Busch lampor

 • Busch Liten LED minspot bordslampa Karen 6,5 W

  Busch Liten LED minspot bordslampa Karen 6,5 W
  LED-bordslampa Karen i litet format Den glamorösa LED-bordslampan Karen med minispot övertygar med sin moderna design i polerad kromlook och ger tack vare det vridbara lamphuvudet riktad extrabelysning där det behövs. Denna eleganta ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energieffektiv med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins och strömbrytare är lamporna från denna tillverkare omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Smal LED-pendellampa Sanna

  Busch Smal LED-pendellampa Sanna
  Sanna LED-pendelarmatur - perfekt för bord upp till 150 cm långa Sanna LED-pendelarmatur är särskilt lämplig för perfekt belysning av matbord upp till 150 cm långa. Det varmvita LED-ljuset (2 700 K) skapar en mysig atmosfär. Armaturens upphängning är max. 130 cm och kan förkortas med ca 25 cm utan avmantling. Sanna passar in i alla modernt inredda rum och bidrar till ett energieffektivt belysningskoncept med LED-ljus med låg förbrukning.Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-bordslampa Mini, vridbar, nickel, 5 000K

  Busch LED-bordslampa Mini, vridbar, nickel, 5 000K
  Snygg MINI LED-bordslampa med vridbart huvud - i 2 ljusfärger Namnet säger allt om den nickelfärgade MINI LED-bordslampan. Med en höjd på bara 13 cm är den mångsidig och passar även i små rum. Det svängbara huvudet är utrustat med en kraftfull LED som ger energisnål och exakt belysning. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K

  Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K
  Modern MINI LED-golvlampa med flexibelt huvud - i 2 ljusfärger Den moderna MINI-golvlampan smälter diskret in i många olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt för att anpassas till personliga ljusbehov. Designen i matt nickelfinish avrundar helheten på ett elegant sätt. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Vit klämlampa EIFEL

  Busch Vit klämlampa EIFEL
  Vit klämlampa EIFEL i retrodesign Den lilla klämlampan i serien EIFEL kan även användas i trånga utrymmen, eftersom den enkelt kan fästas på bordsskivor eller hyllor. Den diskreta, vita designen smälter diskret in i alla inredningsstilar. Lampan kan svängas bakåt via en metallkoppling (ca 80 grader) och garanterar punktbelysning. Utmärkande är den högkvalitativa keramiska sockeln - Matningskabel med sladdbrytare - Maximalt klämområde 3,5 centimeter Lamporna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand med stor noggrannhet. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare

  Busch Klassisk väggspotlight EIFEL med strömbrytare
  Klassisk EIFEL väggspot Den klassiska EIFEL väggspot är lämplig som extra accentbelysning, läsbelysning eller punktbelysning. Med sin retrodesign passar den diskret in i den aktuella inredningsstilen. Metallfoten kan vridas 355°. Den högkvalitativa keramiska sockeln kompletterar helhetsbilden.EIFEL-serien är lämplig för lågenergilampor.Armaturerna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch EIFEL vägglampa i retrodesign, 2-ljus.

  Busch EIFEL vägglampa i retrodesign, 2-ljus.
  EIFEL-vägglampa med flera lågor och 355 graders rotationsområde EIFEL-vägglampan har två lågor som är monterade på lika avstånd från varandra i ändarna av den 36 cm långa ramen. Var och en har en ljusstyrka på 75 watt. Dessa kan justeras upp till 355 grader för att passa rummet. Lamphållaren är tillverkad av keramik, resten är tillverkad av högkvalitativa metallelement med vitförkromade komponenter.
 • Busch LED-vägglampa Mini, vridbar, nickel, 3 000K

  Busch LED-vägglampa Mini, vridbar, nickel, 3 000K
  Liten LED-inbyggnadslampa MINI med vridbart huvud - i 2 ljusfärger Med den nickelfärgade LED-strålkastaren MINI säger namnet allt. Med sin diskreta design är den mångsidig och passar även i små rum. Det vridbara huvudet är utrustat med en kraftfull LED som ger energibesparande och exakt belysning. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Vägglampa Elegance, guld

