Care of BKRD lampor

CO Bankeryd (Care of Bankeryd) är ett svenskt, småländskt varumärke med säte i Jönköping. Formgivningen är äkta nordisk med mycket influenser från Gotland och Köpenhamn. Strama linjer med industriella inslag gör att CO Bankeryds lampor passar fint in i skandinaviska hem och offentliga miljöer.

CO Bankeryd belysning online

Det enklaste sättet att se utbudet från CO Bankeryd är att titta hos återförsäljarna med nätbutik. Här är en sammanställning med belysning som finns att köpa idag.

 • CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing

  CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing
 • CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas
 • Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)

  Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit

  CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit
 • CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel
 • Linn 70 (Vit)

  Linn 70 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart

  CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Top 8 taklampa Ek-mässing

  CO Bankeryd Top 8 taklampa Ek-mässing
 • CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing
 • CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing
 • Svejk vägglampa 13cm (Svart)

  Svejk vägglampa 13cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas
 • CO Bankeryd Göte taklampa mässing

  CO Bankeryd Göte taklampa mässing
 • CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing
 • CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas

  CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul

  CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul
 • CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas

  CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas
 • CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld

  CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart

  CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart
 • Tage taklampa mässing (Mässing/guld)

  Tage taklampa mässing (Mässing/guld)
  Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över ett matbord och i ett vardagsrum.Ljuskälla ingår ej.
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Plafond LINN 70

  Plafond LINN 70
  Linn är en plafond i PVC med klassisk form och minimalistisk känsla som passar i många miljöer och inredningsstilar. Linn ger ett bra ljus och ett lugnt intryck i sovrummet eller i vardagsrummet. Diameter 70cm, höjd 20cm. Takkontakt och ljuskäl
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige
 • Takpendel KUSTVAKTAREN

  Takpendel KUSTVAKTAREN
  Kustvaktaren singelpendel i antikbehandlad metall med fina detaljer. Kustvaktaren ger en känsla av skomakarlampa men på ett nytt sätt. Diameter 26cm, höjd 16cm. Svart textilsladd 1,2 meter. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing
 • Kolme 70cm (Vit)

  Kolme 70cm (Vit)
  Stor plafond i en häftig och annorlunda design, genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148

  Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148
  Ture pendel från Co Bankeryd med en modern design i glas och metall med fyra nedåtriktade armar, fyra glaskupor och en svart textilsladd perfekt för att sätta upp över matbord, arbetsbord och köksbänkar. Bra att veta om Ture pendel - Modern design.- Tillverkad av glas och metall.- Fyra armar.- Svart textilsladd.- E14- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 300 mm.- Längd: 450 mm.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 1500 mm.- Vikt: 3.3 kg. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215

  Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215
  När Monika formger föremål strävar hon efter att utveckla smidiga lösningar för verkliga behov, samtidigt som det är viktigt att föremålet är lekfullt och vackert. Detta avspeglas även i Yes! serien som innehåller en vägglampa, bordslampa och golvlampa. Stommen av metall har ett strikt formspråk, som lättas upp när den möter det runda lamphuvudet med mässingsdetalj. Enkel och modern design som passar in i de flesta sammanhang. Yes! finns i färgerna svart och beige, båda med mässingsdetaljer.Egenskaper On/Off knapp på lamphuvudet Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Svart Vägglampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Air 50 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 937185

  Co Bankeryd Air 50 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 937185
  Air 50 lampa från Co Bankeryd. En vacker rund lampa i svartlackerad metall med stora glaskupor. En dekorativ lampa som lämnar ett diskret avtryck. Vi har valt ut Svart Taklampor från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Klar Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418

  Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418
  Ray golvlampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Barbro fönsterlampa (Grå)

  Barbro fönsterlampa (Grå)
  Snygg, retro fönsterlampa som sprider ett välkomnande ljus i ditt hem. Lampan är gjord i mörkt silverfärgat glas med transparent kabel.Sladdlängd: 120cm.Ljuskälla ingår ej.
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel
 • Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)

  Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)
  Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing som kan varieras i oändlighet med snygga ljuskällor. Enkel och elegant bordlampa som garanterat sprider elegans och stil i ditt hem.Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond silver (Silver)

  Tage plafond silver (Silver)
  Tage plafond, en otroligt populär serie som verkligen är tidlös. Denna modell är i nickel/silver med klara glas. Hängs enkelt upp på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Kolme 50cm (Vit)

  Kolme 50cm (Vit)
  Populära taklampan Kolme, en härlig plafond i en häftig och annorlunda design. Genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus och är både tuff och behaglig uppe i ditt tak. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage grön (Grön)

