Audo Copenhagen lampor

Audo Copenhagen är ett nytt varumärke som tillkom 2023 men innefattar många klassiska lampor från de två danska varumärkena MENU och By Lassen. Den italienske entreprenören Alessandro Sarfatti köpte upp dessa två märken och slog ihop sortimentet under ett nytt namn.

Belysning från Audo Copenhagen

 • Audo Copenhagen - JWDA Metallic Bordslampa Spegel Polerad Mässing

  Audo Copenhagen - JWDA Metallic Bordslampa Spegel Polerad Mässing
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept Metallic Bordslampa Spegel Polerad Mässing är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - Phare LED Bordslampa Burned Red

  Audo Copenhagen - Phare LED Bordslampa Burned Red
  Design Stanislaw Czarnocki för Audo Copenhagen Koncept Enkel, snygg och mycket användningsbar! Den nya ”bärbara” lampan från Audo Copenhagen är helt fantastisk och passar in i alla hem. Stanislaw Czarnocki har designat denna härliga lampa för Audo Copenhagen och Phare kommer att bli en stor succé! Lampan laddas upp med hjälp av en USB-kontakt och är därför inte beroende av vägguttagens placering och kan placeras precis där du har lust. Den kanske ska ut på terrassen i sommar? Eller kanske stå på hyllan där det inte bliver snyggt med att ha en sladd hängandes? Phare har ett hav av möjligheter och du kommer säkert att kunna hitta en perfekt plats för den i ditt hem.
 • Audo Copenhagen - JWDA Taklampa Polerad Mässing

  Audo Copenhagen - JWDA Taklampa Polerad Mässing
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen JWDA Taklampa Polerad Mässing är en vacker och mycket enkel lampa framställt i helt enkla materialet. Det är bra samverkan mellan rå betong, de fina glaset och den glänsande mässing. Taklampan är designad med inspiration från oljelampor och med den runda form ger den ett lugnt och varmt uttryck. Som en extra detalj har JWDA ljusdimmer på basen, vilket gör det till en riktig praktisk lampa över matbordet, då det är fint att ha möjligheten, för att regalera ljusstyrkan. JWDA concrete
 • Audo Copenhagen - JWDA Concrete Bordslampa Ljusgrå/Mässing

  Audo Copenhagen - JWDA Concrete Bordslampa Ljusgrå/Mässing
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA Concrete Bordslampa Ljusgrå/Mässing är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - GM 30 Taklampa Svart

  Audo Copenhagen - GM 30 Taklampa Svart
  Design Grethe Meyer for Audo Copenhagen Konsept GM 30 taklampa är designad av en pioner för kvinnliga designers, Grethe Meyer (1918-2008). Den blev designad utifrån filosofen om, att ‘’ det används varje dag, därför det förtjänar att vara vackert och praktiskt’’. Det är en helt enkel pendel som fås I 2 olika storlekar Ø15 cm och Ø30cm.
 • Audo Copenhagen - Peek Bordslampa Svart

  Audo Copenhagen - Peek Bordslampa Svart
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept Peek bordslampa är efterkommaren av Peek golvlampa. Lampan blev designad av Jonas Wagell, till att ledsaga en soffa han har designat ut ifrån de motto, att den inte skulle vara så stor och dominerande som golvlampor ofta är. Peek blev istället en mycket enkel lampa och som bordslampa fungerar den riktigt bra på alla de ställen där man har behov för ett skönt och bra ljus, och önskar en helt enkel lampa. Men såsom Peek Bordslampa är helt enkel, har den stadigt några finurliga detaljer. Bl.a. den lilla ‘’skål’’ vid foten, som kan användas till att lägga nycklar, telefoner eller annat småting. Peek Golvlampa blev designad av Jonas wagell, till att ledsaga en soffa han har designat ut från de motto, att den inte skulle vara så stora och dominerande som golvlampor ofta är. Peek blev I stället en mycket enkel lampas om namnet hänvisar, tittar (Peeks) över soffan. Det är en vacker och mycket enkel lampas om ger ett skönt ljus och som är helt perfekt, vid sidan av soffan, var man har behov för läs ljus. Både på bords- och golvlampan är tänd/släck funktionen placerad på toppen av pinnen på den motsatta sidan av ljuskällan. Funktionen är integrerad på så sätt att den är dold. Både lamporna kan vridas hela vägen runt om foten och huvudet kan likaså ställas in till båda sidor.
 • Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White

  Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White
  Design Norm Architects for Audo Copenhagen Carrie i vit är en superfin och allsidig lampa, som du kan ta med dig på alla ställe. Idén bakom designen är, att ge det danska ord ’’hygge’’ en ära. I Danmark, när vintern är lång och mörk, skapas det i de små hem ’’ hygge’’. Vi tänder stearinljus och kryper under de tunna filtar och med detta menat har designern skapat carrie. Med den har man möjlighet för att få sin mysiga belysning och tar den med sig på alla ställen, där man har behov för de. Den bliver ganska enkel laddad med en USB laddare och därefter kan man ta den med sig. Möjligheterna är oändliga. Använd den som en stationär lampa vid sängen eller på kontoret eller använd den som en ersättning för stearinljus på matbordet. Ta den med dig utanför på terrassen eller på picknick i skogen. Du bestämmer och du har möjligheten för att använda den vart du vill.
 • Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa Black/Matt Opal Audo Copenhagen

  Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa Black/Matt Opal Audo Copenhagen
  Design Tim Rundle för Audo Copenhagen Koncept TR Bulb Taklampa är ett helt nytt sätt att tänka ljus på. Lampans skärm består av TR Bulb glödlampan, som kan användas på alla ställen, oavsett var i världen man rör sig, då den lätt och snabbt bara skruvas på en fattning. Men man kan också byta ut glödlampan, så lampan helt plötsligt får ett helt annat uttryck. TR-lampa inspireras av hur människor i allt högre grad blir urbana nomader, flyttar mellan städer och länder för att bedriva sin karriär och livserfarenhet. Den dimbara LED-lampan, med sin eleganta sfäriska form, sparar lampans montering, medan opalglasdiffusorn skapar en jämn, harmonisk glöd som förhindrar bländning.
 • Audo Copenhagen - Phare LED Bordslampa Lys Grå

