Axo light lampor

 • Designtakkrona Spillray med glasskärmar

  Designtakkrona Spillray med glasskärmar
  Takkronan Spillray - en kombination av glas, krom och elegans Denna takkrona är prydd med totalt tjugo små glasbägare, smala och höga, breda och låga. I glasbägarens inre sitter små halogenljuskällor som lyser genom det gråaktiga men ändå transparenta glaset. Denna ovanliga takkrona bjuder på en hel del elegans och puristisk charm tack vare de förkromade metalldelarna och den enkla men effektfulla glasbägaren. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av venezianskt glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • LED-hänglampa Fedora, sex ljuskällor, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, sex ljuskällor, roséguld
  LED-hänglampa Fedora med sex ljuskällor - ett iögonfallande designmästerverk Om man vill pryda sitt vardagsrum med en alldeles speciell lampa är hänglampan Fedora med sex ljuskällor det rätta valet: Här hänger sex lampskärmar i olika höjder från taket och redan genom sin utformning - övre delen består av aluminium med metallic-yta i roséguld, kanten av snyggt strukturerat klarglas - ger rummet en strålande glans. Till detta kommer ljusreflektionen i LED-lamporna. Ljuskällorna ingår dock inte i leveransen (kan beställas som tillbehör: 6 x max. 7,5 W LED , GU10 ). - en skapelse av designern Dima Loginoff Traditionella och moderna aspekter förenas hos Axo Light, tillverkaren från Italien, i hennes drömlikt vackra lampa som passar lika bra i privata rum och offentliga lokaler.
 • Intressant utformad LED-hänglampa U-Light

  Intressant utformad LED-hänglampa U-Light
  U-Light - grå LED-hänglampa med enkel utformning LED-hänglampan U-Light visar att det inte behövs så mycket utsökt utformning för att skapa en snygg lampa. Den hänger i en svart kabelupphängning, som sitter på en kantig, vitgrå baldakin. Denna konstruktion håller den egentliga lampskärmen av aluminium. Den påminner i formen starkt om en bur med helt öppen design. Den lodrätt ställda bågen direkt på kabeln utgör hållaren för den avslutande, runda lampringen under den lodräta bågen. Den är utrustad med fast inbyggda LED-lampor, som skapar ett underbart, varmvitt ljus. Som helhet har LED-hänglampan U-Light en futuristisk stil, som förstärks av de tydliga konturerna, de mörka färgerna och den enkla designen.
 • Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 100 cm

  Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 100 cm
  Kvadratisk vägg- och taklampa Nelly S med tygöverdrag Ljuset från den inre ljuskällan lyser mjukt genom det vita, elastiska tyget. Vägg- och taklampan Nelly S består av ett metallnät med tvättbart tygöverdrag. Armaturen kan användas som både vägglampa och taklampa och är därmed mångsidigt användbar. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av veneziansk glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • LED-taklampa Fairy med 12 ljuskällor, bärnsten

  LED-taklampa Fairy med 12 ljuskällor, bärnsten
  LED-hänglampa Fairy med flera ljuskällor LED-hänglampan Fairy motsvarar inte en klassisk hänglampa, den liknar mer en taklampa. Den har nämligen inget takfäste och ingen enhetlig, omfattande lampskärm. Totalt tolv ljuskällor hänger ner från en platta i riktning mot golvet. De små lamporna på 6,6 watt vardera ser ut som droppar, som faller med ganska stort avstånd. Kroppen är tillverkad av särskilt förkromad aluminium. För korrekt ljuseffekt sörjer bärnstensfärgade kristaller som skapar ett hemtrevligt, nästan atmosfärskapande ljus i hela rummet. Ljuset fokuseras inte enbart på det underliggande området, utan sprids genom reflektioner och ljusbrytningar. Lampan kan hängas upp till 250 cm i höjd. Baldakinen har en diameter på 60 cm, men är bara 5,1 cm hög. Taklampans ljus kan anpassas med hjälp av en dimmer, som dock måste köpas separat. Skapad av Manuel Vivian, som ingår i konstnärs-teamet hos det italienska företaget Axo Light.
 • Kromfärgad LED-taklampa Fedora, 3 ljuskällor

  Kromfärgad LED-taklampa Fedora, 3 ljuskällor
  Glänsande förkroma LED-hänglampa Fedora - 3 ljuskällor En skapelse av designern Dima Loginoff är hänglampan Fedora med tre ljuskällor, vars skärmar liknar Matrjoschka-dockor, de traditionella trädockorna från Ryssland som har olika storlekar och där alla göms i den största. De tre skärmarna består till största delen av glänsande förkromad aluminium, undre kanten är av strukturerat, klart glas. Eftersom de tre skärmarna hänger i olika höjd skapar ljuset spännande reflektioner som bidrar till en hemtrevlig atmosfär i vardagsrummet eller matsalen. Även i släckt tillstånd är Fedora, som tillverkas av det venetianska företaget Axo Light, ett dekorativt och stilbetonande element i en förfinad hemmiljö. Som ljuskälla får endast LED-lampor med GU10-sockel och max. 7,5 watt användas (ingår inte i leveransen - kan beställas separat under Tillbehör).
 • Axolight U-Light 160 - LED-hänglampa, antracit

  Axolight U-Light 160 - LED-hänglampa, antracit
  U-Light - rund LED-hänglampa med enkelt utseende Den tydliga och rundade konturen hos LED-hänglampan U-Light av aluminium bestämmer produktens helhetsutseende. Den är i modern antracit och utgör en imponerande kontrast till den mycket ljusa, vitsatinerade diffusorringen på undersidan av den undre ringen. Med hjälp av en vitgrå, kantig baldakin, som också är grå, nedhängande kabel är U-Light fäst i taket. Lampans konstruktion går från kabeln över i en svängig, uträtad båge som är utrustad med effektstarka LED-lampor på undersidan. Som helhet betraktat kan man likna denna hänglampa med en bur utan galler. När lampan är tänd strålar LED-lamporna med imponerande, varmvitt ljus i rummet och visar vad de kan.
 • Axolight Muse vägglampa vit

  Axolight Muse vägglampa vit
  Kollektionen Muse sprider ljus och livsglädje Armaturerna i serien Muse sprider sitt lätta ljus tack vare det gracila metallnätet, överdraget av ett elastiskt och tvättbart tyg. Det vita överdraget på hänglampan Muse sörjer för elegans och en okomplicerad kompabilitet med många inredningsstilar. Denna armatur kan användas som både taklampa och vägglampa. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av venezianskt glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • Pendellampa Fedora roséguld 7 ljuskällor

  Pendellampa Fedora roséguld 7 ljuskällor
  Designer-pendellampa Fedora i varmt glänsande bronston, sju ljuskällor På helt förtrollande sätt kan exempelvis en bänk eller ett långt matbord utrustas med stämningsfull belysning med LED-pendellampan Fedora med sju ljuskällor. Men även när den inte lyser är denna lampa ett unikt blickfång som passar ihop med många olika inredningsstilar och som kan användas för grund- eller områdesbelysning i rummet. Formtekniskt skapar lampskärmen associationer till de särskilt i Ryssland - designern Dima Loginoffs hemland - omtyckta Matrjoschka-dockorna. Det klara glaset vid undre kanten av skärmen fascinerar med sin detaljerade utformning och bidrar till fantastiska ljusreflektioner. Som ljuskälla får endast LED-lampor (GU10-sockel) användas. Dessa ingår inte i leveransen - men kan beställas under Tillbehör. - högkvalitativ design-produkt - tillverkad av Axo-Light (Venedig)
 • Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 60 cm

  Nelly S - kvadratisk vägglampa med tyg 60 cm
  Kvadratisk vägg- och taklampa Nelly S med tygöverdrag Ljuset från den inre ljuskällan lyser mjukt genom det vita, elastiska tyget. Vägg- och taklampan Nelly S består av ett metallnät med tvättbart tygöverdrag. Armaturen kan användas som både vägglampa och taklampa och är därmed mångsidigt användbar. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av veneziansk glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • Axolight Mountain View hänglampa genomskinlig-krom

