Casablanca lampor

 • Casablanca Ball bordslampa, höjd 49 cm

  Casablanca Ball bordslampa, höjd 49 cm
  Modern bordslampa Ball för skrivbordet eller byrån Bordslampan Ball, som är nästan 50 cm hög, är ett lysande dekorationselement och samtidigt en underbar ljuskälla. Modern och elegant passar den till exempel in på ett bord eller en byrå i vilket rum som helst och belyser omgivningen. Foten av borstat aluminium ser mycket stabil ut och har en handblåst glasskärm. På skärmens ovansida finns det en platt dekorskiva av samma material, aluminium. De två ljuskällorna på 40 watt på insidan av skärmen ger en skuggfri belysning i närheten. Lämpliga halogenlampor finns tillgängliga i butiken under Tillbehör. Tillverkarens häftiga lampor är kontrollerade och har genomgått en kvalitetssäkring. Högkvalitativa material som glas och aluminium och ett kärleksfullt hantverk bidrar till produkternas elegans och individualitet. Resultatet är inspirerande lampor i klassisk stil som ger det moderna hemmet en personlig touch.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, vit glänsande

  Designerhänglampa AIH 28 cm, vit glänsande
  Pendellampa AIH med två lågor. Designen av AIH-pendellampan är en perfektion av enkelhet. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan pendellampan göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt vit

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt vit
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa BELL 30 cm, 1 ljuskälla

  Hänglampa BELL 30 cm, 1 ljuskälla
  Pendellampan BELL. Klassisk elegans med en lugnande effekt.Denna pendellampa kännetecknas av sin enastående glaskonstruktion. Lampskärmen är så mjukt böjd att den oundvikligen har en lugnande effekt, och den är utformad för att inspirera med rik ljusstyrka och oklanderlig integrerbarhet. Fästet av borstat aluminium ger denna produkt ytterligare ett högkvalitativt element.OBS: Vid köp av belysningsmedel, var uppmärksam på maximal wattal för respektive storleksvariant.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen munblåses enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förädlas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, vit glänsande

  Glashänglampa AIH 38 cm, vit glänsande
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa Casablanca Ball, 1 lampa

  Hänglampa Casablanca Ball, 1 lampa
  Hänglampan BALL. Klassisk och stilfull rumsgestaltning. Designen på hänglampan BALL är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till armaturens komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, vilket enligt tradition är övervägande munblåst och försett med metallytor - för det mesta i aluminium - vilka har bearbetats för hand för att skapa lampans specifika utseende. Med denna produktionsprocess skapas tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Tube taklampa, Ø 6 cm, G9-uttag

  Casablanca Tube taklampa, Ø 6 cm, G9-uttag
  taklampa rör av vitt glas Enkel elegans - så kan Tube- taklampa bäst karakteriseras. Med ytan i satinerat glas och den raka, runda formen ser den lika modern ut som den är tidlös. Men inte bara när det gäller mode, trender och stilar, Tube är alltid det rätta valet, det är också till viss del allmänt tillämpligt med utsikt över de olika rummen: entré, kontor eller vardagsrum - du kan föreställa dig taklampa överallt och man är också perfekt Arrangemang av armaturen i en grupp för att uppnå optimal belysning. Denna tillverkare erbjuder lampor som tillverkas i Tyskland och tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en lamptillverkare som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen handblåses enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand så att de får sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid ser moderna ut och har en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Tube taklampa, Ø 7 cm, E14-uttag

  Casablanca Tube taklampa, Ø 7 cm, E14-uttag
  Välformad taklampa Rör med handblåst glaskropp Tube- taklampa lyser fantastiskt i rummet som solen. Ljuskroppens enkla grundform är en cylinder, gjord av handblåst glas helt i vanligt vitt. Lampan med en höjd av 14 cm passar för många ändamål. Den kan användas som en effektiv, modern ljuskälla i både bostads- och affärslokaler och garanterar behagliga, bländfria ljusförhållanden. Alla lampor från den kända tillverkaren planerades och tillverkades exklusivt i Tyskland. De karaktäristiska egenskaperna är användningen av munblåsta, formade glaskroppar, handfärdiga metallelement, som ofta är gjorda av aluminium, och en tillverkningsprocess som görs perfekt genom konstanta kontroller, vilket ger bästa resultat inom kvalitet och bearbetning.
 • MOMO hänglampa med 3 ljuskällor

  MOMO hänglampa med 3 ljuskällor
  Pendellampan MOMO. Kvalitet Made in Germany!Lampskärmarna på pendellampan MOMO har utformats enkelt - av goda skäl! På grund av den försänkta överdelen kan den som tittar på denna unika pendellampa inte störas av några fästkomponenter. Även vajrarna i produkten av borstat aluminium har utformats extremt smala. På så sätt skapas ett rent ljusnöje, som på ett fantastiskt sätt stöds av skärmarnas högkvalitativa, munblåsta glas.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, glänsande vit

  Präktig taklampa AIH 28 cm, glänsande vit
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdetaljerna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetskrav i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL, 21 cm, 1 ljuskälla

  Sandfärgad hänglampa BELL, 21 cm, 1 ljuskälla
  Pendellampan BELL. Klassisk elegans med en lugnande ljuseffekt.Denna pendellampa utmärker sig inte bara genom sin enastående glaskonstruktion. Lampskärmen är så mjukt böjd att den oundvikligen har en lugnande effekt, och den är utformad för att inspirera med rik ljusstyrka och oklanderlig integrerbarhet. Men en särskilt behaglig ljusatmosfär skapas av den ljuseffekt som uppstår när armaturen tänds och släcks. När pendellampan BELL släcks väntar den i vit elegans tills den tänds, vilket får pendellampan att lysa i en sandfärg. Denna sandfärg skapar en särskilt varm och behaglig atmosfär. Fästet av borstat aluminium ger produkten ytterligare ett högkvalitativt element.OBS: Vid köp av belysningsmedel, var uppmärksam på maximal wattal för respektive storlek.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förfinas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, cremematt

  Glashänglampa AIH 38 cm, cremematt
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, matt creme

  Designerhänglampa AIH 28 cm, matt creme
  Pendellampa med två lampor AIH. Bästa rumsmodellen i en rik glans. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Bara genom denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. För denna form möjliggör en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 19 cm, glänsande vit

  Puristisk hänglampa AIH, 19 cm, glänsande vit
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, cremeglänsande

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, cremeglänsande
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt creme

  Puristisk hänglampa AIH, 28 cm, matt creme
  Pendellampan AIH. Den bästa rumsmodelleringen i en rik glans. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Bara genom denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. För denna form möjliggör en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Sandfärgad hänglampa BELL 30 cm, 2 ljuskällor

  Sandfärgad hänglampa BELL 30 cm, 2 ljuskällor
  BELL pendellampa med två lampor. Klassisk elegans med en lugnande ljuseffekt.Denna taklampa utmärker sig inte bara genom sin enastående glaskonstruktion. Med en så mjuk kurva att den oundvikligen har en lugnande effekt, är lampskärmarna utformade för att inspirera med sin rika ljusstyrka och oklanderliga förmåga att integrera. Men en särskilt behaglig ljusatmosfär skapas av den ljuseffekt som uppstår när armaturen tänds och släcks. När pendellampan BELL släcks väntar den i vit elegans tills den tänds, vilket får pendellampan att lysa i en sandfärg. Denna sandfärg skapar en särskilt varm och behaglig atmosfär. Fästet av borstat aluminium ger produkten ytterligare ett högkvalitativt element.OBS: Vid köp av belysningsmedel, var uppmärksam på maximal wattal för respektive storlek.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen munblåses enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förfinas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Taklampa CUBE 12 cm

