Lampor från Design By Us

 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Black/Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptHarakiri Taklampa Svart/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Punk DeLuxe Bordslampa Rosa - Design By Us

  Punk DeLuxe Bordslampa Rosa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPunk DeLuxe Bordslampa Rosa har en ?nonchalant? kropp av guld som är gjord av handmålat, munblåst glas vilket är en spännande syn i dessa tider av massproduktion. En elegant och festlig sak som toppas med en handgjord rosa lampskärm som har en beläggning med guld på insidan som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Punk DELUXE har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Punk deluxe som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.Om du är på utkik efter en lampa som skiljer sig från andra och inte finns i alla hem, så kan det här vara den perfekta samlingen för dig.
 • Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Bordslampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Bordslampa Vit har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Bordslampa Vit som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  DesignRasmus Larsson för Design By UsKonceptNew Wave Optic Taklampa Smoke är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger: Klar, smoked och rosa glas - de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg.Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptNew Wave Stripe Taklampa Smoke från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. OBSDenna lampa är i munblåst glas och det kan därför förekomma vissa variationer i glasets yta och färg. Pendeln är framställd med lackerad aluminium sockel och glasskärm, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptHarakiri Taklampa Gold/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Ball On Top Bordslampa - Design By Us

  Ball On Top Bordslampa - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBall On Top från Design By Us, är en snygg och rolig bordslampa med en grön glaskula på toppen, som ger ett annorlunda uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en lampa, som skapar uppmärksamhet och en trevlig belysning. Bordslampan är framställd med guldfärgad fog och skärm och den får ett extra lyft från den fina glasskärmen, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us

  Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptSheik Arab Bordslampa är med sin Vit skugga belagt i Guld på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från delar av oljelampor, är det en lampa som ger liv och lyx i hemmet. Om du är på utkik efter en lampa, som skiljer sig från andra, och inte syns i alla hem, så kan det här vara samlingen för dig.
 • Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Bordslampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Bordslampa Svart har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Bordslampa Svart som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptHarakiri Taklampa Brown/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptHarakiri Taklampa Svart/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Blender Bordslampa - Design By Us

  Blender Bordslampa - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBlender Bordslampa från Design By Us, är en helt unik och dynamisk lampa, som förtjänar en speciell och synlig placering i hemmet. Blender har ett rått, men ändå stilrent uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en bordslampa, som skapar en trevlig belysning i hemmet. Bordslampan är framställd med svart marmor fog och rödfärgad glasskärm samt, ett inre stålnät, som ger en fin och annorlunda detalj.
 • Black Sheik Bordslampa - Design By Us

  Black Sheik Bordslampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBlack Sheik Bordslampa är med sin Svart skugga belagt i Silver på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från delar av oljelampor, är det en lampa som ger liv och lyx i hemmet. Om du är på utkik efter en lampa, som skiljer sig från andra, och inte syns i alla hem, så kan det här vara samlingen för dig.
 • New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptNew Wave Stripe Taklampa Clear från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. OBSDenna lampa är i munblåst glas och det kan därför förekomma vissa variationer i glasets yta och färg. Pendeln är framställd med lackerad aluminium sockel och glasskärm, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptHarakiri Taklampa Gold/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Brass/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Black/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us
  DesignRasmus Larsson för Design By UsKonceptNew Wave Optic Taklampa Clear är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger: Klar, smoked och rosa glas - de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg.Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Brass/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Black/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Black/Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Army är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Black/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom Molecule Taklampa Brass/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning.Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket.Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm.Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Diamond Cut Taklampa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Diamond Cut Taklampa är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck och är perfekt om du behöver en pendel som skapar mysig belysning. Pendel är perfekt att hänga över matbordet, i en hörna, eller gör en klunga över trappuppgången. Här kan du kombinera färger och storlek som du själv önskar. Så släpp lös fantasin och skapa ett unikt uttrycka i ditt hem. Utöver en bred solfjäder av färger, kan Ballroom taklampan också fås i en klar utgåva med handgjorda facettslipningar och en handmålad guldkant. En ytterst elegant taklampa med en diameter på 20 centimeter. Som sprider ett fantastiskt ljus, 360 grader runt sina omgivningar.Pendeln fås utöver den här versionen i 5 fina färger, army, pink, amber, purple och smoked. Alla lampor levereras med en tygsladd. Ballroom fås i 19 och 33 cm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma förändringar i glaset.
 • Bellis 160 Vägglampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Vägglampa Svart - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Vägglampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Vägglampa Svart har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Vägglampa Svart som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • New Wave Optic Vägglampa Clear - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa Clear - Design By Us
  DesignRasmus Larsson för Design By UsKonceptNew Wave Optic Vägglampa Clear är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger: Klar, smoked och rosa glas - de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg.Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Blindspot Bordslampa Black Marble - Design By Us

