Care of BKRD lampor

CO Bankeryd (Care of Bankeryd) är ett svenskt, småländskt varumärke med säte i Jönköping. Formgivningen är äkta nordisk med mycket influenser från Gotland och Köpenhamn. Strama linjer med industriella inslag gör att CO Bankeryds lampor passar fint in i skandinaviska hem och offentliga miljöer.

CO Bankeryd belysning online

Det enklaste sättet att se utbudet från CO Bankeryd är att titta hos återförsäljarna med nätbutik. Här är en sammanställning med belysning som finns att köpa idag.

 • CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing

  CO Bankeryd Top 8 taklampa Valnöt-mässing
 • CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray vägglampa svart-mässing
 • CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond svart-klarglas
 • CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit

  CO Bankeryd Kolme 50 plafond vit
 • Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)

  Svejk vägglampa 13cm (Beige/Brun)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Linn 70 (Vit)

  Linn 70 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 18 bordslampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart

  CO Bankeryd Air 50 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa vit-mässing
 • Svejk vägglampa 13cm (Svart)

  Svejk vägglampa 13cm (Svart)
  Svejk är en modern och spännande vägglampa som, med dess iögonfallande och lite industriella design, ger rummet ett spännande lyft. Lampan är tillverkad av metall och har en riktbar skärm som går att rikta och vinkla efter behov. Ljuskällan sitter skyddad bakom en rund skiva som ser till att ljuset både blir funktionellt och dekorativt. Svejk har flera olika användningsområden och passar bra som sänglampa, men också i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och svart.Strömbrytaren är placerad på väggplattan.Levereras med textilkabel & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas

  CO Bankeryd Tage plafond vit-klarglas
 • CO Bankeryd Göte taklampa mässing

  CO Bankeryd Göte taklampa mässing
 • CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray bordslampa svart-mässing
 • CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas

  CO Bankeryd Tage taklampa svart-grönt glas
 • Plafond LINN 70

  Plafond LINN 70
  Linn är en plafond i PVC med klassisk form och minimalistisk känsla som passar i många miljöer och inredningsstilar. Linn ger ett bra ljus och ett lugnt intryck i sovrummet eller i vardagsrummet. Diameter 70cm, höjd 20cm. Takkontakt och ljuskäl
 • Tage taklampa mässing (Mässing/guld)

  Tage taklampa mässing (Mässing/guld)
  Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över ett matbord och i ett vardagsrum.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul

  CO Bankeryd Lennon taklampa Senapsgul
 • CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart

  CO Bankeryd Discus 49 taklampa Svart
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Nickel rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 vägglampa Svart-nickel
 • CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas

  CO Bankeryd Avenue 43 taklampa Mässing rökfärgat glas
 • CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas

  CO Bankeryd Waterfall taklampa Svart-opalglas
 • CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld

  CO Bankeryd Zappa 35 taklampa Guld
 • Co Bankeryd Air 50 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 937185

  Co Bankeryd Air 50 Taklampa Svart - Taklampor Svart - 937185
  Air 50 lampa från Co Bankeryd. En vacker rund lampa i svartlackerad metall med stora glaskupor. En dekorativ lampa som lämnar ett diskret avtryck. Vi har valt ut Svart Taklampor från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Silver/klar - Taklampor Mässing Klar - 910194
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Klar Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215

  Co Bankeryd Ray Vägglampa Svart/mässingfinish - Vägglampor Metall Svart - 889215
  Ray vägglampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Metall från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418

  Co Bankeryd Ray Golvlampa Vit/ - Golvlampor Mässing Vit - 889418
  Ray golvlampa från Co Bankeryd. Ray har en design av en klassisk arbetslampa blandat med en modern urban stil och ger ett optimalt ljus. Blandningen av färgen och mässingen blir en härlig kombination och lampan blir både en fantastisk inredningsdetalj och en funktionell lampa. Ray kan du snurra 330grader för att du ska få bästa ljus för just din situation. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215

  Co Bankeryd Yes! Vägglampa Svart - Vägglampor Mässing Svart - 940215
  När Monika formger föremål strävar hon efter att utveckla smidiga lösningar för verkliga behov, samtidigt som det är viktigt att föremålet är lekfullt och vackert. Detta avspeglas även i Yes! serien som innehåller en vägglampa, bordslampa och golvlampa. Stommen av metall har ett strikt formspråk, som lättas upp när den möter det runda lamphuvudet med mässingsdetalj. Enkel och modern design som passar in i de flesta sammanhang. Yes! finns i färgerna svart och beige, båda med mässingsdetaljer.Egenskaper On/Off knapp på lamphuvudet Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Svart Vägglampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148

