Lampor från Anglepoise

Det engelska varumärket Anglepoise har massor med ikonisk belysning. Tidlös design med noga utvalda material har skapat en kollektion som står sig över tid och blir aldrig omodern.

Patenterad fjäder i Anglepoise Original 1227

Anglepoise har en given plats i brittisk designhistoria. Skrivbordslampan Original 1227 lanserades 1933 och bygger på en patenterad fjäderkonstruktion som håller lamparmen på plats i exakt den vinkel som användaren böjt.

En annan ikonisk lampa är Type 75 som finns som golvlampa och skrivbordslampa bland annat. Här följer nu en översikt med massor av Anglepoise-belysning som finns att köpa online idag.

Utbud av belysning hos Anglepoise återförsäljare online

 • Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Midi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Midi Taklampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Midi Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise
  DesignPaul Smith för AnglepoiseKonceptType 75 Paul Smith Bordslampa Edition One är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen - i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande - vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck - Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Bordslampa med montering Linen White - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa med montering Linen White - Anglepoise
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise
 • Anglepoise Type 75? Golvlampa Anglepoise + Margaret Howell Yellow Ochre

  Anglepoise Type 75? Golvlampa Anglepoise + Margaret Howell Yellow Ochre
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Type 75? Mini Metallic Vägglampa Gold Lustre

  Anglepoise Type 75? Mini Metallic Vägglampa Gold Lustre
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:En Lampa skapat till att kunna stå på de minsta ytor samtidigt som den bjuder på alla de samma funktionella aspekterna som sin storebror.Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännba
 • Anglepoise Type 75? Golvlampa Jet Black

  Anglepoise Type 75? Golvlampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Original 1227 Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Taklampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseNotera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. KonceptOriginal 1227 Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Original 1227 Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Maxi Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell rost

  Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell rost
  LED-bordslampa Type 75 - Margaret Howell-kollektionen En välkänd bordslampa på ett annat vis: I denna version av den flexibla, inställbara LED-bordslampan Type 75 från Anglepoise®, som utformats av Sir Kenneth Grange, tog den moderna brittiska modedesignern Margaret Howell över färggivningen. Då skapades en färgmässigt mycket tilltalande version av bordslampan med den berömda konstantfjädermekanismen som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan garanterar en balanserad balans. Även där bordslampan Type 75 används - på skrivbordet hemma på kontoret eller som en arbetslampa i verkstaden: Den kommer att göra sig oumbärlig med sin funktion och den vackra färgen kommer att ge en modern touch. OBS! Vikten på den ljuskälla som används bör vara mellan 25 och 60 g för att hålla bordslampan Type 75 perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise
  DesignPaul Smith för AnglepoiseKonceptType 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen - i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande - vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck - Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Bordslampa med montering Linen White - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa med montering Linen White - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Bordslampa med montering Linen White designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise
 • Original 1227 Vägglampa med fäste Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Vägglampa med fäste Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Vägglampa med fäste Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Original 1227? Mini Vägglampa

  Anglepoise Original 1227? Mini Vägglampa
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:The Original 1227 Mini är det minsta tillskottet till den specifika Lampserien. Lampan är leksjuk, klassisk orginell och 100 % autentiskt, fylld med traditionella kromdetaljer.Anglepoise Lampserie
 • Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa Jet Black - Satin Finish

  Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa Jet Black - Satin Finish
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem. A
 • Anglepoise Type 75 Paul Smith Golvlampa Upplaga 4

  Anglepoise Type 75 Paul Smith Golvlampa Upplaga 4
  Design: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Begrepp: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Type 75 är en elegant och elegant golvlampa. Designen är mjukare och mer rundad än de ursprungliga Anglepoise lamporna, men du får samma justerings- och fjädersys
 • Original 1227 Vägglampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Vägglampa Jet Black - Anglepoise
 • Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa Slate Grey

  Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa Slate Grey
  Design: George Carwardine for Anglepoise. Koncept:Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjäder
 • Anglepoise Type 75? Bordslampa Slate Grey

  Anglepoise Type 75? Bordslampa Slate Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Original 1227? Mini Golvlampa Dove Grey

  Anglepoise Original 1227? Mini Golvlampa Dove Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: The Original 1227 Mini Collection är den minsta utökningen till den specifika Lampserien. Lampan är leksjuk, klassisk, originell och 100% autentisk, full av traditionella kromdetaljer. Anglepoi
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa alpinvit

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa alpinvit
  LED-bordslampa Type 75 Mini - Mindre version av den större lampan Type 75 Samma funktionella och optiska fördelar som den stora bordslampan med samma namn, det visar även bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise®: Den har också den välkända mekanismen för konstantfjädring för maximal rörelsefrihet och balans som gör det möjligt att använda den på skrivbordet hemma på samma sätt som på verkstadens arbetsbord. Bordslampan Type 75 Mini tillverkades 2011 efter ett förslag från den brittiske industridesignen Sir Kenneth Grange, som redan har konstruerat produkter för många kända varumärken, såsom Tesco, Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker, och som till och med är ansvarig för den yttre utformningen av InterCity 125. Denna fascinerande ljuskälla smälter in med nästan alla inredningsstilar på grund av sin neutrala färg. I bordslampan Type 75 Mini, som är bestyckad med ett E14-uttag, kan användas med en LED-lampa med upp till 6 LED watt. Leverans inklusive ljuskälla. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa sammettssvart

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa sammettssvart
  LED-bordslampa Type 75 Mini - Mindre version av den större lampan Type 75 Samma funktionella och optiska fördelar som den stora bordslampan med samma namn, det visar även bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise®: Den har också den välkända mekanismen för konstantfjädring för maximal rörelsefrihet och balans som gör det möjligt att använda den på skrivbordet hemma på samma sätt som på verkstadens arbetsbord. Bordslampan Type 75 Mini tillverkades 2011 efter ett förslag från den brittiske industridesignen Sir Kenneth Grange, som redan har konstruerat produkter för många kända varumärken, såsom Tesco, Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker, och som till och med är ansvarig för den yttre utformningen av InterCity 125. Denna fascinerande ljuskälla smälter in med nästan alla inredningsstilar på grund av sin neutrala färg. I bordslampan Type 75 Mini, som är bestyckad med ett E14-uttag, kan användas med en LED-lampa med upp till 6 LED watt. Leverans inklusive ljuskälla. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 80 vägglampa, pistaschgrön

  Anglepoise Type 80 vägglampa, pistaschgrön
  Designvägglampa Type 80 med strömbrytare Vägglampan Type 80 är från 2019 och är en av de nyare kreationerna från skaparen Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 har varit Design Director på Anglepoise, en brittisk lamptillverkare med tradition. Tillverkarens avancerade designlampor övertygar framför allt med sin funktion och sitt ofta industriella utseende. Type 80 är en modern tolkning av uppskattade klassikern. Precis som med klassikerna handlar denna lampa om största möjliga flexibilitet och stabilitet. Leden hos Type 80 gör det möjligt att rikta skärmen. Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det cirkulära utloppet på skärmen som förutom den riktade belysningen även ger en mjuk omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Energiklass: A+
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise
  DesignPaul Smith för AnglepoiseKonceptType 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen - i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande - vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck - Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Bordslampa med fäste Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Bordslampa Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Vägglampa med fäste Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Vägglampa med fäste Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Midi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Midi Taklampa Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Taklampa Jet Black - Anglepoise
 • Anglepoise Original 1227? Vägglampa

  Anglepoise Original 1227? Vägglampa
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oöverträffad funktionalitet. Allt i allt en Lampa så finns i varje hem.Anglep
 • Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa

  Anglepoise Original 1227? Giant Utomhus Golvlampa
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem.Ang
 • Anglepoise Original 1227? Mässing Lampa M. Väggbeslag Elephant Grey

  Anglepoise Original 1227? Mässing Lampa M. Väggbeslag Elephant Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oöverträffad funktionalitet. Allt i allt en Lampa så finns i varje hem.Anglep
 • Anglepoise Type 75? Vägglampa Jet Black

  Anglepoise Type 75? Vägglampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • 90 Mini Mini Bordslampa Warm Silver & Blush - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Warm Silver & Blush - Anglepoise
  DesignAnglepoiseKoncept90 Mini Bordslampa Warm Silver &: Blush är en söt liten lampa med en räckvidd på 52 centimeter. Den välkända designen är en mindre tolkning av den mångsidiga och klassiska arkitektoniska lampan. Lampan drivs med USB och kan därför enkelt anslutas till strömkälla via datorn, ett bärbart batteri eller anslutas till väggen. Du kan därför placera lampan exakt där du behöver ett praktiskt ljus.Använd den på skrivbordet och flytta den enkelt till din favoritläshörna, eller kanske som extra belysning vid köksbordet vid matlagning. Lampan har en skärm som kan justeras 360 grader och samtidigt kan den lutas upp och ner. Hela lampan roteras enkelt på lampans fot och det finns därför ingen gräns för lampans flexibilitet.90 Mini bordslampa finns här i flera olika färgerNotera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • 90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey - Anglepoise
  DesignAnglepoiseKoncept90 Mini Bordslampa Steel Blue &: Grey är en söt liten lampa med en räckvidd på 52 centimeter. Den välkända designen är en mindre tolkning av den mångsidiga och klassiska arkitektoniska lampan. Lampan drivs med USB och kan därför enkelt anslutas till strömkälla via datorn, ett bärbart batteri eller anslutas till väggen. Du kan därför placera lampan exakt där du behöver ett praktiskt ljus.Använd den på skrivbordet och flytta den enkelt till din favoritläshörna, eller kanske som extra belysning vid köksbordet vid matlagning. Lampan har en skärm som kan justeras 360 grader och samtidigt kan den lutas upp och ner. Hela lampan roteras enkelt på lampans fot och det finns därför ingen gräns för lampans flexibilitet.90 Mini bordslampa finns här i flera olika färgerNotera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75™ Mini Metallic Vägglampa Copper Lustre - Anglepoise

  Type 75™ Mini Metallic Vägglampa Copper Lustre - Anglepoise
 • Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa silver

  Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa silver
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-kabel LED-bordslampan 90 Mini Mini är betydligt mindre än andra Anglepoise® bordslampor som kan användas mycket flexibelt. Inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller en powerbank utöver ett eluttag när det inte finns något uttag i närheten. Den är efterträdaren till den populära Model 90 från 1970-talet och har samma egenskaper: en 360-gradig skärm och flexibla leder så att den ger individuell belysning för varje utrymme och efter varje behov. Skrivbordslampan 90 Mini Mini av aluminium står säkert på skrivbordet, på nattduksbordet eller på många andra platser där det krävs anpassningsbar belysning tack vare gjutjärnsfoten med aluminiumhölje. Den är försedd med en dimbar LED-modul med varmvit ljustemperatur och levereras med ett nätaggregat. Den tänds, släcks och dimmas via den integrerade strömbrytaren i lamphuset. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 hänglampa grå

  Anglepoise Original 1227 hänglampa grå
  Original hänglampa 1227 med flätad kabel Hänglampan Original 1227 presenterar sig med ett industriellt utseende i traditionell Anglepoise® -stil med en vackert utformad stålskärm. Taklampan, skapad 2012, är optiskt baserad på den ursprungliga designen av Anglepoise®, som George Carwardine skapade på 1930-talet när designern som faktiskt arbetade som industridesigner inom fordonsindustrin fick den första Anglepoise® arbetslampa . Original 1227 hängande lampa, som ser väldigt imponerande ut som en patiens och ger omgivande belysning som lyser direkt nedåt, kan också placeras i rad eller i grupp. Den perfekta ljuskällan, till exempel för lägenheter inredda i industriell stil. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 mässing vägglampa grå