  Taklampa CUBE 12 cm
  Taklampan CUBE. En kub av ljus. Taklampan CUBE har utvecklats för att modellera rum på ett sätt som visar kvaliteten och effektiviteten hos bra belysning. För detta ändamål använder denna armaturprodukt den kubiska grundformen, som helt och hållet består av munblåst glas. Denna grundform passar sömlöst in i ett befintligt rumskoncept, ser alltid professionell ut och är oklanderligt lysande.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • MOMO hänglampa, fyra ljuskällor

  MOMO hänglampa, fyra ljuskällor
  Hänglampan MOMO. Kvalitet Made in Germany!Lampskärmarna på pendellampan MOMO har utformats enkelt - av goda skäl! På grund av den försänkta överdelen kan den som tittar på denna unika pendellampa inte störas av några fästkomponenter. Även vajrarna i produkten av borstat aluminium har utformats extremt smala. På så sätt skapas ett rent ljusnöje, som på ett fantastiskt sätt stöds av skärmarnas högkvalitativa, munblåsta glas.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa MOMO, 1 ljuskälla

  Hänglampa MOMO, 1 ljuskälla
  Den enlampiga pendellampan Momo har samma enkla och eleganta design som de andra modellerna i den populära Momo-serien. Lampskärmen kan hängas upp till 150 cm. Hållarvajern och takfästet har en anspråkslös design i borstad aluminium. Lampskärmen, tillverkad av handblåst glas, är helt vit och har en enkel, modern form. Momo ger rummet perfekta ljusförhållanden som inte lämnar något övrigt att önska. Särskilt i kombination med en annan armatur i samma serie kan rum utformas på ett idealiskt samordnat sätt. Lamporna i Momo-serien är alla originalprodukter tillverkade i Tyskland! Den typiska användningen av handblåsta glasskärmar och det borstade aluminiumet garanterar armaturernas felfria utseende. Trots detta görs inga kompromisser när det gäller kvalitet och tillverkning: dessa är, som vanligt, förstklassiga och uppfyller helt höga krav. Eleganta inredningselement för ett individuellt och stilfullt boende.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, cremeglänsande

  Präktig taklampa AIH 28 cm, cremeglänsande
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, matt vit

  Präktig taklampa AIH 28 cm, matt vit
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Bara genom denna mjuka grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdetaljerna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetskrav i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Präktig taklampa AIH 28 cm, matt creme

  Präktig taklampa AIH 28 cm, matt creme
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar ett extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdetaljerna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetskrav i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Glashänglampa AIH 38 cm, matt vit

  Glashänglampa AIH 38 cm, matt vit
  AIH pendellampa. Designen av AIH-pendellampan är enkelhetens perfektion. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan denna pendellampa göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Modern taklampa DROP

  Modern taklampa DROP
  Mysig taklampa Drop i mattvitt Den trendiga taklampan Drop lever upp till sitt namn. Som en droppe hänger den från taket i rummet och sprider ett behagligt ljus som ger en känsla av välbehag. Den största delen av den droppformade armaturen består av den välformade lampkroppen av handblåst mattvitt glas. Lampskärmen kan monteras helt sluten mot taket eller med ett avstånd på upp till 1,5 cm, så att man får intrycket av att ljusdroppen faller. I detta fall är takarmaturens handbearbetade aluminium lätt synlig. Armaturtillverkaren Casablanca tillverkar alla armaturer uteslutande i Tyskland. Här lägger man stor vikt vid det bästa hantverket och de högsta kvalitetsstandarderna. Armaturerna utlovar en lång livslängd och hög energieffektivitet.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande vit

  Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande vit
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdetaljerna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetskrav i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande creme

  Vacker taklampa AIH 38 cm, glänsande creme
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar ett extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Bara genom denna mjuka grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdetaljerna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetskrav i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa MESA, 2 ljuskällor

  Hänglampa MESA, 2 ljuskällor
  Elegant pendlad armatur Mesa med två lamporDet är inte alltid lätt att välja en lämplig armatur för ett stort matbord. Oftast räcker det inte med ett belysningsobjekt för att ge hela bordet tillräckligt med ljus och för att skapa en tilltalande och behaglig ljusbild. Denna version med två lampor i den handgjorda Mesa-lampserien är en bra lösning på detta problem. Hänglampans två skärmar är placerade på ett bekvämt avstånd från varandra. Monteringen kräver inga särskilda åtgärder, eftersom kablarna till strömförsörjningen är tillräckligt långa och därmed springer ut från en anslutning. Så du behöver inte avstå från en omfattande belysning och den vackra helhetsbilden av flera nyanser. Stilfull atmosfär och komfort för den större matplatsen är därmed garanterad och utseendet och tillverkningen av pendellampan är också övertygande. Båda skärmarna är omsorgsfullt tillverkade av munblåst vitt glas. Andra delar är tillverkade av aluminium, som också bär hantverkets signatur. Metallen är handborstad och har fått en värdefull touch, vilket gör Mesa till en vacker helhet av högsta kvalitet.
 • Sandfärgad hänglampa BELL 21 cm, 2 ljuskällor

  Sandfärgad hänglampa BELL 21 cm, 2 ljuskällor
  BELL pendellampa med två lampor. Klassisk elegans med en lugnande ljuseffekt.Denna taklampa utmärker sig inte bara genom sin enastående glaskonstruktion. Med en så mjuk kurva att den oundvikligen har en lugnande effekt, är lampskärmarna utformade för att inspirera med sin rika ljusstyrka och oklanderliga förmåga att integrera. Men en särskilt behaglig ljusatmosfär skapas av den ljuseffekt som uppstår när armaturen tänds och släcks. När pendellampan BELL släcks väntar den i vit elegans tills den tänds, vilket får pendellampan att lysa i en sandfärg. Denna sandfärg skapar en särskilt varm och behaglig atmosfär. Fästet av borstat aluminium ger produkten ytterligare ett högkvalitativt element.OBS: Vid köp av belysningsmedel, var uppmärksam på maximal wattal för respektive storlek.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förfinas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Taklampa CUBE 8 cm

  Taklampa CUBE 8 cm
  Taklampan CUBE. En kub av ljus. Taklampan CUBE har utvecklats för att modellera rum på ett sätt som visar kvaliteten och effektiviteten hos bra belysning. För detta ändamål använder denna armaturprodukt den kubiska grundformen, som helt och hållet består av munblåst glas. Denna grundform passar sömlöst in i ett befintligt rumskoncept, ser alltid professionell ut och är oklanderligt lysande.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 3 lampor, Ø 13 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 3 lampor, Ø 13 cm
  Diskret pendellampa Bagan - 3 lampor Tre glasljus med graciös skönhet pryder Bagan- pendellampa . Deras nyanser är gjorda av handblåst glas och verkar som en glamorös trailblazer för ljus, som till exempel används för mysig omgivande belysning. B. tar hand om en frukostbar eller ett bord. I kombination med den aluminiumfärgade kabelupphängningen skapas en ljuskälla som passar särskilt bra med en modern levande stil. Nyanserna är gjorda av handblåst glas. På grund av tillverkningsprocessen kan det finnas mindre avvikelser såsom luftfickor etc. varje exemplar är unikt. - externt dimbar
 • Bländfri vägglampa CUBE

