Cremasco lampor

Cremasco illuminazione är ett italienskt företag som tillverkar belysning i fin stil och klass. De har flera olika serier med allt från takkronor och pendellampor och pollare för utebelysning.

 • Cremasco Utsökt tavellampa Dario, krom

  Cremasco Utsökt tavellampa Dario, krom
  Vacker tavelarmatur Diario i blank mässingskromDen eleganta tavelarmaturen Diario är tilltalande på grund av sitt runda väggfäste med vackert böjd lamparm samt en smal kontur vid lampskärmen. Diario är tillverkad av mässing med en blank kromad yta. Lampskärmen i rörform är utrustad med en räfflad ytstruktur. Det opalvita lampglaset avger starkt ljus utan att blända. Lampskärmen kan justeras till en optimal vinkel med hjälp av en huvudled. Diario är perfekt för att belysa högkvalitativa målningar och kan även användas som allmän väggbelysning. Diario är handgjord och kommer från Italien. Enligt traditionellt venetianskt hantverk är detaljerna noggrant utarbetade och förkroppsligar den ädlaste kvaliteten.
 • Cremasco Guldfärgad tavellampa Galleria

  Cremasco Guldfärgad tavellampa Galleria
  Ståtlig tavellampa GALLERIA Tavellampan GALLERIA utgör ett ståtligt inredningsobjekt samtidigt som det bidrar till en stämningsskapande belysning. De rikt dekorerade mässingsdetaljerna bär upp en vacker lampskärm i samma färgton som kan riktas efter behov. Tavellampan GALLERIA fungerar även bra som vägglampa för en stilfull inredningsaccent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Taklampa Scia i antik stil, bronserat grön

  Cremasco Taklampa Scia i antik stil, bronserat grön
  Dekorativ taklampa Scia för en maritim stil Den ståtliga taklampan Scia med antika drag är ett idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Denna lampa kan ge varje rum en samtidigt både stilfull och ljusstark allmänbelysning. En tilltalande ljuskropp av vitt satinerat glas ger ett klart ljus och understryker tillsammans med den mycket rustika upphängningen den särdeles maritima stilen på lampan. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Tavellampa Opera i glänsande krom

  Cremasco Tavellampa Opera i glänsande krom
  Tavellampa Opera med flexibelt huvud Denna vägglampa med sitt långa ljushuvud kan vara en enastående punktbelysning likaväl som en perfekt tavellampa eller spegelbelysning. Det smala avlånga huvudet kan riktas efter behov. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad

  Cremasco Exklusiv tavellampa Dario, guldfärgad
  Diario fotolampa har en mycket dekorativ karaktär och tilltalar med sitt runda väggfäste, vackert böjda lamparm och smala lampskärmskontur. Hela armaturen i mässing glänser i en blank och polerad guldfinish. Den rörformade, smala lampskärmen är utrustad med en räfflad yta. Med sitt opalvita glas avger den ett starkt, behagligt bländfritt ljus. Lampskärmen kan lutas optimalt med hjälp av en led. Diario är perfekt för att belysa vackra tavlor eller för smakfull väggbelysning. Armaturen har tillverkats i original enligt venetianskt hantverk i Italien. Ädla detaljer förkroppsligar enastående kvalitet.
 • Cremasco Trearmad taklampa Faro

  Cremasco Trearmad taklampa Faro
  Maritim taklampa Faro Taklampan i serien Faro ger varje rum eller entrée en maritim och mycket inbjudande karaktär. Faro är tillverkad av mässing med många detaljer i mörkt trä som understryker den maritima stilen. Med sina tre skärmar i klarglas framstår Faro såväl som en generös allmänbelysning och ett dekorativt inredningsobjekt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Bordslampa Laguna, maritim design, 48 cm

  Cremasco Bordslampa Laguna, maritim design, 48 cm
  Dekorativ bordslampa LAGUNA med sjökortsmotiv Den tilltalande bordslampan LAGUNA ger inte bara belysning men är också unikt inredningsobjekt i maritim stil. Den glänsande mässingsfoten är mycket effektfull tillsammans med tygskärmen med sjökortsmotiv. LAGUNA ger en stämningsfull och jämn belysning av olika typer av rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Maritim plafondlampa Libeccio, glänsande bronserad

  Cremasco Maritim plafondlampa Libeccio, glänsande bronserad
  Taklampa Libeccio med maritim design Hänvisningen till sjöfarten känns igen på Libeccio: Hela ramen ser ut som ratten på ett fartyg. Denna vackra takarmatur med det stora, vita armaturglaset ger ett starkt ljus för en strålande vacker allmänbelysning. Glaset ser ut som ett stort porthål och hålls fast av ett metallgaller där ramens färg återkommer.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där stor vikt läggs vid valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk armaturkonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Flexibel tavellampa Davide, matt antikmässing

  Cremasco Flexibel tavellampa Davide, matt antikmässing
  Gallant LED-bildlampa Davide i gammal mässing, mattDavide är en bildlampa utöver det vanliga. Tack vare det flexibelt justerbara ljushuvudet, som är utrustat med fem kraftfulla LED-lampor, kan armaturen anpassas till varje situation. Till detta kommer armaturens speciella utseende, som framför allt påverkas av färgen. Vid första anblicken kan man tro att Davide Picture Light är tillverkad av trä. Först vid en närmare granskning blir det tydligt att armaturen är tillverkad av metall. Den ovanliga färgen i matt gammal mässing gör att Davide utstrålar en mycket speciell attityd. Lampan kan inte bara monteras ovanför tavlor utan även speglar. Tack vare sin enkla design passar Davide till många olika inredningsstilar och kan användas i vardagsrum och matsalar, men även i korridorer och mottagningsrum.
 • Cremasco Stilfull bordslampa Nautica

  Cremasco Stilfull bordslampa Nautica
  Elegant Nautica bordslampa med oval bas av träBordslampan Nautica har inte bara trä elegant skuren i en oval, som fungerar som bas, i släp, men bordslampans ram är själv ansluten med ett flätat rep av tyg. På stativet finns ytterligare en mässingsprydnad som påminner om ett nautiskt mätinstrument. Mellan de båda elementen, repet och det dekorativa elementet av mässing, finns stativet av brännförgylld mässing. Det bär den klassiska koniska lampskärmen mycket graciöst och avslutas i sin övre ände med en guldfärgad axel. Som inredningsobjekt tar Nautica på sig den roll som en sjöman förväntar sig av en fyr. Inuti lampskärmen koncentrerar den ljuset och släpper ut det försiktigt filtrerat genom det halvtransparenta materialet som diffust ljus åt sidan, vilket är särskilt behagligt för ögonen, och som direkt ljus nedåt.
 • Cremasco Rustik vägglampa Bassano, blå

  Cremasco Rustik vägglampa Bassano, blå
  Keramisk vägglampa BASSANO i italiensk stilRustikal och välformad presenterar sig vägglampan BASSANO med sin böjda mässingshållare och den böjda, justerbara keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad vägglampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Rustik vägglampa Bassano, grön

  Cremasco Rustik vägglampa Bassano, grön
  Keramisk vägglampa BASSANO i italiensk stilRustikal och välformad presenterar sig vägglampan BASSANO med sin böjda mässingshållare och den böjda, justerbara keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad vägglampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Vägglampa Nautica med en arm, 31 cm

  Cremasco Vägglampa Nautica med en arm, 31 cm
  Vägglampa Nautica med dekorativt ankare i mässing Vägglampan Nautica utgör en idealisk detalj för att framhäva det maritima draget i en konsekvent inredningsstil och kommer garanterat att utgöra ett blickfång. Det runda vägghållaren av mässing är dekorerad med en stor ankare. Tygskärmens sjökortsmotiv understryker den maritima stilen och filtrerar också ljuset för att ge ett mjukt skimmer med antydan av längtan bort. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun

  Cremasco Lantligt rustik keramikvägglampa Marostica, brun
  Marostica - keramikvägglampa med rustik charm Vägglampan Marostica med en handdekorerad, vackert fasetterad skärm i Bassano-keramik understryker en lantlig eller rustik stil och fungerar som extra ljuskälla, inte bara i vardagsrummet, hallen etc, utan även i restauranger. Vägglampan, som är tillverkad för hand i Italien, utmärker sig dock inte bara genom den vackra designen, utan även genom sin utsökta bearbetning och de uteslutande förstklassiga materialen. Skärmen är utrustad med en led i fästet, så att den kan böjas och riktas enligt önskemål. Eftersom utöver glödlampor upp till 60 W även LED-lampor eller energisparlampor kan användas är energisnål belysning möjlig med keramikvägglampan Marostica. (ljuskällor beställs separat.)
 • Cremasco Intressant utformad vägglampa Porto med två armar

