Cremasco lampor

 • Guldfärgad tavellampa Galleria

  Guldfärgad tavellampa Galleria
  Ståtlig tavellampa GALLERIA Tavellampan GALLERIA utgör ett ståtligt inredningsobjekt samtidigt som det bidrar till en stämningsskapande belysning. De rikt dekorerade mässingsdetaljerna bär upp en vacker lampskärm i samma färgton som kan riktas efter behov. Tavellampan GALLERIA fungerar även bra som vägglampa för en stilfull inredningsaccent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Utsökt tavellampa Dario, krom

  Utsökt tavellampa Dario, krom
  Cremasco utsökt tavellampa dario, krom Dario,, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E14, 40 W, B: 34 cm
 • Taklampa Scia i antik stil, bronserat grön

  Taklampa Scia i antik stil, bronserat grön
  Dekorativ taklampa Scia för en maritim stil Den ståtliga taklampan Scia med antika drag är ett idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Denna lampa kan ge varje rum en samtidigt både stilfull och ljusstark allmänbelysning. En tilltalande ljuskropp av vitt satinerat glas ger ett klart ljus och understryker tillsammans med den mycket rustika upphängningen den särdeles maritima stilen på lampan. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Trearmad taklampa Faro

  Trearmad taklampa Faro
  Maritim taklampa Faro Taklampan i serien Faro ger varje rum eller entrée en maritim och mycket inbjudande karaktär. Faro är tillverkad av mässing med många detaljer i mörkt trä som understryker den maritima stilen. Med sina tre skärmar i klarglas framstår Faro såväl som en generös allmänbelysning och ett dekorativt inredningsobjekt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Stilfull bordslampa Nautica

  Stilfull bordslampa Nautica
  Cremasco stilfull bordslampa nautica Nautica, för vardagsrum / matsal, mässing, tyg, trä, E14, 60 W, H: 38 cm
 • Tavellampa Opera i glänsande krom

  Tavellampa Opera i glänsande krom
  Tavellampa Opera med flexibelt huvud Denna vägglampa med sitt långa ljushuvud kan vara en enastående punktbelysning likaväl som en perfekt tavellampa eller spegelbelysning. Det smala avlånga huvudet kan riktas efter behov. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Maritim plafondlampa Libeccio, glänsande bronserad

  Maritim plafondlampa Libeccio, glänsande bronserad
  Cremasco maritim plafondlampa libeccio, glänsande bronserad Libeccio,, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E14, 40 W, H: 12 cm
 • Pendellampa Baia, tvådelad, bronserad

  Pendellampa Baia, tvådelad, bronserad
  Den tvådelade pendellampan Baia är iögonfallande och ljusstark Pendellampan Baia är ett idealist tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Den ger en stämningsskapande allmänbelysning i privata miljöer likaväl som i restauranger med maritim inredning. De båda skärmarna som påminner om roder är av bronserad mässing och de stora ljuskropparna av frostat glas. Dekorativa maritima detaljer på upphängningen: ankare och tåg De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Bordslampa Laguna, maritim design, 48 cm

  Bordslampa Laguna, maritim design, 48 cm
  Dekorativ bordslampa LAGUNA med sjökortsmotiv Den tilltalande bordslampan LAGUNA ger inte bara belysning men är också unikt inredningsobjekt i maritim stil. Den glänsande mässingsfoten är mycket effektfull tillsammans med tygskärmen med sjökortsmotiv. LAGUNA ger en stämningsfull och jämn belysning av olika typer av rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Vägglampa Nautica med en arm, 31 cm

  Vägglampa Nautica med en arm, 31 cm
  Vägglampa Nautica med dekorativt ankare i mässing Vägglampan Nautica utgör en idealisk detalj för att framhäva det maritima draget i en konsekvent inredningsstil och kommer garanterat att utgöra ett blickfång. Det runda vägghållaren av mässing är dekorerad med en stor ankare. Tygskärmens sjökortsmotiv understryker den maritima stilen och filtrerar också ljuset för att ge ett mjukt skimmer med antydan av längtan bort. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad

  Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad
  Cremasco exklusiv tavellampa dario, guldfärgad Dario,, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E14, 40 W, B: 64.5 cm
 • Smakfull taklampa Grazie

  Smakfull taklampa Grazie
  Elegant taklampa GRAZIE med guldfärgad metallkonstruktion Taklampan GRAZIE har en mörk träram som ger den ett klassiskt utseende. Detta utseende förstärks av de glänsande guldfärgade metalldetaljerna och den helt klara glasskärmen. Denna taklampa ger en effektiv allmänbelysning i olika sorts rum och dess representativa utseende gör den till en stilfull accent. GRAZIE passar även perfekt för hotell, restauranger och stora entréer. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Klassisk plafondlampa Galleria

