Buster + Punch lampor

Buster + Punch startades i ett garage i östra London, då som byggare av specialanpassade motorcyklar. Expertisen inom att forma och skapa funktionell metall gav upphov till BUSTER + PUNCH som lampdesigner.

 • Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Mässing - Taklampor Metall Mässing - RHK-05308

  Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Mässing - Taklampor Metall Mässing - RHK-05308
  Hooked från Buster + Punch. Hooked blir en härlig lösning för dig som vill kunna justera längden på din pendel. Det medföljer en krok i solid metall som du hänger upp bredvid lampan för att sedan kunna få den perfekta längden därefter. Den smarta designen på lampan gör att det blir lätt att sätta dit lampskärmar och de flesta utomstående skärmar passar men vi rekommenderar så klart Buster + Punch skärmar! - Köp till Buster Bulbs som ljuskälla. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Surface Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17699

  Buster + Punch Exhaust Surface Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17699
  Exhaust Surface spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har ett direkt ljus perfekt för hallen eller köket. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Fast installation. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust Surface spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Gjord för fast installation.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 200-240 V.- Höjd: 145 mm.- Diameter: 60 mm.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grafit Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel - Taklampor Mässing - RHM-05645

  Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel - Taklampor Mässing - RHM-05645
  Heavy Metal Cross pendel från Buster+Punch med en minimalistisk design med en lätt känsla. Den har ett klassiskt mönster med en lång, mattsvart sladd i gummi, en E27 sockel och en mattsvart takkopp. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster. Bra att veta om Heavy Metal Cross pendel - Minimalistisk design.- Lätt känsla.- Klassiskt mönster.- Sockel: E27- 200-240 V.- Höjd: 70 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked 6.0 nude hänglampa mässing

  Buster + Punch Hooked 6.0 nude hänglampa mässing
  Hooked 6.0 naken hängande lampa med sex socklar och variabla upphängningar Den sexflammiga Hooked 6.0 naken hängande lampan är mycket flexibel när det gäller montering, eftersom varje upphängning kan hängas upp individuellt och fritt med hjälp av en krok (M5-gänga) som kan skruvas fast antingen på taket eller någon annanstans i taket, vilket gör att armaturen kan utformas i vilken ordning och höjd som helst beroende på rummets krav. Armaturens utmärkande drag är uttagen av massiv metall, som är utformade med ett diamantskuret korsviskat mönster. De ser ut som skruvförbindelser. Hooked 6.0 nude är en hängande lampa för matsalen eller vardagsrummet som passar in i alla moderna inredningar tack vare sin flexibilitet och minimalistiska design. Valet av ljuskällor ger ytterligare möjligheter till design; bland annat finns lampor som är speciellt utformade av tillverkaren (se tillbehör). Buster Punch, ett Londonbaserat företag som grundades 2013, har designat den nakna hängande lampan Hooked 6.0. Företaget erbjuder inte bara lampor, utan även olika inredningsobjekt och tillbehör, huvudsakligen tillverkade av metall, som kännetecknas av sin mycket speciella design.
 • Buster + Punch Exhaust Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RBB-21692

  Buster + Punch Exhaust Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RBB-21692
  Exhaust spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har en justerbar arm perfekt för att belysa specifika områden. Unik detalj för mångsidig användning. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Justerbar arm.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 220-240 V.- Höjd: 250 mm.- Diameter: 60 mm.- Takkopp ingår.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Stone Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Forked Pendel Ø 29 cm mässing/rök

  Buster + Punch Forked Pendel Ø 29 cm mässing/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och mässingsupphängningEn kapell och ett uttag av solid mässing som har bearbetats och förfinats för hand, samt en munblåst skärm av rökt tonat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärket Buster Punch kännetecknas inte bara av kärleken till solida och högkvalitativa metaller som produkterna tillverkas av, utan även av de dekorativa rynkade mönstren som pryder varje lamphållare. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. Den har ett E27-fäste. Den matchande glödlampan - en LED-lampa med varmvit ljusfärg - ingår och kan regleras i ljusstyrka med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Pendellampan Forked kommer från Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och inredningsobjekt. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa metaller och varje produkt återspeglar märkets kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan monteras som en enskild armatur för att belysa små områden, men kan också monteras i en rad eller i ett kluster av flera stycken för att effektivt belysa ett långbord, en disk eller en sitt- eller väntrum.
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt/opal Ø34 cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt/opal Ø34 cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked gunmetal/rökglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/rökglas Ø 34cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad i massiv metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked stål/rökglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked stål/rökglas Ø 25cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad av solid metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked tak gunmetal/opal Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak gunmetal/opal Ø 25cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Hooked 3.0 mix grafit/stål

  Buster + Punch Hooked 3.0 mix grafit/stål
  Hooked 3.0 mix hängande lampa med metallskärmar och separata upphängningar Hooked 3.0 mix är en hängande lampa med tre lampor som består av en rund skärm och tre upphängningar. Medan den ena upphängningen endast är utrustad med ett uttag, är de andra två dessutom utrustade med metallskärmar i olika storlekar. Skärmarna stängs med synliga metallskruvar. Var och en av de tre hängarna kan hängas separat med de separata krokarna i solid metall som ingår i leveransen. Detta kan göras direkt på kapellet eller decentralt skruvas fast i taket (M5-gänga), så att armaturen kan utformas i de mest varierande arrangemang. Hooked 3.0 mix är en armatur skapad av Buster Punch. Företaget, som grundades 2013 och har sitt säte i London, tillverkar inte bara armaturer, utan även funktionella armaturer och inredningsobjekt i massiv metall, som inspirerar med sin självständiga design och tekniska sofistikering.
 • Buster + Punch Hooked Wall small grafit/stål

  Buster + Punch Hooked Wall small grafit/stål
  Vägglampa Hooked Wall small med fäste, metallskärm och lång kabel Vägglampan Hooked Wall small har ett raffinerat utseende som återspeglar det gedigna hantverket. Synliga, färgkontrasterande skruvar på både det vinklade väggelementet och metallskärmen i form av en avtrubbad kon ger Hooked Wall en solid karaktär. Skärmen hänger i en lång kabel som kan svängas över en krok som är fäst vid ett horisontellt fäste. Uttaget med ett korsvis knutet mönster, som ser ut som en skruvförbindelse, sticker ut från skärmens ovansida. En strömbrytare på väggfästet gör att lampan kan manövreras direkt, vilket gör den perfekt som ersättning för en sänglampa som placeras bredvid sängen. Vägglampan Hooked Wall small, tillverkad av Buster Punch, är ett exempel på det unga Londonska företagets strategi att skapa högkvalitativa lampor, funktionella armaturer och inredningsföremål huvudsakligen av metall. Den slående designen är inspirerad av Londons musik-, mode- och livsstilsscen.
 • Buster + Punch Hooked Wall large grå/mässing

  Buster + Punch Hooked Wall large grå/mässing
  Hooked Wall large - vägglampa i individuell design med metallskärm Den karakteristiska designen gör vägglampan Hooked Wall large till ett slående ljusobjekt i alla rum. Med undantag för kabeln är vägglampan helt tillverkad av metall. Skärmen och väggfästet är pulverlackerade i färg; uttaget, kroken för att hänga upp skärmen från fästet samt de synliga skruvarna med vilka väggelementet fästs och skärmen stängs är tillverkade av färgkontrasterande metall. En strömbrytare på väggfästet gör det möjligt att sätta på och stänga av direkt vid lampan, vilket är anledningen till att den stora vägglampan Hooked Wall också kan användas mycket bra på väggen bredvid sängen för att ersätta sänglampan. Den stora vägglampan Hooked Wall är tillverkad av Buster Punch. Märket grundades 2013 i London av den kända arkitekten och industridesignern Massimo Buster Minale. Produktsortimentet sträcker sig från funktionella beslag till olika inredningsobjekt och armaturer. Tillverkare Buster Punchs kärlek till ädla, rena metaller återspeglas i varje produkt.
 • Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Mässing - Vägglampor Metall Mässing - RHW-18332

  Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Mässing - Vägglampor Metall Mässing - RHW-18332
  Hooked Wall vägglampa från Buster + Punch. Med denna fantastiska vägglampa får du en unik lampa i en industriell look med inslag av steampunk! Med kanonmetall som möter textilsladdar så får du verkligen en härlig look där du även kan justera längden på lampan med kroken som medföljer. Denna versionen kallas Nude då den inte har en lampskärm som följer med, för att få denna rena och industriella look! Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Brons - Vägglampor Metall Brons - RHW-20333

  Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Brons - Vägglampor Metall Brons - RHW-20333
  Hooked Wall vägglampa från Buster + Punch. Med denna fantastiska vägglampa får du en unik lampa i en industriell look med inslag av steampunk! Med kanonmetall som möter textilsladdar så får du verkligen en härlig look där du även kan justera längden på lampan med kroken som medföljer. Denna versionen kallas Nude då den inte har en lampskärm som följer med, för att få denna rena och industriella look! Vi har valt ut Brons Vägglampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Stål - Vägglampor Metall Stål - RHW-19334

  Buster + Punch Hooked Wall Nude Vägglampa Stål - Vägglampor Metall Stål - RHW-19334
  Hooked Wall vägglampa från Buster + Punch. Med denna fantastiska vägglampa får du en unik lampa i en industriell look med inslag av steampunk! Med kanonmetall som möter textilsladdar så får du verkligen en härlig look där du även kan justera längden på lampan med kroken som medföljer. Denna versionen kallas Nude då den inte har en lampskärm som följer med, för att få denna rena och industriella look! Vi har valt ut Stål Vägglampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked Lampskärm Grafit Small - Lampskärmar Pulverlackerad Metall Grafit - RSH-34256

  Buster + Punch Hooked Lampskärm Grafit Small - Lampskärmar Pulverlackerad Metall Grafit - RSH-34256
  Den lilla lampskärmen Hooked från Buster + Punch är tillverkad av pulverlackerad metall, med en granitfärgad finish. På skärmens kant finns det tre skruvar i solid metall, som är typiska för för Buster + Punch. OBS. Upphängning köpes separat.I paketet ingår det tre olika färger på skruvarna, så att du kan välja den som passar din inrednings bäst: Mässing Brons Stål Vi har valt ut Grafit Lampskärmar i Pulverlackerad Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Svart - Taklampor Metall Svart - RHM-02644

  Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Svart - Taklampor Metall Svart - RHM-02644
  Heavy Metal Cross pendel från Buster+Punch med en minimalistisk design med en lätt känsla. Den har ett klassiskt mönster med en lång, mattsvart sladd i gummi, en E27 sockel och en mattsvart takkopp. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster. Bra att veta om Heavy Metal Cross pendel - Minimalistisk design.- Lätt känsla.- Klassiskt mönster.- Sockel: E27- 200-240 V.- Höjd: 70 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Svart Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Track Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RSH-21704

  Buster + Punch Exhaust Track Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RSH-21704
  Exhaust Track spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har en justerbar arm perfekt för att belysa specifika områden. Unik detalj för mångsidig användning. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust Track spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Justerbar arm.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 220-240 V.- Höjd: 266 mm.- Diameter: 75 mm.- 3-strömsadapter ingår.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Stone Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Surface Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RBB-21700

  Buster + Punch Exhaust Surface Spotlight Stone - Taklampor Metall Stone - RBB-21700
  Exhaust Surface spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har ett direkt ljus perfekt för hallen eller köket. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Fast installation. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust Surface spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Gjord för fast installation.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 200-240 V.- Höjd: 145 mm.- Diameter: 60 mm.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Stone Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17691

  Buster + Punch Exhaust Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17691
  Exhaust spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har en justerbar arm perfekt för att belysa specifika områden. Unik detalj för mångsidig användning. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Justerbar arm.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 220-240 V.- Höjd: 250 mm.- Diameter: 60 mm.- Takkopp ingår.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grafit Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Stål - Taklampor Metall Stål - RHK-07310

  Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Stål - Taklampor Metall Stål - RHK-07310
  Hooked från Buster + Punch. Hooked blir en härlig lösning för dig som vill kunna justera längden på din pendel. Det medföljer en krok i solid metall som du hänger upp bredvid lampan för att sedan kunna få den perfekta längden därefter. Den smarta designen på lampan gör att det blir lätt att sätta dit lampskärmar och de flesta utomstående skärmar passar men vi rekommenderar så klart Buster + Punch skärmar! - Köp till Buster Bulbs som ljuskälla. Vi har valt ut Stål Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked 6.0 Nude Pendel Brons - Taklampor Metall - RHK-09315

  Buster + Punch Hooked 6.0 Nude Pendel Brons - Taklampor Metall - RHK-09315
  Hooked från Buster + Punch. Hooked blir en härlig lösning för dig som vill kunna justera längden på din pendel. Det medföljer en krok i solid metall som du hänger upp bredvid lampan för att sedan kunna få den perfekta längden därefter. Den smarta designen på lampan gör att det blir lätt att sätta dit lampskärmar och de flesta utomstående skärmar passar men vi rekommenderar så klart Buster + Punch skärmar! - Köp till Buster Bulbs som ljuskälla. Vi har valt ut Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked 6.0 Nude Pendel Mässing - Taklampor Metall - RHK-05314

  Buster + Punch Hooked 6.0 Nude Pendel Mässing - Taklampor Metall - RHK-05314
  Hooked från Buster + Punch. Hooked blir en härlig lösning för dig som vill kunna justera längden på din pendel. Det medföljer en krok i solid metall som du hänger upp bredvid lampan för att sedan kunna få den perfekta längden därefter. Den smarta designen på lampan gör att det blir lätt att sätta dit lampskärmar och de flesta utomstående skärmar passar men vi rekommenderar så klart Buster + Punch skärmar! - Köp till Buster Bulbs som ljuskälla. Vi har valt ut Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Brons - Taklampor Metall Brons - RHK-09309

  Buster + Punch Hooked 3.0 Nude Pendel Brons - Taklampor Metall Brons - RHK-09309
  Hooked från Buster + Punch. Hooked blir en härlig lösning för dig som vill kunna justera längden på din pendel. Det medföljer en krok i solid metall som du hänger upp bredvid lampan för att sedan kunna få den perfekta längden därefter. Den smarta designen på lampan gör att det blir lätt att sätta dit lampskärmar och de flesta utomstående skärmar passar men vi rekommenderar så klart Buster + Punch skärmar! - Köp till Buster Bulbs som ljuskälla. Vi har valt ut Brons Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Track Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RSH-17703

  Buster + Punch Exhaust Track Spotlight Grafit - Taklampor Metall Grafit - RSH-17703
  Exhaust Track spotlight från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form. Den har en justerbar arm perfekt för att belysa specifika områden. Unik detalj för mångsidig användning. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust Track spotlight - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Justerbar arm.- Kombinera spotlighten med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 220-240 V.- Höjd: 266 mm.- Diameter: 75 mm.- 3-strömsadapter ingår.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grafit Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Smoked Bronze - Taklampor Brons - RHM-09646

