Brilliant lampor

Att lampor ska vara lysande kanske låter som en självklarhet. Men att designen också är lysande och briljant är inte givet. Det har däremot företaget Brilliant försökt sig på genom att dessutom kalla sig för det. Om det är så, det får du avgöra.

Belysning hos Brilliants återförsäljare

Här har vi samlat ihop många olika typer av lampor som återförsäljare till Brilliant säljer online. Det är en blandning av bordslampor, taklampor och utomhusbelysning.

 • Hänglampa Jesper i industriell stil

  Hänglampa Jesper i industriell stil
  Nostalgisk i industriell stil – elegant pendellampa Jesper med metallskärm Hänglampan Jesper är en hyllning till funktionella lampor från industrialismens tid och övertygar med sin iögonfallande industriella formgivning. Formgivningen satsar på reducerade, rundade former och integrerar flera nostalgiska element, bl.a. ett stilfullt kedjeupphäng. Den unika rostfärgen kompletterar vintage-utseendet effektfullt. För en jämn, bländfri ljusfördelning förslöts skärmöppningen med en glasdiffusor som monteras med stiläkta klämmor på skärmkanten. Hänglampan Jesper är som gjort för alla nostalgiska interiörer med fokus på funktionalitet. Den harmoniserar också med urbana inredningskoncept i retro-stil. Den kompakta lampan passar lika bra i ett trevligt kök som i en matsal eller ett inbjudande korridor.
 • Med rörelsesensor - utomhusvägglampan Reed

  Med rörelsesensor - utomhusvägglampan Reed
  Svart utomhusvägglampa Reed med rörelsesensor Belysning när den behövs - det erbjuder den svarta utomhusvägglampan Reed, som är utrustad med en rörelsesensor, så att den tänds automatiskt när den känner av en rörelse inom avkänningsområdet för sensorn. Lystid och skymningsinställning kan göras på lampans stomme, via rörelsesensorn.
 • Klassisk båglampa Clarie, vit

  Klassisk båglampa Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • LED-taklampa Soccer, 3 lampor

  LED-taklampa Soccer, 3 lampor
  Trearmad taklampa Soccer för barnkammaren Människor i alla åldrar har en stor fascination för fotboll. Den här taklampan i fotbolls-design realiserar en solid allmänbelysning för de små fotbollsfansen. Soccer är utformad som en fotbollsplan. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
 • Joya - taklampa med något extra, nio ljuskällor

  Joya - taklampa med något extra, nio ljuskällor
  Taklampa Joya med speciella kulskärmar, nio ljuskällor Förkromade armar som är svängda kring varandra sträcker ut sig i alla riktningar från den iögonfallande taklampan Joya och bär upp de nio lampskärmarna. Kulskärmarna av klarglas är försedda med ett virrvarr av metalltrådar, prydda med lätt rödaktiga, skimrande glaspärlor på insidan. Genom utformningen får taklampan Joya ett unikt utseende men snygga ljuseffekter och blir - även när den är släckt - ett prydande blickfång i rummet. Taklampan Joya, som kan utrustas med halogen-stiftsockellampor G9 upp till 33 W kan dimmas om den är installerad över det vanliga elnätet.
 • Vit textil-bordslampa Clarie

  Vit textil-bordslampa Clarie
  Bordslampan Clarie i diskret vitt Den lilla bordslampan Clarie tycks egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin rena vita färg. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Utomhusvägglampa Humphrey, antracit

  Utomhusvägglampa Humphrey, antracit
  Antracitfärgad utomhusvägglampa Humphrey med bred skärm Insidan av den breda skärmen på Humphrey utomhusvägglampa är utformad i vitt så att lampans ljus reflekteras starkt och lyser upp ett stort område. Den exteriöra vägglampan, helt designad i antracit, är idealisk för att belysa entrén och ser både tidlös och modern ut.
 • Berna dubbel stolplykta (Svart)

  Berna dubbel stolplykta (Svart)
  Berna dubbel är en vacker och klassisk stolplykta, tillverkad i gjuten aluminium med svartlackerad finish. Den har två lamphuvuden som är riktade neråt för bästa ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Tilltalande utomhusvägglampa Artu

  Tilltalande utomhusvägglampa Artu
  Utomhusvägglampan Artu förtrollar med sin rustika charm Den tidlöst eleganta utomhusvägglampan ARTU sörjer för inbjudande ljus och en behaglig atmosfär runt huset. Sin nostalgiska design i lantlig stil gör utomhusvägglampan Artu till ett alltid tilltalande blickfång. Genom det transparenta glaset garanteras en stark belysning.
 • Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood svart

  Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood svart
  Utomhusvägglampa Hollywood sprider strålande vackert ljus Denna vackra utomhusvägglampa gör skäl för sitt namn: Lampan är tillverkad av lackerad aluminiumgjutgods, med ett hölje som skyddande omger lampkroppen av plast, presenterar sig så gott som glamorös i designen vilket gör att blicken faller på lampan. En glödlampa avger starkt ljus som sörjer för att exempelvis bada entrén till ett hus i en stämningsfull omgivningsbelysning. - med skyddsklass IP44
 • Anouk - vintage-taklampa med glasdiffusor

  Anouk - vintage-taklampa med glasdiffusor
  Antikgrå taklampa Anouk med glasdiffusor I antik-look är taklampan Anouk av metall tillverkad. Den förkroppsligar den trendiga vintage-stilen och kan drivas med alla typer av ljuskälla. Skärmen har en diameter på 47,5 cm och är sluten med en diffusor av glas nedtill.
 • Tidlös utomhusvägglampa Tyler svart

  Tidlös utomhusvägglampa Tyler svart
  Tidlös utomhusvägglampa Tyler Klart formspråk gör den här arkitektoniska utomhuslampan med matt yta och matterat glas till ett modernt belysningsföremål. Den är lämplig för användning av lågenergilampor uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Gap - grå utomhusvägglampa med sensor

  Gap - grå utomhusvägglampa med sensor
  Gap - en grå utomhusvägglampa av metall med sensor Utomhusvägglampan Gap sticker tack vare den snedställda formen ut som en fackla från väggen och utstrålar ljuset framåt, bakåt och uppåt. En infraröd-rörelsesensor framtill på metallstommen tänder och släcker ljuset automatiskt. Utomhusvägglampan Gap är särskilt avsedd för användning med 20 W TC-TSE-energisparlampor eller LED-lampor. Tack vare det högre omkopplingsmotståndet i jämförelse med energisparlampor passar den för användning med LED- lampor.
 • Clarie bordslampa med svart textilskärm

  Clarie bordslampa med svart textilskärm
  Bordslampan Clarie i stämningsfull svart Den lilla bordslampan Clarie verkar egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin rena svarta färg. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Crown vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)

  Crown vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)
  Crown är en klassisk och vacker vägglykta som lyser upp entrén eller fasaden på ett mycket fint sätt. Lyktan är IP44-klassad och anpassad för att klara av vattenstänk, fukt och hårda väderförållanden. Lampan är svartlackad och tillverkad av formgjuten aluminium, vilket är ett slitstarkt material som även lämpar sig på platser där vädret kan skifta snabbt och ofta, t.ex. vid havsmiljöer. Denna varianten av Crown är även försedd med en rörelsevakt (sitter längst ner på armaturen, se info nedan) som gör att lampan tänds när den uppfattar någon form av rörelse. Använd med fördel en dekorativ LED-lampa i armaturen för en mjukare ljusspridning. Crown finns även i andra varianter.Lampan är dimbar via extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.Info om rörelsevakt:- Avkänningsvinkel: 120°- Avkänningsområde: Max 6 meter / höjd 1,2 meter.- Ljuskänslighet: 10-2000 lux- Tidsfördröjning: Justerbar mellan 5 sekunder och 5 minuter.
 • Färgglad bordslampa Onni grön, med fot

  Färgglad bordslampa Onni grön, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence

  Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence
  Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence Den klassiska skandinaviska formen på den här lampan möjliggör en så gott som bländfri och jämn belysning av alla viktiga utomhusområden. Den inneliggande lampan skyddas av en stabil kupol av klarglas. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk

  Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk
  Gap - en utomhusvägglampa i form av en väggfackla Av antracitfärgad metall och satinerad plast består den sneda utomhusvägglampan Gap som sticker ut från väggen - en modern tolkning av formen av en väggfackla. Den belyser området utomhus mycket energisnålt, då den särskilt är avsedd för användning med TC-TSC-energisparlampor. Även LED-lampor är möjliga. Ljuset avges framåt, bakåt och uppåt genom ljusutsläppen i den satinerade plastskärmen.
 • Ovanlig bordslampa RIDER, svart

  Ovanlig bordslampa RIDER, svart
  Liten bordslampa RIDER påminner om en nostalgisk bilstrålkastare Den sirliga bordslampan RIDER tycks vara inspirerad av strålkastare på en gammal bil. Den smala metallkroppen kompletteras av ett strukturerat skyddsglas, varigenom en jämn extrabelysning uppstår. Med den klassiskt tidlösa designen är bordslampan RIDER lämpad för talrika inredningsstilar och hittar säkert alltid den rätta platsen. Ett snyggt blickfång, inte bara för bilvänner!
 • Formskön utomhusvägglampa Neil I

  Formskön utomhusvägglampa Neil I
  Formskön utomhusvägglampa Neil I I den här lampfamiljen av rostfritt stål framräder en beprövad form i ny modern look. Det genomskinliga glaset förstärker härmed den klara effekten av den nya klassikern. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor och uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Bordslampa Isi grå

  Bordslampa Isi grå
  Liten men naggande god! Sängbordslampan Isi i olika varianter Bordslampan Isi trollar fram ljusaccenter i det minsta rummet. Sin smala, långdragna skärm är dekorerad med förtrollande mönster. Med hjälp av en kabelströmbrytare kan Isi enkelt tändas och släckas.
 • Modern LED-klämlampa LEO i svart

  Modern LED-klämlampa LEO i svart
  Genialisk LED-klämlampa LEO i brokiga färger Klämlampan Leo är ytterst praktisk, eftersom den kan sättas fast överallt där ljust LED-sken behövs. Oavsett om det är på bordet för att ha tillräckligt med ljus för att skriva, på en hylla för att lysa något eller på sängen för att kunna läsa bättre - klämlampan Leo hittar överallt sitt perfekta användningsområde och den energibesparande LED-lampan gör resten för att göra klämlampan Leo oumbärlig. Kontaktanslutningen med integrerad strömbrytare har en längd på 140 centimeter.
 • Färgglad bordslampa Onni rosa, med fot

  Färgglad bordslampa Onni rosa, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Bordslampa Claire med grå tygskärm

  Bordslampa Claire med grå tygskärm
  Textil-bordslampan Clarie i fin grå Den lilla bordslampan Clarie verkar egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin eleganta gråa färgning. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Halvrund utomhusvägglampa Reed i svart

  Halvrund utomhusvägglampa Reed i svart
  Svart utomhusvägglampa Reed med klar lampskärm Den halvrunda utomhusvägglampan Reed monteras direkt på väggen och har ett djup på bara 10,5 cm. Den belyser terrasser, entréer och många andra områden runt huset. Eftersom ljuskällan är synlig genom den klara skärmen rekommenderas användning av en klar glödlampa som på bilden. Passande lampa kan beställas under Tillbehör.
 • Bobbi - en klassisk skeppsarmatur

  Bobbi - en klassisk skeppsarmatur
  Bobbi - klassisk skeppsarmatur för vägg eller tak Som vägg- eller taklampa - Bobbi är en klassisk lampa för källarrum, garage etc. i form av en fartygsarmatur. Den silvergrå lampan med räfflat lampglas för optimal ljusverkan omges av en skyddande metallkort och kan användas med alla typer av ljuskälla med sockel E27.
 • Enkel taklampa Clarie, grå