  Bländfri vägglampa CUBE
  Vit vägglampa Cube av munblåst glasGeometrisk och modern är designen på vägglampan Cube. Samtidigt använder den sig av traditionella hantverkstekniker och får därmed en individuell karaktär. Den fina lampan består av en kubformad lampskärm som är öppen upptill och nedtill. Det vita glaset är munblåst i originalhantverk. Det kvadratiska grundmåttet är 8 x 8 cm. Det ädla glaset är fäst vid ett fyrkantigt väggfäste av borstat aluminium. Ljuset kommer ut genom de två öppningarna och skapar vackra ljusintryck. Cube är Made in Germany. Tillverkaren har funnits i 35 år och har specialiserat sig på armaturtillverkning med traditionell hantverksskicklighet. Inte bara munblåst glas används, utan även armaturernas metalldelar tillverkas huvudsakligen för hand. Cube är ett exempel på tillverkarens individuella belysningsstil och moderna design.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 3 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 3 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant form.kvalitet Made in Germany!Vägglampan CUBE tillverkades med hänsyn till det beprövade faktum att den enkla formen alltid kan stå upp mot överbelastade detaljer med en nypa nya idéer. Vägglampan CUBE har därför en kubisk kropp av munblåst glas, som är öppen på över- och undersidan för att ge ljuset en konform.Denna tillverkare erbjuder lampor som är tillverkade i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en lampfabrik som redan har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Vägglampa BALL

  Vägglampa BALL
  Enkel vägglampa Ball för diskret belysningVägglampan Ball är elegant och enkel på varje plats i huset. En halvcirkelformad lampkropp av handblåst vitt glas utgör armaturens grundform. En liten, rund skiva av borstat aluminium sitter som dekoration på den nedre delen av glaskroppen. Den övre delen är öppen och låter ljuset stråla mot väggen i en intressant vinkel, vilket skapar fantastiska ljuseffekter. Ball-armaturen framstår som helt sammanhängande och väl genomtänkt. I vardagsrummet ger den en bländfri och behaglig belysning och därmed en mysig atmosfär. LED-lampor eller lågenergilampor ger en sparsam förbrukning även vid frekvent användning. Kännetecknande för armaturen, som tillverkas i Tyskland, är de höga kraven på oklanderlig kvalitet. Detta garanteras av den traditionella tillverkningen och kärleken till handarbete, eftersom de typiska handblåsta formerna och de handborstade aluminiumdelarna också används för denna armatur.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, matt vit

  Vacker taklampa AIH 38 cm, matt vit
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Vacker taklampa AIH 38 cm, matt creme

  Vacker taklampa AIH 38 cm, matt creme
  Taklampan AIH. Designen av taklampan AIH är en perfektion av enkelhet, som skapar ett extraordinärt intresse genom en lätt abstraktion. Armaturen är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan genom denna milda grundform kan taklampan fullända rummet. Den svaga inåtböjningen i mitten av lampskärmen måste dock betraktas som extraordinär. Den svarta färgen i mitten av lampan ger produkten ytterligare ett blickfång, användningen av borstat aluminium för monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa BOWL, 35 cm, 2 ljuskällor

  Hänglampa BOWL, 35 cm, 2 ljuskällor
  Hänglampa BOWL med 2 ljuskällor. Elegant med filigran utformning. BOWL-hänglampans ledord: enkelhet utvecklat till skönhet. Lampskärmarna i halvkulutformning är tillverkad i vitt glas. Den mjuka grundformen kan helt och hållet dominera ett rum och sörjer för otvingad, tydlig och angenäm belysning. Användningen av borstat aluminium till armaturens extremt filigrana komponenter berikar armaturen ytterliggare. Denna variant av hänglampan BOWL förfogar över en E27-sockel. Detta möjliggör användningen av lågenergilampor för låg energiförbrukning och lång livslängd. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Produktionsprocessen skapar tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Vit taklampa MARA

  Vit taklampa MARA
  Formskön taklampa Mara av ädelt glasTaklampan Mara fascinerar med den attraktiva designen på lampskärmen av glas. Den är oval och attraktivt formad. Den vita glasfärgen ger en behagligt bländfri rumsbelysning. Väggfästet av metall i matt nickelfärg är nästan helt dolt. Detta skapar en optisk effekt som om Mara kunde sväva fritt i rummet. Den speciella ljuskvaliteten skapas av att skuggor eller ljuskonturer, som vanligtvis orsakas av armaturens konstruktion, helt saknas. Med takarmaturen Mara skapas en helt skugg- och bländfri rumsbelysning med en harmonisk ljusstämning. Den tyska tillverkaren av denna ädla armatur arbetar med höga kvalitetsstandarder. Armaturtillverkaren har funnits sedan 1980 och använder huvudsakligen glas som munblåses enligt en gammal tradition. Även metallytorna bearbetas för hand och får på så sätt ett specifikt utseende. De lampor som produceras på detta sätt är individuella och moderna.
 • Sandfärgad hänglampa BELL, 30 cm, 1 ljuskälla

  Sandfärgad hänglampa BELL, 30 cm, 1 ljuskälla
  Pendellampan BELL. Klassisk elegans med en lugnande ljuseffekt.Denna pendellampa utmärker sig inte bara genom sin enastående glaskonstruktion. Lampskärmen är så mjukt böjd att den oundvikligen har en lugnande effekt, och den är utformad för att inspirera med rik ljusstyrka och oklanderlig integrerbarhet. Men en särskilt behaglig ljusatmosfär skapas av den ljuseffekt som uppstår när armaturen tänds och släcks. När pendellampan BELL släcks väntar den i vit elegans tills den tänds, vilket får pendellampan att lysa i en sandfärg. Denna sandfärg skapar en särskilt varm och behaglig atmosfär. Fästet av borstat aluminium ger produkten ytterligare ett högkvalitativt element.OBS: Vid köp av belysningsmedel, var uppmärksam på maximal wattal för respektive storlek.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förfinas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Tubus pendel 3 lampor svart höjd 24 cm

  Casablanca Tubus pendel 3 lampor svart höjd 24 cm
  Tubus är en pendellampa med tre lampor och en lång kapell från vilken tre aluminiumskärmar i form av cylindrar hänger. Den är särskilt lämplig för att belysa ett långt bord eller en disk.
 • Designerhänglampa AIH 28 cm, matt vit

  Designerhänglampa AIH 28 cm, matt vit
  Den tvåflammiga pendellampan AIH. Designen av AIH-pendellampan är en perfektion av enkelhet. Lampan är utformad som en rund glaskropp - munblåst, som traditionen kräver. Redan med denna mjuka grundform kan pendellampan göra rummet perfekt. Denna form ger nämligen en utmärkt allroundbelysning. Användningen av borstat aluminium för de extremt filigrana, nästan osynliga monteringsdelarna ger ytterligare ett högkvalitativt material.Denna tillverkare erbjuder armaturer som är tillverkade i Tyskland och tillverkade enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, brons

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, brons
  Ashiya LED-vägglampa med indirekt ljus Ashiya-väggmaskinen är en trevlig lampa för accent och extra belysning i moderna vardagsrum och korridorer. Den består av en platt, lätt rundad aluminiumrektangel, vars lysdioder på baksidan lyser upp väggen i ett diffust, uppåtvänd område. Inte bara namnet på wallwashers har otvetydigt inflytanden från Fjärran Östern. Designern Jordi Aguilo Lopez inspirerades också av japanska origamis, som är baserade på den tunna, något vikta formen på Ashiya. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Bagan - variabel vägglampa kristallglas

