Dalber lampor

 • Dalber Unicorns taklampa, enhörning 1 lampa

  Dalber Unicorns taklampa, enhörning 1 lampa
  Taklampan Unicorns är en ljuskälla för riktiga prinsessor. Den dubbelskiktade och genomskinliga skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och är helt rosa. På utsidan är skärmen dekorerad med söta enhörningar, moln och regnbågar, vars kanter lyser diskret i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 1 lampa

  Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 1 lampa
  Taklampan Mermaids har en dubbelskiktad och transparent skärm av brandhämmande plast. Skärmen är designad med söta sjöjungfrur, som tack vare det fluorescerande materialet skapar en behaglig ljusstämning i mörkret.
 • Dalber Cloud Pink taklampa, Ø 33 cm, rosa

  Dalber Cloud Pink taklampa, Ø 33 cm, rosa
  Taklampan Cloud Pink imponerar med sin barnvänliga motivdesign på skärmens yta. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är rosa och tryckt med olika molnmotiv, som är särskilt effektfulla när de är tända.
 • Dalber Cloud Green taklampa, Ø 33 cm, grön

  Dalber Cloud Green taklampa, Ø 33 cm, grön
  Taklampan Cloud Green är utrustad med en dubbelskiktad och genomskinlig skärm av brandsäker plast. Den gröna skärmen har en rund design och olika molnmotiv är avbildade på ytan. Cloud Green med sin fluorescerande nyans kan alltså användas i barnrummet för att ge bra belysning.
 • Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 1 lampa

  Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 1 lampa
  Taklampan Little Shark har en maritim design för barn. Ljusbehållaren har en dubbelskiktad och genomskinlig skugga och är tryckt på varje sida med en söt babyhaj och andra havsmotiv. Skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och det fluorescerande materialet gör att kanterna på de maritima motiven lyser diskret i mörkret
 • Dalber Little Jungle taklampa, djungelmotiv

  Dalber Little Jungle taklampa, djungelmotiv
  Taklampan Little Jungle har en rund lampskärm som är dekorerad med olika djungelmotiv som ett lejon, en krokodil och en giraff. Tack vare den transparenta och dubbelskiktade designen ger det fluorescerande djungelmotivet en vacker och behaglig ljusatmosfär i barnrummet.
 • Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 3 lampa

  Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 3 lampa
  Taklampan Little Shark med tre lampor har en maritim design för barn. Ljusdispenseraren har tre dubbla skikt och transparenta nyanser, som alla är tryckta på vardera sidan med en söt babyhaj och andra havsmotiv. Paraplyerna är tillverkade av brandhämmande plast och det fluorescerande materialet gör att kanterna på de maritima motiven lyser diskret i mörkret
 • Dalber Cloud Green hänglampa i molnform, grön

  Dalber Cloud Green hänglampa i molnform, grön
  Pendellampan Cloud Green är utrustad med en skärm av brandsäker plast. Den gröna färgen är i sig själv formad som ett moln och på ytan finns olika molnmotiv avbildade. Cloud Green med sin fluorescerande nyans kan alltså användas som en barnvänlig belysning och samtidigt fungera som ett dekorativt inredningselement.
 • Dalber Cloud Pink hänglampa i molnform, rosa

  Dalber Cloud Pink hänglampa i molnform, rosa
  Pendellampan Cloud Pink imponerar med sin ovanliga form i form av ett moln och det barnvänliga motivet på skärmens yta. Den rosa nyansen är tryckt med olika molnmotiv, vars barnvänliga motivdesign är särskilt effektfull när den är påslagen. Samtidigt kan lampan också användas som ett dekorativt inredningselement i barnrummet tack vare sin speciella design.
 • Dalber Fire Truck hänglampa, brandbil, röd

  Dalber Fire Truck hänglampa, brandbil, röd
  Fire Truck hängande lampa är utformad som en brandbil och är tillverkad av brandsäker plast. Med valfria ljuskällor låter pendellampan barnrummet lysa vackert och fungerar samtidigt som en dekorativ och ovanlig inredningsdetalj, där speciella detaljer lyser upp i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Night Train hänglampa som lok

  Dalber Night Train hänglampa som lok
  Pendellampan Night Train är utformad som ett tåg och består av ett grått lokomotiv och en blå och en gul vagn. Den färgglada ljuskällan är tillverkad av brandhämmande plast. Night Train är utrustad med valfri belysning och får varje barnrum att lysa och fungerar även som ett dekorativt och ovanligt inredningselement i taket.
 • Dalber Night Train taklampa, lokomotiv