  Enkel taklampa Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: taklampan Clarie Denna taklampa lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Lantlig-rustik taklampa Typhoon

  Lantlig-rustik taklampa Typhoon
  Rund taklampa Typhoon Taklampan Typhoon är med sitt svarta och rostfärgade takfäste perfekt lämplig för tilltalande belysning i lantligt-rustikt inredda rum. Det stora lampglaset inramas av ett skyddande metallgaller som framhäver det lantligt-rustika helhetsintrycket. Det avger ljusstark belysning brett, så att Typhoon garanterar optimal grundbelysning t.ex. i vardagsrummet eller korridoren. Typhoon kan även användas som vägglampa.
 • Trendig industritaklampa Bentli - 2 lampor

  Trendig industritaklampa Bentli - 2 lampor
  En must-have för anhängare av industristilen: taklampan Bentli Den som är på jakt efter en lampa som inte är alldaglig och som sprider en speciell karaktär i vardagsrummet har landat helt rätt med denna taklampa. Taklampan Bentli består av en rund takkåpa och två rustikt utformade spotlighter som med hjälp av räfflade och klara glasskivor har förslutits med hjälp av originella metallklamrar vilket ger designen en underbar industriell touch. Perfekt blir den industriella designen genom den rostfärgade ytan som ger intryck av att lampan redan använts på en fabrik i årtionden. Ett tveklöst trendobjekt!
 • Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood vit

  Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood vit
  Utomhusvägglampa Hollywood sprider strålande vackert ljus Denna vackra utomhusvägglampa gör skäl för sitt namn: Lampan är tillverkad av lackerad aluminiumgjutgods, med ett hölje som skyddande omger lampkroppen av plast, presenterar sig så gott som glamorös i designen vilket gör att blicken faller på lampan. En glödlampa avger starkt ljus som sörjer för att exempelvis bada entrén till ett hus i en stämningsfull omgivningsbelysning. - med skyddsklass IP44
 • Färgglad bordslampa Onni grå, med fot

  Färgglad bordslampa Onni grå, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Synergy - intressant designad bordslampa

  Synergy - intressant designad bordslampa
  Med svart trådskärm: bordslampan Synergy När du tänder bordslampan Synergy så du kommer snart att upptäcka att det är inte bara en vanlig bordslampa, utan snarare en inredningsaccessoar som berikar modernt inredda hem. Ljuset genereras inte som vanligt under en textilskärm eller liknande, utan under en nätliknande trådskärm, i vilkens mitt E27-ljuskällor sitter på en kopparfärgad sockel . Genom den därav resulterande öppna designlösningen är ljuskällorna helt synliga, vilket naturligtvis också ger en underbart jämn belysning av själva miljön.
 • Rund LED-pendellampa Ceres, dimbar via omkopplare

  Rund LED-pendellampa Ceres, dimbar via omkopplare
  Ceres - LED-pendellampa med god lyskraft och Easydim-funktion Ceres är en LED-pendellampa, som räknas till de mest moderna ljusgivarna och passar utmärkt i köket eller över matbordet, eller för användning som belysning av en arbetsplats. Den ultraplatta, runda plastskärmen inramas av en metallring, vilket gör att optiken verkar särskilt ädelt. Om du vill utnyttja dimmerfunktionen, då behövs bara en vanlig väggströmbrytare och inga efterföljande installationer eller liknande behöver beaktas. Du kan som vanligt tända lampan med hjälp av väggströmbrytaren, och om du vill tona ned ljuset fungerar det på följande sätt: När lampan är tänd, tryck på knappen två gånger i snabb följd (inom 2 sekunder) och därefter startar den steglösa ljusregleringen, som fortskrider långsamt tills en ljusstyrka på 10 procent har uppnåtts. Om den snabba omkopplingsoperationen upprepas under dimningsprocessen, då fixeras den valda ljusstyrkenivån.
 • Förkromad vägglampa Kensington med IP44

  Förkromad vägglampa Kensington med IP44
  Snygg vägglampa Kensington - även för badrummet Även i badrummet - till exempel till höger och vänster om spegeln - kan den lilla vägglampan Kensington monteras, eftersom den är utrustad med skyddsklass IP44. Skärmen kan svängas och vridas på den glänsande förkromade vägghållaren, så att perfekta ljusförhållanden kan skapas. Det satinerade glaset avbländar ljuset och skapar jämn belysning.
 • Taklampa Gabon i brunt eller vitt, 2-arm.

  Taklampa Gabon i brunt eller vitt, 2-arm.
  Kontrasterande taklampa Gabon med alabasterfärgade glas Taklampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och två runda glasskärmar i alabasterlook. Dessa ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Båda lamkropparna är svängbara och sörjer därmed alltid för en behaglig belysning. Särskilt som komplement i små rum eller i hallen är Gabon ett utmärkt val. Leverans exkl. lampa. Lampan är utrustad med droppformade lampor E14 D45.
 • Hänglampa Relax, 1 lampa 40 cm brons

  Hänglampa Relax, 1 lampa 40 cm brons
  Pendellampa Relax i brons och krom För en sagolik belysning av omgivningen med stor räckvidd - t.ex. över ett runt matbord - är pendellampan Relax vars skärm har arbetats fram i attraktiv dubbeloptik ett lämpligt alternativ. Ytterskärmen består av bronsfärgad metall och har en diameter på 40 cm. Upphängningssystemet har som kontrast förkromats glänsande. En pendellampa som övertygar både optiskt och funktionellt och är kompatibel med många inredningsvarianter. - dimbar via den fasta installationen
 • Hanni - väderbeständig LED-utomhusvägglampa

  Hanni - väderbeständig LED-utomhusvägglampa
  LED-utomhusvägglampa Hanni i rostfritt stål med dubbelsidigt ljusutsläpp Med den väderbeständiga LED-utomhusvägglampan Hanni i rostfritt stål kan husfasader med ett annars mycket enkelt utseende kompletteras stilfullt och lysas upp eftersom lampan lyser inte bara nedåt utan även uppåt vilket innebär att man förutom en säker vägbelysningen även får en dekorativ belysning av husfasaden. Med varmvitt ljus och en behaglig ljusintensitet ombesörjer lampan därmed ett ljusmoment i mörkret.
 • Bordslampa Isi brun

  Bordslampa Isi brun
  Liten men naggande god! Sängbordslampan Isi i olika varianter Bordslampan Isi trollar fram ljusaccenter i det minsta rummet. Sin smala, långdragna skärm är dekorerad med förtrollande mönster. Med hjälp av en kabelströmbrytare kan Isi enkelt tändas och släckas.
 • Modern LED-klämlampa LEO i vitt

  Modern LED-klämlampa LEO i vitt
  Genialisk LED-klämlampa LEO i brokiga färger Klämlampan Leo är ytterst praktisk, eftersom den kan sättas fast överallt där ljust LED-sken behövs. Oavsett om det är på bordet för att ha tillräckligt med ljus för att skriva, på en hylla för att lysa något eller på sängen för att kunna läsa bättre - klämlampan Leo hittar överallt sitt perfekta användningsområde och den energibesparande LED-lampan gör resten för att göra klämlampan Leo oumbärlig. Kontaktanslutningen med integrerad strömbrytare har en längd på 140 centimeter.
 • LED-taklampa Birds 3 lampor

  LED-taklampa Birds 3 lampor
  Låg taklampa för barnrum Birds med glatt motiv - 3 lampor Taklampan med 3 lampor för barnrummet får barnens ögon att tindra. På den cirkulära och vita takfästet av metall kan man se fågel- och växtmotiv. De tre små spottarna är färgade i rött, violett och svart. Den flexibla rörligheten för ljusspottarna är mycket användbara för användning i barnrummet. Taklampan för barnrummet ger god allmänbelysning och på begäran kan ljuset riktas mot rumstaket. Passande LED-ljuskällor ingår i leveransen.
 • Bordslampa Carmen i industristil, rostfärger

  Bordslampa Carmen i industristil, rostfärger
  Originell bordslampa Carmen - trendig extraljuskälla Boendeaccessoarer i industridesign är på modet. Här passar också bordslampan Carmen i metall och trä in. Den är tillverkad som en liten strålkastare. Färgvalet rost och svart får bordslampan Carmen att likna en lampa från en gammal verkstad. En accentbelysning med mycket originell karaktär som finner sin plats i varje rum. Strömbrytaren sitter på kabeln.
 • Vacker utomhusvägglampa Neil I

  Vacker utomhusvägglampa Neil I
  Vacker utomhusvägglampa Neil I I den här lampfamiljen av rostfritt stål framräder en beprövad form i ny modern look. Den genomskinliga lampkroppen av plast förstärker härmed den klara effekten av den nya klassikern. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor och uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Effektfullt lysande vägglampa Joya

  Effektfullt lysande vägglampa Joya
  Liten vägglampa Joya med speciell skärm Den runda vägghållaren med led och fattning skärmhållaren hos vägglampan Joya består av förkromad metall. Skärmen hos vägglampan Joya - en kula av klart glas fyllda med ett virrvarr av metalltrådar och rödaktigt skimrande dekorationer - kan justeras med hjälp av en led. I vägglampan används en G9-halogenlampa (ingår inte i leveransen).
 • Taklampa Trial med textilskärmar, tre ljuskällor

  Taklampa Trial med textilskärmar, tre ljuskällor
  Taklampa Trial: en lyckad komposition av olika former Taklampan Trial med sina tre textilskärmar i olika form blir ett absolut blickfång i varje vardagsrum och skapar speciella atmosfär med stämningsfullt ljus, där alla känner sig väl till mods. Trial passar tack vare den tidlösa designen inte bara till en modern inredningsstil. Lampa: max. 3 x 60 W E27. Lampan ingår inte i leveransen.
 • Klassiskt modern hänglykta Clarie, vit

  Klassiskt modern hänglykta Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: hänglyktan Clarie Denna hänglykta lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Intressant utformad taklampa Ship

  Intressant utformad taklampa Ship
  Metalltaklampa Ship med dimmerfunktion Taklampan Ship liknar ett fartyg till formen, som är stiliserad med totalt tre ovala nivåer. Därigenom garanteras indirekt ljusåtergivning i hela rummet. Ljuset är justerbart med hjälp av en dimmer.
 • Bobbi - robust skeppsarmatur i betonggrått

  Bobbi - robust skeppsarmatur i betonggrått
  En mångsidigt användbar ljusspridare: den robusta skeppslampan Bobbi Den betonggrå skeppslampan Bobbi kan monteras både på taket och på väggen och är tack vare den skyddande metallkorgen extremt robust. Ljuskällan är placerad under den räfflade glaskupan, vilket möjliggör en mycket enhetlig ljusspridning. Lampan är idealisk för belysning av hobbyrum eller källarkorridorer. (exkl. ljuskälla)
 • Taklampa Carmen Wood med fyra lampor

  Taklampa Carmen Wood med fyra lampor
  Taklampa Carmen Wood med fyra metallskärmar – kompakt design i industriell stil Denna modell är platssnål och funktionell, med en formgivning som inspirerades av sober industriell belysning. Det kvadratiska takelementet av naturmaterialet trä och de fyra metallskärmarna utgör tillsammans en harmonisk helhet och sörjer samtidigt för ett spännande utseende. Varje skärm kan efter behag riktas åt ett annat håll, så att taklampan Carmen Wood är lämplig för både kraftfull bakgrundsbelysning och punktbelysning av enstaka områden. Taklampan Carmen Wood med fyra lampor kan med fördel integreras i moderna interiörer, speciellt rum i modern industriell stil profiterar av denna lampa. Taklampan Carmen Wood fungerar både som attraktiv belysning i vardagsrummet och stilig kontorslampa.
 • Rost/svart hänglampa Frieda