  Casablanca Bagan - variabel vägglampa kristallglas
  En riktig enastående - svängbar vägglampa Bagan! En handblåst glasskärm och en delikat aluminiumfäste med handborstad yta, det vill säga vägglampan Bagan, som med sin sofistikerade design och äkthet vet hur man ska sätta sig i rampljuset var som helst. Det är mästerverket av den kända designern Dieter K. Weis, som också är grundaren av Casablanca belysningsföretaget, som har funnits sedan 1980. Som en specialfunktion kan lampskärmen på den eleganta väggramen både vridas och svängas så att ljuset inte bara kan riktas nedåt eller åt sidan utan också uppåt. På grund av den öppna skärmdesignen rekommenderas användning av dekorativa ljuskällor, såsom LED-ljuskällor med glödteknik (se tillbehör).
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm creme matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm creme matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Murea hänglampa kabelpendel 1 lampa

  Casablanca Murea hänglampa kabelpendel 1 lampa
  Handblåst glas pendellampa Murea - Design by Casablanca De Murea pendellampa imponerar med en design som knappast kan överträffas när det gäller elegans och tidlöshet. Den har en känslig repupphängning, som är utrustad med en handblåst glasskärm i matt vit. Inuti skuggan finns ett E27- uttag som kan utrustas med konventionella glödlampor samt långvariga och effektiva LED-lampor. Ljuset sänds försiktigt och homogent ut i omgivningen genom det mattvita glaset, så att en mysig ljusatmosfär uppstår. Ett elegant och stämningsfullt ljusobjekt både ensam över sängbordet och i grupper över ett långt matbord. Murea-hänglampan designades av den kända designern Dieter K. Weis, grundaren av Casablanca belysningstillverkaren, som tillverkas i Tyskland. Tydliga former, raka linjer och en ärlig kombination av material kännetecknar utformningen av hans ljusskapelser.
 • Casablanca Bagan - variabel vägglampa, opal vit

  Casablanca Bagan - variabel vägglampa, opal vit
  Ett riktigt unikat - lutbara vägglampan Bagan! En munblåst glasskärm och ett poröst aluminiumfäste med handborstad finish - det är vägglampan Bagan, som med sin tilltalande design och integritet passar in över allt. Den är mästerverket från den berömda designern Dieter K. Weis, som också är grundaren av lampsmedjan Casablanca, som funnits sedan 1980. Som en särskild egenskap kan skärmen vridas och lutas på den vanliga väggstativet för att ge ljus, inte bara nedåt eller åt sidan utan även uppåt. Den öppna skärmen rekommenderar användning av dekorativa ljuskällor, till exempel LED-ljuskällor med filamentteknik (se Tillbehör).
 • Casablanca Clavio S keramikpendellampa Ø 12 cm

  Casablanca Clavio S keramikpendellampa Ø 12 cm
  Högkvalitativ keramisk pendelarmatur Clavio S - en riktig designklassiker bland armaturer! Med en diameter på bara 12 cm och en enkel men elegant design är Clavio S pendelarmatur idealisk för belysning av långa diskar eller matbord i alla storlekar - monterad individuellt eller i grupp. Den hattformade skärmen är tillverkad av äkta lavakeramik och har en grå yta på utsidan, som visuellt bildar en enhet med den mattsvarta aluminiumupphängningen. Skärmens insida har medvetet lämnats naturell, eftersom ljuset från en lämplig E27-lampa då kan spridas optimalt nedåt från skärmens öppning. Designen av Clavio S pendellampa kommer från den tyska designern Michael Raasch, som designade lampan för den välkända belysningstillverkaren Casablanca. Hans armaturskapelser inspireras av det enkla och av rena former och är absoluta designklassiker.OBS: Vid tillverkningen av den högkvalitativa keramikskärmen kan det förekomma färgavvikelser från den grå nyans som visas. Skärmen är handgjord och avvikelser är möjliga när som helst på grund av faktorer som bakningstid, färgapplicering eller position i ugnen.
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, vit

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, vit
  Ashiya LED-vägglampa med indirekt ljus Ashiya-väggmaskinen är en trevlig lampa för accent och extra belysning i moderna vardagsrum och korridorer. Den består av en platt, lätt rundad aluminiumrektangel, vars lysdioder på baksidan lyser upp väggen i ett diffust, uppåtvänd område. Inte bara namnet på wallwashers har otvetydigt inflytanden från Fjärran Östern. Designern Jordi Aguilo Lopez inspirerades också av japanska origamis, som är baserade på den tunna, något vikta formen på Ashiya. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Aleve S - elegant glaspendellampa

  Casablanca Aleve S - elegant glaspendellampa
  Aleve S pendellampa - elegans möter enkelhet!Med denna 1-lampiga pendellampa kan exklusiva bostadsstilar kompletteras skickligt och matbord kan belysas både jämnt och utan bländning. Detta möjliggörs av den ädla lampskärmens speciella design, som hänger från en diskret trådkabel med en 250 cm lång matningskabel. Den är handblåst och utrustad med en annan, mindre textilskärm som omger ljuskällan och avskärmar dess ljus från alla sidor. För optimal placering ovanför matbordet kan upphängningen av Aleve S monteras i taket antingen centralt eller decentralt till takanslutningsdosan.Aleve S är ett mästerverk av den tyske designern Michael Raasch, som designade armaturen för den exklusiva tillverkaren Casablanca. I hans design känner man alltid igen hans holistiska synsätt där han inspireras av tydliga former och den eleganta enkelheten i saker och ting. Tillverkad i Tyskland.
 • Casablanca Clavio - designbordslampa, grå

  Casablanca Clavio - designbordslampa, grå
  Design av Michael Raasch - Clavio bordslampa med keramisk skärmDe två materialen keramik och stål kombinerades vid tillverkningen av denna ädla ljusspridare, som inte bara ger en viss naturlighet utan också modernitet. Ljuset avges på ett riktat sätt genom den keramiska skärmen, som är öppen i botten, så att optimala ljusförhållanden kan skapas för läsning eller liknande. Oavsett om den står på en byrå i vardagsrummet eller på skrivbordet hemma - bordslampans eleganta design förlorar aldrig sin skönhet! Bordslampan Clavio har fått sitt utseende av den kända designern Michael Raasch, som designade lampan för den tyska belysningstillverkaren Casablanca.OBS: Vid tillverkningen av den högkvalitativa keramikskärmen kan det förekomma färgavvikelser från den grå nyans som visas. Skärmen är handgjord och avvikelser är möjliga när som helst på grund av faktorer som bakningstid, färgapplicering eller position i ugnen.
 • Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 26 cm

  Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 26 cm
  Glass pendellampa Levio - enkel och modern En vertikalt öppen trunkerad kon av opalglas, avsmalnande i ändarna - upphängningslampan Levio är enkel i konstruktion och ändå elegant. Den sida av ljuset helt avskärmas och bryts så att enhetlig grundbelysning belysning uppnås. Samtidigt tänds exempelvis en tabell nedan direkt. Med valet av en passande kraftfull ljuskälla kan Levio idealiskt fungera som huvudljuskälla i modernt eller skandinaviskt möblerat vardagsrum och matsal. - gjord av handblåst glas - med trådupphängning och handborstat aluminiumtak
 • Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 38 cm

