Clayre&Eef lampor

 • Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Bankirlampan Verda - en juvel på skrivbordet Bankirlampan Verda möjliggör inte bara angenämt arbete vid skrivbordet med hjälp av det bländfria ljuset, utan blir samtidigt en dekorativ höjdpunkt med särskild karaktär. Den gröna skärmen utgör tillsammans med den eleganta metallfoten en snygg, färgglad kombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare vilket sätter ytterligare en dekorativ accent. Den gröna skärmen låter sig justeras enligt dina belysningsönskemål.
 • Dekorativ bankirlampa Verda med fot i nickel

  Dekorativ bankirlampa Verda med fot i nickel
  Bankirlampan Verda - en juvel på skrivbordet Bankirlampan Verda möjliggör inte bara angenämt arbete vid skrivbordet med hjälp av det bländfria ljuset, utan blir samtidigt en dekorativ höjdpunkt med särskild karaktär. Den gröna skärmen utgör tillsammans med den eleganta metallfoten en snygg, färgglad kombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare vilket sätter ytterligare en dekorativ accent. Den gröna skärmen låter sig justeras enligt dina belysningsönskemål.
 • Gloria – pendellampa i Tiffany-stil

  Gloria – pendellampa i Tiffany-stil
  Blommig pendellampa Gloria med glasskärm i Tiffany-stil Pendellampan Gloria har en dekorativ glasskärm med en imponerande diameter på 70 cm. Lampan övertygar med Tiffany-designen med blommiga detaljer. Den färgglada skärmen med en form som liknar en skål hålls av sammanlagt sju metallstänger som är ett blickfång i sig. Gloria är perfekt till stora hus eller foajéer i klassiska hotell.
 • Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm

  Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm
  Bordslampan Claas - en dekorativ fyr i Tiffany-design Dekorationslampan Claas skapar Nordsjöstämning oavsett var man ställer den. Exklusivt framställd i Tiffanystil gestaltet, sprider denna maritima bordslampa sitt varma sken och skapar en atmosfär av välmående.
 • Grön pendellampa Fania i Tiffany-stil

  Grön pendellampa Fania i Tiffany-stil
  Oval pendellampa Fania i Tiffany-design Pendellampan Fanias avlånga, ovala skärm hänger på två kedjor. I riktig Tiffany-anda är den för det mesta grön, med bara några få dekorationer i orange och röd. Pendellampans upphäng kan kortas med hjälp av kedjorna. Kedjornas maximala längd är 156 cm. Därav lämpar den sig även för rum med högt i tak. Fania i Tiffany-design kan exempelvis användas ovanför matbordet och kan även utrustas med LED- eller lågenergilampor.
 • Sabet – pendellampa i Tiffany-stil

  Sabet – pendellampa i Tiffany-stil
  Pendellampa Sabet med glasskärm i Tiffany-design med färgrik fruktdekoration Denna imposanta pendellampa är det rätta valet för alla som älskar Tiffany-stilen: Den iögonfallande glasskärmen har en fantastiskt fruktdekoration. Sabet är med en längd på 94 cm perfekt till att belysa stora matbord och ger stämningsfult ljus för en behaglig atmosfär. Även släckt är denna fina pendellampa mycket dekorativ. Med upphängningskedja.
 • Sagolik golvlampa Emily, Tiffanystil

  Sagolik golvlampa Emily, Tiffanystil
  Golvlampan Emily i förtrollande Tiffany-look Den i Tiffanystil gestaltade glasskärmen pryds med en bred kant av rosa och violetta rosor, runt vilka blad och kvistar slingrar sig. Detta gör golvlampan Emily till en ovanligt attraktiv golvlampa som förtrollar alla miljöer med sitt romantiska ljus. Golvlampan Emily är utrustad med två bekväma dragströmbrytare för delad omställning av ljuskällan.
 • Frieda - golvlampa i Tiffanydesign

  Frieda - golvlampa i Tiffanydesign
  Golvlampan Frieda i Tiffanystil med praktiska dragströmbrytare Golvlampans skärm har också sammansatt glaselement som har en kopparkant och är hoplödda. För skärmen har relativt täckta färger valts - i motsats till många andra Tiffany-lampor, vars skärmar för det mesta är mycket färgglada. Golvlampan är 165 cm hög och låter sig sig betjänas av tre praktiska dragströmbrytare. De tre glödlamporna kan sättas på och av var för sig.
 • Bordslampa Leondra i Tiffanystil

  Bordslampa Leondra i Tiffanystil
  Högkvalitativ bordslampa Leondra i Tiffany-stil Den magnifika bordslampan Leondra är elegant och elegant. Skuggan av brunt och krämfärgat glas har ett mycket vackert mönster. Den rektangulära basen består delvis av färgat glas och delvis av polyresin. Leondra harmoniserar med alla smakfullt inredda vardagsrum och möjliggör en romantisk atmosfär. bordslampa är 60 cm hög och har en strömbrytare som finns i den praktiska försörjningslinjen. Ett tredje uttag är integrerat i lampans botten, där lampor med E14-uttag kan användas.
 • Lyxiga golvlampan Lindsay i Tiffanystil

  Lyxiga golvlampan Lindsay i Tiffanystil
  Konstnärliga golvlampan Lindsay i Tiffanystil Golvlampan Lindsay visar upp den typiska Tiffany-looken. Dess konstnärliga skärm smyckas med lekfulla ornament och små röda glasstenar. Med en sådan lyxig skärm sätter Lindsay inte bara en högst dekorativ accent utan sörjer dessutom även för en stämningsfull atmosfärsbelysning. Tre filigrana dragströmbrytare sörjer för delad på-/avstängning av ljuset.
 • Bordslampa Orient i Tiffanystil

  Bordslampa Orient i Tiffanystil
  Bordslampan Orient ger en stämning som i Tusen och en Natt Smyckad med blad och frukter och två eleganta accenter i opalglas gestaltar sig den antikmässingbehandlade stora bordslampan Orient. Den expansiva glasskärmen bär ett filigrant mönster i Tiffanystil, en likaså orientalisk flair strömmar utstrålar den praktfulla foten. Bordslampan Orient sörjer med sitt varma ljussken för en atmosfär som i Tusen och en Natt - helt sagolikt. Bordslampan Orient är på grund av sin höjd på 71 cm en allroundtillgång, vilket innebär, det kan också vara en stor- eller liten bordslampa som kommer till användning. Den har dessutom två praktiska strömbrytare, med vilka de båda ljuskällorna kan delas upp.
 • Takflöjten Diamond i Tiffanystil

  Takflöjten Diamond i Tiffanystil
  Crémefärgade takflöjten Diamond med Tiffany-rutmönster Som en lampa i Tiffanystil presenterar sig takflöjten Diamond ganska enkelt i en elegant crémefärg med ett vackert rutmönster. Glasskärmen avslutas med an dekorativ rand. Takflöjten Diamond sörjer för varmt ljus och anpassar sig med sitt diskreta utseende inte bara in i ett stort antal vardagsrum, utan ligger med sin crémefärg även helt i den moderna trenden.
 • Ovanlig bordslampa Jamaica, Tiffanystil

