BANKAMP lampor

 • BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm

  BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm
  Rena linjer, elegans och innovativ LED-teknik: hänglampa Vanity Den höjdjusterbara hänglampan Vanity från BANKAMP är i en klass för sig: lampan, Made in Germany, är tillverkad i förstklassiga material och övertygar med en väl genomtänkt och överraskande dimningsfunktion. Den vita glasskärmen innefattar den moderna LED-tekniken, och den är även ett manöverelement: för att påbörja dimningen behöver man bara luta på skärmen. Sedan inleds den steglösa, flimmerfria regleringen av ljusstyrkan. Det är inte bara ljusstyrkan som regleras. Neddimningen skapar också en allt varmare ljusfärg, och till sist uppnås ett ljussken som liknar det från ett stearinljus. Detta är praktiskt om man bara vill ha en mindre trivselbelysning i köket eller vardagsrummet. Hänglampan Vanity kännetecknas av ett perfekt samspel mellan vitsatinerat glas, matt nickel och accentuerade inslag i krom. Lampan infogar sig på ett underbart sätt i olika inredningsstilar, och den utstrålar användbar elegans i all sin enkelhet.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit, individuellt inställbar med vertical dimm och sensor Hänglampan Strada Orbit är en modern LED-pendellampa som består av en takskena och tre runda pendellampor. Skenan har en egen ljuskälla och belyser rummet indirekt. Takskenan, pendeln och glasskärmarnas takkåpa är tillverkade av förnicklad metall med en matt finish, delvis med kromdetaljer. De opalvita glasskärmarna innehåller också fast installerade LED-lampor som sprider ljuset i rummet utan att blända. Höjden på pendeln kan ändras med en vajer. Särskilt värd att nämna är den integrerade belysningstekniken, som gör det möjligt att skapa en unik belysning. Funktionen vertikal dimm möjliggör steglösa ändringar av ljusstyrkan för varje ljuskälla genom att man tippar på glasskärmen. Det finns även sensorer som slår på och av lampan med hjälp av beröring. Även väggomkopplaren kan användas.
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-pendellampa Strada Saturno 3 lampor med sensor och vertical dimm Strada Saturno är en modern pendellampa med tre iögonenfallande glasskärmar som sitter på en skena och som kan hängas upp med individuell höjd. Takskenan är tillverkad av nickel och har en matt finish. Den har en ljuskälla som strålar upp mot taket och därmed belyser det indirekt. Glasskärmarna har en takkåpa och ett ringformat hölje av mattförnicklad metall, delvis med kromdetaljer. Även vajern i den höjdjusterbara pendeln är tillverkad av metall med matt nickelfinish. Denna pendellampa övertygar med modern belysningsteknik. Den kan tändas och släckas med en väggomkopplare, eller med den inbyggda sensorn. Dessutom kan man luta de enskilda glasskärmarna för att variera ljusstyrkan steglöst från varmvitt till dagsljus. Detta kallas vertical diamm. Strada Saturno lyser upp varje matbord på ett optimalt sätt, och ger en unik ljusatmosfär tack vare skärmarnas varierande höjd.
 • BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing

  BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing
  Vanity - elegant pendellampa med höjdjusterbara glasskärmar Den moderna, stilfulla pendellampan Vanity består av tre förstklassiga, munblåsta glasskärmar samt genomtänkt och innovativ LED-teknik. Den optiska kontrasten mellan skärmens satinerade vithet och baldakinens matta mässing gör lampan till ett elegant belysningsobjekt som harmonierar mycket bra med många olika inredningsstilar. De enskilda pendlarna kan anpassas på olika sätt och justeras individuellt i höjdled. Ett stort plus är den innovativa ljusstyrningen: det räcker med att vippa på glasskärmen för att starta dimningen. Den bekväma dimningsfunktionen reglerar inte bara ljusstyrkan utan låter även ljusfärgen bli gradvis varmare vid neddimning, så att man till sist får ett sken som påminner om ett stearinljus. Pendellampan Vanity levereras av det traditionsrika företaget BANKAMP, som än idag bedriver tillverkning vid huvudkontoret i Sauerland. Varumärket står för högkvalitativa lampor för bostäder, Made in Germany, med innovativ LED-teknik.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig, eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa
  Sirligt elegant LED-hänglampa Impulse Den formsköna LED-hänglampan levererar vackra färgimpulser till alla moderna vardagsrum och matrum. Det cylindriska ljuselementet är tillverkat av roséguldeloxerad metall och är upphängt i två mycket tunna svarta kablar. LED-elementen strålar både uppåt och nedåt. Hänglampan kan t.ex. lysa upp ett bord eller en inredningsdetalj nedåt, eller lysa upp rummet med harmonisk, indirekt belysning. Designen, som utarbetats av Bernd Beisse, är helt i linje med filosofi om emotional lighting. Det innebär att de ljusförhållanden som råder i de rum där man vistas påverkar känslolivet. Det behagliga ljuset från hänglampann Impulse påverkar vårt undermedvetna på ett positivt sätt och lyser upp inte bara rummet utan även stämningen.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor

  BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor
  LED-hänglampa Grazia, 2 lampor med vertical dimm LED-hänglampan Grazia med två lampor består av två identiska lampskärmar som kan justeras individuellt i upphängningen. Lampskärmarna är tillverkade av matt glas och är utrustade med vertical dimm-tekniken. Med denna teknik kan lampans ljusstyrka dimmas genom att man lutar skärmen. Det särskilda med detta är att även ljustemperaturen ändras vid dimning av ljusstyrkan. Vid s.k. warm dimming ändras även ljusfärgen från varmvitt (2 700 K) till stearinljussken (2 200 K) när ljuset blir svagare. Detta skapar ett mycket trevligt ljus som avrundar slutet på den fina dagen. Tack vare lampans ZigBee-kompatibilitet kan den anslutas till en ZigBee-baserad gateway och sedan styras via en app. Eftersom ZigBee är en av de vanligast förekommande teknikerna för smarta hemsystem kan hänglampan också integreras i ett befintligt system. OBS: lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandala-lampan levereras av lamptillverkaren BANKAMP, med säte i Arnsberg i Sauerland. Företaget står för högkvalitativa lampor till boendemiljö samt innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Intelligent LED-pendellampa med tre lampor Strada Gracia Den tre-lampiga LED-pendellampan Strada Gracia kombinerar smart design med elegans och funktionalitet. Lampskärmarna är upphängda på två tunnare trådlinor som enkelt kan kortas eller förlängas tack vare ett intelligent remskivsystem. De opalvita lampskärmarna är gjorda av glas och passar inte bara till alla moderna möbler, utan döljer också de geniala funktionerna i den här pendellampan. Enligt vertical dimm är pendlarna dimbara genom att helt enkelt luta en lampskärm. Strada Gracia är ZigBee-kompatibel, vilket innebär att den är utrustad med en speciell radioteknik som gör att armaturen kan styras via en ZigBee-gateway och integreras i ett smart hemnätverk. Detta innebär att armaturen kan styras var som helst via en app och erbjuder alla fördelar som en smart hemarmatur har. Uppmärksamhet: Armaturen får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K

  BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K
  Ett konstverk i fyra fjärdedelar - LED-golvlampa Quadrifoglio LED-golvlampan Quadrifoglio är utrustad med fyra kvadratiska LED-moduler som är fastsatta i änden av den runda, kromade foten. I mitten har lampfoten en touchdimmer som dimmar LED-modulerna samt en färgväxlare som ändrar ljusfärgen från varmvitt till dagsljus. Stativet är 360° svängbart lagrad på lampans runda sockel, som även den är kromad. LED-ljuselementen i lampans övre ände påminner till formen om solcellsmoduler på en satellit. De fyra kvadratiska modulerna är alltid hopkopplade parvis, och monterade fritt svängbara på stativet. De kan med andra ord svängas fritt på den vågräta axeln. I kombination med den vridbara foten gör Quadrifoglio det möjligt att lysa upp hela rummet. Produktdesignern Burkhard Dämmer, som är ansvarig för den särskilda utformningen av lampan, har ett flertal gånger tilldelats den tyska designutmärkelsen för sina skapelser. Dessutom visas en del av hans verk regelbundet på museer över hela världen. Så med LED-golvlampan Quadrifoglio flyttar ett stycke internationell konst in i huset.
 • BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel

  BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel
  Tidlöst vacker - LED-uplight-golvlampa med läsarm och touchdimmer Enkel, sparsmakad, tidlös. Så beskrivs designen hos den förstklassiga uplight Opera från BANKAMP. Den utgör den idealiska komplementbelysningen för hemmet och är perfekt lämpad för att leverera riktat ljus bredvid en fåtölj eller soffa, tack vare läsarmen. En stunds avkoppling på kvällen med en bok eller ett handarbete: det kompletterande, justerbara ljuset ger alltid rätt styrka. Läsarmen kan manövreras separat från huvudljuset via den inbyggda sensorn. Den aktiverar och dimmar också huvudljuset från uplighten, som strålar ut mot taket med en kraftfull, varmvit färgton.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandalarmaturen kommer från tillverkaren av BANKAMP-armaturen, som - med säte i Arnsberg i Österrike - står för högkvalitativa belysningslampor och innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel
  Uplight-golvlampa Opera med glasskärm och dimbar LED-teknik Den högkvalitativa uplight-golvlampan Opera från tillverkaren av BANKAMP består av en munblåst glasskärm och en ram i matt nickel med kromfärgade accenter. Dess design blandas perfekt med många inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller klassiska. Högpresterande LED-lampor, som finns installerade i skärmen, är övertygande i ljusstarka med sina nästan 6 000 lumen. Ljuset kan dock dämpas bekvämt med hjälp av knappdimmern som finns integrerad inom armslängds avstånd, så att rätt ljus kan ställas in när som helst. Oavsett om du söker efter en trevlig stämningsnivå eller ytterligare ljusstyrka – båda inställningarna är möjliga med uplight-golvlampan Opera. Du kan också slå på och av golvlampan via knappomkopplaren.
 • BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee

  BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee
  Funktionell allround - L-lightLINE LED-pendellampa -pendellampa med avstämbar vit och dimmande funktion Denna LED-taklampa av aluminium lämnar LED-pendellampa att önska. Förutom förmågan att reglera ljusstyrka och färgtemperatur beroende på situationen, kan detta hängande ljus också enkelt anpassas till de rumsliga förhållandena och optimalt justeras till tabellen nedan. L-lightLINE kan inte bara justeras i höjd utan också i längd. Den består av tre rektangulära, smala aluminiumelement som har inbyggda lysdioder och lyser uppåt och nedåt. Detta skapar indirekt belysning av rummet förutom direkt bordsbelysning. Elementen kan dras ut och därmed arrangeras individuellt bredvid varandra. Den totala längden kan varieras mellan 110 och 203 cm, höjden kan enkelt justeras mellan 90 och 150 cm. Dessutom är funktionen vertikal dimning integrerad i pendellampa . Denna ljusreglering aktiveras genom att luta armaturkroppen något. Detta möjliggör enkel till- och frånkoppling samt kontinuerlig avbländning. Med hjälp av sensorkontrollen kan de olika ljuskällorna slås på eller av med ett kort svep med handen, med LED-hängarmaturen L-lightLINE kan lysdioderna ovan och nedan kopplas från varandra. Men det räcker inte - detta mycket funktionella BANKAMP ljus har också gestkontroll, vilket gör att färgtemperaturen kan ställas in från varmvitt till dagsljus. För att genomföra en ännu mer omfattande kontroll är ZigBee kompatibel och kan därför styras via en app på smarttelefonen.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit för individuell kontroll via vertical dimm och sensor LED-pendellampan Strada Orbit kombinerar individualitet och modern belysningskontroll. Strada Orbit består av en takskena i metall med matt nickelfinish och fyra glaspendelskärmar med ett tåg som också är tillverkat i matt nickelpläterad metall. LED-lamporna för indirekt rumsbelysning är fastsatta i takskenan. Glasskärmarna innehåller också LED-lampor som strålar ut i hela rummet och som vars ljusstyrka kan justeras med vertical dimm. Detta innebär att glasskärmarna varierar ljuset från varmvit till dagsljus beroende på lutning. Dessutom är lampskärmarna utrustade med sensorer som gör det möjligt för användaren att slå på och av dem genom att berör dem.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld
  LED-upphängningslampa med tre glödlampor Impuls i bladguldoptik med direkt och indirekt ljus Impulse pendellampa från Luce Elevata serien ser elegant och modern med sin karakteristiska kombination av enkel konstruktion och bladguld finish. LED- BANKAMP tillverkad av BANKAMP i Tyskland har en lång järntak där tre cylindriska ljuselement av aluminium hänger. Dessa är försedda på ovansidan och botten med linser och lock av klart glas, vilket säkerställer en direkt och indirekt ljusemission i form av definierade koner. De integrerade lysdioderna är strålande varma vita och ger en realistisk återgivning av färgerna i rummet. Fasdimmer för yttre bakkant gör det möjligt att justera ljuseffekten. - Fjädringens höjdjusterbar från 90 till 150 cm under monteringen
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Gem - mångsidig Up-and-down-ljuskälla med ZigBee- eller Touch-styrning Gem är en funktionell höjdpunkt vad gäller modern inomhusbelysning. LED-golvlampan som tillverkas av BANKAMP i Tyskland ger ett samtida och styrbart ljus som passar i varje situation. Ståfoten och skärmen är cirkulära och sammankopplade med hjälp av ett stavformigt stöttor. Metallstativet syns i en matt nickeloptik med en förkromad detalj i närheten av touchdimmern. LED-lamporna i skärmen är placerade i ett matt plasthölje som är täckt av en dubbel metallring i sidled. Ljuskällorna som är riktade uppåt och nedåt kan styras separat så att Gem kan användas för direkt och/eller indirekt belysning. I kombination med dim- och CCT-funktionen (varmvitt till dagsljus) tillhandahåller golvlampan det ljus som är avsett för varje situation, till exempel avslappnad grundbelysning för utrymmet över taket och direkt koncentrationsfrämjande belysning för det underliggande arbetsbordet. Förutom manuell manövrering är ZigBee-anslutning till den smarta styrningen möjlig, så att röstbaserad, applikationsbaserad och situationsbaserad reglering blir tillgänglig beroende på vilket system som väljs. - styrning över touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgväxling varmvitt till dagsljus) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit

  BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit
  LED-golvlampa Gem - upp- och nerljusande lampa med touch control, ZigBee-kompatibel Basen och skärmen på Gem LED-golvlampan är runda och platta och är kopplade till varandra via den enkla ramen. Metallramen är utformad i antracit och har en kromdetalj i området för touchdimmern. Lysdioderna i skärmen är inneslutna i ett matt plasthölje som är dekorerat med en dubbel metallring på sidokanten. Gem är en funktionell ljuskälla som lämpar sig för att belysa många olika områden. LED-golvlampan, som tillverkas av BANKAMP i Tyskland, erbjuder situationsanpassat, modernt reglerbart ljus. De uppåt- och nedåtriktade ljuskällorna kan styras separat, så att Gem kan användas för direkt och/eller indirekt belysning. I kombination med dim- och CCT-funktionen (varmvitt till dagsljusvitt ljus) ger den fristående armaturen rätt ljus när som helst och i vilken situation som helst, t.ex. avslappnad bakgrundsbelysning i rummet ovanför taket för en mysig kväll eller direktbelysning vid skrivbordet för att främja koncentrationen. Förutom manuell drift är ZigBee-integration också möjlig för smart styrning, så att röst-, app- och scenbaserad styrning är tillgänglig beroende på vilket system som valts. - styrning via touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgbyte från varmvitt till dagsljus) - en brygga eller en enhet med integrerad brygga krävs för ZigBee-integration - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Book med variabelt vitt ljus och roterbara panelskärm - styrbar via touchdimmer och ZigBee Såväl i fråga om utseende som funktion ligger den LED-golvlampa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland på en nivå som motsvarar den tid vi lever i. Metallarmaturen har segment i matt nickel- och kromfinish. Den kvadratiska foten, de höga, stavformade stativen och skärmpanelen, vars form är tagen från en öppen bok, är enkel och modern. Den kan vridas vertikalt i 360 grader så att Book ger grundbelysning som uplight- eller downlight eller som direkt belysning. LED-lamporna ger ett reglerbart ljusutlopp på upp till 6 500 lumen och en inställbar färgtemperatur mellan varmvitt till dagsljusvitt, vilket placerar golvlampan i rätt ljus både i det moderna boningsområdet som på kontoret. Book avrundas tack vare ZigBee-kapacitet från möjligheten till smarta kontroller, så att röst- och appstyrning och samordning med annan tillhörande utrustning blir möjlig. - omkopplings- och dimbar via knappdimmer - CCT-funktion (färgväxling varmvit till dagsljus inställbar) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp
 • Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp
  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel
  Flexibelt styrbar LED-pendellampa Centa i glas och metall Med en kombination av glas och metall, runda och raka former och sofistikerad drift fyra lampan Centa med BANKAMP är en modern Glasskärmarna är utformade som skivor med en omgivande ring som ordnas regelbundet under en lång metallstång. Det senare är färgkoordinerat med kapellet och dragstängerna som används för höjdjustering. En höjdpunkt är alternativen för att styra dimbar LED. Dessa kan växlas och regleras med hjälp av en lutningsrörelse. Centa kan också slås på och av med hjälp av väggbrytaren, varigenom den senast valda inställningen blir aktiv igen. Smart app och röststyrning och komplett smart integration är också möjliga, eftersom hänglampan är ZigBee kompatibel. - vertikal dimning: växla och dimma genom att luta - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 3 lampor mässing
  Glaspendellampa Centa med modern optik och betjäning Denna lampa från BANKAMP ligger med sin image och sin fullfjädrade funktion helt rätt i tiden. LED-hänglampan Centa eleganta helhetsintryck är en kombination av metall vid den långa takkåpan och den höjdjusterbar vajermekanismen samt matt glas vid de tre runda skärmarna. Pendelhöjden hos dessa kan ställas in separat och kopplas och dimmas med en vipprörelse. Alternativt kan man använda röststyrning, app eller tillsammans med andra anordningar. Centa kan därför tack vare ZigBee-kompabiliteten integreras i Smart Home-system. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Impulse LED-vägglampa