  Casablanca Levio hänglampa 1 lampa, Ø 38 cm
  Glass pendellampa Levio - enkel och modern En vertikalt öppen trunkerad kon av opalglas, avsmalnande i ändarna - upphängningslampan Levio är enkel i konstruktion och ändå elegant. Den sida av ljuset helt avskärmas och bryts så att enhetlig grundbelysning belysning uppnås. Samtidigt tänds exempelvis en tabell nedan direkt. Med valet av en passande kraftfull ljuskälla kan Levio idealiskt fungera som huvudljuskälla i modernt eller skandinaviskt möblerat vardagsrum och matsal. - gjord av handblåst glas - med trådupphängning och handborstat aluminiumtak
 • Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 25 cm

  Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 25 cm
  Murea taklampa i munblåst opalglas Som en jämnt glödande sfär har Murea- taklampa, tillverkad i Tyskland, ett trevligt och attraktivt utseende. Glas skugga, inspirerad av japanska lyktor, vars form ligger mellan cylinder och sfär, ger grundbelysning belysning med ljus som sprids runt, medan den nedre runda öppningen - exempelvis över en tabell - erbjudanden direkt ljus. Beroende på den valda ljuskällans ljusflöde kan Murea användas för ytterligare belysning eller som huvudljuskälla.
 • Casablanca Syss bordslampa med dimmer, vit

  Casablanca Syss bordslampa med dimmer, vit
  Rund bordslampa Syss med skärm av opalglas och dimmer Denna bordslampa från tysk produktion berikar det privata vardagsrummet samt ett bord i kaféet eller en mottagningsdisk som en lika trevlig, funktionell och dekorativ lampa. Den opala, elegant glänsande nyansen på utsidan är stängd längst upp i en harmonisk kurva och avger bländningsfritt ljus på alla sidor, medan den runda basen i borstat aluminium betonas av den öppna undersidan av skärmen med direkt ljus. Syss kan inte bara slås på och av, den är också utrustad med en dimmer . - Skärm av handblåst glas
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm vit matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 28 cm vit matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Aleve taklampa, klar, antracit

  Casablanca Aleve taklampa, klar, antracit
  Made in Germany - Aleve taklampa med elegant dubbelskärmTidlös, elegant och modern - det är Aleve taklampa, som helt enkelt vet hur man sätter scenen på alla platser med sin speciella design - oavsett om lampan är tänd eller släckt. Det är framför allt den munblåsta glasskärmen i kombination med textilskärmen på insidan som ger denna mycket effektfulla design, som knappast kan överträffas när det gäller renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen inuti armaturen avskärmar ljuset från alla sidor, så att det bara lyser direkt nedåt och filtreras försiktigt åt alla håll. Michael Raasch är designern bakom taklampan Aleve. Han designade armaturen i samarbete med den tyska armaturtillverkaren Casablanca, en av de mest kända armaturtillverkarna. Företaget har funnits sedan 1980 och ägnar sig åt hantverksmässig glasblåsning och förädling av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Aleve taklampa, rök, vit

  Casablanca Aleve taklampa, rök, vit
  Made in Germany - Aleve taklampa med ädel dubbelskärm Tidlös, elegant och modern - detta är Aleve taklampa som helt enkelt vet hur man sätter scenen på alla platser med sin speciella design - oavsett om ljuset är tänt eller släckt. Det är framför allt den munblåsta glasskärmen i kombination med den invändiga textilskärmen som ger denna effektfulla design, som knappast kan överträffas när det gäller renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen inuti armaturen avskärmar ljuset från alla sidor, så att det bara lyser direkt nedåt och filtreras försiktigt åt alla håll. Michael Raasch är designern bakom taklampan Aleve. Han designade armaturen i samarbete med den tyska armaturtillverkaren Casablanca, en av de mest kända armaturtillverkarna. Företaget har funnits sedan 1980 och ägnar sig åt hantverksmässig glasblåsning och förädling av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 28 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 28 cm
  Suspension pendellampa Syss - hög kvalitet kombination av glas och silver blad Vare sig det är i hotellloungen eller i det privata vardagsrummet - Syss-pendellampan imponerar med sitt bländfria ljus och en elegant touch. För detta ändamål är det mesta av skuggan täckt med silverblad, vilket reflekterar ljuset inuti. Det släpps ut genom den nedre öppningen, som är täckt med en smal remsa av klart glas. Övergången avgränsas med en smal, polerad fräsning. Förutom direkt belysning för tabeller eller sittgrupper nedan erbjuder Syss subtila grundbelysning belysning, som en liten, klar avsnitt införlivas i toppen av den runda skugga. En smal trådupphängning och ett handborstat aluminiumskydd kompletterar hänglampan. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Ashiya LED-vägguplight, mässing

  Casablanca Ashiya LED-vägguplight, mässing
  Ashiya LED-väggmaskin i handborstad mässing Med sin varma karaktär och behagliga ljuseffekt är Ashiya vägglampa ett imponerande tillbehör i modern interiör. LED-ljuskällan är fäst på baksidan av den platta aluminiumplattan i en något rundad rektangulär form och ger ett diffust upplyst område på väggen. Designern Jordi Aguilo Lopez designade Ashiya baserat på modellen av det tunna, vikta materialet av japansk origami; Namngivningen är också otvetydigt inspirerad av Fjärran Östern. Den matt mässingtonen och det indirekta ljuset stöder en avslappnad atmosfär. - externt dimbar via bakkant
 • Casablanca Aih bordslampa, Ø 19 cm vit matt

  Casablanca Aih bordslampa, Ø 19 cm vit matt
  Aih bordslampa i tidlös design gjord av blåst glas bordslampa Aih lovar ren elegans och mångsidig kombinerbarhet. Seriens karakteristiska drag är paraplyet i form av en liggande ellipsoid av revolutionen, som är en produkt av traditionell glasblåsningskonst. Aih imponerar med bländfritt ljus på ett vardagsrumsbord, en skänk, ett matbord i en restaurang eller en mottagningsdisk på ett hotell. Den runda basen och den stavformade stativ i borstat aluminium accentueras med direkt ljus genom en öppning i botten.
 • Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 13 cm

  Casablanca Murea taklampa, opalvit, Ø 13 cm
  Taklampa Murea i munblåst glas i matt opalvit och med handborstad aluminiumhållareDenna taklampa förvandlar varje rum till en oas av välbefinnande, eftersom den med sin skärm i munblåst glas i matt opalvit skapar en unik ljusatmosfär i rummet. Ljuset, som alstras inuti av en E27-lampa, filtreras varsamt och bländfritt från alla sidor av glasskärmen, så att det blir en homogen och heltäckande belysning. Dessutom garanteras ett direkt ljusflöde nedåt från skärmöppningen, vilket gör armaturen idealisk för grundbelysning av många rum. Taklampan Murea har designats och tillverkats i Tyskland. Högkvalitativa material och en rent hantverksmässig produktion ligger bakom armaturtillverkaren Casablanca.
 • Casablanca Clavio M - elegant keramikhänglampa

