Ceramiche lampor

Att Ceramiche tillverkar lampor i keramik förstår man. Deras belysning har en tydlig lantlig charm som bidrar med själ till heminredningen. Det finns allt från taklampor och vägglampor till små fina bordslampor i charmig elegans.

 • Ceramiche Hänglykta NONNA av vit keramik

  Ceramiche Hänglykta NONNA av vit keramik
  Den blommiga taklampan NONNATaklampan inspirerar med diskret design och kärleksfullt detaljarbete. Den 14 cm breda skärmen av vitglaserad keramik är förfinad med ett delikat, blommigt perforerat mönster och kompletteras med blå dekorativa band både vid skärmens nedre och övre kant. Rosetten återspeglar lampskärmens design. Skålen på skärmen glänser i gammal mässing. Mångsidig pendelarmaturPendelarmaturen låter ljuset från en 40-watts glödlampa lysa både koncentrerat nedåt och effektivt i sidled genom det perforerade mönstret. Med en maximal upphängning på 104 cm kompletterar lampan t.ex. ett litet runt glasbord. Den lekfulla exteriören harmonierar med klassiska inredningsstilar eller en lantlig atmosfär.
 • Ceramiche Hänglampa Pizzo, 1 lampa, 30 cm

  Ceramiche Hänglampa Pizzo, 1 lampa, 30 cm
  Ädel keramikpendellampa PIZZO Denna charmiga pendellampa PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret och den böjda kanten påminner om spetstyg och ger en romantisk känsla. Ljuset reflekteras väl och avges nedåt.
 • Ceramiche Taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar 3-arm

  Ceramiche Taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar 3-arm
  ROSOLACCI taklampa med keramiska skärmarKärleksfullt inredd ROSOLACCI taklampa med keramiska skärmar. Den dekorativa armaturramen löper längs taket och håller tre vackert formade keramikskärmar med en vågig kant, som avger ljuset nedåt utan hinder. Blomdekorationen på de vita skärmarna ger taklampan en varm utstrålning, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för lantlig stil.
 • Ceramiche Vit hänglykta GIACOMO med keramikskärm

  Ceramiche Vit hänglykta GIACOMO med keramikskärm
  Modern hänglykta GIACOMO med keramikskärm Denna praktiska hänglykta är med sin vita, glänsande keramikskärm och kromramen integrerbar i alla moderna inredningsstilar. GIACOMO kan justeras i höjd och anpassas till motsvarande ljusbehov. Den 35 cm stora lampskärmen reflekterar ljuset bäst och avger det obehindrat och starkt nedåt.
 • Ceramiche 3-armad hänglyktan NONNA av vit keramik

  Ceramiche 3-armad hänglyktan NONNA av vit keramik
  För romantiska stunder: NONNA pendellampaDen 3-ljusa pendellampan är inspirerad av lantlig stil. Det perforerade blommönstret på den vita keramikskärmen omges av blå dekorativa band på kanterna. En rosett i samma stil och metallskålen i gammal mässing fulländar den romantiska exteriören. Lampan lyser med tre 40-watts glödlampor. Det perforerade mönstret framkallar effektfulla ljuseffekter, medan de 14 cm breda skärmarna riktar ljuset nedåt. En maximal upphängning på upp till 104 cm lämnar många möjligheter öppna.En mångsidig armaturDen vita keramiken kan perfekt kombineras med trämöbler och kompletterar enkelt en klassisk inredningsstil. Lampan ger det där lilla extra till ett träbord eller ett elegant glasbord.
 • Ceramiche Bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm

  Ceramiche Bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm
  Dekorativ Rosolacci bordslampa med blommig keramikskärmBordslampan Rosolacci är ett förtrollande smycke. Den dekorativa lampskärmen i keramik har formen av en stiliserad blomma och är målad med blommotiv. Den bronsfärgade lampramen är designad för att matcha. På den runda basen reser sig lamparmen i en böjd form med en dekorativ båge och ser ut som ett levande element. Den charmiga accessoaren är perfekt för den lantliga stilen.
 • Ceramiche Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 32 cm

  Ceramiche Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 32 cm
  GIRASOLA pendellampa med lantlig charm 32 cmGIRASOLA är en pendellampa för kök eller matsal med lantlig charm. Den välformade keramikskärmen med vågig kant är ett vackert blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Det perforerade mönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglampan en charmig look. Den färgade kanten på skärmen är också en vacker detalj.
 • Ceramiche Tilltalande bordslampa Ike

  Ceramiche Tilltalande bordslampa Ike
  Ike bordslampa för ett rustikt intryckDen här bordslampan från Ike-serien skapar en speciell atmosfär i vardagsrummet. Kombinationen av gjuten mässing och vit keramik ger ett inbjudande rustikt-maritimt helhetskoncept, som dessutom understryks av den behagliga belysningen. Denna bordslampa är inte bara lämplig som extra belysning, utan också som ett fantastiskt blickfång.
 • Ceramiche Höjdvarierbar dragpendellampa PIEGHE

  Ceramiche Höjdvarierbar dragpendellampa PIEGHE
  Vacker Pieghe pendelarmatur i vit keramikPieghe är en attraktiv pendelarmatur med en vacker keramikskärm. Den platta vågstrukturen med vit grundfärg och fin blå kant ger optimal belysning av ett matbord. Kök eller matsal berikas med charmig känsla. En elegant ovalformad spännvikt möjliggör okomplicerad höjdjustering. Upphängningslängder från 85 cm till 195 cm är möjliga. Pieghe är det perfekta komplementet till den lantliga stilen.
 • Ceramiche Förtrollande taklampa PORTICO 3-arm

  Ceramiche Förtrollande taklampa PORTICO 3-arm
  Förtrollande design för en förtrollande taklampa - PorticoDen här PORTICO-taklampan har 3 lågor och förtrollar helt enkelt alla med sin romantiska lantliga stil som perfekt kan integreras i olika rum. De vitglaserade keramikskärmarna förvandlar lampan till ett unikt föremål. Det speciella perforerade mönstret, som påminner om ett spetstyg, ger lampan en romantisk känsla. Hög funktionalitet tack vare ergonomisk designLampan reflekterar ljuset på ett mycket bra sätt. Samtidigt strålar den nedåt, vilket ger en mycket speciell touch. Hållarna, som är tillverkade av metall, har också matchats i stil och säkerställer hög kvalitet.
 • Ceramiche Elegant vägglampa Cono av vit keramik

  Ceramiche Elegant vägglampa Cono av vit keramik
  Ädel vägglampa Cono av vit keramikDen här ädla vägglampan av vit keramik är ett elegant blickfång på väggen med sin konformade form och kan integreras i många inredningsstilar. Ljuset avges starkt uppåt, så att CONO vägglampa sprider indirekt ljus och därmed skapar en mysig atmosfär. En vacker detalj är det blommiga perforerade mönstret.
 • Ceramiche Hänglampa Pizzo med kedja, 2 lampor

  Ceramiche Hänglampa Pizzo med kedja, 2 lampor
  Romantisk taklampa Pizzo av keramikDen här romantiska lampan ger unika stunder och en mycket speciell känsla. Om du vill ge dina rum en romantisk touch är den här modellen det perfekta valet. Två glaserade keramikskärmar och det speciella hålmönstret ger ren romantik. Den böjda kanten påminner också om ett spetstyg och har en romantisk effekt. Lampan kan integreras i många rum och anpassas till de mest skiftande stilar. PIZZO står för kvalitet och garanterar med denna modell ett välreflekterat ljus som även strålar nedåt. Armaturen är en riktig blickfångare och kan också få poäng med den högkvalitativa och framgångsrika bearbetningen längs hela linjen.
 • Ceramiche Hänglampa Emanuel keramik Ø 42 cm

