BANKAMP lampor

 • BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm

  BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm
  Rena linjer, elegans och innovativ LED-teknik: hänglampa Vanity Den höjdjusterbara hänglampan Vanity från BANKAMP är i en klass för sig: lampan, Made in Germany, är tillverkad i förstklassiga material och övertygar med en väl genomtänkt och överraskande dimningsfunktion. Den vita glasskärmen innefattar den moderna LED-tekniken, och den är även ett manöverelement: för att påbörja dimningen behöver man bara luta på skärmen. Sedan inleds den steglösa, flimmerfria regleringen av ljusstyrkan. Det är inte bara ljusstyrkan som regleras. Neddimningen skapar också en allt varmare ljusfärg, och till sist uppnås ett ljussken som liknar det från ett stearinljus. Detta är praktiskt om man bara vill ha en mindre trivselbelysning i köket eller vardagsrummet. Hänglampan Vanity kännetecknas av ett perfekt samspel mellan vitsatinerat glas, matt nickel och accentuerade inslag i krom. Lampan infogar sig på ett underbart sätt i olika inredningsstilar, och den utstrålar användbar elegans i all sin enkelhet.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit, individuellt inställbar med vertical dimm och sensor Hänglampan Strada Orbit är en modern LED-pendellampa som består av en takskena och tre runda pendellampor. Skenan har en egen ljuskälla och belyser rummet indirekt. Takskenan, pendeln och glasskärmarnas takkåpa är tillverkade av förnicklad metall med en matt finish, delvis med kromdetaljer. De opalvita glasskärmarna innehåller också fast installerade LED-lampor som sprider ljuset i rummet utan att blända. Höjden på pendeln kan ändras med en vajer. Särskilt värd att nämna är den integrerade belysningstekniken, som gör det möjligt att skapa en unik belysning. Funktionen vertikal dimm möjliggör steglösa ändringar av ljusstyrkan för varje ljuskälla genom att man tippar på glasskärmen. Det finns även sensorer som slår på och av lampan med hjälp av beröring. Även väggomkopplaren kan användas.
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-pendellampa Strada Saturno 3 lampor med sensor och vertical dimm Strada Saturno är en modern pendellampa med tre iögonenfallande glasskärmar som sitter på en skena och som kan hängas upp med individuell höjd. Takskenan är tillverkad av nickel och har en matt finish. Den har en ljuskälla som strålar upp mot taket och därmed belyser det indirekt. Glasskärmarna har en takkåpa och ett ringformat hölje av mattförnicklad metall, delvis med kromdetaljer. Även vajern i den höjdjusterbara pendeln är tillverkad av metall med matt nickelfinish. Denna pendellampa övertygar med modern belysningsteknik. Den kan tändas och släckas med en väggomkopplare, eller med den inbyggda sensorn. Dessutom kan man luta de enskilda glasskärmarna för att variera ljusstyrkan steglöst från varmvitt till dagsljus. Detta kallas vertical diamm. Strada Saturno lyser upp varje matbord på ett optimalt sätt, och ger en unik ljusatmosfär tack vare skärmarnas varierande höjd.
 • BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing

  BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing
  Vanity - elegant pendellampa med höjdjusterbara glasskärmar Den moderna, stilfulla pendellampan Vanity består av tre förstklassiga, munblåsta glasskärmar samt genomtänkt och innovativ LED-teknik. Den optiska kontrasten mellan skärmens satinerade vithet och baldakinens matta mässing gör lampan till ett elegant belysningsobjekt som harmonierar mycket bra med många olika inredningsstilar. De enskilda pendlarna kan anpassas på olika sätt och justeras individuellt i höjdled. Ett stort plus är den innovativa ljusstyrningen: det räcker med att vippa på glasskärmen för att starta dimningen. Den bekväma dimningsfunktionen reglerar inte bara ljusstyrkan utan låter även ljusfärgen bli gradvis varmare vid neddimning, så att man till sist får ett sken som påminner om ett stearinljus. Pendellampan Vanity levereras av det traditionsrika företaget BANKAMP, som än idag bedriver tillverkning vid huvudkontoret i Sauerland. Varumärket står för högkvalitativa lampor för bostäder, Made in Germany, med innovativ LED-teknik.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa
  Sirligt elegant LED-hänglampa Impulse Den formsköna LED-hänglampan levererar vackra färgimpulser till alla moderna vardagsrum och matrum. Det cylindriska ljuselementet är tillverkat av roséguldeloxerad metall och är upphängt i två mycket tunna svarta kablar. LED-elementen strålar både uppåt och nedåt. Hänglampan kan t.ex. lysa upp ett bord eller en inredningsdetalj nedåt, eller lysa upp rummet med harmonisk, indirekt belysning. Designen, som utarbetats av Bernd Beisse, är helt i linje med filosofi om emotional lighting. Det innebär att de ljusförhållanden som råder i de rum där man vistas påverkar känslolivet. Det behagliga ljuset från hänglampann Impulse påverkar vårt undermedvetna på ett positivt sätt och lyser upp inte bara rummet utan även stämningen.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor

  BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor
  LED-hänglampa Grazia, 2 lampor med vertical dimm LED-hänglampan Grazia med två lampor består av två identiska lampskärmar som kan justeras individuellt i upphängningen. Lampskärmarna är tillverkade av matt glas och är utrustade med vertical dimm-tekniken. Med denna teknik kan lampans ljusstyrka dimmas genom att man lutar skärmen. Det särskilda med detta är att även ljustemperaturen ändras vid dimning av ljusstyrkan. Vid s.k. warm dimming ändras även ljusfärgen från varmvitt (2 700 K) till stearinljussken (2 200 K) när ljuset blir svagare. Detta skapar ett mycket trevligt ljus som avrundar slutet på den fina dagen. Tack vare lampans ZigBee-kompatibilitet kan den anslutas till en ZigBee-baserad gateway och sedan styras via en app. Eftersom ZigBee är en av de vanligast förekommande teknikerna för smarta hemsystem kan hänglampan också integreras i ett befintligt system. OBS: lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandala-lampan levereras av lamptillverkaren BANKAMP, med säte i Arnsberg i Sauerland. Företaget står för högkvalitativa lampor till boendemiljö samt innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig, eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Intelligent lampa med 3 lampor LED-hänglampa Strada Gracia LED-hänglampan Strada Gracia med 3 lampor, kombinerar smart design med elegans och funktionalitet. Lampskärmen är monterad på två mycket tunna vajrar, som lätt kan förkortas eller förlängas med hjälp av ett lyftblockssystem. De opalvita lampskärmarna är tillverkade av glas och passar inte bara in i moderna inredningar, utan döljer också lampans genialiska funktioner. Genom vertical dim” kan man dimma lampan genom att tippa på en skärmarna. Strada Gracia är ZigBee-kompatibel, vilket innebär att den är utrustad med en särskild radioteknik som gör att ljuset kan styras via en ZigBee-gateway och integreras i ett smart hemnätverk. Lampan kan styras från vilken plats som helst i världen via en app, och den har alla fördelar som en smart hemlampa har. OBS: lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K

  BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K
  Ett konstverk i fyra fjärdedelar - LED-golvlampa Quadrifoglio LED-golvlampan Quadrifoglio är utrustad med fyra kvadratiska LED-moduler som är fastsatta i änden av den runda, kromade foten. I mitten har lampfoten en touchdimmer som dimmar LED-modulerna samt en färgväxlare som ändrar ljusfärgen från varmvitt till dagsljus. Stativet är 360° svängbart lagrad på lampans runda sockel, som även den är kromad. LED-ljuselementen i lampans övre ände påminner till formen om solcellsmoduler på en satellit. De fyra kvadratiska modulerna är alltid hopkopplade parvis, och monterade fritt svängbara på stativet. De kan med andra ord svängas fritt på den vågräta axeln. I kombination med den vridbara foten gör Quadrifoglio det möjligt att lysa upp hela rummet. Produktdesignern Burkhard Dämmer, som är ansvarig för den särskilda utformningen av lampan, har ett flertal gånger tilldelats den tyska designutmärkelsen för sina skapelser. Dessutom visas en del av hans verk regelbundet på museer över hela världen. Så med LED-golvlampan Quadrifoglio flyttar ett stycke internationell konst in i huset.
 • BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel

  BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel
  Tidlöst vacker - LED-uplight-golvlampa med läsarm och touchdimmer Enkel, sparsmakad, tidlös. Så beskrivs designen hos den förstklassiga uplight Opera från BANKAMP. Den utgör den idealiska komplementbelysningen för hemmet och är perfekt lämpad för att leverera riktat ljus bredvid en fåtölj eller soffa, tack vare läsarmen. En stunds avkoppling på kvällen med en bok eller ett handarbete: det kompletterande, justerbara ljuset ger alltid rätt styrka. Läsarmen kan manövreras separat från huvudljuset via den inbyggda sensorn. Den aktiverar och dimmar också huvudljuset från uplighten, som strålar ut mot taket med en kraftfull, varmvit färgton.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandalarmaturen kommer från tillverkaren av BANKAMP-armaturen, som - med säte i Arnsberg i Österrike - står för högkvalitativa belysningslampor och innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit för individuell kontroll via vertical dimm och sensor LED-pendellampan Strada Orbit kombinerar individualitet och modern belysningskontroll. Strada Orbit består av en takskena i metall med matt nickelfinish och fyra glaspendelskärmar med ett tåg som också är tillverkat i matt nickelpläterad metall. LED-lamporna för indirekt rumsbelysning är fastsatta i takskenan. Glasskärmarna innehåller också LED-lampor som strålar ut i hela rummet och som vars ljusstyrka kan justeras med vertical dimm. Detta innebär att glasskärmarna varierar ljuset från varmvit till dagsljus beroende på lutning. Dessutom är lampskärmarna utrustade med sensorer som gör det möjligt för användaren att slå på och av dem genom att berör dem.
 • BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel
  Uplight-golvlampa Opera med glasskärm och dimbar LED-teknik Den högkvalitativa uplight-golvlampan Opera från tillverkaren av BANKAMP består av en munblåst glasskärm och en ram i matt nickel med kromfärgade accenter. Dess design blandas perfekt med många inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller klassiska. Högpresterande LED-lampor, som finns installerade i skärmen, är övertygande i ljusstarka med sina nästan 6 000 lumen. Ljuset kan dock dämpas bekvämt med hjälp av knappdimmern som finns integrerad inom armslängds avstånd, så att rätt ljus kan ställas in när som helst. Oavsett om du söker efter en trevlig stämningsnivå eller ytterligare ljusstyrka – båda inställningarna är möjliga med uplight-golvlampan Opera. Du kan också slå på och av golvlampan via knappomkopplaren.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld
  LED-upphängningslampa med tre glödlampor Impuls i bladguldoptik med direkt och indirekt ljus Impulse pendellampa från Luce Elevata serien ser elegant och modern med sin karakteristiska kombination av enkel konstruktion och bladguld finish. LED- BANKAMP tillverkad av BANKAMP i Tyskland har en lång järntak där tre cylindriska ljuselement av aluminium hänger. Dessa är försedda på ovansidan och botten med linser och lock av klart glas, vilket säkerställer en direkt och indirekt ljusemission i form av definierade koner. De integrerade lysdioderna är strålande varma vita och ger en realistisk återgivning av färgerna i rummet. Fasdimmer för yttre bakkant gör det möjligt att justera ljuseffekten. - Fjädringens höjdjusterbar från 90 till 150 cm under monteringen
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Gem - mångsidig Up-and-down-ljuskälla med ZigBee- eller Touch-styrning Gem är en funktionell höjdpunkt vad gäller modern inomhusbelysning. LED-golvlampan som tillverkas av BANKAMP i Tyskland ger ett samtida och styrbart ljus som passar i varje situation. Ståfoten och skärmen är cirkulära och sammankopplade med hjälp av ett stavformigt stöttor. Metallstativet syns i en matt nickeloptik med en förkromad detalj i närheten av touchdimmern. LED-lamporna i skärmen är placerade i ett matt plasthölje som är täckt av en dubbel metallring i sidled. Ljuskällorna som är riktade uppåt och nedåt kan styras separat så att Gem kan användas för direkt och/eller indirekt belysning. I kombination med dim- och CCT-funktionen (varmvitt till dagsljus) tillhandahåller golvlampan det ljus som är avsett för varje situation, till exempel avslappnad grundbelysning för utrymmet över taket och direkt koncentrationsfrämjande belysning för det underliggande arbetsbordet. Förutom manuell manövrering är ZigBee-anslutning till den smarta styrningen möjlig, så att röstbaserad, applikationsbaserad och situationsbaserad reglering blir tillgänglig beroende på vilket system som väljs. - styrning över touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgväxling varmvitt till dagsljus) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit

  BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit
  LED-golvlampa Gem - uppåt och nedåt strålande ljus med pekstyrning, ZigBee kapabel Basen och skärmen på Gem LED-golvlampa är runda och plana och är anslutna till varandra via den enkla stativ . Metallramen designades i färgen antracit och har en förkromad detalj i touch-dimmerområdet. Lysdioderna i skuggan är i ett matt plastskydd som är dekorerat med en dubbel metallring på sidokanten. Gem är en funktionell höjdpunkt som är lämplig för att belysa en mängd olika områden. LED-golvlampa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland erbjuder situationen och modernt styrbart ljus. Ljuskällorna, som är orienterade uppåt och nedåt, kan styras separat så att Gem kan användas för direkt och / eller indirekt belysning. I kombination med ljusreglering och CCT funktion (varmt vitt dagsljus vitt ljus), de golvlampa ger rätt ljus när som helst och för alla situationer, till exempel avslappnad grundbelysning belysning för rummet ovanför taket för en mysig kväll eller direkt och koncentrationsfrämjande belysning för skrivbordet. Förutom manuell drift är ZigBee integration för smart styrning också möjlig så att röst-, app- och scenbaserade kontroller är tillgängliga beroende på valt system. - Kontroll via touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgförändring från varmvitt till dagsljus) - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Book med variabelt vitt ljus och roterbara panelskärm - styrbar via touchdimmer och ZigBee Såväl i fråga om utseende som funktion ligger den LED-golvlampa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland på en nivå som motsvarar den tid vi lever i. Metallarmaturen har segment i matt nickel- och kromfinish. Den kvadratiska foten, de höga, stavformade stativen och skärmpanelen, vars form är tagen från en öppen bok, är enkel och modern. Den kan vridas vertikalt i 360 grader så att Book ger grundbelysning som uplight- eller downlight eller som direkt belysning. LED-lamporna ger ett reglerbart ljusutlopp på upp till 6 500 lumen och en inställbar färgtemperatur mellan varmvitt till dagsljusvitt, vilket placerar golvlampan i rätt ljus både i det moderna boningsområdet som på kontoret. Book avrundas tack vare ZigBee-kapacitet från möjligheten till smarta kontroller, så att röst- och appstyrning och samordning med annan tillhörande utrustning blir möjlig. - omkopplings- och dimbar via knappdimmer - CCT-funktion (färgväxling varmvit till dagsljus inställbar) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W antracit

