Lampor från AH Belysning

 • Lund LED (Vit)

  Lund LED (Vit)
  Snygg, enkel och stilren lysrörsplafond med integrerad LED-belysning. Tillverkad i vitlackad metall som är tänkt att ersätta vanliga klassiska lysrörsarmaturer. Drar endast 25W och ger ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Lund LED (Vit)

  Lund LED (Vit)
  Snygg, enkel och stilren lysrörsplafond med integrerad LED-belysning. Tillverkad i vitlackad metall som är tänkt att ersätta vanliga klassiska lysrörsarmaturer. Drar endast 35W och ger ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Ljusdal taklampa (Vit)

  Ljusdal taklampa (Vit)
  Ljusdal är en snygg takkrona med en skärm i sidentyg kombinerat med dekorativa, hängande prismor. Den är både romantisk, snygg och elegant! Passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet, oavsett var du väljer att placera den så får du en otroligt fin och härlig taklampa i ditt hem. Finns i vit eller svart. Ljuskällor ingår ej.
 • Ljusdal takkrona stor (Svart)

  Ljusdal takkrona stor (Svart)
  Ljusdal är en spektakulär takkrona med en skärm i sidentyg kombinerat med dekorativa, hängande prismor. Den är både romantisk, snygg och elegant! Passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet, oavsett var du väljer att placera den så får du en otroligt fin och härlig taklampa i ditt hem. Finns även i en mindre storlek. Ljuskällor ingår ej.
 • Kalven LED m. uttag 80cm (Förkromad/blank)

  Kalven LED m. uttag 80cm (Förkromad/blank)
  Kalven badrumsbelysning är utrustad med integrerad LED-belysning och har ett eluttag på sidan. LED-lampan motsvarar cirka 60W och passar perfekt över badrumsspegeln. Finns även i en mindre storlek. Integrerad LED-belysning.
 • Fårö 3-spot nickel (Aluminium)

  Fårö 3-spot nickel (Aluminium)
  Fårö 3-spot är en snygg och enkel taklampa med tre stycken riktbara spottar. Tillverkad i metall med en finish i nickel. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller garderoben. Den finns även i en mindre varianten och också i en rak modell. Ljuskälla ingår ej.
 • Fårö 2-spot nickel (Aluminium)

  Fårö 2-spot nickel (Aluminium)
  Fårö är en snygg och enkel taklampa med två stycken riktbara spottar. Tillverkad i metall med en finish i nickel. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller garderoben. Ljuskälla ingår ej.
 • Foxen singel (Förkromad/blank)

  Foxen singel (Förkromad/blank)
  Foxen är en enkel och stilren badrumslampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ett opalvitt glas. Den sprider ett bra och behagligt ljus omkring sig när den är tänd och tillför elegans i badrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Resö 2-spot (Förkromad/blank)

  Resö 2-spot (Förkromad/blank)
  Den här armaturen är väldigt praktisk då den kan monteras både i taket och på väggen Lampan är utrustad med två stycken riktbara spotlights, så att du enkelt kan rikta ljuset efter ditt eget behov av ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Bara 59cm LED (Vit)

  Bara 59cm LED (Vit)
  Lysrörsarmatur med integererad LED som ger ett bra arbetsljus som motsvarar cirka 100W. Clips medföljer om man behöver dra en utanpåliggande kabel till armaturen.
 • Ven spegelbelysning LED (Förkromad/blank)

  Ven spegelbelysning LED (Förkromad/blank)
  En snygg vägglampa i krom som är gjord för att placeras över badrumsspegeln. LED-belysning är integrerad i armaturen och den ger ett väldigt bra ljus. Integrerad LED-belysning
 • Kalven LED m. uttag 60cm (Förkromad/blank)

  Kalven LED m. uttag 60cm (Förkromad/blank)
  Kalven badrumsbelysning är utrustad med integrerad LED-belysning och har ett eluttag på sidan. LED-lampan motsvarar cirka 45W och passar perfekt över badrumsspegeln. Finns även i en större storlek. Integrerad LED-belysning.
 • Alstad LED m. uttag 90cm (Vit)

