Dalber lampor

 • Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril

  Dalber Pendellampa med fjäderliknande fjäril
  Vacker Butterfly-pendellampa Fjärilarna fladdrar lätt och glatt över hela skuggan på denna pendellampa och gläder åskådare i alla åldrar. Vårens små budbärare finns här i många olika färger, vilket perfekt understryker den barnvänliga pendellampans effekt på det goda humöret. Ett fantastiskt blickfång och en fantastisk ljuskälla för barnrummet när som helst! Tillverkad i Europa.
 • Dalber Polisen - Pendellampa till pojkrummet

  Dalber Polisen - Pendellampa till pojkrummet
  Motiven lyser i mörkret - Polis pendellampa Poliser och brandmän är små pojkars stora hjältar. Med motiv av helikoptrar, polisbilar och brandbilar kommer pendellampan Police att glädja alla barn. Med den här lampan kan pojkarna berätta om sitt drömjobb varje dag och är väl skyddade när de leker och sover. En speciell höjdpunkt i hänglampan blir synlig först när ljuset släcks på kvällen, eftersom det är då det färgglada motivet börjar lysa. Tillverkad i Europa.
 • Dalber Taklampa med fjäril för barnrummet

  Dalber Taklampa med fjäril för barnrummet
  För gott humör i barnrummet: taklampan Butterfly med tre lampor och färgglatt tryck De många färgglada fjärilarna på skärmarna till taklampan Butterfly verkar flyga omkring på ett underbart lätt och glatt sätt. Detta ger snabbt ett leende på läpparna hos betraktaren, oavsett om det är de små invånarna i barnrummet eller vuxna.
 • Dalber Prickig taklampa Färger, rosa

  Dalber Prickig taklampa Färger, rosa
  Pretty Colors pendellampa i retrostil Denna lampa är ett absolut blickfång och det perfekta designobjektet för alla retrofantaster, inte bara i barnrummet. Fantasifullt samordnade färger och den trendiga prickiga looken avrundar det hela. Lampskärmen är dessutom kantad upptill och nedtill med en färgkoordinerad bård. Med sina stora prickar ger pendellampan liv åt såväl barnrummet som andra bostadsutrymmen. Oavsett om det är i hallen eller ovanför matsalsbordet - den får poäng överallt.
 • Dalber Fluorescerande taklampa NACHTHIMMEL blå

  Dalber Fluorescerande taklampa NACHTHIMMEL blå
  Fluorescerande bordslampa Nachthimmel Denna bordslampa med stjärnor och jord-motiv inbjuder till drömmar. En fluorescerande bård gör att motive lyser också i mörkret! Tillverkad i Europa. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Fluorescerande taklampa NACHTHIMMEL rosa

  Dalber Fluorescerande taklampa NACHTHIMMEL rosa
  Fluorescerande bordslampa Nachthimmel Denna bordslampa med stjärnor och jord-motiv inbjuder till drömmar. En fluorescerande bård gör att motive lyser också i mörkret! Tillverkad i Europa. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Med ljuseffekt - hängande lampa med stjärnor för barnrum

  Dalber Med ljuseffekt - hängande lampa med stjärnor för barnrum
  Drömlik hängande lampa Stars för barnrummet Den hängande lampan Stars är ett sött blickfång i barnrummet. Fokus ligger på den turkosfärgade lampskärmen, som är tryckt med massor av vita stjärnor. Mönstret upprepas i takfästet, vilket ger ett harmoniskt helhetsintryck. Lampans höjdpunkt är dock flera stjärnor som lyser i mörkret, vilket ger ett mjukt ljus på natten som kan säkerställa en lugn natts sömn. Hänglampan Stars har en diskret design, men är ändå ett trevligt blickfång i barnrummet. Tack vare sin design kan den perfekt avrunda en ljus interiör och ge jämn belysning.
 • Dalber Prickig taklampa Färger, rosa

  Dalber Prickig taklampa Färger, rosa
  Vacker Colors taklampa med tre nyanser Colors taklampa vill synas. Med moderna, stora prickar sätter den på ett elegant sätt scenen för sig själv och rummet i fråga. Den subtila violetta färgen smälter väl in med de rosa tonerna på de tre vita lampskärmarna. Lampan har en lugnande effekt på sin omgivning i barnets rum, men kan också med fördel användas i vardagsrummet eller andra rum.
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum, rosa

  Dalber Clouds taklampa för barnrum, rosa
  Underbar Clouds-pendellampa i rosa Den rosa Clouds-pendellampan ger en elegant och lekfull accent till alla barnrum. Lampan består av två lampskärmar som är placerade ovanpå varandra: Den nedre skärmen är ljusrosa, medan den övre är transparent. Denna hänger en bit ifrån den enfärgade skärmen och är tryckt med många konturer av olika moln och stjärnor. Kombinationen ger en drömlik armatur som gör sig särskilt bra i ljusa och ibland rosa barnrum. Pendellampan Clouds kan hänga i ett barnrum och vara en trogen följeslagare ända upp i skolåldern, eftersom den ger en generös och jämn belysning i rummet som inbjuder till lek och vistelse. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=NMGSQtM-33c&t=4s
 • Dalber Barnlampa Planeter med motiv

