Lampor från Care of BKRD

 • Care of BKRD KOMPASS 36 Plafond vit

  Care of BKRD KOMPASS 36 Plafond vit
  Kompass från Pholc är en annorlunda plafond i frostat glas med kompassmotiv. Den har en diameter på 36 cm och ger ett bra ljus.Plafonder är bra när du har lågt i tak eftersom de monteras platt m
 • Care of BKRD PLAIN Plafond vit

  Care of BKRD PLAIN Plafond vit
  Plafonden Plain från Pholc med 40 cm i diameter ger ett bra ljus. Plafonden kan användas i de flesta miljöer tack vare sin mycket diskreta utformning i frostat glas och metall.Plafonder är bra nä
 • Care of BKRD MASKROS Plafond vit

  Care of BKRD MASKROS Plafond vit
  Plafonden Maskros från Care of BKRD är diskret och rogivande med sitt dämpade sken och maskrosmotiv. Den har en knopp i matt metall.Plafonder är bra när du har lågt i tak eftersom de monteras pl
 • Care of BKRD Strand vit/grå 36cm

  Care of BKRD Strand vit/grå 36cm
  Plafond Strand vit/grå 36 cm Care of BKRDStrand är en vit/grå plafond i glas från C/O Bankeryd. Du behöver tre ljuskällor med E14-fattning.
 • Taklampa Tage Stål

  Taklampa Tage Stål
  Tage är en riktig modern tolkning av en takkrona som gör sig lika...
 • Bug 20 bordlampa stor

  Bug 20 bordlampa stor
  Storebror till Bug bordlampa. Större glas vilket gör att hela lampan känns lite mer rejäl. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Lovisa fönsterlampa

  Lovisa fönsterlampa
  Vackra fönsterlampan Lovisa, med vitt marmorerat glas, silverdetaljer och transparent kabel. En väldigt hemtrevlig och mysig fönsterlampa i en mjuk design.Sladdlängd: 120cm.Ljuskälla ingår ej.
 • Kompass plafond

  Kompass plafond
  Vill du ha en plafond utöver det vanliga så är Kompass ett mycket gott alternativ. Häftig design, snygga detaljer och bra ljusspridning genom glaset.Ljuskällor ingår ej.
 • Maskros plafond 36cm

  Maskros plafond 36cm
  Den trivsamma och härliga plafonden Maskros är vacker, men diskret. En plafond i glas med ett fint maskrosmönster. Snygga detaljer i matt metall sätter verkligen den lilla avgörande touchen på lampan.Ljuskällor ingår ej.
 • Tage plafond silver

  Tage plafond silver
  Tage plafond, en otroligt populär serie som verkligen är tidlös. Denna modell är i nickel/silver med klara glas. Hängs enkelt upp på takkrok.Ljuskällor ingår ej.
 • Tage taklampa silver

  Tage taklampa silver
  Den vackra och omåttligt populära taklampan Tage, här i nickel/silver. En modell som känns ren och klar, kombinera gärna med lite varma glödlampor för att få kontrast till det kalla materialet. Placeras med fördel över t.ex. soffbordet där den kan sprida sin elegans över hela rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Göte taklampa silver

  Göte taklampa silver
  Den populära och otroligt vackra taklampan Göte, här i nickel/silver med klara glas i olika storlekar. Kräver sin plats med tanke på storleken, men blir verkligen ett smycke på plats! Sladdlängd 150cm (vit textilkabel).Ljuskällor ingår ej.
 • Air 73cm taklampa LED (Svart)

  Air 73cm taklampa LED (Svart)
  Air taklampa är både vacker, stilren och spännande! Förutom att den sprider ett härligt ljus så är den också en otroligt trevlig inredningsdetalj. Med 6st klara glaskupor och en bas i mattsvart eller nickel metall så är Air en riktig succé! Sladdlängd: 150cm, svart textilsladd.Dimbara LED-lampor med varmvitt ljus (utbytbara) ingår.
 • Air 73cm taklampa LED (Silver)

  Air 73cm taklampa LED (Silver)
  Air taklampa är både vacker, stilren och spännande! Förutom att den sprider ett härligt ljus så är den också en otroligt trevlig inredningsdetalj. Med 6st klara glaskupor och en bas i mattsvart eller nickel metall så är Air en riktig succé! Sladdlängd: 150cm, svart textilsladd.Dimbara LED-lampor med varmvitt ljus (utbytbara) ingår.