  Klassisk plafondlampa Galleria
  Cremasco klassisk plafondlampa galleria Galleria, för vardagsrum / matsal, glas, mässing, E27, 60 W, H: 20 cm
 • Maritim vägglampa Nautica, med en arm, 30 cm

  Maritim vägglampa Nautica, med en arm, 30 cm
  Cremasco maritim vägglampa nautica, med en arm, 30 cm Nautica,, för vardagsrum / matsal, mässing, tyg, E27, 60 W, B: 29 cm, H: 30 cm
 • Intressant utformad vägglampa Porto med två armar

  Intressant utformad vägglampa Porto med två armar
  Cremasco intressant utformad vägglampa porto med två armar Porto, för vardagsrum / matsal, trä, mässing, tyg, E14, 60 W
 • Flexibel tavellampa Davide, matt antikmässing

  Flexibel tavellampa Davide, matt antikmässing
  Cremasco flexibel tavellampa davide, matt antikmässing Davide,, för hall, metall, 1 W, B: 31 cm, H: 27 cm
 • Riktbar bordslampa La Botte, vit

  Riktbar bordslampa La Botte, vit
  Cremasco riktbar bordslampa la botte, vit La Botte,, för sovrum, glas, mässing, E27, 100 W, B: 31 cm, H: 47 cm
 • Dekorativ taklampa Faro 36 cm

  Dekorativ taklampa Faro 36 cm
  Cremasco dekorativ taklampa faro 36 cm Faro, för vardagsrum / matsal, glas, mässing, trä, E27, 60 W, H: 40 cm
 • Tvåarmad vägglampa Nautica

  Tvåarmad vägglampa Nautica
  Vägglampa Nautica skapar en maritim miljö Den tvåarmade vägglampan Nautica utgör en idealisk detalj för att framhäva det maritima draget i en konsekvent inredningsstil och kommer garanterat att utgöra ett blickfång. De kurviga lamparmarna i glänsande, bronserad mässing är förankrade i en mässingsvägghållare dekorerad med ett litet roder. Tygskärmens sjökortsmotiv understryker den maritima stilen och filtrerar också ljuset för att ge ett mjukt skimmer med antydan av längtan bort. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Dekorerad vägglampa Nautica med skeppsklocka

  Dekorerad vägglampa Nautica med skeppsklocka
  Cremasco dekorerad vägglampa nautica med skeppsklocka Nautica, för vardagsrum / matsal, mässing, tyg, trä, E27, 60 W, B: 28 cm, H: 46 cm
 • Vägglampa Classic med svängd arm

  Vägglampa Classic med svängd arm
  Cremasco vägglampa classic med svängd arm Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, H: 37 cm
 • Belle Epoque - ädel bordslampa med glasfot

  Belle Epoque - ädel bordslampa med glasfot
  Belle Epoque - en prydande bordslampa Mycket dekorativ är den ädelt utformade bordslampan Belle Epoque, vars vackra fot består av klart, slipat glas. Övre avslutningen av foten utgörs av glänsande förkromad metall. Även skärmen hos bordslampan Belle Epoque är speciell med sin vackra dekor. Bordslampan Belle Epoque kan slås på och av via strömbrytaren i sladden. Made in Italy - den utsökta bordslampan Belle Epoque är en kvalitetsprodukt från en känd, italiensk lamptillverkare. Den är tillverkad för hand i Italien av material i hög kvalitet.
 • Charmant taklampa Taverna

  Charmant taklampa Taverna
  Cremasco charmant taklampa taverna Taverna, för vardagsrum / matsal, glas, mässing, E27, 75 W
 • Taklampa Baia

  Taklampa Baia
  Cremasco taklampa baia Baia, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E27, 75 W
 • Förnäm taklampa Belle Epoque, med fem armar

  Förnäm taklampa Belle Epoque, med fem armar
  Den klassiska taklampan Belle Epoque avger ett vackert ljussken som förskönar varje rum den hänger i. Belle Epoque, på svenska den vackra epoken sköna är en stilperiod i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Denna tidsperiod kännetecknades av ett kulturellt och vetenskapligt uppsving och en ökande levnadsstandard för en allt större medelklass och gav dem smak för mer påkostad inredning. Denna taklampa är inspirerad av denna epok med sina guldglänsande ytor och skärmar i sidenartat tyg som delvis täcker ljuskällorna. Detta ger ett hemtrevligt och varmt ljussken som bredde ut sig i rummet och ger det en stäming av välbehag och vila. En idealisk lampa för rum i klassisk stil och en underbar ljuskälla. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Vacker takkrona Nautica, med tre armar

  Vacker takkrona Nautica, med tre armar
  Cremasco vacker takkrona nautica, med tre armar Nautica,, för vardagsrum / matsal, mässing, tyg, trä, E14, 60 W, H: 55 cm
 • Vägglampa Grecale med ankarhållare

  Vägglampa Grecale med ankarhållare
  Cremasco vägglampa grecale med ankarhållare Grecale, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E14, 60 W, B: 11 cm, H: 34 cm
 • Vägglampa Classic med svängd arm

  Vägglampa Classic med svängd arm
  Cremasco vägglampa classic med svängd arm Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, B: 18 cm, H: 25 cm
 • Taklampa Faro 31 cm

  Taklampa Faro 31 cm
  Cremasco taklampa faro 31 cm Faro, för vardagsrum / matsal, mässing, trä, glas, E27, 60 W, H: 40 cm
 • Taklampa Scia antik stil, koppar

  Taklampa Scia antik stil, koppar
  Dekorativ taklampa Scia för en maritim stil Den ståtliga taklampan Scia med antika drag är ett idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Denna lampa kan ge varje rum en samtidigt både stilfull och ljusstark allmänbelysning. En tilltalande ljuskropp av vitt satinerat glas ger ett klart ljus och understryker tillsammans med den mycket rustika upphängningen den särdeles maritima stilen på lampan. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Taklampa Classic med tre armar, antik stil

  Taklampa Classic med tre armar, antik stil
  Cremasco taklampa classic med tre armar, antik stil Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, H: 54 cm
 • Tilltalande plafondlampa Elegance

  Tilltalande plafondlampa Elegance
  Cremasco tilltalande plafondlampa elegance Elegance, för vardagsrum / matsal, glas, metall, E14, 40 W, H: 13 cm
 • Klassisk plafondlampa Dina

  Klassisk plafondlampa Dina
  Glansfull plafondlampa DINA med guldfärgade detaljer Plafondlampan DINA ger en jämn och stämningsskapande allmänbelysning med sin skärm i vit-satinerar glas. Den eleganta ramen är gulfärgad och bidrar till lampans eleganta utseende- DINA ger en effektfull och tilltalande accent i såväl moderna som klassiska inredningsstilar. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Graciös golvlampa Bassano, brun

  Graciös golvlampa Bassano, brun
  Cremasco graciös golvlampa bassano, brun Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 75 W, B: 87 cm, H: 210 cm
 • Vacker plafondlampa Timone, vitt klotglas

  Vacker plafondlampa Timone, vitt klotglas
  Maritim plafondlampa Timone, passar också som vägglampa Plafondlampan Timone är ett idealist tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Den ger en stämningsskapande allmänbelysning i privata miljöer likaväl som i restauranger med maritim inredning. Upphängningen efterliknar en gammal skeppsratt och består av trä och glänsande och bronserad mässing. En klotformat lampglas sitter i mitten av skeppsratten och avger ett klart sken. Timone kan monteras i taket eller på vägg. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Flexibel bordslampa Davide

  Flexibel bordslampa Davide
  Cremasco flexibel bordslampa davide Davide, för arbetsrum / kontor, metall, 3 W, B: 12 cm, H: 45 cm
 • Guldfärgad bordslampa Belle Epoque med glasfot

  Guldfärgad bordslampa Belle Epoque med glasfot
  Elegant bordslampa Belle Epoque Ädel och ovanligt elegant ser bordslampan Belle Epoque ut med sin klara, vackert slipade glasfot. Klart glas i kombination med glänsande guldfärgad metall, till detta en tygskärm med gyllene dekor och intressant mönster - bordslampan Belle Epoque är en dekorativ prydnad i vardagsrummet som imponerar även i släckt tillstånd. Den uppfyller de högsta kvalitetskrav, eftersom den är tillverkad för hand i Italien av material i hög kvalitet.
 • Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, blå

  Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, blå
  Cremasco bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, blå, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 25 cm
 • Smakfull taklampa Bassano, blå

  Smakfull taklampa Bassano, blå
  Cremasco smakfull taklampa bassano, blå Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 100 W
 • Smakfull taklampa Bassano, grön

  Smakfull taklampa Bassano, grön
  Cremasco smakfull taklampa bassano, grön Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 100 W
 • Riktbar bordslampa La Botte, elfenbensvit

  Riktbar bordslampa La Botte, elfenbensvit
  Cremasco riktbar bordslampa la botte, elfenbensvit La Botte,, för sovrum, glas, mässing, E27, 100 W, B: 31 cm, H: 47 cm
 • Vägglampa Laguna i trä

  Vägglampa Laguna i trä
  Cremasco vägglampa laguna i trä Laguna, för vardagsrum / matsal, tyg, trä, E27, 60 W, B: 35 cm, H: 33 cm
 • Vacker bordslampa Belle Epoque

