ACB ILUMINACIÓN lampor

 • Vägglampa Hold höger, inkl. läsarm, USB-port

  Vägglampa Hold höger, inkl. läsarm, USB-port
  Hold vägglampa med textilskärm, flexibel LED-läsarm, strömbrytare, USB-port och liten hylla Atmosfärisk belysning och funktionalitet kombineras i Hold vägglampa. Två ljuskällor och en USB-laddningsport är placerade på ett väggfäste i vit metall. En rund lampskärm i vit textil med en E27-sockel för valfri glödlampa ger en mysig ljusatmosfär. Användning av energieffektiva lampor rekommenderas för en hållbar ekonomisk förbrukning. Dessutom erbjuder Hold en läslampa med permanent installerade lysdioder, som möjliggör en optimal ljusriktning tack vare en rörlig arm. LED-lamporna avger varmvitt ljus på 3 200 K. Detta ger en ljusstyrka på 450 lumen. Elementen kan tändas och släckas individuellt med hjälp av två strömbrytare på väggfästet.Hold är ganska diskret men mycket funktionell och erbjuder en förvaringsyta på den nedre kanten av väggfästet. På så sätt kan användaren placera små elektroniska enheter och samtidigt ladda dem via USB-porten. USB-porten är placerad under läslampan.
 • Cala – utomhus LED-spot med rörelsesensor

  Cala – utomhus LED-spot med rörelsesensor
  LED-utomhusväggstrålkastare Cala med integrerad rörelsesensorCala är en liten men effektiv LED-utomhusväggstrålkastare vars armaturhuvud kan vridas 90° i horisontell riktning och som garanterar energibesparande belysning med de varmvita, integrerade LED-lamporna. I det vinklade väggfästet har en rörelsesensor integrerats som känner av rörelser på upp till 8 meters avstånd och automatiskt tänder ljuset. Beroende på vald belysningstid ger LED-lamporna ljusstyrka och därmed säkerhet och släcks automatiskt igen efter den inställda tiden (valbar från 10 sekunder till 4 minuter). Med integrerad skymningssensor.
 • Vägglampa Hold vänster inkl. läsarm, USB-port

  Vägglampa Hold vänster inkl. läsarm, USB-port
  Textil vägglampa Hold med flexibel LED-läsarm, strömbrytare, USB-port och liten hylla Hold är en modern vägglampa som kombinerar stämningsfull belysning och funktionalitet. Väggfästet är tillverkat av vit metall och kombinerar två ljuskällor samt en USB-laddningsport. Den runda, vita lampskärmen av tyg, som rymmer en E27-sockel, ger en hög grad av mysighet. Denna kan utrustas med en valfri glödlampa, varvid användning av energieffektiva lampor rekommenderas för en permanent ekonomisk förbrukning. Förutom lampskärmen erbjuder Hold en extra läslampa med permanent installerade lysdioder, som möjliggör optimal ljusriktning tack vare en rörlig arm. Den avger ett varmvitt ljus på 3 200 K och uppnår en ljusstyrka på 450 lumen. Det finns två strömbrytare på väggfästet som kan användas för att slå på och av elementen individuellt.Knappt synlig vid första anblicken erbjuder Hold ett förvaringsutrymme på väggfästets nedre kant som gör att användaren kan förvara små elektroniska enheter och samtidigt ladda dem via USB-porten. Detta är placerat under läslampan.
 • LED-taklampa Moon, Ø 35 cm, 4 000 K

  LED-taklampa Moon, Ø 35 cm, 4 000 K
  Vit LED-taklampa Moon tillverkad av glas Elegant rundad och försedd med en jämn yta, är Moon LED-taklampa särskilt populär i badrummet, där den kan användas utan tvekan tack vare IP44. Glaset består av två lager och bär ett homogent, bländfritt ljus in i rummet. De universella vita lysdioderna är placerade bakom glasskärmen och är förutom deras hållbarhet särskilt ljusa. Inte minst på grund av sin påfallande och enkla design kan Moon integreras i nästan vilket som helst rum och användas på olika sätt - vare sig det gäller i den privata eller offentliga sektorn.
 • Bendis - smal LED-pendellampa i svart

  Bendis - smal LED-pendellampa i svart
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.
 • Flexibla LED-vägglampan MARTA i mässing

