CMD lampor

 • Enkel utomhusvägglampa Marco3, med sensor

  Enkel utomhusvägglampa Marco3, med sensor
  Modern utomhusvägglampa Marco3 med satinerad glasfront Rostfritt stål bildar ramen kring denna vackra utomhusvägglampa. Armaturens satinerade glasfront sörjer för angenäm, bländfri belysning - perfekt för utomhus och vid ingångar/entréer. Designen ger ett högkvalitativt och vackert intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, utan sensor

  Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, utan sensor
  Utomhusvägglampan Trilo övertygar med modern design Armaturens puristiska design rundas av med den tredelade fronten. Armaturens ljus sprids i alla riktningar genom glasfälten och sörjer för en särskilt angenäm belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V/50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek.-8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10-2.000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Modern utomhusvägglampa Marco1, utan sensor

  Modern utomhusvägglampa Marco1, utan sensor
  Modern utomhusvägglampa Marco1 med satinerat glas Utomhusvägglampan präglas av rostfritt stål och satinerat glas som ger ett mycket stilfullt och modernt intryck. Det halvrunda armaturhuset är prytt med satinerat glas med dekorativa detaljer. Glaset sörjer för angenäm och indirekt belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Dekorativ utomhusvägglampa Lija, utan sensor

  Dekorativ utomhusvägglampa Lija, utan sensor
  Utomhusvägglampa Lija sörjer för angenäm belysning Utomhusvägglampans puristiska design möjliggör mångsidiga användningsområden och ger alltid ett ledigt intryck på terrassen, fasaden eller ingången/entréen. Det vita glaset sörjer för mjuk och stark belysning i alla riktningar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Utomhusvägglampa Aqua Rain antracit, rörelsesensor

  Utomhusvägglampa Aqua Rain antracit, rörelsesensor
  Aqua Rain – utomhusvägglampa med rörelsesensor, antracitbelagd Ramen av rostfritt stål hos den rektangulära utomhusvägglampan Aqua Rain har en pulverbeläggning med antracit och sticker därför effektivt ut från det vita glaset. En integrerad rörelsesensor med en räckvidd på upp till 8 meter och en registreringsvinkel på 200° tänder ljuset automatiskt när det behövs. Lampan kan utrustas med alla typer av glödlampor med E27-sockel, men på grund av det mycket höga omkopplingsmotståndet jämfört med energisparlampor rekommenderas det att använda LED-lampor för att ge exteriören energisparande belysning.
 • Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma utan sensor

  Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma utan sensor
  Elegant utomhusvägglampa Toma i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål ger ett mycket dekorativt och högkvalitativt intryck. Tre kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens framsida i lätt böjd, fint borstat stål och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. Det indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger ett mycket effektfullt intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Kubisk utomhusvägglampa Cubo, antracit

  Kubisk utomhusvägglampa Cubo, antracit
  Tärningsformad utomhusvägglampa Cubo med opalglas Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt bearbetad, utrustad med den senaste tekniken och finns att få i två färger. Det tärningsformade armaturhuset är omgett med opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Klassisk utomhusvägglampa Graal, med sensor

  Klassisk utomhusvägglampa Graal, med sensor
  Utomhusvägglampa Graal övertygar med sina kvadratiska ljusfönster Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt utarbetad och utrustad med modern teknik. Tre kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens antracitfärgade framsida och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. Armaturen sörjer för vackra ljuseffekter både åt sidorna och nedåt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Kubisk utomhusvägglampa Cubo, rostfritt stål matt

  Kubisk utomhusvägglampa Cubo, rostfritt stål matt
  Tärningsformad utomhusvägglampa Cubo i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa är tillverkad i rostfritt stål med en mycket modern och stilfull utformning. Det tärningsformade armaturhuset är omgett av opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, u. sensor

  Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, u. sensor
  Tärningsformad utomhusvägglampa Legendo med opalglas Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt bearbetad, utrustad med den senaste tekniken och finns att få i två färger. Det tärningsformade armaturhuset är omgett med opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Klassisk utomhusvägglampa Graal, utan sensor

  Klassisk utomhusvägglampa Graal, utan sensor
  Utomhusvägglampa Graal övertygar med sina kvadratiska ljusfönster Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt utarbetad och utrustad med modern teknik. Tre kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens antracitfärgade framsida och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. Armaturen sörjer för vackra ljuseffekter både åt sidorna och nedåt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor

  Dekorativ utomhusvägglampa Cala, utan sensor
  Utomhusvägglampa Cala övertygar med vacker formgivning Cala är en dekorativ utomhusvägglampa i rostfritt stål med opalglasskärmar som gör sig bäst vid ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset med gänga kan skruvas av för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Glaset sörjer dessutom för en särskilt angenäm belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, antracit

  LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, antracit
  Modern LED vägglampa Aqua Rain Mini med rörelsedetektor för utomhusbruk Väggarmaturen Aqua Rain Mini med sitt reducerade utseende är ett vackert tillägg till modernt utformade utomhusområden och är särskilt lämplig för entréer och passager tack vare den integrerade rörelsedetektorn. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna ger en behaglig belysning utan bländning tack vare de opala glasen på framsidan och sidorna av det rostfria stålhöljet.
 • Enkel utomhusvägglampa Legendo, utan sensor

  Enkel utomhusvägglampa Legendo, utan sensor
  Kvadratisk utomhusvägglampa Legendo i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa är tillverkad i högkvalitativt, rostfritt stål och anpassar sig till alla ingångs- och entréområden. Det kvadratiska armaturhuset är omgett av akrylglas som sörjer för angenäm och bländfri belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Enkel utomhusvägglampa Marco3, utan sensor

  Enkel utomhusvägglampa Marco3, utan sensor
  Modern utomhusvägglampa Marco3 med satinerad glasfront Rostfritt stål bildar ramen kring denna vackra utomhusvägglampa. Armaturens satinerade glasfront sörjer för angenäm, bländfri belysning - perfekt för utomhus och vid ingångar/entréer. Designen ger ett högkvalitativt och vackert intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Rektangulär utomhusvägglampa Kina

  Rektangulär utomhusvägglampa Kina
  Rektangulärformad utomhusvägglampa CUBAL i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt utarbetad i rostfritt stål och är utrustad med modern teknik. Det rektangulära armaturhuset är omgett av opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • LED-utomhusvägglampa Marco 1

  LED-utomhusvägglampa Marco 1
  Modern LED-utomhusvägglampa Marco 1 med satinerat glas Utomhusvägglampans utseende präglas av rostfritt stål och satinerat glas som ger ett mycket modernt och stilrent intryck. Den robusta ramen i rostfritt stål skyddar det satinerade lampglaset och fyra smala metallstänger skapar dessutom en dekorativ effekt. Glaset sörjer för angenämt bländfri belysning. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Aqua Peso - LED-utomhusvägglampa

