101 Copenhagen lampor

Att varumärket härstammar från Danmark och är ett bra exempel på modern dansk design är lätt att förstå. 101 Copenhagen har lampor med en eller flera ljuskällor som lyser upp rum och hem på ett vackert, stilfullt sätt. Clam, Bullet och Le Six är några exempel på populära lampserier från 101 Copenhagen.

 • Drop Ljuskrona Mässing

  Drop Ljuskrona Mässing
 • Hoop Bordslampa Midi Mässing

  Hoop Bordslampa Midi Mässing
 • Dusk Bordslampa

  Dusk Bordslampa
 • Clam Bordslampa Mässing

  Clam Bordslampa Mässing
 • Clam Bordslampa Oxiderad

  Clam Bordslampa Oxiderad
 • Punch Bordslampa

  Punch Bordslampa
 • Clam Bordslampa Svart

  Clam Bordslampa Svart
 • Hoop Golvlampa - Brons

  Hoop Golvlampa - Brons
 • Drop Bulp Taklampa Mini

  Drop Bulp Taklampa Mini
 • Drop Chandelier Oxidized Small

  Drop Chandelier Oxidized Small
 • No. 2 Pendel Mässing

  No. 2 Pendel Mässing
 • Pearl Pendel Brass

  Pearl Pendel Brass
 • 101 Copenhagen Clam Lamp Pendel - Taklampor Mässing - 10044

  101 Copenhagen Clam Lamp Pendel - Taklampor Mässing - 10044
  Clam lamp pendel från 101 Copenhagen, formgiven av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Takpendel i pläterad mässing med inspiration tagen från det industriella som möter det maritima med formen av en mussla. Designen är minimalistisk och ljuset framhävs mellan de två skärmarna som både avger ett indirekt och ett direkt ljussken. Lämplig för rum med takhöjd på minst 230- 250 cm. Sockel: E27 - 230V Rekommenderad ljuskälla SPL E27 LED- 4W 320 lumen- 2500 Kelvin. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • Drop Chandelier Burned Black

  Drop Chandelier Burned Black
 • 101 Copenhagen No. 2 Pendel Mässing - Taklampor Järn Mässing - 193019

  101 Copenhagen No. 2 Pendel Mässing - Taklampor Järn Mässing - 193019
  No. 2 pendel från 101 Copenhagen med en minimalistisk art deco-estetik i järn med en sfärisk lampskärm i opalglas och ett varmt ljus perfekt för alla hem. Den har en sockel med vertikala, dekorativa linjer och en svart textilsladd. Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Bra att veta om No. 2 pendel - Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.- Tillverkad av järn och opalglas.- Minimalistisk art deco-estetik med en mässingpläterad sockel och en sfärisk lampskärm.- Perfekt för en stilren look.- För mer information ladda ned PDF. Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Järn från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • Brick Ljusstake Stor 10,5 cm Marmor Calacatta

  Brick Ljusstake Stor 10,5 cm Marmor Calacatta
 • Drop Ljuskrona Kula

  Drop Ljuskrona Kula
 • Brutalist Bordslampa Grå

  Brutalist Bordslampa Grå
 • Stingray Chandelier Ljuskrona Bronze

  Stingray Chandelier Ljuskrona Bronze
 • 101 Copenhagen Drop Bulp Ljuskrona - Taklampor Opalglas Svart Mässing - 111093

  101 Copenhagen Drop Bulp Ljuskrona - Taklampor Opalglas Svart Mässing - 111093
  Taklampan Drop Chandelier Bulp från danska varumärket 101 Copenhagen utmärks av sina justerbara stag och klotformade vita lampskärmar. Taklampan utgörs av åtta stycken ljuskällor som optimerar ljusspridningen i rummet samtidigt som den oxiderade mässingen tillför en värmande och ombonad känsla. Inspirationen till formspråket kommer från dansk modernism och för tanken till 1950-talets ikoniska och experimentella design. Känslan som lampan tillför kallar danskarna själva för hygge, ett dansk ord som är knutet till danskarnas besatthet av mys och gemytlighet. Ljuskällor till de klotformade lampskärmarna köpes separat. Vi har valt ut Svart Mässing Taklampor i Opalglas från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • 101 Copenhagen Drop Bulp Mini Ljuskrona - Taklampor Oxiderad Mässing Oxidized Brass - 193004

  101 Copenhagen Drop Bulp Mini Ljuskrona - Taklampor Oxiderad Mässing Oxidized Brass - 193004
  Lampskärmarna kan justeras i flera olika vinklar, som gör det möjligt att skapa din egen stämning. Lampan är inspirerad av dansk modernism och 1950-talets ikoniska och experimentella strategi för lampdesign. Den droppformade lampskärmen säkerställer och optimerar ljusspridning medan undersidan av mässing ger rummet en varm belysning.Material:Lampskydd: 100% mässing, rör: oxiderad mässingLjuskällor till de klotformade lampskärmarna köpes separat. Sockel: E14 - 230V.Rekommenderad ljuskälla: LED 2WLjuskällans maximala diameter: 3,5 cmLjuskällans maximala höjd: 6,5 cmÖvrigt:Passar för rum med takhöjd mellan 230-320 cm. Vi har valt ut Oxidized Brass Taklampor i Oxiderad mässing från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • 101 Copenhagen Clam Table Lamp Bordslampa Rose Metal - Bordslampor Rose Metall - 111208

  101 Copenhagen Clam Table Lamp Bordslampa Rose Metal - Bordslampor Rose Metall - 111208
  Clam bordslampa från 101 Copenhagen. Clam är en serie tak- och bordslampor. De två lampskärmarna omger ljuset, vilket skapar en fascinerande gradering mellan direkt och indirekt belysning. Den minimalistiska lampan består av en lampbas och två identiska lampskärmar med en krans som passar lampbotten. Sockel: E14 - 230V Rekommenderad ljuskälla: HiluX K2 E14 LED - 4W 350 Lumen - 2700 Kelvin. Vi har valt ut Bordslampor i Rose Metall från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • 101 Copenhagen Brick Bordslampa Calacatta 105 Mm - Bordslampor Marmor Calacatta - 223081