  Flexibla LED-vägglampan MARTA i mässing
  Riktad LED-väggarmatur MARTA med universell vit färgåtergivning LED-väggarmaturen MARTA är utformad för att se modern och tidlös ut på samma gång. Den är baserad på en metallhållarmodul från vilken ett flexibelt stag leder till lampskärmen. Skärmen är till största delen tillverkad av matt gammal mässing och omsluts av den. Detta gör att ljuset kan riktas mycket exakt och selektivt till en plats. Tack vare användningen av LED-teknik är en hög ljusåtergivning på 4 000 K associerad med detta. Armaturen styrs via en enkel vippströmbrytare och kan riktas i alla möjliga riktningar via armen. Projektionen är här upp till maximalt 27 cm.
 • LED-hänglampa Halo, 4 lampor, decentraliserad

  LED-hänglampa Halo, 4 lampor, decentraliserad
  Gyllene LED-hängande lampa med fyra lampor Halo med decentraliserade upphängningar LED-hänglampan Halo är en spännande designad konstruktion som är en absolut blickfång i varje rum. Deras unika och väl genomtänkta, eleganta och eleganta former gör dem till ett dekorativt element som samtidigt säkerställer god belysning. Basis är den runda, gyllene taktaket. Fyra anslutningskablar går från den till undersidan av gyllene ringar. Dessa har iögonfallande upphängningslinor integrerade på toppen, med vilka de kan monteras i taket i vilken höjd som helst. Detta leder till en decentraliserad upphängning av lampan, som kan designas mycket individuellt. De vita glaskulorna är inbyggda i ringarnas nedre insida, bakom vilka varma vita lysdioder är dolda. De avger ett diffust ljus runt omkring, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Vägglampa Mirta, vit

  Vägglampa Mirta, vit
  Halvcirkelformad vägglampa Mirta med en intressant nyans Mirta vägglampa är en absolut blickfång i alla rum. Deras speciella utseende gör att de verkar högkvalitativa och naturliga. Den vita akryl diffusorn inuti är omgiven av en mängd fina plaststag som är täckta med tyg och böjer sig i en halvcirkel runt diffusorn. De ställs sida vid sida med jämna mellanrum som en fläkt och låter ljuset flöda genom utrymmena in i rummet. Tack vare opaldiffusorn är ljuset bländningsfritt och jämnt. Detta skapar en spännande ljusatmosfär med tilltalande ljus- och skuggeffekter som dyker upp i rummet. Mirta ger bra allmänbelysning och kan användas i en mängd olika rum och interiörstilar.
 • LED-bordslampa Keke, batteridriven, portabel

  LED-bordslampa Keke, batteridriven, portabel
  Keke - batteridriven LED-bordslampa med dimmer och touchfunktionDekorationslampan Keke är batteridriven och har formen av en lykta som, tack vare sitt bärhandtag, ger en speciell ljusatmosfär i vardagsrummet eller i trädgården, på terrassen eller på balkongen. Den är tillverkad av vit akryl och ABS-plast och sprider ljus runt om i omgivningen. Med touchdimmern, som är monterad på lampans ovansida, kan ljusstyrkan justeras steglöst. Drifttiden beror på vald ljusintensitet. Vid maximal ljusstyrka måste batteriet laddas efter 2 timmar; vid 10% intensitet kan lampan användas i högst 30 timmar. Laddningskabel ingår i leveransen.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 20 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 20 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och imponerar med indirekt belysning som inte lyser när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • Bordslampa Murta, 51 cm, vit

  Bordslampa Murta, 51 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • Bordslampa Murta, 71 cm, vit

  Bordslampa Murta, 71 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • Svart textil-bordslampa Clip, höjd 53 cm

  Svart textil-bordslampa Clip, höjd 53 cm
  Svart bordslampa i textil Färgen svart kan se väldigt elegant ut - detta framgår särskilt av denna moderna Clip- bordslampa . Det sticker ut eftersom det är ovanligt format. Clip har en mycket platt, rund bas som fortfarande ger tillräcklig stabilitet. En graciös stav kommer ut från detta vid kanten, vilket gör en tydlig, smal kurva i den övre änden och går direkt ner genom paraplyet och slutar nedanför. Den mörka nyansen består av ett textilmaterial som är nästan ogenomskinligt. Endast en mycket svag glöd bärs utåt, vilket skapar en trevlig atmosfär. Ljuset kan fly direkt upp och ner och belyser omgivningen i en cirkel.
 • LED-bordslampa Halo, guld/opal

