Axo light lampor

 • Designtakkrona Spillray med glasskärmar

  Designtakkrona Spillray med glasskärmar
  Elegant Spillray-ljuskrona med hög ljusstyrka Spillray-ljuskronan påminner om en medeltida, praktisk konstruktion i sin form och designen av lågorna. Ändå är det materialanvändningen som gör att den ser modern och tidsenlig ut. 20 olika glasbägare bildar ramen för kraftfulla ljuskällor på 10 watt vardera. De är placerade på olika sätt och ändrar därmed också höjd och bredd. De halogenlampor som är monterade där påverkas av glaskupornas ytbeläggning. Dessa är något gråmelerade, men transparenta som helhet. Ljuset kan därmed spridas bredare, men samtidigt också dämpas. Rent praktiskt styrs denna ljuskrona med hjälp av en transformator. Denna ingår redan i leveransen. Vikten på ca 22 kg kräver en stabil och säker montering. Detta skulle vara möjligt i matsalen, men också i mötesrum eller större väntrum. Designad av Manuel Vivian, som arbetar för det italienska designföretaget Axo Light. Tillverkad enligt IP20-standard.
 • LED-hänglampa Fedora, sex ljuskällor, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, sex ljuskällor, roséguld
  LED-hänglampa Fedora med sex lampor - ett iögonfallande designföremålFör den som vill dekorera sitt vardagsrum med en mycket speciell ljuskälla är den sexlampiga hänglampan Fedora rätt val: Här hänger sex lampskärmar på olika höjd ner från taket, som redan genom sin design ger rummet en strålande glöd - den övre delen är tillverkad av aluminium med en metallfinish i roséguld, kanten är tillverkad av vackert strukturerat klarglas. Till detta kommer ljusreflexerna från LED-lamporna. Ljuskällorna ingår dock inte i leveransen (tillgängliga via tillbehör: 6 x max. 7,5 W LED, GU10).- en skapelse av designern Dima LoginoffTraditionella och moderna aspekter kombineras av Axo Light, tillverkningsföretaget från Italien, i sina fantastiskt vackra armaturer, som är lika lämpliga för privata som offentliga utrymmen.
 • Intressant utformad LED-hänglampa U-Light

  Intressant utformad LED-hänglampa U-Light
  U-Light - grå LED-pendellampa med enkel designLED-pendellampan U-Light visar att det inte krävs så mycket genomtänkt design för att skapa en bra lampa. Den hänger i en svart kabelupphängning, som i sin tur är fäst vid en vinklad, vitgrå baldakin. Denna konstruktion är till för att hålla den faktiska lampskärmen av aluminium. Dess form påminner starkt om en bur, som är ganska öppet utformad i sin helhet. Den vertikalt placerade bågen direkt på kabeln utgör hållaren för den slutliga, runda ljusringen under den vertikala bågen. Denna är utrustad med fast installerade LED-lampor som ger ett underbart varmvitt ljus när armaturen är i drift. Allt som allt har U-Light LED-pendellampa en futuristisk stil, som förstärks ytterligare av de tydliga konturerna, den mörka färgen och den enkla designen.
 • Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 100 cm

  Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 100 cm
  Täckt med tyg - den fyrkantiga Nelly S vägg- och taklampan Ljuset från glödlamporna som är gömda inuti skimrar försiktigt genom det vita, elastiska tyget. Nelly S vägg- eller taklampa består av ett metallnät som är täckt med ett tvättbart tyg. Den kan monteras både på väggen och i taket och är därför mycket mångsidig. Företaget Axo Light, som grundades 1996 i Venedig, designar och tillverkar högkvalitativ interiörbelysning och kombinerar den italienska passionen för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har inspirerats av den venetianska traditionen av glastillverkning och har utvecklat många sofistikerade metoder för materialbearbetning - vare sig det gäller kristall, bambu, textil, keramik, metall eller plast. De olika materialen möjliggör ett mångsidigt produktsortiment som möter både moderna och traditionella inredningsstilar och som används i både offentliga och privata miljöer på samma gång. Axo Light skapar armaturikoner som utmärker sig genom sitt utmärkta utförande och sin omsorg om detaljerna.
 • LED-taklampa Fairy med 12 ljuskällor, bärnsten

  LED-taklampa Fairy med 12 ljuskällor, bärnsten
  LED-pendellampa Fairy med flera flammorLED-pendellampan Fairy motsvarar inte den klassiska pendellampan i första taget, den liknar snarare en pendellampa. Detta beror på att ett takfäste eller en enhetlig, allomfattande ljusskärm inte är en del av ensemblen i förgrunden. Sammanlagt tolv flammor går mot golvet på en upphängning med olika utrustning. De små armaturerna med en effekt på 6,6 watt vardera ser ut som relativt breda droppar. Deras kropp är tillverkad av specialförkromad aluminium. Den rätta ljuseffekten skapas av bärnstensfärgade kristaller som ger ett behagligt, jämnt och atmosfäriskt ljus i hela rummet. Ljuset fokuseras inte bara på ytan nedanför, utan sprids även genom ljusbrytningar och reflektioner. En upphängning på upp till 250 cm är möjlig. Baldakinen har en diameter på 60 cm, men är bara 5,1 cm hög. Pendelarmaturen kan justeras med en dimmer, som måste köpas separat. Design: Manuel Vivian, som är en del av konstnärsteamet på det italienska företaget Axo Light.
 • Kromfärgad LED-taklampa Fedora, 3 ljuskällor

  Kromfärgad LED-taklampa Fedora, 3 ljuskällor
  Glänsande förkromad LED-pendellampa Fedora - 3-lampaEn design av designern Dima Loginoff är pendellampan Fedora med tre lampor, vars skärmar visuellt liknar matryoshka-dockor, de traditionella trädockorna från Ryssland som är formade i olika storlekar och staplade inuti varandra. De tre skärmarna är till största delen tillverkade av glänsande förkromat aluminium, medan den nedre kanten är tillverkad av strukturerat klarglas. Eftersom de tre skärmarna hänger på olika höjder skapar ljuset mycket attraktiva reflektioner som bidrar till en mysig atmosfär i vardagsrummet och matsalen. Även när den är släckt är Fedora, som tillverkades av det venetianska företaget Axo Light, ett dekorativt och elegant inslag i en sofistikerad livsmiljö. Endast LED-lampor med GU10-sockel och en effekt på max. 7,5 W får användas som ljuskällor (ingår ej - finns via tillbehör).
 • Axolight U-Light 160 - LED-hänglampa, antracit

  Axolight U-Light 160 - LED-hänglampa, antracit
  U-Light - LED-pendellampa med rund design och enkelt utseende De tydliga och rundade konturerna på U-Light LED-pendellampa av aluminium bestämmer produktens övergripande utseende. Den är designad i modern antracit och erbjuder därmed en imponerande kontrast till den mycket ljusa, vita satindiffusorringen på undersidan av den nedre ringen. Med hjälp av en vitgrå, vinklad baldakin, från vilken en kabel, också i grått, dinglar, fästs U-Light i taket. Armaturens struktur övergår från kabeln till en svepande, upprätt båge, som är utrustad med kraftfulla lysdioder på undersidan. Som helhet kan denna pendelarmatur liknas vid en bur utan stavar. När armaturen är i drift sprider LED-lamporna sitt varmvita ljus på ett imponerande sätt i rummet och visar vad de går för.
 • Axolight Muse vägglampa vit

  Axolight Muse vägglampa vit
  Muse-serien utstrålar lätthet och livsglädje Armaturerna i Muse-serien utstrålar en viss lätthet tack vare sitt graciösa metallnät som är täckt av ett elastiskt och tvättbart tyg, vilket överförs till känslan i rummet. Det vita höljet på Muse-pendellampan garanterar elegans och okomplicerad kompatibilitet med många inredningsstilar. Lampan kan användas som tak- eller vägglampa. Företaget Axo Light, som grundades 1996 i Venedig, designar och tillverkar högkvalitativ interiörbelysning och kombinerar den italienska passionen för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har inspirerats av den venetianska traditionen av glastillverkning och har utvecklat många sofistikerade metoder för materialbearbetning - vare sig det gäller kristall, bambu, textil, keramik, metall eller plast. De olika materialen möjliggör ett mångsidigt produktsortiment som möter både moderna och traditionella inredningsstilar och som används i både offentliga och privata miljöer på samma gång. Axo Light skapar armaturikoner som utmärker sig genom sitt utmärkta utförande och sin omsorg om detaljerna.
 • Pendellampa Fedora roséguld 7 ljuskällor

  Pendellampa Fedora roséguld 7 ljuskällor
  Sju lampors designpendel Fedora i varm, glänsande bronstonDen sju lampors LED-pendeln Fedora är ett förtrollande sätt att skapa en stämningsfull belysning av t.ex. en bänk eller ett långt matbord. Men även utan belysning är denna ljuskälla ett unikt blickfång som kan användas i kombination med många inredningsstilar för grund- eller områdesbelysning i rummet. Formmässigt associerar lampskärmarna till matryoshka-dockorna som är särskilt populära i Ryssland, där designern Dima Loginoff har sitt hem. Klarglaset i skärmens nedre kant fascinerar med sin detaljerade design och skapar vackra ljusreflexer. Endast LED-lampor (GU10-sockel) kan användas som ljuskällor. De ingår inte i leveransen utan kan beställas via tillbehör.- Designprodukt av hög kvalitet - tillverkad av Axo-Light (Venedig)
 • Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 60 cm

  Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 60 cm
  Täckt med tyg - den fyrkantiga Nelly S vägg- och taklampan Ljuset från glödlamporna som är gömda inuti skimrar försiktigt genom det vita, elastiska tyget. Nelly S vägg- eller taklampa består av ett metallnät som är täckt med ett tvättbart tyg. Den kan monteras både på väggen och i taket och är därför mycket mångsidig. Företaget Axo Light, som grundades 1996 i Venedig, designar och tillverkar högkvalitativ interiörbelysning och kombinerar den italienska passionen för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har inspirerats av den venetianska traditionen av glastillverkning och har utvecklat många sofistikerade metoder för materialbearbetning - vare sig det gäller kristall, bambu, textil, keramik, metall eller plast. De olika materialen möjliggör ett mångsidigt produktsortiment som möter både moderna och traditionella inredningsstilar och som används i både offentliga och privata miljöer på samma gång. Axo Light skapar armaturikoner som utmärker sig genom sitt utmärkta utförande och sin omsorg om detaljerna.
 • Axolight Mountain View hänglampa genomskinlig-krom

  Axolight Mountain View hänglampa genomskinlig-krom
  Designerlampan Mountain View bjuder på hisnande vyer Med designen av denna extraordinära LED-hänglampa har den ryske designern Dima Loginoff lyckats skapa ett mycket speciellt föremål: Klarheten i den klassiskt formade glasskärmen av munblåst glas utgör den perfekta ramen för bergsmassivet som sträcker sig - som för att bevara det för evigt - under det skyddande glaset. Bergslandskapet med alla dess dalar och höjder iscensätts med varmvitt ljus från LED-ljuskällan som är installerad centralt på toppen, vilket ger intrycket av att solen står i zenit mitt på dagen och låter bergen lysa i all sin prakt. Mountain Views unika utseende, i kombination med en mängd olika inredningsstilar, är ett blickfång som ingen observatör kan motstå. Dessutom ger denna extravaganta LED-designhänglampa från den italienska belysningstillverkaren Axo Light, som grundades 1996 och är känd för sina högkvalitativa produkter, den behagliga omgivande belysning som önskas för en mysig atmosfär.
 • Axolight Mountain View LED-hänglampa bärnsten-guld

  Axolight Mountain View LED-hänglampa bärnsten-guld
  LED-pendellampa Mountain View - en utsökt designföremål med panoramaeffektNär man tittar på denna pendellampa känner man sig genast förflyttad till bergsvärlden, även när den är släckt. Denna effekt förstärks många gånger om så snart LED-belysningen tänds och mjukt, varmvitt ljus skapar den stämningsfulla miljön. Dima Loginoff, en ung designer från Ryssland som redan har fått många designpriser för sin okonventionella produktdesign, hade den ovanliga idén att placera ett kuperat landskap under glas och låta det lysas upp av en LED som om det vore solen. Med Mountain View uppnår han en lyckad symbios mellan det beprövade och det innovativa med kombinationen av en handblåst, klassiskt formad skärm i klarglas och bergsmassivet som placerats under. Belysningen skapar också en fascinerande bild av ljus och skugga på bergen.Mountain View, en ljuskälla vars funktion går långt utöver belysning: denna designpendellampa sätter en omisskännlig stämpel av något speciellt på en utsökt atmosfär! En högkvalitativ designprodukt från Axo Light från Italien, som fokuserar på högkvalitativa material och vidareutveckling av traditionell italiensk glaskonst.
 • LED-hänglampa Fedora, en ljuskälla, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, en ljuskälla, roséguld
  Enlampig Fedora LED-pendellampa - roséguldInspirerad av de traditionella matryoshka-dockorna skapade den ryska designern Dima Loginoff denna strålande vackra pendellampa för belysningsföretaget Axo Light, som är baserat i Venedig sedan 1996. Tack vare sin traditionella form sprider den mysig, nostalgisk känsla överallt där den avger sitt energieffektiva LED-ljus. Den välformade skärmen är tillverkad av metallglänsande aluminium i färgen roséguld. Kanten i klarglas med sin vackra struktur garanterar en effektiv reflektion av det avgivna ljuset. Fedora-pendellampan är mycket attraktiv i t.ex. vardagsrummet, men med sin estetiska design passar den även bra i entrén. Fedora är utrustad med en GU10-sockel som endast kan monteras med en LED-lampa (max. 7,5 W). Belysningsmedlet ingår inte i leveransen utan kan beställas via tillbehör.
 • Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, guld

  Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, guld
  Utsökt LED-hänglampa Hoops - förgylld med 24-karat guld LED-hänglampan Hoops efter en idé av designern Giovanni Barbato är en filigran struktur av metallband som är inflätade i varandra. Metallelementens förgyllning med 24 karat guld skimrar glansfullt i det strålande ljuset och skapar en mycket hemtrevlig atmosfär i rummet. Ett verkligt blickfång redan i släckt tillstånd, utvecklar denna fantastiska hänglampa sin fulla spänning när de båda LED-lamporna tänds. Hoops utstrålar ljuset nedåt för adekvat områdesbelysning, samtidigt som det uppåtriktade ljuset garanterar en stämningsfull atmosfär. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av en extern dimmer. En exceptionell ljuskälla som tål att ses två gånger och som dessutom harmonierar med nästan alla moderna inredningsstilar. Tack vare utybytbarheten i elementen kan lampans utseende förändras. Företaget Axo Light - tillverkare av denna dröm i lampväg - är en garant för kvalitativt högvärdiga lampor sedan grundandet i Venedig 1996.
 • LED-takinbyggnadslampa Fedora klar, glas

  LED-takinbyggnadslampa Fedora klar, glas
  Transparent LED-takarmatur Fedora med ribbad skärm Med sin lampskärm av glas lyser LED-takarmaturen Fedora även utan tänd belysning. Produktens diskreta utseende utstrålar en alldeles egen charm, som påminner lite om gammaldags armaturer tack vare de knoppar som är inarbetade i skärmen. Den cylindriska lampskärmen av glas är monterad på takarmaturen och imponerar med sin eleganta transparens och den mycket väl matchande ribbade looken. Lampskärmen innehåller en GU10 LED-lampa (ingår ej), som avger ljus genom knopparna och därmed skapar en vacker effekt. Fedora övertygar med sin unika look och fantastiska ljuseffekter och passar perfekt i matsalen eller vardagsrummet.
 • Designer-LED-vägglampa Fairy i kristall, bärnsten

  Designer-LED-vägglampa Fairy i kristall, bärnsten
  Charmig LED-vägglampa Fairy med bärnstensfärgad skärmDesignern av LED-vägglampan Fairy har verkligen skapat ett mästerverk som lämnar ett intryck när du tittar på den. Denna armatur kombinerar en ädel och elegant look med modernitet. Redan när armaturen är släckt lyser den genom förkromningen. Armaturens arm, som är monterad på fästet, är elegant böjd och glänser lika imponerande som väggfästet med sin kromfinish. Längre upp är armen något trattformad och avslutas med den konstfullt utformade lampskärmen. Skärmen är tillverkad av vackert och krämfärgat kristallglas. Den har också ett fint diamantmönster som visuellt förvandlar skärmen till en diamant. Inuti finns kraftfulla LED-lampor som effektivt sprider sitt ljus till omgivningen genom den vackra kristallskärmen. LED-vägglampan Fairy övertygar inte bara med sitt vackra utseende, utan även med imponerande ljuseffekter.
 • Axolight Mountain View - LED-taklampa grå-krom

  Axolight Mountain View - LED-taklampa grå-krom
  Designerpendel Mountain View med stämningsfull LED-belysningDet enda som saknas är snö, då skulle Mountain View kunna vara en överdimensionerad snöglob, vars åsyn får både stora och små att tappa hakan. Men långt därifrån: det är en armatur som skapats av den välkända och flerfaldigt prisbelönta ryska designern Dima Loginoff, som kommer att skapa en sensation i alla rum och fungerar inte bara som en ljuskälla utan också som ett iögonfallande dekorativt element. Den klara skärmen på Mountain View är tillverkad av munblåst glas och rymmer en LED-ljuskälla, så att när belysningen tänds skapas intrycket av ett bergsmassiv som bestrålas av middagssolen, vars fördjupningar och upphöjningar ger upphov till ett fantastiskt spel av ljus och skugga. En armatur som framkallar naturens klarhet och skönhet även i ett slutet utrymme, samtidigt som den ger briljant omgivningsbelysning, t.ex. i matsalen ovanför bordet.Tillverkaren av denna extraordinära armatur - företaget Axo Light från Venedig - har ägnat sig åt att tillverka högkvalitativa armaturkreationer med en mängd olika material, såsom kristall, textil, keramik, bambu, metall och plast.
 • Imponerande glas-hänglampa Spillray 12 ljuskällor

  Imponerande glas-hänglampa Spillray 12 ljuskällor
  Dekorativ lampuppsättning - hängande lampa Spillray med 12 glasskärmarNär den är släckt är den hängande lampan Spillray med sina tolv vackra skärmar i klarglas redan en fantastisk syn. Så snart ljuset tänds börjar de integrerade halogenlamporna att lysa och fylla rummet med starkt ljus. Designmässigt har armaturkreationen av Manuel Vivian (Italien) mycket att erbjuda. Var och en av de tolv individuella lamporna har sin egen upphängning med sin egen baldakin. Enkelheten hos de runda, förkromade takarmaturerna bryts dock av när de sätts samman. De klara glasskärmarna i olika former och storlekar är lika övertygande som solitärer som de är som helhet. En ljuskälla som kan kombineras med många moderna inredningsstilar. En transformator ingår i leveransen - Högkvalitativ designlampa från Axo Light
 • Exceptionell LED-hänglampa U-Light grå

  Exceptionell LED-hänglampa U-Light grå
  Futuristisk LED-pendellampa U-LightDet grundläggande utseendet på LED-pendellampan U-Light är ganska enkelt, men ändå väldigt elegant att titta på. Skärmen består av en böjd aluminiumbåge och en ljusring med LED-lampor monterade på den och kan jämföras med en bur när man tittar närmare. Den nedre ringen representerar golvet och bågen burens konturer. Denna form är mycket modern och futuristisk och ser bra ut i alla rum. LED-lamporna glädjer ägaren med ett hemtrevligt, varmvitt ljus. Om man lägger ihop alla dessa fakta kommer man till slutsatsen att U-Light är en pendellampa som är värd att beundra - oavsett om det gäller optik eller ljusstyrka.
 • Axo Light Muse Plafond 120 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 120 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 120 cm&hellip:
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor grå

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor grå
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor sand

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor sand
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och därmed anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm nickel matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm nickel matt
  LED-pendelarmatur Urban PEA sidobordet i vardagsrummet, köksbänken, gastronomiska områden och mycket mer kan belysas med den designade LED-pendelarmaturen Urban P, antingen med en enda armatur eller med flera armaturer. Kombinationen av olika storlekar och färger i armaturserien Urban ser också mycket vacker ut. Den består av mattlackerat aluminium eller aluminium med fin struktur och är utrustad med varmvit LED, vars ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer.Den välkända ryska designern Dima Loginoff har designat lampserien Urban. Bland många andra produkter från denna designer, som inte bara dekorerar privata rum över hela världen, utan också många offentliga utrymmen från de populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell som Hilton i Tallinn, kan Urban-pendellampserien också användas i många offentliga och privata utrymmen. Många av designern Dima Loginoffs designföremål har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc. och har gjort den ryske designern känd i västvärlden. Designern skapade flera belysningsserier för Axolight, belysningsföretaget som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa armaturer med utmärkt utförande.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm nickel matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm nickel matt
  LED-pendelarmatur Urban PEA sidobordet i vardagsrummet, köksbänken, gastronomiska områden och mycket mer kan belysas med den designade LED-pendelarmaturen Urban P, antingen med en enda armatur eller med flera armaturer. Kombinationen av olika storlekar och färger i armaturserien Urban ser också mycket vacker ut. Den består av mattlackerat aluminium eller aluminium med fin struktur och är utrustad med varmvit LED, vars ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer.Den välkända ryska designern Dima Loginoff har designat lampserien Urban. Bland många andra produkter från denna designer, som inte bara dekorerar privata rum över hela världen, utan också många offentliga utrymmen från de populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell som Hilton i Tallinn, kan Urban-pendellampserien också användas i många offentliga och privata utrymmen. Många av designern Dima Loginoffs designföremål har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc. och har gjort den ryske designern känd i västvärlden. Designern skapade flera belysningsserier för Axolight, belysningsföretaget som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa armaturer med utmärkt utförande.
 • Axolight Jewel LED-pendellampa 1 lampa svart

