Lampor från Best Season

 • Roma - solar-jordspettslampa bärnstensfärgad LED

  Roma - solar-jordspettslampa bärnstensfärgad LED
  Roma - solar-jordspettslampa med glaskula Så fort det blir mörkt på kvällen tänder skymningssensorn automatiskt den snygga solar-jordspettslampan Roma. De inbyggda LED-lamporna lyser i varm bärnstensfärg. Helt utan ström från nätet belyser jordspettslampan Roma trädgården, för den är utrustad med en solarmodul som laddar den inbyggda ackumulatorn under dagen och sedan blir en lysande dekoration i trädgården under upp till 8 timmar.
 • Melilla - dekorativ solarlampa i form av en måne

  Melilla - dekorativ solarlampa i form av en måne
  Melilla - solar-jordspettslampa i form av en måne I månskäran av svart metall sitter en orangefärgad glaskula med strukturerad yta, där de bärnstensfärgade LED-lamporna är inbyggda. Solarpanelen på stången laddar den inbyggda ackumulatorn under dagen. Denna försörjer de bärnstensfärgade LED-lamporna i kulan med energi och får dem att lysa i upp till 8 timmar. Ljuset tänds automatiskt med hjälp av en skymningssensor.
 • Trieste - solardekorationslampa med tre kulor

  Trieste - solardekorationslampa med tre kulor
  Trieste - solardriven LED-jordspettslampa med tre kulor Tre orangefärgade glaskulor får ljus av bärnstensfärgade LED-lampor och dekorerar i mörkret trädgården med sitt varma ljussken - och tack vare solarpanelen på stången och en ackumulator använder den enbart solenergi. Kring terrassen eller i en rabatt ger jordspettslampan Trieste dekorativ belysning i upp till 8 timmar från mörkrets inbrott. En skymningssensor tänder lamporna automatiskt.
 • LED-solcellslampa Melilla, spets

  LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • Glory - solar-jordspettslampa med glaskula

  Glory - solar-jordspettslampa med glaskula
  Solar-jordspettslampa Glory med glaskula Med sockeln av rostfritt stål och jordspettet av plast, som sitter på den, kan lampan stickas ner i jorden var som helst i trädgården. Den ger stämningsfull dekorationsbelysning helt utan strömkostnader, för solarpanelens NiMH-ackumulator laddas av solljuset och får LED-lamporna i kulan att börja lysa vid mörkrets inbrott och skapa stämningsfull belysning i upp till 5 timmar.
 • Bubbly - dekorativt vindspel med belysning

  Bubbly - dekorativt vindspel med belysning
  Bubbly - ett vindspel av rostfritt stål med solarlampa När de sex rostfria rören rör sig i vinden och kommer åt varandra, uppstår mjuka toner som liknar ett klockspel. Men inte nog med det, så fort det börjar mörkna tänds en LED-lampa i akrylröret mellan de rostfria rören och iscensätter luftblåsorna i detta. Solarmodulen på upphängningen laddar den inbyggda ackumulatorn med solenergi under dagen. Energin som sparats i ackumulatorn räcker, beroende på hur mycket den är laddad, i upp till 6 timmar.
 • LED-ljusslinga Glow, glas, vit

  LED-ljusslinga Glow, glas, vit
  LED-ljusslinga Glow med Dew Drop-lysdioder LED-ljusslingan Glows ljuskällor består av glas och har en klassisk glödlampeform. Ljuskällornas socklar är tillverkade av gyllene metall och monterades direkt på sladden. I varje glasskärm befinner sig en spiralformad, liten Dew Drop-ljusslinga med flera lysdioder som påminner om LED-filamentljuskällor. Det diskreta ljuset från ljusslingan skapar fantastisk belysning för långa kvällar på terrassen eller grillfestar. Den långa anslutningssladden gör det dessutom möjligt att flexibelt använda ljusslingan en bit bort från eluttaget. Utomhus kan den enbart användas under tak. Energiklass: A+
 • LED-solarlampa Garden Stick med jordankare

  LED-solarlampa Garden Stick med jordankare
  LED-solarlampa Garden Stick med inre solarpanel Denna vackra LED-solarlampa utgör ett attraktivt inslag i varje trädgård tack vare stämningsfullt, universalvitt och miljövänligt LED-ljus. På grund av den moderna designen smälter armaturen in i de mest olika utformade trädgårdar. Garden Stick är flyttbar tack vare jordankare. Den inre solarpanelen laddar upp batteriet under dagen för att möjliggöra att de sex LED-lamporna kan ska kunna avge oavbrutet ljus på kvällen och på natten. Med Av-/Påströmbrytare och sensor som känner av gryning och skymning. - 6 x LED (universalvitt ljus, 4.100 K) - inklusive 1 batterier AA Ni-MH 1,2V 600 mAh - skyddsklass IP44 Energiklass: A+
 • 68 cm hög solardekorationslampa Roma

  68 cm hög solardekorationslampa Roma
  Med klar glaskula - solar-jordspettslampan Roma, 68 cm hög Roma - det är dekorativ trädgårdsbelysning utan strömanslutning, som därmed kan placeras var som helst. Den 68 cm höga jordspettslampan är utrustad med en solarpanel på stången. Den laddar den inbyggda ackumulatorn (NiMH AAA) under dagen. Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt vid mörkrets inbrott och belyser rabatter och krukor i upp till 8 timmar.
 • Snygg solardriven jordspettslampa Sicily Frosch

  Snygg solardriven jordspettslampa Sicily Frosch
  Sicily Frosch - dekorativ solar-jordspettslampa med LED Sicily Frosch är en solar-jordspettslampa som kan stickas ned var som helst i trädgården för att skapa en dekorativ accent i trädgården eller i en kruka på terrassen. Bakom den gröna metallgrodan sitter en kula av glas, som belyses av en LED-lampa. Så fort det blir mörkt tänder skymningssensorn automatiskt lampan och får den att lysa i upp till 6 timmar. Den inbyggda ackumulatorn, som laddas av solarmodulen under dagen försörjer den med energi.
 • LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart

  LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart
  En lykta som kan användas på fyra olika sätt – LED-solcellslampa Flame LED-solcellslampan Flame i form av en lykta för utomhusbruk utgör basen till detta konvertibla system. Lyktan ljussätts av en LED-ljuskälla som med sin flackande funktion påminner om en äkta flamma. Lyktan kan monteras på olika fästen som ingår i leveransen: I setet ingår ett markspett, ett väggfäste, en sockel och en pollare. Lyktan har alltså inte bara ett fantastiskt utseende, utan är också förberedd på alla förutsättningar utomhus. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan automatiskt på kvällen. Batteriet som ingår laddas på dagen med hjälp av solpanelen och förser lampan på natten med el. - ljusfärg bärnsten - lystid när batteriet är fulladdat: ca 5 timmar
 • LED-solcellslampa Sunny

  LED-solcellslampa Sunny
  Solig LED-dekorbelysning Sunny för varma sommarnätter LED-solcellslampan Sunny har ett robust markspett med en solpanel i mitten som laddar det integrerade batteriet. Panelen laddar batteriet på dagen. Detta förser sedan lysdioderna med energi på natten. Är batteriet fulladdat, har det en drifttid på upp till sex timmar. Lampan styrs automatiskt av en skymningssensor. På toppen sitter en vacker silhuett av en sol som är försedd med lysdioder. Är ljuset tänt, skapas diskret ljus som är en fantastisk höjdpunkt i trädgården.
 • Solcells-LED-markspettslampa Flame med flameffekt

  Solcells-LED-markspettslampa Flame med flameffekt
  Fascinerande solenergidriven LED-markspettslampa Flame med flameffekt och skymningssensor Romantisk stil och en unik belysningseffekt. Det lovar LED-markspettslampan Flame, som kan användas var som helst i trädgården eller på balkongen. Lampan sätts helt enkelt ned i marken där den tack vare sin solpanel tankar på med ström under dagen för att få LED-lampan att lysa om natten. Men inte bara en milt ljus genereras av de integrerade LED-lamporna, utan även en fascinerande flameffekt som förvånar alla som tittar på den. Med en eller flera utplacerade skapar markspettet Flame en unik utomhusmiljö som vad gäller mys, värme och stämning bara kan slås av en riktigt eld.
 • Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack

  Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack
  2-pack LED-solarlampa Jannik LED-solarlampan Jannik i 2-pack skapar en attraktiv möjlighet att dekorera den privata trädgården med stämningsfull belysning. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan förse LED-lamporna med ström på natten. Batterier och solarpanel ingår i leverans. Inklusive jordankare. - 1 x LED per lampa - Ljusnyans: dagsljus - Batteri: 1 x AA, 1,2 V, 600 mAh Ni-MH per lampa - Ljustid: max. 6 timmar. - Skyddsklass: IP44 (stänkvattenskyddad) Energiklass: A
 • Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång

  Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång
  Dew Drop - 250 cm lång LED-ljuskedja med solardrift Hela året om kan den solardrivna LED-ljuskedjan Dew Drop belysa olika föremål och växter utomhus och göra dem ännu mer dekorativa. Solarpanelen med jordspett kan, tack vare den 200 cm långa anslutningskabeln, stickas ner i marken på andra ställen och riktas perfekt mot ljuset. LED-lamporna som sitter med 5 cm avstånd i ljuskedjan lyser i varmvitt.
 • Glory - klotformad solarbordslampa

  Glory - klotformad solarbordslampa
  Snygg solarbordslampa Glory Många små lampor sitter på den klara kulan av nät och klarglas och får den att stråla - och det helt utan strömkostnader, för genom solarpanelen laddas ackumulatorn med energi av dagsljuset och ger sedan dekorativ belysning i upp till 5 timmar när det börjar skymma. 1 x NiMH AAA ackumulator ingår.
 • Solcells-LED-ljus Saul 3-set

  Solcells-LED-ljus Saul 3-set
  Vitt LED-blockljus Saul 3-set: Solcellsdrift Med detta praktiska set om 3 blockljus, som levereras bestyckade med uppladdningsbara AAA-batterier (NiMH), kan eleganta dekorationer förverkligas överallt utomhus. Då sätter fantasin inga gränser. Batteriernsa laddas av solen under hela dagen och ger tillbaka energin under de mörka kvälls och nattimmarna och får LED-ljuskällorna att lysa. På sommaren utgör LED-blockljuset en stämningsfull accentbelysning för gårdsfesten och på vintern låter den sig integreras på ett underbart sätt i juldekorationerna. Brinntiden är cirka 6 timmar med fulladdade batterier.
 • LED-solcellslampa Festival, Ø 35 cm

  LED-solcellslampa Festival, Ø 35 cm
  Papperslykta för stämningsfull belysning – LED-solcellslampa Festival LED-solcellslampan Festival övertygar med sin klassiska form som liknar en papperslykta. Lampskärmen består av vädertålig polyester, är krämfärgad och rymmer lysdioder på insidan som får den att lysa. Lyktan hänger i tre trådar och behöver ingen extern strömförsörjning. Det autonoma systemet består av en solpanel som på dagen laddar batteriet som ingår i leveransen. Är batteriet fulladdat när det blir mörkt har det en drifttid på upp till sex timmar. Skymningssensorn tänder lampan automatiskt och släcker den, så att ljuset alltid tänds vid rätt tidpunkt.
 • LED-solcellslampa Fairytale, orange

  LED-solcellslampa Fairytale, orange
  Sagolik dekorationsbelysning Fairytale i orange LED-solcellslampan Fairytales skärm symboliserar en mycket känd sagofigur. En liten fe med vingar sitter på en mörk månskära och tittar på en stjärna. Symbolerna består av rostfritt stål och omringas av en cirkel i orange glas. Så fort det blir mörkare tänder skymningssensorn lysdioderna och hela lampskärmen samt figurerna ljussätts för att bli ännu bättre synliga. - med integrerad solpanel - med laddningsbart batteri
 • LED-solcellslampa Angel

  LED-solcellslampa Angel
  En skulptur med antikt utseende i form av LED-solcellslampan Angel Den lilla ängeln som lutar sitt huvud på sina händer och drömmar sig bort utgör LED-solcellslampan Angels topp. Den sitter på en kula av blad med mellanrum genom vilka ljuset från LED-ljuskällan på insidan avges. Det hela står på en bred, rund sockel som påminner om en antik kolonn. Lampan ser ut som om den består av ljusgrå marmor och insidan är en autonom kombination av ett laddningsbart batteri som lagrar energi från den integrerade solpanelen. LED-ljuskällan styrs av en skymningssensor som tänder den i mörkret.
 • LED-solcellslampa Fille, markspettslampa glödlampa

  LED-solcellslampa Fille, markspettslampa glödlampa
  Dekorativ LED-solcellslampa Fille i form av en glödlampa LED-solcellslampan Fille har ett tunt markspett med en solpanel i mitten som laddar det integrerade batteriet med hjälp av dagsljuset. På toppen monterades en lampskärm i form av en klassisk glödlampa som är utrustad med LED-filamentljuskällor. Lysdioderna liknar glödtrådarna från en klassisk glödlampa är dock i teknikens framkant. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan automatiskt när det blir allt mörkare ute och släcker den igen på morgonen. På så sätt sörjer lampan helt automatiskt för fantastisk trädgårdsbelysning.
 • LED-solcellslampa Glory, markspett

  LED-solcellslampa Glory, markspett
  LED-ljusslinga Glory i rund lampskärm LED-solcellslampan Glory har en kulformad lampskärm i vilken en LED-ljusslinga slingrar sig. Lampskärmen har en yta som liknar splittrat glas och bryter ljuset från lysdioderna. I mitten av markspettet sitter solpanelen likt en sorts plattform. Denna panel laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa i mörkret. Den integrerade skymningssensorn styr lampan automatiskt.
 • Utomhusljusslinga LED Berry

  Utomhusljusslinga LED Berry
  LED-ljusslinga Berry med runda LED-lampor – för utomhusbruk LED-ljusslingan Berry är tilltalande designad och dessutom användbar året om som julpynt eller dekoration till en trädgårdsfest, eftersom den tack vare kapslingsklass IP44 även är lämplig för användning utomhus. De sammanlagt 50 runda LED-lamporna lyser varmvitt och skapar på så sätt en stämningsfull och festlig atmosfär. - utrustad med transformator för utomhusbruk
 • LED kulformade solarstavar i 2-pack

  LED kulformade solarstavar i 2-pack
  2-pack LED kulformade solarstavar Denna vackra duo skapar stämningsfull atmosfär i trädgården på kvällen. LED-solarstavarna består av en glaskula med jordankare och en inre solarpanel. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan kunna förse LED-lamporna med ström på natten. Med sensor som känner av när det är gryning och skymning. - inklusive 1 batteri AA Ni-MH 1,2V 400 mAh var (ej utbytbara) Energiklass: A+
 • Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit

  Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit
  Snygg trädgårdsdekoration - den lilla LED-lampan Jerrit - solardriven Den lilla solarlampan Jerrit har en praktisk krok så att man lätt kan hänga den på en gren i trädgården, eller i taket på terrassen och den är utrustad med en solarpanel. Den laddar ackumulatorn med solenergi under dagen. När den tankat tillräckligt med energi under dagen och skymningssensorn känner av att det börjar mörkna, tänds LED-belysningen inuti lampan automatiskt och belyser hela lampkroppen. Ackumulator: 1 AAA NiMH 1,2 V 600 mAhV Energiklass: A+
 • Liten solar-dekorationslampa Glory med hängen

  Liten solar-dekorationslampa Glory med hängen
  Dekorativ solarlampa Glory för upphängning När det skymmer på kvällen börjar den lilla, klotformade solarlampan Glory att stråla, för nu får LED-lamporna i glaskulan energi från ackumulatorn, som laddats av solen under dagen och ger lampan energi i upp till 5 timmar. Ackumulatorn (1 x NiMH AAA) ingår i leveransen.
 • LED-solcellslampa Mervia

