Astro Lighting lampor

Det brittiska varumärket Astro Lighting har ett unikt och innovativt sätt att designa lampor. Ordet enkelhet tycker vi är ett riktigt passande ord för designen. Kanske är det därför som deras belysning är så omtyckt här i Sverige. Stilrent och minimalistiskt är en stil som ofta förekommer i skandinavisk heminredning. Astro Lighting kan därför ta plats i många rum i svenska hem.

Utbud från Astro Lighting från återförsäljare i Sverige

 • Astro Box Lantern utomhus vägglampa 35 cm

  Astro Box Lantern utomhus vägglampa 35 cm
  Utomhusvägglampa Box Lantern i modern lyktform Modern och tidlös på grund av dess subtila dekoration ser utomhusvägglampan Ruta med svartlackerat stativ ut som ett lykta. De genomskinliga glasskivorna ger en tydlig bild av den ljuskälla som används och ljuset kan skina fritt åt alla håll. Det rekommenderas att en dekorativ glödlampa används som till exempel en filament- eller rustiklampa. Passande ljuskällor finns att köpa som tillbehör. Var säker på att ljuskällans maximala längd inte överskrids med 17 cm.
 • Astro Box Lantern utomhus vägglampa 26,7 cm

  Astro Box Lantern utomhus vägglampa 26,7 cm
  Utomhusvägglampa Box Lantern i modern lyktform Modern och tidlös på grund av dess subtila dekoration ser utomhusvägglampan Ruta med svartlackerat stativ ut som ett lykta. De genomskinliga glasskivorna ger en tydlig bild av den ljuskälla som används och ljuset kan skina fritt åt alla håll. Det rekommenderas att en dekorativ glödlampa används som till exempel en filament- eller rustiklampa. Passande ljuskällor finns att köpa som tillbehör. Var säker på att ljuskällans maximala längd inte överskrids med 17 cm.
 • Vacker LED-tavelbelysning Goya 760, förnicklad

  Vacker LED-tavelbelysning Goya 760, förnicklad
  Formskön LED-vägglampa Goya för belysning av bilder Tavlor, bilder och fotografier sätts i fokus med denna vägglampa. Den dekorativa Goya är en passande belysning för att lägga fokus på detaljerna. Denna lampa belyser föremål på ett stilfullt och dekorativt sätt. LED-driftdon ingår i leverans.
 • Förkromad, vacker LED-tavelbelysning Goya 760

  Förkromad, vacker LED-tavelbelysning Goya 760
  Formskön LED-vägglampa Goya för belysning av bilder Tavlor, bilder och fotografier sätts i fokus med denna vägglampa. Den dekorativa Goya är en passande belysning för att lägga fokus på detaljerna. Denna lampa belyser föremål på ett stilfullt och dekorativt sätt. LED-driftdon ingår i leverans.
 • Utomhusvägglampa Calvi med svart ram

  Utomhusvägglampa Calvi med svart ram
  Utomhusvägglampan Calvi påminner om en lykta Denna dekorativa utomhusbelysning skapar en tidlös karaktär och en stilfull, angenäm atmosfär utomhus. Lampan omges av tre glasskivor som låter ljuset obehindrat flöda fritt och skapar vackra reflexer.
 • Utomhusväggbelysning HOMEFIELD SQUARE, schw

  Utomhusväggbelysning HOMEFIELD SQUARE, schw
  Dekorativ utomhusväggbelysning HOMEFIELD SQUARE Denna dekorativa utomhusbelysning skapar utomhus en tidlös karaktär och en stilfull, angenäm atmosfär. Lampan omges av tre glasskivor som låter ljuset obehindrat flöda fritt och skapar vackra reflexer.
 • Calvi Vägglampa

  Calvi Vägglampa
 • Homefield Pendant utomhushänglampa

  Homefield Pendant utomhushänglampa
  Dimbar utomhushänglampa Homefield Pendant Utomhushänglampan Homefield Pendant ger ett modernt och rustikt intryck samtidigt med sina tydliga linjer. Armaturen är prydd med en enkel metallram. Fyra glasskivor ger fri inblick på ljuskällan. Armaturen är dimbar. Ljuskällan ingår ej i leverans.
 • Elegant taklampa Denia IP44

  Elegant taklampa Denia IP44
  Klassisk taklampa Denia i polerat krom och glas Den eleganta, runda taklampan skapar bländfri belysning i badrummet, hallen och andra rum. En förkromad infattning och ett vitt täckglas skapar en tidlös klassisk stil som passar överallt och när som helst.
 • Utomhusvägglampa Cabin Wall i antikmässing

  Utomhusvägglampa Cabin Wall i antikmässing
  Sprider en maritim känsla i utomhusområdet – utomhusvägglampan Cabin Wall Utomhusvägglampan Cabin Wall sörjer med sitt tilltalande utseende för en maritim känsla i ett annars enkelt utomhusområde. Men det är inte bara utseendet med metall i antikmässing och glas som utmärker utomhusvägglampan, utan även ljuseffekten som tack vare det transparenta glaset och gallret är mycket jämn och effektfull. Används så kallade rustikalampor kan ett ännu effektfullare utseende skapas (se tillbehör).
 • Modern taklampa Mashiko för badrummet, 40 cm

  Modern taklampa Mashiko för badrummet, 40 cm
  Förkromad taklampa Mashiko för badrummet Den tilltalande taklampan MASHIKO för badrummet i slät, vacker och tidlös design. En ram i glänsande, förkromad metall bär upp det attraktiva glaset, som i sin tur skapar en bländfri belysning. Taklampan passar lätt i alla inredningsstilar. Tack vare skyddsklass IP44 är Mashiko skyddad mot stänkvatten och fukt och passar därmed optimalt i badrummet.
 • Rund badrumstaklampa Sabina 280

  Rund badrumstaklampa Sabina 280
  Skaffa rätt ljus i badrummet med taklampan Sabina 280 Sabina 280 är en taklampa som är skyddad mot fukt i badrummet. Skyddsklass IP44 garanterar att lampan kan användas i zonerna 2 och 3 i fuktrum (se föreskrifter för badrumsbelysning). Armaturen är mycket enkelt och klassiskt gestaltad i polerad krom med opal glasdiffusor. Ljuskällan inuti armaturen sörjer för perfekt ljus för den dagliga rutinen i badrummet.
 • Elegant vägglampa Lima i vit textil

  Elegant vägglampa Lima i vit textil
  Lima – en ädel vägglampa med vit textilskärm Bara en oval metallring i matt nickelfärg utgör vägglampan Limas stomme. Denna är utrustad med en E27-sockel som passar till både lysdioder, energisparlampor och vanliga glödlampor. Ljuskällan sitter under en vit textilskärm, så att ljuset dämpas och avges bara upp- och nedåt genom öppningarna, vilket sörjer för en vacker effekt på väggen.
 • Utomhusvägglampa Newbury

  Utomhusvägglampa Newbury
  Utomhushänglampa Newbury Utomhusvägglampan Newbury ger ett modernt och rustikt intryck samtidigt med sina tydliga linjer. Armaturen är prydd med en enkel metallram. Tre glasskivor ger fri inblick på ljuskällan. Ljuskällan ingår ej i leverans.
 • Taklampa Arezzo med dubbelt glas

  Taklampa Arezzo med dubbelt glas
  Arezzo – en taklampa med dubbel glasskärm Taklampan Arezzos inre, satinerade glasskärm omges av en skärm i genomskinligt glas med en diameter på 23 cm. Denna ger taklampan ett speciellt utseende med modern prägel. Med kapslingsklass IP44 är den skyddad mot stänkvatten och därmed även lämplig för badrum m.m.
 • Mycket modern LED-vägglampa Edge i vitt

  Mycket modern LED-vägglampa Edge i vitt
  Vit LED-vägglampa Edge i modern design Den vita LED-vägglampan Edges geometriska charm förtrollar betraktaren vid första ögonkastet. Den konstnärliga lampdesignen består av tre rektanglar, som ligger ovanpå varandra på ett lekfullt sätt. Bortsett från kapslingsklass IP20 erbjuder vägglampan en mycket hög energieffektivitet, vilket är ett resultat av energisnål LED-teknologi. Vägglampan Edge kan monteras horisontalt och vertikalt på väggen med hjälp av fästet som ingår i leveransen, så att det finns möjlighet för fri gestaltning. Stålkonstruktionen står för den raffinerade lampans höga kvalitet. Lampan Edge är ett riktigt blickfång på väggen!
 • Astro Harvard utomhusvägglampa, brons

  Astro Harvard utomhusvägglampa, brons
  Utomhusvägglampa Harvard - fusion av nostalgi och modernitet Harvard, som är en puristiskt utformad utomhusvägglampa, har med sitt enkla utseende av kombination av glas och metall en mycket modern stil. Å andra sidan påminner den rörformiga retrolampan (ej inkluderat) om det förflutna och väcker nostalgiska känslor. Vid val av glödlampa bör hänsyn tas, inte bara till utseendet (filament- eller vintagelampor rekommenderas) utan även till längden. Rören får inte vara längre än 19 cm.
 • Kyoto 260 Vägglampa

  Kyoto 260 Vägglampa
 • Caserta Vägglampa Krom

  Caserta Vägglampa Krom
 • Lima vägglampa – Brons, beige skärm

  Lima vägglampa – Brons, beige skärm
 • Kubisk taklampa Sabina Square IP44

  Kubisk taklampa Sabina Square IP44
  Modernt designad taklampa Sabina Square, utrustad med kapslingsklass IP44 Taklampan Sabina Square har en kvadratisk form samt elegant färg och är tack vare kapslingsklass IP44 perfekt för användning i badrummet. Ljuset från E27-ljuskällan (passande ljuskälla se tillbehör) i lampan avges genom den satinerade glasskärmen jämnt och bländfritt i rummet. I kombination med det glänsande förkromade takfästet är den ett riktigt blickfång i taket!
 • Astro Mashiko Round taklampa Ø 40 cm krom

  Astro Mashiko Round taklampa Ø 40 cm krom
  Taklampa Mashiko 400 Round för badrummet Genom skyddsklassen IP44 är den runda, eleganta taklampan Mashiko 400 Round perfekt för användning i badrummet. Namnet som låter asiatiskt tyder på lampans stil. Lampan utstrålar med sina metallaccenter en japansk känsla. Blandningen av stål och glas sörjer för den nödvändiga elegansen. Taklampan Mashiko 400 Round kan utan problem även monteras på brännbara material. Denna tidlöst vackra multitalang kan även användas som vägglampa. Tack vare det medföljande fästet är både monteringen i taket och på väggen möjlig. På det sättet är lampan Mashiko 400 Round med sin förkromade yta inte bara i badrummet ett blickfång.
 • Astro Park Lane - bordslampa nickel matt/svart

  Astro Park Lane - bordslampa nickel matt/svart
  Modern bordslampa PARK LANE med en elegant tygskärm för en elegant atmosfär Den moderna karaktären hos denna bordslampa formas av den rektangulära formen, som finns i hela designen. Det övergripande utseendet är väldigt ädelt tack vare den glänsande lampkroppen i krom och den ädla tygskärmen. Tygskärmen ger också nedtonad, trevlig belysning. bordslampa är utrustad med en praktisk sladdomkopplare. Lampan levereras med en förmonterad kontaktadapter för Storbritannien. Detta kan helt enkelt skruvas loss om lampan används utanför Storbritannien.
 • Taklampa SABINA med stark belysning

  Taklampa SABINA med stark belysning
  Taklampa SABINA - strålande vardagsbelysning för våtrumsutrymmen Den modernt utarbetade taklampan SABINA tror genast blicken till sig: Den vita opalglas-diffusorn sitter på ett förkromat takfäste och skapar ett starkt ljus som bidrar till en bra vardagsbelysning i rummet. SABINA passar perfet som belysning i våtrumsutrymmen som badrum, bastu eller simhall.
 • Astro Box - taklampa med svart ram

  Astro Box - taklampa med svart ram
  Effektiv taklampa Box En fyrkantig metallram i svart och fyra klara glasrutor utgör Box taklampan, som inte bara gör en mycket bra figur i taket när den är utrustad med en vanlig glödlampa eller halogenlampa, utan framför allt med en så kallad Rustika-lampa (se tillbehör), som ger lampan en underbar vintage-look.
 • Astro Arran LED-inbyggnadslampa, kantig

