Albert Leuchten lampor

Albert Leuchten är ett tyskt varumärke som ägs av företaget Gebrüder Albert GmbH & Co.KG Leuchtenfabrik som finns i Fröndenberg. Tillverkaren har funnits sedan 1864 och har alltså passerat 150 år som aktiv verksamhet inom belysning. På 1950-talet gjorde Albert Leuchten en särskild satsning mot utomhusbelysning till fasader, gårdar och trädgårdar.

Belysning från Albert Leuchten lighting

 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa svart, med kristallglas

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa svart, med kristallglas
  Svart utomhusvägglampa med klassiskt sfärisk lampskärm Den tilltalande utomhusvägglampan är utformad enligt en klassisk armaturdesign. Den kulformade lampan är en av de otidsenliga stilformerna som garanterar stabilitet och diskret elegans. Här har lampan i kulform ett svart och modernt väggfäste av tåligt aluminiumgjutgods. Formspråket är tydligt, enkelt och ändå modernt. Lampskärmen är transparent. På så sätt kan man se in till lampan. Här kan skapa ytterligare ett blickfång med ett smakfullt val av ljuskälla. Lampskärmen består av kristallglas av hög kvalitet. Ljuset kan obehindrat ta sig ut och ge ett allsidig belysning. Den vackra utomhusvägglampa kan se bra ut i entrén eller behagligt belysa vägar längs husfasaden. Montageplattan och väggfästet ingår i leveransomfånget. Kapslingsklass IP44 garanterar säker kvalitet. Made in Germany.
 • Albert Leuchten LED-lampa för gångväg 2278, rörelsesensor, silver

  Albert Leuchten LED-lampa för gångväg 2278, rörelsesensor, silver
  Cylinderformad LED-pollarlampa med rörelsedetektor Den smala pelarformade pollarlampan lyser upp trädgårdsgångar precis när det behövs. Detta möjliggörs av den integrerade rörelsedetektorn, som känner av rörelser på upp till åtta meters avstånd. Sensorn kan anpassas efter omständigheterna med avseende på belysningstid, ljusstyrka och känslighet. De varmvita LED-lamporna är placerade i armaturens övre del och skyddas av en glasavskärmning. En monteringsplatta ingår i leveransen. På grund av eventuella spänningstoppar bör flera lampor inte parallellkopplas. Sensorns tekniska data: - Detekteringsvinkel: 90° - Räckvidd: 6 till 8 m - Tidsinställning: 10 s till 4 min - Ljusstyrka: 5 till 150 lx - Ljuseffekt justerbar via extern leading edge fasstyrd dimmer (ingår ej)
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1818 stående, brun-mässing

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1818 stående, brun-mässing
  Tidlöst modern i lantlig design Hög kvalitet – Made in Germany Kapslingsklass IP23 Levereras inklusive monteringsplatta Väggfäste 15 x 10,5 cm Högsta kvalitetskrav – Made in Germany Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Albert Leuchten Timea vägglampa för utomhusbruk i modern design

  Albert Leuchten Timea vägglampa för utomhusbruk i modern design
  Timea vägglampa - fasadbelysning i modern lantlig look Timea vägglampa ger en fantastisk möjlighet till stämningsfull belysning som strålar ut i alla riktningar, samtidigt som den vackra designen ger fastigheten en modern, lantlig karaktär. Den robusta stommen är tillverkad av svartlackerad gjuten aluminium, medan lampskärmen har en mycket platt design som gör att ljuset obehindrat kan strömma ut runt om genom den opala glaskroppen. Detta säkerställer att omgivningen, t.ex. runt ytterdörren, är behagligt och säkert upplyst. Utrustad med monteringsplatta.
 • Albert Leuchten Böjd utomhusvägglampa Piegare

  Albert Leuchten Böjd utomhusvägglampa Piegare
  Klart ljus, tydlig design, självklar rekommendation - utomhusvägglampan Pioegare Den böjda skärmen hos utomhusvägglampan Piegare är en idealisk lösning för att på ett effektivt sätt kunna belysa detaljer som är placerade direkt bredvid såsom brevlådor, ringklockor eller husnummer. Utomhuslampan Piegares stativ är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet som ger ett professionellt och attraktivt intryck på varje yttervägg. Det opalfärgade glaset i skärmen ger optimal ljuskompabilitet. Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa, svart

  Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa, svart
  Högkvalitativ utomhusvägglampa med bubbelglaskula Denna vackra vägglampa för utomhusbruk presenteras med en robust gjuten stativ och en stor, sfärisk lampglaset gjord av klar bubbla glas, som ger ljusa, behagligt ljus och optimal belysning. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Excellent pollare Primo av rostfritt stål

  Albert Leuchten Excellent pollare Primo av rostfritt stål
  Praktisk pollare Primo för säkerhet utomhus Primo- pollare kan få poäng även under dagen. Detta säkerställs av det moderna utseendet. Den 70 cm höga lampan har en smal cylinderkropp gjord av silverfärgat rostfritt stål. I det övre området är armaturkroppen gjord av tilltalande opalglas. Den är täckt med en rostfri plåt. Vertikala rostfria remsor håller glaset i perfekt läge. Det bländfria, mjuka ljuset släpps ut runt i mörkret och säkerställer framgångsrik belysning av gångstigar och uppfart. kapslingsklass IP44 garanterar säker användning även i fuktigt väder. Primo kan monteras direkt på underlaget på asfalterade stigar. Om en installation på asfalterad mark planeras kan en lämplig underjordisk installationsbas beställas och användas i tillbehörsområdet. Lampor med E27- uttag är lämpliga för idrifttagning. marklykta Primo är en hållbar och robust produkt tillverkad i Tyskland. Hon använder utvalda material.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 167 med vacker form, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 167 med vacker form, svart
  Design och kvalitet Made in Germany Kapslingsklass IP44 Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetskrav – Made in Germany Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1818 stående, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1818 stående, svart
  Klassiskt designad utomhusvägglampa 1818 - tillverkad i Tyskland Den lanternformade yttervägglampan 1818 är en tysk kvalitetsprodukt av gjuten aluminium och katedralglas. Eftersom glasrutorna i skärmen är klara kan ljuset fly obehindrat på alla sidor och god belysning av utsidan, t.ex. B. i entréområdet, garanti. Företaget, som har tillverkat lampor sedan 1950-talet, kännetecknas av produkter som är av konstant hög kvalitet och endast utvalda material används för deras tillverkning.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Semicircolare 20,5 cm

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Semicircolare 20,5 cm
  Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - designelement och perfekt ljusfördelning Många väggarmaturer för utomhusbruk lider av det öde att de har ett för begränsat ljus. På grund av sin obstruktiva utformning kan sådana väggarmaturer för utomhusbruk inte tydligt belysa t.ex. brevlådor, klockskyltar eller husnummer som är integrerade i väggen, vilket gör att de som förlitar sig på denna ofta mycket lilla information snabbt råkar ut för ett missöde eller en feluppgift. Med Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk ändras detta! Den halvcirkelformade designen gör det enkelt att belysa det närliggande rummet effektivt och tydligt, eftersom ingen ram står i vägen för ljuset. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk är monterad på en högkvalitativ ram av rostfritt stål; skärmen på Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk består av opalfärgat glas, vilket ger bästa ljusstyrka. Dessutom ser Semicircolare vägglampan för utomhusbruk attraktiv och professionell ut och passar på alla husväggar. Semicircolare väggarmatur för utomhusbruk - oklanderlig belysning av även de minsta detaljerna på varje husvägg. Tillverkaren av dessa utomhusarmaturer kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864, och företaget kom in i armaturbranschen på 1950-talet. En konsekvent hög kvalitet är tillverkarens kännetecken - det gäller lika mycket i dag som i början - och för att säkerställa detta tillverkas armaturerna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som klarar av även hårda miljöförhållanden och därmed ger långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 167 med vacker form, vit

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 167 med vacker form, vit
  Design och kvalitet Made in Germany Kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetskrav – Made in Germany Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Albert Leuchten Vägglampa Mombasa

  Albert Leuchten Vägglampa Mombasa
  Utomhusvägglampan Mombasa, av rostfritt stål i elegant design av rostfritt stål Utomhusvägglampan Mombasa är en utmärkt nattlampa i huset. Den består av en halvrund ring av rostfritt stål och avger sitt ljus uppåt och nedåt. Den lyser upp omgivningen indirekt genom belysningen av husfasaden. Där uppstår eleganta ljuskäglor. Omfattningen av rostfritt stål skyddar mot bländningseffekter. Mombasa behöver bara en ljuskälla och kan fungera kostnadseffektivt hela natten om man använder en energisparlampa. Lampan är därför mycket lämplig för montering över ett skylten med husnumret. Med det nedåtriktade ljuset förblir det synligt hela natten. Designen är diskret och tidslös. Det är särskilt bra bland nya byggnader. Tysk kvalitetslampa.
 • Albert Leuchten Fiona - utomhusvägglampa i lantlig look

