Deko-Light lampor

 • Fast monteringsram vit

  Fast monteringsram vit
  Fast monteringsring för särskilt våtutrymmen Denna monteringsring har skyddsklass IP64 och kan utmärkt väl användas i fuktiga miljöer som badrum. Den är skyddad mot inträngande vatten och damm. Den finns i vitt, krom eller matt silver för rätt färgval för alla rum. Hänvisningar vid montering: rund inbyggnadsöppning med en diameter om 7,2 cm. Inbyggnadsdjup om 8,5 cm.
 • Hänglampa Twister I, vit, Ø 18 cm

  Hänglampa Twister I, vit, Ø 18 cm
  Upphängningslampa Twister av gips Enkel pendellampa Twister pendelarmatur imponerar som en diskret lampa ovanför sittgrupper, diskar och bord - tack vare den långa kabeln, även i rum med högt i tak. Dess nyans är gjord av gips av paris och har formen av en trunkerad kon. Den vertikalt öppna formen säkerställer inte bara direkt, nedåtbelysning utan också subtil grundbelysning ovanför taket. På sidan verkar hänglampan helt bländningsfri. Den röda kabeln leds in i en rund kapell. - På grund av det faktum att det är tillverkat av naturligt gips kan det finnas smuts och ojämnheter som måste tas bort med bifogat sandpapper.
 • Pendellampa Asterope, Ø 40 cm rund, svart

  Pendellampa Asterope, Ø 40 cm rund, svart
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, svart

  Pendellampa Asterope linjär Ø 15 cm, svart
  Asterope linjär pendellampa med en imponerande ljusspel Lampskärmen på den moderna pendellampa Asterope är långsträckt och har en mångfacetterad yta. Öppningar samordnas i trianglar gör skuggan genomskinliga och därmed skapa den unika atmosfären som utgår linjärt från Asterope pendellampa. Perfekt för den eleganta och moderna belysningen av bostadsutrymmen eller i den kommersiella sektorn, till exempel inom cateringbranschen
 • LED-utomhusvägglampa Alkes L med sensor, 30 cm

  LED-utomhusvägglampa Alkes L med sensor, 30 cm
  LED utomhus vägglampa Alkes med PIR-sensor Den moderna och robusta LED-vägglampan Alkes är utrustad med en integrerad PIR-sensor. Den upptäcker på ett tillförlitligt sätt rörelser och slår om ljuset enligt den inställda konfigurationen. Perfekt för utomhusområden som ofta besöks. Ljuset från de integrerade lysdioderna övertygar med en hög ljusstyrka och en behaglig varmvit färgton. Tekniska data för sensorn: - Detektionsområde 110°, max. 8 meter - Tidsåtgång 8 sekunder - 5 minuter - Ljusstyrning justerbar från dag till natt
 • Pendellampa Asterope, Ø 25 cm rund, vit

  Pendellampa Asterope, Ø 25 cm rund, vit
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • LED-taklampa Altais IP54 Ø 22 cm

  LED-taklampa Altais IP54 Ø 22 cm
  LED-taklampa Altais med justerbar ljusfärg Den moderna LED-takarmaturen Altais ger ett bländfritt och kraftfullt ljus som kan justeras i tre steg mellan varmvitt och dagsljus under installationen. Detta görs med en strömbrytare på armaturens baksida. Den kan användas perfekt i korridorer och trappor, men även i källare, garage och fuktiga rum. Tack vare den höga stöttåligheten IK10 är Altais LED-takbelysning också mycket robust.
 • LED-golvlampa Bermuda, lutbart huvud, vit

  LED-golvlampa Bermuda, lutbart huvud, vit
  Futuristisk LED-golvlampa Bermuda - utrustad med vridbart huvud och touch dimmer Bermuda LED-golvlampan, designad av Johannes Tomm, övertygar med sin banbrytande design. Det runda huvudet, som kan lutas 30° i alla riktningar, är utrustat med en varmvit lysande ring runtomkring, som står som en klart lysande aura mittemot den centrala delen när lampan är påslagen. Det höga, vertikala stativet och den runda basen är tillverkade av gjuten aluminium. Det är möjligt att dimma via den integrerade beröringssensorn. - Anslutning via AMP-kontakt
 • LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm

  LED-gånglampa Cata IV, höjd 70 cm
  LED-väglampa Cata IV - diskret orienteringslampa för moderna utomhusområden Med sin aluminiumgjutgods , som är formad som en enkel ram och har en antracitfärgad finish, följer Cata IV-vägbelysningen modern modernism helt. Undersidan av den övre sektionen rymmer bredstrålande lysdioder som ligger bakom ett matt lock. Det breda och diffusa ljuset som dyker upp nedåt belyser försiktigt omgivningen. Strålvinkel: 120 ° - Omgivningstemperatur under drift: - 20 ° C till + 50 ° C
 • LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, svart

  LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, svart
  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • Liten vägglykta Zilly II med rörelsedetektor

  Liten vägglykta Zilly II med rörelsedetektor
  Zilly utomhusvägglampa ger den nödvändiga belysningen med en rörelsedetektor Med denna vägglampa kan du skapa mer säkerhet på utomhusområdet. En vägglampa med rörelsedetektor är särskilt användbar i entrén. Ljuset lyser rakt ner. Installationshöjd 1,8 m, registreringsvinkel 90 grader, räckvidd 8 m.
 • Svart hänglampa Filo Big Mob

  Svart hänglampa Filo Big Mob
  Attraktivt designad hängande lampa Filo Big Mob i svart Filo Big Mob-hänglampan med den svartlackerade, räfflade metallskärmen är lämplig för både grundbelysning i moderna vardagsrum och för mysig belysning i området. Den vita innerskärmen av plast ger en jämn fördelning av ljuset nedåt och åt alla sidor.
 • LED-utomhusvägglampa Bermuda

  LED-utomhusvägglampa Bermuda
  Modern LED utomhusvägglampa Bermuda Det moderna utseendet som denna väggmonterade armatur för med sig är försedd med trevliga kurvor. Bermuda LED utomhusvägglampa är övertygande i entréer eller husfasader. De integrerade, varma vita lysdioderna skapar en ljus men trevlig atmosfär.
 • LED-gånglampa Bermuda

  LED-gånglampa Bermuda
  Modern LED-väglampa Bermuda Den robusta Bermuda LED-vägbelysningen är perfekt för elegant och modern belysning av utomhusområdet. Den moderna designen kombineras med effektiv LED-teknik som lyser upp mörkret med varmt vitt ljus. Vägljuskroppen är också gjord av aluminiumgjutgods och tål vind och väder.
 • Sensorutomhusvägglampa Adebar, E27, mörkgrå

