ACB ILUMINACIÓN lampor

 • ACB ILUMINACIÓN Cala - LED utomhusstrålkastare med rörelsesensor

  ACB ILUMINACIÓN Cala - LED utomhusstrålkastare med rörelsesensor
  Cala LED outdoor wall spotlight med integrerad rörelsesensor Cala är en liten men effektiv LED outdoor wall spotlight med ett armaturhuvud som kan vridas 90° i horisontell riktning och som med sina varmvita, integrerade LED-lampor garanterar en energisnål belysning. I det vinklade väggfästet har en rörelsesensor integrerats som känner av rörelser på upp till 8 meters avstånd och tänder ljuset automatiskt. Beroende på vald ljustid ger LED-lamporna ljusstyrka och därmed säkerhet och släcks automatiskt igen efter den inställda tiden (valbar från 10 sekunder till 4 minuter). Med integrerad skymningssensor.
 • ACB ILUMINACIÓN Bendis - tunn LED-pendellampa i svart

  ACB ILUMINACIÓN Bendis - tunn LED-pendellampa i svart
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.
 • ACB ILUMINACIÓN Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa

  ACB ILUMINACIÓN Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa
  Ariel - indirekt lysande LED-vägglampa med extra läslampaDen vita LED-vägglampan Ariel är idealisk för montering på väggen vid sängen och ersätter här en konventionell sänglampa. Bakom den vita skärmen, som har fästs på väggfästet i en vinkel och har försetts med ett mycket smalt ljusuttag framtill, strålar varmvita lysdioder starkt ljus indirekt mot väggen, så att rummet är indirekt belyst. För läsning i sängen är vägglampan utrustad med en extra spotlight som kan placeras exakt. Båda ljuskällorna kan styras separat via vippströmbrytare under armaturen, så att varje ljuskälla kan användas separat eller i kombination.
 • ACB ILUMINACIÓN Keke LED-bordslampa, batteridriven och bärbar

  ACB ILUMINACIÓN Keke LED-bordslampa, batteridriven och bärbar
  Keke - batteridriven LED-bordslampa med dimmer och touchfunktion Keke LED-dekorationslampa är batteridriven och har formen av en lykta, som skapar en speciell ljusatmosfär i vardagsrummet eller i trädgården, på uteplatsen eller på balkongen tack vare sitt bärhandtag. Den är tillverkad av vit akryl och ABS-plast och sprider rundstrålande ljus i omgivningen. Med touchdimmern, som är monterad på lampans ovansida, kan ljusstyrkan justeras steglöst. Drifttiden beror på vald ljusintensitet. Vid maximal ljusintensitet måste batteriet laddas efter 2 timmar; vid 10 % ljusintensitet kan lampan användas i högst 30 timmar. Laddningskabel medföljer.
 • ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 51 cm, vit

  ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 51 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • ACB ILUMINACIÓN LED-bordslampa Halo, guld/opal

  ACB ILUMINACIÓN LED-bordslampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-bordslampa Halo med boll och ring LED-bordslampan Halo inspirerar med sin harmoniska färgkombination, som är särskilt effektfull när den är tänd. En närvarande, rund och gyllene bas ger tillräcklig stabilitet. Från denna bas kommer en ring av aluminium, som också är helt i guld. Ljuskällan är fäst i vinkel på insidan av denna ring. Ljuskällan är en sfär av glas, som har en opal yta och därmed ger ett bländfritt, mjukt ljus. Inuti döljer sig varmvita LED-lampor, vars ljus avges runt om och får en ännu varmare effekt tack vare den gyllene färgen. Med en strömbrytare kan ljusfärgen ställas in på 2 700 K eller 3 000 K.
 • ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 71 cm, vit

  ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 71 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • ACB ILUMINACIÓN LED-vägglampa Halo, guld/opal

  ACB ILUMINACIÓN LED-vägglampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-vägglampa Halo med glaskula LED-vägglampan inspirerar som ett dekorativt belysningselement med en fantastisk ljuseffekt. Från det runda väggfästet kommer en kort, distinkt arm ut, i vars ände en metallring är fäst. Denna ring omger en vit glaskula, som också är fäst i änden av armen. De varmvita lysdioderna är dolda inuti. Tack vare den opala ytan är ljuset bländfritt och reflekteras lätt av den guldfärgade metallen, vilket gör att ljuset verkar ännu varmare och skapar en mysig atmosfär. Före monteringen kan önskad ljusfärg väljas med den integrerade omkopplaren (2 700 K eller 3 000 K).
 • ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 36 cm, vit