  Tage grön (Grön)
  Taklampa i svart och med gröna glasglober runt ljuskällan.Ljuskälla ingår ej.
 • Ray svart vägglampa (Svart)

  Ray svart vägglampa (Svart)
  Vägglampan Ray i mattlackad svart och detaljer i mässing. Stilfull, enkel och snygg. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på sladden. Inte konstigt att lampan är så populär - den är tillför ett bra ljus samtidigt som den är en härlig inredningsdetalj!Ljuskälla ingår ej.
 • Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215

  Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215
  Ray vägglampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Vägglampa RAIN

  Vägglampa RAIN
  Rain vägglampa är en perfekt läslampa vid sängen med en lättåtkomlig strömbrytare på skärmen. Dagtid ger den karaktär till rummet, där den tillför ett intressant, nordiskt uttryck. Rain vägglampa kan med fördel installeras vid en soffa
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168

  Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168
  Göte taklampa från Co Bankeryd. En taklampa med härlig och bubblig design där olika storlekar av glaskulor ger ett lätt och elegant intryck. Passar utmärkt att hänga över ett matbord eller i en hall. Ja där man vill! Tillverkat av metall och glas med textilsladd. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart
 • Bordslampa Rain beige

  Bordslampa Rain beige
  Bordslampan Rain beige är en vacker armatur som skänker ett brett ljus. Det går lika bra att använda bordslampan som läslampa eller skrivbordslampa i arbetsrummet som en dekorativ bordslampa i va
 • Taklampa LONG 62

  Taklampa LONG 62
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 62 cm långa metalltub i borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diameter 5cm, höjd 62cm. Svart textilsladd, 1,2meter. Till denna taklampa behöver du en ljuskälla
 • YES! vägglampa 62cm (Svart)

  YES! vägglampa 62cm (Svart)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar i två leder (se miljöbild), vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • YES! golvlampa (Brun)

  YES! golvlampa (Brun)
  YES! är en modern och stilren golvlampa som passar lika bra i sovrummet som bakom fåtöljen i vardagsrummet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Göte taklampa svart

  CO Bankeryd Göte taklampa svart
 • CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Grön

  CO Bankeryd Lennon taklampa Grön
 • CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing
 • CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart

  CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart
 • UP bordlampa (Svart)

  UP bordlampa (Svart)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • Golvlampa Ray

  Golvlampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • Taklampa Tage 50 mässing/klar

  Taklampa Tage 50 mässing/klar
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Taklampa Tage 50 mässing/rök

  Taklampa Tage 50 mässing/rök
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Avenue 43 taklampa krom

  Avenue 43 taklampa krom
  Avenue är en taklampa i metall och glas som ger ett lugnt intryck. Det tidlösa snittet gör att den passar i olika miljöer och inredningsstilar. Välj klart eller rökt glas beroende på vilken lju
 • Why vägglampa vit

  Why vägglampa vit
  Why är en stilren vägglampa i vit metall med mässingsdetaljer. Höjd 28cm, bredd 17cm, längd 17cm. Vit textilsladd, 2 meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Long 45 taklampa borstad nickel

  Long 45 taklampa borstad nickel
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 45 cm lång metalltub. Välj mellan blank eller borstad nickel samt borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diamete
 • Long 45 taklampa mässing

  Long 45 taklampa mässing
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 45 cm lång metalltub. Välj mellan blank eller borstad nickel samt borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diamete
 • Ray bordslampa svart/mässing

  Ray bordslampa svart/mässing
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray bordslampa svart/nickel

  Ray bordslampa svart/nickel
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Taklampa Göte svart

  Taklampa Göte svart
  Göte är en taklampa som passar i många miljöer och inredningsstilar. Med minimalistiskt snitt kan den fungera som diskret blickfång eller skapa grafisk kontrast beroende på vilken färg du välj
 • Air 73 taklampa krom

  Air 73 taklampa krom
  Air är en taklampa som med sin uttrycksfulla design och det minimalistiska snittet skapar karaktär samtidigt som den sprider ljuset på ett effektivt sätt. Air kan hängas över ett rektangulärt m
 • Air 50 taklampa krom

  Air 50 taklampa krom
  Air är en taklampa som med sin uttrycksfulla design och det minimalistiska snittet skapar karaktär samtidigt som den sprider ljuset på ett effektivt sätt. Air kan hängas över ett rektangulärt m
 • Lennon fönsterlampa (Grön)

  Lennon fönsterlampa (Grön)
  Lennon är en tuff taklampa i lackad metall, som finns i flera olika färger. Den kan både placeras en och en, men är minst lika härlig när den placeras i grupp.Levereras med tygsladd och takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • Göte taklampa mässing (Mässing/guld)