  101 Copenhagen Brick Bordslampa Calacatta 105 Mm - Bordslampor Marmor Calacatta - 223081
  Brick bordslampa från 101 Copenhagen med en arkitektonisk formgivning i marmor med skarpa, geometriska former och en polerad yta. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Bra att veta om Brick bordslampa - Brick är också omtyckt för det unika mönstret.- Brick uppskattas för den arkitektoniska designen.- Ingår i serien Brick.- Bordslampan finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Gjord av marmor. Vi har valt ut Calacatta Bordslampor i Marmor från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • Brick Ljusstake Liten 7,5 cm Marmor Calacatta

  Brick Ljusstake Liten 7,5 cm Marmor Calacatta
 • Brick Bordslampa Låg 7,5 cm Marmor Calacatta

  Brick Bordslampa Låg 7,5 cm Marmor Calacatta
 • 101 Copenhagen Clam bordslampa 43,5 cm Oxiderad

  101 Copenhagen Clam bordslampa 43,5 cm Oxiderad
 • Taklampa Drop Chandelier brons

  Taklampa Drop Chandelier brons
  Taklampa i en industriell tappning, från 101 Copenhagen. Lampans armar är justerbara och man kan därför skapa en unik design efter eget tycke och smak. Tillverkad i metall.
 • 101 Copenhagen Drop Ljuskrona Burned Black - Taklampor Järn Burned Black - 204001

  101 Copenhagen Drop Ljuskrona Burned Black - Taklampor Järn Burned Black - 204001
  Drop ljuskrona från 101 Copenhagen med en modern design med justerbara armar och lampskärmar för att styra ljusets riktning. Den har åtta droppformade lampskärmar med långa, industriella armar. Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Bra att veta om Drop ljuskrona - Modern design.- Justerbara armar.- Justerbara lampskärmar.- Ljuskronan passar bra i vardagsrummet.- Passar i rum med takhöjd på 230-320 cm.- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.- Sladdlängd: 150-850 mm. Hur bör du ta hand om ljuskronan?- Stäng av elen innan rengöring.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Burned Black Taklampor i Järn från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • 101 Copenhagen Drop Ljuskrona Oxidized - Taklampor Mässing Oxidized - 111098

  101 Copenhagen Drop Ljuskrona Oxidized - Taklampor Mässing Oxidized - 111098
  Drop ljuskrona från 101 Copenhagen med en modern design med justerbara armar och lampskärmar för att styra ljusets riktning. Den har åtta droppformade lampskärmar med långa, industriella armar. Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Bra att veta om Drop ljuskrona - Modern design.- Justerbara armar.- Justerbara lampskärmar.- Ljuskronan passar bra i vardagsrummet.- Passar i rum med takhöjd på 230-320 cm.- Design av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.- Sladdlängd: 150-850 mm. Hur bör du ta hand om ljuskronan?- Stäng av elen innan rengöring.- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Oxidized Taklampor i Mässing från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • Bullet Pendel Bronze

  Bullet Pendel Bronze
 • AD Golvlampa

  AD Golvlampa
 • The Moon Golvlampa

  The Moon Golvlampa
 • Pearl Golvlampa Brass

  Pearl Golvlampa Brass
 • Bull Golvlampa Oxiderad

  Bull Golvlampa Oxiderad
 • Drop Ljuskrona Mini 111x54 cm Mässing

  Drop Ljuskrona Mini 111x54 cm Mässing
 • 101 Copenhagen - Hoop Golvlampa Bronze

  101 Copenhagen - Hoop Golvlampa Bronze
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Hoop-lampan från 101 Copenhagen är en vacker och stilren lampa som är perfekt för att ge en elegant touch till ditt hem. Den här lampan är inspirerad av skandinavisk design och dess enkla, tidlösa stil passar perfekt i alla rum. Hoop-lampan har en fyrkantig fot i antingen mässing eller brons, vilket ger en vacker lyster och säkerställer en stabil konstruktion. Lampan har en rund lampskärm i glas som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i rummet. Lampan finns i både en variant som golvlampa och bordslampa, så du kan välja den som passar bäst för dina behov. Båda varianterna har en hållbar konstruktion som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Med sin enkla och tidlösa design kommer Hoop-lampan garanterat att bli ett bra tillskott i alla hem, oavsett om du använder den som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet eller som en elegant arbetslampa på kontoret. Se alla Hoop-lampor här!
 • 101 Copenhagen Ghost Taklampa Mini Vit

  101 Copenhagen Ghost Taklampa Mini Vit
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Inspirerad av minimalismens konst handlar Ghost om att smälta samman ljus och skulpturala former i ett grafiskt element. Ghost kännetecknas av sina vita akrylrör som sträcker sig i olika riktningar och skapar därigenom ett organiskt system av självlysande akrylrör. Designen kommer från en handritning och lägger till en grafisk och distinkt atmosfär till rummet. Den fångar ögat med sina ständigt föränderliga former, som bildar olika mönster och former beroende på från vilken vinkel den betraktas. Ghost blir snabbt ett särskiljande inslag i alla typer av inredning. Ghost finns i två storlekar och är utrustad med en inbyggd LED- glödlampa. Ljuskronan stöds av fyra justerbara rostfria ståltrådar som kan justeras till önskad höjd i rummet.
 • 101 Copenhagen - Hoop Bordslampa Brass

  101 Copenhagen - Hoop Bordslampa Brass
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Hoop-lampan från 101 Copenhagen är en vacker och stilren lampa som är perfekt för att ge en elegant touch till ditt hem. Den här lampan är inspirerad av skandinavisk design och dess enkla, tidlösa stil passar perfekt i alla rum. Hoop-lampan har en fyrkantig fot i antingen mässing eller brons, vilket ger en vacker lyster och säkerställer en stabil konstruktion. Lampan har en rund lampskärm i glas som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i rummet. Lampan finns i både en variant som golvlampa och bordslampa, så du kan välja den som passar bäst för dina behov. Båda varianterna har en hållbar konstruktion som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Med sin enkla och tidlösa design kommer Hoop-lampan garanterat att bli ett bra tillskott i alla hem, oavsett om du använder den som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet eller som en elegant arbetslampa på kontoret. Se alla Hoop-lampor här!
 • 101 Copenhagen - Hoop Bordslampa Bronze

