Artistar lampor

Artistar är känd för sina fina lampor i Tiffanystil som ger både en mysig känsla på belysningen men också en färgglad touch till inredningen. Artistar har allt från bordslampor till hänglampor i den här stilen.

 • Artistar Bordslampa Elanda i tiffanystil, 40 cm

  Artistar Bordslampa Elanda i tiffanystil, 40 cm
  Klassisk bordslampa Elanda betonar en mysig stämning Den attraktiva bordslampan ELANDA är handtillverkad i den populära Tiffany-stilen. Denna bordslampa övertygar alla som älskar glaskonst med sin vackra och påkostade design av konstfullt sammanfogade glaselement och med passande fot i mörk metall.
 • Artistar Lillie vägglampa i Tiffany-stil

  Artistar Lillie vägglampa i Tiffany-stil
  Snygg vägglampa i glas LILLIE tolkar Tiffany-stilen på ett modernt sätt Vägglampan LILLIE är en juvel i modern Tiffany-stil. Den färgglada glasskärmen är öppen upptill så att ljuset skiner starkt på väggen och samtidigt badar omgivningen i varma reflektioner. Vägglampan består av totalt 89 enskilda delar och passar för en mängd olika rum och inredningsstilar.
 • Artistar Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil

  Artistar Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil
  Serafina bordslampa med handgjorda glasdelar i Tiffany-stilBordslampan Serafina är mycket dekorativ i alla fall - med eller utan belysning - och i alla rum. Glasskärmen visar ett färgglatt fågelmotiv, som naturligtvis ser vackrast ut när ljuset är tänt. Oavsett om det är som accentbelysning på ett litet sidobord i vardagsrummet, på en byrå i entrén eller på nattduksbordet i sovrummet - denna bordslampa fångar blicken på ett trevligt sätt överallt.
 • Artistar Vägglampa i klassisk tiffanystil FLORA

  Artistar Vägglampa i klassisk tiffanystil FLORA
  Klassisk glasvägglampa FLORA i Tiffany-stilVägglampan FLORA är tillverkad av totalt 179 enskilda glasbitar och imponerar med sin klassiska, blommiga look. Skärmen, som öppnas uppåt, kastar starkt ljus på väggen och skapar en varm, jämn belysning i omgivningen. FLORA - en effektfull vägglampa som blir ett blickfång särskilt i kombination med rustika inredningsstilar.
 • Artistar Amalia - vägglampa i Tiffany-stil

  Artistar Amalia - vägglampa i Tiffany-stil
  AMALIA vägglampa i klassisk Tiffany-stil sprider en varm känsla AMALIA vägglampa i elegant Tiffany-stil är handgjord av 76 enskilda glasbitar och är ett högkvalitativt blickfång som berikar klassiska och rustika inredningar. Glasskärmen har hållits i varma röda och beige toner, vilket gör att ljuset skapar en harmonisk atmosfär.
 • Artistar Liten pendellampa Eline i Tiffany-stil

  Artistar Liten pendellampa Eline i Tiffany-stil
  Snygg ELINE-pendellampa med ett brett färgspektrum ELINE-pendellampan imponerar med sin extremt färgstarka, individuellt strukturerade ytdekor. Bruna, röda och krämfärgade accenter skapar en tilltalande look. Handgjord och lämplig för alla bostadsutrymmen. Både LED- och lågenergilampor kan användas.
 • Artistar Vägglampa i Tiffany-stil MEDUSA

  Artistar Vägglampa i Tiffany-stil MEDUSA
  För antik känsla - MEDUSA vägglampa MEDUSA vägglampa är perfekt för att ge vardagsrum och matsalar en elegant antik look. Färgerna och formen på lampan i Tiffany-stil är dock inte alls gammalmodiga, utan mycket eleganta. Det varmvita ljuset från denna vägglampa är mycket jämnt och återhållsamt och skapar en behagligt varm, nästan medelhavsinspirerad atmosfär.
 • Artistar Charmig bordslampa Flamina i tiffanystil

