BEGA lampor

Den tyska lamptillverkaren BEGA har snart varit verksamma i över 70 år. Deras slogan är "Das gute Licht", vilket betyder det goda ljuset.

BEGA startades samma år som andra världskriget slutade, 1945. Heinrich Gantenbrink arbetade som guldsmed men gjorde ett stickspår och tillverkade en lampkrona i järn. Han fick direkt en order på 10 st till och sen 100 till och då bestämde han sig för att anställa folk och börja masstillverkning.

Moderna BEGA armaturer

Företaget hänger med i utvecklingen och implementerar snabbt ny teknik. Mycket av BEGA utomhusbelysning använder energisnål LED-teknik.

 • BEGA 22215K3 utomhusvägglampa grafit 3 000 K 9 cm

  BEGA 22215K3 utomhusvägglampa grafit 3 000 K 9 cm
  Liten LED-utomhusvägglampa 22215K3 i aluminiumgjutgods 22215K3 är en kompakt LED-lampa som med sin låga djup är lämplig för olika monteringshöjder och användningsområden. Används bara en lampa kan den vid en låg monteringshöjd användas för att markera objekt som kan vara i vägen. Monteras flera lampor i rad, fungerar dem utmärkt som belysning av hallar både hemma och runt offentliga lokaler. Monteras lampan längre upp kan den användas som vägglampa bredvid ytterdörren eller för att belysa mindre väggar. Tack vare kapslingsklass IP64 är lampan på bäst möjliga sätt skyddad mot väderpåverkan. Lamporna från tillverkaren BEGA, som i nästan 70 år har producerat lampor för inom- och utomhusbruk, utmärks av förstklassig kvalitet och en lång livslängd. Noggranna konstruktioner, smart användning av material och hållbart bruk av resurser – allt detta är något man lägger stor vikt på hos BEGA.
 • BEGA 22432K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K

  BEGA 22432K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K
  Kubformad LED-utomhusvägglampa 22432K3 På väggfästet av grafitgrått lackerat aluminiumgjutgods monterades tjockt kubiskt kristallglas så att lampan garanterat är robust och glaset sörjer för transparens. Den slagtåliga LED-utomhusvägglampan är utrustad med varmvita lysdioder som avger ljuset fritt åt alla håll. Med hjälp av det inre vita kristallglaset skapas jämn belysning. Den lilla LED-vägglampan är lämplig för montering i taket eller på stolpar och är tack vare kapslingsklass IP65 skyddad mot olika väderlek. Lamptillverkaren BEGA har utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för alla användningsområden i nästan 70 år. Lamporna möter höga kvalitetskrav och man lägger speciellt stor vikt på hållbarhet, noggranna konstruktioner, smart användning av material och hållbar användning av resurser.
 • BEGA 24469K3 utomhusvägglampa up/down grafit 3000K

  BEGA 24469K3 utomhusvägglampa up/down grafit 3000K
  24469K3 – en LED-utomhusvägglampa i halvrund form LED-utomhusvägglampan 24469K3 avger varmvitt ljus uppåt och nedåt så att en intressant ljuseffekt skapas på fasaden och omgivningen belyses. Lampan av grafitgrått lackerat aluminiumgjutgods är utrustad med plana glas som garanterar en bländfri ljusatmosfär för mer belysningskomfort. Ljuset skapas av varmvita lysdioder i lampan som utmärks av en ytterst lång livslängd. Tack vare kapslingsklass IP64 är 24469K3 skyddad mot vädret. Lamptillverkaren BEGAs sortiment består av högkvalitativa och långlivade lampor som möter högsta kvalitetskraven. I nästan 70 år har märket BEGA tillverkat ljuskällor för inom- och utomhusbruk med en produktion som lägger stor vikt på hållbarhet och ett hållbart tillvägagångssätt vad gäller användning av resurser.
 • BEGA 22261K3 utomhusvägglampa grafit 3 000K 7,5 cm

  BEGA 22261K3 utomhusvägglampa grafit 3 000K 7,5 cm
  22261K3 – en LED-utomhusvägglampa för användning hemma och i offentliga lokaler Det låga djupet på bara 6 cm gör LED-utomhusvägglampan 22261K3 med kapslingsklass IP64 till en ljuskälla som är speciellt lämplig för hallar – oavsett om den används hemma eller i offentliga lokaler. Varmvit belysning avges genom säkerhetsglaset nedåt och belyser exempelvis ytterdörren, när lampan placeras till höger och vänster om den. Lampor av tillverkaren BEGA utmärks av fantastisk kvalitet och modern LED-teknik så att de med sin långa livslängd är lämplig för alla möjliga användningsområden. Tillverkaren har producerat lampor i nästan 70 år och under produktionen tar man speciell hänsyn till hållbar användning av resurser, noggranna konstruktioner och smart användning av material.
 • BEGA 33224K3 utomhusvägglampa grafit 3000K ensidig

  BEGA 33224K3 utomhusvägglampa grafit 3000K ensidig
  Riktad belysning med LED-utomhusvägglampan 33224K3 Efter behag kan LED-utomhusvägglampan 33224K3ljus avges uppåt eller nedåt, eftersom lampan kan monteras i olika brinnlägen. Oavsett om den monteras enkelt eller i rad längs fasaden: med hjälp av lampan kan fantastiska effekter skapas och arkitekturen kan framhävas stämningsfullt. Det plana lampglaset fördelar ljuset brett över hela monteringsytan. Även kapslingsklassen IP65 står för bästa kvaliteten, eftersom den skyddar lampan mot alla sorters väder. Aluminiumgjutgods, aluminium och rostfritt stål samt säkerhetsglas – alla dessa material användes för att tillverka LED-utomhusvägglampan 33224K3 av märket BEGA. Under produktionen läggs dessutom stor vikt på hållbarhet och noggrann användning av resurser. Förstklassiga material och modern, energisnål LED-teknik gör lamporna från tillverkaren till långlivade ljuskällor både för hemmet och offentliga lokaler.
 • BEGA 22650K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K

  BEGA 22650K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K
  22650K3 – kantig LED-utomhusvägglampa med ram i aluminiumgjutgods En robust ram av aluminiumgjutgods runt hela LED-utomhusvägglampan 22650K3 skyddar lampglasets kanter och hörn Glaset består av kristallglas som är mycket robust och har en precis struktur som hjälper att styra ljuset. Tack vare den vita insidan avges ljuset från de varmvita lysdioderna mycket homogent. 22650K3 är en lika modern som tidlös utomhusvägglampa som kan monteras på olika fasader och garanterar en lång livslängd tack vare den förstklassiga kvaliteten och moderna LED-tekniken. 22650K3 är utrustad med kapslingsklass IP65 och kan monteras på både fasader och i tak utomhus. BEGA, tillverkaren bakom denna LED-utomhusvägglampa, har utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för alla användningsområden i nästan 70 år. Företaget lägger stor vikt på noggrann konstruktion och tillverkning och lampor som är hållbara, har ett hållbart tillvägagångssätt vad gäller resurser och använder material på ett smart sätt.
 • BEGA 33327K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K

  BEGA 33327K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K
  33327K3 – kubisk LED-utomhusvägglampa med ensidigt bländskydd På en sida avbländas ljuset från LED-utomhusvägglampa 33327K3 genom väggfästet i L-from. Det avges åt tre håll genom lampskärmen av mycket kraftigt kristallglas med vit insida. Monteras lampan på fasaden bredvid ytterdörren, en stolpe eller en mur ger den energisnål, varmvit belysning. Den moderna LED-tekniken utmärks inte bara av en mycket hög energieffektivitet utan även en lång livslängd på upp till 50 000 timmar. Tack vare kapslingsklass IP65 är den skyddad mot olika väderleksförhållanden. I nästan 70 år har lamptillverkaren BEGA utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för alla användningsområden. Här lägger man speciellt stor vikt på hållbarhet, noggranna konstruktioner, smart användning av material och hållbar användning av resurser. Resultatet är högkvalitativa lampor med lång livslängd.
 • BEGA 33579K3 utomhusvägglampa grafit 3000K ensidig

  BEGA 33579K3 utomhusvägglampa grafit 3000K ensidig
  Ensidigt lysande LED-utomhusvägglampa 33579K3 i grafit – IP64 LED-utomhusvägglampan 33579K3 öppnar upp för många användningsmöjligheter. Oavsett om den används enkelt eller flera lampor monteras i rad – med 33579K3 får man olika belysningsmöjligheter för väggen och fasaden. Lampan av aluminiumgjutgods med en reflektor av eloxerat rent aluminium och en skärm av säkerhetsglas sörjer för vackra ljusaccenter – oavsett om den används inomhus eller utomhus. Lampan måste monteras med ljusutsläppet nedåt. BEGA – tillverkaren av denna högkvalitativa utomhusvägglampa – har utvecklat och producerat kvalitetslampor för inom- och utomhusbruk i nästan sju årtionden. Tack vare förstklassiga material och modern LED-ljusteknik är dessa långlivade belysningsobjekt som kan användas för att framhäva olika sorters byggnader på ett effektfullt sätt.
 • BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K vit Ø 50 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K vit Ø 50 cm
  Stort, universellt vitt ljus - LED-taklampa Planeta Planeta LED-taklampa erbjuder effektiv allmänbelysning, särskilt i områden med högt i tak, som receptioner och trappor. Den enkla, cirkulära designen kan kombineras med många inredningskoncept och riktar fokus mot det mjuka, men ändå starka ljuset. Detta sprids jämnt av den vita kristallglasdiffusorn, som omges av en smal aluminiumram. Planeta kan vid behov integreras i ett DALI-ljusstyrningssystem så att ljuseffekten kan regleras externt. Tillverkaren BEGA från Menden (Tyskland) erbjuder kvalitetslampor som används i många offentliga och kommersiella projekt. Baserat på en stor erfarenhet och vår egen forskning skapas oberoende utvecklade produkter med banbrytande funktioner.
 • BEGA 33507K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K

