Aluminor lampor

 • LED-hänglampa Trinity av aluminium, silver

  LED-hänglampa Trinity av aluminium, silver
  LED-hänglampa Trinity - Trinity för spännande belysning Trinity LED-pendellampan imponerar tack vare de tre metallringarna i aluminium. Varje ring har olika storlek. De är pyramidformade, placerade över varandra. Många filigranupphängningar fixar ringarna, vilket gör att de verkar flyta. Detta ger lampan en lekfull lätthet. Lysdioderna är fästa på metallringarnas insida och skyddas av ett satinerat akrylskydd. Eftersom lysdioderna är på insidan belyses rummet indirekt och ljuset reflekterar varandra. Dessutom dämpas ljuset av akrylskyddet, vilket säkerställer mysig belysning. Lampan hittar en underbar plats i entréområdet eller i stora rum med högt i tak. Användning i offentliga / kommersiella områden är också tänkbar.
 • Bordslampa Casting 2

  Bordslampa Casting 2
  Bordslampan Casting 2 - en flexibelt användbar ljuskälla Bordslampan Casting 2 förenar många fördelar Man kan antingen använda den som bordslampa med fot eller som kläm-lampa (bordsklämma medföljer) och når - upprätt stående - en max höjd av 82 cm. Armaturen är försedd med tre leder, så att ljuset kan riktas mycket flexibelt. Med strömbrytare. Ljuskällan ingår i leveransen.
 • Tvåfaldigt inställbar LED-Bordslampa Forever, 6 W

  Tvåfaldigt inställbar LED-Bordslampa Forever, 6 W
  Tvåfaldigt inställbar bordslampa Forever sprider ett fint LED-ljus Bordslampan Forever kan användas mångsidigt i alla bostadsutrymmen. Med den tvåfaldigt inställbara lamparmen kan ljuset riktas exakt dit man vill ha det, oavsett om det är på skrivbordet eller vid knepiga hantverksarbeten. Ljuset kan, med hjälp av touchkontakten, regleras till önskad intensitet. - dagsljusnyans - 5 600 Kelvin - 420 Lumen
 • Svart pendellampa Norma

  Svart pendellampa Norma
  Svart pendellampa Norma med gyllene insida Den moderna pendellampan Norma framträder med sin eleganta färg. Den stora lampskärmen har en matt svart utsida och en gyllene insida. Lampan består av en upphängning av en svart kabel som kan fixeras i olika höjder och en stor skärm i droppform som öppnas brett nedtill. Pendellampan Norma passar som en optisk höjdpunkt i ett stilfullt inrett vardagsrum. Samtidigt garanterar den stora, breda skärmen en jämn belysning av området under lampan. Den gyllene insidan sörjer dessutom för att belysningen förstärks och ger ljuset en varm glans. Även släckt har Norma ädla, praktfulla drag som gör rummet något lyxigare.
 • Uplight-golvlampa Libert 4, justerbar höjd, silver

  Uplight-golvlampa Libert 4, justerbar höjd, silver
  Höjningsjusterbar Libert takbricka med svängbar arm för armaturen Med Libert-lyktan för taket finns friheten inte bara i namnet utan även i användningsmöjligheterna. Libert kan användas överallt där det behövs extra ljus som skapar komfort, t.ex. i vardagsrummet i sittgruppen. Tack vare den svängbara armaturen kan inte bara höjden varieras från 170 cm till 186 cm, utan även ljusriktningen kan väljas fritt. Ljuset kan justeras till önskad intensitet med hjälp av en integrerad dimmer. Utrustad med en strömbrytare. Ljuskällan ingår i leveransen.
 • Svanhalslampa Arc i krom

  Svanhalslampa Arc i krom
  Golvlampan Arc visar upp en stor båge och ger ett strålande vackert ljus Med en hals på 155 cm är svanhals-golvlampan Arc det perfekta alternativet för en stämningsfull extrabelysning i större utrymmen. Placerad i närheten av sittplatserna i vardagsrummet, lyser den enkelt upp stora ytor med mysigt ljus. Tack vare den moderna formen och färgsättningen kan den kombineras med de mest tidsmässigt olika inredningsstilar. Lampan är utrustad med en praktisk fotströmbrytare. Ljuskällan ingår ej i leveransen.
 • LED-skrivbordslampa Swingo i trä, grå

  LED-skrivbordslampa Swingo i trä, grå
  Swingo LED-skrivbordslampa med elegant träbas, dimbar Med sin attraktiva träbas är LED-skrivbordslampa Swingo särskilt elegant. Den eleganta designen är avrundad med den formade stativ . Det finns en praktisk spetsbrytare på basen, med vilken lampan kan manövreras mycket enkelt. Det är möjligt att ställa in ljuset individuellt eftersom du kan välja mellan olika ljusstyrkenivåer. Den har också en fällbar arm och ett svängbart lamphuvud kan göras mer optimalt så att ljuset justeras efter omständigheterna. Denna lampa integreras perfekt i ett modernt kontor och kompletterar skrivbord med liknande träelement särskilt bra.
 • Uplight-golvlampa Libert 4, justerbar höjd, svart

  Uplight-golvlampa Libert 4, justerbar höjd, svart
  Höjningsjusterbar Libert takbricka med svängbar arm för armaturen Med Libert-lyktan för taket finns friheten inte bara i namnet utan även i användningsmöjligheterna. Libert kan användas överallt där det behövs extra ljus som skapar komfort, t.ex. i vardagsrummet i sittgruppen. Tack vare den svängbara armaturen kan inte bara höjden varieras från 170 cm till 186 cm, utan även ljusriktningen kan väljas fritt. Ljuset kan justeras till önskad intensitet med hjälp av en integrerad dimmer. Utrustad med en strömbrytare. Ljuskällan ingår i leveransen.
 • Bordslampa Totem LT i naturträoptik

  Bordslampa Totem LT i naturträoptik
  bordslampa Totem med naturligt trä Trä är ett naturligt material som utstrålar värme och lätthet. Av denna anledning har bordslampa Totem ett rikt träslag. Insidan av lampfoten är gjord av metall och är fanerad med ask. Lampskärmen i plast var också fanerad med trä. Detta ger inte bara lampan ett snyggt utseende utan garanterar också bländningsfritt ljus som fördelas generöst i rummet. Totem är perfekt för ljust inredda rum med extra träelement.
 • Golvlampa Totem LS med kromfinish, vit

  Golvlampa Totem LS med kromfinish, vit
  Golvlampa Totem - modern och elegant tack vare en blänkande yta och kromfinish Golvlampan Totem fascinerar med sin blänkande yta. Lampfoten rör sig uppåt och avslutas med en rund lampskärm. De har båda samma färg och ger en sammanhängande helhetsbild. Lampskärmen har en invändig kromyta. Denna funktion är särskilt lämplig när lampan är tänd. Ljuset reflekteras av krom som ger strålande ljusmoment.
 • LED-skrivbordslampa Orbit med induktion, guld