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W antracit
  Med eller utan kontrast - LED-taklampa Quadro med växelstativ Vare sig den är monterad på vägg eller i tak, dimmad med väggbrytare eller med app, enfärgad eller kontrasterad: LED-taklampan Quadro är mångsidig, modern och praktiskt på samma gång. Den tilltalande moderna, geometriska strukturen består av fyra olika kvadrater. De fyra energieffektiva LED-lamporna är gömda bakom satinerad, opalvit akryl och kan omringas antingen med en kontrastfärgad ram eller helt i samma färg. De är dimbara via en praktiskt väggbrytare. Genom flera tryck justeras ljusstyrkan och ljustemperaturen steglöst. LED-taklampan Quadro är även ZigBee-kompatibel och kan enkelt anslutas till passande Smart Home-system, såsom Philips Hue. När lampan är kopplad till en passande brygga kan den sedan styras med hjälp av tillhörande app eller med hjälp av en talassistent som Amazon Alexa.
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp
 • BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel
  Flexibelt styrbar LED-pendellampa Centa i glas och metall Med en kombination av glas och metall, runda och raka former och sofistikerad drift fyra lampan Centa med BANKAMP är en modern Glasskärmarna är utformade som skivor med en omgivande ring som ordnas regelbundet under en lång metallstång. Det senare är färgkoordinerat med kapellet och dragstängerna som används för höjdjustering. En höjdpunkt är alternativen för att styra dimbar LED. Dessa kan växlas och regleras med hjälp av en lutningsrörelse. Centa kan också slås på och av med hjälp av väggbrytaren, varigenom den senast valda inställningen blir aktiv igen. Smart app och röststyrning och komplett smart integration är också möjliga, eftersom hänglampan är ZigBee kompatibel. - vertikal dimning: växla och dimma genom att luta - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Cecil Double Taklampa Chrome/Grey - Bankamp

  Cecil Double Taklampa Chrome/Grey - Bankamp
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor mässing
  Glaspendellampa Centa med modern optik och betjäning Denna lampa från BANKAMP ligger med sin image och sin fullfjädrade funktion helt rätt i tiden. LED-hänglampan Centa eleganta helhetsintryck är en kombination av metall vid den långa takkåpan och den höjdjusterbar vajermekanismen samt matt glas vid de tre runda skärmarna. Pendelhöjden hos dessa kan ställas in separat och kopplas och dimmas med en vipprörelse. Alternativt kan man använda röststyrning, app eller tillsammans med andra anordningar. Centa kan därför tack vare ZigBee-kompabiliteten integreras i Smart Home-system. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Impulse LED-vägglampa

  BANKAMP Impulse LED-vägglampa
  Rosé/guldfärgad stämningshöjare - LED-vägglampa Impulse Det rosé/guldfärgade, eloxerade huvudet hos LED-vägglampan Impulse har en cylindrisk form och avger sitt varmvita ljus både uppåt och nedåt. En vacker ljuskon bildas på väggen, taket och området under lampan och lyser med ett vackert indirekt ljus. Den cylindriska lampan är fastsatt på väggen med en svart, rektangulär sockel. På mörka väggar passar den lampdesign som Bernd Beiße har skapat särskilt bra och kan nå sin fulla effekt. Bernd Beisse är känd för att ändra rum med riktat ljus samt ändra och påverka effekten på betraktaren med hjälp av ljus. Diffusorn möjliggör en bred ljuskon utan bländning och utan oönskade speglar.
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp
 • Strada Taklampa "Orbit" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Ino Six Plafond Silver - Bankamp

  Ino Six Plafond Silver - Bankamp
 • Vanity Bordslampa Brass - Bankamp

  Vanity Bordslampa Brass - Bankamp
 • Vanity Plafond Brass - Bankamp

  Vanity Plafond Brass - Bankamp
 • BANKAMP Tondo II hänglampa 3 lampor antracit

  BANKAMP Tondo II hänglampa 3 lampor antracit
  LED-pendellampa Tondo II med tre lampor i antracit - dimbar till varm, höjdjusterbar Med LED-pendelarmaturen Tondo II LED kombinerar tillverkaren BANKAMP moderna material, design och belysningsteknik för att skapa en modern ljuskälla. De tre skärmarna som hänger på rad har alla en platt, cylindrisk kropp av opalglas som avger ljuset uppåt och nedåt och som i sidokanten omsluts av en aluminiumring i matt antracit anodiserat material. För att reglera ljusflödet kan Tondo II styras via en extern fasavstängningsdimmer (minsta belastning 20 W). När ljuset dämpas ändras färgtemperaturen från 2 700 K till en särskilt varm 1 800 K vid låg ljusstyrka. De högkvalitativa lysdioderna visar föremålen i omgivningen i deras naturliga färger. För att justera skärmens hängande höjd så att den matchar höjden på bordsytan nedanför, kan man till exempel justera längden på trådupphängningen med ett vred på kapellet.
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  Indirekt lysande LED-hänglampa Strada Gracia LED-hänglampan Strada Gracia består av en takskena som ger ett indirekt ljus direkt i taket med dess LED-belysningsenheter. Dessa fyra skenor är sedan kopplade till pendeln. De kan flyttas längs hela skenan och tack vare remskivan kan upphängningssystemet enkelt justeras. Hänglampans vita glasskärmar döljer de talrika funktioner som gör hänglampan till en riktig funktionstalang. vertical dimm–Metoden gör det möjligt att dimma lampan genom att helt enkelt luta lampskärmen. Man håller i lampskärmen på ena sidan och skjuter den sedan uppåt. Sensorn reagerar från en lutningsvinkel på endast 12° och dimmar lampan. Armaturen är dessutom utrustad med trådlös teknik från ZigBee, så den kan anslutas till en ZigBee-gateway och kan styras via app eller röststyrning. Funktionen dimm to warm justerar ljustemperaturen när lampan dimmas. Till exempel om ljuset blir svagare dimmas temperaturen långsamt till samma färgton som stearinljus vilket bidrar till den mysiga stämningen.
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel
  LED-hängande ljus Grazia med tre glödlampor - kontrollerbar genom lutningsrörelse eller via ZigBee Den långa, kuboidformade baldakinen i Grazia-hänglampan med tre lampor är gjord av aluminium med matt nickelfinish. Det ger plats för de tre identiska cylindriska nyanser av opalglas med kromdetaljer, som hängs upp på wafer-tunna linor och individuellt höjdjusterbara (90 till 150 cm) med hjälp av dragstång. Den integrerade LED-enheten kan dimmas individuellt genom att luta den för hand (vertikal dimning). När önskad ljusstyrka uppnås släpps skärmen igen; minnesfunktionen aktiverar den senast valda inställningen efter att ha slagit på igen eller ett strömavbrott. Dessutom är armaturen ZigBee kompatibel så att den kan integreras i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs). Beroende på konfiguration kan Grazia styras automatiskt med app, röstkommando eller enligt scener / scheman. Tack vare dim-to-warm ändras färgtemperaturen när ljuseffekten reduceras från 2700 K till särskilt varma 2200 K. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit
  Genial LED-pendelarmatur L-lightLINE från BANKAMP Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör gäster som måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att bara luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K (levande ljus). På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med vertikal dimning Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver
  Med eller utan kontrast - LED-taklampa Quadro med växelstativ Vare sig den är monterad på vägg eller i tak, dimmad med väggbrytare eller med app, enfärgad eller kontrasterad: LED-taklampan Quadro är mångsidig, modern och praktiskt på samma gång. Den tilltalande moderna, geometriska strukturen består av fyra olika kvadrater. De fyra energieffektiva LED-lamporna är gömda bakom satinerad, opalvit akryl och kan omringas antingen med en kontrastfärgad ram eller helt i samma färg. De är dimbara via en praktiskt väggbrytare. Genom flera tryck justeras ljusstyrkan och ljustemperaturen steglöst. LED-taklampan Quadro är även ZigBee-kompatibel och kan enkelt anslutas till passande Smart Home-system, såsom Philips Hue. När lampan är kopplad till en passande brygga kan den sedan styras med hjälp av tillhörande app eller med hjälp av en talassistent som Amazon Alexa.
 • BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled

  BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled
  Elegant LED-hänglampa Wave II med innovativ dimmer Hänglampan Wave II, som är en elegant båge som påminner om en våg, är den perfekta bordsbelysningen för köket och matsalen. Med möjlighet att ställa in lampan i höjdled kan den när som helst placeras i optimalt läge. De moderna LED-lamporna är placerade en uppåt och en nedåt i en strålningsväxel, beroende på vågspetsen. Med full kraft kommer de starka LED-lamporna att ge en mycket bra inomhusbelysning med en varmvit färgton. Om man dimmar lampan ändras ljustemperaturen utöver ljusstyrkan, så att man till slut får ett nästan stearinljusliknande ljus. Perfekt för mysig kvällsbelysning. Själva dimmern är bekväm att använda: Tryck bara på lampan i skärmen, vilket då startar dimningen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts, släppa den så sparas den aktuella inställningen via Memory-funktionen. Vid sidan av omkopplaren ska tändning och släckning även ske direkt på lampan: Bara tryck för att tända eller släcka lampan. Bekvämt, praktiskt och innovativt. Hänglampan WAVE II är en produkt från lampmanufakturen BANKAMP med säte i Arnsberg i Sauerland som tillverkar högkvalitativa och innovativa bostadslampor med innovativ teknik. Därför är Wave II en riktig kvalitetsprodukt Made in Germany.
 • Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing
  LED-hängande ljus Grazia med tre flammor i fin mässing Den långsträckta, kuboidformade baldakinen i Grazia LED-hängande lampa med tre lampor ger plats för de tre identiska nyanserna, som är upphängda på wafer-tunna linor och enkelt justerbara i höjd. Nyanserna är gjorda av matt glas och varje hus är en LED-ljuskälla. Med hjälp av den vertikala dimprocessen kan armaturen dämpas genom att luta en lampskärm. När önskad ljusstyrka uppnås släpper du lampskärmen och minnesfunktionen behåller inställningen, även om strömmen misslyckas eller lampan är avstängd. Armaturen är också ZigBee aktiverad, vilket gör att den kan styras via en app via en ZigBee baserad gateway. Den varma dimningsfunktionen ändrar också ljusfärgen när ljuset blir svagare, ända upp till ett mycket mysigt levande ljus. Sammantaget är det en absolut allround som är perfekt som hängande lampa ovanför ett stort matbord. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Grazia LED-golvlampa ZigBee-kompatibel

  BANKAMP Grazia LED-golvlampa ZigBee-kompatibel
  LED-golvlampa Grazia i tidlös design i metall och glas med touch dimmer Grazia LED-golvlampa från BANKAMP är en tidlös och elegant armatur för många inredningsstilar och består av en rund fot och ram i enkel form och en cylinderformad skärm av opalvitt glas som är stängd i toppen. Modern LED-teknik, funktionen dim to warm och ZigBee-funktionen gör golvlampan till en modern armatur med varierande belysning. Armaturens ljusstyrka kan ändras via den integrerade touchdimmern. Ju mer ljuset dämpas, desto varmare och behagligare blir ljusfärgen (2 700 K - 2 200 K). Belysningens goda färgåtergivningsindex bör betonas. Med ett värde på Ra >90 ger de installerade lysdioderna ett ljus där alla färger framstår som mycket naturliga. Grazia LED-golvlampan är också ZigBee-kompatibel. Den kan integreras i ett system för smarta hem baserat på denna radiostandard så att den kan styras via en smartphone eller surfplatta eller via olika röststyrningar.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel

  BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel
  LED-hänglampa Manu - klassisk design och modern teknik Manu LED-hängande lampa är väldigt klassisk med sin böjda, nedåtgående stängning av opalvitt glas och en upphängning av anodiserad metall. Hänglampan passar in i alla interiörer och är perfekt för bordsbelysning. Ljuset från lysdioderna lyser jämnt och bländningsfritt genom den opala vita nyansen och lyser inte bara upp ett bord utan också rummet i allmänhet. Flexibilitet tillhandahålls av funktionen vertikal dimning, som gör det möjligt att justera ljusstyrkan direkt på lampan genom att luta lampskärmen med minst 12 °. Om önskad ljusstyrka uppnås under avbländningsprocessen fixas detta genom att föra skärmen till startpositionen. Under dimningen blir ljuset samtidigt varmare (svagt till varmt), ljusfärgen ändras från 3000 K till 2000 K. En minnesfunktion sparar den senaste inställningen tills nästa gång den slås på. En annan teknisk egenskap hos armaturen är den integrerade ZigBee modulen. Detta gör att armaturen kan integreras i alla smarta hemsystem baserat på denna trådlösa standard. I kombination med motsvarande tillbehör kan armaturen sedan styras med app eller röst. Manu hänglampan är en kvalitetsprodukt från BANKAMP. BANKAMP tillverkar högkvalitativa lampor i Sauerland, som kännetecknas av en speciell design, utmärkt utförande och hög funktionalitet.
 • BANKAMP Caro LED-hänglampa, aluminium

  BANKAMP Caro LED-hänglampa, aluminium
  Intuitiv och smart kontroll i modern design - Caro LED-hängande ljus Flexibel, smart, intuitiv och uppdaterad - så presenterar Caro LED- BANKAMP. Taket och pendelbältet är gjorda av metall och har en rektangulär form; de är anslutna till dragstänger för höjdjustering via en upphängning. Två kontinuerliga LED-remsor på undersidan av stången ger direkt belysning. Det finns också sex roterbara skär som kan riktas mot önskat område så att Caro också kan ge grundbelysning ovanför taket. Ljuskällorna kan styras separat via en lutningsfunktion på baren och en sensor för gester på toppen. alternativt, tack vare ZigBee funktionen, är fullständig integration i det smarta hemmet för röst-, app- och scenkontroll möjlig. - Manövrering med geststyrning och lutningsfunktion - dim till varm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 3000 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor

  BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor
  Två-flamma LED-hängande lampa Cecil med lutnings- / dimningsfunktion och ZigBee funktion Med de sofistikerade manövreringsalternativen, dimbara och ljusa lysdioder samt en höjdjusterbar och optiskt modern struktur är Cecil- hänglampan från BANKAMP, som tillverkas i Tyskland i högsta kvalitet, ett toppmodernt lampa källa . Två nyanser är fästa vid en lång baldakin i borstat nickel med en pendel i kromutseende; de senare används för att justera pendelns höjd. Nyanserna består vardera av en cylinder gjord av ljusgrått chintz-tyg som omges av ett yttre, klart glasöverdrag. Tack vare den nedåtriktade öppningarna av paraplyer, är direkt ljus skapas för området nedanför, medan grundbelysning belysning uppnås också vid sidan. Från enkel på- och avstängning via väggströmbrytaren, till att aktivera och dimma genom att luta skärmarna, till smart ZigBee integration för app- och röststyrning samt scenintegration, LED-pendellampa Cecil erbjuder en mängd kontrollalternativ. - vertikal dimmer: Växla genom att kort luta skärmarna, dimma genom att hålla den lutad - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing

  BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing
  Dimbar LED-taklampa fåfänga i glas Den enkla men ändå eleganta Vanity- taklampa är gjord av handblåst opaltvitt glas. En kontrasterande färgaccent mitt på lampan skapar en liten, diskret höjdpunkt. De integrerade lysdioderna är kraftfulla, dimbara och har en varmvit ljusfärg. Armaturen är perfekt för korridorer, vardagsrum eller sovrum och erbjuder tillräcklig grundbelysning hela tiden. Vanity- taklampa kommer från BANKAMP. Det traditionella företaget från Sauerland tillverkar fortfarande för hand och står för högkvalitativa lampor med innovativ teknik.
 • BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing

  BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing
  Modern, elegant LED-bordslampa Centa med touchdimmer och ZigBee funktion Belysningstillverkaren BANKAMP har skapat en trevlig extra ljuskälla i rund design med LED-bordslampa Centa. Lysdioderna i den runda glasskärmen avger sitt ljus jämnt på alla sidor. Skärmen stöds av en metallram som består av ett smalt stativ och en rund bas. Den senare är utrustad med en touchdimmer. I linje med det moderna utseendet kan Centa användas som en del av smart belysning, till exempel via röst- och appkontroll, eftersom bordslampa är ZigBee aktiverad. - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit
  Quadro - fyrkantig designbelysning för väggar och tak Den moderna LED-armaturen Quadro från sortimentet från den tyska armaturtillverkaren BANKAMP erbjuder innovativ belysning för väggar eller tak. Den geometriska designen imponerar med sin väl genomtänkta form och färgschema och imponerar med högkvalitativa material. Bakom den satinerade akrylen finns modern LED-teknik, som å ena sidan kan dämpas med en konventionell väggbrytare, men å andra sidan också kan styras med hjälp av ZigBee trådlös teknik via app eller röst. Utan en smart hemanslutning kan Quadro-armaturen enkelt regleras med avseende på ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av väggbrytaren. Genom att integrera ljuset i ett kompatibelt ZigBee system, som Philips Hue, kan ljuset dimas och bytas bekvämt med andra komponenter med hjälp av en lämplig app eller med hjälp av en lämplig röstassistent. Det är också möjligt att byta flera lampor samtidigt. Varje Quadro- taklampa levereras med en extra ram för glasomgivningen så att den kan bytas vid behov. Den avtagbara ramen har ingen kontrast till huvudfärgen och erbjuder därmed ytterligare ett designalternativ.
 • BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor

  BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor
  3 lampor LED-hänglampa Cecil med vippfunktion och ZigBee-kompabilitet Den tyska tillverkaren BANKAMP:s hänglampa Cecil är ett modernt val för direkt bordsbelysning - dess optik är up to date, dess ljus flexibelt och dess användning praktisk och smart. Den långa takkåpan i matt nickelfinish och den höjdjusterbara vajermekanismen ser metallisk ut. De senare möjliggör individuell reglering av pendelhöjden för de tre cylindriska skärmarna som är öppna på undersidan. Dessa är byggda i två skikt. Ett yttre hölje av klart glas omsluter ett inre lager av ljusgrå chintztyg. LED-lampornas ljus strålar nedåt som direkt belysning, medan sidobelysningen kommer från den upplysta grundbelysningen. Tändning och släckning sker via en vanlig väggbrytare medan man tänder och dimmar skärmarna manuellt genom att vippa på den. Tack vare ZigBee-kompabiliteten kan Cecil också integreras till Smart Home-system med hjälp av en brygga, vilket möjliggör röst- och appstyrning och integrering i ljusscener. - vertical dimm: tändning/släckning med ett kort tryck på skärmen, håll i skärmen för att dimma - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - Memory-funktion: senast valda inställning återaktiveras när den tänds igen - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor nickel
  Glaspendellampa Centa med modern optik och betjäning Denna lampa från BANKAMP ligger med sin image och sin fullfjädrade funktion helt rätt i tiden. LED-hänglampan Centa eleganta helhetsintryck är en kombination av metall vid den långa takkåpan och den höjdjusterbar vajermekanismen samt matt glas vid de tre runda skärmarna. Pendelhöjden hos dessa kan ställas in separat och kopplas och dimmas med en vipprörelse. Alternativt kan man använda röststyrning, app eller tillsammans med andra anordningar. Centa kan därför tack vare ZigBee-kompabiliteten integreras i Smart Home-system. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampa mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampa mässing
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel
  LED-uplight-golvlampa Pure F - kontrollerbar grundbelysning och futuristisk optik Tillverkaren BANKAMP designade Pure F i stil med en BANKAMP ; golvlampa inte begränsad till grundbelysning ovanför taket. Den plana, nedåt konvexa glasskärmen ser ut som en jämnt lysande kropp när den används. Det finns också en LED-remsa på metallramens sida. Lysdioderna i skuggan och stativ kan bytas och dämpas separat, varigenom färgtemperaturen ändras med ljuseffekten från 2200 Kelvin vid låg till 2700 Kelvin på högsta nivå. Två beröringsdämpare på stativ för detta. Den ZigBee aktiverade golvlampa kan också integreras smart med en brygga och styras av app- och röstkommando samt i kombination med andra enheter. - Kontroll via touchdimmer - dimbar med kopplad färgtemperatur (2200 - 2700 K) - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 20 cm mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 20 cm mässing
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 20 cm nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 20 cm nickel
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm
  4-lampig LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor och vertikal dimning. Strada Saturno är en modern LED-pendelarmatur som består av en indirekt belyst takskena och fyra glasskärmar som hänger i höjdjusterbara pendlar med drag. Räls, pendel och delar av glasskärmen är tillverkade av metall med matt nickelfinish. På glasskärmarna är metallen delvis avgränsad med krom. Ljuset sänds ut från skärmarna genom diffusorer uppåt och nedåt lika mycket i rummet. Denna pendelarmatur är utrustad med modern belysningsteknik. Funktionen vertical dimm gör det möjligt att ändra ljusstyrkan kontinuerligt genom att luta respektive glasskärm. På så sätt kan ljuset justeras individuellt. Dessutom finns det sensorer inbyggda i varje solskyddsskärm som gör det möjligt att slå på och stänga av med en knapptryckning och som kompletterar styrningen via en väggkontakt. Strada Saturno är en unik belysning för varje matbord som skapar optimala ljusförhållanden.
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm mässing
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Variabel LED-hänglampa Strada Vanity Man tar en takskena med indirekt ljus, tre pendellampor med ”vertical dimm” och voilá! LED-hänglampan Strada Vanity är perfekt. Lampskärmarna är gjorda av en opalvit, rund glaspanel som på undersidan också är täckt av opalvitt färgat glas. Bakom glaset döljer sig otaliga lysdioder som ger en spektakulär ljusstyrka och som får hela lampskärmen att lysa. Den blir en stor ljuskälla i rummet utan att blända. Med vertical dimm-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas genom att vippa på lampskärmen. Tack vare warm dimming anpassar sig ljusets temperatur till ljusstyrkan och ger en angenäm ljusstråle när ljuset är svagt. Det är viktigt att se till att ingen väggdimmer är ansluten på en tidigare position för det kan leda till störningar. Eftersom skenan är utrustad med ZigBee-radioteknik kan armaturen enkelt anslutas och styras i ett Smart Home-system med denna teknik. Lampan kan därför dimmas med hjälp av app och talassistent.
 • BANKAMP Diamond taklampa 81 x 24 cm, silver

