Ceramiche lampor

 • Hänglykta NONNA av vit keramik

  Hänglykta NONNA av vit keramik
  Hänglykta NONNA av vit keramik Lanthusstilen i exempelvis kök eller matrum kan kompletteras med hänglyktan NONNA. Den snygga keramikskärmen är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på keramik-takrosetten. Huvudet på skärmen är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt.
 • Taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar 3-arm

  Taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar 3-arm
  Taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar Kärleksfullt dekorerad taklampa ROSOLACCI med keramikskärmar. Den dekorativa lampramen slingrar sig längs taket och håller tre formsköna keramikskärmar med vågkant, som ljuset obehindrat avger starkt nedåt. Blomdekoren på den vita skärmen ger taklampan ett varmt utseende, varmed den optimalt är den passande accessoaren i den lantliga stilen.
 • Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 32 cm

  Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 32 cm
  Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 32 cm GIRASOLA är en hänglykta för kök eller matrum med lanthuscharm. Den formsköna keramikskärmen i vågkant är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Hålmönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett charmant utseende. En snygg detalj är även den färgade kanten på skärmen.
 • Vit hänglykta GIACOMO med keramikskärm

  Vit hänglykta GIACOMO med keramikskärm
  Modern hänglykta GIACOMO med keramikskärm Denna praktiska hänglykta är med sin vita, glänsande keramikskärm och kromramen integrerbar i alla moderna inredningsstilar. GIACOMO kan justeras i höjd och anpassas till motsvarande ljusbehov. Den 35 cm stora lampskärmen reflekterar ljuset bäst och avger det obehindrat och starkt nedåt.
 • Höjdvarierbar dragpendellampa PIEGHE

  Höjdvarierbar dragpendellampa PIEGHE
  Praktisk dragpendellampa PIEGHE av keramik PIEGHE är den passande hänglyktan för att göra den lantliga stilen perfekt i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Genom en dragvikt, som är lika tilltalande utformad av keramik, kan hänglyktan alltid justeras perfekt i höjd beroende på belysningsönskemål och situation.
 • Förtrollande taklampa PORTICO 3-arm

  Förtrollande taklampa PORTICO 3-arm
  Förtrollande keramik-taklampa PORTICO Denna charmiga taklampa PORTOCO är helt rätt för det romantiska lanthuset. De vitglaserade keramikskärmarna med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Taklampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade fästet med de vita keramikrondellerna är färgmässigt och stilmässigt matchade.
 • Bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm

  Bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm
  Bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm Kärleksfullt dekorerad bordslampa ROSOLACCI med keramikskärm. Den dekorativa foten med kedjeupphängning är av bronsfärgad metall och håller den formsköna keramikskärmen med vågkant, som ljuset obehindrat avger starkt nedåt. Blomdekoren på den vita skärmen ger vägglampan ett varmt utseende, varmed den optimalt är den passande accessoaren i den lantliga stilen.
 • Vrid- och svängbar vägglampa Ike

  Vrid- och svängbar vägglampa Ike
  Högkvalitativ vägglampa Ike i antikmässing Vägglampan Ike är helt dekorerad i vitt, med undantag för keramik-applikationen som utgår från väggfästet i form av ett förbindelsestycke. Lampskärmen är 18 cm i diameter; den kan svängas och därför även användas individuellt i rummet. Lampan är dimbar, dock endast med en separat dimmer. Idealisk för alla slags rum.
 • Tilltalande bordslampa Ike

  Tilltalande bordslampa Ike
  Bordslampa Ike för en rustik känsla Bordslampan ur serien Ike skapar en speciell känsla i hemmet. Kombinationen av mässinggjutgods och vit keramik ger en inbjudande rustik-maritim känsla och understryker det angenäma ljuset. Bordslampan utgör inte bara en utmärkt extrabelysning utan drar även blickarna till sig.
 • Hänglampa Pizzo, 1 lampa, 30 cm

  Hänglampa Pizzo, 1 lampa, 30 cm
  Elegant keramik-hänglykta PIZZO Denna förtrollande hänglyktan PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt.
 • 3-armad hänglyktan NONNA av vit keramik

  3-armad hänglyktan NONNA av vit keramik
  3-armad hänglyktan NONNA av vit keramik Lanthusstilen i exempelvis kök eller matrum kan kompletteras med hänglyktan NONNA. De snygga keramikskärmarna är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på keramik-takplattan. Huvudena på skärmarna är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt.
 • Bordslampa GIADE i florentinsk stil

  Bordslampa GIADE i florentinsk stil
  Bordslampa Flora i florentinsk stil Denna förtrollande bordslampa Flora är helt och hållet formad i florentinsk stil. Den formsköna keramikskärmen med vågrand och röd kant är ensam ett blickfång. Den krämfärgade lampfoten är helt dekorerad i florentinsk manér med flerfärgat höstlöv och trollar fram en romantisk atmosfär i rummet.
 • Bordslampa LIBERTY

  Bordslampa LIBERTY
  Attraktiv keramik-bordslampa LIBERTY med metallfot Denna attraktiva bordslampa LIBERTY är en ögonfröjd på varje bord i romantiska lanthus. Den vitglaserade keramikskärmen med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Bordslampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Den av metall utformade foten är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • Hänglykta GONNELLA dekorrand nere

  Hänglykta GONNELLA dekorrand nere
  Drömlik keramik-hänglykta GONNELLA Denna drömlika hänglykta GONNELLA är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade vågformade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret påminner om vita spetskjolar, varmed denna hänglykta är en romantisk inredningsaccessoar. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt.
 • Elegant vägglampa Cono av vit keramik

  Elegant vägglampa Cono av vit keramik
  Elegant vägglampa Cono av vit keramik Denna eleganta vägglampa av vit keramik är med sin klotform ett elegant blickfång på väggen och låter sig integreras i många inredningsstilar. Ljuset avges starkt uppåt, varmed vägglampan CONO sprider indirekt ljus och därigenom skapar en behaglig stämning. En snygg detalj är blom-hålmönstret.
 • Praktisk hänglykta ROSA med dragpendel

  Praktisk hänglykta ROSA med dragpendel
  Praktisk hänglykta ROSA med dragpendel Den snygga hänglyktan med rosmotiv är utrustad med en praktisk dragpendel och bygel, varmed den alltid i en handvändning låter sig anpassas till förutsättningar och situationer över matbordet eller i köket. Den vita formsköna skärmen är av keramik och dekorerad såväl på utsidan som på insidan med ett naturtroget rosmotiv. Hänglykta ROSA är tidlös och passar med vilken inredningsstil som helst.
 • Hänglampa Emanuel keramik Ø 42 cm

  Hänglampa Emanuel keramik Ø 42 cm
  Emanuel – stilfull keramikhänglampa i vitt Hänglampan Emanuel i keramik utstrålar en rustik charm. Den flätade, vita keramikskärmen kompletteras på ett idealiskt sätt av takfästet i antik mässing. Hålen i skärmen, som är ett resultat av den flätade formgivningen, sörjer för vackra effekter med ljus och skuggor. Emanuel är definitivt ett tidlöst blickfång i köket eller ovanför matbordet.
 • Hänglykta PIATTO med dragvikt

