Lampor från Best Season

 • LED-ljusslinga Glow, glas, vit

  LED-ljusslinga Glow, glas, vit
  LED-ljusslinga Glow med Dew Drop-lysdioder LED-ljusslingan Glows ljuskällor består av glas och har en klassisk glödlampeform. Ljuskällornas socklar är tillverkade av gyllene metall och monterades direkt på sladden. I varje glasskärm befinner sig en spiralformad, liten Dew Drop-ljusslinga med flera lysdioder som påminner om LED-filamentljuskällor. Det diskreta ljuset från ljusslingan skapar fantastisk belysning för långa kvällar på terrassen eller grillfestar. Den långa anslutningssladden gör det dessutom möjligt att flexibelt använda ljusslingan en bit bort från eluttaget. Utomhus kan den enbart användas under tak. Energiklass: A+
 • Melilla - dekorativ solarlampa i form av en måne

  Melilla - dekorativ solarlampa i form av en måne
  Melilla - solar-jordspettslampa i form av en måne I månskäran av svart metall sitter en orangefärgad glaskula med strukturerad yta, där de bärnstensfärgade LED-lamporna är inbyggda. Solarpanelen på stången laddar den inbyggda ackumulatorn under dagen. Denna försörjer de bärnstensfärgade LED-lamporna i kulan med energi och får dem att lysa i upp till 8 timmar. Ljuset tänds automatiskt med hjälp av en skymningssensor.
 • 68 cm hög solardekorationslampa Roma

  68 cm hög solardekorationslampa Roma
  Med klar glaskula - solar-jordspettslampan Roma, 68 cm hög Roma - det är dekorativ trädgårdsbelysning utan strömanslutning, som därmed kan placeras var som helst. Den 68 cm höga jordspettslampan är utrustad med en solarpanel på stången. Den laddar den inbyggda ackumulatorn (NiMH AAA) under dagen. Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt vid mörkrets inbrott och belyser rabatter och krukor i upp till 8 timmar.
 • LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart

  LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart
  Fyrfaldigt användbar lykta - LED-solcellslampan Flame Den lyktform som LED-solcellslampa Flame har för utomhusområdet utgör grunden för detta konvertibla system. Belysningen sker via en lysdiod som med sin flack-funktion gör att den påminner om en äkta låga. Lyktan i sig kan förses med olika uppsättningar, som alla ingår i leveransomfånget: Paketet innehåller ett markspett, en vägghållare, en sockel och en poller. Lyktan har alltså inte bara ett utmärkt utseende, utan den är också redo för alla externa påfrestningar Den inbyggda skymningssensor aktiverar lampan automatiskt på kvällen. Batteriet laddas under dagtid via solcellsmodulen och försörjer armaturen med elektricitet över natten. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar. - höjd vägglampa och marklykta: 35 cm - höjd pollare: 63 cm - höjd markspettslampa: 71 cm
 • LED-solcellslampa Firework i set med markspett

  LED-solcellslampa Firework i set med markspett
  Charmig solcellslampa för den hemtrevliga trädgården LED-solcellslampan Firework har tre fyrverkeriliknande lampor som var och en är utrustad med ett markspett av plast. De tre lamporna är anslutna via en kabel som leder till ytterligare ett markspett som bär solcellsmodulen. Det integrerade laddningsbara batteriet lagrar solmodulens energi under dagtid och gör att fyrverkeriet gnistrar på natten. Lampan är ett bra dekorationselement för trädgården på sommaren och avger bara diskret ljus som inte bländar. Skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen.
 • Liten solar-dekorationslampa Glory med hängen

  Liten solar-dekorationslampa Glory med hängen
  Dekorativ solarlampa Glory för upphängning När det skymmer på kvällen börjar den lilla, klotformade solarlampan Glory att stråla, för nu får LED-lamporna i glaskulan energi från ackumulatorn, som laddats av solen under dagen och ger lampan energi i upp till 5 timmar. Ackumulatorn (1 x NiMH AAA) ingår i leveransen.
 • LED-solcellstearinljus Icecube, 3-pack, isbitsform

  LED-solcellstearinljus Icecube, 3-pack, isbitsform
  LED-solcellstearinljus Icecube - i 3-pack, dekorativ och av glas En fin uppsättning av tre fyrkantiga isbitar - LED-solcellslampan Icecube har en klar skärm av glas med en mycket orolig yta. Därigenom ser de diskreta lamporna ut som om de vore av is. Ett mjukt ljus avges utåt. Oavsett var Icecube används ger den en god stämning och atmosfär - de tre passar särskilt bra på små murar, bord eller till och med längs kanten på en stig utomhus. Eftersom de drivs med solenergi laddar de upp sig hela dagen och kan stråla med full ljusstyrka i mörkret. Lamporna är försedda med strömbrytare och skymningssensor. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, vit

  LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, vit
  Fyrfaldigt användbar lykta - LED-solcellslampan Flame Den lyktform som LED-solcellslampa Flame har för utomhusområdet utgör grunden för detta konvertibla system. Belysningen sker via en lysdiod som med sin flack-funktion gör att den påminner om en äkta låga. Lyktan i sig kan förses med olika uppsättningar, som alla ingår i leveransomfånget: Paketet innehåller ett markspett, en vägghållare, en sockel och en poller. Lyktan har alltså inte bara ett utmärkt utseende, utan den är också redo för alla externa påfrestningar Den inbyggda skymningssensor aktiverar lampan automatiskt på kvällen. Batteriet laddas under dagtid via solcellsmodulen och försörjer armaturen med elektricitet över natten. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar. - höjd vägglampa och marklykta: 35 cm - höjd pollare: 63 cm - höjd markspettslampa: 71 cm
 • Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor

  Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally i rostfritt stål med rörelsesensor Höljet till den soldrivna LED-vägglampan Wally är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Lampan sträcker sig i form av en båge från väggen och har en solpanel på ovansidan som laddar batteriet på dagen. På undersidan sitter en transparent diffusor genom vilken ljuset från lysdioderna avges. En rörelsesensor tänder ljuset i 45 sekunder med direkt ljus som skapas på marken, medan en vacker ljuskon skapas på väggen.
 • Glory - klotformad solarbordslampa

  Glory - klotformad solarbordslampa
  Snygg solarbordslampa Glory Många små lampor sitter på den klara kulan av nät och klarglas och får den att stråla - och det helt utan strömkostnader, för genom solarpanelen laddas ackumulatorn med energi av dagsljuset och ger sedan dekorativ belysning i upp till 5 timmar när det börjar skymma. 1 x NiMH AAA ackumulator ingår.
 • LED-solcellslampa Fairytale, orange

  LED-solcellslampa Fairytale, orange
  Sagolik dekorationsbelysning Fairytale i orange LED-solcellslampan Fairytales skärm symboliserar en mycket känd sagofigur. En liten fe med vingar sitter på en mörk månskära och tittar på en stjärna. Symbolerna består av rostfritt stål och omringas av en cirkel i orange glas. Så fort det blir mörkare tänder skymningssensorn lysdioderna och hela lampskärmen samt figurerna ljussätts för att bli ännu bättre synliga. - med integrerad solpanel - med laddningsbart batteri
 • LED-solcellslampa Glory, markspett

  LED-solcellslampa Glory, markspett
  LED-ljusslinga Glory i rund lampskärm LED-solcellslampan Glory har en kulformad lampskärm i vilken en LED-ljusslinga slingrar sig. Lampskärmen har en yta som liknar splittrat glas och bryter ljuset från lysdioderna. I mitten av markspettet sitter solpanelen likt en sorts plattform. Denna panel laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa i mörkret. Den integrerade skymningssensorn styr lampan automatiskt.
 • Glory - solar-jordspettslampa med glaskula

  Glory - solar-jordspettslampa med glaskula
  Solar-jordspettslampa Glory med glaskula Med sockeln av rostfritt stål och jordspettet av plast, som sitter på den, kan lampan stickas ner i jorden var som helst i trädgården. Den ger stämningsfull dekorationsbelysning helt utan strömkostnader, för solarpanelens NiMH-ackumulator laddas av solljuset och får LED-lamporna i kulan att börja lysa vid mörkrets inbrott och skapa stämningsfull belysning i upp till 5 timmar.
 • Roma LED-solarlampa med glaskula, set om 2

  Roma LED-solarlampa med glaskula, set om 2
  I set om 2 - liten solar-jordspettslampa Roma med bärnstensfärgad glaskula Genom den bärnstensfärgade glaskulan är solarlampan Roma med praktiskt jordspett även under dagen en snygg dekoration i rabatten. Så fort det blir mörkt och skymningssensorn automatiskt tänder LED-lampan inuti kulan strålar det behagliga, bärnstensfärgade ljuset runt om och gör kulan till ett blickfång i trädgården. Energin utvinns helt ur solljuset. Den inbyggda ackumulatorn laddas av solarmodulen under dagen och försörjer de bärnstensfärgade LED-lamporna med energi i upp till 6 timmar. Levereras i set om 2 stycken lampor.
 • Trieste - solardekorationslampa med tre kulor

  Trieste - solardekorationslampa med tre kulor
  Trieste - solardriven LED-jordspettslampa med tre kulor Tre orangefärgade glaskulor får ljus av bärnstensfärgade LED-lampor och dekorerar i mörkret trädgården med sitt varma ljussken - och tack vare solarpanelen på stången och en ackumulator använder den enbart solenergi. Kring terrassen eller i en rabatt ger jordspettslampan Trieste dekorativ belysning i upp till 8 timmar från mörkrets inbrott. En skymningssensor tänder lamporna automatiskt.
 • LED-solarlampa Garden Stick med jordankare

  LED-solarlampa Garden Stick med jordankare
  LED-solarlampa Garden Stick med inre solarpanel Denna vackra LED-solarlampa utgör ett attraktivt inslag i varje trädgård tack vare stämningsfullt, universalvitt och miljövänligt LED-ljus. På grund av den moderna designen smälter armaturen in i de mest olika utformade trädgårdar. Garden Stick är flyttbar tack vare jordankare. Den inre solarpanelen laddar upp batteriet under dagen för att möjliggöra att de sex LED-lamporna kan ska kunna avge oavbrutet ljus på kvällen och på natten. Med Av-/Påströmbrytare och sensor som känner av gryning och skymning. - 6 x LED (universalvitt ljus, 4.100 K) - inklusive 1 batterier AA Ni-MH 1,2V 600 mAh - skyddsklass IP44 Energiklass: A+
 • Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack

  Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack
  2-pack LED-solarlampa Jannik LED-solarlampan Jannik i 2-pack skapar en attraktiv möjlighet att dekorera den privata trädgården med stämningsfull belysning. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan förse LED-lamporna med ström på natten. Batterier och solarpanel ingår i leverans. Inklusive jordankare. - 1 x LED per lampa - Ljusnyans: dagsljus - Batteri: 1 x AA, 1,2 V, 600 mAh Ni-MH per lampa - Ljustid: max. 6 timmar. - Skyddsklass: IP44 (stänkvattenskyddad) Energiklass: A
 • Bubbly - dekorativt vindspel med belysning

  Bubbly - dekorativt vindspel med belysning
  Bubbly - ett vindspel av rostfritt stål med solarlampa När de sex rostfria rören rör sig i vinden och kommer åt varandra, uppstår mjuka toner som liknar ett klockspel. Men inte nog med det, så fort det börjar mörkna tänds en LED-lampa i akrylröret mellan de rostfria rören och iscensätter luftblåsorna i detta. Solarmodulen på upphängningen laddar den inbyggda ackumulatorn med solenergi under dagen. Energin som sparats i ackumulatorn räcker, beroende på hur mycket den är laddad, i upp till 6 timmar.
 • LED-solcellslampa Melilla, spets

  LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg

  LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg
  Mycket stabil LED-solcellslampa Driveway för infarter och parkeringsplatser LED-solcellslampan Driveway har ett metallhölje som är så pass robust att man till och med kan köra över det med bilen. Ramen i aluminium tål utan problem en vikt på upp till 3 ton och är därför idealisk för trånga, mörka infarter eller som parkeringsplatsmarkering. De varmvita lysdioderna ger tillräcklig belysning för att belysa konturer i omgivningen utan att blända. Solpanelen laddar det integrerade, laddningsbara batteriet på dagen och förser lysdioderna med el på natten.
 • LED-ljuskedja Glow, batteri, vit

  LED-ljuskedja Glow, batteri, vit
  Mattvit LED-ljusslinga Glow (batteridriven) LED-ljusslingan Glows lampskärmar består av mattvit plast och tål tack vare kapslingsklass IP44 även dåligt väder. På så sätt är ljusslinga även lämplig för permanent utomhusbruk. Lysdioderna i ljuskällor som har formen av glödlampor drivs av två AA-batterier. Batterier ingår inte i leveransen, men kan köpas separat via Tillbehör. Ljusslingan är dessutom utrustad med en timer som tänder och släcker automatiskt, allt efter vilka tidsintervaller som valdes.
 • LED-solcellslampa Mervia

  LED-solcellslampa Mervia
  Praktisk LED-solcellslampa Mervia för trädgården LED-solcellslampan Mervia är en praktisk lampa för vägar och stigar på tomten och i trädgården. Tack vare solpanelen och det laddningsbara batteriet är lampan autonom och behöver ingen extern strömförsörjning. Ännu en fördel är den integrerade skymningssensorn som tänder ljuset automatiskt på kvällen och släcker det igen på morgonen. På så sätt är lampan flexibelt användbar, även på platser som är svåra att komma till. Lampans tak ovanför lampskärmen sitter på två hållare och skyddar LED-ljuskällan. Den genomskinliga lampskärmen avger ljuset åt alla håll och möjliggör bred belysning.
 • Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor

  Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor
  Flamformad LED-jordspettslampa Melilla, solardriven Under dagen är LED-jordspettslampan Melilla en snygg dekoration i rabatten, på kvällen blir den en romantisk ljuskälla. I flamman av svart (på utsidan, insidan är guldfärgad) lackerad metall sitter en orangefärgad glaskula med bärnstensfärgade LED-lampor. Under dagen laddas ackumulatorn med energi via solarpanelen och ger upp till 8 timmars dekorativ belysning från mörkrets inbrott, då lampan i kulan får metallflammans insida att glänsa och lysa. En skymningssensor tänder lampan automatiskt.
 • LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla

  LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla
  Cirkulär LED-solcellslampa Lunay med glänsande ljuseffekt LED-solcellslampan Lunay består av ett markspett på vilket en bred, vit lampskärm monterades. Via en sladd hänger lampan ihop med ännu ett markspett med solpanelen. När det integrerade batteriet är fulladdat, har lampan ström som räcker i upp till sex timmar. Lysdioderna integrerades i lampskärmen, så att de antingen lyser fast och konstant eller roterar för att skapa en glänsande ljuseffekt. Effekten med ljus och skuggor på lampskärmen påminner om månens ojämna yta.
 • LED-solcellslampa Angel

  LED-solcellslampa Angel
  En skulptur med antikt utseende i form av LED-solcellslampan Angel Den lilla ängeln som lutar sitt huvud på sina händer och drömmar sig bort utgör LED-solcellslampan Angels topp. Den sitter på en kula av blad med mellanrum genom vilka ljuset från LED-ljuskällan på insidan avges. Det hela står på en bred, rund sockel som påminner om en antik kolonn. Lampan ser ut som om den består av ljusgrå marmor och insidan är en autonom kombination av ett laddningsbart batteri som lagrar energi från den integrerade solpanelen. LED-ljuskällan styrs av en skymningssensor som tänder den i mörkret.
 • LED-solcellslampa Felix

  LED-solcellslampa Felix
  LED-solcellslampa Felix i form av en lykta med filamentljuskälla LED-solcellslampan Felix har en klassisk lyktform och utgör i kombination med filamentljuskällan, som integrerades i lampan, en tidlöst vacker belysningsmöjlighet för din trädgård. I lyktans tak integrerades en solpanel som laddar batteriet på dagen. Detta förser i sin tur lysdioderna med energi i mörkret. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder ljuset på kvällen och släcker det igen på morgonen. LED-filamentljuskällorna är synliga genom den transparenta lampskärmen.
 • LED-solcellslampa Dew Drop Water Can

  LED-solcellslampa Dew Drop Water Can
  LED-solcellslampa Dew Drop Water Can LED-solcellslampan Dew Drop Water Can har ett stativ i form av en stav i metall som är spiralformad böjd på toppen. På staven hänger en vattenkanna i plåt som lutas något framåt. Ur strilmunstycket kommer ljusslingan med lysdioder så att man får intrycket av att kannan vattnar med ljus. På kannans ovansida monterades solpanelen. - batteridriven (laddningsbar) - skymningssensor för att tända och släcka - drifttid ca 6 timmar (vid fulladdat batteri)
 • Solcells-LED-ljus Saul 3-set

  Solcells-LED-ljus Saul 3-set
  Vitt LED-blockljus Saul 3-set: Solcellsdrift Med detta praktiska set om 3 blockljus, som levereras bestyckade med uppladdningsbara AAA-batterier (NiMH), kan eleganta dekorationer förverkligas överallt utomhus. Då sätter fantasin inga gränser. Batteriernsa laddas av solen under hela dagen och ger tillbaka energin under de mörka kvälls och nattimmarna och får LED-ljuskällorna att lysa. På sommaren utgör LED-blockljuset en stämningsfull accentbelysning för gårdsfesten och på vintern låter den sig integreras på ett underbart sätt i juldekorationerna. Brinntiden är cirka 6 timmar med fulladdade batterier.
 • Fency - LED-solarvägglampa i set om 3

  Fency - LED-solarvägglampa i set om 3
  Effektfullt lysande solar-LED-vägglampa Fency i set om 3 Effektfull belysning skapas med den runda solarvägglampan Fency, när ljuset från LED-lamporna strålar genom den räfflade täckskivan av plast och kastar en strålkrans i nedre delen av lampan. Genom solarpanelen i övre delen av lampan laddas NiMH-ackumulatorerna (3 x AA) under dagen och tänder sedan de varmvita LED-lamporna när det blir skymning. Setet om tre solarlampor belyser husfasaden upp till sex timmar, beroende på hur mycket ackumulatorerna är laddade.
 • LED-solcellslampa Bottle, grön

  LED-solcellslampa Bottle, grön
  LED-ljusslinga Bottle i dekorativ form av en flaska LED-solcellslampan Bottle håller vad namnet lovar. Lampan består av en LED-ljusslinga i en glasflaska. Botten av flaskan utgörs av en svart sockel i vilken solpanelen och batteriet ryms. Dessutom styrs lampan automatiskt av skymningssensorn som tänder och släcker lampan i mörkret respektive ljuset. Solpanelen laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa på natten.
 • LED-solcellslampa Flexy, 3-pack

  LED-solcellslampa Flexy, 3-pack
  Nätt solriven dekorationsbelysning Flexy i 3-pack LED-solcellslampan Flexy i 3-pack av smala markspett med nätta ljuselement är en vacker möjlighet för att dekorera trädgården på kvällen. Det stabila markspettet i metall är svart lackerat och bär på en rund solpanel. Solpanelen hänger likt en plattform på spettet och rymmer solfångaren samt batteriet som laddas på dagen och förser lysdioderna med energi på natten. Lysdioderna styrs av en skymningssensor och anordnades i rad, så att intrycket av pärlor på tråd skapas.
 • LED-solcellslampa Melilla, blomma

  LED-solcellslampa Melilla, blomma
  Robust markspettslampa Melilla med blomsterformad lampskärm LED-solcellslampan Melillas lampskärm har en fantastisk form som liknar en blomma. Blommans mittpunkt är en LED-lampa som tack vare solpanelen på markspettet och ett laddningsbart batteri inte kräver någon extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet. Den somriga formen och det robusta materialet gör Melilla till en perfekt accessoar för trädgården.
 • Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini

  Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini
  LED-ljusslinga Globini med 20 delar – drift med gratis solenergi Varmvita lysdioder ljussätter de små kulorna längs den soldrivna ljusslingan Globini med ett behagligt ljus och kan användas som stämningsfull dekoration i trädgården på natten. På dagen laddas batteriet med hjälp av solljuset som sedan används på natten för att få lysdioderna att lysa. I leveransen ingår: solpanel samt batteri. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Powerspot, 2-pack med markspett

  LED-solcellslampa Powerspot, 2-pack med markspett
  Solenergi i dubbelpack – LED-solcellslampa Powerspot Vad är bättre än en robust, soldriven, laddningsbar markspettslampa med modern LED-teknik? Precis, två sådana. Både spotlighten och solpanelen kan justeras separat på markspettet. Denna flexibilitet gör det möjligt att alltid rikta solpanelen perfekt mot solen för att garantera en optimal funktion. Det integrerade batteriet laddas av solens energi och förser lysdioderna med energi i mörkret. Lampan tänds och släcks automatiskt med hjälp av en skymningssensor.
 • LED-solcellslampa Sunny

  LED-solcellslampa Sunny
  Solig LED-dekorbelysning Sunny för varma sommarnätter LED-solcellslampan Sunny har ett robust markspett med en solpanel i mitten som laddar det integrerade batteriet. Panelen laddar batteriet på dagen. Detta förser sedan lysdioderna med energi på natten. Är batteriet fulladdat, har det en drifttid på upp till sex timmar. Lampan styrs automatiskt av en skymningssensor. På toppen sitter en vacker silhuett av en sol som är försedd med lysdioder. Är ljuset tänt, skapas diskret ljus som är en fantastisk höjdpunkt i trädgården.
 • Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång

  Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång
  Dew Drop - 250 cm lång LED-ljuskedja med solardrift Hela året om kan den solardrivna LED-ljuskedjan Dew Drop belysa olika föremål och växter utomhus och göra dem ännu mer dekorativa. Solarpanelen med jordspett kan, tack vare den 200 cm långa anslutningskabeln, stickas ner i marken på andra ställen och riktas perfekt mot ljuset. LED-lamporna som sitter med 5 cm avstånd i ljuskedjan lyser i varmvitt.
 • Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit

  Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit
  Snygg trädgårdsdekoration - den lilla LED-lampan Jerrit - solardriven Den lilla solarlampan Jerrit har en praktisk krok så att man lätt kan hänga den på en gren i trädgården, eller i taket på terrassen och den är utrustad med en solarpanel. Den laddar ackumulatorn med solenergi under dagen. När den tankat tillräckligt med energi under dagen och skymningssensorn känner av att det börjar mörkna, tänds LED-belysningen inuti lampan automatiskt och belyser hela lampkroppen. Ackumulator: 1 AAA NiMH 1,2 V 600 mAhV Energiklass: A+
 • LED-solcellslampan Firework med markspett

  LED-solcellslampan Firework med markspett
  Glittrande solcellslampa Firework för trädgården därhemma LED-solcellslampan Fireworks namn säger allt: lysdioderna är anordnade, så att de liknar ett glittrande fyrverkeri. Det tunna, svarta markspettet har en solpanel lik en plattform i mitten som är utrustad med ett laddningsbart batteriet för att tända fyrverkeriet i mörkret. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder ljuset på kvällen och släcker det på morgonen. Det varmvita ljuset från otaliga lysdioder skapar fantastiska ljusaccenter i trädgården.
 • LED-ljusslinga Circus Filament, svart/färgglad

  LED-ljusslinga Circus Filament, svart/färgglad
  LED-ljusslinga Circus Filament med 10 färgglada traditionella glödlampor av plast Röda, gröna, gula och blå lampor i form av traditionella glödlampor sitter med ett avstånd på 50 cm från varandra på ljusslingan Circus Filament:s svarta kabel. Inuti lamporna sitter varmvita lysdioder i filamentoptik vars ljus faller genom den färgade plasten, vilket ger en färgglad ljusaccent för varje fest. Öglorna på lampornas baksida underlättar montering av ljusslingan. Själva ljusslingan är 5 m lång och sladden är också 5 meter lång. Energiklass: A+
 • LED-ljusslinga Small Circus Filament

  LED-ljusslinga Small Circus Filament
  Charmerande LED-ljusslinga Small Circus Filament med filamentljuskällor LED-ljusslingan Small Circus Filament består av en lång anslutningssladd och en ljusslinga med 20 ljuskällor. Varje lampa har en LED-filamentljuskälla och skapar svagt, dekorativt ljus. Oavsett om den används i trädgården, i ett träd eller på terrassen. LED-ljusslinga Small Circus Filament skapar harmonisk belysning för långa sommarkvällar ute. Den kan enkelt monteras och kan tack vare den långa sladden även monteras långt från huset på friggeboden eller en uteplats. Energiklass: A+
 • LED-solarljusslinga Combo med 6 solarkulor

  LED-solarljusslinga Combo med 6 solarkulor
  LED-ljusslinga Balls-Combo med markspjut Dessa solenergikulor är rentav genialiska! Det hela är en kombination av LED-ljusslinga och markspettslampor. Därför kan de både hängas och ställas upp för iscensätta utomhusområdet. Markspetten kan tas av så att Balls-Combo med sina 6 ljuskällor kan användas efter önskan. Vintersolcellspanel och laddbart batteri ingår. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Bolilla

  LED-solcellslampa Bolilla
  Orientalisk LED-dekorbelysning Bolilla till trädgården LED-solcellslampan Bolillas orientaliska drag sörjer för en speciell charm i trädgården. Det stabila stativet i metall bär både solpanelen med batteriet och den fantastiska lampskärmen. Lampskärmens form påminner om en slipad ädelsten och framhäver de många mönstren speciellt bra. Försvinner dagsljuset långsamt, tänder skymningssensorn LED-ljuskällan, vilken i sin tur avger ljuset genom de många små hålen i lampskärmen och sprider en orientalisk känsla i trädgården.
 • Soldriven LED-hänglampa Firework

  Soldriven LED-hänglampa Firework
  Dekorativ LED-solcellslampa Firework för trädgården LED-solcellslampan Firework har en lampskärm som påminner, som namnet redan antyder, om ett imponerande fyrverkeri som lyser upp himlen på natten. Lysdioderna får energi från det laddningsbara batteriet som ingår i leveransen. I dagsljuset laddas batteriet med hjälp av solpanelen. Blir det mörkare ute, tänder den integrerade skymningssensorn lysdioderna och sörjer också för att de släcks igen på morgonen. Ett dekorativt blickfång i trädgården på sommaren.
 • LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett

  LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett
  Praktisk vägbelysning i 3-pack – LED-solcellslampa Lawnlight LED-solcellslampan Lawnlights robust hölje i rostfritt stål skyddar solpanelen och lysdioderna mot alla sorters väder. Lampan passar utmärkt för att markera avgränsningar i trädgården och på tomten. Det diskreta ljuset bländar inte, men ger tillräcklig belysning. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen. På dagen laddas det och i mörkret förser det lysdioderna med energi. Det autonoma systemet styrs med hjälp av en skymningssensor.
 • Snow Motion LED-ljuselement tillbehör utvidgning