  ACB ILUMINACIÓN Murta bordslampa, 36 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • ACB ILUMINACIÓN Shiitake LED-taklampa, svart/guld

  ACB ILUMINACIÓN Shiitake LED-taklampa, svart/guld
  Shiitake rund LED-taklampa i svart och guld Shiitake LED-taklampa är en harmonisk kombination av färgerna svart och guld. Den ser mycket elegant ut och ligger helt rätt i tiden. Medan den yttre ytan är helt svart är insidan guldfärgad. I mitten är ytterligare ett runt element inbäddat, som har en svart ram och i mitten håller den runda, vita diffusorn. Bakom denna sitter mycket ljusstarka LED-lampor som avger sitt ljus bländfritt och över en stor yta ut i rummet. Den varma effekten av de varmvita ljuskällorna förstärks ytterligare av den gyllene interiören. Shiitake kan därför skapa en behaglig och mysig atmosfär i alla inredningsstilar och lyser enkelt upp stora rum.
 • ACB ILUMINACIÓN LED-hänglampa Halo 8 lampor decentraliserad guld

  ACB ILUMINACIÓN LED-hänglampa Halo 8 lampor decentraliserad guld
  Åttaflammig LED-pendel Halo för decentraliserad montering LED-pendeln Halo kan tack vare sin intressanta konstruktion placeras decentraliserat och mycket individuellt. Den har totalt åtta ljuskällor. Dessa utgörs av opala sfärer av glas, som alla är placerade på den nedre insidan av en gyllene ring. Dessa ringar är anslutna till den runda, gyllene takkronan via två meter långa anslutningskablar. Dessutom är mycket diskreta rep fästa på ringarnas ovansida, med vilka ringarna kan riktas in i taket efter önskemål. Linorna är 150 cm långa och avslutas med en gyllene detalj som gör att man kan justera olika höjder och avstånd till baldakinen och de andra ljuskällorna när de är monterade. Resultatet är ett flexibelt och imponerande belysningselement som på ett skickligt sätt sätter scenen i moderna vardagsrum. Den önskade ljusfärgen (2 700 K eller 3 000 K) kan ställas in med en strömbrytare vid monteringen.
 • ACB ILUMINACIÓN LED vägglampa för badrum Box, 3 000 K, bredd 59 cm

  ACB ILUMINACIÓN LED vägglampa för badrum Box, 3 000 K, bredd 59 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • ACB ILUMINACIÓN Madison LED-taklampa för badrum med rörelsedetektor

  ACB ILUMINACIÓN Madison LED-taklampa för badrum med rörelsedetektor
  Vit Madison LED-taklampa för badrummet, med rörelsedetektor och styrning av vitt ljus Madison LED-taklampa är lämplig för både tak- och väggmontering. Det höga IP54-skyddet gör den idealisk som badrumslampa. Den vita plastkroppen i rund form avger ett homogent, bländfritt ljus. LED-lampornas ljusfärg kan justeras mellan varmvitt, universalvitt eller dagsljus, vilket gör att taklampan kan anpassas till individuella behov. Den har också en integrerad rörelsesensor som automatiskt tänder och släcker ljuset igen när rörelse detekteras. Sensorn kan också ställas in och konfigureras efter behov - IP54 - Justering av ljusfärg under installationen (inte under drift) - Slaghållfasthet IK08 - Rörelsesensorns justerbara räckvidd: 1 - 6 meter - Maximal installationshöjd: 6 meter - Justerbar ljustid: 5 sekunder till 30 minuter - Ljussensorn justerbar mellan 10 - 2 000 lux
 • ACB ILUMINACIÓN LED-hänglampa Custo, 1 lampa

  ACB ILUMINACIÓN LED-hänglampa Custo, 1 lampa
  Sfärisk LED-pendellampa Custo, enlampa Pendellampan Custo av aluminium, järn och plast är utrustad med varmvitt lysande LED-lampor. Dessa är dolda i en sfär som bildar lampskärmen. Custo är minimalistisk och graciös och ser mycket tilltalande och dekorativ ut, särskilt i kombination med andra av dessa pendellampor. Från den runda, svarta kupan löper ett svart, smalt rep som slutar i en sfär som till hälften är svart och till hälften vit. Det bländfria ljuset kommer ut via den vita ytan och lyser upp området nedanför. Hänglampan är idealisk för användning ovanför diskar eller bänkar och gör även en bra figur i receptioner. Vid installationen kan ljusfärgen ställas in med en strömbrytare (2 700 K eller 3 000 K).
 • ACB ILUMINACIÓN LED vägglampa för badrum Box, 3 000 K, bredd 89 cm