  Buster + Punch Heavy Metal Cross Pendel Smoked Bronze - Taklampor Brons - RHM-09646
  Heavy Metal Cross pendel från Buster+Punch med en minimalistisk design med en lätt känsla. Den har ett klassiskt mönster med en lång, mattsvart sladd i gummi, en E27 sockel och en mattsvart takkopp. Lampan är vacker för sig själv, i rad eller som ett kluster. Bra att veta om Heavy Metal Cross pendel - Minimalistisk design.- Lätt känsla.- Klassiskt mönster.- Sockel: E27- 200-240 V.- Höjd: 70 mm.- IP-klassificering: IP20.- 40.0 Watt- Sladdlängd: 2000 mm.- Ljuskälla säljs separat. Vi har valt ut Brons Taklampor i Brons från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Exhaust Pendel Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17695

  Buster + Punch Exhaust Pendel Grafit - Taklampor Metall Grafit - RBB-17695
  Exhaust pendel från Buster+Punch med en modern design i pulverlackerad metall med en oval form och en lång sladd med en takkopp upptill. Häng upp flera på rad eller en enskilt ovanför matbordet, köksön eller i fönstret. Unik detalj för mångsidig användning. Designad av Massimo Buster Minale. Bra att veta om Exhaust pendel - Modern design.- Tillverkad av pulverlackerad metall.- Oval form.- Kombinera pendeln med Detail Kit från Buster+Punch.- Gu10- 220-240 V.- Höjd: 145 mm.- Diameter: 60 mm.- Takkopp ingår.- IP-klassificering: IP20.- 9.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Ljuskälla säljs separat.- Detail Kit säljs separat.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grafit Taklampor i Metall från Buster + Punch med stor omsorg.
 • Buster + Punch Hero Light 75 cm grafit/brons

  Buster + Punch Hero Light 75 cm grafit/brons
  Hero Light hängande lampa med sex hängare och varierande design Hero Light är en hängande lampa vars design inte alls är gjuten i en gjutform. De sex E27-fästena hänger i mitten av den runda kapellet och är omgivna av en bred ring av pulverlackerad metall. De knutformade mönstren på socklarna och synliga, kontrastfärgade skruvar ger Hero Light-pendellampan sin unika effekt. Förutom det centrala arrangemanget kan de sex uttagen också placeras i öppningar som är jämnt fördelade i metallringen, en kombination av båda är också möjlig. På så sätt kan inte bara armaturens utseende utan även ljuseffekten anpassas individuellt. Valet av ljuskälla spelar också en avgörande roll för Hero Light pendelarmatur. Tillverkaren rekommenderar LED-lampor i Rustika-form som han själv har utvecklat (se tillbehör). Hero Light hängande lampa från Buster Bunch återspeglar i sin design tillverkarens kärlek till solida, ädla metaller. Företaget, som grundades i London 2013, tillverkar lampor, funktionella armaturer och olika inredningsföremål av högkvalitativa metaller. Alla produkter från Buster Punch bär etikettens omisskännliga signatur och är intressanta inredningsobjekt som fångar ögat.
 • Buster + Punch Hooked Wall nude grafit/mässing

  Buster + Punch Hooked Wall nude grafit/mässing
  Vägglampa Hooked 1.0 Vägglampa i puristisk design Denna ljusdispenser har en öppen och reducerad design och är samtidigt tekniskt sofistikerad. Hooked Wall nude består av ett rektangulärt väggfäste med synliga skruvar och en strömbrytare, ett fäste, en 45 cm lång kabel och ett uttag som hänger på den. De fasta komponenterna är också tillverkade av solid metall. Speciella kännetecken är å ena sidan upphängningen av lamphållaren i en krok som är fäst vid bommen i botten och å andra sidan det tekniska utseendet med ett uttag som påminner om en skruvförbindelse på grund av det diamantslipade korsnurrmönstret. Fjädringen kan varieras efter önskemål. Med en dekorativ lampa kan armaturen utveckla sin fulla effekt. En matchande lampa, speciellt utformad av tillverkaren, kan beställas som tillbehör. Hooked 1.0 Wall nude är en kvalitetsprodukt från Buster Punch, ett ungt märke från London som huvudsakligen arbetar med metaller och som förutom armaturer även tillverkar olika funktionella armaturer och inredningsdetaljer.
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm mässing/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm mässing/opal
  Pendellampa i mässing med munblåst sfär i opalglasForked är en pendellampa som består av en upphängning i solid, högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad mässing med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster på sockeln och en munblåst sfär i opalglas för att passa i varje interiör. En dimbar LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår för användning i E27-fästena. För att dimma lampan krävs en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Kombinationen av mässing och opalvitt glas ger lampan en klassisk touch och gör den till en mångsidig ljuskälla i såväl privata rum som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen, som avger sitt ljus behagligt bländfritt och jämnt spritt runtomkring tack vare klotet av opalglas.Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, ett företag som förutom lampor även tillverkar armaturer och inredningsobjekt. Buster Punchs kärlek till solida, högkvalitativa metaller återspeglas i varje enskild produkt från tillverkaren
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm gunmetal/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm gunmetal/opal
  Forked hängande lampa i metall med munblåst sfär i opalglasForked är en hängande lampa som består av en upphängning av högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad metall med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster. Den har också handgjorda detaljer i uttaget och en handblåst sfär av opalglas som passar in i alla interiörer. På insidan av klotet finns ett E27-fäste och en LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Företaget tillverkar lampor, armaturer och inredningsdetaljer av högkvalitativa metaller. Pendellampan Forked återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller i sin design. I kombination med den handblåsta klotet av opalglas skapas en pendellampa som lämpar sig för att belysa de mest varierande områden, antingen enskilt eller i flera armaturer, och som avger ett mycket behagligt, bländfritt ljus runtomkring.
 • Buster + Punch Forked tak stål/opal Ø 34 cm

  Buster + Punch Forked tak stål/opal Ø 34 cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, som alla är handgjorda, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak gunmetal/opal Ø 34cm

  Buster + Punch Forked tak gunmetal/opal Ø 34cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak stål/opal Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak stål/opal Ø 25cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt/opal Ø 25 cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt/opal Ø 25 cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm stål/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm stål/opal
  Forked hängande lampa i metall med munblåst sfär i opalglasForked är en hängande lampa som består av en upphängning av högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad metall med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster. Den har också handgjorda detaljer i uttaget och en handblåst sfär av opalglas och passar in i alla interiörer. På insidan av klotet finns ett E27-fäste och en LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Företaget tillverkar lampor, armaturer och inredning av högkvalitativa metaller. Pendellampan Forked återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller i sin design. I kombination med den handblåsta klotet av opalglas skapas en pendellampa som lämpar sig för att belysa de mest varierande områden, antingen enskilt eller i flera armaturer, och som avger ett mycket behagligt, bländfritt ljus runtomkring.
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm stål/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm stål/opal
  Forked hängande lampa i metall med munblåst sfär i opalglasForked är en hängande lampa som består av en upphängning av högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad metall med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster. Den har också handgjorda detaljer i uttaget och en handblåst sfär av opalglas och passar in i alla interiörer. På insidan av klotet finns ett E27-fäste och en LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Företaget tillverkar lampor, armaturer och inredning av högkvalitativa metaller. Pendellampan Forked återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller i sin design. I kombination med den handblåsta klotet av opalglas skapas en pendellampa som lämpar sig för att belysa de mest varierande områden, antingen enskilt eller i flera armaturer, och som avger ett mycket behagligt, bländfritt ljus runtomkring.
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm Gunmetal/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm Gunmetal/opal
  Forked hängande lampa i metall med munblåst sfär i opalglasForked är en hängande lampa som består av en upphängning av högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad metall med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster. Den har också handgjorda detaljer i uttaget och en handblåst sfär av opalglas och passar in i alla interiörer. På insidan av klotet finns ett E27-fäste och en LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Företaget tillverkar lampor, armaturer och inredning av högkvalitativa metaller. Pendellampan Forked återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller i sin design. I kombination med den handblåsta klotet av opalglas skapas en pendellampa som lämpar sig för att belysa de mest varierande områden, antingen enskilt eller i flera armaturer, och som avger ett mycket behagligt, bländfritt ljus runtomkring.
 • Buster + Punch Forked Pendel Ø 20 cm mässing/rök

