Casablanca lampor

 • Casablanca Ball bordslampa, höjd 49 cm

  Casablanca Ball bordslampa, höjd 49 cm
  Modern bordslampa Ball för skrivbordet eller byrån Bordslampan Ball, som är nästan 50 cm hög, är ett lysande dekorationselement och samtidigt en underbar ljuskälla. Modern och elegant passar den till exempel in på ett bord eller en byrå i vilket rum som helst och belyser omgivningen. Foten av borstat aluminium ser mycket stabil ut och har en handblåst glasskärm. På skärmens ovansida finns det en platt dekorskiva av samma material, aluminium. De två ljuskällorna på 40 watt på insidan av skärmen ger en skuggfri belysning i närheten. Lämpliga halogenlampor finns tillgängliga i butiken under Tillbehör. Tillverkarens häftiga lampor är kontrollerade och har genomgått en kvalitetssäkring. Högkvalitativa material som glas och aluminium och ett kärleksfullt hantverk bidrar till produkternas elegans och individualitet. Resultatet är inspirerande lampor i klassisk stil som ger det moderna hemmet en personlig touch.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, vit glänsande

  Designerhänglampa AIH 28 cm, vit glänsande
  Hänglampan AIH med 2 ljuskällor. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt vit

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt vit
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa BELL 30 cm, 1 ljuskälla

  Hänglampa BELL 30 cm, 1 ljuskälla
  Hänglampan BELL. Klassisk elegans med ett mjukt intryck. Hänglampan utmärker sig för sin utmärkta glaskonstruktion. Lampskärmen drar till sig blickarna med en lätt svängning och integrerar sig i rummet som fantastisk ljuskälla. Armaturen är delvis tillverkad i borstat aluminium - ytterliggare ett högkvalitativt element. HÄNVISNING: Vid köp av ljuskälla, beakta vänligen produktens maximala wattantal. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, vit glänsande

  Glashänglampa AIH 38 cm, vit glänsande
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa Casablanca Ball, 1 lampa

  Hänglampa Casablanca Ball, 1 lampa
  Hänglampan BALL. Klassisk och stilfull rumsgestaltning. Designen på hänglampan BALL är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till armaturens komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, vilket enligt tradition är övervägande munblåst och försett med metallytor - för det mesta i aluminium - vilka har bearbetats för hand för att skapa lampans specifika utseende. Med denna produktionsprocess skapas tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Tube taklampa, Ø 6 cm, G9-uttag

  Casablanca Tube taklampa, Ø 6 cm, G9-uttag
  taklampa rör av vitt glas Enkel elegans - så kan Tube- taklampa bäst karakteriseras. Med ytan i satinerat glas och den raka, runda formen ser den lika modern ut som den är tidlös. Men inte bara när det gäller mode, trender och stilar, Tube är alltid det rätta valet, det är också till viss del allmänt tillämpligt med utsikt över de olika rummen: entré, kontor eller vardagsrum - du kan föreställa dig taklampa överallt och man är också perfekt Arrangemang av armaturen i en grupp för att uppnå optimal belysning. Denna tillverkare erbjuder lampor som tillverkas i Tyskland och tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en lamptillverkare som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen handblåses enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand så att de får sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid ser moderna ut och har en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Tube taklampa, Ø 7 cm, E14-uttag

  Casablanca Tube taklampa, Ø 7 cm, E14-uttag
  Välformad taklampa Rör med handblåst glaskropp Tube- taklampa lyser fantastiskt i rummet som solen. Ljuskroppens enkla grundform är en cylinder, gjord av handblåst glas helt i vanligt vitt. Lampan med en höjd av 14 cm passar för många ändamål. Den kan användas som en effektiv, modern ljuskälla i både bostads- och affärslokaler och garanterar behagliga, bländfria ljusförhållanden. Alla lampor från den kända tillverkaren planerades och tillverkades exklusivt i Tyskland. De karaktäristiska egenskaperna är användningen av munblåsta, formade glaskroppar, handfärdiga metallelement, som ofta är gjorda av aluminium, och en tillverkningsprocess som görs perfekt genom konstanta kontroller, vilket ger bästa resultat inom kvalitet och bearbetning.
 • MOMO hänglampa med 3 ljuskällor

  MOMO hänglampa med 3 ljuskällor
  Hänglampan MOMO. Ostörd ljusnjutning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Lampskärmarna på hänglampan MOMO är enkelt designade. Inga byggkomponenter stör betraktaren. Fästlinorna är tillverkade i borstat aluminium. De högkvalitativa, munblåsta glasen bidrar till armaturens vackra utseende. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, glänsande vit

  Präktig taklampa AIH 28 cm, glänsande vit
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL, 21 cm, 1 ljuskälla

  Sandfärgad hänglampa BELL, 21 cm, 1 ljuskälla
  Hänglampan BELL. Klassisk elegans med ett mjukt ljussken. Hänglampan utmärker sig inte bara för sin utmärkta glaskonstruktion. Lampskärmen drar till sig blickarna med en lätt svängning och integrerar sig i rummet som fantastisk ljuskälla. Ljuseffekten när armaturen sätts av och på sörjer för en särskilt angenäm belysningsatmosfär. När hänglampan BELL är avslagen lyser den med sin vita elegans. När BELL slås på, blir hänglampan plötsligt sandfärgad. Den sandfärgade nyansen sörjer för en mycket varm och mysig atmosfär. Armaturen är delvis tillverkad i borstat aluminium - ytterliggare ett högkvalitativt element. HÄNVISNING: Vid köp av ljuskälla, beakta vänligen produktens maximala wattantal. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, cremematt

  Glashänglampa AIH 38 cm, cremematt
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, matt creme

  Designerhänglampa AIH 28 cm, matt creme
  Hänglampan AIH med 2 ljuskällor. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 19 cm, glänsande vit

  Puristisk hänglampa AIH, 19 cm, glänsande vit
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL 30 cm, 2 ljuskällor