  Busch Vägglampa Elegance, guld
  Förgylld ELEGANCE vägglampa i triangulär formVägglampan ELEGANCE lever upp till sitt namn. Det är inte bara den ovanliga triangulära formen som drar blickarna till sig, utan framför allt ytan av äkta bladguld. Ett mjukt ljus tränger igenom den satinerade, celliknande lampskärmen och lyser upp rummet på ett harmoniskt sätt. Armaturen har dessutom en strömbrytare som är dold bakom skärmen för att inte störa helhetsintrycket. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Rörlig spegelbelysning JENNY

  Busch Rörlig spegelbelysning JENNY
  Rörlig spegelarmatur JENNY med vridbar spotlightDen eleganta spegelarmaturen JENNY monteras enkelt på spegeln (klämområde upp till 5 mm) och badar badrummet i ett varmt, bländfritt ljus. Dess sockel av förkromad metall kan vridas och därmed justeras efter önskemål. Spotlighten omges av en skärm av satinerat glas, som ger en särskilt mjuk belysning. Lamporna från denna tillverkare är omsorgsfullt tillverkade för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Klassisk bordslampa RETRO

  Busch Klassisk bordslampa RETRO
  Klassisk bordslampa RETRO i minimalistisk design Bordslampan RETRO har en elegant design i aluminiumlook som kan användas på många olika sätt och smälter harmoniskt in i vardagsrummet. Armen är delvis flexibel och kan därför anpassas till personliga belysningsbehov. Lampan kan bekvämt manövreras med en vippströmbrytare. Den är också lämplig för energibesparande ljuskällor. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Flexibel LED-golvlampa SATURN med 1 ljuskälla

  Busch Flexibel LED-golvlampa SATURN med 1 ljuskälla
  Flexibel SATURN LED-golvlampa i rundad design SATURN LED-golvlampa utstrålar modern elegans. Dess puristiska utseende i mattborstad aluminium smälter diskret in i vardagsrummet, där den kan leva upp till sin funktionalitet. Armaturen från tysk kvalitetsproduktion har en kraftfull LED-spotlight. Den ger en energibesparande, varmvit belysning som kan anpassas efter individuella behov med hjälp av den flexibla armen. Inkl. fotbrytare. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-bordslampa Mini, vridbar, antik, 5 000K

  Busch LED-bordslampa Mini, vridbar, antik, 5 000K
  Liten MINI LED-bordspotlight i bronslook MINI bordspotlight i antik design är den perfekta accessoaren för små rum. Den energisnåla LED-strålkastaren kan svängas uppåt och nedåt så att ljuseffekten alltid uppfyller de personliga kraven. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-vägglampa Mini, vridbar, nickel, 5 000K

  Busch LED-vägglampa Mini, vridbar, nickel, 5 000K
  Liten LED-inbyggnadslampa MINI med vridbart huvud - i 2 ljusfärger Med den nickelfärgade LED-strålkastaren MINI säger namnet allt. Med sin diskreta design är den mångsidig och passar även i små rum. Det vridbara huvudet är utrustat med en kraftfull LED som ger energibesparande och exakt belysning. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Vägglampa EIFEL, 3 lampor

  Busch Vägglampa EIFEL, 3 lampor
  3-väggslampa EIFEL i vit retro look EIFEL vägglampa imponerar med sitt mångsidiga retroutseende. Metallfogarna på de tre strålkastarna kan vridas 355 ° och därmed säkerställa optimal rumsbelysning. Den högkvalitativa keramiska uttag avrundar helhetsbilden. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och långvariga produkter som uppfyller högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder.
 • Busch LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare

  Busch LED-vägglampa Karen med vippströmbrytare
  En vägglampa i centrum - Karen LED-vägglampan Karen är en övertygande kombination av modern form och utsökta materialval. Det vridbara huvudet ger en flexibel belysning och sätter på ett skickligt sätt scenen där det behövs. En vippströmbrytare fulländar designen. Energisparande koncept Den eleganta vägglampan är utrustad med en 6,5 W LED-ljuskälla. Det varmvita ljuset är särskilt lämpligt som indirekt ljuskälla. Beroende på hur lampan riktas kan den användas för att framhäva speciella inredningsdetaljer i rummet, men den kan också användas som läslampa.
 • Busch LED klämlampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K

  Busch LED klämlampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K
  Funktionell LED-klämlampa MINI med flexibel arm i två ljusnyanser Denna LED-klämlampa i serien MINI sticker ut med sin matt borstade nickelyta. Med sin diskreta design och klämfäste går lampan att montera på ett flertal sätt och passar även i små rum. Lampans svängbara huvud är utrustat med effektfull LED som skapar energisnål och riktad belysning. Tillverkad i Tyskland.
 • Busch LED-klämlampa Karen med strömbrytare

  Busch LED-klämlampa Karen med strömbrytare
  Funktionell Karen klämlampa med flexibel ljusarm Karen klämlampa är enkel att använda och kan användas överallt. Detta möjliggörs av den flexibla ljusarmen, som har en robust spännanordning. Den kan därför användas på skrivbord, för montering i hobbyrummet eller som rumsavdelare i vardagsrum eller matsal. Enkel drift via ett nätaggregat, inga komplicerade försiktighetsåtgärder krävs. Ljusåtergivningen är varmvit och motsvarar 2 850 K. 45-graderslinsen är en speciell egenskap. Ljuskällan ingår och tack vare LED-tekniken är den mycket ekonomisk att använda. Hög kvalitet garanteras av tillverkningen "Made in Germany". Uppfyller IP20-standarderna.
 • Busch Rörlig LED-vägglampa med strömbrytare

  Busch Rörlig LED-vägglampa med strömbrytare
  Karen - en LED-rumslampa för inredningsdesign Vägglampan med den flexibla ljusarmen framhäver enskilda element i rummet. Vardagsrummet, arbetsrummet och hallen får en behaglig lyster genom det varmvita LED-ljuset. Lampan i polerad kromlook pryder väggen med sin moderna design och bidrar till den högkvalitativa atmosfären. En lampa med lång livslängd Vägglampan har lång livslängd och är energieffektiv tack vare modern LED-teknik. Den 45-gradiga linsen fokuserar ljuset på det önskade objektet. Det omsorgsfulla hantverket garanterar förstklassig kvalitet och vägglampans eleganta utseende. Lampan kan enkelt och säkert anslutas till elnätet med hjälp av den medföljande nätadaptern.
 • Busch LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare

  Busch LED-vägglampa Saturna hög kvalité med strömbrytare
  Saturna vägglampa övertygar med kraftfull LED-ljuskällaDen här vägglampan, som har en modern aluminiumlook, är inte bara ett bra val rent visuellt. Framför allt övertygar även de funktionella fördelarna med denna armatur: Armaturen är tillverkad i Tyskland och är en kvalitetsprodukt som är utrustad med kraftfulla och energibesparande LED-ljuskällor. Dessa har en genomsnittlig livslängd på ca 50 000 timmar. Den moderna looken förstärks ytterligare av den eleganta aluminiumlooken. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor

  Busch Förglasad väggspotlight SARA med 3 ljuskällor
  SARA - modern vägglampa med vacker glasskärmVägglampan SARA imponerar med sin vackra skärm av delvis satinerat glas, som kompletteras av tre svängbara spotlights i nickeloptik. Spottarna är vridbara och kan riktas in efter behov. På så sätt kan alla typer av dekorativa föremål eller till och med badrumsspegeln belysas starkt och direkt. Det speciella med armaturen är dess speciella ytbehandling som gör den okänslig för vattenånga. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Klassisk väggspotlight Eifel utan strömbrytare

