Design By Us lampor

 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Svart/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us

  Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Sheik Arab Bordslampa är med sin Vit skugga belagt i Guld på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från&hellip:
 • Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Gold/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Clear från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Rosa - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Rosa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Punk DeLuxe Bordslampa Rosa har en ?nonchalant? kropp av guld som är gjord av handmålat, munblåst glas vilket är en spännande syn i dessa tider&hellip:
 • Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Bordslampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Smoke är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Smoke från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Brown/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Ball On Top Bordslampa - Design By Us

  Ball On Top Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ball On Top från Design By Us, är en snygg och rolig bordslampa med en grön glaskula på toppen, som ger ett annorlunda uttryck, som kommer vara det självklara&hellip:
 • Black Sheik Bordslampa - Design By Us

  Black Sheik Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Black Sheik Bordslampa är med sin Svart skugga belagt i Silver på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord&hellip:
 • Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Bordslampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Svart/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Blender Bordslampa - Design By Us

  Blender Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Blender Bordslampa från Design By Us, är en helt unik och dynamisk lampa, som förtjänar en speciell och synlig placering i hemmet. Blender har ett rått,&hellip:
 • Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Gold/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Clear är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Diamond Cut Taklampa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Diamond&hellip:
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker lila
 • Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Army/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Army/Black som passar in i just din inredning. Den
 • Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Rose/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Purple Rain/Gold som passar in i just din inr
 • Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den va
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastak
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastak
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Svart/Smokeär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt l
 • New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Rose/Gold är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Smoke/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det,&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Amber/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Army/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den
 • Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa, so
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Blue Sky/Gold som passar in i just din inredning
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den va
 • Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish Medium Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan&hellip:
 • Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us
  Pollish Medium Smoke Taklampaär en utav de äldsta och finaste lamporna från Design By Us. Pollish har verkligen fokuserat på detaljerna, handmålat och mundblåst glas. Det mundblåsta glaset ger
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Ballroom Diamond Cut Pendellampa - Design By Us Den populära lampserien Ballroom från Design By Us har fått en ny medlem - Ballroom Diamond Cut. Vackert munblåst klarglas som har dekorerats med ha
 • Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us
  Harakiri Taklampa Gold/Opalär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt lju
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa,
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  Bellis 160 Taklampa Svartär designad av innehavaren och designern Rasmus Larsson. Han har utropat sin stora kärlek till denna lampan. Detta har han markerat genom att namnge lampserien efter sin dot
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker l
 • Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us
  Bellis 160 Taklampa Vitär designad av innehavaren och designern Rasmus Larsson. Han har utropat sin stora kärlek till denna lampan. Detta har han markerat genom att namnge lampserien efter sin dotte
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass med remmar i cognacfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Rosa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XS Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us
  Pollish XL Clear Taklampaär en utav de äldsta och finaste lamporna från Design By Us. Pollish har verkligen fokuserat på detaljerna, handmålat och mundblåst glas. Det mundblåsta glaset ger takl
 • Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XL Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Addicted To Us Brass - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det ytterst
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den vack
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Svart/Svart med remmar i svartfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett&hellip:
 • Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Addicted To Us Black - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det ytterst
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Rose&hellip:
 • Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Army/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Rose/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblå
 • Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Decadence Mässing Taklampa - Design By Us

  Decadence Mässing Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Taklampan Decadence Mässing är inte bara en ordlek. Det är en dekadent sammansmältning av delar från oljelampor som skapar en nonchalant liten lampa&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Smoke/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. De
 • Alexis Taklampa - Design By Us

  Alexis Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Alexis taklampa i svart med reflekterande guld på insidan är en viktig pjäs i serien. Här är det tal om en volymbandit som har pondus och fyllnad i&hellip:
 • Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XL Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish Medium Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan&hellip:
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Ballroom Pendel - Amber/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblå
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Raw framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Rose/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den&hellip:
 • Carnival No2 Taklampa - Design By Us

  Carnival No2 Taklampa - Design By Us
  Koncept Carnival No2 Taklampaär en dekorativ lampa skapad i ett samarbete mellan Design By Us och Reflection Copenhagen. Färgexplosionen- en hyllning till att våga - är gjord av fint skuret glas.
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
  Design Design By Us Wanted Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt&hellip:
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
  Design Design By Us Wanted XS Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Black Edition lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rum
 • Wanted Vägglampa - Design By Us

  Wanted Vägglampa - Design By Us
  Koncept Wanted Vägglampa är en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar ru
 • Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us
  Koncept Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett sa
 • Shahin Bordslampa - Design By Us

  Shahin Bordslampa - Design By Us
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  "We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblåst och handmålad glaspendel
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Brown/Smokeär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt l
 • Nutty XL Taklampa Brown/Chrome - Design By Us

  Nutty XL Taklampa Brown/Chrome - Design By Us
 • Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den&hellip:
 • Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us

  Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Army&hellip:
 • Decadence Taklampa Black - Design By Us

  Decadence Taklampa Black - Design By Us
  Koncept Decadence Taklampa Blackär en enkel och otroligt dekorativ taklampa från Danish Design By Us. Taklampan har tillräckligt med detaljer som ger lampan ett ljust och elegant utseende och ger e
 • Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
  Koncept Wanted Taklampaär en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar rumme