  ACB ILUMINACIÓN LED vägglampa för badrum Box, 3 000 K, bredd 89 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • ACB ILUMINACIÓN Morgan LED-taklampa, rörlig, svart

  ACB ILUMINACIÓN Morgan LED-taklampa, rörlig, svart
  LED-taklampa Morgan, lutbar och svängbar LED-taklampa Morgan är tillverkad av aluminium och har också en rund, vit akryl diffusor, genom vilken ett homogent, bländfritt ljus avges. Den runda, mycket platta lampskärmen är fäst vid kolonnavståndet med fogar. Dessa möjliggör lutning 90 ° och svängning upp till 350 °. Detta säkerställer en exakt inriktning av ljusstrålen efter behov. Ljusa Osram LED-lampor av hög kvalitet är installerade bakom diffusorn. taklampa levereras med kontrollutrustning och kan även monteras på väggen. Den är perfekt för allmänbelysning och tack vare sitt eleganta och högkvalitativa utseende skär den en fin figur i alla moderna vardagsrum.
 • ACB ILUMINACIÓN LED-pendellampa Shiitake, svart/guld

  ACB ILUMINACIÓN LED-pendellampa Shiitake, svart/guld
  Ringformad Shiitake LED-pendel med gyllene insida Shiitake LED-pendel i metall har en rund, mycket platt skärm som är ansluten till takfoten med fina kablar. Skärmen bildar en ring med en ihålig insida. Utsidan är återhållsamt svart, medan insidan är helt guldfärgad. Detta skapar ett särskilt varmt sken som framkallar en mysig atmosfär. LED-lamporna är integrerade i den runda strömskenan och avger ett varmvitt ljus direkt nedåt, vilket ger en generös belysning av bord och diskar.
 • ACB ILUMINACIÓN Clip textil golvlampa, svart, höjd 150 cm

  ACB ILUMINACIÓN Clip textil golvlampa, svart, höjd 150 cm
  Stor Clip golvlampa med tygskärm i svart Den stora, slående Clip golvlampan är helt svart och imponerar med sin form. Den är perfekt att använda bredvid soffan, eftersom den har en något utskjutande design och den mycket platta, runda basen enkelt kan skjutas in under soffan - så den tar liten plats och det behagliga ljuset landar precis där du behöver det. Den filigrana stången som håller skärmen löper rakt upp från basen, där den gör en snäv kurva. Den fortsätter nedåt genom den cylindriska textilskärmen och slutar halvvägs upp. Skärmen är nästan ogenomskinlig och avger ett diffust ljus runt om, samtidigt som den ger ett generöst direkt ljus nedåt i en vid cirkel.
 • ACB ILUMINACIÓN LED-vägglampa Luxur, vit

  ACB ILUMINACIÓN LED-vägglampa Luxur, vit
  Solfjäderformad Luxur LED-vägglampa med indirekt belysning LED-vägglampan Luxur har en rund och solfjäderformad form som böjer sig lätt in i rummet. Dess kropp består av fem synliga element, som i storlek och form bildar exakt spegelbilden om man skulle placera en spegel i mitten. Mellan elementen lyser ett varmvitt ljus som indirekt strålar ut i rummet och skapar en speciell ljuseffekt. Den önskade ljusfärgen (2.700 K eller 3.000 K) kan ställas in med en integrerad strömbrytare före installationen. Luxur vägglampa är idealisk för belysning av korridorer eller vardagsrum, där den ger dekorativ och elegant accentbelysning.
 • ACB ILUMINACIÓN Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom

  ACB ILUMINACIÓN Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom
  Två-flammig vägglampa Perla i opalfärgat glas Vägglampan Perla består optiskt av två nyanser som är öppna längst upp och längst ner. Detta skapar en konformad ljus på väggen och golvytan är också subtilt upplyst. Tack vare opalglasmaterialet dyker ett diffust ljus upp runt, vilket också säkerställer god allmänbelysning. I mitten är de trattliknande nyanserna optiskt separerade från varandra och dekorerade med en diskret metallring. Till exempel har Perla skapat en blickfång med en minimalistisk design och mycket subtila detaljer som ser bra ut i korridoren och vardagsrummet.
 • ACB ILUMINACIÓN Gala LED vägglampa, vit, upp/ned, bredd 42,5 cm, 20 W

