DFTP lampor

 • DFTP by Nordlux Med läderupphängning – LED-pendellampa Strap 36

  DFTP by Nordlux Med läderupphängning – LED-pendellampa Strap 36
  Strap 36 – en LED-hänglampa med det lilla extra En speciell detalj med LED-hänglampan Strap 36 är upphängningen. Den vitlackerade metallskärmen kan fästas antingen på det svarta eller bruna läderbandet, eftersom den levereras med båda, så att utseendet kan ändras något när andan faller på. Med den 3 meter långa textilsladden kan hänglampan hängas upp långt från anslutningen, vilket är extra användbart för rum med mycket högt i tak. För att belysa matbordet, bordet eller köksbänken på ett energisnålt sätt användas en E27-LED-ljuskälla (se tillbehör).
 • DFTP by Nordlux Artist 40 - platt LED-pendellampa, koppar

  DFTP by Nordlux Artist 40 - platt LED-pendellampa, koppar
  Attraktiv Artist 40 LED-pendellampa i kopparfärg med bred skärm Artist 40 LED-pendellampan har en elegant och modern look. Den imponerar med sin eleganta och platta lampskärm av plast. Den kopparfärgade toppen är ett attraktivt inslag. Tack vare den breda ljusfördelningen är Artist 40 idealisk för användning i köket. Plastmaterialet är lätt och bekvämt att rengöra. Belysningsstyrkan är imponerande. 1.lED-lampan på 24 W ger ett ljusflöde på 460 lumen. Det attraktiva utseendet passar perfekt in i ett modernt kök. Artist 40 ser också bra ut ovanför matbordet. LED-drivdon och textilkabel (300 cm) ingår i utrustningen. - Vinnare av Red Dot Award 2017
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap, Ø 16,5 cm, vit

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap, Ø 16,5 cm, vit
  Skapar en skandinavisk känsla i moderna hem: pendellampan Strap Pendellampan Strap är ett underbart inslag i modern och skandinavisk inredning, för med sin vita metallskärm och den smala läderupphängningen i svart eller brunt (båda ingår) är den både trendig och kompletterar samtidigt båda dessa inredningsstilar. Kombinationen med lädermaterialet ger lampan dessutom en underbart varm och naturlig utstrålning och fyller rummet med ett behagligt, hemtrevligt ljus.
 • DFTP by Nordlux Vit metalltaklampa Pure

  DFTP by Nordlux Vit metalltaklampa Pure
  Smal metalltaklampa Pure med detaljer i valnöt Lampskärmen hos taklampan Pure har en diameter på 10 cm och är tillverkad av metall. Den enkla vita finishen i kombination med detaljerna i valnöt ger lampan dess speciella ton. Perfekt som allmänbelysning i moderna och puristiskt inredda vardagsrum.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap Ø 16,5 cm svart

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap Ø 16,5 cm svart
  En äkta designerlampa: Pendellampan Strap med trendig läderupphängning Pendellampan Strap består av en hattformad metallskärm, ett smalt läderupphäng och en diskret textilsladd. Precis som skärmen och sladden har den smala läderremmen en svart färg, så att lampan får ett modernt helhetsintryck. Den här lampan är ett absolut trendobjekt genom kombinationen med det snygga läderbandet. - Design by Bjørn + Balle Läderbandet levereras i en svart och brun version.
 • DFTP by Nordlux LED-hänglampa Strap inklusive läderupphäng

  DFTP by Nordlux LED-hänglampa Strap inklusive läderupphäng
  LED-hänglampa Strap i smart design Den matt svarta hänglampan Strap levereras med två olika läderremmar – en svart och en brun – som kan användas till att ändra lampans utseende. Läderremmen utgör lampans upphäng och fästes vid skärmkanten med hjälp av en tryckknapp. Så får man ett dekorativt och samtidigt modernt utseende och lampan blir en vacker inredningsaccessoar. Ljuset i lampans metallskärm kommer från en LED-ljuskälla med E27-sockel (max. 15 W LED). Utmärkt med Red Dot Award 2017!
 • Strap 27 Taklampa Opal glas - DFTP

  Strap 27 Taklampa Opal glas - DFTP
  Strap 27 Strap 27är en riktigt fin taklampa med skärm i opalfärgat glas. Taklampan hänger i en fin läderrem, som är en fin och rå kontrast till glaset. Taklampan levereras med två olika läderremmar, en svart och en brun. Det gör att du kan skapa två
 • Raito 22 Taklampa Oval - DFTP

  Raito 22 Taklampa Oval - DFTP
  Raito 22 Taklampa Ovalär en del av den stora, vackra Raito-familjen. En familj av lampor, alla med samma karakteristiska, bärande egenskaper. Alla lampor i serien har naturligtvis samma goda konstruktion och kvalitet och serien innehåller ljuskronor,
 • DFTP by Nordlux Vägglampa Strap med läderremmar, vit

