CMD lampor

 • CMD Enkel utomhusvägglampa Marco3, med sensor

  CMD Enkel utomhusvägglampa Marco3, med sensor
  Modern Marco3 utomhusvägglampa med front i satinerat glas Rostfritt rostfritt stål utgör ramen för denna vackra utomhusvägglampa. Armaturens framsida, som är täckt med ett satinerat glas, ger en behaglig bländfri belysning som belyser entrén och utomhusområdet optimalt. Designen ger en mycket högkvalitativ och lyckad helhetseffekt.Högkvalitativa material och deras kvalificerade och noggranna bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med den senaste tekniken. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, antracit

  CMD LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, antracit
  Modern LED vägglampa Aqua Rain Mini med rörelsedetektor för utomhusbruk Väggarmaturen Aqua Rain Mini med sitt reducerade utseende är ett vackert tillägg till modernt utformade utomhusområden och är särskilt lämplig för entréer och passager tack vare den integrerade rörelsedetektorn. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna ger en behaglig belysning utan bländning tack vare de opala glasen på framsidan och sidorna av det rostfria stålhöljet.
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Wall med rörelsevakt

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Wall med rörelsevakt
  Aqua Wall vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin vackra form Aqua Wall är en dekorativ vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål med en opalglasskärm som ger en behaglig ljusstyrka och därmed mer säkerhet vid ingången till huset eller på terrassen. Det runda opalglaset med gänga kan lätt skruvas loss, vilket gör det lättare att byta lampor eller rengöra. Glaskroppen ger också en särskilt behaglig ljuseffekt. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar tillverkarens utomhusarmaturer, som alla är utrustade med den senaste tekniken. Teknisk data Rörelsedetektor: - Kopplingskapacitet: max. 120 watt - Montering: 230 V/50 Hz - Detektionsvinkel: ca 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymningsinställning: 10 - 2 000 lux - Räckvidd: max. 8 m
 • CMD LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, stål

  CMD LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, stål
  Modern LED vägglampa Aqua Rain Mini med rörelsedetektor för utomhusbruk Väggarmaturen Aqua Rain Mini med sitt reducerade utseende är ett vackert tillägg till modernt utformade utomhusområden och är särskilt lämplig för entréer och passager tack vare den integrerade rörelsedetektorn. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna ger en behaglig belysning utan bländning tack vare de opala glasen på framsidan och sidorna av det rostfria stålhöljet.
 • CMD Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, utan sensor

  CMD Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, utan sensor
  Modern, rektangulär Trilo utomhusvägglampa av rostfritt stålDen rektangulära Trilo utomhusvägglampan är tillverkad av rostfritt stål och opalvit plast som diffusorer. Den tillverkas i Tyskland och kännetecknas av ett urval av högkvalitativa material och en omsorgsfull bearbetning av dessa. Lampans ljus avges både framåt genom tre kvadratiska utskärningar och åt sidan genom två långa ljusutgångar. På så sätt belyses ett stort område och fasaden framhävs dessutom på ett unikt sätt av ljuset som strålar till höger och vänster om armaturen. Tack vare sin puristiska och linjära design och sin konstruktion i rostfritt stål passar Trilo utomhusväggarmatur perfekt in i alla moderna fasader.
 • CMD Modern utomhusvägglampa Marco1, utan sensor

  CMD Modern utomhusvägglampa Marco1, utan sensor
  Böjd Marco1 utomhusvägglampa med dekorativa stagMarco1 utomhusvägglampa är gjord av rostfritt stål och tillverkad i Tyskland. Den är utrustad med en kupa i satinglas, genom vilken ljuset lyser mycket jämnt och bländfritt. Skärmen är genomborrad och utsmyckad med smala stag av rostfritt stål. Marco1 utomhusvägglampa är tillverkad i Tyskland av högkvalitativa material och kännetecknas av gott utförande och en modern, tidlös design.
 • CMD Dekorativ utomhusvägglampa Lija, utan sensor

  CMD Dekorativ utomhusvägglampa Lija, utan sensor
  Avlång Lija utomhusvägglampa tillverkad av rostfritt stålLija utomhusvägglampa är modern och linjär. Den har en långsträckt form och består av en ramformad ram av rostfritt stål, i vilken vita diffusorer för en jämn och bländfri ljusstrålning har släppts in, genom vilka ljuset släpps ut fram och även på båda sidor.armaturen är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Armaturer från denna tillverkare kännetecknas av användning av högkvalitativa material och utmärkt utförande.
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain antracit, rörelsesensor

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain antracit, rörelsesensor
  Aqua Rain - utomhusvägglampa med rörelsesensor, antracitlackeradStommen i rostfritt stål på den vinklade utomhusvägglampan Aqua Rain har pulverlackerats i antracit och avtecknar sig därför effektfullt mot det vita glaset. En integrerad rörelsesensor med en räckvidd på upp till 8 meter och en detekteringsvinkel på 200° ser till att ljuset tänds automatiskt när det behövs. Armaturen kan utrustas med alla typer av glödlampor med sockel E27. På grund av det mycket höga kopplingsmotståndet jämfört med lågenergilampor rekommenderas användning av LED-lampor för att belysa utomhusområdet på ett energibesparande sätt.
 • CMD Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma utan sensor

  CMD Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma utan sensor
  Rostfri utomhusvägglampa Toma i vacker designDen högkvalitativa, moderna och dekorativa utomhusvägglampan Toma är tillverkad av rostfritt stål och satinerad Acrl. Tre fyrkantiga ljusuttag har integrerats i fronten, och ljuset strålar också genom de laterala ljusuttagen och nedåt. Denna utomhusväggarmatur Toma i rostfritt stål kan användas i entrén, på uteplatsen etc. - den här utomhusväggarmaturen Toma i rostfritt stål kan monteras på många ställen och ser också mycket dekorativ ut när den monteras som ett par till höger och vänster om dörren. Toma utomhusvägglampa tillverkades i Tyskland.
 • CMD Kubisk utomhusvägglampa Cubo, antracit

  CMD Kubisk utomhusvägglampa Cubo, antracit
  Cubo kubformad utomhusvägglampa med opalglasDen här utomhusvägglampan har en högkvalitativ finish, är utrustad med toppmodern teknik och finns i två färger. Det kubformade höljet har opalglas runt om och på framsidan, vilket ger ett behagligt mjukt och bländfritt ljus. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla är utrustade med den senaste tekniken.
 • CMD Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, u. sensor

  CMD Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, u. sensor
  Kvadratisk utomhusvägglampa Legendo med ljusspridning på alla sidorDen kvadratiska utomhusvägglampan Legendo är en modern ljuskälla för fasaden som inspirerar med sin ljusspridning på alla sidor och även framåt. Den lyser upp entrén, terrassen eller andra områden runt huset och framhäver dessutom fasaden på ett imponerande sätt. Ljuset strålar bländfritt och jämnt genom de opalvita diffusorerna runt om. Utomhusvägglampan Legendo är en kvalitetsprodukt som har tillverkats i Tyskland och som kännetecknas av förstklassigt utförande och högkvalitativa material.
 • CMD Klassisk utomhusvägglampa Graal, med sensor