  Axolight Mountain View hänglampa genomskinlig-krom
  Designer-hänglampan Mountain View är andlöst vacker Med skapandet av denna exceptionella LED-hänglampa har den ryska designern Dima Loginoff helt klart lyckats med att skapa något alldeles speciellt: renheten i den klassiskt formade glasskärmen av munblåst glas är den perfekta ramen för bergmassivet, som - som om det skulle bevaras för evigheten - sträcker sig under det skyddande glaset. Berglandskapet med alla sina dalar och upphöjningar iscensätts med sitt varmvita ljus av LED-ljuskällan som är inbyggd i mitten och skapar intrycket att solen står i zenit vid middagstid och får bergen att stråla i all sin glans. Mountain Views unika utseende fungerar, tillsammans med de mest skilda inredningsstilar, som ett blickfång vars spänning väl knappast kan undgå någon betraktare. Den extravaganta LED-designer-hänglampan från lamptillverkaren Axo Light, som grundades 1996 och som är känt för sina högkvalitativa produkter, ger behaglig belysning av omgivningen och en eftertraktad, behaglig atmosfär.
 • LED-hänglampa Fedora, en ljuskälla, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, en ljuskälla, roséguld
  LED-hänglampa Fedora med en ljuskälla, - roséguld Inspirerad av de traditionella Matrjoschka-dockorna har den ryska designern Dima Loginoff skapat denna strålande vackra hänglampa för lampföretaget Axo Light, som sedan 1996 finns i Venedig. Tack vare den traditionella formen skapar den an behaglig, nostalgisk ton överallt där den även sprider sitt energieffektiva LED-ljus. Den formsköna skärmen består av metallglänsande aluminium i färgen roséguld. Den klara kanten på glaset med sin vackra strukturering skapar en effektfull reflektion av det utstrålande ljuset. Hänglampan Fedora ser mycket attraktiv ut, exempelvis i vardagsrummet, men pryder även entrén med sin estetiska design. Fedora är utrustad med en GU10-sockel, som endast kan bestyckas med en LED-lampa (max. 7,5 w). Ljuskällan ingår inte i leveransen - beställs separat under Tillbehör.
 • Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, guld

  Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, guld
  Utsökt LED-hänglampa Hoops - förgylld med 24-karat guld LED-hänglampan Hoops efter en idé av designern Giovanni Barbato är en filigran struktur av metallband som är inflätade i varandra. Metallelementens förgyllning med 24 karat guld skimrar glansfullt i det strålande ljuset och skapar en mycket hemtrevlig atmosfär i rummet. Ett verkligt blickfång redan i släckt tillstånd, utvecklar denna fantastiska hänglampa sin fulla spänning när de båda LED-lamporna tänds. Hoops utstrålar ljuset nedåt för adekvat områdesbelysning, samtidigt som det uppåtriktade ljuset garanterar en stämningsfull atmosfär. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av en extern dimmer. En exceptionell ljuskälla som tål att ses två gånger och som dessutom harmonierar med nästan alla moderna inredningsstilar. Tack vare utybytbarheten i elementen kan lampans utseende förändras. Företaget Axo Light - tillverkare av denna dröm i lampväg - är en garant för kvalitativt högvärdiga lampor sedan grundandet i Venedig 1996.
 • LED-takinbyggnadslampa Fedora klar, glas

  LED-takinbyggnadslampa Fedora klar, glas
  Transparent LED-taklampa Fedora med räfflad skärm Med sin lampskärm av glas strålar LED-takinbyggnadslampan Fedora redan utan belysning. Den diskreta utformningen av denna produkt har en alldeles egen charm, som påminner om gammaldags lampor med sina inarbetade noppor. Den cylinderformade lampskärmen av glas är monterad på takfästet och fascinerar med sin fina transparens och genom det räfflade utseendet, som passar till denna. I skärmen sitter GU10-LED-ljuskällan (ingår ej) som avger ljuset genom nopporna och på så sätt skapar en vacker effekt. Fedora tar poäng med sitt unika utseende och snygga ljuseffekter och passar perfekt i matsalen eller vardagsrummet.
 • Designer-LED-vägglampa Fairy i kristall, bärnsten

  Designer-LED-vägglampa Fairy i kristall, bärnsten
  Förtrollande LED-vägglampa Fairy med bärnstensfärgad skärm Designern av LED-vägglampan Fairy har verkligen skapat ett mästerverk, som gör stort intryck. Hos denna lampa förenas ett ädelt och vackert utseende med modernitet. Redan i släckt tillstånd strålar lampan med sin förkromade yta. Lamparmen är elegant svängd och liksom fästet glänsande förkromad. Längre upp övergår armen i ett något trattformat utseende som kompletterar den konstfullt utformade lampskärmen. Den är tillverkad av cremefärgat kristallglas och mycket vacker. Dessutom har den ett fint rutmönster som ser ut att förvandla skärmen till en diamant. Inuti sitter effektstarka LED-lampor som strör sitt ljus i omgivningen genom den underbart vackra kristallskärmen. LED-vägglampan Fairy tar poäng, inte bara med sitt vackra utseende, utan även med den imponerande ljuseffekten.
 • Axolight Mountain View - LED-taklampa grå-krom

  Axolight Mountain View - LED-taklampa grå-krom
  Designer-taklampa Mountain View med stämningsfull LED-belysning Här saknas bara snön, så kan man tänka sig Mountain View som en överdimensionerad snöboll, vars anblick försätter stor och liten i förundran. Men helt fel: Det är en lampkreation av den välkända och många gånger prisbelönta ryska designern Dima Loginoff, som gör sensation i varje rum och fungerar, inte bara som ljuskälla, utan som iögonfallande dekorelement. Den klara skärmen hos Mountain View består av munblåst glas och härbärgerar en LED-ljuskälla, så att när man tänder belysningen skapas intrycket av ett bergmassiv i middagssolen och där sänkor och toppar skapar ett fantastiskt spel av ljus och skugga. En lampa som påminner om naturens klarhet och skönhet, även i slutna rum och som skapar glansfull belysning i exempelvis matrummet, över matbordet. Tillverkaren av denna exceptionella lampa - företaget Axo Light från Venedig - ägnar sig åt tillverkning av högkvalitativa lampkreationer med användning av de mest skilda material, som exempelvis kristall, textil, keramik, bambu, metall och plast.
 • Imponerande glas-hänglampa Spillray 12 ljuskällor

  Imponerande glas-hänglampa Spillray 12 ljuskällor
  Dekorativ lampensemble - glashänglampan Spillray med 12 ljuskällor Redan i släckt tillstånd är hänglampan Spillray med sina 12 snygga skärmar av klarglas en fantastisk syn. När man tänder ljuset börjar de små inbyggda halogenlamporna att stråla och fyller rummet med klart ljus. Designtekniskt har lampkreationen av Manuel Vivian (Italien) mycket att erbjuda. Var och en av de tolv enskilda lamporna har sin separata upphängning med egen baldakin. Enkelheten hos de runda, förkromade takfästena bryts dock av deras sammanfogning. Även glasskärmarna av klart glas i olika former och storlekar övertygar, som solitär eller som helhet. En ljuskälla som kan kombineras med många olika, moderna inredningsstilar. En transformator ingår i leveransen. - kvalitativt högvärdig designer-lampa från Axo Light
 • Exceptionell LED-hänglampa U-Light grå

  Exceptionell LED-hänglampa U-Light grå
  Futuristisk LED-hänglampa U-Light Grundutseendet hos LED-hänglampan U-Light är enkelt, men ändå mycket snyggt. Skärmen består av en svängd aluminiumbåge och på den en ljusring med LED-lampor och tillsammans ser de nästan ut som en bur. Den undre ringen utgörs då av golvet och bågen är burens kontur. Formen har tydliga drag av modernism och futurism och ser bra ut i alla rum. LED-lamporna skapar ett hemtrevligt, varmvitt ljus. När man sammanfattar alla dessa fakta inser man att U-Light är en hänglampa värd att beundra - både när det gäller utseendet och ljusstyrkan.
 • Vit vägglampa Polia med halogenbelysning

  Vit vägglampa Polia med halogenbelysning
  Vägglampan Polia - som en bok man kan bläddra i Vägglampan Polia är ett speciellt belysningskonstverk. Skickten av texturlackerad metall ger känslan av att vinden fått tag i en bok eller lösa sidor och att dessa bläddras fram. Ljuset bryter igenom de bläddrande sidorna uppåt. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av venezianskt glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor sand

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor sand
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och därmed anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Vägglampa Polia med halogenbelysning

  Vägglampa Polia med halogenbelysning
  Vägglampan Polia - som en bok man kan bläddra i Vägglampan Polia är ett speciellt belysningskonstverk. Skickten av texturlackerad metall ger känslan av att vinden fått tag i en bok eller lösa sidor och att dessa bläddras fram. Ljuset bryter igenom de bläddrande sidorna uppåt. Företaget Axo Light grundades i Venedig 1996 och tillverkar högkvalitativ inomhusbelysning som kombinerar italiensk passion för design med ett starkt internationellt fokus. Axo Light har skapat ett flertal metoder för materialbearbetning (t.ex. kristall, bambu, textiler, keramik, metaller eller tyg) inspirerad av venezianskt glastillverkningstradition. De olika materialen skapar ett mångsidigt produktsortiment som passar i både moderna och traditionella inredningsstilar och både offentliga och privata rum. Axo Light tillverkar armaturikoner som skapar intryck tack vare den utmärkta bearbetningen och kärleken för detaljer.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor grå

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor grå
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor vit