  Audo Copenhagen - Phare LED Bordslampa Lys Grå
  Design Stanislaw Czarnocki för Audo Copenhagen Koncept Enkel, snygg och mycket användningsbar! Den nya ”bärbara” lampan från Audo Copenhagen är helt fantastisk och passar in i alla hem. Stanislaw Czarnocki har designat denna härliga lampa för Audo Copenhagen och Phare kommer att bli en stor succé! Lampan laddas upp med hjälp av en USB-kontakt och är därför inte beroende av vägguttagens placering och kan placeras precis där du har lust. Den kanske ska ut på terrassen i sommar? Eller kanske stå på hyllan där det inte bliver snyggt med att ha en sladd hängandes? Phare har ett hav av möjligheter och du kommer säkert att kunna hitta en perfekt plats för den i ditt hem.
 • Audo Copenhagen Audo Umanoff hänglampa, mässing och valnöt

  Audo Copenhagen Audo Umanoff hänglampa, mässing och valnöt
  Umanoff pendellampa - elegant ljuskälla i mässing med trädetaljerDen här pendellampan, som bär namnet på sin designer Arthur Umanoff (1923-1985), är en absolut tidlös ljuskälla för bordsbelysning i privata och offentliga utrymmen. Den cylindriska skärmens yttre lager av mässing ökar något i omkrets mot botten och är vågformad i slutet. Här kommer innerskärmen fram, som inte bara avger ljuset direkt nedåt utan även har ett fint perforerat mönster på sidan. En dekorativ detalj av mörkt valnötsträ har lagts till på skärmen. Tack vare den 4 m långa kabeln erbjuder Umanoff ett stort spelrum för att justera pendelns höjd under monteringen.
 • Audo Copenhagen - JWDA Marble Bordslampa Vit

  Audo Copenhagen - JWDA Marble Bordslampa Vit
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA Marble Bordslampa Vit är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - Peek Golvlampa Vit

  Audo Copenhagen - Peek Golvlampa Vit
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept Både på bords- och golvlampan är tänd/släck funktionen placerad på toppen av pinnen på den motsatta sidan av ljuskällan. Funktionen är integrerad på så sätt att den är dold. Både lamporna kan vridas hela vägen runt om foten och huvudet kan likaså ställas in till båda sidor.
 • Audo Copenhagen - JWDA Metallic Bordslampa Black

  Audo Copenhagen - JWDA Metallic Bordslampa Black
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA Metallic Bordslampa Black är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - TR Bulb Bordslampa Brushed Brass/Matt Opal

  Audo Copenhagen - TR Bulb Bordslampa Brushed Brass/Matt Opal
  Design Tim Rundle för Audo Copenhagen Koncept TR Bulb Bordslampa är ett helt nytt sätt att tänka ljus på. Lampans skärm består av TR Bulb glödlampan, som kan användas på alla ställen, oavsett var i världen man rör sig, då den lätt och snabbt bara skruvas på en fattning. Men man kan också byta ut glödlampan, så lampan helt plötsligt får ett helt annat uttryck. TR-lampa inspireras av hur människor i allt högre grad blir urbana nomader, flyttar mellan städer och länder för att bedriva sin karriär och livserfarenhet. Den dimbara LED-lampan, med sin eleganta sfäriska form, sparar lampans montering, medan opalglasdiffusorn skapar en jämn, harmonisk glöd som förhindrar bländning.
 • Audo Copenhagen - Hubert Taklampa Black/White

  Audo Copenhagen - Hubert Taklampa Black/White
  Design Søren Rose för Audo Copenhagen Koncept Hubert är ännu en vacker utökning till Tribeca serien designad av den New York baserade topdesignern Søren Rose. Hubert taklampan är en enkel och samtidigt dramatisk taklampa, som ger en fet och industriell look, var än den placeras. Perfekt över matbordet, i rummet eller kanske 2 stycken i hörnet av köks-allrummet? Taklampan finns i svart och mässing och vilken färg du än måste välja, kommer det till att se fantastiskt ut!
 • Audo Copenhagen - Circular Taklampa Black

  Audo Copenhagen - Circular Taklampa Black
  Design Studio WM för Audo Copenhagen Koncept Circular Taklampa är en sofistikerad och modern lampa, som både kan användas som belysning över arbetsområdet eller som ett behagligt stämningsgivande ljus över mat- eller soffbordet. Den eleganta formen och rena linjer är lämplig till både stora och små rum - antingen ensam eller flera tillsammans - skiftande eller på en linjär linje, för att uppnå ett super stringent uttryck. Med en diskret fastgjord tygsladd i svart, får taklampan hela uppmärksamheten och fokus är riktat mot sin slanka och raffinerade profil. Med hjälp från en App på mobilen, har du möjlighet för att justera ljusets intensitet och färgtemperaturen. Du kan därmed snabbt och lätt skifta, från ett fokuserat arbetsljus till en stämningsfull rumbelysning, med ett par klick på telefonen eller tabletten - oavsett var du befinner dig. Lampan kan naturligtvis också användas utom användning av Appen. Här hittar du Circular Taklampan i både svart och borstad bronze.
 • Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa Messing

  Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa Messing
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Carrie i messing är en superfin och allsidig lampa, som du kan ta med dig på alla ställe. Idén bakom designen är, att ge det danska ord ’’hygge’’ en ära. I Danmark, när vintern är lång och mörk, skapas det i de små hem ’’ hygge’’. Vi tänder stearinljus och kryper under de tunna filtar och med detta menat har designern skapat carrie. Med den har man möjlighet för att få sin mysiga belysning och tar den med sig på alla ställen, där man har behov för de. Den bliver ganska enkel laddad med en USB laddare och därefter kan man ta den med sig. Möjligheterna är oändliga. Använd den som en stationär lampa vid sängen eller på kontoret eller använd den som en ersättning för stearinljus på matbordet. Ta den med dig utanför på terrassen eller på picknick i skogen. Du bestämmer och du har möjligheten för att använda den vart du vill.
 • Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa Brushed Brass/Matt Opal Audo Copenhagen

  Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa Brushed Brass/Matt Opal Audo Copenhagen
  Design Tim Rundle för Audo Copenhagen Koncept TR Bulb Taklampa är ett helt nytt sätt att tänka ljus på. Lampans skärm består av TR Bulb glödlampan, som kan användas på alla ställen, oavsett var i världen man rör sig, då den lätt och snabbt bara skruvas på en fattning. Men man kan också byta ut glödlampan, så lampan helt plötsligt får ett helt annat uttryck. TR-lampa inspireras av hur människor i allt högre grad blir urbana nomader, flyttar mellan städer och länder för att bedriva sin karriär och livserfarenhet. Den dimbara LED-lampan, med sin eleganta sfäriska form, sparar lampans montering, medan opalglasdiffusorn skapar en jämn, harmonisk glöd som förhindrar bländning.
 • Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa/Vägglampa Black/Matt Opal