  Aqua Peso - LED-utomhusvägglampa
  LED-utomhusvägglampan Aqua Peso sörjer för tillräcklig belysning av omgivningen med ljusutsläpp nedåt. LED-utomhusvägglampan Aqua Peso har en enkel färg- och formgivning men verkar ytterst elegant när det gäller valet av material (högkvalitativt rostfritt stål med satinerat floatglas). Armaturen avger ljuset nedåt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • LED-utomhusvägglampa Legendo Mini, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Legendo Mini, rostfritt stål
  Puristisk LED-utomhusvägglampa Legendo Mini Denna LED-utomhusvägglampa är enkel och modern men ändå uttrycksfull med sin fyrkantiga kropp av matt rostfritt stål. Denna fixerar det vita opalglaset vilket fungerar som en diffusor som skapar ett jämnt ljus utomhus på flera olika typer av fasader. Tack vare två skåror kan ljuset stråla ut till vänster och höger från kroppen vilket skapar en vacker accentuering. Tillverkaren av denna LED-utomhusvägglampa förlitar sig på produktion i Tyskland, användandet av material av hög kvalitet och modern teknik. Därför är lamporna inte bara snygga, utan även tekniskt välutvecklade och har väldigt lång livslängd.
 • Utomhusvägglampa Kekoa rostfritt stål, utan sensor

  Utomhusvägglampa Kekoa rostfritt stål, utan sensor
  Kekoa utomhus vägglampa i rostfritt stål och med glaskula Den vita glaskula diffusorn i kombination med en hållare i rostfritt stål ger Kekoa utomhus vägglampan sitt klassiska utseende. De högkvalitativa materialen och det noggranna hantverket gör armaturen till en kvalitetsprodukt från Tyskland. Kekoa ger en behaglig och bländfri belysning runt huset och passar till många arkitektoniska stilar tack vare sin enkla design
 • LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm

  LED-utomhuslampa CMD 9026, Ø 25 cm
  Modern LED-utomhuslampa CMD 9026 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9026 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9026 bra in överallt.
 • Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo

  Med rörelsesensor - utomhuslampa Aqua Trilo
  Med rörelsedetektor - antracitfärgad yttervägglampa Aqua Trilo Att fästa en vägglampa med en rörelsedetektor är särskilt fördelaktigt i entréområdet, eftersom varje besökare välkomnas med ljus och säkert kan komma fram till dörren. Sensorn känner av rörelser på ett avstånd på upp till 8 meter och en registreringsvinkel på 200 °. Ljusets varaktighet kan justeras (10 sekunder till 8 minuter). Lampan, tillverkad av pulverlackerat rostfritt stål och opalglas, har två E27-uttag där glödlampor upp till 60 W eller moderna LED-lampor kan användas. Sidorna på denna moderna utomhusvägglampa fasades något bakåt så att en indirekt ljuseffekt skapas.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9024, 24 x 24 cm

  LED-utomhusvägglampa CMD 9024, 24 x 24 cm
  Modern LED-utomhusvägglampa CMD 9024 i fyrkantig form Den enkla men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9024 kommer till sin rätt i husets ingångar eller inom en terrass. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser

  LED-utomhusvägglampa CMD 9029 med glaslinser
  Ljusa ljuskoner uppåt och nedåt - LED utomhusvägglampa CMD 9029 Den moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9029 är perfekt för att belysa husfasader eller för säkerhet och orientering vid husets ingångar eller på terrassen. Den lilla lampan är gjord av robust aluminium och har två klara glaslinser genom vilka de inbyggda lysdioderna kan lysa. Dessa avges uppåt och nedåt i form av en ljuskotte och skapar därmed en förtrollande ljuseffekt som är både orientering och dekoration samtidigt.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit

  LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, antracit
  LED-väggarmatur Aqua Rain Mini för utomhusbruk i smal, elegant form Den smala Aqua Rain Mini LED-väggarmaturen för utomhusbruk kan användas på många olika sätt. Dess tidlösa men ändå moderna design imponerar redan vid första anblicken. Kroppen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål i elegant antracit och bryts kontrasterande av opalglasdiffusorer som är monterade på alla sidor av armaturen. Detta garanterar en tillförlitlig belysning runtomkring, som kommer till sin fulla rätt på ytterfasaden, vid husets entré eller på terrasser.
 • Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini

  Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini
  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini i kvadratisk form och med praktisk sensor En enkel kvadrat, så kan man beskriva formen på den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini. Den är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, pulverbelagd i antracit och försedd med en diffusor av opalglas fram, till vänster och till höger på sidorna. Själva glaset har bearbetats med en ljusgenomsläpplig folie som gör att LED-tekniken inte är synlig utifrån. Ljuset avges dock jämnt och utåt. Med hjälp av rörelsesensorn som är inbyggd i denna modell tänds ljuset när någon rör sig inom lampans räckvidd. Detta är mycket praktiskt och ger trygghet och vägledning, framför allt när mörkret fallit. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
 • Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster stål

  Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster stål
  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Aqua Marco av rostfritt stål En lätt böjd form, finborstat rostfritt stål och satinerat flytglas - den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken. Men det är inte bara optiskt som denna stiliga utomhuslampa imponerar, den övertygar även framför allt med sina tekniska detaljer. Lampans insida är försedd med energieffektiva LED-lampor som med sitt mjuka varmvita ljus ger jämn och bländfri belysning i omgivningen. En integrerad sensor ser också till att ljus tänds när det verkligen behövs. Detta är idealiskt för uppfarten i huset eller till exempel på trädgårdsstigar eller runt garaget där man ofta befinner sig. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål

  Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, stål
  Rostfritt stål och opalglas - utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med rörelsesensor Den enkla kvadratiska formen hos utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini gör den enkel, men samtidigt mycket modern. Kroppen är tillverkad av finborstat rostfritt stål, diffusorn framtill och på sidorna till vänster och höger består av opalglas. I detta glas har en ljusgenomsläpplig folie inarbetad vilket innebär att man inte kan se den ljuskälla som används inuti. Trots det kan man garantera ett jämnt, bländfritt ljus. Utomhusvägglampan avger sitt ljus direkt framåt och i sidled så att den kan användas på ett mycket bra sätt, t.ex. vid entrén i hemmet. Tack vare den integrerade PIR-sensorn registrerar dessutom Aqua Legendo Mini på ett tillförlitligt sätt rörelser och tänder ljuset direkt. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.
 • LED-utomhuslampa Aqua Marco utan raster, antracit

