Astro Lighting lampor

Det brittiska varumärket Astro Lighting har ett unikt och innovativt sätt att designa lampor. Ordet enkelhet tycker vi är ett riktigt passande ord för designen. Kanske är det därför som deras belysning är så omtyckt här i Sverige. Stilrent och minimalistiskt är en stil som ofta förekommer i skandinavisk heminredning. Astro Lighting kan därför ta plats i många rum i svenska hem.

Utbud från Astro Lighting från återförsäljare i Sverige

 • Astro Box Lantern utomhus vägglampa 35 cm

  Astro Box Lantern utomhus vägglampa 35 cm
  Utomhusvägglampa Box Lantern i modern lyktform Modern och tidlös på grund av dess subtila dekoration ser utomhusvägglampan Ruta med svartlackerat stativ ut som ett lykta. De genomskinliga glasskivorna ger en tydlig bild av den ljuskälla som används och ljuset kan skina fritt åt alla håll. Det rekommenderas att en dekorativ glödlampa används som till exempel en filament- eller rustiklampa. Passande ljuskällor finns att köpa som tillbehör. Var säker på att ljuskällans maximala längd inte överskrids med 17 cm.
 • Astro Box Lantern utomhus vägglampa 26,7 cm

  Astro Box Lantern utomhus vägglampa 26,7 cm
  Utomhusvägglampa Box Lantern i modern lyktform Modern och tidlös på grund av dess subtila dekoration ser utomhusvägglampan Ruta med svartlackerat stativ ut som ett lykta. De genomskinliga glasskivorna ger en tydlig bild av den ljuskälla som används och ljuset kan skina fritt åt alla håll. Det rekommenderas att en dekorativ glödlampa används som till exempel en filament- eller rustiklampa. Passande ljuskällor finns att köpa som tillbehör. Var säker på att ljuskällans maximala längd inte överskrids med 17 cm.
 • Vacker LED-tavelbelysning Goya 760, förnicklad

  Vacker LED-tavelbelysning Goya 760, förnicklad
  Formskön LED-vägglampa Goya för belysning av bilder Tavlor, bilder och fotografier sätts i fokus med denna vägglampa. Den dekorativa Goya är en passande belysning för att lägga fokus på detaljerna. Denna lampa belyser föremål på ett stilfullt och dekorativt sätt. LED-driftdon ingår i leverans.
 • Förkromad, vacker LED-tavelbelysning Goya 760

  Förkromad, vacker LED-tavelbelysning Goya 760
  Formskön LED-vägglampa Goya för belysning av bilder Tavlor, bilder och fotografier sätts i fokus med denna vägglampa. Den dekorativa Goya är en passande belysning för att lägga fokus på detaljerna. Denna lampa belyser föremål på ett stilfullt och dekorativt sätt. LED-driftdon ingår i leverans.
 • Utomhusvägglampa Calvi med svart ram

  Utomhusvägglampa Calvi med svart ram
  Utomhusvägglampan Calvi påminner om en lykta Denna dekorativa utomhusbelysning skapar en tidlös karaktär och en stilfull, angenäm atmosfär utomhus. Lampan omges av tre glasskivor som låter ljuset obehindrat flöda fritt och skapar vackra reflexer.
 • Calvi Vägglampa

  Calvi Vägglampa
 • Homefield Pendant utomhushänglampa

  Homefield Pendant utomhushänglampa
  Dimbar utomhushänglampa Homefield Pendant Utomhushänglampan Homefield Pendant ger ett modernt och rustikt intryck samtidigt med sina tydliga linjer. Armaturen är prydd med en enkel metallram. Fyra glasskivor ger fri inblick på ljuskällan. Armaturen är dimbar. Ljuskällan ingår ej i leverans.
 • Utomhusvägglampa Cabin Wall i antikmässing

  Utomhusvägglampa Cabin Wall i antikmässing
  Sprider en maritim känsla i utomhusområdet – utomhusvägglampan Cabin Wall Utomhusvägglampan Cabin Wall sörjer med sitt tilltalande utseende för en maritim känsla i ett annars enkelt utomhusområde. Men det är inte bara utseendet med metall i antikmässing och glas som utmärker utomhusvägglampan, utan även ljuseffekten som tack vare det transparenta glaset och gallret är mycket jämn och effektfull. Används så kallade rustikalampor kan ett ännu effektfullare utseende skapas (se tillbehör).
 • Elegant taklampa Denia IP44

  Elegant taklampa Denia IP44
  Klassisk taklampa Denia i polerat krom och glas Den eleganta, runda taklampan skapar bländfri belysning i badrummet, hallen och andra rum. En förkromad infattning och ett vitt täckglas skapar en tidlös klassisk stil som passar överallt och när som helst.
 • Modern taklampa Mashiko för badrummet, 40 cm

  Modern taklampa Mashiko för badrummet, 40 cm
  Förkromad taklampa Mashiko för badrummet Den tilltalande taklampan MASHIKO för badrummet i slät, vacker och tidlös design. En ram i glänsande, förkromad metall bär upp det attraktiva glaset, som i sin tur skapar en bländfri belysning. Taklampan passar lätt i alla inredningsstilar. Tack vare skyddsklass IP44 är Mashiko skyddad mot stänkvatten och fukt och passar därmed optimalt i badrummet.
 • Rund badrumstaklampa Sabina 280

  Rund badrumstaklampa Sabina 280
  Skaffa rätt ljus i badrummet med taklampan Sabina 280 Sabina 280 är en taklampa som är skyddad mot fukt i badrummet. Skyddsklass IP44 garanterar att lampan kan användas i zonerna 2 och 3 i fuktrum (se föreskrifter för badrumsbelysning). Armaturen är mycket enkelt och klassiskt gestaltad i polerad krom med opal glasdiffusor. Ljuskällan inuti armaturen sörjer för perfekt ljus för den dagliga rutinen i badrummet.
 • Utomhusvägglampa Newbury

  Utomhusvägglampa Newbury
  Utomhushänglampa Newbury Utomhusvägglampan Newbury ger ett modernt och rustikt intryck samtidigt med sina tydliga linjer. Armaturen är prydd med en enkel metallram. Tre glasskivor ger fri inblick på ljuskällan. Ljuskällan ingår ej i leverans.
 • Taklampa Arezzo med dubbelt glas

