Clayre&Eef lampor

 • Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt

  Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i antikbrunt
  Verda - klassisk banklampa i antik lookTidlös och alltid populär för att lysa upp skrivbordet - banklampan Verda - här i antik version med antikbrun metallbas och lätt böjd, grön glasskärm. Särskilt praktisk är utrustningen med en dragströmbrytare, med vilken lampan manövreras. Lampans skärm kan roteras i hållarna.
 • Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i nickel

  Clayre&Eef Dekorativ bankirlampa Verda med fot i nickel
  Verda bänklampa - en juvel på skrivbordetBänklampan Verda gör det inte bara trevligt att arbeta vid skrivbordet genom att ge starkt bländfritt ljus, utan är också en dekorativ höjdpunkt med en speciell karaktär. Den gröna skärmen tillsammans med den eleganta metallbasen skapar en fantastisk färgkombination. Dessutom är denna vackra skrivbordslampa utrustad med en praktisk dragströmbrytare som ger en extra dekorativ accent. Den gröna skärmen kan justeras efter respektive belysningsbehov.
 • Clayre&Eef Gloria – pendellampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Gloria – pendellampa i Tiffany-stil
  Blommig Gloria pendellampa med glasskärm i Tiffany-designPendellampan Gloria har en dekorativ glasskärm med en imponerande diameter på 70 cm. Lampan inspirerar med sin Tiffany-design, som samtidigt har blommiga element. Den färgglada skärmen i form av en skål hålls av totalt sju metallsträngar, som är en extra höjdpunkt. Gloria kan användas i rymliga privata hem såväl som i entréhallar på klassiska hotell.
 • Clayre&Eef Grön pendellampa Fania i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Grön pendellampa Fania i Tiffany-stil
  Oval pendellampa Fania i Tiffany-designDen långsmala ovala skärmen på pendellampan Fania hänger på två kedjor. Den tillverkades i Tiffany-stil huvudsakligen i gröna toner, endast ett fåtal orange och röda dekorationer införlivades. Pendellampans upphängning kan minskas genom att förkorta kedjorna, den är maximalt 156 cm. Detta gör den lämplig även för högre rum. Fania i Tiffany-design belyser till exempel ett matbord och kan även utrustas med LED- eller lågenergilampor.
 • Clayre&Eef Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm

  Clayre&Eef Dekorationslampan Claas i Tiffanystil 56 cm
  Claas bordslampa - en dekorativ fyr i Tiffany-design Claas dekorativa lampa skapar en atmosfär av Nordsjön, oavsett var du placerar den. Denna maritima bordslampa är exklusivt designad i Tiffany-stil och sprider sitt varmt färgade ljus och skapar en atmosfär av välbefinnande.
 • Clayre&Eef Sabet – pendellampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Sabet – pendellampa i Tiffany-stil
  Sabet pendellampa med glasskärm i Tiffany-look med färgglad fruktdekorFör alla som älskar Tiffany-stilen är denna imponerande pendellampa helt rätt val: Den iögonfallande glasskärmen är utformad med ett fantastiskt fruktstilleben. Med sin längd på 94 cm är Sabet perfekt för att belysa ett stort matbord och ger ett stämningsfullt ljus för en mysig atmosfär. Denna vackra taklampa är också mycket dekorativ när den är släckt. Med kedjeupphängning.
 • Clayre&Eef Frieda - golvlampa i Tiffanydesign

  Clayre&Eef Frieda - golvlampa i Tiffanydesign
  Frieda golvlampa i Tiffany-stil med praktiska dragströmbrytareLampskärmen på Frieda golvlampa består av enskilda glaselement som har en kopparkant och är lödda ihop. För skärmen valdes relativt dämpade färger - i motsats till många andra Tiffany-lampor, vars skärmar vanligtvis är mycket färgstarka. Golvlampan är 165 cm hög och kan manövreras med tre praktiska dragströmbrytare. De tre ljuskällorna kan kopplas separat.
 • Clayre&Eef Sagolik golvlampa Emily, Tiffanystil

  Clayre&Eef Sagolik golvlampa Emily, Tiffanystil
  Emily golvlampa i en förtrollande Tiffany-lookGlasskärmen designad i Tiffany-stil är utsmyckad med en bred kant av rosa och violetta rosor sammanflätade med löv och grenar. Detta gör Emily golvlampa till en exceptionellt attraktiv golvlampa som förtrollar alla miljöer med sitt romantiska ljus.Emily golvlampa är utrustad med två knappt synliga dragbrytare för separat omkoppling av belysningsanordningarna.
 • Clayre&Eef Lyxiga golvlampan Lindsay i Tiffanystil

  Clayre&Eef Lyxiga golvlampan Lindsay i Tiffanystil
  Konstnärlig Lindsay golvlampa i Tiffany-stilLindsay golvlampa har den typiska Tiffany-looken. Den konstnärliga skärmen är dekorerad med lekfulla ornament och små röda glasstenar. Med en sådan lyxig skärm sätter Lindsay inte bara en mycket dekorativ accent, utan ger också atmosfärisk omgivande belysning. Tre filigrana dragströmbrytare finns för separat växling av ljuskällorna.
 • Clayre&Eef Bordslampa Leondra i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa Leondra i Tiffanystil
  Högkvalitativ bordslampa Leondra i Tiffany-stil Den magnifika bordslampan Leondra är elegant och elegant. Skuggan av brunt och krämfärgat glas har ett mycket vackert mönster. Den rektangulära basen består delvis av färgat glas och delvis av polyresin. Leondra harmoniserar med alla smakfullt inredda vardagsrum och möjliggör en romantisk atmosfär. bordslampa är 60 cm hög och har en strömbrytare som finns i den praktiska försörjningslinjen. Ett tredje uttag är integrerat i lampans botten, där lampor med E14-uttag kan användas.
 • Clayre&Eef Uplight-golvlampa Diamond i Tiffanystil