  Sensorutomhusvägglampa Adebar, E27, mörkgrå
  Adebar vägglampa för utomhusbruk som en modern lykta - utrustad med rörelsesensor Adebar ger den klassiska lyktans känsla till moderna utomhusinstallationer. Väggarmaturen består av ett hölje av gjuten aluminium i mörkgrått utförande, ett genomskinligt, cylindriskt lock och en intern lamphållare som vetter uppåt. Genom att välja E27-lampan (ingår inte) kan du påverka utomhusvägglampans karaktär enligt dina önskemål. Växlingen kan ske automatiskt; för detta ändamål finns en PIR-rörelsesensor integrerad i fronten. För att Adebar inte ska aktiveras i onödan under dagen har vägglampan för utomhusbruk även en ljusstyrka. - Skyddsklass: IP44 - Uppföljningstid för rörelsedetektering: 8 s till 5 min.
 • LED-utomhusvägglampa Albaldah, sensor, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Albaldah, sensor, mörkgrå
  LED-väggarmatur Albaldah med sensorstyrning - utformad som en modern lykta Albaldah är inspirerad av en klassisk lykta och har utvecklats till en modern armatur. Den mörkgrå kroppen i aluminium består av ett vinkelformat väggfäste och en uppåtriktad cylinder. Den sistnämnda har en toppskiva med fyra smala stöttor, vars undersida är utrustad med en LED-ljuskälla. Det varmvita ljuset faller genom de breda öppna sektionerna mellan stöttorna utåt och lyser mjukt upp väggen och området framför den över ett stort område. Väggarmaturen tänds automatiskt när människor är aktiva i närheten i mörker; för detta ändamål är Albaldah utrustad med en dagsljus- och rörelsesensor. - Skyddsklass: IP65 - Uppföljningstid för rörelsedetektering: 8 s till 5 min. - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 50 °C.
 • LED-bordslampa Madera av ek, dimbar

  LED-bordslampa Madera av ek, dimbar
  Modern LED-bordlampa Madera i ek, utrustad med touch dimmer Bordslampan Madera är en komposition av naturmaterial och modern design - den perfekta naturliga accenten för moderna möblerade rum. Lysdioderna för bredstrålande ljus är integrerade i en smal remsa på ena sidan av den höga, kubformade kroppen. Den sistnämnda är tillverkad av ek, som fängslar med sin ådring och varma utstrålning. Hållaren och basen är tillverkade av aluminium med svart finish. Beroende på inriktning avger Madera direkt eller indirekt ljus, vars ljusstyrka kan dämpas med hjälp av en beröringssensor som är integrerad i kroppen.
 • LED-utomhusvägglampa Jabbah, mörkgrå, up/down

  LED-utomhusvägglampa Jabbah, mörkgrå, up/down
  Topp- och bottenstrålande LED-väggarmatur Jabbah i kubform Med sin diskreta design i form av en mörkgrå kub kan Jabbah väggarmatur i gjuten aluminium integreras i nästan alla miljöer. Lysdioderna avger varmvitt ljus som begränsas till en vinkel på 75° av uttagen. Detta skapar skarpt definierade upp- och nedåtgående accenter. Tack vare sin höga prestanda underlättar väggarmaturen för utomhusbruk också effektivt orienteringen i det omgivande utomhusområdet. - Ljusflödet kan minskas till 60 % med hjälp av en DIP-omkopplare före idrifttagning. - Skyddsklass: IP65 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C.
 • LED-vägglampa Madera, downlight, ekträ

  LED-vägglampa Madera, downlight, ekträ
  LED-vägglampa Madera - modern design, naturligt ekfat Vägglampan Madera är det perfekta valet för att förhöja modernt inredda vardagsrum med en behaglig naturlig accent. Den kubiska kroppen är tillverkad av ek och stöds av ett svart aluminiumfäste med ett litet avstånd från väggen. En remsa med varmvita lysdioder är integrerad i kroppens undersida och avger ljus i en bred vinkel.
 • Utomhusvägglampa Saiph, E27, svart

  Utomhusvägglampa Saiph, E27, svart
  Saiph - stilfull vägglykta i tidlöst vacker design Den här vägglyktan sätter skickligt scenen i alla miljöer - oavsett om det är rustika stenväggar, klassiska eller moderna utomhusinstallationer. Saiph är utformad som en nedåtriktad lykta och består av ett svart hölje av aluminium och ett genomskinligt lock. Den senare gör att ljuskällan (som inte ingår) kan ses direkt genom sidoytorna, så att särskilt en dekorativ E27 glödlampa kompletterar utomhusvägglampan på ett perfekt sätt. - Skyddsklass: IP23 (lämplig för skyddade utomhusområden).
 • LED-golvlampa Madera av ek, dimbar

  LED-golvlampa Madera av ek, dimbar
  Med touch dimmer - LED-golvlampa Madera tillverkad av ek LED-golvlampan Madera är en lyckad symbios av modern design och teknik å ena sidan och naturlig utstrålning å andra sidan. Kroppen är en hög kubik i ek som kännetecknas av sin ådring och varma färg. På ena sidan finns en remsa med varmvita lysdioder, vars ljus avges i en bred vinkel och som kan användas för direkt eller indirekt belysning via golvlampans motsvarande orientering. Ljuset kan också regleras med hjälp av den touchdimmer som är integrerad i toppen av träelementet. Basen och en hållare som sitter i sidled är tillverkade av svartlackerad aluminium.
 • LED-hänglampa Madera av ek, med dimmer

  LED-hänglampa Madera av ek, med dimmer
  Modern träpendel Madera med touch dimmer LED-pendellampan Madera erbjuder modern design och funktionalitet och övertygar med sin varma, naturliga karaktär. Detta beror på den kubformade baren av ek som har en remsa med integrerade lysdioder på undersidan. Det varmvita ljuset avges i en bred vinkel, så att till exempel bordsytan nedanför och det omgivande rummet blir generöst upplyst. Ljusflödet kan regleras med hjälp av den touchdimmer som är integrerad i slutet av träbalken. Fästet och taket är tillverkade av svartlackerad aluminium, två linor fungerar som upphängning.
 • Utomhusvägglampa Sargas, E27, svart

  Utomhusvägglampa Sargas, E27, svart
  Sargas - svart vägglykta med glasluckor Sargas vägglampa är en ljuskälla med en antik-rustik touch. Armaturen, som är utformad som en nedåtriktad lanternin, består av ett svart hölje av gjuten aluminium i en kvadratisk grundform. Sidoytorna, som är modellerade efter klassiskt, strukturerat blyglas, ger ett något diffust ljusflöde. Glaset är okänsligt för repor och UV-strålning. - Skyddsklass: IP23 (lämplig för skyddade utomhusområden).
 • LED-taklampa Madera av ek, 2 lampor

  LED-taklampa Madera av ek, 2 lampor
  Tvålampig LED taklampa Madera av ek i modern design Taklampan Madera kombinerar modern design och LED-teknik med naturlig karaktär. Under den svarta hållaren av aluminium finns två långa kuber av ek som är placerade i sidled och förskjutna bakom varandra. De bredstrålande lysdioderna är integrerade i smala remsor på undersidan av kubikerna, så att en stor direkt- och allmänbelysning kan uppnås på stora ytor.
 • LED-utomhusvägglampa Alcyone, up/down, grafit

