Design By Us lampor

 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Svart/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us

  Sheik Arab Bordslampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Sheik Arab Bordslampa är med sin Vit skugga belagt i Guld på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Rosa - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Rosa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Punk DeLuxe Bordslampa Rosa har en ?nonchalant? kropp av guld som är gjord av handmålat, munblåst glas vilket är en spännande syn i dessa tider&hellip:
 • New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Clear - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Clear från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Bordslampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Smoke är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Smoke från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Brown/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Gold/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Ball On Top Bordslampa - Design By Us

  Ball On Top Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ball On Top från Design By Us, är en snygg och rolig bordslampa med en grön glaskula på toppen, som ger ett annorlunda uttryck, som kommer vara det självklara&hellip:
 • Black Sheik Bordslampa - Design By Us

  Black Sheik Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Black Sheik Bordslampa är med sin Svart skugga belagt i Silver på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Army - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Bordslampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Bordslampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Opal - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Svart/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Blender Bordslampa - Design By Us

  Blender Bordslampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Blender Bordslampa från Design By Us, är en helt unik och dynamisk lampa, som förtjänar en speciell och synlig placering i hemmet. Blender har ett rått,&hellip:
 • Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Gold/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Clear - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Clear är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Diamond Cut Taklampa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Diamond&hellip:
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker lila
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Army/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Army/Black som passar in i just din inredning. Den
 • Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastak
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastak
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att&hellip:
 • Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den va
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Purple Rain/Gold som passar in i just din inr
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Rose/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Smoke - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish Medium Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan&hellip:
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Ballroom Diamond Cut Pendellampa - Design By Us Den populära lampserien Ballroom från Design By Us har fått en ny medlem - Ballroom Diamond Cut. Vackert munblåst klarglas som har dekorerats med ha
 • Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Svart/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Svart/Smokeär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt l
 • Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us
  Pollish Medium Smoke Taklampaär en utav de äldsta och finaste lamporna från Design By Us. Pollish har verkligen fokuserat på detaljerna, handmålat och mundblåst glas. Det mundblåsta glaset ger
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Blue Sky/Gold som passar in i just din inredning
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Army/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den va
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa, so
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Amber/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det,&hellip:
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Smoke/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att&hellip:
 • New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Rose/Gold är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket&hellip:
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass med remmar i cognacfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Rosa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Army - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XS Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XS Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XL Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Vit - Design By Us
  Bellis 160 Taklampa Vitär designad av innehavaren och designern Rasmus Larsson. Han har utropat sin stora kärlek till denna lampan. Detta har han markerat genom att namnge lampserien efter sin dotte
 • Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Clear Taklampa - Design By Us
  Pollish XL Clear Taklampaär en utav de äldsta och finaste lamporna från Design By Us. Pollish har verkligen fokuserat på detaljerna, handmålat och mundblåst glas. Det mundblåsta glaset ger takl
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker l
 • Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 160 Taklampa Svart - Design By Us
  Bellis 160 Taklampa Svartär designad av innehavaren och designern Rasmus Larsson. Han har utropat sin stora kärlek till denna lampan. Detta har han markerat genom att namnge lampserien efter sin dot
 • Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Taklampa Gold/Opal - Design By Us
  Harakiri Taklampa Gold/Opalär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt lju
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa,
 • Design by Us Wanted Vägglampa Guld

  Design by Us Wanted Vägglampa Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Vägglampa från Design by Us. Vägglampan är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker vägglampa som du kan installera i ditt moderna eller klassiska hem. Oavsett hur du har designat ditt hem, kan du vara säker på att den önskade vägglampan är en säker dekoration av din interiör. Lampan finns endast i belagd järn och kan också fås som pendel.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Army/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Svart/Svart med remmar i svartfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett&hellip:
 • Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Svart - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Rose&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa&hellip:
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom&hellip:
 • Decadence Mässing Taklampa - Design By Us

  Decadence Mässing Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Taklampan Decadence Mässing är inte bara en ordlek. Det är en dekadent sammansmältning av delar från oljelampor som skapar en nonchalant liten lampa&hellip:
 • Alexis Taklampa - Design By Us