  Snow Motion LED-ljuselement tillbehör utvidgning
  Utvidgningsset Snow Motion ljuselement – efterliknar fallande snö med 136 lysdioder (dagsljus) Detta julpynt ger effekten av snöflingor som faller från himlen – eller är det stjärnfall? Detta ljuselement förtrollar betraktaren även under sommarhalvåret. Förlängning till Snow Motion Start LED-ljuselement. OBS: Denna artikel är en utvidgning med 5 x ljuselement som bara kan användas tillsammans med artikel 1522037. I motsats till bilden är ljuseffekten parallell. - höjd LED-element: 30 cm, 45 cm - 75 cm till första ljusstaven - ljusstavar på 6 meter Energiklass: A++
 • LED-solcellsgånglampa Pireus med dag/natt-sensor

  LED-solcellsgånglampa Pireus med dag/natt-sensor
  LED-solcellsgånglampa Pireus med vackert effektljus Den soldrivna LED-gånglampan Pireus är vacker att titta på om dagen, och den blir ännu vackrare när det blir mörk. Detta eftersom de varmvita lysdioderna då strålar genom det genomskinliga glaset med bubblor och ger en särskilt dekorativ ljuseffekt i omgivningen. Särskilt på golvet i närheten av lampan. Genom att förse lampan med energi på överdelen via solpanelen kan den monteras mycket snabbt och var som helst på tomten utan att det krävs en strömanslutning eller störande kablar. Det är inte nödvändigt att tända och släcka lampan eftersom den är utrustad med en sensor för dagsljus som aktiverar den när den blir mörk och släcker den när det blir ljust, eller när batteriet är tomt. Energiklass: A+
 • Solar-LED-spotlight Powerspot med sensor, grå

  Solar-LED-spotlight Powerspot med sensor, grå
  Belysning till nolltaxa med den solardrivna LED-lampan Powerspot Överallt där man inte har någon strömanslutning kan man skapa nödvändigt ljus med den solardrivna LED-Powerspot. Spotlight och solarpanel är förbundna med en 250 cm lång kabel, så att panelen kan placeras i solen, var spotlighten än sitter. En inbyggd rörelsesensor ser till att ljuset tänds när det behövs (lystid 45 sekunder). Med dag-/nattsensor, levereras inklusive 3 ackumulatorer NiMH AA.
 • LED-ljusslinga Circus Maxi

  LED-ljusslinga Circus Maxi
  LED-ljusslinga Circus Maxi med 10 frostade lampor Circus Maxi är en speciell ljusslinga som sticker ut ur mängden med sina tio särskilt utformade lampor i frostad optik. De är fördelade på den svarta kabeln med ett avstånd på 50 cm avstånd från varandra och ger varmvitt ljus. Ljusslingan Circus Maxi passar alltid bra när man vill ha bra belysning på en fest eller för att dekorera utomhusområdet. De bakåtvända öglorna gör det möjligt att snabbt fästa dem. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Olympos

  LED-solcellslampa Olympos
  LED-solcellslampa Olympos i rostfritt stål och i form av en fackla LED-solcellslampa Olympos är utformad som en fackla. Facklans konstruktion är mycket minimalistisk. Det långa, smala markspettet blir bredare upptill och utgör sockeln till flamman. Flamman imiteras av en LED-ljuskälla som sitter i glasskärmen som har samma form som liknar en flamma. Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt, när det blir allt mörkare. Batteriet som ingår laddas på dagen av solpanelen och förser lysdioderna med energi på natten.
 • LED-solcellslampa Celsius, utetermometer

  LED-solcellslampa Celsius, utetermometer
  Belyst termometer Celsius för utomhusbruk LED-solcellslampan Celsius är en överdimensionerad termometer med belysning som visar temperaturen ute tillförlitligt och helt utan kvicksilver. Det robusta höljet i metall omringar den cylindriska plastskärmen genom vilken termometern är synlig. Termometern kan säkert placeras i jorden med hjälp av markspettet och tack vare LED-belysningen kan man även i dåligt ljus se vad temperaturen är. När batteriet som ingår är fulladdat är belysning i upp till sex timmar möjlig. - solpanel i termometerns tak - skymningssensorn tänder och släcker lampan automatiskt
 • LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare

  LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare
  Dekorativ solcellslampa Gnomy som skogshuggare med såg och trädstam LED-solcellslampan Gnomy är en färgglad trädgårdstomte som håller en såg i handen, precis som om han är klar till att såga trädstammen som han sitter på i mindre bitar. I trädstammens tvärsnitt sitter en LED-lampa som tack vare det integrerade batteriet och skymningssensorn tänds på natten. På dagen laddas batteriet av den integrerade solpanelen och möjliggör upp till sex timmars belysning när det fulladdat. Dekorationsbelysningen är ett fantastiskt blickfång för trädgården och tack vare det laddningsbara batteriet och den integrerade solpanelen krävs ingen extern elanslutning.
 • Soldriven LED-vägglampa Wally, skymningssensor

  Soldriven LED-vägglampa Wally, skymningssensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally med skymningssensor Den soldrivna LED-vägglampan Wallys skymningssensor tänder ljuset automatiskt på kvällen och lysdioderna ger belysning hela natten. Lysdioderna monterades så att de pekar mot husväggen och denna belyses samt ljuset reflekteras. På så sätt förhindrar man att lampan bländar i mörkret. Batteriet som ingår laddas på dagen med hjälp av solpanelen och ger upp till sex timmars belysning, när det är fulladdat.
 • LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd

  LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd
  Bred eller riktad – LED-solcellslampan Powerspot med justerbart bländskydd LED-solcellslampan Powerspot kan tack vare spotlightens justerbara bländskydd antingen skapa en bred ljuskon eller en riktad, koncentrerad ljuskon. På så sätt ger den alltid önskad belysning och kan alltid anpassas efter förutsättningarna på plats. Solpanelen kan justeras på markspettet, så att den riktas optimalt efter solen. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen.
 • LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat

  LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat
  Flerfärgad ljusslinga Dew Drop med solpanel LED-ljusslingan Dew Drop har en solpanel på ett litet markspett som dessutom har ett integrerat batteri som laddas av solpanelen i dagsljuset. Den integrerade skymningssensorn tänder ljusslingan när det blir att mörkare ute och släcker den igen på morgonen. Ljusslingan fungerar alltså helt autonomt och kan därmed användas mycket flexibelt i trädgården eller på balkongen. De flerfärgade lysdioderna skapar dekorativt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en stämningsfull gestaltning av trädgården.
 • LED-ljusslinga Partaj, vit

  LED-ljusslinga Partaj, vit
  LED-ljusslinga Partaj med 16 ljuskällor för utomhusbruk LED-ljusslingan Partaj har ljuskällor som har uttag och en form som liknar den klassiska glödlampans. Varje ljuskälla rymmer två lysdioder som lyser varmvitt. Socklarna är vita, precis som sladden som förbinder de 16 ljuskällorna med små mellanrum. Den långa sladden gör det möjligt att använda ljusslingan en bit bort från huset, t.ex. i ett träd, på terrassen eller en friggebod. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Capri - självständig sockellampa

  LED-solcellslampa Capri - självständig sockellampa
  Solcellsdriven LED-sockellampa Capri av rostfritt stål Placerad på en väg eller terrass, individuellt eller i kombination med andra, förtrollar den solcellsdrivna LED-sockellampan Capri omgivningen med ett särskilt vackert ljus. Den varmvita lysdioden är inbyggd i den genomskinliga skärmen och avger ett intressant ljus genom glasets vågstruktur. Solcellsmodulen i lamphuvudet laddar det integrerade batteriet i solljuset under dagen. En skymningssensor tänds automatiskt när mörkret faller. - lystid med fulladdat batteri ungefär 5 timmar Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Gnomy, blomsterkorg

  LED-solcellslampa Gnomy, blomsterkorg
  Dekorativ solcellslampa Gnomy med en liten korg med blommor LED-solcellslampan Gnomy är en färgglad trädgårdstomte med en röd luva och blå skjorta. De röda kinderna och det vita, långa skägget är hans kännetecken. I händerna håller han en korg som är fylld med blommor. Lysdioderna sitter i blommorna och tänds av skymningssensorn för att framhäva trädgårdstomten i mörkret. Dekorationsbelysningen är ett fantastiskt blickfång för trädgården och tack vare det laddningsbara batteriet och den integrerade solpanelen krävs ingen extern elanslutning.
 • LED-solcellslampa Fille, dekorationsbelysning

  LED-solcellslampa Fille, dekorationsbelysning
  Klassisk glödlampa på ett nytt sätt – LED-solcellslampa Fille LED-solcellslampan Filles form liknar en klassisk glödlampa. Sockeln i metall rymmer en liten solpanel och ett laddningsbart batteri. På dagen laddas det av solen, på natten förser batteriet LED-filamentljuskällorna i lampskärmen med energi. Den integrerade skymningssensorn tänder ljuset automatiskt när det blir allt mörkare ute och släcker det igen på morgonen. Lampan kan användas som bordslampa eller hänglampa. Det mysiga ljuset från lysdioderna skapar fantastiska accenter i trädgården på sommaren.
 • Rund solcellsdriven LED-inbyggnadslampa Decklight

  Rund solcellsdriven LED-inbyggnadslampa Decklight
  Solenergidriven LED-inbyggnadslampa i silver med skymningssensor Den runda LED-inbyggnadslampan Decklight som är tillverkad i rostfritt stål kan installeras var som helst utomhus, i marken, helt utan komplicerade elnät. Tack vare den integrerade solpanelen laddar armaturen under dagen det integrerade laddningsbara batteriet med solenergi så att de inbyggda LED-lamporna lyser i upp till 6 timmar så snart solen går ned. Med en eller flera monterade på till exempel terrassen avgränsar inbyggnadslampan och skapar ett effektfullt intryck. Tack vare det rostfria höljet smälter lampan in på ett diskret sätt med resten av utomhusinredningen.
 • LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops

  LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops
  Dekorativ LED-ljusslinga Big Circus för utomhus LED-ljusslingan Big Circus består av en lång anslutningssladd och en ljusslinga med 10 ljuskällor. Varje ljuskälla består av ett uttag med en krok på ovansidan för att fästa den och en lampskärm av transparent plast på undersidan. I lampskärmen sitter Dew Drop-ljusslingan med några lysdioder som avger fantastiskt ljus som inte bländar. Denna ljusslinga är perfekt för en fest i trädgården eller på terrassen. Tack vare kapslingsklass IP44 är den lämplig för utomhusbruk. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Filippa med markspett

  LED-solcellslampa Filippa med markspett
  Solcellsdriven LED-gånglampa Filippa med markspett Helt utan kostnad kan den soldrivna LED-gånglampan Filippa ge dekorativ belysning på hela tomten. Detta eftersom det integrerade batteriet laddas i solen genom solpanelen som är integrerad ovan på lampan och får den att lysa i mörkret. Det varmvita ljuset aktiveras automatiskt av den integrerade sensorn så snart det blir mörkt. Med flera lampor längs en väg eller terrass kan en särskilt vacker stämning skapas. Energiklass: A+
 • Solcellslampa Hotensia i form av blomma, blå

  Solcellslampa Hotensia i form av blomma, blå
  LED-solcellsdekorationsbelysning Hortensia i blomform med automatisk koppling En lysande hortensia som man kan gömma i blomrabatten - det är den soldrivna dekorationsbelysningen Hortensia, som sparar solenergi i det integrerade batteriet och därmed förtrollar utomhusområdet utan extra energikostnader. Den runda solpanelen är monterad på skaftet, som helt enkelt sätts i marken. När mörkret faller tänder skymningssensorn de 27 lysdioderna i blommorna helt utan att det krävs manuell omkoppling. - batterityp: AA Ni-MH 1,2 V 600 mAh - ljustid vid fulladdat batteri: 5 timmar
 • LED-solcellsvägglampa Wally med sensor

  LED-solcellsvägglampa Wally med sensor
  LED-solcellsvägglampa Wally med rörelsedetektor LED-solcellsvägglampan Wally lyser permanent när skymningen sänker sig, med ett slags nödljus (15 lumen), tills den aktiveras genom en rörelse och då lyser med full ljusstyrka i 40 sekunder. Det ihållande ljuset och belysningens varaktighet kan inte justeras manuellt. När det gäller dagsljus laddas batteriet via solcellsmodulen och kan lysa i upp till sex timmar om det är fullt laddat.
 • LED-solcellslampa Rocky, inriktningsbar

  LED-solcellslampa Rocky, inriktningsbar
  LED-solcellsdekorationsbelysning Rocky i form av en sten, IP44 Rocky är en dekorativ lampa för utomhusbruk som drivs med solenergi. Optiskt utformad som en sten och utrustad med naturtrogna ådringar, hörn och kanter, passar denna dekorationsbelysning diskret in i trädgården. En liten solpanel finns integrerad på ovansidan och ett batteri gömmer sig inuti lampkroppen. Linsen, och därmed ljusets strålvinkel, kan ställas i önskad riktning vilket gör det möjligt att belysa på bästa sätt. Tack vare batteriet får solcellslampa en lystid på upp till 6 timmar. - med integrerad strömbrytare - med skymningssensor Energiklass: A+
 • LED-solcellskon Globy med markspett

  LED-solcellskon Globy med markspett
  LED-solcellsdekorationsbelysning Globy med markspett och skymningssensor Denna soldrivna kon för utomhusbruk är idealisk för att sätta dekorativa accenter i trädgården. Globy ser bra ut överallt och ger god belysning oavsett om det är i rabatten, i blomkrukan, på terrassen eller i grustrottoaren. Ljuset strålar utåt över hela ytan och är helt bländfritt tack vare den matta ytan. Den nödvändiga stadgan får solcellslampan genom markspettet som är fastsatt på undersidan och möjliggör flexibel placering. Tack vare skymningssensorn tänds inte lampa i kulform förrän man behöver ljuset. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Monaco i 2-pack

