Artwood lampor

Om du gillar rustik inredning med känsla av rejäla material som håller länge är Artwood ditt märke. De har många fina lampor för hemmet som matchar Artwoods sortiment av möbler.

Bland taklamporna hittar du Metro i järn och Canyon i svart läder. Berlin är en av deras golvlampor som också är gjord av järn. Titta även på Nest, en fin lampa i mässing. Rejäla lampor i stabil design är typiskt för Artwood. Prislappen är något hög men värdet på lång sikt är riktigt bra!

Köp Artwood lampa, lampfötter och lampskärmar

 • Claton lampskärm svart

  Claton lampskärm svart
  Stilfull svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Medium: Ø: 30-35 x H: 20 cmLarge: Ø: 42-50 x H: 25 cmXX-Large: Ø: 58-70 x H: 30 cm
 • Crown taklampa antik

  Crown taklampa antik
  Elegant taklampa från populära Artwood. Taklampa i en rustik stil som passar in i både vardagsrum likväl som sovrum. Crown taklampa har hållare för 20 stycken glödlampor (E14) max 25 W. Kedjans längd är 140 cm och en extra kedja på 80 cm följer med. Sladdens totala längd är 200 cm. Taklampan väger 18 kg. Observera att glödlampor ej ingår.Rekommenderad ljuskälla: Crown LED-lampa från Artwood.
 • Endless Laut taklampa grå

  Endless Laut taklampa grå
  Stilfull taklampa från Artwood med en industriell touch. Endless Laut är gjord av handblåst glas och genom sin design och rundande form gör den ett starkt intryck i rummet. Fin att placera över köksbordet eller en köksö. Taklampan har en sladdlängd på 120 cm. Storlek på glödlampans sockel är E27, med en maxwatt på 40 watt. Glödlampa ingår ej.
 • Rectangular lampskärm svart

  Rectangular lampskärm svart
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Rectangular lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Lampskärmen har svart insida.
 • Slim City taklampa svart

  Slim City taklampa svart
  Taklampa i en industriell look i järn och härdat glas från Artwood. Taklampan är fin att placera ovanför en köksö eller ett matsalsbord. Gedigen glaslampa med fin inramning av svartfärgat järn. Passar in i de flesta miljöer. Ljuskälla säljes separat. 
 • Laurel lampskärm oval svart

  Laurel lampskärm oval svart
  Laurel lampskärm i svart läder från Artwood. Elegant svart lampskärm i oval form med svart insida, som passar in i alla rum, sovrum som vardagsrum. Medium: B: 45 x D: 27,5 x H: 27 cm Large: B: 60 x D: 28 x H: 36 cm
 • Metro taklampa antik

  Metro taklampa antik
  Metro taklampa är en stilfull lampa från Artwood i en antik järnfärg och glas. Taklampan har en kedjelängd på 120 cm och sladdens längd är 200 cm. Extra kedja finns även att köpta till. 4 stycken glödlampor i storlek E27 passar till Metro taklampa med en maxwatt på 40 w. Glödlampor medföljes ej. 
 • Vezzani bordslampa mässing

  Vezzani bordslampa mässing
  Vezzani bordslampa från Artwood i en fin mässingsfärg, tillverkad av aluminium. Med sin raka form är lampfoten ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och glödlampa ingår ej. På bilden kombineras lampan med lampskärmen Laurel lampskärm oval svart (45 cm).
 • Linen Haag lampskärm beige

  Linen Haag lampskärm beige
  Elegant beige lampskärm från Artwood tillverkad av linne. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla.  På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten: - Capri bordslampa svart - Normandie bordslampa låg Medium: Ø: 30-35 x H: 20 cm Large: Ø: 42-50 x H: 25 cm
 • Slim city taklampa mässing

  Slim city taklampa mässing
  Elegant minimalistisk taklampa i nätta drag i antik mässingsfinish. Slim City taklampa från Artwood är tillverkad av järn med paneler i glas. Sladdens längd är 120 cm och kedjans längd är 200 cm. Glödlampor med sockelstorlek E27 ingår ej. Max 40 watt.
 • Capri bordslampa svart