  LED-utomhusvägglampa Alcyone, up/down, grafit
  Cuboid Up-and-Down vägglampa Alcyone för moderna utomhusområden Alcyone LED-väggarmatur för utomhusbruk avger det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna uppåt och nedåt så att den omgivande fasaden och till exempel en gångväg som löper längs byggnaden belyses. Den gjutna aluminiumkroppen är utformad i en smal kubisk form och har en diskret grafitfärgad yta. - Skyddsklass: IP54 - Omgivningstemperatur under drift: - 5 °C till + 40 °C
 • Hänglampa Cygni, betonggrå

  Hänglampa Cygni, betonggrå
  Modern upphängningslampa Cygni med en nyans av betong Den mycket platta och eleganta lampskärmen på upphängningslampan Cygni är gjord av fin betong och är därför robust men väldigt modern. Kedjeupphängningen och paraplyfästet hålls i matt guld och detta är den perfekta motsvarigheten till den grova betongen. En speciell funktion är fästet på paraplyet, som är utrustat med en liten rörlig fog. Cygni-armaturen svänger därmed alltid i rätt position, även med en liten lutning i taket. Dekorativa glödlampor som sätts in i E27- uttag och inte ingår i leveransen är perfekta för Cygni.
 • Hänglampa Cygni, betong mörkgrå

  Hänglampa Cygni, betong mörkgrå
  Modern upphängningslampa Cygni med en nyans av betong Den mycket platta och eleganta lampskärmen på upphängningslampan Cygni är gjord av fin betong och är därför robust men väldigt modern. Kedjeupphängningen och paraplyfästet hålls i matt guld och detta är den perfekta motsvarigheten till den grova betongen. En speciell funktion är fästet på paraplyet, som är utrustat med en liten rörlig fog. Cygni-armaturen svänger därmed alltid i rätt position, även med en liten lutning i taket. Dekorativa glödlampor som sätts in i E27- uttag och inte ingår i leveransen är perfekta för Cygni.
 • Hänglampa Pavonis, betonggrå

  Hänglampa Pavonis, betonggrå
  Upphängningslampa Pavonis av betong Den lilla, kompakta taklampan Pavonis har en lampskärm av betong. Inuti är denna försedd med små spår som säkerställer en harmonisk ljusbild. I E27- uttag används ljuskällor som är dekorativa i glödtrådsstil och därmed kompletterar lampans utseende. Pavonis avrundas av de förkromade metallapplikationerna som ger pendelljuset det visst. Perfekt för belysning ovanför bord eller diskar.
 • Hänglampa Pavonis, betong mörkgrå

  Hänglampa Pavonis, betong mörkgrå
  Upphängningslampa Pavonis av betong Den lilla, kompakta taklampan Pavonis har en lampskärm av betong. Inuti är denna försedd med små spår som säkerställer en harmonisk ljusbild. I E27- uttag används ljuskällor som är dekorativa i glödtrådsstil och därmed kompletterar lampans utseende. Pavonis avrundas av de förkromade metallapplikationerna som ger pendelljuset det visst. Perfekt för belysning ovanför bord eller diskar.
 • Vägglampa Asterope, vit

  Vägglampa Asterope, vit
  Vägglampa Asterope med ett harmoniskt ljusspel Den moderna vägglampan Asterope erbjuder en speciell blickfång, oavsett om den är på eller av. Skärmen är gjord av metall och har små öppningar. Dessa låter ljuset skina igenom på ett skonsamt sätt och skapar därmed ett fascinerande spel av ljus och skugga. Perfekt för moderna vardagsrum, vardagsrum eller sovrum.
 • Vägglampa Asterope, svart

  Vägglampa Asterope, svart
  Vägglampa Asterope med ett harmoniskt ljusspel Den moderna vägglampan Asterope erbjuder en speciell blickfång, oavsett om den är på eller av. Skärmen är gjord av metall och har små öppningar. Dessa låter ljuset skina igenom på ett skonsamt sätt och skapar därmed ett fascinerande spel av ljus och skugga. Perfekt för moderna vardagsrum, vardagsrum eller sovrum.
 • Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, vit

  Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, vit
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • Pendellampa Asterope, Ø 40 cm rund, vit

  Pendellampa Asterope, Ø 40 cm rund, vit
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • Pendellampa Asterope, Ø 25 cm rund, svart

  Pendellampa Asterope, Ø 25 cm rund, svart
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, svart

  Pendellampa Asterope, Ø 50 cm rund, svart
  pendellampa ljusspel - Hängarmatur Asterope i sfärisk form Den moderna pendellampa Asterope är utrustad med en metallskärm i sfärisk form. Detta har också små kanter som skapas av de trekantiga öppningarna. Ljuset kan fly undan imponerande genom dessa luckor och skapar därmed ett vackert ljusspel i rummet, förutom direkt belysning nedåt. Asterope kan användas som pendellampa, till exempel i vardagsrummet, i matsalen ovanför bordet eller i sovrummet. Hur som helst berikar den moderna lampan varje rum med en extravagant atmosfär.
 • Bordslampa Asterope, linjär vit

  Bordslampa Asterope, linjär vit
  Mångfasetterad bordslampa Asterope Asterope- bordslampa säkerställer en harmonisk atmosfär med ett fantastiskt ljusspel. Den har en långsträckt lampskärm som ser något vinkel ut med öppningar i form av en triangel och avger ljus inte bara uppåt och nedåt utan också genom öppningarna. Detta skapar en ljusbild som är så typisk för denna bordslampa , vilket skapar en fantastisk atmosfär i varje vardagsrum.
 • Bordslampa Asterope, linjär svart

  Bordslampa Asterope, linjär svart
  Mångfasetterad bordslampa Asterope Asterope- bordslampa säkerställer en harmonisk atmosfär med ett fantastiskt ljusspel. Den har en långsträckt lampskärm som ser något vinkel ut med öppningar i form av en triangel och avger ljus inte bara uppåt och nedåt utan också genom öppningarna. Detta skapar en ljusbild som är så typisk för denna bordslampa , vilket skapar en fantastisk atmosfär i varje vardagsrum.
 • LED-vägglampa Apodis, 80 cm roséguld/svart

  LED-vägglampa Apodis, 80 cm roséguld/svart
  Mångsidig - elegant LED-vägglampa Apodis i aluminium Den eleganta och samtidigt mycket moderna LED-vägglampan Apodis är en riktig blickfång. Med sin aluminiumhölje, som är tunn och tvåfärgad, ser den väldigt dekorativ ut även när den är avstängd. När ljuset slås på sprider de två inbyggda LED-modulerna sin utstrålning och ger ett behagligt, starkt och varmt vitt ljus. Tack vare lampans yttre dimbarhet kan ljusets önskade intensitet också justeras. Oavsett om det är Akzentlicht eller stark belysning, till exempel som en guide i korridorer, erbjuder Apodis LED-vägglampa båda. Den kan också monteras horisontellt eller vertikalt. Perfekt för entréområden, korridorer, vardagsrum och sovrum.
 • LED-gånglampa Alhena, höjd 90 cm

