Brilliant lampor

Att lampor ska vara lysande kanske låter som en självklarhet. Men att designen också är lysande och briljant är inte givet. Det har däremot företaget Brilliant försökt sig på genom att dessutom kalla sig för det. Om det är så, det får du avgöra.

Belysning hos Brilliants återförsäljare

Här har vi samlat ihop många olika typer av lampor som återförsäljare till Brilliant säljer online. Det är en blandning av bordslampor, taklampor och utomhusbelysning.

 • Hänglampa Jesper i industriell stil

  Hänglampa Jesper i industriell stil
  Nostalgisk i industriell stil – elegant pendellampa Jesper med metallskärm Hänglampan Jesper är en hyllning till funktionella lampor från industrialismens tid och övertygar med sin iögonfallande industriella formgivning. Formgivningen satsar på reducerade, rundade former och integrerar flera nostalgiska element, bl.a. ett stilfullt kedjeupphäng. Den unika rostfärgen kompletterar vintage-utseendet effektfullt. För en jämn, bländfri ljusfördelning förslöts skärmöppningen med en glasdiffusor som monteras med stiläkta klämmor på skärmkanten. Hänglampan Jesper är som gjort för alla nostalgiska interiörer med fokus på funktionalitet. Den harmoniserar också med urbana inredningskoncept i retro-stil. Den kompakta lampan passar lika bra i ett trevligt kök som i en matsal eller ett inbjudande korridor.
 • Med rörelsesensor - utomhusvägglampan Reed

  Med rörelsesensor - utomhusvägglampan Reed
  Svart utomhusvägglampa Reed med rörelsesensor Belysning när den behövs - det erbjuder den svarta utomhusvägglampan Reed, som är utrustad med en rörelsesensor, så att den tänds automatiskt när den känner av en rörelse inom avkänningsområdet för sensorn. Lystid och skymningsinställning kan göras på lampans stomme, via rörelsesensorn.
 • Klassisk båglampa Clarie, vit

  Klassisk båglampa Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • LED-taklampa Soccer, 3 lampor

  LED-taklampa Soccer, 3 lampor
  Trearmad taklampa Soccer för barnkammaren Människor i alla åldrar har en stor fascination för fotboll. Den här taklampan i fotbolls-design realiserar en solid allmänbelysning för de små fotbollsfansen. Soccer är utformad som en fotbollsplan. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
 • Vit textil-bordslampa Clarie

  Vit textil-bordslampa Clarie
  Bordslampan Clarie i diskret vitt Den lilla bordslampan Clarie tycks egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin rena vita färg. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Berna dubbel stolplykta (Svart)

  Berna dubbel stolplykta (Svart)
  Berna dubbel är en vacker och klassisk stolplykta, tillverkad i gjuten aluminium med svartlackerad finish. Den har två lamphuvuden som är riktade neråt för bästa ljus.Ljuskällor ingår ej.
 • Tilltalande utomhusvägglampa Artu

  Tilltalande utomhusvägglampa Artu
  Utomhusvägglampan Artu förtrollar med sin rustika charm Den tidlöst eleganta utomhusvägglampan ARTU sörjer för inbjudande ljus och en behaglig atmosfär runt huset. Sin nostalgiska design i lantlig stil gör utomhusvägglampan Artu till ett alltid tilltalande blickfång. Genom det transparenta glaset garanteras en stark belysning.
 • Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood svart

  Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood svart
  Utomhusvägglampa Hollywood sprider strålande vackert ljus Denna vackra utomhusvägglampa gör skäl för sitt namn: Lampan är tillverkad av lackerad aluminiumgjutgods, med ett hölje som skyddande omger lampkroppen av plast, presenterar sig så gott som glamorös i designen vilket gör att blicken faller på lampan. En glödlampa avger starkt ljus som sörjer för att exempelvis bada entrén till ett hus i en stämningsfull omgivningsbelysning. - med skyddsklass IP44
 • Gap - grå utomhusvägglampa med sensor

  Gap - grå utomhusvägglampa med sensor
  Gap - en grå utomhusvägglampa av metall med sensor Utomhusvägglampan Gap sticker tack vare den snedställda formen ut som en fackla från väggen och utstrålar ljuset framåt, bakåt och uppåt. En infraröd-rörelsesensor framtill på metallstommen tänder och släcker ljuset automatiskt. Utomhusvägglampan Gap är särskilt avsedd för användning med 20 W TC-TSE-energisparlampor eller LED-lampor. Tack vare det högre omkopplingsmotståndet i jämförelse med energisparlampor passar den för användning med LED- lampor.
 • Clarie bordslampa med svart textilskärm

  Clarie bordslampa med svart textilskärm
  Bordslampan Clarie i stämningsfull svart Den lilla bordslampan Clarie verkar egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin rena svarta färg. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence

  Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence
  Skandinavisk utomhusvägglampa Terrence Den klassiska skandinaviska formen på den här lampan möjliggör en så gott som bländfri och jämn belysning av alla viktiga utomhusområden. Den inneliggande lampan skyddas av en stabil kupol av klarglas. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Färgglad bordslampa Onni grön, med fot

  Färgglad bordslampa Onni grön, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Ovanlig bordslampa RIDER, svart

  Ovanlig bordslampa RIDER, svart
  Liten bordslampa RIDER påminner om en nostalgisk bilstrålkastare Den sirliga bordslampan RIDER tycks vara inspirerad av strålkastare på en gammal bil. Den smala metallkroppen kompletteras av ett strukturerat skyddsglas, varigenom en jämn extrabelysning uppstår. Med den klassiskt tidlösa designen är bordslampan RIDER lämpad för talrika inredningsstilar och hittar säkert alltid den rätta platsen. Ett snyggt blickfång, inte bara för bilvänner!
 • Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk

  Gap - en modern väggfackla för utomhusbruk
  Gap - en utomhusvägglampa i form av en väggfackla Av antracitfärgad metall och satinerad plast består den sneda utomhusvägglampan Gap som sticker ut från väggen - en modern tolkning av formen av en väggfackla. Den belyser området utomhus mycket energisnålt, då den särskilt är avsedd för användning med TC-TSC-energisparlampor. Även LED-lampor är möjliga. Ljuset avges framåt, bakåt och uppåt genom ljusutsläppen i den satinerade plastskärmen.
 • Bordslampa Isi grå

  Bordslampa Isi grå
  Liten men naggande god! Sängbordslampan Isi i olika varianter Bordslampan Isi trollar fram ljusaccenter i det minsta rummet. Sin smala, långdragna skärm är dekorerad med förtrollande mönster. Med hjälp av en kabelströmbrytare kan Isi enkelt tändas och släckas.
 • Färgglad bordslampa Onni rosa, med fot

  Färgglad bordslampa Onni rosa, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Modern LED-klämlampa LEO i svart

  Modern LED-klämlampa LEO i svart
  Genialisk LED-klämlampa LEO i brokiga färger Klämlampan Leo är ytterst praktisk, eftersom den kan sättas fast överallt där ljust LED-sken behövs. Oavsett om det är på bordet för att ha tillräckligt med ljus för att skriva, på en hylla för att lysa något eller på sängen för att kunna läsa bättre - klämlampan Leo hittar överallt sitt perfekta användningsområde och den energibesparande LED-lampan gör resten för att göra klämlampan Leo oumbärlig. Kontaktanslutningen med integrerad strömbrytare har en längd på 140 centimeter.
 • Bordslampa Claire med grå tygskärm

  Bordslampa Claire med grå tygskärm
  Textil-bordslampan Clarie i fin grå Den lilla bordslampan Clarie verkar egentligen mycket diskret, väcker dock alltid positiv uppmärksamhet tack vare sin eleganta gråa färgning. Skärmen består av textil och sörjer för en stämningsfull extrabelysning och en behaglig atmosfär bredvid soffan, som sängbordslampa eller även på fönsterbrädan eller sidobordet. Metallfoten i järnlook rundar av designen på ett passande sätt. Leverans exkl. lampa. Lampan är lika mycket lämplig för E14 dropp- och stearinljuslampor.
 • Halvrund utomhusvägglampa Reed i svart

  Halvrund utomhusvägglampa Reed i svart
  Svart utomhusvägglampa Reed med klar lampskärm Den halvrunda utomhusvägglampan Reed monteras direkt på väggen och har ett djup på bara 10,5 cm. Den belyser terrasser, entréer och många andra områden runt huset. Eftersom ljuskällan är synlig genom den klara skärmen rekommenderas användning av en klar glödlampa som på bilden. Passande lampa kan beställas under Tillbehör.
 • Enkel taklampa Clarie, grå

  Enkel taklampa Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: taklampan Clarie Denna taklampa lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood vit

  Elegant designad utomhusvägglampa Hollywood vit
  Utomhusvägglampa Hollywood sprider strålande vackert ljus Denna vackra utomhusvägglampa gör skäl för sitt namn: Lampan är tillverkad av lackerad aluminiumgjutgods, med ett hölje som skyddande omger lampkroppen av plast, presenterar sig så gott som glamorös i designen vilket gör att blicken faller på lampan. En glödlampa avger starkt ljus som sörjer för att exempelvis bada entrén till ett hus i en stämningsfull omgivningsbelysning. - med skyddsklass IP44
 • Färgglad bordslampa Onni grå, med fot

  Färgglad bordslampa Onni grå, med fot
  Bordslampa Onni med fot Det är svårt att bestämma sig för Onni. Vilken trendfärg ska man nu välja den? Egentligen spelar det ingen roll, med bordslampan Onni gör man alltid helt rätt val.
 • Synergy - intressant designad bordslampa

  Synergy - intressant designad bordslampa
  Med svart trådskärm: bordslampan Synergy När du tänder bordslampan Synergy så du kommer snart att upptäcka att det är inte bara en vanlig bordslampa, utan snarare en inredningsaccessoar som berikar modernt inredda hem. Ljuset genereras inte som vanligt under en textilskärm eller liknande, utan under en nätliknande trådskärm, i vilkens mitt E27-ljuskällor sitter på en kopparfärgad sockel . Genom den därav resulterande öppna designlösningen är ljuskällorna helt synliga, vilket naturligtvis också ger en underbart jämn belysning av själva miljön.
 • Lantlig-rustik taklampa Typhoon

  Lantlig-rustik taklampa Typhoon
  Rund taklampa Typhoon Taklampan Typhoon är med sitt svarta och rostfärgade takfäste perfekt lämplig för tilltalande belysning i lantligt-rustikt inredda rum. Det stora lampglaset inramas av ett skyddande metallgaller som framhäver det lantligt-rustika helhetsintrycket. Det avger ljusstark belysning brett, så att Typhoon garanterar optimal grundbelysning t.ex. i vardagsrummet eller korridoren. Typhoon kan även användas som vägglampa.
 • Trendig industritaklampa Bentli - 2 lampor

  Trendig industritaklampa Bentli - 2 lampor
  En must-have för anhängare av industristilen: taklampan Bentli Den som är på jakt efter en lampa som inte är alldaglig och som sprider en speciell karaktär i vardagsrummet har landat helt rätt med denna taklampa. Taklampan Bentli består av en rund takkåpa och två rustikt utformade spotlighter som med hjälp av räfflade och klara glasskivor har förslutits med hjälp av originella metallklamrar vilket ger designen en underbar industriell touch. Perfekt blir den industriella designen genom den rostfärgade ytan som ger intryck av att lampan redan använts på en fabrik i årtionden. Ett tveklöst trendobjekt!
 • York m. rörelsevakt (Svart)

  York m. rörelsevakt (Svart)
  York utelampa med inbyggd rörelsevakt. Rörelsevakten har en detektionsvinkel på 110 grader, 2-8m vid monteringshöjd 1,8m. Du kan ställa in hur länge lampan ska lysa när den tänds (10 sekunder till 10 minuter.Ljuskälla ingår ej.
 • Med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Hollywood

  Med rörelsedetektor - utomhusvägglampa Hollywood
  Utomhusvägglampa Hollywood med rörelsedetektor Denna vackra utomhusvägglampa med rörelsedetektor gör skäl för sitt namn: Lampan är tillverkad av lackerad aluminiumgjutgods, med ett hölje som skyddande omger lampkroppen av klar plast, presenterar sig så gott som glamorös i designen vilket gör att blicken faller på lampan. En glödlampa avger starkt ljus som sörjer för att exempelvis bada entrén till ett hus i en stämningsfull omgivningsbelysning. - med skyddsklass IP44 Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detekteringsvinkel: 90° - Avkänningsområde: 2-8 m vid en monteringshöjd på 2,5 m - Lystid mellan 3 och 5 minuter
 • Taklampa Gabon i brunt eller vitt, 2-arm.

