Cini & Nils lampor

Varför bara designa belysning när man samtidigt kan skapa känslor med dekorativa lampor. Cini&Nils har funnits ända sedan 1969 och tillverkar idag lampor med hög italiensk kvalité. De har flera kollektioner med modern teknik som Design Collection, Cult Collection och Architectural Collection.

Ovanliga designerlampor från Cini&Nils som du bör kolla in är Cuboled och Assolo av Luta Bettonica & Mario Melocchi. Cuboled är en kubformad lampa som tänds när du öppnar locket och passar bra på till exempel nattduksbordet. Assolo har en upplyst, stående ring med ljuskällor som skickar ljus åt alla håll.

 • Cini & Nils Cini&Nils Sestessa - designad LED-taklampa

  Cini & Nils Cini&Nils Sestessa - designad LED-taklampa
  Sestessa - en effektiv LED-taklampa för många användningsområden Med sin snövita yta och eleganta vågstruktur är LED-taklampan Sestessa en mycket speciell taklampa, eftersom det ljus som alstras inuti kupan av två varmvita LED inte som vanligt avges direkt nedåt i rummet, utan uppåt i kupan, så att inte bara vågstrukturen framhävs vackert, utan även indirekt belysning skapas. Med totalt 4 800 lumen är rummet inte bara optimalt upplyst, utan badar också i en behaglig, bländfri atmosfär. LED-taklampan Sestessa är ett absolut mästerverk av de två italienska formgivarna Luta Bettonica och Mario Melocchi från Cini&Nils, som står för innovativ design och högsta kvalitetsstandard. Många mästerverk från tillverkaren kan beundras på National Museum of Modern Art i New York.
 • Cini & Nils Cini&Nils Gradi - LED-taklampa, bländfri

  Cini & Nils Cini&Nils Gradi - LED-taklampa, bländfri
  Med bländskydd - Gradi design LED-taklampa Gradi LED-taklampan kännetecknas inte bara av sin omisskännliga och mycket eleganta design, utan också av sitt extremt högkvalitativa utförande och användningen av innovativ LED-belysningsteknik. Den cylindriska armaturen, som är tillverkad av robust borosilikatglas och har en satin finish runtom, sprider inte bara det varmvita LED-ljuset i omgivningen på alla sidor utan dimmar det också försiktigt, vilket skapar en mycket trevlig och mysig ljusatmosfär. En annan höjdpunkt är den blanka kromytan på metallkroppen, som ger den övergripande designen en tidlös touch. Lysdiodernas ljusstyrka kan justeras individuellt via husinstallationen.
 • Cini & Nils Cini&Nils Assolo - LED-taklampa svart 70 cm

  Cini & Nils Cini&Nils Assolo - LED-taklampa svart 70 cm
  Effektfullt lysande LED-taklampa Assolo från Cini & Nils Designtaklampan Assolo tillverkas av högkvalitativt aluminium och lackeras i en modern och iögonfallande svart färg. Formen som valdes är reducerad och samtidigt modern, så att den kan integreras i många olika inredningskoncept. Tack vare den attraktiva ringformen och de integrerade LED-ljuskällorna i dess inre skapas fascinerade ljuscirklar i taket, som ger hela designen en speciell känsla och sörjer för en unik ljusstämning i rummet. Man kan hitta otaliga lampor från den italienska lamptillverkaren Cini & Nils, som grundades 1969, i renommerade utställningar som exempelvis Museum of Modern Art i New York.
 • Cini & Nils Cini&Nils Assolo svart LED-golvlampa, dimmer

  Cini & Nils Cini&Nils Assolo svart LED-golvlampa, dimmer
  70 i diameter - fascinerande Assolo LED-golvlampa med fotdimmer Denna designade LED-golvlampa skapar inte bara en atmosfärisk miljö i alla vardagsrum, utan förvandlar den också till en absolut höjdpunkt, eftersom armaturen från det berömda företaget Cini& Nils helt enkelt ger en exklusiv touch till alla rum med sin sofistikerade ringdesign. Det varmvita och diffusa ljuset från ringens insida sprids i omgivningen och ger inte bara ett mycket enhetligt ljusmönster utan även en indirekt ljuskänsla. En fotdimmer har också integrerats för att ljusstyrkan ska kunna justeras individuellt.
 • Cini & Nils Cini&Nils Convivio - LED-pendellampa, krom, klar

