BRUMBERG lampor

 • BRUMBERG 58120150 golvlampa, lutbar

  BRUMBERG 58120150 golvlampa, lutbar
  180 graders svängbar golvlampa med chintz tygskärm Den här svängbara golvlampan har en brun skärm av högkvalitativt chintz-tyg. Den robusta ramen är tillverkad av aluminium, mässing och järn och har en matt nickelfinish. Den stora, runda basen ger ett säkert stöd. Det stora svängbara sortimentet ger utrymme för individuell anpassning. På så sätt kan belysningen anpassas till dina egna behov och skapa en behaglig atmosfär.
 • BRUMBERG 58140080 golvlampa, lutbar

  BRUMBERG 58140080 golvlampa, lutbar
  Svart på svart: Golvlampa med roterande chintz-skärm Skärmen på den här golvlampan i aluminium, järn och mässing kan vridas 180 grader. Den består av svart chintz-tyg i cylindrisk form. Som komplement till detta är ramen också helt svart och pulverlackerad. Den stora och runda basen ger ett bra stöd. Den här lampan står alltså för bra, riktad och individuellt justerbar belysning i kombination med en kompromisslös och elegant design.
 • BRUMBERG 58126150 bordslampa, vridbar

  BRUMBERG 58126150 bordslampa, vridbar
  Högkvalitativt utförande - bordslampa med skärm av chintz Den här bordslampans skärm av högkvalitativt chintz-tyg kan vridas 180 grader. På så sätt kan den snabbt och enkelt anpassas till dina egna behov. Ramen består av robust aluminium, järn och mässing och stöds av en rund fot. Ytan är pulverlackerad och har färgen nickel matt. Den här bordslampan ger inte bara en ändamålsenlig belysning på både skrivbordet och nattduksbordet, utan gör det också på ett elegant sätt i alla fall.
 • BRUMBERG 58146080 bordslampa, vridbar

  BRUMBERG 58146080 bordslampa, vridbar
  Svart passar alltid: bordslampa med svart chintz-skärm Den här bordslampan är helt svart och extremt funktionell. Skärmen består av högkvalitativt chintz-tyg i form av en cylinder. Den hålls av en pulverlackerad ram av aluminium, mässing och järn, som i sin tur står säkert på en rund fot. Men den här bordslampan har inte bara optiskt mycket att erbjuda: Lamphuvudet kan svängas 180 grader och därmed anpassas till personliga behov eller omständigheter.
 • BRUMBERG 58131150 vägglampa med tygskärm

  BRUMBERG 58131150 vägglampa med tygskärm
  Vägglampa med skärm, charm och svängbart armaturhuvud Den här vägglampan har en skärm av fint chintz-tyg som visar på högkvalitativt hantverk. Väggfästet och armen på den här vägglampan är tillverkade av robust aluminium, mässing och järn. Ytan är matt nickelfärgad, vilket i kombination med den eleganta chintzskuggan ger en exklusiv känsla av exklusivitet. Lamphuvudet är dessutom inte bara visuellt tilltalande, utan kan också vridas 180 grader. På så sätt kan den alltid justeras individuellt eller fungera som en riktad strålkastare.
 • BRUMBERG 58152080 vägglampa med flexarm

  BRUMBERG 58152080 vägglampa med flexarm
  Svängbar vägglampa med flexarm och chintz-skärm Denna vägglampa av hög kvalitet är variabel i två avseenden. En flexibel arm gör det möjligt att rikta armaturen runt om. Dessutom kan armaturhuvudet svängas 180 grader. På så sätt kan nästan alla områden i huset nås eller belysas på ett säkert sätt. Utvändigt övertygar den här vägglampan med sin helt svarta klädsel. Skärmen av fint chintz-tyg är också svart och rundar av helheten. Väggfästet och den flexibla armen av pulverlackerad aluminium, mässing och järn ger stabilitet.
 • BRUMBERG 58153080 vägglampa, dubbelt lutbar