  Ovanlig bordslampa Jamaica, Tiffanystil
  Bordslampan Jamaica sprider en massiv semesterstämning! Bara stänga av helt och låta semesterstämningen ta över... ... med bordslampan Jamaica är detta överhuvudtaget inget problem. Jamaica ser ut som en liten palm med sin slingrande fot, och skärm smyckad med stora blommor och breda palmblad. Så kan man hämta hem Karibien till sitt hus. Bordslampan Jamaicas lampskärm är unik i sin Tiffanystil och begeistrar dessutom med en särskilt varm ljuseffekt. Då känner man sig verkligen som på semester! Bordslampan Jamaica är utrustad med två bekväma strömbrytare för ljuskällan.
 • Hänförande bordslampa Bella i Tiffanystil

  Hänförande bordslampa Bella i Tiffanystil
  Bordslampan Bella hänför med sin regnbågsskimrande trollsändeprakt Bordslampan Bella fångar betraktaren med det hänförande färgspelet i Tiffanyskärmarna, de talrika, och som juveler fungerande färgglada glasstenarna och en dekorativ kant prydd med skimrande trollsländor. Med detta låter sig rummet på ett näst intill sagolikt sätt belysas. Även bordslampan Bellas fot pryds av praktfulla trollsländor. Bella är på grund av sin ovanligt lekfulla Tiffanydesign ett absolut favoritföremål! Den stora bordslampan Charlet har dessutom tre bekväma strömbrytare för ljuskällan.
 • Dekorativa golvlampan Diamond, Tiffany-rutmönster

  Dekorativa golvlampan Diamond, Tiffany-rutmönster
  Crémefärgade takflöjten Diamond med Tiffany-rutmönster Som en lampa i Tiffanystil presenterar sig golvlampan Diamond ganska enkelt i en elegant crémefärg med ett vackert rutmönster. Glasskärmens nedre kant avslutas med en dekorativ rand. Golvlampan Diamond sörjer för varmt ljus och anpassar sig med sitt diskreta utseende inte bara in i ett stort antal vardagsrum, utan ligger med sin crémefärg även helt i den moderna trenden.
 • Taklampa Rosy Butterfly i Tiffanystil

  Taklampa Rosy Butterfly i Tiffanystil
  Fjärilar och färgglada glasprickar pryder taklampan Rosy Butterfly Den crémefärgade taklampan Rosy Butterfly visar upp formen av en kula, som pryds av dekorativa fjärilar i rosa, rött och lila samt dessutom talrika färgglada prickar av glas. Den ovanliga lampan i Tiffanystil fästs i taket med en mörkbrun kedjeupphängning och sprider med sin lyckade design en unik charm.
 • Bordslampa Diamond i tiffanystil, 62 cm

  Bordslampa Diamond i tiffanystil, 62 cm
  Crémefärgade bordslampan Diamond med Tiffany-rutmönster Den 62 cm höga bordslampan Diamond presenterar sig i elegant créme med ett vackert rutmönster. Den nedre änden av glasskärmen avslutas dekorativt med en ornamenterad rand runt om. Bordslampan Diamond sörjer för varmt ljus och anpassar sig med sitt diskreta utseende inte bara in i ett stort antal vardagsrum, utan ligger med sin crémefärg även helt i den moderna trenden. Dess praktfulla, antikt gestaltade fot skapar sensation, så som de två strömbrytaren som utrustats med två kulor för separat av-/påsättning av ljuskällan. Totalt sett ett mycket harmoniskt utseende!
 • Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil

  Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil
  Blommigt inspirerad bordslampa Lotta i Tiffany-stil Bordslampan Lotta övertygar med den blommigt inspirerade Tiffany-designen. Glaselement i blå- och gröntoner, som ger intryck av äkta blad och frukt, utgör den färgglada lampskärmen. Andra dekorativa detaljer är de enstaka stenarna och den vackra lampfoten.
 • Lilli - bordslampa i smakfull Tiffanystil

  Lilli - bordslampa i smakfull Tiffanystil
  Elegant bordslampa Lilli i floral Tiffanystil Lilli är en charmant bordslampa i floralt utseende vars skärm är gestaltad i Tiffanystil och orsakar begeistran med sina filigrana former. Skärmen skapar en varm belysning genom det crémefärgade glaset, som utgör en vacker kontrast till den mörka foten. En elegant bordslampa för många inredningsstilar.
 • Bordslampa Wiebke i Tiffany-stil

  Bordslampa Wiebke i Tiffany-stil
  Klassisk bordslampa Wiebke med skärm i Tiffany-stil Det kallas ofta Tiffany-stilen när en glaskonstruktion består av många små glasbitar. Även bordslampan Wiebkes skärm har en sådan stil och består av små vita glasbitar. Den bronsfärgade lampfoten pryds också av ett mosaikliknande mönster av iriserade glasbitar. Bordslampan Wiebke fungerar lika bra som tilläggsbelysning på byrån eller sidobordet.
 • Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil

  Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil
  Ovanliga bankirlampan Dragonfly i Tiffanystil Bordslampan Dragonfly kombinerar smart bankirstil och Tiffanystil och sätter en speciell accent på varje skrivbord! Lampan är med sin praktfulla bruna fot, den ovanligt designade lampskärmen prydd med en dekorativ trollslända. Dessutom är den vackra bordslampan utrustad med en praktisk dragströmbrytare.
 • I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley

  I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley
  Golvlampan Bradley i klassisk Tiffany-look Den i Tiffanystil framställda glasskärmen presenterar sig enkelt i créme och mörkbrunt och sörjer för angenäm, bländfri belysning. Glasskärmens kant bildar en filigran prydnad - den dekorativa höjdpunkten hos denna imponerande golvlampa. Med detta klassiska utseende integreras golvlampan Bradley i mängder av vardagsrum, för att dränka dessa i dess varma ljus.
 • Wilma – taklampa i Tiffany-stil

  Wilma – taklampa i Tiffany-stil
  Ovanlig taklampa Wilma i vacker design Denna praktfulla Tiffany-taklampa är en äkta juvel. Den eleganta skärmen består av enstaka glaskomponenter som blir till en harmonisk helhet. Metallelement i antikmässing fulländar utseendet. Wilma är 23 cm hög och har en diameter på 40 cm.
 • Hänförande bordslampa Waterlily i Tiffanystil

  Hänförande bordslampa Waterlily i Tiffanystil
  Noble bordslampa näckros - dekorativ med näckrosor Waterlily- bordslampa är utförligt utformad i Tiffany-stil. Den långa, bruna basen är kronad av en helt förtrollande lampskärm. Detta är designat i nyanser av blått och grönt - en liten damm där lila färgade näckrosor simmar. Utrustad med tre dragbrytare för separat omkoppling av lamporna.
 • Färgstarka bordslampan Maja, Tiffanydesign