  CMD Klassisk utomhusvägglampa Graal, med sensor
  Graal utomhusvägglampa övertygar med kvadratiska ljusfönsterDen här utomhusvägglampan har en högkvalitativ finish och är utrustad med toppmodern teknik. Tre kvadratiska utskärningar med akrylglas i bakgrunden mjukar upp den antracitfärgade fronten och låter en del av ljuset falla ut mjukt och bländfritt framåt. Men armaturen skapar även vackra ljuseffekter från sidorna och nedåt. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik.Tekniska data Rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Kubisk utomhusvägglampa Cubo, rostfritt stål matt

  CMD Kubisk utomhusvägglampa Cubo, rostfritt stål matt
  Intressant Cubo utomhusvägglampa fungerar som en ljuskubrostfritt och borstat rostfritt stål fungerar som ett högkvalitativt material för den intressanta Cubo utomhusvägglampan. Dess design fascinerar med sin iögonfallande kubform. Fyrkantiga opalglasrutor är infällda i kubens ytor och ger en heltäckande, bländfri belysning. Cubo dekorerar husfasaden med ett modernt armaturtillbehör och ger tillförlitlig belysning i utomhusområden. Armaturen kommer från en tysk tillverkare och har en högkvalitativ finish.
 • CMD Klassisk utomhusvägglampa Graal, utan sensor

  CMD Klassisk utomhusvägglampa Graal, utan sensor
  Utomhusväggarmatur Graal med ljusutsläpp i sidled och frontaltLjuset från den böjda väggarmaturen Graal strålar genom tre kvadratiska fönster i fronten och dessutom genom ljusutsläpp i sidled samt nedåt, så att den förutom att belysa en stor yta - till exempel vid ingången till huset - också skapar en vacker effekt på fasaden. Omsorgsfullt utförande och användning av högkvalitativa material kännetecknar armaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland.
 • CMD Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor

  CMD Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor
  Elegant vägglampa Cala i cylinderformVägglampan Cala är vackert designad med en rund bas tillverkad av matt rostfritt stål. Ovanpå den sitter glasskärmen i opalvit färg och en smal, elegant cylinderform. På så sätt avges ett starkt ljus utan bländningsstörningar. För enklare underhåll kan den högkvalitativa opalskärmen skruvas loss. Cala-armaturen kommer från tysk produktion och övertygar med kvalitetsmaterial och modern teknik.
 • CMD Enkel utomhusvägglampa Legendo, utan sensor

  CMD Enkel utomhusvägglampa Legendo, utan sensor
  Legendo utomhusvägglampa av rostfritt stål i kvadratisk formDen kvadratiska utomhusvägglampan Legendo tillverkades i Tyskland. Armaturens stomme är tillverkad av rostfritt stål, diffusorerna av glas. Ljuset avges inte bara från framsidan, utan också på var och en av de fyra sidorna genom satin-glaset. Armaturerna från den tyska tillverkaren kännetecknas av en omsorgsfull bearbetning av högkvalitativa material. En enkel, lika modern som tidlös design gör dem till mångsidiga och hållbara ljuskällor för utomhusbruk.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Marco 1

  CMD LED-utomhusvägglampa Marco 1
  Modern LED-vägglampa för utomhusbruk Marco 1 med satinerat glas Rostfritt rostfritt stål och satinerat glas skapar en vacker vägglampa för utomhusbruk som ser modern och elegant ut på samma gång. Den robusta ramen i rostfritt stål skyddar det satinerade armaturglaset, fyra smala metallstag ger dessutom en dekorativ effekt. Glaset ger en behagligt bländfri belysning.Högkvalitativa material och deras kvalificerade och noggranna utförande kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla tillverkas i Tyskland och är utrustade med toppmodern teknik.
 • CMD Marco3 vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål

  CMD Marco3 vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål
  Marco3 utomhusvägglampa i rostfritt stål med satinerad front Marco3 utomhusvägglampa består av en ram i rostfritt stål och en satinerad diffusor i fronten, som ser bra ut på alla fasader. Kupan ger en behagligt jämn och bländfri belysning. Lampan tillverkas i Tyskland av högkvalitativa material och kännetecknas av omsorgsfullt utförande.
 • CMD Rektangulär utomhusvägglampa Kina

  CMD Rektangulär utomhusvägglampa Kina
  Smal utomhusvägglampa Aqua Rain i design av rostfritt stål Med en bredd på 14 cm och en höjd på 27,5 cm har utomhusvägglampan Aqua Rain en attraktiv smal form. Dess stomme av matt rostfritt stål har en robust kvalitet som ett rostfritt material. Aqua Rain levereras av tillverkaren med 10 års garanti mot korrosionsskador. Sidoytorna har elegant opalglas och ger en tilltalande bländfri ljuseffekt. Skyddsklass IP44 garanterar perfekt säkerhet för utomhusbruk. Aqua Rain kan också användas inomhus - för installation i trapphus och korridorer eller andra passager.
 • CMD Aqua Peso - LED-utomhusvägglampa

  CMD Aqua Peso - LED-utomhusvägglampa
  Aqua Peso LED-väggarmatur för utomhusbruk ger tillräcklig grundbelysning med nedåtriktat ljusSimpel i form och färg, men ändå ädel i sitt materialval - så presenterar sig Aqua Peso LED-väggarmatur för utomhusbruk, tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med satinerat floatglas och som avger starkt ljus nedåt. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla är utrustade med toppmodern teknik.
 • CMD Utomhusvägglampa Kekoa rostfritt stål, utan sensor

  CMD Utomhusvägglampa Kekoa rostfritt stål, utan sensor
  Kekoa utomhus vägglampa i rostfritt stål och med glaskula Den vita glaskula diffusorn i kombination med en hållare i rostfritt stål ger Kekoa utomhus vägglampan sitt klassiska utseende. De högkvalitativa materialen och det noggranna hantverket gör armaturen till en kvalitetsprodukt från Tyskland. Kekoa ger en behaglig och bländfri belysning runt huset och passar till många arkitektoniska stilar tack vare sin enkla design
 • CMD Vacker utomhusvägglampa Gray, utan sensor

  CMD Vacker utomhusvägglampa Gray, utan sensor
  Cylindrisk utomhusvägglampa Gray med opalglasBelysning som ger säkerhet vid ingången eller runt huset tillhandahålls av den dekorativa utomhusvägglampan Gray med sin cylindriska opalglasskärm. För att göra det lättare att byta glödlampa och rengöra armaturen är glasskärmen på Gray utrustad med en gänga. Denna utomhusvägglampa är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland - högkvalitativa material och noggrant utförande kännetecknar produkterna från denna tillverkare.
 • CMD Utomhusvägglampa Long med sensor

  CMD Utomhusvägglampa Long med sensor
  Robust utomhusvägglampa Long med rörelsedetektorUtdoorvägglampan Long är tillverkad av aluminium i färgen antracit och är lämplig som en mångsidig utomhusarmatur tack vare sin enkla, rektangulära design. Höljet är funktionellt utformat med opala glasrutor på tre sidor. Detta säkerställer att ljuset sprids utan att blända. En ytterligare indirekt ljuseffekt skapas av de lutande sidorna mot baksidan. Utomhusarmaturen är en tysk kvalitetsprodukt med toppmodern teknik och inbyggd rörelsedetektor för bästa säkerhet. Rörelsedetektorns tekniska data: Räckvidd: max. 8 mBrytareffekt: max. 120 WattDetekteringsvinkel: ca 120°Montering: 230 V/50 HzTidsinställning: 10 sek - 8 min.Skymningsinställning: 10 - 2 000 Lux
 • CMD LED-utomhusvägglampa Legendo Mini, rostfritt stål