  Sandfärgad hänglampa BELL 30 cm, 2 ljuskällor
  Hänglampan BELL med 2 ljuskällor. Klassisk elegans med ett mjukt ljussken. Hänglampan utmärker sig inte bara för sin utmärkta glaskonstruktion. Lampskärmen drar till sig blickarna med en lätt svängning och integrerar sig i rummet som fantastisk ljuskälla. Ljuseffekten när armaturen sätts av och på sörjer för en särskilt angenäm belysningsatmosfär. När hänglampan BELL är avslagen lyser den med sin vita elegans. När BELL slås på, blir hänglampan plötsligt sandfärgad. Den sandfärgade nyansen sörjer för en mycket varm och mysig atmosfär. Armaturen är delvis tillverkad i borstat aluminium - ytterliggare ett högkvalitativt element. HÄNVISNING: Vid köp av ljuskälla, beakta vänligen produktens maximala wattantal. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Taklampa CUBE 12 cm

  Taklampa CUBE 12 cm
  Taklampan CUBE. En kub av ljus. Taklampan CUBE togs fram för att bevisa en god belysnings kvalitet och effektfullhet. Den kubiska grundformen består helt av munblåst glas. Grundformen anpassar sig till nästan varje inredningsstil och ger alltid ett professionellt och okomplicerat intryck. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • MOMO hänglampa, fyra ljuskällor

  MOMO hänglampa, fyra ljuskällor
  Hänglampan MOMO. Ostörd ljusnjutning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Lampskärmarna på hänglampan MOMO är enkelt designade. Inga byggkomponenter stör betraktaren. Fästlinorna är tillverkade i borstat aluminium. De högkvalitativa, munblåsta glasen bidrar till armaturens vackra utseende. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa MOMO, 1 ljuskälla

  Hänglampa MOMO, 1 ljuskälla
  Hänglampan MOMO. Ostörd ljusnjutning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Lampskärmarna på hänglampan MOMO är enkelt designade. Inga byggkomponenter stör betraktaren. Fästlinan är tillverkad i borstat aluminium. Det högkvalitativa, munblåsta glaset bidrar till armaturens vackra utseende. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, cremeglänsande

  Präktig taklampa AIH 28 cm, cremeglänsande
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, matt vit

  Präktig taklampa AIH 28 cm, matt vit
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, matt creme

  Präktig taklampa AIH 28 cm, matt creme
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, matt vit

  Glashänglampa AIH 38 cm, matt vit
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Modern taklampa DROP

  Modern taklampa DROP
  Modern taklampa Drop i aktuell design och speciell formgivning Taklampan ger ett alldeles särskilt modernt intryck med mattvitt glas och en diskret synbar armaturfot i borstat aluminium. Även i släckt tillstånd drar Drop till sig blickarna i varje rum. När armaturen är tänd lyser ett varmt och hemtrevligt ljus. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande vit

  Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande vit
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande creme

  Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande creme
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt creme

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt creme
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa MESA, 2 ljuskällor

  Hänglampa MESA, 2 ljuskällor
  Hänglampan MESA. Stilfullt och elegant rumsgestaltning. Designen på hänglampan MESA är ett resultat av formfulländad enkelhet. Enkelheten är tidlös och imponerar sedan årtionden... och kommer att imponera i flera årtionden till. Armaturen består av ett munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Användningen av borstat aluminium till armaturens extremt slanka komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL 21 cm, 2 ljuskällor

  Sandfärgad hänglampa BELL 21 cm, 2 ljuskällor
  Hänglampan BELL med 2 ljuskällor. Klassisk elegans med ett mjukt ljussken. Hänglampan utmärker sig inte bara för sin utmärkta glaskonstruktion. Lampskärmen drar till sig blickarna med en lätt svängning och integrerar sig i rummet som fantastisk ljuskälla. Ljuseffekten när armaturen sätts av och på sörjer för en särskilt angenäm belysningsatmosfär. När hänglampan BELL är avslagen lyser den med sin vita elegans. När BELL slås på, blir hänglampan plötsligt sandfärgad. Den sandfärgade nyansen sörjer för en mycket varm och mysig atmosfär. Armaturen är delvis tillverkad i borstat aluminium - ytterliggare ett högkvalitativt element. HÄNVISNING: Vid köp av ljuskälla, beakta vänligen produktens maximala wattantal. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Taklampa CUBE 8 cm

  Taklampa CUBE 8 cm
  Taklampan CUBE. En kub av ljus. Taklampan CUBE togs fram för att bevisa en god belysnings kvalitet och effektfullhet. Den kubiska grundformen består helt av munblåst glas. Grundformen anpassar sig till nästan varje inredningsstil och ger alltid ett professionellt och okomplicerat intryck. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 3 lampor, Ø 13 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 3 lampor, Ø 13 cm
  Diskret pendellampa Bagan - 3 lampor Tre glasljus med graciös skönhet pryder Bagan- pendellampa . Deras nyanser är gjorda av handblåst glas och verkar som en glamorös trailblazer för ljus, som till exempel används för mysig omgivande belysning. B. tar hand om en frukostbar eller ett bord. I kombination med den aluminiumfärgade kabelupphängningen skapas en ljuskälla som passar särskilt bra med en modern levande stil. Nyanserna är gjorda av handblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser såsom luftfickor etc. varje exemplar är unikt. - externt dimbar
 • Bländfri vägglampa CUBE

  Bländfri vägglampa CUBE
  Vägglampan CUBE. Elegant utformning, bländfri belysning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Vägglampan CUBE togs fram med följande i åtanke: den enkla formen kan alltid hävda sig mot nya idéer av svulstiga idéer. Vägglampan CUBE har en kubisk kropp i munblåst glas, öppen både uppåt och nedåt. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 3 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 3 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant utformning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Vägglampan CUBE togs fram med följande i åtanke: den enkla formen kan alltid hävda sig mot nya idéer av svulstiga idéer. Vägglampan CUBE har en kubisk kropp i munblåst glas, öppen både uppåt och nedåt. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vägglampa BALL