  LED-utomhuslampa Aqua Marco utan raster, antracit
  Modern LED utomhusvägglampa Aqua Marco antracit 3 LED utomhusvägglampa Aqua Marco Anthracite 3 presenterar sig i en modern enkelhet och var gjord av resterfritt rostfritt stål. På grund av det högkvalitativa utförandet tål det yttre påverkan. Den vita satinskärmen representerar den perfekta kombinationen av rostfritt stål och har en kraftfull LED som ger bländningsfritt och varmt vitt ljus för utsidan. Tillverkningen av denna utomhusvägglampa sker exklusivt i Tyskland. Tillverkaren förlitar sig på perfekt utförande och valet av hållbara material av hög kvalitet. Sist men inte minst är tillverkarens lampor tekniskt mogna och därför extremt tillförlitliga.
 • Utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  Utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Antracit pulverlackerad utomhusvägglampa Aqua Rain Utomhusvägglampan Aqua Rain i rostfritt stål är antracitfärgat pulverlackerad och utrustad med vitt opalglas. Inuti lampan finns en E27-fattning som passar till alla sorters ljuskällor, allt från glödlampor till energisparlampor och långlivade samt mycket energisnåla LED-lampor. Ljuset avges åt sidorna genom glasskivorna, både uppåt och nedåt samt framåt, så att ett stort område belyses och en vacker effekt skapas på fasaden.
 • Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit

  Sensor LED-lampa Aqua Marco, antracit
  Quality Made in Germany - Aqua Marco LED utomhusvägglampa med integrerad rörelsedetektor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco övertygar vid första anblicken av högkvalitativt rostfritt stål och utrustad med en diffusor av satinerat flottörglas. Det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna lyser upp omgivningen försiktigt och ändå tillräckligt ljust. Utomhusbelysningen är perfekt för husingångar eller andra mycket frekventa områden, till exempel eftersom den är utrustad med en praktisk sensor. Detta tänder pålitligt ljuset efter rörelsedetektering. Teknisk datasensor: - registreringsvinkel ca 180 ° - Räckvidd max. 8 m - Belysningstiden kan justeras från 10 s till 8 min
 • Vacker utomhusvägglampa Gray, utan sensor

  Vacker utomhusvägglampa Gray, utan sensor
  Utomhusvägglampa Gray med vackert opalglas Gray är en dekorativ utomhusvägglampa med opalglasskärmar som gör sig bäst vid ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Utomhusvägglampa Kekoa i rostfritt stål med sensor

  Utomhusvägglampa Kekoa i rostfritt stål med sensor
  Attraktiv Kekoa vägglampa i rostfritt stål Klassisk sfärisk design, förstklassigt hantverk och högkvalitativt material gör den här vägglampan till en attraktiv kvalitetsprodukt. Med sitt opala sfäriska glas ger den en behaglig ljusstyrka utan att blända och ökar säkerheten i hemmet. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar denna tillverkares utomhusarmaturer, som tillverkas i Tyskland och är utrustade med den senaste tekniken. Teknisk data Rörelsedetektor: - Kopplingskapacitet: max. 120 watt - Montering: 230 V / 50 Hz - Detektionsvinkel: ca 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Inställning av skymningsljus: 10 - 2000 lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Utomhusvägglampa Aqua Rain, rostfritt stål, sensor

  Utomhusvägglampa Aqua Rain, rostfritt stål, sensor
  Med rörelsesensor – utomhusvägglampa Aqua Rain i rostfritt stål Utomhusvägglampan Aqua Rain är tillverkad i rostfritt stål och opalglas av hög kvalitet och avger ljus i sidled, uppåt och framifrån. Den kan utrustas med alla sorters glödlampor med E27-sockel, så att även utsidan kan belysas på ett energisnålt sätt. En integrerad rörelsesensor garanterar automatisk påslagning när en rörelse registreras på ett avstånd av upp till 8 meter och en registreringssvinkel på 200°. Tiden då ljuset är tänt kan justeras från 10 sekunder till 8 minuter. LED-lampor rekommenderas på grund av dess höga omkopplingsmotstånd. Kapslingsklass IP44
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit

  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Legendo Mini antracit LED-väggarmatur för utomhusbruk Legendo Mini består av en antracitfärgad, pulverlackerad stomme av rostfritt stål och en fyrkantig armaturkropp av opalglas, som ger en iögonfallande fasadbelysning. Ljuset strålar fram, men kommer också fram till vänster och höger med hjälp av två ljusuttag på sidorna och målar ljusakcenter på husväggen. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar denna tillverkares utomhusarmaturer, som tillverkas i Tyskland och som alla är utrustade med den senaste tekniken.
 • Utomhusvägglampa Aqua Wall med rörelsevakt

  Utomhusvägglampa Aqua Wall med rörelsevakt
  Aqua Wall vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin vackra form Aqua Wall är en dekorativ vägglampa för utomhusbruk i rostfritt stål med en opalglasskärm som ger en behaglig ljusstyrka och därmed mer säkerhet vid ingången till huset eller på terrassen. Det runda opalglaset med gänga kan lätt skruvas loss, vilket gör det lättare att byta lampor eller rengöra. Glaskroppen ger också en särskilt behaglig ljuseffekt. Högkvalitativa material och ett kvalificerat och omsorgsfullt hantverk kännetecknar tillverkarens utomhusarmaturer, som alla är utrustade med den senaste tekniken. Teknisk data Rörelsedetektor: - Kopplingskapacitet: max. 120 watt - Montering: 230 V/50 Hz - Detektionsvinkel: ca 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymningsinställning: 10 - 2 000 lux - Räckvidd: max. 8 m
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Marco, antracit

  LED-utomhusvägglampa Aqua Marco, antracit
  Modern LED-utomhusvägglampa Aqua Marco i antracit En samtida design och en enkel färgkombination utmärker LED-utomhusvägglampan Aqua Marco. Stommen i rostfritt stål är i antracit och kompletteras av dess vitsatinerade diffusor. Utöver det skydd av det inre glaset som ramen ger har den även en smakfull pulverbeläggning. Det ljus som avges av denna utomhuslampa sträcker sig över hela det närliggande området och bländar inte. Modern teknik, valet av bästa material och en noggrann produktion karakteriserar denna tillverkares lampor. Lamporna som har tillverkats i Tyskland är på detta vis mycket hållbara och robusta.
 • Enkel utomhusvägglampa Legendo, med sensor

  Enkel utomhusvägglampa Legendo, med sensor
  Kvadratisk utomhusvägglampa Legendo i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa är tillverkad i högkvalitativt, rostfritt stål och anpassar sig till alla ingångs- och entréområden. Det kvadratiska armaturhuset är omgett av akrylglas som sörjer för angenäm och bländfri belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 150° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Utomhusvägglampa Long med sensor