  Färgstarka bordslampan Maja, Tiffanydesign
  Glamorösa bordslampan Maja förvandlar hemmet till en idyllisk plats - med röda rosor och påfåglar i Tiffanystil. Denna konstnärliga skärm av Tiffanyglas ger med sin färgprakt ett varaktigt intryck. Den pryds av röda rosor och påfåglar, och ringen med röda glasstenar dekorerar. Därmed skapar bordslampan Maja en paradisisk atmosfär i många vardagsrum. Maja är på grund av sin färgglada design ett absolut favoritföremål som sörjer för en speciell sorts belysning. Den underbara bordslampan har dessutom två bekväma strömbrytare för de separata ljuskällorna.
 • Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design

  Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design
  Sina – en kantig, vackert formad bordslampa i Tiffany-design Den färgrika, strömlinjeformade bordslampan Sina med dekorativt Tiffany-mönster är inte bara vacker att se på, men skapar också ett mysigt och varmt ljus i rummet, oavsett om det vardags- eller sovrummet. Lampan är utrustad med en strömbrytare i sladden.
 • Taklampa Florent i Tiffanystil

  Taklampa Florent i Tiffanystil
  Taklampan Florent i klassisk Tiffany-stil De enskilda glasbitarna hos den här taklampan i Tiffanystil är formade som blad och skapar ett symetriskt mönster. Och det antikbehandlade takfästet harmonierar mycket vacker med denna konstnärliga skärm som utstrålar det gedigna, varma ljuset. På så sätt är Florent en dekorativ highlight, som sörjer för en elegant atmosfärsbelysning.
 • Golvlampa 6025 med glasskärmar i Tiffany-optik

  Golvlampa 6025 med glasskärmar i Tiffany-optik
  golvlampa Golv 6025 lysande runt i Tiffany look golvlampa 6025 är ett dekorativt mästerverk: På sin stativ av polyresin, ett robust syntetiskt harts, sitter en nyans bestående av många glasbitar i Tiffany-stil, som fascinerar med en dekor av blommor och ornament. Skuggan utstrålar ljuset indirekt uppåt och runt hela ljus tränger också in genom glaset och låter de olika färgerna skimra.
 • Golvlampa 5969 med läslampa, Tiffany-stil

  Golvlampa 5969 med läslampa, Tiffany-stil
  Helt i Tiffany-utseendet: golvlampa 5969 med extra läslampa Inte bara dekorativa utan också funktionella, golvlampa 5969 presenteras som ett uplight-golvlampa med separat läslampa som kan flexibelt justeras. Glasskärmarna är gjorda i Tiffany-stil och övertygar med varma färger. Den uppåtgående glasskärmen är den huvudsakliga ljuskällan som kan bytas separat från läslampan. Båda nyanserna är gjorda av många glaselement och polyresin och resulterar i ett vackert mönster i grädde, bärnsten och röda och gröna toner. Färgerna är särskilt effektiva när de är upplysta. Själva lampan är idealiskt placerad bredvid soffan eller lässtolen.
 • Paradisisk bordslampa Eden i Tiffanystil

  Paradisisk bordslampa Eden i Tiffanystil
  Bordslampan Eden i Tiffanystil skapar paradisiskt ljus Bordslampan Eden visar upp en ytterst konstnärlig Tiffanydesign med blommor, blad och underbara ornament. Dessutom imponerar den här lampan med sin speciellt varma ljuseffekt. Då känner man sig som hemma, som i paradiset! På grund av dess florala intryck passar bordslampan Eden som smyckas med två bekväma strömbrytare för ljuskällan lekande in i många olika vardagsrum.
 • Tiffany-stil – elegant pendellampa Machi

  Tiffany-stil – elegant pendellampa Machi
  Stämningsfull allmänbelysning med pendellampan Machi i Tiffany-stil Denna vackra pendellampa i gedigen design med en stor skålformad lampskärm i glas och Tiffany-stil passar till många olika inredningsstilar – allt från antik till klassik eller rustik landstil. Glasets olika bruntoner gör ljuset mycket behagligt och sörjer för en stämningsfull atmosfär. Även släckt är denna fina pendellampa mycket dekorativ.
 • Attraktiv bordslampa Fiera i Tiffanystil

  Attraktiv bordslampa Fiera i Tiffanystil
  Bordslampan Fiera fascinerar med sval pärlemor och färgglada glasjuvelser Bordslampan Fieras eleganta dekor glänser som pärlemor och de små lila, orangefärgade och röda glasstenarna gnistrar. Tollsammans med den stora foten i antikmässing uppstår ett mycket harmoniskt helhetsintryck med briljant ljuseffekt. Den stora bordslampan Fiera är utrustad med två separata strömbrytare för ljuskällan.
 • Bordslampa Diamond i tiffanystil, 45 cm

  Bordslampa Diamond i tiffanystil, 45 cm
  Crémefärgade bordslampan Diamond med Tiffany-rutmönster Som en lampa i Tiffanystil presenterar sig bordslampan Diamond ganska enkelt i en elegant crémefärg med ett vackert rutmönster. Den övre ändan av bordslampan avslutas med en dekorativ rand. Bordslampan Diamond sörjer för varmt ljus och anpassar sig med sitt diskreta utseende inte bara in i ett stort antal vardagsrum, utan ligger med sin crémefärg även helt i den moderna trenden.
 • Bärnstensfärgad bordslampa Amberly 45 cm

  Bärnstensfärgad bordslampa Amberly 45 cm
  Bordslampan Amberly i Tiffanystil - med bärnstensfärgade glasstenar och dekorativa fjärilar Bordslampans crémefärgade skärm i Tiffanystil pryds med små och stora stenar i brunt och gul bärnsten. Blickfånget är trots detta randen av bruna fjärilar. Sammantaget utstrålar bordslampan Amberly en höstlik stämning. Med färgsättningen i brunt och bärnsten passar den dessutom med lätthet in i den mest olika boendestilar.
 • Flora - klassisk bordslampa i tiffanystil

  Flora - klassisk bordslampa i tiffanystil
  Bordslampan Flora med blomstermotiv i Tiffanystil Denna bordslampa sätter särskilt i klassiskt inredda rum, en speciell accent. Den bruna, detaljrikt utförda foten kröns med en glasskärm i känd Tiffanystil. Den visar upp ett floralt motiv och skapar en angenäm extrabelysning.
 • Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Bordslampa Claire i tiffanystil Hos den utsirade bordslampan Claire vet man överhuvudtaget inte vart man först skall vända blicken. På armaturen i form av en kvist på vilken en fågel gjort det mysigt för sig? På glasskärmen med det färgglada blomstermotivet? Eller på de båda dragströmbrytarna som inte bara är dekorativa, utan med vilka man bekvämt kan sätta på eller stänga av lampan.
 • Taklampa i Tiffanystil Anthia 2

  Taklampa i Tiffanystil Anthia 2
  Vackra taklampan Anthia 2 i Tiffanystil Taklampan Anthia förenar skickligt Tiffanystilen med antika framställningselement. Glasskärmen är förnämlig i créme-gult och sätter en vacker accent med den färgstarka spridningen. Skärmen är dekorerad med en dyrbart utförd kant som påminner om lekfulla vinrankor. Ett värdefullt stilelement för många vardagsrum.
 • Taklampa Kisa, Tiffany-stil, avstånd