  LED-solcellslampa Monaco i 2-pack
  LED-solcellslampa Monaco med markspett i dubbelpack En vacker dekoration är vad LED-markspettslampan Monaco ger, oavsett om det är på dagen eller i mörkret. Markspettslampan i dubbelpack är utrustat med en solcellsmodul på skärmtaket. Denna laddar det integrerade batteriet med ström under dagen så att de varmvita lysdioderna i lampan kan lysa genom glaset som ser trasigt ut i upp till 6 timmar. Aktivering när mörkret faller sker automatiskt tack vare en integrerad sensor. Energiklass: A+
 • Soldriven LED-lykta Messina, brun

  Soldriven LED-lykta Messina, brun
  LED-solcellslampa Messina i brunt med lyktskärm Ur optisk synvinkel liknar solcellsstaven en gånglampa i lyktform. Den är försedd med en brun metallstav med två spetsar i nedre delen som lätt kan sättas i marken och ger tillräcklig stabilitet. I mitten sitter en liten solpanel med ett batteri som ansvarar för strömförsörjningen. Därefter mynnar staven ut i en skärm som är lyktformad. Den innehåller en LED-filamentlampa som ser särskilt dekorativ ut och ger varmvitt ljus runt omkring. Med skymningssensorn tänds lampan bara är man behöver den. Messina är perfekt för vägar och dess bruna färg gör att den passar bra in på utomhusområden. Energiklass: A+
 • LED-solcellsvägglampa Wally Mini i 3-pack

  LED-solcellsvägglampa Wally Mini i 3-pack
  Solcells-LED-vägglampa Wally Mini i 3-pack LED-solcellsvägglampa Wally Mini, som levereras i 3-pack, kan exempelvis belysa trapporna runt huset. Denna lilla vägglampa kan användas på många olika sätt tack vare solcellsdriften. Solpanelen på lampans diagonala framsida laddar upp det integrerade batteriet som försörjer lysdioderna med energi så att de kan avge en varmvit orienteringsbelysning när mörkret faller. Vägglampan är utrustad med en strömbrytare på baksidan. Om de är tända så tänds ljuset automatiskt via den integrerade skymningssensorn. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Roma, 3-pack

  LED-solcellslampa Roma, 3-pack
  Alla goda ting är tre – LED-solcellslampa Roma LED-solcellslampan Roma är ett praktiskt 3-pack för belysning av vägar och stigar på tomten. Tack vare solpanelen och det laddningsbara batteriet är lampan autonom och behöver ingen extern strömförsörjning. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen. På det svarta markspettet sitter en rund lampskärm som bryter ljuset från lysdioderna på insidan och på sätt skapar en fantastisk ljuseffekt. Solcellslampans varmvita ljus bidrar till en mysig gestaltning av trädgården och ljussätter mörka hörn.
 • LED-solcellslampa Festival, ljusslinga

  LED-solcellslampa Festival, ljusslinga
  Ljusslinga med måna små papperslyktor för utomhusbruk LED-ljusslingan solcell Festival består av ett markspett med en solpanel och ett laddningsbart batteri. Dessutom är den utrustad med en skymningssensor som tänder och släcker lampan automatiskt. På markspettet sitter en sladd på vilken tio små papperslyktor monterades med ett litet mellanrum. Papperslyktorna ljussätts av varsin lysdiod som får energi från batteriet. Eftersom ingen extra strömförsörjning är nödvändig är ljusslingan idealisk för utomhusbruk i trädgården eller på balkongen.
 • LED-solcellslampa Fågelhus

  LED-solcellslampa Fågelhus
  Dekorativt LED-solcellslampa fågelhus för utomhusbruk Den effektiva LED-solcellslampa är dekorativ på huset eller i trädgården. Dekorationslampan visar en gul kanariefågel framför det söta fågelhuset. När lysdioden tänds på kvällen lyser fågeln i en ljus, solig gul. Tack vare solpanelen fungerar lampan utan batterier och kan köras året runt utan elkostnader. Armaturen har en dag- och nattgivare för automatisk ljusstyrning. Energiklass: A+
 • Brun solcellslampa Lantern i rottingutseende, LED

  Brun solcellslampa Lantern i rottingutseende, LED
  I rottinglook: atmosfärisk sollampa Lykta med varmvitt LED-ljus Sollampan Lantern med sitt flimrande och varma vita ljus garanterar romantiska kvällstid utomhus. Den drivs med solenergi praktiskt taget gratis. Under dagen laddar solmodulen batteriet under med solenergi. Så snart skymningssensorn aktiverar ljuset frigör batteriet den energi som erhållits till LED-ljuskällan, som ligger i ett bedrägligt riktigt ljus inuti lykta . Det resistenta plastnätet i rottinglook ger lampan ett särskilt vackert utseende. Tack vare det extra handtaget kan Lantern inte bara draperas på ett trädgårdsbord eller en vägg utan kan också hängas på en lämplig gren i trädet. Batteri: 1 AA NiMH 1.2V 300mAhV6h Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Powerspot Sensor, 2 lampor

  LED-solcellslampa Powerspot Sensor, 2 lampor
  Väggspot med solceller för utomhusbruk Powerspot med 2 lampor i svart Väggspotten Powerspot är avsedd för utomhusbruk och fungerar praktiskt nog helt utan direkt vanlig strömförsörjning. En solpanel som spotten ansluts till medföljer leveransen. På så sätt kan väggspotten placeras där man vill eftersom panelen kan placeras flexibelt. Dessutom kan de två spottarna justeras oberoende av varandra. Tack vare den svarta, ospektakulära optiken passar lyktan in i nästan alla fasader och avger ljus när man behöver det - den har nämligen en integrerad rörelsesensor. Denna registrerar rörelser inom ett område av 5-8 meter och har en registreringsvinkel på 120 grader. Efter tändning ger den ljus i 60 sekunder och återgår sedan till ett orienteringsljus på 15 lumen. Med hjälp av den dolda skymningssensor är sensorn känna igen när mörkret faller och lyser därför inte hela dagen. - med strömbrytare direkt på höljet - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120° Energiklass: A+
 • Solcellslampa Hotensia i form av en blomma, rosa

  Solcellslampa Hotensia i form av en blomma, rosa
  LED-solcellsdekorationsbelysning Hortensia i blomform med automatisk koppling En lysande hortensia som man kan gömma i blomrabatten - det är den soldrivna dekorationsbelysningen Hortensia, som sparar solenergi i det integrerade batteriet och därmed förtrollar utomhusområdet utan extra energikostnader. Den runda solpanelen är monterad på skaftet, som helt enkelt sätts i marken. När mörkret faller tänder skymningssensorn de 27 lysdioderna i blommorna helt utan att det krävs manuell omkoppling. - batterityp: AA Ni-MH 1,2 V 600 mAh - ljustid vid fulladdat batteri: 5 timmar
 • Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack

  Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack
  Soldrivna LED-sockellampan Izola med markspett, mönstrad, 2-pack Detta 2-pack Izola passar perfekt för stigar och längs rabatter. Med hjälp av markspettet kan lyktan placeras godtyckligt och tack vare solenergin blir den absolut flexibel. En liten solcellsmodul sitter lampans ovansida och har ett laddningsbart batteri. Den svarta lampkropp är bearbetad med ett fascinerande mönster som ger ljus och fantastiska ljus- och skuggeffekter. Det gör sockellampan till ett absolut blickfång och gör alla trädgårdar lite vackrare - men inte bara det, den ser även till att man kan röra sig säkert i mörkret. Tack vare skymningssensor tänds den automatiskt. Energiklass: A+
 • LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack

  LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack
  Svart solcells-LED-markspettlampa Flame med flameeffekt i 2-pack LED-markspettslampa Flame levereras i 2-pack och blir ett riktigt blickfång i varje trädgård. Med sin unika ljuseffekt ger den en stämningsfull atmosfär och ser redan när den är släckt så ser den mycket tilltalande ut med sitt fackelutseende. Det avrundade lamphuvudet är försett med vackra mönster och räfflor som ljuset strålar mjukt igenom och ger magiska ljusstunder. De inbyggda LED-lamporna skapar en spännande flameffekt som får solcellslampan att se mycket naturligt ut. Den kan användas nästan överallt i trädgården eller på balkongen, eftersom den med hjälp av markspettet helt enkelt placeras i jorden och laddas dagtid med den integrerade solcellsmodulen. I mörker med det inbyggda batteriet uppnår den en belysningstid på upp till 5 timmar. Flame har en skymningssensor som ser till att den bara tänds när det skymmer. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Blace med långt markspett, 46 cm

  LED-solcellslampa Blace med långt markspett, 46 cm
  Solcellsdriven LED-markspettslampa Blace med hålmönstrad skärm Svartlackerad och utrustad med en cylindrisk skärm med fint hålmönster på ett högt markspett presenterar sig LED-dekorbelysningen Blace som är soldriven och därför lätt kan placeras varsomhelst på tomten. Det integrerade batteriet försörjer de varmvita lysdioderna med energi i upp till 6 timmar och skapar ett vackert ljus som kastas genom hålmönstret. - med dag/natt-sensor för automatisk tändning och släckning - Lystid ca 6 timmar - med strömbrytare Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Powerspot Sensor, rund, 150 lm

  LED-solcellslampa Powerspot Sensor, rund, 150 lm
  Rund, väggspot med solceller för utomhusbruk, Powerspot, med rörelsesensor Solpanelen är ansluten med en 300 cm lång anslutningskabel till väggspotten med solceller för utomhusbruk, Powerspot, och kan därför monteras separat från lampan på en särskilt solig plats. Det laddar upp lampans batteri. Spotten är utrustad med en rörelsesensor, så att ljuset bara tänds när någon faktiskt närmar sig. Sedan strålar ljuset i 60 sekunder med en ljusflöde på 150 lumen. Efter 60 sekunder strålar det bara för orientering med 5 lumen. - med strömbrytare - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120° Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Powerspot Sensor, vit 350 lm

  LED-solcellslampa Powerspot Sensor, vit 350 lm
  Vit väggspot med solceller för utomhusbruk, Powerspot, med rörelsesensor Oberoende av strömförsörjning kan LED-utomhusväggspotten, tack vare solenergi, även belysa ett avlägset hörn på marken. Den soldrivna väggspotten för utomhusbruk, Powerspot, tänds i 60 sekunder med full ljusstyrka på 350 lumen via en rörelsesensor så snart en rörelse har registrerats. Därefter lyser den med mjuka 20 lumen. Solpanelen är ansluten till spotten med en 300 cm lång kabel så att den kan placeras på bästa möjliga plats separat från lampan. - med strömbrytare - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120° Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Firework med markspett 3 lampor

  LED-solcellslampa Firework med markspett 3 lampor
  LED-solcellslampa Firework med 3 lampor - det perfekta, dekorativa komplementet utomhus LED-solcellslampan Firework presenterar den egna trädgården på bästa sätt. Med tre separata lampor, som var och en ser ut som en liten fyrverkeripjäs, sprider dekorationsbelysningen en speciell charm. I lampa lyser 30 små daggdroppsdioder som ger en trevlig atmosfär med sitt varmvita ljus. Praktiskt nog används en solcellsmodul som är monterad på halvhöjd, som en plattform, på det vackra markspettet. Det är utrustat med ett uppladdningsbart batteri som gör att denna lampa inte behöver en direkt strömförsörjning. Med hjälp av markspettet kan den placeras flexibelt i marken utan att det krävs ytterligare monteringsmaterial. Tack vare den dolda skymningssensor tänds solcellslampan Firework bara när det är mörkt och släcks när det blir ljust igen. Energiklass: A+
 • LED-lampa E14 T16 0,3W 30 lm Soft Glow 2 100 K

  LED-lampa E14 T16 0,3W 30 lm Soft Glow 2 100 K
  Små, dekorativa E14 LED-lampor med 0,3 W. Särskilt varmt lysande, klara, i filamentoptik - ej dimbar - högt färgåtergivningsindex på Ra 90 - mycket varmvitt ljus (2 100 K) - till dekorativ belysning
 • E27 3,5W 819 LED-globlampa G95 dekorativ

  E27 3,5W 819 LED-globlampa G95 dekorativ
  Energiklass: A
 • Soldriven LED-dekorationsbelysning Peacock påfågel

  Soldriven LED-dekorationsbelysning Peacock påfågel
  LED-dekorbelysning Peacock - solcellsstav med påfågel En färgad och flexibel solcellslampa för trädgården, det är dekorationsbelysningen Peacock. Den används framför allt för att upphöja trädgårdar, antingen i närheten av dammar eller balkongen, och den passar bra in överallt. Med hjälp av de två spetsarna på metallstaven kan den lätt stoppas i marken. En diskret solpanel, som lampan drivs med, sitter på mitten av staven. Staven mynnar ut i en kula av kristallglas som lysdioderna sitter i. En färgglad påfågelsilhuett pryder lampans kula. Den här påfågeln är blå och röd och skapar tilltalande effekter när den belyses. Så snart mörkret faller tänds lampan tack vare en sensor. Den kan också tändas/släckas manuellt. Energiklass: A+
 • LED-solcellsdekorlykta Eddy med burskärm

  LED-solcellsdekorlykta Eddy med burskärm
  LED-dekorbelysning Eddy, oavsett om den hänger eller står så är den alltid en höjdpunkt LED-dekorbelysningen Eddy är mycket flexibel. Den kan antingen monteras eller hängas upp på fästet på ovansidan. Skärmen är utformad som en sorts bur och ser mycket modern ut. De graciösa metallstöttor gör att den ser högkvalitativ och robust ut. Ljuskällan är tydligt synbar och har tillverkats i form av en traditionell glödlampa. Ytan är genomskinlig och avger ljuset fritt runt omkring. På översidan, där även fästet sitter, finns solpanelen inbyggd som lampan drivs av. Med skymningssensorn tänds lampan i skymningen och kan lysa i upp till 5 timmar. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Melilla, sol, glaskula

