Briloner lampor

 • LED-taklampa 3128-018 dimbar

  LED-taklampa 3128-018 dimbar
  Kantig LED-taklampa i krom och silver Denna vackra LED-taklampa är inte bara ett utmärkt belysningssystem, utan också optiskt berikande för varje bostad. Lampans luftiga utformning ger rummet en modern och fräsch touch. Lampan består av olika stora rektangulära krom-silverfärgade lampelement som är monterade på taket över ett lika rektangulärt kabelskydd. Rektangeln kan vridas och fördela ljuset optimalt i rummet. Dessutom kan ljusets intensitet ställas in efter önskemål med hjälp av stegdimmern.
 • LED-taklampa 7187-016 med sensor, 29,5x29,5cm

  LED-taklampa 7187-016 med sensor, 29,5x29,5cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Den ultratunna LED-panelen med sensor är tillverkad av metall och plast och har en extremt lång livslängd. Dess kvadratiska form och eleganta yttre gör taklampan smälter in perfekt med moderna inredningsstilar. Den integrerade dagsljussensorn registrerar ljusstyrkan i rummet och tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Registreringsområdet är upp till 10 meter. Den energieffektiva lampan gör det således möjligt att spara ström. Panelens platta konstruktion skapar ett svävande utseende. Lystiden kan ställas in mellan 5 sekunder och 10 minuter.
 • LED-bordslampa 7509-015, CCT, dimbar

  LED-bordslampa 7509-015, CCT, dimbar
  Svart LED-bordslampa av plast Med LED-funktionsbordslampan är det enkelt att använda olika ljusinställningar för allt från kontors- till avslappnad bostadsmiljö. Den smala och minimalistiska optimismen hos den svarta plastarmturen understryker ljusharmonin inom det önskade området. LED-bordslampan står på en plan, rund fot. Den smala ramen är justerbar i höjdled och mynnar i ett platt lamphuvud. Ramen är dessutom rörlig. CCT-ljusstyrningen ger en steglös dämpning av ljusfärgen, från dagsljus till varmvitt. Regleringen kan göras med hjälp av symboler. Genom designen och egenskaperna är den diskreta funktionsbordslampan en allrounder inom business och vardag.
 • Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift

  Sensor-utomhusvägglampa Lero med batteridrift
  Säkrare ljus: Utomhusvägglampa med batteridrift Den titanfärgade utomhusvägglampan LERO för byggnadens fasad är ett lysande komplement på vägen till ingången till huset. Med hjälp av den integrerade rörelsesensorn tänds utomhusvägglampan endast när någon kommer inom tre meter av sensorn och släcks efter 45 sekunder. Detta sparar ström och skonar miljön. Tack vare sex moderna LED-lampor har utomhusvägglampan Lero den utmärkta energiklassen A+. För att säkerställa optimal belysning av gångar och uppfarter kan reflektorn justeras individuellt. På så sätt hittar besökarna den bästa vägen till ytterdörren och ej inbjudna gäster avskräcks av det automatiskt aktiverade ljuset. Detta gör utomhuslampan LERO till en säkerhetsfördel för husets alla fasader. Leveransen innehåller redan sex batterier och det monteringsmaterial som krävs.
 • LED-spegellampa 2104 30 cm

  LED-spegellampa 2104 30 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • LED-taklampa 3388-016 stjärnhimmel 22 cm

  LED-taklampa 3388-016 stjärnhimmel 22 cm
  LED-taklampa stjärnklar himmel i vitt LED-taklampa ger liv till en klassiker bland taklamporna och imponerar med stjärninredningen, vilket skapar en särskilt stor atmosfär. Vare sig det är i barnrummet, sovrummet eller vardagsrummet, ger taklampa ett trevligt belysningskoncept med en speciell effekt. taklampa består av en stor, rund lampskärm av metall och plast, som påminner om en måne och är också utrustad med en stjärndekor. I kombination med LED-kretskortet taklampa intrycket av en stjärnhimmel. Varje rum kompletteras med ett mycket speciellt ljustillbehör.
 • LED-golvlampa 1367-012 i vågform, dimmer

  LED-golvlampa 1367-012 i vågform, dimmer
  Vågformad Slim LED-golvlampa i matt nickel Slim LED-golvlampan imponerar med sin trendiga vågform. LED-lampan i lampans huvud har en steglös dimmer och en minnesfunktion, vilket gör golvlampan särskilt praktisk. På så sätt ger lampan alltid rätt ljusstämning i vardagsrummet. Lampan står på en stabil fot i fyrkantig form. Tack vare den neutrala, metalliska färgen kan lampan integreras i olika stilar. Armaturarmens smala och flödande design gör golvlampan till en diskret men harmonisk accessoar med övertygande ljusstyrka.
 • LED-taklampa 3228-018 dimbar

  LED-taklampa 3228-018 dimbar
  Vridbar LED-taklampa i krom- och aluminiumoptik LED-taklampans två ringar i krom-/aluminiumoptik belyser varje hem på ett balanserat sätt och kan integreras i nästan alla inredningsstilar. Taklampan är optiskt tilltalande utan att verka för extravagant. Den utmärker sig genom designen av två i varandra förskjutna ringar i olika storlekar, med integrerade LED-lampor. Ringarna kan vridas efter önskemål och därmed optimera belysningen, men även utformningen. Med hjälp av väggomkopplaren kan ljuset dimmas och sparas via minnesfunktionen, beroende på vilken atmosfär som önskas.
 • Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor

  Taklampa 3868-065 Black Steel 6 lampor
  Svart stål taklampa i svart och guld The Black Steel taklampa imponerar med sin moderna men ändå återhållsam design. Den svarta stolpkonstruktionen och spelet med den matta gyllene färgen ser elegant ut och fördelar samtidigt ljuset optimalt. taklampa består av ett metallkabelskydd för fastsättning i taket. Från detta stiger korta metallstänger, från vilka tre längre stavar hänger horisontellt i rummet. I vardera änden av stången finns matta gulduttag för de sex glödlamporna. Med individuellt valda ljuskällor ger taklampa inte bara rätt ljus utan fungerar också som ett elegant inredningstillbehör.
 • Wood & Style 2077 vägglampa med nätmetallskärm

  Wood & Style 2077 vägglampa med nätmetallskärm
  Vägglampa Wood & Style 2077 i trä och metall Wood & Style 2077-vägglampans runda väggfäste är gjord av naturligt trä och utgör en attraktiv kontrast till armens svarta metall och expanderad metallskärm. Den koniskt formade skärmen på vägglampan 2077 var gjord av expanderad metall. Ljuskällan inuti är inte bara synlig från utsidan, den skapar också en mycket fin ljuseffekt i området. Användning av glödlampor rekommenderas.
 • LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit

  LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, vit
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa Free, 29 X 29 cm, svart

  LED-taklampa Free, 29 X 29 cm, svart
  Fyrkantig LED-taklampa Gratis med bakgrundsbelysningseffekt Den fyrkantiga LED-taklampa Free är ultraplatt i form och har en vacker bakgrundsbelysningseffekt med en smal ram och ett vitt plastskydd. taklampa avger universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i ett kök, en studie eller var som helst där ett kallare ljus önskas.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7393, 119 x 29 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7393, 119 x 29 cm
  Rektangulär LED-panel stjärnhimmel i vitt med gnistrande dekor Från den rektangulära LED-panel samarbetar med en vit metallram och ett plasthölje mycket enkelt och påfallande, så snart det är påslaget, inte bara ett utrymme som levereras med ljus, universell vit grundbelysning, utan också en effekt full, glittrande stjärnhimmel i taket, eftersom lampans lock är dekorerat med en dekoration som, när den är påslagen, ser ut som tusen stjärnor som blinkar på ytan.
 • LED-taklampa 3226-016 stjärnhimmeleffekt 49 cm

  LED-taklampa 3226-016 stjärnhimmeleffekt 49 cm
  LED-taklampa med stjärnhimmeleffekt LED-taklampa med stjärnhimmel ger en stjärnhimmel direkt in i vardagsrummet med sin klassiska design. Lampan ger behaglig belysning och skapar en mysig atmosfär. Lampskärmens speciella design skapar ett stjärnliknande intryck. Lampan består av en rund lampskärm med stjärndekor. Det medföljande LED-kortet skapar mönstret av en stjärnhimmel i taket. Den dekorativa lampan är det perfekta valet för en mysig och stämningsfull ljusstämning i sovrummet eller i vardagsrummet.
 • LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT

  LED-golvlampa Office Step, vit, dimbar, CCT
  Office Step LED-golvlampa med integrerad 4-stegs dimmteknik Med denna LED-golvlampa kan du anpassa ljusstyrkan till dina egna önskemål i fyra steg. Genom att trycka flera gånger på av/på-knappen på armaturens skärm kan ljusstyrkan dämpas i fyra steg: 100 %, 75 %, 50 % och 25 %. Dessutom är golvlampan utrustad med ett CCT-ljusstyrningssystem som gör att färgtemperaturen kan justeras i tre nivåer - varmvitt, universalvitt och dagsljus. Det vita metallhöljet har en tidlös design som gör att armaturen kan integreras i nästan alla rum - i hemkontoret, i vardagsrummet eller på företagets kontor. Den här LED-golvlampan erbjuder många användningsmöjligheter och, tack vare sina olika funktioner, ett brett utbud av belysning. - Ljusstyrka som kan dimmas i fyra steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 75 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan justeras i fyra steg - varmvitt, universalvitt och dagsljus
 • Vägglampa Wood Basic, 1 lampa

  Vägglampa Wood Basic, 1 lampa
  Vägglampa med en flamma Wood Basic i trä och metall Ett fyrkantigt väggelement av trä och ett metallfäste fäst vid det, som rymmer ett E27- uttag på ett litet fäste - det här är komponenterna i denna enflammiga vägglampa, där fokus ligger på den ljuskälla som ska användas. Beroende på den valda ljuskällans form, färg och ljusfärg kan den optiska och även ljuseffekten på vägglampan ändras. En ljuskälla ingår inte.
 • LED-taklampa 7155/7157, ca, 42 cm

  LED-taklampa 7155/7157, ca, 42 cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • LED-bordslampa 7488-016 dagsljuslampa

