Briloner lampor

 • LED-taklampa 3128-018 dimbar

  LED-taklampa 3128-018 dimbar
  Kantig LED-taklampa i krom och silver Denna vackra LED-taklampa är inte bara ett utmärkt belysningssystem, utan också optiskt berikande för varje bostad. Lampans luftiga utformning ger rummet en modern och fräsch touch. Lampan består av olika stora rektangulära krom-silverfärgade lampelement som är monterade på taket över ett lika rektangulärt kabelskydd. Rektangeln kan vridas och fördela ljuset optimalt i rummet. Dessutom kan ljusets intensitet ställas in efter önskemål med hjälp av stegdimmern.
 • LED-taklampa 7187-016 med sensor, 29,5x29,5cm

  LED-taklampa 7187-016 med sensor, 29,5x29,5cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Den ultratunna LED-panelen med sensor är tillverkad av metall och plast och har en extremt lång livslängd. Dess kvadratiska form och eleganta yttre gör taklampan smälter in perfekt med moderna inredningsstilar. Den integrerade dagsljussensorn registrerar ljusstyrkan i rummet och tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Registreringsområdet är upp till 10 meter. Den energieffektiva lampan gör det således möjligt att spara ström. Panelens platta konstruktion skapar ett svävande utseende. Lystiden kan ställas in mellan 5 sekunder och 10 minuter.
 • LED-bordslampa 7509-015, CCT, dimbar

  LED-bordslampa 7509-015, CCT, dimbar
  Svart LED-bordslampa av plast Med LED-funktionsbordslampan är det enkelt att använda olika ljusinställningar för allt från kontors- till avslappnad bostadsmiljö. Den smala och minimalistiska optimismen hos den svarta plastarmturen understryker ljusharmonin inom det önskade området. LED-bordslampan står på en plan, rund fot. Den smala ramen är justerbar i höjdled och mynnar i ett platt lamphuvud. Ramen är dessutom rörlig. CCT-ljusstyrningen ger en steglös dämpning av ljusfärgen, från dagsljus till varmvitt. Regleringen kan göras med hjälp av symboler. Genom designen och egenskaperna är den diskreta funktionsbordslampan en allrounder inom business och vardag.
 • Vägglampa Hygge Comfort light Retro med kontakt

  Vägglampa Hygge Comfort light Retro med kontakt
  Vägglampa Hygge Comfort light Retro i vintagestil med stickpropp Vägglampan Hygge Comfort light Retro har en flexibelt justerbar arm med vilken ljusläget kan justeras individuellt för att ge rätt ljusinsläpp när som helst. Med den integrerade strömbrytaren kan armaturen bekvämt slås på och av. Kroppen är tillverkad av metall och är helt svart på utsidan, medan lampskärmen har en ädel guldfinish på insidan, vilket gör att ljuset som avges blir ännu varmare och mysigare. Lampan är utformad i en elegant vintage-look och kan lysa i sovrummet samt i vardagsrummet och matsalen som en extra ljuskälla
 • LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT

  LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT
  Office Step LED-golvlampa med integrerad 4-stegs dimmteknik Med denna LED-golvlampa kan du anpassa ljusstyrkan till dina egna önskemål i fyra steg. Genom att trycka flera gånger på av/på-knappen på armaturens skärm kan ljusstyrkan dämpas i fyra steg: 100 %, 75 %, 50 % och 25 %. Dessutom är golvlampan utrustad med ett CCT-ljusstyrningssystem som gör att färgtemperaturen kan justeras i tre nivåer - varmvitt, universalvitt och dagsljus. Det vita metallhöljet har en tidlös design som gör att armaturen kan integreras i nästan alla rum - hemmakontoret, vardagsrummet eller kontoret på företaget. Den här LED-stativarmaturen erbjuder många användningsmöjligheter och, tack vare sina olika funktioner, ett brett utbud av belysning. - Ljusstyrka som kan dimmas i fyra steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 75 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan justeras i fyra steg - varmvitt, universalvitt och dagsljus
 • Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift

  Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift
  Säkrare ljus: Utomhusvägglampa med batteridrift Den titanfärgade utomhusvägglampan LERO för byggnadens fasad är ett lysande komplement på vägen till ingången till huset. Med hjälp av den integrerade rörelsesensorn tänds utomhusvägglampan endast när någon kommer inom tre meter av sensorn och släcks efter 45 sekunder. Detta sparar ström och skonar miljön. Tack vare sex moderna LED-lampor har utomhusvägglampan Lero den utmärkta energiklassen A+. För att säkerställa optimal belysning av gångar och uppfarter kan reflektorn justeras individuellt. På så sätt hittar besökarna den bästa vägen till ytterdörren och ej inbjudna gäster avskräcks av det automatiskt aktiverade ljuset. Detta gör utomhuslampan LERO till en säkerhetsfördel för husets alla fasader. Leveransen innehåller redan sex batterier och det monteringsmaterial som krävs.
 • LED-taklampa 3228-018 dimbar

  LED-taklampa 3228-018 dimbar
  Vridbar LED-taklampa i krom- och aluminiumoptik LED-taklampans två ringar i krom-/aluminiumoptik belyser varje hem på ett balanserat sätt och kan integreras i nästan alla inredningsstilar. Taklampan är optiskt tilltalande utan att verka för extravagant. Den utmärker sig genom designen av två i varandra förskjutna ringar i olika storlekar, med integrerade LED-lampor. Ringarna kan vridas efter önskemål och därmed optimera belysningen, men även utformningen. Med hjälp av väggomkopplaren kan ljuset dimmas och sparas via minnesfunktionen, beroende på vilken atmosfär som önskas.
 • Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor

  Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor
  Svart stål taklampa i svart och guld The Black Steel taklampa imponerar med sin moderna men ändå återhållsam design. Den svarta stolpkonstruktionen och spelet med den matta gyllene färgen ser elegant ut och fördelar samtidigt ljuset optimalt. taklampa består av ett metallkabelskydd för fastsättning i taket. Från detta stiger korta metallstänger, från vilka tre längre stavar hänger horisontellt i rummet. I vardera änden av stången finns matta gulduttag för de sex glödlamporna. Med individuellt valda ljuskällor ger taklampa inte bara rätt ljus utan fungerar också som ett elegant inredningstillbehör.
 • LED-taklampa 7188-016 med sensor, 59,5x59,5cm

  LED-taklampa 7188-016 med sensor, 59,5x59,5cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Sensor-LED-panelen av metall och plast övertygar med sin ultraplatta, svävande design. Tack vare den kvadratiska lampans ljusa optik passar den utmärkt i modernt inredda utrymmen. En integrerad dagsljussensor mäter ljusstyrkan i rummet och tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Lampan hjälper till att spara energi. Lampan belyser en stor del av utrymmet med sin platta kvadratiska form och sprider ljuset optimalt. Det dolda LED-kretskortet är särskilt hållbart. Tiden för att slå på ljuset kan anpassas och justeras efter behov.
 • LED-spegellampa 2104 30 cm

  LED-spegellampa 2104 30 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • LED-taklampa 7155/7157, ca, 29,3 cm

  LED-taklampa 7155/7157, ca, 29,3 cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit

  LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa 3388-016 stjärnhimmel 22 cm

  LED-taklampa 3388-016 stjärnhimmel 22 cm
  LED-taklampa stjärnklar himmel i vitt LED-taklampa ger liv till en klassiker bland taklamporna och imponerar med stjärninredningen, vilket skapar en särskilt stor atmosfär. Vare sig det är i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet, ger taklampa ett trevligt belysningskoncept med en speciell effekt. taklampa består av en stor, rund lampskärm av metall och plast, som påminner om en måne och är också utrustad med en stjärndekor. I kombination med LED-kretskortet taklampa intrycket av en stjärnhimmel. Varje rum kompletteras med ett mycket speciellt ljustillbehör.
 • LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver

  LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • LED-taklampa Free, 29 X 29 cm, svart

  LED-taklampa Free, 29 X 29 cm, svart
  Fyrkantig LED-taklampa Gratis med bakgrundsbelysningseffekt Den fyrkantiga LED-taklampa Free är ultraplatt i form och har en vacker bakgrundsbelysningseffekt med en smal ram och ett vitt plastskydd. taklampa avger universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i ett kök, en studie eller var som helst där ett kallare ljus önskas.
 • LED-taklampa Free, Ø 42 cm, svart

  LED-taklampa Free, Ø 42 cm, svart
  Platt LED-taklampa Gratis i rund form med bakgrundsbelysning Med den stora, mycket platta LED-taklampa Fri i en rund form kan till exempel ett kök eller tvättstuga vara starkt upplyst, eftersom ljuset avger ett universellt vitt ljus som är perfekt för arbetsområden. Ljuset som strålar mot taket skapar en vacker bakgrundsljuseffekt. Visuellt och när det gäller ljusteknik är LED-taklampa Free en modern ljuskälla för alla områden där ljus och utmattningsfritt ljus krävs.
 • LED-bordslampa 7488-016 dagsljuslampa

  LED-bordslampa 7488-016 dagsljuslampa
  Vit LED-dagslampa i plast I en enkel, modern design ger LED-dagslampan behagligt ljus när som helst. Tack vare den vita färgen kan lampan enkelt kombineras med vilken interiör som helst - vilket gör den till rätt val för varje skrivbord. Den praktiska lampan i vit plast slutar i en bred och stabil bas. På / av-omkopplaren finns också på detta, vilket innebär att ljuset kan manövreras individuellt och enkelt. På grund av det stora lamphuvud , som är harmoniskt samordnat med resten av designen, ger lampan i alla fall tillräckligt med starkt dagsljus.
 • LED-taklampa 7155/7157, ca, 42 cm

  LED-taklampa 7155/7157, ca, 42 cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • LED-taklampa 3226-016 stjärnhimmeleffekt 49 cm

  LED-taklampa 3226-016 stjärnhimmeleffekt 49 cm
  LED-taklampa med stjärnhimmeleffekt LED-taklampa med stjärnhimmel ger en stjärnhimmel direkt in i vardagsrummet med sin klassiska design. Lampan ger behaglig belysning och skapar en mysig atmosfär. Lampskärmens speciella design skapar ett stjärnliknande intryck. Lampan består av en rund lampskärm med stjärndekor. Det medföljande LED-kortet skapar mönstret av en stjärnhimmel i taket. Den dekorativa lampan är det perfekta valet för en mysig och stämningsfull ljusstämning i sovrummet eller i vardagsrummet.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7393, 119 x 29 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7393, 119 x 29 cm
  Rektangulär LED-panel stjärnhimmel i vitt med gnistrande dekor Från den rektangulära LED-panel samarbetar med en vit metallram och ett plasthölje mycket enkelt och påfallande, så snart det är påslaget, inte bara ett utrymme som levereras med ljus, universell vit grundbelysning, utan också en effekt full, glittrande stjärnhimmel i taket, eftersom lampans lock är dekorerat med en dekoration som, när den är påslagen, ser ut som tusen stjärnor som blinkar på ytan.
 • LED-takrondell Start, 4 lampor

  LED-takrondell Start, 4 lampor
  Briloner led-takrondell start, 4 lampor Start,, för vardagsrum / matsal, metall, glas, GU10, 3 W, H: 9 cm
 • LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll

  LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll
  LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll och många funktioner Den runda, ganska stora LED-taklampan 3386-016 har en vacker optik med en glittrande kant i kristalldesign och en diffusorpanel med stjärnhimmel-dekor, bland annat genom en flexibel ljuskonstruktion. Med hjälp av fjärrkontrollen som medföljer och LED-lampans CCT-funktion, kan ljusfärgen ställas in i intervallet från 3 000 K varmvitt till ljust dagsljusvitt (6 000 K) och även dimma ljuset. När lampan är tänd blir taklampans kompletta diffusorn en glittrande stjärnhimmel. Med hjälp av fjärrkontroll kan även ett nattljus väljas ut och ljusinställningen tidsinställas (timerfunktion). Den senast valda ljusinställningen sparas genom minnes-funktionen och aktiveras direkt när lampan slås på nästa gång.
 • Wood & Style 2077 vägglampa med nätmetallskärm

  Wood & Style 2077 vägglampa med nätmetallskärm
  Vägglampa Wood & Style 2077 i trä och metall Wood & Style 2077-vägglampans runda väggfäste är gjord av naturligt trä och utgör en attraktiv kontrast till armens svarta metall och expanderad metallskärm. Den koniskt formade skärmen på vägglampan 2077 var gjord av expanderad metall. Ljuskällan inuti är inte bara synlig från utsidan, den skapar också en mycket fin ljuseffekt i området. Användning av glödlampor rekommenderas.
 • Taklampa Wood Basic, 2 lampor

  Taklampa Wood Basic, 2 lampor
  Tvålamell taklampa Wood Basic med träelement och metalluttag Denna taklampa med två lågar gjordes i den trendiga kombinationen av naturligt trä och metall. Det rektangulära träfästet är utrustat med två metallfästen som håller E27-uttagen på handleder. Uttagen kan vridas och vridas. Lampan ser särskilt dekorativ ut när den är utrustad med tonade jordglödlampor. Beroende på vilken ljuskälla som används kan ljuset varieras optiskt och tekniskt. Glödlampor ingår inte i leveransomfånget.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7390, 29 x 29 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7390, 29 x 29 cm
  Platt LED-taklampa med stjärnhimmeldekoration Man kan använda denna ultraplatta, kvadratiska LED-taklampa, inte bara som grundbelysning i ett rum, utan också som en vacker stjärnhimmel. LED-panelen som är tillverkad av metall med plasthöljen blir en vacker dekoration i taket, som om tusen stjärnor lyste därifrån. I panelen sitter installerade lysdioder som strålar i universalvit ljustemperatur.
 • LED-takspotlight Anna, 2 lampor i guld

  LED-takspotlight Anna, 2 lampor i guld
  Briloner led-takspotlight anna, 2 lampor i guld Anna,, för vardagsrum / matsal, metall, textil, 5 W, L: 36.4 cm, B: 12 cm, H: 13 cm
 • Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor

  Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor
  Briloner batteridriven led-utomhusvägglampa lero med sensor LED-utomhusvägglampa Lero, plast, 0.06 W, B: 3.1 cm, H: 8.5 cm
 • LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, vit

  LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, vit
  Rund LED-taklampa Talena RGB CCT med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa Talena av plast och metall med en kromfärgad innerkant har mycket att erbjuda när det gäller belysningsdesign: taklampa levereras med en fjärrkontroll och är utrustad med en integrerad rörelsedetektor. Rörelsedetektorn kan slås på och av och ställas in inom ett intervall från 1 till 7 meter och ljuslängden kan också ställas in i fyra steg (1 min., 5 min., 10 min., 30 min.). Med den medföljande fjärrkontrollen kan det vita ljusets ljusfärg, som lyser upp rummet direkt, ställas in i intervallet från varmvit till universell vit belysning, ljuset kan dämpas i vald ljusfärg och RGB LED-bakgrunden belysning kan vara i 16 olika färger eller fyra olika lägen kan ställas in, vilket gör Talena LED-taklampa till en speciell höjdpunkt i varje tak.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7392, 59 x 59 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7392, 59 x 59 cm
  Fyrkantig LED-panel stjärnklar himmel med en gnistrande effekt Med den stora LED-panel kan du inte bara säkerställa universell grundbelysning i ett rum utan också skapa en effektiv effekt på taket, eftersom plastpanelens lock är dekorerat med en glittrande stjärnhimmel. Så snart ljuset tänds ser panelen ut som om det rinner otaliga stjärnor på ytan.
 • Hänglampa 4104-055 Black Steel, 5 lampor

  Hänglampa 4104-055 Black Steel, 5 lampor
  Taklampa svart svart stål med 5 lampor Black Steel-hänglampan är en femlamper i enkel design, som är idealisk för centralbelysning i alla vardagsrum. Tack vare sitt neutrala utseende kan den enkelt integreras i olika inredningsstilar. Hänglampan fästs i taket med ett runt metallelement. Därifrån hänger fyra längre kablar och en kortare. Dessa fästs i taket med hjälp av de medföljande kabelhållarna och fördelar således ljuset. Funktionell och flexibel design gör taklampa till en riktig blickfång.
 • Klämlampa 2790 med metallskärm, svart

  Klämlampa 2790 med metallskärm, svart
  Klämlampa 2790 med metallskärm och kabel med strömbrytare Varhelst en ytterligare ljuskälla krävs men ingen golvyta är tillgänglig, rekommenderas användning av ett klämlampa som enkelt kan klippas på en hylla eller olika andra möbler. Strömställaren är integrerad i den 140 cm långa försörjningskabeln med stickkontakt. Den breda metallskärmen med en vit insida sprider ljuset från lampan (ingår ej) mycket och kan vridas och svängas för att rikta ljusstrålen till önskat område.
 • LED-taklampa 7156/7158, fast 29,3 x 29,3 cm

  LED-taklampa 7156/7158, fast 29,3 x 29,3 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • LED-taklampa Free, Ø 29 cm, svart

  LED-taklampa Free, Ø 29 cm, svart
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • LED-taklampa Free, 42 X 42 cm, svart