  Albert Leuchten Fiona - utomhusvägglampa i lantlig look
  Fiona - yttre vägglampa för E27-lampor av alla slag Klara, raka linjer präglar utseendet på Fiona utomhusvägglampa, som tillverkades i Tyskland av gjuten aluminium och opalvitt glas och understryker en modern lantlig stil med en brun mässingsfinish. Alla typer av ljuskällor kan användas i E27- uttag , från konventionella glödlampor till moderna eftermonterade LED-ljuskällor, den mest energieffektiva varianten av alla ljuskällor. Den högkvalitativa utomhusvägglampan är utrustad med kapslingsklass IP44. Tack vare det raka glaset, precis som själva lampan, kan ljuset lysa i alla riktningar och därmed belysa ett stort område.
 • Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa, 35 cm diameter

  Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa, 35 cm diameter
  Utomhus vägglampa av hög kvalitet med plastkula Med denna vackra utomhusvägglampa avger den stora plastkulan som sitter på en robust arm av gjuten aluminium ett ljust, behagligt ljus till miljön och därmed säkerställer adekvat och säker belysning, t.ex. B. i entréområdet. Utrustad med kapslingsklass IP44. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 183 i enkel form, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 183 i enkel form, svart
  Design och kvalitet tillverkad i Tyskland kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil brun

  Albert Leuchten Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil brun
  Underbar rund utomhusvägglampa Agneß i lantlig stil i brunt med mässingsbeläggning Agneß utomhusvägglampa med ett kors av metallstag är gjord av gjuten aluminium och opalglas och levereras med en monteringsplatta. En pärla inte bara för lantgården utan för varje trädgård. Hemtrevligt kastar det sitt ljus i natten. Den Agness utomhus vägglampa kan också användas som en utomhus taklampa. I stället för glödlampan A 60 kan energibesparande lampor med E27-uttag också användas. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhus tak-/vägglampa 297, svart, E27

  Albert Leuchten Utomhus tak-/vägglampa 297, svart, E27
  Utomhus vägglampa 297 - även lämplig för takbelysning Den yttre vägglampan 297, gjord av gjuten aluminium och glas, pryder inte bara husfasaden utan även tak i utsidan. Utrustad med kapslingsklass IP44. Monteringsplattan ingår i leveransen. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa med munblåst glas, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa med munblåst glas, svart
  Högkvalitativ utomhusvägglampa med bubbelglaskula Denna vackra vägglampa för utomhusbruk presenteras med en robust gjuten stativ och en stor, sfärisk lampglaset gjord av klar bubbla glas, som ger ljusa, behagligt ljus och optimal belysning. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Affra utomhusvägglampa i lantlig stil brun

  Albert Leuchten Affra utomhusvägglampa i lantlig stil brun
  Imponerande utomhusvägglampa Affra i lantlig stil i brunt med mässingsbeläggning Utomhusvägglampan Affra i form av en paviljong är gjord av gjuten aluminium och akryl och levereras med en monteringsplatta. En pärla inte bara för lantgården utan för varje trädgård. Det lyser mysigt ljus in på natten. I stället för glödlampan A 60 kan energibesparande lampor med E27-uttag också användas. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - detta gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa 199, svart

  Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa 199, svart
  Design och kvalitet tillverkad i Tyskland kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Carla i brun/mässing

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Carla i brun/mässing
  Carla yttervägglampa designad i lantlig stil Avrundade former kännetecknar designen av den attraktiva utomhusvägglampan Carla, som är perfekt för användning på byggnader som är utformade i lantlig stil tack vare sin vackra bruna mässing. Lampans väggfäste och skärm är gjorda i aluminiumgjutgods . Den halvcirkelformade glasskärmen i opalvit förhindrar bländning nedåt, men låter samtidigt ljuset skina jämnt och brett. Eftersom Carla utomhusvägglampa kan utrustas med alla typer av ljuskällor med E27-bas kan utomhusområdet också belysas på ett extremt energibesparande sätt om t.ex. en långvarig och modern LED-lampa används.
 • Albert Leuchten Asmara vägglampa för utomhusbruk med rörelsedetektor

  Albert Leuchten Asmara vägglampa för utomhusbruk med rörelsedetektor
  Markant utomhusvägglampa Asmara av rostfritt stål Utomhusvägglampan Asmara med rörelsedetektor är ett riktigt blickfång som förhöjer alla utomhusområden och lyser upp omgivningen på natten. Den är tillverkad av rostfritt stål samt akryl- och opalglas och levereras med en monteringsplatta. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detekteringsområde: 120° - Justeringsområde: 330° - Räckvidd: max. 12 m, 8 m, 4 m (genom att byta lins) - Krypskydd: tillgängligt - Tillslagstid: 5 sekunder till 20 minuter (justerbar via potentiometer) - Ljusstyrka: 2 till 1 000 lux (justerbar via potentiometer) - Optimal monteringshöjd: 2,5 meter Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland
 • Albert Leuchten Asmara vägglampa för utomhusbruk med downlight

  Albert Leuchten Asmara vägglampa för utomhusbruk med downlight
  Skiner uppåt och nedåt: Asmara utomhusvägglampa av rostfritt stål Den cylindriska utomhusvägglampan Asmara är tillverkad av rostfritt stål, opalglas och akryl. Den opala diffusorn reglerar ljusfördelningen, som avges uppåt och ut i omgivningen. I den nedre änden av det cylindriska röret finns ytterligare ett ljusuttag. Här används en GU10-lampa som avger riktat ljus nedåt. Med denna vägglampa för utomhusbruk kan entréer och gångvägar runt huset belysas optimalt.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Genefe med sensor, brun

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Genefe med sensor, brun
  Praktisk utomhusvägglampa Genefe i form av en lykta med rörelsedetektor Genefe utomhusvägglampa påminner om en vägglykta i smidesjärn. Det sätter en attraktiv accent på husfasaden. Detta beror inte minst på färgdesignen på denna gjutna aluminiumarmatur. Antingen hålls den i svart och täckt med en delikat silverdekoration eller har brun färg och mässingsdekoration. Det nyckelhålsformade väggfästet har en lamparm i en horisontell 90 ° vinkel. Detta bär lykthuvudet på sin bas. Lykthöljet är tillverkat av transparent akrylglas. De strålar ut obehindrat och ger en ljus ljuseffekt. En formad lampa för E27- uttag kan öka den optiska effekten. Genefe berikar entréområden eller terrasser med en rustik atmosfär och erbjuder ökad säkerhet tack vare rörelsedetektorer. Den optimala installationshöjden är 2,5 meter. Sensorlinsen kan ställas in annorlunda och täcker, beroende på fallet, ett intervall på 4 m, 8 m eller 12 m. Rörelsedetektorn har också följande tekniska egenskaper: Justeringsområde: 330 ° Detektionsområde: 120 ° krypsensor: tillgängligt Tillkopplingstid (via potentiometer): 5 sekunder till 20 minuter Ljusstyrningsreglering (via potentiometer): 2 till 1000 lux
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i vitt

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i vitt
  Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt inbjudande ljus och säkerhet i ditt utomhusområde. Med den eleganta lantgårdsdesignen är den också en dekorativ blickfång under dagen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkarinformation: Alla lampor i denna serie tillverkas i vår fabrik i utkanten av Ruhrområdet - med vårt eget aluminiumgjuteri och toppmoderna maskiner med laserteknik. Vi använder endast utvalda material som tål den ökande miljöföroreningarna. Även komponenter som vi inte tillverkar själva erhålls endast från högkvalitativa leverantörer i Tyskland och Europa. Våra lampor är utvecklade och tillverkade i enlighet med EN60598 / VDE0711 och genomgår tillhörande tester. Detta gäller även definitionen av lamporna. Ständiga kontroller understryker våra höga kvalitetsstandarder. Plats Tyskland och därmed Made in Germany är fast förankrad i vår affärsfilosofi. Genom att ständigt investera i ny teknik har vi skapat en smal och lyhörd organisationsstruktur samt effektiva produktionsprocesser som gör det möjligt att erbjuda våra högkvalitativa lampor till extremt attraktiva priser.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia brun-mässing

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia brun-mässing
  Torcia utomhusvägglampa - ljusstyrka och design, passar alla stilar! Torcia utomhusvägglampa kombinerar sitt slående yttre, inspirerat av forntida former, med tydlig ljusstyrka. På detta sätt representerar Torcia utomhusvägglampa ett designelement, som dock tack vare sina stiliserade och tydliga geometriska former kan integreras i alla befintliga väggkoncept. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett

  Albert Leuchten LED-väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett
  Rundad LED-väggstrålkastare Lenis i tidlöst elegant rostfritt stål Visuellt är Lenis LED-väggstrålkastare med sin rundade front mycket mångsidig och kan kombineras med moderna fasaddesigner. En tidlös elegant lampa för utomhusbruk, som kommer att hålla länge tack vare det solida utförandet. Två energieffektiva LED-ljuskällor är installerade, vars atmosfäriska, varma vita ljus avges uppåt och nedåt. Obs! En AC / DC-omvandlare är installerad som möjliggör anslutning till ett likspänningsnätverk (DC) som ett alternativ till det vanliga strömförsörjningssystemet. - Monteringsplatta ingår
 • Albert Leuchten Väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett svart

  Albert Leuchten Väggspot Lenis ljusutsläpp smalt brett svart
  Uppåt och nedåt glödande LED-väggstrålkastare Lenis i svart Lenis LED-väggstrålkastare är livligt utformad och hålls i neutral svart och passar bra med många väggfärger och samtida fasadstilar. Den är gjord av robust gjuten aluminium och är tack vare IP44- kapslingsklass också beväpnad mot ogynnsamma väderförhållanden. Två kraftfulla och lågförbrukande lysdioder är installerade som ljuskällor vars varsamma ljus avges uppåt och nedåt och säkerställer tillräcklig omgivande belysning, vilket också säkerställer mer säkerhet runt huset på natten. En AC / DC-omvandlare är integrerad. En monteringsplatta ingår redan i leveransen.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1819, hängande, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 1819, hängande, svart
  Utomhus vägglampa 1819 i form av en lykta Högkvalitativa och utvalda material kännetecknar den yttre vägglampan, som är gjord i en klassisk lyktdesign. Den består av gjutet aluminium och katedralglas som en diffusor. De genomskinliga rutorna gör att ljuset sprids så bra som möjligt för säker belysning av utsidan. Tillverkaren av denna utomhusvägglampa ser tillbaka på en lång tradition. Han började tillverka högkvalitativa metallvaror redan 1864 och de första lamporna gjordes på 1950-talet. Produkterna från denna tillverkare kännetecknas av konstant hög kvalitet. För att garantera denna kvalitet tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 427 med dekorativa stänger

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 427 med dekorativa stänger
  Linjär utomhusvägglampa 427 med vacker dekor. Den fyrkantiga utomhusvägglampan 427 imponerar med sin robusta design och stora ljuseffekter. Särskild uppmärksamhet ägnas åt de två dekorativa stag som är fästa i mitten ovanför det vita glaset. Dessa förkromade stag ser inte bara bra ut utan fungerar också som skydd för utomhusvägglampan. Monteringsplattan ingår i leveransen; armaturen har också kapslingsklass IP44. 427 är tillverkad av bästa rostfria stål och glas. Ljusets ljusstyrka kan regleras via en dimmer , men detta ingår inte. Vägglampan utomhus är en tillverkare som tillverkar utan undantag i Tyskland.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 671, brun med rörelsedetektor

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 671, brun med rörelsedetektor
  Högkvalitativ utomhusvägglampa 671 tillverkad i Tyskland - utrustad med rörelsedetektor Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt ljus och säkerhet i alla utomhusområden. Med sin eleganta lantliga design är den också ett dekorativt blickfång under dagen. Med integrerad rörelsedetektor: - Märkspänning 230V/50Hz, max. kopplingsförmåga 1 000 W, effektförbrukning ca 1,5W - Detekteringsområde: 120 grader (kan roteras 330 grader) - Den sfäriska linsen har 3 segment (I-III) med olika räckvidder: ca 4, 8 och 12 m (beroende på temperatur, riktning och monteringshöjd) - Tidsinställning: 5 sek till 20 min till 20 min (steglöst inställbar) - Ljusinställning: 5 sek till 20 min till 20 min (steglöst inställbar) - Inställning av ljusstyrkan: 1,2 till 1,2 (steglöst inställbar) till 20 min (steglöst inställbar) - Ljusstyrka: 2-1 000 lux - Kapslingsklass IP44 - Levereras med monteringsplatta - Väggfäste Ø 10 cm Tillverkaren av dessa utomhuslampor har en lång tradition - sedan 1864 tillverkas högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet gick företaget in i belysningsbranschen. Tillverkaren kännetecknas av genomgående hög kvalitet - det är lika sant idag som det var i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål även de tuffaste miljöförhållandena och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa 199, vit

  Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa 199, vit
  Design och kvalitet tillverkad i Tyskland kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Vecchio brun i gammal stil

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Vecchio brun i gammal stil
  Utomhusbelysning med stil: Vecchio utomhusvägglampa Den yttre vägglampan Vecchio kombinerar sin exteriör, inspirerad av forntida former, med tydlig ljusstyrka. På detta sätt representerar Vecchio utomhusvägglampa ett individuellt och imponerande designelement, som dock tack vare sina stiliserade och tydliga geometriska former kan integreras i alla befintliga väggkoncept. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa i rostfritt stål 428

  Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa i rostfritt stål 428
  Effektiv utomhusvägglampa 428 i rostfritt stål med fantastiska detaljer Den eleganta utomhusvägglampan 428 i rostfritt stål är idealisk för att berika moderna husfasader. 428 är tillverkad av en kombination av rostfritt stål och glas och har eleganta förkromade stag i mitten. Den eleganta, fyrkantiga vägglampan i rostfritt stål har en djup på 11 cm, både längd och bredd är 25 cm. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan särskilt stabil. En gjuten aluminiumplatta för montering ingår också. Liksom alla andra produkter från denna lamptillverkare tillverkas utomhusvägglampan 428 helt i tillverkarens tyska hemland. Detta har producerat högkvalitativa lampor sedan 1950-talet, men har funnits sedan 1860-talet. Användningen av de bästa materialen, robust och hållbart utförande och estetik är en del av det traditionella företags filosofi. Genom att investera i den senaste tekniken och nuvarande produktionsprocesser garanteras effektiv och kvalitativt absolut tillförlitlig produktion.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 668 i svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 668 i svart
  Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt inbjudande ljus och säkerhet i utomhusområdet. Med den eleganta lantgårdsdesignen är den också en dekorativ blickfång under dagen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas brun

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas brun
  Vägglampa i lantlig design för snygga utomhusutrymmen Den yttre vägglampan 763, gjord av gjuten aluminium och katedralglas, presenterar sig i en tilltalande lyktform. Utrustad med kapslingsklass IP23. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Torcia svart
  Torcia utomhusvägglampa - ljusstyrka och design, passar alla stilar! Torcia utomhusvägglampa kombinerar sitt slående yttre, inspirerat av forntida former, med tydlig ljusstyrka. På detta sätt representerar Torcia utomhusvägglampa ett designelement, som dock tack vare sina stiliserade och tydliga geometriska former kan integreras i alla befintliga väggkoncept. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Ruby - smal LED-utomhusvägglampa rostfritt stål

  Albert Leuchten Ruby - smal LED-utomhusvägglampa rostfritt stål
  Effektiv belysning med LED-utomhusvägglampan Ruby Tillverkad i Tyskland och utrustad med modern LED-teknik imponerar den högkvalitativa LED-utomhusvägglampan Ruby med sin vackra design av rostfritt stålram och med sin mycket speciella ljuseffekt. Ljuset går inte bara framåt, det kan också fly till sidorna genom de smala ljusuttagen, vilket skapar en stor effekt på väggen. En monteringsplatta ingår i leveransen.
 • Albert Leuchten LED-spot Leron ljusutsläpp smalt brett

  Albert Leuchten LED-spot Leron ljusutsläpp smalt brett
  Kubformad LED-utomhusstrålkastare Leron med dubbelsidig ljusemission LED-väggstrålkastaren utomhus Leron avger det varma vita ljuset från de LED-lampor som är installerade i den uppåt och nedåt och sätter därmed en dekorativ ljus accent på fasaden förutom att belysa utsidan. En byggnads fasad kan accentueras mycket snyggt och sättas in i scenen med flera strålkastare. Strålkastaren i gjuten aluminium levereras med en monteringsplatta.
 • Albert Leuchten Vägglampa Lenis ljusutsläpp brett/brett svart

  Albert Leuchten Vägglampa Lenis ljusutsläpp brett/brett svart
  Uppåt och nedåt glödande LED-väggstrålkastare Lenis i svart Lenis LED-väggstrålkastare är livligt utformad och hålls i neutral svart och passar bra med många väggfärger och samtida fasadstilar. Den är gjord av robust gjuten aluminium och är tack vare IP44- kapslingsklass också beväpnad mot ogynnsamma väderförhållanden. Två kraftfulla och lågförbrukande lysdioder är installerade som ljuskällor vars varsamma ljus avges uppåt och nedåt och säkerställer tillräcklig omgivande belysning, vilket också säkerställer mer säkerhet runt huset på natten. En AC / DC-omvandlare är integrerad. En monteringsplatta ingår redan i leveransen.
 • Albert Leuchten Sfärisk vägglampa för utomhusbruk, vit

  Albert Leuchten Sfärisk vägglampa för utomhusbruk, vit
  Högkvalitativ utomhusvägglampa med bubbelglaskula Denna vackra vägglampa för utomhusbruk presenteras med en robust gjuten stativ och en stor, sfärisk lampglaset gjord av klar bubbla glas, som ger ljusa, behagligt ljus och optimal belysning. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Jolanda utomhusvägglampa vit med rörelsesensor