  LED-bordslampa 7488-016 dagsljuslampa
  Vit LED-dagslampa i plast I en enkel, modern design ger LED-dagslampan behagligt ljus när som helst. Tack vare den vita färgen kan lampan enkelt kombineras med vilken interiör som helst - vilket gör den till rätt val för varje skrivbord. Den praktiska lampan i vit plast slutar i en bred och stabil bas. På / av-omkopplaren finns också på detta, vilket innebär att ljuset kan manövreras individuellt och enkelt. På grund av det stora lamphuvud , som är harmoniskt samordnat med resten av designen, ger lampan i alla fall tillräckligt med starkt dagsljus.
 • LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor

  LED-dörrlåsbelysning Lero med rörelsesensor
  Mer bekvämlighet vid ingången: Lero LED-dörrlåsbelysning med rörelsedetektor Titan-silverfärgat utomhusbelysning LERO Outdoor är en ljusstråle på ytterdörren. Två ljusa lysdioder badar automatiskt låset i ett starkt ljus så snart någon närmar sig inom två meter. Irriterande att leta efter nyckelhålet hör till det förflutna. Den integrerade skymningssensorn säkerställer att belysningen slås på så snart det är mörkt. Rörelsedetektorn aktiverar den batteridrivna LED-dörrlåsbelysningen i 45 sekunder så snart rörelse upptäcks. Utan att borra eller skruva kan Lero-dörrlåsbelysningen fästas där den behövs på kort tid. Det erforderliga monteringsmaterialet och ett AA-batteri ingår redan i leveransen.
 • LED-taklampa Free, Ø 42 cm, svart

  LED-taklampa Free, Ø 42 cm, svart
  Platt LED-taklampa Gratis i rund form med bakgrundsbelysning Med den stora, mycket platta LED-taklampa Fri i en rund form kan till exempel ett kök eller tvättstuga vara starkt upplyst, eftersom ljuset avger ett universellt vitt ljus som är perfekt för arbetsområden. Ljuset som strålar mot taket skapar en vacker bakgrundsljuseffekt. Visuellt och när det gäller ljusteknik är LED-taklampa Free en modern ljuskälla för alla områden där ljus och utmattningsfritt ljus krävs.
 • LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver

  LED-taklampa Free, Ø 29 cm, silver
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor

  Batteridriven LED-utomhusvägglampa Lero med sensor
  En lampa tänds i trappan: batteridriven LED utomhusvägglampa Lero med sensor Den praktiska utomhusarmaturen LERO Outdoor är en välkommen skylt på trappan. Ljuset som riktas mot trappstegen med reflektorer ökar säkerheten vid trappsteg och kräver inga brytare. Tre lysdioder aktiverade genom rörelse lyser åtkomst till källaren eller ytterdörren i 45 sekunder så snart någon är inom tre meters räckvidd. Tack vare de inbyggda lysdioderna imponerar Lero utomhusvägglampa med sin ekonomiska strömförbrukning och långa livslängd. Det material som krävs för väggmontering och tre lämpliga batterier ingår redan i leveransen så att fasadljuset kan tas i drift omedelbart.
 • LED-taklampa 7155/7157, ca, 29,3 cm

  LED-taklampa 7155/7157, ca, 29,3 cm
  Ultraplat LED-panel 7155/7157 i vitt med bakgrundsbelysning Denna runda, mycket platta LED-panel är utrustad med ett LED-kretskort, vars ljus lyser mycket jämnt nedåt genom en diffusor och säkerställer ett allmänt ljus i ett rum. En del av ljuset avges också uppåt så att en effektiv ljusring och därmed effektiv indirekt belysning skapas runt lampan. Den runda lampan i sin enkla, tidlösa och iögonfallande design med vit ram passar in i varje interiör och varje inredningsstil. Tack vare de inbyggda LED-lampornas universella vita ljusfärg är armaturen idealisk för användning i kök eller arbetsrum.
 • LED-taklampa 7188-016 med sensor, 59,5x59,5cm

  LED-taklampa 7188-016 med sensor, 59,5x59,5cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Sensor-LED-panelen av metall och plast övertygar med sin ultraplatta, svävande design. Tack vare den kvadratiska lampans ljusa optik passar den utmärkt i modernt inredda utrymmen. En integrerad dagsljussensor mäter ljusstyrkan i rummet och tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Lampan hjälper till att spara energi. Lampan belyser en stor del av utrymmet med sin platta kvadratiska form och sprider ljuset optimalt. Det dolda LED-kretskortet är särskilt hållbart. Tiden för att slå på ljuset kan anpassas och justeras efter behov.
 • LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll

  LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll
  LED-taklampa 3386-016 med fjärrkontroll och många funktioner Den runda, ganska stora LED-taklampan 3386-016 har en vacker optik med en glittrande kant i kristalldesign och en diffusorpanel med stjärnhimmel-dekor, bland annat genom en flexibel ljuskonstruktion. Med hjälp av fjärrkontrollen som medföljer och LED-lampans CCT-funktion, kan ljusfärgen ställas in i intervallet från 3 000 K varmvitt till ljust dagsljusvitt (6 000 K) och även dimma ljuset. När lampan är tänd blir taklampans kompletta diffusorn en glittrande stjärnhimmel. Med hjälp av fjärrkontroll kan även ett nattljus väljas ut och ljusinställningen tidsinställas (timerfunktion). Den senast valda ljusinställningen sparas genom minnes-funktionen och aktiveras direkt när lampan slås på nästa gång.
 • Taklampa Wood Basic, 2 lampor

  Taklampa Wood Basic, 2 lampor
  Tvålamell taklampa Wood Basic med träelement och metalluttag Denna taklampa med två lågar gjordes i den trendiga kombinationen av naturligt trä och metall. Det rektangulära träfästet är utrustat med två metallfästen som håller E27-uttagen på handleder. Uttagen kan vridas och vridas. Lampan ser särskilt dekorativ ut när den är utrustad med tonade jordglödlampor. Beroende på vilken ljuskälla som används kan ljuset varieras optiskt och tekniskt. Glödlampor ingår inte i leveransomfånget.
 • LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit

  LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, vit
  LED-taklampa 7361 med en vacker bakgrundsljuseffekt Det indirekta ljuset, som trollar fram en stor effekt på taket, sätter denna runda LED-taklampa i rampljuset. Det ser särskilt vackert ut tack vare staplingsramen och avger, förutom den mjuka indirekta belysningen, även varmvitt, direktljus nedåt, vilket ger de olika rummen stark ljusbelysning och avges mycket jämnt.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7392, 59 x 59 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7392, 59 x 59 cm
  Fyrkantig LED-panel stjärnklar himmel med en gnistrande effekt Med den stora LED-panel kan du inte bara säkerställa universell grundbelysning i ett rum utan också skapa en effektiv effekt på taket, eftersom plastpanelens lock är dekorerat med en glittrande stjärnhimmel. Så snart ljuset tänds ser panelen ut som om det rinner otaliga stjärnor på ytan.
 • Hänglampa 4104-055 Black Steel, 5 lampor

  Hänglampa 4104-055 Black Steel, 5 lampor
  Taklampa svart svart stål med 5 lampor Black Steel-hänglampan är en femlamper i enkel design, som är idealisk för centralbelysning i alla vardagsrum. Tack vare sitt neutrala utseende kan den enkelt integreras i olika inredningsstilar. Hänglampan fästs i taket med ett runt metallelement. Därifrån hänger fyra längre kablar och en kortare. Dessa fästs i taket med hjälp av de medföljande kabelhållarna och fördelar således ljuset. Funktionell och flexibel design gör taklampa till en riktig blickfång.
 • LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, vit

  LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, vit
  Flexibel och justerbar LED-bordslampa Överallt med batteri Vare sig det är som en bordslampa eller som en vägglampa, oavsett om den är i ljus färg varmvitt, universellt vitt eller dagsljus - möjligheterna för användning och justering av denna LED-bordslampa är mycket olika. Den batteridrivna lampan levereras med en USB-laddningskabel som de kan laddas med på lamphuvud. När batteriet är fulladdat lyser det i cirka 3 timmar. bordslampa levereras med separat väggfäste och 3M tejp för fastsättning på väggen. Det avtagbara lamphuvud kan vara med hjälp av magnetfäste för att fästa väggfästet så att det från golvlampa är under en vägglampa. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in varierande i intervallet från varmvit belysning till ljus i dagsljusets ljusa färg.
 • LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, svart

  LED-bordslampa Everywhere, USB med batteri, svart
  Flexibel och justerbar LED-bordslampa Överallt med batteri Vare sig det är som en bordslampa eller som en vägglampa, oavsett om den är i ljus färg varmvitt, universellt vitt eller dagsljus - möjligheterna för användning och justering av denna LED-bordslampa är mycket olika. Den batteridrivna lampan levereras med en USB-laddningskabel som de kan laddas med på lamphuvud. När batteriet är fulladdat lyser det i cirka 3 timmar. bordslampa levereras med separat väggfäste och 3M tejp för fastsättning på väggen. Det avtagbara lamphuvud kan vara med hjälp av magnetfäste för att fästa väggfästet så att det från golvlampa är under en vägglampa. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in varierande i intervallet från varmvit belysning till ljus i dagsljusets ljusa färg.
 • LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart

  LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, svart
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit

  LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, vit
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart

  LED-taklampa 7364, 42 x 42 cm, svart
  Fyrkantig LED-taklampa 7364 med bakgrundsbelysning Denna moderna LED-taklampa kan också användas i stora rum för att säkerställa grundbelysning belysning. Förutom det jämnt och starkt utstrålande ljuset nedåt är taklampa utrustad med en vacker bakgrundsbelysningseffekt. Detta skapar en mysig krans av ljus runt stapelramen i taket, så att en mysig atmosfär skapas i rummet och taklampa kommer till sin rätt.
 • LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart

  LED-taklampa 7363, Ø 42 cm, svart
  Rund LED-taklampa 7363 med stapelram och indirekt ljus Denna ganska stora, runda LED-taklampa imponerar inte bara med stark allmänbelysning i ett rum med varmt vitt ljus utan också med en vacker indirekt ljuseffekt. LED-lamporna, som lyser jämnt in i rummet genom ett frostat lock, uppnår ett högt ljusflöde så att även ett större rum lyser starkt. Mjuk indirekt belysning trollar fram en krans av ljus runt lampan i taket och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-taklampa 3389 med stjärnhimmeleffekt