  Ceramiche Hänglampa Emanuel keramik Ø 42 cm
  Emanuel – stilfull keramikhänglampa i vitt Hänglampan Emanuel i keramik utstrålar en rustik charm. Den flätade, vita keramikskärmen kompletteras på ett idealiskt sätt av takfästet i antik mässing. Hålen i skärmen, som är ett resultat av den flätade formgivningen, sörjer för vackra effekter med ljus och skuggor. Emanuel är definitivt ett tidlöst blickfång i köket eller ovanför matbordet.
 • Ceramiche Bordslampa LIBERTY

  Ceramiche Bordslampa LIBERTY
  Attraktiv LIBERTY bordslampa i keramik med metallbasDen här attraktiva LIBERTY bordslampan är en fröjd för ögat på alla romantiska lantbord. Den vitglaserade keramikskärmen med det perforerade blommönstret och den blå dekorationen ger en lantlig känsla. Ljuset från bordslampan reflekteras väl och avges nedåt. Stativet av metall har en mycket dekorativ design och är samordnat både vad gäller färg och stil.
 • Ceramiche Praktisk hänglykta ROSA med dragpendel

  Ceramiche Praktisk hänglykta ROSA med dragpendel
  Denna vackra taklampa med rosenmotiv är utrustad med ett praktiskt hänge och fäste, vilket gör att den kan anpassas till omständigheter och situationer ovanför matbordet eller i köket på nolltid. Den vita, välformade skärmen är tillverkad av keramik och dekorerad med ett naturtroget rosmotiv både på utsidan och insidan. ROSA-pendellampan är tidlös och kan integreras i många stilar. Justerbar i höjdled från 55 cm till 158 cm.
 • Ceramiche Vrid- och svängbar vägglampa Ike

  Ceramiche Vrid- och svängbar vägglampa Ike
  Högkvalitativ vägglampa Ike i antik mässingVägglampan Ike är genomgående vit, med undantag för den keramiska applikationen som en anslutningsdel från väggfästet. Lampskärmen är 18 cm i diameter och kan vridas, så att den kan användas individuellt i själva rummet. I princip dimbar, men endast med en separat dimmer. Perfekt för alla typer av vardagsrum.
 • Ceramiche Hänglyktan GIULIA med keramikskärm 28 cm

  Ceramiche Hänglyktan GIULIA med keramikskärm 28 cm
  Keramik-hänglykta GIULIA med obehandlad ovansida Hänglyktan GIULIA låter en varm atmosfär uppstå i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett attraktivt blickfång. Det mesta av ljuset strålar nedåt på bordet. Rosetten är också tilltalande utformad av klangfärgad keramik.
 • Ceramiche Vacker vägglampa IL PUNTI med keramikskärm

  Ceramiche Vacker vägglampa IL PUNTI med keramikskärm
  Stilren vägglampa IL PUNTI med keramikskärmEn stilren vägglampa med en dekorativt utformad keramikskärm som kan integreras i nästan alla rum och ger bra belysning. Den vitglaserade keramikskärmen är utsmyckad med dekorativ blå dekor och motsvarar därmed den lantliga stilen. Vägglampans ljus avges direkt och obehindrat in i rummet.
 • Ceramiche Hänglykta GONNELLA dekorrand nere

  Ceramiche Hänglykta GONNELLA dekorrand nere
  Pendellampa GONNELLAFör ett romantiskt rum är denna pendellampa ett mycket vackert belysningselement. Lampskärmen av högkvalitativ keramik har ett tilltalande mönster. Det påminner om spetskjolar och skapar på så sätt en romantisk atmosfär. Materialet är lätt att underhålla. Flera användningsområdenLampan är designad för lantlig stil och passar därför in i många rum. Den är en idealisk följeslagare för mat- och köksbord. Denna lampa kan också användas med stor effekt i cateringbranschen. Värdshus och romantiska restauranger är idealiska här. Särskilt vid långbord gör flera av dessa armaturer ett gott intryck.
 • Ceramiche Bordslampa GIADE i florentinsk stil

  Ceramiche Bordslampa GIADE i florentinsk stil
  Den blommiga Flora bordslampanLampskärmen på denna vackra bordslampa ser ut som en blomma. Lampans metallstam är dekorerad med löv och ser väldigt romantisk ut. Lampskärmen av högkvalitativ keramik är ett mycket tilltalande dekorativt element. Lampans mångsidiga användbarhetBordslampan kräver ingen montering och kan därför placeras var som helst. Den ger bra ljus i många romantiska områden, som läshörnor eller helt enkelt nära soffan. Lampan är också lämplig för telefonbordet eller används som ett dekorativt element på fönsterbrädan.
 • Ceramiche Hänglykta PIATTO med dragvikt

  Ceramiche Hänglykta PIATTO med dragvikt
  Vacker pendelarmatur Piatto i vitt och blåttDen vackra pendelarmaturen Piatto är ett perfekt komplement till lantlig stil och sätter en charmig accent i matplatsen och köket. Den vackra och platta keramikskärmen finns i två färger. Den övergripande basen är vit. Kanten har en vacker ultramarinblå färg. Det välformade hänget är perfekt färgkoordinerat med lampskärmen. Det keramiska materialet får en mjuk glans genom glaseringen. Piatto ger en bred ljusspridning och praktisk allroundbelysning. Tack vare pendeln kan pendellampans höjd justeras steglöst. Intervallet är mellan min. 85 cm och max. 195 cm.
 • Ceramiche Taklampa ARGILLA i lanthuslook

  Ceramiche Taklampa ARGILLA i lanthuslook
  Taklampa ARGILLA i keramikMed taklampan ARGILLA kan du komplettera den lantliga stilen i köket eller hallen. Den platta keramikskärmen med vågstruktur är naturligt lerfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan, vilket gör den till ett vackert blickfång. Ljuset reflekteras väl och avges nedåt, vilket ger en behaglig belysning av rummet.
 • Ceramiche Romantisk hänglykta LIBERTY, 5-arm

  Ceramiche Romantisk hänglykta LIBERTY, 5-arm
  Den romantiska pendellampan LIBERTY Pendellampan av högkvalitativ metall har totalt fem vackert dekorerade skärmar. Skärmarna är alla tillverkade av keramik och är därför mycket lätta att rengöra. Den lantliga stilen kännetecknar denna pendellampa, som är särskilt effektfull ovanför större bord. Matplatser i hemmet eller stora bord i cateringbranschen är idealiska för detta. Man behöver bara tänka på stilen, så blir borden underbart upplysta.
 • Ceramiche Rustik hänglykta BRUNO 25 cm

  Ceramiche Rustik hänglykta BRUNO 25 cm
  Rustik hänglykta BRUNO Denna tilltalande hänglykta BRUNO är helt rätt för rustikt inredda rum. Skärmen i antikmässing med dekorativa antikmässingfärgad kedjeupphängning sörjer för det rustika utseendet. Ljuset strålar optimalt nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kort kedja.
 • Ceramiche Bordslampa Pizzo

  Ceramiche Bordslampa Pizzo
  Liten bordslampa PIZZODDen här bordslampan i charmig gammal mässing är designad för romantiska platser i hemmet. De keramiska lampskärmarna är monterade på en metallbas. Skärmarnas vackra mönster gör att lampan verkligen sticker ut.Bordslampa för romantiska platserDessa platser i huset kan vara läshörnor eller små nischer. Även entrén eller hallen är lämpliga.
 • Ceramiche Blommig bordslampa TULIPANO