  Taklampa Gabon i brunt eller vitt, 2-arm.
  Kontrasterande taklampa Gabon med alabasterfärgade glas Taklampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och två runda glasskärmar i alabasterlook. Dessa ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Båda lamkropparna är svängbara och sörjer därmed alltid för en behaglig belysning. Särskilt som komplement i små rum eller i hallen är Gabon ett utmärkt val. Leverans exkl. lampa. Lampan är utrustad med droppformade lampor E14 D45.
 • Hanni - väderbeständig LED-utomhusvägglampa

  Hanni - väderbeständig LED-utomhusvägglampa
  LED-utomhusvägglampa Hanni i rostfritt stål med dubbelsidigt ljusutsläpp Med den väderbeständiga LED-utomhusvägglampan Hanni i rostfritt stål kan husfasader med ett annars mycket enkelt utseende kompletteras stilfullt och lysas upp eftersom lampan lyser inte bara nedåt utan även uppåt vilket innebär att man förutom en säker vägbelysningen även får en dekorativ belysning av husfasaden. Med varmvitt ljus och en behaglig ljusintensitet ombesörjer lampan därmed ett ljusmoment i mörkret.
 • Bordslampa Isi brun

  Bordslampa Isi brun
  Liten men naggande god! Sängbordslampan Isi i olika varianter Bordslampan Isi trollar fram ljusaccenter i det minsta rummet. Sin smala, långdragna skärm är dekorerad med förtrollande mönster. Med hjälp av en kabelströmbrytare kan Isi enkelt tändas och släckas.
 • Modern LED-klämlampa LEO i vitt

  Modern LED-klämlampa LEO i vitt
  Genialisk LED-klämlampa LEO i brokiga färger Klämlampan Leo är ytterst praktisk, eftersom den kan sättas fast överallt där ljust LED-sken behövs. Oavsett om det är på bordet för att ha tillräckligt med ljus för att skriva, på en hylla för att lysa något eller på sängen för att kunna läsa bättre - klämlampan Leo hittar överallt sitt perfekta användningsområde och den energibesparande LED-lampan gör resten för att göra klämlampan Leo oumbärlig. Kontaktanslutningen med integrerad strömbrytare har en längd på 140 centimeter.
 • LED-taklampa Birds 3 lampor

  LED-taklampa Birds 3 lampor
  Låg taklampa för barnrum Birds med glatt motiv - 3 lampor Taklampan med 3 lampor för barnrummet får barnens ögon att tindra. På den cirkulära och vita takfästet av metall kan man se fågel- och växtmotiv. De tre små spottarna är färgade i rött, violett och svart. Den flexibla rörligheten för ljusspottarna är mycket användbara för användning i barnrummet. Taklampan för barnrummet ger god allmänbelysning och på begäran kan ljuset riktas mot rumstaket. Passande LED-ljuskällor ingår i leveransen.
 • Vacker utomhusvägglampa Neil I

  Vacker utomhusvägglampa Neil I
  Vacker utomhusvägglampa Neil I I den här lampfamiljen av rostfritt stål framräder en beprövad form i ny modern look. Den genomskinliga lampkroppen av plast förstärker härmed den klara effekten av den nya klassikern. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor och uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Effektfullt lysande vägglampa Joya

  Effektfullt lysande vägglampa Joya
  Liten vägglampa Joya med speciell skärm Den runda vägghållaren med led och fattning skärmhållaren hos vägglampan Joya består av förkromad metall. Skärmen hos vägglampan Joya - en kula av klart glas fyllda med ett virrvarr av metalltrådar och rödaktigt skimrande dekorationer - kan justeras med hjälp av en led. I vägglampan används en G9-halogenlampa (ingår inte i leveransen).
 • Taklampa Provence med blommig dekor

  Taklampa Provence med blommig dekor
  Taklampan Provence hänför genom filigrana utsmyckningar och medelhavsinspirerad atmosfär Blom- och bladornament slingrar sig ömt om glaset och ger taklampan ett särskilt tilltalande, lekfullt utseende. De fantastiskt utformade växtdetaljerna luckrar upp den annars klara designen och ger svalka och lätthet i medelhavsinspirerad miljö. Hemtrevnad och atmosfär av välbefinnande garanteras även i typiska barer eller restauranger med den här lampan.
 • Taklampa Trial med textilskärmar, tre ljuskällor

  Taklampa Trial med textilskärmar, tre ljuskällor
  Taklampa Trial: en lyckad komposition av olika former Taklampan Trial med sina tre textilskärmar i olika form blir ett absolut blickfång i varje vardagsrum och skapar speciella atmosfär med stämningsfullt ljus, där alla känner sig väl till mods. Trial passar tack vare den tidlösa designen inte bara till en modern inredningsstil. Lampa: max. 3 x 60 W E27. Lampan ingår inte i leveransen.
 • Klassiskt modern hänglykta Clarie, vit

  Klassiskt modern hänglykta Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: hänglyktan Clarie Denna hänglykta lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Intressant utformad taklampa Ship

  Intressant utformad taklampa Ship
  Metalltaklampa Ship med dimmerfunktion Taklampan Ship liknar ett fartyg till formen, som är stiliserad med totalt tre ovala nivåer. Därigenom garanteras indirekt ljusåtergivning i hela rummet. Ljuset är justerbart med hjälp av en dimmer.
 • Bobbi - robust skeppsarmatur i betonggrått

  Bobbi - robust skeppsarmatur i betonggrått
  En mångsidigt användbar ljusspridare: den robusta skeppslampan Bobbi Den betonggrå skeppslampan Bobbi kan monteras både på taket och på väggen och är tack vare den skyddande metallkorgen extremt robust. Ljuskällan är placerad under den räfflade glaskupan, vilket möjliggör en mycket enhetlig ljusspridning. Lampan är idealisk för belysning av hobbyrum eller källarkorridorer. (exkl. ljuskälla)
 • Taklampa Carmen Wood med fyra lampor

  Taklampa Carmen Wood med fyra lampor
  Taklampa Carmen Wood med fyra metallskärmar – kompakt design i industriell stil Denna modell är platssnål och funktionell, med en formgivning som inspirerades av sober industriell belysning. Det kvadratiska takelementet av naturmaterialet trä och de fyra metallskärmarna utgör tillsammans en harmonisk helhet och sörjer samtidigt för ett spännande utseende. Varje skärm kan efter behag riktas åt ett annat håll, så att taklampan Carmen Wood är lämplig för både kraftfull bakgrundsbelysning och punktbelysning av enstaka områden. Taklampan Carmen Wood med fyra lampor kan med fördel integreras i moderna interiörer, speciellt rum i modern industriell stil profiterar av denna lampa. Taklampan Carmen Wood fungerar både som attraktiv belysning i vardagsrummet och stilig kontorslampa.
 • Rost/svart hänglampa Frieda

  Rost/svart hänglampa Frieda
  Hänglampa Frieda - skärmdiameter 41 cm Hänglampan Frieda är utformad i modern stil med industriell prägel så att den kan kombineras med många aktuella inredningsstilar. Skärmens färgmix av rost och svart kontrasterar tydligt mot upphängningssystemets färg. Den går i aluminiumfärger och har, när det gäller formen, en helt igenom teknisk karaktär. En ljuskälla som optiskt sticker ut och både passar som allmänbelysning och områdesbelysning.
 • Woodrow golvlampa (Trä)

  Woodrow golvlampa (Trä)
  Woodrow är en modern golvlampa som är skapad av naturliga material och tillför en jordnära och behaglig känsla till interiören. Lampan har en bas i metall med tre svartlackade ben som håller upp skärmen. Den bruna skärmen är tillverkad av rotting och både ramar in och framhäver ljuskällan på ett mycket fint vis. Woodrow gör sig fint i ett hörn i vardagsrummet eller i sovrummet, där den får sprida sitt fina ljus ut över rummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, då den är fullt synlig genom skärmen. Levereras med svart sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Woodrow finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Leo klämlampa LED (Vit)

  Leo klämlampa LED (Vit)
  Leo är en liten och praktisk klämlampa som är tillverkad i metall. Du kan välja mellan att få den i antingen i vit eller svart, bägge med silverfärgade detaljer. Perfekt att klämma fast i skrivbordet, skärmväggen eller på sängkarmen. Ger ett ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Bente rost rund 3 lampor

  Taklampa Bente rost rund 3 lampor
  Supertrendiga, variabelt riktbara taklampan Bente i rostoptik Med denna taklampa handlar det om ett belysningsobjekt som inte bara utlovar en optimal rumsbelysning utan även har en design som väcker mycket uppseende. Eftersom de tre rörliga spotlighterna inte bara är utformade i rustik design utan även det runda takfästet är höljt i en originell rostfinish vilket ger lampan en särskilt industriell karaktär.
 • Taklampa Relax brons

  Taklampa Relax brons
  En praktfull anblick i det moderna vardagsrummet - taklampan Relax Med attraktiv lampskärm utformad i dubbel optik utgör denna taklampa en imponerande anblick i taket. Den yttre skärmen är tillverkad av metall i gracil design och försedd med en liten satinerad glasskärm som inte bara döljer de båda E27-ljuskällorna som sitter innanför utan även skapar en jämn och bländfri belysning. Dessutom gör satineringen av glasskärmen att metallskärmens fina stag kommer optimalt till sin rätt.
 • Vacker vägglampa Sandra i vitt

  Vacker vägglampa Sandra i vitt
  Den moderna vägglampan Sandra med vit textilskärm Färgerna krom och vit står allmänt för en modern design, som även ansluter sig till vägglampan Sandra. Dess utformning är klart strukturerad, så att den idealiskt passar in i rätlinjiga rum. Den runda textilskärmen sörjer på grund av den matta ytan för en behaglig extrabelysning bredvid sängen, soffan eller i hallen.
 • Enkel taklampa Clarie, vit

  Enkel taklampa Clarie, vit
  Belysning med tilltalande enkelhet: taklampan Clarie Denna taklampa lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • Trearmad takrondell Gabon

  Trearmad takrondell Gabon
  Vackra kontraster i brunt och vitt: taklampan Gabon Taklampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och tre runda glasskärmar i alabasterlook. Dessa ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Spotarna är svängbara och sörjer därmed alltid för en behaglig belysning. Särskilt som komplement i små rum eller i hallen är Gabon ett utmärkt val. Leverans exkl. lampa. Lampan är utrustad med droppformade lampor E14 D45.
 • LED-taklampa Cembalo dimbar 12 lampor

  LED-taklampa Cembalo dimbar 12 lampor
  Enkla former möter modern design – LED-taklampa Cembalo Cembalo är en imposant taklampa med en rund takkåpa på vilken flera kolonnerna i olika nyanser av brunt monterades. Kolonnerna är olika långa och skapar en unik 3D-effekt. LED-diffusorn är försedd med lysdioder. Det varmvita ljuset och kolonnernas naturliga bruna nyanser skapar en varm atmosfär och harmoniska accenter i hemmet. Den integrerade LED-tekniken övertygar med sin energieffektivitet och långa livslängd. Lampans ljusstyrka kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare.
 • LED-bordslampa Cembalo, 3 lampor