  Anglepoise Original 1227 mässing vägglampa grå
  Vridbar vägglampa Original 1227 Mässing i retro design Glänsande mässings accenter på väggfästet, lamparm och skärmen flyttar vägglampan Original 1227 mässing, som annars hålls i färgretrodesign, även upplyst i betraktarens fokus. Om belysningen är påslagen avslöjas en tilltalande ljuseffekt som skapar atmosfärisk extrabelysning i varje rum. Vridningen av skärmen innebär att den kan justeras efter behov. Skärmens insida är designad i vitt för optimal ljusreflektion. Skärmdesignen för Original 1227 mässing vägglampa, släppt 2014, kommer från den välkända Anglepoise ® arbetslampa , som designern George Carwardine (1887-1948) skapade och patenterades 1932 Energiklass: A++
 • Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa stålblå

  Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa stålblå
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-kabel LED-bordslampan 90 Mini Mini är betydligt mindre än andra Anglepoise® bordslampor som kan användas mycket flexibelt. Inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller en powerbank utöver ett eluttag när det inte finns något uttag i närheten. Den är efterträdaren till den populära Model 90 från 1970-talet och har samma egenskaper: en 360-gradig skärm och flexibla leder så att den ger individuell belysning för varje utrymme och efter varje behov. Skrivbordslampan 90 Mini Mini av aluminium står säkert på skrivbordet, på nattduksbordet eller på många andra platser där det krävs anpassningsbar belysning tack vare gjutjärnsfoten med aluminiumhölje. Den är försedd med en dimbar LED-modul med varmvit ljustemperatur och levereras med ett nätaggregat. Den tänds, släcks och dimmas via den integrerade strömbrytaren i lamphuset. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa gul

  Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa gul
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att garantera en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 måste vikten av det ljusbelysningsmedel som ska användas vara mellan 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker. Energiklass: A+
 • Type 80™ Vägglampa Matte Black - Anglepoise

  Type 80™ Vägglampa Matte Black - Anglepoise
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank

  Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell blå

  Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell blå
  LED-bordslampa Type 75 - Margaret Howell-kollektionen En välkänd bordslampa på ett annat vis: I denna version av den flexibla, inställbara LED-bordslampan Type 75 från Anglepoise®, som utformats av Sir Kenneth Grange, tog den moderna brittiska modedesignern Margaret Howell över färggivningen. Då skapades en färgmässigt mycket tilltalande version av bordslampan med den berömda konstantfjädermekanismen som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan garanterar en balanserad balans. Även där bordslampan Type 75 används - på skrivbordet hemma på kontoret eller som en arbetslampa i verkstaden: Den kommer att göra sig oumbärlig med sin funktion och den vackra färgen kommer att ge en modern touch. OBS! Vikten på den ljuskälla som används bör vara mellan 25 och 60 g för att hålla bordslampan Type 75 perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell gul

  Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell gul
  LED-bordslampa Type 75 - Margaret Howell-kollektionen En välkänd bordslampa på ett annat vis: I denna version av den flexibla, inställbara LED-bordslampan Type 75 från Anglepoise®, som utformats av Sir Kenneth Grange, tog den moderna brittiska modedesignern Margaret Howell över färggivningen. Då skapades en färgmässigt mycket tilltalande version av bordslampan med den berömda konstantfjädermekanismen som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan garanterar en balanserad balans. Även där bordslampan Type 75 används - på skrivbordet hemma på kontoret eller som en arbetslampa i verkstaden: Den kommer att göra sig oumbärlig med sin funktion och den vackra färgen kommer att ge en modern touch. OBS! Vikten på den ljuskälla som används bör vara mellan 25 och 60 g för att hålla bordslampan Type 75 perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 80 hänglampa, grå

  Anglepoise Typ 80 hänglampa, grå
  Designhänglampa Type 80 från Anglepoise Chefdesignern för den brittiska lamptillverkaren Anglepoise, Sir Kenneth Grange, utarbetade modellen Type 80 år 2019. Detta har resulterat i en modern tolkning av den uppskattade klassikern som har likartade egenskaper. Den aluminiumtillverkade lampan har en industriell stil som dock kombineras med moderna element. Till exempel ett raffinerat och allsidigt ljusutsläpp som skapar ett mjukt omgivningsljus. Den brittiske industridesignen Sir Kenneth Grange har redan skapat produkter för välrenommerade tillverkare som Tiffany & Co., Nike, Kodak, Parker och Tesco. Han har blivit världsberömd, inte minst på grund av sin yttre design på de engelska InterCity-125-tågen och för sitt arbete för Royal Mail. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot grå

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot grå
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas. Energiklass: A+
 • Type 75™ Margaret Howell Bordslampa Saxon Blue - Anglepoise

  Type 75™ Margaret Howell Bordslampa Saxon Blue - Anglepoise
 • Anglepoise Typ 80 Hängande Grön

  Anglepoise Typ 80 Hängande Grön
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange hänglampa typ 80 är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Original 1227 Giant Vägglampa blå

  Anglepoise Original 1227 Giant Vägglampa blå
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa blå

  Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa blå
  Mycket hög LED-golvlampa Original 1227 Giant - flexibelt justerbar Med en höjd på som mest 270 cm är LED-golvlampan Original 1227 helt i överensstämmelse med namntillägget Giant. Den kan ställas in i höjd eller djup helt efter individuella behov så att ljuset alltid strålar dit det behövs. Denna version formgavs 2005 som en hyllning till den berömde författaren till Roald Dahl-muséet, som använde ett Anglepoise® på sitt skrivrum. Den har, i likhet med originaldesignen som den brittiske industridesignern George Carwardine utvecklade på 1930-talet, konstfjädringsmekaniken som är typisk för Anglepoise®. Vilken gör denna ovanliga lampa, som redan är en ikon, så föränderlig. Man har kopierat den mänskliga armmuskulaturen. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 golvlampa Margaret Howell rost

  Anglepoise Type 75 golvlampa Margaret Howell rost
  LED-golvlampa Type 75 från Margaret Howell-kollektionen Type 75-armaturerna konstruerades 2004 av industridesignern Sir Kenneth Grange, och hör till de absoluta lampklassikerna. Nu strålar golvlamporna i nya friska färger, som den brittiska modedesignern Margaret Howell uteslutande har valt. Denna armatur är naturligtvis också utrustad med konstantfjädermekanismen som märkestillverkaren Anglepoise® är känd för och som gör den till en perfekt följeslagare i det mysiga läshörnet. Golvlampan har en klassisk industridesign som passar i alla möjliga inredningsstilar. I kombination med de nya färgerna kommer även det tråkigaste rummet att piffas till. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 golvlampa Margaret Howell gul

  Anglepoise Type 75 golvlampa Margaret Howell gul
  LED-golvlampa Type 75 från Margaret Howell-kollektionen Type 75-armaturerna konstruerades 2004 av industridesignern Sir Kenneth Grange, och hör till de absoluta lampklassikerna. Nu strålar golvlamporna i nya friska färger, som den brittiska modedesignern Margaret Howell uteslutande har valt. Denna armatur är naturligtvis också utrustad med konstantfjädermekanismen som märkestillverkaren Anglepoise® är känd för och som gör den till en perfekt följeslagare i det mysiga läshörnet. Golvlampan har en klassisk industridesign som passar i alla möjliga inredningsstilar. I kombination med de nya färgerna kommer även det tråkigaste rummet att piffas till. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75? Mini Vägglampa Jet Black

  Anglepoise Type 75? Mini Vägglampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: En Lampa skapat till att kunna stå på de minsta ytor samtidigt som den bjuder på alla de samma funktionella aspekterna som sin storebror. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkänn
 • Anglepoise Original 1227? Giant Utomhuslampa M. Väggbeslag Jet Black

  Anglepoise Original 1227? Giant Utomhuslampa M. Väggbeslag Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem.Ang
 • Anglepoise Type 75? Golvlampa Slate Grey

  Anglepoise Type 75? Golvlampa Slate Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Original 1227? Lampa M. Väggbeslag Bright Chrome

  Anglepoise Original 1227? Lampa M. Väggbeslag Bright Chrome
  Design: George Carwardine for Anglepoise. Koncept: Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjäde
 • Anglepoise Original 1227? Giant Mässing Pendel Elephant Grey

  Anglepoise Original 1227? Giant Mässing Pendel Elephant Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem.Ang
 • Anglepoise Type 75? Lampa M. Väggbeslag Slate Grey

  Anglepoise Type 75? Lampa M. Väggbeslag Slate Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Type 75? Giant Golvlampa Citrus Yellow

  Anglepoise Type 75? Giant Golvlampa Citrus Yellow
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Type 75? Mini Bordslampa Anglepoise + Paul Smith Edition 3

  Anglepoise Type 75? Mini Bordslampa Anglepoise + Paul Smith Edition 3
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:En Lampa skapat till att kunna stå på de minsta ytor samtidigt som den bjuder på alla de samma funktionella aspekterna som sin storebror. Just denna specifika modell är designad i samarbete med P
 • Anglepoise Original 1227? Giant Golvlampa Citrus Yellow

  Anglepoise Original 1227? Giant Golvlampa Citrus Yellow
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem. A
 • Anglepoise Original 1227? Mini Lampa M. Väggbeslag

  Anglepoise Original 1227? Mini Lampa M. Väggbeslag
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:The Original 1227 Mini är det minsta tillskottet till den specifika Lampserien. Lampan är leksjuk, klassisk orginell och 100 % autentiskt, fylld med traditionella kromdetaljer.Anglepoise Lampserie
 • Anglepoise Type 75? Vägglampa

  Anglepoise Type 75? Vägglampa
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över.Anglepoise Lampserie är känd för si
 • Anglepoise Original 1227? Maxi Pendel Dove Grey

  Anglepoise Original 1227? Maxi Pendel Dove Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept:Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oövertäffad funktionalitet. Allt i allt en lampa som passar in i varje hem.Ang
 • Original 1227 Vägglampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Vägglampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Vägglampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 80™ Vägglampa Pistachio Green - Anglepoise

  Type 80™ Vägglampa Pistachio Green - Anglepoise
 • Original 1227 Brass Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Taklampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Brass Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Original 1227 Brass Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Brass Maxi Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise

  Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise
  DesignPaul Smith för AnglepoiseKonceptType 75 Paul Smith Bordslampa Edition Four är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen - i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande - vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck - Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.
 • 90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey - Anglepoise
  Koncept90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey är en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas til
 • Original 1227 Brass Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Bordslampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Brass Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Type 75™ Mini Metallic Vägglampa Silver Lustre - Anglepoise