  Clayre&Eef Uplight-golvlampa Diamond i Tiffanystil
  Magnifik Tiffany Diamond takbricka med krämfärgad skärmDen attraktiva Diamond takbricka utstrålar tidlös elegans. Diamond är helt designad i den trendiga Tiffany-stilen och inspirerar i de mest skiftande bostadsutrymmen. Den krämfärgade glasskärmen är dekorerad med det typiska Tiffany-diamantmönstret och har en ädel kant. Men taklampan är mer än bara ett dekorativt föremål, eftersom Diamond också ger varm belysning.
 • Clayre&Eef Bordslampa Orient i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa Orient i Tiffanystil
  Orient pallampa skapar en atmosfär som i Tusen och en nattDen gamla mässingsfärgade basen på den stora Orient bordslampan är dekorerad med blad och frukter och två eleganta accenter i opalglas. Den stora glasskärmen är utsmyckad med ett filigranmönster i Tiffany-stil, som utstrålar lika mycket orientalisk känsla som den magnifika basen. Med sitt varma ljus skapar Orient-pallampan en atmosfär som i Tusen och en natt - helt fantastiskt.Orient bordslampa är en allroundtalang tack vare sin höjd på 71 cm, vilket innebär att den också kan användas som en pall eller liten golvlampa. Den har dessutom två praktiska dragströmbrytare med vilka de två ljuskällorna kan tändas separat.
 • Clayre&Eef Dekorativa golvlampan Diamond, Tiffany-rutmönster

  Clayre&Eef Dekorativa golvlampan Diamond, Tiffany-rutmönster
  Magnifik Diamond golvlampa i Tiffany-stilDen överdådiga Diamond golvlampan är inte bara ett ädelt smycke för alla rum, den ger också mysig belysning. Golvlampans ram är omsorgsfullt utformad och dekorerad, glasskärmen övertygar med den trendiga färgen kräm. Ett särskilt blickfång är det ädla mönstret i Tiffany-design som skärmen är dekorerad med. Det eleganta utseendet kan kombineras med en mängd olika inredningsdetaljer. Golvlampan är 168 cm hög och har en diameter på 46 cm.
 • Clayre&Eef Ovanlig bordslampa Jamaica, Tiffanystil

  Clayre&Eef Ovanlig bordslampa Jamaica, Tiffanystil
  Bordslampan Jamaica sprider en touch av semesterstämning! Bara att släcka och låta semesterstämningen infinna sig ... det är inga problem alls med bordslampan Jamaica. Jamaica ser ut som en liten palm med sin slingrande bas prydd med stora blommor och den breda lampskärmen designad med palmblad. Så här kan du ta Karibien direkt in i ditt hem. Lampskärmen på Jamaica bordslampa är unikt utformad i Tiffany-stil och inspirerar också med en särskilt varm ljuseffekt. Du kommer verkligen att känna att du är på semester! Bordslampan Jamaica är utrustad med två bekväma dragströmbrytare för separat tändning av lamporna.
 • Clayre&Eef Hänförande bordslampa Bella i Tiffanystil

  Clayre&Eef Hänförande bordslampa Bella i Tiffanystil
  Bella bordslampa förtrollar med sin iriserande trollsländeglans Bella bordslampa förtrollar med sitt förtrollande färgspel i Tiffany-skärmen, som är utsmyckad med många färgade glasstenar som glittrar som juveler och en dekorativ kant av iriserande trollsländor. Detta får rummet att lysa på ett nästan sagolikt sätt. Basen på Bella bordslampa är också utsmyckad med magnifika trollsländor. Bella kommer att bli en absolut favorit på grund av sin utomordentligt lekfulla Tiffany-design! Bordslampan har tre bekväma dragströmbrytare för separat växling av ljuskällorna.
 • Clayre&Eef I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley

  Clayre&Eef I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley
  Bradley golvlampa i klassisk Tiffany-lookGlasskärmen som är designad i Tiffany-stil presenterar sig enkelt i grädde och mörkbrun - den ger behagligt bländfri belysning. Kanten på glasskärmen bildas av en filigran dekoration - den dekorativa höjdpunkten i den imponerande golvlampan. Med detta klassiska utseende kan golvlampan Bradley integreras i många vardagsrum och bada dem i sitt varma ljus.
 • Clayre&Eef Färgstarka bordslampan Maja, Tiffanydesign

  Clayre&Eef Färgstarka bordslampan Maja, Tiffanydesign
  Den förtrollande bordslampan Maja förvandlar hemmet till en idyllisk plats - med röda rosor och påfåglar i Tiffany-stilDen konstnärliga lampskärmen i Tiffany-glas ger ett verkligt intryck med sin färgprakt. Den är utsmyckad med röda rosor och påfåglar, och kanten är dekorerad med röda glasstenar. På så sätt skapar bordslampan Maja en paradisisk atmosfär i många olika miljöer. Maja kommer att bli en absolut favorit tack vare sin färgstarka design, som ger belysning av ett speciellt slag. Den vackra bordslampan har dessutom två praktiska dragströmbrytare för separat tändning av ljuskällorna.
 • Clayre&Eef Golvlampa 5969 med läslampa, Tiffany-stil

  Clayre&Eef Golvlampa 5969 med läslampa, Tiffany-stil
  Tiffany-look: 5969 golvlampa med extra läslampaGolvlampan 5969 är inte bara dekorativ utan även funktionell, den är en takbricka med en separat läslampa som kan riktas flexibelt. Glasskärmarna är tillverkade i Tiffany-stil och övertygar med varma färger.den uppåtriktade glasskärmen är den huvudsakliga ljuskällan, som kan kopplas separat till läslampan. Båda skärmarna består av många glaselement och polyresin och skapar ett vackert mönster i kräm, bärnsten och nyanser av rött och grönt. Färgerna är särskilt effektfulla när de är belysta. Själva lampan är idealisk att placera bredvid soffan eller läsfåtöljen.
 • Clayre&Eef Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Färgglad bordslampa Lotta i Tiffany-stil
  Blomsterinspirerad Lotta bordslampa i Tiffany-stilBordslampan Lotta inspirerar med sin blomsterinspirerade Tiffany-design. Glaselement i blå och gröna nyanser, som nästan ser ut som äkta blad och frukter, bildar den färgglada lampskärmen. Ytterligare dekorativa detaljer är spridda ädelstenar och lampans välformade bas.
 • Clayre&Eef Taklampa Florent i Tiffanystil