  Alstad LED m. uttag 90cm (Vit)
  Lite enklare badrumsarmatur i akryl med integererad LED och eluttag. Ger ett bra ljus och passar bra ovanför badrumsspegeln. Integrerad LED-belysning.
 • Tibro förstoring 5 diopt LED (Vit)

  Tibro förstoring 5 diopt LED (Vit)
  Välutvecklad förstoringslampa med 5 dioptriers ( 5 dioptrier = 2,25 ggr förstoring). Den är utrustad med LED teknik som ger ett bra arbetsljus. Dessutom sitter det en dimmer på lampan som gör att du enkelt kan ställa in vilket behov av ljus du har. Integrerad LED-belysning.
 • Malön LED 60cm (Förkromad/blank)

  Malön LED 60cm (Förkromad/blank)
  Malön är en exklusiv badrumsbelysning i förkromad metall och integrerad LED. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 45W. Passar perfekt ovanför eller bredvid spegeln. Finns även i en större storlek. Integrerad LED-belysning. 
 • T861 taklampa (Vit)

  T861 taklampa (Vit)
  Vacker taklampa, anpassad för badrumsmiljö med IP-klass 44. Vacker, vit ram med kromade detaljer. Sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Skurup 91cm LED (Vit)

  Skurup 91cm LED (Vit)
  Lysrörsarmatur med i vit med integererad LED på 35W, motsvarar cirka 200W och funkar bra i garage, arbetsplats där man vill ha rejält med ljus. Ger ett varmvitt ljus (3000K) som är bra att arbeta i.
 • Ystad 59cm LED (Vit)

  Ystad 59cm LED (Vit)
  Takarmatur i samma format som en klassisk lysrörsarmatur. Integrerad LED med varmvitt ljus och som dessutom är dimbart.
 • Fårö nickel (Aluminium)

  Fårö nickel (Aluminium)
  Fårö är en snygg och enkel taklampa med två stycken riktbara spottar. Tillverkad i metall med en finish i nickel. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller garderoben. Ljuskälla ingår ej.
 • Smögen bordlampa (Vit)

  Smögen bordlampa (Vit)
  Smögen är en snygg och stilig bordlampa som kommer i flera olika färger. Den är enkel att placera då den har en ren och elegant design. Den har en flexibel arm som dessutom gör att du kan rikta ljuset helt efter eget behov. Finns också som vägglampa och golvlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Ramsö LED 60cm (Förkromad/blank)

  Ramsö LED 60cm (Förkromad/blank)
  Ramsö är en stilren och härlig badrumslampa i krom, kombinerat med enopalvit kupa i akryl. Utrustad med LED-belysning som drar 6W (och motsvarar cirka 45W). Passar perfekt över eller bredvid en spegel! Integrerad LED-belysning.
 • Malön LED 90cm (Förkromad/blank)

  Malön LED 90cm (Förkromad/blank)
  Malön är en exklusiv badrumsbelysning i förkromad metall och integrerad LED. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W. Passar perfekt ovanför eller bredvid spegeln. Integrerad LED-belysning. 
 • Koster golvlampa (Beige/brun)

  Koster golvlampa (Beige/brun)
  En snygg, enkel och otroligt praktisk golvlampa som kommer i ett flertal olika färger. Lampan är utrustad med dimmer och har en väldigt flexibel arm. Väldigt praktiskt om du enkelt vill kunna rikta ljuset och justera ljusstyrkan. Ljuskälla ingår ej.
 • Tjörn plafond (Vit)

  Tjörn plafond (Vit)
  Enkla och eleganta badrumsarmaturen Tjörn är tillverkad i metall med två olika finish. Sprider ett bra ljus och är stilren uppe i ditt tak. Ljuskälla ingår ej.
 • Tidan plafond (Klar/transparent)

