Cph Lighting lampor

 • Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Stor Ø70

  Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Stor Ø70
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop bords – och golvlampaserien där belysningskomponenter framträder som dekorativa, funktionella samt med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler och utomhusversionen är IP44.
 • Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Liten Ø32

  Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Liten Ø32
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop bords – och golvlampaserien där belysningskomponenter framträder som dekorativa, funktionella samt med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler och utomhusversionen är IP44.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Petroleum Blå

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Petroleum Blå
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Petroleum Blå är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Petroleum Blå har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Grön

  Cph Lighting - Grid Taklampa Grön
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Grön, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Vit

  Cph Lighting - Grid Taklampa Vit
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Vit, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Svart Glossy

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Svart Glossy
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Svart Högglans är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Svart Högglans har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Beige

  Cph Lighting - Grid Taklampa Beige
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Beige, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Petroleum Blå

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Petroleum Blå
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Petroleum Blå är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Petroleum Blå har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Up Plafond/Vägglampa Stor Ø70

  Cph Lighting - Eggy Pop Up Plafond/Vägglampa Stor Ø70
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop Up Tak– och vägglampaserien, där belysningskomponenter framträder som dekorativa, funktionella samt med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler.
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø400

  Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø400
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Svart Ø400 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Eggy Pin Bordslampa

  Cph Lighting - Eggy Pin Bordslampa
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pin Bordslampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Tegelröd

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Tegelröd
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Tegel Röd är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Tegel Röd har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Matt Vit

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Matt Vit
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Vägglampa Matt Vit är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Vägglampa Svart Glossy har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø400

  Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø400
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Vit Ø400 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Gul

  Cph Lighting - Grid Taklampa Gul
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Gul, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Eggy Pin Golvlampa

  Cph Lighting - Eggy Pin Golvlampa
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pin golvlampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler.
 • Cph Lighting - Lightsquare Bordslampa Graphit

  Cph Lighting - Lightsquare Bordslampa Graphit
  Design Morten Flensted för CPH Lighting Koncept Morten Flensted har skapat Lightsquare Bordslampa Svart som en bordslampa med ett grafiskt uttryck. Valet av material föll på Plexiglas-Satin Ice, som är ett exklusivt akrylmaterial som ger ett vackert, bländfritt ljus genom diffusorn. Välj mellan fem fina färger till Lighsquare, så den kan passa perfekt till både färgstarka och mer nedtonade inredningsdetaljer. De snygga färger som går att välja mellan ät Vit (Snow), Svart (Graphite), Brun (Terra), Grön (Kiwi) eller Lila (Plum).
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Flinta Grå

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Flinta Grå
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Flinta Grå är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Flinta Grå har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø260

  Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø260
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Svart Ø260 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Medium Ø55

  Cph Lighting - Eggy Pop In Bordslampa/Golvlampa Medium Ø55
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop bords – och golvlampaserien där belysningskomponenter framträder som dekorativa, funktionella samt med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler och utomhusversionen är IP44.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Stor Ø70

  Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Stor Ø70
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop taklampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler. Kabel Vit baldakin och kabel i PE – 2500 mm samt ståltråd – 2000 mm (Finns med färgad sladd – kontakta oss för ytterligare information)
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø500

  Cph Lighting - Basic Taklampa Svart Ø500
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Svart Ø500 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Matt Svart

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Matt Svart
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Mat Svart är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Mat Svart har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Liten Ø32

  Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Liten Ø32
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop taklampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler. Kabel Vit baldakin och kabel i PE – 2500 mm samt ståltråd – 2000 mm (Finns med färgad sladd – kontakta oss för ytterligare information)
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Flint Grå

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Flint Grå
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Flint Grå är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Flint Grå har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø260

  Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø260
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Vit Ø260 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Medium Ø55