  101 Copenhagen - Hoop Bordslampa Bronze
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Hoop-lampan från 101 Copenhagen är en vacker och stilren lampa som är perfekt för att ge en elegant touch till ditt hem. Den här lampan är inspirerad av skandinavisk design och dess enkla, tidlösa stil passar perfekt i alla rum. Hoop-lampan har en fyrkantig fot i antingen mässing eller brons, vilket ger en vacker lyster och säkerställer en stabil konstruktion. Lampan har en rund lampskärm i glas som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i rummet. Lampan finns i både en variant som golvlampa och bordslampa, så du kan välja den som passar bäst för dina behov. Båda varianterna har en hållbar konstruktion som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Med sin enkla och tidlösa design kommer Hoop-lampan garanterat att bli ett bra tillskott i alla hem, oavsett om du använder den som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet eller som en elegant arbetslampa på kontoret. Se alla Hoop-lampor här!
 • 101 Copenhagen - Dawn Golvlampa Oxidized

  101 Copenhagen - Dawn Golvlampa Oxidized
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Från skymning till gryning - Dusk and Dawn-lamporna från 101 Copenhagen är en unik uppsättning lampor som kombinerar konstnärligt uttryck med funktionell belysning. Dessa lampor är perfekta för att lägga till en vacker och varm atmosfär i ditt hem. Dusk-lampan är en vacker bordslampa som har en organisk form inspirerad av naturens skönhet. Lampan har en vacker lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Dawn lampan är en golvlampa som är en perfekt motvikt till Dusk lampan. Lampan har en elegant, smal form och är tillverkad i ett starkt och hållbart material som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Dawn lampan har samma vackra lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning. Båda lamporna är utformade med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer och de passar perfekt ihop som ying och yang. Se fler 101 Köpenhamns bord- och golvlampor här!
 • 101 Copenhagen - Dusk Bordslampa Oxidized

  101 Copenhagen - Dusk Bordslampa Oxidized
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Från skymning till gryning - Dusk and Dawn-lamporna från 101 Copenhagen är en unik uppsättning lampor som kombinerar konstnärligt uttryck med funktionell belysning. Dessa lampor är perfekta för att lägga till en vacker och varm atmosfär i ditt hem. Dusk-lampan är en vacker bordslampa som har en organisk form inspirerad av naturens skönhet. Lampan har en vacker lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Dawn lampan är en golvlampa som är en perfekt motvikt till Dusk lampan. Lampan har en elegant, smal form och är tillverkad i ett starkt och hållbart material som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Dawn lampan har samma vackra lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning. Båda lamporna är utformade med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer och de passar perfekt ihop som ying och yang. Se fler 101 Köpenhamns bord- och golvlampor här!
 • 101 Copenhagen - Bull Golvlampa Oxidized

  101 Copenhagen - Bull Golvlampa Oxidized
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Golvlampan Bull Oxidised från 101 Copenhagen är en unik och iögonfallande lampa som ger stil och karaktär till ditt hem. Bull är inspirerad av hornen på en tjur och är utformad för att vara en utsökt blandning av skönhet och funktion. Den här eleganta lampan har två ljuskällor i opaliserat glas som ger en mjuk och behaglig belysning, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i vilket rum som helst. Ljuskällorna är som tjurens två horn, vilket skapar ett vackert och dramatiskt ljus som är perfekt för att lägga till en touch av elegans och stil i vilket rum som helst. Bull-lampan är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer dess långvariga hållbarhet och prestanda. Oavsett om du placerar Bull i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum kommer den att lägga till ett unikt och iögonfallande element till din inredning. Med sin eleganta och distinkta design är Bull-lampan från 101 Copenhagen det perfekta valet för dig som letar efter en belysningslösning som är både funktionell och vacker på samma gång. Se hela Bulls belysningskollektion här!
 • 101 Copenhagen - Bull Bordslampa Oxidized

  101 Copenhagen - Bull Bordslampa Oxidized
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Bull Oxidised Table Lamp från 101 Copenhagen är en unik och iögonfallande lampa som ger stil och karaktär till ditt hem. Bull är inspirerad av hornen på en tjur och är utformad för att vara en utsökt blandning av skönhet och funktion. Den här eleganta lampan har två ljuskällor i opaliserat glas som ger en mjuk och behaglig belysning, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i vilket rum som helst. Ljuskällorna är som tjurens två horn, vilket skapar ett vackert och dramatiskt ljus som är perfekt för att lägga till en touch av elegans och stil i vilket rum som helst. Bull-lampan är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer dess långvariga hållbarhet och prestanda. Oavsett om du placerar Bull i ditt vardagsrum, matsal eller sovrum kommer den att lägga till ett unikt och iögonfallande element till din inredning. Med sin eleganta och distinkta design är Bull-lampan från 101 Copenhagen det perfekta valet för dig som letar efter en belysningslösning som är både funktionell och vacker på samma gång. Se hela Bulls belysningskollektion här!
 • 101 Copenhagen - The Moon Golvlampa Brass

  101 Copenhagen - The Moon Golvlampa Brass
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Moon från 101 Copenhagen är en imponerande och iögonfallande lampa som ger stil och elegans till alla rum i ditt hem. Med sin marmorbas och tunna, slanka metallkropp är The Moon en modern tolkning av en klassisk lampa. Lampans distinkta lampskärm är formad som cymbalen i ett trumset och hänger fritt från lampkroppen. Den lösa lampskärmen skapar ett vackert och dramatiskt ljus som är perfekt för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär i vilket rum som helst. Moon är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer dess långvariga hållbarhet och prestanda. Lampans marmorbas ger en stabil bas som håller lampan säkert på plats, medan den eleganta mässingskroppen ger lampan ett elegant och stilfullt utseende. Se fler golvlampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - AD Golvlampa Oxidized

  101 Copenhagen - AD Golvlampa Oxidized
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Introducera ditt hem till en helt ny era av belysning med AD golvlampan från 101 Copenhagen. Den här unika lampan kommer att imponera med sin enkla och moderna design som ger en rå och industriell look till varje interiör. AD-lampan består av två runda metallskivor som står upprätt och skapar en stabil och robust bas. Mellan de två skivorna är en ljuskälla placerad för att ge ett varmt och behagligt ljus till ditt rum. Lampans råa metallskivor bildar en elegant lampskärm som sprider ljuset jämnt och skapar en atmosfär av mysighet och lugn. Perfekt för vardagsrummet, sovrummet eller kontoret, AD-golvlampan ger en extra touch av stil och elegans till alla rum. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla i många år framöver. Se fler golvlampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Brutalist Bordslampa Concrete Grey

  101 Copenhagen - Brutalist Bordslampa Concrete Grey
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Upplev ett helt nytt sätt att tänka på belysning med den brutalistiska bordslampan från 101 Copenhagen. Den här unika lampan är en hyllning till brutalismens mästare och är designad av de begåvade formgivarna Kristian Sofus Hansen och Tommy Hyldahl. Brutalistlampan är tillverkad av betong, vilket ger den en rustik och robust karaktär. Betongen är noggrant formad för att skapa skarpa linjer och en unik geometrisk form som verkligen sticker ut från mängden. Den råa betongen i kombination med de skarpa brutalistiska linjerna ger lampan en kantig och industriell look som ger karaktär och personlighet till vilket rum som helst. Lampan är utformad som en bordslampa och passar perfekt på ett skrivbord eller sidobord. Den skapar ett mjukt och varmt ljus som kommer att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i rummet. Se fler bordslampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Clam Bordslampa Burned Black

  101 Copenhagen - Clam Bordslampa Burned Black
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Bordslampan Clam från 101 Copenhagen är en vacker och elegant lampa som ger en elegant touch till alla rum. Lampan finns nu i tre nya olika färger så att du kan välja den som passar bäst till din inredning: mässing, oxiderad och bränd svart. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att vara både funktionell och dekorativ. Med sin enkla och tidlösa design passar den perfekt på skrivbordet, nattduksbordet eller som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet. Kupolen på Clam-lampan är tillverkad av ett speciellt material som ger en behaglig och mjuk belysning som skapar en mysig atmosfär i rummet. Oavsett om du letar efter en lampa för arbetsplatsen eller bara vill ha vacker belysning i hemmet är bordslampan Clam från 101 Copenhagen ett perfekt val. Se alla Clam-lampor här!
 • 101 Copenhagen - Pearl Taklampa Brass

  101 Copenhagen - Pearl Taklampa Brass
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Upptäck den unika och vackra lampserien Pearl från 101 Copenhagen. Serien innehåller både en taklampa och en golvlampa, som båda är designade med ett vackert och funktionellt uttryck. Både pendel- och golvlampan har en robust metallram som är utformad med justerbara perforerade lampskärmar. Dessa lampskärmar filtrerar ljuset och skapar en mjuk och diffus belysning som skapar en mysig och avslappnad atmosfär i rummet. Belysningskollektionen Pearl är utformad för att bli en integrerad del av din inredning och ger en touch av elegans och stil. Lampans minimalistiska och moderna utseende passar bra i alla rum och är perfekt för att lägga till ett mjukt och varmt ljus i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Se båda Pearl-lamporna här!
 • 101 Copenhagen - No. 2 Taklampa Brass

  101 Copenhagen - No. 2 Taklampa Brass
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Få elegant och minimalistisk belysning med taklampan No. 2 från 101 Copenhagen. Den här vackra lampan är designad med ett enkelt och stilfullt uttryck som kommer att ge en subtil elegans till alla rum. No. 2 taklampan består av en rund opaliserad glasskärm som är noggrant utformad för att skapa ett mjukt och varmt ljus. Glasskärmen hänger från en metallram som finns i flera olika färger, så att du kan välja den som passar bäst till din inredning. Lampan är utformad för att hängas från taket, vilket ger den en imponerande och elegant närvaro i ditt utrymme. Den enkla och minimalistiska stilen hos No. 2 taklampan gör den till det perfekta valet för alla som vill ha en diskret belysning som ändå ger karaktär åt sitt utrymme. Se fler taklampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Pearl Golvlampa Brass

  101 Copenhagen - Pearl Golvlampa Brass
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Upptäck den unika och vackra lampserien Pearl från 101 Copenhagen. Serien innehåller både en taklampa och en golvlampa, som båda är designade med ett vackert och funktionellt uttryck. Både pendel- och golvlampan har en robust metallram som är utformad med justerbara perforerade lampskärmar. Dessa lampskärmar filtrerar ljuset och skapar en mjuk och diffus belysning som skapar en mysig och avslappnad atmosfär i rummet. Belysningskollektionen Pearl är utformad för att bli en integrerad del av din inredning och ger en touch av elegans och stil. Lampans minimalistiska och moderna utseende passar bra i alla rum och är perfekt för att lägga till ett mjukt och varmt ljus i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Se båda Pearl-lamporna här!
 • 101 Copenhagen - Pivot Bordslampa Bronze

  101 Copenhagen - Pivot Bordslampa Bronze
  Design Kristian Sofus Hansen, Malo Sannié & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Vi presenterar Pivot - den mångsidiga bordslampan från 101 Copenhagen som ger ditt hem en funktionell och modern estetik. Med sin minimalistiska och skandinaviska stil är den här lampan utformad för att integreras vackert i varje interiör. Pivots unika funktioner möjliggör en anpassad ljusupplevelse som passar dina behov. Lampan kan svänga och vrida sig i olika riktningar, vilket gör att du kan fokusera ljuset i önskad riktning. Pivot lyser uppåt och ger en behaglig och mjuk belysning till ditt utrymme. Den här lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är byggd för att hålla länge. Den minimalistiska designen i kombination med den robusta konstruktionen gör det enkelt att rengöra och underhålla lampan. Den är idealisk för nattduksbord eller som ett komplement till varje ruminredning som kräver en liten touch av ljus. Se fler 101 Copenhagen bordslampor här!
 • 101 Copenhagen - Clam Bordslampa Oxidized

