Bover lampor

Joana Bover är designern som startat sitt eget varumärke inom belysning. Hon grundade företaget Bover 1996 i Barcelona men tillverkade och formgav lampor innan det som en entusiastisk hobby.

Formgivningen bakom lamporna från Bover resulterar i varm och behaglig belysning. Hon har lampor för alla olika rum inomhus men det finns även vacker utebelysning från Bover.

 • Bover Garota S/01 LED-utomhushänglampa

  Bover Garota S/01 LED-utomhushänglampa
  Sofistikerat designad utomhus hänglampa Garota S/01 från varumärket Bover Oavsett om det är privata verandor eller täckta terrasser i kommersiella utomhusområden som kaféer eller barer – med utomhushänglampan Garota S/01 kan varje område enkelt dränkas i atmosfärisk belysning samtidigt som den förskönar området. Detta garanteras inte minst genom lampskärmens tilltalande utseende, som består av handlindade, återvunna konstfibrer. Den är inte bara särskilt väderbeständigt utan den ger också en trevlig ljus- och skuggeffekt som påminner om en sjöborre. De två formgivarna Gonzalo Milá & Alex Fernández Camps inspirerades också av ett sådant marint djur när de designade och tillverkade armaturen i samarbete med det berömda företaget Bover i Barcelona. Förutom att den ser tidlöst ut har Bover-lamporna även ett högkvalitativt arbetssätt och val av material.
 • Bover Mei 120 - avlång hänglampa, creme

  Bover Mei 120 - avlång hänglampa, creme
  Matbordsbelysning med Mei- Bover från Joana Bover Mei-modellen är ett utmärkt exempel på vad designerbelysningstillverkaren Bover producerar och vilken estetik den förmedlar med sina lampor. Grundstrukturen i den långsträckta hänglampans skugga är en handbearbetad järnram, runt vilken - även för hand - ett elegant krämfärgat tygband är insvept. Ljusutloppet i botten är stängt med en PVC-ruta så att det inte finns bländning och bästa möjliga ljusfördelning. Resultatet är ett ljusobjekt som säkerställer bekvämt och funktionellt ljus både i privata utrymmen och inom catering. Målet med designerbelysningstillverkaren Bover är att producera tidlöst vackra lampor som inte bara erbjuder ett ständigt uppdaterat belysnings- och inredningsobjekt när det Bover design utan också vad gäller kvalitet. Med detta i åtanke grundade Joana Bover sitt företag 1996 och är mycket framgångsrikt med det fram till i dag.
 • Bover Fora S - utomhus hänglampa, grafit brun

  Bover Fora S - utomhus hänglampa, grafit brun
  En tidlös vacker klassiker med medelhavsflair - utomhushänglampan Flora S Från ett mödosamt handarbete uppstod skärmen till denna praktfulla utomhushänglampa som med sitt syntetiska flätverk trotsar alla väderleksförhållanden. Det ger inte bara utomhusanläggningar stil och charm utan också kommersiella områden som caféer och restauranger. bland annat. Redan när den är släckt ger den genom sin tilltalande figur en medelhavsflair som på ett fantastiskt sätt förstärks av den inbyggda polyetylen-ellipsen. Detta innebär inte bara att den besitter ljuskällan utan att den även ger bländfritt ljus åt alla håll. Fora S är en produkt från belysningsföretaget Bover som grundandes 1996 i Barcelona och som nu har etablerat sig i USA. Joana Bover, företagets grundare, har alltid strävat efter att skapa en balans mellan kvalitet och form i sina belysningsskapelser för att alltid uppnå en tidslös stil. Alla lampor tillverkas uteslutande i Barcelona.
 • Bover Mei 100 - avlång hänglampa, creme

  Bover Mei 100 - avlång hänglampa, creme
  Matbordsbelysning med Mei- Bover från Joana Bover Mei-modellen är ett utmärkt exempel på vad designerbelysningstillverkaren Bover producerar och vilken estetik den förmedlar med sina lampor. Grundstrukturen i den långsträckta hänglampans skugga är en handbearbetad järnram, runt vilken - även för hand - ett elegant krämfärgat tygband är insvept. Ljusutloppet i botten är stängt med en PVC-ruta så att det inte finns bländning och bästa möjliga ljusfördelning. Resultatet är ett ljusobjekt som säkerställer bekvämt och funktionellt ljus både i privata utrymmen och inom catering. Målet med designerbelysningstillverkaren Bover är att producera tidlöst vackra lampor som inte bara erbjuder ett ständigt uppdaterat belysnings- och inredningsobjekt när det Bover design utan också vad gäller kvalitet. Med detta i åtanke grundade Joana Bover sitt företag 1996 och är mycket framgångsrikt med det fram till i dag.
 • Bover Tria 03 LED-vägglampa, vit, 31 cm dimbar

  Bover Tria 03 LED-vägglampa, vit, 31 cm dimbar
  Enkelt designad designer vägglampa från Bover Tria vägglampa, som är fäst vid ett väggfäste, presenterar sig som en rundad triangel med olika längder. Skivan är något böjd inåt. Efter infästningen kan triangeln roteras upp till 360 ° och därmed generera en ny bild om och om igen. ljus från de varma vita lysdioderna kommer från formens baksida och ger därmed indirekt, mysig belysning i vardagsrummet och sovrummet. Lysdioderna kan också dämpas med en lämplig TRIAC- drivare (ingår ej). Lamporna från den spanska Bover kännetecknas av sin högkvalitativa och tidlösa design, varför de är mycket slitstarka. Trias tydliga linjer passar perfekt med en modern miljö där den skapar en mysig atmosfär med sin indirekta belysning. Modellen kan också placeras perfekt på en vägg i offentliga byggnader i kombination med flera i olika storlekar.
 • Bover Nans S/16/H LED-hänglampa, kontakt, brun

  Bover Nans S/16/H LED-hänglampa, kontakt, brun
  LED-pendelarmatur Nans S/16/H med stickpropp för utomhusbrukModellen Nans S/16/H är en mycket speciell pendelarmatur, eftersom den inte behöver ett takuttag för strömanslutningen. Den har en matningsledning med stickpropp och kan hängas nära vilket uttag som helst. Med denna pendelarmatur kan utomhusområdet belysas på ett särskilt raffinerat och elegant sätt - oavsett om det är på terrassen, på balkongen, täckt eller öppet. Det enda viktiga är att det finns ett uttag i närheten som kan försörja armaturen med ström. Nans är en modell från huset Bover i Barcelona. Grundaren Joana Bover har själv designat denna lampserie för utomhusbruk och tar med sig känslan av sitt hem Barcelona och Medelhavet in i många andra människors hem.
 • Bover Beddy A/04 LED-vägglampa vit spot vänster

  Bover Beddy A/04 LED-vägglampa vit spot vänster
  Funktion framför estetik - LED-vägglampa Beddy A/04 inkl. USB-port och två hyllor LED-vägglampan Beddy A/04 har utvecklats av designern Danos Salgados för ett särskilt ändamål, nämligen som en läslampa för belysning av ett visst område. Lysdioderna avger sitt varmvita ljus genom en vit diffusor och ger en god belysning av ett begränsat område utan att störa andra personer. Ljuset kan riktas individuellt tack vare en liten spak på lamphuvudet, som kan vridas 350 grader. Hos Beddy är syftet det viktigaste. Den gör det möjligt att ladda elektronisk utrustning genom en integrerad USB-port och har samtidigt två fastmonterade hyllor, som erbjuder utrymme för läsmaterial eller mindre elektroniska enheter. LED-ljuskällan kan slås på/av genom den installerade vippströmbrytaren. För designern Danos Salgados är estetiken aldrig det viktigaste, men med Beddy A/04 uppnår han ändå en viss emotionalitet som glädjer användaren. Den är utformad enligt den japanska enkelhetsprincipen och lämpar sig utmärkt som nattlampa i minimalistiskt inrättade privata utrymmen eller hotellrum. Beddy-lampserien är utformad för det spanska lampföretaget Bover.
 • Bover Beddy A/03 LED-vägglampa vit spot vänster

  Bover Beddy A/03 LED-vägglampa vit spot vänster
  Vit LED-vägglampa Beddy A / 03 inkl. USB-port och hylla För designern Danos Salgados är estetik aldrig slutmålet, men med Beddy A / 03 LED-vägglampan utvecklade han en lampa som också utstrålar något känslomässigt. Deras proportioner beräknas matematiskt och verkar därför mycket balanserade. lamphuvud kan vridas 350 grader med spaken fäst vid plastdiffusorn. Den installerade vippomkopplaren används för att slå på och av LED-ljuskällan, som avger varmvitt ljus där det behövs. Dessutom är en hylla fäst vid väggfästet från Beddy, på vilken z. Till exempel finns det plats för elektroniska enheter som kan laddas via den inbyggda USB-porten. Beddy A / 03 har enkel design, men varje detalj i lampan uppfyller en specifik funktion. LED-vägglampan Beddy A / 03 är en minimalistisk designad vägglampa för privata rum eller för hotellrum, vars inspirationsdesigner Danos Salgados hittade i den japanska principen om enkelhet. Här reduceras de viktigaste komponenterna till det maximala. Beddy-belysningsserien designades för den spanska belysningstillverkaren Bover .
 • Bover Domita M/36 träbordslampa, brun/bok

  Bover Domita M/36 träbordslampa, brun/bok
  bordslampa Domita med bokträ yta Domita bordslampa är inte bara ett ljust föremål utan snarare en unik ljuskulptur. Lampan är noggrant handgjord av träelement i olika storlekar. De resulterande geometriska formerna i kombination med den matchande GU5.3-ljuskällan skapar ett underbart samspel mellan ljus och skugga. Dessutom sprider Domita en varm och mysig atmosfär med sin ljusa träfärg. Designen kommer från pennan från Benedetta Tagliabue och Joana Bover och är en del av en serie ljuskreaturer, som alla inspirerar med sin sofistikerade design och högsta kvalitet. Lampan tillverkas i fabriken hos den spanska Bover .
 • Bover Plafonet 95 - textiltaklampa, band creme

  Bover Plafonet 95 - textiltaklampa, band creme
  Exklusiv textiltaklampa Plafonet - made in Barcelona Med sitt harmoniska utseende och sin rundade form blir Plafonet 95 ett exklusivt blickfång i moderna boningsrum. Eleganta material som textil och metakrylat ger en tilltalande design och en lika förtrollande ljuseffekt. Tygbandet som är spänt över runt skärmen filtrerar ljuset på ett mjukt sätt så att omgivningen förses med ett atmosfäriskt ljus. Taklampan Plafonet är ett belysningsobjekt från den exklusiva tillverkaren Bover som grundades 1996 av Joana Bover. Hon designade lampor i samarbete med formgivarna Lluís Porqueras & Carles Riat. Högsta kvalitet, bästa material och en design som aldrig blir omodern, det är Plafonet!
 • Bover Mei 38 - rund tygpendellampa i creme

  Bover Mei 38 - rund tygpendellampa i creme
  Tidlös pendellampa Mei av Joana Bover Mei-modellen från Bover kännetecknas av en bred ljusöppning och en speciell skuggayta. Den stora ljusöppningen möjliggör en bred fördelning av ljuset, som också fördelas jämnt av diffuserskivan av PVC. Diffusorn säkerställer också att det inte finns bländning. Det faktum att ljuset som skapas av Mei har en särskilt hemtrevlig effekt beror på skärmens yta. Ädel krämfärgat tygband lindades runt en trådram under tillverkningen av paraplyet, så att ett textilparaply skapas, som sticker ut från vanliga paraplyer av denna typ på grund av dess tillverkningsteknik. På Bover i Barcelona utförs fortfarande många steg i tillverkningsprocessen för hand, till exempel tillverkningen av Mei-lampskärmen. Både stödramen och tygbandskärmen är gjorda för hand. Således kan en viss kvalitet garanteras. Joana Bover är grundaren av företaget och designern av Mei. Från början har det varit ett av hennes viktigaste att skapa något tidlöst, som tack vare sin höga kvalitet, kan hålla i flera år och som fortfarande njutas länge.
 • Bover Tria 04 LED-utomhusvägglampa grafit brun