  Alexis Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Alexis taklampa i svart med reflekterande guld på insidan är en viktig pjäs i serien. Här är det tal om en volymbandit som har pondus och fyllnad i&hellip:
 • Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish Medium Smoke Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish Medium Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan&hellip:
 • Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us

  Pollish XL Smoke Taklampa - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XL Smoke Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats&hellip:
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Addicted To Us Black - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det ytterst
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Rose/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblå
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Addicted To Us Brass - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det ytterst
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Ballroom Pendel - Amber/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblå
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Smoke/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. De
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den vack
 • Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us

  Bellis 320 Taklampa Raw - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 320 Taklampa Raw framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen&hellip:
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa&hellip:
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rosa & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Rose/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Transparant

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Transparant
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att uttrycket blir både elegant och spännande. Häng den vid sidan av soffan och låt den pryda vardagsrummet eller använd den till att pynta upp sovrummet. New Wave Optic Vägglampa finns i rosa, rökfärg och transparant. Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us New Wave Optic Vägglampa Transparent

  Design by Us New Wave Optic Vägglampa Transparent
 • Design by Us Pollish Transparent XS

  Design by Us Pollish Transparent XS
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidigt som den är funktionell. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
  Design Design By Us Wanted XS Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt&hellip:
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
  Design Design By Us Wanted Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt&hellip:
 • Nutty XL Taklampa Brown/Chrome - Design By Us

  Nutty XL Taklampa Brown/Chrome - Design By Us
 • Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us

  Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Army&hellip:
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  "We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblåst och handmålad glaspendel
 • Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us
  Koncept Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett sa
 • Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us

  Harakiri Taklampa Brown/Smoke - Design By Us
  Harakiri Taklampa Brown/Smokeär en estetisk taklampa som är inspirerad från Asien. Det vackra glaset har struktur och fullförs av en enkel topp i borstad metall. En taklampa som skapar ett mjukt l
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Black Edition lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rum
 • Wanted Vägglampa - Design By Us

  Wanted Vägglampa - Design By Us
  Koncept Wanted Vägglampa är en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar ru
 • Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den&hellip:
 • Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den&hellip:
 • Shahin Bordslampa - Design By Us

  Shahin Bordslampa - Design By Us
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Mossgrön & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Mossgrön & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Mini Vintage Bordslampa

  Design by Us Mini Vintage Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Med Mini Vintage bordslampan har Design by Us verkligen överträffat sig själv i kreativitet och nytänkande. Lampans bas är gjord av franska vaser från 1950- och 1960-talet, så inga av lamporna är likadana. Till de som vill ha en helt unik lampa.Obervera att denna lampa, på grund av sin storlek, inte kan levereras utan måste hämtas från våra lokaler på Strandlodsvej 11b. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rökfärgad & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Rökfärgad & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us New Wave Optic Vägglampa Rosa

  Design by Us New Wave Optic Vägglampa Rosa
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Lila

  Design by Us Ballroom Bordslampa Lila
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rosa

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rosa
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att uttrycket blir både elegant och spännande. Häng den vid sidan av soffan och låt den pryda vardagsrummet eller använd den till att pynta upp sovrummet. New Wave Optic Vägglampa finns i rosa, rökfärg och transparant. Få mer inspiration här: www.design-by-us.com
 • Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rökfärgad

  Design by Us New Wave Optic XL Vägglampa Rökfärgad
  Design: Design by UsKoncept:Letar du efter något helt speciellt? Design By Us nya Optic Vägglampa är ett enastående hantverk och avger ett fantastiskt ljus. Lampan är nämligen kreerad i munblåst glas med en handmålad kant, vilket gör att uttrycket blir både elegant och spännande. Häng den vid sidan av soffan och låt den pryda vardagsrummet eller använd den till att pynta upp sovrummet. New Wave Optic Vägglampa finns i rosa, rökfärg och transparant. Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Decadence Taklampa Black - Design By Us