  Cini & Nils Cini&Nils Convivio - LED-pendellampa, krom, klar
  Vacker Convivio LED-pendellampa med decentraliserad upphängning Det speciella med denna pendellampa är inte bara den vackra lampskärmen, som till hälften består av förkromad aluminium och till hälften av en glaslins, vilket ger en optimal ljusfördelning, utan även den fina upphängningen, som möjliggör decentraliserad placering i förhållande till takfoten. LED-lamporna i skärmen avger ett varmvitt ljus på ca 3 000 Kelvin, vilket skapar en mycket mysig och behaglig ljusatmosfär när armaturen är påslagen. Genom att kombinera flera lampor från serien kan även stora matbord eller långa bänkar belysas optimalt och kompletteras stilfullt. Lampan är en kvalitetsprodukt från tillverkaren av designlampor Cini&Nils, som inte bara betonar elegant och modern design vid tillverkningen av sina lampor, utan även innovativ teknik och högkvalitativt utförande.
 • Cini & Nils Cini&Nils Sestessa Terra LED-golvlampa med dimmer

  Cini & Nils Cini&Nils Sestessa Terra LED-golvlampa med dimmer
  Med dubbelsidig ljusavgivning - designer LED-golvlampa Sestessa Med sin direkta/indirekta ljuseffekt och sin unika design skapar den här golvlampan en absolut wow-effekt. Det är inte bara lampskärmens organiska form och vinklade vågstruktur som skapar en fascinerande effekt, utan även själva lampan som skapar en unik ljusbild tack vare vågstrukturen. Sestessa är tillverkad av högkvalitativt aluminium som är belagt med en snövitt färgad lack. Ljuset genereras av toppmoderna lysdioder inuti skärmen och avges inte bara diffust uppåt utan även direkt nedåt från skärmen. En riktig kvalitetsprodukt från designlampstillverkaren Cini
 • Cini & Nils Cini&Nils Gradi - Golvlampa med svart bas

  Cini & Nils Cini&Nils Gradi - Golvlampa med svart bas
  Flexibelt justerbar Gradi golvlampa med svart lampfot och integrerad dimmerfunktion Design-golvlampan Gradi från belysningstillverkaren Cini&Nils är lämplig för en mängd olika användningsområden, eftersom den inte bara erbjuder en tidlöst vacker design som enkelt kan integreras i alla inredningskoncept, utan också erbjuder särskilt flexibel belysning. Beroende på behov kan den rörformade glasskärmen med reflektor vridas 360° så att ljuset kan riktas individuellt till användningsområdet. Förutom den 360° roterbara glasskärmen kan det konsolformade armaturhuvudet även lutas 90°, vilket gör armaturen idealisk för hemmakontor. Som en speciell egenskap har även en dimmer integrerats, som dimrar ljuset efter behov. Armaturens stomme har en blank kromfinish, medan sockeln är svart. Det skapar en fin kontrast och ger lampan ett mycket elegant utseende.
 • Cini & Nils Cini&Nils Sestessa - vit LED-vägglampa, 24 cm

  Cini & Nils Cini&Nils Sestessa - vit LED-vägglampa, 24 cm
  Effektfull LED-vägglampa Sestessa Med sin unika design skapar LED-vägglampan Sestessa inte bara ytterst stilfulla ljuspunkter på väggen, men sörjer samtidigt för en speciell ljusatmosfär, eftersom ljuset bryts på ett effektfullt sätt av skärmens mjuka vågiga struktur. På så sätt får man fascinerande ljus- och skuggbilder på väggen och en behaglig ljusatmosfär. LED-vägglampan Sestessa är en kvalitetsprodukt från den italienska lamptillverkaren Cini & Nils, som värdesätter innovation och design. Otaliga av deras designer finns att se i Museum of Modern Arts i New York.
 • Cini & Nils Cini&Nils Passepartout LED vägglampa vit

  Cini & Nils Cini&Nils Passepartout LED vägglampa vit
  Ringformad Passepartout LED-vägglampa Passepartout LED-vägglampa är motsvarigheten till Passepartout-pendellampan. Den består också av en metallring som fästs på väggen på ena sidan och döljer LED-ljusenheten på insidan tack vare sin orientering. Vägglampan från Cini&Nils, en italiensk designer, skapar ett indirekt ljus som fyller rummet med en mysig och hemtrevlig atmosfär. Armaturen kan riktas uppåt mot taket eller nedåt för att belysa ett sideboard eller en trappa. De mångsidiga möjligheterna överträffas bara av vägglampans moderna elegans. Ett verkligt måste för moderna korridorer eller vardagsrum. Ytterligare effekter kan uppnås med täckplattan som finns som tillbehör.
 • Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa matt guld

  Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa matt guld
  Elegant böjd LED-vägglampa Incontro Incontro LED-vägglampa består av två tunna metallplattor som är rektangulära och rundade på ena sidan. Med den rundade sidan ligger de två panelerna mot varandra och smälter därmed samman till en enhet. Panelerna är böjda på ett sådant sätt att de rundade sidorna där de möts sticker ut vid utrymmet och bildar en vågform i profil. På sidan av axeln som är böjd mot väggen är LED-enheten fäst på ett sådant sätt att den förblir dold för betraktaren och därmed kastar sitt ljus mot lampfoten och väggen. Den resulterande ljuskotten erbjuder en unik bild och det indirekta ljuset skapar en mysig och trevlig atmosfär i rummet. LED-lampan kan fästas i alla riktningar och även i taket för att förbättra varje hörn i huset med sitt vackra ljus .
 • Cini & Nils Cini&Nils Sestessa LED-taklampa Casambi-kompatibel

  Cini & Nils Cini&Nils Sestessa LED-taklampa Casambi-kompatibel
  Sestessa - en modern LED-taklampa med smart Casambi-drivdon Med sin snövita yta och eleganta vågstruktur är LED-taklampan Sestessa en speciell typ av taklampa, eftersom det ljus som alstras inuti kupan av två varmvita LED inte avges direkt nedåt i rummet som vanligt, utan uppåt i kupan, så att inte bara vågstrukturen accentueras vackert, utan också indirekt belysning skapas. Taklampans smarta teknik döljs bakom den ovanliga skärmen. Taklampan är utrustad med ett Casambi-drivdon och kan inte bara styras via en leading edge- eller trailing edge-fasdimmer, utan även via Bluetooth med den app som finns för iOS och Android. Lampan kan också anslutas till många andra Casambi-baserade armaturer utan en extra gateway, vilket skapar ett nätverk av styrbara armaturer - även kompatibel med externt installerbar Casambi-modul CBU-TED
 • Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa matt silver

  Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa matt silver
  Elegant böjd LED-vägglampa Incontro Incontro LED-vägglampa består av två tunna metallplattor som är rektangulära och rundade på ena sidan. Med den rundade sidan ligger de två panelerna mot varandra och smälter därmed samman till en enhet. Panelerna är böjda på ett sådant sätt att de rundade sidorna där de möts sticker ut vid utrymmet och bildar en vågform i profil. På sidan av axeln som är böjd mot väggen är LED-enheten fäst på ett sådant sätt att den förblir dold för betraktaren och därmed kastar sitt ljus mot lampfoten och väggen. Den resulterande ljuskotten erbjuder en unik bild och det indirekta ljuset skapar en mysig och trevlig atmosfär i rummet. LED-lampan kan fästas i alla riktningar och även i taket för att förbättra varje hörn i huset med sitt vackra ljus .
 • Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa vit

  Cini & Nils Cini&Nils Incontro LED vägglampa vit
  Elegant böjd LED-vägglampa Incontro Incontro LED-vägglampa består av två tunna metallplattor som är rektangulära och rundade på ena sidan. Med den rundade sidan ligger de två panelerna mot varandra och smälter därmed samman till en enhet. Panelerna är böjda på ett sådant sätt att de rundade sidorna där de möts sticker ut vid utrymmet och bildar en vågform i profil. På sidan av axeln som är böjd mot väggen är LED-enheten fäst på ett sådant sätt att den förblir dold för betraktaren och därmed kastar sitt ljus mot lampfoten och väggen. Den resulterande ljuskotten erbjuder en unik bild och det indirekta ljuset skapar en mysig och trevlig atmosfär i rummet. LED-lampan kan fästas i alla riktningar och även i taket för att förbättra varje hörn i huset med sitt vackra ljus .
 • Cini & Nils Cini&Nils Sestessa LED-vägglampa, Casambi-kompatibel

  Cini & Nils Cini&Nils Sestessa LED-vägglampa, Casambi-kompatibel
  Smart skönhet - LED-vägglampan Sestessa Med sin unika design och en Casambi-styrenhet sätter LED-vägglampan Sestessa nya standarder när det gäller belysning. Den mjuka vågstrukturen i skärmen reflekterar ljuset effektivt och skapar ett unikt samspel mellan ljus och skugga. Tack vare den inbyggda Casambi-styrenheten kan armaturen anslutas till en smartphone via Bluetooth och styras med appen, som finns kostnadsfritt för iOS och Android. Det är också enkelt att ansluta flera Casambi-aktiverade armaturer. LED-vägglampan Sestessa är en kvalitetsprodukt från den italienska varumärkestillverkaren Cini&Nils, som lägger särskild vikt vid innovation och design. Många av deras designföremål kan nu beundras på Museum of Modern Arts i New York - även kompatibel med den externt monterbara Casambi-modulen CBU-TED
 • Cini & Nils Cini&Nils Passepartout LED vägglampa svart

