Domiluce lampor

 • Domiluce Taklampa Tornado med tre ljuskällor

  Domiluce Taklampa Tornado med tre ljuskällor
  Taklampa Tornado med 3 ljuskällor - iögonfallande blickfång i ditt hem Tornado är en taklampa med tre ljuskällor, som med sin speciella design blir ett blickfång i varje rum. De tre filigrana lamparmarna sträcker sig ut från den runda takplattan, vars ändar pryds av eleganta lampskärmar. Skärmarna består av olika arrangerade metallremsor som ger armaturen dess speciella utseende. Om utrustad med lämpliga ljuskällor, kan Tornado också dimmas via husets kablage.
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 50 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 50 cm, metall, E27
  Utmärkande taklampa Vento i svart Modern design, förtrollande belysning och dekorativa ljusaccenter, det är vad taklampan Vento står för. Dess skärm fångar blickar, även när lampan är släckt. Skärmen består av spiralformade metallremsor, vilket gör att när ljuset släpps ut så skapas vackra effekter när ljuset tar sig igenom mellanrummen mellan metallremsorna. I neutral svart passar Vento in i många inredningsstilar.
 • Domiluce Rund hänglampa Tornado

  Domiluce Rund hänglampa Tornado
  Tornado - en hänglampa med snygg effekt Hos denna hänglampa talar inte bara designen för sig själv utan också den stora ljuseffekten. Denna uppstår genom flerskiktiga metallremsor, vilket gör det möjligt för ljuset att huvudsakligen avges uppåt och nedåt. Men det är inte bara skärmformen som ger lampan Tornado dess speciella karaktär, men också det slående färgschemat vilket slutligen gör den till ett vackert blickfång.
 • Domiluce Svart taklampa Tornado

  Domiluce Svart taklampa Tornado
  Spännande utformad taklampa Tornado Det här belysningsobjektet kallas inte Tornado för ingenting, för likt en tornado virvlar sig olika metallremsor runt armaturens mitt, vilket skapar en särskilt dynamisk och unik effekt. Förutom den moderna utformningen väcker även den svarta lackeringen uppseende, med vilken hela lampan har belagts. Tre E27-ljuskällor sörjer för en enhetlig och generös belysning. Dimbar via husets kablage.
 • Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 60 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 60 cm, metall
  Modern taklampa i metall Vento Taklampan Vento har ett elegant utseende tack vare den övertygande designen på lampskärmen. Den består av breda metallremsor som skickligt vridits till en oval form. Ljuset lyser inte bara nedåt, utan även genom de små öppningarna i skärmen, vilket ger en behaglig rumsbelysning. Vento hängande lampa är idealisk för att belysa vardagsrummet eller sovrummet. Men även i hallen eller köket kan det moderna och eleganta utseendet ge poäng i alla led.
 • Domiluce Gyllene ljuskrona Retro, 8 ljuskällor

  Domiluce Gyllene ljuskrona Retro, 8 ljuskällor
  Retro – glänsande ljuskrona Ljuskronan Retro har ett praktfullt och välformat utseende. De böjda metallarmarna gör ett klassiskt intryck, medan ytan i glänsande guld sörjer för en lyxig känsla. Sammanlagt åtta ljuskällor, som kan beställas direkt som tillbehör, ska sättas i socklarna. Detta sörjer för tillräcklig belysning i rummet.
 • Domiluce Dekorativ bordslampa Tornado

  Domiluce Dekorativ bordslampa Tornado
  Svart bordslampa Tornado med unik ljuseffekt Med bordslampan Tornado kommer en mycket stämningsfull ljusgivare in i ditt hem, som även dekorativt har en hel del att erbjuda. Ljuset genereras, mitt i en virvel av olika placerade metallremsor, av en E14-ljuskälla vars ljus uteslutande avges genom de få öppningarna mellan metallremsorna och som strålar uppåt och nedåt. Omgivningen lyses därmed upp på ett mycket trevligt sätt. För bekväm hantering har en vippströmbrytare integrerats i kabeln.
 • Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 40 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 40 cm, metall
  Modern taklampa i metall Vento Taklampan Vento har ett elegant utseende tack vare den övertygande designen på lampskärmen. Den består av breda metallremsor som skickligt vridits till en oval form. Ljuset lyser inte bara nedåt, utan även genom de små öppningarna i skärmen, vilket ger en behaglig rumsbelysning. Vento hängande lampa är idealisk för att belysa vardagsrummet eller sovrummet. Men även i hallen eller köket kan det moderna och eleganta utseendet ge poäng i alla led.
 • Domiluce Bona – vit ljuskrona med textilskärmar