  LED-gånglampa Alhena, höjd 90 cm
  Alhena - LED-gångarmatur med tidlös design Alhena LED-gångsarmatur ger effektiv och säker belysning i utomhusområden, till exempel vid husentréer. Den fängslar med sin tidlösa, moderna form, som är återhållsam men ändå elegant. Det robusta höljet i gjuten aluminium med vit diffusor ger en allsidig belysning och klarar lätt vind och väder tack vare den höga skyddsklassen.
 • LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm

  LED-gånglampa Alhena, höjd 150 cm
  Alhena - LED-gångarmatur med tidlös design Alhena LED-gångsarmatur ger effektiv och säker belysning i utomhusområden, till exempel vid husentréer. Den fängslar med sin tidlösa, moderna form som är återhållsam men ändå elegant. Det robusta höljet i gjuten aluminium med vit diffusor ger en allsidig belysning och klarar lätt vind och väder tack vare den höga skyddsklassen.
 • LED-bordslampa Brahe, vit

  LED-bordslampa Brahe, vit
  LED-bordslampa Brahe med direkt och indirekt ljus, separat omkopplingsbar Den moderna Brahe LED-bordlampan har en minimalistisk design och ger varmvitt ljus. Den är utrustad med ett armaturhuvud som kan vridas till den position som behövs. Dessutom finns det integrerade lysdioder i bordslampans fot, som kan slås på separat och ger ett bra, indirekt ljus. På så sätt kan Brahe LED-bordslampa användas perfekt som extra ljus i vardagsrummet eller sovrummet.
 • LED-vägglampa Brahe I, läslampa, vit

  LED-vägglampa Brahe I, läslampa, vit
  LED-vägglampa Brahe med flyttbar läslampa Den moderna Brahe LED-vägglampan är perfekt som belysning vid sängen eller i läshörnan. Det flexibelt justerbara armaturhuvudet är utrustat med varmvita lysdioder som avger sitt ljus med en smal strålningsvinkel. En liten strömbrytare direkt på armaturen gör det enkelt att sätta på och stänga av den.
 • LED-vägglampa Brahe IV, vit

  LED-vägglampa Brahe IV, vit
  Direkt och indirekt ljus - Brahe IV LED vägglampa Den moderna Brahe LED-vägglampan har ett 360° svängbart lamphuvud och en extra integrerad ljuskälla på det runda väggfästet. Båda är utrustade med varmvita lysdioder och kan kopplas separat. På så sätt är det möjligt att växla mellan indirekt och direkt ljus. Det är inga problem att använda båda samtidigt. Brahe kan användas perfekt som en extra armatur i det moderna vardagsrummet.
 • LED-bordslampa Algieba, batteridriven, svart

  LED-bordslampa Algieba, batteridriven, svart
  Batteridriven LED-bordlampa Algieba med laddningspanel för smartphones, kan användas inomhus och utomhus Den moderna LED-bordslampan Algieba övertygar på hela linjen. Den kan användas flexibelt, både inomhus och utomhus på terrassen eller balkongen. Tack vare det integrerade batteriet, som har en drifttid på cirka 10 timmar, kan den placeras var som helst. Laddning är en barnlek med den medföljande laddningsbasen. Ljuset från de integrerade, varmvita lysdioderna kan också dämpas kontinuerligt med en tryckknapp. Superpraktisk är den trådlösa laddningen av den egna smarttelefonen på toppen av lampskärmen. Laddningsfunktionen kan valfritt slås på och av med en strömbrytare.
 • LED-bordslampa Algieba, batteridriven, grå

  LED-bordslampa Algieba, batteridriven, grå
  Batteridriven LED-bordlampa Algieba med laddningspanel för smartphones, kan användas inomhus och utomhus Den moderna LED-bordslampan Algieba övertygar på hela linjen. Den kan användas flexibelt, både inomhus och utomhus på terrassen eller balkongen. Tack vare det integrerade batteriet, som har en drifttid på cirka 10 timmar, kan den placeras var som helst. Laddning är en barnlek med den medföljande laddningsbasen. Ljuset från de integrerade, varmvita lysdioderna kan också dämpas kontinuerligt med en tryckknapp. Superpraktisk är den trådlösa laddningen av den egna smarttelefonen på toppen av lampskärmen. Laddningsfunktionen kan valfritt slås på och av med en strömbrytare.
 • LED-taklampa Altais IP54 Ø 28 cm

  LED-taklampa Altais IP54 Ø 28 cm
  LED-taklampa Altais med justerbar ljusfärg Den moderna LED-takarmaturen Altais ger ett bländfritt och kraftfullt ljus som kan justeras i tre steg mellan varmvitt och dagsljus under installationen. Detta görs med en strömbrytare på armaturens baksida. Den kan användas perfekt i korridorer och trappor, men även i källare, garage och fuktiga rum. Tack vare den höga stöttåligheten IK10 är Altais LED-takbelysning också mycket robust.
 • LED-taklampa Altais IP54 Ø 33 cm

  LED-taklampa Altais IP54 Ø 33 cm
  LED-taklampa Altais med justerbar ljusfärg Den moderna LED-takarmaturen Altais ger ett bländfritt och kraftfullt ljus som kan justeras i tre steg mellan varmvitt och dagsljus under installationen. Detta görs med en strömbrytare på armaturens baksida. Den kan användas perfekt i korridorer och trappor, men även i källare, garage och fuktiga rum. Tack vare den höga stöttåligheten IK10 är Altais LED-takbelysning också mycket robust.
 • LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, vit

  LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, vit
  Dimbar LED-pendellampa Merope i cirkelform Merope LED-pendelarmatur är modern och minimalistisk. Den består av en rund kapell med en aluminiumring som innehåller kraftfulla lysdioder på insidan. De lyser upp rummet perfekt och ger ett dimbart, varmvitt ljus. Den lämpar sig för moderna vardagsrum och för bordsljus, till exempel i matsalen eller köket.
 • LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, silver

  LED-pendellampa Merope, Ø 78 cm, dimbar, silver
  Dimbar LED-pendellampa Merope i cirkelform Merope LED-pendelarmatur är modern och minimalistisk. Den består av en rund kapell med en aluminiumring som innehåller kraftfulla lysdioder på insidan. De lyser upp rummet perfekt och ger ett dimbart, varmvitt ljus. Den lämpar sig för moderna vardagsrum och för bordsljus, till exempel i matsalen eller köket.
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, grå

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, grå
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, blå

  LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, blå
  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd

  LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd
  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt med denna strömbrytare. Den kan också slås på och stängas av på plats. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, blå

  LED-vägglampa Miram med batteri, dimbar, blå
  Dimbar LED-vägglampa Miram med integrerat uppladdningsbart batteri LED-vägglampan Miram är en flexibel följeslagare för inomhus- och utomhusbruk. Den är skyddad mot stänkvatten och damm med IP54, vilket gör att den kan belysa fasader och entréer utan problem. Den eleganta ramen med det runda, platta väggfästet kräver ingen direkt strömanslutning. Strömmen kommer från det uppladdningsbara batteriet som är integrerat i armaturhuvudet. Den ger en ljusstyrka på 10 timmar och kan enkelt laddas via en USB-C-kabel. Tack vare monteringen med hjälp av magnetiska kontakter kan armaturhuvudet enkelt tas bort och laddas i närmaste uttag. En strömbrytare är installerad på det runda huvudet, där varmvita lysdioder är installerade och avger sitt ljus nedåt utan att blända. Ljusstyrkan kan kontinuerligt dämpas via denna omkopplare. Den kan också slås på och stängas av på plats. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • Hänglampa Bell som halvoval i svart