  LED-bordslampa Cembalo, 3 lampor
  En symbios mellan ljus och geometri – LED-bordslampa Cembalo LED-bordslampan Cembalo övertygar direkt med sin geometriska formgivning och färgerna. Den består av tre olika höga kolonner med varsin integrerad LED-lampa som gör bordslampan till ett blickfång. Färgerna aluminium, brunt och kaffebrunt gör i kombination med det varmvita ljuset ett mycket harmoniskt intryck och skapar en varm, hemtrevlig ljusatmosfär. Cembalo är utrustad med en strömbrytare på anslutningssladden för att tända och släcka lampan.
 • Stor taklampa Typhoon

  Stor taklampa Typhoon
  Taklampan Typhoon - även lämplig för väggmontering Taklampan Typhoon kan både monteras som grundbelysning i taket och som extrabelysning på väggen. Och med sin rustika optik med ett svart och rostfärgat metallfäste är den nästan som gjord för att kombineras med en boendestil i lantlig-rustik charm. Glasskärmen omges med ett galler, även det svart och rostfärgat, vilket betonar det rustika hos denna vackra lampa.
 • Klassisk båglampa Clarie, grå

  Klassisk båglampa Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: båglampan Clarie Denna båglampa lämpar sig utmärkt för att realisera en okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som möjliggör en attraktiv extrabelysning i rummen och framhäver eller utrustar områden i rummet med starkt ljus.
 • Kontrasterande vägglampa Gabon

  Kontrasterande vägglampa Gabon
  Den lilla vägglampan Gabon med alabasterfärgad glasskärm Vägglampan Gabon övertygar med en tidlös design i brun metall och en rund glasskärm i alabasterlook. Denna ger den annars diskreta lampan en fläkt av finess. Huvudet är svängbart och sörjer därmed alltid för en behaglig extrabelysning. Särskilt som komplement bredvid sängen eller soffan är Gabon ett utmärkt val. Leverans utan lampa. Lampan är utrustad med en droppformad lampa E14 D45.
 • Cine - en golvlampa i strålkastar-design

  Cine - en golvlampa i strålkastar-design
  Cine - en modern golvlampa i industriell design Både det trebenta stativet som fungerar som stomme och det svängbara lamphuvudet i form av en strålkastare gör golvlampan Cine till en highlight i teknisk och industriell stil i varje modernt inrett rum. Foten består av svartlackerad metall, lamphuvudet med byglar och skyddsnät är glänsande förkromad. Golvlampan har en fotströmbrytare på kabeln för bekväm användning. Den är utrustad med en E27-fattning där glödlampor, LED-lampor eller energisparlampor kan användas, vilket gör golvlampan Cine till en tidsenligt energieffektiv extralampa som drar blickarna till sig.
 • Birds - glad hänglykta för barnkammaren

  Birds - glad hänglykta för barnkammaren
  Enarmad hänglykta Birds för barnkammaren Färgglada ugglor pryder lampskärmen i textil på hänglyktan Birds. De glada fåglarna är omgivna av blommor av alla slag. En solid allmänbelysning realiseras med lampan och den sörjer för en diskret färgaccent i barnkammaren. Leverans sker utan lampa.
 • Klassiskt modern hänglykta Clarie, grå

  Klassiskt modern hänglykta Clarie, grå
  Belysning med tilltalande enkelhet: hänglyktan Clarie Denna hänglykta lämpar sig utmärkt för att realisera en professionell, okomplicerad och alltid och överallt angenäm belysning. Den enkla formen möjliggör just integrationsförmågan som inga andra, vilket även den diskreta färggivningen sörjer för. På så sätt uppstår en produkt som exempelvis ger en bra bordsbelysning över ett matbord eller kan ge ljus i ett sovrum.
 • LED-spot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart

  LED-spot-taklampa Movie, 2 ljuskällor, svart
  Ursprunglig LED-taklampa Movie i modern spotlightdesign Ljus av, spot på! är ett av de utrop man tänker på vid anblicken av denna LED-taklampa Movie. Movie påminner nämligen optiskt - liksom namnet antyder - om strålkastare vid filminspelningar. Båda spotarna är svängbara och lyser upp rummet på bästa sätt. Men även i släckt tillstånd är denna lampa med två spots ett dekorativt inredningssobjekt i taket och bidrar till en individuell inredning.
 • Ceres - LED-taklampa med Easydim-funktion

  Ceres - LED-taklampa med Easydim-funktion
  Den runda LED-taklampan Ceres med vit metallram - bekvämt dimbar via väggströmbrytare Ceres design är mycket enkel, vilket gör LED-taklampan särskilt mångsidig. Ljusstyrkan från de energibesparande lysdioderna är hög och ljusskenet jämnt, vilket inte minst beror på den satinerade plastytan. Det visar sig ofta vara mycket praktiskt att kunna dimma en lampa, eftersom det då är möjligt att bättre anpassa ljuset efter olika situationer. Men det är inte varje hushåll som har en egen dimmer; många har bara en vanlig väggströmbrytare. Om du ändå vill dämpa belysningen, då är det möjligt med LED-taklampan Ceres, eftersom den har en inbyggd Easydim-teknik. När ljuset är tänt kan du slå på strömbrytaren två gånger i snabb följd, vilket omedelbart påbörjar dimningsprocessen. Denna process fortskrider långsamt och kan avbrytas genom att upprepa omkopplingsoperationen. Då stoppas den aktuella ljusstyrkan och kvarstår tills du stänger av ljuset igen.
 • Carmen Wood – taklampa i industriell stil 2 lampor

  Carmen Wood – taklampa i industriell stil 2 lampor
  Taklampa Carmen Wood med två lampor – inspirerad av industrialismen Taklampan Carmen Wood har något nostalgiskt och elegant och övertygar dessutom med sin flexibilitet. Tack vare kombinationen av varmt trä och kall metall skapas ett spännande och sympatiskt utseende. De två skärmarna kan riktas separat för att skapa ljusaccenter och sörja för kraftfull bakgrundsbelysning. Alla interiörer som har något praktiskt över sig profiterar av denna smart designade modell. Taklampan Carmen Wood med två lampor kan dessutom integreras i moderna interiörer. Oavsett om i vardags- eller sovrummet, korridoren eller hemmakontoret – taklampan Carmen Wood med två metallskärmar passar perfekt i olika omgivningar.
 • Pendellampa Relax, 3 lampor brons

  Pendellampa Relax, 3 lampor brons
  Pendellampa Relax - bordsbelysning med estetisk ljusaccent Motsatserna dras till varandra, sägs det. Detta stämmer även in på pendellampan Relax med 3 lampor, i varje fall harmoniserar här motsatserna i fråga om material och färger utmärkt med varandra och skapar en mycket vacker helhetsbild. Det kromfärgade upphängningssystemet av metall kompletteras av tre skärmar vars dubbla optik - den yttre metallskärmen glänser i varm brons medan innerskärmen är vit - skapar en mycket gemytlig ljuseffekt. Då uppstår inte bara en sagolik omgivningsbelysning utan samtidigt en mycket behaglig atmosfär i rummet.
 • Kensington rondell (Krom)

  Kensington rondell (Krom)
  Badrumsspotlighten Kensington är tillverkad i förkromad metall och har tre stycken opalvita glaskupor. Varje lampa är riktbar helt efter eget behov. Perfekt om du vill kunna rikta ljuset på ett specifikt föremål eller plats i rummet.Ljuskällor ingår ej.
 • Crown vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)

  Crown vägglykta (m. rörelsevakt) (Svart)
  Crown är en klassisk och vacker vägglykta som lyser upp entrén eller fasaden på ett mycket fint sätt. Lyktan är IP44-klassad och anpassad för att klara av vattenstänk, fukt och hårda väderförållanden. Lampan är svartlackad och tillverkad av formgjuten aluminium, vilket är ett slitstarkt material som även lämpar sig på platser där vädret kan skifta snabbt och ofta, t.ex. vid havsmiljöer. Denna varianten av Crown är även försedd med en rörelsevakt (sitter längst ner på armaturen, se info nedan) som gör att lampan tänds när den uppfattar någon form av rörelse. Använd med fördel en dekorativ LED-lampa i armaturen för en mjukare ljusspridning. Crown finns även i andra varianter.Lampan är dimbar via extern dimmer.Ljuskälla ingår ej.Info om rörelsevakt:- Avkänningsvinkel: 120°- Avkänningsområde: Max 6 meter / höjd 1,2 meter.- Ljuskänslighet: 10-2000 lux- Tidsfördröjning: Justerbar mellan 5 sekunder och 5 minuter.
 • LED-vägglampa Movie med tekniskt utseende, svart

  LED-vägglampa Movie med tekniskt utseende, svart
  Lögonfallande vägglampa Movie i strålkastardesign Ljus av, spot på skulle man kunna ropa vid anblicken av den här LED-vägglampan! Movie påminner nämligen om den typiska strålkastaren som man kan hitta i filmkulisser. Det kantiga huvudet är svängbart och för ljuset målriktat dit där det behövs. Därmed tjänar vägglampan Movie inte bara som extrabelysning, utan lämpar sig även utmärkt för att iscensätta inredningsföremål, dekorationsobjekt eller tavlor.
 • Betonggrå taklampa Rider, två ljuskällor

  Betonggrå taklampa Rider, två ljuskällor
  Taklampa Rider i retrostil, två ljuskällor Betongutseendet hos metallstommen och skärmarna liksom spotlightsens form gör taklampan Rider till något speciellt. Utöver takmontering kan den även monteras på väggen och de båda spotlightsen kan inte bara vridas, utan även svängas, så att ljuset kan riktas i önskad riktning.
 • LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor

  LED-taklampa Cembalo dimbar 7 lampor
  Enkla former möter modern design – LED-taklampa Cembalo Cembalo är en imposant taklampa med en rund takkåpa på vilken flera kolonnerna i olika nyanser av brunt monterades. Kolonnerna är olika långa och skapar en unik 3D-effekt. LED-diffusorn är försedd med lysdioder. Det varmvita ljuset och kolonnernas naturliga bruna nyanser skapar en varm atmosfär och harmoniska accenter i hemmet. Den integrerade LED-tekniken övertygar med sin energieffektivitet och långa livslängd. Lampans ljusstyrka kan dimras i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare.
 • Variabel Bentli i rostig design

  Variabel Bentli i rostig design
  Takrondell Bentli med tre justerbara spotlighter Utöver användning i moderna vardagsrum kommer denna takrondell speciellt bra i trendiga loftlägenheter till sin rätt, som utstrålar en industriell charm redan som de är. Framför allt den rustika formen och rostbruna ytan gör takrondellen Bentli till en idealisk lampa i denna stil som skapar unika accenter med sitt utseende som ska se gammalt ut. I och med att spotlighten är justerbar garanteras dessutom perfekt belysning.
 • Hollywood fasadbelysning (Svart)

  Hollywood fasadbelysning (Svart)
  Fasadbelysning Hollywood i svartlackad aluminium och med en kupa i akryl. Belyser gärna din altan, balkong eller husvägg och är både enkel och elegant. Gör sig bäst med en klar ljuskälla!Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Relax, 3 lampor krom

  Pendellampa Relax, 3 lampor krom
  Hänglampa Relax i krom - 3 lampor Utrustad med rak balkupphängning ger hänglampan Relax med tre lampor ett utpräglat modernt intryck. Detta intryck förstärks genom förkromningen av metallen. Men även de tre skärmarnas kromfärg visar sig vara mycket effektfull vad gäller ljuseffekten i kombination med de vita innerskärmarna. En hänglampa med aktuell design som låter sig integreras i många inredningsvarianter och som är en utmärkt belysning för matbordet eller köksdisken.
 • Frieda - betonggrå vägglampa i industridesign

  Frieda - betonggrå vägglampa i industridesign
  I originell industridesign - vägglampan Frieda Med sin betonggrå metallyta och massiva form sprider denna vägglampa en särskilt autentisk industridesign. Framför allt metallbygeln som gör den halvcirkelformade lampskärmen ställbar i vinkel ger designen en särskilt originell prägel. Tack vare det vanliga E14-uttaget är den även lämpad för användning med energieffektiva LED-ljuskällor.
 • Dubai plafond (Krom)

  Dubai plafond (Krom)
  Dubai är en otroligt vacker plafond med en bas i kromad metall och skärm av sammansatta prismor. När lampan är tänd så sprids ljuset genom prismorna vilket gör lampan väldigt effektfull. Ljuskällor ingår ej.
 • Janko LED trädgårdspotlight (Svart)

  Janko LED trädgårdspotlight (Svart)
  Trädgårdsspotlight med 220V kabel med stickkontakt som levereras komplett med en utbytbar LED-lampa på 3W som ger ett varmvitt ljus. Belys buskar och träd, eller varför inte gångar och plattor?Integrerad LED-belysning.
 • Leo klämlampa LED (Svart)

  Leo klämlampa LED (Svart)
  Leo är en liten och praktisk klämlampa som är tillverkad i metall. Du kan välja mellan att få den i antingen i vit eller svart, bägge med silverfärgade detaljer. Perfekt att klämma fast i skrivbordet, skärmväggen eller på sängkarmen. Ger ett ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
 • Tilltalande taklampa Sandra 2-armad

  Tilltalande taklampa Sandra 2-armad
  Taklampan Sandra ger mångfaldiga användningsmöjligheter Med sin egentligen diskreta design är taklampan Sandra som skapad för att uppfylla de mest varierande behoven - oavsett om det är som belysning för hall, vardags- eller sovrum. Kombinationen av krom och vitt verkar därmed alltid passande och tidsenligt. Ljuset strålar mjukt och bländfritt genom textilskärmarna och sörjer för en behaglig ljusstyrka. När skärmen är i upprätt läge ligger höjden på 22 cm, om skärmen lutas ligger den på upp till 27 cm.
 • Taklampa Dalma med 4 ljuskällor

  Taklampa Dalma med 4 ljuskällor
  Variabelt justerbar taklampa Dalma Taklampan Dalma imponerar inte bara genom dess höga anpassningsförmåga, vilken uppnås genom de rörliga armarna och lamphuvudena, utan även av dess unika utseende. Armaturen och de tunna ljusarmarna på vilka fyra skärmar sitter, är i svart, medan de gallerformade lampskärmarna tack vare den glänsande kopparbeläggningen färgmässigt skiljer sig från resten av lampan. Sammantaget ser lampan därigenom mycket modern och elegant ut, vilket gör den idealisk för användning i modernt inredda hem.
 • Movie - modern LED-spot-taklampa, svart

  Movie - modern LED-spot-taklampa, svart
  LED-spot-taklampa Movie sticker ut med dess tekniskt-moderna design De fyra spotlightlamporna på LED-taklampan Movie är svängbara och kan ställas in efter det område i rummet som ska belysas. Tillsammans avger lamporna en väl doserad allmänbelysning i hela rummet. Optiskt påminner Movie - liksom namnet antyder - om de strålkastare som används vid filminspelningar. LED-taklampan Movie är ett praktiskt belysningselement i modern design.
 • Stilren vägglampa Rider

  Stilren vägglampa Rider
  Rider - en betonggrå vägglampa i retrodesign Som en strålkastare som kan vridas kring den runda vägghållaren är den snygga vägglampan Rider utformad. Det runda lamphuvudet kan dessutom svängas i sin bygel. metalldelarna hos vägglampan är tillverkade i betong-look, medan kanten kring spotlighten är glänsande förkromad.
 • Sunset vägglampa (Mässing/guld)

  Sunset vägglampa (Mässing/guld)
  Vägglampa för effektbelysning på vägg. Guldlackerad metall, ljuskällan sitter på baksidan och ger ett fint mönster i ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Spari - LED-golvlampa med läslampa

  Spari - LED-golvlampa med läslampa
  Spari - en klassiskt utformad LED-golvlampa med läslampa Hos golvlampan Spari förenas en metallram i satinerad optik och mattvita skärmar, vilket ger ett enkelt och tidlöst intryck. I den uppåtvända skärmen sitter en LED-lampa med E27-sockel, som likt en takspotlight övervägande lyser upp rummet indirekt, medan en E14-LED-lampa i den justerbara skärmen på läslampan ger en direkt belysning av ett önskat område. Båda LED-ljuskällorna ingår i leveransen. Taklampan och även läslampan kan slås på och av oberoende av varandra, med hjälp av två strömbrytare som sitter bredvid varandra på armaturen.
 • Carmen Spot

  Carmen Spot
 • Koppar-svart taklampa Dalma - 2 ljuskällor

  Koppar-svart taklampa Dalma - 2 ljuskällor
  Attraktiv taklampa Dalma - 2 ljuskällor Den dekorativa taklampan Dalma utmärker sig genom sin särskilt tilltalande design, som uppnås genom kopparfärgade gallerskärmar i kombination med den svarta armaturen. Därigenom och genom den därav resulterande ljuseffekten, är lampan ett fantastiskt blickfång och en stämningsfull ljusspridare. Alla typer av ljuskällor med GU9-sockel och upp till 33 Watts effekt kan användas i lampan. Om ljuskällan är dimbar, kan Dalma dimmas via husets anslutning.
 • Takspotlight Seed skärm 3 lampor vit

  Takspotlight Seed skärm 3 lampor vit
  Rund taklampa Seed med 3 flexibelt inställbara spottar För den individuellt justerbara grundbelysning inom ramen för en lantlig, rustik stämning är takrondellen Seed med 3 lampor alldeles utmärkt. Seed sticker ut tack vare det runda takfästet av ljust trä och metallskärmen i emaljstil som har en trendig landhuslook. Spotlightslamporna kan riktas in individuellt och bestyckas med GU10-reflektorlampor eller energieffektiva LED-lampor. Taklampan Seed är också externt dimbar när ett dimbart ljusmedel används.
 • Golvlampa Matrix i burdesign

  Golvlampa Matrix i burdesign
  golvlampa Matrix med burskärm i svart Matrix golvlampa är slående placerad i rummet och imponerar med sin öppna och ändå stabila design. Den skickliga användningen av material med den mörka ytan ger varje rum det där. Det distinkta utseendet är styrkan i denna snygga lampa. Svart metall möter mörkt trä och delar golvlampa i harmoniska segment. Burskärmen på lamphuvud ger installationen en liten finish, vars huvudsakliga fokus är på det behagliga ljusfallet. På detta sätt kompletteras varje rum med ett elegant hemtillbehör.
 • Andria takplafond 70cm (Vit)

  Andria takplafond 70cm (Vit)
  Lite större takplafond i metall och vit textil. Fungerar bra när man är i behov mer ljus än vad en vanlig plafond kan ge.Ljuskällor ingår ej.
 • Soeren LED 4-spot (Vit)

  Soeren LED 4-spot (Vit)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 4st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Även stängerna som spottarna sitter fast på (2st på varje stång) går att vrida utåt, vilket ger ännu fler valmöjligheter. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Soeren finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong

  Utomhusvägglampa Humphrey, grå betong
  Utomhus vägglampa Humphrey i industriell design Humphrey är en ytterväggslampa i industriell stil gjord av metall som fångar ögat med sin speciella yta. En grå betongfinish och de inbyggda fästskruvarna är klassiska element i industriell design och ger den här lampan det speciella. En rund, nedåtriktad lampskärm innehåller ett E27- uttag, som - utrustad med lämplig ljuskälla - ger god belysning på sista mätaren till husets ingång eller på terrassen. Humphrey kombinerar modern belysning med minnen från förflutna och är en idealisk lampa för utomhusbruk.
 • Bordslampa Plow, svart/mörkt trä

  Bordslampa Plow, svart/mörkt trä
  bordslampa Plog i mörkt trä och stål Med sitt träutseende erbjuder bordslampa Plough en rustik design som får en modern touch genom den mörka färgen och användningen av utvalda stålelement. Inte bara levande miljöer med industriell charm drar nytta av detta ädla tillbehör. Lampan står på en fyrkantig metallbas på vilken det långsträckta träelementet sitter. Den vridbara lampskärmen är fäst vid den. På detta sätt kan ljusstrålen justeras individuellt. Sammantaget är resultatet en stabil helhetsbild som elegant förbättrar varje rum.
 • LED-taklampa Racing 3 lampor

  LED-taklampa Racing 3 lampor
  Trearmad taklampa Racing för barnkammaren Snabb röd bestämmer färgen på taklampan Racing för barnkammaren. Tre knallröda lampskärmar sörjer för en solid allmänbelysning i barnkammaren. De tre spotarna är svängbara och dess ljus kan därmed justeras individuellt. I mitten finns en målflagga och en racerbil avbildade. Lampan levereras inklusive LED-lampor.
 • LED-taklampa Labyrinth

  LED-taklampa Labyrinth
  Modern LED-taklampa Labyrinth Stark lampa, puristisk: Taklampan Labyrint använder sig av inbyggd lysdiodteknik för sin exceptionella utformning. Lampans vridna, smala stativ är samtidigt ljuskällans form - det finns inga utskjutande kolvar eller spiraler. Detta ger taklampa Labyrint en futuristisk men ändå reducerad optik. LED-ljuskällan ger även god belysning i större vardags- och sovrum. Även i korridoren erbjuder LED-taklampan Labyrinth optimala ljusförhållanden för att klä på sig, för att knyta upp skorna eller bara för att hälsa en välkommen. Det varma ljuset skapar en passande, inbjudande stämning.
 • Riley down utelampa (Svart)

  Riley down utelampa (Svart)
  Riley är en klassisk och snygg lampa, anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i svartlackad aluminium och ljuskällan omges av väggar i klarglas. Ger ett bra ljus och skapar ett klassiskt och elegant intryck hemma hos dig.Ljuskälla ingår ej.
 • Frieda - hänglampa med rostfärgad skärm

  Frieda - hänglampa med rostfärgad skärm
  Kontrastrikt designad hänglampa Frieda Själva skärmformen är inte ovanlig hos hänglampan Frieda. Skärmen har en halvklotsform och garanterar en bred ljusspridning. Detta gör så att Frieda kan användas på många platser som grund- eller områdesbelysning. Blickfånget blir dock kontrasten mellan den skärm som är utformad i rost och svart och det aluminiumfärgade upphängningssystemet med industriell karaktär. På så sätt kan hänglampan Frieda på ett utmärkt sätt integreras i moderna bostäder. Den är dessutom lämplig som accessoar i en industridesignad bostadsmiljö.
 • Ranut golvlampa (Svart)

  Ranut golvlampa (Svart)
  En funktionell golvlampa med tidlös design. Man kan justera de tre rektangulära formerna genom att vrida, och därmed även korrigera ljus-riktningen. Ännu en anledning att falla för denna smidiga golvlampa är den inbyggda dimmer som gör att du kan reglera ljuset i tre olika steg. Detta gör du genom att trycka på strömbrytaren som sitter smidigt placerad på armaturen själv, inte på sladden. Matcha med pendellampa, bordlampa eller takplafond från samma serie. Lampan är gjord för fast installation och har inbyggd LED belysning. Du behöver därmed inte tänka på att köpa till tillbehör.
 • LED-golvlampa Cembalo 5 lampor med fotdimmer

  LED-golvlampa Cembalo 5 lampor med fotdimmer
  Fem kolonner för stämningsfull accentbelysning – LED-golvlampa Cembalo med fotdimmer LED-golvlampan Cembalo har en mycket modern och stilfull formgivning och sörjer med sitt varmvita ljus och de naturliga färgerna för en hemtrevlig och varm atmosfär. Fem metallkolonner placerades på en rund lampfot med varsin akryldiffusor på toppen som rymmer en LED-lampa var. Kolonnernas olika höjder skapar unik belysning för harmoniska accenter i sov- och vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av dimmern som integrerades i anslutningssladden. Den integrerade LED-ljustekniken sörjer inte bara för behaglig belysning i rummet, utan är också energieffektiv och långlivad.
 • Mauritius Vägglampa

  Mauritius Vägglampa
 • Tuco plafond (Vit)

  Tuco plafond (Vit)
 • Princess LED-spotlight (Rosa)