  DFTP by Nordlux Vägglampa Strap med läderremmar, vit
  Mångsidigt användbar vägglampa Strap i skandinavisk design Den här vägglampans kännetecken är läderbandet som förbinder den annars enkla lampskärmen med väggfästet och ger hela lampan ett underbart varmt och naturligt utseende. Ett brunt och ett svart läderband medföljer för individuell dekoration. I och med att skärmen är öppen uppåt och nedåt avges ljuset bländfritt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Detta är anledningen till att lampan är idealisk till vardagsrummet, men även sovrummet. Om lampan placeras till höger och vänster om sängen kan den ersätta bordslampan på nattduksbordet; den är ett mycket attraktivt belysningsobjekt som också tar mindre utrymme.
 • DFTP by Nordlux Vägglampa Strap med läderband, svart

  DFTP by Nordlux Vägglampa Strap med läderband, svart
  Introducerar nordisk charm i det egna hemmet – vägglampa Strap Redan vid första blicken förstår man att den här vägglampan har en typiskt nordisk design. Det svarta läderbandet och den lika svart lackerade lampskärmen i hattform, som hänger från ett smart designat väggfäste, är beviset på detta. Du kan använda det bruna eller svarta läderbandet (båda ingår i förpackningen). Designen är framtagen av designerduon Bjørn + Balle som är känd för sina moderna lampor i skandinavisk design.
 • Strap 15 Vägglampa Svart - DFTP

  Strap 15 Vägglampa Svart - DFTP
  Strap 15 Vägglampa - Svart från Nordlux Strap 15 Vägglampan, som har en tydlig koppling till Strappendeln, är moderna och helt rätt i tiden. Placera den som klassisk belysning vid sängen, eller använd den i köket, hallen - ja, där du tycker att den p
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Stay, 3 lampor, svart

  DFTP by Nordlux Hänglampa Stay, 3 lampor, svart
  Pendlararmatur med tre lampor Håll i skandinavisk stil Hänglampan i aluminium är designad av Maria Berntsen och ger dansk stil till vardagsrum och matplatser. De tre konformade skärmarna är öppna upptill och nedtill och ger en stor yta belysning som även strålar uppåt. Trion är ansluten till den runda takhuven med en textilkabel. Tre lamphållare rymmer motsvarande lampor, som kan beställas direkt från tillbehören. Det nordiska utseendet skapas av armaturens enfärgade och matta yta och passar perfekt in i många interiörer.
 • DFTP by Nordlux Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, svart

  DFTP by Nordlux Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, svart
  Vinkel svängbar vägglampa med USB-anslutning, designad av Maria Berntsen Vägglampan Angle övertygar med sin funktionella och samtidigt tidlösa design. Tack vare den diskreta färgen passar Angle bra in i många olika boendemiljöer, till exempel som ljuskälla i vardagsrummet eller som läslampa i sovrummet. Lampskärmen fästs på väggfästet med en magnet och kan vridas, lutas och flyttas på ett flexibelt sätt. Detta gör det möjligt att anpassa belysningen optimalt till de personliga behoven. En annan specialfunktion är USB-laddningsporten på sidan, som kan användas för att ladda mobila enheter som smartphones eller surfplattor. Vägglampan är designad av den danska designern Maria Berntsen.
 • DFTP by Nordlux Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, grå

  DFTP by Nordlux Vägglampa Angle, med vippströmbrytare, grå
  Vinkel svängbar vägglampa med USB-anslutning, designad av Maria Berntsen Vägglampan Angle övertygar med sin funktionella och samtidigt tidlösa design. Tack vare den diskreta färgen passar Angle bra in i många olika boendemiljöer, till exempel som ljuskälla i vardagsrummet eller som läslampa i sovrummet. Lampskärmen fästs på väggfästet med en magnet och kan vridas, lutas och flyttas på ett flexibelt sätt. Detta gör det möjligt att anpassa belysningen optimalt till de personliga behoven. En annan specialfunktion är USB-laddningsporten på sidan, som kan användas för att ladda mobila enheter som smartphones eller surfplattor. Vägglampan är designad av den danska designern Maria Berntsen.
 • DFTP by Nordlux Artist LED-pendellampa, Ø 40 cm, svart

  DFTP by Nordlux Artist LED-pendellampa, Ø 40 cm, svart
  Artist LED-pendellampa - behaglig bordsbelysning i platt design Artist-pendellampan med en lampa imponerar med den moderna, klara designen på den platta, runda lampskärmen. Det svarta metallhuset har ett opalt plastlock på undersidan, som sprider det varmvita ljuset från de integrerade LED-lamporna och därmed ger en bred och behaglig belysning av området nedanför. Artist LED-pendelarmatur är idealisk för individuell belysning av t.ex. matbordet, men kan också användas ovanför ett restaurangbord eller i en grupp längs en disk. - externt dimbar via fasavsnitt
 • DFTP by Nordlux Ren vägglampa i vitt med träelement

  DFTP by Nordlux Ren vägglampa i vitt med träelement
  Exceptionell Pure vägglampa kombinerar metall och trä Grunddesignen hos Pure vägglampa är en klassisk väggspotlight. Det runda väggfästet och den koniska spotlighten är tillverkade av vitlackerad metall. Den är avsedd för en GU10 LED (se tillbehör) och kan vridas flexibelt. Trästången vid spotlightens huvud är ovanlig. Den är tillverkad av högkvalitativt valnötsträ och dess yta är oljad. Detta handtag används för att vrida lamphuvudet. Pure är utrustad med en matningskabel (180 cm) och kan därför monteras var som helst på väggen - anslut den bara till ett närliggande uttag.
 • DFTP by Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, rosa