  Type 75™ Mini Metallic Vägglampa Silver Lustre - Anglepoise
 • Original 1227 Brass Vägglampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Vägglampa Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227 Brass Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Bordslampa Jet Black - Anglepoise
 • Type 75? Margaret Howell Bordslampa Yellow Ochre - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Bordslampa Yellow Ochre - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. DesignAnglepoiseKonceptType 75? Margaret Howell Bordslampa Yellow Ochre ritades ursprungligen 1968 - tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan från 1932. Den enkla lampan passar perfekt i den moderna inredningen, med fokus på praktisk belysning. Dess minimalistiska utseende och råa utseende ger också inredningen en modern industriell look.Lampans flexibilitet ligger i den justerbara armen, som får sin flexibilitet från fjäderkonstruktionen, som skapades redan 1932. Dessutom kan lampskärmen justeras så att ljuset pekar i exakt den riktning du behöver - perfekt som belysning runt arbetsområdet, samtidigt som den fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Obs: Livstidsgaranti! Alla Anglepoise lampor (köpt efter20 Januari 2020) omfattas av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidsgarantin gäller för köp för privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning förblir täckt av 2 års garanti.Se hela Anglepoise Type 75 härbestående av bordslampan och vägglampan i flera moderna färger.
 • Type 75? Margaret Howell Golvlampa Yellow Ochre - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Golvlampa Yellow Ochre - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75? Margaret Howell Bordslampa Saxon Blue - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Bordslampa Saxon Blue - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.DesignAnglepoiseKonceptType 75? Margaret Howell Bordslampa Saxon Blue ritades ursprungligen 1968 - tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan från 1932. Den enkla lampan passar perfekt i den moderna inredningen, med fokus på praktisk belysning. Dess minimalistiska utseende och råa utseende ger också inredningen en modern industriell look.Lampans flexibilitet ligger i den justerbara armen, som får sin flexibilitet från fjäderkonstruktionen, som skapades redan 1932. Dessutom kan lampskärmen justeras så att ljuset pekar i exakt den riktning du behöver - perfekt som belysning runt arbetsområdet, samtidigt som den fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Obs: Livstidsgaranti! Alla Anglepoise lampor (köpt efter20 Januari 2020) omfattas av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidsgarantin gäller för köp för privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning förblir täckt av 2 års garanti.Se hela Anglepoise Type 75 härbestående av bordslampan och vägglampan i flera moderna färger.
 • Type 75? Margaret Howell Bordslampa Sienna - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Bordslampa Sienna - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. DesignAnglepoiseKonceptType 75? Margaret Howell Bordslampa Sienna ritades ursprungligen 1968 - tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan från 1932. Den enkla lampan passar perfekt i den moderna inredningen, med fokus på praktisk belysning. Dess minimalistiska utseende och råa utseende ger också inredningen en modern industriell look.Lampans flexibilitet ligger i den justerbara armen, som får sin flexibilitet från fjäderkonstruktionen, som skapades redan 1932. Dessutom kan lampskärmen justeras så att ljuset pekar i exakt den riktning du behöver - perfekt som belysning runt arbetsområdet, samtidigt som den fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Obs: Livstidsgaranti! Alla Anglepoise lampor (köpt efter20 Januari 2020) omfattas av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidsgarantin gäller för köp för privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning förblir täckt av 2 års garanti.Se hela Anglepoise Type 75 härbestående av bordslampan och vägglampan i flera moderna färger.
 • Type 75? Margaret Howell Golvlampa Sienna - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Golvlampa Sienna - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75? Margaret Howell Golvlampa Saxon Blue - Anglepoise

  Type 75? Margaret Howell Golvlampa Saxon Blue - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227 Brass Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Brass Maxi Taklampa Jet Black - Anglepoise
 • Original 1227? Mini Bordslampa Linen White - Anglepoise

  Original 1227? Mini Bordslampa Linen White - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Mini Bordslampa Linen White designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227? Mini Bordslampa Dove Grey - Anglepoise

  Original 1227? Mini Bordslampa Dove Grey - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Mini Bordslampa Dove Grey designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Original 1227? Mini Ceramic Bordslampa Pure White - Anglepoise

  Original 1227? Mini Ceramic Bordslampa Pure White - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Mini Bordslampa Pure White designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Anglepoise Type 80 Anglepoise Grå

  Anglepoise Type 80 Anglepoise Grå
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise and Sir Kenneth Grange typ 80 vägglampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Typ 80 Pendelgrå

  Anglepoise Typ 80 Pendelgrå
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange hänglampa typ 80 är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Typ 80 Bordslampa Rosa

  Anglepoise Typ 80 Bordslampa Rosa
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange typ 80 bordslampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel men ändå funktionell och står bra med sin matt yta. Ljuset släpper ut i en liten ring
 • Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4

  Anglepoise Type 75 Paul Smith Table Lamp Edition 4
  Design: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Begrepp: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Type 75 är en elegant och elegant skrivbordslampa. Designen är mjukare och mer rundad än de ursprungliga Anglepoise lamporna, men du får samma justerings- och fjä
 • Anglepoise Type 80 Bordslampa Matt Svart

  Anglepoise Type 80 Bordslampa Matt Svart
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange typ 80 bordslampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel men ändå funktionell och står bra med sin matt yta. Ljuset flyr i en liten ring högst
 • Anglepoise Type 80 Vägglampa Matt Svart

  Anglepoise Type 80 Vägglampa Matt Svart
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise and Sir Kenneth Grange typ 80 vägglampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Typ 80 Pendel

  Anglepoise Typ 80 Pendel
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange hänglampa typ 80 är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Type 80 Vägglampa Grön

  Anglepoise Type 80 Vägglampa Grön
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise and Sir Kenneth Grange typ 80 vägglampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Typ 80 Bordslampa Grön

  Anglepoise Typ 80 Bordslampa Grön
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange typ 80 bordslampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel men ändå funktionell och står bra med sin matt yta. Ljuset släpper ut i en liten ring
 • Anglepoise Typ 80 Bordslampa

  Anglepoise Typ 80 Bordslampa
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange typ 80 bordslampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel men ändå funktionell och står bra med sin matt yta. Ljuset släpper ut i en liten ring
 • Anglepoise Type 80 Vägglampa

  Anglepoise Type 80 Vägglampa
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise and Sir Kenneth Grange typ 80 vägglampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Mini Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Anglepoise Typ 80 W1 vägglampa, matt svart

  Anglepoise Typ 80 W1 vägglampa, matt svart
  Designvägglampa Type 80 med strömbrytare Vägglampan Type 80 är från 2019 och är en av de nyare kreationerna från skaparen Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 har varit Design Director på Anglepoise, en brittisk lamptillverkare med tradition. Tillverkarens avancerade designlampor övertygar framför allt med sin funktion och sitt ofta industriella utseende. Type 80 är en modern tolkning av uppskattade klassikern. Precis som med klassikerna handlar denna lampa om största möjliga flexibilitet och stabilitet. Leden hos Type 80 gör det möjligt att rikta skärmen. Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det cirkulära utloppet på skärmen som förutom den riktade belysningen även ger en mjuk omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa skiffergrå

  Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa skiffergrå
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 vägglampa duvgrå

  Anglepoise Original 1227 vägglampa duvgrå
  Vägglampa Original 1227 - extra belysning med industriell charm Förkromade accenter och en flätad textilkabel ger den retro karaktären av Original 1227 vägglampa en modern touch. Skuggan på Original 1227 kan enkelt vridas så att ljuset alltid kan riktas dit det behövs. Placeras var för sig eller parvis, t.ex. B. till höger och vänster om en dubbelsäng i sovrummet blir denna vackra lampa en blickfång, särskilt i kombination med en industriell hemdesign. Original 1227 vägglampa har funnits på marknaden sedan 2012, men dess populära Anglepoise -Design® har funnits mycket längre, närmare bestämt sedan George Carwardine, en engelsk industridesigner, skapade den extremt flexibla, justerbara Anglepoise arbetslampa 1930 blev föregångaren för många fjäderbelastade lampor. - Utrustad med en strömbrytare på väggfästets nedre kant Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa svart

  Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa svart
  Vägglampa original 1227 Mini med vridbart lamphuvud Original 1227 Mini vägglampa som lanserades 2015 visar att ett iögonfallande belysningstillbehör inte behöver vara stort för att göra intryck. Dess nyansform är densamma som den för Anglepoise® arbetslampa, som dess skapare George Carwardine patenterade 1932. Den lackerade nyansen hålls vit på insidan och ger därmed en optimal plattform för reflektion av det emitterade ljuset. En vägglampa som är lämplig för många användningsområden: som extra belysning i industriellt utformade vardagsrum och kontor, men också som en ljuskälla ovanför sängens huvud. Strömställaren är placerad längst ner på väggfästet. George Carwardine, skaparen av Anglepoise designen, arbetade faktiskt som ingenjör inom bilindustrin och utvecklade stötdämpare tills han 1930 beslutade att producera en funktionellt optimal arbetslampa . Den resulterande Anglepoise ®- arbetslampa patenterades 1932 och 1934 sålde han licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans ledade lampa. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa grå

  Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa grå
  Original hänglampa 1227 i mässing med dekorativa mässings accenter Hänglampan Original 1227 mässing har en traditionell nyans i Anglepoise® -designen, som också finns i bords- och vägglamporna i serien. Skugghatten i glänsande mässing sätter en slående kontrast till skuggan, som är lackerad i en subtil nyans. En hängande lampa som, individuellt, parvis eller i grupp, inte bara ger en atmosfärisk, nedåtriktad ljuseffekt utan också effektivt understryker en industriell inredningsstil. Den flätade textilkabeln avrundar det snygga intrycket. En upphängningslampa baserad på den ursprungliga Anglepoise® -designen skapad av den engelska industridesignern Gorge Carwardine (1887-1948). Energiklass: A++
 • Anglepoise Typ 75 Maxi pendellampa sammetssvart

  Anglepoise Typ 75 Maxi pendellampa sammetssvart
  pendellampa Typ 75 Maxi - Design: Sir Kenneth Grange Den typ 75 Maxi pendellampa, som designades av den engelska industridesigner Sir Kenneth Grange, fängslar med en stilistiskt lätt industriell touch. Oavsett var för sig, t.ex. B. ovanför ett bord, eller placeras i en rad ovanför ett kök eller en restaurangdisk, säkerställer Type Maxi 75 alltid tilltalande allmän- eller områdesbelysning. Skärmens insida var vitmålad för bättre ljusreflektion. Grange gjorde sig ett namn redan innan han började på Anglepoise® som designchef 2003. Han skapade många vardagsprodukter från kända tillverkare, t.ex. B. skrivredskap för Parker, kameror för Kodak eller rakhyvlar för Wilkinson. Han är också ansvarig för exteriördesignen av British InterCity 125. Hans bank Adshel kan ses på många busshållplatser och i parker. Allroundaren, som också arbetade som föredragande för arkitektkontor, grundade Pentagram med fyra andra designers 1972, som nu är det största konsultföretaget för konstnärer och designers. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 golvlampa duvgrå