  Blindspot Bordslampa Black Marble - Design By Us
 • Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Purple - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Purple - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom The Wall i Purple från Design By Us, är en snygg och dynamisk vägglampa, som är det nyaste tillskotten på stammen i Ballroom serien. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en vägglampa, som skapar en trevlig belysning till den långa gången, eller andra tomma väggar i hemmet. Vägglampan kan fås i två olika storlekar med en höjd på 37 respektive 57 centimeter. Beroende på skärmens färg, kommer vägglampan med en bas i antingen mässing eller svart, där strömbrytaren är placerad. Denna lampan är en perfekt kontrast till de vita väggarna i det skandinaviska hemmet.Vägglampan fås med Messing bas och Purple glasskärm med guldkant eller med svart bas, och smoke glasskärm. Välj mellan 37 cm eller 57 cm bas. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma olikheter i glaset.
 • Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 320 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 320 Taklampa Vit har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 320 Taklampa Vit som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Smoke är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us
  [i]"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US [/i]Ballroom är en munblåst och handmålad gl
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastak
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Blue Sky/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Rosa är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Rose/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Bellis 160 Vägglampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Vägglampa Vit - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Vägglampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Vägglampa Vit har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Vägglampa Vit som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Smoke - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom The Wall i Smoke från Design By Us, är en snygg och dynamisk vägglampa, som är det nyaste tillskotten på stammen i Ballroom serien. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en vägglampa, som skapar en trevlig belysning till den långa gången, eller andra tomma väggar i hemmet. Vägglampan kan fås i två olika storlekar med en höjd på 37 respektive 57 centimeter. Beroende på skärmens färg, kommer vägglampan med en bas i antingen mässing eller svart, där strömbrytaren är placerad. Denna lampan är en perfekt kontrast till de vita väggarna i det skandinaviska hemmet.Vägglampan fås med Messing bas och Purple glasskärm med guldkant eller med svart bas, och smoke glasskärm. Välj mellan 37 cm eller 57 cm bas. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma olikheter i glaset.
 • Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Purple - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Purple - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom The Wall i Purple från Design By Us, är en snygg och dynamisk vägglampa, som är det nyaste tillskotten på stammen i Ballroom serien. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en vägglampa, som skapar en trevlig belysning till den långa gången, eller andra tomma väggar i hemmet. Vägglampan kan fås i två olika storlekar med en höjd på 37 respektive 57 centimeter. Beroende på skärmens färg, kommer vägglampan med en bas i antingen mässing eller svart, där strömbrytaren är placerad. Denna lampan är en perfekt kontrast till de vita väggarna i det skandinaviska hemmet.Vägglampan fås med Messing bas och Purple glasskärm med guldkant eller med svart bas, och smoke glasskärm. Välj mellan 37 cm eller 57 cm bas. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma olikheter i glaset.
 • Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Smoke - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Smoke - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom The Wall i Smoke från Design By Us, är en snygg och dynamisk vägglampa, som är det nyaste tillskotten på stammen i Ballroom serien. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en vägglampa, som skapar en trevlig belysning till den långa gången, eller andra tomma väggar i hemmet. Vägglampan kan fås i två olika storlekar med en höjd på 37 respektive 57 centimeter. Beroende på skärmens färg, kommer vägglampan med en bas i antingen mässing eller svart, där strömbrytaren är placerad. Denna lampan är en perfekt kontrast till de vita väggarna i det skandinaviska hemmet.Vägglampan fås med Messing bas och Purple glasskärm med guldkant eller med svart bas, och smoke glasskärm. Välj mellan 37 cm eller 57 cm bas. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma olikheter i glaset.
 • New Wave Optic Vägglampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa Smoke - Design By Us
  DesignRasmus Larsson för Design By UsKonceptNew Wave Optic Vägglampa Smoke är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger: Klar, smoked och rosa glas - de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg.Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Smoke är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPollish Medium Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ?by US? och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us

  Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us
  [i]"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US [/i]Ballroom är en munblåst och handmålad gl
 • Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us
  [i]"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US [/i]Ballroom är en munblåst och handmålad gl
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Army/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Rose/Gold är precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den v
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  KonceptBallroom Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa.Ballrooom är en populär lampa, som
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Amber/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Purple Rain/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Bordslampa Smoke/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning.Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot.Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us
  DesignRasmus Larsson för Design By UsKonceptNew Wave Optic Taklampa Rose/Gold är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger: Klar, smoked och rosa glas - de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg.Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptAddicted to Us Taklampa Cognac/Brass med remmar i cognacfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett gediget stycke munblåst hantverk med spännande variationer av bubblor som gör varje lampa unik. Som en motvikt till det ?kalla? glaset finns det ?varma? och läckra lädret som styr glaset på plats. Addicted to Us taklampa har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us.
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Taklampa Svart har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Taklampa Svart som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 160 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Taklampa Vit har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Taklampa Vit som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Rosa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Rosa är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Army är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPollish XL Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ?by US? och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Ballroom Diamond Cut Pendellampa - Design By UsDen populära lampserien Ballroom från Design By Us har fått en ny medlem - Ballroom Diamond Cut. Vackert munblåst klarglas som har dekorerats med han
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Svart/Smoke är en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  Bellis 160 Taklampa Svart är designad av innehavaren och designern Rasmus Larsson. Han har utropat sin stora kärlek till denna lampan. Detta har han markerat genom att namnge lampserien efter sin do
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  KonceptBallroom XL Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa.Ballrooom är en populär lampa, s
 • Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Army/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptAddicted to Us Taklampa Svart/Svart med remmar i svartfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett gediget stycke munblåst hantverk med spännande variationer av bubblor som gör varje lampa unik. Som en motvikt till det ?kalla? glaset finns det ?varma? och läckra lädret som styr glaset på plats. Addicted to Us taklampa har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us.
 • Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 320 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 320 Taklampa Svart har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 320 Taklampa Svart som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Rose är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Amber är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom XL Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Decadence Mässing Taklampa - Design By Us

  Decadence Mässing Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptTaklampan Decadence Mässing är inte bara en ordlek. Det är en dekadent sammansmältning av delar från oljelampor som skapar en nonchalant liten lampa som skrattar överensstämmelsen upp i ansiktet. Decadence taklampan mässing har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Decadence som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Alexis Taklampa - Design By Us

  Alexis Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptAlexis taklampa i svart med reflekterande guld på insidan är en viktig pjäs i serien. Här är det tal om en volymbandit som har pondus och fyllnad i kombination med den höga kvalitet som de handgjorda lampskärmarna från Design by Us har. Faktum att de är smidda i Danmark med av blod, svett och tårar skapar också en flexibilitet. Det kan göras olika versioner med insidan gjord av guld, silver eller vitt som har helt olika ljusspridningar. Och då är svart plötsligt inte den enda färgen på utsidan. Det kan också monteras en diffusor så att man inte bländas om den hängs vertikalt. Men kontakta oss för speciella behov och spännande önskemål. Alexis-lampan har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Alexis-lampan at Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPollish XS Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ?by US? och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPollish Medium Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ?by US? och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptPollish XL Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ?by US? och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Ballroom Pendel - Amber/guld[i]"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US [/i]Ballroom är en
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Smoke/Black är precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. D
 • New Wave Optic Vägglampa Rose/Gold - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa Rose/Gold - Design By Us
 • New Wave Optic Vägglampa XL Clear/Silver - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa XL Clear/Silver - Design By Us
 • Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us
  DesignDesign by US KonceptBellis 320 Taklampa Raw framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 320 Taklampa Raw har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 320 Taklampa Raw som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Amber är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Addicted To Us Black - PendelEn cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en [i]modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor[/i]. Det y
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Addicted To Us Brass - PendelEn cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en [i]modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor[/i]. Det y
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Rose/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us
 • Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us

  Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us
  DesignDesign by Us KonceptBallroom Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Army är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Brown/Smoke är en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt
 • Design by Us Mini Vintage Bordslampa