  Göte taklampa mässing (Mässing/guld)
  Göte taklampa i mässingfärgad metall. En mycket snygg och stilig lampa, med 6st klara glaskupor i olika storlekar. Göte finns också i en svart variant. Ljuskällor ingår ej.
 • Tage taklampa silver (Silver)

  Tage taklampa silver (Silver)
  Den vackra och omåttligt populära taklampan Tage, här i nickel/silver. En modell som känns ren och klar, kombinera gärna med lite varma glödlampor för att få kontrast till det kalla materialet. Placeras med fördel över t.ex. soffbordet där den kan sprida sin elegans över hela rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Linn 55 (Vit)

  Linn 55 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Kolme 50cm textil (Svart)

  Kolme 50cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme.Ljuskälla ingår ej.
 • Kolme 70cm textil (Svart)

  Kolme 70cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme. Den är både vacker och unik i ditt tak och skapar en hemtrevlig atmosfär omkring sig när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond (Svart)

  Tage plafond (Svart)
  Tage plafond i svart eller vit stomme med klara glasglober. Hängs upp på takkrok och blir riktigt snygg uppsatt i taket.Ljuskälla ingår ej.
 • Göte taklampa (Svart)

  Göte taklampa (Svart)
  Fantastisk och unik designad taklampa i svart metall med klara glasglober i olika storlekar. Använd en klar ljuskälla och gärna dimmer till för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • Ray nickel vägg (Svart)

  Ray nickel vägg (Svart)
  Populära vägglampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Smidig och praktisk vägglampa som både tillför ljus samtidigt som den är en elegant inredningsdetalj.Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Point

  Bordslampa Point
  Den vitfärgade eller råa betongen kontrasterar fint med mässingsdekorationen. Sätt Point i fönstret eller på bordet och höj myskänslan i ditt hem. Diameter 13cm, höjd 12cm. Textilsladd. Point passar bäst med en stor globljuskälla. Ljuskäl
 • Bordslampa HOLLIE 35

  Bordslampa HOLLIE 35
  Hollie är en tuff bordslampa med en glaskupa av rökfärgat glas. Lampan passar i olika miljöer och inredningsstilar och har ett brett användningsområde. Diameter 35cm, höjd 35cm. Textilsladd, 2meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa HOLLIE 30

  Bordslampa HOLLIE 30
  Hollie är en tuff bordslampa med en glaskupa av rökfärgat glas. Lampan passar i olika miljöer och inredningsstilar och har ett brett användningsområde. Diameter 30cm, höjd 30cm. Textilsladd 2meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 13cm (Beige/Brun)

  Svejk 13cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bug 20 bordslampa vit/mässing

  Bug 20 bordslampa vit/mässing
  Bug är en lekfull bordslampa som med sin mjuka form och kaxiga uppsyn skapar karaktär hemma hos dig. Bug finns i opal-, guld- eller silverfärgat glas. Lampan är ett inredningsobjekt som kan stå p
 • Svejk 13cm (Svart)

  Svejk 13cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 18cm (Beige/Brun)

  Svejk 18cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).​Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa BUDDY

  Bordslampa BUDDY
  Betongen kontrasterar fint med metalldekorationen tillsammans med det vackra avlånga glaset. Välj mellan rå betong och koppardetalj eller vitfärgad betong och mässingsdetalj. Diameter 20cm, höjd 32cm, bredd 20cm. Textilsladd med strömbrytare.
 • Bordslampa BUDDY

  Bordslampa BUDDY
  Betongen kontrasterar fint med metalldekorationen tillsammans med det vackra avlånga glaset. Välj mellan rå betong och koppardetalj eller vitfärgad betong och mässingsdetalj. Diameter 20cm, höjd 32cm, bredd 20cm. Textilsladd med strömbrytare.
 • Bordslampa Pim

  Bordslampa Pim
  Den vitfärgade eller råa betongen kontrasterar fint med mässings- eller koppardekorationen. Sätt Pim i fönstret eller på bordet och höj myskänslan i ditt hem. Diameter 13cm, höjd 10cm, bredd 13cm. Textilsladd med strömbrytare. Pim passar b
 • Wendo 70 taklampa nickel

  Wendo 70 taklampa nickel
  Med sina rökta glas ger Wendo ett sprakande varmt och mjukt sken. Metallen kommer i tre utföranden - nickel, svart och mässing. Wendo passar utmärkt över rektangulära matbord där lampan ger ett
 • Wendo 70 taklampa svart