  CMD LED-utomhusvägglampa Legendo Mini, rostfritt stål
  Puristisk LED-väggarmatur för utomhusbruk Legendo MiniEnkel, modern och ändå uttrycksfull är denna LED-väggarmatur för utomhusbruk med sin fyrkantiga kropp av matt rostfritt stål. Detta fixerar det vita opalglaset, som som diffusor skapar en jämn belysning i utomhusområdet på många fasader. Tack vare två slitsar kan ljuset även stråla ut till vänster och höger ur armaturhuset och därmed skapa en tilltalande accent. Tillverkaren av denna LED-vägglampa för utomhusbruk satsar på produktion i Tyskland, bearbetning av högkvalitativa material och användning av modern teknik. På så sätt ser armaturerna inte bara eleganta ut, utan är också tekniskt mogna och mycket hållbara.
 • CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Rain

  CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Rain
  Enkel elegans Made in Germany - LED-utomhusvägglampa Aqua Rain med sensor Den enkla, kantiga formen av LED-utomhusvägglampan Aqua Rain gör att man kan använda den på många olika sätt. Om den är installerad vid ytterdörren eller på fasaden så ger utomhuslampan belysning åt alla sidor. Detta gör det möjligt att använda opalglasdiffusorer som är placerade framåt, i sidled samt uppåt och nedåt i rostfritt stål. Tack vare den integrerade rörelsesensor tänds LED-utomhusvägglampan Aqua Rain varje gång en rörelse registreras av sensorn. Utomhuslampan är perfekt för alla områden runt huset som används ofta, t.ex. vid ytterdörren, garaget eller längst med huset. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit
  LED-väggarmatur Aqua Rain Mini för utomhusbruk i smal, elegant form Den smala Aqua Rain Mini LED-väggarmaturen för utomhusbruk kan användas på många olika sätt. Dess tidlösa men ändå moderna design imponerar redan vid första anblicken. Kroppen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål i elegant antracit och bryts kontrasterande av opalglasdiffusorer som är monterade på alla sidor av armaturen. Detta garanterar en tillförlitlig belysning runtomkring, som kommer till sin fulla rätt på ytterfasaden, vid husets entré eller på terrasser.
 • LED utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser

  LED utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser
  Ljusstrålar uppåt och nedåt - CMD 9029 LED utomhusvägglampa Den moderna CMD 9029 LED utomhusvägglampan är perfekt för belysning av husfasader eller för säkerhet och orientering vid husentréer eller på uteplatser. Den lilla armaturen är tillverkad av robust aluminium och har två linser av klarglas genom vilka de inbyggda LED-lamporna kan lysa. Dessa avges uppåt och nedåt i form av en ljuskägla och skapar en förtrollande ljuseffekt som ger både orientering och dekoration.
 • CMD LED-utomhuslampa Aqua Marco utan raster, antracit

  CMD LED-utomhuslampa Aqua Marco utan raster, antracit
  Modern LED utomhusvägglampa Aqua Marco Anthracite 3LED utomhusvägglampan Aqua Marco Anthracite 3 har en modern enkelhet och är tillverkad av rostfritt stål som är fritt från rester. Tack vare det högkvalitativa utförandet står den emot yttre påverkan. Den vita satinskärmen är den perfekta kombinationen med det rostfria stålet och rymmer en kraftfull LED som ger bländfritt och varmvitt ljus för utomhusbruk. Tillverkningen av denna vägglampa för utomhusbruk sker uteslutande i Tyskland. Tillverkaren förlitar sig på oklanderligt utförande och val av högkvalitativa och hållbara material. Sist men inte minst är tillverkarens armaturer tekniskt mogna och därmed extremt tillförlitliga.
 • CMD Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo

  CMD Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo
  Med rörelsedetektor - antracitfärgad Aqua Trilo utomhusvägglampaI synnerhet i entréområdet är det en fördel att installera en vägglampa med rörelsedetektor, eftersom alla besökare välkomnas med ljus och kan nå dörren på ett säkert sätt. Sensorn registrerar rörelser på upp till 8 meters avstånd och med en detekteringsvinkel på 200°. Ljusets varaktighet kan ställas in (10 sekunder till 8 minuter). Armaturen, som är tillverkad av pulverlackerat rostfritt stål och opalglas, har två E27-socklar där man kan använda glödlampor på upp till 60 W eller moderna LED-lampor. Sidorna på denna moderna utomhusvägglampa har lutats något mot baksidan för att skapa en indirekt ljuseffekt.
 • CMD Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit

  CMD Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit
  Quality Made in Germany - Aqua Marco LED utomhusvägglampa med integrerad rörelsedetektor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken av högkvalitativt rostfritt stål och utrustad med en diffusor av satinerat flottörglas. Det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna lyser upp omgivningen försiktigt och ändå tillräckligt ljust. Utomhusbelysningen är perfekt för husingångar eller andra mycket frekventa områden, till exempel eftersom den är utrustad med en praktisk sensor. Detta tänder pålitligt ljuset efter rörelsedetektering. Teknisk datasensor: - registreringsvinkel ca 180 ° - Räckvidd max. 8 m - Belysningstiden kan justeras från 10 s till 8 min
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9024, 24 x 24 cm

  LED-utomhusvägglampa CMD 9024, 24 x 24 cm
  Modern LED-utomhusvägglampa CMD 9024 i fyrkantig form Den enkla men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9024 kommer till sin rätt i husets ingångar eller inom en terrass. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9031, up and down

  LED-utomhusvägglampa CMD 9031, up and down
  Upp och ner - LED utomhusväggarmatur CMD 9031Den moderna LED utomhusväggarmaturen CMD 9031, som monteras längs husfasaden eller i entrén, förtrollar med sina fantastiska ljuseffekter. De inbyggda LED-lamporna är monterade bakom högkvalitativa glasdiffusorer som sitter i en aluminiumkorpus. Deras varmvita ljus sprids brett uppåt och nedåt så att vackra ljuskäglor bildas på väggen. Dessa används för säker vägledning och orientering i utomhusområdet. Tack vare det robusta materialet påverkas LED-utomhusväggarmaturen CMD 9031 knappast av väder och vind.
 • CMD Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini

  CMD Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini
  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini i kvadratisk form och med praktisk sensor En enkel kvadrat, så kan man beskriva formen på den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, pulverbelagd i antracit och försedd med en diffusor av opalglas fram, till vänster och till höger på sidorna. Själva glaset har bearbetats med en ljusgenomsläpplig folie som gör att LED-tekniken inte är synlig utifrån. Ljuset avges dock jämnt och utåt. Med hjälp av rörelsesensorn som är inbyggd i denna modell tänds ljuset när någon rör sig inom lampans räckvidd. Detta är mycket praktiskt och ger trygghet och vägledning, framför allt när mörkret fallit. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
 • CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster stål

  CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster stål
  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Aqua Marco av rostfritt stål En lätt böjd form, finborstat rostfritt stål och satinerat flytglas - den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken. Men det är inte bara optiskt som denna stiliga utomhuslampa imponerar, den övertygar även framför allt med sina tekniska detaljer. Lampans insida är försedd med energieffektiva LED-lampor som med sitt mjuka varmvita ljus ger jämn och bländfri belysning i omgivningen. En integrerad sensor ser också till att ljus tänds när det verkligen behövs. Detta är idealiskt för uppfarten i huset eller till exempel på trädgårdsstigar eller runt garaget där man ofta befinner sig. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma med sensor