  LED-taklampa 3389 med stjärnhimmeleffekt
  LED-taklampa 3389-016 i liten, fyrkantig form När lysdioderna som är inbyggda i armaturen, som ger universell vit belysning är påslagna, omslaget av torget taklampa 3389 blir en gnistrande stjärnhimmel. taklampa i metall och plast har en mycket enkel design och passar i nästan alla interiörer. Den är lämplig individuellt eller i grupper för grundbelysning belysning i alla rum där ett kallare ljus önskas.
 • LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart

  LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • LED-taklampa 3028, kantig, svart, 2 lampor

  LED-taklampa 3028, kantig, svart, 2 lampor
  LED-taklampa 3028 i svart, dimbar med väggbrytare En fyrkantig ram och ett platt, fyrkantigt ljuselement kombinerades i LED-taklampa och var och en utrustad med varma vita lysdioder bakom satinerade skydd för minskning av bländning och jämn ljusstrålning. Armaturens ljusstyrka kan justeras i tre steg via väggbrytaren utan att behöva installera en dimmer . Det är tillräckligt att trycka på strömbrytaren flera gånger. Minnesfunktionen sparar den sista ljusinställningen så att den lyser igen nästa gång den slås på.
 • LED-taklampa 3194-029 i vågig form

  LED-taklampa 3194-029 i vågig form
  Vågig LED-taklampa i aluminium Med sin vågiga form och LED-lamporna ger LED-taklampa ett minimalistiskt men effektivt utseende och bra ljus. Tack vare aluminiumutseendet kan den enkelt integreras i alla möjliga inredningsstilar och sätter en elegant accent. taklampa är gjord av aluminiumfärgad metall och plast och installeras över ett runt kabelskydd. Fäst vid den är två långsträckta, vågiga böjda element som möts i ändarna och därmed skapar en ögonformad design. Lampans stil är reducerad och neutral och imponerar med den ljusa och böjda helhetsbilden.
 • LED-panel Stjärnhimmel 7390, 29 x 29 cm

  LED-panel Stjärnhimmel 7390, 29 x 29 cm
  Platt LED-taklampa med stjärnhimmeldekoration Man kan använda denna ultraplatta, kvadratiska LED-taklampa, inte bara som grundbelysning i ett rum, utan också som en vacker stjärnhimmel. LED-panelen som är tillverkad av metall med plasthöljen blir en vacker dekoration i taket, som om tusen stjärnor lyste därifrån. I panelen sitter installerade lysdioder som strålar i universalvit ljustemperatur.
 • LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, svart

  LED-taklampa Frame, fjärrkontroll, svart
  LED-taklampa Frame av metall med skiftbar ljusfärg och fjärrkontroll Två smala rektangulära ramar av svart metall utgör skärmen till denna LED-taklampa. Bakom satinerade plastlock sitter lysdioder som när som helst kan anpassas i ljusfärg från varmvitt ljus till universalvitt ljus med den medföljande fjärrkontrollen, och som också kan regleras i ljusstyrka för att alltid anpassa belysningen till behoven. Denna flexibilitet gör det möjligt att använda den moderna och mångsidiga taklampan överallt, oavsett om det gäller belysning av bostäder, kök eller även kontoret hemma. Förutom den flexibla ljusutformningen ger LED-taklampan en nattlampsfunktion och en timer.
 • LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, vit

  LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, vit
  LED-golvlampa överallt med avtagbart lamphuvud och batteri Denna LED-golvlampa i en mycket enkel form passar in i alla miljöer och kan användas otroligt flexibelt eftersom den är utrustad med ett batteri som kan laddas med den medföljande USB-kabeln. lamphuvud kan tas bort och fästas på det medföljande, separata väggfästet med hjälp av ett magnetfäste. Väggfästet kan fästas på väggen med medföljande självhäftande dynor. LED-golvlampa kan användas som golv- eller vägglampa oberoende av ett eluttag och tänds i cirka 3 timmar när batteriet är fulladdat. Ljusstrålningen kan också varieras beroende på användning, eftersom lysdiodernas ljusfärg kan ställas in i intervallet från varmt vitt ljus till starkt dagsljus.
 • LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 33 cm

  LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 33 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit

  LED-taklampa 7365, 58 x 20 cm, vit
  Rektangulär LED-taklampa 7365 med stapelram och bakgrundsbelysning Vare sig det är i korridoren, i vardagsrummet, i köket eller i sovrummet - varhelst denna moderna taklampa används, ger den inte bara ljus allmänbelysning i rummet utan också en anmärkningsvärd indirekt ljuseffekt på taket så att den kan vara Glödet från detta bakgrundsljus märks särskilt i taket.
 • LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, svart

  LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, svart
  Rund LED-taklampa Talena RGB CCT med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa Talena av plast och metall med en kromfärgad innerkant har mycket att erbjuda när det gäller belysningsdesign: taklampa levereras med en fjärrkontroll och är utrustad med en integrerad rörelsedetektor. Rörelsedetektorn kan slås på och av och ställas in inom ett intervall från 1 till 7 meter och ljuslängden kan också ställas in i fyra steg (1 min., 5 min., 10 min., 30 min.). Med den medföljande fjärrkontrollen kan det vita ljusets ljusfärg, som lyser upp rummet direkt, ställas in i intervallet från varmvit till universell vit belysning, ljuset kan dämpas i vald ljusfärg och RGB LED-bakgrunden belysning kan vara i 16 olika färger eller fyra olika lägen kan ställas in, vilket gör Talena LED-taklampa till en speciell höjdpunkt i varje tak.
 • LED-taklampa Free, 42 X 42 cm, svart

  LED-taklampa Free, 42 X 42 cm, svart
  Vinklad LED-taklampa Gratis med en vacker bakgrundsljuseffekt Den moderna LED-taklampa Free kännetecknas av en mycket platt design och stark belysning med en universell vit ljusfärg. Det satinerade locket, bakom vilket de energieffektiva lysdioderna sitter, hålls på plats av en smal svart plastram. Detta ligger inte direkt i taket, så att en del av ljuset också lyser i takets riktning genom springan, så att en vacker bakgrundsbelysningseffekt skapas. Den universella vita ljusfärgen gör den moderna lampan till den perfekta ljuskällan för köket eller andra områden där stark belysning krävs för arbete etc.
 • LED-taklampa Free, Ø 29 cm, svart

  LED-taklampa Free, Ø 29 cm, svart
  Rund LED-taklampa Gratis i platt form med bakgrundsbelysning Free är en mycket platt LED-taklampa som inte bara ger direkt belysning utan också skapar en vacker bakgrundsljuseffekt på taket. I den runda, smala ramen bakom det satinerade locket installerades universella vita lysdioder som ger ett svalt ljus så att lampan är särskilt lämplig för arbetsrum eller kök.
 • LED-taklampa 7156/7158, fast 29,3 x 29,3 cm

  LED-taklampa 7156/7158, fast 29,3 x 29,3 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, svart

  LED-golvlampa Everywhere, USB med batteri, svart
  LED-golvlampa överallt med avtagbart lamphuvud och batteri Denna LED-golvlampa i en mycket enkel form passar in i alla miljöer och kan användas otroligt flexibelt eftersom den är utrustad med ett batteri som kan laddas med den medföljande USB-kabeln. lamphuvud kan tas bort och fästas på det medföljande, separata väggfästet med hjälp av ett magnetfäste. Väggfästet kan fästas på väggen med medföljande självhäftande dynor. LED-golvlampa kan användas som golv- eller vägglampa oberoende av ett eluttag och tänds i cirka 3 timmar när batteriet är fulladdat. Ljusstrålningen kan också varieras beroende på användning, eftersom lysdiodernas ljusfärg kan ställas in i intervallet från varmt vitt ljus till starkt dagsljus.
 • Klämlampa 2790 med metallskärm, svart

  Klämlampa 2790 med metallskärm, svart
  Klämlampa 2790 med metallskärm och kabel med strömbrytare Varhelst en ytterligare ljuskälla krävs men ingen golvyta är tillgänglig, rekommenderas användning av ett klämlampa som enkelt kan klippas på en hylla eller olika andra möbler. Strömställaren är integrerad i den 140 cm långa försörjningskabeln med stickkontakt. Den breda metallskärmen med en vit insida sprider ljuset från lampan (ingår ej) mycket och kan vridas och svängas för att rikta ljusstrålen till önskat område.
 • LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 28 cm

  LED-taklampa 3403 IP44 stjärndekor, Ø 28 cm
  Rund LED-taklampa 3403 med stjärninredning och IP44 Den här runda LED-taklampa med gnistrande stjärndekor på plasthöljet, som är inramad av en metallkant, är också lämplig för användning i badrummet eller i andra områden där fukt och stänkvatten kan uppstå tack vare IP44- kapslingsklass . När belysningen slås på, glittrar inredningen som en himmel full av stjärnor och lampan lyser upp rummet samtidigt med universellt vitt ljus.
 • Taklampa Wood Basic, 3 lampor

  Taklampa Wood Basic, 3 lampor
  Wood Basic taklampa med tre glödlampor i trä och metall Naturligt trä och mörk metall har skickligt kombinerats i detta taklampa med tre lampor . De tre uttagen sitter på armarna på metallfästena, som är jämnt fördelade runt träet. De kan vridas och vridas och kan utrustas med lampor efter eget val upp till 25 W. Det ser väldigt dekorativt ut om man väljer globlampor med något tonat glas och vacker glödteknik, som bilden visar.
 • LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit

  LED-taklampa 7362, 29 x 29 cm, vit
  Vinklad LED-taklampa 7362 med indirekt ljuseffekt Denna fyrkantiga LED-taklampa är utrustad med en vacker stapelram och kommer till sin rätt tack vare bakgrundsbelysningseffekten som den trollar fram i taket. Medan det indirekta ljuset skapar en mjuk krans av ljus i taket, lyser lysdioderna installerade bakom det satinerade locket sitt varma vita ljus mycket jämnt in i rummet och säkerställer god allmänbelysning. Den raka och vackra designen gör den till en mångsidig ljuskälla för en mängd olika områden.
 • LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, vit

