Arcchio lampor

Belysning från Arcchio Lighting har en stilren design. Deras lampor finns i ett brett utbud för bruk både inomhus och utomhus. Här har vi satt ihop ett urval med över 100 lampor från Arcchios lamputbud på nätet.

Archhio Lighting belysning

 • Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit

  Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit
  LED-taklampa Gesigna med svängbar, vit spotlight Denna LED-taklampa är komplett i vitt och ger ett modernt men ändå diskret intryck. De båda cylinderformade spotlightlamporna sitter till höger och vänster om det cylinderformade takfästet. De är inte fastmonterade, utan via en led och kan därför svängas om så önskas. Det har fördelen att man bättre kan anpassa ljuset efter omgivningen på plats. Ljuset är en riktad punktbelysning, som dock beror på valet av GU10-lampa och dess strålvinkel.
 • Påbyggnads-downlight Carson i vitt

  Påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Diskret påbyggnads-downlight Carson i rund form för GU10-lampor Denna downlight är avsedd för påbyggnadsmontering och kan användas mångsidigt tack vare den enkla designen. Taklampan med GU10-fattning passar inte bara i vardagsrummet och hallen utan gör sig även bra som riktad belysning i köket eller arbetsrummet. Den cylinderformade skärmen består av vitlackerad aluminium, vilket gör att den passar bra till moderna inredningsstilar.
 • Kantig LED vägglampa m G9-lampa, svart-guld

  Kantig LED vägglampa m G9-lampa, svart-guld
  En lysande kub i svart och guld: Zuzana LED-väggarmatur med variabelt ljusflöde. I Zuzana går ljusstrålen både uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset är varierande och kan justeras efter behov. Det ser mycket effektivt ut och är också märkbart som ett ljusspel på väggen. Beroende på hur du vill ha det kan ljuset strömma uppåt och nedåt i samma vinkel eller så kan du välja en kombination av breda och smala ljusstrålar - båda är mycket effektfulla och berikar stämningen. En annan visuell höjdpunkt är kombinationen av svart på utsidan och gyllene nyans på insidan av lampskärmen. Ljuset avges därför på ett särskilt varmt och mysigt sätt.
 • Vit LED vägglampa Esma i kubform

  Vit LED vägglampa Esma i kubform
  LED vägglampa Esma i kubform Esma har en kompakt, kubformad konstruktion och är mycket mångsidig som lampa för inomhusbruk. LED vägglampan består av aluminium och har en vit ytlackering, som passar i många olika miljöer. Ljuset tränger ut uppåt och nedåt, så att ljusverkan är mycket ansenlig och effektfull. LED-lamporna ger varmvitt ljus och kan imponera med god energieffektivitet.
 • Kantig påbyggnads-downlight Carson i vitt

  Kantig påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Enkel påbyggnads-downlight Carson av aluminium med vit yta Det är inte alltid man vill ha iögonfallande lampor, ibland söker man något som är enkelt och där funktionen kan stå i förgrunden. På så sätt uppfyller påbyggnads-downlighten nämligen framför allt funktionen att ge klar och centrerat ljus. Med sin kantiga form och den vita aluminiumytan har användningen av downlighten nästan inga gränser, medan utseendet har en viss universalitet.
 • Svart-gyllene LED vägglampa Zuzana, G9

  Svart-gyllene LED vägglampa Zuzana, G9
  Cylindrisk LED-vägglampa Zuzana med variabel ljusutgivningsvinkel och guldinredning Zuzana-armaturens kropp är tillverkad av svartlackerad aluminium på utsidan, medan insidan är guldfärgad och ger ett mycket varmt ljusflöde. När du använder en lämplig dimbar LED-lampa och en extern dimmer kan ljusstyrkan justeras efter önskemål och vinkeln på ljuset i toppen och botten kan också ändras. Justeringsmekanismen är utformad så att du antingen kan ha samma vinkel i övre och nedre delen eller kombinera smal och bred. Hur som helst är effekten snygg och passar många moderna bostadsområden.
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, mörkgrå

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, mörkgrå
  Långsträckt Ronka-takstrålkastare i mörkgrått utförande - idealisk för butiksbelysning Insatsen med GU10-uttag, varav fyra är monterade här, kan svängas efter behov så att ljuset kan justeras som önskat. Detta gör takarmaturen idealisk för användning inom den kommersiella sektorn, där Ronka kan användas vackert som belysning i till exempel en välsorterad butik. Den professionella användningen av takstrålkastaren stöds också av det faktum att den är utrustad med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör snabb, säker och verktygslös anslutning av kablarna. Det finns också möjlighet till genomgående kabeldragning. Den mörkgrå ytan på aluminiumhöljet är något som framstår som diskret och tidlöst. Därför kan armaturen användas tillsammans med många olika interiörer utan att något av dem ser fel ut
 • Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld

  Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld
  Pendellampa Tadej med 3 lampor och svartguldskärm - fint som matbordsbelysning Tadej är en modern pendellampa som passar bra, särskilt över matbordet, och som ger en jämn belysning. Dess skärmar är utformade som trattar och de smalnar av uppåt för att sedan mynna ut i en smal metallstav. Eftersom det är känt att metall är ett ogenomträngligt material, kan ljuset endast läcka ut vid den nedre öppningen. Skärmen fungerar på så sätt som en reflektor som förenar och förstärker ljuset. Detta är till fördel för den bordsarea som belyses på ett ljust och jämnt sätt, medan resten av rummet gynnas av ett mer blygsamt ljus som inte bländar. E27-uttagen i varje skärm kan utrustas med en valfria ljuskällor. Tack vare sina många fördelar är LED-lampor särskilt lämpliga för detta syfte, även med varmvitt ljus och filamentteknik, så att man kan njuta av den klassiska traditionella glödlamps-looken som har varit så utbredd under årtiondena och nu är sammankopplade med en viss nostalgi. Det eleganta utseendet i svart och guld kompletterar utseendet. De två tonerna skapar en harmonisk kontrast och den gyllene insidan har också en positiv effekt på ljusbilden eftersom den kan förstärka den mysiga karaktären. Dessa är de bästa förutsättningarna för att känna sig hemma och framför allt bra inom sina egna fyra väggar.
 • Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart

  Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart
  Vinkelformad LED-vägglampa Aldrina med aluminiumskärm Den här LED-styrda vägglampan ger effektivt ljus och kan installeras inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet eller i korridoren. Överallt inspirerar den med sitt varma ljussken, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är färgad i guld - något som kompletterar den svarta utsidan perfekt och ger en hel del mysighet i rummet. Ljusstrålen går uppåt och nedåt, vilket inte bara ser väldigt snyggt ut på väggen bakom den, utan också ger en indirekt belysningseffekt som de flesta uppfattar som mysig och inbjudande.
 • Taklampa Vince i vitt, 3 lampor

  Taklampa Vince i vitt, 3 lampor
  Vinkelformad LED-taklampa Vince med vit yta och justerbara insatser LED-taklampa Vince har en långsträckt form och är utrustad med tre GU10 LED-lampor, vilket gör att den lämpar sig för många användningsområden och ger en lämplig ljusstyrka. Varje glödlampsinsats kan svängas vid behov, så att du kan ändra ljusets riktning. Metallramens vitlackade finish ger en särskilt tidlös kvalitet. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Rocco vägglampa, kubformad, svart

  Arcchio Rocco vägglampa, kubformad, svart
  Svart vägglampa Rocco med effektivt ljus uppåt och nedåtRocco har en kompakt kubform och är en ljusspridare i aluminium med svart finish. Lampans insida är utrustad med en G9-lampa vars ljus kan flyga uppåt och nedåt och ger effektivt ljus på väggen. Designen är modern men ändå tidlös och kan integreras väl i många miljöer, varvid lampan kan ge ett mysigt ljus.
 • Kubformad LED vägglampa Zuzana, G9 dimbar

  Kubformad LED vägglampa Zuzana, G9 dimbar
  Vit, vinklad LED-vägglampa Zuzana med justerbar ljusvinkel Zuzana består av en kubformad aluminiumkropp och har en enkel finish i vitt, som är mycket tidlös och kan kombineras med många möbler. Särskild uppmärksamhet bör också ägnas åt ljuseffekten, som naturligtvis bara kan ses när armaturen är tänd. Beroende på inställningen avges ljuset uppåt och nedåt i en lika bred stråle eller består av en smal och en bredare stråle, som kan vara placerad uppåt eller nedåt.
 • Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena

  Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Yolena Yolena har en rätlinjig design och det upplysta området en sned vinkel som riktas mot marken. LED-utomhuslampan avger mycket ljus men förbrukar relativt lite ström, vilket ger en bra energieffektivitet. Särskilt på utomhusområdet kring moderna byggnader är denna lampa ett mycket praktiskt tillbehör som ger tillräckligt med orienteringsljus.
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart
  Hänglampa Jaika med 5 lampor och svarta lampskärmar med en avlång form - idealiskt för matplatsbelysning i det egna hemmet Denna hänglampa är utrustad med totalt fem skärmar och designad för att användas över ett bord eller en köksbänk, så att den kan användas i matsalen. Varje lampskärm har en svart yta på utsidan och har en tvådelad optik så att det finns ett mellanrum mellan uttaget och lampskärmen där ljuset kan ta sig ut. Huvuddelen av ljuset tar sig naturligtvis ut nedåt för att man skall få en bred och trevlig belysning av bordsytan. De så kallade LED-filamentlamporna ser särskilt eleganta ut i pendellampan Jaika. De har alla fördelar som den moderna LED-tekniken har att erbjuda, men ser samtidigt ut som de traditionella glödlamporna som vi alla känner till.
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, fyrkantig mörkgrå
  Fyrljusig taklampa Ronka i kvadratisk form, svängbara lampinsatser Ronka passar lika bra i privata rum, t.ex. korridorer, kök och kontor, som i kommersiella miljöer, i första hand för klassisk butiksbelysning. I alla fall drar användaren nytta av att insatserna med de starkt lysande lamporna kan vridas. Det är också värt att nämna att det finns möjlighet att styra ljusstyrkan med hjälp av en extern dimmer. Ytan är i en tidlös mörkgrå ton, som passar bra ihop med olika inredningar och är behagligt diskret i sin helhet. Anslutningsterminalen är en högkvalitativ, skruvlös produkt som möjliggör en snabb och säker installation av ledningarna, som kan göras utan verktyg. Det finns också möjlighet till genomgående kabeldragning. Båda dessa egenskaper är till stor fördel inom den kommersiella sektorn
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampor rund svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampor rund svart
  Hänglampa Cosmina med 3 lampor och lampskärm i svart och guld Cosmina är en pendellampa som passar många moderna boningsstilar. Lampan har 3 lampor och passar utmärkt över en matbord. Här drar man nytta av att ljuset endast läcker ut nedåt, eftersom det inte ger upphov till några som helst bländningar, samtidigt som bordsytan är ljust och jämnt belyst. Lampskärmarna är lökformade i konstruktionens nedre del och utmynnar sedan ut i en cylindrisk stång som övergår till upphängningssystemet av textil. På så sätt får betraktaren ett harmoniskt intryck när denne tittar på lampan. Dessutom är det viktigt att nämna att varje skärm har en matt guldfinish på insidan som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. För ett vackert boende i en elegant, modern stil.
 • LED-taklampa Vinca 60 cm

  LED-taklampa Vinca 60 cm
  Funktionell LED-taklampa Vinca Den här LED-taklampans grundform är kantig, men på sidorna dominerar den lätt rundade formen utseendet. Aluminiumhöljet är utrustat med en polykarbonatdiffusor som ger en mjukare ljusfördelning. De integrerade lysdioderna är energisnåla och ljusstarka, så att Vinca kan belysa rummet tillräckligt ljust. LED-taklampan passar bra på kontor eller i kök där man behöver starkt ljus för att utföra sina uppgifter.
 • Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart

  Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart
  Svart, justerbar taklampa Gesigna med svängbar, cylindrisk skärm Gesigna passar med sin optik bäst i en modern inredningsstil. Inte bara metallskärmen utan också takfästet är i en detaljerad reducerad cylinderform. Resultatet är en ljusgivare som kännetecknas av ett designorienterat formspråk och som förkroppsligar en modern purism. Eftersom lamphuvudet är svängbart, är en individuell justering av ljuset möjlig och genom GU10-infattningen kan man - beroende på glödlampans strålvinkel - punktbelysa ett visst område.
 • Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium

  Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium
  Aluminiumfärgad GU10-takspotlight Gesina med två cylinderformade skärmar Taklampan utmärker sig genom en särskild geometrisk likformighet och alla tre komponenterna har formen av en cylinder. Elementet i mitten är takfästet, och till höger och vänster sitter de båda skärmarna som är anslutna till det runda fästet och som därmed kan riktas flexibelt. Därmed uppstår en spotlightformad belysning som skapar en speciell effekt i ditt hem. Utseendet är på grund av den matta aluminiumytan mycket modernt, men även formspråket förkroppsligar en absolut modernitet.
 • Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor

  Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor
  Snedställd LED-utomhusvägglampa Yolena med grafitgrå aluminiumkropp och rörelsedetektor Yolena passar särskilt bra för moderna byggnader, eftersom LED-utomhusvägglampan medvetet har utelämnat överflödiga detaljer. Den övre delen på lampan är snedställd, så att ljusskenet mer riktas nedåt mot golvet. Lysdioderna baken diffusorn avger ett ljust, energibesparande ljus. Dessutom är en rörelsedetektor integrerad, vilket säkerställer att ljuset anpassas bättre till situationen. Här registreras rörelser i en vinkel på 150 grader och en räckvidd på max. 12 meter. Belysningstiden kan ställas in individuellt från 5 sekunder till 8 minuter.
 • Svart taklampa Carson

  Svart taklampa Carson
  Cylinderformad taklampa Carson av aluminium Denna taklampa gör ingen hemlighet av sin enkelhet och sitt funktionella utseende. På så sätt garanteras också att Carson inte leder uppmärksamheten från det väsentliga, nämligen riktad belysning. Lämpliga rum är både köket och hallen, liksom arbetsrummet. Taklampans kropp som består av svartlackerad aluminium, talar också för det diskreta.
 • Taklampa Gesina, 1 lampa, vit

  Taklampa Gesina, 1 lampa, vit
  Vit Gesina taklampa med justerbart ljushuvud Gesina är mycket lämplig för punktformad belysning i vardagsrummet. Både ramen och skärmen är cylindriska. Skärmen av aluminium kan vridas så att ljusstrålen kan justeras bättre i sin riktning. Du kan använda en GU10-lampa efter eget val, helst med energisparande LED-teknik. Taklampans vita yta är tidlös och diskret, så att du kan använda ljuskällan överallt
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, mörkgrå

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, mörkgrå
  Mörkgrå LED-taklampa Ronka med tre dimbara GU10-LED-ljuskällor Ronka passar både för privata objekt till affärslokaler och är en LED-taklampa som låter ett kraftigt ljus uppstå och kan komma väl till användning som huvudbelysning. De tre insatserna i det mörkgrå, kantiga huset är bekvämt svängbara, vilket betyder att man kan anpassa ljusbilden bättre. GU10-uttagen är försedda med energibesparande och samtidigt ljusstarka LED-lampor vars ljusintensitet kan regleras via en extern dimmer. Vid anslutningen underlättar den skruvlösa anslutningsklämman som gör det möjligt att ansluta kabeln på ett snabbt och säkert sätt utan verktyg. Även en kabelgenomdragning är möjlig med den. LED-takspotlightens design ser lika modern ut som den är diskret och är framför allt funktionell. Således går det bra att kombinera lampan med olika stilar. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, vit

  LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, vit
  Avlång, LED-taklampa Ronka med 4 lampor och dimbar GU10-lampor med hög ljusstyrka Ronka passar både i privat miljö - här exempelvis i kök, hall och arbetsrum - som kommersiella objekt där LED-takspotlighten exempelvis kan användas som butiksbelysning. Gu10-lamporna som ingår i leveransen kan svängas efter behov eftersom insatserna är rörliga. Därutöver kan de dimmas externt. De vinner med en utomordentligt hög ljusintensitet och kan samtidigt uppvisa en låg strömförbrukning - en kombination som säkert är helt i linje med modernt tänkande konsumenter. LED-taklampan har försetts med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör en snabb installation utan verktyg. Dessutom är en kabelgenomdragning möjlig vilket har visat sig vara mycket praktiskt. Den vita ytan ger ett tidlöst intryck och hela optiken karaktäriseras av ett funktionellt, detaljreducerat utseende. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, mörkgrå

  Takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, mörkgrå
  Mörkgrå Ronka takspotlight med svängbar insats Denna spotlight för taket fungerar utmärkt som punktbelysning eller downlight och utmärker sig med den självlysande, svängbara insatsen med GU10-lampan som en funktionell ljuskälla som kan användas på många olika sätt. Detta gäller inte bara bostäder utan även kommersiella miljöer. Särskilt där visar sig den skruvlösa anslutningsterminalen vara fördelaktig vid installationen, eftersom du kan installera ledningarna utan verktyg samt snabbt och säkert. Denna terminal ger också möjlighet till genomgående kabeldragning. Ytan på det fyrkantiga, ramformade armaturhuset är målad i ett tidlöst mörkgrått som kan kombineras med många andra färger. Armaturen kan också kombineras i rad med andra armaturer av samma typ för att ge särskilt starkt ljus
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, vit

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, vit
  Vit LED-taklampa Ronka med tre dimbara GU10-LED-lampor De tre insatser i LED-takspotlighten är alla svängbara och försedda med ljusstarka, energibesparande Gu10-lampor så att man själv kan bestämma ljusets riktning. I utförandet med 3 lampor skapar LED-taklampan ett mycket kraftigt ljus så att det går utmärkt att använda denna vita taklampa för grundbelysningen i rummet. Den lämpar sig dock även för användning i kommersiell miljö exempelvis som belysning i butiker. De ljuskällor som används kan dimmas vid behov, såvida en extern dimmer står till förfogande. Dessutom är den monterade anslutningsklämman skruvlös. Det innebär att man kan ansluta en-, fin- och flertrådiga ledare snabbt och säkert utan verktyg. Därutöver finns möjligheten med genomdragning. Optiskt fascinerar LED-taklampan Ronka med ett diskret, funktionellt utseende som håller sig vackert i bakgrunden och kan användas på många sätt. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor
  Grafitgrå LED-utomhuslampa Advik med inbyggd sensor, IP54 Den här LED-utomhusvägglampan skyddas av kapslingsklass IP54 och är konstruerad för utomhusbruk. Det övergripande utseendet har en modern karaktär och lampkroppen är tillverkad i aluminium med en grå finish, som är väldigt tidslös och alltid ser bra ut på huset. Lamphuvudet lutar något, så ljuset skiner ned mot marken och undviker således att bländas. En integrerad rörelsesensor ökar komforten för denna utomhuslampa och ser till att ljuset på LED-lamporna tänds omedelbart när en rörelse registreras. Även efter att skymningen har fallit är du redo att hitta din väg. Man kan upptäcka hinder i god tid, vilket inte bara ökar funktionaliteten utan även säkerheten utomhus. Oinbjudna gästers närvaro runt fastigheten upptäcks också snabbare, eftersom ljuset naturligtvis även tänds för dem.
 • Carson - påbyggnadstakspotlight i svart

  Carson - påbyggnadstakspotlight i svart
  Svart, kantig takspot Carson Armaturerna i Carson-serien kännetecknas av en enkel, funktionell design och saknar dekorativa detaljer. Detta gör att sikten blir fri för det viktigaste: ett starkt, centrerat ljus. Den vinkelformade armaturkroppen för den ytmonterade takspotten är tillverkad av svartlackerad aluminium och inuti finns en GU10-lampa som du själv väljer. Klassiska halogenlampor på upp till 50 W kan användas, men energibesparande LED-lampor är också värda att överväga, eftersom de minskar energiförbrukningen många gånger om. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingskontakt (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Taklampa Vince i vitt, 6 ljuskällor

  Taklampa Vince i vitt, 6 ljuskällor
  Ljusstark Vince taklampa med GU10-fästen Om du tittar på de sex ljuskälleinsatserna som Vince taklampa har att erbjuda, kommer du snabbt att vara säker på att en ganska hög ljusstyrka kan uppnås. Taklampan kan användas med fördel i större rum eller i rum där det behövs mycket ljus i sig, t.ex. i köket. Varje insats kan vridas individuellt för att få en idealisk ljusjustering. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Montering-takspot Jolina, vit

  Montering-takspot Jolina, vit
  Cylindrisk takspot Jolina med justerbart ljusflöde Denna takspot med vit yta är enkel och modern i sin design och kan användas på många olika sätt. Den drivs med en GU10 högspänningshalogenlampa på högst 50 watt. Tack vare den 25° rörliga innerreflektorn kan ljuset ställas in på olika sätt, så att vissa platser i rummet kan sättas i rampljuset på ett skickligt sätt. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsterminal (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing
  Mässingsfärgad design till matbordet: pendellampan Jaika med 5 lampor och lampskärm av aluminium Jaika passar harmoniskt in i många moderna miljöer och även i skandinaviska stilar eller liknande inredningar med vackra vintagekaraktärer. Pendellampan består av totalt fem lampskärmar i en rad som alla har en mässingsfärgad ytfinish och som därför har en mycket varm utstrålning. Ljuset från E27-lampor (LED-filamentteknik som ser ut som traditionella glödlampor rekommenderas särskilt) strålar huvudsakligen nedåt, men det finns också ett litet avstånd mellan skärmen och uttaget där ljust också kan ta sig ut. Även större matbord eller riktiga tavlor i matsalen sätts i rätt ljus med 5-lampsversionen av pendellampan Jaika.
 • Vit vägglampa Zuzana, rund

  Vit vägglampa Zuzana, rund
  Rund vägglampa Zuzana i cylinderform, variabel ljusutstrålning Zuzana är helt vit, vilket gör att den kan integreras perfekt i många miljöer. Ljuset från G9-lampan kan avges både uppåt och nedåt och det speciella med vägglampan är att ljuset kan justeras. Ljusstrålens vinkel kan inte bara justeras på samma sätt, utan ljuset kan också vara smalt på ena sidan och brett på den andra. Effekterna är alltid värda att se och Zuzana är därför mycket mer än en ren ljuskälla, utan alltid också ett dekorativt objekt för vardagsrummet som framhäver sig självt med en speciell ljuseffekt.
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart
  Matsalshänglampan Cosmina med 4 lampor och metallskärmar i svart och guld Cosmina är en fantastisk lampa för den moderna och designorienterade lägenheten. Med de 4 lampornas kan en bra och ljus belysning av bordsytan garanteras samtidigt som ljuset inte bländar i omgivningen eftersom metallskärmar bara släpper ut sitt ljus rakt nedåt. Alla skärmar har ett cylindriskt element ovanpå och blir bredare nedtill. Utsidan är helt i matt svart, vilket understryker den moderna effekten och ger lampan ett svalare och elegantare uttryck. Annars är alla lampskärmarna guldfärgade på insidan, vilket inte bara skapar en fin optisk kontrast, utan även skapar varma och trevliga ljusreflektioner som alltid är välkomna i köket eller matrummet. Det är ju i regel den plats där man inte bara äter maten, utan även den sociala mötesplats där man träffar familj och vänner.
 • Takspotlight Ronka, GU10, 1 lampor, vit

  Takspotlight Ronka, GU10, 1 lampor, vit
  Vit takstrålkastare Ronka med ljus med skruvlös anslutningsterminalDenna takstrålkastare fungerar vackert som spotlight eller downlight i många rum i en enljusversion. Den inre insatsen i den vita ramen kan svängas för att rikta ljuset från takarmaturen som önskat.Förutom användning i privata rum lämpar sig spotten även för installation i en kommersiell miljö. Den högkvalitativa anslutningsterminalen har en skruvlös mekanism så att du kan göra en snabb, säker och verktygslös anslutning av ledningar av solida, finsträngade och strängade ledare. Anslutningsblocket erbjuder möjlighet till genomgående kabeldragning, vilket visar sig vara särskilt fördelaktigt. Den vita ytan på aluminiumhöljet är mycket tidlös och garanterar ett harmoniskt uttryck så att armaturen förblir visuellt diskret i bakgrunden och framför allt uppfyller sin huvuduppgift, som naturligtvis är att ge tillförlitligt ljus.
 • Takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, vit

  Takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, vit
  Vit, tvålampig Ronka taklampa med justerbara insatser Ronka är en mångsidig taklampa med god ljusstyrka som även kan dämpas externt vid behov. De inre insatserna är justerbara så att man bättre kan bestämma ljuset. Lampornas ljusstyrka är hög, så även i tvålampsversionen uppnår takspotlightsen en bra rumsbelysning, men du är naturligtvis välkommen att integrera ytterligare ljuskällor i belysningskonceptet, särskilt när det gäller större rum eller vardagsrum som ofta fortfarande behöver ytterligare belysning. Den högkvalitativa anslutningsterminalen på den vinklade, vita strålkastaren är skruvlös, så att en-, fin- och flertrådsledare kan anslutas snabbt och säkert och framför allt utan verktyg. Detta, tillsammans med möjligheten till genomgående kabeldragning, är en anmärkningsvärd fördel, särskilt inom den kommersiella sektorn. - Lämplig för GU10-lampor med ES111-design
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa
  Smal vardagsrums LED-pendel Franka i cylinderform, aluminium med svart yta. Franka är ett ädelt blickfång som framför allt imponerar med sin smala runda form och den ädla ytan i svart. Pendellampan drivs med varmvita lysdioder som strålar neråt och ger ett behagligt ljus. Armaturen kan monteras ovanför en disk, där den alltid gör en fin figur som solitär eller i en rad med liknande armaturer. Tack vare LED-tekniken är strömförbrukningen låg, men ljusstyrkan är god. - Strålvinkel 24 grader - Hög slagtålighet IK08 - SDCM < 5
 • Aluminiumgrå takspot Carson, rund

  Aluminiumgrå takspot Carson, rund
  Carson - rund takspot av aluminium Takspoten Carson passar som funktionell takbelysning, som kan användas i hallen, i arbetsrummet, i köket, men naturligtvis också helt klassiskt i vardagsrummet, om man har en övervägande puristisk inredningsstil. Takspoten drivs med en GU10-lampa på maximalt 50 Watt och ljusskenet är - naturligtvis beroende av valet av ljuskälla - riktat och centrerat. Den cylinderformade aluminiumkroppen har en borstad yta som skapar en behaglig modernitet.
 • 2 ljuskällor Påbyggnads-downlight Carson i vitt

  2 ljuskällor Påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Vit påbyggnads-downlight Carson i utförande med två ljuskällor Ibland är mindre mer. Det gäller för lampor, lika väl som för andra form- och inredningsområden. Därför följer också påbyggnads-downlighten Carson denna maxim och består av en kantig, vit lampkropp som är utrustad m ed två GU10-lampor. Den ger ett centrerat, riktat ljus nedåt och klar belysning. Carson passar särskilt bra som hall- eller köksbelysning.
 • Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio

  Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio
 • Vinca - LED-taklampa, 120 cm

  Vinca - LED-taklampa, 120 cm
  Ljus Vinca LED-taklampa med enkelt utseende och jämnt ljusmönster Vinca är en av de diskreta ljuskällor där fokus ligger på funktion och inte på ett dekorativt, iögonfallande utseende. Förutom plastdiffusorn, som låter ljuset lysa mjukt in i rummet, består LED-taklampan av ett lackerat aluminiumhölje som rymmer diffusorn och de ljusstarka, energieffektiva lysdioderna. Om du väljer Vinca får du en ljuskälla som ger bra belysning och därför passar perfekt i ett arbetsrum eller i ett kök.
 • Rund LED-taklampa Augustin, 20 cm

  Rund LED-taklampa Augustin, 20 cm
  Enkel LED-taklampa Augustin i rund form, perfekt för fuktiga rum. Diametern på den här LED-taklampan är relativt kompakt, vilket gör att den kan användas i många rum. Ramen är vitlackerad, skärmen är också vit, så att en jämn ljusfördelning är möjlig. Bakom skärmen finns ljusa, universella vita lysdioder som är mycket energieffektiva och därför snabbt övertygar moderna konsumenter. Optimal för badrum och andra fuktiga rum.
 • LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 12,8cm

  LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 12,8cm
  Kompakt våtrumstaklampa Marlo med LED-lampor i universalvitt Marlo är utrustad med energisnåla LED-lampor och kan tack vare sin kompakta, kvadratiska form användas särskilt mångsidigt. Det gäller även användning i offentliga lokaler, där det är en fördel att taklampan är utrustad med IP44, så att den är avsedd för användning i våtrum.
 • Enkel, rund LED-taklampa Quirina

  Enkel, rund LED-taklampa Quirina
  Kompakt LED-taklampa Quirina i vitt Denna LED-taklampa har en rund aluminiumram och en diffusor i polykarbonat, bägge delar är vita. Ljuset avges jämnt i rummet, vilket uppfattas som behagligt och hemtrevligt. I och med att lampans konstruktion är så pass kompakt kan den integreras på olika sätt och är en ljuskälla med diskret utseende som lämnar utrymme för funktionen. Lysdioderna är energisnåla och övertygar med god energieffektivitet.
 • Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart

  Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart
  Tvålampig Gesina LED spotlight med svart finish och svängbara skärmar Gesina LED taklampa har tre cylindriska element, varav två är skärmar och det mittersta är takfästet. Eftersom varje ljushuvud är svängbart kan du justera ljusmönstret som du vill och på så sätt belysa de önskade platserna i rummet. Den svarta finishen ser diskret ut och passar bra in i moderna livsstilar. Armaturen kan användas både i köket, hallen och vardagsrummet
 • Takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, vit

  Takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, vit
  Square Ronka taklampa med vit aluminiumhölje och svängbara GU10-fästen Ronka är en mycket funktionell ljusdispenser med ett lika funktionellt utseende som kan integreras väl i kommersiella miljöer och är en mycket användbar ljusdispenser särskilt för försäljningslokaler, men kan också alltid användas i privata utrymmen. Armaturen kan utrustas med GU10-ljuskällor, som också kan dimmas externt vid behov. Tack vare en rörlig insats kan de också vridas för att få en exakt inriktning av ljuset. Anslutningen är snabb och bekväm tack vare en skruvlös anslutningsterminal, eftersom det inte behövs några verktyg för att ansluta kablarna, utan ett professionellt, högkvalitativt plug-in-system finns tillgängligt. Den fyrkantiga takarmaturen med fyra fält kännetecknas av funktionell purism, som avrundas perfekt av den vita ytdesignen
 • Arcchio Assona vägglampa, vit-silver

  Arcchio Assona vägglampa, vit-silver
  Mycket modern Assona vägglampa i vitt och silver Assona övertygar först och främst med sin moderna effekt, den raka formen och den effektiva G9-ljuskällan. Armaturkroppen är vit på utsidan, medan insidan är silverfärgad och reflekterar ljuset vackert och tilltalande. Vägglampan kan användas i hela vardagsrummet i en modern möblerad lägenhet och ser alltid snygg ut. Den passar utmärkt som accentbelysning på kvällen med en mysig effekt
 • Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit

  Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit
  Svart pendellampa Tadej i skenform med fyra trattformade lampskärmar av metall Tadej är en lampa som omedelbart övertygar med en modern helhetseffekt och kan integreras i en designorienterad, puristisk inredning. Skärmarna är trattformade, breder sig nedåt och poängterar med en färgkombination av svart utanpå och vitt inuti. Metallen fungerar väl som reflektor, och ljuset överförs till den bords- eller köksbänk som pendellampan är avsedd för. Eftersom E27 är ett universaluttag finns det i dag otaliga lampor som kan användas. Exempelvis är det inte bara tänkbart energisnål LED-teknik, även LED-lampor med särskilt varmvit ljustemperatur, som kan imitera ljuset från stearinljus, är också vackra alternativ för hembelysning.
 • Spot Vince i vitt, 2 lampor

  Spot Vince i vitt, 2 lampor
  Vince - Spot för GU10-lampor Med sin diskreta design är Vince Spot ett belysningsalternativ för många tillfällen. Den har en bred, vit ram och är utrustad med GU10-lampor. Båda lampinsatserna kan vridas så att ljuset kan riktas bättre. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Ljusstark taklampa Vince i vitt, 8 lampor