  Taklampa Arezzo med dubbelt glas
  Arezzo – en taklampa med dubbel glasskärm Taklampan Arezzos inre, satinerade glasskärm omges av en skärm i genomskinligt glas med en diameter på 23 cm. Denna ger taklampan ett speciellt utseende med modern prägel. Med kapslingsklass IP44 är den skyddad mot stänkvatten och därmed även lämplig för badrum m.m.
 • Astro Harvard utomhusvägglampa, brons

  Astro Harvard utomhusvägglampa, brons
  Utomhusvägglampa Harvard - fusion av nostalgi och modernitet Harvard, som är en puristiskt utformad utomhusvägglampa, har med sitt enkla utseende av kombination av glas och metall en mycket modern stil. Å andra sidan påminner den rörformiga retrolampan (ej inkluderat) om det förflutna och väcker nostalgiska känslor. Vid val av glödlampa bör hänsyn tas, inte bara till utseendet (filament- eller vintagelampor rekommenderas) utan även till längden. Rören får inte vara längre än 19 cm.
 • Kyoto 260 Vägglampa

  Kyoto 260 Vägglampa
 • Caserta Vägglampa Krom

  Caserta Vägglampa Krom
 • Lima vägglampa – Brons, beige skärm

  Lima vägglampa – Brons, beige skärm
 • Astro Mashiko Round taklampa Ø 40 cm krom

  Astro Mashiko Round taklampa Ø 40 cm krom
  Taklampa Mashiko 400 Round för badrummet Genom skyddsklassen IP44 är den runda, eleganta taklampan Mashiko 400 Round perfekt för användning i badrummet. Namnet som låter asiatiskt tyder på lampans stil. Lampan utstrålar med sina metallaccenter en japansk känsla. Blandningen av stål och glas sörjer för den nödvändiga elegansen. Taklampan Mashiko 400 Round kan utan problem även monteras på brännbara material. Denna tidlöst vackra multitalang kan även användas som vägglampa. Tack vare det medföljande fästet är både monteringen i taket och på väggen möjlig. På det sättet är lampan Mashiko 400 Round med sin förkromade yta inte bara i badrummet ett blickfång.
 • Astro Mondrian Frame Mounted 600 vägglampa brons

  Astro Mondrian Frame Mounted 600 vägglampa brons
  Astro astro mondrian frame mounted 600 vägglampa brons Mondrian Frame Mounted, för vardagsrum / matsal, aluminium, 8.1 W, energiefficiens: F, B: 60 cm, H: 26.5 cm
 • Taklampa SABINA med stark belysning

  Taklampa SABINA med stark belysning
  Taklampa SABINA - strålande vardagsbelysning för våtrumsutrymmen Den modernt utarbetade taklampan SABINA tror genast blicken till sig: Den vita opalglas-diffusorn sitter på ett förkromat takfäste och skapar ett starkt ljus som bidrar till en bra vardagsbelysning i rummet. SABINA passar perfet som belysning i våtrumsutrymmen som badrum, bastu eller simhall.
 • Astro Arran LED-inbyggnadslampa, kantig

  Astro Arran LED-inbyggnadslampa, kantig
  Massiv LED-inbyggnadslampa Arran i mässing Den LED-drivna inbyggnadslampan Arran är på grund av dess ringa monteringshöjd idealisk för belysning av trappor i och kring huset. Lampan har ett kvadratiskt mässingshölje med integrerade ljusslitsar, genom vilka ljuset avges nedåt och mot framsidan. Den satinerade glasskivan sörjer dessutom för en mycket homogen ljusfördelning. Med tiden får den naturliga mässingytan en vacker patina, så att lampan utstrålar en speciell charm. Dessutom är lampan saltvattenbeständig, vilket innebär att den utan problem kan användas i den saltiga luften vid havet. LED-drivrutinen ingår ej i leveransomfattningen, men kan beställas under Tillbehör. Viktig anmärkning: För att förhindra patinering, som ingår i lampans åldrande, kan den glänsande ytan bibehålla sitt ursprungliga skick genom regelbunden polering och tvättning med färskvatten.
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa antikmässing

  Astro Mast Light utomhusvägglampa antikmässing
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Klassisk, förkromad taklampa DAKOTA 300

  Klassisk, förkromad taklampa DAKOTA 300
  Klassisk taklampa DAKOTA PLUS 300 i tidlös design Denna taklampa i klassisk stil skapar tillräckligt ljusrik belysning. Den runda designen med metallinfattning av krom eller nickel och vitt täckglas är tidlös och passar i alla rum.
 • Modern keramikvägglampa Kyo

  Modern keramikvägglampa Kyo
  Fantastiskt vacker vägglampa Kyo i snövit keramik Vägglampan Kyo i snövit keramik skapar med det nedåtriktade ljuset en otroligt stämningsfull ljusatmosfär i rummet och sörjer samtidigt för fantastiskt dekorativa accenter. Tack vare den välvda formen och snövita färgen passar den till en mängd olika interiörer, så att den är mångsidigt användbar.
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa, svart

  Astro Mast Light utomhusvägglampa, svart
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Astro Ottavino vägglampa IP44 glasskärm

  Astro Ottavino vägglampa IP44 glasskärm
  Vägglampa Ottavino för badrummet med en vacker glasskärm Ottavino vägglampa designades tidlöst och elegant och är perfekt för att belysa speglar till höger och vänster om badrumsspegeln. Den dubbelskiktade skärmen sitter på den förkromade väggfästet uppåt och ger en mycket jämn och vacker ljuseffekt, eftersom den inre skärmen är satinerad, medan den yttre skärmen är gjord av klart borosilikatglas med en vacker spårdesign. Ottavino-vägglampan är lämplig för LED-ljuslampor med en E14-bas upp till 5 W (ingår ej). Den integrerade Casambi modulen är en speciell egenskap hos vägglampan. Detta möjliggör smart kontroll av vägglampan i kombination med Casambi appen, som är gratis att ladda ner för iOS och Android enheter.
 • Astro Milo vägglampa av vit keramik, 30,8 cm

