Anglepoise lampor

Det engelska varumärket Anglepoise har massor med ikonisk belysning. Tidlös design med noga utvalda material har skapat en kollektion som står sig över tid och blir aldrig omodern.

Patenterad fjäder i Anglepoise Original 1227

Anglepoise har en given plats i brittisk designhistoria. Skrivbordslampan Original 1227 lanserades 1933 och bygger på en patenterad fjäderkonstruktion som håller lamparmen på plats i exakt den vinkel som användaren böjt.

En annan ikonisk lampa är Type 75 som finns som golvlampa och skrivbordslampa bland annat. Här följer nu en översikt med massor av Anglepoise-belysning som finns att köpa online idag.

Utbud av belysning hos Anglepoise återförsäljare online

 • Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa stålblå

  Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa stålblå
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-anslutningskabel 90 Mini Mini LED-bordslampa är betydligt mindre än andra Anglepoise och kan användas mycket flexibelt, inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller powerbank förutom att manövreras från ett eluttag kan anslutas när det inte finns något eluttag i närheten. Det är efterföljaren till den populära modellen 90 från 1970-talet och har samma utrustningsfunktioner - en 360 ° roterbar skärm och flexibla fogar, så att den representerar individuell belysning för varje rum och alla behov. skrivbordslampa 90 Mini Mini i aluminium står säkert på skrivbordet, nattduksbordet eller på många andra ställen där det krävs variabelt justerbar belysning tack vare gjutjärnsbotten med aluminiumskydd. Den är utrustad med en dimbar LED-modul med varmvitt ljusfärg och levereras med en strömförsörjningsenhet. Den slås på och av och dämpas via den inbyggda lamphuvud .
 • Anglepoise - Original 1227 Bordslampa Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Bordslampa Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One

  Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One
  Design Paul Smith för Anglepoise Koncept Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition One är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen – i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande – vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck – Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise - Original 1227 Midi Taklampa Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Midi Taklampa Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Midi Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell rost

  Anglepoise Typ 75 bordslampa Margaret Howell rost
  LED-bordslampa typ 75 - Margaret Howell Collection En välkänd bordslampa med en helt annan twist: Den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell var ansvarig för färgdesignen av denna version av den flexibelt justerbara LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, designad av Sir Kenneth Grange. En färgattraktiv version av bordslampa med den berömda konstanta fjädermekanismen , som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan säkerställer en bra balans. Oavsett var typ 75- bordslampa används - på skrivbordet på hemmakontoret eller som en arbetsplatslampa i en verkstad: dess funktionalitet gör den oumbärlig och dess vackra färg ger inredningen en modern touch. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Anglepoise Type 75™ Golvlampa Jet Black

  Anglepoise Type 75™ Golvlampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise startar i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa bärröd

  Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa bärröd
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-kabel LED-bordslampan 90 Mini Mini är betydligt mindre än andra Anglepoise® bordslampor som kan användas mycket flexibelt. Inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller en powerbank utöver ett eluttag när det inte finns något uttag i närheten. Den är efterträdaren till den populära Model 90 från 1970-talet och har samma egenskaper: en 360-gradig skärm och flexibla leder så att den ger individuell belysning för varje utrymme och efter varje behov. Skrivbordslampan 90 Mini Mini av aluminium står säkert på skrivbordet, på nattduksbordet eller på många andra platser där det krävs anpassningsbar belysning tack vare gjutjärnsfoten med aluminiumhölje. Den är försedd med en dimbar LED-modul med varmvit ljustemperatur och levereras med ett nätaggregat. Den tänds, släcks och dimmas via den integrerade strömbrytaren i lamphuset.
 • Anglepoise - Original 1227 Taklampa Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Taklampa Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. Koncept Original 1227 Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här.
 • Anglepoise - Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One

  Anglepoise - Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One
  Design Paul Smith för Anglepoise Koncept Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen – i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande – vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck – Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 75 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.
 • Anglepoise - Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three

  Anglepoise - Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three
  Design Paul Smith för Anglepoise Koncept Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen – i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande – vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck – Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 75 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här.
 • Anglepoise Type 75™ Golvlampa Anglepoise + Margaret Howell Yellow Ochre

  Anglepoise Type 75™ Golvlampa Anglepoise + Margaret Howell Yellow Ochre
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa alpinvit

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa alpinvit
  LED-bordslampa Type 75 Mini - Mindre version av den större lampan Type 75 Samma funktionella och optiska fördelar som den stora bordslampan med samma namn, det visar även bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise®: Den har också den välkända mekanismen för konstantfjädring för maximal rörelsefrihet och balans som gör det möjligt att använda den på skrivbordet hemma på samma sätt som på verkstadens arbetsbord. Bordslampan Type 75 Mini tillverkades 2011 efter ett förslag från den brittiske industridesignen Sir Kenneth Grange, som redan har konstruerat produkter för många kända varumärken, såsom Tesco, Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker, och som till och med är ansvarig för den yttre utformningen av InterCity 125. Denna fascinerande ljuskälla smälter in med nästan alla inredningsstilar på grund av sin neutrala färg. I bordslampan Type 75 Mini, som är bestyckad med ett E14-uttag, kan användas med en LED-lampa med upp till 6 LED watt. Leverans inklusive ljuskälla.
 • Anglepoise - Original 1227 Bordslampa med montering Linen White

  Anglepoise - Original 1227 Bordslampa med montering Linen White
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept C designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition One - Anglepoise
  Koncept Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Oneär en enkel och modern tolkning av den klassiska arkitektoniska lampan. Typ 75 Mini är en serie lampor – bestående av bords- och vägglampor, där flexibiliteten ligger i att lampskärmen kan justera
 • Anglepoise - Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Maxi Taklampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three

  Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three
  Design Paul Smith för Anglepoise Koncept Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Three är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen – i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande – vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck – Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise

  Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Three - Anglepoise
  Koncept Type 75 Mini Paul Smith Bordslampa Edition Threeär en enkel och modern tolkning av den klassiska arkitektoniska lampan. Typ 75 Mini är en serie lampor – bestående av bords- och vägglampor, där flexibiliteten ligger i att lampskärmen kan juste
 • Anglepoise Original 1227™ Bordslampa Jet Black

  Anglepoise Original 1227™ Bordslampa Jet Black
  Design: George Carwardine for Anglepoise. Koncept: Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Original 1227 Brass bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 Brass bordslampa svart
  LED-bordslampa Original 1227 med mässingsdetaljer LED-bordslampan Original 1227 är mycket funktionell och har en ny och mycket estetisk look: Skrivbordslampan med fjäder kan ställas in på tre punkter så att den kan anpassas till arbetssituationen. Den övertygar optiskt med sin ikoniska design som bygger på ett utkast från 1930-talets industridesignern George Carwardine som gjorde sensation världen över. Dessutom finns det anmärkningsvärda detaljer: skärmkappan, avståndsfästet och beslagen är i mässing. En bordslampa för kontoret- eller arbetsområdet där punktbelysning behövs. Bordslampan Original 1227 levereras med en LED-ljuskälla med E27-uttag som avger ett trevligt och varmvitt ljus. Utrustad med strömbrytare på textilkabeln. OBS! Vid val av ljuskälla ska man se till att lampan väger mellan 25 och 60 gram för att säkerställa perfekt balans hos bordslampan.
 • Anglepoise Type 75 Paul Smith Golvlampa Upplaga 4

  Anglepoise Type 75 Paul Smith Golvlampa Upplaga 4
  Design: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Begrepp: Sir Kenneth Grange & Paul Smith Type 75 är en elegant och elegant golvlampa. Designen är mjukare och mer rundad än de ursprungliga Anglepoise lamporna, men du får samma justerings- och fjädersystem som på originalet. Denna modell är gjord i samarbete med den välkända, brittiska designern Paul Smith, med unika färgkombinationer. Välj mellan fyra färgkombinationer. Paul Smith Edition 4 har mörka höstfärger och uttrycket är inspirerat av en gammal version av Land Rover. Anglepoise Type 80- serien innehåller bordslampor, vägglampor och hängen
 • Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa svart

  Anglepoise 90 Mini LED-bordslampa svart
  LED-skrivbordslampa 90 Mini Mini med USB-anslutningskabel 90 Mini Mini LED-bordslampa är betydligt mindre än andra Anglepoise och kan användas mycket flexibelt, inte minst för att den levereras med en USB-kabel och därför kan anslutas till en bärbar dator eller powerbank förutom att manövreras från ett eluttag kan anslutas när det inte finns något eluttag i närheten. Det är efterföljaren till den populära modellen 90 från 1970-talet och har samma utrustningsfunktioner - en 360 ° roterbar skärm och flexibla fogar, så att den representerar individuell belysning för varje rum och alla behov. skrivbordslampa 90 Mini Mini i aluminium står säkert på skrivbordet, nattduksbordet eller på många andra ställen där det krävs variabelt justerbar belysning tack vare gjutjärnsbotten med aluminiumskydd. Den är utrustad med en dimbar LED-modul med varmvitt ljusfärg och levereras med en strömförsörjningsenhet. Den slås på och av och dämpas via den inbyggda lamphuvud .
 • Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att säkerställa en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 är det viktigt att säkerställa att den använda belysningsmedlet har en vikt på 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker.
 • Anglepoise - Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Bordslampa med fäste Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Original 1227™ Mässing Lampa M. Väggbeslag Elephant Grey