  Clayre&Eef Taklampa Florent i Tiffanystil
  Florent taklampa i klassisk Tiffany-stilDe enskilda glasbitarna i denna taklampa i Tiffany-stil är formade på samma sätt som rankor och skapar ett symmetriskt mönster. Det antika takfästet harmonierar mycket fint med denna utsmyckade skärm, som utstrålar ett varmt och värdigt ljus. Detta gör Florent till en dekorativ höjdpunkt som ger en elegant omgivande belysning.
 • Clayre&Eef Bordslampa Wiebke i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Bordslampa Wiebke i Tiffany-stil
  Klassisk bordslampa Wiebke med skärm i Tiffany-stilGlasformationer som består av många små glasbitar är allmänt kända under stiltermen Tiffany. Skärmen på bordslampan Wiebke är också tillverkad i denna stil och består av små vita glasplattor. Den bronsfärgade basen har också ett mosaikliknande mönster av iriserande glasplattor. Som extra ljuskälla gör Wiebke bordslampa även en fin figur på byrån eller sidobordet när den inte är tänd.
 • Clayre&Eef Lilli - bordslampa i smakfull Tiffanystil

  Clayre&Eef Lilli - bordslampa i smakfull Tiffanystil
  Snygg bordslampa Lilli i blommig Tiffany-stilLilli är en charmig bordslampa i blommig design, vars skärm är exklusivt designad i Tiffany-stil och som väcker entusiasm med sina klassiska former. Skärmen skapar en varm belysning genom det krämfärgade glaset, som bildar en tilltalande kontrast till den mörka basen. En elegant bordslampa för många inredningsstilar.
 • Clayre&Eef Hänförande bordslampa Waterlily i Tiffanystil

  Clayre&Eef Hänförande bordslampa Waterlily i Tiffanystil
  Noble bordslampa näckros - dekorativ med näckrosor Waterlily- bordslampa är utförligt utformad i Tiffany-stil. Den långa, bruna basen är kronad av en helt förtrollande lampskärm. Detta är designat i nyanser av blått och grönt - en liten damm där lila färgade näckrosor simmar. Utrustad med tre dragbrytare för separat omkoppling av lamporna.
 • Clayre&Eef Golvlampa 6025 med glasskärmar i Tiffany-optik

  Clayre&Eef Golvlampa 6025 med glasskärmar i Tiffany-optik
  golvlampa Golv 6025 lysande runt i Tiffany look golvlampa 6025 är ett dekorativt mästerverk: På sin stativ av polyresin, ett robust syntetiskt harts, sitter en nyans bestående av många glasbitar i Tiffany-stil, som fascinerar med en dekor av blommor och ornament. Skuggan utstrålar ljuset indirekt uppåt och runt hela ljus tränger också in genom glaset och låter de olika färgerna skimra.
 • Clayre&Eef Bordslampa Diamond i tiffanystil, 62 cm

  Clayre&Eef Bordslampa Diamond i tiffanystil, 62 cm
  Vacker Diamond bordslampa med ett fantastiskt mönsterBordslampan Diamond, designad i Tiffany-stil, övertygar särskilt med sitt slående, ädla utseende. Stommen i antik design är konstfullt dekorerad och övergår i en elegant, krämfärgad glasskärm med en diameter på 36 cm. De dekorativa ornamenten och det eleganta rutmönstret som pryder glasskärmen har fått särskild uppmärksamhet. Tack vare den 62 cm höga bordslampan omges rummet av ett behagligt varmt ljus. Den attraktiva bordslampan harmonierar med en mängd olika inredningsstilar och kommer säkert att väcka uppmärksamhet i alla rum.
 • Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire

  Clayre&Eef Rikt dekorerad bordslampa Claire
  Claire bordslampa i Tiffany-stilMed den rikt dekorerade Claire bordslampan vet du inte var du ska titta först. Till ramen i form av en gren där en fågel har gjort sig hemmastadd? På glasskärmen med de färgglada blommotiven? Eller på de två dragströmbrytarna, som inte bara är dekorativa, utan med vilka armaturen också bekvämt kan tändas och släckas.
 • Clayre&Eef Wilma – taklampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Wilma – taklampa i Tiffany-stil
  Extraordinär taklampa Wilma i formfulländad designDen magnifika Tiffany-taklampan Wilma är en riktig pärla. Den eleganta skärmen består av enskilda glaskomponenter som tillsammans skapar ett harmoniskt helhetsintryck. Metallelement i gammal mässingslook avrundar utseendet. Wilma är 23 cm hög och har en diameter på 40 cm.
 • Clayre&Eef Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bankirlampa Dragonfly i Tiffanystil
  Extraordinär banklampa Dragonfly i Tiffany-stilBordslampan Dragonfly kombinerar skickligt såväl banklampa som Tiffany-stil och sätter en speciell accent på varje skrivbord! Lampan är designad med en magnifik brun bas, den ovanligt formade lampskärmen är prydd med en dekorativ trollslända. Dessutom är den vackra banklampan utrustad med en praktisk dragströmbrytare.
 • Clayre&Eef Taklampa i Tiffanystil Anthia 2

  Clayre&Eef Taklampa i Tiffanystil Anthia 2
  Attraktiv Anthia 2 pendellampa i Tiffany-stilAnthia kombinerar skickligt Tiffany-stilen med antika designelement. Glasskärmen är huvudsakligen gräddgul och sätter vackra accenter med färgade injektioner. Skärmen pryds av en omsorgsfullt utformad kant, vars former påminner om lekfulla rankor. Ett värdefullt stilelement för många vardagsrum.
 • Clayre&Eef Bärnstensfärgad bordslampa Amberly 45 cm

  Clayre&Eef Bärnstensfärgad bordslampa Amberly 45 cm
  Amberly - bordslampa i tiffany-designDen kantiga basen på bordslampan Amberly står dekorativt på små fötter som är något upphöjda. Den höga glasskärmen är designad i varma färger med fjärilar och små stenar i tiffanystil och låter ljuset skina igenom på ett mysigt och varmt sätt. Amberly i tiffanystil är en bordslampa som fungerar lika bra i sovrummet som sänglampa eller i vardagsrummet som dekorativ extrabelysning. En strömbrytare i matarledningen ger bekväm användning.
 • Clayre&Eef Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design

  Clayre&Eef Kantig bordslampa Sina i Tiffany-design
  Sina - en kantig, vackert mönstrad bordslampa i Tiffany-lookDen färgglada bordslampan Sina i rak form med dekorativt Tiffany-mönster är inte bara vacker att titta på, den ger också ett mysigt och varmt ljus i rummet, oavsett om det är vardagsrum eller sovrum. Lampan är utrustad med en strömbrytare i matarledningen.
 • Clayre&Eef Bordslampa Diamond i tiffanystil, 45 cm