  Astro Arran LED-inbyggnadslampa, kantig
  Massiv LED-inbyggnadslampa Arran i mässing Den LED-drivna inbyggnadslampan Arran är på grund av dess ringa monteringshöjd idealisk för belysning av trappor i och kring huset. Lampan har ett kvadratiskt mässingshölje med integrerade ljusslitsar, genom vilka ljuset avges nedåt och mot framsidan. Den satinerade glasskivan sörjer dessutom för en mycket homogen ljusfördelning. Med tiden får den naturliga mässingytan en vacker patina, så att lampan utstrålar en speciell charm. Dessutom är lampan saltvattenbeständig, vilket innebär att den utan problem kan användas i den saltiga luften vid havet. LED-drivrutinen ingår ej i leveransomfattningen, men kan beställas under Tillbehör. Viktig anmärkning: För att förhindra patinering, som ingår i lampans åldrande, kan den glänsande ytan bibehålla sitt ursprungliga skick genom regelbunden polering och tvättning med färskvatten.
 • Klassisk, förkromad taklampa DAKOTA 300

  Klassisk, förkromad taklampa DAKOTA 300
  Klassisk taklampa DAKOTA PLUS 300 i tidlös design Denna taklampa i klassisk stil skapar tillräckligt ljusrik belysning. Den runda designen med metallinfattning av krom eller nickel och vitt täckglas är tidlös och passar i alla rum.
 • Modern keramikvägglampa Kyo

  Modern keramikvägglampa Kyo
  Fantastiskt vacker vägglampa Kyo i snövit keramik Vägglampan Kyo i snövit keramik skapar med det nedåtriktade ljuset en otroligt stämningsfull ljusatmosfär i rummet och sörjer samtidigt för fantastiskt dekorativa accenter. Tack vare den välvda formen och snövita färgen passar den till en mängd olika interiörer, så att den är mångsidigt användbar.
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa antikmässing

  Astro Mast Light utomhusvägglampa antikmässing
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Astro Milo vägglampa av vit keramik, 30,8 cm

  Astro Milo vägglampa av vit keramik, 30,8 cm
  Tidlös vägglampa Milo i vit keramik som lyser uppåt och nedåt. En böjd lampskärm som öppnas uppåt och nedåt ger Milo vägglampan en tilltalande ljuseffekt. Lampan är tillverkad av keramik och har en tidlöst elegant vit färg. Men om denna klassiska understatement är för minimalistisk för dig kan du också göra det själv med Milo-lampan. Lampskärmen kan trots allt målas, så att lampan kan få en individuell färgsättning med dispersionsfärg enligt önskemål. Beroende på den nya designen passar armaturen in i många olika bostadsområden och kan berika det egna inredningskonceptet enormt som ett riktigt unikum.
 • Astro Calvi - utomhusvägglampa, 38,5 cm, svart

  Astro Calvi - utomhusvägglampa, 38,5 cm, svart
  Sprider stil och elegans utomhus - utomhusvägglampan Calvi Ett ädelt metallstativ kombinerat med klara glasrutor - det är utomhusvägglampan Calvi, som med sin öppna skärmutformning inte bara lovar en normal ljusstämning utomhus, utan också stilfulla accenter på husfasaden. Detta beror framför allt på den nedåtriktade skärmen, som är en modern tolkning av en klassisk lykta och som har en ännu mer elegant optik med lämplig lampa i kolvform. Passande lampor finns att hitta i tillbehörs-listan. OBS: Endast lämplig för montering i skyddat utomhusområde (kapslingsklass IP23).
 • Astro Ottavino vägglampa IP44 glasskärm

  Astro Ottavino vägglampa IP44 glasskärm
  Vägglampa Ottavino för badrummet med en vacker glasskärm Ottavino vägglampa designades tidlöst och elegant och är perfekt för att belysa speglar till höger och vänster om badrumsspegeln. Den dubbelskiktade skärmen sitter på den förkromade väggfästet uppåt och ger en mycket jämn och vacker ljuseffekt, eftersom den inre skärmen är satinerad, medan den yttre skärmen är gjord av klart borosilikatglas med en vacker spårdesign. Ottavino-vägglampan är lämplig för LED-ljuslampor med en E14-bas upp till 5 W (ingår ej). Den integrerade Casambi modulen är en speciell egenskap hos vägglampan. Detta möjliggör smart kontroll av vägglampan i kombination med Casambi appen, som är gratis att ladda ner för iOS och Android enheter.
 • Astro Pimlico 500 vägglampa, svart

  Astro Pimlico 500 vägglampa, svart
  Pimlico 500 - svart vägglampa med glasrörsskärm Denna svartlackerade vägglampa Pimlico är utrustad med en genomskinlig glasskärm i form av ett rör som hålls uppe och nere av svarta ringar på det rektangulära väggelementet. Överst på skärmen finns ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla på upp till 60 W. Som visat är en rörformig LED-lampa särskilt effektiv. Vägglampan Pimlico är utrustad med en tvådelad anslutningsplint för enkel installation.
 • Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur

  Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur
  Vägglampa Pimlico för utsida - mångsidig Som ljuskälla för utomhusbruk, t.ex. Pimlico-vägglampan, till exempel, som ingångsbelysning fångar ögat och, tack vare kombinationen av moderna och traditionella detaljer, harmoniserar den med många arkitektoniska stilar. Utsikten över ljuskällan förblir fri, så att Pimlicos dekorativa utseende ökar ytterligare genom att välja en glödtråd eller en rustik lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör. - enkel installation via plugganslutningar
 • Svart vägglampa PARK LANE GRANDE

  Svart vägglampa PARK LANE GRANDE
  Modern vägglampa PARK LANE GRANDE med elegant lampskärm i tyg Vägglampans moderna karaktär präglas av den rektangulära formen som återfinns i lampans design. Helhetsbilden är mycket elegant tack vare det glänsande väggfästet och den vackra lampskärmen i tyg. Lampskärmen i tyg skapar en bländfri, angenäm belysning.
 • Målnings- och lackerbar vägglampa Aria i gips

  Målnings- och lackerbar vägglampa Aria i gips
  Vägglampan Aria i gips för individuell gestaltning Vägglampan Aria har redan bara på grund av formen potentialen att bli till ett riktigt konstverk. Dessutom kan den vita vägglampan Aria målas för hand och lackeras (med dispersionsfärg) och blir på så sätt till ett raffinerat och unikt objekt. Den som letar efter en lampa, som passar till inredningen in i minsta detaljen, har hittat helt rätt med denna fantastiska lampa. Lampan Aria avger ljuset uppåt och dess välvda form sörjer för att denna klassiskt vackra vägglampa passar till en mängd olika inredningskoncept.
 • Exceptionell vägglampa Roma

  Exceptionell vägglampa Roma
  Modernt designad vägglampa Roma med vit glasskärm Vägglampan Roma förkroppsligar en mycket vacker, modern ljuskälla som inte bara utstrålar ljus utan även ett vackert utseende. Väggfästet består av metall och skimrar i ädelt krom. I kontrast till det står lampskärmen i matt, satinerat vitt, som ger lampan ett mycket fint utseende. Hela saken kröns av skärmens klassiska kägelform. För en hemtrevlig atmosfär är Roma dimbar och förstärker på så sätt boendekomforten. Genom den höjda skyddsklassen IP44 är Roma också idealisk för badrummet.
 • LED-vägginbyggnadslampa Leo Switched med flexarm

  LED-vägginbyggnadslampa Leo Switched med flexarm
  Modern LED-vägglampa Leo Switched – riktad belysning tack vare flexarm Den som vill ha riktad belysning har hittat rätt med energisnåla LED-vägginbyggnadslampan Leo Switched. Den minimalistiska lampan har nämligen en flexarm, som kan riktas individuellt. LED-vägglampan är därför ett fantastiskt val exempelvis som nattduksbordslampa. LED-vägglampan kan även användas som tavelbelysning för att belysa konstverk på väggen på ett stilfullt sätt. Förutsatt att det finns rätt anslutningar på väggen kan den tidlöst klassiska LED-vägginbyggnadslampan Leo Switched i matt nickel integreras i inredningskoncept i olika rum. En strömbrytare för att bekvämt tända och släcka den betonat enkla lampan ingår som en del av väggmonteringsplattan.
 • Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart

  Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart
  Tidlös vägglampa Ascoli Swing med flexibel lampled Ascoli Swing-vägglampans design är ganska enkel och avsiktligt enkel, men den svängbara lampans led är särskilt iögonfallande. Själva leden kan vridas 180° åt höger och vänster. Lamphuvudet kan också lutas 90°. Tillsammans med den matchande ljuskällan kan ljusförhållandena anpassas perfekt till personliga idéer och behov. Vägglampans i övrigt diskreta utformning gör det möjligt att placera armaturen utan problem i nästan alla bostadsområden och är dessutom inriktad på armaturtillverkaren Astros grundprinciper. Företaget lägger stor vikt vid enkel design, högkvalitativa och hållbara material samt hög funktionalitet. Vägglampan kombinerar allt detta och förhöjer sin omgivning. På- och avbrytaren är placerad direkt på väggfästet. - Maximal längd på den glödlampa som ska användas 5,7 cm
 • Astro Coach 100 utomhusvägglampa i svart

  Astro Coach 100 utomhusvägglampa i svart
  Ett vackert blickfång på husfasaden - modern vägglampa för utomhusbruk Coach 100 Med Coach 100 vägglampan för utomhusbruk kan du inte bara få en jämn och ljus belysning, utan också sätta snygga accenter på husets fasad. Detta garanteras inte minst av den moderna, lanternformade ramen i rostfritt stål, som är försedd med klara glasrutor runt om. Det klara glaset ger fri sikt till den E14-lampan som ska användas, vilket gör att den också spelar en viktig roll i designen. Särskilt dekorativa ljuskällor med glödtrådsteknik ger ett ännu mer elegant och originellt helhetsintryck. - Skyddsklass IP44 (skydd mot stänkvatten) - Lämplig för E14-lampor med en maximal längd på 12 cm.
 • Astro Tacoma vägglampa mässing antik, glas opal

  Astro Tacoma vägglampa mässing antik, glas opal
  Vägglampa Tacoma Singel i mässing med en opal vit glaskula Vägglampan Tacoma Single är utrustad enligt kapslingsklass IP44 och är också lämplig för badrummet. Vägglampan med influenser från gotisk arkitektur består av ett vinklat väggelement och en fäst statyisk metallaxel på vilken en opalvit glaskula sitter som en skugga. Designen passar i både moderna och traditionella miljöer. Vägglampan ser särskilt vacker ut som ett par monterat till höger och vänster om en spegel. Det opala vita glaset säkerställer enhetlig ljusstrålning och minskar bländning.
 • Astro Versailles 600 Badrumslampa LED-brons

  Astro Versailles 600 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa, svart

  Astro Mast Light utomhusvägglampa, svart
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Svart, elegant vägglampa PARK LANE GRANDE

  Svart, elegant vägglampa PARK LANE GRANDE
  Modern vägglampa PARK LANE GRANDE med elegant lampskärm i tyg Vägglampans moderna karaktär präglas av den rektangulära formen som återfinns i lampans design. Helhetsbilden är mycket elegant tack vare det matta väggfästet i nickel och den vackra lampskärmen i tyg. Lampskärmen i tyg skapar en bländfri, angenäm belysning.
 • Astro Salerno Coastal utomhusvägglampa 35 cm

  Astro Salerno Coastal utomhusvägglampa 35 cm
  Salerno Coastal - sjövattentät utomhusvägglampa i mässing En långsträckt kuboid gjord av fina stag av massivt mässing och frostat glas - det här är materialen som Salerno Coastal utomhus vägglampa gjordes av. Tack vare dessa material tål den de speciella förhållandena nära havet och är därför lämplig för kustregionen. Den eleganta lampan kan inte bara installeras utomhus, den skär också en fin figur i badrummet - eventuellt som ett par till höger och vänster om spegeln. Två E14-lampor (LED max. 6 W) kan användas som ljuskällor, som måste beställas separat. Enkel installation garanteras av den användarvänliga anslutningsplintanslutningen.
 • Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa svart

  Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa svart
  Kompakt men ändå uttrycksfull: Chios 80 utomhusvägglampa Med låg höjd är Chios utomhusvägglampa mycket kompakt och kan användas som en diskret ljuskälla utan att vara i förgrunden för byggnadens utseende. Detta gör armaturen till den idealiska lösningen för alla användningsområden där ljus är önskvärt men inte bör distraheras från arkitekturens helhetsbild. Eftersom ljuskotten bara faller nedåt kan Chios också installeras nära golvet utan att tveka utan att blända. Tack vare den eleganta designen och tack vare den ökade kapslingsklass kan vägglampan användas på många sätt - till exempel som badrumslampa.
 • Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa svart

  Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa svart
  Edge Reader Mini: en elegant LED-vägglampa med indirekt ljusdel LED-vägglampan Edge Reader Mini är en imponerande lampa: Det är inte bara utseendet som är tidsenligt utformat, utan även ljuseffekten understryker LED-lampans modernitet. LED-vägglampan har två smarta ljuskällor: Det indirekta ljuset strålar bakåt och ger en behaglig belysning utan att blända. Dessutom har lampan en läslampa som sitter på en lut- och vridbar spot. Båda ljuskällorna kan styras separat via den integrerade strömbrytaren. En annan positiv aspekt hos Edge Reader Mini är möjligheten till horisontellt- och vertikalt montage.
 • Astro Enna LED-golvlampa, mattvit

  Astro Enna LED-golvlampa, mattvit
  LED-golvlampa Enna med rörlig skärm Golvlampan Enna fångar ögat med sin enkla men samtidigt eleganta design. Den passar särskilt bra som läslampa i vardagsrummet eller som ett modernt blickfång i arbetsrummet. Det medföljande lamphuvudet är också mycket praktiskt. Den kan roteras 330° och svängas 90°. Detta garanterar alltid optimal belysning av det önskade området. Det varma ljuset avges bländfritt av armaturen och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Den integrerade strömbrytaren är fäst direkt på strömkabeln och kan bekvämt manövreras med foten. Armaturtillverkaren Astro har en mer än 20-årig historia. Ett bevisat kännetecken för företaget återspeglas i armaturerna och har förblivit detsamma fram till idag: Enkelhet. Det är detta som gör produkterna så speciella och som gör att de passar in i nästan alla bostadsområden. Hållbarhet spelar också en viktig roll för Astro. Förpackningar för nya produkter innehåller endast biologiskt nedbrytbara material. Armaturerna är utformade för att hålla så länge som möjligt och material som inte är hållbara undviks också i utvecklingsprocessen.
 • Astro Ascoli golvlampa, nickel matt

  Astro Ascoli golvlampa, nickel matt
  Golvlampa Ascoli med rörlig skärm i nickel matt Golvlampan Ascoli övertygar med sin tydliga och moderna design. Båda är egenskaper som lamptillverkaren Astro är känd för. Armaturerna av högkvalitativa material inspirerar med sin enkla design och passar in i nästan alla miljöer. Golvlampan Ascoli förhöjer alla bostadsutrymmen och passar särskilt bra som läslampa i vardagsrummet eller som en diskret ljuskälla i arbetsrummet. Höjdpunkten är definitivt golvlampans 330° vridbara och 90° svängbara huvud. Tack vare detta kan varje användningsområde belysas och definieras på bästa sätt. Lampan drivs med en fotomkopplare som är fäst direkt på strömkabeln. Armaturtillverkaren Astro lägger särskild vikt vid hållbarhet. I de flesta fall används hållbara material vid utvecklingen och tillverkningen av de olika armaturerna. När produkterna förpackas använder företaget återvunnen kartong, dvs. ett biologiskt nedbrytbart material.
 • Astro Harvard Lantern utomhusvägglampa, svart

  Astro Harvard Lantern utomhusvägglampa, svart
  Harvard Lantern utomhusvägglampa - modern tolkning av en traditionell lanterndesign Den modernt utformade utomhusvägglampan Harvard är en ny tolkning av en traditionell lanterndesign. Det enkla, eleganta utseendet med texturerade svarta och klara glasrutor harmonierar med varandra, och ljuset sänds ut genom glaset i alla riktningar. Harvard är därför lämplig som ett par som monteras på båda sidor av t.ex. en ytterdörr och ger en viss charm åt entréområdet. Genom att sätta in en Rustika-ljuskälla ger Harvard Lantern en djärv, modern look.
 • Astro Harvard utomhusvägglampa, rostfritt stål

  Astro Harvard utomhusvägglampa, rostfritt stål
  Harvard utomhusvägglampa - fusion av nostalgi och modernitet Med sitt linjära yttre och kombinationen av glas och metall, har den puristiskt designade Harvard utomhusvägglampan en mycket modern stil å ena sidan, och den rörformiga retro-LED-ljuskällan (ingår ej) påminner om förflutna tider och väcker nostalgiska känslor på den andra. När du väljer ljuskälla är det viktigt att inte bara vara uppmärksam på optiken - filament eller vintage ljuskällor rekommenderas - utan också längden. Röret får vara högst 19 cm långt.
 • Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 42 cm

  Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 42 cm
  io Wall - LED-vägglampa i svart med rörformad glasskärm LED-spegellampa io Wall fångar ögat med sin vackra nyans. Den är gjord av borosilikatglas i en vågig design och har en satinfinish i mitten, medan smala ränder har lämnats tydliga på sidan. Ljuset från de integrerade, varma vita lysdioderna avges mycket homogent och utan bländning. Den rörformade skärmen sitter på en fyrkantig väggfäste av metall, som målades i matt svart, vilket å ena sidan representerar en effektiv kontrast till skärmen, å andra sidan ger lampan en modern touch. Vägglampans ljusstyrka kan dämpas med en fasavskärmad dimmer i den elektriska installationen (ingår ej). Lampan ser särskilt dekorativ ut när den monteras som ett par till höger och vänster om spegeln.
 • Astro Dunbar LED-utomhusvägglampa, 2 lampor

  Astro Dunbar LED-utomhusvägglampa, 2 lampor
  Prisbelönt Dunbar LED utomhusvägglampa tillverkad av äkta rå betong Med Dunbar LED utomhusvägglampa, gjuten av naturlig råbetong, har varumärketillverkaren Astro lyckats Astro ett absolut mästerverk som till och med tilldelades det internationella Red Dot Design Award 2018. Designen fokuserade på flytande linjer och en mjuk kurvstruktur som kombinerades med en tydlig, linjär kant. LED-lamporna som är djupt inbäddade i huset säkerställer även jämn dubbelsidig belysning så att säker vägbelysning garanteras utöver husfasaden. På grund av produktionen av robusta material och kapslingsklass IP65 kan Dunbar även användas nära havet utan problem
 • Elegant vägglampa RIVA

  Elegant vägglampa RIVA
  Vägglampa RIVA 350 skapar en strålande glans i varje rum Vägglampan RIVA 350 präglas av en osedvanligt lyckad kombination: Den ovanliga formgivningen med ett väggfäste i förkromad, polerad metall passar utmärkt tillsammans med den enkla, vita lampskärmen CONE. Vägglampan RIVA 350 har skyddsklass IP44 och passar därför utmärkt som spegelbelysning i våtrumsutrymmen. RIVA 350 är en passande ljusaccessoar i privata badrum eller vanliga rum men även i hotellrum.
 • Astro Versailles 400 Badrumslampa LED Krom

  Astro Versailles 400 Badrumslampa LED Krom
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Tacoma vägglampa i svart, glas opal

  Astro Tacoma vägglampa i svart, glas opal
  Svart vägglampa Tacoma med vit sfärisk glasskärm Tacoma är en vägglampa med en dekorativ design som är perfekt att använda i badrummet tack vare dess konstruktion i enlighet med kapslingsklass IP44. Vägglampans design visar influenser från gotisk arkitektur; Men på grund av ramens mattsvarta färg och den opala vita sfäriska nyansen ser lampan också trendig och modern ut så att den kan integreras särskilt bra i en modern atmosfär. Här ser de särskilt vackra ut som ett par på sidan av spegeln. Den opala vita sfäriska nyansen av glas garanterar enhetlig och lågbländande ljusstrålning.
 • Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Mässing AS1095034

  Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Mässing AS1095034
  MässingGlödlampa
 • Astro Kiwi LED-vägglampa för badrummet, krom

  Astro Kiwi LED-vägglampa för badrummet, krom
  Dekorativ LED-vägglampa Kiwi för badrummet LED-vägglampan Kiwi är utmärkt för användning i badrum och andra våtrum tack vare stänkvattenskyddet IP44. Den ser individuellt eller parvis - t.ex. placerad till vänster och höger om en spegel - mycket dekorativ ut och ger med det attraktivt utformade lampglaset ett trevligt ljus runt omkring för en positiv omgivningsbelysning. Kiwi kan också monteras som enUplight eller Downlight.
 • Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down grå

  Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down grå
  Utomhusvägglampa Chios 150 med dubbelsidigt ljusutlopp Den kantiga utomhusvägglampan Chios 150 har ett ljusutlopp nedåt och ett ljusutlopp uppåt. På så sätt uppstår små ljuskonstverk på väggen som skapar beundrande blickar. Två GU10-ljuskällor används i armaturen. Varvid strålningsvinkeln kan väljas fritt och ljuskällan kan anpassas helt efter egen smak. Utomhusvägglampan är tillverkad av zink och har utformats på ett återhållsamt sätt i enlighet med den aktuella trenden. Tack vare sin höga kvalitet kan lampan installeras inom 8 kilometer från kusten.
 • Astro Rio 125 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar

  Astro Rio 125 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar
  Målningsbar LED-vägglampa Rio av gips Med LED-vägglampan Rio kan kallar och vardagsrum bestyckas med en effektiv och stämningsfull extrabelysning. När det gäller designen är Rio mycket puristisk vad gäller form och färg. Färgmässigt kan dock vägglampan anpassas efter den befintliga väggens färg eller inredningen med en högkvalitativ dispersionsfärg. Det varmvita ljuset ger en mycket bra stämning.
 • Astro Homefield sensor utomhusvägglampa svart

  Astro Homefield sensor utomhusvägglampa svart
  Svart utomhusvägglampa Homefield med integrerad rörelsesensor Utomhusvägglampan Homefield har en tidlöst elegant form och färg och passar harmoniskt in med många fasadstilar. I entrén till bostadshuset till exempel ger den fina vägglampan med den integrerade rörelsesensorn större säkerhet med sin goda belysning. Sensorn ser till att lampan endast tänds när ljuset också behövs. Detta gör att energikostnaderna blir låga. ljuskällans maximala längd: 16 cm - monteringshöjd: max. 2 m - sensorräckvidd: 1-10 m - omkopplingsintervall: 6 sekunder till 12 minuter - skymningsreglage: 2-2000 Lux
 • Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa grå

  Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa grå
  Kompakt men ändå uttrycksfull: Chios 80 utomhusvägglampa Med låg höjd är Chios utomhusvägglampa mycket kompakt och kan användas som en diskret ljuskälla utan att vara i förgrunden för byggnadens utseende. Detta gör armaturen till den idealiska lösningen för alla användningsområden där ljus är önskvärt men inte bör distraheras från arkitekturens helhetsbild. Eftersom ljuskotten bara faller nedåt kan Chios också installeras nära golvet utan att tveka utan att blända. Tack vare den eleganta designen och tack vare den ökade kapslingsklass kan vägglampan användas på många sätt - till exempel som badrumslampa.
 • Astro Tube spegelvägglampa krom

  Astro Tube spegelvägglampa krom
  Cylindrisk spegelvägglampa Tube Den moderna, puristiska utformningen av spegelvägglampan Tube gör den till ett mångsidigt, kombinerbart inredningstillbehör för badrum, garderober, klädrum och spaområden. Den kan fästas på väggen, antingen var för sig eller i par – till vänster eller höger om spegeln. Den är utrustad med E14-uttag och kan användas med alla typer av lampor. Man bör använda energieffektiva Led-lampor med lämplig sockel.
 • Astro Syro taklampa av glas IP44

  Astro Syro taklampa av glas IP44
  Taklampa Syros – estetiskt konstruerad lampa av glas Det första som sticker ut hos Taklampan Syros är den vackra huvformen vari skärmen finns som är gjord helt i glas. Ljuset från den isatta ljuskällan avges nedåt utan att blända, strålas ut åt alla sidor i rummet och – på grund av dess form – även upp i taket. Alla typer av lampor med E27-sockel kan användas som belysningsanordningar. LED-lampor rekommenderas för energieffektivitet. Ljusintensiteten kan också regleras med hjälp av en extern dimmer. Med kapslingsklass IP44 går armaturen även att montera i våtrum.
 • Astro Joel Grande Vägglampa Svart & Krom