  LED-solcellslampa Mervia
  Praktisk LED-solcellslampa Mervia för trädgården LED-solcellslampan Mervia är en praktisk lampa för vägar och stigar på tomten och i trädgården. Tack vare solpanelen och det laddningsbara batteriet är lampan autonom och behöver ingen extern strömförsörjning. Ännu en fördel är den integrerade skymningssensorn som tänder ljuset automatiskt på kvällen och släcker det igen på morgonen. På så sätt är lampan flexibelt användbar, även på platser som är svåra att komma till. Lampans tak ovanför lampskärmen sitter på två hållare och skyddar LED-ljuskällan. Den genomskinliga lampskärmen avger ljuset åt alla håll och möjliggör bred belysning.
 • LED-solcellslampa Flexy, 3-pack

  LED-solcellslampa Flexy, 3-pack
  Nätt solriven dekorationsbelysning Flexy i 3-pack LED-solcellslampan Flexy i 3-pack av smala markspett med nätta ljuselement är en vacker möjlighet för att dekorera trädgården på kvällen. Det stabila markspettet i metall är svart lackerat och bär på en rund solpanel. Solpanelen hänger likt en plattform på spettet och rymmer solfångaren samt batteriet som laddas på dagen och förser lysdioderna med energi på natten. Lysdioderna styrs av en skymningssensor och anordnades i rad, så att intrycket av pärlor på tråd skapas.
 • LED-solcellslampa Bolilla

  LED-solcellslampa Bolilla
  Orientalisk LED-dekorbelysning Bolilla till trädgården LED-solcellslampan Bolillas orientaliska drag sörjer för en speciell charm i trädgården. Det stabila stativet i metall bär både solpanelen med batteriet och den fantastiska lampskärmen. Lampskärmens form påminner om en slipad ädelsten och framhäver de många mönstren speciellt bra. Försvinner dagsljuset långsamt, tänder skymningssensorn LED-ljuskällan, vilken i sin tur avger ljuset genom de många små hålen i lampskärmen och sprider en orientalisk känsla i trädgården.
 • LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla

  LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla
  Cirkulär LED-solcellslampa Lunay med glänsande ljuseffekt LED-solcellslampan Lunay består av ett markspett på vilket en bred, vit lampskärm monterades. Via en sladd hänger lampan ihop med ännu ett markspett med solpanelen. När det integrerade batteriet är fulladdat, har lampan ström som räcker i upp till sex timmar. Lysdioderna integrerades i lampskärmen, så att de antingen lyser fast och konstant eller roterar för att skapa en glänsande ljuseffekt. Effekten med ljus och skuggor på lampskärmen påminner om månens ojämna yta.
 • LED-solcellslampan Firework med markspett

  LED-solcellslampan Firework med markspett
  Glittrande solcellslampa Firework för trädgården därhemma LED-solcellslampan Fireworks namn säger allt: lysdioderna är anordnade, så att de liknar ett glittrande fyrverkeri. Det tunna, svarta markspettet har en solpanel lik en plattform i mitten som är utrustad med ett laddningsbart batteriet för att tända fyrverkeriet i mörkret. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder ljuset på kvällen och släcker det på morgonen. Det varmvita ljuset från otaliga lysdioder skapar fantastiska ljusaccenter i trädgården.
 • LED-ljusslinga solcell Firework med markspett

  LED-ljusslinga solcell Firework med markspett
  Charmerande ljusslinga med solcell Firework för din trädgård LED-solcellslampan Firework är tre lampor som liknar fyrverkeri och som är utrustade med varsitt markspett. De tre lamporna är hopkopplade med samma sladd som leder till ännu ett markspett med solpanelen. Det integrerade, laddningsbara batteriet lagrar solenergi på dagen och får fyrverkeriet att glittra på natten. Lampan är en fantastisk dekoration för trädgården på sommaren och ger diskret ljus utan att blända. Skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen.
 • LED-solcellslampa Flame, 3 i 1 konvertibel

  LED-solcellslampa Flame, 3 i 1 konvertibel
  LED-solcellslampa Flame med tre användningsmöjligheter LED-solcellslampan Flame består huvudsakligen av en bägarformad lampskärm med en gallerstruktur i aluminium. Ljuset från LED-ljuskällan avges genom öppningarna utåt. Denna LED-ljuskälla har en funktion för flackande ljus, så att man får intrycket av att ljuset kommer från ett levande ljus. Lampan kan användas i tre olika lägen: som markspettslampa, genom att sätta fast markspettet som ingår på undersidan. Lampan kan även användas utan spett som bordslampa eller hängas upp i repet för att fungera som en hänglampa. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan automatiskt på kvällen. Batteriet som ingår laddas på dagen med hjälp av solpanelen och förser lampan på natten med el. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar
 • LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg

  LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg
  Mycket stabil LED-solcellslampa Driveway för infarter och parkeringsplatser LED-solcellslampan Driveway har ett metallhölje som är så pass robust att man till och med kan köra över det med bilen. Ramen i aluminium tål utan problem en vikt på upp till 3 ton och är därför idealisk för trånga, mörka infarter eller som parkeringsplatsmarkering. De varmvita lysdioderna ger tillräcklig belysning för att belysa konturer i omgivningen utan att blända. Solpanelen laddar det integrerade, laddningsbara batteriet på dagen och förser lysdioderna med el på natten.
 • LED-ljusslinga Circus Filament

  LED-ljusslinga Circus Filament
  Varmvitt lysande LED-ljusslinga Circus Filament LED-ljusslinga Circus Filament kan tack vare öglorna på de enstaka uttagen enkelt träs på ett rep, vilket sedan exempelvis kan sättas upp mellan två träd, längs takrännan eller balkongräcket. Den långa anslutningssladden gör det möjligt att använda den långt bort från huset. De enstaka lamporna har ett mellanrum på 50 cm och ser ut som uttag med ljuskällor. LED-filamentljuskällorna skapar varmvitt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en mysig atmosfär. Energiklass: A+
 • Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor

  Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor
  Flamformad LED-jordspettslampa Melilla, solardriven Under dagen är LED-jordspettslampan Melilla en snygg dekoration i rabatten, på kvällen blir den en romantisk ljuskälla. I flamman av svart (på utsidan, insidan är guldfärgad) lackerad metall sitter en orangefärgad glaskula med bärnstensfärgade LED-lampor. Under dagen laddas ackumulatorn med energi via solarpanelen och ger upp till 8 timmars dekorativ belysning från mörkrets inbrott, då lampan i kulan får metallflammans insida att glänsa och lysa. En skymningssensor tänder lampan automatiskt.
 • LED-solcellslampa Olympos

  LED-solcellslampa Olympos
  LED-solcellslampa Olympos i rostfritt stål och i form av en fackla LED-solcellslampa Olympos är utformad som en fackla. Facklans konstruktion är mycket minimalistisk. Det långa, smala markspettet blir bredare upptill och utgör sockeln till flamman. Flamman imiteras av en LED-ljuskälla som sitter i glasskärmen som har samma form som liknar en flamma. Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt, när det blir allt mörkare. Batteriet som ingår laddas på dagen av solpanelen och förser lysdioderna med energi på natten.
 • LED-solcellslampa Bottle, transparent

  LED-solcellslampa Bottle, transparent
  LED-ljusslinga Bottle i dekorativ form av en flaska LED-solcellslampan Bottle håller vad namnet lovar. Lampan består av en LED-ljusslinga i en glasflaska. Botten av flaskan utgörs av en svart sockel i vilken solpanelen och batteriet ryms. Dessutom styrs lampan automatiskt av skymningssensorn som tänder och släcker lampan i mörkret respektive ljuset. Solpanelen laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa på natten.
 • LED-solcellslampa Nippon