  Bover Tria 04 LED-utomhusvägglampa grafit brun
  LED-vägglampa Tria i aluminium för utomhusbruk Den spanska varumärketillverkarens Bover står för enastående kvalitet å ena sidan och enkla mönster som å andra sidan aldrig förlorar sin relevans. Tria utomhusvägglampa av designern Rubén Saldaña kombinerar också exakt dessa attribut. Den har en aluminiumplatta vars organiska form påminner om stenar som till exempel de som finns vid havet. Den senaste LED-tekniken är gömd bakom denna platta, som genererar ett varmt vitt ljus som distribueras runt lampan. Plattan kan också roteras 350 ° så att ljus- och skuggspelet förändras. Tria inspirerar med ett reducerat utseende som klarar sig utan störande detaljer och integreras i en mängd olika stilar - från modern till rustik. Obs! Vägglampan är dimbar (TRIAC)
 • Bover Platet A02 vägglampa E14 brytare, mässing

  Bover Platet A02 vägglampa E14 brytare, mässing
  Vägglampa Platet A02 med bred metallskärm, E14 uttag och strömbrytare Vägglampan Platet A02 drar till sig ögonen med sin självständiga design, samtidigt som designen är absolut tidlös och mångsidig. Ett långsträckt väggfäste, en smal stång och en trattformad skärm av metall med en bred öppning - det är komponenterna i vägglampan Platet A02. För att kunna använda lampan direkt vid lampan finns en strömbrytare integrerad i botten av väggelementet. Konceptet för vägglampan kommer från Christophe Mathieu, en erfaren designer som designar lampor för olika kända tillverkare och som skapade Platet-serien för det spanska belysningsföretaget Bover. Ett E14-uttag har integrerats i skärmen, som kan förses med en LED-lampa på upp till 5 W. Ljuset lyser genom skärmens nedåtriktade lutning. Ljuset lyser nedåt i en vid vinkel genom skärmen, som är vidöppen i botten och har en ljus insida. Platet A02-väggarmaturen lämpar sig förutom för privata bostadsutrymmen även utmärkt för belysning av kommersiella utrymmen, till exempel på hotell och restauranger.
 • Bover Platet A02 LED-vägglampa strömbrytare, oliv

  Bover Platet A02 LED-vägglampa strömbrytare, oliv
  LED-vägglampa Platet A02 i metall med bred skärm och strömbrytare Platet 02 är en LED-vägglampa från den spanska belysningstillverkaren Bover, som inspirerar med sin självständiga och samtidigt tidlösa design. Armaturens design kommer från den välkända designern Christophe Mathieu, som redan har designat många produkter för olika kända tillverkare. Platet-seriens design passar inte bara in i privata miljöer, utan även utmärkt inom gastronomi och hotellbranschen, oavsett om det rör sig om en enskild armatur eller flera armaturer i kombination. De lysdioder som är integrerade i skärmen utstrålar sitt varmvita ljus nedåt i en vid vinkel så att ett stort område belyses. Armaturen manövreras via strömbrytaren, som placeras direkt på armaturens väggfäste. LED-vägglampan Platet A02 är en produkt från det Barcelona-baserade företaget Bover, som grundades av Joana Bover 1996. Högkvalitativa material, ett mycket bra utförande och en sofistikerad design kännetecknar den spanska tillverkarens armaturer.
 • Bover Beddy A/02 LED-vägglampa vit, USB-port

  Bover Beddy A/02 LED-vägglampa vit, USB-port
  Varje detalj följer ett syfte - LED-vägglampa Beddy A/02 inkl. USB-port och hylla LED-vägglampan Beddy A/02, vars lamphuvud kan vridas 350 grader, presenterar sig i en funktionell och enkel design. För detta ändamål är en liten spak fäst vid plastdiffusorn. LED-ljuskällan slås på och av med den installerade växelströmbrytaren. Armaturens väggfäste har dessutom en liten hylla där man kan placera t.ex. elektroniska apparater som kan laddas via den inbyggda USB-porten. Beddy A/02 är en minimalistiskt utformad vägglampa för privata rum eller hotellrum, där varje detalj tjänar ett specifikt syfte. Designern Danos Salgados hittade inspirationen till armaturserien Beddy i den japanska principen om enkelhet, med maximal reduktion till de viktigaste komponenterna. Beddy utvecklades för den spanska belysningstillverkaren Bover, som grundades 1996 av Joana Bover.
 • Bover Beddy A/04 LED-vägglampa vit spot höger

  Bover Beddy A/04 LED-vägglampa vit spot höger
  Funktion framför estetik - LED-vägglampa Beddy A/04 inkl. USB-port och två hyllor LED-vägglampan Beddy A/04 har utvecklats av designern Danos Salgados för ett särskilt ändamål, nämligen som en läslampa för belysning av ett visst område. Lysdioderna avger sitt varmvita ljus genom en vit diffusor och ger en god belysning av ett begränsat område utan att störa andra personer. Ljuset kan riktas individuellt tack vare en liten spak på lamphuvudet, som kan vridas 350 grader. Hos Beddy är syftet det viktigaste. Den gör det möjligt att ladda elektronisk utrustning genom en integrerad USB-port och har samtidigt två fastmonterade hyllor, som erbjuder utrymme för läsmaterial eller mindre elektroniska enheter. LED-ljuskällan kan slås på/av genom den installerade vippströmbrytaren. För designern Danos Salgados är estetiken aldrig det viktigaste, men med Beddy A/04 uppnår han ändå en viss emotionalitet som glädjer användaren. Den är utformad enligt den japanska enkelhetsprincipen och lämpar sig utmärkt som nattlampa i minimalistiskt inrättade privata utrymmen eller hotellrum. Beddy-lampserien är utformad för det spanska lampföretaget Bover.
 • Bover Plafonet 95 - textiltaklampa, band vit

  Bover Plafonet 95 - textiltaklampa, band vit
  Exklusiv textiltaklampa Plafonet - made in Barcelona Med sitt harmoniska utseende och sin rundade form blir Plafonet 95 ett exklusivt blickfång i moderna boningsrum. Eleganta material som textil och metakrylat ger en tilltalande design och en lika förtrollande ljuseffekt. Tygbandet som är spänt över runt skärmen filtrerar ljuset på ett mjukt sätt så att omgivningen förses med ett atmosfäriskt ljus. Taklampan Plafonet är ett belysningsobjekt från den exklusiva tillverkaren Bover som grundades 1996 av Joana Bover. Hon designade lampor i samarbete med formgivarna Lluís Porqueras & Carles Riat. Högsta kvalitet, bästa material och en design som aldrig blir omodern, det är Plafonet!
 • Bover Hardy hänglampa av glas, vit

  Bover Hardy hänglampa av glas, vit
  Smal, cylindrisk designerhänglampa Hardy Hänglampan Hardy är en enkel klassiker med tanke på sin utformning, men den är inte utan finesser. Lampskärmen består av två koncentriska cylindrar, en inre och en yttre. Den yttre är tillverkad av genomskinligt borosilikatglas, den inre av metall. Formatet på skärmen avgör också ljuset. Hardy är en hänglampa som ger mycket riktat ljus nedåt. Det gör den perfekt över till exempel en köksbänk eller ett matbord. Upphängd tillsammans med flera kan hänglampan Hardy skapa en sammanhängande och praktisk belysning i bostads- och matområdet, eller i restaurangbranschen. Sergi & Investiscar Devesa, även kända som D&D Design, har redan arbetat för några framstående tillverkare av designlampor. Den Barcelonabaserade tillverkaren Bover är en av dem. Bover, som grundades 1996 av Joana Bover, lägger stor vikt vid tidslös design, hög kvalitet och ett rimligt pris.
 • Bover Hardy hänglampa av glas, krom

  Bover Hardy hänglampa av glas, krom
  Smal, cylindrisk designerhänglampa Hardy Hänglampan Hardy är en enkel klassiker med tanke på sin utformning, men den är inte utan finesser. Lampskärmen består av två koncentriska cylindrar, en inre och en yttre. Den yttre är tillverkad av genomskinligt borosilikatglas, den inre av metall. Formatet på skärmen avgör också ljuset. Hardy är en hänglampa som ger mycket riktat ljus nedåt. Det gör den perfekt över till exempel en köksbänk eller ett matbord. Upphängd tillsammans med flera kan hänglampan Hardy skapa en sammanhängande och praktisk belysning i bostads- och matområdet, eller i restaurangbranschen. Sergi & Investiscar Devesa, även kända som D&D Design, har redan arbetat för några framstående tillverkare av designlampor. Den Barcelonabaserade tillverkaren Bover är en av dem. Bover, som grundades 1996 av Joana Bover, lägger stor vikt vid tidslös design, hög kvalitet och ett rimligt pris.
 • Bover Hardy hänglampa av glas, guld

  Bover Hardy hänglampa av glas, guld
  Smal, cylindrisk designerhänglampa Hardy Hänglampan Hardy är en enkel klassiker med tanke på sin utformning, men den är inte utan finesser. Lampskärmen består av två koncentriska cylindrar, en inre och en yttre. Den yttre är tillverkad av genomskinligt borosilikatglas, den inre av metall. Formatet på skärmen avgör också ljuset. Hardy är en hänglampa som ger mycket riktat ljus nedåt. Det gör den perfekt över till exempel en köksbänk eller ett matbord. Upphängd tillsammans med flera kan hänglampan Hardy skapa en sammanhängande och praktisk belysning i bostads- och matområdet, eller i restaurangbranschen. Sergi & Investiscar Devesa, även kända som D&D Design, har redan arbetat för några framstående tillverkare av designlampor. Den Barcelonabaserade tillverkaren Bover är en av dem. Bover, som grundades 1996 av Joana Bover, lägger stor vikt vid tidslös design, hög kvalitet och ett rimligt pris.
 • Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa i koppar

  Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa i koppar
  Dimbar designlampa Tibeta 03 med aluminiumskärm LED-hänglampan Tibeta 03 kommer från en serie lampor som utvecklats av designern Christophe Mathieu. Som alla lampor i denna serie har Tibeta 03 en vänd aluminiumskärm med fina tvärgående spår. Ytan är bearbetad med en blank yta. Ljusutloppet försågs med en metakrylatdiffusor av bländskydd och bättre ljusfördelning. Ljuseffekten av Tibeta 03 är väldigt riktad och säkerställer god belysning av ett bord eller en disk. Hänglampans lysdioder kan dämpas med en triac- dimmer (ingår ej). 1996 Bover Joana Bover ett företag som hon gav sitt namn till. Bover producerar designerlampor som Bover tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet. På detta sätt överlever lamporna den ena eller andra trenden inte bara visuellt utan också när det gäller hållbarhet.
 • Bover Tria 04 LED-utomhusvägglampa, teakträ

  Bover Tria 04 LED-utomhusvägglampa, teakträ
  LED utomhusvägglampa Tria i teak Utformningen av utomhusvägglampan Tria från den spanska tillverkaren Bover är mycket enkel och okomplicerad, men ljuset uppnår anmärkningsvärda effekter på husfasaden. Armaturen har inbyggda lysdioder vars ljus projiceras på en tallrik. Detta skapar en krans av indirekt, varmt ljus runt lampan. Toppen är gjord av teak och ger den minimalistiska designen en touch av värme. Tria kan roteras 350 ° så att det resulterande spelet av ljus och skugga kan ändras om och om igen. Som en enda ljus accent arrangerar armaturen till exempel entréområden eller blir en modern väggmålning i en gruppinstallation. Obs! Vägglampan är dimbar (TRIAC)
 • Bover Domita S/20 pendellampa, brun/bok