  Dalber Night Train taklampa, lokomotiv
  Taklampan Night Train har en rektangulär form. Skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och är dekorerad på utsidan med ett landskap och ett grått lokomotiv som drar två blå och två gula vagnar bakom sig i omväxlande ordning. Tack vare den genomskinliga och dubbla skiktningen skapar det fluorescerande lokomotivmotivet en behaglig ljus atmosfär i barnrummet som får varje barnrum att lysa.
 • Dalber Dinos barntaklampa med dinosaurier

  Dalber Dinos barntaklampa med dinosaurier
  Dinos hängande lampa för barn har en rektangulär form och är tillverkad av brandhämmande plast. Den genomskinliga och dubbla skiktningen är dekorerad på utsidan med söta dinomotiv som en liten T-Rex och en söt Stegosaurus. Dessutom lyser konturerna av dinosaurierna upp i mörkret tack vare det fluorescerande materialet och ger en behaglig ljusstämning.
 • Dalber Unicorns barnbordslampa med enhörningsmotiv

  Dalber Unicorns barnbordslampa med enhörningsmotiv
  Bordslampan Unicorns är en ljuskälla för riktiga prinsessor. Den dubbelskiktade och genomskinliga skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och är helt rosa. På utsidan är skärmen dekorerad med söta enhörningar, moln och regnbågar, vars kanter lyser diskret i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Little Owl Barn taklampa med ugglemotiv

  Dalber Little Owl Barn taklampa med ugglemotiv
  Den tre-lampiga taklampan Little Owl har en turkos färg och är tillverkad av brandsäker plast. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är utformad med ett sött ugglemotiv, som ger en vacker ljusatmosfär i barnrummet med en valfri glödlampa.
 • Dalber Police taklampa, blå/vit, Ø 33 cm

  Dalber Police taklampa, blå/vit, Ø 33 cm
  Taklampan Police är utrustad med en dubbelskiktad och genomskinlig skärm av brandhämmande plast. Den är kärleksfullt dekorerad med en polismästar- och brandkårsmotiv samt en stadskuliss och låter barnrummet glänsa vackert.
 • Dalber Planets taklampa med rymdmotiv

  Dalber Planets taklampa med rymdmotiv
  Taklampan Planets för barn är en ljuskälla för riktiga astronauter. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är tryckt med motiv från solsystemet och visar de mest kända planeterna samt en raket och en astronaut. Detta gör Planets till en cool ljuskälla för barnrummet.
 • Dalber Little Shark hänglampa med havsmotiv

  Dalber Little Shark hänglampa med havsmotiv
  Pendellampan Little Shark har en maritim design för barn. Ljusbehållaren har en dubbelskiktad och genomskinlig skugga och är tryckt på varje sida med en söt babyhaj och andra havsmotiv. Skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och det fluorescerande materialet gör att kanterna på de maritima motiven lyser diskret i mörkret
 • Dalber Little Owl barnbordslampa med ugglemotiv

  Dalber Little Owl barnbordslampa med ugglemotiv
  Bordslampan Little Owl har en turkos färg och är tillverkad av brandsäker plast. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är utformad med ett sött ugglemotiv, som ger en vacker ljusatmosfär i barnrummet med en valfri glödlampa.
 • Dalber Unicorns barnvägglampa med enhörningsmotiv

  Dalber Unicorns barnvägglampa med enhörningsmotiv
  Enhörningars vägglampa är en ljuskälla för riktiga prinsessor. Den dubbelskiktade och genomskinliga skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och är helt rosa. På utsidan är skärmen dekorerad med söta enhörningar, moln och regnbågar, vars kanter lyser diskret i mörkret tack vare det fluorescerande materialet. Lampan kan antingen anslutas direkt till strömförsörjningen eller anslutas till ett uttag.
 • Dalber Little Shark vägglampa med havsmotiv

  Dalber Little Shark vägglampa med havsmotiv
  Vägglampan Little Shark har en maritim design för barn. Ljusbehållaren har en dubbelskiktad och genomskinlig skugga och är tryckt på varje sida med en söt babyhaj och andra havsmotiv. Skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och det fluorescerande materialet gör att kanterna på de maritima motiven lyser diskret i mörkret. Lampan kan antingen anslutas direkt till strömförsörjningen eller anslutas till ett uttag
 • Dalber Unicorns hänglampa för barnrum enhörning