  Cremasco Intressant utformad vägglampa Porto med två armar
  Porto vägglampa i sjöfartslookVägglampan Porto är det perfekta komplementet till en maritim inredningsstil och fascinerar inte bara älskare av sjöfart med sitt utseende. Den kan användas för att skapa stämningsfull extrabelysning i privata miljöer, men även i restauranger som är inredda i maritim stil. Väggfästet har en ratt som förebild och är tillverkat av trä samt blank och polerad mässing. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där man är noga med att välja en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk armaturkonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Vägglampa Classic med svängd arm

  Cremasco Vägglampa Classic med svängd arm
  Klassisk bordslampa med veckad skärm i en mjuk elfenbenstonNär man hör eller läser namnet Classic tänker man - hur skulle det kunna vara annorlunda - på något mycket klassiskt. Det är lätt att se att namnet inte valdes av en slump, eftersom den runda plisserade skärmen representerar sinnebilden för klassiska armaturer sedan det elektriska ljusets begynnelse. Det är inte konstigt, för den runda formen är tidlös och den mjukt tonade skärmen med veck ger ett varmt och inbjudande ljus, så att belysning är mycket mer än att bara föra ljus in i mörkret. En vacker bordslampa för den exklusiva livsstilen och för dem som lägger stor vikt vid tradition när de väljer sina möbler. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där man är noga med att välja en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Dekorativ pendellampa Faro 36 cm

  Cremasco Dekorativ pendellampa Faro 36 cm
  Faro pendellampa med maritim känsla Faro pendellampa är inte bara en lampa som sprider ett behagligt och jämnt ljus, utan även en attraktiv accessoar i vardagsrummet. Den maritima designen är särskilt iögonfallande. Faro hänger i en mässingskedja som slutar i ett litet ankare som fungerar som hållare. Skärmen kombinerar skickligt element av mässing och trä och ger en vy över det klara lampglaset. Faro är dimbar och passar för energispar- och LED-lampor. Pendellampan har designats av en italiensk tillverkare som upprepade gånger har väckt uppmärksamhet med sina ovanliga ljuskreationer. Alla produkter tillverkas för hand och förkroppsligar därför alltid kvalitet, passion och smak.
 • Cremasco Maritim vägglampa Nautica, med en arm, 30 cm

  Cremasco Maritim vägglampa Nautica, med en arm, 30 cm
  Nautica vägglampa i klassisk maritim designDet behöver inte vara en skeppshytt, även ett rum med en klassisk inredning drar nytta av fördelarna med Nautica vägglampa. Den halvcirkelformade tygskärmen sticker ut från väggen på ett imponerande och elegant sätt. Den praktiska och stabila upphängningen är en ratt av mässing med blankpolerade ändar som ger den en alldeles egen antik stil. Så snart vägglampan tänds lyser omgivningen i ett diffust ljussken, som ögonen uppfattar som behagligt eftersom det nästan inte bländar. Det starka ljuset är också den perfekta belysningen för att studera de filigrana detaljerna på textilytan närmare. Nauticas design fulländas av den svarta linje som avslutar tygskärmen.
 • Cremasco Smakfull taklampa Grazie

  Cremasco Smakfull taklampa Grazie
  Elegant taklampa GRAZIE med guldfärgad metallkonstruktion Taklampan GRAZIE har en mörk träram som ger den ett klassiskt utseende. Detta utseende förstärks av de glänsande guldfärgade metalldetaljerna och den helt klara glasskärmen. Denna taklampa ger en effektiv allmänbelysning i olika sorts rum och dess representativa utseende gör den till en stilfull accent. GRAZIE passar även perfekt för hotell, restauranger och stora entréer. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Taklampa Baia

  Cremasco Taklampa Baia
  Maritim pendellampa Baia tillverkad av mässingKapten Ohoj! Den vackra Baia-pendellampan inbjuder dig att drömma om de stora haven och segelfartyg i horisonten. Den är designad med en vidöppen lampskärm av mässing och en vacker lampkropp av vitt frostat glas. Runt sockeln har den en liten prydnad som påminner om ett roder. Ett litet ankare hänger på upphängningen och får dig att tänka på ett segelrep. Den maritima armaturen avger starkt ljus och ger en bra och bländfri rumsbelysning. Med sitt atmosfäriska utseende kan Baia bidra till en stämningsfull livsstil och är också lämplig för användning i gastronomi med en sjöfarts- och fiskeromantik. Baia-pendellampan är handgjord och kommer från en belysningstillverkare i Italien. Tillverkningen bygger på den traditionella belysningskonsten i Venedig.
 • Cremasco Rustik vägglampa Bassano, brun

  Cremasco Rustik vägglampa Bassano, brun
  Keramisk vägglampa BASSANO i italiensk stilRustikal och välformad presenterar sig vägglampan BASSANO med sin böjda mässingshållare och den böjda, justerbara keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad vägglampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Klassisk plafondlampa Galleria

  Cremasco Klassisk plafondlampa Galleria
  Klassisk Galleria taklampa med mässingskantDen vita glasskärmen på Galleria taklampa, som är böjd långt nedåt, pryds av ett dekorativt mässingselement och fästs i taket med en antik mässingsfärgad ram. Den klassiska taklampan lyser upp hallen, vardagsrummet eller sovrummet på ett behagligt och bländfritt sätt. Denna högkvalitativa Galleria-taklampa är en italiensktillverkad produkt av högsta kvalitet och bästa utförande.
 • Cremasco Tvåarmad vägglampa Nautica

  Cremasco Tvåarmad vägglampa Nautica
  Vägglampa Nautica skapar en maritim miljö Den tvåarmade vägglampan Nautica utgör en idealisk detalj för att framhäva det maritima draget i en konsekvent inredningsstil och kommer garanterat att utgöra ett blickfång. De kurviga lamparmarna i glänsande, bronserad mässing är förankrade i en mässingsvägghållare dekorerad med ett litet roder. Tygskärmens sjökortsmotiv understryker den maritima stilen och filtrerar också ljuset för att ge ett mjukt skimmer med antydan av längtan bort. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Dekorerad vägglampa Nautica med skeppsklocka

  Cremasco Dekorerad vägglampa Nautica med skeppsklocka
  Vägglampa Nautica med en lampa i sjöfartsstilTa mig med dig, kapten, på din resa.... Nautica symboliserar på ett charmigt sätt den maritima livsstilen. Vägglampan sprider en oemotståndligt inspirerande känsla och bjuder in dig till en resa i seglarnas och globetrotternas värld. Den detaljerade kartan, som dominerar tygskärmen och är tillverkad i originalstil, väcker betraktarens fantasi till liv. Den är tryckt på krämfärgat tyg och blir vägglampans visuella attraktionscentrum och får en stark partner i den behagliga mässingsklockan vid foten av hållaren. Detta element, inspirerat av de dominerande klockorna ombord, är en annan höjdpunkt för Nautica och avrundar armaturens charmiga maritima design. Tillverkningen av vägglampan av textilskärm och mässingselement kompletteras av mörkbrunt trä. Detta återkommer i det eleganta väggfästet. Harmonin mellan dessa olika element är nästan perfekt.
 • Cremasco Charmant taklampa Taverna

  Cremasco Charmant taklampa Taverna
  Taverna pendellampa i ädel designPendellampan Taverna är lika diskret som den är extraordinär. De harmoniska färgerna mässing och vitt passar in i många olika bostadsområden och ger varje rum en extra portion stil. Hållaren i mässing ger fri sikt till den stora, runda lampan av glas. Tillsammans med en passande dimmer kan Taverna dessutom justeras i ljusstyrka och därmed anpassas till alla ljusförhållanden. Pendellampan Taverna kommer från Italien, där den tillverkades för hand. Därför är varje del unik och fängslar med traditionell charm med moderna inslag.
 • Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, blå

  Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, blå
  Bassano taklampa med tre ljuskällor och vackra keramiska skärmarDen tre ljusa Bassano taklampan är en belysningsprodukt av förstklassig kvalitet och utförande, handgjord i Italien. Bassanos keramiska skärmar har målats för hand. Lampans tak och armar är tillverkade av mässing och har fått en polerad yta, vilket förstärker lampans lantliga stil. Var och en av de tre lampskärmarna kan justeras i lutning och fixeras i önskat läge med hjälp av en led med en låsskruv, så att även stora rum kan belysas perfekt med taklampan. Konventionella glödlampor upp till 100 W, men även energisparlampor och - särskilt effektiva och långvariga - moderna LED-lampor kan användas som ljuskällor. Taklampan ser också särskilt vacker ut med klotlampor.
 • Cremasco Riktbar bordslampa La Botte, vit

  Cremasco Riktbar bordslampa La Botte, vit
  Dekorativ bordslampa LA BOTTE med stor glasskärm Den eleganta bordslampan LA BOTTE övertygar med rustik italiensk stil och en välformad, individuellt justerbar mässingsram. Glasskärmen kan justeras med hjälp av en led och ger, beroende på version, ett varmt, atmosfäriskt ljus eller en vit, jämn belysning. Den charmiga bordslampan LA BOTTE finns med en glasskärm i färgerna elfenben eller vitt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Belle Epoque - ädel bordslampa med glasfot