  Rost/svart hänglampa Frieda
  Hänglampa Frieda - skärmdiameter 41 cm Hänglampan Frieda är utformad i modern stil med industriell prägel så att den kan kombineras med många aktuella inredningsstilar. Skärmens färgmix av rost och svart kontrasterar tydligt mot upphängningssystemets färg. Den går i aluminiumfärger och har, när det gäller formen, en helt igenom teknisk karaktär. En ljuskälla som optiskt sticker ut och både passar som allmänbelysning och områdesbelysning.
 • Istria vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)

  Istria vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)
  Istria är en vacker vägglykta som är skapad i en klassisk design och lyser upp entrén eller fasaden på ett mycket fint sätt. Den är IP23-klassad och isolerad mot regn och vattenstänk. Lampan är tillverkad av formgjuten aluminium, har en svartlackad finish och klara glasväggar som omger och skyddar ljuskällan innanför. Denna varianten av Istria är även försedd med en rörelsevakt (sitter längst ner på armaturen, se info nedan) som gör att lampan tänds när den uppfattar någon form av rörelse. Använd med fördel en dekorativ LED-lampa i armaturen för en mjukare ljusspridning. Istria finns även i andra varianter.Lampan är dimbar via extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.Info om rörelsevakt:- Avkänningsvinkel: 120°- Avkänningsområde: Max 6 meter.- Ljuskänslighet: 10-2000 lux- Tidsfördröjning: Justerbar mellan 5 sekunder och 5 minuter.
 • Woodrow golvlampa (Trä)

  Woodrow golvlampa (Trä)
  Woodrow är en modern golvlampa som är skapad av naturliga material och tillför en jordnära och behaglig känsla till interiören. Lampan har en bas i metall med tre svartlackade ben som håller upp skärmen. Den bruna skärmen är tillverkad av rotting och både ramar in och framhäver ljuskällan på ett mycket fint vis. Woodrow gör sig fint i ett hörn i vardagsrummet eller i sovrummet, där den får sprida sitt fina ljus ut över rummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, då den är fullt synlig genom skärmen. Levereras med svart sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Woodrow finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Leo klämlampa LED (Vit)

  Leo klämlampa LED (Vit)
  Leo är en liten och praktisk klämlampa som är tillverkad i metall. Du kan välja mellan att få den i antingen i vit eller svart, bägge med silverfärgade detaljer. Perfekt att klämma fast i skrivbordet, skärmväggen eller på sängkarmen. Ger ett ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Bente rost rund 3 lampor

  Taklampa Bente rost rund 3 lampor
  Supertrendiga, variabelt riktbara taklampan Bente i rostoptik Med denna taklampa handlar det om ett belysningsobjekt som inte bara utlovar en optimal rumsbelysning utan även har en design som väcker mycket uppseende. Eftersom de tre rörliga spotlighterna inte bara är utformade i rustik design utan även det runda takfästet är höljt i en originell rostfinish vilket ger lampan en särskilt industriell karaktär.
 • Taklampa Relax brons

  Taklampa Relax brons
  En praktfull anblick i det moderna vardagsrummet - taklampan Relax Med attraktiv lampskärm utformad i dubbel optik utgör denna taklampa en imponerande anblick i taket. Den yttre skärmen är tillverkad av metall i gracil design och försedd med en liten satinerad glasskärm som inte bara döljer de båda E27-ljuskällorna som sitter innanför utan även skapar en jämn och bländfri belysning. Dessutom gör satineringen av glasskärmen att metallskärmens fina stag kommer optimalt till sin rätt.
 • Vacker vägglampa Sandra i vitt

  Vacker vägglampa Sandra i vitt
  Den moderna vägglampan Sandra med vit textilskärm Färgerna krom och vit står allmänt för en modern design, som även ansluter sig till vägglampan Sandra. Dess utformning är klart strukturerad, så att den idealiskt passar in i rätlinjiga rum. Den runda textilskärmen sörjer på grund av den matta ytan för en behaglig extrabelysning bredvid sängen, soffan eller i hallen.
 • Klassisk båglampa Clarie, grå

  Klassisk båglampa Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • Cine - en golvlampa i strålkastar-design

  Cine - en golvlampa i strålkastar-design
  Cine - en modern golvlampa i industriell design Både det trebenta stativet som fungerar som stomme och det svängbara lamphuvudet i form av en strålkastare gör golvlampan Cine till en highlight i teknisk och industriell stil i varje modernt inrett rum. Foten består av svartlackerad metall, lamphuvudet med byglar och skyddsnät är glänsande förkromad. Golvlampan har en fotströmbrytare på kabeln för bekväm användning. Den är utrustad med en E27-fattning där glödlampor, LED-lampor eller energisparlampor kan användas, vilket gör golvlampan Cine till en tidsenligt energieffektiv extralampa som drar blickarna till sig.
 • Svart utomhusvägglampa Reed med arm

  Svart utomhusvägglampa Reed med arm
  Reed - svart utomhusvägglampa med uppåtriktad skärm Effektfull och samtidigt klar belysning ger utomhusvägglampan Reed genom sin klara skärm, som omges av svarta metallstänger. Genom den klara skärmen kan ljuset lysa obehindrat åt alla håll och belysa ett stort område. I stället för glödlampa på upp till 40 W kan för effektiv utomhusbelysning en energisparlampa eller ännu effektivare, en LED-lampa med sockel E27 användas - se Tillbehör.
 • Trearmad takrondell Gabon

  Trearmad takrondell Gabon
  Vackra kontraster i brunt och vitt: taklampan Gabon Taklampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och tre runda glasskärmar i alabasterlook. Dessa ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Spotarna är svängbara och sörjer därmed alltid för en behaglig belysning. Särskilt som komplement i små rum eller i hallen är Gabon ett utmärkt val. Leverans exkl. lampa. Lampan är utrustad med droppformade lampor E14 D45.
 • LED-taklampa Cembalo dimbar 12 lampor

  LED-taklampa Cembalo dimbar 12 lampor
  Enkla former möter modern design – LED-taklampa Cembalo Cembalo är en imposant taklampa med en rund takkåpa på vilken flera kolonnerna i olika nyanser av brunt monterades. Kolonnerna är olika långa och skapar en unik 3D-effekt. LED-diffusorn är försedd med lysdioder. Det varmvita ljuset och kolonnernas naturliga bruna nyanser skapar en varm atmosfär och harmoniska accenter i hemmet. Den integrerade LED-tekniken övertygar med sin energieffektivitet och långa livslängd. Lampans ljusstyrka kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare.
 • LED-bordslampa Cembalo, 3 lampor

  LED-bordslampa Cembalo, 3 lampor
  En symbios mellan ljus och geometri – LED-bordslampa Cembalo LED-bordslampan Cembalo övertygar direkt med sin geometriska formgivning och färgerna. Den består av tre olika höga kolonner med varsin integrerad LED-lampa som gör bordslampan till ett blickfång. Färgerna aluminium, brunt och kaffebrunt gör i kombination med det varmvita ljuset ett mycket harmoniskt intryck och skapar en varm, hemtrevlig ljusatmosfär. Cembalo är utrustad med en strömbrytare på anslutningssladden för att tända och släcka lampan.
 • Stor taklampa Typhoon

  Stor taklampa Typhoon
  Taklampan Typhoon - även lämplig för väggmontering Taklampan Typhoon kan både monteras som grundbelysning i taket och som extrabelysning på väggen. Och med sin rustika optik med ett svart och rostfärgat metallfäste är den nästan som gjord för att kombineras med en boendestil i lantlig-rustik charm. Glasskärmen omges med ett galler, även det svart och rostfärgat, vilket betonar det rustika hos denna vackra lampa.
 • Aosta fasadbelysning (Svart)

  Aosta fasadbelysning (Svart)
  Fasadbelysning i svartlackerad metall och ett akrylglas (plast).Ljuskälla ingår ej.
 • Kontrasterande vägglampa Gabon

  Kontrasterande vägglampa Gabon
  Den lilla vägglampan Gabon med alabasterfärgad glasskärm Vägglampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och en rund glasskärm i alabasterlook. Denna ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Huvudet är svängbart och sörjer därmed alltid för en behaglig extrabelysning. Särskilt som komplement bredvid sängen eller soffan är Gabon ett utmärkt val. Leverans utan lampa. Lampan är utrustad med en droppformad lampa E14 D45.
 • Birds - glad hänglykta för barnkammaren

  Birds - glad hänglykta för barnkammaren
  Enarmad hänglykta Birds för barnkammaren Färgglada ugglor pryder lampskärmen i textil på hänglyktan Birds. De glada fåglarna är omgivna av blommor av alla slag. En solid allmänbelysning realiseras med lampan och den sörjer för en diskret färgaccent i barnkammaren. Leverans sker utan lampa.
 • Klassiskt modern hänglykta Clarie, grå

  Klassiskt modern hänglykta Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: hänglyktan Clarie Denna hänglykta lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Taklampa Joya, två ljuskällor

  Taklampa Joya, två ljuskällor
  Med effektfulla skärmar - taklampan Joya med två ljuskällor Två effektfullt utformade skärmar av klart glas med metalltrådar och rödskimrande glasdekoration inuti sitter på den lätt svängda takhållaren. De kan justeras med hjälp av lederna i hållaren. Kan utrustas med G9-halogenlampor. Taklampan trollar fram effektfullt ljus i rummet och dekorationerna inuti de klara glaskulorna kommer särskilt väl till sin rätt. (Ljuskälla beställs separat - se Tillbehör.)
 • Taklampa Lauren, rund, grå

  Taklampa Lauren, rund, grå
  Rund marinbeslag Lauren med skyddsklass IP20 Ramen och den skyddande korgen till den runda fartygsbeslaget Lauren är tillverkade av metall och det bulliga höljet, under vilket ljuskällan är gömd, är tillverkat av räfflat glas. Rillorna i glaset säkerställer att ljuset - som kan komma från en LED-lampa, en energisparlampa eller en vanlig glödlampa - fördelas jämnt. Detta skapar ett brett ljussken i omgivningen. Lauren är idealisk för att belysa källarlokaler eller garage.
 • LED-spot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart

  LED-spot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart
  Ursprunglig LED-taklampa Movie i modern spotlightdesign Ljus av, spot på! är ett av de utrop man tänker på vid anblicken av denna LED-taklampa Movie. Movie påminner nämligen optiskt - liksom namnet antyder - om strålkastare vid filminspelningar. Båda spotarna är svängbara och lyser upp rummet på bästa sätt. Men även i släckt tillstånd är denna lampa med två spots ett dekorativt inredningssobjekt i taket och bidrar till en individuell inredning.
 • Ceres - LED-taklampa med Easydim-funktion

  Ceres - LED-taklampa med Easydim-funktion
  Den runda LED-taklampan Ceres med vit metallram - bekvämt dimbar via väggströmbrytare Ceres design är mycket enkel, vilket gör LED-taklampan särskilt mångsidig. Ljusstyrkan från de energibesparande lysdioderna är hög och ljusskenet jämnt, vilket inte minst beror på den satinerade plastytan. Det visar sig ofta vara mycket praktiskt att kunna dimma en lampa, eftersom det då är möjligt att bättre anpassa ljuset efter olika situationer. Men det är inte varje hushåll som har en egen dimmer; många har bara en vanlig väggströmbrytare. Om du ändå vill dämpa belysningen, då är det möjligt med LED-taklampan Ceres, eftersom den har en inbyggd Easydim-teknik. När ljuset är tänt kan du slå på strömbrytaren två gånger i snabb följd, vilket omedelbart påbörjar dimningsprocessen. Denna process fortskrider långsamt och kan avbrytas genom att upprepa omkopplingsoperationen. Då stoppas den aktuella ljusstyrkan och kvarstår tills du stänger av ljuset igen.
 • Carmen Wood – taklampa i industriell stil 2 lampor