  Dalber Unicorns hänglampa för barnrum enhörning
  Pendellampan Unicorns är en ljuskälla för riktiga prinsessor. Den dubbelskiktade och genomskinliga skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och är helt rosa. På utsidan är skärmen dekorerad med söta enhörningar, moln och regnbågar, vars kanter lyser diskret i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Little Shark bordslampa med havsmotiv

  Dalber Little Shark bordslampa med havsmotiv
  Bordslampan Little Shark har en maritim design för barn. Ljusbehållaren har en dubbelskiktad och genomskinlig skugga och är tryckt på varje sida med en söt babyhaj och andra havsmotiv. Skärmen är tillverkad av brandhämmande plast och det fluorescerande materialet gör att kanterna på de maritima motiven lyser diskret i mörkret.
 • Dalber Unicorns taklampa, enhörning 3 lampa

  Dalber Unicorns taklampa, enhörning 3 lampa
  Taklampan Unicorns med tre lampor är en ljuskälla för riktiga prinsessor. De dubbelskiktade och genomskinliga skuggorna är tillverkade av brandhämmande plast och är helt i rosa. På utsidan är nyanserna dekorerade med söta enhörningar, moln och regnbågar, vars kanter lyser diskret i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Cloud Grey taklampa, Ø 33 cm, grå

  Dalber Cloud Grey taklampa, Ø 33 cm, grå
  Taklampan Cloud Grey har en dubbelskiktad och transparent skärm som ger bra belysning i barnrummet. Den runda skärmen är diskret i grått och består av brandsäker plast. Om barnlampan är utrustad med en valfri ljuskälla kommer det barnvänliga motivet till sin rätt tack vare den genomskinliga skärmens yta och skärmens fluorescens.
 • Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 3 lampa

  Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 3 lampa
  Den tre-lampiga taklampan Mermaids har tre dubbelskiktade och genomskinliga skärmar av brandhämmande plast. Dessa är utformade med söta sjöjungfrur, som tack vare det fluorescerande materialet ger en behaglig ljusstämning i mörkret.
 • Dalber Mermaids vägglampa med sjöjungfrumotiv

  Dalber Mermaids vägglampa med sjöjungfrumotiv
  Mermaids-vägglampan har en dubbelskiktad och genomskinlig skärm av brandhämmande plast. Den är utformad med söta sjöjungfrur som tack vare det fluorescerande materialet ger en behaglig ljusstämning i mörkret. Lampan kan antingen anslutas direkt till strömförsörjningen eller anslutas till ett uttag
 • Dalber Mermaids hänglampa med sjöjungfrumotiv

  Dalber Mermaids hänglampa med sjöjungfrumotiv
  Mermaids hängande lampa har en dubbelskiktad och genomskinlig skärm av brandhämmande plast. Skärmen är designad med söta sjöjungfrur som skapar en behaglig ljusstämning i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Mermaids bordslampa med sjöjungfrumotiv

  Dalber Mermaids bordslampa med sjöjungfrumotiv
  Bordslampan Mermaids har en dubbelskiktad och genomskinlig skärm av brandhämmande plast. Skärmen är designad med söta sjöjungfrur som skapar en behaglig ljusatmosfär i mörkret tack vare det fluorescerande materialet.
 • Dalber Little Owl barn vägglampa med ugglemotiv

  Dalber Little Owl barn vägglampa med ugglemotiv
  Den enlampiga vägglampan Little Owl har en turkos färg och är tillverkad av brandsäker plast. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är utformad med ett sött ugglemotiv, vilket ger en vacker ljusatmosfär i barnrummet med en valfri glödlampa. Lampan kan antingen anslutas direkt till strömförsörjningen eller anslutas till ett uttag
 • Dalber Little Owl hänglampa för barnrum ugglemotiv

  Dalber Little Owl hänglampa för barnrum ugglemotiv
  Pendellampan Little Owl med en enda lampa är turkos och tillverkad av brandsäker plast. Den dubbelskiktade och transparenta skärmen är utformad med ett sött ugglemotiv, som ger en vacker ljusatmosfär i barnrummet med en valfri glödlampa.