  Tidan plafond (Klar/transparent)
  Stilren och enkel plafond, anpassad till badrumsmiljö. Sprider ett bra ljus och smälter lätt in med övrig inredning. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn 3 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 3 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn (klarglas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn (klarglas) (Förkromad/blank)
  Populära Sandhamn - nu även i klarglas. Liten och stilfull taklampa, anpassad för badrumsmiljö. Förkromad sockel i metall med en stilren kupa i klarglas. Sprider ett bra och behagligt ljus i ditt badrum. Montering - centrumhål. Ljuskälla ingår ej.
 • Moholm förstoringslampa LED + klämfäste (Vit)

  Moholm förstoringslampa LED + klämfäste (Vit)
  Moholm förstoringslampa - 3 dioptriers. LED-lampa på 6W som ger ett mycket bra ljus, läsarmen är helt riktbar och strömbrytaren sitter lättillgängligt på lamphuvudet. Transformatorn som sitter i änden av sladden är fullt utbytbar och har livslängd på ca 30.000 timmar. Förutom alla dessa fördelar så är den även väldigt fin att se på!  Integrerad LED-belysning.
 • Sommen taklampa (Vit)

  Sommen taklampa (Vit)
  Enkel, stilren och snygg taklampa, anpassad för badrumsmiljö med IP-klass 44. Sprider ett bra ljus i ditt badrum och smälter enkelt in med övrig inredning. Ljuskälla ingår ej.
 • Ystad LED 89cm (Vit)

  Ystad LED 89cm (Vit)
  Takarmatur i samma format som en klassisk lysrörsarmatur. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus och som är dimbar.
 • Öland skrivbordslampa (Svart)

  Öland skrivbordslampa (Svart)
  Skrivbordslampa Öland har en riktbar skärm i mattsvart finish, och en förkromad stomme i metall. Den sprider ett bra ljus och är en otroligt härlig inredningsdetaljen. Den stora skärmen gör verkligen lampan till något i sin egen klass. Ljuskälla ingår ej.
 • Sandhamn 3 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 3 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn 3 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Smögen golvlampa (Vit)

  Smögen golvlampa (Vit)
  Smögen är en snygg och stilig golvlampa som kommer i flera olika färger. Den är utrustad med en flexibel arm som gör att du kan vrida och vänta på skärmen helt efter eget behov av ljus. Dess enkla design gör den också lätt att placera - kanske bakom fåtöljen där du vill läsa tidningen på söndagsmorgonen? Finns också som vägglampa och bordlampa. Ljuskälla ingår ej.
 • Koster vägglampa flex (Vit)

  Koster vägglampa flex (Vit)
  En snygg vägglampa med kromad flexarm och dimmer. Väldigt praktisk om du vill kunna rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i flera olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vinga 5 badrumsbelysning (Förkromad/blank)

  Vinga 5 badrumsbelysning (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysningen Vinga med spegelglas och fem stycken vita fina opalkupor som ger ett fint ljus. Armaturen går att montera både lodrätt och vågrätt, helt efter hur du själv önskar att ha det hemma hos dig. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn 3 (klarglas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 3 (klarglas) (Förkromad/blank)
  Sandhamn taklampa - nu även i klarglas.  Sandhamn är en vacker och diskret taklampa som är anpassad till att ha i badrummet. Snyggt kromad yta i metall kombinerat med tre stycken klara glaskupor. Snygg och stilren taklampa som sprider ett bra och vackert ljus i badrummet.  Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
 • Fårö 3-spot mattvit (Vit)

  Fårö 3-spot mattvit (Vit)
  Fårö är en stilren och elegant taklampa som är utrustad med 3st riktbara spotlights. Dess enkla design och rena, mattvita finish gör att Fårö är lätt att placera i ditt hem. Den sprider dessutom ett bra och starkt ljus och passar i de flesta rum och interiörer. Ljuskälla ingår ej.
 • Fårö 3-spot nickel (Aluminium)

  Fårö 3-spot nickel (Aluminium)
  Fårö 3-spot är en snygg och enkel taklampa med tre stycken riktbara spottar. Tillverkad i metall med en finish i nickel. Sprider ett bra ljus och passar lika bra i hallen som i sovrummet eller garderoben.  Ljuskälla ingår ej.
 • Foxen duo (Förkromad/blank)