  Bover Domita S/20 pendellampa, brun/bok
  Trä pendellampa Domita S / 20 från spanska märket tillverkare Domita- pendellampa en varm träfärg i kombination med geometriska mönster. Med sitt färgschema sprider lampan en mysig atmosfär och dess design understryker framför allt moderna inredningsstilar. Skuggan är noggrant handgjord av träelement i olika storlekar så att ett intressant mönster skapas. Så snart en lämplig ljuskälla sätts in i det befintliga GU10- uttag fyller ett atmosfäriskt spel av ljus och skugga miljön. uttag och lampan är inbyggda på ett sådant sätt att de inte syns fritt och det verkar som om Domita glöder inifrån. Bene Tagliabue och Joana Bover är ansvariga för den ovanliga utformningen av Domita pendellampa ljus. Joana Bover grundade företaget med samma namn 1996, vars varumärken är tidlösa mönster i utmärkt kvalitet, vilket också återspeglas i Domita.
 • Bover Garota PF/02 utomhustaklampa i brunt

  Bover Garota PF/02 utomhustaklampa i brunt
  Konstobjekt och belysning i ett - Garota PF / 02 utomhus taklampa i vävd design De två formgivarna Gonzalo Milá & Alex Fernández Camps inspirerades att designa detta snygga ljusobjekt av en sjöborre, vars runda form och taggiga yta återfinns i designen och den skuggning som Garotas-paraplyet skapar i taket när det slås på. . Den tillverkades av handvävda, återvunna syntetfibrer, som är extremt väderbeständiga och tack vare sin bruna färg lovar ett underbart medelhavsutseende. Inuti ger en polyetenellips ytterligare skydd mot bländning och regnvatten. Perfekt för att bada privata såväl som kommersiella utomhusområden i atmosfäriskt ljus och samtidigt komplimangera dem på ett medelhavs- och stilfullt sätt. Garota PF / 02 tillverkades av den kända belysningstillverkaren Bover, som alltid har varit trogen mot sin vägledande princip, en symbios av tidlös design och kvalitet. Alla Bover lampor tillverkas i Barcelona under de strängaste kvalitetskontrollerna.
 • Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, gammal mässing

  Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, gammal mässing
  Designerpendellampa Tibeta 02 i aluminiumTibeta 02 från Bover är en designmodell som är visuellt slående tack vare sin lampskärm. Denna består av tvinnad aluminium, är försedd med en glänsande yta och har regelbundna, fina tvärspår. Ljusutgången är något smalare och ger en mycket riktad strålning på t.ex. en bordsyta. Denna LED-pendelarmatur hängs upp enskilt eller i grupp och lyser därför perfekt upp bord och diskar i både privat- och hotellbranschen. Lysdiodernas dimbarhet via triacdimmer (dimmer ingår inte) bidrar också till individualisering. Designbelysningstillverkaren Bover grundades 1996. Joana Bover, grundaren, designar också själv armaturer och lägger stor vikt vid att produkterna utstrålar en tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet, vilket innebär att de kan överleva den ena eller andra trenden samt många år, inte bara visuellt utan också när det gäller deras hållbarhet.
 • Bover Beddy A/01 LED-vägglampa vridbar vit/vit

  Bover Beddy A/01 LED-vägglampa vridbar vit/vit
  Minimalistisk LED-vägglampa Beddy A / 01 med 350 ° roterbart lamphuvud Den minimalistiska utformningen av LED-vägglampan Beddy A / 01 motsvarar helt principen från designern Danos Salgados, som avsiktligt avstår från detaljerade och detaljerade former och låter funktionen ha företräde. Med Beddy A / 01 tilltalar dock designern också känslorna hos betraktaren, som upplever omsorgen för utförandet genom att röra vid lampan. Den svaga vridningen av lamphuvudet, vars orientering kan justeras individuellt med 350 grader, indikerar en högkvalitativ utveckling som genererar användarnöjdhet. Salgados skapade Beddy- Bover för varumärket Bover och skapar lätta, mångsidiga och fräscha ljusobjekt med en minimalistisk design som kan användas i både minimalistiska vardagsrum och hotell.
 • Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare terrakotta

  Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare terrakotta
  LED-vägglampa Platet A02 i metall med bred skärm och strömbrytare Platet 02 är en LED-vägglampa från den spanska belysningstillverkaren Bover, som inspirerar med sin självständiga och samtidigt tidlösa design. Armaturens design kommer från den välkända designern Christophe Mathieu, som redan har designat många produkter för olika kända tillverkare. Platet-seriens design passar inte bara in i privata miljöer, utan även utmärkt inom gastronomi och hotellbranschen, oavsett om det rör sig om en enskild armatur eller flera armaturer i kombination. De lysdioder som är integrerade i skärmen utstrålar sitt varmvita ljus nedåt i en vid vinkel så att ett stort område belyses. Armaturen manövreras via strömbrytaren, som placeras direkt på armaturens väggfäste. LED-vägglampan Platet A02 är en produkt från det Barcelona-baserade företaget Bover, som grundades av Joana Bover 1996. Högkvalitativa material, ett mycket bra utförande och en sofistikerad design kännetecknar den spanska tillverkarens armaturer.
 • Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare, mässing

  Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare, mässing
  LED-vägglampa Platet A02 i metall med bred skärm och strömbrytare Platet 02 är en LED-vägglampa från den spanska belysningstillverkaren Bover, som inspirerar med sin självständiga och samtidigt tidlösa design. Armaturens design kommer från den välkända designern Christophe Mathieu, som redan har designat många produkter för olika kända tillverkare. Platet-seriens design passar inte bara in i privata miljöer, utan även utmärkt inom gastronomi och hotellbranschen, oavsett om det rör sig om en enskild armatur eller flera armaturer i kombination. De lysdioder som är integrerade i skärmen utstrålar sitt varmvita ljus nedåt i en vid vinkel så att ett stort område belyses. Armaturen manövreras via strömbrytaren, som placeras direkt på armaturens väggfäste. LED-vägglampan Platet A02 är en produkt från det Barcelona-baserade företaget Bover, som grundades av Joana Bover 1996. Högkvalitativa material, ett mycket bra utförande och en sofistikerad design kännetecknar den spanska tillverkarens armaturer.
 • Bover Platet A05 LED-vägglampa med dimmer, oliv

  Bover Platet A05 LED-vägglampa med dimmer, oliv
  LED-vägglampa Platet A05 med hög stav, dimmer och stickkabel Platet A05 är en väggarmatur av ett speciellt slag som övertygar med sin tidlösa och ändå självständiga design i nästan alla miljöer. Förutom den trattformade skärmen gör den långa stången att armaturen nästan ser ut som en golvlampa som placeras på väggen. Vägglampan är utrustad med en 300 cm lång kabel med inbyggd strömförsörjning och dimmer, så att ljusstyrkan enkelt kan justeras. Den breda, öppna trattformen i metall gör att de varmvita lysdioderna i skärmen kan lysa nedåt i en bred vinkel och skapa en ljus kon av ljus på väggen. Tack vare den långa kabeln med stickpropp kan armaturen monteras mycket flexibelt och oberoende av ett vägguttag - det räcker med ett närliggande uttag. Den extraordinära LED-vägglampan Platet A05 är en skapelse av den välkända designern Christophe Mathieu för det spanska företaget Bover. Armaturtillverkaren, som grundades 1996 av Joana Bover, tillverkar mycket speciella armaturer i Barcelona, vars kännetecken är en sofistikerad design, ett mycket bra hantverk och användning av högkvalitativa material.
 • Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, mässing

  Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, mässing
  LED-vägglampa Platet A05 med hög stav, dimmer och stickkabel Platet A05 är en väggarmatur av ett speciellt slag som övertygar med sin tidlösa och ändå självständiga design i nästan alla miljöer. Förutom den trattformade skärmen gör den långa stången att armaturen nästan ser ut som en golvlampa som placeras på väggen. Vägglampan är utrustad med en 300 cm lång kabel med inbyggd strömförsörjning och dimmer, så att ljusstyrkan enkelt kan justeras. Den breda, öppna trattformen i metall gör att de varmvita lysdioderna i skärmen kan lysa nedåt i en bred vinkel och skapa en ljus kon av ljus på väggen. Tack vare den långa kabeln med stickpropp kan armaturen monteras mycket flexibelt och oberoende av ett vägguttag - det räcker med ett närliggande uttag. Den extraordinära LED-vägglampan Platet A05 är en skapelse av den välkända designern Christophe Mathieu för det spanska företaget Bover. Armaturtillverkaren, som grundades 1996 av Joana Bover, tillverkar mycket speciella armaturer i Barcelona, vars kännetecken är en sofistikerad design, ett mycket bra hantverk och användning av högkvalitativa material.
 • Bover Nans S/16/4L LED-utomhushänglampa, röd

  Bover Nans S/16/4L LED-utomhushänglampa, röd
  Fyra pendlar på en ledning: "Ljuskedja" Nans för utomhusbrukModellen Nans S/16/4L är en mycket speciell pendelarmatur, eftersom den faktiskt är en blandning av en ljuskedja och en pendelarmatur, varvid Nans inte bara har en pendel, utan fyra. Med denna pendelkedja kan utomhusområdet belysas på ett särskilt raffinerat och elegant sätt - oavsett om det är på terrassen, på balkongen, täckt eller öppet. Det enda viktiga är att det finns ett uttag i närheten som kan förse lamporna med ström. Nans är en modell från huset Bover i Barcelona. Grundaren Joana Bover har själv designat denna serie lampor för utomhusbruk och för därmed in känslan av sitt hem Barcelona och Medelhavet i många andra människors hem.
 • Bover Nans S/16 LED-pendel för utomhusbruk, brun

  Bover Nans S/16 LED-pendel för utomhusbruk, brun
  Designer utomhuslampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av en syntetisk fiber, där olikfärgade trådar vävs samman. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans S/21 LED-pendel för utomhusbruk, brun

  Bover Nans S/21 LED-pendel för utomhusbruk, brun
  Designer utomhuslampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av en syntetisk fiber, där olikfärgade trådar vävs samman. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans S/21 LED-pendel för utomhusbruk, röd

  Bover Nans S/21 LED-pendel för utomhusbruk, röd
  Designer utomhuslampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av en syntetisk fiber, där olikfärgade trådar vävs samman. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans Sphere S/80 LED utomhus taklampa röd

  Bover Nans Sphere S/80 LED utomhus taklampa röd
  Designer utomhuslampa Nans Sphere S med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans Sphere är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den sfäriska skärmen är vävd av en syntetfiber, där olika färgade trådar är sammanvävda. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans S/31 LED-pendellampa för utomhusbruk, beige

  Bover Nans S/31 LED-pendellampa för utomhusbruk, beige
  Designer utomhuslampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av en syntetisk fiber, där olikfärgade trådar vävs samman. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans Sphere S/60 LED utomhus pendellampa brun

  Bover Nans Sphere S/60 LED utomhus pendellampa brun
  Designer utomhuslampa Nans Sphere S med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Pendellampan Nans Sphere är designad för utomhusbruk, men kan även användas inomhus. Den sfäriska skärmen är vävd av en syntetfiber, där olika färgade trådar är sammanvävda. Pendellampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Fora A - fin utomhusvägglampa grafitbrun

  Bover Fora A - fin utomhusvägglampa grafitbrun
  Exklusiv designer utomhus vägglampa Fora A gjord av handgjord korg Utformningen av denna ädla utomhusvägglampa kännetecknas av stil och elegans, vilket framför allt uppnås av den noggrant handgjorda lampskärmen, som består av ett väderbeständigt, syntetiskt korgverk. Detta kombinerades med ett fint men ändå magnifikt väggfäste som smälter samman till en polyetenellips i skuggan. Detta rymmer inte bara de två E27-lamporna (ingår ej) utan garanterar också en behaglig och jämn ljusfördelning. Slå på och av, Fora A pryder inte bara privata husfasader och skapar en medelhavsstil där, men också kaféer och restauranger kan fördjupas i atmosfäriskt ljus med den. Utomhusvägglampan Fora A är ett verk av de två formgivarna Gonzalo Milá och Alex Fernández Camps, som designade lampan för det kända företaget Bover . Belysningsföretaget Bover har varit en belysningstillverkare som har funnits sedan 1996 och trots en fortsatt tillväxt och en andra plats i USA har den förblivit trogen mot sin vägledande princip om att "bibehålla balansen mellan kvalitet och tidlös design" till dag. Som tidigare tillverkas alla Bover lampor för hand i Barcelona under konstanta kvalitetskontroller.
 • Bover Tibeta 01 - design LED-hänglampa, koppar