  Anglepoise Original 1227™ Mässing Lampa M. Väggbeslag Elephant Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oöverträffad funktionalitet. Allt i allt en Lampa så finns i varje hem. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industruiella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa sammettssvart

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa sammettssvart
  LED-bordslampa Type 75 Mini - Mindre version av den större lampan Type 75 Samma funktionella och optiska fördelar som den stora bordslampan med samma namn, det visar även bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise®: Den har också den välkända mekanismen för konstantfjädring för maximal rörelsefrihet och balans som gör det möjligt att använda den på skrivbordet hemma på samma sätt som på verkstadens arbetsbord. Bordslampan Type 75 Mini tillverkades 2011 efter ett förslag från den brittiske industridesignen Sir Kenneth Grange, som redan har konstruerat produkter för många kända varumärken, såsom Tesco, Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker, och som till och med är ansvarig för den yttre utformningen av InterCity 125. Denna fascinerande ljuskälla smälter in med nästan alla inredningsstilar på grund av sin neutrala färg. I bordslampan Type 75 Mini, som är bestyckad med ett E14-uttag, kan användas med en LED-lampa med upp till 6 LED watt. Leverans inklusive ljuskälla.
 • Anglepoise - 90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey

  Anglepoise - 90 Mini Mini Bordslampa Steel Blue & Grey
  Design Anglepoise Koncept 90 Mini Bordslampa Steel Blue & Grey är en söt liten lampa med en räckvidd på 52 centimeter. Den välkända designen är en mindre tolkning av den mångsidiga och klassiska arkitektoniska lampan. Lampan drivs med USB och kan därför enkelt anslutas till strömkälla via datorn, ett bärbart batteri eller anslutas till väggen. Du kan därför placera lampan exakt där du behöver ett praktiskt ljus. Använd den på skrivbordet och flytta den enkelt till din favoritläshörna, eller kanske som extra belysning vid köksbordet vid matlagning. Lampan har en skärm som kan justeras 360 grader och samtidigt kan den lutas upp och ner. Hela lampan roteras enkelt på lampans fot och det finns därför ingen gräns för lampans flexibilitet. 90 Mini bordslampa finns här i flera olika färger Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Type 80 W1 vägglampa, pistaschgrön

  Anglepoise Type 80 W1 vägglampa, pistaschgrön
  Design vägglampa typ 80 med strömbrytare Typ 80 vägglampan är daterad från 2019 och är en av de nyare skapelserna av designern Sir Kenneth Grange, som har varit designchef på Anglepoise, en traditionell brittisk belysningstillverkare, sedan 2003. Tillverkarens geniala designlampor är särskilt imponerande på grund av deras funktionalitet och ofta industriella utseende. Typ 80 är en modern tolkning av beprövade klassiker. Som med klassikerna handlar även denna armatur om största möjliga flexibilitet med samtidig stabilitet. Skarv typ 80 gör det möjligt att justera paraplyet. Strömbrytaren sitter på toppen av lamphuvud. Det speciella tillägget med denna armatur, som annars är inriktad på enkelhet, är det allmänna ljusutloppet i skuggan, som förutom riktad belysning också skapar mjuk omgivande ljus och därmed en mysig atmosfär.
 • Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two

  Anglepoise - Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two
  Design Paul Smith för Anglepoise Koncept Type 75 Paul Smith Bordslampa Edition Two är en enkel och moderna arkitektlampa från Anglepoise. Type 75 designades ursprungligen år 1968 men år 2014 lanserads den igen – i tre uppseendeväckande färgkombinationer. Den nya tolkningen är gjord i samarbete med den brittiska modedesignern Paul Smith. Han är känd för hans design av herrkläder, där hans förkärlek till färger, speciellt är framträdande – vilket tydligt är överfört till denna enastående bordslampa. De tre olika färgerna har var och en sitt uttryck – Edition One avspeglar sommarens färger, Edition Two använder höstens djupa och rika nyanser, medan Edition Three omfamnar färgerna i den holländska De Stijls-stil från konströrelsen på 1920-talet. Som skrivbordslampa är Type 25 ett perfekt val. Des flexibilitet och funktionalitet gör den praktisk till arbetsområdet, medan den dessutom fungerar perfekt som läs- och sänglampa. Se utbudet av Type 75 bordslampa här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Type 75™ Bordslampa Slate Grey

  Anglepoise Type 75™ Bordslampa Slate Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise startar i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell gul

  Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell gul
  LED-bordslampa Type 75 - Margaret Howell-kollektionen En välkänd bordslampa på ett annat vis: I denna version av den flexibla, inställbara LED-bordslampan Type 75 från Anglepoise®, som utformats av Sir Kenneth Grange, tog den moderna brittiska modedesignern Margaret Howell över färggivningen. Då skapades en färgmässigt mycket tilltalande version av bordslampan med den berömda konstantfjädermekanismen som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan garanterar en balanserad balans. Även där bordslampan Type 75 används - på skrivbordet hemma på kontoret eller som en arbetslampa i verkstaden: Den kommer att göra sig oumbärlig med sin funktion och den vackra färgen kommer att ge en modern touch. OBS! Vikten på den ljuskälla som används bör vara mellan 25 och 60 g för att hålla bordslampan Type 75 perfekt balanserad.
 • 90 Mini Mini Bordslampa Carbon Black - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Carbon Black - Anglepoise
  Koncept 90 Mini Mini Bordslampa Carbon Blackär en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas till din bärbara dator, ansluten till ett bärbart batteri eller b
 • Anglepoise Typ 80 Pendelrosa

  Anglepoise Typ 80 Pendelrosa
  Design: Sir Kenneth Grange Begrepp: Anglepoise och Sir Kenneth Grange hänglampa typ 80 är en ny och snygg design från Sir Kenneth Grange. Lampan är enkel och passar bra med sin matta yta. En modern och dekorativ Anglepoise lampa. Ljuset släpper ut i en liten ring högst upp på skärmen för extra effekt. En skarpt designad taklampa som kan användas för många ändamål. Till exempel i rad över köksbänken eller låghängande över ett litet bord. Anglepoise Type 80- serien innehåller bordslampor, vägglampor och hängen
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, brunsvart

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, brunsvart
  Modern version av en klassiker: skrivbordslampa av typ 75 Industri- och produktdesignern Sir Kenneth Grange designade Anglepoise Type 75 för Anglepoise. Alla modeller i serien har en mycket tidlös design och är också mycket funktionella med en touch av industriell charm. 2020-versionen av Type 75 Mini- skrivbordslampa har en lätt böjd stålarm som ersätter den ursprungliga fjädermekanismen. Men lampan kan ändå justeras flexibelt i huvudet. Strömställaren är ergonomiskt placerad på lampans botten. Förutom lampor har Sir Kenneth Grange redan skapat ett brett utbud av objekt för välkända märken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades också på hans utkast.
 • Anglepoise Original 1227 hänglampa grå

  Anglepoise Original 1227 hänglampa grå
  Original hänglampa 1227 med flätad kabel Hänglampan Original 1227 presenterar sig med ett industriellt utseende i traditionell Anglepoise® -stil med en vackert utformad stålskärm. Taklampan, skapad 2012, är optiskt baserad på den ursprungliga designen av Anglepoise®, som George Carwardine skapade på 1930-talet när designern som faktiskt arbetade som industridesigner inom fordonsindustrin fick den första Anglepoise® arbetslampa . Original 1227 hängande lampa, som ser väldigt imponerande ut som en patiens och ger omgivande belysning som lyser direkt nedåt, kan också placeras i rad eller i grupp. Den perfekta ljuskällan, till exempel för lägenheter inredda i industriell stil.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot grå

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot grå
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas.
 • Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing bordslampa svart
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden.
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED svart
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g.
 • Anglepoise Original 1227 Mini keramik-vägglampa

  Anglepoise Original 1227 Mini keramik-vägglampa
  Vägglampa Original 1227 Mini med genomskinlig keramisk skärm Denna vägglampa märks omedelbart i vilket rum som helst: när den är upplyst är den keramiska nyansen i vitt ben mycket dekorativ, men dess fullständiga estetik framträder först när belysningen slås på och ljuset tränger igenom genom den genomskinliga skärmen. En ytterligare ljuskälla som enkelt kan monteras på väggen i det beprövade Anglepoise skapat av George Carwardine (1887-1948) på 1930-talet. Original 1227 Mini Ceramic är utrustad med en praktisk av / på-knapp under väggmonteringsplattan. Skärmen kan svängas så att ljusets riktning kan bestämmas individuellt.
 • Anglepoise Type 75 golvlampa skiffergrå