  LED-taklampa Talena M RGB CCT, sensor, vit
  Rund LED-taklampa Talena RGB CCT med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa Talena av plast och metall med en kromfärgad innerkant har mycket att erbjuda när det gäller belysningsdesign: taklampa levereras med en fjärrkontroll och är utrustad med en integrerad rörelsedetektor. Rörelsedetektorn kan slås på och av och ställas in inom ett intervall från 1 till 7 meter och ljuslängden kan också ställas in i fyra steg (1 min., 5 min., 10 min., 30 min.). Med den medföljande fjärrkontrollen kan det vita ljusets ljusfärg, som lyser upp rummet direkt, ställas in i intervallet från varmvit till universell vit belysning, ljuset kan dämpas i vald ljusfärg och RGB LED-bakgrunden belysning kan vara i 16 olika färger eller fyra olika lägen kan ställas in, vilket gör Talena LED-taklampa till en speciell höjdpunkt i varje tak.
 • LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver

  LED-taklampa Free, 29 x 29 cm, silver
  Fyrkantig LED-taklampa Gratis med bakgrundsbelysningseffekt Den fyrkantiga LED-taklampa Free är ultraplatt i form och har en vacker bakgrundsbelysningseffekt med en smal ram och ett vitt plastskydd. taklampa avger universellt vitt ljus och är därför idealisk för användning i ett kök, en studie eller var som helst där ett kallare ljus önskas.
 • LED-taklampa 7156/7158, kantig 42 x 42 cm

  LED-taklampa 7156/7158, kantig 42 x 42 cm
  Fyrkantig LED-panel 7156/7158 med indirekt ljuseffekt Denna LED-panel för takmontering kännetecknas av sin extremt plana design. Den är utrustad med universella vita lysdioder och är därför idealisk för användning i rum där utmattningsfritt ljus krävs för arbete - till exempel i kök, arbets- eller tvättstugor eller hallar. Genom den satinerade spridaren lyser enhetlig allmänbelysning in i rummet, medan det indirekta uppåt lysande ljuset skapar en effektiv ljusring i taket och indirekt rumsbelysning.
 • LED-spegellampa 2104 60 cm

  LED-spegellampa 2104 60 cm
  LED-spegellampa 2104 i blänkande kromlook LED-spegellampan 2104 är tillverkade av metall och plast och blänker i krom. Rak och energieffektiv är vad som karaktäriserar lampan som ger universalvit belysning till badrumsspegeln tack vare LED-lamporna bakom det satinerade höljet. Spegellampan levereras med en påbyggnadssockel och spegelklämma så att monteringen kan ske godtyckligt.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, nickel

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, nickel
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-takspotlight Anna, 2 lampor i guld

  LED-takspotlight Anna, 2 lampor i guld
  Snygg duo: LED-takspotlight med två glödlampor Anna med guldfärgad yta Även små rum förtjänar en touch av lyx, men i en modern kostym, tack. LED-takspotlight Anna presenterar sig som en snygg duo i en utsökt design utan att kompromissa med funktionaliteten. Två svängbara och roterande fläckar är elegant placerade i guldfärgade cylindrar så att detta levande tillbehör kan få poäng med ett lyxigt utseende även när det är avstängt. När lampan är påslagen fyller lampan paret med mysig värme. Den flexibla inriktningen gör att enskilda föremål kan fokuseras på ett glamoröst sätt, vilket skapar speciella accenter. Det reducerade formspråket handlar om funktion. Endast utsökta guld-look fullföljande gör Anna takspotlight spotlight en dyrbar konstruktion favorit.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, svart

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, svart
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-vägglampa 2028 med väggelement, vit

  LED-vägglampa 2028 med väggelement, vit
  Böjlig LED-vägglampa 2082 för väggmontering Oavsett om det är i vardagsrummet eller i närheten av sängen kan LED-vägglampan 2028 monteras var som helst. Dess långa flexarm och det inställbara lamphuvudet med GU10-ljuskällor kan placeras perfekt för att styra ljusspridningen till den plats där den behövs. LED-vägglampan är utrustad med en 180 cm lång, genomskinlig kabel. Detta gör att det räcker med ett eluttag för anslutning. Strömbrytaren är monterad på det runda väggfästet.
 • LED-panel 7189-016 med sensor 119,5 x 29,5 cm

  LED-panel 7189-016 med sensor 119,5 x 29,5 cm
  LED-taklampa med sensor i vitt Den vita LED-panelen med sensor är tillverkad av metall och plast och fångar blickar med sitt ljusa, modernt utseende. Med den platta monteringsmetoden ser det ut som att panelen svävar i taket. Taklampa har en integrerad sensor som tänder lampan vid ett visst ljusvärde. Med sin höga energiklass är lampan extremt energieffektiv. Den rektangulära formen är utformad för att ge optimal belysning, särskilt för stora eller långa utrymmen. Ett särskilt hållbart LED-kretskort finns installerat i lampan och aktiveringstiden kan kontinuerligt ändras från 5 sekunder till 10 minuter.
 • LED-takrondell Start, 4 lampor

  LED-takrondell Start, 4 lampor
  Pragmatism möter elegans: LED-takrondell Start med 4 lampor Vill du att rummet ska dränkas i starkt och vänligt ljus när man trycker på lampknappen? Hos LED-takrondellen Start är namnet Program. Genom att trycka på strömbrytaren aktiverar man, förutom den primära, indirekta belysningen, tre punktbelysningar som lyser upp rummet. Taklampan kombinerar metall och glas i ett tidlöst utseende. Tack vare kromen har takrondellen Start en elegant touch och behöver inte gömmas. Med sitt eleganta utseende smälter lampan in i det moderna rummet utan att distrahera. LED-taklampan Start är därför idealisk i en vänlig atmosfär och är särskilt lämpad för arbetsrum.
 • LED-golvlampa 1297-015 dimbar, svart

  LED-golvlampa 1297-015 dimbar, svart
  LED-golvlampa - dimbar i steg med hjälp av en touch-switch Denna golvlampa är idealisk som läslampa i vardagsrummet eller sovrummet, eftersom ljus riktas nedåt. Det tar lite utrymme men ger tillräckligt med ljus. Deras kortfattade, snygga form och svarta färg passar bra i nästan alla inredningsstil. Lampan har en steglöst variabel dimbarhet av ljusets ljusstyrka, som kan justeras efter önskemål med pekbrytaren. Touch-omkopplaren kan också användas för att välja tre olika ljusfärger (varmvit 3000 K, universalvit 4000 K eller dagsljus 6500 K). - lamphuvud vridas 360 °
 • Hänglampa 4107-055, decentraliserad upphängning

  Hänglampa 4107-055, decentraliserad upphängning
  Taklampa med fem lågor med decentraliserad upphängning Hänglampan med sina fem textilfärger i grått, vitt och svart kan hängas optimalt över ett bord i matsalen. Med sin design kan den också integreras i andra rum och i kombination med olika inredningsstilar. De fem textilskuggorna hänger på en rund baldakin. Skärmen i mitten fästs på baldakinen och de andra fyra nyanserna kan fästas på olika punkter i taket med hjälp av sin egen upphängning, så att formen och upphängningen kan utformas på olika sätt. Skärmarna är vardera utrustade med ett E14- uttag (lampor tas inte emot).
 • Dimmbar lampa Dimmi i matt nickel för vägguttaget

  Dimmbar lampa Dimmi i matt nickel för vägguttaget
  Lampan Dimmi i nickel för vägguttaget skapar flexibla ljusförhållanden Den praktiska, formsköna lampan Dimmi i matt nickel sätts direkt i vägguttaget utan kabel och skapar snabbt extrabelysning. Den flexibla armen skapar dessutom riktat ljus. Lampan har en vit skärm och en strömbrytare med dimmer för belysning efter önskemål. Dimmi passar utmärkt som läslampa.
 • USB-spegellampa Hollywood med 10 lampor i kulform

  USB-spegellampa Hollywood med 10 lampor i kulform
  Hollywood LED-spegellampa , 10 lampor Tio bollar av vit plast är jämnt fördelade på den 205 cm långa lampan med USB-anslutning. De kan fästas var som helst, till exempel runt en spegel, och ljusfärgen kan ställas in på tre nivåer och nedtonas kontinuerligt. De medföljande 3M självhäftande dynorna gör fästet enkelt.
 • LED-vägglampa Terya, batteri, 6 500 K, 2-lampor

  LED-vägglampa Terya, batteri, 6 500 K, 2-lampor
  Batteridriven LED-vägglampa Terya med rörelsedetektor LED-vägglampan Terya är utrustad med två roterbara och svängbara strålkastare som avger dagsljusvitt ljus. Det silverfärgade höljet är tillverkat av plast. Den integrerade rörelsedetektorn tänder automatiskt ljuset i 25 sekunder när den har registrerat en person inom räckhåll och den automatiska funktionen har ställts in med av-/påslagsbrytaren. Dessutom ingår 3 x AAA-batterier i leveransen. - Rörelsedetektor: Räckvidd 2,5 - 3 meter; detektionsvinkel 60° - Roterande och svängbar strålkastare - 3 x AAA-batterier ingår - OFF-AUTO-ON-brytare ingår
 • LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, vit

  LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, vit
  Dimbar Servo LED-golvlampa med justerbar ljusfärg och minnesfunktion Servo LED-golvlampan är den perfekta ljuskällan för skrivbordsbelysning. Med de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusstyrkan dämpas i tre steg och ljusfärgen kan justeras. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov. Med det flexibelt justerbara armaturhuvudet kan ljusinsläppet dessutom justeras efter önskemål i alla situationer. Tack vare den integrerade minnesfunktionen kan den senast använda ljusinställningen sparas, så att de tidigare inställda ljusförhållandena är tillgängliga nästa gång armaturen slås på. Tack vare sin diskreta design är Servo en mångsidig ljuskälla som ser lika bra ut på ett hemmakontor som på ett företagskontor. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • Skrivbordslampa Office, antracit, CCT

  Skrivbordslampa Office, antracit, CCT
  Modern LED-byrålampa - steglöst dimbar Denna LED-byrålampa har en modern design och passar perfekt in i modernt inredda kontor eller hemkontor. Höljet är tillverkat av plast och den runda lampskärmen kan vridas och svängas fritt. Med de två rörliga armarna kan ljusinsläppet också anpassas till varje situation. Med hjälp av en beröringsdimmer kan ljuset kontinuerligt dämpas för att anpassa ljusstyrkan till varje situation - vare sig det gäller datorarbete eller läsning av filer. Dessutom kan man ändra färgtemperaturen i tre steg i skrivbordsarmaturen. - tre vita ljusfärger: Varmvitt, universalvitt, dagsljus - steglöst dimbar
 • Bordslampa Paipa, svart