  Casablanca Clavio M - elegant keramikhänglampa
  Clavio M - elegant pendellampa med magnifik skärm av lavakeramik En skärm av lavakeramik med gräddvit finish och ett diskret återhållsamt upphäng med en handborstad aluminiumyta utgör designen på pendellampan Clavio M, som är ett belysningsföremål från den exklusiva tillverkaren Casablanca. Den kommer från designern Michael Raasch, som inspireras av renhet och äkthet i sina kreationer. Ljuset avges nedåt genom skärmöppningen, så att ett matbord eller liknande kan belysas på ett idealiskt sätt. Inte bara en absolut berikning för varje matplats när det gäller belysning, utan också ett absolut måste när det gäller design! - Kvalitet Made in Germany
 • Casablanca Aleve L hänglampa med rökglasskärm

  Casablanca Aleve L hänglampa med rökglasskärm
  Exklusiv glaspendellampa Aleve L - Made in Germany!Aleve L är ett exklusivt belysningsobjekt från det välkända belysningsföretaget Casablanca, som tillverkar i Tyskland. Den skapades av designern Michael Raasch, som inspirerades av klara former och den eleganta enkelheten i saker också för detta av hans många prisbelönta verk. Detta har han uttryckt i pendellampan Aleve L genom att kombinera en skärm av munblåst glas med en annan, mindre textilskärm inuti. Denna står inte bara i färgmässig kontrast till den klara glasskärmen, utan fungerar i första hand som ett ljusfilter för den glödlampa som ska sättas i (exklusivt). Ljuset avges inte bara direkt nedåt på bordsytan, utan filtreras också genom det antracitfärgade tyget, vilket skapar en mycket mysig ljusatmosfär i rummet. Det separata monteringsalternativet för trådpendeln möjliggör både central och decentraliserad takmontering.
 • Casablanca Clavio variable keramikvägglampa

  Casablanca Clavio variable keramikvägglampa
  Designad vägglampa i ädel materialkombination - Tillverkad i TysklandEn lampskärm av keramik, designad i gräddvitt och en rund aluminiumhållare i mattsvart utgör Clavio vägglampa, som designades av den berömda designern Michael Raasch. Ljuset avges genom öppningen på lampskärmen - här kan ljusriktningen bestämmas individuellt genom att helt enkelt svänga skärmen. Vägglampan Clavio är en kvalitetsprodukt Made in Germany. Den kommer från det kända belysningsföretaget Casablanca och har skapats av designern Michael Raasch, vars bästa design redan har vunnit flera priser och kan beundras i Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design.
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 23 cm
  Glas pendellampa ljus Syss i fint guld Upphängningslampan Syss, som är handgjord i Tyskland, berikar lounger och privata områden, till exempel i en modern lantlig stil med varmt ljus och en ädel touch. Skärmen, formad som en inverterad trunkerad kon av blåst glas, är rundad i det övre området. Medan den nedre öppningen är omgiven av en smal del av klart glas dominerar ett område täckt med guldblad ovan. Som en högkvalitativ detalj fräses glaset för hand vid övergången. Ljuset reflekteras inuti skärmen och släpps ut genom öppningen till området nedanför. Ett litet klart avsnitt på toppen skapar grundbelysning över taket. Syss kompletteras med en tunn trådpendel och en borstad aluminiumtak. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa silver Ø 23 cm
  Suspension pendellampa Syss - hög kvalitet kombination av glas och silver blad Vare sig det är i hotellloungen eller i det privata vardagsrummet - Syss-pendellampan imponerar med sitt bländfria ljus och en elegant touch. För detta ändamål är det mesta av skuggan täckt med silverblad, vilket reflekterar ljuset inuti. Det släpps ut genom den nedre öppningen, som är täckt med en smal remsa av klart glas. Övergången avgränsas med en smal, polerad fräsning. Förutom direkt belysning för tabeller eller sittgrupper nedan erbjuder Syss subtila grundbelysning belysning, som en liten, klar avsnitt införlivas i toppen av den runda skugga. En smal trådupphängning och ett handborstat aluminiumskydd kompletterar hänglampan. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Aleve taklampa, rök, antracit

  Casablanca Aleve taklampa, rök, antracit
  Made in Germany - Aleve taklampa med ädel dubbelskärmTidlös, elegant och modern - det är Aleve taklampa, som helt enkelt vet hur man sätter scenen på alla platser med sin speciella design - oavsett om lampan är påslagen eller avstängd. Särskilt den munblåsta glasskärmen i kombination med textilskärmen som sitter inuti ger denna särskilt effektiva design, som knappast kan överträffas i renhet, stil och elegans. Den extra textilskärmen inuti armaturen avskärmar ljuset från alla sidor, så att det bara lyser direkt nedåt och filtreras försiktigt åt alla håll. Michael Raasch är designern bakom taklampan Aleve. Han designade armaturen i samarbete med den tyska armaturtillverkaren Casablanca, en av de mest kända armaturtillverkarna. Företaget har funnits sedan 1980 och ägnar sig åt hantverksmässig glasblåsning och förädling av högkvalitativa ytor.
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa vit Ø 23 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa vit Ø 23 cm
  Upphängningslampa Syss med opalglasskärm - puristisk lampa Tillverkad i Tyskland Formen på Syss pendellampa reduceras till det väsentliga och ändå förefaller harmonisk. Den består av en cylindrisk skärm som är något avsmalnande mot botten, är stängd längst upp och har en öppning i botten. Ljuset från lampan som ska användas inuti kan gå direkt genom den senare. Opalglaset med en elegant blank yta säkerställer också en diffus ljusemission runt sidorna och uppåt. Skärmen fästs på den handborstade aluminiumtaket med en tunn tråd. Särskilt ovanför bord och diskar, i det privata vardagsrummet och på kaféet, är Syss den perfekta platsen att använda individuellt eller med flera kopior. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 28 cm

  Casablanca Syss hänglampa 1 lampa guld Ø 28 cm
  Glas pendellampa ljus Syss i fint guld Upphängningslampan Syss, som är handgjord i Tyskland, berikar lounger och privata områden, till exempel i en modern lantlig stil med varmt ljus och en ädel touch. Skärmen, formad som en inverterad trunkerad kon av blåst glas, är rundad i det övre området. Medan den nedre öppningen är omgiven av en smal del av klart glas dominerar ett område täckt med guldblad ovan. Som en högkvalitativ detalj fräses glaset för hand vid övergången. Ljuset reflekteras inuti skärmen och släpps ut genom öppningen till området nedanför. Ett litet klart avsnitt på toppen skapar grundbelysning över taket. Syss kompletteras med en tunn trådpendel och en borstad aluminiumtak. - gjord av handblåst glas
 • Casablanca Ball bordslampa, höjd 20 cm

  Casablanca Ball bordslampa, höjd 20 cm
  En väl avrundad affär - Ball- bordslampa med en matt vit glasskärm Den lilla bordslampa Ball kombinerar traditionell glasblåsning och modern design. Dess namngivande funktion är den sfäriska nyansen med en nedre öppning, som tar två G9-lampor och lyser jämnt genom dem. Runda former dominerar också den plana basen och det korta, cylindriska stativet i borstat aluminium. Moderna vardagsrum och gemensamma utrymmen kan perfekt kompletteras med en boll som en extra ljuskälla eller en dekorativ accent på fönsterbrädan, bordet, skänk eller hyllan.
 • Vridbar vägglampa LELY

