Design By Us lampor

 • Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke

  Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Smoke är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning. Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket. Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Design By Us - Sheik Arab Bordslampa Vit

  Design By Us - Sheik Arab Bordslampa Vit
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Sheik Arab Bordslampa är med sin Vit skugga belagt i Guld på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från delar av oljelampor, är det en lampa som ger liv och lyx i hemmet. Om du är på utkik efter en lampa, som skiljer sig från andra, och inte syns i alla hem, så kan det här vara samlingen för dig.
 • Design By Us - Harakiri Taklampa Gold/Smoke

  Design By Us - Harakiri Taklampa Gold/Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Gold/Smoke från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Design By Us - New Wave Stripe Taklampa Clear

  Design By Us - New Wave Stripe Taklampa Clear
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Clear från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. OBS Denna lampa är i munblåst glas och det kan därför förekomma vissa variationer i glasets yta och färg. Pendeln är framställd med lackerad aluminium sockel och glasskärm, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Black/Army

  Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Black/Army
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Black/Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Black/Army är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning. Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket. Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Rosa

  Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Rosa
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Punk DeLuxe Bordslampa Rosa har en ”nonchalant” kropp av guld som är gjord av handmålat, munblåst glas vilket är en spännande syn i dessa tider av massproduktion. En elegant och festlig sak som toppas med en handgjord rosa lampskärm som har en beläggning med guld på insidan som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. Punk DELUXE har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Punk deluxe som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan. Om du är på utkik efter en lampa som skiljer sig från andra och inte finns i alla hem, så kan det här vara den perfekta samlingen för dig.
 • Design By Us - New Wave Optic Taklampa Smoke

  Design By Us - New Wave Optic Taklampa Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Smoke är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger; Klar, smoked och rosa glas – de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg. Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Design By Us - New Wave Stripe Taklampa Smoke

  Design By Us - New Wave Stripe Taklampa Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Stripe Taklampa Smoke från Design By Us, är en snygg och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. OBS Denna lampa är i munblåst glas och det kan därför förekomma vissa variationer i glasets yta och färg. Pendeln är framställd med lackerad aluminium sockel och glasskärm, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Design By Us - Ball On Top Bordslampa

  Design By Us - Ball On Top Bordslampa
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ball On Top från Design By Us, är en snygg och rolig bordslampa med en grön glaskula på toppen, som ger ett annorlunda uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en lampa, som skapar uppmärksamhet och en trevlig belysning. Bordslampan är framställd med guldfärgad fog och skärm och den får ett extra lyft från den fina glasskärmen, som tillsammans med formen fulländar lampans design.
 • Design By Us - Black Sheik Bordslampa

  Design By Us - Black Sheik Bordslampa
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Black Sheik Bordslampa är med sin Svart skugga belagt i Silver på innersidan, gör verkligen den här lampan vacker och speciell. Med en bas som är gjord från delar av oljelampor, är det en lampa som ger liv och lyx i hemmet. Om du är på utkik efter en lampa, som skiljer sig från andra, och inte syns i alla hem, så kan det här vara samlingen för dig.
 • Design By Us - Harakiri Taklampa Svart/Opal

  Design By Us - Harakiri Taklampa Svart/Opal
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Harakiri Taklampa Svart/Opal från Design By Us, är en elegant och genomförd serie, med ett retro uttryck, som kommer vara det självklara valet, om du saknar en pendel, som skapar en trevlig belysning. Pendeln är framställd med belagd aluminium sockel, svart tygsladd och glasskärm, som tillsammans med form fulländar lampans design.
 • Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple

  Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Purple är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning. Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket. Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Design By Us - New Wave Optic Taklampa Clear

  Design By Us - New Wave Optic Taklampa Clear
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Clear är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger; Klar, smoked och rosa glas – de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg. Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose

  Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Rose är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning. Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket. Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber

  Design By Us - Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck, som kommer vara det upplagda valet, om du saknar en taklampa, som skapar en trevlig belysning. Plafonden är perfekt till att ha hängande i entrén, vardagsrummet eller bara ett ställe där du önskar vacker belysning. Med 5 ljuskällor kombinerat i en lampa, finns det möjlighet för en riktigt bra rumsbelysning med den eleganta och snygga Ballroom Molecule. Taklampan kan fås i antingen svart eller mässingsfärgad bas, beroende på skärmens färg. Den passar perfekt i hallen, ovanför matbordet eller i köket. Plafonden finns i 5 snygga färger: army, pink, amber, purple rain eller smoked och med svart eller mässing arm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma skillnader i glaset.
 • Design By Us - Ballroom Diamond Cut Taklampa