  DFTP by Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, rosa
  Svampformad Align bordslampa med vikbar skärmTvå skärmar placerade ovanpå varandra och en konformad bas utgör det grundläggande ramverket för Align bordslampa, som designades av Maria Berntsen. Två mässingsfärgade skruvar ser till att den stora skärmen kan lutas. På så sätt blir ljusflödet större och samtidigt utgör det Align bordslampans huvudfokus. Skärmen är helt tillverkad av metall, reflekterar ljuset uteslutande nedåt och ger en vacker stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. En vippströmbrytare är ansluten till matningsledningen.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 50 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 50 cm
  Upphängningslampa Aver med en skärm av metallstag Ljuset som släpps ut av Aver-pendellampan faller obehindrat utåt mellan stag som spårar en sfär som är öppen längst ner. Ljuskällan är fritt synlig; Med en matt dropplampa lampa, kan Aver tjäna som den primära ljuskällan i rummet, medan pendellampa med en tydlig världen och rustik lampa har även en dekorativ effekt. Förutom skärmen består den helt svarta hänglampan av en cylinder som förbinder kabeln och skärmen och fungerar som en uttag .
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Stay, 3 lampor, grå

  DFTP by Nordlux Hänglampa Stay, 3 lampor, grå
  Pendlararmatur med tre lampor Håll i skandinavisk stil Hänglampan i aluminium är designad av Maria Berntsen och ger dansk stil till vardagsrum och matplatser. De tre konformade skärmarna är öppna upptill och nedtill och ger en stor yta belysning som även strålar uppåt. Trion är ansluten till den runda takhuven med en textilkabel. Tre lamphållare rymmer motsvarande lampor, som kan beställas direkt från tillbehören. Det nordiska utseendet skapas av armaturens enfärgade och matta yta och passar perfekt in i många interiörer.
 • DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 39 cm, svart

  DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 39 cm, svart
  Nori hängande lampa med metallskärm Nori fängslar med sin nordiska charm och minimalism. Den ogenomskinliga skärmen är tillverkad av metall och ger direkt och punktlig belysning genom att skruva in en valfri ljuskälla i sockeln. Vid övergången till kabeln har den konformade skärmen en mörk detalj i valnötsträ, vilket förstärker den skandinaviska looken och är dessutom FSC-certifierad. Nori är vacker som en enskild version, men även i en rad med flera, och fungerar till exempel som bordsbelysning eller för att belysa en bar eller ett receptionsområde. - designad av Björn + Balle från Köpenhamn
 • DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 18 cm, vit

  DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 18 cm, vit
  Nori hängande lampa med metallskärm Nori fängslar med sin nordiska charm och minimalism. Den ogenomskinliga skärmen är tillverkad av metall och ger direkt och punktlig belysning genom att skruva in en valfri ljuskälla i sockeln. Vid övergången till kabeln har den konformade skärmen en mörk detalj i valnötsträ, vilket förstärker den skandinaviska looken och är dessutom FSC-certifierad. Nori är vacker som en enskild version, men även i en rad med flera, och fungerar till exempel som bordsbelysning eller för att belysa en bar eller ett receptionsområde. - designad av Björn + Balle från Köpenhamn
 • Design For The People - Darci Golvlampa Black DFTP

  Design For The People - Darci Golvlampa Black DFTP
  Darci Golvlampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Darci Golvlampa Black - DFTP

  Darci Golvlampa Black - DFTP
  Darci Golvlampa Black - DFTP, Svart, Plast
 • Align Bordslampa Chrome - DFTP

  Align Bordslampa Chrome - DFTP
  Align Bordslampa Chrome - DFTP, Krom, Plast
 • DFTP by Nordlux Versale taklampa, svart, Ø 50 cm

  DFTP by Nordlux Versale taklampa, svart, Ø 50 cm
  Rundad Versale hängande lampa i minimalistisk skandinavisk stilOavsett om det är över bordet i vardagsrummet, i köket eller i matsalen - Versale hängande lampa övertygar med sin minimalistiska skandinaviska design, som gör att den lätt kan hitta sin plats i olika bostadsområden. Pendellampan kan användas som en enskild lampa eller i kombination med flera hängande lampor i serien. Ljuskällan är inte synlig, vilket gör att ljuset strålar bländfritt till omgivningen och ger en behaglig atmosfär. Med en extern fasdimmer och lämpliga ljuskällor är det möjligt att reglera armaturens ljusstyrka.
 • DFTP by Nordlux LED-bordslampa Nobu, grå

  DFTP by Nordlux LED-bordslampa Nobu, grå
  Praktisk 3 i 1 uppsättning - LED skrivbordslampa Nobu Förutom bordslampan med rund fot erbjuder Nobu en fästanordning för vägglampan och en klämma för skrivbordet. Alla tre användningsmöjligheterna kan utföras direkt, eftersom alla nödvändiga delar ingår i leveransen. Tack vare de många lederna är Nobu särskilt flexibel att justera och ger maximal rörlighet vid skrivbordet. Strömbrytaren är placerad i lampans huvud. Det minimalistiska utseendet rundar av Nobu och garanterar att armaturen fortfarande kan användas utan problem om några år. - designad av Bønnelycke mdd
 • DFTP by Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, grå