  LED-bordslampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-bordslampa Halo med boll och ring Halo LED-bordslampa imponerar med sin harmoniska färgkombination, vilket är särskilt effektivt när den slås på. En nuvarande, rund och gyllene fot ger tillräcklig stabilitet. En metallring kommer ut ur den, som också är helt gjord av guld. Ljuskällan är placerad i en vinkel på insidan av ringen. Ljuskällan är en kula gjord av glas med en opal yta och ger därmed ett bländfritt, mjukt ljus. Dolda insidan är varma vita glödande lysdioder, vars ljus släpps runt och en ännu varmare effekt på grund av den gyllene färgen.
 • LED-vägglampa Halo, guld/opal

  LED-vägglampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-vägglampa Halo med en glaskula LED-vägglampan inspirerar som ett dekorativt belysningselement med en fantastisk ljuseffekt. En kort, distinkt arm dyker upp från det runda väggfästet med en metallring fäst i änden. Denna ring omger en vit glaskula som också är fäst vid armens ände. De varma vita glödande lysdioderna är dolda i den. Ljuset avger bländningsfritt genom opalytan och reflekteras något av den guldfärgade metallen, vilket gör att ljuset verkar ännu varmare och framkallar en mysig atmosfär.
 • LED-vägglampa Lyon med flexarm, svart

  LED-vägglampa Lyon med flexarm, svart
  LED-vägglampa Lyon med justerbar flexibel arm LED-vägglampan Lyon är perfekt för användning i sovrummet bredvid sängen. En omkopplare är integrerad i sitt runda, plana hus, vilket gör att den enkelt kan slås på och av på plats. En flexibel arm löper uppåt, i slutet av vilken en spot skärm är fäst. Den varma vita lysdioden gör att ljuset kan dyka upp direkt och selektivt, vilket innebär att till exempel när man läser en bok kan den tändas efter önskemål utan att ljuset stör eller bländar en annan person i omedelbar närhet. Tack vare den flexibla armen kan Lyon höjd och position justeras och justeras så ofta som krävs.
 • Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 38 cm

  Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 38 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa

  Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa
  Ariel - indirekt lysande LED-vägglampa med extra läslampaDen vita LED-vägglampan Ariel är idealisk för montering på väggen vid sängen och ersätter här en konventionell sänglampa. Bakom den vita skärmen, som har fästs på väggfästet i en vinkel och har försetts med ett mycket smalt ljusuttag framtill, strålar varmvita lysdioder starkt ljus indirekt mot väggen, så att rummet är indirekt belyst. För läsning i sängen är vägglampan utrustad med en extra spotlight som kan placeras exakt. Båda ljuskällorna kan styras separat via vippströmbrytare under armaturen, så att varje ljuskälla kan användas separat eller i kombination.
 • Bordslampa Murta, 36 cm, vit

  Bordslampa Murta, 36 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • LED-hänglampa Halo, 8 lampor, decentraliserad

  LED-hänglampa Halo, 8 lampor, decentraliserad
  Åtta lampor LED-pendellampa Halo för decentral installation LED-hänglampan Halo kan placeras decentralt och mycket individuellt tack vare den intressanta konstruktionen. Den har totalt åtta ljuskällor. Dessa förkroppsligar opalsfärer av glas, var och en placerad på nedre insidan av en gyllene ring. Dessa ringar är anslutna till den runda, gyllene taktaket via två meter långa anslutningskablar. Dessutom fästs mycket diskreta rep på toppen av ringarna, med vilka ringarna kan anpassas till taket. Repen är vardera 150 cm långa och slutar i en gyllene detalj, vilket innebär att olika höjder och avstånd till kapellet och andra ljuskällor kan ställas in under monteringen. Detta ger dig ett flexibelt och imponerande belysningselement som skickligt sätter scenen med moderna vardagsrum.
 • LED-badrumsvägglampa Tubus, höger

  LED-badrumsvägglampa Tubus, höger
  Tubus LED-badrumsvägglampa med praktisk handdukshållare Tubus LED-vägglampa kan placeras perfekt bredvid en spegel i badrummet. Lampans kromfärgade kropp går i rät vinkel och är stavformad. Den vertikala armen är försedd med de varma vita glödande lysdioderna över nästan hela sin längd, den horisontella armen fungerar som en praktisk handdukshållare. På grund av det lilla avståndet till väggen kan något lätt hängas här, vilket innebär att Tubus-lampan löser två problem i badrummet - tillräckligt med ljus på spegeln och ett fäste bredvid tvättstället. Tack vare IP44 är armaturen skyddad mot stänkvatten.
 • LED-vägglampa Clik, strömbrytare, nickel matt