  Anglepoise Original 1227 golvlampa duvgrå
  LED-golvlampa Original 1227: rörlig lampa för vardags- och arbetsutrymmen I 2012, den Anglepoise ® rad lampor fått ett tillägg från denna golvlampa, som liknar en Anglepoise® i det övre området. Skillnaden är att armaturens flexibla del har kompletterats med den ledade lamparm med konstant fjädermekanism till en rak stativ och fungerar mer som en konventionell golvlampa. Men detta är bara fallet visuellt; ur funktionell synvinkel förblir Anglepoise stora flexibilitet och balanserade balans. En golvlampa som är idealisk som läslampa, till exempel i vardagsrummet bredvid soffan eller bredvid en fåtölj. Den ursprungliga designen av Anglepoise® kommer från den engelska industridesignern George Carwardine, som överförde sin kunskap från bildesign, där han var ansvarig för utvecklingen av stötdämpare, till utvecklingen av en arbetslampa 1930. Anglepoise®- arbetslampa var försedd med speciella fjädrar som efterliknade rörligheten hos en mänsklig arm. - Utrustad med E27- uttag - glödlampor ingår - Lampans vikt bör vara mellan 25 och 60 g för att inte äventyra balansen. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa vit

  Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa vit
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa svart

  Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa svart
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED grå

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED grå
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit

  Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 80 bordslampa, rosé

  Anglepoise Type 80 bordslampa, rosé
  Modern tolkning av en klassiker: Bordslampa Type 80 från Anglepoise Skrivbordslampan Type 80 är en av de nyare skapelserna från kreatören Sir Kenneth Grange. Den utgavs 2019. Grange är sedan 2003 chefsdesigner på Anglepoise, en lamptillverkare som är känd för sina funktionella designerlampor. Framför allt de tekniskt avancerade skrivbordslamporna. Vissa klassiker från denna tillverkare har tillverkats i drygt 80 år och har inte förändrats i utformning eller funktion. Men Type 80 är en modern tolkning av de bästa klassikerna. Precis som med klassikerna handlar denna moderna Anglepoise-modell om maximal flexibilitet och samtidigt stabilitet. Type 80:s två leder gör det möjligt att ställa in ljuskäglan till önskad position så att man kan arbeta vid skrivbordet eller läsa i sängen. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det tunna cirkulära utloppet på skärmen som förutom den fokuserade belysningen också ger en liten omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Strömbrytaren befinner sig vid lamphuvudet. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa vit

  Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa vit
  Mycket hög LED-golvlampa Original 1227 Giant - flexibelt justerbar Med en höjd på som mest 270 cm är LED-golvlampan Original 1227 helt i överensstämmelse med namntillägget Giant. Den kan ställas in i höjd eller djup helt efter individuella behov så att ljuset alltid strålar dit det behövs. Denna version formgavs 2005 som en hyllning till den berömde författaren till Roald Dahl-muséet, som använde ett Anglepoise® på sitt skrivrum. Den har, i likhet med originaldesignen som den brittiske industridesignern George Carwardine utvecklade på 1930-talet, konstfjädringsmekaniken som är typisk för Anglepoise®. Vilken gör denna ovanliga lampa, som redan är en ikon, så föränderlig. Man har kopierat den mänskliga armmuskulaturen. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini Metallic bordslampa koppar

  Anglepoise Typ 75 Mini Metallic bordslampa koppar
  bordslampa Typ 75 Mini Metallic med LED-ljuskälla bordslampa Type 75 Mini Metallic från Anglepoise samma funktionella och optiska fördelar som storebror med samma namn, Type 75. Den legendariska konstanta fjädermekanismen, som garanterar största möjliga flexibilitet med perfekt balans i varje position, är också här ihop med en tidlös design som kännetecknas av den industriella stilen. Den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange, som bland annat arbetade för Kodak, Kenwood och British Post, tillhandahöll designen för Type 75. Sedan 2003 har han varit designchef för Anglepoise, som är kända för sina tekniskt sofistikerade lampor, främst skrivbordsbelysning som kan användas på ritbordet i studion eller i verkstaden samt i vardagsrummet hemma. För att säkerställa balans mellan lampan i varje läge får den använda ljuskällan bara väga mellan 25 och 45 g. Inklusive brytare på huvudet. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, guld

  Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, guld
  Typ 75 Mini Metallic: designer vägglampa med strömbrytare Type 75 Mini Metallic är lillasyster till Type 75, en av standardmodellerna från Anglepoise, som är känd för sina funktionella och industriella ljus, som främst används som arbetsbelysning, t.ex. B. fungera som skrivbordslampor. Trots all nykter funktionalitet är Anglepoise produkterna också så estetiska att de inte ser ut på plats utanför kontoret, verkstaden och studion. Tvärtom, modeller som Type 75 Mini Metallic uppgraderar bostadsutrymmet inte bara med sin ljuseffekt utan också med sin design. Den integrerade fogen mellan skärmen och stativ gör att ljuset kan justeras individuellt. Det finns en praktisk brytare på väggfästet. Sir Kenneth Grange, designchef på Anglepoise sedan 2003, är en riktig allround. Han har redan arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood designade produkter som är en naturlig del av vår vardag. Den yttre designen av det engelska InterCity 125-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna. Energiklass: A++
 • Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa svart

  Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa svart
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-kabel LED-bordslampan 90 Mini Mini är betydligt mindre än andra Anglepoise® bordslampor som kan användas mycket flexibelt. Inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller en powerbank utöver ett eluttag när det inte finns något uttag i närheten. Den är efterträdaren till den populära Model 90 från 1970-talet och har samma egenskaper: en 360-gradig skärm och flexibla leder så att den ger individuell belysning för varje utrymme och efter varje behov. Skrivbordslampan 90 Mini Mini av aluminium står säkert på skrivbordet, på nattduksbordet eller på många andra platser där det krävs anpassningsbar belysning tack vare gjutjärnsfoten med aluminiumhölje. Den är försedd med en dimbar LED-modul med varmvit ljustemperatur och levereras med ett nätaggregat. Den tänds, släcks och dimmas via den integrerade strömbrytaren i lamphuset. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Maxi pendellampa grafitgrå

  Anglepoise Typ 75 Maxi pendellampa grafitgrå
  pendellampa Typ 75 Maxi - Design: Sir Kenneth Grange Den typ 75 Maxi pendellampa, som designades av den engelska industridesigner Sir Kenneth Grange, fängslar med en stilistiskt lätt industriell touch. Oavsett var för sig, t.ex. B. ovanför ett bord, eller placeras i en rad ovanför ett kök eller en restaurangdisk, säkerställer Type Maxi 75 alltid tilltalande allmän- eller områdesbelysning. Skärmens insida var vitmålad för bättre ljusreflektion. Grange gjorde sig ett namn redan innan han började på Anglepoise® som designchef 2003. Han skapade många vardagsprodukter från kända tillverkare, t.ex. B. skrivredskap för Parker, kameror för Kodak eller rakhyvlar för Wilkinson. Han är också ansvarig för exteriördesignen av British InterCity 125. Hans bank Adshel kan ses på många busshållplatser och i parker. Allroundaren, som också arbetade som föredragande för arkitektkontor, grundade Pentagram med fyra andra designers 1972, som nu är det största konsultföretaget för konstnärer och designers. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 vägglampa krom

  Anglepoise Original 1227 vägglampa krom
  Vägglampa Original 1227 - extra belysning med industriell charm Förkromade accenter och en flätad textilkabel ger den retro karaktären av Original 1227 vägglampa en modern touch. Skuggan på Original 1227 kan enkelt vridas så att ljuset alltid kan riktas dit det behövs. Placeras var för sig eller parvis, t.ex. B. till höger och vänster om en dubbelsäng i sovrummet blir denna vackra lampa en blickfång, särskilt i kombination med en industriell hemdesign. Original 1227 vägglampa har funnits på marknaden sedan 2012, men dess populära Anglepoise -Design® har funnits mycket längre, närmare bestämt sedan George Carwardine, en engelsk industridesigner, skapade den extremt flexibla, justerbara Anglepoise arbetslampa 1930 blev föregångaren för många fjäderbelastade lampor. - Utrustad med en strömbrytare på väggfästets nedre kant Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa sv

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa sv
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa vit

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa vit
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa röd

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa röd
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot vit

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot vit
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas. Energiklass: A+
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Type 80 bordslampa, pistaschgrön

  Anglepoise Type 80 bordslampa, pistaschgrön
  Modern tolkning av en klassiker: Bordslampa Type 80 från Anglepoise Skrivbordslampan Type 80 är en av de nyare skapelserna från kreatören Sir Kenneth Grange. Den utgavs 2019. Grange är sedan 2003 chefsdesigner på Anglepoise, en lamptillverkare som är känd för sina funktionella designerlampor. Framför allt de tekniskt avancerade skrivbordslamporna. Vissa klassiker från denna tillverkare har tillverkats i drygt 80 år och har inte förändrats i utformning eller funktion. Men Type 80 är en modern tolkning av de bästa klassikerna. Precis som med klassikerna handlar denna moderna Anglepoise-modell om maximal flexibilitet och samtidigt stabilitet. Type 80:s två leder gör det möjligt att ställa in ljuskäglan till önskad position så att man kan arbeta vid skrivbordet eller läsa i sängen. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det tunna cirkulära utloppet på skärmen som förutom den fokuserade belysningen också ger en liten omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Strömbrytaren befinner sig vid lamphuvudet. Energiklass: A+
 • Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa bärröd

  Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa bärröd
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-kabel LED-bordslampan 90 Mini Mini är betydligt mindre än andra Anglepoise® bordslampor som kan användas mycket flexibelt. Inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller en powerbank utöver ett eluttag när det inte finns något uttag i närheten. Den är efterträdaren till den populära Model 90 från 1970-talet och har samma egenskaper: en 360-gradig skärm och flexibla leder så att den ger individuell belysning för varje utrymme och efter varje behov. Skrivbordslampan 90 Mini Mini av aluminium står säkert på skrivbordet, på nattduksbordet eller på många andra platser där det krävs anpassningsbar belysning tack vare gjutjärnsfoten med aluminiumhölje. Den är försedd med en dimbar LED-modul med varmvit ljustemperatur och levereras med ett nätaggregat. Den tänds, släcks och dimmas via den integrerade strömbrytaren i lamphuset. Energiklass: A+
 • Type 75™ Margaret Howell Golvlampa Yellow Ochre - Anglepoise

  Type 75™ Margaret Howell Golvlampa Yellow Ochre - Anglepoise
 • Anglepoise Typ 80 vägglampa, rosé

  Anglepoise Typ 80 vägglampa, rosé
  Designvägglampa Type 80 med strömbrytare Vägglampan Type 80 är från 2019 och är en av de nyare kreationerna från skaparen Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 har varit Design Director på Anglepoise, en brittisk lamptillverkare med tradition. Tillverkarens avancerade designlampor övertygar framför allt med sin funktion och sitt ofta industriella utseende. Type 80 är en modern tolkning av uppskattade klassikern. Precis som med klassikerna handlar denna lampa om största möjliga flexibilitet och stabilitet. Leden hos Type 80 gör det möjligt att rikta skärmen. Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det cirkulära utloppet på skärmen som förutom den riktade belysningen även ger en mjuk omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa, silver

  Anglepoise Typ 75 bordslampa, silver
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart

  Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart
  Modern tolkning av en klassiker: Bordslampa Type 80 från Anglepoise Skrivbordslampan Type 80 är en av de nyare skapelserna från kreatören Sir Kenneth Grange. Den utgavs 2019. Grange är sedan 2003 chefsdesigner på Anglepoise, en lamptillverkare som är känd för sina funktionella designerlampor. Framför allt de tekniskt avancerade skrivbordslamporna. Vissa klassiker från denna tillverkare har tillverkats i drygt 80 år och har inte förändrats i utformning eller funktion. Men Type 80 är en modern tolkning av de bästa klassikerna. Precis som med klassikerna handlar denna moderna Anglepoise-modell om maximal flexibilitet och samtidigt stabilitet. Type 80:s två leder gör det möjligt att ställa in ljuskäglan till önskad position så att man kan arbeta vid skrivbordet eller läsa i sängen. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det tunna cirkulära utloppet på skärmen som förutom den fokuserade belysningen också ger en liten omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Strömbrytaren befinner sig vid lamphuvudet. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, silver

  Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, silver
  Typ 75 Mini Metallic: designer vägglampa med strömbrytare Type 75 Mini Metallic är lillasyster till Type 75, en av standardmodellerna från Anglepoise, som är känd för sina funktionella och industriella ljus, som främst används som arbetsbelysning, t.ex. B. fungera som skrivbordslampor. Trots all nykter funktionalitet är Anglepoise produkterna också så estetiska att de inte ser ut på plats utanför kontoret, verkstaden och studion. Tvärtom, modeller som Type 75 Mini Metallic uppgraderar bostadsutrymmet inte bara med sin ljuseffekt utan också med sin design. Den integrerade fogen mellan skärmen och stativ gör att ljuset kan justeras individuellt. Det finns en praktisk brytare på väggfästet. Sir Kenneth Grange, designchef på Anglepoise sedan 2003, är en riktig allround. Han har redan arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood designade produkter som är en naturlig del av vår vardag. Den yttre designen av det engelska InterCity 125-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini bordslampa, linnevit

  Anglepoise Original 1227 Mini bordslampa, linnevit
  Design bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® George Carwardine, en engelsk industri- och bildesigner, tillhandahöll designen för bordslampa Original 1227 på 1930-talet. Miniversionen är en reducerad version av denna industriella lampa. Till skillnad från storebror har Original 1227 Mini en pyramidformad bas med en integrerad brytare. Det typiska paraplyet finns dock också i miniversionen. Lutningen kan justeras. Lampan är också utrustad med en textilkabel. George Carwardine (1887-1948) var ursprungligen specialist på stötdämparsystem. Hans armaturdesign föregicks av önskan att konstruera en flexibel arbetslampa . Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa grå

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa grå
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa skiffergrå

  Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa skiffergrå
  Type 75 Mini - en flexibel ljuskälla med bordsklämma LED-klämlampa Typ 75 Mini är utrustad med en klämanordning med vilken den kan fästas på alla horisontella ytor med en tjocklek på 6 mm till 50 mm, vare sig det är på skrivbordet, på hyllor eller möbler av alla slag Typ 75 av Anglepoise® karakteristiska konstantfjädermekanism garanterar största möjliga flexibilitet i ljusets riktning och en perfekt balans mellan armaturen. Sir Kenneth Grange, en brittisk industridesigner, designade armaturserien Type 75. Designern har redan skapat ett brett utbud av objekt för kända varumärken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades på hans utkast. Med en mycket tidlös design är Clip 75-lampan Type 75 Mini ett modernt och energibesparande ljus. Armaturens klassiska design, fjädermekanismens robusthet och färgvalet gör den till en ljuskälla som trotsar förändrade trender och uppfyller sitt belysningsändamål under många år. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 vägglampa vit

  Anglepoise Original 1227 vägglampa vit
  Vägglampa Original 1227 - extra belysning med industriell charm Förkromade accenter och en flätad textilkabel ger den retro karaktären av Original 1227 vägglampa en modern touch. Skuggan på Original 1227 kan enkelt vridas så att ljuset alltid kan riktas dit det behövs. Placeras var för sig eller parvis, t.ex. B. till höger och vänster om en dubbelsäng i sovrummet blir denna vackra lampa en blickfång, särskilt i kombination med en industriell hemdesign. Original 1227 vägglampa har funnits på marknaden sedan 2012, men dess populära Anglepoise -Design® har funnits mycket längre, närmare bestämt sedan George Carwardine, en engelsk industridesigner, skapade den extremt flexibla, justerbara Anglepoise arbetslampa 1930 blev föregångaren för många fjäderbelastade lampor. - Utrustad med en strömbrytare på väggfästets nedre kant Energiklass: A++
 • Anglepoise Typ 75 vägglampa vit

  Anglepoise Typ 75 vägglampa vit
  Tidlöst vackert designad vägglampa typ 75 Vägglampan Type 75 lyser med en tidlös, dekorativ design av Sir Kenneth Grange, en industridesigner som har varit chefsdesigner på Anglepoise® sedan 2003 och har varit känd i årtionden för den optimala designen av vardagliga föremål. Han har redan arbetat med många välkända företag, t.ex. B. Parker, Kodak och Wilkinson tillsammans och skapade produkter som skrivredskap, kameror, rakhyvlar etc. Med vägglampan Type 75 har han också lyckats göra ett vardagsföremål som en lampa till något speciellt. Vägglampan ser väldigt dekorativ ut individuellt eller parvis och ger balanserad extra belysning. Strömbrytaren för på- och avstängning finns på väggfästet. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa vit

  Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa vit
  Vägglampa original 1227 Mini med vridbart lamphuvud Original 1227 Mini vägglampa som lanserades 2015 visar att ett iögonfallande belysningstillbehör inte behöver vara stort för att göra intryck. Dess nyansform är densamma som den för Anglepoise® arbetslampa, som dess skapare George Carwardine patenterade 1932. Den lackerade nyansen hålls vit på insidan och ger därmed en optimal plattform för reflektion av det emitterade ljuset. En vägglampa som är lämplig för många användningsområden: som extra belysning i industriellt utformade vardagsrum och kontor, men också som en ljuskälla ovanför sängens huvud. Strömställaren är placerad längst ner på väggfästet. George Carwardine, skaparen av Anglepoise designen, arbetade faktiskt som ingenjör inom bilindustrin och utvecklade stötdämpare tills han 1930 beslutade att producera en funktionellt optimal arbetslampa . Den resulterande Anglepoise ®- arbetslampa patenterades 1932 och 1934 sålde han licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans ledade lampa. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa grå

  Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa grå
  Vägglampa original 1227 Mini med vridbart lamphuvud Original 1227 Mini vägglampa som lanserades 2015 visar att ett iögonfallande belysningstillbehör inte behöver vara stort för att göra intryck. Dess nyansform är densamma som den för Anglepoise® arbetslampa, som dess skapare George Carwardine patenterade 1932. Den lackerade nyansen hålls vit på insidan och ger därmed en optimal plattform för reflektion av det emitterade ljuset. En vägglampa som är lämplig för många användningsområden: som extra belysning i industriellt utformade vardagsrum och kontor, men också som en ljuskälla ovanför sängens huvud. Strömställaren är placerad längst ner på väggfästet. George Carwardine, skaparen av Anglepoise designen, arbetade faktiskt som ingenjör inom bilindustrin och utvecklade stötdämpare tills han 1930 beslutade att producera en funktionellt optimal arbetslampa . Den resulterande Anglepoise ®- arbetslampa patenterades 1932 och 1934 sålde han licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans ledade lampa. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini keramik-vägglampa

  Anglepoise Original 1227 Mini keramik-vägglampa
  Vägglampa Original 1227 Mini med genomskinlig keramisk skärm Denna vägglampa märks omedelbart i vilket rum som helst: när den är upplyst är den keramiska nyansen i vitt ben mycket dekorativ, men dess fullständiga estetik framträder först när belysningen slås på och ljuset tränger igenom genom den genomskinliga skärmen. En ytterligare ljuskälla som enkelt kan monteras på väggen i det beprövade Anglepoise skapat av George Carwardine (1887-1948) på 1930-talet. Original 1227 Mini Ceramic är utrustad med en praktisk av / på-knapp under väggmonteringsplattan. Skärmen kan svängas så att ljusets riktning kan bestämmas individuellt. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa grå

  Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa grå
  LED-golvlampa Original 1227 Mini - den perfekta läslampan Sedan 2015 har Original 1227 Mini golvlampa berikat utbudet av flexibelt justerbara lampor från Anglepoise ®. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, industridesignern som på 1930-talet skapade en känsla av utvecklingen av Anglepoise ® arbetslampa . Carwardine designade tidigare fordonssuspensionssystem för bilindustrin. Han utnyttjade sin kunskap om upphängningssystem för sin Anglepoise, som är lämplig för vardagligt bruk, och utrustade den med en ny typ av fjädermekanism, vilket gav den största möjliga rörlighet samtidigt som en balanserad balans upprätthölls. I golvlampa Original 1227 Mini kombinerades allt detta med en stativ och det finns ett särskilt lämpligt för att läsa ljuskälla, till exempel i sittgruppen kan användas i vardagsrummet. Obs! För att hålla balansen är det viktigt att endast använda glödlampor med en vikt mellan 25 och 45 g. - Utrustad med E14- uttag (LED-lampor ingår) Energiklass: A++
 • Anglepoise Typ 75 golvlampa sammetssvart

  Anglepoise Typ 75 golvlampa sammetssvart
  Justerbar golvlampa typ 75 - LED-ljuskälla ingår LED-golvlampa typ 75 ger det optimala ljuset för avläsning, eftersom den kan justeras på ett unikt sätt tack vare Anglepoise ® konstant Anglepoise. Med denna teknik kan lamparm armen flyttas så flexibelt som musklerna gör i den mänskliga armen. Det eleganta, klassiska utseendet gör typ 75 golvlampa till ett inredningstillbehör som inte lämnar något att önska när det gäller utseende och funktionalitet och som också harmoniserar med många inredningsstilar. För en perfekt balans mellan golvlampa rekommenderas att du använder lampor med en vikt mellan 25 och 60 g. En LED-ljuskälla ingår i leveransen. - designad av Sir Kenneth Grange, en känd industridesigner och designchef på Anglepoise® sedan 2003 Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa blå

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa blå
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa vit

  Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa vit
  LED-golvlampa Original 1227 Mini - den perfekta läslampan Sedan 2015 har Original 1227 Mini golvlampa berikat utbudet av flexibelt justerbara lampor från Anglepoise ®. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, industridesignern som på 1930-talet skapade en känsla av utvecklingen av Anglepoise ® arbetslampa . Carwardine designade tidigare fordonssuspensionssystem för bilindustrin. Han utnyttjade sin kunskap om upphängningssystem för sin Anglepoise, som är lämplig för vardagligt bruk, och utrustade den med en ny typ av fjädermekanism, vilket gav den största möjliga rörlighet samtidigt som en balanserad balans upprätthölls. I golvlampa Original 1227 Mini kombinerades allt detta med en stativ och det finns ett särskilt lämpligt för att läsa ljuskälla, till exempel i sittgruppen kan användas i vardagsrummet. Obs! För att hålla balansen är det viktigt att endast använda glödlampor med en vikt mellan 25 och 45 g. - Utrustad med E14- uttag (LED-lampor ingår) Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini Led-lampa grå