  Cremasco Belle Epoque - ädel bordslampa med glasfot
  Belle Epoque - en prydande bordslampa Mycket dekorativ är den ädelt utformade bordslampan Belle Epoque, vars vackra fot består av klart, slipat glas. Övre avslutningen av foten utgörs av glänsande förkromad metall. Även skärmen hos bordslampan Belle Epoque är speciell med sin vackra dekor. Bordslampan Belle Epoque kan slås på och av via strömbrytaren i sladden. Made in Italy - den utsökta bordslampan Belle Epoque är en kvalitetsprodukt från en känd, italiensk lamptillverkare. Den är tillverkad för hand i Italien av material i hög kvalitet.
 • Cremasco Taklampa Scia antik stil, koppar

  Cremasco Taklampa Scia antik stil, koppar
  Dekorativ taklampa Scia för en maritim stil Den ståtliga taklampan Scia med antika drag är ett idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Denna lampa kan ge varje rum en samtidigt både stilfull och ljusstark allmänbelysning. En tilltalande ljuskropp av vitt satinerat glas ger ett klart ljus och understryker tillsammans med den mycket rustika upphängningen den särdeles maritima stilen på lampan. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Förnäm taklampa Belle Epoque, med fem armar

  Cremasco Förnäm taklampa Belle Epoque, med fem armar
  Den klassiska taklampan Belle Epoque avger ett vackert ljussken som förskönar varje rum den hänger i. Belle Epoque, på svenska "den vackra epoken" sköna är en stilperiod i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Denna tidsperiod kännetecknades av ett kulturellt och vetenskapligt uppsving och en ökande levnadsstandard för en allt större medelklass och gav dem smak för mer påkostad inredning. Denna taklampa är inspirerad av denna epok med sina guldglänsande ytor och skärmar i sidenartat tyg som delvis täcker ljuskällorna. Detta ger ett hemtrevligt och varmt ljussken som bredde ut sig i rummet och ger det en stäming av välbehag och vila. En idealisk lampa för rum i klassisk stil och en underbar ljuskälla. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Vacker takkrona Nautica, med tre armar

  Cremasco Vacker takkrona Nautica, med tre armar
  Nautiskt inspirerad ljuskrona Nautica, 3 flg. med böjda lamparmarLjuskronan Nautica, 3 flg. med sitt sjöfartsmotiv som är utarbetat in i minsta detalj är en av höjdpunkterna när det gäller inredning av högre standard. Dess tre lampskärmar har arrangerats på ett sådant sätt att de ger en generös utsikt över alla ornament som ramen är dekorerad med. Till exempel repet som är placerat precis under kedjeupphängningen. Eller en knopp som består av hälften mässing och hälften trä. Kronan på verket av alla dessa element är ringformade plattor som dekorerar den nedre änden av mässingsarmarna och lampramen. Men ett element får naturligtvis inte saknas i denna modell från Nauticas armaturfamilj: Diffusorerna av tyg med den mystiska sjökartan. Här förenas hantverksskicklighet och modern förståelse för kombinationsmöjligheterna mellan materialen tyg, trä och mässing i en lyckad komposition.
 • Cremasco Vägglampa Grecale med ankarhållare

  Cremasco Vägglampa Grecale med ankarhållare
  Mysig Grecale-vägglampa för stämningsfull belysningVägglampan Grecale är en belysningslösning med en lampa som övertygar med sina rustika detaljer. Den har samma elegans som ett antikt arvegods som har vårdats genom åratal av polering. Det gäller både väggfästet i mässing, det generösa ankaret i guldfärg och den runda kupolen ovanför ljuskällan. Armaturens hjärta är den nästan fristående ljuskällan av frostat glas, som inte avger ljus direkt utan filtreras mjukt som diffust ljus. Det ger omgivningen ett lugnande ljus. Vägglampan Grecale är därför dels en lämplig vägvisare i en lång, mörk korridor, men också ett vackert stämningsljus. Den runda kupolen är särskilt utformad för att förstärka det nedåtriktade ljusflödet och dämpa det uppåtriktade ljusflödet.
 • Cremasco Vacker plafondlampa Timone, vitt klotglas

  Cremasco Vacker plafondlampa Timone, vitt klotglas
  Maritim plafondlampa Timone, passar också som vägglampa Plafondlampan Timone är ett idealist tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Den ger en stämningsskapande allmänbelysning i privata miljöer likaväl som i restauranger med maritim inredning. Upphängningen efterliknar en gammal skeppsratt och består av trä och glänsande och bronserad mässing. En klotformat lampglas sitter i mitten av skeppsratten och avger ett klart sken. Timone kan monteras i taket eller på vägg. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Vägglampa Classic med svängd arm

  Cremasco Vägglampa Classic med svängd arm
  Klassisk vägglampa med veckad skärm i en mjuk elfenbenstonNär man hör eller läser namnet Classic tänker man - hur skulle det kunna vara annorlunda - på något mycket klassiskt. Det är lätt att se att namnet inte valdes av en slump, eftersom den runda plisserade skärmen representerar sinnebilden för klassiska armaturer sedan det elektriska ljusets begynnelse. Inte så konstigt, för den runda formen är tidlös och den mjukt tonade skärmen med veck ger ett varmt och inbjudande ljus, så att belysning är mycket mer än att bara sprida ljus i mörkret. En vacker vägglampa för den exklusiva livsstilen och för dem som lägger vikt vid tradition när de väljer sina möbler. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där man är noga med att välja en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Taklampa Faro 31 cm

  Cremasco Taklampa Faro 31 cm
  Charmig maritim pendellampa Faro i kombination av trä och mässing - enlampaUnder däck i hytten på ett gammalt valfångarfartyg kunde pendellampan Faro ha haft sin ursprungliga plats. I charmig maritim stil är den utrustad med en platt, vidöppen lampskärm. Lampkroppen av vitt satinglas förblir fri och ger ett starkt allroundljus. Materialkombinationen av mässing och trä är lika vacker som tilltalande. En träbit är insatt i lamphållarens hölje mellan mässingskomponenterna, vilket återupplivar atmosfären av gamla segelfartyg i trä. Faro har en kedjeupphängning med integrerad ankarprydnad och berikar den atmosfäriska maritima livsstilen såväl som gastronomin med nautisk romantik.
 • Cremasco Taklampa Classic med tre armar, antik stil

  Cremasco Taklampa Classic med tre armar, antik stil
  Snygg klassisk pendellampa med tre veckade skärmarDen klassiska pendellampan med tre flammor ger stil och atmosfär i vardagsrummet. Lampans detaljrika och omsorgsfulla ram är tillverkad av gammal mässing. På en kedjeupphängning är korpus med runda formstrukturer fäst. Lamparmarna har en fin kurva från botten till toppen. Tre vackra lampskärmar av veckat tyg kröner kompositionen. Det elfenbensvita tyget med de fina veckningarna är utrustat med en charmig dekorativ kant i kanterna. På så sätt ger armaturen vardagsrummet en värdig och elegant atmosfär med bländfri vacker allroundbelysning. Den exklusiva lampan tillverkas i Italien. Den är autentiskt handgjord och tillverkad av utmärkta material. Tillverkaren fortsätter den venetianska belysningskonsten och fokuserar på distinkt uppmärksamhet på detaljer. Classic är en produkt av hög kvalitet.
 • Cremasco Tilltalande plafondlampa Elegance

  Cremasco Tilltalande plafondlampa Elegance
  Stor taklampa Elegance i vitt och kromDen här moderna och eleganta taklampan är ett riktigt blickfång. Särskilt i större rum som vardagsrum och matsal är Elegance lämplig för att sprida sitt varma ljus. De kromade elementen håller ihop de vita satinglasdelarna och ger därmed ett blomliknande utseende. Elegance tillverkades i Italien. Designern har lagt stor vikt vid kvalitet och skapat en absolut unikhet, inte minst genom speciella element och detaljer. Ljusstyrkan hos Elegance kan regleras, förutsatt att en lämplig dimmer finns tillgänglig. Den är lämplig för LED- och lågenergilampor. Dessa ingår dock inte i leveransen.
 • Cremasco Klassisk plafondlampa Dina

  Cremasco Klassisk plafondlampa Dina
  Glansfull plafondlampa DINA med guldfärgade detaljer Plafondlampan DINA ger en jämn och stämningsskapande allmänbelysning med sin skärm i vit-satinerar glas. Den eleganta ramen är gulfärgad och bidrar till lampans eleganta utseende- DINA ger en effektfull och tilltalande accent i såväl moderna som klassiska inredningsstilar. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Graciös golvlampa Bassano, brun

  Cremasco Graciös golvlampa Bassano, brun
  Golvlampa BASSANO i mässing med vridbar keramisk skärmTraditionell italiensk design och modern produktionsteknik är avgörande för golvlampan BASSANOs dekorativa utseende. BASSANO presenterar sig med en formfulländad mässingssockel, justerbar i höjd från 170 - 210 cm, och en attraktivt dekorerad keramikskärm. Skärmen kan dessutom justeras för individuell belysning. Den keramiska skärmen finns med dekor i färgerna brun, blå eller grön.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Vägglampa Porto en arm och intressant formgivning

