Cloudberry castle lampor

Vem har sagt att inredning inte också kan vara rolig och lekfull? Cloudberry Castle har just det och deras lampor andas verkligen lekfullhet. Vad sägs om en blå giraff, rosa flamingo eller gul blixtlampa. Lamporna kan ställas i fönstret eller på nattduksbordet bredvid barnsängen.

Rolig och lekfull belysning från Cloudberry Castle

 • Cloudberry Castle Bordslampa, Rosa

  Cloudberry Castle Bordslampa, Rosa
  En fin bordslampa från Cloudberry Castle med en söt figur. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.
 • Cloudberry Castle Bordslampa Mus, Grå

  Cloudberry Castle Bordslampa Mus, Grå
  Lys upp sovrummet med den har söta bordslampan från Cloudberry Castle. Lampan är formad som en mus och ger ifrån sig ett behagligt ljus när den är tänd. Tänds enkelt med hjälp av sladd. En gullig inredningsdetalj till alla rum!Mått: 20 x 11 x 11 cm.Material: Polyresin.
 • Cloudberry Castle Val Lampa, Grå

  Cloudberry Castle Val Lampa, Grå
  En fin lampa från Cloudberry Castle formad som en val. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.Mått: 13 x 5 x 22 cm.Material: Stål.Lamptyp: LED-lampor.Batterikrav: 2 st. AA-batterier (ingår ej).
 • Glamourgirls Nattlampa, Kanin

  Glamourgirls Nattlampa, Kanin
  En fin nattlampa från Cloudberry Castle. Med en mysig nattlampa kan ditt barn känna sig trygg på natten. Denna fina nattlampa drivs av batterier och kan enkelt förflyttas utan att behöva koppla i en sladd. Ett fint tillskott till barnrummet!