  Vägglampa BALL
  Vägglampan Ball - stilfull rumsgestaltning, absolut bländfri belysning Vägglampan BALL ser oerhört attraktiv ut med sin nästan runda utformning som till en tredjedel ser ut att försvinna in i väggen. Det vita, munblåsta glaset garanterar absolut bländfri belysning. Armaturens övre del är öppen och gör att ljuset släpps ut i en intressant vinkel för fina ljuseffekter. Vägglampan ger ett elegant och klassiskt intryck. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, matt vit

  Vacker taklampa AIH 38 cm, matt vit
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, matt creme

  Vacker taklampa AIH 38 cm, matt creme
  Taklampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Taklampan AIH är en formfulländad skapelse - en kombination av det enkla och det abstrakta. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan taklampan dominera ett helt rum. Lampskärmens lätta välvning inåt är en iögonfallande detalj. Den svartfärgade delen inuti lampan och det borstade aluminiumet drar blickarna till sig. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, cremeglänsande

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, cremeglänsande
  Hänglampan AIH. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa BOWL, 35 cm, 2 ljuskällor

  Hänglampa BOWL, 35 cm, 2 ljuskällor
  Hänglampa BOWL med 2 ljuskällor. Elegant med filigran utformning. BOWL-hänglampans ledord: enkelhet utvecklat till skönhet. Lampskärmarna i halvkulutformning är tillverkad i vitt glas. Den mjuka grundformen kan helt och hållet dominera ett rum och sörjer för otvingad, tydlig och angenäm belysning. Användningen av borstat aluminium till armaturens extremt filigrana komponenter berikar armaturen ytterliggare. Denna variant av hänglampan BOWL förfogar över en E27-sockel. Detta möjliggör användningen av lågenergilampor för låg energiförbrukning och lång livslängd. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vit taklampa MARA

  Vit taklampa MARA
  Taklampan MARA. Skuggfri ljuskvalitet. Made in Germany! En metalldetalj i matt nickel sitter på taklampans underdel. Tack vare ett visst avstånd till taket skapas en intressant svävande effekt. Användandet av två ljuskällor möjliggör fullkomligt skuggfrihet som inte stör taklampans vita glans. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL, 30 cm, 1 ljuskälla

  Sandfärgad hänglampa BELL, 30 cm, 1 ljuskälla
  Hänglampan BELL. Klassisk elegans med ett mjukt ljussken. Hänglampan utmärker sig inte bara för sin utmärkta glaskonstruktion. Lampskärmen drar till sig blickarna med en lätt svängning och integrerar sig i rummet som fantastisk ljuskälla. Ljuseffekten när armaturen sätts av och på sörjer för en särskilt angenäm belysningsatmosfär. När hänglampan BELL är avslagen lyser den med sin vita elegans. När BELL slås på, blir hänglampan plötsligt sandfärgad. Den sandfärgade nyansen sörjer för en mycket varm och mysig atmosfär. Armaturen är delvis tillverkad i borstat aluminium - ytterliggare ett högkvalitativt element. HÄNVISNING: Vid köp av ljuskälla, beakta vänligen produktens maximala wattantal. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Tubus pendel 3 lampor svart höjd 24 cm

  Casablanca Tubus pendel 3 lampor svart höjd 24 cm
  Tubus är en pendellampa med tre lampor och en lång kapell från vilken tre aluminiumskärmar i form av cylindrar hänger. Den är särskilt lämplig för att belysa ett långt bord eller en disk.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, matt vit

  Designerhänglampa AIH 28 cm, matt vit
  Hänglampan AIH med 2 ljuskällor. Fantastisk rumsgestaltning med en ordentlig dos glans. Designen på hänglampan AIH är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till extremt filigrana, nästan osynliga komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, brons

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, brons
  Ashiya LED-vägglampa med indirekt ljus Ashiya-väggmaskinen är en trevlig lampa för accent och extra belysning i moderna vardagsrum och korridorer. Den består av en platt, lätt rundad aluminiumrektangel, vars lysdioder på baksidan lyser upp väggen i ett diffust, uppåtvänd område. Inte bara namnet på wallwashers har otvetydigt inflytanden från Fjärran Östern. Designern Jordi Aguilo Lopez inspirerades också av japanska origamis, som är baserade på den tunna, något vikta formen på Ashiya. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm creme matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm creme matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Murea hänglampa kabelpendel 1 lampa

  Casablanca Murea hänglampa kabelpendel 1 lampa
  Handblåst glas pendellampa Murea - Design by Casablanca De Murea pendellampa imponerar med en design som knappast kan överträffas när det gäller elegans och tidlöshet. Den har en känslig repupphängning, som är utrustad med en handblåst glasskärm i matt vit. Inuti skuggan finns ett E27- uttag som kan utrustas med konventionella glödlampor samt långvariga och effektiva LED-lampor. Ljuset sänds försiktigt och homogent ut i omgivningen genom det mattvita glaset, så att en mysig ljusatmosfär uppstår. Ett elegant och stämningsfullt ljusobjekt både ensam över sängbordet och i grupper över ett långt matbord. Murea-hänglampan designades av den kända designern Dieter K. Weis, grundaren av Casablanca belysningstillverkaren, som tillverkas i Tyskland. Tydliga former, raka linjer och en ärlig kombination av material kännetecknar utformningen av hans ljusskapelser.
 • Casablanca Bagan - variabel vägglampa, opal vit

  Casablanca Bagan - variabel vägglampa, opal vit
  Ett riktigt unikat - lutbara vägglampan Bagan! En munblåst glasskärm och ett poröst aluminiumfäste med handborstad finish - det är vägglampan Bagan, som med sin tilltalande design och integritet passar in över allt. Den är mästerverket från den berömda designern Dieter K. Weis, som också är grundaren av lampsmedjan Casablanca, som funnits sedan 1980. Som en särskild egenskap kan skärmen vridas och lutas på den vanliga väggstativet för att ge ljus, inte bara nedåt eller åt sidan utan även uppåt. Den öppna skärmen rekommenderar användning av dekorativa ljuskällor, till exempel LED-ljuskällor med filamentteknik (se Tillbehör).
 • Casablanca Clavio S keramikpendellampa Ø 12 cm

  Casablanca Clavio S keramikpendellampa Ø 12 cm
  Högkvalitativ keramisk pendellampa Clavio S - en riktig designklassiker bland lampor! Med en diameter på bara 12 cm och en enkel men elegant design väntar Clavio S hängande ljus dig, som är perfekt för att belysa långa diskar eller matbord i alla storlekar - individuellt eller i grupper. Den hattformade nyansen är gjord av äkta lavakeramik och täckt på utsidan med en gråfärgad yta, som optiskt bildar en enhet med den matt svarta aluminiumupphängningen. Skärmens insida lämnas medvetet naturligt eftersom det gör att ljuset som genereras av en lämplig E27-lampa flyr optimalt nedåt genom skuggöppningen. Designen av hänglampan Clavio S kommer från den tyska designern Michael Raasch, som designade lampan för den kända belysningstillverkaren Casablanca . Inspirerad av sakernas enkelhet och oförfalskade former visar hans ljusskapelser sig vara absoluta designklassiker. Obs! Under tillverkningen av den högkvalitativa keramiska skärmen kan det finnas färgavvikelser från den grå nyansen som visas. Skärmen är gjord för hand och på grund av faktorer som inbränningstid, applicering av färg eller position i ugnen är avvikelser möjliga när som helst.
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, vit

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, vit
  Ashiya LED-vägglampa med indirekt ljus Ashiya-väggmaskinen är en trevlig lampa för accent och extra belysning i moderna vardagsrum och korridorer. Den består av en platt, lätt rundad aluminiumrektangel, vars lysdioder på baksidan lyser upp väggen i ett diffust, uppåtvänd område. Inte bara namnet på wallwashers har otvetydigt inflytanden från Fjärran Östern. Designern Jordi Aguilo Lopez inspirerades också av japanska origamis, som är baserade på den tunna, något vikta formen på Ashiya. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Aleve S - elegant glaspendellampa

  Casablanca Aleve S - elegant glaspendellampa
  Upphängningslampa Aleve S - elegans möter enkelhet! Med detta taklampa med 1 lampa kan exklusiva vardagsstilar kompletteras skickligt och matbord kan belysas lika och bländningsfritt. Detta möjliggörs med den speciella designen av den ädla lampskärmen, som dinglar från ett diskret vajer med en 250 cm lång matningskabel. Den är handblåst och utrustad med en annan, mindre textilskärm som omger ljuskällan och skyddar dess ljus på alla sidor. För optimal placering ovanför matbordet kan upphängningen av Aleve S monteras i taket både centralt och decentralt på takanslutningsboxen. Aleve S är mästerverket av den tyska designern Michael Raasch, som designade lampan för den exklusiva tillverkaren Casablanca . I hans mönster kan du alltid se hans helhetssyn att inspireras av tydliga former och den eleganta enkelheten i saker. Gjord i Tyskland.
 • Casablanca Clavio - designbordslampa, grå

  Casablanca Clavio - designbordslampa, grå
  Design av Michael Raasch - Clavio bordslampa med keramisk skärm Vid tillverkningen av denna ädla ljuskälla kombinerades de två materialen keramik och stål, vilket inte bara ger en viss naturlighet utan också modernitet. Ljuset sänds på ett riktat sätt genom den nedåt öppna keramiska skärmen, så att optimala ljusförhållanden för läsning eller liknande skapas. låt skapa. Vare sig det är på en byrå i vardagsrummet eller på skrivbordet hemma - bordslampa eleganta design förlorar aldrig sin skönhet! Clavio bordslampa har sitt utseende till den kända designern Michael Raasch, som designade lampan för den tyska lamptillverkaren Casablanca . Obs! Under tillverkningen av den högkvalitativa keramiska skärmen kan det finnas färgavvikelser från den grå nyansen som visas. Skärmen är gjord för hand och på grund av faktorer som inbränningstid, applicering av färg eller position i ugnen är avvikelser möjliga när som helst.
 • Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 26 cm

  Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 26 cm
  Glass pendellampa Levio - enkel och modern En vertikalt öppen trunkerad kon av opalglas, avsmalnande i ändarna - upphängningslampan Levio är enkel i konstruktion och ändå elegant. Den sida av ljuset helt avskärmas och bryts så att enhetlig grundbelysning belysning uppnås. Samtidigt tänds exempelvis en tabell nedan direkt. Med valet av en passande kraftfull ljuskälla kan Levio idealiskt fungera som huvudljuskälla i modernt eller skandinaviskt möblerat vardagsrum och matsal. - gjord av handblåst glas - med trådupphängning och handborstat aluminiumtak
 • Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 38 cm

  Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 38 cm
  Glass pendellampa Levio - enkel och modern En vertikalt öppen trunkerad kon av opalglas, avsmalnande i ändarna - upphängningslampan Levio är enkel i konstruktion och ändå elegant. Den sida av ljuset helt avskärmas och bryts så att enhetlig grundbelysning belysning uppnås. Samtidigt tänds exempelvis en tabell nedan direkt. Med valet av en passande kraftfull ljuskälla kan Levio idealiskt fungera som huvudljuskälla i modernt eller skandinaviskt möblerat vardagsrum och matsal. - gjord av handblåst glas - med trådupphängning och handborstat aluminiumtak
 • Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 25 cm

  Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 25 cm
  Murea taklampa i munblåst opalglas Som en jämnt glödande sfär har Murea- taklampa, tillverkad i Tyskland, ett trevligt och attraktivt utseende. Glas skugga, inspirerad av japanska lyktor, vars form ligger mellan cylinder och sfär, ger grundbelysning belysning med ljus som sprids runt, medan den nedre runda öppningen - exempelvis över en tabell - erbjudanden direkt ljus. Beroende på den valda ljuskällans ljusflöde kan Murea användas för ytterligare belysning eller som huvudljuskälla.
 • Casablanca Syss bordslampa med dimmer, vit

  Casablanca Syss bordslampa med dimmer, vit
  Rund bordslampa Syss med skärm av opalglas och dimmer Denna bordslampa från tysk produktion berikar det privata vardagsrummet samt ett bord i kaféet eller en mottagningsdisk som en lika trevlig, funktionell och dekorativ lampa. Den opala, elegant glänsande nyansen på utsidan är stängd längst upp i en harmonisk kurva och avger bländningsfritt ljus på alla sidor, medan den runda basen i borstat aluminium betonas av den öppna undersidan av skärmen med direkt ljus. Syss kan inte bara slås på och av, den är också utrustad med en dimmer . - Skärm av handblåst glas
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm vit matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm vit matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Aleve taklampa, klar, antracit

  Casablanca Aleve taklampa, klar, antracit
  Tillverkad i Tyskland - taklampa med elegant dubbelskärm Tidlös, elegant och modern - det är taklampa , som med sin speciella design vet hur man ska sätta sig i rampljuset var som helst - oavsett om lampan är på eller av. Framför allt säkerställer den handblåsta glasskärmen i kombination med textilskärmen inuti denna särskilt effektiva design, som knappast kan överträffas när det gäller renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen på insidan skyddar ljuset runt, så att det bara strålar nedåt direkt och försiktigt filtreras till alla sidor. Michael Raasch är designern av taklampa . Han designade lampan i samarbete med den tyska lamptillverkaren Casablanca , en av de mest kända lamptillverkarna. Det har funnits sedan 1980 och är dedikerat till hantverk av glasblåsning och förfining av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Aleve taklampa, rök, vit

  Casablanca Aleve taklampa, rök, vit
  Tillverkad i Tyskland - taklampa med elegant dubbelskärm Tidlös, elegant och modern - det är taklampa , som med sin speciella design vet hur man ska sätta sig i rampljuset var som helst - oavsett om lampan är på eller av. Framför allt säkerställer den handblåsta glasskärmen i kombination med textilskyddet inuti denna särskilt effektiva design som knappast kan överträffas i renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen på insidan skyddar ljuset runt, så att det bara strålar nedåt direkt och försiktigt filtreras till alla sidor. Michael Raasch är designern av taklampa . Han designade lampan i samarbete med den tyska belysningstillverkaren Casablanca , en av de mest kända belysningstillverkarna. Det har funnits sedan 1980 och är dedikerat till hantverk av glasblåsning och förfining av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 28 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 28 cm
  Suspension pendellampa Syss - hög kvalitet kombination av glas och silver blad Vare sig det är i hotellloungen eller i det privata vardagsrummet - Syss-pendellampan imponerar med sitt bländfria ljus och en elegant touch. För detta ändamål är det mesta av skuggan täckt med silverblad, vilket reflekterar ljuset inuti. Det släpps ut genom den nedre öppningen, som är täckt med en smal remsa av klart glas. Övergången avgränsas med en smal, polerad fräsning. Förutom direkt belysning för tabeller eller sittgrupper nedan erbjuder Syss subtila grundbelysning belysning, som en liten, klar avsnitt införlivas i toppen av den runda skugga. En smal trådupphängning och ett handborstat aluminiumskydd kompletterar hänglampan. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, mässing

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, mässing
  Ashiya LED-väggmaskin i handborstad mässing Med sin varma karaktär och behagliga ljuseffekt är Ashiya vägglampa ett imponerande tillbehör i modern interiör. LED-ljuskällan är fäst på baksidan av den platta aluminiumplattan i en något rundad rektangulär form och ger ett diffust upplyst område på väggen. Designern Jordi Aguilo Lopez designade Ashiya baserat på modellen av det tunna, vikta materialet av japansk origami; Namngivningen är också otvetydigt inspirerad av Fjärran Östern. Den matt mässingtonen och det indirekta ljuset stöder en avslappnad atmosfär. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 19 cm vit matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 19 cm vit matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 13 cm

  Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 13 cm
  Handblåst taklampa Murea i matt opalvit och med handborstad aluminiumhållare Denna taklampa förvandlar varje rum till en absolut oas av välbefinnande, för med sin handblåsta glasskärm i matt opalvit skapar den en unik ljusatmosfär i rummet. Ljusfiltrerat och bländningsfritt, ljuset, som genereras inuti av en E27-lampa, dyker upp från alla sidor av glasskärmen så att en homogen och allsidig belysning sker. Direkt ljusutsläpp nedåt från skuggöppningen garanteras också, så att armaturen är idealisk för grundbelysning i många rum. Murea- taklampa designades och tillverkades i Tyskland. Högkvalitativa material och produktion i det renaste handarbetet ligger bakom belysningstillverkaren Casablanca.
 • Casablanca Clavio M - elegant keramikhänglampa

  Casablanca Clavio M - elegant keramikhänglampa
  Clavio M - snygg hängande lampa med en magnifik lavakeramisk nyans En lampskärm gjord av lavakeramik med en krämvit yta och en diskret återhållen upphängning med handborstad aluminiumyta bildar designen av hänglampan Clavio M, som är ett ljusobjekt från den exklusiva tillverkaren Casablanca . Det kommer från designern av designern Michael Raasch, som är inspirerad av renhet och äkthet av saker i sina skapelser. Ljuset sänds nedåt genom skärmöppningen så att ett matbord eller liknande idealiskt kan belysas. Inte bara en absolut anrikning för varje matplats när det gäller belysning, utan också ett absolut måste-ha i form av design! - Kvalitet Made in Germany
 • Casablanca Aleve L hänglampa med rökglasskärm

  Casablanca Aleve L hänglampa med rökglasskärm
  Exklusivt hänglampa i glas Aleve L - Made in Germany! Aleve L är ett exklusivt belysningsobjekt från den kända belysningstillverkaren Casablanca, som producerar i Tyskland. Det designades av designern Michael Raasch, som också inspirerades av tydliga former och den eleganta enkelheten i saker i detta av hans många prisbelönta verk. Han uttryckte detta med Aleve L-upphängningslampan genom att kombinera en handblåst glasskärm, som är utrustad med en annan, mindre textilskärm på insidan. Detta skiljer sig inte bara från den klara glasskärmen i termer av färg utan tjänar också främst som ett ljusfilter för den belysningsmedel som ska användas i den (exklusiv). Detta strålar inte bara sitt ljus direkt nedåt på bordsytan utan filtreras också genom det antracitfärgade tyget och skapar en riktigt mysig ljusatmosfär i rummet. Eftersom trådpendeln kan fästas separat är både central och decentraliserad takmontering möjlig.
 • Casablanca Clavio variable keramikvägglampa

  Casablanca Clavio variable keramikvägglampa
  Designer vägglampa i en ädel kombination av material - Made in Germany En krämvit lampskärm av keramik och en rund aluminiumfäste i matt svart resulterar i vägglampan Clavio, som designades av den berömda designern Michael Raasch. Ljuset sänds ut genom öppningen på lampskärmen - här kan ljusets riktning bestämmas individuellt genom att helt enkelt vrida skuggan. Vägglampan Clavio är en kvalitetsprodukt Made in Germany. Den kommer från den kända belysningstillverkaren Casablanca och designades av designern Michael Raasch, vars bästa design redan har fått flera utmärkelser och kan beundras i Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design.
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 23 cm
  Glas pendellampa ljus Syss i fint guld Upphängningslampan Syss, som är handgjord i Tyskland, berikar lounger och privata områden, till exempel i en modern lantlig stil med varmt ljus och en ädel touch. Skärmen, formad som en inverterad trunkerad kon av blåst glas, är rundad i det övre området. Medan den nedre öppningen är omgiven av en smal del av klart glas dominerar ett område täckt med guldblad ovan. Som en högkvalitativ detalj fräses glaset för hand vid övergången. Ljuset reflekteras inuti skärmen och släpps ut genom öppningen till området nedanför. Ett litet klart avsnitt på toppen skapar grundbelysning över taket. Syss kompletteras med en tunn trådpendel och en borstad aluminiumtak. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 23 cm
  Suspension pendellampa Syss - hög kvalitet kombination av glas och silver blad Vare sig det är i hotellloungen eller i det privata vardagsrummet - Syss-pendellampan imponerar med sitt bländfria ljus och en elegant touch. För detta ändamål är det mesta av skuggan täckt med silverblad, vilket reflekterar ljuset inuti. Det släpps ut genom den nedre öppningen, som är täckt med en smal remsa av klart glas. Övergången avgränsas med en smal, polerad fräsning. Förutom direkt belysning för tabeller eller sittgrupper nedan erbjuder Syss subtila grundbelysning belysning, som en liten, klar avsnitt införlivas i toppen av den runda skugga. En smal trådupphängning och ett handborstat aluminiumskydd kompletterar hänglampan. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Aleve taklampa, rök, antracit

  Casablanca Aleve taklampa, rök, antracit
  Tillverkad i Tyskland - taklampa med elegant dubbelskärm Tidlös, elegant och modern - det är taklampa , som med sin speciella design vet hur man ska sätta sig i rampljuset var som helst - oavsett om lampan är på eller av. Framför allt säkerställer den handblåsta glasskärmen i kombination med textilskyddet inuti denna särskilt effektiva design som knappast kan överträffas i renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen på insidan skyddar ljuset runt, så att det bara strålar nedåt direkt och försiktigt filtreras till alla sidor. Michael Raasch är designern av taklampa . Han designade lampan i samarbete med den tyska belysningstillverkaren Casablanca , en av de mest kända belysningstillverkarna. Det har funnits sedan 1980 och är dedikerat till hantverk av glasblåsning och förfining av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Bagan - variabel vägglampa kristallglas

  Casablanca Bagan - variabel vägglampa kristallglas
  En riktig enastående - svängbar vägglampa Bagan! En handblåst glasskärm och en delikat aluminiumfäste med handborstad yta, det vill säga vägglampan Bagan, som med sin sofistikerade design och äkthet vet hur man ska sätta sig i rampljuset var som helst. Det är mästerverket av den kända designern Dieter K. Weis, som också är grundaren av Casablanca belysningsföretaget, som har funnits sedan 1980. Som en specialfunktion kan lampskärmen på den eleganta väggramen både vridas och svängas så att ljuset inte bara kan riktas nedåt eller åt sidan utan också uppåt. På grund av den öppna skärmdesignen rekommenderas användning av dekorativa ljuskällor, såsom LED-ljuskällor med glödteknik (se tillbehör).
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa vit Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa vit Ø 23 cm
  Upphängningslampa Syss med opalglasskärm - puristisk lampa Tillverkad i Tyskland Formen på Syss pendellampa reduceras till det väsentliga och ändå förefaller harmonisk. Den består av en cylindrisk skärm som är något avsmalnande mot botten, är stängd längst upp och har en öppning i botten. Ljuset från lampan som ska användas inuti kan gå direkt genom den senare. Opalglaset med en elegant blank yta säkerställer också en diffus ljusemission runt sidorna och uppåt. Skärmen fästs på den handborstade aluminiumtaket med en tunn tråd. Särskilt ovanför bord och diskar, i det privata vardagsrummet och på kaféet, är Syss den perfekta platsen att använda individuellt eller med flera kopior. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 28 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 28 cm
  Glas pendellampa ljus Syss i fint guld Upphängningslampan Syss, som är handgjord i Tyskland, berikar lounger och privata områden, till exempel i en modern lantlig stil med varmt ljus och en ädel touch. Skärmen, formad som en inverterad trunkerad kon av blåst glas, är rundad i det övre området. Medan den nedre öppningen är omgiven av en smal del av klart glas dominerar ett område täckt med guldblad ovan. Som en högkvalitativ detalj fräses glaset för hand vid övergången. Ljuset reflekteras inuti skärmen och släpps ut genom öppningen till området nedanför. Ett litet klart avsnitt på toppen skapar grundbelysning över taket. Syss kompletteras med en tunn trådpendel och en borstad aluminiumtak. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Ball bordslampa, höjd 20 cm

  Casablanca Ball bordslampa, höjd 20 cm
  En väl avrundad affär - Ball- bordslampa med en matt vit glasskärm Den lilla bordslampa Ball kombinerar traditionell glasblåsning och modern design. Dess namngivande funktion är den sfäriska nyansen med en nedre öppning, som tar två G9-lampor och lyser jämnt genom dem. Runda former dominerar också den plana basen och det korta, cylindriska stativet i borstat aluminium. Moderna vardagsrum och gemensamma utrymmen kan perfekt kompletteras med en boll som en extra ljuskälla eller en dekorativ accent på fönsterbrädan, bordet, skänk eller hyllan.
 • Vridbar vägglampa LELY

  Vridbar vägglampa LELY
  Vägglampan LELY. Vridbar effektbelysning för hemmets alla rum. Vägglampan LELY är ett bevis på iögonfallande och kraftfull belysning och utmärker sig för kreativitet, professionalitet och individualitet. Vägglampan består av en tärningsformad stomme i eloxerat aluminium. Tärningen formar ljuset och släpper ut det åt båda sidor. Tärningsstommen är helt och hållet vridbar vid sockeln. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Hänglampa Casablanca Ball, 3 lampor

  Hänglampa Casablanca Ball, 3 lampor
  Hänglampan BALL. Klassisk och stilfull rumsgestaltning. Designen på hänglampan BALL är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till armaturens komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Med denna produktionsprocess skapas tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Bagan Evolution - hänglampa

  Casablanca Bagan Evolution - hänglampa
  Effektiv pendellampa Bagan Evolution med kristallglasskärm Designen på denna pendellampa, vars skugga består av en handblåst kristallglasskärm, verkar ädel och graciös. Dessutom finns det ett hand borstad E27 aluminium uttag inne i det eleganta skuggan, som i sin tur är ansluten till en diskret vajer och elkabeln, som gör att armaturen kan monteras både centralt och distribuerat på taket till huven. När det gäller den öppna och transparenta skuggdesignen är det särskilt lämpligt att använda dekorativa lampor, så kallade vintage-lampor i form av en glödlampa (se tillbehör). Dessa ger Bagans övergripande design en extra stil och originalitet. Dieter K. Weis är grundaren av den kända belysningstillverkaren Casablanca, en tillverkare som har ägnat sig åt glasblåsning och förädling av ytor. Alla hans lampor tillverkas uteslutande i Tyskland och är därför förseglade med godkännande: Made in Germany.
 • Casablanca Clavio - keramikvägglampa, grå

  Casablanca Clavio - keramikvägglampa, grå
  Keramik möter aluminium - Clavio vägglampa med en rörlig lampskärm I denna vägglampa har de två materialen keramik och aluminium kombinerats, vilket ger utseendet ett naturligt och modernt utseende. Den eleganta färgkombinationen av borstat aluminium och vacker grå gör också lampan till en speciell blickfång. Genom att rotera och svänga mekanismen på lamphuvud ljusriktningen bestämmas individuellt, då det ljus som idealt kan användas som en läslampa. Clavio är ett ljusobjekt av den tyska designern Michael Raasch, som i sina skapelser styrs av tydliga och elegant enkla former. Han har redan vunnit internationella priser med några av sina mästerverk, och många av hans mönster finns också i Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. - Gjord i Tyskland Obs! Under tillverkningen av den högkvalitativa keramiska skärmen kan det finnas färgavvikelser från den grå nyansen som visas. Skärmen är gjord för hand och på grund av faktorer som inbränningstid, applicering av färg eller position i ugnen är avvikelser möjliga när som helst.
 • Casablanca Soso vägglampa, up and down

  Casablanca Soso vägglampa, up and down
  Vägglampa Soso - geometriskt konstverk med en upp och ned accent Vägglampan Soso är formad som ett tresidigt Prisma, som vilar mot väggen med en fyrkantig bas och smalnar in i rummet. Kroppen stiger i höjd framåt så att ljuskällan är helt skyddad. Dess ljus faller indirekt på väggen ovanför och under. Så kan installeras roterat vertikalt med 180 °, vilket resulterar i ett något annorlunda utseende. Den svartvita matta vita vägglampan med tydliga kanter och ytor är perfekt för accentbelysning i modern interiör.
 • Casablanca Murea bordslampa, böjt stativ

  Casablanca Murea bordslampa, böjt stativ
  bordslampa Murea med en opalglas och en krökt stativ Som ett lysande tillbehör för moderna eller klassiskt inredda vardagsrum, vardagsrum eller hotellrum vet bordslampa Murea att övertyga. Den runda, plana basen och den smala stativ är gjorda av antracitfärgat järn. Den handblåsta opalglasskärmen, vars form är baserad på en japansk lykta, fungerar som en kontrast. Den smala, runda öppningen är orienterad diagonalt nedåt tack vare en böjning i den övre ramsektionen, så att direktljuset, beroende på position, kan riktas mot önskat område. Dessutom skapar ljusbrytningen genom opalglaset en mjuk grundbelysning.
 • Casablanca Murea golvlampa, böjt stativ

  Casablanca Murea golvlampa, böjt stativ
  Elegant golvlampa Murea med en lätt böjd stativ - inspirerad av japanska lyktor Murea imponerar med en hög kontrast och ändå harmonisk kombination av en antracitsvart stativ och en opal vit glasskugga modellerad på japanska lyktor. Stången är krökt i det övre området så att öppningen av det munblåsta opalglaset är orienterat diagonalt nedåt. Placeras bredvid en soffa eller en läshörna, avger golvlampa direkt ljus, medan resten av rummet levereras med enhetlig grundbelysning belysning. En platt, rund fot garanterar ett säkert stativ.
 • Casablanca Bagan golvlampa, opalvit glasskärm

  Casablanca Bagan golvlampa, opalvit glasskärm
  Bagan golvlampa - handblåst opalglasskärm i glödlampa Den golvlampa Bagan kombinerar mjuk grundbelysning belysning och direkt läslampa samt en ljus, opal vitt glas skugga och en mörk, antracit-färgad stativ. Den senare är gjord av pulverlackerat järn och består av en platt, rund bas och en smal stav med en böj i övre sektionen. Som ett resultat är den rätvinkliga skärmen orienterad snett nedåt. Bagan harmoniserar särskilt bra med klassiska och moderna inredningsstilar.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 1 lampa, Ø 26 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 1 lampa, Ø 26 cm
  Casablanca casablanca bagan hänglampa, 1 lampa, ø 26 cm Bagan Ø, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 27 cm
 • Casablanca Tubo vägglampa av glas

  Casablanca Tubo vägglampa av glas
  Casablanca casablanca tubo vägglampa av glas Tubo, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, E14, 60 W, B: 6 cm, H: 32 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel grafit Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel grafit Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Aih - Balkhänglamap med fyra glasskärmar

  Aih - Balkhänglamap med fyra glasskärmar
  Aih- hänglampa av aluminium och munblåst glas Balkhänglampan Aih ger ett modernt och elegant intryck i aluminium och glas. På balken av handborstat aluminium sitter fyra formsköna, munblåsta, vita glasskärmar. Glasskärmarna sörjer för bländfri och angenäm belysning över matbordet. Den filigrana upphängningen och den transparenta kabeln bidrar till hänglampans moderna utseende. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 2 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 2 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant utformning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Vägglampan CUBE togs fram med följande i åtanke: den enkla formen kan alltid hävda sig mot nya idéer av svulstiga idéer. Vägglampan CUBE har en kubisk kropp i munblåst glas, öppen både uppåt och nedåt. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 4 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 4 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant utformning. Kvalitet tillverkad i Tyskland. Vägglampan CUBE togs fram med följande i åtanke: den enkla formen kan alltid hävda sig mot nya idéer av svulstiga idéer. Vägglampan CUBE har en kubisk kropp i munblåst glas, öppen både uppåt och nedåt. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 2 lampor, Ø 26 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 2 lampor, Ø 26 cm
  Casablanca casablanca bagan hänglampa, 2 lampor, ø 26 cm Bagan Ø, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 27 cm
 • Casablanca Movie vägglampa av glas

  Casablanca Movie vägglampa av glas
  Casablanca casablanca movie vägglampa av glas Movie, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, E27, 105 W, B: 18 cm, H: 31 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Bagan Evolution taklampa, blåsglas

  Casablanca Bagan Evolution taklampa, blåsglas
  Verkligt hantverk Made in Germany - Bagan Evolution taklampa i glas En handblåst glasskärm med små luftfickor och en handborstad aluminiumfäste gör Bagan Evolution- taklampa till en omisskännlig höjdpunkt i varje tak. På grund av de enskilda luftinneslutningarna i glaset ser skuggan stilig och tidlös ut även när den är avstängd, vilket förstärks när den tänds. Ljuset genereras av en lämplig E27-lampa som skruvas fast i det befintliga uttag (se tillbehör). Den öppna och tydliga skugga konstruktion säkerställer en allsidig enhetlig belysning av omgivningen, så att Bagan Evolution kan idealt användas för grundbelysning belysning. Casablanca är ett belysningsföretag som har funnits sedan 1980 och specialiserat sig på glasblåsning och förfining av högkvalitativa ytor. Dieter K. Weis, som också är företagets grundare av tillverkaren, ansvarar för designen av denna taklampa . Tydlig design i kombination med de högsta kvalitetsstandarderna - det här skiljer Casablancas lampor.
 • Casablanca Tube XL taklampa, Ø 10 cm, E27

  Casablanca Tube XL taklampa, Ø 10 cm, E27
  Casablanca casablanca tube xl taklampa, ø 10 cm, e27 Tube XL Ø E27, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 60 W, H: 17 cm
 • Casablanca Quadro taklampa 40x40 cm, E27

  Casablanca Quadro taklampa 40x40 cm, E27
  Taklampan Quadro är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Glaset är vit matt, så att ljuset avges bländfritt in i rummet. Takarmaturen är tillverkad av handborstad aluminium.
 • Casablanca Drum taklampa, 3 lampor

  Casablanca Drum taklampa, 3 lampor
  Casablanca casablanca drum taklampa, 3 lampor Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, L: 75 cm, B: 6 cm, H: 10 cm
 • Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande

  Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande
  Casablanca casablanca drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, H: 10 cm
 • Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, inbyggd

  Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, inbyggd
  Casablanca casablanca drum taklampa, 1 lampa, inbyggd Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, H: 8.5 cm
 • Casablanca Andao-bordslampa med 3D-skärm

  Casablanca Andao-bordslampa med 3D-skärm
  Andao bordslampans skärm tillverkades av biologiskt nedbrytbart 3D-biomaterial i en 3D-skrivare och skapar en mycket imponerande ljuseffekt tack vare honungsbastestrukturen, särskilt när huvudspegellampor används som belysning (ingår inte).
 • Casablanca Andao pendellampa 2 lampor

  Casablanca Andao pendellampa 2 lampor
  Både kapellet och de två skärmarna i Andao pendellampan tillverkades i 3D-skrivare av biologiskt nedbrytbart 3D-biomaterial. Den honungskakformade strukturen på solskydden skapar ett mycket vackert ljus och visar upp solskyddens struktur på ett bra sätt.
 • Casablanca Anua pendellampa 2 lampor grå matt

  Casablanca Anua pendellampa 2 lampor grå matt
  Anua är en pendellampa med två mattgrå skärmar av munblåst glas, tillverkad i Tyskland. Den passar in i alla interiörer, både i privata utrymmen och i gastronomiska eller kommersiella utrymmen, och ger direkt ljus nedåt och diffust ljus i hela rummet. Armaturen med två lampor lämpar sig särskilt väl för montering ovanför ett långt matbord.
 • Casablanca Atamo golvlampa med 3D-skärm

  Casablanca Atamo golvlampa med 3D-skärm
  Det dominerande designelementet i Atamo-golvlampan är den mattvita lampskärmen med en vacker struktur och en imponerande diameter, som är 3D-printad av ett speciellt biomaterial. Den står på en ram av handgjorda, svartperlemorsmatta pulverlackerade metalldelar. En fotbrytare är integrerad i den svarta, textilklädda kabeln.
 • Casablanca Anua pendellampa 1 lampa grå matt

  Casablanca Anua pendellampa 1 lampa grå matt
  Anua är en hängande lampa med en mattgrå skärm av munblåst glas, tillverkad i Tyskland. Den passar in i alla interiörer, såväl i privata utrymmen som i gastronomiska eller kommersiella utrymmen och ger direkt ljus nedåt och diffust ljus i hela rummet