  CMD Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma med sensor
  Elegant utomhusvägglampa Toma av fint borstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa av rostfritt stål är dekorativ och av hög kvalitet. Tre kvadratiska utskärningar med akrylglas bakom luckrar upp den fint borstade, lätt välvda fronten i rostfritt stål och låter en del av ljuset spridas mjukt och bländfritt direkt mot fronten. Det indirekta ljusinsläppet från sidorna och nedåt är också mycket effektivt. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål

  CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål
  Rostfritt stål och opalglas - utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med rörelsesensor Den enkla kvadratiska formen hos utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini gör den enkel, men samtidigt mycket modern. Kroppen är tillverkad av finborstat rostfritt stål, diffusorn framtill och på sidorna till vänster och höger består av opalglas. I detta glas har en ljusgenomsläpplig folie inarbetad vilket innebär att man inte kan se den ljuskälla som används inuti. Trots det kan man garantera ett jämnt, bländfritt ljus. Utomhusvägglampan avger sitt ljus direkt framåt och i sidled så att den kan användas på ett mycket bra sätt, t.ex. vid entrén i hemmet. Tack vare den integrerade PIR-sensorn registrerar dessutom Aqua Legendo Mini på ett tillförlitligt sätt rörelser och tänder ljuset direkt. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
 • LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm

  LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm
  Modern LED-utomhuslampa CMD 9026 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9026 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9026 bra in överallt.
 • CMD Enkel utomhusvägglampa Legendo, med sensor

  CMD Enkel utomhusvägglampa Legendo, med sensor
  Fyrkantig utomhusvägglampa Legendo av borstat rostfritt stålDen här utomhusvägglampan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kan enkelt integreras i alla utomhus- eller entréområden. Det kvadratiska höljet har akrylglas på alla sidor och på framsidan, vilket ger en behaglig och bländfri belysning i alla riktningar. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 150°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Utomhusvägglampa Kekoa i rostfritt stål med sensor

  CMD Utomhusvägglampa Kekoa i rostfritt stål med sensor
  Attraktiv Kekoa vägglampa i rostfritt stål Klassisk sfärisk design, förstklassigt hantverk och högkvalitativt material gör den här vägglampan till en attraktiv kvalitetsprodukt. Med sitt opala sfäriska glas ger den en behaglig ljusstyrka utan att blända och ökar säkerheten i hemmet. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar denna tillverkares utomhusarmaturer, som tillverkas i Tyskland och är utrustade med den senaste tekniken. Teknisk data Rörelsedetektor: - Kopplingskapacitet: max. 120 watt - Montering: 230 V / 50 Hz - Detektionsvinkel: ca 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Inställning av skymningsljus: 10 - 2000 lux - Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain, rostfritt stål, sensor

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain, rostfritt stål, sensor
  Med rörelsedetektor - Aqua Rain utomhusvägglampa i rostfritt stålUtdoorvägglampan Aqua Rain är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och opalglas och avger ljus i sidled, uppåt och framåt. Den kan utrustas med alla lampor med E27-sockel, så att utomhusområdet också kan belysas på ett energibesparande sätt. En integrerad rörelsedetektor ser till att ljuset tänds automatiskt så snart en rörelse detekteras på ett avstånd på upp till 8 meter och en detekteringsvinkel på 200°. Inkopplingstiden kan väljas mellan 10 sekunder och 8 minuter. På grund av deras höga omkopplingsmotstånd rekommenderas användning av LED-lampor. Skyddsklass IP44
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Legendo Mini antracit LED-väggarmatur för utomhusbruk Legendo Mini består av en antracitfärgad, pulverlackerad stomme av rostfritt stål och en fyrkantig armaturkropp av opalglas, som ger en iögonfallande fasadbelysning. Ljuset strålar fram, men kommer också fram till vänster och höger med hjälp av två ljusuttag på sidorna och målar ljusakcenter på husväggen. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar denna tillverkares utomhusarmaturer, som tillverkas i Tyskland och som alla är utrustade med den senaste tekniken.
 • CMD Rektangulär LED-utomhusvägglampa Kina

  CMD Rektangulär LED-utomhusvägglampa Kina
  Smal LED utomhusvägglampa Kina i rak design av rostfritt stål LED utomhusvägglampa Kina har en tilltalande smal design med en bredd på 14 cm och en höjd på 27,5 cm. Ramen i rostfritt stål med matt yta är tillverkad i rostfri kvalitet. En långvarig 10-årsgaranti mot korrosionsskador bevisar detta. Eleganta opalglas ger ett tilltalande bländfritt ljus. Förutom utomhusbruk kan Kina även användas inomhus - i trapphus, korridorer eller andra användningsområden. Kina tillverkas av en tysk tillverkare och är tillverkad av förstklassiga material med högkvalitativt utförande.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Marco, antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Marco, antracit
  Modern LED-vägglampa för utomhusbruk Aqua Marco antracit En modern design och en enkel färgkombination kännetecknar LED-vägglampan för utomhusbruk Aqua Marco antracit. Ramen i rostfritt stål är i färgen antracit och kompletteras av den vita satindiffusorn. Förutom det skydd som ramen ger glaset inuti är den vackert pulverlackerad. Belysningen från denna utomhusarmatur sträcker sig över hela den närliggande omgivningen och förblir bländfri. Modern teknik, val av de bästa råvarorna och omsorgsfull tillverkning utmärker armaturerna från denna tillverkare. På så sätt är de armaturer som tillverkas i Tyskland mycket hållbara och robusta.
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Antracit pulverlackerad Aqua Rain vägglampa för utomhusbrukVägglampan Aqua Rain för utomhusbruk i rostfritt stål har pulverlackerats i antracit och försetts med vitt opalglas. Inuti finns en E27-sockel där alla typer av lampor kan sättas in, från glödlampor och energisparlampor till långvariga och mycket energisparande LED-lampor. Ljuset skiner genom glasrutorna åt båda sidor, upp och ner, samt framåt, och lyser upp ett stort område och skapar en vacker effekt på fasaden.
 • CMD Aqua Trilo utomhusvägglampa i antracit

  CMD Aqua Trilo utomhusvägglampa i antracit
  Aqua Trilo - antracitfärgad utomhusväggarmatur i rostfritt stålIngångspartier, terrasser etc. i moderna byggnader kan belysas effektivt med den långsträckta utomhusväggarmaturen Aqua Trilo. Sidorna är lutade mot baksidan för att skapa en indirekt ljuseffekt. Den antracitfärgade pulverlackerade armaturstommen är tillverkad av rostfritt stål. Den delar upp det frontmonterade glaset i tre kvadrater. Moderna LED-lampor, som inte bara är extremt energisnåla utan även har en mycket lång livslängd, kan användas som ljuskällor för energibesparande belysning av utomhusområdet. Även lågenergilampor eller glödlampor på upp till 60 W kan användas.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone med 2 lampor