  Bover Tibeta 01 - design LED-hänglampa, koppar
  Designer upphängningslampa Tibeta 01 av Christophe Mathieu Lampskärmen på LED-hänglampan Tibeta 01, som skapades av designern Christophe Mathieu, är gjord av vänd aluminium. Han utvecklade den här lampan för det spanska företaget Bover , som tack vare sin lilla storlek kan användas som en enda lampa men också enkelt kan grupperas över ett bord eller en disk. Ytan på aluminiumskärmen är blank men inte helt slät utan har snarare fina, vanliga korsspår. Ljusutloppet ger endast ljusstrålning riktad nedåt så att området under armaturen är optimalt upplyst. Lysdioderna kan dämpas med en triac- dimmer (exklusiv). Designerbelysningstillverkaren grundades 1996 av Joana Bover och har idag några av de mest kända formgivarna i sitt team. Bover utstrålar tidlös elegans och överlever den ena eller andra trenden - inte minst tack vare högkvalitativa material.
 • Bover Drip A/01 LED-vägglampa, mattvit

  Bover Drip A/01 LED-vägglampa, mattvit
  LED-vägglampa Drip A / 01 från den spanska Bover Drip A / 01 skapades av Christophe Mathieu för Bover och är en modern och elegant vägglampa som imponerar med sin återhållsamma design. Skärmen hänger på en svart kabel och är gjord av borosilikatglas av hög kvalitet. Glaset ger lampan en känslig karaktär och trollar fram ett behagligt ljus. LED-lampan är dold i uttag så att fokus ligger helt på ljuskonen. Lampan passar både hemma och hotell eller restauranger. Som belysning bredvid en säng representerar den ett extraordinärt belysningskoncept och skapar en mysig atmosfär.
 • Bover Drip A/02 LED-vägglampa, mattvit

  Bover Drip A/02 LED-vägglampa, mattvit
  LED-vägglampa Drip A / 02 från Bover i Spanien Glasskärmen på Drip A / 02 vägglampan hänger som en droppe på en smal, svart järnstav. Materialen som används skapar en viss delikatess och reserverad elegans. Lampskärmen är tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas som badar omgivningen i ett starkt men också behagligt ljus. Drip A / 02 designades av Christophe Mathieu för Bover . Designern lägger stor vikt vid varm och mjuk belysning för sina lampor. Dess unika belysningskoncept är inte bara lämpliga för kommersiella ändamål utan är också skickliga för privata hushåll.
 • Bover Domita S/20/4L hänglampa, brun/bok

  Bover Domita S/20/4L hänglampa, brun/bok
  Tillverkat i Spanien - fjärilampa Domita S / 20 / 4L från Bover Moderna och samtidigt tidlösa, varma färger och geometriska mönster - det är just denna komposition som gör Domita S / 20 / 4L pendellampan till en höjdpunkt i varje rum. Lampan har fyra nyanser, som alla installerades i olika höjder. Var och en av paraplyerna är handgjorda av träelement i olika storlekar för att skapa ett slående mönster. I samband med ljus skapar detta ett atmosfäriskt spel av ljus och skugga och förvandlar pendeln till en ljuskult. Domita är främst integrerad i moderna rumskoncept där hon ställer in varma ljus accenter och till exempel sätter scenen för ett matbord. Benedetta Tagliabue och Joana Bover Domita för den spanska märketillverkaren. Den sofistikerade designen och det högkvalitativa utförandet av pendellampan återspeglar exakt de attribut som Bover skapelser är kända över hela världen.
 • Bover Mod PF/73/3L LED-taklampa, vit

  Bover Mod PF/73/3L LED-taklampa, vit
  Blommig LED-taklampa Mod PF / 73 / 3L med tre nyanser En blick på Mod- taklampa räcker för att förklara var designer Lázaro Rosa-Violán fick sin inspiration från - nämligen från växternas värld. Med sina tre blommformade nyanser ser lampan ut som en växt som kryper in i rummet från taket. Var och en av blommorna är utrustad med en inbyggd LED som avger ett varmt vitt ljus. Lysdioderna är omgivna av diffusorer av vit plast som ger ett behagligt och helt bländfritt ljus . Oavsett om det är individuell accentbelysning ovanför ett bord eller i en radinstallation ovanför en disk, lockar Mod-pendellampan allas uppmärksamhet och fyller omgivningen med en känsla av ljushet. Tack vare sitt enkla färgschema och det dekorativa men ändå diskreta utseendet kan Mod integreras i en mängd olika inredningsstilar och bildar en modern ljus accent. - dimbar (TRIAC)
 • Bover Mod S/73/9L LED-pendellampa, vit

  Bover Mod S/73/9L LED-pendellampa, vit
  LED-pendellampa Mod S / 73 / 9L gör ett visuellt uttalande Okonventionellt, blommigt, men ändå diskret och smakfullt - det här är det bästa sättet att beskriva Mod- pendellampa . Nio lampskärmar, som påminner om blommor i form, är fästa på en vit metallstång. Mitt i dessa blommor finns en plastkula som är utrustad med inbyggda lysdioder på insidan. Lamporna avger ett varmt vitt ljus som försiktigt tränger igenom den vita plasten och fördelas därmed jämnt i området. Mod- pendellampa ser ut som en växtränna som svävar fritt under taket. Den konstnärliga designen kommer från pennan från designern Lázaro Rosa-Violán och är inspirerad av naturen. Mod berikar rum med en känsla av lätthet och bildar en absolut höjdpunkt där som lockar alla, oavsett om det är i privata eller kommersiella lokaler. - dimbar (TRIAC)
 • Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, krom-svart

  Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, krom-svart
  Designer pendellampa Tibeta 02 gjord av aluminium Tibeta 02 från Bover är en designermodell som är visuellt iögonfallande med sin lampskärm. Denna är gjord av vänd aluminium, har en blank yta och vanliga, fina tvärgående spår. Ljusutloppet är något smalare och ger en mycket riktad strålning på z. B. en bordsyta. Upphängt individuellt eller i grupp, lyser denna LED-pendellampa därför perfekt bord och diskar i både privata och gästfrihetsområden. Dimbarheten hos lysdioderna med en triac- dimmer bidrar också till anpassningen (dimmer ingår ej). Bover grundades 1996. Joana Bover, grundaren, designar också lampor själv och lägger stor vikt vid att produkterna utstrålar en tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet, vilket innebär att de inte bara är visuellt utan också när det gäller deras hållbarhet, en eller en annan trend kan också pågå i många år.
 • Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, koppar

  Bover Tibeta 02 - LED-pendellampa, koppar
  Designer pendellampa Tibeta 02 gjord av aluminium Tibeta 02 från Bover är en designermodell som är visuellt iögonfallande med sin lampskärm. Denna är gjord av vänd aluminium, har en blank yta och vanliga, fina tvärgående spår. Ljusutloppet är något smalare och ger en mycket riktad strålning på z. B. en bordsyta. Upphängt individuellt eller i grupp, lyser denna LED-pendellampa därför perfekt bord och diskar i både privata och gästfrihetsområden. Dimbarheten hos lysdioderna med en triac- dimmer bidrar också till anpassningen (dimmer ingår ej). Bover grundades 1996. Joana Bover, grundaren, designar också lampor själv och lägger stor vikt vid att produkterna utstrålar en tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet, vilket innebär att de inte bara är visuellt utan också när det gäller deras hållbarhet, en eller en annan trend kan också pågå i många år.
 • Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa i krom-svart

  Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa i krom-svart
  Dimbar designlampa Tibeta 03 med aluminiumskärm LED-hänglampan Tibeta 03 kommer från en serie lampor som utvecklats av designern Christophe Mathieu. Som alla lampor i denna serie har Tibeta 03 en vänd aluminiumskärm med fina tvärgående spår. Ytan är bearbetad med en blank yta. Ljusutloppet försågs med en metakrylatdiffusor av bländskydd och bättre ljusfördelning. Ljuseffekten av Tibeta 03 är väldigt riktad och säkerställer god belysning av ett bord eller en disk. Hänglampans lysdioder kan dämpas med en triac- dimmer (ingår ej). 1996 Bover Joana Bover ett företag som hon gav sitt namn till. Bover producerar designerlampor som Bover tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet. På detta sätt överlever lamporna den ena eller andra trenden inte bara visuellt utan också när det gäller hållbarhet.
 • Bover Tria 05 LED-utomhusvägglampa, grafit brun

  Bover Tria 05 LED-utomhusvägglampa, grafit brun
  LED-vägglampa Tria i aluminium för utomhusbruk Den spanska varumärketillverkarens Bover står för enastående kvalitet å ena sidan och enkla mönster som å andra sidan aldrig förlorar sin relevans. Tria utomhusvägglampa av designern Rubén Saldaña kombinerar också exakt dessa attribut. Den har en aluminiumplatta vars organiska form påminner om stenar som till exempel de som finns vid havet. Den senaste LED-tekniken är gömd bakom denna platta, som genererar ett varmt vitt ljus som distribueras runt lampan. Plattan kan också roteras 350 ° så att ljus- och skuggspelet förändras. Tria inspirerar med ett reducerat utseende som klarar sig utan störande detaljer och integreras i en mängd olika stilar - från modern till rustik. Obs! Vägglampan är dimbar (TRIAC)
 • Bover Mod S/73/6L LED-pendellampa, vit

  Bover Mod S/73/6L LED-pendellampa, vit
  pendellampa Mod S / 73 / 6L ger naturen in i ditt hem Ljushet - det är precis vad Mod LED-pendellampa förkroppsligar, vars design Lázaro Rosa-Violán inspirerades av växternas värld. Med sina sex nyanser i form av abstrakta vita blommor påminner lampan om en växtrännan som verkar flyta under taket. LED-lampor ger varmt vitt ljus och understryker lampans glada karaktär. Den ovanliga designen, som ändå är mycket smakfull och inte kräver några störande detaljer, berikar varje rum med en touch av natur och en inbjudande atmosfär. Designern fick i uppdrag av den spanska Bover att skapa lampan. Företaget är känt över hela världen för sina ljusobjekt, som inspirerar med raffinerade mönster som aldrig går ur stil och som sticker ut från mängden med sin utmärkta kvalitet. - dimbar (TRIAC)
 • Bover Drip S/01L LED-hänglampa av glas, blå

  Bover Drip S/01L LED-hänglampa av glas, blå
  Minimalistisk designerpendellampa Drip S/01L från Bover Drip S/01L imponerar med enkelhet, minimalism och tydliga linjer. Pendellampan från märkestillverkaren Bover får ett matbord eller en bar att lysa och skapar en smakfull atmosfär. Designern Christophe Mathieu valde borosilikatglas som material, eftersom det inte bara sprider ett klart och behagligt ljus utan också ger armaturen en fin estetik. Armaturen lämpar sig för privata och kommersiella lokaler och passar särskilt bra in i moderna inredningsstilar. Särskilt på hotell kan den användas på många olika sätt, eftersom den utvecklar sitt mysiga ljus både i rummen och i de allmänna utrymmena.
 • Bover Drop M/36 LED-bordslampa grön

  Bover Drop M/36 LED-bordslampa grön
  Elegant bordslampa Drop M / 36 från Bover Detaljerna, ljuskvaliteten och ljusstyrkan låg i förgrunden när man designade denna bordslampa för designern Christophe Mathieu. Vid ett skrivbord avger det behagligt ljus och skapar en trevlig atmosfär tack vare skärmen av högkvalitativt borsilikatglas och en kraftfull LED. Basen är gjord av robust järn och är krökt på toppen så att paraplyet hänger från det som en droppe. Christophe Mathieu designade lampan för Bover från Barcelona, som står för enastående kvalitet och design som är baserade på aktuella trender och ändå är hållbara. Företaget grundades 1996 av Joana Bover och är nu en av de marknadsledande inom modern belysning.
 • Bover Tria 05 LED-utomhusvägglampa, teakträ