  Albert Leuchten Jolanda utomhusvägglampa vit med rörelsesensor
  Modern och funktionell utomhusbelysning: Jolanda vägglampa Vägglampan Jolanda är den perfekta belysningen för alla utomhusområden. En speciell egenskap hos denna lampa av aluminium och opalglas är dess extremt raka och vinklade design, som inte ofta finns i lampvärlden. Som en speciell funktion har utomhuslampan en rörelsedetektor som säkerställer att lampan alltid tänds när någon närmar sig den. Detta innebär att en brytare inte alltid behöver manövreras för att föra ljus in i trädgårds- eller stigens mörker. Ljusets ljusstyrka och dess räckvidd kan ställas in manuellt och därmed anpassas till alla behov. Tillverkaren av armaturen rekommenderar att den installeras på en höjd av cirka 2,5 meter. Detta gör det möjligt för dem att känna igen rörelser bäst och belysa omgivningen så bra som möjligt.
 • Albert Leuchten Landhausstil utomhusvägglampa 746 S

  Albert Leuchten Landhausstil utomhusvägglampa 746 S
  Denna utomhusvägglampa, gjord med uppmärksamhet på detaljer, uppnår en särskilt vacker effekt med den konstfulla metalldekorationen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP23 Inklusive monteringsplatta Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Curvo i rostfritt stål med sensor

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Curvo i rostfritt stål med sensor
  Intelligent ljus när det behövs - Curvo utomhusvägglampa Den yttre vägglampan Curvo har en integrerad rörelsedetektor och ger varje yttervägg ett klart ljus som lyser genom den opalfärgade nyansen. Den halvcirkelformade designen möjliggör effektiv belysning av detaljer som fästs i omedelbar närhet av Curvo yttervägglampa, såsom brevlådor, dörrklockskyltar eller husnummer integrerade i väggen. Den integrerade allmänna servicelampan säkerställer snabb och full ljusstyrka, aktiverad när besökaren närmar sig. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Soleo vridbar påbyggnads-downlight utomhus vit

  Albert Leuchten Soleo vridbar påbyggnads-downlight utomhus vit
  Raffinerad utomhusmonterad strålkastare Soleo i vitt Utomhusmonterad strålkastare Soleo är gjord av gjuten aluminium och borosilikatglas och levereras med en monteringsplatta. Det som är särskilt genialt är att det inte bara kan vridas 45 ° utan också roteras 360 °. Detta innebär att varje hörn kan lysas upp. Soleos utomhusmonterade spotlight passar både som takmonterad spotlight och som väggmonterad spotlight. Idealisk för fastsättning på överhängande takkanter eller i passager. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - detta gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa 157 med rörelsesensor

  Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa 157 med rörelsesensor
  Vägglampa utomhus i rostfritt stål med rörelsedetektor, IP44 Denna utomhusvägglampa är klassisk i form och extremt hög kvalitet vad gäller material: rostfritt stål och opalglas. Den praktiska rörelsedetektorn har ett detekteringsområde på 120 ° och kan ställas in från 5 sekunder till 20 minuter med en ljusstyrka på 2 till 1000 lux. Tillverkad i Tyskland.
 • Albert Leuchten Väglampa Jorrit, antracit

  Albert Leuchten Väglampa Jorrit, antracit
  Antracitfärgad väglampa Jorrit med klar akryldiffusor Jorrit banljus imponerar med avseende på optik med tidlös estetik och funktionsmässigt med ett ljus som avger till alla sidor, vilket säkerställer effektiv omgivande belysning. Tillverkning av aluminiumgjutning och konstruktion enligt kapslingsklass IP54 lovar motståndskraft mot väderpåverkan. - inklusive monteringsplatta
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Adelina rörelsesensor

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Adelina rörelsesensor
  Moderna accenter på utomhusområdet med utomhusvägglampan Adelina Med sin tidlösa design sätter Adelina utomhusvägglampa, utrustad med en rörelsedetektor, speciella accenter. Den skickliga kombinationen av högkvalitativt rostfritt stål i antracit med opalglas och en monteringsplatta i gjuten aluminium ser smakfull och sofistikerad ut samtidigt. Med en justerbar ljusstyrka från 2 till 1 000 lux (justerbar via potentiometer) är kvalitetslampan tillverkad i Tyskland den perfekta ljuskällan för utomhusbruk. Med ett detekteringsområde på 120 ° och ett inställningsområde på 330 °, kontrollerar rörelsedetektorn belysningen med justerbara intervall på 4 m, 8 m eller 12 m och en individuell inkopplingstid på 5 sekunder till 20 minuter. Lamporna ingår inte i leveransen. Tillverkaren av denna utomhusbelysning förlitar sig i princip på användningen av högkvalitativa och hållbara material och produktion exklusivt i Tyskland. Detta har garanterat hög kvalitet i över 60 år.
 • Albert Leuchten Duretta utomhusvägglampa i lanthusstil svart

  Albert Leuchten Duretta utomhusvägglampa i lanthusstil svart
  Vägglampa Duretta i hög kvalitet i lantlig stil Duretta utomhusvägglampa är gjord av gjuten aluminium och opalt glas och levereras med en monteringsplatta. Med sin vackra nostalgiska form tar Duretta dig tillbaka till de gamla goda dagarna. Hemtrevligt kastar det sitt ljus i natten. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - detta gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 716, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 716, svart
  Snygg utomhuslampa 716 i lantlig design Denna vackra vägglampa är gjord av slitstarkt gjuten aluminium, vilket särskilt förbättrar en atmosfär designad i lantlig stil med strålande, vackert ljus. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 671, vit med rörelsedetektor

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 671, vit med rörelsedetektor
  Högkvalitativ utomhusvägglampa 671 tillverkad i Tyskland - utrustad med rörelsedetektor Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt ljus och säkerhet i alla utomhusområden. Med sin eleganta lantliga design är den också ett dekorativt blickfång under dagen. Med integrerad rörelsedetektor: - Märkspänning 230V/50Hz, max. kopplingsförmåga 1 000 W, effektförbrukning ca 1,5W - Detekteringsområde: 120 grader (kan roteras 330 grader) - Den sfäriska linsen har 3 segment (I-III) med olika räckvidder: ca 4, 8 och 12 m (beroende på temperatur, riktning och monteringshöjd) - Tidsinställning: 5 sek till 20 min till 20 min (steglöst inställbar) - Ljusinställning: 5 sek till 20 min till 20 min (steglöst inställbar) - Inställning av ljusstyrkan: 1,2 till 1,2 (steglöst inställbar) till 20 min (steglöst inställbar) - Ljusstyrka: 2-1 000 lux - Kapslingsklass IP44 - Levereras med monteringsplatta - Väggfäste Ø 10 cm Tillverkaren av dessa utomhuslampor har en lång tradition - sedan 1864 tillverkas högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet gick företaget in i belysningsbranschen. Tillverkaren kännetecknas av genomgående hög kvalitet - det är lika sant idag som det var i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål även de tuffaste miljöförhållandena och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Massiv Affra utomhusvägglampa i vit-guld

  Albert Leuchten Massiv Affra utomhusvägglampa i vit-guld
  Atmosfärisk utomhusvägglampa Affra i vit och guld lyktform Affra utomhusvägglampa imponerar med sin breda, vänliga lyktform. Det vita gjutna aluminiumhöljet är raffinerat med guldplätering. En monteringsplatta för enkel fastsättning ingår i leveransen. Vitt akrylglas ligger bakom tre vertikala metallstag. När den är upplyst släpper den en vacker ljusatmosfär. kapslingsklass IP44 möjliggör säker användning av armaturerna även i fuktiga väderförhållanden. Affra är den vackra blickfångaren för husfasader. Utomhusvägglampan kan visas till sin bästa fördel på terrassen eller i husets entréområde. Det berikar med ett vänligt och lite romantiskt humör.
 • Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Kiran med slagfast skärm

  Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Kiran med slagfast skärm
  LED utomhusvägglampa Kiran med stöttåligt skydd Den rektangulära LED-utomhusvägglampan Kiran består av en gjuten aluminiumram målad i antracit och en nyans av satinerad akryl. Den erforderliga monteringsplattan ingår redan i leveransen. Med en total effekt på 16 watt ger Kiran vägglampa ljusbelysning över ett stort område. Kiran kan inte bara användas som utomhusvägglampa utan också som taklampa i utomhusytor med tak B. monteras under en pergola.
 • Albert Leuchten Dekorativ utomhusvägglampa SIL 159

  Albert Leuchten Dekorativ utomhusvägglampa SIL 159
  Högkvalitativ utomhusvägglampa med konstgjord designad väggfäste Med en konstgjord utformad stativ gjord av robust gjuten aluminium och ett vackert, opalt vitt lampglas i sfärisk form, understryker denna utomhusvägglampa effektivt en elegant atmosfär. Utrustad med kapslingsklass IP44. En monteringsplatta ingår i leveransen. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 719 vit

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 719 vit
  Snygg utomhuslampa 719 i lantlig design Denna vackra utomhusvägglampa i traditionell lyktform med en uppåtriktad lykta är gjord av robust gjuten aluminium och ihåligt glas och ser extremt snygg ut. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Hög kvalitet - tillverkad i Tyskland! Mått bas: höjd 15 cm, bredd 10,5 cm Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-vägglampa 0278 med rörelsesensorn antracit