  Taklampa Kisa, Tiffany-stil, avstånd
  Klassiskt diskret – taklampa Kisa i Tiffany-design Det speciella med taklampan Kisa är lampskärm som är nedåt riktad. Den har en tidlös Tiffany-stil och gör med sina uteslutande vita glaselement ett mycket städat och lugnt intryck. Just detta svart-vita mönster gör taklampan Kisa till en universellt användbar lampa. För alla som älskar Tiffany-designen, men föredrar snarare enkla färger.
 • Underbar golvlampa Atlantis i Tiffanydesign

  Underbar golvlampa Atlantis i Tiffanydesign
  Golvbelysning Atlantis - drömmar i blått Den antikmässingbehandlade foten på den stora bordslampan Atlantis är smyckad med blad och frukter och har två eleganta accenter i opalglas. Tiffaniskärmens vridna kant låter de blå glasbitarna synas som vågor över vilka en trollslända flyger. Golvlampan förvandlar med sitt varma ljussken och den konstnärliga designen hemmet på en sagolik plats där man helt enkelt bara känner välbehag. Bordslampan Atlantis har tre dragströmbrytare för att slå på/av ljuskällan separat.
 • Mästerlig bordslampa Australia, Tiffanystil

  Mästerlig bordslampa Australia, Tiffanystil
  Bordslampan Australia pryds med blad, kakaduor och fjärilar Tiffanystil Denna i Tiffanystil framställda lampskärm verkar som ett litet paradis. Högt uppe i träden, mellan gröna och delvis höstliga böad, har flera kakaduor gjort det mysigt för sig, dessutom finns där fjärilar. Med denna omsorgsfulla design förvandlar bordslampan Australia hemmet till en idyllisk plats med varma färger. Bordslampan Australia har två dragströmbrytare för delad på-/avstängning av ljuset, som sitter på den ursprungliga foten i antikmässing.
 • Mira - taklampa i Tiffanystil

  Mira - taklampa i Tiffanystil
  Taklampan Mira i dekorativ Tiffanystil I den vackra taklampans Miras skärm sitter enskilda glaselement tillsammans och som gemensamt bildar ett floralt motiv. Det bruna takfästet harmonierar mycket vackert med denna konstnärliga skärm som sprider det underbara, varma ljuset.
 • Fint lysande bordslampa Glenys, Tiffanystil

  Fint lysande bordslampa Glenys, Tiffanystil
  Bordslampan Glenys skapar med trä och Tiffanyglas en semesterliknande atmosfär Såväl skärmen som den i trä bearbetade foten utstrålar konstnärlig Tiffanydesign. Bärnstens- och de bruna nyanserna ger ett ovanligt och varmt ljussken, vilket gör den stora bordslampan en smula sakral och skapar en semesterliknande atmosfär. Bordslampan är på grund av sin höjd på 71 cm mångsidigt användbar, t.ex. som en liten golvlampa. De båda 60W-glödlamporna sitter i bordslampans skärm medan 15W-glödlampan lyser upp foten.
 • Ornamenterad bordslampa Brenda

  Ornamenterad bordslampa Brenda
  Bordslampan Brenda dränker rummet i sagolikt ljus Denna bordslampa i Tiffanystil sätter en enastående dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen pryds med ett elegant ornament framför an crémefärgad bakgrund. Därmed sörjer bordslampan Brenda för en färgsprakande ljusspel och en atmosfär i fullständig harmoni.
 • Kristalljuskrona Ella

  Kristalljuskrona Ella
  Praktfull kristalljuskrona Ella Glaskristaller i alla storlekar och former smyckar ljuskronan Ella i empirestil. Nedre delen av ljuskronan är utrustad med runda glaskristaller, medan de böjda armarna på övre delen snarare är dekorerade med kantiga kristaller. De sammanlagt 15 ljuskällorna sörjer för en god belysning som kan förse ett stort rum eller en liten sal med allmänbelysning. Med ljuskronan Ella blir samtliga rum inte bara stilfullare och elegantare, men även mycket glamorösa.
 • Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm

  Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm
  I Tiffanystil gestaltad taklampa med bred kant Som taklampa i Tiffanystil presenterar sig Kimberly med en glasskärm i créme och blått, som dekoreras med små accenter i rött. Avslutet på den runda skärmen bildas av en bred kant av metall. Taklampan Kimberly ger ett varmt ljus passar in i en mängd olika vardagsrum.
 • Bordslampa Ängel i Tiffany-stil

  Bordslampa Ängel i Tiffany-stil
  Bordslampa Ängel med Tiffany-vingar Motivlampan Ängel ser ut som en ängel som sitter på knäna och ber. När lampan tänds, strålar den likt en ängel. Den gyllene ängelns vingar är tillverkad av små krämfärgade glasbitar i Tiffany-stil.
 • Taklampa Kisa, Tiffany-stil, direkt

  Taklampa Kisa, Tiffany-stil, direkt
  Klassisk taklampa i jugendstil Taklampan Kisa övertygar med sin form och färg. Den klassiska lampan pryds av lekfulla element och har en lampskärm som består av enstaka glaselement som tillsammans utgör ett populär Tiffany-mönster. Lampan har dessutom matchande färger i klassiskt svart-vitt, så att den passar i nästan alla inredningsstilar.
 • Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil

  Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil
  dekorationsbelysning lampa 6017 med två papegojor i Tiffany-stil Den dekorationsbelysning ljus 6017 består av en gren-look stativ av syntetiskt harts. På var och en av de två grenarna finns en papegoja av glas som presenteras i Tiffany-stil. De ljusa färgerna kommer till sin rätt under belysningen. 6017 är perfekt som en extravagant rumsdekoration och avger en mysig extra belysning.
 • Bordslampa 5181 i Tiffany-design

  Bordslampa 5181 i Tiffany-design
  Krämfärgad bordslampa 5181 med Tiffany-glas De bordslampa 5181 presenterar sig i Tiffany stil med en klassiskt formad skugga och smakfullt inredda bas. Dess glasskugga gjord av krämfärgade glaselement avskärs av runda sektioner i bärnsten och ser väldigt elegant och dekorativ ut när den är upplyst eller inte. Under glasskärmen finns två E27-uttag för lämpliga lampor, som kan bytas separat från varandra med de installerade dragstängerna. 5181 är ett dekorativt ljusobjekt för sidobord, byråer och fönsterbrädor i en klassisk atmosfär.
 • Niley – golvlampa i Tiffany-stil

  Niley – golvlampa i Tiffany-stil
  Golvlampa Niley i Tiffany-stil skapar ett hemtrevligt ljus Golvlampan Nileys runda glasskärm är tillverkad i typisk Tiffany-stil. Tack vare de orangefärgade glaselementen avger lampan ett behagligt ljus när den tänds. Den smala lampkroppen hålls av en dekorativ lampfot som sörjer för att lampan står stabilt.
 • Bordslampa 5942 Tiffany-stil, glas med blomdekor