  Buster + Punch Forked Pendel Ø 20 cm mässing/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och mässingsupphängningEn kapell och ett uttag av solid mässing som har bearbetats och förfinats för hand, samt en munblåst skärm av rökt tonat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärket Buster Punch kännetecknas inte bara av kärleken till solida och högkvalitativa metaller som produkterna tillverkas av, utan även av de dekorativa rynkade mönstren som pryder varje lamphållare. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. Den har ett E27-fäste. Den matchande glödlampan - en LED-lampa med varmvit ljusfärg - ingår och kan regleras i ljusstyrka med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Pendellampan Forked kommer från Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och inredningsobjekt. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativa metaller och varje produkt återspeglar märkets kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan monteras som en enskild armatur för att belysa små områden, men kan också monteras i en rad eller i ett kluster av flera stycken för att effektivt belysa ett långbord, en disk eller en sitt- eller väntrum.
 • Buster + Punch Forked tak stål Gunmetal Ø 25 cm

  Buster + Punch Forked tak stål Gunmetal Ø 25 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 29cm gunmetal/rök

  Buster + Punch Forked pendel Ø 29cm gunmetal/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och metallupphängningEn skärm och ett uttag av högkvalitativ, gjuten och bearbetad metall samt en munblåst skärm av rökt färgat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärken för Buster Punch är inte bara de högkvalitativa metaller som de är tillverkade av, utan även de dekorativa diamantskurna rynkmönster som finns på varje lampa. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. I den här kulan finns ett E27-fäste, en LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som passar för LED-lampor i husinstallationen. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler av högkvalitativa metaller. Alla produkter från Buster Punch återspeglar etikettens kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan användas både enskilt och i en grupp eller i en rad med flera armaturer för att belysa bord, diskar, sittgrupper och mycket mer
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm stål/rök

  Buster + Punch Forked pendel Ø 29 cm stål/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och metallupphängningEn skärm och ett uttag av högkvalitativ, gjuten och bearbetad metall samt en munblåst skärm av rökt färgat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärken för Buster Punch är inte bara de högkvalitativa metaller som de är tillverkade av, utan även de dekorativa diamantskurna rynkmönster som finns på varje lampa. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. I den här kulan finns ett E27-fäste, en LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som passar för LED-lampor i husinstallationen. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler av högkvalitativa metaller. Alla produkter från Buster Punch återspeglar etikettens kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan användas både enskilt och i en grupp eller i en rad med flera armaturer för att belysa bord, diskar, sittgrupper och mycket mer
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm mässing/opal

  Buster + Punch Forked pendel Ø 20 cm mässing/opal
  Pendellampa i mässing med munblåst sfär i opalglasForked är en pendellampa som består av en upphängning i solid, högkvalitativ, gjuten och maskinbearbetad mässing med Buster Punchs karakteristiska linjära diamantskurna rynkade mönster på sockeln och en munblåst sfär i opalglas för att passa i varje interiör. En dimbar LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår för användning i E27-fästena. För att dimma lampan krävs en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Kombinationen av mässing och opalvitt glas ger lampan en klassisk touch och gör den till en mångsidig ljuskälla i såväl privata rum som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen, som avger sitt ljus behagligt bländfritt och jämnt spritt runtomkring tack vare klotet av opalglas.Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, ett företag som förutom lampor även tillverkar armaturer och inredningsobjekt. Buster Punchs kärlek till solida, högkvalitativa metaller återspeglas i varje enskild produkt från tillverkaren
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 20cm stål/rök

  Buster + Punch Forked pendel Ø 20cm stål/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och metallupphängningEn skärm och ett uttag av högkvalitativ, gjuten och bearbetad metall samt en munblåst skärm av rökt färgat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärken för Buster Punch är inte bara de högkvalitativa metaller som de är tillverkade av, utan även de dekorativa diamantskurna rynkmönster som finns på varje lampa. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. I den här kulan finns ett E27-fäste, en LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som passar för LED-lampor i husinstallationen. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler av högkvalitativa metaller. Alla produkter från Buster Punch återspeglar etikettens kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan användas både enskilt och i en grupp eller i en rad med flera armaturer för att belysa bord, diskar, sittgrupper och mycket mer
 • Buster + Punch Forked pendel Metall Ø 34cm brunt

  Buster + Punch Forked pendel Metall Ø 34cm brunt
  Pendellampa Forked helt i stål med öppen skärmPendellampan Forked är helt i stål. Den består av en upphängning, som har det karakteristiska draget av tillverkarens Buster Punchs rynkade mönster på den ovanligt utformade och handgjorda ramen. Skärmen, som är vidöppen i botten, är också tillverkad av stål. Liksom alla lampor från Buster Punch-märket återspeglar även den här hängande lampan tillverkarens kärlek till högkvalitativa metaller. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljuset från Forked hängande lampa kan varieras i ljusstyrka med en dimmer som passar för LED-lampor. Ljuset avges uteslutande i en bred vinkel nedåt, vilket gör lampan till den perfekta belysningen för bord eller disk.Forked är en pendellampa från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och som förutom lampor även tillverkar funktionella armaturer och inredningsdetaljer i metall. Alla produkter från Buster Punch är tillverkade av högkvalitativa, delvis massiva metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar i handarbetet återfinns på alla lampor från märket
 • Buster + Punch Forked pendel Ø 20cm gunmetal/rök

  Buster + Punch Forked pendel Ø 20cm gunmetal/rök
  Pendellampa Forked med munblåst sfär av rökt glas och metallupphängningEn skärm och ett uttag av högkvalitativ, gjuten och bearbetad metall samt en munblåst skärm av rökt färgat glas i form av en sfär - det är Forked pendellampa från den engelska belysningstillverkaren Buster Punch. Varumärken för Buster Punch är inte bara de högkvalitativa metaller som de är tillverkade av, utan även de dekorativa diamantskurna rynkmönster som finns på varje lampa. Lampskärmen är en handblåst sfär av rökgrått färgat glas. I den här kulan finns ett E27-fäste, en LED-lampa med varm vit ljusfärg ingår. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som passar för LED-lampor i husinstallationen. Pendellampan Forked är en produkt från det engelska belysningsmärket Buster Punch, som grundades i London 2013. Förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler av högkvalitativa metaller. Alla produkter från Buster Punch återspeglar etikettens kärlek till högkvalitativa, solida metaller. Pendellampan Forked kan användas både enskilt och i en grupp eller i en rad med flera armaturer för att belysa bord, diskar, sittgrupper och mycket mer
 • Buster + Punch Forked pendel metall Ø 25cm stål

  Buster + Punch Forked pendel metall Ø 25cm stål
  Pendellampa Forked helt i stål med öppen skärmPendellampan Forked är helt i stål. Den består av en upphängning, som har det karakteristiska draget av tillverkarens Buster Punchs rynkade mönster på den ovanligt utformade och handgjorda ramen. Skärmen, som är vidöppen i botten, är också tillverkad av stål. Liksom alla lampor från Buster Punch-märket återspeglar även den här hängande lampan tillverkarens kärlek till högkvalitativa metaller. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljuset från Forked hängande lampa kan varieras i ljusstyrka med en dimmer som passar för LED-lampor. Ljuset avges uteslutande i en bred vinkel nedåt, vilket gör lampan till den perfekta belysningen för bord eller disk.Forked är en pendellampa från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och som förutom lampor även tillverkar funktionella armaturer och inredningsdetaljer i metall. Alla produkter från Buster Punch är tillverkade av högkvalitativa, delvis massiva metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar i handarbetet återfinns på alla lampor från märket
 • Buster + Punch Forked pendel metall Ø 34cm mässing