  101 Copenhagen - Clam Bordslampa Oxidized
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Bordslampan Clam från 101 Copenhagen är en vacker och elegant lampa som ger en elegant touch till alla rum. Lampan finns nu i tre nya olika färger så att du kan välja den som passar bäst till din inredning: mässing, oxiderad och bränd svart. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att vara både funktionell och dekorativ. Med sin enkla och tidlösa design passar den perfekt på skrivbordet, nattduksbordet eller som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet. Kupolen på Clam-lampan är tillverkad av ett speciellt material som ger en behaglig och mjuk belysning som skapar en mysig atmosfär i rummet. Oavsett om du letar efter en lampa för arbetsplatsen eller bara vill ha vacker belysning i hemmet är bordslampan Clam från 101 Copenhagen ett perfekt val. Se alla Clam-lampor här!
 • 101 Copenhagen - Hoop Golvlampa Brass

  101 Copenhagen - Hoop Golvlampa Brass
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Hoop-lampan från 101 Copenhagen är en vacker och stilren lampa som är perfekt för att ge en elegant touch till ditt hem. Den här lampan är inspirerad av skandinavisk design och dess enkla, tidlösa stil passar perfekt i alla rum. Hoop-lampan har en fyrkantig fot gjord av antingen mässing eller brons, vilket ger en vacker lyster och säkerställer en stabil konstruktion. Lampan har en rund lampskärm i glas som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i rummet. Lampan finns i både en variant som golvlampa och bordslampa, så du kan välja den som passar bäst för dina behov. Båda varianterna har en hållbar konstruktion som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Med sin enkla och tidlösa design kommer Hoop-lampan garanterat att bli ett bra tillskott i alla hem, oavsett om du använder den som en mysig stämningsbelysning i vardagsrummet eller som en elegant arbetslampa på kontoret. Se alla Hoop-lampor här!
 • Cobra Bordslampa Mörkgrå

  Cobra Bordslampa Mörkgrå
 • Stick Bordslampa 30,5 cm

  Stick Bordslampa 30,5 cm
 • Stick Vägglampa

  Stick Vägglampa
 • Curve Pendel

  Curve Pendel
 • Fungus Bordslampa 35 cm Sand

  Fungus Bordslampa 35 cm Sand
 • Le Deux Bordslampa Sand

  Le Deux Bordslampa Sand
 • Cobra Bordslampa Sand

  Cobra Bordslampa Sand
 • Clam Bordslampa Brass

  Clam Bordslampa Brass
 • 101 Copenhagen Papillion Pendel Perforated - Taklampor Glas Guld - 111093P

  101 Copenhagen Papillion Pendel Perforated - Taklampor Glas Guld - 111093P
  Papillion som betyder fjäril på franska, illustreras poetiskt av de svävande lampskärmarna. Lampan är ett exempel på en förenklad Art Deco-ljuskrona, med sex lampskärmar som är elegant placerade på en lätt metallkonstruktion som bildar formen på en sexkant. Vi har valt ut Guld Taklampor i Glas från 101 Copenhagen med stor omsorg.
 • 101 Copenhagen - Le Six Vägglampa Dubbel Arm Svart

  101 Copenhagen - Le Six Vägglampa Dubbel Arm Svart
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept Le Six är en modern och minimalistisk lampserie, som ser fantastisk ut och bringar något nytt och snyggt till dit hem. Lampskärmens kurviga design är inspirerad av 1920- och 1930 – talet samt genomsyrad av skandinavisk stil och snygg design. Den karakteristiska trumpetformen är designad för att skapa en skärm med den mest optimala ljusspridningen, och som enkelt kan riktas i den riktning som önskas. Le Six finns i många olika varianter och färger, den kommer se vacker ut oavsett var den placeras.
 • 101 Copenhagen - Drop Bulp Vägglampa Grey

  101 Copenhagen - Drop Bulp Vägglampa Grey
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Drop från 101 Copenhagen är en vacker och elegant belysningslösning som ger stil och charm till alla rum. Den skulpturala designen på den här ljuskronan är inspirerad av naturen och har en organisk form som skapar en lugnande och avkopplande atmosfär. Drop-ljuskronan finns i olika material, bland annat mässing, oxiderad mässing och stål, så att du kan välja den variant som passar bäst till din inredningsstil. Ljuskronan är utrustad med opaliserade glaslampor som ger en mjuk och behaglig belysning, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i vilket rum som helst. Det är en ljuskrona som ger en touch av elegans till vilket rum som helst, och dess organiska form och vackra material ger en naturlig känsla av lugn och harmoni till din inredning. Om du vill lägga till en vacker och elegant belysningslösning i ditt hem är Drop-ljuskronan från 101 Copenhagen det perfekta valet. Se hela Drop-belysningskollektionen här!
 • 101 Copenhagen - Clam Vägglampa Bronze

  101 Copenhagen - Clam Vägglampa Bronze
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Möt Clam - en vacker vägglampa från 101 Copenhagen som ger ditt hem en sofistikerad och mysig look. Med sin stora ovala lampskärm och indirekta ljuskälla är Clam den perfekta belysningslösningen för varje modern inredning. Tillverkad av högkvalitativa material har den här lampan en enkel och elegant design som passar perfekt i varje modern inredning. Lampans storlek och form gör den lämplig för både stora och små utrymmen, och lampans storlek gör den lätt att montera på väggen och kan placeras på olika sätt beroende på dina behov och preferenser. Den här lampan är idealisk för användning i ditt sovrum, vardagsrum, kontor eller någon annanstans i ditt hem där du vill skapa en varm och mysig atmosfär. Vägglampan Clam är också ett imponerande och stilfullt tillägg till alla hotell och restauranger där sofistikerad och subtil belysning behövs. Se alla Clam-lampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Clam Vägglampa Brass