  Astro Joel Grande Vägglampa Svart & Krom
 • Astro Enna Wall LED Vägglampa Svart

  Astro Enna Wall LED Vägglampa Svart
 • Astro Parma 210 Gips Vägglampa Vit

  Astro Parma 210 Gips Vägglampa Vit
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Parma 210 är en enkel och vacker vägglampa. Lampan är gjord av gips och sprider ljuset uppåt och nedåt. Kombinera vid behov flera lampor för att leka med ljusets uttryck. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Atelier Golvlampa Svart

  Astro Atelier Golvlampa Svart
 • Astro Boston 370 Badrumslampa LED-brons

  Astro Boston 370 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Boston vägglampa för badrummet har en strikt och snygg design. Lampan är enkel och rektangulär med vita lameller som skärmar ljuset. Gör dig vacker på båda sidor om spegeln eller i hörnet av badrummet. Finns i två olika storlekar och färger. Ser bra ut på en mörkare vägg. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Väggbelysning Enna Surface Svart AS1058027

  Astro Väggbelysning Enna Surface Svart AS1058027
  SvartLED
 • Astro Ginestra 300 Takpendel Ljusgrå

  Astro Ginestra 300 Takpendel Ljusgrå
 • Astro Park Lane Vägglampa Krom Vit

  Astro Park Lane Vägglampa Krom Vit
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Park Lane Grande Wall är en vacker och enkel vägglampa som passar både i vardagsrummet och sänglampan. Se mer inspiration här www.astrolighting.co.uk
 • Astro Mashiko 360 Classic vägglampa, krom

  Astro Mashiko 360 Classic vägglampa, krom
  Badrumsvägglampa Mashiko 360 Classic i linjär design Mashiko 360 Classic är ett särskilt elegant utseende bland badrums- och spegelbelysning. Den består av en krompolerad ram och insatser av opalt vitt glas. Estetik, trend och bra ljus samlas i denna lampa. Det dubbelsidiga arrangemanget av denna vägglampa till höger och vänster om spegeln garanterar perfekt belysning. Vägglampan kan monteras både horisontellt och vertikalt.
 • Astro io Wall LED-vägglampa IP44 krom 26,5 cm

  Astro io Wall LED-vägglampa IP44 krom 26,5 cm
  io Wall - rörformad LED-vägglampa för badrummet Ett rektangulärt väggfäste av metall med en blank, polerad, förkromad yta och ett fastsatt, rörformigt element av vackert borosilikatglas i en vågig design med transparenta sidor och en satinerad mitt - detta är den vackra LED-vägglampan io Wall, som är perfekt för området runt spegeln i badrummet är lämpligt, inte minst på grund av stänkskyddet. LED-vägglampan är också fäst som ett par och ser väldigt dekorativ ut. Den satinerade mitten av glasskärmen bländar ljuset från de integrerade lysdioderna och låter den lysa mycket jämnt. De varma vita lysdioderna är dimbara. Är nödvändigt för en bakkantsdimmer i den elektriska installationen.
 • Vägglampa Mitsu Wall brons, skärm svart

  Vägglampa Mitsu Wall brons, skärm svart
  Vägglampa Mitsu i brons med svart textilskärm Mitsu vägglampa är idealisk för att ersätta nattduksbordslampa på sängen. En brytare är ansluten till det bronsfärgade väggelementet, vilket gör det enkelt att slå direkt på ljuset. Den svarta nyansen av textilmaterial kan vridas och vridas så att perfekta ljusförhållanden kan skapas för läsning på kvällen. Vägglampan med E27- uttag kan utrustas med en LED-lampa upp till 12 W så att ljusstrålningen, beroende på val av ljuskälla, kan varieras efter önskemål vad gäller ljusfärg och ljusintensitet.
 • Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED-brons

  Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn. www.astrolighting.co.uk
 • Stilfull vägglampa SALA med strömbrytare

  Stilfull vägglampa SALA med strömbrytare
  Elegant vägglampa ASHINO WIDE för en behaglig atmosfär Denna vägglampa skapar ett lätt och elegant intryck. Denna eleganta vägglampa skapar en angenäm atmosfär med behaglig belysning. Tack vare den stilfulla designen passar den inom många områden. Vägglampan är utrustad med en praktisk vippströmbrytare.
 • Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa nickel

  Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa nickel
  LED-infälld vägglampa Säkring USB med justerbart ljus och USB-port Denna LED-infällda vägglampa Fuse USB är den perfekta ersättaren för nattduksbordslampa. Fäst på väggen ovanför eller på sidan av sängen, ger den ett riktat, justerbart ljus för kvällssurfning, vilket kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90, och den integrerade USB-porten ger också en laddning alternativ för mobiltelefonen. lamphuvud kan svängas ut 90 ° och vridas 330 °. Fuse LED-vägglampa kan monteras vertikalt eller horisontellt. Strömställaren som lampan är utrustad med är särskilt praktisk. Den installerades på ett sådant sätt att den aktiveras så snart lampan fälls på väggfästet, så att lampan sedan stängs av automatiskt.
 • Astro Boston 370 LED-badrumsvägglampa, brons

  Astro Boston 370 LED-badrumsvägglampa, brons
  Badrumsvägglampa Boston 370 med lysdioder LED-vägglampan Boston 370 består till största delen av opalglas som är räfflat. I motsats till klart glas ger det opala, ogenomskinliga glaset en jämn och framför allt bländfri ljusfördelning. Armaturens glasskärm är omgiven av en bronsfärgad metallram. De klara linjerna ger Boston 370 en puristisk touch, som har en lätt antik känsla tack vare den bronsfärgade ramen. Boston 370 lämpar sig utmärkt som belysning för speglar i badrummet. För detta ändamål monteras en eller två armaturer på sidan av spegeln. Boston 370 monteras endast vertikalt.
 • Utvald vägglampa Nena för badrummet

  Utvald vägglampa Nena för badrummet
  Klassiskt utformad vägglampa Nena för badrummet Vägglampan Nena för badrummet är klassiskt utformad och skapar ett modernt intryck tack vare det utvalda materialet. Metalldetaljer i modern, polerad krom mynnar ut i en tilltalande lampskärm i vitt glas. Vägglampan skapar en bländfri, stilfull belysning nedåt. Lampan kan också ställas in för stämningsfull belysning med hjälp av en dimmer.
 • Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED-brons

  Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Roma Vägglampa Brons

  Astro Roma Vägglampa Brons
  Design: Astro Koncept: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats nå en position som en av de ledande tillverkarna av badrumsbelysning.
 • Astro Mashiko 900 Badrumslampa LED Chrome

  Astro Mashiko 900 Badrumslampa LED Chrome
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Portree Vägg LED Vägg Utomhuslampa Naturligt Mässing

  Astro Portree Vägg LED Vägg Utomhuslampa Naturligt Mässing
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Portree Wall är en klassisk och vacker vägglampa för utomhusbruk. Lampan passar perfekt i stugan, vid ytterdörren eller på en mörk vägg. Lampan är gjord av naturligt mässing, vilket ger ett elegant och klassiskt utseende. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Altea 360 Badrumslampa LED

  Astro Altea 360 Badrumslampa LED
  Design: Astro Begrepp: Astro Altea är en vacker och elegant vägglampa med mjuka kanter och ett behagligt ljus. Lampan är designad för badrummet, där det går bra parvis, eventuellt. på varje sida av spegeln. Det integrerade LED-ljuset garanterar en lång livslängd och en stabil ljuskälla. Avger mycket ljus och finns i olika storlekar. Se mer inspiration här www.astrolighting.co.uk
 • Astro Dunbar 160 Vägglampa Utomhus LED-betong

  Astro Dunbar 160 Vägglampa Utomhus LED-betong
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Dunbar 160 är en rå och cool vägglampa för utomhusbruk. Skärmen är gjuten i betong och skickar ljuset både uppåt och nedåt. Lampan klarar sig bra på en utomhusvägg eller i garaget. Denna lampa vann Red Dot Design Award 2018 för bästa ljusdesign. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Versailles 600 Badrumslampa LED Krom

  Astro Versailles 600 Badrumslampa LED Krom
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Mast Light Coastal Wall Outdoor LED-betong

  Astro Mast Light Coastal Wall Outdoor LED-betong
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mast Light Coastal är en vägglampa för utomhusbruk. Lampan finns i mässing eller betong och har en fin och elegant design. Lampan klarar sig särskilt bra i en stuga eller som ett ljus i carporten. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Elis Coastal Twin LED Vägg Utomhuslampa Antik Mässing

  Astro Elis Coastal Twin LED Vägg Utomhuslampa Antik Mässing
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Elis Coastal Twin är en rå och elegant vägglampa för utomhusbruk. Lampan är diskret och rustik och fungerar bra i stugan eller som en vägglampa på en stenvägg. Ljuset sprider sig uppåt och nedåt och förblir nära väggen. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Homefield 160 Badrumslampa LED-brons

  Astro Homefield 160 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Homefield är en klassisk och cool vägglampa för badrummet. Den synliga LED-lampan ger lampan ett industriellt utseende och de många olika färgkombinationerna gör att lampan kan kombineras på många sätt. Gör det bra på båda sidor om spegeln eller i ett hörn av badrummet. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Versailles 250 Badrumslampa LED Mässing

  Astro Versailles 250 Badrumslampa LED Mässing
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Versailles 370 Badrumslampa LED Chrome

  Astro Versailles 370 Badrumslampa LED Chrome
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED Matt Nickel

  Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED Matt Nickel
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Homefield 240 Coastal utomhushänglampa

  Astro Homefield 240 Coastal utomhushänglampa
  Upphängningslampa Homefield 240 Coastal - upphängningslampa för utomhus- och inomhusbruk Utanför - även nära havet - och i en mängd olika inomhusutrymmen blir Homefield 240 Coastal-upphängningslampan en ädel lampa tack vare sin vackra design i kombination med en dekorativ ljuskälla (ingår ej). Naturligt mässing och transparent glas - denna kombination ger lampan en mycket elegant effekt. Det klara glaset mjukar inte upp ljuset så att ljuskällan kan lysa åt alla håll och inget av ljusstyrkan går förlorat. Lampans optik kompletteras bäst med en rustik ljuskälla med glödteknik - som visas på bilden. En lämplig ljuskälla kan beställas samtidigt.
 • Astro Mast Twin utomhusvägglampa av betong

  Astro Mast Twin utomhusvägglampa av betong
  Utomhus vägglampa Mast Twin tillverkad av betong och mässing - vattentålig De synliga delarna av utomhusvägglampan Mast Twin är gjorda av betong. Genom att använda massiv mässing för metallkomponenterna är armaturen sjövattentät och kan därför också monteras på byggnader i kustregioner. En användarvänlig anslutningsterminalanslutning möjliggör enkel och verktygsfri montering med loop-in-loop-out-ledningar. Utomhusvägglampan Mast Twin är utrustad med en central kabelgenomföring och avger sitt ljus nedåt så att den kan användas för belysning i entréområdet eller på terrassen. LED-lampor upp till 6 W kan användas i GU10-uttagen, vilket gör belysning med Mast Twin yttervägg ljuseffektiv och modern.
 • Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa antikmässing

  Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa antikmässing
  Vägglampa Pimlico för utsida - mångsidig Som ljuskälla för utomhusbruk, t.ex. Pimlico-vägglampan, till exempel, som ingångsbelysning fångar ögat och, tack vare kombinationen av moderna och traditionella detaljer, harmoniserar den med många arkitektoniska stilar. Utsikten över ljuskällan förblir fri, så att Pimlicos dekorativa utseende ökar ytterligare genom att välja en glödtråd eller en rustik lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör. - enkel installation via plugganslutningar
 • Astro Homefield Pendant 450 hänglampa