  LED-solcellslampa Nippon
  Soldriven LED-lykta Nippon i 2-pack Setet med två LED-solcellslampor Nippon är det idealiska valet för mörka stigar och infarter. Lamporna har en klassisk form som fyrkantiga lyktor och har ett spetsigt tak som rymmer solpanelen. Lampskärmen består av fyra små transparenta fönster genom vilka LED-ljuskällan är synlig. Är batteriet fulladdat, kan lyktan lysa i upp till åtta timmar. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen. Den klassiska formen passar till de flesta trädgårdar och speciellt bra till gamla villor.
 • LED-solcellslampa Gnomy, blomsterkorg

  LED-solcellslampa Gnomy, blomsterkorg
  Dekorativ solcellslampa Gnomy med en liten korg med blommor LED-solcellslampan Gnomy är en färgglad trädgårdstomte med en röd luva och blå skjorta. De röda kinderna och det vita, långa skägget är hans kännetecken. I händerna håller han en korg som är fylld med blommor. Lysdioderna sitter i blommorna och tänds av skymningssensorn för att framhäva trädgårdstomten i mörkret. Dekorationsbelysningen är ett fantastiskt blickfång för trädgården och tack vare det laddningsbara batteriet och den integrerade solpanelen krävs ingen extern elanslutning.
 • LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare

  LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare
  Dekorativ solcellslampa Gnomy som skogshuggare med såg och trädstam LED-solcellslampan Gnomy är en färgglad trädgårdstomte som håller en såg i handen, precis som om han är klar till att såga trädstammen som han sitter på i mindre bitar. I trädstammens tvärsnitt sitter en LED-lampa som tack vare det integrerade batteriet och skymningssensorn tänds på natten. På dagen laddas batteriet av den integrerade solpanelen och möjliggör upp till sex timmars belysning när det fulladdat. Dekorationsbelysningen är ett fantastiskt blickfång för trädgården och tack vare det laddningsbara batteriet och den integrerade solpanelen krävs ingen extern elanslutning.
 • Soldriven LED-hänglampa Firework

  Soldriven LED-hänglampa Firework
  Dekorativ LED-solcellslampa Firework för trädgården LED-solcellslampan Firework har en lampskärm som påminner, som namnet redan antyder, om ett imponerande fyrverkeri som lyser upp himlen på natten. Lysdioderna får energi från det laddningsbara batteriet som ingår i leveransen. I dagsljuset laddas batteriet med hjälp av solpanelen. Blir det mörkare ute, tänder den integrerade skymningssensorn lysdioderna och sörjer också för att de släcks igen på morgonen. Ett dekorativt blickfång i trädgården på sommaren.
 • LED-solcellslampa Powerspot, 2-pack med markspett

  LED-solcellslampa Powerspot, 2-pack med markspett
  Solenergi i dubbelpack – LED-solcellslampa Powerspot Vad är bättre än en robust, soldriven, laddningsbar markspettslampa med modern LED-teknik? Precis, två sådana. Både spotlighten och solpanelen kan justeras separat på markspettet. Denna flexibilitet gör det möjligt att alltid rikta solpanelen perfekt mot solen för att garantera en optimal funktion. Det integrerade batteriet laddas av solens energi och förser lysdioderna med energi i mörkret. Lampan tänds och släcks automatiskt med hjälp av en skymningssensor.
 • LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd

  LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd
  Bred eller riktad – LED-solcellslampan Powerspot med justerbart bländskydd LED-solcellslampan Powerspot kan tack vare spotlightens justerbara bländskydd antingen skapa en bred ljuskon eller en riktad, koncentrerad ljuskon. På så sätt ger den alltid önskad belysning och kan alltid anpassas efter förutsättningarna på plats. Solpanelen kan justeras på markspettet, så att den riktas optimalt efter solen. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen.
 • LED-solcellslampa Fille, markspettslampa lykta

  LED-solcellslampa Fille, markspettslampa lykta
  Högkvalitativ LED-markspettslampa Fille LED-solcellslampan Fille har ett hölje i robust och högkvalitativt stål. Den ger lampan stabilitet, en lång livslängd och ett fantastiskt utseende. På lyktans tak sitter en solpanel som laddar batteriet på dagen. Så fort skymningssensorn tänder lampan på kvällen, förser batteriet LED-filamentljuskällorna i lampskärmen med den lagrade energin. LED-filamentljuskällorna liknar glödtrådarna från en klassisk glödlampa är dock i teknikens framkant. LED-solcellslampan fungerar idealisk som belysning av stigar eller infarter.
 • LED-solcellslampa Capri, stor

  LED-solcellslampa Capri, stor
  Robust LED-solcellslampa Capri i rostfritt stål LED-solcellslampan Capris raka design i rostfritt stål gör den till idealisk belysning i moderna trädgårdar och på moderna tomter. Solpanelen på lampans tak laddar det integrerade batteriet på dagen som i sin tur förser lysdioderna med energi på natten. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder lampan på kvällen och släcker den igen på morgonen. Det vågiga diffusorglaset bryter ljuset från lysdioderna och skapar ett fantastiskt ljus.
 • LED-ljusslinga Partaj, vit

  LED-ljusslinga Partaj, vit
  LED-ljusslinga Partaj med 16 ljuskällor för utomhusbruk LED-ljusslingan Partaj har ljuskällor som har uttag och en form som liknar den klassiska glödlampans. Varje ljuskälla rymmer två lysdioder som lyser varmvitt. Socklarna är vita, precis som sladden som förbinder de 16 ljuskällorna med små mellanrum. Den långa sladden gör det möjligt att använda ljusslingan en bit bort från huset, t.ex. i ett träd, på terrassen eller en friggebod. Energiklass: A+
 • Soldriven ljusslinga Dew Drop, batteri kan laddas

  Soldriven ljusslinga Dew Drop, batteri kan laddas
  Varmvitt lysande LED-ljusslinga Dew Drop – soldriven LED-ljusslingan Dew Drop kan användas överallt på tomten eftersom den inte kräver någon elanslutning. Den är utrustad med en Puck-solcell som laddar det integrerade batteriet med hjälp av solen och sedan i mörkret använder energin för att få lysdioderna att lysa. - med uppladdningsbart batteri - skymningssensor ingår
 • Fency - LED-solarvägglampa i set om 3

  Fency - LED-solarvägglampa i set om 3
  Effektfullt lysande solar-LED-vägglampa Fency i set om 3 Effektfull belysning skapas med den runda solarvägglampan Fency, när ljuset från LED-lamporna strålar genom den räfflade täckskivan av plast och kastar en strålkrans i nedre delen av lampan. Genom solarpanelen i övre delen av lampan laddas NiMH-ackumulatorerna (3 x AA) under dagen och tänder sedan de varmvita LED-lamporna när det blir skymning. Setet om tre solarlampor belyser husfasaden upp till sex timmar, beroende på hur mycket ackumulatorerna är laddade.
 • Solar-LED-spotlight Powerspot med sensor, grå

  Solar-LED-spotlight Powerspot med sensor, grå
  Belysning till nolltaxa med den solardrivna LED-lampan Powerspot Överallt där man inte har någon strömanslutning kan man skapa nödvändigt ljus med den solardrivna LED-Powerspot. Spotlight och solarpanel är förbundna med en 250 cm lång kabel, så att panelen kan placeras i solen, var spotlighten än sitter. En inbyggd rörelsesensor ser till att ljuset tänds när det behövs (lystid 45 sekunder). Med dag-/nattsensor, levereras inklusive 3 ackumulatorer NiMH AA.
 • LED-solcellslampa Bottle, grön

  LED-solcellslampa Bottle, grön
  LED-ljusslinga Bottle i dekorativ form av en flaska LED-solcellslampan Bottle håller vad namnet lovar. Lampan består av en LED-ljusslinga i en glasflaska. Botten av flaskan utgörs av en svart sockel i vilken solpanelen och batteriet ryms. Dessutom styrs lampan automatiskt av skymningssensorn som tänder och släcker lampan i mörkret respektive ljuset. Solpanelen laddar batteriet på dagen som sedan får lysdioderna att lysa på natten.
 • LED-solcellslampa Celsius, utetermometer

