Care of BKRD lampor

CO Bankeryd (Care of Bankeryd) är ett svenskt, småländskt varumärke med säte i Jönköping. Formgivningen är äkta nordisk med mycket influenser från Gotland och Köpenhamn. Strama linjer med industriella inslag gör att CO Bankeryds lampor passar fint in i skandinaviska hem och offentliga miljöer.

CO Bankeryd belysning online

Det enklaste sättet att se utbudet från CO Bankeryd är att titta hos återförsäljarna med nätbutik. Här är en sammanställning med belysning som finns att köpa idag.

 • CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing

  CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing
 • CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing
 • CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas
 • Takpendel KUSTVAKTAREN

  Takpendel KUSTVAKTAREN
  Kustvaktaren singelpendel i antikbehandlad metall med fina detaljer. Kustvaktaren ger en känsla av skomakarlampa men på ett nytt sätt. Diameter 26cm, höjd 16cm. Svart textilsladd 1,2 meter. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit

  CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit
 • Tage taklampa mässing (Mässing/guld)

  Tage taklampa mässing (Mässing/guld)
  Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över ett matbord och i ett vardagsrum.Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)

  Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Linn 70 (Vit)

  Linn 70 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart

  CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas
 • CO Bankeryd Göte taklampa mässing

  CO Bankeryd Göte taklampa mässing
 • CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Klar Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas

  CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas
 • Svejk vägglampa 13cm (Svart)

  Svejk vägglampa 13cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul

  CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul
 • CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas

  CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas
 • CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart

  CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld

  CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas
 • Rain golvlampa, svart

  Rain golvlampa, svart
  Svart golvlampa i metall designad av Vera &: Kyte för CO Bankeryd. Trendig och stilren golvlampa som passar utmärkt till läshörnan i vardagsrummet. Rain finns som bords- vägg- och golvlampa i färgerna&hellip:
 • Down Plafond (Beige)

  Down Plafond (Beige)
  Down Plafond har en uppdaterad och stilren karaktär som ger ett modernt och nordisk uttryckt till rummet. Den är enkel att installera och du kan välja att använda endast en eller sätta upp flera i rad. Välj svart för mer karaktär, eller beige för ett mer subtilt uttryck. Passar även till köket eller sovrummet. För att skapa ett generellt ljus till rummet eller ett neddimrat ljus för en varmare och mysigare känsla välj en dimbar frostad glob, 125 mm i diameter.
 • Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215

  Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215
  Ray vägglampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418

  Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418
  Ray golvlampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215

  Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215
  När Monika formger föremål strävar hon efter att utveckla smidiga lösningar för verkliga behov, samtidigt som det är viktigt att föremålet är lekfullt och vackert. Detta avspeglas även i Yes! serien som innehåller en vägglampa, bordslampa och golvlampa. Stommen av metall har ett strikt formspråk, som lättas upp när den möter det runda lamphuvudet med mässingsdetalj. Enkel och modern design som passar in i de flesta sammanhang. Yes! finns i färgerna svart och beige, båda med mässingsdetaljer.Egenskaper On/Off knapp på lamphuvudet Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Svart Vägglampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148

  Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148
  Ture pendel från Co Bankeryd med en modern design i glas och metall med fyra nedåtriktade armar, fyra glaskupor och en svart textilsladd perfekt för att sätta upp över matbord, arbetsbord och köksbänkar. Bra att veta om Ture pendel - Modern design.- Tillverkad av glas och metall.- Fyra armar.- Svart textilsladd.- E14- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 300 mm.- Längd: 450 mm.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 1500 mm.- Vikt: 3.3 kg. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige
 • Tage grön (Grön)

  Tage grön (Grön)
  Taklampa i svart och med gröna glasglober runt ljuskällan.Ljuskälla ingår ej.
 • Kolme 70cm (Vit)

  Kolme 70cm (Vit)
  Stor plafond i en häftig och annorlunda design, genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit
 • YES! vägglampa, svart

  YES! vägglampa, svart
  Lampserien YES! från Co Bankeryd är designad av Monika Mulder och finns i vägg, golv och bordsmodell. Lamphuvud ger ett riktat läsljus med hjälp av en GU10. Höjd 27 cm Diameter 45 cm Bredd 10 cm&hellip:
 • Ray svart vägglampa (Svart)