  Anglepoise Original 1227 Mini Led-lampa grå
  LED-vägglampa Original 1227 Mini med bekväm ledad arm Denna LED-vägglampa, baserad på den ursprungliga designen av George Carwardine (1887-1948), kom ut på marknaden 2015. Den skruvas helt enkelt fast på väggen. Den integrerade ledade armen gör att ljuset kan justeras exakt. Om ljuset inte behövs kan det vikas upp mot väggen för att spara utrymme. Klassisk industriell design och hög funktionalitet kännetecknar Original 1227 LED-vägglampa. George Carwardine var faktiskt en fordonsingenjör av yrke, specialiserad på design av fordonsupphängningssystem. Det slog honom att använda sin kunskap för att utveckla en särskild arbetslampa och utrusta den med specialfjädrar som fungerar som musklerna i mänsklig arm. Så Anglepoise som han patenterade 1932. Det blev en pionjär inom fjäderbelastade lampor. Vägglampan Original 1227 levereras inklusive en LED-lampa med E14-uttag. Endast LED-lampor med en vikt mellan 25-45 g får användas för att garantera optimal balans. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa grå

  Anglepoise Original 1227 bordslampa grå
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att garantera en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 måste vikten av det ljusbelysningsmedel som ska användas vara mellan 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa krom

  Anglepoise Original 1227 bordslampa krom
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att garantera en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 måste vikten av det ljusbelysningsmedel som ska användas vara mellan 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa duvgrå

  Anglepoise Original 1227 bordslampa duvgrå
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 golvlampa skiffergrå

  Anglepoise Type 75 golvlampa skiffergrå
  Justerbar golvlampa typ 75 - LED-ljuskälla ingår LED-golvlampa typ 75 ger det optimala ljuset för avläsning, eftersom den kan justeras på ett unikt sätt tack vare Anglepoise ® konstant Anglepoise. Med denna teknik kan lamparm armen flyttas så flexibelt som musklerna gör i den mänskliga armen. Det eleganta, klassiska utseendet gör typ 75 golvlampa till ett inredningstillbehör som inte lämnar något att önska när det gäller utseende och funktionalitet och som också harmoniserar med många inredningsstilar. För en perfekt balans mellan golvlampa rekommenderas att du använder lampor med en vikt mellan 25 och 60 g. En LED-ljuskälla ingår i leveransen. - designad av Sir Kenneth Grange, en känd industridesigner och designchef på Anglepoise® sedan 2003 Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 Giant golvlampa blå

  Anglepoise Type 75 Giant golvlampa blå
  LED-golvlampa Type 75 Giant - designed by Sir Kenneth Grange LED-golvlampan Type 75 Giant presenterar sig som ett iögonfallande, modernt alternativ till lampan Original 1227. År 2016 kom den på marknaden och skapad av industridesignern Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 var designdirektör för Anglepoise®, övertygar golvlampan inte bara med olika inställningsvarianter utan även med en mycket tilltalande look. Samtidigt som Granges grundförslag ser tidlöst ut är genomförandet av den berömde författaren Paul Smith som Edition 1 med somriga färger mycket modernt. En golvlampa som kan användas i kombination med olika inredningsstilar. Med hjälp av den bekväma mekanismen för konstant fjädring från industridesignern George Carwardine som utvecklade arbetslampan Anglepoise® 1930, vars fjädrar efterliknar de mänskliga armmusklerna och därmed förser lampan med en otrolig rörlighet, blir golvlampan Original 1227 Giant snabbt en oumbärlig pjäs i vardagen. Sir Kenneth Grange hade redan innan han arbetade på Anglepoise® blivit känd för sitt arbete med vardagliga produkter som tändare, rakhyvlar, skrivmaskiner och kameror för välkända företag som Wilkinson, Parker och Kodak. Han utarbetade också den yttre utformningen av det engelska InterCity-tåget 125. Energiklass: A+
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Two - Anglepoise
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Four - Anglepoise
 • Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise
  DesignGeorg Carwardine för AnglepoiseKonceptOriginal 1227 Mini Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Anglepoise Typ 80 bordslampa, grå

  Anglepoise Typ 80 bordslampa, grå
  Modern tolkning av en klassiker: Bordslampa Type 80 från Anglepoise Skrivbordslampan Type 80 är en av de nyare skapelserna från kreatören Sir Kenneth Grange. Den utgavs 2019. Grange är sedan 2003 chefsdesigner på Anglepoise, en lamptillverkare som är känd för sina funktionella designerlampor. Framför allt de tekniskt avancerade skrivbordslamporna. Vissa klassiker från denna tillverkare har tillverkats i drygt 80 år och har inte förändrats i utformning eller funktion. Men Type 80 är en modern tolkning av de bästa klassikerna. Precis som med klassikerna handlar denna moderna Anglepoise-modell om maximal flexibilitet och samtidigt stabilitet. Type 80:s två leder gör det möjligt att ställa in ljuskäglan till önskad position så att man kan arbeta vid skrivbordet eller läsa i sängen. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det tunna cirkulära utloppet på skärmen som förutom den fokuserade belysningen också ger en liten omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Strömbrytaren befinner sig vid lamphuvudet. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 80 vägglampa, grå

  Anglepoise Typ 80 vägglampa, grå
  Designvägglampa Type 80 med strömbrytare Vägglampan Type 80 är från 2019 och är en av de nyare kreationerna från skaparen Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 har varit Design Director på Anglepoise, en brittisk lamptillverkare med tradition. Tillverkarens avancerade designlampor övertygar framför allt med sin funktion och sitt ofta industriella utseende. Type 80 är en modern tolkning av uppskattade klassikern. Precis som med klassikerna handlar denna lampa om största möjliga flexibilitet och stabilitet. Leden hos Type 80 gör det möjligt att rikta skärmen. Strömbrytaren är placerad på lamphuvudet. Det särskilda extra hos denna lampskärmen som fokuserar på enkelhet är det cirkulära utloppet på skärmen som förutom den riktade belysningen även ger en mjuk omgivningsbelysning vilket skapar en trevlig stämning. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa alpinvit

  Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa alpinvit
  Type 75 Mini - en flexibel ljuskälla med bordsklämma LED-klämlampa Typ 75 Mini är utrustad med en klämanordning med vilken den kan fästas på alla horisontella ytor med en tjocklek på 6 mm till 50 mm, vare sig det är på skrivbordet, på hyllor eller möbler av alla slag Typ 75 av Anglepoise® karakteristiska konstantfjädermekanism garanterar största möjliga flexibilitet i ljusets riktning och en perfekt balans mellan armaturen. Sir Kenneth Grange, en brittisk industridesigner, designade armaturserien Type 75. Designern har redan skapat ett brett utbud av objekt för kända varumärken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades på hans utkast. Med en mycket tidlös design är Clip 75-lampan Type 75 Mini ett modernt och energibesparande ljus. Armaturens klassiska design, fjädermekanismens robusthet och färgvalet gör den till en ljuskälla som trotsar förändrade trender och uppfyller sitt belysningsändamål under många år. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa vit

  Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa vit
  Dekorativ hänglampa Original 1227 Maxi i industriell design Original 1227 Maxi hänglampa är dubbelt så stor som dess mindre motsvarighet, Original 1227. En lampa som inte bara är särskilt Anglepoise på grund av sin storlek utan också på grund av sin traditionella Anglepoise ®-design som George Carwardine har i Skapad på 1930-talet. Original 1227 Maxi, som lanserades 2012, har samma nyansform som Anglepoise ® arbetslampa , som den engelska industridesignern Carwardine patenterade 1932. Hänglampan Original 1227 Maxi ger riktat ljus direkt nedåt och lyser därmed t.ex. B. ett trevligt matbord. Placerad ensam ser den väldigt dekorativ ut; när den hängs i rad betonar den en industriell levande atmosfär ännu mer imponerande. Energiklass: A++
 • Anglepoise Typ 75 golvlampa silver

  Anglepoise Typ 75 golvlampa silver
  Justerbar golvlampa typ 75 - LED-ljuskälla ingår LED-golvlampa typ 75 ger det optimala ljuset för avläsning, eftersom den kan justeras på ett unikt sätt tack vare Anglepoise ® konstant Anglepoise. Med denna teknik kan lamparm armen flyttas så flexibelt som musklerna gör i den mänskliga armen. Det eleganta, klassiska utseendet gör typ 75 golvlampa till ett inredningstillbehör som inte lämnar något att önska när det gäller utseende och funktionalitet och som också harmoniserar med många inredningsstilar. För en perfekt balans mellan golvlampa rekommenderas att du använder lampor med en vikt mellan 25 och 60 g. En LED-ljuskälla ingår i leveransen. - designad av Sir Kenneth Grange, en känd industridesigner och designchef på Anglepoise® sedan 2003 Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 golvlampa sammetssvart

  Anglepoise Original 1227 golvlampa sammetssvart
  LED-golvlampa Original 1227: rörlig lampa för vardags- och arbetsutrymmen I 2012, den Anglepoise ® rad lampor fått ett tillägg från denna golvlampa, som liknar en Anglepoise® i det övre området. Skillnaden är att armaturens flexibla del har kompletterats med den ledade lamparm med konstant fjädermekanism till en rak stativ och fungerar mer som en konventionell golvlampa. Men detta är bara fallet visuellt; ur funktionell synvinkel förblir Anglepoise stora flexibilitet och balanserade balans. En golvlampa som är idealisk som läslampa, till exempel i vardagsrummet bredvid soffan eller bredvid en fåtölj. Den ursprungliga designen av Anglepoise® kommer från den engelska industridesignern George Carwardine, som överförde sin kunskap från bildesign, där han var ansvarig för utvecklingen av stötdämpare, till utvecklingen av en arbetslampa 1930. Anglepoise®- arbetslampa var försedd med speciella fjädrar som efterliknade rörligheten hos en mänsklig arm. - Utrustad med E27- uttag - glödlampor ingår - Lampans vikt bör vara mellan 25 och 60 g för att inte äventyra balansen. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 golvlampa linnevit

  Anglepoise Original 1227 golvlampa linnevit
  LED-golvlampa Original 1227: rörlig lampa för vardags- och arbetsutrymmen I 2012, den Anglepoise ® rad lampor fått ett tillägg från denna golvlampa, som liknar en Anglepoise® i det övre området. Skillnaden är att armaturens flexibla del har kompletterats med den ledade lamparm med konstant fjädermekanism till en rak stativ och fungerar mer som en konventionell golvlampa. Men detta är bara fallet visuellt; ur funktionell synvinkel förblir Anglepoise stora flexibilitet och balanserade balans. En golvlampa som är idealisk som läslampa, till exempel i vardagsrummet bredvid soffan eller bredvid en fåtölj. Den ursprungliga designen av Anglepoise® kommer från den engelska industridesignern George Carwardine, som överförde sin kunskap från bildesign, där han var ansvarig för utvecklingen av stötdämpare, till utvecklingen av en arbetslampa 1930. Anglepoise®- arbetslampa var försedd med speciella fjädrar som efterliknade rörligheten hos en mänsklig arm. - Utrustad med E27- uttag - glödlampor ingår - Lampans vikt bör vara mellan 25 och 60 g för att inte äventyra balansen. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa svart