  Busch Klassisk väggspotlight Eifel utan strömbrytare
  Klassisk EIFEL väggspot Den klassiska EIFEL väggspot är lämplig som extra accentbelysning, läsbelysning eller punktbelysning. Med sin retrodesign passar den diskret in i den aktuella inredningsstilen. Metallfoten kan vridas 355°. Den högkvalitativa keramiska sockeln kompletterar helhetsbilden.EIFEL-serien är lämplig för lågenergilampor.Armaturerna från denna tillverkare är omsorgsfullt handgjorda i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch 6,5 W LED väggspot Karen i polerad krom

  Busch 6,5 W LED väggspot Karen i polerad krom
  Ljus i mörka hörn - Karen LED väggspotlight Karen väggspotlight är en både attraktiv och praktisk belysningsarmatur. Den 13,5 cm höga lampan ger extra ljus i korridoren, arbetsrummet eller sittgruppen och är samtidigt ett modernt uttryck. Med sin enkla, eleganta design och polerade kromlook ger Karen varmvitt LED-ljus från väggen till dåligt upplysta områden. Rörligt ljus Denna väggspotlight är omsorgsfullt tillverkad för hand i Tyskland. Den högkvalitativa armaturen uppfyller därför de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Armaturhuvudet är vridbart och kan därför anpassas efter belysningsbehovet. Den rektangulära, eleganta kroppen och det filigrana armaturhuvudet gör LED-väggspotlighten till ett elegant designelement för moderna inredningar.
 • Busch LED-vägglampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K

  Busch LED-vägglampa Mini, flexibel arm, nickel, 3 000K
  MINI LED-vägglampa med flexibel arm - i 2 ljusa färger Den vackra MINI-vägglampan sprider ljus även i de mörkaste hörnen. Tack vare den 25 cm långa, rörliga armen med energibesparande LED-strålkastare är den mycket flexibel och uppfyller många olika krav. Den moderna designen i matt nickelfinish avrundar helheten på ett elegant sätt. Med vippströmbrytare. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch 2-ljus golvlampa EIFEL, vit

  Busch 2-ljus golvlampa EIFEL, vit
  Vit EIFEL golvlampa i retrodesign Den 2-ljusa EIFEL golvlampan tar tillbaka känslan av 70-talet in i vardagsrummet. Den har 2 spotlights i keramiska socklar, som är monterade på rörliga metallfogar. En manuell strömbrytare ger extra bekvämlighet. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor

  Busch Modernt utformad LED-list DL med 3 ljuskällor
  LED-taklampa Karen Leiste med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen Leiste övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.armaturerna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-bordslampa i glänsande krom Karen

  Busch LED-bordslampa i glänsande krom Karen
  Förkromad bordslampa Karen med strömbrytare Bordslampan Karen ger ett exakt ljusflöde på 335 lumen tack vare LED-tekniken. Den är tillverkad av metall, men designen har förfinats. Den förkromade ytan är lämplig för både privat och kommersiellt bruk. Den kan justeras upp till 45 cm i höjdled och kan, beroende på behov, riktas in med hjälp av den flexibla ljusarmen. Den 45-gradiga linsen är praktisk och den varmvita ljusåtergivningen på 2 850 K uppfyller standarden i arbetsområden.
 • Busch Klassisk golvlampa RETRO

  Busch Klassisk golvlampa RETRO
  Golvlampa RETRO i tidlös aluminiumlook. Namnet på denna golvlampa säger redan en hel del om designen. Lampan har ett slankt och elegant utseende. Dess utseende gör den extremt mångsidig. Denna högkvalitativa lampa är mycket väl placerad i ett modernt vardagsrum. Fotbrytaren och den delvis flexibla armen är extremt praktiska. Det innebär att golvlampan kan anpassas perfekt till individuella belysningskrav. Hög kvalitet tack vare omsorgsfullt hantverk Denna lampa är omsorgsfullt tillverkad i Tyskland. Detta garanterar en lång livslängd och en hög säkerhets- och kvalitetsstandard. En annan positiv aspekt är att denna lampa är lämplig för energibesparande ljuskällor.
 • Busch LED-vägglampa Mini, flexibel arm, antik, 5 000K