  Cini & Nils Cini&Nils Passepartout LED vägglampa svart
  Ringformad Passepartout LED-vägglampa Passepartout LED-vägglampa är motsvarigheten till Passepartout-pendellampan. Den består också av en metallring som fästs på väggen på ena sidan och döljer LED-ljusenheten på insidan tack vare sin orientering. Vägglampan från Cini&Nils, en italiensk designer, skapar ett indirekt ljus som fyller rummet med en mysig och hemtrevlig atmosfär. Armaturen kan riktas uppåt mot taket eller nedåt för att belysa ett sideboard eller en trappa. De mångsidiga möjligheterna överträffas bara av vägglampans moderna elegans. Ett verkligt måste för moderna korridorer eller vardagsrum. Ytterligare effekter kan uppnås med täckplattan som finns som tillbehör.
 • Cini&Nils Assolo vägglampa, taklampa LED Vit

  Cini&Nils Assolo vägglampa, taklampa LED Vit
  Assolo vägglampa/taklampa från Cini&:Nils Design: Luta Bettonica Material: Aluminium Mått: Ø 20cm - H 20cm - B 4,5cm Ljuskälla: Fast LED 16W ( 1600 lm) 2800K Dimbar Fast Installation ENERGIKLASS:&hellip:
 • Cini&Nils Collier 3 Pendel Led 2.800°K Vit

  Cini&Nils Collier 3 Pendel Led 2.800°K Vit
  Collier Taklampa från Cini&:Nils Design: Mario Melocchi Material: Metall/Akryl Mått: Ø 32cm - Totalhöjd Max 250cm Ljuskälla: Fast LED 13W, 1300Lumen, 2800K, Ingår Fast Installation, Dimbar med&hellip:
 • Cini&Nils Componi 200 1:A Krom vägglampa Exkl Linser

  Cini&Nils Componi 200 1:A Krom vägglampa Exkl Linser
  Componi 200 vägglampa från Cini&:Nils Design: Luta Bettonica, Luca Melocchi, Mario Melocchi Material: Aluminium/Stål Mått: D - 19cm - H 14,5cm Ljuskälla: Max 240V 205W B15d 2900K, Ingår Fast Installation&hellip:
 • Cini & Nils Cini&Nils Passepartout25 LED pendellampa krom

  Cini & Nils Cini&Nils Passepartout25 LED pendellampa krom
  LED-pendellampa Passepartout25 med central asymmetri LED-pendellampan Passepartout25 består av en platt metallring som har en öppning i mitten. Metallringen är fäst med fyra kablar i takrosetten, som också är rund och tillverkad av metall. Kanten på ljusenheten är tillverkad av polerad aluminium, medan täckplattan finns i olika ytbehandlingar. I öppningen i mitten av plattan är LED-ljusenheten asymmetriskt monterad. Den diffusor som används här möjliggör en bländfri och riktad ljuskägla för downlight, medan uplight projicerar en bred ljuskägla mot taket. Armaturens symmetri, som bryts av det monterade ljuselementet, understryker armaturens moderna design och resulterar i ett mycket speciellt helhetsintryck, som den italienska designern och Art Director för Cini&Nils, Luta Bettonica, är ansvarig för.- dimbar med fasavskärningsdimmer
 • Cini & Nils Cini&Nils Passepartout55 LED-pendellampa matt chr

  Cini & Nils Cini&Nils Passepartout55 LED-pendellampa matt chr
  Futuristisk minimalistisk LED-hänglampa Passepartout55 De två ljuskällorna i LED-hänglampan Passepartout55 kan kopplas eller dämpas både tillsammans och separat, så att de kan ersätta eller komplettera varandra. Så du skapar alltid exakt rätt belysningsatmosfär för det perfekta ögonblicket. downlight skapar en direkt och stark ljuskon ner på ett föremål eller till exempel på en vacker bordsskiva och är bländningsfri tack vare den genialt konstruerade diffusorn. Det indirekta ljuset sprider en bredare ljusstråle i taket och belyser därmed rummet indirekt. Tack vare sina generösa dimensioner är Passepartout55 LED-armaturen perfekt för att belysa stora bord, expansiva möbler eller till och med för mysiga vardagsrum. Det stora men platta ljuselementet smälter in diskret i rummet och passar särskilt bra med mycket modern inredning. Den futuristiska designen kommer från Luta Bettonica, en italiensk designer som är president och Art Director på Cini & Nils. - bakkantsdimmer dimmer