  Clayre&Eef Bordslampa Diamond i tiffanystil, 45 cm
  Diamond bordslampa designad i tiffanystil På den fyrkantiga basen med vackra fötter sitter den krämfärgade glasskärmen dekorerad med diamanter och filigranmönster av polyresin, som låter ljuset skina igenom försiktigt och mjukt. Som ljuskällor kan både vanliga glödlampor och energisnåla lampor eller LED-lampor användas. Den 40 cm höga Diamond bordslampan i Tiffany-design skapar en vacker atmosfär, inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet som sänglampa.
 • Clayre&Eef Paradisisk bordslampa Eden i Tiffanystil

  Clayre&Eef Paradisisk bordslampa Eden i Tiffanystil
  Iögonfallande bordslampa Eden i färgglad designDen eleganta bordslampan Eden fångar genast allas blickar. Den dekorativa lampan kännetecknas särskilt av sitt tilltalande, färgstarka mönster av blad, blommor och ornament. Bordslampan, som helt består av glas och polyresin, skapar en mysig och varm belysning och passar in i många inredningsstilar. Eden är 61 cm hög och har en diameter på 47 cm. Den paradisiska bordslampan har en separat strömbrytare och två matchande dragströmbrytare.
 • Clayre&Eef Bordslampa Fiera i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa Fiera i Tiffanystil
  Bordslampan Fiera fascinerar med cool pärlemor och färgglada glasstenar Den ädla dekoren på bordslampan Fiera glänser som pärlemor och de lila, orange och röda glasstenarna gnistrar om vartannat. Tillsammans med den stora basen i gammal mässing skapar detta ett mycket harmoniskt helhetsintryck med en briljant ljuseffekt. Bordslampan Fiera är dessutom utrustad med två dragströmbrytare för separat tändning av lamporna.
 • Clayre&Eef Flora - klassisk bordslampa i tiffanystil

  Clayre&Eef Flora - klassisk bordslampa i tiffanystil
  Flora bordslampa med blommotiv i Tiffany-stilDen här bordslampan sätter en speciell prägel på klassiskt inredda rum. Den bruna, detaljrika foten kröns av en glasskärm i den välkända Tiffany-stilen. Den har ett blommotiv och skapar en behaglig extra belysning.
 • Clayre&Eef Underbar golvlampa Atlantis i Tiffanydesign

  Clayre&Eef Underbar golvlampa Atlantis i Tiffanydesign
  Golvbelysning Atlantis - drömmar i blått Den antikmässingbehandlade foten på den stora bordslampan Atlantis är smyckad med blad och frukter och har två eleganta accenter i opalglas. Tiffaniskärmens vridna kant låter de blå glasbitarna synas som vågor över vilka en trollslända flyger. Golvlampan förvandlar med sitt varma ljussken och den konstnärliga designen hemmet på en sagolik plats där man helt enkelt bara känner välbehag. Bordslampan Atlantis har tre dragströmbrytare för att slå på/av ljuskällan separat.
 • Clayre&Eef Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm

  Clayre&Eef Rund taklampa Kimberly i Tiffanystil, 38 cm
  Kimberly taklampa i Tiffany-stil med bred kantSom taklampa i Tiffany-stil presenterar sig Kimberly med en glasskärm i grädde och blått, som är utsmyckad med små accenter i rött. Den runda skärmen avrundas av en bred kant av metall. Taklampan Kimberly ger ett varmt ljus och passar in i många vardagsrum.
 • Clayre&Eef Mira - taklampa i Tiffanystil

  Clayre&Eef Mira - taklampa i Tiffanystil
  Mira taklampa i dekorativ Tiffany-stilSkärmen på den tilltalande Mira taklampan består av enskilda glaselement som tillsammans bildar ett blommotiv. Det bruna takfästet harmonierar mycket fint med den konstnärliga skärmen, som ger ett underbart varmt ljus.
 • Clayre&Eef Ornamenterad bordslampa Brenda

  Clayre&Eef Ornamenterad bordslampa Brenda
  Kontrastrik bordslampa Brenda i Tiffany-stilVackra ornament i gröna och blå nyanser dekorerar den krämfärgade, kantiga Tiffany-skärmen på bordslampan Brenda och gör den oerhört dekorativ och till ett blickfång i rummet. På ett sideboard i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på fönsterbrädan - bordslampan Brenda kan placeras på många olika sätt och ger ett mysigt ljus och därmed en vacker atmosfär i rummet.
 • Clayre&Eef Mästerlig bordslampa Australia, Tiffanystil

  Clayre&Eef Mästerlig bordslampa Australia, Tiffanystil
  Bordslampan Australia är utsmyckad med löv, kakaduor och fjärilar i Tiffany-stil Denna lampskärm i Tiffany-stil ser ut som ett litet paradis. Högt uppe i träden, mellan gröna och delvis höstfärgade löv, har flera kakaduor gjort sig hemmastadda, och fjärilar har också flyttat in. Med denna genomarbetade design förvandlar bordslampan Australia hemmet till en idyllisk plats och låter rummet lysa i varma färger.bordslampan Australia har två dragströmbrytare för separat växling av glödlamporna, som liksom den robusta basen är i gammal mässing.
 • Clayre&Eef Fint lysande bordslampa Glenys, Tiffanystil

  Clayre&Eef Fint lysande bordslampa Glenys, Tiffanystil
  Glenys bordslampa skapar en högtidlig stämning med trä och Tiffany-glasBåde skärmen och basen i trä glänser i en konstnärlig Tiffany-design. De bärnstensfärgade och bruna tonerna skapar ett exceptionellt starkt och varmt ljus, som ger den stora bordslampan något heligt och skapar en högtidlig atmosfär.Glenys bordslampa är mångsidig tack vare sin höjd på 71 cm, till exempel också som en pall eller liten golvlampa. De två 60W-lamporna är placerade i bordslampans skärm, medan 15W-lampan lyser upp lampans bas.
 • Clayre&Eef Kristalljuskrona Ella