  Bordslampa Paipa, svart
  Cylindrisk Paipa bordslampa med vit glasskärm Paipa bordslampa har en tidlös design, vilket gör att den kan kombineras med en modern livsstil såväl som med en mer klassisk inredning. Den runda lampan består av svart metall och en vit glasskärm. Paipa kan användas som sängbordslampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet och matsalen. Lampan kan enkelt slås på och av med kabelbrytaren
 • LED-lampa Servo, dimbar, CCT, svart

  LED-lampa Servo, dimbar, CCT, svart
  Diskret utformad Servo LED-klämarmatur med justerbar ljusfärg och 3-stegs dimmteknik Den diskreta och enkla utformningen av Servo LED-klämarmaturen gör att armaturen inte bara kan kombineras med en modern inredningsstil, utan även med inredning som är tidlös eller klassisk i sin stil. En klämfot med skruvklämma gör att LED-armaturen kan fästas på ett bord eller en hylla. Tack vare den svängbara och flexibla lampskärmen kan ljusinsläppet justeras perfekt genom en individuell anpassning. Med hjälp av de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusfärgen väljas mellan varmvitt och dagsljus, och vid behov kan ljusstyrkan också dämpas i tre steg. Dessutom kan den senaste ljusinställningen sparas med den integrerade minnesfunktionen. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-klämlampa Screen USB, dimbar, CCT, svart

  LED-klämlampa Screen USB, dimbar, CCT, svart
  Praktisk LED-skärmlampa med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Screen är utformad som en LED-arbetsarmatur, till exempel för hemmakontoret. Den är tillverkad av plast och metall och kan enkelt fästas på en skärm eller skiljevägg med hjälp av klämman. Skärmen kan lutas för att anpassa ljusförhållandena optimalt till individuella behov och platsen. En trådbunden fjärrkontroll medföljer för styrning, som gör det möjligt att slå om, dimma och reglera färgtemperaturen i tre nivåer (varmvitt, universalvitt, dagsljus). Anslutningen sker med den medföljande USB-kabeln, så att strömmen kan levereras via till exempel en bärbar dator.
 • LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver

  LED-klämlampa Screen, USB, dimbar, CCT, silver
  Praktisk LED-skärmlampa med justerbar ljusstyrka och färgtemperatur Screen är utformad som en LED-arbetsarmatur, till exempel för hemmakontoret. Den är tillverkad av plast och metall och kan enkelt fästas på en skärm eller skiljevägg med hjälp av klämman. Skärmen kan lutas för att anpassa ljusförhållandena optimalt till individuella behov och platsen. En trådbunden fjärrkontroll medföljer för styrning, som gör det möjligt att slå om, dimma och reglera färgtemperaturen i tre nivåer (varmvitt, universalvitt, dagsljus). Anslutningen sker med den medföljande USB-kabeln, så att strömmen kan levereras via till exempel en bärbar dator.
 • Wood & Style 2075 vägglampa med textilskärm

  Wood & Style 2075 vägglampa med textilskärm
  Enkel vägglampa Wood & Style 2075 i en fantastisk kombination av material Vägglampan Wood & Style 2075 imponerar med den vackra kombinationen av ljus, naturligt trä och en cylindrisk grå tetraeder som fästes på en svartlackerad metallarm och kan justeras. Lampan passar perfekt in i en modern lantlig stil och passar i många områden.
 • Klämlampa 2790 med metallskärm, vit

  Klämlampa 2790 med metallskärm, vit
  Klämlampa 2790 med metallskärm och kabel med strömbrytare Varhelst en ytterligare ljuskälla krävs men ingen golvyta är tillgänglig, rekommenderas användning av ett klämlampa som enkelt kan klippas på en hylla eller olika andra möbler. Strömställaren är integrerad i den 140 cm långa försörjningskabeln med stickkontakt. Den breda metallskärmen med en vit insida sprider ljuset från lampan (ingår ej) mycket och kan vridas och svängas för att rikta ljusstrålen till önskat område.
 • Vägglampa till bad Splash, 2 lampor, matt nickel

  Vägglampa till bad Splash, 2 lampor, matt nickel
  Vägglampa för två flammor badrum Splash med vippströmbrytare Badrumsvägglampan Splash består av två mattvita glasskärmar som ger ljus och bländningsfri belysning. Den matta förnicklade ytan ger en kontrast. Vägglampan kan placeras bredvid en spegel och ge tillräcklig belysning i badrummet. Badrumets vägglampa är utrustad med två E14-uttag som sitter bakom det rörformade glaset och en vippströmbrytare för enkel användning på plats.
 • LED-golvlampa 1296-016 med fjärrkontroll, vit

  LED-golvlampa 1296-016 med fjärrkontroll, vit
  LED-golvlampa med dimmerfunktion och fjärrkontroll LED-golvlampa ljusstråle riktas nedåt. Det stiger tunnt upp i rummet och tack vare sin subtila design passar det in i olika levnadsstilar. Helt i vitt kan lampan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet. Den dimbara golvlampa är utrustad med CCT-teknik så att ljusfärgen kan väljas bekvämt inom ett intervall mellan varmvit och dagsljusvit. Kontrollen sker med pekbrytaren på lampröret eller med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, svart

  LED-golvlampa Servo, dimbar, CCT, svart
  Dimbar Servo LED-golvlampa med justerbar ljusfärg och minnesfunktion Servo LED-golvlampan är den perfekta ljuskällan för skrivbordsbelysning. Med de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusstyrkan dämpas i tre steg och ljusfärgen kan justeras. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till individuella behov. Det flexibla armaturhuvudet gör det dessutom möjligt att justera ljusinsläppet efter önskemål i varje situation. Tack vare den integrerade minnesfunktionen kan den senast använda ljusinställningen sparas, så att de tidigare inställda ljusförhållandena är tillgängliga nästa gång armaturen slås på. Tack vare sin diskreta design är Servo en mångsidig ljuskälla som ser lika bra ut på ett hemmakontor som på ett företagskontor. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-lampa Servo, dimbar, CCT, vit

  LED-lampa Servo, dimbar, CCT, vit
  Diskret utformad Servo LED-klämarmatur med justerbar ljusfärg och 3-stegs dimmteknik Den diskreta och enkla utformningen av Servo LED-klämarmaturen gör att armaturen inte bara kan kombineras med en modern inredningsstil, utan även med inredning som är tidlös eller klassisk i sin stil. En klämfot med skruvklämma gör att LED-armaturen kan fästas på ett bord eller en hylla. Tack vare den svängbara och flexibla lampskärmen kan ljusinsläppet justeras perfekt genom en individuell justering. Med hjälp av de två tryckkontakterna på armaturhuvudet kan ljusfärgen väljas mellan varmvitt och dagsljus, och vid behov kan ljusstyrkan också dämpas i tre steg. Dessutom kan den senaste ljusinställningen sparas med den integrerade minnesfunktionen. - Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en tryckknapp: 100 %, 50 % och 25 % - Färgtemperaturen kan ställas in i steg - varmvitt och dagsljus
 • LED-taklampa 3145-018 med fjärrkontroll krom

  LED-taklampa 3145-018 med fjärrkontroll krom
  LED-taklampa med fjärrkontroll, nattljusfunktion och timer LED-taklampa består av två smala, fyrkantiga ramar som är utrustade med lysdioder och kan lysa med god ljusstyrka. Utformningen av taklampa passar in med moderna faciliteter och är också ett ljus med hög funktionalitet. Den drivs med den medföljande fjärrkontrollen. Lampan har en nattbelysningsfunktion och en timer. Färgtemperaturen kan också justeras: från 2700 K till 5000 K.
 • LED-taklampa 3149-018 två kvadrater

  LED-taklampa 3149-018 två kvadrater
  LED-taklampa med två fyrkantiga lampskärmar - inkl. fjärrkontroll LED-taklampan har en modern design. Den består av två fyrkantiga ramar och kan enkelt integreras i moderna inredningsstilar. De två rutorna sitter på en baldakin som består av ett kromfärgat metallstöd. Med hjälp av en fjärrkontroll eller en väggbrytare kan armaturen ställas in i två ljusfärger - varmvitt och universalvitt. Den har också en nattljusfunktion som skapar det perfekta ljuset för mörkare timmar. En minnesfunktion säkerställer att tidigare inställda lägen behålls.
 • LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, svart

  LED-taklampa 7361, Ø 29 cm, svart
  LED-taklampa 7361 med en vacker bakgrundsljuseffekt Det indirekta ljuset, som trollar fram en stor effekt på taket, sätter denna runda LED-taklampa i rampljuset. Det ser särskilt vackert ut tack vare staplingsramen och avger, förutom den mjuka indirekta belysningen, även varmvitt, direktljus nedåt, vilket ger de olika rummen stark ljusbelysning och avges mycket jämnt.
 • Taklampa Frame, dimbar i 3 steg 110 x 12 cm

  Taklampa Frame, dimbar i 3 steg 110 x 12 cm
 • LED-taklampa Frame CCT, krom aluminium, 70 x 70 cm

  LED-taklampa Frame CCT, krom aluminium, 70 x 70 cm
 • LED-taklampa Frame CCT, svart, 50 x 39 cm

  LED-taklampa Frame CCT, svart, 50 x 39 cm
 • LED-taklampa Frame CCT, krom aluminium 110 x 54 cm

  LED-taklampa Frame CCT, krom aluminium 110 x 54 cm
 • LED-taklampa Frame aluminium 76 x 36 cm

  LED-taklampa Frame aluminium 76 x 36 cm
 • LED-taklampa Spaco CCT med fjärrkontroll

  LED-taklampa Spaco CCT med fjärrkontroll
 • LED-taklampa Rondo CCT fjärrkontroll, svart

  LED-taklampa Rondo CCT fjärrkontroll, svart
 • LED-taklampa Rondo CCT fjärrkontroll, vit

  LED-taklampa Rondo CCT fjärrkontroll, vit
 • LED-taklampa Frameless RGBW, 30 x 30 cm

  LED-taklampa Frameless RGBW, 30 x 30 cm
 • LED-taklampa Frameless RGBW, 60 x 30 cm