  Axolight Jewel LED-pendellampa 1 lampa svart
  LED-pendel Jewel med en lampa tillverkad av återvunnen ABS och aluminiumDen fina LED-pendeln Jewel är som ett elegant hänge, ett litet och ikoniskt ljusobjekt med små dimensioner som man kan leka med som enskild armatur för att få punktbelysning eller - i kombination med flera - för att belysa ett bord eller en disk. Armaturens särdrag är en korsad båge av återvunnen ABS som omsluter en konisk aluminiumform som innehåller LED-ljuskällan.Designen för armaturserien Jewel kommer från Studio Yonoh, en designstudio som grundades 2006 och vars design kännetecknas av enkelhet och funktionalitet, innovation och originalitet utan extravagans. Clara del Portillo och Alex Selma, båda industridesigners, grundade studion, vars design har vunnit många utmärkelser världen över genom åren: Red Dot, IF Design Award, Good Design, Wallpaper Design Award och andra.
 • Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, svart

  Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, svart
  Elegant svängbar dimbar LED-hänglampa Hoops 2 LED-upphängningslampan Hoops 2 är inte bara ljus utan också en dekorativ design. Nästan ett konstverk, så här kan du beskriva det fina nätet av filigran metallstag som är anordnade runt ljuskällan. Allt i svart finns det totalt två böjda bågar som har imponerats samman imponerande här. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser kraftigt nedåt och säkerställer tillräcklig ljusstyrka på till exempel ett stort matbord. Eftersom lysdioderna är dimbara kan ljusstyrkan varieras när som helst efter behov. Den italienska designern Giovanni Barbato, som också designade den prisbelönta Spiry-kollektionen för den venetianska tillverkaren Axolight, är ansvarig för den imponerande designen av Hoops lampserie. Hans stil är alltid präglas av enkla och viktiga former, som är perfekt uttryck i Hoops 2 pendellampa ljus.
 • Axolight Cut designer LED-golvlampa

  Axolight Cut designer LED-golvlampa
  Raffinerad design och känslomässigt ljus - LED-golvlampa designad av Axolight Den moderna LED-golvlampa Cut är en speciell designartikel. Lampskärmen är gjord av vikat och laserskuret aluminium som håller ihop två centrala delar: ljuskällan, som rymmer dimbara och varmvita lysdioder och en stor, matt och justerbar diffusor. Dessa är precis mittemot varandra, vilket säkerställer att ljuset filtreras något av diffusorn och delvis reflekteras. Detta skapar en mycket trevlig atmosfär och vackert, känslomässigt ljus, vilket är perfekt för den eleganta och eleganta belysningen av vardagsrum. Designern Timo Ripatti ansvarar för denna design, som utvecklade specialserien Cut tillsammans med Axolight i en designprocess. Ripatti är en finsk designer vars verk kombinerar estetiska och poetiska egenskaper med funktionalitet.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 120 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 120 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight Nelly textiltaklampa vit 100 cm

  Axolight Nelly textiltaklampa vit 100 cm
  Rund textiltaklampa Nelly med avtagbart tygöverdrag Den designade taklampa Nelly kan installeras i många rum, vare sig det är i vardagsrum, hotellrum etc., som en tidlös ljuskälla, helt mångsidig och nästan universell. Medan taklampa stativ , som också kan användas som vägglampa, är ordentligt skruvad i taket eller väggen, kan det vita, elastiska textilöverdraget på skärmen tas bort från metallramen och till och med tvättas. Utformningen av taklampa kommer från Manuel Vivian, en designer född i Venedig som fick sin examen på Venetian Art Institute och ursprungligen tänkt speciellt glasblåsning. Senare utvidgade han sitt intresseområde till olika andra inredningsområden och sedan Axolight grundades 1996 har han arbetat kontinuerligt med företaget, designat många av de mest kända kollektionerna och idag anses han vara en av de viktigaste formgivarna för belysningstillverkare.
 • Axolight Liaison M1 pendellampa svart/guld 46 cm

  Axolight Liaison M1 pendellampa svart/guld 46 cm
  Liaison - en speciell LED-hänglampa av Sara Moroni Liaison är en redesign av Axolight designad av Sara Moroni - en övning i balansen mellan de tre geometriska typerna av sfär, cirkel och cylinder. Dessa tre former kombineras i en lampa som blir ett designobjekt i varje rum. De två elementen cylinder och sfär fästs på den svarta halvcirkeln av metall i matt guldfärg. LED-ljuskällan finns i cylindern, bollen på toppen av halvcirkeln hjälper till att skapa en statisk jämvikt. Sara Moroni är en designer från Milano som arbetar med design och konstruktion av möbler och belysning och utvecklar speciallösningar för butiker och privata utrymmen. Hon har utvecklat ett antal innovativa produkter för kända italienska företag och har redan arbetat med olika kreativa byråer i Europa. 2006 tog hon examen med utmärkelse från Politecnico di Milano med en magisterexamen i Product Industrial Design. Hennes specialitet är ljusdesign.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor vit

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor vit
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och därmed anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm brons matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm brons matt
  LED-pendelarmatur Urban PEA sidobordet i vardagsrummet, köksbänken, gastronomiska områden och mycket mer kan belysas med den designade LED-pendelarmaturen Urban P, antingen med en enda armatur eller med flera armaturer. Kombinationen av olika storlekar och färger i armaturserien Urban ser också mycket vacker ut. Den består av mattlackerat aluminium eller aluminium med fin struktur och är utrustad med varmvit LED, vars ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer.Den välkända ryska designern Dima Loginoff har designat lampserien Urban. Bland många andra produkter från denna designer, som inte bara dekorerar privata rum över hela världen, utan också många offentliga utrymmen från de populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell som Hilton i Tallinn, kan Urban-pendellampserien också användas i många offentliga och privata utrymmen. Många av designern Dima Loginoffs designföremål har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc. och har gjort den ryske designern känd i västvärlden. Designern skapade flera belysningsserier för Axolight, belysningsföretaget som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa armaturer med utmärkt utförande.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 180 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 180 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight Liaison P1 pendellampa svart/guld 32 cm

  Axolight Liaison P1 pendellampa svart/guld 32 cm
  Liaison - en speciell LED-hänglampa av Sara Moroni Liaison är en redesign av Axolight designad av Sara Moroni - en övning i balansen mellan de tre geometriska typerna av sfär, cirkel och cylinder. Dessa tre former kombineras i en lampa som blir ett designobjekt i varje rum. De två elementen cylinder och sfär fästs på den svarta halvcirkeln av metall i matt guldfärg. LED-ljuskällan finns i cylindern, bollen på toppen av halvcirkeln hjälper till att skapa en statisk jämvikt. Sara Moroni är en designer från Milano som arbetar med design och konstruktion av möbler och belysning och utvecklar speciallösningar för butiker och privata utrymmen. Hon har utvecklat ett antal innovativa produkter för kända italienska företag och har redan arbetat med olika kreativa byråer i Europa. 2006 tog hon examen med utmärkelse från Politecnico di Milano med en magisterexamen i Product Industrial Design. Hennes specialitet är ljusdesign.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 38°

  Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 38°
  LED-pendellampa Jewel Mono Minmialism och design - den designade LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla, konformade lampskärmen av aluminium hålls fast av ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna inuti ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar på så sätt en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor känsla för detaljer skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designerteamet har redan tilldelats många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för överföringen av att uttrycka komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, guld

  Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, guld
  Guldfärgad LED-hänglampa Hoops 2, dimbar Ovanför moderna matbord erbjuder den eleganta LED-hänglampan Hoops 2 ljus och en elegant blickfång samtidigt. Designen av den italienska designern Giovanni Barbato, som skapades för den venetianska tillverkaren Axolight, innehåller en kraftfull LED-ljuskälla som är inramad av filigran metallstag. Dessa snurras runt ljuset som små trådar och bildar en modern struktur och nätverk. De guldpläterade stagarna reflekterar också smart ljuset och skapar en subtil gnista. Den eleganta kurvan, den kraftfulla och dimbara LED-tekniken och det eleganta helhetsutseendet gör LED-hänglampan Hoops 2 till ett speciellt ljusobjekt som perfekt kombinerar design och funktion.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 70 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 70 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Hoops 2 LED-taklampa, svart

  Axolight Hoops 2 LED-taklampa, svart
  Belysning med det vissa - Hoops 2 LED-taklampa De tunna metallstavarna snurrar som fina trådar runt ljuskällan i mitten och bildar ett modernt, elegant nät. LED-taklampa Hoops 2 är ovanlig i sitt utseende, men samtidigt tidlös elegant och en riktig blickfång i varje rum. Ljuskällan är dold i taktaket i form av moderna lysdioder, som belyser rummet med ett varmt vitt ljus och samtidigt reflekteras något av de tunna stagarna. Hoops 2 kan användas annorlunda i många moderna vardagsrum, antingen som en dekorativ lampa i sovrummet eller som en speciell blickfång ovanför ett modernt matbord. Med denna speciella design för Axolight skapade en italiensk designer Giovanni Barbato en elegant och imponerande serie lampor som ger personlighet till alla rum.
 • Axolight Kwic LED-taklampa, brons Ø 48 cm

  Axolight Kwic LED-taklampa, brons Ø 48 cm
  Minimalistisk elegans - Kwic LED-taklampa Designlamporna från den venetianska lamptillverkaren Axolight imponerar alltid med sin sofistikerade design och höga kvalitet, handgjorda i Italien. Som armaturserie är Kwic inget undantag. Designen av Serge och Robert Cornelissen består av två runda element som kombineras elegant och elegant med varandra. Lampans huvudkomponent är aluminiumcirkeln, som fästs i taket med ett tak. Den handblåsta glasdiffusorn, som är placerad i en cirkel och utrustad med moderna lysdioder, ger ljuset. När det gäller Kwic LED-taklampa detta diffust in i rummet och ger också indirekt, atmosfäriskt ljus på armaturens baksida mot taket. Detta lyser med en varmvit färg och är också dimbar. Tack vare sin trevliga form kan Kwic LED-taklampa också monteras som en vägglampa och är lika imponerande som ett designljusobjekt.
 • Axolight Liaison P2 hänglampa svart/guld 56 cm

  Axolight Liaison P2 hänglampa svart/guld 56 cm
  Två-flamma LED-pendellampa pendelarmatur Liaison från Axolight - design Sara Moroni Två enstaka armaturer från Liaison-serien svetsades ihop för att bilda denna version med två flammor. Liaison LED-pendellampa pendelarmatur kombinerar de geometriska formerna av cirklar och cylindrar och skapar en unik kombination som blir en dekorativ ljuskälla i privata vardagsrum eller på hotell. Färgkombinationen av den metallsvarta mattramen och den lilla kulans matta guld i mitten och de cylindriska nyanserna ger lampan en ädel effekt. De varma vita lysdioderna installerades i de cylindriska kropparna, som ger pek-och-punkts- och riktningsbelysning och avger ljuset från lysdioderna i en vinkel på 40 ° nedåt. Designen för Liaison-lampserien kommer från den italienska designern Sara Moroni. Hon bor i Milano och designar och konstruerar möbler och belysning, inklusive speciallösningar för privata och kommersiella områden. År 2006 avslutade hon sin magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse vid Politecnico di Milano. Hon specialiserade sig på design av belysning och har redan designat ett antal innovativa produkter för olika kända italienska företag.
 • Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, guld

  Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, guld
  Imponerande metallnät - LED-pendellampa Hoops 4, dimbar De guldpläterade metallstagen, som är placerade runt ljuskällan på ett imponerande och imponerande sätt, bearbetas i flera kurvor och bildar ett speciellt metallnät. Det verkar lite som om dessa snurrar som trådar runt lampans mitt, som här består av en kraftfull LED-ljuskälla. Detta utstrålar sitt varma vita ljus försiktigt nedåt. Samtidigt reflekteras ljuset av de blanka gulddelarna, vilket leder till en mycket trevlig ljuseffekt. Metall och ljus bildar en speciell symbios här som ser elegant, elegant och ändå väldigt modern ut. Designern Giovanni Barbato ansvarar för designen som han skapade för den italienska ljustillverkaren Axolight. Det relativt unga företaget, som grundades nära Venedig 1996, har arbetat med välkända designers från början och har redan gjort sig ett namn i ljusvärlden.
 • Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 38°

  Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 38°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 12°

  Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 12°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Röd Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Varmvit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axolight Lik LED-vägglampa brons matt

  Axolight Lik LED-vägglampa brons matt
  Matt bronsfärgad design-LED-vägglampa Lik Tillverkad av aluminium med en matt bronsfärgad lackfinish, skapar LED-vägglampan Lik en sensation i hallar och vardagsrum med sin unika ljuseffekt. Medan den nedre halvan av det ovala metallelementet vilar mot väggen, skjuter den övre halvan ut från väggen. Bakom den sitter en kraftfull LED som avger sitt ljus indirekt på väggen, så att det förutom indirekt rumsbelysning även skapas en mycket vacker ljuseffekt på väggen. Serge Cornelissen design, närmare bestämt formgivarna Robert och Serge Cornelissen har designat lampserien Lik. Designföretaget grundades 1993 och är specialiserat på design av exklusiva arkitektoniska armaturer, som det designar för olika kända belysningsföretag över hela världen.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm vit

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm vit
  LED-pendelarmatur Urban PEA sidobordet i vardagsrummet, köksbänken, gastronomiska områden och mycket mer kan belysas med den designade LED-pendelarmaturen Urban P, antingen med en enda armatur eller med flera armaturer. Kombinationen av olika storlekar och färger i armaturserien Urban ser också mycket vacker ut. Den består av mattlackerat aluminium eller aluminium med fin struktur och är utrustad med varmvit LED, vars ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer.Den välkända ryska designern Dima Loginoff har designat lampserien Urban. Bland många andra produkter från denna designer, som inte bara dekorerar privata rum över hela världen, utan också många offentliga utrymmen från de populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell som Hilton i Tallinn, kan Urban-pendellampserien också användas i många offentliga och privata utrymmen. Många av designern Dima Loginoffs designföremål har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc. och har gjort den ryske designern känd i västvärlden. Designern skapade flera belysningsserier för Axolight, belysningsföretaget som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa armaturer med utmärkt utförande.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm brons matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm brons matt
  LED-pendelarmatur Urban PEA sidobordet i vardagsrummet, köksbänken, gastronomiska områden och mycket mer kan belysas med den designade LED-pendelarmaturen Urban P, antingen med en enda armatur eller med flera armaturer. Kombinationen av olika storlekar och färger i armaturserien Urban ser också mycket vacker ut. Den består av mattlackerat aluminium eller aluminium med fin struktur och är utrustad med varmvit LED, vars ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer.Den välkända ryska designern Dima Loginoff har designat lampserien Urban. Bland många andra produkter från denna designer, som inte bara dekorerar privata rum över hela världen, utan också många offentliga utrymmen från de populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell som Hilton i Tallinn, kan Urban-pendellampserien också användas i många offentliga och privata utrymmen. Många av designern Dima Loginoffs designföremål har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc. och har gjort den ryske designern känd i västvärlden. Designern skapade flera belysningsserier för Axolight, belysningsföretaget som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa armaturer med utmärkt utförande.
 • Axolight Lik LED-vägglampa vit