  Artistar Charmig bordslampa Flamina i tiffanystil
  Dekorativ Flamina bordslampa med elegant figur av syntetiskt hartsI denna extraordinära bordslampa i Tiffany-stil är ljuskällan placerad bakom en glasruta, som, upplyst av atmosfäriskt varmt ljus, perfekt sätter scenen för dansaren av syntetiskt harts. På så sätt skapas en underbar stämningsbelysning som berikar många inredningsstilar. Bordslampan Flamina är lämplig för lågenergilampor. Obs: Varje lampa är handgjord och därför unik. Små avvikelser i färg och finish är därför inte ett kvalitetsfel, utan tvärtom ett tecken på värdefullt hantverk.
 • Artistar Eline bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Eline bordslampa i Tiffany-stil
  Blommig Tiffany-bordslampa Eline Bordslampan Eine är inte bara särskilt klassisk och tidlös, utan imponerar också med sitt blommiga utseende, som garanterar gott humör även under grå dagar. Tiffany-lampans skärm, som avger ett särskilt färgstarkt och glatt ljus, är tillverkad för hand. Den bruna gjutna hartsbasen kompletterar skärmens karaktär med sin detaljerade design.
 • Artistar Vägglampan Esmea tillverkad i Tiffany-stil

  Artistar Vägglampan Esmea tillverkad i Tiffany-stil
  Modern design av Esmea vägglampa i Tiffany-stilDen vinklade glasskärmen på Esmea vägglampa, som breddas mot toppen, ger den rätta plattformen för det utsända ljuset för att skapa en enastående effekt: de enskilda glasdelarna - totalt 112 - är handgjorda i olika former och färger. Resultatet är en underbar ljusatmosfär vars magi ingen kan undgå. Esmea passar till många inredningsvarianter och erbjuder sig som extra belysning för vardagsrum, sovrum och hall.
 • Artistar Handgjord bordslampa Esmee i Tiffany-stil

  Artistar Handgjord bordslampa Esmee i Tiffany-stil
  Klassisk Esmee-bordslampa i Tiffany-stil med handgjord glasskärm Den eleganta bordslampan i ESMEE-serien har tillverkats för hand i den populära Tiffany-stilen. Som alla som älskar glaskonst vet, imponerar denna bordslampa också med sin vackra och genomarbetade design av konstnärligt arrangerat glas. De röda elementen på lampans bas är ett särskilt blickfång och kompletterar harmoniskt den övergripande looken.
 • Artistar Blommig bordslampa ATHINA, handgjord 62 cm

  Artistar Blommig bordslampa ATHINA, handgjord 62 cm
  Elegant bordslampa ATHINA med vacker bas Bordslampan ATHINA är ett blickfång redan på grund av mönstret på lampskärmen. Med en höjd på 62 cm är den ett iögonfallande designelement i rummet. Ljuset är jämnt och varmt och mönstret ger lampan en mycket speciell touch. Även perfekt i vardagsrum eller som bakgrundsbelysning.
 • Artistar Melika bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Melika bordslampa i Tiffany-stil
  Detaljerad Tiffany-design pryder Melika bordslampa Denna underbara bordslampa påminner om Art Nouveau, men ser förtrollande ut i kombination med en mängd olika stilar. Den perfekt formade ramen smälter harmoniskt samman med skärmen, som består av inte mindre än 465 enskilda glaselement. Det färgglada blommönstret på skärmen kommer naturligt till sin rätt när lampan tänds. Bordslampan Melika är 60 cm hög och passar perfekt som en attraktiv accentbelysning i t.ex. vardagsrummet - med handgjorda glaselement
 • Artistar Utsökt bordslampa DRAGONFLY, handtillverkad

  Artistar Utsökt bordslampa DRAGONFLY, handtillverkad
  Handgjord bordslampa i Tiffany-stil DragonflyNamnet Dragonfly - sländan - säger allt om denna bordslampa: både basen och skärmen visar en stiliserad slända, vilket skapar en tidlös, naturlig look. Glasskärmen i Tiffany-stil påminner i sin form om den klassiska banklampan, men den här bordslampan gör sig också bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet.
 • Artistar Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Artistar Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Färgglad blomsteroptik i Tiffany-stil - Elaine bordslampaBordslampan Elaine kommer i klassisk Tiffany-stil och fängslar med ett färgglatt blommosaikmönster bestående av 851 enskilda glasbitar. I kombination med den mörka basen blir resultatet en mycket sammanhängande och ovanlig design som gör lampan till ett blickfång i alla rum.
 • Artistar Bordslampa i tiffanystil JANNEKE

  Artistar Bordslampa i tiffanystil JANNEKE
  JANNEKE bordslampa - elegant och hög kvalitetHöjdpunkten i JANNEKE bordslampa är det utarbetade och extremt dekorativa trollsländemotivet i den halvcirkelformade glasskärmen. Denna lampa i Tiffany-stil är handgjord och står därför för en särskilt hög kvalitet. Den avger ett jämnt och mycket mysigt ljus, vilket gör den särskilt stämningsfull.
 • Artistar ANTHEA bordslampa i tiffanystil