  DFTP by Nordlux Bordslampa Align med vippbar skärm, grå
  Svampformad bordslampa Align med fällbar skärm Två skärmar placerade ovanpå varandra och en konformad bas utgör grundstommen i bordslampan Align designad av Maria Berntsen. Två mässingsfärgade skruvar ser till att den stora skärmen kan lutas. På så sätt förstärks ljusflödet samtidigt som det utgör Align-bordslampans huvudfokus. Skärmen är helt tillverkad av metall, reflekterar ljuset uteslutande nedåt och ger en vacker stämningsbelysning i vardagsrummet eller sovrummet. En vippströmbrytare är ansluten till matningsledningen.
 • DFTP by Nordlux Golvlampa Strap i metall med läderband, vit

  DFTP by Nordlux Golvlampa Strap i metall med läderband, vit
  Golvlampa Strap i metall med dekorativ läderremGolvlampan Strap övertygar med sin klassiska form, som gör att den enkelt passar in i befintliga möbler och olika boendemiljöer. Bandet är tillverkat av metall, ett dekorativt läderband har fästs på toppen av lampskärmen. Två läderremmar ingår, en svart och en beige, för att ge lampan en individuell touch. Ljuset reflekteras av den vita insidan av skärmen och strålar främst mot golvet, men även genom den lilla öppningen i skärmen uppåt mot taket.
 • Takai Taklampa Beige - DFTP

  Takai Taklampa Beige - DFTP
  Takai Taklampa Beige - DFTP, Beige, Tyg
 • Design For The People - Stay Long Bordslampa Svart DFTP

  Design For The People - Stay Long Bordslampa Svart DFTP
  Design Maria Berntsen för Design For The People Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Strap Bordslampa Svart - DFTP

  Strap Bordslampa Svart - DFTP
  Strap Bordslampa Svart - DFTP, Svart, Metall
 • Pure Vägglampa Black/Walnut - DFTP

  Pure Vägglampa Black/Walnut - DFTP
  Pure Vägglampa Black/Walnut Pure är en snygg och slank grå pendel designad av Bønnelycke för lampfirman Nordlux. Pure är tillverkad av metall som är grålackerad och vit invändigt med topp av valnöt. Pendeln levereras med grå tygsladd. Pure har en ele
 • Stay Long Vägglampa Svart - DFTP

  Stay Long Vägglampa Svart - DFTP
  Koncept Stay Long Vägglampa Svart är en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglampor och golvlampor i olika variationer av färg och ar
 • Design For The People - Hello Bordslampa Svart DFTP

  Design For The People - Hello Bordslampa Svart DFTP
  Om du letar efter en bordslampa med massor av charm och värme kan du börja med att säga hej till Hello från Design for the People. Den roliga lilla lampan är designad av Charlotte Høncke, som tillskriver sin inspiration till världen - vilket är anledningen till att hon reser runt i världen för att hitta inspiration. Lampan är tillverkad av metall, men de hårda och starka metalltrådarna gör formen mjuk och välkomnande på ett roligt sätt. Hello är verkligen en lampa som får dig att le. Lampskärmen kan roteras, så att det mjuka opaliserade ljuset kan riktas exakt dit du behöver det. Hello finns tillgänglig i tre nyanser. Se dem her!
 • DFTP by Nordlux Blanche LED-pendellampa, dimbar, Ø 32 cm

  DFTP by Nordlux Blanche LED-pendellampa, dimbar, Ø 32 cm
  Elegant Blanche LED-pendellampa designad av Björn + Balle Oavsett om den används som allmänbelysning eller för att belysa ett bord kan Blanche pendel lampa användas på lämpligt sätt under båda omständigheterna. Tack vare den smala diffusorn, som är utformad som en ellips, flödar ljuset jämnt, mjukt och bländfritt i alla riktningar. Mässingsfärgade detaljer dekorerar designen och ger den ett smakfullt och ädelt utseende. Elementet kan också dämpas i ljusintensitet via en väggströmbrytare (ingår inte).
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Nori av metall, stålfärg, Ø 18 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Nori av metall, stålfärg, Ø 18 cm
  Nori hängande lampa med metallskärm och diskret träelement Nori pendellampans skärm består av en metallskärm i stållook, som också har ett vackert träelement på toppen. Materialen och färgerna kontrasterar mot varandra och ger vardagsrummet en modern och samtidigt naturlig ton. Nori avger ljus mot golvet och är därför särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet eller matbordet, men kan också användas i hallen eller sovrummet.
 • DFTP by Nordlux Bordslampa Stay Long, svart

