Briloner lampor

 • Briloner LED-taklampa med ram, dimbar via väggbrytare

  Briloner LED-taklampa med ram, dimbar via väggbrytare
  Vinklad Frame LED-taklampa i krom och silver Den eleganta Frame LED-taklampan är inte bara ett bra belysningssystem, utan även en visuell berikning för alla bostadsutrymmen. Lampans luftiga design ger rummet en modern och fräsch touch. Armaturen består av rektangulära ljuselement i krom och silver i olika storlekar, som monteras i taket via ett lika rektangulärt kabelhölje. Rektanglarna kan vridas och fördela ljuset optimalt i rummet. Ljusintensiteten kan också justeras efter behov med hjälp av stegdimmern.
 • Briloner Vägglampa Hygge Comfort light Retro med kontakt

  Briloner Vägglampa Hygge Comfort light Retro med kontakt
  Vägglampa Hygge Comfort light Retro i vintagestil med stickpropp Vägglampan Hygge Comfort light Retro har en flexibelt justerbar arm med vilken ljusläget kan justeras individuellt för att ge rätt ljusinsläpp när som helst. Med den integrerade strömbrytaren kan armaturen bekvämt slås på och av. Kroppen är tillverkad av metall och är helt svart på utsidan, medan lampskärmen har en ädel guldfinish på insidan, vilket gör att ljuset som avges blir ännu varmare och mysigare. Lampan är utformad i en elegant vintage-look och kan lysa i sovrummet samt i vardagsrummet och matsalen som en extra ljuskälla
 • Briloner LED-taklampa Piatto, sensor, 29,5 x 29,5 cm

  Briloner LED-taklampa Piatto, sensor, 29,5 x 29,5 cm
  Piatto LED-taklampa med sensor i vitt Den ultraplatta Piatto LED-panelen med sensor är tillverkad av metall och plast och har en extremt lång livslängd. Tack vare den kvadratiska formen och det eleganta utseendet passar taklampan perfekt in i moderna inredningsstilar. Den integrerade dagsljussensorn känner av ljusstyrkan i rummet och tänder ljuset från ett visst luxvärde. Detekteringsområdet är upp till 10 meter. Denna energieffektiva armatur är därför idealisk för att spara el. Panelens platta design ger ett svävande intryck. Inkopplingstiden kan varieras från 5 sekunder till 10 minuter.
 • Briloner Swan LED bordslampa, CCT, dimbar

  Briloner Swan LED bordslampa, CCT, dimbar
  Svart plast Swan LED bordslampa Med den funktionella bordslampan Swan LED är det en barnlek att variera belysningen från kontor till en avslappnad vardagsrumsatmosfär. Den svarta plastramens smala och minimalistiska utseende framhäver ljusets harmoni i det önskade området. Swan LED bordslampa står på en platt, rund bas. Den smala ramen kan justeras i höjdled och avslutas med ett platt lamphuvud. Detta kan också flyttas. CCT-ljusstyrning säkerställer att ljusfärgen kan dimmas steglöst från dagsljus till varmvitt. Styrningen är möjlig via symboler. Designen och funktionerna hos denna diskreta och funktionella bordslampa gör den till en allroundlampa för företag och vardagsbruk.
 • Briloner Utomhusvägglampa Kollig, sensor, batteridriven

  Briloner Utomhusvägglampa Kollig, sensor, batteridriven
  Ljusare med säkerhet: Kollig sensor utomhusvägglampa med batteridrift Den titanfärgade Kollig utomhusvägglampan för husfasaden är en ljus följeslagare på vägen till husets entré. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds utomhusvägglampan endast om någon närmar sig inom tre meter och släcks igen efter 45 sekunder. Det sparar el och skonar miljön. Tack vare sex moderna LED-lampor övertygar Kollig utomhusvägglampa med en enastående energieffektivitet i klass A+. Reflektorn kan ställas in individuellt för optimal belysning av gångvägar och trappor. Det innebär att besökare alltid hittar den perfekta vägen till ytterdörren och att oinbjudna gäster avskräcks av det automatiskt aktiverade ljuset. Detta gör Kollig utomhuslampa till ett säkerhetsplus för alla husfasader. Sex batterier och nödvändigt installationsmaterial ingår redan i leveransen.
 • Briloner LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT

  Briloner LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT
  Office Step LED-golvlampa med integrerad 4-stegs dimmteknik Med denna LED-golvlampa kan du anpassa ljusstyrkan till dina egna önskemål i fyra steg. Genom att trycka flera gånger på av/på-knappen på armaturens skärm kan ljusstyrkan dämpas i fyra steg: 100 %, 75 %, 50 % och 25 %. Dessutom är golvlampan utrustad med ett CCT-ljusstyrningssystem som gör att färgtemperaturen kan justeras i tre nivåer - varmvitt, universalvitt och dagsljus. Det vita metallhöljet har en tidlös design som gör att armaturen kan integreras i nästan alla rum - hemmakontoret, vardagsrummet eller kontoret på företaget. Den här LED-stativarmaturen erbjuder många användningsmöjligheter och, tack vare sina olika funktioner, ett brett utbud av belysning. - Ljusstyrka som kan dimmas i fyra steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 75 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan justeras i fyra steg - varmvitt, universalvitt och dagsljus
 • Briloner LED-taklampa med ram, dimbar via väggbrytare