  LED-skrivbordslampa Orbit med induktion, guld
  Elegant LED-skrivbordslampa Orbit med futuristisk teknik LED-skrivbordslampan Orbit fascinerar inte bara med sin reducerade, eleganta design, utan också med sin moderna teknik. Lampfoten är utrustad med en induktionsbas som gör det möjligt att ladda en smartphone enkelt och bekvämt utan besvärliga kablar. Om mobiltelefonen inte har en induktiv laddningsfunktion så kan den ändå laddas med en laddningskabel via den vanliga USB-utgången. Lampan kan ställas in i fem olika ljusstyrkesteg och tre olika ljustemperaturer. Den integrerade sensorn möjliggör också automatisk anpassning till ljusförhållandena. Tack vare nattlampsfunktionen kan lampan fungera som orienteringsljus under natten. När stoppfunktionen är aktiverad släcks den automatiskt efter 60 sekunder. Tekniska specifikationer - QI-induktionsbas - USB-utgång - ljussensor - ljustemperaturer varierar från varmvitt till dagsljus (2 800 K - 5 700 K) - minnesfunktion - stoppfunktion (60 minuter) - funktion för belysning på natten - dimbar
 • LED-skrivbordslampa Success med klocka, svart

  LED-skrivbordslampa Success med klocka, svart
  LED-skrivbordslampa Framgång med digital display och integrerad väckarklocka Med LED-skrivbordslampa Success får du en sann multifunktionell talang i ditt hem. Lampan har en digital display från vilken tid, rumstemperatur och aktuellt datum kan läsas. Tack vare den praktiska väckarklockan fungerar den här bordslampa som en väckarklocka. Framgång har också utrustats med en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att mobiltelefoner eller surfplattor enkelt kan laddas där. lamphuvud kan svängas 180 grader och är utrustat med moderna lysdioder. Det är möjligt att välja mellan fem ljusstyrkenivåer och tre ljusfärger (varmvitt till dagsljus).
 • Aluminor Store golvlampa, aluminium/svart

  Aluminor Store golvlampa, aluminium/svart
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Bordslampa Mikado LT med tygskärm

  Bordslampa Mikado LT med tygskärm
  bordslampa Mikado LT - materialmix för en fantastisk atmosfär Tack vare sin enkla design är Mikado LT ett uttryck för ren elegans. Denna bordslampa i Frankrike imponerar med sin vackra metallbas som kompletteras med ett träelement. Den svarta färgen på textilskärmen avrundar designen perfekt och gör lampan till det perfekta dekorativa elementet i ett vardagsrum. Tack vare den mörka bomullsskuggan är ljuset lite dämpat och skapar en trevlig atmosfär. Lampan kan alternativt fungera som en extra ljuskälla på sängbordet i sovrummet.
 • Bordslampa Lola med tygskärm, svart-vit

  Bordslampa Lola med tygskärm, svart-vit
  Filigran bordslampa Lola med lampskärm av chintz Lola är en vacker bordslampa som sticker ut med sin ovanliga lampbas. Denna är gjord av matt svart metall och ger lampan sitt speciella utseende. Lampskärmen är gjord av chintz-tyg och säkerställer därmed en behaglig, mjuk ljusfördelning. Tack vare textilen tränger ljuset in endast svagt och en atmosfär av välbefinnande skapas. Lola placeras bäst i vardagsrummet eller på ett nattduksbord i sovrummet.
 • LED-skrivbordslampa Swingo i trä, svart

  LED-skrivbordslampa Swingo i trä, svart
  Swingo LED-skrivbordslampa med elegant träbas, dimbar Med sin attraktiva träbas är LED-skrivbordslampa Swingo särskilt elegant. Den eleganta designen är avrundad med den formade stativ . Det finns en praktisk spetsbrytare på basen, med vilken lampan kan manövreras mycket enkelt. Det är möjligt att ställa in ljuset individuellt eftersom du kan välja mellan olika ljusstyrkenivåer. Den har också en fällbar arm och ett svängbart lamphuvud kan göras mer optimalt så att ljuset justeras efter omständigheterna. Denna lampa integreras perfekt i ett modernt kontor och kompletterar skrivbord med liknande träelement särskilt bra.
 • LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel vit

  LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel vit
  Zig LED-skrivbordslampa med justerbar ljusfärg, USB-utgång och timer Zig är en LED-skrivbordslampa som är särskilt attraktiv tack vare sin höga flexibilitet. Huvudet kan svängas 360 grader och kan därför helst belysa vilket bord som helst. Den praktiska kontrollpanelen med vilken det moderna ljuset kan manövreras ligger på basen. Ljusfärgen kan valfritt ställas in från varmvitt till dagsljus. Tack vare den integrerade timern stängs lampan av automatiskt efter fyra timmar, vilket sparar el. Som en speciell extra har lampan en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att en mobiltelefon eller surfplatta kan anslutas och laddas.
 • Metallic pendellampa Voltige i svart

  Metallic pendellampa Voltige i svart
  Klar och vänlig designad pendellampa Voltige i svart Det eleganta Voltige- pendellampa kännetecknas av skandinaviska influenser. Dess design är vacker, eftersom den överdådiga nyansen är svartmålad, men i upphängningsområdet är den dekorerad med ett dekorativt element med träutseende. Stilistiskt kan Voltige- pendellampa enkelt kombineras med en modern, mörk interiör. Älskare av klar, skandinavisk känsla kommer att vara nöjda med denna lampa. Ljuset sänds generöst nedåt. Vardagsrum som entré, vardagsrum eller kök är lämpliga som plats för pendellampa . Kontorsrum kan också ges en individuell karaktär med ljuset. Detta ger rummet jämn, mysig belysning.
 • LED-skrivbordslampa Success med klocka, vit

  LED-skrivbordslampa Success med klocka, vit
  LED-skrivbordslampa Framgång med digital display och integrerad väckarklocka Med LED-skrivbordslampa Success får du en sann multifunktionell talang i ditt hem. Lampan har en digital display från vilken tid, rumstemperatur och aktuellt datum kan läsas. Tack vare den praktiska väckarklockan fungerar den här bordslampa som en väckarklocka. Framgång har också utrustats med en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att mobiltelefoner eller surfplattor enkelt kan laddas där. lamphuvud kan svängas 180 grader och är utrustat med moderna lysdioder. Det är möjligt att välja mellan fem ljusstyrkenivåer och tre ljusfärger (varmvitt till dagsljus).
 • Vitlackerad bordslampa Madison

  Vitlackerad bordslampa Madison
  Bordslampa av metall , Madison, vitmålad Madison bordslampa imponerar med sitt enkla utseende, i vilken en tydlig form harmoniserar med ädelmetall. Den släta, vita ytan lockar ögat och visar tydligt att enkel skönhet och pragmatism kombineras här. Tack vare sin runda, lätt böjda bas, står den stabil på alla släta ytor och kan därför inte bara komma till sin rätt på bord utan också på en skänk. Foten avsmalnar på vägen upp och smälter samman till en tunn ledning. Detta slutar i den breda metallskärmen, som har plats för två lampor inuti. Madison bordslampa ger ett vänligt ljus för skrivbordsarbete eller som en accent i rummet.
 • Golvlampa Memphis LS med textilskärm, vit

  Golvlampa Memphis LS med textilskärm, vit
  golvlampa Memphis i trendig skandinavisk stil med en textilskärm Den skandinaviska designen kännetecknas av naturliga material och ljusa färger. Memphis golvlampa förkroppsligar denna stil perfekt. Den krämvita textilskärmen av chintz kompletteras med en elegant metallbas. Metallen var fanerad med lätt äkta trä, vilket gav lampan ett varmt och naturligt utseende. Armaturer med textilfärger är särskilt lämpliga för sovrum eller vardagsrum, eftersom de försiktigt fördelar ljuset i rummet. Detta skapar en hemtrevlig atmosfär som inbjuder dig att koppla av.
 • Bordslampa Sacha LT av textil och trä