  Co Bankeryd Ture Pendel Mässingfinish / Rökt - Taklampor Glas Mässing - 909148
  Ture pendel från Co Bankeryd med en modern design i glas och metall med fyra nedåtriktade armar, fyra glaskupor och en svart textilsladd perfekt för att sätta upp över matbord, arbetsbord och köksbänkar. Bra att veta om Ture pendel - Modern design.- Tillverkad av glas och metall.- Fyra armar.- Svart textilsladd.- E14- Pendeln passar bra i matsalen.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- Bredd: 450 mm.- Höjd: 300 mm.- Längd: 450 mm.- 28.0 Watt- Sladdlängd: 1500 mm.- Vikt: 3.3 kg. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195

  Co Bankeryd Tage 50 Pendel Svart/klar - Taklampor Mässing Svart - 910195
  Tage 50 taklampa från Co Bankeryd. En unik takkrona-liknande lampa i modern stil. Detta är en utmärkt lampa att hänga över ett samlingsställe i hemmet, som ett matbord. Med 9 lampor och varsin glaskupol som lampskärm ger Tage ett speciellt intryck. Med sin moderna design är den här för att stanna och locka ögat vart du än placerar den i hemmet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Takpendel KUSTVAKTAREN

  Takpendel KUSTVAKTAREN
  Kustvaktaren singelpendel i antikbehandlad metall med fina detaljer. Kustvaktaren ger en känsla av skomakarlampa men på ett nytt sätt. Diameter 26cm, höjd 16cm. Svart textilsladd 1,2 meter. Ljuskälla ingår ej.
 • UP bordlampa (Brun)

  UP bordlampa (Brun)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Beige
 • CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing

  CO Bankeryd Ray golvlampa svart-mässing
 • Kolme 70cm (Vit)

  Kolme 70cm (Vit)
  Stor plafond i en häftig och annorlunda design, genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Rain golvlampa, svart

  Rain golvlampa, svart
  Svart golvlampa i metall designad av Vera &: Kyte för CO Bankeryd. Trendig och stilren golvlampa som passar utmärkt till läshörnan i vardagsrummet. Rain finns som bords- vägg- och golvlampa i färgerna&hellip:
 • CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 70 plafond Vit
 • Ray svart vägglampa (Svart)

  Ray svart vägglampa (Svart)
  Vägglampan Ray i mattlackad svart och detaljer i mässing. Stilfull, enkel och snygg. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på sladden. Inte konstigt att lampan är så populär - den är tillför ett bra ljus samtidigt som den är en härlig inredningsdetalj!Ljuskälla ingår ej.
 • Tage grön (Grön)

  Tage grön (Grön)
  Taklampa i svart och med gröna glasglober runt ljuskällan.Ljuskälla ingår ej.
 • Kolme 50cm (Vit)

  Kolme 50cm (Vit)
  Populära taklampan Kolme, en härlig plafond i en häftig och annorlunda design. Genom sina tre lamphållare ger även lampan ordentligt med ljus och är både tuff och behaglig uppe i ditt tak. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond silver (Silver)

  Tage plafond silver (Silver)
  Tage plafond, en otroligt populär serie som verkligen är tidlös. Denna modell är i nickel/silver med klara glas. Hängs enkelt upp på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)

  Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)
  Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing som kan varieras i oändlighet med snygga ljuskällor. Enkel och elegant bordlampa som garanterat sprider elegans och stil i ditt hem.Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Svart-nickel
 • Taklampa Tage 50 mässing/klar

  Taklampa Tage 50 mässing/klar
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • Ray bordslampa svart/mässing

  Ray bordslampa svart/mässing
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Long 45 taklampa mässing

  Long 45 taklampa mässing
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 45 cm lång metalltub. Välj mellan blank eller borstad nickel samt borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diamete
 • Long 45 taklampa borstad nickel

  Long 45 taklampa borstad nickel
  Lampan Long ger ett stilrent uttryck med sin 45 cm lång metalltub. Välj mellan blank eller borstad nickel samt borstad mässing. Long kan hängas i grupp eller över en arbetsbänk i köket. Diamete
 • Ray bordslampa svart/nickel