  Astro Milo vägglampa av vit keramik, 30,8 cm
  Tidlös vägglampa Milo i vit keramik som lyser uppåt och nedåt. En böjd lampskärm som öppnas uppåt och nedåt ger Milo vägglampan en tilltalande ljuseffekt. Lampan är tillverkad av keramik och har en tidlöst elegant vit färg. Men om denna klassiska understatement är för minimalistisk för dig kan du också göra det själv med Milo-lampan. Lampskärmen kan trots allt målas, så att lampan kan få en individuell färgsättning med dispersionsfärg enligt önskemål. Beroende på den nya designen passar armaturen in i många olika bostadsområden och kan berika det egna inredningskonceptet enormt som ett riktigt unikum.
 • Astro Harvard Lantern utomhusvägglampa, svart

  Astro Harvard Lantern utomhusvägglampa, svart
  Harvard Lantern utomhusvägglampa - modern tolkning av en traditionell lanterndesign Den modernt utformade utomhusvägglampan Harvard är en ny tolkning av en traditionell lanterndesign. Det enkla, eleganta utseendet med texturerade svarta och klara glasrutor harmonierar med varandra, och ljuset sänds ut genom glaset i alla riktningar. Harvard är därför lämplig som ett par som monteras på båda sidor av t.ex. en ytterdörr och ger en viss charm åt entréområdet. Genom att sätta in en Rustika-ljuskälla ger Harvard Lantern en djärv, modern look.
 • Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart

  Astro Ascoli Swing vägglampa, mattsvart
  Tidlös vägglampa Ascoli Swing med flexibel lampled Ascoli Swing-vägglampans design är ganska enkel och avsiktligt enkel, men den svängbara lampans led är särskilt iögonfallande. Själva leden kan vridas 180° åt höger och vänster. Lamphuvudet kan också lutas 90°. Tillsammans med den matchande ljuskällan kan ljusförhållandena anpassas perfekt till personliga idéer och behov. Vägglampans i övrigt diskreta utformning gör det möjligt att placera armaturen utan problem i nästan alla bostadsområden och är dessutom inriktad på armaturtillverkaren Astros grundprinciper. Företaget lägger stor vikt vid enkel design, högkvalitativa och hållbara material samt hög funktionalitet. Vägglampan kombinerar allt detta och förhöjer sin omgivning. På- och avbrytaren är placerad direkt på väggfästet. - Maximal längd på den glödlampa som ska användas 5,7 cm
 • Astro Calvi - utomhusvägglampa, 38,5 cm, svart

  Astro Calvi - utomhusvägglampa, 38,5 cm, svart
  Sprider stil och elegans utomhus - utomhusvägglampan Calvi Ett ädelt metallstativ kombinerat med klara glasrutor - det är utomhusvägglampan Calvi, som med sin öppna skärmutformning inte bara lovar en normal ljusstämning utomhus, utan också stilfulla accenter på husfasaden. Detta beror framför allt på den nedåtriktade skärmen, som är en modern tolkning av en klassisk lykta och som har en ännu mer elegant optik med lämplig lampa i kolvform. Passande lampor finns att hitta i tillbehörs-listan. OBS: Endast lämplig för montering i skyddat utomhusområde (kapslingsklass IP23).
 • Astro Homefield Pendant 450 hänglampa

  Astro Homefield Pendant 450 hänglampa
  Hänglampa Homefield Pendant 450 - modern möter antik Hänglampan Homefield Pendant 450 är iögonfallande och inte bara för att den belyser omgivningen försiktigt och atmosfäriskt samtidigt tack vare ljuset från lampan som används, utan också för att moderna och antika aspekter möts i dess design. Den linjärt designade, moderna nyansen ger en tydlig bild av ljuskällan, varför det är tillrådligt att använda en rustik eller filamentlampa , som finns tillgängligt från tillbehören. Ljuskällan ingår inte i ljusets leveransomfång. Kedjedämpningen ger Homefield Pendant 450 en antik touch. Homefield Pendant 450 är idealisk för att belysa större rum; tack vare IP23- kapslingsklass kan den också användas i skyddade utomhusområden, till exempel som ljuskälla för en täckt terrass.
 • Astro Pimlico 500 vägglampa, svart

  Astro Pimlico 500 vägglampa, svart
  Pimlico 500 - svart vägglampa med glasrörsskärm Denna svartlackerade vägglampa Pimlico är utrustad med en genomskinlig glasskärm i form av ett rör som hålls uppe och nere av svarta ringar på det rektangulära väggelementet. Överst på skärmen finns ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla på upp till 60 W. Som visat är en rörformig LED-lampa särskilt effektiv. Vägglampan Pimlico är utrustad med en tvådelad anslutningsplint för enkel installation.
 • Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur

  Astro Pimlico 400 utomhusvägglampa, svart textur
  Vägglampa Pimlico för utsida - mångsidig Som ljuskälla för utomhusbruk, t.ex. Pimlico-vägglampan, till exempel, som ingångsbelysning fångar ögat och, tack vare kombinationen av moderna och traditionella detaljer, harmoniserar den med många arkitektoniska stilar. Utsikten över ljuskällan förblir fri, så att Pimlicos dekorativa utseende ökar ytterligare genom att välja en glödtråd eller en rustik lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör. - enkel installation via plugganslutningar
 • Astro Coach 100 utomhusvägglampa i svart

  Astro Coach 100 utomhusvägglampa i svart
  Ett vackert blickfång på husfasaden - modern vägglampa för utomhusbruk Coach 100 Med Coach 100 vägglampan för utomhusbruk kan du inte bara få en jämn och ljus belysning, utan också sätta snygga accenter på husets fasad. Detta garanteras inte minst av den moderna, lanternformade ramen i rostfritt stål, som är försedd med klara glasrutor runt om. Det klara glaset ger fri sikt till den E14-lampan som ska användas, vilket gör att den också spelar en viktig roll i designen. Särskilt dekorativa ljuskällor med glödtrådsteknik ger ett ännu mer elegant och originellt helhetsintryck. - Skyddsklass IP44 (skydd mot stänkvatten) - Lämplig för E14-lampor med en maximal längd på 12 cm.
 • Svart vägglampa PARK LANE GRANDE

  Svart vägglampa PARK LANE GRANDE
  Modern vägglampa PARK LANE GRANDE med elegant lampskärm i tyg Vägglampans moderna karaktär präglas av den rektangulära formen som återfinns i lampans design. Helhetsbilden är mycket elegant tack vare det glänsande väggfästet och den vackra lampskärmen i tyg. Lampskärmen i tyg skapar en bländfri, angenäm belysning.
 • Exceptionell vägglampa Roma