  Carmen Wood – taklampa i industriell stil 2 lampor
  Taklampa Carmen Wood med två lampor – inspirerad av industrialismen Taklampan Carmen Wood har något nostalgiskt och elegant och övertygar dessutom med sin flexibilitet. Tack vare kombinationen av varmt trä och kall metall skapas ett spännande och sympatiskt utseende. De två skärmarna kan riktas separat för att skapa ljusaccenter och sörja för kraftfull bakgrundsbelysning. Alla interiörer som har något praktiskt över sig profiterar av denna smart designade modell. Taklampan Carmen Wood med två lampor kan dessutom integreras i moderna interiörer. Oavsett om i vardags- eller sovrummet, korridoren eller hemmakontoret – taklampan Carmen Wood med två metallskärmar passar perfekt i olika omgivningar.
 • Skimrande glashänglampa Bulb, krom

  Skimrande glashänglampa Bulb, krom
  Sörjer för en nostalgisk känsla: hänglampa Bulb Hänglampan Bulb är ett absolut blickfång och har fått sitt namn av en anledning: lampskärmens form påminner nämligen om en överdimensionerad Edison-glödlampa. Denna ”glödlampa” fylldes med skimrande metalltrådar som kompletterar glödlampans nostalgiska utseende, eftersom de påminner om glödtrådarna som vi känner från den goda gamla glödlampan. Tack vare denna formgivning sörjer lampan inte bara för en dekorativ effekt, utan även behagligt jämn belysning med hjälp av en E27-ljuskälla (ingår ej) i lampskärmen. Används en dimbar ljuskälla i kombination med en lämplig väggdimmer, kan ljusstyrkan dessutom anpassas efter tiden på dygnet och humöret.
 • Taklampa Bente rost rund 2 lampor

  Taklampa Bente rost rund 2 lampor
  Tillför industriell charm till rummet - takrondell Bente Med takrondellen Bente (2 lampor) får man inte bara en behovsanpassad belysning i rummet, den sätter också en industriell prägel då lampans optik bygger på hur en gammal industrilampa såg ut. Den rostiga optiken och rustika formen ger ett iögonfallande och originellt intryck. Den absoluta höjdpunkten!
 • Pendellampa Relax, 3 lampor brons

  Pendellampa Relax, 3 lampor brons
  Pendellampa Relax - bordsbelysning med estetisk ljusaccent Motsatserna dras till varandra, sägs det. Detta stämmer även in på pendellampan Relax med 3 lampor, i varje fall harmoniserar här motsatserna i fråga om material och färger utmärkt med varandra och skapar en mycket vacker helhetsbild. Det kromfärgade upphängningssystemet av metall kompletteras av tre skärmar vars dubbla optik - den yttre metallskärmen glänser i varm brons medan innerskärmen är vit - skapar en mycket gemytlig ljuseffekt. Då uppstår inte bara en sagolik omgivningsbelysning utan samtidigt en mycket behaglig atmosfär i rummet.
 • Kensington rondell (Krom)

  Kensington rondell (Krom)
  Badrumsspotlighten Kensington är tillverkad i förkromad metall och har tre stycken opalvita glaskupor. Varje lampa är riktbar helt efter eget behov. Perfekt om du vill kunna rikta ljuset på ett specifikt föremål eller plats i rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Janko LED trädgårdspotlight (Grå)

  Janko LED trädgårdspotlight (Grå)
  Trädgårdsspotlight med 220V kabel med stickkontakt som levereras komplett med en utbytbar LED-lampa på 3W som ger ett varmvitt ljus. Belys buskar och träd, eller varför inte gångar och plattor?Integrerad LED-belysning.
 • LED-vägglampa Movie med tekniskt utseende, svart

  LED-vägglampa Movie med tekniskt utseende, svart
  Lögonfallande vägglampa Movie i strålkastardesign Ljus av, spot på skulle man kunna ropa vid anblicken av den här LED-vägglampan! Movie påminner nämligen om den typiska strålkastaren som man kan hitta i filmkulisser. Det kantiga huvudet är svängbart och för ljuset målriktat dit där det behövs. Därmed tjänar vägglampan Movie inte bara som extrabelysning, utan lämpar sig även utmärkt för att iscensätta inredningsföremål, dekorationsobjekt eller tavlor.
 • Betonggrå taklampa Rider, två ljuskällor

  Betonggrå taklampa Rider, två ljuskällor
  Taklampa Rider i retrostil, två ljuskällor Betongutseendet hos metallstommen och skärmarna liksom spotlightsens form gör taklampan Rider till något speciellt. Utöver takmontering kan den även monteras på väggen och de båda spotlightsen kan inte bara vridas, utan även svängas, så att ljuset kan riktas i önskad riktning.
 • Taklampa Kensington med IP44, tre ljuskällor

  Taklampa Kensington med IP44, tre ljuskällor
  Kensington - taklampa med tre lampor med skyddsklass IP44 De tre satinerade glasskärmarna i Kensington taklampa kan ställas in på den kromglänsande armaturramen för att bestämma ljusets riktning. Tack vare skyddsklass IP44 kan taklampan även användas i badrummet och kombineras med andra lampor från Kensington-serien.
 • Rosafärgad LED-taklampa Princess, 3 ljuskällor

  Rosafärgad LED-taklampa Princess, 3 ljuskällor
  LED-taklampa Princess med 3 ljuskällor En absolut flickdröm - är taklampan Princess, som med dess vackra prinsessmotiv och rosa lackering kommer att få varje flickas hjärta att slå snabbare. Men inte bara lampans utformning gör den till en särskilt bra belysning, utan även dess flexibilitet, eftersom de enskilda spotlightlamporna kan riktas efter behov så att ett optimalt ljusresultat i rummet kan uppnås.
 • LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor

  LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor
  Enkla former möter modern design – LED-taklampa Cembalo Cembalo är en imposant taklampa med en rund takkåpa på vilken flera kolonnerna i olika nyanser av brunt monterades. Kolonnerna är olika långa och skapar en unik 3D-effekt. LED-diffusorn är försedd med lysdioder. Det varmvita ljuset och kolonnernas naturliga bruna nyanser skapar en varm atmosfär och harmoniska accenter i hemmet. Den integrerade LED-tekniken övertygar med sin energieffektivitet och långa livslängd. Lampans ljusstyrka kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare.
 • Variabel Bentli i rostig design

  Variabel Bentli i rostig design
  Takrondell Bentli med tre justerbara spotlighter Utöver användning i moderna vardagsrum kommer denna takrondell speciellt bra i trendiga loftlägenheter till sin rätt, som utstrålar en industriell charm redan som de är. Framför allt den rustika formen och rostbruna ytan gör takrondellen Bentli till en idealisk lampa i denna stil som skapar unika accenter med sitt utseende som ska se gammalt ut. I och med att spotlighten är justerbar garanteras dessutom perfekt belysning.
 • Taklampa Bente rost avlång 4 lampor

  Taklampa Bente rost avlång 4 lampor
  En höjdpunkt i rummets tak - taklampan Bente med 4 lampor i industriell design Med sin rostiga yta och massiva design förkroppsligar denna taklampa den aktuella trenden med influenser från industrivärlden och blir en absolut must-have för anhängare av denna stil. Ljuset riktas på valfritt håll i rummet med de fyra inställbara spotlighterna. För användningen rekommenderas GU10-LED-ljuskällor upp till max. 4 watt (se Tillbehör).
 • Hollywood fasadbelysning (Svart)

  Hollywood fasadbelysning (Svart)
  Fasadbelysning Hollywood i svartlackad aluminium och med en kupa i akryl. Belyser gärna din altan, balkong eller husvägg och är både enkel och elegant. Gör sig bäst med en klar ljuskälla!Ljuskälla ingår ej.
 • Kensington - takrondell i krom, tre ljuskällor

  Kensington - takrondell i krom, tre ljuskällor
  Takrondell Kensington med tre glasskärmar och IP44 Eftersom de tre glasskärmarna kan vridas och svängas på den förkromade hållaren kan ljuset riktas mot olika områden i rummet och belysa dem accentuerat genom skärmöppningarna. Men även för allmänbelysning i rummet kan den användas, eftersom de satinerade skärmarna utstrålar jämnt ljus. Den runda takrondellen Kensington kan även användas i badrummet, tack vare skyddsklass IP44.
 • Pendellampa Relax, 3 lampor krom

  Pendellampa Relax, 3 lampor krom
  Hänglampa Relax i krom - 3 lampor Utrustad med rak balkupphängning ger hänglampan Relax med tre lampor ett utpräglat modernt intryck. Detta intryck förstärks genom förkromningen av metallen. Men även de tre skärmarnas kromfärg visar sig vara mycket effektfull vad gäller ljuseffekten i kombination med de vita innerskärmarna. En hänglampa med aktuell design som låter sig integreras i många inredningsvarianter och som är en utmärkt belysning för matbordet eller köksdisken.
 • Tuco plafond (Vit)

  Tuco plafond (Vit)
 • Dubai plafond (Krom)

  Dubai plafond (Krom)
  Dubai är en otroligt vacker plafond med en bas i kromad metall och skärm av sammansatta prismor. När lampan är tänd så sprids ljuset genom prismorna vilket gör lampan väldigt effektfull. Ljuskällor ingår ej.
 • Janko LED trädgårdspotlight (Svart)

  Janko LED trädgårdspotlight (Svart)
  Trädgårdsspotlight med 220V kabel med stickkontakt som levereras komplett med en utbytbar LED-lampa på 3W som ger ett varmvitt ljus. Belys buskar och träd, eller varför inte gångar och plattor?Integrerad LED-belysning.
 • Leo klämlampa LED (Svart)

  Leo klämlampa LED (Svart)
  Leo är en liten och praktisk klämlampa som är tillverkad i metall. Du kan välja mellan att få den i antingen i vit eller svart, bägge med silverfärgade detaljer. Perfekt att klämma fast i skrivbordet, skärmväggen eller på sängkarmen. Ger ett ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Ollie Golvlampa

  Ollie Golvlampa
  En stilren och praktisk golv-uplight med integrerad LED på ovansidan och i läsarmen som ger ett bra allmänljus. Dimmer på båda lamporna. Finns även i antikmässing.
 • Antik vägglampa Ronald

  Antik vägglampa Ronald
  Vägglampa Ronald med antikt utseende Vägglampan Ronald består av en metallstomme i antik-look och en trattformad, transparent glasskärm. För drift behövs en ljuskälla med E27-fattning, exempelvis i globform, som även kan beställas under Tillbehör. Vägglampan Ronald kan användas i hallen eller matrummet, där den blir ett vackert blickfång. Genom det antika utseendet passar den framför allt i en antik inredningsstil, men även i en modern, ljus inredning.
 • Elegant designad vägglampa Dalma

  Elegant designad vägglampa Dalma
  Vacker vägglampa Dalma i tvåfärgad optik Dalma är en särskilt dekorativt utformad vägglampa som inte bara sätter stora belysningsaccenter i modernt inredda hem, men också kompletterar den befintliga inredningen på ett underbart sätt. Den består av en rund väggplatta på vilken en kopparfärgad skärm i trendig gallerdesign är monterad. Denna skiljer sig på ett underbart sätt från den svarta armaturen och ger lampan ett mycket elegant och modernt utseende. Ljuset fördelas genom gallerskärmen jämnt på alla sidor, så att vackra ljus- och skuggeffekter skapas på väggen. Om du sätter i en dimbar G9-glödlampa i lampan, så kan Dalmas ljusstyrka även regleras via en väggdimmer.
 • Taklampa Dalma med 4 ljuskällor