  LED-vägglampa Clik, strömbrytare, nickel matt
  LED-vägglampa Clik - en läslampa med strömbrytare och flexibel läsarmDen flexibla läsarmen på vägglampan Clik stöds av ett rektangulärt väggfäste och kan positioneras av användaren så att det varmvita ljuset från LED-lamporna sprids i önskad riktning. En speciell egenskap är en liten ring på armaturens huvud som gör att ljuset kan släppas ut från sidan också. Clik är idealisk som läslampa och passar in i alla interiörer med sin enkla form.
 • LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi vit

  LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi vit
  DALI dimbar LED-taklampa Dilga reglerbar med Casambi Elegant, enkelt och mycket funktionellt, imponerar Dilga- taklampa med varma vita lysdioder och en spännande ljuseffekt. Den är rund i formen och sticker ut något in i rummet. Insidan är utformad för att vara ihålig och har en diffusor integrerad i insidan i full höjd, bakom vilken lysdioderna är placerade. Detta skapar en cirkulär ljusväg som strålar inåt och reflekteras nedåt. Förutom DALI-dimbarheten är Dilga- taklampa utrustad med en Casambi modul, vilket möjliggör intelligent styrning. Med hjälp av den kostnadsfria Casambi appen för iOS och Android ljuset styras direkt via smarttelefonen eller surfplattan via Bluetooth-teknik utan behov av internetanslutning eller andra tillbehör. Det betyder att ljuset kan dämpas eller tidsstyras med bara några få fingertryck. Det är också möjligt att skapa grupper och skapa scener som senare kan köras helt automatiskt. Detta gör det mycket enkelt att styra flera lampor i ett eller olika rum samtidigt och belysningssystemet automatiseras individuellt. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-badrumstaklampa Madison rörelsesensor

  LED-badrumstaklampa Madison rörelsesensor
  Vit LED-taklampa Madison för badrummet, med rörelsedetektor och kontroll av vitt ljus Madison LED-taklampa är lämplig för både tak- och väggmontering. Tack vare sitt höga IP54-skydd passar den perfekt som en lampa i badrummet. Den runda, vita plastkroppen avger ett homogent, bländningsfritt ljus. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in mellan varmvit, universalvit eller dagsljus, varigenom taklampa kan anpassas till individuella behov. Den har också en integrerad rörelsesensor som automatiskt tänder ljuset när det rör sig och sedan stänger av det senare. Sensorn kan också ställas in och konfigureras efter behov. - IP54 - Ställa in ljusfärgen under montering (inte under drift) - Slagmotstånd IK08 - Justerbar räckviddssensor: 1 - 6 meter - maximal monteringshöjd: 6 meter - justerbar ljuslängd: 5 sekunder till 30 minuter - Ljussensor justerbar mellan 10 - 2000 lux
 • LED-taklampa Grace, DALI, Ø 58 cm, Casambi

  LED-taklampa Grace, DALI, Ø 58 cm, Casambi
  DALI dimbar LED-taklampa Grace med inbyggd Casambi modul Grace LED-taklampa erbjuder en högnivåbelysning. Dess runda, mycket platta form gör att den framstår som iögonfallande men elegant till en början. Det starka ljuset från de inbyggda lysdioderna verkar bara dyka upp genom den yttre ringen, men det säkerställer god allmänbelysning i korridorer, vardagsrum eller till och med kontor. Som en specialfunktion har den installerat en Casambi modul som möjliggör intelligent kontroll. Den styrs via Bluetooth-teknik med den kostnadsfria Casambi appen, valfritt med en smartphone, surfplatta eller smartwatch. Förutom att vara dimbar kan funktioner som att skapa scener och grupper adresseras eller tidskontroll kan utföras. Beroende på kraven kan olika lampor i rummen länkas och konfigureras tillsammans. Detta automatiserar processerna och kan anpassas till personliga behov när som helst. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • Med omkopplare - LED-vägglampa Cio med läsarm

  Med omkopplare - LED-vägglampa Cio med läsarm
  Cio - svart LED-vägglampa med flexibel läsarm Om Cio LED-vägglampa används i sovrummet bredvid sängen som ljuskälla för mysiga lästimmar eller i vardagsrummet i den mysiga läshörnan är helt upp till var och en. Oavsett var den monteras kommer den alltid att ge ljus och punktuell belysning för läsning. Lampans flexibla, 37,5 cm långa arm kan flyttas i alla riktningar och därmed riktas exakt mot boken eller tidningen. Tack vare det riktade ljuset blir lampans omgivning knappt upplyst - och ingen blir heller bländad -. Med 3 200 Kelvin är LED-lampans färgtemperatur utmärkt för läsning. För att du inte ska behöva stå upp för att släcka ljuset finns det en liten strömbrytare direkt på lampans hölje.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 37 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 37 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och imponerar med indirekt belysning som inte lyser när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, vit

  LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, vit
  Dimbar LED-bordslampa Ekil med QI laddningsstation Ekil LED-bordslampa är modern, enkel och har tekniska fördelar. Tack vare sin runda, plana och praktiska form kan den placeras nästan var som helst. De varma vita lysdioderna är integrerade runt ytterkanten, som avger ljuset direkt och ger mjuk extrabelysning som genererar tillräckligt med ljus på plats. Ekil har en USB-anslutning och det finns också en integrerad QI-laddningsstation på nästan hela ytan. Med detta kan kompatibla smartphones laddas trådlöst genom att helt enkelt placera enheten på den. Dessutom är bordslampa utrustad med en strömbrytare som kan användas för att dimma lampan i tre steg, förutom att den slås på och av. - USB-utgång: DC 5V - max 2A
 • Vägglampa Mirta, sten

  Vägglampa Mirta, sten
  Halvcirkelformad vägglampa Mirta med en intressant nyans Mirta vägglampa är en absolut blickfång i alla rum. Deras speciella utseende gör att de verkar högkvalitativa och naturliga. Den vita akryl diffusorn inuti är omgiven av en mängd fina plaststag som är täckta med tyg och böjer sig i en halvcirkel runt diffusorn. De ställs sida vid sida med jämna mellanrum som en fläkt och låter ljuset flöda genom utrymmena in i rummet. Tack vare opaldiffusorn är ljuset bländningsfritt och jämnt. Detta skapar en spännande ljusatmosfär med tilltalande ljus- och skuggeffekter som dyker upp i rummet. Mirta ger bra allmänbelysning och kan användas i en mängd olika rum och interiörstilar.
 • LED-badrumsvägglampa Tubus, vänster

  LED-badrumsvägglampa Tubus, vänster
  Tubus LED-badrumsvägglampa med praktisk handdukshållare Tubus LED-vägglampa kan placeras perfekt bredvid en spegel i badrummet. Lampans kromfärgade kropp går i rät vinkel och är stavformad. Den vertikala armen är försedd med de varma vita glödande lysdioderna över nästan hela sin längd, den horisontella armen fungerar som en praktisk handdukshållare. På grund av det lilla avståndet till väggen kan något lätt hängas här, vilket innebär att Tubus-lampan löser två problem i badrummet - tillräckligt med ljus på spegeln och ett fäste bredvid tvättstället. Tack vare IP44 är armaturen skyddad mot stänkvatten.
 • LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 59 cm

  LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 59 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • LED-taklampa Shiitake, svart/guld

  LED-taklampa Shiitake, svart/guld
  Rund LED-taklampa Shiitake i svart och guld Shiitake LED-taklampa är en harmonisk kombination av svart och guld. Det ser väldigt elegant ut och är helt trendigt. Medan den yttre ytan är helt svart har insidan färgats med guld. Ett annat runt element är inbäddat i mitten, som har en svart ram och håller den runda vita diffusorn i mitten. Bakom detta är mycket ljusa lysdioder som avger sitt ljus bländfria och över ett stort område in i rummet. Den varma effekten av de varma vita glödande ljuskällorna förstärks av den gyllene insidan. Shiitake kan uppnå en trevlig och hemtrevlig atmosfär i varje inredningsstil och lyser upp stora rum utan problem.
 • LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi vit

  LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi vit
  Rund LED-taklampa Minsk, dimbar via DALI eller Casambi appen Att kunna justera och byta belysning i rummet individuellt - detta är möjligt med denna runda, enkla men eleganta Minsk- taklampa . En stor diffusor är omgiven av en smal ram som avger ett homogent, bländfritt ljus i rummet och ger generös belysning. En Casambi modul är integrerad som möjliggör kontroll via en app via Bluetooth. Den kostnadsfria Casambi appen är tillgänglig för iOS och Android och kan användas på en smartphone, surfplatta eller smartwatch. LED-taklampa Minsk kan dimas eller tidsinställas mycket enkelt. Integrationen i scener eller bildandet av grupper, där flera armaturer adresseras samtidigt, är en annan höjdpunkt på vägen mot automatiserad belysning. Oavsett om det är inom den privata eller kommersiella sektorn - Minsk är mångsidig och kommer till sin rätt i många rum. taklampa kan också dämpas med DALI och kan fortfarande köras med väggbrytaren. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • Hänglampa Mirta, vit, Ø 38 cm

  Hänglampa Mirta, vit, Ø 38 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Morgan, rörlig, svart

  LED-taklampa Morgan, rörlig, svart
  LED-taklampa Morgan, lutbar och svängbar LED-taklampa Morgan är tillverkad av aluminium och har också en rund, vit akryl diffusor, genom vilken ett homogent, bländfritt ljus avges. Den runda, mycket platta lampskärmen är fäst vid kolonnavståndet med fogar. Dessa möjliggör lutning 90 ° och svängning upp till 350 °. Detta säkerställer en exakt inriktning av ljusstrålen efter behov. Ljusa Osram LED-lampor av hög kvalitet är installerade bakom diffusorn. taklampa levereras med kontrollutrustning och kan även monteras på väggen. Den är perfekt för allmänbelysning och tack vare sitt eleganta och högkvalitativa utseende skär den en fin figur i alla moderna vardagsrum.
 • Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 45 cm

  Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 45 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi svart

  LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi svart
  Rund LED-taklampa Minsk, dimbar via DALI eller Casambi appen Att kunna justera och byta belysning i rummet individuellt - detta är möjligt med denna runda, enkla men eleganta Minsk- taklampa . En stor diffusor är omgiven av en smal ram som avger ett homogent, bländfritt ljus i rummet och ger generös belysning. En Casambi modul är integrerad som möjliggör kontroll via en app via Bluetooth. Den kostnadsfria Casambi appen är tillgänglig för iOS och Android och kan användas på en smartphone, surfplatta eller smartwatch. LED-taklampa Minsk kan dimas eller tidsinställas mycket enkelt. Integrationen i scener eller bildandet av grupper, där flera armaturer adresseras samtidigt, är en annan höjdpunkt på vägen mot automatiserad belysning. Oavsett om det är inom den privata eller kommersiella sektorn - Minsk är mångsidig och kommer till sin rätt i många rum. taklampa kan också dämpas med DALI och kan fortfarande köras med väggbrytaren. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi svart

  LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi svart
  DALI dimbar LED-taklampa Dilga reglerbar med Casambi Elegant, enkelt och mycket funktionellt, imponerar Dilga- taklampa med varma vita lysdioder och en spännande ljuseffekt. Den är rund i formen och sticker ut något in i rummet. Insidan är utformad för att vara ihålig och har en diffusor integrerad i insidan i full höjd, bakom vilken lysdioderna är placerade. Detta skapar en cirkulär ljusväg som strålar inåt och reflekteras nedåt. Förutom DALI-dimbarheten är Dilga- taklampa utrustad med en Casambi modul, vilket möjliggör intelligent styrning. Med hjälp av den kostnadsfria Casambi appen för iOS och Android ljuset styras direkt via smarttelefonen eller surfplattan via Bluetooth-teknik utan behov av internetanslutning eller andra tillbehör. Det betyder att ljuset kan dämpas eller tidsstyras med bara några få fingertryck. Det är också möjligt att skapa grupper och skapa scener som senare kan köras helt automatiskt. Detta gör det mycket enkelt att styra flera lampor i ett eller olika rum samtidigt och belysningssystemet automatiseras individuellt. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm

  LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm
  Kromfärgat LED-badrumsvägglampa Yei, IP44 Yei LED-spegellampa är utformad för att installeras ovanför en spegel i badrummet. Den kromfärgade, långa stativ sticker ut något in i rummet och fästs horisontellt som en smal stav. Lysdioderna är installerade under armaturhuset och strålar nedåt över hela lampans bredd. Detta skapar en bred ljuskotte som underbart belyser området nedanför. Ljuset är inte heller bländande på grund av opaldiffusorn.
 • Böjbar LED-vägg- och läslampa Cio med strömbrytare