  Vridbar vägglampa LELY
  Vägglampan LELY. Vägglampan LELY visar den extraordinära kraften i bra belysning, när den presenteras med en viss kreativitet, ovillkorlig professionalism och en touch av individualitet. För att uppfylla de högsta kraven har denna vägglampa en kubformad ram av anodiserad aluminium. Den är öppen på två motsatta sidor, vilket formar ljuset som kommer inifrån kuben och låter det stråla ut i en ljuskägla på båda sidor. Som om detta inte vore nog är kubramen helt vridbar i botten för att kunna rikta in konerna i alla vinklar.Denna tillverkare erbjuder armaturer som tillverkas i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en armaturfabrik som funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande kännetecken är användningen av glas, som huvudsakligen munblåses enligt gammal tradition, och metallytor - oftast aluminium - som förfinas för hand för att ge dem deras specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Hänglampa Casablanca Ball, 3 lampor

  Hänglampa Casablanca Ball, 3 lampor
  Hänglampan BALL. Klassisk och stilfull rumsgestaltning. Designen på hänglampan BALL är ett resultat av formfulländad enkelhet. Armaturen består av ett runt, munblåst glas - precis enligt tradition. Endast med hjälp av den mjuka grundformen kan hänglampan dominera ett helt rum. Utformningen möjliggör en fantastisk belysning av hela rummet. Användningen av borstat aluminium till armaturens komponenter berikar armaturen ytterliggare. Sedan 1980 skapar denna tillverkare made in Germany-armaturer, tillverkade i en lampfabrik enligt högsta kvalitetskrav. Speciella och återkommande karaktärsdrag är användningen av glas, enligt tradition övervägande munblåst och metallytor - för det mesta aluminium - som bearbetats för hand för att få sitt specifika utseende. Med denna produktionsprocess skapas tidlösa armaturer med en mycket personlig karaktär.
 • Casablanca Bagan Evolution - hänglampa

  Casablanca Bagan Evolution - hänglampa
  Effektiv Bagan Evolution pendellampa med skärm av kristallglasDesignen på denna pendellampa, vars skärm består av en munblåst kristallglasskärm, verkar ädel och graciös. Dessutom finns det inuti den ädla skärmen en handborstad E27 aluminiumsockel, som i sin tur är ansluten till en diskret trådkabel och strömkabeln, vilket gör att armaturen kan monteras både centralt och decentralt i taket till baldakinen. Med tanke på den öppna och transparenta skärmdesignen är det särskilt lämpligt att använda dekorativa ljuskällor, till exempel så kallade vintagelampor i form av en glödlampa (se tillbehör). Dessa ger en extra touch av stil och originalitet till den övergripande Bagan-designen. Dieter K. Weis är grundare av den välkända armaturtillverkaren Casablanca, en manufaktur som ägnar sig åt glasblåsning och förädling av ytor. Alla armaturer tillverkas uteslutande i Tyskland och bär därför kvalitetsstämpeln: Made in Germany.
 • Casablanca Clavio - keramikvägglampa, grå

  Casablanca Clavio - keramikvägglampa, grå
  Keramik möter aluminium - Clavio vägglampa med rörlig lampskärmI denna vägglampa har de två materialen keramik och aluminium kombinerats, vilket ger utseendet en naturlig och modern look. Den eleganta färgkombinationen av borstat aluminium och vackert grått gör också armaturen till ett speciellt blickfång. Tack vare rotations- och svängmekanismen på armaturhuvudet kan ljusriktningen bestämmas individuellt, så att armaturen också kan användas som en läslampa. Clavio är ett belysningsobjekt av den tyske designern Michael Raasch, som i sitt skapande vägleds av tydliga och elegant enkla former. Med några av sina mästerverk har han redan vunnit internationella priser, dessutom finns många av hans designföremål på Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. - tillverkad i TysklandObservera: Under tillverkningen av den högkvalitativa keramikskärmen kan det förekomma färgavvikelser från den grå nyans som visas. Skuggan är handgjord och avvikelser är möjliga när som helst på grund av faktorer som bakningstid, färgapplicering eller position i värmeugnen.
 • Casablanca Soso vägglampa, up and down

  Casablanca Soso vägglampa, up and down
  Vägglampa Soso - geometriskt konstverk med en upp och ned accent Vägglampan Soso är formad som ett tresidigt Prisma, som vilar mot väggen med en fyrkantig bas och smalnar in i rummet. Kroppen stiger i höjd framåt så att ljuskällan är helt skyddad. Dess ljus faller indirekt på väggen ovanför och under. Så kan installeras roterat vertikalt med 180 °, vilket resulterar i ett något annorlunda utseende. Den svartvita matta vita vägglampan med tydliga kanter och ytor är perfekt för accentbelysning i modern interiör.
 • Casablanca Murea bordslampa, böjt stativ

  Casablanca Murea bordslampa, böjt stativ
  bordslampa Murea med en opalglas och en krökt stativ Som ett lysande tillbehör för moderna eller klassiskt inredda vardagsrum, vardagsrum eller hotellrum vet bordslampa Murea att övertyga. Den runda, plana basen och den smala stativ är gjorda av antracitfärgat järn. Den handblåsta opalglasskärmen, vars form är baserad på en japansk lykta, fungerar som en kontrast. Den smala, runda öppningen är orienterad diagonalt nedåt tack vare en böjning i den övre ramsektionen, så att direktljuset, beroende på position, kan riktas mot önskat område. Dessutom skapar ljusbrytningen genom opalglaset en mjuk grundbelysning.
 • Casablanca Murea golvlampa, böjt stativ

  Casablanca Murea golvlampa, böjt stativ
  Elegant golvlampa Murea med en lätt böjd stativ - inspirerad av japanska lyktor Murea imponerar med en hög kontrast och ändå harmonisk kombination av en antracitsvart stativ och en opal vit glasskugga modellerad på japanska lyktor. Stången är krökt i det övre området så att öppningen av det munblåsta opalglaset är orienterat diagonalt nedåt. Placeras bredvid en soffa eller en läshörna, avger golvlampa direkt ljus, medan resten av rummet levereras med enhetlig grundbelysning belysning. En platt, rund fot garanterar ett säkert stativ.
 • Casablanca Bagan golvlampa, opalvit glasskärm

  Casablanca Bagan golvlampa, opalvit glasskärm
  Bagan golvlampa - handblåst opalglasskärm i glödlampa Den golvlampa Bagan kombinerar mjuk grundbelysning belysning och direkt läslampa samt en ljus, opal vitt glas skugga och en mörk, antracit-färgad stativ. Den senare är gjord av pulverlackerat järn och består av en platt, rund bas och en smal stav med en böj i övre sektionen. Som ett resultat är den rätvinkliga skärmen orienterad snett nedåt. Bagan harmoniserar särskilt bra med klassiska och moderna inredningsstilar.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 1 lampa, Ø 26 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 1 lampa, Ø 26 cm
  Casablanca casablanca bagan hänglampa, 1 lampa, ø 26 cm Bagan Ø, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 27 cm
 • Casablanca Tubo vägglampa av glas

  Casablanca Tubo vägglampa av glas
  Casablanca casablanca tubo vägglampa av glas Tubo, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, E14, 60 W, B: 6 cm, H: 32 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel grafit Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel 2 lampa klar Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel grafit
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel grafit Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Aih - Balkhänglamap med fyra glasskärmar