  101 Copenhagen - Clam Vägglampa Brass
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Möt Clam - en vacker vägglampa från 101 Copenhagen som ger ditt hem en sofistikerad och mysig look. Med sin stora ovala lampskärm och indirekta ljuskälla är Clam den perfekta belysningslösningen för varje modern inredning. Tillverkad av högkvalitativa material har den här lampan en enkel och elegant design som passar perfekt i varje modern inredning. Lampans storlek och form gör den lämplig för både stora och små utrymmen, och lampans storlek gör den lätt att montera på väggen och kan placeras på olika sätt beroende på dina behov och preferenser. Den här lampan är idealisk för användning i ditt sovrum, vardagsrum, kontor eller någon annanstans i ditt hem där du vill skapa en varm och mysig atmosfär. Vägglampan Clam är också ett imponerande och stilfullt tillägg till alla hotell och restauranger där sofistikerad och subtil belysning behövs. Se alla Clam-lampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Clam Vägglampa Burned Black

  101 Copenhagen - Clam Vägglampa Burned Black
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Möt Clam - en vacker vägglampa från 101 Copenhagen som ger ditt hem en sofistikerad och mysig look. Med sin stora ovala lampskärm och indirekta ljuskälla är Clam den perfekta belysningslösningen för varje modern inredning. Tillverkad av högkvalitativa material har den här lampan en enkel och elegant design som passar perfekt i varje modern inredning. Lampans storlek och form gör den lämplig för både stora och små utrymmen, och lampans storlek gör den lätt att montera på väggen och kan placeras på olika sätt beroende på dina behov och preferenser. Den här lampan är idealisk för användning i ditt sovrum, vardagsrum, kontor eller någon annanstans i ditt hem där du vill skapa en varm och mysig atmosfär. Vägglampan Clam är också ett imponerande och stilfullt tillägg till alla hotell och restauranger där sofistikerad och subtil belysning behövs. Se alla Clam-lampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Clam Vägglampa Oxidized

  101 Copenhagen - Clam Vägglampa Oxidized
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Möt Clam - en vacker vägglampa från 101 Copenhagen som ger ditt hem en sofistikerad och mysig look. Med sin stora ovala lampskärm och indirekta ljuskälla är Clam den perfekta belysningslösningen för varje modern inredning. Tillverkad av högkvalitativa material har den här lampan en enkel och elegant design som passar perfekt i varje modern inredning. Lampans storlek och form gör den lämplig för både stora och små utrymmen, och lampans storlek gör den lätt att montera på väggen och kan placeras på olika sätt beroende på dina behov och preferenser. Den här lampan är idealisk för användning i ditt sovrum, vardagsrum, kontor eller någon annanstans i ditt hem där du vill skapa en varm och mysig atmosfär. Vägglampan Clam är också ett imponerande och stilfullt tillägg till alla hotell och restauranger där sofistikerad och subtil belysning behövs. Se alla Clam-lampor från 101 Copenhagen här!
 • 101 Copenhagen - Bullet Vägglampa Bronze

  101 Copenhagen - Bullet Vägglampa Bronze
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Bullet från 101 Copenhagen är den perfekta belysningslösningen för ditt hem, kontor eller andra utrymmen som kräver en sofistikerad och elegant touch. Bullet är en serie lampor som omfattar en vägglampa, en taklampa och en ljuskrona - alla med en rörformad lampskärm och ett ovalt hål som ger ett mjukt och mysigt ljus. Bullet-seriens raffinerade design gör den till ett oumbärligt inslag i varje modern och elegant inredning. Lampans rörform och ovala hål är utformade för att skapa en unik och subtil ljuseffekt som skapar en lugnande och avkopplande atmosfär i alla rum. Den opaliserade lampskärmen, genom vilken ljuset lyser, ger en behaglig och jämn belysning utan bländning. Bullet är också lätt att installera och använda, vilket gör den till en idealisk belysningslösning för både privata och professionella utrymmen. Se hela Bullet-sortimentet här!
 • 101 Copenhagen - Dusk Vägglampa Burned Black

  101 Copenhagen - Dusk Vägglampa Burned Black
  Design Nicolai Nøddesbo & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Från skymning till gryning - Dusk and Dawn-lamporna från 101 Copenhagen är en unik uppsättning lampor som kombinerar konstnärligt uttryck med funktionell belysning. Dessa lampor är perfekta för att lägga till en vacker och varm atmosfär i ditt hem. Dusk-lampan är en vacker bordslampa som har en organisk form inspirerad av naturens skönhet. Lampan har en vacker lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning som är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem. Dawn lampan är en golvlampa som är en perfekt motvikt till Dusk lampan. Lampan har en elegant, smal form och är tillverkad i ett starkt och hållbart material som garanterar att lampan kommer att hålla i många år. Dawn lampan har samma vackra lampskärm som skapar en varm och mjuk belysning. Båda lamporna är utformade med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer och de passar perfekt ihop som ying och yang. Se fler 101 Köpenhamns bord- och golvlampor här!
 • 101 Copenhagen - Stick Vägglampa Bronze

  101 Copenhagen - Stick Vägglampa Bronze
  Design Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Med kollektionen Stick får du en fantastisk kombination av ljus och skulpturala element i en grafisk och minimalistisk design. Varje lampa i kollektionen är uppkallad efter sin Stick-lampskärm, som är ett vitt akrylrör som avger ett fantastiskt ljus. Röret är utrustat med en inbyggd LED-ljuskälla och är avslutat med metallbeslag i varje ände för ett elegant och stilfullt utseende. Ljuskällan är monterad på en enkel och geometrisk metallram som skapar ett nästan grafiskt utseende i vilken inredning som helst. Stick-kollektionen innehåller en bordslampa, en vägglampa och en taklampa. Alla lampor har en inbyggd LED-ljuskälla som ger vacker och energieffektiv belysning. Så oavsett om du vill använda Stick-lampor för att skapa en mysig atmosfär i ditt vardagsrum eller som ett vackert designelement i ditt hem är Stick-kollektionen ett fantastiskt val. Se alla Stick-lampor här!
 • 101 Copenhagen - Bow Golvlampa Bronze 101 Copenhagen

  101 Copenhagen - Bow Golvlampa Bronze 101 Copenhagen
  Bow Golvlampa Bronze - 101 Copenhagen
 • 101 Copenhagen - Bow Vägglampa Big Bronze 101 Copenhagen

  101 Copenhagen - Bow Vägglampa Big Bronze 101 Copenhagen
  Bow Vägglampa Big Bronze - 101 Copenhagen
 • 101 Copenhagen - Bow Vägglampa Mini Bronze 101 Copenhagen