  Ceramiche Blommig bordslampa TULIPANO
  Blommig bordslampa TULIPANO Bordslampan TULIPANO förtrollar med sin blommiga charm. Basen av krämfärgad metall och lampskärmen av keramik är utformade som en tulpanstam. Dekorativa blad av brun metall slingrar sig runt lampans bas och fulländar den blommiga designen. För romantiker är denna blommiga bordslampa en stämningsfull inredningsaccessoar.
 • Ceramiche Imponerande hänglykta GRECA MARMO

  Ceramiche Imponerande hänglykta GRECA MARMO
  GRECA MARMO den grekiska pendellampanPendellampans distinkta design påminner om grekisk marmor. Beige och mässingsfärgade slingor dekorerar den högkvalitativa lampskärmen av keramik. En applikation på kanten av skärmen inspirerad av grekiska motiv och den mässingsfärgade rosetten kompletterar medelhavskänslan.En unik dekor i alla rum hänglampanDen konstnärligt utformade lampan kan perfekt belysa köket eller vardagsrummet i en kort version och matbordet med hjälp av den långa 110 cm upphängningen. skärmens diameter på 37 cm och glödlampan på 100 watt ger ett varmt, subtilt ljus och en behaglig atmosfär i klassiskt designade rum.
 • Ceramiche Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 43 cm

  Ceramiche Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 43 cm
  ARGILLA pendellampa av keramikMed ARGILLA pendellampa kan du fullända den lantliga stilen i köket eller matsalen. Den platta keramikskärmen i vågformad struktur är naturligt lerfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan, vilket gör den till ett vackert blickfång. Den riktar det mesta av ljuset nedåt mot bordet.
 • Ceramiche Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 28 cm

  Ceramiche Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 28 cm
  ARGILLA pendellampa av keramikMed ARGILLA pendellampa kan du fullända den lantliga stilen i köket eller matsalen. Den platta keramikskärmen i vågformad struktur är naturligt lerfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan, vilket gör den till ett vackert blickfång. Den riktar det mesta av ljuset nedåt mot bordet.
 • Ceramiche Hänglampa Pizzo med dragpendel, 1 lampa, 40 cm

  Ceramiche Hänglampa Pizzo med dragpendel, 1 lampa, 40 cm
  Charmig pendelarmatur Pizzo i glaserat vittDen vackra keramiska pendelarmaturen Pizzo med elegant hänge sprider en romantisk atmosfär. Den dekorativa lampskärmen har ett fint perforerat mönster och påminner visuellt om skira spetsar. Ljuset avges nedåt i en konformad form. Detta gör den vackra armaturen särskilt lämplig för belysning av mat- och köksbord. Armaturens höjd kan justeras efter önskemål med hjälp av pendeln. Upphängningsalternativen är mellan 95 cm och 200 cm.
 • Ceramiche Romantisk taklampa LIBERTY

  Ceramiche Romantisk taklampa LIBERTY
  Allsidigt trevligt ljus från taklampan Liberty De fem romantiska lampskärmarna på taklampan Liberty skapar en mysig rumsatmosfär med jämnt reflekterande ljus. Tekniskt sett är denna mångsidiga modell taklampsmodell lämpad för LED- och energisparlampor. Taklampan – - idealisk för landhuset Den här taklampa älskar det rustiska: Den har fem koppformade lampskärmar i form av hjulformade blommor som sitter ihop med varandra. Dess växtorienterade design kompletterar de stiliserade metallrankar som finns mellan de något vinklade lampskärmarna. Lampans material och utformning En värdefull metallkrona i bronsfärg bär upp på ett tillförlitligt sätt de kontrasterande lampskärmarna av vit keramik. Lantshusflair i lägenheten: Florala hålmönster och ett omfattande blått dekorband ger även en viss countrylook.
 • Ceramiche Stilfull hänglykta RETINA

  Ceramiche Stilfull hänglykta RETINA
  Hängande lampa med stil RETINA-lampan med sin unika design ger vackra stunder i köket eller matsalen. Den romantiska lantliga stilen sticker ut och skapar en hemtrevlig atmosfär. Det omsorgsfulla utförandet och de utvalda materialen gör lampan till ett blickfång. Kedjeupphängningen bör också noteras för denna modell. Detta fångar omedelbart ögat och ger designen det där lilla extra.Design och teknik kombineras i pendellampanDen eleganta pendellampan kan beskrivas som en lyckad kombination av modern teknik och trendig design och kombinerar lantlig stil med nya element.
 • Ceramiche Lekfull hänglykta I BILIARDI, 2-arm

  Ceramiche Lekfull hänglykta I BILIARDI, 2-arm
  Lekfull pendellampa I BILIARDIDenna lekfulla pendellampa I BILIARDI är det perfekta tillbehöret för inredning i lantlig stil. De två vitglaserade keramikskärmarna i vågform med grön kant och gröna dekorativa ränder ger en romantisk känsla. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett särskilt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av gammal mässingsfärgad metall på en kort kedja.
 • Ceramiche Hänglykta Flora i florentinsk stil

  Ceramiche Hänglykta Flora i florentinsk stil
  Flora pendellampa i florentinsk stilDen här förtrollande Flora pendellampan är helt designad i florentinsk stil. De välformade keramikskärmarna med vågig kant och röd kant är redan i sig ett blickfång. Den krämfärgade kronan är dekorerad i florentinsk stil med färgglada höstlöv och framkallar en romantisk atmosfär i rummen.
 • Ceramiche Hänglykta Flora i florentinsk stil 5-arm.

  Ceramiche Hänglykta Flora i florentinsk stil 5-arm.
  Flora pendellampa i florentinsk stil Denna förtrollande Flora pendellampa är designad helt i florentinsk stil. De välformade keramikskärmarna med vågig kant och röd kant är redan i sig ett blickfång. Den krämfärgade kronan är dekorerad i florentinsk stil med färgglada höstlöv och framkallar en romantisk atmosfär i rummen.
 • Ceramiche Hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar 2-arm

  Ceramiche Hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar 2-arm
  Rosolacci pendellampa - Ädel lampdesign för en elegant och rustik atmosfärPendellampan Rosolacci med två keramiska skärmar passar mycket bra in i en inredning som fokuserar på rustika, lekfulla accenter. Lampskärmen utstrålar en varm, romantisk atmosfär med sin bronsfärgade metallram och blommiga dekor.Med sina två lampskärmar är pendellampan idealisk för ett stort bord, eftersom de reflekterar ljuset generöst och därmed lyser upp en stor yta.Spara energi med RosolacciPendellampan är inte bara mycket visuellt tilltalande, den imponerar också med sin energieffektivitet. Den är lämplig för LED- eller lågenergilampor.
 • Ceramiche Höjdvarierbar dragpendellampa GIRASOLA

  Ceramiche Höjdvarierbar dragpendellampa GIRASOLA
  Girasola dekorativ pendelarmatur med blommönsterDen tilltalande pendelarmaturen Girasola är ett perfekt komplement till den lantliga stilen och sätter en färgstark accent. Den välformade, platta keramikskärmen har en uppåtböjd vågformad kant och ett diskret perforerat mönster. Den glaserade basen är vit. Lampskärmen är målad med blommotiv i en grön huvudfärg. Den vita pendeln kompletterar den attraktiva armaturen på ett smakfullt sätt. Den möjliggör en variabel höjdjustering från minst 85 cm upp till 195 cm. Armaturen ger en bred diffus ljuseffekt och en ljusstark belysning.
 • Ceramiche Iögonfallande hänglampa Ike