  Taklampa Dalma med 4 ljuskällor
  Variabelt justerbar taklampa Dalma Taklampan Dalma imponerar inte bara genom dess höga anpassningsförmåga, vilken uppnås genom de rörliga armarna och lamphuvudena, utan även av dess unika utseende. Armaturen och de tunna ljusarmarna på vilka fyra skärmar sitter, är i svart, medan de gallerformade lampskärmarna tack vare den glänsande kopparbeläggningen färgmässigt skiljer sig från resten av lampan. Sammantaget ser lampan därigenom mycket modern och elegant ut, vilket gör den idealisk för användning i modernt inredda hem.
 • Movie - modern LED-spot-taklampa, svart

  Movie - modern LED-spot-taklampa, svart
  LED-spot-taklampa Movie sticker ut med dess tekniskt-moderna design De fyra spotlightlamporna på LED-taklampan Movie är svängbara och kan ställas in efter det område i rummet som ska belysas. Tillsammans avger lamporna en väl doserad allmänbelysning i hela rummet. Optiskt påminner Movie - liksom namnet antyder - om de strålkastare som används vid filminspelningar. LED-taklampan Movie är ett praktiskt belysningselement i modern design.
 • Stilren vägglampa Rider

  Stilren vägglampa Rider
  Rider - en betonggrå vägglampa i retrodesign Som en strålkastare som kan vridas kring den runda vägghållaren är den snygga vägglampan Rider utformad. Det runda lamphuvudet kan dessutom svängas i sin bygel. metalldelarna hos vägglampan är tillverkade i betong-look, medan kanten kring spotlighten är glänsande förkromad.
 • Andria takplafond 70cm (Vit)

  Andria takplafond 70cm (Vit)
  Lite större takplafond i metall och vit textil. Fungerar bra när man är i behov mer ljus än vad en vanlig plafond kan ge.Ljuskällor ingår ej.
 • Laraine bordslampa (Natur)

  Laraine bordslampa (Natur)
  Laraine är en modern bordslampa med en stilren design, gjord av metall, trä och textil. Ljuskällan som omfångas av tygskärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Laraine finns i fler varianter.
 • Skirt - svart vägglampa i industridesign

  Skirt - svart vägglampa i industridesign
  Skirt - en industridesignad vägglampa av svart metall Den svarta vägglampan skirt av metall är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen hos vägglampan kan ställas i önskad position tack vare ett flexibelt område på den utskjutande armen. Den mattsvarta lackeringen och utformningen ger vägglampan Skirt dess industriella design. Kan utrustas med G9-halogenlampor upp till 18 W (ingår ej i leveransen).
 • Spari - LED-golvlampa med läslampa

  Spari - LED-golvlampa med läslampa
  Spari - en klassiskt utformad LED-golvlampa med läslampa Hos golvlampan Spari förenas en metallram i satinerad optik och mattvita skärmar, vilket ger ett enkelt och tidlöst intryck. I den uppåtvända skärmen sitter en LED-lampa med E27-sockel, som likt en takspotlight övervägande lyser upp rummet indirekt, medan en E14-LED-lampa i den justerbara skärmen på läslampan ger en direkt belysning av ett önskat område. Båda LED-ljuskällorna ingår i leveransen. Taklampan och även läslampan kan slås på och av oberoende av varandra, med hjälp av två strömbrytare som sitter bredvid varandra på armaturen.
 • Carmen Spot

  Carmen Spot
  Carmen är en modern spotlight med en industriell design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de rörliga skärmarna ger en fin och riktad ljusspridning. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Utbytbara ljuskällor ingår. Carmen finns i fler varianter.
 • Koppar-svart taklampa Dalma - 2 ljuskällor

  Koppar-svart taklampa Dalma - 2 ljuskällor
  Attraktiv taklampa Dalma - 2 ljuskällor Den dekorativa taklampan Dalma utmärker sig genom sin särskilt tilltalande design, som uppnås genom kopparfärgade gallerskärmar i kombination med den svarta armaturen. Därigenom och genom den därav resulterande ljuseffekten, är lampan ett fantastiskt blickfång och en stämningsfull ljusspridare. Alla typer av ljuskällor med GU9-sockel och upp till 33 Watts effekt kan användas i lampan. Om ljuskällan är dimbar, kan Dalma dimmas via husets anslutning.
 • Takspotlight Seed skärm 3 lampor vit

  Takspotlight Seed skärm 3 lampor vit
  Rund taklampa Seed med 3 flexibelt inställbara spottar För den individuellt justerbara grundbelysning inom ramen för en lantlig, rustik stämning är takrondellen Seed med 3 lampor alldeles utmärkt. Seed sticker ut tack vare det runda takfästet av ljust trä och metallskärmen i emaljstil som har en trendig landhuslook. Spotlightslamporna kan riktas in individuellt och bestyckas med GU10-reflektorlampor eller energieffektiva LED-lampor. Taklampan Seed är också externt dimbar när ett dimbart ljusmedel används.
 • Golvlampa Matrix i burdesign

  Golvlampa Matrix i burdesign
  golvlampa Matrix med burskärm i svart Matrix golvlampa är slående placerad i rummet och imponerar med sin öppna och ändå stabila design. Den skickliga användningen av material med den mörka ytan ger varje rum det där. Det distinkta utseendet är styrkan i denna snygga lampa. Svart metall möter mörkt trä och delar golvlampa i harmoniska segment. Burskärmen på lamphuvud ger installationen en liten finish, vars huvudsakliga fokus är på det behagliga ljusfallet. På detta sätt kompletteras varje rum med ett elegant hemtillbehör.
 • Freya Pendel

  Freya Pendel
  FREYA är en fin takpendel lampa utrustad med hiss så att du snabbt och smidigt ska kunna justera lampans höjd. Lämpar sig utmärkt ovanför köksbordet eller köksön, den den sprider ett bra riktat ljus nedåt. Ljuskälla ingår ej.
 • Different 6a spotlight (Vit)

  Different 6a spotlight (Vit)
  Smidig, stilren och praktisk takspotlight i vitlackad metall med sex stycken riktbara spottar. Tillverkad i en enkel design som gör att den enkelt smälter in med övrig inredning. Dessutom sprider den ett väldigt bra ljus och passar bra i både sovrummet och köket.Ljuskällor ingår ej.
 • Soeren LED 4-spot (Vit)

  Soeren LED 4-spot (Vit)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 4st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Även stängerna som spottarna sitter fast på (2st på varje stång) går att vrida utåt, vilket ger ännu fler valmöjligheter. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Soeren finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Buffi plafond (Svart)

  Buffi plafond (Svart)
 • Lemont kristall (Krom)

  Lemont kristall (Krom)
  Lemont är en elegant taklampa som ger en avslappnad och lyxig känsla till badrummet. Den är IP44-klassad och därav anpassad för våtrum, då den klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan har en stomme av förkromad metall och är smyckad med flera rektangulära glasprismor som hänger ner vackert från stommen. Dessa prismor bidrar dels till lampans eleganta look, men också till att det blir en fin och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Lemond är försedd med tre stycken ljuskällor som tillsammans säkerställer ett funktionellt ljus till badrummet. Lampan är dimbar. Ljuskällor ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong

  Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong
  Utomhus vägglampa Humphrey i industriell design Humphrey är en ytterväggslampa i industriell stil gjord av metall som fångar ögat med sin speciella yta. En grå betongfinish och de inbyggda fästskruvarna är klassiska element i industriell design och ger den här lampan det speciella. En rund, nedåtriktad lampskärm innehåller ett E27- uttag, som - utrustad med lämplig ljuskälla - ger god belysning på sista mätaren till husets ingång eller på terrassen. Humphrey kombinerar modern belysning med minnen från förflutna och är en idealisk lampa för utomhusbruk.
 • Bordslampa Plow, svart/mörkt trä

  Bordslampa Plow, svart/mörkt trä
  bordslampa Plog i mörkt trä och stål Med sitt träutseende erbjuder bordslampa Plough en rustik design som får en modern touch genom den mörka färgen och användningen av utvalda stålelement. Inte bara levande miljöer med industriell charm drar nytta av detta ädla tillbehör. Lampan står på en fyrkantig metallbas på vilken det långsträckta träelementet sitter. Den vridbara lampskärmen är fäst vid den. På detta sätt kan ljusstrålen justeras individuellt. Sammantaget är resultatet en stabil helhetsbild som elegant förbättrar varje rum.
 • LED-taklampa Racing 3 lampor

  LED-taklampa Racing 3 lampor
  Trearmad taklampa Racing för barnkammaren Snabb röd bestämmer färgen på taklampan Racing för barnkammaren. Tre knallröda lampskärmar sörjer för en solid allmänbelysning i barnkammaren. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. I mitten finns en målflagga och en racerbil avbildade. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
 • LED-taklampa Labyrinth

  LED-taklampa Labyrinth
  Modern LED-taklampa Labyrinth Stark lampa, puristisk: Taklampan Labyrint använder sig av inbyggd lysdiodteknik för sin exceptionella utformning. Lampans vridna, smala stativ är samtidigt ljuskällans form - det finns inga utskjutande kolvar eller spiraler. Detta ger taklampa Labyrint en futuristisk men ändå reducerad optik. LED-ljuskällan ger även god belysning i större vardags- och sovrum. Även i korridoren erbjuder LED-taklampan Labyrinth optimala ljusförhållanden för att klä på sig, för att knyta upp skorna eller bara för att hälsa en välkommen. Det varma ljuset skapar en passande, inbjudande stämning.
 • Riley down utelampa (Svart)

  Riley down utelampa (Svart)
  Riley är en klassisk och snygg lampa, anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i svartlackad aluminium och ljuskällan omges av väggar i klarglas. Ger ett bra ljus och skapar ett klassiskt och elegant intryck hemma hos dig.Ljuskälla ingår ej.
 • Frieda - hänglampa med rostfärgad skärm

  Frieda - hänglampa med rostfärgad skärm
  Kontrastrikt designad hänglampa Frieda Själva skärmformen är inte ovanlig hos hänglampan Frieda. Skärmen har en halvklotsform och garanterar en bred ljusspridning. Detta gör så att Frieda kan användas på många platser som grund- eller områdesbelysning. Blickfånget blir dock kontrasten mellan den skärm som är utformad i rost och svart och det aluminiumfärgade upphängningssystemet med industriell karaktär. På så sätt kan hänglampan Frieda på ett utmärkt sätt integreras i moderna bostäder. Den är dessutom lämplig som accessoar i en industridesignad bostadsmiljö.
 • LED-golvlampa Cembalo 5 lampor med fotdimmer

  LED-golvlampa Cembalo 5 lampor med fotdimmer
  Fem kolonner för stämningsfull accentbelysning – LED-golvlampa Cembalo med fotdimmer LED-golvlampan Cembalo har en mycket modern och stilfull formgivning och sörjer med sitt varmvita ljus och de naturliga färgerna för en hemtrevlig och varm atmosfär. Fem metallkolonner placerades på en rund lampfot med varsin akryldiffusor på toppen som rymmer en LED-lampa var. Kolonnernas olika höjder skapar unik belysning för harmoniska accenter i sov- och vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av dimmern som integrerades i anslutningssladden. Den integrerade LED-ljustekniken sörjer inte bara för behaglig belysning i rummet, utan är också energieffektiv och långlivad.
 • Humphrey Utomhus