  Hänglykta PIATTO med dragvikt
  Höj- och sänkbar dragpendellampa PIATTO av keramik Hänglyktan PIATTO för kök eller matbord i lantlig stil är det perfekta belysningsobjekt. En platt keramikskärm, vitglaserad, är ett dekorativt blickfång över bordet. Ljuset strålar nedåt och låter sig intensifieras eller reduceras allt efter höjd. Genom dragvikten, som är lika tilltalande utformad av keramik, kan hänglyktan alltid justeras perfekt i höjd beroende på belysningsönskemål och situation. En dekorativ detalj är den blåa kanten på skärmen.
 • Hänglampa Pizzo med dragpendel, 1 lampa, 40 cm

  Hänglampa Pizzo med dragpendel, 1 lampa, 40 cm
  Elegant keramik-hänglykta PIZZO Denna förtrollande hänglyktan PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Med hjälp av pendeltåg låter sig skärmen justeras i höjd motsvarande belysningsönskemålet.
 • Taklampa ARGILLA i lanthuslook

  Taklampa ARGILLA i lanthuslook
  Taklampa ARGILLA av keramik Lanthusstilen i kök eller hall kan kompletteras med taklampan ARGILLA. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett snyggt blickfång. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt.
 • Romantisk taklampa LIBERTY

  Romantisk taklampa LIBERTY
  Allsidigt trevligt ljus från taklampan Liberty De fem romantiska lampskärmarna på taklampan Liberty skapar en mysig rumsatmosfär med jämnt reflekterande ljus. Tekniskt sett är denna mångsidiga modell taklampsmodell lämpad för LED- och energisparlampor. Taklampan ? - idealisk för landhuset Den här taklampa älskar det rustiska: Den har fem koppformade lampskärmar i form av hjulformade blommor som sitter ihop med varandra. Dess växtorienterade design kompletterar de stiliserade metallrankar som finns mellan de något vinklade lampskärmarna. Lampans material och utformning En värdefull metallkrona i bronsfärg bär upp på ett tillförlitligt sätt de kontrasterande lampskärmarna av vit keramik. Lantshusflair i lägenheten: Florala hålmönster och ett omfattande blått dekorband ger även en viss countrylook.
 • Romantisk hänglykta LIBERTY, 5-arm

  Romantisk hänglykta LIBERTY, 5-arm
  Attraktiv hänglykta LIBERTY med metallkrona och keramik skärmar Denna attraktiva hänglyktan LIBERTY är en ögonfröjd i rummet i det romantiska lanthuset. De vitglaserade keramikskärmarna med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Hänglyktans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade takkronan är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • Stilfull hänglykta RETINA

  Stilfull hänglykta RETINA
  Stilfull hänglykta RETINA med keramikskärm Den stilfulla hänglyktan RETINA är en passande ljusaccessoar i köket eller över matbordet för det romantiska lanthus. Den vitglaserade keramikskärmen i nätoptik är ett mycket speciellt blickfång, eftersom hänglyktans ljus reflekteras väl och strålar nedåt samt även sörjer för en dekorativ sidoeffekt. Den av metall utformade kedjeupphängningen är ytterst dekorativt formad och såväl färgmässigt som stilmässigt anpassade.
 • Lekfull hänglykta I BILIARDI, 2-arm

  Lekfull hänglykta I BILIARDI, 2-arm
  Lekfull hänglykta I BILIARDI Denna lekfulla hänglykta I BILIARDI är en passande accessoar till inredningen i lantlig stil. De två vitglaserade keramikskärmarna i vågform med gröna kanter och gröna dekorränder sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kort kedja.
 • Iögonfallande hänglampa Ike

  Iögonfallande hänglampa Ike
  Hänglampan Ike sörjer för en rustik känsla Hänglampan hör till serien Ike. Keramiklampskärmen och delarna av mässingsgjutgods harmoniserar med varandra. Hänglampan passar för många olika inredningsstilar och drar blickarna till sig i t.ex. vardagsrummet eller över matplatsen.
 • Bordslampa Pizzo

  Bordslampa Pizzo
  Förtrollande keramik-bordslampa PIZZO Denna charmiga bordslampa PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång och funktionell är den intressant formade lampfoten av antikmässingfärgad metall, som bordslampans höjd regleras på enligt önskemål.
 • Vacker vägglampa IL PUNTI med keramikskärm

  Vacker vägglampa IL PUNTI med keramikskärm
  Stilfull vägglampa IL PUNTI med keramikskärm En stilfull vägglampa med dekorativt formad keramikskärm, som kan integreras i nästan alla rum och sörja för bra belysning. Den vitglaserade keramikskärmen är dekorerad med dekorativ, blå dekor och motsvarar därmed den lantlig stilen. Vägglampans ljus strålar direkt och med låg förlust i rummet.
 • Hänglykta GOCCE 3-arm.

  Hänglykta GOCCE 3-arm.
  Hänglykta GOCCE 3-arm. Denna drömlika hänglykta GOCCE trollar fram en romantisk atmosfär i rummen. Den består av en påkostat formad krona av krämfärgad metall. Ljuset reflekteras på det guldfärgande glashänget. Den formsköna vita keramikskärmen med hålmönster är ett fantastiskt blickfång och påminner om blomblad.
 • Blommig bordslampa TULIPANO

  Blommig bordslampa TULIPANO
  Blommig bordslampa TULIPANO Bordslampan TULIPANO förtrollar med blommig charm. Foten är utformad som en tulpanstjälk av krämfärgad metall och lampskärmen av keramik som en tulpanblomma. Dekorativt lövverk av brun metall slingrar sig om lampfoten och kompletterar den blommiga designen. För romantiker är den blommiga bordslampan stämningsfull inredningsaccessoar.
 • Imponerande hänglykta GRECA MARMO

  Imponerande hänglykta GRECA MARMO
  Sydländsk atmosfär med hänglyktan GRECA MARMO Skärmen till hänglyktan GRECA MARMO är formad i grekisk marmordesign, varigenom en sydländsk atmosfär uppstår. Ljuset avges obehindrat och starkt nedåt. Så sprider hänglyktan GRECA MARMO behaglig ljusstyrka över bordet i köket eller matrummet.
 • Hänglykta GRECA MEDITERRANEO

  Hänglykta GRECA MEDITERRANEO
  Medelhavsatmosfär med hänglyktan GRECA MEDITERRANEO Skärmen till hänglyktan GRECA MEDITERRANEO är formad i sydländsk design, varigenom en medelhavsatmosfär uppstår. Ljuset avges obehindrat och starkt nedåt. Så sprider hänglyktan GRECA MEDITERRANEO behaglig ljusstyrka över bordet i köket eller matrummet.
 • Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 28 cm

  Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 28 cm
  Pendellampa PIEGHE av keramik PIEGHE är den passande hänglyktan för att göra den lantliga stilen perfekt i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. En snygg detalj är den färgade kanten på skärmen.
 • Hänglyktan GIULIA med keramikskärm 28 cm

  Hänglyktan GIULIA med keramikskärm 28 cm
  Keramik-hänglykta GIULIA med obehandlad ovansida Hänglyktan GIULIA låter en varm atmosfär uppstå i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett attraktivt blickfång. Det mesta av ljuset strålar nedåt på bordet. Rosetten är också tilltalande utformad av klangfärgad keramik.
 • Hänglykta GIULIA med keramikskärm 43 cm

  Hänglykta GIULIA med keramikskärm 43 cm
  Keramik-hänglykta GIULIA med obehandlad ovansida Hänglyktan GIULIA låter en varm atmosfär uppstå i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett attraktivt blickfång. Det mesta av ljuset strålar nedåt på bordet. Rosetten är också tilltalande utformad av klangfärgad keramik.
 • Taklampa NONNA av vit keramik 3-armad

  Taklampa NONNA av vit keramik 3-armad
  Taklampa NONNA av vit keramik Lanthusstilen i kök,matrum eller hall kan kompletteras med taklampan NONNA. De snygga keramikskärmarna är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på den runda keramik-takplattan. Fästena är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt. Med hjälp av leder på fästet kan lampskärmarna justeras efter behov och önskemål.
 • Hänglampa Pizzo med kedja, 2 lampor

  Hänglampa Pizzo med kedja, 2 lampor
  Romantisk keramik-hänglykta PIZZO Denna charmiga hänglykta PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. De två vitglaserade keramikskärmarna med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kedja.
 • Hänglykta Flora i florentinsk stil

  Hänglykta Flora i florentinsk stil
  Hänglykta Flora i florentinsk stil Denna förtrollande hänglykta Flora är helt och hållet formad i florentinsk stil. De formsköna keramikskärmarna med vågrand och röd kant är ensam ett blickfång. Den krämfärgade kronan är helt dekorerad i florentinsk manér med flerfärgat höstlöv och trollar fram en romantisk atmosfär i rummet.
 • Hänglykta Flora i florentinsk stil 5-arm.

  Hänglykta Flora i florentinsk stil 5-arm.
  Hänglykta Flora i florentinsk stil Denna förtrollande hänglykta Flora är helt och hållet formad i florentinsk stil. De formsköna keramikskärmarna med vågrand och röd kant är ensam ett blickfång. Den krämfärgade kronan är helt dekorerad i florentinsk manér med flerfärgat höstlöv och trollar fram en romantisk atmosfär i rummet.
 • Blommig hänglykta TULIPANO 3-arm.

  Blommig hänglykta TULIPANO 3-arm.
  Blommig hänglykta TULIPANO Hänglykta TULIPANO förtrollar med blommig charm. Kronan av krämfärgad metall och utformad som en tulpanbukett som hänger på tork och lampskärmarna som tulpanblommor av keramik. De dekorativa bladen av brun metall kompletterar den blommiga designen. För romantiker är den blommiga hänglyktan den perfekta belysningen för en stämningsfull inredning.
 • Hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar 2-arm

  Hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar 2-arm
  Hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar Kärleksfullt dekorerad hänglykta ROSOLACCI med keramikskärmar. Den dekorativa lampramen med kedjeupphängning är av bronsfärgad metall och håller två formsköna keramikskärmar med vågkant, som ljuset obehindrat avger starkt nedåt. Blomdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett varmt utseende, varmed den optimalt är den passande accessoaren i den lantliga stilen.
 • Höjdvarierbar dragpendellampa GIRASOLA

  Höjdvarierbar dragpendellampa GIRASOLA
  Praktisk dragpendellampa GIRASOLA av keramik GIRASOLA är en hänglykta för kök eller matrum med lanthuscharm. Den formsköna keramikskärmen i vågkant är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Genom en dragvikt, som är lika tilltalande utformad av keramik, kan hänglyktan alltid justeras perfekt i höjd beroende på belysningsönskemål och situation. Hålmönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett charmant utseende.
 • Vit hänglykta SFILATA av keramik

  Vit hänglykta SFILATA av keramik
  Vit hänglykta SFILATA av keramik med lanthus karaktär Med hänglyktan SFILATA låter sig lanthus karaktärer optimeras exempelvis i matrummet eller köket. Den snygga keramikskärmen är tillverkad med ett dekorativt hålmönster och dekorerad med blåa kant, vilket upprepas på keramik-takrosetten. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt. Ljuset skiner effektfullt genom hålmönstret.
 • Bordslampa Semino med keramikskärm

  Bordslampa Semino med keramikskärm
  Semino – bordslampa med det lilla extra Bordslampan Seminos utseende är mycket romantiskt Keramikskärmen skapar tack vare hålmönstret vackra effekter och lampfoten är med sin vackra form ett riktigt blickfång. Oavsett om den placeras på byrån i hallen, används som harmonisk tilläggsbelysning i vardagsrummet eller på nattduksbordet – Semino ser alltid fantastisk ut.
 • 2-armad bordslampa LIBERTY

  2-armad bordslampa LIBERTY
  2-armad keramik-bordslampa LIBERTY med metallfot Denna attraktiva bordslampa LIBERTY är en ögonfröjd på varje bord i romantiska lanthus. De två vitglaserade keramikskärmarna med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Bordslampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Den av metall utformade foten är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • Elegant bordslampa RETINA

  Elegant bordslampa RETINA
  Elegant bordslampa RETINA med keramikskärm i nätoptik Denna stilfulla bordslampa RETINA är en passande ljusaccessoar på varje bord för det romantiska lanthuset. Den vitglaserade keramikskärmen i nätoptik är ett mycket speciellt blickfång, eftersom bordslampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt samt även sörjer för en dekorativ sidoeffekt. Den av metall utformade foten är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt anpassade.
 • Prydlig bordslampa ORLO

  Prydlig bordslampa ORLO
  Smycke bordslampa ORLO med keramikskärm Denna prydliga bordslampa ORLO i lanthusstil är en passande inredningsaccessoar i snarare rustik inredningsstil. Den vitglaserade keramikskärmen är dekorerade med blåa dekorband, varmed den lantliga charmen betonas. Den påkostat formade foten med färgton antikmässing passar mycket bra till det. Skärmen är justerbar.
 • Charmig vägg- och taklampa PORTICO 2-arm

  Charmig vägg- och taklampa PORTICO 2-arm
  Charmig keramikvägg- eller taklampa PORTICO med metall-väggfäste Denna charmiga vägg- eller taklampa PORTICO är helt rätt för det romantiska lanthuset. De vitglaserade keramikskärmarna med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Vägg- eller taklampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade väggfästet med de vita keramikskenorna är färgmässigt och stilmässigt matchade.
 • Vägglampa IL PUNTI