  Exceptionell vägglampa Roma
  Modernt designad vägglampa Roma med vit glasskärm Vägglampan Roma förkroppsligar en mycket vacker, modern ljuskälla som inte bara utstrålar ljus utan även ett vackert utseende. Väggfästet består av metall och skimrar i ädelt krom. I kontrast till det står lampskärmen i matt, satinerat vitt, som ger lampan ett mycket fint utseende. Hela saken kröns av skärmens klassiska kägelform. För en hemtrevlig atmosfär är Roma dimbar och förstärker på så sätt boendekomforten. Genom den höjda skyddsklassen IP44 är Roma också idealisk för badrummet.
 • LED-vägginbyggnadslampa Leo Switched med flexarm

  LED-vägginbyggnadslampa Leo Switched med flexarm
  Modern LED-vägglampa Leo Switched – riktad belysning tack vare flexarm Den som vill ha riktad belysning har hittat rätt med energisnåla LED-vägginbyggnadslampan Leo Switched. Den minimalistiska lampan har nämligen en flexarm, som kan riktas individuellt. LED-vägglampan är därför ett fantastiskt val exempelvis som nattduksbordslampa. LED-vägglampan kan även användas som tavelbelysning för att belysa konstverk på väggen på ett stilfullt sätt. Förutsatt att det finns rätt anslutningar på väggen kan den tidlöst klassiska LED-vägginbyggnadslampan Leo Switched i matt nickel integreras i inredningskoncept i olika rum. En strömbrytare för att bekvämt tända och släcka den betonat enkla lampan ingår som en del av väggmonteringsplattan.
 • Astro Utomhusbelysning Soprano Svart AS1131006

  Astro Utomhusbelysning Soprano Svart AS1131006
  SvartLysrör
 • Målnings- och lackerbar vägglampa Aria i gips

  Målnings- och lackerbar vägglampa Aria i gips
  Vägglampan Aria i gips för individuell gestaltning Vägglampan Aria har redan bara på grund av formen potentialen att bli till ett riktigt konstverk. Dessutom kan den vita vägglampan Aria målas för hand och lackeras (med dispersionsfärg) och blir på så sätt till ett raffinerat och unikt objekt. Den som letar efter en lampa, som passar till inredningen in i minsta detaljen, har hittat helt rätt med denna fantastiska lampa. Lampan Aria avger ljuset uppåt och dess välvda form sörjer för att denna klassiskt vackra vägglampa passar till en mängd olika inredningskoncept.
 • Astro Tacoma vägglampa mässing antik, glas opal

  Astro Tacoma vägglampa mässing antik, glas opal
  Vägglampa Tacoma Singel i mässing med en opal vit glaskula Vägglampan Tacoma Single är utrustad enligt kapslingsklass IP44 och är också lämplig för badrummet. Vägglampan med influenser från gotisk arkitektur består av ett vinklat väggelement och en fäst statyisk metallaxel på vilken en opalvit glaskula sitter som en skugga. Designen passar i både moderna och traditionella miljöer. Vägglampan ser särskilt vacker ut som ett par monterat till höger och vänster om en spegel. Det opala vita glaset säkerställer enhetlig ljusstrålning och minskar bländning.
 • Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa svart

  Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa svart
  Kompakt men ändå uttrycksfull: Chios 80 utomhusvägglampa Med låg höjd är Chios utomhusvägglampa mycket kompakt och kan användas som en diskret ljuskälla utan att vara i förgrunden för byggnadens utseende. Detta gör armaturen till den idealiska lösningen för alla användningsområden där ljus är önskvärt men inte bör distraheras från arkitekturens helhetsbild. Eftersom ljuskotten bara faller nedåt kan Chios också installeras nära golvet utan att tveka utan att blända. Tack vare den eleganta designen och tack vare den ökade kapslingsklass kan vägglampan användas på många sätt - till exempel som badrumslampa.
 • Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa svart

  Astro Edge Reader Mini LED-vägglampa svart
  Edge Reader Mini: en elegant LED-vägglampa med indirekt ljusdel LED-vägglampan Edge Reader Mini är en imponerande lampa: Det är inte bara utseendet som är tidsenligt utformat, utan även ljuseffekten understryker LED-lampans modernitet. LED-vägglampan har två smarta ljuskällor: Det indirekta ljuset strålar bakåt och ger en behaglig belysning utan att blända. Dessutom har lampan en läslampa som sitter på en lut- och vridbar spot. Båda ljuskällorna kan styras separat via den integrerade strömbrytaren. En annan positiv aspekt hos Edge Reader Mini är möjligheten till horisontellt- och vertikalt montage.
 • Astro Homefield 160 Badrumslampa LED-brons

  Astro Homefield 160 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Homefield är en klassisk och cool vägglampa för badrummet. Den synliga LED-lampan ger lampan ett industriellt utseende och de många olika färgkombinationerna gör att lampan kan kombineras på många sätt. Gör det bra på båda sidor om spegeln eller i ett hörn av badrummet
 • Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Mässing AS1121037

  Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Mässing AS1121037
  MässingGlödlampa
 • Astro Zeppo Reader vägglampa med läslampa nickel

  Astro Zeppo Reader vägglampa med läslampa nickel
  Vägglampa Zeppo Reader med läslampa och handblåst glasskärm Zeppo Reader vägglampa kombinerar en justerbar LED-läslampa med en handblåst opalglasskärm för allmän belysning. Den är perfekt för användning bredvid sängen eller i läshörnet. Läslampan, utrustad med en varmvit LED, kan svängas 90 ° fram och 330 ° åt sidan och ger riktat ljus, medan G9-lampan i glasskärmen (ingår ej) ger allmänbelysning på alla sidor. Vägglampan kan monteras vertikalt eller horisontellt och är utrustad med två brytare på fästet så att båda ljuskällorna kan manövreras separat.
 • Astro Takbelysning Altea Krom AS1133002

  Astro Takbelysning Altea Krom AS1133002
  KromGlödlampa
 • Astro Coach 130 utomhusvägglampa, svart