  Buster + Punch Forked pendel metall Ø 34cm mässing
  Forked hängande lampa helt i mässing med öppen skärmForks hängande lampa är tillverkad i mässing. Den består av en bred öppen skärm, formad som en halvklot, en sockel som är dekorerad för hand med ett vackert knutmönster och en enkel, rund kapell. Det räfflade mönstret med bokstäverna på sockeln är tillverkarens varumärke för armaturerna från Buster Punch och finns på alla armaturer. Lika utmärkande för Buster Punch är bearbetningen av högkvalitativa, solida metaller för alla produkter. Förutom armaturer tillverkar företaget även armaturer och inredning. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en matchande, varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljuset kan också dämpas med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor. Ljuset kommer ut ur metallskärmen enbart genom öppningen och belyser ytan under, till exempel ett matbord. Pendellampan Forked är en produkt från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013. Alla produkter från Buster Punch består av högkvalitativa, delvis solida metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar i det manuella arbetet är lampmärket
 • Buster + Punch Forked stål/opalglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked stål/opalglas Ø 34cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt inom gastronomi och hotellbranschen.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler
 • Buster + Punch Forked pendel metall Ø 34cm stål

  Buster + Punch Forked pendel metall Ø 34cm stål
  Pendellampa Forked helt i stål med öppen skärmPendellampan Forked är helt i stål. Den består av en upphängning, som har det karakteristiska draget av tillverkarens Buster Punchs rynkade mönster på den ovanligt utformade och handgjorda ramen. Skärmen, som är vidöppen i botten, är också tillverkad av stål. Liksom alla lampor från Buster Punch-märket återspeglar även den här hängande lampan tillverkarens kärlek till högkvalitativa metaller. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljuset från Forked hängande lampa kan varieras i ljusstyrka med en dimmer som passar för LED-lampor. Ljuset avges uteslutande i en bred vinkel nedåt, vilket gör lampan till den perfekta belysningen för bord eller disk.Forked är en pendellampa från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och som förutom lampor även tillverkar funktionella armaturer och inredningsdetaljer i metall. Alla produkter från Buster Punch är tillverkade av högkvalitativa, delvis massiva metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar i handarbetet återfinns på alla lampor från märket
 • Buster + Punch Forked mässing/opalglas Ø 34 cm

  Buster + Punch Forked mässing/opalglas Ø 34 cm
  Pendellampa Forked med dubbel skärm av mässing och opalglaskulaPendellampan Forked är tillverkad av solid mässing och munblåst opalglas. Högkvalitativ, delvis handgjord metall kännetecknar lampan, som har Buster Punchs karakteristiska kännetecken, det räfflade mönstret på lamphållaren, som återfinns på alla lampor av detta märke. Den opala glaskulan sitter i mässingsskärmen, som är vidöppen i botten och gör att ljuset strålar nedåt utan att blända och är jämnt diffust, vilket gör Gaffelpendeln till en idealisk ljuskälla ovanför bord eller diskar. Pendelarmaturen är inte bara perfekt för privata miljöer utan även för områden som gastronomi och hotell. En LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel ingår. Ljuskällan är också dimbar med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor.Företaget Buster Punch, som inte bara tillverkar lampor utan även funktionella armaturer och möbler, grundades i London 2013 och tillverkar alla sina produkter av högkvalitativa, solida metaller, varav en del är handgjorda.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/opalglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/opalglas Ø 34cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt i gastronomin eller hotellsektorn.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler
 • Buster + Punch Forked pendel metall Ø 25cm mässing

  Buster + Punch Forked pendel metall Ø 25cm mässing
  Forked hängande lampa helt i mässing med öppen skärmForks hängande lampa är tillverkad i mässing. Den består av en bred öppen skärm, formad som en halvklot, en sockel som är dekorerad för hand med ett vackert knutmönster och en enkel, rund kapell. Det räfflade mönstret med bokstäverna på sockeln är tillverkarens varumärke för armaturerna från Buster Punch och finns på alla armaturer. Lika utmärkande för Buster Punch är bearbetningen av högkvalitativa, solida metaller för alla produkter. Förutom armaturer tillverkar företaget även armaturer och inredning. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en matchande, varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljuset kan också dämpas med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor. Ljuset kommer ut ur metallskärmen enbart genom öppningen och belyser ytan under, till exempel ett matbord. Pendellampan Forked är en produkt från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013. Alla produkter från Buster Punch består av högkvalitativa, delvis solida metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar i det manuella arbetet är lampmärket
 • Buster + Punch Forked pendel Metall Ø 25cm brunt

  Buster + Punch Forked pendel Metall Ø 25cm brunt
  Pendellampa Forked helt i stål med öppen skärmPendellampan Forked är helt i stål. Den består av en upphängning, som har det karakteristiska draget av tillverkarens Buster Punchs rynkade mönster på den ovanligt utformade och handgjorda ramen. Skärmen, som är vidöppen i botten, är också tillverkad av stål. Liksom alla lampor från Buster Punch-märket återspeglar även den här hängande lampan tillverkarens kärlek till högkvalitativa metaller. Ett E27-fäste har installerats i skärmen, en varmvit lysande LED-lampa ingår i leveransen. Ljusstyrkan i gaffelpendellampan kan varieras med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor. Ljuset avges uteslutande i en bred vinkel nedåt, vilket gör lampan till den perfekta belysningen för bord eller disk.Forked är en pendellampa från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och som förutom lampor även tillverkar funktionella armaturer och inredningsdetaljer i metall. Alla produkter från Buster Punch är tillverkade av högkvalitativa, delvis massiva metaller och har märkets karakteristiska egenskaper. Gjutna socklar och den karakteristiska linjära rattningen i diamantslipning samt förfiningar för hand återfinns på alla lampor från märket
 • Buster + Punch Forked stål/rökglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked stål/rökglas Ø 34cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad i massiv metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked stål/opalglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked stål/opalglas Ø 25cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt i gastronomin eller hotellsektorn.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler
 • Buster + Punch Forked mässing/opalglas Ø 25 cm