  Anglepoise Type 75 golvlampa skiffergrå
  Inställbar golvlampa Type 75 - LED-lampa inklusive LED-golvlampan Type 75 är perfekt för läsning, eftersom den är unikt justerbar tack vare Anglepoise®-konstantfjädersteknik. Denna teknik gör det möjligt för lamparmen att röra sig lika flexibelt som musklerna i den mänskliga armen. Det eleganta, klassiska utseendet gör golvlampan Type 75 till ett tillfredsställande dekorationstillbehör när det gäller optik och funktionalitet och som även smälter väl in i många inredningsstilar. För att ge golvlampan perfekt balans rekommenderas användning av armaturer som väger mellan 25 och 60 g. En LED-lampa ingår i leveransen. - designad av Sir Kenneth Grange, erkänd industridesigner och sedan 2003 designchef på Anglepoise®
 • Anglepoise - Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Mini Bordslampa Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Original 1227 hänglampa vit

  Anglepoise Original 1227 hänglampa vit
  Original hänglampa 1227 med flätad kabel Hänglampan Original 1227 presenterar sig med ett industriellt utseende i traditionell Anglepoise® -stil med en vackert utformad stålskärm. Taklampan, skapad 2012, är optiskt baserad på den ursprungliga designen av Anglepoise®, som George Carwardine skapade på 1930-talet när designern som faktiskt arbetade som industridesigner inom fordonsindustrin fick den första Anglepoise® arbetslampa . Original 1227 hängande lampa, som ser väldigt imponerande ut som en patiens och ger omgivande belysning som lyser direkt nedåt, kan också placeras i rad eller i grupp. Den perfekta ljuskällan, till exempel för lägenheter inredda i industriell stil.
 • Anglepoise - 90 Mini Mini Bordslampa Kelp Green

  Anglepoise - 90 Mini Mini Bordslampa Kelp Green
  Design Anglepoise Koncept 90 Mini Mini Bordslampa Kelp Green är en söt liten lampa med en räckvidd på 52 centimeter. Den välkända designen är en mindre tolkning av den mångsidiga och klassiska arkitektoniska lampan. Lampan drivs med USB och kan därför enkelt anslutas till strömkälla via datorn, ett bärbart batteri eller anslutas till väggen. Du kan därför placera lampan exakt där du behöver ett praktiskt ljus. Använd den på skrivbordet och flytta den enkelt till din favoritläshörna, eller kanske som extra belysning vid köksbordet vid matlagning. Lampan har en skärm som kan justeras 360 grader och samtidigt kan den lutas upp och ner. Hela lampan roteras enkelt på lampans fot och det finns därför ingen gräns för lampans flexibilitet. 90 Mini bordslampa finns här i flera olika färger Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise - Original 1227 Midi Wide Taklampa Brass Jet Black

  Anglepoise - Original 1227 Midi Wide Taklampa Brass Jet Black
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Midi Wide Taklampa Brass Jet Black designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Original 1227 Giant hänglampa röd

  Anglepoise Original 1227 Giant hänglampa röd
  Dekorativ designer hängande lampa Original 1227 Giant med retro charm Pendellampan Original 1227 Giant övertygar med sin retrocharm och en touch av tidlös industridesign. Oavsett om det gäller privata eller offentliga utrymmen - pendelarmaturen lämpar sig för ambient belysning av vardagsrummet hemma, en hipp loftlägenhet, en trendig butik eller en mysig lounge. Tack vare sin imponerande storlek kommer hängande lampan att göra intryck överallt. Designen av Original 1227 Giant går tillbaka till den engelske industridesignern George Carwardine, som 1930 skapade den legendariska arbetslampan Anglepoise®. Lampan är en originell ljuskälla, som även när den är avstängd återupplivar charmen från förr som en dekorativ möbel, särskilt för att skapa ett distinkt rumskoncept.
 • Anglepoise Type 75 Mini vägg med kontakt ockragul

  Anglepoise Type 75 Mini vägg med kontakt ockragul
  Type 75 Mini från Anglepoise som Margaret Howell Edition: Designvägglampa med kontakt och strömbrytare Vägglampan Type 75 Mini, den mindre versionen av Type 75, hör till Anglepoises standardmodeller. Företaget är känt för sina funktionella och industriella armaturer som främst används som arbetsarmaturer, t.ex. skrivbordsarmaturer. Den praktiska vägglampan Typ 75 Mini är utrustad med en matarledning, en kontakt och en mellanliggande strömbrytare. Den speciella färgpaletten i den här upplagan är tack vare modedesignern Margaret Howell. Industridesignern Kenneth Grange har varit chefdesigner för Anglepoise sedan 2003 och är hemma på många designområden. Han har redan designat produkter för märkestillverkare som Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood, från intercitytåg och brevlådor till köksmaskiner och kameror.
 • Anglepoise Original 1227 mässing vägglampa svart

  Anglepoise Original 1227 mässing vägglampa svart
  Vridbar vägglampa Original 1227 Mässing i retro design Glänsande mässings accenter på väggfästet, lamparm och skärmen flyttar vägglampan Original 1227 mässing, som annars hålls i färgretrodesign, även upplyst i betraktarens fokus. Om belysningen är påslagen avslöjas en tilltalande ljuseffekt som skapar atmosfärisk extrabelysning i varje rum. Vridningen av skärmen innebär att den kan justeras efter behov. Skärmens insida är designad i vitt för optimal ljusreflektion. Skärmdesignen för Original 1227 mässing vägglampa, släppt 2014, kommer från den välkända Anglepoise ® arbetslampa , som designern George Carwardine (1887-1948) skapade och patenterades 1932
 • Anglepoise Original 1227 Mini Ceramic bord vit

  Anglepoise Original 1227 Mini Ceramic bord vit
  bordslampa Original 1227 Mini Ceramic tillverkad av finaste benporslin, med E27 LED Original 1227-armaturserien av designern George Carwardine är känd som en mycket funktionell och industriell armaturserie. Original 1227 Mini Ceramic-modellen visar dock att industrin också kan vara elegant. Skuggan gjord av det finaste benporslinet, som är lätt genomskinligt när det är upplyst, är ansvarigt för detta. Som med alla modeller i serien kan lamphuvud också lutas på den keramiska modellen. Original 1227 Mini Ceramic är den perfekta läslampan på sängbordet eller sekreteraren. På 1930-talet utvecklade den brittiska industridesignern George Carwardine (1887-1948) det typiska Anglepoise- utseendet, nämligen Anglepoise, främst för skrivbordet, som är så funktionella som möjligt och ger bästa möjliga ljus för jobbet.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, gurkmejaguld

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, gurkmejaguld
  Modern version av en klassiker: skrivbordslampa av typ 75 Industri- och produktdesignern Sir Kenneth Grange designade Anglepoise Type 75 för Anglepoise. Alla modeller i serien har en mycket tidlös design och är också mycket funktionella med en touch av industriell charm. 2020-versionen av Type 75 Mini- skrivbordslampa har en lätt böjd stålarm som ersätter den ursprungliga fjädermekanismen. Men lampan kan ändå justeras flexibelt i huvudet. Strömställaren är ergonomiskt placerad på lampans botten. Förutom lampor har Sir Kenneth Grange redan skapat ett brett utbud av objekt för välkända märken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades också på hans utkast.
 • Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa svart

  Anglepoise Typ 75 Mini klämlampa svart
  Type 75 Mini - en flexibel ljuskälla med bordsklämma LED-klämlampa Typ 75 Mini är utrustad med en klämanordning med vilken den kan fästas på alla horisontella ytor med en tjocklek på 6 mm till 50 mm, vare sig det är på skrivbordet, på hyllor eller möbler av alla slag Typ 75 av Anglepoise® karakteristiska konstantfjädermekanism garanterar största möjliga flexibilitet i ljusets riktning och en perfekt balans mellan armaturen. Sir Kenneth Grange, en brittisk industridesigner, designade armaturserien Type 75. Designern har redan skapat ett brett utbud av objekt för kända varumärken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades på hans utkast. Med en mycket tidlös design är Clip 75-lampan Type 75 Mini ett modernt och energibesparande ljus. Armaturens klassiska design, fjädermekanismens robusthet och färgvalet gör den till en ljuskälla som trotsar förändrade trender och uppfyller sitt belysningsändamål under många år.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa sammetssvart

  Anglepoise Typ 75 bordslampa sammetssvart
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa grå

  Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa grå
  Universellt användbar LED-bordslampa Original 1227 Mini med bordsklämma Originalprodukten, Anglepoise ® arbetslampa , vars konstanta fjädermekanism också används i 1227 Mini LED-bordslampa , utvecklades runt 1930 av den engelska fordonsingenjören George Carwardine. År 1932 patenterade han den variabelt justerbara lampan. Senare sålde han licensen till Terry & Sons, från vilken han tidigare hade fått fjädrarna för sin lampa dispenser. Precis som den första lampan, den ursprungliga 1227 Mini bordslampa imponerar med sin rörlighet, som är baserad på det faktum att skuggan är ansluten till en lång arm som böjs två gånger. Så lampan kan justeras annorlunda. Balansen upprätthålls av fjädrar fästa på båda sidor vid avböjningspunkten för lamparmen, som fungerar enligt principen för de mänskliga armmusklerna. De arbetar med dra och dra och se till att lampan förblir i balans. Obs: Lampans vikt bör vara mellan 25-45 g för att bibehålla balansen mellan lampan. - Maximal watt för den LED-ljuskälla som ska användas: 6 W LED Den praktiska bordsklämman är färgmatchad efter lampans design och ingår i leveransen. Den kan fästas på en bordsskiva eller en hylla med en maximal tjocklek på 6 cm.
 • Anglepoise Original 1227 Giant Vägglampa blå

  Anglepoise Original 1227 Giant Vägglampa blå
  Stor, mycket ledad LED-vägglampa Original 1227 Giant LED-vägglampan Original 1227 Giant är ungefär tre gånger så stor som Original 1227 och tack vare den långa, flexibelt justerbara armen ger den en extremt individuellt justerbar orientering så att den kan användas som lampa för många användningsområden. Om belysningen inte behövs kan Original 1227 Giant helt enkelt vikas upp mot väggen. Så du behöver inte ett stort rum för att fullt ut utnyttja möjligheterna med denna ideala arbetslampa . - Utrustad med Anglepoise ® konstant Anglepoise En E27 LED-ljuskälla ingår. E27-lampor i energieffektivitetsklasserna A ++ - E (max 60 W halogen) kan användas. Denna lampa, som utvecklades 2016, baserades på den ursprungliga designen av George Carwardine, som skapade den legendariska Anglepoise® arbetslampa på 1930-talet, som med sina specialfunktioner blev föregångaren till fjäderbelastade lampor. Carwardine var en biltekniker av yrke och specialiserade sig på utveckling av stötdämpare tills han använde sin kunskap för att utveckla det speciella Anglepoise®, som han patenterade 1932.
 • Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa svart

  Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa svart
  Universellt användbar LED-bordslampa Original 1227 Mini med bordsklämma Originalprodukten, Anglepoise ® arbetslampa , vars konstanta fjädermekanism också används i 1227 Mini LED-bordslampa , utvecklades runt 1930 av den engelska fordonsingenjören George Carwardine. År 1932 patenterade han den variabelt justerbara lampan. Senare sålde han licensen till Terry & Sons, från vilken han tidigare hade fått fjädrarna för sin lampa dispenser. Precis som den första lampan, den ursprungliga 1227 Mini bordslampa imponerar med sin rörlighet, som är baserad på det faktum att skuggan är ansluten till en lång arm som böjs två gånger. Så lampan kan justeras annorlunda. Balansen upprätthålls av fjädrar fästa på båda sidor vid avböjningspunkten för lamparmen, som fungerar enligt principen för de mänskliga armmusklerna. De arbetar med dra och dra och se till att lampan förblir i balans. Obs: Lampans vikt bör vara mellan 25-45 g för att bibehålla balansen mellan lampan. - Maximal watt för den LED-ljuskälla som ska användas: 6 W LED Den praktiska bordsklämman är färgmatchad efter lampans design och ingår i leveransen. Den kan fästas på en bordsskiva eller en hylla med en maximal tjocklek på 6 cm.
 • Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell blå

  Anglepoise Type 75 bordslampa Margaret Howell blå
  LED-bordslampa typ 75 - Margaret Howell Collection En välkänd bordslampa med en helt annan twist: Den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell var ansvarig för färgdesignen av denna version av den flexibelt justerbara LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, designad av Sir Kenneth Grange. En färgattraktiv version av bordslampa med den berömda konstanta fjädermekanismen , som å ena sidan garanterar stor rörlighet och å andra sidan säkerställer en bra balans. Oavsett var typ 75- bordslampa används - på skrivbordet på hemmakontoret eller som en arbetsplatslampa i en verkstad: dess funktionalitet gör den oumbärlig och dess vackra färg ger inredningen en modern touch. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank

  Anglepoise Original 1227 bordslampa krom blank
  Original 1227 LED-bordslampa i typisk Anglepoise ® design bordslampa Original 1227 är baserad på originalet från Anglepoise ® från 1930-talet, vilket också återspeglas i namnet. Som med de tidiga modellerna är lampkroppen på Original 1227 gjord av gjutjärn med förkromade beslag. Lampan är utrustad med ett fästelement som skruvas fast vid bordet för att spara utrymme. Den beprövade konstanta fjädermekanismen gör denna lampa mycket flexibel och justerbar. Färgschemat baserades också på originalet. Ett praktiskt redskap för dagligt arbete på kontoret eller i verkstaden. Den ursprungliga designen kommer från George Carwardine, en engelsk industridesigner som ursprungligen utvecklade stötdämpare för bilindustrin och sedan använde sin kunskap för att utveckla denna flexibelt justerbara och optimalt balanserade arbetslampa . bordslampa Original 1227 kom ut på marknaden 1935 och blev snabbt oumbärlig för många arbetsområden.
 • Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa grå

  Anglepoise Original 1227 Mini vägglampa grå
  Vägglampa original 1227 Mini med vridbart lamphuvud Original 1227 Mini vägglampa som lanserades 2015 visar att ett iögonfallande belysningstillbehör inte behöver vara stort för att göra intryck. Dess nyansform är densamma som den för Anglepoise® arbetslampa, som dess skapare George Carwardine patenterade 1932. Den lackerade nyansen hålls vit på insidan och ger därmed en optimal plattform för reflektion av det emitterade ljuset. En vägglampa som är lämplig för många användningsområden: som extra belysning i industriellt utformade vardagsrum och kontor, men också som en ljuskälla ovanför sängens huvud. Strömställaren är placerad längst ner på väggfästet. George Carwardine, skaparen av Anglepoise designen, arbetade faktiskt som ingenjör inom bilindustrin och utvecklade stötdämpare tills han 1930 beslutade att producera en funktionellt optimal arbetslampa . Den resulterande Anglepoise ®- arbetslampa patenterades 1932 och 1934 sålde han licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans ledade lampa.
 • Anglepoise Original 1227 bordslampa grå

  Anglepoise Original 1227 bordslampa grå
  Design bordslampa Original 1227 av Anglepoise® bordslampa Original 1227, som designades av industridesignern George Carwardine, som ursprungligen arbetade inom fordonsindustrin, 1933/34, med sin konstanta fjädermekanism, som använder tre fjädrar för att flytta denna mångsidiga arbetslampa , har blivit modellen för fjäderbelastade lampor. Men inte bara det, den funktionellt och visuellt varierade lampa utvecklats över tiden till en designikon, som också används i filmer och i reklam som inredningstillbehör. Tack vare de olika justeringsalternativen är Original 1227 bordslampa förbestämd som en lampa för skrivbordet eller arbetsbordet. Utrustad med ett E27- uttag : Lampan levereras med en LED-ljuskälla med låg förbrukning. Anmärkning: För att säkerställa en korrekt balans mellan bordslampa Original 1227 är det viktigt att säkerställa att den använda belysningsmedlet har en vikt på 25-60 g. George Carwardine (1887-1948) skapade en designklassiker med bordslampa Original 1227, för vilken han sålde licensen till Terry & Sons, som tidigare hade levererat fjädrarna för hans design. 1993 investerade en ättling av Terrys - Ray Terry - mycket pengar i vidareutvecklingen av den ursprungliga bordslampa 1227 , som en gång gjordes för fabriker.
 • Anglepoise Type 75™ Mini Vägglampa Jet Black

  Anglepoise Type 75™ Mini Vägglampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: En Lampa skapat till att kunna stå på de minsta ytor samtidigt som den bjuder på alla de samma funktionella aspekterna som sin storebror. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75™ Lampa M. Väggbeslag Slate Grey

  Anglepoise Type 75™ Lampa M. Väggbeslag Slate Grey
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise startar i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75™ Mini Bordslampa Anglepoise + Paul Smith Edition 3

  Anglepoise Type 75™ Mini Bordslampa Anglepoise + Paul Smith Edition 3
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: En Lampa skapat till att kunna stå på de minsta ytor samtidigt som den bjuder på alla de samma funktionella aspekterna som sin storebror. Just denna specifika modell är designad i samarbete med Paul Smith och är en riktig ikon hos Anglepoise. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Original 1227™ Mässing Lampa M. Väggbeslag Jet Black