  Ljusstark taklampa Vince i vitt, 8 lampor
  Vitlackerad Vince taklampa med GU10-uttag Riktigt ljus skapas när du slår på Vince taklampan! Den har sammanlagt åtta ljuskällor, vilket naturligtvis är ganska mycket. Detta innebär att även större rum kan belysas utan problem. Det kommer att glädja dig att höra att varje enskild GU10 spotlight kan justeras i sin riktning - enligt individuella behov! På så sätt kan även större bostadsområden belysas perfekt, eftersom en ganska bred belysning kan uppnås. Taklampans yta är vit, ramen är ganska bred. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor
  LED utomhusvägglampa Fineria med rörelsedetektor Ljuset från de varma vita lysdioderna från Fineria yttervägglampa sänds ut i omgivningen över en bred strålvinkel närhelst det behövs, eftersom ljuset är utrustat med en integrerad PIR-rörelsedetektor. Det elegant designade ljuset i aluminium i mörkgrått passar nästan alla fasader och tänds alltid när rörelse detekteras på ett avstånd på 6 till 10 meter och i ett detekteringsområde på 120 °. Ljusets varaktighet kan ställas in från 5 sekunder till 10 minuter och svarets ljusstyrka kan också justeras (15 - 2000 lux). Armaturens optimala monteringshöjd är 0,5 till 2,5 meter.
 • Kontors-LED-golvlampa Nora med rörelsesensor

  Kontors-LED-golvlampa Nora med rörelsesensor
  Funktionell kontors-LED-golvlampa Nora med behändig rörelsesensor Nora skapar klart, universalvitt ljus som är optimalt för belysning av kontor. Kontors-LED-golvlampan har en U-formad fot så att den går lätt och snabbt att placera vid skrivbordet, utan att bordsbenen är i vägen. Kabeln från lampfoten har en längd på 3 meter, så att den lätt kan nå närmaste eluttag. Ungefär mitt på stommen sitter strömbrytaren, så att man lätt kan nå den. Största delen av ljusskenet är nedåtriktat och arbetsplatsen blir därför väl belyst. Eftersom Nora har LED-lampor har den hög energieffektivitet och den höga lyskraften medför inte någon hög energiförbrukning. Den inbyggda rörelsesensorn arbetar oberoende av dagsljuset och reagerar på personer som närmar sig arbetsplatsen. Den reagerar inom en räckvidd på upp till 5 meter, en avkänningsvinkel på 360 grader och lystiden är 30 minuter. Det betyder att om ingen är på plats släcks Nora inte genast, utan först när ingen har varit i närheten under en halvtimme. På så sätt skapar kontors-LED-golvlampan utmärkta förutsättningar för att kunna arbeta länge och koncentrerat vid skrivbordet.
 • Brinja 1 Plafond Round Svart - Arcchio

  Brinja 1 Plafond Round Svart - Arcchio
 • Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Brinja 3 Plafond Vitär med sin enkla design och eleganta utseende, en tidlös spotlight som passar nästan alla hem. De enkla monokroma färgerna och de rena linjerna gör lampan lätt att an
 • Taklampa Vince, 14 x 14 cm, svart

  Taklampa Vince, 14 x 14 cm, svart
  Kompakt Vince taklampa för GU10-lampa, med svängbar insatsTaklampan i Vince-serien har ett funktionellt utseende och har en fyrkantig lampkropp i matt svartlackerad metall. Den inre insatsen med GU10-lampan kan vridas för att bättre anpassa ljusets riktning. Takarmaturen har en skruvlös klämma för snabb och säker montering och utseendet kännetecknas av ett funktionellt uttryck. Vince passar lika bra i kommersiella som privata utrymmen.
 • Taklampa Vince, 25 x 14 cm, svart

  Taklampa Vince, 25 x 14 cm, svart
  Svart taklampa Vince med 2 GU10-fästenDen här taklampan med två lampor har ett metallhölje med matt svart finish och två glödlampsinsatser för GU10 LED-lampor. Båda insatserna kan svängas vid behov, varför du kan justera ljusriktningen väl. Den svarta finishen kan kombineras med många miljöer, takarmaturens design har en teknisk touch som behagar privat eller kommersiellt. - med skruvlös klämma för snabb anslutning till taket
 • Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet

  Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet
  Kantig LED-vägglampa Natalja till badrummet Natalja är en vägglampa med kapslingsklass IP65 som är perfekt för montering i badrummet, där den kan utsättas för fukt, i och med att lampan är helt tät. Vägglampan monteras, så att ljuset avges nedåt. De integrerade LED-ljuskällorna är energisnåla och ger god belysning med väldigt lite ström.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED
  LED-vägglampa utomhus Tassnim med kuboptik i grafit LED-utomhusvägglampan representerar snygg och modern design. Armaturkroppen påminner om en kub och är gjord av grafitfärgat aluminium. Inuti finns en inbyggd LED som genererar varmt vitt ljus och därmed erbjuder rätt atmosfär. Tack vare IP65- kapslingsklass är armaturen dammtät och skyddad mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Det kompakta och diskreta utseendet kan enkelt integreras i arkitektonisk stil och är därför idealiskt för montering på en yttervägg. Tassnim LED-utomhusvägglampa är perfekt för att belysa en uppfart eller terrass och ställer subtila accenter.
 • Arcchio Kammeron LED-hänglampa, svart

  Arcchio Kammeron LED-hänglampa, svart
  Puristisk LED-hänglampa Kammeron i svart Kammeron är ett LED-hängande ljus som passar perfekt in i ett modernt hem. Anledningen till detta är lampans puristiska design som gör den till ett trendigt inredningselement. Lampan består av ett smalt takfäste på vilket fyra upphängningar är fästa. Varje upphängning rymmer en lampa. De integrerade lysdioderna avger ett varmt och mysigt ljus som sprider sig jämnt.
 • Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 lampor

  Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 lampor
  Vit taklampa Vince i fyrljusdesign Med sina fyra ljuskällor kan taklampan Vince ge en tillräcklig ljusstyrka som kan användas i många bostadsutrymmen. Taklampans design är modern och diskret på ett tilltalande sätt, vilket inte minst beror på den vitlackerade ytan. Varje ljuskälleinsats kan vridas så att ljusriktningen kan anpassas optimalt till personliga önskemål. Vince kan användas utmärkt som en taklampa i till exempel köket. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Avlång taklampa Vince i vitt, 4 lampor

  Avlång taklampa Vince i vitt, 4 lampor
  Fyrljusig Vince taklampa med vit metallfinish Vince är en taklampa med ett modernt, diskret utseende som drivs med LED-lampor med GU10-sockel. På så sätt kan strömförbrukningen vara låg utan att ljusstyrkan blir lidande. Taklampan kan användas utmärkt i köket eller är en lämplig ljuskälla i hallen. Sammanlagt fyra ljuskällor finns i den vita ramen och alla kan vridas så att ljusets riktning kan varieras. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Thiago LED-vägglampa, svart

  Arcchio Thiago LED-vägglampa, svart
  Svart LED-vägglampa Tiago med smal design LED-vägglampan Thiago är den perfekta följeslagaren när det gäller accentbelysning i hallen. Dess lampkropp är tillverkad av aluminium och består av ett väggfäste och en smal, vertikalt monterad stång. På baksidan av denna stång sitter de inbyggda lysdioderna som kastar sitt ljus mot väggen. Med denna effekt omges LED-vägglampan Thiago av sitt eget ljus och lyfts fram från väggen. Men även dess kompakta storlek gör den perfekt som hallbelysning. Jämfört med en utåtstickande vägglampa tar den även i de smalaste rummen knappt något plats alls. Dess diskreta svarta och avslappande utseende passar perfekt in i moderna inredningsstilar och sätter lägga accenter i hemmet.
 • Augustin - LED-taklampa i rund form, 40 cm

  Augustin - LED-taklampa i rund form, 40 cm
  Augustin fuktskyddad takarmatur med vit kant och universella vita lysdioder Takarmaturen är utformad med IP54-skydd för användning i fuktiga utrymmen eftersom det ger tillräckligt skydd om det finns en möjlighet att vatten kan tränga in i armaturen. De integrerade LED-ljuskällorna lyser i universell vit färg och den fuktsäkra takarmaturen med sin runda form är så enkel att Augustin även kan användas som en fuktsäker armatur i tekniska utrymmen. För god belysning är lysdioderna mycket ljusstarka men har en mycket måttlig och effektiv energiförbrukning.
 • Brinja 2 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 2 Plafond Vit - Arcchio
 • LED-taklampa Augustin, 30 cm

  LED-taklampa Augustin, 30 cm
  Rund LED-taklampa Augustin med hög ljusstyrka och skyddsklass IP54, ljusfärg valbar Augustins cirkulära ram är vitlackerad, medan polykarbonatskärmen med sin vita yta ger en bra och jämn ljusspridning. Allt som allt är utseendet behagligt enkelt och tidlöst, varför LED-taklampan som är avsedd för ett fuktigt rum också kan användas förstklassigt i det tekniska området. Lysdioderna ger ett energieffektivt ljus som ger både ljusstyrka och låg energiförbrukning. Ljusfärgen är variabel, du kan välja mellan tre färgtemperaturer. Innan LED-taklampan installeras används därför en strömbrytare på baksidan av armaturen, som kan kopplas om i tre steg.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart
  Svart, smal pendellampa Ejona med aluminiumskärm och utbytbar reflektor Ejona passar in i många moderna inredningar och användningen är långt ifrån begränsad till privata utrymmen. Den kan också användas i kommersiella miljöer. Till exempel försäljningsrum i fina butiker som med Ejona kan presenteras på rätt sätt. Vid behov kan den inre reflektorn bytas ut, eftersom det förutom den svarta insatsen även finns en ring i en tilltalande guldton, som inte bara framkallar en effektiv färgkontrast, utan även påverkar ljusbildens värme och elegans. Den lämpliga lampan kan väljas ut individuellt eftersom det nu finns många ljuskällor för GU10-uttaget, framför allt med energisnål, långlivad LED-teknik. Dessutom kan man välja mellan olika strålvinklar för att se till att ljuset antingen är spotlightsformat eller brett.
 • Arcchio Zuzana vägglampa rund aluminium

  Arcchio Zuzana vägglampa rund aluminium
  Cylindrisk vägglampa Zuzana med aluminiumyta och justerbar ljusutstrålning Zuzana passar bra i vardagsrum, eftersom vägglampan skapar ett stämningsfullt ljus med en mysig effekt. Ljuset från G9-lampan släpps ut både uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset kan justeras. Som konsument har du möjlighet att välja om du vill ha samma utgångsvinkel upptill och nedtill eller om du vill göra den bred upptill och smal nedtill eller tvärtom. På så sätt kan det varma ljuset komma ut särskilt effektivt och effekten syns tydligt på väggen.
 • LED-taklampa Marlo vit 3 000 K kantig 12,8cm

  LED-taklampa Marlo vit 3 000 K kantig 12,8cm
  Tidlös bad-taklampa Marlo med kantig ram i vitt Ganska puristisk och enkel i designen, men kraftfull vad gäller funktionen: Den moderna, fyrkantiga LED-taklampan Marlo är den perfekta belysningen för badrummet eller andra fuktiga rum, eftersom den är utrustad med IP44-skydd. Den energieffektiva armaturen kan också användas i korridorer eller entréområden. Genom de integrerade, varmvita LED-ljuskällorna belyser Marlo hela rummet pålitligt, jämnt och utan bländning. På grund av dess tidlösa look passar den också in i nästan alla inredningsstilar och kan användas på olika sätt.
 • Takspotlight Ronka, GU10, 2 lampa, mörkgrå

  Takspotlight Ronka, GU10, 2 lampa, mörkgrå
  Mörkgrå LED-takspotlight Ronka i utförande med 2 lampor med dimbara, svängbara lampor LED-taklampan Ronka har en vacker yta i mörkgrått som ger ett diskret och tidlöst intryck och kan kombineras med många sorts interiörer. De både insatserna med GU10-LED-lamporna kan efter behov svängas för att anpassa ljusets riktning. Dessutom är ljuset utomordentligt starkt och redan utförandet med 2 lampor kan därför lysa upp ett rum bra. Om så önskas kan ljusintensiteten anpassas via en extern dimmer efter behov då ljuskällorna är dimbara. Takspotlighten lämpar sig både för privata utrymmen och man kan föreställa sig att lampan passar bra i kök, arbetsrum och hall men även i kommersiell miljö där Ronka framstår som en professionell lampa med ett enkelt, funktionellt utseende. För båda ändamål är det viktigt att nämna att LED-taklampan är utrustad med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör en snabb, säker och framför allt verktygslös anslutning. Förutom detta erbjuder Ronka möjligheten med kabelgenomdragning. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld

  Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld
  Svart och guld vägglampa Shana med lysdioder och en tilltalande ögla form Shana har ett modernt men ändå lite lekfullt uttryck med de tvinnade aluminiumelementen som liknar en båge. Utsidan av den ljusa kroppen är svart, men inuti är den tonad gyllene och säkerställer därmed ett högkontrast, trendigt utseende och vackert ljusemission. Det kan också läggas till att ljus är helt bländningsfritt och skonsamt, så att ljuset från Shana LED-vägglampa i första hand är lämplig för mysiga timmar på kvällen eller ger tillräcklig ljusstyrka för orientering när man går genom hallen, utan ljus blir för ljus stör där. Lysdioderna är kända för att vara särskilt effektiva och långvariga ljuskällor, vilket är fallet här.
 • Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, vit

  Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, vit
  LED-vägglampa Jasina i vitt Jasina har en halvcirkelformad ljus kropp och utstrålar sitt ljus upp och ner med en trevlig mysig effekt. När den är påslagen skapar detta riktigt vackra effekter som tas emot lika bra i korridoren, vardagsrummet och sovrummet. Lysdiodernas ljus kännetecknas av låg strömförbrukning och god effektivitet och den vita ytan på aluminiumskärmen ser vackert tidlös ut så att LED-vägglampan kan användas på många sätt.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 2 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 2 lampor
  Kubformad vägglampa utomhus Tassnim i grafit Med sin enkla och kompakta design är Tassnim utomhusvägglampa perfekt för att belysa utsidan. Dess lätta kropp påminner om en kub och är gjord av grafitfärgat aluminium. Genom att använda rätt ljuskälla säkerställer armaturen pålitlig och god belysning av en terrass eller uppfart. IP65- kapslingsklass gör den perfekt för utomhusbruk, eftersom den har visat sig vara dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Tassnim utomhusvägglampa ger inte bara nödvändig belysning utan trotsar också väderförhållandena framför dörren. Den subtila designen gör att den enkelt kan integreras i resten av arkitektoniska stilen utan att överskugga andra dekorationer.
 • Arcchio Pietro LED-hänglampa silver 70 cm 90W

  Arcchio Pietro LED-hänglampa silver 70 cm 90W
  LED-hänglampa Pietro med minimalistisk utformning För åskådaren ser Pietro ut som en puristisk lysande ring som verkar sväva fritt i luften. Denna effekt uppstår genom tre osynliga stöttor som används för att fästa lampan i taket. Ringen är tillverkad av ett stålhölje med fast integrerade lysdioder. Lysdiodernas varmvita ljus är riktat nedåt och bländas av på ett mjukt sätt av en vit plastdiffusor. Detta ger en angenäm belysning som ändå är ljusstarkt nog för att ge gott om ljus över ett stort matbord. Hänglampan Pietro:s minimalistiska utformning kan med några få detaljer övertyga och passar särskilt in i en modern inredningsstil.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit
  Smal, vit pendellampa av aluminium, med extra reflektor i svart Ejona passar in både i privata lokaler och i kommersiella miljöer. Den smala, höga pendellampan kan mycket väl fungera som köksbänksbelysning och kan även användas i rad med flera lampor av samma slag så att man kan belysa bords- eller köksytan på ett omfattande sätt. I princip framstår lampdesignen som mycket modern och behaglig. Den mattvita färgen på aluminiumytan gör pendellampan till en vacker allrounder för moderna inredningar, med ytterligare en reflektor i svart som kan berika utseendet med en effektiv kontrast. GU10-lampan kan väljas efter eget gottfinnande och kan även utrustas med modern LED-teknik för låg energiförbrukning. Dessutom finns det här olika strålningsvinklar som gör det möjligt att välja spotlightsformad eller bredare stråle.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart
  Smal, svart pendellampa Ejona med två utbytbara reflektorer i svart och guld Ejona är väl lämpat för att belysa köksbänken med hjälp av sin smala form och kan mycket väl monteras med flera lampor i rad. Lampskärmen är cylindrisk och består av aluminium med en mörksvart finish. Genom att välja GU10-ljuskällor kan man bestämma ljusets strålvinkel. Eftersom det finns ljuskällor med brett eller smalt ljus. Som ett särskilt element ingår i pendellampans leveransomfång en extra reflektor som är guldtonad och som följaktligen påverkar ljusbilden vilken präglas av varmare reflektioner. Utöver det gynnas dessutom av den harmoniska färgkontrasten.
 • Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, vit

  Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, vit
  Cylinderformad vägglampa Dilana med 2 lampor, vit ovansida och utbytbara reflektorer. Dilana är en lampa som passar i många bostadsmiljöer och ger ljus både uppåt och nedåt, eftersom två GU10-uttag är integrerade och kan monteras med lampor efter eget gottfinnande. LED-ljuskällorna, som är särskilt effektiva, kan gärna användas. Lamphuset i cylindrisk form är tillverkat av aluminium och har en vit yta som framstår som mycket harmonisk. Vid behov kan ytterligare en svart reflektor användas, vilket ger en tilltalande kontrast. Utmärkt för hallar och vardagsrum, men även vacker belysning för representativa lokaler i en kommersiell eller offentlig miljö.
 • Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartguld

  Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartguld
  Svart-guldfärgad pendelarmatur Tadej i fyrljusdesign - idealisk för belysning av matplatsen i moderna bostadsområden Tadej är mycket modern med sin trattformade design och kännetecknas av en viss purism som alltid passar bra i motsvarande stilar. På utsidan är lampskärmarna av metall svarta, vilket står för sval elegans; på insidan dominerar däremot en vacker guldton som kontrasterar mot den svarta färgen men som samtidigt förkroppsligar harmoni och samklang. Dessutom är gyllene färger kända för sin förmåga att reflektera ljuset på ett särskilt varmt och mysigt sätt. Därför är Tadej hängande lampa med fyra lampor ett riktigt vackert belysningsobjekt för en matplats som trots all modernitet ska ha en mysig utstrålning.
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart
  Pendellampa Cosmina i svart och guld med 3 lampor - perfekt för matbordet eller köksbänken Cosmina är en mycket tilltalande pendellampa som har tre moderna metallskärmar med ett smalt, cylindriskt element ovanpå och som går ner i en något lökformad skärm. På utsidan är skärmarna, precis som stativet, färgat i mattsvart, insidan har en gyllene filmfinish som ger särskild ljusaccent och en utmärkt ljuseffekt som är mycket trevlig och därför lämpar sig att belysa matområdet. Dessutom talar den avlånga formen och de tre lamporna för att använda den över bordet, eftersom den på så sätt kan garantera en bra och jämn belysning.
 • Arcchio vägglampa Tabetha

  Arcchio vägglampa Tabetha
  Tabetha vägglampa i imponerande två färger Enkel grå färg på utsidan, ljusgult på insidan - den moderna Tabetha vägglampan imponerar inte bara med sin ovanliga form, utan också med sina moderna färger. Den kan utrustas med G9-lampor. Tabetha är perfekt för korridorer och andra vardagsrum där ett litet ljus ska lysa i mörkret för att skapa kvällsstämning eller för att underlätta orienteringen
 • Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor rund

  Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor rund
  Franka rund LED-pendel med tre smala, cylindriska lampskärmar i svart Franka övertygar med sitt utsökta utseende, vilket inte minst beror på de smala, höga lampskärmarna av aluminium, som passar mycket bra till moderna möbler och som med sin svarta yta är särskilt eleganta. Pendellampan är idealisk för att belysa bostadsutrymmen, särskilt bord i vardagsrummet och matsalen. Ljuset avges nedåt och med en strålningsvinkel på 24 grader är ljuset per skugga ganska punktformigt. Höljet är mycket slagtåligt och robust, vilket också framgår av IK08-klassningen för slagtålighet. Det varmvita ljuset från de effektiva lysdioderna, som lyser starkt, understryker pendelarmaturens mysighet och lämpar sig för belysning av lämpliga rum.
 • Arcchio Assona vägglampa, svart-guld

  Arcchio Assona vägglampa, svart-guld
  Svart-guld Assona vägglampa för G9-lampor och modernt formspråk Assona presenterar sig med ett svart yttre och en gyllene inre yta, vilket skapar en effektiv färgkontrast som är mycket populär och som också påverkar ljusbilden, som då blir mycket mysig. På det hela taget är väggarmaturen en mycket modern ljuskälla vars formspråk kännetecknas av absolut rakhet. Perfekt för accentbelysning i vardagsrum och sovrum samt för belysning av passager, t.ex. korridorer.
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Advik med en nedåtriktad, böjd form, IP65 Vägglampan Advik är designad för utomhusbruk och har en böjd, nedåtriktad form så att ljuset riktas mot marken. Tack vare ett diffusorhölje i polykarbonat med en vit yta kan ljuset också sprida sig i omgivningen på ett särskilt jämnt och bländfritt sätt. Den böjda formen och den annars raka designen gör att Advik verkar ganska modern. Vilket gör det möjligt att kombinera LED-utomhusvägglampan med modern arkitektur. Med kapslingsklass IP65 är Advik perfekt skyddat i utomhusområdet.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång

  Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång
  Långsträckt, trelampig LED-pendellampa Franka med smala ljuscylindrar i svart Franka passar utmärkt för att belysa bordsytor eller smala bar- och köksdiskar. De tre lampskärmarna är tillverkade av aluminium och har en ovanligt smal design. Den estetiska designen kompletteras av en ädel yta i svart som ser cool och elegant ut på samma gång. Ljusstrålen är riktad nedåt och med en strålningsvinkel på 24 grader är den ganska punktformad mot omgivningen. Tack vare tre LED-ljuskällor kan pendelarmaturen skapa tillräcklig ljusstyrka i vardagsrummet, samtidigt som energiförbrukningen är låg. Detta ger en god effektivitet, vilket är helt i linje med moderna konsumenter. - Hög slagtålighet (IK08) - SDCM < 5
 • Dorean Golvlampa Silver - Arcchio

  Dorean Golvlampa Silver - Arcchio
 • Takspotlight Vince med 3 lampor

  Takspotlight Vince med 3 lampor
  Vince - takspotlight med tre GU10-fästen Vince har svängbara glödlampsinsatser så att man kan få ett mer individuellt anpassat ljusmönster som uppfyller kraven på plats. Armaturen kan utrustas med GU10-ljuskällor. Den kantiga ramen på taklampan är tillverkad av aluminium som har målats silvergrått och därför har en tidlös touch. - med högkvalitativ, skruvlös snabbkopplingsklämma (hållbar, säker och verktygslös fjädermekanism)
 • Arcchio Shana LED-vägglampa vit

  Arcchio Shana LED-vägglampa vit
  Vackra former och mycket harmoni för vardagsrummet: Shana LED-vägglampa i vitt Shana är ett dekorativt ljusobjekt för väggen, som är en lampa, men alltid ett inredningsobjekt. Armaturhuset i aluminium påminner abstrakt om en slinga med den mjukt rundade designen. Tack vare denna design kan ljuset fly uppåt och nedåt och har inga bländande effekter, bara mjukt, varmt tonat ljus som knappast kan vara mer inbjudande. I en hall kan därför den energibesparande LED-belysningen användas som en trevlig orienteringslampa att gå igenom, medan det i vardagsrummet och sovrummet alltid är en bra rekommendation att använda den som ett alternativ till ljusare huvudbelysning. Den vita ytfinishen understryker det harmoniska utseendet perfekt.
 • Arcchio Ismera utomhusvägglampa med glas

  Arcchio Ismera utomhusvägglampa med glas
  Vägglampa Ismera i aluminiumgjutgods och klart glas Ismera utomhusvägglampa ser modern och elegant ut tack vare sin linjära design och de använda materialen: aluminiumgjutgods i mörkgrått och klart glas. Ljuset från lampan kan avges i alla riktningar, så att till exempel ingången eller terrassen är perfekt upplyst, både uppåt och nedåt samt till sidorna. Det dekorativa utseendet på utomhusvägglampan kan förbättras med hjälp av en klar filamentlampa . Utrustad med kapslingsklass IP65 kan den också installeras i otäckta områden utan problem.
 • Solvie LED Plafond Round Vit - Arcchio

  Solvie LED Plafond Round Vit - Arcchio
 • Praktisk LED-taklampa Vinca, 90 cm

  Praktisk LED-taklampa Vinca, 90 cm
  Långsträckt LED-takarmatur Vinca med jämnt ljusmönster och ljusstark ljusstyrka Som takarmatur passar Vinca perfekt på ett kontor eller är ett användbart tillägg i köket om arbetet där ska utföras i bra ljus. Aluminiumhöljet har en kantig form, men har avrundade sidor som gör att utseendet blir mjukare. Höljet kompletteras av en diffusor av vit polykarbonat som sitter ovanför lysdioderna och ger ett jämnt ljus.
 • Ranka LED Plafond Vit - Arcchio

  Ranka LED Plafond Vit - Arcchio
 • Mabel Plafond Vit - Arcchio

  Mabel Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Mabel Plafond Vit förenar vackert enkel design med skarp och pålitlig funktionalitet. Det klara LED-ljuset faller vackert på en plats på golvet. Genom att sätta upp Mabal i par eller i gr
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 lampor
  Modern utomhusvägglampa Tassnim i silveraluminium med kubutseende Tassnims utomhusvägglampa imponerar framför allt med sitt subtila och moderna utseende. Dess silverlampkropp är gjord av aluminium och dess yttre påminner om en kub. Det erforderliga ljuset för en uppfart eller en terrass genereras av det belysningsmedel som ska användas. Med kapslingsklass IP65 är armaturen den perfekta följeslagaren när det gäller belysning utomhus, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Utomhusvägglampan Tassnim trotsar vädret på tröskeln och är också en pålitlig ljuskälla. Dessutom skär den med sin enkla design en fin figur även när den är avstängd och kan enkelt integreras i en mängd olika arkitektoniska stilar.
 • Arcchio Mahdi badrumsvägglampa, glas, krom

  Arcchio Mahdi badrumsvägglampa, glas, krom
  Noble badrumsvägglampa Mahdi med vit glasskärm, IP44 Mahdi kan installeras ovanför eller - helst parvis - bredvid en spegel och är tack vare den ökade kapslingsklass väl lämpad för användning i badrum och fuktiga rum i allmänhet. Tack vare det vita glaset är dess ljus mjukt och jämnt för vacker belysning i badrummen. Naturligtvis skär vägglampan alltid en fin figur på andra ställen i badrummet. Opalglaset kompletteras med en rund stativ med kromfinish, som i sin tur harmoniserar mycket snyggt med de flesta armaturerna i badrummet.
 • Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, svart

  Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, svart
  Svart och guld LED-vägglampa Dzemail för effektiv, indirekt rumsbelysning av korridorer, vardagsrum och sovrum Dzemail kombinerar färgerna svart och guld till en harmonisk helhet och är en effektiv LED-vägglampa som är särskilt effektiv i moderna vardagsrum, vilket inte minst beror på det harmoniska, nästan organiska formspråket. Utsidan av aluminiumljuskroppen är svart, medan insidan, där lysdioderna är placerade, finns en gyllene nyans som möjliggör ett underbart varmt ljus. Så du kan använda vägglampa för mjuk grundbelysning belysning och njuta av den indirekta ljuset som utgår från lysdioderna. Vardagsrum, hallar och sovutrymmen drar lika mycket nytta av detta.
 • LED-taklampa Augustin, IP54, 40 cm

  LED-taklampa Augustin, IP54, 40 cm
  Bästa skydd i fuktiga rum tack vare skyddsklass IP54: den universella vitljusande LED-taklampan Augustin. Augustin har ett kantigt hölje med lätt rundade hörn och kännetecknas av ett mycket diskret och diskret utseende som gör att den kan användas på många olika sätt. LED-taklampan med vit ram kan användas i privata miljöer, till exempel i badrum, men den kan också användas i kommersiella syften. Den kan användas mycket bra i fuktiga rum, men naturligtvis även i andra miljöer. De fast installerade LED-ljuskällorna med lång livslängd står för god energieffektivitet och stark ljusstyrka.
 • Arcchio Karam LED-vägglampa 20 cm vit

  Arcchio Karam LED-vägglampa 20 cm vit
  Vit LED-vägglampa Karam med en mysig ljuseffekt Karam har en vit lysande kropp gjord av aluminium, som är öppen uppe och nere och därmed skapar en vacker, bländningsfri ljusbild. Så du kan skapa en mysig ljus för vardagsrummet och sovrummet. LED-lamporna inuti är varmvita och slitstarka, och lamporna är också mycket effektiva så att Karam-vägglampans strömförbrukning förblir på en låg nivå. Armaturens design med den vinklade formen och den vita ytan ser modern ut men har också tidlösa kvaliteter och talar för armaturens olika användningsområden.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 15 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 15 cm, svart
  Smal pendellampa Ejona med svart finish och ytterligare en reflektorring i guld Ejona kan framför allt kombineras väl med moderna inredningar Pendellampan är rund, smal och har en ljusskärm tillverkad av ogenomträngligt aluminium innan den förses med svart finish. Beroende på valet av en GU10-lampa, helst även med en effektiv LED-teknik, förefaller ljuset vara tämligen spotformat och är huvudsakligen riktat nedåt. Särskilt en köksbänk kan på detta sätt belysas väl, framför allt om flera av lamporna placeras sida vid sida på ett visst avstånd. För ett mer individuellt utseende, och ett ljusbild med varma reflektioner, kan man använda sig av den kompletterande reflektorn, som även ingår i leveransomfånget och har en vacker guldton.
 • Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, svart

  Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, svart
  Svart vägglampa Dilana med 2 lampor, dubbelt ljusutsläpp uppåt och utbytningsbara ringar i svart och guld. Dilana passar lika bra in i privata utrymmen som i kommersiella och är en vägglampa som avger sitt ljus både uppåt och nedåt, eftersom den är utrustad med två GU10-uttag. De kan bestyckas efter eget behag, men lampor med LED-teknik anses vara särskilt lämpliga. Detta så klart på grund av sin effektivitet och långa livslängd. Den cylindriska lamphusets yta är försedd med en mattsvart yta vilket är ett säkert kort och i princip passar in i alla moderna inredningar. Leveransomfånget omfattar ytterligare en uppsättning reflektorer som skiljer sig från det svarta i lampkroppen eftersom den har en tilltalande guldton som också har en positiv ljuseffekt i form av en varm ljusutstrålning. Dessa gyllene ringar kan användas som ett alternativ till de svarta reflektorerna.
 • Vince 4 Plafond Square Vit - Arcchio

  Vince 4 Plafond Square Vit - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Aluminium-LED vägglampa Esma, kantig

  Aluminium-LED vägglampa Esma, kantig
  Kubformad LED vägglampa Esma av borstad aluminium, ljuset avges uppåt och nedåt Denna kub ser mycket kompakt ut på väggen och passar i vardagsrum i modern stil med rätlinjig inriktning. Den kubformade LED vägglampan är öppen både uppåt och nedåt, vilket ger en vacker ljusbild på väggen. LED-lamporna är behagligt klara men energisnåla så att man är på den säkra sidan med denna vägglampa, när det gäller energieffektiviteten.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa
  Tvålampig Franka LED-pendel med svarta aluminiumcylindrar som skärmar - perfekt för diskar och matbord Den här pendelarmaturen är ett vackert blickfång och passar särskilt bra som bord- eller diskbelysning. De två skärmarna är mycket smala, runda och tillverkade av aluminium. Den svarta ytfinishen kompletterar den övergripande designen på ett estetiskt och ädelt sätt och utstrålar en cool elegans. Överlag passar Franka bra in i moderna interiörer och med den varmvita ljusfärgen är armaturen perfekt för vardagsrummet och en mysig belysning av olika rum. De två lamporna avger ett ganska punktformigt ljus med en strålningsvinkel på 24 grader. På grund av LED-tekniken är strömförbrukningen och ljusstyrkan kombinerade till en god effektivitet. Den höga stöttåligheten IK08 gör Franka-pendellampan till en robust armatur som du kan ha glädje av under lång tid. - SDCM < 5