  Audo Copenhagen - TR Bulb Taklampa/Vägglampa Black/Matt Opal
  Design Tim Rundle för Audo Copenhagen Koncept TR Bulb Taklampa/Vägglampa är ett helt nytt sätt att tänka ljus på. Lampans skärm består av TR Bulb glödlampan, som kan användas på alla ställen, oavsett var i världen man rör sig, då den lätt och snabbt bara skruvas på en fattning. Men man kan också byta ut glödlampan, så lampan helt plötsligt får ett helt annat uttryck. TR-lampa inspireras av hur människor i allt högre grad blir urbana nomader, flyttar mellan städer och länder för att bedriva sin karriär och livserfarenhet. Den dimbara LED-lampan, med sin eleganta sfäriska form, sparar lampans montering, medan opalglasdiffusorn skapar en jämn, harmonisk glöd som förhindrar bländning.
 • Audo Copenhagen - Bank Taklampa Opal

  Audo Copenhagen - Bank Taklampa Opal
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Koncept Bank Pendel Opal är en elegant lampa som passar in i stort sett alla inredningsstilar. Den hänger fint ensamt men kanske ännu finare i ett par t.ex. över matbordet eller köksön. Den stilrena designen kompletterar speciellt den skandinaviska inredningen, med sitt minimalistiska och lätta uttryck. Lampan kommer i två olika versioner med antingen munblåst opalglas eller i färgen smoke. Med en lampa i opalglas får du ett behagligt och diffust ljus till omgivningarna. När lampan är släkt, verkar skärmen vit, men när den tänds lyser den upp till en elegant och dekorativ lampa. I smoke får lampan en mer vintage look, som eventuellt kan framhävas genom att kombinera lampan med en dekorativ glödlampa i samma stil. Du hittar båda Bank takamporna här
 • Audo Copenhagen - JWDA Golvlampa Travertine Brushed Brass

  Audo Copenhagen - JWDA Golvlampa Travertine Brushed Brass
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA Golvlampa Travertine Brushed Brass är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White

  Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa White
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Carrie Portable Table Lamp White är en varm liten vän som du kan ta med dig överallt: en snygg och praktisk skapelse av designgruppen Norm Architects för det populära danska märket Audo Copenhagen, som specialiserar sig på enkel och elegant design. Den lilla, mjuka sfären i Carrie-lampan, det böjda, mjuka handtaget och den klassiska kombinationen av metall och glas vittnar om Audo Copenhagens höga kvalitetskrav och stilmedvetenhet i sin design. Lampan har en dämpad glasskärm som avger ett mjukt, varmt, atmosfäriskt sken. En ren mysig diffusor var du än befinner dig. Med sin sladdlösa design och justerbara ljusintensitet (tre inställningar) är Carrie Portable Table Lamp en underbart mångsidig lampa som lyser i upp till 10 timmar på den högsta inställningen. Carrie Portable Table Lamp är utformad med frihet och flexibilitet i åtanke och finns i en rad olika vackra färger. Se vårt urval av andra vackra bordslampor från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - TR Bulb Bordslampa/Vägglampa Brushed Brass/Matt Opal

  Audo Copenhagen - TR Bulb Bordslampa/Vägglampa Brushed Brass/Matt Opal
  Design Tim Rundle för Audo Copenhagen Koncept TR Bulb Bordslampa/Vägglampa är ett helt nytt sätt att tänka ljus på. Lampans skärm består av TR Bulb glödlampan, som kan användas på alla ställen, oavsett var i världen man rör sig, då den lätt och snabbt bara skruvas på en fattning. Men man kan också byta ut glödlampan, så lampan helt plötsligt får ett helt annat uttryck. TR-lampa inspireras av hur människor i allt högre grad blir urbana nomader, flyttar mellan städer och länder för att bedriva sin karriär och livserfarenhet. Den dimbara LED-lampan, med sin eleganta sfäriska form, sparar lampans montering, medan opalglasdiffusorn skapar en jämn, harmonisk glöd som förhindrar bländning.
 • Audo Copenhagen - Reverse Bordslampa Bronzed Brass

  Audo Copenhagen - Reverse Bordslampa Bronzed Brass
  Design Aleksandar Lezic för Audo Copenhagen Koncept Reverse Bordslampa Bronzed Brass är en elegant och karakteristisk lösning för en lång rad av belysningsbehov. Med en bas i travernit - ett naturmaterial som påminner om marmor, passar lampan perfekt i den moderna interiören, där vi fortsätter att sukta efter de naturliga materialen. Till skillnad från den råa basen har lampan en skärm i bronsaluminium som, precis som basen, ger lampan ett grafiskt uttryck på grund av dess enkla form. Det inbyggda LED-ljuset har en varm,vit färg som lyser jämnt över den obehandlade ytan och belyser materialets råa och naturliga brister. Längst upp på lampan finns en dimmer så att du kan justera ljuset till den ljusstyrka som passar dig. Med den omvända bordslampan får du en estetiskt vacker design som inte bara dekorerar nattduksbordet eller vardagsrummet utan samtidigt avger ett varmt stämningsfullt ljus till omgivningen. Obs ! Eftersom lampans botten är gjord av ett naturligt material kommer den håliga ytan att variera från lampa till lampa. Därför hittar du inte två lampor som är helt identiska.
 • Audo Copenhagen Levitate pendel Ø40 cm Salviagrön-mässing

  Audo Copenhagen Levitate pendel Ø40 cm Salviagrön-mässing
 • Audo Copenhagen Audo JWDA golvlampa av ljus marmor