  Hänglampa Bell som halvoval i svart
  Pendellampa med klockan i elegant design Pendellampan med en lampa är utrustad med en metallskärm. Den har formen av en halverad oval och ser särskilt elegant ut i den monokroma finishen. Den vitlackerade insidan garanterar effektiv ljusavgivning. Det runda kapellet är designat i den yttre färgen av skuggan. Bell ger direkt ljus till bord, diskar och i allmänhet den del av rummet som ligger direkt under, samtidigt som den inte bländar på sidorna.
 • LED-hänglampa Apollo, längd 100 cm, vit

  LED-hänglampa Apollo, längd 100 cm, vit
  LED-pendlararmatur Apollon som slim beam Apollon pendelarmatur är ett mångsidigt val för bord- och allmänbelysning i modernt inredda interiörer. Skärmen består av en smal, lång aluminiumprofil i en monokrom, matt finish. Lysdioderna som är integrerade längs hela längden i botten avger varmvitt ljus i en bred vinkel. Apollons ljusflöde kan regleras externt via fas- eller fasvinkeldämpare och imponerar dessutom med en mycket god färgåtergivning, så att ljuset från pendelarmaturen framhäver andra föremål i rummet på ett realistiskt sätt. Med skärmtak och tvådelad upphängning i nyansfärg.
 • LED-taklampa Subra IP54 DALI-dimbar 3 000 K

  LED-taklampa Subra IP54 DALI-dimbar 3 000 K
  Stänkskyddad Subra LED takarmatur, DALI dimbar Subra LED takarmatur är utformad som ett mångsidigt val för allmänbelysning av stora områden. Den kan användas inte bara i torra interiörer, utan även i badrum och spaområden. Det primära ljuset är brett och homogent genom den plastdiffusor som är monterad i botten. Dessutom har den vita aluminiumramen ett smalt ljusflöde runt hela sidan. Möjligheten att integreras i ett DALI-styrsystem för extern dimning ger Subra ytterligare flexibilitet. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C. - Stötmotstånd IK10
 • LED-hänglampa Draconis, CCT/Multipower, vit

  LED-hänglampa Draconis, CCT/Multipower, vit
  Kraftfull LED-pendelarmatur Draconis med valbar ljusstyrka och färgtemperatur Draconis LED-pendelarmatur är en enkel, funktionell ljuskälla för effektiv allmän- och arbetsbelysning. Den gjutna aluminiumkroppen är utrustad med lysdioder som strålar direkt nedåt och vars ljus avges genom skruvade, klara plastlinser i en vinkel på 60°. Draconis pendelarmaturens särskilda mervärde ligger i dess anpassningsbarhet: före idrifttagning eller med separat strömförsörjning kan effekt och ljusfärg väljas i tre steg. - Effektnivåer: 45 W/55 W/72 W - Färgtemperaturer: 2 700 K/3 500 K/4 000 K
 • Hänglampa Bell som halvoval i silver

  Hänglampa Bell som halvoval i silver
  Pendellampa med klockan i elegant design Pendellampan med en lampa är utrustad med en metallskärm. Den har formen av en halverad oval och ser särskilt elegant ut i den monokroma finishen. Den vitlackerade insidan garanterar effektiv ljusavgivning. Den runda kapellet är designat i den yttre färgen av skuggan. Bell ger direkt ljus till bord, diskar och i allmänhet den del av rummet som ligger direkt under, samtidigt som den inte bländar på sidorna.
 • LED-hänglampa Apollo, längd 100 cm, svart

  LED-hänglampa Apollo, längd 100 cm, svart
  LED-pendlararmatur Apollon som slim beam Apollon pendelarmatur är ett mångsidigt val för bord- och allmänbelysning i modernt inredda interiörer. Skärmen består av en smal, lång aluminiumprofil i en monokrom, matt finish. Lysdioderna som är integrerade i hela längden på undersidan avger varmvitt ljus i en bred vinkel. Apollons ljusflöde kan regleras externt via fas- eller fasvinkeldämpare och imponerar dessutom med en mycket god färgåtergivning, så att ljuset från pendelarmaturen framhäver andra föremål i rummet på ett realistiskt sätt. Med skärmtak och tvådelad upphängning i nyansfärg.
 • LED-hänglampa Apollo, längd 146 cm, vit

  LED-hänglampa Apollo, längd 146 cm, vit
  LED-pendlararmatur Apollon som slim beam Apollon pendelarmatur är ett mångsidigt val för bord- och allmänbelysning i modernt inredda interiörer. Skärmen består av en smal, lång aluminiumprofil i en monokrom, matt finish. Lysdioderna som är integrerade i hela längden på undersidan avger varmvitt ljus i en bred vinkel. Apollons ljusflöde kan regleras externt via fas- eller fasvinkeldämpare och imponerar dessutom med en mycket god färgåtergivning, så att ljuset från pendelarmaturen framhäver andra föremål i rummet på ett realistiskt sätt. Med skärmtak och tvådelad upphängning i nyansfärg.
 • LED-taklampa Draconis, CCT/Multipower, aluminium

  LED-taklampa Draconis, CCT/Multipower, aluminium
  Kraftfull LED-takarmatur Draconis, ljusflöde och färgtemperatur kan väljas Takarmaturen Draconis LED är enkel och funktionell. Den är utformad i en platt, rektangulär form. Den gjutna aluminiumkroppen står på ett litet avstånd under taket. De nedåtriktade lysdioderna sitter bakom klara, skruvade linser och ljuset avges i en 60° bred vinkel. Den speciella funktionen: effekt och färgtemperatur kan justeras i tre steg för att anpassa ljuset optimalt till takarmaturens användningsområde. Detta måste göras före installation eller när strömförsörjningen är bortkopplad. - Effektnivåer: 45 W/55 W/72 W - Färgtemperaturer: 2 700 K/3 500 K/4 000 K
 • LED-taklampa Subra IP54 TRIAC-dimbar 4 000 K

  LED-taklampa Subra IP54 TRIAC-dimbar 4 000 K
  Stänkskyddad LED-taklampa Subra, TRIAC-dimbar Subra LED-belysningsarmatur för utanpåliggande montering med sin enkla, runda form kan användas för allmänbelysning av stora ytor i torra och fuktiga interiörer. Den består av en plastdiffusor som sprider ljuset brett nedåt och en vit aluminiumram. Den senare har en smal ljusöppning som löper runt sidan. Ljusutgången kan styras av externa TRIAC-dimmare via fasstyrning eller fasavstängning. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C. - Stötmotstånd IK10
 • LED-taklampa med sensor Subra IP54, 4 000 K