  Briloner LED-taklampa med ram, dimbar via väggbrytare
  Roterande Frame LED-taklampa i krom- och aluminiumlook De två ringarna på Frame LED-taklampa i krom- och aluminiumlook ger en balanserad belysning av alla utrymmen och kan integreras i nästan alla inredningsstilar. Taklampan är visuellt tilltalande utan att vara för extravagant, tack vare designen med två sammankopplade ringar i olika storlekar, i vilka LED-lampor är placerade. Ringarna kan roteras efter behov, så att belysning och design kan anpassas optimalt till varandra. Ljuset kan dimmas efter önskad atmosfär med hjälp av väggbrytaren och sparas med hjälp av minnesfunktionen.
 • Briloner Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor

  Briloner Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor
  Svart stål taklampa i svart och guld The Black Steel taklampa imponerar med sin moderna men ändå återhållsam design. Den svarta stolpkonstruktionen och spelet med den matta gyllene färgen ser elegant ut och fördelar samtidigt ljuset optimalt. taklampa består av ett metallkabelskydd för fastsättning i taket. Från detta stiger korta metallstänger, från vilka tre längre stavar hänger horisontellt i rummet. I vardera änden av stången finns matta gulduttag för de sex glödlamporna. Med individuellt valda ljuskällor ger taklampa inte bara rätt ljus utan fungerar också som ett elegant inredningstillbehör.
 • Briloner Vred LED-dörrlåsbelysning, rörelsedetektor

  Briloner Vred LED-dörrlåsbelysning, rörelsedetektor
  Mer komfort vid entrén: Knob LED-lampa för dörrlås med rörelsedetektor Den titansilverfärgade Knob utomhuslampan är en ljuspunkt vid ytterdörren. Två kraftfulla LED-lampor lyser automatiskt upp låset med ett starkt ljus så fort någon kommer inom två meters avstånd. Nu är det slut på att leta efter nyckelhålet. Den integrerade skymningssensorn tänder belysningen så snart det blir mörkt, medan rörelsedetektorn aktiverar den batteridrivna LED-dörrlåsbelysningen i 45 sekunder så snart en rörelse detekteras. Knob dörrlåsbelysning kan monteras där den behövs på nolltid utan borrning eller skruvar. Det nödvändiga installationsmaterialet och ett AA-batteri ingår redan i leveransen.
 • Briloner LED-taklampa Piatto, sensor, 59,5 x 59,5 cm

  Briloner LED-taklampa Piatto, sensor, 59,5 x 59,5 cm
  Piatto LED-taklampa med sensor i vitt Piatto sensor LED-panel av metall och plast imponerar med sin ultraplatta, svävande design. Tack vare sitt ljusa utseende smälter armaturen med sin kvadratiska yta in i moderna interiörer. En integrerad dagsljussensor mäter ljusstyrkan i rummet och tänder armaturen när ett visst lux-värde uppnås. På så sätt bidrar lampan till att spara energi. Med sin platta, fyrkantiga form lyser lampan upp en stor del av rummet och fördelar ljuset optimalt. Det inbyggda LED-kortet har särskilt lång livslängd. Tändtiden kan justeras och ställas in efter behov.
 • Briloner Dun LED-spegellampa, 30 cm

  Briloner Dun LED-spegellampa, 30 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • Briloner LED-taklampa Slim, rund, 29,3 cm

  Briloner LED-taklampa Slim, rund, 29,3 cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel, 22 cm

  Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel, 22 cm
  Vipe LED-taklampa, stjärnhimmel i vitt Vipe LED-taklampa återupplivar en klassiker bland taklampor och imponerar med sin stjärndekor, som skapar en särskilt mysig atmosfär. Oavsett om det är i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet ger taklampan ett behagligt belysningskoncept med en speciell effekt. Taklampan Vipe består av en stor, rund lampskärm av metall och plast, som påminner om en måne och också har en stjärndekor. I kombination med LED-kortet ger taklampan intrycket av en stjärnhimmel. Detta ger ett mycket speciellt belysningstillbehör till alla rum.
 • Briloner LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver

  Briloner LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • Briloner Free LED-taklampa, Ø 42 cm, svart

  Briloner Free LED-taklampa, Ø 42 cm, svart
  Platt, rund Free LED-taklampa med bakgrundsbelysning Den stora, mycket platta, runda Free LED-taklampan kan användas för att lysa upp t.ex. kök eller tvättstuga, eftersom armaturen avger ett vitt universalljus som passar perfekt för arbetsområden. Ljuset som avges mot taket skapar en attraktiv bakgrundsbelysning, vilket gör Free LED-taklampan till en modern ljuskälla för alla områden där det krävs ett starkt och behagligt ljus, både visuellt och ljustekniskt.
 • Briloner Daylight LED bordslampa

  Briloner Daylight LED bordslampa
  Vit LED-dagsljuslampa Daylight Tillverkad av plast Med en enkel, modern design ger Daylight LED-dagsljuslampa ett behagligt ljus när som helst på dagen. Tack vare den vita färgskalan kan lampan enkelt kombineras med alla inredningar - vilket gör den till rätt val för alla skrivbord. Den praktiska lampan i vit plast har en bred och stabil bas. På/av-brytaren är också placerad på basen, vilket gör att lampan kan användas individuellt och enkelt. Tack vare det stora lamphuvudet, som harmonierar med resten av designen, ger lampan alltid tillräckligt med dagsljus.
 • Briloner LED-taklampa Slim, rund, 42cm