  Ceramiche Iögonfallande hänglampa Ike
  Ike pendellampa ger ett rustikt intryckDenna pendellampa hör till Ike-serien. Lampskärmen av keramik framhävs särskilt väl och betonas av enskilda element av gjuten mässing. Därför kan Ike-pendellampan integreras i många inredningsstilar och blir ett blickfång särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet.
 • Ceramiche 2-armad bordslampa LIBERTY

  Ceramiche 2-armad bordslampa LIBERTY
  Bordslampa LIBERTYDenna bordslampa består av en bas med två hängare. Basen är tillverkad av metall och därför mycket robust, de keramiska hängarna är vackert utformade och har ett perforerat mönster.Bordslampan i lanthusetBordslampan är lämplig för lanthus på grund av sin design, men den här lampan hittar också sin plats på något annat stilfullt dekorerat bord eller sidobord och kommer till sin egen.Bordslampan kräver ingen montering och kan därför användas fritt. Den blir den perfekta dekorativa delen för säsongsbetonade dekorationer, till exempel på hösten.
 • Ceramiche Elegant bordslampa RETINA

  Ceramiche Elegant bordslampa RETINA
  Retina - En ädel bordslampa för romantikerBordslampan Retina har en vacker keramikskärm som är utformad i en nätlook. Den glaserade keramikskärmen ser nästan ut som om den vore vävd eller virkad av raffia. Eftersom den är vit reflekteras ljuset generöst och strålar inte bara nedåt. Bordslampa i lantlig stilLampan är mycket dekorativ med sina vackra detaljer, t.ex. den böjda lamparmen. Basen är tillverkad av metall och har växtrankor som förebild.
 • Ceramiche Prydlig bordslampa ORLO

  Ceramiche Prydlig bordslampa ORLO
  En högkvalitativ bordslampa med en speciell designLampan ORLO erbjuder en kombination av högkvalitativa material med en mycket speciell design. Detta står i kontrast till designen på andra lampor och gör denna lampa ännu mer intressant.En detaljerad titt på design och teknik Keramik och metall bestämmer lampans övergripande utseende. Skärmen är gjord av vit keramik med små dekorationer, medan basen och resten av lampan är gjorda av bronsfärgad metall. Designen ger ett nostalgiskt intryck.
 • Ceramiche Charmig vägg- och taklampa PORTICO 2-arm

  Ceramiche Charmig vägg- och taklampa PORTICO 2-arm
  Vacker design för drömska rum - Portico vägg- och taklampaDen här särskilt söta Portico vägglampan kan också användas som taklampa. Alla som älskar den romantiska, drömska lantliga stilen kommer omedelbart att bli förälskade i den här modellen. Vitglaserade keramikskärmar med ett särskilt dekorativt lockmönster och en böjd kant erbjuder ren romantik! Kvalitet du kan lita påLampan, som påminner om spetstyg, ger inte bara glädje med sin mycket speciella design, utan erbjuder också en mycket speciell hög kvalitet. Till och med väggfästet med den speciella keramikskenan har anpassats perfekt till lampans design och bearbetats enligt en hög standard. Den lyckade mixen garanterar också sann entusiasm bland vintageälskare!
 • Ceramiche Hänglykta GOCCE 3-arm.

  Ceramiche Hänglykta GOCCE 3-arm.
  Inspirerad av naturen: Hänglampan GocceLiksom Calla-blommans blomning öppnar sig de tre lampskärmarna av vitglaserad keramik. Hängande glasdroppar lyser i gyllene glans och kompletterar den blommiga ensemblen med den krämfärgade metallramen. Lampan framkallar effektiva ljuspunkter genom det fina perforerade mönstret på lampskärmarna. Gyllene stunder tack vare den ädla vägglampanEn distinkt gyllene ton går igen i skärmarnas ram. De ljusa grundtonerna harmonierar perfekt med kronans svepande linjer, som påminner om bilden av klätterblommor.Gocce: värd mer än en blickDen 3-lampiga taklampan Gocce skapar en graciös atmosfär med en kort eller upp till 79 cm lång upphängning. Den harmonierar med såväl lantlig stil som klassiska inredningsstilar.
 • Ceramiche Hänglykta GRECA MEDITERRANEO

  Ceramiche Hänglykta GRECA MEDITERRANEO
  Medelhavskänsla med GRECA MEDITERRANEO pendellampa Skärmen på GRECA MEDITERRANEO pendellampa har en medelhavsdesign, vilket skapar en medelhavsatmosfär. Ljuset sprids obehindrat och starkt nedåt. På så sätt sprider GRECA MEDITERRANEO-pendellampan ett behagligt ljus över bordet i köket eller matsalen.
 • Ceramiche Hänglykta VITELA med rustikt utseende

  Ceramiche Hänglykta VITELA med rustikt utseende
  Praktiskt hänglykta VITELA med rustikt utseende Den dekorativa hänglyktan med vinmotiv är utrustad med en praktisk dragpendel, varmed den alltid i en handvändning låter sig anpassas till förutsättningar och situationer över matbordet eller i köket. Den rustika skärmen är av keramik och dekorerad med vinrankor, varmed hänglyktan VITELA betonar den behagliga lanthusstilen.
 • Ceramiche Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 28 cm

  Ceramiche Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 28 cm
  Pendellampa PIEGHE av keramik PIEGHE är den passande hänglyktan för att göra den lantliga stilen perfekt i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. En snygg detalj är den färgade kanten på skärmen.
 • Ceramiche Hänglykta GIULIA med keramikskärm 43 cm

  Ceramiche Hänglykta GIULIA med keramikskärm 43 cm
  Keramik-hänglykta GIULIA med obehandlad ovansida Hänglyktan GIULIA låter en varm atmosfär uppstå i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett attraktivt blickfång. Det mesta av ljuset strålar nedåt på bordet. Rosetten är också tilltalande utformad av klangfärgad keramik.
 • Ceramiche Taklampa NONNA av vit keramik 3-armad

  Ceramiche Taklampa NONNA av vit keramik 3-armad
  Nonna - En nostalgisk taklampaTaklampan NONNA är ett utmärkt exempel på hur nostalgisk design kan kombineras med modern teknik för att skapa ett unikt intryck. Designen är baserad på lampor från förr i tiden. Det övergripande utseendet domineras av vit keramik, som är dekorerad med blå ornament. Det gäller både hållaren och de tre lampskärmarna, som har fina hålmönster. Skärmarnas fogar är gjorda av metall i gammal mässing och understryker den nostalgiska designen. Lampan drivs med tre E14-lampor på max 40 watt, förutsatt att det är vanliga glödlampor. LED-lampor eller lågenergilampor kan också användas.
 • Ceramiche Blommig hänglykta TULIPANO 3-arm.

