ACB ILUMINACIÓN lampor

 • Vägglampa Hold höger, inkl. läsarm, USB-port

  Vägglampa Hold höger, inkl. läsarm, USB-port
  Vägglampa Håll med textilskärm, flexibel LED-läsarm, strömbrytare, USB-port och en liten hylla Atmosfärisk belysning och funktionalitet kombineras i Hold-vägglampan. Två ljuskällor och en USB-laddningsport är placerade på en vit metallfäste. En rund, vit textilskärm, som har ett E27- uttag för en ljuskälla efter eget val, garanterar en mysig ljusatmosfär. Användning av energieffektiva lampor för långvarig ekonomisk konsumtion rekommenderas. Dessutom erbjuder Hold en läslampa med inbyggda lysdioder, som tack vare den rörliga armen möjliggör optimal ljusinriktning. Lysdioderna avger varmvitt ljus på 3200 K. Detta ger en ljusstyrka på 450 lumen . Elementen kan slås på och av individuellt med två brytare på väggfästet. Ganska anmärkningsvärt, men väldigt funktionellt, erbjuder Hold en hylla i väggfästets nedre kant. Användaren kan således lagra små elektroniska enheter och ladda dem samtidigt i USB-porten. USB-porten finns under läslampan.
 • Vit LED-tavelbelysning Neus - 36 cm bred

  Vit LED-tavelbelysning Neus - 36 cm bred
  Gör konstverken till blickfång - Neus LED-bildbelysning Målningar och andra konstverk blir verkliga höjdpunkter i vardagsrummet först när de är professionellt belysta. Med Neus LED-bildarmatur kan stora och små bilder sättas perfekt i centrum eftersom den avger sitt varmvita ljus jämnt på konstverket som ska belysas tack vare den lutande skärmen. Atmosfären i museer kommer också att gynnas av Neus Picture-armaturen, eftersom den kan sätta vackra konstverk i ett helt nytt ljus. Det privata vardagsrummet däremot förvandlas av Neus till ett litet museum på nolltid genom att låta favoritmålningen bli rummets höjdpunkt.
 • Förnicklad LED-vägglampa PILAR med flexibel arm

  Förnicklad LED-vägglampa PILAR med flexibel arm
  LED-vägglampan PILAR är utrustad med en strömbrytare och skapar en stark extrabelysning LED-vägglampan PILAR är receptet på bekväma belysningslösningar. Med effektfull 3W-LED skapar lampan en ljus och energisnål universalvit belysning. Den diskreta designen i satinerat nickel passar i moderna inredningsmiljöer. LED-vägglampan har en praktisk tippströmbrytare. Lampans flexibla arm gör det möjligt att böja och svänga belysningen för att skapa en riktad belysning. LED-vägglampan passar därför utmärkt som extrabelysning bredvid sängen eller som läslampa i vardagsrummet.
 • Cala – utomhus LED-spot med rörelsesensor

  Cala – utomhus LED-spot med rörelsesensor
  LED-utomhusvägglampa Cala med integrerad rörelsesensor Cala är en liten, men effektiv LED-utomhusvägglampa med ett lamphuvud som kan svängas 90° horisontellt och i vilket varmvita lysdioder integrerades som garanterar energisnål belysning. Det kantiga väggfästet är utrustat med en rörelsesensor som registrerar rörelse inom en räckvidd på 8 meter och som tänder ljuset automatiskt. Lysdioderna sörjer på så sätt för mer säkerhet med hjälp av ljuset och släcks igen automatiskt efter den valda lystiden (mellan 10 sekunder och 4 minuter). Med integrerad skymningssensor.
 • LED-badrumstaklampa Malte i opalglas

  LED-badrumstaklampa Malte i opalglas
  Elegant LED-taklampa Malte till badrummet, IP44 Taklampan Maltes lampkropp är vackert formad och avger ljuset från ljuskällan på grund av det opalvita glaset mjukt och behagligt utåt. Rummet belyses ljust, men bländfritt På grund av kapslingsklass IP44 kan lampan utan problem användas i badrum eller utomhus under ett tak.
 • Vägglampa Hold vänster inkl. läsarm, USB-port

  Vägglampa Hold vänster inkl. läsarm, USB-port
  Textilvägglampa Håll med flexibel LED-läsarm, strömbrytare, USB-port och litet lagringsutrymme Hold är en modern vägglampa som kombinerar atmosfärisk belysning och funktionalitet. Väggfästet är tillverkat av vit metall och kombinerar två ljuskällor och en USB-laddningsport. Den runda, vita tyglampskärmen med ett E27- uttag ger hög komfort. Denna kan utrustas med en ljuskälla efter eget val, varigenom användning av energieffektiva lampor rekommenderas för permanent ekonomisk förbrukning. Förutom lampskärmen erbjuder Hold en extra läslampa med inbyggda lysdioder, vilket möjliggör optimal ljusinriktning tack vare den rörliga armen. Detta avger varmt vitt ljus på 3200 K och uppnår en ljusstyrka på 450 lumen. Det finns två strömbrytare på väggfästet som elementen kan slås på och av individuellt. Svårt att se vid första anblicken, Hold erbjuder ett förvaringsutrymme i den nedre kanten av väggfästet, vilket gör det möjligt för användaren att lagra små elektroniska enheter och ladda dem samtidigt via USB-porten. Denna placeras under läslampan.
 • LED-taklampa Moon, Ø 35 cm, 4 000 K

  LED-taklampa Moon, Ø 35 cm, 4 000 K
  Vit LED-taklampa Moon tillverkad av glas Elegant rundad och försedd med en jämn yta, är Moon LED-taklampa särskilt populär i badrummet, där den kan användas utan tvekan tack vare IP44. Glaset består av två lager och bär ett homogent, bländfritt ljus in i rummet. De universella vita lysdioderna är placerade bakom glasskärmen och är förutom deras hållbarhet särskilt ljusa. Inte minst på grund av sin påfallande och enkla design kan Moon integreras i nästan vilket som helst rum och användas på olika sätt - vare sig det gäller i den privata eller offentliga sektorn.
 • Bendis - smal LED-pendellampa i svart

  Bendis - smal LED-pendellampa i svart
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.
 • Smala LED-vägglampan PILAR i mässing flexibel arm