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 4 lampor vit
  Modern bordsbelysning - Orchid LED-hänglampa med fyra lampor, dimbar Den moderna och minimalistiska LED-hänglampan Orchid erbjuder funktionell och behaglig belysning. Den består av en pendelbalk som är utrustad med fyra koniska nyanser som är utrustade med stora, opaliserande diffusorer. Dessa säkerställer att ljuset avges bländningsfritt, jämnt och diffust, vilket säkerställer en mycket trevlig ljusatmosfär. Dessutom kan lysdioderna dimmas och därmed anpassas individuellt till omständigheterna när som helst. Designen av Orchid lamp-serien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch, som baserade sig på en orkides knoppar och tolkade formen på dessa med lampskärmarna i Orchid-serien.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 120 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 120 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight Cut designer LED-golvlampa

  Axolight Cut designer LED-golvlampa
  Raffinerad design och känslomässigt ljus - LED-golvlampa designad av Axolight Den moderna LED-golvlampa Cut är en speciell designartikel. Lampskärmen är gjord av vikat och laserskuret aluminium som håller ihop två centrala delar: ljuskällan, som rymmer dimbara och varmvita lysdioder och en stor, matt och justerbar diffusor. Dessa är precis mittemot varandra, vilket säkerställer att ljuset filtreras något av diffusorn och delvis reflekteras. Detta skapar en mycket trevlig atmosfär och vackert, känslomässigt ljus, vilket är perfekt för den eleganta och eleganta belysningen av vardagsrum. Designern Timo Ripatti ansvarar för denna design, som utvecklade specialserien Cut tillsammans med Axolight i en designprocess. Ripatti är en finsk designer vars verk kombinerar estetiska och poetiska egenskaper med funktionalitet.
 • Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, svart

  Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, svart
  Elegant svängbar dimbar LED-hänglampa Hoops 2 LED-upphängningslampan Hoops 2 är inte bara ljus utan också en dekorativ design. Nästan ett konstverk, så här kan du beskriva det fina nätet av filigran metallstag som är anordnade runt ljuskällan. Allt i svart finns det totalt två böjda bågar som har imponerats samman imponerande här. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser kraftigt nedåt och säkerställer tillräcklig ljusstyrka på till exempel ett stort matbord. Eftersom lysdioderna är dimbara kan ljusstyrkan varieras när som helst efter behov. Den italienska designern Giovanni Barbato, som också designade den prisbelönta Spiry-kollektionen för den venetianska tillverkaren Axolight, är ansvarig för den imponerande designen av Hoops lampserie. Hans stil är alltid präglas av enkla och viktiga former, som är perfekt uttryck i Hoops 2 pendellampa ljus.
 • Axolight Jewel LED-pendellampa 1 lampa svart

  Axolight Jewel LED-pendellampa 1 lampa svart
  Enkel LED-pendellampa Jewel tillverkad av återvunnen ABS och aluminium Den härliga LED-hänglampan Jewel är som ett elegant hängande, ett litet och ikoniskt ljusstycke, ett ljusföremål med små dimensioner som du kan leka med som ett enda stycke för att få spotbelysning eller - i kombination av flera - runt en bord eller för att belysa en räknare. Lampans speciella drag är en korsad båge av återvunnen ABS, som omfattar en konisk aluminiumform som innehåller LED-ljuskällan. Designen för lampserien Jewel kommer från Studio Yonoh, en designstudio som grundades 2006, vars design kännetecknas av enkelhet och funktionalitet, innovation och originalitet utan extravagans. Clara del Portillo och Alex Selma, båda industridesigners, grundade studion, vars design har fått många utmärkelser över hela världen genom åren: Red Dot, IF Design Award, Good Design, Wallpaper Design Award och andra.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm nickel matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm nickel matt
  LED-designerhänglampa Urban P Ett sidobord i bostaden, en bänk i köket, gastronomiska områden och mycket annat kan belysas med LED-designerhänglampan Urban P, oavsett om den är utrustad med en eller flera lampor. Den är också mycket fint att kombinera i olika storlekar och färger ur samma Urban-lampserie. Den består av aluminium som har lackerats matt eller finare struktur och är utrustad med varmvita LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av extern dimmer. Den berömde ryska designen Dima Loginoff utarbetade lampserien Urban. Förutom många andra produkter från denna designer, som inte bara finns in privata rum över hela världen utan även många offentliga områden från populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell, som Hilton i Tallinn, kan man också använda sig av hänglampserien Urban i många offentliga och privata områden. Många av designern Dima Loginoffs skapelser har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc., och har gjort den ryska designen berömd i västvärlden. Formgivaren skapade flera designer för Axolight, det lampföretag som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa lampor med utmärkt bearbetning.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm nickel matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm nickel matt
  LED-designerhänglampa Urban P Ett sidobord i bostaden, en bänk i köket, gastronomiska områden och mycket annat kan belysas med LED-designerhänglampan Urban P, oavsett om den är utrustad med en eller flera lampor. Den är också mycket fint att kombinera i olika storlekar och färger ur samma Urban-lampserie. Den består av aluminium som har lackerats matt eller finare struktur och är utrustad med varmvita LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av extern dimmer. Den berömde ryska designen Dima Loginoff utarbetade lampserien Urban. Förutom många andra produkter från denna designer, som inte bara finns in privata rum över hela världen utan även många offentliga områden från populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell, som Hilton i Tallinn, kan man också använda sig av hänglampserien Urban i många offentliga och privata områden. Många av designern Dima Loginoffs skapelser har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc., och har gjort den ryska designen berömd i västvärlden. Formgivaren skapade flera designer för Axolight, det lampföretag som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa lampor med utmärkt bearbetning.
 • Axolight Liaison P1 pendellampa svart/guld 32 cm

  Axolight Liaison P1 pendellampa svart/guld 32 cm
  Liaison - en speciell LED-hänglampa av Sara Moroni Liaison är en redesign av Axolight designad av Sara Moroni - en övning i balansen mellan de tre geometriska typerna av sfär, cirkel och cylinder. Dessa tre former kombineras i en lampa som blir ett designobjekt i varje rum. De två elementen cylinder och sfär fästs på den svarta halvcirkeln av metall i matt guldfärg. LED-ljuskällan finns i cylindern, bollen på toppen av halvcirkeln hjälper till att skapa en statisk jämvikt. Sara Moroni är en designer från Milano som arbetar med design och konstruktion av möbler och belysning och utvecklar speciallösningar för butiker och privata utrymmen. Hon har utvecklat ett antal innovativa produkter för kända italienska företag och har redan arbetat med olika kreativa byråer i Europa. 2006 tog hon examen med utmärkelse från Politecnico di Milano med en magisterexamen i Product Industrial Design. Hennes specialitet är ljusdesign.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 180 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 180 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 38°

  Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 38°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm brons matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 26 cm brons matt
  LED-designerhänglampa Urban P Ett sidobord i bostaden, en bänk i köket, gastronomiska områden och mycket annat kan belysas med LED-designerhänglampan Urban P, oavsett om den är utrustad med en eller flera lampor. Den är också mycket fint att kombinera i olika storlekar och färger ur samma Urban-lampserie. Den består av aluminium som har lackerats matt eller finare struktur och är utrustad med varmvita LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av extern dimmer. Den berömde ryska designen Dima Loginoff utarbetade lampserien Urban. Förutom många andra produkter från denna designer, som inte bara finns in privata rum över hela världen utan även många offentliga områden från populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell, som Hilton i Tallinn, kan man också använda sig av hänglampserien Urban i många offentliga och privata områden. Många av designern Dima Loginoffs skapelser har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc., och har gjort den ryska designen berömd i västvärlden. Formgivaren skapade flera designer för Axolight, det lampföretag som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa lampor med utmärkt bearbetning.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, guld

  Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, guld
  Imponerande metallnät - LED-pendellampa Hoops 4, dimbar De guldpläterade metallstagen, som är placerade runt ljuskällan på ett imponerande och imponerande sätt, bearbetas i flera kurvor och bildar ett speciellt metallnät. Det verkar lite som om dessa snurrar som trådar runt lampans mitt, som här består av en kraftfull LED-ljuskälla. Detta utstrålar sitt varma vita ljus försiktigt nedåt. Samtidigt reflekteras ljuset av de blanka gulddelarna, vilket leder till en mycket trevlig ljuseffekt. Metall och ljus bildar en speciell symbios här som ser elegant, elegant och ändå väldigt modern ut. Designern Giovanni Barbato ansvarar för designen som han skapade för den italienska ljustillverkaren Axolight. Det relativt unga företaget, som grundades nära Venedig 1996, har arbetat med välkända designers från början och har redan gjort sig ett namn i ljusvärlden.
 • Axolight Liaison P2 hänglampa svart/guld 56 cm