  101 Copenhagen - Bow Vägglampa Mini Bronze 101 Copenhagen
  Bow Vägglampa Mini Bronze - 101 Copenhagen
 • 101 Copenhagen - Neon Golvlampa/Side Table Bronze 101 Copenhagen

  101 Copenhagen - Neon Golvlampa/Side Table Bronze 101 Copenhagen
  Neon Golvlampa/Side Table Bronze - 101 Copenhagen
 • 101 Copenhagen Ghost Chandelier big taklampa Bronze

  101 Copenhagen Ghost Chandelier big taklampa Bronze
 • 101 Copenhagen Ghost Chandelier mini taklampa Bronze

  101 Copenhagen Ghost Chandelier mini taklampa Bronze
 • 101 Copenhagen Tube Ljusstake 145 Mm - Ljusstakar Keramik Kaffe

  101 Copenhagen Tube Ljusstake 145 Mm - Ljusstakar Keramik Kaffe
  Ljusstaken från 101 Copenhagen har en minimalistisk formgivning i keramik med ett skulpturalt uttryck med inspiration från 70-talet. Den har en handglaserad yta för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om ljusstaken från 101 Copenhagen- Tube uppskattas för den skulpturala designen.- Tube är också omtyckt för den handglaserade ytan.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Ljusstaken finns i olika färger. Skötselråd för ljusstaken- Använd en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • 101 Copenhagen Brick Ljusstake 75 Mm - Ljusstakar Marmor Calacatta

  101 Copenhagen Brick Ljusstake 75 Mm - Ljusstakar Marmor Calacatta
  Ljusstaken från 101 Copenhagen har en arkitektonisk formgivning i marmor med skarpa, geometriska former och en polerad yta. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Formgivning av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om ljusstaken från 101 Copenhagen- Brick uppskattas för den arkitektoniska designen.- Brick är också omtyckt för det unika mönstret.- Gjord av marmor.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Från serien Brick. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • 101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm - Ljusstakar Keramik Kaffe

  101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm - Ljusstakar Keramik Kaffe
  Ljusstaken från 101 Copenhagen har en minimalistisk formgivning i keramik med ett skulpturalt uttryck med inspiration från 70-talet. Den har en handglaserad yta för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om ljusstaken från 101 Copenhagen- Tube uppskattas för den skulpturala designen.- Tube är också omtyckt för den handglaserade ytan.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Ljusstaken finns i olika färger. Skötselråd för ljusstaken- Använd en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • 101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm - Ljusstakar Keramik Benvit

  101 Copenhagen Tube Ljusstake 350 Mm - Ljusstakar Keramik Benvit
  Ljusstaken från 101 Copenhagen har en minimalistisk formgivning i keramik med ett skulpturalt uttryck med inspiration från 70-talet. Den har en handglaserad yta för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om ljusstaken från 101 Copenhagen- Tube uppskattas för den skulpturala designen.- Tube är också omtyckt för den handglaserade ytan.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Ljusstaken finns i olika färger. Skötselråd för ljusstaken- Använd en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • 101 Copenhagen Tube Ljusstake 145 Mm - Ljusstakar Keramik Benvit

  101 Copenhagen Tube Ljusstake 145 Mm - Ljusstakar Keramik Benvit
  Ljusstaken från 101 Copenhagen har en minimalistisk formgivning i keramik med ett skulpturalt uttryck med inspiration från 70-talet. Den har en handglaserad yta för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Formgivning av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Om ljusstaken från 101 Copenhagen- Tube uppskattas för den skulpturala designen.- Tube är också omtyckt för den handglaserade ytan.- Ljusstaken finns i olika storlekar.- Ljusstaken finns i olika färger. Skötselråd för ljusstaken- Använd en torr trasa. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • 101 Köpenhamn Nr. 2 Taklampa Brons

  101 Köpenhamn Nr. 2 Taklampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Pendeln taklampan är designad i en klassisk och elegant design. Den runda lampskärmen i opalglas är kännetecknet för de vackra taklampor. Den runda lampskärmen kan lysa upp även det mörkaste rummet, och kan bidra till att ge ditt hem en mysig och varm atmosfär. Lampan fungerar bra ensam eller som en del av en samling av flera taklampor tillsammans.
 • 101 Copenhagen Bullet Taklampa Brons

  101 Copenhagen Bullet Taklampa Brons
  Design: 101 Köpenhamn Koncept: Bullet lampserien kännetecknas av sin slutna rörformade metall. Öppningen på lampskärmen täcks av en böjd bit opalglas vilket bidrar till att ge ett fint ljus och atmosfär till hemmet. Lamporna är alla gjorda av bronspläterat järn och vackert opalglas som tillsammans skapar de sfäriska formerna. Serien består av taklampor och en vägglampa.
 • 101 Copenhagen Bullet Vägglampa Brons

  101 Copenhagen Bullet Vägglampa Brons
  Design: 101 Köpenhamn Koncept: Bullet lampserien kännetecknas av sin slutna rörformade metall. Öppningen på lampskärmen täcks av en böjd bit opalglas vilket bidrar till att ge ett fint ljus och atmosfär till hemmet. Lamporna är alla gjorda av bronspläterat järn och vackert opalglas som tillsammans skapar de sfäriska formerna. Serien består av taklampor och en vägglampa.
 • 101 Copenhagen Bullet Taklampa Brons

  101 Copenhagen Bullet Taklampa Brons
  Design: 101 Köpenhamn Koncept: Bullet lampserien kännetecknas av sin slutna rörformade metall. Öppningen på lampskärmen täcks av en böjd bit opalglas vilket bidrar till att ge ett fint ljus och atmosfär till hemmet. Lamporna är alla gjorda av bronspläterat järn och vackert opalglas som tillsammans skapar de sfäriska formerna. Serien består av taklampor och en vägglampa.
 • 101 Copenhagen Stingray Taklampa Mässing

  101 Copenhagen Stingray Taklampa Mässing
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Stingray-serien har sin stora inspiration från havets stingray. Stingray lampskärm handlar om kontrasten mellan mjuka former och skarpa linjer. Den svävande lampskärmen är det genomgående inslaget i Stingray-serien, som är elegant representerad i ett antal vackra lampor.
 • 101 Copenhagen Stingray Taklampa Brons