  ACB ILUMINACIÓN Gala LED vägglampa, vit, upp/ned, bredd 42,5 cm, 20 W
  Gala LED-vägglampa i vitt, indirekt ljusstrålning uppåt och nedåt Stommen på Gala LED-vägglampa har en enkel, modern design i form av en bred oval av aluminium. De varmvita LED-lamporna är placerade på baksidan av den främre delen så att ljuset avges i riktning mot väggen och ljuset avges mjukt och bländfritt uppåt och nedåt. Gala är en behaglig ljuskälla för moderna inredningskoncept i privata, offentliga och kommersiella interiörer, särskilt längs korridorer eller bredvid dörrar - bra färgåtergivning CRI >90 - minimal bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Lyon LED väggmonterad läslampa, flexibel arm, strömbrytare, svart

  ACB ILUMINACIÓN Lyon LED väggmonterad läslampa, flexibel arm, strömbrytare, svart
  Varmvit LED-läslampa Lyon med flexibel arm Som enkel, funktionell ljuskälla bredvid sängen, i läshörnan eller på hotellrummet är LED-vägglampan Lyon ett mångsidigt val. Den flexibla armen kan riktas fritt och bär ett cylindriskt huvud. Här sitter LED-ljuskällan, vars varmvita ljus avges i en smal ljuskägla och därför bara direkt belyser det önskade området. - utrustad med en strömbrytare på den runda väggmonteringen - bra färgåtergivning: CRI >90 - låg bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Moon LED-taklampa, opalglas, IP44, Ø 35 cm, 24 W

  ACB ILUMINACIÓN Moon LED-taklampa, opalglas, IP44, Ø 35 cm, 24 W
  Rund Moon LED-taklampa av opalglas, IP44 Elegant rundad och med en homogen opalvit yta är Moon LED-taklampa särskilt imponerande i badrummet, där den kan användas utan tvekan tack vare sin IP44-skyddsgrad. Glaset är dubbelskiktat och ger ett jämnt ljusflöde med låg bländning. Med sitt neutrala utseende kan Moon-taklampan kombineras på många olika sätt - i både privata och offentliga utrymmen - Färgtemperaturen kan ställas in på 2 700 K eller 3 000 K före installationen - Bra färgåtergivning: CRI >90 - Minimerad bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, grå, Ø 38 cm

  ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, grå, Ø 38 cm
  Mirta pendellampa med imponerande skärm Skärmen på Mirta pendellampa består av många fina akrylstrutar. Dessa böjer sig utåt från den inre cylindern som omger lampsockeln. Denna form påminner om strukturen hos ett magnetfält. Mirta skapar en behaglig rundbelysning och har dessutom ett dekorativt värde.
 • ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, vit, Ø 45 cm

  ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, vit, Ø 45 cm
  Mirta pendellampa med imponerande skärm Skärmen på Mirta pendellampa består av många fina akrylstrutar. Dessa böjer sig utåt från den inre cylindern som omger lampsockeln. Denna form påminner om strukturen hos ett magnetfält. Mirta skapar en behaglig rundbelysning och har dessutom ett dekorativt värde.
 • ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 12 cm

  ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 12 cm
  Icon LED-vägglampa med ljusfördelning upptill och nedtill i rektangulär design LED-vägglampan Icon har en enkel, modern design som passar in i nästan alla moderna inredningskoncept. Vägglampan är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och övertygar med indirekt belysning som aldrig bländar. Den integrerade up- och downlighten skapar en ljuskägla som riktas uppåt och nedåt på väggen. Längst ner är den omedelbara golvytan upplyst, vilket gör det säkert att gå i mörkret - Färgtemperaturen kan ställas in på 2 700 K eller 3 000 K före installationen - Bra färgåtergivning: CRI >90
 • ACB ILUMINACIÓN Håll vägglampa, vänster, vit/svart, läslampa, USB-port