  Ray bordslampa svart/nickel
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till
 • Taklampa Göte svart

  Taklampa Göte svart
  Göte är en taklampa som passar i många miljöer och inredningsstilar. Med minimalistiskt snitt kan den fungera som diskret blickfång eller skapa grafisk kontrast beroende på vilken färg du välj
 • UP bordlampa (Svart)

  UP bordlampa (Svart)
  UP är en elegant bordlampa som är skapad i en modern design. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i fönstret i vardagsrummet, som på byrån eller bänken i sovrummet. Lampan är tillverkad av metall och har en matt finish som gör att den smälter in fint bland övrig inredning. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i lampan - På bilden har UP en 95mm globlampa.Finns i beige eller svart.Levereras med textilkabel + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. 
 • CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart

  CO Bankeryd Yes! golvlampa Svart
 • Air 73 taklampa krom

  Air 73 taklampa krom
  Air är en taklampa som med sin uttrycksfulla design och det minimalistiska snittet skapar karaktär samtidigt som den sprider ljuset på ett effektivt sätt. Air kan hängas över ett rektangulärt m
 • Air 50 taklampa krom

  Air 50 taklampa krom
  Air är en taklampa som med sin uttrycksfulla design och det minimalistiska snittet skapar karaktär samtidigt som den sprider ljuset på ett effektivt sätt. Air kan hängas över ett rektangulärt m
 • YES! golvlampa (Signal grey)

  YES! golvlampa (Signal grey)
  YES! är en modern och stilren golvlampa som passar lika bra i sovrummet som bakom fåtöljen i vardagsrummet. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer uppe vid lamphuvudet. Skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Den är dessutom riktbar efter behov.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Why vägglampa vit

  Why vägglampa vit
  Why är en stilren vägglampa i vit metall med mässingsdetaljer. Höjd 28cm, bredd 17cm, längd 17cm. Vit textilsladd, 2 meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing

  CO Bankeryd Svejk 13 bordslampa Beige-mässing
 • Lennon fönsterlampa (Grön)

  Lennon fönsterlampa (Grön)
  Lennon är en tuff taklampa i lackad metall, som finns i flera olika färger. Den kan både placeras en och en, men är minst lika härlig när den placeras i grupp.Levereras med tygsladd och takkopp.Ljuskälla ingår ej.
 • Avenue 43 taklampa krom

  Avenue 43 taklampa krom
  Avenue är en taklampa i metall och glas som ger ett lugnt intryck. Det tidlösa snittet gör att den passar i olika miljöer och inredningsstilar. Välj klart eller rökt glas beroende på vilken lju
 • Taklampa Tage 50 mässing/rök

  Taklampa Tage 50 mässing/rök
  Tage 50 är en taklampa av metall med nio glaskupor. Lampan kan hängas högt upp i vardagsrumstaket eller i ett sovrum för att ge brett allmänljus, eller över ett matbord där den tar för sig och
 • CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing

  CO Bankeryd Bug 15 bordslampa vit-mässing
 • CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit

  CO Bankeryd Linn 50 plafond Vit
 • Tage taklampa silver (Silver)

  Tage taklampa silver (Silver)
  Den vackra och omåttligt populära taklampan Tage, här i nickel/silver. En modell som känns ren och klar, kombinera gärna med lite varma glödlampor för att få kontrast till det kalla materialet. Placeras med fördel över t.ex. soffbordet där den kan sprida sin elegans över hela rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • YES! vägglampa 62cm (Svart)

  YES! vägglampa 62cm (Svart)
  YES! är en modern och stilren vägglampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket eller hallen. Den är både elegant och enkel i sitt uttryck, samtidigt som den är en riktigt fin inredningsdetalj. Lampan är tillverkad av metall med en matt finish och dekorativa mässingfärgade detaljer. Den riktbara skärmen har en vit insida, vilket ger ett bra och funktionellt ljus. Lampans arm är dessutom svängbar i två leder (se miljöbild), vilket ger stor möjlighet att justera och vrida ljuset dit det önskas.Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet.Finns i färgerna beige och svart.Levereras med en textilkabel + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tage plafond (Svart)

  Tage plafond (Svart)
  Tage plafond i svart eller vit stomme med klara glasglober. Hängs upp på takkrok och blir riktigt snygg uppsatt i taket.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd - Plafond LINN 50 - Vit