  Vägglampa IL PUNTI
  Enkel vägglampa IL PUNTI En enkel vägglampa med dekorativt formad väggplatta, som kan integreras i nästan alla rum och sörja för bra belysning. Den vitglaserade keramikplattan är dekorerad med dekorativ, blå dekor och motsvarar därmed den lantlig stilen. Vägglampans ljus strålar direkt och med låg förlust i rummet.
 • Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär

  Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär
  Hänglykta CELESTINA med romantisk atmosfär Denna vita hänglykta låter en behaglig lanthus-atmosfär uppstå i matrummet eller köket med sitt romantiska utseende. Den vita formsköna keramikskärmen med vågkant är ett dekorativt blickfång med det blåa blomstermotivet på insidan och den blåa kanten. Hänglykta CELESTINA är ett romantiskt element i hemtrevliga lanthus med optimala ljusförhållanden.
 • Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 43 cm

  Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 43 cm
  Pendellampa ARGILLA av keramik Lanthusstilen i kök eller matrum kan kompletteras med hänglyktan ARGILLA. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett snyggt blickfång. Den riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet.
 • Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 28 cm

  Hänglykta ARGILLA i lanthuslook 28 cm
  Pendellampa ARGILLA av keramik Lanthusstilen i kök eller matrum kan kompletteras med hänglyktan ARGILLA. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är naturfärgad på ovansidan och vitglaserad på undersidan och därmed ett snyggt blickfång. Den riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet.
 • 3-armad hänglykta ORLO avlång typ

  3-armad hänglykta ORLO avlång typ
  Avlång hänglykta ORLO med keramikskärmar Denna snygga hänglykta ORLO i lanthusstil är en passande inredningsaccessoar över matbordet i snarare rustik inredningsstil. De vitglaserade keramikskärmarna är dekorerade med blåa dekorband, varmed den lantliga charmen betonas. Den påkostat formade metallkronan med färgton antikmässing passar mycket bra till det.
 • Rustik hänglykta BRUNO 25 cm

  Rustik hänglykta BRUNO 25 cm
  Rustik hänglykta BRUNO Denna tilltalande hänglykta BRUNO är helt rätt för rustikt inredda rum. Skärmen i antikmässing med dekorativa antikmässingfärgad kedjeupphängning sörjer för det rustika utseendet. Ljuset strålar optimalt nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kort kedja.
 • Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 41cm

  Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm 41cm
  Hänglykta GIRASOLA med lanthuscharm GIRASOLA är en hänglykta för kök eller matrum med lanthuscharm. Den formsköna keramikskärmen i vågkant är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Hålmönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett charmant utseende. En snygg detalj är även den färgade kanten på skärmen.
 • Hänglykta I BILIARDI 2-arm orange

  Hänglykta I BILIARDI 2-arm orange
  Lekfull hänglykta I BILIARDI med orangefärgad dekoration Hänglyktan I BILIARDI är en passande accessoar till inredningen i lantlig stil. De två vitglaserade keramikskärmarna i vågform med orangea kanter och dekorränder sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kort kedja.
 • Hänglampa Semino med keramikskärmar, 5 lampor

  Hänglampa Semino med keramikskärmar, 5 lampor
  Hänglampa Semino med vita keramikskärmar Med sammanlagt fem vita keramikskärmar och den kreativt gestaltade stommen gör hänglampan Semino ett pompöst intryck, men är ändå inte för påträngande. Skärmarna är något bredare nedtill för att sörja för optimal belysning. Hålmönstret i skärmarnas keramik utgör ytterligare ett ljusutsläpp för vackra effekter.
 • Romantisk vägglampa GOCCE

  Romantisk vägglampa GOCCE
  Romantisk vägglampa GOCCE Denna drömlika vägglampa GOCCE trollar fram en romantisk atmosfär i rummen. Den består av en påkostat formad ram av krämfärgad metall. Ljuset reflekteras på det guldfärgande glashänget. Den formsköna vita keramikskärmen med hålmönster är ett fantastiskt blickfång och påminner om ett blomblad.
 • Vägglampa GIACOMO med keramikskärm

  Vägglampa GIACOMO med keramikskärm
  Modern vägglampa GIACOMO med keramikskärm Denna enkla vägglampa GIACOMO sin vita, glänsande keramikskärm och väggfästet i krom är integrerbar i alla moderna inredningsstilar. Den vitglsaserade lampskärmen reflekterar ljuset bäst och avger det obehindrat och starkt nedåt.
 • Hänglykta FOGLIE MARMO MARRON

  Hänglykta FOGLIE MARMO MARRON
  Elegant hänglykta FOGLIE MARMO MARRON Den snygga hänglyktan fascinerar med en dekorativ skärm av keramik i marmorlook, som elegant formades med bladdesign. Guldfärgat är även skärmfästet och rosetten till upphängningen. FOGLIE MARMO MARRON är ett attraktivt blickfång i köket eller andra rum som självklart även sörjer för bra ljusförhållanden.
 • Hänglykta VITELA med rustikt utseende

  Hänglykta VITELA med rustikt utseende
  Praktiskt hänglykta VITELA med rustikt utseende Den dekorativa hänglyktan med vinmotiv är utrustad med en praktisk dragpendel, varmed den alltid i en handvändning låter sig anpassas till förutsättningar och situationer över matbordet eller i köket. Den rustika skärmen är av keramik och dekorerad med vinrankor, varmed hänglyktan VITELA betonar den behagliga lanthusstilen.
 • Rustik hänglykta FRANCA

  Rustik hänglykta FRANCA
  Rustik hänglykta FRANCA med praktisk dragpendel Den rustika hänglyktan med vågkant är utrustad med en praktisk dragpendel, varmed den alltid i en handvändning låter sig anpassas till förutsättningar och situationer över matbordet eller i köket. Den rustika skärmen är av keramik, varmed hänglyktan FRANCA betonar den behagliga lanthusstilen.
 • Vacker hänglykta PIATTO av keramik 28 cm

  Vacker hänglykta PIATTO av keramik 28 cm
  Hänglykta PIATTO av keramik Hänglyktan PIATTO för kök eller matbord i lantlig stil är det perfekta belysningsobjekt. En platt keramikskärm, vitglaserad, är ett dekorativt blickfång över bordet. Ljuset strålar nedåt. En dekorativ detalj är den blåa kanten på skärmen.
 • Hänglykta CROCIA med dragvikt

  Hänglykta CROCIA med dragvikt
  Keramik-dragpendellampa CROCIA med blått mönster Hänglyktan CROCIA betonar perfekt lanthus-atmosfären i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen är vitsatinerad och dekorerad med blått dekorband, varmed den är ett attraktivt blickfång. Huvudljuset strålar nedåt på bordet, kan dock intensifieras eller reduceras, under det att, med hjälp av dragvikten, formad i samma dekor av keramik, hänglyktan låter sig justeras i höjd perfekt till belysningsönskemålen och situationen.
 • 2-armad hänglyktan NONNA av vit keramik

  2-armad hänglyktan NONNA av vit keramik
  Hänglykta NONNA av vit keramik Lanthusstilen i exempelvis kök eller matrum kan kompletteras med hänglyktan NONNA. De snygga keramikskärmarna är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på keramik-takskenan. Huvudet på skärmen är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt.
 • Klassisk hänglykta CARTOCCIO, 3-arm

  Klassisk hänglykta CARTOCCIO, 3-arm
  Klassisk hänglykta CARTOCCIO med metallkrona, keramikupphängning och keramikskärmar Den ytterst dekorativa metallkronan på den här hänglyktan med kedjeupphängning drar helt klassiskt blickarna till sig. De vita formsköna keramikskärmarna är dekorerade med blåa dekorband och hålmönster, vilket sörjer för den speciella lanthus atmosfären. Hänglyktans ljus strålas jämnt nedåt.
 • Vägglampa Retina

  Vägglampa Retina
  Snygg vägglampa RETINA med keramiska nyanser Den här snygga vägglampan RETINA är det perfekta belysningstillbehöret för det romantiska huset i vardagsrummet eller hallen. De vitglasade keramiska nyanserna i nätoptik är en mycket speciell blickfång, som reflekterar ljuset från vägglampan och strålar neråt och ger en dekorativ bieffekt. Takkronan i metall är extremt dekorativ och matchad med avseende på färg och stil.
 • 5-armad blommig hänglykta TULIPANO

  5-armad blommig hänglykta TULIPANO
  Blommig hänglykta TULIPANO Hänglykta TULIPANO förtrollar med blommig charm. Kronan av krämfärgad metall och utformad som en tulpanbukett som hänger på tork och lampskärmarna som tulpanblommor av keramik. De dekorativa bladen av brun metall kompletterar den blommiga designen. För romantiker är den blommiga hänglyktan den perfekta belysningen för en stämningsfull inredning.
 • Vacker hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm

  Vacker hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm
  Vacker hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm Kärleksfullt dekorerad hänglykta ROSOLACCI med keramikskärm. Den dekorativa kronan med kedjeupphängning är av bronsfärgad metall och håller den formsköna keramikskärmen med vågkant, som ljuset obehindrat avger starkt nedåt. Blomdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett varmt utseende, varmed den optimalt är den passande accessoaren i den lantliga stilen.
 • Liten pendellampa GIRASOLA med lanthuscharm

  Liten pendellampa GIRASOLA med lanthuscharm
  Liten pendellampa GIRASOLA med lanthuscharm GIRASOLA är en liten pendellampa med lanthuscharm, som bäst kommer till sin rätt i grupp eller serie. Den formsköna keramikskärmen i vågkant är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. Hålmönstret och solrosdekoren på den vita skärmen ger hänglyktan ett charmant utseende. En snygg detalj är även den färgade kanten på skärmen.
 • Hänglampa Emanuel keramik Ø 32 cm

  Hänglampa Emanuel keramik Ø 32 cm
  Emanuel – stilfull keramikhänglampa i vitt Hänglampan Emanuel i keramik utstrålar en rustik charm. Den flätade, vita keramikskärmen kompletteras på ett idealiskt sätt av takfästet i antik mässing. Hålen i skärmen, som är ett resultat av den flätade formgivningen, sörjer för vackra effekter med ljus och skuggor. Emanuel är definitivt ett tidlöst blickfång i köket eller ovanför matbordet.
 • Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 36,5 cm

  Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 36,5 cm
  Detaljrik hänglampa Guiliano i keramik Både hänglampan Guilianos takkåpa och skärm tillverkades av keramik. Skärmens nedre kant är lätt vågig så att den gör ett vackert mjukt intryck. Självaste skärmen har ett hålmönster som i kombination med de högkvalitativa kristalldetaljerna skapar ett vackert mönster på skärmytan. En passande ljuskällan kan beställas direkt som tillbehör.
 • Vägglampa CROCIA

  Vägglampa CROCIA
  Keramik-vägglampa CROCIA med blått mönster Vägglampan CROCIA betonar perfekt lanthus-atmosfären i hallen, sov- eller vardagsrum. Den platta keramikskärmen är vitsatinerad och dekorerad med blått dekorband, varmed den är ett attraktivt blickfång. Ljuset strålar framåt och kan efter önskemål och behov justeras med hjälp av kulled.
 • Vit keramik-vägglampa SCODELLINA

  Vit keramik-vägglampa SCODELLINA
  Vit vägglampa SCODELLINA av keramik SCODELLINA är ett snyggt blickfång på hall- eller sovrumsväggen. Den vitglaserade skärmen med blom-hålmönster och sitt böjda väggfäste påminner om en fruktskål och väcker romantisk atmosfär. Ljuset avges direkt och med låg förlust i rummet.
 • 2-armad vägglampa LIBERTY

  2-armad vägglampa LIBERTY
  2-armad keramik-vägglampa LIBERTY med metall-väggfäste Denna attraktiva vägglampa LIBERTY är ögongodis på väggen i romantiska lanthus. De två vitglaserade keramikskärmarna med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade väggfäste är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • Elegant golvlampa RETINA 3-armad

  Elegant golvlampa RETINA 3-armad
  Elegant golvlampa RETINA med keramikskärmar i nätoptik Denna stilfulla golvlampa RETINA är en passande ljusaccessoar i varje rum för det romantiska lanthuset. De vitglaserade keramikskärmarna i nätoptik är mycket speciella blickfång, eftersom golvlampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt samt även sörjer för en dekorativ sidoeffekt. Den av metall utformade foten är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt anpassade.
 • Drömlik hänglykta GONNELLA dekorrand mitten

  Drömlik hänglykta GONNELLA dekorrand mitten
  Drömlik keramik-hänglykta GONNELLA Denna drömlika hänglykta GONNELLA är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade vågformade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret påminner om vita spetskjolar, varmed denna hänglykta är en romantisk inredningsaccessoar. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt.
 • Vacker hänglykta PIATTO av keramik 43 cm

  Vacker hänglykta PIATTO av keramik 43 cm
  Hänglykta PIATTO av keramik Hänglyktan PIATTO för kök eller matbord i lantlig stil är det perfekta belysningsobjekt. En platt keramikskärm, vitglaserad, är ett dekorativt blickfång över bordet. Ljuset strålar nedåt. En dekorativ detalj är den blåa kanten på skärmen.
 • Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 20,5 cm

  Hänglampa Guiliano med keramikskärm, 20,5 cm
  Detaljrik hänglampa Guiliano i keramik Både hänglampan Guilianos takkåpa och skärm tillverkades av keramik. Skärmens nedre kant är lätt vågig så att den gör ett vackert mjukt intryck. Självaste skärmen har ett hålmönster som i kombination med de högkvalitativa kristalldetaljerna skapar ett vackert mönster på skärmytan. En passande ljuskällan kan beställas direkt som tillbehör.
 • Vägglampa LIBERTY

  Vägglampa LIBERTY
  Attraktiv keramik-vägglampa LIBERTY med metall-väggfäste Denna attraktiva vägglampa LIBERTY är en ögonfröjd på väggen i romantiska lanthus. Den vitglaserade keramikskärmen med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade väggfäste är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • 3-armad golvlampa LIBERTY

  3-armad golvlampa LIBERTY
  3-armad golvlampa LIBERTY med metallfot och kermaikskärmar Denna attraktiva golvlampa LIBERTY är en ögonfröjd i alla rum i det romantiska lanthuset. De tre vitglaserade keramikskärmarna med blom-hålmönstret och den blåa dekoren sörjer för lanthus-atmosfär. Golvlampans ljus reflekteras väl och strålar uppåt. Den av metall utformade foten är ytterst dekorativt format och såväl färgmässigt som stilmässigt matchade.
 • Vägglampa PORTICO

  Vägglampa PORTICO
  Charmig keramik-vägglampa PORTICO med metall-väggfäste Denna charmiga vägglampa PORTOCO är helt rätt för det romantiska lanthuset. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade väggfästet med de vita keramik-rosetterna är färgmässigt och stilmässigt matchade.
 • Vägglampa PORTO GRANDE

  Vägglampa PORTO GRANDE
  Elegant vägglampa PORTO GRANDE med förtrollande väggfäste Denna eleganta vägglampa PORTO GRANDE är helt rätt för det romantiska lanthuset. Keramikskärmen med den svarta ovansidan är platt och utskjutande och reflekterar optimalt ljuset med hjälp av den vit undersidan, som strålas nedåt. Det ytterst dekorativt utformade väggfästet av metall är färgmässigt och stilmässigt matchade och ett äkta blickfång.
 • Vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm

  Vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm
  Vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm Kärleksfullt dekorerad vägglampa ROSOLACCI med keramikskärm. Det dekorativa väggfästet med kedjeupphängning är av bronsfärgad metall och håller den formsköna keramikskärmen med vågkant, som ljuset obehindrat avger starkt nedåt. Blomdekoren på den vita skärmen ger vägglampan ett varmt utseende, varmed den optimalt är den passande accessoaren i den lantliga stilen.
 • Hänglampa Pizzo med kedja, 1 lampa

  Hänglampa Pizzo med kedja, 1 lampa
  Romantisk keramik-hänglykta PIZZO Denna charmiga hänglykta PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt. Ett speciellt blickfång är den intressant utformade skärmupphängningen av antikmässingfärgad metall på en kedja.
 • Hänglampa Semino med keramikskärmar, 3 lampor

  Hänglampa Semino med keramikskärmar, 3 lampor
  Semino – dekorativ hänglampa i keramik Tre välformade keramikskärmar med integrerat hålmönster i kombination med en bronsfärgad, klassisk stomme – kombinationen som utgör den rustika hänglampan Semino. Lampan kan speciellt bra integreras i lantliga stilar. Passande ljuskällor kan beställas direkt som tillbehör.
 • 2-armad vägglampa NONNA av vit keramik

  2-armad vägglampa NONNA av vit keramik
  2-armad vägglampa NONNA av vit keramik Lanthusstilen i kök, matrum eller hall kan kompletteras med vägglampan NONNA. De snygga keramikskärmarna är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på keramik-takskenan. Fästena är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar framåt/nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt. Med hjälp av leder på fästet kan lampskärmarna justeras efter behov och önskemål. Lampan kan även monterad i taket.
 • Liten vägglampa I PORTICI 18 cm

  Liten vägglampa I PORTICI 18 cm
  Elegant keramik-vägglampa I PORTICI med metall-väggfäste Denna förtrollande vägglampa I PORTOCO är helt rätt för det romantiska lanthuset. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Det av metall utformade väggfästet är färgmässigt och stilmässigt matchade.
 • Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 43 cm

  Pendellampa PIEGHE i lanthuslook 43 cm
  Pendellampa PIEGHE av keramik PIEGHE är den passande hänglyktan för att göra den lantliga stilen perfekt i kök eller matrum. Den platta keramikskärmen i vågstruktur är ett snyggt blickfång och riktar det mesta av ljuset nedåt på bordet. En snygg detalj är den färgade kanten på skärmen.
 • Vägglampa NONNA av vit keramik

  Vägglampa NONNA av vit keramik
  Vägglampa NONNA av vit keramik Lanthusstilen i kök, sovrum eller hall kan kompletteras med vägglampan NONNA. Den snygga keramikskärmen är tillverkad med ett dekorativt blom-hålmönster och dekorerad med blåa dekorband, vilket upprepas på keramik-väggfästet. Fästet är av antikmässingfärgad metall, vilket är ett attraktivt komplement till detta. Ljuset reflekteras väl och strålar framåt/nedåt, så lyses rummet upp på behagligt sätt. Med hjälp av led på fästet kan lampskärmen justeras efter behov och önskemål.
 • Stor vägglampa I PORTICI 30 cm

  Stor vägglampa I PORTICI 30 cm
  Elegant keramik-vägglampa I PORTICI med metall-väggfäste Denna förtrollande vägglampa I PORTOCO är helt rätt för det romantiska lanthuset. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt. Den ytterst dekorativt utformat väggfäste av metall är färgmässigt och stilmässigt matchade.
 • Charmant taklampa AMENO

  Charmant taklampa AMENO
  Charmig taklampa AMENO av keramik Denna charmiga taklampan AMENO är det perfekta komplementet till ett rum i lantlig stil. Den vitglaserade keramikskärmen med det dekorativa hålmönstret är på kanten försedd med en blå prydnadsremsa som även återfinns i takfästet. AMENO stöder den behagliga atmosfären i lantlig stil. Ljuset reflekteras väl och strålar nedåt.
 • Hänglampa I Biliardi

  Hänglampa I Biliardi
  Keramikhänglampa I Biliardi med korrugerade skärmar Hänglampan I Biliardi med sina två korrugerade keramikskärmar ger en romantisk atmosfär. De är också dekorerade med blå ränder och har en blå slutkant. Metallupphängningssystemet i gammal mässing med sina rundade och snirklade dekorationselement ger en harmonisk helhetsbild. Den här hänglampan passar väl in i både lantliga och rustika inredningsstilar.
 • Vägglampa PIZZO

  Vägglampa PIZZO
  Elegant keramik-vägglampa PIZZO Denna förtrollande vägglampa PIZZO är helt rätt för romantiskt inredda rum. Den vitglaserade keramikskärmen med dekorativt hålmönster och den böjda kanten påminner om spetstyg och sörjer för romantisk atmosfär. Ljuset reflekteras väl och strålar framåt. Med hjälp av kulled låter sig skärmen justeras motsvarande belysningsönskemålen.
 • 2-armad vägglampa RETINA

  2-armad vägglampa RETINA
  Elegant 2-armad vägglampa RETINA med keramikskärmar i nätoptik Denna stilfulla vägglampan RETINA är en passande ljusaccessoar i hallen, sov- eller vardagsrummet för det romantiska lanthuset. De vitglaserade keramikskärmarna i nätoptik är mycket speciella blickfång, eftersom vägglampans ljus reflekteras väl och strålar nedåt samt även sörjer för en dekorativ sidoeffekt. Det av metall utformade takfästet är ytterst dekorativt formad och såväl färgmässigt som stilmässigt anpassade.
 • Vägglampa Il Punti med halvbrunt keramiskt skal