  Bover Tria 05 LED-utomhusvägglampa, teakträ
  LED utomhusvägglampa Tria i teak Utformningen av utomhusvägglampan Tria från den spanska tillverkaren Bover är mycket enkel och okomplicerad, men ljuset uppnår anmärkningsvärda effekter på husfasaden. Armaturen har inbyggda lysdioder vars ljus projiceras på en tallrik. Detta skapar en krans av indirekt, varmt ljus runt lampan. Toppen är gjord av teak och ger den minimalistiska designen en touch av värme. Tria kan roteras 350 ° så att det resulterande spelet av ljus och skugga kan ändras om och om igen. Som en enda ljus accent arrangerar armaturen till exempel entréområden eller blir en modern väggmålning i en gruppinstallation. Obs! Vägglampan är dimbar (TRIAC)
 • Bover Fora A - elegant utomhusvägglampa vit-beige

  Bover Fora A - elegant utomhusvägglampa vit-beige
  Exklusiv designer utomhus vägglampa Fora A gjord av handgjord korg Utformningen av denna ädla utomhusvägglampa kännetecknas av stil och elegans, vilket framför allt uppnås av den noggrant handgjorda lampskärmen, som består av ett väderbeständigt, syntetiskt korgverk. Detta kombinerades med ett fint men ändå magnifikt väggfäste som smälter samman till en polyetenellips i skuggan. Detta rymmer inte bara de två E27-lamporna (ingår ej) utan garanterar också en behaglig och jämn ljusfördelning. Slå på och av, Fora A pryder inte bara privata husfasader och skapar en medelhavsstil där, men också kaféer och restauranger kan fördjupas i atmosfäriskt ljus med den. Utomhusvägglampan Fora A är ett verk av de två formgivarna Gonzalo Milá och Alex Fernández Camps, som designade lampan för det kända företaget Bover . Belysningsföretaget Bover har varit en belysningstillverkare som har funnits sedan 1996 och trots en fortsatt tillväxt och en andra plats i USA har den förblivit trogen mot sin vägledande princip om att "bibehålla balansen mellan kvalitet och tidlös design" till dag. Som tidigare tillverkas alla Bover lampor för hand i Barcelona under konstanta kvalitetskontroller.
 • Bover Garota A/01 LED-utomhusvägglampa grafitbrun

  Bover Garota A/01 LED-utomhusvägglampa grafitbrun
  Handgjord i Barcelona - vägglampa utomhus Garota A / 01 Vägglampan Garota A / 01 utomhus ger sofistikerade utomhusfaciliteter inte bara stil och charm utan också en förtrollande atmosfär. Detta säkerställs av den handvävda lampskärmen gjord av återvunnen syntetfiber, som i avlägsen mening påminner om en sjöborre. Inuti är den utrustad med en UV-beständig polyetenellips, som försiktigt blockerar ljuset från de mycket effektiva lysdioderna och sprider det jämnt i miljön. Inte bara privata utan också kommersiella utomhusanläggningar, som restauranger eller kaféer, kan fördjupas i en atmosfärisk atmosfär och elegant kompletteras. Tidlös design i kombination med högsta kvalitet - det här är de vägledande principerna som de två formgivarna Gonzalo Milá & Alex Fernández Camps eftersträvade när de tillverkade utomhusvägglampan Garota A / 01. Garota A / 01 tillverkades i samarbete med belysningstillverkaren Bover, som har funnits sedan 1996 och har sin produktion i Barcelona och säkerställer genomgående utmärkt kvalitet.
 • Bover Mei 60 - rund tygpendellampa i creme

  Bover Mei 60 - rund tygpendellampa i creme
  Tidlös pendellampa Mei av Joana Bover Mei-modellen från Bover kännetecknas av en bred ljusöppning och en speciell skuggayta. Den stora ljusöppningen möjliggör en bred fördelning av ljuset, som också fördelas jämnt av diffuserskivan av PVC. Diffusorn säkerställer också att det inte finns bländning. Det faktum att ljuset som skapas av Mei har en särskilt hemtrevlig effekt beror på skärmens yta. Ädel krämfärgat tygband lindades runt en trådram under tillverkningen av paraplyet, så att ett textilparaply skapas, som sticker ut från vanliga paraplyer av denna typ på grund av dess tillverkningsteknik. På Bover i Barcelona utförs fortfarande många steg i tillverkningsprocessen för hand, till exempel tillverkningen av Mei-lampskärmen. Både stödramen och tygbandskärmen är gjorda för hand. Således kan en viss kvalitet garanteras. Joana Bover är grundaren av företaget och designern av Mei. Från början har det varit ett av hennes viktigaste att skapa något tidlöst, som tack vare sin höga kvalitet, kan hålla i flera år och som fortfarande njutas länge.
 • Bover Tibeta 01 - LED-hänglampa, krom-svart

  Bover Tibeta 01 - LED-hänglampa, krom-svart
  Designer upphängningslampa Tibeta 01 av Christophe Mathieu Lampskärmen på LED-hänglampan Tibeta 01, som skapades av designern Christophe Mathieu, är gjord av vänd aluminium. Han utvecklade den här lampan för det spanska företaget Bover , som tack vare sin lilla storlek kan användas som en enda lampa men också enkelt kan grupperas över ett bord eller en disk. Ytan på aluminiumskärmen är blank men inte helt slät utan har snarare fina, vanliga korsspår. Ljusutloppet ger endast ljusstrålning riktad nedåt så att området under armaturen är optimalt upplyst. Lysdioderna kan dämpas med en triac- dimmer (exklusiv). Designerbelysningstillverkaren grundades 1996 av Joana Bover och har idag några av de mest kända formgivarna i sitt team. Bover utstrålar tidlös elegans och överlever den ena eller andra trenden - inte minst tack vare högkvalitativa material.
 • Bover Drop M/36 LED-bordslampa blå

  Bover Drop M/36 LED-bordslampa blå
  Elegant bordslampa Drop M / 36 från Bover Detaljerna, ljuskvaliteten och ljusstyrkan låg i förgrunden när man designade denna bordslampa för designern Christophe Mathieu. Vid ett skrivbord avger det behagligt ljus och skapar en trevlig atmosfär tack vare skärmen av högkvalitativt borsilikatglas och en kraftfull LED. Basen är gjord av robust järn och är krökt på toppen så att paraplyet hänger från det som en droppe. Christophe Mathieu designade lampan för Bover från Barcelona, som står för enastående kvalitet och design som är baserade på aktuella trender och ändå är hållbara. Företaget grundades 1996 av Joana Bover och är nu en av de marknadsledande inom modern belysning.
 • Bover Mod PF/73/6L LED-taklampa, vit

  Bover Mod PF/73/6L LED-taklampa, vit
  LED-taklampa Mod PF / 73 / 6L imponerar med sin blommönster Armaturer som kombinerar målning och design och därmed skapar unika atmosfärer - det är målet för designern Lázaro Rosa-Violán, som han mästerligt har implementerat i Mod- taklampa . Lampan ger inte bara ett behagligt ljus utan är också en visuell höjdpunkt samtidigt. Mod är utrustad med sex vita paraplyer, vars form är modellerad på blommor. En LED är inbyggd i mitten av varje blomma och omges av en plastdiffusor. Det varma ljuset tränger försiktigt in genom den vita plasten och fördelas därmed mjukt i miljön. Detta skapar en trevlig ljus som tillsammans med lampans blommönster skapar en vänlig och inbjudande atmosfär. taklampa har en ovanlig design, men den är inte alls påträngande. Det enkla färgschemat matchar ett brett utbud av färgkoncept, så att Mod kan integreras i många inredningsstilar och sprider en touch av naturen här. - dimbar (TRIAC)
 • Bover Drop S/01L LED-hänglampa av glas, blå

  Bover Drop S/01L LED-hänglampa av glas, blå
  Modern designpendellampa Drop S / 01L från Bover Den spanska tillverkaren Bover står för tidlös design och enastående kvalitet. Dessa två attribut finns tydligt i Drop S / 01L upphängningslampan av designern Christophe Mathieu. Den böjda skärmen är gjord av högkvalitativt blå borosilikatglas genom vilket ljuset från den inbyggda lysdioden fördelas i en behaglig ljusstyrka i miljön. Dessutom ger den lampan en återhållsam elegans och gör att den ser väldigt känslig ut. Drop S / 01L kan användas i en mängd olika utrymmen, både privat och på hotell eller restauranger. Det skapar en avslappnad atmosfär i matsalen eller trollar fram en elegant atmosfär över en disk.
 • Bover Drip A/01 LED-vägglampa, blå

  Bover Drip A/01 LED-vägglampa, blå
  LED-vägglampa Drip A / 01 från den spanska Bover Drip A / 01 skapades av Christophe Mathieu för Bover och är en modern och elegant vägglampa som imponerar med sin återhållsamma design. Skärmen hänger på en svart kabel och är gjord av borosilikatglas av hög kvalitet. Glaset ger lampan en känslig karaktär och trollar fram ett behagligt ljus. LED-lampan är dold i uttag så att fokus ligger helt på ljuskonen. Lampan passar både hemma och hotell eller restauranger. Som belysning bredvid en säng representerar den ett extraordinärt belysningskoncept och skapar en mysig atmosfär.
 • Bover Drop M/36 LED-bordslampa matt vit

  Bover Drop M/36 LED-bordslampa matt vit
  Elegant bordslampa Drop M / 36 från Bover Detaljerna, ljuskvaliteten och ljusstyrkan låg i förgrunden när man designade denna bordslampa för designern Christophe Mathieu. Vid ett skrivbord avger det behagligt ljus och skapar en trevlig atmosfär tack vare skärmen av högkvalitativt borsilikatglas och en kraftfull LED. Basen är gjord av robust järn och är krökt på toppen så att paraplyet hänger från det som en droppe. Christophe Mathieu designade lampan för Bover från Barcelona, som står för enastående kvalitet och design som är baserade på aktuella trender och ändå är hållbara. Företaget grundades 1996 av Joana Bover och är nu en av de marknadsledande inom modern belysning.
 • Bover Sisal A/01 LED-utomhusvägglampa, ljusbeige

  Bover Sisal A/01 LED-utomhusvägglampa, ljusbeige
  Medelhavsstil med Sisal LED utomhusvägglampa Designern Joana Bover och hennes företag med samma namn, grundat 1996, står för tidlös design och enastående kvalitet. Sisal utomhusvägglampa reflekterar också dessa attribut. Den består av en metallram i mörkbrun färg, som är särskilt hållbar på grund av KTL-lacken och rostar inte heller. Som en kontrast till den svala metallen är lampan utrustad med en ljusbeige yta i rottinglook, som vävdes för hand av syntetiska fibrer. Det varma ljuset från de permanent installerade lysdioderna, som ligger under ett skydd, träffar den vävda ytan och ger därmed en mysig ljus i Medelhavet. Speciellt i entréområdet skapar sisal en inbjudande atmosfär.
 • Bover Mod PF/73/9L LED-taklampa vit perforerad

  Bover Mod PF/73/9L LED-taklampa vit perforerad
  taklampa Mod PF / 73 / 9L med nio nyanser i blommform Med Mod- taklampa är fokus inte bara på utsläpp av ljus utan snarare på att skapa en atmosfär. Designern Lázaro Rosa-Violán designade lampan för Bover och inspirerades av floran. Resultatet blev en lampa som påminner om en modern tolkning av en blommor och inte är för lekfull eller utsmyckad. taklampa har nio blommformade nyanser av vit, perforerad metall. Var och en av blommorna är utrustad med en kraftfull LED som avger ett varmt vitt ljus. Ljuset blockeras av en vit plastdiffusor så att ett mjukt ljus skapas. Den blommiga designen och det behagligt varma ljuset ger rummet en touch av natur och skapar en vänlig atmosfär där man gillar att dröja kvar. Tack vare den enkla färgen och den okonventionella men ändå smakfulla designen kan taklampa kombineras med ett stort antal inredningsstilar. - dimbar (TRIAC)
 • Bover Maxi S/01 LED-designerutomhushänglampa

  Bover Maxi S/01 LED-designerutomhushänglampa
  Formspelande LED-utomhushängarmatur Maxi S / 01 med en förtrollande ljuseffekt Mjuka former och en varm ljuseffekt - det är vad LED-utomhushängslampan Maxi / S01 lovar, som är tillverkad av UV-beständig polyeten och med sin karakteristiska design ger alla utomhusanläggningar stil och elegans. Framför allt garanterar den formspelande lampskärmen med ett genomskinligt utseende ett mjukt och tidlöst utseende. Den mjuka ljusfiltreringen av polyetenskärmen belyser också omgivningen försiktigt och jämnt. Tack vare kapslingsklass IP66 är armaturen motståndskraftig mot regnvatten. Bover som har producerat högklassiga lampor i Barcelona sedan 1996 - är tillverkaren av denna LED-utomhushängslampa. Förutom utmärkt utförande kännetecknas hans lampor av en tidlös design och ett högkvalitativt materialval. Design av Joana Bover.
 • Bover Moai B/60 LED-gånglampa, 60 cm höjd

  Bover Moai B/60 LED-gånglampa, 60 cm höjd
  Modern LED-vägbelysning Moai B / 60 gjord av betong Ensamlingen av massiv betong, en kreativ form och det varma ljuset gör Moai B / 60-vägbelysningen till ett unikt ljusobjekt för uppfart, trädgårdsvägar eller längs ett hus. Den 60 cm höga betongkroppen har en dimbar LED som kastar en behaglig ljuskotte genom en optisk lins på vägen som ska belysas. Designern Gonzalo Milà från Bover från Barcelona fokuserade främst på en ovanlig form av lampan. Den är kantig bak och rundad fram, vilket skapar en intressant kontrast till varandra. Moai-väglampan är perfekt för en modern miljö som badar den i ett varmt ljus på kvällen.
 • Bover Beddy A/01 LED-vägglampa vridbar vit/ek

  Bover Beddy A/01 LED-vägglampa vridbar vit/ek
  Minimalistisk LED-vägglampa Beddy A / 01 med 350 ° roterbart lamphuvud Den minimalistiska utformningen av LED-vägglampan Beddy A / 01 motsvarar helt principen från designern Danos Salgados, som avsiktligt avstår från detaljerade och detaljerade former och låter funktionen ha företräde. Med Beddy A / 01 tilltalar dock designern också känslorna hos betraktaren, som upplever omsorgen för utförandet genom att röra vid lampan. Den svaga vridningen av lamphuvudet, vars orientering kan justeras individuellt med 350 grader, indikerar en högkvalitativ utveckling som genererar användarnöjdhet. Salgados skapade Beddy- Bover för varumärket Bover och skapar lätta, mångsidiga och fräscha ljusobjekt med en minimalistisk design som kan användas i både minimalistiska vardagsrum och hotell.
 • Bover Mediterània LED-hänglampa vit dimbar

  Bover Mediterània LED-hänglampa vit dimbar
  Lätt LED-hänglampa Mediterrània skapar en medelhavsstil Det lätta, vågformade paraplyet med sina subtila spår påminner om en stor solhatt som försiktigt flyttas fram och tillbaka av vinden. Mediterrània hängande lampa riktar sig mot denna medelhavsstämning. Tack vare den vita nyansen kan modellen från Bover i Spanien enkelt integreras i vardagsrum och allmänna utrymmen och ge den en bra dos av lätthet. Lampskärmen består av vitt veckat tyg och placerades jämnt i små lager ovanpå varandra. Detta skapar ett uttryck för ett fan. Ljuset från de varma vita lysdioderna kommer från mitten och kan fördela bländningsfritt ljus jämnt i rummet med en diffusor. Med sin enkla och tidlösa design understryker Mediterrània de mest olika rumskoncepten och säkerställer en medelhavsstil. - dimbar (Triac, 0 / 1-10V, DALI, Push) motsvarande drivare ingår inte
 • Bover Mediterrània LED-hänglampa 2 skärm vit

  Bover Mediterrània LED-hänglampa 2 skärm vit
  Fjäderljus LED-pendellampa Mediterrània med två skärmar Pendellampa Mediterrània inspirerar med två böjda skärmar av textil i vikta former. Som namnet antyder vill designern Alex Fernández Camps föra in söderns lätthet och medelhavsflaggan i ditt eget vardagsrum. De två nyanserna är vågiga i kontrast till varandra och påminner om vågor som slår mot varandra. Det diffusa ljuset från de varmvita lysdioderna dämpas något av den andra skärmen och ger därmed en bländfri belysning. Armaturens ljusstyrka kan också minskas successivt med hjälp av motsvarande drivrutiner (ingår inte). Den här modellen, som är ett samarbete med den spanska designtillverkaren Bover, är tillgänglig för allmänheten och inspirerar med sin minimalism. De tunna trådarna i upphängningen gör att fokus helt och hållet ligger på skärmen och ger pendellampan ett svävande intryck.
 • Bover Skybell Plus S1 LED-hänglampa, dimbar

  Bover Skybell Plus S1 LED-hänglampa, dimbar
  Skybell Plus S1 LED pendelarmatur i svart, dimbar Skybell Plus S1 LED-pendelarmatur är fin, modern och samtidigt enkel och reducerad till det väsentliga. Tydliga linjer och exakta former kännetecknar armaturen och gör den till en mångsidig armatur. Den fina pendelarmaturen Skybell kan användas som en ljuskälla ovanför en disk eller ett bord - enskilt eller i flera enheter. De lysdioder som installeras i armaturen kännetecknas av en behaglig varmvit ljusfärg och särskilt god färgåtergivning (Ra 93) och är dessutom externt dimbara (0-10 V). Skybell Plus S1 LED-pendelarmatur är en design av Estudi Manel Molina, en studio för industridesign, för den spanska armaturtillverkaren Bover. Företaget med huvudkontor i Barcelona grundades av Joana Bover 1996 och tillverkar sina armaturer uteslutande i Spanien. En sofistikerad design, högkvalitativa material och förstklassigt hantverk kännetecknar Bovers produkter.
 • Bover Skybell Plus A01 LED-vägglampa med dimmer

  Bover Skybell Plus A01 LED-vägglampa med dimmer
  Svart LED-vägglampa Skybell Plus A01, variabel inriktning, med dimmer Skybell Plus A01 är en LED-vägglampa som inspirerar med sin reducerade men ändå självständiga design och stora flexibilitet. Armaturen är tillverkad av järn och aluminium med matt svart finish och består av ett kubiskt väggfäste med rundade kanter och ett ljuselement monterat framför det. Den sistnämnda är utformad som en champagneflöjt med en lång stjälk och öppnas som en smal kon i det område där ljuset kommer ut. På väggfästet kan den svängas i sidled 210° och lutas framåt 35° så att ljuskäglan kan riktas in efter behov. Monterad på väggen bakom sängen ersätter lampan sänglampan; monterad bakom soffan kan den användas som läslampa. Skybell Plus A01 LED-vägglampan är utrustad med varmvita lysdioder med särskilt bra färgåtergivning och ger perfekta ljusförhållanden. Den styrs mycket praktiskt via en strömbrytare med dimfunktion som är integrerad i väggfästets framsida. LED-vägglampan är en skapelse av Estudi Manel Molina, en studio för industridesign. Den har utformats för den spanska belysningstillverkaren Bover. Armaturerna från detta Barcelona-baserade och producerande företag står för en speciell, sofistikerad design, användning av högkvalitativa material och ett felfritt hantverk.
 • Bover Skybell Plus A01 LED-vägglampa dimmer + USB

  Bover Skybell Plus A01 LED-vägglampa dimmer + USB
  LED-vägglampa Skybell Plus A01 med USB-port och dimmer, justerbar skärm LED-vägglampan Skybell Plus A01 från den spanska tillverkaren Bover är reducerad till det väsentliga, samtidigt som den är oberoende och har funktionella detaljer - den övertygar på flera nivåer. Den består av järn och aluminium i matt svart finish. Ljuselementet påminner om en champagneflöjt med lång stjälk, som är formad som en smal cylinder i området för ljuset. Enheten kan vridas långt åt sidorna och framåt på det vinklade väggfästet så att ljuskäglan kan justeras exakt. Denna flexibilitet och det faktum att den är utrustad med en strömbrytare och dimmer på väggfästet gör den till en idealisk armatur vid sänggaveln eller bredvid soffan. De inbyggda lysdioderna ger varmvitt ljus och kännetecknas förutom av energieffektivitet även av särskilt god färgåtergivning (Ra 93). Som en speciell funktion har denna version en USB-utgång som kan användas för att ladda smartphones etc. Designen av Skybell Plus LED-vägglampan kommer från Estudi Manel Molina, en spansk förening för industridesign.
 • Bover Skybell Plus S1 LED-hänglampa inbyggnad

  Bover Skybell Plus S1 LED-hänglampa inbyggnad
  Skybell Plus S1 LED pendelarmatur i svart med anslutning för infällt takmontering, dimbar Skybell Plus S1 LED-pendlaren levereras utan skärm, men istället med en rund kåpa och fjädrar för takmontering. Den fina, moderna pendelarmaturen, som är reducerad till det väsentliga, är idealisk som en enskild armatur eller i grupp för att belysa ett bord eller en lång bänk. Den mattsvarta armaturens form påminner om en champagneflöjt med lång stjälk. I den nedre delen finns varmvita lysdioder som kännetecknas av särskilt god färgåtergivning och vars ljusstyrka kan regleras via en extern dimmer (0-10 V). Skybell Plus S1 LED-pendellampan är designad av Estudi Manel Molina, en spansk studio för industridesign, för belysningstillverkaren Bover. Det Barcelona-baserade företaget tillverkar sina armaturer uteslutande i Spanien. Sofistikerad design, högkvalitativa material och mycket bra utförande - det är vad armaturer från Bover står för.
 • Bover Tria Set 3 LED-vägglampa, vit-ek-vit

  Bover Tria Set 3 LED-vägglampa, vit-ek-vit
  Vägglampa Tria Set 3 Vägglampan Tria Set 3 av designern Rubén Saldaña dekorerar hotellmottagningar, lobbyer eller kontor som en puristisk väggmålning. Den består av tre rundade träpaneler som är anslutna till varandra vid en anslutningspunkt mitt i lampan. De två yttre panelerna är målade vita och mittpanelen är gjord av naturlig ek. Alla tre enheterna kan flyttas och placeras enligt dina egna idéer, vilket skapar ett unikt samspel mellan ljus och skugga. De permanent installerade lysdioderna på baksidan av panelerna är omgivna av en diffusor gjord av metakrylat som ger ett varmt ljusemission runt vägglampan. - extern dimbar (TRIAC)
 • Bover Plafonet 43 - textiltaklampa, band vit

  Bover Plafonet 43 - textiltaklampa, band vit
  Atmosfäriskt taklampa Plafonet Plafonet- taklampa med sin förtrollande design säkerställer ett särskilt elegant ansikte och atmosfärisk belysning inte bara i privata vardagsrum utan också i sofistikerade kontraktsområden. Detta säkerställs inte minst av den runda lampskärmen, som stängs i botten av en opal glasruta och omfattas överallt med ett filigran tygband. De två E27-uttagen som är inbyggda på insidan av skärmen kan utrustas med halogenlampor såväl som energisparlampor eller LED-lampor så att effektiv drift garanteras. Plafonet är resultatet av samarbete mellan designers Carles Riart, Lluís Porqueras och Joana Bover, företagets grundare 1996 av den befintliga ljusproducenten Bover. Plafonet är en designklassiker som ännu inte har förlorat sin skönhet. Högkvalitativa material och högkvalitativt utförande är också funktioner som kännetecknar Plafonet- taklampa .
 • Bover Plafonet 43 - tygtaklampa, band creme

  Bover Plafonet 43 - tygtaklampa, band creme
  Atmosfäriskt taklampa Plafonet Plafonet- taklampa med sin förtrollande design säkerställer ett särskilt elegant ansikte och atmosfärisk belysning inte bara i privata vardagsrum utan också i sofistikerade kontraktsområden. Detta säkerställs inte minst av den runda lampskärmen, som stängs i botten av en opal glasruta och omfattas överallt med ett filigran tygband. De två E27-uttagen som är inbyggda på insidan av skärmen kan utrustas med halogenlampor såväl som energisparlampor eller LED-lampor så att effektiv drift garanteras. Plafonet är resultatet av samarbete mellan designers Carles Riart, Lluís Porqueras och Joana Bover, företagets grundare 1996 av den befintliga ljusproducenten Bover. Plafonet är en designklassiker som ännu inte har förlorat sin skönhet. Högkvalitativa material och högkvalitativt utförande är också funktioner som kännetecknar Plafonet- taklampa .
 • Bover Tibeta 01 - design LED-hänglampa, mässing

  Bover Tibeta 01 - design LED-hänglampa, mässing
  Designerpendellampa Tibeta 01 från Christophe MathieuLampskärmen på LED-pendellampan Tibeta 01, som designern Christophe Mathieu har skrivit, är tillverkad av tvinnad aluminium. Han utvecklade denna armatur för det spanska företaget Bover, som med sin delikata storlek kan användas som en enskild armatur, men som också kan grupperas i flera armaturer ovanför ett bord eller en disk. Aluminiumskärmens yta är blank men inte helt slät, utan har fina, regelbundna tvärspår. Ljusuttaget ger endast en nedåtriktad ljusstråle, så att området under armaturen belyses optimalt. Lysdioderna kan dämpas med en Triac-dimmer (exklusivt). Designlampstillverkaren grundades 1996 av Joana Bover och räknar idag några av de mest kända formgivarna till sitt team. Armaturerna från Bover utstrålar en tidlös elegans och överlever - inte minst tack vare högkvalitativa material - den ena eller andra trenden.
 • Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa in gammal mässing

  Bover Tibeta 03 - LED-hänglampa in gammal mässing
  Dimbar designer hängande lampa Tibeta 03 med aluminiumskärmLed-hängande lampan Tibeta 03 kommer från en serie lampor som utvecklats av designern Christophe Mathieu. Liksom alla lampor i den här serien har Tibeta 03 en skärm av tvinnad aluminium som har fina tvärgående spår. Ytan är färdigställd med en glansig finish. Ljusuttaget har försetts med en metakrylatdiffusor för bländskydd och bättre ljusfördelning. Ljuseffekten hos Tibeta 03 är mycket riktad och ger en bra belysning av ett bord eller en disk. Hänglampans lysdioder kan dämpas med en Triac-dimmer (ingår inte). år 1996 grundade Joana Bover ett företag som hon gav sitt namn till. Bover tillverkar designlampor som utstrålar en tidlös elegans och är av utmärkt kvalitet. På så sätt överlever armaturerna den ena eller andra trenden, inte bara visuellt utan även när det gäller deras hållbarhet.
 • Bover Beddy A/03 LED-vägglampa vit spot höger

  Bover Beddy A/03 LED-vägglampa vit spot höger
  Vit LED-vägglampa Beddy A / 03 inkl. USB-port och hylla För designern Danos Salgados är estetik aldrig slutmålet, men med Beddy A / 03 LED-vägglampan utvecklade han en lampa som också utstrålar något känslomässigt. Deras proportioner beräknas matematiskt och verkar därför mycket balanserade. lamphuvud kan vridas 350 grader med spaken fäst vid plastdiffusorn. Den installerade vippomkopplaren används för att slå på och av LED-ljuskällan, som avger varmvitt ljus där det behövs. Dessutom är en hylla fäst vid väggfästet från Beddy, på vilken z. Till exempel finns det plats för elektroniska enheter som kan laddas via den inbyggda USB-porten. Beddy A / 03 har enkel design, men varje detalj i lampan uppfyller en specifik funktion. LED-vägglampan Beddy A / 03 är en minimalistisk designad vägglampa för privata rum eller för hotellrum, vars inspirationsdesigner Danos Salgados hittade i den japanska principen om enkelhet. Här reduceras de viktigaste komponenterna till det maximala. Beddy-belysningsserien designades för den spanska belysningstillverkaren Bover .
 • Bover Drip A/02 LED-vägglampa, blå

  Bover Drip A/02 LED-vägglampa, blå
  LED-vägglampa Drip A / 02 från Bover i Spanien Glasskärmen på Drip A / 02 vägglampan hänger som en droppe på en smal, svart järnstav. Materialen som används skapar en viss delikatess och reserverad elegans. Lampskärmen är tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas som badar omgivningen i ett starkt men också behagligt ljus. Drip A / 02 designades av Christophe Mathieu för Bover . Designern lägger stor vikt vid varm och mjuk belysning för sina lampor. Dess unika belysningskoncept är inte bara lämpliga för kommersiella ändamål utan är också skickliga för privata hushåll.
 • Bover Tria 01 LED-vägglampa vit, 21,5 cm dimbar

  Bover Tria 01 LED-vägglampa vit, 21,5 cm dimbar
  Enkelt designad designer vägglampa från Bover Tria vägglampa, som är fäst vid ett väggfäste, presenterar sig som en rundad triangel med olika längder. Skivan är något böjd inåt. Efter infästningen kan triangeln roteras upp till 360 ° och därmed generera en ny bild om och om igen. ljus från de varma vita lysdioderna kommer från formens baksida och ger därmed indirekt, mysig belysning i vardagsrummet och sovrummet. Lysdioderna kan också dämpas med en lämplig TRIAC- drivare (ingår ej). Lamporna från den spanska Bover kännetecknas av sin högkvalitativa och tidlösa design, varför de är mycket slitstarka. Trias tydliga linjer passar perfekt med en modern miljö där den skapar en mysig atmosfär med sin indirekta belysning. Modellen kan också placeras perfekt på en vägg i offentliga byggnader i kombination med flera i olika storlekar.
 • Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm svart

  Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm svart
  LED-vägglampa Platet A01 i tidlös design med bred skärm Platet A01 är en LED-väggarmatur för utomhusbruk av ett speciellt slag. Den är designad av Christophe Mathieu och är iögonfallande på grund av staven som sticker uppåt och framåt från väggfästet med den breda trattformade skärmen fäst vid den. Med sin individuella karaktär blir vägglampan för utomhusbruk ett blickfång på varje fasad, i entrén eller på terrassen. Här kombineras enkla former och klassiska färger med modern LED-teknik. Varmvita lysdioder med särskilt bra färgåtergivning (Ra 90) sitter i skuggan och strålar ut sitt ljus nedåt i en mycket bred vinkel. LED-väggarmaturen Platet A01 är optimalt skyddad mot alla väderförhållanden enligt skyddsklass IP66.
 • Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm grön

  Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm grön
  LED-vägglampa Platet A01 i tidlös design med bred skärm Platet A01 är en LED-väggarmatur för utomhusbruk av ett speciellt slag. Den är designad av Christophe Mathieu och är iögonfallande på grund av staven som sticker uppåt och framåt från väggfästet med den breda trattformade skärmen fäst vid den. Med sin individuella karaktär blir vägglampan för utomhusbruk ett blickfång på varje fasad, i entrén eller på terrassen. Här kombineras enkla former och klassiska färger med modern LED-teknik. Varmvita lysdioder med särskilt bra färgåtergivning (Ra 90) sitter i skuggan och strålar ut sitt ljus nedåt i en mycket bred vinkel. LED-väggarmaturen Platet A01 är optimalt skyddad mot alla väderförhållanden enligt skyddsklass IP66.
 • Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm brun

  Bover Platet A01 LED-utomhusvägglampa skärm brun
  LED-vägglampa Platet A01 i tidlös design med bred skärm Platet A01 är en LED-väggarmatur för utomhusbruk av ett speciellt slag. Den är designad av Christophe Mathieu och är iögonfallande på grund av staven som sticker uppåt och framåt från väggfästet med den breda trattformade skärmen fäst vid den. Med sin individuella karaktär blir vägglampan för utomhusbruk ett blickfång på varje fasad, i entrén eller på terrassen. Här kombineras enkla former och klassiska färger med modern LED-teknik. Varmvita lysdioder med särskilt bra färgåtergivning (Ra 90) sitter i skuggan och strålar ut sitt ljus nedåt i en mycket bred vinkel. LED-väggarmaturen Platet A01 är optimalt skyddad mot alla väderförhållanden enligt skyddsklass IP66.
 • Bover Platet A02 vägglampa E14, strömbrytare, oliv

  Bover Platet A02 vägglampa E14, strömbrytare, oliv
  Vägglampa Platet A02 med bred metallskärm, E14 uttag och strömbrytare Vägglampan Platet A02 drar till sig ögonen med sin självständiga design, samtidigt som designen är absolut tidlös och mångsidig. Ett långsträckt väggfäste, en smal stång och en trattformad skärm av metall med en bred öppning - det är komponenterna i vägglampan Platet A02. För att kunna använda lampan direkt vid lampan finns en strömbrytare integrerad i botten av väggelementet. Konceptet för vägglampan kommer från Christophe Mathieu, en erfaren designer som designar lampor för olika kända tillverkare och som skapade Platet-serien för det spanska belysningsföretaget Bover. Ett E14-uttag har integrerats i skärmen, som kan förses med en LED-lampa på upp till 5 W. Ljuset lyser genom skärmens nedåtriktade lutning. Ljuset lyser nedåt i en vid vinkel genom skärmen, som är vidöppen i botten och har en ljus insida. Platet A02-väggarmaturen lämpar sig förutom för privata bostadsutrymmen även utmärkt för belysning av kommersiella utrymmen, till exempel på hotell och restauranger.
 • Bover Platet A02 vägglampa E14, ljusgrå

  Bover Platet A02 vägglampa E14, ljusgrå
  Vägglampa Platet A02 med bred metallskärm, E14 uttag och strömbrytare Vägglampan Platet A02 drar till sig ögonen med sin självständiga design, samtidigt som designen är absolut tidlös och mångsidig. Ett långsträckt väggfäste, en smal stång och en trattformad skärm av metall med en bred öppning - det är komponenterna i vägglampan Platet A02. För att kunna använda lampan direkt vid lampan finns en strömbrytare integrerad i botten av väggelementet. Konceptet för vägglampan kommer från Christophe Mathieu, en erfaren designer som designar lampor för olika kända tillverkare och som skapade Platet-serien för det spanska belysningsföretaget Bover. Ett E14-uttag har integrerats i skärmen, som kan förses med en LED-lampa på upp till 5 W. Ljuset lyser genom skärmens nedåtriktade punkt. Ljuset lyser nedåt i en vid vinkel genom skärmen, som är vidöppen i botten och har en ljus insida. Platet A02-väggarmaturen lämpar sig förutom för privata bostadsutrymmen även utmärkt för belysning av kommersiella utrymmen, till exempel på hotell och restauranger.
 • Bover Platet A02 vägglampa E14 brytare terrakotta

  Bover Platet A02 vägglampa E14 brytare terrakotta
  Vägglampa Platet A02 med bred metallskärm, E14 uttag och strömbrytare Vägglampan Platet A02 drar till sig ögonen med sin självständiga design, samtidigt som designen är absolut tidlös och mångsidig. Ett långsträckt väggfäste, en smal stång och en trattformad skärm av metall med en bred öppning - det är komponenterna i vägglampan Platet A02. För att kunna använda lampan direkt vid lampan finns en strömbrytare integrerad i botten av väggelementet. Konceptet för vägglampan kommer från Christophe Mathieu, en erfaren designer som designar lampor för olika kända tillverkare och som skapade Platet-serien för det spanska belysningsföretaget Bover. Ett E14-uttag har integrerats i skärmen, som kan förses med en LED-lampa på upp till 5 W. Ljuset lyser genom skärmens nedåtriktade lutning. Ljuset lyser nedåt i en vid vinkel genom skärmen, som är vidöppen i botten och har en ljus insida. Platet A02-väggarmaturen lämpar sig förutom för privata bostadsutrymmen även utmärkt för belysning av kommersiella utrymmen, till exempel på hotell och restauranger.
 • Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare, ljusgrå

  Bover Platet A02 LED-vägglampa brytare, ljusgrå
  LED-vägglampa Platet A02 i metall med bred skärm och strömbrytare Platet 02 är en LED-vägglampa från den spanska belysningstillverkaren Bover, som inspirerar med sin självständiga och samtidigt tidlösa design. Armaturens design kommer från den välkända designern Christophe Mathieu, som redan har designat många produkter för olika kända tillverkare. Platet-seriens design passar inte bara in i privata miljöer, utan även utmärkt inom gastronomi och hotellbranschen, oavsett om det rör sig om en enskild armatur eller flera armaturer i kombination. De lysdioder som är integrerade i skärmen utstrålar sitt varmvita ljus nedåt i en vid vinkel så att ett stort område belyses. Armaturen manövreras via strömbrytaren, som placeras direkt på armaturens väggfäste. LED-vägglampan Platet A02 är en produkt från det Barcelona-baserade företaget Bover, som grundades av Joana Bover 1996. Högkvalitativa material, ett mycket bra utförande och en sofistikerad design kännetecknar den spanska tillverkarens armaturer.
 • Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, ljusgrå

  Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, ljusgrå
  LED-vägglampa Platet A05 med hög stav, dimmer och stickkabel Platet A05 är en väggarmatur av ett speciellt slag som med sin tidlösa och ändå självständiga design övertygar i nästan alla miljöer. Förutom den trattformade skärmen gör den långa stången att armaturen nästan ser ut som en golvlampa som placeras på väggen. Vägglampan är utrustad med en 300 cm lång kabel med inbyggd strömförsörjning och dimmer, så att ljusstyrkan enkelt kan justeras. Den breda, öppna trattformen i metall gör att de varmvita lysdioderna i skärmen kan lysa nedåt i en bred vinkel och skapa en ljus kon av ljus på väggen. Tack vare den långa kabeln med stickpropp kan armaturen monteras mycket flexibelt och oberoende av ett vägguttag - det räcker med ett närliggande uttag. Den extraordinära LED-vägglampan Platet A05 är en skapelse av den välkända designern Christophe Mathieu för det spanska företaget Bover. Armaturtillverkaren, som grundades 1996 av Joana Bover, tillverkar mycket speciella armaturer i Barcelona, vars kännetecken är en sofistikerad design, ett mycket bra hantverk och användning av högkvalitativa material.
 • Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, terrakotta

  Bover Platet A05 LED-vägglampa dimmer, terrakotta
  LED-vägglampa Platet A05 med hög stav, dimmer och stickkabel Platet A05 är en väggarmatur av ett speciellt slag som övertygar med sin tidlösa och ändå självständiga design i nästan alla miljöer. Förutom den trattformade skärmen gör den långa stången att armaturen nästan ser ut som en golvlampa som placeras på väggen. Vägglampan är utrustad med en 300 cm lång kabel med inbyggd strömförsörjning och dimmer, så att ljusstyrkan enkelt kan justeras. Den breda, öppna trattformen i metall gör att de varmvita lysdioderna i skärmen kan lysa nedåt i en bred vinkel och skapa en ljus kon av ljus på väggen. Tack vare den långa kabeln med stickpropp kan armaturen monteras mycket flexibelt och oberoende av ett vägguttag - det räcker med ett närliggande uttag. Den extraordinära LED-vägglampan Platet A05 är en skapelse av den välkända designern Christophe Mathieu för det spanska företaget Bover. Armaturtillverkaren, som grundades 1996 av Joana Bover, tillverkar mycket speciella armaturer i Barcelona, vars kännetecken är en sofistikerad design, ett mycket bra hantverk och användning av högkvalitativa material.
 • Bover Platet A06 LED-vägglampa strömbrytare, oliv

  Bover Platet A06 LED-vägglampa strömbrytare, oliv
  LED-vägglampa Platet A06 med lång stång inklusive vägganslutning och strömbrytare Extravagant, oberoende och ändå tidlös är LED-vägglampan Platet A06 från den spanska armaturtillverkaren Bover. Vägglampan blir nästan som en golvlampa på väggen tack vare den långa stången som löper vertikalt längs väggen. Lampans anslutning och strömbrytare finns i den nedre änden av staven, som monteras på väggen med två fästpunkter. I toppen finns en bred trattformad skärm som sticker ut i rummet och låter det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna stråla nedåt i en bred vinkel. Designen för Platet-armaturserien, som tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, kommer från den välkända designern Christophe Mathieu.
 • Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, ljusgrå

  Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, ljusgrå
  LED-vägglampa Platet A06 med lång stång inklusive vägganslutning och strömbrytare Extravagant, oberoende och ändå tidlös är LED-vägglampan Platet A06 från den spanska armaturtillverkaren Bover. Vägglampan blir nästan som en golvlampa på väggen tack vare den långa stången som löper vertikalt längs väggen. Lampans anslutning och strömbrytare finns i den nedre änden av staven, som monteras på väggen med två fästpunkter. I toppen finns en bred trattformad skärm som sticker ut i rummet och låter det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna stråla nedåt i en bred vinkel. Designen för Platet-armaturserien, som tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, kommer från den välkända designern Christophe Mathieu.
 • Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare terrakotta

  Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare terrakotta
  LED-vägglampa Platet A06 med lång stång inklusive vägganslutning och strömbrytare Extravagant, oberoende och ändå tidlös är LED-vägglampan Platet A06 från den spanska armaturtillverkaren Bover. Vägglampan blir nästan som en golvlampa på väggen tack vare den långa stången som löper vertikalt längs väggen. Lampans anslutning och strömbrytare finns i den nedre änden av staven, som monteras på väggen med två fästpunkter. I toppen finns en bred trattformad skärm som sticker ut i rummet och låter det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna stråla nedåt i en bred vinkel. Designen för Platet-armaturserien, som tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, kommer från den välkända designern Christophe Mathieu.
 • Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, mässing

  Bover Platet A06 LED-vägglampa brytare, mässing
  LED-vägglampa Platet A06 med lång stång inklusive vägganslutning och strömbrytare Extravagant, oberoende och ändå tidlös är LED-vägglampan Platet A06 från den spanska armaturtillverkaren Bover. Vägglampan blir nästan som en golvlampa på väggen tack vare den långa stången som löper vertikalt längs väggen. Lampans anslutning och strömbrytare finns i den nedre änden av staven, som monteras på väggen med två fästpunkter. I toppen finns en bred trattformad skärm som sticker ut i rummet och låter det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna stråla nedåt i en bred vinkel. Designen för Platet-armaturserien, som tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, kommer från den välkända designern Christophe Mathieu.
 • Bover Valentina S24 hänglampa svart/koppar

  Bover Valentina S24 hänglampa svart/koppar
  LED-pendellampa Valentina med tvåfärgad skärm i vågdesign Konceptet för Valentina LED-pendelarmatur bygger på en rund, böjd skärm med en slät ovansida vars kant har en vågform. En kontrast utgörs av skärmens undersida, som är kontrasterande i färg och påminner om Medelhavskustens mjuka vågor med sin struktur av omgivande ringar. Alex Fernández Camps har fångat denna naturliga inspiration i den fascinerande hängande lampan Valentina. Den utbildade arkitekten har fokuserat på industridesign i sin studio och förstår de föremål som omger oss som kulturella element. Varmvita lysdioder är installerade i mitten av skärmens undersida bakom ett satinfärgat skydd. Ljuset avges jämnt i en bred vinkel nedåt och framhäver särskilt vågstrukturen på skärmens insida. Armaturens ljusstyrka kan regleras via en extern dimmer (Triac). LED-pendellampan Valentina tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, ett företag som grundades 1996 av Joana Bover och som ligger i Barcelona och tillverkar sina armaturer där. Bovers produkter kännetecknas av en sofistikerad design, högkvalitativa materialval och ett perfekt utförande.
 • Bover Valentina S24 hänglampa terrakotta/vit

  Bover Valentina S24 hänglampa terrakotta/vit
  Valentina LED-pendellampa med tvåfärgad skärm i vågdesign Konceptet för Valentina LED-pendelarmatur bygger på en rund, böjd skärm med en slät ovansida vars kant har en vågform. En kontrast skapas av skärmens undersida, som är kontrasterande i färg och påminner om Medelhavskustens mjuka vågor med sin struktur av omgivande ringar. Alex Fernández Camps har fångat denna naturliga inspiration i den fascinerande hängande lampan Valentina. Den utbildade arkitekten har fokuserat på industridesign i sin studio och förstår de föremål som omger oss som kulturella element. Varmvita lysdioder är installerade i mitten av skärmens undersida bakom ett satinfärgat skydd. Ljuset avges jämnt i en bred vinkel nedåt och framhäver särskilt vågstrukturen på skärmens insida. Armaturens ljusstyrka kan regleras via en extern dimmer (Triac). LED-pendellampan Valentina tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, ett företag som grundades 1996 av Joana Bover och som ligger i Barcelona och tillverkar sina armaturer där. Bovers produkter kännetecknas av en sofistikerad design, högkvalitativa materialval och ett perfekt utförande.
 • Bover Valentina S24 hänglampa oliv/vit

  Bover Valentina S24 hänglampa oliv/vit
  Valentina LED-pendellampa med tvåfärgad skärm i vågdesign Konceptet för Valentina LED-pendelarmatur bygger på en rund, böjd skärm med en slät ovansida vars kant har en vågform. En kontrast skapas av skärmens undersida, som är kontrasterande i färg och påminner om Medelhavskustens mjuka vågor med sin struktur av omgivande ringar. Alex Fernández Camps har fångat denna naturliga inspiration i den fascinerande hängande lampan Valentina. Den utbildade arkitekten har fokuserat på industridesign i sin studio och förstår de föremål som omger oss som kulturella element. Varmvita lysdioder är installerade i mitten av skärmens undersida bakom ett satinfärgat skydd. Ljuset avges jämnt i en bred vinkel nedåt och framhäver särskilt vågstrukturen på skärmens insida. Armaturens ljusstyrka kan regleras via en extern dimmer (Triac). LED-pendellampan Valentina tillverkas av den spanska tillverkaren Bover, ett företag som grundades 1996 av Joana Bover och som ligger i Barcelona och tillverkar sina armaturer där. Bovers produkter kännetecknas av en sofistikerad design, högkvalitativa materialval och ett perfekt utförande.
 • Bover Nans A LED utomhusvägglampa, röd, Ø 16,7 cm

  Bover Nans A LED utomhusvägglampa, röd, Ø 16,7 cm
  Designad utomhusvägglampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Vägglampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan också användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av syntetfiber med olikfärgade trådar som vävts samman. Vägglampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans A LED utomhusvägglampa, brun, Ø 16,7cm

  Bover Nans A LED utomhusvägglampa, brun, Ø 16,7cm
  Designad utomhusvägglampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Vägglampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan också användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av syntetfiber med olikfärgade trådar som vävts samman. Vägglampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans A LED utomhusvägglampa, beige, Ø 16,7cm

  Bover Nans A LED utomhusvägglampa, beige, Ø 16,7cm
  Designad utomhusvägglampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Vägglampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan också användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av syntetfiber med olikfärgade trådar som vävts samman. Vägglampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.
 • Bover Nans A LED utomhusvägglampa, röd, Ø 21,6 cm

  Bover Nans A LED utomhusvägglampa, röd, Ø 21,6 cm
  Designad utomhusvägglampa Nans A med vävd skärmDesignföretaget Bover, baserat i Barcelona, förkroppsligar Medelhavets livsstil med sina Made in Spain-produkter. Vägglampan Nans är designad för utomhusbruk, men kan också användas inomhus. Den cylindriska skärmen är vävd av syntetfiber med olikfärgade trådar som vävts samman. Vägglampan är triac-dimbar, dimmern ingår inte.