Arcchio lampor

Belysning från Arcchio Lighting har en stilren design. Deras lampor finns i ett brett utbud för bruk både inomhus och utomhus. Här har vi satt ihop ett urval med över 100 lampor från Arcchios lamputbud på nätet.

Archhio Lighting belysning

 • Arcchio Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit

  Arcchio Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit
  LED-taklampa Gesigna med svängbar, vit spotlight Denna LED-taklampa är komplett i vitt och ger ett modernt men ändå diskret intryck. De båda cylinderformade spotlightlamporna sitter till höger och vänster om det cylinderformade takfästet. De är inte fastmonterade, utan via en led och kan därför svängas om så önskas. Det har fördelen att man bättre kan anpassa ljuset efter omgivningen på plats. Ljuset är en riktad punktbelysning, som dock beror på valet av GU10-lampa och dess strålvinkel.
 • Arcchio Påbyggnads-downlight Carson i vitt

  Arcchio Påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Diskret påbyggnads-downlight Carson i rund form för GU10-lampor Denna downlight är avsedd för påbyggnadsmontering och kan användas mångsidigt tack vare den enkla designen. Taklampan med GU10-fattning passar inte bara i vardagsrummet och hallen utan gör sig även bra som riktad belysning i köket eller arbetsrummet. Den cylinderformade skärmen består av vitlackerad aluminium, vilket gör att den passar bra till moderna inredningsstilar.
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor
  Grafitgrå LED-utomhuslampa Advik med inbyggd sensor, IP54 Den här LED-utomhusvägglampan skyddas av kapslingsklass IP54 och är konstruerad för utomhusbruk. Det övergripande utseendet har en modern karaktär och lampkroppen är tillverkad i aluminium med en grå finish, som är väldigt tidslös och alltid ser bra ut på huset. Lamphuvudet lutar något, så ljuset skiner ned mot marken och undviker således att bländas. En integrerad rörelsesensor ökar komforten för denna utomhuslampa och ser till att ljuset på LED-lamporna tänds omedelbart när en rörelse registreras. Även efter att skymningen har fallit är du redo att hitta din väg. Man kan upptäcka hinder i god tid, vilket inte bara ökar funktionaliteten utan även säkerheten utomhus. Oinbjudna gästers närvaro runt fastigheten upptäcks också snabbare, eftersom ljuset naturligtvis även tänds för dem.
 • Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, svart, G9, 9,7 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, svart, G9, 9,7 cm bred
  En lysande kub i svart och guld: vägglampan Zuzana med variabelt ljusinsläpp Zuzana avger ljus både uppåt och nedåt, varigenom ljusinsläppet är variabelt och kan justeras efter behov. Detta ser mycket effektfullt ut och märks också som ett ljusspel på väggen. Beroende på vad du föredrar kan ljuset avges uppåt och nedåt i samma vinkel eller så kan du välja en kombination av breda och smala ljuskäglor - båda ser mycket effektfulla ut och förhöjer stämningen. En annan visuell höjdpunkt är kombinationen av svart på utsidan och gyllene färg på insidan av skärmen. Detta ger ljuset ett särskilt varmt och mysigt sken.
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart
  Hänglampa Jaika med 5 lampor och svarta lampskärmar med en avlång form - idealiskt för matplatsbelysning i det egna hemmet Denna hänglampa är utrustad med totalt fem skärmar och designad för att användas över ett bord eller en köksbänk, så att den kan användas i matsalen. Varje lampskärm har en svart yta på utsidan och har en tvådelad optik så att det finns ett mellanrum mellan uttaget och lampskärmen där ljuset kan ta sig ut. Huvuddelen av ljuset tar sig naturligtvis ut nedåt för att man skall få en bred och trevlig belysning av bordsytan. De så kallade LED-filamentlamporna ser särskilt eleganta ut i pendellampan Jaika. De har alla fördelar som den moderna LED-tekniken har att erbjuda, men ser samtidigt ut som de traditionella glödlamporna som vi alla känner till.
 • Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, vit, 9,7 cm bred

  Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, vit, 9,7 cm bred
  Zuzana LED-vägglampa i kubform Zuzana har en kompakt, kubformad design och är en mycket mångsidig ljuskälla för inomhusbruk. LED-vägglampan är tillverkad av aluminium och har en vitlackerad yta som kan kombineras med många miljöer. Ljuset från vägglampan sprids både uppåt och nedåt, vilket ger en mycket vacker och effektiv ljuseffekt. LED-lamporna ger ett varmvitt ljus och imponerar med god energieffektivitet.
 • Arcchio Taklampa Vince i vitt, 3 lampor

  Arcchio Taklampa Vince i vitt, 3 lampor
  Vinkelformad LED-taklampa Vince med vit yta och justerbara insatser LED-taklampa Vince har en långsträckt form och är utrustad med tre GU10 LED-lampor, vilket gör att den lämpar sig för många användningsområden och ger en lämplig ljusstyrka. Varje glödlampsinsats kan svängas vid behov, så att du kan ändra ljusets riktning. Metallramens vitlackade finish ger en särskilt tidlös kvalitet. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Kantig påbyggnads-downlight Carson i vitt

  Arcchio Kantig påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Enkel påbyggnads-downlight Carson av aluminium med vit yta Det är inte alltid man vill ha iögonfallande lampor, ibland söker man något som är enkelt och där funktionen kan stå i förgrunden. På så sätt uppfyller påbyggnads-downlighten nämligen framför allt funktionen att ge klar och centrerat ljus. Med sin kantiga form och den vita aluminiumytan har användningen av downlighten nästan inga gränser, medan utseendet har en viss universalitet.
 • Arcchio vägglampa Zuzana, rund, svart, G9, 13 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, rund, svart, G9, 13 cm bred
  Cylindrisk L-vägglampa Zuzana med variabel ljusutsläppsvinkel och guldfärgad insida Zuzanas stomme är tillverkad av svartlackerad aluminium på utsidan, medan insidan är guldfärgad och skapar ett mycket varmt ljusutsläpp. Med hjälp av en lämplig dimbar lampa och en extern dimmer kan ljusstyrkan justeras efter behov och ljusets spridningsvinkel upptill och nedtill kan också ändras. Justeringsmekanismen är utformad så att vinkeln upptill och nedtill antingen kan vara densamma eller så kan smal och bred kombineras. Oavsett vilket blir effekten snygg och passar i många bostadsområden med modern stil.
 • Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld

  Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld
  Pendellampa Tadej med 3 lampor och svartguldskärm - fint som matbordsbelysning Tadej är en modern pendellampa som passar bra, särskilt över matbordet, och som ger en jämn belysning. Dess skärmar är utformade som trattar och de smalnar av uppåt för att sedan mynna ut i en smal metallstav. Eftersom det är känt att metall är ett ogenomträngligt material, kan ljuset endast läcka ut vid den nedre öppningen. Skärmen fungerar på så sätt som en reflektor som förenar och förstärker ljuset. Detta är till fördel för den bordsarea som belyses på ett ljust och jämnt sätt, medan resten av rummet gynnas av ett mer blygsamt ljus som inte bländar. E27-uttagen i varje skärm kan utrustas med en valfria ljuskällor. Tack vare sina många fördelar är LED-lampor särskilt lämpliga för detta syfte, även med varmvitt ljus och filamentteknik, så att man kan njuta av den klassiska traditionella glödlamps-looken som har varit så utbredd under årtiondena och nu är sammankopplade med en viss nostalgi. Det eleganta utseendet i svart och guld kompletterar utseendet. De två tonerna skapar en harmonisk kontrast och den gyllene insidan har också en positiv effekt på ljusbilden eftersom den kan förstärka den mysiga karaktären. Dessa är de bästa förutsättningarna för att känna sig hemma och framför allt bra inom sina egna fyra väggar.
 • Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, mörkgrå

  Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, mörkgrå
  Avlång takspotlight Ronka med mörkgrå finish - perfekt som butiksbelysning Insatsen med GU10-sockeln, av vilka fyra är installerade här, kan vridas efter behov så att ljuset kan justeras efter behov. Detta gör taklampan idealisk för användning inom den kommersiella sektorn, där Ronka till exempel kan användas som belysning i en välsorterad butik. Den professionella användningen av taklampan stöds också av den skruvfria anslutningsterminalen, som gör att kablarna kan anslutas snabbt, säkert och utan verktyg. Den mörkgrå ytan på aluminiumhuset är diskret och tidlös. Armaturen kan därför användas i många olika inredningar utan att se malplacerad ut.
 • Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, svart, 9,7 cm bred