  Ray svart vägglampa (Svart)
  Vägglampan Ray i mattlackad svart och detaljer i mässing. Stilfull, enkel och snygg. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på sladden. Inte konstigt att lampan är så populär - den är tillför ett bra ljus samtidigt som den är en härlig inredningsdetalj!Ljuskälla ingår ej.
 • Göte taklampa (Svart)

  Göte taklampa (Svart)
  Fantastisk och unik designad taklampa i svart metall med klara glasglober i olika storlekar. Använd en klar ljuskälla och gärna dimmer till för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • Kolme 50cm textil (Vit)

  Kolme 50cm textil (Vit)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme.Ljuskälla ingår ej.
 • Kolme 50cm (Vit)

  Kolme 50cm (Vit)
  Populära taklampan Kolme, en härlig plafond i en häftig och annorlunda design. Genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus och är både tuff och behaglig uppe i ditt tak. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond silver (Silver)

  Tage plafond silver (Silver)
  Tage plafond, en otroligt populär serie som verkligen är tidlös. Denna modell är i nickel/silver med klara glas. Hängs enkelt upp på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit
 • CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing
 • UP bordlampa (Svart)

  UP bordlampa (Svart)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart
 • YES! golvlampa (Signal grey)

  YES! golvlampa (Signal grey)
  YES! är en modern och stilren golvlampa som passar lika bra i sovrummet som bakom fåtöljen i vardagsrummet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Ray nickel vägg (Svart)

  Ray nickel vägg (Svart)
  Populära vägglampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Smidig och praktisk vägglampa som både tillför ljus samtidigt som den är en elegant inredningsdetalj.Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Grön

  CO Bankeryd Lennon taklampa Grön
 • YES! vägglampa 62cm (Svart)

  YES! vägglampa 62cm (Svart)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar i två leder (se miljöbild), vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond (Svart)

  Tage plafond (Svart)
  Tage plafond i svart eller vit stomme med klara glasglober. Hängs upp på takkrok och blir riktigt snygg uppsatt i taket.Ljuskälla ingår ej.
 • Kolme 70cm textil (Svart)

  Kolme 70cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme. Den är både vacker och unik i ditt tak och skapar en hemtrevlig atmosfär omkring sig när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i sovrumme
 • Kolme 50cm textil (Svart)

  Kolme 50cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing
 • Linn 50 (Vit)

  Linn 50 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Vägglampa RAIN

  Vägglampa RAIN
  Rain vägglampa är en perfekt läslampa vid sängen med en lättåtkomlig strömbrytare på skärmen. Dagtid ger den karaktär till rummet, där den tillför ett intressant, nordiskt uttryck. Rain vägglampa kan med fördel installeras vid en soffa eller fåtölj,
 • Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168

  Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168
  Göte taklampa från Co Bankeryd. En taklampa med härlig och bubblig design där olika storlekar av glaskulor ger ett lätt och elegant intryck. Passar utmärkt att hänga över ett matbord eller i en hall. Ja där man vill! Tillverkat av metall och glas med textilsladd. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Tage taklampa silver (Silver)

  Tage taklampa silver (Silver)
  Den vackra och omåttligt populära taklampan Tage, här i nickel/silver. En modell som känns ren och klar, kombinera gärna med lite varma glödlampor för att få kontrast till det kalla materialet. Placeras med fördel över t.ex. soffbordet där den kan sprida sin elegans över hela rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Lennon fönsterlampa (Grön)

  Lennon fönsterlampa (Grön)
  Lennon är en tuff taklampa i lackad metall, som finns i flera olika färger. Den kan både placeras en och en, men är minst lika härlig när den placeras i grupp.Levereras med tygsladd och takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Göte taklampa svart

  CO Bankeryd Göte taklampa svart
 • CO Bankeryd - Taklampa ZAPPA 35 - Guld

  CO Bankeryd - Taklampa ZAPPA 35 - Guld
  Zappa är en glaslampa som med sina enkla former och transparenta glas i silver eller guld ger en modern känsla och hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Zappa kan hängas i grupp över matbordet eller över en arbetsbänk i köket. Diameter 17cm, höj
 • Bordslampa Ray

  Bordslampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i soffan el
 • Kolme plafond, plissé vit 50cm