  Bordslampa Sacha LT av textil och trä
  bordslampa Sacha i skandinavisk stil med en träbas i form av ett kors Denna vackra bordslampa Sacha hålls i trendig skandinavisk stil. Dess formade bas är gjord av ljust trä och passar perfekt in i en hemtrevlig, naturlig miljö. Detta kompletteras med en klassiskt formad lampskärm av chintz-tyg. Tyget garanterar en behaglig ljusfördelning och skapar en mysig atmosfär. Sacha passar som ljuskälla i ett vardagsrum eller alternativt i ett sovrum på en pall. Det kommer till sin rätt när det finns andra möbler med liknande träelement i rummet. Lampan manövreras via en vippströmbrytare på ljuskabeln.
 • LED-bordslampa Luxi med integrerad laddstation

  LED-bordslampa Luxi med integrerad laddstation
  LED-bordslampa Luxi med integrerad station för mobiltelefonen, dimbar LED-bordslampa Luxi presenterar sig som en intelligent problemlösare och ljuskälla i ett. Luxi har en praktisk hållare för din mobiltelefon. USB-anslutningen gör att mobiltelefonen kan laddas i stationen. Samtidigt skapas en atmosfärisk atmosfär eftersom lysdioderna är dolda bakom metallskyddet och endast avger sitt ljus indirekt i rummet. Ljusintensiteten kan dämpas i tre steg med pekbrytaren på träbotten.
 • Svart LED-skrivbordslampa Cosmos

  Svart LED-skrivbordslampa Cosmos
  Modern, flexibel skrivbordslampa Cosmos med LED Med en flexibel arm som är ansluten med en stabil fog ger LED-skrivbordslampa Cosmos starkt arbetsbelysning - precis där det behövs. stativ hålls i neutralt svart, från vilken den röda kabeln sticker ut elegant. Färgen röd plockas upp igen i det runda huvudet och omsluter huvudet helt. Detta skapar en elegant färgaccent som ger skrivbordslampa Cosmos ett seriöst och samtidigt varmt utseende. För att slå på den i början av arbetet är allt du behöver göra att trycka försiktigt på strömbrytaren i huvuddelen. Fäst på framsidan är det lätt att nå och ger när det manövreras ett klart, neutralt ljus.
 • Flexibel LED-golvlampa Chloé svart

  Flexibel LED-golvlampa Chloé svart
  Den svängbara LED-uplight-golvlampan Chloé ger strålande kraftfullt ljus Med en höjd på maximal 186 cm är LED-uplight-golvlampan Chloé ett imposant belysningsobjekt till vardagsrummet. På en led i mitten av stommen kan den övre delen av Chloé samt skärmen lutas mot höger och vänster i en höjd på 170 cm. Skärmen kan dessutom justeras efter behag med hjälp av en extra stomme under denna.
 • LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel svart

  LED-skrivbordslampa Zig med kontrollpanel svart
  Zig LED-skrivbordslampa med justerbar ljusfärg, USB-utgång och timer Zig är en LED-skrivbordslampa som är särskilt attraktiv tack vare sin höga flexibilitet. Huvudet kan svängas 360 grader och kan därför helst belysa vilket bord som helst. Den praktiska kontrollpanelen med vilken det moderna ljuset kan manövreras ligger på basen. Ljusfärgen kan valfritt ställas in från varmvitt till dagsljus. Tack vare den integrerade timern stängs lampan av automatiskt efter fyra timmar, vilket sparar el. Som en speciell extra har lampan en USB-utgång till vilken en laddningskabel kan anslutas så att en mobiltelefon eller surfplatta kan anslutas och laddas.
 • LED-skrivbordslampa Orbit med induktion silver

  LED-skrivbordslampa Orbit med induktion silver
  Elegant LED-skrivbordslampa Orbit med futuristisk teknik LED-skrivbordslampan Orbit fascinerar inte bara med sin reducerade, eleganta design, utan också med sin moderna teknik. Lampfoten är utrustad med en induktionsbas som gör det möjligt att ladda en smartphone enkelt och bekvämt utan besvärliga kablar. Om mobiltelefonen inte har en induktiv laddningsfunktion så kan den ändå laddas med en laddningskabel via den vanliga USB-utgången. Lampan kan ställas in i fem olika ljusstyrkesteg och tre olika ljustemperaturer. Den integrerade sensorn möjliggör också automatisk anpassning till ljusförhållandena. Tack vare nattlampsfunktionen kan lampan fungera som orienteringsljus under natten. När stoppfunktionen är aktiverad släcks den automatiskt efter 60 sekunder. Tekniska specifikationer - QI-induktionsbas - USB-utgång - ljussensor - ljustemperaturer varierar från varmvitt till dagsljus (2 800 K - 5 700 K) - minnesfunktion - stoppfunktion (60 minuter) - funktion för belysning på natten - dimbar
 • Aluminor Quatro Up bordslampa ljus ek/krom

  Aluminor Quatro Up bordslampa ljus ek/krom
  Höjningsbar bordslampa Quatro Up Den höj- och sänkbara bordslampan Quatro Up är snygg och mycket praktisk. Dess dekorativa blandning av material och färger gör den till en nästan universell ljuskälla, t.ex. i vardagsrummet på ett sidobord bredvid soffan. Höjden på ramen kan justeras från 48 cm till 65 cm för att passa individuella behov. - Växel inbyggd i kabeln
 • Aluminor Quatro Up bordslampa ek grå/krom

  Aluminor Quatro Up bordslampa ek grå/krom
  Höjningsbar bordslampa Quatro Up Den höj- och sänkbara bordslampan Quatro Up är snygg och mycket praktisk. Dess dekorativa blandning av material och färger gör den till en nästan universell ljuskälla, t.ex. i vardagsrummet på ett sidobord bredvid soffan. Höjden på ramen kan justeras från 48 cm till 65 cm för att passa individuella behov. - Växel inbyggd i kabeln
 • 4-Stegs omkopplingsbar LED-bordslampa Galaxy

  4-Stegs omkopplingsbar LED-bordslampa Galaxy
  Multifunktionell LED-bordslampa Galaxy LED-bordslampa Galaxy, tillverkad i Frankrike, utstrålar charm och esprit genom sin futuristiska design. Tillverkad helt i svart, den kan integreras i vilken inredningsstil som helst och tack vare dess olika funktioner blir den oumbärlig extra belysning. Ljusriktningen kan ändras när som helst genom att vrida och vrida huvudet. lamparm kan också svängas direkt över foten. Galaxy är lämplig t.ex. B. som en skrivbordslampa på hemmakontoret, men kommer snart också att vara oumbärlig i alla andra rum. Den avger starkt ljus som kan växlas i fyra steg med den inbyggda pekdämparen och anpassas till rumssituationen.
 • Aluminor Store golvlampa, krom/svart

  Aluminor Store golvlampa, krom/svart
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Bordslampa Zazou LT vit / ljust trä