  Bordslampa 5942 Tiffany-stil, glas med blomdekor
  Smakfullt inredda - glas bordslampa 5942 i Tiffany stil Klockformen på bordslampa 5942 glasskärm är försedd med blommor i ros och violett, som sländor tycks flyga till. Lampan är helt designad i Tiffany-designen och kompletteras med konstnärliga dekorationer på spetsen och basen. Med denna ganska lilla bordslampa 5942, som är perfekt som extra belysning i fönstret eller på byråer, kombineras klassiska Tiffany-element med böjda former och konstnärliga dekorationer. Som ett resultat presenterar 5942 sig som ett unikt ljusobjekt som lyser imponerande när det slås på.
 • Ljuskrona CR12, 8 lampor, glashängen

  Ljuskrona CR12, 8 lampor, glashängen
  ljuskrona åtta flammor CR12 i guld och brun med dekorativa glashängningar ljuskrona CR12 är ett dekorativt inredningstillbehör som gör varje rum till en liten balsal. stativ och de många dekorativa elementen är i guld och brunt, de dekorativa glashängningarna är genomskinliga. Det emitterade ljuset ger hela ensemblen en festlig glans. Lämpliga lampor med E14-bas kan beställas separat under tillbehör.
 • Bordslampa 5928 i gåsform, Tiffany-stil

  Bordslampa 5928 i gåsform, Tiffany-stil
  En glaslampa i form av en gås - bordslampa 5928 i Tiffany stil Inspirerad av djurriket presenterar bordslampa 5928 i Tiffany-stil sig som en gås gjord av vita och blåa glaselement. Denna ljusa gås har en klassisk design i färgen vit, som är dekorerad med blått glas på de yttersta ändarna av de vidöppna vingarna. Gåsens fötter, som också bildar lampfoten, är utformade i den typiska orange tonen. Den 5928 bordslampa inte bara förtrollar djurälskare, också imponerande pryder alla rum.
 • Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design

  Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design
  Vackert utformad bordslampa 6027 i Tiffany-stil På en fot tillverkad av robust syntetiskt harts (polyresin) har bordslampa 6027 en dekorativt formad glasskärm som består av många glaselement i färgerna mörkbrun, grön och grädde som har sammanställts för att bilda geometriska mönster. När den är avstängd, en dekorativ blickfång, erbjuder den mångsidiga bordslampa 6027 en enastående syn.
 • Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look

  Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look
  I Tiffany-design: dekorationsbelysning lampa 6002 - en älskvärd sköldpaddaduo Modersköldpaddan bär sitt barn på skalet - den dekorationsbelysning lampan 6002 visar detta älskvärda scenario.Glaselementen i skalet på båda djuren är gjorda i Tiffany-stil, ben och huvuden är gjorda av polyresin i mörkbrun. Ljuset som släpps ut av det använda belysningsmedlet ger tankarnas ljusa färger ännu bättre.
 • 115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil

  115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil
  Lång pendellampa Saavik i Tiffany-design Inte bara den ovala skärmen i Tiffany-stil med färgrikt glas är ytterst dekorativ med den 115 cm långa pendellampan Saavik. Även upphänget har en mycket ovanlig och intressant design. Ovanför ett långt matbord sörjer pendellampan Saavik för en behaglig ljusstyrka och färgrik dekoration som inte bara imponerar på älskare av Tiffany-stilen. För att garantera en modern belysning, kan den användas med LED- eller lågenergilampor.
 • Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm

  Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm
  Underbara stormlampan Kimberly i Tiffanystil Denna stormlampa i Tiffanystil sätter en enastående dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen är utförd i créme och blått och pryds med små accenter i rött. Därmed sörjer bordslampan Kimberly för färggrant ljus och förvandlar rummet till en harmonisk plats.
 • Blommig vägglampa Hannah i Tiffany-stil

  Blommig vägglampa Hannah i Tiffany-stil
  Vägglampa Hannah i blommig Tiffany-stil Vägglampan Hannahs lampskärm består av många glaselement i natur- och pastellfärger. De enstaka delarna är sammanlödda med bly. Genom anordningen av de olika färgade elementen skapas ett tilltalande mönster med blommor och trollsländor. När lampan i Tiffany-stil tänds träder hela dess skönhet och det hemtrevliga ljuset fram.
 • Carla – en pendellampa i Tiffany-stil

  Carla – en pendellampa i Tiffany-stil
  Carla – en pendellampa med vacker, färgrik skärm Pendellampan Carla i Tiffany-stil har en skärm i glas med ett vackert mönster i behagligt varma färger. Med en diameter på 18 cm och en höjd på 22 cm har den många användningsområden och är mycket dekorativ i kombination med flera lampor ovanför barer och bänkar.
 • Hänglampa 5975, färgglad Tiffany-design

  Hänglampa 5975, färgglad Tiffany-design
  pendellampa 5975 med en imponerande glasskärm i Tiffany-optik Hänglampan 5975 är utrustad med en underbart designad glasskärm, som huvudsakligen består av glaselement i olika blå nyanser och på vilka härliga sländor rullar. Det blå lossas upp av den övre kanten av gula glasbitar och subtila gröna detaljer. Så snart ljuset tänds kommer djurmotivet till sin rätt. stativ är också snyggt utformad med en upphängningsstav i mitten och dekorativt dekorerade upphängningslinor som leder från skärmen till takfästet och håller den stora skärmen i balans.
 • Dekorationslampa 6016, varmluftsballong, Tiffany

  Dekorationslampa 6016, varmluftsballong, Tiffany
  Ovanlig dekorationsbelysning 6016 i Tiffany-stil En dekorativ toppartikel och leverantör av atmosfärisk accentbelysning är det dekorationsbelysning ljuset 6016: Ljuset, designat som en historisk luftballong, ser ut som om det lånades direkt från Jules Vennes bästsäljare Runt om i världen på 80 dagar. Själva ballongen är gjord av färgade glasdelar i Tiffany-stil, stativ och det övre elementet är gjord av polyresin i mörkbrun. Till och med en dekorations hit när den inte är upplyst blir 6016 en absolut blickfång när ljuset tänds.
 • Dekorationslampa 6004, krokodil i Tiffany-stil

  Dekorationslampa 6004, krokodil i Tiffany-stil
  dekorationsbelysning 6004 i Tiffany-stil - passar alla bostadsutrymmen Dekorationslampan 6004 är ett slående dekorativt element och samtidigt en källa till attraktiv dekorationsbelysning . Den är gjord som en krokodil med en kropp gjord av mörkbrun polyresin och baksidan av glas i Tiffany-stil som skimrar i flera färger . En särskilt vacker effekt skapas när belysningen slås på. Sedan iscensätts de färgade glasbitarna effektivt.
 • Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm

  Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm
  Estetiskt designad skrivbordslampa 5LL-5100W Den typiska Tiffany-stilen implementerades på ett relativt enkelt sätt i utformningen av denna skrivbordslampa . Den vita nyansen imponerar med den klassiska formen på den så kallade bankirlampa. Denna lampa garanterar bländningsfritt ljus, vilket är perfekt för skrivbordsarbete. Denna vackra lampa ser också väldigt dekorativ ut någon annanstans i lägenheten.
 • Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil

  Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil
  Bordslampan Eleanor förtrollar med violett och bladgrönt i Tiffanystil Bordslampan Eleanor sörjer med dess floralt utförda skärm, prydd med lila violer och yppigt grönska för färgglad belysning och en avspänd atmosfär. Den underbara Tiffanyskärmen sprider ett dämpat ljus och integrerar sig på grund av blomstermosaiken i de mest olikt inredda vardagsrum.
 • Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare

  Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare
  bordslampa 5299 med kulört glaskupa i Tiffany optik Med sin mångfärgade glasskärm, som sattes ihop av otaliga element för att bilda ett fascinerande mönster, liksom den syntetiska hartsramen , som är gjord av en enda färg i mörkbrun, ser bordslampa 5299 helt enkelt vacker ut. Färgdesignen och ramens detaljerade design förutbestämmer bordslampa 5299 för användning i klassisk inredningsstil. Det finns två E27-uttag installerade som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-ljuskällor. Ljuskällorna kan kopplas separat från varandra med de två integrerade dragbrytarna.
 • Vårlik golvlampa Kayla i Tiffanystil

  Vårlik golvlampa Kayla i Tiffanystil
  Golvlampan Kayla förtrollar med varmt ljus Som våren med de första solstrålarna förtrollar denna golvlampa med sitt stora ljus. Kayla presenterar sig med ett imponerande tunt utseende som pryds av en attraktiv glasskärm med färgglada blommor och fräscht blått. Golvlampan Kayla passar med lätthet in i en mångfald av vardagsrum, oavsett om orienteringen är modern eller klassisk.
 • Rosaly - golvlampa i Tiffanydesign

  Rosaly - golvlampa i Tiffanydesign
  Romantisk golvlampa Rosaly förtrollar med sin blomsterprakt Yppig med rosor och ornament gestaltar sig golvlampan Rosalyns glasskärm. Kanten runt Tiffanyskärmen bildar en glänsande guldfärgad prydnad. Det är inget under att den här golvlampan med sitt varma sken och konstnärliga design sörjer för en romantiskt stämning. Golvlampan Rosaly har två strömbrytare för separat på-/avstängning av ljuskällan.
 • I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley

  I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley
  Golvlampan Madison tornar upp sig i klassisk Tiffany-look Madisons i Tiffanystil framställda glasskärm presenterar sig konstnärligt i bärnsten och mörkbrunt och sörjer för angenäm, bländfri belysning. Med detta klassiska utseende integreras denna golvlampa i mängder av vardagsrum, för att dränka dessa i dess varma ljus.
 • Bordslampa Liliana i tiffanystil, 2 lampor

  Bordslampa Liliana i tiffanystil, 2 lampor
  Liliana - elegant florentinsk taklampa i Tiffanystil Liliana är en charmant taklampa i florentinsk stil, vars skärm är gestaltad i exklusiv Tiffanystil och orsakar begeistran med sina filigrana former. Stammen smyckas på puritanskt manér endast av ett enda blad, foten däremot visar upp ett elegant bladornament. På grund av dess diskreta yttre i créme och mörkbrunt och dess florala design passar bordslampan Liliana in i nästan alla boenden där det handlar om att sprida ett bländfritt angenämt ljus.
 • Vacker bordslampa Libella i Tiffanystil

  Vacker bordslampa Libella i Tiffanystil
  Libella - en bordslampa i Tiffanystil med naturlig charm Denna bordslampa imponerar med ett klassiskt utfört yttre, som får många rum att växa elegant. Glasskärmen i Tiffanystil visar små trollsländor - et motiv, som även återfinns i foten. De varma gul- och rödtonerna i glaset sörjer för ett angenämt ljus och en harmoniskt atmosfär i hela rummet.
 • Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look

  Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look
  bordslampa 5998 med ett skal mönster i Tiffany designen Denna snyggt designade bordslampa av glas i Tiffany-stil och en mörkbrun stativ av polyresin, ett robust syntetiskt harts, fungerar som en blickfång på alla ställen i lägenheten å ena sidan och som leverantör av mycket atmosfärisk extrabelysning på den andra. För skuggan sattes bruna, vita och krämfärgade glasbitar i form av ett skal. En fest för ögonen!
 • Bordslampa 5918 vit/blandade färger Tiffany-stil

  Bordslampa 5918 vit/blandade färger Tiffany-stil
  Dekorerad med blommor - Tiffany- bordslampa 5918 Bordslampan bordslampa med sin klassiskt kupolformade lampskärm av glas, som är helt tillverkad i Tiffany-stil, ger den perfekta extrabelysningen i vardagsrummet. Den vita glasskärmen pryds med ett livligt mönster i gröna och blå blommor. När ljuset tänds lyser färgerna varma och lyser i full glans. Skärmens nedre kant är ojämn och vågig och stöder den unika ljuseffekten. Med två installerade dragstänger kan ljuskällorna också bytas oberoende av varandra. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Villads - taklampa i Tiffanystil

  Villads - taklampa i Tiffanystil
  Taklampan Villads med mosaikskärm Genom dess avstånd till taket kan man nästan kalla den för en hänglampa. I lampans skärm i Tiffanystil sitter mångfärgade glasbitar tillsammans och bildar en mosaik. Med de mörka och ljusa glasdelarna sprider den ljus i olika intensitet.
 • Lotta – vägglampa i Tiffany-stil

  Lotta – vägglampa i Tiffany-stil
  Vägglampa Lotta i Tiffany-stil Vägglampan Lottas lampskärm består av många glaselement i naturfärger. De enstaka delarna är sammanlödda med bly. Genom anordningen av de olika färgade elementen skapas ett tilltalande mönster. När lampan i Tiffany-stil tänds träder hela dess skönhet och det hemtrevliga ljuset fram.
 • Skrivbordslampa 553, grå

  Skrivbordslampa 553, grå
  bordslampa 553 - en attraktivt designad extra ljuskälla Den breda nyansen på den grålackerade bordslampa 553 säkerställer en bred spridning av ljus. Skärmens insida hålls vit, så en optimal ljusreflektion garanteras. När det gäller stil passar 553 bra med de mest olika boendealternativen, det ger behagligt extra ljus i vardagsrum och sovrum. bordslampa 553 slås på eller av med den inbyggda strömbrytaren.
 • Bordslampa 5LL-6179 i Tiffany-design

  Bordslampa 5LL-6179 i Tiffany-design
  Med sin originella design i Tiffany-stil ger den här bordslampan en speciell effekt i vardagsrummet.
 • Dekorationslampa 6001, sköldpadda Tiffany-stil