  LED-taklampa Free, 42 X 42 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa Gratis med en vacker bakgrundsljuseffekt Den moderna LED-taklampa Free kännetecknas av en mycket platt design och stark belysning med en universell vit ljusfärg. Det satinerade locket, bakom vilket de energieffektiva lysdioderna sitter, hålls på plats av en smal svart plastram. Detta ligger inte direkt i taket, så att en del av ljuset också lyser i takets riktning genom springan, så att en vacker bakgrundsbelysningseffekt skapas. Den universella vita ljusfärgen gör den moderna lampan till den perfekta ljuskällan för köket eller andra områden där stark belysning krävs för arbete etc.
 • LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, vit

  LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, vit
  Flexibel och justerbar LED-bordslampa Överallt med batteri Vare sig det är som en bordslampa eller som en vägglampa, oavsett om den är i ljus färg varmvitt, universellt vitt eller dagsljus - möjligheterna för användning och justering av denna LED-bordslampa är mycket olika. Den batteridrivna lampan levereras med en USB-laddningskabel som de kan laddas med på lamphuvud. När batteriet är fulladdat lyser det i cirka 3 timmar. bordslampa levereras med separat väggfäste och 3M tejp för fastsättning på väggen. Det avtagbara lamphuvud kan vara med hjälp av magnetfäste för att fästa väggfästet så att det från golvlampa är under en vägglampa. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in varierande i intervallet från varmvit belysning till ljus i dagsljusets ljusa färg.
 • LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit

  LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 33 cm

  LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 33 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, svart

  LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, svart
  Flexibel och justerbar LED-bordslampa Överallt med batteri Vare sig det är som en bordslampa eller som en vägglampa, oavsett om den är i ljus färg varmvitt, universellt vitt eller dagsljus - möjligheterna för användning och justering av denna LED-bordslampa är mycket olika. Den batteridrivna lampan levereras med en USB-laddningskabel som de kan laddas med på lamphuvud. När batteriet är fulladdat lyser det i cirka 3 timmar. bordslampa levereras med separat väggfäste och 3M tejp för fastsättning på väggen. Det avtagbara lamphuvud kan vara med hjälp av magnetfäste för att fästa väggfästet så att det från golvlampa är under en vägglampa. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in varierande i intervallet från varmvit belysning till ljus i dagsljusets ljusa färg.
 • LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor

  LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor
  Mer bekvämlighet vid ingången: Lero LED-dörrlåsbelysning med rörelsedetektor Titan-silverfärgat utomhusbelysning LERO Outdoor är en ljusstråle på ytterdörren. Två ljusa lysdioder badar automatiskt låset i ett starkt ljus så snart någon närmar sig inom två meter. Irriterande att leta efter nyckelhålet hör till det förflutna. Den integrerade skymningssensorn säkerställer att belysningen slås på så snart det är mörkt. Rörelsedetektorn aktiverar den batteridrivna LED-dörrlåsbelysningen i 45 sekunder så snart rörelse upptäcks. Utan att borra eller skruva kan Lero-dörrlåsbelysningen fästas där den behövs på kort tid. Det erforderliga monteringsmaterialet och ett AA-batteri ingår redan i leveransen.
 • LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart

  LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • LED-taklampa 3028, kantig, svart, 2 lampor

  LED-taklampa 3028, kantig, svart, 2 lampor
  LED-taklampa 3028 i svart, dimbar med väggbrytare En fyrkantig ram och ett platt, fyrkantigt ljuselement kombinerades i LED-taklampa och var och en utrustad med varma vita lysdioder bakom satinerade skydd för minskning av bländning och jämn ljusstrålning. Armaturens ljusstyrka kan justeras i tre steg via väggbrytaren utan att behöva installera en dimmer . Det är tillräckligt att trycka på strömbrytaren flera gånger. Minnesfunktionen sparar den sista ljusinställningen så att den lyser igen nästa gång den slås på.
 • LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart

  LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • Vägglampa Wood Basic, 1 lampa

  Vägglampa Wood Basic, 1 lampa
  Vägglampa med en flamma Wood Basic i trä och metall Ett fyrkantigt väggelement av trä och ett metallfäste fäst vid det, som rymmer ett E27- uttag på ett litet fäste - det här är komponenterna i denna enflammiga vägglampa, där fokus ligger på den ljuskälla som ska användas. Beroende på den valda ljuskällans form, färg och ljusfärg kan den optiska och även ljuseffekten på vägglampan ändras. En ljuskälla ingår inte.
 • LED-taklampa 3389 med stjärnhimmeleffekt

  LED-taklampa 3389 med stjärnhimmeleffekt
  LED-taklampa 3389-016 i liten, fyrkantig form När lysdioderna som är inbyggda i armaturen, som ger universell vit belysning är påslagna, omslaget av torget taklampa 3389 blir en gnistrande stjärnhimmel. taklampa i metall och plast har en mycket enkel design och passar i nästan alla interiörer. Den är lämplig individuellt eller i grupper för grundbelysning belysning i alla rum där ett kallare ljus önskas.
 • LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart

  LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart

  LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • LED-panel 7189-016 med sensor 119,5 x 29,5 cm

  LED-panel 7189-016 med sensor 119,5 x 29,5 cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Den vita LED-panelen med sensor är tillverkad av metall och plast och fångar blickar med sitt ljusa, modernt utseende. Med den platta monteringsmetoden ser det ut som att panelen svävar i taket. Taklampa har en integrerad sensor som tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Med sin höga energiklass är lampan extremt energieffektiv. Den rektangulära formen är utformad för att ge optimal belysning, särskilt för stora eller långa utrymmen. Ett särskilt hållbart LED-kretskort finns installerat i lampan och aktiveringstiden kan kontinuerligt ändras från 5 sekunder till 10 minuter.
 • LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit

  LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit
  LED-taklampa 7361 med en vacker bakgrundsljuseffekt Det indirekta ljuset, som trollar fram en stor effekt på taket, sätter denna runda LED-taklampa i rampljuset. Det ser särskilt vackert ut tack vare staplingsramen och avger, förutom den mjuka indirekta belysningen, även varmvitt, direktljus nedåt, vilket ger de olika rummen stark ljusbelysning och avges mycket jämnt.
 • LED-taklampa 3194-029 i vågig form

  LED-taklampa 3194-029 i vågig form
  Vågig LED-taklampa i aluminium Med sin vågiga form och LED-lamporna ger LED-taklampa ett minimalistiskt men effektivt utseende och bra ljus. Tack vare aluminiumutseendet kan den enkelt integreras i alla möjliga inredningsstilar och sätter en elegant accent. taklampa är gjord av aluminiumfärgad metall och plast och installeras över ett runt kabelskydd. Fäst vid den är två långsträckta, vågiga böjda element som möts i ändarna och därmed skapar en ögonformad design. Lampans stil är reducerad och neutral och imponerar med den ljusa och böjda helhetsbilden.
 • LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, vit

  LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, vit
  LED-golvlampa överallt med avtagbart lamphuvud och batteri Denna LED-golvlampa i en mycket enkel form passar in i alla miljöer och kan användas otroligt flexibelt eftersom den är utrustad med ett batteri som kan laddas med den medföljande USB-kabeln. lamphuvud kan tas bort och fästas på det medföljande, separata väggfästet med hjälp av ett magnetfäste. Väggfästet kan fästas på väggen med medföljande självhäftande dynor. LED-golvlampa kan användas som golv- eller vägglampa oberoende av ett eluttag och tänds i cirka 3 timmar när batteriet är fulladdat. Ljusstrålningen kan också varieras beroende på användning, eftersom lysdiodernas ljusfärg kan ställas in i intervallet från varmt vitt ljus till starkt dagsljus.
 • LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, svart

  LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, svart
  Rund LED-taklampa Talena RGB CCT med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa Talena av plast och metall med en kromfärgad innerkant har mycket att erbjuda när det gäller belysningsdesign: taklampa levereras med en fjärrkontroll och är utrustad med en integrerad rörelsedetektor. Rörelsedetektorn kan slås på och av och ställas in inom ett intervall från 1 till 7 meter och ljuslängden kan också ställas in i fyra steg (1 min., 5 min., 10 min., 30 min.). Med den medföljande fjärrkontrollen kan det vita ljusets ljusfärg, som lyser upp rummet direkt, ställas in i intervallet från varmvit till universell vit belysning, ljuset kan dämpas i vald ljusfärg och RGB LED-bakgrunden belysning kan vara i 16 olika färger eller fyra olika lägen kan ställas in, vilket gör Talena LED-taklampa till en speciell höjdpunkt i varje tak.
 • Taklampa Wood Basic, 3 lampor

  Taklampa Wood Basic, 3 lampor
  Wood Basic taklampa med tre glödlampor i trä och metall Naturligt trä och mörk metall har skickligt kombinerats i detta taklampa med tre lampor . De tre uttagen sitter på armarna på metallfästena, som är jämnt fördelade runt träet. De kan vridas och vridas och kan utrustas med lampor efter eget val upp till 25 W. Det ser väldigt dekorativt ut om man väljer globlampor med något tonat glas och vacker glödteknik, som bilden visar.
 • LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 28 cm

  LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 28 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit

  LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver

  LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver
  Fyrkantig LED-taklampa Gratis med bakgrundsbelysningseffekt Den fyrkantiga LED-taklampa Free är ultraplatt i form och har en vacker bakgrundsbelysningseffekt med en smal ram och ett vitt plastskydd. taklampa avger universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i ett kök, en studie eller var som helst där ett kallare ljus önskas.
 • LED-taklampa 7156/7158, kantig 42 x 42 cm

  LED-taklampa 7156/7158, kantig 42 x 42 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, svart

  LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, svart
  LED-taklampa Frame av metall med skiftbar ljusfärg och fjärrkontroll Två smala rektangulära ramar av svart metall utgör skärmen till denna LED-taklampa. Bakom satinerade plastlock sitter lysdioder som när som helst kan anpassas i ljusfärg från varmvitt ljus till universalvitt ljus med den medföljande fjärrkontrollen, och som också kan regleras i ljusstyrka för att alltid anpassa belysningen till behoven. Denna flexibilitet gör det möjligt att använda den moderna och mångsidiga taklampan överallt, oavsett om det gäller belysning av bostäder, kök eller även kontoret hemma. Förutom den flexibla ljusutformningen ger LED-taklampan en nattlampsfunktion och en timer.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, nickel

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, nickel
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-spegellampa 2104 60 cm

  LED-spegellampa 2104 60 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, vit

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, vit
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit

  LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, svart

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, svart
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, svart

  LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, svart
  LED-taklampa Nico i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico har en metallkropp och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade på undersidan av den runda skärmen. De avger ett behagligt och mysigt ljus genom den vita diffusorn av plast, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuset kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov. Dessutom har den eleganta LED-armaturen en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen. Tack vare den futuristiska designen kan LED-lampan enkelt kombineras med moderna möbler och livsstilar, där den ger en ljus belysning av rummet i köket eller vardagsrummet och kan användas inte bara som en taklampa utan även som en vägglampa
 • LED-taklampa Fledo, 3 000 K, svart/vit

  LED-taklampa Fledo, 3 000 K, svart/vit
  Fledo LED taklampa har en fyrkantig design och en vit skärm av plast. Den linjära metallramen ger armaturen ett modernt utseende. Varmvita lysdioder ger ett behagligt ljus och skapar en hemtrevlig atmosfär. LED-armaturen kan användas både i privata och offentliga utrymmen
 • LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, guld