  LED-taklampa Frameless RGBW, 60 x 30 cm
 • LED-taklampa Frameless RGBW, 120 x 10 cm

  LED-taklampa Frameless RGBW, 120 x 10 cm
 • LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 30 x 30 cm

  LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 30 x 30 cm
 • LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 45 x 45 cm

  LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 45 x 45 cm
 • LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 60 x 60 cm

  LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 60 x 60 cm
 • LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 100 x 25 cm

  LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 100 x 25 cm
 • LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 120 x 30 cm

  LED-stjärnhimmel Frameless CCT, 120 x 30 cm
 • LED-stjärnhimmel-panel Pallas CCT, 100 x 25 cm

  LED-stjärnhimmel-panel Pallas CCT, 100 x 25 cm
 • LED-taklampa Frames, 4 kvadrater, vridbar

  LED-taklampa Frames, 4 kvadrater, vridbar
  Moderna LED-taklampa takramar med fyra roterande rutor Frames LED-taklampa är en modern blickfång i taket. stativ är gjord av metall med fyra rutor nära taket. De fyra rutorna är av samma storlek, kan roteras och har lysdioder på insidan så att de genererar en hög ljusstyrka. Tack vare sin ljusstyrka är taklampa också lämplig för större rum. Ljusstyrkan kan enkelt justeras i flera steg med hjälp av väggbrytaren, så att både ett starkt ljus och ett mysigt ljus för att stänga av och koppla av kan realiseras.
 • LED-taklampa Frames 2 små/2 stora kvadrater

  LED-taklampa Frames 2 små/2 stora kvadrater
  Frames LED-taklampa med fyra lågor och praktiska funktioner Frames LED-taklampan är tillverkad av metall och plast och ser modern och elegant ut. Den består av fyra fyrkantiga ramar - två stora och två små - som avger ljus runt omkring. På så sätt kan man se fyra ljuskällor som kan vridas och vars ljusstyrka kan justeras med hjälp av väggströmbrytaren. Taklampan övertygar också med den inbyggda minnesfunktionen, som gör det enkelt att lagra dessa inställningar. Denna flexibilitet gör det möjligt att använda den moderna taklampan på många olika sätt, oavsett om den används för att belysa vardagsrummet, köket eller hemmakontoret.
 • LED-taklampa 3145-014 med fjärrkontroll

  LED-taklampa 3145-014 med fjärrkontroll
  LED-taklampa med två rektangulära nyanser och trähylla på taket LED-taklampa design förbättrar varje rum. De smala rektangulära ramarna (utrustade med lysdioder) sitter på en fyrkantig trätak. taklampa övertygar inte bara med sitt puristiska designspråk utan också med en hög funktionalitetsnivå. Leveransomfånget inkluderar en fjärrkontroll med vilken ljusfärgen kan väljas i intervallet från 2700 K till 5000 K. Lampans nattljusfunktion kan också ställas in med fjärrkontroll, liksom timern.
 • LED-taklampa 3210-018 roterbar, dimbar

  LED-taklampa 3210-018 roterbar, dimbar
  Roterbar LED-taklampa - dimbar via väggbrytare LED-taklampa består av två fyrkantiga ramar och fungerar som en modern design i moderna anläggningar. Silverfärgen ger den ett elegant utseende som enkelt kan integreras i många vardagsrum. Lampan kan dämpas stegvis med hjälp av väggbrytaren och säkerställer att ljusförhållandena kan justeras perfekt. De inbyggda lysdioderna som löper längs ramen avger varmt vitt ljus och skapar en trevlig rumsatmosfär.
 • LED-taklampa Frames två ringar, roterbar

  LED-taklampa Frames två ringar, roterbar
  Ramar LED-taklampa - dimbar i steg med hjälp av väggbrytaren Frames LED-taklampa består av två stora ringar som är förskjutna ovanpå varandra och utrustade med lysdioder. Armaturen kan generera en hög ljusstyrka så att större rum också kan hitta rätt belysning. Om det behövs har du möjlighet att justera ljusstyrkan stegvis med hjälp av väggbrytaren. Med sin design, är taklampa som lämpar sig för användning i moderna bostadsområden.
 • LED-taklampa Frames tre ringar memoryfunktion

  LED-taklampa Frames tre ringar memoryfunktion
  Dimbar LED-taklampa takramar med tre lysande ringar Frames LED-taklampa är utrustad med lysdioder som är permanent installerade på insidan av ringarna. Så det avger ett starkt och bländningsfritt ljus. De tre ringarna är fästa vid ett takfäste. De skapar ett modernt utseende och ger rätt ljus i alla bostadsutrymmen. taklampa erbjuder möjlighet att dimma stegvis med den normala omkopplaren på väggen. Den integrerade minnesfunktionen säkerställer att denna inställning sparas.
 • LED-panel Slim, ultraplatt, rund med RGB/W effekt

  LED-panel Slim, ultraplatt, rund med RGB/W effekt
  Ultraplat, rund LED-panel Slim med bakgrundsbelysning Slim LED-panel har en cirkulär form gjord av vit plast. Det subtila, runda utseendet passar in i olika inredningsstilar och ser tidlöst elegant ut. Panelen imponerar inte bara med sin enkla design utan också med sina många funktioner. Den medföljande fjärrkontrollen kan användas för att reglera ljusstyrkan i steg och ställa in RGB läge för färgeffekter. Tack vare RGB läget skapas vackra bakgrundsbelysningseffekter för en mysig rumsatmosfär.
 • LED-panel Colour 29,5 cm x 29,5 cm, fjärrkontroll

  LED-panel Colour 29,5 cm x 29,5 cm, fjärrkontroll
  Fyrkantig LED-panel med många funktioner LED-panel färg är designad som en platt, rektangulär och vit taklampa . Med sin enkla design, justerbar ljusstyrka och färgtemperatur erbjuder den generös belysning för mottagning, arbete, träning eller lounge. Kontrollen sker med den medföljande fjärrkontrollen, med vilken man har möjlighet att dämpa ljusstyrkan, för att reglera färgtemperaturen (från 3000 K till 6500 K), för att ställa in nattlampa och timerfunktioner. RGB läge kan också justeras med fjärrkontrollen, så att armaturen kan övertyga med sina starka ljusfärger.
 • LED-panel Colour 45 cm x 45 cm, fjärrkontroll

  LED-panel Colour 45 cm x 45 cm, fjärrkontroll
  Färg- LED-panel med färgtemperaturkontroll, RGB läge, nattlampa och timerfunktion LED-panel färg har en vinkelform och hålls i vitt. Panelen levereras med fjärrkontrollen och monteras enkelt i taket. Lampan avger universellt vitt, dagsljusvitt eller varmvitt ljus efter behov och säkerställer perfekt belysning av alla områden. Ljusstyrka och färgtemperatur, RGB läge, nattlampa och timerfunktioner regleras enkelt med fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa 3256-016 med stjärndekor och RGBW

  LED-taklampa 3256-016 med stjärndekor och RGBW
  LED-taklampa med stjärndekoration och RGB läge LED-taklampa skapar en vacker atmosfär med stjärndekorationen, den ljusa färgen varmvit och RGB läget i tre färger: röd, grön, blå. Lampan är gjord av metall och plast och har en rund form. Ljuset, liksom ljusstyrkans dimbarhet, kan enkelt justeras med den medföljande fjärrkontrollen. Beroende på stämningen kan du själv bestämma om rummet ska lysa starkt eller bara skimra bekvämt. - med nattljusfunktion
 • LED-taklampa Frame Mid, 3 000 K, svart

  LED-taklampa Frame Mid, 3 000 K, svart
 • LED-taklampa Frame Mid, 3 000 K, aluminium

  LED-taklampa Frame Mid, 3 000 K, aluminium
 • LED-taklampa Frame 2 lampor, CCT, svart

  LED-taklampa Frame 2 lampor, CCT, svart
  LED-takbelysning Frame med justerbar färgtemperatur, styrbar med medföljande fjärrkontroll Takarmaturen Frame består av öppna, rektangulära metallramar och kan på ett fantastiskt sätt integreras i framför allt moderna interiörer. Den ger direkt ljus med lysdioder som är integrerade på undersidan av ramarna bakom satinerade plastkåpor och har även en tilltalande bakgrundsbelysning. Med den medföljande fjärrkontrollen kan taklampans praktiska funktioner aktiveras och kontrolleras. Frame har en nattljusfunktion, en timerfunktion och en minnesfunktion som återgår till den senast valda ljusinställningen när armaturen slås på igen. Dessutom är ljusstyrkan steglös och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljusvitt.
 • LED-taklampa Frame 2 lampor, CCT, aluminium

  LED-taklampa Frame 2 lampor, CCT, aluminium
  LED-takbelysning Frame med justerbar färgtemperatur, styrbar med medföljande fjärrkontroll Takarmaturen Frame består av öppna, rektangulära metallramar och kan på ett fantastiskt sätt integreras i framför allt moderna interiörer. Den ger direkt ljus med lysdioder som är integrerade på undersidan av ramarna bakom satinerade plastkåpor och har även en tilltalande bakgrundsbelysning. Med den medföljande fjärrkontrollen kan taklampans praktiska funktioner aktiveras och kontrolleras. Frame har en nattljusfunktion, en timerfunktion och en minnesfunktion som återgår till den senast valda ljusinställningen när armaturen slås på igen. Dessutom är ljusstyrkan steglös och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljusvitt.
 • LED-taklampa Frame, CCT, 4 lampor, svart

  LED-taklampa Frame, CCT, 4 lampor, svart
  Fyrflammig LED-plafondlampa Frame i öppen, modern design - styrbar med fjärrkontroll Den moderna LED-belysningen Frame består av fyra fyrkantiga metallelement - två större och två mindre öppna ramar. Undersidan är försedd med satinerade plastkåpor genom vilka ljuset från de integrerade lysdioderna sprids och avges nedåt. Ramen har många funktioner som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan varieras kontinuerligt mellan varmvitt och universalvitt, och det går också att dimma. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till respektive behov. Dessutom kan en timer och en nattljusfunktion aktiveras med fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Frame, CCT, 4 lampor, aluminium