  Anglepoise Original 1227™ Mässing Lampa M. Väggbeslag Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Anglepoise 1227 är en ikonisk Lampa med en fantastisk historia. Med sig har Lampan också en fantastisk design och en oöverträffad funktionalitet. Allt i allt en Lampa så finns i varje hem. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industruiella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise Type 75™ Vägglampa Jet Black

  Anglepoise Type 75™ Vägglampa Jet Black
  Design: George Carwardine för Anglepoise. Koncept: Med sina rena linjer och perfekt balans visar Sir Kenneth Grange fram sin Typ 75. Nu har den blivit en hjälte på hotell och hem och best seller världen över. Anglepoise Lampserie är känd för sitt mycket igenkännbara industriuella uttryck. Lampor från Anglepoise kännetecknas av ytterst hög kvalitet och stor funktionalitet. Speciellt den unika fjädern gör det möjligt, lätt och avslappnat att ställa in Lampan i just den position man önskar. Historien om Anglepoise starter i 1932 när George Carwardine uppfinner den fjäder som används på Anglepoise Lamporna och börjar att sälja dem. Försäljningen tar snabbt fart och han söker därför hjälp hos Herbert Terry och hans söner. 1933 får Herbert Terry og söner licensen till att producera Lampan av George Carwadine och så har aftalen fortsatt fram till idag. Anglepoise har genom tiden utvecklat nya designs, men den originala versionen är dock fortfarande den meste kända av Lamporna från Anglepoise - The Original 1227™. I 2015 utvecklade Anglepoise Lampan The Original 1227™ Mini. Denna version er två-tredjedelar av original storleken och gör därmed Lampan till en mera tidstrogen utgåva av originalversionen. En annan känd Anglepoise Lampa är Type 1228™. Den är designad av Kenneth Grange 2008. Lampan erbjuder samma funktionalitet som original Lampan, men har förutom det ett mer modernt uttryck.
 • Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa USB

  Anglepoise 90 Mini Mini LED-bordslampa USB
  LED-bordlampa 90 Mini Mini Mini med USB-kabel LED-bordlampan 90 Mini Mini Mini är utformad för att användas på skrivbordet så att dokument och annat skrivet material kan läsas lätt när som helst. Den är en vidareutveckling av den populära modellen 90 från 1970-talet - fast betydligt mindre. Som efterföljare har den naturligtvis samma egenskaper, som t.ex. en skärm som kan vridas 360° och flexibla leder för att säkerställa individuell belysning. Dessutom är den utrustad med en dimbar LED-modul och levereras med ett nätaggregat och en USB-kabel. På så sätt kan lampan också anslutas till en bärbar dator eller en powerbank om det inte finns något eluttag i närheten. De energibesparande lysdioderna är monterade på undersidan av skärmen och ger en ljus belysning med varmvitt ljus. Bordslampan kan dimmas och slås på och av med den integrerade strömbrytaren i lamphuvudet. 90 Mini Mini är tillverkad i aluminium och kan tack vare sin tidlösa design passa in i nästan alla inredningsstilar. Med den runda gjutjärnsfoten med aluminiumkåpa och den typiska mekanismen med konstant fjädermekanism vet designlampan hur man övertygar med de karakteristiska egenskaperna hos industriell design.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa Paul Smith 2

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa Paul Smith 2
  LED-bordlampa Type 75 Mini - Paul Smith Edition Bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise® presenterar sig i iögonfallande färgkombinationer och är utrustad med samma funktioner som den stora bordslampan med samma namn. Den har också den välkända mekanismen med konstant fjädermekanism för största möjliga rörelsefrihet och balans, vilket gör den oumbärlig på skrivbordet i privatlivet eller på jobbet. Bordslampan Type 75 Mini lanserades 2011 efter en design av den brittiske industridesignern Sir Kenneth Grange, som redan har skapat produkter för många välkända märken, t.ex. Tesco, Tiffany & Co, Nike, Kodak och Parker, och som är ansvarig för den yttre designen av det engelska InterCity 125. Den engelske designern Paul Smith, som främst är världsberömd för sina färgstarka modekollektioner för män, gav Type 75 Mini en ny look - i sommarfärger, rika hösttoner eller i den holländske målaren Mondrians stil. Bordslampan Type 75 Mini levereras med en matchande E14 LED-lampa, som kan bytas ut mot en E14 LED-lampa efter eget val om så önskas.
 • Anglepoise Type 75 bordslampa Paul Smith Edition 4

  Anglepoise Type 75 bordslampa Paul Smith Edition 4
  Flexibel LED-bordlampa Type 75 i färgglad Paul Smith Edition Den konstanta fjädermekanismen för största möjliga rörelsefrihet och perfekt balans gör LED-bordlampan Type 75 från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla för privatlivet och arbetsområdet. Den sticker ut i alla rum tack vare sitt färgglada utseende. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange, som redan har arbetat för många välkända märkestillverkare som Tiffany & Co, Nike och Kodak, är känd över hela världen. Han har också skapat det yttre utseendet på det engelska InterCity 125-tåget. Hans ursprungliga design av Typ 75-serien, som var ganska tidlös när det gäller färger, fick en färgstark och modern look genom den berömda modedesignern Paul Smiths tolkning. Observera: Glödlampans vikt bör vara mellan 25 g och 60 g för att hålla bordslampan Typ 75 balanserad och i önskat läge. I leveransen ingår en E27 LED-lampa, som kan bytas ut vid behov.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa Paul Smith 6

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa Paul Smith 6
  LED-bordslampa Type 75 Mini - Paul Smith Edition Bordslampan Type 75 Mini från Anglepoise® finns i iögonfallande färgkombinationer och är utrustad med samma funktioner som den stora bordslampan med samma namn. Den har också den välkända mekanismen med konstant fjädermekanism för största möjliga rörelsefrihet och balans, vilket gör den oumbärlig på skrivbordet i privatlivet eller på jobbet. Type 75 Mini bordslampa introducerades 2011 efter en design av den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange, som redan har arbetat för många välkända varumärken, såsom Tesco, Tiffany
 • Anglepoise - Type 80™ Vägglampa Grey Mist

  Anglepoise - Type 80™ Vägglampa Grey Mist
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. Design Sir Kenneth Grange för Anglepoise Koncept Type 80™ Vägglampa Grey Mist är elegans i kombination med enkel användning. Det brittiska designmärket Anglepoise, är känt för deras tolkningar av den klassiska arkitektlampan, varifrån Type 80-serien också fått sin flexibilitet och sitt industriella utseende. Flexibiliteten ligger i lampans flexibla skärm, vars riktning kan justeras. Lampan är perfekt att ha som arbets- eller läsljus, omkring arbetsområdet på kontoret eller i köket, eller som nattlampa. Lampans skärm är uppbyggd med en liten ring, som släpper ut ett mjukt men ändå effektfullt ljus. Dess framträdande design har en matt finish, som tillsammans med lampan ger ett enkelt och modernt uttryck. Lampan passar in i de flesta hem och ger ett behagligt ljus. Välj mellan flera moderna färger här.
 • Anglepoise - Type 80™ W3 Vägglampa Matte Black

  Anglepoise - Type 80™ W3 Vägglampa Matte Black
  Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti. Design Sir Kenneth Grange för Anglepoise Koncept Type 80™ W3 Vägglampa Matte Black är elegans i kombination med enkel användning. Det brittiska designmärket Anglepoise, är känt för deras tolkningar av den klassiska arkitektlampan, varifrån Type 80-serien också fått sin flexibilitet och sitt industriella utseende. Flexibiliteten ligger i lampans flexibla skärm, vars riktning kan justeras. Lampan är perfekt att ha som arbets- eller läsljus, omkring arbetsområdet på kontoret eller i köket, eller som nattlampa. Lampans skärm är uppbyggd med en liten ring, som släpper ut ett mjukt men ändå effektfullt ljus. Dess framträdande design har en matt finish, som tillsammans med lampan ger ett enkelt och modernt uttryck. Lampan passar in i de flesta hem och ger ett behagligt ljus. Välj mellan flera moderna färger här.
 • Anglepoise - Original 1227 Mini Bordslampa Linen White

  Anglepoise - Original 1227 Mini Bordslampa Linen White
  Design Georg Carwardine för Anglepoise Koncept Original 1227 Mini Bordslampa Linen White designades redan år 1935, men dess tidlösa design är fortfarande aktuellt i dagens inredning. Dess unika fjäderteknik ger lampan en ultimat flexibilitet och en perfekt balans, medan dess justerbara lampskärm kan vridas i en riktning man önskar. Den blanka svarta ytan ger lampan en exklusiv look, som är gjord med en svart textilkabel. Både lampans skärm och stänger är gjorda i lättvikts aluminium och monterade med slitstarka detaljer i krom. Den tunga foten i gjutjärn med stållaminat garanterar god stabilitet. Original 1227 serien började med skrivbordslampan som anses vara arketypen för Anglepoise lampor och sätter än idag standarden för många andra lampor. Idag fås lampan både som golv-, vägg-, bord- samt taklampa. Hela serien har en klassisk look, som förskönar hemmet eller arbetsmiljön. Se hela den fantastiska Original 1227-serien här. Notera: Livstidsgaranti! Alle Anglepoise-lampor som är köpta efter den 20 januari 2020 är omfattade av Anglepoise livstidsgaranti. Livstidgarantin gäller vid köp till privat bruk, medan offentlig och kommersiell användning fortfarande täcks av en 2-årig garanti.
 • Anglepoise Type 80 W3 vägglampa, dimgrå