  Briloner LED-taklampa Slim, rund, 42cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel-effekt, 49 cm

  Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel-effekt, 49 cm
  Vipe LED-taklampa med stjärnhimmel Vipe LED-taklampa med stjärnhimmel Vipe LED-taklampa med stjärnhimmel ger med sin klassiska design skönheten från en stjärnhimmel direkt in i vardagsrummet. Lampan ger en behaglig belysning och skapar en mysig atmosfär. Lampskärmens speciella design ger ett stjärnklart intryck. Vipe består av en rund lampskärm med stjärndekor. Det medföljande LED-kortet skapar ett mönster av en stjärnhimmel i taket. Den dekorativa lampan är det perfekta valet för att skapa en mysig och stämningsfull ljusstämning i sovrummet eller vardagsrummet.
 • Briloner LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, svart

  Briloner LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, svart
  Kvadratisk Free LED-taklampa med bakgrundsbelysning Ultraplatt form och vacker bakgrundsbelysning - den kvadratiska Free LED-taklampan har en smal ram och en vit plastkåpa. Taklampan avger ett universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i kök, arbetsrum eller var som helst där ett svalare ljus behövs.
 • Briloner LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit

  Briloner LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • Briloner Skriva bordslampa, GU10-sockel, limegrön

  Briloner Skriva bordslampa, GU10-sockel, limegrön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Kosol vägglampa för badrum, IP44, E27, svart

  Briloner Kosol vägglampa för badrum, IP44, E27, svart
  Kosol vägglampa för badrum med uttag som pekar uppåtDen lilla Kosol vägglampan berikar vardagsrum och lounger, samt badrum och spa (IP44). Vägglampan är tillverkad av metall och plast. Den består av en rund väggkåpa, ett kort fäste och en cylinder. Den senare rymmer det uppåtriktade uttaget, som kan utrustas perfekt med en dekorativ ljuskälla.
 • Briloner LED-spegellampa 2117014 med IP44, 4 000 K

  Briloner LED-spegellampa 2117014 med IP44, 4 000 K
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Skriva bordslampa, GU10-sockel, duvblå

  Briloner Skriva bordslampa, GU10-sockel, duvblå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa 3772 med 2 ram, svart

  Briloner LED-taklampa 3772 med 2 ram, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED infälld spotlight Plat vit 7,5cm 4,000K set om 3

  Briloner LED infälld spotlight Plat vit 7,5cm 4,000K set om 3
  Diskret Plat infälld LED-taklampa - i en praktisk uppsättning om 3 Den infällda LED-taklampan Plat levereras i en praktisk uppsättning om 3. Lamporna är tillverkade av plast och har en diskret design. De är utrustade med vita universal-LED-lampor vars ljus bidrar till koncentration på jobbet. De kan därför användas på kontoret eller hemmakontoret. Tack vare skyddsklass IP44 är LED-lamporna tillräckligt skyddade mot vattenstänk, vilket innebär att de också kan användas som ljuskälla i badrummet hemma eller i andra fuktiga rum.
 • Briloner Diffusorfäste för infällda Attach Plus-armaturer, set om 6

  Briloner Diffusorfäste för infällda Attach Plus-armaturer, set om 6
  Attach Plus diffusortillsats ger infällda LED-lampor ett mer hemtrevligt utseende - Set om 6 Infällda LED-lampor har ofta ett mycket tekniskt utseende. Om du inte gillar det kan du helt enkelt använda diffusortillsatsen för att göra de infällda armaturerna i Attach Plus-serien mysigare i dina rum. Diffusorn är tillverkad av plast med en silikonring och levereras i en uppsättning om 6 st.
 • Briloner LED-inbyggnadslampa Attach Dim, IP44, set om 3, aluminium

  Briloner LED-inbyggnadslampa Attach Dim, IP44, set om 3, aluminium
  Går att använda utan transformator – tre LED-inbyggnadsspottar Felia LED-inbyggnadslampan Felia levereras i praktisk trippeluppsättning. Eftersom den har kapslingsklass IP44 kan den installeras både i vanliga boningsrum och våtrum. Lampans pris/prestandaförhållande är optimalt, eftersom den kan övertyga med ytterligare extramaterial. De inbyggda LED-lamporna är dimbara och lyser med ett varmvitt ljus. Felia har även ett lågt installationsdjup på bara 3 cm. Spottarna kan till och med användas utan transformator. En vit diffusor finns tillgänglig bland Tillbehör (1510297) för att göra inbyggnadslampan hemtrevligare.
 • Briloner Orna LED-taklampa, rondel, fyra ljuskällor, krom

