Lampkultur » Vägglampor

Märken på vägglampor:

Frama vägglampor

Populärt inom Frama vägglampor

 • Frama E27 vägglampa 10cm (Brons)

  Denna snygga vägglampan från Frama är skapad i pulverlackad stål. Den är industriell, stilren och snygg att placera i ditt hem. Den finns i flera olika färger, en för varje smak och den finns även i en större storlek. Kan varieras i oändliget med hjälp av dekorativa glödlampor i egen smak och tycke. Sladdlängd: 250cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Eiffel Lamp Vägglampa - 50 cm

 • Eiffel Lamp Vägglampa - 100 cm

 • Frama 90° vägglampa (Mässing/guld)

  Denna vägglampan från Frama är otroligt stilren och snygg. Med enkla, geometriska former och stabila material så kommer denna lampan göra succé på din vägg. Ljuskällan är placerad till vänster, så du har god plats till att placera andra föremål till höger ifall du skulle önska det. Den svarta, vita och gråa varianten är i pulverlackad aluminium, annars är det solid koppar och mässing.  Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.

Fler tips på Frama vägglampor

 • Frama E27 vägglampa 25cm (Mässing/guld)

  Denna snygga vägglampan från Frama är skapad i pulverlackad stål. Den är industriell, stilren och snygg att placera i ditt hem. Den finns i flera olika färger, en för varje smak och den finns även i en mindre storlek. Kan varieras i oändliget med hjälp av dekorativa glödlampor i egen smak och tycke. Sladdlängd: 250cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.