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone med 2 lampor
  Enkel LED-väggarmatur Aqua Stone med dubbelt ljusflöde LED-väggarmaturen Aqua Stone ger energibesparande LED-belysning och en diskret indirekt ljuseffekt. Den enkla designen består av ett hölje i rostfritt stål med två opala glasrutor upptill och nedtill. Den horisontella placeringen av den kubiska formen med ljusöppning i sidled riktar ljuset målmedvetet uppåt och nedåt. Resultatet är en elegant, puristisk ljusatmosfär för en modern atmosfär på husfasaden.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor
  Utomhus solvägglampa CMD 9019 med varma vita lysdioder och sensor Den extremt praktiska LED-utomhusvägglampan 9019 är soldriven och behöver därför ingen egen strömförsörjning. Så det kan installeras i nästan vilket område som helst på utomhusområdet, antingen på terrassen, i garaget eller vid husets ingång. Aluminiumhöljet är mörkt antracit och har en plastdiffusor på undersidan som innehåller de varma vita lysdioderna. Solpanelen är fäst på toppen. CMD 9019 yttervägglampa, som lyser nedåt, är till exempel lämplig för att permanent lysa upp husnumret, eftersom nattbelysningsfunktionen säkerställer att ljuset dämpas permanent. När rörelse detekteras växlar den integrerade sensorn ljuset till full effekt (100%) i cirka 30 sekunder och dämpar det sedan tillbaka till nattläge.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande
  Modern LED-utomhusvägglampa Aqua Stone Utomhusvägglampan Aqua Stone med sin enkla design är mycket mångsidig, särskilt i moderna byggnader, den smälter in i miljön. Lampans design domineras av den matta rostfria stålkroppen som skyddar LED-lampan inuti från vind och väder. I lampans nedre ände finns en långsträckt öppning med satinerat glas som säkerställer en mjuk och bländfri ljusutveckling och riktar ljusstrålen nedåt. Aqua Stone tillverkas i Tyskland och är särskilt hållbart tack vare dess noggranna utförande och högkvalitativa material. Det är precis vad tillverkaren av armaturen är känd för, som förutom hög kvalitet också är beroende av modern design och tekniska egenskaper.
 • CMD Sensor LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  CMD Sensor LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Aqua Rain LED utomhusvägglampa med opalglas och rörelsedetektor Elegant, enkelt och väldigt praktiskt, så kan Aqua Rain LED-utomhusvägglampan beskrivas på ett lämpligt sätt. Dess rektangulära kropp i rostfritt stål är genomborrad med insatta opalglasdiffusorer som släpper in det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna på alla sidor och därmed säkerställer behaglig allroundbelysning. Tack vare den integrerade sensorn upptäcks alla rörelser i radien pålitligt och ljuset tänds omedelbart. Denna funktion är mycket praktisk för områden som är mycket besökta, som ytterdörren, garaget eller till och med på gångstigar runt huset. Teknisk datasensor: - Räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel ca 180 ° - Belysningstiden kan justeras från 10 s till 8 min
 • CMD LED-utomhusvägglampa Marco 3

  CMD LED-utomhusvägglampa Marco 3
  LED utomhusväggarmatur Marco 3 av rostfritt stål i elegant designLED utomhusväggarmatur Marco 3 övertygar med sin enkla elegans, som - tillverkad av rostfritt stål - även står emot tuffare väderförhållanden. Den är utrustad med LED som avger ett varmvitt ljus som bländarfritt genom det satinerade glaset.Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla är utrustade med den senaste tekniken.
 • CMD Kantig utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini antracit

  CMD Kantig utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini antracit
  Aqua Legendo Mini - kvadratisk utomhusvägglampa i antracitDen kvadratiska utomhusvägglampans stomme i rostfritt stål har pulverlackerats i antracit. Ljuset kommer in genom de satinerade glasrutorna på sidorna och det stora glaset i armaturens front och lyser inte bara upp ett brett område, utan kastar också ett dekorativt ljusspel på fasaden. Väggarmaturen Aqua Legendo Mini är särskilt lämplig för montering på väggar i moderna byggnader. Förutom glödlampor kan den även utrustas med energisparlampor eller moderna LED-lampor - de mest ekonomiska och långlivade av alla ljuskällor.
 • CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco med raster, antracit

  CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco med raster, antracit
  Utomhusvägglampa Aqua Marco med rörelsesensor Lampan Aqua Marco är tack vare sina tekniska egenskaper mycket lämplig som belysningslösning för utomhusområden. Kroppen är böjd och tillverkad av rostfritt stål som är lämpligt pulverbelagt och som ger lampan en modern touch. En diffusor av satinerat flytglas som ger ett bländfritt ljus har satts in i höljet av rostfritt stål. Dessutom finns det en rörelsesensor längst ned på lampan som säkerställer automatisk tändning och släckning av ljuset och därigenom minimerar elförbrukningen. Utomhuslampan, som tillverkas i Tyskland, kännetecknas av högkvalitativa material och en noggrann bearbetning. Den besitter den senaste tekniken.
 • CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster antracit

  CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster antracit
  Något konvex LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med rörelsesensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco är praktisk för alla frekventa områden runt huset. Den integrerade rörelsesensorn ser till att det blir ljust när man närmar sig sensorns registreringsområde. Perfekt för entrér, trädgårdsstigar eller till och med garaget. Lampan Aqua Marco lätt böjd i sin utformning, består av rostfritt stål och har en diffusor av satinerat flytglas. Ljuset från de inbyggda LED-lamporna strålar i en varmvit temparatur. Tekniska uppgifter för sensorn: - registreringsvinkel: ca. 180° - Räckvidd max. 8 m - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit

  CMD Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit
  Utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med sensor och opalglas Den kvadratiska utomhusvägglampan Aquo Legendo Mini övertygar med sin moderna utformning, högkvalitativa material och av den inbyggda PIR-sensorn. Den senare är en garanti för orientering och säkerhet utomhus och är idealiskt för områden som ofta besöks. Oavsett om det är i husets entré, i garaget eller längs en gångväg så ger utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini alltid tillräckligt ljus. Diffusorn fram och i sidled är tillverkad av opalglas som har en inarbetad ljusgenomsläpplig folie. Detta säkerställer att man inte kan se ljuskällan utifrån men säkerställer samtidigt en jämn och bländfri ljusspridning. Lampans kropp består också av högkvalitativt rostfritt stål. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder till 12 minuter
 • CMD Antracitfärgad utomhusvägglampa Long

  CMD Antracitfärgad utomhusvägglampa Long
  Ädel utomhusväggarmatur Long av aluminiumDen enkla, rektangulära utomhusväggarmaturen av robust aluminium sätter eleganta accenter på husfasaden och ger optimal belysning av utomhusområdet. Det antracitfärgade höljet är försett med vitt opalglas på framsidan och sidorna, vilket ger en behaglig och jämn ljusfördelning. Eftersom sidorna är lutade mot baksidan skapas en indirekt och bländfri belysning. Det högkvalitativa huset är omsorgsfullt tillverkat och väderbeständigt. Det ljusa glaset och den mörka kroppen skapar en behaglig kontrast som utvecklar sin imponerande effekt särskilt i mörker.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, rostfritt stål

