Busch lampor

 • Liten bordslampa Karen med minispotlight LED

  Liten bordslampa Karen med minispotlight LED
  Karen LED-bordslampa i litet formatDen glamorösa Karen LED-bordslampan med minispot övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger riktad extra belysning där det behövs tack vare det svängbara lamphuvudet. Denna formsköna ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins och strömbrytare.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Smal LED-pendellampa Sanna

  Smal LED-pendellampa Sanna
  Sanna LED-pendelarmatur - perfekt för bord upp till 150 cm långa Sanna LED-pendelarmatur är särskilt lämplig för perfekt belysning av matbord upp till 150 cm långa. Det varmvita LED-ljuset (2 700 K) skapar en mysig atmosfär. Armaturens upphängning är max. 130 cm och kan förkortas med ca 25 cm utan avmantling. Sanna passar in i alla modernt inredda rum och bidrar till ett energieffektivt belysningskoncept med LED-ljus med låg förbrukning.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Modern LED-golvlampa MINI med varmvitt ljus

  Modern LED-golvlampa MINI med varmvitt ljus
  Modern MINI LED-golvlampa med flexibelt huvud - i 2 ljusfärgerDen moderna MINI-golvlampan smälter diskret in i en mängd olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt och anpassas därmed till personliga belysningsbehov. Designen i matt nickelfinish avrundar helheten på ett elegant sätt. Med fotbrytare.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Vacker LED-bordslampa MINI med universalvitt ljus

  Vacker LED-bordslampa MINI med universalvitt ljus
  Snygg LED-bordslampa MINI med vridbart huvud - i 2 ljusa färgerDen nickelfärgade LED-bordslampan MINI har ett namn som säger allt. Med en höjd på bara 13 cm är den mångsidig och passar även i små rum. Dess vridbara huvud är utrustat med en kraftfull LED som ger energibesparande och exakt belysning.Lamporna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Vit klämlampa EIFEL

  Vit klämlampa EIFEL
  Vit klämlampa EIFEL i retrodesignDen lilla klämlampan från EIFEL-serien får plats även på trånga ställen, eftersom den enkelt kan fästas på bordsskivor eller hyllor. Den diskreta vita designen smälter diskret in i alla inredningsstilar. Via en metallkoppling kan armaturen vridas bakåt (ca 80 grader) och garanterar punktbelysning. Dess främsta kännetecken är den högkvalitativa keramiska sockeln.- matningsledning med sladdbrytare- maximalt klämområde 3,5 centimeterArmaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare

  Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare
  Klassisk EIFEL väggspot Den klassiska EIFEL väggspot är lämplig som extra accentbelysning, läsbelysning eller punktbelysning. Med sin retrodesign passar den diskret in i den aktuella inredningsstilen. Metallfoten kan vridas 355°. Den högkvalitativa keramiska sockeln kompletterar helhetsbilden.EIFEL-serien är lämplig för lågenergilampor.Armaturerna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Liten LEDväggspotlight MINI med universalvitt ljus

  Liten LEDväggspotlight MINI med universalvitt ljus
  Liten LED-infälld MINI-armatur med vridbart huvud - i 2 ljusfärgerMed den nickelfärgade LED-spoten MINI säger namnet allt. Med sin diskreta design är den mångsidig och passar även i små rum. Det vridbara huvudet är utrustat med en kraftfull LED som ger energibesparande och exakt belysning. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Vägglampa EIFEL, 3 lampor

  Vägglampa EIFEL, 3 lampor
  3-väggslampa EIFEL i vit retro look EIFEL vägglampa imponerar med sitt mångsidiga retroutseende. Metallfogarna på de tre strålkastarna kan vridas 355 ° och därmed säkerställa optimal rumsbelysning. Den högkvalitativa keramiska uttag avrundar helhetsbilden. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
 • Vägglampa Elegance, guld

  Vägglampa Elegance, guld
  Förgylld ELEGANCE vägglampa i triangulär formVägglampan ELEGANCE lever upp till sitt namn. Det är inte bara den ovanliga triangulära formen som drar blickarna till sig, utan framför allt ytan av äkta bladguld. Ett mjukt ljus tränger igenom den satinerade, celliknande lampskärmen och lyser upp rummet på ett harmoniskt sätt. Armaturen har dessutom en strömbrytare som är dold bakom skärmen för att inte störa helhetsintrycket. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Flexibel LED-golvlampa SATURN med 1 ljuskälla