  Humphrey Utomhus
 • Janna Spot

  Janna Spot
  Janna är en modern spotlight med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de rörliga skärmarna av frostat glas ger en fin och bra ljusspridning. De två armarna går också att justera i vinkel. Placera förslagsvis i hallen, köket eller sovrummet. Utbytbara ljuskällor ingår. Janna finns i fler varianter.
 • Betsy Pendel

  Betsy Pendel
  Betsy är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och glas. De integrerade ljuskällorna som omfångas av skärmarna i vitt glas ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Höjden går att justera genom hissfunktion. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Integrerad LED på 20W med 475Lm per lampa och 3000K varmvitt ljus.
 • Princess LED-spotlight (Rosa)

  Princess LED-spotlight (Rosa)
  Takspotlight med prinssessmotiv, rörliga spottar och tre (ej dimbara) LED-lampor ingår som ger ett bra varmvitt ljus.
 • Finn Golvlampa

  Finn Golvlampa
  En stilren och praktisk golv-uplight med integrerad LED på ovansidan och i läsarmen som ger ett bra allmänljus. Dimmer på båda lamporna.
 • Reflekt 4-spot (Svart)

  Reflekt 4-spot (Svart)
  Reflekt är en modern serie med lampor som har en utmärkande design och blir smyckande i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spottar ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet, men ger också en bra allmänbelysning. Även stängerna som spottarna sitter fast på (2st på varje stång) går att vrida utåt, vilket ger ännu fler valmöjligheter. Lampans skärmar är tillverkade av rökfärgat glas där ljuskällan är fullt synlig genom glaset. Detta skapar fina kontraster och ger lampan ett modernt och elegant uttryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer.Reflekt finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Telio Vägglampa

  Telio Vägglampa
  Tillför lite vår i ditt hem med hjälp av denna mjuka, klassiska vägglampa, serien finns i flera olika färger. Med kulörer i pastell prickar man aldrig fel - det är tidlöst, harmoniskt och bidrar med ett fräscht och friskt intryck. Armaturens skärm är riktbar och lackad med en svart dekorativ linje som bryter pastellfärgen precis vid skärmens generösa öppning. Telio levereras med dragströmbrytare - en lekfull detalj.Ljuskälla köps separat.
 • Cosa 15 LED varmvit (10st) (Borstat stål)

  Cosa 15 LED varmvit (10st) (Borstat stål)
  Cosa är en serie med spotlights för inbyggning som är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk. Dessa spotlights är IP44-klassade och anpassade för att klara av vattenstänk, fukt och mindre dammpartiklar. Lamporna är försedda med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus (2700K) och är väldigt energisparande. Dessa armaturer är tillverkade av metall, har en finish i rostfritt stål och ett skyddande glas över ljuskällan.Integrerad LED-belysning.Övrig info:Utskärning för installation: 12mm i diameter.Installationsdjup: min. 50mm.Seriekoppling: 10m kabel från transformatorplugg till första armatur. Varje armatur har en anslutningskabel på 120cm och en anslutningsdel på 3cm för att ansluta nästa armatur.
 • Utomhusvägglampa Gaia, rostfärgad

  Utomhusvägglampa Gaia, rostfärgad
 • Istria lyktstolpe 3L (Svart)

  Istria lyktstolpe 3L (Svart)
  Istria är en klassisk lyktstolpe som ger ett funktionellt och inbjudande ljus i trädgården eller vid uppfarten. Den är IP23-klassad och isolerad mot regn och vattenstänk. Armaturen är tillverkad av formgjuten aluminium, vilket är ett vädertåligt och hållbart material.Denna variant har en svartlackad finish och bär på tre stycken lykthus, var och en med skyddande klara glasväggar och plats för varsin ljuskälla.Armaturen är dimbar med extern dimmer. Ljuskällor ingår ej.
 • Icarus plafond (Vit)

  Icarus plafond (Vit)
  Ljuskälla ingår.
 • Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm brons

  Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm brons
  Hänglampa Relax i krom och brons, 1 lampa När det gäller hänglampan Relax står den optiska motsatsen hos materialen glas och metall samt färgerna krom och brons i fokus. Det gör denna vackra lampa till en oumbärlig beståndsdel i modern boendekultur, antingen som allmän ljuskälla i mindre utrymmen eller som områdesbelysning i större rum. Ytterskärmens färg i varm bronston färgar ljuset på ett mycket behagligt sätt vilket medverkar till en gemytlig rumsatmosfär.
 • Frieda taklampa (Betong)

  Frieda taklampa (Betong)
  Frieda är en rustik taklampa i en industriell design. Tillverkad i metall med en betongfärgad yta, en topp i trä och dekorativa detaljer. Lampan hängs upp i en kedja med matchande takfäste. Den har dessutom en vit insida för bästa ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Woodrow med burskärm av bambu

  Hänglampa Woodrow med burskärm av bambu
  Hänglampa med en huvud Woodrow med bambuskugga Med denna hänglampa med en låga, som är utrustad med en burskärm av mörk bambu, kan mycket atmosfärisk grund- eller områdesbelysning uppnås, till exempel ovanför ett bord. Med en estetisk rustik belysning är det övergripande utseendet ännu mer dekorativt, eftersom lampan som används kan ses från alla håll. En mycket bra lampa som effektivt kompletterar en naturligt inspirerad inredningsstil. - externt dimbar
 • Metallbordslampa Drake med träfot

  Metallbordslampa Drake med träfot
  bordslampa Drake med en vintage look Loft charm: Drake bordslampa i metall utstrålar en grov vintage stil. Balanserad på en trä, rustik bas, det är ett bra extra ljus och en exklusiv blickfång på skrivbordet eller nattduksbordet. Lampskärmen med präglade siffror kan svängas för individuell belysningskomfort. En E27-lampa används för belysningen. En energieffektiv LED-ljuskälla rekommenderas - filamentvarianter passar också perfekt med ljusets vintagekaraktär. Den slås på och av med sladdbrytaren.
 • Rustisk hänglampa Church med kedjeupphängning

  Rustisk hänglampa Church med kedjeupphängning
  pendellampa i kyrka med original remskivaupphängning Med rustik remskiva suspension och dess dinglande, burliknande formad lampskärm av trä, bevisar detta pendellampa att vara ett absolut blickfång i vardagsrummet. Framför allt kommer ljuskällan till sin rätt i den öppet designade träskärmen, eftersom den kan ses i sin helhet och därmed ger ett viktigt bidrag till den övergripande designen. Globlampor kommer till sin rätt eftersom de ger kyrkans rustika utseende.
 • Nissie fasad (Svart)

  Nissie fasad (Svart)
  Nissie är en modern och elegant lampa av metall. Passar perfekt vid entrén eller uteplatsen. Ljuskälla ingår ej.
 • Plow vägglampa

  Plow vägglampa
  Plow är en modern vägglampa med en industriell design, gjord av metall och trä. Den rörliga spotten gör den perfekt som läslampa, och blir även en smyckande detalj tack vare sin snygga design. Ljuskälla ingår ej. Plow finns även i andra varianter.
 • Seaside Golvlampa

  Seaside Golvlampa
  Denna rektangulära trä golvlampan är av enkel design och passar fint in i de flesta hem. Inredning med inslag av naturligt material och jordnära färger är inte bara väldigt trendigt, utan det bidrar även till en frisk och jordnära känsla. Den vita textil skärmen bidrar till ett harmoniskt och behagligt sken tack vare sitt härliga ljus utsläpp. Lampan finns i olika storlekar. Levereras med textilsladd + golvstömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla medföljer ej.
 • Afton golvlampa (Svart)

  Afton golvlampa (Svart)
  Afton är en trendig och mycket elegant golvlampa som inte bara ger ett bra ljus, utan säkerställer också en stilsäker och iögonfallande design. Lampan har ett dekorativt, svartlackat golvstativ med matchande svart sockel och kabel. Den runda skärmen är tillverkad av glas som är helt transparent, vilket gör att ljuskällan blir fullt synlig genom glaset. Lampan ger en fin och dekorativ allmänbelysning, så placera den bakom soffan, fåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet.Afton finns även i andra varianter.Levereras med svart sladd + golvströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Zois plafond 34cm (Svart)

  Zois plafond 34cm (Svart)
  Zois är en plafond som fått sin inspiration från den industriella stilen, med grova detaljer, råa material och spännande uttryck. Lampan är tillverkad av metall och har en svart korund-finish med ett dekorativt galler som skyddar ljuskällorna. Denna varianten av Zois är runt i sitt uttryck och blir en iögonfallande detalj i såväl hallen som köket. För ett maffigare uttryck kan man med fördel placera fler lampor på rad i en längre hall eller i ett större rum. Använd dekorativa ljuskällor i lampan, då de blir synliga genom gallret. Zois finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Newport vägglykta (ned) (Svart)

  Newport vägglykta (ned) (Svart)
  Newport är en inbjudande vägglykta som är skapad i en klassisk design och lyser upp entrén eller fasaden på ett mycket fint sätt. Den är IP23-klassad och isolerad mot regn och vattenstänk. Lampan är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och klara glasväggar som omger och skyddar ljuskällan innanför. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i armaturen för en mjukare ljusspridning. Newport finns även i andra varianter.Lampan är dimbar via extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.
 • Balkpendellampa Sambo, 3 lampor, svart

  Balkpendellampa Sambo, 3 lampor, svart
  pendellampa Sambo med dekorativa burskärmar - 3 lampor Denna vackra pendellampa harmoniserar med de mest varierade inredningsalternativen från modern till vintage till industriell och ger fantastisk belysning över ett stort område. Oavsett om det är över ett långt matbord eller en disk i köket: Med de estetiskt utformade burskärmarna lyser ljuset från lamporna som används genom öppningarna mellan metallstängerna till alla sidor. Belysningsmedlen kan ses genom gallret, varför ett särskilt dekorativt helhetsutseende skapas när glödlampor i kolfiberoptik (finns att köpa i tillbehör) används. - Kan bara förkortas i höjd under montering - externt dimbar
 • Church Pendel

  Church Pendel
  Church är en rustik taklampa med en industriell design, gjord av metall och trä. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Höjd går att justera.Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Crosstown plafond 45cm (Svart)

  Crosstown plafond 45cm (Svart)
  Crosstown är en modern plafond som ger ett stilrent och avslappnat intryck till interiören. Dess iögonfallande och utstickande design gör att den blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i den klassiska interiören. Lampan har en svartlackad takplatta av metall med en matchande skärm av bambustänger, som är snyggt sammansatta med varandra och ramar in ljuskällan på ett mycket inbjudande vis. Crosstown är lika fin i köket som i vardagsrummet. Placera gärna fler lampor i rad i en längre hall eller i ett större rum för att skapa ett maffigare intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Bambuskärmhänglampa Kaminika Ø 33 cm

  Bambuskärmhänglampa Kaminika Ø 33 cm
  Burformad bambuhänglampa Kaminika Hänglampan Kaminika är en hänglampa som är tillverkad av naturliga råvaror och som hänger från ett rustikt rep. Lampskärmen består av smala bamburemsor som bildar en droppformad bur runt E27-uttaget. För att fullända utseendet bör uttaget vara försett med LED-filamentljuskällor.
 • Bordslampa Plow, vit trä ljus