  Ceramiche Blommig hänglykta TULIPANO 3-arm.
  Blommig hänglykta TULIPANO Hänglykta TULIPANO förtrollar med blommig charm. Kronan av krämfärgad metall och utformad som en tulpanbukett som hänger på tork och lampskärmarna som tulpanblommor av keramik. De dekorativa bladen av brun metall kompletterar den blommiga designen. För romantiker är den blommiga hänglyktan den perfekta belysningen för en stämningsfull inredning.
 • Ceramiche Vacker hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm

  Ceramiche Vacker hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm
  Floralt präglad Rosolacci pendellampa med lampskärm i ädel keramikDekorativ och vacker är pendellampan Rosolacci med sin fint böljande lampskärm i keramik. Den vita glasyren är dekorerad med ljusröda blommotiv på undersidan. Den charmiga blomsterprakten passar perfekt in i lanthusstilen och är lämplig för stämningsfull belysning i köket och matplatsen.
 • Ceramiche Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 41cm

  Ceramiche Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 41cm
  GIRASOLA pendellampa med lantlig charm GIRASOLA är en pendellampa med lantlig charm för köket eller matsalen. Den välformade keramikskärmen med vågig kant är ett vackert blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt mot bordet. Det perforerade mönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglampan en charmig look. Den färgade kanten på skärmen är också en vacker detalj.
 • Ceramiche Vit hänglykta SFILATA av keramik

  Ceramiche Vit hänglykta SFILATA av keramik
  Vit SFILATA pendellampa av keramik med lantlig karaktärMed SFILATA pendellampa kan den lantliga karaktären optimeras, till exempel i matsalen eller köket. Den vackra keramikskärmen är bearbetad med ett dekorativt hålmönster och dekorerad med en blå kant, som också upprepas på den keramiska takrosen. Ljuset reflekteras väl och avges nedåt, vilket ger en behaglig belysning av rummet. Ljuset skiner genom det perforerade mönstret på ett mycket effektfullt sätt.
 • Ceramiche Hänglykta I BILIARDI 2-arm orange

  Ceramiche Hänglykta I BILIARDI 2-arm orange
  Lekfull hänglykta I BILIARDI med orangefärgad dekoration Hänglyktan I BILIARDI är en passande accessoar till inredningen i lantlig stil. De två vitglaserade keramikskärmarna i vågform med orangea kanter och dekorränder sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kort kedja.
 • Ceramiche Bordslampa Semino med keramikskärm

  Ceramiche Bordslampa Semino med keramikskärm
  Semino - bordslampa med det där lilla extraBordslampan Semino har en mycket romantisk look. Den keramiska skärmen skapar vackra ljuseffekter tack vare hålmönstret och ramen är ett absolut blickfång med sin vackra form. Oavsett om det är i hallen på en byrå, i vardagsrummet som ett harmoniskt extra ljus eller på nattduksbordet - Semino gör en mycket bra figur överallt.
 • Ceramiche Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 36,5 cm

  Ceramiche Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 36,5 cm
  Detaljrik hänglampa Guiliano i keramik Både hänglampan Guilianos takkåpa och skärm tillverkades av keramik. Skärmens nedre kant är lätt vågig så att den gör ett vackert mjukt intryck. Självaste skärmen har ett hålmönster som i kombination med de högkvalitativa kristalldetaljerna skapar ett vackert mönster på skärmytan. En passande ljuskällan kan beställas direkt som tillbehör.
 • Ceramiche Vägglampa IL PUNTI

  Ceramiche Vägglampa IL PUNTI
  Smart Il Punti vägglampa med naken lampa och dekorerad keramikKomfortabel och puristisk - denna ovanliga kombination skapar den ovanliga designen hos Il Punti vägglampa. Väggfästet är ett dekorativt tillbehör. Det består av en rund keramik med filigranornament i blå färg. På så sätt väcks mysfaktorn i lantlig stil till liv. En puristisk kontrast är den helt nakna lampan i armaturens mitt. Med denna smarta vägglampa kan man skapa en obehindrat ljusstark extrabelysning.
 • Ceramiche Vägglampa GIACOMO med keramikskärm

  Ceramiche Vägglampa GIACOMO med keramikskärm
  Attraktiv Giacomo vägglampa med vit keramikskärmLiten men fin - Giacomo vägglampa har en formfulländad och samtidigt modern design med en vägghållare av glänsande krom. Den söta vita keramikskärmen avslöjar ljuskällan och ger fri belysning. Den lilla vägglampan kan användas som extra belysning i många rum.
 • Ceramiche Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär

  Ceramiche Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär
  Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär Denna vita hänglykta låter en behaglig lanthus-atmosfär uppstå i matrummet eller köket med sitt romantiska utseende. Den vita formsköna keramikskärmen med vågkant är ett dekorativt blickfång med det blåa blomstermotivet på insidan och den blåa kanten. Hänglykta CELESTINA är ett romantiskt element i hemtrevliga lanthus med optimala ljusförhållanden.
 • Ceramiche Rustik hänglykta FRANCA

  Ceramiche Rustik hänglykta FRANCA
  Rustik taklampa FRANCA med praktiskt dragpendelDen här rustika taklampan med vågig kant är utrustad med ett praktiskt dragpendel, vilket gör att den kan anpassas till omständigheter och situationer ovanför matbordet eller i köket på nolltid. Den rustika skärmen är tillverkad av keramik, vilket understryker den mysiga lantliga stilen hos FRANCA-pendellampan. Justerbar höjd från 51 till 154 cm.
 • Ceramiche Klassisk hänglykta CARTOCCIO, 3-arm

  Ceramiche Klassisk hänglykta CARTOCCIO, 3-arm
  Klassisk hänglykta CARTOCCIO med metallkrona, keramikupphängning och keramikskärmar Den ytterst dekorativa metallkronan på den här hänglyktan med kedjeupphängning drar helt klassiskt blickarna till sig. De vita formsköna keramikskärmarna är dekorerade med blåa dekorband och hålmönster, vilket sörjer för den speciella lanthus atmosfären. Hänglyktans ljus strålas jämnt nedåt.
 • Ceramiche 3-armad hänglykta ORLO avlång typ

  Ceramiche 3-armad hänglykta ORLO avlång typ
  3-lampors taklampa ORLODDenna taklampa består av tre vackra lampskärmar som har bearbetats med högkvalitativ keramik. De är fästa på metallhängare och är mycket lätta att rengöra.Lampan för vardagsrummet och matsalenLandsortsstilen kännetecknar denna taklampa. Den ser särskilt bra ut i rum med denna inredning. Lampan är designad för bord i vardagsrum och matsal.
 • Ceramiche Hänglampa Semino med keramikskärmar, 5 lampor

  Ceramiche Hänglampa Semino med keramikskärmar, 5 lampor
  Semino pendellampa med vita keramikskärmarMed sina totalt fem vita keramikskärmar och den kreativt utformade ramen ser Semino pendellampa pompös ut, men ändå inte påträngande. Skärmarna är något utåtvända för att ge optimal belysning. Hålmönstret i skärmarnas keramik ger dessutom ytterligare ljusinsläpp och vackra effekter.
 • Ceramiche Liten vägglampa I PORTICI 18 cm

  Ceramiche Liten vägglampa I PORTICI 18 cm
  Delikat vägglampa I Portici för fin extra belysningDen charmiga vägglampan I Portici förtrollar med en romantisk keramisk lampskärm i vitt. Den är böjd i kanten och har ett intressant hålmönster. Betraktaren kommer att tänka på fina spetsbårder. Glaseringen förhöjer också keramikskärmen med glansiga effekter. Den lilla dekorativa vägghållaren är tillverkad av metall med bronsfinish. I Portici ger vackert extra ljus i en smakfull miljö.
 • Ceramiche Elegant golvlampa RETINA 3-armad

  Ceramiche Elegant golvlampa RETINA 3-armad
  När blommorna lyser: Retina golvlampaMed växtdesignen på denna exklusiva golvlampa kommer en touch av lanthus in i varje vardagsrum. Den eleganta golvlampan är tillverkad av metall och glas och har en höjd på 1,83 m.Golvlampan för en sofistikerad livsstilInspirerad av graciöst stigande blommande växter, förmedlar den filigrana designen av denna lampa en sofistikerad livsmiljö. De smala baselementen i form av stjälkar med dekorativa rankor av bronsfärgad metall kontrasterar stilfullt mot den nätformade strukturerade kalyxskärmen av vit keramik.En vacker atmosfär med armaturenFull 3 x 40 W ljusstyrka gör att denna ädla lampskönhet kan uppfylla även mycket ljusa belysningsönskemål. Reflektionen i de keramiska lampskärmarna skapar en mysig atmosfär.
 • Ceramiche Vägglampa PORTO GRANDE

  Ceramiche Vägglampa PORTO GRANDE
  Elegant PORTO GRANDE vägglampa med förtrollande vägghållare Denna eleganta PORTO GRANDE vägglampa passar perfekt för det romantiska lantstället. Den keramiska skärmen med svart ovansida är platt och vidsträckt och reflekterar på ett optimalt sätt ljuset som sprids nedåt via den vita undersidan. Det mycket dekorativa väggfästet i metall är färg- och stilkoordinerat och ett riktigt blickfång.
 • Ceramiche Romantisk vägglampa GOCCE

  Ceramiche Romantisk vägglampa GOCCE
  Romantisk GOCCE vägglampa Denna drömlika GOCCE vägglampa framkallar en romantisk atmosfär i rummet. Den består av en omsorgsfullt utformad ram av krämfärgad metall, på vilken guldfärgade glaspendlar reflekterar ljuset. Den välformade vita keramikskärmen med perforerat mönster är ett vackert blickfång och påminner om en blomkalufs.
 • Ceramiche Vägglampa GRECA MEDITERRANEO

  Ceramiche Vägglampa GRECA MEDITERRANEO
  Greca Mediterraneo vägglampa ger vardagsrummet medelhavskänslaVägglampan Greca Mediterraneo är tillverkad av keramik och imiterar terrakottastilen i Medelhavet med sin halvcirkelformade lampskärm. Skärmen har en antikiserande dekorativ kant. Ljuset sprids uppåt i rummet och skapar en behaglig ljusatmosfär. Armaturerna från denna tillverkare är handmålade, därför kan det förekomma små variationer i mönster och färg. Detta är dock inget kvalitetsfel, utan ett tecken på den unikhet som endast manuell tillverkning kan åstadkomma.
 • Ceramiche Hänglykta FOGLIE MARMO MARRON

  Ceramiche Hänglykta FOGLIE MARMO MARRON
  Elegant pendellampa FOGLIE MARMO MARRONDDenna vackra pendellampa fascinerar med en dekorativ skärm av keramik i marmorutseende, som har utformats elegant med en guldfärgad bladdesign. Skärmfästet och rosetten på upphängningen är också guldfärgade. FOGLIE MARMO MARRON är ett attraktivt blickfång i köket och alla andra vardagsrum, som naturligtvis också ger bra ljusförhållanden.
 • Ceramiche Vacker hänglykta PIATTO av keramik 28 cm

  Ceramiche Vacker hänglykta PIATTO av keramik 28 cm
  PIATTO pendellampa i keramikPendellampan PIATTO är det perfekta belysningsobjektet för köket eller matsalen i lantlig stil. En platt keramikskärm, vitglaserad, är ett dekorativt blickfång ovanför bordet. Ljuset avges nedåt. En dekorativ detalj är den blå kanten på skärmen.
 • Ceramiche Hänglykta CROCIA med dragvikt

  Ceramiche Hänglykta CROCIA med dragvikt
  Ovanlig Crocia pendellampa med dragviktDen charmigt designade Crocia pendellampan med dragvikt passar perfekt in i den populära lanthusstilen. Du kan föreställa dig den mycket bra på en rustik takbalk.Lampa med vackra detaljerLampskärmen är gjord av vit keramik, den yttre kanten är försedd med ett högkvalitativt blått dekorativt band. Dragpendeln är utformad på samma sätt och gör lampan till ett extraordinärt blickfång.Crocia tar alla till bordetDen romantiska pendellampan ser bra ut i köket, men den är perfekt ovanför matbordet. Familjen kommer att älska att samlas för att sitta i lampans mysiga sken. Ljuset kan optimeras på olika sätt genom att justera höjden på lampan med dragpendeln för respektive behov. Den är höjdjusterbar från 85 cm till 195 cm.
 • Ceramiche 2-armad hänglyktan NONNA av vit keramik

  Ceramiche 2-armad hänglyktan NONNA av vit keramik
  Hängande lampa med karisma för matplatsenDen hängande lampan NONNA tolkar lanthusstilen på ett ädelt och modernt sätt. Den består av två lampor i vitt keramiskt material. Vid den övre och nedre änden av skärmen finns två omgivande kanter med blå bladmotiv, däremellan stiliserade, stora blommor som ger modellen lantlig charm. En ädel accent sätts av den gamla mässingsfärgade hättan vid den övre änden av skärmen. Den kedjeliknande, 104 cm långa upphängningen är vit. Pendellampan är särskilt lämplig som elegant belysning ovanför matbordet eller en modern matbänk. Två 40 W-lampor ger ett mysigt ljus som också upplevs som behagligt under en lång måltid. Socklarna är avsedda för E14-lampor. NONNA-modellen är dimbar.
 • Ceramiche Vägglampa Retina

  Ceramiche Vägglampa Retina
  Snygg vägglampa RETINA med keramiska nyanser Den här snygga vägglampan RETINA är det perfekta belysningstillbehöret för det romantiska huset i vardagsrummet eller hallen. De vitglasade keramiska nyanserna i nätoptik är en mycket speciell blickfång, som reflekterar ljuset från vägglampan och strålar neråt och ger en dekorativ bieffekt. Takkronan i metall är extremt dekorativ och matchad med avseende på färg och stil.
 • Ceramiche 5-armad blommig hänglykta TULIPANO

  Ceramiche 5-armad blommig hänglykta TULIPANO
  En blommig hälsning i dina egna fyra väggar - 5-ljus pendellampa TulipanoDen 5-ljusa pendellampan TULIPANO har en klassisk blommig design. De fem lampskärmarna liknar tulpanblommor och är arrangerade som en färgglad tulpanbukett. Ädel tack vare en fantastisk kombination av materialDen nedåt hängande blomsterhälsningen ser nästan verklig ut tack vare blommorna av keramiska ljusskärmar samt bladen av krämfärgad metall. Genom kombinationen av ädla material lyckas hemtillbehöret framkalla en romantisk stämning i dina egna fyra väggar.Det eleganta blickfånget är inte bara en somrig hälsning från trädgården. Den skapar också den perfekta belysningen i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Ceramiche Liten pendellampa GIRASOLA med lanthuscharm

  Ceramiche Liten pendellampa GIRASOLA med lanthuscharm
  Liten pendellampa GIRASOLA med lantlig charmGIRASOLA är en liten pendellampa med lantlig charm som kommer bäst till sin rätt i en grupp eller rad. Den välformade keramikskärmen med vågig kant är ett vackert blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Det perforerade mönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglampan en charmig look. Den färgade kanten på skärmen är också en vacker detalj.
 • Ceramiche Hänglampa Emanuel keramik Ø 32 cm