  Cph Lighting - Eggy Pop Taklampa Medium Ø55
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop taklampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler. Kabel Vit baldakin och kabel i PE – 2500 mm samt ståltråd – 2000 mm (Finns med färgad sladd – kontakta oss för ytterligare information)
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Blå

  Cph Lighting - Grid Taklampa Blå
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Blå, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Oliver Grön

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Oliver Grön
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Oliver Grön är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Oliver Grön har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Up Plafond/Vägglampa Medium Ø55

  Cph Lighting - Eggy Pop Up Plafond/Vägglampa Medium Ø55
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop Up Tak– och vägglampaserien, där belysningskomponenter framträder som dekorativa, funktionella samt med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Rosa

  Cph Lighting - Grid Taklampa Rosa
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Rosa, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Grid Taklampa Svart

  Cph Lighting - Grid Taklampa Svart
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Med Grid Taklampa Svart, kombinerar Tom Stepp moderna formspråk med referenser till klassisk skandinavisk designtradition. Grids formspråk är en förfinad tolkning av den traditionella, industriella och funktionella skrivbordslampa, som används vid såväl skrivbordsbänkar så som metallsvarvs-bänkar. Gallret bör ses som både en dekorativ och funktionell del, eftersom det ger lampan en twist och som bonus förhindrar det händer att komma åt och röra glödlampan.
 • Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø500

  Cph Lighting - Basic Taklampa Vit Ø500
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Basic Taklampa Vit Ø500 är designad av Tom Stepp med en klassisk design som ger en hög ljusstyrka. Basic ger ett bra direkt ljus utan bländning, och lampan är öppen upptill och lyser upp de tre dekoreringsringarna.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Svart Glossy

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Svart Glossy
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Svart Glossy är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Svart Glossy har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Tegel Röd

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Tegel Röd
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Tegel Röd är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Tegel Röd har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Vit Glossy

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Vit Glossy
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Vit Högglans är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Vit Högglans har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Matt Svart

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Matt Svart
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Mat Svart är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Mat Svart har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Peak Taklampa Rökt Ek

  Cph Lighting - Peak Taklampa Rökt Ek
  Design Morten Flensted for CPH Lighting Koncept Peak är en otrolig elegant och vacker pendel, som är designad av Morten Flensted. Pendeln är gjord av vridet massivt ekträ och med de skarpa linjerna skapar det ett fantastiskt motspel till träets värme. Peak levereras med en dimmbar LED-lampa, som har en enastående färgåterspegling och en ljusspridning på 60 grader, som gör lampan otroligt användbar som matbordslampa. Häng dem i klungor, på rad eller också enkelvist. Det är bara fantasin som sätter gränser med Peak. Pendlen fås i tre olika varienter; naturlackerat ek, svartlackerat ek och rökt ek.
 • Peak Taklampa Ek Natur - CPH Lighting

  Peak Taklampa Ek Natur - CPH Lighting
  Peak Pendellampa i Naturlackerad Ek Pendellampa i massiv ek. Peakär en elegant pendellampa i de allra bästa materialen. Träets värme skapar tillsammans med de skarpa linjerna en fin kontrast. Peak är lämplig att hänga över matbordet, mötesbordet etc.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Svart/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Svart/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Peak Taklampa Ek Svart

  Cph Lighting - Peak Taklampa Ek Svart
  Design Morten Flensted for CPH Lighting Koncept Peak är en otrolig elegant och vacker pendel, som är designad av Morten Flensted. Pendeln är gjord av vridet massivt ekträ och med de skarpa linjerna skapar det ett fantastiskt motspel till träets värme. Peak levereras med en dimmbar LED-lampa, som har en enastående färgåterspegling och en ljusspridning på 60 grader, som gör lampan otroligt användbar som matbordslampa. Häng dem i klungor, på rad eller också enkelvist. Det är bara fantasin som sätter gränser med Peak. Pendlen fås i tre olika varienter; naturlackerat ek, svartlackerat ek och rökt ek.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Petroleum Blå/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Petroleum Blå/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Oliver Grön/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Oliver Grön/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Oblique Bordslampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Vit/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Vit/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Oblique Bordslampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Oliver Grön