  LED-solcellslampa Celsius, utetermometer
  Belyst termometer Celsius för utomhusbruk LED-solcellslampan Celsius är en överdimensionerad termometer med belysning som visar temperaturen ute tillförlitligt och helt utan kvicksilver. Det robusta höljet i metall omringar den cylindriska plastskärmen genom vilken termometern är synlig. Termometern kan säkert placeras i jorden med hjälp av markspettet och tack vare LED-belysningen kan man även i dåligt ljus se vad temperaturen är. När batteriet som ingår är fulladdat är belysning i upp till sex timmar möjlig. - solpanel i termometerns tak - skymningssensorn tänder och släcker lampan automatiskt
 • LED-solcellsvägglampa Wally med sensor

  LED-solcellsvägglampa Wally med sensor
  LED-solcellsvägglampa Wally med rörelsedetektor LED-solcellsvägglampan Wally lyser permanent när skymningen sänker sig, med ett slags nödljus (15 lumen), tills den aktiveras genom en rörelse och då lyser med full ljusstyrka i 40 sekunder. Det ihållande ljuset och belysningens varaktighet kan inte justeras manuellt. När det gäller dagsljus laddas batteriet via solcellsmodulen och kan lysa i upp till sex timmar om det är fullt laddat.
 • Soldriven LED-vägglampa Wally, skymningssensor

  Soldriven LED-vägglampa Wally, skymningssensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally med skymningssensor Den soldrivna LED-vägglampan Wallys skymningssensor tänder ljuset automatiskt på kvällen och lysdioderna ger belysning hela natten. Lysdioderna monterades så att de pekar mot husväggen och denna belyses samt ljuset reflekteras. På så sätt förhindrar man att lampan bländar i mörkret. Batteriet som ingår laddas på dagen med hjälp av solpanelen och ger upp till sex timmars belysning, när det är fulladdat.
 • Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor

  Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally i rostfritt stål med rörelsesensor Höljet till den soldrivna LED-vägglampan Wally är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Lampan sträcker sig i form av en båge från väggen och har en solpanel på ovansidan som laddar batteriet på dagen. På undersidan sitter en transparent diffusor genom vilken ljuset från lysdioderna avges. En rörelsesensor tänder ljuset i 45 sekunder med direkt ljus som skapas på marken, medan en vacker ljuskon skapas på väggen.
 • LED-solcellslampa Felix

  LED-solcellslampa Felix
  LED-solcellslampa Felix i form av en lykta med filamentljuskälla LED-solcellslampan Felix har en klassisk lyktform och utgör i kombination med filamentljuskällan, som integrerades i lampan, en tidlöst vacker belysningsmöjlighet för din trädgård. I lyktans tak integrerades en solpanel som laddar batteriet på dagen. Detta förser i sin tur lysdioderna med energi i mörkret. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder ljuset på kvällen och släcker det igen på morgonen. LED-filamentljuskällorna är synliga genom den transparenta lampskärmen.
 • Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik

  Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik
  Dekorativ LED-ljuskedja ELIN skapar den idealiska partybelysningen LED-ljuskedjan ELIN är ett måste för alla som vill belysa området utomhus stämningsfullt. Ljuskedjan passar utmärkt för fester och kan exempelvis även användas vid bröllop och andra eleganta tillställningar. De små lamporna sitter på kedjan med ett avstånd på 30 cm och avger varmvitt ljus. Små hakar som sitter på lamporna underlättar upphängningen av ljusslingan enormt och skapar många olika möjligheter. Ljusslingan ELIN kan till exempel mycket väl användas över balkongen eller hängas på terrassen. Kedjan är totalt 10,7 meter lång och utrustad med en 24 V utomhustransformator. Energiklass: A++
 • LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat

  LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat
  Flerfärgad ljusslinga Dew Drop med solpanel LED-ljusslingan Dew Drop har en solpanel på ett litet markspett som dessutom har ett integrerat batteri som laddas av solpanelen i dagsljuset. Den integrerade skymningssensorn tänder ljusslingan när det blir att mörkare ute och släcker den igen på morgonen. Ljusslingan fungerar alltså helt autonomt och kan därmed användas mycket flexibelt i trädgården eller på balkongen. De flerfärgade lysdioderna skapar dekorativt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en stämningsfull gestaltning av trädgården.
 • LED-ljuskedja Glow, batteri, vit

  LED-ljuskedja Glow, batteri, vit
  Mattvit LED-ljusslinga Glow (batteridriven) LED-ljusslingan Glows lampskärmar består av mattvit plast och tål tack vare kapslingsklass IP44 även dåligt väder. På så sätt är ljusslinga även lämplig för permanent utomhusbruk. Lysdioderna i ljuskällor som har formen av glödlampor drivs av två AA-batterier. Batterier ingår inte i leveransen, men kan köpas separat via Tillbehör. Ljusslingan är dessutom utrustad med en timer som tänder och släcker automatiskt, allt efter vilka tidsintervaller som valdes.
 • Snow Motion LED-ljuselement tillbehör utvidgning

  Snow Motion LED-ljuselement tillbehör utvidgning
  Utvidgningsset Snow Motion ljuselement – efterliknar fallande snö med 136 lysdioder (dagsljus) Detta julpynt ger effekten av snöflingor som faller från himlen – eller är det stjärnfall? Detta ljuselement förtrollar betraktaren även under sommarhalvåret. Förlängning till Snow Motion Start LED-ljuselement. OBS: Denna artikel är en utvidgning med 5 x ljuselement som bara kan användas tillsammans med artikel 1522037. I motsats till bilden är ljuseffekten parallell. - höjd LED-element: 30 cm, 45 cm - 75 cm till första ljusstaven - ljusstavar på 6 meter Energiklass: A++
 • Snow Motion LED-ljuselement Start för utomhusbruk

  Snow Motion LED-ljuselement Start för utomhusbruk
  Snow Motion Start ljuselement med 136 dagljusvita lysdioder För de flesta är det inte jul om det inte snöar. Men man vet aldrig med vädret. Ljuselementet som efterliknar fallande snö är då den perfekta lösningen. Det kan parkopplas och levereras inklusive en transformator. - 5 x ljuselement - inom- och utomhusbruk - kan utvidgas med artikelnr.: 1522038 - höjd LED-element: 30 cm, 45 cm - den totala kabellängden från transformatorn till den första lampan är 5 meter - ljuselement på 6 meter - förlängning för en utvidgning på 75 cm (kan förlängas med max. fyra utvidgningar) OBS: Snöeffekten varierar inte som det visas på bilden, utan är parallell. Energiklass: A++
 • Transparent LED-ljusslinga IDA med 120 ljuskällor

  Transparent LED-ljusslinga IDA med 120 ljuskällor
  LED-ljusslingan IDA skapar julbelysning, för inomhus- och utomhusbruk Ljusslingan kan användas för att dekorera olika områden kring huset: Räcken, träd, buskar, portaler o.s.v. LED-ljusslingan IDA passar för ändamålet med sin längd på 17 m och 120 LED-lampor. Ida går att programmera med åtta olika funktioner och har en memoryfunktion. - Total längd inklusive 10 meter anslutningskabel: 17 m - Med utomhustransformator: 24 V, 5 VA, IP44, skyddsklass II Energiklass: A++
 • B22 LED-lampa, vit

  B22 LED-lampa, vit
  B22 LED-lampa färgad Lampan är perfekt för dekorativa armaturer eller som ersättning för befintliga ljuskedjor och skapar ett stämningsfullt ljus. LED-lampan olika färger. Energiklass: A++
 • E14 0,7W klar LED-päronlampa varmvitt ljus 2100K