  LED-taklampa Frame, CCT, 4 lampor, aluminium
  Fyrflammig LED-plafondlampa Frame i öppen, modern design - styrbar med fjärrkontroll Den moderna LED-belysningen Frame består av fyra fyrkantiga metallelement - två större och två mindre öppna ramar. Undersidan är försedd med satinerade plastkåpor genom vilka ljuset från de integrerade lysdioderna sprids och avges nedåt. Ramen har många funktioner som kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan varieras kontinuerligt mellan varmvitt och universalvitt, och det går också att dimma. På så sätt kan ljusförhållandena anpassas optimalt till respektive behov. Dessutom kan en timer och en nattljusfunktion aktiveras med fjärrkontrollen.
 • LED-taklampa Frame, switch dim, svart/trä

  LED-taklampa Frame, switch dim, svart/trä
 • LED-taklampa Frame Ring CCT aluminium 4 lampor

  LED-taklampa Frame Ring CCT aluminium 4 lampor
  LED-takbelysning Frame med fyra ringar, styrbar med fjärrkontroll LED-takbelysningen Frame är utrustad med fyra smala metallringar som monteras under en rund skärm och som överlappar varandra på två ställen. Den iögonfallande designen och metallfinishen gör att taklampan passar särskilt bra i vardagsrum med modern inredning. Frame imponerar också med sina praktiska funktioner. Lysdioderna som är integrerade på undersidan av ringarna bakom den satinerade plasten kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Detta gör det möjligt att dimma och även justera ljusfärgen från varmvitt till dagsljusvitt. Tack vare minnesfunktionen är den senast valda ljusinställningen tillgänglig igen när du slår på. Den praktiska nattljusfunktionen underlättar orienteringen i mörkret.
 • Taklampa Frame Ring Switch dim nickel 3 lampor

  Taklampa Frame Ring Switch dim nickel 3 lampor
 • LED-taklampa Flame, Ø 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame, Ø 15,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Ø 15,7 cm svart

  LED-taklampa Flame Ø 15,7 cm svart
 • LED-taklampa Flame, Ø 15,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame, Ø 15,7 cm, vit
 • LED-taklampa Flame, Ø 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame, Ø 21,2 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Ø 21,2 cm svart

  LED-taklampa Flame Ø 21,2 cm svart
 • LED-taklampa Flame, Ø 21,2 cm, vit

  LED-taklampa Flame, Ø 21,2 cm, vit
 • LED-taklampa Flame, Ø 28,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame, Ø 28,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Ø 28,7 cm svart

  LED-taklampa Flame Ø 28,7 cm svart
 • LED-taklampa Flame, Ø 28,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame, Ø 28,7 cm, vit
 • LED-taklampa Flame, 15,7 x 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame, 15,7 x 15,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame, 15,7 X 15,7 cm, svart

  LED-taklampa Flame, 15,7 X 15,7 cm, svart
 • LED-taklampa Flame, 15,7 x 15,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame, 15,7 x 15,7 cm, vit
 • LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, silver
 • LED-taklampa Flame, 21,2 X 21,2 cm, svart

  LED-taklampa Flame, 21,2 X 21,2 cm, svart
 • LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, vit

  LED-taklampa Flame, 21,2 x 21,2 cm, vit
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, svart
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 15,7 cm, vit
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, svart
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 21,2 cm, vit
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, svart
 • LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, Ø 28,7 cm, vit
 • LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm, svart
 • LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm vit

  LED-taklampa Flame Star, 15,7 x 15,7 cm vit
 • LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm, silver

  LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm, silver
 • LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm, svart

  LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm, svart
 • LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm vit

  LED-taklampa Flame Star, 21,2 x 21,2 cm vit
 • LED-taklampa Runa med backlight-effekt, svart

  LED-taklampa Runa med backlight-effekt, svart
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, svart

  Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, svart
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, krom

  Taklampa Rey, glittereffekt, 2 lampor, krom
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, svart

  Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, svart
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, krom

  Taklampa Rey, glittereffekt, 3 lampor, krom
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, svart

  Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, svart
 • Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, krom

  Taklampa Rey, glittereffekt, 4 lampor, krom
 • Taklampa Waktu, skärm med raka stöttor

  Taklampa Waktu, skärm med raka stöttor
 • Taklampa Winki, skärm med gallerstruktur

  Taklampa Winki, skärm med gallerstruktur
 • LED-taklampa Flet med backlight, Ø 28,5 cm

  LED-taklampa Flet med backlight, Ø 28,5 cm
 • LED-taklampa Flet med backlight, Ø 35,5 cm

  LED-taklampa Flet med backlight, Ø 35,5 cm
 • LED-taklampa Malbona, IP44

  LED-taklampa Malbona, IP44
 • LED-taklampa Frame, step dim, 4 lampor svart

  LED-taklampa Frame, step dim, 4 lampor svart
 • LED-taklampa Frame, step dim, 4 lampor

  LED-taklampa Frame, step dim, 4 lampor
 • LED-taklampa Frame 2 lampor Switch dim svart

  LED-taklampa Frame 2 lampor Switch dim svart
 • Taklampa Frame rektangel 3 lampor CCT aluminium

  Taklampa Frame rektangel 3 lampor CCT aluminium
  LED-taklampa Frame i aluminium och krom, inklusive fjärrkontroll Den speciella designen på denna LED-taklampa gör Frame till ett blickfång för moderna interiörer. De tre överlappande rektangulära metallramarna skapar en geometrisk helhetsstruktur av enkla grundformer. Lysdioderna är integrerade på undersidan av ramarna bakom satinerad plast och ger en stor allmänbelysning på stora ytor. Förutom det attraktiva utseendet imponerar Frame också med praktiska funktioner som kan styras och aktiveras med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusfärgen kan ändras från varm till universalvitt och ljusstyrkan kan också anpassas till individuella behov. Dessutom finns det en timer och en nattljusfunktion.
 • LED-taklampa Frame 1 liten/1 stor kvadrat

  LED-taklampa Frame 1 liten/1 stor kvadrat
 • LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 4 lampor

  LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 4 lampor
  Dimbar LED-taklampa Frame med minnesfunktion LED-taklampan Frame övertygar med sin linjära design som harmoniskt passar in i helheten i modernt inredda rum. Den är utrustad med fyra LED-moduler som avger varmvitt ljus och kan vridas. Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg, och den integrerade minnesfunktionen gör det möjligt att spara den önskade ljusinställningen. - ljusstyrkan kan dämpas i tre steg: 100 %, 50 % och 25 % - integrerad minnesfunktion - LED-moduler kan vridas och svängas
 • LED-taklampa 3014-015, dimbar, CCT, svart

  LED-taklampa 3014-015, dimbar, CCT, svart
  Modern LED-taklampa - dimbar och med steglös färgtemperatur Denna LED-taklampa kombinerar funktionalitet med modern design. Den svarta kroppen är tillverkad av metall och på undersidan sitter lysdioder som avger sitt ljus direkt nedåt genom en vit diffusor och vars färgtemperatur kan ändras kontinuerligt från behagligt varmvitt till uppfriskande dagsljusvitt. Den raka LED-armaturen är också utrustad med en nattljusfunktion och en timer. Dessutom kan ljusflödet dämpas och därmed anpassas till varje situation. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan alla funktioner bekvämt styras på distans.
 • LED-panel Slim ultraplatt RGBW effekt Ø 29,3 cm

  LED-panel Slim ultraplatt RGBW effekt Ø 29,3 cm
  Dimbar LED-taklampa Slim med RGB/W-färgväxlingsfunktion - styrbar med fjärrkontroll LED-taklampan Slim har ett vitt hölje av plast. På insidan har universella vita lysdioder installerats, som avger sitt ljus bländfritt och direkt nedåt. I leveransen ingår en fjärrkontroll med vilken inte bara ljusstyrkan kan dämpas stegvis utan även RGB/W-färgbyte, eftersom det förutom vita lysdioder även finns lysdioder som lyser färgglatt och möjliggör effektiva belysningsscenarier. Dessutom ger den indirekta bakgrundsbelysningen (backlight-effekt) en visuell höjdpunkt som skapar en mysig atmosfär. Den tidlösa designen gör att armaturen inte bara kan kombineras med en modern livsstil utan även med en klassisk inredning.
 • LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 2 lampor

  LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 2 lampor
  Dimbar LED-taklampa Frame i snygg design - med integrerad minnesfunktion Med den eleganta LED-taklampan Frame kan ljusstyrkan inte bara dimmas i tre steg, utan med minnesfunktionen kan den önskade ljusinställningen också sparas. Frame har en rak design som gör att den passar utmärkt i rum med modern inredning. Varmvita lysdioder har installerats på undersidan av de svängbara och roterande modulerna och sänder ut ljuset i rummet utan att blända. - ljusstyrka dimbar i tre steg: 100 %, 50 % och 25 % - integrerad minnesfunktion - LED-moduler sväng- och lutningsbara
 • LED-taklampa direkt smart CCT RGB 100 x 25 cm

  LED-taklampa direkt smart CCT RGB 100 x 25 cm
  Dimbar LED-takarmatur Direkt smart för varierad belysning Den eleganta och moderna designen hos LED-takarmaturen Direkt kombineras smart med effektiva och funktionella lysdioder som ger en varierad belysning. Med hjälp av den integrerade CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur kontinuerligt justeras från varmvitt till dagsljusvitt. Dessutom kan olika färgprogram väljas med RGB-färgväxlingsfunktionen, eftersom det förutom vita lysdioder även finns lysdioder som kan lysa i olika färger, vilket möjliggör olika ljuseffekter och ljusspel. Ljusstyrkan kan dämpas så att ljusstyrkan kan anpassas till respektive behov när som helst. Timerfunktionen, det inbyggda nattljuset och den integrerade minnesfunktionen kan, liksom alla armaturens funktioner, bekvämt styras via den medföljande fjärrkontrollen eller via WiFi på ett mycket modernt sätt via röststyrning och mobiltelefon. Materialet för montering ingår också i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - monteringsmaterial ingår
 • LED-skrivbordslampa Office, silver, CCT

  LED-skrivbordslampa Office, silver, CCT
  Dimbar LED-byrålampa Office med justerbar färgtemperatur Denna moderna LED-byrålampa i plast har en rund lampskärm och en rund fot. Tack vare de två rörliga armarna kan ljusinsläppet anpassas till varje situation. Med den integrerade CCT-ljusstyrningen kan färgtemperaturen regleras kontinuerligt från varmvitt till dagsljus. Dessutom kan bordslampans ljusstyrka varieras steglöst via touch-funktionen, så att ljuset alltid motsvarar individuella behov. - steglöst justerbar färgtemperatur från varmvitt till dagsljus - steglöst dimbar - modernt utseende
 • LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 3 lampor