  Foxen duo (Förkromad/blank)
  Foxen är en enkel och stilren badrumslampa i krom som har två stycken opalvita glaskupor som täcker ljuskällorna. När den är tänd så sprids ljuset på ett elegant sätt och skapar en härlig atmosfär i badrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Karlsö LED (Förkromad/blank)

  Karlsö LED (Förkromad/blank)
  Karlsö är en snygg, modern och klassisk badrumsarmatur i krom. Den är vridbar vilket gör att du enkelt kan vrida spegeln helt efter eget behov av ljus. Integrerad LED-belysning.
 • Sandhamn 4 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 4 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn 4 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn 4 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 4 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
 • Koster bordlampa flex (Svart)

  Koster bordlampa flex (Svart)
  Koster är en enkel och praktisk bordlampa som är optimal att placera på skrivbordet. Den har en flexibel arm i krom som gör att du enkelt kan rikta den efter behov. Den är också utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan på lampan. Arbetsbelysning eller mysbelysning - du väljer.  Ljuskälla ingår ej.
 • Tibro förstoring 3 diopt LED (Vit)

  Tibro förstoring 3 diopt LED (Vit)
  Välutvecklad förstoringslampa med 3 dioptriers ( 3 dioptrier  = 1,75 ggr förstoring). Den är utrustad med LED teknik som ger ett bra arbetsljus. Dessutom sitter det en dimmer på lampan som gör att du enkelt kan ställa in vilket behov av ljus du har. Integrerad LED-belysning.
 • Möja badrumsspot (Förkromad/blank)

  Möja badrumsspot (Förkromad/blank)
  Möja är en otroligt elegant och härligt spotlight, tillverkad i förkromad metall och anpassad för att placera i badrummet. Spotten är riktbar och går att montera både på väggen och i taket. i serien Möja så ingår också taklampor samt vägglampor i andra storlekar.  Ljuskällor ingår ej.
 • Marstrand duo vägglampa (Mässing/guld)

  Marstrand duo vägglampa (Mässing/guld)
  Marstrand är en tidlös och stilren vägglampa som är anpassad till att ha i badrummet. Den har två stycken härliga glaskupor som täcker ljuskällorna och finns i två eleganta färger. Vilken är din favorit? Ljuskällor ingår ej.
 • Marstrand vägglampa (Mässing/guld)

  Marstrand vägglampa (Mässing/guld)
  En snygg och stilren badrumslampa som är anpassad till att ha i badrummet. Lampan är skapad i en klassisk design som skapar en behaglig atmosfär i rummet. Armaturen är tillverkad i metall med en finish i antingen mässing eller krom. Globen är i opalglas. Ljuskälla ingår ej.
 • Koster klämlampa (Grå)

  Koster klämlampa (Grå)
  En snygg och praktisk klämlampa som du enkelt klämmer fast där du behöver extra ljus. Armaturen har en praktisk flexarm som gör att du smidigt kan rikta ljuset efter behov.  Finns i flera färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Koster dubbel golvlampa (Oxid)

  Koster dubbel golvlampa (Oxid)
  Golvlampan Koster med dubbla armar och två stilrena färgar. Varje arm är flexibel och gör att du enkelt kan rikta varje lampa efter eget behov. Den är dessutom utrustad med en dimmer till varje lampa. Ger ett riktat och bra läsljus. Perfekt bakom fåtöljen eller i hörnet vid soffan. Ljuskällor ingår ej.
 • Ramsö LED 90cm (Förkromad/blank)

  Ramsö LED 90cm (Förkromad/blank)
  Ramsö badrumslampa är tillverkad i krom och har en opalvit kupa i akryl. Den är utrustad med LED-belysning som drar 9W (som motsvarar cirka 60W i ljusstyrkan). Passar perfekt över eller bredvid en spegel. Integrerad LED-belysning.  
 • Gotland vägglampa (Svart)