  Design By Us - Ballroom Diamond Cut Taklampa
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Diamond Cut Taklampa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Diamond Cut Taklampa är dessutom handmålad. Ballroom har ett elegant uttryck och är perfekt om du behöver en pendel som skapar mysig belysning. Pendel är perfekt att hänga över matbordet, i en hörna, eller gör en klunga över trappuppgången. Här kan du kombinera färger och storlek som du själv önskar. Så släpp lös fantasin och skapa ett unikt uttrycka i ditt hem. Utöver en bred solfjäder av färger, kan Ballroom taklampan också fås i en klar utgåva med handgjorda facettslipningar och en handmålad guldkant. En ytterst elegant taklampa med en diameter på 20 centimeter. Som sprider ett fantastiskt ljus, 360 grader runt sina omgivningar. Pendeln fås utöver den här versionen i 5 fina färger, army, pink, amber, purple och smoked. Alla lampor levereras med en tygsladd. Ballroom fås i 19 och 33 cm. Var uppmärksam på att glasskärmen är munblåst, så det kan förekomma förändringar i glaset.
 • Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker lila färg. Dessutom har pendeln svart tygsladd och guldfin
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Smoke

  Design By Us - Ballroom Taklampa Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Smoke är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Army/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Army/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Army/Black som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Blue Sky

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Blue Sky
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Rosa är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Stripe Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastaklampor och vägglampor av vågformat glas. Lamporna ger ett m
 • New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us

  New Wave Optic Taklampa Smoke - Design By Us
  Waves betyder vågor och får alla att drömma sig ut mot kusten där vågorna tyst slår in mot land. För Design By Us betyder Waves så mycket mer. The New Gate-serien består av tre vackra glastaklampor och vägglampor av vågformat glas. Lamporna ger ett m
 • Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av la
 • Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Purple Rain/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Purple Rain/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Rose/Gold

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Rose/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Rose/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Smoke

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Smoke
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Smoke från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Smoke är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Pollish Medium Clear Taklampa

  Design By Us - Pollish Medium Clear Taklampa
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish Medium Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ”by US” och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us

  Ballroom Diamond Cut Taklampa - Design By Us
  Ballroom Diamond Cut Pendellampa - Design By Us Den populära lampserien Ballroom från Design By Us har fått en ny medlem - Ballroom Diamond Cut. Vackert munblåst klarglas som har dekorerats med handgjorda fasetter. Upphängning och kant i guld som kom
 • Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av la
 • Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Blue Sky/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Blue Sky/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delar
 • Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa, som direkt skapar en trevlig atmosfär. Glaset är munblåst
 • Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Amber/Gold - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Amber/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Amber/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Army/Black

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Army/Black
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Army/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Amber/Gold

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Amber/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Amber/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Purple Rain/Gold är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Bordslampa Smoke/Black

  Design By Us - Ballroom Bordslampa Smoke/Black
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Bordslampa Smoke/Black är precis så skön och fantastisk som de mycket eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör det, att hitta just precis den bordslampa, som passar in i din inredning. Foten har de samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serien är munblåsta, och har därefter fått påfört handmålade detaljer. Bra utförande på både skärm och fot. Med tillskottet av bordslampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - New Wave Optic Taklampa Rose/Gold

  Design By Us - New Wave Optic Taklampa Rose/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept New Wave Optic Taklampa Rose/Gold är en helt unik design som ger ett mycket spännande och vackert ljus. Den munblåsta glasskärmen är vågformad, vilket ger lampan ett ytterst elegant uttryck. När lampan är tänd, strålar det vågiga glaset ut ett vackert spel mellan ljus och skuggor i rummet. Lampan är tillgänglig både som pendel- eller vägglampa i två olika storlekar. Pendeln strålar ut ett stämningsfullt mönster i sin omgivning, medan vägglampan strålar ut sitt ljus upp på väggen, 360 grader runtomkring lampans skärm. New Wave Optic fås i tre olika färger; Klar, smoked och rosa glas – de stilfulla lamporna passar in enkelt i det moderna hemmet oavsett inredningsstil. Notera. På grund av att glaset är munblåst kan det förekomma variationer i glasets yta och färg. Se hela den fantastiska serien New Wave optic här.
 • Design By Us - Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass

  Design By Us - Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass med remmar i cognacfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett gediget stycke munblåst hantverk med spännande variationer av bubblor som gör varje lampa unik. Som en motvikt till det ”kalla” glaset finns det ”varma” och läckra lädret som styr glaset på plats. Addicted to Us taklampa har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us.
 • Design By Us - Bellis 160 Taklampa Svart

  Design By Us - Bellis 160 Taklampa Svart
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Svart framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Taklampa Svart har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Taklampa Svart som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Bellis 160 Taklampa Vit

  Design By Us - Bellis 160 Taklampa Vit
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Bellis 160 Taklampa Vit framstår som en spännande metallklocka som är upphängd och klar att ringa in ljuset. Både aluminium-lampkroppen och lampskärmen är målade i svart och som är monterad med en matchande svart tygsladd. Bellis 160 Taklampa Vit har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Bellis 160 Taklampa Vit som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Rosa

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Rosa
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Rosa från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Rosa är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Army

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Army
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Army är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Pollish XS Clear Taklampa

  Design By Us - Pollish XS Clear Taklampa
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Koncept Pollish XS Clear Taklampa med kromad topp har tagit glaset från Ballroom och härligheterna från Sheik Arab och Punk DeLuxe. Hela rasket har sedan slungats runt i en design-mixer tillsammans med lite ”by US” och voila så har en unik, polerad bandit fötts. Munblåsta och handmålade, bättre än så blir det inte. Räkna därför med att det kan förekomma små variationer och en del bubblor i glaset. Det är det som vi kallar för charm, och exklusivitet. Polish taklampor har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Polish taklampor som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Purple Rain - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Purple Rain/guld Design by Us har med Ballroom Pendlen skapat en nytänkande variant av en klassisk glaspendel. Pendeln är tillverkad av munblåst och handmålat glas i en vacker lila färg. Dessutom har pendeln svart tygsladd och guld
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Blue Sky

  Design By Us - Ballroom Taklampa Blue Sky
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Blue Sky från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Blue Sky - Design By Us
  Koncept Ballroom XL Taklampa Blue Sky blev lanserad som en ny färg våren 2019, där den vackra Ballroom-serien dessutom adderades med en bordslampa och en golvlampa. Ballrooom är en populär lampa, som direkt skapar en trevlig atmosfär. Glaset är munbl
 • Design By Us - Addicted to Us Taklampa Black/Black

  Design By Us - Addicted to Us Taklampa Black/Black
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Addicted to Us Taklampa Svart/Svart med remmar i svartfärgat läder är vacker liten handgjord kvalitetslampa. Den rökfärgade glaslampskärmen är ett gediget stycke munblåst hantverk med spännande variationer av bubblor som gör varje lampa unik. Som en motvikt till det ”kalla” glaset finns det ”varma” och läckra lädret som styr glaset på plats. Addicted to Us taklampa har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us.
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Rose

  Design By Us - Ballroom Taklampa Rose
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Rose från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Rose är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Amber

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Amber
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Amber är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom XL Taklampa Purple Rain

  Design By Us - Ballroom XL Taklampa Purple Rain
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom XL Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom XL Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Alexis Taklampa

  Design By Us - Alexis Taklampa
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Alexis taklampa i svart med reflekterande guld på insidan är en viktig pjäs i serien. Här är det tal om en volymbandit som har pondus och fyllnad i kombination med den höga kvalitet som de handgjorda lampskärmarna från Design by Us har. Faktum att de är smidda i Danmark med av blod, svett och tårar skapar också en flexibilitet. Det kan göras olika versioner med insidan gjord av guld, silver eller vitt som har helt olika ljusspridningar. Och då är svart plötsligt inte den enda färgen på utsidan. Det kan också monteras en diffusor så att man inte bländas om den hängs vertikalt. Men kontakta oss för speciella behov och spännande önskemål. Alexis-lampan har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med Alexis-lampan at Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Black/Black - Design By Us
  Addicted To Us Black - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det yttersta glaset är munblåst och rökfärgat. Glaset inuti är fa
 • Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us

  Ballroom XL Taklampa Rosa - Design By Us
  Ballroom XL Pendel Rose/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblåst och handmålad glaspendel. Lampan är en nytolkning av
 • Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us

  Addicted to Us Taklampa Cognac/Brass - Design By Us
  Addicted To Us Brass - Pendel En cool, rå lampa - fantastiskt vackert med 2 pendlar över matbordet i en modern och fräsch lägenhet eller i ett vardagsrum med stora chesterfield-soffor. Det yttersta glaset är munblåst och rökfärgat. Glaset inuti är fa
 • Ballroom Taklampa Amber - Design By Us