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, rostfritt stål
  Elegant utomhusvägglampa Aqua Legendo med integrerad LED-lampa Utomhusväggslampan Aqua Legendo är en enkel men elegant belysningslösning för husväggarna. Lampan har en kvadratisk form och är tillverkad av rostfritt stål med öppningar fram och på sidorna. I dessa öppningar har vita glasdiffusorer släppts in som avbländar ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna. På så sätt ger den bländfri ljusfördelning åt alla sidor. Belysningstillverkaren har långvarig erfarenhet av tillverkning av utomhusbelysning. De lägger alltid stor vikt vid högkvalitativa material och modern design. Alla lampor är tillverkade uteslutande i Tyskland och är därför särskilt långlivade på grund av sin beskaffenhet.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål
  Smal LED vägglampa Aqua Rain Mini i fint borstat rostfritt stål Aqua Rain Mini armaturens smala form utmärker LED-vägglampan för utomhusbruk och ger den ett särskilt elegant utseende. Tack vare det högkvalitativa rostfria stålet och diffusorerna i opalglas är lampan enkel och ändå väldigt modern. Tack vare den inbyggda LED-tekniken i ljuset lyser omgivningen upp med ett behagligt varmvitt ljus och är dessutom energieffektivt, långvarigt och sparsamt i förbrukningen. Aqua Rain Mini LED väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för utomhusfasaden, uteplatsen eller entrén.
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit
  Vägglampa Aqua Marco utomhus i rostfritt stål Den moderna och enkla designen av Aqua Marco gör utomhusvägglampan till ett mångsidigt ljusobjekt för husväggen. Huset är tillverkat av pulverlackerat rostfritt stål och har en antracitfärg. Flytglasdiffusorn är satinerad och säkerställer därmed bländningsfri belysning i hela området som omger utomhusvägglampan. Dessutom täcker glaset ljuskällorna som används i E27- uttag . Utomhusvägglampan är tillverkad i Tyskland och kännetecknas av sin höga kvalitet så att den tål vind och väder i många år.
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Vägglampa Aqua Rain utomhus imponerar med sin enkla elegans Höljet på utomhusvägglampan Aqua Rain är gjord av rostfritt stål som är pulverlackerat och har långsträckta öppningar fram och på alla sidor. Vita diffusorer av glas är inbäddade i dessa öppningar och blockerar ljuset från den integrerade lysdioden inuti. Som ett resultat badas det omgivande området av armaturen i varmt vitt och helt bländfritt ljus. Kombinationen av rostfritt stål i antracit och det vita glaset gör Aqua Rain till ett enkelt men elegant utomhusljus som kan användas på många sätt. Högkvalitativa material, många års erfarenhet och oklanderligt utförande kännetecknar tillverkaren av Aqua Rain. Tillverkaren tillverkar alla lampor uteslutande i Tyskland och förser dem med den senaste tekniken.
 • CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit

  CMD Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit
  Tidlös vägglampa utomhus Aqua Marco med rörelsedetektor Vägglampan Aqua Marco utomhus imponerar med sin enkla design och tekniska egenskaper. Stativets rostfria stål trotsar alla väder och ser modern ut tack vare den antracitfärgade pulverlackeringen. Den vita diffusorn i satinerat flottörglas fördelar ljuset jämnt och utan bländning. Förutom den attraktiva designen har Aqua Marco också en rörelsedetektor. Detta innebär att belysningen slås på automatiskt så snart sensorn i nedre änden av lampan upptäcker rörelser i närheten. Aqua Marco och alla andra lampor från tillverkaren tillverkas exklusivt i Tyskland. De kännetecknas av utmärkt utförande och högkvalitativa material som garanterar armaturens livslängd.
 • CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit

  CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit
  Säkerhet och orientering - LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor Tack vare den integrerade PIR-sensorn ger LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo alltid tillförlitlig belysning när det behövs. Om sensorn upptäcker en rörelse inom sitt område tänds det varmvita ljuset från den inbyggda LED-tekniken på en gång. Dessa strålar genom diffusorerna av opalglas åt alla sidor av den kvadratiska lampan och ger en jämn och bländfri belysning. Tack vare en ljusgenomsläpplig film som är inarbetad i opalglaset så kan ingen se LED-tekniken som sitter på insidan. Aqua Legendo är den perfekta LED-utomhusvägglampan för t.ex. entréer eller gångar runt huset som ofta används. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit
  Elegant utomhusvägglampa Aqua Legendo med integrerad LED-lampa Utomhusväggslampan Aqua Legendo är en enkel men elegant belysningslösning för husväggarna. Lampan har en kvadratisk form och är tillverkad av rostfritt stål med öppningar fram och på sidorna. I dessa öppningar har vita glasdiffusorer släppts in som avbländar ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna. På så sätt ger den bländfri ljusfördelning åt alla sidor. Belysningstillverkaren har långvarig erfarenhet av tillverkning av utomhusbelysning. De lägger alltid stor vikt vid högkvalitativa material och modern design. Alla lampor är tillverkade uteslutande i Tyskland och är därför särskilt långlivade på grund av sin beskaffenhet.
 • CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo

  CMD Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo
  Elegant LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo är tillverkad av finborstat rostfritt stål och har diffusorer bestående av opalglas på alla sidor som är ympade med en ljusgenomsläpplig folie. Detta innebär att de inre LED-lamporna inte är synliga och att de samtidigt avger ett jämnt och bländfritt ljus ut i omgivningen. Eftersom ljuset kan ta sig ut från alla sidor ger LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo en mycket god allsidig belysning. En integrerad PIR-sensor som ser till att ljuset tänds på ett tillförlitligt sätt varje gång en rörelse registreras i den närmaste omgivningen. Utomhuslampan Aqua Legendo är till exempel mycket lämplig för entrén till hemmet eller längs en vanlig stig utomhus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD Dekorativ utomhusvägglampa Lija, med sensor

  CMD Dekorativ utomhusvägglampa Lija, med sensor
  Lija utomhusvägglampa ger behaglig belysningDen puristiska designen hos denna utomhusvägglampa erbjuder många användningsmöjligheter och ser alltid ut på rätt plats - oavsett om det är på terrassen, på fasaden eller i entrén. Armaturen avger behagligt mjukt och starkt ljus i alla riktningar genom sitt vita glas. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Utomhusvägglampa Graal RAL7016

  CMD Utomhusvägglampa Graal RAL7016
  Utomhusvägglampa för hörn Graal RAL7016 i antracit med kvadratiska fönster Utomhusvägglampan Graal RAL7016 sprider en elegant och fashionabel stil med sin rektangulära, böjda metallkropp och sin yta i antracitfärg och pulverbeläggning. Fyrkantiga fönster har skurits in i metallskärmen. Akrylglas täcker ljusfönstren. Vid belysning skapas ljusfyrkanter och kontrasterar mot den mörka grundtonen. Graal RAL7016 ger därför ett intressant visuellt intryck. De öppna böjningen släpper också ut ljus från sidan vilket skapar ljusavtryck på husväggen.
 • CMD LED-utomhusvägglampa 9033 up/down, vit

  CMD LED-utomhusvägglampa 9033 up/down, vit
  Robust tillverkad LED-väggarmatur för utomhusbruk i aluminium: dubbelsidig fördelning Den här modernt utformade LED-väggarmaturen för utomhusbruk i en klar kubform harmonierar med många fastighetsdesigns och kan användas på många olika sätt i hela utomhusområdet, till exempel som entrébelysning intill ytterdörren eller vid garaget. Den är tillverkad av hållbar aluminium och är optimalt skyddad mot dåliga väderförhållanden med skyddsklass IP 54. Det varmvita ljuset strålar uppåt och nedåt - ljusvinkeln kan justeras fritt i varje fall - och ger på så sätt direkt ljus för en idealisk omgivande belysning samt indirekt omgivande ljus.
 • CMD LED-utomhusvägglampa 9032 up/down antracit