  Decadence Taklampa Black - Design By Us
 • Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning&hellip:
 • Crazy Flamingo Golvlampa - Design By Us

  Crazy Flamingo Golvlampa - Design By Us
  Design Design By Us Crazy Flamingo Golvlampa lever 100% upp till sitt namn. Den iögonfallande guldmålade metallflamingon som tornar upp sig på en bas av svart marmor, medan den enorma svarta lampskärmen,&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning&hellip:
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Black Edition exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning&hellip:
 • Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us

  Blindspot Bordslampa Brown Marble - Design By Us
  Design Design By Us Blindsport Brown Marble, med sin 25 centimeter höga höjd, står diskret på antingen bordet eller bokhyllan, och först när den fristående glödlampan tänds kommer den charmiga&hellip:
 • Design By Us Shahin Taklampa

  Design By Us Shahin Taklampa
  Design: Design By UsKoncept:Shahin är en ny och spännande design från Design By Us. Shahin är Design By Us version av en klassisk vit taklampa. Taklampan har tagit de mest populära elementen från belysningsindustrin och blandat dem med en konstruktion skapad av glas och mässing. Taklampan består av en bas av blank mässing och en skärm av klarglas och vackert, vitt opalglas. Dess lätta och feminina uttryck passar rätt in i dagens trender och kommer utan tvekan att sticka ut vart du än använder den. Taklampan kräver 3 x E14-lampor och Design By Us rekommenderar att deras glödlampa används som ljuskälla.
 • Design by Us Wanted Vägglampa Guld

  Design by Us Wanted Vägglampa Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Vägglampa från Design by Us. Vägglampan är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker vägglampa som du kan installera i ditt moderna eller klassiska hem. Oavsett hur du har designat ditt hem, kan du vara säker på att den önskade vägglampan är en säker dekoration av din interiör. Lampan finns endast i belagd järn och kan också fås som pendel.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Marble Art Taklampa Grå

  Design by Us Marble Art Taklampa Grå
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pryda hemmet ensam i ett hörn, men fungerar också bra tillsammans eller i rad över en bar. Marble Art Taklampa finns i brunt, guld, sand och grått, som du hittar i kategorin Design By Us.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Harakiri Mini Ljuskrona Black/Opal - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Black/Opal - Design By Us
  Koncept Harakiri Mini Ljuskrona Black/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett s
 • Harakiri Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us
  Koncept Harakiri Ljuskrona Black/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samur
 • Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Grey Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet
 • Harakiri Ljuskrona Black/Opal - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Black/Opal - Design By Us
  Koncept Harakiri Ljuskrona Black/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samura
 • Wanted Taklampa - Design By Us

  Wanted Taklampa - Design By Us
  Koncept Wanted Taklampaär en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar rumme
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
  Koncept Wanted XS Taklampaär en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar ru
 • Harakiri Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Gold/Opal - Design By Us
  Koncept Harakiri Ljuskrona Gold/Opal skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samuraj
 • Harakiri Mini Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Black/Smoke - Design By Us
  Koncept Harakiri Mini Ljuskrona Black/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett
 • Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us
  Koncept Harakiri Mini Ljuskrona Gold/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett s
 • Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Amber/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Design by Us Carnival Pendant No.4 Rosa/Grå/Svart/Blå

  Design by Us Carnival Pendant No.4 Rosa/Grå/Svart/Blå
  Design: begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristallen ger en vacker och trevlig belysning. Med sin speciella design kan pendeln leva upp ett helt rum, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Carnival pendellampa finns i flera olika färger, som du hittar i vår övergripande Design By Us kategori. I samma serie finns det också en brödlampa. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Marble Art Taklampa Brun

  Design by Us Marble Art Taklampa Brun
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pryda hemmet ensam i ett hörn, men fungerar också bra tillsammans eller i rad över en bar. Marble Art Taklampa finns i brunt, guld, sand och grått, som du hittar i kategorin Design By Us.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Marble Art Taklampa Sand