  Wendo 70 taklampa svart
  Med sina rökta glas ger Wendo ett sprakande varmt och mjukt sken. Metallen kommer i tre utföranden - nickel, svart och mässing. Wendo passar utmärkt över rektangulära matbord där lampan ger ett
 • Lennon fönsterlampa (Gul)

  Lennon fönsterlampa (Gul)
  Lennon är en tuff taklampa i lackad metall, som finns i flera olika färger. Den kan både placeras en och en, men är minst lika härlig när den placeras i grupp.Levereras med tygsladd och takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Nickel

  CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Nickel
 • CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Svart

  CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Svart
 • CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Mässingfinish

  CO Bankeryd Wendo 70 taklampa rökfärgat glas Mässingfinish
 • CO Bankeryd Yes! bordslampa Beige

  CO Bankeryd Yes! bordslampa Beige
 • CO Bankeryd Yes! bordslampa Svart

  CO Bankeryd Yes! bordslampa Svart
 • CO Bankeryd Yes! vägglampa Beige

  CO Bankeryd Yes! vägglampa Beige
 • CO Bankeryd Yes! vägglampa Svart

  CO Bankeryd Yes! vägglampa Svart
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • Bordslampa Plate 24

  Bordslampa Plate 24
  Lampan Plate är gjord mässing. Den blanka mässingen och kubformen ger ett stilrent uttryck för ett uppdaterat hem. Plate passar bäst med en 100 mm stor globljuskälla. Längd 24cm, höjd 9cm, bredd 24cm. Svart textilsladd med strömbrytare. Ljus
 • Bordslampa FRAME

  Bordslampa FRAME
  Frame är en stilren bordslampa i valnöt eller vitlackerat trä. Höjd 50cm, bredd 32cm. Textilsladd, 2 meter, med strömbrytare. Till lampan behöver du en ljuskälla med E27-sockel, max 1*60W. Använd gärna en filamentljuskälla med globform. Lj
 • Bordslampa FRAME

  Bordslampa FRAME
  Frame är en stilren bordslampa i valnöt eller vitlackerat trä. Höjd 50cm, bredd 32cm. Textilsladd, 2 meter, med strömbrytare. Till lampan behöver du en ljuskälla med E27-sockel, max 1*60W. Använd gärna en filamentljuskälla med globform. Lj
 • Bordslampa Stella 20

  Bordslampa Stella 20
  Stella i betong i form av en tegelsten. Vippbrytaren utgör en fin detalj på lampans ovansida. Stella passar bäst med en stor globljuskälla. Diameter 20cm, höjd 8cm, bredd 10cm. Vit textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Discus 30cm (Svart)

  Discus 30cm (Svart)
  Discus är en unik och spännande bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har två stycken ljuskällor vid varje sida av metallbasen. Varje ljuskälla sitter dold bakom två skärmar - en inre skärm i opalglas som döljer ljuskällan, samt en yttre skärm i klarglas som dels sätter en industriell prägel på lampan, men också ramar in den på ett mycket elegant vis. Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • YES! bordlampa (Brun)

  YES! bordlampa (Brun)
  YES! är en modern och stilren bordlampa som passar lika bra på nattygsbordet som i fönstret eller på skrivbordet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • YES! bordlampa (Svart)

  YES! bordlampa (Svart)
  YES! är en modern och stilren bordlampa som passar lika bra på nattygsbordet som i fönstret eller på skrivbordet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Svejk 18cm (Svart)

  Svejk 18cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande bordlampa som påminner lite om den klassiska strålkastaren. Dess iögonfallande och lite industriella design ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta upp och ned efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar lika bra på nattygsbordet som på skrivbordet eller byrån.Finns i färgerna beige och svart (skruvar i mässing).​Svejk finns även i en annan storlek.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa RUT 24 vit

  Taklampa RUT 24 vit
  Taklampa RUT 24 från varumärket CO bankeryd gjord i metall och opalglas. Häng upp RUT och lys upp i sovrum eller hallen. Taklampan finns i 2 olika storlekar som är perfekta att kombinera med varan
 • YES! vägglampa (Svart)

  YES! vägglampa (Svart)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar, vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • YES! vägglampa 62cm (Brun)

  YES! vägglampa 62cm (Brun)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar i två leder (se miljöbild), vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Waterfall taklampa (Beige)

  Waterfall taklampa (Beige)
  Waterfall är en vacker taklampa som garanterat kommer hamna i blickfånget. Den är skapad i en elegant och mjuk design och blir en smyckande detalj i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Den är tillverkad av metall, finns i två behagliga färger och har 9st ljuskällor som hänger ner mjukt från lampans mitt. Varje ljuskälla sitter dold bakom en rund glaskupa, vilket medför till att det sprids ett mjukt och bländfritt ljus när lampan är tänd. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns i fägerna svart och beige. Ljuskällor ingår ej. 
 • Waterfall taklampa (Svart)