  Albert Leuchten LED-vägglampa 0278 med rörelsesensorn antracit
  LED utomhusvägglampa 0278 utrustad med rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa presenteras inte bara som en mångsidig ljuskälla med sin tidlösa cylinderdesign i antracit utan imponerar också med sitt homogena ljus och låga konsumtionskostnader. Tack vare den inbyggda rörelsesensorn tänds ljuset bara när människor närmar sig objektet. Med en rekommenderad monteringshöjd på armaturen på två meter har sensorn ett detekteringsområde på tolv meter. Inställningarna för tid och ljusstyrka är steglöst variabla. Detekteringsområdet kan begränsas genom att fästa de täckpaneler som ingår i leveransen. - Med överspänningsskydd, inklusive monteringsplatta - dimbar (extern) - Detektionsområde för sensorn: 360 ° - Tidsinställning: 20 s till 5 min (steglös) - Ljusstyrka: 2 till 150 lx (steglös)
 • Albert Leuchten Harmonisk utomhusvägglampa Adonia

  Albert Leuchten Harmonisk utomhusvägglampa Adonia
  Rektangulär utomhusvägglampa Adonia för en modern atmosfär Utomhusvägglampan Adonia skapar en modern atmosfär på utomhusområdet. Den är tillverkad av en rektangulär monteringsplatta av gjuten aluminium i antracitfärg. En böjd rostfritt stålhölje ligger ovanför den. Insidan är det vackra lampskyddet i attraktivt opalglas. Metallband sträcker sig över det vita glaset och ger estetiska accenter. Det attraktiva utomhusbelysningen tas i drift med energisparande E27-lampor. Ljuset avger utan bländningseffekt. Adonia är lämplig för användbar användning i entréområdet och lyser upp trappor eller dörrklockaskyltar. Armaturen är märkt "Made in Germany". Armaturtillverkaren kan se tillbaka på 60 års erfarenhet av högkvalitativ armaturkonstruktion. Robust hållbarhet och användning av kvalitetsmaterial är en del av tillverkarens påstående.
 • Albert Leuchten Dorothee utomhusvägglampa i lantlig stil svart

  Albert Leuchten Dorothee utomhusvägglampa i lantlig stil svart
  Smakfull och iögonfallande - Dorothee vägglampa för utomhusbruk Ädel, smakfull och rustik - så kompletterar den iögonfallande Dorothee vägglampan för utomhusbruk alla utomhusområden. Den smarta kompositionen av svart gjuten aluminium med vitt opalglas är elegant och lyckad på samma gång. Den integrerade rörelsedetektorn med räckvidder på 4, 8 och 12 meter och en valbar påslagstid på mellan 5 sekunder och 20 minuter ger särskild vardagsanpassning. Detektionsområdet på 120° och inställningsområdet på 330° talar också för denna armatur från Tyskland. Trots sitt moderna utseende skapar utomhusarmaturen en mysig atmosfär att trivas i. Armaturen levereras med monteringsplatta men utan glödlampa. Sedan 1864 har den välkända tillverkaren tillverkat högkvalitativa metallvaror och sedan 1950-talet har man också övertygat med sina högkvalitativa armaturer som visat sig vara extremt hållbara utomhus. Detta beror på att de tillverkas uteslutande i Tyskland.
 • Albert Leuchten Dorothee utomhusvägglampa lantlig stil brun

  Albert Leuchten Dorothee utomhusvägglampa lantlig stil brun
  Smakfullt och iögonfallande - utomhusvägglampan Dorothee Ädel, smakfull och lantlig - det är så den iögonfallande Dorothee utomhusvägglampan kompletterar alla utomhusområden. Den smarta sammansättningen av svartgjuten aluminium med vitt opalglas verkar elegant och framgångsrik på samma gång. Den integrerade rörelsedetektorn med intervall på 4, 8 och 12 meter och en inkopplingstid mellan 5 sekunder och 20 minuter är särskilt lämplig för daglig användning. Detekteringsområdet på 120 ° och justeringsområdet på 330 ° talar också för detta ljus från Tyskland. Trots sitt moderna utseende skapar utomhusbelysningen en mysig atmosfär där du kan må bra. Armaturen levereras med en monteringsplatta men utan lampa. Den välkända tillverkaren har tillverkat metallvaror av hög kvalitet sedan 1864 och sedan 1950-talet har den också imponerat av sina högkvalitativa lampor som har visat sig vara extremt hållbara utomhus. Detta är resultatet av deras krävande produktion uteslutande i Tyskland.
 • Albert Leuchten Charmant Gerlin utomhusvägglampa i vitt-guld

  Albert Leuchten Charmant Gerlin utomhusvägglampa i vitt-guld
  Attraktiv yttervägglampa Gerlin i en halvcirkelformad lykta Med sin halvcirkelformade lyktform ligger Gerlin utomhusvägglampa mot fasaden. Det gjutna aluminiumhöljet påminner om smidesjärn och erbjuder ett vänligt, rustikt utseende. Ytan är designad i vitt med en ädel gulddekor. Transparent och stabilt akrylglas i lamphuvud säkerställer fri och obehindrad ljusstrålning. Entréområden eller terrasser är optimalt upplysta. Att välja en elegant E27-lampa ökar det visuella tilltalet effektivt. IP44 kapslingsklass stöder säker användning i fuktigt väder. Gerlin kompletterar perfekt en atmosfär i den atmosfäriska lantliga stilen. Gerlin utomhusvägglampa är en produkt ”Made in Germany”. Det kännetecknas av sin robusthet och långvariga entusiasm.
 • Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa 156

  Albert Leuchten Kulformad utomhusvägglampa 156
  Enkel yttervägglampa 156 med transparent sfäriskt glas Den sfäriska yttervägglampan 156 bygger på en klassisk design. Ett vackert sfäriskt ljusglas med ett transparent utseende vilar på det moderna väggfästet i rostfritt stål. Det avger sitt ljus optimalt och obehindrat. Så det kan skapa utmärkt allroundbelysning. Utomhusvägglampan pryder husets fasad och hittar sin idealiska plats vid ytterdörren. Monteringsplattan och väggfästet ingår i leveransen. Gjord i Tyskland.
 • Albert Leuchten Jolanda utomhusvägglampa svart med rörelsesensor

  Albert Leuchten Jolanda utomhusvägglampa svart med rörelsesensor
  Modern och funktionell utomhusbelysning: Jolanda vägglampa Vägglampan Jolanda är den perfekta belysningen för alla utomhusområden. En speciell egenskap hos denna lampa av aluminium och opalglas är dess extremt raka och vinklade design, som inte ofta finns i lampvärlden. Som en speciell funktion har utomhuslampan en rörelsedetektor som säkerställer att lampan alltid tänds när någon närmar sig den. Detta innebär att en brytare inte alltid behöver manövreras för att föra ljus in i trädgårds- eller stigens mörker. Ljusets ljusstyrka och dess räckvidd kan ställas in manuellt och därmed anpassas till alla behov. Tillverkaren av armaturen rekommenderar att den installeras på en höjd av cirka 2,5 meter. Detta gör det möjligt för dem att känna igen rörelser bäst och belysa omgivningen så bra som möjligt.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i svart
  Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt inbjudande ljus och säkerhet i ditt utomhusområde. Med den eleganta lantgårdsdesignen är den också en dekorativ blickfång under dagen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil svart

  Albert Leuchten Agneß utomhusvägglampa i lantlig stil svart
  Underbar rund utomhusvägglampa Agneß i lantlig stil i svart med silverbeläggning Agneß utomhusvägglampa med ett kors av metallstag är gjord av gjuten aluminium och opalglas och levereras med en monteringsplatta. En pärla inte bara för lantgården utan för varje trädgård. Det utstrålar sitt mysiga ljus in på natten. Den Agness utomhus vägglampa kan också användas som en utomhus taklampa. I stället för glödlampan A 60 kan energibesparande lampor med E27-uttag också användas. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Mångsidig utomhusvägglampa 433

  Albert Leuchten Mångsidig utomhusvägglampa 433
  Exceptionell utomhusvägglampa 433 i modern design Den solida utomhusvägglampan 433 är ett utmärkt exempel på det tyska tillverkarens stabila värde, funktionella och estetiskt tilltalande kvalitetsarbete som också producerar exklusivt där. Det traditionella företaget har funnits i över 150 år, för över 50 år sedan bytte företaget från tillverkning av metallvaror till att producera lampor. Den iögonfallande utomhusvägglampan 433 har en silverfärgad ram av rostfritt stål som omger det vita glaset. Mitt i glaset finns två rostfria stag, som inte bara ser vackra ut utan också fungerar som extra skydd. 433 är dimbar, men den dimmer som krävs för detta ingår inte i leveransomfånget.
 • Albert Leuchten Vägglampa för utomhusbruk 481