  Domiluce Bona – vit ljuskrona med textilskärmar
  Exklusiv ljuskrona Bona i vitt Ljuskronan Bona är både tidlös och elegant. Den vita, böjda stommen och textilskärmarna utgör en harmonisk och modern helhet. Tack vare den vita ytan gör den trots dess pompösa form och en diameter på 100 cm ett nätt intryck. Med Bona får man ett riktigt blickfång i hemmet.
 • Domiluce Innovativ LED-taklampa Largo

  Domiluce Innovativ LED-taklampa Largo
  Ett blickfång i varje rum! LED-taklampa Largo LED-taklampan är idealisk för allmänbelysning, inte bara på grund av dess snygga design utan även dess energieffektiva LED-belysningsteknik. Lampan består av en kantig takkåpa och tre lätt böjda, smala ljuskällor som med hjälp av vitsatinerade diffusorer garanterar ett jämnt och bländfritt ljus. Enbart dimbar via medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce Hänglampa Tornado Ø 50 cm svart, 3 lampor

  Domiluce Hänglampa Tornado Ø 50 cm svart, 3 lampor
  Hänglampa Tornado med 3 lampor - matt svart och fantastisk ljuseffekt Den moderna hänglampan Tornado övertygar på alla plan: den välformade lampskärmen av tre breda banor i metall utgör lampans kärna. Ljuset avges inte bara uppåt och nedåt, utan även genom små öppningar år sidorna. Den matt lackerade svarta skärmen ger hänglampan Tornado ett ädelt och samtidigt modernt utseende som framhäver matbordet på ett perfekt sätt. Men lampan övertygar inte bara som matbordsbelysning, utan är också ett riktigt blickfång som rumsbelysning i vardagsrum. - måste bestyckas med tre E27-ljuskällor
 • Domiluce Retro – guld glänsande ljuskrona

  Domiluce Retro – guld glänsande ljuskrona
  Uppseendeväckande ljuskrona Retro Ljuskronan Retros guld glänsande yta gör den definitivt till en dekorativ ljuskälla. De många stilfullt böjda lamparmarna kompletterar helhetsbilden. Lampan kan med fördel placeras i hem med en sofistikerad inredningsstil. De sammanlagt åtta ljuskällor, som inte ingår i leveransen, kan beställas som tillbehör.
 • Domiluce Hänglampa Tornado Ø 40 cm vit

  Domiluce Hänglampa Tornado Ø 40 cm vit
  Metall hängande lampa Tornado Designen på den här hängande lampan kombinerar tidlös elegans och modern design. Den består av en rund takskärm och en 100 cm lång upphängning som lampskärmen fästs på. Liksom takskåpet och stången är skärmen tillverkad av vitlackerad metall, vilket ger det allmänna utseendet en viss lätthet. Pendellampan lämpar sig i första hand för belysning av bord eller diskar. Den ljuskälla som ska användas är tillgänglig via tillbehören.
 • Domiluce Largo – futuristisk LED-taklampa i svart

  Domiluce Largo – futuristisk LED-taklampa i svart
  Vackert utformad LED-taklampa Largo i elegant svart På grund av sin ringformade design får LED-taklampan Largo ett särskilt futuristiskt och modernt utseende. Detta gör att den passar utmärkt i modernt inredda hem. De enhetligt arrangerade varmvita lysdioderna, vilka är dolda bakom smala diffusorer, avger ett jämnt ljus i rummet. Enbart dimbar via medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce Imposant ljuskrona Bona med textilskärmar

  Domiluce Imposant ljuskrona Bona med textilskärmar
  Bona – stilfull ljuskrona med svarta textilskärmar Ljuskronan Bona integreras tidlöst och välformat i moderna inredningsstilar. Den svarta, böjda metallstommen kombineras med sammanlagt åtta textilskärmar. Denna kombination av olika material gör Bona till ett riktigt blickfång. På grund av dess storlek med en diameter på 100 cm passar den speciellt bra i större rum. Passande ljuskällor kan beställas direkt som tillbehör.
 • Domiluce Tornado - attraktivt utformad bordslampa

  Domiluce Tornado - attraktivt utformad bordslampa
  Tornado - dekorativ bordslampa med vit skärm Bordslampan Tornado sörjer inte bara för ljusfyllda ögonblick i ett rum, men är också ett otroligt vackert blickfång. Skärmen och den eleganta ramen är helt gjorda av metall, som har försetts med en tidlös vit finish. Därigen ligger huvudfokus på den ovanliga skärmformen, vilken påminner om en stormande tornado. Bordslampan är utrustad med en strömbrytare integrerad i kabeln.
 • Domiluce LED-taklampa Lungo aluminium, höjd 25 cm

  Domiluce LED-taklampa Lungo aluminium, höjd 25 cm
  Liten, men stor effekt: LED-taklampa Lungo LED-taklampan Lungo är med sina svängda lamparmar ytterst dekorativ och modern. Med hjälp av den integrerade LED-tekniken och sitt puristiska utseende är den inte bara modern, utan övertygar även med modern teknik. De svängda armarna är försedda med lysdioder på utsidan och sörjer för jämn belysning åt alla håll. Enbart dimbar via medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 50 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 50 cm, metall
  Modern taklampa i metall Vento Taklampan Vento har ett elegant utseende tack vare den övertygande designen på lampskärmen. Den består av breda metallremsor som skickligt vridits till en oval form. Ljuset lyser inte bara nedåt utan även genom de små öppningarna i skärmen, vilket ger en behaglig rumsbelysning. Vento hängande lampa är idealisk för att belysa vardagsrummet eller sovrummet. Men även i hallen eller köket kan det moderna och eleganta utseendet ge poäng i alla led.
 • Domiluce LED-taklampa Largo 3-ljus svart

  Domiluce LED-taklampa Largo 3-ljus svart
  Largo - LED-taklampa med det lilla extra De mjukt böjda ljuselementen och färgkombinationen svartvitt gör LED-taklampan Largo till en visuell höjdpunkt i hallen, men även i vardagsrum och matrum. Den smälter vackert in i moderna inredningsstilar och ger ett behagligt, bländfritt ljus. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan Largo även dimmas.
 • Domiluce LED-taklampa Lungo svart, höjd 25 cm

  Domiluce LED-taklampa Lungo svart, höjd 25 cm
  Modern LED-taklampa Lungo med spiralform De två sammanflätade ljuselementen i spiralfrom kommer i en kraftigt svart och vit färg till sin rätt. Denna kombination gör LED-taklampan Lungo till ett blickfång i olika rum och inredningsstilar. Dessutom kan den enkelt dimras med hjälp av medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce Zoya LED-taklampa, svart

  Domiluce Zoya LED-taklampa, svart
  Moderna kurvor - Zoya LED-taklampa En design som imponerar: breda metallband med integrerade LED-remsor böjer sig skickligt runt fästet på Zoya taklampa och skapar ett harmoniskt helhetsintryck. Tack vare de runt om böjda remsorna ger LED-taklampan belysning från alla sidor och ger därmed en solid stämningsbelysning i vardagsrummet, sovrummet eller hallen.
 • Domiluce LED-taklampa Zoya , vit

  Domiluce LED-taklampa Zoya , vit
  Modern swing - Zoya LED-taklampa i vitt Zoya LED-taklampa berikar moderna vardagsrum med sin ljusa karaktär och dynamiska design. Den centrala armaturen är omgiven av spiralformade metallskenor med integrerade LED-skenor på utsidan. Detta ger en effektiv belysning från alla håll.
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 50 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 50 cm, metall, E27
  I svart: Vento hängande lampa med spiralformad skärm Vento hängande lampa är ett iögonfallande inredningstillbehör redan när den är avstängd. Men så snart ljuset tänds framträder skärmens speciella charm, som består av metallband som är sammanfogade i en spiral. Vento hängande lampa är lämplig för alla typer av glödlampor med E27-sockel, även moderna LED-lampor kan användas. Det utstrålade ljuset skapar en iögonfallande ljuseffekt i samspel med mellanrummen mellan metallbanden.
 • Domiluce Klassisk bordslampa Retro, guld

  Domiluce Klassisk bordslampa Retro, guld
  Gyllene bordslampa Retro Bordslampan Retro med två ljuskällor övertygar framför allt med sin gyllene yta. Oavsett om den placeras på fönsterbrädan, nattduksbordet eller byrån i hallen – den blir överallt till en fascinerande dekorationslampa. Med de passande ljuskällorna, som kan beställas som tillbehör, skapar den fantastiska accenter.
 • Domiluce Med gyllene yta – välformad golvlampa Retro

  Domiluce Med gyllene yta – välformad golvlampa Retro
  Golvlampa Retro i antik design med fyra ljuskällor Med golvlampan Retro kan unika och häpnadsväckande accenter skapas i rummet. Dess klassiska design i kombination med den guld glänsande ytan gör den inte bara till en ljuskälla, utan även ett dekorationsobjekt. Golvlampan Retro kommer framför allt i sofistikerade interiörer till sin rätt.
 • Domiluce Ljuskrona Retro i silver, 6 lampor, 75 cm upphäng

  Domiluce Ljuskrona Retro i silver, 6 lampor, 75 cm upphäng
  Ljuskrona Retro – en lyxig känsla i hemmet Trots den klassiska formen utstrålar ljuskronan Retro något modernt. Dess eleganta silvriga färg samt nätta metallstänger gör ljuskronan till ett excellent blickfång i alla rum. Oavsett om den monteras i vardagsrummet, sovrummet eller hallen: lampan uppgraderar varje rum på ett stilfullt och elegant sätt. Den kalla silvriga färgen framhäver det moderna utseende och passar underbart till många moderna inredningsstilar. Med sammanlagt sex ljuskällor, som inte ingår i leveransen, ger ljuskronan Retro tillräcklig belysning, vilket gör den till en perfekt lampa och ett dekorativt blickfång i ett.
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 40 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 40 cm, metall, E27
  Utmärkande taklampa Vento i svart Modern design, förtrollande belysning och dekorativa ljusaccenter, det är vad taklampan Vento står för. Dess skärm fångar blickar, även när lampan är släckt. Skärmen består av spiralformade metallremsor, vilket gör att när ljuset släpps ut så skapas vackra effekter när ljuset tar sig igenom mellanrummen mellan metallremsorna. I neutral svart passar Vento in i många inredningsstilar.
 • Domiluce Tornado - snövit vägglampa

  Domiluce Tornado - snövit vägglampa
  Tidlöst vacker vägglampa Tornado i trendig design Lampkroppen på denna vackra vägglampa består av tunna metallremsor, som på olika sätt har flätats in i varandra. Metallremsorna är placerade mitt i armaturen, så att ljuset avges uppåt och nedåt. Detta medför att rummet lyses upp indirekt. Om lampan ska användas för att skapa en mysig känsla i vardagsrummet eller i hallen är upp till dig, eftersom det tidlösa vita färgschemat gör den till en universellt tillämplig ljusgivare.Efter behov kan ljusstyrkan - också regleras via en separat väggdimmer, så att en ännu mysigare atmosfär skapas.
 • Domiluce LED-vägglampa Largo 3 lampor svart

  Domiluce LED-vägglampa Largo 3 lampor svart
  Svart och vit Largo LED-vägglampa Largo LED-vägglampans form och färg gör den till en dekorativ ljuskälla som garanterat aldrig ser tråkig ut. De böjda och diagonalt placerade ljuselementen ger ett sensationellt utseende. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan Largo också dimmas.
 • Domiluce LED-taklampa Lungo aluminium, höjd 42 cm

  Domiluce LED-taklampa Lungo aluminium, höjd 42 cm
  Lassoformad LED-taklampa Lungo med energieffektiv LED-teknik Denna LED-taklampa är inte bara utomordentligt estetisk, utan imponerar även med innovativ LED-ljusteknik som gör det möjligt att skapa ett högt ljusflöde med mycket låg energiförbrukning. Detta tack vare de många lysdioderna som monterades i rad längs hela det lassoformade ljuselement och är täckt med vitt satinerade diffusorer. Detta skapar inte bara en särskilt jämn ljuseffekt i rummet, utan filtrerar också det varmvita LED-ljuset försiktigt och avbländar det. Tack vare aluminiumramen i silvergrått och den ovanliga formen passar taklampan Lungo perfekt in i modernt inredda vardagsrum där den blir ett fantastiskt blickfång. Enbart dimbar via medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce Tornado - vacker taklampa i vitt

  Domiluce Tornado - vacker taklampa i vitt
  Stor taklampa Tornado i tidlöst vitt Du som vill ge ditt hem en modern och dynamisk touch gör det bäst med der taklampan Tornado. Den består av flera lager metallremsor, som energiskt virvlar sig runt lampans mitt och täcks med en tidlös vit finish. Med öppningen nedåt, strålar ljuset underbart harmoniskt ut från lampskärmen.
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 60 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 60 cm, metall, E27
  Utmärkande taklampa Vento i svart Modern design, förtrollande belysning och dekorativa ljusaccenter, det är vad taklampan Vento står för. Dess skärm fångar blickar, även när lampan är släckt. Skärmen består av spiralformade metallremsor, vilket gör att när ljuset släpps ut så skapas vackra effekter när ljuset tar sig igenom mellanrummen mellan metallremsorna. I neutral svart passar Vento in i många inredningsstilar.
 • Domiluce Taklampa Vento, vit Ø 50 cm

  Domiluce Taklampa Vento, vit Ø 50 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 60 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 60 cm, metall, E27
  I svart: Vento hängande lampa med spiralformad skärm Vento hängande lampa är ett iögonfallande inredningstillbehör redan när den är avstängd. Men så snart ljuset tänds framträder skärmens speciella charm, som består av metallband som är sammanfogade i en spiral. Vento hängande lampa är lämplig för alla typer av glödlampor med E27-sockel, även moderna LED-lampor kan användas. Det utstrålade ljuset skapar en iögonfallande ljuseffekt i samspel med mellanrummen mellan metallbanden.
 • Domiluce Taklampa Tori, svart

  Domiluce Taklampa Tori, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Bågformad LED-vägglampa Largo, aluminiumyta

  Domiluce Bågformad LED-vägglampa Largo, aluminiumyta
  Med rörlig lampskärm – LED-vägglampa Largo Om LED-vägglampan Largo placeras bredvid sängen eller ovanför soffan, säkerställer armaturen med dess bågformade armatur inte bara en särskilt behaglig och effektiv belysning av omgivningen utan ger också rummet en mycket dekorativ touch, eftersom lampan är med sin eleganta design en utmärkt dekoration väggen. Lampskärmen är placerad på en rörlig led, så att den kan riktas individuellt. Enbart dimbar via medföljande fjärrkontroll.
 • Domiluce LED-taklampa Lungo svart, höjd 42 cm

  Domiluce LED-taklampa Lungo svart, höjd 42 cm
  Lungo - modern och sensationell LED-taklampa LED-taklampan Lungo är ett absolut blickfång tack vare sin puristiska form. De lassoliknande ljuselementen skapar en unik design som bara förstärks av färgkombinationen svart och vitt. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan Lungo också dimmas.
 • Domiluce LED-vägglampa Lungo med modern design, svart

  Domiluce LED-vägglampa Lungo med modern design, svart
  Lungo - LED-vägglampa med spiralformad design Tack vare sitt moderna utseende sätter LED-vägglampan Lungo fina accenter i hallen eller som diskret tilläggsbelysning i vardagsrum och sovrum. Tack vare den svartvita ytan passar den också perfekt in i en minimalistisk inredning. Den kan manövreras med en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Ljusstyrkan kan också dämpas via fjärrkontrollen.
 • Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande aluminium

  Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande aluminium
  Metallisk LED-vägglampa Umbra - modern genomgående En trevlig ljuseffekt och ett modernt utseende gör Umbra LED-väggbelysning till den perfekta lampa och utrustningselementet för moderna vardagsrum. En remsa i matt aluminium som sträcker sig uppåt fästs på det rektangulära väggfästet, som är svagt böjt och har integrerade lysdioder på sidan mot väggen. Deras varma vita ljus avges från baksidan och reflekteras av väggen, så att rummet belyses indirekt och behagligt bländningsfritt. En fjärrkontroll ingår i leveransen för bekväm växling och dimning.
 • Domiluce Indirekt lysande vägglampa Tornado

  Domiluce Indirekt lysande vägglampa Tornado
  Uppåt- och nedåtlysande vägglampa Tornado Tornado påminner genom namnet om en sådan storm, men också genom dess unika design med sammanflätade smala metallremsor. Ljuset strålas indirekt ut i rummet genom lampskärmens form, vilket skapar en mysig och väldigt inbjudande ljusatmosfär. Armaturen kan också dimmas med en lämplig ljuskälla via en väggdimmer.
 • Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande krom

  Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande krom
  Umbra LED-vägglampa - elegant glans och indirekt ljus Umbra vägglampa kombinerar perfekt modern design och en behaglig ljuseffekt. Dess lysdioder är fästa på baksidan av den glänsande remsan i krom-look som sträcker sig upp från det rektangulära väggfästet och gör en subtil kurva mot väggen vid spetsen. Den senare reflekterar ljuset från lysdioderna in i rummet så att indirekt grundbelysning uppnås. En fjärrkontroll för att byta och dimma vägglampan ingår i leveransen.
 • Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande svart

  Domiluce LED-vägglampa Umbra indirekt lysande svart
  Umbra - indirekt väggbelysning med ett modernt utseende Den svarta LED-vägglampan Umbra erbjuder den perfekta indirekta belysningen för alla moderna rum. En enda metallremsa, något böjd mot väggen - det är allt som krävs. Den reducerade designen på LED-vägglampan är mycket enkel och gör den därför till en speciell höjdpunkt i varje lägenhet. De energieffektiva lysdioderna är fästa på baksidan och lyser indirekt på väggen med en behaglig varmvit färg som skapar en hemtrevlig atmosfär. Oavsett om det är en liten höjdpunkt i vardagsrummet eller som en indirekt ljuskälla i korridoren - den moderna Umbra LED-vägglampan passar lätt var som helst. Den kan också dimmas, men endast med en lämplig fjärrkontroll som ingår i leveransen.
 • Domiluce Pendellampa Tori, koppar

  Domiluce Pendellampa Tori, koppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Tori, koppar

  Domiluce Taklampa Tori, koppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Hänglampa Vento, vit

  Domiluce Hänglampa Vento, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce LED-taklampa Zoya i matt svart