  Anglepoise Type 80 W3 vägglampa, dimgrå
  Väggarmatur typ 80 W3 med lång läsarm för maximal komfort Modellen Type 80 W3 från Anglepoise är mycket lätt att justera tack vare den långa väggarmen och gångjärnen. För arbete vid arbetsbänken, för studiet eller för mysig läsning - på många områden kan vägglampan användas på ett särskilt användbart sätt. Typ 80 kännetecknas här av den cirkulära öppningen på skärmen. Den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange står för brittisk design som ingen annan. Under mer än ett halvt sekel har han designat för varumärkena Kodak, Kenwood och även för belysningstillverkaren Anglepoise. Grange fick hederstiteln Commander of the British Empire 1984 och hedrades därmed av den brittiska kungafamiljen för sin design.
 • Anglepoise Type 75 Mini-vägg kontakt, skiffergrå

  Anglepoise Type 75 Mini-vägg kontakt, skiffergrå
  Typ 75 Mini av Anglepoise vägglampa med kontakt och brytare Typ 75 Mini vägglampa är lillasyster till Type 75, en av standardmodellerna från Anglepoise. Företaget är känt för sina funktionella och industriellt utseende lampor, som främst används som arbetsbelysning, t.ex. B. fungera som skrivbordslampor. Type 75 Mini är en praktisk vägglampa som är utrustad med en matningsledning, en kontakt och en strömbrytare. Den integrerade fogen mellan skärmen och stativ gör att ljuset kan justeras individuellt. Sir Kenneth Grange, chefsdesigner på Anglepoise sedan 2003, är hemma inom många designområden. Från intercitytåg till brevlådor till köksmaskiner och kameror har han redan arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood produkter. Den senaste Black Taxi i Storbritannien designades också av honom.
 • Anglepoise Type 80 W1 vägglampa med kontakt, svart

  Anglepoise Type 80 W1 vägglampa med kontakt, svart
  Med stickkontakt: Design vägglampa typ 80 av Anglepoise En av de senaste skapelserna av industridesignern Kenneth Grange är armaturserien Type 80, som han designade 2019 när han var 90 år gammal. Grange har designat vardagliga föremål av alla slag, från British Intercity-tåg till Royal Mail-brevlådor till köksapparater och fotokameror från kända tillverkare. Belysning är bara en kategori. På Grange kännetecknas detta dock också av estetik och funktionalitet. Skarven på vägglampan Type 80 gör att skärmen kan justeras. Det speciella tillägget med denna armatur, som annars är inriktad på enkelhet, är det allmänna ljusutloppet i skuggan, som förutom riktad belysning också skapar mjuk omgivande ljus och därmed en mysig atmosfär. Dessutom är den här versionen av vägglampan utrustad med en försörjningsledning plus stickkontakt. Framför allt gör det att den kan användas som en läslampa bredvid sängen eller fåtöljen.
 • Type 75™ Paul Smith 6 Golvlampa - Anglepoise

  Type 75™ Paul Smith 6 Golvlampa - Anglepoise
  Type 75™ Paul Smith 6 Golvlampa - Anglepoise, Svart, Aluminium
 • 90 Mini Mini Bordslampa Kelp Green - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Kelp Green - Anglepoise
  Koncept 90 Mini Mini Bordslampa Kelp Greenär en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas till din bärbara dator, ansluten till ett bärbart batteri eller bar
 • 90 Mini Mini Bordslampa Jasmine White - Anglepoise

  90 Mini Mini Bordslampa Jasmine White - Anglepoise
  Koncept 90 Mini Mini Bordslampa Jasmine Whiteär en mångsidig och personlig liten klassiker – en vacker tolkning av den välkända arkitektlampan. Lampan drivs med USB, så den kan anslutas till din bärbara dator, ansluten till ett bärbart batteri eller
 • Anglepoise Original 1227 Brass Midi Wide grå

  Anglepoise Original 1227 Brass Midi Wide grå
  Pendelbelysning Original 1227 Brass Midi Wide - perfekt för bordbelysning Med Original 1227 Brass Midi Wide pendellampa kan en mängd olika rum utrustas med en dekorativ ljuskälla. Oavsett om den är modern, tidlös eller i vintagestil - hängslampan gör en bra figur överallt med sin karakteristiska design. Det är den första hängande lampan i skålform från Anglepoise®. På grund av den större diametern och den platta formen på skärmen avges ljuset från lampan över ett stort område i en bred vinkel. Ljuset sänds ut direkt nedåt och den vita insidan av skärmen ger optimal ljusreflektion. Armaturen kan användas i privata, kommersiella och gastronomiska utrymmen, där den kan fungera som en ljuskälla och samtidigt som en dekorativ möbel.
 • Anglepoise Original 1227 Brass häng bläckblå

  Anglepoise Original 1227 Brass häng bläckblå
  Original hänglampa 1227 mässing med dekorativa mässings accenter Original 1227 hänglampa i mässing har en traditionell nyans i Anglepoise® -designen, som också finns i bords- och vägglamporna i serien. Skugghatten i glänsande mässing sätter en slående kontrast till skuggan, som är lackerad i en subtil nyans. En hängande lampa som, individuellt, parvis eller i grupp, inte bara ger en atmosfärisk, nedåtriktad ljuseffekt utan också effektivt understryker en industriell inredningsstil. Den flätade textilkabeln avrundar det snygga intrycket. En upphängningslampa baserad på den ursprungliga Anglepoise® -designen skapad av den engelska industridesignern Gorge Carwardine (1887-1948).
 • Anglepoise Type 75 Mini vägg med kontakt svart

  Anglepoise Type 75 Mini vägg med kontakt svart
  Typ 75 Mini av Anglepoise vägglampa med kontakt och brytare Typ 75 Mini vägglampa är lillasyster till Type 75, en av standardmodellerna från Anglepoise. Företaget är känt för sina funktionella och industriellt utseende lampor, som främst används som arbetsbelysning, t.ex. B. fungera som skrivbordslampor. Type 75 Mini är en praktisk vägglampa som är utrustad med en matningsledning, en kontakt och en strömbrytare. Den integrerade fogen mellan skärmen och stativ gör att ljuset kan justeras individuellt. Sir Kenneth Grange, chefsdesigner på Anglepoise sedan 2003, är hemma inom många designområden. Från intercitytåg till brevlådor till köksmaskiner och kameror har han redan arbetat för varumärketillverkare som B. Kodak, Wilkinson, Parker och Kenwood produkter. Den senaste Black Taxi i Storbritannien designades också av honom.
 • Anglepoise Original 1227 Brass vägg bläckblå

  Anglepoise Original 1227 Brass vägg bläckblå
  Vridbar vägglampa Original 1227 Mässing i retro design Glänsande mässings accenter på väggfästet, lamparm och skärmen rör vägglampan Original 1227 mässing, som annars hålls i färgretrodesign, till och med obelyst i betraktarens fokus. Om belysningen är påslagen avslöjas en tilltalande ljusström som skapar atmosfärisk extra belysning i varje rum. Vridningen av skärmen innebär att den kan justeras efter behov. Skärmens insida är designad i vitt för optimal ljusreflektion. Skuggan utformningen av den ursprungliga 1227 Mässing Vägglampa, släpptes 2014, kommer från den välkända Anglepoise ® arbetslampa som designern George Carwardine (1887-1948) skapade och patenterades 1932
 • Anglepoise Type 75 Mini vägglampa ockragul

  Anglepoise Type 75 Mini vägglampa ockragul
  Svängbar vägglampa Typ 75 Mini som Margaret Howell Edition Enkel i designen, grym i färgen - så presenterar sig vägglampan Type 75 i Margaret Howell-utgåvan. Den välkända London-designern skapar vanligtvis kläder och driver idag många modebutiker över hela världen. Den enkla, tidlösa och ändå färgstarka designen är vad hennes kläder och den här vägglampan har gemensamt. Skärmen med den breda öppningen är tillverkad helt i aluminium och ger ljusstyrka precis där det behövs. Till exempel när du läser en bok i din favoritfåtölj eller bredvid sängen. Strömbrytaren är placerad på väggfästet.
 • Anglepoise Type 75 vägglampa med kontakt vit