  Axolight Lik LED-vägglampa vit
  Lik - vit designad LED-vägglampa med fantastisk ljuseffektLik LED-vägglampa har ett modernt och trendigt utseende. Den har en mycket minimalistisk design och en särskilt effektiv ljusstråle. Den består av ett ovalt aluminiumelement som har målats i vitt med en strukturerad yta och är böjd på ett sådant sätt att den nedre halvan vilar mot väggen medan den övre halvan sticker ut så att de dimbara lysdioder som är installerade på baksidan strålar sitt ljus indirekt mot väggen och en unik ljuseffekt skapas, särskilt när flera armaturer monteras på en vägg.designen för denna enkla Lik LED-väggarmatur kommer från formgivarna Serge och Robert Cornelissen. Serge Cornelissen design är ett företag som grundades 1993 och som specialiserat sig på design av exklusiva arkitektoniska armaturer, designar produkter för olika trendsättande armaturföretag över hela världen och regelbundet vinner priser vid internationella designtävlingar.
 • Axolight Ukiyo textiltaklampa vit 55 cm

  Axolight Ukiyo textiltaklampa vit 55 cm
  Ukiyo: Textil taklampa i geometrisk designEn geometrisk design bestående av många olika trianglar kännetecknar den vita taklampan Ukiyo. Den kan användas som tak- eller väggarmatur i många olika rum och inredningsstilar. Armaturens metallram skruvas fast i taket eller på väggen. På denna sitter metallkonstruktionen som utgör ramen för lampskärmen. Över den spänns skärmen av elastiskt, vitt tyg. Den kan enkelt tas bort för rengöring och kan till och med tvättas.Designen för den vita Ukiyo-taklampan kommer från designern Manuel Vivians penna. Designern, som föddes i Venedig, designade främst glasblåsning under sina tidiga dagar innan han utvidgade sitt spektrum till att omfatta andra inredningsområden. Sedan Axolight grundades 1996 har han arbetat med armaturtillverkaren. Idag är han en av företagets viktigaste designers och har redan designat flera kollektioner för företaget.
 • Axolight Orchid LED-bordslampa, vit

  Axolight Orchid LED-bordslampa, vit
  Orchid LED-bordslampa - modern design inspirerad av naturen Som namnet antyder, inspirerades den österrikiska designern Rainer Mutsch av en orkidé när han skapade den här lampserien. Den koniska lampskärm av bordslampa är en modern tolkning av knoppar. Med den stora, opaliserande diffusorn ger Orchid-armaturen ett mjukt ljus som enkelt kan dämpas. De varma vita lysdioderna blir lite varmare under dimningsprocessen och skapar en trevlig och mysig atmosfär som påminner om infallande solstrålar.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-golvlampa, mörkgrå
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, sand

  Axolight Orchid LED-golvlampa, sand
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor sand

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor sand
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Clavius taklampa 60 cm tobak

  Axolight Clavius taklampa 60 cm tobak
  Tobaksfärgad taklampa i textil Clavius Tack vare valet av färg på textilmaterialet som används för skärmens design blir taklampan Clavius en iögonfallande ljuskälla i taket. Metallramen på den fyrkantiga lampskärmen är omlindad med enkla trådar av silkesliknande tyg. Det ädla materialet lyser silkeslent i ljuset och bländar inte i alla riktningar, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Taklampan Clavius är en produkt från den venetianska belysningstillverkaren Axolight, vars design kommer från Manuel Vivian. Designern, som också är venetianare, har arbetat för Axolight sedan företaget grundades 1996 och är nu en av de viktigaste designerna i teamet.
 • Axolight Liaison M2 hänglampa guld/svart 84 cm

  Axolight Liaison M2 hänglampa guld/svart 84 cm
  Liaison LED-upphängningslampa i guld och svart från Axolight Två individuella armaturer från serien har kombinerats för att skapa LED-hängarmaturen Liaison med två glödlampor. Ljusens guldfärgade stavar bildar en cirkel i nedre området. I den nedre änden av vart och ett av de två elementen finns de cylindriska lampskärmarna, som är målade matt svart. Utformningen av denna unika lampa kommer från den milanesiska designern Sara Moroni och representerar en perfekt symbios av geometriska kroppar. Varma vita lysdioder installerades i de små cylindrarna, vars ljus avges i en vinkel på 40 °, vilket ger en riktad och selektiv belysning. till exempel ovanför en tabell. Sara Morini, som designade lampserien för Axolight, bor i Milano. År 2006 tog hon examen från Politecnico di Milano med en magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse. Hennes specialitet är design av belysning. Hennes tidigare design inkluderar ett antal innovativa produkter för kända italienska företag.
 • Axolight Orchid LED-vägglampa, sand

  Axolight Orchid LED-vägglampa, sand
  Modern konform - LED-vägglampa Orchid, kan installeras som en uplight eller downlight Lampans namn ger en indikation på vilken naturprodukt den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av. Hans komposition av Orchid lampserien baserades på orkidéns knoppar. Resultatet är moderna, koniska armaturkroppar som emitterar sitt ljus huvudsakligen diffust in i rummet. Den opaliserande diffusorn skapar ett mjukt ljus som påminner om solens strålar och lyser elegant upp varje rum. Orchid LED-vägglampa kan installeras som en uplight eller downlight och erbjuder därmed olika designalternativ. Stora rum, korridorer eller trappor kan också kreativt belysas när det gäller design och belysningsteknik genom samspelet mellan flera lampor. De integrerade lysdioderna är dimbara.
 • Axolight Orchid LED-taklampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-taklampa, mörkgrå
  LED-design taklampa Orchid, dimbar Den moderna LED-taklampa Orchid är en funktionell takspotlight som består av tre konformade lampskärmar som, när de placeras nära varandra, avgör ljusets bild. Detta arrangemang möjliggör god belysning av rummet på alla sidor. Tack vare de stora diffusorerna släpps ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och utan bländning. Designern Rainer Mutsch, som bor i Wien, är ansvarig för designen. Hans inspiration för Orchid lamp-serien var, som namnet antyder, orkidén. Lampskärmen, som är så typisk för lamporna, påminner om den tropiska växts knoppar, som han har tolkat om på ett modernt och minimalistiskt sätt.
 • Axolight Hoops 3 LED-taklampa, guld