  LED-taklampa Nico, 3 000 K, rund, guld
  LED-taklampa Nico i futuristisk design - kan även användas som vägglampa LED-taklampan Nico har en metallkropp och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade på undersidan av den runda skärmen. De avger ett behagligt och mysigt ljus genom den vita diffusorn av plast, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuset kan dämpas stegvis via väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov. Dessutom har den eleganta LED-armaturen en minnesfunktion som sparar den senaste ljusinställningen. Tack vare den futuristiska designen kan LED-lampan enkelt kombineras med moderna möbler och livsstilar, där den ger en ljus belysning av rummet i köket eller vardagsrummet och kan användas inte bara som en taklampa utan även som en vägglampa
 • LED-taklampa Frame Pano CCT 65,2 x 64 cm

  LED-taklampa Frame Pano CCT 65,2 x 64 cm
  Kromfärgad LED-taklampa Frame Pano med minnesfunktion och justerbar färgtemperatur LED-taklampan Frame Pano har ett futuristiskt yttre och kan enkelt integreras i modernt inredda bostadsområden. Den kromfärgade kroppen är tillverkad av metall och med de vita diffusorerna av plast har taklampan en ultramodern design. Ljuset avges bländfritt direkt nedåt och kan dämpas vid behov. Färgtemperaturen för lysdioderna kan enkelt justeras mellan varmvitt och dagsljusvitt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Det integrerade nattljuset och minnesfunktionen kan också styras via fjärrkontrollen. Ramen och LED-panelerna kan kopplas separat och kan kopplas på eller av individuellt eller tillsammans. Dessutom kan de två ramarna svängas så att de kan placeras i olika lägen. - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Frame Pano CCT 120 x 42,5 cm

  LED-taklampa Frame Pano CCT 120 x 42,5 cm
  Kromfärgad LED-taklampa Frame Pano med minnesfunktion och justerbar färgtemperatur LED-taklampan Frame Pano har ett futuristiskt yttre och kan enkelt integreras i modernt inredda bostadsområden. Den kromfärgade kroppen är tillverkad av metall och med de vita diffusorerna av plast har taklampan en ultramodern design. Ljuset avges bländfritt direkt nedåt och kan dämpas vid behov. Färgtemperaturen för lysdioderna kan enkelt justeras mellan varmvitt och dagsljusvitt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Det integrerade nattljuset och minnesfunktionen kan också styras via fjärrkontrollen. Ramen och LED-panelerna kan kopplas separat och kan kopplas på eller av individuellt eller tillsammans. Dessutom kan de två ramarna svängas så att de kan placeras i olika lägen. - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, silver
  Briloner led-taklampa flame, 21,2 x cm, silver Flame,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, L: 21.2 cm, B: 21.2 cm, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Fledo, 3 000 K, nickel/vit

  LED-taklampa Fledo, 3 000 K, nickel/vit
  Fledo LED taklampa har en fyrkantig design och en vit skärm av plast. Den linjära metallramen ger armaturen ett modernt utseende. Varmvita lysdioder ger ett behagligt ljus och skapar en hemtrevlig atmosfär. LED-armaturen kan användas både i privata och offentliga utrymmen
 • Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, svart

  Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, svart
  Krampo Retro klämlampa med rörlig arm Den praktiska Krampo Retro klämlampan kan användas överallt där det behövs en extra ljuskälla men där det inte finns något golvutrymme. Den kan enkelt fästas på en hylla, säng eller andra möbler och kan användas utmärkt som säng- eller skrivbordslampa. Den flexibla armen kan böjas i olika riktningar och ger därför alltid ett perfekt ljusinsläpp. Lampan kan bekvämt slås på och stängas av med hjälp av strömbrytaren på kabeln
 • LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 60 cm

  LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 60 cm
  LED-armaturen Dun Brilo för badrum och speglar är utrustad med en universell vit LED-panel som ger bra belysning. Armaturens kropp är tillverkad av metall och tack vare skyddsklass IP44 är den också skyddad mot stänkvatten. Designen är rak och rakryggad så att den enkelt kan integreras i moderna badrumsutrymmen
 • Vägglampa Alva Comfort light Retro, vit

  Vägglampa Alva Comfort light Retro, vit
  Alva Comfort light Retro vägglampa har en elegant metallkropp och fungerar utmärkt som sänglampa - antingen i sovrummet hemma eller i ett elegant hotellrum. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av strömbrytaren. Perfekt för dekorativa glödlampor och retrofitlampor.
 • Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, vit

  Klämlampa Krampo Retro, med flexarm, vit
  Krampo Retro klämlampa med rörlig arm Den praktiska Krampo Retro klämlampan kan användas överallt där det behövs en extra ljuskälla men där det inte finns något golvutrymme. Den kan enkelt fästas på en hylla, säng eller andra möbler och kan användas utmärkt som säng- eller skrivbordslampa. Den flexibla armen kan böjas i olika riktningar och ger därför alltid ett perfekt ljusinsläpp. Lampan kan bekvämt slås på och stängas av med hjälp av strömbrytaren på kabeln
 • Vägglampa Alva Comfort light Retro, svart

  Vägglampa Alva Comfort light Retro, svart
  Alva Comfort light Retro vägglampa har en elegant metallkropp och fungerar utmärkt som sänglampa - antingen i sovrummet hemma eller i ett elegant hotellrum. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av strömbrytaren. Perfekt för dekorativa glödlampor och retrofitlampor.
 • LED-vägglampa Tusi med flexarm, nickel