  Kolme plafond, plissé vit 50cm
  Kolme från Co Bankeryd i vit plissé. Ger både en vacker ljusbild och ett bra funktionsljus i rummet. Finns i svart och vit. Höjd 15 cm Diameter 50 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor&hellip:
 • Ray vägglampa, svart/mässing 57cm

  Ray vägglampa, svart/mässing 57cm
  Ray vägglampa från Co Bankeryd har en unik design och ett bra arbetsljus. Finns i ett gäng olika färger. Kombinera gärna med en LED-lampa. Höjd 53 cm Diameter 36 cm Effekt max 35 w Sockel GU10 Ljuskällor&hellip:
 • Co Bankeryd Ooze 15 Vägglampa Nickel - Vägglampor Nickel - 454214

  Co Bankeryd Ooze 15 Vägglampa Nickel - Vägglampor Nickel - 454214
  Ooze lampa från Co Bankeryd. Ooze är en snygg diskret vägglampa i metall, prydd med ett dekorativa hålmönster där ljuset sprids genom på ett dovt sätt. En industriell design som präglar rummet på ett diskret sätt. Vi har valt ut Nickel Vägglampor från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Ufo Long plafond (Svart)

  Ufo Long plafond (Svart)
  Ufo Long plafond är en modern takplafond som förhöjer det inredda hemmet. Den svarta färgen med två rökfärgade glaskupor uttrycker harmonisk stilsäkerhet. Lampan tar sin plats och sprider ett moget uttryck i rummet.
 • Ufo Long plafond, svart/rökgrå

  Ufo Long plafond, svart/rökgrå
  Taklampan Ufo Long är en stilfull plafond med två rökfärgade glas. Passar perfekt över soffbordet. Ufo är designad av Monika Mulder och finns tre olika modeller. Höjd 30 cm Djup 24 cm Bredd 81 cm&hellip:
 • Co Bankeryd Yes! Golvlampa Beige - Golvlampor Metall Beige - 940412

  Co Bankeryd Yes! Golvlampa Beige - Golvlampor Metall Beige - 940412
  När Monika formger föremål strävar hon efter att utveckla smidiga lösningar för verkliga behov, samtidigt som det är viktigt att föremålet är lekfullt och vackert. Detta avspeglas även i Yes! serien som innehåller en vägglampa, bordslampa och golvlampa. Stommen av metall har ett strikt formspråk, som lättas upp när den möter det runda lamphuvudet med mässingsdetalj. Enkel och modern design som passar in i de flesta sammanhang. Yes! finns i färgerna svart och beige, båda med mässingsdetaljer.Egenskaper On/Off knapp på lamphuvudet Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Beige Golvlampor i Metall från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • CO Bankeryd Ufo Long plafond Svart

  CO Bankeryd Ufo Long plafond Svart
 • Plafond DOWN

  Plafond DOWN
  Down Plafond har en uppdaterad och stilren karaktär som ger ett modernt och nordisk uttryckt till rummet. Den är enkel att installera och du kan välja att använda endast en eller sätta upp flera i rad. Välj svart för mer karaktär, eller beige för ett
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i sovrumme
 • CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart

  CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart
 • Avenue 43 taklampa, mässing

  Avenue 43 taklampa, mässing
  Taklampan Avenue är en stilfull hängande takpendel i glas. Passar över matbordet eller varför inte över soffbordet? Avenue 43 är designad av Monika Mulder och finns i tre olika utföranden. Höjd&hellip:
 • Kolme plafond, plissé vit 70cm

  Kolme plafond, plissé vit 70cm
  Kolme 70cm från Co Bankeryd i vit plissé. Ger både en vacker ljusbild och ett bra funktionsljus i rummet. Finns i svart och vit. Öppet köp, snabb leverans och fri retur! Höjd 15 cm Diameter 70 cm&hellip:
 • Linn plafond, vit plissé 50cm

  Linn plafond, vit plissé 50cm
  Linn plafond från Co Bankeryd. Plafonden är veckad och hängs upp med krokupphäng. Finns i storlekarna 50cm och 70cm. Höjd 17 cm Diameter 50 cm Effekt max 3*40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • YES! vägglampa 62cm (Signal grey)

  YES! vägglampa 62cm (Signal grey)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar i två leder (se miljöbild), vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • YES! bordlampa (Signal grey)

  YES! bordlampa (Signal grey)
  YES! är en modern och stilren bordlampa som passar lika bra på nattygsbordet som i fönstret eller på skrivbordet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • YES! bordlampa (Svart)