  Design by Us Mini Vintage Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Med Mini Vintage bordslampan har Design by Us verkligen överträffat sig själv i kreativitet och nytänkande. Lampans bas är gjord av franska vaser från 1950- och 1960-talet, så inga av lamporna ä
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Transparant

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Transparant
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att ut
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Lila

  Design by Us Ballroom Bordslampa Lila
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rosa

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rosa
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att ut
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rosa & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us Wanted Vägglampa Guld

  Design by Us Wanted Vägglampa Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Vägglampa från Design by Us. Vägglampan är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker vä
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
 • Wanted Vägglampa - Design By Us

  Wanted Vägglampa - Design By Us
 • Decadence Taklampa Black - Design By Us

  Decadence Taklampa Black - Design By Us
 • Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us
 • Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us
 • Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Amber - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Amber - Design By Us
 • Crazy Flamingo Golvlampa - Design By Us

  Crazy Flamingo Golvlampa - Design By Us
 • Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
 • Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us

  Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us
 • Night Rider Vägglampa Black - Design By Us

  Night Rider Vägglampa Black - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptNight Rider Vägglampa Black är en spännande lampa som kan användas både ute och inne. Design By Us, har tagit den välkända skot-tlampan, vänt runt den och gömt glasskärmen, bakom perforerad aluminium. Resultat är ett vackert och intensivt ljus som kan appliceras precis där du behöver det.Använd lampan vid köksbordet, i badrummet eller som belysning i hallen. Lampan ger en cool look på terrassen eller husets fasad, där den kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den anodiserade aluminiumen får med en finish i antingen mattsvart, lackerad eller rå mässing. (Var medveten om att rå mässing kommer så småningom att patineras och få ett helt unikt uttryck.)Se de tre olika Night Rider-lamporna här
 • Night Rider Vägglampa Lacquered Brass - Design By Us

  Night Rider Vägglampa Lacquered Brass - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptNight Rider Vägglampa Lacquered Brass är en spännande lampa som kan användas både ute och inne. Design By Us, har tagit den välkända skot-tlampan, vänt runt den och gömt glasskärmen, bakom perforerad aluminium. Resultat är ett vackert och intensivt ljus som kan appliceras precis där du behöver det.Använd lampan vid köksbordet, i badrummet eller som belysning i hallen. Lampan ger en cool look på terrassen eller husets fasad, där den kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den anodiserade aluminiumen får med en finish i antingen mattsvart, lackerad eller rå mässing. (Var medveten om att rå mässing kommer så småningom att patineras och få ett helt unikt uttryck.)Se de tre olika Night Rider-lamporna här
 • Night Rider Vägglampa Raw Brass - Design By Us

  Night Rider Vägglampa Raw Brass - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptNight Rider Vägglampa Raw Brass är en spännande lampa som kan användas både ute och inne. Design By Us, har tagit den välkända skot-tlampan, vänt runt den och gömt glasskärmen, bakom perforerad aluminium. Resultat är ett vackert och intensivt ljus som kan appliceras precis där du behöver det.Använd lampan vid köksbordet, i badrummet eller som belysning i hallen. Lampan ger en cool look på terrassen eller husets fasad, där den kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den anodiserade aluminiumen får med en finish i antingen mattsvart, lackerad eller rå mässing. (Var medveten om att rå mässing kommer så småningom att patineras och få ett helt unikt uttryck.)Se de tre olika Night Rider-lamporna här
 • Design By Us Shahin Taklampa

  Design By Us Shahin Taklampa
  Design: Design By UsKoncept:Shahin är en ny och spännande design från Design By Us. Shahin är Design By Us version av en klassisk vit taklampa. Taklampan har tagit de mest populära elementen från belysningsindustrin och blandat dem med en konst
 • Design by Us Wanted Vägglampa Guld

  Design by Us Wanted Vägglampa Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Vägglampa från Design by Us. Vägglampan är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker vä
 • Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Amber - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Amber - Design By Us
 • Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Rose - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Rose - Design By Us
 • Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Smoke - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 57cm Smoke - Design By Us
 • Design by Us Marble Art Taklampa Grå

