BANKAMP lampor

 • BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm

  BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm
  Rena linjer, elegans och innovativ LED-teknik: hänglampa Vanity Den höjdjusterbara hänglampan Vanity från BANKAMP är i en klass för sig: lampan, Made in Germany, är tillverkad i förstklassiga material och övertygar med en väl genomtänkt och överraskande dimningsfunktion. Den vita glasskärmen innefattar den moderna LED-tekniken, och den är även ett manöverelement: för att påbörja dimningen behöver man bara luta på skärmen. Sedan inleds den steglösa, flimmerfria regleringen av ljusstyrkan. Det är inte bara ljusstyrkan som regleras. Neddimningen skapar också en allt varmare ljusfärg, och till sist uppnås ett ljussken som liknar det från ett stearinljus. Detta är praktiskt om man bara vill ha en mindre trivselbelysning i köket eller vardagsrummet. Hänglampan Vanity kännetecknas av ett perfekt samspel mellan vitsatinerat glas, matt nickel och accentuerade inslag i krom. Lampan infogar sig på ett underbart sätt i olika inredningsstilar, och den utstrålar användbar elegans i all sin enkelhet.
 • BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing

  BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing
  Vanity - elegant pendellampa med höjdjusterbara glasskärmar Den moderna, stilfulla pendellampan Vanity består av tre förstklassiga, munblåsta glasskärmar samt genomtänkt och innovativ LED-teknik. Den optiska kontrasten mellan skärmens satinerade vithet och baldakinens matta mässing gör lampan till ett elegant belysningsobjekt som harmonierar mycket bra med många olika inredningsstilar. De enskilda pendlarna kan anpassas på olika sätt och justeras individuellt i höjdled. Ett stort plus är den innovativa ljusstyrningen: det räcker med att vippa på glasskärmen för att starta dimningen. Den bekväma dimningsfunktionen reglerar inte bara ljusstyrkan utan låter även ljusfärgen bli gradvis varmare vid neddimning, så att man till sist får ett sken som påminner om ett stearinljus. Pendellampan Vanity levereras av det traditionsrika företaget BANKAMP, som än idag bedriver tillverkning vid huvudkontoret i Sauerland. Varumärket står för högkvalitativa lampor för bostäder, "Made in Germany", med innovativ LED-teknik.
 • BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor

  BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor
  LED-hänglampa Grazia, 2 lampor med "vertical dimm" LED-hänglampan Grazia med två lampor består av två identiska lampskärmar som kan justeras individuellt i upphängningen. Lampskärmarna är tillverkade av matt glas och är utrustade med "vertical dimm"-tekniken. Med denna teknik kan lampans ljusstyrka dimmas genom att man lutar skärmen. Det särskilda med detta är att även ljustemperaturen ändras vid dimning av ljusstyrkan. Vid s.k. warm dimming ändras även ljusfärgen från varmvitt (2 700 K) till stearinljussken (2 200 K) när ljuset blir svagare. Detta skapar ett mycket trevligt ljus som avrundar slutet på den fina dagen. Tack vare lampans ZigBee-kompatibilitet kan den anslutas till en ZigBee-baserad gateway och sedan styras via en app. Eftersom ZigBee är en av de vanligast förekommande teknikerna för smarta hemsystem kan hänglampan också integreras i ett befintligt system. OBS: lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig, eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa roséguld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa roséguld
  Elegant Impulse LED-pendelarmaturDen formsköna Impulse LED-pendelarmaturen ger en vacker färgimpuls till alla moderna vardagsrum och matplatser. Det cylindriska ljuselementet är tillverkat av roséguldanodiserad metall och hänger i två tunnare svarta kablar. LED-elementen lyser både uppåt och nedåt. På så sätt belyser denna pendelarmatur ett bord eller ett dekorativt element på ett målinriktat sätt i botten och lyser harmoniskt upp rummet indirekt i toppen.Den design som Bernd Beisse har tänkt ut följer hans filosofi om "emotionell belysning". Det innebär att ljusförhållandena i de rum vi vistas i påverkar våra känslor. Således påverkar det behagliga ljuset från Impulse pendellampa även det undermedvetna positivt och lyser upp inte bara rummet utan även stämningen.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandala-lampan levereras av lamptillverkaren BANKAMP, med säte i Arnsberg i Sauerland. Företaget står för högkvalitativa lampor till boendemiljö samt innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K

  BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K
  Ett konstverk i fyra fjärdedelar - LED-golvlampa Quadrifoglio LED-golvlampan Quadrifoglio är utrustad med fyra kvadratiska LED-moduler som är fastsatta i änden av den runda, kromade foten. I mitten har lampfoten en touchdimmer som dimmar LED-modulerna samt en färgväxlare som ändrar ljusfärgen från varmvitt till dagsljus. Stativet är 360° svängbart lagrad på lampans runda sockel, som även den är kromad. LED-ljuselementen i lampans övre ände påminner till formen om solcellsmoduler på en satellit. De fyra kvadratiska modulerna är alltid hopkopplade parvis, och monterade fritt svängbara på stativet. De kan med andra ord svängas fritt på den vågräta axeln. I kombination med den vridbara foten gör Quadrifoglio det möjligt att lysa upp hela rummet. Produktdesignern Burkhard Dämmer, som är ansvarig för den särskilda utformningen av lampan, har ett flertal gånger tilldelats den tyska designutmärkelsen för sina skapelser. Dessutom visas en del av hans verk regelbundet på museer över hela världen. Så med LED-golvlampan Quadrifoglio flyttar ett stycke internationell konst in i huset.
 • BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel

  BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel
  Tidlöst vacker - LED-uplight-golvlampa med läsarm och touchdimmer Enkel, sparsmakad, tidlös. Så beskrivs designen hos den förstklassiga uplight Opera från BANKAMP. Den utgör den idealiska komplementbelysningen för hemmet och är perfekt lämpad för att leverera riktat ljus bredvid en fåtölj eller soffa, tack vare läsarmen. En stunds avkoppling på kvällen med en bok eller ett handarbete: det kompletterande, justerbara ljuset ger alltid rätt styrka. Läsarmen kan manövreras separat från huvudljuset via den inbyggda sensorn. Den aktiverar och dimmar också huvudljuset från uplighten, som strålar ut mot taket med en kraftfull, varmvit färgton.
 • BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel
  Uplight-golvlampa Opera med glasskärm och dimbar LED-teknik Den högkvalitativa uplight-golvlampan Opera från tillverkaren av BANKAMP består av en munblåst glasskärm och en ram i matt nickel med kromfärgade accenter. Dess design blandas perfekt med många inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller klassiska. Högpresterande LED-lampor, som finns installerade i skärmen, är övertygande i ljusstarka med sina nästan 6 000 lumen. Ljuset kan dock dämpas bekvämt med hjälp av knappdimmern som finns integrerad inom armslängds avstånd, så att rätt ljus kan ställas in när som helst. Oavsett om du söker efter en trevlig stämningsnivå eller ytterligare ljusstyrka – båda inställningarna är möjliga med uplight-golvlampan Opera. Du kan också slå på och av golvlampan via knappomkopplaren.
 • BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel

  BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel
  LED-hänglampa Manu - klassisk design och modern teknik Manu LED-hängande lampa är väldigt klassisk med sin böjda, nedåtgående stängning av opalvitt glas och en upphängning av anodiserad metall. Hänglampan passar in i alla interiörer och är perfekt för bordsbelysning. Ljuset från lysdioderna lyser jämnt och bländningsfritt genom den opala vita nyansen och lyser inte bara upp ett bord utan också rummet i allmänhet. Flexibilitet tillhandahålls av funktionen "vertikal dimning", som gör det möjligt att justera ljusstyrkan direkt på lampan genom att luta lampskärmen med minst 12 °. Om önskad ljusstyrka uppnås under avbländningsprocessen fixas detta genom att föra skärmen till startpositionen. Under dimningen blir ljuset samtidigt varmare (svagt till varmt), ljusfärgen ändras från 3000 K till 2000 K. En minnesfunktion sparar den senaste inställningen tills nästa gång den slås på. En annan teknisk egenskap hos armaturen är den integrerade ZigBee modulen. Detta gör att armaturen kan integreras i alla smarta hemsystem baserat på denna trådlösa standard. I kombination med motsvarande tillbehör kan armaturen sedan styras med app eller röst. Manu hänglampan är en kvalitetsprodukt från BANKAMP. BANKAMP tillverkar högkvalitativa lampor i Sauerland, som kännetecknas av en speciell design, utmärkt utförande och hög funktionalitet.
 • BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee aluminium

  BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee aluminium
  Funktionell allround - L-lightLINE LED-pendellampa -pendellampa med avstämbar vit och dimmande funktion Denna LED-taklampa av aluminium lämnar LED-pendellampa att önska. Förutom förmågan att reglera ljusstyrka och färgtemperatur beroende på situationen, kan detta hängande ljus också enkelt anpassas till de rumsliga förhållandena och optimalt justeras till tabellen nedan. L-lightLINE kan inte bara justeras i höjd utan också i längd. Den består av tre rektangulära, smala aluminiumelement som har inbyggda lysdioder och lyser uppåt och nedåt. Detta skapar indirekt belysning av rummet förutom direkt bordsbelysning. Elementen kan dras ut och därmed arrangeras individuellt bredvid varandra. Den totala längden kan varieras mellan 110 och 203 cm, höjden kan enkelt justeras mellan 90 och 150 cm. Dessutom är funktionen "vertikal dimning" integrerad i pendellampa . Denna ljusreglering aktiveras genom att luta armaturkroppen något. Detta möjliggör enkel till- och frånkoppling samt kontinuerlig avbländning. Med hjälp av sensorkontrollen kan de olika ljuskällorna slås på eller av med ett kort svep med handen, med LED-hängarmaturen L-lightLINE kan lysdioderna ovan och nedan kopplas från varandra. Men det räcker inte - detta mycket funktionella BANKAMP ljus har också gestkontroll, vilket gör att färgtemperaturen kan ställas in från varmvitt till dagsljus. För att genomföra en ännu mer omfattande kontroll är ZigBee kompatibel och kan därför styras via en app på smarttelefonen.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld
  Tre-lampig Impulse LED-pendelarmatur i bladguldslook med direkt och indirekt ljusPendelarmaturen Impulse från Luce Elevata-serien ser elegant och modern ut med sin karakteristiska kombination av enkel design och bladguldsfinish. LED-pendellampan, som tillverkas av BANKAMP i Tyskland, har en lång kapell av järn, från vilken tre cylindriska ljuselement av aluminium hänger. Dessa är försedda med linser och kåpor av klart glas på över- och undersidan, som ger direkt och indirekt ljusavgivning i form av definierade koner. De integrerade lysdioderna strålar varmvitt och garanterar en realistisk återgivning av färgerna i rummet. Externa fasdämpare gör det möjligt att justera ljusflödet.- Pendelns höjd kan justeras från 90 till 150 cm när den är monterad
 • BANKAMP Conus LED-pendel, 2-ljus, mässing

  BANKAMP Conus LED-pendel, 2-ljus, mässing
  LED-pendellampa Conus med två lampor och glasskärmar, varmvitt, externt dimbar Den eleganta LED-pendellampan Conus har fått sitt namn av två koniska skärmar av opalvitt glas. Båda skärmarna är anslutna till en aluminiumstång med två kablar vardera. Dessa är i sin tur kopplade till den bjälkformade baldakinen med fyra rep vardera. Den är också tillverkad av aluminium och är färgkoordinerad med stängerna. Den faktiska belysningen tillhandahålls av integrerade lysdioder med god färgåtergivning. De ger ett varmvitt ljus vars intensitet kan dämpas externt med hjälp av fasstyrning. När ljusintensiteten minskar sjunker också färgtemperaturen, vilket ger en varmare ljusfärg och skapar en mysig atmosfär (dim till varm). Precis som alla armaturer från BANKAMP är Conus handgjord i Tyskland. Den är idealisk för användning ovanför matbordet och är ett verkligt blickfång även när den är avstängd.
 • BANKAMP Book LED-golvlampa, mässing

  BANKAMP Book LED-golvlampa, mässing
  Boka LED-golvlampa med CCT-funktion och touchdimmer Book LED-golvlampa erbjuder flexibilitet i belysningsdesignen eftersom den är utrustad med en pekdämpare som kan användas för att reglera både färgtemperatur och därmed ljusfärgen såväl som ljusstyrkan. CCT-funktionen gör att ljusfärgen kan väljas och ljuset kan också dämpas kontinuerligt. Genom att trycka på pekdämparen en gång tänds och släcks ljuset. Håll pekdämparen intryckt för att ändra ljusfärg eller dimma ljuset, beroende på vilket läge du befinner dig i. Ljusintensitets- och färgtemperaturlägen ändras genom att trycka kort på dämpningsknappen två gånger. Färgtemperaturen kan väljas i intervallet från 2200 K till 6500 K. Ytterligare flexibilitet garanteras av lampans justeringsalternativ. Skarven i foten möjliggör lutningsjustering av lampan och även som ett öppet bokformat lamphuvud på golvlampa är så direkt och indirekt belysning är vridbart möjligt. Book är en högkvalitativ LED-golvlampa av BANKAMP , en LED-golvlampa som grundades 1947 i Sauerland-regionen, där högkvalitativa lampor är tillverkade av högkvalitativa material med utmärkt utförande. BANKAMP lampor inspirerar inte bara med sin förstklassiga kvalitet utan också med deras speciella funktionalitet.
 • BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Book med variabelt vitt ljus och roterbara panelskärm - styrbar via touchdimmer och ZigBee Såväl i fråga om utseende som funktion ligger den LED-golvlampa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland på en nivå som motsvarar den tid vi lever i. Metallarmaturen har segment i matt nickel- och kromfinish. Den kvadratiska foten, de höga, stavformade stativen och skärmpanelen, vars form är tagen från en öppen bok, är enkel och modern. Den kan vridas vertikalt i 360 grader så att Book ger grundbelysning som uplight- eller downlight eller som direkt belysning. LED-lamporna ger ett reglerbart ljusutlopp på upp till 6 500 lumen och en inställbar färgtemperatur mellan varmvitt till dagsljusvitt, vilket placerar golvlampan i rätt ljus både i det moderna boningsområdet som på kontoret. Book avrundas tack vare ZigBee-kapacitet från möjligheten till smarta kontroller, så att röst- och appstyrning och samordning med annan tillhörande utrustning blir möjlig. - omkopplings- och dimbar via knappdimmer - CCT-funktion (färgväxling varmvit till dagsljus inställbar) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Bankamp - Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin Bankamp

  Bankamp - Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin Bankamp
  Du kommer inte att hitta en mer traditionell och klassisk taklampa än Glasleuchte från Bankamp. Bankamp är ett tyskt varumärke som stolt stämplar Made in Germany på alla sina produkter. Deras stora heder inom teknik och hantverk gör att deras verkstad fungerar idag som den gjorde när den grundades för 70 år sedan, vilket innebär att du får en lampa som kommer att hålla i många år. Glasleuchte finns i flera olika storlekar och är alla IP44-klassade. Du kan lära dig mer om IP-värden här här! Använd den i badrummet, i hallen, i sovrummet eller i köket. Se hela serien här!
 • Bankamp - Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear Bankamp

  Bankamp - Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear Bankamp
  Du kommer inte att hitta en mer traditionell och klassisk taklampa än Glasleuchte från Bankamp. Bankamp är ett tyskt varumärke som stolt stämplar Made in Germany på alla sina produkter. Deras stora heder inom teknik och hantverk gör att deras verkstad fungerar idag som den gjorde när den grundades för 70 år sedan, vilket innebär att du får en lampa som kommer att hålla i många år. Glasleuchte finns i flera olika storlekar och är alla IP44-klassade. Du kan lära dig mer om IP-värden här här! Använd den i badrummet, i hallen, i sovrummet eller i köket. Se hela serien här!
 • Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp
  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp, Grå, Metall
 • BANKAMP Book LED-golvlampa svart

  BANKAMP Book LED-golvlampa svart
  Boka LED-golvlampa med CCT-funktion och touchdimmer Book LED-golvlampa erbjuder flexibilitet i belysningsdesignen eftersom den är utrustad med en pekdämpare som kan användas för att reglera både färgtemperatur och därmed ljusfärgen såväl som ljusstyrkan. CCT-funktionen gör att ljusfärgen kan väljas och ljuset kan också dämpas kontinuerligt. Genom att trycka på pekdämparen en gång tänds och släcks ljuset. Håll pekdämparen intryckt för att ändra ljusfärg eller dimma ljuset, beroende på vilket läge du befinner dig i. Ljusintensitets- och färgtemperaturlägen ändras genom att trycka kort på dämpningsknappen två gånger. Färgtemperaturen kan väljas i intervallet från 2200 K till 6500 K. Ytterligare flexibilitet garanteras av lampans justeringsalternativ. Skarven i foten möjliggör lutningsjustering av lampan och även som ett öppet bokformat lamphuvud på golvlampa är så direkt och indirekt belysning är vridbart möjligt. Book är en högkvalitativ LED-golvlampa av BANKAMP , en LED-golvlampa som grundades 1947 i Sauerland-regionen, där högkvalitativa lampor är tillverkade av högkvalitativa material med utmärkt utförande. BANKAMP lampor inspirerar inte bara med sin förstklassiga kvalitet utan också med deras speciella funktionalitet.
 • BANKAMP Book LED-golvlampa nickel matt