  Clayre&Eef Kristalljuskrona Ella
  Vacker kristallkrona Ella Glaskristaller i alla storlekar och former pryder Ella ljuskrona, som är utformad som en korgkrona. Korgen är överallt besatt med små sfäriska glaskristaller, medan de svängda armarna i den övre delen av ljuskronan är besatta och dekorerade med kantiga kristaller. Totalt 15 illuminanter ger en belysning som verkligen kan förse ett större rum eller till och med en liten hall med allmänbelysning. Ella-ljuskronan ger inte bara stil och elegans, utan också glitter och glamour till ett rum.
 • Clayre&Eef Bordslampa Ängel i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Bordslampa Ängel i Tiffany-stil
  Bordslampa Angel med Tiffany-vingarMotivlampan Angel, som föreställer en ängel som ber på sina knän, lyser i ett änglalikt sken när glödlampan tänds. Vingarna på denna gyllene ängel är designade i Tiffany-look och består av små krämfärgade glasbitar.
 • Clayre&Eef Blommig vägglampa Hannah i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Blommig vägglampa Hannah i Tiffany-stil
  Hannah vägglampa i blommig Tiffany-stilMånga glaselement i naturliga och pastellfärgade nyanser bildar tillsammans skärmen på Hannah vägglampa. För detta ändamål är de enskilda delarna inramade i bly och lödda ihop. Arrangemanget av de olika färgade elementen skapar ett tilltalande mönster med blommor och trollsländor. Lampan i Tiffany-design visar sin fulla skönhet när den tänds och ger ett mysigt ljus.
 • Clayre&Eef Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil

  Clayre&Eef Dekorationslampa 6017, 2 papegojor, Tiffany-stil
  dekorationsbelysning lampa 6017 med två papegojor i Tiffany-stil Den dekorationsbelysning ljus 6017 består av en gren-look stativ av syntetiskt harts. På var och en av de två grenarna finns en papegoja av glas som presenteras i Tiffany-stil. De ljusa färgerna kommer till sin rätt under belysningen. 6017 är perfekt som en extravagant rumsdekoration och avger en mysig extra belysning.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5181 i Tiffany-design

  Clayre&Eef Bordslampa 5181 i Tiffany-design
  Krämfärgad bordslampa 5181 med Tiffany-glas De bordslampa 5181 presenterar sig i Tiffany stil med en klassiskt formad skugga och smakfullt inredda bas. Dess glasskugga gjord av krämfärgade glaselement avskärs av runda sektioner i bärnsten och ser väldigt elegant och dekorativ ut när den är upplyst eller inte. Under glasskärmen finns två E27-uttag för lämpliga lampor, som kan bytas separat från varandra med de installerade dragstängerna. 5181 är ett dekorativt ljusobjekt för sidobord, byråer och fönsterbrädor i en klassisk atmosfär.
 • Clayre&Eef Niley – golvlampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Niley – golvlampa i Tiffany-stil
  Golvlampa Niley i Tiffany-stil sprider mysigt ljusDen rundade glasskärmen på golvlampan Niley är tillverkad i typisk Tiffany-stil. De orangefärgade glaselementen skapar ett mysigt ljus när armaturen är påslagen. Den smala lampkroppen slutar i en dekorativ bas som garanterar en säker ställning.
 • Clayre&Eef Marla – golvlampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Marla – golvlampa i Tiffany-stil
  Golvlampa Marla med extravagant lampskärmGlasskärmen på den dekorativa golvlampan Marla fungerar som en fläkt. Skärmen avger ljuset direkt uppåt, vilket är anledningen till att armaturen också skulle kunna kallas en takbricka. Den solfjäderformade skärmen gör att lampan ser väldigt filigran och extravagant ut. Den fyrkantiga metallbasen ger den en säker ställning.
 • Clayre&Eef Villads - taklampa i Tiffanystil

  Clayre&Eef Villads - taklampa i Tiffanystil
  Villads taklampa med mosaikskärmPå grund av sitt avstånd från taket kan denna taklampa till en början misstas för att vara en pendellampa. Lampans skärm i Tiffany-stil består av olikfärgade glasdelar som tillsammans bildar en mosaik. På grund av de mörkare och ljusare glasdelarna ger den ljus i olika intensiteter.
 • Clayre&Eef Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look

  Clayre&Eef Dekorationslampa 6002, sköldpaddor Tiffany-look
  I Tiffany-design: dekorationsbelysning lampa 6002 - en älskvärd sköldpaddaduo Modersköldpaddan bär sitt barn på skalet - den dekorationsbelysning lampan 6002 visar detta älskvärda scenario.Glaselementen i skalet på båda djuren är gjorda i Tiffany-stil, ben och huvuden är gjorda av polyresin i mörkbrun. Ljuset som släpps ut av det använda belysningsmedlet ger tankarnas ljusa färger ännu bättre.
 • Clayre&Eef 115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil

  Clayre&Eef 115 cm lång pendellampa Saavik – Tiffany-stil
  Lång pendellampa Saavik i Tiffany-design Inte bara den ovala skärmen i Tiffany-stil med färgrikt glas är ytterst dekorativ med den 115 cm långa pendellampan Saavik. Även upphänget har en mycket ovanlig och intressant design. Ovanför ett långt matbord sörjer pendellampan Saavik för en behaglig ljusstyrka och färgrik dekoration som inte bara imponerar på älskare av Tiffany-stilen. För att garantera en modern belysning, kan den användas med LED- eller lågenergilampor.
 • Clayre&Eef Rosaly - golvlampa i Tiffanydesign

  Clayre&Eef Rosaly - golvlampa i Tiffanydesign
  Den romantiska golvlampan Rosaly förtrollar med sin blomsterpraktGlasskärmen på golvlampan Rosaly är rikligt dekorerad med rosor och ornament. Tiffany-skärmens kant är dekorerad med ett glänsande guldfärgat ornament. Det är inte konstigt att denna golvlampa med sitt varma ljus och konstnärliga design skapar en romantisk stämning. Golvlampan Rosaly har två dragströmbrytare för separat tändning av ljuskällorna.
 • Clayre&Eef Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm

  Clayre&Eef Stormtaklampan Kimberly i Tiffanystil, 45 cm
  Underbar Kimberly-lykta i Tiffany-stilDen här lyktan i Tiffany-stil sätter en utomordentligt dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen är designad i grädde och blått och pryds av små accenter i rött. Bordslampan Kimberly ger ett färgstarkt ljus och förvandlar rummet till en plats full av harmoni.
 • Clayre&Eef Hänglampa 5LL-6093 i Tiffanystil, rosa