  Dekorationslampa 6001, sköldpadda Tiffany-stil
  bordslampa 6001 tillverkad i Tiffany-stil i form av en sköldpadda Medan sköldpaddans kropp är gjord av mörkbrun polyresin, är skalet på det söta lilla djuret gjort av naturliga vita glaselement i Tiffany-stil. Resultatet är ett vackert dekorationsbelysning ljus som passar in i alla miljöer och ger ett mysigt ljus som genereras av vilken ljuskälla som helst med ett E14-uttag.
 • Dekorationsbordslampa 6000 glasmussla Tiffany-stil

  Dekorationsbordslampa 6000 glasmussla Tiffany-stil
  Conch-formad dekorationsbelysning 6000 Tiffany-bord och Fesnterbank Den dekorativa bordslampa 6000 i form av ett skal är en visuell träff. Olika färgade glasbitar sätts ihop i Tiffany-stil för att bilda en dekorativ inredning som samtidigt ger mysig extrabelysning så att en behaglig accent för skänk eller fönsterbräda uppnås. Den dekorationsbelysning berikar de mest olika levnadsstilarna. Foten är gjord av syntetiskt harts i mörkbrun.
 • Hänglampa CR114 med glashänge, 210 cm hög

  Hänglampa CR114 med glashänge, 210 cm hög
  Fantastiskt vacker upphängningslampa CR114 av glas Den kompletta upphängningslampan CR114 består av fyra kaskadmetallringar med frodiga glashängningar. På grund av sin totala höjd på 210 cm är upphängningslampan CR114 lämplig för stora rum med tillräcklig takhöjd och skapar en mycket festlig belysning, varigenom det utsända ljuset ger extremt attraktiva ljusreflektioner. Sju E14-uttag är installerade inuti, som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive energibesparande LED-ljuskällor.
 • Bordslampa 5925 i Tiffany-stil, creme-röd

  Bordslampa 5925 i Tiffany-stil, creme-röd
  Tiffany design - bordslampa 5925 i grädde med röda accenter Den bordslampa 5925 är en ganska lampa i Tiffany stil, med glaskupa och lampa bas är konstfullt samordnas. De färgglada glassektionerna i gult och rött ger varma ljuseffekter. Lampan presenterar sig med en rund glasskärm och en vågig kant som krönas av en vacker spets. Mönstret i skuggan är designat i varma toner så att särskilt mysiga ljus accenter skapas när ljuskällan slås på. Två E27-uttag är installerade som kan slås på och av separat med en dragbrytare.
 • Omsorgsfullt utformad bordslampa Fairytale 24 cm

  Omsorgsfullt utformad bordslampa Fairytale 24 cm
  Bordslampan Fairytale - ett litet träd i Tiffanystil Med dess rustika fot som utformats elegant med bladdekor, den stora skärmen, mosaikmönstret och intrycket av gröna och höstliga blad, såväl som de röda och bruna glasstenarna, som ser ut som frukter påminner bordslampan Fairytale om ett litet träd ger trots sin komplexitet ett helt naturligt intryck. Bordslampan Fairytale pryder vardagsrummet idealiskt, men även sovrummet hallen.
 • Höstlig golvlampa Hermine

  Höstlig golvlampa Hermine
  Golvlampan Hermine utstrålar en höstlig kolorit. Golvlampan Hermine presenterar sig som stort elegant utseende med en attraktiv glasskärm i en rödbrun nyans, bladen i Tiffany-Stil pryder. Golvlampan sörjer med detta för en särskilt varm ljuseffekt. Hermine passar med lätthet in i en mångfald av vardagsrum, oavsett om orienteringen är modern eller klassisk.
 • Excellent bordslampa Eve i Tiffanystil

  Excellent bordslampa Eve i Tiffanystil
  Bordslampan Eve imponerar med dess ovanliga utförande och florala Tiffanydesign Bordslampan Eve tillför raden av Tiffanylampor ett enastående tillbehör: Under den floralt designade skärmen solar sig en naken kvinna. Med detta blir lampan dubbelt tjusig: genom dess varma belysning och dessutom genom dess graciösa och slanka form. Kopplingen till det bibliska paradiset är uppenbar. Eve - en paradisisk bordslampa med fullständigt unik karaktär.
 • Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil

  Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil
  Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil Denna stormlampa i Tiffanystil sätter en enastående dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen pryds med ett elegant blomstermotiv i delikat lila och grönt. Därmed sörjer bordslampan Shirley för en färgsprakande ljusspel och en atmosfär i fullständig harmoni.
 • Bordslampa Eliazar i mönstrad Tiffanystil

  Bordslampa Eliazar i mönstrad Tiffanystil
  Bordslampan Eliazar i Tiffanystil sätter eleganta accenter Den vackert framställda glasskärmen i Tiffanystil gör Eliazar till ett dekorativt blickfång i många inredningsstilar. De varma färgnyanserna berikar atmosfären och låter en känsla av behag uppstå. Den kontrasterande mörka fogar in sig diskret i totalbilden.
 • Floral bordslampa Rose, Tiffanystil

  Floral bordslampa Rose, Tiffanystil
  Bordslampan Rose i Tiffanystil skapar behagligt ljus Bordslampan Rose visar upp en ytterst konstnärlig Tiffanydesign med blommor, blad och underbara ornament. Dessutom imponerar den här lampan med sin speciellt varma ljuseffekt. På grund av sitt florala intryck passar den också lekfullt in i många vardagsrum. Den bordslampan Rose är utrustad med två separata strömbrytare för ljuskällan.
 • Dekorativ bordslampa Nepomuk

  Dekorativ bordslampa Nepomuk
  Vackert dekorerade bordslampan Nepomuk i Tiffanystil Bärnstensfärgade glasstenar pryder bordslampans skärm. I typisk Tiffanystil har lampskärmen ett antal glasdelar som sitter ihop och som har lötts med kopparfolie längs kanten. Till skärmen hör en filigran armatur och slutligen en kantig fot. Med bordslampan Nepomuk låter sig en attraktiv och behaglig extrabelysning realiseras.
 • Vägglampa Weena i Tiffany-stil

  Vägglampa Weena i Tiffany-stil
  Dekorativ vägglampa Weena med tilltalande färg Den eleganta vägglampan Weena övertygar över hela linjen. När vägglampan är släckt är den med sina utsmyckningar en vacker dekoration. Tänds lampan, lyser den upp i ett varmt ljus och det fantastiska mönstret träder fram. Den vackra vägglampan kan flexibelt integreras i olika interiörer. Weena är 30 cm bred och 20 cm hög. Djupet är 14 cm.
 • Uliana golvlampa i Tiffany-stil

  Uliana golvlampa i Tiffany-stil
  Dekorativ extrabelysning – golvlampa Uliana i Tiffany-design Golvlampan Ulianas design är nästan asiatiskt inspirerad: Den smala, mörkbruna stommen bär på glasskärmen i avancerad design. Färgade glaselement i Tiffany-design kombinerades i tilltalande vikoptik till en skärm som ger ljuset en stämningsfull nyans.
 • Bordslampa 5207 i Tiffany-stil, creme-grön

