A lot decoration lampor

 • Klämlampa Clip El Emalj Shell

  Klämlampa Clip El Emalj Shell
  Industriell klämlampa från A lot decoration. Lampan kan användas som växtbelysning till dina blommor, eller fästas på bord och hyllor. Djup 25 cm Diameter 15 cm Sockel Stor sockel, E27 Max watt 40W&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Juno Emalj Vit

  Lampa/Värmeljus Juno Emalj Vit
  Denna lampa är designad för att rymma värmeljus och skapa en lugn och avkopplande belysning. Placera den på en central plats i rummet, som på ett bord eller en hylla, för att skapa en inbjudande&hellip:
 • Taklampa Glasklot Champagne

  Taklampa Glasklot Champagne
  Vacker takpendel med tre champagnefärgade glasklot från A lot decoration. Taklampan passar perfekt över middagsbordet eller köksön. Kombieras gärna med någon utav våra LED-ljuskällor. Höjd 17&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Ariana Emalj Sand

  Lampa/Värmeljus Ariana Emalj Sand
  Denna lampa är designad för att rymma värmeljus och skapa en avkopplande atmosfär. Placera den på ett sidobord, en hylla eller en annan yta där du vill skapa en mjuk belysning och en rogivande stämning.&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Ariana Emalj Stone

  Lampa/Värmeljus Ariana Emalj Stone
  Denna lampa är avsedd att hysa värmeljus och skapa en avkopplande atmosfär. Placera den på en hylla, ett sidobord eller en annan yta där du vill skapa en subtil belysning och en lugnande stämning.&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Iris Emalj Stone

  Lampa/Värmeljus Iris Emalj Stone
  Denna lampa är utformad för att hysa värmeljus och skapa en avkopplande atmosfär. Placera den på en bokhylla, ett sidobord eller en annan yta för att skapa en inbjudande och lugnande stämning. Oavsett&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Iris Emalj Sand

  Lampa/Värmeljus Iris Emalj Sand
  Iris Emalj Sand lampan är en subtil och stämningsfull inredningsdetalj som kommer att ge en varm känsla till ditt hem. Lampan är avsedd för värmeljus och är konstruerad med materialen metall, emalj&hellip:
 • Lampa/Värmeljus Iris Emalj Vit

  Lampa/Värmeljus Iris Emalj Vit
  Den vita Iris Emalj lampan är en vacker och funktionell inredningsdetalj som lägger till en mysig atmosfär i ditt hem. Lampan är utformad för att hålla värmeljus och är tillverkad av metall, emalj&hellip:
 • Värmeljushållare till flaska, brun

  Värmeljushållare till flaska, brun
  Dekorativ värmeljushållare för glasflaskor från A lot decoration. Återbruka och gör om vinflaskan till en ljusstake med hjälp av denna ljushållare. Den blommformade ljushållaren är tillverkad&hellip:
 • Kronljushållare Flaska Champagne

  Kronljushållare Flaska Champagne
  Dekorativ kronljushållare för champagneflaskor från A lot decoration. Återbruka och gör om champagneflaskan till en ljusstake med hjälp av denna ljushållare. Den blommformade ljushållaren är tillverkad&hellip:
 • Golvlampa Palm G.Brun

  Golvlampa Palm G.Brun
  Snygg golvlampa med palmblad i metall från a lot decoration. Kombieras gärna med någon utav våra LED-ljuskällor. Höjd 167 cm Diameter 60 cm Sladd 200 cm Sockel G9 Ljuskälla 4st, ingår ej Material&hellip:
 • Stående solcellslampa, svart

  Stående solcellslampa, svart
  Svart stående solcellslampa från A lot decoration. Solcellslampan levereras med uppladdninsbara batterier som kräver solljus för att laddas. Ju fler soltimmar desto längre lystid. Höjd 64 cm Diameter&hellip:
 • Hängande solcellslampa, svart

  Hängande solcellslampa, svart
  Svart hängande solcellslampa från A lot decoration. Solcellslampan levereras med uppladdninsbara batterier som kräver solljus för att laddas. Ju fler soltimmar desto längre lystid. Höjd 17 cm Diameter&hellip:
 • Golvlampa Approx Olive