  BANKAMP Book LED-golvlampa nickel matt
  Boka LED-golvlampa med CCT-funktion och touchdimmer Book LED-golvlampa erbjuder flexibilitet i belysningsdesignen eftersom den är utrustad med en pekdämpare som kan användas för att reglera både färgtemperatur och därmed ljusfärgen såväl som ljusstyrkan. CCT-funktionen gör att ljusfärgen kan väljas och ljuset kan också dämpas kontinuerligt. Genom att trycka på pekdämparen en gång tänds och släcks ljuset. Håll pekdämparen intryckt för att ändra ljusfärg eller dimma ljuset, beroende på vilket läge du befinner dig i. Ljusintensitets- och färgtemperaturlägen ändras genom att trycka kort på dämpningsknappen två gånger. Färgtemperaturen kan väljas i intervallet från 2200 K till 6500 K. Ytterligare flexibilitet garanteras av lampans justeringsalternativ. Skarven i foten möjliggör lutningsjustering av lampan och även som ett öppet bokformat lamphuvud på golvlampa är så direkt och indirekt belysning är vridbart möjligt. Book är en högkvalitativ LED-golvlampa av BANKAMP , en LED-golvlampa som grundades 1947 i Sauerland-regionen, där högkvalitativa lampor är tillverkade av högkvalitativa material med utmärkt utförande. BANKAMP lampor inspirerar inte bara med sin förstklassiga kvalitet utan också med deras speciella funktionalitet.
 • BANKAMP Luce elevata Grand LED-golvlampa

  BANKAMP Luce elevata Grand LED-golvlampa
  LED-golvlampa Luce elevata Grand med elegant glasskärm, touchdimmer integrerad Namnet på LED-golvlampan Luce elevata Grand antyder redan att det är en särskilt högkvalitativ armatur. Tillverkaren BANKAMP använder "Luce elevata" för att beskriva de genomtänkta armaturerna i sina vanliga serier, och det är också tydligt i det här fallet. Den svarta glasskuggan har dekorerats för hand med ett bladguld. Den bärs upp av en ram av aluminium, som har lackats i svart för att matcha den. På ramen finns också den strömbrytare med vilken Luce elevata Grand kan tändas och släckas samt dimmas. Tekniken "dim to warm" finns ombord, så att ljusfärgen blir varmare när ljusintensiteten sänks. Luce elevata Grand är inte bara handgjord, utan också tillverkad direkt i Tyskland. Den har lysdioder med god färgåtergivning och ger varmvitt ljus. Den speciella utformningen av skärmen skapar en mysig och stämningsfull belysning. Samtidigt är den med sitt ädla utseende ett designelement även när den är avstängd.
 • Bankamp - Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite Bankamp

  Bankamp - Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite Bankamp
  Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite utstrålar minimalistisk elegans och är det perfekta tillägget till det moderna, stilmedvetna hemmet, där lampan bidrar med en fantastisk ljusatmosfär till rummet. Den mångsidiga elegansen och formens enkelhet som lyser ut ur varje millimeter av den vackra designen är helt i linje med den vanliga kvaliteten hos de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Lampan kännetecknas av sina tre inbyggda LED-ljuskällor, som var och en sitter inuti ett cylindriskt lamphuvud med öppningar i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt upp- och nedljus när lampan är påslagen. Ljuskällorna är placerade relativt långt ifrån varandra på det långa kapellet. Detta gör Impulse Trio Taklampa till en idealisk lampa ovanför matbordet eller andra långa ytor där ett brett ljusinsläpp behövs. Impulse Trio Taklampa är en del av en hel serie lampor från Bankamp som alla har samma vackra design. Se Impulse-sortimentet här.
 • Bankamp - Strada Taklampa Centa Chrome Bankamp

  Bankamp - Strada Taklampa Centa Chrome Bankamp
  Strada Taklampa Centa Chrome är ett vackert tillägg till Bankamps innovativa belysningskollektion Strada, där du har möjlighet att skapa din egen belysningskonstellation, eftersom skena/takfäste och lampor säljs separat. Upp till fem lampor kan hängas på samma skena, som har en smart gardinstångsfunktion så att lamporna kan arrangeras efter behov. Eftersom många delar av Strada-lampornas eleganta design och funktioner är desamma är de lätta att blanda och matcha. Strada Centas glasskärm har en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Lampans egenskaper omfattar bland annat följande: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på pendelkabeln. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. OBS! Strada taklampa Centa Chrome säljs utan armaturer. De smarta gardinstångsfästena finns under resten av Strada-sortimentet, där du kan välja mellan flera olika storlekar och varianter. Se Strada-sortimentet här.
 • Bankamp - Grazia Trio Taklampa Chrome Bankamp

  Bankamp - Grazia Trio Taklampa Chrome Bankamp
  Grazia Trio Pendant Chrome är en graciös lampa som kombinerar ett vackert formspråk med ett brett utbud av funktioner i en mycket väl utförd design från de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Lampan har tre cylindriska glasskärmar med en matt yta som garanterar en jämn, bländfri belysning från de inbyggda lysdioderna. Lampskärmarna är placerade relativt långt ifrån varandra för att ge en bred ljusfördelning, vilket gör Grazia Trio Taklampa idealisk att hänga över ett matbord eller andra långa ytor. Bland lampans många funktioner finns bland annat följande: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt sänker färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten sänks. Tack vare dessa många smarta funktioner är Grazia Trio Taklampa en fantastiskt mångsidig belysningsmodell som varje hem borde ha. Grazia Trio Taklampa finns i två vackra färger och är en del av Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • Bankamp - Impulse Taklampa Matt Chrome Bankamp

  Bankamp - Impulse Taklampa Matt Chrome Bankamp
  Impulse taklampa kännetecknas av sin enkla, rena design och vackra symmetri som utstrålar lugn och harmoni. Ännu en gång har de tyska belysningsmästarna på Bankamp skapat en snygg och praktisk skapelse där form och funktionalitet går hand i hand. Impulse Taklampa har en enda LED-ljuskälla som sitter inuti ett cylindriskt lamphuvud med öppningar i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt upp/ned-ljus när lampan är påslagen. Impulse Taklampa kan användas i många rum och är lämplig för att belysa köksön, soffbordet eller som mysig extrabelysning i vardagsrummet. Den förenklade formen gör att lampan är lätt att integrera i många typer av inredningar. Impulse taklampor är en del av en hel serie lampor från Bankamp som alla har samma vackra design. Formens enkelhet gör dem lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se Impulse-serien här
 • Bankamp - Button Low Bordslampa DimToWarm Alu Bankamp

  Bankamp - Button Low Bordslampa DimToWarm Alu Bankamp
  Button Low bordslampa DimToWarm är lämplig för användning i vardagsrummet eller som sänglampa. Lampan har tre små fötter med filtkuddar för att undvika repor, medan själva kroppen är formad som en liten cylinder. Formens enkelhet har sin egen charm utan onödiga detaljer och prylar, vilket ger Button Low Table Lamp ett minimalistiskt och modernt utseende. Lampans mångsidighet förstärks av att den är utrustad med en inbyggd touchdimmer som har en dim-till-varm-funktion. Med den här funktionen kan du ställa in ljusintensiteten och samtidigt justera färgtemperaturen. Du kan alltså få allt från ett effektivt, varmvitt ljus till ett mysigt, varmt sken som påminner om glöden från ett stearinljus. Button Low Table Lamp DimToWarm finns i två fantastiska färger och storlekar och ingår i en hel serie lampor från den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Dessa kan kombineras för en sammanhållen stil. Se hela Button-sortimentet här
 • BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm

  BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm
  Asolo bordslampa med vit chintz-skärm Denna bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland är en lampa som BANKAMP på många sätt för moderna vardagsrum och lounger. Asolo är utrustad med en tidlös, vit chintz-nyans i en vertikalt öppen, oval trunkerad konform. Basis med en nickel utseende består av en rund basplatta och en stor boll, skuggan och uttag är burna av en tunn stav. Utrustad med sladdbrytare.
 • BANKAMP Vanity hänglampa 2 lampor nickel matt

  BANKAMP Vanity hänglampa 2 lampor nickel matt
  LED-hänglampa Vanity, höjdjusterbar, 2 lampor Den sparsmakade, stilrena LED-hänglampan Vanity från BANKAMP är handtillverkad vid företagets egna lampfabrik i Arnsberg, Sauerland. Glasskärm eller takkåpa: alla delar är tillverkade i förstklassiga material och utgör stommen i denna tilltalande lampa. Invändigt i de två glasskärmarna döljer sig mycket modern LED-teknik, som är kraftfull och energisnål. Hänglampan Vanity passar lika bra för solid rumsbelysning och för riktat bordsljus, t.ex. I matsalen. En förfinad, väl genomtänkt detalj är däremot lampans dimningsfunktion. Det enda man behöver göra är att luta en av de två glasskärmarna, så startar den flimmerfria, steglösa dimningen. Detta gör inte bara ljusstyrkan svagare utan även ljusets färg allt varmare. Denna s.k. dim-to-warm-funktion gör det möjligt att dimma ljuset så att det till sist påminner om skenet från stearinljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing
  LED-hängande ljus Grazia med tre flammor i fin mässing Den långsträckta, kuboidformade baldakinen i Grazia LED-hängande lampa med tre lampor ger plats för de tre identiska nyanserna, som är upphängda på wafer-tunna linor och enkelt justerbara i höjd. Nyanserna är gjorda av matt glas och varje hus är en LED-ljuskälla. Med hjälp av den vertikala dimprocessen kan armaturen dämpas genom att luta en lampskärm. När önskad ljusstyrka uppnås släpper du lampskärmen och minnesfunktionen behåller inställningen, även om strömmen misslyckas eller lampan är avstängd. Armaturen är också ZigBee aktiverad, vilket gör att den kan styras via en app via en ZigBee baserad gateway. Den varma dimningsfunktionen ändrar också ljusfärgen när ljuset blir svagare, ända upp till ett mycket mysigt levande ljus. Sammantaget är det en absolut allround som är perfekt som hängande lampa ovanför ett stort matbord. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • Bankamp - Grazia Cluster Trio Taklampa Brass Bankamp