  Dalber Barnlampa Planeter med motiv
  Med ett motiv från yttre rymden: taklampan Planets för barn Här avbildas alla välkända planeter: månen, som lyser för oss många nätter, solen, som gör detsamma under dagen, Neptunus och Venus samt Saturnus med sin bana och slutligen jorden, vår hemplanet, som är världen för oss, men ändå bara en del av solsystemet och hela universum. Men kan du inte se något annat? Just det, astronauten reser i sin raket för att ta en titt bakom kulisserna och utforska det som vi jordbor bara känner till från berättelser, nämligen resten av universum. En superfin barnpendellampa för små upptäckare och forskare som senare vill utforska avlägsna galaxer!
 • Dalber Barnvägglampa Piraterna med stickpropp

  Dalber Barnvägglampa Piraterna med stickpropp
  Pirates vägglampa för barnrum väcker äventyrslust Pirates vägglampa för barnrum har en dubbelskiktad skärm av polypropylen. Det undre lagret är helt vitt men genomskinligt. Fönster är visuellt integrerade i det yttre lagret. Ett stort rektangulärt transparent fält har byggts in i framsidan av den vita bakgrunden och runda tydliga visningsfält har byggts in i sidorna. Dessa ger en vy över de vackra, färgglada motiven som föreställer björnar som pirater. I mitten syns piraterna på ett skepp vars flagga sticker ut en aning över parasollets kant och skapar en attraktiv kontur. Skuggan omges av fluorescerande stjärnor som lyser i mörker. Lampan kan antingen drivas med den monterade kabeln med stickpropp och strömbrytare eller monteras direkt på väggen. För detta krävs att kabeln tas bort.
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum, grå

  Dalber Clouds taklampa för barnrum, grå
  Clouds - en vacker taklampa för barnrum i grått Taklampan Clouds kan användas för att lysa upp flick- och pojkrum. Den imponerar med sin dubbla design på lampskärmen. Den mindre innerskärmen är helt grå, medan den yttre skärmen är transparent och dekorerad med vackra molnmotiv. Dekoren på den yttre skärmen framhävs av den grå innerskärmen. En satinerad diffusor avskärmar ljuskällan underifrån och gör att den lyser bländfritt och jämnt. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=NMGSQtM-33c&t=4s
 • Dalber Barnpendel Little Tiger, 1-lampa

  Dalber Barnpendel Little Tiger, 1-lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Good Night-pendel för barn, en lampa

  Dalber Good Night-pendel för barn, en lampa
  Vinkelformad Good Night-pendel med fluorescerande konturer De två skärmarna, som är placerade ovanpå varandra och kompletterar varandra på ett vackert sätt, känns igen direkt. Den nedre, mindre synliga skärmen är något smalare och högre, vilket gör att den sticker ut, särskilt nedtill, och ger en vy av dess vackert mönstrade yta. Den övre skärmen är övervägande transparent och har många söta motiv. Ugglorna är särskilt framträdande och förekommer glatt på var och en av de fyra sidorna. De omges av typiska element från natthimlen. Några av de runda utskärningarna i den övre baldakinen ser ut som fönster, vilket skapar en tredimensionell effekt. Taket är koniskt till formen och har också ett fint stjärnmönster. Färgkombinationen är mycket naturlig och lugnande. Tack vare de genomskinliga ytorna kan ett mjukt ljus släppa igenom och även när ljuset är släckt fortsätter några av konturerna att lysa.
 • Dalber Vägglampa för barn Polis, fluorescerande

  Dalber Vägglampa för barn Polis, fluorescerande
  Färgglad Police-vägglampa för barnrummet Denna lekfulla vägglampa är särskilt lämplig för barn som tidigt vill bli brandmän eller poliser. De staplade nyanserna består av två lager och ger ett tredimensionellt utseende, så att det ser ut som om brandbilarna och polisbilarna faktiskt kör på en väg. I bakgrunden syns hus och träd och på himlen syns flygplan och helikoptrar. Skärmen monteras i en båge på det fyrkantiga väggfästet. Du kan välja om du vill driva lampan med kabeln och strömbrytaren via uttaget eller om du vill ansluta den direkt till väggen. Även när Police-vägglampan är avstängd fungerar den som en orienteringshjälp tack vare sina fluorescerande konturer.
 • Dalber Baby Travel - taklampa för barn, 1-ljus