  Axolight Liaison P2 hänglampa svart/guld 56 cm
  Två-flamma LED-pendellampa pendelarmatur Liaison från Axolight - design Sara Moroni Två enstaka armaturer från Liaison-serien svetsades ihop för att bilda denna version med två flammor. Liaison LED-pendellampa pendelarmatur kombinerar de geometriska formerna av cirklar och cylindrar och skapar en unik kombination som blir en dekorativ ljuskälla i privata vardagsrum eller på hotell. Färgkombinationen av den metallsvarta mattramen och den lilla kulans matta guld i mitten och de cylindriska nyanserna ger lampan en ädel effekt. De varma vita lysdioderna installerades i de cylindriska kropparna, som ger pek-och-punkts- och riktningsbelysning och avger ljuset från lysdioderna i en vinkel på 40 ° nedåt. Designen för Liaison-lampserien kommer från den italienska designern Sara Moroni. Hon bor i Milano och designar och konstruerar möbler och belysning, inklusive speciallösningar för privata och kommersiella områden. År 2006 avslutade hon sin magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse vid Politecnico di Milano. Hon specialiserade sig på design av belysning och har redan designat ett antal innovativa produkter för olika kända italienska företag.
 • Axolight Nelly textiltaklampa vit 100 cm

  Axolight Nelly textiltaklampa vit 100 cm
  Rund textiltaklampa Nelly med avtagbart tygöverdrag Den designade taklampa Nelly kan installeras i många rum, vare sig det är i vardagsrum, hotellrum etc., som en tidlös ljuskälla, helt mångsidig och nästan universell. Medan taklampa stativ , som också kan användas som vägglampa, är ordentligt skruvad i taket eller väggen, kan det vita, elastiska textilöverdraget på skärmen tas bort från metallramen och till och med tvättas. Utformningen av taklampa kommer från Manuel Vivian, en designer född i Venedig som fick sin examen på Venetian Art Institute och ursprungligen tänkt speciellt glasblåsning. Senare utvidgade han sitt intresseområde till olika andra inredningsområden och sedan Axolight grundades 1996 har han arbetat kontinuerligt med företaget, designat många av de mest kända kollektionerna och idag anses han vara en av de viktigaste formgivarna för belysningstillverkare.
 • Axolight Kwic LED-taklampa, brons Ø 48 cm

  Axolight Kwic LED-taklampa, brons Ø 48 cm
  Minimalistisk elegans - Kwic LED-taklampa Designlamporna från den venetianska lamptillverkaren Axolight imponerar alltid med sin sofistikerade design och höga kvalitet, handgjorda i Italien. Som armaturserie är Kwic inget undantag. Designen av Serge och Robert Cornelissen består av två runda element som kombineras elegant och elegant med varandra. Lampans huvudkomponent är aluminiumcirkeln, som fästs i taket med ett tak. Den handblåsta glasdiffusorn, som är placerad i en cirkel och utrustad med moderna lysdioder, ger ljuset. När det gäller Kwic LED-taklampa detta diffust in i rummet och ger också indirekt, atmosfäriskt ljus på armaturens baksida mot taket. Detta lyser med en varmvit färg och är också dimbar. Tack vare sin trevliga form kan Kwic LED-taklampa också monteras som en vägglampa och är lika imponerande som ett designljusobjekt.
 • Axolight Hoops 2 LED-taklampa, svart

  Axolight Hoops 2 LED-taklampa, svart
  Belysning med det vissa - Hoops 2 LED-taklampa De tunna metallstavarna snurrar som fina trådar runt ljuskällan i mitten och bildar ett modernt, elegant nät. LED-taklampa Hoops 2 är ovanlig i sitt utseende, men samtidigt tidlös elegant och en riktig blickfång i varje rum. Ljuskällan är dold i taktaket i form av moderna lysdioder, som belyser rummet med ett varmt vitt ljus och samtidigt reflekteras något av de tunna stagarna. Hoops 2 kan användas annorlunda i många moderna vardagsrum, antingen som en dekorativ lampa i sovrummet eller som en speciell blickfång ovanför ett modernt matbord. Med denna speciella design för Axolight skapade en italiensk designer Giovanni Barbato en elegant och imponerande serie lampor som ger personlighet till alla rum.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 70 cm

  Axolight Manto LED-designerhänglampa, Ø 70 cm
  Elegant LED-pendellampa Manto med justerbar opal glasdiffusor Den moderna LED-pendellampa Manto är en speciell designlampa från den italienska lamptillverkaren Axolight. En opal vit glaskula med en LED-ljuskälla inuti bärs av en teleskopstång och kan flyttas till olika positioner. Glasbollens position justeras genom att helt enkelt dra upp eller ner teleskopstången. Under finns ett stort ark av stretchtextilväv, över vilket glaskulan kan hänga på något avstånd eller vara helt nedsänkt. Ljusdiffusionen och till och med formen på hela lampan varierar beroende på diffusorns läge. Ljuset sprids försiktigt och atmosfäriskt, lysdiodernas intensitet kan också möjliggöras genom att dimma med en 1-10V-kontroll.
 • Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, guld

  Axolight Hoops 2 LED-hänglampa, guld
  Guldfärgad LED-hänglampa Hoops 2, dimbar Ovanför moderna matbord erbjuder den eleganta LED-hänglampan Hoops 2 ljus och en elegant blickfång samtidigt. Designen av den italienska designern Giovanni Barbato, som skapades för den venetianska tillverkaren Axolight, innehåller en kraftfull LED-ljuskälla som är inramad av filigran metallstag. Dessa snurras runt ljuset som små trådar och bildar en modern struktur och nätverk. De guldpläterade stagarna reflekterar också smart ljuset och skapar en subtil gnista. Den eleganta kurvan, den kraftfulla och dimbara LED-tekniken och det eleganta helhetsutseendet gör LED-hänglampan Hoops 2 till ett speciellt ljusobjekt som perfekt kombinerar design och funktion.
 • Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 38°

  Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 38°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 12°

  Axolight Jewel Mono pendel, svart-guld 2 700 K 12°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor grå

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor grå
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor vit

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor vit
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, vit

  Axolight Orchid LED-golvlampa, vit
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Liaison M1 pendellampa svart/guld 46 cm

  Axolight Liaison M1 pendellampa svart/guld 46 cm
  Liaison - en speciell LED-hänglampa av Sara Moroni Liaison är en redesign av Axolight designad av Sara Moroni - en övning i balansen mellan de tre geometriska typerna av sfär, cirkel och cylinder. Dessa tre former kombineras i en lampa som blir ett designobjekt i varje rum. De två elementen cylinder och sfär fästs på den svarta halvcirkeln av metall i matt guldfärg. LED-ljuskällan finns i cylindern, bollen på toppen av halvcirkeln hjälper till att skapa en statisk jämvikt. Sara Moroni är en designer från Milano som arbetar med design och konstruktion av möbler och belysning och utvecklar speciallösningar för butiker och privata utrymmen. Hon har utvecklat ett antal innovativa produkter för kända italienska företag och har redan arbetat med olika kreativa byråer i Europa. 2006 tog hon examen med utmärkelse från Politecnico di Milano med en magisterexamen i Product Industrial Design. Hennes specialitet är ljusdesign.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, svart 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Hoops 3 LED-taklampa, svart

  Axolight Hoops 3 LED-taklampa, svart
  Filigran, tidlös, elegant - LED-taklampa Hoops 3 LED Ljuskällan för LED-taklampa Hoops 3 sitter direkt i takfästet på ljuset och kan lysa direkt nedåt och in i rummet. Det speciella med designen av den moderna lampan Hoops är det fina, filigran metallnätet som snurrar runt ljuskällan. I kombination ser Hoops-lampan nästan ut som ett konstverk, som när ljuset tänds inte bara skapar mycket bra belysning av rummet utan också små, gnistrande reflektioner som skapas av de sammanvävda metallstängerna. Hoops 3 är lämplig för belysning av vardagsrum som matsalar och sovrum, eller korridorer och entréområden och erbjuder inte bara dimbar ljus utan också dekorativ charm samtidigt. Den höga kvaliteten kommer från Axolight, designen av den italienska designern Giovanni Barbato, vars stil kännetecknas av enkla och väsentliga former.
 • Axolight Cut designer LED-hänglampa

  Axolight Cut designer LED-hänglampa
  En riktig blickfång - design LED-taklampa Cut av Axolight Den imponerande lampskärmen på Cut LED-hänglampan kan ordnas i tre olika positioner. Detta möjliggörs genom den innovativa konstruktionen, som består av laserskurna aluminiumdelar som är vikta på flera ställen. Detta kopplar ihop de två huvuddelarna i skuggan: en stor, rund och matt diffusor och LED-ljuskällan, som är monterad bakom en mindre, cirkulär diffusor. Båda delarna sitter mitt emot varandra i varje ställbart läge, så att det utsända ljuset filtreras något och delvis reflekteras. Denna speciella ljuseffekt utgör känslan av denna imponerande designerlampa. De varma vita lysdioderna är också dimbara och deras ljusstyrka kan varieras när som helst. Den finska designern Timo Ripatti utvecklade Cut-serien tillsammans med Axolight. Designen skapar bländningsfritt, emotionellt ljus - oavsett position. Dessutom erbjuder LED-hängande ljus Cut en visuell höjdpunkt i alla moderna interiörer.
 • Axolight Liaison M2 hänglampa svart/guld 84 cm

  Axolight Liaison M2 hänglampa svart/guld 84 cm
  Två-flamma LED-pendellampa pendelarmatur Liaison från Axolight - design Sara Moroni Två enstaka armaturer från Liaison-serien svetsades ihop för att bilda denna version med två flammor. Liaison LED-pendellampa pendelarmatur kombinerar de geometriska formerna av cirklar och cylindrar och skapar en unik kombination som blir en dekorativ ljuskälla i privata vardagsrum eller på hotell. Färgkombinationen av den metallsvarta mattramen och den lilla kulans matta guld i mitten och de cylindriska nyanserna ger lampan en ädel effekt. De varma vita lysdioderna installerades i de cylindriska kropparna, som ger pek-och-punkts- och riktningsbelysning och avger ljuset från lysdioderna i en vinkel på 40 ° nedåt. Designen för Liaison-lampserien kommer från den italienska designern Sara Moroni. Hon bor i Milano och designar och konstruerar möbler och belysning, inklusive speciallösningar för privata och kommersiella områden. År 2006 avslutade hon sin magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse vid Politecnico di Milano. Hon specialiserade sig på design av belysning och har redan designat ett antal innovativa produkter för olika kända italienska företag.
 • Axolight Hoops 3 LED-taklampa, guld

  Axolight Hoops 3 LED-taklampa, guld
  Elegant nätverk av gyllene struts - LED-taklampa Hoops 3 Det är en riktig blickfång, oavsett i vilket rum. Den eleganta LED-taklampa Hoops 3 från Axolight erbjuder modern LED-belysning och en elegant känsla. Lampans speciella drag är de gyllene metallstängerna som är mycket fint bearbetade som små trådar runt ljuskällan. De reflekterar skickligt ljuset som skiner nerifrån och skapar en subtil ljusspel. Ljuskällan till LED-taklampa Hoops 3 är inrymd i taket och utrustad med varmvit LED-teknik. Detta är kraftfullt och även dimbar. Den italienska designern Giovanni Barbato ansvarar för den tidlöst eleganta designen som skapades för den venetianska tillverkaren Axolight. Hans stil kännetecknas av enkla och väsentliga former, vilket uttrycks perfekt med Hoops lampserie.
 • Axolight Orchid LED-taklampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-taklampa, mörkgrå
  LED-design taklampa Orchid, dimbar Den moderna LED-taklampa Orchid är en funktionell takspotlight som består av tre konformade lampskärmar som, när de placeras nära varandra, avgör ljusets bild. Detta arrangemang möjliggör god belysning av rummet på alla sidor. Tack vare de stora diffusorerna släpps ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och utan bländning. Designern Rainer Mutsch, som bor i Wien, är ansvarig för designen. Hans inspiration för Orchid lamp-serien var, som namnet antyder, orkidén. Lampskärmen, som är så typisk för lamporna, påminner om den tropiska växts knoppar, som han har tolkat om på ett modernt och minimalistiskt sätt.
 • Axolight Orchid LED-vägglampa, sand

  Axolight Orchid LED-vägglampa, sand
  Modern konform - LED-vägglampa Orchid, kan installeras som en uplight eller downlight Lampans namn ger en indikation på vilken naturprodukt den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av. Hans komposition av Orchid lampserien baserades på orkidéns knoppar. Resultatet är moderna, koniska armaturkroppar som emitterar sitt ljus huvudsakligen diffust in i rummet. Den opaliserande diffusorn skapar ett mjukt ljus som påminner om solens strålar och lyser elegant upp varje rum. Orchid LED-vägglampa kan installeras som en uplight eller downlight och erbjuder därmed olika designalternativ. Stora rum, korridorer eller trappor kan också kreativt belysas när det gäller design och belysningsteknik genom samspelet mellan flera lampor. De integrerade lysdioderna är dimbara.
 • Axolight Liaison M2 hänglampa guld/svart 84 cm

  Axolight Liaison M2 hänglampa guld/svart 84 cm
  Liaison LED-upphängningslampa i guld och svart från Axolight Två individuella armaturer från serien har kombinerats för att skapa LED-hängarmaturen Liaison med två glödlampor. Ljusens guldfärgade stavar bildar en cirkel i nedre området. I den nedre änden av vart och ett av de två elementen finns de cylindriska lampskärmarna, som är målade matt svart. Utformningen av denna unika lampa kommer från den milanesiska designern Sara Moroni och representerar en perfekt symbios av geometriska kroppar. Varma vita lysdioder installerades i de små cylindrarna, vars ljus avges i en vinkel på 40 °, vilket ger en riktad och selektiv belysning. till exempel ovanför en tabell. Sara Morini, som designade lampserien för Axolight, bor i Milano. År 2006 tog hon examen från Politecnico di Milano med en magisterexamen i industriell produktdesign med utmärkelse. Hennes specialitet är design av belysning. Hennes tidigare design inkluderar ett antal innovativa produkter för kända italienska företag.
 • Axolight Clavius taklampa 60 cm tobak

  Axolight Clavius taklampa 60 cm tobak
  Tobaksfärgad taklampa Textil Clavius På grund av färgvalet på textilmaterialet som används för att utforma taklampa Clavius taklampa en slående lampa i taket. Metallramen på den fyrkantiga lampskärmen var sammanflätad med enskilda trådar gjorda av sidenliknande tyg. Det ädla materialet lyser silkeslen i ljuset och bländar det åt alla håll, så att en mysig atmosfär skapas i rummet. Den Clavius taklampa är en produkt av den venetianska ljus tillverkaren Axolight, vars design kommer från Manuel Vivian. Den även venetianska designern har arbetat för företaget sedan det grundades 1996 och är nu en av de viktigaste formgivarna i teamet.
 • Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor sand

  Axolight Orchid LED-hänglampa, 3 lampor sand
  LED-hänglampa med tre glödlampor Orchid, dimbar Som en sträng är tre lampskärmar, som är konformade och utrustade med stora, opaliserande diffusorer, uppradade. Ljuset från de integrerade lysdioderna avger en varmvit nyans i omgivningen och doppar varje rum i en trevlig atmosfär. Bländningsfri, diffus och även dimbar, Orchid LED hängande armatur erbjuder elegant, starkt ljus. Oavsett vardagsrum, kök eller matsal, den imponerande lampan kan användas på många sätt. Den minimalistiska, moderna designen i Orchid lampserien kommer från den Wien-baserade designern Rainer Mutsch.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, sand

  Axolight Orchid LED-golvlampa, sand
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight Orchid LED-golvlampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-golvlampa, mörkgrå
  Orchid LED-golvlampa med tre koniska lampskärmar, dimbar Den moderna designen av LED-golvlampa Orchid är en del av en hel serie lampor som den österrikiska designern Rainer Mutsch ansvarar för. Han inspirerades av en orkidé vars knoppar till slut fungerade som inspiration för lampskärmarnas form. Dessa är konformade och har en stor, opaliserande diffusor som försiktigt och diffust avger ljuset från lysdioderna som är installerade bakom dem i rummet. Ljuset påminner om varma solstrålar och kan lätt varieras i ljusstyrka med den dimmer . De tre nyanserna är ordnade på Orchid LED-golvlampa så att de avger sitt ljus i olika riktningar och därigenom skapar en särskilt elegant ljuseffekt i rummet.
 • Axolight Orchid LED-bordslampa, vit

  Axolight Orchid LED-bordslampa, vit
  Orchid LED-bordslampa - modern design inspirerad av naturen Som namnet antyder, inspirerades den österrikiska designern Rainer Mutsch av en orkidé när han skapade den här lampserien. Den koniska lampskärm av bordslampa är en modern tolkning av knoppar. Med den stora, opaliserande diffusorn ger Orchid-armaturen ett mjukt ljus som enkelt kan dämpas. De varma vita lysdioderna blir lite varmare under dimningsprocessen och skapar en trevlig och mysig atmosfär som påminner om infallande solstrålar.
 • Axolight Orchid LED-vägglampa, vit

  Axolight Orchid LED-vägglampa, vit
  Modern konform - LED-vägglampa Orchid, kan installeras som en uplight eller downlight Lampans namn ger en indikation på vilken naturprodukt den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av. Hans komposition av Orchid lampserien baserades på orkidéns knoppar. Resultatet är moderna, koniska armaturkroppar som emitterar sitt ljus huvudsakligen diffust in i rummet. Den opaliserande diffusorn skapar ett mjukt ljus som påminner om solstrålar och lyser elegant upp varje rum. Orchid LED-vägglampa kan installeras som en uplight eller downlight och erbjuder därmed olika designalternativ. Stora rum, korridorer eller trappor kan också kreativt belysas när det gäller design och belysningsteknik genom samspelet mellan flera lampor. De integrerade lysdioderna är dimbara.
 • Axolight Ukiyo textiltaklampa vit 55 cm