  Bordslampa Plow, vit trä ljus
  Plow - söt bordslampa i lanthusstil Denna vackra ljuskälla är en passande avrundning till en inredningsstil i trendig lanthusdesign. Plow är utrustad med en vridbar metallskärm i emaljoptik som möjliggör ett behovsorienterat ljus. Därtill är stativet passande som är bearbetat i ljus trä med en vit fot. Den är oumbärlig som lampa på skrivbordet eller som ljuskälla på nattduksbordet. - utrustad med kabel och strömbrytare
 • Hänglampa Galance, vit, 70 x 26 cm

  Hänglampa Galance, vit, 70 x 26 cm
 • Bordslampa Sailor med repstativ

  Bordslampa Sailor med repstativ
 • Hängda Sambo, runda bas, 3 lampor svart

  Hängda Sambo, runda bas, 3 lampor svart
  Hänglampa Sambo med tre flammor och rund baldakin Denna hängande lampa fungerar inte bara som en källa till imponerande extrabelysning, till exempel ovanför ett sidobord i vardagsrummet, utan har också ett avgörande inflytande på utseendet på rummet där det placeras tack vare dess nuvarande utseende. Sambo består av tre hängande lampor från en rund baldakin i olika höjder med metallskärm. Nyanserna strålar inte bara ljuset nedåt, utan också till sidorna genom öppningarna mellan metallstängerna och skapar ett mycket atmosfäriskt ljus. Lamporna som används kan ses genom metallskärmar, så det är lämpligt att använda dekorativa lampor som glödlampor. Lämpliga lampor kan beställas separat med hjälp av tillbehören. Lampan kan också dämpas via en yttre väggdimmer, förutsatt att dimbara lampor används. - De enskilda lampornas upphängningshöjd kan förkortas under monteringen
 • Abie plafond (Svart)

  Abie plafond (Svart)
  Abie är en unik plafond med en modern design, gjord av metall och plast. Den integrerade ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning genom panelen. Lampan har även inbyggd RGB färgåtergivning, går att välja mellan 8 olika färgtoner. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet. Det ingår fjärrkontroll för att styra armaturen, med den kan man dimra ljusstyrkan i 4 steg. Samt ändra färgtemperaturen från 2700K varmvitt ljus till 6500K kallvitt ljus. Den är även utrustad med night light funktion. Integrerad LED på 37W med 3800Lm. Abie finns i fler varianter.
 • Abie Led Panel

  Abie Led Panel
  En minimalistisk takplafond med flera olika funktioner som smidigt styrs med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Både ljusstyrka och färgtemperatur är justerbar - perfekt för dig som söker en lampa för alla tillfällen på dagen. Energisnål, integrerad LED belysning. Finns i olika former.
 • Perry Vägglampa

  Perry Vägglampa
  Perry är en snygg vägglampa i minimalistisk design med raka former och en helvit matt finish av metall. Ljuskällan är utbytbar. Ingår ej.
 • Wiley vägglampa (Brun)

  Wiley vägglampa (Brun)
  Wiley är en jordnära serie som skapar vackra kombinationer mellan mörk metall och ljusa, naturliga material. Den är fräsch och modern i sitt uttryck och passar perfekt i den skandinaviska interiören. Lampan är tillverkad av svartlackad metall och bär på en rund skärm i rotting. Denna skärm är vackert flätad och omger ljuskällan på ett mycket fint vis. När lampan är tänd sprids ljuset genom flätningen, vilket skapar ett behagligt sken men också en härlig ljusbild i rummet. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i Wiley, då den skymtar lite genom skärmen. Lampan lämpar sig bäst som allmän- och dekorationsbelysning, vilket gör att den är lätt att placera och säkerställer ett behagligt ljus, var den än ställs ut i interiören.Wiley finns även i andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Gracian Vägglampa

  Gracian Vägglampa
  Men en yta i antik mässing gör sig denna vägglampa snygg på väggen i många rum, stilar och miljöer. Gracian går att montera både upp och nedåt och lykthuset sprider ett behagligt sken igenom sitt fina mönster. Ljuskälla ingår ej.
 • Joya Vägglampa

  Joya Vägglampa
  Joya är en elegant och vacker vägglampa av metall och glas. Dem dekorativa glasen ger en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis som en smyckande detalj i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej. Joya finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra.
 • Vonnie Spot

  Vonnie Spot
  Vonnie är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och trä. Ljuskällan som omfångas av den vita och rörliga tygskärmen ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis som läslampa i sovrummet eller varadgsrummet. Ljuskälla ingår ej.Vonnie finns i fler varianter.
 • Sofia Spot

  Sofia Spot
  Sofia läslampa är en funktionell vägglampa med oändliga placeringsmöjligheter i ditt hem. Dess diskreta design och färgval gör denna stilren och tidlös och kontrasten av matt och blank krom bildar en iögonfallande detalj. Läsarmen är riktbar. Ljuskälla köps separat.
 • Jesper läslampa

  Jesper läslampa
  Jesper är en enkel vägglampa med en industriell design, gjord av metall. Den rörliga skärmen gör att den passar perfekt som läslampa, men blir även en smyckande detalj med sin snygga design. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. Jesper finns även i andra varianter.
 • Archie fasad (Antracit)

  Archie fasad (Antracit)
 • Sergioro fasad (Svart)

  Sergioro fasad (Svart)
  Sergioro är en stilren och modern vägglampa av mattsvart aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällorna omringas av skärmen och ger den en elegant look. Ljuskällor ingår ej. Armaturen är dimbar med en extern dimmer. Sergioro finns även med rörelsedetektor och i andra varianter.
 • Todd Utomhus

  Todd Utomhus
  Todd är en modern fasadlampa med en stilren design, gjord av metall och plast . Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Lampan är även utrustad med en rörelsesensor med 120°. Räckvidd på 8m och hur länge lampan ska lysa går att justera från 6-300 sekunder vid installation. Placera förslagsvis vid entrén eller uteplatsen. Ljuskälla ingår ej. Todd finns i fler varianter
 • Istria vägglykta (ned) (Svart)

  Istria vägglykta (ned) (Svart)
  Istria är en vacker vägglykta som är skapad i en klassisk design och lyser upp entrén eller fasaden på ett mycket fint sätt. Den är IP23-klassad och isolerad mot regn och vattenstänk. Lampan är tillverkad av formgjuten aluminium, har en svartlackad finish och klara glasväggar som omger och skyddar ljuskällan innanför. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i armaturen för en mjukare ljusspridning. Istria finns även i andra varianter.Lampan är dimbar via extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.
 • York utelampa (Svart)

  York utelampa (Svart)
  Utelampa York i svart metall och akryltub. Sprider ljuset bra och funkar bra både vid entré och gång.Ljuskälla ingår ej.
 • Goldy Golvlampa

  Goldy Golvlampa
  Goldy är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Dem rörliga skärmen gör den perfekt som läslampa och blir även en smyckande detalj med sitt unika utseende. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Slimline Vägg- och Taklampa

  Slimline Vägg- och Taklampa
  Slimline är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall, trä och plast. Den integrerade ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Lampan går även att montera på väggen. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Integrerad LED på 60W med 6300Lm. Lampan styrs med fjärrkontroll som ingår. Med fjärrkontrollen kan du dimra, justera färgtemperaturen från 3000K varmvitt ljus till 6500K kallvitt ljus och använda night light funktionen. Slimline finns i fler varianter.
 • Slimline plafond (Trä)

  Slimline plafond (Trä)
  Slimline är en klassisk plafond med en stilren design, gjord av metall, trä och plast. Den integrerade LED-belysningen som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Integrerad LED på 14W, med 1300Lm. Färgtemperaturen går att justera från 3000-4000Kelvin vid installation. Lampan är 3-stegs dimbar med vanlig väggströmbrytare (ej väggdimmer). Slimline finns i fler varianter.
 • Kjorn plafond (Svart)

  Kjorn plafond (Svart)
  Kjorn är en modern plafond med en smakfull design, gjord av metall. Den integrerade LED-belysningen i det fina mönstret ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Integrerad LED på 42W, med 4700Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är 3-stegsdimbar med en vanlig väggströmbrytare, (ej väggdimmer). Kjorn finns i fler varianter.
 • Fakir Starry plafond (Vit)

  Fakir Starry plafond (Vit)
 • Crown lyktstolpe 3L (Svart)

  Crown lyktstolpe 3L (Svart)
  Crown är en vacker lyktstolpe som ger ett funktionellt och inbjudande ljus i trädgården eller vid uppfarten. Den är IP44-klassad och anpassad för att klara av både vattenstänk, fukt och hårda väderomslag. Armaturen är tillverkad av formgjuten aluminium, vilket är ett väldigt vädertåligt och hållbart material för utomhusbruk, i synnerhet vid havsmiljöer eller andra platser där det förekommer förändrade väderförhållanden. Denna variant har en svartlackad finish och bär på tre stycken lykthus, var och en med skyddande klara glasväggar och plats för varsin ljuskälla.Armaturen är dimbar med extern dimmer. Ljuskällor ingår ej. 
 • Pendellampa Plow 3 lampor, vitt trä ljust

  Pendellampa Plow 3 lampor, vitt trä ljust
  Träskenspendellampa Plow med skärm i emaljdesign Pendellampan Plow med tre lampor ger inte bara utmärkt belysning av omgivningen, som kan anpassas helt efter behov tack vare de lutbara skärmarna, utan ser även bra ut i ett lantligt designat boningsområde. På grund av de ljusa färgerna med vita skärmar och skenor i ljust trä passar Plow även in i moderna varianter av den lantliga stilen. Perfekt för att belysa ett längre bord i vardagsrummet, matsalen eller köksbänken. - kablarna kan förkortas under installation - kan dimras med extern dimmer
 • Hänglampa Plow 5 lampor, svart/trä mörk

  Hänglampa Plow 5 lampor, svart/trä mörk
  Hänglampa Plow 5 lampor i svart Hänglampan Plow ger varje matrum en rustik men modern touch. De fem lamporna belyser bordet perfekt. Den enkla utformningen med målinriktad användning av material är också övertygande. Lampans mattsvarta färg tillsammans med det ädla träutseendet ger varje inredning ett tydligt och värdefullt utseende. Pendeln, som knappat syns, ger en skymt av den ädla designen som tillsammans med den harmoniska ljusbilden elegant passar in i lägenheten.
 • Crosstown plafond 45cm (Brun)

  Crosstown plafond 45cm (Brun)
  Crosstown är en modern plafond som ger ett stilrent och avslappnat intryck till interiören. Dess iögonfallande och utstickande design gör att den blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i den klassiska interiören. Lampan har en svartlackad takplatta av metall med en brun skärm av bambustänger, som är snyggt sammansatta med varandra och ramar in ljuskällan på ett mycket inbjudande vis. Crosstown är lika fin i köket som i vardagsrummet. Placera gärna fler lampor i rad i en längre hall eller i ett större rum för att skapa ett maffigare intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Irvin Utomhus

  Irvin Utomhus
  Irvin fasadbelysning har fått sin form ifrån den klassiska lyktlampan. Med fyra transperanta väggar släpper denna igenom reält med ljus samtidigt som skenet bidrar till en mysig och inbjudande känsla som påminner lite om en lyktlampas låga. Armaturen har en svartlackad finish. Ljuskälla köps separat.
 • Todd fasadlampa (Antracit)

  Todd fasadlampa (Antracit)
  Trevlig vägglampa i akryl som är anpassad för utomhusbruk. Ger ett fint ljus genom strimlorna och skapar en härlig atmosfär omkring sig när den är tänd. Välj mellan vit eller antracit. Ljuskälla ingår ej.
 • Elhi duo (Svart)

  Elhi duo (Svart)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi duo (Vit)

  Elhi duo (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi trio (Svart)

  Elhi trio (Svart)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.​Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi trio (Vit)

  Elhi trio (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.​Ljuskällor ingår ej.
 • Andres trio (Borstat stål)