  LED-taklampa med sensor Subra IP54, 4 000 K
  Mångsidig Subra LED-taklampa med rörelsesensor och stänkskydd Den runda takbelysningsarmaturen Subra med sensor är lämplig för storskalig allmänbelysning i många olika områden - från korridorer, badrum eller kök i privatbostäder, garage, källare och förrådsutrymmen till korridorer, trapphus och gemensamma utrymmen i offentliga och kommersiella byggnader. Plastdiffusorn är ansvarig för det homogena ljusutbytet. En smal remsa lämnas fri på den vita aluminiumramen genom vilken ljuset kommer ut från sidan. Tack vare utrustningen med dagsljus- och rörelsesensor och den variabla kombinationen av olika konfigurationer kan den automatiska styrningen ställas in efter behov - till exempel mjukt grundljus under natten med 100 % ljusflöde i 30 sekunder efter rörelsedetektering. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Sensoravstånd, skymningsgräns, överkörningstid och grundljus kan justeras. - Reläomkoppling för gemensam styrning av flera enheter är möjlig. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C - Stötmotstånd IK10
 • LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 24W, blå

  LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 24W, blå
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • LED-taklampa Subra IP54 TRIAC-dimbar 3 000 K

  LED-taklampa Subra IP54 TRIAC-dimbar 3 000 K
  Stänkskyddad LED-taklampa Subra, TRIAC-dimbar Subra LED-belysningsarmatur för utanpåliggande montering med sin enkla, runda form kan användas för allmänbelysning av stora ytor i torra och fuktiga interiörer. Den består av en plastdiffusor som sprider ljuset brett nedåt och en vit aluminiumram. Den senare har en smal ljusöppning som löper runt sidan. Ljusutgången kan styras av externa TRIAC-dimmare via fasstyrning eller fasavstängning. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C. - Stötmotstånd IK10
 • LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, silver

  LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, silver
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • Hänglampa Bell som halvoval i koppar

  Hänglampa Bell som halvoval i koppar
  Pendellampa med klockan i elegant design Pendellampan med en lampa är utrustad med en metallskärm. Den har formen av en halverad oval och ser särskilt elegant ut i den monokroma finishen. Den vitlackerade insidan garanterar effektiv ljusavgivning. Det runda kapellet är designat i den yttre färgen av skuggan. Bell ger direkt ljus till bord, diskar och i allmänhet den del av rummet som ligger direkt under, samtidigt som den inte bländar på sidorna.
 • LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 24W, röd

  LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 24W, röd
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, svart

  LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, svart
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • LED-hänglampa Draconis, CCT/Multipower, aluminium

  LED-hänglampa Draconis, CCT/Multipower, aluminium
  Kraftfull LED-pendelarmatur Draconis med valbar ljusstyrka och färgtemperatur Draconis LED-pendelarmatur är en enkel, funktionell ljuskälla för effektiv allmän- och arbetsbelysning. Den gjutna aluminiumkroppen är utrustad med lysdioder som strålar direkt nedåt och vars ljus avges genom skruvade, klara plastlinser i en vinkel på 60°. Draconis pendelarmaturens särskilda mervärde ligger i dess anpassningsbarhet: före idrifttagning eller med separat strömförsörjning kan effekt och ljusfärg väljas i tre steg. - Effektnivåer: 45 W/55 W/72 W - Färgtemperaturer: 2 700 K/3 500 K/4 000 K
 • LED-taklampa med sensor Subra IP54, 3 000 K

  LED-taklampa med sensor Subra IP54, 3 000 K
  Mångsidig Subra LED-taklampa med rörelsesensor och stänkskydd Den runda takbelysningsarmaturen Subra med sensor är lämplig för storskalig allmänbelysning i många olika områden - från korridorer, badrum eller kök i privatbostäder, garage, källare och förrådsutrymmen till korridorer, trapphus och gemensamma utrymmen i offentliga och kommersiella byggnader. Plastdiffusorn är ansvarig för det homogena ljusutbytet. En smal remsa lämnas fri på den vita aluminiumramen genom vilken ljuset kommer ut från sidan. Tack vare utrustningen med dagsljus- och rörelsesensor och den variabla kombinationen av olika konfigurationer kan den automatiska styrningen ställas in efter behov - till exempel mjukt grundljus under natten med 100 % ljusflöde i 30 sekunder efter rörelsedetektering. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Sensoravstånd, skymningsgräns, överkörningstid och grundljus kan justeras. - Reläomkoppling för gemensam styrning av flera enheter är möjlig. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C - Stötmotstånd IK10
 • LED-taklampa Orbit, TRIAC-dimbar, 4 000 K

  LED-taklampa Orbit, TRIAC-dimbar, 4 000 K
  TRIAC-dimbar LED-plafondlampa Orbit, vit och rund Takarmaturen Orbit LED är utformad för bred allmänbelysning i vardagsrum, lounger, passager och receptioner. Den är tillverkad av plast i en rund form med tre förskjutna sektioner; den inre sektionen fungerar som en diffusor för ljuset som riktas nedåt, den yttre sektionen säkerställer en mild ljusspridning till alla sidor och ringen som är placerad däremellan skapar en visuell indelning. Ljusstyrkan kan regleras externt via en TRIAC-dimmer. Orbit kan också monteras som en väggarmatur och kan kombineras perfekt med armaturer från Zaniah-serien. - Slagtålighet: IK10
 • LED-taklampa Orbit, TRIAC-dimbar, 3 000 K

  LED-taklampa Orbit, TRIAC-dimbar, 3 000 K
  TRIAC-dimbar LED-plafondlampa Orbit, vit och rund Takarmaturen Orbit LED är utformad för bred allmänbelysning i vardagsrum, lounger, passager och receptioner. Den är tillverkad av plast i en rund form med tre förskjutna sektioner; den inre sektionen fungerar som en diffusor för ljuset som riktas nedåt, den yttre sektionen säkerställer en mild ljusspridning till alla sidor och ringen som är placerad däremellan skapar en visuell indelning. Ljusstyrkan kan regleras externt via en TRIAC-dimmer. Orbit kan också monteras som en väggarmatur och kan kombineras perfekt med armaturer från Zaniah-serien. - Slagtålighet: IK10
 • LED-hänglampa Apollo, längd 146 cm, svart

  LED-hänglampa Apollo, längd 146 cm, svart
  LED-pendlararmatur Apollon som slim beam Apollon pendelarmatur är ett mångsidigt val för bord- och allmänbelysning i modernt inredda interiörer. Skärmen består av en smal, lång aluminiumprofil i en monokrom, matt finish. Lysdioderna som är integrerade i hela längden på undersidan avger varmvitt ljus i en bred vinkel. Apollons ljusflöde kan regleras externt via fas- eller fasvinkeldämpare och imponerar dessutom med en mycket god färgåtergivning, så att ljuset från pendelarmaturen framhäver andra föremål i rummet på ett realistiskt sätt. Med skärmtak och tvådelad upphängning i nyansfärg.
 • LED-taklampa Subra IP54 DALI-dimbar 4 000 K