  Clayre&Eef Hänglampa 5LL-6093 i Tiffanystil, rosa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6095 i Tiffanydesign, beige

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6095 i Tiffanydesign, beige
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6045, grön, Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6045, grön, Tiffanystil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil

  Clayre&Eef Florala bordslampan Eleanor i Tiffanystil
  Bordslampan Eleanor förtrollar med viol och bladgrönt i Tiffany-stil Bordslampan Eleanor ger färgstark belysning och en avslappnad atmosfär med sin blommigt utformade skärm prydd med lila violer och frodigt grönt. Den vackra Tiffany-skärmen avger ett dämpat ljus och kan tack vare blommosaiken integreras i många olika inredningslösningar.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare

  Clayre&Eef Bordslampa 5299 i Tiffany-typ, 2 dragströmbrytare
  bordslampa 5299 med kulört glaskupa i Tiffany optik Med sin mångfärgade glasskärm, som sattes ihop av otaliga element för att bilda ett fascinerande mönster, liksom den syntetiska hartsramen , som är gjord av en enda färg i mörkbrun, ser bordslampa 5299 helt enkelt vacker ut. Färgdesignen och ramens detaljerade design förutbestämmer bordslampa 5299 för användning i klassisk inredningsstil. Det finns två E27-uttag installerade som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-ljuskällor. Ljuskällorna kan kopplas separat från varandra med de två integrerade dragbrytarna.
 • Clayre&Eef I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley

  Clayre&Eef I Tiffanystil framställda golvlampan Bradley
  Madison - en golvlampa med ovanlig designGolvlampan Madison är designad i Tiffany-stil, men den kantiga designen på basen och skärmen gör den definitivt till en speciell egenskap i denna stil. Mjuka bruna och beige toner ger den inte bara ett vackert utseende, utan låter också ljuset skina behagligt varmt och mysigt. Den 182 cm höga golvlampan Madison är en klassiker i Tiffany-stil som kommer att ge glädje i många år.Förutom konventionella glödlampor kan moderna LED-lampor eller lågenergilampor också användas i golvlampans sockel (E27).
 • Clayre&Eef Bordslampa Liliana i tiffanystil, 2 lampor

  Clayre&Eef Bordslampa Liliana i tiffanystil, 2 lampor
  Liliana - elegant florentinsk bordslampa i Tiffany-stilLiliana är en charmig bordslampa i florentinsk stil, vars skärmar är exklusivt designade i Tiffany-stil och som väcker entusiasm med sina filigrana former. Stammen är utsmyckad med ett enda blad på ett puristiskt sätt, medan basen har en ädel bladprydnad.På grund av sin diskreta kräm och mörkbruna exteriör och sin blommiga design passar Liliana bordslampa in i nästan alla hemstilar, där den sprider sitt behagligt bländfria ljus.
 • Clayre&Eef Vacker bordslampa Libella i Tiffanystil

  Clayre&Eef Vacker bordslampa Libella i Tiffanystil
  Libella - en bordslampa i tiffanystil med naturlig charmDenna bordslampa övertygar med en klassiskt designad exteriör som stilfullt kompletterar många rum. Glasskärmen i tiffanystil visar små trollsländor - ett motiv som också finns i basen. De varma gula och röda tonerna i glaset ger ett behagligt ljus och en harmonisk atmosfär i hela rummet.
 • Clayre&Eef Elegant bordslampa Cambria, Tiffanystil

  Clayre&Eef Elegant bordslampa Cambria, Tiffanystil
  Genomtänkt designad bordslampa Cambria i tiffany-stilBordslampan Cambria presenterar sig elegant och stilfullt. Den vackert utformade skärmen i tiffany-stil kompletterar den dekorativa basen i antik look. På så sätt skapas inte bara en harmonisk helhetsbild, utan också en behaglig extrabelysning.Bordslampan är utrustad med två dragströmbrytare för separat omkoppling av belysningsmedlen.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6181 i Tiffanystil, Ø 18 cm

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6181 i Tiffanystil, Ø 18 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6086 i grönt, Tiffanydesign

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6086 i grönt, Tiffanydesign
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Hänglampa 5975, färgglad Tiffany-design

  Clayre&Eef Hänglampa 5975, färgglad Tiffany-design
  pendellampa 5975 med en imponerande glasskärm i Tiffany-optik Hänglampan 5975 är utrustad med en underbart designad glasskärm, som huvudsakligen består av glaselement i olika blå nyanser och på vilka härliga sländor rullar. Det blå lossas upp av den övre kanten av gula glasbitar och subtila gröna detaljer. Så snart ljuset tänds kommer djurmotivet till sin rätt. stativ är också snyggt utformad med en upphängningsstav i mitten och dekorativt dekorerade upphängningslinor som leder från skärmen till takfästet och håller den stora skärmen i balans.
 • Clayre&Eef Ljuskrona CR12, 8 lampor, glashängen

  Clayre&Eef Ljuskrona CR12, 8 lampor, glashängen
  ljuskrona åtta flammor CR12 i guld och brun med dekorativa glashängningar ljuskrona CR12 är ett dekorativt inredningstillbehör som gör varje rum till en liten balsal. stativ och de många dekorativa elementen är i guld och brunt, de dekorativa glashängningarna är genomskinliga. Det emitterade ljuset ger hela ensemblen en festlig glans. Lämpliga lampor med E14-bas kan beställas separat under tillbehör.
 • Clayre&Eef Dekorationsbordslampa 6000 glasmussla Tiffany-stil

  Clayre&Eef Dekorationsbordslampa 6000 glasmussla Tiffany-stil
  Conch-formad dekorationsbelysning 6000 Tiffany-bord och Fesnterbank Den dekorativa bordslampa 6000 i form av ett skal är en visuell träff. Olika färgade glasbitar sätts ihop i Tiffany-stil för att bilda en dekorativ inredning som samtidigt ger mysig extrabelysning så att en behaglig accent för skänk eller fönsterbräda uppnås. Den dekorationsbelysning berikar de mest olika levnadsstilarna. Foten är gjord av syntetiskt harts i mörkbrun.
 • Clayre&Eef Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design