  E14 0,7W klar LED-päronlampa varmvitt ljus 2100K
  E14 0,7W LED-päronlampa för dekorativ belysning Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 0.7 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - Inget kvicksilver - Snabbstart för 100% ljuskraft - ej dimmbar Energiklass: A++
 • E14 0,9W klar LED päronlampa vriden i 2600 K

  E14 0,9W klar LED päronlampa vriden i 2600 K
  E14 0,9W LED päronlampa för dekorativ belysning Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 0.9 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - Inget kvicksilver - Snabbstart för 100% ljuskraft - ej dimmbar Energiklass: A++
 • E14 1,5W klar LED rörlampa i varmvitt ljus 2100 K

  E14 1,5W klar LED rörlampa i varmvitt ljus 2100 K
  E14 1,5W LED-rörlampa för dekorativ belysning Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Färgtemperaturen varmvit 2100 K efterliknar föregångaren glödlampan. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 1.5 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - utan kvicksilver - snabbstart för 100 % ljuskraft - ej dimmbar - Mycket lämplig som hyll- eller fotografibelysning men också för köksfläktar. Energiklass: A
 • E14 0,9W klar LED päronlampa varmvitt ljus 2100 K

  E14 0,9W klar LED päronlampa varmvitt ljus 2100 K
  E14 0,9W stearinljusliknande lampa med fladdrade låga för dekorativ belysning i 2 färgnyanser Dessa LED-lampor är ett modernt, energisnålt alternativ som avger tillräckligt ljus för all dekorativ belysning. Lamporna går att få med olika färgtemperaturer för att tillgodose den personliga smaken. Färgtemperaturen varmvit 2100 K efterliknar föregångaren glödlampan. Längre livstid LED-lampor har en livslängd på cirka 15.000 timmar - ungefär fyra gånger så länge som vanliga glödlampor. Längre livstid innebär mindre elektroniskt avfall och miljöpåverkan tack vare undvikande av farliga material såsom kvicksilver. Lägre energiförbrukning Dessa LED-lampor kan ersätta olika typer av vanliga lampor och förbrukar i motsats till glödlampor endast 0.9 W. Energiförbrukningen kan därmed minskas med upp till 90%. - utan kvicksilver - snabbstart för 100 % ljuskraft - ej dimmbar - lämpad för takkronor Energiklass: A++
 • B22 2W 827 LED-lampa

  B22 2W 827 LED-lampa
  B22 2W LED-lampa med högeffektiv filamentteknik LED-lampan är idealisk för dekorativa belysningsändamål och är dessutom mycket energisnål. Med en effekt på bara 2 Watt kan lampan ersätta vanliga B22-lampor på upp till 19 Watt. Genom den goda färgåtergivningen med RA80 återges färgerna mycket naturtroget. Egenskaper: - snygg design med glödtrådsutseende, påminner om den klassiska glödlampan - sparar rejält med energi tack vare den moderna LED-filamenttekniken (EEK A+) - har en varmvit ljusfärg (2 700 Kelvin) - ger upp till 25 000 timmars ljus Energiklass: A++
 • E27 3,2W 827 diamantformad LED-lampa

  E27 3,2W 827 diamantformad LED-lampa
  E27 3,2 W LED-lampa med speciellt utseende Denna LED-lampa är som gjord för öppna lampor och drar allas blickar till sig. Utöver den eleganta formen är lampan särskilt energisnål och dimbar, så att snygga belysningseffekter kan skapas. Egenskaper: - unikt utseende - effektiv LED-filamentteknik och tydlig energibesparing (bästa EEK A++) - har en god färgåtergivning med RA80 - ersätter vanliga E27-lampor på upp till 30 Watt - har en brinntid på upp till 15 000 timmar Energiklass: A++
 • E27 3,2W 827 LED-lampa, diamantformad

  E27 3,2W 827 LED-lampa, diamantformad
  E27 3,2 watt LED-lampa, diamantformad och energisnål (EEK A++) Det speciella med denna lampa är helt klart formen, som gör den lämplig för öppna lampor. Särskilt i vintage-lampor kommer den väl till sin rätt och får det belysta området att stråla av varmvitt ljus (2 700 Kelvin). Egenskaper: - tack vare högeffektiv LED-filament-teknik sparar lampan tydligt energi (EEK A++) - ersätter vanliga E27-lampor upp till 30 Watt - återger färger mycket naturligt tack vare RA80 (färgåtergivningsindex) - har en brinntid på upp till 15 000 timmar Energiklass: A++
 • E27 7W 827 LED-lampa med rörelsesensor

  E27 7W 827 LED-lampa med rörelsesensor
  E27 7W LED-lampa med rörelsesensor Lampan är perfekt för områden där man inte måste ha en konstant lysande lampa, utan där ljuset reagerar på rörelser. Utöver rörelsesensorn utmärker sig lampan genom god färgåtergivning med RA80 och god energiklass A+, vilket ger en tydlig energibesparing i jämförelse med vanliga E27-lampor. Egenskaper: - lång livslängd (25 000 timmar) och energisnål tack vare modern LED-teknik - ersätter vanliga E27-lampor på upp till 40 watt - idealisk för hallen, matkällaren och källaren - ej lämplig för utomhusbruk - HF-sensor (horisontellt 360°, vertikalt 180°, 5-8 meter, - lystid: 30 sekunder Energiklass: A+
 • E27 18 W 827 LED-lampa

  E27 18 W 827 LED-lampa
  E27 18W LED-lampa i 2 ljusfärger Denna lampa är idealisk för större rum. Med bara 18 Watt kan LED-lampan användas i stället för en vanlig E27-lampa på upp till 104 watt. Med en ljusström på 1 600 lumen ger den ordentligt ljus och återger dessutom färger mycket naturligt, tack vare ett högt färgåtergivningsindex på RA80. Egenskaper: - mycket energisnål tack vare LED-teknik (EEK A+) - kan inte dimmas - finns i 2 ljusfärger: varmvitt (2 700 K) och dagsljus (6 500 K) Var noga med måtten. Energiklass: A+
 • E27 18 W 865 LED-lampa

  E27 18 W 865 LED-lampa
  E27 18W LED-lampa i 2 ljusfärger Denna lampa är idealisk för större rum. Med bara 18 Watt kan LED-lampan användas i stället för en vanlig E27-lampa på upp till 104 watt. Med en ljusström på 1 600 lumen ger den ordentligt ljus och återger dessutom färger mycket naturligt, tack vare ett högt färgåtergivningsindex på RA80. Egenskaper: - mycket energisnål tack vare LED-teknik (EEK A+) - kan inte dimmas - finns i 2 ljusfärger: varmvitt (2 700 K) och dagsljus (6 500 K) Var noga med måtten. Energiklass: A+
 • E27 20 W 827 LED-lampa

  E27 20 W 827 LED-lampa
  E27 20 W LED-lampa idealisk för stora rum Med en ljusström på hela 2 000 lumen är denna lampa perfekt för större belysningsområden och sparar samtidigt tydligt med energi (EEK A+). Tack vare bra färgåtergivningsindex på RA80 ser färgerna mycket naturtrogna och oförfalskade ut. Energiklass: A+
 • G4 12 V, 2 W 827 LED-Pin

  G4 12 V, 2 W 827 LED-Pin
  G4 12V 2W LED-Pin med EEK A++ Liten och energisnål är denna LED-stiftlampa en bra ersättning för vanliga G4-stiftlampor på upp till 23 watt. Utöver den tydliga energibesparingen är Pin långlivad och återger färger mycket naturtroget. Egenskaper: - har en varmvit ljusfärg på 2 700 Kelvin - mycket energisnål (har högsta EEK A++) - kan inte dimmas - har en brinntid på upp till 25 000 timmar Energiklass: A++
 • G4 12 V, 3W 827 LED-stiftlampa

  G4 12 V, 3W 827 LED-stiftlampa
  G4 12 V, 3W LED-stiftlampa med RA80 Utöver en god färgåtergivning, så att färger ser naturliga och oförfalskade ut, är lampan energisnål (EEK A+) och ger en rejäl ljusström på 280 lumen (jämför vanliga G4-lampor). Lampan kan ersätta vanliga G4-lampor på upp till 27 Watt. Kontrollera noga måtten. Tänk dessutom på att lampan inte kan dimmas. Energiklass: A+
 • G9 1,6W 828 LED-stiftlampa