  Bordslampa Zazou LT vit / ljust trä
  Den charmiga bordslampa Zazou inspirerar tack vare den svängbara textilskärmen Zazou är en tilltalande bordslampa som hölls i trendig skandinavisk stil. Den tvåbenta lampfoten är gjord av naturligt bokträ. Textilskärmen i vitt chintz-tyg ger subtil belysning med bländningsfritt ljus. Detta kan svängas och lutas i olika riktningar. Detta säkerställer alltid god belysning och kan ställas in efter önskemål. Denna bordslampa placeras idealiskt i ett modernt och ljust möblerat vardagsrum eller på ett nattduksbord i sovrummet.
 • Bordslampa Essence LT, lampskärm i träoptik

  Bordslampa Essence LT, lampskärm i träoptik
  Elegant bordslampa Essence med en lampskärm i ett snyggt träutseende Essence bordslampa inspirerar tack vare sin ovanliga lampskärm. Denna är gjord av plast och designad i ett realistiskt träutseende. Det vackra kornet i skuggan bör inte nämnas, eftersom det ger lampan sin omisskännliga naturlighet. Den klassiska trebenta ramen är gjord av bokträ och kompletterar perfekt lampskärmen. Essence är en riktig blickfångare och lämpar sig för rum som redan har träelement. Utrustad med en praktisk vippströmbrytare kan den enkelt manövreras.
 • Golvlampa Totem LS med kromfinish, svart

  Golvlampa Totem LS med kromfinish, svart
  Golvlampa Totem - modern och elegant tack vare en blänkande yta och kromfinish Golvlampan Totem fascinerar med sin blänkande yta. Lampfoten rör sig uppåt och avslutas med en rund lampskärm. De har båda samma färg och ger en sammanhängande helhetsbild. Lampskärmen har en invändig kromyta. Denna funktion är särskilt lämplig när lampan är tänd. Ljuset reflekteras av krom som ger strålande ljusmoment.
 • LED-skrivbordslampa Starglass med glassockel

  LED-skrivbordslampa Starglass med glassockel
  Starglass - en vacker LED-skrivbordslampa med USB-utgång för laddning av mobiltelefoner Starglass är en tilltalande LED-skrivbordslampa som sticker ut tack vare sin eleganta glasbas. Den reducerade men eleganta designen kompletteras med modern teknik. En mobiltelefon eller surfplatta kan enkelt laddas med en laddningskabel vid USB-utgången på lampans botten. Ljusfärgen kan väljas mellan fem olika färgtemperaturer, spektrumet varierar från varmvitt till universalvitt. Dessutom kan lysdioderna dimmas efter behov så att ljuset kan anpassas perfekt till personliga behov. Den praktiska stoppfunktionen gör att ljuset stängs av automatiskt antingen efter 30 minuter eller efter 60 minuter. Med Starglass har du en vacker skrivbordslampa som integreras perfekt i ett modernt hem.
 • Hänglampa Maroc av stål, svart

  Hänglampa Maroc av stål, svart
  Spännande designad hängande lampa Maroc med filigran hålmönster Den glödlampa i Maroc-hänglampan ger särskilt stora ljusstunder. Tack vare det vackra hålmönstret är lampan lika imponerande när den slås på och av. Om ljus strålar inifrån mot den konstgjorda metallen blir ett romantiskt samspel mellan ljus och skugga synligt. Den spännande designen kompletteras med en elegant, matt svart yta. Eftersom ljuskällan syns tydligt genom den öppna lampskärmen rekommenderar vi att du väljer en ljuskälla med glödtrådsutseende (se tillbehör).
 • Bordslampa Memphis LT av trä och tyg, vit

  Bordslampa Memphis LT av trä och tyg, vit
  bordslampa Memphis inspirerar tack vare sin vackra bas i äkta trä Memphis bordslampa inspirerar tack vare sin eleganta lampbas . Denna är gjord av metall och var täckt med äkta träfanér. Detta ger lampan en stabil position och ser väldigt naturlig ut samtidigt. Lampskärmen är gjord av ett krämigt vitt chintz-tyg. Genom tyget kan ljuset spridas behagligt varmt i rummet och skapa en mysig atmosfär. Memphis hittar sin destination i ett vardagsrum eller valfritt i ett sovrum. Lampan manövreras via en praktisk vippströmbrytare.
 • Malibu - en bordslampa i körsbärsträ

  Malibu - en bordslampa i körsbärsträ
  Malibu bordslampa ger varm rumsbelysning tack vare sin inredning i körsbärsträ Malibu bordslampa kombinerar förkromad metall och satinerat glas med färgat körsbärsträ. Armaturen har en rund bas som avsmalnar kraftigt mot mitten och smälter smidigt in i den smala styrningen. Metallen lyser i dagsljus och kvällsljus och skapar en medveten kontrast till den runda nyansen av varmt körsbärsträ. Båda elementen kompletterar varandra i sin eleganta design och skapar tillsammans med det platta glastaket en bordslampa för sofistikerad rumsdesign. Malibu- bordslampa avger ett varmt ljus genom de använda lamporna, vilket bjuder in till lugna kvällar av avkoppling. Ställ upp på en skänk eller direkt i ett fack på väggenheten, det är också lämpligt för att ställa in mysiga belysnings accenter.
 • Aluminor Calypsa skrivbordslampa, vit

  Aluminor Calypsa skrivbordslampa, vit
  Mycket funktionell skrivbordslampa Calypsa Skrivbordsarmaturen Calypsa skapar en sensation på varje skrivbord, både när det gäller design och funktionalitet. Med sin design i tidlös arkitektstil ser den mycket professionell ut på vilket skrivbord som helst. Armaturens arm kan justeras flera gånger, så att armaturens projektion (max. 95 cm) och höjd (57 cm till max. 70,5 cm) kan varieras och anpassas exakt till de personliga behoven. Armaturhuvudet kan också svängas. Utrustad med av/på-knapp.
 • Aluminor Store golvlampa, vit/vit

  Aluminor Store golvlampa, vit/vit
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, grå

  Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, grå
  Mobil LED-bordlampa Capsule med roterande och svängbar skärm Capsule ger ett behagligt, dimbart ljus med tre nivåer på vilken plats som helst i hemmet - oavsett om det är på en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Detta kräver inte ens att det finns ett eluttag i närheten. Kapseln är utrustad med två uppladdningsbara batterier (2 200 mAh) och levereras med en kabel och en strömförsörjning. När batterierna är helt laddade lyser Capsule i upp till fem timmar. Ett dekorativt armaturtillbehör för det moderna vardagsrummet.
 • Aluminor Store bordslampa, aluminium/vit

  Aluminor Store bordslampa, aluminium/vit
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, vit/svart

  Aluminor Store bordslampa, vit/svart
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store bordslampa kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Lunia LED-bordslampa med USB

  Aluminor Lunia LED-bordslampa med USB
  LED-byrålampa Lunia med induktionsyta uppladdningsbar via USB-anslutning Tack vare sin smala, diskreta design är Lunia LED-byrålampan en ljuskälla som kan integreras i många inredningsstilar. Kraftfulla lysdioder installeras för att ge en homogen arbetsplatsbelysning. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan justeras kontinuerligt och därmed anpassas till respektive krav. Basen är utrustad med en induktionsyta så att en kompatibel smartphone kan laddas genom att helt enkelt placeras på basen. Lunia är utrustad med en integrerad USB-port och en kabel med ett plug-in nätaggregat för laddning vid strömkällan. - Reflektorn kan lutas i sidled - Höjdjusterbar (10-42 cm)
 • Golvlampa Memphis LS med träfanér