  Böjbar LED-vägg- och läslampa Cio med strömbrytare
  LED-vägglampa Cio med rörlig arm Vem känner inte till de situationer när man vill läsa några sidor i en bra bok i sängen på kvällen innan man ska sova? Vanligtvis ger den lilla sänglampan inte tillräckligt med ljus för att läsa i sådana fall. En väggarmatur med en flexibel läsarm monterad bredvid sängen är därför idealisk för att ge starkt, punktligt ljus för kvällsläsning. Cio LED vägglampa är utrustad med en 37,5 cm lång läsarm med svanhals, som gör det möjligt att rikta det 450 lumen starka ljuset exakt på boken eller tidningen. En trevlig sidoeffekt är att partnern, som kanske redan sover, inte blir bländad tack vare det punktliga ljuset. Men Cio kan inte bara användas i sovrummet, utan också till exempel i vardagsrummet på väggen direkt bredvid läsfåtöljen. A strömbrytare fäst på väggfästet möjliggör bekväm tändning och släckning utan att behöva gå upp  
 • Hänglampa Enon av cement, Ø 30 cm

  Hänglampa Enon av cement, Ø 30 cm
  Stengrå hänglampa Enon av cement Hänglampan Enon är tillverkad av cement och har en naturlig struktur som liknar sten. Även dess yta har den naturliga färgen och har inte behandlats. Insidan av den välformade skärmen är något ljusare, vilket gör att det ljus som tar sig ut direkt nedåt får en ännu varmare och trevligare effekt. Enon är idealiskt lämpad för moderna bostäder och är ett riktigt blickfång. En LED-ljuskälla rekommenderas.
 • LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 89 cm

  LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 89 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • Hänglampa Mirta, vit, Ø 45 cm

  Hänglampa Mirta, vit, Ø 45 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • LED-hänglampa Shiitake, svart-guld

  LED-hänglampa Shiitake, svart-guld
  Ringformad LED-pendellampa Shiitake med en gyllene inre yta Shiitake LED-hängande ljus av metall har en rund, mycket platt skärm som är ansluten till taktaket på fina rep. Skärmen bildar en ring vars inre är ihålig. Utsidan visar sig i återhållen svart, medan insidan är helt färgad i guld. Detta leder till en särskilt varm ljus som framkallar en mysig atmosfär. Lysdioderna är integrerade i den cirkulära vägen och avger ett varmt vitt ljus direkt nedåt, vilket innebär att bord och räknare lyser generöst.
 • LED-badrumstaklampa Square rörelsesensor

  LED-badrumstaklampa Square rörelsesensor
  Square LED-takarmatur med rörelsesensor Square LED-takarmaturen har en enkel och klassisk design - den kantiga formen är mindre slående tack vare de avrundade kanterna och kan därför integreras enkelt och diskret. Det universella vita ljuset kommer ut över hela ytan och fördelas homogent i rummet. Square är särskilt ljus och lämpar sig utmärkt för badrum och korridorer och är dessutom utrustad med en rörelsesensor. Den aktiveras automatiskt när rörelse upptäcks och stängs, beroende på inställningen, av igen efter en viss tid. Förutom ljusets varaktighet kan ljuskänsligheten och även detektionsområdet konfigureras. - IP54 - slagtålighet IK08 - justerbart rörelsesensorområde: 1 - 6 meter - maximal monteringshöjd: 6 meter - justerbar ljusvaraktighet: 5 sekunder till 30 minuter - ljussensorn kan justeras mellan 10 - 2 000 lux
 • Textil-golvlampa Clip, svart, höjd 150 cm

  Textil-golvlampa Clip, svart, höjd 150 cm
  Stor klämma golvlampa med textilskärm i svart Den stora, nuvarande golvlampa Clip är helt svart och får sin form. Den kan idealiskt användas bredvid soffan, eftersom den är utformad för att vara lite expansiv och dess mycket platta, runda bas kan underbart skjutas under soffan - den tar lite utrymme och dess trevliga ljus hamnar precis där det behövs. Filigranstången som håller paraplyet löper rakt upp ur basen och gör en tät kurva där. I den fortsatta kursen leder den tillbaka ner genom den cylindriska textilskärmen och slutar halvvägs upp. Skärmen är nästan ogenomskinlig och avger ett diffust ljus runt omkring, medan den lyser generöst och direkt nedåt i en bred cirkel av ljus.
 • LED-vägglampa Gala, 2 700 K