  BEGA 33507K3 LED-utomhusvägglampa grafit 3 000 K
  Rund, slagtålig LED-utomhusvägglampa 33507K3 med varmvita lysdioder – IP65 Robust, långlivad, tidlös, modern – allt detta är egenskaper som utmärker LED-utomhusvägglampan . Stommen av grafitfärgat aluminiumgjutgods rymmer en rund lampskärm av kristallglas av robust kvalitet med vit insida. Lysdioderna som integrerades i skärmen lyser varmvitt genom glaset och sörjer på så sätt för homogen belysning, medan ljuset bländas av uppåt. Enkelt eller placerat i grupp möter LED-utomhusvägglampan olika belysningskrav och trotsar tack vare kapslingsklass IP65 alla väderlek. Lampan har inga synliga skruvar och monteras med hjälp av bajonettfattningar. Bara ramen i aluminiumgjutgods säkras av en fästskruv. Lamptillverkaren BEGA är känd för högkvalitativa lampor som utmärks av förstklassig kvalitet och bästa material. Företaget har tillverkat lampor för olika användningsområden i över 70 år och lägger stor vikt på hållbarhet och ett hållbart tillvägagångssätt vad gäller resurserna som används.
 • BEGA 33590K3 utomhusvägglampa grafit 3000K up/down

  BEGA 33590K3 utomhusvägglampa grafit 3000K up/down
  33590K3 – uppåt- och nedåtlysande LED-utomhusvägglampa med IP64 Ljuset avges koncentrerat uppåt och nedåt i en vinkel på 23° och sörjer för effektfulla accenter på alla fasader. Monterad i rad på stolpar eller till höger och vänster om ytterdörren ger LED-utomhusvägglampan 33590K3 inte bara varmvit belysning utan får även fasaden att lysa och framhäver modern arkitektur. Den kantiga LED-utomhusvägglampan 33590K3 av märket BEGA – en lamptillverkare som i nästan 70 år har producerat förstklassiga lampor för inom- och utomhusbruk – är tack vare de högkvalitativa materialen som användes och den integrerade LED-ljustekniken en långlivad ljuskälla som kan monteras både på privata och offentliga byggnader.
 • BEGA Lichtbaustein 38300 LED-vägglampa 21 x 21 cm

  BEGA Lichtbaustein 38300 LED-vägglampa 21 x 21 cm
  LED utomhusvägglampa, fyrkantig ljusmodul med AC-modul Denna LED-utomhusvägglampa, lätt byggsten, är perfekt för att belysa balkonger, trapphus, parkeringshus eller entréer. Oavsett om det är monterat på väggen eller taket i det privata eller offentliga området är det helt flexibelt. Den fyrkantiga ljusmodulen ser klassisk, enkel och iögonfallande ut. Det är tillverkat av högkvalitativa material - det grafitfärgade huset är tillverkat av aluminium och rostfritt stål och det silkesmatta locket är tillverkat av opalt glas. Kanterna på torget är något rundade och talar ett tydligt formspråk. Ett homogent, mjukt ljus tränger igenom glasytan, som genereras av varma vita lysdioder och släpps ut runt omkring. - med AC-modul - lämplig för genomgående ledningar
 • BEGA 33405K3 utomhusvägglampa grafit 3 000K down

  BEGA 33405K3 utomhusvägglampa grafit 3 000K down
  Kubisk LED-utomhusvägglampa 33405K3, nedåtlysande 33405K3 är en kompakt LED-utomhusvägglampa med ljusutsläppet nedåt. Det tjocka, delvist matta kristallglaset präglar med sina imponerade ljuseffekter hela lampans utseende. Oavsett om den monteras enkelt eller i rad: lampan har många användningsområden både hemma och i offentliga lokaler. Tack vare kapslingsklass IP64 trotsar den dessutom även hårt väder. 33405K3 måste monteras med ljusutsläppet nedåt. LED-utomhusvägglampan 33405K3 är en produkt från märket BEGA, vilkets lampor utmärks av en lång livslängd och förstklassig kvalitet. I nästan 70 år har de producerat lampor för utom- och inomhusbruk och under produktionen lägger man stor vikt på noggranna konstruktioner, hållbart bruk av resurser och smart användning av material.
 • BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K stål Ø 75 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K stål Ø 75 cm
  Stort, universellt vitt ljus - LED-taklampa Planeta Planeta LED-taklampa erbjuder effektiv allmänbelysning, särskilt i områden med högt i tak, som receptioner och trappor. Den enkla, cirkulära designen kan kombineras med många inredningskoncept och riktar fokus mot det mjuka, men ändå starka ljuset. Detta sprids jämnt av den vita kristallglasdiffusorn, som omges av en smal aluminiumram. Planeta kan vid behov integreras i ett DALI-ljusstyrningssystem så att ljuseffekten kan regleras externt. Tillverkaren BEGA från Menden (Tyskland) erbjuder kvalitetslampor som används i många offentliga och kommersiella projekt. Baserat på en stor erfarenhet och vår egen forskning skapas oberoende utvecklade produkter med banbrytande funktioner.
 • BEGA 89764 LED-taklampa 3 000 K E27 vit Ø 34 cm

  BEGA 89764 LED-taklampa 3 000 K E27 vit Ø 34 cm
  Vit LED taklampa för inomhusbruk, IP44 LED-belysningen består av en diffusor av munblåst opalglas, som kompletteras på insidan av ett metallhölje som fungerar som en sidoskärm. Detta förhindrar att ljuset strålar åt sidan och den fulla ljusstyrkan utvecklas nedåt. Detta skapar ett homogent, bländfritt ljus som generöst lyser upp rummet. Dess diskreta, tydliga utseende gör att den kan användas nästan överallt. Tack vare IP44 tål den stänkvatten. Förutom i hallen i hemmet kan armaturen också användas i korridorer, trappor och entréer i kommersiella fastigheter. - Lämplig för genomgående kabeldragning
 • BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K vit Ø 75 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K vit Ø 75 cm
  Stort, universellt vitt ljus - LED-taklampa Planeta Planeta LED-taklampa erbjuder effektiv allmänbelysning, särskilt i områden med högt i tak, som receptioner och trappor. Den enkla, cirkulära designen kan kombineras med många inredningskoncept och riktar fokus mot det mjuka, men ändå starka ljuset. Detta sprids jämnt av den vita kristallglasdiffusorn, som omges av en smal aluminiumram. Planeta kan vid behov integreras i ett DALI-ljusstyrningssystem så att ljuseffekten kan regleras externt. Tillverkaren BEGA från Menden (Tyskland) erbjuder kvalitetslampor som används i många offentliga och kommersiella projekt. Baserat på en stor erfarenhet och vår egen forskning skapas oberoende utvecklade produkter med banbrytande funktioner.
 • BEGA 31163 K3 LED-vägglampa, stötfast 9,2 W IP65

  BEGA 31163 K3 LED-vägglampa, stötfast 9,2 W IP65
  Robust LED-vägglampa i maritim design Denna speciella LED-vägglampa imponerar med sin extraordinära karaktär och sin stabila konstruktion. Tack vare högkvalitativt utförande och den höga kapslingsklass IP65 är den inte bara stöttålig utan också väl skyddad mot fukt och vattenstrålar. Det är därför som denna ljuskälla är särskilt lämplig för användning utomhus eller i en stressig miljö. Det robusta huset är gjutet av gjuten brons och åtföljs av flera dekorativa element av mässing. Skärmen var gjord av kristallglas och har en ljusdiffuserande effekt så att ljus avges jämnt och utan bländning. Glaset skyddas av ett metallgaller som ger lampan ett marint intryck. Tekniska specifikationer - slagtålig och hållbar - skyddad mot damm och vattenstrålar, IP 65 - Verktygsfri förslutning - ljusspridande kristallglas - Genom kablar möjliga
 • BEGA 84072K3 Koppar asymmetrisk armatur för gångväg

  BEGA 84072K3 Koppar asymmetrisk armatur för gångväg
  Kopparvägslampa 84072 med ljus riktat diagonalt nedåt Tidlös design, modern ljusteknik, felfri finish och valet av det traditionella materialet koppar gör 84072 vägbelysning till en högkvalitativ ljuskälla med stark karaktär för utomhusområden. En konformad skärm är monterad på sidan av den cylindriska ramen, med ljusutsläppet riktat diagonalt nedåt. Ljuset avges genom ett skydd av munblåst opalglas på markytan bredvid armaturen. Koppar utvecklar en karakteristisk patina med tiden på grund av väderpåverkan. - Med bottenplatta i gjuten brons - Skyddsklass: IP44 - Slaghållfasthet: IK03
 • BEGA 78047 vägglampa trapets 3 000 K 9 cm vit

  BEGA 78047 vägglampa trapets 3 000 K 9 cm vit
  LED-vägglampa lyser nedåt i fasad form Denna kompakta vägglampa består av ett nedre lock av vitt säkerhetsglas och ett gjutet aluminiumhölje. Högkvalitativa, integrerade lysdioder lyser nedåt utan bländning; dess varma vita ljus återger realistiskt färgerna i omgivningen. Den kan till exempel användas med flera enheter i rad för att belysa en hall eller korridor och tack vare sin neutrala design harmoniserar den med många moderna inredningskoncept. Den Menden-baserade armaturtillverkaren BEGA har ett utmärkt rykte för tidlösa armaturer i en tekniskt och kvalitativ utmärkt design. LED-modulerna utvecklas och tillverkas också internt.
 • BEGA 50652 LED-taklampa opalglas 3 000 K Ø 39 cm