  DFTP by Nordlux Bordslampa Stay Long, svart
  Tidlös skrivbordslampa stannar länge Den monokroma bordslampan Stay Long ser modern och funktionell ut på samma gång, för skrivbordet eller hemmakontoret. På den runda basen fästs en tunn stång i kanten, som leder till ett gångjärn och en annan förlängning. Lamphuvudet är avfasat på båda sidor och ger därmed ljus uppåt och nedåt. Tack vare ledarna på huvudet och armen kan kontorsbordslampan justeras individuellt. En strömbrytare är placerad bakom ljuskällan på huvudet och gör det enkelt att slå på och av lampan.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Nori av metall, kopparfärgad Ø 18 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Nori av metall, kopparfärgad Ø 18 cm
  Enljuspendel Nori med imponerande kopparfinish Den smakfulla hängande lampan Nori blir ett slående blickfång i alla bostadsområden. Lampskärmen är gjord av metall och har ett litet element av ljust trä på toppen, vilket skapar en vacker kontrast. Den varma kopparfärgen skapar en mysig atmosfär i rummet. Ljuset riktas mot golvet och är idealiskt för att t.ex. sätta matbordet eller vardagsrumsbordet i scenen.
 • DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 27 cm, vit

  DFTP by Nordlux Nori pendellampa Ø 27 cm, vit
  Nori hängande lampa med metallskärm Nori fängslar med sin nordiska charm och minimalism. Den ogenomskinliga skärmen är tillverkad av metall och ger direkt och punktlig belysning genom att skruva in en valfri ljuskälla i sockeln. Vid övergången till kabeln har den konformade skärmen en mörk detalj i valnötsträ, vilket förstärker den skandinaviska looken och är dessutom FSC-certifierad. Nori är vacker som en enskild version, men även i en rad med flera, och fungerar till exempel som bordsbelysning eller för att belysa en bar eller ett receptionsområde. - designad av Björn + Balle från Köpenhamn
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap i svart, Ø 27 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap i svart, Ø 27 cm
  Konformad pendellampa Strap med läderrem Strap är en ypperlig lösning när det krävs en hänglampa i skandinaviskt format för belysning av bord. Den nedåtriktade, konformade skärmen med en svart yta ger direkt belysning. Den dekorativa detalj som ger namnet är en läderrem som placeras ovanför det, vilken även fungerar som skärmfäste.
 • Stay Golvlampa Svart - DFTP

  Stay Golvlampa Svart - DFTP
  Koncept Stay Golvlampa Svartär en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglampor och golvlampor i olika variationer av färg och armlängd
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 48 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 48 cm
  Rem - hängande lampa med konskärm och läderdekor En monokrom metallskärm i form av en kon, försedd med en dekorativ lätt läderslinga - upphängningslampan Strap uppnår en fantastisk effekt med enkla medel, enligt kriterierna i skandinavisk stil. Med tanke på strukturen som är öppen längst ner är Strap idealisk som en direkt ljuskälla ovanför vardags- och matbordet, men också i den offentliga loungen. Beroende på vilken ljuskälla som används kan Rem kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 27 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 27 cm
  Strap - hänglampa med konskärm och läderdekor En enfärgad metallskärm i konform, belagd med en dekorativ, ljust läderögla - hänglampan Strap har en stor effekt med enkla medel. Helt i enlighet med de skandinaviska kriterierna. Med tanke på att konstruktionen är öppen nedåt kan Strap användas som en direkt ljuskälla över vardagsrums- och matsalsbordet, samt i offentliga miljöer. Strap kan kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden beroende på vilken typ av ljuskälla som används.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 40 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 40 cm
  Upphängningslampa Aver med en skärm av metallstag Ljuset som släpps ut av Aver-pendellampan faller obehindrat utåt mellan stag som spårar en sfär som är öppen längst ner. Ljuskällan är fritt synlig; Med en matt dropplampa lampa, kan Aver tjäna som den primära ljuskällan i rummet, medan pendellampa med en tydlig världen och rustik lampa har även en dekorativ effekt. Förutom skärmen består den helt svarta hänglampan av en cylinder som förbinder kabeln och skärmen och fungerar som en uttag .
 • Strap 15 Vägglampa Vit - DFTP

  Strap 15 Vägglampa Vit - DFTP
  Strap 15 Vägglampa - Vit från Nordlux Den klassiska Strappendeln, är nu gjord som en snygg vägglampa. Designen är bevarad, och uttrycket är detsamma. Skärmen kan tippas, och roteras till sidan. Använd den som belysning i sovrummet.
 • Glossy Bordslampa - DFTP

  Glossy Bordslampa - DFTP
  Koncept Glossy Bordslampaär en otroligt vacker bordslampa, i moderna material och utförande, från den välrenommerade designern Maria Berntsen, i samarbete med det älskade belysningsmärket Nordlux. Den vackra lampan osar av minimalistiska och nordiska
 • Stay Long Bordslampa Svart - DFTP

  Stay Long Bordslampa Svart - DFTP
  Koncept Stay Long Bordslampa Svartär en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglampor och golvlampor i olika variationer av färg och ar
 • Stay Long Bordslampa Grå - DFTP

  Stay Long Bordslampa Grå - DFTP
  Koncept Stay Long Bordslampa Grå är en av de fantastiska lamporna, i den moderna och vackra Stay-serien, från det älskade belysningsmärket Nordlux. Den läckra serien består av bordslampor, vägglampor och golvlampor i olika variationer av färg och arm
 • Raito 30 Taklampa Round - DFTP