  Smala LED-vägglampan PILAR i mässing flexibel arm
  LED-vägglampan PILAR i mässing skapar en stark extrabelysning LED-vägglampan PILAR är receptet på bekväma belysningslösninar. Med effektfull 3W-LED skapar lampan en ljus och energisnål universalvit belysning. Den diskreta designen i mässing passar i moderna inredningsmiljöer. LED-vägglampan har en praktisk tippströmbrytare. Lampans flexibla arm gör det möjligt att böja och svänga belysningen för att skapa en riktad belysning. LED-vägglampan passar därför utmärkt som extrabelysning bredvid sängen eller som läslampa i vardagsrummet.
 • LED-hänglampa Halo, 4 lampor, decentraliserad

  LED-hänglampa Halo, 4 lampor, decentraliserad
  Gyllene LED-hängande lampa med fyra lampor Halo med decentraliserade upphängningar LED-hänglampan Halo är en spännande designad konstruktion som är en absolut blickfång i varje rum. Deras unika och väl genomtänkta, eleganta och eleganta former gör dem till ett dekorativt element som samtidigt säkerställer god belysning. Basis är den runda, gyllene taktaket. Fyra anslutningskablar går från den till undersidan av gyllene ringar. Dessa har iögonfallande upphängningslinor integrerade på toppen, med vilka de kan monteras i taket i vilken höjd som helst. Detta leder till en decentraliserad upphängning av lampan, som kan designas mycket individuellt. De vita glaskulorna är inbyggda i ringarnas nedre insida, bakom vilka varma vita lysdioder är dolda. De avger ett diffust ljus runt omkring, vilket skapar en mysig atmosfär.
 • Vägglampa Mirta, vit

  Vägglampa Mirta, vit
  Halvcirkelformad vägglampa Mirta med en intressant nyans Mirta vägglampa är en absolut blickfång i alla rum. Deras speciella utseende gör att de verkar högkvalitativa och naturliga. Den vita akryl diffusorn inuti är omgiven av en mängd fina plaststag som är täckta med tyg och böjer sig i en halvcirkel runt diffusorn. De ställs sida vid sida med jämna mellanrum som en fläkt och låter ljuset flöda genom utrymmena in i rummet. Tack vare opaldiffusorn är ljuset bländningsfritt och jämnt. Detta skapar en spännande ljusatmosfär med tilltalande ljus- och skuggeffekter som dyker upp i rummet. Mirta ger bra allmänbelysning och kan användas i en mängd olika rum och interiörstilar.
 • Flexibla LED-vägglampan MARTA i mässing

  Flexibla LED-vägglampan MARTA i mässing
  LED-vägglampan MARTA skapar ett riktat ljus tack vare den flexibla armen. LED-vägglampan MARTA i tidlös mässing är receptet på bekväma belysningslösningar. Med effektfull 3W-LED skapar lampan en ljus och energisnål universalvit belysning. Den diskreta designen passar i många olika inredningsmiljöer. LED-vägglampan har en praktisk tippströmbrytare. Lampans utstickande, flexibla arm gör det möjligt att böja och svänga belysningen för att skapa en riktad belysning. LED-vägglampan passar därför utmärkt som extrabelysning bredvid sängen eller som läslampa i vardagsrummet.
 • Garona – avskalad LED-spegellampa med eluttag

  Garona – avskalad LED-spegellampa med eluttag
  Avskalad LED-spegellampa Garona med eluttag Kraftfull, universalvit belysning vid spegeln plus en möjlighet att ansluta hårtorken, rakapparaten, eltandborsten m.m. får man med LED-spegellampan Garona. Den har en klassisk form av ett rör och är utrustad med kraftfulla lysdioder som med en låg effekt uppnå ett högt ljusflöde. Bredvid eluttaget, som skyddas mot fukt av ett lock, sitter strömbrytaren.
 • Bordslampa Murta, 51 cm, vit

  Bordslampa Murta, 51 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 20 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 20 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och imponerar med indirekt belysning som inte lyser när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • LED-bordslampa Keke, batteridriven, portabel

  LED-bordslampa Keke, batteridriven, portabel
  Keke - batteridriven LED-bordslampa med dimmer och pekfunktion Keke LED-dekorbelysning är batteridriven och har formen av en lykta, som tack vare handtaget skapar en speciell ljusatmosfär i vardagsrummet eller i trädgården, på terrassen eller på balkongen. Tillverkad av vit akryl och ABS-plast, det avger ljus överallt i miljön. Med pekdämparen, som är installerad på toppen av lampan, kan ljusstyrkan justeras kontinuerligt. Driftstiden beror på vald ljusintensitet. Vid maximal ljusstyrka måste batteriet laddas efter 2 timmar, vid 10% intensitet kan ljuset köras i maximalt 30 timmar. Laddkabeln ingår.
 • Bordslampa Murta, 36 cm, vit

  Bordslampa Murta, 36 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • Svart textil-bordslampa Clip, höjd 53 cm

  Svart textil-bordslampa Clip, höjd 53 cm
  Svart bordslampa i textil Färgen svart kan se väldigt elegant ut - detta framgår särskilt av denna moderna Clip- bordslampa . Det sticker ut eftersom det är ovanligt format. Clip har en mycket platt, rund bas som fortfarande ger tillräcklig stabilitet. En graciös stav kommer ut från detta vid kanten, vilket gör en tydlig, smal kurva i den övre änden och går direkt ner genom paraplyet och slutar nedanför. Den mörka nyansen består av ett textilmaterial som är nästan ogenomskinligt. Endast en mycket svag glöd bärs utåt, vilket skapar en trevlig atmosfär. Ljuset kan fly direkt upp och ner och belyser omgivningen i en cirkel.
 • Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa

  Ariel – vit LED-vägglampa med läslampa
  Ariel – indirekt lysande LED-vägglampa med extra läslampa Den vita LED-vägglampan Ariel är perfekt för montering på väggen bakom sängen och kan ersätta en vanliga nattduksbordslampa. Varmvita lysdioder bakom det vita bländskyddet, som monterades snett på väggfästet och är försett med ett mycket smalt ljusutsläpp, avger sitt ljus direkt mot väggen så att rummet belyses indirekt. För att kunna läsa i sängen är vägglampan dessutom utrustad med en spotlight som kan justeras. Båda ljuskällorna kan styras separat från varandra med hjälp av vippströmbrytaren under lampan, och varje ljuskälla kan användas var för sig eller i kombination.
 • LED-vägglampa Halo, guld/opal