  Axolight Hoops 3 LED-taklampa, guld
  Elegant nätverk av gyllene struts - LED-taklampa Hoops 3 Det är en riktig blickfång, oavsett i vilket rum. Den eleganta LED-taklampa Hoops 3 från Axolight erbjuder modern LED-belysning och en elegant känsla. Lampans speciella drag är de gyllene metallstängerna som är mycket fint bearbetade som små trådar runt ljuskällan. De reflekterar skickligt ljuset som skiner nerifrån och skapar en subtil ljusspel. Ljuskällan till LED-taklampa Hoops 3 är inrymd i taket och utrustad med varmvit LED-teknik. Detta är kraftfullt och även dimbar. Den italienska designern Giovanni Barbato ansvarar för den tidlöst eleganta designen som skapades för den venetianska tillverkaren Axolight. Hans stil kännetecknas av enkla och väsentliga former, vilket uttrycks perfekt med Hoops lampserie.
 • Axolight Liaison M2 hänglampa svart/guld 84 cm

  Axolight Liaison M2 hänglampa svart/guld 84 cm
  Två-flamma LED-pendellampa pendelarmatur Liaison från Axolight - design Sara Moroni Två enstaka armaturer från Liaison-serien svetsades ihop för att bilda denna version med två flammor. Liaison LED-pendellampa pendelarmatur kombinerar de geometriska formerna av cirklar och cylindrar och skapar en unik kombination som blir en dekorativ ljuskälla i privata vardagsrum eller på hotell. Färgkombinationen av den metallsvarta mattramen och den lilla kulans matta guld i mitten och de cylindriska nyanserna ger lampan en ädel effekt. De varma vita lysdioderna installerades i de cylindriska kropparna, som ger pek-och-punkts- och riktningsbelysning och avger ljuset från lysdioderna i en vinkel på 40 ° nedåt. Designen för Liaison-lampserien kommer från den italienska designern Sara Moroni. Hon bor i Milano och designar och konstruerar möbler och belysning, inklusive speciallösningar för privata och kommersiella områden. År 2006 avslutade hon sin magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse vid Politecnico di Milano. Hon specialiserade sig på design av belysning och har redan designat ett antal innovativa produkter för olika kända italienska företag.
 • Axolight Cut designer LED-hänglampa

  Axolight Cut designer LED-hänglampa
  En riktig blickfång - design LED-taklampa Cut av Axolight Den imponerande lampskärmen på Cut LED-hänglampan kan ordnas i tre olika positioner. Detta möjliggörs genom den innovativa konstruktionen, som består av laserskurna aluminiumdelar som är vikta på flera ställen. Detta kopplar ihop de två huvuddelarna i skuggan: en stor, rund och matt diffusor och LED-ljuskällan, som är monterad bakom en mindre, cirkulär diffusor. Båda delarna sitter mitt emot varandra i varje ställbart läge, så att det utsända ljuset filtreras något och delvis reflekteras. Denna speciella ljuseffekt utgör känslan av denna imponerande designerlampa. De varma vita lysdioderna är också dimbara och deras ljusstyrka kan varieras när som helst. Den finska designern Timo Ripatti utvecklade Cut-serien tillsammans med Axolight. Designen skapar bländningsfritt, emotionellt ljus - oavsett position. Dessutom erbjuder LED-hängande ljus Cut en visuell höjdpunkt i alla moderna interiörer.
 • Axolight Hoops 3 LED-taklampa, svart

  Axolight Hoops 3 LED-taklampa, svart
  Filigran, tidlös, elegant - LED-taklampa Hoops 3 LED Ljuskällan för LED-taklampa Hoops 3 sitter direkt i takfästet på ljuset och kan lysa direkt nedåt och in i rummet. Det speciella med designen av den moderna lampan Hoops är det fina, filigran metallnätet som snurrar runt ljuskällan. I kombination ser Hoops-lampan nästan ut som ett konstverk, som när ljuset tänds inte bara skapar mycket bra belysning av rummet utan också små, gnistrande reflektioner som skapas av de sammanvävda metallstängerna. Hoops 3 är lämplig för belysning av vardagsrum som matsalar och sovrum, eller korridorer och entréområden och erbjuder inte bara dimbar ljus utan också dekorativ charm samtidigt. Den höga kvaliteten kommer från Axolight, designen av den italienska designern Giovanni Barbato, vars stil kännetecknas av enkla och väsentliga former.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, vit

  Axolight Orchid LED-golvlampa, vit
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor vit

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor vit
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor grå

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor grå
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Lik LED-vägglampa nickel matt

  Axolight Lik LED-vägglampa nickel matt
  Modern design-LED-vägglampa Lik med matt nickelfinishDen ovala LED-vägglampan Lik med sin minimalistiska design och aluminiumkroppens matt nickelfinish är en ljuskälla för vardagsrum och korridorer som utstrålar modernitet. Armaturen i sig är enkel, men när den är tänd framträder den med en slående och särskilt vacker ljuseffekt. Indirekt belysning avger LED-lampan, som är installerad bakom den övre halvan av armaturen som sticker ut från väggen, mot väggen.Lik väggarmatur designades av Serge Cornelissen design. De två formgivarna Robert och Serge Cornelissen har specialiserat sig på design av exklusiva arkitektoniska armaturer. Deras design för olika kända belysningsföretag över hela världen belönas regelbundet med internationella designpriser.
 • LED-hänglampa Fedora, tre ljuskällor, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, tre ljuskällor, roséguld
  Designhänglampa Fedora med tre lampor i glänsande metalliclookHänglampan Fedora med tre lampor är inte bara vacker på grund av sin glänsande metallskärm av aluminium, utan också på grund av sin böljande form, som påminner om konturerna av ryska matryoshka-dockor. Dessa dockor tjänade Dima Loginoff som inspirationskälla för skapandet av denna tilltalande hänglampa, som kan harmoniseras med många olika inredningsstilar. Ljuset som avges bryts också på ett imponerande sätt i kanten av klarglas med sin bikakeliknande struktur. Endast LED-lampor med GU10-sockel får användas som ljuskällor. Belysningsmedlen ingår inte i leveransen, de finns som tillbehör.Tillverkningsföretaget grundades i Venedig 1996 och fokuserar på produktion av högkvalitativa designobjekt för interiörer, inte bara med traditionellt kristallglas utan också med material som bambu, keramik eller textilier.
 • Axolight Fairy Designer-LED-vägglampa klar

  Axolight Fairy Designer-LED-vägglampa klar
  Fairy - en fantastiskt glittrande, iögonfallande LED-vägglampa med kristallskärm Den designade LED-vägglampan Fairy har ett extraordinärt utseende som gör den till ett fantastiskt blickfång. Varje del av armaturen gnistrar av sig själv, även om lampan ännu inte är tänd. Det vinklade, reflekterande väggfästet ger ett säkert och långvarigt grepp och reflekterar även armaturen som sticker ut från fästet på ett imponerande sätt. Den här armen påminner om en blomma på grund av sin form och den tillhörande lampskärmen av kristallglas. Skärmen är genomskinlig och försedd med stora kristaller, vilket understryker lampans eleganta utseende ännu mer. Kristallskärmen innehåller lysdioder som skapar en fantastisk ljuseffekt genom att bryta ljuset i diamantmönstret. Fairy ger varje rum, oavsett vilket, en viss del av glans och glamour och skapar eventuellt en början till en högkvalitativ, modern inredning.
 • Axolight Clavius vägglampa vit/krom