  Ceramiche Hänglampa Emanuel keramik Ø 32 cm
  Emanuel – stilfull keramikhänglampa i vitt Hänglampan Emanuel i keramik utstrålar en rustik charm. Den flätade, vita keramikskärmen kompletteras på ett idealiskt sätt av takfästet i antik mässing. Hålen i skärmen, som är ett resultat av den flätade formgivningen, sörjer för vackra effekter med ljus och skuggor. Emanuel är definitivt ett tidlöst blickfång i köket eller ovanför matbordet.
 • Ceramiche Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 20,5 cm

  Ceramiche Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 20,5 cm
  Detaljrik hänglampa Guiliano i keramik Både hänglampan Guilianos takkåpa och skärm tillverkades av keramik. Skärmens nedre kant är lätt vågig så att den gör ett vackert mjukt intryck. Självaste skärmen har ett hålmönster som i kombination med de högkvalitativa kristalldetaljerna skapar ett vackert mönster på skärmytan. En passande ljuskällan kan beställas direkt som tillbehör.
 • Ceramiche Vägglampa CROCIA

  Ceramiche Vägglampa CROCIA
  Keramisk vägglampa CROCIA med blått mönsterDen lantliga atmosfären framhävs perfekt av vägglampan CROCIA i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Den platta keramikskärmen är vitglaserad och dekorerad med ett blått dekorativt band, vilket gör den till ett attraktivt blickfång. Ljuset kommer från framsidan och kan riktas efter önskemål och behov med hjälp av en kulled.
 • Ceramiche Vit keramik-vägglampa SCODELLINA

  Ceramiche Vit keramik-vägglampa SCODELLINA
  Vit keramikvägglampa SCODELLINASCODELLINA är ett vackert blickfång i hallen eller på väggen i sovrummet. Den vitglaserade skärmen med perforerat blommönster och det böjda väggfästet påminner om en fruktskål och ger en romantisk känsla. Ljuset avges direkt in i rummet med liten förlust.
 • Ceramiche 2-armad vägglampa LIBERTY

  Ceramiche 2-armad vägglampa LIBERTY
  Charmig Liberty vägglampa med två keramiska lampskärmarMed sin slående designade metallvägghållare är den 2-ljusa Liberty vägglampan helt i linje med den romantiska lanthusstilen. Det fina perforerade blommönstret och det blå dekorativa bandet på de keramiska lampskärmarna kompletterar perfekt denna look. Liberty: mer än bara ett vackert skenDen glaserade keramikskärmen reflekterar ljuset väl och det perforerade mönstret skapar vackra ljusaccenter. Den kärleksfulla samordningen av de olika elementen fångar omedelbart ögat med denna armatur: färgerna vit, brons och blå harmoniserar perfekt med varandra. I kombination med trämöbler och en ljus vägg kommer Liberty ännu bättre till sin rätt.
 • Ceramiche Drömlik hänglykta GONNELLA dekorrand mitten

  Ceramiche Drömlik hänglykta GONNELLA dekorrand mitten
  Drömlik keramikpendellampa GONNELLA Den drömlika pendellampan GONNELLA är precis rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade vågiga keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret påminner om vita spetskjolar och gör denna pendellampa till en romantisk inredningsaccessoar. Ljuset reflekteras väl och avges nedåt.
 • Ceramiche Vacker hänglykta PIATTO av keramik 43 cm

  Ceramiche Vacker hänglykta PIATTO av keramik 43 cm
  PIATTO pendellampa i keramikPendellampan PIATTO är det perfekta belysningsobjektet för köket eller matsalen i lantlig stil. En platt keramikskärm, vitglaserad, är ett dekorativt blickfång ovanför bordet. Ljuset avges nedåt. En dekorativ detalj är den blå kanten på skärmen.
 • Ceramiche Hänglampa Pizzo med kedja, 1 lampa

  Ceramiche Hänglampa Pizzo med kedja, 1 lampa
  Romantisk Pizzo hänglampaDen särskilt lekfulla designen är ett blickfång, oavsett i vilket rum lampan hittar sin plats. Den vita keramikskärmen och det eleganta perforerade mönstret skapar inte bara en romantisk stämning, utan bjuder också in dig att drömma.Hög kvalitet på hänglampanKvaliteten på denna lampa är inte försummad. Lampan övertygar inte bara med sin höga funktionalitet, utan även med sin hållbarhet.
 • Ceramiche Vägglampa LIBERTY

  Ceramiche Vägglampa LIBERTY
  Vägglampa Liberty i romantisk-rustik lookDen högkvalitativa lampan är tillverkad av keramik och metall. Lampskärmen av vitglaserad keramik är dekorerad med ett blått blommönster. Tack vare denna dekoration passar den perfekt in i en lantlig inredning.Mysig atmosfär tack vare vägglampan Liberty Liberty passar bra med tapetserade väggar i beige toner och trä, eftersom det mörkbruna väggfästet bildar en vacker kontrast till ljusa bakgrunder. Tack vare sin traditionella design utstrålar armaturen mysighet, trygghet och jordnära, vilket gör att du omedelbart känner dig som hemma. Den keramiska skärmen fördelar dessutom ljuset på ett behagligt och mjukt sätt.
 • Ceramiche 3-armad golvlampa LIBERTY

  Ceramiche 3-armad golvlampa LIBERTY
  Golvlampa med 3 lampor LIBERTYDenna golvlampa med 3 lampor är ett särskilt vackert dekorativt element. Den kommer särskilt till sin rätt i lantlig stil. Varma färger och mjuka former förknippas med denna inredningsstil. Golvlampan är tillverkad av metall. Tre lampor utgår från basen. Lampskärmarna är tillverkade av högkvalitativ keramik och dekorerade med ett stämplat blommönster.
 • Ceramiche Vägglampa PORTICO

  Ceramiche Vägglampa PORTICO
  Charmig keramikvägglampa PORTICO med vägghållare i metallDen härliga vägglampan PORTICO är precis rätt för det romantiska lanthuset. Den vitglaserade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret och den böjda kanten påminner om spetstyg och ger en romantisk känsla. Vägglampans ljus reflekteras väl och sprids nedåt. Väggfästet av metall med den vita keramikrosetten är färg- och stilkoordinerat.
 • Ceramiche Vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm

  Ceramiche Vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm
  ROSOLACCI: elegant vägglampa med keramikskärmRustik och samtidigt charmigt-elegant, det är vad som utmärker den välformade vägglampan ROSOLACCI med den tilltalande bronsfärgade vägghållaren. Den kärleksfullt designade vita keramikskärmen med blommig dekor och vågig kant kompletterar designen. Den böjda lampskärmen ger ett starkt och samtidigt behagligt ljus och är därför en perfekt ljuskälla.Ett fantastiskt tillbehör särskilt för rustika bostadsdrömmar: lampan ROSOLACCIDen vackert utformade lampskärmen med den röda och gröna blommiga dekoren ger vägglampan en varm och mysig aura och passar därför perfekt i vardagsrum med en rustik lanthusstil.
 • Ceramiche Vägglampa FOGLIE MARMO MARRON

  Ceramiche Vägglampa FOGLIE MARMO MARRON
  Klassisk vägglampa FOGLIE MARMO MARRONDDenna vackra vägglampa fascinerar med en dekorativ skärm av keramik, som har utformats elegant med en bladdesign, i marmorlook. Ljuset avges obehindrat och starkt uppåt och ett litet ljusuttag nedåt ger en vacker ljuseffekt. På så sätt sprider vägglampan FOGLIE MARMO MARRON indirekt ljus och skapar en mysig atmosfär.
 • Ceramiche Hänglampa Semino med keramikskärmar, 3 lampor