  Anglepoise Type 75 vägglampa med kontakt vit
  Design vägglampa typ 75 av Anglepoise med kontakt och brytare Tidlöshet i design och funktionalitet är den stora styrkan i vägglampan Type 75, som designades av Sir Kenneth Grange, Anglepoise chefsdesigner, baserad på ljusmodeller från 1950- och 1970-talet. Industridesignern har redan designat många vardagliga föremål för olika varumärketillverkare, inklusive kameror, rakhyvlar, köksmaskiner och Royal Mail-brevlådor. Med vägglampan Type 75 har han också lyckats skapa ett vardagligt objekt med estetik och funktionalitet. lamphuvud kan vridas och vridas. Dessutom är vägglampan utrustad med en matningsledning och en kontakt samt en strömbrytare. Därför är den särskilt lämplig för belysning bredvid sängen eller lässtolen.
 • Anglepoise Original 1227 Mini Ledlampa svart

  Anglepoise Original 1227 Mini Ledlampa svart
  LED-vägglampa Original 1227 med bekväm ledad arm Denna LED-vägglampa, baserad på den ursprungliga designen av George Carwardine (1887-1948), kom ut på marknaden 2015. Den skruvas helt enkelt fast på väggen. Den integrerade ledade armen gör att ljuset kan justeras exakt. Om ljuset inte behövs kan det vikas upp mot väggen för att spara utrymme. Klassisk industriell design och hög funktionalitet kännetecknar Original 1227 LED-vägglampa. George Carwardine var faktiskt en fordonsingenjör av yrke, specialiserad på design av fordonsupphängningssystem. Det slog honom att använda sin kunskap för att utveckla en särskild arbetslampa och utrusta den med specialfjädrar som fungerar som musklerna i mänsklig arm. Så Anglepoise som han patenterade 1932. Det blev en pionjär inom fjäderbelastade lampor. Vägglampan Original 1227 levereras inklusive en LED-lampa med E14-uttag. Endast LED-lampor med en vikt mellan 25-45 g får användas för att garantera optimal balans.
 • Anglepoise Type 80 W3 vägglampa kontakt, grå

  Anglepoise Type 80 W3 vägglampa kontakt, grå
  Flexibel och funktionell design vägglampa Typ 80 W3 Tack vare den långa läsarmen med maximal räckvidd passar vägglampan i många rum, till exempel i arbetsrummet, vardagsrummet och sovrummet. Skärmen av aluminium kan justeras bekvämt efter önskemål, precis som omständigheterna kräver. Tack vare de många gångjärnen kan den vridas och roteras i rätt läge och den trattformade skärmen ger en bländfri belysning. En matarledning leder från väggarmaturen till strömkällan och har också en strömbrytare. Designen kommer från den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange och armaturtillverkaren Anglepoise. Hans design sätter den praktiska aspekten framför form och design. Med mycket rörlighet och användarvänlighet annonserar han klassiska och ganska enkla skapelser, som dock alltid kommer att vara moderna och lämpliga i det långa loppet.
 • Anglepoise Type 80 W3 vägglampa med kontakt, svart

  Anglepoise Type 80 W3 vägglampa med kontakt, svart
  Flexibel och funktionell design vägglampa Typ 80 W3 Tack vare den långa läsarmen med maximal räckvidd passar vägglampan i många rum, till exempel i arbetsrummet, vardagsrummet och sovrummet. Skärmen av aluminium kan justeras bekvämt efter önskemål, precis som omständigheterna kräver. Tack vare de många gångjärnen kan den vridas och roteras i rätt läge och den trattformade skärmen ger en bländfri belysning. En matarledning leder från väggarmaturen till strömkällan och har också en strömbrytare. Designen kommer från den brittiska industridesignern Sir Kenneth Grange och armaturtillverkaren Anglepoise. Hans design sätter den praktiska aspekten framför form och design. Med mycket rörlighet och användarvänlighet annonserar han klassiska och ganska enkla skapelser, som dock alltid kommer att vara moderna och lämpliga i det långa loppet.
 • Anglepoise Type 80 W2 vägglampa, dimgrå

  Anglepoise Type 80 W2 vägglampa, dimgrå
  Vägglampa typ 80 W2 med strömbrytare Med en förlängningsarm, två gångjärn och en vridbar lampskärm kan ljuskäglan justeras perfekt efter behov. Vägglampan underlättar till exempel läsning i soffan eller i sängen. Armen kan justeras uppåt och nedåt. Den slående designen har en öppning runt skärmen, vilket ger Type 80 sitt imponerande kännetecken. Det finns en strömbrytare på lampans huvud för bekväm styrning av vägglampan. Den engelske designern Sir Kenneth Granges design är mycket minimalistisk och fokuserad på funktionalitet, som den här designen av Type 80 W2. Förutom lampor har konstnären också designat köksmaskiner, brevlådor och tåg.
 • Anglepoise Type 75 vägglampa med kontakt svart

  Anglepoise Type 75 vägglampa med kontakt svart
  Design vägglampa typ 75 av Anglepoise med kontakt och brytare Tidlöshet i design och funktionalitet är den stora styrkan i vägglampan Type 75, som designades av Sir Kenneth Grange, Anglepoise chefsdesigner, baserad på ljusmodeller från 1950- och 1970-talet. Industridesignern har redan designat många vardagliga föremål för olika varumärketillverkare, inklusive kameror, rakhyvlar, köksmaskiner och Royal Mail-brevlådor. Med vägglampan Type 75 har han också lyckats skapa ett vardagligt objekt med estetik och funktionalitet. lamphuvud kan vridas och vridas. Dessutom är vägglampan utrustad med en matningsledning och en kontakt samt en strömbrytare. Därför är den särskilt lämplig för belysning bredvid sängen eller lässtolen.
 • Anglepoise Type 75 Mini Metallic kontakt silver

  Anglepoise Type 75 Mini Metallic kontakt silver
  Design vägglampa Typ 75 Mini Metallic med kontakt och brytare Armaturserien Type 75 är en konstant inom området Anglepoise, en armaturtillverkare som är känd för sina funktionella och industriella armaturer. Den lilla systern till Type 75 är Type 75 Mini, som finns i en metallutgåva. Vägglampan inte bara utrustad med en roterande och svängbara lamphuvud, men också med en ledning plus stickpropp och kabel switch. Den funktionella och samtidigt mycket estetiska lampan kan därför användas som en läslampa bredvid sängen eller fåtöljen och som en arbetslampa bredvid skrivbordet. Designern av Type 75 är Sir Kenneth Grange, designchef för Anglepoise sedan 2003. B. Kodak, Wilkinson och Kenwood designade produkter som är en naturlig del av vår vardag. Exteriördesignen för det brittiska InterCity-tåget, den senaste London Black Taxi och Royal Mail-brevlådan är också från hans penna.
 • Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, mullvadsgrå

  Anglepoise Type 75 Mini bordslampa, mullvadsgrå
  Modern version av en klassiker: skrivbordslampa av typ 75 Industri- och produktdesignern Sir Kenneth Grange designade Anglepoise Type 75 för Anglepoise. Alla modeller i serien har en mycket tidlös design och är också mycket funktionella med en touch av industriell charm. 2020-versionen av Type 75 Mini- skrivbordslampa har en lätt böjd stålarm som ersätter den ursprungliga fjädermekanismen. Men lampan kan ändå justeras flexibelt i huvudet. Strömställaren är ergonomiskt placerad på lampans botten. Förutom lampor har Sir Kenneth Grange redan skapat ett brett utbud av objekt för välkända märken som Nike, Kodak, Tiffany & Co, Parker och Tesco. Den externa designen av engelska InterCity baserades också på hans utkast.
 • Anglepoise Type 80 W1 vägglampa, matt svart

  Anglepoise Type 80 W1 vägglampa, matt svart
  Design vägglampa typ 80 med strömbrytare Typ 80 vägglampan är daterad från 2019 och är en av de nyare skapelserna av designern Sir Kenneth Grange, som har varit designchef på Anglepoise, en traditionell brittisk belysningstillverkare, sedan 2003. Tillverkarens geniala designlampor är särskilt imponerande på grund av deras funktionalitet och ofta industriella utseende. Typ 80 är en modern tolkning av beprövade klassiker. Som med klassikerna handlar även denna armatur om största möjliga flexibilitet med samtidig stabilitet. Skarv typ 80 gör det möjligt att justera paraplyet. Strömbrytaren sitter på toppen av lamphuvud. Det speciella tillägget med denna armatur, som annars är inriktad på enkelhet, är det allmänna ljusutloppet i skuggan, som förutom riktad belysning också skapar mjuk omgivande ljus och därmed en mysig atmosfär.
 • Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa skiffergrå

  Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa skiffergrå
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Anglepoise Original 1227 vägglampa duvgrå