  CO Bankeryd - Plafond LINN 50 - Vit
  Linn är en plafond i PVC med klassisk form och minimalistisk känsla som passar i många miljöer och inredningsstilar. Linn ger ett bra ljus och ett lugnt intryck i sovrummet eller i vardagsrummet. Diameter 50cm, höjd 17cm. Takkontakt och ljuskäl
 • Bordslampa Rain beige

  Bordslampa Rain beige
  Bordslampan Rain beige är en vacker armatur som skänker ett brett ljus. Det går lika bra att använda bordslampan som läslampa eller skrivbordslampa i arbetsrummet som en dekorativ bordslampa i va
 • CO Bankeryd Göte taklampa svart

  CO Bankeryd Göte taklampa svart
 • Göte taklampa (Svart)

  Göte taklampa (Svart)
  Fantastisk och unik designad taklampa i svart metall med klara glasglober i olika storlekar. Använd en klar ljuskälla och gärna dimmer till för bästa effekt.Ljuskällor ingår ej.
 • CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart

  CO Bankeryd Discus 30 bordslampa Svart
 • Golvlampa Ray

  Golvlampa Ray
  Ray är med sin skandinaviska minimalism en värdig detalj som hjälper dig att skapa ett uppdaterat rum. Lampan kommer i svart eller vitt med nickel- eller mässingsdetaljer. Ray kan vecklas ut till dubbel längd när du behöver bättre läsljus i
 • Linn 50 (Vit)

  Linn 50 (Vit)
  Plafonden Linn har ett trivsamt, veckat mönster med matchande vit knopp. Samtidigt som den är diskret uppe i taket så är den också riktigt härlig och elegant! Dessutom har den 3st ljuskällor, vilket gör att den även sprider ett bra och starkt ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • Kolme 70cm textil (Svart)

  Kolme 70cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme. Den är både vacker och unik i ditt tak och skapar en hemtrevlig atmosfär omkring sig när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
 • Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168

  Co Bankeryd Göte Pendel Mässing/klar - Taklampor Glas Mässing - 915168
  Göte taklampa från Co Bankeryd. En taklampa med härlig och bubblig design där olika storlekar av glaskulor ger ett lätt och elegant intryck. Passar utmärkt att hänga över ett matbord eller i en hall. Ja där man vill! Tillverkat av metall och glas med textilsladd. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Glas från Co Bankeryd med stor omsorg.
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • CO Bankeryd Lennon taklampa Grön

  CO Bankeryd Lennon taklampa Grön
 • Ray nickel vägg (Svart)

  Ray nickel vägg (Svart)
  Populära vägglampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Smidig och praktisk vägglampa som både tillför ljus samtidigt som den är en elegant inredningsdetalj.Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa RAIN

  Vägglampa RAIN
  Rain vägglampa är en perfekt läslampa vid sängen med en lättåtkomlig strömbrytare på skärmen. Dagtid ger den karaktär till rummet, där den tillför ett intressant, nordiskt uttryck. Rain vägglampa kan med fördel installeras vid en soffa
 • Kolme 50cm textil (Svart)

  Kolme 50cm textil (Svart)
  Kolme, plafond i en häftig och annorlunda design. Textil runt själva lampan istället för plissé som på den klassiska Kolme.Ljuskälla ingår ej.
 • Ray vägglampa, svart/mässing 57cm

  Ray vägglampa, svart/mässing 57cm
  Ray vägglampa från Co Bankeryd har en unik design och ett bra arbetsljus. Finns i ett gäng olika färger. Kombinera gärna med en LED-lampa. Höjd 53 cm Diameter 36 cm Effekt max 35 w Sockel GU10 Ljuskällor&hellip:
 • Linn plafond, vit plissé 50cm

  Linn plafond, vit plissé 50cm
  Linn plafond från Co Bankeryd. Plafonden är veckad och hängs upp med krokupphäng. Finns i storlekarna 50cm och 70cm. Höjd 17 cm Diameter 50 cm Effekt max 3*40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Avenue 43 taklampa, mässing

  Avenue 43 taklampa, mässing
  Taklampan Avenue är en stilfull hängande takpendel i glas. Passar över matbordet eller varför inte över soffbordet? Avenue 43 är designad av Monika Mulder och finns i tre olika utföranden. Höjd&hellip:
 • YES! vägglampa, svart