  Cremasco Vägglampa Porto en arm och intressant formgivning
  Porto vägglampa i sjöfartslookVägglampan Porto är det perfekta komplementet till en maritim inredningsstil och fascinerar inte bara älskare av sjöfart med sitt utseende. Den kan användas för att skapa stämningsfull extrabelysning i privata miljöer, men även i restauranger som är inredda i maritim stil. Väggfästet har en ratt som förebild och är tillverkat av trä samt blank och polerad mässing. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där man är noga med att välja en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk armaturkonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Flexibel bordslampa Davide

  Cremasco Flexibel bordslampa Davide
  Attraktiv Davide LED-bordslampa med flexibel arm i gammal mässingDavide LED-bordslampa är klassisk och tidlös i sin design. Dess mässingsmaterial i en gammal matt look sätter en värdig accent. Armaturen står på en fyrkantig bas och är utrustad med en flexibel arm. Lamphuvudet och ljusriktningen kan justeras i alla vinklar. Den långsträckta och böjda lampskärmen har ett elegant dekorativt mönster på kanten. Den inbyggda LED-tekniken är perfekt energibesparande med 3 watt. Davide är en italiensk kvalitetsprodukt och kommer från handproduktion. Tillverkaren i venetiansk belysningstradition förlitar sig på högkvalitativa material och noggrant utformade detaljer.
 • Cremasco Guldfärgad bordslampa Belle Epoque med glasfot

  Cremasco Guldfärgad bordslampa Belle Epoque med glasfot
  Elegant bordslampa Belle Epoque Ädel och ovanligt elegant ser bordslampan Belle Epoque ut med sin klara, vackert slipade glasfot. Klart glas i kombination med glänsande guldfärgad metall, till detta en tygskärm med gyllene dekor och intressant mönster - bordslampan Belle Epoque är en dekorativ prydnad i vardagsrummet som imponerar även i släckt tillstånd. Den uppfyller de högsta kvalitetskrav, eftersom den är tillverkad för hand i Italien av material i hög kvalitet.
 • Cremasco Elegant hänglykta Grazie

  Cremasco Elegant hänglykta Grazie
  Elegant vägglampa GRAZIE med guldfärgad metallkonstruktion Vägglampan GRAZIE har en mörk träram som ger den ett klassiskt utseende. Detta utseende förstärks av de glänsande guldfärgade metalldetaljerna och den helt klara glasskärmen. Denna vägglampa ger en effektiv allmänbelysning i olika sorts rum och dess representativa utseende gör den till en stilfull accent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Elegant taklampa La Botte, vit

  Cremasco Elegant taklampa La Botte, vit
  Dekorativ pendellampa LA BOTTE av mässingDen här pendellampan från serien LA BOTTE bidrar till en stämningsfull och jämn belysning med sin vackra glasskärm. Den runda glasskärmen stabiliseras av en vackert formad mässingsram. En dekorativ pendellampa som gör sig utmärkt som en traditionell italiensk inredningsdetalj. Skärmen finns i färgerna elfenben och vitt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där stor vikt läggs vid valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Fyrdelad taklampa Biliardo

  Cremasco Fyrdelad taklampa Biliardo
  Stilfull taklampa BILIARDO med guldfärgad upphängning och fyra runda glasskärmar Denna eleganta taklampa ur kollektionen BILIARDO framstår som mycket dekorativ och passar inte bara i biljardrummet utan även t.ex. över matbordet. Med sin gyllene mässingsupphängning och den glänsande gröna glasskärmen ger BILIARDO en dekorativ accent i många olika inredningsstilar och dessutom en klart stämningsfull allmänbelysning. Då kan taklampan BILIARDO tolkas som ett attraktivt och dekorativt inredningselement. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Emilia - taklampa med katedralglas

  Cremasco Emilia - taklampa med katedralglas
  Emilia - förtrollande taklampa med katedralglas Formskönt och harmoniskt presenterar sig den högkvalitativa taklampan Emilia. Lampan är handgjord i Italien. Skärmen består av strukturerat transparent glas, satinerat glas och rombformade element av gult katedralglas. Glasskivorna är infattade i en bonserad metallram och bildar en fascinerande skärm kring de båda kronljusen. Upphängningskedjan kompletterar lampans nostalgiska charm. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor brun

  Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor brun
  Bassano taklampa med tre ljuskällor och vackra keramiska skärmarDen tre ljusa Bassano taklampan är en belysningsprodukt av förstklassig kvalitet och utförande, handgjord i Italien. Bassanos keramiska skärmar har målats för hand. Lampans tak och armar är tillverkade av mässing och har fått en polerad yta, vilket förstärker lampans lantliga stil. Var och en av de tre lampskärmarna kan justeras i lutning och fixeras i önskat läge med hjälp av en led med en låsskruv, så att även stora rum kan belysas perfekt med taklampan. Konventionella glödlampor upp till 100 W, men även energisparlampor och - särskilt effektiva och långvariga - moderna LED-lampor kan användas som ljuskällor. Taklampan ser också särskilt vacker ut med klotlampor.
 • Cremasco Smakfull taklampa Bassano, blå

  Cremasco Smakfull taklampa Bassano, blå
  Rustik BASSANO pendellampa med dekorerad keramikskärmPendellampan BASSANO har en traditionell, rustik stil. Den välformade mässingshållaren kompletteras av en böjd keramikskärm. Dekorativa ornament i kontrasterande färger ger skärmen dess charm. Pendellampan BASSANO ger en stämningsfull belysning och lyser med sin dekorativa look. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare tillverkas uteslutande för hand i Italien, där man är noga med att välja ut material av utmärkt kvalitet. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk ljuskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Smakfull taklampa Bassano, grön

  Cremasco Smakfull taklampa Bassano, grön
  Rustik BASSANO pendellampa med dekorerad keramikskärmPendellampan BASSANO har en traditionell, rustik stil. Den välformade mässingshållaren kompletteras av en böjd keramikskärm. Dekorativa ornament i kontrasterande färger ger skärmen dess charm. Pendellampan BASSANO ger en stämningsfull belysning och lyser med sin dekorativa look. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare tillverkas uteslutande för hand i Italien, där man är noga med att välja ut material av utmärkt kvalitet. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk ljuskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Riktbar bordslampa La Botte, elfenbensvit

  Cremasco Riktbar bordslampa La Botte, elfenbensvit
  Dekorativ bordslampa LA BOTTE med stor glasskärm Den eleganta bordslampan LA BOTTE övertygar med rustik italiensk stil och en välformad, individuellt justerbar mässingsram. Glasskärmen kan justeras med hjälp av en led och ger, beroende på version, ett varmt, atmosfäriskt ljus eller en vit, jämn belysning. Den charmiga bordslampan LA BOTTE finns med en glasskärm i färgerna elfenben eller vitt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Vägglampa Laguna i trä

  Cremasco Vägglampa Laguna i trä
  Halvcirkulär vägglampa LAGUNA med tryckt lampskärmPå den dekorativa lampskärmen på vägglampan LAGUNA finns ett värdefullt minne som passar utmärkt in i designen på den parallella upphängningen. Vad som avses är sjökortet med vilket väggskärmen är helt tryckt. Ett extraordinärt förverkligande - det är definitivt värt att dröja kvar med ögonen på denna karta ett tag. Ljuset tränger igenom det krämfärgade materialet och förstärker på så sätt bilden av kartans detaljer. Det gör också att rumsljuset kan expandera med ett stort diffust ljus. Det runda väggupphänget i brunt trä ger inte bara ett säkert fäste på väggen, utan fungerar också som ett visuellt ankare som direkt anknyter till den maritima känslan i designen.
 • Cremasco Vacker bordslampa Belle Epoque

  Cremasco Vacker bordslampa Belle Epoque
  Elegant Belle Epoque bordslampa står för hög kvalitet och stilkänslaDen här lampan från Belle Epoque-serien fångar omedelbart blicken med sitt särskilt eleganta utseende. Bordslampan kombinerar elegant vikt tyg med en klassisk mässingssockel för att skapa en mycket speciell atmosfär. Belle Epoque är perfekt för indirekt accentbelysning och passar särskilt bra i klassiska inredningsstilar. Den som gillar det mer udda kan också använda bordslampan i en modern miljö och på så sätt skapa ett intressant stilbrott. Namnet Belle Epoque står för tiden kring sekelskiftet 1900. Epoken kännetecknades av en lyxig livsstil, som för första gången även omfattade borgarklassen. Under denna tid var eleganta möbler som bordslampan en del av den goda smaken. De symboliserade både rikedom och stilkänsla. För att återuppliva tiden för Belle Epoque finns nu denna utsökta lampa.
 • Cremasco Förtrollande vägglampa Imperial med LED-läslampa