  Flexibel LED-golvlampa SATURN med 1 ljuskälla
  Flexibel SATURN LED-golvlampa i rundad design SATURN LED-golvlampa utstrålar modern elegans. Dess puristiska utseende i mattborstad aluminium smälter diskret in i vardagsrummet, där den kan leva upp till sin funktionalitet. Armaturen från tysk kvalitetsproduktion har en kraftfull LED-spotlight. Den ger en energibesparande, varmvit belysning som kan anpassas efter individuella behov med hjälp av den flexibla armen. Inkl. fotbrytare. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Vägglampa EIFEL i retrodesign med 2 ljuskällor

  Vägglampa EIFEL i retrodesign med 2 ljuskällor
  Vägglampa EIFEL med flera lågor och 355 graders rotationsområdeVägglampan EIFEL har två lågor, som är jämnt fördelade i ändarna på den 36 cm långa ramen. Var och en av dem har en ljusstyrka på 75 watt. De kan justeras upp till 355 grader efter förhållandena i rummet. Sockeln är tillverkad av keramik, resten av högkvalitativa metallelement med vitförkromade delar.
 • Liten LED-väggspotlight MINI med varmvitt ljus

  Liten LED-väggspotlight MINI med varmvitt ljus
  Liten LED-infälld MINI-armatur med vridbart huvud - i 2 ljusfärgerMed den nickelfärgade LED-spoten MINI säger namnet allt. Med sin diskreta design är den mångsidig och passar även i små rum. Det vridbara huvudet är utrustat med en kraftfull LED som ger energibesparande och exakt belysning. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Liten bordsspotlight MINI med antikutseende LED

  Liten bordsspotlight MINI med antikutseende LED
  Liten LED-bordspot MINI i bronslookBordspotten MINI i antik design är den perfekta accessoaren för små rum. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas upp och ner så att ljuseffekten alltid uppfyller de personliga behoven. Armaturerna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Klassisk bordslampa RETRO

  Klassisk bordslampa RETRO
  Klassisk bordslampa RETRO i minimalistisk designBordslampan RETRO har en ädel design i aluminiumoptik som är mångsidig och smälter väl in i vardagsrummet. Armen är delvis flexibel och kan därmed anpassas till personliga ljuspreferenser. Armaturen kan bekvämt manövreras med en vippströmbrytare. Den är även lämplig för energibesparande ljuskällor. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Rörlig spegelbelysning JENNY

  Rörlig spegelbelysning JENNY
  Rörlig spegelarmatur JENNY med vridbar spotlightDen eleganta spegelarmaturen JENNY monteras enkelt på spegeln (klämområde upp till 5 mm) och badar badrummet i ett varmt, bländfritt ljus. Dess sockel av förkromad metall kan vridas och därmed justeras efter önskemål. Spotlighten omges av en skärm av satinerat glas, som ger en särskilt mjuk belysning. Lamporna från denna tillverkare är omsorgsfullt tillverkade för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Flexibel LED-vägglampa MINI i antik design

  Flexibel LED-vägglampa MINI i antik design
  Flexibel LED-vägglampa MINI i antik bronslookDen här LED-vägglampan från MINI-serien är en lyckad kombination av modern design och antik bronslook. Den passar harmoniskt in i en mängd olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren ger en lämplig belysning i universalvitt, som kan justeras exakt med den flexibla armen. - ca 5000 Kelvin- 191 lumenArmaturerna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Taklampa SARA med glasskärm med 2 ljuskällor

  Taklampa SARA med glasskärm med 2 ljuskällor
  Mångsidig taklampa Sara i enkel designDen dubbla lampan SARA övertygar med sin klara, raka design och sitt starka ljus som avges av de två 50-watts glödlamporna. På så sätt kan badrummet eller hallen förses med generös ljusstyrka. Lampans design är i en klassisk-konventionell och samtidigt modern-elegant stil och passar därför syntetiskt in i olika rumsinredningar.Armaturens funktionalitetDen klara, nickelfärgade listen med sektioner av elegant, satiniserat glas garanterar ett diskret utseende. De diskreta, minimalistiska metallstavarna med små, sfäriska förtjockningar i änden används för exakt inriktning av lamphuvudena så att ljusstrålen ger de önskade delarna av rummet tillräckligt med ljus.
 • LED-väggspotlight Karen