  Domiluce LED-taklampa Zoya i matt svart
  LED taklampa Zoya - en toppdesignad ljuskälla med fjärrkontroll Med Zoya kommer inte bara en taklampa in i modernt designade vardagsrum, som är extremt dekorativ med sitt fantastiska utseende. Den ger också en mycket effektiv rumsbelysning, både inifrån och utifrån runt skuggan. Lysdioderna är placerade längs metallbanden som bildar skärmen och som är vridna i en spiral. Lysdioderna lyser i mjukt varmvitt och skapar en mysig atmosfär i rummet. Taklampan Zoya kan enkelt dimmas med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.
 • Domiluce Taklampa Stik i svart, 8 lampor

  Domiluce Taklampa Stik i svart, 8 lampor
  Svart taklampa Stik med individuell ljusinriktning - 8 lampor lampor Tack vare den stora diametern och flexibiliteten för att justera ljusriktningen för de åtta lamporna garanterar Stik taklampa omfattande omgivande belysning, även i större rum. Genom att svänga socklarna förblir inget hörn i rummet oupplyst. Optiken kan också påverkas positivt av valet av ljuskälla. Globlampor i kolfiberoptik, eftersom de finns tillgängliga separat från tillbehören, har en särskilt dekorativ effekt. Glödlamporna ingår inte i ljusets leveransomfång.
 • Domiluce LED-taklampa Lungo 3 armar, fjärrkontroll

  Domiluce LED-taklampa Lungo 3 armar, fjärrkontroll
  Elegant böjd LED-taklampa Lungo Den moderna LED-taklampa Lungo är en riktig höjdpunkt i varje rum med sin livliga design. Dessutom belyser de integrerade, energieffektiva lysdioderna med sin behagligt varma vita färg försiktigt omgivningen och lyser jämnt och bländande in i bostadsutrymmet. Oavsett om taklampa i vardagsrummet, korridoren eller sovrummet, med sitt moderna utseende och effektiva LED-teknik, kan den alltid imponera. Lungo LED-taklampa bara dämpas med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 40 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, svart, Ø 40 cm, metall, E27
  I svart: Vento hängande lampa med spiralformad skärm Vento hängande lampa är ett iögonfallande inredningstillbehör redan när den är avstängd. Men så snart ljuset tänds framträder skärmens speciella charm, som består av metallband som är sammanfogade i en spiral. Vento hängande lampa är lämplig för alla typer av glödlampor med E27-sockel, även moderna LED-lampor kan användas. Det utstrålade ljuset skapar en iögonfallande ljuseffekt i samspel med mellanrummen mellan metallbanden.
 • Domiluce Taklampa Selva med tre glaskulor, guld

  Domiluce Taklampa Selva med tre glaskulor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vento taklampa, krom nickelfärgad, Ø 40 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, krom nickelfärgad, Ø 40 cm, metall
  Förtrollande Vento taklampa i krom och nickel Med Vento taklampa ligger fokus på den extravaganta skärmdesignen. Här har metallremsor snurrats ihop till en luftig struktur, bakom vilken ljuskällorna sprider sitt ljus nedåt och genom mellanrummen mellan skärmarna. På så sätt skapas en stämningsfull belysning med mycket speciella ljuseffekter. Färgmässigt passar taklampan i krom och nickel till många inredningsstilar. Kan även användas som bordsbelysning.
 • Domiluce Vento taklampa, vit, Ø 60 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, vit, Ø 60 cm, metall, E27
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Dori, 5 lampor, svart

  Domiluce Taklampa Dori, 5 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Dekorativ LED-hänglampa Zoya, svart

  Domiluce Dekorativ LED-hänglampa Zoya, svart
  Dekorativ och funktionell - LED-pendellampa Zoya Den dekorativa designen på LED-pendellampan Zoya skapas av breda metallremsor som på ett smart sätt böjer sig runt lampkroppen och på så sätt skapar ett modernt utseende. Det varmvita ljuset avges av de lysdioder som är integrerade i remsorna och strålar in i rummet på alla sidor. Detta ger en solid grundbelysning för vardagsrummet eller matsalen, som inte bara ser bra ut utan också ger tillräckligt med ljus. LED-pendellampan Zoya kan dimmas med hjälp av en matchande fjärrkontroll som ingår i leveransen.
 • Domiluce LED-taklampa Umbra 6 lampor 91 cm krom

  Domiluce LED-taklampa Umbra 6 lampor 91 cm krom
  Överhängande LED-taklampa Umbra i modern design och elegant kromutseende Umbra kombinerar extraordinär design, modern belysningsteknik och ren elegans. Den kromfärgade taklampan består av ett runt takfäste, en kort, vertikal arm, en rund mittdel och sex armar som sträcker sig regelbundet åt sidorna. De senare är diskret böjda nedåt och utrustade med integrerade LED-remsor på undersidan, vars ljus huvudsakligen avges direkt nedåt. Den medföljande fjärrkontrollen gör det möjligt att bekvämt växla och dimma taklampan.
 • Domiluce Pendellampa Tornado Ø 26 cm svart