  Anglepoise Original 1227 vägglampa duvgrå
  Vägglampa Original 1227 - extra belysning med industriell charm Förkromade accenter och en flätad textilkabel ger den retro karaktären av Original 1227 vägglampa en modern touch. Skuggan på Original 1227 kan enkelt vridas så att ljuset alltid kan riktas dit det behövs. Placeras var för sig eller parvis, t.ex. B. till höger och vänster om en dubbelsäng i sovrummet blir denna vackra lampa en blickfång, särskilt i kombination med en industriell hemdesign. Original 1227 vägglampa har funnits på marknaden sedan 2012, men dess populära Anglepoise -Design® har funnits mycket längre, närmare bestämt sedan George Carwardine, en engelsk industridesigner, skapade den extremt flexibla, justerbara Anglepoise arbetslampa 1930 blev föregångaren för många fjäderbelastade lampor. - Utrustad med en strömbrytare på väggfästets nedre kant
 • Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa grå

  Anglepoise Original 1227 mässing hänglampa grå
  Original hänglampa 1227 i mässing med dekorativa mässings accenter Hänglampan Original 1227 mässing har en traditionell nyans i Anglepoise® -designen, som också finns i bords- och vägglamporna i serien. Skugghatten i glänsande mässing sätter en slående kontrast till skuggan, som är lackerad i en subtil nyans. En hängande lampa som, individuellt, parvis eller i grupp, inte bara ger en atmosfärisk, nedåtriktad ljuseffekt utan också effektivt understryker en industriell inredningsstil. Den flätade textilkabeln avrundar det snygga intrycket. En upphängningslampa baserad på den ursprungliga Anglepoise® -designen skapad av den engelska industridesignern Gorge Carwardine (1887-1948).
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot silver
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas.
 • Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit

  Anglepoise Typ 75 Mini bordslampa alpinvit
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.
 • Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED grå

  Anglepoise Original 1227 Mini Desk LED grå
  Flexibelt justerbar LED-bordslampa Anglepoise® Original Mini 1227 LED-bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® är ungefär två tredjedelar större än det välkända originalet från 1930-talet och har också den unika konstantfjädringsmekanismen, den traditionella trappstången, krombeslag och etikettens intryck. Denna bordslampa, som kan justeras mycket flexibelt tack vare dess tre fogar, kan användas på olika sätt i hela vardagsrummet. Du utför z. B. utmärkta tjänster som en adekvat ljuskälla på skrivbordet. bordslampa Original 1227 Mini är utrustad med en textilkabel. Idén till det stora originalet från 1933/34 kom från den engelska industridesignern George Carwardine (1887-1948), en specialist på stötdämparsystem som ville konstruera en flexibel arbetslampa . Armaturen utrustad med tre fjädrar imiterar i princip rörelserna för den mänskliga armen och blev tack vare sin perfekt balanserade design en pionjär för alla fjäderbelastade armaturer. 1934 sålde Carwardine licensen för Original 1227 Mini bordslampa till Terry & Sons, som redan hade levererat fjädrarna för hans design. Anglepoise ® Original Mini 1227 bordslampa har ett E14- uttag i vilket en LED-lampa med maximalt 6 W kan sättas in och den levereras med en energieffektiv LED-eftermonteringslampa. Obs: För att få en optimal balans mellan bordslampa bör vikten på den använda ljuskällan vara mellan 25 g och 45 g.
 • Anglepoise Original 1227 Mini bordslampa, svart

  Anglepoise Original 1227 Mini bordslampa, svart
  Design bordslampa Original 1227 Mini från Anglepoise® George Carwardine, en engelsk industri- och bildesigner, tillhandahöll designen för bordslampa Original 1227 på 1930-talet. Miniversionen är en reducerad version av denna industriella lampa. Till skillnad från storebror har Original 1227 Mini en pyramidformad bas med en integrerad brytare. Det typiska paraplyet finns dock också i miniversionen. Lutningen kan justeras. Lampan är också utrustad med en textilkabel. George Carwardine (1887-1948) var ursprungligen specialist på stötdämparsystem. Hans armaturdesign föregicks av önskan att konstruera en flexibel arbetslampa .
 • Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa vit

  Anglepoise Original 1227 kläm-bordslampa vit
  Universellt användbar LED-bordslampa Original 1227 Mini med bordsklämma Originalprodukten, Anglepoise ® arbetslampa , vars konstanta fjädermekanism också används i 1227 Mini LED-bordslampa , utvecklades runt 1930 av den engelska fordonsingenjören George Carwardine. År 1932 patenterade han den variabelt justerbara lampan. Senare sålde han licensen till Terry & Sons, från vilken han tidigare hade fått fjädrarna för sin lampa dispenser. Precis som den första lampan, den ursprungliga 1227 Mini bordslampa imponerar med sin rörlighet, som är baserad på det faktum att skuggan är ansluten till en lång arm som böjs två gånger. Så lampan kan justeras annorlunda. Balansen upprätthålls av fjädrar fästa på båda sidor vid avböjningspunkten för lamparmen, som fungerar enligt principen för de mänskliga armmusklerna. De arbetar med dra och dra och se till att lampan förblir i balans. Obs: Lampans vikt bör vara mellan 25-45 g för att bibehålla balansen mellan lampan. - Maximal watt för den LED-ljuskälla som ska användas: 6 W LED Den praktiska bordsklämman är färgmatchad efter lampans design och ingår i leveransen. Den kan fästas på en bordsskiva eller en hylla med en maximal tjocklek på 6 cm.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot vit

  Anglepoise Typ 75 bordslampa skruvfot vit
  LED-bordslampa typ 75 med platsbesparande bordsfäste Kompakt, multi-justerbar och utrymmesbesparande, det här är de funktionella funktionerna i LED-bordslampa Type 75 från Anglepoise®, som presenteras här som en version med bordsfäste. Utrustad med den konstanta fjädermekanismen, som garanterar stor rörelsefrihet och perfekt balans, är Type 75 idealisk för användning på skrivbord och arbetsbänkar i privata och kommersiella områden. Briten Sir Kenneth Grange, världsberömd industridesigner och designchef för Angelpoise® sedan 2003, skapade bordslampa Type 75 2004, som finns i en version med en rund bas eller med ett bekvämt bordsfäste. Sir Kenneth Granges kreativa period sträcker sig över mer än 50 år, under vilken han designade produkter som är användarorienterade och formar många människors vardag. Han har arbetat för varumärken som Kodak, Parker och Kenwood - för att nämna några. Han designade också designen för det engelska InterCity-tåget 125, Royal Mail-postlådan och den senaste London Black Taxi. Obs: För att säkerställa optimal balans ska endast glödlampor med en vikt mellan 25 och 60 g användas.
 • Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart

  Anglepoise Typ 80 bordslampa, matt svart
  Modern tolkning av en klassiker: bordslampa typ 80 av Anglepoise skrivbordslampa Type 80 är en av de nyare skapelserna av designern Sir Kenneth Grange; det är från 2019. Grange har varit chefsdesigner på Anglepoise sedan 2003, en belysningstillverkare känd för sina funktionella designerlampor, särskilt tekniskt sofistikerade skrivbordsbelysning. Medan några av klassikerna från denna tillverkare har tillverkats i över 80 år och inte har förändrats i sin design eller funktionalitet, är Type 80 en modern tolkning av de beprövade klassikerna. Som med klassikerna handlar den här moderna Anglepoise modellen om maximal flexibilitet med samtidig stabilitet. De två fogarna av typ 80 gör det möjligt att justera ljuskotten till önskat läge så att du kan arbeta vid ditt skrivbord eller läsa i sängen. Det speciella tillägget med denna lampa, som annars är fokuserad på enkelhet, är det tunna allroundljusuttaget i skuggan, som förutom den fokuserade belysningen också skapar en lätt omgivande belysning och därmed en mysig atmosfär. Strömbrytaren är placerad på lamphuvud.
 • Anglepoise Typ 75 bordslampa, silver

  Anglepoise Typ 75 bordslampa, silver
  bordslampa typ 75 med LED - bekvämt justerbar arbetsbelysning Den konstanta fjädermekanismen för maximal rörelsefrihet och balans gör LED 75- LED-bordslampa från Anglepoise® till en mycket mångsidig ljuskälla som tack vare sitt tidlösa utseende harmoniserar med många levande stilar. Den engelska industridesignern Sir Kenneth Grange ansvarar för designen. Han har redan designat produkter för kända varumärketillverkare som B. Tiffany & Co., Nike, Kodak och Parker samt Tesco och åtnjuter världsberömmelse, inte minst på grund av den externa designen av det engelska InterCity 125-tåget han skapade. Produktsortimentet för bordslampa Type 75 inkluderar både den tidlöst designade versionen av Sir Kenneth Grange och modeller av den välkända designern Paul Smith i tre upplagor och den samtida brittiska modedesignern Margaret Howell. Anmärkning: Tyngden på det belysningsmedel som ska användas bör vara mellan 25-60 g så att bordslampa typ 75 förblir perfekt balanserad.