  Astro Homefield Pendant 450 hänglampa
  Hänglampa Homefield Pendant 450 - modern möter antik Hänglampan Homefield Pendant 450 är iögonfallande och inte bara för att den belyser omgivningen försiktigt och atmosfäriskt samtidigt tack vare ljuset från lampan som används, utan också för att moderna och antika aspekter möts i dess design. Den linjärt designade, moderna nyansen ger en tydlig bild av ljuskällan, varför det är tillrådligt att använda en rustik eller filamentlampa , som finns tillgängligt från tillbehören. Ljuskällan ingår inte i ljusets leveransomfång. Kedjedämpningen ger Homefield Pendant 450 en antik touch. Homefield Pendant 450 är idealisk för att belysa större rum; tack vare IP23- kapslingsklass kan den också användas i skyddade utomhusområden, till exempel som ljuskälla för en täckt terrass.
 • Astro Väggbelysning Mashiko 600 Krom AS1121020

  Astro Väggbelysning Mashiko 600 Krom AS1121020
  KromGlödlampa
 • Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115010

  Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115010
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Brons AS1121055

  Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Brons AS1121055
  BronsGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Mashiko 360 LED Brons AS1121060

  Astro Väggbelysning Mashiko 360 LED Brons AS1121060
  BronsGlödlampa
 • Astro Tavelbelysning Goya LED Nickel AS1115009

  Astro Tavelbelysning Goya LED Nickel AS1115009
  NickelLED
 • Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Mässing AS1121037

  Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Mässing AS1121037
  MässingGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Enna Wall Vit AS1058032

  Astro Väggbelysning Enna Wall Vit AS1058032
  VitLED
 • Astro Väggbelysning Mashiko 600 Brons AS1121058

  Astro Väggbelysning Mashiko 600 Brons AS1121058
  BronsGlödlampa
 • Astro Takbelysning Mashiko round 230 Krom AS1121021

  Astro Takbelysning Mashiko round 230 Krom AS1121021
  KromGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Fosso switched Krom AS1138008

  Astro Väggbelysning Fosso switched Krom AS1138008
  KromLED
 • Böjbar vägglampa Joel Wall i svart och krom

  Böjbar vägglampa Joel Wall i svart och krom
  Extrem flexibel och modern: vägglampa Joel Wall med integrerad strömbrytare Vägglampan Joel Wall imponerar med ett ytterst modernt utseende med en svart lackerad skärm och förkromad stomme och flexibilitet, eftersom ljusvinkeln kan justeras med hjälp av flexarmen. Så är lampan lämplig för många olika användningsområden: allt från sovrummet och hallen till vardagsrummet. Den integrerade strömbrytaren gör det dessutom enkelt att tända och släcka ljuset.
 • Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 66,5 cm

  Astro io Wall LED-vägglampa IP44 svart 66,5 cm
  io Wall - LED-vägglampa i svart med rörformad glasskärm LED-spegellampa io Wall fångar ögat med sin vackra nyans. Den är gjord av borosilikatglas i en vågig design och har en satinfinish i mitten, medan smala ränder har lämnats tydliga på sidan. Ljuset från de integrerade, varma vita lysdioderna avges mycket homogent och utan bländning. Den rörformade skärmen sitter på en fyrkantig väggfäste av metall, som målades i matt svart, vilket å ena sidan representerar en effektiv kontrast till skärmen, å andra sidan ger lampan en modern touch. Vägglampans ljusstyrka kan dämpas med en fasavskärmad dimmer i den elektriska installationen (ingår ej). Lampan ser särskilt dekorativ ut när den monteras som ett par till höger och vänster om spegeln.
 • Astro io Wall LED-vägglampa IP44 krom 66,5 cm

  Astro io Wall LED-vägglampa IP44 krom 66,5 cm
  io Wall - rörformad LED-vägglampa för badrummet Ett rektangulärt väggfäste av metall med en blank, polerad, förkromad yta och ett fastsatt, rörformigt element av vackert borosilikatglas i en vågig design med transparenta sidor och en satinerad mitt - detta är den vackra LED-vägglampan io Wall, som är perfekt för området runt spegeln i badrummet är lämpligt, inte minst på grund av stänkskyddet. LED-vägglampan är också fäst som ett par och ser väldigt dekorativ ut. Den satinerade mitten av glasskärmen bländar ljuset från de integrerade lysdioderna och låter den lysa mycket jämnt. De varma vita lysdioderna är dimbara. Är nödvändigt för en bakkantsdimmer i den elektriska installationen.
 • Astro Ava 300 Coastal utomhusvägglampa stål

  Astro Ava 300 Coastal utomhusvägglampa stål
  Havsvattentät utomhusvägglampa Ava 300 Coastal - lyser uppåt och nedåt Ava 300 Coastal utomhusvägglampa är en klassiker bland utomhusvägglampor som passar många byggnader och tack vare ljuset som lyser upp och ner skapar det vackra effekter på fasaden, särskilt när flera lampor installeras. Den cylindriskt formade armaturen är gjord av rostfritt stål och är lämplig för användning med LED-lampor med en GU10-bas på upp till 6 W. Tack vare sin havsvattentäta natur är den också lämplig för användning vid kusten. Installationen av utomhusvägglampan Ava 300 Coastal går snabbt och enkelt tack vare den tvådelade plintlisten. Den fästs med skruvar som sitter fast inuti lampan. Ingen fastsättning syns därför från utsidan.
 • Astro Shadow 150 gips-vägglampa, 1 lampa

  Astro Shadow 150 gips-vägglampa, 1 lampa
  Målbar gipsvägglampa Shadow 150, lyser nedåt Vägglampan Shadow 150 är tillverkad av gips. Som ett material för ljus har gips fördelen att den kan målas individuellt och målas över. Vägglampor kan t.ex. B. kan målas med respektive väggfärg och anpassas på detta sätt till den individuella bostadsutformningen. Shadow 150-modellen kan också dimmas med en extern dimmer (ingår ej) när du använder en dimbar LED-ljuskälla.
 • Målningsbar LED-vägglampa Serifos 170 i gips

  Målningsbar LED-vägglampa Serifos 170 i gips
  LED-vägglampan Serifos i gips kan målas individuellt Små och stora konstnärer kan ge sin kreativitet fritt spelrum med LED-vägglampan Serifos. Den enkla lampan består nämligen av gips och kan därför målas individuellt med dispersionsfärg. På så sätt blir den minimalistiska vägglampan Serifos snabbt till ett unikt konstverk, som ger uttryck för den nya ägarens personliga stil. LED-teknologin i lampan Serifos garanterar en miljövänlig och billig drift i längden. Den som inte vill måla lampan kan se fram emot en stilfull lampa som passar perfekt i minimalistiska inredningskoncept.
 • Astro Milo vägglampa av vit keramik, 40 cm

  Astro Milo vägglampa av vit keramik, 40 cm
  Milo vägglampa i keramik som kan målas med en böjd design Om du föredrar att göra din vägglampa till ett individuellt konstverk kan du till exempel använda Milo. Tack vare den keramiska ytans speciella karaktär kan vägglampan målas och lackeras efter eget tycke och smak (med dispersionsfärg). Armaturen är dock lika tilltalande i sitt tidlöst klassiska originalskick. Det vita utseendet gör att lampan gör en utmärkt figur i alla bostadsområden. Den böjda lampskärmen skapar en särskilt attraktiv ljuseffekt, eftersom Milo-vägglampan avger sitt behagliga ljus indirekt både uppåt och nedåt, när skärmen är stängd framtill.
 • Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa vit

  Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa vit
  Edge Reader Mini: en elegant LED-vägglampa med indirekt ljusdel LED-vägglampan Edge Reader Mini är en imponerande lampa: Det är inte bara utseendet som är tidsenligt utformat, utan även ljuseffekten understryker LED-lampans modernitet. LED-vägglampan har två smarta ljuskällor: Det indirekta ljuset strålar bakåt och ger en behaglig belysning utan att blända. Dessutom har lampan en läslampa som sitter på en lut- och vridbar spot. Båda ljuskällorna kan styras separat via den integrerade strömbrytaren. En annan positiv aspekt hos Edge Reader Mini är möjligheten till horisontellt- och vertikalt montage.
 • Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down svart

  Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down svart
  Utomhusvägglampa Chios 150 med dubbelsidigt ljusutlopp Den kantiga utomhusvägglampan Chios 150 har ett ljusutlopp nedåt och ett ljusutlopp uppåt. På så sätt uppstår små ljuskonstverk på väggen som skapar beundrande blickar. Två GU10-ljuskällor används i armaturen. Varvid strålningsvinkeln kan väljas fritt och ljuskällan kan anpassas helt efter egen smak. Utomhusvägglampan är tillverkad av zink och har utformats på ett återhållsamt sätt i enlighet med den aktuella trenden. Tack vare sin höga kvalitet kan lampan installeras inom 8 kilometer från kusten.
 • Ravello Vägglampa Matt Nickel Exklusive lampskärm

  Ravello Vägglampa Matt Nickel Exklusive lampskärm
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa grå

  Astro Mast Light utomhusvägglampa grå
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Astro Utomhusbelysning Soprano Svart AS1131006

  Astro Utomhusbelysning Soprano Svart AS1131006
  SvartLysrör
 • Astro Parma 110 gipsvägglampa, kan målas

  Astro Parma 110 gipsvägglampa, kan målas
  Kantig gipsvägglampa Parma 110 i vitt - kan övermålas Vägglampan Parma är, trots sin till synes visuella enkelhet, ett riktigt blickfång. Dess nästan arkitektoniska-puristiska utformning kan integreras i många olika typer av inredningsstilar. Vid montering är det dessutom möjligt att välja om ljuskällan ska riktas uppåt eller nedåt. Lampan som är helt tillverkad i gips kan utformas i en helt annan färg med hjälp av dispersionsfärg. Utrustad med GU10-uttag: För energisnål belysning rekommenderas en LED-lampa med GU10-sockel, vilket kan beställas från tillbehören.
 • Astro Rio 325 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar

  Astro Rio 325 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar
  Avlång LED-vägglampa Rio av gips LED-vägglampan Rio avger sitt mjuka, varmvita ljus både uppåt och nedåt på en bred yta och belyser på så sätt väggen och den direkta omgivningen. Den raklinjiga formen på gipsvägglampan betonas också på ett imponerande sätt av ljusflödet. En modern lampa för vardagsrum och korridorer, som kan målas över med lämplig dispersionsfärg för att matcha väggen eller inredningen. - externt dimbar (bakåt- och framåtstyrd dimmer)
 • Astro Väggbelysning Mashiko Classic 300 Krom AS1121005

  Astro Väggbelysning Mashiko Classic 300 Krom AS1121005
  KromGlödlampa
 • Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar svart

  Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar svart
  Flexibelt justerbar LED-vägglampa Enna Vägglampan Enna har en trendig design och är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla. Enna kan på ett utmärkt sätt användas i vardagsrum och sovrum, t.ex. som en läslampa över soffan eller vid sängen. Lamparmen kan vridas helt mot väggen, så att Enna kan fällas ihop om den inte används. Lamphuvudet kan också vridas, vilket gör det möjligt att ställa in ljusriktningen på ett individuellt sätt. Utrustad med väggmonterad strömbrytare.
 • Astro Kuro 450 LED-solcellslampa, höjd 50 cm

  Astro Kuro 450 LED-solcellslampa, höjd 50 cm
  Bärbar LED-solcellslampa Kuro med extra USB-laddningsfunktion Kuro LED-lampan är en bärbar utomhuslampa som kan laddas via USB-anslutning och även med solceller. Den kan därför användas även när det finns få soltimmar och belyser utomhusområdet med ett mjukt ljus. Den har ett bekvämt handtag som gör det lätt att ta med den överallt, i trädgården, på balkongen eller på terrassen. Tack vare de tre justerbara ljusstyrkorna skapar Kuro alltid rätt ljusstämning. Lysdioderna är integrerade på ett sådant sätt att bländning undviks och ljuset riktas nedåt på ett särskilt behagligt sätt. Materialet i Kuro solcellslampa är tillverkat av 100 % återvunnen aluminium och är hållbart, robust och av hög kvalitet. - USB-laddningstid ca. 5 timmar - Ljusets varaktighet (lägsta nivå) ca 12 timmar
 • Astro Sagara vägglampa i svart med kulskärm

  Astro Sagara vägglampa i svart med kulskärm
  Vägglampa Sagara med svart hållare och opal vit sfärisk skärm av glas Sagara är en fascinerande vägglampa utrustad med en sfärisk, opal vit glasskärm, som verkar flyta över armen på den svarta metallbotten. Den sfäriska nyansen ger en homogen ljusfördelning i alla riktningar och minskar bländningseffekten. Konstruktionen i enlighet med kapslingsklass IP44 gör armaturen till den idealiska ljuskällan i badrummet, till exempel till höger och vänster om spegeln.
 • Astro Kyoto LED-vägglampa i matt svart