  BANKAMP Diamond taklampa 81 x 24 cm, silver
  Diamond - ZigBee-kompatibel LED-taklampa med fascinerande ljusspel Precis som en ensemble med fyra identiska, individuella lampor: LED-taklampan består av fyra kvadrater som är placerade mot varandra i slutet som formar lampans design. Det geometriska och synkrona arrangemanget passar in i en modern helhetsbild och gör lampan Diamond designtekniskt övertygande, oavsett om den sitter på väggen eller i taket. Ljuset, som lyser direkt och indirekt, avges från fyra energieffektiva LED-lampor. Dessa kan också dimmas med hjälp av en standardväggbrytare, så att taklampan Diamond lätt kan varieras i ljusstyrka men också i färgtemperatur. Kompabiliteten med ZigBee-baserade Smart Home-system, som Philips Hue, gör det möjligt att tända och släcka och hantera lampan Diamond via passande app. Då går det även att kontrollera med röstkommando med språkassistenter som Amazon Alexa eller Windows Cortana. Lampan Diamond är enkelt ansluten till bryggan i respektive system. Taklampan kommer från företaget BANKAMP. Lamptillverkaren från Arnsberg i Sauerland står för högkvalitativ och innovativ belysning, handgjord och med höga kvalitetsnormer.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor
  Ovanligt formskön LED-hänglampa Impulse Beteckningen Impulse passar perfekt ihop med hänglampan, för det är precis vad den är. De små, cylinderformade lamporna i denna LED-hänglampa med 3 lampor är mycket kompakta och har en enorm inverkan på själva utrymmet och framför allt på ljusstämningen i rummet. Produktdesignern Bernd Beisse, som är ansvarig för utformningen av denna lampa, har konstruerat en diffusor som möjliggör en bred ljuskon och som är helt bländfri. De tre lamporna strålar både uppåt och nedåt och placerar på så sätt den svarta taksockeln, och till exempel ett vackert matbord, under lampan i perfekt ljus. De tunna svarta kablar som lampan är upphängd i verkar nästan osynliga framför en mörk vägg, och de rosguldfärgade, eloxerade armaturerna ser ut att formligen sväva i luften. Hänglampan kan dimmas via en väggdimma uppströms.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med vertikal dimning Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing

  BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing
  Tidslös skönhet: LED-hänglampa Vanity 2 lampor med glasskärmar Lampan Vanity med 2 lampor, som är justerbar för höjd, övertygar vid första anblicken med högkvalitativa material och tidslös design. Matt mässing kombineras här med ett opalvitt glas som ger ett trevligt tillskott i många samtida inredningsstilar. Oavsett om det är i köket eller matsalen ger lampan Vanity tillräckligt med ljus. Den är dessutom idealisk som bordsbelysning tack vare att man kan ställa in höjden. De två glasskärmarna besitter modern LED-teknik som förutom sitt starka ljus även innehåller överraskande dimmer-teknik. Vid behov kan lampan Vanity enkelt dimmas genom att luta en av de två glasskärmarna. Färgtemperaturen är också anpassningsbar och förändrar sig så att ljusintensiteten blir svagare och ljustemperaturen blir varmare. Detta sker steglöst och helt utan att fladdra tills det till slut finns ett nästan kronljusliknande ljus kvar. Lampserien Vanity är tillverkad av lamptillverkaren BANKAMP som står för högkvalitativ vardagsrumsbelysning ”Made in Germany”. Produkterna tillverkas fortfarande för hand i Sauerland och erbjuder komplexa och genomtänkta belysningslösningar.
 • Button Low Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp

  Button Low Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
 • Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp

  Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø15 Alu - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø15 Alu - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp
 • Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Luno Duo Plafond Silver - Bankamp

  Luno Duo Plafond Silver - Bankamp
 • BANKAMP Luce elevata Book golvlampa bladguld/svart

  BANKAMP Luce elevata Book golvlampa bladguld/svart
  LED-golvlampa Luce elevata Book: Extravagant design och hög ljusstyrka Golvlampan Luce elevata Book LED-golvlampa i svart och bladguldsoptik är ett dekorativt inslag i den moderna heminredningen, även när den inte är upplyst. Skuggan, som ser ut som en uppslagen bok, har en mycket ovanlig effekt. Så snart ljuset är påslaget, som tack vare den inställbara vitfunktionen kan justeras kontinuerligt i färgtemperaturspektrumet från varmvitt till dagsljus, blir dess charm helt uppenbar. Oavsett om det är som en läslampa bredvid soffan eller som en arbetslampa bredvid symaskinen eller hantverksbordet - Luce elevata Book LED-läslampa uppfyller utan ansträngning alla krav som ställs på den. - Utrustad med touch dimmer - Färgåtergivningsvärde: CRI>90
 • BANKAMP Cloud LED-taklampa, dimbar aluminium

  BANKAMP Cloud LED-taklampa, dimbar aluminium
  Modernt designad LED-taklampa Cloud - externt dimbar Den runda LED-taklampan Cloud har en dim-to-warm-funktion, dvs. färgtemperaturen kan justeras analogt med ljusstyrkan, vilket man känner till från klassiska glödlampors dämpningsbeteende. Taklampan Cloud passar in i många aktuella livsstilar. Cloud är lämplig som atmosfärisk bakgrundsbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer samt som områdesbelysning i större rum. Ljuset avges indirekt och en dekorativ ljuscirkel uppstår i taket. - Externt dimbar via fasdimmer
 • BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm

  BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm
  Asolo bordslampa med vit chintz-skärm Denna bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland är en lampa som BANKAMP på många sätt för moderna vardagsrum och lounger. Asolo är utrustad med en tidlös, vit chintz-nyans i en vertikalt öppen, oval trunkerad konform. Basis med en nickel utseende består av en rund basplatta och en stor boll, skuggan och uttag är burna av en tunn stav. Utrustad med sladdbrytare.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor antracit

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor antracit
  LED-pendellampa Impulse med tre lampor i antracitfärgad skärm Tre små, cylindriska ljuselement som lyser uppåt och nedåt på en lång kapell - det är Impulse LED-pendelarmatur från BANKAMP. Den matt antracit anodiserade armaturen ger modernitet till varje interiör och skapar en fantastisk ljusatmosfär i rummet. Den högkvalitativa Impulse LED-pendelarmaturen är utrustad med en dimbar LED-förkoppling. Den kan dimmas med en fasaddimmer (ingår inte). Det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna kännetecknas också av en särskilt god färgåtergivning (Ra < 90), så att alla färger i armaturens ljus framstår som mycket naturliga och oförvrängda.
 • Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • BANKAMP Vanity LED-bordslampa knappdimmer nickel

  BANKAMP Vanity LED-bordslampa knappdimmer nickel
  Dimbar LED-bordslampa fåfänga med glasskärm Vackert, enkelt och elegant - bara dessa tre ord behövs för att beskriva Vanity bordslampa från BANKAMP . Designen imponerar med en elegant, handblåst glasskärm som sitter på en enkel men högkvalitativ metallram. Den coola kombinationen av satinerad vit och matt nickel med små kromfärgade detaljer passar in i många inredningsstilar och kan enkelt integreras nästan var som helst. Den moderna LED-tekniken inuti glasskärmen är kraftfull och kan lätt varieras i ljusstyrka med hjälp av en pekdämpare. Tryckknappsbrytaren kan också användas för att tända och stänga av lampan. Oavsett om det är belysning på sängbordet, som ett litet omgivande ljus i fönstret eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet, kan Vanity LED-bordslampa användas på olika sätt.
 • Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Ondo Taklampa Chrome - Bankamp

  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • BANKAMP Luno LED-taklampa 4 lampor silver

  BANKAMP Luno LED-taklampa 4 lampor silver
  Modern LED-plafondlampa Luno med fyra ljuskorgar - styrbar med den medföljande B-Link-fjärrkontrollen Den överskådliga designen och den praktiska styrbarheten gör Luno till den perfekta ljuskällan för moderna bostadsutrymmen. LED-takslampan är tillverkad av BANKAMP i Tyskland och övertygar med ett behagligt ljus och utmärkt kvalitet. Under den platta, fyrkantiga takplattan i anodiserad aluminium är fyra fyrkantiga opala akryldiffusorer monterade i ett regelbundet arrangemang. De integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus och färgtemperaturen sjunker när den dämpas (dim-to-warm). En B-Link-fjärrkontroll levereras för styrning, som kan användas som en mobil styrenhet eller, tack vare det medföljande fästet, som en väggdimmer. Växling sker genom att trycka på en knapp, dimning av de kopplade armaturerna sker genom att vrida på ett vred. Totalt kan upp till tio B-Link-kompatibla armaturer anslutas till en fjärrkontroll. - Mycket bra färgåtergivning: CRI > 90 - Inte lämplig för användning med andra dimmers - Fjärrkontrollens räckvidd: max. 10 m
 • BANKAMP Luno LED-taklampa 2 lampor antracit

  BANKAMP Luno LED-taklampa 2 lampor antracit
  Modern LED-plafondlampa Luno med två ljuskorgar - styrbar med den medföljande B-Link-fjärrkontrollen Den tvålampiga LED-takarmaturen Luno, som tillverkas av tillverkaren BANKAMP i Tyskland, är visuellt och funktionellt mycket modern. Två fyrkantiga akryldiffusorer är placerade på den rektangulära takplattan i anodiserad aluminium. Dessa sprider ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och skapar en behaglig allmänbelysning. Den medföljande B-Link-fjärrkontrollen, som kan användas som en mobil styrenhet eller stationär väggdimmer, möjliggör en både bekväm och intuitiv styrning. Ett tryck används för att slå på och av, ett varv för att dimma. Det senare åtföljs av en allt varmare ljusfärg (dim-to-warm). Om det finns flera B-Link-kompatibla armaturer kan upp till tio stycken kopplas till en fjärrkontroll och styras tillsammans. - Mycket bra färgåtergivning: CRI > 90 - Inte lämplig för användning med andra dimmers - Fjärrkontrollens räckvidd: max. 10 m
 • BANKAMP Lightline V2 LED-pendellampa nickel matt

  BANKAMP Lightline V2 LED-pendellampa nickel matt
  Nickelfärgad LED-pendellampa Lightline V2: vertikal dimning och dimning till varm integrerad Lightline V2 LED-pendelarmatur presenterar sig på högsta nivå när det gäller design och belysningsteknik. Den smala, långsträckta armaturkroppen kan enkelt justeras i längd och därmed anpassas till längden på t.ex. ett bord. Upphängningen kan också anpassas till rummets höjd. Som ljuskälla installeras effektiva lysdioder som ger ett högt ljusflöde och samtidigt är energieffektiva. Två dimningsfunktioner är integrerade: vertikal dimning och dimning till värme. Vertikal dimning innebär att ljusstyrkan kan minskas genom att armaturhuset lutas något (från 12 grader). Lightline V2 kan också slås på och stängas av genom att luta skärmen. Dim to warm är namnet på den funktion som ändrar färgtemperaturen för det varmvita ljuset när det dämpas; ju mer det dämpas, desto varmare blir ljuset. - Naturtrogen återgivning av färger och konturer tack vare det höga färgåtergivningsindexet.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 2 lampor mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 2 lampor mässing
  LED-hängande ljus Grazia, 2 lampor, dimbar via vertikal dim Grazia-hänglampan är i en ädel mässingsfärgad kombination i vitt glas en exklusiv och elegant hänglampa för ett bord. Var och en av de två paraplyerna kan justeras genom den speciella upphängningen i upphängningen. Nyanserna i matt glas låter ett bländningsfritt ljus skina, som bara lyser direkt nedåt. Funktionen vertikal dimning gör att lampans ljusstyrka kan regleras direkt på nyanser. Genom att luta skärmen aktiveras dimningsprocessen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts kan skärmen glida tillbaka till sitt ursprungliga läge. När ljusintensiteten minskar blir belysningen på Grazia-taklampan varmare samtidigt tack vare den svaga till varma funktionen. En annan pluspunkt som Grazia- BANKAMP erbjuda är ZigBee funktionen. Detta gör det möjligt att integrera armaturen i ett smarthemsystem baserat på denna standard och därmed möjliggöra smart styrning av armaturen, vare sig det sker via surfplatta eller smartphone eller via röststyrning. Rätt gateway och tillbehör krävs. Observera: Lampan är inte kompatibel med en väggdimmer.
 • Maila LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Maila LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Maila LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Maila LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp
  Opera Up/Down Golvlampa Brassär en läcker lampa med en bas i blank krom, som kompletteras med en elegant skärm i opalglas. Opera Up Golvlampa Matt Nickel gör sig perfekt i vardagsrummet eller hall
 • Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickelär en läcker lampa med en bas i blank krom, som kompletteras med en elegant skärm i opalglas. Opera Up Golvlampa Matt Nickel gör sig perfekt i vardagsrummet elle
 • BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT nickel matt

  BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT nickel matt
  Lightline V1 LED-pendelarmatur med flexibelt justerbar skärm Lightline V1 LED-pendelarmatur är utrustad med en långsträckt skärm som kan förlängas flexibelt i längd så att den kan anpassas utmärkt till de lokala förhållandena, t.ex. för att belysa ett långt bord eller en köksbänk. Tack vare CCT kan färgtemperaturen justeras kontinuerligt, från den mycket atmosfäriska ljusa färgen varmvitt till mycket ljus dagsljusvitt, vilket är viktigt för säkert arbete i till exempel köket. Samtidigt genererar de inbyggda lysdioderna ett högt ljusflöde med hög färgåtergivning, vilket innebär att färger och konturer återges mycket autentiskt. Styrning med gester är integrerad. Armaturen kan kopplas, dämpas och ljusfärgen ändras genom olika handrörelser under skärmen. Dessutom kan armaturen också justeras kontinuerligt i höjdled.
 • Luce Book Elevate Golvlampa Gold - Bankamp

  Luce Book Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø16 Brass - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø16 Brass - Bankamp
 • Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø15 Matt Anthracite - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø15 Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Button LED-bordslampa höjd 11 cm alu

  BANKAMP Button LED-bordslampa höjd 11 cm alu
  LED-bordlampa Button med touch dimmer och dim-to-warm-funktion Den cylindriskt utformade Button LED-bordlampan är tillverkad av anodiserad metall och mattvitt glas och passar lika bra i vardagsrummet som som sänglampa. Lampans fot är utrustad med tre fötter med en filtkudde för att skydda den mot repor, runt vilka kabeln också kan lindas. LED-bordlampan är utrustad med en touchdimmer och med funktionen dim to warm. När ljuset dämpas förändras också ljusfärgen; ju mer det dämpas desto varmare blir ljuset (2 700 K - 2 200 K), vilket också kännetecknas av en mycket god färgåtergivning med ett index på Ra < 90. Diffusorn av glas täcks upptill av en metallskiva så att armaturen strålar ut sitt ljus runtomkring. LED-bordlampan Button är en kvalitetsprodukt från BANKAMP, en armaturtillverkare från Sauerland i Tyskland som grundades 1947. BANKAMPs armaturer kännetecknas av hög kvalitet. Företaget tillverkar kvalitetsarmaturer i Tyskland av högkvalitativa material som bearbetas enligt en mycket hög standard och inspirerar med innovativ funktionalitet och dekorativ design.
 • BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT antracit

  BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT antracit
  Lightline V1 LED pendelarmatur i antracit: Skärmlängd och upphängning justerbar Lightline V1 LED-pendelarmatur är idealisk för att belysa moderna vardagsrum och matsalar. Den kraftfulla pendelarmaturens upphängning kan kontinuerligt anpassas till respektive behov. Skärmen kan också förlängas kontinuerligt i sidled. De inbyggda lysdioderna genererar ett högt ljusflöde och är utrustade med CCT-ljusreglering, dvs. färgtemperaturen och därmed även ljusfärgen kan justeras efter önskemål. Spektrumet sträcker sig från behagligt varmvitt till mycket starkt arbetsljus i dagsljusvitt. Ljuset tänds och släcks med en enkel svepande rörelse över skärmen, som är kopplad till geststyrningen genom handrörelser under skärmen. Lightline V1 imponerar också med ett högt färgåtergivningsindex som återger färger och konturer i omgivningen på ett verklighetstroget sätt. En modern, tekniskt mycket högkvalitativ ljuskälla som tack vare sitt minimalistiska utseende kan integreras i många inredningsstilar.
 • BANKAMP Centa LED-bordslampa, nickel

  BANKAMP Centa LED-bordslampa, nickel
  Modern, elegant LED-bordslampa Centa med touchdimmer och ZigBee funktion Belysningstillverkaren BANKAMP har skapat en trevlig extra ljuskälla i rund design med LED-bordslampa Centa. Lysdioderna i den runda glasskärmen avger sitt ljus jämnt på alla sidor. Skärmen stöds av en metallram som består av ett smalt stativ och en rund bas. Den senare är utrustad med en touchdimmer. I linje med det moderna utseendet kan Centa användas som en del av smart belysning, till exempel via röst- och appkontroll, eftersom bordslampa är ZigBee aktiverad. - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Caro Taklampa Matt Antracite - Bankamp

  Caro Taklampa Matt Antracite - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • BANKAMP Button LED-bordslampa med dimmer antracit

  BANKAMP Button LED-bordslampa med dimmer antracit
  Antracitfärgad LED-bordlampa Button med opalglasskärm Button LED-bordslampa med antracit matt anodiserad stomme och opalvit glasskärm passar i färg till alla inredningsfärger och kan stilmässigt klassificeras som en accessoar för den moderna boendemiljön. Kraftfulla lysdioder installeras, vars ljus avges bländfritt genom opalglaset och lyser i alla riktningar. Knappen är utrustad med dim-to-warm-teknik, vilket innebär att ljusets färgtemperatur ändras när ljuset dimmas och blir varmare när ljusstyrkan minskar. En liten bordslampa som kan användas på många olika sätt i alla rum.
 • BANKAMP Lightline V2 pendellampa antracit

  BANKAMP Lightline V2 pendellampa antracit
  LED-pendellampa Lightline V2 i antracit med dimfunktion Lightline V2 LED-pendlaren presenterar sig som en ljuskälla med renodlad design och modern belysningsteknik, som är idealisk för att belysa till exempel ett vardagsrums- eller matbord eller en köksbänk. Lightline V2 är utrustad med en långsträckt skärm där högkvalitativa lysdioder med utmärkt färgåtergivning har installerats. Detta innebär att färger och konturer i armaturens omgivning återges särskilt autentiskt. Skärmen kan förlängas i längd och anpassas till längden på till exempel ett bord. Lightline V2 är också steglös i höjdled. Ljuset avges uteslutande nedåt. - med vertikal dimfunktion: genom att luta armaturhuset (från 12 grader) kan belysningen dämpas kontinuerligt. Lightline V2 kan också slås på och av via vertikal dimning. Ingen extern dimmer måste installeras. - Dim-to-warm-funktion: Ljusfärgen varmvitt ändras från 3 000 K till 2 200 K vid dimning.
 • Pure Golvlampa Matt Anthracite - Bankamp

  Pure Golvlampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Cecil Trio Taklampa Chrome/Grey - Bankamp

  Cecil Trio Taklampa Chrome/Grey - Bankamp
 • Book Golvlampa H1950 Matt Nickel - Bankamp

  Book Golvlampa H1950 Matt Nickel - Bankamp
 • Caro Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Caro Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • Strada Taklampa "Vanity" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Strada Taklampa "Grazia" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • Ino Duo Plafond Silver - Bankamp

  Ino Duo Plafond Silver - Bankamp
 • Ino Quatro Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Ino Quatro Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Ino Quatro Plafond Silver - Bankamp

  Ino Quatro Plafond Silver - Bankamp
 • Ino Six Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Ino Six Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia Bordslampa Brass - Bankamp

  Grazia Bordslampa Brass - Bankamp
 • Slim Taklampa L128 Black - Bankamp

  Slim Taklampa L128 Black - Bankamp
 • Ino Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Ino Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Book Golvlampa Black - Bankamp

  Book Golvlampa Black - Bankamp
 • Book Golvlampa Brass - Bankamp

  Book Golvlampa Brass - Bankamp
 • Luno Quatro Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Luno Quatro Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Luno Quatro Plafond Silver - Bankamp

  Luno Quatro Plafond Silver - Bankamp
 • Luno Six Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Luno Six Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Luno Six Plafond Silver - Bankamp

  Luno Six Plafond Silver - Bankamp
 • Book Golvlampa H1440 Matt Nickel - Bankamp

  Book Golvlampa H1440 Matt Nickel - Bankamp
 • Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp

  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp
 • Slim Taklampa L128 Chrome - Bankamp

  Slim Taklampa L128 Chrome - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp
 • Button High Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp

  Button High Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp
 • Button Low Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp

  Button Low Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp
 • Pure Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  Pure Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp

  Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Brass - Bankamp

  Grazia Golvlampa Brass - Bankamp
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø32 Chrome - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø32 Chrome - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø32 Brass - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø32 Brass - Bankamp
 • Luce Fly Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Fly Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Luce Wave II Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Wave II Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Strada Taklampa "Centa" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Slim Taklampa L128 Brass - Bankamp

  Slim Taklampa L128 Brass - Bankamp
 • Slim Taklampa L98 Brass - Bankamp

  Slim Taklampa L98 Brass - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Satin - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Clear - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Clear - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp
 • Meisterwerke Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Meisterwerke Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Taklampa L90 Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Taklampa L90 Gold - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø16 Chrome - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø16 Chrome - Bankamp
 • Grazia Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Chrome - Bankamp
 • Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp
 • Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Vanity Plafond Matt Nickel - Bankamp

  Vanity Plafond Matt Nickel - Bankamp
 • Meisterwerke Golvlampa Brass - Bankamp

  Meisterwerke Golvlampa Brass - Bankamp
 • Wave II Taklampa Chrome - Bankamp

  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Bordslampa Chrome - Bankamp

  Vanity Bordslampa Chrome - Bankamp
 • Tic LED Plafond Ø35 White - Bankamp

  Tic LED Plafond Ø35 White - Bankamp
 • Tic LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Tic LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • New Princess Plafond Ø42 White - Bankamp

  New Princess Plafond Ø42 White - Bankamp
 • New Princess Plafond Ø54 White - Bankamp

  New Princess Plafond Ø54 White - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Cover Elevate Plafond Ø54 Gold - Bankamp

  Luce Cover Elevate Plafond Ø54 Gold - Bankamp
 • Luce Cover Elevate Plafond Ø41 Gold - Bankamp

  Luce Cover Elevate Plafond Ø41 Gold - Bankamp
 • Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • Vanity Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Taklampa Brass - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Callas Taklampa Brass - Bankamp

  Callas Taklampa Brass - Bankamp
 • Callas Taklampa Chrome - Bankamp

  Callas Taklampa Chrome - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Wisdom Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Wisdom Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Luce Mali Elevate Bordslampa H41 Gold - Bankamp

  Luce Mali Elevate Bordslampa H41 Gold - Bankamp
 • Cubus Bordslampa Chrome - Bankamp

  Cubus Bordslampa Chrome - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • Molino LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • Molino LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp

  Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Satin - Bankamp
 • BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer nickel/krom

  BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer nickel/krom
  LED-golvlampa Solid med vridbar skärm - dimbar Den här golvlampan är något alldeles speciellt: minimalistiskt utseende och avancerad belysningsteknik. Den är utrustad med kraftfulla lysdioder - fördelade över en stor yta över den skivformade skärmen - som genererar ett högt ljusflöde och lyser i ett behagligt varmvitt ljus som skapar en stämningsfull ljusstämning. På ramstången finns en touchdimmer som kan användas för att anpassa ljusets ljusstyrka till individuella behov. Färgåtergivningsindexet har det höga värdet CRI>95, vilket innebär att konturerna och färgerna i omgivningen framstår som mycket naturtrogna. Skärmen kan vridas så att ljusriktningen kan justeras efter behov.