  Princess LED-spotlight (Rosa)
  Takspotlight med prinssessmotiv, rörliga spottar och tre (ej dimbara) LED-lampor ingår som ger ett bra varmvitt ljus.
 • Reflekt 4-spot (Svart)

  Reflekt 4-spot (Svart)
  Reflekt är en modern serie med lampor som har en utmärkande design och blir smyckande i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spottar ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet, men ger också en bra allmänbelysning. Även stängerna som spottarna sitter fast på (2st på varje stång) går att vrida utåt, vilket ger ännu fler valmöjligheter. Lampans skärmar är tillverkade av rökfärgat glas där ljuskällan är fullt synlig genom glaset. Detta skapar fina kontraster och ger lampan ett modernt och elegant uttryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer.Reflekt finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Buffi plafond (Svart)

  Buffi plafond (Svart)
 • Utomhusvägglampa Gaia, rostfärgad

  Utomhusvägglampa Gaia, rostfärgad
 • Utomhusvägglampa York med rörelsevakt

  Utomhusvägglampa York med rörelsevakt
 • Icarus plafond (Vit)

  Icarus plafond (Vit)
  Ljuskälla ingår.
 • Lemont kristall (Krom)

  Lemont kristall (Krom)
  Lemont är en elegant taklampa som ger en avslappnad och lyxig känsla till badrummet. Den är IP44-klassad och därav anpassad för våtrum, då den klarar att stå emot både fukt, ånga och vattenstänk. Lampan har en stomme av förkromad metall och är smyckad med flera rektangulära glasprismor som hänger ner vackert från stommen. Dessa prismor bidrar dels till lampans eleganta look, men också till att det blir en fin och behaglig ljusspridning när lampan är tänd. Lemond är försedd med tre stycken ljuskällor som tillsammans säkerställer ett funktionellt ljus till badrummet. Lampan är dimbar. Ljuskällor ingår ej.
 • Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm brons

  Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm brons
  Hänglampa Relax i krom och brons, 1 lampa När det gäller hänglampan Relax står den optiska motsatsen hos materialen glas och metall samt färgerna krom och brons i fokus. Det gör denna vackra lampa till en oumbärlig beståndsdel i modern boendekultur, antingen som allmän ljuskälla i mindre utrymmen eller som områdesbelysning i större rum. Ytterskärmens färg i varm bronston färgar ljuset på ett mycket behagligt sätt vilket medverkar till en gemytlig rumsatmosfär.
 • Frieda taklampa (Betong)

  Frieda taklampa (Betong)
  Frieda är en rustik taklampa i en industriell design. Tillverkad i metall med en betongfärgad yta, en topp i trä och dekorativa detaljer. Lampan hängs upp i en kedja med matchande takfäste. Den har dessutom en vit insida för bästa ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Woodrow med burskärm av bambu

  Hänglampa Woodrow med burskärm av bambu
  Hänglampa med en huvud Woodrow med bambuskugga Med denna hänglampa med en låga, som är utrustad med en burskärm av mörk bambu, kan mycket atmosfärisk grund- eller områdesbelysning uppnås, till exempel ovanför ett bord. Med en estetisk rustik belysning är det övergripande utseendet ännu mer dekorativt, eftersom lampan som används kan ses från alla håll. En mycket bra lampa som effektivt kompletterar en naturligt inspirerad inredningsstil. - externt dimbar
 • Metallbordslampa Drake med träfot

  Metallbordslampa Drake med träfot
  bordslampa Drake med en vintage look Loft charm: Drake bordslampa i metall utstrålar en grov vintage stil. Balanserad på en trä, rustik bas, det är ett bra extra ljus och en exklusiv blickfång på skrivbordet eller nattduksbordet. Lampskärmen med präglade siffror kan svängas för individuell belysningskomfort. En E27-lampa används för belysningen. En energieffektiv LED-ljuskälla rekommenderas - filamentvarianter passar också perfekt med ljusets vintagekaraktär. Den slås på och av med sladdbrytaren.
 • Rustisk hänglampa Church med kedjeupphängning

  Rustisk hänglampa Church med kedjeupphängning
  pendellampa i kyrka med original remskivaupphängning Med rustik remskiva suspension och dess dinglande, burliknande formad lampskärm av trä, bevisar detta pendellampa att vara ett absolut blickfång i vardagsrummet. Framför allt kommer ljuskällan till sin rätt i den öppet designade träskärmen, eftersom den kan ses i sin helhet och därmed ger ett viktigt bidrag till den övergripande designen. Globlampor kommer till sin rätt eftersom de ger kyrkans rustika utseende.
 • Balkhänglampa Potions med 4 lampor

  Balkhänglampa Potions med 4 lampor
  Barhänglampa Potions i en pendellampa look - imponerande och mångsidig Denna lampa imponerar med sitt snygga utseende och enkla elegans. Stången hängande lampa Potions med en svart metallskärm är designad utan krusiduller, varigenom designen påminner om den sobera fabriksbelysningen. Den imponerande taklampan Potions passar enkelt in i mycket olika inredningskoncept. Oavsett om du vill belysa ett matbord, en arbetsyta i ett trendigt matkök eller som en distinkt vardagsrumslampa - pendellampa taklampan gör var och en av dessa roller extremt bra.
 • Seaside Golvlampa

  Seaside Golvlampa
  Denna rektangulära trä golvlampan är av enkel design och passar fint in i de flesta hem. Inredning med inslag av naturligt material och jordnära färger är inte bara väldigt trendigt, utan det bidrar även till en frisk och jordnära känsla. Den vita textil skärmen bidrar till ett harmoniskt och behagligt sken tack vare sitt härliga ljus utsläpp. Lampan finns i olika storlekar. Levereras med textilsladd + golvstömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla medföljer ej.
 • Afton golvlampa (Svart)

  Afton golvlampa (Svart)
  Afton är en trendig och mycket elegant golvlampa som inte bara ger ett bra ljus, utan säkerställer också en stilsäker och iögonfallande design. Lampan har ett dekorativt, svartlackat golvstativ med matchande svart sockel och kabel. Den runda skärmen är tillverkad av glas som är helt transparent, vilket gör att ljuskällan blir fullt synlig genom glaset. Lampan ger en fin och dekorativ allmänbelysning, så placera den bakom soffan, fåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet.Afton finns även i andra varianter.Levereras med svart sladd + golvströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Zois plafond 34cm (Svart)

  Zois plafond 34cm (Svart)
  Zois är en plafond som fått sin inspiration från den industriella stilen, med grova detaljer, råa material och spännande uttryck. Lampan är tillverkad av metall och har en svart korund-finish med ett dekorativt galler som skyddar ljuskällorna. Denna varianten av Zois är runt i sitt uttryck och blir en iögonfallande detalj i såväl hallen som köket. För ett maffigare uttryck kan man med fördel placera fler lampor på rad i en längre hall eller i ett större rum. Använd dekorativa ljuskällor i lampan, då de blir synliga genom gallret. Zois finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Balkpendellampa Sambo, 3 lampor, svart

  Balkpendellampa Sambo, 3 lampor, svart
  pendellampa Sambo med dekorativa burskärmar - 3 lampor Denna vackra pendellampa harmoniserar med de mest varierade inredningsalternativen från modern till vintage till industriell och ger fantastisk belysning över ett stort område. Oavsett om det är över ett långt matbord eller en disk i köket: Med de estetiskt utformade burskärmarna lyser ljuset från lamporna som används genom öppningarna mellan metallstängerna till alla sidor. Belysningsmedlen kan ses genom gallret, varför ett särskilt dekorativt helhetsutseende skapas när glödlampor i kolfiberoptik (finns att köpa i tillbehör) används. - Kan bara förkortas i höjd under montering - externt dimbar
 • Crosstown plafond 45cm (Svart)

  Crosstown plafond 45cm (Svart)
  Crosstown är en modern plafond som ger ett stilrent och avslappnat intryck till interiören. Dess iögonfallande och utstickande design gör att den blir en spännande detalj i såväl moderna hem som i den klassiska interiören. Lampan har en svartlackad takplatta av metall med en matchande skärm av bambustänger, som är snyggt sammansatta med varandra och ramar in ljuskällan på ett mycket inbjudande vis. Crosstown är lika fin i köket som i vardagsrummet. Placera gärna fler lampor i rad i en längre hall eller i ett större rum för att skapa ett maffigare intryck. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den är fullt synlig genom skärmen. Ljuskälla ingår ej.
 • Bambuskärmhänglampa Kaminika Ø 33 cm

  Bambuskärmhänglampa Kaminika Ø 33 cm
  Burformad bambuhänglampa Kaminika Hänglampan Kaminika är en hänglampa som är tillverkad av naturliga råvaror och som hänger från ett rustikt rep. Lampskärmen består av smala bamburemsor som bildar en droppformad bur runt E27-uttaget. För att fullända utseendet bör uttaget vara försett med LED-filamentljuskällor.
 • Bordslampa Plow, vit trä ljus

  Bordslampa Plow, vit trä ljus
  Plow - söt bordslampa i lanthusstil Denna vackra ljuskälla är en passande avrundning till en inredningsstil i trendig lanthusdesign. Plow är utrustad med en vridbar metallskärm i emaljoptik som möjliggör ett behovsorienterat ljus. Därtill är stativet passande som är bearbetat i ljus trä med en vit fot. Den är oumbärlig som lampa på skrivbordet eller som ljuskälla på nattduksbordet. - utrustad med kabel och strömbrytare
 • Hänglampa Galance, vit, 70 x 26 cm

  Hänglampa Galance, vit, 70 x 26 cm
 • Bordslampa Sailor med repstativ

  Bordslampa Sailor med repstativ
 • Rödbrun vägglampa Frieda

  Rödbrun vägglampa Frieda
  Frieda - en vägglampa med ett använt utseende Frieda-vägglampan skapar en underbar industriell känsla i det moderna vardagsrummet, för med sin gammaldags exteriör påminner den om för länge sedan. Den stora metallskärmen, som utstrålar ljuset över ett stort område, och tack vare den praktiska monteringsfästet där skärmen till och med kan justeras i vinkel, skapar en särskilt trevlig ljusatmosfär. Lampan ser särskilt snygg ut tack vare den rostbruna ytan.
 • Abie plafond (Svart)

  Abie plafond (Svart)
 • Abie Led Panel

  Abie Led Panel
  En minimalistisk takplafond med flera olika funktioner som smidigt styrs med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Både ljusstyrka och färgtemperatur är justerbar - perfekt för dig som söker en lampa för alla tillfällen på dagen. Energisnål, integrerad LED belysning. Finns i olika former.
 • Sergioro fasad (Svart)

  Sergioro fasad (Svart)
  Sergioro är en stilren och modern vägglampa av mattsvart aluminium och högkvalitativ plast. Ljuskällorna omringas av skärmen och ger den en elegant look. Ljuskällor ingår ej. Armaturen är dimbar med en extern dimmer. Sergioro finns även med rörelsedetektor och i andra varianter.
 • Pendellampa Plow 3 lampor, vitt trä ljust

  Pendellampa Plow 3 lampor, vitt trä ljust
  Träskenspendellampa Plow med skärm i emaljdesign Pendellampan Plow med tre lampor ger inte bara utmärkt belysning av omgivningen, som kan anpassas helt efter behov tack vare de lutbara skärmarna, utan ser även bra ut i ett lantligt designat boningsområde. På grund av de ljusa färgerna med vita skärmar och skenor i ljust trä passar Plow även in i moderna varianter av den lantliga stilen. Perfekt för att belysa ett längre bord i vardagsrummet, matsalen eller köksbänken. - kablarna kan förkortas under installation - kan dimras med extern dimmer
 • Hänglampa Plow 5 lampor, svart/trä mörk

  Hänglampa Plow 5 lampor, svart/trä mörk
  Hänglampa Plow 5 lampor i svart Hänglampan Plow ger varje matrum en rustik men modern touch. De fem lamporna belyser bordet perfekt. Den enkla utformningen med målinriktad användning av material är också övertygande. Lampans mattsvarta färg tillsammans med det ädla träutseendet ger varje inredning ett tydligt och värdefullt utseende. Pendeln, som knappat syns, ger en skymt av den ädla designen som tillsammans med den harmoniska ljusbilden elegant passar in i lägenheten.
 • Elhi duo (Svart)