  Busch LED-vägglampa Mini, flexibel arm, antik, 5 000K
  Flexibel MINI LED-vägglampa med antik brons-look Denna LED-vägglampa i MINI-serien är en lyckad kombination av modern design och antik brons-look. Den smälter därför harmoniskt in i många olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren ger en passande belysning i universalvitt, som kan justeras exakt med den flexibla armen - ca 5000 Kelvin - 191 lumen Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Smal LED-golvlampa Karen, 6,5 W totalt

  Busch Smal LED-golvlampa Karen, 6,5 W totalt
  Elegant LED-golvlampa KAREN är hållbar och energibesparande Om LED-golvlampan KAREN skulle beskrivas med ett ord, skulle det säkert vara: minimalism. Faktum är att det här är en extremt enkel men ändå övertygande modell som särskilt fångar ögat med sitt smala utseende. Karen är tillverkad av förkromad metall och har en maximal totalhöjd på 125 cm. Höjden är variabel eftersom golvlampans ände kan böjas efter önskemål. Detta innebär att KAREN kan riktas exakt och individuellt. Lampan manövreras med en fotbrytare och är utrustad med ett nätaggregat. LED-lamporna i lampan är mycket långlivade och energibesparande. De är också utrustade med en 45-graders lins.
 • Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, antik, 5 000K

  Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, antik, 5 000K
  Minimalistisk MINI LED-golvlampa med antik look Med sin antika design i matt bronslook ser MINI-golvlampan nästan ut som en hemaccessoar som harmoniskt smälter in i många stilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt så att ljuseffekten (universalvit) alltid uppfyller de personliga kraven. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, nickel, 5 000K

  Busch LED-golvlampa Mini, flexibel arm, nickel, 5 000K
  Modern MINI LED-golvlampa med flexibelt huvud - i 2 ljusfärger Den moderna MINI-golvlampan smälter diskret in i många olika inredningsstilar. Den energisnåla LED-strålkastaren kan vridas flexibelt för att anpassas till personliga ljusbehov. Designen i matt nickelfinish avrundar helheten på ett elegant sätt. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Taklampa SARA med glasskärm med 2 ljuskällor

  Busch Taklampa SARA med glasskärm med 2 ljuskällor
  Mångsidig taklampa Sara i enkel designDen dubbla lampan SARA övertygar med sin klara, raka design och sitt starka ljus som avges av de två 50-watts glödlamporna. På så sätt kan badrummet eller hallen förses med generös ljusstyrka. Lampans design är i en klassisk-konventionell och samtidigt modern-elegant stil och passar därför syntetiskt in i olika rumsinredningar.Armaturens funktionalitetDen klara, nickelfärgade listen med sektioner av elegant, satiniserat glas garanterar ett diskret utseende. De diskreta, minimalistiska metallstavarna med små, sfäriska förtjockningar i änden används för exakt inriktning av lamphuvudena så att ljusstrålen ger de önskade delarna av rummet tillräckligt med ljus.
 • Busch Bordslampa Winston, justerbar, svart/vit

  Busch Bordslampa Winston, justerbar, svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm svart

  Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Golvlampa Winston, skärm svart/vit

  Busch Golvlampa Winston, skärm svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Vägglampa Winston, justerbar, svart/vit

  Busch Vägglampa Winston, justerbar, svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm grå

  Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm röd

  Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, krom flexarm grå

  Busch LED-bordslampa Rocco, krom flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm svart

  Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-vägglampa Rocco, krom Flexarm grå

  Busch LED-vägglampa Rocco, krom Flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Rocco LED-vägglampa, matt svart Flexarm röd

  Busch Rocco LED-vägglampa, matt svart Flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Bordslampa i glas, svampformad, vit Ø 28 cm

  Busch Bordslampa i glas, svampformad, vit Ø 28 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Rocco LED-vägglampa, matt nickel, svart flexarm