  Briloner Orna LED-taklampa, rondel, fyra ljuskällor, krom
  Pragmatism möter elegans: LED-takkronan Orna med fyra flammor Vill du att rummet ska badas i ett starkt, vänligt ljus när du trycker på strömbrytaren? Med Orna LED-takkrona säger namnet allt. När du vrider på strömbrytaren lyser förutom den indirekta huvudbelysningen även tre spotlights upp hela rummet. Taklampan kombinerar metall och glas i en tidlös look. Tack vare kromfinishen har takkronan Orna en elegant touch och är verkligen inget att dölja. Med sitt eleganta utseende smälter lampan in i helheten i ett modernt rum och distraherar inte ögat. LED-taklampan Orna är därför idealisk för att skapa en vänlig atmosfär och är särskilt lämplig för arbetsplatser.
 • Briloner Style LED-taklampa, fjärrkontroll

  Briloner Style LED-taklampa, fjärrkontroll
  Style LED-taklampa med fjärrkontroll och många funktioner Den runda, ganska stora Style LED-taklampan imponerar dels med sitt attraktiva utseende med en glittrande kant i kristalldesign och en diffusionsyta med stjärnhimmeldekor, dels med sin flexibla ljusdesign. Med den medföljande fjärrkontrollen kan ljusfärgen ställas in från varmvitt 3 000 K till starkt dagsljus (6 000 K) och ljuset kan dimras tack vare lysdiodernas CCT-funktion. När taklampan är tänd förvandlas hela kupan till en gnistrande stjärnhimmel. Även nattljus kan väljas med fjärrkontrollen och ljusinställningen kan tidsinställas (timerfunktion). Den senast valda ljusinställningen sparas av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan tänds.
 • Briloner LED utomhusvägglampa Mova, sensor, batteridriven

  Briloner LED utomhusvägglampa Mova, sensor, batteridriven
  Ett ljus tänds vid trappan: Batteridriven Mova LED utomhusvägglampa med sensor Den praktiska Mova utomhuslampan är en välkommen vägvisare i trapphuset. Ljuset som riktas mot trappstegen via reflektorer ökar säkerheten när man går i trappor och kräver ingen strömbrytare. Tre rörelseaktiverade lysdioder lyser upp källaringången eller ytterdörren i 45 sekunder så snart någon befinner sig inom tre meter från dem. Tack vare de inbyggda lysdioderna övertygar utomhusvägglampan Mova med sin låga strömförbrukning och långa livslängd. Det material som krävs för väggmontering och tre lämpliga batterier ingår redan i leveransen, så att fasadbelysningen kan tas i drift direkt.
 • Briloner Fix klämlampa, metallskärm, svart

  Briloner Fix klämlampa, metallskärm, svart
  Klämlampa 2790 med metallskärm och kabel med strömbrytare Varhelst en ytterligare ljuskälla krävs men ingen golvyta är tillgänglig, rekommenderas användning av ett klämlampa som enkelt kan klippas på en hylla eller olika andra möbler. Strömställaren är integrerad i den 140 cm långa försörjningskabeln med stickkontakt. Den breda metallskärmen med en vit insida sprider ljuset från lampan (ingår ej) mycket och kan vridas och svängas för att rikta ljusstrålen till önskat område.
 • Briloner LED-taklampa Smal, kantig 29,3 x 29,3 cm

  Briloner LED-taklampa Smal, kantig 29,3 x 29,3 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • Briloner Free LED-taklampa, Ø 29 cm, svart

  Briloner Free LED-taklampa, Ø 29 cm, svart
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • Briloner Free LED-taklampa, 42 x 42 cm, svart

  Briloner Free LED-taklampa, 42 x 42 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa Free med vacker bakgrundsljuseffekt Den moderna LED-taklampan Free kännetecknas av en mycket platt design och ljusstark belysning med en universell vit ljusfärg. Det satinerade höljet, bakom vilket energieffektiva LED-lampor sitter, hålls på plats av en smal svart plastram. Denna sitter inte direkt på taket, så att en del av ljuset också lyser mot taket genom det resulterande mellanrummet, vilket skapar en attraktiv bakgrundsbelysningseffekt. Den universella vita ljusfärgen gör den moderna armaturen till en idealisk ljuskälla för köket eller andra områden där stark belysning krävs för att arbeta etc.
 • Briloner LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit

  Briloner LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • Briloner Acorus LED-taklampa, IP44, stjärndekor, Ø 33 cm

  Briloner Acorus LED-taklampa, IP44, stjärndekor, Ø 33 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • Briloner LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart

  Briloner LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • Briloner Vägglampa Trä Basic, enkel låga

  Briloner Vägglampa Trä Basic, enkel låga
  Wood Basic enflammig vägglampa av trä och metall Ett fyrkantigt väggelement av trä och ett metallfäste som håller ett E27-uttag på ett litet fäste - det är komponenterna i denna enflammiga vägglampa, som fokuserar på den ljuskälla som ska användas. Beroende på den valda ljuskällans form, färg och ljusfärg kan vägglampans visuella och fotometriska effekt ändras. En ljuskälla ingår inte i leveransen.
 • Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel-effekt

  Briloner LED-taklampa Vipe, stjärnhimmel-effekt
  Vipe LED-taklampa i en liten, fyrkantig form När LED-lamporna som är installerade i lampan är påslagna, vilket ger universell vit belysning, förvandlas locket på den fyrkantiga Vipe-taklampan till en gnistrande stjärnhimmel. Taklampan av metall och plast har en mycket enkel design och passar in i nästan alla interiörer. Den kan användas enskilt eller i grupp för att ge stämningsfull belysning i alla rum där det behövs ett svalare ljus.
 • Briloner LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart

  Briloner LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • Briloner LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart

  Briloner LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • Briloner LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart

  Briloner LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • Briloner Bulbo pendellampa, svart stål, version med fem lampor

  Briloner Bulbo pendellampa, svart stål, version med fem lampor
  Svart stål Bulbo pendellampa, 5 lampor Bulbo pendellampa är en femlampig lampa med enkel design som är idealisk för central belysning i alla bostadsutrymmen. Tack vare sitt neutrala utseende kan den enkelt integreras i olika inredningsstilar. Pendellampan fästs i taket via ett runt metallelement. Därifrån hänger fyra längre och en kortare kabel nedåt. Dessa fästs vid behov i taket med hjälp av de medföljande kabelhållarna och sprider på så sätt ljuset. Den funktionella och flexibla designen gör taklampan till ett riktigt blickfång.
 • Briloner Wood Basic taklampa, två lampor

  Briloner Wood Basic taklampa, två lampor
  Wood Basic taklampa med två ljuskällor med träelement och metalluttag Denna taklampa med två ljuskällor har tillverkats i en trendig kombination av naturligt trä och metall. Den rektangulära trähållaren är försedd med två metallfästen som håller E27-uttagen på små utskjutande armar. Uttagen kan vridas och lutas. Armaturen är särskilt dekorativ när den är utrustad med lampor i tonat glas. Beroende på vilken ljuskälla som används kan armaturens utseende och belysning varieras. Glödlampor ingår inte i leveransen.
 • Briloner Wood & Style 2077 Vägglampa med skärm i expanderad metall

  Briloner Wood & Style 2077 Vägglampa med skärm i expanderad metall
  Wood & Style 2077 vägglampa av trä och metall Det runda väggfästet på Wood & Style 2077 vägglampa är tillverkat av naturligt trä och utgör en attraktiv kontrast till den svarta metallen på fästet och skärmen av sträckmetall. Den koniska skärmen på vägglampan 2077 är tillverkad av sträckmetall. Ljuskällan inuti är inte bara synlig från utsidan, den skapar också en mycket attraktiv ljuseffekt i omgivningen. Användning av glödlampor rekommenderas.
 • Briloner Shades pendellampa, 5-ljus, decentraliserad

  Briloner Shades pendellampa, 5-ljus, decentraliserad
  Shades-pendel med fem lampor och decentraliserad upphängning Shades-pendeln med sina fem textila nyanser i grått, vitt och svart är idealisk att hänga över ett matsalsbord. Tack vare sin design kan den även integreras i andra rum och kombineras med olika inredningsstilar. De fem textilskärmarna hänger från en rund baldakin. Skärmen i mitten är fäst i baldakinen och de övriga fyra skärmarna kan fästas på olika ställen i taket med varsitt upphängningssystem, så att form och upphängning kan varieras. Skärmarna är försedda med en E14-sockel (glödlampa ingår ej).
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, svart

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, svart
  Dimbar LED-taklampa Nico med fyrkantigt hölje och varmvitt ljus Med det fyrkantiga höljet av metall och de vita diffusorerna av plast har LED-taklampan Nico en futuristisk design som gör att den enkelt kan integreras i modernt inredda bostadsområden. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan och ger ett behagligt ljus som skapar en mysig atmosfär. Ljusstyrkan kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till individuella behov. Dessutom har taklampan en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen.
 • Briloner LED-taklampa 3149-018 två kvadrater

  Briloner LED-taklampa 3149-018 två kvadrater
  LED-taklampa med två fyrkantiga lampskärmar - inkl. fjärrkontroll LED-taklampan har en modern design. Den består av två fyrkantiga ramar och kan enkelt integreras i moderna inredningsstilar. De två rutorna sitter på en baldakin som består av ett kromfärgat metallstöd. Med hjälp av en fjärrkontroll eller en väggbrytare kan armaturen ställas in i två ljusfärger - varmvitt och universalvitt. Den har också en nattljusfunktion som skapar det perfekta ljuset för mörkare timmar. En minnesfunktion säkerställer att tidigare inställda lägen behålls.
 • Briloner LED-golvlampa Office Remote, svart, dimbar, CCT

  Briloner LED-golvlampa Office Remote, svart, dimbar, CCT
  10015123
 • Briloner LED-bordslampa Office, silver, CCT

  Briloner LED-bordslampa Office, silver, CCT
  Dimbar LED-kontorsbordslampa med justerbar färgtemperatur Denna modernt designade LED-bordslampa i plast har en rund lampskärm och en rund bas. Tack vare de två rörliga armarna kan ljusflödet anpassas till varje situation. Med den integrerade CCT-ljusstyrningen kan färgtemperaturen justeras steglöst från varmvitt till dagsljus. Bordslampans ljusstyrka kan också dimmas steglöst med touch-funktionen så att ljusflödet alltid uppfyller individuella krav - steglöst justerbar färgtemperatur från varmvitt till dagsljus - steglöst dimbar - modern look
 • Briloner Vägglampa Brello, skruvfäste, vit