  Buster + Punch Forked mässing/opalglas Ø 25 cm
  Pendellampa Forked med dubbel skärm av mässing och opalglaskulaPendellampan Forked är tillverkad av solid mässing och munblåst opalglas. Högkvalitativ, delvis handgjord metall kännetecknar lampan, som har Buster Punchs karakteristiska kännetecken, det räfflade mönstret på lamphållaren, som återfinns på alla lampor av detta märke. Den opala glaskulan sitter i mässingsskärmen, som är vidöppen i botten och gör att ljuset strålar nedåt utan att blända och är jämnt diffust, vilket gör Gaffelpendeln till en idealisk ljuskälla ovanför bord eller diskar. Pendelarmaturen är inte bara perfekt för privata miljöer utan även för områden som gastronomi och hotell. En LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel ingår. Ljuskällan är också dimbar med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor.Företaget Buster Punch, som inte bara tillverkar lampor utan även funktionella armaturer och möbler, grundades i London 2013 och tillverkar alla sina produkter av högkvalitativa, solida metaller, varav en del är handgjorda.
 • Buster + Punch Forked stål burnt/opalglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked stål burnt/opalglas Ø 34cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt inom gastronomi eller hotellbranschen.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och inredningsdetaljer
 • Buster + Punch Forked gunmetal/glas opal Ø 29cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/glas opal Ø 29cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked stål burnt/opalglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked stål burnt/opalglas Ø 25cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt i gastronomin eller hotellsektorn.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och möbler
 • Buster + Punch Forked stål burnt/rökglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked stål burnt/rökglas Ø 34cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad i massiv metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/opalglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/opalglas Ø 25cm
  Pendellampa med dubbla skärmar av stål och opalglaskulaDenna pendellampa från det engelska märket Buster Punch är tillverkad av stål, som delvis förfinats för hand, och är utrustad med en dubbla skärmar. Inuti stålskärmen sitter en handblåst sfär av opalglas som ger en jämn, bländfri och diffus ljuseffekt. Liksom alla lampor från Buster Punch har den här hängande lampan också etikettens speciella kännetecken - det räfflade mönstret med bokstäver på sockeln. Det är inte bara bord eller diskar i den privata sektorn som kan belysas på ett behagligt sätt med pendellampan Forked, utan den kan också användas på ett utmärkt sätt inom gastronomi eller hotellbranschen.Lamporna från företaget Buster Punch, som grundades i London 2013, är tillverkade av högkvalitativa, solida metaller. Kärleken till detta material återspeglas i alla tillverkarens produkter; förutom armaturer tillverkar företaget även funktionella armaturer och inredningsdetaljer
 • Buster + Punch Forked stål burnt/rökglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked stål burnt/rökglas Ø 25cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad i massiv metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked mässing/rökglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked mässing/rökglas Ø 25cm
  Pendellampa Forked - dubbel skärm av mässing och en kula av rökt glasPendellampans skärm består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en skärm av massiv mässing ovanför den. Metallen bearbetades delvis för hand. Pendellampan Forked har också Buster Punchs varumärke: lamphållarens räfflade mönster med bokstäverna på etiketten. Den här hängande lampan återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även armaturer och inredning av dessa material. En LED-lampa med E27-sockel och varm vit ljusfärg ingår. Den avger sitt ljus mycket behagligt genom det rökfärgade glaset och kan dessutom regleras i ljusstyrka med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor. Forked är en hängande lampa som inte bara skapar en vacker atmosfär i privata rum, utan även utvecklar sin effekt på hotell eller i gastronomiska områden.Företaget Buster Punch grundades i London 2013 och tillverkar alla sina produkter av högkvalitativa, massiva metaller, varav vissa är handgjorda.
 • Buster + Punch Forked mässing/rökglas Ø 34cm

  Buster + Punch Forked mässing/rökglas Ø 34cm
  Pendellampa Forked - dubbel skärm av mässing och en kula av rökt glasPendellampans skärm består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en skärm av massiv mässing ovanför den. Metallen bearbetades delvis för hand. Pendellampan Forked har också Buster Punchs varumärke: lamphållarens räfflade mönster med bokstäverna på etiketten. Den här hängande lampan återspeglar också tillverkarens kärlek till solida metaller. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även armaturer och inredning av dessa material. En LED-lampa med E27-sockel och varm vit ljusfärg ingår. Den avger sitt ljus mycket behagligt genom det rökfärgade glaset och kan dessutom regleras i ljusstyrka med en dimmer som lämpar sig för LED-lampor. Forked är en hängande lampa som inte bara skapar en vacker atmosfär i privata rum, utan även utvecklar sin effekt på hotell eller i gastronomiska områden.Företaget Buster Punch grundades i London 2013 och tillverkar alla sina produkter av högkvalitativa, massiva metaller, varav vissa är handgjorda.
 • Buster + Punch Forked stål/glas rök Ø 20cm

  Buster + Punch Forked stål/glas rök Ø 20cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/rökglas Ø 25cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/rökglas Ø 25cm
  Pendellampa Forked med stålskärm och kula av rökt glasSkärmen på pendellampan Forked från det engelska märket Buster Punch består av en munblåst kula av rökt tonat glas och en stålskärm ovanför den, från vilken glaskulan sticker ut nedåt. Liksom alla lampor från tillverkaren kännetecknas den här lampan av att den är tillverkad i massiv metall och att den har ett rattmönster med bokstäver på sockeln. Armaturen levereras med en E27 LED-lampa vars ljus skapar en mysig ljusatmosfär genom det rökgrå tonade glaset. Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och tillverkar förutom lampor även funktionella armaturer och möbler. Företagets kärlek till solida metaller återspeglas i alla produkter. Pendellampan Forked kombinerar skönheten och elegansen hos massiva metaller med designens estetik på ett mycket speciellt sätt.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/glas opal Ø 20cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/glas opal Ø 20cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades även gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked stål/glas opal Ø 29cm

  Buster + Punch Forked stål/glas opal Ø 29cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/glas rök Ø 29cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/glas rök Ø 29cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked gunmetal/glas rök Ø 20cm

  Buster + Punch Forked gunmetal/glas rök Ø 20cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked stål/glas opal Ø 20cm

  Buster + Punch Forked stål/glas opal Ø 20cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked mässing/glas opal Ø 20cm

  Buster + Punch Forked mässing/glas opal Ø 20cm
  Taklampa Forked med mässingsdetaljer och munblåst glasskärmTaklampan Forked är tillverkad av solid mässing med den karakteristiska Buster Punch-funktionen med ett fint ristat mönster på sockeln, en handgjord kabeldetalj och en påsatt sfärisk skärm av munblåst glas. Den levereras med en dimbar LED-lampa med E27-sockel. En dimmer som är lämplig för LED-lampor krävs för att dimma.Taklampan Forked är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller är uppenbar i alla produkter. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och möbler och samarbetar med gatukonstnärer, cykeltillverkare och modedesigners från Londons mode-, musik- och subkulturella scener
 • Buster + Punch Forked tak stål Ø 34 cm

  Buster + Punch Forked tak stål Ø 34 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked mässing/glas rök Ø 29cm

  Buster + Punch Forked mässing/glas rök Ø 29cm
  Taklampa Forked med mässingsdetaljer och munblåst glasskärmTaklampan Forked är tillverkad av solid mässing med den karakteristiska Buster Punch-funktionen med ett fint ristat mönster på sockeln, en handgjord kabeldetalj och en påsatt sfärisk skärm av munblåst glas. Den levereras med en dimbar LED-lampa med E27-sockel. En dimmer som är lämplig för LED-lampor krävs för att dimma.Taklampan Forked är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller är uppenbar i alla produkter. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och möbler och samarbetar med gatukonstnärer, cykeltillverkare och modedesigners från Londons mode-, musik- och subkulturella scener
 • Buster + Punch Forked stål/glas rök Ø 29cm

  Buster + Punch Forked stål/glas rök Ø 29cm
  Taklampa Forked med kula i munblåst glasTaklampan Forked består av en ram av massivt stål och en kulaformad lampskärm av munblåst glas. Det är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som inte bara tillverkar lampor utan även armaturer och möbler och vars kärlek till solida metaller syns i alla produkter. Därför tillverkades också gaffellampans hållare av maskinbearbetad och gjuten massiv metall och färdigställdes för hand. Den unika gaffeldetaljen och den linjära diamantskurna rötningen på hylsan är tillverkarens speciella kännetecken. En LED-lampa med varmvit ljusfärg ingår för användning i E27-fästet, som också kan varieras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch grundades i London 2013 och arbetar med solida metaller för att skapa extraordinära föremål för vardagligt bruk. Företagets arbete är inspirerat av Londons mode-, musik- och subkulturella scener.
 • Buster + Punch Forked tak gunmetal/rök Ø 34cm

  Buster + Punch Forked tak gunmetal/rök Ø 34cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked mässing/glas opal Ø 29cm