  Astro Kyoto LED-vägglampa i matt svart
  LED-vägglampa Kyoto - matt svart hållare och cylindrisk diffusor stativ på den moderna LED-vägglampan Kyoto, som tack vare IP44- kapslingsklass är lämplig för användning i badrummet eller andra fuktiga rum, är gjord av gjutet zink med matt svart yta. Inuti den cylindriska, uppåtvända spridaren av matt polykarbonat finns det varma vita lysdioder vars ljus strålar behagligt jämnt och med låg bländning på alla sidor.
 • Astro Coach 130 utomhusvägglampa, svart

  Astro Coach 130 utomhusvägglampa, svart
  Coach 130 väggarmatur för utomhusbruk ger en ljus omgivningsbelysning Coach 130 väggarmatur för utomhusbruk med sin eleganta metallram och vinklade skärm är en tidlöst elegant ljuskälla som inte bara ger ett starkt ljus för ökad säkerhet i utomhusområdet, utan också är en prydnad för varje husfasad. Skärmen har ett klart glas som gör det möjligt att se ljuskällan inuti. En glödlampa är därför särskilt dekorativ. Rekommenderad glödlampa: 1 x 60 W, E27-sockel. LED-lampor med E27-sockel kan också användas. Glödlampa ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Skyddsklass IP44 (skydd mot stänkvatten)
 • Astro Messina Twin utomhusvägglampa 2 x E27 svart

  Astro Messina Twin utomhusvägglampa 2 x E27 svart
  Vägglampa Messina Twin i svartlackerat rostfritt stål med två uttag uppåt Rostfritt stål med matt svart yta och klart glas är de material som Messina Twin vägglampa är tillverkad av. Designen är inspirerad av klassiska vägglyktor vars form har tolkats som ett rakt block. Två E27-uttag sticker ut framför väggplattan och kan utrustas med E27 LED-lampor upp till 12 W vardera. Ljuskällorna presenteras genom det genomskinliga glaset och tillhörande fri sikt över lampans inre, så att till exempel klara rustika lampor med glödtrådsutseende rekommenderas.
 • Enkel vägglampa CUBE

  Enkel vägglampa CUBE
  Enkel vägglampa CUBE i tidlös design Denna tidlösa vägglampa i kubisk design skapar en angenäm atmosfär med varmt ljus. Den förkromade sockeln och det tärningsformade, opalvita glaset framhäver lampans högkvalitativa design. Cube är skyddad mot väta med skyddsklass IP44 och kan användas i samtliga inne- och uterum, till exempel i badrummet, trapphuset eller på husväggen.
 • Astro Versailles 400 Badrumslampa LED-brons

  Astro Versailles 400 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Versailles 600 Badrumslampa LED

  Astro Versailles 600 Badrumslampa LED
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Dunbar 120 Vägglampa Utomhus LED-betong

  Astro Dunbar 120 Vägglampa Utomhus LED-betong
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Dunbar 120 är en rå och cool vägglampa för utomhusbruk. Skärmen är gjuten i betong och skickar ljuset nedåt. Lampan klarar sig bra på en utomhusvägg eller i garaget. Denna lampa vann Red Dot Design Award 2018 för bästa ljusdesign. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Joel Bordslampa Krom & Svart

  Astro Joel Bordslampa Krom & Svart
 • Astro Montparnasse Utomhuslampa Takpendel Polerad Nickel

  Astro Montparnasse Utomhuslampa Takpendel Polerad Nickel
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Montparnasse taklampa är en elegant och rå utomhuslampa. Lampan hänger i en rustik kedja och har en synlig glödlampa. Färgen är polerad nickel. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för utomhusbruk. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Pella 325 LED-vägglampa av gips

  Astro Pella 325 LED-vägglampa av gips
  Indirekt ljus för avkopplande timmar med Pella 325 LED-vägglampa Den kantiga vägglampan Pella är gjord av gips och kastar ljuset indirekt på väggen. Inte bara den smala designen är uppdaterad, indirekt ljus har också ökande popularitet. På grund av ljusreflektionerna på väggen ger Pella ljus på ett mycket trevligt sätt utan att blända. Belysningen är homogen och får rummet att se mysigt ut. En LED-ljuskälla med ett E27- uttag upp till maximalt 12 watt rekommenderas för användning i gipsvägglampan.
 • Astro Atelier vägglampa, svart

  Astro Atelier vägglampa, svart
  Elegant, snyggt och vridbart: Atelier vägglampa Atelier vägglampa imponerar med sin enkla design som kan integreras i alla rumskoncept. En lekfull detalj av lampan är den svarta kabeln mellan vägganslutningen och det aluminiumtillverkade lamphuvud. Men inte bara utseendet är mer än framgångsrikt, armaturens funktionalitet talar för sig själv: Lampskärmens lutning kan justeras 180 och roteras 330 grader så att ljuset kommer precis där det behövs. Dessutom finns det en strömbrytare på väggfästet med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Den här egenskapen gör lampan idealisk som en extra läslampa ovanför soffan eller favoritfåtöljen.
 • Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa vit

  Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa vit
  Kompakt men ändå uttrycksfull: Chios 80 utomhusvägglampa Med låg höjd är Chios utomhusvägglampa mycket kompakt och kan användas som en diskret ljuskälla utan att vara i förgrunden för byggnadens utseende. Detta gör armaturen till den idealiska lösningen för alla användningsområden där ljus är önskvärt men inte bör distraheras från arkitekturens helhetsbild. Eftersom ljuskotten bara faller nedåt kan Chios också installeras nära golvet utan att tveka utan att blända. Tack vare den eleganta designen och tack vare den ökade kapslingsklass kan vägglampan användas på många sätt - till exempel som badrumslampa.
 • Astro Kyoto LED-vägglampa

  Astro Kyoto LED-vägglampa
  Kyoto - en funktionell och enkel LED-vägglampa med IP44-skydd Kyoto LED-vägglampa ser ut som en belyst pelare och kommer till sin rätt både enskilt och i kombination med andra Kyoto-vägglampor. Tack vare IP44-skydd kan den också installeras i badrummet bredvid spegeln. De fast installerade lysdioderna strålar varmvitt ljus utan att blända ut i rummet genom diffusorn. De är inte bara energieffektiva utan också långvariga.
 • Astro Ava 200 Coastal utomhusvägglampa stål

  Astro Ava 200 Coastal utomhusvägglampa stål
  Utomhus vägglampa Ava 200 Coastal - havsvattentålig Den yttre vägglampan Ava 200 Coastal har en cylindrisk form och kan också användas nära kusten tack vare dess motståndskraft mot salt luft. Metallcylindern är försedd med ett GU10- uttag i botten, som kan förses med en LED-lampa upp till 6 W. Ett tvådelat kopplingsplint gör installationen av ljuset snabbt och enkelt. Lampan är fäst med gängskruvar som sitter på insidan så att inga fästen kan ses från utsidan.
 • Astro Kashima 620 LED-spegellampa, krom 62 cm

  Astro Kashima 620 LED-spegellampa, krom 62 cm
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa vit

  Astro Mast Light utomhusvägglampa vit
 • Astro Kea Square 240 LED-vägglampa svart

  Astro Kea Square 240 LED-vägglampa svart
  Kea Square 240: fyrkantig vägglampa med LED-belysning Kea LED-vägglampa är dammtät och utrustad med vattenstrålskydd (IP65) och är idealisk för modern fasad- eller badrumsbelysning. Den fyrkantiga ramen är gjord av slitstarkt aluminium, det vita armaturglaset ger ett stort ljusutsläpp. Kea Square 240 säkerställer tillräcklig omgivande belysning. - taklampa användas som taklampa
 • Astro Gaudi Vägglampa nickel matt/vit

  Astro Gaudi Vägglampa nickel matt/vit
  Vägglampa Gaudi med vit textilskärm Vägglampan Gaudi ser elegant ut på ett modernt sätt med sin mycket estetiska väggfäste och den halvcirkelformade tygskärmen i vitt, som utstrålar ljuset indirekt upp och ner och också låter något tränga igenom skuggans tyg. En ljuskälla för atmosfärisk accentbelysning som är välkommen i hela vardagsrummet. - Maximal längd på lampan som ska användas: 13 cm
 • Astro Kappa - kantig LED-badrumsvägglampa

  Astro Kappa - kantig LED-badrumsvägglampa
  Klar strukturerad LED-vägglampa Badrum Kappa Kappa presenterar sig som en högpresterande lampa för badrum och spaområden samt för korridorer och även för vardagsrum och sovrum: vägglampan, som är liten i storlek, imponerar med sin vinklade design och glänsande förkromning. Den integrerade LED-belysningen imponerar med ett ljus som lyser både uppåt och nedåt i den mycket mysiga ljusfärgen varmvit.
 • Astro Harvard utomhusvägglampa, natur mässing

  Astro Harvard utomhusvägglampa, natur mässing
  Harvard utomhusvägglampa - fusion av nostalgi och modernitet Med sitt linjära yttre och kombinationen av glas och metall, har den puristiskt designade Harvard utomhusvägglampan en mycket modern stil å ena sidan, och den rörformiga retro-LED-ljuskällan (ingår ej) påminner om förflutna tider och väcker nostalgiska känslor på den andra. När du väljer ljuskälla är det viktigt att inte bara vara uppmärksam på optiken - filament eller vintage ljuskällor rekommenderas - utan också längden. Röret får vara högst 19 cm långt.
 • Astro Lita bordslampa Ø 24 cm

  Astro Lita bordslampa Ø 24 cm
  Enkel bordslampa Martello av gips med kabelströmbrytare Martello är en bordslampa av gips som ser väldigt enkel och geometrisk ut. Armaturcylindern, som döljer ett E14- uttag för individuell utrustning, står på en X-formad bas. Ljuset riktas uppåt och nedåt och lyser därmed indirekt lampbotten och omgivningen. Denna bordslampa passar enkelt in i moderna anläggningar och kan slås på och av med en kabelbrytare. Lampan levereras med en förmonterad kontaktadapter för Storbritannien. Detta kan helt enkelt skruvas loss om lampan används utanför Storbritannien.
 • Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa, vitt

  Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa, vitt
  LED-infälld vägglampa Säkring USB med justerbart ljus och USB-port Denna LED-infällda vägglampa Fuse USB är den perfekta ersättaren för nattduksbordslampa. Fäst på väggen ovanför eller på sidan av sängen, ger den ett riktat, justerbart ljus för kvällssurfning, vilket kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90, och den integrerade USB-porten ger också en laddning alternativ för mobiltelefonen. lamphuvud kan svängas ut 90 ° och vridas 330 °. Fuse LED-vägglampa kan monteras vertikalt eller horisontellt. Strömställaren som lampan är utrustad med är särskilt praktisk. Den installerades på ett sådant sätt att den aktiveras så snart lampan fälls på väggfästet, så att lampan sedan stängs av automatiskt.
 • Astro Enna LED-bordslampa matt nickel

  Astro Enna LED-bordslampa matt nickel
  LED-bordslampa Enna med roterande och svängbart lamphuvud Modernitet och funktionalitet står för denna vackra bordslampa, som kan placeras på skrivbordet såväl som z. B. kan användas optimalt på sängbordet, i förgrunden. Den helt gjorda av metall med en matt nickelfinish bordslampa Enna är utrustad med ett lamphuvud som roterar cirka 330 grader och kan svängas 90 grader. Strömbrytaren för bekväm till- och frånkoppling är placerad på lampans botten. Lampan levereras med en förmonterad kontaktadapter för Storbritannien. Detta kan helt enkelt skruvas loss om lampan används utanför Storbritannien.
 • Vägglampa Mitsu Swing, brons, skärm ostron

  Vägglampa Mitsu Swing, brons, skärm ostron
  Vägglampa Mitsu Swing i en varm färgkombination med en textilfärg Vägglampan Mitsu Swing designades i varma färger. Den bronsfärgade metallramen kombinerades med en konisk textilskärm i skuggan ostron - en ljusbrun nyans - så att vägglampan passar särskilt bra in i den moderna lantliga stilen, men utan att verka konservativ. Den kan monteras på väggen i sovrummet bredvid sängen som en ersättning för en nattduksbordslampa och kan vridas och vridas efter önskan på den lilla stången som skjuter ut från skuggan så att ljus kan justeras perfekt. En strömbrytare på väggelementet gör att lampan kan tändas och släckas direkt. Mitsu Swing vägglampa kan utrustas med en E27 LED-lampa upp till 12 W, en ljuskälla ingår inte.
 • Astro Kiwi LED-vägglampa, koppar polerad