  Capri bordslampa svart
  Exklusiv bordslampa från Artwood i en härlig design tillverkad av trä. En bordslampa som passar in i både sovrum som vardagsrum. Kan upplevas mer som antracitgrå i färgen. Lampskärm och ljuskälla säljer separat.På bilden tillsammans med Linen Haag lampskärm i färgen beige i storlek Ø: 30-35 x H: 20 cm.
 • Darian lampskärm svart

  Darian lampskärm svart
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i svart. Darian lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.
 • Calgary taklampa linen haag

  Calgary taklampa linen haag
  Elegant taklampa från Artwood i en stilren design och rundad form. Calgary taklampa lyfter ett helt rum vart den än placeras. Den ljusa vackra färgen på linnetyget blir till en fin kontrast mot den svarta ramen som omger taklampan. Taklampan har en sladdlängd på 300 cm, med plats för fyra glödlampor med en storlek på E27 och maxwatt på 40 watt. Glödlampa ej inkluderad.
 • Leopard lampskärm cylinder mönstrad

  Leopard lampskärm cylinder mönstrad
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i leopardmönstrat tyg. Lampskärmen Leopard bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Canyon taklampa linne

  Canyon taklampa linne
  Elegant taklampa från Artwood i en stilren design. Canyon taklampa lyfter ett helt rum vart den än placeras. Den sobra färgen i beige blir till en fin kontrast mot de svarta textilsladdar som bär upp taklampan. Taklampan har en sladdlängd på 160 cm med plats för tre ljuskällor med en storlek på E27 och maxwatt på 40 watt. Ljuskällor medföljer ej.
 • San Marino bordslampa svart

  San Marino bordslampa svart
  San Marino lampfot från Artwood i en fin svart färg tillverkad av aluminium. Med sin runda mjuka form är lampfoten en skulptur i sig och ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och glödlampa ingår ej. På bilderna kombineras lampan med lampskärmarna:- Belle lampskärm taupe Ø42-50
 • Avanna lampskärm hazel

  Avanna lampskärm hazel
  Stilfull lampskärm från Artwood i kopparfärgat tyg. Lampskärmen Avanna bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Florence bordslampa svart
 • Positano bordslampa antik brons

  Positano bordslampa antik brons
  En underbart stilren lampfot från Artwood! Positano i antik brons är ståtlig och kommer snabbt bli nya favoriten bland din inredning.Ljuskällor och lampskärm ingår ej, men denna lampfot passar utmärkt med lampskärmen Positano som har samma mörka och härliga färg. Ljuskällor som passar denna lampfot är: E27, max 40 W
 • Calgary taklampa läder brun

  Calgary taklampa läder brun
  Elegant taklampa från Artwood i en stilren design och rundad form. Calgary taklampa lyfter ett helt rum vart den än placeras. Den bruna vackra färgen på lädret blir till en fin kontrast mot den svarta ramen som omger taklampan. Taklampan har en sladdlängd på 300 cm, med plats för fyra glödlampor med en storlek på E27 och maxwatt på 40 watt. Glödlampa ej inkluderad.
 • Avanna lampskärm cylinder hazel

  Avanna lampskärm cylinder hazel
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i färgen hazel. Avanna lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet. Small: Ø: 25 x H: 15 cm Medium: Ø: 40 x H: 21 cm Large: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Leopard lampskärm cylinder mönstrad

  Leopard lampskärm cylinder mönstrad
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i leopardmönstrat tyg. Lampskärmen Leopard bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Rome golvlampa natural iron

  Rome golvlampa natural iron
  Rome golvlampa från Artwood. Glödlampor ej inkluderade (sockel E14 max 25 watt).
 • Graz lampskärm grå

  Graz lampskärm grå
  Stilfull grå lampskärm från Artwood. Kombinera gärna med lampfoten Graz. Lampskärmen är tillverkad av järn vilket gör den både gedigen och tålig.Small: Ø: 17 x H: 9,5 cmMedium: Ø: 20 x H: 13 cmLarge: Ø: 25 x H: 15 cmX-large: Ø: 40 x H: 18 cm
 • Infinity taklampa grå

  Infinity taklampa grå
  Stilren taklampa från Artwood som passar riktigt bra i moderna miljöer, som i matsalen över ett stort bord eller en köksö. Kombinera gärna flera taklampor för att få en effektfull känsla. Kabellängden är 120cm och ljuskällor ingår ej. Varje Infinity-lampa är unik och små avvikelser kan förekomma. Ljuskällor som passar är E27, max 40 w.
 • Claton lampskärm svart cylinder

  Claton lampskärm svart cylinder
  Stilfull cylinderformad svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.  På bilderna kombineras lampskärmen med bordslampa: - Arezzo bordslampa svart Small: Ø: 25 x H: 15 cm Medium: Ø: 40 x H: 21 cm Large: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Positano lampskärm antik brons

  Positano lampskärm antik brons
  En stilren skärm som passar utmärkt till den ståtliga golvlampan Positano. En skärm som fördelar ljuset mjukt och ökar mysfaktorn i hemmet. Lampskärmen är tillverkad av aluminium vilket gör den både gedigen och tålig.
 • Leipzig golvlampa svart

  Leipzig golvlampa svart
  Elegant och stilsäker nätt liten golvlampa från Artwood som ger ett fint ljus. Golvlampan Leipzig har en stilfull stomme i mattsvart med ett huvud i antik mässing. Lampan finns även som bordslampa. Max 25 watt. Glödlampa medföljer ej.
 • Rome golvlampa antik kristall

  Rome golvlampa antik kristall
  Rome golvlampa från Artwood i antik rost. Glödlampor ej inkluderade (sockel E14 max 25 watt).
 • Nest taklampa umber

  Nest taklampa umber
  Nest taklampa är en vacker taklampa i rustik stil från Artwood. Fin att hänga över bordet i matsalen. Taklampan har en vikt på 13 kilo med en kedjelängd på 60 cm.Extra kedja på 60 cm finns att köpa till. Kräver 19 stycken E14 glödlampor. Max watt 25 w. Ljuskällor ej inkluderade. Nest taklampa finns även i en mindre storlek samt i mässing. 
 • Nest taklampa mässing

  Nest taklampa mässing
  Nest är en vacker industriell taklampa i mässing från Artwood. Nest taklampa har en vikt på 10 kilo med en kedjelängd på 60 cm. Extra kedja på 60 cm finns att köpa till. Kräver 9 st E14 glödlampor. Ljuskällor ej inkluderade. Nest finns även svart.
 • Cylinder lampskärm leather cream

  Cylinder lampskärm leather cream
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.
 • Bali bordslampa svart

  Bali bordslampa svart
  Stilfull, svart, gedigen lampfot från Artwood som står stadigt med sin breda fot. Lampskärm och glödlampa ej inkluderad. Kombinera gärna med lampskärmen Seminyak. På bilderna kombineras bordslampan med lampskärmen:- Seminyak lampskärm hög
 • Circulo taklampa svart

  Circulo taklampa svart
  Circulo taklampa från Artwood. Den unika taklampan är tillverkad av stålremsor i mörk oxiderad koppar, vilket ger den en härlig varm ton när du tänder lampan. Placera Circulo i matsalen, sovrummet eller hallen. Den gör sig fin i vilket rum den än placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Linen Haag lampskärm beige

  Linen Haag lampskärm beige
  Elegant beige lampskärm från Artwood tillverkad av linne. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Capri bordslampa svart- Normandie bordslampa lågMedium: Ø: 30-35 x H: 20 cmLarge: Ø: 42-50 x H: 25 cm
 • Linen Haag lampskärm cylinder

  Linen Haag lampskärm cylinder
  Elegant beige lampskärm från Artwood tillverkad av linne. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Avanna lampskärm cylinder hazel

  Avanna lampskärm cylinder hazel
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i färgen hazel. Avanna lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet. Small: Ø: 25 x H: 15 cm Medium: Ø: 40 x H: 21 cm Large: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Leopard lampskärm cylinder mönstrad

  Leopard lampskärm cylinder mönstrad
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i leopardmönstrat tyg. Lampskärmen Leopard bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Malham lampskärm mönstrad

  Malham lampskärm mönstrad
  Stilfull lampskärm från Artwood i mönstrat tyg. Malham lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten: - Milan bordslampa svart
 • Positano lampskärm antik mässing

  Positano lampskärm antik mässing
  En stilren skärm som passar utmärkt till den ståtliga lampfoten Positano. En skärm som fördelar ljuset mjukt och ökar mysfaktorn i hemmet. Lampskärmen är tillverkad av aluminium vilket gör den både gedigen och tålig.
 • Harrow lampskärm colonella linen

  Harrow lampskärm colonella linen
  Den klassiska lampskärmen Harrow med sin eleganta form passar i alla rum. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla.Artwoods underbara Cylinder finns i flera färgvarianter.
 • Lazio bordslampa svart

  Lazio bordslampa svart
  Lazio bordslampa från Artwood är en stillull robust lampfot tillverkad av trä. Med sina rundade former påminner lampan om en veckar skulptur. Bordslampan passar utmärkt att ställa på ett nattduksbord eller konsolbord. Lampskärm och ljuskälla säljes separat. På bilderna kombineras bordslampan med lampskärmen:- Claton lampskärm svart
 • Nest taklampa umber

  Nest taklampa umber
  Nest taklampa är en vacker taklampa i rustik stil från Artwood. Fin att hänga över bordet i matsalen. Taklampan har en vikt på 13 kilo med en kedjelängd på 60 cm.Extra kedja på 60 cm finns att köpa till. Kräver 9 stycken E14, max watt 25 w. Ljuskällor ej inkluderade. Nest taklampa finns även i en större storlek samt i mässing. 
 • Positano lampskärm antik brons

  Positano lampskärm antik brons
  En stilren skärm som passar utmärkt till den ståtliga lampfoten Positano. En skärm som fördelar ljuset mjukt och ökar mysfaktorn i hemmet. Lampskärmen är tillverkad av aluminium vilket gör den både gedigen och tålig. På fotografiet syns lampskärmen tillsammans med lampfoten Positano.
 • Claton lampskärm brun

  Claton lampskärm brun
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i brunt läder. Claton lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet. Small: Ø: 25 x H: 15 cm Medium: Ø: 40 x H: 21 cm Large: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Lamont lampskärm cylinder beige

  Lamont lampskärm cylinder beige
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i mönstrat tyg. Lamont lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Dorsia lampskärm taupe

  Dorsia lampskärm taupe
  Bjud in lena tyger och lyster i inredningen med lampskärmen Dorsia! En ljuv lampskärm som ökar mysfaktorn i hemmet och med sin klassiska form blir Dorsia snabbt en favorit i heminredningen.Small: H: 15 cm x D: 25 cmMedium: H: 21cm x D: 40 cmLarge: H: 21cm x D: 50 cm
 • Vezzani bordslampa koppar

  Vezzani bordslampa koppar
  Vezzani bordslampa från Artwood i en fin antik kopparfärg tillverkad av aluminium. Med sin raka form är lampfoten ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och glödlampa ingår ej. På bilderna kombineras lampan med lampskärmarna: - Laurel lampskärm oval svart 45cm
 • Laurel lampskärm oval svart

  Laurel lampskärm oval svart
  Laurel lampskärm i svart läder från Artwood. Elegant svart lampskärm i oval form med svart insida, som passar in i alla rum, sovrum som vardagsrum. Medium: B: 45 x D: 27,5 x H: 27 cm Large: B: 60 x D: 28 x H: 36 cm
 • Avanna lampskärm cylinder hazel

  Avanna lampskärm cylinder hazel
  Stilfull cylinderformad lampskärm från Artwood i färgen hazel. Avanna lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Kilnsey lampskärm mönstrad

  Kilnsey lampskärm mönstrad
  Stilfull lampskärm från Artwood i mönstrat tyg. Kilnsey lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.
 • Canyon taklampa läder svart

  Canyon taklampa läder svart
  Elegant taklampa från Artwood i en stilren design. Canyon taklampa lyfter ett helt rum vart den än placeras. Den svarta vackra färgen på lädret matchar fint de svarta textilsladdar som bär upp taklampan. Taklampan har en sladdlängd på 160 cm med plats för tre ljuskällor med en storlek på E27 och maxwatt på 40 watt. Ljuskällor medföljer ej.
 • Venice bordslampa svart