  Albert Leuchten Vägglampa för utomhusbruk 481
  Robust utomhusvägglampa 481 i elegant design Den smakfulla utomhusvägglampan 481 sätter eleganta accenter på både klassiskt designade och moderna utomhusväggar. Utomhuslampan är tillverkad av opalglas och robust rostfritt stål, har kapslingsklass IP44 och levereras med en monteringsplatta. 481 mäter 34,5 cm (höjd), 25,5 cm (projektion) och 21 cm (diameter). Övriga mått: Ø väggfäste: 10 cm. Som alla lampor från det tyska traditionsföretaget tillverkas 481 utomhusvägglampa i Tyskland. De högsta kvalitetsstandarderna kännetecknar designen av de högkvalitativa lamporna. De är tillverkade av de bästa materialen och är extremt stabila och funktionella. Det innebär att även kraftiga stormar inte kan skada de högkvalitativa produkterna.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas vit

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas vit
  Vägglampa i lantlig design för snygga utomhusutrymmen Den yttre vägglampan 763 S av gjuten aluminium och katedralglas presenterar sig i en tilltalande lyktform. Utrustad med kapslingsklass IP23. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-vägglampa 0274 antracit/opal

  Albert Leuchten LED-vägglampa 0274 antracit/opal
  Antracitfärgad LED utomhusvägglampa 0274/0275 - strålande runt En akryldiffusor är inbyggd i den enkla ramkolonnen på LED-utomhusvägglampan 0274/0275, som strålar ut ljuset runt och belyser både omgivningen och fasaden tillräckligt. Den robust bearbetade vägglampan för utomhusbruk är gjord av gjuten aluminium i antracit, en neutral färg som gör den till ett optiskt återhållsamt element för många fastighetsdesigner. Ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer (ingår ej). - Utrustad med överspänningsskydd
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Jorrit, rörelsesensor, antracit

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Jorrit, rörelsesensor, antracit
  Vägglampa Jorris för utsida - kontroll via rörelsesensor Tack vare kapslingsklass IP54 är Jorris vägglampa idealiskt utrustad för väggbelysning utomhus. Den robusta ljuskällan, gjord av gjuten aluminium och akryl, imponerar med sin dekorativa lyktform i en modern färg, vilket gör den till en elegant höjdpunkt även när den inte är upplyst. På grund av ljuskällans synlighet rekommenderar vi att du väljer en dekorativ lampa (se tillbehör). Den inbyggda rörelsedetektorn slår bara på belysningen när den verkligen behövs, dvs när människor rör sig inom sensorns detektionsområde. Givarens tekniska data: - registreringsvinkel: 360 ° - Räckvidd: 12 m - Tidsinställning: 20 s till 5 min (steglös) - Ljusstyrka: 2 till 150 lx (steglös)
 • Albert Leuchten Kvadratisk utomhusvägglampa Marella

  Albert Leuchten Kvadratisk utomhusvägglampa Marella
  Unik utomhusvägglampa Marella i antracit-silver look Utomhusvägglampan Marella har en fyrkantig monteringsplatta i antracitfärg av gjuten aluminium. Ett armaturskydd av fyrkantigt opalglas finns i mitten. Två silverfärgade rostfria band sträcker sig över panelen i horisontell riktning. Detta skapar ett tilltalande, modernt utseende. Marella är lämplig för användning med E27 energisparlampor och ger starkt och vänligt ljus utan bländning. kapslingsklass IP44 gör utomhusljuset okänsligt för fuktens effekter. Leona sätter en distinkt accent på husväggen och erbjuder användbar belysning i entréområdet. Marella är "Made in Germany". Den tyska belysningstillverkaren har tillverkat kvalitetslampor i 60 år och uppmärksammar valet av högkvalitativa material. Robust livslängd garanterar varaktig njutning av förstklassig belysningsprodukt.
 • Albert Leuchten Affra utomhusvägglampa i lantlig stil svart

  Albert Leuchten Affra utomhusvägglampa i lantlig stil svart
  Imponerande utomhusvägglampa Affra i lantlig stil i svart med silverbeläggning Utomhusvägglampan Affra i form av en paviljong är gjord av gjuten aluminium och akryl och levereras med en monteringsplatta. En pärla inte bara för lantgården utan för varje trädgård. Det lyser mysigt ljus in på natten. I stället för glödlampan A 60 kan energibesparande lampor med E27-uttag också användas. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - detta gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i brun

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 665 i brun
  Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt inbjudande ljus och säkerhet i ditt utomhusområde. Med den eleganta lantgårdsdesignen är den också en dekorativ blickfång under dagen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 668 i brun

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 668 i brun
  Denna tidlöst moderna utomhuslampa ger behagligt inbjudande ljus och säkerhet i utomhusområdet. Med den eleganta lantgårdsdesignen är den också en dekorativ blickfång under dagen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP44 Med monteringsplatta Väggfäste D 10 cm Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Landhausstil utomhusvägglampa 748 W

  Albert Leuchten Landhausstil utomhusvägglampa 748 W
  Denna utomhusvägglampa, gjord med uppmärksamhet på detaljer, uppnår en särskilt vacker effekt med den konstfulla metalldekorationen. Hög kvalitet - GÖRT I TYSKLAND kapslingsklass IP23 Inklusive monteringsplatta Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-vägglampa 0277 antracit

  Albert Leuchten LED-vägglampa 0277 antracit
  Bländningsfri LED utomhusvägglampa 0277 - antracit Den cylindriska LED utomhusvägglampan 0277 är utrustad med en stativ gjord av slitstarkt gjuten aluminium. Den sömlöst angränsande diffusorn på toppen är gjord av opalt glas och säkerställer en jämn och jämn strålning av ljus. Oavsett om det är fäst separat på fasaden eller på båda sidor om husets ingång - 0277 ger pålitlig och behagligt varm vit belysning. Med överspänningsskydd, inklusive monteringsplatta. - externt dimbar
 • Albert Leuchten LED-vägglampa 6307 antracit, IP65, Ø 19 cm

  Albert Leuchten LED-vägglampa 6307 antracit, IP65, Ø 19 cm
  Rund LED utomhusvägglampa 6307/6308/6309 med lock av opalt glas Den tidlöst designade LED-utomhusvägglampan 6307/6308/6309 är en lämplig belysningslösning för hela utomhusområdet. Konstruerad i enlighet med kapslingsklass IP65, tål den ännu starkare väderförhållanden utan problem. Det robusta huset av gjutet aluminium bidrar också till den långa hållbarheten. Den stora fronten av opalglas sprider de inbyggda lysdiodernas varma vita ljus över ett stort område och bländar fritt i omgivningen. - Kan också monteras i taket - inklusive monteringsplatta
 • Albert Leuchten Stilsäker utomhusvägglampa Mariola

  Albert Leuchten Stilsäker utomhusvägglampa Mariola
  Elegant utomhusvägglampa Mariola i vacker cylinderform Den 38,5 cm höga utomhusvägglampan Mariola är designad i en tunn cylindrisk form. Den nedre halvan av lampkroppen är gjord av rostfritt stål och den övre halvan bildar lampskärmen i mattvitt akrylglas. En 10 cm hög monteringsplatta av aluminiumgjutgods används för väggmontering. Utomhusvägglampan trivs med sin distinkta form och dess optiska uppdelning i två delar. Det matta akrylglaset orsakar bländningsfri omgivande belysning och kapslingsklass IP44 säkerställer säker användning även när den utsätts för fukt. Armaturen är perfekt för att belysa entréområdet och den omgivande stig- och trappområdet. Mariola kommer från en helt tysk produkttillverkning. Tillverkaren förlitar sig på utvalda kvalitetsmaterial och hög robusthet. Långvarig glädje av denna belysningsprodukt garanteras.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Vecchio svart i gammal stil

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Vecchio svart i gammal stil
  Utomhusbelysning med stil: Vecchio utomhusvägglampa Den yttre vägglampan Vecchio kombinerar sin exteriör, inspirerad av forntida former, med tydlig ljusstyrka. På detta sätt representerar Vecchio utomhusvägglampa ett individuellt och imponerande designelement, som dock tack vare sina stiliserade och tydliga geometriska former kan integreras i alla befintliga väggkoncept. Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Mette kvalitativt stål

  Albert Leuchten LED-utomhusvägglampa Mette kvalitativt stål
  Made in Germany - LED utomhusvägglampa Mette i rostfritt stål, 16 W. Mette LED utomhusvägglampa, tillverkad i Tyskland, imponerar med sin höga kvalitet. Vägglampan är gjord av rostfritt stål och en satinerad glasruta och är utrustad med hållbar, extremt energibesparande och kraftfull LED-teknik. Med en effektförbrukning på endast 16 W uppnår den inbyggda LED-lampan ett högt ljusflöde på 1600 lumen med varmt vitt ljus (3000 K). Allt detta gör LED-utomhusvägglampan Mette till en högkvalitativ och mycket långvarig produkt som är ett nöje på husväggar i privata byggnader såväl som i allmänna utrymmen och ger energibesparande, omfattande belysning.
 • Albert Leuchten Elegant utomhusvägglampa 439