  Astro Kiwi LED-vägglampa, koppar polerad
  Elegant Kiwi LED-vägglampa med stänkskydd (IP44) Kiwi-vägglampan, vars lampskärm består av en opal vit glaskula, ser särskilt elegant ut. Detta innehåller inbyggda lysdioder som belyser rummet utan bländning. Lampan ser väldigt graciös ut, eftersom glaskulan hålls av en metallstång böjd i rät vinkel. Stången och väggfästet har en polerad kopparfinish. Tack vare IP44-skyddet är denna vackra lampa också lämplig för installation i badrummet.
 • Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa krom

  Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa krom
  LED-infälld vägglampa Säkring USB med justerbart ljus och USB-port Denna LED-infällda vägglampa Fuse USB är den perfekta ersättaren för nattduksbordslampa. Fäst på väggen ovanför eller på sidan av sängen, ger den ett riktat, justerbart ljus för kvällssurfning, vilket kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90, och den integrerade USB-porten ger också en laddning alternativ för mobiltelefonen. lamphuvud kan svängas ut 90 ° och vridas 330 °. Fuse LED-vägglampa kan monteras vertikalt eller horisontellt. Strömställaren som lampan är utrustad med är särskilt praktisk. Den installerades på ett sådant sätt att den aktiveras så snart lampan fälls på väggfästet, så att lampan sedan stängs av automatiskt.
 • Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa svart

  Astro Fuse LED USB LED-vägginbyggnadslampa svart
  LED-infälld vägglampa Säkring USB med justerbart ljus och USB-port Denna LED-infällda vägglampa Fuse USB är den perfekta ersättaren för nattduksbordslampa. Fäst på väggen ovanför eller på sidan av sängen, ger den ett riktat, justerbart ljus för kvällssurfning, vilket kännetecknas av särskilt bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90, och den integrerade USB-porten ger också en laddning alternativ för mobiltelefonen. lamphuvud kan svängas ut 90 ° och vridas 330 °. Fuse LED-vägglampa kan monteras vertikalt eller horisontellt. Strömställaren som lampan är utrustad med är särskilt praktisk. Den installerades på ett sådant sätt att den aktiveras så snart lampan fälls på väggfästet, så att lampan sedan stängs av automatiskt.
 • Astro Kashima 350 LED-spegellampa, krom 35 cm

  Astro Kashima 350 LED-spegellampa, krom 35 cm
 • Astro Cabin Wall vägglampa, frostad antikmässing

  Astro Cabin Wall vägglampa, frostad antikmässing
  Antik designad vägglampa Cabin Wall för badrum och utomhus Vägglampan Cabin Wall ger varje anläggning en antik eller något maritim känsla med sin optik. Metallramen i antika mässingtoner som en skyddande bur runt armaturkroppen av frostat glas. Formen påminner om traditionella utomhus- eller skeppsljus. Det frostat glaset säkerställer att ljuset från lampan är bländningsfritt och försiktigt sprids ut i miljön.
 • Astro Zeppo badrumsvägglampa av glas

  Astro Zeppo badrumsvägglampa av glas
  Zeppo Wall - en lampa av högkvalitativt glas som är lämpligt för badrum Den runda badrumsvägglampan Zeppo är perfekt som solitär för väggbelysning i badrum, hallar och vardagsrum och sovrum. Dess estetiskt formade nyans av högkvalitativt duplexglas imponerar med sin allround ljuseffekt. Zeppo är utrustat med ett G9- uttag där alla typer av ljuskällor med en energiklass A ++ - D kan användas. Vi rekommenderar energibesparande LED-lampor med lämplig bas. Används parvis som spegelbelysning, Zeppo visar sig vara ett snyggt inredningstillbehör för en tidlös, modern levnadsmiljö.
 • Astro Lago 280 vägglampa, krompolerade

  Astro Lago 280 vägglampa, krompolerade
  Vägglampa Lago 280 med vit skärm Cone En extraordinär kombination har uppnåtts med vägglampan Lago 280: den ovanliga formen på väggfästet i förkromad och polerad metall harmonierar perfekt med den enkla, vita textilskärmen Cone. Väggarmaturen Lago 280 är utrustad med kapslingsklass IP44 och är därför också lämplig för användning i fuktiga rum, t.ex. B. som spegelbelysning, förutbestämd. LAGO 280 är det perfekta belysningstillbehöret för badrum och vardagsrum i den privata sektorn samt för inredning av hotellrum.
 • Vägglampa Mitsu Swing, nickel, skärm elfenben

  Vägglampa Mitsu Swing, nickel, skärm elfenben
  Vägglampa Mitsu Swing i matt nickel med en elfenbensfärgad textilskärm Mitsu Swing är en modern vägglampa med matt nickelfinish med en elfenbensfärgad textilskärm, vilket är perfekt för montering på sängen för att fungera som en ersättning för nattduksbordslampa . Vägglampan, utrustad med en strömbrytare, passar in i varje interiör och kan justeras på ett riktat sätt, eftersom en liten stång är fäst vid skärmen, på vilken skärmen kan flyttas i önskad riktning. Utrustad med en E27-lampa upp till max 10 W (LED) är belysningen på Mitsu Swing vägglampa energibesparande, tack vare den fritt valbara LED-ljuskällan finns det utrymme för ljusfärg och ljusintensitet och en ljuskälla kan väljas enligt personliga preferenser kan.
 • Vägglampa Mitsu Wall i nickel matt, skärm kitt

  Vägglampa Mitsu Wall i nickel matt, skärm kitt
  Mitsu Wall - vägglampa i matt nickel med textilskärm och omkopplare Mitsu vägglampa passar perfekt på väggen bredvid sängen, där den ersätter nattduksbordslampa . Den koniskt formade textilskärmen i färgkittet (ljusgråbrun) kan svängas och roteras på fästet med vilket det fästs på det runda väggfästet för att rikta ljus i önskad riktning. För detta ändamål fixerades en stång längst ner på skärmen. Det matt-nickelfärgade väggfästet är utrustat med en brytare som är särskilt praktisk när den används som vägglampa bredvid sängen.
 • Astro Pimlico 500 vägglampa, antikmässing

  Astro Pimlico 500 vägglampa, antikmässing
  Vägglampa Pimlico 500 i antik mässing med glasrörskärm Pimlico-vägglampan blir en smakfull blickfång i hallen eller i det täckta utomhusområdet tack vare sin design med den antika mässingsfärgade ytan på metallen och den genomskinliga nyansen i form av ett glasrör, som sätter scenen för den använda ljuskällan. En LED-rörlampa med E27-bas, i vilken LED-lamporna är ordnade i glödteknik, som visas på bilden, ser vackrare ut. Ljuskällan ingår inte. Vägglampan Pimlico är utrustad med en tvådelad anslutningsplint för enkel installation.
 • Astro Shadow 300 gips-vägglampa, 2 lampa

  Astro Shadow 300 gips-vägglampa, 2 lampa
  Upp- och downlight: gipsvägglampa Shadow 300, kan målas Shadow 300 vägglampa avger ljus uppåt och nedåt. Detta skapar en intressant ljuseffekt på väggen. Bortsett från ljuseffekten, erbjuder materialet som vägglampan är tillverkad också intressanta möjligheter. Lampan är gjuten av gips och kan målas eller målas över, t.ex. B. även med respektive väggfärg. Om så önskas kan Shadow 300 också dämpas, förutsatt att en dimbar lampa används och en extern dimmer finns tillgänglig.
 • Astro Parma 210 LED-vägglampa, gips, 2 700 K

  Astro Parma 210 LED-vägglampa, gips, 2 700 K
  LED-väggarmatur Parma - strålning uppåt och nedåt LED-väggarmaturen Parma är ett utmärkt exempel på purism med sin slanka, kantigt utformade kropp av gips. De tydliga linjerna i designen blir ännu tydligare när lampan är tänd, eftersom ljuset som lyser uppåt och nedåt inte bara sätter scenen för väggytan bakom armaturen, utan också sätter själva armaturen i fokus. Gipsytans strålande vita yta kan också målas i färg med en emulsionsfärg efter eget val. På så sätt kan vägglampan Parma 210 anpassas till vilken livsstil som helst.
 • Altea – LED-badrumsvägglampa i glänsande krom

  Altea – LED-badrumsvägglampa i glänsande krom
  Altea LED-vägglampa i slät krom för badrummet Altea LED-vägglampa är ett elegant och glänsande blickfång i badrummet. Det är den tidlöst klassiska vägglampans iriserande kromutseende som är orsaken till detta. LED-tekniken gör det möjligt att använda Altea-lampan energisnålt, vilket också lönar sig snabbt i ekonomiskt hänseende - LED-tekniken är särskilt energisnål. Lampans långsträckta form och de avrundade hörnen ger den en oefterhärmlig charm. Att lampan lämpar sig för fuktiga rum beror på skyddsklass IP44, vilket gör att Altea LED-vägglampan även kan användas i andra rum med relativt hög luftfuktighet och risk för stänkande vatten. Kombinationen av kallt glas och glittrande metall skapar en spännande kontrast i denna armatur.
 • Astro Bari badrumsvägglampa matt svart

  Astro Bari badrumsvägglampa matt svart
  Vägglampa Bari: särskilt effektiv parvis Adekvat spegelbelysning i badrummet och i bastu- och spaområdet - det är den moderna vägglampan Bari. Bari består av ett metallfäste och en smal, opal glascylinder som avger ljuset utan att bländas från alla sidor. Med G9-uttag som kan bestyckas med både halogenlampor och LED-lampor med låg strömförbrukning.
 • Astro Bari badrumsvägglampa matt nickel

  Astro Bari badrumsvägglampa matt nickel
  Vägglampa Bari: särskilt effektiv parvis Adekvat spegelbelysning i badrummet och i bastu- och spaområdet - det är den moderna vägglampan Bari. Bari består av ett metallfäste och en smal, opal glascylinder som avger ljuset utan att bländas från alla sidor. Med G9-uttag som kan bestyckas med både halogenlampor och LED-lampor med låg strömförbrukning.
 • Astro Bari badrumsvägglampa matt vit

  Astro Bari badrumsvägglampa matt vit
  Vägglampa Bari: särskilt effektiv parvis Adekvat spegelbelysning i badrummet och i bastu- och spaområdet - det är den moderna vägglampan Bari. Bari består av ett metallfäste och en smal, opal glascylinder som avger ljuset utan att bländas från alla sidor. Med G9-uttag som kan bestyckas med både halogenlampor och LED-lampor med låg strömförbrukning.
 • Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down vit

  Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down vit
  Utomhusvägglampa Chios 150 med dubbelsidigt ljusutlopp Den kantiga utomhusvägglampan Chios 150 har ett ljusutlopp nedåt och ett ljusutlopp uppåt. På så sätt uppstår små ljuskonstverk på väggen som skapar beundrande blickar. Två GU10-ljuskällor används i armaturen. Varvid strålningsvinkeln kan väljas fritt och ljuskällan kan anpassas helt efter egen smak. Utomhusvägglampan är tillverkad av zink och har utformats på ett återhållsamt sätt i enlighet med den aktuella trenden. Tack vare sin höga kvalitet kan lampan installeras inom 8 kilometer från kusten.
 • Astro Zeppo Takpendel Krom & Vitt Glas

  Astro Zeppo Takpendel Krom & Vitt Glas
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Zeppo hänge är ett enkelt och elegant hänge från Astro. Pendeln passar bra över ett matbord och sladden hänger elegant med själva pendeln. www.astrolighting.co.uk
 • Astro Rio 190 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar

  Astro Rio 190 LED-gipsvägglampa 2 700 K, dimbar
  Dimbar LED-vägglampa Rio 190 av gips Gips används inte bara som byggmaterial i många fall, utan används också allt oftare som material för lampor, som till exempel LED-vägglampan Rio 190 som inte bara tack vare sin kantiga utformning är mycket modern och tidlös. Den vita skärmen kan på begäran målas med en högkvalitativ dispersionsfärg. På så sätt kan armaturen och inrednings- eller väggfärgen anpassas perfekt till varandra. De inbyggda LED-lamporna strålar i en varmvit färg. Ljusintensiteten kan även regleras via en extern framkants- eller bakkantsdimmer.
 • Astro Atelier vägglampa, vit