  LED-solcellslampa Melilla, sol, glaskula
  LED-solcellslampa Melilla i form av en flammande sol Denna belysningsutrustning för utomhusbruk övertygar med sin optik. En flammande sol omfattar en bärnstensfärgad kula av kristallglas vilket ger ett unikt ljus. Den yttre skärmen är formad som solstrålar, i mitten sitter ett runt mellanrum vars innerkanter är bärnstensfärgade. Precis som kulan av kristallglas som fyller mitten. Den strukturrika ytan ger upphov till fantastiska ljusstunder och skapar en speciell flair i trädgården. Melilla är helt rörligt, den drivs med solenergi och solpanelen sitter i mitten av staven. Lampan placeras i slutet med hjälp av de två spetsarna som gör det möjligt att utan svårigheter sätt den i marken. Den integrerade skymningssensor aktiveras automatiskt när det blir mörkt och kan lysa i upp till 8 timmar. Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Powerspot Sensor svart 200

  LED-solcellslampa Powerspot Sensor svart 200
  Väggspot med solceller för utomhusbruk, Powerspot, i kantig form med rörelsesensor Väggspotten med solceller för utomhusbruk, Powerspot, är utrustad med varmvita lysdioder, solpanelen kan monteras separat från spotten med en 3 meter lång anslutningskabel för idealisk placering i solen och spotten är utrustad med en rörelsesensor som gör att ljuset bara tänds när det verkligen behövs. Om en rörelse upptäcks avger lampan ljus i 60 sekunder med full ljusstyrka (200 lumen), varefter endast orienteringsljus (5 lumen) kommer att avges. - med strömbrytare - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120° Energiklass: A+
 • LED-solcellsvägglampa Wally av aluminium

  LED-solcellsvägglampa Wally av aluminium
  LED-solcellsvägglampa Wally av aluminiumgjutgods med bubbelglas Den soldrivna LED-vägglampan Wally är en ljuskälla för de mest olika områdena, eftersom den inte behöver någon strömförsörjning. En solpanel finns installerad i armaturen, som är diagonal på ovansidan, som laddar lampans batteri med solenergi. Om det blir mörkt så tänds ljuset automatiskt av den integrerade sensorn och omgivningen belyses försiktigt genom det klara bubbelglaset, helt utan energikostnader. Energiklass: A+
 • LED-solcellsgånglampa Vidi med rörelsesensor

  LED-solcellsgånglampa Vidi med rörelsesensor
  LED-gånglampa Vidi, soldriven och försedd med rörelsesensor En ljuskälla som är självförsörjande för alla utomhusutrymmen tack vare solpanelerna och batterierna, det är LED-gånglampan Vidi. Den belyser vägar i entrén eller till och med i trädgården, till nolltaxa tack vare solens kraft. Lampan tänds med hjälp av en strömbrytare och strålar med ett konstant, mjukt orienteringsljus med 75 lumen. Så snart rörelsesensor registrerar en rörelse kommer ljuset att stråla med 500 lumen i 25 sekunder innan lampan återgår till orienteringsläge. Energiklass: A+
 • E27-uttag Slim med kabel, grå

  E27-uttag Slim med kabel, grå
  Trä E27- uttag Smal med textilkabel E27- uttag Slim är tillverkat av trä och anslutet till textilkabeln. Kabeln är utrustad med en platt eurokontakt och en applikation för att forma en slinga. Slim är perfekt för dekoration och minimalistiska taklampor. - Kabellängd: 350 cm
 • E14 0,9W klar LED päronlampa vriden i 2600 K

  E14 0,9W klar LED päronlampa vriden i 2600 K
  E14 0,9W LED päronlampa för dekorativ belysning Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 0.9 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - Inget kvicksilver - Snabbstart för 100% ljuskraft - ej dimmbar Energiklass: A++
 • LED-solcellslampa Glory, 3 i 1

  LED-solcellslampa Glory, 3 i 1
  Konvertibel LED-solcellslampan Glory med markspett LED-solcellslampan Glory kan ta många former. Den kan användas som bordslampa, utrustas med markspettet som ingår i leveransen och, tack vare ett flexibelt justerbart fäste, till och med fixeras på balkongräcket. Sockeln i robust rostfritt stål och den kulformade glasskärmen har en yta som liknar glas som spricker. Ljuset från LED-ljusslingan inuti lampan bryts på så sätt många gånger och skapar en intressant ljuseffekt. - med solpanel - med batteri - med skymningssensor
 • LED-markspettslampa Flamingo med solcellsmodul

  LED-markspettslampa Flamingo med solcellsmodul
  Utsmyckat LED-dekorbelysning ljus Flamingo med en lysande glaskula Dekorativa accenter och ett lika stämningsfullt ljus - trädgården eller balkongen kan underbart sättas in i scenen med LED-solcellslampa Flamingo. I den övre änden av den 80 cm höga markspiken finns det ett brutet glasutseende, rosa glaskula, som representerar mitten av den dekorativa flamingo. När mörkret faller översvämmas glaskulan försiktigt med ljus så att flamingo är underbart iscensatt och omgivningen iscensatt. En absolut blickfång dag och natt! - Inklusive skymningssensor och 1 AA NiMH-batteri
 • Solcellsdriven LED-bordslampa Cervia - lutbar

  Solcellsdriven LED-bordslampa Cervia - lutbar
  Bärbar LED- bordslampa Cervia med dragbrytare och integrerad skymningssensor Den här lilla men fina LED-bordslampa kan användas var som helst utomhus eftersom den inte behöver strömanslutning tack vare solens drift. Endast solens ljus räcker för att den ska kunna fylla med energi för natten under dagen och därmed få LED att lysa på natten. Tack vare den lutande lampskärmen kan den varma vita LED-lampan riktas underbart, vare sig det är för avslappnad läsning på terrassen eller balkongen. Utrustad med skymningssensor och dragbrytare. kapslingsklass IP44 Energiklass: A+
 • Soldriven LED-markspettslampan Firework höjd 23 cm

  Soldriven LED-markspettslampan Firework höjd 23 cm
  Soldrivna LED-markspettslampan Firework - flexibel och marknära Denna dekorativa, soldrivna LED-lampa sitter relativt nära marken på grund av det korta markspettet och skapar drömska, vackra ljusmoment med sina lysdioder för en trevlig trädgårdsstämning. De många fina trådarna där ljuspunkterna sitter löper fritt och ser ut som exploderade fyrverkerier när de är tända. Med den låga höjden passar solcellslampan Firework perfekt in i stora blomkrukor eller rabatter. Lampan ansluts till solcellsmodulen med hjälp av en diskret kabel som också fästs i marken med ett markspett. Detta gör att lampan kan placeras på ett flexibelt sätt och det kommer inte heller att bli något problem om man vill flytta på den. Tack vare skymningssensorn tänds inte lampan förrän mörkret har fallit. Energiklass: A+
 • Soldriven LED-lykta Wicker Flame, svart

  Soldriven LED-lykta Wicker Flame, svart
  Soldriven LED-lykta Wicker Flame - bärbar, soldriven dekoration Wicker Flame är en soldriven LED-lampa som främst används för dekoration utomhus. Dess gråa yttre hölje fungerar som en flätning som man kan se genom maskorna. Det finns ett handtag i den övre änden som gör det möjligt att transportera lampan på ett bekvämt sätt. Med solpanelen och det uppladdningsbara batteriet är lyktan mycket flexibel och kan tas med överallt. Den är perfekt till balkongen eller som dekoration i trädgården. Inuti sitter en plastdiffusor i form av ett utdraget cylindriskt ljus. Ljuset flimrar och ger en flameffekt. Detta gör den mycket naturlig och ger upphov till stämningsfulla stunder på ljumma sommarnatten. Energiklass: A+
 • E27-uttag med kabel Ute, 5 m, svart

  E27-uttag med kabel Ute, 5 m, svart
  Dekorativ kabel med E27-uttag Ute E27-uttaget Ute är utrustad med en 500 cm lång kabel. I slutet av kabeln finns en Schuko-kontakt. Kabeln är tack vare sin längd utmärkt lämpad för dekorativa ändamål och som hänglampa för utomhusområden.
 • LED-solcellsmarkspettspot Powerspot Sensor 50 lm

  LED-solcellsmarkspettspot Powerspot Sensor 50 lm
  LED-solcellsmarkspettspot Powerspot - mycket flexibel följeslagare i utomhusområdet Denna praktiska markspettspot Powerspot är utrustad med LED-lampor och har en liten solpanel installerad på spottens baksida. Denna kan anpassas så att den alltid kan fånga tillräckligt med solenergi. Tack vare markspettet är spotten helt flexibel. Den kan placeras nästan överallt i mjuk mark och den ger ljus där det behövs. Med hjälp av batteriet och panelen uppnår den en ljusvaraktighet på upp till 5 timmar. Även spotten i sig kan röra sig, vilket leder till riktad belysning av önskade objekt och områden. Med den integrerade skymningssensorn tänds solcellslampan först när det börjar skymma ute. På dagen är den avstängd. - med integrerad strömbrytare - med skymningssensor Energiklass: A+
 • LED-globlampa E27 1,5W G95 Dew Drop 2 900 K smoke

  LED-globlampa E27 1,5W G95 Dew Drop 2 900 K smoke
  LED-globlampa Dew Drop G95, E27, 1,5 W, varmvit med rökglas Med en trendig och elegant optik blir denna LED-globljuskälla med rökglas ett riktigt blickfång. Inuti finns många små ljuspunkter som i en ljusslinga oregelbundet spridda i glaskroppen. Lampan är väldigt dekorativ och bör användas i öppna lampor. En vanlig kabel med uttag är tillräckligt. Energiklass: A
 • LED-lampa E27 3,8W 2 100K dimbar

  LED-lampa E27 3,8W 2 100K dimbar
  Rökfärgad LED-lampa E27 3,8W, 2 100K i unik design Stor, intressant, ovanlig och fascinerande - dessa attribut är utan tvekan tillämpliga på denna LED-lampa, där modern LED-teknik har installerats i en intressant lampa. Förutom den ovanliga formen på glaset, som verkar som om det är munblåst, utmärker sig lampan genom dess rökfärgade glas, de påfallande interna filament-LED-lamporna och de unika reflektionerna som ljuset ger upphov till i glaset. I hängande version utan skärm blir den en highlight i rummet. Egenskaper: - mycket varm ljusfärg 2 100 K - imponerande storlek och dekorativ glasdesign - dimbar Energiklass: B
 • LED-lampa E27 0,75W Vintage Gold 2 000 K bärnsten

  LED-lampa E27 0,75W Vintage Gold 2 000 K bärnsten
  LED-lampa Vintage Gold i traditionell glödlampsform, för dekorativ belysning, E27, 0,75 W, 80 lumen, 2 000 K - särskilt varmvit ljustemperatur - bärnstensfärgat glas - filamentdesign Energiklass: A++
 • B22 LED-lampa, vit

  B22 LED-lampa, vit
  B22 LED-lampa färgad Lampan är perfekt för dekorativa armaturer eller som ersättning för befintliga ljuskedjor och skapar ett stämningsfullt ljus. LED-lampan olika färger. Energiklass: A++
 • E27-uttag Slim med kabel, trä

  E27-uttag Slim med kabel, trä
  Trä E27- uttag Smal med textilkabel E27- uttag Slim är tillverkat av trä och anslutet till textilkabeln. Kabeln är utrustad med en platt eurokontakt och en applikation för att forma en slinga. Slim är perfekt för dekoration och minimalistiska taklampor. - Kabellängd: 350 cm
 • LED-solcellslampa Melilla, bordslampa

  LED-solcellslampa Melilla, bordslampa
  Soldriven bordslampa Melilla i form av en flamma LED-solcellslampa Melilla påminner med sin form om en eldstad. Lampans baksida är något längre och formad som en flamma. Är ljuset tänt, belyses hela lampans baksida och reflekterar det rött-orangefärgade ljuset från LED-ljuskällan. Tack vare solpanelen och ett batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat, kan lampan lysa i upp till åtta timmar. Den integrerade skymningssensorn tänder och släcker lampan automatiskt och skapar en fantastisk atmosfär, när det blir att mörkare ute.
 • B22 LED-lampa, varmvit

  B22 LED-lampa, varmvit
  B22 1,6W LED-lampa med klar yta För dekorativa belysningsändamål är denna lampa perfekt och den är dessutom energisnål med bästa EEK A++. Egenskaper: - har en extra varmvit ljusfärg (2 100 Kelvin) - kan ersätta vanliga B22-lampor på upp till 15 Watt - kan inte dimmas Energiklass: A++
 • Färgglad ljusslinga solarlyktor. 10 papperslyktor

  Färgglad ljusslinga solarlyktor. 10 papperslyktor
  LED ljusslinga med solarlyktor. Med färgglada papperslyktor Oavsett om det handlar om nästa grillfest eller för avspända stunder i trädgården, på terrassen eller på balkongen skapar ljusslingan med 10 solarpapperslyktor alltid dekorativ belysning. Batterier och solarpanel ingår i leverans. Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 A60 8W 2 700 K filament 810 lm

  LED-lampa E27 A60 8W 2 700 K filament 810 lm
  Dimbar E27 LED-filamentlampa, klar, 8W, varmvit, 810 lm - dimbar - ersätter konventionella 60 W traditionella glödlampor - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • E27-uttag med kabel Ute, 2,5 m, svart

  E27-uttag med kabel Ute, 2,5 m, svart
  Dekorativ kabel med E27-uttag Ute E27-uttaget Ute är utrustad med en 500 cm lång kabel. I slutet av kabeln finns en Schuko-kontakt. Kabeln är tack vare sin längd utmärkt lämpad för dekorativa ändamål och som hänglampa för utomhusområden.
 • E27 G125 4 W LED-glob 2 200 K svart/grön dimbar