  101 Copenhagen Stingray Taklampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Stingray-serien har sin stora inspiration från havets stingray. Stingray lampskärm handlar om kontrasten mellan mjuka former och skarpa linjer. Den svävande lampskärmen är det genomgående inslaget i Stingray-serien, som är elegant representerad i ett antal vackra lampor.
 • 101 Copenhagen Drop Taklampa Mini Burnt Svart

  101 Copenhagen Drop Taklampa Mini Burnt Svart
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Inspirerad av dansk modernism och tidlösa ikoner är Drop-serien en fritt flytande armatur med en modern stil som behåller charmen från 50-talet. Denna eleganta och innovativa ljuskrona tillåter ljusspridning med sina lätt böjda lampskärmar och sina flexibla armar. Ljuskronan erbjuder ett naturligt varmt ljus som skapar en atmosfär i alla interiörer.
 • 101 Copenhagen Drop Taklampa Brons

  101 Copenhagen Drop Taklampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Inspirerad av dansk modernism och tidlösa ikoner är Drop-serien en fritt flytande armatur med en modern stil som behåller charmen från 50-talet. Denna eleganta och innovativa ljuskrona tillåter ljusspridning med sina lätt böjda lampskärmar och sina flexibla armar. Ljuskronan erbjuder ett naturligt varmt ljus som skapar en atmosfär i alla interiörer.
 • 101 Copenhagen Drop Taklampa Mini Brons

  101 Copenhagen Drop Taklampa Mini Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Inspirerad av dansk modernism och tidlösa ikoner är Drop-serien en fritt flytande armatur med en modern stil som behåller charmen från 50-talet. Denna eleganta och innovativa ljuskrona tillåter ljusspridning med sina lätt böjda lampskärmar och sina flexibla armar. Ljuskronan erbjuder ett naturligt varmt ljus som skapar en atmosfär i alla interiörer.
 • 101 Copenhagen Clam Vägglampa Brons

  101 Copenhagen Clam Vägglampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Clam-lampan är inspirerad av formen av en mussla. De motsatta lampskärmarna hjälper till att leka med direkt och indirekt belysning, och den japanskinspirerade lampan reflekterar ljuset på båda sidor av metallskärmarna. Den minimalistiska lampan är designad med en lampfot och två identiska lampskärmar. I lampserien hittar du både bordslampor och vägglampor.
 • 101 Copenhagen Clam Vägglampa Mässing

  101 Copenhagen Clam Vägglampa Mässing
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Clam-lampan är inspirerad av formen av en mussla. De motsatta lampskärmarna hjälper till att leka med direkt och indirekt belysning, och den japanskinspirerade lampan reflekterar ljuset på båda sidor av metallskärmarna. Den minimalistiska lampan är designad med en lampfot och två identiska lampskärmar. I lampserien hittar du både bordslampor och vägglampor.
 • 101 Copenhagen Clam Vägglampa Burnt Svart

  101 Copenhagen Clam Vägglampa Burnt Svart
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Clam-lampan är inspirerad av formen av en mussla. De motsatta lampskärmarna hjälper till att leka med direkt och indirekt belysning, och den japanskinspirerade lampan reflekterar ljuset på båda sidor av metallskärmarna. Den minimalistiska lampan är designad med en lampfot och två identiska lampskärmar. I lampserien hittar du både bordslampor och vägglampor.
 • 101 Copenhagen Clam Vägglampa Oxiderad

  101 Copenhagen Clam Vägglampa Oxiderad
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Clam-lampan är inspirerad av formen av en mussla. De motsatta lampskärmarna hjälper till att leka med direkt och indirekt belysning, och den japanskinspirerade lampan reflekterar ljuset på båda sidor av metallskärmarna. Den minimalistiska lampan är designad med en lampfot och två identiska lampskärmar. I lampserien hittar du både bordslampor och vägglampor.
 • 101 Copenhagen Brick Bordslampa High Calacatta

  101 Copenhagen Brick Bordslampa High Calacatta
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Brick-lampan är designad med skarpa geometriska former och är gjord av den vackraste marmor. Eftersom lampan är gjord av naturprodukten marmor, har varje lampa sitt eget unika mönster. Lampan finns i 2 olika storlekar. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • 101 Copenhagen Sahn Taklampa Brons

  101 Copenhagen Sahn Taklampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Sahn är ordet för tre på japanska, och beskriver designen på lampan, som använder 3 olika lampskärmar. De 3 lampskärmarna ger olika ljus och en lekfull funktion för lampan. varje lampskärm och lamparm kan vridas och vridas, vilket gör det möjligt att skapa sitt eget unika arrangemang.
 • 101 Copenhagen Sitting Man Golvlampa Stor Mörkgrå

  101 Copenhagen Sitting Man Golvlampa Stor Mörkgrå
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Lampans form påminner om siluetten av en sittande man, där den vackra runda kupolen i opalglas spelar en central roll. Den komplexa strukturen är en fin balans mellan struktur och vikt, estetik och funktion, med ett försök att utmana uppfattningen om form och ljus. Lampan finns som golvlampa och bordslampa.
 • 101 Copenhagen Sitting Man Golvlampa Mini Mörkgrå

  101 Copenhagen Sitting Man Golvlampa Mini Mörkgrå
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Lampans form påminner om siluetten av en sittande man, där den vackra runda kupolen i opalglas spelar en central roll. Den komplexa strukturen är en fin balans mellan struktur och vikt, estetik och funktion, med ett försök att utmana uppfattningen om form och ljus. Lampan finns som golvlampa och bordslampa.
 • 101 Copenhagen Stingray Golvlampa Brons

  101 Copenhagen Stingray Golvlampa Brons
  Design: Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl för 101 Copenhagen Koncept: Stingray-serien har sin stora inspiration från havets stingray. Stingray lampskärm handlar om kontrasten mellan mjuka former och skarpa linjer. Den svävande lampskärmen är det genomgående inslaget i Stingray-serien, som är elegant representerad i ett antal vackra lampor.