  Astro Coach 130 utomhusvägglampa, svart
  Coach 130 väggarmatur för utomhusbruk ger en ljus omgivningsbelysning Coach 130 väggarmatur för utomhusbruk med sin eleganta metallram och vinklade skärm är en tidlöst elegant ljuskälla som inte bara ger ett starkt ljus för ökad säkerhet i utomhusområdet, utan också är en prydnad för varje husfasad. Skärmen har ett klart glas som gör det möjligt att se ljuskällan inuti. En glödlampa är därför särskilt dekorativ. Rekommenderad glödlampa: 1 x 60 W, E27-sockel. LED-lampor med E27-sockel kan också användas. Glödlampa ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Skyddsklass IP44 (skydd mot stänkvatten)
 • Astro Versailles 600 Badrumslampa LED-brons

  Astro Versailles 600 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum
 • Enkel vägglampa CUBE

  Enkel vägglampa CUBE
  Enkel vägglampa CUBE i tidlös design Denna tidlösa vägglampa i kubisk design skapar en angenäm atmosfär med varmt ljus. Den förkromade sockeln och det tärningsformade, opalvita glaset framhäver lampans högkvalitativa design. Cube är skyddad mot väta med skyddsklass IP44 och kan användas i samtliga inne- och uterum, till exempel i badrummet, trapphuset eller på husväggen.
 • Astro Enna LED-golvlampa, mattvit

  Astro Enna LED-golvlampa, mattvit
  LED-golvlampa Enna med rörlig skärm Golvlampan Enna fångar ögat med sin enkla men samtidigt eleganta design. Den passar särskilt bra som läslampa i vardagsrummet eller som ett modernt blickfång i arbetsrummet. Det medföljande lamphuvudet är också mycket praktiskt. Den kan roteras 330° och svängas 90°. Detta garanterar alltid optimal belysning av det önskade området. Det varma ljuset avges bländfritt av armaturen och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Den integrerade strömbrytaren är fäst direkt på strömkabeln och kan bekvämt manövreras med foten. Armaturtillverkaren Astro har en mer än 20-årig historia. Ett bevisat kännetecken för företaget återspeglas i armaturerna och har förblivit detsamma fram till idag: Enkelhet. Det är detta som gör produkterna så speciella och som gör att de passar in i nästan alla bostadsområden. Hållbarhet spelar också en viktig roll för Astro. Förpackningar för nya produkter innehåller endast biologiskt nedbrytbara material. Armaturerna är utformade för att hålla så länge som möjligt och material som inte är hållbara undviks också i utvecklingsprocessen.
 • Astro Tacoma vägglampa i svart, glas opal

  Astro Tacoma vägglampa i svart, glas opal
  Svart vägglampa Tacoma med vit sfärisk glasskärm Tacoma är en vägglampa med en dekorativ design som är perfekt att använda i badrummet tack vare dess konstruktion i enlighet med kapslingsklass IP44. Vägglampans design visar influenser från gotisk arkitektur; Men på grund av ramens mattsvarta färg och den opala vita sfäriska nyansen ser lampan också trendig och modern ut så att den kan integreras särskilt bra i en modern atmosfär. Här ser de särskilt vackra ut som ett par på sidan av spegeln. Den opala vita sfäriska nyansen av glas garanterar enhetlig och lågbländande ljusstrålning.
 • Astro Dunbar LED-utomhusvägglampa, 2 lampor

  Astro Dunbar LED-utomhusvägglampa, 2 lampor
  Prisbelönt Dunbar LED utomhusvägglampa tillverkad av äkta rå betong Med Dunbar LED utomhusvägglampa, gjuten av naturlig råbetong, har varumärketillverkaren Astro lyckats Astro ett absolut mästerverk som till och med tilldelades det internationella Red Dot Design Award 2018. Designen fokuserade på flytande linjer och en mjuk kurvstruktur som kombinerades med en tydlig, linjär kant. LED-lamporna som är djupt inbäddade i huset säkerställer även jämn dubbelsidig belysning så att säker vägbelysning garanteras utöver husfasaden. På grund av produktionen av robusta material och kapslingsklass IP65 kan Dunbar även användas nära havet utan problem
 • Astro Salerno Coastal utomhusvägglampa 35 cm

  Astro Salerno Coastal utomhusvägglampa 35 cm
  Salerno Coastal - sjövattentät utomhusvägglampa i mässing En långsträckt kuboid gjord av fina stag av massivt mässing och frostat glas - det här är materialen som Salerno Coastal utomhus vägglampa gjordes av. Tack vare dessa material tål den de speciella förhållandena nära havet och är därför lämplig för kustregionen. Den eleganta lampan kan inte bara installeras utomhus, den skär också en fin figur i badrummet - eventuellt som ett par till höger och vänster om spegeln. Två E14-lampor (LED max. 6 W) kan användas som ljuskällor, som måste beställas separat. Enkel installation garanteras av den användarvänliga anslutningsplintanslutningen.
 • Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar vit

  Astro Enna Wall LED-vägglampa svängbar vit
  Flexibelt justerbar LED-vägglampa Enna Vägglampan Enna har en trendig design och är utrustad med en energieffektiv LED-ljuskälla. Enna kan på ett utmärkt sätt användas i vardagsrum och sovrum, t.ex. som en läslampa över soffan eller vid sängen. Lamparmen kan vridas helt mot väggen, så att Enna kan fällas ihop om den inte används. Lamphuvudet kan också vridas, vilket gör det möjligt att ställa in ljusriktningen på ett individuellt sätt. Utrustad med väggmonterad strömbrytare.
 • Astro Thurso oval utomhusvägglampa mässing

  Astro Thurso oval utomhusvägglampa mässing
  Klassisk design för fartygsbeslag: mässingsfärgad vägglampa för utomhusbruk Thurso Oval Thurso Oval, namnet avslöjar det redan, är en oval vägglampa för utomhusbruk som består av robust metall i mässingsutseende och en skyddande glasskiva. Det mässingsfärgade utseendet och det satinerade glaset ger armaturen ett underbart maritimt utseende och gör den till ett stort blickfång. Ljuset genereras inuti av en E27-lampa (se tillbehör) och avges genom diffusorskivan på alla sidor och framför allt behagligt bländfritt. IP44 skyddar armaturen från bl.a. vattenstänk på alla sidor, vilket gör den särskilt väderbeständig.
 • Astro Versailles 400 Badrumslampa LED Krom

  Astro Versailles 400 Badrumslampa LED Krom
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum
 • Astro Syro taklampa av glas IP44