  Bankamp - Grazia Cluster Trio Taklampa Brass Bankamp
  Grazia Cluster Trio Taklampa Brass kännetecknas både av sitt graciösa formspråk och sin rikedom av praktiska funktioner som hedrar de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Var och en av de tre cylindriska lampskärmarna är tillverkade av glas och har en matt yta som garanterar en jämn, bländfri belysning. Varje lampskärm hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod som matchar armaturen. Via lodlinjen kan höjden på varje lampskärm justeras individuellt. Andra egenskaper är: - smart dimfunktion, som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt sänker färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten sänks. Att samla lamporna i ett kluster ger ett dekorativt element till lampan, vilket gör Grazia Cluster Trio Taklampa lämplig för många olika utrymmen och miljöer. Grazia Cluster Trio Taklampa finns i två vackra färger och är en del av Bankamps Grazia-serie. Se hela serien här.
 • Bankamp - Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold Bankamp
  Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold kännetecknas av sin moderna, symmetriska design som utstrålar lugn och balans. Lampan har fem lampskärmar med en gyllene ovansida som matchar takarmaturen, medan undersidan upptas av en mattvit diffusor som säkerställer ett diffust och jämnt sken. Ljuset riktas nedåt, vilket gör taklampan idealisk över långa diskar, matbord eller andra stora ytor i behov av god, direkt belysning. Lampan är utrustad med två vikter längs hängsladdarna som gör att höjden kan justeras för ultimat flexibilitet. Luce Pure Up Elevate pendelbelysning finns även i en kortare version med fyra ljuskällor och ingår i en hel serie lampor från den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgschema, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Luce-serien här
 • Bankamp - Vanity Bordslampa Brass Bankamp

  Bankamp - Vanity Bordslampa Brass Bankamp
  Vanity Table Lamp Brass har ett klassiskt och elegant uttryck som passar in oavsett om den står på nattduksbordet, på byråen eller på fönsterbrädan. Ljuset från den vackra svampformade lampskärmen lyser varmt och mysigt. Detta beror på att lampskärmen är tillverkad av munblåst glas och har en matt, mjölkvit yta som ger ett varmt och jämnt sken som inte bländar eller irriterar ögonen. Skärmens mjuka, utbuktande form kompenseras av en smal metallram och en solid bas. En tryckknapp på basen gör det enkelt att tända och släcka lampan. Vanity Table Lamp kommer från den tyska belysningstillverkaren Bankamp, som tillverkar alla sina produkter lokalt i sina egna lokaler. Vanity Table Lamp finns i två olika färger och ingår i Bankamps sortiment av Vanity-lampor. Alla kännetecknas av samma eleganta design och kan enkelt kombineras för en sammanhängande, stilfull look. Se Vanity-serien här
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim Down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim Down antracit
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel
  LED-hängande ljus Grazia med tre glödlampor - kontrollerbar genom lutningsrörelse eller via ZigBee Den långa, kuboidformade baldakinen i Grazia-hänglampan med tre lampor är gjord av aluminium med matt nickelfinish. Det ger plats för de tre identiska cylindriska nyanser av opalglas med kromdetaljer, som hängs upp på wafer-tunna linor och individuellt höjdjusterbara (90 till 150 cm) med hjälp av dragstång. Den integrerade LED-enheten kan dimmas individuellt genom att luta den för hand (vertikal dimning). När önskad ljusstyrka uppnås släpps skärmen igen; minnesfunktionen aktiverar den senast valda inställningen efter att ha slagit på igen eller ett strömavbrott. Dessutom är armaturen ZigBee kompatibel så att den kan integreras i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs). Beroende på konfiguration kan Grazia styras automatiskt med app, röstkommando eller enligt scener / scheman. Tack vare dim-to-warm ändras färgtemperaturen när ljuseffekten reduceras från 2700 K till särskilt varma 2200 K. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • Bankamp - Vanity Plafond Brass Bankamp

  Bankamp - Vanity Plafond Brass Bankamp
  Vanity Ceiling Light Brass har ett förenklat formspråk och kännetecknas av en enkel elegans. Lampan är en produkt av den tyska belysningstillverkaren Bankamp, som lokalt tillverkar alla sina produkter i sina egna lokaler, så att de uppfyller kvalitetsstämpeln Made in Germany. Vanity Ceiling Light är inget undantag, och de höga kvalitetsstandarderna är särskilt tydliga i den vackert formade lampskärmen, som är tillverkad av munblåst glas. Skärmens matta, mjölkvita yta garanterar att ljuset från den inbyggda LED-modulen lyser jämnt, enhetligt och bländfritt mot omgivningen. Ljuset har en varmvit färgtemperatur och ger tillräcklig intensitet för att fungera som ambient belysning i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Vanity taklampan finns i två olika färger och ingår i Bankamps Vanity-serie. Alla kännetecknas av samma eleganta design och kan enkelt kombineras om du vill ha ett sammanhängande, stilfullt utseende. Se Vanity-serien här.
 • Bankamp - Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold Bankamp
  Luce Pure Up Elevate Floor Lamp Gold är ett väl utfört designarbete där form och funktionalitet går hand i hand och bildar en vacker förening. Lampskärmen och basen speglar varandra, eftersom båda är utformade som cirkulära element och klädda i bladguld, vilket ger lampan ett förnämligt uttryck och ingår i en klassisk färgkombination med den eleganta svarta ramen. Lampan är utrustad med en touch dimmer, så att det är möjligt att reglera ljusstyrkan. Oavsett om du vill ha bra och effektiv belysning eller något mer atmosfäriskt och mysigt är Luce Pure Up Elevate golvlampa rätt val. Luce Pure Up Elevate Golvlampa ingår i en hel serie lampor från den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgskala, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Luce-sortimentet här
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  Indirekt belyst LED-pendellampa Strada Gracia LED-pendellampa Strada Gracia består av en takskena som ger indirekt ljus direkt i taket med sina LED-ljusenheter. De fyra hängena fästs sedan på skenan. De kan flyttas över hela skenans längd och är mycket lätta att justera i upphängningen tack vare remskivsystemet. Pendellampans opalvita glasskärmar döljer de många funktioner som gör den till en riktig funktionell talang. Metoden "vertical dimm" gör det möjligt att dimma pendlarna genom att helt enkelt luta lampskärmarna. För att göra detta tar man tag i lampskärmen på en punkt och trycker den uppåt. Vid en lutningsvinkel på endast 12° reagerar sensorn och dämpar armaturen. Dessutom är armaturen utrustad med trådlös ZigBee-teknik, så att den kan anslutas till en ZigBee-gateway och därmed styras via en app eller röstassistent. Funktionen "dim to warm" justerar ljusfärgen när armaturen dämpas, så när ljuset blir svagare dämpas färgen långsamt till en nyans av stearinljus, vilket bidrar till en mysig atmosfär. Observera: Belysningen på taket är inte dimbar eller kontrollerbar via ZigBee.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit
  Genial LED-pendelarmatur L-lightLINE från BANKAMP Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör gäster som måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med "vertikal dimm" -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att bara luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K (levande ljus). På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Impulse LED-vägglampa roséguld

  BANKAMP Impulse LED-vägglampa roséguld
  Impulse LED-vägglampa i rosé-guldfärgad stämningshöjareDet rosé-guldfärgade anodiserade huvudet på Impulse LED-vägglampan har en cylindrisk form och sänder ut sitt varmvita ljus både uppåt och nedåt. På så sätt bildas en vacker ljuskägla på väggen, taket och området under lampan som lyser upp rummet med ett vackert, indirekt ljus.Det cylindriska ljuselementet fästs på väggen med en svart, rektangulär fot. På mörka väggar kommer lampans design som skapats av Bernd Beisse särskilt väl till sin rätt och kan utveckla sin fulla effekt. Bernd Beisse är känd för att förändra rum genom målinriktat ljus och för att förändra och påverka effekten på betraktaren med hjälp av ljuset. Diffusorn möjliggör en bred ljuskägla utan bländning och utan att skapa oönskade reflektioner.
 • BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled

  BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled
  Elegant LED-hänglampa Wave II med innovativ dimmer Hänglampan Wave II, som är en elegant båge som påminner om en våg, är den perfekta bordsbelysningen för köket och matsalen. Med möjlighet att ställa in lampan i höjdled kan den när som helst placeras i optimalt läge. De moderna LED-lamporna är placerade en uppåt och en nedåt i en strålningsväxel, beroende på vågspetsen. Med full kraft kommer de starka LED-lamporna att ge en mycket bra inomhusbelysning med en varmvit färgton. Om man dimmar lampan ändras ljustemperaturen utöver ljusstyrkan, så att man till slut får ett nästan stearinljusliknande ljus. Perfekt för mysig kvällsbelysning. Själva dimmern är bekväm att använda: Tryck bara på lampan i skärmen, vilket då startar dimningen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts, släppa den så sparas den aktuella inställningen via Memory-funktionen. Vid sidan av omkopplaren ska tändning och släckning även ske direkt på lampan: Bara tryck för att tända eller släcka lampan. Bekvämt, praktiskt och innovativt. Hänglampan WAVE II är en produkt från lampmanufakturen BANKAMP med säte i Arnsberg i Sauerland som tillverkar högkvalitativa och innovativa bostadslampor med innovativ teknik. Därför är Wave II en riktig kvalitetsprodukt "Made in Germany".
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver
  Med eller utan kontrast - LED-taklampa Quadro med växelstativ Vare sig den är monterad på vägg eller i tak, dimmad med väggbrytare eller med app, enfärgad eller kontrasterad: LED-taklampan Quadro är mångsidig, modern och praktiskt på samma gång. Den tilltalande moderna, geometriska strukturen består av fyra olika kvadrater. De fyra energieffektiva LED-lamporna är gömda bakom satinerad, opalvit akryl och kan omringas antingen med en kontrastfärgad ram eller helt i samma färg. De är dimbara via en praktiskt väggbrytare. Genom flera tryck justeras ljusstyrkan och ljustemperaturen steglöst. LED-taklampan Quadro är även ZigBee-kompatibel och kan enkelt anslutas till passande Smart Home-system, såsom Philips Hue. När lampan är kopplad till en passande brygga kan den sedan styras med hjälp av tillhörande app eller med hjälp av en talassistent som Amazon Alexa.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med "vertikal dimning" Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med "vertikal dimm" -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Lightline V3 flex pendel up/down antracit

  BANKAMP Lightline V3 flex pendel up/down antracit
  Lightline V3 LED-pendelarmatur upp/ned: ljuskällor kan kopplas separat Pendelarmaturen Lightline V3 är utrustad med många ljusfunktioner och passar för många olika användningsområden i moderna bostadsområden. Belysningen uppåt/nedåt kan kopplas separat och därmed anpassas exakt till de personliga behoven. Det finns också en funktion för inställbar vit färg som gör att färgtemperaturen och därmed även ljusfärgen kan justeras kontinuerligt mellan varmvitt och dagsljusvitt. Ljusstyrkan kan dämpas genom att man helt enkelt lutar armaturhuset (från 12 graders lutning). Uppmärksamhet: Ingen extern dimmer får anslutas uppströms. Utrustad med sensorkoppling: Sensorn kan manövreras uppifrån, dvs. belysningen kan tändas eller släckas genom en kort sveprörelse i armaturens mitt.
 • BANKAMP Mesh LED-bordslampa med dimmer, svart

  BANKAMP Mesh LED-bordslampa med dimmer, svart
  Extravagant designad LED-bordlampa Mesh - från svagt till varmt Den speciella egenskapen hos Mesh LED-bordlampan - skärmen med nätstruktur - framträder helt och hållet först när belysningen är tänd. Nätstrukturen framhävs på ett imponerande sätt och ger också det strålande ljuset med de nätliknande skuggorna som uppstår i omgivningen något mystiskt. Ljusstyrkan kan dämpas med hjälp av touchdimmern och - tack vare den inbyggda dim-to-warm-funktionen - kan färgtemperaturen sänkas, så att ljusstämningen och därmed stämningen i omgivningen förändras med belysningen.
 • BANKAMP Conus LED-pendellampa, 1-ljus, nickel

  BANKAMP Conus LED-pendellampa, 1-ljus, nickel
  Kärleksfullt utformad Conus LED-pendellampa med opalvit glasskärm, enkel flamma, dimbar till varm Conus LED-pendellampa med enkel flamma kännetecknas framför allt av sin kärleksfullt utformade design. Fyra linor hänger från aluminiumskåpan, som är försedd med en stång som också är tillverkad av aluminium och lackerad för att passa ihop med skåpet. Från denna sänks i sin tur skuggan ner med hjälp av två rep. Den koniska skärmen, som ger Conus sitt namn, är tillverkad av opalvitt glas som ger ett lätt diffust ljus från sidan. Det varmvita ljuset produceras av lysdioder med god färgåtergivning och kan dimmas externt via Triac. Om ljusintensiteten minskar, minskar också färgtemperaturen och blir varmare (dim till varm). På så sätt kan ljusstämningen anpassas individuellt och även när den är avstängd dekorerar Conus taket som ett dekorativt element. Den är handgjord i Tyskland av belysningstillverkaren BANKAMP.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa roséguld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa roséguld
  Ovanligt vackert utformad Impulse LED-pendelarmaturNamnet "Impulse" passar perfekt för den här pendelarmaturen, för det är precis vad den är. De små, cylindriska lamporna i denna tre-lampiga Impulse LED-pendelarmatur är mycket kompakta och har ändå en enorm effekt på själva rummet och framför allt på ljusstämningen i rummet.Produktdesignern Bernd Beisse, som ansvarar för utformningen av denna armatur, har utvecklat en diffusor som möjliggör en bred ljuskägla samtidigt som den är helt bländfri. De tre ljusen lyser både uppåt och nedåt och sätter den svarta takfoten och till exempel ett vackert matbord under lampan perfekt i fokus. De våttunna svarta kablarna som lamporna hänger i verkar nästan osynliga framför en mörk vägg och de roséguldanodiserade lamporna tycks därmed bokstavligen sväva.Hänglampan kan dämpas via en väggdimmer uppströms.
 • BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing

  BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing
  Tidslös skönhet: LED-hänglampa Vanity 2 lampor med glasskärmar Lampan Vanity med 2 lampor, som är justerbar för höjd, övertygar vid första anblicken med högkvalitativa material och tidslös design. Matt mässing kombineras här med ett opalvitt glas som ger ett trevligt tillskott i många samtida inredningsstilar. Oavsett om det är i köket eller matsalen ger lampan Vanity tillräckligt med ljus. Den är dessutom idealisk som bordsbelysning tack vare att man kan ställa in höjden. De två glasskärmarna besitter modern LED-teknik som förutom sitt starka ljus även innehåller överraskande dimmer-teknik. Vid behov kan lampan Vanity enkelt dimmas genom att luta en av de två glasskärmarna. Färgtemperaturen är också anpassningsbar och förändrar sig så att ljusintensiteten blir svagare och ljustemperaturen blir varmare. Detta sker steglöst och helt utan att fladdra tills det till slut finns ett nästan kronljusliknande ljus kvar. Lampserien Vanity är tillverkad av lamptillverkaren BANKAMP som står för högkvalitativ vardagsrumsbelysning ”Made in Germany”. Produkterna tillverkas fortfarande för hand i Sauerland och erbjuder komplexa och genomtänkta belysningslösningar.
 • BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor

  BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor
  Två-flamma LED-hängande lampa Cecil med lutnings- / dimningsfunktion och ZigBee funktion Med de sofistikerade manövreringsalternativen, dimbara och ljusa lysdioder samt en höjdjusterbar och optiskt modern struktur är Cecil- hänglampan från BANKAMP, som tillverkas i Tyskland i högsta kvalitet, ett toppmodernt lampa källa . Två nyanser är fästa vid en lång baldakin i borstat nickel med en pendel i kromutseende; de senare används för att justera pendelns höjd. Nyanserna består vardera av en cylinder gjord av ljusgrått chintz-tyg som omges av ett yttre, klart glasöverdrag. Tack vare den nedåtriktade öppningarna av paraplyer, är direkt ljus skapas för området nedanför, medan grundbelysning belysning uppnås också vid sidan. Från enkel på- och avstängning via väggströmbrytaren, till att aktivera och dimma genom att luta skärmarna, till smart ZigBee integration för app- och röststyrning samt scenintegration, LED-pendellampa Cecil erbjuder en mängd kontrollalternativ. - vertikal dimmer: Växla genom att kort luta skärmarna, dimma genom att hålla den lutad - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning "Made in Germany".
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel
  LED-uplight-golvlampa Pure F - kontrollerbar grundbelysning och futuristisk optik Tillverkaren BANKAMP designade Pure F i stil med en BANKAMP ; golvlampa inte begränsad till grundbelysning ovanför taket. Den plana, nedåt konvexa glasskärmen ser ut som en jämnt lysande kropp när den används. Det finns också en LED-remsa på metallramens sida. Lysdioderna i skuggan och stativ kan bytas och dämpas separat, varigenom färgtemperaturen ändras med ljuseffekten från 2200 Kelvin vid låg till 2700 Kelvin på högsta nivå. Två beröringsdämpare på stativ för detta. Den ZigBee aktiverade golvlampa kan också integreras smart med en brygga och styras av app- och röstkommando samt i kombination med andra enheter. - Kontroll via touchdimmer - dimbar med kopplad färgtemperatur (2200 - 2700 K) - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Bankamp - Grazia Taklampa Ø16 Chrome Bankamp

  Bankamp - Grazia Taklampa Ø16 Chrome Bankamp
  Grazia Taklampa är en vacker modell från de tyska belysningsmästarna Bankamp, som garanterar kvalitetsdesign i alla sina produkter. Bankamps höga standard återspeglas tydligt i Grazia, som - som namnet antyder - är en graciös skapelse med många fantastiska funktioner. Lampskärmen är tillverkad av glas och har en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Lampskärmen hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod för att justera höjden. Dessutom har Grazia taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt så dämpas ljuset långsamt. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusliknande ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia taklampa till den perfekta lampan, oavsett om du vill ha praktisk eller stämningsfull belysning. Grazia taklampa finns i olika färger och storlekar och ingår i Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • BANKAMP Karlo bordslampa vit/grå, höjd 47 cm

  BANKAMP Karlo bordslampa vit/grå, höjd 47 cm
  bordslampa Karlo med metalldekorerad keramisk bas och linneskärm Vinklade former kännetecknar utseendet på Karlo bordslampa . Dess vinklade bas är gjord av keramik och pryds med dekorativa metallapplikationer på var och en av de fyra sidorna. Han sitter på en metallplatta som står på fyra små fötter. Den vinklade, rektangulära skärmen sitter på den förkromade fästet på ett litet avstånd. Den är gjord av fint linnetyg genom vilket ljuset lyser försiktigt medan det lyser direkt upp och ner genom öppningarna. bordslampa är utrustad med en textilbelagd kabel där strömbrytaren också har integrerats. Högkvalitativt utförande och en vacker design, Karlo bordslampa från BANKAMP ögat som en ädel lampa i varje rum. I armaturtillverkaren BANKAMP , som grundades 1947 i Sauerland, skapas förstklassiga armaturskapelser i många arbetssteg under ett tak av högkvalitativa material som också BANKAMP ut på grund av sin mycket speciella design.
 • Bankamp - Grazia Double Taklampa Chrome Bankamp

  Bankamp - Grazia Double Taklampa Chrome Bankamp
  Grazia Double Taklampa Chrome är en väl genomtänkt och väl utförd design som de tyska belysningsmästarna från Bankamp kan vara stolta över. Den här fantastiska modellen kombinerar ett vackert formspråk med den senaste tekniken inom belysning. Designen består av två cylindriska glasskärmar med en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Varje lampskärm hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod i samma färg som fästet. Med lodlinjen kan du justera de två lampskärmarna individuellt efter önskemål. Dessutom har Grazia Double Taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt och ljuset dämpas långsamt. Släpp lampskärmen igen när lampan lyser med önskad ljusintensitet. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusaktig ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia Double Taklampa till den perfekta lampan i alla miljöer. Grazia är en hel serie lampor i samma smarta design. Se hela kollektionen här
 • Bankamp - Ondo Taklampa Matt Anthracite Bankamp

  Bankamp - Ondo Taklampa Matt Anthracite Bankamp
  Ondo taklampa Matt Antracit är en vacker förening av flera element i en harmonisk helhet som imponerar med sin snygga form och praktiska funktioner. Lampskärmen består av tre lätt böjda plattor som är sammanfogade i en vågliknande formation, där den mittersta vilar på de andra två. Varje platta är utrustad med en inbyggd LED-modul, så du får ett vackert upp/ned-ljus när lampan är tänd. Det finns också en rörelsesensor i den mittersta: med en handvinkning kan du bestämma vilka lampor som ska tändas eller släckas oberoende av varandra. Bland de många andra smarta funktionerna finns följande - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. De här många funktionerna gör Ondo Pendellampa till en fantastiskt mångsidig lampa som passar för alla utrymmen och ändamål. Ondo Taklampa finns i två färger. Se dem båda här.
 • Bankamp - Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold Bankamp

  Bankamp - Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold Bankamp
  Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold utstrålar minimalistisk elegans och är det perfekta tillägget till det moderna, stilmedvetna hemmet, och ger rummet en fantastisk atmosfär av ljus. Den mångsidiga elegansen och enkelheten i formen som lyser ut ur varje millimeter av den vackra designen är helt i linje med den vanliga kvaliteten hos de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Lampan kännetecknas av sina tre inbyggda LED-ljuskällor, som var och en sitter inuti ett cylindriskt lamphuvud med öppningar i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt upp/ned-ljus när lampan är tänd. Ljuskällorna är placerade relativt långt ifrån varandra på det långa kapellet. Detta gör Impulse Trio Taklampa till en idealisk lampa ovanför matbordet eller andra långa ytor där ett brett ljusinsläpp behövs. Impulse Trio Taklampa är en del av en hel serie lampor från Bankamp som alla har samma vackra design. Se Impulse-sortimentet här.
 • Bankamp - Impulse Taklampa Matt Rose Gold Bankamp

  Bankamp - Impulse Taklampa Matt Rose Gold Bankamp
  Impulse taklampa kännetecknas av sin enkla, rena design och vackra symmetri som utstrålar lugn och harmoni. Ännu en gång har de tyska belysningsmästarna på Bankamp skapat en snygg och praktisk skapelse där form och funktionalitet går hand i hand. Impulse Taklampa har en enda LED-ljuskälla som sitter inuti ett cylindriskt lamphuvud med öppningar i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt upp/ned-ljus när lampan är påslagen. Impulse Taklampa kan användas i många rum och är lämplig för att belysa köksön, soffbordet eller som mysig extrabelysning i vardagsrummet. Den förenklade formen gör att lampan är lätt att integrera i många typer av inredningar. Impulse taklampor är en del av en hel serie lampor från Bankamp som alla har samma vackra design. Formens enkelhet gör dem lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se Impulse-serien här
 • Bankamp - Grazia Trio Taklampa Brass Bankamp

  Bankamp - Grazia Trio Taklampa Brass Bankamp
  Grazia Trio Taklampa Brass är en graciös lampa som kombinerar ett vackert formspråk med ett brett utbud av funktioner i en mycket väl utförd design från de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Lampan har tre cylindriska glasskärmar med en matt yta som säkerställer en jämn, bländfri belysning från de inbyggda lysdioderna. Lampskärmarna är placerade relativt långt ifrån varandra för att ge en bred ljusfördelning, vilket gör Grazia Trio Taklampa idealisk att hänga över ett matbord eller andra långa ytor. Bland lampans många funktioner finns bland annat följande: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt sänker färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten sänks. Tack vare dessa många smarta funktioner är Grazia Trio Taklampa en fantastiskt mångsidig belysningsmodell som varje hem borde ha. Grazia Trio Taklampa finns i två vackra färger och är en del av Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • Bankamp - L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite Bankamp

  Bankamp - L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite Bankamp
  L-lightLINE Up/Down taklampa Matt Antracit passar i alla rum, när som helst och vid alla tillfällen tack vare sin minimalistiska, utrymmessnåla design och rikedom av praktiska funktioner och inställningar. Lamphuvudet är en sammansättning av tre långa, rektangulära aluminiumelement med inbyggda ljuskällor på både toppen och botten. Lysdioderna avger ett kraftfullt, energisnålt ljus som når alla hörn i rummet, medan den vackra upp- och nedåtgående effekten säkerställer att ljuset har en optimal räckvidd. Var och en av de tre rektanglarna kan justeras i förhållande till varandra, beroende på om du vill ha en ännu bredare spännvidd av ljus eller en fokuserad belysning. Den totala längden varierar från 110 till 203 cm. Andra funktioner är bland annat: - Justerbar höjd via två lodlinjer från 90 till 150 cm. - Teknik för vertikal dimning: reglerar ljusintensitet och färg genom att luta ljuselementet. L-lightLINE Up/Down finns i två vackra färger och är en hel serie lampor från Bankamp. Se dem alla här.
 • Bankamp - Ondo Taklampa Chrome Bankamp

  Bankamp - Ondo Taklampa Chrome Bankamp
  Ondo Chrome Taklampa är en vacker förening av flera element till en harmonisk helhet som imponerar med sin snygga form och praktiska funktioner. Lampskärmen består av tre lätt böjda plattor som är sammanfogade i en vågliknande formation, där den mittersta vilar på de andra två. Varje platta är utrustad med en inbyggd LED-modul, så du får ett vackert upp/ned-ljus när lampan är tänd. Det finns också en rörelsesensor i den mittersta: med en handvinkning kan du bestämma vilka ljuskällor som ska tändas eller släckas oberoende av varandra. Bland de många andra smarta funktionerna finns följande - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. De här många funktionerna gör Ondo Pendellampa till en fantastiskt mångsidig lampa som passar för alla utrymmen och ändamål. Ondo Taklampa finns i två färger. Se dem båda här.
 • Bankamp - L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel Bankamp

  Bankamp - L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel Bankamp
  L-lightLINE Up/Down taklampa Matt Nickel passar i alla rum, när som helst och vid alla tillfällen tack vare sin minimalistiska, utrymmessnåla design och rikedom av praktiska funktioner och inställningar. Lamphuvudet är en sammansättning av tre långa, rektangulära aluminiumelement med inbyggda ljuskällor på både toppen och botten. Lysdioderna avger ett kraftfullt, energisnålt ljus som når alla hörn i rummet, medan den vackra upp- och nedåtgående effekten säkerställer att ljuset har en optimal räckvidd. Var och en av de tre rektanglarna kan justeras i förhållande till varandra, beroende på om du vill ha en ännu bredare spännvidd av ljus eller en fokuserad belysning. Den totala längden varierar från 110 till 203 cm. Andra funktioner är bland annat: - Justerbar höjd via två lodlinjer från 90 till 150 cm. - Teknik för vertikal dimning: reglerar ljusintensitet och färg genom att luta ljuselementet. L-lightLINE Up/Down finns i två vackra färger och är en hel serie lampor från Bankamp. Se dem alla här.
 • Bankamp - Luce Wave II Elevate Taklampa Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Wave II Elevate Taklampa Gold Bankamp
  Luce Wave II Elevate Taklampa Gold är en väl utförd design med ett talande namn: Lampskärmen består av tre böjda aluminiumelement som tillsammans bildar silhuetten av en våg. Lampan har inbyggda LED-moduler på toppen och botten för att ge en bra och långtgående belysning av rummet i en varmvit färgskugga. Dessutom erbjuder Luce Wave II Elevate taklampa en mängd smarta funktioner: - dimbar ljusintensitet genom att luta lampskärmen uppåt. - Dim-to-warm-teknik, där färgtemperaturen dämpas samtidigt med ljusintensiteten. - Inbyggd ZigBee-modul så att lampan kan styras via smarta hem-system. - Justerbar höjd. Luce Wave II Elevate Taklampa är en del av en hel serie lampor från den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgschema, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Luce-serien här
 • Bankamp - Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold Bankamp
  Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold är en vacker omtolkning av den traditionella hängslampan. Taklampan är tillverkad i en klassisk färgkombination med en svart utsida och en gyllene insida som mjukar upp ljuset från de inbyggda lysdioderna. Lamphuvudet har en böjd form som får lampan att se ut som ett hopvikt blad och ger den ett organiskt uttryck. Dessutom har Luce Open Mind Elevate taklampa ett antal smarta och praktiska funktioner: - dimbar ljusintensitet genom att luta lampskärmen uppåt. - Dim-to-warm-teknik, där färgtemperaturen dämpas samtidigt som ljusintensiteten. - Inbyggd ZigBee-modul så att lampan kan styras via smarta hem-system. Luce Open Mind Elevate Taklampa är en del av en hel serie lampor från den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgschema, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Luce-serien här
 • Bankamp - Grazia Taklampa Ø16 Brass Bankamp

  Bankamp - Grazia Taklampa Ø16 Brass Bankamp
  Grazia Taklampa är en vacker modell från de tyska belysningsmästarna Bankamp, som garanterar kvalitetsdesign i alla sina produkter. Bankamps höga standard återspeglas tydligt i Grazia, som - som namnet antyder - är en graciös skapelse med många fantastiska funktioner. Lampskärmen är tillverkad av glas och har en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Lampskärmen hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod för att justera höjden. Dessutom har Grazia taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt så dimmar ljuset långsamt. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusliknande ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia taklampa till den perfekta lampan, oavsett om du vill ha praktisk eller stämningsfull belysning. Grazia taklampa finns i olika färger och storlekar och ingår i Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • Bankamp - Grazia Double Taklampa Brass Bankamp

  Bankamp - Grazia Double Taklampa Brass Bankamp
  Grazia Double Taklampa Brass är en väl genomtänkt och väl utförd design som de tyska belysningsmästarna från Bankamp kan vara stolta över. Denna fantastiska modell kombinerar ett vackert formspråk med den senaste tekniken inom belysning. Designen består av två cylindriska glasskärmar med en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Varje lampskärm hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod i samma färg som fästet. Med lodlinjen kan du justera de två lampskärmarna individuellt efter önskemål. Dessutom har Grazia Double Taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt och ljuset dämpas långsamt. Släpp lampskärmen igen när lampan lyser med önskad ljusintensitet. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusaktig ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia Double Taklampa till den perfekta lampan i alla miljöer. Grazia är en hel serie lampor i samma smarta design. Se hela kollektionen här
 • Bankamp - Grazia Taklampa Ø32 Brass Bankamp

  Bankamp - Grazia Taklampa Ø32 Brass Bankamp
  Grazia Taklampa är en vacker modell från de tyska belysningsmästarna Bankamp, som garanterar kvalitetsdesign i alla sina produkter. Bankamps höga standard återspeglas tydligt i Grazia, som - som namnet antyder - är en graciös skapelse med många fantastiska funktioner. Lampskärmen är tillverkad av glas och har en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Lampskärmen hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod för att justera höjden. Dessutom har Grazia taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt så dimmar ljuset långsamt. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusliknande ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia taklampa till den perfekta lampan, oavsett om du vill ha praktisk eller stämningsfull belysning. Grazia taklampa finns i olika färger och storlekar och ingår i Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • Bankamp - Grazia Taklampa Ø32 Chrome Bankamp

  Bankamp - Grazia Taklampa Ø32 Chrome Bankamp
  Grazia Taklampa är en vacker modell från de tyska belysningsmästarna Bankamp, som garanterar kvalitetsdesign i alla sina produkter. Bankamps höga standard återspeglas tydligt i Grazia, som - som namnet antyder - är en graciös skapelse med många fantastiska funktioner. Lampskärmen är tillverkad av glas och har en matt yta som garanterar en jämn och bländfri belysning. Lampskärmen hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod för att justera höjden. Dessutom har Grazia taklampa en smart dimfunktion: luta lampskärmen uppåt så dimmar ljuset långsamt. Samtidigt ändras också färgtemperaturen och blir djupare och mer ljusliknande ju mer ljuset dämpas. Detta gör Grazia taklampa till den perfekta lampan, oavsett om du vill ha praktisk eller stämningsfull belysning. Grazia taklampa finns i olika färger och storlekar och ingår i Bankamps Grazia-serie. Se hela sortimentet här.
 • Bankamp - Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome Bankamp

  Bankamp - Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome Bankamp
  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome kännetecknas av både sitt graciösa formspråk och sin rikedom av praktiska funktioner som hedrar de tyska belysningsmästarna på Bankamp. Var och en av de tre cylindriska lampskärmarna är tillverkade av glas och har en matt yta som garanterar en jämn, bländfri belysning. Varje lampskärm hålls upp av två parallella pendelsnören med ett lod som matchar armaturen. Via lodlinjen kan höjden på varje lampskärm justeras individuellt. Andra egenskaper är: - smart dimfunktion, som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt sänker färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten sänks. Att samla lamporna i ett kluster ger ett dekorativt element till lampan, vilket gör Grazia Cluster Trio Taklampa lämplig för många olika utrymmen och miljöer. Grazia Cluster Trio Taklampa finns i två vackra färger och är en del av Bankamps Grazia-serie. Se hela serien här.
 • Bankamp - Slim Taklampa L98 Nickel Bankamp

  Bankamp - Slim Taklampa L98 Nickel Bankamp
  Slim Taklampa L98 Brass har ett namn som matchar dess design. Med sitt minimalistiska, strömlinjeformade formspråk, sin mångsidiga elegans och en mängd kontroll- och justeringsmöjligheter är Slim Taklampa en dröm i det moderna hemmet. Den inbyggda lysdioden sitter på undersidan av det smala lamphuvudet och lyser med ett varmvitt sken som kan dämpas efter behov (se nedan). Tack vare lamphuvudets imponerande längd skapas en bred ljusfördelning. Av samma anledning är den smala taklampan idealisk att hänga över matbord och andra ytor. Andra egenskaper är bland annat: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. - Minnesfunktion som minns den senast valda inställningen. - ZigBee radioteknik, så att du kan styra lampan via en app eller röststyrning via ett hemsystem. Slim finns i olika färger och storlekar. Se dem alla här.
 • Bankamp - Slim Taklampa L128 Chrome Bankamp

  Bankamp - Slim Taklampa L128 Chrome Bankamp
  Slim Taklampa L128 Chrome har ett namn som matchar dess design. Med sitt minimalistiska, strömlinjeformade formspråk, mångsidiga elegans och en mängd kontroll- och justeringsmöjligheter är Slim Pendel Lamp en dröm i det moderna hemmet. Den inbyggda lysdioden sitter på undersidan av det smala lamphuvudet och lyser med ett varmvitt sken som kan dämpas efter behov (se nedan). Tack vare lamphuvudets imponerande längd skapas en bred ljusfördelning. Av samma anledning är den smala taklampan idealisk att hänga över matbord och andra ytor. Andra egenskaper är bl.a. följande: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. - Minnesfunktion som minns den senast valda inställningen. - ZigBee radioteknik, så att du kan styra lampan via en app eller röststyrning via ett hemsystem. Slim finns i olika färger och storlekar. Se dem alla här.
 • Bankamp - Slim Taklampa L128 Black Bankamp

  Bankamp - Slim Taklampa L128 Black Bankamp
  Slim Taklampa L128 Black har ett namn som matchar dess design. Med sitt minimalistiska, strömlinjeformade formspråk, mångsidiga elegans och en mängd kontroll- och justeringsmöjligheter är Slim Pendel Lamp en dröm i det moderna hemmet. Den inbyggda lysdioden sitter på undersidan av det smala lamphuvudet och lyser med ett varmvitt sken som kan dämpas efter behov (se nedan). Tack vare lamphuvudets imponerande längd skapas en bred ljusfördelning. Av samma anledning är den smala taklampan idealisk att hänga över matbord och andra ytor. Andra egenskaper är bl.a. följande: - Justerbar höjd med hjälp av ett lod på varje hängande sladd. - Smart dimfunktion som uppnås genom att luta lampskärmen. - Dim-to-warm-teknik som automatiskt minskar färgtemperaturen samtidigt som ljusintensiteten. - Minnesfunktion som minns den senast valda inställningen. - ZigBee radioteknik, så att du kan styra lampan via en app eller röststyrning via ett hemsystem. Slim finns i olika färger och storlekar. Se dem alla här.
 • Bankamp - Impulse Taklampa Matt Anthracite Bankamp

  Bankamp - Impulse Taklampa Matt Anthracite Bankamp
  Impulse taklampa kännetecknas av sin enkla, rena design och vackra symmetri som utstrålar lugn och harmoni. Ännu en gång har de tyska belysningsmästarna på Bankamp skapat en snygg och praktisk skapelse där form och funktionalitet går hand i hand. Impulse Taklampa har en enda LED-ljuskälla som sitter inuti ett cylindriskt lamphuvud med öppningar i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt upp/ned-ljus när lampan är påslagen. Impulse Taklampa kan användas i många rum och är lämplig för att belysa köksön, soffbordet eller som mysig extrabelysning i vardagsrummet. Den förenklade formen gör att lampan är lätt att integrera i många typer av inredningar. Impulse taklampor är en del av en hel serie lampor från Bankamp som alla har samma vackra design. Formens enkelhet gör dem lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se Impulse-serien här
 • Bankamp - Luce Impulse Elevate Taklampa Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Impulse Elevate Taklampa Gold Bankamp
  Luce Impulse Elevate Taklampa Gold presenterar sig som högsta kvalitet i lådan med sitt symmetriska uttryck, matchande lampskärm och upphängning, klassisk färgsättning och behaglig belysning. Den cylindriska lampskärmen är öppen i båda ändarna, vilket skapar ett harmoniskt, tvådelat ljus som delvis kastas uppåt i en mjuk cirkel i taket och delvis riktas nedåt, vilket gör att Luce Impulse Elevate Taklampa passar över bord och andra ytor. Luce är en serie lampor som utformats av designgruppen Bernd Beisse för den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgschema. Detta gör Luce-lamporna fantastiskt lätta att kombinera om du vill ha ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se Luce-sortimentet här Impulse är också en fristående serie utanför Luce-sortimentet, där alla lampor delar samma vackra formspråk. Se Impulse-serien här.
 • Bankamp - Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold Bankamp

  Bankamp - Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold Bankamp
  Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold har ett symmetriskt uttryck, en klassisk färgskala och en perfekt balans mellan de tre ljuskällorna som vittnar om högsta kvalitet. Varje lampskärm är formad som en öppen cylinder som låter ljuset komma ut i toppen och botten, vilket skapar ett harmoniskt, tvådelat ljus. Det övre ljuset kastas uppåt mot taket i mjuka cirklar som överlappar varandra i ett harmoniskt mönster, medan det nedre ljuset riktas nedåt, vilket gör taklampan lämplig att använda över bord och andra ytor. Luce är en serie lampor som utformats av designgruppen Bernd Beisse för den tyska belysningstillverkaren Bankamp. Gemensamt för Luce-lamporna är att de är tillverkade av samma högkvalitativa material och har samma harmoniska färgschema, vilket gör dem lätta att kombinera. Se Luce-sortimentet här Impulse är också en fristående serie där alla lampor har samma vackra formspråk. Se Impulse-serien här
 • BANKAMP Cube taklampa 32 W 28 x 28 cm, antracit

  BANKAMP Cube taklampa 32 W 28 x 28 cm, antracit
  Cube vägg- och takarmatur - högkvalitativ belysning med modern funktionalitet Den fyrkantiga Cube-armaturen är ett funktionellt belysningsobjekt som lämpar sig utmärkt för korridorer, entréer och moderna bostadsområden. Designen utmärker sig genom det perfekta arrangemanget av intressant sammansatta rutor och det eleganta, tvåfärgade utseendet. Användningen av högkvalitativa material, energieffektiv LED-teknik och moderna styrningsalternativ kompletterar det övertygande paketet. Det homogena ljuset från Cube takarmatur kan dämpas med en vanlig väggströmbrytare. Ljuset blir varmare från nivå till nivå när det dämpas, så att ett behagligt varmt, ljusliknande ljus uppnås på den sista nivån. Eftersom Cube-armaturen är ZigBee-kompatibel kan den anslutas till kompatibla ZigBee Smart Home-system. På så sätt kan taklampan - efter anslutning till lämplig brygga - även styras bekvämt med en smartphone eller surfplatta. Det är då möjligt att styra bekvämt med den egna rösten via en lämplig röstassistent, till exempel Amazon Alexa eller Windows Cortana.
 • BANKAMP Classic LED-taklampa Ø 42 cm

  BANKAMP Classic LED-taklampa Ø 42 cm
  LED Classic taklampa i rund-konvex form - strukturerat kristallglas och bladguld Denna taklampa från Luce Elevata-serien tillverkas i utmärkt kvalitet av den tyska tillverkaren BANKAMP och övertygar som en stilfull ljuskälla i tidlös design. Classic är utrustad med integrerade lysdioder, som är placerade inuti den runda, konvex böjda kroppen. Större delen av kroppen består av kristallglas, vars struktur kommer till sin rätt när armaturen används. Både i mitten och i ytterkanten finns sektioner i bladguldsfinish som understryker taklampans ädla karaktär. De högkvalitativa LED-lamporna ger ett färgstarkt ljus för en bra presentation av föremålen i rummet. En extern fasavstängningsdimmer kan användas för att styra ljuset.
 • BANKAMP Luce elevata Button vägg bladguldsoptik

  BANKAMP Luce elevata Button vägg bladguldsoptik
  Dimbar LED dekorativ armatur Luce elevata Button - kan även användas som väggarmatur Den här runda LED-takarmaturen fängslar med sin enkla elegans och sitt indirekta ljusflöde, som å ena sidan ger en vacker ljusring i taket och å andra sidan sätter armaturens dekorativa bladguldsutseende i fokus. Ljusstyrkan hos LED-taklampan Luce elevata Button kan regleras via en extern fasaddimmer. Dessutom finns det en funktion för att dimma till varmt ljus som gör att ljuset blir varmare när det dämpas, vilket skapar en mycket mysig atmosfär.
 • Wave II Taklampa Chrome - Bankamp

  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp
  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp, Guld, Glas
 • Vanity Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Taklampa Brass - Bankamp
  Vanity Taklampa Brass - Bankamp, Mässing, Glas
 • Ondo Taklampa Chrome - Bankamp

  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp
  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp
  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp, Mässing, Glas
 • Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp, Grå, Glas
 • Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp

  Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp
  Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp

  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp
  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp, Mässing, Metall
 • Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp, Grå, Glas
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp, Metall, Metall
 • Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp

  Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp
  Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp
  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp, Mässing, Glas
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp
  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp, Grå, Metall
 • Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp
  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp
  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp, Mässing, Glas
 • Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp
  Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp, Guld, Glas
 • Vanity Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp
  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp, Krom, Glas
 • BANKAMP Grand Smoke LED-taklampa

  BANKAMP Grand Smoke LED-taklampa
  Externt dimbar Grand Smoke LED-plafondlampa med dubbelskärm Grand Smoke LED-plafondlampan med sin eleganta dubbelskärmoptik är ett absolut blickfång i alla moderna miljöer. Bakom den opalvita skärmen finns varmvita lysdioder vars ljus blir varmare och mysigare med den inbyggda dim-to-warm-funktionen och när man använder en extern fasavstängningsdimmer vid dimning. Den inre skärmen i Grand Smoke innehåller lysdioderna och avger ljuset bländfritt till omgivningen. Ljuset lyser sedan obehindrat genom det rökgrå transparenta kristallglaset till alla sidor. En dekorativ och effektiv omgivningsbelysning för vardagsrum, korridorer och sovrum.