  LED-taklampa Subra IP54 DALI-dimbar 4 000 K
  Stänkskyddad Subra LED takarmatur, DALI dimbar Subra LED takarmatur är utformad som ett mångsidigt val för allmänbelysning av stora områden. Den kan användas inte bara i torra interiörer, utan även i badrum och spaområden. Det primära ljuset är brett och homogent genom den plastdiffusor som är monterad i botten. Dessutom har den vita aluminiumramen ett smalt ljusflöde runt hela sidan. Möjligheten att integreras i ett DALI-styrsystem för extern dimning ger Subra ytterligare flexibilitet. - Skyddsklass: IP54 för takmontering, IP20 för väggmontering. - Omgivningstemperatur under drift: - 10 °C till + 40 °C. - Stötmotstånd IK10
 • LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, grön

  LED-taklampa Zaniah, 360°-ljus, 24W, grön
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • LED-taklampa Draconis, CCT/Multipower, vit

  LED-taklampa Draconis, CCT/Multipower, vit
  Kraftfull LED-takarmatur Draconis, ljusflöde och färgtemperatur kan väljas Takarmaturen Draconis LED är enkel och funktionell. Den är utformad i en platt, rektangulär form. Den gjutna aluminiumkroppen står på ett litet avstånd under taket. De nedåtriktade lysdioderna sitter bakom klara, skruvade linser och ljuset avges i en 60° bred vinkel. Den speciella funktionen: effekt och färgtemperatur kan justeras i tre steg för att anpassa ljuset optimalt till takarmaturens användningsområde. Detta måste göras före installation eller när strömförsörjningen är bortkopplad. - Effektnivåer: 45 W/55 W/72 W - Färgtemperaturer: 2 700 K/3 500 K/4 000 K
 • LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, silver

  LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, silver
  LED skrivbordslampa Adhara - justerbar, dimbar i tre nivåer Adhara är ett funktionellt inredningselement för moderna kontor och arbetsrum. LED-bordsarmaturen övertygar på skrivbordet med sin justerbarhet och justerbara ljusstyrka. För detta ändamål är ramen av aluminium utrustad med totalt tre leder för att justera höjd, orientering och projektion. Lysdioderna som är integrerade i det runda huvudet bakom en satinerad kåpa avger ett varmvitt ljus i en bred vinkel, som inte bara kan kopplas om via strömbrytaren på basen, utan även dämpas i tre steg upp till minst 10 %.
 • LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, vit

  LED-skrivbordslampa Adhara 3-step-dim, vit
  LED skrivbordslampa Adhara - justerbar, dimbar i tre nivåer Adhara är ett funktionellt inredningselement för moderna kontor och arbetsrum. LED-bordsarmaturen övertygar på skrivbordet med sin justerbarhet och justerbara ljusstyrka. För detta ändamål är ramen av aluminium utrustad med totalt tre leder för att justera höjd, orientering och projektion. Lysdioderna som är integrerade i det runda huvudet bakom en satinerad kåpa avger ett varmvitt ljus i en bred vinkel, som inte bara kan kopplas om via strömbrytaren på basen, utan även dämpas i tre steg upp till minst 10 %.
 • Hänglampa Diversity i vitt

  Hänglampa Diversity i vitt
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • Hänglampa Diversity i svart

  Hänglampa Diversity i svart
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • Hänglampa Diversity in basaltgrått

  Hänglampa Diversity in basaltgrått
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • Hänglampa Diversity i rubinrött

  Hänglampa Diversity i rubinrött
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • Hänglampa Diversity i saffransgult

  Hänglampa Diversity i saffransgult
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • Hänglampa Diversity i koboltblått

  Hänglampa Diversity i koboltblått
  Diversity kägelformad pendelarmatur med färgkontrasterande band Diversity pendelarmaturen med en lampa är fräsch och modern. Skärmen är formad som en kon som är öppen i botten och som är vitlackerad på insidan för effektiv ljusavgivning. Som hållare används ett band som också bidrar till Diversity pendelarmaturens karaktäristiska utseende genom att dess färg kontrasterar mot skärmens yta. Pendelarmaturen kan idealiskt arrangeras som en grupp med flera exemplar i olika färger, vilket berikar rumsutformningen som ett kreativt element.
 • LED-utomhustaklampa Altais Motion, 12W, Ø 22 cm

  LED-utomhustaklampa Altais Motion, 12W, Ø 22 cm
  LED-takbelysning Altais Motion för utomhusbruk, perfekt för källare och garage tack vare färgbyte, IK10 och integrerad rörelsedetektor LED-takbelysningen Altais Motion är tillverkad av högkvalitativ plast och kommer i en vanlig vit färg, vilket understryker den tidlösa designen. Altais utmärker sig särskilt genom skyddsklass IP54 i kombination med slagtålighet IK10, vilket gör den särskilt robust och idealisk för utomhusbruk. En integrerad rörelsedetektor, som kan programmeras via den medföljande fjärrkontrollen, ger optimalt ljus när det behövs. Fjärrkontrollen kan användas för att ställa in detektionsområdet, ljusets varaktighet och dagsljussensorn. Dessutom kan man med hjälp av en strömbrytare på baksidan av armaturen välja mellan tre ljusfärger från varmvitt till dagsljus före installationen. Altais är därför perfekt för korridorer, trapphus, källare eller till och med utomhusområden som entréer och garage. - Detekteringsområde: takmontering: Ø 12 m, väggmontering: 9 x 6,5 m - Monteringshöjd upp till högst 5 m - Dagsljussensor: 2 lux - 50 lux - Tidsperiod: justerbar från 5 sekunder till 10 minuter
 • LED-utomhustaklampa Altais Motion, 18W, Ø 28 cm

  LED-utomhustaklampa Altais Motion, 18W, Ø 28 cm
  LED-takbelysning Altais Motion för utomhusbruk, perfekt för källare och garage tack vare färgbyte, IK10 och integrerad rörelsedetektor LED-takbelysningen Altais Motion är tillverkad av högkvalitativ plast och kommer i en vanlig vit färg, vilket understryker den tidlösa designen. Altais utmärker sig särskilt genom skyddsklass IP54 i kombination med slagtålighet IK10, vilket gör den särskilt robust och idealisk för utomhusbruk. En integrerad rörelsedetektor, som kan programmeras via den medföljande fjärrkontrollen, ger optimalt ljus när det behövs. Fjärrkontrollen kan användas för att ställa in detektionsområdet, ljusets varaktighet och dagsljussensorn. Dessutom kan man med hjälp av en strömbrytare på baksidan av armaturen välja mellan tre ljusfärger från varmvitt till dagsljus före installationen. Altais är därför perfekt för korridorer, trapphus, källare eller till och med utomhusområden som entréer och garage. - Detekteringsområde: takmontering: Ø 12 m, väggmontering: 9 x 6,5 m - Monteringshöjd upp till högst 5 m - Dagsljussensor: 2 lux - 50 lux - Tidsperiod: justerbar från 5 sekunder till 10 minuter
 • LED-vägglampa Alwa 1 med spot, vit

  LED-vägglampa Alwa 1 med spot, vit
  LED-vägglampa Alwa 1 med roterande och svängbar arm: Perfekt som läslampa Alwa 1 är en elegant LED-vägglampa i modern design och är tillverkad i aluminium. Dess speciella egenskap: kombinationen av en skugga med belysning och en läsplatta i kombination med en roterbar och svängbar arm. Den sistnämnda representerar spotten och har en strålningsvinkel på 20°, vilket möjliggör riktad belysning. Alwa 1 blir därmed den optimala läslampan vid sidan av sängen. Beroende på orientering kan skärmen integreras för indirekt belysning. - Strålningsvinkel 20° - roterbar och svängbar spot - läsplatta och skuggbelysning
 • LED-utomhustaklampa Altais Motion, 25W, Ø 33 cm

  LED-utomhustaklampa Altais Motion, 25W, Ø 33 cm
  LED-takbelysning Altais Motion för utomhusbruk, perfekt för källare och garage tack vare färgbyte, IK10 och integrerad rörelsedetektor LED-takbelysningen Altais Motion är tillverkad av högkvalitativ plast och kommer i en vanlig vit färg, vilket understryker den tidlösa designen. Altais utmärker sig särskilt genom skyddsklass IP54 i kombination med slagtålighet IK10, vilket gör den särskilt robust och idealisk för utomhusbruk. En integrerad rörelsedetektor, som kan programmeras via den medföljande fjärrkontrollen, ger optimalt ljus när det behövs. Fjärrkontrollen kan användas för att ställa in detektionsområdet, ljusets varaktighet och dagsljussensorn. Dessutom kan man med hjälp av en strömbrytare på baksidan av armaturen välja mellan tre ljusfärger från varmvitt till dagsljus före installationen. Altais är därför perfekt för korridorer, trapphus, källare eller till och med utomhusområden som entréer och garage. - Detekteringsområde: takmontering: Ø 12 m, väggmontering: 9 x 6,5 m - Monteringshöjd upp till högst 5 m - Dagsljussensor: 2 lux - 50 lux - Tidsperiod: justerbar från 5 sekunder till 10 minuter
 • LED-vägglampa Alwa 1 med spot, svart

  LED-vägglampa Alwa 1 med spot, svart
  LED-vägglampa Alwa 1 med roterande och svängbar arm: Perfekt som läslampa Alwa 1 är en elegant LED-vägglampa i modern design och är tillverkad i aluminium. Dess speciella egenskap: kombinationen av en skugga som belyser och en läsplatta i kombination med en roterbar och svängbar arm. Den sistnämnda representerar spotten och har en strålningsvinkel på 20°, vilket möjliggör riktad belysning. Alwa 1 blir därmed den optimala läslampan vid sidan av sängen. Beroende på orientering kan skärmen integreras för indirekt belysning. - Strålningsvinkel 20° - roterbar och svängbar spot - läsplatta och skuggbelysning
 • LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 12W, vit

  LED-taklampa Zaniah, 360° ljus, 12W, vit
  Rund LED taklampa Zaniah - modern design, 360° ljusutstrålning Takarmaturen Zaniah ger en unik sfärisk ljuseffekt som uppnås genom att ljuset strålar ut åt alla håll. De varmvita lysdioderna är placerade bakom den centrala skivan i färgad lackerad aluminium. Deras ljus leds in i den yttre plastringen och sprids i alla riktningar. Ringen lyser som en magisk aura av ljus runt det mörka centrumet. Särskilt genom att kombinera flera exemplar i olika färgvarianter kan man skapa en kreativ och samtidigt modern rumsbelysning för modernt inredda vardagsrum, passager och lounger. - Externt dimbar via fasstyrning eller fasavstängning - Slagtålighet: IK05
 • LED-vägglampa Ypsilon, mörkgrå

  LED-vägglampa Ypsilon, mörkgrå
  Välformad LED-vägglampa Ypsilon av gips Modern form och elegant extra ljus - LED-vägglampan Ypsilon består av ett gipsskydd som ser ut som bokstaven med samma namn i sin form. Bakom detta gömmer sig varma vita lysdioder i väggfästet, vilket skapar en trevlig, indirekt ljusatmosfär när ljuset tänds. Vägglampan kan till exempel användas i moderna vardagsrum, men också i kommersiella områden som hotell eller restauranger.
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, blå

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, blå
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd

  LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, rubinröd
  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, grön

  LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, grön
  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, vit

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, vit
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, gul

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, gul
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, gul

  LED-hänglampa Miram med batteri, dimbar, gul
  Flexibelt placerbar LED-batterilampa Miram för inomhus- och utomhusbruk, dimbar Den här ovanliga, moderna pendelarmaturen är ett dekorativt element som också ger ett behagligt ljus. De diskreta dimensionerna och den slående, graciösa designen gör att den enkelt kan integreras i många olika boendemiljöer. Den trapetsformade ramen är tillverkad av aluminium och är via ett rep kopplad till en liten kula, som både är en pendel och en motvikt. Repet kan läggas över balkar, grenar eller andra anordningar och bildar på så sätt en upphängning. I mitten placeras den runda lampskärmen på en magnetisk koppling som strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt. I huvudet finns dessutom en strömbrytare som gör att Mirams pendelarmatur kan dimmas kontinuerligt och slås på och av. Dessutom finns det inbyggda uppladdningsbara batteriet i lamphuvudet, vilket ger en belysningstid på upp till 10 timmar och gör hängslampan till ett absolut flexibelt belysningselement. Den höga skyddsnivån gör att den kan användas utomhus. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, grön

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, grön
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning
 • LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, svart

  LED-bordslampa Miram med batteri, dimbar, svart
  Miram batterilampa - bärbar LED-bordlampa med dimmer LED-bordlampan Miram är tillverkad av högkvalitativ gjuten aluminium och övertygar med sin smala, eleganta form. Den enhetliga färgen understryker den enkla elegansen. I det runda, platta armaturhuvudet är de varmvita lysdioderna integrerade, som sitter bakom en vit täckmantel under skärmen och därmed strålar ljuset direkt och bländfritt nedåt. I huvudet ingår också ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att armaturen blir helt flexibel. Tack vare den höga skyddsklassen kan den användas utomhus utan problem och fungerar som en bärbar batterilampa. Det finns nästan inga gränser för användningsområdet - oavsett om det är som en höjdpunkt i barnrummet, som extra belysning på skrivbordet eller för avkopplande timmar på terrassen, ger Miram ett lika lämpligt ljus, vars ljusstyrka dessutom kan regleras med den integrerade touchdimmern. Batteriet, som lovar upp till 10 timmars ljus, kan enkelt laddas via en USB-C-laddningskabel. Tack vare den magnetiska fästningen av skärmen på den smala ramen kan den också tas med ensam för laddning. - Ljusets varaktighet upp till 10 timmar - Steglös dimning via integrerad beröringsbrytare - Laddning via USB-C-anslutning