  Briloner Vägglampa Brello, skruvfäste, vit
  Vägglampa Brello med flexibel arm, strömbrytare och yttre skruvfästeVägglampan Brello är särskilt övertygande som läslampa vid sängen eller soffan, där den ger riktbart ljus tack vare sin flexibla arm. Skärmen är utformad i den tidlösa formen av en trunkerad kon och har en E27-sockel (glödlampor ingår ej).Den flexibla armen kommer ut från en kuboid bas, som också är utrustad med en på / av-brytare och rymmer ingången till stickkontakten på baksidan. Brello är utrustad med ett platt skruvfäste, som är avsett för montering på väggen, t.ex. bakom sängens huvudgavel.
 • Briloner LED-taklampa Fotboll, svart-vit Ø 27,5cm

  Briloner LED-taklampa Fotboll, svart-vit Ø 27,5cm
  LED-taklampa fotboll - kraftfull ljuskälla för barn- och tonårsrumDenna LED-taklampa är utrustad med en rund plastskärm, som är försedd med ett svartvitt fotbollsmotiv. Inuti är en vit universal-LED-modul integrerad, vars ljus ytterligare framhäver taklampans motiv och ger en effektiv allmänbelysning.
 • Briloner LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 30 cm

  Briloner LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 30 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 60 cm

  Briloner LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 60 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, svart

  Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, svart
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, vit

  Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, vit
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • Briloner Dun LED-spegellampa, 60 cm

  Briloner Dun LED-spegellampa, 60 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, nickel

  Briloner LED-vägglampa Tusa, väggelement, nickel
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • Briloner Frame LED-taklampa, fjärrkontroll, svart

  Briloner Frame LED-taklampa, fjärrkontroll, svart
  Frame LED-taklampa av metall med inställbar ljusfärg och fjärrkontroll Två smala, rektangulära ramar av svart metall bildar skuggan på denna LED-taklampa. Bakom de satinerade plastkåporna sitter LED-lamporna, vars ljusfärg med den medföljande fjärrkontrollen kan ställas in från varmvitt ljus till universalvitt ljus och vars ljusstyrka också kan ställas in för att anpassa belysningen efter behov. Denna flexibilitet gör att den moderna taklampan kan användas på många olika sätt, oavsett om det gäller belysning av vardagsrum, kök eller hemmakontor. Förutom den flexibelt justerbara ljusdesignen har LED-taklampan även en nattljusfunktion och en timer.
 • Briloner LED-taklampa Smal, kantig 42 x 42 cm

  Briloner LED-taklampa Smal, kantig 42 x 42 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • Briloner LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver

  Briloner LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver
  Kvadratisk Free LED-taklampa med bakgrundsbelysning Ultraplatt form och vacker bakgrundsbelysning - den kvadratiska Free LED-taklampan har en smal ram och en vit plastkåpa. Taklampan avger ett universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i kök, arbetsrum eller var som helst där ett svalare ljus behövs.
 • Briloner LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit

  Briloner LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • Briloner Acorus LED-taklampa, IP44, stjärndekor, Ø 28 cm

  Briloner Acorus LED-taklampa, IP44, stjärndekor, Ø 28 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • Briloner Wood Basic taklampa, tre glödlampor

  Briloner Wood Basic taklampa, tre glödlampor
  Wood Basic taklampa med tre lampor i trä och metall Naturligt trä och mörk metall har kombinerats på ett skickligt sätt i denna taklampa med tre lampor. De tre lamphållarna sitter på sina fästen på metallfästena, som är jämnt fördelade runt träet. De kan vridas och svängas och kan förses med valfria ljuskällor på upp till 25 W. Det ser mycket dekorativt ut när man väljer klotlampor med lätt tonat glas och vacker glödtrådsteknik, som visas på bilden.
 • Briloner LED-taklampa Go, korrugerad

  Briloner LED-taklampa Go, korrugerad
  Vågformad LED-taklampa Go i aluminiumlook Med sin vågform och LED-lampor ger LED-taklampan Go ett minimalistiskt men effektivt utseende och bra ljus. Tack vare färgen i aluminiumlook kan den enkelt integreras i alla typer av inredningsstilar och skapar en elegant accent. Taklampan Go är tillverkad av aluminiumfärgad metall och plast och installeras via en rund kabelkåpa. På denna sitter två långsträckta, vågigt böjda element som möts i sina ändar och skapar en ögonformad design. Lampans stil är reducerad och neutral och imponerar med sitt lätta och böjda helhetsintryck.
 • Briloner LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit

  Briloner LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • Briloner LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit

  Briloner LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit
  LED-taklampa 7361 med en vacker bakgrundsljuseffekt Det indirekta ljuset, som trollar fram en stor effekt på taket, sätter denna runda LED-taklampa i rampljuset. Det ser särskilt vackert ut tack vare staplingsramen och avger, förutom den mjuka indirekta belysningen, även varmvitt, direktljus nedåt, vilket ger de olika rummen stark ljusbelysning och avges mycket jämnt.
 • Briloner LED-taklampa Flame, 3 000 K, 28,7 x 28,7 cm, vit

  Briloner LED-taklampa Flame, 3 000 K, 28,7 x 28,7 cm, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm vit

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Nico Duo 3 000 K kantig guld