  Dalber Baby Travel - taklampa för barn, 1-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Barnpendel Little Fox, 1-lampa

  Dalber Barnpendel Little Fox, 1-lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Cloud Green taklampa, Ø 33 cm, grön

  Dalber Cloud Green taklampa, Ø 33 cm, grön
  Cloud Green taklampa med skärm i dubbla lager Cloud Green taklampa har en transparent skärm i dubbla lager av brandsäker plast. Den gröna skärmen har en rund design och på ytan finns olika molnmotiv avbildade. Cloud Green med sin fluorescerande skärm kan därför användas för att ge bra belysning i barnrum. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=3P-s2Xw7TKM
 • Dalber Taklampa Pirates med tre lampor för barnrummet

  Dalber Taklampa Pirates med tre lampor för barnrummet
  Pirates-taklampa för barnrum med tre lampor och vinklade skärmar Varje sida av de tre vinklade lampskärmarna i Pirates-taklampan är dekorerad med ett vackert piratmotiv. Dessutom är de yttre delarna av de dubbelvikta skärmarna dekorerade med fluorescerande stjärnor som lyser i mörkret. Taklampan med tre lampor är utrustad med E27-socklar, som inte bara kan användas för glödlampor utan även för LED-lampor som är upp till 11 cm långa.
 • Dalber Fluorescerande taklampa night sky grön

  Dalber Fluorescerande taklampa night sky grön
  Night sky - vinklad barnrumspendel i fräsch mintgrön Lampskärmen på barnrumspendeln Night sky består av två lager. Den mindre innerskärmen i mintgrönt är dekorerad överallt med små, fluorescerande stjärnor. Den större skärmen på utsidan har utskärningar av månen och stjärnor, vars kanter också är fluorescerande. Enstaka små stjärnor på denna skärm lyser även i mörker. Även skärmtaket har färgkoordinerats och rundar av looken.
 • Dalber Little Jungle pendellampa för barn, en lampa

  Dalber Little Jungle pendellampa för barn, en lampa
  Fluorescerande taklampa för barnrum Little Jungle Den lekfulla taklampan Little Jungle får hjärtat att slå snabbare hos unga djurfantaster. Djur som lejon, giraffer och elefanter samt växter är dekorerade med söta bilder på den transparenta ytterskärmen. Diffusorn under har en vit basfärg och är dekorerad med element som representerar marken, himlen eller marken, till exempel. Den konformade takkronan innehåller alla färger som redan använts på skärmen, vilket skapar en harmonisk finish. Tack vare den ganska korta upphängningen kan lampan också installeras i låga rum eller på sluttande tak.
 • Dalber Vägglampa för barn Moln i grått

  Dalber Vägglampa för barn Moln i grått
  Clouds vägglampa - fjäderlätta moln för barnrummet Den dubbla lampskärmen ger Clouds vägglampa ett unikt utseende. Bakgrunden är helt grå, medan framsidan är transparent och dekorerad med massor av söta moln. Den barnvänliga designen är vacker att se på och skapar en mysig ljusatmosfär, särskilt när lampan är tänd. Utrustad med en praktisk kabel och stickpropp är lampan mycket flexibel och kan installeras nära vilket uttag som helst. Driften är enkel tack vare strömbrytaren på kabeln. Alternativt kan den också anslutas direkt till väggen.
 • Dalber Pendellampa för barn Nattåget, en lampa

  Dalber Pendellampa för barn Nattåget, en lampa
  Kvadratisk pendellampa Night Train för barnrummet Pendellampan Night Train för barn imponerar redan med sitt vackra utseende. Lekfulla motiv i subtila pastellfärger är placerade på de två skärmarna. Den nedre, mattvita skärmen har en genomskinlig yta och är något mindre än den ovanförliggande transparenta plastskärmen. Det färgglada tåget, som står i fokus för ljuset, är placerat en bit från den transparenta skärmen. Det ser alltid ut att färdas i en cirkel. I bakgrunden finns motiv som träd, berg och naturligtvis natthimlen att upptäcka, vilket gör namnet till en perfekt matchning för lampan. Tack vare de fluorescerande konturerna fortsätter tåget och stjärnorna att lysa även när lampan är släckt, vilket gör den till en diskret orienteringshjälp i mörkret.
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum, blå

  Dalber Clouds taklampa för barnrum, blå
  Blue Clouds barnrumspendellampa med moln Den blå Clouds-pendellampan har en drömlik design som kännetecknas av moln. Pendellampan består av två ljusskärmar som är placerade ovanpå varandra. Den nedre skärmen är helt blå, medan skärmen ovanför är transparent men tryckt med olika konturer av moln. Resultatet är en himmelsk taklampa som passar perfekt i ett barnrum med en härlig, ljus inredning. Den blå versionen är idealisk för pojkrum, men kan naturligtvis också användas i flickrum om du vill det. Tack vare sin tidlösa design är Clouds-pendellampan inte bara en del av barnkammaren utan kan användas i många år framöver. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=NMGSQtM-33c&t=4s
 • Dalber Barnens taklampa Planeter, tre ljuskällor