  Astro Atelier vägglampa, vit
  Elegant, snyggt och vridbart: Atelier vägglampa Atelier vägglampa imponerar med sin enkla design som kan integreras i alla rumskoncept. En lekfull detalj av lampan är den svarta kabeln mellan vägganslutningen och det aluminiumtillverkade lamphuvud. Men inte bara utseendet är mer än framgångsrikt, armaturens funktionalitet talar för sig själv: Lampskärmens lutning kan justeras 180 och roteras 330 grader så att ljuset kommer precis där det behövs. Dessutom finns det en strömbrytare på väggfästet med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Den här egenskapen gör lampan idealisk som en extra läslampa ovanför soffan eller favoritfåtöljen.
 • Astro Harvard Coastal 500 utomhusvägglampa

  Astro Harvard Coastal 500 utomhusvägglampa
  Harvard Coastal 500 - ädel vägglampa i mässing och glas Utomhusvägglampan Harvard Coastal 500 är gjord av massivt mässing och klart glas i en smal, lång och vinkelform. Detta materialval och IP44- kapslingsklass gör den till en utomhusvägglampa som också kan monteras på byggnader nära kusten, eftersom den tål de speciella förhållandena. Det finns ett E27- uttag i armaturen för LED-lampor upp till maximalt 4 watt. Utomhusvägglampan Harvard Coastal 500 är särskilt dekorativ när den är utrustad med en LED-lampa i form av ett klart rör med LED-filament. Ljuset kan inte bara fästas utomhus utan också i det exklusivt designade badrummet, till exempel till höger och vänster om spegeln.
 • Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa brons

  Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa brons
  Vägglampa Pimlico för utsida - mångsidig Som ljuskälla för utomhusbruk, t.ex. Pimlico-vägglampan, till exempel, som ingångsbelysning fångar ögat och, tack vare kombinationen av moderna och traditionella detaljer, harmoniserar den med många arkitektoniska stilar. Utsikten över ljuskällan förblir fri, så att Pimlicos dekorativa utseende ökar ytterligare genom att välja en glödtråd eller en rustik lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör. - enkel installation via plugganslutningar
 • Astro Epsilon LED-badrumsvägglampa

  Astro Epsilon LED-badrumsvägglampa
  Vägglampa Epsilon med energieffektiv LED-ljuskälla Epsilons väggarmatur imponerar inte bara visuellt - med sin rundade form och polerade kromfinish - utan också när det gäller ljusteknik. Den är utrustad med en LED-ljuskälla med låg förbrukning som avger sitt mysiga, varma vita ljus uppåt och nedåt. Rekommenderas också som lampa för korridorer, vardagsrum och sovrum i samband med en modern inredningsstil.
 • Astro Marasino bordslampa av gips

  Astro Marasino bordslampa av gips
  Liten bordslampa Marasino: mångsidig i hela vardagsrummet Det finns fortfarande utrymme för denna lilla gips bordslampa i varje rum. Den är idealisk som en extra ljuskälla på ett sidobord eller vid fönsterbrädan i vardagsrummet och kan också användas som nattduksbordslampa . Den vita ytan kan enkelt målas med en emulsionsfärg i önskad nyans för att matcha befintliga rumsfärger. - för LED-lampor med GU10-bas - Utrustad med en strömbrytare på matningskabeln Lampan levereras med en förmonterad kontaktadapter för Storbritannien. Detta kan helt enkelt skruvas loss om lampan används utanför Storbritannien.
 • Astro Kea Round 150 LED-vägglampa svart

  Astro Kea Round 150 LED-vägglampa svart
  Rund LED-vägglampa (Kea 150) för användning utomhus och inomhus - skyddstyp IP65 LED-vägglampan (Kea 150) har en puristisk look och är utrustad med skyddstyp IP65, vilket betyder att den är avsedd för användning utomhus eller i badrum. Den runda ramen består av aluminium och ljuskällan är av vitt glas. Kea avger ett mycket stämningsfullt ljus på en stor yta och kan monteras på väggen och i taket. Den energieffektiva LED-ljuskällan ska säkerställa att energikostnaderna hålls inom rimliga gränser.
 • Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar vit

  Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar vit
  Flexibelt justerbar LED-vägglampa Enna Vägglampan Enna har en trendig design och är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla. Enna kan på ett utmärkt sätt användas i vardagsrum och sovrum, t.ex. som en läslampa över soffan eller vid sängen. Lamparmen kan vridas helt mot väggen, så att Enna kan fällas ihop om den inte används. Lamphuvudet kan också vridas, vilket gör det möjligt att ställa in ljusriktningen på ett individuellt sätt. Utrustad med väggmonterad strömbrytare.
 • Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar nickel

  Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar nickel
  Flexibelt justerbar LED-vägglampa Enna Vägglampan Enna har en trendig design och är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla. Enna kan på ett utmärkt sätt användas i vardagsrum och sovrum, t.ex. som en läslampa över soffan eller vid sängen. Lamparmen kan vridas helt mot väggen, så att Enna kan fällas ihop om den inte används. Lamphuvudet kan också vridas, vilket gör det möjligt att ställa in ljusriktningen på ett individuellt sätt. Utrustad med väggmonterad strömbrytare.
 • Astro Padova Round spegellampa krom

  Astro Padova Round spegellampa krom
  Vägglampa Padova Round: det idealiska valet för spegelbelysning På en spegel ger vägglampan Padova Round utmärkt belysning tack vare sitt väggfäste i polerad kromfinish och en cylinder av opalglas som är placerad åt vänster och höger. Både halogenlampor och LED-lampor med låg förbrukning som har G9-sockel kan användas som ljuskälla. - kan användas i badrum och andra våtrum tack vare kapslingsklass IP44
 • Astro Takbelysning Mashiko round 300 Krom AS1121017

  Astro Takbelysning Mashiko round 300 Krom AS1121017
  KromGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Azumi LED reader Krom AS1142033

  Astro Väggbelysning Azumi LED reader Krom AS1142033
  KromGlödlampa,LED
 • Astro Väggbelysning Enna Square Switched Matt nickel AS1058018

  Astro Väggbelysning Enna Square Switched Matt nickel AS1058018
  Matt nickelLED
 • Astro Väggbelysning Palermo spegelbelysning Krom AS1084022

  Astro Väggbelysning Palermo spegelbelysning Krom AS1084022
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Altea Wall 360 Krom AS1133005

  Astro Väggbelysning Altea Wall 360 Krom AS1133005
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Roma Matt svart AS1050007

  Astro Väggbelysning Roma Matt svart AS1050007
  Matt svartGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Roma Vit AS1050008

  Astro Väggbelysning Roma Vit AS1050008
  VitGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Enna Square Switched Krom AS1058019

  Astro Väggbelysning Enna Square Switched Krom AS1058019
  KromLED
 • Astro Calvi - utomhuspendellampa, 22,6 cm, svart

  Astro Calvi - utomhuspendellampa, 22,6 cm, svart
  Utomhushänglampa Calvi med allroundbelysningseffekt Utomhushänglampan Calvi är en modern tolkning av den klassiska lykta. Den består av ett högkvalitativt metall- och rostfritt hölje och klara glasrutor så att ljuskällan förblir fri. På detta sätt kan designen också medvetet ändras med valet av ljuskälla för att kunna skapa ett ännu mer originellt helhetsutseende. Så kallade vintage-glödlampor i form av en glödlampa ger designen en speciell touch - se tillbehör. Tack vare den allroundbelysningseffekten är Calvi utomhus taklampa idealisk för att belysa bord eller områden i verandor eller loggier. Anmärkning: Endast lämplig för installation i skyddade utomhusområden (kapslingsklass IP23).
 • Intressant vägglampa TOSCA

  Intressant vägglampa TOSCA
  Intressant vägglampa TOSCA med LED-teknik Vägglampan TOSCA, med sin moderna förkromade design och svängbara, ledade arm, passar perfekt som läsbelysning över eller bredvid sängen. Lampan kan vridas och därmed garanteras belysning efter behov. Tack vare LED-tekniken följer vägglampan moderna energiriktlinjer. Inbyggt drivdon. Vägglampan är utrustad med en inbyggd strömbrytare.
 • Astro Väggbelysning Enna Surface Matt nickel AS1058013

  Astro Väggbelysning Enna Surface Matt nickel AS1058013
  Matt nickelLED
 • Astro Med belysning Imola 900 Spegel AS1071015

  Astro Med belysning Imola 900 Spegel AS1071015
  SpegelLED
 • Astro Parma 210 vägglampa i vitt

  Astro Parma 210 vägglampa i vitt
  Stilren vägglampa PARMA 210 i kvadratisk design Den kubformade vägglampan PARMA 210 avger sitt ljus uppåt och nedåt, vilket ger en effektfull belysningseffekt på väggen. Vägglampan belyser rummet på ett indirekt och bländfritt sätt. Vägglampan PARMA 210 kan skapa effektfulla accenter och förhöja rummets värde.
 • Elegant vägglampa ASHINO WIDE

  Elegant vägglampa ASHINO WIDE
  Elegant vägglampa ASHINO WIDE för en behaglig atmosfär Denna vägglampa skapar ett lätt och elegant intryck. Denna eleganta vägglampa skapar en behaglig belysning för en angenäm atmosfär och tack vare den stilfulla designen passar den inom många områden.
 • Formskön vägglampa TOKYO i glas

  Formskön vägglampa TOKYO i glas
  Formskön vägglampa TOKYO med oval lampskärm i glas Denna enkla vägglampa med en oval, vit lampskärm i glas skapar en bländfri, angenäm belysning. Lampan passar i vardagsrummet, sovrummet och hallen med sin enkla design och neutrala stil.
 • Astro Väggbelysning Azumi classic Nickel AS1142017

  Astro Väggbelysning Azumi classic Nickel AS1142017
  NickelGlödlampa,LED
 • Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115008

  Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115008
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Epsilon LED Krom AS1124004

  Astro Väggbelysning Epsilon LED Krom AS1124004
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Azumi classic Brons AS1142016

  Astro Väggbelysning Azumi classic Brons AS1142016
  BronsGlödlampa, LED
 • Hänglampa Calvi med svart ram, för utomhusbruk

  Hänglampa Calvi med svart ram, för utomhusbruk
  Utomhushänglampan Calvi påminner om en lykta Denna dekorativa hänglampa skapar en tidlös karaktär och en stilfull, angenäm atmosfär utomhus. De dekorativa glasskivorna ger fri inblick på ljuskällan och sörjer för vackra reflexer och fritt ljusutsläpp.
 • Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Brons AS1095029

  Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Brons AS1095029
  BronsGlödlampa
 • Astro Miura Desk USB LED-bordslampa guld matt

  Astro Miura Desk USB LED-bordslampa guld matt
  Gyllene LED-bordlampa Miura med USB-port Tidlös design och funktionalitet står i förgrunden för den här LED-bordlampan. Miura kan användas optimalt på skrivbordet, nattduksbordet eller i vardagsrummet som ett lysande dekorativt objekt. Den är utrustad med en specialformad diffusor som ger ett bländfritt ljus och kan roteras upp till 330 grader och svängas 90 grader tack vare ledet på armaturhuvudet. Den mattsvarta armaturens bas är utrustad med en integrerad växelbrytare och en USB-port, vilket ger möjlighet att ladda smarttelefoner eller surfplattor. Denna funktion kan användas både när den är påslagen och när den är avstängd.
 • Astro Miura Swing Arm LED-läslampa nickel matt

  Astro Miura Swing Arm LED-läslampa nickel matt
  LED-vägglampa Miura Swing Arm med rörlig arm och skärm Miura LED-vägglampan är en tidlös, elegant läslampa med rörligt lamphuvud och svängbar arm. Med möjligheten att vrida skärmen upp till 330 grader och luta den 90 grader riktas ljuset från Miura LED-vägglampan i önskad riktning genom den specialformade diffusorn, som ger ett bländfritt ljus. Miura lämpar sig för installation bredvid sängen i sovrummet samt i vardagsrummet över en läshörna, där den kan slås på och stängas av på plats.