  Clayre&Eef Bordslampa 6027 med glasskärm Tiffany-design
  Vackert utformad bordslampa 6027 i Tiffany-stil På en fot tillverkad av robust syntetiskt harts (polyresin) har bordslampa 6027 en dekorativt formad glasskärm som består av många glaselement i färgerna mörkbrun, grön och grädde som har sammanställts för att bilda geometriska mönster. När den är avstängd, en dekorativ blickfång, erbjuder den mångsidiga bordslampa 6027 en enastående syn.
 • Clayre&Eef Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil

  Clayre&Eef Underbar stormlampa Shirley i Tiffanystil
  Drömsk lykta Shirley i Tiffany-stil Denna lykta i Tiffany-stil sätter en utomordentligt dekorativ accent. Den konstnärliga glasskärmen pryds av ett ädelt blommotiv i delikat lila och grönt. Bordslampan Shirley skapar ett färgstarkt ljusspel och en atmosfär full av harmoni.
 • Clayre&Eef Bordslampa Eliazar i mönstrad Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa Eliazar i mönstrad Tiffanystil
  Bordslampan Eliazar i Tiffany-stil sätter eleganta accenterDen vackert utformade glasskärmen i Tiffany-stil gör Eliazar till ett dekorativt blickfång i många inredningsstilar. De varma färgerna berikar atmosfären och skapar en känsla av mysighet. Den mörka sockeln har en kontrasterande effekt och smälter diskret in i helheten.
 • Clayre&Eef Floral bordslampa Rose, Tiffanystil

  Clayre&Eef Floral bordslampa Rose, Tiffanystil
  Färgglad Rose bordslampa för mysig belysningFantaster av den klassiska Tiffany-designen kommer att njuta av den färgglada Rose bordslampan. Bordslampan som lyser i varmt ljus är dekorerad med en mängd färgglada blommor, gröna blad och tilltalande ornament. Utan tvekan sätter Rose eleganta accenter överallt och skapar också en mycket speciell stämning. Den blommiga lampan har två dragströmbrytare, som matchar den separata kretsen.
 • Clayre&Eef Vägglampa Weena i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Vägglampa Weena i Tiffany-stil
  Dekorativ Weena vägglampa med tilltalande färgsättningDen eleganta Weena vägglampan får poäng över hela linjen. Även när lampan är släckt är vägglampan ett vackert smycke tack vare den ädla dekorationen, men när lampan är tänd lyser armaturen i varmt ljus och det fantastiska mönstret kommer till sin rätt ännu bättre. Den smakfulla vägglampan kan flexibelt integreras i en mängd olika inredningsstilar. Weena är 30 cm bred och 20 cm hög. Utsprånget är 14 cm.
 • Clayre&Eef Miwa – vägglampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Miwa – vägglampa i Tiffany-stil
  Modern Miwa vägglampa med naturlig lookVägglampan Miwa liknar formen på Tiffany-stilar, som arbetar mycket med naturliga färger och designaspekten av glas. En speciell egenskap är de enskilda delarna som är skrivna i bly. De lödas ihop i tur och ordning, så att de olika färgövergångarna skapar en harmonisk helhetsbild. Ett behagligt varmt, hemtrevligt ljus fungerar som komplement på sidobord eller nattduksbord.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5182 med färgad Tiffany-glasskärm

  Clayre&Eef Bordslampa 5182 med färgad Tiffany-glasskärm
  Ädel och modern Tiffany-look: bordslampa 5182 Den bordslampa 5182 är en två-flamma lampa med en slående glaskupa i Tiffany design. Ljuskällorna kan bytas oberoende av varandra med dragstången. Det speciella med denna bordslampa är gjord av glas och kan belysas av sin egen ljuskälla. Det krämfärgade glaset som används i både basen och skuggan avbryts av färgglada element som ser ut som ädelstenar och därmed inte bara har ett ädelt uttryck utan är också färgglatt och modernt samtidigt. Den fulla flamman av färger kommer till sin rätt när den är upplyst.
 • Clayre&Eef Liliana vägglampa i tiffany-stil

  Clayre&Eef Liliana vägglampa i tiffany-stil
  Liliana - en vägglampa i mjuka färgerVägglampan Liliana i form av en halvskål är tillverkad av glas i två olika krämfärgade nyanser och är designad i tiffanystil. Den sprider sitt ljus mjukt i rummet genom skärmen, medan det obehindrade ljusutsläppet uppåt starkt lyser upp väggområdet som den är monterad på. De ädla färgerna gör Liliana till en tidlöst vacker vägglampa som också är en dekorativ prydnad.vägglampan är utrustad med en kabel med stickpropp.
 • Clayre&Eef Nury – taklampa i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Nury – taklampa i Tiffany-stil
  Nury - Taklampa i Tiffany-stilMånga enskilda glaselement i naturliga nyanser bildar tillsammans skärmen på taklampan Nury. En bård av röda blommor sätter färgstarka accenter. Arrangemanget av de olika färgade elementen skapar ett tilltalande mönster. Glaselementen är inramade i bly och sammanlödda i typisk Tiffany-stil.
 • Clayre&Eef Taklampa 5896 i Tiffany-Look, vit-brun

  Clayre&Eef Taklampa 5896 i Tiffany-Look, vit-brun
  Rund taklampa 5896 av glas i Tiffany-stilTaklampan 5896 designad i Tiffany-stil är tillverkad av raka glaselement i färgerna vitt och brunt. Dessa kompletteras av transparenta klarglaspartier som riktar ljuset utåt med ett varmt skimmer. Baldakinen för montering i taket syns tydligt och utgör en harmonisk kontrast till den skira, hängande glasskärmen. Skärmen avslutas med en metallspets på undersidan, som har samma utseende som baldakinen.5896 taklampa är den perfekta grundbelysningen för kök och vardagsrum. Matchande ljuskällor finns tillgängliga via tillbehören.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6164, Tiffanydesign grön/brun

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6164, Tiffanydesign grön/brun
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Vägglampa 5LL-6150 i Tiffanylook

  Clayre&Eef Vägglampa 5LL-6150 i Tiffanylook
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6110 i Tiffanystil, brun

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6110 i Tiffanystil, brun
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6099 i rosa, Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6099 i rosa, Tiffanystil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-5391 i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-5391 i Tiffanystil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6072 gul, Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6072 gul, Tiffanystil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6044 påfågel i Tiffany-look

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6044 påfågel i Tiffany-look
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Dekorationslampa 6004, krokodil i Tiffany-stil