  BRUMBERG 58153080 vägglampa, dubbelt lutbar
  Dubbel svängbar vägglampa med skärm i chintz soff Den här vägglampans arm kan svängas horisontellt 180 grader via en led på väggfästet. Själva lamphuvudet kan också svängas 180 grader. Därför kan den här vägglampan anpassas fritt till de egna behoven och användas i vilket rum som helst. Den kröns av en cylindrisk skärm av utsökt chintz-tyg. De övriga komponenterna är tillverkade av pulverlackerad aluminium, mässing och järn. Den här vägglampan har en svart färg.
 • BRUMBERG 58151080 vägglampa, svart

  BRUMBERG 58151080 vägglampa, svart
  Pulverlackerad vägglampa med kort arm, svängbar Den här vägglampan är en glädje med sitt korta avstånd till väggen och den korta projiceringen som blir resultatet. Lampskärmen av chintz-tyg är inte bara visuellt tilltalande, utan kan också vridas 180 grader. Den här vägglampan kan alltså användas individuellt som t.ex. en spotlight eller kombineras i större antal som stämningsfull rumsbelysning. Väggfästet och armen är tillverkade av robust, pulverlackerad aluminium, mässing och järn och har en svart finish, precis som lampskärmen. Tack vare sitt diskreta utseende passar den harmoniskt in i olika rumskoncept.
 • BRUMBERG 58132150 vägglampa med flexarm

  BRUMBERG 58132150 vägglampa med flexarm
  Flexibilitet möter elegans: vägglampa med chintz-skärm En högkvalitativ skärm av chintz-tyg kröner den här eleganta vägglampan. Den ädla skärmen är fäst på en robust flexibel arm så att armaturhuvudet kan ställas in individuellt för att belysa det önskade området på ett träffsäkert sätt. Både armen och väggfästet är tillverkade av aluminium, järn och mässing och har en matt finish i nickel. Detta skapar en funktionell och samtidigt elegant vägglampa som kan användas i sovrummet ovanför sängen som läslampa, i hallen och i vardagsrummet som allmänbelysning eller som accentljus.
 • BRUMBERG Quader LED-gånglampa, grafit, IP54

  BRUMBERG Quader LED-gånglampa, grafit, IP54
  LED-strålearmatur i aluminium med 3 000 K och IP54 Den eleganta LED-pollarmaturen Quader är tillverkad av högkvalitativ aluminium med strukturerad yta och transparent glas. De material som används är resistenta så att inget står i vägen för utomhusbruk och mörka platser på företagets område eller i trädgården kan belysas på ett tillförlitligt sätt. Den integrerade LED-modulen är kraftfull och avger varmvitt ljus med en bred strålvinkel. Quader-vägenbelysningen ger alltså en bra belysning och lämpar sig särskilt bra som orienteringshjälp i mörker eller för att märka upp vägar i dåliga ljusförhållanden. - Skyddsklass IP54 (skyddad mot damm och stänkvatten) - Inkluderar styrutrustning och 50 cm anslutningskabel
 • BRUMBERG Trian LED-gånglampa, grafit

  BRUMBERG Trian LED-gånglampa, grafit
  Indirekt ljus utomhus: Trian LED-gångsarmatur Tack vare sin kompakta design och LED-modulens placering ger Trian LED-gångsarmatur ett indirekt, varmvitt ljus och har samtidigt en mycket bred strålningsvinkel. Detta garanterar å ena sidan att det inte uppstår någon bländningseffekt och å andra sidan att ljuset fördelas på ett bra sätt. Sammantaget skapar detta en elegant atmosfär både vid sidan av vägen och på hela företagets område. LED-utomhusarmaturen Trian är tillverkad av motståndskraftig aluminium och genomskinligt glas. På detta sätt kan den stå emot vädret utomhus och är dessutom skyddad mot damm. Den moderna designen ser elegant ut och avrundas av den strukturerade ytan. Därför är den här armaturen också en riktig prakt som ett dekorativt eller designmässigt element under dagen. - Skyddsklass IP54 (skyddad mot damm och stänkvatten) - Styrutrustning ingår