  BEGA 50652 LED-taklampa opalglas 3 000 K Ø 39 cm
  Rund LED-taklampa med diffusor av munblåst opalglas Denna vägg- och taklampa är lämplig för användning i badrum, spaområden eller entréer tack vare stänkskyddet. Metallhöljet är mindre än den satinmattade diffusorn av munblåst opalglas, så att den senare utgör hela den synliga delen av armaturen. Det höga ljusflödet ger en effektiv grundbelysning som samtidigt är behaglig tack vare den mjuka ljuseffekten. Den enkla, vita designen passar utmärkt in i många moderna inredningar. Det Sauerland-baserade företaget BEGA tillverkar och utvecklar utomhus- och inomhusarmaturer med fokus på hållbarhet och kvalitet. Många arkitekter, offentliga, kommersiella och privata kunder i många länder förlitar sig på BEGA-armaturer.
 • BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K stål Ø 50 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 4 000 K stål Ø 50 cm
  Stort, universellt vitt ljus - LED-taklampa Planeta Planeta LED-taklampa erbjuder effektiv allmänbelysning, särskilt i områden med högt i tak, som receptioner och trappor. Den enkla, cirkulära designen kan kombineras med många inredningskoncept och riktar fokus mot det mjuka, men ändå starka ljuset. Detta sprids jämnt av den vita kristallglasdiffusorn, som omges av en smal aluminiumram. Planeta kan vid behov integreras i ett DALI-ljusstyrningssystem så att ljuseffekten kan regleras externt. Tillverkaren BEGA från Menden (Tyskland) erbjuder kvalitetslampor som används i många offentliga och kommersiella projekt. Baserat på en stor erfarenhet och vår egen forskning skapas oberoende utvecklade produkter med banbrytande funktioner.
 • BEGA RZB HB 506 LED-taklampa CCT Switch, 26x26cm 18W

  BEGA RZB HB 506 LED-taklampa CCT Switch, 26x26cm 18W
  Kvadratisk, vit HB 506 LED-takarmatur för allmän belysning på stora ytor, valbar färgtemperatur Med sin neutrala design kan den LED-belysningsarmatur HB 506 för utanpåliggande montering integreras i nästan alla moderna miljöer. Beroende på vilken färgtemperatur som väljs är HB 506 lämpligare för vardagsrum och receptioner eller för arbets- och förrådsrum. Här ger LED-taksarmaturen en stor allmänbelysning tack vare den opala diffusorn av polykarbonat. - Ljusfärgen kan justeras i två steg före installationen: Varmt vitt (förinställt), universellt vitt - Snabbmonteringsadapter av galvaniserad stålplåt, med fästskruvar - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C - Med integrerad styrutrustning
 • BEGA RZB HB 710 LED-lampa oval IP54 9,5 W 840

  BEGA RZB HB 710 LED-lampa oval IP54 9,5 W 840
  Oval HB 710 LED-väggarmatur för mångsidig allmänbelysning Med HB 710 LED-belysningsarmatur för utanpåliggande montering kan en mängd olika privata och offentliga/kommersiella rum, t.ex. källare och förråd, korridorer, trapphus och sanitära utrymmen, belysas homogent över en stor yta. HB 710 är tillverkad av robust, vit/opal polykarbonat i oval form och övertygar med enkel installation och effekt/styrka som kan justeras i två steg före idrifttagning. - Effekt/ljusutgång kan justeras i två steg före installation med en intern omkopplare. - Kan monteras vertikalt eller horisontellt, på väggen eller i taket. - Installation utan verktyg tack vare plug&play plug-in-systemet, flexibla anslutningsmöjligheter med hjälp av 2 bakre och 4 sidokabelgenomföringar. - Lämplig för genomgående kabeldragning - Skyddsklass: IP54 - Stötbeständighet: IK07 - Omgivningstemperatur under drift: - 30 °C till + 35 °C - med integrerad styrutrustning
 • BEGA 77263K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt

  BEGA 77263K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt
  Med runt lamphuvud – LED-gånglampa 77263K3, IP65 LED-gånglampan 77263K3 ger bandformat, nedåtriktat ljus så att den är speciellt lämplig för terrassen och stigar i trädgården. Väglampan av aluminiumgjutgods levereras inklusive ett jordfäste. Jordfästet cementeras i marken, sedan ansluts lampan med en skarvanslutning, monteras och skruvas fast. LED-väglampan 77263K3 från märket BEGA utmärks, utöver av sin förstklassiga kvalitet, av effektiv belysning och en lång livslängd. De integrerade lysdioderna har en livslängd på minst 50 000 timmar och ger varmvit belysning.
 • BEGA 23015 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm stål

  BEGA 23015 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm stål
  LED-vägglampa som en bred kuboid för upp och ner accenter LED-vägglampan består av ett hus av högkvalitativ gjutzink och tjockväggigt kristallglas som ser några millimeter över ramen och därmed ger BEGA-armaturen sin omisskännliga karaktär. Ljusemissionen uppåt och nedåt ger rummet en atmosfärisk atmosfär och mjuk grundbelysning. Den återhållna designen liksom det högkvalitativa och hållbara utförandet gör vägglampan till det perfekta valet, inte bara för privata vardagsrum, utan också för hotell och företagsbyggnader. Den tyska tillverkaren BEGA har producerat högkvalitativa lampor i nästan 70 år. Med sin utmärkta kvalitet, som är resultatet av vårt eget utvecklingsarbete och sofistikerade produktionstekniker, övertygar lamporna på många ställen - till exempel vid färjeterminalen St. George i New York i Westgate Mall i Singapore.
 • BEGA 50146 vägglampa 3 000 K DALI 25 cm svart

  BEGA 50146 vägglampa 3 000 K DALI 25 cm svart
  Cuboid LED-vägglampa med ljuset riktat uppåt och nedåt Den här väggarmaturen är en riktig höjdare med sitt diskreta utseende och sin tilltalande ljusfördelning. Den är avsedd för inomhusbruk, där den utmärkt framhäver korridorer, hallar och trappor. Metallhöljet med en vinkelformad kubisk form omger ett vitt kristallglas, bakom vilket en reflektor av anodiserad ultrarent aluminium är installerad. Tack vare den goda färgåtergivningen och den varmvita ljusfärgen skapar strålkastaren en behaglig atmosfär med starka, naturliga färger. Ljuset sänds nedåt och - som med en wallwasher - uppåt. Väggarmaturen har också ett DALI-styrbart nätaggregat, vilket innebär att ljusets ljusstyrka också kan justeras optimalt med externa dimmers. - Högt färgåtergivningsindex > 90 - Lämplig för genomgående kabeldragning - externt DALI-styrbar
 • BEGA 23013 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm 510 lm vit

  BEGA 23013 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm 510 lm vit
  Smal upp och ner vägglampa med kristallglasöverdrag LED-vägglampan består av ett smalt, rektangulärt metallhus. Kristallglasöverdragen sticker ut diskret från kroppen, vilket ger lampan sin speciella karaktär. Ljusemissionen på båda sidor skapar en tilltalande accent på väggen såväl som indirekt grundbelysning . Tack vare den enkla designen kan LED-vägglampan kombineras på många sätt och är perfekt för användning i korridorer och trapphus i privata hem och hotell. BEGA har producerat armaturer av hög kvalitet, särskilt för offentliga områden, i nästan 70 år och inspirerar med hållbara material och avancerad teknik. Tillverkaren har många internationella referenser, till exempel flygplatsen i Dubai, Royal Bonatic Garden i Sydney eller Vancouver Convention Center i Kanada.
 • BEGA 50072 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm stål

  BEGA 50072 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm stål
  LED-vägglampa som en bred kuboid för upp och ner accenter LED-vägglampan består av ett hus av högkvalitativ gjutzink och tjockväggigt kristallglas som ser några millimeter över ramen och därmed ger BEGA-armaturen sin omisskännliga karaktär. Ljusemissionen uppåt och nedåt ger rummet en atmosfärisk atmosfär och mjuk grundbelysning. Den återhållna designen liksom det högkvalitativa och hållbara utförandet gör vägglampan till det perfekta valet, inte bara för privata vardagsrum, utan också för hotell och företagsbyggnader. Den tyska tillverkaren BEGA har producerat högkvalitativa lampor i nästan 70 år. Med sin utmärkta kvalitet, som är resultatet av vårt eget utvecklingsarbete och sofistikerade produktionstekniker, övertygar lamporna på många ställen - till exempel vid färjeterminalen St. George i New York i Westgate Mall i Singapore.
 • BEGA 34287 LED-taklampa glas DALI 3 000 K Ø 34 cm

  BEGA 34287 LED-taklampa glas DALI 3 000 K Ø 34 cm
  Vit LED-taklampa med högt färgåtergivningsindex Den här LED-takarmaturen är perfekt för alla situationer där det krävs en jämn och lågbländande ljusfördelning. Den är IP44-skyddad mot damm och stänkvatten och kan därför användas inte bara inomhus utan även i täckta utomhusområden, t.ex. entréer. Det enkla utseendet är inte påträngande och riktar fokus mot det mjuka, men ändå lysande, varmvita ljuset som armaturen producerar. Den runda, klara formen, som är tillverkad av ett metallhölje och munblåst opalglas, passar lätt in i alla stilar. Dessutom kan armaturen styras via DALI och kan kopplas ihop med flera andra armaturer. Den är idealisk för allmänbelysning i trapphus, kontors- eller receptioner eller till och med i privata korridorer. - Styrbar med DALI - Lämplig för genomgående kabeldragning - Högt färgåtergivningsindex > 90
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 27W 46 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 27W 46 cm 830
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt

  BEGA 77218K3 gånglampa rund grafit 3 000 K nedåt
  77218K3 – en brett nedåtlysande LED-gånglampa, IP65 Bländfritt och jämnt ljussätter LED-gånglampa 77218K3 stigar, terrasser m.m. på tomten. Samtidigt är den tack vare den effektiva LED-tekniken en modern ljuskälla som kräver nästan inget underhåll. Väglampan levereras inklusive ett jordfäste. Detta cementeras i marken, sedan ansluts lampan med en skarvanslutning, monteras och skruvas fast. LED-gånglampa 77218K3 är en produkt från den kända lamptillverkaren BEGA. I nästan 70 år har företaget BEGA utvecklat och producerat högkvalitativa lampor för inom- och utomhusbruk.
 • Bega Wall 22649 K3

  Bega Wall 22649 K3
  Bega vägglampa/utomhuslampa från Belid Material: Aluminium/rostfritt stål/glas Mått: L 21cm - H 12cm - D 11cm Ljuskälla: Fast LED 4,9W, 3000K Fast Installation
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 27W 46 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 27W 46 cm 840
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB HB 501 LED-taklampa CCT Switch, Ø25cm 12W

  BEGA RZB HB 501 LED-taklampa CCT Switch, Ø25cm 12W
  Rund, vit HB 501 LED takarmatur för bred allmänbelysning - färgtemperatur kan väljas före montering Tack vare sin opala polykarbonatdiffusor ger den mångsidiga takarmaturen HB 501 en bred allmänbelysning. Före installationen kan färgtemperaturen väljas via ett reglage på baksidan för att passa respektive tillämpning, så att takarmaturen kan användas lika bra i gemensamma utrymmen, passager och arbetsområden. - Ljusfärgen kan justeras i tre steg före installationen: Varmt vitt (fabriksinställning), universellt vitt, dagsljus - Snabbmonteringsadapter av vit pulverlackerad stålplåt, med bajonettinfästning. - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - Skyddsklass: IP40 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C - Med integrerad LED-omvandlare
 • BEGA 34278 LED-taklampa, vit, Ø 36 cm, DALI

  BEGA 34278 LED-taklampa, vit, Ø 36 cm, DALI
  LED taklampa i munblåst opalglas LED-belysningen har ett metallhölje som omsluter diffusorn av munblåst glas. Den ger ett homogent, varmvitt ljus och kan belysa stora områden. Den är idealisk för korridorer och entréer, men gör också en bra figur i badrummet tack vare IP44. Takarmaturen kan också användas som väggarmatur. Den levereras med en DALI-styrbar LED-strömförsörjningsenhet, vilket innebär att den lysande taklampan kan dimmas utan problem. Det runda, enkla utseendet gör att den kan integreras i många inredningsstilar. Förutom i hemmet är taklampan också lämplig för offentliga utrymmen som hotell, trapphus, restauranger och kontorsbyggnader. - Styrbar med DALI - Lämplig för genomgående kabeldragning - högt färgåtergivningsindex > 90
 • BEGA 50536 LED-taklampa 930 vit Ø 21 cm

  BEGA 50536 LED-taklampa 930 vit Ø 21 cm
  Rund LED-taklampa - lämplig för badrummet Tack vare sin konstruktion är denna kompakta taklampa skyddad mot vattenstrålar i enlighet med kapslingsklass IP65 och kan användas i badrummet utan att tveka. taklampa består av ett gjutet aluminiumhus och tjockväggigt kristallglas, vitt på insidan. Valfritt kan denna interiörlampa också monteras på väggen. Den tidlösa runda formen och de högkvalitativa materialen gör denna taklampa till en mångsidig och långvarig lampa. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, står för utmärkt kvalitet, vilket garanteras tack vare egen utveckling och produktion.
 • BEGA 50536 LED-taklampa 930 rostfritt stål Ø 21 cm

  BEGA 50536 LED-taklampa 930 rostfritt stål Ø 21 cm
  Rund LED-taklampa - lämplig för badrummet Tack vare sin konstruktion är denna kompakta taklampa skyddad mot vattenstrålar i enlighet med kapslingsklass IP65 och kan användas i badrummet utan att tveka. taklampa består av ett gjutet aluminiumhus och tjockväggigt kristallglas, vitt på insidan. Valfritt kan denna interiörlampa också monteras på väggen. Den tidlösa runda formen och de högkvalitativa materialen gör denna taklampa till en mångsidig och långvarig lampa. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, står för utmärkt kvalitet, vilket garanteras tack vare egen utveckling och produktion.
 • BEGA 12128 LED-taklampa DALI 930 stål 26 cm

  BEGA 12128 LED-taklampa DALI 930 stål 26 cm
  Designad för badrummet - rund, kraftfull LED-taklampa med handblåst glas Denna kompakta taklampa består av ett aluminiumhölje och ett lock av handblåst kristallglas. Tack vare den låga höjden är den plana badrumslampa idealisk för rum med lågt i tak och kan också fungera som vägglampa. Tack vare stänkskyddet kan taklampa också användas utan att tveka i fuktiga rum som badrum och spa-områden. Högkvalitativa, permanent installerade lysdioder säkerställer ljus, varmvit belysning vars intensitet kan regleras med en DALI-anslutning. Tillverkaren BEGA levererar inomhus- och utomhusarmaturer i slitstark, hög kvalitet och med imponerande teknik. BEGA-produkter används särskilt i allmänna utrymmen och berikar många byggnader i olika länder.
 • BEGA 50064 LED-vägglampa 3 000 K 12 cm DALI vitt

  BEGA 50064 LED-vägglampa 3 000 K 12 cm DALI vitt
  DALI dimbar upp och ned vägglampa i kubisk design Denna kompakta LED-vägglampa är perfekt för accentbelysning inomhus. Flera lampor bredvid varandra säkerställer också rätt orienteringsbelysning i en lång korridor eller trappa. Det varma vita ljuset på de permanent installerade lysdioderna med högt färgåtergivningsindex dyker upp och ner genom kristallkåpan. Det senare tornar sig något ovanför det annars nästan kubformade aluminiumfodralet. Med många decenniers erfarenhet anses tillverkaren BEGA vara en mästare inom utveckling och produktion av lampor. Egna processer bidrar till den utmärkta kvaliteten på produkterna; LED-modulerna kommer också från vår egen utveckling. - Slagmotstånd: IK07
 • BEGA 78626 LED-vägglampa 3 000 K 60 cm krom

  BEGA 78626 LED-vägglampa 3 000 K 60 cm krom
  LED-vägglampa som lyser över och under i en bred kuboidform Vägglampans aluminiumkropp är platt, bred och rektangulär. De varma vita lysdioderna avger sitt ljus genom de något utskjutande kristallglasöverdragen på toppen och botten. Tack vare den mycket bra färgåtergivningen presenterar ljuset föremålen i rummet i sina naturliga färger. Vare sig det är i det privata eller offentliga området, kan LED-vägglampan integreras harmoniskt i många anläggningar med sin neutrala design. Den traditionella tyska belysningstillverkaren BEGA lägger särskilt stor vikt vid kvaliteten och hållbarheten hos produkterna. BEGA utvecklar och tillverkar även LED-modulerna internt. Många internationella arkitekturobjekt är utrustade med BEGA-armaturer.
 • BEGA 50535 LED-taklampa 930 vit Ø 15,5 cm

  BEGA 50535 LED-taklampa 930 vit Ø 15,5 cm
  Rund LED-taklampa - lämplig för badrummet Tack vare sin konstruktion är denna kompakta taklampa skyddad mot vattenstrålar i enlighet med kapslingsklass IP65 och kan användas i badrummet utan att tveka. taklampa består av ett gjutet aluminiumhus och tjockväggigt kristallglas, vitt på insidan. Valfritt kan denna interiörlampa också monteras på väggen. Den tidlösa runda formen och de högkvalitativa materialen gör denna taklampa till en mångsidig och långvarig lampa. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, står för utmärkt kvalitet, vilket garanteras tack vare egen utveckling och produktion.
 • BEGA 50535 LED-taklampa 930 rostfritt stål

  BEGA 50535 LED-taklampa 930 rostfritt stål
  Rund LED-taklampa - lämplig för badrummet Tack vare sin konstruktion är denna kompakta taklampa skyddad mot vattenstrålar i enlighet med kapslingsklass IP65 och kan användas i badrummet utan att tveka. taklampa består av ett gjutet aluminiumhus och tjockväggigt kristallglas, vitt på insidan. Valfritt kan denna interiörlampa också monteras på väggen. Den tidlösa runda formen och de högkvalitativa materialen gör denna taklampa till en mångsidig och långvarig lampa. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, står för utmärkt kvalitet, vilket garanteras tack vare egen utveckling och produktion.
 • BEGA 12128 LED-taklampa DALI 930 vit 26 cm