  Golvlampa Memphis LS med träfanér
  Memphis golvlampa inspirerar tack vare sin sofistikerade design och ovanliga träutseende golvlampa Memphis imponerar tack vare den vågiga designen som ger lampan modernitet och individualitet. Memphis består av en enkel lampbas som är gjord av metall och fanerad med ett ljust äkta trä. Detta skapar en stabil Basis som kompletteras med en klassiskt designad lampskärm. Skuggan har ett matchande träutseende som avrundar designen på ett sofistikerat sätt. Lätt trä utstrålar ljushet och värme. Detta gör Memphis till det perfekta tillskottet till ett bekvämt möblerat vardagsrum. Lampan ser särskilt bra ut i en miljö som har andra ljusa träelement.
 • Golvlampa Mikados LS, stål och träelement

  Golvlampa Mikados LS, stål och träelement
  Elegant golvlampa Mikado Mikado golvlampa består av en smal stativ som var svartmålad. Lätta träelement användes på platser för att bryta upp det hårda utseendet. Dessa ljusa, väl genomtänkta detaljer uppmärksammar lampan. Den eleganta stativ flyter över i en cylindrisk tyglampskärm. Skuggans mörka nyans och den speciella konsistensen säkerställer subtil belysning och skapar en hemtrevlig atmosfär som inbjuder dig att koppla av. Av denna anledning är Mikado golvlampa lämplig för ett modernt vardagsrum eller sovrum.
 • Golvlampa Totem LS av metall, träfanér

  Golvlampa Totem LS av metall, träfanér
  Totem golvlampa i naturligt träutseende Totem LS är en elegant golvlampa med en extraordinär design. Den trattformade lamphållaren, viktad längst ner, ger lampan ett smalt utseende, vilket står i kontrast till den runda lampskärmen som är mycket närvarande. Även om formerna tycks motsäga varandra kompletterar basen och nyansen varandra när det gäller färg. Båda är fanerade med lätt ask och hålls mycket naturliga. När den är på är träkornen särskilt synlig på lampskärmen.
 • Golvlampa Sacha LS av trä och textil, vit

  Golvlampa Sacha LS av trä och textil, vit
  Charmante golvlampa Sacha skapar en mysig stämning tack vare textilskärmen. Sacha är en sofistikerad belysningslösning i den tilltalande skandinaviska designen. Den återhållsamma lampfoten är tillverkad av trä och har ett korsform. Därigenom får lampan inte bara en intressant optik utan även en stabil ställning. Två skenor går samman i en triangelform och stänger till den klassiskt utformade lampskärmen. Den cylinderformade skärmen består av ett starkt chintz-tyg som är känt för att vara effektivt. Den särskilda karaktären ger en mjuk fördelning av ljuset, vilket gör Sacha idealiskt lämpad för ett sovrum.
 • Aluminor Store bordslampa svart-vit

  Aluminor Store bordslampa svart-vit
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Stor pendellampa Brasilia i rött

  Stor pendellampa Brasilia i rött
  Stor, röd Brasilia pendellampa för moderna kök och vardagsrum Dess design är en iögonfallande, eftersom en robust men ändå knappt synlig hållare har en expansiv metallskärm i ljusrött. pendellampa är gjord i ett stycke och polerad till hög glans. Det garanterar ett vänligt färgstänk i rummet under dagen. Men så snart skymningen faller över rummet slår den riktiga timmen, för det starka ljuset som sänds vertikalt nedåt skapar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i rummet. Detta beror inte minst på det vita fodret inuti skuggan, vilket dessutom förstärker ljuset som avges av lampan. Fäst ovanför soffa eller köksbordet, tillhandahåller Brasilia pendellampa ljust omgivande ljus när man läser, matlagning eller mysig samvaro.
 • Aluminor Calypsa skrivbordslampa, svart

  Aluminor Calypsa skrivbordslampa, svart
  Mycket funktionell skrivbordslampa Calypsa Skrivbordsarmaturen Calypsa skapar en sensation på varje skrivbord, både när det gäller design och funktionalitet. Med sin design i tidlös arkitektstil ser den mycket professionell ut på alla skrivbord. Armaturens arm kan justeras flera gånger, så att armaturens projektion (max. 95 cm) och höjd (57 cm till max. 70,5 cm) kan varieras och anpassas exakt till de personliga behoven. Armaturhuvudet kan också svängas. Utrustad med av/på-knapp.
 • Aluminor Store bordslampa, svart/svart

  Aluminor Store bordslampa, svart/svart
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store bordslampa kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Rainbow golvlampa ek grå/krom

  Aluminor Rainbow golvlampa ek grå/krom
  Höjningsbar Rainbow båge golvlampa med vit tygskärm Den sofistikerade mixen av material och färger samt den nästan minimalistiska formen gör Rainbow-golvlampan till en riktig höjdpunkt i inredningen även när den är avstängd. Den stora textila skärmen i vitt gör att ljuset från glödlampan, som lyser både uppåt och nedåt och skimrar runtom genom tyget, fördelas över ett stort område. Detta skapar en mycket mysig atmosfär. Rainbow är bekväm eftersom höjden på ramen kan justeras från 148 cm till maximalt 190 cm. Den kan bekvämt manövreras med hjälp av fotomkopplaren som är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Tropic golvlampa krom, röd kabel

  Aluminor Tropic golvlampa krom, röd kabel
  Just nu designad Tropic golvlampa med genomskinlig skärm Med den här golvlampan kan varje rum utrustas med atmosfärisk extra belysning och ett fräscht utseende på samma gång. Skärmen i Tropic, som sitter på den trebenta metallramen, är kromfärgad på insidan, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. Strömbrytaren för att slå på och av är placerad i närheten av lamphållaren. Passar utmärkt för extra belysning av vardagsrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Tropic golvlampa svart, kabel gul

  Aluminor Tropic golvlampa svart, kabel gul
  Just nu designad Tropic golvlampa med genomskinlig skärm Med den här golvlampan kan varje rum utrustas med atmosfärisk extra belysning och ett fräscht utseende på samma gång. Skärmen i Tropic, som sitter på den trebenta metallramen, är kromfärgad på insidan, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. Strömbrytaren för att slå på och av är placerad i närheten av lamphållaren. Passar utmärkt för extra belysning av vardagsrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Tropic bordslampa krom, röd kabel

  Aluminor Tropic bordslampa krom, röd kabel
  Bordslampa Tropic med genomskinlig skärm Bordslampan Tropic ger ett trendigt intryck redan när den är avstängd tack vare sin stativram. Men så snart ljuset är påslaget och inte bara strålar uppåt och nedåt, utan även avges runt omkring tack vare den syntetiska skuggans genomskinlighet, drar Tropic alla blickar till sig. Skärmens insida är lackad i krom, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. En särskilt estetisk extra ljuskälla för vardagsrum och sovrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Tropic bordslampa svart, kabel gul

  Aluminor Tropic bordslampa svart, kabel gul
  Bordslampa Tropic med genomskinlig skärm Bordslampan Tropic ger ett trendigt intryck redan när den är avstängd tack vare sin stativram. Men så snart ljuset är påslaget och inte bara strålar uppåt och nedåt, utan även avges runt omkring tack vare den syntetiska skuggans genomskinlighet, drar Tropic alla blickar till sig. Skärmens insida är lackad i krom, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. En särskilt estetisk extra ljuskälla för vardagsrum och sovrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Store bordslampa, svart/röd