  CMD LED-utomhusvägglampa 9032 up/down antracit
  Robust tillverkad LED-väggarmatur för utomhusbruk i aluminium: dubbelsidig fördelning Denna modernt utformade LED-väggarmatur för utomhusbruk i en klar kubform harmonierar med många fastighetsdesigns och kan användas på många olika sätt i hela utomhusområdet, till exempel som entrébelysning intill ytterdörren eller vid garaget. Den är tillverkad av hållbar aluminium och är optimalt skyddad mot dåliga väderförhållanden med skyddsklass IP 54. Det varmvita ljuset strålar uppåt och nedåt - ljusvinkeln kan justeras fritt i varje fall - och ger på så sätt direkt ljus för en idealisk omgivande belysning samt indirekt omgivande ljus.
 • LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm

  LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm
  Modern LED-utomhuslampa CMD 9025 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9025 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9025 bra in överallt.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9023, 14 x 14 cm

  LED-utomhusvägglampa CMD 9023, 14 x 14 cm
  Modern LED utomhusvägglampa CMD 9023 i fyrkantig form Den enkla men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9023 kommer till sin rätt i husets ingångar eller på terrassen. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
 • CMD Vacker utomhusvägglampa Quadrat utan sensor

  CMD Vacker utomhusvägglampa Quadrat utan sensor
  Böjd utomhusvägglampa i fyrkant med ram av rostfritt stålDen fyrkantiga utomhusvägglampan av rostfritt stål och satinakryl inspirerar med sin moderna design, tillverkningen av högkvalitativa material och ett mycket bra utförande. Den har tillverkats i Tyskland. I den lätt böjda, rektangulära ramen har satinakryl använts som diffusorer, genom vilka ljuset strålar jämnt och bländfritt framåt, samt indirekt i sidled och nedåt, och skapar en mycket dekorativ ljuseffekt på fasaden utöver att belysa entrén eller terrassen.
 • CMD Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål

  CMD Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål
  Enkel, elegant och praktiskt rörelsesensor - LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och är utformad med en kvadratisk form. Diffusorer av opalglas som är bestyckade med en ljusgenomsläpplig folie som säkerställer att de inbyggda LED-lamporna inte syns utifrån. Själva ljuset avges jämnt och utan att bländas, vilket ger en behaglig belysning. Med hjälp av den integrerade PIR-sensorn tänds lampan varje gång en rörelse i lampans registreringsområde uppfattas. Denna funktion är idealisk för områden runt huset där man ofta är som uppfarten eller garaget. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9030, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa CMD 9030, 1 lampa
  Skiner brett nedåt - LED utomhusväggarmatur CMD 9030Den moderna LED utomhusväggarmaturen CMD 9030 har en tidlös form, tillverkad av antracitfärgad aluminium. Under en glasavskärmning sitter de inbyggda LED-lamporna som sprider sitt varmvita ljus nedåt i en bred kon och skapar vackra effekter, t.ex. längs en husfasad. Orientering och säkerhet i mörker är därmed alltid garanterade.
 • CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål

  CMD Sensor-LED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål
  Något böjd LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med praktisk sensor Det perfekta valet för utomhusområden där man ofta är, det är LED-utomhusvägglampa Aqua Marco som avger automatiskt ljus. Detta sker genom den integrerade sensor som tänder ljus när den registrerar en rörelse i sin radie. Detta är särskilt praktiskt i närheten av ytterdörrar, garaget eller de små trädgårdstigar som ofta används. Förutom säkerhet och vägledning ger LED-utomhusvägglampan Aqua Marco även ett trevligt varmt ljus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • CMD Aqua Legendo mini – stålutomhusvägglampa

  CMD Aqua Legendo mini – stålutomhusvägglampa
  Utomhusvägglampa i rostfritt stål Aqua Legendo MiniAqua Legendo Mini är en kvadratisk utomhusvägglampa i rostfritt stål med insats av opalglas, vars ljus avges både sidledes och frontalt, vilket skapar ett vackert ljusspel på fasaden och samtidigt lyser upp området framför armaturen. Beroende på val av ljuskälla kan denna vägglampa för utomhusbruk även användas för energisparande belysning om moderna LED-lampor används. Även vanliga glödlampor upp till 60 W eller lågenergilampor är möjliga.
 • CMD Klassisk väglykta Kekoa i rostfritt stål

  CMD Klassisk väglykta Kekoa i rostfritt stål
  Vägbelysning Kekoa i klassiskt utseendeDen högkvalitativa vägbelysningen Kekoa är den perfekta ljuskällan för utomhusområdet.det sfäriska opalglaset skapar ett mysigt ljus och garanterar därmed ökad säkerhet på natten. Dessutom har rostfritt stål använts för att ge kvalitetsprodukten en elegant design. Dessutom övertygar lampan med sin robusta och väderbeständiga karaktär.
 • CMD Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, med sensor

  CMD Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, med sensor
  Kubformad Legendo utomhusvägglampa med opalglasDen här utomhusvägglampan har en högkvalitativ finish, är utrustad med toppmodern teknik och finns i två färger. Det kubformade höljet har opalglas runt om och på framsidan, vilket gör att ljuset blir behagligt mjukt och bländfritt. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som alla är utrustade med den senaste tekniken.
 • CMD Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, med sensor

  CMD Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, med sensor
  Utomhusvägglampa Trilo övertygar med modern designDen puristiska designen hos denna utomhusvägglampa avrundas visuellt av den tredelade fronten. Armaturen sprider sitt ljus genom glasfälten i alla riktningar och ger dessutom en särskilt behaglig belysning. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och noggranna utförande kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som produceras i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V/50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek.-8 min.- Skymningsinställning: 10-2 000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Vacker utomhusvägglampa Quadrat med sensor

  CMD Vacker utomhusvägglampa Quadrat med sensor
  Vacker utomhusvägglampa Quadrat med front i rostfritt stål Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål är utrustad med senaste tekniken och belyser varje entré och ingångsområde på ett jämnt och stilfullt sätt. Tre stora, kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens framsida i lätt böjd, fint borstat stål och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. De indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger dessutom ett mycket effektivt intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Modern utomhusvägglampa Marco1, med sensor

  CMD Modern utomhusvägglampa Marco1, med sensor
  Modern Marco1 utomhusvägglampa med satinglas Rostfritt rostfritt stål och satinglas skapar en vacker utomhusvägglampa som ser elegant och modern ut på samma gång. Det halvcirkelformade höljet pryds av ett satinglas som har några dekorativa strutar. Glaset ger en behaglig bländfri belysning.Högkvalitativa material och deras kvalificerade och noggranna utförande kännetecknar utomhuslamporna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingsförmåga: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 120°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Vacker väglykta Gray med opalglas