  Raito 30 Taklampa Round - DFTP
  Raito 30 Taklampa Roundär en del av den stora, vackra Raito-familjen. En familj av lampor, alla med samma karakteristiska, bärande egenskaper. Alla lampor i serien har naturligtvis samma goda konstruktion och kvalitet och serien innehåller ljuskronor
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Strap med metallskärm beige, 36 cm
  Rem - hängande lampa med konskärm och läderdekor En monokrom metallskärm i form av en kon, försedd med en dekorativ lätt läderslinga - upphängningslampan Strap uppnår en fantastisk effekt med enkla medel, enligt kriterierna i skandinavisk stil. Med tanke på strukturen som är öppen längst ner är Strap idealisk som en direkt ljuskälla ovanför vardags- och matbordet, men också i den offentliga loungen. Beroende på vilken ljuskälla som används kan Rem kombineras med olika inredningsstilar och rumsliga förhållanden.
 • DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 30 cm

  DFTP by Nordlux Hänglampa Aver, 30 cm
  Upphängningslampa Aver med en skärm av metallstag Ljuset som släpps ut av Aver-pendellampan faller obehindrat utåt mellan stag som spårar en sfär som är öppen längst ner. Ljuskällan är fritt synlig; Med en matt dropplampa lampa, kan Aver tjäna som den primära ljuskällan i rummet, medan pendellampa med en tydlig världen och rustik lampa har även en dekorativ effekt. Förutom skärmen består den helt svarta hänglampan av en cylinder som förbinder kabeln och skärmen och fungerar som en uttag .
 • Design For The People - Pure 20 Taklampa Svart DFTP

  Design For The People - Pure 20 Taklampa Svart DFTP
  Pure 20 Taklampa Svart - DFTP, Svart, Metall
 • DFTP by Nordlux LED-taklampa Kaito 2 Pro, Ø 40 cm, svart, avstånd

  DFTP by Nordlux LED-taklampa Kaito 2 Pro, Ø 40 cm, svart, avstånd
  Kaito 2 Pro LED-taklampa med justerbar skärm Kaito 2 Pro LED-taklampan kännetecknas av sin moderna design och den vinklingsbara, platta lampskärmen. Skärmen fästs på ett litet avstånd på den runda baldakinen med hjälp av en metallstång i en kontrasterande färg. Kaito Pro LED-taklampan kan installeras på ett flexibelt sätt i vardagsrummet, t.ex. i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Det varma ljuset avges bländfritt till omgivningen genom den vita diffusorn, som stänger skärmen nedtill, och skapar en behaglig atmosfär i vardagsrummet. Taklampans ljusstyrka kan justeras med hjälp av en extern fasdimmer, så att de optimala ljusförhållandena kan ställas in när som helst. Det är också möjligt att luta skärmen för att rikta ljuset i önskad riktning - Design Bonnelycke MDD
 • Design For The People - Takai Vägglampa Beige DFTP

  Design For The People - Takai Vägglampa Beige DFTP
  Takai Vägglampa Beige - DFTP
 • Design For The People - Nori 18 Taklampa White DFTP

  Design For The People - Nori 18 Taklampa White DFTP
  Nori 18 Taklampa White - DFTP, Vit, Metall
 • Design For The People - Takai Taklampa Beige DFTP

  Design For The People - Takai Taklampa Beige DFTP
  Takai Taklampa Beige - DFTP, Beige, Metall
 • Design For The People - Rochelle Golvlampa Black DFTP

  Design For The People - Rochelle Golvlampa Black DFTP
  Rochelle Golvlampa Black - DFTP, Metall
 • Design For The People - Rochelle Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Rochelle Vägglampa Black DFTP
  Rochelle Vägglampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • DFTP - Nori 18 Taklampa Black

  DFTP - Nori 18 Taklampa Black
  Nori 18 Taklampa Black - DFTP
 • Design For The People - Fabiola Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Fabiola Vägglampa Black DFTP
  Fabiola Vägglampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Fabiola Bordslampa Black DFTP

  Design For The People - Fabiola Bordslampa Black DFTP
  Fabiola Bordslampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Fabiola Taklampa Black DFTP

  Design For The People - Fabiola Taklampa Black DFTP
  Fabiola Taklampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • DFTP by Nordlux LED-vägglampa Stay med hylla, svart

  DFTP by Nordlux LED-vägglampa Stay med hylla, svart
  LED-vägglampa Stay med hylla, kabel och kontaktStay är en LED-vägglampa som är idealisk för montering på väggen bredvid sängen eller läsfåtöljen. Lamphuvudet, i vilket varmvita lysdioder har installerats, kan svängas för att rikta ljuset och ljuset kan slås på och dämpas via strömbrytaren som är installerad i hyllan. Dessutom har hyllan en USB-port på sidan, som kan användas för att bekvämt koppla in en mobiltelefon för laddning. Det räcker med ett uttag för att ansluta ljuset, anslutningskabeln med stickpropp är 180 cm lång.
 • DFTP by Nordlux Golvlampa MIB 6 med GU10-uttag, vit