  Vägglampa Il Punti med halvbrunt keramiskt skal
  Trevligt ljus från den eleganta vägglampan IL PUNTI Denna vägglampa har formen av en halvcirkelformad keramisk skål. Det erbjuder indirekt ljus för korridoren eller för alla bostadsutrymmen som är utformade för komfort. En elegant lampa för väggen Glaserad vit och försedd med ett subtilt blått dekorativt mönster, passar den här lampan underbart i alla vardagsrum. Denna modell kan kombineras med andra lampor från IL Punti-lampserien. Det är vettigt att kombinera olika ljuseffekter, som direkt och indirekt ljus, eller att använda dem omväxlande i ett rum. Standardlampans uttag E27 är lämplig för användning av LED- eller energisparlampor.
 • Vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil

  Vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil
  Söt vägglampa Flora med 3 lampor i florentinstil Den enskilda lampan har ett metallstativ med en mycket fin dekoration. Det finns metallblad i färgglada färger som dekorerar stativet. Lampskärmarna är tillverkade av lackerat porslin. Denna lampa har tre lampskärmar. Ljuskällan ingår inte i leveransen, men kan beställas från Tillbehör. En lampa - många användningsområden Denna vägglampa kan monteras på många olika väggar. Den kan användas i korridoren eller i boningsrummet. Inredingen kan anpassas helt efter egna önskemål.
 • Vacker vägglampa Flora i florentinsk stil

  Vacker vägglampa Flora i florentinsk stil
  Vacker vägglampa Flora i florentinsk stil Denna förtrollande vägglampa Flora är helt och hållet formad i florentinsk stil. Den formsköna keramikskärmen med vågrand och röd kant är ensam ett blickfång. Den krämfärgade ramen är helt dekorerad i florentinsk manér med flerfärgat höstlöv och trollar fram en romantisk atmosfär i rummet.
 • 2-armad vägglampa GOCCE

  2-armad vägglampa GOCCE
  2-armad vägglampa GOCCE Denna drömlika vägglampa GOCCE trollar fram en romantisk atmosfär i rummen. Den består av en påkostat formad ram av krämfärgad metall. Ljuset reflekteras på det guldfärgande glashänget. Den formsköna vita keramikskärmen med hålmönster är ett fantastiskt blickfång och påminner om blomblad.
 • Vägglampa GRECA MEDITERRANEO

  Vägglampa GRECA MEDITERRANEO
  Medelhavsatmosfär med vägglampan GRECA MEDITERRANEO Den halvrunda skärmen till GRECA MEDITERRANEO är formad i sydländsk design, varigenom en medelhavsatmosfär uppstår. Ljuset avges obehindrat och starkt uppåt. Så sprider vägglampan GRECA MEDITERRANEO indirekt ljus och skapar därigenom en behaglig stämning. Denna lampa är målad per hand och av den anledningen kan det förekomma avvikelser när det gäller mönster och färg. Variationerna är ett tecken på att ett handarbete har utförts och är inte orsakad av bristande kvalite’.
 • Vägglampa GIULIA av keramik

  Vägglampa GIULIA av keramik
  Keramik-vägglampa GIULIA med obehandlad utsida I varm terrakottaton betonar vägglampan GIULIA lanthuskaraktären i rummet. Den koniska keramikskärmen är obehandlat klangfärgad på utsidan och försedd med dekorativ håldesign. Därmed är den ett attraktivt blickfång på varje vägg och skapar en varm atmosfär med behagligt ljus.
 • Elegant vägglampa IL PUNTI med keramikskål

  Elegant vägglampa IL PUNTI med keramikskål
  Stilfull vägglampa IL PUNTI med keramikskål En stilfull vägglampa med dekorativt formad keramikskål, som kan integreras i en mängd olika rum och sörja för indirekt belysning. Den vitglaserade keramikskålen är dekorerad med dekorativ, blå dekor och motsvarar därmed den lantlig stilen. Vägglampans ljus strålar indirekt uppåt i rummet.
 • Portico – vägglampa med böjd arm

  Portico – vägglampa med böjd arm
  Välformad vägglampa Portico i keramik Vägglampan Portico passar med sitt romantiska utseende bäst till lantliga interiörer. Den vita keramikskärmen utgör i kombination med den böjda metallarmen en välformad enhet. Skärmens hålmönster sörjer för vacker belysning på väggen och den vågiga skärmkanten kompletterar den harmoniska helheten.
 • Kopparhänglampa Luisa

  Kopparhänglampa Luisa
  Höjdjusterbar upphängningslampa Luisa med kopparskärm Det vita keramiska takfästet och kopparskärmen skapar tillsammans en harmonisk helhetsbild. Tack vare den polerade ytan reflekteras ljuset behagligt men ändå bländningsfritt. Med hjälp av den vita keramiska dragvikten är det enkelt att göra en problemfri höjdjustering från 91 cm till 181 cm. Luisa taklampa smälter perfekt in i omgivningen, särskilt i rustika möbler.
 • Prydlig vägglampa ORLO

  Prydlig vägglampa ORLO
  Prydlig vägglampa ORLO med keramikskärm Denna prydliga vägglampa ORLO i lanthusstil är en passande inredningsaccessoar i snarare rustik inredningsstil. Den vitglaserade keramikskärmen är dekorerade med blåa dekorband, varmed den lantliga charmen betonas. Det påkostat formade väggfästet med färgton antikmässing passar mycket bra till det.
 • Blommig vägglampa TULIPANO 2-arm.

  Blommig vägglampa TULIPANO 2-arm.
  Blommig vägglampa TULIPANO Vägglampan TULIPANO förtrollar med blommig charm. Väggfästet är utformat som en tulpanbukett av krämfärgad metall och lampskärmarna som tulpanblommor av keramik. De dekorativa bladen av brun metall kompletterar den blommiga designen. För romantiker är den blommiga vägglampan den perfekta belysningen för en stämningsfull inredning.
 • Vägglampa FOGLIE MARMO MARRON

  Vägglampa FOGLIE MARMO MARRON
  Klassisk vägglampa FOGLIE MARMO MARRON Den snygga vägglampan fascinerar med en dekorativ skärm av keramik, som elegant formades med bladdesign, i marmorlook. Ljuset avges obehindrat och starkt uppåt och ett litet ljusutsläpp nedåt sörjer för en snygg ljuseffekt. Så sprider vägglampan FOGLIE MARMO MARRON indirekt ljus och skapar därigenom en behaglig stämning.
 • Keramikvägglampa Guiliano med kristallprydnad