  Golvlampa Approx Olive
  Svart hängande solcellslampa från A lot decoration. Solcellslampan levereras med uppladdninsbara batterier som kräver solljus för att laddas. Ju fler soltimmar desto längre lystid. Höjd 22 cm Diameter&hellip:
 • Bordslampa Hund, Svart

  Bordslampa Hund, Svart
  Svart bordslampa i form av en hund från A lot decoration. Dekorativ lampfot för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Höjd 32 cm Bredd 16 cm Djup 24 cm Sockel Stor sockel, E27 Max watt 40W&hellip:
 • Bordslampa/Light El Emalj Shell

  Bordslampa/Light El Emalj Shell
  Fin bordslampa i form av en gammal oljelampa från A lot decoration. Pryd fönsterbrädan med denna bordslampa för att sätta en mysig stämning både inomhus och från utsidan. Kombieras gärna med någon&hellip:
 • Taklampa Liam Emalj Sand

  Taklampa Liam Emalj Sand
  Industriell taklampa i metall från A lot decorations. Takpendeln hänger alldeles utmärkt över matbordet eller köksön. Höjd 16 cm Diameter 18 cm Sockel Stor sockel, E27 Max watt 40W Material Metall&hellip:
 • Taklampa Liam Emalj Shell

  Taklampa Liam Emalj Shell
  Industriell taklampa från A lot decoration. Takpendeln passar alldeles utmärkt över middagsbordet. Kombineras gärna med några utav våra LED-ljuskällor. Höjd 32 cm Diameter 42 cm Sladd 150 cm Sockel&hellip:
 • Bordslampa/Light El Antik Mässing

  Bordslampa/Light El Antik Mässing
  Fin bordslampa i form av en gammal oljelampa från A lot decoration. Pryd fönsterbrädan med denna bordslampa för att sätta en mysig stämning både inomhus och från utsidan. Kombieras gärna med någon&hellip:
 • Bordslampa/Light El Antik Brun

  Bordslampa/Light El Antik Brun
  Fin bordslampa i form av en gammal oljelampa från A lot decoration. Pryd fönsterbrädan med denna bordslampa för att sätta en mysig stämning både inomhus och från utsidan. Kombieras gärna med någon&hellip:
 • Pendel Ekorre

  Pendel Ekorre
  Takpendel med en klättrande ekorre på lampsladden från A lot decoration. Pryd fönstret med denna söta fönsterlampa och ge lampan en personlig prägel genom att välja en dekorativ LED-ljuskälla.&hellip:
 • Bordslampa Krokodil, Brun

  Bordslampa Krokodil, Brun
  Bordslama i form av ett krokodilhuvud från A lot decoration. Dekorativ bordslampa för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Ge lampan en personlig prägel genom att välja en dekorativ LED-ljuskälla.&hellip:
 • Bordslampa Tax, Brun

  Bordslampa Tax, Brun
  Lampfot i form av en stående hund från A lot decoration. Dekorativ bordslampa för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Ge lampan en personlig prägel genom att välja en dekorativ LED-ljuskälla.&hellip:
 • Bordslampa Flodhäst, Svart

  Bordslampa Flodhäst, Svart
  Lampfot i form av en gapande flodhäst från A lot decoration. Dekorativ bordslampa för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Ge lampan en personlig prägel genom att välja en dekorativ LED-ljuskälla.&hellip:
 • Lampfot Leopard, Mörkguld

  Lampfot Leopard, Mörkguld
  Lampfot i form av en leopard från A lot decoration. Dekorativ bordslampa för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Lampan passar lika bra med en lampskärm (ringfäste E27) som utan, med en&hellip:
 • Lampfot Lejon, Mörkguld

  Lampfot Lejon, Mörkguld
  Lampfot i form av ett lejon från A lot decoration. Dekorativ bordslampa för fönsterbrädan, konsollbordet eller bokhyllan. Lampan passar lika bra med en lampskärm (ringfäste E27) som utan, med en&hellip: