är garanterat ett absolut blickfång i alla rum och på alla platser: Lute S är en elegant kombination av lampfoten i guldfärgad lackerad metall och munblåst glas och den imponerande mönstrade Persia-skärmen i blåtonad polyestervelour. Ljuset från lampan sätter inte bara ljusa accenter i omgivningen, utan framhäver också metallens guldton på ett effektivt sätt. Lute S är mycket inbjudande som solitär, t.ex. på ett litet bord i vardagsrummet eller på en byrå i hallen, eller i par på nattduksborden i sovrummet för att skapa en mysig atmosfär. - Design: Susanne Nielsen- - producerad av det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl murgröna

  EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl murgröna
  Elegant kombinerad: Smykke hängande lampa med dekorativ kula i munblåst glas Den lätt bulliga skärmen på pendellampan Smykke är tillverkad av kristallglas med ett virvelmönster. Glaset gör att inte bara metallstången, som sticker djupt in i glaset, syns genom den genomskinliga ytan, utan även glödlampan som sitter i sockeln (ingår inte). Det övergripande utseendet förstärks ytterligare av valet av en attraktiv glödlampa, som kan fås separat via tillbehören. Ytterligare dekorativa element är de två små metallsfärerna och den något större dekorativa sfären av munblåst glas. - Utrustad med rund textilkabel - Design: Susanne Nielsen - en högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar mini check

  EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar mini check
  Hängande lampa Uva i kristallglas med guldfärgad dekoration Hängslampan Uva med en enda låga är utsökt i design och utförande. Uva betyder druva på tyska och designen är också inspirerad av utseendet på en druva. Glasskärmen består av kristallglas som har små rutor på hela ytan. Mönstret bryter ljuset från glödlampan ännu bättre och belyser omgivningen på ett fascinerande sätt. Högst upp i skuggan kan man se en liten guldfärgad sfär. Också den iscensätts effektivt av det strålande ljuset. En imponerande hängande lampa som är idealisk för bordsbelysning eller allmänbelysning. Utrustad med en genomskinlig, knappt synlig upphängningskabel av plast. - En högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Futura M bord guld Tango midnight

  EBB & FLOW Futura M bord guld Tango midnight
  Futura bordslampa - en utsökt skapad accentljuskälla Den här bordslampan är en speciell designkombination av Futura-foten och Midnight-skärmen från Tango-skärmserien. Lampfoten är omgiven av ett vackert designat glaselement av munblåst glas i murgröna, metalldelarna på lampfoten har lackerats för hand. Det mörkgröna glaset framhävs på ett underbart sätt i all sin knutighet av det strålande ljuset. Skärmen är helt tillverkad av linne. Oavsett om den står på ett bord i vardagsrummet eller på en byrå i sovrummet är Futura-bordslampan en absolut höjdpunkt i den moderna boendekulturen, vare sig den är tänd eller släckt. Futura är en designkreation av Susanne Nielsen, som förverkligades i högsta kvalitet av det danska designmärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Uva L häng boll silver klar swirl

  EBB & FLOW Uva L häng boll silver klar swirl
  Elegant-modern hängande lampa Uva med dekorativ mönstrad kristallskärm och silverdekor Pendellampan Uva av designern Susanne Nielsen är ett blickfång i alla moderna bostadsområden och publiceras som en serie i många olika varianter av det danska designmärket EBB & FLOW. Uva är det italienska ordet för druva och det är också formen på pendellampan. Den klara skärmen av kristallglas är dekorerad med ett mycket estetiskt virvelmönster där klara och satinerade ytor alternerar, vilket skapar en förtrollande ljuseffekt. Ljuset från glödlampan reflekteras också i den silverfärgade metallkulan som sitter ovanpå glaset. Allt som allt en utsökt ljuskälla som lämpar sig för både allmän- och områdesbelysning.
 • EBB & FLOW Smykke bord crystal check Botanical

  EBB & FLOW Smykke bord crystal check Botanical
  Exklusiv Smykke M bordslampa med tryckt bomullsskärm Botanical Smykke M-bordlampans fot och Botanical-skärmen ingår en speciell symbios. Basen består av en rund metallbas, från vilken en smal ramstång med uttaget i den övre änden sträcker sig uppåt. I botten är staven omgiven av ett bulbigt kristallglaselement med ett inarbetat rutmönster. I toppen pryder tre klot ramarna: två mindre klot av guldfärgad lackerad metall samt ett större klot av kristallglas i vilket också ett rutmönster har arbetats in. Ramen toppas av en bomullsskärm med ett vackert botaniskt motiv, vilket är anledningen till att skärmserien fick sitt namn Botanical. En bordslampa som på ett vackert sätt kombinerar exklusiv elegans och modern naturlighet. Tillverkaren EBB & FLOW från Danmark fokuserar sitt produktsortiment på ung, modern design.
 • EBB & FLOW Smykke M silver crystal swirl rökgrå

