Arcchio lampor

Belysning från Arcchio Lighting har en stilren design. Deras lampor finns i ett brett utbud för bruk både inomhus och utomhus. Här har vi satt ihop ett urval med över 100 lampor från Arcchios lamputbud på nätet.

Archhio Lighting belysning

 • Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit

  Taklampa Gesigna, 2 lampor, vit
  LED-taklampa Gesigna med svängbar, vit spotlight Denna LED-taklampa är komplett i vitt och ger ett modernt men ändå diskret intryck. De båda cylinderformade spotlightlamporna sitter till höger och vänster om det cylinderformade takfästet. De är inte fastmonterade, utan via en led och kan därför svängas om så önskas. Det har fördelen att man bättre kan anpassa ljuset efter omgivningen på plats. Ljuset är en riktad punktbelysning, som dock beror på valet av GU10-lampa och dess strålvinkel.
 • Påbyggnads-downlight Carson i vitt

  Påbyggnads-downlight Carson i vitt
  Diskret påbyggnads-downlight Carson i rund form för GU10-lampor Denna downlight är avsedd för påbyggnadsmontering och kan användas mångsidigt tack vare den enkla designen. Taklampan med GU10-fattning passar inte bara i vardagsrummet och hallen utan gör sig även bra som riktad belysning i köket eller arbetsrummet. Den cylinderformade skärmen består av vitlackerad aluminium, vilket gör att den passar bra till moderna inredningsstilar.
 • Arcchio Kubika downlight GU10, 1 lampa, svart

  Arcchio Kubika downlight GU10, 1 lampa, svart
  kvadratisk Påbyggnadstaklampa Kubika i elegant svart Den lilla ljuskällan poängterar med sitt minimalistiska utseende som gör att den kan hitta en plats i nästan alla interiörer. Påbyggnadstaklampan Kubika kan utrustas med en GU10 reflektor som avger ljuset direkt nedåt utan att blända. Kubika:s rätlinjiga, kubistiska form gör det möjligt att kombinera Kubika mycket väl med andra lampor från samma serie vilket gör den passar in ännu bättre. Särskilt moderna bostäder eller affärslokaler kan dra nytta av dess eleganta look.
 • Kantig LED vägglampa m G9-lampa, svart-guld

  Kantig LED vägglampa m G9-lampa, svart-guld
  En lysande kub i svart och guld: Zuzana LED-väggarmatur med variabelt ljusflöde. I Zuzana går ljusstrålen både uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset är varierande och kan justeras efter behov. Det ser mycket effektivt ut och är också märkbart som ett ljusspel på väggen. Beroende på hur du vill ha det kan ljuset strömma uppåt och nedåt i samma vinkel eller så kan du välja en kombination av breda och smala ljusstrålar - båda är mycket effektfulla och berikar stämningen. En annan visuell höjdpunkt är kombinationen av svart på utsidan och gyllene nyans på insidan av lampskärmen. Ljuset avges därför på ett särskilt varmt och mysigt sätt.
 • Vit LED vägglampa Esma i kubform

  Vit LED vägglampa Esma i kubform
  LED vägglampa Esma i kubform Esma har en kompakt, kubformad konstruktion och är mycket mångsidig som lampa för inomhusbruk. LED vägglampan består av aluminium och har en vit ytlackering, som passar i många olika miljöer. Ljuset tränger ut uppåt och nedåt, så att ljusverkan är mycket ansenlig och effektfull. LED-lamporna ger varmvitt ljus och kan imponera med god energieffektivitet.
 • Svart-gyllene LED vägglampa Zuzana, G9

  Svart-gyllene LED vägglampa Zuzana, G9
  Cylindrisk LED-vägglampa Zuzana med variabel ljusutgivningsvinkel och guldinredning Zuzana-armaturens kropp är tillverkad av svartlackerad aluminium på utsidan, medan insidan är guldfärgad och ger ett mycket varmt ljusflöde. När du använder en lämplig dimbar LED-lampa och en extern dimmer kan ljusstyrkan justeras efter önskemål och vinkeln på ljuset i toppen och botten kan också ändras. Justeringsmekanismen är utformad så att du antingen kan ha samma vinkel i övre och nedre delen eller kombinera smal och bred. Hur som helst är effekten snygg och passar många moderna bostadsområden.
 • LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, mörkgrå

  LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, mörkgrå
  Långsträckt Ronka LED-takspotlight med mörkgrå finish - perfekt för butiksbelysning LED-lamporna som ingår i denna taklampa har inte bara en mycket god ljusstyrka, de kännetecknas också av en relativt låg energiförbrukning och dimbarhet. Dessutom är de bland de långvariga ljuskällorna. Insatsen med GU10-uttag, av vilka fyra finns installerade här, kan vridas vid behov så att ljuset kan justeras som önskat. Detta gör LED-takarmaturen idealisk för användning inom den kommersiella sektorn, där Ronka kan användas till exempel som belysning i en välsorterad butik. Den professionella användningen av LED-takspotlightsen stöds också av det faktum att den är utrustad med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör snabb, säker och verktygslös anslutning av kablarna. Det finns också möjlighet till genomgående kabeldragning. Den mörkgrå ytan på aluminiumhöljet är något som framstår som diskret och tidlöst. Därför kan armaturen användas tillsammans med många olika interiörer utan att något av dem ser fel ut. - GU10 glödlampa med ES111-design
 • Arcchio Walza downlight, GU10, vitt

  Arcchio Walza downlight, GU10, vitt
  Taklampa Walza i cylindrisk form Taklampan Walza Poängterar med sin enkla konstruktion och sin diskreta färg, vilket gör att den passar inte i många olika rum på bästa sätt. Som en praktisk downlight ger Walza sitt ljus direkt nedåt. Detta gör att betraktare inte bländas. Vid behov kan denna lilla lampa även anpassas i ljusstyrka med hjälp av en extern dimmer (dimmer ingår ej), vilket kräver en dimbar GU10-reflektor. Walza erbjuder nästan universella användningsområden och lämpar sig för både privat och kommersiellt bruk.
 • Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart

  Arcchio Aldrina LED-vägglampa, tärning, svart
  Vinkelformad LED-vägglampa Aldrina med aluminiumskärm Den här LED-styrda vägglampan ger effektivt ljus och kan installeras inte bara i vardagsrummet utan även i sovrummet eller i korridoren. Överallt inspirerar den med sitt varma ljussken, eftersom insidan av den vinklade aluminiumskärmen är färgad i guld - något som kompletterar den svarta utsidan perfekt och ger en hel del mysighet i rummet. Ljusstrålen går uppåt och nedåt, vilket inte bara ser väldigt snyggt ut på väggen bakom den, utan också ger en indirekt belysningseffekt som de flesta uppfattar som mysig och inbjudande.
 • LED-taklampa Vince i vitt, 3 ljuskällor

  LED-taklampa Vince i vitt, 3 ljuskällor
  Kantig LED-taklampa Vince med vit yta och justerbara insatser Avlång till formen, utrustad med tre GU10-LED-lampor passar LED-taklampan Vince för många användningsområden och skapar balanserad belysning. Varje lampinsats kan svängas vid behov, så att man kan förändra riktningen på ljuset. En särskilt tidlös kvalitet uppstår genom metallramens vita lackering.
 • Arcchio Rocco vägglampa, kubformad, svart

  Arcchio Rocco vägglampa, kubformad, svart
  Svart vägglampa Rocco med effektivt ljusflöde uppåt och nedåt Rocco har en kompakt kubform och är en lätt dispenser i aluminium med svart finish. Lampans insida är utrustad med en G9-lampa vars ljus kan strömma uppåt och nedåt och ger effektivt ljus på väggen. Designen är modern men ändå tidlös och kan integreras väl i många miljöer, varvid lampan kan ge ett mysigt ljus.
 • Kubformad LED vägglampa Zuzana, G9 dimbar

  Kubformad LED vägglampa Zuzana, G9 dimbar
  Vit, vinklad LED-vägglampa Zuzana med justerbar ljusvinkel Zuzana består av en kubformad aluminiumkropp och har en enkel finish i vitt, som är mycket tidlös och kan kombineras med många möbler. Särskild uppmärksamhet bör också ägnas åt ljuseffekten, som naturligtvis bara kan ses när armaturen är tänd. Beroende på inställningen avges ljuset uppåt och nedåt i en lika bred stråle eller består av en smal och en bredare stråle, som kan vara placerad uppåt eller nedåt.
 • Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena

  Nedåtriktad LED-utomhusvägglampa Yolena
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Yolena Yolena har en rätlinjig design och det upplysta området en sned vinkel som riktas mot marken. LED-utomhuslampan avger mycket ljus men förbrukar relativt lite ström, vilket ger en bra energieffektivitet. Särskilt på utomhusområdet kring moderna byggnader är denna lampa ett mycket praktiskt tillbehör som ger tillräckligt med orienteringsljus.
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampor rund svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampor rund svart
  Hänglampa Cosmina med 3 lampor och lampskärm i svart och guld Cosmina är en pendellampa som passar många moderna boningsstilar. Lampan har 3 lampor och passar utmärkt över en matbord. Här drar man nytta av att ljuset endast läcker ut nedåt, eftersom det inte ger upphov till några som helst bländningar, samtidigt som bordsytan är ljust och jämnt belyst. Lampskärmarna är lökformade i konstruktionens nedre del och utmynnar sedan ut i en cylindrisk stång som övergår till upphängningssystemet av textil. På så sätt får betraktaren ett harmoniskt intryck när denne tittar på lampan. Dessutom är det viktigt att nämna att varje skärm har en matt guldfinish på insidan som reflekterar ljuset på ett vackert sätt. För ett vackert boende i en elegant, modern stil.
 • Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld

  Arcchio Tadej pendellampa, 3 lampor, svartguld
  Pendellampa Tadej med 3 lampor och svartguldskärm - fint som matbordsbelysning Tadej är en modern pendellampa som passar bra, särskilt över matbordet, och som ger en jämn belysning. Dess skärmar är utformade som trattar och de smalnar av uppåt för att sedan mynna ut i en smal metallstav. Eftersom det är känt att metall är ett ogenomträngligt material, kan ljuset endast läcka ut vid den nedre öppningen. Skärmen fungerar på så sätt som en reflektor som förenar och förstärker ljuset. Detta är till fördel för den bordsarea som belyses på ett ljust och jämnt sätt, medan resten av rummet gynnas av ett mer blygsamt ljus som inte bländar. E27-uttagen i varje skärm kan utrustas med en valfria ljuskällor. Tack vare sina många fördelar är LED-lampor särskilt lämpliga för detta syfte, även med varmvitt ljus och filamentteknik, så att man kan njuta av den klassiska traditionella glödlamps-looken som har varit så utbredd under årtiondena och nu är sammankopplade med en viss nostalgi. Det eleganta utseendet i svart och guld kompletterar utseendet. De två tonerna skapar en harmonisk kontrast och den gyllene insidan har också en positiv effekt på ljusbilden eftersom den kan förstärka den mysiga karaktären. Dessa är de bästa förutsättningarna för att känna sig hemma och framför allt bra inom sina egna fyra väggar.
 • Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart

  Taklampa Gesigna, 1 lampa, svart
  Svart, justerbar taklampa Gesigna med svängbar, cylindrisk skärm Gesigna passar med sin optik bäst i en modern inredningsstil. Inte bara metallskärmen utan också takfästet är i en detaljerad reducerad cylinderform. Resultatet är en ljusgivare som kännetecknas av ett designorienterat formspråk och som förkroppsligar en modern purism. Eftersom lamphuvudet är svängbart, är en individuell justering av ljuset möjlig och genom GU10-infattningen kan man - beroende på glödlampans strålvinkel - punktbelysa ett visst område.
 • LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, grå

  LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, grå
  LED-taklampa Ronka i kvadratisk form, svängbara ljuskällor Ronka passar för privata rum, här exempelvis hallar, kök och kontor, lika bra som för den kommersiella sektorn, man tänker här i första hand på klassisk butiksbelysning. I alla fall kommer det användaren till godo att men kan svänga insatserna med de starkt lysande LED-lamporna. Dessutom är det värt att nämna att det finns möjlighet till ljusintensitetsreglering om en extern dimmer används. Ytan går i en ganska tidlös, mörk grå ton, som går bra att kombinera med olika interiörer och hela optiken sammantaget ger ett behagligt diskret intryck. Med anslutningsklämman handlar det om en skruvlös produkt av hög kvalitet som tillåter en snabb, säker installation av kablaget som kan verkställas utan verktyg. Dessutom finns möjligheten med kabelgenomdragning. Båda inslagen innebär stora fördelar inom den kommersiella sektorn. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor

  Yolena - LED-utomhusvägglampa, sensor
  Snedställd LED-utomhusvägglampa Yolena med grafitgrå aluminiumkropp och rörelsedetektor Yolena passar särskilt bra för moderna byggnader, eftersom LED-utomhusvägglampan medvetet har utelämnat överflödiga detaljer. Den övre delen på lampan är snedställd, så att ljusskenet mer riktas nedåt mot golvet. Lysdioderna baken diffusorn avger ett ljust, energibesparande ljus. Dessutom är en rörelsedetektor integrerad, vilket säkerställer att ljuset anpassas bättre till situationen. Här registreras rörelser i en vinkel på 150 grader och en räckvidd på max. 12 meter. Belysningstiden kan ställas in individuellt från 5 sekunder till 8 minuter.
 • LED-taklampa Vinca 60 cm

  LED-taklampa Vinca 60 cm
  Funktionell LED-taklampa Vinca Den här LED-taklampans grundform är kantig, men på sidorna dominerar den lätt rundade formen utseendet. Aluminiumhöljet är utrustat med en polykarbonatdiffusor som ger en mjukare ljusfördelning. De integrerade lysdioderna är energisnåla och ljusstarka, så att Vinca kan belysa rummet tillräckligt ljust. LED-taklampan passar bra på kontor eller i kök där man behöver starkt ljus för att utföra sina uppgifter.
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, svart
  Hänglampa Jaika med 5 lampor och svarta lampskärmar med en avlång form - idealiskt för matplatsbelysning i det egna hemmet Denna hänglampa är utrustad med totalt fem skärmar och designad för att användas över ett bord eller en köksbänk, så att den kan användas i matsalen. Varje lampskärm har en svart yta på utsidan och har en tvådelad optik så att det finns ett mellanrum mellan uttaget och lampskärmen där ljuset kan ta sig ut. Huvuddelen av ljuset tar sig naturligtvis ut nedåt för att man skall få en bred och trevlig belysning av bordsytan. De så kallade LED-filamentlamporna ser särskilt eleganta ut i pendellampan Jaika. De har alla fördelar som den moderna LED-tekniken har att erbjuda, men ser samtidigt ut som de traditionella glödlamporna som vi alla känner till.
 • Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium

  Taklampa Gesina, 2 lampor, aluminium
  Aluminiumfärgad GU10-takspotlight Gesina med två cylinderformade skärmar Taklampan utmärker sig genom en särskild geometrisk likformighet och alla tre komponenterna har formen av en cylinder. Elementet i mitten är takfästet, och till höger och vänster sitter de båda skärmarna som är anslutna till det runda fästet och som därmed kan riktas flexibelt. Därmed uppstår en spotlightformad belysning som skapar en speciell effekt i ditt hem. Utseendet är på grund av den matta aluminiumytan mycket modernt, men även formspråket förkroppsligar en absolut modernitet.
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, mörkgrå

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, mörkgrå
  Mörkgrå LED-taklampa Ronka med tre dimbara GU10-LED-ljuskällor Ronka passar både för privata objekt till affärslokaler och är en LED-taklampa som låter ett kraftigt ljus uppstå och kan komma väl till användning som huvudbelysning. De tre insatserna i det mörkgrå, kantiga huset är bekvämt svängbara, vilket betyder att man kan anpassa ljusbilden bättre. GU10-uttagen är försedda med energibesparande och samtidigt ljusstarka LED-lampor vars ljusintensitet kan regleras via en extern dimmer. Vid anslutningen underlättar den skruvlösa anslutningsklämman som gör det möjligt att ansluta kabeln på ett snabbt och säkert sätt utan verktyg. Även en kabelgenomdragning är möjlig med den. LED-takspotlightens design ser lika modern ut som den är diskret och är framför allt funktionell. Således går det bra att kombinera lampan med olika stilar. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, vit

  LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, lång, vit
  Avlång, LED-taklampa Ronka med 4 lampor och dimbar GU10-lampor med hög ljusstyrka Ronka passar både i privat miljö - här exempelvis i kök, hall och arbetsrum - som kommersiella objekt där LED-takspotlighten exempelvis kan användas som butiksbelysning. Gu10-lamporna som ingår i leveransen kan svängas efter behov eftersom insatserna är rörliga. Därutöver kan de dimmas externt. De vinner med en utomordentligt hög ljusintensitet och kan samtidigt uppvisa en låg strömförbrukning - en kombination som säkert är helt i linje med modernt tänkande konsumenter. LED-taklampan har försetts med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör en snabb installation utan verktyg. Dessutom är en kabelgenomdragning möjlig vilket har visat sig vara mycket praktiskt. Den vita ytan ger ett tidlöst intryck och hela optiken karaktäriseras av ett funktionellt, detaljreducerat utseende. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Högkvalitativ kontorsgolvlampa Quirin med LED

  Högkvalitativ kontorsgolvlampa Quirin med LED
  Praktisk kontorsgolvlampa Quirin med LED-lampor från OSRAM och en kombination av direkt och indirekt ljus I hemmakontoret eller på jobbet bör arbetsplatsen ha optimala ljusförhållanden, eftersom detta avgör hur länge du kan arbeta koncentrerat och hur lång tid det tar innan ögonen blir trötta och börjar värka. Kontorsgolvlampan Quirin är ett förstklassigt förslag om man vill utrusta kontoret optimalt för att kunna arbeta bra. Med den U-formade foten utgör bordsbenen inget allvarligare hinder vid placeringen av lampan, utan den kan lätt placeras med hjälp av det fria utrymmet i mitten av U:et. De inbyggda LED-lamporna är högkvalitativa märkesprodukter med universalvit ljusfärg från OSRAM. De lyser inte bara nedåt, utan till viss del även uppåt, så att en balanserad blandning av direkt och indirekt ljus skapas och belyser platsen runt arbetsbordet så jämnt som möjligt. Under dessa förutsättningar kan man arbeta länge och koncentrerat utan att bli trött för snabbt.
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, mörkgrå

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, mörkgrå
  Mörkgrå LED-takspotlight Ronka med svängbar insats och dimbar ljuskälla Denna LED-spotlight för taket fungerar mycket bra som spotbelysning eller downlight och med den ljusstarka, svängbara insatsen med Gu10-ljuskälla utmärker den sig som en funktionell lampa som kan användas på många sätt. Det gäller inte bara för privatboende utan även för en kommersiell miljö. Just där visar sig den skruvlösa anslutningsklämman vara fördelaktig vid monteringen eftersom man kan installera kablaget både snabbt och säkert utan verktyg. Denna klämma ger även möjlighet till kabelgenomdragning. Ytan på det kvadratiska, ramformade lamphuset är lackerad i en tidlös mörkgrå färg som kan kombineras med många andra färgtoner. Tack vare ljuskällans höga ljusstyrka ger Ronka även som ensam lampa en bra belysning. Men lampan kan gärna kombineras med fler exemplar av samma sort i rad och skänker då ett mycket kraftfullt ljus. Med hjälp av en extern dimmer kan man reglera ljusintensiteten. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, vit

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 3 lampor, vit
  Vit LED-taklampa Ronka med tre dimbara GU10-LED-lampor De tre insatser i LED-takspotlighten är alla svängbara och försedda med ljusstarka, energibesparande Gu10-lampor så att man själv kan bestämma ljusets riktning. I utförandet med 3 lampor skapar LED-taklampan ett mycket kraftigt ljus så att det går utmärkt att använda denna vita taklampa för grundbelysningen i rummet. Den lämpar sig dock även för användning i kommersiell miljö exempelvis som belysning i butiker. De ljuskällor som används kan dimmas vid behov, såvida en extern dimmer står till förfogande. Dessutom är den monterade anslutningsklämman skruvlös. Det innebär att man kan ansluta en-, fin- och flertrådiga ledare snabbt och säkert utan verktyg. Därutöver finns möjligheten med genomdragning. Optiskt fascinerar LED-taklampan Ronka med ett diskret, funktionellt utseende som håller sig vackert i bakgrunden och kan användas på många sätt. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Libia LED-bordslampa laddningsstation

  Arcchio Libia LED-bordslampa laddningsstation
  Bekväm och funktionell - LED-skrivbordslampan Libia med sladdlös laddningsstation och USB-laddningsanslutning Perfekt för kontoret, home office eller annan arbetsplats - det erbjuder LED-skrivbordslampan Libia:s perfekta ljus med bekväma extrafunktioner. De inbyggda LED-lamporna ger tillräcklig ljusstyrka för att spara energi och ger alltid perfekta ljusförhållanden tack vare olika inställningsmöjligheter. Med hjälp av den integrerade touchmanöverpanelen kan färgtemperaturen ställas in i fyra olika förinstallerade ljuslägen, från mycket varmt avslappningsljus till ett svalt ljus för koncentrerat arbete. Därtill är LED-lamporna dimbara i fem steg. Lamparmen kan på ett flexibelt sätt riktas uppåt och nedåt. På det hela taget är den moderna bordslampan Libia den perfekta lampan för arbetsplatsen eller skrivbordet. Den har den integrerade QI-laddningsstationen och USB-laddningsanslutningen att tacka för detta.
 • Carson - påbyggnadstakspotlight i svart

  Carson - påbyggnadstakspotlight i svart
  Svart, kantig påbyggnadstakspot Carson Lamporna i serien Carson utmärker sig genom en enkel, funktionell design och har inga dekorativa detaljer. På så sätt är blicken fri till det väsentliga: nämligen ett klart, centrerat ljus. Den kantiga lampkroppen hos påbyggnadstakspoten består av svartlackerad aluminium och inuti finns en valfri GU10-lampa. Klassiska halogenlampor upp till 50 W kan användas, men också energisnåla LED-lampor är värda att överväga, eftersom de minskar strömförbrukningen avsevärt.
 • LED-taklampa Marlo vit 4 000 K rund 25,2 cm

  LED-taklampa Marlo vit 4 000 K rund 25,2 cm
  LED-taklampa Marlo för användning i våtrum LED-lamporna hos denna taklampa är inte bara energisnåla, utan ger också klart ljus för god rumsbelysning. Det gör taklampan med sitt universalvita ljus till en ljuskälla som kan rekommenderas för offentliga lokaler. Marlo är utrustad med skyddsklass IP44 och kan därför användas i våtrumsmiljö.
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa med sensor
  Grafitgrå LED-utomhuslampa Advik med inbyggd sensor, IP54 Den här LED-utomhusvägglampan skyddas av kapslingsklass IP54 och är konstruerad för utomhusbruk. Det övergripande utseendet har en modern karaktär och lampkroppen är tillverkad i aluminium med en grå finish, som är väldigt tidslös och alltid ser bra ut på huset. Lamphuvudet lutar något, så ljuset skiner ned mot marken och undviker således att bländas. En integrerad rörelsesensor ökar komforten för denna utomhuslampa och ser till att ljuset på LED-lamporna tänds omedelbart när en rörelse registreras. Även efter att skymningen har fallit är du redo att hitta din väg. Man kan upptäcka hinder i god tid, vilket inte bara ökar funktionaliteten utan även säkerheten utomhus. Oinbjudna gästers närvaro runt fastigheten upptäcks också snabbare, eftersom ljuset naturligtvis även tänds för dem.
 • Arcchio Jarle taklampa, 1 lampa svart

  Arcchio Jarle taklampa, 1 lampa svart
  Kantiga taklampa Jarle i svart Den moderna takspotlighten Jarle är utrustad med en variabel ljuskälla. Den är innesluten i ett svart hölje tillverkat av aluminium och konstruerat i en enkel geometrisk form. Oavsett om det är i det mysiga vardagsrummet, i korridoren eller i arbetsrummet så passar Jarle in i de mest olika inredningarna. Även för kommersiella syften, till exempel som affärsbelysning, ger Jarle punktbelysning för enskilda områden eller särskilda objekt.
 • LED-taklampa Vince i vitt, 6 ljuskällor

  LED-taklampa Vince i vitt, 6 ljuskällor
  Klart lysande LED-taklampa Vince med GU10-ljuskällor Man ser genast att de sex lampinsatserna hos taklampan Vince kan ge mängder av klart ljus. Tack vare LED-tekniken hos GU10-lamporna förbrukar den inte mycket ström. Taklampan kan med fördel användas i större rum, eller i rum där det behövs mycket ljus, som i köket. För idealisk ljusriktning kan varje insats svängas individuellt.
 • Påbyggnads-takspot Jolina, vit

  Påbyggnads-takspot Jolina, vit
  Cylinderformad montering-taklampa Jolina med justerbart ljusbortfall Denna takpåbyggnadsspot med sin vita yta är enkel och modern i designen, så att den kan användas på många sätt. Den drivs med en GU10-högvolt-halogenlampa upp till maximalt 50 Watt. Ljusutsläppet är justerbart tack vare den 25° rörliga inre reflektorn så att vissa ställen i rummet kan iscensättas.
 • Vit vägglampa Zuzana, rund

  Vit vägglampa Zuzana, rund
  Rund vägglampa Zuzana i cylinderform, variabel ljusutstrålning Zuzana är helt vit, vilket gör att den kan integreras perfekt i många miljöer. Ljuset från G9-lampan kan avges både uppåt och nedåt och det speciella med vägglampan är att ljuset kan justeras. Ljusstrålens vinkel kan inte bara justeras på samma sätt, utan ljuset kan också vara smalt på ena sidan och brett på den andra. Effekterna är alltid värda att se och Zuzana är därför mycket mer än en ren ljuskälla, utan alltid också ett dekorativt objekt för vardagsrummet som framhäver sig självt med en speciell ljuseffekt.
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, vit

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 1 lampa, vit
  Vit LED-takspotlight Ronka med ljusstark, dimbar Gu10-lampa och skruvlös anslutningsklämma. Denna LED-takspotlight används i utförandet med 1 lampa snyggt som spotlight eller downlight för många rum. Den inre insatsen i den vita ramen kan svängas på valfritt sätt så att man kan rikta taklampan ljus i valfri riktning. Ljuset från den medföljande externt dimbara GU10-LED-lampan kännetecknas av en hög ljusstyrka så att takspotlighten även i varianten med 1 lampa skapar en bra ljusintensitet och bidrar med en värdefull ljusintensitet för rumsbelysningen. Utöver användning i privata rum lämpar sig LED-spotlighten även för montering i kommersiell miljö. Den förstklassiga anslutningsklämman kännetecknas av en skruvlös mekanism så att man utföra en snabb, säker och verktygslös anslutning av kablaget med entrådiga, fintrådiga och flertrådiga ledare. Anslutningsklämman ger möjlighet till genomdragning av kablarna vilket har visat sig vara mycket fördelaktigt. Aluminiumhusets vita yta är tidlös och ger ett harmoniskt intryck så att lampan optiskt håller sig diskret i bakgrunden och framför allt kan uppfylla sin huvuduppgift som naturligtvis består i att skänka tillförlitligt ljus. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, vit

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, vit
  Vit, LED-taklampa Ronka med inställbara insatser, 2 lampor Ronka är en mångsidig taklampa med bra ljusstyrka som vid behov även kan dimmas. De invändiga insatserna är ställbara så att man kan bestämma ljusutsläppet. LED-lampornas ljusstyrka är hög så att man med takspotlighten redan med utförandet 2 lampor uppnår en bra belysning av rummet men man kan naturligtvis integrera ytterligare ljuskällor i belysningskonceptet särskilt när det handlar om större rum eller om bostäder som fordrar extrabelysning. Den förstklassiga anslutningsklämman till den kantiga, vita spotlighten är skruvlös så att man ska kunna ansluta en-, fin- och flertrådiga ledare snabbt och säkert och framför allt utan verktyg. Detta, tillsammans med möjligheten till kabelgenomdragning, är en fördel värd att nämnas, särskilt för den kommersiella sektorn. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Dagur taklampa 4 lampor, vit

  Arcchio Dagur taklampa 4 lampor, vit
  Vit taklampa Dagur med fyra roterande spotlights För många boningsområden, som vardagsrummet, korridoren eller arbetsrummet, är den moderna takspotlighten Dagur idealisk. Den är utrustad med fyra ljuskällor som kan ställas in individuellt. Detta är mycket användbart just för att optimera och ytligt belysa enskilda rum, eftersom rummets alla vinklar kan belysas väl. Inte bara ytligt, utan man kan även målinriktat ställa in taklampan Dagur:s spotlights så att man därmed till exempel kan belysa en hylla eller ett garderob.
 • Aluminiumgrå takspot Carson, rund

  Aluminiumgrå takspot Carson, rund
  Carson - rund takspot av aluminium Takspoten Carson passar som funktionell takbelysning, som kan användas i hallen, i arbetsrummet, i köket, men naturligtvis också helt klassiskt i vardagsrummet, om man har en övervägande puristisk inredningsstil. Takspoten drivs med en GU10-lampa på maximalt 50 Watt och ljusskenet är - naturligtvis beroende av valet av ljuskälla - riktat och centrerat. Den cylinderformade aluminiumkroppen har en borstad yta som skapar en behaglig modernitet.
 • Vinca - LED-taklampa, 120 cm

  Vinca - LED-taklampa, 120 cm
  Ljus Vinca LED-taklampa med enkelt utseende och jämnt ljusmönster Vinca är en av de diskreta ljuskällor där fokus ligger på funktion och inte på ett dekorativt, iögonfallande utseende. Förutom plastdiffusorn, som låter ljuset lysa mjukt in i rummet, består LED-taklampan av ett lackerat aluminiumhölje som rymmer diffusorn och de ljusstarka, energieffektiva lysdioderna. Om du väljer Vinca får du en ljuskälla som ger bra belysning och därför passar perfekt i ett arbetsrum eller i ett kök.
 • Rund LED-taklampa Augustin, 20 cm

  Rund LED-taklampa Augustin, 20 cm
  Enkel LED-taklampa Augustin i rund form, perfekt för fuktiga rum. Diametern på den här LED-taklampan är relativt kompakt, vilket gör att den kan användas i många rum. Ramen är vitlackerad, skärmen är också vit, så att en jämn ljusfördelning är möjlig. Bakom skärmen finns ljusa, universella vita lysdioder som är mycket energieffektiva och därför snabbt övertygar moderna konsumenter. Optimal för badrum och andra fuktiga rum.
 • LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 12,8cm

  LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 12,8cm
  Kompakt våtrumstaklampa Marlo med LED-lampor i universalvitt Marlo är utrustad med energisnåla LED-lampor och kan tack vare sin kompakta, kvadratiska form användas särskilt mångsidigt. Det gäller även användning i offentliga lokaler, där det är en fördel att taklampan är utrustad med IP44, så att den är avsedd för användning i våtrum.
 • Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing

  Arcchio Jaika pendellampa, 5 lampor, mässing
  Mässingsfärgad design till matbordet: pendellampan Jaika med 5 lampor och lampskärm av aluminium Jaika passar harmoniskt in i många moderna miljöer och även i skandinaviska stilar eller liknande inredningar med vackra vintagekaraktärer. Pendellampan består av totalt fem lampskärmar i en rad som alla har en mässingsfärgad ytfinish och som därför har en mycket varm utstrålning. Ljuset från E27-lampor (LED-filamentteknik som ser ut som traditionella glödlampor rekommenderas särskilt) strålar huvudsakligen nedåt, men det finns också ett litet avstånd mellan skärmen och uttaget där ljust också kan ta sig ut. Även större matbord eller riktiga tavlor i matsalen sätts i rätt ljus med 5-lampsversionen av pendellampan Jaika.
 • Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio

  Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 4 lampa lång svart
  Matsalshänglampan Cosmina med 4 lampor och metallskärmar i svart och guld Cosmina är en fantastisk lampa för den moderna och designorienterade lägenheten. Med de 4 lampornas kan en bra och ljus belysning av bordsytan garanteras samtidigt som ljuset inte bländar i omgivningen eftersom metallskärmar bara släpper ut sitt ljus rakt nedåt. Alla skärmar har ett cylindriskt element ovanpå och blir bredare nedtill. Utsidan är helt i matt svart, vilket understryker den moderna effekten och ger lampan ett svalare och elegantare uttryck. Annars är alla lampskärmarna guldfärgade på insidan, vilket inte bara skapar en fin optisk kontrast, utan även skapar varma och trevliga ljusreflektioner som alltid är välkomna i köket eller matrummet. Det är ju i regel den plats där man inte bara äter maten, utan även den sociala mötesplats där man träffar familj och vänner.
 • Enkel, rund LED-taklampa Quirina

  Enkel, rund LED-taklampa Quirina
  Kompakt LED-taklampa Quirina i vitt Denna LED-taklampa har en rund aluminiumram och en diffusor i polykarbonat, bägge delar är vita. Ljuset avges jämnt i rummet, vilket uppfattas som behagligt och hemtrevligt. I och med att lampans konstruktion är så pass kompakt kan den integreras på olika sätt och är en ljuskälla med diskret utseende som lämnar utrymme för funktionen. Lysdioderna är energisnåla och övertygar med god energieffektivitet.
 • Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart

  Taklampa Gesigna, 2 lampor, svart
  LED-spotlight Gesigna med 2 ljuskällor, svart finish och svängbara skärmar LED-taklampan Gesigna har tre cylinderformade element, varav två är skärmarna och det mittersta är takfästet. Eftersom varje lamphuvud kan svängas, kan ljusskenet ställas in efter önskemål och belysa valfria platser i rummet. Den svarta finishen är diskret elegant och passar utmärkt till moderna inredningsstilar. Lampan passar utmärkt i köket, hallen eller andra utrymmen i hemmet.
 • LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, vit

  LED-takspotlight Ronka, 4 lampor, kvadratisk, vit
  Kvadratisk LED-taklampa Ronka med vitt aluminiumhus och dimbara, svängbara GU10-ljuskällor Ronka är en högfunktionell lampa med ett utseende som är lika funktionellt. Den kan lätt integreras i kommersiella omgivningar och är framför allt en mycket användbar lampa i försäljningslokaler men även inom den privata sektorn där den alltid finner sin plats. De använda ljuskällorna med energibesparande LED-teknik är inte bara ljusstarka utan kan vid behov även dimmas externt. Tack vare en rörlig insats kan de dessutom svängas för en skräddarsydd riktning av ljuset. Anslutningen sker tack vare en skruvlös anslutningsklämma snabbt och komfortabelt eftersom det inte behövs något verktyg för att förbinda kabeln, i stället har man ställt ett professionellt, högvärdigt instickssystem till förfogande. Optiskt är den kvadratiska taklampan med de fyra fjädrarna präglad av en funktionell purism som avrundas perfekt av den vita ytans utformning. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Assona LED-vägglampa, vit-silver

  Arcchio Assona LED-vägglampa, vit-silver
  Mycket modern LED-vägglampa Assona i vitt och silver Assona övertygar först och främst med sin moderna effekt och den rätlinjiga designen, samt den effektiva LED-tekniken hos G9-ljuskällan. Utvändigt är lampkroppen vit, medan insidan är silverfärgad och reflekterar ljuset på ett vackert och tilltalande sätt. Vägglampan kan användas i alla rum i en modernt inredd bostad och ger alltid ett stilfullt intryck. Allra bäst fungerar den som accentbelysning kvällstid med en trivsam effekt.
 • Arcchio Liano LED-golvlampa, dimbar i vitt

  Arcchio Liano LED-golvlampa, dimbar i vitt
  Funktionell golvlampa Liano, dimbar i fem steg Den moderna golvlampan Liano kan dimmas i fem steg och ändras i färgtemperaturer. Den betjänas enkelt och bekvämt med den integrerade touchmanöverpanelen som är placerat i sitthöjd på golvlampan. Oavsett om man läser eller pysslar i en fåtölj, eller arbetar vid ett skrivbord, så kan ljuset anpassas individuellt. Lamphuvudet i Liano kan dessutom lutas uppåt och nedåt och anpassas efter den aktuella situationen. Den moderna designen av LED-golvlampan gör den till en fantastisk lampa. Oavsett om den är i vardagsrummet, på arbetsrummet eller kontoret.
 • Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Fineria LED-utomhusvägglampa med sensor
  LED utomhusvägglampa Fineria med rörelsedetektor Ljuset från de varma vita lysdioderna från Fineria yttervägglampa sänds ut i omgivningen över en bred strålvinkel närhelst det behövs, eftersom ljuset är utrustat med en integrerad PIR-rörelsedetektor. Det elegant designade ljuset i aluminium i mörkgrått passar nästan alla fasader och tänds alltid när rörelse detekteras på ett avstånd på 6 till 10 meter och i ett detekteringsområde på 120 °. Ljusets varaktighet kan ställas in från 5 sekunder till 10 minuter och svarets ljusstyrka kan också justeras (15 - 2000 lux). Armaturens optimala monteringshöjd är 0,5 till 2,5 meter.
 • LED-spot Vince i vitt, 2 ljuskällor

  LED-spot Vince i vitt, 2 ljuskällor
  Vince - LED-spot med två GU10-LED-lampor LED-spoten Vince med sin diskreta design är en belysningsmöjlighet för många olika situationer. Den har en bred, vit ram och är utrustad med GU10-lampor som ingår i leveransen och som drivs med energisnål LED-teknik. Båda lampinsatserna kan svängas, så att ljuset kan riktas bättre.
 • Ljusstark LED-taklampa Vince i vitt, 8 ljuskällor

  Ljusstark LED-taklampa Vince i vitt, 8 ljuskällor
  Vitlackerad LED-taklampa Vince med GU10-ljuskällor Det blir verkligt ljust när man tänder LED-taklampan Vince! Den har totalt åtta lampinsatser, vilket naturligtvis är en ansenlig mängd. Därmed kan också större rum utan problem belysas. Och det är glädjande att varje GU10-spotlight kan riktas om helt enligt individuella önskemål! På så sätt kan faktiskt också större vardagsrum belysas på bästa sätt över större yta. Ytan hos LED-taklampan är vit och ramen är ganska bred.
 • Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit

  Arcchio Tadej pendellampa, 4 lampor, svartvit
  Svart pendellampa Tadej i skenform med fyra trattformade lampskärmar av metall Tadej är en lampa som omedelbart övertygar med en modern helhetseffekt och kan integreras i en designorienterad, puristisk inredning. Skärmarna är trattformade, breder sig nedåt och poängterar med en färgkombination av svart utanpå och vitt inuti. Metallen fungerar väl som reflektor, och ljuset överförs till den bords- eller köksbänk som pendellampan är avsedd för. Eftersom E27 är ett universaluttag finns det i dag otaliga lampor som kan användas. Exempelvis är det inte bara tänkbart energisnål LED-teknik, även LED-lampor med särskilt varmvit ljustemperatur, som kan imitera ljuset från stearinljus, är också vackra alternativ för hembelysning.
 • LED-taklampa Marlo silver 3000K kantig 23,1 cm

  LED-taklampa Marlo silver 3000K kantig 23,1 cm
  Kvadratisk LED-taklampa Marlo för användning i våtrum Marlo är med sin kantiga form och silvriga ram en ljuskälla som är snarare enkel. Denna egenskap gör LED-taklampan mångsidig, i och med att den passar i de flesta rum och stilar. Dessutom är den tack vare kapslingsklass IP44 även lämplig för användning i badrummet eller andra våtrum. Taklampans LED-ljuskällor är lika kraftfulla som energisnåla.
 • LED-taklampa Marlo vit 4 000 K rund 18,2 cm

  LED-taklampa Marlo vit 4 000 K rund 18,2 cm
  Rund LED-taklampa Marlo med vit infattning och IP44 Denna LED-taklampa utmärker sig genom god lyskraft och genom att den kan användas i våtrum, eftersom den är utrustad med skyddsklass IP44 och därmed mycket tät. Den runda vita ramen gör dessutom LED-taklampan mycket enkel och den kan väl kombineras med olika inredningsstilar - även avsedd för användning i offentliga lokaler.
 • LED-taklampa Vince, 25x14 cm, svart

  LED-taklampa Vince, 25x14 cm, svart
  Svart taklampa Vince med 2 GU10-LED-lampor Denna LED taklampa har en metallkåpa med matt svart finish och två lampinsatser med GU10-LED-lampor. Båda insatserna kan svängas vid behov, så att man kan anpassa ljusets riktning bra. LED-lamporna är strömsnåla och har dessutom lång livslängd, så att belysningen uppfyller moderna krav. Den svarta ytan kan kombineras med många olika miljöer, designen av LED-taklampan har en teknisk ton som är tilltalande i hemmet och på kontoret. - med skruvlös klämma för snabb montering i taket
 • LED-taklampa Vince, 14x14 cm, svart

  LED-taklampa Vince, 14x14 cm, svart
  Kompakt LED taklampa Vince med GU10-lampa och svängbar insats Taklampan i serien Vince har ett funktionellt utseende och en kvadratisk lampkropp av matt svartlackerad metall. Den inre insatsen med GU10-lampan är svängbar, så att man kan anpassa ljusets riktning bättre. GU10-lampan som ingår i leveransen är en energisnål LED-lampa med lång livslängd. LED taklampan har en skruvlös klämma för snabb och säker montering och utseendet präglas av ett funktionellt uttryck. Vince passar lika bra på kontor som i privata hem.
 • Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Brinja 3 Plafond Vitär med sin enkla design och eleganta utseende, en tidlös spotlight som passar nästan alla hem. De enkla monokroma färgerna och de rena linjerna gör lampan lätt att an
 • Brinja 1 Plafond Round Svart - Arcchio

  Brinja 1 Plafond Round Svart - Arcchio
 • Arcchio Hanke LED-skrivbordslampa, dimbar

  Arcchio Hanke LED-skrivbordslampa, dimbar
  Modern LED-skrivbordslampa Hanke med flexarm Fyra olika steg i färgtemperaturen. Från mycket varmvitt ljus (3 000 K) till koncentrationsfrämjande dagsljus (6 000 K), kan aktiveras via touchmanöverpanelen på LED-skrivbordslampan Hanke. Lampan har ett stort, platt lamphuvud som har en bred ljuspanel och som dessutom lätt kan placeras i olika positioner med hjälp av flexarmen. Ljuset kan därför anpassas individuellt och användas vid varje arbetsplats. De ljusstarka LED-lampor som finns inbyggda här kan också dimmas stegvis, så att inte bara det vita ljusets ljustemperatur, utan även dess intensitet, kan ändras. En extra USB-laddningsanslutning gör det möjligt att samtidigt ladda en smartphone till exempel, när man arbetar vid skrivbordet.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 LED
  LED-vägglampa utomhus Tassnim med kuboptik i grafit LED-utomhusvägglampan representerar snygg och modern design. Armaturkroppen påminner om en kub och är gjord av grafitfärgat aluminium. Inuti finns en inbyggd LED som genererar varmt vitt ljus och därmed erbjuder rätt atmosfär. Tack vare IP65- kapslingsklass är armaturen dammtät och skyddad mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Det kompakta och diskreta utseendet kan enkelt integreras i arkitektonisk stil och är därför idealiskt för montering på en yttervägg. Tassnim LED-utomhusvägglampa är perfekt för att belysa en uppfart eller terrass och ställer subtila accenter.
 • Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet

  Svart LED-vägglampa Natalja till badrummet
  Kantig LED-vägglampa Natalja till badrummet Natalja är en vägglampa med kapslingsklass IP65 som är perfekt för montering i badrummet, där den kan utsättas för fukt, i och med att lampan är helt tät. Vägglampan monteras, så att ljuset avges nedåt. De integrerade LED-ljuskällorna är energisnåla och ger god belysning med väldigt lite ström.
 • Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 ljuskällor

  Kvadratisk LED-taklampa Vince i vitt, 4 ljuskällor
  Vit LED-taklampa Vince i utförande med fyra ljuskällor Med de fyra lampinsatserna är LED-taklampan Vince i stånd att skapa balanserat ljus som kan användas i många rum i bostaden. Taklampans design är modern och tilltalande diskret, vilket kommer till uttryck inte minst i den vitlackerade ytan. Varje lampinsats kan svängas så att ljuset kan anpassas optimalt till personliga önskemål. Den drivs med GU10-LED-lampor med bra förhållande mellan energiförbrukning och ljusstyrka och på så sätt skonar plånboken. Vince kan exempelvis användas som taklampa i köket.
 • Avlång LED-taklampa Vince i vitt, 4 ljuskällor

  Avlång LED-taklampa Vince i vitt, 4 ljuskällor
  LED-taklampa Vince med vit metallyta Vince är en taklampa i modern, diskret form, som drivs med LED-lampor med GU10-sockel. På så sätt kan strömförbrukningen hållas låg utan att ljusstyrkan behöver bli lidande. LED-taklampan kan framför allt användas i köket eller hallen. Totalt fyra lampinsatser sitter i den vita ramen och alla kan svängas så att ljusets riktning kan varieras.
 • Augustin - LED-taklampa i rund form, 40 cm

  Augustin - LED-taklampa i rund form, 40 cm
  Augustin fuktskyddad takarmatur med vit kant och universella vita lysdioder Takarmaturen är utformad med IP54-skydd för användning i fuktiga utrymmen eftersom det ger tillräckligt skydd om det finns en möjlighet att vatten kan tränga in i armaturen. De integrerade LED-ljuskällorna lyser i universell vit färg och den fuktsäkra takarmaturen med sin runda form är så enkel att Augustin även kan användas som en fuktsäker armatur i tekniska utrymmen. För god belysning är lysdioderna mycket ljusstarka men har en mycket måttlig och effektiv energiförbrukning.
 • LED-taklampa Augustin, 30 cm

  LED-taklampa Augustin, 30 cm
  Rund LED-taklampa Augustin med hög ljusstyrka och skyddsklass IP54, ljusfärg valbar Augustins cirkulära ram är vitlackerad, medan polykarbonatskärmen med sin vita yta ger en bra och jämn ljusspridning. Allt som allt är utseendet behagligt enkelt och tidlöst, varför LED-taklampan som är avsedd för ett fuktigt rum också kan användas förstklassigt i det tekniska området. Lysdioderna ger ett energieffektivt ljus som ger både ljusstyrka och låg energiförbrukning. Ljusfärgen är variabel, du kan välja mellan tre färgtemperaturer. Innan LED-taklampan installeras används därför en strömbrytare på baksidan av armaturen, som kan kopplas om i tre steg.
 • LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 23,1cm

  LED-taklampa Marlo vit 4 000 K kantig 23,1cm
  Ljusstark LED-taklampa Marlo i kvadratisk form, IP44 Denna LED-taklampa utstrålar ett behagligt, universalvitt ljus i omgivningen och kan inte bara användas i privata hem, utan är även avsedd för användning i offentliga lokaler. Den vita ramen och den kantiga formen ger den ett särskilt enkelt utseende som passar till inredningar av alla slag. Dessutom har de inbyggda LED-lamporna mycket klar lyskraft och bidrar till en god rumsbelysning.
 • Arcchio Zuzana vägglampa rund aluminium

  Arcchio Zuzana vägglampa rund aluminium
  Cylindrisk vägglampa Zuzana med aluminiumyta och justerbar ljusutstrålning Zuzana passar bra i vardagsrum, eftersom vägglampan skapar ett stämningsfullt ljus med en mysig effekt. Ljuset från G9-lampan släpps ut både uppåt och nedåt, vilket gör att ljuset kan justeras. Som konsument har du möjlighet att välja om du vill ha samma utgångsvinkel upptill och nedtill eller om du vill göra den bred upptill och smal nedtill eller tvärtom. På så sätt kan det varma ljuset komma ut särskilt effektivt och effekten syns tydligt på väggen.
 • Brinja 2 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 2 Plafond Vit - Arcchio
 • LED-taklampa Marlo vit 3 000 K rund 18,2 cm