  Gotland vägglampa (Svart)
  Gotland vägglampa med flexibel arm som går att vinkla och sedan låsa i önskat läge. Snygg, elegant och praktisk vägglampa som finns i två olika färger. Ljuskälla ingår ej.
 • Sandhamn 3 (vitt glas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 3 (vitt glas) (Förkromad/blank)
  Sandhamn 3 är en vacker och diskret taklampa som är anpassad till att ha i badrummet. Snyggt kromad yta i metall kombinerat med tre stycken vita glaskupor. Snygg och stilren taklampa som sprider ett bra och bländfritt ljus.  Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn 5 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 5 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn 5 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn 5 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn 5 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
  Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Bordslampa Koster från AH BelysningKoster är ställbar med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är vit men finns också i andra färger.Till
 • Fårö 2-spot mattvit (Vit)

  Fårö 2-spot mattvit (Vit)
  Fårö är en stilren och elegant taklampa som är utrustad med 2st riktbara spotlights. Dess enkla design och rena, mattvita finish gör att Fårö är lätt att placera i ditt hem. Den sprider dessutom ett bra och starkt ljus och passar i de flesta rum och interiörer.  Ljuskälla ingår ej.
 • Gamleby LED m. dimmer (Silver)

  Gamleby LED m. dimmer (Silver)
  Elegant väggbelysning med integrerad LED-belysning med varmvitt ljus, dimmer på lampa så att man enkelt kan justera ljusstyrkan. Perfekt vägglampa till att lysa upp specifika föremål. Sladd med stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
 • Adelsö kristallkrona stor (Förkromad/blank)

  Adelsö kristallkrona stor (Förkromad/blank)
  Adelsö är en vacker och stor kristallplafond som är anpassad till att ha i badrummet. Vackra prismor och förkromade detaljer gör denna lampan till en riktig lyxig badrumslampa.  Ljuskällor ingår ej.
 • Sandhamn (vitt glas) (Förkromad/blank)

  Sandhamn (vitt glas) (Förkromad/blank)
  Liten och stilfull taklampa, anpassad för badrumsmiljö. Förkromad sockel i metall med en vit, stilren glaskupa. Sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Skrivbordslampan Smögen från AH Belysning är en smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lampfoten.Till Smögen behöve
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Bordslampa Koster från AH BelysningKoster är ställbar med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är oxidfärgad men finns också i andra fär
 • Branäs 3-spot (Svart)

  Branäs 3-spot (Svart)
  En snygg och modern taklampa med tre spotlights. Finns i färgerna vit/krom och svart/krom. Enkla att rikta efter behov och är både stilrena och praktiska. GU10 LED-lampor passar. Ljuskälla ingår ej.
 • Ulvö duo (Förkromad/blank)

  Ulvö duo (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning i förkromad metall och med två vita glaskupor. Ljuskällor ingår ej.
 • Ulvö trio (Förkromad/blank)

  Ulvö trio (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning i kromad metall och med tre opalvita glas. Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH BelysningKoster har en ställbar lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen ä
 • Tärnö trio (Förkromad/blank)

  Tärnö trio (Förkromad/blank)
  Skåpbelysning i förkromad metall och med tre vita glaskupor. Sprider ljuset bra. Ljuskällor ingår ej.
 • Fårö takspotlight trio (Svart)

  Fårö takspotlight trio (Svart)
  Takspotlight i mattsvart finish och med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • Garpen vägglampa (Förkromad/blank)

  Garpen vägglampa (Förkromad/blank)
  Vacker badrumslampa i förkromad metall och med ett droppformat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Swingo bord (Vit)

  Swingo bord (Vit)
  Klassisk skrivbordslampa som skruvas fast med klämfäste i ett bord. Ledbar armatur med ett PL lysrör på 11W som ger en bra arbetsbelysning. Strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår.
 • AH Belysning Tibro B 878/05 vit

  AH Belysning Tibro B 878/05 vit
  Dimbar bordslampaTibro är en dimbar bordslampa från AH Belysning. Den har en reglerbar arm på 120 cm och en LED-ljuskälla.
 • AH Belysning Fårö

  AH Belysning Fårö
  Vägglampa Fårö från AH Belysning är en modernt designad vägglampa för badrum med 3 ställbara spotlights som du själv kan ställa in så att du får ljuset precis där du vill ha det.Denna lam
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Bordslampa Koster från AH BelysningKoster är ställbar med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är svart men finns också i andra färger.Ti
 • Fårö 3 (Svart)

  Fårö 3 (Svart)
  Takspotlight i mattsvart finish och med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Vägglampan Smögen i svart/krom är en stilren lampa som är utmärkt att sätta bredvid sängen. Den har en ledad arm så att du kan få ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter på armature
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Vägglampan Smögen i nickel är en stilren lampa som är utmärkt att sätta bredvid sängen. Den har en ledad arm så att du kan få ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter på armaturens v
 • AH Belysning Tanum

  AH Belysning Tanum
  Klämlampan Tanum är en snygg lampa i vit blank metall. Fäst den t ex på en hylla bredvid sängen eller över skrivbordet. Dess ledade arm hjälper dig att få ljuset där du vill ha det.Lampan har
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Skrivbordslampan Smögen från AH Belysning är en smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lampfoten.Till Smögen behöve
 • AH Belysning Åre

  AH Belysning Åre
  Plafond Åre 50 cm från AH BelysningÅre lyser upp rummet med ett jämnt och finstämt ljussken.Plafonden är 50 cm i diameter och finns också i varianter med 30 och 40 cm diameter.Den vita glaskupa
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH BelysningKoster har ställbara lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen är&
 • Klasen solo (Förkromad/blank)

  Klasen solo (Förkromad/blank)
  Takplafond i förkromad metall och med ett droppformat glas. Passar bra i ett mindre badrum. Ljuskälla ingår ej.
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Vägglampan Smögen i vitt/krom är en stilren lampa som är utmärkt att sätta bredvid sängen. Den har en ledad arm så att du kan få ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter på armaturen
 • AH Belysning Tanum

  AH Belysning Tanum
  Klämlampan Tanum är en snygg lampa i aluminium. Fäst den t ex på en hylla bredvid sängen eller över skrivbordet. Dess ledade arm hjälper dig att få ljuset där du vill ha det.Lampan har sladd
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH BelysningKoster har en ställbar lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen ä
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH Belysning har en ställbar lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen är oxid
 • Fårö 2 (Svart)

  Fårö 2 (Svart)
  Takspotlight i mattsvart finish och med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • Klasen trio (Förkromad/blank)

  Klasen trio (Förkromad/blank)
  Takplafond i förkromad metall och med tre vita glas. Sprider ljuset bra och fungerar bra som allmänbelysning i ett badrum. Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Fårö V 762/16 svartIP44

  AH Belysning Fårö V 762/16 svartIP44
  Vägglampa för tre ljuskällorFårö är en vägglampa från AH Belysning för tre ljuskällor med GU10-sockel på max 35 W. Den är 13 cm hög och 65 sm lång.
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Golvlampan Smögen från AH Belysning är en snygg och smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lamphuvudet.Till Smögen&h
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Golvlampan Smögen från AH Belysning är en snygg och smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lamphuvudet.Till Smögen&h
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Golvlampan Smögen från AH Belysning är en snygg och smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lamphuvudet.Till Smögen&h
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH BelysningKoster har ställbara lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen är&
 • Tärnö duo (Förkromad/blank)

  Tärnö duo (Förkromad/blank)
  Skåpbelysning i förkromad metall och med två glaskupor. Sprider ljuset bra. Ljuskällor ingår ej.
 • Fårö takspotlight duo (Svart)

  Fårö takspotlight duo (Svart)
  Takspotlight i mattsvart finish och med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Smögen

  AH Belysning Smögen
  Skrivbordslampan Smögen från AH Belysning är en smidig lampa med riktbar arm. Härigenom får du ljuset där du vill ha det.Strömbrytaren sitter lättillgänglig på lampfoten.Till Smögen behöve
 • AH Belysning Koster