  BANKAMP Impulse LED-vägglampa
  Rosé/guldfärgad stämningshöjare - LED-vägglampa Impulse Det rosé/guldfärgade, eloxerade huvudet hos LED-vägglampan Impulse har en cylindrisk form och avger sitt varmvita ljus både uppåt och nedåt. En vacker ljuskon bildas på väggen, taket och området under lampan och lyser med ett vackert indirekt ljus. Den cylindriska lampan är fastsatt på väggen med en svart, rektangulär sockel. På mörka väggar passar den lampdesign som Bernd Beiße har skapat särskilt bra och kan nå sin fulla effekt. Bernd Beisse är känd för att ändra rum med riktat ljus samt ändra och påverka effekten på betraktaren med hjälp av ljus. Diffusorn möjliggör en bred ljuskon utan bländning och utan oönskade speglar.
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp
 • Strada Taklampa "Orbit" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Vanity Bordslampa Brass - Bankamp

  Vanity Bordslampa Brass - Bankamp
 • Vanity Plafond Brass - Bankamp

  Vanity Plafond Brass - Bankamp
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  Indirekt belyst LED-pendellampa Strada Gracia LED-pendelarmaturen Strada Gracia består av en takskena som med sina LED-ljusenheter skapar ett indirekt ljus direkt i taket. De fyra hängena fästs sedan på skenan. De kan flyttas längs hela skenans längd och är mycket lätta att justera i upphängningen tack vare remskivsystemet. Pendellampans opalvita glasskärmar döljer de många funktioner som gör pendellampan till en riktig funktionell talang. Metoden vertical dimm gör det möjligt att dimma pendeln genom att helt enkelt luta lampskärmarna. För att göra detta tar man tag i lampskärmen på en punkt och trycker den uppåt. Vid en lutningsvinkel på endast 12° reagerar sensorn och dämpar armaturen. Dessutom är armaturen utrustad med trådlös ZigBee-teknik, så att den kan anslutas till en ZigBee-gateway och därmed styras via en app eller röstassistent. Funktionen dimm to warm justerar ljusfärgen när armaturen dämpas, så när ljuset blir svagare dämpas färgen långsamt till en nyans av stearinljus, vilket bidrar till en mysig atmosfär.
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel
  LED-hängande ljus Grazia med tre glödlampor - kontrollerbar genom lutningsrörelse eller via ZigBee Den långa, kuboidformade baldakinen i Grazia-hänglampan med tre lampor är gjord av aluminium med matt nickelfinish. Det ger plats för de tre identiska cylindriska nyanser av opalglas med kromdetaljer, som hängs upp på wafer-tunna linor och individuellt höjdjusterbara (90 till 150 cm) med hjälp av dragstång. Den integrerade LED-enheten kan dimmas individuellt genom att luta den för hand (vertikal dimning). När önskad ljusstyrka uppnås släpps skärmen igen; minnesfunktionen aktiverar den senast valda inställningen efter att ha slagit på igen eller ett strömavbrott. Dessutom är armaturen ZigBee kompatibel så att den kan integreras i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs). Beroende på konfiguration kan Grazia styras automatiskt med app, röstkommando eller enligt scener / scheman. Tack vare dim-to-warm ändras färgtemperaturen när ljuseffekten reduceras från 2700 K till särskilt varma 2200 K. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit
  Genial LED-pendelarmatur L-lightLINE från BANKAMP Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör gäster som måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att bara luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K (levande ljus). På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver
  Med eller utan kontrast - LED-taklampa Quadro med växelstativ Vare sig den är monterad på vägg eller i tak, dimmad med väggbrytare eller med app, enfärgad eller kontrasterad: LED-taklampan Quadro är mångsidig, modern och praktiskt på samma gång. Den tilltalande moderna, geometriska strukturen består av fyra olika kvadrater. De fyra energieffektiva LED-lamporna är gömda bakom satinerad, opalvit akryl och kan omringas antingen med en kontrastfärgad ram eller helt i samma färg. De är dimbara via en praktiskt väggbrytare. Genom flera tryck justeras ljusstyrkan och ljustemperaturen steglöst. LED-taklampan Quadro är även ZigBee-kompatibel och kan enkelt anslutas till passande Smart Home-system, såsom Philips Hue. När lampan är kopplad till en passande brygga kan den sedan styras med hjälp av tillhörande app eller med hjälp av en talassistent som Amazon Alexa.
 • BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled

  BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled
  Elegant LED-hänglampa Wave II med innovativ dimmer Hänglampan Wave II, som är en elegant båge som påminner om en våg, är den perfekta bordsbelysningen för köket och matsalen. Med möjlighet att ställa in lampan i höjdled kan den när som helst placeras i optimalt läge. De moderna LED-lamporna är placerade en uppåt och en nedåt i en strålningsväxel, beroende på vågspetsen. Med full kraft kommer de starka LED-lamporna att ge en mycket bra inomhusbelysning med en varmvit färgton. Om man dimmar lampan ändras ljustemperaturen utöver ljusstyrkan, så att man till slut får ett nästan stearinljusliknande ljus. Perfekt för mysig kvällsbelysning. Själva dimmern är bekväm att använda: Tryck bara på lampan i skärmen, vilket då startar dimningen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts, släppa den så sparas den aktuella inställningen via Memory-funktionen. Vid sidan av omkopplaren ska tändning och släckning även ske direkt på lampan: Bara tryck för att tända eller släcka lampan. Bekvämt, praktiskt och innovativt. Hänglampan WAVE II är en produkt från lampmanufakturen BANKAMP med säte i Arnsberg i Sauerland som tillverkar högkvalitativa och innovativa bostadslampor med innovativ teknik. Därför är Wave II en riktig kvalitetsprodukt Made in Germany.
 • Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing
  LED-hängande ljus Grazia med tre flammor i fin mässing Den långsträckta, kuboidformade baldakinen i Grazia LED-hängande lampa med tre lampor ger plats för de tre identiska nyanserna, som är upphängda på wafer-tunna linor och enkelt justerbara i höjd. Nyanserna är gjorda av matt glas och varje hus är en LED-ljuskälla. Med hjälp av den vertikala dimprocessen kan armaturen dämpas genom att luta en lampskärm. När önskad ljusstyrka uppnås släpper du lampskärmen och minnesfunktionen behåller inställningen, även om strömmen misslyckas eller lampan är avstängd. Armaturen är också ZigBee aktiverad, vilket gör att den kan styras via en app via en ZigBee baserad gateway. Den varma dimningsfunktionen ändrar också ljusfärgen när ljuset blir svagare, ända upp till ett mycket mysigt levande ljus. Sammantaget är det en absolut allround som är perfekt som hängande lampa ovanför ett stort matbord. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Grazia LED-golvlampa ZigBee-kompatibel

  BANKAMP Grazia LED-golvlampa ZigBee-kompatibel
  LED-golvlampa Grazia i tidlös design i metall och glas med touch dimmer Grazia LED-golvlampa från BANKAMP är en tidlös och elegant armatur för många inredningsstilar och består av en rund fot och ram i enkel form och en cylinderformad skärm av opalvitt glas som är stängd i toppen. Modern LED-teknik, funktionen dim to warm och ZigBee-funktionen gör golvlampan till en modern armatur med varierande belysning. Armaturens ljusstyrka kan ändras via den integrerade touchdimmern. Ju mer ljuset dämpas, desto varmare och behagligare blir ljusfärgen (2 700 K - 2 200 K). Belysningens goda färgåtergivningsindex bör betonas. Med ett värde på Ra >90 ger de installerade lysdioderna ett ljus där alla färger framstår som mycket naturliga. Grazia LED-golvlampan är också ZigBee-kompatibel. Den kan integreras i ett system för smarta hem baserat på denna radiostandard så att den kan styras via en smartphone eller surfplatta eller via olika röststyrningar.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel

  BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel
  LED-hänglampa Manu - klassisk design och modern teknik Manu LED-hängande lampa är väldigt klassisk med sin böjda, nedåtgående stängning av opalvitt glas och en upphängning av anodiserad metall. Hänglampan passar in i alla interiörer och är perfekt för bordsbelysning. Ljuset från lysdioderna lyser jämnt och bländningsfritt genom den opala vita nyansen och lyser inte bara upp ett bord utan också rummet i allmänhet. Flexibilitet tillhandahålls av funktionen vertikal dimning, som gör det möjligt att justera ljusstyrkan direkt på lampan genom att luta lampskärmen med minst 12 °. Om önskad ljusstyrka uppnås under avbländningsprocessen fixas detta genom att föra skärmen till startpositionen. Under dimningen blir ljuset samtidigt varmare (svagt till varmt), ljusfärgen ändras från 3000 K till 2000 K. En minnesfunktion sparar den senaste inställningen tills nästa gång den slås på. En annan teknisk egenskap hos armaturen är den integrerade ZigBee modulen. Detta gör att armaturen kan integreras i alla smarta hemsystem baserat på denna trådlösa standard. I kombination med motsvarande tillbehör kan armaturen sedan styras med app eller röst. Manu hänglampan är en kvalitetsprodukt från BANKAMP. BANKAMP tillverkar högkvalitativa lampor i Sauerland, som kännetecknas av en speciell design, utmärkt utförande och hög funktionalitet.
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp
 • BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor

  BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor
  Två-flamma LED-hängande lampa Cecil med lutnings- / dimningsfunktion och ZigBee funktion Med de sofistikerade manövreringsalternativen, dimbara och ljusa lysdioder samt en höjdjusterbar och optiskt modern struktur är Cecil- hänglampan från BANKAMP, som tillverkas i Tyskland i högsta kvalitet, ett toppmodernt lampa källa . Två nyanser är fästa vid en lång baldakin i borstat nickel med en pendel i kromutseende; de senare används för att justera pendelns höjd. Nyanserna består vardera av en cylinder gjord av ljusgrått chintz-tyg som omges av ett yttre, klart glasöverdrag. Tack vare den nedåtriktade öppningarna av paraplyer, är direkt ljus skapas för området nedanför, medan grundbelysning belysning uppnås också vid sidan. Från enkel på- och avstängning via väggströmbrytaren, till att aktivera och dimma genom att luta skärmarna, till smart ZigBee integration för app- och röststyrning samt scenintegration, LED-pendellampa Cecil erbjuder en mängd kontrollalternativ. - vertikal dimmer: Växla genom att kort luta skärmarna, dimma genom att hålla den lutad - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing

  BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing
  Dimbar LED-taklampa fåfänga i glas Den enkla men ändå eleganta Vanity- taklampa är gjord av handblåst opaltvitt glas. En kontrasterande färgaccent mitt på lampan skapar en liten, diskret höjdpunkt. De integrerade lysdioderna är kraftfulla, dimbara och har en varmvit ljusfärg. Armaturen är perfekt för korridorer, vardagsrum eller sovrum och erbjuder tillräcklig grundbelysning hela tiden. Vanity- taklampa kommer från BANKAMP. Det traditionella företaget från Sauerland tillverkar fortfarande för hand och står för högkvalitativa lampor med innovativ teknik.
 • BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing

  BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing
  Modern, elegant LED-bordslampa Centa med touchdimmer och ZigBee funktion Belysningstillverkaren BANKAMP har skapat en trevlig extra ljuskälla i rund design med LED-bordslampa Centa. Lysdioderna i den runda glasskärmen avger sitt ljus jämnt på alla sidor. Skärmen stöds av en metallram som består av ett smalt stativ och en rund bas. Den senare är utrustad med en touchdimmer. I linje med det moderna utseendet kan Centa användas som en del av smart belysning, till exempel via röst- och appkontroll, eftersom bordslampa är ZigBee aktiverad. - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit
  Quadro - fyrkantig designbelysning för väggar och tak Den moderna LED-armaturen Quadro från sortimentet från den tyska armaturtillverkaren BANKAMP erbjuder innovativ belysning för väggar eller tak. Den geometriska designen imponerar med sin väl genomtänkta form och färgschema och imponerar med högkvalitativa material. Bakom den satinerade akrylen finns modern LED-teknik, som å ena sidan kan dämpas med en konventionell väggbrytare, men å andra sidan också kan styras med hjälp av ZigBee trådlös teknik via app eller röst. Utan en smart hemanslutning kan Quadro-armaturen enkelt regleras med avseende på ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av väggbrytaren. Genom att integrera ljuset i ett kompatibelt ZigBee system, som Philips Hue, kan ljuset dimas och bytas bekvämt med andra komponenter med hjälp av en lämplig app eller med hjälp av en lämplig röstassistent. Det är också möjligt att byta flera lampor samtidigt. Varje Quadro- taklampa levereras med en extra ram för glasomgivningen så att den kan bytas vid behov. Den avtagbara ramen har ingen kontrast till huvudfärgen och erbjuder därmed ytterligare ett designalternativ.
 • BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor

  BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor
  Cecil LED-pendelarmatur med tre lampor, tilt-dim-funktion och ZigBee-funktion Cecil-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BANKAMP är ett absolut modernt val för direkt bordsljus - utseendet är modernt, ljuset flexibelt dimbart och användningen praktisk och smart. Det långa ljuskåpan i matt nickelfinish och de kromade pendlarna har ett metalliskt utseende. De sistnämnda gör det möjligt att individuellt justera upphängningshöjden för de tre cylindriska skärmarna som är öppna i botten. Dessa är uppbyggda i två lager. Ett yttre skal av klart glas omsluter ett inre lager av ljusgrå chintz-tyg. Ljuset från lysdioderna fungerar som direktbelysning i botten, medan den belysta väven skapar en omgivande belysning på sidorna. På- och avstängning kan ske via en konventionell väggbrytare, medan skärmarna kan vinklas manuellt för att växla och dimma. Tack vare ZigBee-kompatibilitet kan Cecil också integreras i smarta hem-system via en brygga, vilket möjliggör röst- och appstyrning samt integrering i belysningsscener. - vertikal dimning: växling genom att kortsiktigt luta skärmarna, dimning genom att luta - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2 200 K i lägsta läge till 2 200 K i högsta läge.700 K vid högsta ljusflöde - minnesfunktion: den senast valda inställningen återaktiveras när den slås på igen - en brygga eller en enhet med integrerad brygga krävs för ZigBee-integration - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampa mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampa mässing
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel
  LED-uplight-golvlampa Pure F - kontrollerbar grundbelysning och futuristisk optik Tillverkaren BANKAMP designade Pure F i stil med en BANKAMP ; golvlampa inte begränsad till grundbelysning ovanför taket. Den plana, nedåt konvexa glasskärmen ser ut som en jämnt lysande kropp när den används. Det finns också en LED-remsa på metallramens sida. Lysdioderna i skuggan och stativ kan bytas och dämpas separat, varigenom färgtemperaturen ändras med ljuseffekten från 2200 Kelvin vid låg till 2700 Kelvin på högsta nivå. Två beröringsdämpare på stativ för detta. Den ZigBee aktiverade golvlampa kan också integreras smart med en brygga och styras av app- och röstkommando samt i kombination med andra enheter. - Kontroll via touchdimmer - dimbar med kopplad färgtemperatur (2200 - 2700 K) - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm nickel
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm
  4-lampig LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor och vertical dimm Strada Saturno är en modern LED-pendelarmatur som består av en indirekt belyst takskena och fyra glasskärmar som hänger på höj- och sänkbara pendlar med drag. Räls, pendel och delar av glasskärmen är tillverkade av metall med matt nickelfinish. På glasskärmarna är metallen delvis avgränsad med krom. Ljuset sänds ut från skärmarna genom diffusorer uppåt och nedåt lika mycket i rummet. Denna pendelarmatur är utrustad med modern belysningsteknik. Funktionen vertical dimm gör det möjligt att ändra ljusstyrkan kontinuerligt genom att luta respektive glasskärm. På så sätt kan ljuset justeras individuellt. Dessutom finns det sensorer i varje skugga som gör det möjligt att slå på och stänga av genom att trycka på och som kompletterar styrningen via en väggströmbrytare. Strada Saturno är en unik belysning för varje matbord som skapar optimala ljusförhållanden.
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm mässing

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm mässing
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Variabel LED-hänglampa Strada Vanity Man tar en takskena med indirekt ljus, tre pendellampor med ”vertical dimm” och voilá! LED-hänglampan Strada Vanity är perfekt. Lampskärmarna är gjorda av en opalvit, rund glaspanel som på undersidan också är täckt av opalvitt färgat glas. Bakom glaset döljer sig otaliga lysdioder som ger en spektakulär ljusstyrka och som får hela lampskärmen att lysa. Den blir en stor ljuskälla i rummet utan att blända. Med vertical dimm-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas genom att vippa på lampskärmen. Tack vare warm dimming anpassar sig ljusets temperatur till ljusstyrkan och ger en angenäm ljusstråle när ljuset är svagt. Det är viktigt att se till att ingen väggdimmer är ansluten på en tidigare position för det kan leda till störningar. Eftersom skenan är utrustad med ZigBee-radioteknik kan armaturen enkelt anslutas och styras i ett Smart Home-system med denna teknik. Lampan kan därför dimmas med hjälp av app och talassistent.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor
  Ovanligt formskön LED-hänglampa Impulse Beteckningen Impulse passar perfekt ihop med hänglampan, för det är precis vad den är. De små, cylinderformade lamporna i denna LED-hänglampa med 3 lampor är mycket kompakta och har en enorm inverkan på själva utrymmet och framför allt på ljusstämningen i rummet. Produktdesignern Bernd Beisse, som är ansvarig för utformningen av denna lampa, har konstruerat en diffusor som möjliggör en bred ljuskon och som är helt bländfri. De tre lamporna strålar både uppåt och nedåt och placerar på så sätt den svarta taksockeln, och till exempel ett vackert matbord, under lampan i perfekt ljus. De tunna svarta kablar som lampan är upphängd i verkar nästan osynliga framför en mörk vägg, och de rosguldfärgade, eloxerade armaturerna ser ut att formligen sväva i luften. Hänglampan kan dimmas via en väggdimma uppströms.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med vertikal dimning Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing

  BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing
  Tidslös skönhet: LED-hänglampa Vanity 2 lampor med glasskärmar Lampan Vanity med 2 lampor, som är justerbar för höjd, övertygar vid första anblicken med högkvalitativa material och tidslös design. Matt mässing kombineras här med ett opalvitt glas som ger ett trevligt tillskott i många samtida inredningsstilar. Oavsett om det är i köket eller matsalen ger lampan Vanity tillräckligt med ljus. Den är dessutom idealisk som bordsbelysning tack vare att man kan ställa in höjden. De två glasskärmarna besitter modern LED-teknik som förutom sitt starka ljus även innehåller överraskande dimmer-teknik. Vid behov kan lampan Vanity enkelt dimmas genom att luta en av de två glasskärmarna. Färgtemperaturen är också anpassningsbar och förändrar sig så att ljusintensiteten blir svagare och ljustemperaturen blir varmare. Detta sker steglöst och helt utan att fladdra tills det till slut finns ett nästan kronljusliknande ljus kvar. Lampserien Vanity är tillverkad av lamptillverkaren BANKAMP som står för högkvalitativ vardagsrumsbelysning ”Made in Germany”. Produkterna tillverkas fortfarande för hand i Sauerland och erbjuder komplexa och genomtänkta belysningslösningar.
 • Button Low Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp

  Button Low Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
 • Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp

  Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø15 Alu - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø15 Alu - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp
 • Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Luce elevata Book golvlampa bladguld/svart

  BANKAMP Luce elevata Book golvlampa bladguld/svart
  LED-golvlampa Luce elevata Book: Extravagant design och hög ljusstyrka Golvlampan Luce elevata Book LED-golvlampa i svart och bladguldsoptik är ett dekorativt inslag i den moderna heminredningen, även när den inte är upplyst. Skuggan, som ser ut som en uppslagen bok, har en mycket ovanlig effekt. Så snart ljuset är påslaget, som tack vare den inställbara vitfunktionen kan justeras kontinuerligt i färgtemperaturspektrumet från varmvitt till dagsljus, blir dess charm helt uppenbar. Oavsett om det är som en läslampa bredvid soffan eller som en arbetslampa bredvid symaskinen eller hantverksbordet - Luce elevata Book LED-läslampa uppfyller utan ansträngning alla krav som ställs på den. - Utrustad med touch dimmer - Färgåtergivningsvärde: CRI>90
 • Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp

  Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp
  Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp
 • Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm

  BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm
  Asolo bordslampa med vit chintz-skärm Denna bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland är en lampa som BANKAMP på många sätt för moderna vardagsrum och lounger. Asolo är utrustad med en tidlös, vit chintz-nyans i en vertikalt öppen, oval trunkerad konform. Basis med en nickel utseende består av en rund basplatta och en stor boll, skuggan och uttag är burna av en tunn stav. Utrustad med sladdbrytare.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor antracit

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor antracit
  LED-pendellampa Impulse med tre lampor i antracitfärgad skärm Tre små, cylindriska ljuselement som lyser uppåt och nedåt på en lång kapell - det är Impulse LED-pendelarmatur från BANKAMP. Den matt antracit anodiserade armaturen ger modernitet till varje interiör och skapar en fantastisk ljusatmosfär i rummet. Den högkvalitativa Impulse LED-pendelarmaturen är utrustad med en dimbar LED-förkoppling. Den kan dimmas med en fasaddimmer (ingår inte). Det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna kännetecknas också av en särskilt god färgåtergivning (Ra < 90), så att alla färger i armaturens ljus framstår som mycket naturliga och oförvrängda.
 • Molino LED PlafondØ26 White - Bankamp

  Molino LED PlafondØ26 White - Bankamp
  Molino LED PlafondØ26 White - Bankamp
 • BANKAMP Vanity LED-bordslampa knappdimmer nickel

  BANKAMP Vanity LED-bordslampa knappdimmer nickel
  Dimbar LED-bordslampa fåfänga med glasskärm Vackert, enkelt och elegant - bara dessa tre ord behövs för att beskriva Vanity bordslampa från BANKAMP . Designen imponerar med en elegant, handblåst glasskärm som sitter på en enkel men högkvalitativ metallram. Den coola kombinationen av satinerad vit och matt nickel med små kromfärgade detaljer passar in i många inredningsstilar och kan enkelt integreras nästan var som helst. Den moderna LED-tekniken inuti glasskärmen är kraftfull och kan lätt varieras i ljusstyrka med hjälp av en pekdämpare. Tryckknappsbrytaren kan också användas för att tända och stänga av lampan. Oavsett om det är belysning på sängbordet, som ett litet omgivande ljus i fönstret eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet, kan Vanity LED-bordslampa användas på olika sätt.
 • Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Satin - Bankamp
  Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Satin - Bankamp
 • BANKAMP Lightline V2 LED-pendellampa nickel matt

  BANKAMP Lightline V2 LED-pendellampa nickel matt
  Nickelfärgad LED-pendellampa Lightline V2: vertikal dimning och dimning till varm integrerad Lightline V2 LED-pendelarmatur presenterar sig på högsta nivå när det gäller design och belysningsteknik. Den smala, långsträckta armaturkroppen kan enkelt justeras i längd och därmed anpassas till längden på t.ex. ett bord. Upphängningen kan också anpassas till rummets höjd. Som ljuskälla installeras effektiva lysdioder som ger ett högt ljusflöde och samtidigt är energieffektiva. Två dimningsfunktioner är integrerade: vertikal dimning och dimning till värme. Vertikal dimning innebär att ljusstyrkan kan minskas genom att armaturhuset lutas något (från 12 grader). Lightline V2 kan också slås på och stängas av genom att luta skärmen. Dim to warm är namnet på den funktion som ändrar färgtemperaturen för det varmvita ljuset när det dämpas; ju mer det dämpas, desto varmare blir ljuset. - Naturtrogen återgivning av färger och konturer tack vare det höga färgåtergivningsindexet.
 • Impulse Vägglampa Matt Nickel - Bankamp

  Impulse Vägglampa Matt Nickel - Bankamp
  Impulse Vägglampa Matt Nickel - Bankamp
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 2 lampor mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 2 lampor mässing
  LED-hängande ljus Grazia, 2 lampor, dimbar via vertikal dim Grazia-hänglampan är i en ädel mässingsfärgad kombination i vitt glas en exklusiv och elegant hänglampa för ett bord. Var och en av de två paraplyerna kan justeras genom den speciella upphängningen i upphängningen. Nyanserna i matt glas låter ett bländningsfritt ljus skina, som bara lyser direkt nedåt. Funktionen vertikal dimning gör att lampans ljusstyrka kan regleras direkt på nyanser. Genom att luta skärmen aktiveras dimningsprocessen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts kan skärmen glida tillbaka till sitt ursprungliga läge. När ljusintensiteten minskar blir belysningen på Grazia-taklampan varmare samtidigt tack vare den svaga till varma funktionen. En annan pluspunkt som Grazia- BANKAMP erbjuda är ZigBee funktionen. Detta gör det möjligt att integrera armaturen i ett smarthemsystem baserat på denna standard och därmed möjliggöra smart styrning av armaturen, vare sig det sker via surfplatta eller smartphone eller via röststyrning. Rätt gateway och tillbehör krävs. Observera: Lampan är inte kompatibel med en väggdimmer.
 • Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • Strada Taklampa "Grazia" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Ondo Taklampa Chrome - Bankamp