  ACB ILUMINACIÓN Håll vägglampa, vänster, vit/svart, läslampa, USB-port
  Praktisk vägglampa Hold med flexibel LED-läsarm, strömbrytare och laddningsuttag - skärm till vänster Hold är en funktionell vägglampa som kommer att imponera bredvid sängen, i läshörnan eller på hotellrummet. Det vita väggfästet är tillverkat av metall och rymmer strömbrytarna för ljuset, två laddningsuttag (1 x USB, 1 x USB-C) och en liten hylla. En E27-lampa (ingår ej) kan användas i den stora, svarta tygskärmen, som är utformad som en trunkerad kon och är placerad på vänster sida framför väggfästet när den ses från rummet. Det finns också en flexibel, justerbar läsarm som är utrustad med en smalstrålande LED-ljuskälla. Denna avger varmvitt ljus med god färgåtergivning (CRI >90) och låg bländning (UGR
 • ACB ILUMINACIÓN LED-pendellampa Halo, guld, med fyra ljuskällor, decentraliserad

  ACB ILUMINACIÓN LED-pendellampa Halo, guld, med fyra ljuskällor, decentraliserad
  LED-pendellampa Halo i guld med decentraliserade pendlar och fyra sfäriska glasskärmar LED-pendellampan Halo är en spännande skapelse som är ett absolut blickfång i alla rum. Det unika och de sofistikerade, graciösa och eleganta formerna gör också pendellampan till ett dekorativt element. Basen är den runda, gyllene takkronan. Fyra anslutningskablar löper från den till undersidan av gyllene ringar. Dessa har oansenliga upphängningskablar integrerade på ovansidan, vilket gör att de kan monteras på valfri plats i taket. Den decentraliserade placeringen gör det möjligt att utforma och bestämma upphängningshöjden individuellt. Opalvita glaskulor som döljer varmvita LED-lampor är fästa längst ner på ringarnas insida. De avger diffust ljus runt om och skapar en mysig atmosfär - Färgtemperaturen kan ställas in på 2 700 K eller 3 000 K före installationen - Bra färgåtergivning: CRI >90 - Minimerad bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, grå, Ø 45 cm

  ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm tillverkad av akrylsträngar, grå, Ø 45 cm
  Mirta pendellampa med imponerande skärm Skärmen på Mirta pendellampa består av många fina akrylstrutar. Dessa böjer sig utåt från den inre cylindern som omger lampsockeln. Denna form påminner om strukturen hos ett magnetfält. Mirta skapar en behaglig rundbelysning och har dessutom ett dekorativt värde.
 • ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm av akrylstrutar, vit, Ø 38 cm

  ACB ILUMINACIÓN Mirta pendellampa, skärm av akrylstrutar, vit, Ø 38 cm
  Mirta pendellampa med imponerande skärm Skärmen på Mirta pendellampa består av många fina akrylstrutar. Dessa böjer sig utåt från den inre cylindern som omger lampsockeln. Denna form påminner om strukturen hos ett magnetfält. Mirta skapar en behaglig rundbelysning och har dessutom ett dekorativt värde.
 • ACB ILUMINACIÓN Lyon LED väggmonterad läslampa, flexibel arm, strömbrytare, vit

  ACB ILUMINACIÓN Lyon LED väggmonterad läslampa, flexibel arm, strömbrytare, vit
  Varmvit LED-läslampa Lyon med flexibel arm Som enkel, funktionell ljuskälla bredvid sängen, i läshörnan eller på hotellrummet är LED-vägglampan Lyon ett mångsidigt val. Den flexibla armen kan riktas fritt och bär ett cylindriskt huvud. Här sitter LED-ljuskällan, vars varmvita ljus avges i en smal ljuskägla och därför bara direkt belyser det önskade området. - utrustad med en strömbrytare på den runda väggmonteringen - bra färgåtergivning: CRI >90 - låg bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 20 cm

  ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 20 cm
  Icon LED-vägglampa med ljusfördelning upptill och nedtill i rektangulär design LED-vägglampan Icon har en enkel, modern design som passar in i nästan alla moderna inredningskoncept. Vägglampan är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och övertygar med indirekt belysning som aldrig bländar. Den integrerade up- och downlighten skapar en ljuskägla som riktas uppåt och nedåt på väggen. Längst ner är den omedelbara golvytan upplyst, vilket gör det säkert att gå i mörkret - Färgtemperaturen kan ställas in på 2 700 K eller 3 000 K före installationen - Bra färgåtergivning: CRI >90
 • ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 37 cm