  LED-vägglampa Gala, 2 700 K
  Oval LED-vägglampa Gala i form av en ring Skärmen på LED-vägglampan Gala är gjord i en oval form och bildar en bred, rund ring som är ihålig i mitten. På insidan finns de varma vita lysdioderna som, när de är fästa, lyser inåt från alla håll. Detta skapar indirekt belysning som kan fly uppåt och nedåt. Kroppen är elegant och modern och tack vare den rena vita färgen anpassar den sig till nästan alla inredningsstilar. Gala-armaturen används främst för accentbelysning och bländningsfri orientering.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 12 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 12 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och inspirerar med indirekt belysning som inte bländar när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • LED-vägglampa Luxur, vit

  LED-vägglampa Luxur, vit
  Fläktformad Luxur LED-vägglampa med indirekt belysning Luxur LED-vägglampan är rund och fläktformad och svänger lätt in i rummet. Dess kropp består av fem synliga element, som i storlek och form bildar exakt samma spegelbild som om en spegel placeras i mitten. Ett varmvitt ljus lyser mellan elementen och avges indirekt till rummet, vilket skapar en speciell ljuseffekt. Vägglampan Luxur är idealisk för att belysa hallar eller till och med vardagsrum, där den ger dekorativ och elegant accentbelysning.
 • LED-vägglampa Lyon med flexarm, vit

  LED-vägglampa Lyon med flexarm, vit
  LED-vägglampa Lyon med justerbar flexibel arm LED-vägglampan Lyon är perfekt för användning i sovrummet bredvid sängen. En omkopplare är integrerad i sitt runda, plana hus, vilket gör att den enkelt kan slås på och av på plats. En flexibel arm löper uppåt, i slutet av vilken en spot skärm är fäst. Den varma vita glödande lysdioden släpper ut ljuset direkt och selektivt, vilket till exempel innebär att boken kan belysas som önskat under läsning, utan att någon annan person i omedelbar närhet störs eller bländas av ljuset. Tack vare den flexibla armen kan Lyon höjd och position justeras och justeras efter behov.
 • LED-hänglampa Custo, 1 lampa

  LED-hänglampa Custo, 1 lampa
  Sfärisk LED-pendellampa pendelarmatur Custo, 1 lampa Taklampan Custo av metall och plast är utrustad med varma vita lysdioder. Dessa är dolda i en boll som bildar lampskärmen. Custo är minimalistisk och graciös och ser väldigt tilltalande och dekorativ ut, särskilt i kombination med andra av dessa hängande lampor. Ett svart, smalt rep dyker upp från den runda, svarta baldakinen, som slutar i en boll som är halvsvart och den andra hälften vit. Det bländfria ljuset dyker upp över den vita ytan och belyser området nedan. Hänglampan är idealisk för användning ovanför diskar eller diskar och skär också en fin figur i receptionen.
 • Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom

  Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom
  Två-flammig vägglampa Perla i opalfärgat glas Vägglampan Perla består optiskt av två nyanser som är öppna längst upp och längst ner. Detta skapar en konformad ljus på väggen och golvytan är också subtilt upplyst. Tack vare opalglasmaterialet dyker ett diffust ljus upp runt, vilket också säkerställer god allmänbelysning. I mitten är de trattliknande nyanserna optiskt separerade från varandra och dekorerade med en diskret metallring. Till exempel har Perla skapat en blickfång med en minimalistisk design och mycket subtila detaljer som ser bra ut i korridoren och vardagsrummet.
 • LED-vägglampa Clik, strömbrytare, brons

  LED-vägglampa Clik, strömbrytare, brons
  Med strömbrytare och flexibel läsarm - LED-vägglampa ClikLED-vägglampan Clik passar diskret in i alla sovrum och är den perfekta läslampan. Den är tillverkad av metall, legerad i brons och avger varmvitt ljus både från lamphuvudet och i sidled genom en liten ring på lampan. En strömbrytare har installerats på det rektangulära väggfästet. Tack vare den flexibla läsarmen kan ljuset riktas på ett målinriktat sätt.
 • Bendis - smal LED-pendellampa i vitt

  Bendis - smal LED-pendellampa i vitt
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.