  LED-taklampa Marlo vit 3 000 K rund 18,2 cm
  Rund LED-taklampa Marlo i vitt Marlo är en enkel lampa med en vit yta och rund form, som är en riktig allround och kan installeras nästan var som helst. LED-taklampa Marlo med kapslingsklass IP44 är lämplig för användning i fuktiga rum och är därför idealisk som badrumsbelysning. Tack vare en vit satinerad yta ovanför lysdioderna är ljusemissionen särskilt mjuk och jämn, vilket är lika välkommet i privata och kommersiella utrymmen.
 • LED-taklampa Marlo vit 3 000 K rund 25,2 cm

  LED-taklampa Marlo vit 3 000 K rund 25,2 cm
  Enkel badrumstaklampa Marlo i vit, rund form, IP44 Marlo passar utmärkt till de flesta inredningsstilar med den runda formen och den vita ytan, så att taklampa är nästan universell. Den enkla designen ska inte på något sätt dölja prestanda, eftersom taklampa med de varma vita lysdioderna har en utomordentligt hög ljusstyrka för tillräcklig rumsbelysning. Dessutom säkerställer den vitmättade belysta ytan en enhetlig ljusbild som inte bara är vacker för privat bruk utan också lyser upp kommersiella omgivningar på ett vackert sätt. Med kapslingsklass IP44 är armaturen så väl förseglad att den kan användas i badrum och andra fuktiga rum.
 • LED-taklampa Marlo vit 3 000 K kantig 12,8cm

  LED-taklampa Marlo vit 3 000 K kantig 12,8cm
  Tidlös bad-taklampa Marlo med kantig ram i vitt Ganska puristisk och enkel i designen, men kraftfull vad gäller funktionen: Den moderna, fyrkantiga LED-taklampan Marlo är den perfekta belysningen för badrummet eller andra fuktiga rum, eftersom den är utrustad med IP44-skydd. Den energieffektiva armaturen kan också användas i korridorer eller entréområden. Genom de integrerade, varmvita LED-ljuskällorna belyser Marlo hela rummet pålitligt, jämnt och utan bländning. På grund av dess tidlösa look passar den också in i nästan alla inredningsstilar och kan användas på olika sätt.
 • LED-takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, mörkgrå

  LED-takspotlight Ronka, GU10, 2 lampor, mörkgrå
  Mörkgrå LED-takspotlight Ronka i utförande med 2 lampor med dimbara, svängbara lampor LED-taklampan Ronka har en vacker yta i mörkgrått som ger ett diskret och tidlöst intryck och kan kombineras med många sorts interiörer. De både insatserna med GU10-LED-lamporna kan efter behov svängas för att anpassa ljusets riktning. Dessutom är ljuset utomordentligt starkt och redan utförandet med 2 lampor kan därför lysa upp ett rum bra. Om så önskas kan ljusintensiteten anpassas via en extern dimmer efter behov då ljuskällorna är dimbara. Takspotlighten lämpar sig både för privata utrymmen och man kan föreställa sig att lampan passar bra i kök, arbetsrum och hall men även i kommersiell miljö där Ronka framstår som en professionell lampa med ett enkelt, funktionellt utseende. För båda ändamål är det viktigt att nämna att LED-taklampan är utrustad med en skruvlös anslutningsklämma som möjliggör en snabb, säker och framför allt verktygslös anslutning. Förutom detta erbjuder Ronka möjligheten med kabelgenomdragning. - GU10-ljuskälla med byggform ES111
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 1 lampa
  Smal vardagsrums LED-pendel Franka i cylinderform, aluminium med svart yta. Franka är ett ädelt blickfång som framför allt imponerar med sin smala runda form och den ädla ytan i svart. Pendellampan drivs med varmvita lysdioder som strålar neråt och ger ett behagligt ljus. Armaturen kan monteras ovanför en disk, där den alltid gör en fin figur som solitär eller i en rad med liknande armaturer. Tack vare LED-tekniken är strömförbrukningen låg, men ljusstyrkan är god. - Strålvinkel 24 grader - Hög slagtålighet IK08 - SDCM < 5
 • Arcchio Pietro LED-hänglampa silver 70 cm 90W

  Arcchio Pietro LED-hänglampa silver 70 cm 90W
  LED-hänglampa Pietro med minimalistisk utformning För åskådaren ser Pietro ut som en puristisk lysande ring som verkar sväva fritt i luften. Denna effekt uppstår genom tre osynliga stöttor som används för att fästa lampan i taket. Ringen är tillverkad av ett stålhölje med fast integrerade lysdioder. Lysdiodernas varmvita ljus är riktat nedåt och bländas av på ett mjukt sätt av en vit plastdiffusor. Detta ger en angenäm belysning som ändå är ljusstarkt nog för att ge gott om ljus över ett stort matbord. Hänglampan Pietro:s minimalistiska utformning kan med några få detaljer övertyga och passar särskilt in i en modern inredningsstil.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, vit
  Smal, vit pendellampa av aluminium, med extra reflektor i svart Ejona passar in både i privata lokaler och i kommersiella miljöer. Den smala, höga pendellampan kan mycket väl fungera som köksbänksbelysning och kan även användas i rad med flera lampor av samma slag så att man kan belysa bords- eller köksytan på ett omfattande sätt. I princip framstår lampdesignen som mycket modern och behaglig. Den mattvita färgen på aluminiumytan gör pendellampan till en vacker allrounder för moderna inredningar, med ytterligare en reflektor i svart som kan berika utseendet med en effektiv kontrast. GU10-lampan kan väljas efter eget gottfinnande och kan även utrustas med modern LED-teknik för låg energiförbrukning. Dessutom finns det här olika strålningsvinklar som gör det möjligt att välja spotlightsformad eller bredare stråle.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 35 cm, svart
  Svart, smal pendellampa Ejona med aluminiumskärm och utbytbar reflektor Ejona passar in i många moderna inredningar och användningen är långt ifrån begränsad till privata utrymmen. Den kan också användas i kommersiella miljöer. Till exempel försäljningsrum i fina butiker som med Ejona kan presenteras på rätt sätt. Vid behov kan den inre reflektorn bytas ut, eftersom det förutom den svarta insatsen även finns en ring i en tilltalande guldton, som inte bara framkallar en effektiv färgkontrast, utan även påverkar ljusbildens värme och elegans. Den lämpliga lampan kan väljas ut individuellt eftersom det nu finns många ljuskällor för GU10-uttaget, framför allt med energisnål, långlivad LED-teknik. Dessutom kan man välja mellan olika strålvinklar för att se till att ljuset antingen är spotlightsformat eller brett.
 • Arcchio Lianel LED-skrivbordslampa, vit

  Arcchio Lianel LED-skrivbordslampa, vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Lianel med inställbar färgtemperatur Den moderna LED-skrivbordsslampan Lianel måste finnas på varje kontor, arbetsrum eller hemkontor. Tack vare möjligheten att ändra det vita ljusets färgtemperaturen från varmvitt till svalt dagsljus ger lampan alltid rätt ljus. Med hjälp av de förinställda faserna på kontrollpanelen kan ljusstämningen ändras med en enda fingersvepning på respektive symbol. För detta ändamål kan fem ljusstyrkenivåer väljas och en avstängningstimer på 60 minuter kan upprättas. LED-skrivbordslampan Lianel kan också justeras över två fogar. En USB-anslutning direkt på lampan möjliggör dessutom uppladdning av den egna smartphonen, till exempel.
 • Arcchio Heimo LED-skrivbordslampa dimbar CCT

  Arcchio Heimo LED-skrivbordslampa dimbar CCT
  Dimbar LED-skrivbordslampa Heimo med flexarm och inställbar färgtemperatur Enkel betjäning och tilltalande funktionalitet - detta är den svarta LED-skrivbordslampan Heimo. Med sin moderna design, den enkla touch-kontrollpanelen och den mycket praktiska flexarmen erbjuder LED-bordslampan Heimo allt som krävs av en skrivbordslampa. Det vita ljusets färgtemperatur kan lätt justeras genom förinställda ljusscener från varmvitt till koncentrationsfrämjande dagsljus. Ljusstyrkan kan också anpassas i fem steg. En integrerad USB-anslutning ger också en extra strömkälla där exempelvis den egna smartphonen lätt kan laddas.
 • Arcchio Vince taklampa, 14 x 14 cm i vitt

  Arcchio Vince taklampa, 14 x 14 cm i vitt
  Kvadratisk taklampa Vince med en vippbar insats Den praktiska taklampan Vince är en reducerad och elegant boningsaccessoar. Höljet är helt i vitt, medan ljuskällan är omgiven av en svart infattning. Designad i ett klassiskt färgschema och en kubform. Denna downlight kan enkelt integreras i olika inredningsstilar. Den passar in i privata bostäder och i kommersiella lokaler. Fördelen med denna lampa är att man kan styra ljusriktningen efter eget behov, eftersom spotlighten kan vridas dit man vill ha den. En energisnål LED-ljuskälla kan användas i GU10-uttaget som man kan införskaffa separat från Tillbehör. Taklampa har en skruvlös anslutningsklämma som snabbt, bekvämt och verktygslöst kan genomkopplas.
 • LED-taklampa Vince, tre ljuskällor

  LED-taklampa Vince, tre ljuskällor
  LED-taklampa Vince, tre ljuskällor LED-taklampan Vince består av tre skilda lampkroppar, som är förbundna med varandra genom en aluminiumkåpa. Den moderna designen och den neutrala färgen gör att armaturen passar perfekt i många olika inredningsstilar eller på kontor. Taklampan drivs med tre LED-GU10-lampor. Utmärkande för LED-ljuskällorna som levereras med lampan: - mycket låg energiförbrukning, upp till 80 % energibesparing - Homogen belysning genom särskilt stor strålningsvinkel på 90° - Mycket lång livslängd - upp till 30 000 timmar - Okänslig gentemot skakningar - Kvicksilverfri lampa - Effektfaktor: 0,5 - Ej dimbar
 • Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld

  Arcchio Shana LED-vägglampa svart-guld
  Svart och guld vägglampa Shana med lysdioder och en tilltalande ögla form Shana har ett modernt men ändå lite lekfullt uttryck med de tvinnade aluminiumelementen som liknar en båge. Utsidan av den ljusa kroppen är svart, men inuti är den tonad gyllene och säkerställer därmed ett högkontrast, trendigt utseende och vackert ljusemission. Det kan också läggas till att ljus är helt bländningsfritt och skonsamt, så att ljuset från Shana LED-vägglampa i första hand är lämplig för mysiga timmar på kvällen eller ger tillräcklig ljusstyrka för orientering när man går genom hallen, utan ljus blir för ljus stör där. Lysdioderna är kända för att vara särskilt effektiva och långvariga ljuskällor, vilket är fallet här.
 • Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, vit

  Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, vit
  LED-vägglampa Jasina i vitt Jasina har en halvcirkelformad ljus kropp och utstrålar sitt ljus upp och ner med en trevlig mysig effekt. När den är påslagen skapar detta riktigt vackra effekter som tas emot lika bra i korridoren, vardagsrummet och sovrummet. Lysdiodernas ljus kännetecknas av låg strömförbrukning och god effektivitet och den vita ytan på aluminiumskärmen ser vackert tidlös ut så att LED-vägglampan kan användas på många sätt.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 2 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 2 lampor
  Kubformad vägglampa utomhus Tassnim i grafit Med sin enkla och kompakta design är Tassnim utomhusvägglampa perfekt för att belysa utsidan. Dess lätta kropp påminner om en kub och är gjord av grafitfärgat aluminium. Genom att använda rätt ljuskälla säkerställer armaturen pålitlig och god belysning av en terrass eller uppfart. IP65- kapslingsklass gör den perfekt för utomhusbruk, eftersom den har visat sig vara dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Tassnim utomhusvägglampa ger inte bara nödvändig belysning utan trotsar också väderförhållandena framför dörren. Den subtila designen gör att den enkelt kan integreras i resten av arkitektoniska stilen utan att överskugga andra dekorationer.
 • Arcchio Dilana Downlight, rund, GU10, svart

  Arcchio Dilana Downlight, rund, GU10, svart
  Rund downlight Dilana i svart - med utbytbara reflektorer i svart och guld Dilana är en vacker allrounder som kan belysa många bostäder och affärslokaler på lämpligt sätt. Det är alltid lämpligt att använda flera olika lampor ur serien för att uppnå en god belysning av hela omgivningen. Den runda, cylindriska lampkroppen är tillverkad av aluminium och har en matt svart ytfinish som förkroppsligar en sval och diskret elegans. Två utbytbara reflektorer, varav den ena är svart och den andra är guldfärgad, är nödvändiga för att utseendet ska kunna bli så individuell som möjligt. Den senare genererar en särskilt varm ljusspridning.
 • Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, vit

  Arcchio Dilana vägglampa, rund, 2 lampor, vit
  Cylinderformad vägglampa Dilana med 2 lampor, vit ovansida och utbytbara reflektorer. Dilana är en lampa som passar i många bostadsmiljöer och ger ljus både uppåt och nedåt, eftersom två GU10-uttag är integrerade och kan monteras med lampor efter eget gottfinnande. LED-ljuskällorna, som är särskilt effektiva, kan gärna användas. Lamphuset i cylindrisk form är tillverkat av aluminium och har en vit yta som framstår som mycket harmonisk. Vid behov kan ytterligare en svart reflektor användas, vilket ger en tilltalande kontrast. Utmärkt för hallar och vardagsrum, men även vacker belysning för representativa lokaler i en kommersiell eller offentlig miljö.
 • Arcchio Thiago LED-vägglampa, svart

  Arcchio Thiago LED-vägglampa, svart
  Svart LED-vägglampa Tiago med smal design LED-vägglampan Thiago är den perfekta följeslagaren när det gäller accentbelysning i hallen. Dess lampkropp är tillverkad av aluminium och består av ett väggfäste och en smal, vertikalt monterad stång. På baksidan av denna stång sitter de inbyggda lysdioderna som kastar sitt ljus mot väggen. Med denna effekt omges LED-vägglampan Thiago av sitt eget ljus och lyfts fram från väggen. Men även dess kompakta storlek gör den perfekt som hallbelysning. Jämfört med en utåtstickande vägglampa tar den även i de smalaste rummen knappt något plats alls. Dess diskreta svarta och avslappande utseende passar perfekt in i moderna inredningsstilar och sätter lägga accenter i hemmet.
 • Arcchio Assona LED-vägglampa, svart-guld

  Arcchio Assona LED-vägglampa, svart-guld
  Svart-guldfärgad LED-vägglampa Assona med G9-ljuskälla och modernt formspråk Assona har en svart utsida och ett gyllene innanmäte, vilket skapar en effektfull färgkontrast, som är mycket populär och som påverkar ljusbilden till att bli mycket behaglig. LED-vägglampan är totalt sett ett mycket modernt belysningsobjekt vars formspråk präglas av absolut rätlinjighet. Utmärkt för accentbelysning av vardags- och sovrum, för att inte tala om hallar etc.
 • Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa

  Arcchio Advik LED-utomhusvägglampa
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Advik med en nedåtriktad, böjd form, IP65 Vägglampan Advik är designad för utomhusbruk och har en böjd, nedåtriktad form så att ljuset riktas mot marken. Tack vare ett diffusorhölje i polykarbonat med en vit yta kan ljuset också sprida sig i omgivningen på ett särskilt jämnt och bländfritt sätt. Den böjda formen och den annars raka designen gör att Advik verkar ganska modern. Vilket gör det möjligt att kombinera LED-utomhusvägglampan med modern arkitektur. Med kapslingsklass IP65 är Advik perfekt skyddat i utomhusområdet.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång

  Arcchio Franka LED-pendellampa 3 lampor lång
  Långsträckt, trelampig LED-pendellampa Franka med smala ljuscylindrar i svart Franka passar utmärkt för att belysa bordsytor eller smala bar- och köksdiskar. De tre lampskärmarna är tillverkade av aluminium och har en ovanligt smal design. Den estetiska designen kompletteras av en ädel yta i svart som ser cool och elegant ut på samma gång. Ljusstrålen är riktad nedåt och med en strålningsvinkel på 24 grader är den ganska punktformad mot omgivningen. Tack vare tre LED-ljuskällor kan pendelarmaturen skapa tillräcklig ljusstyrka i vardagsrummet, samtidigt som energiförbrukningen är låg. Detta ger en god effektivitet, vilket är helt i linje med moderna konsumenter. - Hög slagtålighet (IK08) - SDCM < 5
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 3 lampa lång svart
  Pendellampa Cosmina i svart och guld med 3 lampor - perfekt för matbordet eller köksbänken Cosmina är en mycket tilltalande pendellampa som har tre moderna metallskärmar med ett smalt, cylindriskt element ovanpå och som går ner i en något lökformad skärm. På utsidan är skärmarna, precis som stativet, färgat i mattsvart, insidan har en gyllene filmfinish som ger särskild ljusaccent och en utmärkt ljuseffekt som är mycket trevlig och därför lämpar sig att belysa matområdet. Dessutom talar den avlånga formen och de tre lamporna för att använda den över bordet, eftersom den på så sätt kan garantera en bra och jämn belysning.
 • Arcchio Walza downlight, GU10, svart

  Arcchio Walza downlight, GU10, svart
  En liten taklampa med en minimalistisk look Enkel, modern och funktionsorienterad - det är så LED-taklampan Walza bäst kan beskrivas. Walza avger ljuset direkt nedåt utan att bländas. Detta ger en angenäm och samtidigt elegant belysning i rummet. Tack vare sin klassiskt rundade form och den diskreta färgen kan Walza hitta sin plats i många olika inredningsstilar, utan att den utseendemässigt tränger sig på. Den kan därför användas både inom de egna fyra väggarna eller inom gastronomin och hotell- och restaurangbranschen. Med hjälp av en dimbar GU10-reflektor och en extern dimmer (dimmer ingår ej) kan denna vackra ljuskälla också ställas in i sin ljusstyrka.
 • Ranka LED Plafond Vit - Arcchio

  Ranka LED Plafond Vit - Arcchio
 • Arcchio Hinka taklampa, kantig 25,4 cm svart

  Arcchio Hinka taklampa, kantig 25,4 cm svart
  Dimbar GU10-downlight Hinka med speciell design Den här ljuskällan sticker ut med en reducerad look med en geometrisk form och en slående ytbehandling i klassisk svart färg. Det robusta metallhöljet är rektangulärt. GU10-uttaget har monterats djupt i höljet så att den ljuskälla som ska användas kan avge ljuset direkt nedåt utan att blända. Taklampan kan regleras med hjälp av en dimbar ljuskälla och en vanlig väggdimmer (dimmer och ljuskälla ingår inte) i ljusstyrka efter egna önskemål. Den kommer särskilt väl till uttryck om man kombinerar den med andra lampor från Hinka-serien. Den kan även användas inom restaurang- och hotellbranschen.
 • Arcchio Hinka taklampa, rund, 14 cm, vit

  Arcchio Hinka taklampa, rund, 14 cm, vit
  Praktisk GU10-downlight Hinka med en enkel vit design Denna vackra taklampan övertygar med sin enkla, runda form, som lätt kan användas i alla interiörer. Det riktade ljuset nedåt ger en vacker accentbelysning som inte bländar men samtidigt skapar eleganta effekter i rummet. Den vita, lackerade ytan är puristisk och elegant, vilket ytterligare understryker denna downlights karaktär. Om användaren väljer en dimbar ljuskälla kan han eller hon med hjälp av en vanlig väggdimmer anpassa ljusstyrkan - och därmed även stämningen i rummet - till sin egen stämning. Hinka passar inte bara in i privata vardagsrum utan även i kommersiella områden.
 • Arcchio Liano LED-golvlampa, dimbar i svart

  Arcchio Liano LED-golvlampa, dimbar i svart
  Dimbar LED-golvlampa Liano - modern design i elegant svart Passande som läslampa i vardagsrummet eller som golvlampa direkt bredvid skrivbordet ger LED-lampan Liano ljus belysning och har en trevlig modern design. De integrerade LED-lamporna kan dimmas i fem steg och kan omkopplas efter fyra olika ljuslägen. Man kan välja mellan olika färgtemperaturer som antingen är lämpade för avslappning eller koncentrerat arbete. Alla funktioner styrs med den integrerade touchmanöverpanelen som man även kan tända och släcka lampan med. Lamphuvudet i LED-golvlampan Liano kan dessutom lätt justeras uppåt och nedåt, vilket möjliggör individuell anpassning av ljuset.
 • Arcchio Dagur taklampa 4 lampor, svart

  Arcchio Dagur taklampa 4 lampor, svart
  Optimalt rumsbelysning - taklampan Dagur i elegant svart För att på bästa sätt belysa ett rum är den eleganta taklampan Daguar i svart idealisk. Den består av fyra rörliga, svängbara spotlights som kan anpassas individuellt i den riktning som behövs. Ljuset tränger alltså in i rummet på alla sidor, men det kan samtidigt riktas mot en enda plats. Exempelvis kan man målinriktat belysa skåp och hyllor. Om det används i vardagsrummet, matrummet, korridoren eller till och med i arbetsrummet, ger taklampan Dagur optimalt ljus samtidigt som den har en tilltalande ung design.
 • Arcchio Ismera utomhusvägglampa med glas

  Arcchio Ismera utomhusvägglampa med glas
  Vägglampa Ismera i aluminiumgjutgods och klart glas Ismera utomhusvägglampa ser modern och elegant ut tack vare sin linjära design och de använda materialen: aluminiumgjutgods i mörkgrått och klart glas. Ljuset från lampan kan avges i alla riktningar, så att till exempel ingången eller terrassen är perfekt upplyst, både uppåt och nedåt samt till sidorna. Det dekorativa utseendet på utomhusvägglampan kan förbättras med hjälp av en klar filamentlampa . Utrustad med kapslingsklass IP65 kan den också installeras i otäckta områden utan problem.
 • Arcchio Jelle LED-vägglampa, 25 cm, svart

  Arcchio Jelle LED-vägglampa, 25 cm, svart
  Konvex och konkav, svart och guld - harmoniska kontraster med Jelle LED-vägglampa Jelle imponerar omedelbart på många moderna anläggningar, eftersom LED-vägglampan har ett attraktivt utseende och även får poäng med effektiv LED-teknik, som kännetecknas av god effektivitet och livslängd hos ljuskällorna. Kombinationen av en konvex form med en konkav form resulterar i ett intressant utseende, där du kan se både den svarta fronten och den bakre elementets gyllene nyans. Kontrasten mellan former och färger uppfattas som vacker och harmonisk och naturligtvis ger guldfinishen också en vacker ljusreflektion. Detta fungerar lika bra i vardagsrummet som i ett sovrum eller när du belyser korridorer.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 lampor
  Modern utomhusvägglampa Tassnim i silveraluminium med kubutseende Tassnims utomhusvägglampa imponerar framför allt med sitt subtila och moderna utseende. Dess silverlampkropp är gjord av aluminium och dess yttre påminner om en kub. Det erforderliga ljuset för en uppfart eller en terrass genereras av det belysningsmedel som ska användas. Med kapslingsklass IP65 är armaturen den perfekta följeslagaren när det gäller belysning utomhus, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Utomhusvägglampan Tassnim trotsar vädret på tröskeln och är också en pålitlig ljuskälla. Dessutom skär den med sin enkla design en fin figur även när den är avstängd och kan enkelt integreras i en mängd olika arkitektoniska stilar.
 • Arcchio Udonna LED-utomhusvägglampa, höjd 6,5 cm

  Arcchio Udonna LED-utomhusvägglampa, höjd 6,5 cm
  Udonna Vinkelformad LED vägglampa utomhus i betong Udonna LED-vägglampan för utomhusbruk övertygar med sitt enkla och robusta utseende. Armaturkroppen är tillverkad av betong och har en diskret grå färg som lätt kan integreras i husets arkitektoniska stil. Den drivs med lysdioder som ger ett varmvitt ljus och är perfekt för accentbelysning av en uppfart eller en terrass. Dessutom har armaturen viktiga egenskaper som gör den perfekt lämpad för väderförhållanden utomhus. Tack vare skyddsklass IP65 är den dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Så om du letar efter en pålitlig följeslagare som ger det ljus du behöver vid ytterdörren och har en modern design som är platsbesparande tack vare sin kompakta storlek, är Udonna LED-vägglampa för utomhusbruk det rätta valet.
 • Arcchio Dagur takspotlight, 3 lampor vit

  Arcchio Dagur takspotlight, 3 lampor vit
  Modern takspotlight Dagur i vitt Allt som allt tre rörliga spotlights ingår i den moderna taklampan Dagur. Dessa ser till att ljuset kommer dit där det behövs. För att göra detta krävs bara en liten handrörelse för att ändra ljusets riktning från till exempel direkt nedåt till sidled. Detta ger tillräcklig inomhusbelysning, antingen i det mysiga vardagsrummet, i korridoren eller på kontoret eller i arbetsrummet.
 • Arcchio Dagur takspotlight, 2 lampor svart

  Arcchio Dagur takspotlight, 2 lampor svart
  Elegant i svart - takspotlighten Dagur med två rörliga ljuskällor På takspotlighten Dagur:s rektangulära takplatta finns två runda halogenspottar som är lätta att ställa in. Ljuskällornas lutbarhet möjliggör funktionell och individuell belysning. Oavsett om den installeras i ett vardagsrum, ett arbetsrum eller till och med i en korridor erbjuder Dagur en solid belysning av rummet och även punktbelysning av enskilda områden. Den enkla, svarta designen understryker moderniteten hos den praktiska takspotlighten.
 • Arcchio Shana LED-vägglampa vit

  Arcchio Shana LED-vägglampa vit
  Vackra former och mycket harmoni för vardagsrummet: Shana LED-vägglampa i vitt Shana är ett dekorativt ljusobjekt för väggen, som är en lampa, men alltid ett inredningsobjekt. Armaturhuset i aluminium påminner abstrakt om en slinga med den mjukt rundade designen. Tack vare denna design kan ljuset fly uppåt och nedåt och har inga bländande effekter, bara mjukt, varmt tonat ljus som knappast kan vara mer inbjudande. I en hall kan därför den energibesparande LED-belysningen användas som en trevlig orienteringslampa att gå igenom, medan det i vardagsrummet och sovrummet alltid är en bra rekommendation att använda den som ett alternativ till ljusare huvudbelysning. Den vita ytfinishen understryker det harmoniska utseendet perfekt.
 • Vince 4 Plafond Square Vit - Arcchio

  Vince 4 Plafond Square Vit - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Praktisk LED-taklampa Vinca, 90 cm

  Praktisk LED-taklampa Vinca, 90 cm
  Långsträckt LED-takarmatur Vinca med jämnt ljusmönster och ljusstark ljusstyrka Som takarmatur passar Vinca perfekt på ett kontor eller är ett användbart tillägg i köket om arbetet där ska utföras i bra ljus. Aluminiumhöljet har en kantig form, men har avrundade sidor som gör att utseendet blir mjukare. Höljet kompletteras av en diffusor av vit polykarbonat som sitter ovanför lysdioderna och ger ett jämnt ljus.
 • LED-taklampa Augustin, IP54, 40 cm

  LED-taklampa Augustin, IP54, 40 cm
  Bästa skydd i fuktiga rum tack vare skyddsklass IP54: den universella vitljusande LED-taklampan Augustin. Augustin har ett kantigt hölje med lätt rundade hörn och kännetecknas av ett mycket diskret och diskret utseende som gör att den kan användas på många olika sätt. LED-taklampan med vit ram kan användas i privata miljöer, till exempel i badrum, men den kan också användas i kommersiella syften. Den kan användas mycket bra i fuktiga rum, men naturligtvis även i andra miljöer. De fast installerade LED-ljuskällorna med lång livslängd står för god energieffektivitet och stark ljusstyrka.
 • Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart

  Arcchio Ejona pendellampa, höjd 27 cm, svart
  Smal, svart pendellampa Ejona med två utbytbara reflektorer i svart och guld Ejona är väl lämpat för att belysa köksbänken med hjälp av sin smala form och kan mycket väl monteras med flera lampor i rad. Lampskärmen är cylindrisk och består av aluminium med en mörksvart finish. Genom att välja GU10-ljuskällor kan man bestämma ljusets strålvinkel. Eftersom det finns ljuskällor med brett eller smalt ljus. Som ett särskilt element ingår i pendellampans leveransomfång en extra reflektor som är guldtonad och som följaktligen påverkar ljusbilden vilken präglas av varmare reflektioner. Utöver det gynnas dessutom av den harmoniska färgkontrasten.
 • Aluminium-LED vägglampa Esma, kantig

  Aluminium-LED vägglampa Esma, kantig
  Kubformad LED vägglampa Esma av borstad aluminium, ljuset avges uppåt och nedåt Denna kub ser mycket kompakt ut på väggen och passar i vardagsrum i modern stil med rätlinjig inriktning. Den kubformade LED vägglampan är öppen både uppåt och nedåt, vilket ger en vacker ljusbild på väggen. LED-lamporna är behagligt klara men energisnåla så att man är på den säkra sidan med denna vägglampa, när det gäller energieffektiviteten.
 • Arcchio Arthuria hänglampa, 4 lampor lång svart

  Arcchio Arthuria hänglampa, 4 lampor lång svart
  Svart och guld pendellampa Arthuria med fyra breda, lampskärmar runt metall Arthuria kan installeras perfekt ovanför en matplats, som kan placeras i matsalen såväl som i köket. Valfritt är hänglampan också lämplig för användning ovanför en disk. Metallskärmarna säkerställer att ljus bara kan komma ut där det finns en öppning - i detta specifika fall betyder detta: nedåt. Därför är resten av rummet inte obehagligt blindat, men bordsytan kan belysas starkt och målmedvetet. Det här är en kombination som verkar trevlig och mysig. Därför kan du med Arthuria- pendellampa verkligen bekvämt förse ett matbord med ljus . Med den svarta, matta metallytan spelar en cool men elegant ton in som balanseras behagligt av den gyllene inredningen, som naturligtvis uppfattas som en liten kontrast.
 • Arcchio Kejan LED-vägglampa IP44 2 lampor bred

  Arcchio Kejan LED-vägglampa IP44 2 lampor bred
  Två-flamma badrumsvägglampa Kejan med krom yta, perfekt för spegelbelysning i badrummet Kejan har en modern exteriör och passar bra i badrum och våtrum i allmänhet. Många beslag där har en liknande högglansfinish i krom och IP44-märkningen står också för stänkskydd. Utseendet passar bra med många moderna möbler och de cylindriska lampskärmarna, som är gjorda av akryl och är tydliga på utsidan, verkar särskilt snygga medan insidan är satinerad. Det betyder att ljuset är särskilt mjukt och jämnt blandat med omgivningen och att spegeln i badrummet eller på gästtoaletten kan belysas behagligt.
 • Arcchio Zuzana vägglampa aluminium G9 kantig svart

  Arcchio Zuzana vägglampa aluminium G9 kantig svart
  Kubformad LED vägglampa i aluminium Zuzana med justerbar ljusvinkel Zuzana har en universell form och kan användas på många olika sätt, men tack vare det linjära formspråket rekommenderas den särskilt för användning i moderna bostadsområden. Aluminiumkroppen har en naturlig finish och med sin silverfärg ger den en lite cool effekt som passar bra ihop med en viss purism i vardagsrumsdesignen. Dessutom kan ljusutstrålningsvinkeln på denna LED-vägglampa justeras efter önskemål, så att vinkeln antingen är densamma upptill och nedtill, eller så kan du kombinera en smal vinkel med en bred vinkel och på så sätt skapa ett mycket elegant helhetsintryck som först verkligen kommer till sin rätt när vägglampan är påslagen
 • Solvie LED Plafond Round Vit - Arcchio