  Dalber Barnens taklampa Planeter, tre ljuskällor
  Planets pendellampa med tre lampor och cylindriska skärmar Sikta högt: vem har inte drömt om att bli astronaut som barn? På den tredelade taklampan Planets kan barnen upptäcka de mest kända planeterna och flyga genom rymden med raketen i sina drömmar. Diffusorn är helt blå, med den transparenta skärmen ovanför, på vilken de små bilderna är placerade. Den transparenta skärmen avslutas med ett kontinuerligt blått band upptill och nedtill. Endast stjärnorna och planeterna sticker ut något över kanten, vilket ger armaturen ett mycket livfullt utseende. De tre cylindriska skärmarna är fästa i röda fästen på en triangel, som hålls fast i taket med tre kraftiga upphängningar. När den är tänd skapas en behaglig och stämningsfull atmosfär och även när den är släckt är konturerna fortfarande synliga en tid eftersom de är tillverkade av fluorescerande material - max. längd på ljuskällan som ska användas: 11 cm
 • Dalber Little Teddy pendellampa för barn, 1-ljus

  Dalber Little Teddy pendellampa för barn, 1-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Barnpendellampa Little Tiger, 3-ljus

  Dalber Barnpendellampa Little Tiger, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Jungle taklampa, djungelmotiv

  Dalber Little Jungle taklampa, djungelmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 1 lampa

  Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Unicorns taklampa, enhörning 1 lampa

  Dalber Unicorns taklampa, enhörning 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus blå

  Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus blå
  Taklampa Blue Clouds med tre lampskärmar Den blå taklampan Clouds med sina tre vackra lampskärmar är ett blickfång i alla barnrum. De tre skärmarna består var och en av två skärmelement ovanpå varandra. De nedre är blå, medan de övre är transparenta och har många konturer av moln och små stjärnor. Takarmaturen är helt vit så att skärmarna kan visas på bästa sätt. Taklampan Clouds är lämplig för barn från babyåldern till skolåldern. Både pojkar och flickor gillar den blå färgen. Möblerna i barnrummet kan vara ljusa eller också blå, så taklampan Clouds smälter lätt in i inredningen och ger en behaglig och jämn belysning i hela rummet.
 • Dalber Maritim taklampa för barnrum Petit marin

  Dalber Maritim taklampa för barnrum Petit marin
  Petit marin - pendellampa för barnrummet med maritima motiv En fyr, ett ankare, en fisk och en segelbåt - det är de motiv som pryder de fyra ytorna på den fyrkantiga lampskärmen i Petit marin-pendellampan. Innanför den transparenta polypropylen-skärmen med maritima motiv finns en annan vit skärm, som inte bara framhäver motiven perfekt, utan också säkerställer bländfri belysning i barnrummet.
 • Dalber Little Jungle vägglampa för barn med stickpropp

  Dalber Little Jungle vägglampa för barn med stickpropp
  Little Jungle vägglampa för barnrum med kabel och stickpropp Little Jungle vägglampa har en skärm som är tillverkad i två lager, vilket skapar en 3D-effekt. På den yttre, transparenta skärmen tumlar många glada, färgglada djur som lejon, zebror och elefanter. Solen och molnen sticker ut lite och skapar en spännande kontur på skärmen. Diffusorn utgör insidan, på vilken bakgrunden av djungellandskapet är avbildad. Där kan man upptäcka kullar, växter, himmel och mark. Skärmen är lätt böjd och rundad och sitter på ett rektangulärt väggfäste. Armaturen kan antingen anslutas till ett uttag med hjälp av kabeln och den inbyggda strömbrytaren eller installeras direkt på väggen.
 • Dalber Barnvägglampa Nattåget med stickpropp

  Dalber Barnvägglampa Nattåget med stickpropp
  Vinklad vägglampa The Night Train i fina pastellfärger Denna vinklade vägglampa The Night Train för barnrum har en dubbel, vinklad skärm monterad ovanför ljuskällan. Det inre plastskiktet utgör diffusorn och är vitt till färgen. Ytan är dock genomskinlig, vilket gör att ljuset kan lysa utåt. Den yttre skärmen är helt transparent och dekorerad med många vackra motiv. I förgrunden syns tåget som gett armaturen dess namn. Tåget har dekorerats i färgglada pastellfärger och ser ut att sväva framför armaturen eftersom det sticker ut från de övriga. Den tredimensionella effekt som uppstår gör att armaturen ser mycket levande ut. När lampan släcks fortsätter några av motivens konturer att lysa eftersom de är försedda med fluorescerande material. Vägglampan är utrustad med kabel, stickpropp och strömbrytare. Direkt vägginstallation är också möjlig efter att kabeln har tagits bort.
 • Dalber Moonlight taklampa för barn, tre ljuskällor, rosa

