Lampor från Cloudberry castle

Vem har sagt att inredning inte också kan vara rolig och lekfull? Cloudberry Castle har just det och deras lampor andas verkligen lekfullhet. Vad sägs om en blå giraff, rosa flamingo eller gul blixtlampa. Lamporna kan ställas i fönstret eller på nattduksbordet bredvid barnsängen.

Rolig och lekfull belysning från Cloudberry Castle

 • Cloudberry Castle Drömfångare Enhörning

  Cloudberry Castle Drömfångare Enhörning
  En fin vägglampa från Cloudberry Castle föreställande en drömfångare. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Dekorerad med fjädrar och en söt enhörning blir lampan en vacker inredningsdetalj i barnrummet.
 • Cloudberry Castle Bordslampa, Rosa

  Cloudberry Castle Bordslampa, Rosa
  En fin bordslampa från Cloudberry Castle med en söt figur. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.
 • Cloudberry Castle Lampa Blixt, Gul

  Cloudberry Castle Lampa Blixt, Gul
  En fin lampa från Cloudberry Castle formad som en blixt. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.
 • Cloudberry Castle Lampa Flamingo. Rosa

  Cloudberry Castle Lampa Flamingo. Rosa
  En fin lampa från Cloudberry Castle formad som en flamingo. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.
 • Cloudberry Castle Vägglampa Stjärna, Gul

  Cloudberry Castle Vägglampa Stjärna, Gul
  En söt vägglampa från Cloudberry Castle som skapar en mysig känsla i rummet. Lampan är formad som en stjärna och ger ifrån sig ett härligt ljus när den är tänd. Drivs på batterier och har en timer så att den stänger av sig efter 3 timmar. En gullig inredningsdetalj till alla rum!Mått: 31 x 3,5 x 30 cm.Material: Trä.Batterikrav: 2 st
 • Cloudberry Castle Drömfångare Moln

  Cloudberry Castle Drömfångare Moln
  En fin vägglampa från Cloudberry Castle föreställande en drömfångare. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Dekorerad med fjädrar och söta moln blir lampan en vacker inredningsdetalj i barnrummet.
 • Cloudberry Castle Bordslampa, Grå

  Cloudberry Castle Bordslampa, Grå
  En fin bordslampa från Cloudberry Castle med en söt figur. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.
 • Cloudberry Castle Bordslampa Mus, Grå

  Cloudberry Castle Bordslampa Mus, Grå
  Lys upp sovrummet med den har söta bordslampan från Cloudberry Castle. Lampan är formad som en mus och ger ifrån sig ett behagligt ljus när den är tänd. Tänds enkelt med hjälp av sladd. En gullig inredningsdetalj till alla rum!Mått: 20 x 11 x 11 cm.Material: Polyresin.
 • Cloudberry Castle Val Lampa, Grå

  Cloudberry Castle Val Lampa, Grå
  En fin lampa från Cloudberry Castle formad som en val. Med små LED-lampor avger lampan ett behagligt ljus. Rolig och fin lampa som funkar lika bra på fönsterkarmen som på nattygsbordet.Mått: 13 x 5 x 22 cm.Material: Stål.Lamptyp: LED-lampor.Batterikrav: 2 st. AA-batterier (ingår ej).