  Andres trio (Borstat stål)
  Takspotlight i borstat stål med detaljer i krom. Fullt riktbara spottar.Ljuskällor ingår ej.
 • Kiki (Svart)

  Kiki (Svart)
  Industriell taklampa i svartlackerad metall. Du kan använda en stark LED-lampa i armaturen tack vare bländskyddet som sitter nedtill.Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Cabar in träoptik

  Utomhusvägglampa Cabar in träoptik
 • LED-taklampa Allie, 40 x 40 cm

  LED-taklampa Allie, 40 x 40 cm
  Allie LED-taklampa i vitt med fjärrkontroll Allie LED-taklampa kännetecknas av en tidlös vit design, högkvalitativa material, en tydlig form och mångsidig funktionalitet. Alla dessa egenskaper kombineras i bara en praktisk och elegant lampa som kan styra belysningskonceptet i många levande miljöer. Först visas den i en enkel fyrkantig form gjord av vit metall och plast. LED-lampa kan dämpas med en fjärrkontroll. Dessutom är den utrustad med CCT-teknik och RGB bakgrundsbelysning och erbjuder optimal belysning varje timme med nattbelysningsfunktionen. Inställningarna för ljusfärgerna för huvudljuskällan och bakgrundsbelysningen och alla andra inställningar görs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Wimea plafond (Svart)

  Wimea plafond (Svart)
 • Bordslampa Sora med elegant textilskärm

  Bordslampa Sora med elegant textilskärm
  Atmosfärisk bordslampa Sora Mer komfort för din favoritplats! I designen av Sora bordslampa är allt inriktat på en mysig lampa . Detta inkluderar den beige textilskärmen samt den klassiska metallramen. Lampans ljus är särskilt skonsam och mysig tack vare skuggan. Detta gör Sora bordslampa särskilt lämplig för användning som nattduksbordslampa eller som extra atmosfärisk belysning i vardagsrummet. Men också z. B. på en byrå i korridoren kommer den harmoniska designen till sin rätt. Sora slås på via en sladdbrytare.
 • Moderiktigt designad väglykta Neil

  Moderiktigt designad väglykta Neil
  Moderiktigt designad väglykta Neil I den här lampfamiljen av rostfritt stål framräder en beprövad form i ny modern look. Det genomskinliga glaset förstärker härmed den klara effekten av den nya klassikern. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor och uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Isak fasad (Vit)

  Isak fasad (Vit)
 • Soeren LED 2-spot (Vit)

  Soeren LED 2-spot (Vit)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 2st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Soeren LED 2-spot (Svart)

  Soeren LED 2-spot (Svart)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 2st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Reflekt 2-spot (Svart)

  Reflekt 2-spot (Svart)
  Reflekt är en modern serie med lampor som har en utmärkande design och blir smyckande i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och är försedd med 2st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spottar ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet, men ger också en bra allmänbelysning. Lampans skärmar är tillverkade av rökfärgat glas där ljuskällan är fullt synlig genom glaset. Detta skapar fina kontraster och ger lampan ett modernt och elegant uttryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer.Reflekt finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Primo bordlampa (Vit)

  Primo bordlampa (Vit)
  Liten och nätt bordlampa som finns i antingen vitt eller grått. Belyser gärna ditt nattygsbord eller varför inte bänken i hallen. Lampans fot är tillverkad i metall och skärmen i behaglig textil.Kabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Crosstown svart, bambuskärm ljus

  Golvlampa Crosstown svart, bambuskärm ljus
  Dekorativ golvlampa Crosstown med en intressant blandning av färger och material golvlampa Crosstown med den dekorativa burutseendet i den ljusa bambuskärmen, som stöds av en svart metallram, är perfekt för att komplettera en anläggning i skandinavisk design eller i modern lantlig stil. Bambuskuggan är formad som en bur och avslöjar den använda ljuskällan som avger sitt ljus i alla riktningar. Skärmen, som fästs nedåt, kan lätt svängas så att ljusriktningen kan justeras efter individuella förhållanden. En perfekt extra ljuskälla för sovrummet eller vardagsrummet i vardagsrummet.
 • Golvlampa Goldy, justerbar

  Golvlampa Goldy, justerbar
  Elegant golvlampa Goldy i svart och guld Nostalgisk, men modern - så kan du beskriva Goldy golvlampa . Dess smala stativ och den reducerade lampskärmen passar perfekt med trendiga inredningsstilar som minimalism eller Scandi-stil. Den eleganta färgkombinationen svart och guld, å andra sidan, ger designen en touch av nostalgi. Detta gör golvlampa Goldy z. B. också i vintage- eller retrostil och till och med extremt elegant i klassiskt inredda rum. golvlampa Goldy kan anpassas till den individuella situationen tack vare sin svängbara nyans. En fotomkopplare används för att slå på och av den.
 • Textilbordslampa Casket med skrivbordslådor

  Textilbordslampa Casket med skrivbordslådor
  Trendig bordslampa Casket En riktig, lysande höjdpunkt för nattduksbordet, byrå eller skänk - det är Casket- bordslampa ! Den kombinerar två populära levande trender på ett mycket harmoniskt sätt. Skuggan är gjord av mysig, hemtrevlig textil, medan lampfoten består av en träkub med en låda i antik zink. Lådan kan dras ut och fyllas. Lampskärmen och lampstativet är förbundna med en krökt metallarm som har ett coolt använd utseende. Med sitt trendiga vintageutseende passar Casket bordslampa bra med många olika inredningsstilar. Det ger modern och klassisk inredning en touch av trendig vintage-charm, medan den industriella stilen sömlöst sammanfogar de andra föremålen i ett retroutseende. Men bordslampa behåller alltid sin mysiga, hemtrevliga karaktär. Detta säkerställs inte minst av den harmoniskt utseende beige textilskuggan. Tack vare E27- uttag är det enkelt att kombinera komfort och energieffektivitet. För detta ändamål kan Casket enkelt utrustas med en modern LED-ljuskälla med varmt vitt ljus. Strömbrytaren på kabeln gör driften särskilt bekväm.
 • Hänglampa Pullet med trädetalj

  Hänglampa Pullet med trädetalj
  Upphängningslampa Pullet i emaljdesign med träinredning Pullet-hänglampan imponerar med sitt mycket nuvarande utseende, vilket skapas av metallbearbetningen av skärmen som verkar emaljerad. Det naturliga utseendet, som Pullet harmoniserar perfekt med inredning i lantlig inredning, kompletteras av uttag. En hängande lampa med en bred skärm som ger optimal belysning av till exempel matbordet. - externt dimbar
 • Primo bordlampa (Grå)

  Primo bordlampa (Grå)
  Liten och nätt bordlampa som finns i antingen vitt eller grått. Belyser gärna ditt nattygsbord eller varför inte bänken i hallen. Lampans fot är tillverkad i metall och skärmen i behaglig textil.Kabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Galance, vit med metallfot

  Bordslampa Galance, vit med metallfot
 • Golvlampa Sailor med repstativ

  Golvlampa Sailor med repstativ
 • Taklampa Astro, kulglas, rökgrå, Ø 25 cm

  Taklampa Astro, kulglas, rökgrå, Ø 25 cm
  Förtrollande taklampa Astro med sfärisk rökt glasskärm Astro taklampa är upplyst och upplyst som ett estetiskt inredningstillbehör som avger ett mycket bekvämt ljus på alla sidor, eftersom rökt glasskärm är något transparent. Den är idealisk för grundbelysning i vardagsrum och sovrum och harmoniserar med ett brett utbud av inredningsalternativ. Om en dimbar lampa används kan ljusstyrkan minskas med en extern dimmer . - Fästmaterial ingår i leveransen
 • Vägglampa Relax i brons och krom

  Vägglampa Relax i brons och krom
  Noble vägglampa Koppla av med skugga i brons Komfortuppgradering: Relax vägglampan kombinerar ett lagerutseende med en bronsfärgad yttre nyans i ett flätat utseende med ett glas, matt innerfärg som säkerställer att det inte finns bländning. Detta skapar en optiskt varm, hemtrevlig lampa som, genom att placera den i ögonhöjd, har ett avgörande inflytande på atmosfären i rummet. Vägglampan Relax har en brytare på den kromfärgade stativ med vilken lampan lätt kan tändas eller släckas i förbigående. Detta kan vara lika praktiskt i vardagsrummet som i sovrummet.
 • LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor

  LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor
  Metropolis LED-hängande ljus med fem lampor med en trendig rökt glasskärm Imponerande rökt glaskonstruktion: Taklampan Metropolis med 5 lampor har fem cirkulärt arrangerade lampskärmar i det trendiga rökta glasmaterialet som hänger ner i rummet i olika höjder. Inuti lyser skruvformade LED-ljuskällor, som i kombination med det trendiga nyansmaterialet skapar en modern helhetsbild. Dessutom kan lysdioderna dämpas med EasyDim-teknik med den normala ljusströmbrytaren - utan ytterligare externa dimmer. Allt du behöver göra är att snabbt slå AV PÅ och ljuset dämpas automatiskt från 100% till 10%. Om du snabbt trycker på OFF-ON igen vid önskad ljusstyrka bibehålls önskad ljusstyrka tills nästa påslagning. Metropolis LED-pendellampa med sina fem ljuskällor är ett särskilt imponerande rumselement och kommer till sin rätt i vardagsrummet, till exempel, men också i sovrummet. Det varma vita ljuset och den moderna designen med de eleganta rökta glasskärmarna understryker en hemtrevlig atmosfär. På grund av höjdjusterbarheten är den flexibel i positionering.
 • LED-pendellampa Entrance med easydim-funktion

  LED-pendellampa Entrance med easydim-funktion
  Aluminiumfärgad LED-pendellampa Ingång med dimmerfunktion LED-pendellampa Entrance är gjord av elegant aluminium och vitt och vet hur man inspirerar med sin smala design och moderna uppfattning. Speciellt deras energibesparande lysdioder gör dem till en modern och modern ljuskälla. Armaturen är utrustad med många praktiska funktioner: Å ena sidan är den holistiska konstruktionen höjdjusterbar under montering och å andra sidan är de integrerade lysdioderna försedda med EasyDim-funktionen. Detta innebär att taklampa kan justeras kontinuerligt med den befintliga väggbrytaren genom att trycka på den flera gånger. Ingen separat dimmer krävs.
 • Golvlampa Plow 2 lampor vitt ljust trä

  Golvlampa Plow 2 lampor vitt ljust trä
  golvlampa Plog med två svängbara nyanser Om du letar efter rätt golvlampa för inredning av ett rum i lantlig stil, gör du rätt val med tvålampan Plough golvlampa . Med den ljusa träramen och de två vita metallskärmarna i emaljdesign kan inte bara denna trendiga inredningsstil kompletteras, utan ytterligare belysning kan också skapas. Paraplyerna kan svängas individuellt och ger till exempel riktad, mysig extra ljus. B. i vardagsrummet bredvid sittgruppen. - Utrustad med en fotbrytare - Lämplig för alla typer av E27-lampor, inklusive energieffektiva LED-lampor med E27-bas
 • Hänglampa Relax, 1 lampa 30 cm brons

  Hänglampa Relax, 1 lampa 30 cm brons
  Hängande lampa Koppla av med en elegant dubbel look Utformningen av hänglampan Relax, som är den perfekta lampa för att belysa en matbar eller liknande, ser modern och elegant ut. lämplig. Det dubbla nyansutseendet, som härrör från en inre, satinerad glasskärm och en yttre nyans av filigran metallstag, säkerställer en mild och extremt jämn ljusström, vilket garanterar en mysig ljusatmosfär.