  Design by Us Marble Art Taklampa Sand
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pryda hemmet ensam i ett hörn, men fungerar också bra tillsammans eller i rad över en bar. Marble Art Taklampa finns i brunt, guld, sand och grått, som du hittar i kategorin Design By Us.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Marble Art Taklampa Guld

  Design by Us Marble Art Taklampa Guld
  Design:Koncept:Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us. Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pryda hemmet ensam i ett hörn, men fungerar också bra tillsammans eller i rad över en bar. Marble Art Taklampa finns i brunt, guld, sand och grått, som du hittar i kategorin Design By Us.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Carnival Pendant No.1 Blå/Röd/Brons/Transparent

  Design by Us Carnival Pendant No.1 Blå/Röd/Brons/Transparent
  Design: Reflections Cph begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristallen ger en vacker och trevlig belysning. Med sin speciella design kan pendeln leva upp ett helt rum, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Carnival pendellampa finns i flera olika färger, som du hittar i vår övergripande Design By Us kategori. I samma serie finns det också en brödlampa. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Harakiri Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us

  Harakiri Ljuskrona Gold/Smoke - Design By Us
  Koncept Harakiri Ljuskrona Gold/Smoke skapar verkligen blickfång och en wow-effekt i inredningen. Bakom den står det danska märket Design By Us, som har designat ljuskronan inspirerad av ett samura
 • Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet
 • Design by Us Carnival Pendant No.2 Rose/Green

  Design by Us Carnival Pendant No.2 Rose/Green
  Design:begrepp:Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristallen ger en vacker och trevlig belysning. Med sin speciella design kan pendeln leva upp ett helt rum, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Carnival pendellampa finns i flera olika färger, som du hittar i vår övergripande Design By Us kategori. I samma serie finns det också en brödlampa.
 • Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rumm
 • Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Army/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Army/Black som passar in i just din inredning. Den va
 • Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Smoke/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. Den
 • Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Smoke/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan,&hellip:
 • Design by Us Carnival Pendellampa Nr 3 Svart/blå/brun

  Design by Us Carnival Pendellampa Nr 3 Svart/blå/brun
  Design: begrepp: Carnival är en unik pendellampa från Design By Us skapad i ett fantastiskt samarbete med Reflections Cph. Hängen består av finskuren kristall, vilket ger en helt annan look. De noggrant utvalda färgerna tillsammans med kristallen ger en vacker och trevlig belysning. Med sin speciella design kan pendeln leva upp ett helt rum, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Carnival pendellampa finns i flera olika färger, som du hittar i vår övergripande Design By Us kategori. I samma serie finns det också en brödlampa. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Decadence Taklampa Black - Design By Us

  Decadence Taklampa Black - Design By Us
  Koncept Decadence Taklampa Blackär en enkel och otroligt dekorativ taklampa från Danish Design By Us. Taklampan har tillräckligt med detaljer som ger lampan ett ljust och elegant utseende och ger e
 • Design by Us Bellis 160 Vägglampa Vit

  Design by Us Bellis 160 Vägglampa Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 vägglampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Bellis 160 Takpendel Vit

  Design by Us Bellis 160 Takpendel Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Grå

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Grå
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker gråfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord av tyg med spegelfolie på insidan av skärmen. PUNK DeLuxe bordslampan är en vacker dekorationslampa samtidigt som den avger ett fint ljus.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Army Grön

  Design by Us Ballroom Golvlampa Army Grön
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Diamond Cut Pendel Klar & Guld

  Design by Us Ballroom Diamond Cut Pendel Klar & Guld
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendlen är tillverkad i klart munblåst glas, som är dekorerat med handgjorda facetter, som ger lampan ett helt unikt uttryck. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Lila & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Lila & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Addicted to US Svartlackerad Krom & Svart Läder