  Venice bordslampa svart
  Exklusiv bordslampa från Artwood i en härlig design tillverkad av trä. En bordslampa som passar in i både sovrum som vardagsrum. Lampskärm och glödlampa ingår ej.På bilderna kombineras bordslampan med lampskärmarna:- Linen Haag lampskärm beige Ø30-35
 • Milan golvlampa svart

  Milan golvlampa svart
  Milan golvlampa är en underbart fin lampa i en elegant rustik design. Lampfoten är tillverkad av svart stål och har har en diskret logga på framsidan av foten. Milan golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en klassisk industriell lampa. Lampskärm och glödlampa ingår ej.Kombinera gärna med lampskärmen Claton lampskärm svart Ø30-35.
 • Big City taklampa iron

  Big City taklampa iron
  Stilren taklampa från Artwood i järnram med paneler i klarglas. Fin att placera över exempelvis matbordet. Taklampan har en kedjelängd på 120 cm med plats för en ljuskälla, E27 på max 25 watt. Glödlampa ej inkluderad. Extra kedja på 80cm finns att köpa till separat. 
 • Claton lampskärm svart cylinder

  Claton lampskärm svart cylinder
  Stilfull cylinderformad svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. På bilderna kombineras lampskärmen med bordslampa:- Arezzo bordslampa svartSmall: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Claton lampskärm svart

  Claton lampskärm svart
  Stilfull svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Medium: Ø: 30-35 x H: 20 cmLarge: Ø: 42-50 x H: 25 cmXX-Large: Ø: 58-70 x H: 30 cm
 • Arezzo golvlampa mässing

  Arezzo golvlampa mässing
  Stilfull och exklusiv lampfot i antik mässing från Artwood. Med sin eleganta formgivning lyfter Arezzo upp rummet med sina raka linjer och trendsäkra mässingsfinish. Arezzo finns även som bordslampa samt i svart färg. På produktbilden syns lampfoten tillsammans med Rectangular lampskärm svart.Säljs exklusive lampskärm och ljuskälla.
 • Kedja förlängning taklampa

  Kedja förlängning taklampa
  Behöver du förlänga kedjan till din taklampa? Kedjan är enkel att förlänga. Det sitter en länk i änden på varje sida av kedjan som du enkelt skruvar upp och sätter i. Sladden får man dock skarva på nytt. Den här kedjan passar till följande lampor från Artwood: Crown, Metro, City, och Big City.
 • Dorsia lampskärm taupe låg

  Dorsia lampskärm taupe låg
  Bjud in lena tyger och lyster i inredningen med lampskärmen Dorsia! En ljuv lampskärm som ökar mysfaktorn i hemmet och med sin klassiska form blir Dorsia snabbt en favorit i heminredningen.Large: H: 25 x D: 42-50 cmXX-Large: H: 30 D: 42-50 cm
 • Graz bordslampa svart

  Graz bordslampa svart
  Stilfull mattsvart bordslampa i nätta linjer från Artwood. Bordslampan är tillverkad av järn och har en Artwood-logga i antik mässing. Placera bordslampan Graz på konsolbord eller på nattduksbordet. Lampskärm och glödlampa säljes separat. På bilderna kombineras golvlampan med lampskärmarna:- Graz lampskärm svart Ø25
 • Adriano golvlampa svart

  Adriano golvlampa svart
  Adriano lampfot från Artwood i en fin svart färg tillverkad av aluminium. Med sin nätta mjuka form är lampfoten en skulptur i sig och ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och ljuskälla medföljer ej.
 • Pisa bordslampa svart

  Pisa bordslampa svart
  Pisa lampfot från Artwood i en fin svart färg tillverkad av aluminium. Med sin estetisk intressanta form är lampfoten en skulptur i sig och ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och ljuskälla säljes separat.På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Avanna lampskärm hazel- Belle lampskärm taupe- Smokey lampskärm svart
 • Montefino bordslampa grafit

  Montefino bordslampa grafit
  Montefino bordslampa från Artwood i en fin mörk grafitfärg. Med sin raka form är lampfoten ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och glödlampa ingår ej.
 • Graz golvlampa svart

  Graz golvlampa svart
  Graz golvlampa är en fin lampa i en elegant nätt design i mattsvart från Artwood. Lampfoten är tillverkad av svart järn och har har en diskret logga på framsidan av foten. Graz golvlampa är ett stilsäkert val om du är ute efter en klassisk modern lampa. Lampskärm och glödlampa säljes separat.På bilderna kombineras golvlampan med lampskärmarna:- Graz lampskärm svart Ø40
 • Graz lampskärm svart

  Graz lampskärm svart
  Stilfull mattsvart lampskärm från Artwood. Kombinera gärna med lampfoten Graz. Lampskärmen är tillverkad av järn vilket gör den både gedigen och tålig. På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Graz golvlampa svartLarge: Ø: 25 x H: 15 cmX-Large: Ø: 40 x H: 25 cm
 • Rome kristallkrona grå

  Rome kristallkrona grå
  En prålig takkrona där man blandat det exklusiva och det eleganta från en kristallampa med det moderna, industriella och utmanande i metall med en grå finish. En lampa som snabbt hamnar i blickfånget. Takkronan har en kedjelängd på 75 cm och plats för totalt 6 ljuskällor, E14 maxwatt 25 watt, medföljer ej.
 • Claton lampskärm svart cylinder

  Claton lampskärm svart cylinder
  Stilfull cylinderformad svart lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Claton bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. På bilderna kombineras lampskärmen med bordslampa:- Arezzo bordslampa svartSmall: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Cylinder lampskärm leather cream

  Cylinder lampskärm leather cream
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.
 • Infinity taklampa brun

  Infinity taklampa brun
  Stilren taklampa från Artwood som passar riktigt bra i moderna miljöer, som i matsalen över ett stort bord eller en köksö. Kombinera gärna flera taklampor för att få en effektfull känsla. Kabellängden är 120cm och ljuskällor ingår ej. Varje Infinity-lampa är unik och små avvikelser kan förekomma. Ljuskällor som passar är E27, max 40 w.
 • Hendon lampskärm colonella linen

  Hendon lampskärm colonella linen
  Den klassiska lampskärmen Hendon med sin eleganta form passar i alla rum. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla.
 • Harrow lampskärm colonella linen

  Harrow lampskärm colonella linen
  Den klassiska lampskärmen Harrow med sin eleganta form passar i alla rum. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla.Artwoods underbara Cylinder finns i flera färgvarianter.
 • Cylinder lampskärm leather pale brown

  Cylinder lampskärm leather pale brown
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.
 • Malham lampskärm mönstrad

  Malham lampskärm mönstrad
  Stilfull lampskärm från Artwood i mönstrat tyg. Malham lampskärm bär upp din lampa med rustik elegans och blir en fin detalj i rummet.På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten: - Milan bordslampa svart
 • Calgary taklampa läder svart

  Calgary taklampa läder svart
  Elegant taklampa från Artwood i en stilren design och rundad form. Calgary taklampa lyfter ett helt rum vart den än placeras. Den mörka vackra färgen på lädret blir till en fin kontrast mot den svarta ramen som omger taklampan. Taklampan har en sladdlängd på 300 cm, med plats för fyra glödlampor med en storlek på E27 och maxwatt på 40 watt. Glödlampa ej inkluderad.
 • Cylinder lampskärm leather grey

  Cylinder lampskärm leather grey
  Stilfull lampskärm från Artwood tillverkad av läder. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.
 • Modena bordslampa brun

  Modena bordslampa brun
  Modena bordslampa från Artwood i en fin mörkbrun färg tillverkad av keramik. Med sin runda form är lampfoten ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och glödlampa ingår ej. På bilderna kombineras lampan med lampskärmarna:- Belle lampskärm taupe Ø40
 • Pewter bordslampa

  Pewter bordslampa
  Pewter bordslampa i färgen iron från Artwood. Lampskärm säljes separat.
 • Pasadena bordslampa

  Pasadena bordslampa
  Pasadena från Artwood är en gedigen svart lampfot i keramik. En stadig och tålig lampfot som med sin runda formgivning ger ett rustikt intryck. Lampskärm och ljuskälla säljes separat.På bilderna kombineras bordslampan med lampskärmen:- Seminyak lampskärm - Belle lampskärm taupe- Nirvana Midnight lampskärm blå
 • Nest taklampa mässing

  Nest taklampa mässing
  Nest är en vacker industriell taklampa i mässing från Artwood. Nest taklampa har en vikt på 13 kilo med en kedjelängd på 60 cm. Extra kedja på 60 cm finns att köpa till. Kräver 19 st E14 glödlampor. Ljuskällor ej inkluderade. Nest finns även svart.
 • Graz bordslampa mässing

  Graz bordslampa mässing
  Exklusiv bordslampa från Artwood som har en stilfull finish i vintage mässing. Låt den ljusa upp i sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Lampskärm och ljuskälla säljes separat. 
 • Positano lampskärm antik mässing

  Positano lampskärm antik mässing
  En stilren skärm som passar utmärkt till den ståtliga golvlampan Positano. En skärm som fördelar ljuset mjukt och ökar mysfaktorn i hemmet. Lampskärmen är tillverkad av aluminium vilket gör den både gedigen och tålig.
 • Berlin golvlampa silver

  Berlin golvlampa silver
  Elegant och stilsäker nätt liten golvlampa som ger ett fint ljus. Golvlampan kommer från Artwood och har en fin finish i blank metall. Lampan finns även i svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Arezzo bordslampa svart

  Arezzo bordslampa svart
  Stilfull och exklusiv lampfot i svart från Artwood. Med sin eleganta formgivning lyfter Arezzo upp rummet med sina raka linjer och trendsäkra svarta färg. Arezzo finns även som golvlampa samt i mässing. Lampskärm och ljuskälla ingår ej. På produktbilden kombineras bordslampan med Rectangular lampskärm svart.
 • Arezzo bordslampa antik mässing

  Arezzo bordslampa antik mässing
  Stilfull och exklusiv lampfot i antik mässing från Artwood. Med sin eleganta formgivning lyfter Arezzo upp rummet med sina raka linjer och trendsäkra mässing finish. Arezzo finns även som golvlampa samt i svart färg. Lampskärm och ljuskällor ingår ej. På bilderna kombineras bordslampan med Rectangular lampskärm svart.
 • Dorsia lampskärm taupe

  Dorsia lampskärm taupe
  Bjud in lena tyger och lyster i inredningen med lampskärmen Dorsia! En ljuv lampskärm som ökar mysfaktorn i hemmet och med sin klassiska form blir Dorsia snabbt en favorit i heminredningen.Small: H: 15 cm x D: 25 cmMedium: H: 21cm x D: 40 cmLarge: H: 21cm x D: 50 cm
 • Leopard lampskärm mönstrad

  Leopard lampskärm mönstrad
  Stilfull lampskärm från Artwood i leopardmönstrat tyg. Lampskärmen Leopard bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet.På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten: - Florence bordslampa svart
 • Cylinder lampskärm rave natural

  Cylinder lampskärm rave natural
  Stilfull lampskärm från Artwood i färgen rave natural. Cylinder lampskärm bär upp din lampa med elegans och blir en fin detalj i rummet. Dess cylindriska form skapar en stilren siluett och passar både golvlampa, bordslampa eller taklampa.
 • Big City taklampa smokey

  Big City taklampa smokey
  Big City Smokey taklampa är en stilfull lampa från Artwood i tonat glas och järn i antik finish. Kedjan har en längd på 120 cm och sladden har en längd på 200 cm. Extra kedja finns att köpa till. Taklampan kräver en styck glödlampa (E27) på max 40 watt. Glödlampa ej inkluderad. 
 • Nirvana Midnight lampskärm blå

  Nirvana Midnight lampskärm blå
  Nirvana Midnight är en elegant lampskärm från Artwood i blått. På bilderna kombineras lampskärmen med bordslampan:- Pasadena bordslampa svart- Lazio bordslampa svart
 • Square lampskärm leather cream

  Square lampskärm leather cream
  Square lampskärm i creamfärgat läder från Artwood. Elegant lampskärm i en stilren form, som passar in i alla rum, sovrum som vardagsrum.
 • Adriano bordslampa svart

  Adriano bordslampa svart
  Adriano lampfot från Artwood i en fin svart färg tillverkad av aluminium. Med sin nätta mjuka form är lampfoten en skulptur i sig och ett stilsäkert val som sätter prägel på ett helt rum. Lampskärm och ljuskälla ingår ej.På bilderna kombineras bordslampan med lampskärmen:- Smokey lampskärm svart
 • Berlin golvlampa svart

  Berlin golvlampa svart
  Elegant och stilsäker nätt liten golvlampa som ger ett fint ljus. Golvlampan kommer från Artwood och har en fin finish i svart. Lampan finns även som metallfärgad. Ljuskälla ingår ej.
 • Crown taklampa antik mässing

  Crown taklampa antik mässing
  Elegant taklampa från populära Artwood. Taklampa i en rustik stil som passar in i både vardagsrum som sovrum. Crown taklampa med har hållare för 20 stycken glödlampor (E14). Kedjans längd är 140 cm och en extra kedja på 80 cm följer med. Sladdens totala längd är 200 cm. Observera att glödlampor ej ingår.Rekommenderad ljuskälla: Crown LED-lampa från Artwood.
 • Linen Haag lampskärm cylinder

  Linen Haag lampskärm cylinder
  Elegant beige lampskärm från Artwood tillverkad av linne. Den sobra färgen bidrar till att skapa en ombonad och hemtrevlig känsla. Small: Ø: 25 x H: 15 cmMedium: Ø: 40 x H: 21 cmLarge: Ø: 50 x H: 21 cm
 • Graz lampskärm mässing

  Graz lampskärm mässing
  Stilfull lampskärm i mässing från Artwood. Kombinera gärna med lampfoten Graz. Lampskärmen är tillverkad av mässing vilket gör den både gedigen och tålig. På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Graz bordslampa mässingLarge: Ø: 25 x H: 15 cmX-large: Ø: 40 x H: 25 cm
 • Graz lampskärm mässing

  Graz lampskärm mässing
  Stilfull lampskärm i mässing från Artwood. Kombinera gärna med lampfoten Graz. Lampskärmen är tillverkad av mässing vilket gör den både gedigen och tålig. På bilderna kombineras lampskärmen med lampfoten:- Graz bordslampa mässingLarge: Ø: 25 x H: 15 cmX-large: Ø: 40 x H: 25 cm
 • Maribor golvlampa

  Maribor golvlampa
  Svart, rustik golvlampa från Artwood. Lampskärm och ljuskälla säljes separat. 
 • Positano golvlampa antik brons

  Positano golvlampa antik brons
  En underbart stilren golvlampa från Artwood! Positano i antik brons är ståtlig och kommer snabbt bli nya favoriten bland din inredning.Ljuskällor och lampskärm ingår ej, men denna golvlampa passar utmärkt med lampskärmen Positano som har samma mörka och härliga färg. Ljuskällor som passar denna lampfot är: E27, max 40 W.
 • Rome golvlampa antik

  Rome golvlampa antik
  Rome golvlampa från Artwood i antik rost. Glödlampor ej inkluderade (sockel E14 max 25 watt).
 • Pewter lampskärm iron

  Pewter lampskärm iron
  Pewter lampskärm från Artwood tillverad av järn, vilket gör att den både är gedigen och tålig. Small: Ø: 17 x H: 9,5 cmMedium: Ø: 20 x H: 13 cmLarge: Ø: 25 x H: 15 cmExtra large: Ø: 40 x H: 18 cm

Återförsäljare av Artwood belysning

En butik online som har ett brett utbud av Artwoods inredning och belysning är Newport Home Interiors. Ett tips om du inte handlat där förut är att signa upp till deras nyhetsbrev eller kolla i deras outlet. Det finns goda möjligheter att få rabattkod eller fynda Artwood-lampor till kampanjpris.

Newport startade sin första butik på Sveavägen i Stockholm 1997. Den andra butiken kom i NK-huset 2001 där de inredde 5 rum helt i typisk Newport-stil. Artwood är definitivt ett varumärke som hör till denna stil.