  Arcchio LED-vägglampa Zuzana, kantig, svart, 9,7 cm bred
  Vinkelformad LED-vägglampa Zuzana med aluminiumskärm Denna LED-drivna vägglampa, som inte bara kan installeras i vardagsrummet utan också i sovrummet eller i korridoren, ger effektiv belysning. Dess varma sken kommer att imponera var den än installeras, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är guldfärgad - något som perfekt kompletterar den svarta exteriören och skapar en mysig atmosfär i rummet. Ljuset sprids uppåt och nedåt, vilket inte bara ser mycket vackert ut på väggen bakom utan också ger en indirekt ljuseffekt som de flesta tycker är mysig och inbjudande.
 • Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, svart, G9, 10 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, svart, G9, 10 cm bred
  Svart vägglampa Zuzana med effektivt ljusflöde uppåt och nedåt Zuzana har en kompakt kubform och är en ljuskälla av aluminium med svart finish. Lampans insida är försedd med en G9-glödlampa vars ljus kan spridas uppåt och nedåt, vilket skapar ett effektivt sken på väggen. Designen har en modern men ändå tidlös känsla och kan enkelt integreras i många miljöer, där lampan ger ett mysigt sken.
 • Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, vit

  Arcchio Ronka takspotlight, 4-ljus, lång, vit
  Avlång taklampa Ronka med fyra lampor för GU10-lampor Ronka är lämplig för både privata utrymmen - som kök, korridorer och arbetsrum - och kommersiella fastigheter, där takspotlighten kan användas som t.ex. butiksbelysning. Lamporna kan vridas efter behov eftersom insatserna är rörliga, och LED-taklampan är utrustad med en skruvfri anslutningsterminal som möjliggör snabb, verktygsfri installation. Den vita ytan har ett behagligt tidlöst utseende och det övergripande utseendet kännetecknas av en funktionell, minimalistisk look.
 • Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, vit, G9, 9,7 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, kantig, vit, G9, 9,7 cm bred
  Vit, kantig Zuzana vägglampa med justerbar ljusvinkel Zuzana består av en kubformad aluminiumstomme och har en enkel vit finish som är mycket tidlös och kan kombineras med många inredningar. Särskild uppmärksamhet bör också ägnas åt ljuseffekten, som naturligtvis bara kan ses när armaturen är påslagen. Beroende på inställning sprids ljuset då uppåt och nedåt i en lika stor vinkel eller består av en smal ljuskägla och en bredare ljuskägla, vilket kan realiseras upptill eller nedtill.
 • Arcchio Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena

  Arcchio Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Yolena Yolena har en rätlinjig design och det upplysta området en sned vinkel som riktas mot marken. LED-utomhuslampan avger mycket ljus men förbrukar relativt lite ström, vilket ger en bra energieffektivitet. Särskilt på utomhusområdet kring moderna byggnader är denna lampa ett mycket praktiskt tillbehör som ger tillräckligt med orienteringsljus.
 • Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 3 lampa, mörkgrå

  Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 3 lampa, mörkgrå
  Mörkgrå Ronka taklampa för tre dimbara GU10 LED-lamporRonka passar både privata fastigheter och affärslokaler och är en taklampa som skapar ett starkt ljus och kan användas som huvudbelysning. De tre insatserna i det mörkgrå, vinklade höljet kan bekvämt vridas, vilket innebär att du bättre kan anpassa ljusmönstret. Matchande GU10-lampor kan köpas separat via tillbehören.Vid anslutning är den skruvlösa anslutningsklämman mycket användbar, så att kablarna kan anslutas snabbt, säkert och utan verktyg. Genomgående kabeldragning är också möjlig. Designen på takspotlightsen verkar både modern och diskret och är framför allt funktionell. Armaturen kan kombineras med olika stilar - för GU10-lampor med ES111-design (max 20 W) / klassiska GU10-lampor (max 10 W)
 • Arcchio Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor

  Arcchio Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor
  Snedställd LED-utomhusvägglampa Yolena med grafitgrå aluminiumkropp och rörelsedetektor Yolena passar särskilt bra för moderna byggnader, eftersom LED-utomhusvägglampan medvetet har utelämnat överflödiga detaljer. Den övre delen på lampan är snedställd, så att ljusskenet mer riktas nedåt mot golvet. Lysdioderna baken diffusorn avger ett ljust, energibesparande ljus. Dessutom är en rörelsedetektor integrerad, vilket säkerställer att ljuset anpassas bättre till situationen. Här registreras rörelser i en vinkel på 150 grader och en räckvidd på max. 12 meter. Belysningstiden kan ställas in individuellt från 5 sekunder till 8 minuter.
 • Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit

  Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit
  Svart pendellampa Tadej i skenform med fyra trattformade lampskärmar av metall Tadej är en lampa som omedelbart övertygar med en modern helhetseffekt och kan integreras i en designorienterad, puristisk inredning. Skärmarna är trattformade, breder sig nedåt och poängterar med en färgkombination av svart utanpå och vitt inuti. Metallen fungerar väl som reflektor, och ljuset överförs till den bords- eller köksbänk som pendellampan är avsedd för. Eftersom E27 är ett universaluttag finns det i dag otaliga lampor som kan användas. Exempelvis är det inte bara tänkbart energisnål LED-teknik, även LED-lampor med särskilt varmvit ljustemperatur, som kan imitera ljuset från stearinljus, är också vackra alternativ för hembelysning.
 • Arcchio Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium

  Arcchio Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium
  Aluminiumfärgad GU10-takspotlight Gesina med två cylinderformade skärmar Taklampan utmärker sig genom en särskild geometrisk likformighet och alla tre komponenterna har formen av en cylinder. Elementet i mitten är takfästet, och till höger och vänster sitter de båda skärmarna som är anslutna till det runda fästet och som därmed kan riktas flexibelt. Därmed uppstår en spotlightformad belysning som skapar en speciell effekt i ditt hem. Utseendet är på grund av den matta aluminiumytan mycket modernt, men även formspråket förkroppsligar en absolut modernitet.
 • Arcchio Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart

  Arcchio Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart
  Svart, justerbar taklampa Gesigna med svängbar, cylindrisk skärm Gesigna passar med sin optik bäst i en modern inredningsstil. Inte bara metallskärmen utan också takfästet är i en detaljerad reducerad cylinderform. Resultatet är en ljusgivare som kännetecknas av ett designorienterat formspråk och som förkroppsligar en modern purism. Eftersom lamphuvudet är svängbart, är en individuell justering av ljuset möjlig och genom GU10-infattningen kan man - beroende på glödlampans strålvinkel - punktbelysa ett visst område.
 • Arcchio Vinca LED-taklampa, längd 60 cm

  Arcchio Vinca LED-taklampa, längd 60 cm
  Funktionell Vinca LED-taklampa Grundformen på denna LED-taklampa är kantig, men den lätt rundade formen dominerar utseendet på sidorna. Aluminiumhöljet är försett med en polykarbonatskärm som ger en mjukare ljusfördelning. De integrerade lysdioderna är energisnåla och kraftfulla, så att Vinca kan belysa rummet med tillräcklig ljusstyrka. LED-taklampan passar bra på kontor eller i kök där det behövs starkt ljus för att utföra arbete.
 • Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 3-ljus, vit

  Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 3-ljus, vit
  Ronka vit taklampa för GU10-lampor De tre insatserna i denna takspotlight kan alla vridas och utrustas med kraftfulla, energibesparande GU10-lampor. I versionen med tre lampor ger taklampan ett mycket starkt ljus, vilket gör denna vita taklampa idealisk för stämningsbelysning i rummet. Den är också lämplig för användning i kommersiella miljöer, till exempel som butiksbelysning. Dessutom är den inbyggda anslutningsterminalen skruvlös, så att enkla, fina och fåtrådiga ledare kan anslutas snabbt och säkert utan verktyg. Taklampan Ronka har ett diskret, funktionellt utseende som passar fint i bakgrunden och kan användas på många olika sätt.
 • Arcchio Svart taklampa Carson

  Arcchio Svart taklampa Carson
  Cylinderformad taklampa Carson av aluminium Denna taklampa gör ingen hemlighet av sin enkelhet och sitt funktionella utseende. På så sätt garanteras också att Carson inte leder uppmärksamheten från det väsentliga, nämligen riktad belysning. Lämpliga rum är både köket och hallen, liksom arbetsrummet. Taklampans kropp som består av svartlackerad aluminium, talar också för det diskreta.
 • Arcchio Taklampa Gesina, 1 lampa, vit

  Arcchio Taklampa Gesina, 1 lampa, vit
  Vit Gesina taklampa med justerbart ljushuvud Gesina är mycket lämplig för punktformad belysning i vardagsrummet. Både ramen och skärmen är cylindriska. Skärmen av aluminium kan vridas så att ljusstrålen kan justeras bättre i sin riktning. Du kan använda en GU10-lampa efter eget val, helst med energisparande LED-teknik. Taklampans vita yta är tidlös och diskret, så att du kan använda ljuskällan överallt
 • Arcchio - Brinja 1 Plafond Round Vit Arcchio