  Aih - Balkhänglamap med fyra glasskärmar
  Drömlik pendellampa Aih med fyra böjda skärmar Munblåst glas och borstat aluminium är de visuellt tilltalande material som använts för att tillverka denna vackra pendellampa. Skärmarna har en mjuk, mycket behaglig form och är helt vita. Placerade mycket nära varandra skapar de en enastående ljusbild. Infästningen i den mycket eleganta, smala aluminiumstången sker också utan mellanrum och har en positiv inverkan på helhetsintrycket. De två upphängningarna är mycket filigrana och har en optimal längd för bordsbelysning. Pendellampan lugnar rummet, vilket beror på de fyra högkvalitativa glasskärmarnas mjuka utseende och det mjuka ljus de avger. När det gäller inredningsstilar är Aih flexibel och berikar såväl moderna och klassiska som klara stilar. Pendelarmaturen är också idealisk för kommersiell användning. Restauranger och gästrum drar nytta av den klara och avskalade designen och den inbjudande ljusatmosfären.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 2 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 2 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant form.kvalitet Made in Germany!Vägglampan CUBE tillverkades med hänsyn till det beprövade faktum att den enkla formen alltid kan hålla sig mot överbelastade detaljer med en nypa nya idéer. Vägglampan CUBE har därför en kubisk kropp av munblåst glas, som är öppen på över- och undersidan för att ge ljuset en konform.Denna tillverkare erbjuder lampor som är tillverkade i Tyskland och som tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en lampfabrik som redan har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Vägglampa CUBE med bländskydd, 4 ljuskällor

  Vägglampa CUBE med bländskydd, 4 ljuskällor
  Vägglampan CUBE. Elegant form.kvalitet Made in Germany!Vägglampan CUBE tillverkades med hänsyn till det beprövade faktum att den enkla formen alltid kan hålla sig mot överbelastade detaljer med en nypa nya idéer. Vägglampan CUBE har således en kubisk kropp av munblåst glas, som öppnas på över- och undersidan för att ge ljuset en konform.Denna tillverkare erbjuder lampor som är tillverkade i Tyskland och tillverkas enligt höga kvalitetsstandarder i en lampfabrik som redan har funnits sedan 1980. Särskilda och återkommande egenskaper ligger i användningen av glas, som huvudsakligen är munblåst enligt gammal tradition, och i metallytor - mestadels aluminium - som förfinas för hand för att ge dem sitt specifika utseende. Under denna produktionsprocess skapas armaturer som alltid har ett modernt utseende och en mycket individuell karaktär.
 • Casablanca Bagan hänglampa, 2 lampor, Ø 26 cm

  Casablanca Bagan hänglampa, 2 lampor, Ø 26 cm
  Casablanca casablanca bagan hänglampa, 2 lampor, ø 26 cm Bagan Ø, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 27 cm
 • Casablanca Movie vägglampa av glas

  Casablanca Movie vägglampa av glas
  Casablanca casablanca movie vägglampa av glas Movie, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, E27, 105 W, B: 18 cm, H: 31 cm
 • Casablanca Murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar

  Casablanca Murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar
  Casablanca casablanca murea hänglampa trådpendel 1 lampa klar Murea, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 100 W, H: 24 cm
 • Casablanca Bagan Evolution taklampa, blåsglas

  Casablanca Bagan Evolution taklampa, blåsglas
  Äkta hantverk Made in Germany - Taklampa i glas Bagan EvolutionEn munblåst glasskärm med små luftinslag och en handborstad aluminiumhållare gör taklampan Bagan Evolution till en omistlig höjdpunkt i alla tak. De enskilda luftinslagen i glaset ger skärmen ett ädelt och tidlöst utseende när den är släckt, vilket är ännu mer uttalat när den är upplyst. Ljuset alstras av en lämplig E27-lampa som skruvas fast i den befintliga sockeln (se tillbehör). Den öppna och klara skärmkonstruktionen ger en jämn belysning av omgivningen, så Bagan Evolution kan med fördel användas för grundbelysning.Casablanca är ett belysningsföretag som funnits sedan 1980 och som specialiserat sig på konstglasblåsning och förädling av högkvalitativa ytor. Dieter K. Weis, som också är grundare av fabriken, är ansvarig för designen av denna taklampa. Tydlig design i kombination med högsta kvalitetsstandard - det är vad som utmärker Casablancas armaturer.
 • Casablanca Tube XL taklampa, Ø 10 cm, E27

  Casablanca Tube XL taklampa, Ø 10 cm, E27
  Casablanca casablanca tube xl taklampa, ø 10 cm, e27 Tube XL Ø E27, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, E27, 60 W, H: 17 cm
 • Casablanca Quadro taklampa 40x40 cm, E27

  Casablanca Quadro taklampa 40x40 cm, E27
  Taklampan Quadro är en kvalitetsprodukt tillverkad i Tyskland. Glaset är vit matt, så att ljuset avges bländfritt in i rummet. Takarmaturen är tillverkad av handborstad aluminium.
 • Casablanca Drum taklampa, 3 lampor

  Casablanca Drum taklampa, 3 lampor
  Casablanca casablanca drum taklampa, 3 lampor Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, L: 75 cm, B: 6 cm, H: 10 cm
 • Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande

  Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande
  Casablanca casablanca drum taklampa, 1 lampa, utanpåliggande Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, H: 10 cm
 • Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, inbyggd

  Casablanca Drum taklampa, 1 lampa, inbyggd
  Casablanca casablanca drum taklampa, 1 lampa, inbyggd Drum, för vardagsrum / matsal, munblåst glas, handborstat aluminium, G9, 40 W, H: 8.5 cm
 • Casablanca Andao-bordslampa med 3D-skärm

  Casablanca Andao-bordslampa med 3D-skärm
  Andao bordslampans skärm tillverkades av biologiskt nedbrytbart 3D-biomaterial i en 3D-skrivare och skapar en mycket imponerande ljuseffekt tack vare honungsbastestrukturen, särskilt när huvudspegellampor används som belysning (ingår inte).
 • Casablanca Andao pendellampa 2 lampor

  Casablanca Andao pendellampa 2 lampor
  Både kapellet och de två skärmarna i Andao pendellampan tillverkades i 3D-skrivare av biologiskt nedbrytbart 3D-biomaterial. Den honungskakformade strukturen på solskydden skapar ett mycket vackert ljus och visar upp solskyddens struktur på ett bra sätt.
 • Casablanca Anua pendellampa 2 lampor grå matt

  Casablanca Anua pendellampa 2 lampor grå matt
  Anua är en pendellampa med två mattgrå skärmar av munblåst glas, tillverkad i Tyskland. Den passar in i alla interiörer, både i privata utrymmen och i gastronomiska eller kommersiella utrymmen, och ger direkt ljus nedåt och diffust ljus i hela rummet. Armaturen med två lampor lämpar sig särskilt väl för montering ovanför ett långt matbord.
 • Casablanca Atamo golvlampa med 3D-skärm

  Casablanca Atamo golvlampa med 3D-skärm
  Det dominerande designelementet i Atamo-golvlampan är den mattvita lampskärmen med en vacker struktur och en imponerande diameter, som är 3D-printad av ett speciellt biomaterial. Den står på en ram av handgjorda, svartperlemorsmatta pulverlackerade metalldelar. En fotbrytare är integrerad i den svarta, textilklädda kabeln.
 • Casablanca Anua pendellampa 1 lampa grå matt

  Casablanca Anua pendellampa 1 lampa grå matt
  Anua är en hängande lampa med en mattgrå skärm av munblåst glas, tillverkad i Tyskland. Den passar in i alla interiörer, såväl i privata utrymmen som i gastronomiska eller kommersiella utrymmen och ger direkt ljus nedåt och diffust ljus i hela rummet