  Cremasco Förtrollande vägglampa Imperial med LED-läslampa
  Ädel, högkvalitativ vägglampa Imperial med LED-läslampa Smakfull, högkvalitativ och ädel är vägglampan Imperial, som är tillverkad av lätt bronserad mässing med satinerad finish och utrustad med en plisserad textilskärm i kvadratisk form. Den ger behaglig belysning i vardagsrummet, men kan även användas i stället för nattduksbordslampa på väggen bredvid sängen - även på hotell. Den utsökta vägglampan Imperial är utrustad med en böjlig LED-läsarm som kan riktas mot en yta där den ger punktbelysning. Inuti skärmen finns en E27-fattning där alla typer av lampor på upp till 60 W kan användas (ingår ej). Ett urval av passande ljuskällor finns att beställa under Tillbehör. Vägglampan Imperial är tillverkad för hand i Italien. Tack vare den detaljrika bearbetningen av väggfästet och lamparmen blir den unik och fascinerar med noggrann bearbetning och förstklassig kvalitet.
 • Cremasco Taklampa Ole i trä

  Cremasco Taklampa Ole i trä
  Dekorativ taklampa OLE med bronserad metallram Taklampan OLE ger en stämningsfull belysning för de mest olika olika rum och har en klassisk och rustik. Utseenden det understryks av den bronserade träramen och det vit-satinerade glaset. OLE är upphängd i en kedja och har centralt placerade ambrafärgade glasdetaljer ger taklampan en distinktiv färgaccent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Klassisk taklampa Mona

  Cremasco Klassisk taklampa Mona
  Mona pendellampa i attraktiv designItalienskt hantverk visas i den vackra Mona pendellampan. Den hålls av en metallkedja och kombinerar materialen trä, glas och metall på ett elegant sätt. Den sexkantiga ramen med genomskinliga glas öppnar upp för glödlampan inuti, som hålls fast av en gyllene sockel. Ytterligare element i guld och trä gör Mona till den unika armatur den är. Den italienska tillverkaren förenar traditionellt, venetianskt hantverk med dagens moderna krav. Hög kvalitet och omsorg om detaljerna är viktiga inslag i denna mångåriga belysningskonst. På så sätt skapas om och om igen speciella och enastående föremål, som understryker det unika i varje bostadsområde.
 • Cremasco Tvåarmad taklampa Taverna

  Cremasco Tvåarmad taklampa Taverna
  Inställbar taklampa TAVERNA Den tvåarmade taklampan TAVERNA har en rustik charm i italiensk stil och är dessutom mycket flexibel. För att erhålla önskad stämningsfull allmänbelysning kan taklampa TAVERNA ställas in i höjdled från 71 cm till 92 cm. Även skärmarna kan riktas var för sig. De två vita glaskuporna förhöjer verkan av de runda mässingsskärmarna och mässingsupphängningen. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Tvåarmad taklampa Grecale med ankare

  Cremasco Tvåarmad taklampa Grecale med ankare
  Taklampan Grecale är ett vackert objekt med maritimt utseende Den tvåarmade taklampan Grecale idealiskt tillägg till en maritimt inspirerad inredningsstil och fascinerar även andra än den som älskar sjöfart. Lampan är ett blickfång med sin upphängning i glänsande och bronserad mässing med centralt placerat utsmyckning och den rustika kedjan som fäster den taket. De två lampglasen av vitt frostat glas ger ifrån sig ett mjukt skimmer. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Campana - taklampa i vacker materialmix

  Cremasco Campana - taklampa i vacker materialmix
  Campana - en högkvalitativ taklampa med träram Guldfärgad metall, klart och satinerat glas och en ram av valnötsträ förenar sig till den stilfulla och ädelt utformade taklampan Campana. Skärmen, som liknar en klocka hänger i en guldfärgad kedja och även kabeln är i passande guldfärg. Övervägande delen av glaset är klart, bara de rutformade glasen nedtill är satinerade i mitten. Denna prydande kant förstärks av en träram av valnöt undertill. Alla lampkreationer från denna tillverkare produceras i Italien och skapar exklusiva kvalitetslampor med passion och noggrannhet av de bästa material. Den unika, klassiska designen och den förstklassiga bearbetningen gör taklampan Campana till en produkt som förkroppsligar den långa venetianska lamptraditionen och utstrålar exklusivitet och elegans.
 • Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, blå

  Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, blå
  Keramisk taklampa BASSANO i italiensk stilRustikalt och stilrent presenterar sig taklampan BASSANO med sin mässingshållare och den böjda keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad taklampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Bordslampa Taverna i italiensk stil

  Cremasco Bordslampa Taverna i italiensk stil
  Elegant bordslampa Taverna Denna bordslampa i kollektionen TAVERNA med sitt eleganta mässingsfot verkar hämtad som från en klassisk italiensk taverna. Dessutom kan den runda mässingsskärmen med sin led riktas alltefter behov. Vare sig den står på ett skrivbord eller sängbord eller används som inredningsobjekt någon annan stans ger bordslampan TAVERNE ett trevligt och dekorativt intryck. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Elegant bordslampa Barchessa

  Cremasco Elegant bordslampa Barchessa
  Taklampa BARCHESSA i fotogenlampestil Den rustika bordslampan BARCHESSA ger med sin vita glasskärm en stämningsfull och inbjudande punktbelysning. Den eleganta formen i mässing har en klassisk italiensk stil och framstår som mycket charmerande. Därför kan denna stilfulla bordslampa i kollektionen BARCHESSA användas som dekorativt inredningselement för att ge en rustik accent. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Vägglampa Imperial med varmt ljus

  Cremasco Vägglampa Imperial med varmt ljus
  Formskön vägglampa Imperial i veckad och antik mässingVägglampan Imperial sprider stil. Den berikar vardagsrummet med en smakfull komposition av form och material. Väggfästet och lamparmen är tillverkade av antik mässing i antik look. En detaljerad lamparm är fäst vid det vinklade väggfästet. På den horisontella linjen är materialet rundat och har en ribbad struktur. Det vertikala staget har en enkel kantform. Den fyrkantiga lampskärmen är särskilt elegant. Den är täckt med vackert veckat tyg. Den vita elfenbensfärgen kompletterar harmoniskt mässingstonen. Mjuk textil och sval metall skapar en tilltalande kontrast. De rörliga textstrukturerna löser upp de fyrkantiga formerna till en harmonisk behaglighet. Lampskärmen ger en behaglig ljusspridning. På så sätt skapar Imperial en ljus och samtidigt stämningsfull belysning. Väggarmaturen är lämplig som en elegant extra armatur för stämningsfullt ljus. Den ger korridorer eller speciella områden i vardagsrummet en högkvalitativ atmosfär. Imperial vägglampa är en italiensk belysningsprodukt. Den är tillverkad i originalhandarbete. Noggrann bearbetning av fina detaljer skapar en omisskännlig kvalitetsarmatur.
 • Cremasco Bassano - snygg keramikvägglampa, blå

  Cremasco Bassano - snygg keramikvägglampa, blå
  Snygg vägglampa Bassano - handgjord i Italien Av handmålad Bassanokeramik är vägglampan med samma namn tillverkad i Italien. Den kan utrustas med glödlampor upp till 75 W eller med energisparlampor eller tidsenliga LED-ljuskällor och avger ljuset indirekt uppåt, så att en effektfull belysning med vackert ljus på väggen uppstår. Vägglampan är den perfekta förhöjningen av andra lampor i serien Bassano och passar utmärkt för belysning av rum inredda i en lantlig stil.
 • Cremasco Glänsande förkromad taklampa Scirocco

  Cremasco Glänsande förkromad taklampa Scirocco
  Glänsande förkromad taklampa Scirocco i vacker form Den vackert utformade skärmen hos taklampan Scirocco består av metall. Ytan är glänsande förkromad, så att den speglar omgivningen. Nedåt är skärmen sluten med vitt katedralglas, så att ljuset avbländas och strålar mycket jämnt. Scirocco är en taklampa för matbordet, ett bord i köket eller också för användning i restauranger. Utöver glödlampor upp till 70 Watt kan även energisparlampor eller moderna LED-ljuskällor användas, så att belysningen också blir tidsenlig och mycket energisnål. Förstklassig bearbetning och användning av högkvalitativa material utmärker kvalitetslampan Scirocco, som är tillverkad för hand i Italien.
 • Cremasco Taklampa Belle Epoque med antikutseende

  Cremasco Taklampa Belle Epoque med antikutseende
  Elegant Belle Epoque-pendellampa med fem tygskärmar Det finns lampor som är så speciella att man inte kan ta ögonen från dem. En av dem är Belle Epoque-pendellampan med fem lampskärmar. Den lyckas kombinera materialen tyg, mässing och glas på ett så extraordinärt sätt att resultatet blir en särskilt högkvalitativ och elegant pendellampa. Begreppet Belle Epoque beskriver tiden mellan 1800- och 1900-talet. Denna epok kännetecknades av ett särskilt välstånd samt ett kulturellt och ekonomiskt uppsving. Ett av kännetecknen för Belle Epoque var särskilt smakfulla lampor. Som en hyllning till denna tid finns det nu, mer än 100 år senare, återigen pendellampor som gör rättvisa åt Belle Epoques charm. Lampans speciella element är halvskärmarna som påminner om siden, som är täckta med högkvalitativt tyg och glasapplikationerna i mitten av lampramen. Den speciella slipningen av glaset gör att ljuset från armaturen kan verka på ett extraordinärt sätt.
 • Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil blå

  Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil blå
  Taklampan Marostica i lantlig stil med keramikskärm Taklampan Marostica i lantlig stil, som består av en nästan litet rustik stomme av mässing med bronserad yta och en skärm i välkänd Bassano-keramik är nästan perfekt. Skärmen som är fasetterad med hörn och vågor är handmålad. Om taklampan Marostica ser litet lantlig och antik ut, kan ljustekniken vara mycket tidsenlig och energisnål, för utöver gamla välkända glödlampor kan även moderna, mycket energieffektiva och långlivade LED-ljuskällor eller energisparlampor användas (fattning E27). Utsökt bearbetning och mycket hög kvalitet utmärker lampan, som är tillverkad för hand i Italien.
 • Cremasco Taklampa Scirocco med antikt utseende, 25 cm

  Cremasco Taklampa Scirocco med antikt utseende, 25 cm
  Antik designad pendellampa Scirocco av mässingPendellampan Scirocco av mässing med satinfinish - en kvalitetsprodukt tillverkad i Italien - inspirerar med sin antika och även lite rustika och lantliga design. Den lyser inte bara upp bord utan kan även användas som belysning i hallen. I lampskärmen finns en E27-sockel där alla typer av glödlampor upp till maximalt 52 watt kan sättas in. På grund av det vita katedralglaset är ljuset något dämpat och strålar jämnt nedåt. Scirocco-pendellampan levereras utan glödlampor - ett urval av lämpliga glödlampor finns under tillbehör.
 • Cremasco Klassisk taklampa Nautica 40 cm

  Cremasco Klassisk taklampa Nautica 40 cm
  Nautica pendellampa - allmänbelysning med nautisk charmPendellampan Nautica är det perfekta tillbehöret för att framhäva en maritimt inspirerad livsstil och boendestil och kommer garanterat att bli ett blickfång i rummet. Upphängningen består av trä- och mässingselement samt ett rep. Det maritima intrycket avrundas av en textilskärm med tryck av en sjökarta, som får ljuset att skimra mjukt och ger upphov till vandringslust.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, grön

  Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, grön
  Keramisk taklampa BASSANO i italiensk stilRustikalt och stilrent presenterar sig taklampan BASSANO med sin mässingshållare och den böjda keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad taklampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Smakfull taklampa Bassano, brun

  Cremasco Smakfull taklampa Bassano, brun
  Rustik BASSANO pendellampa med dekorerad keramikskärmPendellampan BASSANO har en traditionell, rustik stil. Den välformade mässingshållaren kompletteras av en böjd keramikskärm. Dekorativa ornament i kontrasterande färger ger skärmen dess charm. Pendellampan BASSANO ger en stämningsfull belysning och lyser med sin dekorativa look. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare tillverkas uteslutande för hand i Italien, där man är noga med att välja ut material av utmärkt kvalitet. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk ljuskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Graciös golvlampa Bassano, grön

  Cremasco Graciös golvlampa Bassano, grön
  Golvlampa BASSANO i mässing med vridbar keramikskärmTraditionell italiensk design och modern produktionsteknik är avgörande för golvlampan BASSANOs dekorativa utseende. BASSANO presenterar sig med en formfulländad mässingssockel, justerbar i höjd från 170 - 210 cm, och en attraktivt dekorerad keramikskärm. Skärmen kan dessutom justeras för individuell belysning. Den keramiska skärmen finns med dekor i färgerna brun, blå eller grön.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Elegant vägglampa La Botte, elfenbensvit

  Cremasco Elegant vägglampa La Botte, elfenbensvit
  Dekorativ vägglampa LA BOTTE av mässing Vägglampan i serien LA BOTTE ger med sin vackra glasskärm en stämningsfull och mycket jämn punktbelysning. Den runda glasskärmen bärs upp av en stabil mässingshållare med tilltalande formgivning. Detta är en dekorativ vägglampa vars traditionella italienska utseende gör den till ett fantastiskt inredningsobjekt. Skärmen kommer i färgvarianterna elfenben och vitt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Plafondlampa Faro i trä och mässing

  Cremasco Plafondlampa Faro i trä och mässing
  Maritim plafondlampa Faro Den tilltalande plafondlampan Faro ger inte bara belysning men är också unikt inredningsobjekt i maritim stil. Lampan är tillverkad av mässing med många detaljer i mörkt trä och har två skärmar i klarglas. Faro ger en stämningsfull och jämn belysning av olika typer av rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Vacker bordslampa Belle Epoque, 48 cm

  Cremasco Vacker bordslampa Belle Epoque, 48 cm
  Snygg Belle Epoque bordslampa avger ett särskilt accentuerat ljus Den högkvalitativa Belle Epoque bordslampan är ett utmärkt exempel på den elegans och stil som rådde under den namngivna perioden vid sekelskiftet. Mer än någon annan historisk epok står Belle Epoque för lyx och exklusivitet - något som plötsligt blev möjligt för många, även för medelklassen. Särskilt typiska för Belle Epoque är vackra armaturer som bokstavligen bär med sig Belle Epoques glamour in i nutiden. För att återuppliva andan från denna mycket speciella tid designades denna eleganta bordslampa. Den kombinerar en snyggt böjd tygskärm med en mycket iögonfallande, men ändå diskret bas av slipat glas. Denna speciella kombination leder till att detta är en särskilt smakfull och elegant lampa för vardagsrummet. Tygskärmens diskreta veck ger en accentuerad och mycket stämningsfull belysning. Som alla lampor i serien Belle Epoque är även denna bordslampa handgjord och uppfyller alla kvalitetsstandarder.
 • Cremasco Bassano - snygg keramikvägglampa, brun

  Cremasco Bassano - snygg keramikvägglampa, brun
  Snygg vägglampa Bassano - handgjord i Italien Av handmålad Bassanokeramik är vägglampan med samma namn tillverkad i Italien. Den kan utrustas med glödlampor upp till 75 W eller med energisparlampor eller tidsenliga LED-ljuskällor och avger ljuset indirekt uppåt, så att en effektfull belysning med vackert ljus på väggen uppstår. Vägglampan är den perfekta förhöjningen av andra lampor i serien Bassano och passar utmärkt för belysning av rum inredda i en lantlig stil.
 • Cremasco Väggspotlight Bassano av mässing med 2 ljuskällor

  Cremasco Väggspotlight Bassano av mässing med 2 ljuskällor
  Tvåflammig Bassano väggspotlight med keramiska lampskärmarFunktionell som en klassisk halogen spotlight, men dekorativt designad i lantlig stil - det här är den tvåflammiga Bassano väggspotlighten, handgjord i Italien. Det rektangulära väggfästet och lampans armar är tillverkade av mässing, som har förfinats med en fantastisk finish med nyanser, medan de två lampskärmarna är gjorda av den världsberömda Bassano-keramiken och har målats för hand. En led med låsskruvar gör att skärmarna kan vridas. Kan förses med två halogenlampor med G9-sockel (ingår ej - se tillbehör).
 • Cremasco Taklampa Corola med tre armar, antik stil

  Cremasco Taklampa Corola med tre armar, antik stil
  Taklampa Corola med gedigen utstrålning Genom den krämfärgade skärmen tränger ett besynnerligt varm ljus som från den inneslutna lampan. Som helhet har denna trearmade lampa en antik karaktär bland annat pga av sina metalldetaljer och lätt oregelbundna ton av antikmässing. Över matbord och soffbord ger denna lampa en mycket inbjudande belysning. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil brun

  Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil brun
  Taklampan Marostica i lantlig stil med keramikskärm Taklampan Marostica i lantlig stil, som består av en nästan litet rustik stomme av mässing med bronserad yta och en skärm i välkänd Bassano-keramik är nästan perfekt. Skärmen som är fasetterad med hörn och vågor är handmålad. Om taklampan Marostica ser litet lantlig och antik ut, kan ljustekniken vara mycket tidsenlig och energisnål, för utöver gamla välkända glödlampor kan även moderna, mycket energieffektiva och långlivade LED-ljuskällor eller energisparlampor användas (fattning E27). Utsökt bearbetning och mycket hög kvalitet utmärker lampan, som är tillverkad för hand i Italien.
 • Cremasco Traditionell golvlampa Bassano, grön

  Cremasco Traditionell golvlampa Bassano, grön
  Stilfull golvlampa BASSANO med svängbar keramikskärm Traditionell italiensk design och moderna tillverkningstekniker ger golvlampan BASSANO dess speciella utseende. BASSANO har en 170-210 cm hög inställbart ben i mässing och en vackert dekorerad keramikskärm. Skärmen kan ställas in för anpassad belysning. Lampan imponerar inte bara genom sitt angenäma ljus utan också genom sitt dekorativa utseende. Skärmdekoren går att få i polerat brunt, blått eller grönt. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, brun