  Ballroom Taklampa Amber - Design By Us
  Ballroom Pendel - Amber/guld"We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblåst och handmålad glaspendel. Lampan är en nytolkning av
 • Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Bordslampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Bordslampa Smoke/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Bordslampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna a
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Army/Black

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Army/Black
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Army/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Rose/Gold - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Rose/Goldär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Rose/Gold som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av lamp
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Amber

  Design By Us - Ballroom Taklampa Amber
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Amber från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Amber är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Purple Rain

  Design By Us - Ballroom Taklampa Purple Rain
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Purple Rain från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Rose/Gold

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Rose/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Rose/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Blue Sky/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel

  Design By Us - Ballroom Taklampa Army m/ svart Sokkel
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Taklampa Army från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Army är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Design By Us - Liberty Single Vägglampa Black

  Design By Us - Liberty Single Vägglampa Black
  Design Design By Us Liberty Single Wall Light Black är en del av den enkla och eleganta belysningskollektionen från Design By Us. Med Liberty-serien har de skapat en serie moderna, minimalistiska och funktionella lampor som garanterat blir ett blickfång i varje inredning. Lamporna är inspirerade av idén om att skapa en modern design med rena linjer och en skarp profil, vilket i hög grad kännetecknar Liberty. Kollektionen består av olika taklampor, spotlights och vägglampor i olika storlekar och modeller, som alla kännetecknas av sin cylindriska form. Alla lampor är tillverkade i metall med antingen en svart finish, vilket ger dem ett modernt och exklusivt utseende, eller en mässingsfinish, vilket gör att de utstrålar värme och mysighet i din inredning, oavsett om lamporna är tända eller inte. Med de olika Liberty-lamporna kan du fritt välja den modell som bäst passar dina behov, och du kan kombinera lamporna för ett unikt och konsekvent designuttryck i din inredning. Se hela Liberty-sortimentet här
 • Design By Us - Nutty XL Taklampa Brown/Chrome

  Design By Us - Nutty XL Taklampa Brown/Chrome
  Design Rasmus Larsson för Design By Us Nutty XL Taklampa Brown/Chrome är en överdådig och elegant design som utan tvekan kommer att väcka uppmärksamhet och beundran i din inredning. Pendelbelysningen Nutty finns i en mängd olika storlekar och färger, så du kan fritt välja den eller de modeller som bäst passar dina behov och din stil. Gemensamt för alla Nutty taklampor är den unika lampskärm i munblåst glas som är inspirerad av naturen och mer specifikt ett ekollon. Förutom en exceptionellt vacker munblåst lampskärm är lampan också utrustad med en lackad metalldetalj, en vacker textilsladd och modernt integrerat LED-ljus, vilket också gör detta till en mer långlivad taklampa. Du kan placera din Nutty taklampa på otaliga platser i din inredning, där bredvid soffgruppen, i ett mörkt hörn eller ovanför matbordet bara är några av de självklara platserna. Du kan använda en enda taklampa för sig själv, men du kan också kombinera flera Nutty-lampor tillsammans för att skapa ett dekorativt element i din inredning. Se alla vackra Nutty taklampor här.
 • Liberty Taklampa Gold - Design By Us

  Liberty Taklampa Gold - Design By Us
  Liberty Taklampa Gold - Design By Us, Guld, Metall
 • Design By Us - Trip Portable Bordslampa Moss Design By Us

  Design By Us - Trip Portable Bordslampa Moss Design By Us
  Trip Portable Bordslampa Moss - Design By Us, Grön, Glas
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Purple Rain/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Taklampa White Snow m/Gold Sockel

  Design By Us - Ballroom Taklampa White Snow m/Gold Sockel
  Design Design by Us Koncept Ballroom Taklampa White Snow m/Gold Sockel från Design By Us är en dekorativ och dynamisk pendel av munblåst- och handmålat glas. Den fina kanten på Ballroom Taklampa Purple Rain är dessutom handmålad. Munblåst och med handmålade mässingsränder, ja bättre än så bliver det inte. Räkna därför med at det kan förekomma vissa variationer och några små bubblor, något som vi kallar för charm. Lampan Ballroom har tagit sig fram och virvlar ut från festligheter ordnade av Design by Us. Här kan man finna den förbjudna designfrukten som är mer färgstark, iögonfallande och rolig. Estetik trycks bort från det jordnära och Design by Us visar att de kan trampa vatten där det är riktigt djup. Det är bland annat med lampan Ballroom som Design by Us förklarar heligt krig mot tråkig och konformistisk design, så ut med mormorlampan och in med en nonchalant bandit som glatt sparkar liv och design i discokulan.
 • Carnival No2 Taklampa - Design By Us