  Utomhusvägglampa Long med sensor
  Robust utomhusvägglampa Long med rörelsesensor Utomhuslampan Long består av antracitfärgat aluminium och dess enkla rektangulära design gör den till en mångfunktionell utomhuslampa. Höljet är funktionellt utformat med inlagda glasskivor i opal på tre sidor. Så sprids ljuset utan att blända. En ytterligare indirekt ljuseffekt skapas av de sluttande sidorna baktill. Utomhuslampan är en tysk kvalitetsprodukt och har den modernaste tekniken och inbyggd rörelsesensor för största säkerhet. Teknisk specifikationer om rörelsesensorn: räckvidd max. 8 m bryteffekt max. 120 watt registreringsvinkel: ca. 120° montering: 230 V/50 Hz tidsinställning: 10 sek. - 8 min. skymningsinställning: 10 - 2000 Lux
 • Aqua Trilo utomhusvägglampa i antracit

  Aqua Trilo utomhusvägglampa i antracit
  Aqua Trilo - antracitfärgad yttervägglampa i rostfritt stål Entréområden, terrasser etc. i moderna byggnader kan effektivt belysas med den långsträckta Aqua Trilo yttervägglampan. Sidorna har fasats bakåt så att en indirekt ljuseffekt skapas. Den antracitfärgade pulverlackerade kroppen på lampan är gjord av rostfritt stål. Han delar upp glaset som är fäst på framsidan i tre rutor. Moderna LED-lampor, som inte bara är extremt ekonomiska när det gäller energiförbrukning utan också har en mycket lång livslängd, kan användas som ljuskällor för energibesparande utomhusbelysning. Energisparlampor eller glödlampor upp till 60 W kan också användas.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Stone med 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Aqua Stone med 2 lampor
  Enkel Aqua Stone LED utomhusvägglampa med dubbla ljusemissioner Aqua Stone LED utomhusvägglampa ger energibesparande LED-belysning och en subtil, indirekt ljuseffekt. Den enkla designen består av en rostfri jacka med två opalglasrutor på toppen och botten. Den kuboida formens horisontella position med sidoljusförslutning riktar ljuset upp och ner på ett riktat sätt. Resultatet är en elegant, puristisk belysningsatmosfär för en modern atmosfär på husfasaden.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa CMD 9019 med sensor
  Utomhus solvägglampa CMD 9019 med varma vita lysdioder och sensor Den extremt praktiska LED-utomhusvägglampan 9019 är soldriven och behöver därför ingen egen strömförsörjning. Så det kan installeras i nästan vilket område som helst på utomhusområdet, antingen på terrassen, i garaget eller vid husets ingång. Aluminiumhöljet är mörkt antracit och har en plastdiffusor på undersidan som innehåller de varma vita lysdioderna. Solpanelen är fäst på toppen. CMD 9019 yttervägglampa, som lyser nedåt, är till exempel lämplig för att permanent lysa upp husnumret, eftersom nattbelysningsfunktionen säkerställer att ljuset dämpas permanent. När rörelse detekteras växlar den integrerade sensorn ljuset till full effekt (100%) i cirka 30 sekunder och dämpar det sedan tillbaka till nattläge.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande

  LED-utomhusvägglampa Aqua Stone, nedåtstrålande
  Modern LED-utomhusvägglampa Aqua Stone Utomhusvägglampan Aqua Stone med sin enkla design är mycket mångsidig, särskilt i moderna byggnader, den smälter in i miljön. Lampans design domineras av den matta rostfria stålkroppen som skyddar LED-lampan inuti från vind och väder. I lampans nedre ände finns en långsträckt öppning med satinerat glas som säkerställer en mjuk och bländfri ljusutveckling och riktar ljusstrålen nedåt. Aqua Stone tillverkas i Tyskland och är särskilt hållbart tack vare dess noggranna utförande och högkvalitativa material. Det är precis vad tillverkaren av armaturen är känd för, som förutom hög kvalitet också är beroende av modern design och tekniska egenskaper.
 • Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit

  Utomhusvägglampa Aqua Marco med raster, antracit
  Vägglampa Aqua Marco utomhus i rostfritt stål Den moderna och enkla designen av Aqua Marco gör utomhusvägglampan till ett mångsidigt ljusobjekt för husväggen. Huset är tillverkat av pulverlackerat rostfritt stål och har en antracitfärg. Flytglasdiffusorn är satinerad och säkerställer därmed bländningsfri belysning i hela området som omger utomhusvägglampan. Dessutom täcker glaset ljuskällorna som används i E27- uttag . Utomhusvägglampan är tillverkad i Tyskland och kännetecknas av sin höga kvalitet så att den tål vind och väder i många år.
 • Vacker utomhusvägglampa Gray, med sensor

  Vacker utomhusvägglampa Gray, med sensor
  Utomhusvägglampa Gray med vackert opalglas Gray är en dekorativ utomhusvägglampa med opalglasskärmar som gör sig bäst vid ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Sensor LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  Sensor LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Aqua Rain LED utomhusvägglampa med opalglas och rörelsedetektor Elegant, enkelt och väldigt praktiskt, så kan Aqua Rain LED-utomhusvägglampan beskrivas på ett lämpligt sätt. Dess rektangulära kropp i rostfritt stål är genomborrad med insatta opalglasdiffusorer som släpper in det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna på alla sidor och därmed säkerställer behaglig allroundbelysning. Tack vare den integrerade sensorn upptäcks alla rörelser i radien pålitligt och ljuset tänds omedelbart. Denna funktion är mycket praktisk för områden som är mycket besökta, som ytterdörren, garaget eller till och med på gångstigar runt huset. Teknisk datasensor: - Räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel ca 180 ° - Belysningstiden kan justeras från 10 s till 8 min
 • Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit

  Sensorutomhuslampa Aqua Marco utan raster antracit
  Tidlös vägglampa utomhus Aqua Marco med rörelsedetektor Vägglampan Aqua Marco utomhus imponerar med sin enkla design och tekniska egenskaper. Stativets rostfria stål trotsar alla väder och ser modern ut tack vare den antracitfärgade pulverlackeringen. Den vita diffusorn i satinerat flottörglas fördelar ljuset jämnt och utan bländning. Förutom den attraktiva designen har Aqua Marco också en rörelsedetektor. Detta innebär att belysningen slås på automatiskt så snart sensorn i nedre änden av lampan upptäcker rörelser i närheten. Aqua Marco och alla andra lampor från tillverkaren tillverkas exklusivt i Tyskland. De kännetecknas av utmärkt utförande och högkvalitativa material som garanterar armaturens livslängd.
 • LED-utomhusvägglampa Marco 3