  LED-vägglampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-vägglampa Halo med en glaskula LED-vägglampan inspirerar som ett dekorativt belysningselement med en fantastisk ljuseffekt. En kort, distinkt arm dyker upp från det runda väggfästet med en metallring fäst i änden. Denna ring omger en vit glaskula som också är fäst vid armens ände. De varma vita glödande lysdioderna är dolda i den. Ljuset avger bländningsfritt genom opalytan och reflekteras något av den guldfärgade metallen, vilket gör att ljuset verkar ännu varmare och framkallar en mysig atmosfär.
 • Bordslampa Murta, 71 cm, vit

  Bordslampa Murta, 71 cm, vit
  bordslampa Murta i textil Murta är en blickfång i varje rum, eftersom den består helt av vita textilremsor som släpper igenom ett harmoniskt ljus. Textilremsorna hålls överst och längst ned i bågform vertikalt. Akrylpelaren omgiven av skuggan innehåller ett E27- uttag som kan utrustas med en ljuskälla som du väljer. Användning av energieffektiva ljuskällor rekommenderas för att säkerställa permanent låg förbrukning.
 • LED-vägglampa Lyon med flexarm, svart

  LED-vägglampa Lyon med flexarm, svart
  LED-vägglampa Lyon med justerbar flexibel arm LED-vägglampan Lyon är perfekt för användning i sovrummet bredvid sängen. En omkopplare är integrerad i sitt runda, plana hus, vilket gör att den enkelt kan slås på och av på plats. En flexibel arm löper uppåt, i slutet av vilken en spot skärm är fäst. Den varma vita lysdioden gör att ljuset kan dyka upp direkt och selektivt, vilket innebär att till exempel när man läser en bok kan den tändas efter önskemål utan att ljuset stör eller bländar en annan person i omedelbar närhet. Tack vare den flexibla armen kan Lyon höjd och position justeras och justeras så ofta som krävs.
 • LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, svart

  LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, svart
  Dimbar LED-bordslampa Ekil med QI laddningsstation Ekil LED-bordslampa är modern, enkel och har tekniska fördelar. Tack vare sin runda, plana och praktiska form kan den placeras nästan var som helst. De varma vita lysdioderna är integrerade runt ytterkanten, som avger ljuset direkt och ger mjuk extrabelysning som genererar tillräckligt med ljus på plats. Ekil har en USB-anslutning och det finns också en integrerad QI-laddningsstation på nästan hela ytan. Med detta kan kompatibla smartphones laddas trådlöst genom att helt enkelt placera enheten på den. Dessutom är bordslampa utrustad med en strömbrytare som kan användas för att dimma lampan i tre steg, förutom att den slås på och av. - USB-utgång: DC 5V - max 2A
 • LED-bordslampa Halo, guld/opal

  LED-bordslampa Halo, guld/opal
  Gyllene LED-bordslampa Halo med boll och ring Halo LED-bordslampa imponerar med sin harmoniska färgkombination, vilket är särskilt effektivt när den slås på. En nuvarande, rund och gyllene fot ger tillräcklig stabilitet. En metallring kommer ut ur den, som också är helt gjord av guld. Ljuskällan är placerad i en vinkel på insidan av ringen. Ljuskällan är en kula gjord av glas med en opal yta och ger därmed ett bländfritt, mjukt ljus. Dolda insidan är varma vita glödande lysdioder, vars ljus släpps runt och en ännu varmare effekt på grund av den gyllene färgen.
 • Förnicklad LED-vägglampa MARTA med flexibel arm

  Förnicklad LED-vägglampa MARTA med flexibel arm
  LED-vägglampan MARTA skapar ett riktat ljus tack vare den flexibla armen. LED-vägglampan MARTA i satinerat nickel är receptet på bekväma belysningslösningar. Med effektfull 3W-LED skapar lampan en ljus och energisnål universalvit belysning. Den diskreta designen passar i moderna inredningsmiljöer. LED-vägglampan har en praktisk tippströmbrytare. Lampans utstickande, flexibla arm gör det möjligt att böja och svänga belysningen för att skapa en riktad belysning. LED-vägglampan passar därför utmärkt som extrabelysning bredvid sängen eller som läslampa i vardagsrummet.
 • Med omkopplare - LED-vägglampa Cio med läsarm

  Med omkopplare - LED-vägglampa Cio med läsarm
  Cio – svart LED-vägglampa med flexibel läsarm Om LED-vägglampan Cio ska användas bredvid sängen som ljuskälla när man njuter av en god bok eller kanske även i den mysiga läshörnan är helt upp till var och en. Oavsett var den monteras så kommer den ge en bra punktbelysning vid läsning. Den flexibla 37,5 cm långa lamparmen kan röras i alla riktningar och därför riktas direkt på boken eller tidningen. Tack vare denna punktbelysning blir inget runt om lampan upplyst och därför blir ingen hellre bländad av lampan. Med 3 200 Kelvin är färgtemperaturen i LED-lampan perfekt för läsning. För att man inte ska behöva ställa sig upp när man ska släcka lampan så finns det en liten omkopplare direkt på lampkroppen.
 • Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 38 cm

  Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 38 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • Studio - vit LED-pendellampa i cylinderform

  Studio - vit LED-pendellampa i cylinderform
  Studio - vit LED-pendellampa med ett modernt utseende LED-pendellampa Studio har en cylindrisk form och hänger i en trådupphängning runt vilken kabeln, som valdes i samma färg som skuggan och taket, vindar. Denna typ av upphängning gör den ganska enkelt designade armaturen till ett trendigt utseende som, tack vare modern LED-belysningsteknik, lämpar sig för energibesparande belysning på ett mindre bord och - monterad i grupper - också för att belysa långbord eller diskar.
 • LED-badrumsvägglampa Tubus, höger

  LED-badrumsvägglampa Tubus, höger
  Tubus LED-badrumsvägglampa med praktisk handdukshållare Tubus LED-vägglampa kan placeras perfekt bredvid en spegel i badrummet. Lampans kromfärgade kropp går i rät vinkel och är stavformad. Den vertikala armen är försedd med de varma vita glödande lysdioderna över nästan hela sin längd, den horisontella armen fungerar som en praktisk handdukshållare. På grund av det lilla avståndet till väggen kan något lätt hängas här, vilket innebär att Tubus-lampan löser två problem i badrummet - tillräckligt med ljus på spegeln och ett fäste bredvid tvättstället. Tack vare IP44 är armaturen skyddad mot stänkvatten.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 37 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 37 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och imponerar med indirekt belysning som inte lyser när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/guld

  Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/guld
  Perla vägglampa med två lampor av opalfärgat glas Perla vägglampa består optiskt sett av två skärmar som kan öppnas uppåt och nedåt. Detta skapar ett konformat ljussken på väggen och golvytan är också diskret upplyst. Tack vare det opala glasmaterialet uppstår ett diffust ljus runtomkring, vilket dessutom ger en bra allmänbelysning. I mitten är de trattformade skärmarna visuellt separerade och dekorerade med en diskret metallring. Med Perla har man alltså skapat ett blickfång med minimalistisk design och mycket diskreta detaljer, som presenterar sig utmärkt i hallen och vardagsrummet.
 • LED-taklampa Grace, DALI, Ø 58 cm, Casambi

  LED-taklampa Grace, DALI, Ø 58 cm, Casambi
  DALI dimbar LED-taklampa Grace med inbyggd Casambi modul Grace LED-taklampa erbjuder en högnivåbelysning. Dess runda, mycket platta form gör att den framstår som iögonfallande men elegant till en början. Det starka ljuset från de inbyggda lysdioderna verkar bara dyka upp genom den yttre ringen, men det säkerställer god allmänbelysning i korridorer, vardagsrum eller till och med kontor. Som en specialfunktion har den installerat en Casambi modul som möjliggör intelligent kontroll. Den styrs via Bluetooth-teknik med den kostnadsfria Casambi appen, valfritt med en smartphone, surfplatta eller smartwatch. Förutom att vara dimbar kan funktioner som att skapa scener och grupper adresseras eller tidskontroll kan utföras. Beroende på kraven kan olika lampor i rummen länkas och konfigureras tillsammans. Detta automatiserar processerna och kan anpassas till personliga behov när som helst. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-vägglampa Clik, strömbrytare, nickel matt

  LED-vägglampa Clik, strömbrytare, nickel matt
  LED-vägglampa Clik - en läslampa med brytare och flexibel läsarm Den flexibla avläsningsarmen på vägglampan Clik bärs av ett rektangulärt väggfäste och kan placeras av användaren så att lysdiodernas varma vita ljus avges i önskad riktning. En speciell egenskap är en liten ring på lamphuvud, som också släpper ut ljuset åt sidan. Clik passar perfekt som läslampa och med sin enkla form smälter den in i alla interiörer.
 • Hänglampa Marina, E27, Ø 70 cm

  Hänglampa Marina, E27, Ø 70 cm
  Vit upphängningslampa Marina med metallram och glasskärm Upphängningslampan Marina består av en filigran metallram och en intressant formad glaskälla. Upphängningen går in i en rund Basis längst upp. Några, mycket fina struts framgår av detta, som i sin tur öppnar sig i glasformen i nedre änden. De böjer sig något utåt och ger skuggan sin runda form. Ett diffust, homogent ljus sänds ut genom glaset, vilket belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. På grund av dess mycket eleganta utseende är den idealisk för cateringområden eller hotell. Men det är också skickligt inredda interiören i dina egna fyra väggar.
 • LED-badrumsvägglampa Tubus, vänster

  LED-badrumsvägglampa Tubus, vänster
  Tubus LED-badrumsvägglampa med praktisk handdukshållare Tubus LED-vägglampa kan placeras perfekt bredvid en spegel i badrummet. Lampans kromfärgade kropp går i rät vinkel och är stavformad. Den vertikala armen är försedd med de varma vita glödande lysdioderna över nästan hela sin längd, den horisontella armen fungerar som en praktisk handdukshållare. På grund av det lilla avståndet till väggen kan något lätt hängas här, vilket innebär att Tubus-lampan löser två problem i badrummet - tillräckligt med ljus på spegeln och ett fäste bredvid tvättstället. Tack vare IP44 är armaturen skyddad mot stänkvatten.
 • LED-taklampa Shiitake, svart/guld

  LED-taklampa Shiitake, svart/guld
  Rund LED-taklampa Shiitake i svart och guld Shiitake LED-taklampa är en harmonisk kombination av svart och guld. Det ser väldigt elegant ut och är helt trendigt. Medan den yttre ytan är helt svart har insidan färgats med guld. Ett annat runt element är inbäddat i mitten, som har en svart ram och håller den runda vita diffusorn i mitten. Bakom detta är mycket ljusa lysdioder som avger sitt ljus bländfria och över ett stort område in i rummet. Den varma effekten av de varma vita glödande ljuskällorna förstärks av den gyllene insidan. Shiitake kan uppnå en trevlig och hemtrevlig atmosfär i varje inredningsstil och lyser upp stora rum utan problem.
 • LED-taklampa Morgan, rörlig, vit

  LED-taklampa Morgan, rörlig, vit
  LED-taklampa Morgan, lutbar och svängbar LED-taklampa Morgan är tillverkad av aluminium och har också en rund, vit akryl diffusor, genom vilken ett homogent, bländfritt ljus avges. Den runda, mycket platta lampskärmen är fäst vid kolonnavståndet med fogar. Dessa möjliggör lutning 90 ° och svängning upp till 350 °. Detta säkerställer en exakt inriktning av ljusstrålen efter behov. Ljusa Osram LED-lampor av hög kvalitet är installerade bakom diffusorn. taklampa levereras med kontrollutrustning och kan även monteras på väggen. Den är perfekt för allmänbelysning och tack vare sitt eleganta och högkvalitativa utseende skär den en fin figur i alla moderna vardagsrum.
 • Vägglampa Mirta, sten

  Vägglampa Mirta, sten
  Halvcirkelformad vägglampa Mirta med en intressant nyans Mirta vägglampa är en absolut blickfång i alla rum. Deras speciella utseende gör att de verkar högkvalitativa och naturliga. Den vita akryl diffusorn inuti är omgiven av en mängd fina plaststag som är täckta med tyg och böjer sig i en halvcirkel runt diffusorn. De ställs sida vid sida med jämna mellanrum som en fläkt och låter ljuset flöda genom utrymmena in i rummet. Tack vare opaldiffusorn är ljuset bländningsfritt och jämnt. Detta skapar en spännande ljusatmosfär med tilltalande ljus- och skuggeffekter som dyker upp i rummet. Mirta ger bra allmänbelysning och kan användas i en mängd olika rum och interiörstilar.
 • LED-badrumstaklampa Madison rörelsesensor