  Audo Copenhagen Audo JWDA golvlampa av ljus marmor
  Golvlampa JWDA med bas av Carrara-marmor och med dimmerLampskärmen på golvlampan JWDA fängslar med sin elliptiska form, som utstrålar harmoni och värme. Den består av munblåst opalglas och fungerar även som en diffusor. Ljuset fördelas jämnt i rummet och bländar inte. Basen är cylindriskt formad och en riktig specialitet. Den är tillverkad av högkvalitativ Carrara-marmor och ingen sockel är den andra lik - därför är varje armatur unik.Det filigrana mässingshjulet styr armaturens dimfunktion - så att den inte bara kan användas för stämningsbelysning i rummet, utan också för läsning eller avkoppling. Ensam eller i kombination med andra armaturer i JWDA-serien - denna originella ljuskälla används i moderna vardagsrum samt inom gastronomi och hotellbranschen.Golvlampan JWDA ingår i den populära armaturserien JWDA av den svenske designern och arkitekten Jonas Wagell och är ett absolut blickfång i varje modern bostadsmiljö. Den är reducerad till det väsentliga och utstrålar en tidlös estetik och är mycket funktionell och konstnärlig.
 • Audo Copenhagen JWDA bordslampa bronsad mässing

  Audo Copenhagen JWDA bordslampa bronsad mässing
 • Audo Copenhagen - Hashira Taklampa Small Raw

  Audo Copenhagen - Hashira Taklampa Small Raw
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Hashira Taklampa Raw Ø18 är ett exempel på hur Audo Copenhagen, ett danskt företag som är känt för sin enkla design av högsta kvalitet, lyckas kombinera hemtrevlig, familjär mysighet med stilmedveten skandinavisk design. Den cylindriska formen, den matta tygytan och det grafiska mönstret som framträder när du tänder lampan - allt skapar en känsla av balans och harmoni. Tygytan gör att lampan avger ett mjukt, mysigt ljus i en bärnstensgyllene nyans som sprider sig jämnt i rummet, perfekt för vardagsrummet, middagsbordet eller sovrummet. Lampskärmen i linne är inspirerad av den traditionella japanska rispapperslampan, vars rena, enkla design gör att den lätt passar in i alla inredningsstilar. Hashira är en serie lampor i samma kreativa design av designgruppen Norm Architects. Se hela kollektionen här
 • Audo Copenhagen Reverse bordslampa Travertin-bronsad mässing

  Audo Copenhagen Reverse bordslampa Travertin-bronsad mässing
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 34 cm Bronzed brass-grey

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 34 cm Bronzed brass-grey
 • Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake svart

  Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake svart
 • Audo Copenhagen Line ljusstake svart

  Audo Copenhagen Line ljusstake svart
 • Audo Copenhagen Audo Dancing hänglampa med filtskärm

  Audo Copenhagen Audo Dancing hänglampa med filtskärm
  Pendellampan Dancing - ett absolut unikum som drar blickarna till sigOriginal och hållbar - pendellampan Dancing överraskar med sitt smarta koncept och erbjuder sig som ett absolut blickfång. På en filigran textilkabel sitter en expansiv lampskärm som drar till sig alla blickar. Som namnet antyder är den modellerad efter en dansares kjol och definierar armaturens lekfulla karaktär. Denna eleganta och feminina form uttrycks inte bara i armaturens visuella design, utan också i valet av material. Skärmen är tillverkad av PET-filt och är allt annat än vanlig. De två formgivarna Boris Berlin och Aleksej Iskos är inte bara kända för sin raffinerade design, utan också för sin förkärlek för att välja miljövänliga material och bidra till hållbarhet i processen.
 • Audo Copenhagen Audo Hashira Cluster pendellampa, Ø61,5cm, naturlig

  Audo Copenhagen Audo Hashira Cluster pendellampa, Ø61,5cm, naturlig
  Hashira Cluster pendellampa i design av en rispapperslyktaHashira Cluster är en pendellampa vars design påminner om traditionella japanska rispapperslyktor. Skärmen består av tre cylindriska individuella skärmar som har satts ihop för att bilda en trippelstruktur. Lampan har fått sitt namn Hashira på grund av den cylindriska formen på de enskilda skärmelementen, eftersom det är det japanska ordet för kolonn. Designföretaget Norm Architects ansvarar för designen av alla lampor i Hashira-serien. Designstudion, som huvudsakligen arbetar inom områdena bostadsarkitektur, kommersiell inredningsdesign och grafik, lägger stor vikt vid tidlöshet och hållbarhet hos de produkter de designar, vilket också återspeglas i armaturserien Hashira. Namnet Norm Architects valdes medvetet av företagets grundare. Det är avsett att understryka vikten av standarder och traditioner inom estetik och arkitektur.
 • Audo Copenhagen Interconnect ljusstake Svart

  Audo Copenhagen Interconnect ljusstake Svart
 • Audo Copenhagen Audo Torso LED-bordslampa, brun/creme/beige, 37 cm

  Audo Copenhagen Audo Torso LED-bordslampa, brun/creme/beige, 37 cm
  LED-bordslampa Torso med integrerad touchdimmerSockeln av brun keramik och den handgjorda skärmen av högkvalitativ Dedar-textil gör LED-bordslampan Torso till en speciell ljuskälla för vardagsrummet. Tack vare sin klassiska form och harmoniska färgskala kan Torso användas i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Det varma ljuset från den integrerade glödlampan skapar en mysig atmosfär. På toppen av skärmen finns också en touchdimmer, med vilken ljusstyrkan kan varieras i tre steg.Obs: Torso bordslampa finns endast tillgänglig i en begränsad upplaga.
 • Audo Copenhagen Audo Hashira pendellampa i linne, Ø30cm, naturlig

  Audo Copenhagen Audo Hashira pendellampa i linne, Ø30cm, naturlig
  Hashira pendellampa med cylindrisk textilskärmPendellampan Hashira liknar en traditionell japansk lykta gjord av rispapper i sin design, men skärmen är inte gjord av papper utan av tyg. Den är spänd runt metallramen, vars stag syns genom tyget och ger lampan en grafisk effekt. Hänglampan har fått sitt namn efter sin form, eftersom Hashira är det japanska ordet för kolonn. Lampserien Hashira har designats av designföretaget Norm Architects. Designstudion, som grundades 2008, arbetar huvudsakligen med bostadsarkitektur, kommersiell inredningsdesign, art direction och grafik och pekar på vikten av standarder och traditioner inom arkitektur och estetik genom det medvetet valda namnet Norm. Tidlösa och hållbara produkter är resultatet av designen från denna designstudio.
 • Audo Copenhagen JWDA portable bordslampa Dusty green

  Audo Copenhagen JWDA portable bordslampa Dusty green
 • Audo Copenhagen Collector vägglampa 25 cm Crème

  Audo Copenhagen Collector vägglampa 25 cm Crème
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake 30 cm Black-polished brass