  DFTP by Nordlux Golvlampa MIB 6 med GU10-uttag, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • DFTP by Nordlux Hänglampa MIB 6 med GU10-uttag, vit

  DFTP by Nordlux Hänglampa MIB 6 med GU10-uttag, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • DFTP by Nordlux Golvlampa Stay up + down, svart

  DFTP by Nordlux Golvlampa Stay up + down, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • DFTP by Nordlux LED-bordslampa Stay, dimbar, grå

  DFTP by Nordlux LED-bordslampa Stay, dimbar, grå
  LED-bordslampa Stay med dimmer och USB-anslutningStay är en multifunktionell och vacker lampa för skrivbordet eller vardagsrummet som har flera egenskaper. Lampskärmens svängbara mekanism möjliggör ett riktat ljus som skapar optimala ljusförhållanden. I bordslampans bas, som också kan fungera som en hylla för småsaker, finns en laddningsstation med USB-anslutning samt touchknappen för att slå på och av och för dimning.
 • Design For The People - Stay Short Vägglampa Svart DFTP

  Design For The People - Stay Short Vägglampa Svart DFTP
  Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Nori 27 Taklampa Koppar - DFTP

  Nori 27 Taklampa Koppar - DFTP
  Nori 27 Taklampa Koppar - DFTP, Koppar, Metall
 • Design For The People - Stay Short Vägglampa Grå DFTP

  Design For The People - Stay Short Vägglampa Grå DFTP
  Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Design For The People - Nomi Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Nomi Vägglampa Black DFTP
  Nomi Vägglampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Darci Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Darci Vägglampa Black DFTP
  Darci Wall Lamp Black är en minimalistisk lampa som kännetecknas av en intressant, asymmetrisk design och snedställda linjer som ger lampan personlighet och karaktär, vilket gör den till ett verkligt statement piece i det moderna hemmet. Den snedställda ramen böjer sig ut mot rummet och skapar ett vackert blickfång i inredningen. Lampskärmen sträcker sig också något längre utåt, vilket skapar en fin sammanhållning i den formorienterade designen. Den extra breda lampskärmen gör också att ljuset kan flöda ut i en bred vinkel och belysa en stor del av rummet. Den mattsvarta utsidan gör att lampan lätt smälter in i sin omgivning, medan insidan av skärmen är vit för att reflektera ljuset och få det att verka ännu ljusare. Lampan finns som bordslampa, golvlampa och vägglampa. Serien är designduon Bjørn och Balle som har skapat den danska belysningstillverkaren Nordlux. Se hela serien här.
 • Design For The People - Angle Vägglampa White/Telegray DFTP

  Design For The People - Angle Vägglampa White/Telegray DFTP
  Angle Wall Light White är en vacker och enkel lampmodell i en snygg och detaljreducerad design. Lampan har ett enkelt, minimalistiskt utseende som betonas av en neutral färgton, vilket gör den lätt att integrera i många typer av rum och inredningar. Den rundade metallskärmen är något avlång, så att ljuset kastas i en vacker kon som ger ett effektivt, direkt sken. Lampskärmen kan lutas åt båda hållen för att justera ljusets riktning. Därför är lampan idealisk som läslampa, antingen i sovrummet eller i vardagsrummet där praktisk belysning önskas. Lampan är lätt att använda eftersom strömbrytaren är installerad på själva fästet. En särskild höjdpunkt är en USB-port som gör att du kan ladda smartphones, surfplattor och andra elektroniska enheter. Vägglampan Angle finns i tre vackra färger och är den danska designern Maria Berntsens idé för Nordlux. Se alla Angle-lampor här
 • Design For The People - Angle Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Angle Vägglampa Black DFTP
  Angle Vägglampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Angle Vägglampa Grey DFTP

  Design For The People - Angle Vägglampa Grey DFTP
  Angle Vägglampa Grey - DFTP, Grå, Metall
 • Design For The People - Stay Long Vägglampa Svart DFTP

  Design For The People - Stay Long Vägglampa Svart DFTP
  Design Maria Berntsen för Design For The People Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Design For The People - Nexus 2 Vägglampa Black DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Vägglampa Black DFTP
  Nexus 2 Vägglampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Nexus 2 Vägglampa White/Telegrey DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Vägglampa White/Telegrey DFTP
  Nexus 2 Vägglampa White/Telegrey - DFTP, Grå, Metall
 • Design For The People - Strap 15 Vägglampa Svart DFTP

  Design For The People - Strap 15 Vägglampa Svart DFTP
  Strap 15 Wall Light Black - Vacker vägglampa med många olika användningsområden. Se våra många andra vägglampor för hemmet här.
 • Design For The People - Strap 15 Vägglampa Vit DFTP

  Design For The People - Strap 15 Vägglampa Vit DFTP
  Strap 15 Wall Light White - Vacker vägglampa med många olika användningsområden. Se våra många andra vägglampor för hemmet här.
 • DFTP - Stay Vägglampa Svart

  DFTP - Stay Vägglampa Svart
  Design Maria Berntsen för Design For The People Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Design For The People - Pure Vägglampa Grey/Walnut DFTP