  Axolight Clavius vägglampa vit/krom
  Vägglampa Clavius i krom med vit textilskärmClavius är en nobelt designad vägglampa som inte bara är lämplig för användning i vardagsrum, utan också för inredning av hotellrum etc. Väggfästet är tillverkat av kromad metall. Medan väggfästet är tillverkat av förkromad metall, har lampans ädla skärm tillverkats för hand av silkesliknande trådar och draperats på den kantiga ramen. Ljuset sprids direkt uppåt och nedåt och skapar ett intressant ljusspel på väggen, samtidigt som det strålar ut i rummet och mjukas upp av skärmen och effektivt visar upp skärmens struktur. Utformningen av denna exklusiva vägglampa kommer från Manuel Vivian, en venetiansk designer som har designat belysningskreationer för Axolight sedan företaget grundades 1996.
 • Axolight Clavius vägglampa 30 cm tobak

  Axolight Clavius vägglampa 30 cm tobak
  Clavius vägglampa i textil med tobaksfärgad trådskärmVägglampan Clavius är mycket enkel i sin design men extremt effektiv i sin ljuseffekt. Lampans vinklade skärm är handgjord och består av tobaksfärgat textilmaterial i form av trådar, som draperats runt den vinklade ramen, vilket resulterar i en mycket speciell ljusstrålning. Ljuset strålar uppåt och nedåt genom satindiffusorer mot väggen.Manuel Vivian har formgivit lampserien Clavius. Den venetianska designern har designat armaturer för den italienska tillverkaren sedan Axolight grundades 1996 och är nu en av huvuddesignerna. En speciell design, högkvalitativa material och ett mycket bra utförande kännetecknar armaturskapelserna från företaget Axolight.
 • Axolight Stormy textilvägglampa vit 100 cm

  Axolight Stormy textilvägglampa vit 100 cm
  Vinkelformad textilvägglampa Stormy i vågig design Vägglampan Stormy har sitt namn på grund av sin form, som påminner om vågorna i ett stormigt hav. Lampans metallram skruvas fast på väggen. Ovanpå den fyrkantiga kapellet sitter ramen för den textila skuggan, som består av vågformade metallstöttor som är förskjutna mot varandra. Den elastiska, vita textilskärmen på den imponerande vägglampan är fäst ovanför den och kan tas bort för rengöring och till och med tvättas, vilket gör det mycket enkelt att rengöra den vita lampan. Manuel Vivian, en designer född i Venedig, har designat vägglampan Stormy. Efter sin examen, som han fick vid det venetianska konstinstitutet, designade han främst glasblåsning - inte minst på grund av familjeföretaget. Senare utvidgade han sitt spektrum och intresseområde till andra inredningsområden. Sedan Axolight grundades 1996 har Manuel Vivian arbetat med belysningstillverkaren och har hittills designat många kollektioner för företaget.
 • Axolight Cut designer LED-bordslampa

  Axolight Cut designer LED-bordslampa
  Justerbar i tre lägen - designad LED-bordslampa Cut av Axolight Den moderna LED-bordslampa Cut, som kan användas som bords- eller golvlampa , är en riktig blickfång. Den består främst av två motsatta diffusorer. En är en stor, matt och cirkulär diffusor och en mindre som rymmer LED-ljuskällan. De är anslutna med laserskurna aluminiumdelar som är vikta flera gånger och gör att de två diffusorerna kan justeras. Oavsett position står de två alltid inför varandra och ger den imponerande ljuseffekten. Den varma vita ljusstrålen reflekteras något och filtreras också, vilket skapar ett mjukt och känslomässigt ljus.
 • Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, svart

  Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, svart
  Elegant och tidlös - LED-pendellampa Hoops 3 med filigran böjda metallstöttor Den moderna LED-pendellampan Hoops 3 är designad av den italienska designern Giovanni Barbato för den venetianska belysningstillverkaren Axolight. Fina, filigrana metallsträngar snurrar runt ljuskällan i mitten och bildar på så sätt ett modernt nät som ser imponerande nytt, annorlunda och samtidigt mycket stilfullt elegant ut. Tack vare den kraftfulla LED-tekniken ger LED-pendellampan Hoops 3 ett varmvitt, energieffektivt ljus som avges direkt nedåt och reflekteras på ett imponerande sätt i de svartlackerade metallstängerna. För att skapa rätt ljusstämning när som helst kan Hoops-armaturen också dämpas bekvämt med en fasdimmer.
 • Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, svart

  Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Hoops 4, designarmatur med imponerande skärm Designerpendelarmaturen Hoops 4 är utrustad med modern LED-teknik och ger ett klart och kraftfullt ljus med varmvit ljusfärg. Det speciella med armaturen är skärmen, som presenterar sig i form av ett elegant metallnät. De filigrana metallstängerna, här i elegant svart, bildar flera kurvor och cirklar runt ljuskällan som är placerad i mitten. På så sätt reflekteras ljuset också av metallstängerna i slutet, vilket skapar en förtrollande atmosfär. Som en imponerande pendelarmatur är Hoops 4 inte bara mycket dekorativ, utan erbjuder också en tillräckligt ljus belysning med de integrerade lysdioderna, som kan varieras i ljusstyrka när som helst med hjälp av en dimmer. Designen kommer från designern Giovanni Barbato, som utvecklade armaturserien Hoops för den venetianska armaturtillverkaren Axolight. Det ännu ganska unga företaget står för utmärkt design och hög kvalitet, vilket också beror på samarbetet med några av de mest innovativa designerna på den internationella belysningsscenen.
 • Axo Light Muse Bord Liten Vit

  Axo Light Muse Bord Liten Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E14 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar - Bredd/Diameter 33 cm Höjd 29,4 cm Djup 13 cm IP-klass&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Orange

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Orange
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Orange Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 40 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 40 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Multicolour

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Multicolour
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Multicolour Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 60 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Fiori

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Fiori
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 80 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 80 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Skirt Pendel 50Cm Vit

  Axo Light Skirt Pendel 50Cm Vit
  Skirt taklampa från Axolight Design: Manuel Vivian Material: TREVIRACS tyg Mått: Ø 50 cm - H 42cm Ljuskälla: Max 240V 70W E27, Ingår ej Fast Installation
 • Axo Light Nelly Plafond 100Cm Rund vit

  Axo Light Nelly Plafond 100Cm Rund vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 100 cm&hellip:
 • Axo Light Nelly Plafond 100Cm Kvadrat/Straight Vit

  Axo Light Nelly Plafond 100Cm Kvadrat/Straight Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Längd 100 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 60Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 60Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Röd Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 60 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Orchid Pt Golvlampa Vit

  Axo Light Orchid Pt Golvlampa Vit
  PT Orchid golvlampa från Axolight Design: Rainer Mutsch Material: Aluminium Mått: H 184cm - Ø 35cm bas Ljuskälla: 3x Integrerad LED 15W, 3000K, Ingår Dimmer på sladd
 • Axo Light Orchid Sp Orchi4 White

  Axo Light Orchid Sp Orchi4 White
  SP Orchi 4 från Axolight Design: Rainer Mutsch Material: Aluminium Mått: B 133,5cm - H max 250cm Ljuskälla: 4x 240V Fast LED 15W, 3000K , Ingår Fast Installation
 • Axo Light Muse Plafond 80 Cm Fiori

  Axo Light Muse Plafond 80 Cm Fiori
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Nelly Plafond 60Cm Rund Vit

  Axo Light Nelly Plafond 60Cm Rund Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 60 cm&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Gul Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Aura 45 Pendel Vit

  Axo Light Aura 45 Pendel Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel &: Vanessa Vivian Material Metall/Glas Färg Vit Sockel E27 Watt Max 150W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter&hellip: