Bankamp lampor

 • BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm

  BANKAMP Vanity hänglampa, 1 lampa, nickel Ø 25 cm
  Rena linjer, elegans och innovativ LED-teknik: hänglampa Vanity Den höjdjusterbara hänglampan Vanity från BANKAMP är i en klass för sig: lampan, Made in Germany, är tillverkad i förstklassiga material och övertygar med en väl genomtänkt och överraskande dimningsfunktion. Den vita glasskärmen innefattar den moderna LED-tekniken, och den är även ett manöverelement: för att påbörja dimningen behöver man bara luta på skärmen. Sedan inleds den steglösa, flimmerfria regleringen av ljusstyrkan. Det är inte bara ljusstyrkan som regleras. Neddimningen skapar också en allt varmare ljusfärg, och till sist uppnås ett ljussken som liknar det från ett stearinljus. Detta är praktiskt om man bara vill ha en mindre trivselbelysning i köket eller vardagsrummet. Hänglampan Vanity kännetecknas av ett perfekt samspel mellan vitsatinerat glas, matt nickel och accentuerade inslag i krom. Lampan infogar sig på ett underbart sätt i olika inredningsstilar, och den utstrålar användbar elegans i all sin enkelhet.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit, individuellt inställbar med vertical dimm och sensor Hänglampan Strada Orbit är en modern LED-pendellampa som består av en takskena och tre runda pendellampor. Skenan har en egen ljuskälla och belyser rummet indirekt. Takskenan, pendeln och glasskärmarnas takkåpa är tillverkade av förnicklad metall med en matt finish, delvis med kromdetaljer. De opalvita glasskärmarna innehåller också fast installerade LED-lampor som sprider ljuset i rummet utan att blända. Höjden på pendeln kan ändras med en vajer. Särskilt värd att nämna är den integrerade belysningstekniken, som gör det möjligt att skapa en unik belysning. Funktionen vertikal dimm möjliggör steglösa ändringar av ljusstyrkan för varje ljuskälla genom att man tippar på glasskärmen. Det finns även sensorer som slår på och av lampan med hjälp av beröring. Även väggomkopplaren kan användas.
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 3 lampor 155 cm
  LED-pendellampa Strada Saturno 3 lampor med sensor och vertical dimm Strada Saturno är en modern pendellampa med tre iögonenfallande glasskärmar som sitter på en skena och som kan hängas upp med individuell höjd. Takskenan är tillverkad av nickel och har en matt finish. Den har en ljuskälla som strålar upp mot taket och därmed belyser det indirekt. Glasskärmarna har en takkåpa och ett ringformat hölje av mattförnicklad metall, delvis med kromdetaljer. Även vajern i den höjdjusterbara pendeln är tillverkad av metall med matt nickelfinish. Denna pendellampa övertygar med modern belysningsteknik. Den kan tändas och släckas med en väggomkopplare, eller med den inbyggda sensorn. Dessutom kan man luta de enskilda glasskärmarna för att variera ljusstyrkan steglöst från varmvitt till dagsljus. Detta kallas vertical diamm. Strada Saturno lyser upp varje matbord på ett optimalt sätt, och ger en unik ljusatmosfär tack vare skärmarnas varierande höjd.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 42 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing

  BANKAMP Vanity pendellampa 3 lampor, mässing
  Vanity - elegant pendellampa med höjdjusterbara glasskärmar Den moderna, stilfulla pendellampan Vanity består av tre förstklassiga, munblåsta glasskärmar samt genomtänkt och innovativ LED-teknik. Den optiska kontrasten mellan skärmens satinerade vithet och baldakinens matta mässing gör lampan till ett elegant belysningsobjekt som harmonierar mycket bra med många olika inredningsstilar. De enskilda pendlarna kan anpassas på olika sätt och justeras individuellt i höjdled. Ett stort plus är den innovativa ljusstyrningen: det räcker med att vippa på glasskärmen för att starta dimningen. Den bekväma dimningsfunktionen reglerar inte bara ljusstyrkan utan låter även ljusfärgen bli gradvis varmare vid neddimning, så att man till sist får ett sken som påminner om ett stearinljus. Pendellampan Vanity levereras av det traditionsrika företaget BANKAMP, som än idag bedriver tillverkning vid huvudkontoret i Sauerland. Varumärket står för högkvalitativa lampor för bostäder, Made in Germany, med innovativ LED-teknik.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 128 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig, eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 1 lampa
  Sirligt elegant LED-hänglampa Impulse Den formsköna LED-hänglampan levererar vackra färgimpulser till alla moderna vardagsrum och matrum. Det cylindriska ljuselementet är tillverkat av roséguldeloxerad metall och är upphängt i två mycket tunna svarta kablar. LED-elementen strålar både uppåt och nedåt. Hänglampan kan t.ex. lysa upp ett bord eller en inredningsdetalj nedåt, eller lysa upp rummet med harmonisk, indirekt belysning. Designen, som utarbetats av Bernd Beisse, är helt i linje med filosofi om emotional lighting. Det innebär att de ljusförhållanden som råder i de rum där man vistas påverkar känslolivet. Det behagliga ljuset från hänglampann Impulse påverkar vårt undermedvetna på ett positivt sätt och lyser upp inte bara rummet utan även stämningen.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, silver
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa blomma, Ø 52 cm
  Av högkvalitativt glas - LED-taklampa Mandala med blommönster Vacker och tidlös: taklampan Mandala från BANKAMP är tillverkad av högkvalitativt glas som har försetts med ett blommönster av Mandala-typ. Även när den är släckt, är lampan ett absolut blickfång i taket. När ljuset släpps på lyses rummet upp på ett imponerande sätt. Med sina effektiva, kraftfulla LED-lampor avger lampan ett behagligt, varmvitt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Taklampan kan dimmas med hjälp av bakåtstyrda dimmers. Lamptillverkaren BANKAMP står för lampor av mycket hög kvalitet, och företaget levererar riktiga kvalitetsprodukter, handgjorda i Arnsberg i Sauerland.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 42 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandala-lampan levereras av lamptillverkaren BANKAMP, med säte i Arnsberg i Sauerland. Företaget står för högkvalitativa lampor till boendemiljö samt innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor

  BANKAMP Grazia LED-hänglampa, ZigBee, 2 lampor
  LED-hänglampa Grazia, 2 lampor med vertical dimm LED-hänglampan Grazia med två lampor består av två identiska lampskärmar som kan justeras individuellt i upphängningen. Lampskärmarna är tillverkade av matt glas och är utrustade med vertical dimm-tekniken. Med denna teknik kan lampans ljusstyrka dimmas genom att man lutar skärmen. Det särskilda med detta är att även ljustemperaturen ändras vid dimning av ljusstyrkan. Vid s.k. warm dimming ändras även ljusfärgen från varmvitt (2 700 K) till stearinljussken (2 200 K) när ljuset blir svagare. Detta skapar ett mycket trevligt ljus som avrundar slutet på den fina dagen. Tack vare lampans ZigBee-kompatibilitet kan den anslutas till en ZigBee-baserad gateway och sedan styras via en app. Eftersom ZigBee är en av de vanligast förekommande teknikerna för smarta hemsystem kan hänglampan också integreras i ett befintligt system. OBS: lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld

  BANKAMP Cube LED-taklampa 8 W, roséguld
  Cube - tilltalande design för vägg eller tak med smart styrningsmöjlighet Liten men naggande god - den moderna taklampan Cube från den tyska lamptillverkaren BANKAMP övertygar inte bara med sin attraktiva geometriska utformning. Den energisnåla LED-tekniken, dold bakom högkvalitativa, massiva akrylelement, kan lätt dimmas med en konventionell väggbrytare. Även ljusfärgen ändras steg för steg vid neddimningen och uppnår ett behagligt trivsamt och varmt ljus, som påminner om det från stearinljus. För utökad komfort kan lampan Cube även kopplas ihop med ett kompatibelt ZigBee-baserat smart hemsystem och kan sedan enkelt styras via smartphone eller platta. Man kan också använda bekväm röststyrning via en assistent som Amazon Alexa eller Windows Cortana. LED-tak- och vägglampan Cube är inte bara ett formskönt ljuselement som belyser hall, entré eller vardagsrum på ett elegant och stilsäkert sätt. Den är även en tidsenlig lampa som kan styras med smart och praktisk ZigBee-teknik.
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Intelligent LED-pendellampa med tre lampor Strada Gracia Den tre-lampiga LED-pendellampan Strada Gracia kombinerar smart design med elegans och funktionalitet. Lampskärmarna är upphängda på två tunnare trådlinor som enkelt kan kortas eller förlängas tack vare ett intelligent remskivsystem. De opalvita lampskärmarna är gjorda av glas och passar inte bara till alla moderna möbler, utan döljer också de geniala funktionerna i den här pendellampan. Enligt vertical dimm är pendlarna dimbara genom att helt enkelt luta en lampskärm. Strada Gracia är ZigBee-kompatibel, vilket innebär att den är utrustad med en speciell radioteknik som gör att armaturen kan styras via en ZigBee-gateway och integreras i ett smart hemnätverk. Detta innebär att armaturen kan styras var som helst via en app och erbjuder alla fördelar som en smart hemarmatur har. Uppmärksamhet: Armaturen får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K

  BANKAMP Quadrifoglio LED-golvlampa, 2 700-6 500 K
  Ett konstverk i fyra fjärdedelar - LED-golvlampa Quadrifoglio LED-golvlampan Quadrifoglio är utrustad med fyra kvadratiska LED-moduler som är fastsatta i änden av den runda, kromade foten. I mitten har lampfoten en touchdimmer som dimmar LED-modulerna samt en färgväxlare som ändrar ljusfärgen från varmvitt till dagsljus. Stativet är 360° svängbart lagrad på lampans runda sockel, som även den är kromad. LED-ljuselementen i lampans övre ände påminner till formen om solcellsmoduler på en satellit. De fyra kvadratiska modulerna är alltid hopkopplade parvis, och monterade fritt svängbara på stativet. De kan med andra ord svängas fritt på den vågräta axeln. I kombination med den vridbara foten gör Quadrifoglio det möjligt att lysa upp hela rummet. Produktdesignern Burkhard Dämmer, som är ansvarig för den särskilda utformningen av lampan, har ett flertal gånger tilldelats den tyska designutmärkelsen för sina skapelser. Dessutom visas en del av hans verk regelbundet på museer över hela världen. Så med LED-golvlampan Quadrifoglio flyttar ett stycke internationell konst in i huset.
 • BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm

  BANKAMP Mandala LED-taklampa cirklar, Ø 52 cm
  Tidlös design - taklampa av glas i Mandala med LED-lampor Den platta, runda LED-taklampan Mandala är den idealiska belysningen för hall, vardags- eller sovrum. Den är helt och hållet tillverkad i förstklassigt glas, och har en tryckt dekor med cirklar. Taklampan ser elegant och vacker ut även när den är släckt. När ljuset tänds utvecklar de kraftfulla och energieffektiva LED-lamporna sin fulla ljusstyrka, och levererar en mycket god rumsbelysning. Den varmvita ljusfärgen ger en behaglig atmosfär. Taklampan Mandala kan också dimmas via en väggdimmer (bakåtstyrning). Mandalarmaturen kommer från tillverkaren av BANKAMP-armaturen, som - med säte i Arnsberg i Österrike - står för högkvalitativa belysningslampor och innovativa belysningslösningar.
 • BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel

  BANKAMP Opera uplight-golvlampa läsarm nickel
  Tidlöst vacker - LED-uplight-golvlampa med läsarm och touchdimmer Enkel, sparsmakad, tidlös. Så beskrivs designen hos den förstklassiga uplight Opera från BANKAMP. Den utgör den idealiska komplementbelysningen för hemmet och är perfekt lämpad för att leverera riktat ljus bredvid en fåtölj eller soffa, tack vare läsarmen. En stunds avkoppling på kvällen med en bok eller ett handarbete: det kompletterande, justerbara ljuset ger alltid rätt styrka. Läsarmen kan manövreras separat från huvudljuset via den inbyggda sensorn. Den aktiverar och dimmar också huvudljuset från uplighten, som strålar ut mot taket med en kraftfull, varmvit färgton.
 • BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Opera LED-uplight-golvlampa, nickel
  Uplight-golvlampa Opera med glasskärm och dimbar LED-teknik Den högkvalitativa uplight-golvlampan Opera från tillverkaren av BANKAMP består av en munblåst glasskärm och en ram i matt nickel med kromfärgade accenter. Dess design blandas perfekt med många inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller klassiska. Högpresterande LED-lampor, som finns installerade i skärmen, är övertygande i ljusstarka med sina nästan 6 000 lumen. Ljuset kan dock dämpas bekvämt med hjälp av knappdimmern som finns integrerad inom armslängds avstånd, så att rätt ljus kan ställas in när som helst. Oavsett om du söker efter en trevlig stämningsnivå eller ytterligare ljusstyrka – båda inställningarna är möjliga med uplight-golvlampan Opera. Du kan också slå på och av golvlampan via knappomkopplaren.
 • BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Orbit hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  LED-hänglampa Strada Orbit för individuell kontroll via vertical dimm och sensor LED-pendellampan Strada Orbit kombinerar individualitet och modern belysningskontroll. Strada Orbit består av en takskena i metall med matt nickelfinish och fyra glaspendelskärmar med ett tåg som också är tillverkat i matt nickelpläterad metall. LED-lamporna för indirekt rumsbelysning är fastsatta i takskenan. Glasskärmarna innehåller också LED-lampor som strålar ut i hela rummet och som vars ljusstyrka kan justeras med vertical dimm. Detta innebär att glasskärmarna varierar ljuset från varmvit till dagsljus beroende på lutning. Dessutom är lampskärmarna utrustade med sensorer som gör det möjligt för användaren att slå på och av dem genom att berör dem.
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Gem LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Gem - mångsidig Up-and-down-ljuskälla med ZigBee- eller Touch-styrning Gem är en funktionell höjdpunkt vad gäller modern inomhusbelysning. LED-golvlampan som tillverkas av BANKAMP i Tyskland ger ett samtida och styrbart ljus som passar i varje situation. Ståfoten och skärmen är cirkulära och sammankopplade med hjälp av ett stavformigt stöttor. Metallstativet syns i en matt nickeloptik med en förkromad detalj i närheten av touchdimmern. LED-lamporna i skärmen är placerade i ett matt plasthölje som är täckt av en dubbel metallring i sidled. Ljuskällorna som är riktade uppåt och nedåt kan styras separat så att Gem kan användas för direkt och/eller indirekt belysning. I kombination med dim- och CCT-funktionen (varmvitt till dagsljus) tillhandahåller golvlampan det ljus som är avsett för varje situation, till exempel avslappnad grundbelysning för utrymmet över taket och direkt koncentrationsfrämjande belysning för det underliggande arbetsbordet. Förutom manuell manövrering är ZigBee-anslutning till den smarta styrningen möjlig, så att röstbaserad, applikationsbaserad och situationsbaserad reglering blir tillgänglig beroende på vilket system som väljs. - styrning över touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgväxling varmvitt till dagsljus) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampa guld
  LED-upphängningslampa med tre glödlampor Impuls i bladguldoptik med direkt och indirekt ljus Impulse pendellampa från Luce Elevata serien ser elegant och modern med sin karakteristiska kombination av enkel konstruktion och bladguld finish. LED- BANKAMP tillverkad av BANKAMP i Tyskland har en lång järntak där tre cylindriska ljuselement av aluminium hänger. Dessa är försedda på ovansidan och botten med linser och lock av klart glas, vilket säkerställer en direkt och indirekt ljusemission i form av definierade koner. De integrerade lysdioderna är strålande varma vita och ger en realistisk återgivning av färgerna i rummet. Fasdimmer för yttre bakkant gör det möjligt att justera ljuseffekten. - Fjädringens höjdjusterbar från 90 till 150 cm under monteringen
 • BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit

  BANKAMP Gem LED-golvlampa, dimmer, antracit
  LED-golvlampa Gem - upp- och nerljusande lampa med touch control, ZigBee-kompatibel Basen och skärmen på Gem LED-golvlampan är runda och platta och är kopplade till varandra via den enkla ramen. Metallramen är utformad i antracit och har en kromdetalj i området för touchdimmern. Lysdioderna i skärmen är inneslutna i ett matt plasthölje som är dekorerat med en dubbel metallring på sidokanten. Gem är en funktionell ljuskälla som lämpar sig för att belysa många olika områden. LED-golvlampan, som tillverkas av BANKAMP i Tyskland, erbjuder situationsanpassat, modernt reglerbart ljus. De uppåt- och nedåtriktade ljuskällorna kan styras separat, så att Gem kan användas för direkt och/eller indirekt belysning. I kombination med dim- och CCT-funktionen (varmvitt till dagsljusvitt ljus) ger den fristående armaturen rätt ljus när som helst och i vilken situation som helst, t.ex. avslappnad bakgrundsbelysning i rummet ovanför taket för en mysig kväll eller direktbelysning vid skrivbordet för att främja koncentrationen. Förutom manuell drift är ZigBee-integration också möjlig för smart styrning, så att röst-, app- och scenbaserad styrning är tillgänglig beroende på vilket system som valts. - styrning via touchdimmer - dimbar och CCT-funktion (färgbyte från varmvitt till dagsljus) - en brygga eller en enhet med integrerad brygga krävs för ZigBee-integration - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee

  BANKAMP L-lightLINE CCT VerticalDim ZigBee
  Funktionell allround - L-lightLINE LED-pendellampa -pendellampa med avstämbar vit och dimmande funktion Denna LED-taklampa av aluminium lämnar LED-pendellampa att önska. Förutom förmågan att reglera ljusstyrka och färgtemperatur beroende på situationen, kan detta hängande ljus också enkelt anpassas till de rumsliga förhållandena och optimalt justeras till tabellen nedan. L-lightLINE kan inte bara justeras i höjd utan också i längd. Den består av tre rektangulära, smala aluminiumelement som har inbyggda lysdioder och lyser uppåt och nedåt. Detta skapar indirekt belysning av rummet förutom direkt bordsbelysning. Elementen kan dras ut och därmed arrangeras individuellt bredvid varandra. Den totala längden kan varieras mellan 110 och 203 cm, höjden kan enkelt justeras mellan 90 och 150 cm. Dessutom är funktionen vertikal dimning integrerad i pendellampa . Denna ljusreglering aktiveras genom att luta armaturkroppen något. Detta möjliggör enkel till- och frånkoppling samt kontinuerlig avbländning. Med hjälp av sensorkontrollen kan de olika ljuskällorna slås på eller av med ett kort svep med handen, med LED-hängarmaturen L-lightLINE kan lysdioderna ovan och nedan kopplas från varandra. Men det räcker inte - detta mycket funktionella BANKAMP ljus har också gestkontroll, vilket gör att färgtemperaturen kan ställas in från varmvitt till dagsljus. För att genomföra en ännu mer omfattande kontroll är ZigBee kompatibel och kan därför styras via en app på smarttelefonen.
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Satin - Bankamp
 • Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp

  Molino LED Plafond Ø40 White - Bankamp
 • BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer

  BANKAMP Book LED-golvlampa med touchdimmer
  LED-golvlampa Book med variabelt vitt ljus och roterbara panelskärm - styrbar via touchdimmer och ZigBee Såväl i fråga om utseende som funktion ligger den LED-golvlampa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland på en nivå som motsvarar den tid vi lever i. Metallarmaturen har segment i matt nickel- och kromfinish. Den kvadratiska foten, de höga, stavformade stativen och skärmpanelen, vars form är tagen från en öppen bok, är enkel och modern. Den kan vridas vertikalt i 360 grader så att Book ger grundbelysning som uplight- eller downlight eller som direkt belysning. LED-lamporna ger ett reglerbart ljusutlopp på upp till 6 500 lumen och en inställbar färgtemperatur mellan varmvitt till dagsljusvitt, vilket placerar golvlampan i rätt ljus både i det moderna boningsområdet som på kontoret. Book avrundas tack vare ZigBee-kapacitet från möjligheten till smarta kontroller, så att röst- och appstyrning och samordning med annan tillhörande utrustning blir möjlig. - omkopplings- och dimbar via knappdimmer - CCT-funktion (färgväxling varmvit till dagsljus inställbar) - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Tondo II hänglampa 3 lampor antracit

  BANKAMP Tondo II hänglampa 3 lampor antracit
  LED-pendellampa Tondo II med tre lampor i antracit - dimbar till varm, höjdjusterbar Med LED-pendelarmaturen Tondo II LED kombinerar tillverkaren BANKAMP moderna material, design och belysningsteknik för att skapa en modern ljuskälla. De tre skärmarna som hänger på rad har alla en platt, cylindrisk kropp av opalglas som avger ljuset uppåt och nedåt och som i sidokanten omsluts av en aluminiumring i matt antracit anodiserat material. För att reglera ljusflödet kan Tondo II styras via en extern fasavstängningsdimmer (minsta belastning 20 W). När ljuset dämpas ändras färgtemperaturen från 2 700 K till en särskilt varm 1 800 K vid låg ljusstyrka. De högkvalitativa lysdioderna visar föremålen i omgivningen i deras naturliga färger. För att justera skärmens hängande höjd så att den matchar höjden på bordsytan nedanför, kan man till exempel justera längden på trådupphängningen med ett vred på kapellet.
 • Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp

  Glasleuchte Plafond Ø32 White/Opal Clear - Bankamp
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down antracit
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp
  Impulse Vägglampa Matt Anthracite - Bankamp
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp
 • Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm

  BANKAMP Asolo bordslampa, vit/nickel, höjd 51 cm
  Asolo bordslampa med vit chintz-skärm Denna bordslampa tillverkad av BANKAMP i Tyskland är en lampa som BANKAMP på många sätt för moderna vardagsrum och lounger. Asolo är utrustad med en tidlös, vit chintz-nyans i en vertikalt öppen, oval trunkerad konform. Basis med en nickel utseende består av en rund basplatta och en stor boll, skuggan och uttag är burna av en tunn stav. Utrustad med sladdbrytare.
 • Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED SensorDim down matt nickel
  L-lightLINE LED-pendelarmatur justerbar i höjd och längd med gestkontroll Detta lampa dispenser från BANKAMP är en höjdpunkt för moderna levande BANKAMP när det gäller utseende och funktionalitet. pendellampa kan justeras i termer av dess längd och fjädringshöjd för att matcha tabellen nedan, till exempel, och också möjliggör ljusstyrka och färgtemperaturen som skall regleras i enlighet med situationen. L-lightLINE består av tre långa, rektangulära aluminiumelement vars integrerade lysdioder lyser direkt nedåt. Sektionerna kan ordnas sida vid sida eller dras ut så att en total längd på 110 till 203 cm kan uppnås. Höjdjusteringen är möjlig i intervallet 90 till 150 cm. Höjdpunkten är den avancerade funktionen via geststyrning tack vare sensorn integrerad längst ner i ljusets mittområde: När handen närmar sig regleras ljusstyrkan kontinuerligt, en svepning används för att växla mellan varmvitt och dagsljus vitt ljus.
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee rund mässing
  LED-hängande ljus Grazia med tre flammor i fin mässing Den långsträckta, kuboidformade baldakinen i Grazia LED-hängande lampa med tre lampor ger plats för de tre identiska nyanserna, som är upphängda på wafer-tunna linor och enkelt justerbara i höjd. Nyanserna är gjorda av matt glas och varje hus är en LED-ljuskälla. Med hjälp av den vertikala dimprocessen kan armaturen dämpas genom att luta en lampskärm. När önskad ljusstyrka uppnås släpper du lampskärmen och minnesfunktionen behåller inställningen, även om strömmen misslyckas eller lampan är avstängd. Armaturen är också ZigBee aktiverad, vilket gör att den kan styras via en app via en ZigBee baserad gateway. Den varma dimningsfunktionen ändrar också ljusfärgen när ljuset blir svagare, ända upp till ett mycket mysigt levande ljus. Sammantaget är det en absolut allround som är perfekt som hängande lampa ovanför ett stort matbord. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Grazia LED-golvlampa, mässing

  BANKAMP Grazia LED-golvlampa, mässing
  Grazia LED-golvlampa i tidlös design i metall och glas med touchdimmer Grazia LED-golvlampa från BANKAMP är en tidlös, elegant armatur som passar till många inredningsstilar och består av en rund fot och stomme i enkel form och en cylindrisk skärm i opalvitt glas som är stängd i toppen. Modern LED-teknik och funktionen dim to warm gör golvlampan till en modern armatur med varierande belysning. Armaturens ljusstyrka kan ändras via den integrerade touchdimmern. Ju mer ljuset dämpas, desto varmare och behagligare blir ljusfärgen (2 700 K - 2 200 K). Belysningens goda färgåtergivningsindex bör betonas. Med ett värde på Ra >90 ger de installerade lysdioderna ett ljus där alla färger framstår som mycket naturliga.
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Taklampa L130 Gold - Bankamp
 • Strada Taklampa "Orbit" Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
 • Vanity Bordslampa Brass - Bankamp

  Vanity Bordslampa Brass - Bankamp
 • Vanity Plafond Brass - Bankamp

  Vanity Plafond Brass - Bankamp
 • BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel

  BANKAMP Grazia hänglampa ZigBee 3 lampor nickel
  LED-hängande ljus Grazia med tre glödlampor - kontrollerbar genom lutningsrörelse eller via ZigBee Den långa, kuboidformade baldakinen i Grazia-hänglampan med tre lampor är gjord av aluminium med matt nickelfinish. Det ger plats för de tre identiska cylindriska nyanser av opalglas med kromdetaljer, som hängs upp på wafer-tunna linor och individuellt höjdjusterbara (90 till 150 cm) med hjälp av dragstång. Den integrerade LED-enheten kan dimmas individuellt genom att luta den för hand (vertikal dimning). När önskad ljusstyrka uppnås släpps skärmen igen; minnesfunktionen aktiverar den senast valda inställningen efter att ha slagit på igen eller ett strömavbrott. Dessutom är armaturen ZigBee kompatibel så att den kan integreras i motsvarande smarta hemsystem (gateway / bridge krävs). Beroende på konfiguration kan Grazia styras automatiskt med app, röstkommando eller enligt scener / scheman. Tack vare dim-to-warm ändras färgtemperaturen när ljuseffekten reduceras från 2700 K till särskilt varma 2200 K. Observera: Lampan får inte anslutas till en väggdimmer.
 • BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart

  BANKAMP Slim pendel ZigBee dimbar 98 cm svart
  LED-pendelarmatur Slim - funktionell ljuskälla i diskret design Slim - namnet på LED-pendelarmaturen säger redan allt om dess design. Armaturen är utrustad med ett mycket smalt ljuselement och ser mycket filigran och modern ut. Varmvita lysdioder med mycket god färgåtergivning (Ra > 90) installerades i armaturen, vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av den vertikala dimfunktionen. Det är mycket enkelt att reglera ljuset via själva lampskärmen. Om du lutar den 12° åt sidan startar dimningsprocessen. När den önskade ljusstyrkan är uppnådd fixeras den genom att återföra skärmen till sitt ursprungliga läge. Den nu fastställda belysningen lagras av minnesfunktionen och visas direkt nästa gång lampan slås på. Ljusstyrkan minskar inte bara med dimning, utan ljusfärgen blir också varmare med minskad ljusstyrka (dimning till varm 3 000 K - 2 200 K). Uppmärksamhet: Alla armaturer med vertikal dimfunktion får inte ha en väggdimmer ansluten uppströms. Integrering i ett Smart Home-system (ZigBee-radiostandard) är också möjlig eftersom en ZigBee-modul redan har integrerats i armaturen. Slim LED-pendlaren från BANKAMP är en kvalitetsarmatur av högkvalitativa material och med ett mycket bra hantverk i Tyskland. BANKAMP-armaturerna kännetecknas förutom av sin utmärkta kvalitet även av sin höga funktionalitet och låter varje hem lysa i ett nytt ljus.
 • BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel

  BANKAMP Manu LED-pendel ZigBee dimbar nickel
  LED-hänglampa Manu - klassisk design och modern teknik Manu LED-hängande lampa är väldigt klassisk med sin böjda, nedåtgående stängning av opalvitt glas och en upphängning av anodiserad metall. Hänglampan passar in i alla interiörer och är perfekt för bordsbelysning. Ljuset från lysdioderna lyser jämnt och bländningsfritt genom den opala vita nyansen och lyser inte bara upp ett bord utan också rummet i allmänhet. Flexibilitet tillhandahålls av funktionen vertikal dimning, som gör det möjligt att justera ljusstyrkan direkt på lampan genom att luta lampskärmen med minst 12 °. Om önskad ljusstyrka uppnås under avbländningsprocessen fixas detta genom att föra skärmen till startpositionen. Under dimningen blir ljuset samtidigt varmare (svagt till varmt), ljusfärgen ändras från 3000 K till 2000 K. En minnesfunktion sparar den senaste inställningen tills nästa gång den slås på. En annan teknisk egenskap hos armaturen är den integrerade ZigBee modulen. Detta gör att armaturen kan integreras i alla smarta hemsystem baserat på denna trådlösa standard. I kombination med motsvarande tillbehör kan armaturen sedan styras med app eller röst. Manu hänglampan är en kvalitetsprodukt från BANKAMP. BANKAMP tillverkar högkvalitativa lampor i Sauerland, som kännetecknas av en speciell design, utmärkt utförande och hög funktionalitet.
 • Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp

  Luce Pure Up Elevate Golvlampa Gold - Bankamp
 • BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 4 lampa vit/nickel
  Flexibelt styrbar LED-pendellampa Centa i glas och metall Med en kombination av glas och metall, runda och raka former och sofistikerad drift fyra lampan Centa med BANKAMP är en modern Glasskärmarna är utformade som skivor med en omgivande ring som ordnas regelbundet under en lång metallstång. Det senare är färgkoordinerat med kapellet och dragstängerna som används för höjdjustering. En höjdpunkt är alternativen för att styra dimbar LED. Dessa kan växlas och regleras med hjälp av en lutningsrörelse. Centa kan också slås på och av med hjälp av väggbrytaren, varigenom den senast valda inställningen blir aktiv igen. Smart app och röststyrning och komplett smart integration är också möjliga, eftersom hänglampan är ZigBee kompatibel. - vertikal dimning: växla och dimma genom att luta - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp

  Grazia Bordslampa Matt Nickel - Bankamp
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 56 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • BANKAMP Impulse LED-vägglampa

  BANKAMP Impulse LED-vägglampa
  Rosé/guldfärgad stämningshöjare - LED-vägglampa Impulse Det rosé/guldfärgade, eloxerade huvudet hos LED-vägglampan Impulse har en cylindrisk form och avger sitt varmvita ljus både uppåt och nedåt. En vacker ljuskon bildas på väggen, taket och området under lampan och lyser med ett vackert indirekt ljus. Den cylindriska lampan är fastsatt på väggen med en svart, rektangulär sockel. På mörka väggar passar den lampdesign som Bernd Beiße har skapat särskilt bra och kan nå sin fulla effekt. Bernd Beisse är känd för att ändra rum med riktat ljus samt ändra och påverka effekten på betraktaren med hjälp av ljus. Diffusorn möjliggör en bred ljuskon utan bländning och utan oönskade speglar.
 • BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled

  BANKAMP Wave II hänglampa LED justerbart i höjdled
  Elegant LED-hänglampa Wave II med innovativ dimmer Hänglampan Wave II, som är en elegant båge som påminner om en våg, är den perfekta bordsbelysningen för köket och matsalen. Med möjlighet att ställa in lampan i höjdled kan den när som helst placeras i optimalt läge. De moderna LED-lamporna är placerade en uppåt och en nedåt i en strålningsväxel, beroende på vågspetsen. Med full kraft kommer de starka LED-lamporna att ge en mycket bra inomhusbelysning med en varmvit färgton. Om man dimmar lampan ändras ljustemperaturen utöver ljusstyrkan, så att man till slut får ett nästan stearinljusliknande ljus. Perfekt för mysig kvällsbelysning. Själva dimmern är bekväm att använda: Tryck bara på lampan i skärmen, vilket då startar dimningen. När önskad ljusstyrka har uppnåtts, släppa den så sparas den aktuella inställningen via Memory-funktionen. Vid sidan av omkopplaren ska tändning och släckning även ske direkt på lampan: Bara tryck för att tända eller släcka lampan. Bekvämt, praktiskt och innovativt. Hänglampan WAVE II är en produkt från lampmanufakturen BANKAMP med säte i Arnsberg i Sauerland som tillverkar högkvalitativa och innovativa bostadslampor med innovativ teknik. Därför är Wave II en riktig kvalitetsprodukt Made in Germany.
 • BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm

  BANKAMP Strada Gracia hänglampa, 4 lampor, 185 cm
  Indirekt belyst LED-pendellampa Strada Gracia LED-pendellampa Strada Gracia består av en takskena som ger indirekt ljus direkt i taket med sina LED-ljusenheter. De fyra hängena fästs sedan på skenan. De kan flyttas över hela skenans längd och är mycket lätta att justera i upphängningen tack vare remskivsystemet. Pendellampans opalvita glasskärmar döljer de många funktioner som gör den till en riktig funktionell talang. Metoden vertical dimm gör det möjligt att dimma pendlarna genom att helt enkelt luta lampskärmarna. För att göra detta tar man tag i lampskärmen på en punkt och trycker den uppåt. Vid en lutningsvinkel på endast 12° reagerar sensorn och dämpar armaturen. Dessutom är armaturen utrustad med trådlös ZigBee-teknik, så att den kan anslutas till en ZigBee-gateway och därmed styras via en app eller röstassistent. Funktionen dim to warm justerar ljusfärgen när armaturen dämpas, så när ljuset blir svagare dämpas färgen långsamt till en nyans av stearinljus, vilket bidrar till en mysig atmosfär. Observera: Belysningen på taket är inte dimbar eller kontrollerbar via ZigBee.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee up/down antracit
  Genial LED-pendelarmatur L-lightLINE från BANKAMP Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör gäster som måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att bara luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K (levande ljus). På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 32W silver
  Med eller utan kontrast - LED-taklampa Quadro med växelstativ Vare sig den är monterad på vägg eller i tak, dimmad med väggbrytare eller med app, enfärgad eller kontrasterad: LED-taklampan Quadro är mångsidig, modern och praktiskt på samma gång. Den tilltalande moderna, geometriska strukturen består av fyra olika kvadrater. De fyra energieffektiva LED-lamporna är gömda bakom satinerad, opalvit akryl och kan omringas antingen med en kontrastfärgad ram eller helt i samma färg. De är dimbara via en praktiskt väggbrytare. Genom flera tryck justeras ljusstyrkan och ljustemperaturen steglöst. LED-taklampan Quadro är även ZigBee-kompatibel och kan enkelt anslutas till passande Smart Home-system, såsom Philips Hue. När lampan är kopplad till en passande brygga kan den sedan styras med hjälp av tillhörande app eller med hjälp av en talassistent som Amazon Alexa.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down antracit
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med vertikal dimning Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor

  BANKAMP Cecil LED-hänglampa, 2 lampor
  Två-flamma LED-hängande lampa Cecil med lutnings- / dimningsfunktion och ZigBee funktion Med de sofistikerade manövreringsalternativen, dimbara och ljusa lysdioder samt en höjdjusterbar och optiskt modern struktur är Cecil- hänglampan från BANKAMP, som tillverkas i Tyskland i högsta kvalitet, ett toppmodernt lampa källa . Två nyanser är fästa vid en lång baldakin i borstat nickel med en pendel i kromutseende; de senare används för att justera pendelns höjd. Nyanserna består vardera av en cylinder gjord av ljusgrått chintz-tyg som omges av ett yttre, klart glasöverdrag. Tack vare den nedåtriktade öppningarna av paraplyer, är direkt ljus skapas för området nedanför, medan grundbelysning belysning uppnås också vid sidan. Från enkel på- och avstängning via väggströmbrytaren, till att aktivera och dimma genom att luta skärmarna, till smart ZigBee integration för app- och röststyrning samt scenintegration, LED-pendellampa Cecil erbjuder en mängd kontrollalternativ. - vertikal dimmer: Växla genom att kort luta skärmarna, dimma genom att hålla den lutad - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - Minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras igen när enheten slås på igen - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing

  BANKAMP Vanity glastaklampa LED, mässing
  Dimbar LED-taklampa fåfänga i glas Den enkla men ändå eleganta Vanity- taklampa är gjord av handblåst opaltvitt glas. En kontrasterande färgaccent mitt på lampan skapar en liten, diskret höjdpunkt. De integrerade lysdioderna är kraftfulla, dimbara och har en varmvit ljusfärg. Armaturen är perfekt för korridorer, vardagsrum eller sovrum och erbjuder tillräcklig grundbelysning hela tiden. Vanity- taklampa kommer från BANKAMP. Det traditionella företaget från Sauerland tillverkar fortfarande för hand och står för högkvalitativa lampor med innovativ teknik.
 • BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing

  BANKAMP Centa LED-bordslampa, mässing
  Modern, elegant LED-bordslampa Centa med touchdimmer och ZigBee funktion Belysningstillverkaren BANKAMP har skapat en trevlig extra ljuskälla i rund design med LED-bordslampa Centa. Lysdioderna i den runda glasskärmen avger sitt ljus jämnt på alla sidor. Skärmen stöds av en metallram som består av ett smalt stativ och en rund bas. Den senare är utrustad med en touchdimmer. I linje med det moderna utseendet kan Centa användas som en del av smart belysning, till exempel via röst- och appkontroll, eftersom bordslampa är ZigBee aktiverad. - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2200 K vid lägsta till 2700 K vid högsta ljusflöde - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm

  BANKAMP Yanis LED-taklampa glas, Ø 82 cm
  Kraftfull taklampa i glas Yanis Den eleganta taklampa, gjord av högkvalitativt kristallskuren glas, imponerar med sin enkelhet. Endast ett litet dekorativt element på kanten av skuggan pryder den tidlösa designen. De inre värdena är intressanta: Kraftfulla och energieffektiva lysdioder lyser med en mycket behaglig varmvit och säkerställer tillräcklig grundbelysning, även i större rum. Korridorer, vardagsrum eller kök är perfekt upplysta med taklampa Yanis i glas. Dessutom kan lysdioderna dimmas med en väggdimmer (fasavskärning). Yanis kommer från belysningstillverkaren BANKAMP, som är baserat i Arnsberg i Sauerland och står för högkvalitativ bostadsbelysning Made in Germany.
 • BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit

  BANKAMP Quadro LED-taklampa 8W antracit
  Quadro - fyrkantig designbelysning för väggar och tak Den moderna LED-armaturen Quadro från sortimentet från den tyska armaturtillverkaren BANKAMP erbjuder innovativ belysning för väggar eller tak. Den geometriska designen imponerar med sin väl genomtänkta form och färgschema och imponerar med högkvalitativa material. Bakom den satinerade akrylen finns modern LED-teknik, som å ena sidan kan dämpas med en konventionell väggbrytare, men å andra sidan också kan styras med hjälp av ZigBee trådlös teknik via app eller röst. Utan en smart hemanslutning kan Quadro-armaturen enkelt regleras med avseende på ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av väggbrytaren. Genom att integrera ljuset i ett kompatibelt ZigBee system, som Philips Hue, kan ljuset dimas och bytas bekvämt med andra komponenter med hjälp av en lämplig app eller med hjälp av en lämplig röstassistent. Det är också möjligt att byta flera lampor samtidigt. Varje Quadro- taklampa levereras med en extra ram för glasomgivningen så att den kan bytas vid behov. Den avtagbara ramen har ingen kontrast till huvudfärgen och erbjuder därmed ytterligare ett designalternativ.
 • BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel

  BANKAMP Pure F LED-uplight-golvlampa, nickel
  LED-uplight-golvlampa Pure F - kontrollerbar grundbelysning och futuristisk optik Tillverkaren BANKAMP designade Pure F i stil med en BANKAMP ; golvlampa inte begränsad till grundbelysning ovanför taket. Den plana, nedåt konvexa glasskärmen ser ut som en jämnt lysande kropp när den används. Det finns också en LED-remsa på metallramens sida. Lysdioderna i skuggan och stativ kan bytas och dämpas separat, varigenom färgtemperaturen ändras med ljuseffekten från 2200 Kelvin vid låg till 2700 Kelvin på högsta nivå. Två beröringsdämpare på stativ för detta. Den ZigBee aktiverade golvlampa kan också integreras smart med en brygga och styras av app- och röstkommando samt i kombination med andra enheter. - Kontroll via touchdimmer - dimbar med kopplad färgtemperatur (2200 - 2700 K) - En bro eller en enhet med en integrerad brygga krävs för ZigBee integration - Kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor

  BANKAMP Centa LED-hänglampa, 3 lampor
  Cecil LED-pendelarmatur med tre lampor, tilt-dim-funktion och ZigBee-funktion Cecil-pendelarmaturen från den tyska tillverkaren BANKAMP är ett absolut modernt val för direkt bordsljus - utseendet är modernt, ljuset flexibelt dimbart och användningen praktisk och smart. Det långa ljuskåpan i matt nickelfinish och de kromade pendlarna har ett metalliskt utseende. De sistnämnda gör det möjligt att individuellt justera upphängningshöjden för de tre cylindriska skärmarna som är öppna i botten. Dessa är uppbyggda i två lager. Ett yttre skal av klart glas omsluter ett inre lager av ljusgrå chintz-tyg. Ljuset från lysdioderna fungerar som direktbelysning i botten, medan den belysta väven skapar en omgivande belysning på sidorna. På- och avstängning kan ske via en konventionell väggbrytare, medan skärmarna kan vinklas manuellt för att växla och dimma. Tack vare ZigBee-kompatibilitet kan Cecil också integreras i smarta hem-system via en brygga, vilket möjliggör röst- och appstyrning samt integrering i belysningsscener. - vertikal dimning: växling genom att kortsiktigt luta skärmarna, dimning genom att luta - dim-to-warm: variabel färgtemperatur från 2 200 K i lägsta läge till 2 200 K i högsta läge.700 K vid högsta ljusflöde - minnesfunktion: den senast valda inställningen återaktiveras när den slås på igen - en brygga eller en enhet med integrerad brygga krävs för ZigBee-integration - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm

  BANKAMP Strada Vanity hänglampa, 3 lampor, 155 cm
  Variabel LED-hänglampa Strada Vanity Man tar en takskena med indirekt ljus, tre pendellampor med ”vertical dimm” och voilá! LED-hänglampan Strada Vanity är perfekt. Lampskärmarna är gjorda av en opalvit, rund glaspanel som på undersidan också är täckt av opalvitt färgat glas. Bakom glaset döljer sig otaliga lysdioder som ger en spektakulär ljusstyrka och som får hela lampskärmen att lysa. Den blir en stor ljuskälla i rummet utan att blända. Med vertical dimm-funktionen kan lampans ljusstyrka dimmas genom att vippa på lampskärmen. Tack vare warm dimming anpassar sig ljusets temperatur till ljusstyrkan och ger en angenäm ljusstråle när ljuset är svagt. Det är viktigt att se till att ingen väggdimmer är ansluten på en tidigare position för det kan leda till störningar. Eftersom skenan är utrustad med ZigBee-radioteknik kan armaturen enkelt anslutas och styras i ett Smart Home-system med denna teknik. Lampan kan därför dimmas med hjälp av app och talassistent.
 • BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 2 lampor nickel
  LED-pendellampa Centa med variabel styrning och två glasskärmar När det gäller LED-hänglampan Centa med 2 lampor använder tillverkaren BANKAMP två separat hängande och styrbara glasskärmar. De består av en skiva och en yttre ring av matt glas som belyser jämnt när den är tänd. En höjdjusterbar vajermekanism används för att justera pendelhöjden och för att fästa vid den långa, rektangulära metalltakkåpan. Centa kan visserligen tändas och släckas av som vanligt via väggbrytaren. Omkoppling och dimning kan även göras genom att helt enkelt vippa på skärmen. Tack vare att hänglampan är ZigBee-kompatibel är det möjligt med röst- och appstyrning, samt integrering i Smart Home-system. LED-lamporna anpassar ljustemperaturen till det ljus de avger så att ljuset framstår som varmare och trevligare vid lägre nivåer. - vertical dimm: koppla och dimma genom att vippa - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm nickel

  BANKAMP Centa hänglampa 1 lampa 34 cm nickel
  Rund och elegant LED-pendellampa Centa med praktisk lutstyrning Olika alternativ för användning, en elegant optik och praktisk höjdinställning gör att hänglampan Centa som tillverkas av BANKAMP i Tyskland blir en högkvalitativ lampa i den moderna interiören. LED-lamporna får den runda glasskärmen att lysa jämnt. Dekorativa detaljer på skärmen tillsammans med kombinationen av höjdjusterbart drag och den cirkelformade takkåpan som består av metall. Att bara luta skenan räcker för att tända och dimma Centa. Även de som gillar smart ljusstyrning kommer blir nöjda med investeringen eftersom LED-hänglampan kan integreras tack vare ZigBee-kompabilitet och, beroende på system, styras via app, röstkommando eller inom definierbara scener. - vertical dimm: koppla och dimma genom att luta skärmen - dim-to-warm: variabel färgtemperatur på 2 200 K vid lägsta till 2 700 K vid högsta ljusuteffekt - minnesfunktion: den senast valda inställningen aktiveras på nytt efter återaktivering - för ZigBee-integrering krävs en brygga eller en enhet med integrerad brygga - kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit, Microsoft Cortana, homee, Philips Hue
 • BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm

  BANKAMP Strada Saturno hänglampa, 4 lampor 185 cm
  4-lampig LED-pendelarmatur Strada Saturno med sensor och vertical dimm Strada Saturno är en modern LED-pendelarmatur som består av en indirekt belyst takskena och fyra glasskärmar som hänger på höj- och sänkbara pendlar med drag. Räls, pendel och delar av glasskärmen är tillverkade av metall med matt nickelfinish. På glasskärmarna är metallen delvis avgränsad med krom. Ljuset sänds ut från skärmarna genom diffusorer uppåt och nedåt lika mycket i rummet. Denna pendelarmatur är utrustad med modern belysningsteknik. Funktionen vertical dimm gör det möjligt att ändra ljusstyrkan kontinuerligt genom att luta respektive glasskärm. På så sätt kan ljuset justeras individuellt. Dessutom finns det sensorer i varje skugga som gör det möjligt att slå på och stänga av genom att trycka på och som kompletterar styrningen via en väggströmbrytare. Strada Saturno är en unik belysning för varje matbord som skapar optimala ljusförhållanden. Observera: Belysningen på taket är inte dimbar.
 • BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing

  BANKAMP Vanity hänglampa 1 lampa i mässing
  Tidslös skönhet: LED-hänglampa Vanity 2 lampor med glasskärmar Lampan Vanity med 2 lampor, som är justerbar för höjd, övertygar vid första anblicken med högkvalitativa material och tidslös design. Matt mässing kombineras här med ett opalvitt glas som ger ett trevligt tillskott i många samtida inredningsstilar. Oavsett om det är i köket eller matsalen ger lampan Vanity tillräckligt med ljus. Den är dessutom idealisk som bordsbelysning tack vare att man kan ställa in höjden. De två glasskärmarna besitter modern LED-teknik som förutom sitt starka ljus även innehåller överraskande dimmer-teknik. Vid behov kan lampan Vanity enkelt dimmas genom att luta en av de två glasskärmarna. Färgtemperaturen är också anpassningsbar och förändrar sig så att ljusintensiteten blir svagare och ljustemperaturen blir varmare. Detta sker steglöst och helt utan att fladdra tills det till slut finns ett nästan kronljusliknande ljus kvar. Lampserien Vanity är tillverkad av lamptillverkaren BANKAMP som står för högkvalitativ vardagsrumsbelysning ”Made in Germany”. Produkterna tillverkas fortfarande för hand i Sauerland och erbjuder komplexa och genomtänkta belysningslösningar.
 • BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor

  BANKAMP Impulse LED-hänglampa 3 lampor
  Ovanligt formskön LED-hänglampa Impulse Beteckningen Impulse passar perfekt ihop med hänglampan, för det är precis vad den är. De små, cylinderformade lamporna i denna LED-hänglampa med 3 lampor är mycket kompakta och har en enorm inverkan på själva utrymmet och framför allt på ljusstämningen i rummet. Produktdesignern Bernd Beisse, som är ansvarig för utformningen av denna lampa, har konstruerat en diffusor som möjliggör en bred ljuskon och som är helt bländfri. De tre lamporna strålar både uppåt och nedåt och placerar på så sätt den svarta taksockeln, och till exempel ett vackert matbord, under lampan i perfekt ljus. De tunna svarta kablar som lampan är upphängd i verkar nästan osynliga framför en mörk vägg, och de rosguldfärgade, eloxerade armaturerna ser ut att formligen sväva i luften. Hänglampan kan dimmas via en väggdimma uppströms.
 • BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel

  BANKAMP L-lightLINE LED ZigBee down matt nickel
  Smart och utdragbar LED-pendelarmatur L-lightLINE med vertikal dimning Den extraordinära LED-hänglampan L-lightLINE består av tre rektangulära, långsträckta belysningselement som kan flyttas i längdriktningen så att de kan förlängas från 110 cm till en längd på 203 cm. Tack vare dessa geniala möjligheter hör det faktum att gästerna måste sitta vid det utökade bordet i mörkret. Lysdioderna ger ett mycket starkt ljus vid behov och belyser även stora rum med mörka möbler direkt i alla hörn. Med det extra alternativet att kunna justera lampans höjd erbjuds du ännu mer flexibilitet. Den kan justeras kontinuerligt mellan maximalt 150 cm och minst 85 cm. Men inte bara ljuseffekten är spektakulär: Den smarta designen från BANKAMP har mycket mer att erbjuda. Å ena sidan är armaturen utrustad med vertikal dimm -teknik, som gör det möjligt att dimma ljusstyrkan och reglera ljusfärgen genom att helt enkelt luta ljuselementet. Armaturens sensor reagerar här från en lutningsvinkel på 12 °. När ljuset har nått önskad inställning släpper du ljuselementet igen och inställningen bibehålls. Ju längre ljuset är nedtonat, desto varmare och mysigare blir ljuset tills det når cirka 2200 K. På detta sätt ger LED-armaturen alltid önskad ljusmiljö. Obs! En dimmer får inte anslutas uppströms. En annan höjdpunkt i L-lightLINE-lampan är den inbyggda ZigBee modulen. Denna modul gör att armaturen kan anslutas till en ZigBee baserad gateway och sedan styras via appen. Eftersom ZigBee tekniken används i ett stort antal smarta hemsystem kan denna armatur enkelt integreras i ett befintligt nätverk och komplettera den. Men LED-armaturen passar också bra för nybörjare i smarta hem: Installera bara en ZigBee kompatibel gateway, anslut den till armaturen och alla fördelar med smart home kan användas.
 • Wave II Taklampa Chrome - Bankamp

  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp
  Wave II Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp
  L-lightLINE Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
  Impulse Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • Vanity Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Taklampa Brass - Bankamp
  Vanity Taklampa Brass - Bankamp
 • Ondo Taklampa Chrome - Bankamp

  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp
  Ondo Taklampa Chrome - Bankamp
 • Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp
  Grazia Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp

  L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp
  L-lightLINE Down Taklampa Matt Atnhracite - Bankamp
 • L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  L-lightLINE Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  Ondo Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp

  Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp
  Grazia TaklampaØ16 Chrome - Bankamp
 • Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp

  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp
  Slim Taklampa L98 Nickel - Bankamp
 • Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  Impulse Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Nickel - Bankamp
 • Strada Taklampa"Orbit"Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
  Strada Taklampa"Orbit"Chrome - Bankamp
 • Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp
  Impulse Trio Taklampa Matt Chrome - Bankamp
 • Slim Taklampa L128 Chrome - Bankamp

  Slim Taklampa L128 Chrome - Bankamp
  Slim Taklampa L128 Chrome - Bankamp
 • Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp

  Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp
  Pure Taklampa Matt Antracite - Bankamp
 • Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp

  Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
  Impulse Trio Taklampa Matt Rose Gold - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp
  Vanity Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Grazia TaklampaØ16 Brass - Bankamp

  Grazia TaklampaØ16 Brass - Bankamp
  Grazia TaklampaØ16 Brass - Bankamp
 • Slim Taklampa L128 Black - Bankamp

  Slim Taklampa L128 Black - Bankamp
  Slim Taklampa L128 Black - Bankamp
 • Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp

  Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp
  Luce Open Mind Elevate Taklampa Gold - Bankamp
 • Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp

  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp
  Grazia Double Taklampa Brass - Bankamp
 • Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp

  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp
  Vanity Trio Taklampa Brass - Bankamp
 • Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp

  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp
  Grazia Cluster Trio Taklampa Chrome - Bankamp
 • L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp

  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
  L-lightLINE Up/Down Taklampa Matt Anthracite - Bankamp
 • Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp
  Vanity Double Taklampa Chrome - Bankamp
 • Vanity Taklampa Chrome - Bankamp

  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp
  Vanity Taklampa Chrome - Bankamp
 • Strada Taklampa"Centa"Chrome - Bankamp

  Strada Taklampa
  Strada Taklampa"Centa"Chrome - Bankamp
 • Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp

  Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp
  Grazia TaklampaØ32 Chrome - Bankamp