  Dalber Moonlight taklampa för barn, tre ljuskällor, rosa
  Moonlight barnrumslampa med tre lampor och natthimmelmotiv Taklampan Moonlight består av två skärmar som är placerade ovanpå varandra och skapar en natthimmel. På de nedre skärmarnas rosa yta kan man se en mängd små stjärnor. De övre skärmarna är vita och dekorerade runt om med utskurna motiv. De stora stjärnorna och månen är särskilt iögonfallande. De utskurna ytorna ger en vy över den rosafärgade bakgrunden och ger ljuset dess fascinerande tredimensionella utseende. De tre skärmarna är öppna nedtill och ger direkt belysning underifrån. De genomskinliga skärmarna ger ett behagligt ljus i hela rummet. Tack vare användningen av fluorescerande material fortsätter stjärnornas konturer att lysa mjukt även efter att lampan har släckts - max. längd på glödlampan som ska användas: 11 cm
 • Dalber Barnpendellampa Good Night, tre ljuskällor

  Dalber Barnpendellampa Good Night, tre ljuskällor
  Pendellampa Good Night med tre ljuskällor och ugglor och natthimmel De tre ljuskällorna i pendellampan Good Night är täckta med dubbla plastskärmar och fästa på en triangulär konsol med gula baser. Detta fäste är i sin tur fäst vid den enkla, runda taklampan med tre robusta upphängningar. Skärmarnas nedre lager är något smalare och högre, vilket gör att de sticker ut något nedanför. Deras yta är färgad i en delikat nyans av brunt och dekorerad med ett fint perforerat mönster. De övervägande transparenta skärmarna ovanför är dekorerade med vackra ugglemotiv och typiska element från natthimlen. Stjärnor, månen och korta bokstäver avlöser varandra på de fyra sidorna och skapar variation. Barnrumslampan är särskilt lämplig för placering i mitten av rummet, eftersom den tack vare de tre ljuskällorna kan lysa upp en stor yta på ett behagligt sätt - max. längd på glödlampan som ska användas: 11 cm
 • Dalber Hängande barnlampa Moon, 3 ljus, rosa

  Dalber Hängande barnlampa Moon, 3 ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Koala taklampa för barn, 1-ljus, rosa

  Dalber Koala taklampa för barn, 1-ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Tiger vägglampa för barn med stickpropp

  Dalber Little Tiger vägglampa för barn med stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hängande barnlampa Moon, 1-ljus, grå

  Dalber Hängande barnlampa Moon, 1-ljus, grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hänglampa för barn Little Elephant, 3-ljus, rosa

  Dalber Hänglampa för barn Little Elephant, 3-ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Taklampa för barn Baby Travel, 3-ljus

  Dalber Taklampa för barn Baby Travel, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Mermaids hänglampa med sjöjungfrumotiv

  Dalber Mermaids hänglampa med sjöjungfrumotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Unicorns taklampa, enhörning 3 lampa

  Dalber Unicorns taklampa, enhörning 3 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Cloud Pink taklampa, Ø 33 cm, rosa

  Dalber Cloud Pink taklampa, Ø 33 cm, rosa
  Cloud Pink taklampa Cloud Pink taklampa imponerar med sin barnvänliga motivdesign på skärmytan. Den dubbla och transparenta skärmen är rosa och tryckt med olika molnmotiv, som är särskilt effektfulla när den är tänd. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=3P-s2Xw7TKM
 • Dalber Unicorns hänglampa för barnrum enhörning

  Dalber Unicorns hänglampa för barnrum enhörning
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Shark hänglampa med havsmotiv

  Dalber Little Shark hänglampa med havsmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 1 lampa

  Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Baby Jungle - taklampa för barn, blå

  Dalber Baby Jungle - taklampa för barn, blå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Baby Dreams hänglampa, rosa

  Dalber Baby Dreams hänglampa, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Rosa hängande lampa för barnrummet Sweet dreams

  Dalber Rosa hängande lampa för barnrummet Sweet dreams
  Med motiv av ränder och hjärtan - Sweet dreams taklampa för barnrummet Den cylindriska skärmen på Sweet dreams taklampa är tillverkad av plast och har en vacker dekorativ kant upptill och nedtill. Skärmen är dekorerad med ränder och hjärtan. Skärmen är försluten nedtill med en plastdiffusor för att säkerställa ett bländfritt och jämnt ljusflöde. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=jdHYJBXvsu8
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus rosa

  Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus rosa
  Underbar taklampa Clouds med tre dubbla ljusskärmar Den treljusa taklampan Clouds i rosa ger drömska timmar. Varje skärm består av två överlappande delar. Den nedre skärmen är helt rosa och den övre skärmen är transparent. Den är tryckt med massor av moln och stjärnor, vilket ger intrycket av en rosa himmel. Takfästet är helt vitt så att de tre nyanserna kommer till sin fulla rätt. Lampan kan installeras i ett barnrum och kan användas ända upp till skolåldern. I ett barnrum som är inrett med omsorg om detaljerna ger Clouds den perfekta belysningen för lek, drömmar och stoj. I bästa fall bör inredningen vara ljus, eventuellt med inslag av rosa färger.
 • Dalber Vägglampa för barn Moln i rosa

  Dalber Vägglampa för barn Moln i rosa
  Vägglampa för barnrum Moln i mjukrosa Den lätt böjda lampskärmen, som liknar en halv cylinder, är tillverkad i två lager. Det undre lagret är diffusorn och är färgat i en magisk rosa. Lagret ovanför är transparent och består av en mängd vackra moln och stjärnor. Molnen är fyllda med mycket olika och spännande mönster, t.ex. ränder, trianglar, prickar eller till och med nästan helt ifyllda. Dessa mönster och diffusorns genomskinliga yta skapar stämningsfulla ljusstunder som får barnens ögon att lysa - för direkt installation på väggen eller för strömförsörjning via kabel och stickpropp (med strömbrytare)
 • Dalber Taklampa för barn Dinos, tre lampor

  Dalber Taklampa för barn Dinos, tre lampor
  Taklampa Dinos för barnrum med tre lampor och färgglada motiv Taklampan Dinos har totalt tre lampskärmar som sitter bredvid varandra på en smal, långsträckt baldakin. Varje skärm består av två skärmar som är placerade ovanför varandra. Den inre skärmen är vit och har ett subtilt randigt mönster som påminner om linjerat papper. Den yttre skärmen är dekorerad med färgglada motiv och är transparent. Från bokstäver och dinosaurier till träd och berg - det finns många dekorativa utsmyckningar att upptäcka. Konturerna av dinosaurierna och bokstäverna lyser i mörkret tack vare det fluorescerande materialet. De tre ljuskällorna gör att ett stort område kan belysas utan att blända. Tack vare den genomskinliga ytan lyser ljuset atmosfäriskt in i rummet - Maximala mått på den ljuskälla som ska användas: längd 11 cm, Ø 10 cm
 • Dalber Färgglad taklampa för barnrummet Dinos

  Dalber Färgglad taklampa för barnrummet Dinos
  Färgglad Dinos-pendellampa för barnrum Dinos-pendellampan består av två skärmar som är placerade ovanför varandra. Den inre skärmen är vit med ett fint randigt mönster, medan den yttre skärmen är transparent och dekorerad med färgglada motiv av olika dinosaurier. Dinosauriernas konturer och bokstäverna på skärmen är fluorescerande och lyser i mörkret, även när lampan är släckt.
 • Dalber Hänglampa för barnrum Pirates

  Dalber Hänglampa för barnrum Pirates
  Pirates - barnrumspendel med dubbelskärm Med lampserien Pirates flyttar piraterna in i de små pojkarnas barnrum. Den dubbla skärmen har olika piratmotiv på varje sida och fluorescerande stjärnor på utsidan som lyser i mörkret. Om lampan utrustas med en modern LED-lampa blir belysningen i barnrummet inte bara barnvänlig utan också mycket energisnål.
 • Dalber Little Jungle pendellampa för barn, version med tre lampor

  Dalber Little Jungle pendellampa för barn, version med tre lampor
  Little Jungle barnrumspendel med tre lampor, fluorescerande Oavsett om det är zebra, lejon eller krokodil - alla finns de på den färgglada Little Jungle-pendellampan. Med vänliga ansikten och i många olika situationer erbjuder denna lampa verkligen något för barn - det finns mycket att upptäcka och observera. Basen är en triangel som är fäst i taket i varje hörn med en upphängning. I varje hörn finns ett gult halvklot som är vänt nedåt och som rymmer uttaget och stabiliserar skärmen. Varje skärm har ett transparent yttre skal på vilket djur och växter är placerade och en inre diffusor som en skärm på vilken himlen och marken är avbildade. I mörker lyser bildernas konturer upp även när lampan inte är tänd. Detta garanteras tack vare det fluorescerande materialet, som laddas upp under dagen - max. längd på glödlampan som ska användas: 11 cm
 • Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus grå