  LED-badrumstaklampa Madison rörelsesensor
  Vit LED-taklampa Madison för badrummet, med rörelsedetektor och kontroll av vitt ljus Madison LED-taklampa är lämplig för både tak- och väggmontering. Tack vare sitt höga IP54-skydd passar den perfekt som en lampa i badrummet. Den runda, vita plastkroppen avger ett homogent, bländningsfritt ljus. Lysdiodernas ljusfärg kan ställas in mellan varmvit, universalvit eller dagsljus, varigenom taklampa kan anpassas till individuella behov. Den har också en integrerad rörelsesensor som automatiskt tänder ljuset när det rör sig och sedan stänger av det senare. Sensorn kan också ställas in och konfigureras efter behov. - IP54 - Ställa in ljusfärgen under montering (inte under drift) - Slagmotstånd IK08 - Justerbar räckviddssensor: 1 - 6 meter - maximal monteringshöjd: 6 meter - justerbar ljuslängd: 5 sekunder till 30 minuter - Ljussensor justerbar mellan 10 - 2000 lux
 • LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, vit

  LED-bordslampa Ekil, QI-laddstation, vit
  Dimbar LED-bordslampa Ekil med QI laddningsstation Ekil LED-bordslampa är modern, enkel och har tekniska fördelar. Tack vare sin runda, plana och praktiska form kan den placeras nästan var som helst. De varma vita lysdioderna är integrerade runt ytterkanten, som avger ljuset direkt och ger mjuk extrabelysning som genererar tillräckligt med ljus på plats. Ekil har en USB-anslutning och det finns också en integrerad QI-laddningsstation på nästan hela ytan. Med detta kan kompatibla smartphones laddas trådlöst genom att helt enkelt placera enheten på den. Dessutom är bordslampa utrustad med en strömbrytare som kan användas för att dimma lampan i tre steg, förutom att den slås på och av. - USB-utgång: DC 5V - max 2A
 • LED-hänglampa Halo, 8 lampor, decentraliserad

  LED-hänglampa Halo, 8 lampor, decentraliserad
  Åtta lampor LED-pendellampa Halo för decentral installation LED-hänglampan Halo kan placeras decentralt och mycket individuellt tack vare den intressanta konstruktionen. Den har totalt åtta ljuskällor. Dessa förkroppsligar opalsfärer av glas, var och en placerad på nedre insidan av en gyllene ring. Dessa ringar är anslutna till den runda, gyllene taktaket via två meter långa anslutningskablar. Dessutom fästs mycket diskreta rep på toppen av ringarna, med vilka ringarna kan anpassas till taket. Repen är vardera 150 cm långa och slutar i en gyllene detalj, vilket innebär att olika höjder och avstånd till kapellet och andra ljuskällor kan ställas in under monteringen. Detta ger dig ett flexibelt och imponerande belysningselement som skickligt sätter scenen med moderna vardagsrum.
 • LED-vägglampa Oris, vit

  LED-vägglampa Oris, vit
  Vinkel LED-vägglampa Oris med stegliknande struktur Oris vägglampa är uppbyggd i steg. Geometriska former som rektanglar staplas från kort till lång och igen för kort, så att den längsta formen monteras i mitten. Lysdiodernas varma vita ljus lyser igenom mellan alla dessa enskilda komponenter och säkerställer därmed spännande ljuseffekter och accentuerad belysning, vilket är särskilt effektivt i vardagsrum. Den vita kroppen med en tydlig struktur anpassar sig till varje modern inredningsstil och inspirerar med indirekt, bländningsfritt ljus.
 • LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi vit

  LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi vit
  Rund LED-taklampa Minsk, dimbar via DALI eller Casambi appen Att kunna justera och byta belysning i rummet individuellt - detta är möjligt med denna runda, enkla men eleganta Minsk- taklampa . En stor diffusor är omgiven av en smal ram som avger ett homogent, bländfritt ljus i rummet och ger generös belysning. En Casambi modul är integrerad som möjliggör kontroll via en app via Bluetooth. Den kostnadsfria Casambi appen är tillgänglig för iOS och Android och kan användas på en smartphone, surfplatta eller smartwatch. LED-taklampa Minsk kan dimas eller tidsinställas mycket enkelt. Integrationen i scener eller bildandet av grupper, där flera armaturer adresseras samtidigt, är en annan höjdpunkt på vägen mot automatiserad belysning. Oavsett om det är inom den privata eller kommersiella sektorn - Minsk är mångsidig och kommer till sin rätt i många rum. taklampa kan också dämpas med DALI och kan fortfarande köras med väggbrytaren. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • Textil-bordslampa Borneo, svart, tre ben

  Textil-bordslampa Borneo, svart, tre ben
  Svart bordslampa Borneo med tre ben Det som är slående med den här svarta Borneo- bordslampa är de tre olika formade benen som utgör lampans stativ . En textilskärm är fäst vid den, som också är helt svart och avger ett mycket dämpat ljus på utsidan. Den diffusa ljuseffekt och filigran stativ gör en dekorativ uttalande och kan skapa en underbar kontrast, speciellt i ljust inredda vardagsrum. Lampan kan lätt slås på och av med strömbrytaren på matningsledningen.
 • LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi vit

  LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi vit
  DALI dimbar LED-taklampa Dilga reglerbar med Casambi Elegant, enkelt och mycket funktionellt, imponerar Dilga- taklampa med varma vita lysdioder och en spännande ljuseffekt. Den är rund i formen och sticker ut något in i rummet. Insidan är utformad för att vara ihålig och har en diffusor integrerad i insidan i full höjd, bakom vilken lysdioderna är placerade. Detta skapar en cirkulär ljusväg som strålar inåt och reflekteras nedåt. Förutom DALI-dimbarheten är Dilga- taklampa utrustad med en Casambi modul, vilket möjliggör intelligent styrning. Med hjälp av den kostnadsfria Casambi appen för iOS och Android ljuset styras direkt via smarttelefonen eller surfplattan via Bluetooth-teknik utan behov av internetanslutning eller andra tillbehör. Det betyder att ljuset kan dämpas eller tidsstyras med bara några få fingertryck. Det är också möjligt att skapa grupper och skapa scener som senare kan köras helt automatiskt. Detta gör det mycket enkelt att styra flera lampor i ett eller olika rum samtidigt och belysningssystemet automatiseras individuellt. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 59 cm

  LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 59 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • LED-hänglampa Custo, 1 lampa

  LED-hänglampa Custo, 1 lampa
  Sfärisk LED-pendellampa pendelarmatur Custo, 1 lampa Taklampan Custo av metall och plast är utrustad med varma vita lysdioder. Dessa är dolda i en boll som bildar lampskärmen. Custo är minimalistisk och graciös och ser väldigt tilltalande och dekorativ ut, särskilt i kombination med andra av dessa hängande lampor. Ett svart, smalt rep dyker upp från den runda, svarta baldakinen, som slutar i en boll som är halvsvart och den andra hälften vit. Det bländfria ljuset dyker upp över den vita ytan och belyser området nedan. Hänglampan är idealisk för användning ovanför diskar eller diskar och skär också en fin figur i receptionen.
 • Hänglampa Inari, skärm med mönster, vit

  Hänglampa Inari, skärm med mönster, vit
  Vit upphängningslampa Inari med mönstrad nyans Vid första anblicken fångar Inari-pendellampans fina strukturer omedelbart. Den vita, cylindriska nyansen är öppen längst upp och ned och har en vackert mönstrad yta runtom. Lampan är gjord av metall. Delikata linjer och mellanslag arbetades in i detta. Detta ger dig utsikt över insidan och ljuset som kommer ut trollar fram en stor reflektion i rummet, vilket också skapar mycket trevlig accentbelysning. Inari lyser direkt nedåt och kan till exempel placeras ovanför ett matbord.
 • LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi svart

  LED-taklampa Minsk DALI Ø 60 cm Casambi svart
  Rund LED-taklampa Minsk, dimbar via DALI eller Casambi appen Att kunna justera och byta belysning i rummet individuellt - detta är möjligt med denna runda, enkla men eleganta Minsk- taklampa . En stor diffusor är omgiven av en smal ram som avger ett homogent, bländfritt ljus i rummet och ger generös belysning. En Casambi modul är integrerad som möjliggör kontroll via en app via Bluetooth. Den kostnadsfria Casambi appen är tillgänglig för iOS och Android och kan användas på en smartphone, surfplatta eller smartwatch. LED-taklampa Minsk kan dimas eller tidsinställas mycket enkelt. Integrationen i scener eller bildandet av grupper, där flera armaturer adresseras samtidigt, är en annan höjdpunkt på vägen mot automatiserad belysning. Oavsett om det är inom den privata eller kommersiella sektorn - Minsk är mångsidig och kommer till sin rätt i många rum. taklampa kan också dämpas med DALI och kan fortfarande köras med väggbrytaren. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • Hänglampa Mirta, vit, Ø 38 cm

  Hänglampa Mirta, vit, Ø 38 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Morgan, rörlig, svart

  LED-taklampa Morgan, rörlig, svart
  LED-taklampa Morgan, lutbar och svängbar LED-taklampa Morgan är tillverkad av aluminium och har också en rund, vit akryl diffusor, genom vilken ett homogent, bländfritt ljus avges. Den runda, mycket platta lampskärmen är fäst vid kolonnavståndet med fogar. Dessa möjliggör lutning 90 ° och svängning upp till 350 °. Detta säkerställer en exakt inriktning av ljusstrålen efter behov. Ljusa Osram LED-lampor av hög kvalitet är installerade bakom diffusorn. taklampa levereras med kontrollutrustning och kan även monteras på väggen. Den är perfekt för allmänbelysning och tack vare sitt eleganta och högkvalitativa utseende skär den en fin figur i alla moderna vardagsrum.
 • LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi svart

  LED-taklampa Dilga DALI Ø 60 cm Casambi svart
  DALI dimbar LED-taklampa Dilga reglerbar med Casambi Elegant, enkelt och mycket funktionellt, imponerar Dilga- taklampa med varma vita lysdioder och en spännande ljuseffekt. Den är rund i formen och sticker ut något in i rummet. Insidan är utformad för att vara ihålig och har en diffusor integrerad i insidan i full höjd, bakom vilken lysdioderna är placerade. Detta skapar en cirkulär ljusväg som strålar inåt och reflekteras nedåt. Förutom DALI-dimbarheten är Dilga- taklampa utrustad med en Casambi modul, vilket möjliggör intelligent styrning. Med hjälp av den kostnadsfria Casambi appen för iOS och Android ljuset styras direkt via smarttelefonen eller surfplattan via Bluetooth-teknik utan behov av internetanslutning eller andra tillbehör. Det betyder att ljuset kan dämpas eller tidsstyras med bara några få fingertryck. Det är också möjligt att skapa grupper och skapa scener som senare kan köras helt automatiskt. Detta gör det mycket enkelt att styra flera lampor i ett eller olika rum samtidigt och belysningssystemet automatiseras individuellt. Specialfunktioner / kompatibilitet: - Styrbar med gratis Casambi appen (iOS och Android) via smartphone, surfplatta eller smartwatch - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - dimbar med DALI - Ingen internetåtkomst krävs, kontroll sker via Bluetooth - Maskfunktionell
 • LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm

  LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 35 cm
  Kromfärgat LED-badrumsvägglampa Yei, IP44 Yei LED-spegellampa är utformad för att installeras ovanför en spegel i badrummet. Den kromfärgade, långa stativ sticker ut något in i rummet och fästs horisontellt som en smal stav. Lysdioderna är installerade under armaturhuset och strålar nedåt över hela lampans bredd. Detta skapar en bred ljuskotte som underbart belyser området nedanför. Ljuset är inte heller bländande på grund av opaldiffusorn.
 • Hänglampa Mirta, vit, Ø 45 cm

  Hänglampa Mirta, vit, Ø 45 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • Böjbar LED-vägg- och läslampa Cio med strömbrytare

  Böjbar LED-vägg- och läslampa Cio med strömbrytare
  LED-vägglampa Cio med rörlig arm Många av oss tycker om att läsa några sidor i en bra bok i sängen innan man sover. Oftast ger den lilla nattduksbordslampan dock inte tillräckligt ljus för att läsa. En vägglampa med böjbar läsarm monterad bredvid sängen är därför optimal för kraftfull punktbelysning för att läsa i sängen på kvällen. LED-vägglampan Cio är utrustad med en 37,5 cm lång läsarm och lyser med 450 lumen kraftfullt och direkt på boken eller tidningen. En fin bonus är att partnern som kanske hellre vill sova inte bländas av punktbelysningen. Men Cio kan inte bara användas i sovrummet, utan även monteras på väggen bredvid fåtöljen i vardagsrummet. En strömbrytare på väggfästet gör det möjligt att bekvämt tända och släcka lampan, utan att du behöver lämna sängen.
 • Hänglampa Enon av cement, Ø 30 cm