  LED-väggspotlight Karen
  Ljus i mörka hörn - LED väggspot KarenVäggspot Karen är en attraktiv och praktisk belysningsarmatur på samma gång. Den 13,5 cm höga lampan ger extra ljus i hallen, arbetsrummet eller sittgruppen och sätter ändå ett modernt utropstecken. Med en enkel, välformad design och polerad kromlook ger Karen varmvitt LED-ljus från väggen till dåligt upplysta områden.Rörligt ljusDen här väggspotlighten är omsorgsfullt handgjord i Tyskland. Den högkvalitativa armaturen uppfyller därför de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Armaturhuvudet kan vridas för att anpassas till respektive ljusbehov. Den rektangulära, eleganta kroppen och det filigrana armaturhuvudet gör LED-väggspotlighten till ett elegant designelement för moderna inredningar.
 • Klassisk väggspotlight Eifel utan strömbrytare

  Klassisk väggspotlight Eifel utan strömbrytare
  Klassisk EIFEL väggspot Den klassiska EIFEL väggspot är lämplig som extra accentbelysning, läsbelysning eller punktbelysning. Med sin retrodesign passar den diskret in i den aktuella inredningsstilen. Metallfoten kan vridas 355°. Den högkvalitativa keramiska sockeln kompletterar helhetsbilden.EIFEL-serien är lämplig för lågenergilampor.Armaturerna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor

  Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor
  SARA - modern vägglampa med vacker glasskärmVägglampan SARA imponerar med sin vackra skärm av delvis satinerat glas, som kompletteras av tre svängbara spotlights i nickeloptik. Spottarna är vridbara och kan riktas in efter behov. På så sätt kan alla typer av dekorativa föremål eller till och med badrumsspegeln belysas starkt och direkt. Det speciella med armaturen är dess speciella ytbehandling som gör den okänslig för vattenånga. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Funktionell LED-klämlampa MINI

  Funktionell LED-klämlampa MINI
  Funktionell LED-klämlampa MINI med flexibel arm i två ljusnyanser Denna LED-klämlampa i serien MINI sticker ut med sin matt borstade nickelyta. Med sin diskreta design och klämfäste går lampan att montera på ett flertal sätt och passar även i små rum. Lampans svängbara huvud är utrustat med effektfull LED som skapar energisnål och riktad belysning. Tillverkad i Tyskland.
 • LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare

  LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare
  Saturna vägglampa övertygar med kraftfull LED-ljuskällaDen här vägglampan, som har en modern aluminiumlook, är inte bara ett bra val rent visuellt. Framför allt övertygar även de funktionella fördelarna med denna armatur: Armaturen är tillverkad i Tyskland och är en kvalitetsprodukt som är utrustad med kraftfulla och energibesparande LED-ljuskällor. Dessa har en genomsnittlig livslängd på ca 50 000 timmar. Den moderna looken förstärks ytterligare av den eleganta aluminiumlooken. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Modern LED-golvlampa MINI med universalvitt ljus

  Modern LED-golvlampa MINI med universalvitt ljus
  Modern MINI LED-golvlampa med flexibelt huvud - i 2 ljusfärgerDen moderna MINI-golvlampan smälter diskret in i en mängd olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt och anpassas därmed till personliga belysningsbehov. Designen i matt nickelfinish avrundar helheten på ett elegant sätt. Med fotbrytare.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • LED-vägglampa med strömbrytare

  LED-vägglampa med strömbrytare
  Karen - en LED-rumsarmatur för inredningsdesignVägglampan med den flexibla armaturarmen framhäver enskilda element i rummet. Vardagsrum, arbetsrum och hall får en behaglig livfullhet från det varmvita LED-ljuset. Lampan i polerad kromlook dekorerar väggen med sin moderna design och bidrar till den värdefulla atmosfären.En lampa med lång livslängdVägglampan har en lång livslängd och är energieffektiv tack vare modern LED-teknik. Den 45-gradiga linsen fokuserar ljuset på det önskade objektet. Det omsorgsfulla hantverket garanterar premiumkvalitet och vägglampans ädla utseende. Med det medföljande nätaggregatet kan lampan enkelt och säkert anslutas till elnätet.
 • LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare

  LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare
  En vägglampa i centrum - KarenEn övertygande presentation av modern form och utsökt materialval levereras av Karen LED-vägglampa. Det vridbara huvudet ger flexibel belysning och sätter sig skickligt i scenen överallt. En vippströmbrytare fulländar designen.Energisparande konceptDen formsköna vägglampan är utrustad med en 6,5 W LED-ljuskälla. Det varmvita ljuset är särskilt lämpligt som en indirekt ljuskälla. Beroende på hur lampan riktas kan man framhäva speciella inredningsdetaljer i alla rum, men den kan också användas som läslampa.
 • LED-klämlampa Karen med strömbrytare