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Oliver Grön
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Oliver Grön är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Oliver Grön har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Eggy Pop TaklampaØ32 6m(7m)

  Cph Lighting - Eggy Pop TaklampaØ32 6m(7m)
  OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Svart/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Svart/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Tegelröd/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Tegelröd/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Oliver Grön/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Oliver Grön/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Oblique Bordslampa Vit/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Vit/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Flinta Grå/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Flinta Grå/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Vit/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Vit/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting Peak Taklampa Svart Ek

  Cph Lighting Peak Taklampa Svart Ek
  Design: Morten Flensted för CPH Lighting Koncept: Lampan Peak är designad av Morten Flensted . Lampan är gjord av massiv ek, detta skapar en naturlig värme och lätthet i lampan. Peak -hänget är tillverkat i Danmark.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Mat Vit

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Mat Vit
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Golvlampa Mat Vit är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Golvlampa Mat Vit har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Peak Taklampa Ek Svart - CPH Lighting

  Peak Taklampa Ek Svart - CPH Lighting
  Peak Pendellampa Svartlackerad Ek Träpendel i fin massiv ek. Trälampan har fina skarpa detaljer som tillsammans med träets värme ger en fin kontrast. Peak är en en pendellampa tillverkad i fina material, träet avslutas med en topp i mässing och en sv
 • Oblique Vägglampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Golvlampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Golvlampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Bordslampa Svart/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Svart/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Petroleum Blå/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Petroleum Blå/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Vit Glossy

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Vit Glossy
  Design Tom Stepp för CPH Lighting Koncept Oblique Bordslampa Vit Glossy är designad av Tom Stepp och är en del av en klassisk lampserie. Han har lyckats konstruera en lampa som är lämplig för både privata och offentliga lokaler. Oblique Bordslampa Vit Glossy har ett asymmetriskt lamphuvud som säkerhetsställer ett bländfritt ljus och detta gör Oblique till en optimal läslampa. På/av-knappen är på ett elegant sätt integrerat och tillsammans med det 360 graders vridbara lamp-huvudet gör Oblique-lampan extremt användarvänlig.
 • Cph Lighting - Oblique Bordslampa Tegelröd/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Bordslampa Tegelröd/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Oblique Golvlampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Golvlampa Oliver Grön/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Golvlampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Golvlampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Bordslampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Bordslampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Bordslampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Vägglampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Tegelröd/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Vägglampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Golvlampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Golvlampa Flinta Grå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Vägglampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Petroleum Blå/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Golvlampa Svart/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Golvlampa Svart/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Vägglampa Svart/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Svart/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Oblique Vägglampa Vit/Mässing - CPH Lighting

  Oblique Vägglampa Vit/Mässing - CPH Lighting
  Oblique-serien från danska Cph Lighting fyller 40 år och det markeras genom lanseringen av de populära lamporna i mässing. Oblique Brass lampstång går att justera och är i borstad mässing. Den kompletterar lampans vackra färgpalett på ett perfekt sät
 • Cph Lighting - Peak Taklampa Ek Natur

  Cph Lighting - Peak Taklampa Ek Natur
  Design Morten Flensted for CPH Lighting Koncept Peak är en otrolig elegant och vacker pendel, som är designad av Morten Flensted. Pendeln är gjord av vridet massivt ekträ och med de skarpa linjerna skapar det ett fantastiskt motspel till träets värme. Peak levereras med en dimmbar LED-lampa, som har en enastående färgåterspegling och en ljusspridning på 60 grader, som gör lampan otroligt användbar som matbordslampa. Häng dem i klungor, på rad eller också enkelvist. Det är bara fantasin som sätter gränser med Peak. Pendlen fås i tre olika varienter; naturlackerat ek, svartlackerat ek och rökt ek.
 • Cph Lighting Grid TakTakpendel Bright Vit