  EBB & FLOW Smykke M silver crystal swirl rökgrå
  Kristallpendel Smykke med sfäriskt dekorativt element av munblåst glas Pendellampan Smykke har ett fascinerande ljusmönster som passar särskilt bra som stämningsfull bordbelysning i vardagsrum och matsalar. Det stavliknande upphängningselementet i silverfärgad metall, där lampans sockel (ingår ej) är integrerad i den nedre änden, sträcker sig långt in i skärmen. Lampans ljus sätter kristallglasskärmen vackert i scenen och ger unika reflektioner. Ovanför skärmen av kristallglas sitter en liten silverfärgad metallkula, ovanför den en större kula av munblåst glas och längst upp återigen en liten metallkula i silver. Ljuset lyser runtomkring genom glaset och framhäver även det virvlande mönstret i glaset på ett imponerande sätt. En modern elegant hängande lampa av designern Susanne Nielsen, tillverkad i högsta kvalitet av det danska designermärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Barre XL silver kula glaciär silver

  EBB & FLOW Barre XL silver kula glaciär silver
  Modernt designad golvlampa Barre XL: ram silver, skärm Salinas Glacier i silver med flamingoprint Barre XL golvlampan är oumbärlig i vardagsrum och sovrum som en atmosfärisk tilläggsbelysning, även om dess attraktionskraft inte är begränsad till sin uppgift som ljuskälla, utan också består i att berika inredningsstilen med sitt fantastiska utseende. Ramens minimalistiska design, som bara består av en rund bottenplatta och en smal ramstång, mjukas upp av en silverfärgad kula under uttaget. Här har vi använt en skugga från Salinas-serien: Glacier silver, en tygskugga av en blandning av bomull, viskos och polyester som är tryckt med ett silverfärgat flamingomönster. Golvlampan Barre XL tillverkas av det danska företaget EBB & FLOW, som specialiserar sig på ung design och producerar dem i hög kvalitet.
 • EBB & FLOW Lute M pendellampa guld guldrök

  EBB & FLOW Lute M pendellampa guld guldrök
  Lute M hängande lampa med genomskinlig skärm i munblåst glas Pendellampan Lute M ger ett fascinerande ljus i alla lägen. Susanne Nielsen har skapat designen, som bygger på ett musikinstrument - lutan - och som är en av de mest fascinerande ljuskällorna i världen. Lute S tillverkas i hög kvalitet av företaget EBB & FLOW, ett danskt märke som säljer modern design. Lute M:s glasskärm är munblåst och genomskinlig och gör det möjligt att se ljuskällan från alla sidor. Därför rekommenderas det att använda en vacker glödlampa för att öka den dekorativa attraktionen. Lämpliga glödlampor kan beställas separat via tillbehören. Uttaget är tillverkat av bakelit i svart, upphängningselementet är tillverkat av guldfärgad lackad metall, som är särskilt imponerande i det utstrålade ljuset, och kabeln är tillverkad av guldfärgad textil.
 • EBB & FLOW Barre S bord silver skärm Persia blå

  EBB & FLOW Barre S bord silver skärm Persia blå
  Mångsidig bordslampa Barre S: sockel silver, skärm Persia i blått Bordslampan Barre S är ett dekorativt inredningstillbehör som också ger en mysig accentbelysning. Den silverfärgade basen är enkelt utformad och drar betraktarens uppmärksamhet till den skugga som står på den. För bordslampan Barre S användes skärmen Persia i blått, tillverkad av polyester i sammetslook. Ett vackert orientaliskt mönster är inarbetat i tyget. Den lilla bordslampan Barre S kan användas för olika belysningsuppgifter i vardagsrum och sovrum. Barre S är tillverkad av högkvalitativa material från det danska företaget EBB & FLOW. EBB & FLOW har specialiserat sig på fräsch, trendig design.
 • EBB & FLOW Barre XL guld kula FernLeavesWild gul

  EBB & FLOW Barre XL guld kula FernLeavesWild gul
  Barre XL: Designgolvlampa med guldfärgad ram och FernLeavesWild-skärm i gul färg. Golvlampan Barre XL är ett blickfång som ger en elegant känsla till alla vardagsrumsatmosfärer, till exempel i vardagsrummets sittgrupp. Det eleganta utseendet kommer å ena sidan från den enkla ramen av metall som är täckt med en glänsande guldfärgad lack, och å andra sidan från kombinationen med den gula nyansen i serien FernLeavesWild, som består av bomull och linne. En liten mängd lurex ger en skimrande glans åt skuggans tyg. Ramens purism mildras också av en liten dekorativ kula direkt under ramen. Med den här estetiska golvlampan kan många inredningsvarianter berikas. Det dekorativa utseendet och det behagliga ljuset gör den till en oumbärlig följeslagare i vardagen. - en kvalitetsprodukt från företaget EBB & FLOW från Danmark.
 • EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl rökgrå

  EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl rökgrå
  Kristallpendel Smykke med sfäriskt dekorativt element av munblåst glas Pendellampan Smykke har ett fascinerande ljusmönster som passar särskilt bra som stämningsfull bordbelysning i vardagsrum och matsalar. Det stavliknande upphängningselementet i silverfärgad metall, där lampans sockel (ingår ej) är integrerad i den nedre änden, sträcker sig långt in i skärmen. Lampans ljus sätter kristallglasskärmen vackert i scenen och ger unika reflektioner. Ovanför skärmen av kristallglas sitter en liten silverfärgad metallkula, ovanför den en större kula av munblåst glas och längst upp återigen en liten metallkula i silver. Ljuset lyser runtomkring genom glaset och framhäver även det virvlande mönstret i glaset på ett imponerande sätt. En modern elegant hängande lampa av designern Susanne Nielsen, tillverkad i högsta kvalitet av det danska designermärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Smykke crystal check boll grön, Tango

  EBB & FLOW Smykke crystal check boll grön, Tango
  Smykke bordslampa med detaljerad fot i kristallglas - skärm Tango palm green Smykke-bordslampans fokus ligger på den detaljerade ramen. Från en rund basplatta i metall med guldglänsande finish leder ramstången till uttaget. Metallstången är omgiven av ett bulbigt, uppåt avsmalnande element av fint kristallglas, som är dekorerat med ett fint rutmönster. Ovanför detta, fram till infattningen, finns tre smyckeskulor: två mindre kulor i guldfärgad metall och däremellan en större glaskula i transparent skogsgrön färg. Denna vackra syn kröns av en palmgrön nyans från Tango-serien, som helt består av linne. En palllampa vars dekorativa design kommer från Susanne Nielsen. Smykke tillverkas av EBB i ädel designkvalitet
 • EBB & FLOW Barre L golv med skärm Persia blå

  EBB & FLOW Barre L golv med skärm Persia blå
  En toppkombination: Barre L golvlampa med ram i silver och Persia-skärm i blått. Den moderna, elegant utformade golvlampan Barre L är en fröjd för ögonen även när den är släckt. Ramen består av en rund metallbas med en rak stång som löper uppåt. Båda är förfinade med en silverfärgad yta. Den höga Persia-skärmen i blått sitter på ramen. Namnet på skärmen är baserat på mönstret på det sammetslena polyestertyget, som verkar komma direkt från Orienten. Golvlampan Barre L kan användas på många olika sätt: t.ex. för att framhäva stämningen i sovrummet eller som en mysig extra ljuskälla i vardagsrummet. En golvlampa från en designer: Barre L är en skapelse av designern Susanne Nielsen. Tillverkad i högsta kvalitet av EBB & FLOW, designmärket från Danmark för fräscha unga trender.
 • EBB & FLOW Uva M hänglampa, boll silver, topas

  EBB & FLOW Uva M hänglampa, boll silver, topas
  Uva sfärisk hängande lampa med smyckeskula i silver Pendelarmaturen Uva ger ett diskret, modernt chic till vilket rum som helst, oavsett om den används som en enskild pjäs ovanför ett bord för att skapa ljusstyrka och en atmosfärisk atmosfär, eller som flera pjäser som hängs på rad för att imponerande belysa en disk. Den kan användas för att elegant lösa många olika belysningsuppgifter. Det italienska namnet Uva betyder druva, och det var druvor som inspirerade designern Susanne Nielsen att skapa sin Uva-armaturserie, som produceras och marknadsförs av det danska designermärket EBB & FLOW. Med Uva är betraktarens fokus på den dekorativa skärmen av munblåst glas, som tack vare sin genomskinlighet sprider ljuset till alla sidor och fördelar det jämnt i omgivningen. Den silverfärgade metallkulan på skärmen är ett dekorativt element som understryker den elegant-moderna stilen. Upphängningskabeln är tillverkad av genomskinlig plast.
 • EBB & FLOW XL guld med skärm Tango palmgrön

  EBB & FLOW XL guld med skärm Tango palmgrön
  Golvlampa Barre XL i guld med palmgrön linneskärm Tango Golvlampan Barre XL ger inte bara behaglig extra belysning i vardagsrum och sovrum, utan fungerar också som ett stilförstärkande element i en modern inredningsstil. Ramen är mycket enkel, men är lackerad i en glänsande guldfärg, så att den bildar en perfekt symbios med Tango-seriens skugga, som är tillverkad av 100 % linne och dekorerad med ett grönt palmbladsmönster. Ljuset från den infällda lampan sänds både indirekt uppåt och direkt nedåt och ger därmed å ena sidan ett stämningsfullt accentljus och å andra sidan bryts det i metallens guldton, vilket skapar underbara reflektioner. Barre XL är en designprodukt av högkvalitativa material från det danska företaget EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld guldrök

  EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld guldrök
  Fascinerande hängande glaslampa Uva med kulornamentik i guld Det finns en plats för den här attraktivt utformade hängande lampan i varje hem, oavsett om den hängs som solitär eller i en grupp. Namnet Uva kommer från det italienska ordet för druva, eftersom denna frukt var inspirationen till designen av pendellampan. Uva sticker ut: Dess glasskärm är munblåst, vilket gör att varje lampa är unik. Små luftinblandningar beror på tillverkningsprocessen. En guldfärgad kula sitter ovanför glaset och ger ljuset som lyser i alla riktningar genom glasets transparens en mjuk glans. Upphängningskabeln är tillverkad av genomskinlig plast och är knappt märkbar. En modernt utformad ljuskälla som är idealisk för att t.ex. mysigt belysa ett bord i ett vardagsrum eller matsal. - en högkvalitativ designprodukt från EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Smykke M silver obsidian crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M silver obsidian crystal swirl
  Glaspendellampa Smykke med dekorativ kristallkula Den här pendellampan från Susanna Nielsens Smykke-belysningsserie, som består av pendellampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor och som produceras av det danska designmärket EBB & FLOW, ger inte bara vardagsrum ett särskilt stämningsfullt ljus, utan har också ett högt dekorativt värde. Den formstarka skärmen är tillverkad av munblåst glas och lampans uttag sitter i en lång metallstång som går djupt in i glaset, så att den använda lampan också är synlig från utsidan genom glasets transparens. Ljuset kan därför stråla obehindrat i alla riktningar. Tre dekorativa sfärer är fästa vid glasskärmen: två sfärer av silverfärgad lackerad metall och en kristallkula med ett virvelmönster emellan, vilket ger utseendet en modern elegans som gör att Smykke kan integreras överallt i moderna inredda hem. Hängkabeln är tillverkad av textil och designad i matchande silver.
 • EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L silver crystal swirl
  Toppdesignad hängande lampa Smykke tillverkad av fint kristallglas Pendellampan Smykke med sin formstarka skärm av klart kristallglas ger en touch av lyx till alla miljöer, oavsett om den är avstängd av den fantastiska designen eller upplyst av den vackra ljuseffekten, som förstärks av att upphängningsstången med sockeln, som sträcker sig långt in i glaset, och därmed även den använda lampan, förblir synliga från alla sidor. Ovanför skärmen är en liten metallsfär fäst som dekoration, följt av en annan lite större sfär av kristallglas och som avslutning ytterligare en liten metallsfär. Designen fulländas av den virvelstruktur som är inarbetad i glaset, dvs. klara och satinerade element växlar med varandra, vilket också ger ljusstrålningen en speciell känsla. Den här Smykke-pendellampan är en del av Susanne Nielsens omfattande belysningsserie, som omfattar pendlar, vägg-, bords- och golvlampor i många olika material- och färgkombinationer. - Kvalitetsprodukt - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Smykke L hänglampa guld crystal check

  EBB & FLOW Smykke L hänglampa guld crystal check
  Smykke design hängande lampa i kristallglas med dekorativt rutmönster Ädel design och högkvalitativt hantverk kännetecknar den här hängande lampan, designad av Susanne Nielsen och tillverkad av det danska designmärket EBB & FLOW. Den estetiskt formade skärmen är tillverkad av kristallglas som är dekorerat med ett vackert rutmönster, vilket i kombination med det utsända ljuset skapar en mängd olika reflektioner som skapar en mycket speciell ljusatmosfär. Tack vare ramstången med sockel som går djupt in i glaset syns inte bara glödlampan genom det genomskinliga glaset, utan metallstångens guldton ger också det utsända ljuset ett mysigt skimmer. Lampan ingår inte i leveransen. På grund av lampans synlighet lämpar sig en dekorativ glödlampa bäst, eftersom den kan beställas separat via tillbehören. Tre dekorativa sfärer - två mindre av guldfärgad metall och en större av kristall - understryker exklusiviteten hos denna estetiska ljusdispenser.
 • EBB & FLOW Smykke L guld murgröna crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L guld murgröna crystal swirl
  Smykke design hängande lampa: en genomskinlig skönhet med en fantastisk ljuseffekt Färgat, genomskinligt, munblåst glas bildar skärmen på Smykke hängande lampa, som ger en vacker belysning och därmed också en stämningsfull atmosfär. Den fascinerande ljuseffekten beror till stor del på ramstången som är synlig genom glaset och når djupt in i glasskärmen. Glödlampshållaren är placerad i slutet av staven, så att glödlampan också är direkt synlig. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Dekorationen med två små metallsfärer och den större kristallsfären som är placerad mellan dem, i vilken ett vackert virvelmönster är införlivat, är också mycket dekorativ. - Design av Susanne Nielsen Den här hängande lampan är en del av den omfattande Smykke-belysningsserien, som omfattar vägg-, golv-, bord- och hängande lampor i alla designvarianter och distribueras av det danska designmärket EBB & FLOW, som fokuserar på modern design i sin produktportfölj.
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, guldrök