  Cremasco Elegant plafondlampa Bassano, brun
  Keramisk taklampa BASSANO i italiensk stilRustikalt och stilrent presenterar sig taklampan BASSANO med sin mässingshållare och den böjda keramikskärmen. Italiensk design och modern produktionsteknik resulterar i en välformad taklampa som inte bara ger stämningsfull belysning utan också fungerar som ett inredningsobjekt. Färgkontrasterande, dekorativa ornament på den keramiska skärmen avrundar den rustika designen. Den keramiska skärmen finns med dekorationer i brunt, blått och grönt.De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där noggrann uppmärksamhet ägnas åt valet av en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små specialfunktioner som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Imponerande bordslampa Belle Epoque, 67 cm

  Cremasco Imponerande bordslampa Belle Epoque, 67 cm
  Den klassiska bordslampan Belle Epoque avger ett vackert ljussken som förskönar varje rum den hänger i. Belle Epoque, på svenska "den vackra epoken" sköna är en stilperiod i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Denna tidsperiod kännetecknades av ett kulturellt och vetenskapligt uppsving och en ökande levnadsstandard för en allt större medelklass och gav dem smak för mer påkostad inredning. Bordslampan är inspirerad av denna epok sina guldglänsande ytor, dekorativt slipade glas och skärm i sidenartat tyg med guldkantad vågrand. Detta ger ett hemtrevligt och varmt ljussken som bredde ut sig i rummet och ger det en stäming av välbehag och vila. En idealisk lampa för rum i klassisk stil och en underbar ljuskälla. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Vacker vägglampa Classic

  Cremasco Vacker vägglampa Classic
  Klassisk vägglampa med veckade skärmar i en mjuk elfenbenstonNär man hör eller läser namnet Classic tänker man - hur skulle det kunna vara annorlunda - på något mycket klassiskt. Det är lätt att se att namnet inte valdes av en slump, eftersom de runda plisserade skärmarna har varit sinnebilden för klassiska armaturer sedan det elektriska ljusets begynnelse. Det är inte så konstigt, eftersom den runda formen är tidlös och den mjukt tonade skärmen med veck ger ett varmt och inbjudande ljus, så att belysning är mycket mer än att bara föra ljus in i mörkret. En vacker vägglampa för den exklusiva bostadsstilen och för dem som lägger stor vikt vid tradition när de väljer sina möbler. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är uteslutande handgjorda i Italien, där man är noga med att välja en utmärkt kvalitet på de material som används. Detta beror inte minst på önskan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Utskjutande vägglampa Bassano keramikskärm blå

  Cremasco Utskjutande vägglampa Bassano keramikskärm blå
  Väggfästet på Bassano vägglampa med sin böjda arm och dekorativa ornament har tillverkats för hand av mässing och har en polerad yta, vilket ger den en lite rustik, lantlig känsla. Denna effekt förstärks av den dekorativa keramikskärmen, som har handmålats med vackra blomdekorationer och en avslutande kant. Skärmens lutning kan justeras efter önskemål med en led i slutet av armen och fixeras i önskat läge med en låsskruv. Bassano vägglampa är särskilt vacker när en klotlampa används som ljuskälla. Alla typer av lampor med E27-sockel kan användas.
 • Cremasco Liten väggspot Bassano med keramikskärm

  Cremasco Liten väggspot Bassano med keramikskärm
  Bassano - väggspot med en ljuskälla - made In Italy I den lilla väggspoten Bassano förenas funktionalitet och flexibilitet till en spotlight med den lantliga charmen hos en keramikvägglampa. Väggfäste och lamparm av mässing har en bronserad, satinerad finish och skärmen består av handmålad Bassanokeramik. Böjningen kan justeras. En G9-halogenlampa (ingår inte) sörjer för riktad belysning.
 • Cremasco Crystal - rikt dekorerad textilvägglampa

  Cremasco Crystal - rikt dekorerad textilvägglampa
  Iögonfallande utformad och dekorerad vägglampa Crystal Genom sin unika utformning blir vägglampan Crystal ett prydande blickfång på varje vägg. Den utsökt bearbetade kvalitetsvägglampan är tillverkad i Italien. Det formsköna väggfästet, lamparmen och ljusmanschetterna med lampfattningar består av metall med bronserad, satinerad finish, vilket ger vägglampan en lätt antik touche. Den vackra skärmen består av vitt tyg, som infattas vackert upptill och nedtill och har en lätt glans. Färgmässigt passande är vägglampans arm dessutom prydd med två vackra hängen av bärnstensfärgade kristallelement. Som ljuskälla används en glödlampa i stearinljusform upp till 60 W, energisparlampor eller LED-lampor. Passande ljuskällor kan väljas och beställas under Tillbehör.
 • Cremasco Stilig taklampa Oper, bronserad

  Cremasco Stilig taklampa Oper, bronserad
  Taklampa OPER med en mycket dekorativt utformad upphängning av mässing Klara glaspaneler och detaljer i brons ger denna lampa ett mycket elegant utseende som kan ge en effektiv accent med sin rustika design. Metallstöden som bär upp lampan avslutas ovantill i dekorativa former. Taklampan Oper har en avgjort en rustik stil. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Taklampa Classic med fem armar

  Cremasco Taklampa Classic med fem armar
  Tidlöst designad Classic-pendellampa med fem veckade skärmarDen eleganta Classic-pendellampan med fem lampor ger atmosfär och stil i vardagsrummet. Lampans stomme är omsorgsfullt tillverkad av antik mässing. Armaturramen med sin runda och eleganta form är fäst vid kedjeupphängningen. De böjda lamparmarna visar fina linjer. Fem underbara lampskärmar av smakfullt veckat tyg kröner den klassiska kompositionen. Tyget i elfenbensfärg och med fina veck har förtrollande dekorativa bårder i kanterna. På så sätt ger Classic vardagsrummet en värdig och stilfull atmosfär samt en bländfri och stämningsfull allroundbelysning. Den utsökta armaturen kommer från italiensk produktion. Den är tillverkad för hand av högkvalitativa material. Tillverkaren fortsätter den venetianska traditionen inom armaturkonstruktion och uppmärksammar särskiljande omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Pendellampan är en förstklassig kvalitetsprodukt.
 • Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil grön

  Cremasco Keramiktaklampa Marostica i lantlig stil grön
  Taklampan Marostica i lantlig stil med keramikskärm Taklampan Marostica i lantlig stil, som består av en nästan litet rustik stomme av mässing med bronserad yta och en skärm i välkänd Bassano-keramik är nästan perfekt. Skärmen som är fasetterad med hörn och vågor är handmålad. Om taklampan Marostica ser litet lantlig och antik ut, kan ljustekniken vara mycket tidsenlig och energisnål, för utöver gamla välkända glödlampor kan även moderna, mycket energieffektiva och långlivade LED-ljuskällor eller energisparlampor användas (fattning E27). Utsökt bearbetning och mycket hög kvalitet utmärker lampan, som är tillverkad för hand i Italien.
 • Cremasco Vridbar plafondlampa Taverna

  Cremasco Vridbar plafondlampa Taverna
  Taverna taklampa för en individuell lookDen smakfulla Taverna taklampan ger vardagsrummet en mycket speciell stil. Den vita, runda glaskulan fungerar som lampskärm och hålls uppe av en mässingshållare i matta färger. Särskilt praktiskt är att armaturens led möjliggör rörlighet, så att Taverna kan svängas till det område som behöver belysning för tillfället. Taverna kan utrustas med både LED- och lågenergilampor. Den passar in i vardagsrum i lantlig stil, men också i moderna och klassiskt inredda rum.taklampan Taverna kommer från en italiensk designer. Det märks att lampan har tillverkats med passion och känsla för detaljer, vilket är typiskt för den venetianska belysningskonsten.
 • Cremasco Stilren bordslampa Anabella med LED glänsande krom

  Cremasco Stilren bordslampa Anabella med LED glänsande krom
  Exklusiv Anabella läslampa för LED-belysning i krom glansDen smakfullt designade Anabella läslampan med 5 LED-lampor ger energibesparande och ljus detaljbelysning på bordet. Oavsett om det gäller läsning, skrivning eller annat arbete - Anabella kombinerar hög användbarhet och ädel design. Armaturen är helt tillverkad av metall med blank kromfinish. På den vinklade basen löper armaturarmen i två filigrana stag till armaturhuvudet och har två leder för optimal positionering av ljusriktningen. Armaturhuvudet är horisontellt inriktat i en långsträckt form. Ovansidan har en elegant krökning, LED-lamporna är placerade på undersidan. Med sitt starka ljus och långa livslängd ger de nöje vid läsning och arbete vid skrivbordet. Den högkvalitativa lampan berikar den moderna atmosfären och är handgjord. Den italienska armaturtillverkaren fokuserar på kvalitet i material och design. Bearbetningen sker med kärlek till de fina detaljerna.
 • Cremasco Glansfull taklampa Oro, 2-lågig