  Design by Us Addicted to US Svartlackerad Krom & Svart Läder
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den vackra och dekorativa Addicted to US med svartlackerad krom och svart läder från danska Design by Us. Lampskärmen är handgjord av glas, och den yttersta skärmen är fint rökfärgad medan den innersta glasskärmen är transparent. Addicted to US avger ett mysigt ljus samtidigt som den är rigtigt dekorativ att se på. Lampan finns i tre olika varianter: mässing med konjakfärgad läderupphäng, krom med svart läderupphäng och svartlackerad krom med svart läderupphäng.Hitta med inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Pollish Rökfärgad XL

  Design by Us Pollish Rökfärgad XL
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord i rökfärgat glas vilket gör att den ger ett mörkt intryck, men när den tänds ger den ett bra ljus åt alla håll. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning, samtidigt som den är funktionell. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Pollish Transparent Medium

  Design by Us Pollish Transparent Medium
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidigt som den är funktionell. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Wanted Pendel Guld

  Design by Us Wanted Pendel Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Pendel från Design by Us. Pendeln är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker Pendel som du kan installera i ditt moderna eller klassiska hem. Oavsett hur du har designat ditt hem, kan du vara säker på att den önskade pendeln är en säker dekoration av din interiör. Lampan finns endast i belagd järn och kan också fås som vägglampa.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Guld

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Guld
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Nougat

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Nougat
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker nougatfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord av tyg med spegelfolie på insidan av skärmen. PUNK DeLuxe bordslampan är en vacker dekorationslampa samtidigt som den avger ett fint ljus.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Rosa

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Rosa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker rosafärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord av tyg med spegelfolie på insidan av skärmen. PUNK DeLuxe bordslampan är en vacker dekorationslampa samtidigt som den avger ett fint ljus.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Wanted Pendel XS Guld

  Design by Us Wanted Pendel XS Guld
  Design: Design by UsKoncept:Wanted är en unik Pendel från Design by Us. Pendeln är ett av Design by Us helt nyankommna nicheprodukter. Namnet Wanted är självförklarande, och produktet lever också väl upp till sitt namn. En vacker Pendel som du kan installera i ditt moderna eller klassiska hem. Oavsett hur du har designat ditt hem, kan du vara säker på att den önskade pendeln är en säker dekoration av din interiör. Lampan finns endast i belagd järn och kan också fås som vägglampa.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Himmelsblå

  Design by Us Ballroom Bordslampa Himmelsblå
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Rökfärgad

  Design by Us Ballroom Bordslampa Rökfärgad
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Addicted to US Mässing & Konjak Läder

  Design by Us Addicted to US Mässing & Konjak Läder
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den vackra och dekorativa Addicted to US med mässing- och konjakfärgat läder från danska Design by Us. Lampskärmen är handgjord av glas, och den yttersta skärmen är fint rökfärgad medan den innersta glasskärmen är transparent. Addicted to US avger ett mysigt ljus samtidigt som den är rigtigt dekorativ att se på. Lampan finns i tre olika varianter: mässing med konjakfärgad läderupphäng, krom med svart läderupphäng och svartlackerad krom med svart läderupphäng.Hitta med inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Decadence Takpendel Guld

  Design by Us Decadence Takpendel Guld
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Enkel, elegant och annorlunda takpendel från danska Design by Us. Lampan drar till sig uppmärksamhet med sin helt unika stil. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Alexis Takpendel

  Design by Us Alexis Takpendel
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Klassisk lampa som urskiljer sig med sin storlek. Svart tygskärm med guldfinish på insidan. Observera att denna lampa , på grund av sin storlek, inte kan levereras utan måste hämtas i våra lokaler på Strandlodsvej 11b. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Decadence Takpendel Svart

  Design by Us Decadence Takpendel Svart
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Enkel, elegant och annorlunda takpendel från danska Design by Us. Lampan drar till sig uppmärksamhet med sin helt unika stil. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rosa Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Rosa Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här: Design-By-Us Officielle hjemmeside
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Army Grön

  Design by Us Ballroom Bordslampa Army Grön
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bordslampa Bellis Vit

  Design by Us Bordslampa Bellis Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 bordslampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Pollish Rökfärgad Medium