  Albert Leuchten Elegant utomhusvägglampa 439
  Fyrkantig utomhusvägglampa 439 i ett tilltalande utseende Den mångsidiga utomhusvägglampan 439 kommer helt från tysk produktion. Företaget, som är baserat i Tyskland, har en lång tradition eftersom det grundades 1864 för att tillverka de bästa metallvarorna. Det var först cirka 90 år senare att fabriken började koncentrera sig på att producera lampor. Alla tillverkarens lampor imponerar med sin solida, funktionella design och de högkvalitativa materialen som används. Utomhusvägglampan 439 är nästan fyrkantig (bredd: 26 cm, höjd: 26,5 cm) och har en ram av högkvalitativt rostfritt stål. Detta är subtilt krökt och elegant ramar in det krökta, vita glaset. Utomhusvägglampan har kapslingsklass IP44 och levereras inklusive en gjuten aluminium monteringsplatta.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 719, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Landhaus 719, svart
  Snygg utomhuslampa 719 i lantlig design Denna vackra utomhusvägglampa i traditionell lyktform med en uppåtriktad lykta är gjord av robust gjuten aluminium och ihåligt glas och ser extremt snygg ut. Utrustad med kapslingsklass IP44. Leverans inklusive monteringsplatta. Hög kvalitet - tillverkad i Tyskland! Mått bas: höjd 15 cm, bredd 10,5 cm Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa 763 med katedralglas svart
  Vägglampa i lantlig design för snygga utomhusutrymmen Den yttre vägglampan 763, gjord av gjuten aluminium och katedralglas, presenterar sig i en tilltalande lyktform. Utrustad med kapslingsklass IP23. Leverans inklusive monteringsplatta. Högsta kvalitetsstandarder - tillverkad i Tyskland! Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten LED-vägglampa 0111, svängbart huvud, antracit

  Albert Leuchten LED-vägglampa 0111, svängbart huvud, antracit
  Rektangulär LED utomhusvägglampa 0111 med svängbar arm LED-utomhusvägglampan 0111 är det perfekta valet för samtida fasadbelysning: Den är gjord av robust gjuten aluminium och passar in i många exteriördesigner med sin moderna, raka design och neutrala färg. lamphuvud kan svängas kontinuerligt upp till 90 °, vilket gör det möjligt att justera ljusriktningen efter önskemål. Tack vare sin kraftfulla LED-ljuskälla säkerställer väggbelysningen homogen och låg förbrukning av omgivningen. En monteringsplatta och en AC / DC-omvandlare ingår i leveransomfånget.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Genefe med sensor, svart

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Genefe med sensor, svart
  Praktisk utomhusvägglampa Genefe i form av en lykta med rörelsedetektor Genefe utomhusvägglampa påminner om en vägglykta i smidesjärn. Det sätter en attraktiv accent på husfasaden. Detta beror inte minst på färgdesignen på denna gjutna aluminiumarmatur. Antingen hålls den i svart och täckt med en delikat silverdekoration eller har brun färg och mässingsdekoration. Det nyckelhålsformade väggfästet har en lamparm i en horisontell 90 ° vinkel. Detta bär lykthuvudet på sin bas. Lykthöljet är tillverkat av transparent akrylglas. De strålar ut obehindrat och ger en ljus ljuseffekt. En formad lampa för E27- uttag kan öka den optiska effekten. Genefe berikar entréområden eller terrasser med en rustik atmosfär och erbjuder ökad säkerhet tack vare rörelsedetektorer. Den optimala installationshöjden är 2,5 meter. Sensorlinsen kan ställas in annorlunda och täcker, beroende på fallet, ett intervall på 4 m, 8 m eller 12 m. Rörelsedetektorn har också följande tekniska egenskaper: Justeringsområde: 330 ° Detektionsområde: 120 ° krypsensor: tillgängligt Tillkopplingstid (via potentiometer): 5 sekunder till 20 minuter Ljusstyrningsreglering (via potentiometer): 2 till 1000 lux
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Jorrit, antracit

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Jorrit, antracit
  Jorrit lanternformad utomhusvägglampa - en lysande prydnad för den moderna fasaden Vägglampan Jorrit för utomhusområdet representerar inte bara en ljuskälla som lyser i alla riktningar, vilket ger mer säkerhet och komfort, till exempel i ingången till huset, utan också pryder fasader på ett mycket speciellt sätt när man byter av. Eftersom sidoytorna i klar akryl ger en tydlig bild av den använda lampan kan det dekorativa värdet ökas genom att välja en filamentlampa (se tillbehör).
 • Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa Giulia svart

  Albert Leuchten Modern utomhusvägglampa Giulia svart
  Harmonisk utomhusvägglampa Giulia i svart Giulia utomhusvägglampa är tillverkad av aluminium, akryl och opalglas och levereras med en monteringsplatta. Med sin eleganta atmosfär trollar den fram upplysande stunder i trädgårdar och parker i mörkret. Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - detta gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Harmonisk utomhusvägglampa Adonia rörelsesensor

  Albert Leuchten Harmonisk utomhusvägglampa Adonia rörelsesensor
  Uttrycksfull vägglampa utomhus Adonia i antracitfärgat rostfritt stål Adonia utomhusvägglampa med rörelsedetektor är tillverkad av antracitfärgat rostfritt stål och opalglas och monteringsplattan är gjuten i gjuten aluminium. Praktiskt och snyggt samtidigt, det bryter igenom mörkret. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detektionsområde: 120 ° - Justeringsområde: 330 ° - Räckvidd: max. 12 m, 8 m, 4 m (genom att byta lins) - krypsensor: tillgängligt - Driftscykel: 5 sekunder till 20 minuter (justerbar via potentiometer) - Ljusstyrkreglering: 2 till 1 000 lux (justerbar via potentiometer) - optimal monteringshöjd: 2,5 meter Högsta kvalitetsstandarder - Tillverkad i Tyskland Tillverkaren av dessa utomhusbelysning kan se tillbaka på en lång tradition - högkvalitativa metallvaror har tillverkats sedan 1864 och företaget gick in i belysningsbranschen på 1950-talet. Tillverkaren kännetecknas av konstant hög kvalitet - det gäller fortfarande idag som i början - och för att garantera detta tillverkas lamporna uteslutande i Tyskland. Dessutom används endast utvalda material som tål hårdare miljöpåverkan och därmed lovar långvarigt nöje.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra
  Attraktiv utomhusvägglampa Elettra i antracitfärgad cylinderform - 35,5 cm Elettra utomhusvägglampa berikar husets fasad med sin smala cylinderform. Aluminiumbasen är antracitfärgad. Armaturkroppen i transparent akrylglas är designad med en silverkantig metallkant. En opal glasdiffusor är placerad i akrylglasramen. Utomhusvägglampan är utrustad med kapslingsklass IP44 och trotsar fuktpåverkan från olika väderförhållanden. Elettra är en vacker blickfångare i husets entréområde. Det avger bländningsfritt och vänligt ljus. Lampan är en kvalitetsprodukt från Tyskland. Tillverkaren har mer än 60 års erfarenhet av belysningskonstruktion. Förstklassiga material och långvarig robusthet är bland tillverkningsfunktionerna.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra med rörelsesensor

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra med rörelsesensor
  Karismatiska ljus accenter med Elettra utomhus vägglampa Elegansen och tidlösheten präglar utomhusområdet när Elettra utomhusvägglampa belyser gården och trädgården. Valda material, som antracit rostfritt stål och opal och akrylglas, kombinerar för att skapa en lampa med karisma som tillverkas med tyska kvalitetsstandarder. Den medföljande monteringsplattan möjliggör enkel installation, medan den inbyggda rörelsedetektorn med 120 ° detektering och 330 ° justeringsområde reglerar belysningen. Räckvidden kan väljas mellan 4 meter, 8 meter och 12 meter och med hänsyn till inkopplingstiden från 5 sekunder till 20 minuter. Trots sin moderna design skapar lampan en behaglig atmosfär med en ljusstyrka på 2 till 1 000 lux (justerbar via potentiometer). Leveransomfattningen inkluderar inga glödlampor. Tillverkaren av denna utomhuslampa förlitar sig på hållbara material av hög kvalitet och tillverkning tillverkad i Tyskland. Företaget har funnits sedan 1864 och har specialiserat sig på tillverkning av högkvalitativa lampor sedan 1950-talet.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra med djupspot

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Elettra med djupspot
  Modern utomhusvägglampa Elettra i antracitfärg och cylinderform - 38,5 cm Elettra utomhusvägglampa tilltalar alla husfasader på grund av sin moderna cylindriska form. Aluminiumbasen har en antracitfärg. Armaturkroppen består av genomskinligt akrylglas och är designad med en silvrig metallkant. Det finns en opal glasdiffusor inuti akrylglasramen. Detta skapar vänligt, bländfritt ljus. Utomhusvägglampan tål effekterna av fukt i utomhusområdet tack vare IP44- kapslingsklass . Elettra är praktiskt taget lämplig som en vacker blickfångare för fasaden eller entréområdet. Utomhusvägglampan är en högkvalitativ produkt från Tyskland. Tillverkaren kan se tillbaka på 60 års erfarenhet av armaturkonstruktion. Första klassens materialval och robusthet kännetecknar tillverkningsfunktionerna.
 • Albert Leuchten Fulländad pollare Elvio