  AH Belysning Koster
  Golvlampa Koster från AH BelysningKoster har ställbara lamphållare med ett riktat ljus som gör att den passar både som läslampa och som ljuspunkt i rummet.Lampan är 140 cm hög och färgen är&
 • Säffle läslampa LED (Beige/brun)

  Säffle läslampa LED (Beige/brun)
  Enkel och stilren vägglampa med integrerad LED-lampa som motsvarar ca 30W. Riktbar och strömbrytare på lampan, levereras med sladd med stickkontakt. Integrerad LED-belysning.
 • AH Belysning Moholm B 876/05 vit

  AH Belysning Moholm B 876/05 vit
  Bordslampa med förstoringsglasMoholm från AH Belysning är en vit förstoringslampa med 6W LED-lampa. Den kommer med både bordsfot och klämfäste så att du kan välja vilket som passar bäst för
 • Torsö singel (Förkromad/blank)

  Torsö singel (Förkromad/blank)
  Torsö singel spotlight som är IP44-klassad och funkar bra i badrum. Ger ett riktat ljus och fungerar bra som komplentbelysning i ett badrum. Ljuskälla ingår ej.
 • Torsö singel (Vit)

  Torsö singel (Vit)
  Torsö singel spotlight som är IP44-klassad och funkar bra i badrum. Ger ett riktat ljus och fungerar bra som komplentbelysning i ett badrum.? Ljuskälla ingår ej.
 • Boda duo (Förkromad/blank)

  Boda duo (Förkromad/blank)
  Badrumsbelysning Boda i förkromad metall och med två vita opalglas som sprider ljuset bra. Ljuskällor ingår ej.
 • Boda duo (Svart)

  Boda duo (Svart)
  Badrumsbelysning Boda i mattsvart metall och med två vita opalglas som sprider ljuset bra. Ljuskällor ingår ej.
 • Torsö 4 spotlight (Vit)

  Torsö 4 spotlight (Vit)
  Torsö 4, en mattvitt takspotlight som är IP44. Riktbara spottar och fullt godkänd för badrum. Ljuskällor ingår ej.
 • Torsö 4 spotlight (Förkromad/blank)

  Torsö 4 spotlight (Förkromad/blank)
  Torsö 4, takspotlight i förkromad/blank med fyra riktbara spottar. IP44-klassad och fullt godkänd för badrum. Ljuskällor ingår ej.
 • Boda badrumslampa (Förkromad/blank)

  Boda badrumslampa (Förkromad/blank)
  Boda badrumslampa i förkromad metall med ett fint opalvitt glas som sprider ljuset bra. Ljuskälla ingår ej.
 • Boda singel (Svart)

  Boda singel (Svart)
  Vägglampa Boda i mattsvart metall och med ett opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Torsö rondell (Vit)

  Torsö rondell (Vit)
  Badrumsspotlight Torsö i mattvit med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • Torsö 3 rak (Förkromad/blank)

  Torsö 3 rak (Förkromad/blank)
  Badrumspotlight i förkromad metall med riktbara spottar. Ljuskällor ingår ej.
 • Torsö 3 rak (Vit)

  Torsö 3 rak (Vit)
  Vit takspotlight med riktbara spottar, godkänd för badrum. Ljuskällor ingår ej.
 • Torsö rondell (Förkromad/blank)

  Torsö rondell (Förkromad/blank)
  Badrumsspotlight Torsö i krom med riktbara spottar. ?Ljuskällor ingår ej.
 • AH Belysning Boda V 967/04 krom

  AH Belysning Boda V 967/04 krom
  Dubbel badrumslampa för väggBoda från AH-belysning är en modern dubbel badrumsarmatur för väggmontering. Väggavståndet är 14 cm.Du kan själv välja om du vill sätta Boda lodrätt t ex bredv
 • AH Belysning Boda V 967/16 svart

  AH Belysning Boda V 967/16 svart
  Dubbel badrumslampa för väggBoda från AH-belysning är en modern dubbel badrumsarmatur för väggmontering. Väggavståndet är 14 cm.Du kan själv välja om du vill sätta Boda lodrätt t ex bredv