  Aluminor Store bordslampa, svart/röd
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store bordslampa kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Tropic bordslampa vit, röd kabel

  Aluminor Tropic bordslampa vit, röd kabel
  Bordslampa Tropic med genomskinlig skärm Bordslampan Tropic ger ett trendigt intryck redan när den är avstängd tack vare sin stativram. Men så snart ljuset är påslaget och inte bara strålar uppåt och nedåt, utan även avges runt omkring tack vare den syntetiska skuggans genomskinlighet, drar Tropic alla blickar till sig. Skärmens insida är lackad i krom, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. En särskilt estetisk extra ljuskälla för vardagsrum och sovrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Store bordslampa, aluminium/svart

  Aluminor Store bordslampa, aluminium/svart
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, aluminium/röd

  Aluminor Store bordslampa, aluminium/röd
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, vit/vit

  Aluminor Store bordslampa, vit/vit
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store bordslampa kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, vit/röd

  Aluminor Store bordslampa, vit/röd
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, krom/vit

  Aluminor Store bordslampa, krom/vit
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, krom/svart

  Aluminor Store bordslampa, krom/svart
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, svart/röd

  Aluminor Store golvlampa, svart/röd
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, svart/vit

  Aluminor Store golvlampa, svart/vit
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, svart/svart

  Aluminor Store golvlampa, svart/svart
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, vit/röd

  Aluminor Store golvlampa, vit/röd
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, krom/vit

  Aluminor Store golvlampa, krom/vit
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, vit/svart

  Aluminor Store golvlampa, vit/svart
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, aluminium/gråbrun

  Aluminor Store golvlampa, aluminium/gråbrun
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, aluminium/röd

  Aluminor Store golvlampa, aluminium/röd
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Store golvlampa, aluminium/vit

  Aluminor Store golvlampa, aluminium/vit
  Puristiskt utformad golvlampa Store - höj- och sänkbar Den smala golvlampan Store med sin enkla metallram och klassiska tygskärm kan integreras i nästan alla bostadsområden. Oavsett om det är i vardagsrummet bredvid sittplatsen eller i sovrummet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på Store golvlampan kan varieras: Metallramen kan justeras från 106 cm till en maximal höjd på 175 cm. Store-golvlampan styrs bekvämt via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Aluminor Quatro Up bordslampa ebenholts/krom

  Aluminor Quatro Up bordslampa ebenholts/krom
  Höjningsbar bordslampa Quatro Up Den höj- och sänkbara bordslampan Quatro Up är snygg och mycket praktisk. Dess dekorativa blandning av material och färger gör den till en nästan universell ljuskälla, t.ex. i vardagsrummet på ett sidobord bredvid soffan. Höjden på ramen kan justeras från 48 cm till 65 cm för att passa individuella behov. - Växel inbyggd i kabeln
 • Aluminor Quatro Up golvlampa ljus ek/krom

  Aluminor Quatro Up golvlampa ljus ek/krom
  Quatro Up golvlampa av textil med höjdjusterbar ram Materialkombinationen av trä, metall och tyg samt den intressanta färgblandningen gör Quatro Up golvlampan till en ljusdispenser som inte bara ger varje rum en mysig tilläggsbelysning utan också en elegant touch. Ramen är höjningsbar: den kan justeras från 134,5 cm till en maximal höjd på 165 cm. Quatro Up passar bäst i vardagsrummet bredvid soffan eller en fåtölj. Belysningen kan bekvämt styras med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Rainbow golvlampa av metall, krom

  Aluminor Rainbow golvlampa av metall, krom
  Elegant Rainbow båge golvlampa i krom Den stora, graciösa Rainbow bågformade golvlampan övertygar med sina smala linjer och en sofistikerad blandning av material och färger. Den platta, vinklade basen passar lätt under möbler, vilket gör att armaturen kan belysa de önskade områdena optimalt utan att ta upp mycket utrymme tack vare sin expansiva form. En bekväm höjdpunkt är höjdjusteringen, som möjliggörs av den övre rörliga armen. Den kromfärgade ramen är gjord av metall, medan den cylindriska, stora lampskärmen av tyg är helt vit. Skärmens karaktär ger ett diffust ljus som fördelas i hela rummet. Tack vare den nedåtriktade öppningen kommer ljuset ut direkt på ett valt område och är en praktisk följeslagare i läshörnan. Rainbow kan bekvämt styras via den integrerade fotomkopplaren.
 • Aluminor Rainbow golvlampa ebenholts/krom

  Aluminor Rainbow golvlampa ebenholts/krom
  Höjningsbar Rainbow båge golvlampa med vit tygskärm Den sofistikerade mixen av material och färger samt den nästan minimalistiska formen gör Rainbow-golvlampan till en riktig höjdpunkt i inredningen även när den är avstängd. Den stora textila skärmen i vitt gör att ljuset från glödlampan, som lyser både uppåt och nedåt och skimrar runtom genom tyget, fördelas över ett stort område. Detta skapar en mycket mysig atmosfär. Rainbow är bekväm eftersom höjden på ramen kan justeras från 148 cm till maximalt 190 cm. Den kan bekvämt manövreras med hjälp av fotomkopplaren som är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Rainbow golvlampa ljus ek/krom

  Aluminor Rainbow golvlampa ljus ek/krom
  Höjningsbar Rainbow båge golvlampa med vit tygskärm Den sofistikerade mixen av material och färger samt den nästan minimalistiska formen gör Rainbow-golvlampan till en riktig höjdpunkt i inredningen även när den är avstängd. Den stora textila skärmen i vitt gör att ljuset från glödlampan, som lyser både uppåt och nedåt och skimrar runtom genom tyget, fördelas över ett stort område. Detta skapar en mycket mysig atmosfär. Rainbow är bekväm eftersom höjden på ramen kan justeras från 148 cm till maximalt 190 cm. Den kan bekvämt manövreras med hjälp av fotomkopplaren som är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Duo golvlampa med hyllbord

  Aluminor Duo golvlampa med hyllbord
  Textilgolvlampa Duo: ljuskälla och förvaringsutrymme i ett Golvlampan Duo visar sin höga funktionalitet på två områden samtidigt: å ena sidan ger den en diffus, stämningsfull belysning tack vare den svarta chintz-skärmen och å andra sidan är den utrustad med en liten bordsskiva i halvhöjd där man kan placera till exempel en bok eller tidningar. Den perfekta ljuskällan för en mysig sittgrupp i vardagsrummet eller för sovrummet.
 • Aluminor Kitel 89 LED-golvlampa med LED-läslampa

  Aluminor Kitel 89 LED-golvlampa med LED-läslampa
  Dimbar LED-golvlampa Kitel 89 med integrerad dimbar LED-läslampa Den vitlackerade golvlampan Kitel 89 LED är det idealiska valet för en stämningsfull tilläggsbelysning i det moderna vardagsrummet. Den neutrala vita färgen mjukas upp av kromfärgade detaljer. En ljuskälla som harmonierar med många inredningsstilar och färger. Den integrerade LED-läslampan kan vridas så att ljuset kan riktas exakt dit det behövs. Ljusstyrkan hos de båda LED-ljuskällorna kan justeras - separat från varandra - med hjälp av två brytare på lampstolpen.
 • Aluminor Essence trebent golvlampa, svart

  Aluminor Essence trebent golvlampa, svart
  Elegant designad golvlampa Essence med textilskärm Essence presenterar sig å ena sidan genom sitt färgschema, å andra sidan genom sin ädla design som en ljuskälla som diskret tillför elegans till inredningen. Den höga stativramen är tillverkad av trä och lackad i svart, skärmen, som också är svart, är tillverkad av bomull och strålar lampans ljus både uppåt och nedåt. Lampan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan väljas under tillbehör.
 • Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa krom/grå

  Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa krom/grå
  Effektivt lysande LED-bordlampa La Petite Lampe Den här vackra bordslampan med LED-ljuskälla kan kombineras perfekt med en ung, modern livsstil. På basen av lackerad metall, som med sin tulpanform ger ett fräscht utseende, tronar en akrylskärm som är utformad på ett färgglatt transparent sätt, så att ljuset från de varmvita lysdioderna tränger in i rummet runtomkring. Den förkromade kanten på skärmen är en glamorös detalj. En bordslampa som ger ett speciellt intryck i alla bostadsområden när den är tänd eller släckt. På basen finns av-/påslagsknappen.
 • Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, röd

  Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, röd
  Effektivt lysande LED-bordlampa La Petite Lampe Den här vackra bordslampan med LED-ljuskälla kan kombineras perfekt med en ung, modern livsstil. På basen av lackerad metall, som med sin tulpanform ger ett fräscht utseende, tronar en akrylskärm som är utformad på ett färgglatt transparent sätt, så att ljuset från de varmvita lysdioderna tränger in i rummet runtomkring. Den förkromade kanten på skärmen är en glamorös detalj. En bordslampa som ger ett speciellt intryck i alla bostadsområden när den är tänd eller släckt. På basen finns av-/påslagsknappen.
 • Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, gul

  Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, gul
  Effektivt lysande LED-bordlampa La Petite Lampe Den här vackra bordslampan med LED-ljuskälla kan kombineras perfekt med en ung, modern livsstil. På basen av lackerad metall, som med sin tulpanform ger ett fräscht utseende, tronar en akrylskärm som är utformad på ett färgglatt transparent sätt, så att ljuset från de varmvita lysdioderna tränger in i rummet runtomkring. Den förkromade kanten på skärmen är en glamorös detalj. En bordslampa som ger ett speciellt intryck i alla bostadsområden när den är tänd eller släckt. På basen finns av-/påslagsknappen.
 • Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, vit

  Aluminor La Petite Lampe LED-bordslampa, vit
  Effektivt lysande LED-bordlampa La Petite Lampe Den här vackra bordslampan med LED-ljuskälla kan kombineras perfekt med en ung, modern livsstil. På basen av lackerad metall, som med sin tulpanform ger ett fräscht utseende, tronar en akrylskärm som är utformad på ett färgglatt transparent sätt, så att ljuset från de varmvita lysdioderna tränger in i rummet runtomkring. Den förkromade kanten på skärmen är en glamorös detalj. En bordslampa som ger ett speciellt intryck i alla bostadsområden när den är tänd eller släckt. På basen finns av-/påslagsknappen.
 • Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, rosa

  Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, rosa
  Mobil LED-bordlampa Capsule med roterande och svängbar skärm Capsule ger ett behagligt, dimbart ljus med tre nivåer på vilken plats som helst i hemmet - oavsett om det är på en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Detta kräver inte ens att det finns ett eluttag i närheten. Kapseln är utrustad med två uppladdningsbara batterier (2 200 mAh) och levereras med en kabel och en strömförsörjning. När batterierna är helt laddade lyser Capsule i upp till fem timmar. Ett dekorativt armaturtillbehör för det moderna vardagsrummet.
 • Aluminor Sandra LED-bordslampa med klocka, svart

  Aluminor Sandra LED-bordslampa med klocka, svart
  LED-bordlampa Sandra med integrerad tids-, datum- och temperaturvisning Skrivbordslampan Sandra LED kan användas på många olika sätt. Den innovativa designen är kombinerad med modern funktionalitet. Det smala, långsträckta armaturhuvudet kan justeras uppåt och nedåt så att ljusriktningen kan anpassas perfekt till individuella behov. Kroppen har en liten skärm som visar tid, datum och temperatur. Ljusstarka lysdioder är integrerade, vars ljusfärg kan justeras steglöst från mjukt varmvitt för ett stämningsfullt omgivningsljus till starkt dagsljusvitt som optimalt arbetsljus. Ljusstyrkan kan också justeras kontinuerligt. Med automatisk avstängning av den aktiverade belysningen efter en förinställd tidsperiod. Inkl. USB-anslutning och kabel med plug-in strömförsörjning. - Höjdjusterbar (10-39,8 cm)
 • Aluminor Quatro Up golvlampa ek grå/krom

  Aluminor Quatro Up golvlampa ek grå/krom
  Quatro Up golvlampa av textil med höjdjusterbar ram Materialkombinationen av trä, metall och tyg samt den intressanta färgblandningen gör Quatro Up golvlampan till en ljusdispenser som inte bara ger varje rum en mysig tilläggsbelysning utan också en elegant touch. Ramen är höjningsbar: den kan justeras från 134,5 cm till en maximal höjd på 165 cm. Quatro Up passar bäst i vardagsrummet bredvid soffan eller en fåtölj. Belysningen kan bekvämt styras med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningskabeln.
 • Golvlampa Zazou LS, textilskärm, blå sockel

  Golvlampa Zazou LS, textilskärm, blå sockel
  Fasthållen golvlampa Zazou gjord av vackra och naturliga material Den skandinaviska golvlampa Zazou kännetecknas av sin triangulära lampbas . Denna är gjord av lätt bokträ och ger lampan naturlighet. Basen är gjord av cool metall, som står i kontrast till det varma träet. Ändå verkar materialen komplettera varandra perfekt. Designen avrundas av en cylindrisk lampskärm av vitt tyg. Detta dämpar ljuset och ger därmed ett mjukt ljus som diskret ges in i rummet. Lampor med textilskugga är lämpliga för mysiga områden som vardagsrum eller sovrum.
 • Golvlampa Zazou LS, textilskärm, rosa sockel

  Golvlampa Zazou LS, textilskärm, rosa sockel
  Fasthållen golvlampa Zazou gjord av vackra och naturliga material Den skandinaviska golvlampa Zazou kännetecknas av sin triangulära lampbas . Denna är gjord av lätt bokträ och ger lampan naturlighet. Basen är gjord av cool metall, som står i kontrast till det varma träet. Ändå verkar materialen komplettera varandra perfekt. Designen avrundas av en cylindrisk lampskärm av vitt tyg. Detta dämpar ljuset och ger därmed ett mjukt ljus som diskret ges in i rummet. Lampor med textilskugga är lämpliga för mysiga områden som vardagsrum eller sovrum.
 • Kitel 79 LED-uplight-golvlampa med delad skärm

  Kitel 79 LED-uplight-golvlampa med delad skärm
  Kitel 79 LED-uplight-golvlampa i svart med delbar skärm Den runda basen under och den runda skärmen ovan är helt symmetriska tills skärmen plötsligt delas med en handrörelse. Med denna konstruktion garanterar uplight-golvlampan Kitel 79 en imponerande look och fördelar sitt ljus över ett stort område av rummet. Foten och skärmen är svartmålade. På grund av LED-uplight-golvlampan Kitel 79:s smala utseende finns det även en plats för den i mindre arbetsrum och vardagsrum och avger ett behagligt ljus mot taket. Om skärmen är delad och vinklad i olika riktningar fördelas ljuset i rummet.
 • Förkromad hänglampa Bulle