  LED-klämlampa Karen med strömbrytare
  Funktionell Karen klämlampa med flexibel ljusarmKaren klämlampa är enkel att använda och kan användas var som helst. Detta möjliggörs av den flexibla ljusarmen, som har en robust klämanordning i beredskap. Den kan användas på skrivbord, i hobbyrummet eller som rumsavdelare i vardagsrum eller matsal. Driften är enkel via en strömförsörjningsenhet, inga detaljerade försiktighetsåtgärder krävs. Ljusåtergivningen är varmvit och motsvarar 2 850 K. En speciell egenskap är 45-graderslinsen. Belysningsmedlet ingår och användningen är extremt ekonomisk tack vare LED-tekniken. Höga kvalitetsstandarder garanteras av en produktion Made in Germany. Enligt IP20-standard.
 • Klassisk golvlampa RETRO

  Klassisk golvlampa RETRO
  RETRO golvlampa i tidlös aluminiumlook.namnet på denna golvlampa säger redan en hel del om designen. Armaturen framstår som elegant och ändå stilren. Dess utseende gör den extremt mångsidig. I ett modernt inrett vardagsrum är denna högkvalitativa lampa mycket välplacerad. Stegbrytaren och den delvis flexibla armen är mycket praktiska. Detta gör att golvlampan kan anpassas utmärkt till individuella belysningskrav.Hög kvalitet tack vare genomarbetat hantverkDen här lampan är genomarbetat handgjord i Tyskland. Detta garanterar en lång livslängd samt en hög säkerhets- och kvalitetsstandard. En annan positiv egenskap är att denna lampa är lämplig för energibesparande ljuskällor.
 • Minimalistisk LED-golvlampa MINI i antikt utseende

  Minimalistisk LED-golvlampa MINI i antikt utseende
  Minimalistisk MINI LED-golvlampa i antik lookMed sin antika design i matt bronslook ser MINI-golvlampan nästan ut som en hemaccessoar som harmoniskt anpassar sig till många stilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt så att ljuseffekten (universalvit) alltid uppfyller de personliga behoven. Med fotbrytare. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Flexibel LED-vägglampa MINI arm, universalvit

  Flexibel LED-vägglampa MINI arm, universalvit
  MINI LED-vägglampa med flexibel arm - i 2 ljusa färgerDen vackra MINI-vägglampan sprider sitt ljus även i de mörkaste hörnen. Tack vare den 25 cm långa, rörliga armen med energibesparande LED-strålkastare är den enormt flexibel och uppfyller de mest skiftande behov. Den moderna designen i matt nickeloptik avrundar helheten på ett elegant sätt. Med vippströmbrytare. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Vit golvlampa EIFEL med 2 ljuskällor

  Vit golvlampa EIFEL med 2 ljuskällor
  Vit golvlampa EIFEL i retrodesignDen 2-lampiga golvlampan EIFEL ger 70-talskänslan tillbaka i vardagsrummet. Den har 2 spotlights i en keramisk sockel, som sitter på rörliga metallfogar. En manuell strömbrytare ger extra komfort. Lamporna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Slank LED-golvlampa Karen

  Slank LED-golvlampa Karen
  Formskön LED-golvlampa KAREN är hållbar och energisnål Om LED-golvlampan KAREN skulle beskrivas med ett ord, skulle det säkert vara: minimalism. I själva verket är det en mycket enkel och ändå övertygande modell som drar blickarna till sig särskilt på grund av sitt smäckra yttre. Karen är tillverkad av kromad metall och har en maximal totalhöjd på 125 cm. Höjden är variabel eftersom golvlampans ände kan böjas efter önskemål. Detta gör att KAREN kan riktas på ett mycket målinriktat och individuellt sätt. Lampan manövreras med en fotbrytare och är utrustad med ett nätaggregat. LED-lamporna i armaturen är mycket hållbara och energibesparande. De är också utrustade med en 45-graders lins.
 • Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor

  Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor
  LED-taklampa Karen Leiste med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen Leiste övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.armaturerna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Glänsande LED-bordslampa Karen