  Design by Us Pollish Rökfärgad Medium
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord i rökfärgat glas vilket gör att den ger ett mörkt intryck, men när den tänds ger den ett bra ljus åt alla håll. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning, samtidigt som den är funktionell. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Lila

  Design by Us Ballroom Golvlampa Lila
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Pollish Transparent XL

  Design by Us Pollish Transparent XL
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Pollish är en snygg takpendel från Design by Us. Takpendeln är gjord av klart glas vilket gör att den ger ett bra ljus åt alla sidor. En snygg takpendel till dekoration som skapar stämning samtidigt som den är funktionell. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Svart

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rökfärgad Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rökfärgad Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bellis 160 Vägglampa Svart

  Design by Us Bellis 160 Vägglampa Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 vägglampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Rå

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Rå
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Bärnsten

  Design by Us Ballroom Bordslampa Bärnsten
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us. Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Svart

  Design by Us Ballroom Molecule Taklampa Bärnsten & Svart
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom Molecule är en delikat organisk Taklampa från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ Taklampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Black Sheik Bordslampa

  Design by Us Black Sheik Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Black Sheik är en elegant bordslampa från populära Design by Us. Lampan har en svart högglansyta samt svart skärm och silver inuti.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Sheik Bordslampa

  Design by Us Sheik Bordslampa
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Med lanseringen av Sheik Arab har Design by Us satt historien i fokus och nu kan alla få en del av historien med hem. I produktionen av lampan används delar från gamla oljelampor i mässing. Vit tygskärm med guldfinish på insidan. Sheik Arab är 1 meter hög och kan därmed även användas som golvlampa. Observera att denna lampa , på grund av sin storlek, inte kan levereras utan måste hämtas i våra lokaler på Strandlodsvej 11b. Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Lila Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Lila Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendlen är tillverkad i Lila glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Mossgrön Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Grön Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Grön Mindre
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat organisk pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Bärnsten

  Design by Us Ballroom Golvlampa Bärnsten
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Rökfärgad Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor
  Design: Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat organisk pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bellis 320 Takpendel Vit

  Design by Us Bellis 320 Takpendel Vit
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Golvlampa Rosa & Guld
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Blå

  Design by Us PUNK DeLuxe Bordslampa Blå
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Den populära och vackra PUNK DeLuxe bordslampa med guldfot och vacker blåfärgad lampskärm från Design by Us. Lampfoten är gjord av glas och sedan målad för hand medan lampskärmen är handgjord av tyg med spegelfolie på insidan av skärmen. PUNK DeLuxe bordslampan är en vacker dekorationslampa samtidigt som den avger ett fint ljus.Hitta mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Stor

  Design by Us Ballroom Vägglampa Rose Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Golvlampa Himmelsblå

  Design by Us Ballroom Golvlampa Himmelsblå
  Design: Rasmus Larsson for Design by UsKoncept:Ballroom är en läcker Golvlampa fra Design by Us. Golvlampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska golvlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Bordslampa Bellis Svart

  Design by Us Bordslampa Bellis Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 bordslampan ger rummet personlighet med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Bellis 160 Takpendel Svart

  Design by Us Bellis 160 Takpendel Svart
  Design: Design by UsKoncept:Bellis 320 takpendeln pryder rummet den hänger i med sin behagliga och lite udda design. Lampan är tillverkad i aluminium och är perforerad i botten.
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Bärnsten Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Mindre

  Design by Us Ballroom Vägglampa Lila Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat vägglampa från Design by Us. Vägglampan är tillverkad av handblåst glas. En delikat Vägglampa som skapar skön stämning, men som samtidigt är funktionell. Lampan finns i två storlekar. Observera att vägglampan skal monteras direkt på väggen . Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Rosa Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Rosa Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell. Ballroom pendel serien finns också i flera olika färger och storlekar, som du hittar i vår övergripande Design By Us-kategori, under Producenter.Få mer inspiration här www.design-by-us.com
 • Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Stor
  Design: Rasmus Larsson för Design by UsKoncept:Ballroom är en delikat pendel från Design by Us. Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.Få mer inspiration här www.design-by-us.com