Artistar lampor

Artistar är känd för sina fina lampor i Tiffanystil som ger både en mysig känsla på belysningen men också en färgglad touch till inredningen. Artistar har allt från bordslampor till hänglampor i den här stilen.

 • Hänglampa Elanda i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Hänglampa Elanda i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Snygg ELANDA-pendellampa i Tiffany-stil med handgjord glasskärmELANDA är en attraktiv pendellampa som har tillverkats i den populära Tiffany-stilen och vars olikfärgade glaselement presenterar ett konstnärligt, naturliknande mönster. Designen av diskreta, harmoniska färger lockar alla ögon.
 • LIEKE - bordslampa i tiffanystil

  LIEKE - bordslampa i tiffanystil
  Dekorativ Lieke bordslampa i klassisk Tiffany-stilMed denna bordslampa vet du inte var du ska titta först: Är det den vackert utformade basen med en kvinnofigur eller den omsorgsfullt utformade Tiffany-skärmen med ugglemotiv? I vilket fall som helst är bordslampan ett riktigt blickfång som förhöjer klassiska rum och ger varmt extra ljus.
 • Bordslampa Elanda i tiffanystil, 40 cm

  Bordslampa Elanda i tiffanystil, 40 cm
  Klassisk bordslampa Elanda betonar en mysig stämning Den attraktiva bordslampan ELANDA är handtillverkad i den populära Tiffany-stilen. Denna bordslampa övertygar alla som älskar glaskonst med sin vackra och påkostade design av konstfullt sammanfogade glaselement och med passande fot i mörk metall.
 • Hänglampa Flora i Tiffany-stil, öppen nere 2xE27

  Hänglampa Flora i Tiffany-stil, öppen nere 2xE27
  Rustik pendellampa Flora i Tiffany-stil ger behagligt ljusPendellampan Flora kommer särskilt att glädja vänner av den klassiska rustika stilen. Lampskärmen i Tiffany-look består av 492 enskilda delar och monteras i ett avancerat handarbete. Det blommiga mönstret är ett utmärkt blickfång för rustika inredningsstilar. Särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet kommer denna pendellampa att göra sig bra med sitt varma ljus.
 • LILLIE vägglampa i tiffanystil

  LILLIE vägglampa i tiffanystil
  Snygg glasvägglampa LILLIE tolkar Tiffany-stilen på ett modernt sättVägglampan LILLIE är en juvel i den moderna Tiffany-stilen. Den färgglada glasskärmen är öppen upptill så att ljuset skiner starkt på väggen och samtidigt badar omgivningen i varma reflektioner. Vägglampan består av totalt 89 enskilda delar och passar in i många olika rum och inredningsstilar.
 • Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil

  Färgglad golvlampa ARIADNE i tiffanystil
  Magnifik golvlampa ARIADNE förtrollar i vacker Tiffany-stilEn särskilt dekorativ golvlampa är ARIADNE, som kommer att glädja älskare av Tiffany-stilen. Den stora skärmen har ett färgglatt blommotiv som lyser starkt när lampan är tänd. Rummet blir också ljust och jämnt upplyst.
 • Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil

  Charmiga bordslampan Serafina i Tiffany-stil
  Serafina bordslampa med handgjorda glasdelar i Tiffany-stilBordslampan Serafina är mycket dekorativ i alla fall - med eller utan belysning - och i alla rum. Glasskärmen visar ett färgglatt fågelmotiv, som naturligtvis ser vackrast ut när ljuset är tänt. Oavsett om det är som accentbelysning på ett litet sidobord i vardagsrummet, på en byrå i entrén eller på nattduksbordet i sovrummet - denna bordslampa fångar blicken på ett trevligt sätt överallt.
 • Vägglampa i klassisk tiffanystil FLORA

  Vägglampa i klassisk tiffanystil FLORA
  Klassisk glasvägglampa FLORA i Tiffany-stilVägglampan FLORA är tillverkad av totalt 179 enskilda glasbitar och imponerar med sin klassiska, blommiga look. Skärmen, som öppnas uppåt, kastar starkt ljus på väggen och skapar en varm, jämn belysning i omgivningen. FLORA - en effektfull vägglampa som blir ett blickfång särskilt i kombination med rustika inredningsstilar.
 • Amalia - vägglampa i tiffanystil

  Amalia - vägglampa i tiffanystil
  Vägglampa AMALIA i klassisk Tiffany-stil sprider en varm känslaVägglampan AMALIA i ädel Tiffany-stil är handgjord av 76 enskilda glasbitar och är ett högkvalitativt blickfång som berikar klassiskt och rustikt inredda rum. Glasskärmen går i varma röda och beige toner, vilket skapar en harmonisk atmosfär med det framträdande ljuset.
 • Liten hänglampa Eline i tiffanystil

  Liten hänglampa Eline i tiffanystil
  Snygg ELINE-pendellampa med stor färgvariationPendellampan ELINE övertygar med sin extremt färgstarka, individuellt strukturerade ytdekor. Accenter av brunt, rött och grädde ger en tilltalande look. Handgjord och lämplig för alla bostadsutrymmen. Både LED- och lågenergilampor kan användas.
 • Vägglampa MEDUSA i tiffanystil

  Vägglampa MEDUSA i tiffanystil
  För en antik känsla - MEDUSA vägglampa MEDUSA vägglampa är perfekt för att ge vardagsrum och matsalar en elegant antik look. Men färgerna och formen på lampan i Tiffany-stil gör att den inte alls ser antik ut, utan mycket elegant. Det varmvita ljuset från denna vägglampa är mycket jämnt och återhållsamt och skapar en behagligt varm, nästan medelhavsinspirerad atmosfär.
 • Charmig bordslampa Flamina i tiffanystil

  Charmig bordslampa Flamina i tiffanystil
  Dekorativ Flamina bordslampa med elegant figur av syntetiskt hartsI denna extraordinära bordslampa i Tiffany-stil är ljuskällan placerad bakom en glasruta, som, upplyst av atmosfäriskt varmt ljus, perfekt sätter scenen för dansaren av syntetiskt harts. På så sätt skapas en underbar stämningsbelysning som berikar många inredningsstilar. Bordslampan Flamina är lämplig för lågenergilampor. Obs: Varje lampa är handgjord och därför unik. Små avvikelser i färg och finish är därför inte ett kvalitetsfel, utan tvärtom ett tecken på värdefullt hantverk.
 • Vägglampan Esmea tillverkad i Tiffany-stil

  Vägglampan Esmea tillverkad i Tiffany-stil
  Modern design av Esmea vägglampa i Tiffany-stilDen vinklade glasskärmen på Esmea vägglampa, som breddas mot toppen, ger den rätta plattformen för det utsända ljuset för att skapa en enastående effekt: de enskilda glasdelarna - totalt 112 - är handgjorda i olika former och färger. Resultatet är en underbar ljusatmosfär vars magi ingen kan undgå. Esmea passar till många inredningsvarianter och erbjuder sig som extra belysning för vardagsrum, sovrum och hall.
 • Bordslampa Eline i Tiffany-stil

  Bordslampa Eline i Tiffany-stil
  Blommig Tiffany bordslampa Eline bordslampa en är inte bara särskilt klassisk och tidlös utan imponerar också med sitt blommiga utseende, vilket säkerställer gott humör även på gråa dagar. Skuggan av Tiffany-lampan, som avger ett särskilt färgstarkt och glatt ljus, är handgjord. Den bruna gjutna hartsbasen kompletterar karaktären av nyansen med sin detaljerade design.
 • Handtillverkad bordslampa Esmee i tiffanystil

  Handtillverkad bordslampa Esmee i tiffanystil
  Klassisk bordslampa Esmee i Tiffany-stil med handgjord glasskärmDen eleganta bordslampan i serien ESMEE har tillverkats för hand i den populära Tiffany-stilen. Som älskare av glaskonst vet, övertygar denna bordslampa också med sin vackra och genomarbetade design av konstfullt arrangerade glas. Ett speciellt blickfång är de röda elementen på lampans bas, som harmoniskt kompletterar helhetsbilden.
 • Hänglampa Elanda i tiffanystil, 2 ljuskälla

  Hänglampa Elanda i tiffanystil, 2 ljuskälla
  Stiltrogen hänglampa ELANDA i tiffanystil med handtillverkad glasskärm ELANDA är en vacker hänglampa som är tillverkad i den omtyckta tiffanystilen och vars olikfärgade glaselement bildar ett konstfullt, naturtroget mönster. Designen med de diskreta, harmoniska färgerna drar alla blickar till sig.
 • Bordslampa i tiffanystil JANNEKE

  Bordslampa i tiffanystil JANNEKE
  JANNEKE bordslampa - elegant och hög kvalitetHöjdpunkten i JANNEKE bordslampa är det utarbetade och extremt dekorativa trollsländemotivet i den halvcirkelformade glasskärmen. Denna lampa i Tiffany-stil är handgjord och står därför för en särskilt hög kvalitet. Den avger ett jämnt och mycket mysigt ljus, vilket gör den särskilt stämningsfull.
 • Blomstermönstrad bordslampa ATHINA 62cm

  Blomstermönstrad bordslampa ATHINA 62cm
  Blomstermönstrad hänglampa ATHINA i elegant tiffanystil Glasskärmen på bordslampan ATHINA tillverkas för hand i tiffanystil och framstår som en praktfull blomsterbukett. Den sprider ett varmt, jämnt ljus i rummet, men är mycket dekorativ även den när den är släckt. Lampan kommer allra bäst till sin rätt i ett klassiskt inrett vardagsrum.
 • Motivbordslampa JULIANA i tiffanystil

  Motivbordslampa JULIANA i tiffanystil
  Bordslampa Juliana i Tiffany-stil ger en behaglig atmosfärDen huvudsakligen klassiska bordslampan Juliana ger mysigt ljus i vardagsrummet eller på nattduksbordet. De varma färgerna i glaset ger rummet en behaglig atmosfär. Skärmen består av 174 enskilda delar som skapar ett tilltalande ugglemotiv i Tiffany-stil. Juliana är inte bara en bordslampa, utan även en riktig blickfångare.
 • Bordslampa Melika i Tiffany-stil

  Bordslampa Melika i Tiffany-stil
  Melika bordslampa pryder den detaljerade Tiffany-designen Denna underbara bordslampa har optiska drag av jugendstil, men ser väldigt förtrollande ut i kombination med de mest varierande stilvarianterna. Den perfekt designade stativ en harmonisk anslutning till skärmen, som består av inte mindre än 465 enskilda glaselement. Det färgglada blommönstret på skärmen visas naturligtvis bäst när ljuset tänds. Melika bordslampa är 60 cm hög och kan användas som attraktiv accentbelysning, t.ex. B. för vardagsrummet. - med handgjorda glaselement
 • Utsökt bordslampa DRAGONFLY, handtillverkad

  Utsökt bordslampa DRAGONFLY, handtillverkad
  Handgjord bordslampa i Tiffany-stil DragonflyNamnet Dragonfly - sländan - säger allt om denna bordslampa: både basen och skärmen visar en stiliserad slända, vilket skapar en tidlös, naturlig look. Glasskärmen i Tiffany-stil påminner i sin form om den klassiska banklampan, men den här bordslampan gör sig också bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet.
 • ANTHEA bordslampa i tiffanystil

  ANTHEA bordslampa i tiffanystil
  Antikt utseende ANTHEA bordslampa i Tiffany-stil är handgjordANTHEA fängslar med en klassisk design i den ädla Tiffany-stilen. Den mörka basen och det brunbeige glaset är harmoniskt matchade och gör bordslampan till en elegant hemaccessoar. Den ger ett varmt, jämnt ljus och skapar en behaglig atmosfär.
 • Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Bordslampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Färgglad blomsteroptik i Tiffany-stil - Elaine bordslampaBordslampan Elaine kommer i klassisk Tiffany-stil och fängslar med ett färgglatt blommosaikmönster bestående av 851 enskilda glasbitar. I kombination med den mörka basen blir resultatet en mycket sammanhängande och ovanlig design som gör lampan till ett blickfång i alla rum.
 • Hänglampa Ariadne i tiffanystil 1 ljuskälla

  Hänglampa Ariadne i tiffanystil 1 ljuskälla
  Hänglampa Ariadne i Tiffany-stil med blommönsterEn särskilt dekorativ hänglampa är ARIADNE, som kommer att glädja älskare av Tiffany-stilen. Den stora skärmen har ett färgglatt blommönster som lyser starkt när lampan är tänd. Rummet blir också ljust och jämnt upplyst.
 • Charmig bordslampa AMALIA i tiffanystil

  Charmig bordslampa AMALIA i tiffanystil
  Högkvalitativ AMALIA bordslampa i handgjord Tiffany-stilMörk metall och ljust glas gör denna bordslampa från AMALIA-serien till ett elegant hemtillbehör i Tiffany-stil som enkelt kan integreras i olika inredningsstilar. Den dekorativa basen kröns av en kantig skärm vars enskilda glasbitar är omsorgsfullt infogade för hand. Bordslampans ljusa färger skapar en varm ljuseffekt som omsluter omgivningen med en harmonisk atmosfär.
 • IRENA - söt bordslampa i tiffanystil

  IRENA - söt bordslampa i tiffanystil
  Liten IRENA bordslampa i handgjord Tiffany-stil Bordslampan IRENA ger vardagsrummet en klassiskt-rustik känsla. Den halvcirkelformade skärmen i Tiffany-stil har ett dekorativt fågelmotiv som är omsorgsfullt tillverkat för hand. Bordslampans omgivning belyses varmt och jämnt, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Diskret bordslampa ELANDA, tiffanystil 41 cm

  Diskret bordslampa ELANDA, tiffanystil 41 cm
  Tilltalande bordslampa ELENDA i klassisk tappningELANDA är en elegant bordslampa för klassiska och tidlösa inredningsstilar. Den skapar en mysig atmosfär i varje vardagsrum och är en dekorativ fröjd för ögat för alla som älskar denna underbara glaskonst.
 • LILLIE - taklampa i tiffanystil

  LILLIE - taklampa i tiffanystil
  Smakfull taklampa LILLIE i Tiffany-stilDen här underbara taklampan är en juvel i den modernt tolkade Tiffany-stilen. Den nedåtriktade skärmen hålls och dekoreras av fyra kedjor på baldakinen. Det färgade glaset skapar fantastiska ljuseffekter och en varm atmosfär i rummet. Taklampan LILLIE är i alla fall ett blickfång.
 • MOSAICA - bordslampa i tiffanystil

  MOSAICA - bordslampa i tiffanystil
  Rak design möter Tiffany-stil - bordslampan MOSAICOBordslampan MOSAICO kommer i en särskilt slående Tiffany-stil. De enskilda glasytorna på skärmen är alla rektangulära och sticker därmed ut från Tiffany-lampornas annars ganska mjuka och blommiga design. Bordslampans bas, som avger ett särskilt behagligt och stämningsfullt ljus, sticker också ut med sin linjära design och övertygar längs hela linjen.
 • Appolonia hänglampa i tiffanystil

  Appolonia hänglampa i tiffanystil
  Handgjord APPOLONIA pendellampa i diskret Tiffany-stilDet är en enkel elegans som APPOLONIA pendellampa utstrålar. Glasskärmen i Tiffany-stil har ett diskret mönster, som om den vore omgiven av blad. Hänglampan ger ett varmt, jämnt ljus och är särskilt effektiv ovanför ett vardagsrums- eller matsalsbord.
 • Vacker hänglampa Tori i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Vacker hänglampa Tori i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Tori taklampa i Tiffany-stil med färgglad blommig kantDen här taklampan i Tiffany-stil omsluter varje rum med harmoniskt varmt ljus. Den ädla skärmen är omsorgsfullt sammansatt av 292 handgjorda glasbitar och försedd med längsgående ränder och en blommig kant. Allt detta resulterar i en helt unik helhetsbild.
 • Bordslampa Elanda i tiffanystil, 62 cm

  Bordslampa Elanda i tiffanystil, 62 cm
  Tidsenlig och elegant - bordslampan Elanda Bordslampan Elanda fascinerar inte bara Tiffany-fans. Denna tidlösa och synnerligen eleganta lampa passar in i många inredningar och ger en god atmosfär med ett jämnt ljus.
 • Hänglampa Ariadne i tiffanystil 2 ljuskälla

  Hänglampa Ariadne i tiffanystil 2 ljuskälla
  Hänglampa Ariadne i Tiffany-stil med blommönsterEn särskilt dekorativ hänglampa är ARIADNE, som kommer att glädja älskare av Tiffany-stilen. Den stora skärmen har ett färgglatt blommönster som lyser starkt när lampan är tänd. Rummet blir också ljust och jämnt upplyst.
 • ELINE klassisk bordslampa i tiffanystil 40 cm

  ELINE klassisk bordslampa i tiffanystil 40 cm
  Attraktiv ELINE bordslampa med handgjorda ornament Bordslampan ELINE fokuserar på lampskärmens blommiga, fjäderliknande glasapplikation. Med sin klassiska form och en diameter på 25 cm är den idealisk som kompletterande lampa i matsalar eller sovrum.
 • Eleganta taklampan Melika - Tiffany-stil

  Eleganta taklampan Melika - Tiffany-stil
  Förträfflig rumsbelysning garanteras av taklampan Melika Denna imponerande ljusspridare förbises inte i något rum: Detta säkerställs av den unikt framställda glasskärmen i Tiffany-stil, som består av 465 handgjorda glasdetaljer. Det blommiga mönstret är mycket dekorativt i alla utrymmen, framför allt när lampan är tänd. Då lyser den i sin färgrika prakt och ger det utstrålande ljuset en romantisk flair. Försedd med kedjeupphängning. En optisk höjdpunkt för alla vardags- och sovrum såväl som entréer!
 • MOSAICO - hänglampa i tiffanystil

  MOSAICO - hänglampa i tiffanystil
  Pendellampan MOSAICO imponerar med många kantiga plattor av handgjort glasI motsats till de flesta lampor i tiffanystil, som ofta visar ett blommönster eller en fruktdekoration, har de handgjorda plattorna av glas i denna pendellampa en konsekvent kantig design, vilket gör att den sticker ut på ett trevligt sätt. Det färgade glaset skapar dessutom ett vackert ljus som bidrar till en inbjudande och mysig atmosfär.
 • Bordslampa Lillie i Tiffany-stil

  Bordslampa Lillie i Tiffany-stil
  Attraktiv Tiffany bordslampa Lillie - övertygar med kärleksfulla detaljer Den raka, koniska formen på Lillie bordslampa kompletteras med en detaljerad, krökt bas gjord av brunt gjutet harts. Glasskärmen är gjord för hand av många enskilda glaselement och är också en färgstark blickfång när den är avstängd. Ljuset ger extra harmonisk belysning och en mysig atmosfär. Lillie är en elegant bordslampa bäst ut på en pall eller sidobord i vardagsrummet.
 • Bordslampa APPOLONIA i tiffanystil

  Bordslampa APPOLONIA i tiffanystil
  Charmig APPOLONIA bordslampa i Tiffany-stilDet är en enkel elegans som APPOLONIA bordslampa utstrålar. Glasskärmen i Tiffany-stil har ett diskret mönster, som om den vore omgiven av blad. Bordslampan avger ett varmt, jämnt ljus och ger omgivningen en mysig atmosfär. Tillsammans med den eleganta basen skapar den en förtrollande hemaccessoar.
 • Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 2 x E27

  Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 2 x E27
  Attraktiv KASSANDRA hängande lampa sprider en antik medelhavsfantasi. Pendellampan ANTHEA skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna sätts ihop för hand, vilket ger en högkvalitativ produkt. Pendellampan sprider varmt ljus, men är också ett bra blickfång när den är avstängd.
 • Blomstrande hänglampa Elaine i tiffanystil

  Blomstrande hänglampa Elaine i tiffanystil
  Livlig design möter Tiffany-stil - Elaine pendellampaHöjdpunkten i Elaine pendellampa är utan tvekan glasmosaiken som består av 851 enskilda delar som bildar skärmen. Du kan se många, färgglada blommor som ger liv åt varje rum. Armaturens ljuseffekt skapar dessutom en extra behaglig stämning. Elaine kan utrustas både med energisnåla glödlampor och med LED.
 • Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 1 ljuskälla

  Hänglampa Kassandra i tiffanystil, 1 ljuskälla
  Den attraktiva pendellampan KASSANDRA sprider en antik medelhavskänslaPendellampan ANTHEA skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna monteras för hand, vilket resulterar i en högkvalitativ produkt. Hänglampan sprider varmt ljus, men är också ett fantastiskt blickfång när den är släckt.
 • Kassandra bordslampa i tiffanystil

  Kassandra bordslampa i tiffanystil
  Bordslampan KASSANDRA är 66 cm hög och har en diameter på 40 cm i höjd med lampskärmen. Skärmen är omsorgsfullt dekorerad med olika applikationer av färgat glas. Metallstativet ger bordslampan en rustik karaktär. Perfekt belysning på sidobord och som vardagsrumsbelysning.
 • Ovanliga bordslampan Jordis

  Ovanliga bordslampan Jordis
  Bordslampan Jordis med en skärm i extravagant Tiffany-design Den 62 cm höga bordslampan Jordis utstrålar en speciell charm, som även som släckt presenterar sig som ett omisskännligt tillbehör i en individuell inredningsstil. Dess mörka armatur i trä-look bär en glasskärm av färgglada handgjorda glasdetaljer. Dessa små glasdetaljer ger en fantastisk effekt. Redan innan den är tänd är den ett idealiskt blickfång, bordslampan Jordis utvecklar dock sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och utseendet kan visas upp i all sin glans. Jordis skärm består av totalt 164 glasdetaljer.
 • Exklusiv bordslampa FLORA i tiffanystil

  Exklusiv bordslampa FLORA i tiffanystil
  Bordslampa FLORA i rustik tiffanystil med handtillverkad skärm i klassisk design Denna bordslampa i FLORA-serien lyser med sin klassiska design som smälter in i de mest skiftande inredningsstilar. Den söta skärmen med blomstermönster i tiffanystil är ett påkostat hantverk, sammansatt av 492 enskilda delar, som drar alla blickar till sig. Lampan ger ett milt ljus som understryker en behaglig atmosfär
 • Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm

  Bordslampa Kassandra i Tiffany-stil, höjd 59 cm
  Handgjord Tiffany bordslampa Kassandra med glasapplikationer Kassandra bordslampa är unik och imponerar med lampskärmens form och ytstruktur. Detta hålls i den bruna bastonen och accentueras av det detaljerade stativet av gjutet harts. Lampan är ett atmosfäriskt tillbehör på bordet och kan utrustas med två ljuskällor.
 • Dekorativ bordslampa Jamilia i tiffanystil

  Dekorativ bordslampa Jamilia i tiffanystil
  Atmosfärisk i vardagsrummet och sovrummet - Jamilia bordslampaDen unikt formade skärmen på Jamilia bordslampa består av 150 enskilda glasrutor som badar rummet i ett imponerande accentuerat och harmoniskt ljus. Den här Tiffany-lampan kan användas i vardagsrummet som en extra ljuskälla samt i sovrummet på nattduksbordet. Jamilia kan utrustas med energisparlampor eller LED-lampor och är därmed särskilt energieffektiv.
 • Hänglampa LILLIE i tiffanystil 2 x E27

  Hänglampa LILLIE i tiffanystil 2 x E27
  Speciell pendellampa LILLIE i färgstark Tiffany-stilPendellampan i serien LILLIE övertygar med tydliga former och mönster. Den koniska skärmen är handgjord av 217 glasdelar och är ett färgstarkt blickfång även när den är släckt. Ljuset strålar jämnt ut i rummet och skapar en behaglig atmosfär. Pendellampan gör sig bäst över ett diskret vardagsrums- eller matbord.
 • Blomstermönstrad bordslampa i tiffanystil

  Blomstermönstrad bordslampa i tiffanystil
  Detaljerad ANTINA bordslampa i förtrollande Tiffany-stilBordslampan ANTINA visar ett hav av blommor i rustik stil. Glasskärmen i Tiffany-look består av 476 enskilda delar som monteras för hand. Den mörka metallbasen är snyggt dekorerad och avrundar helhetsbilden på ett elegant sätt. Bordslampan ger ett diskret ljus i omgivningen, men är också ett mycket dekorativt blickfång när den är släckt.
 • Handtillverkad bordslampa FLORA i tiffanystil

  Handtillverkad bordslampa FLORA i tiffanystil
  Den klassiska bordslampan FLORA i tiffanystil tillverkas för hand Denna bordslampa i FLORA-serien lyser med sin klassiska design som smälter in i de mest skiftande inredningsstilar. Den iögonfallande skärmen med blomstermönster i tiffanystil är ett blickfång och handtillverkad av 492 enskilda delar. Lampan ger ett milt ljus som understryker en behaglig atmosfär
 • Taklampa Finna i tiffanystil

  Taklampa Finna i tiffanystil
  Ett blickfång för alla tak - FINNA taklampaTaklampan FINNA är särskilt iögonfallande tack vare sin färgglada glasskärm, som står i intressant kontrast till armaturens mörka metall. Den blommiga lampan i Tiffany-stil avger ett mycket varmt och harmoniskt ljus och ger därmed liv åt varje rum på sitt eget sätt.
 • Handtillverkad bordslampa Kassandra 42 cm

  Handtillverkad bordslampa Kassandra 42 cm
  Stilfull, harmonisk och handgjord - bordslampan KASSANDRA Bordslampan KASSANDRA är en särskilt stilfull ljuskälla tack vare sin Tiffany-stil, som kommer till sin rätt både i vardagsrummet och i arbets- eller läsområdet. Det brunbeige glaset i den handgjorda skärmen avger ett jämnt och mycket varmt ljus. Den mörka basen är perfekt samordnad med resten av lampan och säkerställer att utseendet är harmoniskt avrundat.
 • Bild-dekorerade bordslampan Alvina

  Bild-dekorerade bordslampan Alvina
  Färgglad bordslampa Alvina i Tiffany-stil med vackert mönsterBordslampan Alvina består av 192 enskilda glaselement som bildar ett mönster som visar ett segelfartyg på vattnet med en färgglad himmel ovanför - en mycket dekorativ bild! På så sätt kan varje rum - oavsett om det är vardagsrum, hall eller sovrum - utrustas med en imponerande, extra ljuskälla som drar till sig alla blickar även när den är släckt. Så snart ljuset tänds kommer bildmönstret till sin rätt.
 • Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil

  Golvlampa KT1836-50+P1837 i Tiffany-stil
  golvlampa KT1836-50 + P1837 i Tiffani stil med en fyrkantig skugga Medan lampor i Tiffany-stil ofta kännetecknas av blommönster och ljusa färger, är den här modellen baserad på en vinklad, grafisk design. På den vackert dekorerade stativ sitter en fyrkantig nyans, som sattes samman av totalt 64 handgjorda glaselement. Glaselementen designades också uteslutande i en rak linje i en mängd olika geometriska former. De har övervägande beige färg, några bärnsten och några röda. Tack vare denna färgschema, de KT1836-50 + P1837 golvlampa passar i många färgkoncept och inredning.
 • Hänglampa COLIBRI i tiffanystil

  Hänglampa COLIBRI i tiffanystil
  Färgglad COLIBRI-pendellampa i Tiffany-stilDen här färgglada pendellampan är handgjord i Tiffany-stil. Skärmen består av 140 enskilda glasbitar som skapar ett förtrollande kolibrimotiv. Särskilt i rustikt inredda rum - oavsett om det är privat eller i ett gastronomiskt område - blir pendellampan ett blickfång.
 • Hänglampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil

  Hänglampa Elaine, blomstermönster i tiffanystil
  Elaine pendellampa med blommig skärm i Tiffany-stil Denna pendellampa i Tiffany-stil imponerar med sin färgglada blommiga mosaik. Skärmen består av totalt 851 handgjorda Tiffany-glasbitar - detta resulterar i en helt unik design med en vacker ljuseffekt. Pendellampan Elaine kan utrustas med lågenergilampor.
 • TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda

  TORTUE - bordslampa i form av en sköldpadda
  Original sköldpaddslampa TORTUE designad i Tiffany-stil av färgat glasTORTUE är ett vackert blickfång som inspirerar med stämningsfullt ljus. Det som är speciellt med denna ovanliga bordslampa är att de enskilda glaselementen har tillverkats för hand och satts samman i den mosaikstil som är typisk för Tiffany-stilen. Den krämfärgade färgen på glasbitarna i behållaren skapar dessutom en mycket mysig ljuseffekt. En originell detalj som kan användas för att sätta en stämningsfull accent.
 • Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil

  Vackra taklampan Yria i Tiffany-stil
  Tiffany-design när den är som bäst: Yria pendellampa med effektfullt mönstrad skärmSom huvudljuskälla i vardagsrummet eller som ljuskälla över matbordet: Yria pendellampa är överallt ett mycket speciellt blickfång. Det beror framför allt på det färgstarka blommönstret, som består av totalt 234 handgjorda glasdelar och som ser förtrollande ut både med och utan ljus. Denna vackra taklampa är inte bara ett belysningsobjekt, utan fungerar även som ett stilbildande element. Yria-pendellampan, som är utrustad med en rustik kedjeupphängning, passar särskilt bra till en inredning i lantlig-rustik stil. Längden på kedjeupphängningen är 150 cm.
 • Utsökt hänglampa LIBELLE i tiffanystil

  Utsökt hänglampa LIBELLE i tiffanystil
  Handgjord pendellampa LIBELLE i Tiffany-stil Tiffany-pendellampan LIBELLE bär sitt namn av en bra anledning. Denna speciella lampa, vars skärm består av 92 individuella glasfält, har ett förtjusande trollsländemotiv. Denna pendellampa passar särskilt bra in i en rustik bostadsmiljö och gör en fin figur i både privata och gastronomiska miljöer.
 • Klassisk hänglampa ELINE, 1 ljuskälla

  Klassisk hänglampa ELINE, 1 ljuskälla
  Klassisk ELINE-pendellampa i den populära Tiffany-stilenDen här pendellampan verkar föra in våren i huset. Den färgglada lampskärmen glädjer alla som älskar fin glaskonst och omsluter rummet med ett starkt ljus. Skärmens glaselement har satts samman i ett omsorgsfullt handarbete. Den klassiska designen kommer till sin rätt i många olika rum.
 • Vacker hänglampa Athina, 1 ljuskälla

  Vacker hänglampa Athina, 1 ljuskälla
  Blommig pendellampa ATHINA i ädel Tiffany-stilPendellampan ATHINA, som är handgjord i Tiffany-stil, ser ut som en magnifik blombukett. Den sprider ett varmt och jämnt ljus i rummet, men är också mycket dekorativ när den är släckt. Särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet, men även i sovrummet, kommer denna pendellampa att utveckla sin fulla effekt.
 • Hänglampa LILLIE i tiffanystil 1 x E27

  Hänglampa LILLIE i tiffanystil 1 x E27
  Speciell pendellampa LILLIE i färgstark Tiffany-stilPendellampan i serien LILLIE övertygar med tydliga former och mönster. Den koniska skärmen är handgjord av 217 glasdelar och är ett färgstarkt blickfång även när den är släckt. Ljuset strålar jämnt ut i rummet och skapar en behaglig atmosfär. Pendellampan gör sig bäst över ett diskret vardagsrums- eller matbord.
 • Hänglampa Flora i Tiffany-stil, öppen nere 1xE27

  Hänglampa Flora i Tiffany-stil, öppen nere 1xE27
  Rustik pendellampa FLORA i Tiffany-stil ger behagligt ljusPendellampan FLORA kommer särskilt att glädja vänner av den klassiska rustika stilen. Lampskärmen i Tiffany-look består av 492 enskilda delar och är sammansatt i ett avancerat handarbete. Det resulterande blommönstret är ett fantastiskt blickfång för rustika inredningsstilar. Särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet kommer denna pendellampa att göra sig bra med sitt varma ljus.
 • Rustik hänglampa JOLIEN

  Rustik hänglampa JOLIEN
  Tiffany-pendellampa JOLIEN i rustik stilDen handgjorda skärmen på pendellampan JOLIEN visar hur harmonisk Tiffany-stilen kan se ut. Totalt 174 enskilda glas i beige och grönt ser till att rummet badar i varmt ljus och att en rustik atmosfär skapas. Motivet med ugglan understryker hänglampans dekorativa karaktär och gör den till ett elegant blickfång.
 • Bordslampa Athina i Tiffany-stil

  Bordslampa Athina i Tiffany-stil
  En extraordinär blickfång - bordslampa Athina i Tiffany-stil Älskare av den konstnärliga Tiffany-stilen kommer att älska den detaljerade handgjorda bordslampa Athina. Speciellt den extraordinära blommabilden på glasskärmen säkerställer att denna lampa lockar allas uppmärksamhet. Dessutom garanterar denna dekorativa ljuskälla en mycket hemtrevlig och varm atmosfär.
 • Handtillverkad bordslampa FINNA

  Handtillverkad bordslampa FINNA
  Färgglad FINNA bordslampa i klassisk tiffanystilBordslampan FINNA är ett konstnärligt blickfång i alla rum. Den fint utformade lampskärmen återspeglar sommarens färger och ger ett varmt ljus för naturlig mysighet i vardagsrummet. Kombinationen med den dekorativa basen i mörk metall är mycket elegant.
 • Taklampan Melika i vacker Tiffany-design

  Taklampan Melika i vacker Tiffany-design
  Förtrollande pendellampa Melika i Tiffany-design465 handgjorda glasbitar behövdes för att montera den vackra skärmen på pendellampan Melika. Resultatet är en ljuskälla vars optiska utseende bara kan beskrivas som särskilt lyckat. Skärmens kant är dekorerad med ett färgstarkt blommönster, som är mest imponerande när belysningen är påslagen, men som också gör Melika-pendellampan till ett riktigt blickfång när den är släckt. Melika är utrustad med ett kedjeupphäng.
 • Blommig hänglampa ANTINA, 1x E27

  Blommig hänglampa ANTINA, 1x E27
  Färgstark ANTINA pendellampa med handgjord glasskärmPendellampan ANTINA visar ett hav av blommor i en rustik stil. Glasskärmen i Tiffany-look består av 476 enskilda delar som monteras för hand. ANTINA ger ett diskret ljus i omgivningen, men garanterar en stark belysning på bordet. Men även släckt är denna pendellampa ett vackert blickfång.
 • Klassisk hänglampa ELINE, 2 ljuskälla

  Klassisk hänglampa ELINE, 2 ljuskälla
  Klassisk ELINE-pendellampa i den populära Tiffany-stilenDen här pendellampan verkar föra in våren i huset. Den färgglada lampskärmen glädjer alla som älskar fin glaskonst och omsluter rummet med ett starkt ljus. Skärmens glaselement har satts samman i ett omsorgsfullt handarbete. Den klassiska designen kommer till sin rätt i många olika rum.
 • ESMEE konstfull hänglampa, 1 ljuskällor

  ESMEE konstfull hänglampa, 1 ljuskällor
  Klassisk pendellampa ESMEE i Tiffany-stil med handgjord glasskärm och kedjeupphängningDen här pendellampan får alla Tiffany-fans hjärtan att slå snabbare. Den klassiska lampskärmen med sina varma färger ger en mysig belysning. Hänglampan passar särskilt bra ovanför ett bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • ESMEE konstfull hänglampa, 2 ljuskällor

  ESMEE konstfull hänglampa, 2 ljuskällor
  Klassisk pendellampa ESMEE i Tiffany-stil med handgjord glasskärm och kedjeupphängningDen här pendellampan får alla Tiffany-fans hjärtan att slå snabbare. Den klassiska lampskärmen med sina varma färger ger en mysig belysning. Pendellampan passar särskilt bra ovanför ett bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • Blommig hänglampa ANTINA, 2x E27

  Blommig hänglampa ANTINA, 2x E27
  Färgstark ANTINA pendellampa med handgjord glasskärmPendellampan ANTINA visar ett hav av blommor i en rustik stil. Glasskärmen i Tiffany-look består av 476 enskilda delar som monteras för hand. ANTINA ger ett diskret ljus i omgivningen, men garanterar en stark belysning på bordet. Men även släckt är denna pendellampa ett vackert blickfång.
 • Diskret vägglampa LISANNE

  Diskret vägglampa LISANNE
  Tvåarmad vägglampa LISANNE De svängda armarna ger den i grunden enkelt utformade vägglampan i LISANNE-serien en dynamik som mjukar upp totalintrycket. Stommen är dessutom dekorerad med transparenta glaskristaller som förhöjer vägglampans utseende på ett stilfullt sätt.
 • Liten hänglampa Anthea 25 cm

  Liten hänglampa Anthea 25 cm
  ANTHEA-pendellampa med medelhavsutseende och glas i Tiffany-stilDen lilla ANTHEA-pendellampan skapar en mysig atmosfär med sin vackra glasskärm i Tiffany-stil. De enskilda glasbitarna monteras för hand, vilket resulterar i en högkvalitativ produkt. Hänglampan sprider ett varmt ljus, men är även ett vackert blickfång när den är släckt.
 • Tilltalande golvlampa Anni

  Tilltalande golvlampa Anni
  Handgjord glasskärm i klara färger pryder golvlampan AnniDen här vackra golvlampan passar perfekt in i en rustik inredningsstil och blir ett absolut blickfång i varje vardagsrum. Den ger stämningsfull extrabelysning, t.ex. vid sitthörnan, där det strålande ljuset verkligen framhäver den färgglada glasskärmen i Tiffany-look och skapar en mysig atmosfär. Med den vridbara ramen blir resultatet en mycket dekorativ ljuskälla som drar till sig allas uppmärksamhet.
 • Vacker hänglampa Athina i tiffanystil

  Vacker hänglampa Athina i tiffanystil
  Blommig pendellampa ATHINA i ädel Tiffany-stilPendellampan ATHINA, som är handgjord i Tiffany-stil, ser ut som en magnifik blombukett. Den sprider ett varmt och jämnt ljus i rummet, men är också mycket dekorativ när den är släckt. Särskilt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet, men även i sovrummet, kommer denna pendellampa att utveckla sin fulla effekt.
 • Kvadratisk hänglampa AMALIA

  Kvadratisk hänglampa AMALIA
  Snygg pendellampa AMALIA Den fyrkantiga glasskärmen i ädel Tiffany-look kännetecknar pendellampan i serien AMALIA. Den är handgjord och kan integreras i många inredningsstilar tack vare den diskreta färgskalan i grädde och rött. Den praktiska kedjeupphängningen kompletterar helheten.
 • Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil

  Bordslampa KT1082+AG711P i Tiffany-stil
  Färgrik bordslampa KT1082 + AG711P i Tiffany-design med trädskivalook Foten på bordslampa KT1082 + AG711P, designad i Tiffany-stil, är gjord av metall och designades i form av en trädskiva. stativ består av tre metallgrenar som hålls samman av ett rep. På toppen av den sitter en fantastiskt vacker lampskärm gjord av inte mindre än 576 individuella, handgjorda glaselement, som har sammanställts för att bilda en fantasifull Tiffani-stil. I lampskärmens nedre kant pryds också många färgglada små pärlor. Den mer än 60 cm höga bordslampa blir en färgstark blickfång tack vare denna unika design, oavsett var den placeras. De matchande E27-lamporna finns separat från tillbehören.
 • Bordslampa KT1082+PBLM11 i Tiffany-stil

  Bordslampa KT1082+PBLM11 i Tiffany-stil
  Färgglad, slående bordslampa i Tiffany-stil Skärmen på denna bordslampa designades i en färgstark och fantasifull design med en oregelbunden kant. 576 individuella, annorlunda formade glaselement monteras för hand och bildar ett lysande konstverk. Foten i en detaljerad struktur gjord av brunt gjutet harts stöder den magnifika lampskärmen och har två E27-uttag. Runt skärmen är dekorerad med ibland fästa pärlor som sticker ut i lättnad. Den stora bordslampa kan också placeras mycket bra på en pall och är inte bara en extra ljuskälla utan också ett slående dekorativt föremål.
 • Hänglampa KT1082+C2 i Tiffany-stil

  Hänglampa KT1082+C2 i Tiffany-stil
  Upphängningslampa KT1082 + C2 designad i Tiffani-stil Lampskärmen på hänglampan KT1082 + C2 har en förtrollande inredning. Den består av 576 individuella glaselement som gjordes för hand och sattes ihop för att skapa detta konstverk. Den oregelbundna kanten pryddes dessutom med dekorativa pärlor på vissa ställen. Mjuka färger och blommönster gör taklampan KT1082 + C2 till en lampa som till exempel är perfekt för att tända matbordet och här - oavsett om det är på eller av - blir rummet den färgstarka kontaktpunkten. Två E27-lampor (tillgängliga separat från tillbehören) låter skuggan skina inifrån, tar fram konstverket och lyser upp bordet med direkt ljus.
 • Hänglampa Anni i Tiffanystil

  Hänglampa Anni i Tiffanystil
  Anni hängande lampa i Tiffanystil - en berikning för en lantlig rustik atmosfär Anni hängande lampans skärm är handgjord i ljusa färger som skapar ett vackert Tiffanymönster. I kombination med kedjeupphängningen blir resultatet en ljuskälla som understryker en rustik atmosfär med atmosfärisk belysning. Utrustad med kedjeupphängning.
 • Iögonfallande vacker vägglampa MOSAICO

  Iögonfallande vacker vägglampa MOSAICO
  Vägglampan MOSAICO imponerar med många kantiga plattor av handgjort glasI motsats till de flesta lampor i Tiffany-stil, som ofta visar ett blommönster eller en fruktdekoration, har de handgjorda plattorna av glas i denna vägglampa en konsekvent kantig design, vilket gör att den sticker ut på ett trevligt sätt. Det färgade glaset skapar dessutom ett vackert ljus som bidrar till en inbjudande och mysig atmosfär.
 • Bordslampa Sirin i Tiffany-stil

  Bordslampa Sirin i Tiffany-stil
  bordslampa Sirin erbjuder attraktiv extra belysning Sirin bordslampa är ett ganska ljust föremål som imponerande avrundar många levande stilar och ger accentbelysning med en speciell känsla.Den mörka stativ står i slående kontrast till skuggan som består av 154 glasstycken, och inte bara på grund av de olika färgerna . Om du tittar noga kan du se att stativ är formad som en graciös kvinnlig figur. Skuggan fascinerar med ljusa färger och ett dekorativt sländemotiv. Med sin höjd på 40 cm är Sirin bordslampa perfekt till exempel. B. som sängbelysning. Men det ser också vackert ut i alla andra rum och ger underbart extra ljus. - Glaselement gjorda för hand
 • Hänglampa KT9810+C2 i Tiffany-stil

  Hänglampa KT9810+C2 i Tiffany-stil
  Colorful pendellampa KT9810 + C2 i Tiffani stil Fantastiska färger och en vacker form präglar hänglampan KT9810 + C2. Din lampskärm består av 729 individuella glaselement som var handgjorda och satt ihop som druvor, bananer, löv, grenar och andra frukter för att hänga lampan. pendellampa är en färgstark blickfång ovanför ett bord i matsalen eller vardagsrummet, som blir ännu mer strålande så snart ljuset tänds. Två E27-uttag har placerats i skuggan, som är lämpliga för användning av alla typer av E27-ljuskällor och sätter skärmen i rampljuset. Lampans upphängning med kedja och utsmyckad takros kompletterar den vackra designen.
 • Bordslampa KT1836-40+P1836 i Tiffany-stil

  Bordslampa KT1836-40+P1836 i Tiffany-stil
  bordslampa KT1836-40 + P1836 i Tiffany designen I motsats till den blomdesign som vanligt är i Tiffany-design kännetecknas bordslampa KT1836-40 + P1836 av geometriska, vinklade former. Både metallbotten och skuggan och även de 64 handgjorda glaselementen som sattes ihop för att bilda skuggan är utformade i vinklade former. Beige, bärnsten och rött glas i olika former bildar bordslampa kantiga nyans och ger ett varmt och mysigt ljus. Färgkombinationen passar i många faciliteter och är fortfarande vacker att se på även efter år.
 • Bordsbelysning KT180029 i Tiffany-stil 4 fötter

  Bordsbelysning KT180029 i Tiffany-stil 4 fötter
  Vinkelformad bordslampa KT180029 i tiffany-stilFörtrollande blommotiv pryder de fyra sidorna av den vinkelformade bordslampan KT180029. Skärmen på bordslampan i tiffany-design bestod av exakt 327 individuella, handgjorda glasdelar. Den färgstarkt designade bordslampan med ljusblå liljor, blad och små blommotiv är ett lika dekorativt blickfång på nattduksbordet som i vardagsrummet. Den matchande E27-lampan finns tillgänglig separat via tillbehören.
 • Hänglampa KT1836-40+C2 i Tiffany-stil

  Hänglampa KT1836-40+C2 i Tiffany-stil
  Upphängningslampa KT1836-40 + C2 i Tiffani-stil med fyrkantig skärm Den pendellampa KT1836-40 + C2 ritades i Tiffany design. Till skillnad från de vanliga blommönstren i denna design visar den sig dock i en vinklad design och ett grafiskt mönster. Lampans fyrsidiga nyans designades av 64 handgjorda glaselement i vinkelmönster. Färgkombinationen kräm, bärnsten och rött gör den till en mångsidig taklampa som inte är föremål för något mode. Ovanför ett bord avger den stark belysning nedåt och mjuk belysning tränger igenom hela rummet genom glasskärmen. Den pendellampa KT1836-40 + C2 med ett vackert dekorerade canopy och kedja suspension levereras utan lampa.
 • Kantiga taklampan Esmea i Tiffany-utseende

  Kantiga taklampan Esmea i Tiffany-utseende
  Modernt designad Esmea pendellampa med fascinerande skärm av glasTiffanystilen har haft en obruten popularitet under lång tid. Ett lysande exempel på att det inte finns något nostalgiskt över denna look är Esmea pendellampa. Den imponerar med sin raka design, som återspeglas både i den mörka ramen och i den färgglada glasskärmen. Skärmen, som består av totalt 248 handgjorda glasbitar i olika färger och storlekar, har också en mycket individuell effekt på grund av den oregelbundet avslutade kanten. Utrustad med kedjeupphängning.
 • Bordslampa Blossom i tiffanystil

  Bordslampa Blossom i tiffanystil
  BLOSSOM - tilltalande bordslampa i Tiffany-stilDen rektangulära bordslampan BLOSSOM förtrollar de mest skiftande rum med varma ljuseffekter som tränger in genom det mönstrade glaset. Den omsorgsfullt designade skärmen påminner om skira blommor och ser mycket elegant ut tillsammans med den mörka träsockeln. En elegant bordslampa för en behaglig känsla.Bilden visar lampan i tänt tillstånd. När lampan är släckt ser glaskroppen (med undantag för blommorna) ut som pärlemor.
 • Bordslampa KT4613 i Tiffany-design

  Bordslampa KT4613 i Tiffany-design
  bordslampa KT4613 i bruna toner i Tiffany stil Skärmen på bordslampa KT4613 designades som en förtrollande skattkista. Den består av en metallram i vilken 29 handgjorda delar av glas i olika bärnstensfärgade och beige toner i Tiffany-stil har integrerats. Det finns ett E27- uttag i skuggan som kan utrustas med alla lämpliga ljuskällor. Medan en liten del av ljuset skiner försiktigt genom skärmens glas, lyser ljuset direkt nedåt till exempel arbetsområdet på ett skrivbord.
 • Bordslampa, KT9810+P927 i Tiffany-stil

  Bordslampa, KT9810+P927 i Tiffany-stil
  Bordslampa K9810 927 - färgglad designad i Tiffany-stil Skärmen på denna bordslampa designad i Tiffany-stil är färgglad och vackert dekorerad. De 729 individuella, handgjorda glaselementen i olika former har satts ihop till druvor, bananer, blad och andra frukter till bordslampans skärm. Basen på K9810 927 bordslampa är gjord av metall och dess eleganta och vackra design kompletterar den övergripande bilden av denna utsökta lampa, som också kan placeras mycket bra på ett lågt sidobord eller en pall på grund av dess storlek.
 • Bordslampa Lillie

  Bordslampa Lillie
  Antik bordslampa Lillie i Tiffany-stil Den eleganta bordslampan ur serien Lillie blir inte bara ett blickfång i klassiska inredningsstilar. Det färgade glaset sörjer för accenter som tack vare den mörka metallstommen verkligen kommer till sin rätt och ljuset framhävs på ett vackert sätt. En bordslampa som kan användas på många olika sätt i moderna hem.
 • Den harmoniskt gestaltade LED-taklampan Jarai

  Den harmoniskt gestaltade LED-taklampan Jarai
  LED-taklampan Jarai i Tiffany-design För beundrare av diskret Tiffany-look är taklampan Jarai det rätta valet: Den består av 132 glaselement i bärnstensfärgade och bruna nyanser i ett vackert mönster. Dessutom är Jarai utrustad med en 12 Watt stark LED-belysning som med sitt varmvita ljus som upplevs som en mycket behaglig färgtemperatur på 2 700 K vilket garanterar ett stämningsfullt rumsljus. En attraktiv ljuskälla som kan förenas med många olika inredningsstilar.
 • Dekorativa LED-taklampan Mariam

  Dekorativa LED-taklampan Mariam
  LED-taklampan Mariam i Tiffany-stil: exemplifierande ljuskälla för många vardagsrum Bestående av en skärm med 154 sammansatta glasdetaljer är LED-taklampan Mariam hållen i en bärnstensfärgad grundnyans. De båda inarbetade trollsländorna är uttalat dekorativa och är också är framställda i Tiffany-utseende. Även som släckt är den ett absolut blickfång, men när den tänds kommer skönheten hos denna speciella taklampa verkligen till sin rätt. Då strålar Mariam i varmvitt LED-ljus som ges av de 12 Watt starka LED:erna och som sörjer för en behaglig grundbelysning i rummet. - 2 700 Kelvin