  Buster + Punch Forked mässing/glas opal Ø 29cm
  Taklampa Forked med mässingsdetaljer och munblåst glasskärmTaklampan Forked är tillverkad av solid mässing med den karakteristiska Buster Punch-funktionen med ett fint ristat mönster på sockeln, en handgjord kabeldetalj och en påsatt sfärisk skärm av munblåst glas. Den levereras med en dimbar LED-lampa med E27-sockel. En dimmer som är lämplig för LED-lampor krävs för att dimma.Taklampan Forked är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller är uppenbar i alla produkter. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och möbler och samarbetar med gatukonstnärer, cykeltillverkare och modedesigners från Londons mode-, musik- och subkulturella scener
 • Buster + Punch Forked mässing/glas rök Ø 20cm

  Buster + Punch Forked mässing/glas rök Ø 20cm
  Taklampa Forked med mässingsdetaljer och munblåst glasskärmTaklampan Forked är tillverkad av solid mässing med den karakteristiska Buster Punch-funktionen med ett fint ristat mönster på sockeln, en handgjord kabeldetalj och en påsatt sfärisk skärm av munblåst glas. Den levereras med en dimbar LED-lampa med E27-sockel. En dimmer som är lämplig för LED-lampor krävs för att dimma.Taklampan Forked är en produkt från det engelska märket Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller är uppenbar i alla produkter. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och möbler och samarbetar med gatukonstnärer, cykeltillverkare och modedesigners från Londons mode-, musik- och subkulturella scener
 • Buster + Punch Forked tak mässing/rök Ø 34cm

  Buster + Punch Forked tak mässing/rök Ø 34cm
  Taklampa av mässing och munblåst glasMässing och munblåst glas - det är av dessa material som taklampan Forked har tillverkats, och metalldelarna har förfinats för hand. Det rågade mönstret med diamantslipning och bokstaven visar att taklampan är en produkt från det engelska märket Buster Punch. Metallskärmen i form av en halvklot av mässing kompletteras av en kula av munblåst glas som sticker ut från skärmens botten. I kombination med den medföljande glödlampan ger detta armaturen en speciell ljuseffekt. LED-lampan med E27-sockel som ingår i leveransen är också dimbar med en lämplig dimmer. Alla produkter från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013, kännetecknas av tillverkarens kärlek till massiva metaller. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch också ett brett utbud av armaturer och inredning, delvis i samarbete med cykeltillverkare och konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked taklampa mässing Ø 25cm

  Buster + Punch Forked taklampa mässing Ø 25cm
  Taklampa Forked tillverkad helt i mässingTaklampans skärm och ram är tillverkade av mässing. Delvis spunnen, delvis gjuten solid metall användes och allt avslutades för hand. Den karakteristiska gaffeldetaljen och den linjära diamantslipade rötningen på ramen är speciella kännetecken för Buster Punch lampmärket. Ljuset sänds ut genom metallskärmen uteslutande i en bred nedåtriktad vinkel. En LED-lampa levereras av tillverkaren. Den avger ett mjukt ljus med en varmvit ljusfärg och kan även dimmas med en lämplig dimmer.Arkitekten och industridesignern Massimo Buster Minale från London grundade företaget 2013 och ägnar sig åt att tillverka föremål för vardagligt bruk i gedigna metaller av hög kvalitet. Buster Punch tillverkar slående lampor, möbelbeslag och dörrhandtag i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen, som alla återspeglar bolagets kärlek till solida metaller
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt/rök 34cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt/rök 34cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt Ø 34 cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt Ø 34 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak stål Ø 25 cm

  Buster + Punch Forked tak stål Ø 25 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt Ø 25 cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt Ø 25 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak stål burnt/rök 25cm

  Buster + Punch Forked tak stål burnt/rök 25cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en handblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak mässing/opal Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak mässing/opal Ø 25cm
  Taklampa av mässing och munblåst glasMässing och munblåst glas - det är av dessa material som taklampan Forked har tillverkats, och metalldelarna har förfinats för hand. Det rågade mönstret med diamantslipning och bokstaven visar att taklampan är en produkt från det engelska märket Buster Punch. Metallskärmen i form av en halvklot av mässing kompletteras av en kula av munblåst glas som sticker ut från skärmens botten. I kombination med den medföljande glödlampan ger detta armaturen en speciell ljuseffekt. LED-lampan med E27-sockel som ingår i leveransen är också dimbar med en lämplig dimmer. Alla produkter från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013, kännetecknas av tillverkarens kärlek till massiva metaller. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch också ett brett utbud av armaturer och inredning, delvis i samarbete med cykeltillverkare och konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak stål Gunmetal Ø 34 cm

  Buster + Punch Forked tak stål Gunmetal Ø 34 cm
  Taklampa Forked - tillverkad helt i stålBåde ramen och skärmen på taklampan Forked är tillverkade av massivt stål, varav en del har bearbetats för hand. Ramen har det karakteristiska draget med det knutformade mönstret, som är karakteristiskt för tillverkaren Buster Punch och som kännetecknar alla lampor av detta märke. Buster Punchs kärlek till massiva metaller är uppenbar i alla produkter, som inte bara omfattar lampor utan även funktionella armaturer och ett brett utbud av inredningsobjekt. Taklampan Forked levereras med en LED-lampa med varm vit ljusfärg och E27-sockel. Ljusstyrkan kan regleras med en dimmer som är lämplig för LED-lampor. Företaget Buster Punch, som grundades 2013 i London, arbetar med solida metaller för att tillverka extraordinära föremål för vardagsbruk. Företagets framgångshistoria började i ett garage i östra London där man byggde specialtillverkade motorcyklar. Massimo Buster Minale, en känd arkitekt och industridesigner från London, grundade märket och tillverkar idag slående lampor, dörrhandtag, möbelbeslag och mycket mer i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked taklampa mässing Ø 34cm

  Buster + Punch Forked taklampa mässing Ø 34cm
  Taklampa Forked tillverkad helt i mässingTaklampans skärm och ram är tillverkade av mässing. Delvis spunnen, delvis gjuten solid metall användes och allt avslutades för hand. Den karakteristiska gaffeldetaljen och den linjära diamantslipade rötningen på ramen är speciella kännetecken för Buster Punch lampmärket. Ljuset sänds ut genom metallskärmen uteslutande i en bred nedåtriktad vinkel. En LED-lampa levereras av tillverkaren. Den avger ett mjukt ljus med en varmvit ljusfärg och kan även dimmas med en lämplig dimmer.Arkitekten och industridesignern Massimo Buster Minale från London grundade företaget 2013 och ägnar sig åt att tillverka föremål för vardagligt bruk i gedigna metaller av hög kvalitet. Buster Punch tillverkar slående lampor, möbelbeslag och dörrhandtag i samarbete med konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen, som alla återspeglar bolagets kärlek till solida metaller
 • Buster + Punch Forked tak stål/rök Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak stål/rök Ø 25cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra på många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak mässing/rök Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak mässing/rök Ø 25cm
  Taklampa av mässing och munblåst glasMässing och munblåst glas - det är av dessa material som taklampan Forked har tillverkats, och metalldelarna har förfinats för hand. Det rågade mönstret med diamantslipning och bokstaven visar att taklampan är en produkt från det engelska märket Buster Punch. Metallskärmen i form av en halvklot av mässing kompletteras av en kula av munblåst glas som sticker ut från skärmens botten. I kombination med den medföljande glödlampan ger detta armaturen en speciell ljuseffekt. LED-lampan med E27-sockel som ingår i leveransen är också dimbar med en lämplig dimmer. Alla produkter från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013, kännetecknas av tillverkarens kärlek till massiva metaller. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch också ett brett utbud av armaturer och inredning, delvis i samarbete med cykeltillverkare och konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak stål/rök Ø 34cm