  Astro Syro taklampa av glas IP44
  Taklampa Syros – estetiskt konstruerad lampa av glas Det första som sticker ut hos Taklampan Syros är den vackra huvformen vari skärmen finns som är gjord helt i glas. Ljuset från den isatta ljuskällan avges nedåt utan att blända, strålas ut åt alla sidor i rummet och – på grund av dess form – även upp i taket. Alla typer av lampor med E27-sockel kan användas som belysningsanordningar. LED-lampor rekommenderas för energieffektivitet. Ljusintensiteten kan också regleras med hjälp av en extern dimmer. Med kapslingsklass IP44 går armaturen även att montera i våtrum.
 • Astro Joel Grande Vägglampa Svart & Krom

  Astro Joel Grande Vägglampa Svart & Krom
 • Astro Mashiko 360 Classic vägglampa, krom

  Astro Mashiko 360 Classic vägglampa, krom
  Badrumsvägglampa Mashiko 360 Classic i linjär design Mashiko 360 Classic är ett särskilt elegant utseende bland badrums- och spegelbelysning. Den består av en krompolerad ram och insatser av opalt vitt glas. Estetik, trend och bra ljus samlas i denna lampa. Det dubbelsidiga arrangemanget av denna vägglampa till höger och vänster om spegeln garanterar perfekt belysning. Vägglampan kan monteras både horisontellt och vertikalt.
 • Astro Tube spegelvägglampa krom

  Astro Tube spegelvägglampa krom
  Cylindrisk spegelvägglampa Tube Den moderna, puristiska utformningen av spegelvägglampan Tube gör den till ett mångsidigt, kombinerbart inredningstillbehör för badrum, garderober, klädrum och spaområden. Den kan fästas på väggen, antingen var för sig eller i par – till vänster eller höger om spegeln. Den är utrustad med E14-uttag och kan användas med alla typer av lampor. Man bör använda energieffektiva Led-lampor med lämplig sockel.
 • Astro Kiwi LED-vägglampa för badrummet, krom

  Astro Kiwi LED-vägglampa för badrummet, krom
  Dekorativ LED-vägglampa Kiwi för badrummet LED-vägglampan Kiwi är utmärkt för användning i badrum och andra våtrum tack vare stänkvattenskyddet IP44. Den ser individuellt eller parvis - t.ex. placerad till vänster och höger om en spegel - mycket dekorativ ut och ger med det attraktivt utformade lampglaset ett trevligt ljus runt omkring för en positiv omgivningsbelysning. Kiwi kan också monteras som enUplight eller Downlight.
 • Astro Väggbelysning Enna Surface Svart AS1058027

  Astro Väggbelysning Enna Surface Svart AS1058027
  SvartLED
 • Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Brons AS1121055

  Astro Väggbelysning Mashiko 360 Classic Brons AS1121055
  BronsGlödlampa
 • Astro Boston 370 LED-badrumsvägglampa, brons

  Astro Boston 370 LED-badrumsvägglampa, brons
  Badrumsvägglampa Boston 370 med lysdioder LED-vägglampan Boston 370 består till största delen av opalglas som är räfflat. I motsats till klart glas ger det opala, ogenomskinliga glaset en jämn och framför allt bländfri ljusfördelning. Armaturens glasskärm är omgiven av en bronsfärgad metallram. De klara linjerna ger Boston 370 en puristisk touch, som har en lätt antik känsla tack vare den bronsfärgade ramen. Boston 370 lämpar sig utmärkt som belysning för speglar i badrummet. För detta ändamål monteras en eller två armaturer på sidan av spegeln. Boston 370 monteras endast vertikalt.
 • Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115010

  Astro Tavelbelysning Goya LED Krom AS1115010
  KromLED
 • Astro Väggbelysning Palermo spegelbelysning Krom AS1084021

  Astro Väggbelysning Palermo spegelbelysning Krom AS1084021
  KromLED
 • Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down svart

  Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down svart
  Utomhusvägglampa Chios 150 med dubbelsidigt ljusutlopp Den kantiga utomhusvägglampan Chios 150 har ett ljusutlopp nedåt och ett ljusutlopp uppåt. På så sätt uppstår små ljuskonstverk på väggen som skapar beundrande blickar. Två GU10-ljuskällor används i armaturen. Varvid strålningsvinkeln kan väljas fritt och ljuskällan kan anpassas helt efter egen smak. Utomhusvägglampan är tillverkad av zink och har utformats på ett återhållsamt sätt i enlighet med den aktuella trenden. Tack vare sin höga kvalitet kan lampan installeras inom 8 kilometer från kusten.
 • Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down grå

  Astro Chios utomhusvägglampa 150 up/down grå
  Utomhusvägglampa Chios 150 med dubbelsidigt ljusutlopp Den kantiga utomhusvägglampan Chios 150 har ett ljusutlopp nedåt och ett ljusutlopp uppåt. På så sätt uppstår små ljuskonstverk på väggen som skapar beundrande blickar. Två GU10-ljuskällor används i armaturen. Varvid strålningsvinkeln kan väljas fritt och ljuskällan kan anpassas helt efter egen smak. Utomhusvägglampan är tillverkad av zink och har utformats på ett återhållsamt sätt i enlighet med den aktuella trenden. Tack vare sin höga kvalitet kan lampan installeras inom 8 kilometer från kusten.
 • Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Mässing AS1095034

  Astro Utomhusbelysning Homefield 160 Mässing AS1095034
  MässingGlödlampa
 • Elegant vägglampa RIVA

  Elegant vägglampa RIVA
  Vägglampa RIVA 350 skapar en strålande glans i varje rum Vägglampan RIVA 350 präglas av en osedvanligt lyckad kombination: Den ovanliga formgivningen med ett väggfäste i förkromad, polerad metall passar utmärkt tillsammans med den enkla, vita lampskärmen CONE. Vägglampan RIVA 350 har skyddsklass IP44 och passar därför utmärkt som spegelbelysning i våtrumsutrymmen. RIVA 350 är en passande ljusaccessoar i privata badrum eller vanliga rum men även i hotellrum.
 • Astro Osca Pendant Round 400 Gips-hänglampa