  BEGA 12128 LED-taklampa DALI 930 vit 26 cm
  Designad för badrummet - rund, kraftfull LED-taklampa med handblåst glas Denna kompakta taklampa består av ett aluminiumhölje och ett lock av handblåst kristallglas. Tack vare den låga höjden är den plana badrumslampa idealisk för rum med lågt i tak och kan också fungera som vägglampa. Tack vare stänkskyddet kan taklampa också användas utan att tveka i fuktiga rum som badrum och spa-områden. Högkvalitativa, permanent installerade lysdioder säkerställer ljus, varmvit belysning vars intensitet kan regleras med en DALI-anslutning. Tillverkaren BEGA levererar inomhus- och utomhusarmaturer i slitstark, hög kvalitet och med imponerande teknik. BEGA-produkter används särskilt i allmänna utrymmen och berikar många byggnader i olika länder.
 • BEGA Prima vägglampa bländare stål polerat 25,4 cm

  BEGA Prima vägglampa bländare stål polerat 25,4 cm
  Halvcirkelformad LED-vägglampa Prima med lock Vägglampan Prima är perfekt för att belysa korridorer och trappor eller som en extra ljuskälla i gemensamma utrymmen. Belysningseffekten är särskilt mjuk, eftersom ljuset skyddas av metallpanelen på framsidan och går utåt och nedåt genom diffusorn av handblåst opalglas. Designen som en sektion av en platt cylinder har en neutral effekt och kan kombineras med många moderna inredningskoncept. Lamporna från den tyska tillverkaren BEGA inspirerar med långvarig teknik och tidlös design. Denna kombination är särskilt attraktiv för offentliga och kommersiella projekt, vilket bevisas av många internationella referenser.
 • BEGA 50072 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm vit

  BEGA 50072 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm vit
  LED-vägglampa som en bred kuboid för upp och ner accenter LED-vägglampan består av ett hus av högkvalitativ gjutzink och tjockväggigt kristallglas som ser några millimeter över ramen och därmed ger BEGA-armaturen sin omisskännliga karaktär. Ljusemissionen uppåt och nedåt ger rummet en atmosfärisk atmosfär och mjuk grundbelysning. Den återhållna designen liksom det högkvalitativa och hållbara utförandet gör vägglampan till det perfekta valet, inte bara för privata vardagsrum, utan också för hotell och företagsbyggnader. Den tyska tillverkaren BEGA har producerat högkvalitativa lampor i nästan 70 år. Med sin utmärkta kvalitet, som är resultatet av vårt eget utvecklingsarbete och sofistikerade produktionstekniker, övertygar lamporna på många ställen - till exempel vid färjeterminalen St. George i New York i Westgate Mall i Singapore.
 • BEGA 50651 LED-taklampa opalglas 3 000 K Ø 34 cm

  BEGA 50651 LED-taklampa opalglas 3 000 K Ø 34 cm
  Rund LED-taklampa med diffusor av munblåst opalglas Denna vägg- och taklampa är lämplig för användning i badrum, spaområden eller entréer tack vare stänkskyddet. Metallhöljet är mindre än den satinmattade diffusorn av munblåst opalglas, så att den senare utgör hela den synliga delen av armaturen. Det höga ljusflödet ger en effektiv grundbelysning som samtidigt är behaglig tack vare den mjuka ljuseffekten. Den enkla, vita designen passar utmärkt in i många moderna inredningar. Det Sauerland-baserade företaget BEGA tillverkar och utvecklar utomhus- och inomhusarmaturer med fokus på hållbarhet och kvalitet. Många arkitekter, offentliga, kommersiella och privata kunder i många länder förlitar sig på BEGA-armaturer.
 • BEGA 50146 vägglampa 3 000 K DALI 25cm palladium

  BEGA 50146 vägglampa 3 000 K DALI 25cm palladium
  Cuboid LED-vägglampa med ljuset riktat uppåt och nedåt Den här väggarmaturen är en riktig höjdare med sitt diskreta utseende och sin tilltalande ljusfördelning. Den är avsedd för inomhusbruk, där den utmärkt framhäver korridorer, hallar och trappor. Metallhöljet med en vinkelformad kubisk form omger ett vitt kristallglas, bakom vilket en reflektor av anodiserad ultrarent aluminium är installerad. Tack vare den goda färgåtergivningen och den varmvita ljusfärgen skapar strålkastaren en behaglig atmosfär med starka, naturliga färger. Ljuset sänds nedåt och - som med en wallwasher - uppåt. Väggarmaturen har också ett DALI-styrbart nätaggregat, vilket innebär att ljusets ljusstyrka också kan justeras optimalt med externa dimmers. - Högt färgåtergivningsindex > 90 - Lämplig för genomgående kabeldragning - externt DALI-styrbar
 • BEGA 12278 LED-vägglampa 3 000 K 30 cm vit

  BEGA 12278 LED-vägglampa 3 000 K 30 cm vit
  LED-väggarmatur i kuboidform med dubbelsidig ljusemission Vid första anblicken verkar denna fyrkantiga LED-vägglampa ganska enkel och vanlig; deras speciella värde ligger i kvaliteten på utförandet. Höljet av gjutet aluminium får sin färg från en spis-emaljfinish. Opalkristallglas, som är något åtskilt från kroppen ovanför och under, skyddar de integrerade lysdioderna som har lång livslängd och bra färgåtergivning. Ljuset lyser upp och ner. Detta resulterar i indirekt belysning med accentkaraktär. Det återhållsamma utseendet och den högkvalitativa designen resulterar i den idealiska vägglampan för korridorer, korridorer och trappor i moderna, privata och offentliga inomhusområden. Det tyska företaget BEGA står för högkvalitativa och hållbara produkter. Tillverkaren utrustar främst offentliga byggnader av alla slag och har många internationella projekt som referenser.
 • BEGA 23015 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm vit

  BEGA 23015 LED-vägglampa 3 000 K 18 cm vit
  LED-vägglampa som en bred kuboid för upp och ner accenter LED-vägglampan består av ett hus av högkvalitativ gjutzink och tjockväggigt kristallglas som ser några millimeter över ramen och därmed ger BEGA-armaturen sin omisskännliga karaktär. Ljusemissionen uppåt och nedåt ger rummet en atmosfärisk atmosfär och mjuk grundbelysning. Den återhållna designen liksom det högkvalitativa och hållbara utförandet gör vägglampan till det perfekta valet, inte bara för privata vardagsrum, utan också för hotell och företagsbyggnader. Den tyska tillverkaren BEGA har producerat högkvalitativa lampor i nästan 70 år. Med sin utmärkta kvalitet, som är resultatet av vårt eget utvecklingsarbete och sofistikerade produktionstekniker, övertygar lamporna på många ställen - till exempel vid färjeterminalen St. George i New York i Westgate Mall i Singapore.
 • BEGA 50071 vägglampa trapets 3 000 K 18 cm vit

  BEGA 50071 vägglampa trapets 3 000 K 18 cm vit
  I bred trapesform - LED-väggarmatur med ljusemission nedåt Denna vägglampa, som är fasad fram, är det perfekta valet för att belysa en korridor eller trappsteg. Modellen är utrustad med ett hölje av gjuten aluminium och ett lite utskjutande, frostat säkerhetsglas i botten. Armaturen imponerar med långvarig LED-teknik, felfritt utförande och neutral design, som harmoniserar med många moderna, privata och offentliga utrymmen. BEGA, baserat i Sauerland-regionen, har ett utmärkt rykte som en kvalitets- och teknikpionjär med egen utveckling och produktion. Tillverkarens lampor används i många välkända projekt hemma och utomlands.
 • BEGA 50078 LED-taklampa DALI 3 000 K Ø 25 cm

  BEGA 50078 LED-taklampa DALI 3 000 K Ø 25 cm
  Mjukt ljus för badrummet - rund, dimbar LED-taklampa Med sitt imponerande ljusflöde ger den här stänkskyddade LED-taklampan effektiv allmänbelysning, oavsett om det är i hallen, badrummet, spaområdet eller vardagsrummet. Tack vare täckningen av silkesmatt, munblåst opalglas uppnås en jämn ljusspridning, så att ljuset samtidigt förblir diskret. Som tillbehör finns en täckring som ger takarmaturen ytterligare visuell utstrålning. Armaturen kan integreras i ett externt DALI-styrsystem för att reglera ljusflödet. Armaturerna från tillverkaren BEGA inspirerar många kunder i olika länder med sin kvalitet och hållbarhet. Företaget bedriver egen utveckling och tillverkar även LED-moduler i egen regi.
 • BEGA 50079 LED-taklampa DALI 3 000 K Ø 34 cm

  BEGA 50079 LED-taklampa DALI 3 000 K Ø 34 cm
  Mjukt ljus för badrummet - rund, dimbar LED-taklampa Med sitt imponerande ljusflöde ger den här stänkskyddade LED-taklampan effektiv allmänbelysning, oavsett om det är i hallen, badrummet, spaområdet eller vardagsrummet. Tack vare täckningen av silkesmatt, munblåst opalglas uppnås en jämn ljusspridning, så att ljuset samtidigt förblir diskret. Som tillbehör finns en täckring som ger takarmaturen ytterligare visuell utstrålning. Armaturen kan integreras i ett externt DALI-styrsystem för att reglera ljusflödet. Armaturerna från tillverkaren BEGA inspirerar många kunder i olika länder med sin kvalitet och hållbarhet. Företaget bedriver egen utveckling och tillverkar även LED-moduler i egen regi.
 • BEGA Studio Line vägglampa bred vit 50 cm

  BEGA Studio Line vägglampa bred vit 50 cm
  Bred upp och ner vägglampa Studio Line med metallisk insida Den breda, kuboida vägglampan Studio Line avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. LED-lamporna är skyddade inuti så att ljuset indirekt belyser rummet via väggen. Den monokroma, sammetmatta utsidan kompletteras med en metallinsida; den senare utvecklar en tilltalande glans, särskilt när den är i drift. Tillverkaren BEGA med huvudkontor i Menden i Nordrhein-Westfalen kombinerar utmärkt kvalitet med tidlös design. LED-modulerna som utvecklats internt imponerar med sin höga effektivitet och långa livslängd.
 • BEGA 23013 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm 510 lm stål