  Axolight Ukiyo textiltaklampa vit 55 cm
  Ukiyo: taklampa i textil med geometrisk design Den vita taklampa Ukiyo kännetecknas av en geometrisk design som består av många olika trianglar. Den kan fungera som en taklampa eller som en vägglampa i ett stort antal rum och inredningsstilar. Lampans metallram är fastskruvad i taket eller väggen. Metallkonstruktionen som bildar ram för lampskärmen sitter ovanpå detta. Paraplyet av elastiskt vitt tyg sträcker sig över det. Den kan enkelt tas bort för rengöring och kan till och med tvättas. Designen för den vita taklampa Ukiyo kommer från pennan från designern Manuel Vivian. I sina tidiga dagar designade den Venedigfödda designern huvudsakligen glas som blåste innan han utvidgade sitt spektrum till att omfatta andra områden för inredning. Han har arbetat med belysningstillverkaren sedan grundandet av Axolight 1996. Idag är han en av företagets viktigaste designers och har redan designat flera kollektioner för företaget.
 • Axolight Lik LED-vägglampa vit

  Axolight Lik LED-vägglampa vit
  Lik - vit designer-LED-vägglampa med utmärkt ljuseffekt Modern och trendig, så framstår LED-vägglampan Lik, som är mycket minimalistisk och sticker ut med sin särskilt effektfulla ljusstrålning. Den består av en oval aluminiumdel som har lackerats i vitt med en strukturerad yta och som är böjd så att den nedre halvan vilar på väggen medan den övre halvan är sticker ut. På så sätt strålar de dimbara lysdioder på baksidan indirekt ut sitt ljus mot väggen vilket ger en unik ljuseffekt, särskilt när flera armaturer monteras på en vägg. Utkastet till denna enkla LED-vägglampa Lik kommer från formgivarna Serge och Robert Cornelissen. Serge Cornelissen Design är ett företag som grundades 1993 och som specialiserat sig på att forma exklusiva arkitektoniska armaturer, utformar produkter för olika framtidsinriktade ljusföretag i hela världen och regelbundet tilldelas internationella designpriser.
 • Axolight Lik LED-vägglampa brons matt

  Axolight Lik LED-vägglampa brons matt
  Matt bronsfärgad designer-LED-vägglampa Lik LED-vägglampan Lik är tillverkad av aluminium med en matt bronsfärg som imponerar med sin unika ljuseffekt lika mycket i vardagsrum som i korridorer. Medan den undre halvan av det ovala metallelementet ligger mot väggen, skjuter den övre halvan bort från väggen. Bakom den finns en kraftfull LED-lampa som indirekt släpper ut sitt ljus på väggen, så att en mycket vacker ljuseffekt skapar på väggen, utöver det indirekta ljuset. Serge Cornelissen-designen, närmare bestämt formgivarna Robert och Serge Cornelissen, designade lampserien Lik. Designföretaget grundades 1993 och är specialiserat på att utforma exklusiva arkitektoniska armaturer, som är avsedda för flera välkända belysningsföretag från hela världen.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm vit

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm vit
  LED-designerhänglampa Urban P Ett sidobord i bostaden, en bänk i köket, gastronomiska områden och mycket annat kan belysas med LED-designerhänglampan Urban P, oavsett om den är utrustad med en eller flera lampor. Den är också mycket fint att kombinera i olika storlekar och färger ur samma Urban-lampserie. Den består av aluminium som har lackerats matt eller finare struktur och är utrustad med varmvita LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av extern dimmer. Den berömde ryska designen Dima Loginoff utarbetade lampserien Urban. Förutom många andra produkter från denna designer, som inte bara finns in privata rum över hela världen utan även många offentliga områden från populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell, som Hilton i Tallinn, kan man också använda sig av hänglampserien Urban i många offentliga och privata områden. Många av designern Dima Loginoffs skapelser har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc., och har gjort den ryska designen berömd i västvärlden. Formgivaren skapade flera designer för Axolight, det lampföretag som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa lampor med utmärkt bearbetning.
 • Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm brons matt

  Axolight Urban LED-pendellampa 16 cm brons matt
  LED-designerhänglampa Urban P Ett sidobord i bostaden, en bänk i köket, gastronomiska områden och mycket annat kan belysas med LED-designerhänglampan Urban P, oavsett om den är utrustad med en eller flera lampor. Den är också mycket fint att kombinera i olika storlekar och färger ur samma Urban-lampserie. Den består av aluminium som har lackerats matt eller finare struktur och är utrustad med varmvita LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras med hjälp av extern dimmer. Den berömde ryska designen Dima Loginoff utarbetade lampserien Urban. Förutom många andra produkter från denna designer, som inte bara finns in privata rum över hela världen utan även många offentliga områden från populära Starbucks till lyxiga restauranger och hotell, som Hilton i Tallinn, kan man också använda sig av hänglampserien Urban i många offentliga och privata områden. Många av designern Dima Loginoffs skapelser har presenterats i ett stort antal välkända tidskrifter som Domus, Vogue, Glamour etc., och har gjort den ryska designen berömd i västvärlden. Formgivaren skapade flera designer för Axolight, det lampföretag som grundades i Venedig 1996 och som kännetecknas av högkvalitativa lampor med utmärkt bearbetning.
 • Axolight Orchid LED-bordslampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-bordslampa, mörkgrå
  Orchid LED-bordslampa - modern design inspirerad av naturen Som namnet antyder, inspirerades den österrikiska designern Rainer Mutsch av en orkidé när han skapade den här lampserien. Den koniska lampskärm av bordslampa är en modern tolkning av knoppar. Med den stora, opaliserande diffusorn ger Orchid-armaturen ett mjukt ljus som enkelt kan dämpas. De varma vita lysdioderna blir lite varmare under dimningsprocessen och skapar en trevlig och mysig atmosfär som påminner om infallande solstrålar.
 • Axolight Kwic LED-hänglampa, brons 48 cm

  Axolight Kwic LED-hänglampa, brons 48 cm
  Delikat design och behagligt ljus - LED-pendellampa Kwic Den högkvalitativa LED-pendellampan Kwic består av aluminium och munblåst glas. Skärmen består av två komponenter, en tunn aluminiumskiva och en diffusor av opalglas som är placerad decentralt på skivan. Den senare innehåller modern LED-teknik som på ett elegant sätt strålar ut varmvitt ljus i rummet, vilket elegant reflekteras av rutan. Kwic utvecklades av designerduon Serge och Robert Cornelissen för den italienska belysningstillverkaren Axolight. LED-pendelarmaturen är en absolut höjdpunkt i moderna bostadsområden, till exempel som ljuskälla över matbordet.
 • Axolight Kwic LED-hänglampa, svart 36 cm

  Axolight Kwic LED-hänglampa, svart 36 cm
  Delikat design och behagligt ljus - LED-pendellampa Kwic Den högkvalitativa LED-pendellampan Kwic består av aluminium och munblåst glas. Skärmen består av två komponenter, en tunn aluminiumskiva och en diffusor av opalglas som är placerad decentralt på skivan. Den senare innehåller modern LED-teknik som på ett elegant sätt strålar ut varmvitt ljus i rummet, vilket elegant reflekteras av rutan. Kwic utvecklades av designerduon Serge och Robert Cornelissen för den italienska belysningstillverkaren Axolight. LED-pendelarmaturen är en absolut höjdpunkt i moderna bostadsområden, till exempel som ljuskälla över matbordet.
 • Axolight Kwic LED-hänglampa, svart 48 cm

  Axolight Kwic LED-hänglampa, svart 48 cm
  Delikat design och behagligt ljus - LED-pendellampa Kwic Den högkvalitativa LED-pendellampan Kwic består av aluminium och munblåst glas. Skärmen består av två komponenter, en tunn aluminiumskiva och en diffusor av opalglas som är placerad decentralt på skivan. Den senare innehåller modern LED-teknik som på ett elegant sätt strålar ut varmvitt ljus i rummet, vilket elegant reflekteras av rutan. Kwic utvecklades av designerduon Serge och Robert Cornelissen för den italienska belysningstillverkaren Axolight. LED-pendelarmaturen är en absolut höjdpunkt i moderna bostadsområden, till exempel som ljuskälla över matbordet.
 • Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, svart

  Axolight Hoops 3 LED-hänglampa, svart
  Elegant och tidlös - LED-pendellampa Hoops 3 med filigran böjda metallstöttor Den moderna LED-pendellampan Hoops 3 är designad av den italienska designern Giovanni Barbato för den venetianska belysningstillverkaren Axolight. Fina, filigrana metallsträngar snurrar runt ljuskällan i mitten och bildar på så sätt ett modernt nät som ser imponerande nytt, annorlunda och samtidigt mycket stilfullt elegant ut. Tack vare den kraftfulla LED-tekniken ger LED-pendellampan Hoops 3 ett varmvitt, energieffektivt ljus som avges direkt nedåt och reflekteras på ett imponerande sätt i de svartlackerade metallstängerna. För att skapa rätt ljusstämning när som helst kan Hoops-armaturen också dämpas bekvämt med en fasdimmer.
 • Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, svart