  Elhi duo (Svart)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi duo (Vit)

  Elhi duo (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi trio (Svart)

  Elhi trio (Svart)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.​Ljuskällor ingår ej.
 • Elhi trio (Vit)

  Elhi trio (Vit)
  Takspotlight med riktbara spottar. Använd klotlampor för att ljuskällorna ska passa i själva armaturen. Kan fungera både som allmänbelysning och som dekorationsbelysning.​Ljuskällor ingår ej.
 • Andres trio (Borstat stål)

  Andres trio (Borstat stål)
  Takspotlight i borstat stål med detaljer i krom. Fullt riktbara spottar.Ljuskällor ingår ej.
 • Kiki (Svart)

  Kiki (Svart)
  Industriell taklampa i svartlackerad metall. Du kan använda en stark LED-lampa i armaturen tack vare bländskyddet som sitter nedtill.Ljuskälla ingår ej.
 • Utomhusvägglampa Cabar in träoptik

  Utomhusvägglampa Cabar in träoptik
 • LED-taklampa Allie, 40 x 40 cm

  LED-taklampa Allie, 40 x 40 cm
  Allie LED-taklampa i vitt med fjärrkontroll Allie LED-taklampa kännetecknas av en tidlös vit design, högkvalitativa material, en tydlig form och mångsidig funktionalitet. Alla dessa egenskaper kombineras i bara en praktisk och elegant lampa som kan styra belysningskonceptet i många levande miljöer. Först visas den i en enkel fyrkantig form gjord av vit metall och plast. LED-lampa kan dämpas med en fjärrkontroll. Dessutom är den utrustad med CCT-teknik och RGB bakgrundsbelysning och erbjuder optimal belysning varje timme med nattbelysningsfunktionen. Inställningarna för ljusfärgerna för huvudljuskällan och bakgrundsbelysningen och alla andra inställningar görs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Wimea plafond (Svart)

  Wimea plafond (Svart)
 • Moderiktigt designad väglykta Neil

  Moderiktigt designad väglykta Neil
  Moderiktigt designad väglykta Neil I den här lampfamiljen av rostfritt stål framräder en beprövad form i ny modern look. Det genomskinliga glaset förstärker härmed den klara effekten av den nya klassikern. Lampan är lämplig för användning av lågenergilampor och uppfyller alla villkor för skyddsgrad IP44 mot inträngade av vatten och damm.
 • Soeren LED 2-spot (Vit)

  Soeren LED 2-spot (Vit)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 2st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Soeren LED 2-spot (Svart)

  Soeren LED 2-spot (Svart)
  Soeren är en stilren och praktisk taklampa som passar in i de flesta interiörer då den lätt smälter in bland övrig inredning. Den är tillverkad av metall och går genomgående i en och samma färg, vilket skapar ett väldigt rent och minimalistiskt uttryck. Lampan är försedd med 2st vridbara spotlights som går att rikta dit det önskas. Perfekt för att belysa specifika delar av rummet eller framhäva specifika föremål. Lampan är även utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett neutralt ljus (4000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs.  Finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Reflekt 2-spot (Svart)

  Reflekt 2-spot (Svart)
  Reflekt är en modern serie med lampor som har en utmärkande design och blir smyckande i de flesta hem och interiörer. Lampan är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och är försedd med 2st vrid- och riktbara spotlights. Dessa spottar ger möjligheten att belysa specifika delar eller detaljer av rummet, men ger också en bra allmänbelysning. Lampans skärmar är tillverkade av rökfärgat glas där ljuskällan är fullt synlig genom glaset. Detta skapar fina kontraster och ger lampan ett modernt och elegant uttryck. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla med fördel till en dimmer.Reflekt finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • Primo bordlampa (Vit)

  Primo bordlampa (Vit)
  Liten och nätt bordlampa som finns i antingen vitt eller grått. Belyser gärna ditt nattygsbord eller varför inte bänken i hallen. Lampans fot är tillverkad i metall och skärmen i behaglig textil.Kabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Golvlampa Crosstown svart, bambuskärm ljus

  Golvlampa Crosstown svart, bambuskärm ljus
  Dekorativ golvlampa Crosstown med en intressant blandning av färger och material golvlampa Crosstown med den dekorativa burutseendet i den ljusa bambuskärmen, som stöds av en svart metallram, är perfekt för att komplettera en anläggning i skandinavisk design eller i modern lantlig stil. Bambuskuggan är formad som en bur och avslöjar den använda ljuskällan som avger sitt ljus i alla riktningar. Skärmen, som fästs nedåt, kan lätt svängas så att ljusriktningen kan justeras efter individuella förhållanden. En perfekt extra ljuskälla för sovrummet eller vardagsrummet i vardagsrummet.
 • Golvlampa Goldy, justerbar

  Golvlampa Goldy, justerbar
  Elegant golvlampa Goldy i svart och guld Nostalgisk, men modern - så kan du beskriva Goldy golvlampa . Dess smala stativ och den reducerade lampskärmen passar perfekt med trendiga inredningsstilar som minimalism eller Scandi-stil. Den eleganta färgkombinationen svart och guld, å andra sidan, ger designen en touch av nostalgi. Detta gör golvlampa Goldy z. B. också i vintage- eller retrostil och till och med extremt elegant i klassiskt inredda rum. golvlampa Goldy kan anpassas till den individuella situationen tack vare sin svängbara nyans. En fotomkopplare används för att slå på och av den.
 • Textilbordslampa Casket med skrivbordslådor

  Textilbordslampa Casket med skrivbordslådor
  Trendig bordslampa Casket En riktig, lysande höjdpunkt för nattduksbordet, byrå eller skänk - det är Casket- bordslampa ! Den kombinerar två populära levande trender på ett mycket harmoniskt sätt. Skuggan är gjord av mysig, hemtrevlig textil, medan lampfoten består av en träkub med en låda i antik zink. Lådan kan dras ut och fyllas. Lampskärmen och lampstativet är förbundna med en krökt metallarm som har ett coolt använd utseende. Med sitt trendiga vintageutseende passar Casket bordslampa bra med många olika inredningsstilar. Det ger modern och klassisk inredning en touch av trendig vintage-charm, medan den industriella stilen sömlöst sammanfogar de andra föremålen i ett retroutseende. Men bordslampa behåller alltid sin mysiga, hemtrevliga karaktär. Detta säkerställs inte minst av den harmoniskt utseende beige textilskuggan. Tack vare E27- uttag är det enkelt att kombinera komfort och energieffektivitet. För detta ändamål kan Casket enkelt utrustas med en modern LED-ljuskälla med varmt vitt ljus. Strömbrytaren på kabeln gör driften särskilt bekväm.
 • Hänglampa Pullet med trädetalj

  Hänglampa Pullet med trädetalj
  Upphängningslampa Pullet i emaljdesign med träinredning Pullet-hänglampan imponerar med sitt mycket nuvarande utseende, vilket skapas av metallbearbetningen av skärmen som verkar emaljerad. Det naturliga utseendet, som Pullet harmoniserar perfekt med inredning i lantlig inredning, kompletteras av uttag. En hängande lampa med en bred skärm som ger optimal belysning av till exempel matbordet. - externt dimbar
 • Bordslampa Relax krom

  Bordslampa Relax krom
  Ger stil och karisma till alla interiörer - Relax bordslampa Den som inte bara vill ställa in atmosfäriska belysningsaccent i vardagsrummet utan också vill komplettera inredningen snyggt rekommenderas med Relax bordslampa , för med sin välformade lampskärm i en attraktiv dubbeloptik är bordslampa inte bara trollar fram en atmosfärisk och bländfri belysningsatmosfär, men skapar också en mycket elegant och elegant ton i de befintliga möblerna. Oavsett om det är på fönsterbrädan eller ett sidobord, ger Relax bordslampa unika detaljer överallt!
 • Primo bordlampa (Grå)

  Primo bordlampa (Grå)
  Liten och nätt bordlampa som finns i antingen vitt eller grått. Belyser gärna ditt nattygsbord eller varför inte bänken i hallen. Lampans fot är tillverkad i metall och skärmen i behaglig textil.Kabel med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Galance, vit med metallfot

  Bordslampa Galance, vit med metallfot
 • Golvlampa Sailor med repstativ

  Golvlampa Sailor med repstativ
 • Taklampa Astro, kulglas, rökgrå, Ø 25 cm

  Taklampa Astro, kulglas, rökgrå, Ø 25 cm
  Förtrollande taklampa Astro med sfärisk rökt glasskärm Astro taklampa är upplyst och upplyst som ett estetiskt inredningstillbehör som avger ett mycket bekvämt ljus på alla sidor, eftersom rökt glasskärm är något transparent. Den är idealisk för grundbelysning i vardagsrum och sovrum och harmoniserar med ett brett utbud av inredningsalternativ. Om en dimbar lampa används kan ljusstyrkan minskas med en extern dimmer . - Fästmaterial ingår i leveransen
 • Vägglampa Relax i brons och krom

  Vägglampa Relax i brons och krom
  Noble vägglampa Koppla av med skugga i brons Komfortuppgradering: Relax vägglampan kombinerar ett lagerutseende med en bronsfärgad yttre nyans i ett flätat utseende med ett glas, matt innerfärg som säkerställer att det inte finns bländning. Detta skapar en optiskt varm, hemtrevlig lampa som, genom att placera den i ögonhöjd, har ett avgörande inflytande på atmosfären i rummet. Vägglampan Relax har en brytare på den kromfärgade stativ med vilken lampan lätt kan tändas eller släckas i förbigående. Detta kan vara lika praktiskt i vardagsrummet som i sovrummet.
 • LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor

  LED-hänglampa Metropolis rökglas 5 lampor
  Metropolis LED-hängande ljus med fem lampor med en trendig rökt glasskärm Imponerande rökt glaskonstruktion: Taklampan Metropolis med 5 lampor har fem cirkulärt arrangerade lampskärmar i det trendiga rökta glasmaterialet som hänger ner i rummet i olika höjder. Inuti lyser skruvformade LED-ljuskällor, som i kombination med det trendiga nyansmaterialet skapar en modern helhetsbild. Dessutom kan lysdioderna dämpas med EasyDim-teknik med den normala ljusströmbrytaren - utan ytterligare externa dimmer. Allt du behöver göra är att snabbt slå AV PÅ och ljuset dämpas automatiskt från 100% till 10%. Om du snabbt trycker på OFF-ON igen vid önskad ljusstyrka bibehålls önskad ljusstyrka tills nästa påslagning. Metropolis LED-pendellampa med sina fem ljuskällor är ett särskilt imponerande rumselement och kommer till sin rätt i vardagsrummet, till exempel, men också i sovrummet. Det varma vita ljuset och den moderna designen med de eleganta rökta glasskärmarna understryker en hemtrevlig atmosfär. På grund av höjdjusterbarheten är den flexibel i positionering.
 • LED-pendellampa Entrance med easydim-funktion

  LED-pendellampa Entrance med easydim-funktion
  Aluminiumfärgad LED-pendellampa Ingång med dimmerfunktion LED-pendellampa Entrance är gjord av elegant aluminium och vitt och vet hur man inspirerar med sin smala design och moderna uppfattning. Speciellt deras energibesparande lysdioder gör dem till en modern och modern ljuskälla. Armaturen är utrustad med många praktiska funktioner: Å ena sidan är den holistiska konstruktionen höjdjusterbar under montering och å andra sidan är de integrerade lysdioderna försedda med EasyDim-funktionen. Detta innebär att taklampa kan justeras kontinuerligt med den befintliga väggbrytaren genom att trycka på den flera gånger. Ingen separat dimmer krävs.
 • Golvlampa Plow 2 lampor vitt ljust trä