  Solvie LED Plafond Round Vit - Arcchio
 • Marlo Plafond Round IP44 3000K Ø25 Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Round IP44 3000K Ø25 Vit - Arcchio
 • Arcchio Jaika pendellampa, 3 lampor, mässing

  Arcchio Jaika pendellampa, 3 lampor, mässing
  Mässingsfärgad pendellampa på skena Jaika med 3 aluminiumskärmar Jaika är perfekt för att belysa en bordsyta i köket eller matrummet. Men den kan även användas som belysning ovanför en bardisk. Lampskärmarna består av lätt aluminium som har fått en mätningsfärgad finish och därför har en extravarm utstrålning. Det finns ett utlopp mellan lamputtaget och själva skärmen, vilket gör att ljuset kan läcka ut även här, vilket anses vara mycket effektivt. LED-lampor med filamentteknik är inte bara energisnåla och långlivade, utan kompletterar även på ett utmärkt sätt designen hos pendellampan med 3 lampor.
 • Arcchio Dynorma LED-gånglampa

  Arcchio Dynorma LED-gånglampa
  Grafitfärgad LED-vägbelysning Dynorma av aluminiumgjutgods i exklusiv design Uppfarter, stigar, terrasser - alla dessa områden kan belysas energieffektivt och säkert med Dynorma LED-vägbelysning. Den vinklade designen och den grafitfärgade lackerade armaturen i exklusiv design är gjuten i aluminiumgjutgods och är utrustad med varmvita lysdioder som är installerade i toppen av lamphuvud bakom ett glaslock och belyser ett stort område under armaturen.
 • Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, svart

  Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, svart
  Svart och guld LED-vägglampa Dzemail för effektiv, indirekt rumsbelysning av korridorer, vardagsrum och sovrum Dzemail kombinerar färgerna svart och guld till en harmonisk helhet och är en effektiv LED-vägglampa som är särskilt effektiv i moderna vardagsrum, vilket inte minst beror på det harmoniska, nästan organiska formspråket. Utsidan av aluminiumljuskroppen är svart, medan insidan, där lysdioderna är placerade, finns en gyllene nyans som möjliggör ett underbart varmt ljus. Så du kan använda vägglampa för mjuk grundbelysning belysning och njuta av den indirekta ljuset som utgår från lysdioderna. Vardagsrum, hallar och sovutrymmen drar lika mycket nytta av detta.
 • Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa

  Arcchio Franka LED-pendellampa, 2 lampa
  Tvålampig Franka LED-pendel med svarta aluminiumcylindrar som skärmar - perfekt för diskar och matbord Den här pendelarmaturen är ett vackert blickfång och passar särskilt bra som bord- eller diskbelysning. De två skärmarna är mycket smala, runda och tillverkade av aluminium. Den svarta ytfinishen kompletterar den övergripande designen på ett estetiskt och ädelt sätt och utstrålar en cool elegans. Överlag passar Franka bra in i moderna interiörer och med den varmvita ljusfärgen är armaturen perfekt för vardagsrummet och en mysig belysning av olika rum. De två lamporna avger ett ganska punktformigt ljus med en strålningsvinkel på 24 grader. På grund av LED-tekniken är strömförbrukningen och ljusstyrkan kombinerade till en god effektivitet. Den höga stöttåligheten IK08 gör Franka-pendellampan till en robust armatur som du kan ha glädje av under lång tid. - SDCM < 5
 • Marlo Plafond Round IP44 3000K Ø18 Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Round IP44 3000K Ø18 Vit - Arcchio
 • Arcchio Arthuria hänglampa, 3 lampor lång svart

  Arcchio Arthuria hänglampa, 3 lampor lång svart
  Elegant matrumshänglampa Arthuria med 3 lampor i svart och guld Arthuria är en hänglampa som består av tre metallskärmar som endast är öppna undertill och har en bred, rund och en något lökformad figur. Medan den övre delen som övergår till upphängningen liknar en cylinder. Ljusbilden är därför målinriktat nedåt och är framför allt avsedd som en ljus belysning av bordsytor samtidigt som resten av rummet inte bländas. Därför är hänglampan Arthuria naturligtvis mycket väl passande för användning i matsalen eller över ett matbord i det moderna hemmet. Den svarta ytan på skärmarna, textilkabeln och takskenorna har en sval elegans som gör att den gyllene finishen som finns inuti skärmarna uppfattas som en varm kontrast. Det påverkar också ljusbilden på ett bra sätt och bidrar till att göra utrymmet hemtrevligare.
 • Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio

  Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio
  Philia Plafond 3000-6000 120x30 30W White - Arcchio
 • Arcchio Kirito LED-pollare, höjd 90 cm

  Arcchio Kirito LED-pollare, höjd 90 cm
  Smal LED-pollare Kirito i geometrisk form Kirito LED-pollare imponerar med sin avslappnade design och är den perfekta följeslagaren för utomhusbruk. Den är gjord av mörkgrå aluminium och har ett avslappnat utseende. Den inbyggda LED-modulen inuti genererar ett varmt vitt ljus och ger rätt belysning för trädgården. Det enkla utseendet möjliggör en okomplicerad integrering i trädgårdsdekorationen eller husets arkitektoniska stil. Kirito LED-pollare är perfekt förberedd för utomhusbruk tack vare IP65- kapslingsklass , eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Så det är inte bara ett elegant tillbehör för trädgården eller terrassen, utan trotsar också väderförhållandena utanför dörren.
 • Arcchio Hinka taklampa, kantig, 18 cm, vit

  Arcchio Hinka taklampa, kantig, 18 cm, vit
  Vit downlight Hinka med rektangulär konstruktion Taklampan Hinka ger ett enkelt men ändå speciellt intryck med sin rektangulära utformning. Dess form och färg i vitt passar bäst i en modern interiör och kan på ett fantastiskt sätt kombineras med andra lampor från samma serie. Därför är den lämplig både i privata bostäder och i kommersiella utrymmen som en bra grund- och accentbelysning. Med hjälp av en väggdimmer och en dimbar GU10-ljuskälla (dimmer och ljuskälla ingår ej) kan ljusstyrkan hos Hinka ändras enligt egna önskemål. Inomhusbelysningen kan på så sätt anpassas efter stämningen.
 • Arcchio Hinka taklampa, rund, ca 14 cm, svart

  Arcchio Hinka taklampa, rund, ca 14 cm, svart
  Tydlig taklampa Hinka i cylindrisk form Downlighten Hinka sticker ut med sin vackra, cylindriska konstruktion som är mycket modern och trevlig att titta på. Denna vackra taklampan övertygar med sin enkla, runda form, som lätt kan användas i alla interiörer. Det riktade ljuset nedåt ger en vacker accentbelysning som inte bländar men samtidigt skapar eleganta effekter i rummet. Den vita, lackerade ytan är puristisk och elegant, vilket ytterligare understryker denna downlights karaktär. Om användaren väljer en dimbar ljuskälla kan han eller hon med hjälp av en vanlig väggdimmer anpassa ljusstyrkan - och därmed även stämningen i rummet - till sin egen stämning. Hinka passar inte bara in i privata vardagsrum utan även i kommersiella områden.
 • Arcchio Vince taklampa, 47 x 14 cm i vitt

  Arcchio Vince taklampa, 47 x 14 cm i vitt
  Avlång taklampa Vince med flexibla ljuskällor Den rakt formade LED-taklampan Vince övertygar hela vägen med sin funktionella design och sin enkla, vita look. Det gör att den passar in i nästan vilken inriktning som helst. Uppradade strålar de fyra GU10-ljuskällorna med sitt ljus direkt nedåt utan att bländas. Alternativt kan ljusriktningen anpassas efter de egna behoven, eftersom spottarna är flexibla i sin lutningsvinkel. Även för yrkesmässigt bruk är denna armatur utmärkt. Den kan nämligen sätta vissa föremål i fokus med sitt ljus, och detta på både ett vackert och energieffektivt sätt. Den kommer särskilt väl till användning när den kombineras med andra lampor från samma serie. - med högkvalitativ, skruvlös klämma för snabb anslutning (långlivad, säker och verktygslös fjädermekanismen)
 • Arcchio Vince taklampa, 36 x 14 cm i vitt

  Arcchio Vince taklampa, 36 x 14 cm i vitt
  Taklampa Vince med 3 lampor i rätlinjig design och vippbara spottar Den rektangulära taklampan Vince presenteras i en modern look och eleganta färger. Medan metallhöljet är utformat i vitt har ljuskällorna försetts med en svart infattning. Den enkla designen kan inte bara användas i privata lokaler utan kommer även till användning i det kommersiella området. De tre GU10-uttagen kan utrustas med tåliga LED-lampor och kan dessutom lutas efter eget gottfinnande. Denna flexibilitet är mycket fördelaktig för att belysa objekt skall sättas i fokus. - med högkvalitativ, skruvlös klämma för snabb anslutning (långlivad, säker och verktygslös fjädermekanismen)
 • Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 53 cm

  Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 53 cm
  Soey LED-vägglampa som kan svängas upp och ner med en elegant kromglans, perfekt för spegeln i badrummet Aluminiumramen på Soey LED-vägglampa har en högblank kromyta som reflekterar vackert och ser särskilt elegant ut. Den passar också till alla vanliga inredningar i badrummet och med kapslingsklass IP44 säkerställs att armaturen också är tekniskt lämplig för användning i badrummet, eftersom den är så tät att det finns tillräckligt skydd mot stänkande vatten. Det långsträckta ljushuvudet kan svängas upp och ner för optimal lamphuvud och ett satinerat plastskydd säkerställer en jämn fördelning av det effektiva LED-ljuset.
 • Arcchio Lianel LED-skrivbordslampa, svart

  Arcchio Lianel LED-skrivbordslampa, svart
  Användarvänlig och funktionell - LED-skrivbordslampan Lianel Den moderna LED-skrivbordslampan Lianel med sin fantastiska svarta design är den perfekta lampan för arbetsplatsen. Den ger perfekt ljus med den justerbara lamparmen, oavsett position. De inbyggda energieffektiva LED-lamporna kan därför lätt dimmas eller ändras i färgtemperatur. Beroende på vilket ljus som behövs kan man med endast ett finger på touchmanöverpanelen och respektive symbol aktivera en förinställd ljusscen. Ljusstyrkan kan varieras i fem steg. Förutom det perfekta ljuset kan exempelvis den egna smartphonen laddas via den integrerade USB-anslutningen.
 • Arcchio Kubika downlight GU10, 1 lampa, vit

  Arcchio Kubika downlight GU10, 1 lampa, vit
  Enkel påbyggnadstaklampa Kubika i kvadratisk form Kvadratiskt, praktiskt och bra - påbyggnadstaklampan Kubika poängterar med sin minimalistiska form och sin diskreta färg. Med sin direkta ljusstrålning nedåt ger den en jämn ljusfördelning utan att blända betraktaren. Tack vare valet av klassiskt vit färg kan denna lilla lampa integreras väl i olika inredningar. Det är dock framför allt i moderna områden som den passar in på bästa sätt. Alternativt kan Kubika kombineras med andra lampor från serien och kan därför användas inte bara i den privata utan även i den kommersiella sektorn.
 • Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm svart

  Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm svart
  Svart och guld LED-vägglampa Karam i långsträckt form - mysigt ljus garanterat Karam kombinerar bra grundljusstyrka med mjukt ljus, eftersom lysdioderna är bakom en svart panel och belyser en reflektor i guld. Ljuset kan då bara fly uppåt och nedåt så att belysningen blir snyggt bländfri. Armaturens form är kantig och därför särskilt enkel för användning i moderna anläggningar. Färgkombinationen svart och guld motsvarar en populär trend och tas emot väl i vardagsrum av alla slag, varigenom ljusförhållandena också påverkas positivt av guldtonen inuti lampan, eftersom den skapar ett så trevligt, varmt uttryck. Den integrerade LED-tekniken får bra effektivitet och kombinerar därmed starkt ljus med relativt låg strömförbrukning. Detta är vad de flesta moderna konsumenter vill ha från belysning.
 • Arcchio Kejan LED-vägglampa IP44 1 lampa

  Arcchio Kejan LED-vägglampa IP44 1 lampa
  Förkromad LED-badrumsvägglampa Kejan med delvis satinerad akrylskärm Med sin blanka kromfinish passar Kejan underbart i badrum, för de flesta beslag här är också vackert förkromade. stativ kompletteras med en cylindrisk nyans av akryl, som har en delvis satinerad ytdesign. Det är klart på utsidan, men satinerat på insidan, så att ett ädelt utseende skapas och ljuset tränger jämnt in i omgivningen. Graden av kapslingsklass IP44 tyder på att det finns tillräckligt skydd mot stänkvatten och att vägglampa med energibesparande LED kan användas i alla typer av fuktiga utrymmen. Kejan fungerar också bra som spegelbelysning.
 • Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, vit

  Arcchio Dzemail LED-vägglampa, indirekt, vit
  Elegant Dzemail LED-vägglampa för vardagsrum, korridorer och sovrum Dzemail har ett böjt ljuselement och är en vägglampa som är utrustad med varma vita lysdioder. På grund av den speciella designen riktas ljuset från lysdioderna mot väggen och du får ett särskilt trevligt, övervägande indirekt ljus som verkar absolut mysigt och är idealiskt för kvällsbelysning. Men rum och korridorer också dra nytta av denna typ av belysning och ges mjuka grundbelysning med Dzemail LED vägglampa. Den vita ytfinishen ser mjuk och harmonisk ut och passar perfekt in i designens moderna design.
 • Ismera Utomhus Vägglampa Dark Grey - Arcchio

  Ismera Utomhus Vägglampa Dark Grey - Arcchio
  Ismera Utomhus Vägglampa Dark Grey - Arcchio
 • Jelle Vägglampa S Black/Gold - Arcchio

  Jelle Vägglampa S Black/Gold - Arcchio
  Jelle Vägglampa S Black/Gold - Arcchio
 • Arcchio Antinas LED-vägglampa vit

  Arcchio Antinas LED-vägglampa vit
  Vit LED-vägglampa Antinas med en vacker design - perfekt för vardagsrummet Två böjda band, det ena till vänster, det andra till höger, dekorerar LED-vägglampan Antinas, som skär en fin figur i moderna faciliteter och inte bara ser bra ut utan också möjliggör en magisk ljusbild. Armaturen kan integreras i en hall, där den sedan ger mjukt ljus för orientering, eller som vardagsrums- och sovrumsbelysning. Även här har rummen en trevlig mysighet och kan stilfullt tändas om den andra allmänna belysningen upplevs som för ljus. Dekorativ design för samtida miljöer!
 • Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 20 cm

  Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 20 cm
  Vridbar badrumsvägglampa Soey med effektiva lysdioder, IP44 Soey kan monteras perfekt ovanför en spegel i badrummet, där du alltid drar nytta av att lamphuvud upp och ner. Hela stativ i aluminium hålls i spegelkrom och lyser därför väldigt vackert, medan plasthöljet satinerades bland lysdioderna och möjliggör en mjuk ljusfördelning. Med den höga kapslingsklass är LED-vägglampan tillräckligt skyddad mot damm och stänkvatten och LED-tekniken behöver inte bevisa sig på länge utan imponerar omedelbart med sin livslängd och höga effektivitet.
 • Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 36,5 cm

  Arcchio Soey LED-spegellampa, IP44, 36,5 cm
  Kromad LED vägglampa Soey med svängbara lamphuvud, IP44 Soey är avsedd att användas i badrum och andra fuktiga rum och ger ett behagligt ljus in i rummet eller via spegeln på ett energieffektivt sätt. Det är just där du drar nytta av det faktum att lamphuvud och därmed exakt justeras. Så att du optimalt kan göra rättvisa med villkoren på plats. Visuellt imponerar LED-vägglampan med en vacker kromglans, som är elegant och modern och passar bra med många armaturer i badrummet, medan IP44 står för en hög skyddsnivå mot fukt.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, vit 1 LED