  Briloner LED-taklampa Nico Duo 3 000 K kantig guld
  Dimbar LED-taklampa Nico Duo i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico Duo kombinerar futuristisk design med effektiv teknik. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan av metallhöljet och avger sitt behagliga ljus direkt i rummet genom de vita diffusorerna. Ljuset kan dämpas stegvis för att anpassa ljusförhållandena till varje situation. Med den integrerade minnesfunktionen sparas även den senaste ljusinställningen. Tack vare den linjära designen kan Nico Duo kombineras med modernt inredda rum, där den kan användas antingen som en takarmatur eller som en väggarmatur
 • Briloner LED-taklampa Nico Duo 3 000 K kantig krom

  Briloner LED-taklampa Nico Duo 3 000 K kantig krom
  Dimbar LED-taklampa Nico Duo i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico Duo kombinerar futuristisk design med effektiv teknik. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan av metallhöljet och avger sitt behagliga ljus direkt i rummet genom de vita diffusorerna. Ljuset kan dämpas stegvis för att anpassa ljusförhållandena till varje situation. Med den integrerade minnesfunktionen sparas även den senaste ljusinställningen. Tack vare den linjära designen kan Nico Duo kombineras med modernt inredda rum, där den kan användas antingen som en takarmatur eller som en väggarmatur
 • Briloner LED-taklampa Flame, 28,7 x 28,7 cm, svart

  Briloner LED-taklampa Flame, 28,7 x 28,7 cm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame 3 000 K 28,7 x 28,7 cm silver

  Briloner LED-taklampa Flame 3 000 K 28,7 x 28,7 cm silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 840 Ø 38,7 cm vit

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 840 Ø 38,7 cm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 840 Ø 38,7 cm, silver

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 840 Ø 38,7 cm, silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Nico Duo, 3 000 K, rund, krom

  Briloner LED-taklampa Nico Duo, 3 000 K, rund, krom
  Modern LED-plafondlampa Nico Duo med integrerad minnesfunktion LED-plafondlampan Nico Duo övertygar med sin futuristiska design och sitt moderna utseende. Höljet är tillverkat av metall. De två ringarna är utrustade med varmvita lysdioder på undersidan som ger ett behagligt och mysigt ljus. Ljusstyrkan kan dämpas stegvis för att anpassa den till individuella behov. En av armaturens höjdpunkter är den integrerade minnesfunktionen som sparar den senaste ljusinställningen. LED-armaturen harmonierar väl med en modern miljö och kan användas i köket, vardagsrummet och matplatsen eller i hallen för att få bra belysning och kan användas där som en takarmatur eller som en väggarmatur
 • Briloner LED-taklampa Nico Duo, 3 000 K, rund, svart

  Briloner LED-taklampa Nico Duo, 3 000 K, rund, svart
  Modern LED-plafondlampa Nico Duo med integrerad minnesfunktion LED-plafondlampan Nico Duo övertygar med sin futuristiska design och sitt moderna utseende. Höljet är tillverkat av metall. De två ringarna är utrustade med varmvita lysdioder på undersidan som ger ett behagligt och mysigt ljus. Ljusstyrkan kan dämpas stegvis för att anpassa den till individuella behov. En av armaturens höjdpunkter är den integrerade minnesfunktionen som sparar den senaste ljusinställningen. LED-armaturen harmonierar väl med en modern miljö och kan användas i köket, vardagsrummet och matplatsen eller i hallen för att få bra belysning och kan användas där som en takarmatur eller som en väggarmatur
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, krom

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, krom
  Dimbar LED-taklampa Nico med fyrkantigt hölje och varmvitt ljus Med det fyrkantiga höljet av metall och de vita diffusorerna av plast har LED-taklampan Nico en futuristisk design som gör att den enkelt kan integreras i modernt inredda bostadsområden. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan och ger ett behagligt ljus som skapar en mysig atmosfär. Ljusstyrkan kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till individuella behov. Dessutom har taklampan en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen.
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, guld

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, kantig, guld
  Dimbar LED-taklampa Nico med fyrkantigt hölje och varmvitt ljus Med det fyrkantiga höljet av metall och de vita diffusorerna av plast har LED-taklampan Nico en futuristisk design som gör att den enkelt kan integreras i modernt inredda bostadsområden. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan och ger ett behagligt ljus som skapar en mysig atmosfär. Ljusstyrkan kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas till individuella behov. Dessutom har taklampan en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen.
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, krom

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, krom
  LED-taklampa Nico i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico har en metallkropp och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade på undersidan av den runda skärmen. De avger ett behagligt och mysigt ljus genom den vita diffusorn av plast, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuset kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov. Dessutom har den eleganta LED-armaturen en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen. Tack vare den futuristiska designen kan LED-lampan enkelt kombineras med moderna möbler och livsstilar, där den ger en ljus belysning av rummet i köket eller vardagsrummet och kan användas inte bara som en taklampa utan även som en vägglampa
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, svart

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, svart
  LED-taklampa Nico i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico har en metallkropp och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade på undersidan av den runda skärmen. De avger ett behagligt och mysigt ljus genom den vita diffusorn av plast, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuset kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov. Dessutom har den eleganta LED-armaturen en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen. Tack vare den futuristiska designen kan LED-lampan enkelt kombineras med moderna möbler och livsstilar, där den ger en ljus belysning av rummet i köket eller vardagsrummet och kan användas inte bara som en taklampa utan även som en vägglampa
 • Briloner LED-taklampa Fledo, 3 000 K, svart/vit