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake 30 cm Black-polished brass
 • Audo Copenhagen TR tak/vägglampa mässing Matt opalglas

  Audo Copenhagen TR tak/vägglampa mässing Matt opalglas
 • Audo Copenhagen TR taklampa mässing Matt opalglas

  Audo Copenhagen TR taklampa mässing Matt opalglas
 • Audo Copenhagen Resonant pendel Ø53 cm Mässing

  Audo Copenhagen Resonant pendel Ø53 cm Mässing
 • Audo Copenhagen JWDA taklampa polerad mässing

  Audo Copenhagen JWDA taklampa polerad mässing
 • Audo Copenhagen JWDA bordslampa betong-mässing

  Audo Copenhagen JWDA bordslampa betong-mässing
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake 34 cm Bronzed brass-grey

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake 34 cm Bronzed brass-grey
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 40 cm Black-polished brass

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 40 cm Black-polished brass
 • Audo Copenhagen TR tak- & vägglampa matt opalglas

  Audo Copenhagen TR tak- & vägglampa matt opalglas
 • Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 34 cm Black-polished brass

  Audo Copenhagen Flambeau ljusstake vägg 34 cm Black-polished brass
 • Audo Copenhagen Kubus 4 Ljusstake - Ljusstakar Stål Zink

  Audo Copenhagen Kubus 4 Ljusstake - Ljusstakar Stål Zink
  Ljusstaken från Audo Copenhagen har en välkänd, elegant design som aldrig går ur tiden. Den har en geometrisk form med ett modernt uttryck och en tydlig funktion perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Originaldesign från år 1962. Formgivning av Mogens Lassen. Om ljusstaken från Audo Copenhagen- Finns i flera utföranden.- Originaldesign från år 1962.- Formgivning av Mogens Lassen.- Från serien Kubus. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Audo Copenhagen Ignus LED-ljus 25 cm Benvit

  Audo Copenhagen Ignus LED-ljus 25 cm Benvit
 • Audo Copenhagen Audo JWDA bordslampa av svart rostfritt stål

  Audo Copenhagen Audo JWDA bordslampa av svart rostfritt stål
  JWDA bordslampa med bas i rostfritt stål och dimmerBordslampan JWDA övertygar med sin tidlösa design och sina högkvalitativa material. Basen av svart rostfritt stål står i fin kontrast till lampskärmen av munblåst opalglas. Trots denna kontrast framstår armaturen som visuellt harmonisk och elegant. Lampskärmen fungerar även som diffusor och låter ljuset filtreras ut utan att blända betraktaren. En integrerad dimmer kan ställas in efter önskemål via ett hjul på sockeln, så att stämningen i rummet kan ändras på nolltid. Det betyder att inget står i vägen för mysiga kvällar i en inbjudande atmosfär. Bordslampan JWDA är skapad av den svenske designern Jonas Wagell. Hans specialitet är armaturer vars design är begränsad till det väsentliga och kännetecknas av tidlös elegans.
 • Audo Copenhagen Kubus 8 ljusstake svart

  Audo Copenhagen Kubus 8 ljusstake svart
 • Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake svart

  Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake svart
 • Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake vit

  Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake vit
 • Audo Copenhagen Kubus 8 ljusstake vit

  Audo Copenhagen Kubus 8 ljusstake vit
 • Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake mässing

  Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake mässing
 • Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake nickel

  Audo Copenhagen Kubus 4 ljusstake nickel
 • Audo Copenhagen Line ljusstake vit

  Audo Copenhagen Line ljusstake vit
 • Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake vit

  Audo Copenhagen Kubus 1 ljusstake vit
 • Audo Copenhagen Line ljusstake mässing

  Audo Copenhagen Line ljusstake mässing
 • Audo Copenhagen Clip ljusstake vägg 34 cm Svart

  Audo Copenhagen Clip ljusstake vägg 34 cm Svart
 • Audo Copenhagen Circular Pendel Svart - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Svart - 1680539

  Audo Copenhagen Circular Pendel Svart - Taklampor Pulverlackerad Aluminium Svart - 1680539
  Circular Pendel designad av Studio WM är en multifunktionell lampa som du enkelt kan styra från din telefon med en app.Lampan i sig har rena enkla linjer och en ljusstyrka samt värme som går att justera med några klick på telefonen om man laddar ner "Audo Copenhagen Lighting App" Med samma lampa kan man alltså ändra stämning med hjälp av ljuset, från kontor till en romantisk middag. Dimmern styrs alltså via din telefon eller surfplatta. Lampan går att få i svart eller brons. Vi har valt ut Svart Taklampor i Pulverlackerad aluminium från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Dancing Pendel 95 Cm - Taklampor Pet Vit - 1600659

  Audo Copenhagen Dancing Pendel 95 Cm - Taklampor Pet Vit - 1600659
  Tillför en touch av nyckfullhet och elegans till ditt hem med Dancing-pendeln i vitt. Denna vackra lampa är designad av den visionära Iskos-Berlin för Audo Copenhagen och fångar essensen av en dansares grace. Pendellampan har inspirerats av den flytande rörelsen hos en veckad kjol i mittpirouett och ger samma dynamiska rörelse till din matsal eller ditt vardagsrum. Dancing pendel är tillverkad av hållbar polyesterfilt från återvunna plastflaskor och är inte bara ett stilsäkert statement utan även ett miljömedvetet. Lampans struktur ger den en taktil dimension, medan dess breda diameter gör den till en blickpunkt som är svår att missa. Design av Iskos-Berlin. Bra att veta om Dancing pendel - Dancing uppskattas för den lekfulla twisten.- Pendel i polyesterfilt.- Design av Iskos-Berlin.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i PET från Audo Copenhagen med stor omsorg.
 • Audo Copenhagen Bank pendel Opal

  Audo Copenhagen Bank pendel Opal
 • Audo Copenhagen Hashira Cluster pendel raw 75 cm

  Audo Copenhagen Hashira Cluster pendel raw 75 cm
 • Audo Copenhagen Audo JWDA golvlampa av travertin