  Vacker bordslampa Belle Epoque
  Cremasco vacker bordslampa belle epoque Belle Epoque, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, B: 20 cm, H: 45 cm
 • Förtrollande vägglampa Imperial med LED-läslampa

  Förtrollande vägglampa Imperial med LED-läslampa
  Ädel, högkvalitativ vägglampa Imperial med LED-läslampa Smakfull, högkvalitativ och ädel är vägglampan Imperial, som är tillverkad av lätt bronserad mässing med satinerad finish och utrustad med en plisserad textilskärm i kvadratisk form. Den ger behaglig belysning i vardagsrummet, men kan även användas i stället för nattduksbordslampa på väggen bredvid sängen - även på hotell. Den utsökta vägglampan Imperial är utrustad med en böjlig LED-läsarm som kan riktas mot en yta där den ger punktbelysning. Inuti skärmen finns en E27-fattning där alla typer av lampor på upp till 60 W kan användas (ingår ej). Ett urval av passande ljuskällor finns att beställa under Tillbehör. Vägglampan Imperial är tillverkad för hand i Italien. Tack vare den detaljrika bearbetningen av väggfästet och lamparmen blir den unik och fascinerar med noggrann bearbetning och förstklassig kvalitet.
 • Taklampa Ole i trä

  Taklampa Ole i trä
  Dekorativ taklampa OLE med bronserad metallram Taklampan OLE ger en stämningsfull belysning för de mest olika olika rum och har en klassisk och rustik. Utseenden det understryks av den bronserade träramen och det vit-satinerade glaset. OLE är upphängd i en kedja och har centralt placerade ambrafärgade glasdetaljer ger taklampan en distinktiv färgaccent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Klassisk taklampa Mona

  Klassisk taklampa Mona
  Cremasco klassisk taklampa mona Mona, för vardagsrum / matsal, glas, metall, trä, E27, 60 W, H: 41.5 cm
 • Elegant hänglykta Grazie

  Elegant hänglykta Grazie
  Elegant vägglampa GRAZIE med guldfärgad metallkonstruktion Vägglampan GRAZIE har en mörk träram som ger den ett klassiskt utseende. Detta utseende förstärks av de glänsande guldfärgade metalldetaljerna och den helt klara glasskärmen. Denna vägglampa ger en effektiv allmänbelysning i olika sorts rum och dess representativa utseende gör den till en stilfull accent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Elegant taklampa La Botte, vit

  Elegant taklampa La Botte, vit
  Cremasco elegant taklampa la botte, vit La Botte,, för vardagsrum / matsal, glas, mässing, E27, 100 W
 • Tvåarmad taklampa Taverna

  Tvåarmad taklampa Taverna
  Inställbar taklampa TAVERNA Den tvåarmade taklampan TAVERNA har en rustik charm i italiensk stil och är dessutom mycket flexibel. För att erhålla önskad stämningsfull allmänbelysning kan taklampa TAVERNA ställas in i höjdled från 71 cm till 92 cm. Även skärmarna kan riktas var för sig. De två vita glaskuporna förhöjer verkan av de runda mässingsskärmarna och mässingsupphängningen. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Fyrdelad taklampa Biliardo

  Fyrdelad taklampa Biliardo
  Stilfull taklampa BILIARDO med guldfärgad upphängning och fyra runda glasskärmar Denna eleganta taklampa ur kollektionen BILIARDO framstår som mycket dekorativ och passar inte bara i biljardrummet utan även t.ex. över matbordet. Med sin gyllene mässingsupphängning och den glänsande gröna glasskärmen ger BILIARDO en dekorativ accent i många olika inredningsstilar och dessutom en klart stämningsfull allmänbelysning. Då kan taklampan BILIARDO tolkas som ett attraktivt och dekorativt inredningselement. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Emilia - taklampa med katedralglas

  Emilia - taklampa med katedralglas
  Emilia - förtrollande taklampa med katedralglas Formskönt och harmoniskt presenterar sig den högkvalitativa taklampan Emilia. Lampan är handgjord i Italien. Skärmen består av strukturerat transparent glas, satinerat glas och rombformade element av gult katedralglas. Glasskivorna är infattade i en bonserad metallram och bildar en fascinerande skärm kring de båda kronljusen. Upphängningskedjan kompletterar lampans nostalgiska charm. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Campana - taklampa i vacker materialmix