  Briloner LED-taklampa Fledo, 3 000 K, svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, guld

  Briloner LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, guld
  LED-taklampa Nico i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico har en metallkropp och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade på undersidan av den runda skärmen. De avger ett behagligt och mysigt ljus genom den vita diffusorn av plast, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuset kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov. Dessutom har den eleganta LED-armaturen en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen. Tack vare den futuristiska designen kan LED-lampan enkelt kombineras med moderna möbler och livsstilar, där den ger en ljus belysning av rummet i köket eller vardagsrummet och kan användas inte bara som en taklampa utan även som en vägglampa
 • Briloner LED-taklampa Frame Pano CCT 65,2 x 64 cm

  Briloner LED-taklampa Frame Pano CCT 65,2 x 64 cm
  Kromfärgad LED-taklampa Frame Pano med minnesfunktion och justerbar färgtemperatur LED-taklampan Frame Pano har ett futuristiskt yttre och kan enkelt integreras i modernt inredda bostadsområden. Den kromfärgade kroppen är tillverkad av metall och med de vita diffusorerna av plast har taklampan en ultramodern design. Ljuset avges bländfritt direkt nedåt och kan dämpas vid behov. Färgtemperaturen för lysdioderna kan enkelt justeras mellan varmvitt och dagsljusvitt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Det integrerade nattljuset och minnesfunktionen kan också styras via fjärrkontrollen. Ramen och LED-panelerna kan kopplas separat och kan kopplas på eller av individuellt eller tillsammans. Dessutom kan de två ramarna svängas så att de kan placeras i olika lägen. - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via fjärrkontrollen.
 • Briloner LED-taklampa Frame Pano CCT 120 x 42,5 cm

  Briloner LED-taklampa Frame Pano CCT 120 x 42,5 cm
  Kromfärgad LED-taklampa Frame Pano med minnesfunktion och justerbar färgtemperatur LED-taklampan Frame Pano har ett futuristiskt yttre och kan enkelt integreras i modernt inredda bostadsområden. Den kromfärgade kroppen är tillverkad av metall och med de vita diffusorerna av plast har taklampan en ultramodern design. Ljuset avges bländfritt direkt nedåt och kan dämpas vid behov. Färgtemperaturen för lysdioderna kan enkelt justeras mellan varmvitt och dagsljusvitt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Det integrerade nattljuset och minnesfunktionen kan också styras via fjärrkontrollen. Ramen och LED-panelerna kan kopplas separat och kan kopplas på eller av individuellt eller tillsammans. Dessutom kan de två ramarna svängas så att de kan placeras i olika lägen. - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via fjärrkontrollen.
 • Briloner Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, svart

  Briloner Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, svart
  Krampo Retro klämlampa med rörlig arm Den praktiska Krampo Retro klämlampan kan användas överallt där det behövs en extra ljuskälla men där det inte finns något golvutrymme. Den kan enkelt fästas på en hylla, säng eller andra möbler och kan användas utmärkt som säng- eller skrivbordslampa. Den flexibla armen kan böjas i olika riktningar och ger därför alltid ett perfekt ljusinsläpp. Lampan kan bekvämt slås på och stängas av med hjälp av strömbrytaren på kabeln
 • Briloner LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver

  Briloner LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver
  Praktisk LED-skärmlampa med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Screen är utformad som en LED-arbetsarmatur, till exempel för hemmakontoret. Den är tillverkad av plast och metall och kan enkelt fästas på en skärm eller skiljevägg med hjälp av klämman. Skärmen kan lutas för att anpassa ljusförhållandena optimalt till individuella behov och platsen. En trådbunden fjärrkontroll medföljer för styrning, som gör det möjligt att slå om, dimma och reglera färgtemperaturen i tre nivåer (varmvitt, universalvitt, dagsljus). Anslutningen sker med den medföljande USB-kabeln, så att strömmen kan levereras via till exempel en bärbar dator.
 • Briloner Taklampa Tepel för badrummet IP44 E27 svart

  Briloner Taklampa Tepel för badrummet IP44 E27 svart
  Minimalistisk utanpåliggande armatur Tepel med stänkvattenskyddTepel kan användas som tak- eller väggarmatur och kan användas inte bara i torra vardagsrum och lounger utan även i badrum och spa (IP44). Den minimalistiskt-moderna designen av plast och metall i en konkav form som smalnar av nedåt mot lamphållaren kräver ingen skärm och kan därför perfekt kompletteras med en dekorativ ljuskälla.
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm silver

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm svart

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm vit

  Briloner LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, svart

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, krom

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, svart

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, krom

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, svart

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, krom

  Briloner Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flet med bakgrundsbelysning, Ø 28,5 cm

  Briloner LED-taklampa Flet med bakgrundsbelysning, Ø 28,5 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Briloner LED-taklampa Flet med bakgrundsbelysning, Ø 35,5 cm

  Briloner LED-taklampa Flet med bakgrundsbelysning, Ø 35,5 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!