  Domiluce Pendellampa Tornado Ø 26 cm svart
  Mångsidig upphängningslampa Tornado med modern design Oavsett om det är en tillräcklig ljuskälla för atmosfärisk allmänbelysning eller som en lampa ovanför matbordet, gör Tornado-taklampan ett utmärkt intryck både tekniskt och optiskt. Iögonfallaren är den vackra nyansen, som består av överlappande metallremsor. Det säkerställer bländningsfri belysning av omgivningen och skapar inte bara fantastisk omgivande belysning med både direkt nedåt och indirekt uppåt ljus, utan också en atmosfärisk atmosfär.
 • Domiluce Ljuskrona Retro, 16 lampor, guld

  Domiluce Ljuskrona Retro, 16 lampor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Ljuskrona Retro, 8 lampor 75 cm, krom

  Domiluce Ljuskrona Retro, 8 lampor 75 cm, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 60 cm, metall, E27

  Domiluce Vento taklampa, aluminiumfärgad, Ø 60 cm, metall, E27
  Aluminiumfärgad pendellampa Vento Den eleganta pendellampan Vento med fyra lampor imponerar med sitt eleganta utseende. Lampskärmen består av breda metallremsor som är elegant vridna till en oval form. I den sitter de fyra ljuskällorna, som inte ingår i leveransen. Ljuset faller inte bara nedåt, utan även genom de små öppningarna på sidan av skärmen, vilket skapar en behaglig rumsbelysning. Pendellampan Vento gör en fin figur ovanför matbordet, men kan också användas som allmänbelysning i vardagsrummet. Den smälter enkelt in i alla moderna inredningar och imponerar över hela linjen.
 • Domiluce Vento taklampa, krom-nickelfärgad, Ø 60 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, krom-nickelfärgad, Ø 60 cm, metall
  Krom-nickelfärgad Vento-pendellampa för det moderna vardagsrummet Vento-pendellampan har inte bara en iögonfallande skärm av spiralformade metallband, utan utmärker sig också genom sitt särskilt attraktiva ljusflöde. Genom luckorna i skärmen sprids ljuset även åt sidorna, vilket skapar dekorativa ljus- och skuggmönster på väggarna. En ljuskälla för det moderna vardagsrummet som är perfekt som t.ex. bordsbelysning.
 • Domiluce Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, krom

  Domiluce Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Ljuskrona Retro, 16 lampor, krom

  Domiluce Ljuskrona Retro, 16 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Bona, 2 lampor, vit

  Domiluce Vägglampa Bona, 2 lampor, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vento taklampa, krom nickelfärgad, Ø 60 cm, metall

  Domiluce Vento taklampa, krom nickelfärgad, Ø 60 cm, metall
  Förtrollande taklampa Vento i krom och nickel Med taklampa Vento är fokus på den extravaganta skuggdesignen. Här har metallremsor sammanfogats i en spiral för att bilda en luftig struktur, bakom vilken ljuskällorna lyser sitt ljus nedåt och genom mellanrummen mellan skärmen. Atmosfärisk belysning med mycket speciella ljuseffekter skapas. När det gäller färg matchar taklampa krom och nickel många levnadsstilar. Kan också användas som bordsbelysning.
 • Domiluce Vento vägglampa, svart, E14, metall, 14 cm hög

  Domiluce Vento vägglampa, svart, E14, metall, 14 cm hög
  Vägglampa Vento med direkt och indirekt ljusfördelning och skärm av tre svarta band Vägglampan Vento är ett tilltalande inredningselement, även när den är släckt. Ljuset faller delvis direkt genom de smala springorna och reflekteras också från väggen in i rummet, vilket skapar ett stämningsfullt samspel mellan direkt och indirekt ljus. Vento passar perfekt som en dekorativ extra ljuskälla i vardagsrummet och med flera enheter längs korridoren.
 • Domiluce Vägglampa Retro, 2 lampor, guld

  Domiluce Vägglampa Retro, 2 lampor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Bona, 1 lampa, vit

  Domiluce Vägglampa Bona, 1 lampa, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Tornado krom-nickel 50 cm

  Domiluce Taklampa Tornado krom-nickel 50 cm
  taklampa Tornado med en slående metallskärm Tornado är en taklampa som inte bara ger tillräcklig allmän- och områdesbelysning i vardagsrum och sovrum utan också sätter dekorativa detaljer när belysningen är avstängd. Ditt paraply imponerar med sin livliga design, det består av överlappande metallremsor. Ljuset avges direkt nedåt och indirekt upp till taket och en del ljus tränger också in genom luckorna mellan skuggdelarna.
 • Domiluce Vento golvlampa, svart, metall, E27, Ø 40 cm