  Bordslampa 5207 i Tiffany-stil, creme-grön
  Dekorativt ljusobjekt för atmosfär i Tiffany-stil - bordslampa 5207 Tiffany-stilen är känd för detaljerad och dekorativ bearbetning av mångfärgade glaselement, som består av polyresin. Detta arbetsteknik används också för 5207 bordslampa och visar en livlig mönster i grönt och brunt som sätter sig från den gräddfärgade glas och har en blom- effekt. Kronad av en elegant spets och tronad på en robust metallbotten, som också är konstnärligt utformad i ett vågliknande bordslampa, är bordslampan 5207 en dekorativ blickfång på sidobordet, fönsterbrädan eller på byrån i bostadsområde. Det ger rummet en varm atmosfär.
 • Golvlampa 5210 med vit-svart glasskärm

  Golvlampa 5210 med vit-svart glasskärm
  Modern golvlampa 5210 i klassisk Tiffany-design Kännetecknet för golvlampa 5210 är glasskärmen i Tiffany-designen, som består av svarta och vita element. De stora glaselementen i vitt ger lampan ett modernt utseende. Basen och spetsen som lampskärmens övre ände är gjorda i svartlackerad metall och ger en robust kontrast till den ädla, delikata glasskärmen. Skärmens nedre kant består av vita, rektangulära glasytor som är utsmyckade med ett svart, prydnadsliknande mönster. Under glasskärmen finns två E27-ljuskällor (ingår inte i leveransomfånget) som kan bytas oberoende av varandra med hjälp av dragstång.
 • Bordslampa 5906 med färgad glasskärm

  Bordslampa 5906 med färgad glasskärm
  Färgen ändras när ljuskällan slås på - bordslampa 5906 i Tiffany-design Den färgglada glasskärmen på bordslampa 5906 har en fyrkantig form och är tillverkad i Tiffany-stil. De röda, gröna och blåa glaselementen verkar genomgå en optisk färgförändring så snart ljuskällan slås på. De ganska kalla färgtonerna lyser starkt när de är upplysta och presenterar sig i orange, gult och lila. Den här färgfärgen får inte bara rummet att lysa utan också betraktaren. 5906 består av en fyrsidig glasskärm med ett blommotiv i mitten, som sitter på en lika fyrkantig bas och stöds av fyra små fötter.
 • Bordslampa 5943 glasskärm försedd med blommor

  Bordslampa 5943 glasskärm försedd med blommor
  Harmonisk kombination av blommönster och Tiffany-stil - bordslampa 5943 Stora rosa blommor omges av löv i olika gröna nyanser och lyser imponerande när ljuskällan slås på. Den bordslampa 5943 är klassiskt utformad i Tiffany stil och presenterar sig som ytterligare dekorativ belysning. Den snyggt designade glasskärmen bärs av en konstnärligt dekorerad lampbas. Skärmen är krönt med en lika dekorerad spets. Denna bordslampa förtrollar både på fönsterbrädan och på sidobord, särskilt när den är påslagen.
 • Bordslampa 6008, Tiffany-stil, med fågelmotiv

  Bordslampa 6008, Tiffany-stil, med fågelmotiv
  bordslampa 6008 med en färgglad nyans i Tiffany stil Den bordslampa 6008 sätter en lysande accent i varje rum tack vare sin färgstarka mosaik glaskupa i Tiffany stil, även när det inte är påslagen. När belysningen är påslagen kommer motivet på glaset - fågel och blomma - bara till sin rätt. - Utrustad med en strömbrytare på matningslinjen
 • Vägglampa 5979 med fjärilar, 4 lampor

  Vägglampa 5979 med fjärilar, 4 lampor
  Fjärilslampa fjäril vägg 5979 i Tiffany stil Vägglampan 5979, som uppmärksammar sig själv med fyra färgglada fjärilar i Tiffany-stil, erbjuder inte bara accentbelysning utan också en dekorativ effekt. stativ av metall har en mycket blommig effekt så att det ser ut som om fjärilarna rullar på en växt. Så snart de fyra G4-socklarna är utrustade med rätt lampor skapas ett extra accentrikt ljus.
 • Hänglampa 5989 med kedjeupphängning

  Hänglampa 5989 med kedjeupphängning
  pendellampa 5989 i varma färger i Tiffany stil De varma färgerna i Tiffany-stilen gör hänglampan 5989 till en ljuskälla ovanför ett bord som utstrålar komfort och en mysig atmosfär, inte bara när den är påslagen. Krämfärgade och gula glasögon liksom små bärnstensfärgade element gör lampan till ett exemplar som inte bara kan kombineras på många sätt utan också går snabbt ur stil.
 • Bordslampa 5907, färgat glas Tiffany-stil

  Bordslampa 5907, färgat glas Tiffany-stil
  bordslampa 5907 i Tiffany-stil - en vackert glödande ljuskälla Denna bordslampa en känsla överallt i lägenheten: Detta beror dels på dess dekorativa design i Tiffany-stil och å andra sidan på den estetiska ljuseffekten som resulterar i kombination med det färgade glaset. De olika färgerna i glaset sticker också ut imponerande från den syntetiska hartsbasens mörkbrun. Oavsett om det är på fönsterbrädan, på en byrå, nattduksbordet eller på en hylla i vardagsrummet - 5907 skapar en fantastisk ljusatmosfär överallt.
 • Bordslampa 9235 i Tiffany-look

  Bordslampa 9235 i Tiffany-look
  bordslampa 9235 med högt glas cylinder i Tiffany utseende Glasskärmen på bordslampa 9235 skapar en imponerande bild sett från alla sidor. Den består av många glaselement som sattes ihop i Tiffany-stil. Bordslampans färg är väldigt varierad och de röda tonerna dominerar. När belysningen är påslagen kommer skönheten i denna extra ljuskälla, som har en dekorativ effekt på alla platser, verkligen fram.
 • Dekorationslampa 6005, fisk i Tiffany-optik

  Dekorationslampa 6005, fisk i Tiffany-optik
  Deko People 6005: färgglad pufferfisk i Tiffany-design Den som känner för något speciellt kommer att ha vänner med denna vackra dekorationsbelysning . Den bordslampa 6005 består av glaspartiklar som har lagts samman på samma sätt som den Tiffany design. Fiskens orangefärgade kropp märks omedelbart, även om den inte är upplyst. Pufferfisken blir ännu mer märkbar när lampan tänds. 6005: dekorativt tillbehör och fascinerande ljuskälla samtidigt.
 • Ljuskrona CR55, 12 lampor med glashängen

  Ljuskrona CR55, 12 lampor med glashängen
  Bedårande CR55- ljuskrona gjord av glaskristaller Totalt är tolv E14-uttag inbyggda i skuggan av ljuskronan CR 55. De använda ljuskällorna - energieffektiva LED-ljuskällor kan också användas här - låter glaskristallerna på långa kedjor glittra underbart. Resultatet är mycket imponerande ljusreflektioner som gör att varje vardagsrum verkar festligt. Glödlamporna ingår inte, matchande lampor kan beställas separat under tillbehör.