  Carnival No2 Taklampa - Design By Us
  Koncept Carnival No2 Taklampaär en dekorativ lampa skapad i ett samarbete mellan Design By Us och Reflection Copenhagen. Färgexplosionen- en hyllning till att våga - är gjord av fint skuret glas. Den släta ytan och enkla former ger taklampan ett enke
 • Nutty Taklampa Smoke/Gold - Design By Us

  Nutty Taklampa Smoke/Gold - Design By Us
  Nutty Taklampa Smoke/Gold - Design By Us, Guld, Metall
 • Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us

  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us
  Ballroom Molecule Taklampa Brass/Amber - Design By Us, Mässing, Glas
 • Nutty Taklampa Brown/Gold - Design By Us

  Nutty Taklampa Brown/Gold - Design By Us
  Nutty Taklampa Brown/Gold - Design By Us, Guld, Metall
 • Ballroom Taklampa Rose - Design By Us

  Ballroom Taklampa Rose - Design By Us
  "We grabbed our balls… and finally there is a glass pendant that gives you a serious hard on… we present BallRoom!"- Rasmus Larsson, DESIGN BY US Ballroomär en munblåst och handmålad glaspendel. Lampan är en nytolkning av en klassisk glaspendel, filt
 • Design By Us - Shahin Bordslampa

  Design By Us - Shahin Bordslampa
  Design Design By Us Shahin är farsi för pilgrimsfalk - och du kan tänka dig att Design By Us hade den vackra fågeln i åtanke när de gav namn åt den eleganta Shahin bordslampan. Lampan kombinerar vackra cirklar, och den yttre opaliserade cirkeln i vitt påminner på något sätt om pilgrimsfalkens vackra vita mage och buk. Bordslampan är en vacker motsvarighet till taklampan, men kan också lätt stå ensam. Den transparenta designen gör lampan nästan tyngdlös - och även om den glamorösa designen är ett kraftfullt blickfång lyckas lampan dra till sig uppmärksamhet utan att vara uppseendeväckande. Bordslampan ser bra ut på byråer, skåp och hyllor som en del av inredningen - men kan också enkelt ge skrivbordet en touch av art-deco. Se hela Shahin-familjen här!
 • Design By Us - Wanted XS Taklampa

  Design By Us - Wanted XS Taklampa
  Design Design By Us Wanted XS Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt och varmt ljus i ett graciöst mönster, vilket skapar en känsla av elegans och stil i rummet. Oavsett om inredningen är klassisk eller modern passar Wanted in briljant med sitt självsäkra och unika uttryck. Wanted är ett annat kreativt initiativ från det ikoniska danska varumärket Design By Us, som alltid har varit rädd för att ge sig ut på den kreativa kanten. Denna uttrycksfulla kreativitet är lätt att upptäcka med Wanted som självsäkert fångar rummets uppmärksamhet med sin vackra design och eleganta belysning. Se Wanted I flera läckra utgåvor här
 • Design By Us - Wanted Taklampa

  Design By Us - Wanted Taklampa
  Design Design By Us Wanted Taklampa är en lampa vars mjuka gyllene former lockar blicken och utstrålar lusten som också har gett lampan sitt namn. Den perforerade lampskärmen sprider ett behagligt och varmt ljus i ett graciöst mönster, vilket skapar en känsla av elegans och stil i rummet. Oavsett om inredningen är klassisk eller modern passar Wanted in briljant med sitt självsäkra och unika uttryck. Wanted är ett annat kreativt initiativ från det ikoniska danska varumärket Design By Us, som alltid har varit rädd för att ge sig ut på den kreativa kanten. Denna uttrycksfulla kreativitet är lätt att upptäcka med Wanted som självsäkert fångar rummets uppmärksamhet med sin vackra design och eleganta belysning. Se Wanted I flera läckra utgåvor här
 • Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Black Edition - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Black Edition lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet och gör med sitt eleganta utseende ett starkt intry
 • Wanted Vägglampa - Design By Us