  Hänglampa Enon av cement, Ø 30 cm
  Stengrå hänglampa Enon av cement Hänglampan Enon är tillverkad av cement och har en naturlig struktur som liknar sten. Även dess yta har den naturliga färgen och har inte behandlats. Insidan av den välformade skärmen är något ljusare, vilket gör att det ljus som tar sig ut direkt nedåt får en ännu varmare och trevligare effekt. Enon är idealiskt lämpad för moderna bostäder och är ett riktigt blickfång. En LED-ljuskälla rekommenderas.
 • Studio - svart LED-pendellampa i cylinderform

  Studio - svart LED-pendellampa i cylinderform
  Studio - vit LED-pendellampa med ett modernt utseende LED-pendellampa Studio har en cylindrisk form och hänger i en trådupphängning runt vilken kabeln, som valdes i samma färg som skuggan och taket, vindar. Denna typ av upphängning gör den ganska enkelt designade armaturen till ett trendigt utseende som, tack vare modern LED-belysningsteknik, lämpar sig för energibesparande belysning på ett mindre bord och - monterad i grupper - också för att belysa långbord eller diskar.
 • LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 89 cm

  LED-badrumsvägglampa Box, 3 000 K, bredd 89 cm
  Vit LED-vägglampa för badrummet, IP44 LED-spegellampa passar perfekt över en bred spegel i badrummet. Tack vare det opala plasthöljet som sitter runt lysdioderna släpps ett homogent och bländfritt ljus ut i rummet. Väggfästet i silver skapar en subtil kontrast som ger lampan en viss elegans. Box är försedd med inbyggda, varma vita glödande lysdioder och skapar en naturlig atmosfär.
 • LED-hänglampa Shiitake, svart-guld

  LED-hänglampa Shiitake, svart-guld
  Ringformad LED-pendellampa Shiitake med en gyllene inre yta Shiitake LED-hängande ljus av metall har en rund, mycket platt skärm som är ansluten till taktaket på fina rep. Skärmen bildar en ring vars inre är ihålig. Utsidan visar sig i återhållen svart, medan insidan är helt färgad i guld. Detta leder till en särskilt varm ljus som framkallar en mysig atmosfär. Lysdioderna är integrerade i den cirkulära vägen och avger ett varmt vitt ljus direkt nedåt, vilket innebär att bord och räknare lyser generöst.
 • Textil-golvlampa Borneo, svart, tre ben

  Textil-golvlampa Borneo, svart, tre ben
  Svart textil golvlampa Borneo med filigran, olika formade ben För golvlampa Borneo användes bomullsmaterial för den svarta, cylindriska nyansen, som verkar nästan ogenomskinlig men ändå ger ett behagligt, mjukt ljus till omgivningen. Ljuset kan avge direkt uppåt och nedåt och ge attraktiv extra belysning. stativ golvlampa omedelbart fångar ögat. Den består av mycket filigran metallstavar som ser ut som ben och är formade och böjda i olika vidder. Särskilt i vardagsrummet, till exempel i soffan, ger Borneo en mysig atmosfär och en dekorativ accent förutom belysningen.
 • Textil-golvlampa Clip, svart, höjd 150 cm

  Textil-golvlampa Clip, svart, höjd 150 cm
  Stor klämma golvlampa med textilskärm i svart Den stora, nuvarande golvlampa Clip är helt svart och får sin form. Den kan idealiskt användas bredvid soffan, eftersom den är utformad för att vara lite expansiv och dess mycket platta, runda bas kan underbart skjutas under soffan - den tar lite utrymme och dess trevliga ljus hamnar precis där det behövs. Filigranstången som håller paraplyet löper rakt upp ur basen och gör en tät kurva där. I den fortsatta kursen leder den tillbaka ner genom den cylindriska textilskärmen och slutar halvvägs upp. Skärmen är nästan ogenomskinlig och avger ett diffust ljus runt omkring, medan den lyser generöst och direkt nedåt i en bred cirkel av ljus.
 • LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 12 cm

  LED-vägglampa Icon, 2 700 K, bredd 12 cm
  Fyrkantig LED-vägglampa Ikon med varmvit ljusfärg Ikon LED-vägglampa förkroppsligar en klassisk, enkel men elegant design som känns bekväm i nästan vilken modern inredningsstil som helst. Den är särskilt lämplig för belysning av trappor eller korridorer och inspirerar med indirekt belysning som inte bländar när som helst. Den integrerade upp- och downlight fram en ljuskotte riktad uppåt och nedåt på väggen. Nedan är den omedelbara golvytan upplyst, vilket säkerställer en säker promenad i mörkret. Den vita metallkroppen är försedd med plexiglas på de ljusa utgångsytorna. Invändigt är kroppen fasad och dekorerad med fina spår. Tack vare den fasade formen är de varma vita LED-ljuskällorna optiskt dolda i armaturen.
 • LED-vägglampa Luxur, vit

  LED-vägglampa Luxur, vit
  Fläktformad Luxur LED-vägglampa med indirekt belysning Luxur LED-vägglampan är rund och fläktformad och svänger lätt in i rummet. Dess kropp består av fem synliga element, som i storlek och form bildar exakt samma spegelbild som om en spegel placeras i mitten. Ett varmvitt ljus lyser mellan elementen och avges indirekt till rummet, vilket skapar en speciell ljuseffekt. Vägglampan Luxur är idealisk för att belysa hallar eller till och med vardagsrum, där den ger dekorativ och elegant accentbelysning.
 • LED-vägglampa Lyon med flexarm, vit

  LED-vägglampa Lyon med flexarm, vit
  LED-vägglampa Lyon med justerbar flexibel arm LED-vägglampan Lyon är perfekt för användning i sovrummet bredvid sängen. En omkopplare är integrerad i sitt runda, plana hus, vilket gör att den enkelt kan slås på och av på plats. En flexibel arm löper uppåt, i slutet av vilken en spot skärm är fäst. Den varma vita glödande lysdioden släpper ut ljuset direkt och selektivt, vilket till exempel innebär att boken kan belysas som önskat under läsning, utan att någon annan person i omedelbar närhet störs eller bländas av ljuset. Tack vare den flexibla armen kan Lyon höjd och position justeras och justeras efter behov.
 • Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 45 cm