  Anglepoise Original 1227 Mini golvlampa svart
  LED-golvlampa Original 1227 Mini - den perfekta läslampan Sedan 2015 har Original 1227 Mini golvlampa berikat utbudet av flexibelt justerbara lampor från Anglepoise ®. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, industridesignern som på 1930-talet skapade en känsla av utvecklingen av Anglepoise ® arbetslampa . Carwardine designade tidigare fordonssuspensionssystem för bilindustrin. Han utnyttjade sin kunskap om upphängningssystem för sin Anglepoise, som är lämplig för vardagligt bruk, och utrustade den med en ny typ av fjädermekanism, vilket gav den största möjliga rörlighet samtidigt som en balanserad balans upprätthölls. I golvlampa Original 1227 Mini kombinerades allt detta med en stativ och det finns ett särskilt lämpligt för att läsa ljuskälla, till exempel i sittgruppen kan användas i vardagsrummet. Obs! För att hålla balansen är det viktigt att endast använda glödlampor med en vikt mellan 25 och 45 g. - Utrustad med E14- uttag (LED-lampor ingår) Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED vit

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED vit
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot svart

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot svart
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Mini Led-lampa vit

  Anglepoise Original 1227 Mini Led-lampa vit
  LED-vägglampa Original 1227 Mini med bekväm ledad arm Denna LED-vägglampa, baserad på den ursprungliga designen av George Carwardine (1887-1948), kom ut på marknaden 2015. Den skruvas helt enkelt fast på väggen. Den integrerade ledade armen gör att ljuset kan justeras exakt. Om ljuset inte behövs kan det vikas upp mot väggen för att spara utrymme. Klassisk industriell design och hög funktionalitet kännetecknar Original 1227 LED-vägglampa. George Carwardine var faktiskt en fordonsingenjör av yrke, specialiserad på design av fordonsupphängningssystem. Det slog honom att använda sin kunskap för att utveckla en särskild arbetslampa och utrusta den med specialfjädrar som fungerar som musklerna i mänsklig arm. Så Anglepoise som han patenterade 1932. Det blev en pionjär inom fjäderbelastade lampor. Vägglampan Original 1227 levereras inklusive en LED-lampa med E14-uttag. Endast LED-lampor med en vikt mellan 25-45 g får användas för att garantera optimal balans. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Brass bordslampa grå

  Anglepoise Original 1227 Brass bordslampa grå
  LED-bordslampa Original 1227 med mässingsdetaljer LED-bordslampan Original 1227 är mycket funktionell och har en ny och mycket estetisk look: Skrivbordslampan med fjäder kan ställas in på tre punkter så att den kan anpassas till arbetssituationen. Den övertygar optiskt med sin ikoniska design som bygger på ett utkast från 1930-talets industridesignern George Carwardine som gjorde sensation världen över. Dessutom finns det anmärkningsvärda detaljer: skärmkappan, avståndsfästet och beslagen är i mässing. En bordslampa för kontoret- eller arbetsområdet där punktbelysning behövs. Bordslampan Original 1227 levereras med en LED-ljuskälla med E27-uttag som avger ett trevligt och varmvitt ljus. Utrustad med strömbrytare på textilkabeln. OBS! Vid val av ljuskälla ska man se till att lampan väger mellan 25 och 60 gram för att säkerställa perfekt balans hos bordslampan. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 Giant golvlampa gul

  Anglepoise Type 75 Giant golvlampa gul
  LED-golvlampa Type 75 Giant - designed by Sir Kenneth Grange LED-golvlampan Type 75 Giant presenterar sig som ett iögonfallande, modernt alternativ till lampan Original 1227. År 2016 kom den på marknaden och skapad av industridesignern Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 var designdirektör för Anglepoise®, övertygar golvlampan inte bara med olika inställningsvarianter utan även med en mycket tilltalande look. Samtidigt som Granges grundförslag ser tidlöst ut är genomförandet av den berömde författaren Paul Smith som Edition 1 med somriga färger mycket modernt. En golvlampa som kan användas i kombination med olika inredningsstilar. Med hjälp av den bekväma mekanismen för konstant fjädring från industridesignern George Carwardine som utvecklade arbetslampan Anglepoise® 1930, vars fjädrar efterliknar de mänskliga armmusklerna och därmed förser lampan med en otrolig rörlighet, blir golvlampan Original 1227 Giant snabbt en oumbärlig pjäs i vardagen. Sir Kenneth Grange hade redan innan han arbetade på Anglepoise® blivit känd för sitt arbete med vardagliga produkter som tändare, rakhyvlar, skrivmaskiner och kameror för välkända företag som Wilkinson, Parker och Kodak. Han utarbetade också den yttre utformningen av det engelska InterCity-tåget 125. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa grå

  Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa grå
  Mycket hög LED-golvlampa Original 1227 Giant - flexibelt justerbar Med en höjd på som mest 270 cm är LED-golvlampan Original 1227 helt i överensstämmelse med namntillägget Giant. Den kan ställas in i höjd eller djup helt efter individuella behov så att ljuset alltid strålar dit det behövs. Denna version formgavs 2005 som en hyllning till den berömde författaren till Roald Dahl-muséet, som använde ett Anglepoise® på sitt skrivrum. Den har, i likhet med originaldesignen som den brittiske industridesignern George Carwardine utvecklade på 1930-talet, konstfjädringsmekaniken som är typisk för Anglepoise®. Vilken gör denna ovanliga lampa, som redan är en ikon, så föränderlig. Man har kopierat den mänskliga armmuskulaturen. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa gul

  Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa gul
  Mycket hög LED-golvlampa Original 1227 Giant - flexibelt justerbar Med en höjd på som mest 270 cm är LED-golvlampan Original 1227 helt i överensstämmelse med namntillägget Giant. Den kan ställas in i höjd eller djup helt efter individuella behov så att ljuset alltid strålar dit det behövs. Denna version formgavs 2005 som en hyllning till den berömde författaren till Roald Dahl-muséet, som använde ett Anglepoise® på sitt skrivrum. Den har, i likhet med originaldesignen som den brittiske industridesignern George Carwardine utvecklade på 1930-talet, konstfjädringsmekaniken som är typisk för Anglepoise®. Vilken gör denna ovanliga lampa, som redan är en ikon, så föränderlig. Man har kopierat den mänskliga armmuskulaturen. Energiklass: A+
 • Type 75™ Margaret Howell Golvlampa Sienna - Anglepoise

  Type 75™ Margaret Howell Golvlampa Sienna - Anglepoise
 • Anglepoise Type 75 Giant golvlampa röd

  Anglepoise Type 75 Giant golvlampa röd
  LED-golvlampa Type 75 Giant - designed by Sir Kenneth Grange LED-golvlampan Type 75 Giant presenterar sig som ett iögonfallande, modernt alternativ till lampan Original 1227. År 2016 kom den på marknaden och skapad av industridesignern Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 var designdirektör för Anglepoise®, övertygar golvlampan inte bara med olika inställningsvarianter utan även med en mycket tilltalande look. Samtidigt som Granges grundförslag ser tidlöst ut är genomförandet av den berömde författaren Paul Smith som Edition 1 med somriga färger mycket modernt. En golvlampa som kan användas i kombination med olika inredningsstilar. Med hjälp av den bekväma mekanismen för konstant fjädring från industridesignern George Carwardine som utvecklade arbetslampan Anglepoise® 1930, vars fjädrar efterliknar de mänskliga armmusklerna och därmed förser lampan med en otrolig rörlighet, blir golvlampan Original 1227 Giant snabbt en oumbärlig pjäs i vardagen. Sir Kenneth Grange hade redan innan han arbetade på Anglepoise® blivit känd för sitt arbete med vardagliga produkter som tändare, rakhyvlar, skrivmaskiner och kameror för välkända företag som Wilkinson, Parker och Kodak. Han utarbetade också den yttre utformningen av det engelska InterCity-tåget 125. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, koppar

  Anglepoise Typ 75 Mini Metallic vägglampa, koppar
  Typ 75 Mini Metallic: designer vägglampa med strömbrytare Type 75 Mini Metallic är lillasyster till Type 75, en av standardmodellerna från Anglepoise, som är känd för sina funktionella och industriella ljus, som främst används som arbetsbelysning, t.ex. B. fungera som skrivbordslampor. Trots all nykter funktionalitet är Anglepoise produkterna också så estetiska att de inte ser ut på plats utanför kontoret, verkstaden och studion. Tvärtom, modeller som Type 75 Mini Metallic uppgraderar bostadsutrymmet inte bara med sin ljuseffekt utan också med sin design. Den integrerade fogen mellan skärmen och stativ gör att ljuset kan justeras individuellt. Det finns en praktisk brytare på väggfästet. Sir Kenneth Grange, designchef på Anglepoise sedan 2003, är en riktig allround. Han har redan arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood designade produkter som är en naturlig del av vår vardag. Den yttre designen av det engelska InterCity 125-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna. Energiklass: A++
 • Anglepoise Type 75 Giant golvlampa grå

  Anglepoise Type 75 Giant golvlampa grå
  LED-golvlampa Type 75 Giant - designed by Sir Kenneth Grange LED-golvlampan Type 75 Giant presenterar sig som ett iögonfallande, modernt alternativ till lampan Original 1227. År 2016 kom den på marknaden och skapad av industridesignern Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 var designdirektör för Anglepoise®, övertygar golvlampan inte bara med olika inställningsvarianter utan även med en mycket tilltalande look. Samtidigt som Granges grundförslag ser tidlöst ut är genomförandet av den berömde författaren Paul Smith som Edition 1 med somriga färger mycket modernt. En golvlampa som kan användas i kombination med olika inredningsstilar. Med hjälp av den bekväma mekanismen för konstant fjädring från industridesignern George Carwardine som utvecklade arbetslampan Anglepoise® 1930, vars fjädrar efterliknar de mänskliga armmusklerna och därmed förser lampan med en otrolig rörlighet, blir golvlampan Original 1227 Giant snabbt en oumbärlig pjäs i vardagen. Sir Kenneth Grange hade redan innan han arbetade på Anglepoise® blivit känd för sitt arbete med vardagliga produkter som tändare, rakhyvlar, skrivmaskiner och kameror för välkända företag som Wilkinson, Parker och Kodak. Han utarbetade också den yttre utformningen av det engelska InterCity-tåget 125. Energiklass: A+
 • Anglepoise Type 75 Giant golvlampa vit

  Anglepoise Type 75 Giant golvlampa vit
  LED-golvlampa Type 75 Giant - designed by Sir Kenneth Grange LED-golvlampan Type 75 Giant presenterar sig som ett iögonfallande, modernt alternativ till lampan Original 1227. År 2016 kom den på marknaden och skapad av industridesignern Sir Kenneth Grange, som sedan 2003 var designdirektör för Anglepoise®, övertygar golvlampan inte bara med olika inställningsvarianter utan även med en mycket tilltalande look. Samtidigt som Granges grundförslag ser tidlöst ut är genomförandet av den berömde författaren Paul Smith som Edition 1 med somriga färger mycket modernt. En golvlampa som kan användas i kombination med olika inredningsstilar. Med hjälp av den bekväma mekanismen för konstant fjädring från industridesignern George Carwardine som utvecklade arbetslampan Anglepoise® 1930, vars fjädrar efterliknar de mänskliga armmusklerna och därmed förser lampan med en otrolig rörlighet, blir golvlampan Original 1227 Giant snabbt en oumbärlig pjäs i vardagen. Sir Kenneth Grange hade redan innan han arbetade på Anglepoise® blivit känd för sitt arbete med vardagliga produkter som tändare, rakhyvlar, skrivmaskiner och kameror för välkända företag som Wilkinson, Parker och Kodak. Han utarbetade också den yttre utformningen av det engelska InterCity-tåget 125. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa svart