  LED-utomhusvägglampa Marco 3
  LED-utomhusvägglampa Marco 3 i rostfritt stål med elegant design LED-utomhusvägglampan Marco 3, tillverkad i rostfritt stål, är ett övertygande val med dess enkla elegans och uthållighet i tuff väderlek. Den är utrustad med LED-lampor som avger ett varmvitt ljus som inte bländar genom det satinerade glaset. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Rektangulär LED-utomhusvägglampa Kina

  Rektangulär LED-utomhusvägglampa Kina
  Smal LED-utomhusvägglampa Kina i rak rostfri ståldesign Med en bredd på 14 cm och en höjd på 27,5 cm har LED-utomhuslampan Kina en tilltalande, smal design. Ramen av rostfritt stål med matt yta är tillverkad i rostfri kvalitet. Ett bevis på detta är en 10-årig garanti på korrosionsskador. Eleganta opalglas ger ett tilltalande ljus som inte bländar. Utöver utomhusbruk kan Kina användas inomhus, i trapphus, korridorer med mera. Kina är producerade av en tysk tillverkade och består av förstklassiga material och ett högkvalitativt utförande.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit

  LED-utomhusvägglampa Aqua Rain, antracit
  Vägglampa Aqua Rain utomhus imponerar med sin enkla elegans Höljet på utomhusvägglampan Aqua Rain är gjord av rostfritt stål som är pulverlackerat och har långsträckta öppningar fram och på alla sidor. Vita diffusorer av glas är inbäddade i dessa öppningar och blockerar ljuset från den integrerade lysdioden inuti. Som ett resultat badas det omgivande området av armaturen i varmt vitt och helt bländfritt ljus. Kombinationen av rostfritt stål i antracit och det vita glaset gör Aqua Rain till ett enkelt men elegant utomhusljus som kan användas på många sätt. Högkvalitativa material, många års erfarenhet och oklanderligt utförande kännetecknar tillverkaren av Aqua Rain. Tillverkaren tillverkar alla lampor uteslutande i Tyskland och förser dem med den senaste tekniken.
 • Kantig utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini antracit

  Kantig utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini antracit
  Aqua Legendo Mini – en fyrkantig utomhuslampa i antracit Utomhusvägglampans rostfria kropp har pulverbelagts med antracitfärger. Ljuset lyser ut genom de laterala, satinerade glasskivorna och det stora glaset på lampans framsida, och belyser inte bara ett brett område, utan ger även ett dekorativt ljusspel på fasaden. Ljuset från vägglampan Aqua Legendo Mini kan monteras särskilt på väggen i moderna byggnader. Förutom traditionella glödlampor kan den också vara utrustad med energisparlampor eller moderna LED-lampor – det mest ekonomiska och långlivande alternativet av alla ljuskällor.
 • Sensorutomhuslampa Aqua Marco med raster, antracit

  Sensorutomhuslampa Aqua Marco med raster, antracit
  Utomhusvägglampa Aqua Marco med rörelsesensor Lampan Aqua Marco är tack vare sina tekniska egenskaper mycket lämplig som belysningslösning för utomhusområden. Kroppen är böjd och tillverkad av rostfritt stål som är lämpligt pulverbelagt och som ger lampan en modern touch. En diffusor av satinerat flytglas som ger ett bländfritt ljus har satts in i höljet av rostfritt stål. Dessutom finns det en rörelsesensor längst ned på lampan som säkerställer automatisk tändning och släckning av ljuset och därigenom minimerar elförbrukningen. Utomhuslampan, som tillverkas i Tyskland, kännetecknas av högkvalitativa material och en noggrann bearbetning. Den besitter den senaste tekniken.
 • Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster antracit

  Sensor-LED-lampa Aqua Marco med raster antracit
  Något konvex LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med rörelsesensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Aqua Marco är praktisk för alla frekventa områden runt huset. Den integrerade rörelsesensorn ser till att det blir ljust när man närmar sig sensorns registreringsområde. Perfekt för entrér, trädgårdsstigar eller till och med garaget. Lampan Aqua Marco lätt böjd i sin utformning, består av rostfritt stål och har en diffusor av satinerat flytglas. Ljuset från de inbyggda LED-lamporna strålar i en varmvit temparatur. Tekniska uppgifter för sensorn: - registreringsvinkel: ca. 180° - Räckvidd max. 8 m - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit

  Sensorutomhusvägglampa Aqua Legendo Mini, antracit
  Utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini med sensor och opalglas Den kvadratiska utomhusvägglampan Aquo Legendo Mini övertygar med sin moderna utformning, högkvalitativa material och av den inbyggda PIR-sensorn. Den senare är en garanti för orientering och säkerhet utomhus och är idealiskt för områden som ofta besöks. Oavsett om det är i husets entré, i garaget eller längs en gångväg så ger utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini alltid tillräckligt ljus. Diffusorn fram och i sidled är tillverkad av opalglas som har en inarbetad ljusgenomsläpplig folie. Detta säkerställer att man inte kan se ljuskällan utifrån men säkerställer samtidigt en jämn och bländfri ljusspridning. Lampans kropp består också av högkvalitativt rostfritt stål. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder till 12 minuter
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, rostfritt stål
  Elegant utomhusvägglampa Aqua Legendo med integrerad LED-lampa Utomhusväggslampan Aqua Legendo är en enkel men elegant belysningslösning för husväggarna. Lampan har en kvadratisk form och är tillverkad av rostfritt stål med öppningar fram och på sidorna. I dessa öppningar har vita glasdiffusorer släppts in som avbländar ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna. På så sätt ger den bländfri ljusfördelning åt alla sidor. Belysningstillverkaren har långvarig erfarenhet av tillverkning av utomhusbelysning. De lägger alltid stor vikt vid högkvalitativa material och modern design. Alla lampor är tillverkade uteslutande i Tyskland och är därför särskilt långlivade på grund av sin beskaffenhet.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit

  LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo, antracit
  Elegant utomhusvägglampa Aqua Legendo med integrerad LED-lampa Utomhusväggslampan Aqua Legendo är en enkel men elegant belysningslösning för husväggarna. Lampan har en kvadratisk form och är tillverkad av rostfritt stål med öppningar fram och på sidorna. I dessa öppningar har vita glasdiffusorer släppts in som avbländar ljuset från de fast inbyggda LED-lamporna. På så sätt ger den bländfri ljusfördelning åt alla sidor. Belysningstillverkaren har långvarig erfarenhet av tillverkning av utomhusbelysning. De lägger alltid stor vikt vid högkvalitativa material och modern design. Alla lampor är tillverkade uteslutande i Tyskland och är därför särskilt långlivade på grund av sin beskaffenhet.
 • LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål

  LED-utomhusvägglampa Aqua Rain Mini, stål
  Smal LED vägglampa Aqua Rain Mini i fint borstat rostfritt stål Aqua Rain Mini armaturens smala form utmärker LED-vägglampan för utomhusbruk och ger den ett särskilt elegant utseende. Tack vare det högkvalitativa rostfria stålet och diffusorerna i opalglas är lampan enkel och ändå väldigt modern. Tack vare den inbyggda LED-tekniken i ljuset lyser omgivningen upp med ett behagligt varmvitt ljus och är dessutom energieffektivt, långvarigt och sparsamt i förbrukningen. Aqua Rain Mini LED väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för utomhusfasaden, uteplatsen eller entrén.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo
  Elegant LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo är tillverkad av finborstat rostfritt stål och har diffusorer bestående av opalglas på alla sidor som är ympade med en ljusgenomsläpplig folie. Detta innebär att de inre LED-lamporna inte är synliga och att de samtidigt avger ett jämnt och bländfritt ljus ut i omgivningen. Eftersom ljuset kan ta sig ut från alla sidor ger LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo en mycket god allsidig belysning. En integrerad PIR-sensor som ser till att ljuset tänds på ett tillförlitligt sätt varje gång en rörelse registreras i den närmaste omgivningen. Utomhuslampan Aqua Legendo är till exempel mycket lämplig för entrén till hemmet eller längs en vanlig stig utomhus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Rain

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Rain
  Enkel elegans Made in Germany - LED-utomhusvägglampa Aqua Rain med sensor Den enkla, kantiga formen av LED-utomhusvägglampan Aqua Rain gör att man kan använda den på många olika sätt. Om den är installerad vid ytterdörren eller på fasaden så ger utomhuslampan belysning åt alla sidor. Detta gör det möjligt att använda opalglasdiffusorer som är placerade framåt, i sidled samt uppåt och nedåt i rostfritt stål. Tack vare den integrerade rörelsesensor tänds LED-utomhusvägglampan Aqua Rain varje gång en rörelse registreras av sensorn. Utomhuslampan är perfekt för alla områden runt huset som används ofta, t.ex. vid ytterdörren, garaget eller längst med huset. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • Antracitfärgad utomhusvägglampa Long

  Antracitfärgad utomhusvägglampa Long
  Elegant utomhusvägglampa Long av aluminium Den enkla, rektangulära utomhusvägglampan av robust aluminium sätter stilfulla accenter i taket och ger en optimal utomhusbelysning. Det antracitfärgade höljet är försett med vitt opalglas på framsidan och på sidorna som ger en trevlig och jämn ljusspridning. Eftersom sidorna går diagonalt bakåt skapas indirekt och bländfritt ljus. Det högkvalitativa höljet är noggrant bearbetat och väderbeständigt. Det ljusa glaset och den mörka kroppen ger en trevlig kontrast som har en imponerande effekt, särskilt i mörker.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo antracit
  Säkerhet och orientering - LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo med rörelsesensor Tack vare den integrerade PIR-sensorn ger LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo alltid tillförlitlig belysning när det behövs. Om sensorn upptäcker en rörelse inom sitt område tänds det varmvita ljuset från den inbyggda LED-tekniken på en gång. Dessa strålar genom diffusorerna av opalglas åt alla sidor av den kvadratiska lampan och ger en jämn och bländfri belysning. Tack vare en ljusgenomsläpplig film som är inarbetad i opalglaset så kan ingen se LED-tekniken som sitter på insidan. Aqua Legendo är den perfekta LED-utomhusvägglampan för t.ex. entréer eller gångar runt huset som ofta används. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, stål

  LED-vägglampa Aqua Rain Mini rörelsevakt, stål
  Modern LED vägglampa Aqua Rain Mini med rörelsedetektor för utomhusbruk Väggarmaturen Aqua Rain Mini med sitt reducerade utseende är ett vackert tillägg till modernt utformade utomhusområden och är särskilt lämplig för entréer och passager tack vare den integrerade rörelsedetektorn. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna ger en behaglig belysning utan bländning tack vare de opala glasen på framsidan och sidorna av det rostfria stålhöljet.
 • Dekorativ utomhusvägglampa Lija, med sensor

  Dekorativ utomhusvägglampa Lija, med sensor
  Utomhusvägglampa Lija sörjer för angenäm belysning Utomhusvägglampans puristiska design möjliggör mångsidiga användningsområden och ger alltid ett ledigt intryck på terrassen, fasaden eller ingången/entréen. Det vita glaset sörjer för mjuk och stark belysning i alla riktningar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, med sensor

  Attraktiv utomhusvägglampa Trilo, med sensor
  Utomhusvägglampan Trilo övertygar med modern design Armaturens puristiska design rundas av med den tredelade fronten. Armaturens ljus sprids i alla riktningar genom glasfälten och sörjer för en särskilt angenäm belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V/50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek.-8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10-2.000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, med sensor

  Kantig utomhuslampa Legendo, antracit, med sensor
  Tärningsformad utomhusvägglampa Legendo med opalglas Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt bearbetad, utrustad med den senaste tekniken och finns att få i två färger. Det tärningsformade armaturhuset är omgett med opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Klassisk väglykta Kekoa i rostfritt stål

  Klassisk väglykta Kekoa i rostfritt stål
  Vacker väglykta Kekoa i borstat rostfritt stål Denna väglykta blir en attraktiv kvalitetsprodukt tack vare klassisk kuldesign, förstklassig bearbetning och högkvalitativt material. Armaturen sörjer för säkerhet och angenäm ljusstyrka med hjälp av ett opalkulglas. Används med fördel vid infarter, vägar, parker och trädgårdar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Aqua Legendo mini – stålutomhusvägglampa

  Aqua Legendo mini – stålutomhusvägglampa
  Utomhusvägglampa av rostfritt stål Aqua Legendo Mini Aqua Legendo Mini är en utomhusvägglampa av rostfritt stål med ett inslag av opalglas. Ljuset avges framåt och åt sidorna vilket skapar ett vackert ljusspel på fasaden och samtidigt belyser området framför lampan. Beroende på vilken ljuskälla som väljs kan denna utomhusvägglampa också användas för att tillhandahålla energisparande belysning vid användandet av moderna LED-lampor. Traditionella glödlampor på upp till 60 W eller energisparlampor fungerar de med.
 • Sensor-LED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål

  Sensor-LED-lampa Aqua Marco, rostfritt stål
  Något böjd LED-utomhusvägglampa Aqua Marco med praktisk sensor Det perfekta valet för utomhusområden där man ofta är, det är LED-utomhusvägglampa Aqua Marco som avger automatiskt ljus. Detta sker genom den integrerade sensor som tänder ljus när den registrerar en rörelse i sin radie. Detta är särskilt praktiskt i närheten av ytterdörrar, garaget eller de små trädgårdstigar som ofta används. Förutom säkerhet och vägledning ger LED-utomhusvägglampan Aqua Marco även ett trevligt varmt ljus. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 sekunder upp till 8 minuter
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9030, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa CMD 9030, 1 lampa
  Bred nedåtriktad spridning - LED väggarmatur CMD 9030 för utomhusbruk Den moderna LED-väggarmaturen CMD 9030 för utomhusbruk har en tidlös form i antracitfärgad aluminium. Under en glasdiffusor finns de inbyggda lysdioderna som strålar sitt varmvita ljus nedåt i en bred kon, vilket ger vackra effekter, till exempel längs husfasaden. Orientering och säkerhet i mörker är därmed garanterade i alla lägen.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9031, up and down

  LED-utomhusvägglampa CMD 9031, up and down
  Up and Down - LED vägglampa för utomhusbruk CMD 9031 Den moderna LED-väggarmaturen CMD 9031 för utomhusbruk, som monteras längs husets fasad eller i entrén, förtrollar med sina fantastiska ljuseffekter. De inbyggda lysdioderna är monterade bakom glasdiffusorer av hög kvalitet som sitter i en aluminiumkropp. Det varmvita ljuset sprids brett uppåt och nedåt så att vackra ljuskottar skapas på väggen. Dessa fungerar som en säker vägledning och orientering i utomhusområdet. Tack vare det robusta materialet påverkas LED-väggarmaturen CMD 9031 knappast av väder och vind.
 • Vacker utomhusvägglampa Quadrat utan sensor

  Vacker utomhusvägglampa Quadrat utan sensor
  Vacker utomhusvägglampa Quadrat med front i rostfritt stål Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål är utrustad med senaste tekniken och belyser varje entré och ingångsområde på ett jämnt och stilfullt sätt. Tre stora, kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens framsida i lätt böjd, fint borstat stål och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. De indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger dessutom ett mycket effektivt intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9023, 14 x 14 cm

  LED-utomhusvägglampa CMD 9023, 14 x 14 cm
  Modern LED utomhusvägglampa CMD 9023 i fyrkantig form Den enkla men mycket moderna LED-utomhusvägglampan CMD 9023 kommer till sin rätt i husets ingångar eller på terrassen. Det robusta aluminiumhöljet hålls i en elegant antracit och har en högkvalitativ polykarbonatdiffusor. Detta avger det varma vita ljuset från de inbyggda, energieffektiva lysdioderna jämnt och homogent i miljön. Detta säkerställer pålitlig och hjälpsam belysning som erbjuder säkerhet och orientering i mörkret.
 • LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm

  LED-utomhuslampa CMD 9025, Ø 15 cm
  Modern LED-utomhuslampa CMD 9025 för väggen eller taket Antracitfärgat, robust aluminium och vitt, högkvalitativt polykarbonat är de två komponenterna i den moderna LED-utomhuslampan CMD 9025 som gör att väder och vind knappas kan påverka den. Lampans eleganta form gör att den glänser både på taket och på väggen. De inbyggda LED-lamporna lyser jämnt och bländfritt och med varmvitt ljus i omgivningen vilket ger säkerhet och orientering. Oavsett om den är monterad på övertäckta utomhusområden, i entrén till hemmet, på terrassen eller i trädgården, så passar utomhuslampan CMD 9025 bra in överallt.
 • LED-utomhusvägglampa 9032 up/down antracit

  LED-utomhusvägglampa 9032 up/down antracit
  Robust tillverkad LED-väggarmatur för utomhusbruk i aluminium: dubbelsidig fördelning Denna modernt utformade LED-väggarmatur för utomhusbruk i en klar kubform harmonierar med många fastighetsdesigns och kan användas på många olika sätt i hela utomhusområdet, till exempel som entrébelysning intill ytterdörren eller vid garaget. Den är tillverkad av hållbar aluminium och är optimalt skyddad mot dåliga väderförhållanden med skyddsklass IP 54. Det varmvita ljuset strålar uppåt och nedåt - ljusvinkeln kan justeras fritt i varje fall - och ger på så sätt direkt ljus för en idealisk omgivande belysning samt indirekt omgivande ljus.
 • LED-utomhusvägglampa 9033 up/down, vit

  LED-utomhusvägglampa 9033 up/down, vit
  Robust tillverkad LED-väggarmatur för utomhusbruk i aluminium: dubbelsidig fördelning Den här modernt utformade LED-väggarmaturen för utomhusbruk i en klar kubform harmonierar med många fastighetsdesigns och kan användas på många olika sätt i hela utomhusområdet, till exempel som entrébelysning intill ytterdörren eller vid garaget. Den är tillverkad av hållbar aluminium och är optimalt skyddad mot dåliga väderförhållanden med skyddsklass IP 54. Det varmvita ljuset strålar uppåt och nedåt - ljusvinkeln kan justeras fritt i varje fall - och ger på så sätt direkt ljus för en idealisk omgivande belysning samt indirekt omgivande ljus.
 • Modern utomhusvägglampa Marco1, med sensor

  Modern utomhusvägglampa Marco1, med sensor
  Modern utomhusvägglampa Marco1 med satinerat glas Utomhusvägglampan präglas av rostfritt stål och satinerat glas som ger ett mycket stilfullt och modernt intryck. Det halvrunda armaturhuset är prytt med satinerat glas med dekorativa detaljer. Glaset sörjer för angenäm och indirekt belysning. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit

  Utomhusvägglampa Aqua Marco utan raster, antracit
  Enkel yttervägglampa Aqua Marco i antracit Aqua Marco vägglampa har kapslingsklass IP44 och är därför idealisk för att belysa utsidan. Huset i pulverlackerat rostfritt stål är antracitfärgat och tål vind och väder. I kombination med den stora flottörglasdonet skapas en modern och återhållsam design som passar in i många olika miljöer. Diffusorns satinfärg säkerställer bländningsfri ljusutveckling och leder ljus ett stort område in i omgivningen. Lamptillverkaren kännetecknas av exakt utförande och ett urval av hållbara material av hög kvalitet. Som ett resultat är lamporna tillverkade i Tyskland särskilt robusta och pålitliga.
 • Gånglampa Paulo 80 utan eluttag

  Gånglampa Paulo 80 utan eluttag
  Gånglampa Paolo omgiven av ljusfönster Paolo är en fyrkantig gånglampa i rostfritt stål med symmetriska fönster på alla fyra sidor som gör sig utmärkt vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer armaturen för angenäm belysning och säkerhet. Denna tillverkares utomhuslampor – tillverkade i Tyskland – kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Gånglampa CMD 9017