  Wanted Vägglampa - Design By Us
  Koncept Wanted Vägglampa är en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar rummet i ett utsökt gyllene ljus i ett elegant mönster. Want
 • DESIGN BY US Ballroom Short vägglampa, rökgrå, glas, handblåst

  DESIGN BY US Ballroom Short vägglampa, rökgrå, glas, handblåst
  Ballroom Short vägglampa med skärm i handblåst glas Ballroom Short vägglampa är idealisk för belysning ovanför nattduksbordet, i hallen eller varhelst en vacker vägglampa behövs. Ett väggfäste i målat järn fungerar som bas, på vilken den sfäriska skärmen fästs via en arm som är böjd uppåt i rummet. En strömbrytare (on/off) är integrerad i fästet och själva skärmen är tillverkad av handblåst glas. På insidan finns plats för en E27-lampa (ingår ej, se tillbehör). En mattvit glödlampa rekommenderas även för den vita versionen, medan en glödlampa med synliga filament bör väljas för alla andra färgvarianter, eftersom glödlampan kan ses genom glasskärmen. Ballroom Short är ett utmärkt tillägg till serien med samma namn från DESIGN BY US och fungerar som ett elegant designobjekt, även när ljuset inte är tänt. Obs: Varje lampa i handblåst glas är unik. Inklusioner i glaset (bubblor) upp till 0,5 cm i storlek är möjliga.
 • Design by Us Marble Art Taklampa Sand

  Design by Us Marble Art Taklampa Sand
  Design: Koncept: Marble Art taklampa är en unik taklampa från Design by Us . Taklampan är gjord av marmor vilket ger varje lampa sin egna unika design. Marble Art är därför både en elegant lampa, men också vacker konst för hemmet. Lampan kan pryda hemmet ensam i ett hörn, men fungerar också bra tillsammans eller i rad över en bar. Marble Art Taklampa finns i brunt, guld, sand och grått, som du hittar i kategorin Design By Us. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Carnival No3 Taklampa - Design By Us

  Carnival No3 Taklampa - Design By Us
  Koncept Carnival No3 Taklampaär en dekorativ lampa skapad i ett samarbete mellan Design By Us och Reflection Copenhagen. Färgexplosionen- en hyllning till att våga - är gjord av fint skuret glas. Den släta ytan och enkla former ger taklampan ett enke
 • Design By Us - Carnival No4 Taklampa Design By Us

  Design By Us - Carnival No4 Taklampa Design By Us
  Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer bordslampan med en cylindrisk skärm i textil. Lampans unika design ger fantastisk ljus och kristalliserande reflektioner till rummet. Lampan kan enkelt placeras i sovrummet, i vardagsrummet eller som ett dekorativt och stämningsfullt ljus i en restaurang. Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer lampan med en svart textilsladd på 2,5 meter. Det gör det möjligt att enkelt montera taklampan på önskad höjd - antingen ensam eller i ett dekorativt kluster, i en kombination av olika färger. Ljuset reflekteras och kastar ett varmt ljus in i omgivningen, från det glänsande glaset. Design Reflections Copenhagen för Design By Us Koncept Carnival No4 Taklampa är en explosion av färger och en hyllning till vågad - designad av Design By Us i samarbete med Reflections Copenhagen. Den festliga taklampan är tillverkad av finskuret glas, där färgerna är noggrant urvalda och sammansatta. Formen är enkel och ytan är slät, för ett minimalistiskt utseende som lämnar uppmärksamhet till de smakfulla färgerna. Yy Se hela Carnival serien här
 • Design By Us - Carnival No1 Taklampa Design By Us

  Design By Us - Carnival No1 Taklampa Design By Us
  Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer bordslampan med en cylindrisk skärm i textil. Lampans unika design ger fantastisk ljus och kristalliserande reflektioner till rummet. Lampan kan enkelt placeras i sovrummet, i vardagsrummet eller som ett dekorativt och stämningsfullt ljus i en restaurang. Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer lampan med en svart textilsladd på 2,5 meter. Det gör det möjligt att enkelt montera taklampan på önskad höjd - antingen ensam eller i ett dekorativt kluster, i en kombination av olika färger. Ljuset reflekteras och kastar ett varmt ljus in i omgivningen, från det glänsande glaset. Design Reflections Copenhagen för Design By Us Koncept Carnival No1 Taklampa är en explosion av färger och en hyllning till vågad - designad av Design By Us i samarbete med Reflections Copenhagen. Den festliga taklampan är tillverkad av finskuret glas, där färgerna är noggrant urvalda och sammansatta. Formen är enkel och ytan är slät, för ett minimalistiskt utseende som lämnar uppmärksamhet till de smakfulla färgerna. Yy Se hela Carnival serien här
 • Design By Us - Carnival No2 Taklampa Design By Us