  Clayre&Eef Dekorationslampa 6004, krokodil i Tiffany-stil
  dekorationsbelysning 6004 i Tiffany-stil - passar alla bostadsutrymmen Dekorationslampan 6004 är ett slående dekorativt element och samtidigt en källa till attraktiv dekorationsbelysning . Den är gjord som en krokodil med en kropp gjord av mörkbrun polyresin och baksidan av glas i Tiffany-stil som skimrar i flera färger . En särskilt vacker effekt skapas när belysningen slås på. Sedan iscensätts de färgade glasbitarna effektivt.
 • Clayre&Eef Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm

  Clayre&Eef Skrivbordslampa 5100W med vit glasskärm
  Estetiskt utformad skrivbordslampa 5LL-5100WDTen typiska Tiffany-stilen har förverkligats på ett relativt enkelt sätt i utformningen av denna skrivbordslampa. Den vita skärmen övertygar med den klassiska formen av den så kallade banklampan. Denna lampa garanterar bländfritt ljus, vilket är idealiskt för skrivbordsarbete. Men denna vackra ljuskälla ser också mycket dekorativ ut på andra platser i hemmet.
 • Clayre&Eef Vårlik golvlampa Kayla i Tiffanystil

  Clayre&Eef Vårlik golvlampa Kayla i Tiffanystil
  Kayla golvlampa förtrollar med varmt ljusLiksom våren med de första solstrålarna, förtrollar denna golvlampa med sitt storskaliga ljus. Kayla har ett imponerande smalt utseende och pryds av en attraktiv glasskärm med färgglada blommor och fräscht blått. Kayla takbricka passar också lätt in i många olika inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller klassiskt orienterade.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5906 med färgad glasskärm

  Clayre&Eef Bordslampa 5906 med färgad glasskärm
  Färgskiftning när ljuskällan tänds - 5906 bordslampa i Tiffany-designDen färgglada glasskärmen på 5906 bordslampa är fyrkantig och tillverkad i Tiffany-stil. De röda, gröna och blå glaselementen verkar utföra en optisk färgförändring så snart ljuskällan tänds. De ganska kalla nyanserna lyser färgglatt när de belyses och presenterar sig i orange, gult och violett. Denna färgklick lyser inte bara upp rummet, utan även betraktaren. 5906 består av en fyrkantig glasskärm med ett blommotiv i mitten, som sitter på en lika fyrkantig bas och stöds av fyra små fötter.
 • Clayre&Eef Bordslampa 6008, Tiffany-stil, med fågelmotiv

  Clayre&Eef Bordslampa 6008, Tiffany-stil, med fågelmotiv
  bordslampa 6008 med en färgglad nyans i Tiffany stil Den bordslampa 6008 sätter en lysande accent i varje rum tack vare sin färgstarka mosaik glaskupa i Tiffany stil, även när det inte är påslagen. När belysningen är påslagen kommer motivet på glaset - fågel och blomma - bara till sin rätt. - Utrustad med en strömbrytare på matningslinjen
 • Clayre&Eef Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look

  Clayre&Eef Bordslampa 5998 skaldjursmönster, Tiffany-Look
  bordslampa 5998 med ett skal mönster i Tiffany designen Denna snyggt designade bordslampa av glas i Tiffany-stil och en mörkbrun stativ av polyresin, ett robust syntetiskt harts, fungerar som en blickfång på alla ställen i lägenheten å ena sidan och som leverantör av mycket atmosfärisk extrabelysning på den andra. För skuggan sattes bruna, vita och krämfärgade glasbitar i form av ett skal. En fest för ögonen!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5918 vit/blandade färger Tiffany-stil

  Clayre&Eef Bordslampa 5918 vit/blandade färger Tiffany-stil
  Dekorerad med blommor - Tiffany- bordslampa 5918 Bordslampan bordslampa med sin klassiskt kupolformade lampskärm av glas, som är helt tillverkad i Tiffany-stil, ger den perfekta extrabelysningen i vardagsrummet. Den vita glasskärmen pryds med ett livligt mönster i gröna och blå blommor. När ljuset tänds lyser färgerna varma och lyser i full glans. Skärmens nedre kant är ojämn och vågig och stöder den unika ljuseffekten. Med två installerade dragstänger kan ljuskällorna också bytas oberoende av varandra. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Clayre&Eef Tiffany-taklampa Eddart

  Clayre&Eef Tiffany-taklampa Eddart
  Edgy pendellampa Eddart i Tiffany-stilDen berömda Tiffany-stilen är alltid klassiskt tidlös och ger varje rum en värdig atmosfär. Många enskilda glaselement bildar tillsammans ett tilltalande mönster. De varma färgerna ger en behaglig belysning. Särskilt ovanför ett stort bord kommer denna pendellampa till sin rätt.
 • Clayre&Eef Leaf - smakfull bordslampa, Tiffanystil

  Clayre&Eef Leaf - smakfull bordslampa, Tiffanystil
  Leaf - bordslampa i ovanlig Tiffany-stil Tiffany-stilen förknippas i allmänhet med klassiska armaturformer, men i Leaf är den nästan modern och designorienterad. Lampskärmen, som är utformad som ett böjt blad, verkar skydda den lilla trollsländan av glas. Trollsländan belyses försiktigt och lyser sedan i klarrött.
 • Clayre&Eef Skrivbordslampa 553, grå

  Clayre&Eef Skrivbordslampa 553, grå
  bordslampa 553 - en attraktivt designad extra ljuskälla Den breda nyansen på den grålackerade bordslampa 553 säkerställer en bred spridning av ljus. Skärmens insida hålls vit, så en optimal ljusreflektion garanteras. När det gäller stil passar 553 bra med de mest olika boendealternativen, det ger behagligt extra ljus i vardagsrum och sovrum. bordslampa 553 slås på eller av med den inbyggda strömbrytaren.
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6162 Tiffany-Look skärm

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6162 Tiffany-Look skärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6153; Ø 31cm Tiffany stil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6153; Ø 31cm Tiffany stil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6156 i Tiffany-design

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6156 i Tiffany-design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6115 i Tiffanystil

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6115 i Tiffanystil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6119, Tiffanydesign

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6119, Tiffanydesign
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6103 i Tiffanydesign

  Clayre&Eef Bordslampa 5LL-6103 i Tiffanydesign
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!