  LED-vägglampa Tusi med flexarm, nickel
  Modern Tusi Comfort Light vägglampa med touch-funktion och rörligt lamphuvud - kan användas som sänglampa Tack vare den flexibla armen kan lamphuvudet på Tusi Comfort Light vägglampan roteras och svängas i alla riktningar så att det optimala ljusinsläppet kan ställas in när som helst. Höljet är tillverkat av ädel metall och har ett mycket modernt utseende. Armaturen kan användas både i privata sovrum och på eleganta hotell. Oavsett var armaturen installeras berikar Tusi Comfort Light varje rum med en modern design tack vare sitt sofistikerade utseende. Armaturen kan bekvämt slås på och av via touch-funktionen, så att man inte behöver leta efter av- och påslagsknappen i mörkret. I leveransen ingår redan en LED-lampa med GU10-fäste och varmvit ljusfärg. - 1x LED/GU10 5W, 400lm, 3000K, Ra >= 80 ingår
 • LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 30 cm

  LED-spegellampa Dun Brilo, IP44, bredd 30 cm
  LED-armaturen Dun Brilo för badrum och speglar är utrustad med en universell vit LED-panel som ger bra belysning. Armaturens kropp är tillverkad av metall och tack vare skyddsklass IP44 är den också skyddad mot stänkvatten. Designen är rak och rakryggad så att den enkelt kan integreras i moderna badrumsutrymmen
 • Taklampa Talle Vintage, 3 lampor, grå

  Taklampa Talle Vintage, 3 lampor, grå
  Taklampan Talle Vintage har tre metallpunkter som kan roteras och svängas fritt. Lampan är tillverkad av trä och ger lampan en cool vintage-look, vilket gör att den kan lysa i vardagsrummet, matsalen eller köket
 • Taklampa Talle Vintage, 3 lampor, svart

  Taklampa Talle Vintage, 3 lampor, svart
  Taklampan Talle Vintage har tre metallpunkter som kan roteras och svängas fritt. Lampan är tillverkad av trä och ger lampan en cool vintage-look, vilket gör att den kan lysa i vardagsrummet, matsalen eller köket.
 • LED-vägglampa Tusi med flexarm, svart

  LED-vägglampa Tusi med flexarm, svart
  Modern Tusi Comfort Light vägglampa med touch-funktion och rörligt lamphuvud - kan användas som sänglampa Tack vare den flexibla armen kan lamphuvudet på Tusi Comfort Light vägglampan vridas och svängas i alla riktningar, så att det optimala ljusinsläppet kan ställas in när som helst. Höljet är tillverkat av ädel metall och har ett mycket modernt utseende. Armaturen kan användas både i privata sovrum och på eleganta hotell. Oavsett var armaturen installeras berikar Tusi Comfort Light varje rum med en modern design tack vare sitt sofistikerade utseende. Armaturen kan bekvämt slås på och av via touch-funktionen, så att man inte behöver leta efter av- och påslagsknappen i mörkret. I leveransen ingår redan en LED-lampa med GU10-fäste och varmvit ljusfärg. - 1x LED/GU10 5W, 400lm, 3000K, Ra >= 80 ingår
 • LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, CCT, svart

  LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, CCT, svart
  LED-takarmatur Frame - dimbar och med CCT-ljusstyrning LED-takarmaturen Frame med sin linjära design med öppna, rektangulära metallramar harmonierar utmärkt med modern inredning. På undersidan av ramarna har effektiva lysdioder installerats bakom satinerade plastkåpor, som avger sitt ljus direkt nedåt på ett bländfritt sätt. CCT-ljusstyrningssystemet säkerställer att ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus. Alla funktioner kan styras via den medföljande fjärrkontrollen, inklusive ljusstyrka. - Ljusstyrka som kontinuerligt kan dimmas - Justerbar ljusfärg från varmvitt till dagsljus - Fjärrkontroll ingår
 • LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 29,5x29,5cm

  LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 29,5x29,5cm
  Smart Link Colour LED-taklampa med RGB-färgväxlingsfunktion för ovanliga ljuseffekter Den ultraplatta Link Colour LED-taklampan kan användas för att effektivt utforma och belysa både moderna och tidlöst inredda rum. I leveransen ingår en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att dimma armaturen, utan även möjliggör RGB-färgbyte och olika ljuseffekter. Förutom vita lysdioder har armaturen även lysdioder som kan lysa i olika färger och skapa mycket effektiva belysningsscenarier. Tack vare CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur också regleras kontinuerligt och anpassas till varje situation. Med den praktiska minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen sparas. Ytterligare integrerade funktioner är nattljusfunktionen och timerfunktionen, som också kan styras bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi, via röststyrning och mobiltelefon. Materialet för montering ingår redan i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - Monteringsmaterial ingår
 • LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x59,5cm

  LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x59,5cm
  Smart Link Colour LED-taklampa med RGB-färgväxlingsfunktion för ovanliga ljuseffekter Den ultraplatta Link Colour LED-taklampan kan användas för att effektivt utforma och belysa både moderna och tidlöst inredda rum. I leveransen ingår en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att dimma armaturen, utan även möjliggör RGB-färgbyte och olika ljuseffekter. Förutom vita lysdioder har armaturen även lysdioder som kan lysa i färg och skapa mycket effektiva belysningsscenarier. Tack vare CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur också regleras kontinuerligt och anpassas till varje situation. Med den praktiska minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen sparas. Ytterligare integrerade funktioner är nattljusfunktionen och timerfunktionen, som också kan styras bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi, via röststyrning och mobiltelefon. Materialet för montering ingår redan i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - Monteringsmaterial ingår
 • LED-lampa Servo, dimbar, CCT, svart

  LED-lampa Servo, dimbar, CCT, svart
  Diskret utformad Servo LED-klämarmatur med justerbar ljusfärg och 3-stegs dimmteknik Den diskreta och enkla utformningen av Servo LED-klämarmaturen gör att armaturen kan kombineras inte bara med en modern inredningsstil, utan även med inredning som är tidlös eller klassisk i sin stil. En klämfot med skruvklämma gör att LED-armaturen kan fästas på ett bord eller en hylla. Tack vare den svängbara och flexibla lampskärmen kan ljusinsläppet justeras perfekt genom en individuell anpassning. Med hjälp av de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusfärgen väljas mellan varmvitt och dagsljus, och vid behov kan ljusstyrkan också dämpas i tre steg. Dessutom kan den senaste ljusinställningen sparas med den integrerade minnesfunktionen. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, vit

  LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, vit
  Dimbar Servo LED-golvlampa med justerbar ljusfärg och minnesfunktion Servo LED-golvlampan är den perfekta ljuskällan för skrivbordsbelysning. Med de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusstyrkan dämpas i tre steg och ljusfärgen kan justeras. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov. Det flexibla armaturhuvudet gör det dessutom möjligt att justera ljusinfallet efter önskemål i varje situation. Tack vare den integrerade minnesfunktionen kan den senast använda ljusinställningen sparas, så att de tidigare inställda ljusförhållandena är tillgängliga nästa gång armaturen slås på. Tack vare sin diskreta design är Servo en mångsidig ljuskälla som ser lika bra ut på ett hemmakontor som på ett företagskontor. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-lampa Servo, dimbar, CCT, vit

  LED-lampa Servo, dimbar, CCT, vit
  Diskret utformad Servo LED-klämarmatur med justerbar ljusfärg och 3-stegs dimmteknik Den diskreta och enkla utformningen av Servo LED-klämarmaturen gör att armaturen kan kombineras inte bara med en modern inredningsstil, utan även med inredning som är tidlös eller klassisk i sin stil. En klämfot med skruvklämma gör att LED-armaturen kan fästas på ett bord eller en hylla. Tack vare den svängbara och flexibla lampskärmen kan ljusinsläppet justeras perfekt genom en individuell anpassning. Med hjälp av de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusfärgen väljas mellan varmvitt och dagsljus, och vid behov kan ljusstyrkan också dämpas i tre steg. Dessutom kan den senaste ljusinställningen sparas med den integrerade minnesfunktionen. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, svart

  LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, svart
  Dimbar Servo LED-golvlampa med justerbar ljusfärg och minnesfunktion Servo LED-golvlampan är den perfekta ljuskällan för skrivbordsbelysning. Med de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusstyrkan dämpas i tre steg och ljusfärgen kan justeras. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov. Det flexibla armaturhuvudet gör det dessutom möjligt att justera ljusinfallet efter önskemål i varje situation. Tack vare den integrerade minnesfunktionen kan den senast använda ljusinställningen sparas, så att de tidigare inställda ljusförhållandena är tillgängliga nästa gång armaturen slås på. Tack vare sin diskreta design är Servo en mångsidig ljuskälla som ser lika bra ut på ett hemmakontor som på ett företagskontor. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-klämlampa Screen USB, dimbar, CCT, svart

  LED-klämlampa Screen USB, dimbar, CCT, svart
  Praktisk LED-skärmlampa med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Screen är utformad som en LED-arbetsarmatur, till exempel för hemmakontoret. Den är tillverkad av plast och metall och kan enkelt fästas på en skärm eller skiljevägg med hjälp av klämman. Skärmen kan lutas för att anpassa ljusförhållandena optimalt till individuella behov och platsen. En trådbunden fjärrkontroll medföljer för styrning, som gör det möjligt att slå om, dimma och reglera färgtemperaturen i tre nivåer (varmvitt, universalvitt, dagsljus). Anslutningen sker med den medföljande USB-kabeln, så att strömmen kan levereras via till exempel en bärbar dator.
 • LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver

  LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver
  Praktisk LED-skärmlampa med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Screen är utformad som en LED-arbetsarmatur, till exempel för hemmakontoret. Den är tillverkad av plast och metall och kan enkelt fästas på en skärm eller skiljevägg med hjälp av klämman. Skärmen kan lutas för att anpassa ljusförhållandena optimalt till individuella behov och platsen. En trådbunden fjärrkontroll medföljer för styrning, som gör det möjligt att slå om, dimma och reglera färgtemperaturen i tre nivåer (varmvitt, universalvitt, dagsljus). Anslutningen sker med den medföljande USB-kabeln, så att strömmen kan levereras via till exempel en bärbar dator.
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, vit
  Briloner led-taklampa flame star, ø 15,7 cm, vit Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 11 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, vit
  Briloner led-taklampa flame star, ø 28,7 cm, vit Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 21 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, svart
  Briloner led-taklampa flame star, ø 28,7 cm, svart Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 21 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, silver
  Briloner led-taklampa flame star, ø 28,7 cm, silver Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 21 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, vit
  Briloner led-taklampa flame star, ø 21,2 cm, vit Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, svart
  Briloner led-taklampa flame star, ø 21,2 cm, svart Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, silver
  Briloner led-taklampa flame star, ø 21,2 cm, silver Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, vit

  LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, vit
  Briloner led-taklampa flame, 21,2 x cm, vit Flame,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, L: 21.2 cm, B: 21.2 cm, H: 3.6 cm
 • Vägglampa Brello, skruvfäste, svart

  Vägglampa Brello, skruvfäste, svart
  Briloner vägglampa brello, skruvfäste, svart Brello,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, E27, 10 W, H: 63 cm
 • LED-taklampa Flame, 21,2 X 21,2 cm, svart

  LED-taklampa Flame, 21,2 X 21,2 cm, svart
  Briloner led-taklampa flame, 21,2 x cm, svart Flame, X, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 16 W, L: 21.2 cm, B: 21.2 cm, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, silver
  Briloner led-taklampa flame star, 15,7 x cm, silver Flame Star,, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 11 W, L: 15.7 cm, B: 15.7 cm, H: 3.6 cm
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, silver
  Briloner led-taklampa flame star, ø 15,7 cm, silver Flame Star, Ø, för vardagsrum / matsal, metall, plast, 11 W, H: 3.6 cm