  Design By Us - Carnival No2 Taklampa Design By Us
  Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer bordslampan med en cylindrisk skärm i textil. Lampans unika design ger fantastisk ljus och kristalliserande reflektioner till rummet. Lampan kan enkelt placeras i sovrummet, i vardagsrummet eller som ett dekorativt och stämningsfullt ljus i en restaurang. Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer lampan med en svart textilsladd på 2,5 meter. Det gör det möjligt att enkelt montera taklampan på önskad höjd - antingen ensam eller i ett dekorativt kluster, i en kombination av olika färger. Ljuset reflekteras och kastar ett varmt ljus in i omgivningen, från det glänsande glaset. Design Reflections Copenhagen för Design By Us Koncept Carnival No2 Taklampa är en explosion av färger och en hyllning till vågad - designad av Design By Us i samarbete med Reflections Copenhagen. Den festliga taklampan är tillverkad av finskuret glas, där färgerna är noggrant urvalda och sammansatta. Formen är enkel och ytan är slät, för ett minimalistiskt utseende som lämnar uppmärksamhet till de smakfulla färgerna. Yy Se hela Carnival serien här
 • Design By Us - Carnival No3 Taklampa Design By Us

  Design By Us - Carnival No3 Taklampa Design By Us
  Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer bordslampan med en cylindrisk skärm i textil. Lampans unika design ger fantastisk ljus och kristalliserande reflektioner till rummet. Lampan kan enkelt placeras i sovrummet, i vardagsrummet eller som ett dekorativt och stämningsfullt ljus i en restaurang. Som en mjuk kontrast till det hårda glaset kommer lampan med en svart textilsladd på 2,5 meter. Det gör det möjligt att enkelt montera taklampan på önskad höjd - antingen ensam eller i ett dekorativt kluster, i en kombination av olika färger. Ljuset reflekteras och kastar ett varmt ljus in i omgivningen, från det glänsande glaset. Design Reflections Copenhagen för Design By Us Koncept Carnival No3 Taklampa är en explosion av färger och en hyllning till vågad - designad av Design By Us i samarbete med Reflections Copenhagen. Den festliga taklampan är tillverkad av finskuret glas, där färgerna är noggrant urvalda och sammansatta. Formen är enkel och ytan är slät, för ett minimalistiskt utseende som lämnar uppmärksamhet till de smakfulla färgerna. Yy Se hela Carnival serien här
 • Wanted XS Taklampa - Design By Us

  Wanted XS Taklampa - Design By Us
  Koncept Wanted XS Taklampaär en lampa som håller vad namnet lovar. De förföriska runda formerna och de vackra gyllene färgerna utstrålar lyx och lust, medan den perforerade lampskärmen badar rummet i ett utsökt gyllene ljus i ett elegant mönster. Wan
 • Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet och gör med sitt eleganta utseende ett starkt intryc
 • Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Army/Black - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Army/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Army/Black som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av la
 • Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us

  Ballroom Golvlampa Smoke/Black - Design By Us
  Ballroom Golvlampa Smoke/Blackär precis lika fin och elegant som de populära taklamporna. En vacker färgskala gör att du kan hitta en Golvlampa Smoke/Black som passar in i just din inredning. Den vackra foten är enkel, precis som de andra delarna av
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Amber/Gold

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Amber/Gold
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Amber/Gold är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design By Us - Ballroom Golvlampa Smoke/Black

  Design By Us - Ballroom Golvlampa Smoke/Black
  Design Rasmus Larsson för Design by Us Koncept Ballroom Golvlampa Smoke/Black är lika vacker och fantastisk som de eftertraktade taklamporna. En vacker färgpalett, möjliggör, att hitta just den bordslampan, som passar in i din inredning. Foten har samma eleganta linjer som skärmen - och skärm och fot passar i den graden bra till varandra. Den enkla designen är väl genomförd i lampans fot. Den eleganta formen ger lampan en elegant look som sprider nyfikenhet och glädje. Den kan fås med en fot i antingen svart eller mässing, beroende på färgen på lampans skärm. Passar perfekt som kontrast till rum med vita väggar i det skandinaviska hemmet. Skärmarna till den vackra Ballroom serie är munblåsta, och handmålade detaljer. Bra utförande av både skärm och fot. Med tillskottet av golvlampan är Ballroom nu en komplett lampserie.
 • Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld

  Design by Us Ballroom Bordslampa Rosa & Guld
  Design: Rasmus Larsson for Design by Us Koncept: Ballroom är en läcker Bordslampa fra Design by Us . Bordslampans skärm är tillverkad av högkvalitativt handblåst glas. Den fantastiska bordlampan är en av de senaste produkterna i Ballroom-familjen. Med sin popularitet har lampserien utvecklats från en enda pendel till alla typer av lampor, vilket gör att den kan passa perfekt i alla rum. Lampan finns i två storlekar, alla med mässingsramar och i fantastiska färger.
 • Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre

  Design by Us Ballroom Pendel Bärnsten Mindre
  Design: Rasmus Larsson för Design by Us Koncept: Ballroom är en delikat pendel från Design by Us . Pendeln är tillverkad i rökfärgat glas, som ger den ett dunkelt uttryck, men när ljuset tänds avger den ett behagligt allmänljus. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.
 • Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor

  Design by Us Ballroom Pendel Grön Stor
  Design: Design by Us Koncept: Ballroom är en delikat organisk pendel från Design by Us . Pendeln är tillverkad i handblåst glas. Den ger ett fint allmänljus, med en läcker glödande LED-lampa i. En delikat och dekorativ pendel som skapar skön stämning, men som även är funktionell.
 • Design By Us - Crazy Flamingo Golvlampa

  Design By Us - Crazy Flamingo Golvlampa
  Design Design By Us Crazy Flamingo Golvlampa lever 100% upp till sitt namn. Den iögonfallande guldmålade metallflamingon som tornar upp sig på en bas av svart marmor, medan den enorma svarta lampskärmen, vars insida också är belagd med guldfärg, balanserar nästan komiskt på fågelns smala huvud. Lampan är perfekt balanserad på gränsen mellan det eleganta och det humoristiska. Även om den med sin 100 centimeter höga höjd lätt kan användas som golvlampa, förtjänar Crazy Flamingo nästan ett markerat utrymme på vardagsrumsbordet eller skrivbordet. Lampan är ett typiskt genidrag från Design By Us, som specialiserar sig på det fantasifulla och okonventionella. Den guldlackerade insidan säkerställer både varmt och behagligt ljus som bidrar till lampans totala utstrålning av mysighet och humor.
 • Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade

  Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning av spegelfolie. Resultatet är en lampa med en aura från det överdådiga Fjärran Östern som piggar upp vilket rum som helst samtidigt som den sprider ett mysigt och trevligt ljus. Lampor, som liksom denna vägrar att bli förbisedd, är en specialitet för Design by Us, som sätter stort värde i det överraskande och älskar att sticka ut från andra klassiska och snäva danska designer. Oavsett om den pryder sängbordet i sovrummet eller soffbordet i vardagsrummet, skickar Punk Deluxe Bordslampa en tydlig signal om självsäker modern inredning och stilmedvetenhet. Se Punk Deluxe Bordslampan i vackra alternativa färger här
 • Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade

  Design By Us - Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade
  Design Design By Us Punk Deluxe Bordslampa Nougat Shade exploderar ut i rymden med sin iögonfallande bas av munblåst glas och sin imponerande handgjorda tygskärm, vars insida också har en beläggning av spegelfolie. Resultatet är en lampa med en aura från det överdådiga Fjärran Östern som piggar upp vilket rum som helst samtidigt som den sprider ett mysigt och trevligt ljus. Lampor, som liksom denna vägrar att bli förbisedd, är en specialitet för Design by Us, som sätter stort värde i det överraskande och älskar att sticka ut från andra klassiska och snäva danska designer. Oavsett om den pryder sängbordet i sovrummet eller soffbordet i vardagsrummet, skickar Punk Deluxe Bordslampa en tydlig signal om självsäker modern inredning och stilmedvetenhet. Se Punk Deluxe Bordslampan i vackra alternativa färger här
 • Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us

  Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade - Design By Us
  Koncept Punk Deluxe Bordslampa Blue Shade lyser orientalisk lyx med sin handblåsta glasbas och sin vackra lampskärm, vars tyg sys för hand. Oavsett färg strålar Punk Deluxe Bordslampa ut i rummet och gör med sitt eleganta utseende ett starkt intryck