  Axolight Hoops 4 LED-pendellampa, svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Hoops 4, designarmatur med imponerande skärm Designerpendelarmaturen Hoops 4 är utrustad med modern LED-teknik och ger ett klart och kraftfullt ljus med varmvit ljusfärg. Det speciella med armaturen är skärmen, som presenterar sig i form av ett elegant metallnät. De filigrana metallstängerna, här i elegant svart, bildar flera kurvor och cirklar runt ljuskällan som är placerad i mitten. På så sätt reflekteras ljuset också av metallstängerna i slutet, vilket skapar en förtrollande atmosfär. Som en imponerande pendelarmatur är Hoops 4 inte bara mycket dekorativ, utan erbjuder också en tillräckligt ljus belysning med de integrerade lysdioderna, som kan varieras i ljusstyrka när som helst med hjälp av en dimmer. Designen kommer från designern Giovanni Barbato, som utvecklade armaturserien Hoops för den venetianska armaturtillverkaren Axolight. Det ännu ganska unga företaget står för utmärkt design och hög kvalitet, vilket också beror på samarbetet med några av de mest innovativa designerna på den internationella belysningsscenen.
 • Axolight Jewel Mono pendel svart-grå 2 700 K 12°

  Axolight Jewel Mono pendel svart-grå 2 700 K 12°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 12°

  Axolight Jewel Mono pendel svart 2 700 K 12°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • Axolight Jewel Mono pendel svart-grå 2 700 K 38°

  Axolight Jewel Mono pendel svart-grå 2 700 K 38°
  LED hängande ljus Jewel Mono Minimalism och design - LED-pendellampan Jewel Mono kombinerar båda. Den enkla lampskärmen, som är konformad och tillverkad av aluminium, hålls fast med ett smalt fäste på båda sidor, som förbinder skärmen med upphängningen. De integrerade, dimbara lysdioderna på insidan ger också ett högt ljusflöde och ett behagligt varmvitt ljus. Metallskärmen reflekterar ljuskällan helt nedåt och skapar en förtrollande accentbelysning. Designen kommer från den spanska designstudion Yonoh, som grundades av Clara del Portillo och Alex Selma 2006. Med stor omsorg om detaljerna skapar de nytolkade möbler som fåtöljer, lampor, bord och mycket mer. Designteamet har redan fått många internationella priser. Konceptet Jewel Mono står för att överföra komplicerade saker på ett enkelt sätt.
 • LED-hänglampa Fedora, tre ljuskällor, roséguld

  LED-hänglampa Fedora, tre ljuskällor, roséguld
  Designerhänglampa Fedora med tre ljuskällor och metallglänsande utseende Hänglampan Fedora med tre ljuskällor är vacker, inte bara tack vare den glänsande metallskärmen av aluminium, utan även genom den bukiga formen som påminner mycket om de ryska Matrjoschka-dockorna. Dockorna fungerade som inspirationskälla för Dima Loginoff när hon skapade denna anslående hänglampa, som står i samklang med många olika inredningsstilar. Ljuset bryts dessutom imponerande i kanten av klart glas med sin bikakestruktur. Som ljuskällor får endast LED-ljuskällor med GU10-sockel användas. Ljuskällorna ingår inte i leveransen - men kan beställas under Tillbehör. Företaget som tillverkar lampan grundades i Venedig 1996 och lägger fokus vid tillverkning av högkvalitativa designobjekt för användning inomhus och som inte bara använder det traditionella kristallglaset, utan även material som bambu, keramik och textilier.
 • Axolight Fairy Designer-LED-vägglampa klar

  Axolight Fairy Designer-LED-vägglampa klar
  Fairy - en fantastiskt glittrande, iögonfallande LED-vägglampa med kristallskärm Den designade LED-vägglampan Fairy har ett extraordinärt utseende som gör den till ett fantastiskt blickfång. Varje del av armaturen gnistrar av sig själv, även om lampan ännu inte är tänd. Det vinklade, reflekterande väggfästet ger ett säkert och långvarigt grepp och reflekterar även armaturen som sticker ut från fästet på ett imponerande sätt. Den här armen påminner om en blomma på grund av sin form och den tillhörande lampskärmen av kristallglas. Skärmen är genomskinlig och försedd med stora kristaller, vilket understryker lampans eleganta utseende ännu mer. Kristallskärmen innehåller lysdioder som skapar en fantastisk ljuseffekt genom att bryta ljuset i diamantmönstret. Fairy ger varje rum, oavsett vilket, en viss del av glans och glamour och skapar eventuellt en början till en högkvalitativ, modern inredning.
 • Axolight Clavius vägglampa vit/krom

  Axolight Clavius vägglampa vit/krom
  Vägglampa Clavius i krom med vit textilskärm Clavius är en elegant designad vägglampa som är lämplig för användning i vardagsrum samt för inredning av hotellrum etc. Medan väggfästet är tillverkad av förkromad metall, var den eleganta nyans av lampan handgjorda efter silkesliknande gängor och draperad på stativ. Ljuset flyr direkt uppåt och nedåt och skapar en intressant ljusspel på väggen medan den lyser genom skärmen, mjukas in i rummet och effektivt betonar skärmens struktur. Designen av denna exklusiva vägglampa kommer från Manuel Vivian, en venetiansk designer som har skapat lampskapelser för företaget sedan det grundades 1996
 • Axolight Clavius vägglampa 30 cm tobak

  Axolight Clavius vägglampa 30 cm tobak
  Textil vägglampa Clavius med tobaksfärgad trådskärm Clavius vägglampa är mycket enkel i sin design men extremt effektiv i sin ljuseffekt. Vinkel nyans av lampan gjordes för hand och består av tobak-färgade textilmaterial i form av trådar som var draperad runt vinkel stativ, vilket resulterar i en mycket speciell ljusstrålning. Ljuset lyser upp och ner genom satinerade diffusorer mot väggen. Manuel Vivian designade Clavius-lampserien. Den venetianska designern har designat lampor för den italienska tillverkaren sedan Axolight grundades 1996 och är en av de främsta designerna idag. En speciell design, högkvalitativa material och ett mycket bra utförande kännetecknar företagets Axolight-ljus.
 • Axolight Stormy textilvägglampa vit 100 cm

  Axolight Stormy textilvägglampa vit 100 cm
  Vinkelformad textilvägglampa Stormy i vågig design Vägglampan Stormy har sitt namn på grund av sin form, som påminner om vågorna i ett stormigt hav. Lampans metallram skruvas fast på väggen. Ovanpå den fyrkantiga kapellet sitter ramen för den textila skuggan, som består av vågformade metallstöttor som är förskjutna mot varandra. Den elastiska, vita textilskärmen på den imponerande vägglampan är fäst ovanför den och kan tas bort för rengöring och till och med tvättas, vilket gör det mycket enkelt att rengöra den vita lampan. Manuel Vivian, en designer född i Venedig, har designat vägglampan Stormy. Efter sin examen, som han fick vid det venetianska konstinstitutet, designade han främst glasblåsning - inte minst på grund av familjeföretaget. Senare utvidgade han sitt spektrum och intresseområde till andra inredningsområden. Sedan Axolight grundades 1996 har Manuel Vivian arbetat med belysningstillverkaren och har hittills designat många kollektioner för företaget.
 • Axolight Cut designer LED-bordslampa

  Axolight Cut designer LED-bordslampa
  Justerbar i tre lägen - designad LED-bordslampa Cut av Axolight Den moderna LED-bordslampa Cut, som kan användas som bords- eller golvlampa , är en riktig blickfång. Den består främst av två motsatta diffusorer. En är en stor, matt och cirkulär diffusor och en mindre som rymmer LED-ljuskällan. De är anslutna med laserskurna aluminiumdelar som är vikta flera gånger och gör att de två diffusorerna kan justeras. Oavsett position står de två alltid inför varandra och ger den imponerande ljuseffekten. Den varma vita ljusstrålen reflekteras något och filtreras också, vilket skapar ett mjukt och känslomässigt ljus.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, vit 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 35°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 35°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, blå 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, grön 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 15°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 15°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Orchid LED-vägglampa, mörkgrå

  Axolight Orchid LED-vägglampa, mörkgrå
  Modern konform - LED-vägglampa Orchid, kan installeras som en uplight eller downlight Lampans namn ger en indikation på vilken naturprodukt den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av. Hans komposition av Orchid lampserien baserades på orkidéns knoppar. Resultatet är moderna, koniska armaturkroppar som emitterar sitt ljus huvudsakligen diffust in i rummet. Den opaliserande diffusorn skapar ett mjukt ljus som påminner om solstrålar och lyser elegant upp varje rum. Orchid LED-vägglampa kan installeras som en uplight eller downlight och erbjuder därmed olika designalternativ. Stora rum, korridorer eller trappor kan också kreativt belysas när det gäller design och belysningsteknik genom samspelet mellan flera lampor. De integrerade lysdioderna är dimbara.
 • Axolight Lik LED-vägglampa nickel matt