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, guldrök
  Glittrande ljusaccenter hängande lampa Uva med guldfärgad dekoration Den här hängande lampan är en del av Uva-serien av Susanne Nielsen, som tillverkas av den danska tillverkaren av moderna designlampor EBB & FLOW. Uvas skapare inspirerades till sin fascinerande design av naturliga frukter, druvor, och gav därför sin serie namnet Uva (italienska för druva). Uva är utrustad med en skärm av munblåst glas, vars transparens garanterar en allsidig ljusfördelning i omgivningen. Som en dekorativ detalj, som också reflekterar det utsända ljuset, är en metallkula i en varm guldton monterad på skärmens ovansida. Uva erbjuder till exempel en optimal möjlighet att belysa ett bord på ett stämningsfullt sätt, men kan också användas för många belysningsuppgifter i vardagsrummet.
 • EBB & FLOW Uva L häng boll silver klar mini check

  EBB & FLOW Uva L häng boll silver klar mini check
  Modern hängande lampa Uva med mönstrad kristallskärm - små rutor Den här pendellampan är en höjdpunkt i alla rum: oavsett om den är placerad över vardagsrumsbordet som stämningsbelysning eller som en ljuskälla över matbordet - Uva skapar ett förtrollande ljus med imponerande reflektioner tack vare kristallskärmen som är mönstrad med små rutor. Det strålande ljuset från den insatta lampan reflekteras också i den lilla silverfärgade metallkulan som sitter på skärmens överdel. En dekorativ hängande lampa för det moderna vardagsrummet. Uva är utrustad med en genomskinlig plastkabel som upphängning, som knappt märks, så att kristallskärmen nästan verkar sväva i rummet. Den dekorativa designen av Uva kommer från Susanne Nielsen, som inspirerades av druvorna för att skapa detta vackra verk. Det är så lampan fick sitt namn, eftersom Uva kommer från italienska och betyder druva. - Kvalitetsprodukt från det danska designermärket Ebb & Flow
 • EBB & FLOW Smykke M silver crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M silver crystal swirl
  Toppdesignad hängande lampa Smykke tillverkad av fint kristallglas Pendellampan Smykke med sin formstarka skärm av klart kristallglas ger en touch av lyx till alla miljöer, oavsett om den är avstängd av den fantastiska designen eller upplyst av den vackra ljuseffekten, som förstärks av att upphängningsstången med sockeln, som sträcker sig långt in i glaset, och därmed även den använda lampan, förblir synliga från alla sidor. Ovanför skärmen är en liten metallsfär fäst som dekoration, följt av en annan lite större sfär av kristallglas och som avslutning ytterligare en liten metallsfär. Designen fulländas av den virvelstruktur som är inarbetad i glaset, dvs. klara och satinerade element växlar med varandra, vilket också ger ljusstrålningen en speciell känsla. Den här Smykke-pendellampan är en del av Susanne Nielsens omfattande belysningsserie, som omfattar pendlar, vägg-, bords- och golvlampor i många olika material- och färgkombinationer. - Kvalitetsprodukt - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Barre M bord guld Persia terrakotta

  EBB & FLOW Barre M bord guld Persia terrakotta
  Imponerande Barre M bordslampa med Persia-skärm i terrakotta Den här ljuskällan ger inte bara en mjuk, extra belysning utan fungerar också som ett dekorativt element i en modern, elegant inredning. Bordslampan Barre M kombinerar en minimalistisk, guldfärgad metallram med en terrakottafärgad textilskärm från Persia-serien. Skärmen är tillverkad av ett polyestertyg med sammetsliknande yta. Den är dekorerad med ett typiskt orientaliskt mönster. Barre M kan användas i många olika rum: Oavsett om den vackra bordslampan står på ett sidobord i vardagsrummet, på en byrå i hallen eller på en pall i sovrummet, ger den en mild belysning på alla ställen, vilket har en positiv effekt på känslan av välbefinnande. En bordslampa vars vackra design kommer från Susanne Nielsen och som förverkligats i hög kvalitet av det danska designmärket EBB & FLOW.
 • EBB & FLOW Uva M häng boll silver klar swirl

  EBB & FLOW Uva M häng boll silver klar swirl
  Elegant-modern hängande lampa Uva med dekorativ mönstrad kristallskärm och silverdekor Pendellampan Uva av designern Susanne Nielsen är ett blickfång i alla moderna bostadsområden och publiceras som en serie i många olika varianter av det danska designmärket EBB & FLOW. Uva är det italienska ordet för druva och det är också formen på pendellampan. Den klara skärmen av kristallglas är dekorerad med ett mycket estetiskt virvelmönster där klara och satinerade ytor alternerar, vilket skapar en förtrollande ljuseffekt. Ljuset från glödlampan reflekteras också i den silverfärgade metallkulan som sitter ovanpå glaset. Allt som allt en utsökt ljuskälla som lämpar sig för både allmän- och områdesbelysning.
 • EBB & FLOW Barre M bord guld skärm Persia blå

  EBB & FLOW Barre M bord guld skärm Persia blå
  Barre M bordslampa med Persia-skärm i blått med dekorativ sammetstruktur Tack vare den minimalistiska ramen i guldfärgad lackerad metall passar den här bordslampan utmärkt i alla moderna miljöer. Persia-skuggan med ett orientaliskt mönster i blått valdes för att matcha den. Skärmen består av ett polyestertyg med sammetsliknande utseende. Detta skapar en mycket stämningsfull atmosfär i kombination med det ljus som avges av den använda glödlampan. Bordslampan Barre M är idealisk som ljuskälla på ett litet bord eller en pall i vardagsrummet eller som ljuskälla på en byrå i sovrummet. Barre M harmonierar stilmässigt med många moderna varianter av boende och för in modern elegans i vardagsrummet. Bordslampan Barre M tillhör produktlinjen med högkvalitativa designprodukter från det danska företaget Ebb & FLOW, som fokuserar på tillverkning av trendiga designprodukter.
 • EBB & FLOW Smykke M pendellampa guld/murgröna

  EBB & FLOW Smykke M pendellampa guld/murgröna
  Smykke hängande lampa med estetiskt formad glasskärm Den här hängande lampan har många fördelar: Å ena sidan är det den dekorativa designen, å andra sidan är skärmens transparens av munblåst glas. Å andra sidan är lampan dekorerad med guldfärgade detaljer som verkligen kommer till sin rätt när ljuset avges. Eftersom den guldfärgade metallstången som sträcker sig långt in i skärmen är synlig med sockeln och glödlampan som används (ingår inte), rekommenderas användning av dekorativa glödlampor som kan köpas separat via tillbehören. Detta gör att Smykke hängande lampa ser ännu vackrare ut. Guldtonen finns också i textilkabeln. Detta skapar ett harmoniskt utseende som effektivt understryker den homogena ljusstyrkan hos den här designlampan från EBB & FLOW. En hängande lampa som kan användas på många olika sätt i hela vardagsrummet och som också kan kombineras med många moderna stilar.
 • EBB & FLOW Smykke L pendellampa guld guldrök

  EBB & FLOW Smykke L pendellampa guld guldrök
  Smykke hängande lampa med estetiskt formad glasskärm Den här hängande lampan har många fördelar: Å ena sidan är det den dekorativa designen, å andra sidan är skärmens transparens av munblåst glas. Å andra sidan är lampan dekorerad med guldfärgade detaljer som verkligen kommer till sin rätt när ljuset avges. Eftersom den guldfärgade metallstången som sträcker sig långt in i skärmen är synlig med sockeln och glödlampan som används (ingår inte), rekommenderas användning av dekorativa glödlampor, som kan köpas separat via tillbehören. Detta gör att Smykke hängande lampa ser ännu vackrare ut. Guldtonen finns också i textilkabeln. Detta skapar ett harmoniskt utseende som effektivt understryker den homogena ljusstyrkan hos den här designlampan från EBB & FLOW. En hängande lampa som kan användas på många olika sätt i hela vardagsrummet och som också kan kombineras med många moderna stilar.
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, klar

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll guld, klar
  Glittrande ljusaccenter hängande lampa Uva med guldfärgad dekoration Den här hängande lampan är en del av Uva-serien av Susanne Nielsen, som tillverkas av den danska tillverkaren av moderna designlampor EBB & FLOW. Uvas skapare inspirerades till sin fascinerande design av naturliga frukter, druvor, och gav därför sin serie namnet Uva (italienska för druva). Uva är utrustad med en skärm av munblåst glas, vars transparens garanterar en allsidig ljusfördelning i omgivningen. Som en dekorativ detalj, som också reflekterar det utsända ljuset, är en metallkula i en varm guldton monterad på skärmens ovansida. Uva erbjuder till exempel en optimal möjlighet att belysa ett bord på ett stämningsfullt sätt, men kan också användas för många belysningsuppgifter i vardagsrummet.
 • EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl
  Toppdesignad hängande lampa Smykke tillverkad av fint kristallglas Pendellampan Smykke med sin formstarka skärm av klart kristallglas ger en touch av lyx till alla miljöer, oavsett om den är avstängd av den fantastiska designen eller upplyst av den vackra ljuseffekten, som förstärks av att upphängningsstången med sockeln, som sträcker sig långt in i glaset, och därmed även den använda lampan, förblir synliga från alla sidor. Ovanför skärmen är en liten metallsfär fäst som dekoration, följt av en annan lite större sfär av kristallglas och som avslutning ytterligare en liten metallsfär. Designen fulländas av den virvelstruktur som är inarbetad i glaset, dvs. klara och satinerade element växlar med varandra, vilket också ger ljusstrålningen en speciell känsla. Den här Smykke-pendellampan är en del av Susanne Nielsens omfattande belysningsserie, som omfattar pendlar, vägg-, bords- och golvlampor i många olika material- och färgkombinationer. - Kvalitetsprodukt - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Lute S bord guld/klar Persia blå

  EBB & FLOW Lute S bord guld/klar Persia blå
  Extravagant designad bordslampa Lute S - kombinerad med Persia-skärm i blått Den här bordslampan är garanterat ett absolut blickfång i alla rum och på alla platser: Lute S är en elegant kombination av lampfoten i guldfärgad lackerad metall och munblåst glas och den imponerande mönstrade Persia-skärmen i blåtonad polyestervelour. Ljuset från lampan sätter inte bara ljusa accenter i omgivningen, utan framhäver också metallens guldton på ett effektivt sätt. Lute S är mycket inbjudande som solitär, t.ex. på ett litet bord i vardagsrummet eller på en byrå i hallen, eller i par på nattduksborden i sovrummet för att skapa en mysig atmosfär. - Design: Susanne Nielsen- - producerad av det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 15,5 cm

  EBB & FLOW Rowan hänglampa guld/crystal Ø 15,5 cm
  Rowan hängande lampa med klar blåst glasskärm Pendellampan Rowan är en juvel i varje rum, även när det inte är upplyst. Skärmen är tillverkad av munblåst glas med ett dekorativt virvelmönster som ger ljuset en speciell känsla. Metallfästet och upphängningen i en varm guldton och den guldfärgade textilkabeln ger Rowan pendellampan en festlig touch och ljuset avger ett mysigt skimmer. Den här dekorativa hängande lampan kan utmärkt användas som en ljuskälla över ett bord i matsalen eller som grund- och områdesbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. Rowan är handgjord av designmärket EBB & FLOW, som är känt för sina moderna produkter.
 • EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke M guld crystal swirl
  Toppdesignad hängande lampa Smykke tillverkad av fint kristallglas Pendellampan Smykke med sin formstarka skärm av klart kristallglas ger en touch av lyx till alla miljöer, oavsett om den är avstängd av den fantastiska designen eller upplyst av den vackra ljuseffekten, som förstärks av att upphängningsstången med sockeln, som sträcker sig långt in i glaset, och därmed även den använda lampan, förblir synliga från alla sidor. Ovanför skärmen är en liten metallsfär fäst som dekoration, följt av en annan lite större sfär av kristallglas och som avslutning ytterligare en liten metallsfär. Designen fulländas av den virvelstruktur som är inarbetad i glaset, dvs. klara och satinerade element växlar med varandra, vilket också ger ljusstrålningen en speciell känsla. Den här Smykke-pendellampan är en del av Susanne Nielsens omfattande belysningsserie, som omfattar pendlar, vägg-, bords- och golvlampor i många olika material- och färgkombinationer. - Kvalitetsprodukt - tillverkad av EBB & FLOW (Danmark)
 • EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl guldrök

  EBB & FLOW Smykke L guld crystal swirl guldrök
  Elegant kombinerad: Smykke hängande lampa med dekorativ kula i munblåst glas Den lätt bulliga skärmen på pendellampan Smykke är tillverkad av kristallglas med ett virvelmönster. Glaset gör att inte bara metallstången, som sticker djupt in i glaset, syns genom den genomskinliga ytan, utan även glödlampan som sitter i sockeln (ingår inte). Det övergripande utseendet förstärks ytterligare av valet av en attraktiv glödlampa, som kan fås separat via tillbehören. Ytterligare dekorativa element är de två små metallsfärerna och den något större dekorativa sfären av munblåst glas. - Utrustad med rund textilkabel - Design: Susanne Nielsen - en högkvalitativ designprodukt från det danska designmärket EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Smykke L silver rökgrå crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L silver rökgrå crystal swirl
  Glaspendellampa Smykke med dekorativ kristallkula Den här pendellampan från Susanna Nielsens Smykke-belysningsserie, som består av pendellampor, vägglampor, golvlampor och bordslampor och som produceras av det danska designmärket EBB & FLOW, ger inte bara vardagsrum ett särskilt stämningsfullt ljus, utan har också ett högt dekorativt värde. Den formstarka skärmen är tillverkad av munblåst glas och lampans uttag sitter i en lång metallstång som går djupt in i glaset, så att den använda lampan också är synlig från utsidan genom glasets transparens. Ljuset kan därför stråla obehindrat i alla riktningar. Tre dekorativa sfärer är fästa vid glasskärmen: två sfärer av silverfärgad lackerad metall och en kristallkula med ett virvelmönster emellan, vilket ger utseendet en modern elegans som gör att Smykke kan integreras överallt i moderna inredda hem. Hängkabeln är tillverkad av textil och designad i matchande silver.
 • EBB & FLOW Smykke L pendellampa guld murgröna

  EBB & FLOW Smykke L pendellampa guld murgröna
  Smykke hängande lampa med estetiskt formad glasskärm Den här hängande lampan har många fördelar: Å ena sidan är det den dekorativa designen, å andra sidan är skärmens transparens av munblåst glas. Å andra sidan är lampan dekorerad med guldfärgade detaljer som verkligen kommer till sin rätt när ljuset avges. Eftersom den guldfärgade metallstången som sträcker sig långt in i skärmen är synlig med sockeln och glödlampan som används (ingår inte), rekommenderas användning av dekorativa glödlampor som kan köpas separat via tillbehören. Detta gör att Smykke hängande lampa ser ännu vackrare ut. Guldtonen finns också i textilkabeln. Detta skapar ett harmoniskt utseende som effektivt understryker den homogena ljusstyrkan hos den här designlampan från EBB & FLOW. En hängande lampa som kan användas på många olika sätt i hela vardagsrummet och som också kan kombineras med många moderna stilar.
 • EBB & FLOW Rowan vägglampa guld/crystal Ø 15,5 cm

  EBB & FLOW Rowan vägglampa guld/crystal Ø 15,5 cm
  Rowan vägglampa i guldfärgad lackerad metall och munblåst glas Den vackra Rowan vägglampan ger varje rum en elegant känsla och kan användas som accentbelysning enskilt eller i grupp i vardagsrum, sovrum och korridorer. Lampans skärm av munblåst glas har ett virvelformat mönster som inte bara ger en speciell touch till utseendet utan också påverkar ljusstämningen positivt. Även uttagets färg har ett lysande inflytande på det utstrålade ljuset: det är tillverkat av metall som - liksom väggfästet - har lackerats i guld. Fästet förblir synligt genom det klara glaset och överför sin glans till ljuset. Den handgjorda Rowan vägglampan är en del av den likalydande lampserien från det danska designmärket EBB & FLOW, som står för högkvalitativa, moderna designprodukter.
 • EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar small check

  EBB & FLOW Uva M häng boll guld klar small check
  Unik hängande lampa Uva med kristallglas och guldfärgad smyckeskula Pendellampan Uva, vars utseende och namn är inspirerat av en druva (Ital. Uva), är en underbar syn. Även utan belysning ger den en naturlig nyans till vardagsrummet och kan användas på många olika sätt, antingen enskilt eller i rader. Den sfäriska skärmen är gjord av klart kristallglas med ett mönster. Mönstret består av många små rutor och täcker hela glaset. När ljuset tänds bryts det i kontrollerna och en otroligt vacker ljusatmosfär skapas genom många reflektioner. Den sfäriska formen återkommer i det guldfärgade dekorativa elementet i metall som sitter på skärmen. Lampserien Uva lanseras av det danska företaget EBB & FLOW, som tillverkar produkter med fräsch och modern design. - Med upphängningskabel av genomskinlig plast
 • EBB & FLOW Smykke L guld guldrök crystal swirl

  EBB & FLOW Smykke L guld guldrök crystal swirl
  Smykke design hängande lampa: en genomskinlig skönhet med en fantastisk ljuseffekt Färgat, genomskinligt, munblåst glas bildar skärmen på Smykke hängande lampa, som ger en vacker belysning och därmed också en stämningsfull atmosfär. Den fascinerande ljuseffekten beror till stor del på ramstången som är synlig genom glaset och når djupt in i glasskärmen. Glödlampshållaren är placerad i slutet av staven, så att glödlampan också är direkt synlig. Ljuset sänds ut i alla riktningar. Dekorationen med två små metallsfärer och den större kristallsfären som är placerad mellan dem, i vilken ett vackert virvelmönster är införlivat, är också mycket dekorativ. - Design av Susanne Nielsen Den här hängande lampan är en del av den omfattande Smykke-belysningsserien, som omfattar vägg-, golv-, bord- och hängande lampor i alla designvarianter och distribueras av det danska designmärket EBB & FLOW, som fokuserar på modern design i sin produktportfölj.
 • EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld obsidian

  EBB & FLOW Uva M hänglampa boll guld obsidian
  Fascinerande hängande glaslampa Uva med kulornamentik i guld Det finns en plats för den här attraktivt utformade hängande lampan i varje hem, oavsett om den hängs som solitär eller i en grupp. Namnet Uva kommer från det italienska ordet för druva, eftersom denna frukt var inspirationen till designen av pendellampan. Uva sticker ut: Dess glasskärm är munblåst, vilket gör att varje lampa är unik. Små luftinblandningar beror på tillverkningsprocessen. En guldfärgad kula sitter ovanför glaset och ger ljuset som lyser i alla riktningar genom glasets transparens en mjuk glans. Upphängningskabeln är tillverkad av genomskinlig plast och är knappt märkbar. En modernt utformad ljuskälla som är idealisk för att t.ex. mysigt belysa ett bord i ett vardagsrum eller matsal. - en högkvalitativ designprodukt från EBB & FLOW
 • EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll silver, topas

  EBB & FLOW Uva L hänglampa, boll silver, topas
  Uva Ball hängande lampa med munblåst glasskärm och dekorativ kula i silver Pendellampan Uva från EBB & FLOW är det perfekta valet för alla som vill integrera ett modernt elegant armaturtillbehör i sin inredning som lämpar sig för många olika belysningsuppgifter. En sfärisk skärm av munblåst glas hänger ner från en mycket diskret, genomskinlig upphängningskabel av plast, vars ovansida fortfarande är dekorerad med en silverfärgad metallkula. Designern Susanne Nielsen står bakom den estetiska utformningen av Uva. Hon inspirerades av formen på en druva och gav lampserien detta namn, eftersom Uva är det italienska ordet för druva. Med all sin elegans ger Uva en naturlig känsla i boendemiljön. Uva pendelarmatur är lämplig som solitär för att t.ex. belysa ett bord, men hänger i en rad och belyser en disk eller en bar på ett lämpligt sätt.