  Campana - taklampa i vacker materialmix
  Campana - en högkvalitativ taklampa med träram Guldfärgad metall, klart och satinerat glas och en ram av valnötsträ förenar sig till den stilfulla och ädelt utformade taklampan Campana. Skärmen, som liknar en klocka hänger i en guldfärgad kedja och även kabeln är i passande guldfärg. Övervägande delen av glaset är klart, bara de rutformade glasen nedtill är satinerade i mitten. Denna prydande kant förstärks av en träram av valnöt undertill. Alla lampkreationer från denna tillverkare produceras i Italien och skapar exklusiva kvalitetslampor med passion och noggrannhet av de bästa material. Den unika, klassiska designen och den förstklassiga bearbetningen gör taklampan Campana till en produkt som förkroppsligar den långa venetianska lamptraditionen och utstrålar exklusivitet och elegans.
 • Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor brun

  Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor brun
  Cremasco bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor brun, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 25 cm
 • Elegant plafondlampa Bassano, blå

  Elegant plafondlampa Bassano, blå
  Cremasco elegant plafondlampa bassano, blå Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 100 W, H: 17.5 cm
 • Rustik vägglampa Bassano, blå

  Rustik vägglampa Bassano, blå
  Cremasco rustik vägglampa bassano, blå Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E14, 60 W, H: 30 cm
 • Bordslampa Taverna i italiensk stil

  Bordslampa Taverna i italiensk stil
  Elegant bordslampa Taverna Denna bordslampa i kollektionen TAVERNA med sitt eleganta mässingsfot verkar hämtad som från en klassisk italiensk taverna. Dessutom kan den runda mässingsskärmen med sin led riktas alltefter behov. Vare sig den står på ett skrivbord eller sängbord eller används som inredningsobjekt någon annan stans ger bordslampan TAVERNE ett trevligt och dekorativt intryck. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Elegant bordslampa Barchessa

  Elegant bordslampa Barchessa
  Taklampa BARCHESSA i fotogenlampestil Den rustika bordslampan BARCHESSA ger med sin vita glasskärm en stämningsfull och inbjudande punktbelysning. Den eleganta formen i mässing har en klassisk italiensk stil och framstår som mycket charmerande. Därför kan denna stilfulla bordslampa i kollektionen BARCHESSA användas som dekorativt inredningselement för att ge en rustik accent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Vägglampa Porto en arm och intressant formgivning

  Vägglampa Porto en arm och intressant formgivning
  Cremasco vägglampa porto en arm och intressant formgivning Porto, för vardagsrum / matsal, trä, mässing, tyg, E14, 60 W
 • Glänsande förkromad taklampa Scirocco

  Glänsande förkromad taklampa Scirocco
  Glänsande förkromad taklampa Scirocco i vacker form Den vackert utformade skärmen hos taklampan Scirocco består av metall. Ytan är glänsande förkromad, så att den speglar omgivningen. Nedåt är skärmen sluten med vitt katedralglas, så att ljuset avbländas och strålar mycket jämnt. Scirocco är en taklampa för matbordet, ett bord i köket eller också för användning i restauranger. Utöver glödlampor upp till 70 Watt kan även energisparlampor eller moderna LED-ljuskällor användas, så att belysningen också blir tidsenlig och mycket energisnål. Förstklassig bearbetning och användning av högkvalitativa material utmärker kvalitetslampan Scirocco, som är tillverkad för hand i Italien.
 • Tvåarmad taklampa Grecale med ankare

  Tvåarmad taklampa Grecale med ankare
  Taklampan Grecale är ett vackert objekt med maritimt utseende Den tvåarmade taklampan Grecale idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Lampan är ett blickfång med sin upphängning i glänsande och bronserad mässing med centralt placerat utsmyckning och den rustika kedjan som fäster den taket. De två lampglasen av vitt frostat glas ger ifrån sig ett mjukt skimmer. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil blå

  Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil blå
  Cremasco keramiktaklampa marostica i lantlig stil blå Marostica, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 20 cm
 • Taklampa Scirocco med antikt utseende, 25 cm

  Taklampa Scirocco med antikt utseende, 25 cm
  Cremasco taklampa scirocco med antikt utseende, 25 cm Scirocco, för vardagsrum / matsal, mässing, glas, E27, 52 W, H: 20 cm
 • Traditionell golvlampa Bassano, brun

  Traditionell golvlampa Bassano, brun
  Stilfull golvlampa BASSANO med svängbar keramikskärm Traditionell italiensk design och moderna tillverkningstekniker ger golvlampan BASSANO dess speciella utseende. BASSANO har en 170-210 cm hög inställbart ben i mässing och en vackert dekorerad keramikskärm. Skärmen kan ställas in för anpassad belysning. Lampan imponerar inte bara genom sitt angenäma ljus utan också genom sitt dekorativa utseende. Skärmdekoren går att få i polerat brunt, blått eller grönt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Elegant plafondlampa Bassano, grön