  Dalber Clouds taklampa för barnrum 3-ljus grå
  Taklampa Clouds med tre ljuskällor i grått En särskild höjdpunkt i taklampan Clouds med tre ljuskällor är de tvådelade lampskärmarna i plast. De mindre innerskärmarna är designade i subtilt grått och utgör en kontrast till den klara ytterskärmen. Detta gör att molnmotiven på det transparenta materialet framträder vackert. När du väljer ljuskälla (ingår ej) bör du ta hänsyn till en maximal längd på 11 cm. Alla typer av E27-lampor upp till max. 60 W är lämpliga; energibesparande och långvariga LED-lampor rekommenderas.
 • Dalber Polisens taklampa för barn, version med tre lampor

  Dalber Polisens taklampa för barn, version med tre lampor
  Barnrumspendel Police med tre spännande ljuskällor Alla barn känner igen dem - utryckningsfordonen som brandkår och polis när de kör iväg på sina uppdrag med högljudda sirener. Något sådant memoreras och får snabbt barnens odelade uppmärksamhet, vilket gör bilderna och symbolerna i den tredelade Police-pendellampan perfekt för barnrummet. På var och en av de tre nyanserna syns en gata i klara färger mot bakgrunden av en by eller stad. Det finns brandbilar, polisbilar, helikoptrar och mycket mer att upptäcka. Skärmarna består av två lager - det transparenta yttre skalet och diffusorn bakom det. Det faktum att olika motiv placeras på båda skapar en tredimensionell look. Den triangulära, vita upphängningen är diskret utformad och tar inte fokus från armaturen. Tack vare fluorescerande konturer förblir skärmarna belysta även när ljuset har släckts och ger en diskret orienteringshjälp - max. längd på ljuskällan som ska användas: 11 cm
 • Dalber Vägglampa med fjäril för barn med kabel och stickpropp

  Dalber Vägglampa med fjäril för barn med kabel och stickpropp
  Butterfly vägglampa - en färgglad följeslagare i barnrummet Denna Butterfly vägglampa är täckt med tredimensionella, färgglada fjärilar. De verkar sväva underbart lätt och ger ett livfullt intryck. Deras färger återspeglas i de bleka, böjda rullarna som diskret sticker ut på skärmen. Väggfästet är vinklat och i rent vitt. Plastskärmen har en svagt böjd form och krusningarna ger den en intressant och livfull kontur upptill. Tack vare den praktiska kabeln med stickpropp och strömbrytare kan lampan anslutas direkt till vägguttaget. Om du gillar osynlig installation kan du ta bort kabeln och installera den direkt på väggen.
 • Dalber Barnlampa Nattåget, tre lampor

  Dalber Barnlampa Nattåget, tre lampor
  Barnrumspendel The Night Train med tre ljuskällor och 3D-effekt Med sina tre ljuskällor är pendellampan The Night Train perfekt att placera i mitten av rummet för att belysa hela området därifrån. De tre vinklade skärmarna är fästa i ett triangulärt fäste, som i sin tur hänger från taket med tre kopplingar. Den diskreta utformningen av upphängningen förtar inte skärmarnas attraktiva utseende. Dessa är dekorerade med olika motiv i pastellfärger och föreställer ett nattlandskap med tåget framför. Tåget framhävs än en gång tydligt och ser alltid ut att köra runt paraplyerna. Några av motiven har lysande konturer när ljuset är släckt, eftersom de är gjorda av fluorescerande material. Skikten som skapas av de staplade nyanserna får ljuset att verka livligt och spännande.
 • Dalber Barnvägglampa Dinos med stickpropp

  Dalber Barnvägglampa Dinos med stickpropp
  Dinos vägglampa för det lekfulla barnrummet med fluorescerande konturer Dinos vägglampa sprider glädje och värme i barnrummet med sina färgglada, barnvänliga motiv. Den dubbla plastskärmen är vinklad och öppnar sig uppåt och nedåt. Det undre lagret är helt vitt och dekorerat med fina horisontella linjer. Det övre skenet är transparent och dekorerat med massor av färgglada dinosaurier. Dessa glada vänner kommer garanterat att få alla barn att le. Några av motiven sticker ut över skärmens kant, vilket skapar en spännande kontur och ger lampan ett livfullt utseende. Tack vare den genomskinliga men matta ytan avges ett bländfritt, varmt ljus som fördelas i hela rummet. Lampan kan anslutas snabbt och enkelt med den inbyggda stickkabeln, som också har en integrerad strömbrytare. Alternativt kan kabeln lossas, vilket möjliggör direkt, dold installation på väggen.
 • Dalber Little Owl hänglampa för barnrum ugglemotiv

  Dalber Little Owl hänglampa för barnrum ugglemotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Owl barn vägglampa med ugglemotiv

  Dalber Little Owl barn vägglampa med ugglemotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Mermaids vägglampa med sjöjungfrumotiv

  Dalber Mermaids vägglampa med sjöjungfrumotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 3 lampa

  Dalber Mermaids taklampa, sjöjungfrur, 3 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Cloud Grey taklampa, Ø 33 cm, grå