  Artistar ANTHEA bordslampa i tiffanystil
  Antikt utseende ANTHEA bordslampa i Tiffany-stil är handgjordANTHEA fängslar med en klassisk design i den ädla Tiffany-stilen. Den mörka basen och det brunbeige glaset är harmoniskt matchade och gör bordslampan till en elegant hemaccessoar. Den ger ett varmt, jämnt ljus och skapar en behaglig atmosfär.
 • Artistar Blommönstrad bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Blommönstrad bordslampa i Tiffany-stil
  Detaljerad ANTINA bordslampa i förtrollande Tiffany-stil ANTINA bordslampa har ett hav av blommor i rustik stil. Glasskärmen i Tiffany-stil består av 476 enskilda delar som monteras för hand. Den mörka metallbasen är vackert dekorerad och avrundar stilfullt den övergripande looken. Bordslampan ger ett diskret ljus i sin omgivning, men är också ett mycket dekorativt blickfång när den är släckt.
 • Artistar Flora bordslampa i Tiffany-stil, öppen nedtill, 64cm

  Artistar Flora bordslampa i Tiffany-stil, öppen nedtill, 64cm
  Rustik FLORA bordslampa i Tiffany-stil med handgjord skärm i klassisk design Denna bordslampa från FLORA-serien imponerar med sin klassiska design, som utan problem kan integreras i olika inredningsstilar. Den vackra skärmen med blommönster i Tiffany-look drar till sig allas uppmärksamhet och är omsorgsfullt sammansatt för hand av 492 enskilda delar. Den ger ett mjukt ljus som understryker den mysiga atmosfären.
 • Artistar Vacker hänglampa Tori i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Artistar Vacker hänglampa Tori i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Tori taklampa i Tiffany-stil med färgglad blommig kantDen här taklampan i Tiffany-stil omsluter varje rum med harmoniskt varmt ljus. Den ädla skärmen är omsorgsfullt sammansatt av 292 handgjorda glasbitar och försedd med längsgående ränder och en blommig kant. Allt detta resulterar i en helt unik helhetsbild.
 • Artistar LILLIE - taklampa i tiffanystil

  Artistar LILLIE - taklampa i tiffanystil
  Smakfull taklampa LILLIE i Tiffany-stilDen här underbara taklampan är en juvel i den modernt tolkade Tiffany-stilen. Den nedåtriktade skärmen hålls och dekoreras av fyra kedjor på baldakinen. Det färgade glaset skapar fantastiska ljuseffekter och en varm atmosfär i rummet. Taklampan LILLIE är i alla fall ett blickfång.
 • Artistar Graciös AMALIA bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Graciös AMALIA bordslampa i Tiffany-stil
  Högkvalitativ AMALIA bordslampa i handgjord Tiffany-stil Mörk metall och ljust glas kombineras i denna bordslampa från AMALIA-serien för att skapa en elegant Tiffany-stil hemtillbehör som enkelt kan integreras i en mängd olika inredningsstilar. Den dekorativa basen kröns av en kantig skärm, vars enskilda glasbitar är intrikat infogade för hand. Bordslampans klara färger skapar en varm ljuseffekt som badar omgivningen i en harmonisk atmosfär.
 • Artistar IRENA - söt bordslampa i tiffanystil

  Artistar IRENA - söt bordslampa i tiffanystil
  Liten IRENA bordslampa i handgjord Tiffany-stil Bordslampan IRENA ger vardagsrummet en klassiskt-rustik känsla. Den halvcirkelformade skärmen i Tiffany-stil har ett dekorativt fågelmotiv som är omsorgsfullt tillverkat för hand. Bordslampans omgivning belyses varmt och jämnt, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Artistar MOSAICA - Bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar MOSAICA - Bordslampa i Tiffany-stil
  Enkel design möter Tiffany-stil - bordslampan MOSAICO Bordslampan MOSAICO kommer i en särskilt slående Tiffany-stil. De enskilda glasytorna på skärmen är alla rektangulära och sticker därför ut från Tiffany-lampornas annars mjuka och blommiga design. Bordslampans bas, som avger ett särskilt behagligt och stämningsfullt ljus, sticker också ut med sin enkla design och imponerar över hela linjen.
 • Artistar Ovanliga bordslampan Jordis

  Artistar Ovanliga bordslampan Jordis
  Bordslampan Jordis med en skärm i extravagant Tiffany-design Den 62 cm höga bordslampan Jordis utstrålar en speciell charm, som även som släckt presenterar sig som ett omisskännligt tillbehör i en individuell inredningsstil. Dess mörka armatur i trä-look bär en glasskärm av färgglada handgjorda glasdetaljer. Dessa små glasdetaljer ger en fantastisk effekt. Redan innan den är tänd är den ett idealiskt blickfång, bordslampan Jordis utvecklar dock sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och utseendet kan visas upp i all sin glans. Jordis skärm består av totalt 164 glasdetaljer.
 • Artistar Diskret bordslampa ELANDA, Tiffany-stil 41 cm

  Artistar Diskret bordslampa ELANDA, Tiffany-stil 41 cm
  Attraktiv bordslampa ELENDA presenterar sig i klassisk tappning ELANDA är en elegant bordslampa för klassiska och tidlösa inredningsstilar. Den skapar en mysig atmosfär i alla bostadsutrymmen och är en dekorativ fröjd för ögat för alla som älskar denna underbara glaskonst.
 • Artistar ELINE klassisk bordslampa i tiffanystil 40 cm

  Artistar ELINE klassisk bordslampa i tiffanystil 40 cm
  Attraktiv ELINE bordslampa med handgjorda ornament Bordslampan ELINE fokuserar på lampskärmens blommiga, fjäderliknande glasapplikation. Med sin klassiska form och en diameter på 25 cm är den idealisk som kompletterande lampa i matsalar eller sovrum.
 • Artistar Flora bordslampa i Tiffany-stil, öppen nedtill, 62cm

  Artistar Flora bordslampa i Tiffany-stil, öppen nedtill, 62cm
  FLORA bordslampa - handgjord och mysig atmosfär Skärmen på FLORA bordslampa är sammansatt för hand av 492 enskilda glasbitar. Resultatet är en mycket speciell, mycket romantisk lampa i Tiffany-stil som är ett blickfång i många olika rum och inredningsstilar. Ett mycket mjukt och varmt ljus gör att FLORA skapar en mysig atmosfär.
 • Artistar Handtillverkad bordslampa Kassandra 42 cm

  Artistar Handtillverkad bordslampa Kassandra 42 cm
  Stilfull, harmonisk och handgjord - bordslampan KASSANDRA Bordslampan KASSANDRA är en särskilt stilfull ljuskälla tack vare sin Tiffany-stil, som kommer till sin rätt både i vardagsrummet och i arbets- eller läsområdet. Det brunbeige glaset i den handgjorda skärmen avger ett jämnt och mycket varmt ljus. Den mörka basen är perfekt samordnad med resten av lampan och säkerställer att utseendet är harmoniskt avrundat.
 • Artistar Dekorativ bordslampa Jamilia i tiffanystil

  Artistar Dekorativ bordslampa Jamilia i tiffanystil
  Atmosfärisk i vardagsrummet och sovrummet - Jamilia bordslampaDen unikt formade skärmen på Jamilia bordslampa består av 150 enskilda glasrutor som badar rummet i ett imponerande accentuerat och harmoniskt ljus. Den här Tiffany-lampan kan användas i vardagsrummet som en extra ljuskälla samt i sovrummet på nattduksbordet. Jamilia kan utrustas med energisparlampor eller LED-lampor och är därmed särskilt energieffektiv.
 • Artistar Bordslampa Elanda i tiffanystil, 62 cm

  Artistar Bordslampa Elanda i tiffanystil, 62 cm
  Tidsenlig och elegant - bordslampan Elanda Bordslampan Elanda fascinerar inte bara Tiffany-fans. Denna tidlösa och synnerligen eleganta lampa passar in i många inredningar och ger en god atmosfär med ett jämnt ljus.
 • Artistar Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Artistar Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Den attraktiva pendellampan KASSANDRA sprider en antik medelhavskänslaPendellampan ANTHEA skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna monteras för hand, vilket resulterar i en högkvalitativ produkt. Hänglampan sprider varmt ljus, men är också ett fantastiskt blickfång när den är släckt.
 • Artistar Lillie bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Lillie bordslampa i Tiffany-stil
  Tilltalande Tiffany bordslampa Lillie - imponerar med kärleksfulla detaljer Den linjära konformen hos bordslampan Lillie kompletteras av en detaljerad, svängd bas av brun gjuten harts. Glasskärmen är tillverkad för hand av många enskilda glaselement och är ett färgstarkt blickfång även när den är släckt. Ljuset ger en harmonisk extrabelysning och en mysig atmosfär. Lillie är en elegant bordslampa som gör sig bäst på en pall eller ett sidobord i vardagsrummet.
 • Artistar MOSAICO – hänglampa i tiffanystil

  Artistar MOSAICO – hänglampa i tiffanystil
  MOSAICO pendellampa imponerar med många kantiga plattor av handgjort glas Till skillnad från de flesta Tiffany-lampor, som ofta har ett blommönster eller en fruktdekoration, har de handgjorda glasplattorna i denna pendellampa en konsekvent kantig design, vilket gör att den sticker ut på ett trevligt sätt. Det färgade glaset skapar dessutom ett vackert ljus som bidrar till en inbjudande och mysig atmosfär.
 • Artistar Bild-dekorerade bordslampan Alvina

  Artistar Bild-dekorerade bordslampan Alvina
  Färgglad bordslampa Alvina i Tiffany-stil med vackert mönsterBordslampan Alvina består av 192 enskilda glaselement som bildar ett mönster som visar ett segelfartyg på vattnet med en färgglad himmel ovanför - en mycket dekorativ bild! På så sätt kan varje rum - oavsett om det är vardagsrum, hall eller sovrum - utrustas med en imponerande, extra ljuskälla som drar till sig alla blickar även när den är släckt. Så snart ljuset tänds kommer bildmönstret till sin rätt.
 • Artistar Blomstrande hänglampa Elaine i tiffanystil

  Artistar Blomstrande hänglampa Elaine i tiffanystil
  Livlig design möter Tiffany-stil - Elaine pendellampaHöjdpunkten i Elaine pendellampa är utan tvekan glasmosaiken som består av 851 enskilda delar som bildar skärmen. Du kan se många, färgglada blommor som ger liv åt varje rum. Armaturens ljuseffekt skapar dessutom en extra behaglig stämning. Elaine kan utrustas både med energisnåla glödlampor och med LED.
 • Artistar Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm

  Artistar Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm
  Handgjord Tiffany bordslampa Kassandra med glasapplikationer Kassandra bordslampa är unik och imponerar med lampskärmens form och ytstruktur. Detta hålls i den bruna bastonen och accentueras av det detaljerade stativet av gjutet harts. Lampan är ett atmosfäriskt tillbehör på bordet och kan utrustas med två ljuskällor.
 • Artistar Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil

  Artistar Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil
  golvlampa KT1836-50 + P1837 i Tiffani stil med en fyrkantig skugga Medan lampor i Tiffany-stil ofta kännetecknas av blommönster och ljusa färger, är den här modellen baserad på en vinklad, grafisk design. På den vackert dekorerade stativ sitter en fyrkantig nyans, som sattes samman av totalt 64 handgjorda glaselement. Glaselementen designades också uteslutande i en rak linje i en mängd olika geometriska former. De har övervägande beige färg, några bärnsten och några röda. Tack vare denna färgschema, de KT1836-50 + P1837 golvlampa passar i många färgkoncept och inredning.
 • Artistar Pendellampa i Tiffany-stil COLIBRI

  Artistar Pendellampa i Tiffany-stil COLIBRI
  Färgglad COLIBRI-pendellampa i Tiffany-stil Denna färgglada pendellampa är handgjord i Tiffany-stil. Skärmen består av 140 enskilda glasbitar som skapar ett förtrollande kolibrimotiv. Pendellampan är ett riktigt blickfång, särskilt i rum med rustik inredning - oavsett om det är hemma eller i cateringföretag.
 • Artistar TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda

  Artistar TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda
  Original sköldpaddslampa TORTUE designad i Tiffany-stil av färgat glasTORTUE är ett vackert blickfång som inspirerar med stämningsfullt ljus. Det som är speciellt med denna ovanliga bordslampa är att de enskilda glaselementen har tillverkats för hand och satts samman i den mosaikstil som är typisk för Tiffany-stilen. Den krämfärgade färgen på glasbitarna i behållaren skapar dessutom en mycket mysig ljuseffekt. En originell detalj som kan användas för att sätta en stämningsfull accent.
 • Artistar Finna taklampa i Tiffany-stil

  Artistar Finna taklampa i Tiffany-stil
  Ett blickfång för alla tak - FINNA taklampa FINNA taklampa är särskilt iögonfallande tack vare sin färgglada glasskärm, som skapar en intressant kontrast till armaturens mörka metall. Den blommiga armaturen i Tiffany-stil avger ett mycket varmt och harmoniskt ljus som ger liv åt varje rum på sitt eget unika sätt.
 • Artistar Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil

  Artistar Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil
  Tiffany-design när den är som bäst: Yria pendellampa med effektfullt mönstrad skärmSom huvudljuskälla i vardagsrummet eller som ljuskälla över matbordet: Yria pendellampa är överallt ett mycket speciellt blickfång. Det beror framför allt på det färgstarka blommönstret, som består av totalt 234 handgjorda glasdelar och som ser förtrollande ut både med och utan ljus. Denna vackra taklampa är inte bara ett belysningsobjekt, utan fungerar även som ett stilbildande element. Yria-pendellampan, som är utrustad med en rustik kedjeupphängning, passar särskilt bra till en inredning i lantlig-rustik stil. Längden på kedjeupphängningen är 150 cm.
 • Artistar ESMEE konstnärlig pendellampa, 1 x E27

  Artistar ESMEE konstnärlig pendellampa, 1 x E27
  Klassisk ESMEE-pendellampa i Tiffany-stil med handgjord glasskärm och kedjeupphängning Denna pendellampa kommer att få alla Tiffany-fans hjärtan att slå snabbare. Den klassiska lampskärmen ger mysig belysning med sina varma färger. Pendellampan gör sig särskilt bra ovanför ett bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • Artistar Rustik taklampa JOLIEN

  Artistar Rustik taklampa JOLIEN
  Tiffany-pendellampa JOLIEN i rustik stil Den handgjorda kupan på pendellampan JOLIEN visar hur harmonisk Tiffany-stilen kan se ut. Totalt 174 enskilda glas i beige och grönt ser till att rummet badar i varmt ljus och att en rustik atmosfär skapas. Ugglemotivet understryker pendellampans dekorativa karaktär och gör den till ett elegant blickfång.
 • Artistar Athina bordslampa i Tiffany-stil

  Artistar Athina bordslampa i Tiffany-stil
  Ett extraordinärt blickfång - Athina bordslampa i Tiffany-stil Älskare av den utsmyckade Tiffany-stilen kommer att älska Athina bordslampa, som är intrikat handgjord. Särskilt det ovanliga blommönstret på glasskärmen gör att lampan drar till sig allas uppmärksamhet. Denna dekorativa ljuskälla skapar också en mycket mysig och varm atmosfär.
 • Artistar Klassisk hänglampa ELINE, 1 ljuskälla

  Artistar Klassisk hänglampa ELINE, 1 ljuskälla
  Klassisk ELINE-pendellampa i den populära Tiffany-stilenDen här pendellampan verkar föra in våren i huset. Den färgglada lampskärmen glädjer alla som älskar fin glaskonst och omsluter rummet med ett starkt ljus. Skärmens glaselement har satts samman i ett omsorgsfullt handarbete. Den klassiska designen kommer till sin rätt i många olika rum.
 • Artistar Vacker hänglampa Athina, 1 ljuskälla

  Artistar Vacker hänglampa Athina, 1 ljuskälla
  Blommig pendellampa ATHINA i ädel Tiffany-stilPendellampan ATHINA, som är handgjord i Tiffany-stil, ser ut som en magnifik blombukett. Den sprider ett varmt och jämnt ljus i rummet, men är också mycket dekorativ när den är släckt. Särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet, men även i sovrummet, kommer denna pendellampa att utveckla sin fulla effekt.
 • Artistar Hänglampa LILLIE i tiffanystil 1 x E27

  Artistar Hänglampa LILLIE i tiffanystil 1 x E27
  Speciell pendellampa LILLIE i färgstark Tiffany-stilPendellampan i serien LILLIE övertygar med tydliga former och mönster. Den koniska skärmen är handgjord av 217 glasdelar och är ett färgstarkt blickfång även när den är släckt. Ljuset strålar jämnt ut i rummet och skapar en behaglig atmosfär. Pendellampan gör sig bäst över ett diskret vardagsrums- eller matbord.
 • Artistar Dekorativ pendellampa i Tiffany-stil LIBELLE

  Artistar Dekorativ pendellampa i Tiffany-stil LIBELLE
  Handgjord LIBELLE-pendellampa i Tiffany-stil Tiffany-pendellampan LIBELLE bär sitt namn av goda skäl. Denna speciella lampa, vars skärm består av 92 individuella glaspaneler, har ett fängslande trollsländemotiv som höjdpunkt. Denna pendellampa passar särskilt bra in i en rustik boendemiljö och gör en fin figur i både privata och cateringmiljöer.
 • Artistar Handgjord bordslampa FINNA

  Artistar Handgjord bordslampa FINNA
  Färgglad FINNA bordslampa i klassisk Tiffany-stil FINNA bordslampa är ett konstnärligt blickfång i alla rum. Den fint utformade lampskärmen återspeglar sommarens färger och ger ett varmt ljussken för naturlig trivsel i vardagsrummet. Kombinationen med den dekorativa basen i mörk metall är mycket elegant.
 • Artistar Taklampan Melika i vacker Tiffany-design

  Artistar Taklampan Melika i vacker Tiffany-design
  Förtrollande pendellampa Melika i Tiffany-design465 handgjorda glasbitar behövdes för att montera den vackra skärmen på pendellampan Melika. Resultatet är en ljuskälla vars optiska utseende bara kan beskrivas som särskilt lyckat. Skärmens kant är dekorerad med ett färgstarkt blommönster, som är mest imponerande när belysningen är påslagen, men som också gör Melika-pendellampan till ett riktigt blickfång när den är släckt. Melika är utrustad med ett kedjeupphäng.
 • Artistar Liten pendellampa Anthea 25 cm

  Artistar Liten pendellampa Anthea 25 cm
  ANTHEA-pendellampa i medelhavsstil med glas i Tiffany-stil Den lilla ANTHEA-pendellampan skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna monteras för hand för att skapa en högkvalitativ produkt. Pendellampan avger ett varmt ljus, men är också ett vackert blickfång när den är släckt.
 • Artistar Diskret vägglampa LISANNE

  Artistar Diskret vägglampa LISANNE
  Tvåarmad vägglampa LISANNE De svängda armarna ger den i grunden enkelt utformade vägglampan i LISANNE-serien en dynamik som mjukar upp totalintrycket. Stommen är dessutom dekorerad med transparenta glaskristaller som förhöjer vägglampans utseende på ett stilfullt sätt.
 • Artistar Kvadratisk pendellampa AMALIA

  Artistar Kvadratisk pendellampa AMALIA
  Snygg pendellampa AMALIA Den fyrkantiga glasskärmen i elegant Tiffany-look kännetecknar pendellampan från serien AMALIA. Den är handgjord och kan integreras i många inredningsstilar tack vare den subtila färgskalan i kräm och rött. Den praktiska kedjeupphängningen kompletterar helhetsintrycket.
 • Artistar Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil

  Artistar Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil
  Färgrik bordslampa KT1082 + AG711P i Tiffany-design med trädskivalook Foten på bordslampa KT1082 + AG711P, designad i Tiffany-stil, är gjord av metall och designades i form av en trädskiva. stativ består av tre metallgrenar som hålls samman av ett rep. På toppen av den sitter en fantastiskt vacker lampskärm gjord av inte mindre än 576 individuella, handgjorda glaselement, som har sammanställts för att bilda en fantasifull Tiffani-stil. I lampskärmens nedre kant pryds också många färgglada små pärlor. Den mer än 60 cm höga bordslampa blir en färgstark blickfång tack vare denna unika design, oavsett var den placeras. De matchande E27-lamporna finns separat från tillbehören.
 • Artistar Hänglampa Anni i Tiffanystil

  Artistar Hänglampa Anni i Tiffanystil
  Anni hängande lampa i Tiffanystil - en berikning för en lantlig rustik atmosfär Anni hängande lampans skärm är handgjord i ljusa färger som skapar ett vackert Tiffanymönster. I kombination med kedjeupphängningen blir resultatet en ljuskälla som understryker en rustik atmosfär med atmosfärisk belysning. Utrustad med kedjeupphängning.
 • Artistar Bordslampa Sirin i Tiffany-stil

  Artistar Bordslampa Sirin i Tiffany-stil
  bordslampa Sirin erbjuder attraktiv extra belysning Sirin bordslampa är ett ganska ljust föremål som imponerande avrundar många levande stilar och ger accentbelysning med en speciell känsla.Den mörka stativ står i slående kontrast till skuggan som består av 154 glasstycken, och inte bara på grund av de olika färgerna . Om du tittar noga kan du se att stativ är formad som en graciös kvinnlig figur. Skuggan fascinerar med ljusa färger och ett dekorativt sländemotiv. Med sin höjd på 40 cm är Sirin bordslampa perfekt till exempel. B. som sängbelysning. Men det ser också vackert ut i alla andra rum och ger underbart extra ljus. - Glaselement gjorda för hand
 • Artistar Bordslampa, KT9810+P927 i Tiffany-stil

  Artistar Bordslampa, KT9810+P927 i Tiffany-stil
  Bordslampa K9810 927 - färgglad designad i Tiffany-stil Skärmen på denna bordslampa designad i Tiffany-stil är färgglad och vackert dekorerad. De 729 individuella, handgjorda glaselementen i olika former har satts ihop till druvor, bananer, blad och andra frukter till bordslampans skärm. Basen på K9810 927 bordslampa är gjord av metall och dess eleganta och vackra design kompletterar den övergripande bilden av denna utsökta lampa, som också kan placeras mycket bra på ett lågt sidobord eller en pall på grund av dess storlek.
 • Artistar Bordslampa KT1836-40+P1836 i Tiffany-stil

  Artistar Bordslampa KT1836-40+P1836 i Tiffany-stil
  bordslampa KT1836-40 + P1836 i Tiffany designen I motsats till den blomdesign som vanligt är i Tiffany-design kännetecknas bordslampa KT1836-40 + P1836 av geometriska, vinklade former. Både metallbotten och skuggan och även de 64 handgjorda glaselementen som sattes ihop för att bilda skuggan är utformade i vinklade former. Beige, bärnsten och rött glas i olika former bildar bordslampa kantiga nyans och ger ett varmt och mysigt ljus. Färgkombinationen passar i många faciliteter och är fortfarande vacker att se på även efter år.
 • Artistar MOSAICO vägglampa

  Artistar MOSAICO vägglampa
  Vägglampan MOSAICO imponerar med många kantiga plattor av handgjort glas Till skillnad från de flesta Tiffany-lampor, som ofta har ett blommönster eller en fruktdekoration, har de handgjorda glasplattorna på denna vägglampa en konsekvent kantig design, vilket gör att den sticker ut på ett behagligt sätt. Det färgade glaset skapar dessutom ett vackert ljus som bidrar till en inbjudande och mysig atmosfär.
 • Artistar Bordsbelysning KT180029 i Tiffany-stil 4 fötter

  Artistar Bordsbelysning KT180029 i Tiffany-stil 4 fötter
  Vinkelformad bordslampa KT180029 i tiffany-stilFörtrollande blommotiv pryder de fyra sidorna av den vinkelformade bordslampan KT180029. Skärmen på bordslampan i tiffany-design bestod av exakt 327 individuella, handgjorda glasdelar. Den färgstarkt designade bordslampan med ljusblå liljor, blad och små blommotiv är ett lika dekorativt blickfång på nattduksbordet som i vardagsrummet. Den matchande E27-lampan finns tillgänglig separat via tillbehören.
 • Artistar Bordslampa KT4613 i Tiffany-design

  Artistar Bordslampa KT4613 i Tiffany-design
  bordslampa KT4613 i bruna toner i Tiffany stil Skärmen på bordslampa KT4613 designades som en förtrollande skattkista. Den består av en metallram i vilken 29 handgjorda delar av glas i olika bärnstensfärgade och beige toner i Tiffany-stil har integrerats. Det finns ett E27- uttag i skuggan som kan utrustas med alla lämpliga ljuskällor. Medan en liten del av ljuset skiner försiktigt genom skärmens glas, lyser ljuset direkt nedåt till exempel arbetsområdet på ett skrivbord.
 • Artistar Bordslampa Blossom i tiffanystil

  Artistar Bordslampa Blossom i tiffanystil
  BLOSSOM - tilltalande bordslampa i Tiffany-stilDen rektangulära bordslampan BLOSSOM förtrollar de mest skiftande rum med varma ljuseffekter som tränger in genom det mönstrade glaset. Den omsorgsfullt designade skärmen påminner om skira blommor och ser mycket elegant ut tillsammans med den mörka träsockeln. En elegant bordslampa för en behaglig känsla.Bilden visar lampan i tänt tillstånd. När lampan är släckt ser glaskroppen (med undantag för blommorna) ut som pärlemor.
 • Artistar Bordslampa Lillie

  Artistar Bordslampa Lillie
  Antik bordslampa Lillie i Tiffany-stil Den eleganta bordslampan ur serien Lillie blir inte bara ett blickfång i klassiska inredningsstilar. Det färgade glaset sörjer för accenter som tack vare den mörka metallstommen verkligen kommer till sin rätt och ljuset framhävs på ett vackert sätt. En bordslampa som kan användas på många olika sätt i moderna hem.