  Waterfall taklampa (Svart)
  Waterfall är en vacker taklampa som garanterat kommer hamna i blickfånget. Den är skapad i en elegant och mjuk design och blir en smyckande detalj i det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Den är tillverkad av metall, finns i två behagliga färger och har 9st ljuskällor som hänger ner mjukt från lampans mitt. Varje ljuskälla sitter dold bakom en rund glaskupa, vilket medför till att det sprids ett mjukt och bländfritt ljus när lampan är tänd. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Finns i fägerna svart och beige. Ljuskällor ingår ej. 
 • Wendo 70cm (mässing) (Smoke)

  Wendo 70cm (mässing) (Smoke)
  Wendo är en tilltalande pendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i mässing med snyggt rundade skärmar i rökfärgat glas. Lampan hänger ner från takplattan via vajrar och en svart textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallade uttryck. Ljuskällorna är synliga genom skärmen, så använd dekorativa LED-lampor för finast resultat. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Wendo finns även i en förkromad variant. Ljuskällor ingår ej. 
 • Wendo 70cm (nickel) (Smoke)

  Wendo 70cm (nickel) (Smoke)
  Wendo är en tilltalande pendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en finish i nickel med snyggt rundade skärmar i rökfärgat glas. Lampan hänger ner från takplattan via vajrar och en svart textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallade uttryck. Ljuskällorna är synliga genom skärmen, så använd dekorativa LED-lampor för finast resultat. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Wendo finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej. 
 • Wendo 70cm (svart) (Smoke)

  Wendo 70cm (svart) (Smoke)
  Wendo är en tilltalande pendel som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall, har en mattsvart finish med snyggt rundade skärmar i rökfärgat glas. Lampan hänger ner från takplattan via vajrar och en svart textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallade uttryck. Ljuskällorna är synliga genom skärmen, så använd dekorativa LED-lampor för finast resultat. Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet. Wendo finns även i andra varianter. Ljuskällor ingår ej. 
 • Rut pendel 35cm (Opal)

  Rut pendel 35cm (Opal)
  Rut är en elegant och tilltalande pendel som blir en fin detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Den är skapad med en skärm i opalglas som tillsammans med de svarta detaljerna skapar fina kontraster och ett iögonfallande uttryck. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och mjukt ljus genom glaset, samtidigt som ett funktionellt ljus sprids nedåt på nedanstående yta. Placera lampan över ett köksbord, eller placera fler lampor i rad över ett matsalsbord eller köksö.Levereras med svart textilkabel.Rut finns även i en mindre storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Rut pendel 24cm (Opal)

  Rut pendel 24cm (Opal)
  Rut är en elegant och tilltalande pendel som blir en fin detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Den är skapad med en skärm i opalglas som tillsammans med de svarta detaljerna skapar fina kontraster och ett iögonfallande uttryck. När lampan är tänd sprids ett bländfritt och mjukt ljus genom glaset, samtidigt som ett funktionellt ljus sprids nedåt på nedanstående yta. Placera lampan över ett köksbord, eller placera fler lampor i rad över ett matsalsbord eller köksö.Levereras med svart textilkabel.Rut finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Down pendel (Svart)

  Down pendel (Svart)
  Down är en elegant pendel som är skapad i en skandinavisk design och passar in perfekt i det moderna vardagsrummet eller köket. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och tre stilrena skärmar som bär på en varsin ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också runt omkring lampan, vilket ger en bra allmänbelysning till rummet. Down hålls uppe av två vajrar och en matchande textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallande intryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat - På bilden visas den tillsammans med vita globlampor.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med textilkabel (vit textilkabel till beige lampa, svart till svart lampa).Ljuskällor ingår ej.
 • Down pendel (Brun)

  Down pendel (Brun)
  Down är en elegant pendel som är skapad i en skandinavisk design och passar in perfekt i det moderna vardagsrummet eller köket. Den är tillverkad av metall, har en matt finish och tre stilrena skärmar som bär på en varsin ljuskälla. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också runt omkring lampan, vilket ger en bra allmänbelysning till rummet. Down hålls uppe av två vajrar och en matchande textilkabel, vilket skapar ett svävande och iögonfallande intryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat - På bilden visas den tillsammans med vita globlampor.Koppla gärna lampan till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär i rummet.Levereras med textilkabel (vit textilkabel till beige lampa, svart till svart lampa).Ljuskällor ingår ej.
 • Discus 143cm (Svart)

  Discus 143cm (Svart)
  Discus är en unik och spännande golvlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av metall och har två stycken ljuskällor vid varje sida av metallbasen. Varje ljuskälla sitter dold bakom två skärmar - en inre skärm i opalglas som döljer ljuskällan, samt en yttre skärm i klarglas som dels sätter en industriell prägel på lampan, men också ramar in den på ett mycket elegant vis.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår ej.
 • YES! golvlampa (Svart)

  YES! golvlampa (Svart)
  YES! är en modern och stilren golvlampa som passar lika bra i sovrummet som bakom fåtöljen i vardagsrummet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Top 8 LED (Valnöt)

  Top 8 LED (Valnöt)
  Top är en behaglig taklampa som med små medel kan sätta en jordnära och skandinavisk touch i hemmet. Den är tillverkad av trä, har en dekorativ mässingkant och en svart textilkabel som dels skapar fina kontraster, men också sätter en elegant touch på lampan. När lampan är tänd sprids ljuset nedåt och skapar ett funktionellt och bra ljus på nedanstående yta. Placera förslagsvis i fönstret, hängande i ett hörn eller fler tillsammans i ett kluster.Finns i antingen ek eller valnöt.Top finns även i en större storlek.Integrerad LED-belysning.
 • Top 8 LED (Ek)

  Top 8 LED (Ek)
  Top är en behaglig taklampa som med små medel kan sätta en jordnära och skandinavisk touch i hemmet. Den är tillverkad av trä, har en dekorativ mässingkant och en svart textilkabel som dels skapar fina kontraster, men också sätter en elegant touch på lampan. När lampan är tänd sprids ljuset nedåt och skapar ett funktionellt och bra ljus på nedanstående yta. Placera förslagsvis i fönstret, hängande i ett hörn eller fler tillsammans i ett kluster.Finns i antingen ek eller valnöt.Top finns även i en större storlek.Integrerad LED-belysning.
 • Ray nickel golvlampa (Svart)

  Ray nickel golvlampa (Svart)
  Populära golvlampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på.Sladdlängd: 200cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Wendo 70 taklampa mässing

  Wendo 70 taklampa mässing
  Med sina rökta glas ger Wendo ett sprakande varmt och mjukt sken. Metallen kommer i tre utföranden - nickel, svart och mässing. Wendo passar utmärkt över rektangulära matbord där lampan ger ett
 • CO Bankeryd Tage taklampa solid mässing-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa solid mässing-klarglas
 • CO Bankeryd Tage plafond silver-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond silver-klarglas
 • CO Bankeryd Tage plafond mässing-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond mässing-klarglas
 • CO Bankeryd Tage taklampa svart-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa svart-klarglas
 • CO Bankeryd Ray vägglampa vit-mässing

  CO Bankeryd Ray vägglampa vit-mässing
 • CO Bankeryd Tage taklampa mässing-rökfärgat glas

  CO Bankeryd Tage taklampa mässing-rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Bug 20 bordslampa Mässing-opalglas

  CO Bankeryd Bug 20 bordslampa Mässing-opalglas
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Grå

  CO Bankeryd Lennon taklampa Grå
 • CO Bankeryd Tage taklampa silver-klarglas

  CO Bankeryd Tage taklampa silver-klarglas
 • CO Bankeryd Long taklampa mässing, 45 cm

  CO Bankeryd Long taklampa mässing, 45 cm
 • CO Bankeryd Ray golvlampa vit-mässing

  CO Bankeryd Ray golvlampa vit-mässing
 • CO Bankeryd Ooze vägglampa Silver

  CO Bankeryd Ooze vägglampa Silver
 • CO Bankeryd Air 73 taklampa Svart

  CO Bankeryd Air 73 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Bug 15 bordslampa Nickel-silver

  CO Bankeryd Bug 15 bordslampa Nickel-silver
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Svart

  CO Bankeryd Lennon taklampa Svart
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Vit

  CO Bankeryd Lennon taklampa Vit
 • CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Beige-mässing

  CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Beige-mässing
 • CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Beige-mässing

  CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Beige-mässing
 • CO Bankeryd Waterfall taklampa Beige-opalglas

  CO Bankeryd Waterfall taklampa Beige-opalglas
 • CO Bankeryd Zappa 26 taklampa Silver

  CO Bankeryd Zappa 26 taklampa Silver
 • CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Silver

  CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Silver
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Svart klarglas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Svart klarglas
 • CO Bankeryd Discus 143 golvlampa Svart

  CO Bankeryd Discus 143 golvlampa Svart
 • CO Bankeryd Göte taklampa reservkupa stor kupa

  CO Bankeryd Göte taklampa reservkupa stor kupa
 • Taklampa RUT 35 vit

  Taklampa RUT 35 vit
  Taklampa RUT 35 från varumärket CO bankeryd gjord i robust metall och opalglas. En vacker taklampa som kan hänga själv, men som också finns i 2 storlekar och blir perfekt att kombinera med varand
 • Golvlampa Ray

  Golvlampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Bordslampa Svejk 18

  Bordslampa Svejk 18
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn- och sovrum eller som en skrivbordslampa. Diameter
 • Bordslampa Svejk 18

  Bordslampa Svejk 18
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn- och sovrum eller som en skrivbordslampa. Diameter
 • Vägglampa OOZE 15

  Vägglampa OOZE 15
  Vägglampan Ooze lyfter rummet till en ny nivå när den tänds genom ljusbilden den skapar på väggen. Ooze finns i svart, guld eller nickel. Lampan har ett brett användningsområde. Den kan ersätta en tavla i ett vardagsrum eller fungera som en
 • Bordslampa DISCUS 30

  Bordslampa DISCUS 30
  Discus har en uttrycksfull design som tar för sig och sätter stilen i ditt hem. Opalglaskuporna är inneslutna i rökt glas som ger en varm känsla. Discus bordslampa är en häftig inredningsdetalj som ger ljus på ditt sideboard och kan bli en de
 • Golvlampa DISCUS 143

  Golvlampa DISCUS 143
  Discus har en uttrycksfull design som tar för sig och sätter stilen i ditt hem. Opalglaskuporna är inneslutna i rökt glas som ger en varm känsla. Discus golvlampa är en häftig inredningsdetalj som gör sig perfekt vid soffan eller en fåtölj.
 • Vägglampa WHY

  Vägglampa WHY
  Why är en stilren vägglampa i vit metall med mässingsdetaljer. Höjd 28cm, bredd 17cm, längd 17cm. Vit textilsladd, 2 meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Ray

  Golvlampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Bordslampa Tiny 9

  Bordslampa Tiny 9
  Bordslampan Tiny finns i vit marmor eller borstad mässing. Materialet och kubformen ger ett stilrent uttryck för ett uppdaterat hem. Diameter 9cm, höjd 9cm. Tiny passar bäst med en 100 mm stor globljuskälla med E27 sockel, max 1x42W. Ljuskälla
 • Bug 15 bordslampa mässing

  Bug 15 bordslampa mässing
  Bug är en lekfull bordslampa som med sin mjuka form och kaxiga uppsyn skapar karaktär hemma hos dig. Bug finns i opal-, guld- eller silverfärgat glas. Lampan är ett inredningsobjekt som kan stå p
 • Bug 15 bordslampa silver

  Bug 15 bordslampa silver
  Bug är en lekfull bordslampa som med sin mjuka form och kaxiga uppsyn skapar karaktär hemma hos dig. Bug finns i opal-, guld- eller silverfärgat glas. Lampan är ett inredningsobjekt som kan stå p
 • Bug 15 bordslampa guld

  Bug 15 bordslampa guld
  Bug är en lekfull bordslampa som med sin mjuka form och kaxiga uppsyn skapar karaktär hemma hos dig. Bug finns i opal-, guld- eller silverfärgat glas. Lampan är ett inredningsobjekt som kan stå p
 • Svejk bordslampa beige

  Svejk bordslampa beige
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Svejk bordslampa svart

  Svejk bordslampa svart
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Svejk 18 bordslampa beige

  Svejk 18 bordslampa beige
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Svejk 18 bordslampa svart

  Svejk 18 bordslampa svart
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Taklampa Tage 50 krom

  Taklampa Tage 50 krom
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Taklampa Tage 50 svart/klar

  Taklampa Tage 50 svart/klar
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Taklampa Tage 50 grön/svart

  Taklampa Tage 50 grön/svart
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Avenue 43 taklampa svart

  Avenue 43 taklampa svart
  Avenue är en taklampa i metall och glas som ger ett lugnt intryck. Det tidlösa snittet gör att den passar i olika miljöer och inredningsstilar. Välj klart eller rökt glas beroende på vilken lju
 • Avenue 43 taklampa mässing

  Avenue 43 taklampa mässing
  Avenue är en taklampa i metall och glas som ger ett lugnt intryck. Det tidlösa snittet gör att den passar i olika miljöer och inredningsstilar. Välj klart eller rökt glas beroende på vilken lju
 • Discus 30 bordslampa svart

  Discus 30 bordslampa svart
  Discus har en uttrycksfull design som tar för sig och sätter stilen i ditt hem. Opalglaskuporna är inneslutna i rökt glas som ger en varm känsla. Discus bordslampa är en häftig inredningsdetalj
 • Bordslampa Ray

  Bordslampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Bordslampa Ray

  Bordslampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Bordslampa Ray

  Bordslampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Push taklampa vit

  Push taklampa vit
  Pushs telefonsladd gör den till en effektfull detalj i ditt hem. Push finns i svart eller vit. Push gör sig bäst med en större globljuskälla. Diameter 4,5cm, höjd 15cm. Push har en vit/svart tel
 • Push taklampa svart

  Push taklampa svart
  Pushs telefonsladd gör den till en effektfull detalj i ditt hem. Push finns i svart eller vit. Push gör sig bäst med en större globljuskälla. Diameter 4,5cm, höjd 15cm. Push har en vit/svart tel
 • Zappa taklampa silver

  Zappa taklampa silver
  Zappa är en glaslampa som med sina enkla former och transparenta glas i silver eller guld ger en modern känsla och hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Zappa kan hängas i grupp över matborde
 • Zappa 35 taklampa silver

  Zappa 35 taklampa silver
  Zappa är en glaslampa som med sina enkla former och transparenta glas i silver eller guld ger en modern känsla och hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Zappa kan hängas i grupp över matborde
 • Zappa 35 taklampa guld

  Zappa 35 taklampa guld
  Zappa är en glaslampa som med sina enkla former och transparenta glas i silver eller guld ger en modern känsla och hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Zappa kan hängas i grupp över matborde
 • Taklampa Ooze 65 silver

  Taklampa Ooze 65 silver
  Taklampan Ooze ger ett stämningsfullt ljus genom den perforerade metallen. Ooze finns i svart eller nickel. Diameter 11cm, höjd 11cm, bredd 65cm. Textilsladd 1,5 meter. Ljuskälla ingår ingår ej.
 • Taklampa Ooze 65 svart

  Taklampa Ooze 65 svart
  Taklampan Ooze ger ett stämningsfullt ljus genom den perforerade metallen. Ooze finns i svart eller nickel. Diameter 11cm, höjd 11cm, bredd 65cm. Textilsladd 1,5 meter. Ljuskälla ingår ingår ej.
 • Ooze 15 vägglampa nickel

  Ooze 15 vägglampa nickel
  Vägglampan Ooze lyfter rummet till en ny nivå när den tänds genom ljusbilden den skapar på väggen. Ooze finns i svart, guld eller nickel. Lampan har ett brett användningsområde. Den kan ersät
 • Svejk vägglampa beige

  Svejk vägglampa beige
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Svejk vägglampa svart

  Svejk vägglampa svart
  Svejk i matt metall med nickel- eller mässingsdetaljer ger en sober skandinavisk känsla och skapar både ljus och karaktär. Lampan är vridbar och fungerar därför bra som läslampa i både barn-
 • Frame taklampa vit

  Frame taklampa vit
  Frame är en stilren taklampa i valnöt eller vitlackerat trä. Lampan passar i det mindre rummet där lampan blir ett sobert blickfång. Höjd 50cm, bredd 32cm. Textilsladd, 1,2 meter. Till lampan be
 • Waterfall taklampa svart

  Waterfall taklampa svart
  Waterfall är en stilren taklampa som med sina smala metallrör i grafiskt svart eller beige och ljuskällor i matt opalglas skapar en häftig kontrast. Lampan passar både över rektangulära och run
 • Waterfall taklampa beige

  Waterfall taklampa beige
  Waterfall är en stilren taklampa som med sina smala metallrör i grafiskt svart eller beige och ljuskällor i matt opalglas skapar en häftig kontrast. Lampan passar både över rektangulära och run
 • Long 45 taklampa blank nickel

  Long 45 taklampa blank nickel
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 45 cm lång metalltub. Välj mellan blank eller borstad nickel samt borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diamete
 • Long 62 taklampa mässing

  Long 62 taklampa mässing
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 62 cm långa metalltub i borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diameter 5cm, höjd 62cm. Svart textilsladd, 1,2me
 • Ray Taklampa Vit

  Ray Taklampa Vit
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan passar i de flesta rum där du behöver ett bra ljus från taket, som i ett vardagsrum
 • Ray vägglampa svart/mässing

  Ray vägglampa svart/mässing
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray vägglampa vit/mässing

  Ray vägglampa vit/mässing
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray bordslampa vit/mässing

  Ray bordslampa vit/mässing
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray vägglampa vit/nickel

  Ray vägglampa vit/nickel
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray vägglampa svart/nickel

  Ray vägglampa svart/nickel
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Ray bordslampa vit/nickel

  Ray bordslampa vit/nickel
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till