  Förkromad hänglampa Bulle
  En optisk höjdpunkt för den moderne boendestilen - Hänglampan Bulle Hänglampan Bulle faller på grund av den glänsande utsidan av den kromade skärmen alltid i blicken. Skärmens insida är vit så att ljuset reflekteras på ett optimalt sätt. Bulle understryker en modernt gestaltad boendeatmosfär och erbjuder sig som en slående allmänbelysning för såväl vardagsrum som för hallen. Ljuskällan ingår ej i leveransen.
 • Elegant bordslampa Malibu med ebenholtsdekor

  Elegant bordslampa Malibu med ebenholtsdekor
  Malibu bordslampa kombinerar ebenholtsdekor, glas och metall Denna bordslampa imponerar med sin ebenholts inredning och skickligt kombinerar en kromad stativ med satined glas. Metallbasen hålls medvetet platt och avsmalnar uppåt i mitten för att bilda en stabil styrning. Den förkromade metallen reflekterar inte bara det tända ljuset utan också solens strålar under dagen och skapar ett glänsande utseende. Dekorationsbenet löper i en perfekt cirkel runt skuggan och skapar en varm atmosfär i det övergripande utseendet. Två uttag ger plats för lamporna, som när de slås på strålar ut sitt ljus diffus genom glaset ovan. Som bordslampa är Malibu därför särskilt lämplig i vardagsrum för att understryka en mysig rumsdynamik.
 • Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, vit

  Aluminor Capsule LED-bordslampa, mobil, vit
  Mobil LED-bordlampa Capsule med roterande och svängbar skärm Capsule ger ett behagligt, dimbart ljus med tre nivåer på vilken plats som helst i hemmet - oavsett om det är på en byrå eller ett sidobord i vardagsrummet eller på nattduksbordet i sovrummet. Detta kräver inte ens att det finns ett eluttag i närheten. Kapseln är utrustad med två uppladdningsbara batterier (2 200 mAh) och levereras med en kabel och en strömförsörjning. När batterierna är helt laddade lyser Capsule i upp till fem timmar. Ett dekorativt armaturtillbehör för det moderna vardagsrummet.
 • Aluminor Floh bordslampa av textil

  Aluminor Floh bordslampa av textil
  Attraktivt utformad bordslampa Floh med tygskärm Den här bordslampan med feminin touch presenterar sig på vilken plats som helst i hemmet, även när den är avstängd, som en dekorativ blickfångare och som ett inredningstillbehör som på ett imponerande sätt understryker en modern livsstil. Den vitlackerade basen är tillverkad av metall. Basen är öppen på sidorna och ett rosa metallband är fäst i den övre änden som dekoration. En klassiskt formad tygskärm av bunden bomull i grått tronar på sockeln. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Trio golvlampa med hyllor och USB

  Aluminor Trio golvlampa med hyllor och USB
  Asymmetriskt utformad Trio golvlampa med integrerad hylla Den här golvlampan är inte bara en fröjd för den asymmetriska designen, utan också för det intressanta utseendet, som gör den till ett blickfång i alla rum. Dessutom är den mycket funktionell, eftersom den är utrustad med ett förvaringsbord och två USB-anslutningar, så att dess syfte inte bara är begränsat till belysning. USB-portarna kan användas för att ladda en surfplatta eller smartphone när de ligger på det lilla metallbordet. Trio passar inte bara i vardagsrummet, utan rekommenderas även som inredningstillbehör i lobbyn eller väntrummet.
 • Aluminor Quatro Up golvlampa ebenholts/krom

  Aluminor Quatro Up golvlampa ebenholts/krom
  Quatro Up golvlampa av textil med höjdjusterbar ram Materialkombinationen av trä, metall och tyg samt den intressanta färgblandningen gör Quatro Up golvlampan till en ljusdispenser som inte bara ger varje rum en mysig tilläggsbelysning utan också en elegant touch. Ramen är höjningsbar: den kan justeras från 134,5 cm till en maximal höjd på 165 cm. Quatro Up passar bäst i vardagsrummet bredvid soffan eller en fåtölj. Belysningen kan bekvämt styras med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Store bordslampa, aluminium/gråbrun

  Aluminor Store bordslampa, aluminium/gråbrun
  Bekväm justerbar bordslampa Store med tygskärm Bordslampan Store med metallstomme och tygskärm har ett enkelt och elegant utseende. Tack vare den puristiska designen kan den harmonisera med många olika stilar. Oavsett om det är i vardagsrummet på en byrå, på ett sidobord bredvid sätet eller i sovrummet på nattduksbordet - Store ger mysigt extra ljus på alla ställen. Höjden på bordslampan Store kan justeras bekvämt från 47 cm till en maximal höjd på 59,5 cm. På/av-knappen är integrerad i matningskabeln.
 • Aluminor Tropic golvlampa vit, röd kabel

  Aluminor Tropic golvlampa vit, röd kabel
  Just nu designad Tropic golvlampa med genomskinlig skärm Med den här golvlampan kan varje rum utrustas med atmosfärisk extra belysning och ett fräscht utseende på samma gång. Skärmen i Tropic, som sitter på den trebenta metallramen, är kromfärgad på insidan, vilket reflekterar ljuset på ett särskilt attraktivt sätt och skapar en skimrande ljusatmosfär. Strömbrytaren för att slå på och av är placerad i närheten av lamphållaren. Passar utmärkt för extra belysning av vardagsrum. - Matningskabel i kontrasterande färg
 • Aluminor Sacha hänglampa med tygskärm

  Aluminor Sacha hänglampa med tygskärm
  Snygg hängande textillampa Sacha i enkel design Tack vare sin enkla design med en enkel bomullsskärm i vitt passar den här hängande lampan till många inredningsstilar och färger. Den breda skärmen ger tillräcklig, ljus belysning. Sacha är idealisk för grundbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Baldakinen är tillverkad av metall, vilket ger helheten en modern touch. - externt dimbar
 • Aluminor Cone hänglampa, 3 lampor

  Aluminor Cone hänglampa, 3 lampor
  Orientalisk hängande ljuskona med tre skärmar Tre koniska skärmar i konform hänger på olika höjder från den runda lampans hängande kapell Cone. De är helt svarta och har ett perforerat mönster runt hela stålytan. Det ger Cone en orientalisk prägel och framkallar en stämningsfull belysning, eftersom ljuset kommer in i rummet genom mönstret och skapar ett tilltalande ljus- och skuggspel. - externt dimbar
 • Aluminor S2089 hänglampa i industristil

  Aluminor S2089 hänglampa i industristil
  Dekorativ hängande lampa i trendig industridesign Den breda aluminiumskärmen på den här hängande lampan ger tillräcklig allmän- eller områdesbelysning i kök, matsalar och vardagsrum. Skärmens bredd gör att ljuset från lampan sprids över ett stort område. Kan också användas som en ljuskälla ovanför ett bord. Insidan av den aluminiumfärgade lackerade skärmen är vit för optimal ljusreflektion. - externt dimbar