  E27 G125 4 W LED-glob 2 200 K svart/grön dimbar
  Den spännande färggradienten från mörkt rökt glas till grönt tonat glas är det som skiljer denna lampa. I en stor jordform och med en synlig, böjd ljusstråle är denna LED-lampa ett oberoende dekorativt tillbehör. Den trendiga färgkombinationen ger lampan en extraordinär känsla som inte kräver några ytterligare komponenter, så att en enkel upphängning med ett enkelt uttag räcker. Den spännande färggradienten från mörkt rökt glas till grönt tonat glas är det som skiljer denna lampa. I en stor jordform och med en synlig, böjd ljusstråle är denna LED-lampa ett oberoende dekorativt tillbehör. Den trendiga färgkombinationen ger lampan en extraordinär känsla som inte kräver några ytterligare komponenter, så att en enkel upphängning med ett enkelt uttag räcker. - dimbar - högt färgåtergivningsindex Ra 90 Energiklass: B
 • LED-lampa E27 1,8W G80 Plain Smoke 2 100 K 80 lm

  LED-lampa E27 1,8W G80 Plain Smoke 2 100 K 80 lm
  LED-globlampa E27 G80 ”Plain Smoke” med rökglas, 1,8 W, 80 lumen, varmvit - särskilt varmvit ljustemperatur 2 100 K och dekorativt dubbelfilament - rökgrått glas ger ett elegant utseende Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Blace i svart, 39 cm hög

  LED-solcellslampa Blace i svart, 39 cm hög
  LED-markspettslampa Blace med solpanel För att belysa trädgården på ett dekorativt sätt kan LED-markspettslampan användas fritt på hela utomhusområdet, men det är viktigt att solpanelen får direkt sol- eller dagsljus. Solcellslampa är utrustat med ett markspett som försvinner helt ned i marken. Den cylindriska lampan av svartlackerad metall är försedd med ett fint hål i den övre delen som får det varmvita ljuset från lysdioderna på insidan att skimra på ett försiktigt sätt. - med dag-/nattsensor - Lystid ca 6 timmar - med strömbrytare Energiklass: A+
 • LED-solcellsvägglampa Vidi med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Vidi med rörelsesensor
  Soldriven LED-utomhusvägglampa Vidi med rörelsesensor Rund och platt är ljuselementet hos LED-solcellslampan Vidi. Den är utrustad med en solpanel på ovansidan som laddar det integrerade batteriet i solljuset under dagen. Nedåt finns varmvita lysdioder monterade i en rund diffusor som avger ljus nedåt. Denna LED-solcellslampa är utrustad med en strömbrytare. När den är tänd ger den ett mjukt, kontinuerligt ljus för orientering. Den integrerade rörelsesensor gör att ljuset, om den registrerar en rörelse, lyser med 500 lumen innan det efter en lystid på 25 sekunder återgår till orienteringsläget. Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 A60 4W 3 000 K filament, dim to warm

  LED-lampa E27 A60 4W 3 000 K filament, dim to warm
  Klar LED-filamentlampa med E27-sockel, dim-to-warm-funktion, varmvit, 4 W - dimbar (dim-to-warm 3 000 - 2 200 K) - mycket bra färgåtergivningsindex på Ra 90 - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • Jamjar - snygg utomhusdekorationslampa av glas

  Jamjar - snygg utomhusdekorationslampa av glas
  Jamjar - en snygg solardekorationslampa som kan ställas eller hängas. Jamjar - betyder marmeladburk - är en dekorationslampa som kan ställas på bordet eller hängas i buskar, träd eller i parasollets stänger med hjälp av den stora bygeln. Inuti glaset sitter en liten ljuskedja med varmvita LED-lampor som börjar lysa automatiskt vid mörkrets inbrott med hjälp av den inbyggda sensorn. Energin ackumuleras av solarpanelen i glasburkens lock. Vid solljus sparar ackumulatorn, som är inbyggd i locket, energi som används för att få LED-lamporna att lysa utan strömkostnader.
 • Soldriven LED-ljusslinga Bassis, 10 m lång

  Soldriven LED-ljusslinga Bassis, 10 m lång
  LED-ljusslinga solcell Bassis - svart flätning som strålar uppåt och nedåt LED-ljusslinga Bassis är mycket lämplig för att sätta växter eller föremål i rätt ljus. På svarta plastföreningar finns ljuspunkter växelvis uppåt och nedåt inbyggda. Om man drar isär kedjan så bildar den ett slags nät som täcker hela ytan över de föremål som skall belysas. Med en längd på 10 meter kan stora saker belysas och prydas. De varmvita lysdioder som dränker utomhusområdet i en stämningsfull atmosfär är väldigt effektiva. Med hjälp av en solpanel på ett markspett laddas ljusslinga upp under dagen. Tack vare skymningssensorn tänds den automatiskt när mörkret faller och har en lystid på till 5 timmar. Energiklass: A+
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • B22 LED-lampa, gul

  B22 LED-lampa, gul
  B22 LED-lampa färgad Lampan är perfekt för dekorativa armaturer eller som ersättning för befintliga ljuskedjor och skapar ett stämningsfullt ljus. LED-lampan olika färger.
 • LED-lampa E27 4W 2 100K Heavy Smoke Filament ST64

  LED-lampa E27 4W 2 100K Heavy Smoke Filament ST64
  LED-rustikalampa E27 4W, 2 100K med mörkt tonat glas I denna LED-lampa i vacker rustikaform placeras de varmvita filament-LED-lamporna i retrodesign. Det mörktonade glaset och den mycket varma ljusfärgen ger ett mjukt och bekvämt ljus som passar perfekt som en dekorativ belysning i hemmet. Egenskaper: - mycket varm ljusfärg 2 100 K - mörktonat glas - dimbar Energiklass: B
 • LED-lampa B22 7,5W 2 700 K Ra90 opal

  LED-lampa B22 7,5W 2 700 K Ra90 opal
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor E27 R63 4W 2 700 K klar

  LED-reflektor E27 R63 4W 2 700 K klar
  Energiklass: A+
 • LED-kronljuslampa E14 flame 1 800 K

  LED-kronljuslampa E14 flame 1 800 K
 • LED-lampa B22 A55 2,4W av polykarbonat, klar

  LED-lampa B22 A55 2,4W av polykarbonat, klar
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 A60 4,5W värmebeständig 470 lm

  LED-lampa E27 A60 4,5W värmebeständig 470 lm
  Opal LED-lampa E27, 4,5 W, värmebeständig, varmvit LED-lampa formad som traditionella glödlampor med E27-uttag. Värmebeständigt upp till som mest 60 °C. - ej dimbar - ersätter vanliga, traditionella glödlampor på 40 watt Energiklass: A++
 • LED-solcellslampa Gnomy med kikare

  LED-solcellslampa Gnomy med kikare
  Deko-solcellslampa Gnomy - Titta på stjärnor med kikare Gnomy är en trädgårdstomte som tittar mot i himlen med sin kikare. Gnomy, med sin roliga utformning, ger varje betraktare ett leende på läpparna. Dekorationsbelysningens lysdioder är inbyggda i kikaren och strålar av sig själva tack vare en integrerad solcellsmodul och skymningssensor som aktivers när mörkret faller. Den är särskilt dekorativ när flera exemplar av Gnomy används tillsammans, eller med annan utomhusbelysning, till en lysande ensemble. - med batteri AA Ni-MH, 600 mAh, 1,2 V - ljustid efter full laddning: ca 6 timmar
 • LED-dropplampa E14 P45 2W 2 700 K filament

  LED-dropplampa E14 P45 2W 2 700 K filament
  Varmvitt strålande LED-dropplampa E14 med 2 W, klart glas med filamentteknik, 250 lm - ej dimbar - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-kronljuslampa E14 2 700 K opal Ra90 4,7W

  LED-kronljuslampa E14 2 700 K opal Ra90 4,7W
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 för ljuskedjor, brottsäker, blå

  LED-lampa E27 för ljuskedjor, brottsäker, blå
 • LED-lampa E27 för ljuskedjor, brottsäker, röd

  LED-lampa E27 för ljuskedjor, brottsäker, röd
 • E14-uttag Lacy med kabel, svart och vit

  E14-uttag Lacy med kabel, svart och vit
  E14 Lacy- uttag av plast med textilbelagd kabel E14- uttag Lacy är utrustat med en 350 cm lång textilkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. uttag är tillverkat av plast och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • Solcellsdriven LED-bordslampa Jar av glas

  Solcellsdriven LED-bordslampa Jar av glas
  Mångsidigt användbar solcellsbordslampa Jar av glas med Sisal-Henkel och stämningsfullt LED-ljus Den rustikt utformade solcellsbordslampan Jar består huvudsakligen av glas och har ett praktiskt Sisal-grepp. Den är utrustad med en LED-ljuskälla som lyser med en trevlig varmvit temperatur och är utrustat med en integrerad skymningssensor. Den ska se till att LED-ljuskällan automatiskt börjar lysa när det blir mörkt ute. När detta sker kommer det varmvita LED-ljuset att brytas flera gånger genom den räfflade glaskonstruktionen på vägen ut, vilket skapar ett förtrollande ljus- och skuggspel i omgivningen. För att lampan ska kunna fungera fullt ut under kvällstimmarna bör solcellsmodulen med inbyggt batteri som är placerad på armaturens ovansida placeras i solen under dagtid. Batteri: 1 AA NiMh 1,2 V 300 mAh V6h Energiklass: A+
 • LED-bordslampa 362-81 med RGBW och högtalare

  LED-bordslampa 362-81 med RGBW och högtalare
  bordslampa 362-81 med högtalare och bluetooth mottagare LED-bordslampa 362-81 är en riktig mångsidig talang: En högtalare är inbyggd i lampans ovansida som kan anslutas till mobiltelefonen via Bluetooth och läsa ett micro SD-kort. Lampan kan också användas som ett handsfree-system via Bluetooth-anslutningen. Om du vidrör lampan kan lampans ljusstyrka dämpas och färgen ändras. För att styra musikuppspelningen finns det knappar i lampans nedre kant. Ett utfällbart handtag på undersidan av lampan gör det också möjligt att hänga lampan på ett rep. Batterierna ingår. Energiklass: A
 • E27-uttag Stil med kabel, svart

  E27-uttag Stil med kabel, svart
  E27- uttag av metall med svart plastkabel E27- uttag är utrustat med en 350 cm lång plastkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. uttag är tillverkat av metall och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E27-uttag Glaze med kabel, röt och vit

  E27-uttag Glaze med kabel, röt och vit
  Dekorativ kabelglasyr med E27- uttag Den E27 uttag Glaze är utrustad med en 500 cm lång kabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. På grund av sin längd är kabeln perfekt för dekorativa ändamål.
 • E27-uttag glas med kabel, vit

  E27-uttag glas med kabel, vit
  Dekorativ kabelglasyr med E27- uttag Den E27 uttag Glaze är utrustad med en 500 cm lång kabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. På grund av sin längd är kabeln perfekt för dekorativa ändamål.
 • E14 1,5W klar LED rörlampa i varmvitt ljus 2100 K

  E14 1,5W klar LED rörlampa i varmvitt ljus 2100 K
  E14 1,5W LED-rörlampa för dekorativ belysning Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Färgtemperaturen varmvit 2100 K efterliknar föregångaren glödlampan. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 1.5 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - utan kvicksilver - snabbstart för 100 % ljuskraft - ej dimmbar - Mycket lämplig som hyll- eller fotografibelysning men också för köksfläktar. Energiklass: A
 • B22 2W 827 LED-lampa

  B22 2W 827 LED-lampa
  B22 2W LED-lampa med högeffektiv filamentteknik LED-lampan är idealisk för dekorativa belysningsändamål och är dessutom mycket energisnål. Med en effekt på bara 2 Watt kan lampan ersätta vanliga B22-lampor på upp till 19 Watt. Genom den goda färgåtergivningen med RA80 återges färgerna mycket naturtroget. Egenskaper: - snygg design med glödtrådsutseende, påminner om den klassiska glödlampan - sparar rejält med energi tack vare den moderna LED-filamenttekniken (EEK A+) - har en varmvit ljusfärg (2 700 Kelvin) - ger upp till 25 000 timmars ljus Energiklass: A++
 • E27 3,2W 827 LED-lampa, diamantformad, 16,5 cm

  E27 3,2W 827 LED-lampa, diamantformad, 16,5 cm
  E27 3,2 watt LED-lampa, diamantformad och energisnål (energiklass A++) Det speciella med denna lampa är helt klart formen, som gör den lämplig för öppna lampor. Särskilt i vintage-lampor kommer den väl till sin rätt och får det belysta området att stråla av varmvitt ljus (2 700 kelvin). Egenskaper: - tack vare högeffektiv LED-filament-teknik sparar lampan tydligt energi (energiklass A++) - ersätter vanliga E27-lampor upp till 30 watt - återger färger mycket naturligt tack vare Ra 80 (färgåtergivningsindex) - har en livstid på upp till 15 000 timmar Energiklass: A++
 • E27 18 W 827 LED-lampa

  E27 18 W 827 LED-lampa
  E27 18W LED-lampa i 2 ljusfärger Denna lampa är idealisk för större rum. Med bara 18 Watt kan LED-lampan användas i stället för en vanlig E27-lampa på upp till 104 watt. Med en ljusström på 1 600 lumen ger den ordentligt ljus och återger dessutom färger mycket naturligt, tack vare ett högt färgåtergivningsindex på RA80. Egenskaper: - mycket energisnål tack vare LED-teknik (EEK A+) - kan inte dimmas - finns i 2 ljusfärger: varmvitt (2 700 K) och dagsljus (6 500 K) Var noga med måtten. Energiklass: A+
 • E27 18 W 865 LED-lampa

  E27 18 W 865 LED-lampa
  E27 18W LED-lampa i 2 ljusfärger Denna lampa är idealisk för större rum. Med bara 18 Watt kan LED-lampan användas i stället för en vanlig E27-lampa på upp till 104 watt. Med en ljusström på 1 600 lumen ger den ordentligt ljus och återger dessutom färger mycket naturligt, tack vare ett högt färgåtergivningsindex på RA80. Egenskaper: - mycket energisnål tack vare LED-teknik (EEK A+) - kan inte dimmas - finns i 2 ljusfärger: varmvitt (2 700 K) och dagsljus (6 500 K) Var noga med måtten. Energiklass: A+
 • E27 20 W 827 LED-lampa

  E27 20 W 827 LED-lampa
  E27 20 W LED-lampa idealisk för stora rum Med en ljusström på hela 2 000 lumen är denna lampa perfekt för större belysningsområden och sparar samtidigt tydligt med energi (EEK A+). Tack vare bra färgåtergivningsindex på RA80 ser färgerna mycket naturtrogna och oförfalskade ut. Energiklass: A+
 • G4 12 V 2 W 827 LED-stiftlampa

  G4 12 V 2 W 827 LED-stiftlampa
  G4 12V 2W LED-Pin med EEK A++ Liten och energisnål är denna LED-stiftlampa en bra ersättning för vanliga G4-stiftlampor på upp till 23 watt. Utöver den tydliga energibesparingen är Pin långlivad och återger färger mycket naturtroget. Egenskaper: - har en varmvit ljusfärg på 2 700 Kelvin - mycket energisnål (har högsta EEK A++) - kan inte dimmas - har en brinntid på upp till 25 000 timmar Energiklass: A++
 • G4 12 V 3 W 827 LED-stiftlampa

  G4 12 V 3 W 827 LED-stiftlampa
  G4 12 V, 3W LED-stiftlampa med RA80 Utöver en god färgåtergivning, så att färger ser naturliga och oförfalskade ut, är lampan energisnål (EEK A+) och ger en rejäl ljusström på 280 lumen (jämför vanliga G4-lampor). Lampan kan ersätta vanliga G4-lampor på upp till 27 Watt. Kontrollera noga måtten. Tänk dessutom på att lampan inte kan dimmas. Energiklass: A+
 • Vit ljusstake Viking Bow, 7-armad

  Vit ljusstake Viking Bow, 7-armad
  Juldekoration i aktuell design: Ljusstake Viking Bow - vit Även modernt inredda bostäder får en ännu mer behaglig atmosfär under advents- och jultiden med passande rums- och fönsterdekoration. Den runda ljusstaken Viking i trä och metall med sju ljus lämpar sig till detta på ett rentav idealiskt sätt. Vare sig på fönsterbänken, på bordet eller på hyllan - Viking sprider ett stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär. Med strömbrytare. Ljuskällor: 7 x 3 W E10, 34 V. Ljuskällor ingår. - kabel med stickkontakt: 1,8 m Energiklass: E
 • LED-globlampa E27 G150 6W 550 lm vriden dimbar

  LED-globlampa E27 G150 6W 550 lm vriden dimbar
  LED-globlampa ”Twisted Glass”, E27, 6 W, 550 lumen, varmvit 2 600 K Denna LED-globlampa imponerar med sin storlek och vridna glas. Det opalvita glaset ger ett diffust och jämnt utstrålande ljus runt omkring. Twisted Glass-optiken gör att den ser mycket elegant ut. Fina, böjda linjer smickrar LED-lampans runda form. Den dekorativa lampan är det idealiska komplementet för öppna lampor. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på RA 90 Energiklass: A+
 • LED-globlampa E27 1,8W Plain Smoke 2 100 K Ø 95 mm

  LED-globlampa E27 1,8W Plain Smoke 2 100 K Ø 95 mm
  LED-globlampa G95 Plain Smoke, E27, 1,8 W, 80 lumen, 2 100 K - särskilt varmvit ljustemperatur - rökglas - dubbelfilament Energiklass: A+
 • LED-globlampa E27 1W G95 Ice Drop 2 600 K dimbar

  LED-globlampa E27 1W G95 Ice Drop 2 600 K dimbar
  Dimbar LED-globlampa G95, E27, 1 W, filamentoptik med strukturerad yta, varmvit Denna globlampa ser mycket bra ut och behöver inte några påkostade lampor. En fot eller en ljusslinga räcker för att se till att den här lampan passar in. Den kristalliknande, gråa ytan ser ut som små isdroppar som har lagrats på det klara glaset. Den synliga filamenttekniken ökar det dekorativa värdet ännu mer. - dimbar - varmvit ljustemperatur 2 600 K Energiklass: A++
 • LED-bordslampa Big Bear, nattlampa, färgförändring

  LED-bordslampa Big Bear, nattlampa, färgförändring
  Blå LED-nattduksbordslampa Big Bear, med vitt och färgat ljus, batteridriven Denna söta och tilltalande LED-nattduksbordslampa med ett vänligt ansikte heter Big Bear. Den är idealisk som en dekorativ accessoar på dagen eller som ett riktningsljus på natten. Med en enkel och intuitiv betjäning är Big Bear den perfekta följeslagaren för de allra minsta i barnrummet, och hans barnvänliga utseende sprider mycket glädje. Den kan tändas och släckas med strömbrytaren på undersidan. Genom att vippa på lampkroppen ändrar sig ljustemperaturen i en växlingseffekt mellan åtta olika färger. Genom att vippa igen kan en färg fastställas som lampan ska lysa i konstant. Tack vare batteridriften kan nattlampa användas i vilket rum som helst och behöver bara laddas regelbundet via den medföljande USB-kabeln. - laddningstid: 3 timmar (under laddningen blinkar indikationen i rött) - drifttid: 15 timmar för varmvitt ljus, 12 timmar i RGB-läge Energiklass: A+
 • LED-rörlampa E14 T20 2,5W 2 200 K dimbar

  LED-rörlampa E14 T20 2,5W 2 200 K dimbar
  E14 LED-rörlampa, 2,5 W, klar, filamentoptik, varmvit, typ T20 Detta LED-rör är en ljuskälla som bör användas i öppna, dekorativa lampor eller tavelbelysningar. Den har en särskilt varm ljusfärg och en talande filamentoptik. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på Ra 90 Energiklass: A+
 • LED-globlampa E27 1W G125 Ice Drop 2 600 K dimbar

  LED-globlampa E27 1W G125 Ice Drop 2 600 K dimbar
  Dimbar LED-globlampa G125, E27, 1 W, strukturerad yta, filamentoptik, varmvit Denna stilfulla LED-globlampa behöver inte flashiga lampskärmar eller påkostade stativ. Dess kristalliknande optik framställs av kopior av många små isdroppar på den klara ytan och skapar stämningsfulla ljusmoment. Det något brutna ljuset sprider sig allsidigt ut i rummet och ger det en behaglig stämning tack vare sin varmvita ljustemperatur. - dimbar - varmvit ljustemperatur 2 600 K Energiklass: A++
 • LED-globlampa E27 G125 7,5W 3-step-dim, opal

  LED-globlampa E27 G125 7,5W 3-step-dim, opal
  Dimbar E27 LED-globlampa, vit, 7,5 W, 800 lm, varmvit, Ø 12,5 cm - Dimbar i tre steg via väggströmbrytaren - 80/400/800 lumen - allsidigt jämnt ljus tack vare opalvitt glas - bra färgåtergivningsindex på Ra 90 - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • LED-nattlampa 357-61, touchfunktion, batteri, RGBW

  LED-nattlampa 357-61, touchfunktion, batteri, RGBW
  Batteridriven LED-dekorbelysning för många områden med olika ljusfärger Det är inte bara på nattduksbordet, utan även som dekoration på ett bord, på en fönsterbank, på en avställningsyta i korridoren - denna ovala, batteridrivna bordslampa kan användas på absolut många olika sätt, eftersom den inte behöver ett eluttag för att användas. Ett integrerat, laddningsbart batteri som kan laddas upp på 3 timmar via USB-kabel får lysdioderna att lysa. Genom att trycka den övre delen nedåt kan ljusfärgen brytas och ändras mellan varmvitt och åtta färgglada toner. - batteri: li-Ion 3,7 V, 2 200 mAh
 • LED-lampa Space E27 3,5W G150, opal, 3-step dim

  LED-lampa Space E27 3,5W G150, opal, 3-step dim
  Tvåsfärig LED-lampa Space, E27, 3,5 W, 350 lumen, varmvit 2 700 K, 16,2 x 15 cm Tack vare 3-Step Dim-funktionen kan LED-lampan enkelt dimmas i tre steg med den vanliga väggströmbrytaren. Ljuseffekten kan regleras från 55, från 190 till 350 lumen. - homogen, bländfri ljusfördelning tack vare opalvitt glas. - yttre sfär av klart glas Energiklass: A++
 • E14-uttag Lacy med kabel, vit

  E14-uttag Lacy med kabel, vit
  E14 Lacy- uttag av plast med textilbelagd kabel E14- uttag Lacy är utrustat med en 350 cm lång textilkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. uttag är tillverkat av plast och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E14-uttag Fade med kabel, silverfärgad

  E14-uttag Fade med kabel, silverfärgad
  E14- uttag Fade av metall med svart bly E14- uttag Fade är tillverkat av metall och har en plastmatningskabel. Kabeln är utrustad med en platt eurokontakt. uttag med bly är perfekt för dekoration, eftersom kabeln är flexibel och är särskilt effektiv med en glödlampa. - Kabellängd: 350 cm
 • Kopparfärgad LED-solcellslampa Sarina 36 cm

  Kopparfärgad LED-solcellslampa Sarina 36 cm
  I fashionabla kopparton - LED-solcellslampa Sarina Metalldelarna i det 26 cm höga LED-solcellslampa Sarina designades i den nuvarande koppartonen. Batteriet, som laddas av solpanelen under dagen, ser till att lysdioderna tänds när det blir mörkt tack vare den integrerade skymningssensorn. Sedan dekorerar solcellslampa Sarina stigar och sängar i trädgården med vackra ljusa accenter. Energiklass: A+
 • B22 2W 827 LED-dropplampa

  B22 2W 827 LED-dropplampa
  B22 2 W LED-dropplampa med RA80 Denna lilla dropplampa är ett bra alternativ för vanliga B22-lampor på upp till 16 Watt. Tack vare LED-tekniken kan mycket energi sparas med dropplampan och på lång sikt sänka kostnaderna. Med den varmvita ljusfärgen på 2 700 Kelvin understryker lampan den hemtrevliga atmosfären i hemmet, där den även återger färger mycket verklighetstroget och oförfalskat. Egenskaper: - sparar rejält med energi (EEK A+) - kan inte dimmas - snygg design - ger c:a 25 000 timmar ljus Energiklass: A+
 • LED-globlampa G130 E27 4W Mosaic blå 4 000 K

  LED-globlampa G130 E27 4W Mosaic blå 4 000 K
  LED-globlampa med vit-blå mosaik, E27, 4 W, universalvit Denna LED-globljuskälla är en sann fröjd för ögonen. Den opala ytan är täckt med fina, vita mosaiker och ger en förtrollande flair. LED-lampan behöver inte någon skärm eller ett påkostat stativ. Det räcker med ett uttag med kabel - lampan kommer att hitta sin egen plats. Globlampan kan kombineras på ett fantastiskt vis i moderna inredningar eller lantliga stilar. - med vitt-blått mosaikfönster - ej dimbar Energiklass: B
 • LED-lampa E27 0,23W G45 filament 24V bärnsten 4

  LED-lampa E27 0,23W G45 filament 24V bärnsten 4
  Lågvolts LED-lampa E27 Mini-Globe G45, 0,23 W, 24V DC, filamentoptik, varmvit, 4-pack - ej dimbar - praktiskt 4-pack - ett klart glas med bärnstensfärg - passande till 24V DC. t.ex. ljusslinga eller campingutrustning Energiklass: A++
 • Fönsterljusstake Storm 5 lampor 59 cm mörkgrå

  Fönsterljusstake Storm 5 lampor 59 cm mörkgrå
  Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 A60 7W 2 700 K filament 810 lm

  LED-lampa E27 A60 7W 2 700 K filament 810 lm
  E27 LED-filamentlampa A60, med klart glas, varmvitt, 7 W, 810 lm - ej dimbar - ersätter konventionella 60 W traditionella glödlampor - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-rörlampa E27 T30 22,5 cm 3,8W 2 200 K dimbar

  LED-rörlampa E27 T30 22,5 cm 3,8W 2 200 K dimbar
  Lång E27 LED-rörlampa, 3,8 W, 200 lumen, filamentoptik, varmvit, typ T30 Denna dekorativa, rörformade LED-lampa har en tilltalande, böjd filamentoptik som blir synlig genom den klara glasytan och fungerar utmärkt just i öppna lampor. Den särskilt varma ljusfärgen passar utmärkt in till stämningsfulla stunder. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på Ra 90 Energiklass: A+
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, grå

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, grå
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • LED-globlampa E27 G95 7,5W 3-step-dim, opal

  LED-globlampa E27 G95 7,5W 3-step-dim, opal
  Opal E27 LED-globlampa, 7,5 W, 800 lm, varmvit, Ø 9,5 cm, dimbar - trestegsdimning via väggströmbrytare möjlig - 80/400/800 lumen - bra färgåtergivningsindex på Ra 90 - allsidigt diffust ljus tack vare opalglas - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • E27-uttag med kabel Ute, 5 m, vit