  LED-taklampa Frame, guld, dimbar, 3 lampor
  LED-taklampa Frame i modern design - dimbar och med integrerad minnesfunktion Den linjära och moderna designen hos LED-taklampan Frame kombineras på ett smart sätt med effektiva lysdioder. I färgkombinationen guld och brunt har Frame fått ett förnämligt utseende som harmonierar utmärkt med inredningen, särskilt i modernt inredda vardagsrum. Med sina varmvita lysdioder ger LED-armaturen en bländfri belysning i köket, vardagsrummet eller arbetsrummet. Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg och med minnesfunktionen kan den önskade ljusinställningen sparas så att den är tillgänglig nästa gång armaturen slås på. - Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg via väggbrytare: 100 %, 50 % och 25 % - integrerad minnesfunktion - LED-moduler kan roteras och svängas
 • LED-taklampa Bano Splash IP44 krom 4 000 K

  LED-taklampa Bano Splash IP44 krom 4 000 K
 • LED-golvlampa 1296-015, svart, dimbar, CCT

  LED-golvlampa 1296-015, svart, dimbar, CCT
  Ständigt dimbar LED-golvlampa med olika ljusfärger - styrbar även med fjärrkontroll Den här funktionella LED-golvlampan kan användas som läslampa i vardagsrummet eller sovrummet eller som en extra ljuskälla på hemmakontoret. Energisparande lysdioder har fästs på lampskärmens undersida för att ge bra belysning. Med den integrerade dimfunktionen kan LED-ljuset dämpas i fem nivåer, så att rätt ljusintensitet kan väljas för varje situation. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan behagligt varmvitt och intensivt dagsljusvitt. Armaturen styrs antingen via touch-funktionen på armaturramen eller via fjärrkontroll.
 • LED-uplight-golvlampa 1340-022 nickel dim CCT 32 W

  LED-uplight-golvlampa 1340-022 nickel dim CCT 32 W
  LED-golvlampa med läsarm - steglöst dimbar och med valbar färgtemperatur Med sin eleganta nickelfärgade metallram smälter den här LED-golvlampan lätt in i alla moderna miljöer. Tack vare den runda lampskärmen, i vilken ytterligare glas har bearbetats, ger taklampan i första hand ett mysigt ljus med indirekt effekt. Ljuset från de energibesparande lysdioderna kan dämpas kontinuerligt och färgtemperaturen kan enkelt ändras från behagligt varmvitt till intensivt dagsljusvitt. En extra läsarm är integrerad i ramen, som avger ett riktat ljus så att läsningen är skonsam för ögonen och du kan njuta av att läsa länge. Både strålkastarhuvudet och läsarmen kan svängas. LED-lampan kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom finns en hållare för fjärrkontrollen integrerad i lampans ram. - med nattljus och 30 min. timerfunktion - inklusive 2x AAA-batterier
 • LED-taklampa Brili Splash, IP44, vit, 4 000 K

  LED-taklampa Brili Splash, IP44, vit, 4 000 K
 • LED-uplight-golvlampa 1341-022 nickel dim CCT 24 W

  LED-uplight-golvlampa 1341-022 nickel dim CCT 24 W
  Nickelfärgad LED-golvlampa med läsarm - styrbar via fjärrkontroll Den här LED-golvlampans moderna design kombineras skickligt med innovativ funktionalitet. Ljuset från de energibesparande lysdioderna kan dämpas kontinuerligt och färgtemperaturen kan enkelt ändras från behagligt varmvitt till intensivt dagsljusvitt. Den rektangulära lampskärmen fungerar som en strålkastare i taket och ger ett mysigt ljus med indirekt effekt. I armaturens ram finns dessutom en läsarm som kan svängas precis som strålkastarhuvudet, så att det önskade ljusinsläppet kan ställas in när som helst. LED-armaturen kan styras med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, som också kan sättas in i hållaren som är monterad på armaturens ram när den inte används. - med nattljus och timerfunktion - inklusive 2x AAA-batterier
 • LED-taklampa Barny S, dimbar, CCT, RGB

  LED-taklampa Barny S, dimbar, CCT, RGB
  Smart LED RGBW taklampa Barny S med CCT-ljusstyrning och minnesfunktion LED-taklampa Barny S är utformad för de högsta kraven. Tack vare CCT-ljusstyrning kan LED-lampornas färgtemperatur kontinuerligt regleras mellan mysigt varmvitt och uppfriskande dagsljus och anpassas till varje situation. Ljusstyrkan kan dämpas så att ljusstyrkan kan anpassas till individuella behov när som helst. Barny S möjliggör dessutom olika färgglada ljusfärger, ljusscener och automatiska färgövergångar för ett extraordinärt ljusspel i belysningen. Med den integrerade stjärndekorationen ger LED-armaturen en extra höjdpunkt i taket och skapar en ojämförligt graciös atmosfär i rummet. Ytterligare funktioner i armaturen är nattljusfunktionen, timerfunktionen och minnesfunktionen, med vilken den senaste inställningen sparas. Tack vare WiFi kan funktionerna bekvämt styras med en app via smartphone, med röststyrning eller via fjärrkontrollen. Tack vare skyddsklass IP44 är Barny S tillräckligt skyddad mot vattenstänk så att den inte bara kan användas i vardagsrummet, matsalen eller köket utan även i badrummet och andra fuktiga rum utan problem. - kan styras via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Kompatibel med Google Home och Amazon Echo för smart röststyrning - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen
 • LED-taklampa Flame Star, 840, 28,7 x 28,7 cm, vit

  LED-taklampa Flame Star, 840, 28,7 x 28,7 cm, vit
 • LED-taklampa Piatto S WiFi Bluetooth CCT

  LED-taklampa Piatto S WiFi Bluetooth CCT
  Smart Piatto S LED-taklampa - styrbar via fjärrkontroll, mobiltelefon eller röstassistent Den rektangulära och ultraplatta Piatto S LED-panelen levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att dimma ljusstyrkan och justera ljusfärgen kontinuerligt från varmvitt till dagsljusvitt. Den integrerade timerfunktionen, nattljusfunktionen och minnesfunktionen kan också styras via fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi Buetooth, via den kostnadsfria appen med hjälp av en mobiltelefon eller röstassistent. Ljusets design är enkel, så att Piatto S enkelt kan integreras i modernt inredda rum. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen
 • LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x59,5cm

  LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x59,5cm
  Smart Link Colour LED-taklampa med RGB-färgväxlingsfunktion för extraordinära ljuseffekter Den ultraplatta Link Colour LED-taklampan kan användas för att effektivt utforma både moderna och tidlöst inredda rum och för att belysa dem på många olika sätt. I leveransen ingår en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att dimma armaturen, utan även möjliggör RGB-färgbyte och olika ljuseffekter. Förutom vita lysdioder har armaturen även lysdioder som kan lysa i olika färger och skapa mycket effektiva belysningsscenarier. Tack vare CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur också regleras kontinuerligt och anpassas till varje situation. Med den praktiska minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen sparas. Ytterligare integrerade funktioner är nattljusfunktionen och timerfunktionen, som också kan styras bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi, via röststyrning eller mobiltelefon. Materialet för montering ingår redan i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - Monteringsmaterial ingår
 • LED-taklampa Centro S CCT WiFi Bluetooth

  LED-taklampa Centro S CCT WiFi Bluetooth
  Dimbar Centro S LED-plafondlampa med variabel ljusfärg och RGB-färgbytesfunktion i centrumlampan Centro S LED-plafondlampa är modern och funktionsorienterad med sin nattljusfunktion, den integrerade timern och den inbyggda minnesfunktionen som gör det möjligt att spara den senaste ljusinställningen. Armaturen har en RGB-färgväxlingsfunktion i centrumljuset, som kan användas för att skapa olika ljusshower och ovanliga belysningsscenarier. Den är också dimbar och färgtemperaturen kan varieras från varm till dagsljusvit. Den styrs antingen via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi och Bluetooth, via smartphone via den kostnadsfria appen eller via röstassistenten. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen
 • LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x29,5cm

  LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 59,5x29,5cm
  Smart Link Colour LED-taklampa med RGB-färgväxlingsfunktion för extraordinära ljuseffekter Den ultraplatta Link Colour LED-taklampan kan användas för att effektivt utforma både moderna och tidlöst inredda rum och för att belysa dem på många olika sätt. I leveransen ingår en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att dimma armaturen, utan även möjliggör RGB-färgbyte och olika ljuseffekter. Förutom vita lysdioder har armaturen även lysdioder som kan lysa i olika färger och skapa mycket effektiva belysningsscenarier. Tack vare CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur också regleras kontinuerligt och anpassas till varje situation. Med den praktiska minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen sparas. Ytterligare integrerade funktioner är nattljusfunktionen och timerfunktionen, som också kan styras bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi, via röststyrning eller mobiltelefon. Materialet för montering ingår redan i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-baserad app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - Monteringsmaterial ingår
 • LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 29,5x29,5cm

  LED-taklampa länk, dimbar, CCT, 29,5x29,5cm
  Smart Link Colour LED-taklampa med RGB-färgväxlingsfunktion för ovanliga ljuseffekter Den ultraplatta Link Colour LED-taklampan kan användas för att effektivt utforma och belysa både moderna och tidlöst inredda rum. I leveransen ingår en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att dimma armaturen, utan även möjliggör RGB-färgbyte och olika ljuseffekter. Förutom vita lysdioder har armaturen även lysdioder som kan lysa i olika färger och skapa mycket effektiva belysningsscenarier. Tack vare CCT-ljusstyrningen kan lysdiodernas färgtemperatur också regleras kontinuerligt och anpassas till varje situation. Med den praktiska minnesfunktionen kan den senaste ljusinställningen sparas. Ytterligare integrerade funktioner är nattljusfunktionen och timerfunktionen, som också kan styras bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen eller, tack vare WiFi, via röststyrning och mobiltelefon. Materialet för montering ingår redan i leveransen. - kompatibel med Google Home och Amazon Echo för intelligent röststyrning - Styrbar via en WiFi-app (gratis för iOS och Android) - Ljusets färger och ljusstyrka kan justeras via appen - Monteringsmaterial ingår