  Buster + Punch Forked tak stål/rök Ø 34cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en munblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Forked tak mässing/opal Ø 34cm

  Buster + Punch Forked tak mässing/opal Ø 34cm
  Taklampa av mässing och munblåst glasMässing och munblåst glas - det är av dessa material som taklampan Forked tillverkades, där metalldelarna förfinades för hand. Det rågade mönstret med diamantslipning och bokstaven visar att taklampan är en produkt från det engelska märket Buster Punch. Metallskärmen i form av en halvklot av mässing kompletteras av en kula av munblåst glas som sticker ut från skärmens botten. I kombination med den medföljande glödlampan ger detta armaturen en speciell ljuseffekt. LED-lampan med E27-sockel som ingår i leveransen är också dimbar med en lämplig dimmer. Alla produkter från den engelska tillverkaren Buster Punch, ett företag som grundades i London 2013, kännetecknas av tillverkarens kärlek till massiva metaller. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch också ett brett utbud av armaturer och inredning, delvis i samarbete med cykeltillverkare och konstnärer från Londons musik- och subkulturella scen.
 • Buster + Punch Forked tak gunmetal/rök Ø 25cm

  Buster + Punch Forked tak gunmetal/rök Ø 25cm
  Taklampa Forked i materialkombinationen stål och glasForked är en taklampa från det engelska märket Buster Punch som sticker ut från mängden tack vare sin speciella design och den dubbla skärmen och blir en ljuskälla med det där lilla extra i många områden. Lampan består av en kombination av handspunnen och gjuten massiv metall, allt handgjutet, och kännetecknas av den linjära diamantskurna rånet på sockeln, som gör varje lampa från det engelska märket omisskännlig. Taklampans metallskärm kompletteras på insidan av en handblåst sfärisk glasskärm som sticker ut nedåt och ger en mycket speciell ljuseffekt. I leveransen ingår en LED-lampa med E27-sockel och varmvit ljusfärg. Lampan kan också justeras i ljusstyrka med en lämplig dimmer.Buster Punch är ett företag som grundades i London 2013 och vars kärlek till solida metaller känns igen i alla dess produkter. Förutom lampor tillverkar Buster Punch även funktionella armaturer och inredningsdetaljer av rena och ädla metaller
 • Buster + Punch Caged Wall large LED marmor svart

  Buster + Punch Caged Wall large LED marmor svart
  Caged Wall large - öppen designad vägglampa med marmorbaksida och LED-rörlampa Caged Wall large vägglampan består av en öppen kub av smala metallstöttor i matt svart, en baksida av polerad marmor monterad inuti och ett E27-fäste längst ner på baksidan. Den erbjuder sig som en modern ljuskälla för korridorer eller vardagsrum. Den medföljande belysningen - en dimbar LED-lampa i form av ett rör med speciellt arrangerade lysdioder och vacker optik - visas effektivt i den öppna konstruktionen framför marmorplattan. Företaget Buster Punch har designat Caged-serien. Förutom armaturer tillverkar Buster Punch även olika möbler och funktionella tillbehör som inspirerats av mode, musik och subkultur. Det Londonbaserade företagets huvudmaterial är metall i många olika former. Anmärkning: En fuktig, luddfri trasa räcker för att rengöra armaturen, inga kemikalier får användas.
 • Buster + Punch Caged Wall X-large LED marmor vit

  Buster + Punch Caged Wall X-large LED marmor vit
  LED-vägglampa Caged Wall X-large med marmorplatta och två LED-rörlampor En öppet utformad kub av matt svart metall med en bakre vägg av polerad marmor med dekorativa LED-rörlampor i en lätt tonad finish - det är den stora LED-vägglampan Caged Wall X-large, en imponerande ljuskälla för vardagsrum eller rymliga korridorer. De två långa glödlamporna sitter mitt emot varandra i E27-fästena på bakväggens övre och nedre del och ger armaturen dess speciella utstrålning. Buster Punch är ett Londonbaserat företag som grundades 2013 och som erbjuder lampor samt olika funktionella armaturer och inredningsföremål huvudsakligen tillverkade av metall. Designen är inspirerad av Londons mode, musik och subkultur. Anmärkning: En fuktig, luddfri trasa räcker för att rengöra armaturen, inga kemikalier får användas.
 • Buster + Punch Hooked 1.0 small grafit/mässing

  Buster + Punch Hooked 1.0 small grafit/mässing
  Hooked 1.0 liten pendelarmatur med metallskärm och variabel upphängning Den lilla pendelarmaturen Hooked 1.0 kan användas på många olika sätt i kök, vardagsrum eller matsal och erbjuder flexibilitet i placeringen eftersom skärmen, som är utformad som en liten stumpkon, kan hängas upp antingen från taket eller en bit bort från taket på den separata upphängningskroken. På så sätt kan även mindre avstånd överbryggas om armaturens takanslutning inte är direkt ovanför bordet. Pendellampans skärm, som stängs med tre synliga skruvar, är tillverkad av solid metall, liksom lampans skärm och uttag. Ett speciellt kännetecken för denna armatur är det uttag som sticker ut något från skärmens ovansida och som med sin speciella utformning påminner om en skruvförbindelse och ger hela armaturen en speciell charm. Hooked 1.0 är en pendelarmatur från Buster Punch, ett företag i London som inte bara tillverkar armaturer utan även funktionella armaturer och inredningsföremål i massiv metall. Liksom alla produkter från Buster Punch inspirerar Hooked 1.0 hängande lampa med en mycket speciell design, hög kvalitet och teknisk sofistikering.
 • Buster + Punch Caged Ceiling 4.0 LED marmor black

  Buster + Punch Caged Ceiling 4.0 LED marmor black
  Caged Ceiling 4.0 - LED-taklampa med marmorplatta, metallbur och fyra uttag LED-taklampa Caged Ceiling 4.0 med fyra lampor är med sin karaktäristiska design ett passande blickfång i taket i moderna interiörer. Basen utgörs av en kvadratisk skärm som är täckt av en polerad marmorplatta och på vilken fyra E27-fästen är placerade nära varandra. En kubformad bur av svarta metallstänger sträcker sig nedåt. Den utgör ramen för de fyra extraordinära LED-lamporna i rörform som ingår i leveransen. De är specialtillverkade av tillverkaren för Caged-armaturserien, avger ett varmvitt, behagligt ljus och kompletterar armaturens design. I rymliga entréer eller monterad ovanför mat- eller vardagsrumsbordet är taklampan Caged Ceiling 4.0 en riktig höjdare. Caged-serien är en skapelse av det Londonbaserade företaget Buster Punch. Förutom armaturer erbjuder tillverkaren även exklusiva och ovanliga funktionsarmaturer samt olika inredningsobjekt i metall med olika facetter.
 • Buster + Punch Caged Wall X-large LED marmor black

  Buster + Punch Caged Wall X-large LED marmor black
  LED-vägglampa Caged Wall X-large med marmorskiva och två LED-rörlampor En öppet utformad kub av matt svart metall med en baksida av polerad marmor och dekorativa LED-rörlampor i en lätt tonad finish - det är den stora LED-vägglampan Caged Wall X-large, en imponerande ljuskälla för vardagsrum eller rymliga korridorer. De två långa glödlamporna sitter mitt emot varandra i E27-fästena på bakväggens övre och nedre del och ger armaturen dess speciella utstrålning. Buster Punch är ett Londonbaserat företag som grundades 2013 och som erbjuder lampor samt olika funktionella armaturer och inredningsföremål huvudsakligen tillverkade av metall. Designen är inspirerad av Londons mode, musik och subkultur. Anmärkning: En fuktig, luddfri trasa räcker för att rengöra armaturen, inga kemikalier får användas.