  G9 1,6W 828 LED-stiftlampa
  G9 1,6 W LED-stiftlampa med EEK A++ Energisnål, kompakt och i intressant design är denna lampa ett intressant alternativ till vanliga G9-lampor på upp till 18 Watt. Ljuskällan har en snygg färgeffekt, tack vare högt färgåtergivningsindex på RA80. Eftersom lampan är dimbar kan olika ljuseffekter skapas för att bidra till en hemtrevlig atmosfär. Energiklass: A++
 • GU4 MR11 4W 827 LED-reflektorlampa 12 V, 25°

  GU4 MR11 4W 827 LED-reflektorlampa 12 V, 25°
  GU4 4W 12V LED-reflektorlampa med en strålvinkel på 25° Med sina 4 Watt kan denna lilla LED-reflektorlampa ersätta vanliga halogenreflektorlampor på upp till 20 Watt och sparar därmed rejält med energi. Utöver den stora energibesparingen får reflektorlampan hemmet att stråla av varmvitt ljus (2 700 K), vilket vackert understryker den hemtrevliga atmosfären. Egenskaper: - LED-reflektorn är energisnål (EEK A) - har en god färgeffekt (färgåtergivningsindex RA80) - ger c:a 25 000 timmar ljus - kan inte dimmas Energiklass: A
 • 750 cm lång solar-ljusslang Tube med 75 LED-lampor

  750 cm lång solar-ljusslang Tube med 75 LED-lampor
  Tube - solarljusslang med 750 cm längd och 75 LED-lampor För dekoration året runt av blomkrukor, små buskar och träd och liknande kan LED-ljusslangen Tube användas. Den inbyggda AAA Li-Ion-ackumulatorn laddas under dagen via den separata solarpanelen, så att de 75 LED-lamporna i slangen tänds vid mörkrets inbrott av dag-/nattsensorn. Solarpanelen med jordspett är försedd med en 150 cm lång anslutningskabel till ljusslangen, så att den kan riktas mot solen.
 • B22 2W 827 LED-dropplampa

  B22 2W 827 LED-dropplampa
  B22 2 W LED-dropplampa med RA80 Denna lilla dropplampa är ett bra alternativ för vanliga B22-lampor på upp till 16 Watt. Tack vare LED-tekniken kan mycket energi sparas med dropplampan och på lång sikt sänka kostnaderna. Med den varmvita ljusfärgen på 2 700 Kelvin understryker lampan den hemtrevliga atmosfären i hemmet, där den även återger färger mycket verklighetstroget och oförfalskat. Egenskaper: - sparar rejält med energi (EEK A+) - kan inte dimmas - snygg design - ger c:a 25 000 timmar ljus Energiklass: A+
 • B22 LED-lampa, varmvit

  B22 LED-lampa, varmvit
  B22 1,6W LED-lampa med klar yta För dekorativa belysningsändamål är denna lampa perfekt och den är dessutom energisnål med bästa EEK A++. Egenskaper: - har en extra varmvit ljusfärg (2 100 Kelvin) - kan ersätta vanliga B22-lampor på upp till 15 Watt - kan inte dimmas Energiklass: A++
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, grå

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, grå
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, grå
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, natur

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, natur
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 30 cm, svart
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, natur
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, svart

  Lampskärm Knute, utan uttag, Ø 48 cm, svart
  Korgformad lampskärm av polyrotting Lampskärmen hos Knute är ett korgformat flätverk av polyrotting och är lämplig för användning inomhus och utomhus. Kombinerat med en kabel med ett uttag och en vacker filamentljuskälla är detta en mycket flexibelt, kombinerbar hänglampa som kan ge ett mervärde åt både terrassen och boningsrummen. Materialet är väderbeständigt och skapar ett intressant skuggmönster när ljuset tänds.
 • LED-nattlampa 357-11 för eluttaget

  LED-nattlampa 357-11 för eluttaget
  LED-nattlampa 357-11 för trevliga drömmar LED-nattlampan 357-11 är en kontakt för ett eluttag som är standard i EU, och är utrustat med en skymningssensor. Ljuset tänds så snart ljusstyrkan i rummet sjunker under en viss nivå. På morgonen släcks nattlampan automatiskt när mängden ljus ökar. LED-lampan är arrangerad på så sätt att den belyser en reflektor och därmed skapar ett indirekt, svagare ljus. Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 4,7W, dimbar, rökfärgad, rörform

  LED-lampa E27 4,7W, dimbar, rökfärgad, rörform
  E27 4,7 W LED-lampa i rörform, rökfärgat glas Den energisnåla och moderna LED-tekniken har arrangerats mycket dekorativt i denna lampa med tunn rörform. Två tvinnade glödtrådar reser sig upp i glaskolven som utstrålar varmvit belysning. LED-lampan är en idealisk lampa för användning i de minimalistiska uttagslamporna, där en skärm helt har utelämnats. Lampan är inte bara mycket effektfull individuellt, utan även arrangerad i kombination med andra lampor i serien i olika former. Egenskaper: - mycket varm ljustemperatur 2 100 K - imponerade storlek och dekorativ vintage-optik - dimbar Energiklass: B
 • E14 2W 827 LED-toppförspeglad lampa

  E14 2W 827 LED-toppförspeglad lampa
  E14 2 W filament-LED-lampa, toppförseglad i silver Denna filament-LED-lampa passar bäst till dekorationsbelysning. Med toppförsegling i silver och den moderna filamenttekniken sätter den trevliga ljusaccenter. Den har en extremt lång livslängd på 25 000 timmar. Den eleganta utformningen framhävs särskilt i öppna lampor. Egenskaper: - högsta energiklass A++ - naturlig färgåtergivning av Ra80 - varmvit ljustemperatur med 2 700 Kelvin - idealisk för dekorativ- och spegelbelysning Energiklass: A+
 • E14 1,8W 827 LED-toppförseglad lampa guld

  E14 1,8W 827 LED-toppförseglad lampa guld
  E14 2 W LED-toppförseglad lapa i guld med filamentteknik Den här LED-toppförseglade lampan ger en trevlig boningsatmosfär. Tack vare filamenttekniken ger denna lampa eleganta ljusaccenter i upp till 15 000 timmar. Den moderna designen framhävs särskilt i öppna lampor. Egenskaper: - energieklass A+ - reell färgåtergivning på 80 Ra - varmvitt ljus, 2 700 Kelvin - idealisk för dekorativ- och spegelbelysning Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 3,7 W 2 100 K Heavy Smoke Filament

  LED-lampa E27 3,7 W 2 100 K Heavy Smoke Filament
  E27 LED-lampa Heavy Smoke Filament 3,7 W, 2 100 K Vad gäller form är denna LED-lampa nästan likvärdig med en traditionell glödlampa, vilket absolut inte stämmer vad gäller dess utseende och ljuseffekt. I den klara, mörkfärgade glaskolven finns mycket varmvita LED-lampor installerade med glödtrådar i retro-look som ger rummet ett varmt och mysigt och dekorativt ljus. Egenskaper: - mycket varm ljustemperatur 2 100 K - mörkt glas - dimbar Energiklass: B
 • LED-lampa E27 4,7W, dimbar, amber

  LED-lampa E27 4,7W, dimbar, amber
  Energiklass: A
 • B22 LED-lampa, gul

  B22 LED-lampa, gul
  B22 LED-lampa färgad Lampan är perfekt för dekorativa armaturer eller som ersättning för befintliga ljuskedjor och skapar ett stämningsfullt ljus. LED-lampan olika färger.
 • LED-lampa E27 3,8W 2 100K dimbar