  Cph Lighting Grid TakTakpendel Bright Vit
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid takpendeln kombinerar modern design med referenser till klassisk Skandinavisk design. Grid takpendeln anspelar på referenser till den traditionella arbetslampan som bland annat användes vid svarven. Lampan kommer i 5 olika färger: Vit, Svart, Beige, Blå och Gul.
 • Perfo Udendørs Vägglampa - CPH Lighting

  Perfo Udendørs Vägglampa - CPH Lighting
  Perfo utomhusvägglampa Perfo är en utomhusvägglampa som är IP44 godkänd, vilket gör den idealisk till utomhusbruk. Lampan är robust och tillverkad i varmgalvaniserat stål. Lampan lyser upp varje byggnad på ett vackert sätt.
 • Cph Lighting Oblique Golvlampa Grå/Mässing

  Cph Lighting Oblique Golvlampa Grå/Mässing
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. 2019 har lampan Oblique 40-årsjubileum och vid det tillfället lanseras en ny jubileumsmodell i mässing. Med sitt varma sken och framträdande karaktär står mässing i fin kontrast till de många färgkombinationerna och den enkla designen. Lampan Oblique kommer som bords-, vägg- och golvlampa där alla modeller är gjorda av mässing kombinerat med en annan färg. Du du väljer mellan färgerna vit , svart , flintgrå , Petroleumblå , olivgrön , tegelröd – Se alla Jubileumsmodeller här! Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop Pin Ø32 Bordslampa

  Cph Lighting Eggy Pop Pin Ø32 Bordslampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra bordslampan Eggy Pin från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Lampskärmen är matt och formad på ett sätt som gör att ljuskällan inte är synlig. Detta gör så att lampan inte bländar. Lampan passar både till klassiska och moderna omgivningar. En riktigt snygg lampa till ett bra pris.
 • Cph Lighting Grid Takpendel Mystery Svart

  Cph Lighting Grid Takpendel Mystery Svart
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid takpendeln kombinerar modern design med referenser till klassisk Skandinavisk design. Grid takpendeln anspelar på referenser till den traditionella arbetslampan som bland annat användes vid svarven. Lampan kommer i 5 olika färger: Vit, Svart, Beige, Blå och Gul.
 • Cph Lighting Oblique Golvlampa Flintgrå

  Cph Lighting Oblique Golvlampa Flintgrå
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. Oblique- lampan finns inte bara i skandinaviska hem, utan även på hotell och kontor över hela världen. Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Oblique Golvlampa Petroleumblå

  Cph Lighting Oblique Golvlampa Petroleumblå
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. Oblique- lampan finns inte bara i skandinaviska hem, utan även på hotell och kontor över hela världen. Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop In Ø55 Golv/Bordslampa

  Cph Lighting Eggy Pop In Ø55 Golv/Bordslampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra golvlampa Eggy Pop från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Lampskärmen runt glödlampan är matt och i ett stycke, vilket gör att glödlampan inte syns och därmed bländar inte lampan när man tittar på den. Lampan ser bra ut i klassiska miljöer, såväl som moderna.
 • Cph Lighting - Oblique Golvlampa Flinta Grå/Mässing

  Cph Lighting - Oblique Golvlampa Flinta Grå/Mässing
  Design Tom Stepp for CPH Lighting Koncept Klassisk lampserie designad av Tom Stepp för danska CPH Lighting. Oblique-serien är redan ganska välkänd och lamporna antingen hänger eller står i många hem och på kontoret runt omkring i världen. För designen är funktionell, industrill och klassisk - och därför är de helt perfekta överallt! I serien finns golvlampor, bordslampor och vägglampor. Alla i ett väld av färger samt med en finish i antingen stål eller mässing. Skärmen och foten är tillverkad i fast aluminium. Vill du ha användbara och snygga lampor med ett industriellt uttryck? Välj en Obilque-lampa.
 • Cph Lighting - Eggy Pop Out Utomhuslampa Ø32 (5m)