  CMD Vacker väglykta Gray med opalglas
  High Grå gångvägsarmatur i antracit och vitt Den 90 cm höga gångvägsarmaturen Gray har en praktisk och elegant design för en perfekt utformning av utomhusmiljön. Gray har ett armaturskaft av aluminium. Den är antracitfärgad och pulverlackerad. Den höga robustheten återspeglas i den 10-åriga korrosionsskyddsgarantin. Path-armaturen klarar alla väderförhållanden utan problem. Den attraktiva kupan i opalglas är optimalt utformad för en utmärkt allroundbelysning. Glaset förhindrar bländning. Skärmen kan enkelt skruvas loss för underhåll.
 • CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit

  CMD Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit
  Enkel yttervägglampa Aqua Marco i antracit Aqua Marco vägglampa har kapslingsklass IP44 och är därför idealisk för att belysa utsidan. Huset i pulverlackerat rostfritt stål är antracitfärgat och tål vind och väder. I kombination med den stora flottörglasdonet skapas en modern och återhållsam design som passar in i många olika miljöer. Diffusorns satinfärg säkerställer bländningsfri ljusutveckling och leder ljus ett stort område in i omgivningen. Lamptillverkaren kännetecknas av exakt utförande och ett urval av hållbara material av hög kvalitet. Som ett resultat är lamporna tillverkade i Tyskland särskilt robusta och pålitliga.
 • CMD LED-väglampa Paulo 80 utan eluttag

  CMD LED-väglampa Paulo 80 utan eluttag
  LED-strålkastare Paulo med två sido- och två frontfönster Paulo är en rektangulär strålkastare av rostfritt stål med symmetriska ljusfönster på alla fyra sidor (2 avlånga sidofönster, 2 vinklade frontfönster), som ger behaglig ljusstyrka och därmed större säkerhet på uppfarter, i entréer eller på uteplatser. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och noggranna bearbetning kännetecknar utomhuslamporna från denna tillverkare, som alla är utrustade med toppmodern teknik.
 • Gånglampa CMD 9017

  Gånglampa CMD 9017
  Gånglampa CMD 9017 med opalglasinsättning Gånglampan CMD 9017, som hålls helt i mörk antracit, är en attraktiv belysning för trädgården, terrassen eller som orientering på uppfarter och vägar. Den består av ett robust aluminiumhölje med en diffusor av opalglas som ljuset strålar igenom åt alla sidor, jämnt och bländfritt.
 • Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor

  Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor
  Gånglampa CMD 9018 med praktisk rörelsesensor Den moderna gånglampan CMD 9018 är tillverkad av ett robust aluminiumhölje och en diffusor av opalglas. Glasdiffusorn ger jämn och bländfri belysning, aluminiumhöljet är väderbeständigt. Ideal för trädgården, terrassen eller som belysning på uppfarter eller små stigar. Gånglampan CMD 9018 ger alltid tillförlitligt ljus där det behövs. Den inbyggda rörelsesensorn ser till att detta sker. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd max. 6 m - registreringsvinkel: ca. 120° - lystid från 5 sekunder till 8 minuter
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down

  LED-utomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down
  Med upp-ner-effekt: LED utomhusvägglampa CMD 9027 Det avger sitt ljus uppåt och nedåt och skapar därmed en fascinerande ljus och ett speciellt mönster, som till exempel visas med fördel längs en husfasad. Den moderna och tidlösa LED-utomhusvägglampan CMD 9027 är därmed en klassisk utomhusbelysning som imponerar med sina högkvalitativa material och energieffektiva lysdioder. De inbyggda lysdioderna lyser med ett mjukt varmt vitt ljus och säkerställer god orientering och säkert uppförande i mörkret.
 • CMD Vacker väglykta Polos i rostfritt stål

  CMD Vacker väglykta Polos i rostfritt stål
  Polos vägarmatur med dekorativt opalglasPolos är en dekorativ vägarmatur av rostfritt stål med en vacker skärm av opalglas som ger behaglig ljusstyrka vid uppfarter, i entréområden eller på terrasser och därmed ger mer säkerhet. Det runda opalglaset är utrustat med en gänga, vilket gör det mycket enklare att byta lampa eller rengöra. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik.
 • CMD Dekorativ väglykta Kiana

  CMD Dekorativ väglykta Kiana
  KIANA vägbelysning för behagligt ljusI antracitfärgat aluminium kan KIANA vägbelysning användas som ett smakfullt och praktiskt tillbehör på samma gång. Pulverlackeringen av stativröret säkerställer att utomhuslampan inte tappar sin glans även efter flera års användning.Tack vare det opala glaset i tidlös sfärisk optik avger vägarmaturen ett mysigt och effektivt ljus. Detta kan förbättra säkerheten på gångvägar och i trädgårdar på natten.
 • CMD med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Nila

  CMD med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Nila
  Elegant utomhusvägglampa Nila med opalglas och rörelsedetektorMed utomhusvägglampan Nila får husfasaden en juvel som elegant förhöjer omgivningen. Nila består av en rektangel med en lätt krökning. Ytan på den galvaniserade stålplåten är behandlad med en antracitfärgad pulverlack och skapar ett dekorativt utseende. Som en mörk metallram omger materialet den integrerade frontrutan av vitt opalglas. Nila låter ljuset stråla i olika riktningar. Opalglaset säkerställer en bländfri vy ovanifrån. Ljusinsläppet i sidled ökar ljusstyrkan och sätter husväggen i en attraktiv scen. För drift krävs en glödlampa med lämplig E27-gänga. En integrerad rörelsedetektor garanterar säkerheten. Nila har kapslingsklass IP44 och tål vattenstänk utan problem. Nila är en kvalitetsprodukt från Tyskland. Rörelsedetektorn har följande tekniska data:Kopplingsförmåga: 120 watt max.detekteringsvinkel: ca 120°Montering: 230 V/50 HzRäckvidd: max. 8 mSkymningsinställning: 10 - 2 000 luxTidsinställning: 10 sek. - 8 min.
 • CMD Kantig utomhusvägglampa Long, med sensor

  CMD Kantig utomhusvägglampa Long, med sensor
  Kuboidformad utomhusvägglampa Long av fint borstat rostfritt stål med rörelsesensorDen här utomhusvägglampan av rostfritt stål är en universell följeslagare för optimal belysning i utomhusområdet tack vare sin enkla, rektangulära form. Det funktionella höljet är utformat med opala glasrutor på sidorna och framsidan, som sprider ljuset behagligt och bländfritt. Högkvalitativa material och deras kvalificerade och omsorgsfulla bearbetning kännetecknar utomhusarmaturerna från denna tillverkare, som tillverkas i Tyskland och alla är utrustade med toppmodern teknik. Tekniska data rörelsedetektor: - Kopplingseffekt: max. 120 watt- Driftdon: 230 V / 50 Hz- Avkänningsvinkel: ca 150°- Tidsinställning: 10 sek - 8 min- Skymningsinställning: 10 - 2000 lux- Räckvidd: max. 8 m
 • CMD Kantig utomhusvägglampa Long utan sensor

  CMD Kantig utomhusvägglampa Long utan sensor
  Rektangulär utomhusvägglampa Long av borstat rostfritt stålUtdoorvägglampan Long är enkel och modern, men samtidigt väldigt tidlös. I den ramformade ramen av borstat rostfritt stål finns satindiffusorer som säkerställer ett jämnt ljusutsläpp, inte bara framåt utan även åt sidorna, så att en fantastisk effekt skapas på fasaden.utomhusvägglampa Long är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland, som kännetecknas av användningen av högkvalitativa material och ett mycket bra utförande.