  LED-lampa E27 3,8W 2 100K dimbar
  Rökfärgad LED-lampa E27 3,8W, 2 100K i unik design Stor, intressant, ovanlig och fascinerande - dessa attribut är utan tvekan tillämpliga på denna LED-lampa, där modern LED-teknik har installerats i en intressant lampa. Förutom den ovanliga formen på glaset, som verkar som om det är munblåst, utmärker sig lampan genom dess rökfärgade glas, de påfallande interna filament-LED-lamporna och de unika reflektionerna som ljuset ger upphov till i glaset. I hängande version utan skärm blir den en highlight i rummet. Egenskaper: - mycket varm ljusfärg 2 100 K - imponerande storlek och dekorativ glasdesign - dimbar Energiklass: B
 • LED-globlampa Heavy Smoke Filament G125

  LED-globlampa Heavy Smoke Filament G125
  LED-globlampa Heavy Smoke Filament E27 4 W, 2 100 K Den här LED-globlampan med mörkt glas, varmvita LED-lampor och en glödtråd i retrodesign ger ett mjukt och varmt ljus som är perfekt lämpat för dekorativ belysning i många olika armaturer. Egenskaper: - mycket varm ljustemperatur 2 100 K - mörkt glas - dimbar Energiklass: B
 • LED-lampa E27 6W, dimbar, rökfärgad

  LED-lampa E27 6W, dimbar, rökfärgad
  Energiklass: B
 • LED-lampa E27 1,5W Soft Glow 2100K klar

  LED-lampa E27 1,5W Soft Glow 2100K klar
  E27 LED-lampa Soft Glow 2 100 K 1,5W för dekorationsbelysning Denna E27-LED-lampa i liten miniglob-form avger en varm, rundstrålande belysning. I den klara glaskolven sitter lysdioder i filamentoptik som avger ett särskilt behagligt ljus. Ljuskällan är idealisk för användning i öppna lampor utan skärm, som används för dekorativ belysning i bostäder. Egenskaper: - mycket varm ljusfärg 2 100 K - dekorativ i öppna lampor Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 4W 2 100K Heavy Smoke Filament ST64

  LED-lampa E27 4W 2 100K Heavy Smoke Filament ST64
  LED-rustikalampa E27 4W, 2 100K med mörkt tonat glas I denna LED-lampa i vacker rustikaform placeras de varmvita filament-LED-lamporna i retrodesign. Det mörktonade glaset och den mycket varma ljusfärgen ger ett mjukt och bekvämt ljus som passar perfekt som en dekorativ belysning i hemmet. Egenskaper: - mycket varm ljusfärg 2 100 K - mörktonat glas - dimbar Energiklass: B
 • E14 2,8 W 827 LED-lampa, dimbar

  E14 2,8 W 827 LED-lampa, dimbar
  E14 2,8W filament-LED-lampa i droppform, dimbar Tack vare sin kompakta form är lampan mångsidigt användbar. Den fungerar lika bra för öppna som slutna armaturer. Filamentdesignen påminner om traditionella glödlampor med en mysig charm. Dessutom är LED-ljuskällan energisnål. Det varmvita ljuset med 2 700 kelvin sörjer för en behaglig atmosfär och stämningen i rummet kan anpassas efter behag genom att dimra ljuskällan. Egenskaper: - lång livslängd på upp till 15 000 timmar - bred belysning med 360° - varmvitt ljus på 2 700 kelvin - utmärkt färgåtergivning med RA80 - energiklass A+ Energiklass: A++
 • B22 0,8W 827 LED-lampa, röd

  B22 0,8W 827 LED-lampa, röd
 • LED-lampa E27 20W High Lumen, dimbar 4 000 K

  LED-lampa E27 20W High Lumen, dimbar 4 000 K
  Energiklass: A+
 • LED E27 E14 2W filament 2 700 K Ra 90 dimbar

  LED E27 E14 2W filament 2 700 K Ra 90 dimbar
  Energiklass: A++
 • LED E27 E14 3,3W filament 2 700 K Ra 90 dimbar

  LED E27 E14 3,3W filament 2 700 K Ra 90 dimbar
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 2 700 K filament matt dimbar 4,8W

  LED-lampa E27 2 700 K filament matt dimbar 4,8W
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 MiniGlobe 3W 2 700 K Ra90 opal

  LED-lampa E27 MiniGlobe 3W 2 700 K Ra90 opal
  Energiklass: A+
 • LED-lampa B22 7,5W 2 700 K Ra90 opal

  LED-lampa B22 7,5W 2 700 K Ra90 opal
  Energiklass: A+
 • LED-lampa E14 1,4W Soft Glow 2 100 K klar dimbar

  LED-lampa E14 1,4W Soft Glow 2 100 K klar dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 4W Soft Glow 2 100 K 3-Step dimming

  LED-lampa E27 4W Soft Glow 2 100 K 3-Step dimming
  Energiklass: A++
 • LED-kronljus E14 4W Soft Glow 3-Step dimming

  LED-kronljus E14 4W Soft Glow 3-Step dimming
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E14 4W Soft Glow 2 100 K 3-Step dimming

  LED-lampa E14 4W Soft Glow 2 100 K 3-Step dimming
  Energiklass: A++
 • LED-kronljus E14 3,5W Soft Glow 2 200 K, dimbar

  LED-kronljus E14 3,5W Soft Glow 2 200 K, dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-kronljus E27 3,5W Soft Glow klar, dimbar

  LED-kronljus E27 3,5W Soft Glow klar, dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 6,5W Soft Glow 3-Step dimming

  LED-lampa E27 6,5W Soft Glow 3-Step dimming
  Energiklass: A++
 • LED-stav E27 5,8W Soft Glow 2 500 K, dimbar

  LED-stav E27 5,8W Soft Glow 2 500 K, dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor E27 R63 4W 2 700 K klar

  LED-reflektor E27 R63 4W 2 700 K klar
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor E14 R50 2,5W 2 700 K klar

  LED-reflektor E14 R50 2,5W 2 700 K klar
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor E14 R39 1,5W 2 700 K klar

  LED-reflektor E14 R39 1,5W 2 700 K klar
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor GU5,3 7W 36° Ra95 dim to varm

  LED-reflektor GU5,3 7W 36° Ra95 dim to varm
  Energiklass: A
 • LED-reflektor GU10 Mini MR11 4W 35° varmvit

  LED-reflektor GU10 Mini MR11 4W 35° varmvit
  Energiklass: A+
 • LED-reflektor GU10 ES111 11,5W 3 000 K dimbar

  LED-reflektor GU10 ES111 11,5W 3 000 K dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-stiftlampa G4 1 200 K flame

  LED-stiftlampa G4 1 200 K flame
 • LED-stiftlampa G9 1 200 K flame

  LED-stiftlampa G9 1 200 K flame
 • LED-stiftlampa G9 3W 2 700 K matt

  LED-stiftlampa G9 3W 2 700 K matt
  Energiklass: A++
 • LED-kronljuslampa E14 flame 1 800 K

  LED-kronljuslampa E14 flame 1 800 K
 • LED-lampa B22 A55 2,4W av polykarbonat, klar

  LED-lampa B22 A55 2,4W av polykarbonat, klar
  Energiklass: A++
 • LED-lampa B22 G45 1,3W, brottsäker, klar, IP60

  LED-lampa B22 G45 1,3W, brottsäker, klar, IP60
  Energiklass: A++
 • LED-lampa E27 A55 1,6W 2 100 K klar brottsäker

  LED-lampa E27 A55 1,6W 2 100 K klar brottsäker
  Energiklass: A++
 • LED-lampa flame E27 3,5W med riktningssensor

  LED-lampa flame E27 3,5W med riktningssensor
  Energiklass: A+
 • LED-lampa E27 G45 1,3W 2 700 K klar brottsäker

  LED-lampa E27 G45 1,3W 2 700 K klar brottsäker
  Energiklass: A++
 • LED-stiftlampa G9 3,8W 4 000 K

  LED-stiftlampa G9 3,8W 4 000 K
  Energiklass: A+