  Glänsande LED-bordslampa Karen
  Förkromad bordslampa Karen med strömbrytareBordslampan Karen ger ett exakt ljusflöde på 335 lumen eftersom den är baserad på LED-teknik. Den är tillverkad av metall, men dess design har förfinats. Den förkromade ytan är lämplig för både privat och kommersiellt bruk. Den kan justeras upp till 45 cm i höjdled och kan, beroende på behov, riktas in med hjälp av den flexibla ljusarmen. Den 45-gradiga linsen är praktisk. Dessutom motsvarar den varmvita ljusåtergivningen på 2 850 K standarden i arbetsområden.
 • Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor

  Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor
  Flexibel SATURN LED-golvlampa med två justerbara ljuskällor SATURN är en anmärkningsvärd golvlampa som utan tvekan omedelbart fångar ögat med sina två spotlights. Dessa kan justeras individuellt och riktas i olika riktningar. Detta gör det möjligt att använda SATURN LED-golvlampan på ett särskilt mångsidigt och flexibelt sätt (båda strålkastarna kan vridas 355°). Detta är ett modernt och elegant armaturtillbehör som passar särskilt bra i en modern inredning. SATURN är perfekt som läs- och accentbelysning och kan även användas i t.ex. arbetsrummet. Den varmvita belysningen gör att SATURN alltid avger ett mycket behagligt och hemtrevligt ljus som är lätt att se.
 • Taklampa Elegance, 2 lampor, guld

  Taklampa Elegance, 2 lampor, guld
  Distingerad ELEGANCE-taklampa med äkta bladguld Taklampan i ELEGANCE-serien är ett ädelt blickfång som passar perfekt i olika inredningsstilar. Ytan på den triangulära skärmen har behandlats med äkta bladguld. Den svängda formen ger armaturen ytterligare dynamik. De två vridbara spotlightsen ger en behaglig belysning som skapar intressanta ljusreflexer genom guldet.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Taklampa Elegance, 3 lampor, guld

  Taklampa Elegance, 3 lampor, guld
  Elegant takarmatur - Elegance takarmaturDen eleganta takarmaturen Elegance passar perfekt i både klassiskt och modernt inredda hem. Det varma gyllene skenet, som reflekteras av ljuskällan, skapar en speciell och behaglig atmosfär. En taklampa som uppfyller de högsta kravenDen 3-lampiga lampans kant är tillverkad av äkta bladguld, vilket gör lampan till ett lyxigt designföremål. Genom att kombinera det med satiniserat glas har man uppnått en tilltalande kontrast som lockar betraktarens öga. Ett ytterligare plus är att spotlightsen kan vridas.Design och säkerhet i kombinationMed Elegance-lampan får du en högkvalitativ produkt som är handgjord i Tyskland och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.
 • Kvadratisk LED-DL Karin med 4 ljuskällor

  Kvadratisk LED-DL Karin med 4 ljuskällor
  Kvadratisk LED-taklampa KarenDen eleganta armaturen har en särskilt ädel design: den polerade kromlooken gör att den ser modern ut och passar perfekt i en hotellobby, i privata vardagsrum såväl som på verkställande våningen. Tack vare de fyra ljuskällorna kan även större rum belysas optimalt och det varmvita ljuset skapar en behaglig atmosfär.Med en storlek på 28 x 28 cm har armaturen en måttlig storlek som även passar för mindre rum. De 4 spotlightsna är redan utrustade med särskilt långvariga lysdioder, så att ingen ytterligare glödlampa behöver köpas.Kvalitet från TysklandTaklampan tillverkades i Tyskland. Den handgjorda produktionen garanterar högsta kvalitet. Med denna armatur får du därför en högkvalitativ, hållbar och säker produkt.
 • Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm

  Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm
  Lyser upp badrummet - spegelarmaturen JennyDen enkelt designade klämarmaturen i krom och glas sätter djärva accenter i alla badrum. Den fritt rörliga, flexibla armen ger starkt ljus exakt där det behövs. Den högkvalitativa spotlighten av satinerat glas och den förkromade ljusarmen (längd ca 16 cm) är handgjorda.Snabb montering, väldesignad och av hög kvalitetKlämmlampan fästs på spegeln med bara några få steg. Med 40 watt ger lampan ett starkt men vänligt och bländfritt ljus. Material och tillverkning garanterar en högkvalitativ spegelarmatur som uppfyller kvalitets- och säkerhetsstandarderna för skyddstyp IP20 och skyddsklass I.
 • Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor

  Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor
  Karen LED-taklampa med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning, t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.armaturerna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Modernt utformad LED-list DL med 4 ljuskällor

  Modernt utformad LED-list DL med 4 ljuskällor
  LED-taklampa Karen Leiste med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen Leiste övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.