  Design For The People - Pure Vägglampa Grey/Walnut DFTP
  Pure Wall Lamp Grey/Walnut - Vacker vägglampa med många olika användningsområden. Se våra många andra vägglampor för hemmet här
 • Design For The People - Pure Vägglampa Black/Walnut DFTP

  Design For The People - Pure Vägglampa Black/Walnut DFTP
  Pure Wall Lamp Black/Walnut - Vacker vägglampa med många olika användningsområden. Se våra många andra vägglampor för hemmet här
 • Design For The People - Pure Vägglampa White/Walnut DFTP

  Design For The People - Pure Vägglampa White/Walnut DFTP
  Pure Wall Light White/Walnut är en tunn och otroligt elegant lampmodell som uppnår en imponerande stor effekt med bara några få detaljer. Lampan ingår i Pure-serien från den kreativa danska designgruppen Bønnelycke MDD. Pure-serien består av framgångsrika designmodeller som alla kännetecknas av den distinkta smala lampskärmen i en mångsidig, neutral nyans och det vackra träelementet upptill, tillverkat av oljat valnötsträ. Den enkla formen i kombination med den neutrala färgskalan och det fräscha naturliga elementet skapar en lampa som utstrålar skandinavisk design från insidan och ut. Lampan avger en relativt fokuserad ljusstråle och fungerar därför bäst som kompletterande belysning i rummet. Vägglampornas lampskärmar kan vridas, medan ljuset styrs via en strömbrytare direkt på väggfästet. Se hela Pure-sortimentet här
 • DFTP by Nordlux LED-hänglampa Artist, Ø 25 cm, svart

  DFTP by Nordlux LED-hänglampa Artist, Ø 25 cm, svart
  Platt LED-pendellampa Artist 25 i svartElegant och modern, Artist LED-pendellampa har en platt form och svart färg. Armaturen med bred ljusspridning är idealisk för att belysa ett bord i köket eller matsalen.
 • Nori 18 Taklampa Black - DFTP

  Nori 18 Taklampa Black - DFTP
  Nori 18 Taklampa Black - DFTP
 • DFTP by Nordlux Golvlampa MIB 6, svart GU10 8W

  DFTP by Nordlux Golvlampa MIB 6, svart GU10 8W
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Design For The People - Align Bordslampa Black DFTP

  Design For The People - Align Bordslampa Black DFTP
  Align Bordslampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Pure 20 Taklampa Vit DFTP

  Design For The People - Pure 20 Taklampa Vit DFTP
  Pure 20 Taklampa Vit - DFTP, Vit, Metall
 • Design For The People - Stay Long Bordslampa Grå DFTP

  Design For The People - Stay Long Bordslampa Grå DFTP
  Design Maria Berntsen för Design For The People Maria Berntsen står bakom denna geniala lampa från Design for the People, som har vuxit till en stor serie bords-, vägg-, golv- och pendellampor. De flexibla lamporna använder alla samma snedställda lamphuvud, som vackert kastar ljus över den yta som Stay tillåts belysa - och samtidigt kastar lamphuvudet ett mjukt ljus ut från toppen av sig självt. Stay finns i en mängd olika lamptyper, storlekar och i två nyanser; grå och svart. Oavsett vilket du väljer är du garanterad en stilren belysning som aldrig blir omodern. Se hela Stay-sortimentet här
 • Angle Vägglampa Black - DFTP

  Angle Vägglampa Black - DFTP
  Angle Vägglampa Black - DFTP, Svart, Plast
 • Design For The People - Nexus 2 Bordslampa Black DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Bordslampa Black DFTP
  Nexus 2 Bordslampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Nexus 2.0 Taklampa Small White/Telegrey DFTP

  Design For The People - Nexus 2.0 Taklampa Small White/Telegrey DFTP
  Nexus 2.0 Taklampa Small White/Telegrey - DFTP, Grå, Metall
 • Design For The People - Nexus 2.0 Taklampa Small Black DFTP

  Design For The People - Nexus 2.0 Taklampa Small Black DFTP
  Nexus 2.0 Taklampa Small Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Nexus 2 Taklampa White/Telegrey DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Taklampa White/Telegrey DFTP
  Nexus 2 Taklampa White/Telegrey - DFTP, Grå, Metall
 • Design For The People - Nexus 2 Taklampa Black DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Taklampa Black DFTP
  Nexus 2 Taklampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Design For The People - Nexus 2 Bordslampa White/Telegrey DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Bordslampa White/Telegrey DFTP
  Nexus 2 Bordslampa White/Telegrey - DFTP, Grå, Metall
 • Design For The People - Nexus 2 Golvlampa Black DFTP

  Design For The People - Nexus 2 Golvlampa Black DFTP
  Nexus 2 Golvlampa Black - DFTP, Svart, Metall
 • Align Bordslampa White - DFTP

  Align Bordslampa White - DFTP
  Align Bordslampa White - DFTP, Vit, Plast
 • Nori 18 Taklampa Koppar - DFTP

  Nori 18 Taklampa Koppar - DFTP
  Nori 18 Taklampa Koppar - DFTP, Koppar, Metall