  Astro Osca Pendant Round 400 Gips-hänglampa
  Upphängningslampa Osca Pendel Round 400 med gipsskärm Hänglampan Osca Pendant Round 400 har en tunn, rörformig skärm helt och hållet av gips. Hänglampan, som är idealisk för att belysa ett bord, är utrustad med ett GU10- uttag där utbytbara LED-lampor måste användas. Sålunda Osca motsvarighet Round 400 som ger en låg konsumtion ljuskälla, där strålning riktas nedåt med dess mjuka ljus ljus en mysig atmosfär. En mycket dekorativ hänglampa för det moderna vardagsrummet, antingen individuellt eller i grupp. Skärmen kan anpassas individuellt till möblerna med en högkvalitativ emulsionsfärg.
 • Astro Jura Single utomhusvägglampa av mässing

  Astro Jura Single utomhusvägglampa av mässing
  Chic utomhusvägglampa Jura Single i ädel mässing Utomhusvägglampan Jura Single i högkvalitativ mässing med cylindrisk form är särskilt chic. Ljuset genereras av en GU10-lampa på insidan (finns som tillbehör) och avges nedåt i omgivningen. Detta gör den idealisk för att belysa stigar runt huset på natten utan att bli obehagligt bländad av ljuset. Observera: Efter en tid kommer en patina att bildas på mässingsytan på grund av vädrets inverkan. Om du inte gillar denna patina kan du förhindra den genom att regelbundet tvätta bort den med rent vatten.
 • Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa grå

  Astro Chios 80 - kompakt utomhusvägglampa grå
  Kompakt men ändå uttrycksfull: Chios 80 utomhusvägglampa Med låg höjd är Chios utomhusvägglampa mycket kompakt och kan användas som en diskret ljuskälla utan att vara i förgrunden för byggnadens utseende. Detta gör armaturen till den idealiska lösningen för alla användningsområden där ljus är önskvärt men inte bör distraheras från arkitekturens helhetsbild. Eftersom ljuskotten bara faller nedåt kan Chios också installeras nära golvet utan att tveka utan att blända. Tack vare den eleganta designen och tack vare den ökade kapslingsklass kan vägglampan användas på många sätt - till exempel som badrumslampa.
 • Astro Mast Light utomhusvägglampa grå

  Astro Mast Light utomhusvägglampa grå
  Förtrollande utomhusvägglampa Mast Light med kapslingsklass IP65 Den graciösa yttervägglampan Mast Light väcker allas uppmärksamhet. Anledningen till detta är lampans rundade form, som är en speciell höjdpunkt på trädgårdsväggen eller husväggen. Men trots det speciella utseendet glömdes inte armaturens tekniska detaljer. Tack vare IP65- kapslingsklass är Mast Light mycket robust och både dammtät och skyddad mot vattenstrålar. GU10-lampan som ska användas (ingår ej) genererar en direkt nedåtriktad ljusstråle som belyser golvet framför lampan och kastar en dekorativ ljuskotte på fasaden.
 • Ravello Vägglampa Matt Nickel Exklusive lampskärm

  Ravello Vägglampa Matt Nickel Exklusive lampskärm
 • Astro Conic vägglampa, IP44, krom/vit

  Astro Conic vägglampa, IP44, krom/vit
  Conic vägglampa i geometrisk design Conic vägglampan består av en vit skärm av munblåst glas och ett väggfäste av gjuten metall. Hela designen har en geometrisk form och kan användas som ljuskälla i vardagsrummet, matsalen eller hallen. Tack vare skyddsklass IP44 kan vägglampan även installeras i badrummet utan problem, eftersom den är skyddad mot stänkvatten. Förutom inom den privata sektorn kan Conic även användas inom den gastronomiska och kommersiella sektorn, när den fungerar som badrumsarmatur på ett elegant hotell eller används för att belysa korridorer. Oavsett om det gäller privata eller kommersiella utrymmen gör Conic-takarmaturen en bra figur överallt och övertygar med design och belysning på samma gång
 • Astro Versailles 600 Badrumslampa LED Krom

  Astro Versailles 600 Badrumslampa LED Krom
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Versailles är en elegant lampa med ett snyggt utseende och mjuka kanter. Lampan är krökt med glasplattor runt ljuset. Lampan finns i olika storlekar och färger, så att du kan dekorera ditt badrum precis som du vill. Lampan går bra parvis på vardera sidan av spegeln och ger en snygg touch och massor av fint ljus. Lampan är IP44-certifierad och därför lämplig för badrum
 • Astro Boston 370 Badrumslampa LED-brons

  Astro Boston 370 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Boston vägglampa för badrummet har en strikt och snygg design. Lampan är enkel och rektangulär med vita lameller som skärmar ljuset. Gör dig vacker på båda sidor om spegeln eller i hörnet av badrummet. Finns i två olika storlekar och färger. Ser bra ut på en mörkare vägg
 • Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED Matt Nickel

  Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED Matt Nickel
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn
 • Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED-brons

  Astro Mashiko 600 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn
 • Astro Thurso rund utomhusvägglampa mässing

  Astro Thurso rund utomhusvägglampa mässing
  Thurso Round - mässingsfärgad fartygsarmatur i rund form Denna fartygsarmatur, som är både stänkskyddad och skyddad mot inträngning av främmande föremål med en diameter på 1,0 mm eller mer tack vare IP44-skydd, är idealisk för att belysa källaren, garaget eller utomhusområdet. Armaturen har ett mässingsfärgat metallhölje och en satinerad glaskåpa som ger en diffus ljusfördelning. För energieffektiv användning kan LED-lampor eller energisparlampor sättas in i det befintliga E27-fästet utöver konventionella glödlampor.
 • Astro Mashiko 900 Badrumslampa LED Chrome

  Astro Mashiko 900 Badrumslampa LED Chrome
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn
 • Astro Dunbar 160 Vägglampa Utomhus LED-betong

  Astro Dunbar 160 Vägglampa Utomhus LED-betong
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Dunbar 160 är en rå och cool vägglampa för utomhusbruk. Skärmen är gjuten i betong och skickar ljuset både uppåt och nedåt. Lampan klarar sig bra på en utomhusvägg eller i garaget. Denna lampa vann Red Dot Design Award 2018 för bästa ljusdesign
 • Astro Mast Light Coastal Wall Outdoor LED-betong

  Astro Mast Light Coastal Wall Outdoor LED-betong
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mast Light Coastal är en vägglampa för utomhusbruk. Lampan finns i mässing eller betong och har en fin och elegant design. Lampan klarar sig särskilt bra i en stuga eller som ett ljus i carporten
 • Astro Elis Coastal Twin LED Vägg Utomhuslampa Antik Mässing

  Astro Elis Coastal Twin LED Vägg Utomhuslampa Antik Mässing
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Elis Coastal Twin är en rå och elegant vägglampa för utomhusbruk. Lampan är diskret och rustik och fungerar bra i stugan eller som en vägglampa på en stenvägg. Ljuset sprider sig uppåt och nedåt och förblir nära väggen
 • Astro Portree Vägg LED Vägg Utomhuslampa Naturligt Mässing

  Astro Portree Vägg LED Vägg Utomhuslampa Naturligt Mässing
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Portree Wall är en klassisk och vacker vägglampa för utomhusbruk. Lampan passar perfekt i stugan, vid ytterdörren eller på en mörk vägg. Lampan är gjord av naturligt mässing, vilket ger ett elegant och klassiskt utseende
 • Astro Roma Vägglampa Brons

  Astro Roma Vägglampa Brons
  Design: Astro Koncept: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats nå en position som en av de ledande tillverkarna av badrumsbelysning.
 • Astro Messina Twin utomhusvägglampa 2 x E27 svart

  Astro Messina Twin utomhusvägglampa 2 x E27 svart
  Vägglampa Messina Twin i svartlackerat rostfritt stål med två uttag uppåt Rostfritt stål med matt svart yta och klart glas är de material som Messina Twin vägglampa är tillverkad av. Designen är inspirerad av klassiska vägglyktor vars form har tolkats som ett rakt block. Två E27-uttag sticker ut framför väggplattan och kan utrustas med E27 LED-lampor upp till 12 W vardera. Ljuskällorna presenteras genom det genomskinliga glaset och tillhörande fri sikt över lampans inre, så att till exempel klara rustika lampor med glödtrådsutseende rekommenderas.
 • Astro Kuro 450 LED-solcellslampa, höjd 50 cm

  Astro Kuro 450 LED-solcellslampa, höjd 50 cm
  Bärbar LED-solcellslampa Kuro med extra USB-laddningsfunktion Kuro LED-lampan är en bärbar utomhuslampa som kan laddas via USB-anslutning och även med solceller. Den kan därför användas även när det finns få soltimmar och belyser utomhusområdet med ett mjukt ljus. Den har ett bekvämt handtag som gör det lätt att ta med den överallt, i trädgården, på balkongen eller på terrassen. Tack vare de tre justerbara ljusstyrkorna skapar Kuro alltid rätt ljusstämning. Lysdioderna är integrerade på ett sådant sätt att bländning undviks och ljuset riktas nedåt på ett särskilt behagligt sätt. Materialet i Kuro solcellslampa är tillverkat av 100 % återvunnen aluminium och är hållbart, robust och av hög kvalitet. - USB-laddningstid ca. 5 timmar - Ljusets varaktighet (lägsta nivå) ca 12 timmar
 • Astro Park Lane Vägglampa Krom Vit

  Astro Park Lane Vägglampa Krom Vit
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Park Lane Grande Wall är en vacker och enkel vägglampa som passar både i vardagsrummet och sänglampan.
 • Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED-brons

  Astro Mashiko 360 Badrumslampa LED-brons
  Design: Astro Begrepp: Astro Lighting är en välkänd engelsk lamptillverkare som har funnits sedan 1997. Astro bygger på filosofin att skapa ett lampmärke som fokuserar på mycket hög kvalitet och vacker design. Astro är främst specialiserat på taklampor och vägglampor och har lyckats uppnå en position som en av de ledande tillverkarna av belysning för badrummet. Astro Mashiko är en elegant och enkel vägglampa för badrummet. Ramen finns i krom, brons eller mässing och skärmen är gjord av frostat, vitt glas. Lampan är vacker på båda sidor av spegeln eller eventuellt i ett hörn
 • Elegant vägglampa ASHINO WIDE

  Elegant vägglampa ASHINO WIDE
  Elegant vägglampa ASHINO WIDE för en behaglig atmosfär Denna vägglampa skapar ett lätt och elegant intryck. Denna eleganta vägglampa skapar en behaglig belysning för en angenäm atmosfär och tack vare den stilfulla designen passar den inom många områden.
 • Stilfull vägglampa SALA med strömbrytare

  Stilfull vägglampa SALA med strömbrytare
  Elegant vägglampa ASHINO WIDE för en behaglig atmosfär Denna vägglampa skapar ett lätt och elegant intryck. Denna eleganta vägglampa skapar en angenäm atmosfär med behaglig belysning. Tack vare den stilfulla designen passar den inom många områden. Vägglampan är utrustad med en praktisk vippströmbrytare.
 • Astro Tavelbelysning Goya LED Nickel AS1115009

  Astro Tavelbelysning Goya LED Nickel AS1115009
  NickelLED
 • Astro Väggbelysning Mashiko 600 Brons AS1121058

  Astro Väggbelysning Mashiko 600 Brons AS1121058
  BronsGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Enna Surface Krom AS1058014

  Astro Väggbelysning Enna Surface Krom AS1058014
  KromLED
 • Målningsbar LED-vägglampa Serifos 170 i gips

  Målningsbar LED-vägglampa Serifos 170 i gips
  LED-vägglampan Serifos i gips kan målas individuellt Små och stora konstnärer kan ge sin kreativitet fritt spelrum med LED-vägglampan Serifos. Den enkla lampan består nämligen av gips och kan därför målas individuellt med dispersionsfärg. På så sätt blir den minimalistiska vägglampan Serifos snabbt till ett unikt konstverk, som ger uttryck för den nya ägarens personliga stil. LED-teknologin i lampan Serifos garanterar en miljövänlig och billig drift i längden. Den som inte vill måla lampan kan se fram emot en stilfull lampa som passar perfekt i minimalistiska inredningskoncept.
 • Astro Väggbelysning Enna Wall Vit AS1058032

  Astro Väggbelysning Enna Wall Vit AS1058032
  VitLED
 • Astro Väggbelysning Bari Matt mässing AS1047008

  Astro Väggbelysning Bari Matt mässing AS1047008
  Matt mässingGlödlampa
 • Astro Väggbelysning Kyoto 260 LED vägglampa krom AS1060006

  Astro Väggbelysning Kyoto 260 LED vägglampa krom AS1060006
  KromLED