  Albert Leuchten Fulländad pollare Elvio
  Praktisk pollare Elvio av rostfritt stål med antracitfärgad cylinderform Elvio, 90 cm hög, har en elegant cylinderform. Lamphöljet är tillverkat av rostfritt stål och lackerat i matt antracit. Lamphuvudet har ett yttre hölje av akrylglas. Inuti finns en vit diffusor av utseendemässigt fint opalglas. Glaset ger bländfri omgivningsbelysning. Elvio kan placeras intill uppfarts- och tomtvägar. För detta ändamål kan den därför monteras på fast grund. Det är möjligt att placera dem på oasfalterade gångvägar med hjälp av jordsockel (kan erhållas från Tillbehör). Pollaren är en tysktillverkad produkt. Utvalda material och en stabil livslängd är viktiga egenskaper för denna kvalitetslampa.
 • Albert Leuchten Fullbordad pollare Elvio med rörelsesensor

  Albert Leuchten Fullbordad pollare Elvio med rörelsesensor
  Användbar Elvio pollare med praktisk rörelsedetektor Elvio pollare är 90 cm hög och imponerar med sin eleganta cylindriska form . Armaturhuset i rostfritt stål hålls i antracitfärg. lamphuvud består av ett yttre skal av akrylglas. Inuti finns en diffusor gjord av vitt opalglas. Detta skapar vacker, bländningsfri omgivande belysning. Elvio är en praktisk lampa på tillfartsvägar eller fastighetsvägar. Den kan monteras på ett fundament eller ställas upp på asfalterad mark med en bas (se tillbehör för bas). Den integrerade rörelsedetektorn förbättrar säkerheten. Ljusstyrkan kan styras med en potentiometer. Inställningsområdet ligger mellan minst 2 och högst 1000 lux. Tillkopplingstiden kan väljas mellan 5 sekunder och 20 minuter. Sensorn med en räckvidd på 12 m har en registreringsvinkel på 110 °. krypsensor är tillgängligt. Elvio är en tysk belysningsprodukt. Valda material såväl som robust livslängd är avgörande för denna kvalitetslampa.
 • Albert Leuchten Tea utomhusvägglampa med rörelsesensor

  Albert Leuchten Tea utomhusvägglampa med rörelsesensor
  Hög kvalitet och stilren - utomhusvägglampan Tea Med sin högkvalitativa och eviga design blir utomhusvägglampan Tea snabbt fokuspunkten i utomhusområdet. En kombination av rostfritt stål och opalt glas understryker den tidlösa designen. Den integrerade rörelsedetektorn ger automatiskt ljus i mörkret med en ljusstyrka på 2 till 1000 lux (justerbar via potentiometer). Räckvidden kan varieras mellan 4 m, 8 m och 12 m. Tillkopplingstiden är 5 sekunder till maximalt 20 minuter. Detekteringsområdet på 120 ° och justeringsområdet på 330 ° övertygar också med denna lampa från en traditionell tysk tillverkare. Armaturen levereras med monteringsplatta och utan lampa. I över 60 år har den traditionella tyska tillverkaren kunnat övertyga denna utomhuslampa med sina högkvalitativa produkter. Detta kännetecknas av användningen av högkvalitativa och hållbara material så att kunden kan njuta av produkten under lång tid.
 • Albert Leuchten Utomhusvägglampa Geras i vitt-guld

  Albert Leuchten Utomhusvägglampa Geras i vitt-guld
  Yttervägglampa Geras i en charmig lyktform Geras utomhusvägglampa efterliknar en traditionell vägglykta. Detta ger husets fasad en romantisk och atmosfärisk accent. En annan charmig visuell kvalitet skapas av färgdesignen på den gjutna aluminiumlampan. Den hålls i en vänlig vit färg och förfinad med känslig gulddekor. Väggfästet är format som ett nyckelhål. I horisontell riktning tenderar lamparm och håller lampskärmen på topplocket. Lykthöljet är utrustat med transparenta akrylpaneler. De är behagligt okänsliga för chock för långvarig användning utomhus. Ljuset avges obehindrat och har därför en ljus ljuseffekt. En ytterligare visuell attraktion uppstår när en välformad lampa skruvas fast på E27- uttag . Geras kan berika husets ingångar och terrassområden med en nostalgisk, rustik känsla.
 • Albert Leuchten Aluminium-LED-gånglampa Tamar i antracit

  Albert Leuchten Aluminium-LED-gånglampa Tamar i antracit
  Modern LED-gånglampa Tamar LED-gånglampan Tamar, som tack vare kontrasten mellan det kantiga stativet och det runda lamphuvudet även är imponerande när den är släckt, ger fantastisk belysning med bred ljusspridning. Den antracitfärgade armaturen av aluminiumgjutgods är utrustad med ett plasthölje bakom vilket energieffektiva LED-lampor finns inbyggda. De är varmvita i ljustemperatur och erbjuder inte bara bra stämningsbelysning utan skapar även en god atmosfär. Monteringsplattan ingår redan i leveransen. Obs! Om flera lampor hängs upp försäkra att det finns ett ljuspunktsavstånd på sex meter.
 • Albert Leuchten Pollare Lexian med LED - antracit

  Albert Leuchten Pollare Lexian med LED - antracit
  LED-pollare Lexian LED-pollare Denna vackra pollare rekommenderas för många moderna utomhusområden. Den kompakta formen med den kantförstärkta stativ gör Lexian till en juvel på platsen även när den inte är upplyst. Så snart lampan tänds och lysdioderna som installeras bakom det mättade plastskyddet börjar lysa, är utlösningsrisker synliga på alla vägar. På detta sätt bidrar Lexian också till ökad säkerhet i lokalerna. En monteringsplatta ingår redan i leveransen. - Rekommenderat avstånd för ljuspunkt vid installation av flera lampor: 5 m - AC / DC-omvandlare
 • Albert Leuchten Adriana - inramad LED-lampa för gångväg

  Albert Leuchten Adriana - inramad LED-lampa för gångväg
  Adriana LED-vägbelysning i diskret antracit Den dimbara Adriana-vägbelysningen ser till att vägen alltid är optimalt upplyst. Den tydliga designen gör den till en tidlös ljuskälla som ger trädgården stil. Ramlampan har formen av en långsträckt kub och avger ett varmvitt ljus mot marken. Lampans rektangulära form och tydliga kanter ger en särskilt minimalistisk effekt. Stiglampan har formen av en långsträckt, rektangulär ram med ett hålrum mellan sidostöden där ljuskällan lyser in. Lampans bas är ganska hög, medan sidorna är mycket smala. Under toppen, som liksom resten av lampkroppen är tillverkad av gjuten aluminium, finns den smala LED-ljuskällan, som är inkapslad i opalfärgad akryl.
 • Albert Leuchten Trekantig LED-gånglampa Triana

  Albert Leuchten Trekantig LED-gånglampa Triana
  Triana LED-ljusbana i antracit Den antracit pollare Triana höljde trädgården i en behaglig ljus. Den trapetsformade lampan avger ett varmt vitt ljus som kan användas för att belysa stigar jämnt. De två sidodelarna som konvergerar bakåt sticker ut från golvet. Det finns ett smalt gap mellan gjutna aluminiumskydd genom vilka ljus också flyr bakåt. På den övre kåpan, som också är gjord av gjuten aluminium, finns den tunna, opalfärgade akryllampan. En monteringsplatta ingår i leveransen så att väglampan enkelt kan ställas in.
 • Albert Leuchten Pollare svart, med opalglas

  Albert Leuchten Pollare svart, med opalglas
  Högkvalitativ pollare med kula av opalglas, design och kvalitet Made in Germany Ljusstarkt ljus kommer från denna vackra pollares stora opalglasskula på sockeln av robust aluminiumgjutning som ger ett strålande vackert ljus på alla tomtområden. Utrustad med kapslingsklass IP44. För montering på husgrund eller mark Nr. 4001013 Högsta kvalitetskrav – Made in Germany Tillverkaren bakom denna utomhuslampa kan blicka tillbaka på en lång tradition – sedan 1864 tillverkar företaget högkvalitativa metallvaror och på 1950-talet lanserades deras första lampa. Redan från början utmärkte sig tillverkaren med sin höga kvalitet vars tillverkning uteslutande sker i Tyskland. Tillverkaren använder sig bara av noga utvalda material som uppfyller hårda miljökrav.
 • Albert Leuchten Modern gånglampa 177, vit

  Albert Leuchten Modern gånglampa 177, vit
  Banljus i vitt av högkvalitativa material Denna vägbelysning, som tillverkades i Tyskland, presenterar sig i modern design och elegant vitt. De särskilt slitstarka materialen (gjuten aluminium och glas) och kapslingsklass IP44 garanterar att du kan njuta av armaturen under lång tid och att den säkert belyser utomhusytorna. Installation på fundament eller markstycke möjlig.