  Design by Us Marble Art Taklampa Grå
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pr
 • Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Purple - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Purple - Design By Us
 • Harakiri Mini Ljuskrona Black/Opal - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Black/Opal - Design By Us
  KonceptHarakiri Mini Ljuskrona Black/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett sa
 • Harakiri Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us
  KonceptHarakiri Ljuskrona Black/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samura
 • Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us
 • Harakiri Ljuskrona Black/Opal - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Black/Opal - Design By Us
  KonceptHarakiri Ljuskrona Black/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samuraj
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
 • Harakiri Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us
  KonceptHarakiri Ljuskrona Gold/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samurajs
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us
 • Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us
  KonceptHarakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett sa
 • Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Amber/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design by Us Carnival Pendant No.4 Rosa/Grå/Svart/Blå

  Design by Us Carnival Pendant No.4 Rosa/Grå/Svart/Blå
  Design: begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristal
 • Design by Us Marble Art Taklampa Brun

  Design by Us Marble Art Taklampa Brun
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pr
 • Design by Us Marble Art Taklampa Sand

  Design by Us Marble Art Taklampa Sand
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pr
 • Design by Us Marble Art Taklampa Guld

  Design by Us Marble Art Taklampa Guld
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pr
 • Design by Us Carnival Pendant No.1 Blå/Röd/Brons/Transparent

  Design by Us Carnival Pendant No.1 Blå/Röd/Brons/Transparent
  Design: Reflections Cph begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsam
 • Harakiri Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us
  KonceptHarakiri Ljuskrona Gold/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samuraj
 • Design by Us Carnival Pendant No.2 Rose/Green

  Design by Us Carnival Pendant No.2 Rose/Green
  Design:begrepp:Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristallen
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
 • Wanted Vägglampa - Design By Us

  Wanted Vägglampa - Design By Us
 • Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Amber - Design By Us

  Ballroom The Wall Vägglampa 37cm Amber - Design By Us
  DesignDesign By Us KonceptBallroom The Wall i Amber från Design By Us, är en snygg och dynamisk vägglampa, som är det nyaste tillskotten på stammen i Ballroom serien. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en vägglampa, som skapar en trevlig belysning till den långa gången, eller andra tomma väggar i hemmet. Vägglampan kan fås i två olika storlekar med en höjd på 37 respektive 57 centimeter. Beroende på skärmens färg, kommer vägglampan med en bas i antingen mässing eller svart, där strömbrytaren är placerad. Denna lampan är en perfekt kontrast till de vita väggarna i det skandinaviska hemmet.Vägglampan fås med Messing bas och Purple glasskärm med guldkant eller med svart bas, och smoke glasskärm. Välj mellan 37 cm eller 57 cm bas. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma olikheter i glaset.
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us
 • Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Smoke/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Purple Rain/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  DesignDesign By UsKonceptBallroom Golvlampa Blue Sky/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning.Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra.Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet.Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot.Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design by Us Carnival Pendellampa Nr 3 Svart/blå/brun

  Design by Us Carnival Pendellampa Nr 3 Svart/blå/brun
  Design: begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristal
 • New Wave Optic Vägglampa XL Smoke/Silver - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa XL Smoke/Silver - Design By Us
 • New Wave Optic Vägglampa XL Rose/Gold - Design By Us

  New Wave Optic Vägglampa XL Rose/Gold - Design By Us
 • Design by Us Bellis 160 Vägglampa Vit

  Design by Us Bellis 160 Vägglampa Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 vägglampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Bellis 160 Takpendel Vit

  Design by Us Bellis 160 Takpendel Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Mossgrön & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Mossgrön & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Grå

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Grå
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker gråfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Army Grön

  Design by Us Ballroom Golvlampa Army Grön
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen.
 • Design by Us Ballroom Diamond Cut Pendel Klar & Guld

  Design by Us Ballroom Diamond Cut Pendel Klar & Guld
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendlen är tillverkad i klart munblåst glas, som är dekorerat med handgjorda facetter, som ger lampan ett helt unikt uttryck. En delikat och dekorat
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Lila & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Lila & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us Addicted to US Svartlackerad Krom & Svart Läder

  Design by Us Addicted to US Svartlackerad Krom & Svart Läder
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den vackra och dekorativa Addicted to US med svartlackerad krom och svart läder från danska Design by Us. Lampskärmen är handgjord av glas, och den yttersta skärmen är fint rökfärgad medan den i
 • Design by Us Pollish Rökfärgad XL