  Ceramiche Hänglampa Semino med keramikskärmar, 3 lampor
  Semino - dekorativ keramikpendellampa Tre välformade keramikskärmar med integrerat hålmönster i kombination med en bronsfärgad, klassiskt utformad ram - denna kombination resulterar i den rustika pendellampan Semino. Den kan integreras särskilt väl i lantlig stil. De matchande glödlamporna kan beställas direkt från tillbehören.
 • Ceramiche Vägglampa PIZZO

  Ceramiche Vägglampa PIZZO
  Ädel keramikvägglampa PIZZO Denna charmiga vägglampa PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret och den böjda kanten påminner om spetstyg och ger en romantisk känsla. Ljuset reflekteras väl och avges mot framsidan. Med hjälp av en kulled kan skärmen riktas in efter belysningsbehovet.
 • Ceramiche 2-armad vägglampa NONNA av vit keramik

  Ceramiche 2-armad vägglampa NONNA av vit keramik
  NONNA vägglampa: Modern i en traditionell skepnadVägglampan NONNA kombinerar tradition och modernitet genom att kombinera keramik och metall. Lampskärmarna och väggskenan är gjorda av vit keramik och har ett blått dekorativt band, medan skärmarnas hållare är gjorda av metall. Båda lampskärmarna är dekorerade med ett perforerat mönster i form av blommor.Romantisk belysning för mysiga timmarMed 2 x 40 Watt effekt skapar vägglampan ett atmosfäriskt ljus som inbjuder dig att koppla av. Rum i lantlig stil kompletteras perfekt av den charmiga nostalgiska vägglampan. På så sätt får även en vanlig hall en varm och hemtrevlig atmosfär som välkomnar både invånare och gäster.
 • Ceramiche Stor vägglampa I PORTICI 30 cm

  Ceramiche Stor vägglampa I PORTICI 30 cm
  Elegant I Portici vägglampa i vitt och brons Den vackra I Portici vägglampan har en romantisk känsla. Lampskärmen i vit keramik har en böjd kant och ett elegant hålmönster. Den får dig att drömma om fina spetstyger. Den fina glasyren framhäver den vackra keramikskärmen ytterligare. Det bronsfärgade väggfästet i metall är också dekorativt. I Portici riktar ljuset nedåt och är idealisk för att belysa byråer och sidobord.
 • Ceramiche 2-armad vägglampa RETINA

  Ceramiche 2-armad vägglampa RETINA
  Extravagant form möter ädla material - Retina vägglampaDen 2-lampiga RETINA vägglampan är särskilt lämplig för vardagsrummet, sovrummet eller matplatsen. Den övertygar med sin extraordinära form och valet av ädla material. Det dekorativa väggfästet är tillverkat av metall och matchar färgen och stilen på de vita keramikskärmarna. Dessa är utformade som nät och är perfekt integrerade i de mässingsfärgade böjda ljusarmarna. Mer ljus och en härlig atmosfärDen eleganta kombinationen av metall och keramik samt den ovanliga formen gör lampan till en ädel accessoar i lantlig stil. Modellen med 2 lampor ger tillräckligt med ljus och skapar samtidigt en behaglig atmosfär i dina egna fyra väggar.
 • Ceramiche Vägglampa Il Punti med halvbrunt keramiskt skal

  Ceramiche Vägglampa Il Punti med halvbrunt keramiskt skal
  Trevligt ljus från den eleganta vägglampan IL PUNTI Denna vägglampa har formen av en halvcirkelformad keramisk skål. Det erbjuder indirekt ljus för korridoren eller för alla bostadsutrymmen som är utformade för komfort. En elegant lampa för väggen Glaserad vit och försedd med ett subtilt blått dekorativt mönster, passar den här lampan underbart i alla vardagsrum. Denna modell kan kombineras med andra lampor från IL Punti-lampserien. Det är vettigt att kombinera olika ljuseffekter, som direkt och indirekt ljus, eller att använda dem omväxlande i ett rum. Standardlampans uttag E27 är lämplig för användning av LED- eller energisparlampor.
 • Ceramiche Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 43 cm

  Ceramiche Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 43 cm
  Pendellampa PIEGHE av keramik PIEGHE är den passande hänglyktan för att göra den lantliga stilen perfekt i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. En snygg detalj är den färgade kanten på skärmen.
 • Ceramiche Vägglampa NONNA av vit keramik

  Ceramiche Vägglampa NONNA av vit keramik
  NONNA vägglampa i vit keramikMed NONNA vägglampa kan du komplettera den lantliga stilen i köket, sovrummet eller hallen. Den vackra keramikskärmen har ett dekorativt perforerat blommönster och är dekorerad med blå dekorativa band, som också upprepas på det keramiska väggfästet. Hållaren är tillverkad av antik mässingsfärgad metall, vilket är ett attraktivt tillskott. Ljuset reflekteras väl och avges framåt/nedåt, vilket ger en behaglig belysning av rummet. Lampskärmen kan riktas in efter behov och önskemål med hjälp av en led på hållaren.
 • Ceramiche Vägglampa GIULIA av keramik

  Ceramiche Vägglampa GIULIA av keramik
  Keramisk vägglampa GIULIA med naturlig utsidaMed en varm terrakottafärgad skärm understryker vägglampan GIULIA den lantliga karaktären i vardagsrummet. Den konformade keramikskärmen är naturligt lerfärgad på utsidan och har en dekorativ håldesign. Detta gör den till ett attraktivt blickfång på alla väggar och skapar en varm atmosfär med mysigt ljus.
 • Ceramiche Charmant taklampa AMENO

  Ceramiche Charmant taklampa AMENO
  Charmig keramisk AMENO taklampaDen här charmiga AMENO taklampan är det perfekta tillskottet till ett rum i lantlig stil. Den vitglaserade keramikskärmen med det dekorativa perforerade mönstret har en blå dekorativ rand på kanten, som också finns på takarmaturen. AMENO bidrar till den mysiga känslan i lantlig stil. Ljuset reflekteras väl och avges nedåt.
 • Ceramiche Hänglampa I Biliardi

  Ceramiche Hänglampa I Biliardi
  Keramisk pendellampa I Biliardi med vågformade skärmarPendellampan I Biliardi med sina två vågformade keramiska skärmar ger en romantisk känsla. Dessa är dessutom försedda med blå dekorativa ränder och en blå kant. Metallupphängningen i gammal mässing med sina rundade och snirkliga dekorelement avrundar harmoniskt helhetsbilden. Både i lantlig stil och i mer rustika inredningsstilar smälter denna pendellampa skickligt in i helheten.
 • Ceramiche Vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil

  Ceramiche Vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil
  Söt vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil Den enskilda lampan har ett metallstativ med en mycket fin dekoration. Det finns metallblad i färgglada färger som dekorerar stativet. Lampskärmarna är tillverkade av lackerat porslin. Denna lampa har tre lampskärmar. Ljuskällan ingår inte i leveransen, men kan beställas från Tillbehör. En lampa - många användningsområden Denna vägglampa kan monteras på många olika väggar. Den kan användas i korridoren eller i boningsrummet. Inredingen kan anpassas helt efter egna önskemål.
 • Ceramiche Vacker vägglampa Flora i florentinsk stil

  Ceramiche Vacker vägglampa Flora i florentinsk stil
  Vacker Flora vägglampa i florentinsk stilDen här förtrollande Flora vägglampan är helt designad i florentinsk stil. Den välformade keramikskärmen med vågig kant och röd kant är ett blickfång i sig själv. Den krämfärgade ramen är dekorerad i florentinsk stil med färgglada höstlöv och framkallar en romantisk atmosfär i rummen.