  Cph Lighting - Eggy Pop Out Utomhuslampa Ø32 (5m)
  Design Guglielmo Berchicci för CPH Lighting Koncept Eggy Pop Utomhuslampa framträder som en dekorativ och funktionell belysningskomponent med en organisk känsla. Den robusta skärmen ger ett diffust och bländfritt ljus, som beroende på val av ljuskälla och plats kan uppfylla många roller. OBS! Alla lamporna från Eggy Pop – serien är producerade i Danmark. Att valet av material till skärmen föll på PE (polyeten) är ingen tillfällighet, eftersom det är ett slagtåligt, UV-beständigt och återvinningsbart. Lamporna är lämpliga för både privata och offentliga lokaler och utomhusversionen är IP55.
 • Cph Lighting Oblique Bordslampa Svart

  Cph Lighting Oblique Bordslampa Svart
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. Oblique- lampan finns inte bara i skandinaviska hem, utan även på hotell och kontor över hela världen. Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop Ø32 Taklampa

  Cph Lighting Eggy Pop Ø32 Taklampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra taklampa Eggy Pop från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Själva lampskärmen är matt vit och konstruerad så att glödlampan inte syns så att lampan inte bländar. Taklampan passar bra till klassiska och moderna miljöer. Det går att montera en kraftig glödlampa i lampan, så att den kan ge mycket ljus om man så önskar.
 • Cph Lighting Basic 260N Taklampa Svart Matt

  Cph Lighting Basic 260N Taklampa Svart Matt
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Cph Lighting Basic Taklampa är en klassisk lampa i enkel design. Lampan ger ett bra, direkt ljus utan bländning. Basic Taklampa passar som kökslampa eller över matbordet. Välj mellan tre olika storlekar och färgerna svart och vit.
 • Cph Lighting Oblique Bordslampa Svart Blank

  Cph Lighting Oblique Bordslampa Svart Blank
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. Oblique- lampan finns inte bara i skandinaviska hem, utan även på hotell och kontor över hela världen. Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop Pin Ø55 Golvlampa

  Cph Lighting Eggy Pop Pin Ø55 Golvlampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra golvlampan Eggy Pin från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Lampskärmen är matt och formad på ett sätt som gör att ljuskällan inte är synlig. Detta gör så att lampan inte bländar. Lampan passar både till klassiska och moderna omgivningar. En riktigt snygg lampa till ett bra pris.
 • Cph Lighting Eggy Pop Up Ø55 Vägg-/Taklampa

  Cph Lighting Eggy Pop Up Ø55 Vägg-/Taklampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra vägglampa Eggy Up från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Själva lampskärmen är matt vit och konstruerad så att glödlampan inte syns så att lampan inte bländar. Vägglampan passar bra till klassiska och moderna miljöer. Det går att montera en kraftig glödlampa i lampan, så att den kan ge mycket ljus om man så önskar. Det ser riktigt snyggt ut i en hall eller vardagsrum.
 • Cph Lighting Eggy Pop Ø70 Taklampa

  Cph Lighting Eggy Pop Ø70 Taklampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra taklampa Eggy Pop från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Själva lampskärmen är matt vit och konstruerad så att glödlampan inte syns så att lampan inte bländar. Taklampan passar bra till klassiska och moderna miljöer. Det går att montera en kraftig glödlampa i lampan, så att den kan ge mycket ljus om man så önskar.
 • Cph Lighting Basic 500N Taklampa Svart Matt

  Cph Lighting Basic 500N Taklampa Svart Matt
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Cph Lighting Basic Taklampa är en klassisk lampa i enkel design. Lampan ger ett bra, direkt ljus utan bländning. Basic Taklampa passar som kökslampa eller över matbordet. Välj mellan tre olika storlekar och färgerna svart och vit.
 • Cph Lighting Grid Takpendel Sunrise Gul