  YES! bordlampa (Svart)
  YES! är en modern och stilren bordlampa som passar lika bra på nattygsbordet som i fönstret eller på skrivbordet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Discus 30cm (Svart)

  Discus 30cm (Svart)
  Discus är en unik och spännande bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har två stycken ljuskällor vid varje sida av metallbasen. Varje ljuskälla sitter dold bakom två skärmar - en inre skärm i opalglas som döljer ljuskällan, samt en yttre skärm i klarglas som dels sätter en industriell prägel på lampan, men också ramar in den på ett mycket elegant vis. Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Svejk 13cm (Beige/Brun)

  Svejk 13cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 13cm (Svart)

  Svejk 13cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 18cm (Beige/Brun)

  Svejk 18cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).​Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 18cm (Svart)

  Svejk 18cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).​Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • YES! golvlampa (Svart)

  YES! golvlampa (Svart)
  YES! är en modern och stilren golvlampa som passar lika bra i sovrummet som bakom fåtöljen i vardagsrummet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Discus 143cm (Svart)

  Discus 143cm (Svart)
  Discus är en unik och spännande golvlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har två stycken ljuskällor vid varje sida av metallbasen. Varje ljuskälla sitter dold bakom två skärmar - en inre skärm i opalglas som döljer ljuskällan, samt en yttre skärm i klarglas som dels sätter en industriell prägel på lampan, men också ramar in den på ett mycket elegant vis.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • Down pendel (Beige)

  Down pendel (Beige)
  Down är en elegant pendel som är skapad i en skandinavisk design och passar in perfekt i det moderna vardagsrummet eller köket. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och tre stilrena skärmar som bär på en varsin ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också runt omkring lampan, vilket ger en bra allmänbelysning till rummet. Down hålls uppe av två vajrar och en matchande textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallande intryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat - På bilden visas den tillsammans med vita globlampor.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med textilkabel (vit textilkabel till beige lampa, svart till svart lampa).Ljuskällor ingår ej.
 • Down pendel (Svart)

  Down pendel (Svart)
  Down är en elegant pendel som är skapad i en skandinavisk design och passar in perfekt i det moderna vardagsrummet eller köket. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och tre stilrena skärmar som bär på en varsin ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också runt omkring lampan, vilket ger en bra allmänbelysning till rummet. Down hålls uppe av två vajrar och en matchande textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallande intryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat - På bilden visas den tillsammans med vita globlampor.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med textilkabel (vit textilkabel till beige lampa, svart till svart lampa).Ljuskällor ingår ej.
 • Rut pendel 35cm (Opal)

  Rut pendel 35cm (Opal)
  Rut är en elegant och tilltalande pendel som blir en fin detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Den är skapad med en skärm i opalglas som tillsammans med de svarta detaljerna skapar fina kontraster och ett iögonfallande uttryck. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och mjukt ljus genom glaset, samtidigt som ett funktionellt ljus sprids nedåt på nedanstående yta. Placera lampan över ett köksbord, eller placera fler lampor i rad över ett matsalsbord eller köksö.Levereras med svart textilkabel.Rut finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Wendo 70cm (svart) (Smoke)

  Wendo 70cm (svart) (Smoke)
  Wendo är en tilltalande pendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en mattsvart finish med snyggt rundade skärmar i rökfärgat glas. Lampan hänger ner från takplattan via vajrar och en svart textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallade uttryck. Ljuskällorna är synliga genom skärmen, så använd dekorativa LED-lampor för finast resultat. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Wendo finns även i andra varianter. Ljuskällor ingår ej. 
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Grå

  CO Bankeryd Lennon taklampa Grå
 • CO Bankeryd Tage taklampa solid mässing-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa solid mässing-klarglas
 • CO Bankeryd Tage plafond silver-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond silver-klarglas
 • CO Bankeryd Zappa 26 taklampa Silver

  CO Bankeryd Zappa 26 taklampa Silver
 • CO Bankeryd Tage plafond mässing-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond mässing-klarglas
 • CO Bankeryd Tage taklampa mässing-rökfärgat glas

  CO Bankeryd Tage taklampa mässing-rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Tage taklampa svart-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa svart-klarglas
 • CO Bankeryd Tage taklampa silver-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa silver-klarglas