  Audo Copenhagen Audo JWDA golvlampa av travertin
  JWDA golvlampa av ädel travertinsten, med dimmerOpalglas och natursten - en ädel kombination som inspirerar direkt. Golvlampan JWDA är en konstnärlig design av den svenske designern och arkitekten Jonas Wagell. Den ingår i den populära lampserien JWDA och förkroppsligar funktionalitet och tidlös estetik. Varje armatur är unik, eftersom den cylindriskt formade basen är tillverkad av travertin - en värdefull natursten. Lampskärmen har formen av en ellips och är tillverkad av munblåst opalglas. Detta ger inte bara ett visuellt intryck, utan bidrar också till en jämn och bländfri ljusfördelning. Den integrerade dimmern kan manövreras med hjälp av det filigrana mässingshjulet och skapar en stämningsfull atmosfär vid läsning eller avkoppling.Tack vare sin minimalistiska design hittar JWDA golvlampa inte bara sin plats i moderna vardagsrum, utan också inom gastronomin och hotellbranschen och kan utmärkt kombineras med andra armaturer i JWDA-serien.
 • Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-hänglampa 1 lampa mässing/matt

  Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-hänglampa 1 lampa mässing/matt
  Minimalistisk LED-pendellampa TR Bulb i ädel designEnkel, tidlös design i kombination med modern funktionalitet - det är vad LED-pendellampan TR Bulb handlar om. Det speciella med dess koncept är att lampskärmen av munblåst opalglas redan har en integrerad LED-lampa. Dessutom fungerar skärmen även som diffusor och möjliggör en homogen ljusfördelning i alla riktningar utan att blända betraktaren.Den svarta textilkabeln bildar en attraktiv kontrast till den vita skärmen och den filigrana ramen av mässing. Detta ger armaturen ett diskret men samtidigt ädelt utseende som kan ses i moderna vardagsrum såväl som i catering- eller hotellsektorn.
 • Audo Copenhagen Audo Leonard hänglampa av massiv mässing

  Audo Copenhagen Audo Leonard hänglampa av massiv mässing
  Mässingspendellampa Leonard ChandelierExpressiv och minimalistisk - två motsatser som inte är ömsesidigt uteslutande i denna lampa. Leonard Chandelier-pendellampan övertygar med sin intressanta färgkombination och valet av högkvalitativa material.Stommen är tillverkad av massiv, mattpolerad mässing. Textilkabeln och socklarna är i klassisk svart, vilket är en fin färgkontrast till den ädla mässingen. De fem E27-ljuskällorna är väl synliga från alla håll, eftersom man här har avstått från en lampskärm. Därför rekommenderas här särskilt dekorativa ljuskällor som glödlampor eller rustika lampor. Om så önskas kan man skapa en stämningsfull atmosfär genom att justera ljusstyrkan med en extern dimmer.
 • Audo Copenhagen Audo Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, svart

  Audo Copenhagen Audo Carrie LED-dekorbelysning, kan laddas, svart
  Carrie bärbar LED-bordslampa med USB-anslutning och dimmerDekolampan Carrie LED består av en sfärisk lampskärm och ett fäste som är format i en båge ovanför lampan. Lampskärmen består av munblåst opalglas, som fungerar utmärkt som diffusor och fördelar ljuset jämnt och bländfritt i alla riktningar. Ramen med fäste är tillverkad av lackerat stål och är optimalt lämpad för transport tack vare sin design.lampan har ett integrerat uppladdningsbart batteri som kan ge upp till 10 timmars ljus (beroende på ljusstyrkan under användning). Batteriet kan laddas via den medföljande USB-laddningskabeln. Inuti lampskärmen sitter lysdioder som kan dimmas i tre nivåer med en knapptryckning. Den lilla LED-lampan är alltså inte bara funktionsorienterad, utan ger också ett varmt och rogivande ljus till omgivningen. De danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn kombinerar modern, minimalistisk design med den typiska danska "Hygge"-atmosfären. Inspirerade av denna typ av mysighet har Norm Architects skapat en armatur som förkroppsligar just dessa värden och samtidigt smidigt kan integreras i en modern interiör. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är en ljuskälla som är mångsidig och samtidigt smälter samman estetik och mysighet.
 • Audo Copenhagen Audo JWDA pendellampa av mässing och opalglas

  Audo Copenhagen Audo JWDA pendellampa av mässing och opalglas
  Pendellampa i mässing JWDA med integrerad dimmerPendellampan JWDA framstår som vacker och ädel och drar därför till sig alla blickar. Här kombineras en avskalad design med ett elegant urval av material som inte kunde vara mer kontrasterande, men som tillsammans bildar en harmonisk enhet.Den rundade lampskärmen är tillverkad av munblåst opalglas och fungerar också som en diffusor. Dess skira elegans kontrasterar mot den massiva mässingsramen. I mitten av den cylindriska ramen finns ett filigrant, svart hjul, med vilket du kan styra den integrerade dimmern. Denna lilla detalj är ganska ovanlig för en pendellampa och visar på en kärlek för detaljer.Pendellampan JWDA kommer från svensken Jonas Wagells penna. Designen på hela JWDA-serien är enkel och samtidigt konstnärlig.
 • Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-taklampa svart/opal matt

  Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-taklampa svart/opal matt
  Med sfärisk skärm av opalglas - LED-taklampa TR BulbLED-taklampan TR Bulb är en klassiker när det gäller belysning tack vare sin design av en svart pulverlackerad skärm av metall och en handblåst sfär av opalglas, TR Bulb, som är både skärm och ljuskälla. Glödlampan är direkt installerad i sfären, så att den försvinner osynligt in i sfären tillsammans med sockeln. Ljusstyrkan hos taklampan TR Bulb kan regleras via en dimmer i husinstallationen (ingår ej) och är lämplig för belysning av privata rum samt för användning inom hotell- och restaurangsektorn. Förutom montering i tak kan armaturen även användas som väggarmatur.TR Bulb är en armaturserie som består av många olika armaturer för hängande, stående eller vägg- eller takmontering. Designen kommer från designstudion Tim Rundle i London. Industridesignern Tim Rundle, som kommer från Nya Zeeland, grundade sin designstudio 2015 och har specialiserat sig på design av möbler och ljus som kännetecknas av eleganta, tekniskt raffinerade lösningar. Ett framgångsrikt exempel på detta är TR Bulb-kollektionen.
 • Audo Copenhagen - GM 30 Taklampa Vit

  Audo Copenhagen - GM 30 Taklampa Vit
  Design Grethe Meyer for Audo Copenhagen Konsept GM 30 taklampa är designad av en pioner för kvinnliga designers, Grethe Meyer (1918-2008). Den blev designad utifrån filosofen om, att ‘’ det används varje dag, därför det förtjänar att vara vackert och praktiskt’’. Det är en helt enkel pendel som fås I 2 olika storlekar Ø15 cm och Ø30cm.
 • Audo Copenhagen JWDA golvlampa Travertin-mässing