  Axolight Lik LED-vägglampa nickel matt
  Modern designad LED-vägglampa Lik med matt nickelfinish Den ovala LED-vägglampan Lik med sin minimalistiska design och matt matt finish i aluminiumkroppen är en ljuskälla för vardagsrum och hallar som utstrålar modernitet. Medan själva lampan kännetecknas av sin enkelhet sticker den ut för sin iögonfallande och särskilt vackra ljuseffekt när den slås på. Indirekt belysning avger den LED som är installerad bakom den övre halvan av armaturen som sticker ut från väggen i väggens riktning. Lik-vägglampan designades av Serge Cornelissen design. De två formgivarna Robert och Serge Cornelissen har specialiserat sig på design av exklusiva arkitektoniska lampor. Hennes mönster för olika välkända belysningsföretag runt om i världen erkänns regelbundet vid internationella designpriser.
 • Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 46°

  Axolight DoDot LED-vägglampa, mauve 46°
  Perfekt harmoni mellan form och funktion - DoDot LED-vägglampa DoDot LED-vägglampa kommer från Axolight och är en skapelse av designern och arkitekten Simone Micheli. Den är lämplig för installation på tak eller vägg och erbjuder mångsidig och individuell belysning. Den består av två aluminiumhalvor, den nedre, där även LED-ljuskällan är placerad, kan justeras med 46 ° på båda sidor. Detta möjliggör individuell belysning, vilket understryks av de olika strålvinklarna i vilka DoDot LED-vägglampa finns. De integrerade lysdioderna är kraftfulla och även dimbara, så att designlampan kan användas på många olika sätt.
 • Axolight Nelly textiltaklampa vit 60 cm

  Axolight Nelly textiltaklampa vit 60 cm
  Rund textiltaklampa Nelly med avtagbart tygöverdrag Den designade taklampa Nelly kan installeras i många rum, vare sig det är i vardagsrum, hotellrum etc., som en tidlös ljuskälla, helt mångsidig och nästan universell. Medan taklampa stativ , som också kan användas som vägglampa, är ordentligt skruvad i taket eller väggen, kan det vita, elastiska textilöverdraget på skärmen tas bort från metallramen och till och med tvättas. Utformningen av taklampa kommer från Manuel Vivian, en designer född i Venedig som fick sin examen på Venetian Art Institute och ursprungligen tänkt speciellt glasblåsning. Senare utvidgade han sitt intresseområde till olika andra inredningsområden och sedan Axolight grundades 1996 har han arbetat kontinuerligt med företaget, designat många av de mest kända kollektionerna och idag anses han vara en av de viktigaste formgivarna för belysningstillverkare.
 • Axolight Orchid LED-taklampa, vit

  Axolight Orchid LED-taklampa, vit
  LED-design taklampa Orchid, dimbar Den moderna LED-taklampa Orchid är en funktionell takspotlight som består av tre konformade lampskärmar som, när de placeras nära varandra, avgör ljusets bild. Detta arrangemang möjliggör god belysning av rummet på alla sidor. Tack vare de stora diffusorerna släpps ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och utan bländning. Designern Rainer Mutsch, som bor i Wien, är ansvarig för designen. Hans inspiration för Orchid lamp-serien var, som namnet antyder, orkidén. Lampskärmen, som är så typisk för lamporna, påminner om den tropiska växts knoppar, som han har tolkat om på ett modernt och minimalistiskt sätt.
 • Axolight Orchid LED-taklampa, sand

  Axolight Orchid LED-taklampa, sand
  LED-design taklampa Orchid, dimbar Den moderna LED-taklampa Orchid är en funktionell takspotlight som består av tre konformade lampskärmar som, när de placeras nära varandra, avgör ljusets bild. Detta arrangemang möjliggör god belysning av rummet på alla sidor. Tack vare de stora diffusorerna släpps ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt och utan bländning. Designern Rainer Mutsch, som bor i Wien, är ansvarig för designen. Hans inspiration för Orchid lamp-serien var, som namnet antyder, orkidén. Lampskärmen, som är så typisk för lamporna, påminner om den tropiska växts knoppar, som han har tolkat om på ett modernt och minimalistiskt sätt.
 • Axolight Kwic LED-taklampa, svart Ø 48 cm

  Axolight Kwic LED-taklampa, svart Ø 48 cm
  Minimalistisk elegans - Kwic LED-taklampa Designlamporna från den venetianska lamptillverkaren Axolight imponerar alltid med sin sofistikerade design och höga kvalitet, handgjorda i Italien. Som armaturserie är Kwic inget undantag. Designen av Serge och Robert Cornelissen består av två runda element som kombineras elegant och elegant med varandra. Lampans huvudkomponent är aluminiumcirkeln, som fästs i taket med ett tak. Den handblåsta glasdiffusorn, som är placerad i en cirkel och utrustad med moderna lysdioder, ger ljuset. När det gäller Kwic LED-taklampa detta diffust in i rummet och ger också indirekt, atmosfäriskt ljus på armaturens baksida mot taket. Detta lyser med en varmvit färg och är också dimbar. Tack vare sin trevliga form kan Kwic LED-taklampa också monteras som en vägglampa och är lika imponerande som ett designljusobjekt.
 • Axo Light Muse Bord Liten Vit

  Axo Light Muse Bord Liten Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E14 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar - Bredd/Diameter 33 cm Höjd 29,4 cm Djup 13 cm IP-klass&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 120 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 120 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 120 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Orange

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Orange
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Orange Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 40 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 40 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 40Cm Multicolour

  Axo Light Muse Plafond 40Cm Multicolour
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Multicolour Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 60 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Fiori

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Fiori
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 80 Cm Vit

  Axo Light Muse Plafond 80 Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Röd Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Skirt Pendel 50Cm Vit

  Axo Light Skirt Pendel 50Cm Vit
  Skirt taklampa från Axolight Design: Manuel Vivian Material: TREVIRACS tyg Mått: Ø 50 cm - H 42cm Ljuskälla: Max 240V 70W E27, Ingår ej Fast Installation
 • Axo Light Nelly Plafond 100Cm Rund vit

  Axo Light Nelly Plafond 100Cm Rund vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 100 cm&hellip:
 • Axo Light Nelly Plafond 100Cm Kvadrat/Straight Vit

  Axo Light Nelly Plafond 100Cm Kvadrat/Straight Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Längd 100 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 60Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 60Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Röd Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 60 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Orchid Pt Golvlampa Vit

  Axo Light Orchid Pt Golvlampa Vit
  PT Orchid golvlampa från Axolight Design: Rainer Mutsch Material: Aluminium Mått: H 184cm - Ø 35cm bas Ljuskälla: 3x Integrerad LED 15W, 3000K, Ingår Dimmer på sladd
 • Axo Light Orchid Sp Orchi4 White

  Axo Light Orchid Sp Orchi4 White
  SP Orchi 4 från Axolight Design: Rainer Mutsch Material: Aluminium Mått: B 133,5cm - H max 250cm Ljuskälla: 4x 240V Fast LED 15W, 3000K , Ingår Fast Installation
 • Axo Light Muse Plafond 80 Cm Fiori

  Axo Light Muse Plafond 80 Cm Fiori
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Fiori (blommönster) Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Nelly Plafond 60Cm Rund Vit

  Axo Light Nelly Plafond 60Cm Rund Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 60 cm&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Gul Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Vit

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 45Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 45Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Varmvit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 45 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 60Cm Vit

  Axo Light Bell Pendel 60Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 60 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 60Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 60Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Varmvit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 60 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Vit

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Aura 45 Pendel Vit

  Axo Light Aura 45 Pendel Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel &: Vanessa Vivian Material Metall/Glas Färg Vit Sockel E27 Watt Max 150W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 60Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 60Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Gul Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 1 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbar ljuskälla Bredd/Diameter 60 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 90Cm Vit

  Axo Light Bell Pendel 90Cm Vit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 46W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 90 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 90Cm Varmvit

  Axo Light Bell Pendel 90Cm Varmvit
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Varmvit Sockel E27 Watt Max 46W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 90 cm&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 90Cm Gul

  Axo Light Bell Pendel 90Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Gul Sockel E27 Watt Max 46W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 90 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 90Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 90Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Röd Sockel E27 Watt Max 46W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 90 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Bell Pendel 118Cm Röd

  Axo Light Bell Pendel 118Cm Röd
  Varumärke Axolight Design Manuel Vivian Material Stål/Pongee Färg Vit Sockel E27 Watt Max 57W Antal ljuskällor 4 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 118 cm Djup/Höjd&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Gul

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Gul
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Gul Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter 60 cm&hellip:
 • Axo Light Muse Plafond 60 Cm Multicolour

  Axo Light Muse Plafond 60 Cm Multicolour
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Multicolour Sockel E27 Watt Max 42W Antal ljuskällor 2 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Diameter&hellip:
 • Axo Light Nelly Plafond 60Cm Kvadrat/Straight Vit

  Axo Light Nelly Plafond 60Cm Kvadrat/Straight Vit
  Varumärke Axolight Design Sandro Santantonio Material Metall/Tyg Färg Vit Sockel E27 Watt Max 70W Antal ljuskällor 3 Inklusive ljuskälla Nej Dimbar Ja, med dimbara ljuskällor Bredd/Längd 60 cm Djup/Höjd&hellip: