Artemide lampor

Italienarna Ernesto Gismondi och Sergio Mazza grundade Artemide 1960. Företaget är specialiserade på att göra belysning som designas av de bästa designers och arkitekter som vill samarbeta med Artemide.

Artemide har sin produktion av lampor i Pregnana Milanese utanför Milano. Där har man skapat prisbelönta arbetslampan Tizio, formgiven av Richard Sapper. Justerbara lampan Tolomeo lanserades 1987 och är formgiven av duon Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina.

Aktuell belysning från Artemide

 • Eclisse Bordslampa Orange - Artemide

  Eclisse Bordslampa Orange - Artemide
  Design Vico Magisretti för Artemide Koncept Eclisse Bordslampa Orange är en av klassikerna hos Artemide. Vico Magistretti utvecklade i 1967 en väldigt enkel manuell dimmer som består av ett inre halvklot&hellip:
 • La Petite Bordslampa Vit - Artemide

  La Petite Bordslampa Vit - Artemide
  Design Manuela Simonelli och Andrea Quaglio för Artemide Koncept La Petite bordslampa i vit ingår i den klassiska linjen hos Artemide. Med sin geometriska sammansättning, där lampskärmen balanserar&hellip:
 • Nesso Bordslampa Vit - Artemide

  Nesso Bordslampa Vit - Artemide
  Design Giancarlo Mattioli för Artemide Koncept Nesso från Artemide härstammar från 1967 där Giancarlo Mattiolo slog de odödliga slingorna, och sedan har lampan vunnit flera eftertraktade priser.&hellip:
 • Eclisse Bordslampa Vit - Artemide

  Eclisse Bordslampa Vit - Artemide
  Design Vico Magisretti för Artemide Koncept Eclisse Bordslampa Vit är en av klassikerna hos Artemide. Vico Magistretti utvecklade i 1967 en väldigt enkel manuell dimmer som består av ett inre halvklot&hellip:
 • Tolomeo MICRO Bordslampa Guld - Artemide

  Tolomeo MICRO Bordslampa Guld - Artemide
  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina för Artemide Koncept Tolomeo Micro Gold bordslampa ingår i en limited edition som endast tillverkats i 500 exemplar. Tolomeo Micro bordslampa i guld har alla&hellip:
 • Nesso Bordslampa Orange - Artemide

  Nesso Bordslampa Orange - Artemide
  Design Giancarlo Mattioli för Artemide Koncept Nesso från Artemide härstammar från 1967 där Giancarlo Mattiolo slog de odödliga slingorna, och sedan har lampan vunnit flera eftertraktade priser.&hellip:
 • Nessino Bordslampa Vit - Artemide

  Nessino Bordslampa Vit - Artemide
  Design Giancarlo Mattioli för Artemide Koncept Nessino Bordslampa Vit från Artemide är en spännande nylansering av en uppdaterad miniatyrversion av den ursprungliga och klassiska Nesso bordslampa.&hellip:
 • Nessino Bordslampa Orange - Artemide

  Nessino Bordslampa Orange - Artemide
  Design Giancarlo Mattioli för Artemide Koncept Nessino Bordslampa Orange från Artemide är en spännande nylansering av en uppdaterad miniatyrversion av den ursprungliga och klassiska Nesso bordslampa.&hellip:
 • La Petite Bordslampa Svart - Artemide

  La Petite Bordslampa Svart - Artemide
  Design Manuela Simonelli och Andrea Quaglio för Artemide Koncept La Petite bordslampa i svart ingår i den klassiska linjen hos Artemide. Med sin geometriska sammansättning, där lampskärmen balanserar&hellip:
 • Eclisse Bordslampa Röd - Artemide

  Eclisse Bordslampa Röd - Artemide
  Design Vico Magisretti för Artemide Koncept Eclisse Bordslampa Röd är en av klassikerna hos Artemide. Vico Magistretti utvecklade i 1967 en väldigt enkel manuell dimmer som består av ett inre halvklot&hellip:
 • NH1217 Bordslampa/Taklampa - Artemide

  NH1217 Bordslampa/Taklampa - Artemide
  Design Neri & Hu för Artemide Koncept NH1217 är en utveckling av Yanzi-sortimentet, som är designad av Neri & Hu. NH1217 fungerar som en bärbar lykta som du lätt och enkelt kan placera eller där&hellip:
 • Teti Plafond/Vägglampa Vit - Artemide

  Teti Plafond/Vägglampa Vit - Artemide
  Design Vico Magistretti för Artemide Koncept Teti Plafond/Vägglampa Vit är en liten lampa med attityd och som fortfarande, med över 40 år i branschen, kan skapa debatt med sin enkelhet. I sin råa&hellip:
 • Pirce Mini LED Plafond 3000K Vit - Artemide

  Pirce Mini LED Plafond 3000K Vit - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Mini LED Plafond är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Pirce Mini LED Taklampa 3000K Vit - Artemide

  Pirce Mini LED Taklampa 3000K Vit - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Mini LED Taklampa är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Pirce Mini Plafond - Artemide

  Pirce Mini Plafond - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Mini Halogen Plafond, är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Pirce Taklampa - Artemide

  Pirce Taklampa - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Taklampa är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt och&hellip:
 • Pirce Plafond - Artemide

  Pirce Plafond - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Plafond är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt och stilrent&hellip:
 • Teti Plafond/Vägglampa Transparent - Artemide

  Teti Plafond/Vägglampa Transparent - Artemide
  Design Vico Magistretti för Artemide Koncept Teti Plafond/Vägglampa Transparent är en liten lampa med attityd och som fortfarande, med över 40 år i branschen, kan skapa debatt med sin enkelhet. I&hellip:
 • Pirce LED Taklampa - Artemide

  Pirce LED Taklampa - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce LED Taklampa är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Tolomeo Due Bracci Taklampa Alu - Artemide

  Tolomeo Due Bracci Taklampa Alu - Artemide
  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom&hellip:
 • Pirce LED Plafond - Artemide

  Pirce LED Plafond - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce LED Plafond, är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Pirce Mini Taklampa - Artemide

  Pirce Mini Taklampa - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Mini Taklampa är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Teti Plafond/Vägglampa Mörk Grå - Artemide

  Teti Plafond/Vägglampa Mörk Grå - Artemide
  Design Vico Magistretti för Artemide Koncept Teti Plafond/Vägglampa Mörk Grå är en liten lampa med attityd och som fortfarande, med över 40 år i branschen, kan skapa debatt med sin enkelhet. I sin&hellip:
 • Teti Plafond/Vägglampa Orange - Artemide

  Teti Plafond/Vägglampa Orange - Artemide
  Design Vico Magistretti för Artemide Koncept Teti Plafond/Vägglampa Orange är en liten lampa med attityd och som fortfarande, med över 40 år i branschen, kan skapa debatt med sin enkelhet. I sin råa&hellip:
 • Gople Taklampa Silver - Artemide

  Gople Taklampa Silver - Artemide
  Design: BIG - Bjarke Ingels Group for Artemide Koncept Den italienska märket har i samarbete med BIG skapat en innovativ och spännande taklampa i munblåst venetianskt glas. Den munblåsta glasskärmen&hellip:
 • Cosmic Leaf Golvlampa - Artemide

  Cosmic Leaf Golvlampa - Artemide
  Design Ross Lovegrove för Artemide Koncept Cosmic Leaf golvlampa svävar elegant som ett digitaliserat elektriskt löv från en annan värld. Ytan av lampan ser ut som skalet från en reptil eller insekt&hellip:
 • Pirce Micro LED Taklampa Vit - Artemide

  Pirce Micro LED Taklampa Vit - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för Artemide Koncept Pirce Micro LED Taklampa Vit är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner&hellip:
 • Calipso Taklampa 3000K - Artemide

  Calipso Taklampa 3000K - Artemide
  Design Neil Poulton för Artemide Koncept Calipso taklampa är en fantastisk lampa från Artemide, designad av Neil Poulton. Med ett nästan bi-kaksaktigt uttryck kastar taklampan Calipso ett fantastiskt&hellip:
 • Gople Taklampa White - Artemide

  Gople Taklampa White - Artemide
  Design: BIG - Bjarke Ingels Group for Artemide Koncept Den italienska märket har i samarbete med BIG skapat en innovativ och spännande taklampa i munblåst venetianskt glas. Den munblåsta glasskärmen&hellip:
 • Yanzi T Bordslampa - Artemide

  Yanzi T Bordslampa - Artemide
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända&hellip:
 • Dioscuri 35 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide

  Dioscuri 35 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri vägg-/taklampa 35 är en simpel klotformad lampa, som både kan användas som taklampa och vägglampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger&hellip:
 • Dioscuri 25 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide

  Dioscuri 25 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri vägg-/taklampa 25 är en simpel klotformad lampa, som både kan användas som taklampa och vägglampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger&hellip:
 • Gople Taklampa White - Artemide

  Gople Taklampa White - Artemide
  Den vackra Gople taklampan från Artemide förenar inredning och natur. Vid första ögonkast är Goble blott en traditionell glastaklampa, med en snygg design, men glastaklampan är tillgänglig med
 • Yanzi F Golvlampa - Artemide

  Yanzi F Golvlampa - Artemide
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända&hellip:
 • Yanzi S1 Taklampa - Artemide

  Yanzi S1 Taklampa - Artemide
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända&hellip:
 • Shogun T Bordslampa - Artemide

  Shogun T Bordslampa - Artemide
  DesignMario Botta för Artemide Koncept Shogun Bordslampa är en japansk inspirerad bordslampa, som har fått namn efter de militära diktatorer av Japan, i det 11 århundrade: 'shotgun', Den består av&hellip:
 • Tolomeo Basculante Bordslampa Satin - Artemide

  Tolomeo Basculante Bordslampa Satin - Artemide
  Koncept Tolomeo Basculante Bordslampa Satinär designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemide – det i
 • Tolomeo MICRO Bordslampa Guld - Artemide

  Tolomeo MICRO Bordslampa Guld - Artemide
  Koncept Tolomeo MICRO Bordslampa Guldär designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemide – det italien
 • Gople Taklampa Silver - Artemide

  Gople Taklampa Silver - Artemide
  Den vackra Gople taklampan från Artemide förenar inredning och natur. Vid första ögonkast är Goble blott en traditionell glastaklampa, med en snygg design, men glastaklampan är tillgänglig med
 • Nesso Bordslampa Orange - Artemide

  Nesso Bordslampa Orange - Artemide
  Nesso Bordslampa Orangeär ännu en utav Artemides prisvinnande klassiker. Lampans form och uttryck är det vi i dag vill beskriva som retro. Starten för denna designpärla var år 1967. På den tide
 • Tolomeo Basculante Bordslampa Pergament - Artemide

  Tolomeo Basculante Bordslampa Pergament - Artemide
  Koncept Tolomeo Basculante Bordslampa Pergamentär designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemide – d
 • Yanzi S Taklampa - Artemide

  Yanzi S Taklampa - Artemide
  Design Neri&Hu för Artemide Koncept Yanzi-serien från Artemide, är designad av designteamet Neri&Hu och består av en bordslampa, en golvlampa och två väldigt olika pendellampor. Neri&Hu är kända&hellip:
 • Pirce Micro LED Taklampa Vit - Artemide

  Pirce Micro LED Taklampa Vit - Artemide
  Föreställ dig en cirkel som utvecklas till en spiral. Vackert svävande och med en elegant lätthet. Precis så är Pirce Taklampa Guld. En riktig designklassiker från italienska Artemide. Den vack
 • Dioscuri 14 T Bordslampa - Artemide

  Dioscuri 14 T Bordslampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri Bordslampa 14 är en enkel kulformad bordslampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger ett behagligt ljus som tränger ut i hela lokalen utan&hellip:
 • Dioscuri 25 T Bordslampa - Artemide

  Dioscuri 25 T Bordslampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri Bordslampa 25 är en enkel kulformad bordslampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger ett behagligt ljus som tränger ut i hela lokalen utan&hellip:
 • Dioscuri 35 T Bordslampa - Artemide

  Dioscuri 35 T Bordslampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri Bordslampa 35 är en enkel kulformad bordslampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger ett behagligt ljus som tränger ut i hela lokalen utan&hellip:
 • Melampo Vägglampa Grå - Artemide

  Melampo Vägglampa Grå - Artemide
  Melampo Vägglampa Grå är en klassisk vägglampa. Den har helt rena linjer och passar därför i de flesta rum i hemmet. Vägglampan har riktigt bra funktionalitet. Skärmen kan vridas 90 grader åt
 • Artemide Tolomeo Mini Vägglampa Svart

  Artemide Tolomeo Mini Vägglampa Svart
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Dioscuri 14 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide

  Dioscuri 14 C/W Plafond/Vägglampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri vägg-/taklampa 14 är en simpel klotformad lampa, som både kan användas som taklampa och vägglampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger&hellip:
 • Melampo F Golvlampa Grå - Artemide

  Melampo F Golvlampa Grå - Artemide
  DesignAdrian Gardére för Artemide Koncept Melampo serien från Artemide är skapad av designern Adrien Gardére och består av en golvlampa och två storlekar på bordslampor. Den har en fot i en målad&hellip:
 • Empatia 26 Bordslampa - Artemide

  Empatia 26 Bordslampa - Artemide
  Design Carlotta de Bevilacqua & Paola di Arianello för Artemide Koncept Med Empatia serien från Artemide har Carlotta de Bevilacqua och Paola di Arianello skapat ett spännande nytt koncept som tar det&hellip:
 • NH1217 Bordslampa/Taklampa - Artemide

  NH1217 Bordslampa/Taklampa - Artemide
  NH1217 Bordslampaär en multifunktionell lampa som både kan användas som bordslampa, monteras på väggen eller hängas upp som en traditionell taklampa. Oavsett hur den används har den ett tydligt
 • Eclisse Bordslampa Orange - Artemide

  Eclisse Bordslampa Orange - Artemide
  Eclisse Bordslampa Orangeär en riktig Artemideklassiker. Designprocessen började år 1967, och redan då integrerade designern en enkel dimmer i lampan. Bordslampans skärm har ett inre halvklot som
 • Artemide Tolomeo Basculante Golvlampa Satin

  Artemide Tolomeo Basculante Golvlampa Satin
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Gople Taklampa Copper - Artemide

  Gople Taklampa Copper - Artemide
  Design: BIG - Bjarke Ingels Group for Artemide Koncept Den italienska märket har i samarbete med BIG skapat en innovativ och spännande taklampa i munblåst venetianskt glas. Den munblåsta glasskärmen&hellip:
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin 42 cm Skärm m. Dimmer

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin 42 cm Skärm m. Dimmer
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad. Välj bland tre olika storlekar. Välj med eller utan dimmer.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Satin - Artemide

  Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Satin - Artemide
  Design Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina för Artemide Koncept Tolomeo Decentrata Taklampa är bara en av många olika lampor med fokus på funktionalitet, flexibilitet och kvalitet. Det industriella&hellip:
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad. Välj bland tre olika storlekar. Välj mellan pergament och satin.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart 32 cm Lampskärm

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart 32 cm Lampskärm
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för Artemide Koncept: Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som en mega vägglampa. Den enkla och eleganta design av bordslampan har bevarats. Välj mellan tre storlekar samt med eller utan dimmer. Lampan finns i tre olika nyanser: pergament, satin och svart. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin 42 cm Skärm

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Satin 42 cm Skärm
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad. Välj bland tre olika storlekar. Välj mellan pergament och satin.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide CADMO LED Golvlampa 2700K, Svart/Vit

  Artemide CADMO LED Golvlampa 2700K, Svart/Vit
  Design: För Artemide Koncept: Artemide Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide CADMO LED Golvlampa 3000K, Vit

  Artemide CADMO LED Golvlampa 3000K, Vit
  Design: För Artemide Koncept: Artemide Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Tolomeo Mega Golvlampa Svart Satin - Artemide (Ø 420 mm, Alu, Med dimmer)

  Tolomeo Mega Golvlampa Svart Satin - Artemide (Ø 420 mm, Alu, Med dimmer)
  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom&hellip:
 • Artemide Tolomeo Pinza Alu Klämspot

  Artemide Tolomeo Pinza Alu Klämspot
  Tolomeo pinza från Artemide Design: De Lucchi/Fassina Material: aluminium Storlek: H 23cm - Djup 18cm Ljuskälla: Max 240V 77W E27 (halogen), Ingår ej Med klämfäste, strömbrytare på sladd ENERGIKLASS:&hellip:
 • Artemide Tolomeo Micro Pinza Alu Klämspot

  Artemide Tolomeo Micro Pinza Alu Klämspot
  Tolomeo micro pinza klämspot från Artemide Design: De Lucchi/Fassina Material: aluminium Storlek: H 20cm - Djup 16cm Ljuskälla: Max 240V 60W E14 (halogen), Ingår ej Med klämfäste, strömbrytare på&hellip:
 • Mesmeri LED Vägglampa 3000K Vit - Artemide

  Mesmeri LED Vägglampa 3000K Vit - Artemide
  Mesmeri LED Vägglampa 3000K Vit utstrålar lyx och kvalité. En vägglampa som gör allt för att integrera sig i rummet men som med sitt vackra ljus absolut berättar för världen att den finns hä
 • Pirce LED Taklampa Guld - Artemide

  Pirce LED Taklampa Guld - Artemide
  Design Giuseppe Maurizio Scutellà för artemide Koncept Pirce LED Taklampa Guld är en spännande spiral som elegant slingrar sig ner. Gjord av en organisk och levande cirkel faller ringarna ner smakfullt&hellip:
 • Clamp til Tolomeo Bordslampa - Artemide

  Clamp til Tolomeo Bordslampa - Artemide
 • Dioscuri 42 T Bordslampa - Artemide

  Dioscuri 42 T Bordslampa - Artemide
  DesignMichele De Lucchi för Artemide Koncept Dioscuri Bordslampa 42 är en enkel kulformad bordslampa. Det mun-blåsta klotet av diffust glas ger ett behagligt ljus som tränger ut i hela lokalen utan&hellip:
 • Melampo Vägglampa m/Switch Grå - Artemide

  Melampo Vägglampa m/Switch Grå - Artemide
  Melampo Vägglampa m/Switch Grå är en klassisk vägglampa. Den har helt rena linjer och passar därför i de flesta rum i hemmet. Vägglampan har riktigt bra funktionalitet. Skärmen kan vridas 90 g
 • Artemide Tolomeo Mega Tolomeo Svart/pergament

  Artemide Tolomeo Mega Tolomeo Svart/pergament
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för Artemide Begrepp: Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som en mega vägglampa. Bordslampans enkla och eleganta design bevaras. Välj mellan tre storlekar, två färger och med eller utan dimmer. Lampan finns i tre olika nyanser, pergament, satin och svart. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Tolomeo Braccio LED Vägglampa Alu - Artemide

  Tolomeo Braccio LED Vägglampa Alu - Artemide
  Koncept Tolomeo Braccio LED Vägglampa Alu är designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemide – det i
 • Tolomeo Golvlampa Svart - Artemide

  Tolomeo Golvlampa Svart - Artemide
  Design Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina for Artemide Koncept Tolomeos stora popularitet kommer från flexibiliteten i den fullt justerbara lampkroppen som ger total kontroll över ljuset. Dessutom&hellip:
 • Artemide Tolomeo Micro LED Vägglampa Aluminium 2700 Kelvin

  Artemide Tolomeo Micro LED Vägglampa Aluminium 2700 Kelvin
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som vägglampa. Tolomeo är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design. Välj mellan flera olika färger.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Faretto LED Vägglampa m. Soft-touch

  Artemide Tolomeo Faretto LED Vägglampa m. Soft-touch
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Den populära Tolomeo som praktisk väggspot. Även praktisk som läslampa. Lamphuvudet kan rotera 360 grader. Monteras direkt på vägguttaget. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tizio Bordslampa med Pelare Svart

  Artemide Tizio Bordslampa med Pelare Svart
  Design: Richard Sapper för ArtemideKoncept:Elegant skrivbordslampa från Artemide med justerbara armar med kontravikt, vilket ger en fantastisk flexibilitet. Till lampan kan man köpa en pelare så att den också kan användas som golvlampa. Pelaren är 70 cm hög. Välj "ingen pelare" under tillbehör om du endast vill ha bordslampan. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Vägglampa Aluminium LED

  Artemide Tolomeo Vägglampa Aluminium LED
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Micro Vägglampa

  Artemide Tolomeo Micro Vägglampa
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som vägglampa. Tolomeo är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design. Välj mellan flera olika färger.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergament - Artemide

  Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergament - Artemide
  Koncept Tolomeo Basculante Lettura Golvlampa Pergamentär designat med fokus på flexibilitet, kvalitet och inte minst funktionalitet. Den är endast en av många lampor i serien Tolomeo från Artemid
 • Artemide Tolomeo Decentrata Takpendel Satin 32 cm

  Artemide Tolomeo Decentrata Takpendel Satin 32 cm
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som takpendel.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Faretto Svart Vägglampa med Strömbrytare

  Artemide Tolomeo Faretto Svart Vägglampa med Strömbrytare
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Den populära Tolomeo som praktisk väggspot. Även praktisk som läslampa. Lamphuvudet kan rotera 360 grader. Monteras direkt på vägguttaget. Denna variant har strömbrytare på väggbeslaget. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Pergament 42 cm Skärm

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Pergament 42 cm Skärm
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad. Välj bland tre olika storlekar. Välj mellan pergament och satin.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart 42 cm Skärm m. Dimmer

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart 42 cm Skärm m. Dimmer
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa i svart. Allt är som det brukar - en enkel, elegant design men nu i en svart snygg färg. Välj mellan tre storlekar och med eller utan dimmer.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Faretto LED Vägglampa 3000 Kelvin

  Artemide Tolomeo Faretto LED Vägglampa 3000 Kelvin
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Den populära Tolomeo som praktisk väggspot. Även praktisk som läslampa. Lamphuvudet kan rotera 360 grader. Monteras direkt på vägguttaget. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Basculante Vägglampa Pergament

  Artemide Tolomeo Basculante Vägglampa Pergament
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Micro Bordslampa Gold Limited Edition

  Artemide Tolomeo Micro Bordslampa Gold Limited Edition
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design. Välj bland flera olika färger.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Micro Vägglampa Svart

  Artemide Tolomeo Micro Vägglampa Svart
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som vägglampa. Tolomeo är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design. Välj mellan flera olika färger.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Decentrata Takpendel Satin

  Artemide Tolomeo Decentrata Takpendel Satin
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som takpendel.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo

  Artemide Tolomeo
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för Artemide Koncept: Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en perfekt arbetslampa eftersom lampan är flexibel och ger ett bra ljus. Samtidigt har lampan en enkel och elegant design. Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Golvlampa Aluminium

  Artemide Tolomeo Golvlampa Aluminium
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som golvlampa. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad.Se alla Artemide Tolomeo lampor här.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tizio Micro Bordslampa Svart

  Artemide Tizio Micro Bordslampa Svart
  Design: Richard Sapper för ArtemideKoncept:Elegant skrivbordslampa från Artemide med justerbara armar med kontravikt, vilket ger en fantastisk flexibilitet. Välj mellan svart, vit och krom.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Micro Vägglampa Orange

  Artemide Tolomeo Micro Vägglampa Orange
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som vägglampa. Tolomeo är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design. Välj mellan flera olika färger.Inkl. vägglampa beslag.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide DEMETRA FARETTO Vägglampa 2700K, med På/av, Antracit

  Artemide DEMETRA FARETTO Vägglampa 2700K, med På/av, Antracit
  Design: För Artemide Koncept: Artemide Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Reading Golvlampa Aluminium LED

  Artemide Tolomeo Reading Golvlampa Aluminium LED
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som golvlampa med LED. Den enkla och eleganta designen från bordslampan är bevarad.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Bordslampa Vit

  Artemide Tolomeo Bordslampa Vit
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tizio Micro Bordslampa

  Artemide Tizio Micro Bordslampa
  Design: Richard Sapper för ArtemideKoncept:Elegant skrivbordslampa från Artemide med justerbara armar med kontravikt, vilket ger en fantastisk flexibilitet. Välj mellan svart, vit och krom.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Micro Pinza Vägglampa Klämma Röd

  Artemide Tolomeo Micro Pinza Vägglampa Klämma Röd
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Den populära Tolomeo som praktisk spot lampa med klämma. Även bra som läslampa. Lamphuvudet kan rotera 360 grader. Välj bland flera färger.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart

  Artemide Tolomeo Mega Golvlampa Svart
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide som mega golvlampa i svart. Allt är som det brukar - en enkel, elegant design men nu i en svart snygg färg. Välj mellan tre storlekar och med eller utan dimmer.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Tolomeo Mini Bordslampa Aluminium

  Artemide Tolomeo Mini Bordslampa Aluminium
  Design: Michele De Lucchi och Giancarlo Fassina för ArtemideKoncept:Tolomeo - den populära arkitektlampan från Artemide är en bra arbetslampa eftersom lampan är flexibel och avger ett bra ljus. Samtidigt har lampan enkel och elegant design.Hitta mer inspiration här www.artemide.com
 • Artemide Dioscuri Bordlampe 250

  Artemide Dioscuri Bordlampe 250
  Design: Michele De Lucchi för Artemide Begrepp: La Petite Hitta mer inspiration här www.artemide.com