  Golvlampa Plow 2 lampor vitt ljust trä
  golvlampa Plog med två svängbara nyanser Om du letar efter rätt golvlampa för inredning av ett rum i lantlig stil, gör du rätt val med tvålampan Plough golvlampa . Med den ljusa träramen och de två vita metallskärmarna i emaljdesign kan inte bara denna trendiga inredningsstil kompletteras, utan ytterligare belysning kan också skapas. Paraplyerna kan svängas individuellt och ger till exempel riktad, mysig extra ljus. B. i vardagsrummet bredvid sittgruppen. - Utrustad med en fotbrytare - Lämplig för alla typer av E27-lampor, inklusive energieffektiva LED-lampor med E27-bas
 • Hänglampa Relax, 1 lampa 30 cm brons

  Hänglampa Relax, 1 lampa 30 cm brons
  Hängande lampa Koppla av med en elegant dubbel look Utformningen av hänglampan Relax, som är den perfekta lampa för att belysa en matbar eller liknande, ser modern och elegant ut. lämplig. Det dubbla nyansutseendet, som härrör från en inre, satinerad glasskärm och en yttre nyans av filigran metallstag, säkerställer en mild och extremt jämn ljusström, vilket garanterar en mysig ljusatmosfär.
 • Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm krom

  Pendellampa Relax, 1 lampa, 19 cm krom
  Taklampa Relax med kromfärgad dubbel pendellampa Denna pendellampa faller på grund av den vackra skärmdesignen som är bekväm överallt i vyn, oavsett om de är grundbelysning i ett litet rum eller områdesbelysning - används till exempel som ljuskälla på ett bord. Den yttre nyans förkromning skapar en mycket charmig ljusatmosfär med en känsla av god karaktär. I linje med stilen kan Relax-pendellampan med en pendellampa kombineras på många sätt.
 • Hänglampa Galance, vit, Ø 50 cm

  Hänglampa Galance, vit, Ø 50 cm
 • Hänglampa Crosstown, bambuskärm ljus, Ø 48 cm

  Hänglampa Crosstown, bambuskärm ljus, Ø 48 cm
  Naturligt inspirerad upphängningslampa Crosstown med burskärm Crosstown-pendellampan fokuserar å ena sidan på den kontrasterande optiken och å andra sidan på den atmosfäriska ljuseffekten. Upphängningen inklusive uttag är helt svart medan skuggan är gjord av ljus bambu. Den breda, burliknande nyansen avger inte bara ljus direkt nedåt, utan också runt mellanrummen mellan stagarna. Perfekt för allmän eller bordsbelysning. Som ljuskälla är det lämpligt att använda dekorativa lampor, eftersom de kan beställas separat i tillbehören. - dimbar (extern)
 • LED-taklampa Entrance, bredd 7 cm 22 W

  LED-taklampa Entrance, bredd 7 cm 22 W
  Platt LED-taklampa Ingång med easydim funktion Designen på LED-taklampa Entrance, som enkelt kan integreras i många inredningsstilar, är mycket subtil. Dess stora dimensioner gör den idealisk för att belysa större rum. Energisnål, långvarig LED-teknik installerades i entrén, som får mycket atmosfäriskt ljus. Armaturen kan lätt dimas tack vare den integrerade easydim funktionen. En speciell väggdimmer behövs inte längre. För att dämpa ljuset måste den konventionella ljusströmbrytaren slås på och av snabbt och ljuset dämpas automatiskt från 100% till 10%. Om en önskad ljusintensitet ska väljas, kopplar du bara in och stänger av strömmen snabbt under den automatiska dimningsprocessen, då stoppas dimningsprocessen med önskad ljusstyrka. När den slås på igen börjar ljuset igen med en ljusstyrka på 100%.
 • Utomhustaklampa Matteo, 2 x E27, IP44

  Utomhustaklampa Matteo, 2 x E27, IP44
  Vit-antracitfärgad taklampa utomhus Matteo, IP44 Matteo utomhuslampa är konstruerad för takmontering. Den är skyddad mot stänkvatten med IP44, vilket innebär att den kan användas utomhus utan problem. Ramen har den vita plastdiffusorn och är gjord av antracitfärgat rostfritt stål - så ser taklampa ut i hög kvalitet och elegant och säkerställer även bländningsfritt ljus. Ramen skapar ett subtilt ljusmönster som syns i omgivningen och skapar en tilltalande atmosfär. Med Matteo kan carportar, garage, baldakiner, fasader eller till och med terrasser och balkonger vara perfekt belysta. Om så önskas kan Matteo också monteras på väggen. Armaturen är utrustad med två E27-lampor som kan köpas från tillbehören.
 • LED-taklampa Alissa, 59,5 x 59,5 cm

  LED-taklampa Alissa, 59,5 x 59,5 cm
  Vinklad LED-taklampa Alissa fjärrkontroll och många funktioner Den som letar efter ett mångsidigt ljus som enkelt kan integreras i olika levnadsmiljöer hittar en riktig allround med Alissa LED-taklampa . Det ser inte bara elegant ut utan övertygar också med sina många funktioner. Tack vare silverramen i metall gör taklampa ett särskilt högkvalitativt intryck. Den visar sin lekfulla sida när den är påslagen. Med hjälp av fjärrkontrollen kan den nedtonas efter önskemål och ljusfärgen kan varieras i fyra olika nyanser av vitt. En ytterligare höjdpunkt är RGB bakgrundsbelysningen, som kan ställas in som en automatisk färgförändring eller manuellt i åtta färgtoner.
 • LED-taklampa Allie, 59,5 x 59,5 cm

  LED-taklampa Allie, 59,5 x 59,5 cm
  LED-taklampa Allie med många funktioner och fjärrkontroll Allie LED-taklampa är en ljuskälla för många områden som kan användas för att skapa en harmonisk ljusstämning. Detta möjliggörs genom den intelligenta LED-tekniken med många funktioner som enkelt kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Lampan är helt vit och gjord av metall och plast. Den sitter påfallande som en kvadratisk yta i taket. Ju ljusare ljuset avger. Det vita ljuset kan ställas in i olika ljusfärger, det har också RGB bakgrundsbelysning, en dimning och en nattbelysningsfunktion. Detta innebär att ljuset kan justeras individuellt och varje rum kan ställas in när som helst.
 • Hänglampa Plow 3 lampor, svart/mörkt trä

  Hänglampa Plow 3 lampor, svart/mörkt trä
  Hänglampa Plog i svart med tre lampor Den treflammiga upphängningslampan Plough är gjord av mörkt trä och svart stål. Den hänger på stålkablar på den långsträckta metalltaket och verkar därmed nästan flytande. De svarta lampskärmarna i stål har ett enkelt utseende och sitter i ett element av mörkt trä som ger lampan ett rustikt utseende. De tre nyanserna kan svängas i träramen.
 • Golvlampa Plow med 2 spottar, svart/mörkt trä

  Golvlampa Plow med 2 spottar, svart/mörkt trä
  Svart golvlampa Plog i trä och stål Plough golvlampa med sina två lampskärmar är perfekt som områdesbelysning bredvid soffan. Det rustika och industriella utseendet säkerställer en självsäker lampa, som också imponerar med sin tydliga design när den är avstängd. Ljusstrålen för de två metallskärmarna kan justeras efter behov genom att vrida och vrida nyanser.
 • Halogenspot Rider i betong-look, fyra ljuskällor

  Halogenspot Rider i betong-look, fyra ljuskällor
  Rider - en halogenstrålkastare i betonglook med fyra ljuskällor Även en lång korridor eller ett större rum kan belysas med halogenspotlighten Rider i utförande med fyra ljuskällor, eftersom de fyra spotlight-huvudena genom att vridas och svängas kan fås att lysa i olika riktningar och belysa olika delar av rummet. Det grå betongutseendet hos metallen gör lampan till en speciell ljuskälla.
 • Golvlampa Galance, vit med metallfot

  Golvlampa Galance, vit med metallfot
 • Taklampa Woodrow med bambuskärm

  Taklampa Woodrow med bambuskärm
  Woodrow taklampa i bambu med ett naturligt utseende En levande design med en naturlig känsla betonas imponerande av Woodrow taklampa med en dekorativ burskärm av mörk bambu. Ljuset distribueras inte bara nedåt utan också till alla sidor genom burstagen så att homogen omgivande belysning skapas. Med valet av en estetisk ljuskälla, t.ex. B. en glödtråd eller en rustik glödlampa från tillbehören, utseendet förbättras charmigt. Woodrow är lämplig för bekväm allmänbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Ljusstyrkan kan varieras via en extern dimmer om en dimbar lampa används.
 • Hänglampa Plow 2 lampor, svart/mörkt trä

  Hänglampa Plow 2 lampor, svart/mörkt trä
  Hänglampa Plog i svart med ett mörkt träelement Med hänglampan Plough har ett kompakt belysningstillbehör hittat sig in i rummet. Den harmoniska materialblandningen och det harmoniska mörka färgschemat skapar ett ljus som är lätt att kombinera för olika inredningsstilar. Plog-hänglampan fästs i taket med två stålkablar. Dessa är så bra som osynliga och låter effekten av den ädla lampan stå för sig själv. De två lampskärmarna markeras optiskt av uttag i det mörka träelementet och skapar en ljus ljuskona. De lyser till och med i svartmetall.
 • Hänglampa Hank med repupphängning, brun

  Hänglampa Hank med repupphängning, brun
  Hank pendellampa med imponerande repupphängningen Denna originalmodell kännetecknas av en karaktäristisk, vinkelform. Tack vare den slående svarta ytan blir Hank-taklampan en original blickfång i varje rum. En annan höjdpunkt är den nostalgiska repupphängningen, som ger lampan ett handgjort, autentiskt utseende. Hank-hänglampan är främst lämplig för att belysa vissa områden, till exempel ovanför ett matbord eller en köksö. Men Hank pendellampa med repupphängning är också användbar i korridoren eller som en andra lampa i ett rymligt vardagsrum.
 • Hänglampa Beth med rökglasskärm, 1 lampa

  Hänglampa Beth med rökglasskärm, 1 lampa
  Hänglampa Beth av rökglas och metall Hänglampan Beth ger varje rum, tack vare sin klassiska utformning, en ren och skär retro-känsla. Framför allt är det lampskärmen av rökglas som gör denna lampa till en permanent lösning för alla slags belysningsfrågor. Lampan hänger i taket med hjälp av en smal kabel på ett metallupphängningssystem och kan också ställas in i höjdled när den monteras. Ljuselementet under skärmen kan även dimmas (dimmer ingår inte).
 • Taklampa Galance, vit, 4 lampor

  Taklampa Galance, vit, 4 lampor
 • Taklampa Galance, vit, 3 lampor

  Taklampa Galance, vit, 3 lampor
 • Vägglampa Galance med textilskärm vit

  Vägglampa Galance med textilskärm vit
 • Taklampa Crosstown, bambuskärm stängd

  Taklampa Crosstown, bambuskärm stängd
  Naturligt designad blickfång för varje rum: Crosstown taklampa med sluten bambuskugga När den är avstängd fungerar Crosstown- taklampa med den burliknande bambuskärmen stängd längst ner som en stilförstärkande dekorationsartikel som en del av en naturlig inredningsstil. Taket och uttag är gjorda av metall med en svart yta, som står i kontrast med den ljusa bambu i skuggan. När den slås på lyser lampan från den använda lampan genom burskärmen i alla riktningar och garanterar en mysig atmosfär med behaglig belysning. Crosstown är lämplig som grundbelysning för vardagsrum och sovrum samt korridorer och korridorer. Ljusstyrkan kan reduceras med en extern dimmer om en dimbar ljuskälla används.
 • Hänglampa Crosstown bambuskärm sluten 4 lampor

  Hänglampa Crosstown bambuskärm sluten 4 lampor
  Crosstown pendellampa med fyra mycket naturtrogna bambu nyanser En modern lantgårdsdesign upplever en dekorativ anrikning med taklampan Crosstown med fyra flammor och den som redan är tänd. Crosstown trivs med ett långt, smalt takfäste av svartlackerad metall, från vilken totalt fyra burskärmar av lätt bambu, som är stängda i botten, hänger från även svarta upphängningar. Utrustad med rustika lampor eller glödlampor med kolfiberutseende är Crosstowns dekorativa värde ännu högre. Ljuset strålar i alla riktningar och lyser z. B. ett långbord eller en köksbänk atmosfärisk. - externt dimbar
 • Hänglampa Crosstown, bambuskärm ljus, Ø 56 cm

  Hänglampa Crosstown, bambuskärm ljus, Ø 56 cm
  Naturligt inspirerad upphängningslampa Crosstown med burskärm Crosstown-pendellampan fokuserar å ena sidan på den kontrasterande optiken och å andra sidan på den atmosfäriska ljuseffekten. Upphängningen inklusive uttag är helt svart medan skuggan är gjord av ljus bambu. Den breda, burliknande nyansen avger inte bara ljus direkt nedåt, utan också runt mellanrummen mellan stagarna. Perfekt för allmän eller bordsbelysning. Som ljuskälla är det lämpligt att använda dekorativa lampor, eftersom de kan beställas separat i tillbehören. - dimbar (extern)
 • Hänglampa Woodrow med 3 burskärmar av bambu

  Hänglampa Woodrow med 3 burskärmar av bambu
  Woodrow pendellampa med tre lampor med nyanser av bambuträ Tre enskilda lampor hänger från den smala baldakinen i Woodrow-taklampan Woodrow. Var och en av lamporna är utrustad med en burliknande nyans av mörk bambu. Tillsammans säkerställer de tre nyanser, vars burstruktur gör att ljuset från lamporna som lyser i alla riktningar säkerställer omfattande och mysig omgivande belysning. Woodrow fungerar bäst när dekorativa rustika ljuskällor används. Ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (dimbar ljuskälla krävs).
 • Hängda Sambo, runda bas, 3 lampor svart

  Hängda Sambo, runda bas, 3 lampor svart
  Hänglampa Sambo med tre flammor och rund baldakin Denna hängande lampa fungerar inte bara som en källa till imponerande extrabelysning, till exempel ovanför ett sidobord i vardagsrummet, utan har också ett avgörande inflytande på utseendet på rummet där det placeras tack vare dess nuvarande utseende. Sambo består av tre hängande lampor från en rund baldakin i olika höjder med metallskärm. Nyanserna strålar inte bara ljuset nedåt, utan också till sidorna genom öppningarna mellan metallstängerna och skapar ett mycket atmosfäriskt ljus. Lamporna som används kan ses genom metallskärmar, så det är lämpligt att använda dekorativa lampor som glödlampor. Lämpliga lampor kan beställas separat med hjälp av tillbehören. Lampan kan också dämpas via en yttre väggdimmer, förutsatt att dimbara lampor används. - De enskilda lampornas upphängningshöjd kan förkortas under monteringen
 • Bordslampa Matrix med burskärm

  Bordslampa Matrix med burskärm
  Svart bordslampa Matrix av trä och metall Matrix bordslampa perfekt för alla anläggningar som fokuserar på användningen av mörka och högkvalitativa material. Det ädla träutseendet kombinerat med burskärmen ger ett rustikt utseende, vilket också får en modern touch tack vare filigran-utförandet. Vare sig det är på läsbordet eller i sovrummet - den här unika bordslampa skapar en speciell atmosfär i varje rum. En metallbas säkerställer en stabil position för lampan med det smala trästället. Svartmetallskärmen är fäst vid detta i form av en öppen bur, genom vilken lampan sprider optimalt ljus.
 • Hänglampa Sambo, burskärm 1 lampa svart

  Hänglampa Sambo, burskärm 1 lampa svart
  Estetiskt designad hänglampa Sambo i metall Sambo-hänglampans optik utstrålar en lätt industriell känsla på grund av uttagsdesignen utan att göra den till en typisk representant för denna inredningsstil. Burskärmen, som också är gjord av metall, har en trendig effekt genom vars spår ljuset från lampan som används kan stråla i alla riktningar. En riktig blickfång för hemmet som skapar en mysig atmosfär. Om en dimbar lampa används kan ljuset regleras med en yttre väggdimmer. Upphängningshöjden kan bara justeras under montering genom att förkorta kabeln.
 • Bordslampa Relax brons

  Bordslampa Relax brons
  Ger stil och karisma till alla interiörer - Relax bordslampa Den som inte bara vill ställa in atmosfäriska belysningsaccent i vardagsrummet utan också vill komplettera inredningen snyggt rekommenderas med Relax bordslampa , för med sin välformade lampskärm i en attraktiv dubbeloptik är bordslampa inte bara trollar fram en atmosfärisk och bländfri belysningsatmosfär, men skapar också en mycket elegant och elegant ton i de befintliga möblerna. Oavsett om det är på fönsterbrädan eller ett sidobord, ger Relax bordslampa unika detaljer överallt!
 • Taklampa Beth med rökglas, 3 lampor

  Taklampa Beth med rökglas, 3 lampor
  Taklampa Beth med rökglas och tre lampor Taklampan Beth i massiv skala övertygar framför allt med sin inspirerande retrodesign, högkvalitativa material och vackra ljuseffekt. Tack vare sina tre ljuselement ger denna lampa tillräckligt ljus även i större användningsområden. Tre högkvalitativa lampskärmar av rökglas, vari lampan sitter, är monterade vid takkåpan. Dessa är synliga från utsidan, vilket gör att filamentlampor är särskilt effektiva.
 • LED-taklampa Bility, rund, ram svart

  LED-taklampa Bility, rund, ram svart
  Rund LED-taklampa Bility i svart och vitt LED-taklampan Bility inspirerar med sin futuristiska utformning och sina energisnåla ljuselement. Men det är inte bara deras utformning som övertygar. Dess funktionella mångfald gör den till en ljuskälla med pepp. Taklampan Bility består av två stora, vita, runda plastskivor. De är förskjutna över varandra och strålar ut trevligt, varmvitt ljus. Lampans LED-lampor är också försedda med Easydim-teknik som gör att lampan kan användas i flera ljusriktningar. Dimningen startas genom att man snabbt stänger av och slår på lampbrytaren och kan stoppas i önskad ljusstyrka genom ett ytterligare tryck.
 • Clarie bordlampa (Svart)

  Clarie bordlampa (Svart)
  Clarie är en lite mindre bordlampa med fot i borstat stål och skärm i antingen svart eller vit. Lätt att placera ut i ditt hem där du behöver en liten, nätt inredningsdetalj som samtidigt lyser upp tillvaron.Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Clarie bordlampa (Vit)

  Clarie bordlampa (Vit)
  Clarie är en lite mindre bordlampa med fot i borstat stål och skärm i antingen svart eller vit. Lätt att placera ut i ditt hem där du behöver en liten, nätt inredningsdetalj som samtidigt lyser upp tillvaron.Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Aglae bordlampa touch (Vit)

  Aglae bordlampa touch (Vit)
  Enkel bordlampa i borstat stål med en vit eller svart skärm. Passar lika bra på nattygsbordet som på bänken i hallen eller fönsterkarmen. Den är enkel och elegant, vilket gör den lätt att placera.Ljuskälla ingår ej.
 • Aglae bordlampa touch (Svart)

  Aglae bordlampa touch (Svart)
  Enkel bordlampa i borstat stål med en vit eller svart skärm. Passar lika bra på nattygsbordet som på bänken i hallen eller fönsterkarmen. Den är enkel och elegant, vilket gör den lätt att placera.Ljuskälla ingår ej.
 • Woodrow bordlampa (Trä)

  Woodrow bordlampa (Trä)
  Woodrow är en modern bordlampa som är skapad av naturliga material och tillför en jordnära och behaglig känsla till interiören. Lampan har en bas i metall med tre svartlackade ben som håller upp skärmen. Den bruna skärmen är tillverkad av rotting och både ramar in och framhäver ljuskällan på ett mycket fint vis. Woodrow gör sig lika fint i på en bänk i hallen som på en byrå i sovrummet. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan, då den är fullt synlig genom skärmen. Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt. Woodrow finns även i andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Yan bordlampa (Vit)

  Yan bordlampa (Vit)
  Liten bordlampa som kan användas där man vill ha att mysigt indirekt ljus. T.ex. vid tv-bänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Spari uplight (Svart)

  Spari uplight (Svart)
  Enkel och praktisk uplight med riktbar läsarm. Du kan styra båda lamporna med varsin strömbrytare på sladden.Ljuskällor ingår ej.
 • Spari uplight (Silver)

  Spari uplight (Silver)
  Enkel och praktisk uplight med riktbar läsarm. Du kan styra båda lamporna med varsin strömbrytare på sladden.Ljuskällor ingår ej.
 • Woodrow 21cm (Trä)

  Woodrow 21cm (Trä)
  Taklampa med metallstomme och träribbor. Fin kombo och väldigt fint ljus med en dekorativ ljuskälla.Ljuskälla ingår ej.
 • Andres duo (Borstat stål)

  Andres duo (Borstat stål)
  Takspotlight i borstat stål med detaljer i krom. Fullt riktbara spottar.Ljuskällor ingår ej.
 • Elvera 6 (Svart)

  Elvera 6 (Svart)
  Taklampa i svartlackerad metall med ställbara armar.Ljuskällor ingår ej.
 • Lauren Vägg- och Taklampa

  Lauren Vägg- och Taklampa
 • Telio Vägglampa

  Telio Vägglampa
  Tillför lite vår i ditt hem med hjälp av denna mjuka, klassiska vägglampa, serien finns i flera olika färger. Med kulörer i pastell prickar man aldrig fel - det är tidlöst, harmoniskt och bidrar med ett fräscht och friskt intryck. Armaturens skärm är riktbar och lackad med en svart dekorativ linje som bryter pastellfärgen precis vid skärmens generösa öppning. Telio levereras med dragströmbrytare - en lekfull detalj.Ljuskälla köps separat.
 • Telio Vägglampa

  Telio Vägglampa
 • Telio Vägglampa

  Telio Vägglampa
  Tillför lite vår i ditt hem med hjälp av denna mjuka, klassiska vägglampa, serien finns i flera olika färger. Med kulörer i pastell prickar man aldrig fel - det är tidlöst, harmoniskt och bidrar med ett fräscht och friskt intryck. Armaturens skärm är riktbar och lackad med en svart dekorativ linje som bryter pastellfärgen precis vid skärmens generösa öppning. Telio levereras med dragströmbrytare - en lekfull detalj. Ljuskälla köps separat.
 • Wimea Vägglampa

  Wimea Vägglampa
  Inredning med inslag av naturligt material och jordnära färger är inte bara väldigt trendigt, utan det bidrar även till en frisk och jordnära känsla. Lampans konstruktion av metall och sjögräs bidrar till ett harmoniskt och behagligt sken tack vare sitt härliga ljus utsläpp. Serien Wimea finns i både vägg, tak och golvlampa. Ljuskälla köps separat.
 • Tilbury Vägglampa

  Tilbury Vägglampa
 • Luca Spot

  Luca Spot
  Luca är en lantlig vägglampa tillverkad av metall i en snygg kromad finish. Lampans spotlight är vrid - och justerbar så att du kan belysa det du önskar i rummet. Skärmen som omsluter ljuskällan är i opalfärgat glas. Ljuskälla ingår ej. Denna armatur levereras med sladd & ströbrytare men finns också anpassad för fast intallation.
 • Lava vägglampa

  Lava vägglampa
  Lava är en lantlig spotlight tillverkad av metall i en snygg matt kopparfärg. Lampans spotlight är vrid - och justerbara så att du kan belysa det du önskar i rummet. Ljuskälla ingår ej. Finns även i krom.
 • Rolet vägglampa

  Rolet vägglampa
  Rolet vägglampa är en modern, industriell vägglampa där detaljerna i form av en spiralformad sladd och en liten ratt bidrar till ett fint och genomtänkt helhetsintryck. Armaturens finnish är i mattsvart metall med en sandig yta. Ljuskälla ingår ej.
 • Fantasia Pendel

  Fantasia Pendel
 • Fantasia Pendel

  Fantasia Pendel