  Gånglampa CMD 9017
  Gånglampa CMD 9017 med opalglasinsättning Gånglampan CMD 9017, som hålls helt i mörk antracit, är en attraktiv belysning för trädgården, terrassen eller som orientering på uppfarter och vägar. Den består av ett robust aluminiumhölje med en diffusor av opalglas som ljuset strålar igenom åt alla sidor, jämnt och bländfritt.
 • Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor

  Gånglampa CMD 9018 med rörelsesensor
  Gånglampa CMD 9018 med praktisk rörelsesensor Den moderna gånglampan CMD 9018 är tillverkad av ett robust aluminiumhölje och en diffusor av opalglas. Glasdiffusorn ger jämn och bländfri belysning, aluminiumhöljet är väderbeständigt. Ideal för trädgården, terrassen eller som belysning på uppfarter eller små stigar. Gånglampan CMD 9018 ger alltid tillförlitligt ljus där det behövs. Den inbyggda rörelsesensorn ser till att detta sker. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd max. 6 m - registreringsvinkel: ca. 120° - lystid från 5 sekunder till 8 minuter
 • LED-utomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down

  LED-utomhusvägglampa CMD 9027, Up-Down
  Med upp-ner-effekt: LED utomhusvägglampa CMD 9027 Det avger sitt ljus uppåt och nedåt och skapar därmed en fascinerande ljus och ett speciellt mönster, som till exempel visas med fördel längs en husfasad. Den moderna och tidlösa LED-utomhusvägglampan CMD 9027 är därmed en klassisk utomhusbelysning som imponerar med sina högkvalitativa material och energieffektiva lysdioder. De inbyggda lysdioderna lyser med ett mjukt varmt vitt ljus och säkerställer god orientering och säkert uppförande i mörkret.
 • Vacker väglykta Polos i rostfritt stål

  Vacker väglykta Polos i rostfritt stål
  Väglykta Polos med dekorativt opalglasl Polos är en dekorativ väglykta i rostfritt stål med vackra opalglasskärmar som gör sig bäst vid infarter, ingångar/entréer eller på terassen. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Dekorativ väglykta Kiana

  Dekorativ väglykta Kiana
  Väglykta Kiana med opalkulglas Denna väglykta blir en attraktiv kvalitetsprodukt tack vare klassisk kuldesign, förstklassig bearbetning och högkvalitativt material. Armaturen sörjer för säkerhet och angenäm ljusstyrka med hjälp av ett opalkulglas. Används med fördel vid infarter, vägar, parker och trädgårdar. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Nila

  med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Nila
  Högkvalitativ utomhusvägglampa Nila Denna utomhusvägglampa är högkvalitativt utarbetad och utrustad med modern teknik och rörelsedetektor. De stora utsnitten med akrylglas mjukar upp armaturens böjda framsida och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. De indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger dessutom ett mycket effektivt intryck. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V/50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2 000 Lux - Räckvidd: max. 8 m Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Kantig utomhusvägglampa Long, med sensor

  Kantig utomhusvägglampa Long, med sensor
  Kantigt formad utomhusvägglampa Long i finborstat, rostfritt stål med rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål fungerat utmärkt för universalbelysning utomhus tack vare sin enkla, rektangulära utformning. Det funktionella armaturhuset är omgett av opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 150° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Kantig utomhusvägglampa Long utan sensor

  Kantig utomhusvägglampa Long utan sensor
  Kantigt formad utomhusvägglampa Long i finborstat, rostfritt stål med eller utan rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål fungerat utmärkt för universalbelysning utomhus tack vare sin enkla, rektangulära utformning. Det funktionella armaturhuset är omgett av opalglasskivor som släpper ut ljuset på ett angenämt och bländfritt sätt. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Vacker utomhusvägglampa Quadrat med sensor

  Vacker utomhusvägglampa Quadrat med sensor
  Vacker utomhusvägglampa Quadrat med front i rostfritt stål Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål är utrustad med senaste tekniken och belyser varje entré och ingångsområde på ett jämnt och stilfullt sätt. Tre stora, kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens framsida i lätt böjd, fint borstat stål och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. De indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger dessutom ett mycket effektivt intryck. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma med sensor

  Högkvalitativ utomhusvägglampa Toma med sensor
  Elegant utomhusvägglampa Toma i finborstat rostfritt stål Denna utomhusvägglampa i rostfritt stål ger ett mycket dekorativt och högkvalitativt intryck. Tre kvadratiska utsnitt med bakomliggande akrylglas mjukar upp armaturens framsida i lätt böjd, fint borstat stål och möjliggör för en del av ljuset att släppas ut framåt. Det indirekta ljusutsläppet åt sidorna och nedåt ger ett mycket effektfullt intryck. Dessa av denna tillverkare i Tyskland tillverkade utomhuslampor kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken. Tekniska uppgifter för rörelsedetektorn: - Bryteffekt: max. 120 Watt Montering: 230 V / 50 Hz - Detekteringsvinkel: ca. 120° - Tidsinställning: 10 sek. - 8 min. - Skymnings- och gryningsinställningar: 10 - 2000 Lux - Räckvidd: max. 8 m
 • Vacker väglykta Gray med opalglas

  Vacker väglykta Gray med opalglas
  Vacker väglykta Gray med opalglas Gray är en dekorativ väglykta med opalglasskärmar som gör sig bäst vid infarter, vägar, parker eller terrasser. Där sörjer den för angenäm belysning och säkerhet. Det runda opalglaset är avtagbart med hjälp av en gänga för underlättad rengöring och växling av ljuskälla. Denna tillverkares utomhuslampor - tillverkade i Tyskland - kännetecknas av högkvalitativt material, kvalificerad och noggrann bearbetning samt den senaste tekniken.
 • Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål

  Sensor-LED-utomhuslampa Aqua Legendo Mini, stål
  Enkel, elegant och praktiskt rörelsesensor - LED-utomhusvägglampan Aqua Legendo Mini LED-utomhusvägglampa Aqua Legendo Mini är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet och är utformad med en kvadratisk form. Diffusorer av opalglas som är bestyckade med en ljusgenomsläpplig folie som säkerställer att de inbyggda LED-lamporna inte syns utifrån. Själva ljuset avges jämnt och utan att bländas, vilket ger en behaglig belysning. Med hjälp av den integrerade PIR-sensorn tänds lampan varje gång en rörelse i lampans registreringsområde uppfattas. Denna funktion är idealisk för områden runt huset där man ofta är som uppfarten eller garaget. Tekniska uppgifter för sensorn: - räckvidd: max. 8 m - registreringsvinkel: ca. 180° - ljustiden är justerbar från 10 s till 12 min.