  Design by Us Pollish Rökfärgad XL
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord i rökfärgat glas vilket gör att den ger ett mörkt intryck, men när den tänds ger den ett bra ljus åt alla håll. En snygg t
 • Design by Us Pollish Transparent Medium

  Design by Us Pollish Transparent Medium
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidi
 • Design by Us Wanted Pendel Guld

  Design by Us Wanted Pendel Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Pendel från Design by Us. Pendeln är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker Pendel som
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Nougat

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Nougat
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker nougatfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjor
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Rosa

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Rosa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker rosafärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord
 • Design by Us Wanted Pendel XS Guld

  Design by Us Wanted Pendel XS Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Pendel från Design by Us. Pendeln är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker Pendel som
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Himmelsblå

  Design by Us Ballroom Bordslampa Himmelsblå
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Rökfärgad

  Design by Us Ballroom Bordslampa Rökfärgad
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us Addicted to US Mässing & Konjak Läder

  Design by Us Addicted to US Mässing & Konjak Läder
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den vackra och dekorativa Addicted to US med mässing- och konjakfärgat läder från danska Design by Us. Lampskärmen är handgjord av glas, och den yttersta skärmen är fint rökfärgad medan den in
 • Design by Us Decadence Takpendel Guld

  Design by Us Decadence Takpendel Guld
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Enkel, elegant och annorlunda takpendel från danska Design by Us. Lampan drar till sig uppmärksamhet med sin helt unika stil. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och
 • Design by Us Alexis Takpendel

  Design by Us Alexis Takpendel
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Klassisk lampa som urskiljer sig med sin storlek. Svart tygskärm med guldfinish på insidan. Observera att denna lampa , på grund av sin storlek, inte kan levereras utan måste hämtas i våra lokaler
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rökfärgad & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rökfärgad & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us Decadence Takpendel Svart

  Design by Us Decadence Takpendel Svart
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Enkel, elegant och annorlunda takpendel från danska Design by Us. Lampan drar till sig uppmärksamhet med sin helt unika stil. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rosa Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Rosa Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Army Grön

  Design by Us Ballroom Bordslampa Army Grön
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us Bordslampa Bellis Vit

  Design by Us Bordslampa Bellis Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 bordslampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Pollish Rökfärgad Medium

  Design by Us Pollish Rökfärgad Medium
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord i rökfärgat glas vilket gör att den ger ett mörkt intryck, men när den tänds ger den ett bra ljus åt alla håll. En snygg t
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Lila

  Design by Us Ballroom Golvlampa Lila
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen.
 • Design by Us Pollish Transparent XL

  Design by Us Pollish Transparent XL
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidi
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Svart

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rökfärgad Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rökfärgad Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Bellis 160 Vägglampa Svart

  Design by Us Bellis 160 Vägglampa Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 vägglampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Rå

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Rå
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Bärnsten

  Design by Us Ballroom Bordslampa Bärnsten
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som sk
 • Design by Us Black Sheik Bordslampa

  Design by Us Black Sheik Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Black Sheik är en elegant bordslampa från populära Design by Us. Lampan har en svart högglansyta samt svart skärm och silver inuti.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Sheik Arab Bordslampa

  Design by Us Sheik Arab Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Med lanseringen av Sheik Arab har Design by Us satt historien i fokus och nu kan alla få en del av historien med hem. I produktionen av lampan används delar från gamla oljelampor i mässing. Vit tygs
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rökfärgad

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rökfärgad
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att ut
 • Design by Us Ballroom Pendel Lila Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Lila Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendlen är tillverkad i Lila glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekora
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Ballroom Pendel Grön Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Grön Mindre
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat organisk pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön st
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Bärnsten

  Design by Us Ballroom Golvlampa Bärnsten
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen.
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och
 • Design by Us Pollish Transparent XS

  Design by Us Pollish Transparent XS
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidi
 • Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat organisk pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön st
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Vit

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Golvlampa Rosa & Guld
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen.
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Blå

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Blå
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker blåfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Himmelsblå

  Design by Us Ballroom Golvlampa Himmelsblå
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen.
 • Design by Us Bordslampa Bellis Svart

  Design by Us Bordslampa Bellis Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 bordslampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Bellis 160 Takpendel Svart

  Design by Us Bellis 160 Takpendel Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.