  Elegant plafondlampa Bassano, grön
  Cremasco elegant plafondlampa bassano, grön Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 100 W, H: 17.5 cm
 • Rustik vägglampa Bassano, grön

  Rustik vägglampa Bassano, grön
  Cremasco rustik vägglampa bassano, grön Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E14, 60 W, H: 30 cm
 • Smakfull taklampa Bassano, brun

  Smakfull taklampa Bassano, brun
  Cremasco smakfull taklampa bassano, brun Bassano,, för hall, keramik, mässing, E27, 100 W
 • Graciös golvlampa Bassano, grön

  Graciös golvlampa Bassano, grön
  Cremasco graciös golvlampa bassano, grön Bassano,, för vardagsrum / matsal, keramik, mässing, E27, 75 W, B: 87 cm, H: 210 cm
 • Plafondlampa Faro i trä och mässing

  Plafondlampa Faro i trä och mässing
  Maritim plafondlampa Faro Den tilltalande plafondlampan Faro ger inte bara belysning men är också unikt inredningsobjekt i maritim stil. Lampan är tillverkad av mässing med många detaljer i mörkt trä och har två skärmar i klarglas. Faro ger en stämningsfull och jämn belysning av olika typer av rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Vacker bordslampa Belle Epoque, 48 cm

  Vacker bordslampa Belle Epoque, 48 cm
  Cremasco vacker bordslampa belle epoque, 48 cm Belle Epoque,, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, glas, E27, 60 W, H: 48 cm
 • Bronserad plafondlampa Greta, 3-lågig

  Bronserad plafondlampa Greta, 3-lågig
  Bronsfärgad taklampa Greta med dekorerad kristallglasskärm Formskönt och harmoniskt presenterar sig den högkvalitativa plafondlampan Greta. Lampan är handgjord i Italien. Takrondellen och ramen kring skärmens glas består av bronserad metall. Den transparenta skärmen i kristallglas har graverats med ett vackert motiv på alla sidor. De 3 ljuskällorna ger en briljant belysning. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Bassano - snygg keramikvägglampa, blå

  Bassano - snygg keramikvägglampa, blå
  Cremasco bassano - snygg keramikvägglampa, blå, för vardagsrum / matsal, keramik, E27, 75 W, B: 33 cm, H: 8.5 cm
 • Bassano - snygg keramikvägglampa, brun

  Bassano - snygg keramikvägglampa, brun
  Cremasco bassano - snygg keramikvägglampa, brun, för vardagsrum / matsal, keramik, E27, 75 W, B: 33 cm, H: 8.5 cm
 • Väggspotlight Bassano av mässing med 2 ljuskällor

  Väggspotlight Bassano av mässing med 2 ljuskällor
  Cremasco väggspotlight bassano av mässing med 2 ljuskällor Bassano, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, G9, 33 W, B: 30 cm, H: 15 cm
 • Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun

  Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun
  Marostica - keramikvägglampa med rustik charm Vägglampan Marostica med en handdekorerad, vackert fasetterad skärm i Bassano-keramik understryker en lantlig eller rustik stil och fungerar som extra ljuskälla, inte bara i vardagsrummet, hallen etc, utan även i restauranger. Vägglampan, som är tillverkad för hand i Italien, utmärker sig dock inte bara genom den vackra designen, utan även genom sin utsökta bearbetning och de uteslutande förstklassiga materialen. Skärmen är utrustad med en led i fästet, så att den kan böjas och riktas enligt önskemål. Eftersom utöver glödlampor upp till 60 W även LED-lampor eller energisparlampor kan användas är energisnål belysning möjlig med keramikvägglampan Marostica. (ljuskällor beställs separat.)
 • Taklampa Belle Epoque med antikutseende

  Taklampa Belle Epoque med antikutseende
  Cremasco taklampa belle epoque med antikutseende Belle Epoque, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, glas, E14, 60 W, H: 88 cm
 • Taklampa Corola med tre armar, antik stil

  Taklampa Corola med tre armar, antik stil
  Taklampa Corola med gedigen utstrålning Genom den krämfärgade skärmen tränger ett besynnerligt varm ljus som från den inneslutna lampan. Som helhet har denna trearmade lampa en antik karaktär bland annat pga av sina metalldetaljer och lätt oregelbundna ton av antikmässing. Över matbord och soffbord ger denna lampa en mycket inbjudande belysning. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil brun

  Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil brun
  Cremasco keramiktaklampa marostica i lantlig stil brun Marostica, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 20 cm
 • Klassisk taklampa Nautica 40 cm

  Klassisk taklampa Nautica 40 cm
  Cremasco klassisk taklampa nautica 40 cm Nautica, för vardagsrum / matsal, mässing, tyg, trä, E27, 75 W
 • Traditionell golvlampa Bassano, grön