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, vit 1 LED
  Kubformad LED utomhusvägglampa Tassnim i vit aluminium LED-utomhusvägglampan påminner om en kub med sin fyrkantiga ljuskropp i aluminium. Dess moderna och enkla utseende betonas av materialets vita färg och ger det en attraktiv design. Den inbyggda lysdioden genererar ett varmt vitt ljus och är perfekt för att belysa en uppfart eller terrass. Tack vare IP65- kapslingsklass är armaturen dammtät och skyddad mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för väderförhållanden utomhus. Även när den är avstängd skär LED-utomhusvägglampan en fin figur och sätter subtila accenter på utomhusområdet. Framför allt imponerar den med sin kompakta storlek, som hittar en bra plats på varje yttervägg utan att överväldiga den arkitektoniska stilen.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 2 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 2 lampor
  Utomhusvägglampa silver Tassnim i kubform Utomhusvägglampan Tassnim är en modern och enkel lösning när det gäller utomhusbelysning. Armaturkroppen, som är gjord av silveraluminium, påminner om en kub med sin form. Om rätt ljuskälla används skapas omfattande och harmonisk belysning av en terrass eller uppfart. Tack vare IP65 kapslingsklass, är armaturen skyddas mot damm och vattenstrålar och är därför idealisk för utomhusbruk. Tassnim utomhusvägglampa ger inte bara nödvändig belysning utan trotsar också väderförhållandena framför dörren. Men deras enkla och iögonfallande utseende möjliggör också enkel integrering i arkitektonisk stil utan att förstöra atmosfären.
 • Tassnim Down Utomhus Vägglampa Graphite - Arcchio

  Tassnim Down Utomhus Vägglampa Graphite - Arcchio
  Tassnim Down Utomhus Vägglampa Graphite - Arcchio
 • Arcchio Ivano LED-vägglampa, 91 cm, aluminium

  Arcchio Ivano LED-vägglampa, 91 cm, aluminium
  LED-vägglampa Ivano i borstat aluminium LED-vägglampan Ivano övertygar med sitt moderna och smala utseende. Dess lampkropp består av en lång, smalare stav som är vertikalt fäst vid två väggfästen. De inbyggda lysdioderna sitter bakom denna stav och kastar ljuset mot väggen så att lampan framhävs av sitt eget ljus. Med den smala och diskreta designen är LED-vägglampan Ivano utmärkt lämpad för belysning av en hall eller ett smalare rum. Den är betydligt mer platsbesparande än en utåtstickande vägglampa och den ger lätta accenter på väggarna och är perfekt lämpad för accentsbelysning. Den diskreta färgen gör det möjligt att utan svårigheter föra in lampan i olika inredningsstilar där den avrundar designen på ett trevligt sätt.
 • Arcchio Liv LED-hänglampa 4 000 K 40 cm

  Arcchio Liv LED-hänglampa 4 000 K 40 cm
  Enkel LED-pendellampa Lio med ljusstarka lysdioder LED-hänglampan Lio presenterar sig som en smart belysning till det moderna hemmet. Den består av en cirkulär lampskärm som är fäst vid tre filigrana upphängningssystem. De kommer samman vid takkåpans spets så att en dynamisk helhetsbild skapas. Den öppna utformningen ger Lio lätthet och får det att se ut som att lampan svävar. Den enkla designen kombineras med ett elegant stålhölje vilket gör Lio till en anpassningsbar och samtidigt robust lampa.
 • Ranka Plafond White - Arcchio

  Ranka Plafond White - Arcchio
 • Arcchio Jarle taklampa, 2 lampor vit

  Arcchio Jarle taklampa, 2 lampor vit
  Med lutbara ljuskällor - taklampa Jarle Som en modern påbyggnadslampa ger taklampan Jarle stark belysning som kan anpassas individuellt. De två ljuskällorna, som var och en är vridbara, är båda lätt gömda eftersom de är inramade av ett vitt aluminiumhölje. De ger punktbelysning som är jämn och inte bländar. Jarle är idealisk som en påbyggnads-downlight för korridorer, vardagsrum eller kök. De rörliga ljuskällorna gör det möjligt att gruppera och ytligt belysa utrymmet, vilket kan justeras beroende på vad som behövs.
 • Arcchio Jarle taklampa, 2 lampor svart

  Arcchio Jarle taklampa, 2 lampor svart
  Nödvändigt ljus - taklampa Jarlo med två ljuskällor I ett svart aluminiumhölje finns de två justerbara ljuskällorna som utgör funktionaliteten hos den moderna taklampan Jarlo. Genom att de två lamporna är justerbara är det möjligt att ge punktbelysning av enskilda områden eller föremål, såsom skåp, hyllor eller tavlor. Oavsett om den finns i moderna vardagsrum, sovrum, arbetsrum eller luckor och kök ger taklampan Jarlo ett pålitligt zonljus i boningsrummet. Den enkla och samtidigt försiktiga utformningen gör den också perfekt för nästan alla typer av inredningar.
 • Vince 4 Plafond Vit - Arcchio

  Vince 4 Plafond Vit - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Arcchio Asra vägglampa, 1 lampa, guld

  Arcchio Asra vägglampa, 1 lampa, guld
  Gyllene vägglampa Asra inspirerar med effektiva ljusmoment Asra är en vägglampa som omedelbart fångar ögat. Anledningen till detta är det gyllene lacket. Lampskärmen är en riktig blickfång och lockar hela fokus. Med sin moderna design integreras Asra perfekt i ett modernt hem. Den kompakta lampan kan antingen fungera som extra belysning i ett vardagsrum eller som lampa i en hall.
 • Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm vit

  Arcchio Karam LED-vägglampa 53 cm vit
  Vit allround för vardagsrum, hall och sovplats: Karam LED-vägglampa i aluminium Karam är en vägglampa i långsträckt, vinklad form som manövreras med modern LED-teknik och kan användas på många olika sätt tack vare sin enkla, tidlösa design. Till viss del består den av en aluminiumpanel med en matt vit yta som är öppen på toppen och botten så att ljus kan fly i dessa riktningar och ljuset kännetecknas av komfort och bländningsfritt. I sin längsta version ger armaturen tillräckligt starkt ljus, särskilt i korridorer, för att kunna orientera sig tillräckligt i ett sådant passagerum, varigenom ljus alltid förblir mjukt. Men du kan också föreställa dig lampan i ett vardagsrum eller sovrum eftersom den skapar lika mysiga effekter. Lysdioderna är långvariga, ljusa och energieffektiva, vilket gör Karam till en attraktiv lampa i detta avseende.
 • Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, svart

  Arcchio Jasina LED-vägglampa, halvrund, svart
  Halvcirkelformad LED-vägglampa Jasina med ljusemission uppåt och nedåt Jasina har en lysande kropp gjord av aluminium, som är halvcirkelformad och har en svart yta utanför. Insidan förvaras däremot i en attraktiv guldton som gynnar varm ljusstrålning och därmed bidrar till en mysig ljuseffekt i vardagsrummet. Vägglampan med de effektiva lysdioderna är lika lämplig för hallar och vardagsrum som för belysning av ett sovrum. ljus bländar inte och flyr upp och ner.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 LED

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, silver 1 LED
  Silver LED utomhusvägglampa Tassnim med kublook Den moderna och enkla LED-utomhusvägglampan är perfekt för att belysa en uppfart eller en terrass. Den är gjord av aluminium, målad i silver och dess lampkropp påminner om en kub med sitt utseende. Inuti denna kub sitter den inbyggda LED-lampan som genererar ett varmt vitt ljus och därmed genererar rätt atmosfär. Tack vare IP65 kapslingsklass kan armaturen monteras utomhus utan tvekan eftersom det är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. LED-utomhusvägglampan Tassnim trotsar väderförhållandena utanför dörren. Dess subtila och lugna design hittar också en perfekt plats på ytterväggar utan att överskugga resten av den arkitektoniska stilen.
 • Brinja 3 Round Plafond White - Arcchio

  Brinja 3 Round Plafond White - Arcchio
  Brinja 3 Round Plafond White - Arcchio
 • Leiylen Utomhus Vägglampa Grey - Arcchio

  Leiylen Utomhus Vägglampa Grey - Arcchio
  Leiylen Utomhus Vägglampa Grey - Arcchio
 • Arcchio Cayla taklampa, bur, svart

  Arcchio Cayla taklampa, bur, svart
  Burformad taklampa Cayla med mattsvart yta och kubform Cayla är en taklampa som har den uppskattade burlooken och utöver det påminner om en kub. Det finns egentligen ingen traditionell lampskärm, utan den mattsvarta delen utgör en ett stativ av smala stavar. Detta resulterar i att man kan se rakt in till lampan som sitter i. På så sätt kan man väl se den E27-ljuskälla som används, och som därför bör väljas så den matchar stilmässigt. Rekommendationen är därför helt klart energieffektiva LED-lampor i filamentoptik. De som kombinerar en modern optik och ett klassiskt utseende på bästa sätt. Globlampor i G80-design med större diameter passar också mycket bra ihop med taklampans helhetsdesign, vilken är en tilltalande vintagestil.
 • Marlo Plafond Round IP44 3000K Silver/Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Round IP44 3000K Silver/Vit - Arcchio
  Koncept Marlo Plafond Round IP44 3000K Silver/Vitär både en fin och praktisk plafond, där solid funktionalitet möter snygga enkla former, som utstrålar nordisk stilfullhet. De enkla enfärgade la
 • Vince 3 Plafond Vit - Arcchio

  Vince 3 Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Vince 3 Plafond Vitär en flexibel plafond, vars spottar kan vridas och riktas så att ljuset alltid lyser upp den del av rummet som önskas. Runt ljuskällorna sitter snygga aluminiumskydd so
 • Rosalie Plafond Square Vit - Arcchio

  Rosalie Plafond Square Vit - Arcchio
  Koncept Rosalie Plafond Square Vit från tyska Arcchio skiner av starka Bauhaus-rötter som märket har inspirerats av sedan 2002 till deras snygga kvalitetsdesigns. Rosalie är inget undantag. Dess m
 • GU10-spot Vince med LED-lampor

  GU10-spot Vince med LED-lampor
  LED-taklampa Vince, fyra ljuskällor LED-taklampan Vince består av fyra skilda lampkroppar, som är förbundna med varandra genom en aluminiumkåpa. Den moderna designen och den neutrala färgen gör att armaturen passar perfekt i många olika inredningsstilar eller på kontor. Taklampan drivs med fyra LED-GU10-lampor. Utmärkande för LED-ljuskällorna som levereras med lampan: - mycket låg energiförbrukning, upp till 80 % energibesparing - Homogen belysning genom särskilt stor strålningsvinkel på 90° - Mycket lång livslängd - upp till 30 000 timmar - Okänslig gentemot skakningar - Kvicksilverfri lampa - Effektfaktor: 0,5 - Ej dimbar
 • LED-taklampa Vince, 4 lampor

  LED-taklampa Vince, 4 lampor
  LED-taklampa Vince med fyra ljuskällor Taklampan Vince består av fyra lampkroppar som sitter ihop i en kvadratisk alumuniumkåpa. Den moderna designen och den neutrala färgen gör att armaturen passar perfekt i många olika inredningsstilar eller på kontor. Taklampan drivs med GU10-LED-lampor, som utmärker sig genom hög energieffektivitet och jämförelsevis låg strömförbrukning. Den medlevererade GU9-ljuskällans egenskaper: - Mycket låg energiförbrukning, upp till 80% energibesparing - Homogen belysning genom särskilt stor strålningsvinkel på 90° - Mycket lång livslängd - upp till 30 000 timmar - Okänslig gentemot skakningar - Kvicksilverfri lampa - Effektfaktor: 0,5 - ej dimbar
 • Arcchio Thiago LED-vägglampa, borstat aluminium

  Arcchio Thiago LED-vägglampa, borstat aluminium
  Modern LED-vägglampa Tiago i smal design LED-vägglampa Thiago övertygar med sitt smala och moderna utseende. Dess lampkropp är tillverkad av aluminium och består av en plan, vertikalt placerad stång. Baksidan av denna stång är försedd med fast inbyggda lysdioder som kastar ljuset försiktigt mot väggen. Den kromfärgade färgen och dess minimalistiska utseende gör lampan till ett riktigt blickfång. Med den ovanliga monteringen av LED-lamporna och det resulterade, något indirekta ljuset lämpar sig lampan som accentbelysning av hallar eller vardagsrum. På samma sätt sätter LED-vägglampan Thiago, med sitt onormala utseende, slående accenter i inredningen och fungerar som en modern dekoration.
 • Kvadratisk LED-taklampa Augustin, 25 cm

  Kvadratisk LED-taklampa Augustin, 25 cm
  Augustin - energisparande LED-taklampa för fuktiga rum Augustin LED-taklampan kännetecknas av sin IP54-skyddsklass, vilket innebär att den kan användas i fuktiga rum. Detta gäller för den privata sektorn, men även ur teknisk eller kommersiell synvinkel. Taklampans utseende är så enkelt att den kan användas på många olika sätt utan problem. Ljuset från de universella vita lysdioderna fördelas särskilt jämnt av det vita skyddshöljet och det finns ingen obehaglig bländning.
 • LED-taklampa Marlo silver 3000K rund 18,2 cm

  LED-taklampa Marlo silver 3000K rund 18,2 cm
  Rund LED-driven badrumstaklampa Marlo Tack vare skyddsklass IP44 är användning i badrum möjlig, eftersom den har omfattande skydd mot fukt. Taklampan Marlo med LED-teknik är dessutom en ljuskälla som ser enkel och tidlös ut, med en silverfärgad yta i kombination med en rund grundform. Därför kan man använda Marlo tillsammans med många olika stilar.
 • Arcchio Aleksi LED-hänglampa, 60 cm, kantig

  Arcchio Aleksi LED-hänglampa, 60 cm, kantig
  Modern LED-hängande lampa Aleksi i svartvitt i fyrkantig form med rundade hörn Aleksi LED-hänglampa är den perfekta lösningen när det gäller att tända ett vardagsrum. Den snygga designen av järn och plast ger den ett elegant utseende och det ganska lugna färgschemat i vitt och svart avrundar den övergripande bilden välvilligt. Dina permanent installerade lysdioder kan styras med hjälp av en vippströmbrytare inuti armaturen med avseende på deras ljusfärg (3000 K och 4000 K). Aleksi LED-hängande ljus erbjuder alltid rätt ljus och skapar en perfekt atmosfär inom vardagsrum. Deras eleganta design integreras enkelt i moderna inredningsstilar och anpassar sig också väl till resten av möblerna utan att överväldiga dem.
 • Arcchio Dynorma LED-utomhusvägglampa

  Arcchio Dynorma LED-utomhusvägglampa
  Grafitfärgad LED-utomhusvägglampa Dynorma av aluminiumgjutgods, designad i en exklusiv design Dynorma är en modern och kantig LED-utomhusvägglampa av aluminiumgjutgods, designad i mörk grafit och utrustad med energieffektiv LED-teknik. Deras design kännetecknas av exklusivitet och ser särskilt snygg ut. De varma vita lysdioderna strålar nedåt genom en glasdiffusor i vidvinkel och belyser ett stort område under armaturen. Utomhusvägglampan är perfekt för att belysa entréområden.
 • Arcchio Dynorma LED-utomhusvägglampa med sensor

  Arcchio Dynorma LED-utomhusvägglampa med sensor
  Dynorma LED utomhusvägglampa i mörk grafit med sensor, exklusiv design Enkelhet och en rak, modern design kännetecknar utseendet på Dynorma LED utomhusvägglampa, som kännetecknas av en exklusiv design. Armaturen av aluminiumgjutgods tillverkades i vinklade former och försedd med varma vita lysdioder, vars ljus skiner nedåt genom ett glasöverdrag i vidvinkel, så att till exempel ingångsområdena är omfattande och energieffektivt belysta. Rörelsesensorn integrerad i armaturen säkerställer tillförlitlig belysning när rörelse detekteras. Sensorn har ett detekteringsområde på 100 grader och en räckvidd på 8 meter och kan justeras: - Ljustid 5 eller 30 sekunder, 1, 3, 5 eller 8 minuter - Svarsbelysning
 • Marlo Plafond Round IP44 3000KØ18 Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Round IP44 3000KØ18 Vit - Arcchio
  Koncept Marlo Plafond Round IP44 3000KØ18 Vit är både en fin och praktisk plafond, där solid funktionalitet möter snygga enkla former, som utstrålar nordisk stilfullhet. De enkla enfärgade lamp
 • Brinja 2 Plafond Svart - Arcchio

  Brinja 2 Plafond Svart - Arcchio
 • Marlo Plafond Round IP44 3000KØ25 Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Round IP44 3000KØ25 Vit - Arcchio
  Koncept Marlo Plafond Round IP44 3000KØ25 Vit är både en fin och praktisk plafond, där solid funktionalitet möter snygga enkla former, som utstrålar nordisk stilfullhet. De enkla enfärgade lamp
 • Arcchio Lunus hänglampa, guldfärgad insida

  Arcchio Lunus hänglampa, guldfärgad insida
  Upphängningslampan Lunus imponerar med sitt gyllene inlägg De moderna pendellampa Lunus imponerar med sin droppformade lampskärm. Skärmens utsida är matt svart medan insidan lyser i guld. De två färgerna kompletterar varandra för att skapa en harmonisk helhetsbild. Tack vare den svarta utsidan kan Lunus integreras i många miljöer. Guldet ger lampan det visst något, men det tvingar inte sig själv. Ljuset reflekterar guldet och ger glödet en varm guldton. Detta skapar en trevlig och mysig atmosfär. Lunus kan enkelt placeras i ett modernt vardagsrum eller ovanför ett bord.
 • Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 lampor

  Arcchio Tassnim utomhusvägglampa, grafit 1 lampor
  Grafitfärgad utomhusvägglampa Tassnim i symmetrisk kubform Den yttre vägglampan Tassmin representerar ett modernt och enkelt utseende. Den är gjord av ympfärgat aluminium och dess form påminner om en kub. Ljuskällan som ska användas möjliggör perfekt belysning av en uppfart eller terrass. Med sin IP65- kapslingsklass är armaturen idealisk för utomhusbruk, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Utomhusvägglampan Tassnim trotsar väderförhållandena precis utanför dörren. Men det är inte bara dess motståndskraft mot vädret som gör den till en perfekt följeslagare på utomhusområdet; dess påfallande, subtila design integreras enkelt i resten av arkitektoniska stilen utan att förändra atmosfären.
 • Arcchio LED-utomhusvägglampa Leiylen, kantig

  Arcchio LED-utomhusvägglampa Leiylen, kantig
  Vinklad LED-utomhusvägglampa Leiylen av betong LED-vägglampan utomhus Leiylen imponerar med sin kompakta och eleganta exteriör. Den är gjord av betong och kommer i en avlång vinkelform som är fäst vid ett litet väggfäste. En LED är permanent installerad både på toppen och på undersidan, så LED-utomhusvägglampan Leiylen avger ett varmt vitt ljus och skapar en lämplig atmosfär för utsidan. IP65- kapslingsklass gör den idealisk för väderförhållandena framför ytterdörren, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Den platsbesparande och moderna designen av LED-utomhusvägglampan Leiylen kan enkelt integreras i dekorationen vid uppfarten utan att bryta husets arkitektoniska stil. Det kan kombineras med andra lampor i deras serie för att skapa en harmonisk helhetsbild.
 • LED-taklampa Vince, 25x14 cm, träimitation

  LED-taklampa Vince, 25x14 cm, träimitation
  LED taklampa Vince i trä-look med 2 justerbara spotlights Med Vince får man en LED taklampa som tack vare det autentiska trä-utseendet ser mycket dekorativ ut. Den har en bred ram och två individuellt svängbara GU10-LED-spotlights så att man kan förändra ljusbilden vid behov. Tack vare LED-tekniken är taklampan Vince ett energisnålt belysningselement och även lyskraften är god. - med skruvlös anslutningsklämma
 • Arcchio Dilana Downlight, rund, GU10, vit

  Arcchio Dilana Downlight, rund, GU10, vit
  Vit downlight Dilana i rund form med 2 utbytbara reflektorer Den här downlighten av aluminium har en enkel, rund form som ser ut som en cylinder sam en mattvit ytfinish som passar bra till många rum. Ljuset strålar nedåt enligt sin byggform och två reflektorer medföljer för att kunna skapa ett mer personligt utseende. En i vitt och en i svart. Om det behövs kan man byta ringar och därmed ändra den optiska bilden, och i viss mån även ljusbilden.
 • Arcchio Kubika downlight GU10, 2 lampa, svart

  Arcchio Kubika downlight GU10, 2 lampa, svart
  Påbyggnadstaklampa Kubika med 2 lampor av aluminium Den rektangulära påbyggnadstaklampan Kubika poängterar med sin reducerade design och klassiska färgval. Höljet är tillverkat av aluminium och har en svart finish. Det har två GU10-uttag som är passande för lämpliga reflektorer. Med ett direkt nedåtriktad ljus säkerställer reflektorerna en jämn och bländfri ljusfördelning. Denna lampa används optimalt i kombination med andra ljuskällor från samma serie, inte bara i privata bostäder, utan även i hotell- och restaurangbranschen.
 • Arcchio Zaki LED-taklampa, kantig, svart

  Arcchio Zaki LED-taklampa, kantig, svart
  Kantig LED-taklampa Zaki i svart och guld En symmetrisk design och en attraktiv färgkombination gör LED-taklampan Zaki till en elegant lösning när det gäller frågan om korrekt belysning av ett boningsutrymme. Den är tillverkad av aluminium och dess kubformade lampskärm är lackerad i svart medan väggarna inuti har en gyllene färg. Lampskärmen som är öppen nedåt omger den fast inbyggda LED-lampan så att man kan belysa ett helt boningsrum eller matrum helt utan att blända. Men LED-taklampan Zaki är också ett bra val när det gäller utrymmesbesparande belysning. Med sin kompakta storlek hittar den en lämplig plats i varje litet utrymme och ger det tillräckligt med belysning.
 • Arcchio Ivano LED-vägglampa, 170 cm, vit

  Arcchio Ivano LED-vägglampa, 170 cm, vit
  LED-vägglampa Ivano med avslappnad, vit design Den diskreta vita färgen och den smala designen gör LED-vägglampan Ivano till det perfekta valet när det gäller hallbelysning. Dess lampkropp består av en stav som är vertikalt fäst vid två väggfästen. Lysdioderna som avger varmvitt ljus och kastar det mot väggen är placerade på baksidan av staven, vilket ger ett trevligt ljusspel. LED-vägglampan Ivano:s kompakta bredd och låga djup gör den väldigt platsbesparande i jämförelse med utåtstickande vägglampor och således perfekt för montering på hallväggar. Lampans vita färg är trevlig att titta på och tämligen diskret, vilket gör att lampan lätt kan integreras i olika stilar.
 • Arcchio Ivano LED-vägglampa, 170 cm, aluminium

  Arcchio Ivano LED-vägglampa, 170 cm, aluminium
  Smal LED-vägglampa Ivano i avslappnad design LED-vägglampa Ivano övertygar med sin enkla, men stiliga design. Dess lampkropp består av en smalare stav som är vertikalt fäst vid två väggfästen. Den avslappnade färgen på borstat aluminium och den smala storleken gör lampan perfekt till hallbelysning. Dess inbyggda lysdioder sitter på baksidan av aluminiumstaven och kastar sitt ljus mot väggen vilket gör att armaturen lyfts fram från väggen. LED-vägglampan Ivano är perfekt lämpad för accentbelysning och är på grund av sitt diskreta utseende perfekt att integrera i den inredningsstil som finns på plats. Den relativt neutrala färgen är trevlig för ögat och avleder inte från resten av inredningen eller dekorationen.
 • Rosalie Plafond Square Vit - Arcchio

  Rosalie Plafond Square Vit - Arcchio
 • Lianel Bordslampa Svart - Arcchio

  Lianel Bordslampa Svart - Arcchio
 • Vince 2 Plafond Vit - Arcchio

  Vince 2 Plafond Vit - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Vince 4 Plafond Vit/Svart - Arcchio

  Vince 4 Plafond Vit/Svart - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio

  Brinja 3 Plafond Vit - Arcchio
 • Marlo Plafond Square IP44 3000K Silver/Vit - Arcchio

  Marlo Plafond Square IP44 3000K Silver/Vit - Arcchio
 • Arcchio Cosmina hänglampa, 1 lampa svart

  Arcchio Cosmina hänglampa, 1 lampa svart
  Rund hänglampa Cosmina med mattsvart utsida och invändig finish i guld Cosmina övertygar med ett finslipat, modernt formspråk som alltid är elegant och som framför allt passar till moderna boningsstilar. Lampskärmen består av stål, är lätt lökformad och mynnar ovantill ut i ett cylindriskt rör som sedan övergår till upphängningssystemet. Eftersom metall är ett ogenomträngligt material för ljus kan denna hänglampas ljus endast ta sig ut nedåt. Därför är lampan mycket lämplig för belysning av ett bord som belyses vackert utan att det bländar. Dessutom är skärmens insida guldtonad, vilket inte bara skapar en synbar färgkontrast utan också en varm, mysig ljusspridning.
 • Vince 2 Plafond Vit - Arcchio

  Vince 2 Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Vince 2 Plafond Vitär en flexibel plafond, vars spottar kan vridas och riktas så att ljuset alltid lyser upp den del av rummet som önskas. Runt ljuskällorna sitter snygga aluminiumskydd so
 • Arcchio Jelle LED-vägglampa, 43,5 cm, svart

  Arcchio Jelle LED-vägglampa, 43,5 cm, svart
  Svart och guld LED-vägglampa Jelle med en intressant form Denna vägglampa passar mycket bra i moderna anläggningar med den rundade designen, som är en kombination av konvex och konkav form. Frontpanelen har en konvex form, medan det bakre elementet har en konkav form så att den förblir tydligt synlig och en kombination av svart och gulddekoration resulterar. Denna färgkombination anses vara mycket effektiv och motsvarar en harmonisk kontrast som har varit i trend under en tid. Designen möjliggör också helt bländningsfri belysning och lysdioderna belyser vackert den gyllene ytan, som sedan reflekterar ljuset på ett varmt och mysigt sätt. Sist men inte minst bör det nämnas att LED-tekniken å ena sidan är hållbar och å andra sidan får högklassig effektivitet, vilket innebär att ett starkt ljus förknippas med låg strömförbrukning. En sådan vägglampa passar perfekt i alla typer av vardagsrum, men särskilt bra i gångar som korridorer eller klassiskt i ett sovrum eller en elegant vardagsrumsdel.
 • Arcchio Dilana vägglampa, rund, 1 lampa, svart

  Arcchio Dilana vägglampa, rund, 1 lampa, svart
  Dilana, svart aluminiumvägglampa med utbytbara ringar i svart eller guld Dilana passar utmärkt in i en modern miljö och är en vägglampa som avger ljus nedåt. Vägglampans kropp är tillverkad av aluminium med en mörk yta. GU10-lampan, som i grund och botten ger ett tämligen spotformat ljus, kan väljas efter eget gottfinnande, helst med en effektiv LED-teknik. För att göra bilden och den optiska aspekten mer individuell finns det förutom den svarta reflektorn även en i guld som man kan använda på samma sätt och som inte bara berikar den utseendemässiga aspekten med ett kontrasterande element, utan även gör ljusbilden varmare, eftersom det uppstår reflektioner.
 • Arcchio Lengo LED-vägglampa CCT, 25 cm, trä

  Arcchio Lengo LED-vägglampa CCT, 25 cm, trä
  LED-väggarmatur Lengo med strålning uppåt och nedåt Lengo är en modern LED-väggarmatur för utomhusbruk i gjuten aluminium. Den långa designen är lika imponerande som den snygga ytbehandlingen i vackert trä. Den här armaturen avger ljuset uppåt och nedåt så att observatören inte blir bländad. Detta skapar eleganta ljusaccenter på husväggen som omedelbart drar till sig positiv uppmärksamhet. Med en DIP-omkopplare kan den lämpliga ljusfärgen (varmvitt eller universalvitt) ställas in före installationen, vilket gör armaturen särskilt praktisk vid olika tillfällen. Lengo kommer också att hitta en plats inom den kommersiella sektorn.
 • Tadej Taklampa Black/Gold - Arcchio

  Tadej Taklampa Black/Gold - Arcchio
 • Arcchio Jaika pendellampa, 1 lampa, mässing

  Arcchio Jaika pendellampa, 1 lampa, mässing
  Mässingsfärgad pendellampa Jaika med en formskön, tvådelad aluminiumskärm Jaika presenterar sig i en enkel men ändå trendig optik. Pendellampan passar därför in i många olika inredningar och i både moderna som vintagestilar. Den mässingsfärgade ytan ger lampan ett särskilt varmt uttryck, och lampskärmen kan användas i korridoren eller monteras i köket ovanför matbordet. I båda fallen avviker det mesta av ljuset nedåt, men i mindre utsträckning även genom ett utlopp mellan lamputtaget och skärmen som försluts nedtill. LED-filamentlampor är särskilt stilrätta eftersom de övertygar med en lång livslängd och låg elförbrukning.
 • Cosmina 3 Taklampa Black/Gold - Arcchio

  Cosmina 3 Taklampa Black/Gold - Arcchio
 • Mabel Plafond Vit - Arcchio

  Mabel Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Mabel Plafond Vit förenar vackert enkel design med skarp och pålitlig funktionalitet. Det klara LED-ljuset faller vackert på en plats på golvet. Genom att sätta upp Mabal i par eller i gr
 • Fineria Utomhus Vägglampa Dark Grey - Arcchio

  Fineria Utomhus Vägglampa Dark Grey - Arcchio
 • Vince 3 Plafond Silvergrey - Arcchio

  Vince 3 Plafond Silvergrey - Arcchio
  Design Arcchio Vince är en supermodig taklampa från tyska Arcchio, som i nästan tjugo år har tillverkat högkvalitativa lampor och fortsatt den tyska Bauhaus-traditionen av enkla funktionella design&hellip:
 • Ronka 1 Plafond Dark Grey - Arcchio

  Ronka 1 Plafond Dark Grey - Arcchio
 • Vinas Plafond White - Arcchio

  Vinas Plafond White - Arcchio
 • Arcchio Liljana utomhusvägglampa, svart, IP65

  Arcchio Liljana utomhusvägglampa, svart, IP65
  Svart utomhusvägglampa Liljana med cylindrisk glasskärm, IP65 Liljana är ett elegant belysningsobjekt för utomhusbruk som kan fästas på olika fasader och murverk. Den yttre vägglampan har ett aluminiumhölje i svart och den är också utrustad med en klar glasskärm i en rund cylinderform som avrundar designen harmoniskt. Denna design säkerställer också att ljuskällan är särskilt synlig, varför du bör ägna mer uppmärksamhet åt en lämplig lampa. LED-lampor med glödteknik är en mycket bra rekommendation här, både vad gäller energiförbrukning och optik. kapslingsklass IP65 står för en hög grad av väderskydd och varken fukt eller smuts kan skada ljuset utanför.
 • Gelora Plafond 2700-6500K 62x62 White/Silver - Arcchio

  Gelora Plafond 2700-6500K 62x62 White/Silver - Arcchio
 • Ranka LED Plafond Vit - Arcchio

  Ranka LED Plafond Vit - Arcchio
  Koncept Ranka LED Plafond Vitär en flexibel spotlight vars lamphuvud kan rotera så att ljuset alltid faller i önskad riktning. Ljuskonen faller i en vinkel på 34 grader från taket och kan göras
 • Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio

  Brinja 1 Plafond Round Vit - Arcchio
  Koncept Brinja 1 Plafond Round Vitär med sin enkla design och eleganta utseende, en tidlös spotlight som passar nästan alla hem. De enkla monokroma färgerna och de rena linjerna gör lampan lätt
 • Gesina Plafond White - Arcchio

  Gesina Plafond White - Arcchio