  Audo Copenhagen JWDA golvlampa Travertin-mässing
 • Audo Copenhagen JWDA golvlampa Marmor-bronserad mässing

  Audo Copenhagen JWDA golvlampa Marmor-bronserad mässing
 • Audo Copenhagen TR bordslampa mässing Matt opalglas

  Audo Copenhagen TR bordslampa mässing Matt opalglas
 • Audo Copenhagen JWDA reservglas bordslampa Blank

  Audo Copenhagen JWDA reservglas bordslampa Blank
 • Audo Copenhagen JWDA bordslampa blankpolerad mässing

  Audo Copenhagen JWDA bordslampa blankpolerad mässing
 • Audo Copenhagen JWDA bordslampa marmor

  Audo Copenhagen JWDA bordslampa marmor
 • Audo Copenhagen JWDA bordslampa svart

  Audo Copenhagen JWDA bordslampa svart
 • Audo Copenhagen TR rail taklampa matt opalglas

  Audo Copenhagen TR rail taklampa matt opalglas
 • Audo Copenhagen Globe E27 LED Ø12,5 cm Klart glas

  Audo Copenhagen Globe E27 LED Ø12,5 cm Klart glas
 • Audo Copenhagen - Hashira Taklampa Large Vit

  Audo Copenhagen - Hashira Taklampa Large Vit
  Design Norm Architects for Audo Copenhagen Koncept Hashira Taklampa Large är en elegant och vacker lampa. Den cylindriska linneskärmen är inspirerad av den traditionella lampan av rispapper. Det tunna materialet tillåter ett varmt och stämningsfullt ljus att lysa igenom och samtidigt ger lampan ett otroligt elegant och ljust uttryck. När lampan tänds är lampans grova struktur synlig, vilket ger lampan ett distinkt utseende. Det är inte bara materialet som inspirerade de japanska traditionerna, utan också designen. Audo Copenhagen har som Japans designtraditioner, fokus på enkla detaljer och helheten. De skapar inte bara en vacker design, utan en stämning för det enskilda rummet medan de behåller sitt Scandinavian Design DNA. Hashira är det japanska ordet för pelare och beskriver den grafiska och helt rena designen på lampan som gör den enkel att använda inom alla interiörstilar. Hela serien består av taklampan i fyra olika storlekar samt golvlampa och bordslampa. Se hela serien här
 • Audo Copenhagen Peek golvlampa Vit

  Audo Copenhagen Peek golvlampa Vit
 • Audo Copenhagen - Umanoff Taklampa Brass/Walnut

  Audo Copenhagen - Umanoff Taklampa Brass/Walnut
  Design Arthur Umanoff för Audo Copenhagen Koncept Umanoff Taklampa Brass/Walnut är en elegant och enkel taklampa. Lampan är designad av Arthur Umanoff, som också har namngett den vackra designen. Den perfekta kombinationen av mässing och valnötsträ ger lampan ett varmt och sofistikerat utseende. Den böjda och symmetriska utskärningen ger lampan ett lugnt och grafiskt utseende, som passar in i alla typer av hem, Med en höjd på 34 cm och en diameter på 13,4 cm, hänger lampan vackert enskilt men kan också enkelt kombineras i par, om du vill lysa upp ett större område. Det nedåtriktade ljuset har en varm glöd, som skapar en mysig stämning – exempelvis över mat- eller soffbordet, eller över ett litet sidobord. Se eventuellt fler taklampor med mässingsfinish här
 • Audo Copenhagen TR taklampa matt opalglas

  Audo Copenhagen TR taklampa matt opalglas
 • Audo Copenhagen - Skärm till JWDA Bordslampa

  Audo Copenhagen - Skärm till JWDA Bordslampa
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept Skärm till JWDA Bordslampa är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Observera att denna reservdel är lämplig för följande lampor, som du kan hitta här, här, här. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen Duca ljusstake Blank mässing

  Audo Copenhagen Duca ljusstake Blank mässing
 • Audo Copenhagen Umanoff ljusstake Polerad mässing-valnöt

  Audo Copenhagen Umanoff ljusstake Polerad mässing-valnöt
 • Audo Copenhagen Audo Bank pendellampa med opalglas

  Audo Copenhagen Audo Bank pendellampa med opalglas
  Tidlöst charmig pendellampa Bank med skärm av opalglasPendellampan Bank av glas är en absolut visuell höjdpunkt - även när den är släckt - och kan integreras väl i olika inredningsstilar.Den munblåsta lampskärmen är utformad i form av ett halvklot. Den opala glasytan ser till att ljuset sprids brett och bländfritt i vardagsrummet. På så sätt skapar Bank en mjuk och inbjudande atmosfär. Lampan är fäst vid baldakinen med en ståltråd. Sockeln är väl skyddad mot korrosion eftersom den är tillverkad av anodiserad aluminium. Det innebär att metallytan omvandlas med hjälp av en kemisk reaktion på ett sådant sätt att ett tunt oxidskikt skapas, vilket garanterar detta skydd. Med sin välformade design och kombinationen av värdefulla material ger denna ljuskälla den sista touchen till moderna vardagsrum och lyser också med sin långa livslängd. Grundarna av Norm Architects hämtar sin konstnärliga inspiration främst från bostadsarkitektur. Idén till Bank-serien föddes när de två danska formgivarna Jonas Bjerre-Poulsen och Kasper Rønn reste till Manhattan, där en vintagelampa fångade deras blick mitt i storstadspulsen. I sina kreationer fokuserar de främst på att skapa en visuell balans mellan arkitektur och design. Resultatet av deras högkvalitativa arbete är ljuskällor som förenar tidlös minimalism och estetik.
 • Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-pendel 4 lampor svart/opal matt