  YES! vägglampa, svart
  Lampserien YES! från Co Bankeryd är designad av Monika Mulder och finns i vägg, golv och bordsmodell. Lamphuvud ger ett riktat läsljus med hjälp av en GU10. Höjd 27 cm Diameter 45 cm Bredd 10 cm&hellip:
 • Plafond KOLME 70

  Plafond KOLME 70
  Kolme är en plafond i PVC som med sina mjuka former ger en lugn och harmonisk känsla. Kolme finns i två olika material och flera färger. Lampan passar både i sovrummet där den stärker upp inredningskänslan utan att ta över, men också i ett
 • CO Bankeryd Yes! bordslampa Svart

  CO Bankeryd Yes! bordslampa Svart
 • Ray vit skrivbordslampa äkta mässing (Vit)

  Ray vit skrivbordslampa äkta mässing (Vit)
  Skrivbordslampa Ray i vit och detaljer i äkta mässing. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på.Ljuskälla ingår ej.Denna variant var tidigare med mässingfärg men är nu omgjord till äkta mässing.
 • Bordslampa HOLLIE 30

  Bordslampa HOLLIE 30
  Hollie är en tuff bordslampa med en glaskupa av rökfärgat glas. Lampan passar i olika miljöer och inredningsstilar och har ett brett användningsområde. Diameter 30cm, höjd 30cm. Textilsladd 2meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa HOLLIE 35

  Bordslampa HOLLIE 35
  Hollie är en tuff bordslampa med en glaskupa av rökfärgat glas. Lampan passar i olika miljöer och inredningsstilar och har ett brett användningsområde. Diameter 35cm, höjd 35cm. Textilsladd, 2meter, med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Yes! vägglampa Svart

  CO Bankeryd Yes! vägglampa Svart
 • CO Bankeryd Yes! vägglampa Beige

  CO Bankeryd Yes! vägglampa Beige
 • Bordslampa Pim

  Bordslampa Pim
  Den vitfärgade eller råa betongen kontrasterar fint med mässings- eller koppardekorationen. Sätt Pim i fönstret eller på bordet och höj myskänslan i ditt hem. Diameter 13cm, höjd 10cm, bredd 13cm. Textilsladd med strömbrytare. Pim passar b
 • CO Bankeryd Waterfall taklampa Beige-opalglas

  CO Bankeryd Waterfall taklampa Beige-opalglas
 • Bordslampa BUDDY

  Bordslampa BUDDY
  Betongen kontrasterar fint med metalldekorationen tillsammans med det vackra avlånga glaset. Välj mellan rå betong och koppardetalj eller vitfärgad betong och mässingsdetalj. Diameter 20cm, höjd 32cm, bredd 20cm. Textilsladd med strömbrytare.
 • CO Bankeryd Ooze vägglampa Silver

  CO Bankeryd Ooze vägglampa Silver
 • Bordslampa Pim

  Bordslampa Pim
  Den vitfärgade eller råa betongen kontrasterar fint med mässings- eller koppardekorationen. Sätt Pim i fönstret eller på bordet och höj myskänslan i ditt hem. Diameter 13cm, höjd 10cm, bredd 13cm. Textilsladd med strömbrytare. Pim passar b
 • Ray vägglampa (mässing) (Vit)

  Ray vägglampa (mässing) (Vit)
  Vägglampa Ray i vit och detaljer i äkta mässing. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på.Ljuskälla ingår ej.
 • CO Bankeryd Air 73 taklampa Svart

  CO Bankeryd Air 73 taklampa Svart
 • Plafond TAGE 50

  Plafond TAGE 50
  Plafonden Tage 50 passar i de flesta hem och inredningsstilar med sin minimalistiska och tidlösa design. Lampan sprider ljuset från de sex ljuskällorna ut över rummet och skapar en bred ljusbild. Tage passar därför både i vardagsrummet och i s
 • Ray nickel vägg (Vit)

  Ray nickel vägg (Vit)
  Populära vägglampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Smidig och praktisk vägglampa som både tillför ljus samtidigt som den är en elegant inredningsdetalj.Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Wendo 70 taklampa mässing

  Wendo 70 taklampa mässing
  Med sina rökta glas ger Wendo ett sprakande varmt och mjukt sken. Metallen kommer i tre utföranden - nickel, svart och mässing. Wendo passar utmärkt över rektangulära matbord där lampan ger ett