  ACB ILUMINACIÓN Icon LED-vägglampa, vit, upp/ned, bredd 37 cm
  Icon LED-vägglampa med ljusfördelning upptill och nedtill i rektangulär design LED-vägglampan Icon har en enkel, modern design som passar in i nästan alla moderna inredningskoncept. Vägglampan är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och övertygar med indirekt belysning som aldrig bländar. Den integrerade up- och downlighten skapar en ljuskägla som riktas uppåt och nedåt på väggen. Längst ner är den omedelbara golvytan upplyst, vilket gör det säkert att gå i mörkret - Färgtemperaturen kan ställas in på 2 700 K eller 3 000 K före installationen - Bra färgåtergivning: CRI >90
 • ACB ILUMINACIÓN Håll vägglampa, höger, vit/svart, läslampa, USB-port

  ACB ILUMINACIÓN Håll vägglampa, höger, vit/svart, läslampa, USB-port
  Praktisk vägglampa Hold med flexibel LED-läsarm, strömbrytare och laddningsuttag - skugga till höger Hold är en funktionell vägglampa som kommer att imponera bredvid sängen, i läshörnan eller på ett hotellrum. Det vita väggfästet är tillverkat av metall och rymmer strömbrytarna för ljuset, två laddningsuttag (1 x USB, 1 x USB-C) och en liten hylla. En E27-lampa (ingår ej) kan användas i den stora, svarta tygskärmen, som är utformad som en trunkerad kon och är placerad på höger sida framför väggfästet när den ses från rummet. Det finns också en flexibel, justerbar läsarm som är utrustad med en smalstrålande LED-ljuskälla. Denna avger varmvitt ljus med god färgåtergivning (CRI >90) och låg bländning (UGR
 • ACB ILUMINACIÓN LED väggläslampa Cio, strömbrytare, flexarm, 930, vit

  ACB ILUMINACIÓN LED väggläslampa Cio, strömbrytare, flexarm, 930, vit
  Cio - LED-läslampa med flexibel arm och varmvitt ljus Om Cio LED-vägglampa används i sovrummet bredvid sängen som ljuskälla för mysiga lästimmar eller i vardagsrummet i den mysiga läshörnan är helt upp till var och en. Oavsett var den installeras ger den alltid en ljus och behaglig belysning för läsning. Lampans flexibla arm kan röra sig i alla riktningar och är därmed exakt anpassad till boken eller tidningen. Omgivningen å andra sidan belyses i bästa fall indirekt tack vare det riktade ljuset, så att människor i närheten inte bländas. - utrustad med en strömbrytare på väggmonteringen - bra färgåtergivning: CRI >90 - låg bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN LED väggläslampa Cio, strömbrytare, flexarm, 930, svart

  ACB ILUMINACIÓN LED väggläslampa Cio, strömbrytare, flexarm, 930, svart
  Cio - LED-läslampa med flexibel arm och varmvitt ljus Om Cio LED-vägglampa används i sovrummet bredvid sängen som ljuskälla för mysiga lästimmar eller i vardagsrummet i den mysiga läshörnan är helt upp till var och en. Oavsett var den installeras ger den alltid en ljus och behaglig belysning för läsning. Lampans flexibla arm kan röra sig i alla riktningar och är därmed exakt anpassad till boken eller tidningen. Omgivningen å andra sidan belyses i bästa fall indirekt tack vare det riktade ljuset, så att människor i närheten inte bländas. - utrustad med en strömbrytare på väggmonteringen - bra färgåtergivning: CRI >90 - låg bländning: UGR
 • ACB ILUMINACIÓN Infälld LED-taklampa Spectra Recessed, IP54

  ACB ILUMINACIÓN Infälld LED-taklampa Spectra Recessed, IP54
  Spectra infälld LED-taklampa med unik ljuskägla Fascinerande ljuseffekter och ovanlig belysning är möjliga med denna infällda LED-lampa från Spectra. Den installeras i taket och har en rund form, vilket innebär att den smälter in nästan sömlöst i taket. En sluten halvcirkel har placerats på dess runda infällda form. Den har ett infällt spår längs hela kanten, där de varmvita lysdioderna är placerade. Dessa avger ett kraftfullt ljus som skapar spännande ljuseffekter i tak och på vägg. Ljuskäglan löper rakt längs taket till vänster och höger som en ljusbana och går även rakt ner längs väggen. Om armaturen t.ex. placeras i mitten av en hall blir den helt och brett belyst och visar vägen på ett visuellt sätt.
 • ACB ILUMINACIÓN Bendis - tunn LED-pendellampa i vitt

  ACB ILUMINACIÓN Bendis - tunn LED-pendellampa i vitt
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.