  E27-uttag med kabel Ute, 5 m, vit
  Dekorativ kabel med E27-uttag Ute E27-uttaget Ute är utrustad med en 500 cm lång kabel. I slutet av kabeln finns en Schuko-kontakt. Kabeln är tack vare sin längd utmärkt lämpad för dekorativa ändamål och som hänglampa för utomhusområden.
 • E27-uttag med kabel Ute, 2,5 m, vit

  E27-uttag med kabel Ute, 2,5 m, vit
  Dekorativ kabel med E27-uttag Ute E27-uttaget Ute är utrustad med en 500 cm lång kabel. I slutet av kabeln finns en Schuko-kontakt. Kabeln är tack vare sin längd utmärkt lämpad för dekorativa ändamål och som hänglampa för utomhusområden.
 • LED-lampa E27 2 700 K Ra90 opal 10W

  LED-lampa E27 2 700 K Ra90 opal 10W
  Energiklass: A+
 • E27-uttag Stil med kabel, vit

  E27-uttag Stil med kabel, vit
  E27- uttag av metall med svart plastkabel E27- uttag är utrustat med en 350 cm lång plastkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. uttag är tillverkat av metall och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E27-uttag Stil med kabel, guldfärgad

  E27-uttag Stil med kabel, guldfärgad
  E27- uttag av metall med svart plastkabel E27- uttag är utrustat med en 350 cm lång plastkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. uttag är tillverkat av metall och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E14-uttag Lacy med kabel, röd och vit

  E14-uttag Lacy med kabel, röd och vit
  E14 Lacy- uttag av plast med textilbelagd kabel E14- uttag Lacy är utrustat med en 350 cm lång textilkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. uttag är tillverkat av plast och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E27-uttag Stil med kabel, silverfärg

  E27-uttag Stil med kabel, silverfärg
  E27- uttag av metall med svart plastkabel E27- uttag är utrustat med en 350 cm lång plastkabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. uttag är tillverkat av metall och kabelns längd gör den idealisk för dekorativa ändamål.
 • E14-uttag Fade med kabel, koppar

  E14-uttag Fade med kabel, koppar
  E14- uttag Fade av metall med svart bly E14- uttag Fade är tillverkat av metall och har en plastmatningskabel. Kabeln är utrustad med en platt eurokontakt. uttag med bly är perfekt för dekoration, eftersom kabeln är flexibel och är särskilt effektiv med en glödlampa. - Kabellängd: 350 cm
 • E27-uttag Glaze med kabel, svart

  E27-uttag Glaze med kabel, svart
  Dekorativ kabelglasyr med E27- uttag Den E27 uttag Glaze är utrustad med en 500 cm lång kabel. En platt eurokontakt är ansluten till kabeländen. Det finns också en strömbrytare på kabeln. På grund av sin längd är kabeln perfekt för dekorativa ändamål.
 • LED-lampa Space E27 3,5W D125, opal, 3-step dim

  LED-lampa Space E27 3,5W D125, opal, 3-step dim
  Dimbar LED-lampa Space, E27, 3,5 W, varmvit, 350 lm, 16,5 x 12,5 cm - opalglas ger ett mjukt, diffust ljus - med klart yttre glas - 3-Step Dimming - ljuseffekten kan enkelt ställas in med väggströmbrytaren: 55/190/350 lumen Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 420 lm 15W varmvit dimbar

  LED-lampa E27 420 lm 15W varmvit dimbar
  Stor, trekantig LED-lampa, E27, 5,6 W, med mjölkglas, varmvit Denna LED-ljuskälla är ovanligt formad som en trekant. Det jämna, vita mjölkglaset ger en homogen och bländfri ljusfördelning. Lampan är framför allt avsedd för minimalistiska hänglampor, bestående av upphängning och uttag, som är särskilt väl lämpade. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på RA 90 Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 G45 för ljuskedjor, vit 6 500 K

  LED-lampa E27 G45 för ljuskedjor, vit 6 500 K
 • LED-lampa E27 A60 8W 2 700 K filament 1 000 lm

  LED-lampa E27 A60 8W 2 700 K filament 1 000 lm
  Ljusstark E27 LED-filamentlampa i klar glödlampsform, 8 W, 1 000 lm, varmvit (2 700 K) - ej dimbar - ersätter konventionella, traditionella 72 W glödlampor - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 A60 8W 810 lm dimbar frostad

  LED-lampa E27 A60 8W 810 lm dimbar frostad
  E27 LED-traditionell glödlampa med frostat glas, 8 W 810 lm, varmvit - dimbar - allsidigt jämnt ljus genom opalt glas - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 2 700 K Ra90 opal 7,5W

  LED-lampa E27 2 700 K Ra90 opal 7,5W
  Energiklass: A+
 • LED-lampa Space E27 3,5W D120, opal, 3-step dim

  LED-lampa Space E27 3,5W D120, opal, 3-step dim
  Opalvit LED-lampa Space, E27, 3,5 W, 350 lumen, varmvit 2 700 K, 19,7 x 12 cm Tack vare 3-Step Dim-funktionen kan LED-lampan Space enkelt betjänas i tre steg med den vanliga väggströmbrytaren. Ljuseffekten ändras från 55, från 190 till 350 lumen. - homogen, bländfri ljusfördelning med en tilltalande form - opal på insidan, klart glas på utsidan Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 5,6W 2 600 K Trapez ST125 dimbar

  LED-lampa E27 5,6W 2 600 K Trapez ST125 dimbar
  LED-lampa som trapets E27, 5,6 W, opal, varmvit Den ovanliga trapetsformen gör denna ljuskälla till ett riktigt blickfång. Tack vare mjölkglaset skapas en homogen och trevlig ljusfördelning åt alla sidor, som tack vare det varmvita ljuset dessutom ger en behaglig stämning. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på RA 90 Energiklass: A+
 • LED-lampa E14 T26 1,3W, varmvit, frostad

  LED-lampa E14 T26 1,3W, varmvit, frostad
  Liten E14 LED-lampa T26, frostad/opal, 1,3 W, varmvit - ej dimbar - allsidigt jämnt ljus - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-solcellsvägglampa Gloy med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Gloy med rörelsesensor
  Solcellsutomhusvägglampa Glory med kulskärm i krossglasdesign och sensor LED-utomhusvägglampan Glory, som t.ex. förhöjer entrén helt utan strömkostnader, har en tilltalande optik och en genomtänkt teknik. På armaturen sitter solcellsmodulen som laddar det integrerade batteriet under dagen. Solcellsvägglampan är utrustad med en strömbrytare som gör att man kan använda den som vanligt. Skymningssensor aktiverar lampan när det blir mörkt. När batteriet är laddat efter installation (cirka 36 timmar) tänds ljuset automatiskt när en rörelse registreras av rörelsesensor och lyser då i 60 sekunder med ett ljusflöde på 100 lumen, varefter ljuset återgår till 5 lumen. - Sensorns registreringsvinkel 120° - sensorns räckvidd 5 meter Energiklass: A+
 • LED-solcellslampa Gnomy med livboj

  LED-solcellslampa Gnomy med livboj
  Dekorations-solcellslampa Gnomy med livboj och surfbräda Trädgårdstomten Gnomy är en rolig dekoration till utomhusområdet. Den poserar med ett långt skägg, badbyxor, solglasögon och röd spetsig keps bredvid en livboj och en surfbräda där den njuter av en kall dryck. I livbojen sitter en varmvit lysdiod som matas av det integrerade batteriet som aktiveras av den integrerade skymningssensor när mörkret faller. Batteriet laddas av den integrerade solpanelen vilket gör att dekorationsbelysningen kan användas över hela trädgården. - med batteri AA Ni-MH, 600 mAh, 1,2 V - ljustid efter full laddning: ca 6 timmar
 • LED-lampa E27 G45 för ljuskedjor, vit 2 700 K

  LED-lampa E27 G45 för ljuskedjor, vit 2 700 K
 • LED-bordslampa Lette med timer, batteridrift

  LED-bordslampa Lette med timer, batteridrift
  Batteridriven LED-bordslampa Lette med integrerad timer LED-bordslampa Lette är tillverkad av plast och har opalvit färg. Lampskärmen är cylinderformad och står på en rund sockel. Från sockeln tar sig ett handtag som en båge runt armaturen som underlättar transporten. Detta eftersom armaturen inte är kopplad till någon strömkälla, och den kan enkelt tas med överallt. Detta garanteras av batterier som finns tillgängliga separat. Den integrerade timern kan ställas in individuellt och tänder/släcker lampan automatiskt visa samma tid. Den är perfekt till dekorativ- eller accentbelysning under mysiga stunder. Det diffusa, varmvita ljus som den avger sprids försiktigt ut i rummet och skapar en trevlig stämning.
 • LED-lampa E27 0,23W G80 filament 24V bärnsten 4

  LED-lampa E27 0,23W G80 filament 24V bärnsten 4
  Lågvolts LED-lampa E27 glob G80, 0,23 W, 24V DC, filamentoptik, varmvit, 4-pack - ej dimbar - praktiskt 4-pack - ett klart glas med bärnstensfärg - passande till 24V DC. t.ex. ljusslinga eller campingutrustning Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 A60 Edison 2W Plain Smoke 2 100 K

  LED-lampa E27 A60 Edison 2W Plain Smoke 2 100 K
  LED-lampa Plain Smoke, E27, 2 W, 60 lumen, varmvit - vintagecharm tack vare formen av den traditionella Edison-glödlampan - särskilt varmvit ljustemperatur 2 100 K och dekorativt dubbelfilament - rökglasoptik ger ett elegant utseende Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 2,3W 2 100 K kotte dimbar bärnsten

  LED-lampa E27 2,3W 2 100 K kotte dimbar bärnsten
  Bärnstensfärgad LED-lampa, E27, 2,3 W, med filamentoptik och strukturerad yta, varmvit Denna ljuskälla i form av en grankotte passar utmärkt till festliga dekorationer av E27-uttag. Det bärnstensfärgade, klara glaset gör LED-lampan i kombination med filamenttekniken och det särskilt varmvita ljuset till en optisk höjdpunkt för en trevlig stämning. - dimbar - högt färgåtergivningsindex på Ra 90 Energiklass: A+
 • LED-rustiklampa E27 ST64 6,5W 3-step-dim, opal

  LED-rustiklampa E27 ST64 6,5W 3-step-dim, opal
  Opal E27 LED-rustiklampa med 6,5 W och 600 lm, varmvit, dimbara - kan dimmas i tre steg via väggströmbrytaren - 60/300/600 lumen - högt färgåtergivningsindex på Ra 90 - allsidigt diffust ljus tack vare opalvit yta - energieffektivitetsklass A+ Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 8W 2 700 K filament 1 00 0lm dimbar

  LED-lampa E27 8W 2 700 K filament 1 00 0lm dimbar
  Dimbar, klar E27 LED-filamentlampa A60, 8 W, 1 000 lm, varmvit - dimbar - ersätter konventionella, traditionella 72 W glödlampor - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-kronljuslampa E14 B35 2W 2 700K 250 lm

  LED-kronljuslampa E14 B35 2W 2 700K 250 lm
  E14 LED-kronljuslampa av glas, med talande filamentoptik, 250 lm, varmvit, 2 W - ej dimbar - ersätter konventionella 25 W traditionella glödlampor - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-minigloblampa E27 G45 2W 2 700K filament

  LED-minigloblampa E27 G45 2W 2 700K filament
  Klar LED-minigloblampa E27, G45 i filamentoptik, varmvit, 2 W - ej dimbar - energieffektivitetsklass A++ Energiklass: A++
 • LED-solcellslampa Powerspot sensor, båge, 800 lm

  LED-solcellslampa Powerspot sensor, båge, 800 lm
  Svart solcellsdriven utomhusväggspot Powerspot med bågmontage, 800 lumen Denna soldrivna, utomhusväggspot monteras på väggen med hjälp av en båge. Detta gör att man kan rikta spotten. Dessutom är spotten mycket flexibel vad gäller positionering, eftersom den är ansluten till en solpanel via en 3 meter lång kabel. Detta garanterar strömförsörjningen och kan varieras godtyckligt för att samla in så mycket solenergi som möjligt. Tack vare skymningssensorn förblir lampan släckt under dagtid, tänds när mörkret faller med ett mjukt orienteringsljus och registrerar rörelser med rörelsesensorn. När en rörelse upptäcks strålar den med full ljusstyrka och gör det säkert att ta sig fram i mörkret. Efter 60 sekunder återgår vägglampan automatiskt till orienteringsljuset. - med strömbrytare direkt på höljet - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120° Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 1,8W ST64 Plain Smoke 2 100 K 80 lm

  LED-lampa E27 1,8W ST64 Plain Smoke 2 100 K 80 lm
  Rökgråa LED-Rustiklampa Plain Smoke med E27-uttag, 1,8 W, varmvitt - särskilt varm ljustemperatur 2 100 K och dekorativt dubbelfilament samt rustikform - rökglasoptik ger ett elegant utseende Energiklass: A+
 • LED-dropplampa E14 2 700 K opal Ra90 4,7W

  LED-dropplampa E14 2 700 K opal Ra90 4,7W
  Energiklass: A++
 • LED-globlampa E27 1,8W Plain Smoke 2 100 K

  LED-globlampa E27 1,8W Plain Smoke 2 100 K
  Rökgrå LED-globlampa G125 Plain Smoke, E27 med 1,8 W, 80 lumen, 2 100 K - särskilt varmvit ljustemperatur - rökglasoptik ger ett elegant utseende - dubbelfilament, mycket dekorativt Energiklass: A+
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, natur

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, natur
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, svart

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, svart
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. I kombination med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla (båda ingår ej) är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds. Leveranserna innehåller endast skärm.
 • LED-kronljuslampa E14 2 700 K opal Ra90 3W

  LED-kronljuslampa E14 2 700 K opal Ra90 3W
  Energiklass: A++