  Busch Rocco LED-vägglampa, matt nickel, svart flexarm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Pendellampa betong, E27-uttag

  Busch Pendellampa betong, E27-uttag
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Vägglampa Winston, justerbar, svart/guld

  Busch Vägglampa Winston, justerbar, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt, flexarm svart

  Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt, flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt flexarm röd

  Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt flexarm grå

  Busch LED-golvlampa Rocco, svart matt flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Vridbar LED-inbyggnadslampa Joanie, gammal mässing

  Busch Vridbar LED-inbyggnadslampa Joanie, gammal mässing
  LED-infälld armatur Joanie i klassisk stilDen svängbara LED-infällda armaturen Joanie kombinerar både modern och klassisk stil. Armaturhuset är tillverkat av metall och finns i färgen gammal mässing. På så sätt passar denna enkla lampa till många olika inredningsstilar.En armatur med flexibilitetMed sin diameter på 8,2 cm kan denna infällda armatur även installeras i trånga utrymmen. Tack vare att armaturhuset kan lutas upp till 3 grader är det enkelt att belysa hörn och vissa föremål. Den relativt breda spridningsvinkeln på 110 grader gör det dessutom möjligt att belysa stora ytor i alla rum.
 • Busch Inbyggnadslampa Joanie med LED, borstat aluminium

  Busch Inbyggnadslampa Joanie med LED, borstat aluminium
  Funktionell infälld LED-armatur JoanieDen lilla infällda armaturen Joanie är utrustad med en LED på 4,5 watt. Med en praktisk diameter på 8,2 cm och en vridbar stomme är armaturen enkel att installera och ger en målinriktad belysning. Matningsspänningen är 230 V. Det borstade aluminiumet ger strålkastaren en modern look. Tack vare den senaste LED-tekniken är denna ljuskälla mycket ljusstark även med ett lågt wattal. Den kan också dimmas för individuellt ljus. Ljusets varma färgtemperatur skapar en mysig atmosfär.
 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa, i gammal mässing

  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa, i gammal mässing
  Den mångsidiga infällda LED-armaturen Joanie i gammal mässingLyxiga infällda LED-armaturer har blivit en oumbärlig del av det moderna vardagslandskapet. Denna armatur med varmvit ljusfärg kan användas på många olika sätt, från hallen till barnrummet eller sovrummet. Tack vare det låga wattalet sprider denna högkvalitativa LED-inbyggnadsarmatur den rätta känslan av välbehag utan att kompromissa med ljusstyrkan. Den dimbara infällda armaturen ger alltid perfekt belysningDen infällda LED-armaturen Joanie är inte bara mycket flexibel tack vare sin dimbarhet. Möjligheten att vrida armaturhuset 30° ger också alltid perfekt belysning. Tack vare den breda spridningsvinkeln på 120° är det dessutom möjligt att belysa hela rummet.
 • Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa i vitt, rund

  Busch Joanie - LED-inbyggnadslampa i vitt, rund
  LED infälld armatur Joanie med vridbar armaturstommeDen energisnåla LED infällda armaturen kan användas på många olika sätt och förbrukar med 9 W mycket lite energi utan att göra avkall på ljusstyrkan. Armaturstommen kan vridas 30°, vilket ger en behaglig flexibilitet när det gäller belysningen. Den relativt breda spridningsvinkeln på 120° gör det dessutom möjligt att belysa stora ytor i rummet.
 • Busch Mattgyllene LED-inbyggnadslampa Joanie

  Busch Mattgyllene LED-inbyggnadslampa Joanie
  Energieffektiv infälld LED-armatur Joanie - mysigt ljus i alla rumDen 30° svängbara infällda LED-armaturen Joanie i matt guld erbjuder ett flexibelt ljuskoncept för alla rum. Den dimbara och i skåp eller tak integrerade infällda LED-strålkastaren med satinerat glas ger en individuell och mysig ljuskälla med varmvit belysning. Med en bred spridningsvinkel på 120° och en energiförbrukning på nio watt är en energibesparande ljusintensitet möjlig.Glamorös och elegant infälld spotlight i matt guldDen infällda spotlighten i matt guld sätter mycket speciella accenter och understryker effektivt den eleganta inredningen i vardagsrummet eller sovrummet. Den monteras i taket och skapar ljuseffekter som påminner om en stjärnhimmel. Den infällda spotlighten förvandlar också glasskåp och speglar till eleganta blickfång.
 • Busch LED-vägglampa Rocco, matt nickel Flexarm röd