  Traditionell golvlampa Bassano, grön
  Stilfull golvlampa BASSANO med svängbar keramikskärm Traditionell italiensk design och moderna tillverkningstekniker ger golvlampan BASSANO dess speciella utseende. BASSANO har en 170-210 cm hög inställbart ben i mässing och en vackert dekorerad keramikskärm. Skärmen kan ställas in för anpassad belysning. Lampan imponerar inte bara genom sitt angenäma ljus utan också genom sitt dekorativa utseende. Skärmdekoren går att få i polerat brunt, blått eller grönt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Elegant plafondlampa Bassano, brun

  Elegant plafondlampa Bassano, brun
  Cremasco elegant plafondlampa bassano, brun Bassano,, för hall, keramik, mässing, E27, 100 W, H: 17.5 cm
 • Elegant vägglampa La Botte, elfenbensvit

  Elegant vägglampa La Botte, elfenbensvit
  Dekorativ vägglampa LA BOTTE av mässing Vägglampan i serien LA BOTTE ger med sin vackra glasskärm en stämningsfull och mycket jämn punktbelysning. Den runda glasskärmen bärs upp av en stabil mässingshållare med tilltalande formgivning. Detta är en dekorativ vägglampa vars traditionella italienska utseende gör den till ett fantastiskt inredningsobjekt. Skärmen kommer i färgvarianterna elfenben och vitt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Imponerande bordslampa Belle Epoque, 67 cm

  Imponerande bordslampa Belle Epoque, 67 cm
  Den klassiska bordslampan Belle Epoque avger ett vackert ljussken som förskönar varje rum den hänger i. Belle Epoque, på svenska den vackra epoken sköna är en stilperiod i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Denna tidsperiod kännetecknades av ett kulturellt och vetenskapligt uppsving och en ökande levnadsstandard för en allt större medelklass och gav dem smak för mer påkostad inredning. Bordslampan är inspirerad av denna epok sina guldglänsande ytor, dekorativt slipade glas och skärm i sidenartat tyg med guldkantad vågrand. Detta ger ett hemtrevligt och varmt ljussken som bredde ut sig i rummet och ger det en stäming av välbehag och vila. En idealisk lampa för rum i klassisk stil och en underbar ljuskälla. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cordana - kantig vägglampa med träram

  Cordana - kantig vägglampa med träram
  Kantig vägglampa Cordana med ram av valnöt Klassisk, ädel och dekorativ är den kantiga vägglampan Cordana, en lampprodukt av högkvalitativa material i bästa bearbetning för hand i Italien. Den inramas av en ram i ädel valnöt, som bryter av dekorativt från väggen. Lampskärmen utgörs av en gyllene metallram där den satinerade glasskivan med klara kanter sitter. I E14-fattningen inuti kan man sätta i en stearinljuslampa på upp till 60 watt eller också kan man använda energisparlampa eller LED-lampa, som ger bländfritt ljus genom de delvis satinerade glasen. På så sätt blir vägglampan Cordana, som ser mycket klassisk ut, ett modernt val när det gäller energieffektiviteten.
 • Utskjutande vägglampa Bassano keramikskärm blå

  Utskjutande vägglampa Bassano keramikskärm blå
  Cremasco utskjutande vägglampa bassano keramikskärm blå Bassano, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, B: 30 cm, H: 25 cm
 • Liten väggspot Bassano med keramikskärm

  Liten väggspot Bassano med keramikskärm
  Bassano - väggspot med en ljuskälla - made In Italy I den lilla väggspoten Bassano förenas funktionalitet och flexibilitet till en spotlight med den lantliga charmen hos en keramikvägglampa. Väggfäste och lamparm av mässing har en bronserad, satinerad finish och skärmen består av handmålad Bassanokeramik. Böjningen kan justeras. En G9-halogenlampa (ingår inte) sörjer för riktad belysning.
 • Crystal - rikt dekorerad textilvägglampa

  Crystal - rikt dekorerad textilvägglampa
  Iögonfallande utformad och dekorerad vägglampa Crystal Genom sin unika utformning blir vägglampan Crystal ett prydande blickfång på varje vägg. Den utsökt bearbetade kvalitetsvägglampan är tillverkad i Italien. Det formsköna väggfästet, lamparmen och ljusmanschetterna med lampfattningar består av metall med bronserad, satinerad finish, vilket ger vägglampan en lätt antik touche. Den vackra skärmen består av vitt tyg, som infattas vackert upptill och nedtill och har en lätt glans. Färgmässigt passande är vägglampans arm dessutom prydd med två vackra hängen av bärnstensfärgade kristallelement. Som ljuskälla används en glödlampa i stearinljusform upp till 60 W, energisparlampor eller LED-lampor. Passande ljuskällor kan väljas och beställas under Tillbehör.
 • Stilig taklampa Oper, bronserad