  Cremasco Glansfull taklampa Oro, 2-lågig
  Glänsande guld Oro taklampa ser ut som en kristall Oro taklampa är ett magnifikt smycke. Den fascinerande designen påminner om formen på en dyrbar kristall. På en åttkantig metallbas sitter lampskärmen med guldfärgade metallstag i en spetsig form. Den mångfacetterade ramen är fylld med kristallglasrutor i geometriska former. Facettslipningen på glasets kanter skapar en speciell magi. Dessa hålls transparenta, glasens inre ytor är vita. Detta skapar ett mångsidigt visuellt intryck med olika visuella effekter. Taklampan Oro har en förtrollande charm och berikar varje inredningsstil med en lyxig atmosfär. Särskilt när lampan är tänd skapas en ädel ljusatmosfär. Den handgjorda taklampan från Italien är lämplig för användning i privata vardagsrum såväl som i exklusiva gastronomiska områden.
 • Cremasco Taklampa Maestrale med klar glasskärm

  Cremasco Taklampa Maestrale med klar glasskärm
  Maestrale - en taklampa med vacker form Den runda taklampan Maestrale, som är tillverkad för hand i Italien, av metall med satinerad nickelyta och klart glas och utmärker sig genom förstklassig kvalitet, bästa bearbetning och en vacker design. Den stora, formsköna skärmen av klart glas skapar inte bara klar belysning, utan gör även lampan till ett blickfång. I E27-fattningen kan vanliga glödlampor upp till 60 W användas, men om man vill ha tidsenlig och energisnål belysning rekommenderas användning av en modern LED-ljuskälla eller energisparlampa. Passande ljuskällor finns bland ljuskällor i Tillbehör och kan beställas tillsammans med lampan.
 • Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, grön

  Cremasco Bassano - keramiktaklampa med tre ljuskällor, grön
  Bassano taklampa med tre ljuskällor och vackra keramiska skärmarDen tre ljusa Bassano taklampan är en belysningsprodukt av förstklassig kvalitet och utförande, handgjord i Italien. Bassanos keramiska skärmar har målats för hand. Lampans tak och armar är tillverkade av mässing och har fått en polerad yta, vilket förstärker lampans lantliga stil. Var och en av de tre lampskärmarna kan justeras i lutning och fixeras i önskat läge med hjälp av en led med en låsskruv, så att även stora rum kan belysas perfekt med taklampan. Konventionella glödlampor upp till 100 W, men även energisparlampor och - särskilt effektiva och långvariga - moderna LED-lampor kan användas som ljuskällor. Taklampan ser också särskilt vacker ut med klotlampor.
 • Cremasco LED-taklampa Scirocco i satinerad mässing

  Cremasco LED-taklampa Scirocco i satinerad mässing
  Scirocco - en taklampa med modern LED-teknik Stilfull är den runda LED-taklampan Scirocco med sin välvda ram av mässing med satinerad finish och det vita katedralglaset. Mycket modern är däremot ljustekniken som den är utrustad med. LED-lampor på totalt 15 Watt är inbyggda bakom glaset och belyser rummet mycket energisnålt. De utstrålar varmvitt ljus (3 000 K) och belyser rummet med en ljusström på 1 500 lumen. LED-taklampan Scirocco, som är tillverkad i Italien, utmärker sig, utöver den energisparande belysningen, även genom förstklassig bearbetning och uppfyller de högsta kvalitetskrav.
 • Cremasco Vägglampa Belle Epoque i antikmässing

  Cremasco Vägglampa Belle Epoque i antikmässing
  Smakfull Belle Epoque utstrålar sekelskiftescharm Den tygklädda skärmen på Belle Epoque vägglampa kännetecknas framför allt av den detaljerade vikningen. Lampans form bidrar också till att betraktarens blick ofrivilligt fastnar på den. Samspelet mellan det finaste tyget och glänsande mässing understryker den höga kvaliteten på denna lampa, som tillverkades för hand i Italien.Namnet Belle Epoque hänvisar förresten till den så kallade "vackra eran", en tid i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, då ett ekonomiskt och kulturellt uppsving säkerställde att medelklassen kunde njuta av lyx i dess olika former. Den inredningsstil som formades under denna tid återspeglas nu i denna klassiska vägglampa. Belle Epoque är en stilig vägglampa som kan användas perfekt för att accentuera belysningen i olika rum.
 • Cremasco Tidlös golvlampa Classic

  Cremasco Tidlös golvlampa Classic
  Vacker klassisk golvlampa med elegant veckad skärmDen klassiska golvlampan har en klassisk design och berikar stilfullt inredningen. Den 167 cm höga lampan står på en rund bas och har ett lampställ tillverkat av elegant gammal mässing. Den koniskt formade lampskärmen är täckt med veckat tyg i elfenbensvitt. Tidlöst och alltid giltigt är detta traditionella språk av form och material. Classic kan integreras i varje värdigt eller stilfullt inrett vardagsrum. Golvlampan skapar en stämningsfull ljuskänsla i rummet och förhindrar bländning. Oavsett om det är vid fåtöljen, vid sittgruppen eller i ett hörn - Classic är den perfekta extralampan för mysiga stunder. Den handgjorda golvlampan tillverkas i Italien och övertygar med sitt omsorgsfulla arbete med detaljerna och den höga materialkvaliteten. Classic är en imponerande kvalitetsprodukt.
 • Cremasco Nobel taklampa Corola med smyckande behäng

  Cremasco Nobel taklampa Corola med smyckande behäng
  Taklampa Corola med majestätiskt utstrålning Genom den krämfärgade skärmen tränger ett besynnerligt varm ljus som från den inneslutna lampan, och de vackra behängen i vitt och ambra skapar sköna ljusreflexer som understryker lampans karaktär. Lampan avger ett vackert ljus och skapar hemtrevnad i alla rum. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Klassisk vägglampa Antiko

  Cremasco Klassisk vägglampa Antiko
  Elegant vägglampa ANTIKO, bronserad Vägglampan ANTIKO är en mix av klassiska former och moderna ytor som ger den ett tidlöst utseende. ANTIKO ger ett stämningsfullt och riktat ljus och kan därmed utgöra en attraktiv accent i lika inredningsstilar. Vinkeln på skärmen på denna attraktiva vägglampa kan riktas efter behov med en skruv. De exklusiva belysningsprodukterna från denna tillverkare är alla handgjorda i Italien och de använda materialen är utvalda med yttersta omsorg. Detta kommer sig inte minst av önskan att anknyta till den långa traditionen av ljuskonst i Venedig och framställa produkter som skapas med passion och omsorg och som uppvisar små detaljer som både är unika och omisskänneliga.
 • Cremasco Stilren vägglampa Belle Epoque i guld

  Cremasco Stilren vägglampa Belle Epoque i guld
  Den klassiska Belle Epoque-vägglampan ger vackert ljus och förhöjer alla rumBelle Epoque, eller den vackra eran, står i allmänhet för perioden runt sekelskiftet mellan 1800- och 1900-talet. Denna period kännetecknades av ett ekonomiskt och kulturellt uppsving, njutning och materiellt välstånd fick en ny innebörd för borgarklassen och detta uttryck för ibland verklig lyxighet visas också i denna vägglampa med sin glänsande guldyta och den silkesliknande halvskärmen, som döljer belysningen i sin direkthet framför rummet. Det är alltså ett behagligt varmt ljussken som sprider sig genom rummet och inbjuder både gäster och boende att trivas och dröja sig kvar. De exklusiva armaturprodukterna från denna tillverkare tillverkas uteslutande för hand i Italien, där man lägger stor vikt vid att välja ut material av utmärkt kvalitet. Detta beror inte minst på viljan att fortsätta den långa traditionen av venetiansk belysningskonst och att tillverka produkter som skapas med passion och omsorg och har små speciella egenskaper som gör dem unika och omisskännliga.
 • Cremasco Castello - vacker utomhusvägglampa i materialmix

  Cremasco Castello - vacker utomhusvägglampa i materialmix
  En effektiv blandning av material - Castello vägglampa för utomhusbrukMässing och koppar bildar en effektiv kombination i Castello vägglampa för utomhusbruk. Den vackert formade kopparskärmen hänger från lampans antika ram och skyddar diffusorn av vit polykarbonat från väder och vind. Oavsett om det gäller utomhusbelysning i privata hem eller utomhusområden på restauranger eller hotell - med Castello blir varje utomhusområde inte bara stilfullt utan också starkt upplyst, eftersom den kan utrustas med glödlampor upp till 60 W och avger ljuset genom den vita polykarbonatdiffusorn i alla riktningar utan att blända och ändå starkt. Moderna LED-lampor eller lågenergilampor kan också användas för att göra utomhusbelysningen modern och energieffektiv. Castello är en armaturprodukt som har tillverkats i Italien enligt traditionella hantverksmetoder och som kännetecknas av förstklassig kvalitet och utförande.