  Cph Lighting Grid Takpendel Sunrise Gul
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid takpendeln kombinerar modern design med referenser till klassisk Skandinavisk design. Grid takpendeln anspelar på referenser till den traditionella arbetslampan som bland annat användes vid svarven. Lampan kommer i 5 olika färger: Vit, Svart, Beige, Blå och Gul.
 • Cph Lighting Grid Takpendel North Blå

  Cph Lighting Grid Takpendel North Blå
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting 2011 Koncept: Cph Lighting Grid takpendeln kombinerar modern design med referenser till klassisk Skandinavisk design. Grid takpendeln anspelar på referenser till den traditionella arbetslampan som bland annat användes vid svarven. Lampan kommer i 5 olika färger: Vit, Svart, Beige, Blå och Gul.
 • Cph Lighting Oblique Bordslampa Grå/Mässing

  Cph Lighting Oblique Bordslampa Grå/Mässing
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. 2019 har lampan Oblique 40-årsjubileum och vid det tillfället lanseras en ny jubileumsmodell i mässing. Med sitt varma sken och framträdande karaktär står mässing i fin kontrast till de många färgkombinationerna och den enkla designen. Lampan Oblique kommer som bords-, vägg- och golvlampa där alla modeller är gjorda av mässing kombinerat med en annan färg. Du du väljer mellan färgerna vit , svart , flintgrå , Petroleumblå , olivgrön , tegelröd – Se alla Jubileumsmodeller här! Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop Up Ø32 Vägg-/Taklampa

  Cph Lighting Eggy Pop Up Ø32 Vägg-/Taklampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra vägglampa Eggy Up från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Själva lampskärmen är matt vit och konstruerad så att glödlampan inte syns så att lampan inte bländar. Vägglampan passar bra till klassiska och moderna miljöer. Det går att montera en kraftig glödlampa i lampan, så att den kan ge mycket ljus om man så önskar. Det ser riktigt snyggt ut i en hall eller vardagsrum.
 • Cph Lighting Oblique Vägglampa Flintgrå

  Cph Lighting Oblique Vägglampa Flintgrå
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. Oblique- lampan finns inte bara i skandinaviska hem, utan även på hotell och kontor över hela världen. Välj bland många färger.
 • Cph Lighting Eggy Pop Ø55 Taklampa

  Cph Lighting Eggy Pop Ø55 Taklampa
  Design: Guglielmo Berchicci Den vackra taklampa Eggy Pop från Cph Lighting ger ett mjukt och behagligt ljus. Själva lampskärmen är matt vit och konstruerad så att glödlampan inte syns så att lampan inte bländar. Taklampan passar bra till klassiska och moderna miljöer. Det går att montera en kraftig glödlampa i lampan, så att den kan ge mycket ljus om man så önskar.
 • Cph Lighting Oblique Golvlampa Petroleumblå/Mässing

  Cph Lighting Oblique Golvlampa Petroleumblå/Mässing
  Design: Tom Stepp för CPH Lighting Koncept: Lampserien Oblique designad 1979 av arkitekten Tom Stepp har blivit en klassiker med sitt bländfria och lättlästa ljus. Samtidigt ger det justerbara lamphuvudet med strömbrytare mycket praktisk flexibilitet. 2019 har lampan Oblique 40-årsjubileum och vid det tillfället lanseras en ny jubileumsmodell i mässing. Med sitt varma sken och framträdande karaktär står mässing i fin kontrast till de många färgkombinationerna och den enkla designen. Lampan Oblique kommer som bords-, vägg- och golvlampa där alla modeller är gjorda av mässing kombinerat med en annan färg. Du du väljer mellan färgerna vit , svart , flintgrå , Petroleumblå , olivgrön , tegelröd – Se alla Jubileumsmodeller här! Välj bland många färger.