  Stilig taklampa Oper, bronserad
  Taklampa OPER med en mycket dekorativt utformad upphängning av mässing Klara glaspaneler och detaljer i brons ger denna lampa ett mycket elegant utseende som kan ge en effektiv accent med sin rustika design. Metallstöden som bär upp lampan avslutas ovantill i dekorativa former. Taklampan Oper har en avgjort en rustik stil. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Taklampa Classic med fem armar

  Taklampa Classic med fem armar
  Cremasco taklampa classic med fem armar Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, H: 56 cm
 • Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil grön

  Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil grön
  Cremasco keramiktaklampa marostica i lantlig stil grön Marostica, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 20 cm
 • Vridbar plafondlampa Taverna

  Vridbar plafondlampa Taverna
  Cremasco vridbar plafondlampa taverna Taverna, för vardagsrum / matsal, glas, mässing, E27, 75 W, H: 38 cm
 • Vägglampa Imperial med varmt ljus

  Vägglampa Imperial med varmt ljus
  Cremasco vägglampa imperial med varmt ljus Imperial, för sovrum, metall, plissétyg, E27, 60 W, B: 15 cm, H: 28 cm
 • Vacker vägglampa Classic

  Vacker vägglampa Classic
  Cremasco vacker vägglampa classic Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, B: 46 cm, H: 24 cm
 • Stilren bordslampa Anabella med LED glänsande krom

  Stilren bordslampa Anabella med LED glänsande krom
  Cremasco stilren bordslampa anabella med led glänsande krom Anabella LED, för arbetsrum / kontor, metall, 1 W, B: 36 cm, H: 43.5 cm
 • Taklampa Maestrale med klar glasskärm

  Taklampa Maestrale med klar glasskärm
  Maestrale - en taklampa med vacker form Den runda taklampan Maestrale, som är tillverkad för hand i Italien, av metall med satinerad nickelyta och klart glas och utmärker sig genom förstklassig kvalitet, bästa bearbetning och en vacker design. Den stora, formsköna skärmen av klart glas skapar inte bara klar belysning, utan gör även lampan till ett blickfång. I E27-fattningen kan vanliga glödlampor upp till 60 W användas, men om man vill ha tidsenlig och energisnål belysning rekommenderas användning av en modern LED-ljuskälla eller energisparlampa. Passande ljuskällor finns bland ljuskällor i Tillbehör och kan beställas tillsammans med lampan.
 • Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, grön

  Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, grön
  Cremasco bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, grön, för vardagsrum / matsal, mässing, keramik, E27, 100 W, H: 25 cm
 • LED-taklampa Scirocco i satinerad mässing

  LED-taklampa Scirocco i satinerad mässing
  Scirocco - en taklampa med modern LED-teknik Stilfull är den runda LED-taklampan Scirocco med sin välvda ram av mässing med satinerad finish och det vita katedralglaset. Mycket modern är däremot ljustekniken som den är utrustad med. LED-lampor på totalt 15 Watt är inbyggda bakom glaset och belyser rummet mycket energisnålt. De utstrålar varmvitt ljus (3 000 K) och belyser rummet med en ljusström på 1 500 lumen. LED-taklampan Scirocco, som är tillverkad i Italien, utmärker sig, utöver den energisparande belysningen, även genom förstklassig bearbetning och uppfyller de högsta kvalitetskrav.
 • Vägglampa Belle Epoque i antikmässing

  Vägglampa Belle Epoque i antikmässing
  Cremasco vägglampa belle epoque i antikmässing Belle Epoque, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E14, 60 W, B: 20 cm, H: 51 cm
 • Tidlös golvlampa Classic

  Tidlös golvlampa Classic
  Cremasco tidlös golvlampa classic Classic, för vardagsrum / matsal, tyg, metall, E27, 100 W, H: 167 cm
 • Nobel taklampa Corola med smyckande behäng

  Nobel taklampa Corola med smyckande behäng
  Taklampa Corola med majestätiskt utstrålning Genom den krämfärgade skärmen tränger ett besynnerligt varm ljus som från den inneslutna lampan, och de vackra behängen i vitt och ambra skapar sköna ljusreflexer som understryker lampans karaktär. Lampan avger ett vackert ljus och skapar hemtrevnad i alla rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Glansfull taklampa Oro, 2-lågig

  Glansfull taklampa Oro, 2-lågig
  Cremasco glansfull taklampa oro, 2-lågig Oro,, för vardagsrum / matsal, metall, kristallglas, glas, E14, 40 W, H: 20 cm