  Busch LED-vägglampa Rocco, matt nickel Flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Modern infälld LED-lampa 5W, vit

  Busch Modern infälld LED-lampa 5W, vit
  Infälld LED-lampa - inget separat nätaggregat krävs Den infällda lampan med energibesparande LED-teknik skapar vackra ljusaccenter och bidrar till en lämplig allmänbelysning. Monteringsanvisning: Takutskärning 6,8 cm, monteringsdjup 4,5 cm. Ljusstyrkan hos 5W LED motsvarar ungefär den hos en vanlig 35W glödlampa, ljusfärgen är varmvit (2850 Kelvin). Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm röd

  Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor

  Busch Minimalistisk LED-golvlampa SATURN med 2ljuskällor
  Flexibel SATURN LED-golvlampa med två justerbara ljuskällor SATURN är en anmärkningsvärd golvlampa som utan tvekan omedelbart fångar ögat med sina två spotlights. Dessa kan justeras individuellt och riktas i olika riktningar. Detta gör det möjligt att använda SATURN LED-golvlampan på ett särskilt mångsidigt och flexibelt sätt (båda strålkastarna kan vridas 355°). Detta är ett modernt och elegant armaturtillbehör som passar särskilt bra i en modern inredning. SATURN är perfekt som läs- och accentbelysning och kan även användas i t.ex. arbetsrummet. Den varmvita belysningen gör att SATURN alltid avger ett mycket behagligt och hemtrevligt ljus som är lätt att se.
 • Busch Elegance taklampa, 2 ljus, guld

  Busch Elegance taklampa, 2 ljus, guld
  ELEGANCE slående taklampa med äkta bladguld Taklampan i ELEGANCE-serien är ett elegant blickfång som passar utmärkt i många olika inredningsstilar. Ytan på den triangulära kupan har belagts med äkta bladguld. Den svängda formen ger armaturen extra dynamik. De två vridbara spotlightsen ger en behaglig belysning som tack vare guldet skapar intressanta ljusreflexer. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Elegance taklampa, 3-ljus, guld

  Busch Elegance taklampa, 3-ljus, guld
  Elegant taklampa - Elegance taklampa Den eleganta taklampan Elegance passar perfekt i både klassiska och moderna inredningar. Det varma gyllene skenet som reflekteras av ljuskällan skapar en speciell och behaglig atmosfär. En taklampa som uppfyller de högsta kraven Omslaget på 3-ljuslampan är tillverkat av äkta bladguld, vilket gör lampan till ett lyxigt designföremål. Kombinationen med satinerat glas skapar en tilltalande kontrast som drar blickarna till sig. Ett ytterligare plus är att spotlightsen kan vridas. Design och säkerhet i kombination Med Elegance-lampan köper du en högkvalitativ produkt som är handgjord i Tyskland och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.
 • Busch Kvadratisk LED-taklampa Karen 4-ljus

  Busch Kvadratisk LED-taklampa Karen 4-ljus
  Kvadratisk LED-taklampa Karen Denna eleganta lampa har en särskilt sofistikerad design: den polerade kromlooken ger den ett modernt utseende och passar perfekt i en hotellobby, privata vardagsrum och chefssviter. De fyra ljuskällorna gör att även större rum kan belysas optimalt och det varmvita ljuset skapar en behaglig atmosfär. Med måtten 28 x 28 cm har armaturen en måttlig storlek som även passar i mindre rum. De 4 spotlightsen är redan utrustade med särskilt långlivade LED-lampor så att du inte behöver köpa någon ytterligare ljuskälla. Kvalitet från Tyskland Taklampan har tillverkats i Tyskland. Den hantverksmässiga tillverkningen garanterar högsta kvalitet. Med denna lampa köper du därför en högkvalitativ, hållbar och säker produkt.
 • Busch Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm

  Busch Praktisk spegelbelysning JENNY med flexibel arm
  Lyser upp badrummet - spegelarmaturen JennyDen enkelt designade klämarmaturen i krom och glas sätter djärva accenter i alla badrum. Den fritt rörliga, flexibla armen ger starkt ljus exakt där det behövs. Den högkvalitativa spotlighten av satinerat glas och den förkromade ljusarmen (längd ca 16 cm) är handgjorda.Snabb montering, väldesignad och av hög kvalitetKlämmlampan fästs på spegeln med bara några få steg. Med 40 watt ger lampan ett starkt men vänligt och bländfritt ljus. Material och tillverkning garanterar en högkvalitativ spegelarmatur som uppfyller kvalitets- och säkerhetsstandarderna för skyddstyp IP20 och skyddsklass I.
 • Busch Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor

  Busch Modernt utformad LED-list DL med 2 ljuskällor
  Karen LED-taklampa med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning, t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.armaturerna från denna tillverkare tillverkas i Tyskland för hand. Detta garanterar högkvalitativa och hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch Modernt utformad LED-list DL med 4 ljuskällor

  Busch Modernt utformad LED-list DL med 4 ljuskällor
  LED-taklampa Karen Leiste med vridbara spotlightsLED-taklampan Karen Leiste övertygar med en modern design i polerad kromlook och ger målinriktad rumsbelysning t.ex. i hallen, vardagsrummet eller arbetsrummet. Denna bekväma ljuskälla levereras med ett nätaggregat. Den avger varmvitt LED-ljus (2.850 K) och är mycket energisnål med en livslängd på upp till 50.000 timmar. Med 45-graders lins.
 • Busch Luise golvlampa

  Busch Luise golvlampa
  Elegant golvlampa LUISE med guldfärgad ram LUISE är en elegant golvlampa med klassisk design. Den är idealisk för en värdig livsstil, där dess charm kan utvecklas perfekt. Den guldfärgade ramen kröns av en fyrkantig skärm av bomull. Den är utrustad med en dragströmbrytare för bekväm användning och kan även användas med lågenergilampor. Lamporna från denna tillverkare tillverkas omsorgsfullt för hand i Tyskland. Detta garanterar högkvalitativa, hållbara produkter som uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna.
 • Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm grå

  Busch LED-golvlampa Rocco, nickel matt flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Bordslampa i glas, svampformad, vit Ø 21 cm

  Busch Bordslampa i glas, svampformad, vit Ø 21 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, krom, flexarm svart

  Busch LED-bordslampa Rocco, krom, flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm svart

  Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, krom flexarm röd

  Busch LED-bordslampa Rocco, krom flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm grå

  Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Rocco LED-vägglampa, matt svart, grå flexarm

  Busch Rocco LED-vägglampa, matt svart, grå flexarm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Bordslampa glas, vit, Ø 17 cm

  Busch Bordslampa glas, vit, Ø 17 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-vägglampa Rocco, svart matt Flexarm svart

  Busch LED-vägglampa Rocco, svart matt Flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm grå

  Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm röd

  Busch LED-bordslampa Rocco, svart matt flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Rocco LED-vägglampa, matt nickel Flexarm grå

  Busch Rocco LED-vägglampa, matt nickel Flexarm grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-vägglampa Rocco, krom Flexarm röd

  Busch LED-vägglampa Rocco, krom Flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch Rocco LED-vägglampa, krom, svart flexarm

  Busch Rocco LED-vägglampa, krom, svart flexarm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm svart

  Busch LED-golvlampa Rocco, krom flexarm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm röd

  Busch LED-bordslampa Rocco, nickel matt flexarm röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!