  Domiluce Vento golvlampa, svart, metall, E27, Ø 40 cm
  Vento golvlampa: extra ljuskälla med speciell esprit I moderna vardagsrum fungerar en armatur inte bara som ljuskälla, utan också som ett stilbildande inredningselement som inte får förlora sin effekt även när den är släckt. Golvlampan Vento uppfyller alla dessa kriterier. Vento består av en rund basplatta med en smal ramstång, på vilken en spiralformad metallskärm tronar. På grund av skärmens beskaffenhet avges ljuset inte bara uppåt och nedåt, utan det tränger också in i sidled genom mellanrummen mellan skärmarna.
 • Domiluce LED-taklampa Largo 8 lampor svart

  Domiluce LED-taklampa Largo 8 lampor svart
  Black LED Largo taklampa - 8-flammig med fjärrkontroll Largo LED-pendellampa ger ett starkt LED-ljus för utmärkt rumsbelysning, vars åtta LED-ljuselement är placerade i grupper om två olika långa ljuskällor på den fyrkantiga lampans takskärm. Ljuset sprids över en stor yta och lyser upp vardagsrum och sovrum på ett mycket behagligt sätt. Ljusfärgen varmvit bidrar på ett avgörande sätt till att skapa en mysig atmosfär, fjärrkontrollen som ingår i leveransen gör det möjligt att bekvämt styra ljuset.
 • Domiluce Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, guld

  Domiluce Ljuskrona Retro, 5 lampor 75 cm, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Retro, 2 lampor, krom

  Domiluce Vägglampa Retro, 2 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Tago golvlampa, trefot, svart/guld skärm

  Domiluce Tago golvlampa, trefot, svart/guld skärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Bona, 2 lampor, svart

  Domiluce Vägglampa Bona, 2 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Bordslampa Monaco, trebent guld, grön sammet

  Domiluce Bordslampa Monaco, trebent guld, grön sammet
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Bordslampa Monaco, trebent guld, blå sammet

  Domiluce Bordslampa Monaco, trebent guld, blå sammet
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Hänglampa Monaco med blå sammetsskärm

  Domiluce Hänglampa Monaco med blå sammetsskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Golvlampa Tago, trebent, skärm svart/silver

  Domiluce Golvlampa Tago, trebent, skärm svart/silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Atol av stål i svart

  Domiluce Vägglampa Atol av stål i svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Bona, 1 lampa, svart

  Domiluce Vägglampa Bona, 1 lampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Golvlampa Monaco, trebent guld, grön sammet

  Domiluce Golvlampa Monaco, trebent guld, grön sammet
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Golvlampa Monaco, trebent guld, blå sammet

  Domiluce Golvlampa Monaco, trebent guld, blå sammet
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Ljuskrona Ampli, svart/guld, 8 lampor

  Domiluce Ljuskrona Ampli, svart/guld, 8 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Ljuskrona Ampli, svart/guld, 6 lampor

  Domiluce Ljuskrona Ampli, svart/guld, 6 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Hänglampa Aurora, 3 lampor, rund, guld

  Domiluce Hänglampa Aurora, 3 lampor, rund, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Vägglampa Aurora, 1 lampa, guld

  Domiluce Vägglampa Aurora, 1 lampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Selva med tre glaskulor, krom

  Domiluce Taklampa Selva med tre glaskulor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Selva, 5 lampor tillsatt, guld

  Domiluce Taklampa Selva, 5 lampor tillsatt, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Atol taklampa med sex ljuspunkter, svart

  Domiluce Atol taklampa med sex ljuspunkter, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Atol, 8 lampor, svart

  Domiluce Taklampa Atol, 8 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Helix, svart, 5 lampor

  Domiluce Taklampa Helix, svart, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Orbit, svart/guld, 6 lampor

  Domiluce Taklampa Orbit, svart/guld, 6 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Anvil, svart/guld, 6 lampor

  Domiluce Taklampa Anvil, svart/guld, 6 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Bowi, svart, 6 lampor

  Domiluce Taklampa Bowi, svart, 6 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Dori, 5 lampor, guld

  Domiluce Taklampa Dori, 5 lampor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Linea, guld, 2 lampor

  Domiluce Taklampa Linea, guld, 2 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Linea, guld, 1 lampa

  Domiluce Taklampa Linea, guld, 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Aurora, 4 lampor, guld

  Domiluce Taklampa Aurora, 4 lampor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Aurora, 6 lampor, guld

  Domiluce Taklampa Aurora, 6 lampor, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Domiluce Taklampa Etro, Ø 70 cm svart/guld

  Domiluce Taklampa Etro, Ø 70 cm svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!