  Dalber Cloud Grey taklampa, Ø 33 cm, grå
  Cloud Grey taklampa för barnrummet Taklampan Cloud Grey har en transparent skärm med dubbla lager som ger bra belysning i barnrummet. Den runda skärmen har en diskret grå finish och är tillverkad av brandsäker plast. Om barnlampan är utrustad med en valfri ljuskälla kommer det barnvänliga motivet till sin rätt tack vare den transparenta skärmytan och skärmens fluorescens. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=3P-s2Xw7TKM
 • Dalber Little Shark vägglampa med havsmotiv

  Dalber Little Shark vägglampa med havsmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Unicorns barnvägglampa med enhörningsmotiv

  Dalber Unicorns barnvägglampa med enhörningsmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 3 lampa

  Dalber Little Shark taklampa havsmotiv 3 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Cloud Green hänglampa i molnform, grön

  Dalber Cloud Green hänglampa i molnform, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Cloud Pink hänglampa i molnform, rosa

  Dalber Cloud Pink hänglampa i molnform, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Fire Truck hänglampa, brandbil, röd

  Dalber Fire Truck hänglampa, brandbil, röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Night Train hänglampa som lok

  Dalber Night Train hänglampa som lok
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Night Train taklampa, lokomotiv

  Dalber Night Train taklampa, lokomotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Dinos barntaklampa med dinosaurier

  Dalber Dinos barntaklampa med dinosaurier
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Police taklampa, blå/vit, Ø 33 cm

  Dalber Police taklampa, blå/vit, Ø 33 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Planets taklampa med rymdmotiv

  Dalber Planets taklampa med rymdmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hängande barnlampa Moon, 1 ljus, rosa

  Dalber Hängande barnlampa Moon, 1 ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hängande barnlampa Little Elephant, 1-ljus, rosa

  Dalber Hängande barnlampa Little Elephant, 1-ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Pendellampa för barn Sweet Dreams, grå, moln

  Dalber Pendellampa för barn Sweet Dreams, grå, moln
  Barnpendel Sweez Dreams med moln Ett sött molnmotiv pryder lampskärmen på Sweet Dreams-pendellampan och gör den till en oumbärlig ljuskälla i barnrummet. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=jdHYJBXvsu8
 • Dalber Hängande barnlampa Koala, 3-ljus, rosa

  Dalber Hängande barnlampa Koala, 3-ljus, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hänglampa för barn Little Teddy, 3-ljus

  Dalber Hänglampa för barn Little Teddy, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Fox vägglampa för barn med stickpropp

  Dalber Little Fox vägglampa för barn med stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Fox barnpendellampa, 3-ljus

  Dalber Little Fox barnpendellampa, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Planets vägglampa för barn med stickpropp

  Dalber Planets vägglampa för barn med stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Queen pendellampa i krondesign

  Dalber Little Queen pendellampa i krondesign
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber barnlampa Loving Deer, hjortmotiv

  Dalber barnlampa Loving Deer, hjortmotiv
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Baby Jungle - taklampa för barn, rosa

  Dalber Baby Jungle - taklampa för barn, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hello Little vägglampa med stickpropp

  Dalber Hello Little vägglampa med stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Colour Rain vägglampa med kabel och stickpropp

  Dalber Colour Rain vägglampa med kabel och stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Colour Rain taklampa för barnrum

  Dalber Colour Rain taklampa för barnrum
  Barnvänlig hängande lampa Color Rain Den kärleksfullt designade hängande lampan Color Rain för barn har ett motiv av färgade droppar på en transparent bakgrund. Den vita innerskärmen framhäver mönstret på ett effektfullt sätt och skapar en mysig ljusatmosfär med bländfritt ljus. Den nedre ljusspridaren är avtagbar. Obs: Skärmen är inte förmonterad och måste sättas ihop före användning - se bruksanvisningen. Länk till tillverkarens monteringsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=NMGSQtM-33c&t=4s
 • Dalber Little Queen vägglampa med stickpropp

  Dalber Little Queen vägglampa med stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber barnvägglampa Loving Deer, hjortmotiv, stickpropp

  Dalber barnvägglampa Loving Deer, hjortmotiv, stickpropp
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Panda vägglampa med stickpropp, grön

  Dalber Panda vägglampa med stickpropp, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Hello Little taklampa för barnrum

  Dalber Hello Little taklampa för barnrum
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Little Teddy vägglampa för barn

  Dalber Little Teddy vägglampa för barn
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Panda hänglampa för barnrum, blå

  Dalber Panda hänglampa för barnrum, blå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Moonlight taklampa barnrum 3 lampor grå

  Dalber Moonlight taklampa barnrum 3 lampor grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Dalber Moonlight hänglampa för barnrum 1 lampa grå

  Dalber Moonlight hänglampa för barnrum 1 lampa grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!