  Anglepoise Original 1227 Giant golvlampa svart
  Mycket hög LED-golvlampa Original 1227 Giant - flexibelt justerbar Med en höjd på som mest 270 cm är LED-golvlampan Original 1227 helt i överensstämmelse med namntillägget Giant. Den kan ställas in i höjd eller djup helt efter individuella behov så att ljuset alltid strålar dit det behövs. Denna version formgavs 2005 som en hyllning till den berömde författaren till Roald Dahl-muséet, som använde ett Anglepoise® på sitt skrivrum. Den har, i likhet med originaldesignen som den brittiske industridesignern George Carwardine utvecklade på 1930-talet, konstfjädringsmekaniken som är typisk för Anglepoise®. Vilken gör denna ovanliga lampa, som redan är en ikon, så föränderlig. Man har kopierat den mänskliga armmuskulaturen. Energiklass: A+
 • 90 Mini Mini Bordslampa Warm Silver & Blush - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Warm Silver & Blush - Anglepoise
  Koncept90 Mini Mini Bordslampa Warm Silver & Blush är en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas t
 • Anglepoise Typ 80 Svart

  Anglepoise Typ 80 Svart
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange hänglampa typ 80 är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Type 80 Vägglampa Rosa

  Anglepoise Type 80 Vägglampa Rosa
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise and Sir Kenneth Grange typ 80 vägglampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släppe
 • Anglepoise Original 1227 Maxi mässing pendel svart

  Anglepoise Original 1227 Maxi mässing pendel svart
  Med dekorativa mässingselement: Original 1227 Maxi hängande lampa Det spelar ingen roll om Original 1227 Maxi-hänglampan används som en patiens, t.ex. B. för matbordets belysning, eller - hängde i rad - pryder en disk i ett kök eller restaurang: hänglampan kommer att göra ett stort intryck överallt. Detta beror inte bara på storleken, det är dubbelt så stort som det konventionella originalet 1227, utan också på de föreningar som synen väcker. Skärmen är utformad på samma sätt som Anglepoise ®- arbetslampa utvecklades 1930, och färgschemat understryker också den här vackra ljuskällans retrocharme. Original 1227 Maxi-hänglampan lanserades 2014 och dess design går tillbaka till den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), som utvecklade fordonsupphängningssystem för bilindustrin. Han använde också sin kunskap om fjädrar i utvecklingen av den legendariska Anglepoise® arbetslampa 1930, som blev en modell inom fjäderbelastade lampor och vars skuggdesign finns i Original 1227 Maxi hänglampa. - med flätad textilkabel Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Maxi mässing pendel grå

  Anglepoise Original 1227 Maxi mässing pendel grå
  Med dekorativa mässingselement: Original 1227 Maxi hängande lampa Det spelar ingen roll om Original 1227 Maxi-hänglampan används som en patiens, t.ex. B. för matbordets belysning, eller - hängde i rad - pryder en disk i ett kök eller restaurang: hänglampan kommer att göra ett stort intryck överallt. Detta beror inte bara på storleken, det är dubbelt så stort som det konventionella originalet 1227, utan också på de föreningar som synen väcker. Skärmen är utformad på samma sätt som Anglepoise ®- arbetslampa utvecklades 1930, och färgschemat understryker också den här vackra ljuskällans retrocharme. Original 1227 Maxi-hänglampan lanserades 2014 och dess design går tillbaka till den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), som utvecklade fordonsupphängningssystem för bilindustrin. Han använde också sin kunskap om fjädrar i utvecklingen av den legendariska Anglepoise® arbetslampa 1930, som blev en modell inom fjäderbelastade lampor och vars skuggdesign finns i Original 1227 Maxi hänglampa. - med flätad textilkabel Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa grå

  Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa grå
  Dekorativ hänglampa Original 1227 Maxi i industriell design Original 1227 Maxi hänglampa är dubbelt så stor som dess mindre motsvarighet, Original 1227. En lampa som inte bara är särskilt Anglepoise på grund av sin storlek utan också på grund av sin traditionella Anglepoise ®-design som George Carwardine har i Skapad på 1930-talet. Original 1227 Maxi, som lanserades 2012, har samma nyansform som Anglepoise ® arbetslampa , som den engelska industridesignern Carwardine patenterade 1932. Hänglampan Original 1227 Maxi ger riktat ljus direkt nedåt och lyser därmed t.ex. B. ett trevligt matbord. Placerad ensam ser den väldigt dekorativ ut; när den hängs i rad betonar den en industriell levande atmosfär ännu mer imponerande. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa svart

  Anglepoise Original 1227 Maxi pendellampa svart
  Dekorativ hänglampa Original 1227 Maxi i industriell design Original 1227 Maxi hänglampa är dubbelt så stor som dess mindre motsvarighet, Original 1227. En lampa som inte bara är särskilt Anglepoise på grund av sin storlek utan också på grund av sin traditionella Anglepoise ®-design som George Carwardine har i Skapad på 1930-talet. Original 1227 Maxi, som lanserades 2012, har samma nyansform som Anglepoise ® arbetslampa , som den engelska industridesignern Carwardine patenterade 1932. Hänglampan Original 1227 Maxi ger riktat ljus direkt nedåt och lyser därmed t.ex. B. ett trevligt matbord. Placerad ensam ser den väldigt dekorativ ut; när den hängs i rad betonar den en industriell levande atmosfär ännu mer imponerande. Energiklass: A++
 • Anglepoise Typ 80 Bordslampa Grå

  Anglepoise Typ 80 Bordslampa Grå
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange typ 80 bordslampa är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel men ändå funktionell och står bra med sin matt yta. Ljuset släpper ut i en liten ring
 • Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa svart
  Original hänglampa 1227 i mässing med dekorativa mässings accenter Hänglampan Original 1227 mässing har en traditionell nyans i Anglepoise® -designen, som också finns i bords- och vägglamporna i serien. Skugghatten i glänsande mässing sätter en slående kontrast till skuggan, som är lackerad i en subtil nyans. En hängande lampa som, individuellt, parvis eller i grupp, inte bara ger en atmosfärisk, nedåtriktad ljuseffekt utan också effektivt understryker en industriell inredningsstil. Den flätade textilkabeln avrundar det snygga intrycket. En upphängningslampa baserad på den ursprungliga Anglepoise® -designen skapad av den engelska industridesignern Gorge Carwardine (1887-1948). Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 hänglampa svart

  Anglepoise Original 1227 hänglampa svart
  Original hänglampa 1227 med flätad kabel Hänglampan Original 1227 presenterar sig med ett industriellt utseende i traditionell Anglepoise® -stil med en vackert utformad stålskärm. Taklampan, skapad 2012, är optiskt baserad på den ursprungliga designen av Anglepoise®, som George Carwardine skapade på 1930-talet när designern som faktiskt arbetade som industridesigner inom fordonsindustrin fick den första Anglepoise® arbetslampa . Original 1227 hängande lampa, som ser väldigt imponerande ut som en patiens och ger omgivande belysning som lyser direkt nedåt, kan också placeras i rad eller i grupp. Den perfekta ljuskällan, till exempel för lägenheter inredda i industriell stil. Energiklass: A++
 • Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa röd

  Anglepoise Original 1227 Giant vägglampa röd
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa gul

  Anglepoise Original 1227 Giant IP65 vägglampa gul
  Original 1227 Giant LED-vägglampa för utomhusbruk En ovanlig lampa för utsidan, som ändå finns där - z. B. på fasaden på terrassen eller på balkongen - är mångsidig, LED-vägglampan Original 1227 Giant är, som med kapslingsklass IP65 (dammtät, strålsäker) är utmärkt beväpnad mot dåliga väderförhållanden. Utrustad med en multijusterbar arm med Anglepoise ® konstant Anglepoise som ger den funktionalitet som utvecklades på 1930-talet av designern George Carwardine arbetslampa Anglepoise®, designad 2016 lampa, den är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter på utomhusområdet. Original 1227 Giant skruvas helt enkelt fast på väggen och när den inte används kan den fällas upp på väggen för att spara utrymme. George Carwardine (1887-1948), vars verkliga yrkesområde låg inom bilindustrin, där han utvecklade stötdämpare som ingenjör, skapade Anglepoise®, en arbetslampa vars upphängning är modellerad på musklerna i den mänskliga armen, vilket ger armen otrolig rörlighet. Materialen som Original 1227 Giant är tillverkade av - rostfritt stål, aluminium och en silikonbelagd kabel - gör också ljuset idealiskt för utomhusbruk. Utrustad med LED-lampor (E27). Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini vägglampa alpinvit

  Anglepoise Typ 75 Mini vägglampa alpinvit
  Type 75 Mini: praktisk LED-vägglampa med Anglepoise ® konstant Anglepoise Med detta arbetslampa lampa, som designades i enlighet med principen om pionjär av alla fjäderbelastade lampor, den legendariske Anglepoise® arbetslampa från 1930, Sir Kenneth Grange designat en bekväm och utrymmesbesparande lampa dispenser som kan vikas på väggen efter användning. Den integrerade ledade armen ger lampan optimal rörlighet och balans och gör att ljuset kan placeras efter behov. Type 75 Mini är ett oumbärligt vardagligt tillbehör för hushåll och arbete. LED-ljuskälla (E14-uttag) ingår. Obs: För att upprätthålla den perfekta balansen måste den använda ljuskällans vikt vara mellan 25-45 g. Kenneth Grange, chefsdesigner på Anglepoise® sedan 2003, är en riktig allround. Han har redan designat många produkter som naturligt åtföljer vår vardag och har arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood. Den yttre designen av det engelska InterCity 125-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna. 2016 var han vinnaren av London Design Medal. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa sammetssvart

  Anglepoise Typ 75 bordslampa sammetssvart
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa linnevit

  Anglepoise Original 1227 bordslampa linnevit
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden. Energiklass: A+
 • Anglepoise Typ 75 Mini vägglampa skiffergrå

  Anglepoise Typ 75 Mini vägglampa skiffergrå
  Type 75 Mini: praktisk LED-vägglampa med Anglepoise ® konstant Anglepoise Med detta arbetslampa lampa, som designades i enlighet med principen om pionjär av alla fjäderbelastade lampor, den legendariske Anglepoise® arbetslampa från 1930, Sir Kenneth Grange designat en bekväm och utrymmesbesparande lampa dispenser som kan vikas på väggen efter användning. Den integrerade ledade armen ger lampan optimal rörlighet och balans och gör att ljuset kan placeras efter behov. Type 75 Mini är ett oumbärligt vardagligt tillbehör för hushåll och arbete. LED-ljuskälla (E14-uttag) ingår. Obs: För att upprätthålla den perfekta balansen måste den använda ljuskällans vikt vara mellan 25-45 g. Kenneth Grange, chefsdesigner på Anglepoise® sedan 2003, är en riktig allround. Han har redan designat många produkter som naturligt åtföljer vår vardag och har arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood. Den yttre designen av det engelska InterCity 125-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna. 2016 var han vinnaren av London Design Medal. Energiklass: A+
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa vit

  Anglepoise Original 1227 bordslampa vit
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att garantera en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 måste vikten av det ljusbelysningsmedel som ska användas vara mellan 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker. Energiklass: A+
 • Original 1227™ Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise

  Original 1227™ Mini Bordslampa Jet Black - Anglepoise