  Arcchio - Brinja 1 Plafond Round Vit Arcchio
  Brinja 1 Taklampa Round White är en förnämlig spotlight vars tidlösa design gör den till ett smakfullt tillägg i nästan alla hem. Den enkla monokroma färgen spelar vackert med de eleganta rena linjerna. Detta gör att lampan är lätt att passa in i köket, vardagsrummet eller hallen. Ljuset är klart och behagligt och kan lysa upp även stora rum effektivt. Lampans cylindriska huvud är tillverkat av aluminium, vilket gör lampan lätt och lätt att hantera. Designen är extremt flexibel och lampan kan luta 90 grader och rotera 350 grader runt sin egen axel. På så sätt kan ljuset anpassas och riktas efter omständigheterna. Dessutom kan den smarta fyrkantiga hållaren fästas i taket såväl som på väggen, vilket ger ännu mer flexibilitet åt denna vackra lampa. Se Brinja i alternativa varianter och färger här.
 • Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 1-ljus, mörkgrå

  Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 1-ljus, mörkgrå
  Mörkgrå Ronka takspotlight med svängbar insats Denna spotlight för taket fungerar utmärkt som punktbelysning eller downlight och kännetecknas av den kraftfulla, svängbara insatsen med GU10-ljuskälla som en funktionell ljuskälla som kan användas på många olika sätt. Detta gäller inte bara i bostäder utan även i kommersiella miljöer. Den skruvfria anslutningsterminalen visar sig vara särskilt fördelaktig vid installationen, eftersom kablarna kan installeras snabbt och säkert utan verktyg. Även genomkoppling är möjlig med denna kopplingsplint. Ytan på det kvadratiska, ramformade armaturhuset är lackerad i en tidlös mörkgrå färg som kan kombineras med många andra färger. Armaturen kan också kombineras i rad med andra armaturer av samma typ för att ge ett särskilt starkt ljus.
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart
  Matsalshänglampan Cosmina med 4 lampor och metallskärmar i svart och guld Cosmina är en fantastisk lampa för den moderna och designorienterade lägenheten. Med de 4 lampornas kan en bra och ljus belysning av bordsytan garanteras samtidigt som ljuset inte bländar i omgivningen eftersom metallskärmar bara släpper ut sitt ljus rakt nedåt. Alla skärmar har ett cylindriskt element ovanpå och blir bredare nedtill. Utsidan är helt i matt svart, vilket understryker den moderna effekten och ger lampan ett svalare och elegantare uttryck. Annars är alla lampskärmarna guldfärgade på insidan, vilket inte bara skapar en fin optisk kontrast, utan även skapar varma och trevliga ljusreflektioner som alltid är välkomna i köket eller matrummet. Det är ju i regel den plats där man inte bara äter maten, utan även den sociala mötesplats där man träffar familj och vänner.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa
  Smal vardagsrums LED-pendel Franka i cylinderform, aluminium med svart yta. Franka är ett ädelt blickfång som framför allt imponerar med sin smala runda form och den ädla ytan i svart. Pendellampan drivs med varmvita lysdioder som strålar neråt och ger ett behagligt ljus. Armaturen kan monteras ovanför en disk, där den alltid gör en fin figur som solitär eller i en rad med liknande armaturer. Tack vare LED-tekniken är strömförbrukningen låg, men ljusstyrkan är god. - Strålvinkel 24 grader - Hög slagtålighet IK08 - SDCM < 5
 • Arcchio Carson - påbyggnadstakspotlight i svart

  Arcchio Carson - påbyggnadstakspotlight i svart
  Svart, kantig takspot Carson Armaturerna i Carson-serien kännetecknas av en enkel, funktionell design och saknar dekorativa detaljer. Detta gör att sikten blir fri för det viktigaste: ett starkt, centrerat ljus. Den vinkelformade armaturkroppen för den ytmonterade takspotten är tillverkad av svartlackerad aluminium och inuti finns en GU10-lampa som du själv väljer. Klassiska halogenlampor på upp till 50 W kan användas, men energibesparande LED-lampor är också värda att överväga, eftersom de minskar energiförbrukningen många gånger om. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingskontakt (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio takspotlight Jolina, rund, vit, aluminium

  Arcchio takspotlight Jolina, rund, vit, aluminium
  Cylindrisk utanpåliggande takspotlight Jolina med justerbart ljusflöde Denna utanpåliggande takspotlight med vit yta har en enkel och modern design som gör den lämplig för många olika användningsområden. Den drivs med en GU10-högspänningshalogenlampa på maximalt 50 watt. Tack vare den 25° rörliga inre reflektorn kan ljusflödet justeras variabelt, så att vissa områden i rummet kan belysas på ett skickligt sätt - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsterminal (hållbar, säker och verktygsfri fjädermekanism)
 • Arcchio vägglampa Zuzana, rund, vit, G9, 13 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, rund, vit, G9, 13 cm bred
  Rund vägglampa Zuzana i cylindrisk form, justerbart ljusflöde Zuzana är helt vit, vilket gör den perfekt att integrera i många miljöer. Ljuset från G9-lampan kan avges både uppåt och nedåt och det speciella med vägglampan är helt klart att ljusutsläppet kan justeras. Det går inte bara att ställa in ljuskäglan i samma vinkel, utan ljuset kan också avges snävt åt ena sidan och brett åt den andra. Effekterna är alltid värda att se och Zuzana är därför mycket mer än bara en ljuskälla, utan också ett dekorativt föremål för vardagsrummet som står i centrum med en speciell ljuseffekt.
 • Arcchio Aluminiumgrå takspot Carson, rund

  Arcchio Aluminiumgrå takspot Carson, rund
  Carson - rund takspot av aluminium Takspoten Carson passar som funktionell takbelysning, som kan användas i hallen, i arbetsrummet, i köket, men naturligtvis också helt klassiskt i vardagsrummet, om man har en övervägande puristisk inredningsstil. Takspoten drivs med en GU10-lampa på maximalt 50 Watt och ljusskenet är - naturligtvis beroende av valet av ljuskälla - riktat och centrerat. Den cylinderformade aluminiumkroppen har en borstad yta som skapar en behaglig modernitet.
 • Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 2 ljuskällor, vit

  Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 2 ljuskällor, vit
  Vit, tvåljus taklampa Ronka med justerbara insatser Ronka är en mångsidig taklampa med bra ljusstyrka som även kan dimras externt vid behov. De inre insatserna är justerbara så att ljusflödet kan definieras bättre. Lampornas ljusstyrka är hög, så att även takspotlightens version med två lampor ger bra rumsbelysning, men ytterligare ljuskällor kan naturligtvis integreras i belysningskonceptet, särskilt i större rum eller vardagsrum som ofta kräver extra belysning. Den högkvalitativa anslutningsterminalen på den vinklade, vita spotlighten är skruvlös, så att enkla, fina och flertrådiga ledare kan anslutas snabbt och säkert, och framför allt utan verktyg. Tillsammans med möjligheten till genomkoppling är detta en betydande fördel, särskilt inom den kommersiella sektorn - Lämplig för GU10-lampor med ES111-design
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing
  Mässingsfärgad design till matbordet: pendellampan Jaika med 5 lampor och lampskärm av aluminium Jaika passar harmoniskt in i många moderna miljöer och även i skandinaviska stilar eller liknande inredningar med vackra vintagekaraktärer. Pendellampan består av totalt fem lampskärmar i en rad som alla har en mässingsfärgad ytfinish och som därför har en mycket varm utstrålning. Ljuset från E27-lampor (LED-filamentteknik som ser ut som traditionella glödlampor rekommenderas särskilt) strålar huvudsakligen nedåt, men det finns också ett litet avstånd mellan skärmen och uttaget där ljust också kan ta sig ut. Även större matbord eller riktiga tavlor i matsalen sätts i rätt ljus med 5-lampsversionen av pendellampan Jaika.
 • Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio
  Brinja 3 Plafond Vitär med sin enkla design och eleganta utseende, en tidlös spotlight som passar nästan alla hem. De enkla monokroma färgerna och de rena linjerna gör lampan lätt att anpassa till modernt inredda rum, oavsett om det är entrén, köket
 • Arcchio Taklampa Vince, 25 x 14 cm, svart

  Arcchio Taklampa Vince, 25 x 14 cm, svart
  Svart taklampa Vince med 2 GU10-uttagDen här taklampan med två lampor har ett metallhölje med matt svart finish och två glödlampsinsatser för GU10 LED-lampor. Båda insatserna kan vridas vid behov, vilket är anledningen till att du kan justera ljusriktningen väl. Den svarta finishen kan kombineras med många miljöer, takarmaturens design har en teknisk touch som tilltalar både privat och kommersiellt. - med skruvfri klämma för snabb anslutning till taket
 • Arcchio Augustin LED-taklampa, rund, Ø 20 cm

  Arcchio Augustin LED-taklampa, rund, Ø 20 cm
  Enkel LED-taklampa Augustin i rund form, perfekt för fuktiga rum Diametern på denna LED-taklampa är relativt kompakt, vilket gör den lämplig för användning i många rum. Stommen är vitmålad och skärmen är också vit, vilket ger en jämn ljusfördelning. Bakom skärmen döljer sig de ljusstarka, universalvita LED-lamporna, som är mycket energieffektiva och snabbt kommer att vinna över modernt sinnade konsumenter. Idealisk för badrum och andra fuktiga rum.
 • Arcchio Vinca LED-taklampa, längd 120 cm

  Arcchio Vinca LED-taklampa, längd 120 cm
  Ljusstark Vinca LED-taklampa med enkelt utseende och jämn ljusbild Vinca är en diskret ljuskälla som betonar funktion snarare än ett dekorativt, iögonfallande utseende. Förutom plastdiffusorn, som låter ljuset lysa mjukt in i rummet, består LED-taklampan av ett lackerat aluminiumhus som rymmer diffusorn och de ljusstarka, energieffektiva LED-lamporna. Om du väljer Vinca får du en ljuskälla som ger bra belysning och därför passar perfekt i ett arbetsrum eller kök.
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart
  Pendellampa Cosmina i svart och guld med 3 lampor - perfekt för matbordet eller köksbänken Cosmina är en mycket tilltalande pendellampa som har tre moderna metallskärmar med ett smalt, cylindriskt element ovanpå och som går ner i en något lökformad skärm. På utsidan är skärmarna, precis som stativet, färgat i mattsvart, insidan har en gyllene filmfinish som ger särskild ljusaccent och en utmärkt ljuseffekt som är mycket trevlig och därför lämpar sig att belysa matområdet. Dessutom talar den avlånga formen och de tre lamporna för att använda den över bordet, eftersom den på så sätt kan garantera en bra och jämn belysning.
 • Arcchio Kontors-LED-golvlampa Nora med rörelsesensor

  Arcchio Kontors-LED-golvlampa Nora med rörelsesensor
  Funktionell kontors-LED-golvlampa Nora med behändig rörelsesensor Nora skapar klart, universalvitt ljus som är optimalt för belysning av kontor. Kontors-LED-golvlampan har en U-formad fot så att den går lätt och snabbt att placera vid skrivbordet, utan att bordsbenen är i vägen. Kabeln från lampfoten har en längd på 3 meter, så att den lätt kan nå närmaste eluttag. Ungefär mitt på stommen sitter strömbrytaren, så att man lätt kan nå den. Största delen av ljusskenet är nedåtriktat och arbetsplatsen blir därför väl belyst. Eftersom Nora har LED-lampor har den hög energieffektivitet och den höga lyskraften medför inte någon hög energiförbrukning. Den inbyggda rörelsesensorn arbetar oberoende av dagsljuset och reagerar på personer som närmar sig arbetsplatsen. Den reagerar inom en räckvidd på upp till 5 meter, en avkänningsvinkel på 360 grader och lystiden är 30 minuter. Det betyder att om ingen är på plats släcks Nora inte genast, utan först när ingen har varit i närheten under en halvtimme. På så sätt skapar kontors-LED-golvlampan utmärkta förutsättningar för att kunna arbeta länge och koncentrerat vid skrivbordet.
 • Arcchio Carson utanpåliggande downlight i vitt, två lampor

  Arcchio Carson utanpåliggande downlight i vitt, två lampor
  Vit Carson utanpåliggande downlight med två lampor Ibland är mindre mer. Detta gäller för belysningssektorn lika mycket som för andra design- och inredningsområden. Därför följer Carson utanpåliggande downlight denna devis och består endast av en kantig, vit armaturstomme med två GU10-lampor. Dessa avger ett centrerat, riktat ljus nedåt och ger en ljusstark belysning. Carson är särskilt lämplig för korridor- eller köksbelysning - med högkvalitativ, skruvfri snabbkopplingsplint (hållbar, säker och verktygsfri fjädermekanism)
 • Arcchio Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart

  Arcchio Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart
  Tvålampig Gesina LED spotlight med svart finish och svängbara skärmar Gesina LED taklampa har tre cylindriska element, varav två är skärmar och det mittersta är takfästet. Eftersom varje ljushuvud är svängbart kan du justera ljusmönstret som du vill och på så sätt belysa de önskade platserna i rummet. Den svarta finishen ser diskret ut och passar bra in i moderna livsstilar. Armaturen kan användas både i köket, hallen och vardagsrummet
 • Arcchio Assona vägglampa, vit-silver

  Arcchio Assona vägglampa, vit-silver
  Mycket modern Assona vägglampa i vitt och silver Assona övertygar först och främst med sin moderna effekt, den raka formen och den effektiva G9-ljuskällan. Armaturkroppen är vit på utsidan, medan insidan är silverfärgad och reflekterar ljuset vackert och tilltalande. Vägglampan kan användas i hela vardagsrummet i en modern möblerad lägenhet och ser alltid snygg ut. Den passar utmärkt som accentbelysning på kvällen med en mysig effekt
 • Arcchio LED glödlampa E14 stearinljus, set om 2, 3000 K

  Arcchio LED glödlampa E14 stearinljus, set om 2, 3000 K
  Ljusdesign som skapar atmosfär: Arcchio LED-ljuslykta i filament-look i praktiskt set om 2 LED-ljuslyktan symboliserar den moderna belysningens elegans och effektivitet. Med sin klassiska ljusform och filigrana glödtrådsdesign är den inte bara en visuell höjdpunkt, utan också ett ställningstagande för avancerad LED-teknik. LED-lampan kännetecknas av hög energieffektivitet och är det perfekta valet för alla som uppskattar stämningsfull belysning med en touch av nostalgi. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller cateringområdet - ljuskällan skapar en mysig och inbjudande atmosfär överallt - Ersättning för 40 W glödlampa - Ej dimbar - I en praktisk uppsättning av 2
 • Arcchio infälld spotlight Davin, vit, cylinder, set om 3

  Arcchio infälld spotlight Davin, vit, cylinder, set om 3
  Diskret Davin infälld spotlight i vitt Den infällda Davin-lampan kan användas universellt tack vare sin enkla, runda form. Med sin kompakta storlek passar den in i nästan alla rum och är en utrymmesbesparande ljuskälla, till skillnad från en stor vägglampa. Armaturhuset är tillverkat av aluminium och har en behaglig vit färg. Med en GU10-ljuskälla genererar armaturen tillräckligt med ljus för att göra en fin figur i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och kan även användas för att belysa kommersiella utrymmen. Den kan enkelt kombineras med andra lampor i serien, men ger även tillförlitlig belysning på egen hand. En skruvfri anslutningsterminal gör det snabbt och enkelt att ansluta lampan. Inga verktyg behövs, eftersom det finns ett professionellt plug-in-system av hög kvalitet. Genomkoppling är möjlig. Armaturen levereras i en praktisk uppsättning om 3.
 • Arcchio Taklampa Vince, 14 x 14 cm, svart

  Arcchio Taklampa Vince, 14 x 14 cm, svart
  Kompakt Vince taklampa för GU10-lampa, med svängbar insatsTaklampan i Vince-serien har ett funktionellt utseende och har en fyrkantig lampkropp i matt svartlackerad metall. Den inre insatsen med GU10-lampan kan vridas för att bättre anpassa ljusets riktning. Takarmaturen har en skruvlös klämma för snabb och säker montering och utseendet kännetecknas av ett funktionellt uttryck. Vince passar lika bra i kommersiella som privata utrymmen.
 • Arcchio - Brinja 1 Plafond Round Svart Arcchio

  Arcchio - Brinja 1 Plafond Round Svart Arcchio
  Brinja 1 Ceiling Light Round Black är en förnämlig spotlight vars tidlösa design gör den till ett smakfullt tillägg i nästan alla hem. Den enkla monokroma färgen spelar vackert med de eleganta rena linjerna. Detta gör att lampan är lätt att passa in i köket, vardagsrummet eller hallen. Ljuset är klart och behagligt och kan lysa upp även stora rum effektivt. Lampans cylindriska huvud är tillverkat av aluminium, vilket gör lampan lätt och lätt att hantera. Designen är extremt flexibel och lampan kan luta 90 grader och rotera 350 grader runt sin egen axel. På så sätt kan ljuset anpassas och riktas efter omständigheterna. Dessutom kan den smarta fyrkantiga hållaren fästas i taket såväl som på väggen, vilket ger ännu mer flexibilitet åt denna vackra lampa. Se Brinja i alternativa varianter och färger här.
 • Arcchio - Brinja 2 Plafond Vit Arcchio

  Arcchio - Brinja 2 Plafond Vit Arcchio
  Brinja 2 Ceiling Light White är en förnämlig spotlight vars tidlösa design gör den till ett smakfullt tillägg i nästan alla hem. Den enkla monokroma färgen spelar vackert med de eleganta rena linjerna. Detta gör att lampan är lätt att passa in i köket, vardagsrummet eller hallen. Ljuset är klart och behagligt och kan lysa upp även stora rum effektivt. Lampans cylindriska huvud är tillverkat av aluminium, vilket gör lampan lätt och lätt att hantera. Designen är extremt flexibel och lampan kan luta 90 grader och rotera 350 grader runt sin egen axel. På så sätt kan ljuset anpassas och riktas efter omständigheterna. Dessutom kan den smarta fyrkantiga hållaren fästas i taket såväl som på väggen, vilket ger ännu mer flexibilitet åt denna vackra lampa. Se Brinja i alternativa varianter och färger här.
 • Arcchio Avlång taklampa Vince i vitt, 4 lampor

  Arcchio Avlång taklampa Vince i vitt, 4 lampor
  Fyrljusig Vince taklampa med vit metallfinish Vince är en taklampa med ett modernt, diskret utseende som drivs med LED-lampor med GU10-sockel. På så sätt kan strömförbrukningen vara låg utan att ljusstyrkan blir lidande. Taklampan kan användas utmärkt i köket eller är en lämplig ljuskälla i hallen. Sammanlagt fyra ljuskällor finns i den vita ramen och alla kan vridas så att ljusets riktning kan varieras. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Spot Vince i vitt, 2 lampor

  Arcchio Spot Vince i vitt, 2 lampor
  Vince - Spot för GU10-lampor Med sin diskreta design är Vince Spot ett belysningsalternativ för många tillfällen. Den har en bred, vit ram och är utrustad med GU10-lampor. Båda lampinsatserna kan vridas så att ljuset kan riktas bättre. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart
  Svart, smal pendellampa Ejona med aluminiumskärm och utbytbar reflektor Ejona passar in i många moderna inredningar och användningen är långt ifrån begränsad till privata utrymmen. Den kan också användas i kommersiella miljöer. Till exempel försäljningsrum i fina butiker som med Ejona kan presenteras på rätt sätt. Vid behov kan den inre reflektorn bytas ut, eftersom det förutom den svarta insatsen även finns en ring i en tilltalande guldton, som inte bara framkallar en effektiv färgkontrast, utan även påverkar ljusbildens värme och elegans. Den lämpliga lampan kan väljas ut individuellt eftersom det nu finns många ljuskällor för GU10-uttaget, framför allt med energisnål, långlivad LED-teknik. Dessutom kan man välja mellan olika strålvinklar för att se till att ljuset antingen är spotlightsformat eller brett.
 • Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor
  LED utomhusvägglampa Fineria med rörelsedetektor Ljuset från de varma vita lysdioderna från Fineria yttervägglampa sänds ut i omgivningen över en bred strålvinkel närhelst det behövs, eftersom ljuset är utrustat med en integrerad PIR-rörelsedetektor. Det elegant designade ljuset i aluminium i mörkgrått passar nästan alla fasader och tänds alltid när rörelse detekteras på ett avstånd på 6 till 10 meter och i ett detekteringsområde på 120 °. Ljusets varaktighet kan ställas in från 5 sekunder till 10 minuter och svarets ljusstyrka kan också justeras (15 - 2000 lux). Armaturens optimala monteringshöjd är 0,5 till 2,5 meter.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED
  LED-vägglampa utomhus Tassnim med kuboptik i grafit LED-utomhusvägglampan representerar snygg och modern design. Armaturkroppen påminner om en kub och är gjord av grafitfärgat aluminium. Inuti finns en inbyggd LED som genererar varmt vitt ljus och därmed erbjuder rätt atmosfär. Tack vare IP65- kapslingsklass är armaturen dammtät och skyddad mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Det kompakta och diskreta utseendet kan enkelt integreras i arkitektonisk stil och är därför idealiskt för montering på en yttervägg. Tassnim LED-utomhusvägglampa är perfekt för att belysa en uppfart eller terrass och ställer subtila accenter.
 • Arcchio Augustin LED-taklampa, CCT, rund, Ø 30 cm

  Arcchio Augustin LED-taklampa, CCT, rund, Ø 30 cm
  Rund LED-taklampa Augustin med hög ljusstyrka och skyddsklass IP54, valbar ljusfärg Den runda ramen på Augustin är vitlackerad, medan polykarbonatskärmen med sin vita yta skapar en bra och jämn ljusspridning. Allt som allt är utseendet behagligt enkelt och tidlöst, vilket är anledningen till att LED-taklampan som är utformad för ett fuktigt rum också kan användas i en förstklassig teknisk miljö. LED-lamporna skapar ett energieffektivt ljus som ger både hög ljusstyrka och låg energiförbrukning. Ljusfärgen är variabel och du kan välja mellan tre färgtemperaturer. För detta ändamål manövreras en strömbrytare på armaturens baksida innan LED-taklampan installeras, som kan kopplas i tre steg.
 • Arcchio Augustin LED-taklampa, rund, Ø 40 cm

  Arcchio Augustin LED-taklampa, rund, Ø 40 cm
  Augustin fuktsäker taklampa med vit kant och vita universal-LED Taklampan med kapslingsklass IP54 är avsedd för användning i fuktiga utrymmen eftersom den ger tillräckligt skydd om det finns risk för att vatten tränger in i armaturen. De integrerade LED-ljuskällorna lyser i en universalvit färg och utseendet på den fuktsäkra taklampan med sin runda form är så enkelt att Augustin även kan användas som fuktsäker armatur i tekniska utrymmen. För att säkerställa en bra belysning är LED-ljuskällorna också mycket ljusstarka men har en mycket måttlig och effektiv strömförbrukning.
 • Arcchio vägglampa Zuzana, rund, aluminiumfärgad, G9, 13 cm bred

  Arcchio vägglampa Zuzana, rund, aluminiumfärgad, G9, 13 cm bred
  Cylindrisk Zuzana-vägglampa med aluminiumyta och justerbart ljusflöde Zuzana är idealisk för användning i vardagsrum, eftersom vägglampan skapar ett stämningsfullt ljus med en mysig effekt. Ljuset från G9-lampan avges både uppåt och nedåt och ljusutsläppet är justerbart. Konsumenterna kan välja att ha samma ljusutsläppsvinkel upptill och nedtill eller att göra den bred upptill och smal nedtill eller tvärtom. På så sätt kan det varma ljuset spridas på ett särskilt effektivt sätt och effekten syns tydligt på väggen.
 • Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 2 ljuskällor, mörkgrå

  Arcchio Takspotlight Ronka, GU10, 2 ljuskällor, mörkgrå
  Mörkgrå takspotlight Ronka i tvålampsversion med dimbara, vridbara lampor Takspotlighten Ronka har en elegant yta i mörkgrått som ger en diskret och tidlös effekt och kan kombineras med många olika inredningar. De två insatserna för GU10 LED-lampor kan vridas efter behov för exakt ljusriktning. Ljuset är också exceptionellt starkt och även versionen med två lampor kan lysa upp ett rum väl. Ljusstyrkan kan vid behov justeras med en extern dimmer, eftersom ljuskällorna är dimbara. Takspotlighten passar både för privata rum, där armaturen passar bra i kök, arbetsrum eller hall, och för kommersiella miljöer, där Ronka framstår som en professionell ljuskälla med ett enkelt och funktionellt utseende. För båda ändamålen är det viktigt att nämna att LED-taklampan är utrustad med en skruvlös anslutningsterminal, som möjliggör snabb, säker och framför allt verktygsfri anslutning av kablarna. Ronka erbjuder också möjlighet till genomgående kabeldragning.
 • Arcchio Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet

  Arcchio Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet
  Kantig LED-vägglampa Natalja till badrummet Natalja är en vägglampa med kapslingsklass IP65 som är perfekt för montering i badrummet, där den kan utsättas för fukt, i och med att lampan är helt tät. Vägglampan monteras, så att ljuset avges nedåt. De integrerade LED-ljuskällorna är energisnåla och ger god belysning med väldigt lite ström.
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Advik med en nedåtriktad, böjd form, IP65 Vägglampan Advik är designad för utomhusbruk och har en böjd, nedåtriktad form så att ljuset riktas mot marken. Tack vare ett diffusorhölje i polykarbonat med en vit yta kan ljuset också sprida sig i omgivningen på ett särskilt jämnt och bländfritt sätt. Den böjda formen och den annars raka designen gör att Advik verkar ganska modern. Vilket gör det möjligt att kombinera LED-utomhusvägglampan med modern arkitektur. Med kapslingsklass IP65 är Advik perfekt skyddat i utomhusområdet.
 • Arcchio Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 lampor

  Arcchio Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 lampor
  Vit taklampa Vince i fyrljusdesign Med sina fyra ljuskällor kan taklampan Vince ge en tillräcklig ljusstyrka som kan användas i många bostadsutrymmen. Taklampans design är modern och diskret på ett tilltalande sätt, vilket inte minst beror på den vitlackerade ytan. Varje ljuskälleinsats kan vridas så att ljusriktningen kan anpassas optimalt till personliga önskemål. Vince kan användas utmärkt som en taklampa i till exempel köket. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Ivano LED-vägglampa, 42,5 cm, svart

  Arcchio Ivano LED-vägglampa, 42,5 cm, svart
  Svart Ivano LED-vägglampa i slimmad design LED-vägglampan Ivano är den perfekta följeslagaren när det gäller accentbelysning i hallen. Armaturhuset är tillverkat av aluminium och består av ett väggfäste och ett smalt, vertikalt monterat stag. De inbyggda LED-lamporna är placerade på baksidan av staget och kastar sitt ljus på väggen. Denna effekt innebär att Ivano LED-vägglampa omges av sitt eget ljus och framhävs av väggen. Men den kompakta storleken gör den också perfekt för belysning av korridorer. Jämfört med en stor vägglampa tar den knappt någon plats, inte ens i de smalaste rummen. Den diskreta svarta färgen och det informella utseendet smälter perfekt in i moderna inredningsstilar och ger ljusaccenter i möblerna.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 15 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 15 cm, svart
  Smal pendellampa Ejona med svart finish och ytterligare en reflektorring i guld Ejona kan framför allt kombineras väl med moderna inredningar Pendellampan är rund, smal och har en ljusskärm tillverkad av ogenomträngligt aluminium innan den förses med svart finish. Beroende på valet av en GU10-lampa, helst även med en effektiv LED-teknik, förefaller ljuset vara tämligen spotformat och är huvudsakligen riktat nedåt. Särskilt en köksbänk kan på detta sätt belysas väl, framför allt om flera av lamporna placeras sida vid sida på ett visst avstånd. För ett mer individuellt utseende, och ett ljusbild med varma reflektioner, kan man använda sig av den kompletterande reflektorn, som även ingår i leveransomfånget och har en vacker guldton.
 • Arcchio Kammeron LED-hänglampa, svart

  Arcchio Kammeron LED-hänglampa, svart
  Puristisk LED-pendellampa Kammeron i svartKammeron är en LED-pendellampa som passar perfekt i ett modernt hem. Anledningen till detta är armaturens puristiska design, som gör den till ett trendigt inredningselement. Armaturen består av ett smalt takfäste där fyra upphängningar är fästa. Varje upphängning håller en glödlampa.
 • Arcchio LED-stiftlampa, G9, 4W, 3000K, set om 5

  Arcchio LED-stiftlampa, G9, 4W, 3000K, set om 5
  LED-stiftlampa G9, klar, dimbar, set om 5 st. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arcchio LED-filamentlampa E14 ljus set om 10, 2700 K

  Arcchio LED-filamentlampa E14 ljus set om 10, 2700 K
  Ljusdesign som skapar atmosfär: Arcchio filament ljuslampa i praktiskt set om 10 st Kronljuslampan är en symbol för den moderna belysningens elegans och effektivitet. Med sin klassiska ljusform och filigrana glödtrådsdesign är den inte bara en visuell HighLight, utan också ett engagemang för avancerad LED-teknik. LED-lampan kännetecknas av hög energieffektivitet och är det perfekta valet för alla som värdesätter stämningsfull belysning med en touch av nostalgi. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller matplatsen - lampan skapar en mysig och inbjudande atmosfär överallt - Ersätter en 40 W traditionell glödlampa - Ej dimbar - I ett praktiskt set om 10 st
 • Arcchio LED-filamentlampa E14 ljus, set om 3, 2700 K

  Arcchio LED-filamentlampa E14 ljus, set om 3, 2700 K
  Ljusdesign som skapar atmosfär: Arcchio filament ljuslampa i praktiskt set med 3 st Kronljuslampan är en symbol för den moderna belysningens elegans och effektivitet. Med sin klassiska ljusform och filigrana glödtrådsdesign är den inte bara en visuell HighLight, utan också ett engagemang för avancerad LED-teknik. LED-lampan kännetecknas av hög energieffektivitet och är det perfekta valet för alla som värdesätter stämningsfull belysning med en touch av nostalgi. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller matplatsen - lampan skapar en mysig och inbjudande atmosfär överallt - Ersätter en 40 W traditionell glödlampa - Ej dimbar - I ett praktiskt set om 3
 • Arcchio infälld spotlight Davin, svart, cylinder, set om 2

  Arcchio infälld spotlight Davin, svart, cylinder, set om 2
  Enkel Davin infälld spotlight i svart Den enkla Davin infällda spotlighten imponerar med sin kompakta storlek, vilket innebär att den inte tar upp lika mycket utrymme som till exempel en skrymmande vägglampa. Den runda och enkla designen gör den lämplig för universell användning. En GU10-ljuskälla kan användas inuti lampskärmen för att ge tillräckligt med ljus. Den infällda spotlighten Davin kan användas i korridorer, vardagsrum eller sovrum och smälter tack vare sin diskreta design enkelt in i möblemanget. Den kan vid behov installeras tillsammans med andra lampor i serien, men gör även en fin figur på egen hand. Inga verktyg behövs för att ansluta lampan eftersom den har en skruvfri anslutningsplint. Detta gör det snabbt och enkelt att ansluta ledningarna - Genomkoppling möjlig - Levereras i en praktisk uppsättning om 2
 • Arcchio Tassnim utomhus vägglampa grå 2-ljus

  Arcchio Tassnim utomhus vägglampa grå 2-ljus
  Kubformad utomhusvägglampa Tassnim i grafit Med sin enkla och kompakta design är utomhusvägglampan Tassnim idealisk för belysning av utomhusområden. Armaturhuset ser ut som en kub och är tillverkat av grafitfärgat aluminium. Med rätt ljuskälla ger armaturen en tillförlitlig och bra belysning av uteplatsen eller uppfarten. IP65-klassningen gör den perfekt för utomhusbruk, eftersom den är bevisat dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Tassnim utomhusvägglampa ger därför inte bara den belysning som behövs, utan trotsar även väderförhållandena utanför dörren. Den diskreta designen gör att den enkelt kan integreras i den övriga arkitektoniska stilen utan att överskugga andra dekorationer.
 • Arcchio - Vince 2 Plafond Wood Arcchio

  Arcchio - Vince 2 Plafond Wood Arcchio
  Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design grundade i gott hantverk. Detta hantverk kan tydligt ses här. De enkla rena linjerna kapslar in de vackra spotlights, som var och en kan lutas och justeras för att ge önskat ljus i rummet. De enkla färgerna tillsammans med den stilrena designen ger lampan en tidlös kvalitet som gör den lätt att passa in i både privata hem och affärslokaler. Lampan är tillverkad i aluminium vilket gör den lätt och lätthanterlig, men samtidigt robust och pålitlig. Se Vince i alla spännande former, färger och storlekar här
 • Arcchio Assona vägglampa, svart-guld

  Arcchio Assona vägglampa, svart-guld
  Svart-guld Assona vägglampa för G9-lampor och modernt formspråk Assona presenterar sig med ett svart yttre och en gyllene inre yta, vilket skapar en effektiv färgkontrast som är mycket populär och som också påverkar ljusbilden, som då blir mycket mysig. På det hela taget är väggarmaturen en mycket modern ljuskälla vars formspråk kännetecknas av absolut rakhet. Perfekt för accentbelysning i vardagsrum och sovrum samt för belysning av passager, t.ex. korridorer.
 • Arcchio Mahdi badrumsvägglampa, glas, krom

  Arcchio Mahdi badrumsvägglampa, glas, krom
  Noble badrumsvägglampa Mahdi med vit glasskärm, IP44 Mahdi kan installeras ovanför eller - helst parvis - bredvid en spegel och är tack vare den ökade kapslingsklass väl lämpad för användning i badrum och fuktiga rum i allmänhet. Tack vare det vita glaset är dess ljus mjukt och jämnt för vacker belysning i badrummen. Naturligtvis skär vägglampan alltid en fin figur på andra ställen i badrummet. Opalglaset kompletteras med en rund stativ med kromfinish, som i sin tur harmoniserar mycket snyggt med de flesta armaturerna i badrummet.
 • Arcchio Tassnim vägglampa för utomhusbruk silver 1-ljus

  Arcchio Tassnim vägglampa för utomhusbruk silver 1-ljus
  Modern utomhusvägglampa Tassnim av silverfärgat aluminium med kubliknande utseende Utomhusvägglampan Tassnim imponerar framför allt med sitt diskreta och moderna utseende. Den silverfärgade armaturstommen är tillverkad av aluminium och dess yttre påminner om en kub. Ljuskällan som används ger det ljus som behövs för en uppfart eller uteplats. Skyddsklassen IP65 gör armaturen till den perfekta följeslagaren när det gäller belysning av utomhusområden, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Utomhusvägglampan Tassnim trotsar därmed väderförhållandena utanför ytterdörren och är samtidigt en pålitlig ljuskälla. Med sin enkla design gör den även en fin figur när den är släckt och smälter utan problem in i en mängd olika arkitektoniska stilar.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång

  Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång
  Långsträckt, trelampig LED-pendellampa Franka med smala ljuscylindrar i svart Franka passar utmärkt för att belysa bordsytor eller smala bar- och köksdiskar. De tre lampskärmarna är tillverkade av aluminium och har en ovanligt smal design. Den estetiska designen kompletteras av en ädel yta i svart som ser cool och elegant ut på samma gång. Ljusstrålen är riktad nedåt och med en strålningsvinkel på 24 grader är den ganska punktformad mot omgivningen. Tack vare tre LED-ljuskällor kan pendelarmaturen skapa tillräcklig ljusstyrka i vardagsrummet, samtidigt som energiförbrukningen är låg. Detta ger en god effektivitet, vilket är helt i linje med moderna konsumenter. - Hög slagtålighet (IK08) - SDCM < 5
 • Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor rund

  Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor rund
  Franka rund LED-pendel med tre smala, cylindriska lampskärmar i svart Franka övertygar med sitt utsökta utseende, vilket inte minst beror på de smala, höga lampskärmarna av aluminium, som passar mycket bra till moderna möbler och som med sin svarta yta är särskilt eleganta. Pendellampan är idealisk för att belysa bostadsutrymmen, särskilt bord i vardagsrummet och matsalen. Ljuset avges nedåt och med en strålningsvinkel på 24 grader är ljuset per skugga ganska punktformigt. Höljet är mycket slagtåligt och robust, vilket också framgår av IK08-klassningen för slagtålighet. Det varmvita ljuset från de effektiva lysdioderna, som lyser starkt, understryker pendelarmaturens mysighet och lämpar sig för belysning av lämpliga rum.
 • Arcchio Takspotlight Vince med 3 lampor

  Arcchio Takspotlight Vince med 3 lampor
  Vince - takspotlight med tre GU10-fästen Vince har svängbara glödlampsinsatser så att man kan få ett mer individuellt anpassat ljusmönster som uppfyller kraven på plats. Armaturen kan utrustas med GU10-ljuskällor. Den kantiga ramen på taklampan är tillverkad av aluminium som har målats silvergrått och därför har en tidlös touch. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm vit

  Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm vit
  Vit allround för vardagsrum, hall och sovplats: Karam LED-vägglampa i aluminium Karam är en vägglampa i långsträckt, vinklad form som manövreras med modern LED-teknik och kan användas på många olika sätt tack vare sin enkla, tidlösa design. Till viss del består den av en aluminiumpanel med en matt vit yta som är öppen på toppen och botten så att ljus kan fly i dessa riktningar och ljuset kännetecknas av komfort och bländningsfritt. I sin längsta version ger armaturen tillräckligt starkt ljus, särskilt i korridorer, för att kunna orientera sig tillräckligt i ett sådant passagerum, varigenom ljus alltid förblir mjukt. Men du kan också föreställa dig lampan i ett vardagsrum eller sovrum eftersom den skapar lika mysiga effekter. Lysdioderna är långvariga, ljusa och energieffektiva, vilket gör Karam till en attraktiv lampa i detta avseende.
 • Mabel Plafond Vit - Arcchio

  Mabel Plafond Vit - Arcchio
  Mabel Plafond Vit förenar vackert enkel design med skarp och pålitlig funktionalitet. Det klara LED-ljuset faller vackert på en plats på golvet. Genom att sätta upp Mabal i par eller i grupper kan ljuset arrangeras i strikta rader eller i ett mera dy
 • Arcchio vägglampa Tabetha

  Arcchio vägglampa Tabetha
  Tabetha vägglampa i imponerande två färger Enkel grå färg på utsidan, ljusgult på insidan - den moderna Tabetha vägglampan imponerar inte bara med sin ovanliga form, utan också med sina moderna färger. Den kan utrustas med G9-lampor. Tabetha är perfekt för korridorer och andra vardagsrum där ett litet ljus ska lysa i mörkret för att skapa kvällsstämning eller för att underlätta orienteringen
 • Arcchio - Dorean Golvlampa Silver Arcchio

  Arcchio - Dorean Golvlampa Silver Arcchio
  Dorean Golvlampa Silver är utformad för att hjälpa användaren i arbetsmiljöer tack vare dess funktionella belysningsmetoder som skapar optimala ljusförhållanden i rummet. Lampans bas har en U-form som gör den lätt att manövrera runt bordsben, medan lamphuvudet är platt och brett med inbyggda lysdioder som lyser ut på båda sidor för kombinerad direkt och indirekt belysning. Lysdioderna är täckta av breda paneler som garanterar ett jämnt och bländfritt sken när lampan är tänd. Ljuset har en universell vit färgton som är idealisk för belysning när man koncentrerar sig under långa perioder, vilket gör Dorean golvlampa idealisk för användning som kontorslampa. Lampan manövreras via en strömbrytare som är placerad i mitten av ramen på en bekväm sitthöjd. Lampan har också en inbyggd sensor som känner av rörelse. Avstängningsmekanismen aktiveras efter 30 minuters inaktivitet, vilket undviker onödig brinntid. Dorean finns även som taklampa. Se dem båda här.
 • Arcchio vägglampa Brinja, 2-ljus, vit, rund, GU10

  Arcchio vägglampa Brinja, 2-ljus, vit, rund, GU10
  Brinja tvålampig, cylindrisk vägglampa med vit ytfinish, utbytbara reflektorer Brinja är en ljuskälla för många boendemiljöer och ger både uppåtriktat och nedåtriktat ljus tack vare två integrerade GU10-socklar som kan förses med lampor efter behov. De särskilt effektiva LED-ljuskällorna kan användas. Det cylindriska armaturhuset är tillverkat av aluminium och har en vit yta som ger ett mycket harmoniskt intryck. Vid behov kan en extra reflektor i svart användas för att skapa en tilltalande kontrast. Utmärkt för korridorer och vardagsrum, men även en attraktiv belysningslösning för prestigefyllda lokaler i kommersiell eller offentlig miljö.
 • Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 36,5 cm

  Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 36,5 cm
  Kromad LED vägglampa Soey med svängbara lamphuvud, IP44 Soey är avsedd att användas i badrum och andra fuktiga rum och ger ett behagligt ljus in i rummet eller via spegeln på ett energieffektivt sätt. Det är just där du drar nytta av det faktum att lamphuvud och därmed exakt justeras. Så att du optimalt kan göra rättvisa med villkoren på plats. Visuellt imponerar LED-vägglampan med en vacker kromglans, som är elegant och modern och passar bra med många armaturer i badrummet, medan IP44 står för en hög skyddsnivå mot fukt.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, vit

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, vit
  Rund, smal aluminiumpendellampa Ejona i vitt med ytterligare reflektor i svart Ejona är en modern belysningsanordning med enkel utformning som passar i många lokaler, både i en privat miljö och för yrkesmässig användning. Till exempel i ett elegant försäljningsrum som man vill illuminera. Skärmen är tillverkad av aluminium och har en vit ytfinish som är mycket vacker och harmonisk. Vid behov kan man använda en kompletterande reflektor som i svart som ger en fin brytning, eftersom den är en bra kontrast till den annars vita ytan. För ett särskilt professionellt utseende och effektiv belysning kan flera lampor från samma serie kombineras och på så sätt belysa ett rum eller en köksbänk. Därmed blir ljuset framför allt grupperat i en spotform i rummet. Man kan dock även påverka strålvinkeln genom valet av ljuskälla, eftersom GU10-lampor sprider sitt ljus brett eller smalt.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart
  Smal, svart pendellampa Ejona med två utbytbara reflektorer i svart och guld Ejona är väl lämpat för att belysa köksbänken med hjälp av sin smala form och kan mycket väl monteras med flera lampor i rad. Lampskärmen är cylindrisk och består av aluminium med en mörksvart finish. Genom att välja GU10-ljuskällor kan man bestämma ljusets strålvinkel. Eftersom det finns ljuskällor med brett eller smalt ljus. Som ett särskilt element ingår i pendellampans leveransomfång en extra reflektor som är guldtonad och som följaktligen påverkar ljusbilden vilken präglas av varmare reflektioner. Utöver det gynnas dessutom av den harmoniska färgkontrasten.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit
  Smal, vit pendellampa av aluminium, med extra reflektor i svart Ejona passar in både i privata lokaler och i kommersiella miljöer. Den smala, höga pendellampan kan mycket väl fungera som köksbänksbelysning och kan även användas i rad med flera lampor av samma slag så att man kan belysa bords- eller köksytan på ett omfattande sätt. I princip framstår lampdesignen som mycket modern och behaglig. Den mattvita färgen på aluminiumytan gör pendellampan till en vacker allrounder för moderna inredningar, med ytterligare en reflektor i svart som kan berika utseendet med en effektiv kontrast. GU10-lampan kan väljas efter eget gottfinnande och kan även utrustas med modern LED-teknik för låg energiförbrukning. Dessutom finns det här olika strålningsvinklar som gör det möjligt att välja spotlightsformad eller bredare stråle.
 • Arcchio - Brinja 3 Plafond Vit Arcchio

  Arcchio - Brinja 3 Plafond Vit Arcchio
  Brinja 3 Ceiling Light White är en förnämlig spotlight vars tidlösa design gör den till ett smakfullt tillägg i nästan alla hem. Den enkla monokroma färgen spelar vackert med de eleganta rena linjerna. Detta gör att lampan är lätt att passa in i köket, vardagsrummet eller hallen. Ljuset är klart och behagligt och kan lysa upp även stora rum effektivt. Lampans cylindriska huvud är tillverkat av aluminium, vilket gör lampan lätt och lätt att hantera. Designen är extremt flexibel och lampan kan luta 90 grader och rotera 350 grader runt sin egen axel. På så sätt kan ljuset anpassas och riktas efter omständigheterna. Dessutom kan den smarta fyrkantiga hållaren fästas i taket såväl som på väggen, vilket ger ännu mer flexibilitet åt denna vackra lampa. Se Brinja i alternativa varianter och färger här.
 • Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio

  Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio
  Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio, Vit, Plast
 • Thiago Vägglampa White - Arcchio

  Thiago Vägglampa White - Arcchio
  Thiago Vägglampa White - Arcchio, Vit
 • Susi Golvlampa w/Sensor Silver - Arcchio

  Susi Golvlampa w/Sensor Silver - Arcchio
  Susi Golvlampa w/Sensor Silver - Arcchio, Silver, Aluminium
 • Arcchio LED-rörlampa GU10 3W 3.000K set om 2

  Arcchio LED-rörlampa GU10 3W 3.000K set om 2
  Arcchio LED-lampa i rörform med varmvitt ljus (3 000 K) i set om 2 - ej dimbar - LED-lampan levereras i ett praktiskt set om 2. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 6500K 450lm glas set om 3

  Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 6500K 450lm glas set om 3
  Arcchio GU10 PAR26 LED-belysning av glas, i en praktisk uppsättning om 3 - ej dimbar - 100° spridningsvinkel. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arcchio LED glödlampa E14 ljusuppsättning om 10, 4000 K

  Arcchio LED glödlampa E14 ljusuppsättning om 10, 4000 K
  Ljusdesign som skapar atmosfär: Arcchio LED-ljuslykta i filamentlook i praktiskt set om 10 LED-ljuslyktan är sinnebilden för den moderna belysningens elegans och effektivitet. Med sin klassiska ljusform och filigrana glödtrådsdesign är den inte bara en visuell höjdpunkt, utan också ett ställningstagande för avancerad LED-teknik. LED-lampan kännetecknas av hög energieffektivitet och är det perfekta valet för alla som uppskattar stämningsfull belysning med en touch av nostalgi. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller cateringområdet - ljuskällan skapar en mysig och inbjudande atmosfär överallt - Ersättning för 40 W glödlampa - Ej dimbar - I en praktisk uppsättning om 10
 • Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 2700K 450lm glas set om 2

  Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 2700K 450lm glas set om 2
  Arcchio GU10 PAR26 LED-belysning av glas, i en praktisk uppsättning om 2 - ej dimbar - 100° spridningsvinkel. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arcchio LED-filamentlampa E14 G45, set om 10 st, 2700 K

  Arcchio LED-filamentlampa E14 G45, set om 10 st, 2700 K
  Rund LED-lampa med dekorativ filamentlampa i ett praktiskt set om 10 LED-filamentlampan Arcchio kombinerar effektivt ljusflöde med en tydlig design. Med en ljusstyrka på 470 lumen erbjuder denna lampa en utmärkt belysningslösning som ger både energieffektivitet och en trevlig atmosfär i rummet. Användningen av LED-teknik säkerställer en lång livslängd och bidrar till minskad energiförbrukning. Denna lampa är idealisk för användning i ett brett utbud av armaturer och sätter nya standarder när det gäller belysningskvalitet - Ersättning för 40 W traditionell glödlampa - Ej dimbar
 • Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 6500K 450lm glas set om 2

  Arcchio LED-lampa GU10 2,5W 6500K 450lm glas set om 2
  Arcchio GU10 PAR26 LED-belysning av glas, i en praktisk uppsättning om 2 - ej dimbar - 100° spridningsvinkel. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Arcchio Brinja hänglampa vit 4 lampor rund

  Arcchio Brinja hänglampa vit 4 lampor rund
  Rund hängande lampa Brinja med fyra lampskärmar i vit färgskalaLåt din inredning lysa med den här formstarka hängande lampan. Armaturen gör det möjligt att reglera ljusstyrkan enligt dina önskemål med hjälp av en extern dimmer. Arcchios märkeskvalitet står för en unik boendekänsla och vacker design. Den runda lampan har sin plats i alla matsalar, vardagsrum och kök. Även när den är avstängd har den en dekorativ funktion.
 • Arcchio LED-lampa E27 8W 2 700 K dimbar opal

  Arcchio LED-lampa E27 8W 2 700 K dimbar opal
  LED-lampa E27 8 W, varmvit (2 700 K), dimbar, med opal yta Denna LED-lampa har ett opalvitt utseende och är därför bländfri. Ljusstyrkan liknar den för en 70 W glödlampa, men LED-tekniken är mycket mer energieffektiv. Lampans ljusstyrka kan justeras med en vanlig väggdimmer. - dimbar med fasdämpare med ledande och efterföljande fasdämpare
 • Arcchio - Miraz LED Utomhus Vägglampa Dark Grey/Dark Wood Arcchio

  Arcchio - Miraz LED Utomhus Vägglampa Dark Grey/Dark Wood Arcchio
  Miraz Outdoor Wall Light Dark Grey/Dark Wood presenterar sig som en minimalistisk och mångsidig modell med sina raka linjer, diskreta färger och självsäkra, detaljreducerade formspråk. Den förenklade rektangulära formen och den diskreta, mörka ytan gör Miraz Wall Light lätt att installera i otroligt många områden, där den lätt smälter in som en integrerad del av omgivningen. Lampan har två ljusuttag, ett i varje ände, vilket skapar ett vackert tvådelat ljus som kastas upp och ner på väggen i ett indirekt sken. Den indirekta belysningsmetoden säkerställer ett bra orienteringsljus samtidigt som bländning undviks. Lampan ingår i en hel serie av vägglampor för utomhusbruk från Arcchio. Modellen Miraz finns både i en version med inbyggd LED-ljuskälla och en med utbytbar glödlampa. Armaturen i alla Miraz-lampor har en skyddsklass IP54, vilket skyddar mot vind, väder och väder. Se hela Miraz-sortimentet här.
 • Arcchio Albiona LED-pendellampa, vit, 80 cm

  Arcchio Albiona LED-pendellampa, vit, 80 cm
  Ringformad LED-pendellampa Albiona i en enkel, vit finish LED-pendellampan Albiona övertygar på alla sätt med sin eleganta och minimalistiska design. Den har ett litet, runt takfäste av aluminium och tre filigranartade trådtrådar som lampskärmen är fäst vid i en expansiv ringform. Armaturens vita form är inte visuellt påträngande och passar utmärkt in i en modern miljö. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och ekonomiska på samma gång och ger bra belysning - oavsett om det är över matbordet eller köksbänken.
 • Arcchio Aleksi LED-hänglampa, Ø 60 cm, rund

  Arcchio Aleksi LED-hänglampa, Ø 60 cm, rund
  Rund LED-pendellampa Aleksi tillverkad av järn och plast i modern designAleksi är en elegant LED-pendellampa som förvandlar varje rum till något speciellt. Den runda designen består av svart järn och vit plast. De fasta lysdioderna är reglerbara i ljusfärg (3 000 K och 4 000 K). Detta görs med hjälp av en växelströmbrytare, som är placerad inuti armaturen. Med denna praktiska funktion kan den alltid ge rätt ljus och skapa en perfekt atmosfär. Med sitt eleganta utseende integreras Aleksi hängande lampa utan ansträngning i moderna inredningsstilar, och den lugna färgskalan smälter väl in med resten av möblerna utan att överskugga dem.