  BEGA 23013 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm 510 lm stål
  Smal upp och ner vägglampa med kristallglasöverdrag LED-vägglampan består av ett smalt, rektangulärt metallhus. Kristallglasöverdragen sticker ut diskret från kroppen, vilket ger lampan sin speciella karaktär. Ljusemissionen på båda sidor skapar en tilltalande accent på väggen såväl som indirekt grundbelysning . Tack vare den enkla designen kan LED-vägglampan kombineras på många sätt och är perfekt för användning i korridorer och trapphus i privata hem och hotell. BEGA har producerat armaturer av hög kvalitet, särskilt för offentliga områden, i nästan 70 år och inspirerar med hållbara material och avancerad teknik. Tillverkaren har många internationella referenser, till exempel flygplatsen i Dubai, Royal Bonatic Garden i Sydney eller Vancouver Convention Center i Kanada.
 • BEGA 50063 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm vit

  BEGA 50063 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm vit
  Kubisk LED-vägglampa - lyser över och under Denna vägglampa får sin omisskännliga karaktär från det lysande kristallglaset som syns något ovanför och under ramen. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna bryts av mattglaset och fyller rummet med behaglig grundbelysning, som också realistiskt visar färgerna på de upplysta föremålen. Tack vare den fasthållna designen kan LED-vägglampan användas i många områden. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, utvecklar och producerar belysningslösningar av hög kvalitet för inomhus- och utomhusbruk. Många välkända byggnader i många länder är utrustade med BEGA-armaturer. - Slagmotstånd: IK07
 • BEGA 50063 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm sammetssvart

  BEGA 50063 LED-vägglampa 3 000 K 9 cm sammetssvart
  Kubisk LED-vägglampa - lyser över och under Denna vägglampa får sin omisskännliga karaktär från det lysande kristallglaset som syns något ovanför och under ramen. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna bryts av mattglaset och fyller rummet med behaglig grundbelysning, som också realistiskt visar färgerna på de upplysta föremålen. Tack vare den fasthållna designen kan LED-vägglampan användas i många områden. BEGA, baserat i Nordrhein-Westfalen, utvecklar och producerar belysningslösningar av hög kvalitet för inomhus- och utomhusbruk. Många välkända byggnader i många länder är utrustade med BEGA-armaturer. - Slagmotstånd: IK07
 • BEGA Prima vägglampa bländare stål 25,4 cm

  BEGA Prima vägglampa bländare stål 25,4 cm
  Halvcirkelformad LED-vägglampa Prima med lock Vägglampan Prima är perfekt för att belysa korridorer och trappor eller som en extra ljuskälla i gemensamma utrymmen. Belysningseffekten är särskilt mjuk, eftersom ljuset skyddas av metallpanelen på framsidan och går utåt och nedåt genom diffusorn av handblåst opalglas. Designen som en sektion av en platt cylinder har en neutral effekt och kan kombineras med många moderna inredningskoncept. Lamporna från den tyska tillverkaren BEGA inspirerar med långvarig teknik och tidlös design. Denna kombination är särskilt attraktiv för offentliga och kommersiella projekt, vilket bevisas av många internationella referenser.
 • BEGA Studio Line vägglampa bred svart 50 cm

  BEGA Studio Line vägglampa bred svart 50 cm
  Bred upp och ner vägglampa Studio Line med metallisk insida Den breda, kuboida vägglampan Studio Line avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. LED-lamporna är skyddade inuti så att ljuset indirekt belyser rummet via väggen. Den monokroma, sammetmatta utsidan kompletteras med en metallinsida; den senare utvecklar en tilltalande glans, särskilt när den är i drift. Tillverkaren BEGA med huvudkontor i Menden i Nordrhein-Westfalen kombinerar utmärkt kvalitet med tidlös design. LED-modulerna som utvecklats internt imponerar med sin höga effektivitet och långa livslängd.
 • BEGA 50147 Vägglampa 3 000K DALI 32cm palladium

  BEGA 50147 Vägglampa 3 000K DALI 32cm palladium
  Cuboid LED-vägglampa med ljuset riktat uppåt och nedåt Den här väggarmaturen är en riktig höjdare med sitt diskreta utseende och sin tilltalande ljusfördelning. Den är avsedd för inomhusbruk, där den utmärkt framhäver korridorer, hallar och trappor. Metallhöljet med en vinkelformad kubisk form omger ett vitt kristallglas, bakom vilket en reflektor av anodiserad ultrarent aluminium är installerad. Tack vare den goda färgåtergivningen och den varmvita ljusfärgen skapar strålkastaren en behaglig atmosfär med starka, naturliga färger. Ljuset sänds nedåt och - som med en wallwasher - uppåt. Väggarmaturen har också ett DALI-styrbart nätaggregat, vilket innebär att ljusets ljusstyrka också kan justeras optimalt med externa dimmers. - Högt färgåtergivningsindex > 90 - Lämplig för genomgående kabeldragning - externt DALI-styrbar
 • BEGA 77237K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K nedåt

  BEGA 77237K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K nedåt
  77237K3 – en kantigt gestaltad LED-gånglampa med jordfäste LED-gånglampa 77237K3 ger bländfritt, bandformat, nedåtriktat ljus, vilket gör den perfekt för belysning av stigar, ingången eller terrassen. Där sörjer den med hjälp av modern LED-teknik inte bara för effektiv belysning, utan kräver även nästan inget underhåll och ligger helt rätt tiden. I leveransen ingår ett jordfäste av galvaniserat stål. Detta cementeras i marken. Sedan ansluts väglampa med hjälp av en skarvanslutning, monteras och skruvas fast. Tack vare kapslingsklass IP65 trotsar 77237K3 även hårt väder. Lamptillverkaren BEGA, som har utvecklat och producerat denna LED-väglampa, utmärks av förstklassiga belysningslösningar för inom- och utomhusbruk och har tillverkat kvalitetslampor i nästan 70 år. Hos BEGA lägger man speciellt vikt på att både lampproduktionen och användningen av resurser är hållbara.
 • BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen

  BEGA 77265K3 gånglampa kantig grafit 3 000 K öppen
  Modern LED-gånglampa 77265K3 med riktad belysning LED-gånglampan 77265K3 nedre halva består av en försluten kropp av aluminiumgjutgods, övre halvan av ett ramformat element av samma material. I detta integrerades en diffusor av vitt säkerhetsglas genom vilken ljuset från de varmvita lysdioderna avges och skapar en intressant ljuseffekt till höger och vänster om lampan. Längs stigar, terrassen eller ingången sörjer LED-väglampan med sitt riktade ljus för fantastiska effekter, speciellt när flera lampor monteras i rad. Tack vare kapslingsklass IP65 är lampan dessutom skyddad på bästa sättet. 77265K3 är en väglampa av märket BEGA som utmärks av fantastisk kvalitet och en lång livslängd. Den levereras inklusive ett jordfäste. Efter att jordfästet har cementerats i marken, ansluts väglampan med en skarvanslutning, monteras på jordfästet och skruvas fast.
 • BEGA 77246K3 gånglampa kantig grafit ensidig

  BEGA 77246K3 gånglampa kantig grafit ensidig
  77246K3 – LED-gånglampa i kantig design som avger ljuset fritt åt ett håll LED-gånglampan 77246K3 övre halva består av en vit skärm av säkerhetsglas som täcker ena sidan och avger ljuset fritt. Den är speciellt lämplig för mörka områden där man bara har behov för belysning åt ett håll. Väglampan av aluminiumgjutgods levereras inklusive ett jordfäste av galvaniserat stål. Detta cementeras i marken. Sedan ansluts väglampan med hjälp av en skarvanslutning, monteras på jordfästet och skruvas fast. LED-gånglampan 77246K3 från märket BEGA garanterar en lång livslängd på grund av materialets höga kvalitet och den moderna LED-tekniken. Lysdioderna har en livslängd på minst 50 000 timmar. Kapslingsklass IP65
 • BEGA 34279 LED-taklampa, aluminium, Ø 42 cm, DALI

  BEGA 34279 LED-taklampa, aluminium, Ø 42 cm, DALI
  LED taklampa i munblåst opalglas LED-belysningen har ett metallhölje som omsluter diffusorn av munblåst glas. Den ger ett homogent, varmvitt ljus och kan belysa stora områden. Den är idealisk för korridorer och entréer, men gör också en bra figur i badrummet tack vare IP44. Takarmaturen kan också användas som väggarmatur. Den levereras med en DALI-styrbar LED-strömförsörjningsenhet, vilket innebär att den lysande taklampan kan dimmas utan problem. Det runda, enkla utseendet gör att den kan integreras i många inredningsstilar. Förutom i hemmet är taklampan också lämplig för offentliga utrymmen som hotell, trapphus, restauranger och kontorsbyggnader. - Styrbar med DALI - Lämplig för genomgående kabeldragning - högt färgåtergivningsindex > 90
 • BEGA 84498 LED-gånglampa, grafit, kantigt huvud

  BEGA 84498 LED-gånglampa, grafit, kantigt huvud
  LED-pollare av trä och aluminium, IP65, med skruvbar bas Den högkvalitativa LED-pollare är tillverkad av Accoya-trä, aluminium och rostfritt stål. Denna kombination utstrålar hållbarhet, modernitet och elegans och föreslår en genomtänkt produkt. Den speciella BEGA Unidure-beläggningstekniken garanterar en lång livslängd eftersom det är en extremt väderbeständig pulverlack. Det eleganta och naturliga utseendet gör att armaturen ser bra ut överallt utomhus, för vilken den är förutbestämd på grund av sin höga kapslingsklass IP65. Med de varma vita lysdioderna säkerställer vägbelysningen en jämn och bländningsfri belysning av golvytan och tack vare den nedåtriktade reflektor ger den ljuset precis där det behövs. Dessutom levereras en skruvbar bas av stål, som är varmförzinkad och lämplig för montering av ljuset på ett fundament som tillverkats av kunden eller en annan fast yta, såsom banplattor. Denna lampa kombinerar funktionalitet och estetik och skapar säker belysning för trädgården och gångvägar i mörkret. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • BEGA 84498 LED-gånglampa, silver, kantigt huvud

  BEGA 84498 LED-gånglampa, silver, kantigt huvud
  LED-pollare av trä och aluminium, IP65, med skruvbar bas Den högkvalitativa LED-pollare är tillverkad av Accoya-trä, aluminium och rostfritt stål. Denna kombination utstrålar hållbarhet, modernitet och elegans och föreslår en genomtänkt produkt. Den speciella BEGA Unidure-beläggningstekniken garanterar en lång livslängd eftersom det är en extremt väderbeständig pulverlack. Det eleganta och naturliga utseendet gör att armaturen ser bra ut överallt utomhus, för vilken den är förutbestämd på grund av sin höga kapslingsklass IP65. Med de varma vita lysdioderna säkerställer vägbelysningen en jämn och bländningsfri belysning av golvytan och tack vare den nedåtriktade reflektor ger den ljuset precis där det behövs. Dessutom levereras en skruvbar bas av stål, som är varmförzinkad och lämplig för montering av ljuset på ett fundament som tillverkats av kunden eller en annan fast yta, såsom banplattor. Denna lampa kombinerar funktionalitet och estetik och skapar säker belysning för trädgården och gångvägar i mörkret. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • BEGA 84499 LED-gånglampa, runt huvud, silver

  BEGA 84499 LED-gånglampa, runt huvud, silver
  LED-pollare i trä och aluminium med ett rundat lamphuvud En vägarmatur i en rektangulär, smal form som slutar med grå detaljer på båda sidor - LED-pollare består till stor del av Accoya-trä, som anses vara särskilt högkvalitativt, hållbart och beständigt. Basen och det rundade lamphuvud är gjorda av aluminium och står i direkt kontrast till det mycket naturliga träet. lamphuvud sticker ut något och de varma vita lysdioderna är installerade på undersidan bakom säkerhetsglaset. Ljuset riktas nedåt och belyser golvyta effektivt. Banljuset säkerställer säkerhet i mörkret och ger samtidigt god orientering. Utomhusområdena är atmosfäriskt upplysta och trädgårdarna sätts i scen - oavsett var stångarmaturen används, tack vare IP65 är den idealiskt utrustad mot väderpåverkan. Med hjälp av den medföljande skruvfoten i varmförzinkat stål kan den monteras på fundament gjorda av kunden eller på stenlagda ytor som terrasser. För att stödja dess hållbarhet behandlas ytan med en speciell BEGA Unidure-beläggningsteknik. - lämplig för genomgående ledningar - med BEGA Thermal Switch - tillfällig termisk avstängning för att skydda temperaturkänsliga komponenter
 • BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K vit Ø 50 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K vit Ø 50 cm
  Varmvit LED-taklampa Planeta för effektiv allmänbelysning i stort område Med sin höga ljuseffekt är den cirkulära LED-taklampa Planeta särskilt lämplig för stora och höga rum, som de som finns i allmänna utrymmen. Tack vare den goda färgåtergivningen är Planeta också perfekt för försäljningsområden. Aluminiumhöljet innehåller en vit kristallglasdiffusor. På detta sätt sprids det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och ett stort område är starkt upplyst. Tack vare valet av en DALI-anslutning kan ljusstyrkan också styras externt om det behövs. BEGA, baserat i Menden (Tyskland), designar och tillverkar hållbara armaturer av hög kvalitet för inomhus- och utomhusbruk. Produkterna används också i många offentliga byggnader som arenor, köpcentra och gallerier utanför Europa.
 • BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K vit Ø 75 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K vit Ø 75 cm
  Varmvit LED-taklampa Planeta för effektiv allmänbelysning i stort område Med sin höga ljuseffekt är den cirkulära LED-taklampa Planeta särskilt lämplig för stora och höga rum, som de som finns i allmänna utrymmen. Tack vare den goda färgåtergivningen är Planeta också perfekt för försäljningsområden. Aluminiumhöljet innehåller en vit kristallglasdiffusor. På detta sätt sprids det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och ett stort område är starkt upplyst. Tack vare valet av en DALI-anslutning kan ljusstyrkan också styras externt om det behövs. BEGA, baserat i Menden (Tyskland), designar och tillverkar hållbara armaturer av hög kvalitet för inomhus- och utomhusbruk. Produkterna används också i många offentliga byggnader som arenor, köpcentra och gallerier utanför Europa.
 • BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K stål Ø 75 cm

  BEGA Planeta taklampa DALI 3 000 K stål Ø 75 cm
  Varmvit LED-taklampa Planeta för effektiv allmänbelysning i stort område Med sin höga ljuseffekt är den cirkulära LED-taklampa Planeta särskilt lämplig för stora och höga rum, som de som finns i allmänna utrymmen. Tack vare den goda färgåtergivningen är Planeta också perfekt för försäljningsområden. Aluminiumhöljet innehåller en vit kristallglasdiffusor. På detta sätt sprids det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och ett stort område är starkt upplyst. Tack vare valet av en DALI-anslutning kan ljusstyrkan också styras externt om det behövs. BEGA, baserat i Menden (Tyskland), designar och tillverkar hållbara armaturer av hög kvalitet för inomhus- och utomhusbruk. Produkterna används också i många offentliga byggnader som arenor, köpcentra och gallerier utanför Europa.
 • BEGA Studio Line vägglampa smal svart/alu 22 cm

  BEGA Studio Line vägglampa smal svart/alu 22 cm
  Fyrkantig, sammetssvart LED-vägglampa Studio-Line med metallinredning Med en tilltalande, varmvit upp-och-ner-effekt, som får en mycket speciell karaktär tack vare den metalliska insidan, berikar denna LED-vägglampa från Studio Line-serien vardagsrum, lounge, mottagnings- och passageområden. Utåt ser Studio Line helt reserverad ut med det sammetslimmade aluminiumhöljet i en smal kuboidform, så att vägglampan kan kombineras med många inredningskoncept. BEGA, baserat i Menden (Tyskland), står för ekonomisk och pålitlig teknik och konsekvent design. Bega litar på LED-moduler som utvecklats internt.
 • BEGA Studio Line vägglampa smal svart/guld 18

  BEGA Studio Line vägglampa smal svart/guld 18
  Fyrkantig, sammetssvart LED-vägglampa Studio-Line med metallinredning Med en tilltalande, varmvit upp-och-ner-effekt, som får en mycket speciell karaktär tack vare den metalliska insidan, berikar denna LED-vägglampa från Studio Line-serien vardagsrum, lounge, mottagnings- och passageområden. Utåt ser Studio Line helt reserverad ut med det sammetslimmade aluminiumhöljet i en smal kuboidform, så att vägglampan kan kombineras med många inredningskoncept. BEGA, baserat i Menden (Tyskland), står för ekonomisk och pålitlig teknik och konsekvent design. Bega litar på LED-moduler som utvecklats internt.
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 13W 30 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 13W 30 cm 830
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 13W 30 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 13W 30 cm 840
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 21W 36 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 21W 36 cm 830
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 21W 36 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 21W 36 cm 840
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 27W 46 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim on/off 27W 46 cm 840
  LED takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av slagtålig polykarbonat Den här LED-takarmaturen har en platt LED-skiva som ger en homogen belysning. Den opala polykarbonaten ger en jämn ljusspridning och är dessutom splitterfri. Flat Polymero Kreis Slim är utformad i en platt, rund form; tack vare den visuellt diskreta, mekaniskt robusta konstruktionen är takarmaturen ett idealiskt val för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda rekreationsrum och passager, till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Tack vare en patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättas installation och underhåll. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 13W 30 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 13W 30 cm 830
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också att ljuset från det avancerade LED-ytkortet blir jämnt. Armaturen kan öppnas utan verktyg, vilket gör den särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock). - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 13W 30 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 13W 30 cm 840
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också att ljuset från det avancerade LED-ytkortet är jämnt. Armaturen kan öppnas utan verktyg och är därför särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock).- Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 21W 36 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 21W 36 cm 830
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också att ljuset från det avancerade LED-ytkortet är jämnt. Armaturen kan öppnas utan verktyg och är därför särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock).- Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 21W 36 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 21W 36 cm 840
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också att ljuset från det avancerade LED-ytkortet är jämnt. Armaturen kan öppnas utan verktyg, vilket gör den särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock). - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 32W 46 cm 830

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 32W 46 cm 830
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också en jämn spridning av det ljus som genereras av det avancerade LED-ytkortet. Armaturen kan öppnas utan verktyg, vilket gör den särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock). - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 31W 46 cm 840

  BEGA RZB Flat Polymero Kreis Slim DALI 31W 46 cm 840
  DALI-dimbar LED-takarmatur Flat Polymero Kreis Slim från RZB tillverkad av splitterfri polykarbonat LED-takarmaturen Flat Polymero Kreis Slim är särskilt lämplig för allmänbelysning i offentliga och kommersiellt använda uppehållsrum och gångar - till exempel i förskolor, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Den övertygar med hög robusthet, vilket uppnås med ett slagtåligt polykarbonatlock. Det opala materialet säkerställer också att ljuset från det avancerade LED-ytkortet är jämnt. Armaturen kan öppnas utan verktyg, vilket gör den särskilt okomplicerad att installera och underhålla; för detta ändamål har den en patenterad låsteknik (push lock). - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering - externt DALI-dimbar
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 14W 30 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 14W 30 cm 830
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 14W 30 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 14W 30 cm 840
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 21W 36 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 21W 36 cm 830
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 21W 36 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 21W 36 cm 840
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa on/off 27W 46 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa on/off 27W 46 cm 830
  Linsformad, robust LED-taksarmatur Flat Polymero från RZB Med sin motståndskraft och jämna ljuseffekt är Flat Polymero det idealiska valet för allmänbelysning i många offentliga och kommersiella miljöer, t.ex. butiker, utbildnings- och vårdinrättningar, kliniker och mottagningar. LED-takarmaturen är försedd med en rund kåpa av slagtålig opal polykarbonat som är rundad i rummet. Detta skyddar LED-ytkortet på insidan och säkerställer även en homogen ljusspridning. Den patenterade, verktygslösa låstekniken med hjälp av ett trycklås underlättar installation och underhåll av takarmaturen. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - Även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 14W 30 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 14W 30 cm 830
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda design som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 14W 30 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 14W 30 cm 840
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda design som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 21W 36 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 21W 36 cm 830
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda form som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 21W 36 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 21W 36 cm 840
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda form som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 32W 46 cm 830

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 32W 46 cm 830
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda form som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Polymero taklampa DALI 31W 46 cm 840

  BEGA RZB Polymero taklampa DALI 31W 46 cm 840
  DALI-dimbar, robust LED-takarmatur Flat Polymero i linsform LED-takarmaturen Flat Polymero med sin runda form som är böjd in i rummet är idealisk för rum där det krävs ett behagligt och homogent ljus - till exempel utbildnings- och vårdlokaler, skolor, kliniker, mottagningar och butiker. Detta garanteras av LED-styrningen och den opala polykarbonatkåpan, som dessutom är särskilt slagtålig. Fastsättningen av diffusorn med hjälp av patenterad, verktygslös låsteknik (push lock) underlättar installation och underhåll. Vid behov kan takarmaturen från tillverkaren RZB integreras i ett DALI-belysningsstyrsystem. - Slagtålighet: IK10 - Skyddsklass: IP40 - externt DALI-dimbar - även lämplig för väggmontering
 • BEGA RZB Colonna LED-vägglampa IP44 på/av 9W 245mm 840

  BEGA RZB Colonna LED-vägglampa IP44 på/av 9W 245mm 840
  Stänkskyddad LED-vägglampa Colonna av opalglas Colonna LED-väggarmatur, som tillverkas i Tyskland, är en ytmonterad armatur som med sin vita, rektangulära design kan integreras i nästan alla modernt utformade miljöer. Den halvcirkelformade konvexa diffusorn av munblåst opalglas ger en jämn och bred ljusspridning så att en stor allmän belysning uppnås. Glaset är fäst vid plastfästet med ett fjädersystem. Tack vare sin stänkskyddade design är Colonna särskilt mångsidig - längs en korridor, i en entré eller i ett badrum/toilettrum. - Slagtålighet: IK02 - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 25 °C till + 32 °C. - Med integrerad LED-omvandlare
 • BEGA RZB HB 506 LED-taklampa CCT Switch, 21x21cm 15W

  BEGA RZB HB 506 LED-taklampa CCT Switch, 21x21cm 15W
  Kvadratisk, vit HB 506 LED-takarmatur för allmän belysning på stora ytor, valbar färgtemperatur Med sin neutrala design kan den LED-belysningsarmatur HB 506 för utanpåliggande montering integreras i nästan alla moderna miljöer. Beroende på vilken färgtemperatur som väljs är HB 506 lämpligare för vardagsrum och receptioner eller för arbets- och förrådsrum. Här ger LED-taksarmaturen en stor allmänbelysning tack vare den opala diffusorn av polykarbonat. - Ljusfärgen kan justeras i två steg före installationen: Varmt vitt (förinställt), universellt vitt - Snabbmonteringsadapter av galvaniserad stålplåt, med fästskruvar - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C - Med integrerad styrutrustning
 • BEGA RZB HB 501 LED-taklampa CCT Switch, Ø40cm 25W

  BEGA RZB HB 501 LED-taklampa CCT Switch, Ø40cm 25W
  Rund, vit HB 501 LED takarmatur för bred allmänbelysning - färgtemperaturen kan väljas före montering Tack vare sin opala polykarbonatdiffusor ger den mångsidiga takarmaturen HB 501 en bred allmänbelysning. Före installationen kan färgtemperaturen väljas via ett reglage på baksidan för att passa respektive tillämpning, så att takarmaturen kan användas lika bra i gemensamma utrymmen, passager och arbetsområden. - Ljusfärgen kan justeras i tre steg före installationen: Varmt vitt (fabriksinställning), universellt vitt, dagsljus - Snabbmonteringsadapter av vit pulverlackerad stålplåt, med bajonettinfästning. - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - Skyddsklass: IP40 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C - Med integrerad LED-omvandlare
 • BEGA RZB HB 505 LED-taklampa CCT Switch, Ø22cm 15W

  BEGA RZB HB 505 LED-taklampa CCT Switch, Ø22cm 15W
  Rund, vit HB 505 LED takarmatur för bred allmänbelysning, valbar färgtemperatur Tack vare den neutrala designen och den justerbara färgtemperaturen före installationen är den LED-belysningsarmaturen HB 505 för utanpåliggande montering särskilt mångsidig. Den har en rund design och är försedd med en opal polykarbonatdiffusor vars breda ljusspridning möjliggör allmänbelysning över stora ytor. Med 3 000 K är HB 505 t.ex. mer lämplig för salonger och mottagningsrum, med 4 000 K mer för förråds- och arbetsutrymmen. - Ljusfärgen kan justeras i två steg före installationen: Varmt vitt (standardinställning), universellt vitt - Snabbmonteringsadapter av galvaniserad stålplåt, med fästskruvar - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C - Med integrerad styrutrustning
 • BEGA RZB Flat Slim+ P DALI 43x43cm 41W silver/blank

  BEGA RZB Flat Slim+ P DALI 43x43cm 41W silver/blank
  Fyrkantig LED-pendelarmatur Flat Slim+, ljusflöde och färgtemperatur kan justeras i två steg. Flat Slim+ lämpar sig särskilt väl för områdes- och allmänbelysning i modernt inredda vardagsrum och affärsrum. Den fyrkantiga kroppen består av ett beslag och en ram av pulverlackerad gjuten aluminium och en diffusor av kristallglas. Den sistnämnda fästs med ett clipsystem och ger en homogen, mjuk och bred belysning. Armaturen fästs på den pulverlackerade aluminiumskåpan med en 4-punkts upphängning med stålkablar (pendellängden kan justeras från 50 till 120 cm före monteringen) inklusive genomskinlig matningskabel. - Inklusive styrutrustning (DALI) - kan ställas in i konverteraren till 3 000 K eller 4 000 K med två ljusstyrkor vardera (fabriksinställning 3 000 K). - Med Gore™ Protective Vents membranventil för att förhindra kondensation - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 35 °C - Skyddsklass: IP40 - Stötbeständighet: IK07
 • BEGA RZB HB 502 LED-taklampa, Ø30cm, 25W, 4 000K

  BEGA RZB HB 502 LED-taklampa, Ø30cm, 25W, 4 000K
  Rund, platt HB 502 LED-takarmatur i vitt för bred allmänbelysning HB 502 är en mångsidig interiörarmatur för montering i taket. Tack vare den opala polykarbonatdiffusorn ger den ett stort område allmänbelysning. Inom den privata sektorn kan den användas i korridorer, förrådsrum och kök, och inom den kommersiella sektorn i korridorer, förrådsrum och salonger. - Snabbmonteringsadapter av galvaniserad stålplåt, med fästskruvar - även lämplig för väggmontering - Slagtålighet: IK06 - med integrerad styrutrustning
 • BEGA RZB Flat Slim+ Pendel DALI 30x30cm 22W silver/matt

  BEGA RZB Flat Slim+ Pendel DALI 30x30cm 22W silver/matt
  Fyrkantig LED-pendelarmatur Flat Slim+, ljusflöde och färgtemperatur kan justeras i två steg. Flat Slim+ lämpar sig särskilt väl för områdes- och allmänbelysning i modernt inredda vardagsrum och affärsrum. Den fyrkantiga kroppen består av ett beslag och en ram av pulverlackerad gjuten aluminium och en diffusor av kristallglas. Den sistnämnda fästs med ett clipsystem och ger en homogen, mjuk och bred belysning. Armaturen fästs på den pulverlackerade aluminiumskåpan med en 4-punkts upphängning med stålkablar (pendellängden kan justeras från 50 till 120 cm före monteringen) inklusive genomskinlig matningskabel. - Inklusive styrutrustning (DALI) - kan ställas in i konverteraren till 3 000 K eller 4 000 K med två ljusstyrkor vardera (fabriksinställning 3 000 K). - Med Gore™ Protective Vents membranventil för att förhindra kondensation - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 35 °C - Skyddsklass: IP40 - Stötbeständighet: IK07