  Keramikvägglampa Guiliano med kristallprydnad
  Guiliano – vägglampa i keramik med det lilla extra Vägglampan Guiliano fascinerar främst med de välformade keramikskärmarna som med hjälp av ett hålmönster i kombination med kristallprydnader skapar vackra bilder på ytan. Hålmönstret kommer verkligen till sin rätt, när lampan är tänd. Med hjälp av två leder på väggfästet som också består av keramik kan de två skärmarna svängas utan problem.
 • Gocce - dynamisk keramikhänglampa

  Gocce - dynamisk keramikhänglampa
  Upphängningslampa Gocce - elegant lampa Den keramiska hänglampan Gocce hittar sin idealiska plats i lantlig stil liksom i klassiska inredningsstilar. De vita, vackert designade keramiska nyanser får en viss elegans med gyllene applikationer utan att vara för påträngande. Ytterligare guldfärgade kristaller lossar upp den annars ganska enkla färgkombinationen. Hänglampan Gocce blir en blickfång som garanterat aldrig ser tråkig ut. De fem nödvändiga lamporna kan beställas direkt från tillbehören.
 • Vägglampa Semino med keramikskärm

  Vägglampa Semino med keramikskärm
  Lekfull vägglampa Semino Den romantiska vägglampan Semino består av ett välformat, bronsfärgat väggfäst och en vit keramikskärm. Keramikens hålmönster sörjer för vackra effekter med ljus och skuggor på väggen. Med hjälp av den integrerade leden mellan lamparmen och skärmen är det möjligt att luta lamphuvudet.
 • Elegant vägglampa Jade i keramik

  Elegant vägglampa Jade i keramik
  Vägglampan Jade - det enkla är elegant Elegans innefattar inga urspårade former. Elegans kan uttrycka sig som enkelhet och lugn, precis som hos vägglampan Jade. Den tydliga skalformen är den perfekta ljusbäraren och påminner om ett tidlöst och vackert smycke. Vägglampan Jade är ett bevis på att elegans kan vara enkel. Vägglampan Jade är en prisvärd och ovanligt stämningsfull vägglampa för hall eller vardagsrum.
 • Vägglampa Emanuel keramik djup 33 cm

  Vägglampa Emanuel keramik djup 33 cm
  Emanuel - keramisk vägglampa i vitt Den böjda armen i antik mässing och den vita vävda keramiska nyansen ger ett mycket harmoniskt men ändå rustikt utseende. Öppningarna på skuggan ger också en lätt utgångsyta som skapar ett skuggspel och ljus. Den keramiska vägglampan Emanuel skapar därmed en vacker atmosfär.
 • Hänglampa Emanuel keramik höjdjusterbar

  Hänglampa Emanuel keramik höjdjusterbar
  Keramisk hängande lampa Emanuel med dragstång Med den keramiska hänglampan Emanuel kan du skapa en rustik atmosfär i matsalen eller i köket. Den vita keramiska nyansen, som lyser med en flätad design, hålls på plats av ett antikt mässingsfärgat takfäste. Detta bildar en lämplig kontrast till det vita. En dragvikt möjliggör en enkel och flexibel justering av höjden i intervallet 95 cm och 186 cm. Den kan när som helst anpassas till dina egna behov.
 • Luisa - klassisk hänglampa med kopparskärm

  Luisa - klassisk hänglampa med kopparskärm
  Kopparskärm - snygg hänglampa Luisa med keramisk hållare Luisa-upphängningslampan har ett intressant utseende tack vare kombinationen av polerad koppar och vit keramik. Den polerade ytan på skärmen möjliggör en diskret reflektion av ljuset utan att skapa obehaglig bländning. Den vita baldakinen och den keramiska paraplyhållaren utgör den perfekta kontrasten till paraplyet.
 • Vägglampa Laurentia 30 cm

  Vägglampa Laurentia 30 cm
  Laurentia - tidlös keramisk vägglampa med kristalldekoration Dess halvskalform bara gör den till en elegant lampa. Men Laurentia-vägglampan gör också poäng med materialet och dess utförande. Vägglampan av keramik har också utrustats med högkvalitativa kristaller i form av en krans. Dessa ger Laurentia en elegant design som kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Deras tidlösa utseende låter dem aldrig gå ur stil.
 • Taklampa Emanuel keramik 3 lampor

  Taklampa Emanuel keramik 3 lampor
  Formskön taklampa Emanuel med tre keramikskärmar Ytan på fästet till de tre keramiska skärmarna är i antik mässing. Tillsammans med de vita skärmarna i vävoptik får man en harmonisk helhetsbild som passar in både i vardagsrummet, matsalen och i köket. Passande ljuskällor kan beställas direkt som tillbehör.
 • Vägglampa Laurentia 39 cm

  Vägglampa Laurentia 39 cm
  Laurentia - tidlös keramisk vägglampa med kristalldekoration Dess halvskalform bara gör den till en elegant lampa. Men Laurentia-vägglampan gör också poäng med materialet och dess utförande. Vägglampan av keramik har också utrustats med högkvalitativa kristaller i form av en krans. Dessa ger Laurentia en elegant design som kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Deras tidlösa utseende låter dem aldrig gå ur stil.
 • Hänglampa Emanuel keramik 2 lampor

  Hänglampa Emanuel keramik 2 lampor
  Emanuel - elegant keramisk hänglampa De två vita keramiska nyanser och det vackert designade takfästet kompletterar varandra underbart. Paraplyerna är gjorda i ett slags flätat utseende och säkerställer därmed bra ljusförhållanden tack vare de små öppningarna. Dessutom kan den justeras i höjd i intervallet från 65 cm till 92 cm. Tack vare två E27-lampor ger den tillräckligt med ljus ovanför matbordet. Rätt ljuskälla kan beställas direkt från tillbehören.
 • Vägglampa Emanuel keramik

  Vägglampa Emanuel keramik
  Intressant vägglampa Emanuel gjord av keramik Väggfästet i antik mässing i kombination med den vita, kärleksfullt designade keramiska skärmen gör vägglampan Emanuel till en visuell anrikning. Skuggan har en flätad design som skapar en intressant ljusbild på väggen. Med en integrerad fog kan den också justeras efter dina egna behov. Vägglampan Emanuel hittar sin idealiska plats i vardagsrum som är inredda i lantlig stil.
 • Bordslampa Emanuel keramik

  Bordslampa Emanuel keramik
  bordslampa Emanuel med en elegant keramisk skärm Det skär verkligen en fin figur - bordslampa Emanuel. Oavsett om det är på en byrå i korridoren, på fönsterbrädan eller på sängbordet. Med sin formade stativ och den vita keramiska nyansen med ett flätat utseende kan den placeras nästan var som helst. Deras unika design gör dem inte bara till en lampa utan också till ett dekorativt element.
 • Vacker hänglampa FRUTA

  Vacker hänglampa FRUTA
  Som en vacker fruktskål. Hänglampan FRUTA. Den vackra hänglampan FRUTA, en högkvalitativ keramikprodukt, pryds av en vacker fruktdekor. Hänglampan FRUTA kan justeras på höjden och sörjer därmed för belysning på precis rätt höjd över bordet. Hänglampan FRUTA - en lampa med fräschheten hos en överfull fruktkorg.