  Audo Copenhagen Audo TR Bulb LED-pendel 4 lampor svart/opal matt
  LED-pendellampa TR Bulb med fyra ljuskällor av opalglasLED-pendellampan TR Bulb Suspension Frame övertygar med sin minimalistiska look och klassiska färgskala. Metallramen med svart finish är långsträckt. Det speciella med denna armatur är det innovativa systemet bakom den. Designern har redan integrerat sockeln och ljuskällan i den sfäriska skärmen. Lampskärmen är en riktig mångsysslare eftersom den består av högkvalitativt opalglas som också fungerar som diffusor och därmed säkerställer en behaglig och bländfri ljusfördelning.Rundles vision var att skapa ett smart, mångsidigt belysningskoncept som anpassar sig till den moderna livsstilen. Ljuskällan ska kunna monteras på olika armaturer och samtidigt framhäva design och atmosfär. Resultatet är TR Bulb-seriens eleganta, minimalistiska utseende, som kan integreras i nästan alla moderna interiörer.
 • Audo Copenhagen Audo Cast LED-hänglampa i svart, Shape 1

  Audo Copenhagen Audo Cast LED-hänglampa i svart, Shape 1
  LED-pendellampa Cast med konformad skärm av aluminiumLED-pendellampan Cast är en mångsidig, liten pendellampa vars skärm är utformad som en kon av aluminium. Armaturen kan användas individuellt eller kombineras med flera armaturer med samma eller olika skärmformer, så att skulpturala installationer kan skapas. Traditionella lodvikter, som har använts av murare och snickare sedan det gamla Egypten, inspirerade formgivarna Thomas Chung och Jordan Murphy att skapa armaturerna i Cast-serien. Formgivarna, som är baserade i Toronto i Kanada, värdesätter funktionell och ärlig design och delar ett stort intresse för föremålens historia.
 • Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa Bronzed Brass

  Audo Copenhagen - Carrie Portable Bordslampa Bronzed Brass
  Design Norm Architects för Audo Copenhagen Carrie LED Bordslampa Bronzed Brass är en superfin och allsidig lampa, som du kan ta med dig på alla ställe. Idén bakom designen är, att ge det danska ord ’’hygge’’ en ära. I Danmark, när vintern är lång och mörk, skapas det i de små hem ’’ hygge’’. Vi tänder stearinljus och kryper under de tunna filtar och med detta menat har designern skapat carrie. Med den har man möjlighet för att få sin mysiga belysning och tar den med sig på alla ställen, där man har behov för de. Den bliver ganska enkel laddad med en USB laddare och därefter kan man ta den med sig. Möjligheterna är oändliga. Använd den som en stationär lampa vid sängen eller på kontoret eller använd den som en ersättning för stearinljus på matbordet. Ta den med dig utanför på terrassen eller på picknick i skogen. Du bestämmer och du har möjligheten för att använda den vart du vill.
 • Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 28 Black Brass

  Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 28 Black Brass
  Design Afteroom för Audo Copenhagen Koncept Levitate Taklampa 28 Black Brass är en stilfull och minimalistisk taklampa som bl.a. passar in bra i den skandinaviska inredningsstilen. Desstidlösa design har ett klassiskt utseende, som visuellt leker med enkelheten och tyngdkraften, när den nästan flyger i rummet. Den eleganta designen fås i två olika storlekar, med en diameter på 28 eller 40 cm. Skärmen är perforerad i toppen så den skickar ut ett diffust ljus upp mot taket. På lampans botten sitter en handgjord diffusor i glas som säkerställer att lampan ger ett behagligt jämnt ljus, som inte bländar. En vacker lampa som passar perfekt över matbordet – både i det privata hemmet och det offentliga rummet. Se Levitate-taklampan i olika färger här
 • Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 40 Black Brass

  Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 40 Black Brass
  Design Afteroom för Audo Copenhagen Koncept Levitate Taklampa 40 Black Brass är en stilfull och minimalistisk taklampa som bl.a. passar in bra i den skandinaviska inredningsstilen. Desstidlösa design har ett klassiskt utseende, som visuellt leker med enkelheten och tyngdkraften, när den nästan flyger i rummet. Den eleganta designen fås i två olika storlekar, med en diameter på 28 eller 40 cm. Skärmen är perforerad i toppen så den skickar ut ett diffust ljus upp mot taket. På lampans botten sitter en handgjord diffusor i glas som säkerställer att lampan ger ett behagligt jämnt ljus, som inte bländar. En vacker lampa som passar perfekt över matbordet – både i det privata hemmet och det offentliga rummet. Se Levitate-taklampan i olika färger här
 • Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 40 Sage Green Brass

  Audo Copenhagen - Levitate Taklampa 40 Sage Green Brass
  Design Afteroom för Audo Copenhagen Koncept Levitate Taklampa 40 Sage Green Brass är en stilfull och minimalistisk taklampa som bl.a. passar in bra i den skandinaviska inredningsstilen. Desstidlösa design har ett klassiskt utseende, som visuellt leker med enkelheten och tyngdkraften, när den nästan flyger i rummet. Den eleganta designen fås i två olika storlekar, med en diameter på 28 eller 40 cm. Skärmen är perforerad i toppen så den skickar ut ett diffust ljus upp mot taket. På lampans botten sitter en handgjord diffusor i glas som säkerställer att lampan ger ett behagligt jämnt ljus, som inte bländar. En vacker lampa som passar perfekt över matbordet – både i det privata hemmet och det offentliga rummet. Se Levitate-taklampan i olika färger här
 • Audo Copenhagen - JWDA Golvlampa White Marble Bronzed Brass

  Audo Copenhagen - JWDA Golvlampa White Marble Bronzed Brass
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA Golvlampa White Marble Bronzed Brass är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen - JWDA Bordslampa Bronzed Brass

  Audo Copenhagen - JWDA Bordslampa Bronzed Brass
  Design Jonas Wagell for Audo Copenhagen Koncept JWDA bordslampa Bronzed Brass är designad av Jonas Wagell och ingår i en lampserie bestående av både taklampa, golvlampa och bordslampor. Den vackra designen är inspirerad av oljelampor och är skapad av enkla material. Sammansättningen av material gör lampan både känslig och rå samtidigt som minimalistiska imes passar in i de flesta stilar. Den kan användas på alla platser där du behöver en vacker lampa som avger ett mjukt och behagligt ljus - i ett mörkt hörn i vardagsrummet, på nattduksbordet eller på en byrå i hallen. Jonas säger själv: Jag vill skapa produkter som kan användas varje dag och bli en del av människors liv. Och vi måste säga att vi har lyckats. Se hela JWDA-serien från Audo Copenhagen här
 • Audo Copenhagen Phare LED lampa mörkröd

  Audo Copenhagen Phare LED lampa mörkröd
 • Audo Copenhagen Peek bordslampa Svart

  Audo Copenhagen Peek bordslampa Svart