  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Strada Taklampa "Centa" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø16 Chrome - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø16 Chrome - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Taklampa L90 Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Taklampa L90 Gold - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Strada Taklampa "Vanity" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • Luce Wave II Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Wave II Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø16 Brass - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø16 Brass - Bankamp
 • Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Vanity Bordslampa Chrome - Bankamp

  Vanity Bordslampa Chrome - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
  Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
 • Pure Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  Pure Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp

  Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp
 • Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Trio Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø32 Chrome - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø32 Chrome - Bankamp
 • Maila LED PlafondØ26 White - Bankamp

  Maila LED PlafondØ26 White - Bankamp
  Maila LED PlafondØ26 White - Bankamp
 • Vanity Bordslampa Brass - Bankamp

  Vanity Bordslampa Brass - Bankamp
  Vanity Bordslampa Brass - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp
  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Alu - Bankamp
 • Maila LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Maila LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Maila LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Maila LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Clear - Bankamp
  Glasleuchte PlafondØ26 White/Opal Clear - Bankamp
 • Vanity Plafond Brass - Bankamp

  Vanity Plafond Brass - Bankamp
  Vanity Plafond Brass - Bankamp
 • Grazia Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Chrome - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp
  Opera Up/Down Golvlampa Brassär en läcker lampa med en bas i blank krom, som kompletteras med en elegant skärm i opalglas. Opera Up Golvlampa Matt Nickel gör sig perfekt i vardagsrummet eller hall
 • Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickelär en läcker lampa med en bas i blank krom, som kompletteras med en elegant skärm i opalglas. Opera Up Golvlampa Matt Nickel gör sig perfekt i vardagsrummet elle
 • Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp

  Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
  Button High Bordslampa DimToWarm Alu - Bankamp
 • BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT nickel matt

  BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT nickel matt
  Lightline V1 LED-pendelarmatur med flexibelt justerbar skärm Lightline V1 LED-pendelarmatur är utrustad med en långsträckt skärm som kan förlängas flexibelt i längd så att den kan anpassas utmärkt till de lokala förhållandena, t.ex. för att belysa ett långt bord eller en köksbänk. Tack vare CCT kan färgtemperaturen justeras kontinuerligt, från den mycket atmosfäriska ljusa färgen varmvitt till mycket ljus dagsljusvitt, vilket är viktigt för säkert arbete i till exempel köket. Samtidigt genererar de inbyggda lysdioderna ett högt ljusflöde med hög färgåtergivning, vilket innebär att färger och konturer återges mycket autentiskt. Styrning med gester är integrerad. Armaturen kan kopplas, dämpas och ljusfärgen ändras genom olika handrörelser under skärmen. Dessutom kan armaturen också justeras kontinuerligt i höjdled.
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø15 Matt Anthracite - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø15 Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Button LED-bordslampa höjd 11 cm alu

  BANKAMP Button LED-bordslampa höjd 11 cm alu
  LED-bordlampa Button med touch dimmer och dim-to-warm-funktion Den cylindriskt utformade Button LED-bordlampan är tillverkad av anodiserad metall och mattvitt glas och passar lika bra i vardagsrummet som som sänglampa. Lampans fot är utrustad med tre fötter med en filtkudde för att skydda den mot repor, runt vilka kabeln också kan lindas. LED-bordlampan är utrustad med en touchdimmer och med funktionen dim to warm. När ljuset dämpas förändras också ljusfärgen; ju mer det dämpas desto varmare blir ljuset (2 700 K - 2 200 K), vilket också kännetecknas av en mycket god färgåtergivning med ett index på Ra < 90. Diffusorn av glas täcks upptill av en metallskiva så att armaturen strålar ut sitt ljus runtomkring. LED-bordlampan Button är en kvalitetsprodukt från BANKAMP, en armaturtillverkare från Sauerland i Tyskland som grundades 1947. BANKAMPs armaturer kännetecknas av hög kvalitet. Företaget tillverkar kvalitetsarmaturer i Tyskland av högkvalitativa material som bearbetas enligt en mycket hög standard och inspirerar med innovativ funktionalitet och dekorativ design.
 • Vanity Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
  Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Grazia Taklampa Ø32 Brass - Bankamp

  Grazia Taklampa Ø32 Brass - Bankamp
 • Cromo Long Vägglampa White - Bankamp

  Cromo Long Vägglampa White - Bankamp
  Cromo Long Vägglampa White - Bankamp
 • BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT antracit

  BANKAMP Lightline V1 pendellampa CCT antracit
  Lightline V1 LED pendelarmatur i antracit: Skärmlängd och upphängning justerbar Lightline V1 LED-pendelarmatur är idealisk för att belysa moderna vardagsrum och matsalar. Den kraftfulla pendelarmaturens upphängning kan kontinuerligt anpassas till respektive behov. Skärmen kan också förlängas kontinuerligt i sidled. De inbyggda lysdioderna genererar ett högt ljusflöde och är utrustade med CCT-ljusreglering, dvs. färgtemperaturen och därmed även ljusfärgen kan justeras efter önskemål. Spektrumet sträcker sig från behagligt varmvitt till mycket starkt arbetsljus i dagsljusvitt. Ljuset tänds och släcks med en enkel svepande rörelse över skärmen, som är kopplad till geststyrningen genom handrörelser under skärmen. Lightline V1 imponerar också med ett högt färgåtergivningsindex som återger färger och konturer i omgivningen på ett verklighetstroget sätt. En modern, tekniskt mycket högkvalitativ ljuskälla som tack vare sitt minimalistiska utseende kan integreras i många inredningsstilar.
 • BANKAMP Centa LED-bordslampa, nickel

  BANKAMP Centa LED-bordslampa, nickel
  Modern, elegant LED-bordslampa Centa med touchdimmer och ZigBee funktion Belysningstillverkaren BANKAMP har skapat en trevlig extra ljuskälla i rund design med LED-bordslampa Centa. Lysdioderna i den runda glasskärmen avger sitt ljus jämnt på alla sidor. Skärmen stöds av en metallram som består av ett smalt stativ och en rund bas. Den senare är utrustad med en touchdimmer. I linje med det moderna utseendet kan Centa användas som en del av smart belysning, till exempel via röst- och appkontroll, eftersom bordslampa är ZigBee aktiverad. - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Ino Duo Plafond Silver - Bankamp

  Ino Duo Plafond Silver - Bankamp
  Ino Duo Plafond Silver - Bankamp
 • Toledo LED PlafondØ26 White - Bankamp

  Toledo LED PlafondØ26 White - Bankamp
  Toledo LED PlafondØ26 White - Bankamp
 • Vanity Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Taklampa Brass - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • BANKAMP Lightline V2 pendellampa antracit

  BANKAMP Lightline V2 pendellampa antracit
  LED-pendellampa Lightline V2 i antracit med dimfunktion Lightline V2 LED-pendlaren presenterar sig som en ljuskälla med renodlad design och modern belysningsteknik, som är idealisk för att belysa till exempel ett vardagsrums- eller matbord eller en köksbänk. Lightline V2 är utrustad med en långsträckt skärm där högkvalitativa lysdioder med utmärkt färgåtergivning har installerats. Detta innebär att färger och konturer i armaturens omgivning återges särskilt autentiskt. Skärmen kan förlängas i längd och anpassas till längden på till exempel ett bord. Lightline V2 är också steglös i höjdled. Ljuset avges uteslutande nedåt. - med vertikal dimfunktion: genom att luta armaturhuset (från 12 grader) kan belysningen dämpas kontinuerligt. Lightline V2 kan också slås på och av via vertikal dimning. Ingen extern dimmer måste installeras. - Dim-to-warm-funktion: Ljusfärgen varmvitt ändras från 3 000 K till 2 200 K vid dimning.
 • Pure Golvlampa Matt Anthracite - Bankamp

  Pure Golvlampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Impulse Vägglampa Rose Gold - Bankamp

  Impulse Vägglampa Rose Gold - Bankamp
  Impulse Vägglampa Rose Gold - Bankamp
 • Grazia Bordslampa Brass - Bankamp

  Grazia Bordslampa Brass - Bankamp
  Grazia Bordslampa Brass - Bankamp
 • Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp

  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
  Luno Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Wave II Taklampa Chrome - Bankamp

  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp
  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp
 • Ino Duo Plafond Silver - Bankamp

  Ino Duo Plafond Silver - Bankamp
 • Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
  Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Grazia Bordslampa Brass - Bankamp

  Grazia Bordslampa Brass - Bankamp
 • Ino Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp

  Ino Duo Plafond Matt Anthracite - Bankamp
 • Book Golvlampa Black - Bankamp

  Book Golvlampa Black - Bankamp
 • Book Golvlampa H1440 Matt Nickel - Bankamp

  Book Golvlampa H1440 Matt Nickel - Bankamp
 • Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp

  Button Vägglampa/Plafond Ø33 Matt Anthracite - Bankamp
 • Button High Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp

  Button High Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp
 • Button Low Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp

  Button Low Bordslampa DimToWarm Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Brass - Bankamp

  Grazia Golvlampa Brass - Bankamp
 • Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Pure Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Wisdom Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Wisdom Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Impulse Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Grazia Golvlampa Brass - Bankamp

  Grazia Golvlampa Brass - Bankamp
  Grazia Golvlampa Brass - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Satin - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Clear - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø40 White/Opal Clear - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Brass - Bankamp
 • Vanity Plafond Matt Nickel - Bankamp

  Vanity Plafond Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Cover Elevate Plafond Ø54 Gold - Bankamp

  Luce Cover Elevate Plafond Ø54 Gold - Bankamp
 • Luce Cover Elevate Plafond Ø41 Gold - Bankamp

  Luce Cover Elevate Plafond Ø41 Gold - Bankamp
 • Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp

  Opera Up/Down Golvlampa Matt Nickel - Bankamp
 • Luce Mali Elevate Bordslampa H41 Gold - Bankamp

  Luce Mali Elevate Bordslampa H41 Gold - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • Muri LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Muri LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Toledo LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Toledo LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • Molino LED Plafond Ø32 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø32 White - Bankamp
 • Molino LED Plafond Ø26 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø26 White - Bankamp
 • Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp

  Luce Mali Elevate Bordslampa H51 Gold - Bankamp
 • Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø26 White/Opal Satin - Bankamp
 • Muri LED PlafondØ40 White - Bankamp

  Muri LED PlafondØ40 White - Bankamp
  Muri LED PlafondØ40 White - Bankamp
 • BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer nickel/krom

  BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer nickel/krom
  LED-golvlampa Solid med vridbar skärm - dimbar Den här golvlampan är något alldeles speciellt: minimalistiskt utseende och avancerad belysningsteknik. Den är utrustad med kraftfulla lysdioder - fördelade över en stor yta över den skivformade skärmen - som genererar ett högt ljusflöde och lyser i ett behagligt varmvitt ljus som skapar en stämningsfull ljusstämning. På ramstången finns en touchdimmer som kan användas för att anpassa ljusets ljusstyrka till individuella behov. Färgåtergivningsindexet har det höga värdet CRI>95, vilket innebär att konturerna och färgerna i omgivningen framstår som mycket naturtrogna. Skärmen kan vridas så att ljusriktningen kan justeras efter behov.
 • BANKAMP Lightline V3 flex Pendel down antracit

  BANKAMP Lightline V3 flex Pendel down antracit
  LED-pendelarmatur Lightline V3 flex med direktdistribution: färgtemperatur, ljusstyrka och längd justerbar LED-pendelarmaturen är mångsidig i vardagsrummet och briljerar med modern design och hög funktionalitet. Lightline V3 är utrustad med Tunable White-funktionen, dvs. färgtemperaturen kan ändras i ett brett spektrum från atmosfäriskt varmvitt till kallt dagsljusvitt, precis som personliga behov kräver. Dessutom är Vertical Dim integrerat, vilket innebär en mycket bekväm ljusstyrning: genom att luta armaturhuset något kan belysningen dämpas kontinuerligt. Dämpningsimpulsen börjar redan vid en lutning på 12 grader. Viktig anmärkning: Ingen dimmer får anslutas uppströms. Armaturens längd kan varieras genom att förlänga den i intervallet 110-203 cm och upphängningen kan också justeras när som helst. Lightline V3 är också utrustad med en sensor som är placerad i mitten av armaturen. Ljuskällorna kan slås på eller stängas av med en lätt handvepning.
 • Glasleuchte PlafondØ40 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte PlafondØ40 White/Opal Satin - Bankamp
  Glasleuchte PlafondØ40 White/Opal Satin - Bankamp
 • BANKAMP Button LED-golvlampa med batteri antracit

  BANKAMP Button LED-golvlampa med batteri antracit
  LED-golvlampa Button med imponerande ljuseffekt De extra ljuskällorna ska å ena sidan skapa en mysig ljusatmosfär och å andra sidan passa in stilmässigt i inredningshelheten. Button LED-golvlampan är en golvlampa som kombinerar båda dessa egenskaper. Den minimalistiska designen med antracit matt anodiserad ram och opalvit glasskärm kan kombineras med många moderna inredningsfärger och stilar. I glasskärmen finns kraftfulla lysdioder som genererar ett högt ljusflöde och ger en mysig atmosfär med den varmvita ljusfärgen. Perfekt för sittgruppen i vardagsrummet. - Inbyggd dim-till-varm-teknik: Med hjälp av touchdimmern kan inte bara ljusstyrkan utan även färgtemperaturen minskas kontinuerligt, så att ljuset blir allt varmare.
 • BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor roséguld

  BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor roséguld
  LED-pendellampa med tre lampor Impulse - externt dimbar Impulse LED-pendellampan har rätt namn eftersom den är idealisk för att ge effektiva ljusimpulser till den moderna miljön. Tre runda LED-enkellampor hänger in i rummet från den långsträckta kapellet och sänder ut sitt energieffektiva ljus nedåt på ett målinriktat sätt, varför pendelarmaturen Impulse är idealisk för att effektivt belysa ett matbord eller en köksbänk. Om en extern fasdimmer är ansluten uppströms kan LED-ljuset dämpas och den integrerade dim-to-warm-funktionen gör att ljuset blir varmare under dämpningen. - Höjdjusterbar - Högt ljusflöde - mycket god färgåtergivning: CRI>90
 • BANKAMP Cloud LED-vägglampa, antracit matt

  BANKAMP Cloud LED-vägglampa, antracit matt
  Antracit matt anodiserad LED-vägglampa Cloud Det mjuka, indirekt avgivande ljuset skapar en ljuskorona på väggen i Cloud LED-väggarmaturen, vilket ger en mycket stämningsfull effekt. Clouds moderna, diskreta utseende kan integreras i många bostadsområden och inredningsstilar. Cloud har ett färgåtergivningsindex på CRI>90, vilket innebär att färger och former återspeglas autentiskt i omgivningen. Ljuset lyser i ett mjukt varmvitt ljus som kan göras ännu varmare genom att sänka ljusstyrkan och samtidigt göra färgtemperaturen varmare (dim-to-warm-funktion) med hjälp av en separat fasavgränsande dimmer. Enbart placerad ger Cloud en dekorativ ljusaccent, men monterad i en rad, till exempel i en lång hall, ger den en pålitlig orienteringsbelysning. - Externt dimbar (faskopplad dimmer)
 • BANKAMP Luce elevata slim ZigBee bladguld 98 cm

  BANKAMP Luce elevata slim ZigBee bladguld 98 cm
  LED-pendellampa Luce elevata slim i bladguldsoptik - ZigBee-kompatibel Den här LED-pendelarmaturen är iögonfallande, även när den inte är upplyst: Detta beror på dess färgschema, eftersom Luce elevata slim är helt utformad i bladguldsoptik. Den smala skärmen är utrustad med kraftfulla lysdioder som ger ett jämnt och energieffektivt ljusflöde. Belysningen kan tändas och släckas samt dämpas med hjälp av den inbyggda vertikala dimfunktionen genom att armaturhuset enkelt lutas. Dimmningen börjar redan vid en lutning på 12 grader. Uppmärksamhet: Ingen extern dimmer får anslutas uppströms. Ljuset är varmvitt och blir varmare när det dimmas tack vare dim-to-warm-funktionen. Luce elevatas upphängningshöjd kan också anpassas bekvämt till rummets förhållanden. Luce elevata slim är också ZigBee-kompatibel och kan integreras i ett befintligt koncept för smarta hem. - Höjdjusterbar
 • BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor nickel

  BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor nickel
  Nickelfärgad, tre-lampig LED-pendellampa Impulse, dimbar Den här pendellampan med tre hängande, runda LED-lampor sätter standarder i alla avseenden: tack vare sin ultramoderna design passar Impulse perfekt in i moderna inredningsstilar och har med en CRI>90 ett mycket bra färgåtergivningsvärde, vilket innebär att former och färger i armaturmiljön återges på ett mycket autentiskt sätt. Om en extern fasavstängningsdimmer används kan armaturen också dämpas tack vare den integrerade dim-to-warm-funktionen och ljuset blir varmare när det dämpas. Armaturen är också justerbar i höjdled och kan därför anpassas perfekt till individuella behov, till exempel ovanför ett bord.
 • BANKAMP Mesh LED-bordslampa med dimmer, vit

  BANKAMP Mesh LED-bordslampa med dimmer, vit
  Extravagant designad LED-bordlampa Mesh - från svagt till varmt Den speciella egenskapen hos Mesh LED-bordlampan - skärmen med nätstruktur - framträder helt och hållet först när belysningen är tänd. Nätstrukturen framhävs på ett imponerande sätt och ger också det strålande ljuset med de nätliknande skuggorna som uppstår i omgivningen något mystiskt. Ljusstyrkan kan dämpas med hjälp av touchdimmern och - tack vare den inbyggda dim-to-warm-funktionen - kan färgtemperaturen sänkas, så att ljusstämningen och därmed stämningen i omgivningen förändras med belysningen.
 • BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer, svart

  BANKAMP Solid LED-golvlampa med dimmer, svart
  LED-golvlampa Solid med vridbar skärm - dimbar Den här golvlampan är något alldeles speciellt: minimalistiskt utseende och avancerad belysningsteknik. Den är utrustad med kraftfulla lysdioder - fördelade över en stor yta över den skivformade skärmen - som genererar ett högt ljusflöde och lyser i ett behagligt varmvitt ljus som skapar en stämningsfull ljusstämning. På ramstången finns en touchdimmer som kan användas för att anpassa ljusets ljusstyrka till individuella behov. Färgåtergivningsindexet har det höga värdet CRI>95, vilket innebär att konturerna och färgerna i omgivningen framstår som mycket naturtrogna. Skärmen kan vridas så att ljusriktningen kan justeras efter behov.
 • BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor antracit

  BANKAMP Impulse pendellampa 3 lampor antracit
  LED-pendellampa med tre lampor Impulse - externt dimbar Impulse LED-pendellampan har rätt namn eftersom den är idealisk för att ge effektiva ljusimpulser till den moderna miljön. Tre runda LED-enkellampor hänger in i rummet från den långsträckta kapellet och sänder ut sitt energieffektiva ljus nedåt på ett målinriktat sätt, varför pendelarmaturen Impulse är idealisk för att effektivt belysa ett matbord eller en köksbänk. Om en extern fasdimmer är ansluten uppströms kan LED-ljuset dämpas och den integrerade dim-to-warm-funktionen gör att ljuset blir varmare under dämpningen. - Höjdjusterbar - Högt ljusflöde - mycket god färgåtergivning: CRI>90
 • BANKAMP Lightline V2 pendel up/down antracit

  BANKAMP Lightline V2 pendel up/down antracit
  Lightline V2 hängande lampa med multifunktionell omkopplingsbar LED-belysning LED-pendelarmaturen Lightline V2 LED lyser upp med minimalistisk design och många funktioner för ljusstyrning. Tack vare den neutrala färgskalan i antracit passar den till många inredningsfärger och ger t.ex. individuellt anpassad bordsbelysning. I lampskärmen på Lightline V2 LED-pendlaren är ljuskällor inbyggda, som å ena sidan lyser indirekt uppåt och ger en behaglig omgivande belysning och å andra sidan ger en direkt belysning nedåt. Ljuskällorna kan kopplas om - även separat - med hjälp av sensorn i skärmens övre mitt genom en enkel handrörelse. Höjden och skärmens längd kan också justeras. - Integrerad funktion för dimning och uppvärmning: Med dimming blir ljuset varmare - utrustad med vertikal dimfunktion: ljusreglering genom att vinkla lamphuset något (från 12 grader) - av/på samt steglös dimning (ingen dimmer får anslutas i tidigare led) - med sensorstyrning: kan manövreras uppifrån: det räcker med en kort handvepning för att tända eller släcka ljuskällorna.
 • BANKAMP Lightline V3 flex pendel up/down antracit

  BANKAMP Lightline V3 flex pendel up/down antracit
  Lightline V3 LED-pendelarmatur upp/ned: ljuskällor kan kopplas separat Pendelarmaturen Lightline V3 är utrustad med många ljusfunktioner och passar för många olika användningsområden i moderna bostadsområden. Belysningen uppåt/nedåt kan kopplas separat och därmed anpassas exakt till de personliga behoven. Det finns också en funktion för inställbar vit färg som gör att färgtemperaturen och därmed även ljusfärgen kan justeras kontinuerligt mellan varmvitt och dagsljusvitt. Ljusstyrkan kan dämpas genom att man helt enkelt lutar armaturhuset (från 12 graders lutning). Uppmärksamhet: Ingen extern dimmer får anslutas uppströms. Utrustad med sensorkoppling: Sensorn kan manövreras uppifrån, dvs. belysningen kan tändas eller släckas genom en kort sveprörelse i armaturens mitt.
 • BANKAMP Lightline V2 pendel up/down nickel matt

  BANKAMP Lightline V2 pendel up/down nickel matt
  Nickelfärgad Lightline V2 upp/ner LED pendelarmatur - separat kopplingsbara ljuskällor Den här pendelarmaturen har allt: Lightline V2 är utrustad med separat kopplingsbara LED-ljuskällor för direkt nedåtriktat och indirekt uppåtriktat ljus. Lysdioderna avger ett mjukt varmvitt ljus, vars ljusfärg förändras med dim-to-warm-funktionen och blir varmare med dimning. Dessutom finns en vertikal dimfunktion integrerad, vilket innebär att ljusintensiteten kan minskas genom att armaturhuset lutas något - funktionen aktiveras vid en lutning på 12 grader. Detta kräver dock att ingen extern dimmer installeras. Ljuskällorna styrs via sensorn i mitten av toppen. Ljuskällorna kan också slås på och stängas av separat. - Höjden och skärmens längd kan justeras - Mycket bra färgåtergivning: CRI 90
 • BANKAMP Lightline V3 flex LED-hänglampa down alu

  BANKAMP Lightline V3 flex LED-hänglampa down alu
  LED-pendelarmatur Lightline V3 flex med direktdistribution: färgtemperatur, ljusstyrka och längd justerbar LED-pendelarmaturen är mångsidig i vardagsrummet och briljerar med modern design och hög funktionalitet. Lightline V3 är utrustad med Tunable White-funktionen, dvs. färgtemperaturen kan ändras i ett brett spektrum från atmosfäriskt varmvitt till kallt dagsljusvitt, precis som personliga behov kräver. Dessutom är Vertical Dim integrerat, vilket innebär en mycket bekväm ljusstyrning: genom att luta armaturhuset något kan belysningen dämpas kontinuerligt. Dämpningsimpulsen börjar redan vid en lutning på 12 grader. Viktig anmärkning: Ingen dimmer får anslutas uppströms. Armaturens längd kan varieras genom att förlänga den i intervallet 110-203 cm och upphängningen kan också justeras när som helst. Lightline V3 är också utrustad med en sensor som är placerad i mitten av armaturen. Ljuskällorna kan slås på eller stängas av med en lätt handvepning.
 • BANKAMP Sail bordslampa av glas, höjd 33 cm

  BANKAMP Sail bordslampa av glas, höjd 33 cm
  bordslampa Segel av opalt glas - som ett segel Namnet på denna bordslampa dess design: Seglet är modellerat på ett silkes silhuett. Dess vita nyans av opalglas är formad som en stående kon, vars spets är avskuren i en vinkel. Järnsockeln är förkromad vilket ger bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland en modern karaktär. Tack vare den jämna brytningen av ljus genom opalglaset ger Sail behagligt ljus på alla sidor. Utrustad med sladdbrytare.
 • BANKAMP Sail bordslampa av glas, höjd 42 cm, dim

  BANKAMP Sail bordslampa av glas, höjd 42 cm, dim
  Dimbar bordslampa Segel av opalglas baserat på modell av ett segel bordslampa Sail från den tyska tillverkaren BANKAMP är modern, elegant och med behagligt ljus. Som namnet antyder är dess form baserad på ett segelmodell. Dess opalglasskärm är en stående kon med en avfasad spets. Den plana, runda järnbotten ger en modern touch med sin kromfinish. Ljusflödet på lampan som ska användas kan regleras med dimmer på kontaktkabeln.
 • BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 41 cm

  BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 41 cm
  Asolo bordslampa med vit chintz-skärm Denna bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland är en lampa som BANKAMP på många sätt för moderna vardagsrum och lounger. Asolo är utrustad med en tidlös, vit chintz-nyans i en vertikalt öppen, oval trunkerad konform. Basis med en nickel utseende består av en rund basplatta och en stor boll, skuggan och uttag är burna av en tunn stav. Utrustad med sladdbrytare.
 • BANKAMP Mali bordslampa, gräddvit/guld, höjd 51 cm

  BANKAMP Mali bordslampa, gräddvit/guld, höjd 51 cm
  bordslampa Mali - ädel och modern kombination Mali- bordslampa från Luce Elevata-serien lämnar inte bara ett högkvalitativt intryck med sitt utseende, tillverkningen i Tyskland av tillverkaren BANKAMP lovar också felfri kvalitet. Skuggan är utformad som en oval, vertikalt öppen trunkerad kon och får en lätt champagneton. Den stöds av en svart aluminiumram med en tunn stång och en rund basplatta. Detta är försett med en överdådig boll, vars bladguld gör Mali- bordslampa till en ädel blickfång. Utrustad med sladdbrytare.