  Hänglampa Mirta, stengrå, Ø 45 cm
  Ljus upphängningslampa Mirta med en imponerande nyans Hänglampan Mirta är formad som en persika - dess rundade nyans består av många fina stag som dyker upp parallellt med varandra från den inre diffusorn och böjer sig utåt. Detta skapar den lätt glödande formen. Diffusorn inuti är kolumnerad och ogenomskinlig, medan stagarna ger dig en närmare titt på den. Det finns en öppning i skuggan på toppen och botten. E27-lampan är inbyggd i diffusorn, vilket innebär att bländningsfritt ljus avges utanför. Stagarna skapar också ett tilltalande mönster. Mirta är lämplig för matbord och för diskar eller för belysning i vardagsrummet.
 • LED-vägglampa Clik, strömbrytare, brons

  LED-vägglampa Clik, strömbrytare, brons
  Med omkopplare och flexibel läsarm - LED-vägglampa Clik Clik LED-vägglampa passar diskret i alla sovrum och är den perfekta läslampan. Den är gjord av metall, legerat brons och avger varmt vitt ljus från både lamphuvud och i sidled av en liten ring på lampan från. En omkopplare installerades på det rektangulära väggfästet. Tack vare den flexibla läsarmen kan ljuset riktas riktat.
 • Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom

  Vägglampa Perla, 2 lampor, opal/krom
  Två-flammig vägglampa Perla i opalfärgat glas Vägglampan Perla består optiskt av två nyanser som är öppna längst upp och längst ner. Detta skapar en konformad ljus på väggen och golvytan är också subtilt upplyst. Tack vare opalglasmaterialet dyker ett diffust ljus upp runt, vilket också säkerställer god allmänbelysning. I mitten är de trattliknande nyanserna optiskt separerade från varandra och dekorerade med en diskret metallring. Till exempel har Perla skapat en blickfång med en minimalistisk design och mycket subtila detaljer som ser bra ut i korridoren och vardagsrummet.
 • LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 67,5 cm

  LED-badrumsvägglampa Yei, bredd 67,5 cm
  Kromfärgat LED-badrumsvägglampa Yei, IP44 Yei LED-spegellampa är utformad för att installeras ovanför en spegel i badrummet. Det sticker ut något in i rummet, dess kromfärgade stativ är lång och smal och monterad horisontellt som en stav. Lysdioderna är installerade under armaturhuset och strålar nedåt över hela lampans bredd. Detta skapar en bred ljuskotte som underbart belyser området nedanför. Ljuset är inte heller bländande på grund av opaldiffusorn.
 • LED-hänglampa Tango, up- och downlight

  LED-hänglampa Tango, up- och downlight
  Vinkel LED-hänglampa Tango med upp- och downlight Denna långa, kantiga LED-hänglampa Tango, som presenteras helt i svart, skapar en unik ljuseffekt. Högkvalitativa lysdioder från den välkända tillverkaren Samsung sprider det varma vita ljuset i en vinkel på 36 ° uppåt och nedåt, vilket resulterar i direkt belysning av golvyta och indirekt belysning av rummet. På grund av sin längd är pendellampa idealisk för användning över långbord, matsalsbord eller konferens- och mötesrum. I sektioner är ljuskällorna fästa till vänster, i mitten och höger i en rad bredvid varandra, det finns alltid ett mellanrum där det inte finns någon ljuskälla. Detta skapar en punkt-för-punkt-belysning som kastar ljus ett stort område och kompletterar varandra harmoniskt.
 • LED-vägglampa Gala, 2 700 K

  LED-vägglampa Gala, 2 700 K
  Oval LED-vägglampa Gala i form av en ring Skärmen på LED-vägglampan Gala är gjord i en oval form och bildar en bred, rund ring som är ihålig i mitten. På insidan finns de varma vita lysdioderna som, när de är fästa, lyser inåt från alla håll. Detta skapar indirekt belysning som kan fly uppåt och nedåt. Kroppen är elegant och modern och tack vare den rena vita färgen anpassar den sig till nästan alla inredningsstilar. Gala-armaturen används främst för accentbelysning och bländningsfri orientering.
 • LED-badrumstaklampa Square rörelsesensor

  LED-badrumstaklampa Square rörelsesensor
  Square LED-takarmatur med rörelsesensor Square LED-takarmaturen har en enkel och klassisk design - den kantiga formen är mindre slående tack vare de avrundade kanterna och kan därför integreras enkelt och diskret. Det universella vita ljuset kommer ut över hela ytan och fördelas homogent i rummet. Square är särskilt ljus och lämpar sig utmärkt för badrum och korridorer och är dessutom utrustad med en rörelsesensor. Den aktiveras automatiskt när rörelse upptäcks och stängs, beroende på inställningen, av igen efter en viss tid. Förutom ljusets varaktighet kan ljuskänsligheten och även detektionsområdet konfigureras. - IP54 - slagtålighet IK08 - justerbart rörelsesensorområde: 1 - 6 meter - maximal monteringshöjd: 6 meter - justerbar ljusvaraktighet: 5 sekunder till 30 minuter - ljussensorn kan justeras mellan 10 - 2 000 lux
 • Nintu - pendellampa med trämotiv

  Nintu - pendellampa med trämotiv
  Nintu - metall pendellampa med trädmotiv Vinternakna träd representerar motivet från Nintu- pendellampa , vars skugga är gjord av vitlackerad metall. På grund av trädmotivet och de resulterande fina utrymmena mellan lampskärmen kastas ett unikt ljusspel på väggarna i ett rum. Användningen av en globlampa lampa rekommenderas som en ljuskälla, eftersom det kan ses från utsidan genom skuggan. Lämpliga lampor förvaras som tillbehör.
 • Bendis - smal LED-pendellampa i vitt

  Bendis - smal LED-pendellampa i vitt
  Bendis – smal LED-pendellampa i vitt Individuellt upphängd belyser LED-pendellampan Bendis ett litet sidobord i vardagsrummet, arrangerat sida vid sida eller i en triangel. Den smala armaturen lyser också upp ett större matbord eller en lång disk i köket. Den långdragna, mycket smala aluminiumskärmen har målats och är utrustad med COB-LED-lampor med varmvit ljusfärg som kastar ljus i en 120° vinkel nedåt.